Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.12. 21:22 Fabius

Fidesz: az uniszex mindenit neki!

Kósa Lajos és pártja világnézete nem ismeretlen senkinek: vagy verik őket, mint a komondoros Balogh, vagy a sparhelt mellé zavarják szülni, mint a vargapista, ha meg nem ennyire közeli hozzátartozó, akkor beszólogatva kisanyámozzák őket Tasó László módra. Mert ugye uniszex világ meg nőnemű miniszter az ne legyen, a Lászlónék térjenek vissza a napi szüléskvóta teljesítéséhez. 

 

Hogy jutottunk idáig? Semmi különös, csak valahogy "így alakult", tecciktunni. Uniszexet nem akartak unortodox lett belőle, maradhat? Naná, persze, 58 fős szavazattöbbségen múlt kétharmaddal hogyne maradhatna? Ha már a bizniszpártokba és abba a néhány tucat de még elég szavazatba beleöltek ennyit, akkor legyen automatizmus az is, hogy majd ajánlót is írnak lassan helyettünk, nekünk meg nem lesz jogunk megtudni kiket is méltóztattunk alkalmasnak találni.

A bíróságot a hülye ítéletével visszakézből vágták szájon, ahogy azt férje bölcsességét felismerni képtelen sivalkodó asszonyállattal szokás. Ne feledjük, Kósa szerint a bíróság el van nőiesedve, és mint nőnemű képtelen bármit a praktikus oldala felől jogértelmezni. Vagyis kurvára nem érti mi az, hogy jogod van valamihez, de módod nincs rá. Legyen mód! - mondja, mire "négy-öt alkalommal, a közepest meghaladó erővel, ököllel arcába ütnek, majd a hajánál fogva megragadják, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verik a fejét." Csak, hogy megértse, ha Mindenórás Tábornok szerint fasza a többes jelölés meg az adásvétel és cserebere biznisz, akkor eszébe ne jusson még egyszer ellenkezni, és külön törvényfaragásra kényszeríteni a hímneműeket. 

Háború idején válnak hálátlanná az asszonyok? Nem veszik észre mi folyik itt, hova tovább a csapból is? 

Leggyűlöltebb Ellenségünk ahelyett, hogy szipogva olajozná a szopórollert, hogy nyikorgásával ne verje föl a csöndet előveszi a Kebelbarátot, és rajta keresztül akkorát rúg öv alá, hogy a stoplik átszakítják a szuszpenzort. Manyi néni Dadán pedig megtudja akkor is, ha túlzottan eddig nem érdekelte, a Zorbán haverja csilliárdos lett, mikor a szomszéd Giziék a három gyerekkel megint ötödikéig kértek kölcsön egy kiló kenyeret meg pár kanál zsírt. Hirtelen össze is zavarodott, hisz őneki azt mondta az a kedves aktivista, aki kocsival vitte szavazni, hogy ezek fehérek, mint a hó, tiszták, nem lopnak, mert azt a Gyurcsányék szoknak'. Erre meg azt mondja most a híradó, hogy csilliárdos lett a majdnem-orbán. Mikor azért szavazott ezekre, mert olyan becsületes képű falusi gyerekek, akik tudják még merről hajlik a vasvilla. Mi jöhet még? Holnap azt is bemondják, Viktor apja is milliárdokat kaszált az elmúlt hat évben

396 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr96296351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.06.13. 12:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@tristen2005:
na akkor csile/jackaroos 2:1 és halad mint őrűlt a mai nap legjobb meccse

közben megittam a 2 félliteresből az egyik ale-t isteni finom, és legalább 8 fokos...igaz a két üveg 10 dollár volt...van még másik másfajta...azt túlképpen meg sem néztem lényeg házigyártmány családi hagyomány és barna de legalább ale...Jameson és Ballentines 12 éves van meg egy kis konyak francia de az marad és van még a Bacardi Gold meg az ausztrál Shiraz pihennek

én meg nézem a tevében és éjjel majd újra nézem a spanyol hollandot

de egik sem lesz bajnok...csak szenvednek...más lesz a bajnok és a döntőn kurvára meg fogtok lepődni

egészségedre

brühüyyy

finom hidegtálat paárisi sonkával és friss bagettel paparika paradicsom...holnap marhaprörkölt gombával és rizzsel a basmani rizs az istennek nem akar megpuhulni fekete meg barna hosszú szemű
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
felbosszantottak a spanyolok és elmentem bevásárolni eztazt...

brühüyyy

most már nagyobb a nyomás bedobtam az ale-eket és dolgoznak a jackaroos és a csileiek harcolnak a legjobb meccs eddig
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
4:1 na az sok...igaz? vagy csak basztacc?

brühüyyy
@épészmérnök:
a legszebb példa a kövér elvtárs és az orbán elvtárs olyan férfiasak mint két fürdőskurva

a töoöbi még ennél is langyosabb vagy csak hermafrodita mint a tömjén elvtársnő lófasszal

brühüyyy

de azért a szijjgyártódajcspáros mindent ver
@épészmérnök:
te most kinek drokkolsz az angoloknak vagy a csileieknek?

brühüyyy
@parti_giano:
ba'mmeg most olvasom a fifán daccs 5 spa 1

hát akkor be van árnyékolva a spanyol armada

érdemes lesz megnézni az ismétlést

brühüyyy

ekkora szégyen
Nahát! Az a harmadik gól nagyon gyönyörű volt! A kis piros pattanóbogarak a nagy marha sárga imádkozó sáskák között, hát nem szép?
@nincs_itt:
ez a megoldás. az ivás már sinen a meccsek meg...hát ahogy...nem merem a sok kibaszott jó sör után a Rémy Martini francia konyaklot megpróbálni mert nem akarok az erkélykoláton lebegve sétálni...sok sok méter alatta

brühüyyy

te mit pusztítasz?

holnap be kell még szereznem a clubsoda-t a whyskey-khez és a Bacardi-t sem iszom tisztán olyan karcos leszek tőle nem tudmo kivágni a magas C-t sőt a fölötte levő quartot sem ha nem sima

brühüyyy

énekelj gyöngyhalászt
@épészmérnök:
ja bosejour az mióta csilei?

de a csapat a zalexi-vel az nagy még majd továbbjutnak

a sakaroo-k vagy jackaroo-k (ezek itt annyiféleképpen ferdítik a kengurunak is van olyan neve hogy sakaroo meg a krokogyilnak is hogy jackaroo

brühüyy
egyébként down under
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ok, remek, ich auch, wir halten Kontakt :)

Szerintem bécsi lakcímmel halálra üldöznének a fejvadászok, én még titkolom az enyémet, tanulom még kicsit a benszülöttek nyelvét.
Bár Budapesten már kevesebb magyar szót hallani, mint itt.

Mindegy legalább még egy közös téma lehet a sörfajtákon kívül sörözés közben.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Rohadt jól hangzik, de most ezt ki kell hagynom.
Mindenesetre kösz a meghívást, lehet néksztemál élek vele.
Az enyém is él.
Informatikusnak nem feltétlenül kell tudnia németül, nekem az a gondom, hogy angolul is meg kell tanulnom, de geht schon.
Egyébként itt senki nem beszél németül, az osztrákok sem, viszont egy bizonyos szint felett megértik.
Az alatt meg nem érdemes dolgozni, hosszútávon biztos nem.
@nincs_itt:

Na ezért érdemes néha írni is :)
Általában olvasó vagyok a neten.
Jó pap holtig tanul, Dampfbier ok, de a Stöttner új volt, köszi a tippet.
Bár szerintem ember nincs, aki képes begyűjteni
a különféle sörfajtákat, nemhogy végiginni.
A müncheni reptéren kiváló szezonsörök vannak a kocsmában, csak akkor, csak ott, csak önöknek.
www.munich-airport.de/de/micro/airbraeu/airbraeu-brauerei/Biere/index.jsp
Sajnos nagyon nehéz gyerekkorom volt, mire függővé váltam volna egy bizonyos fajta barnasörtől a rohatt gyíkemberek eltüntették.
Nektársör, nyitrai barna, Kaiser Doppelmalz, stb, na jó a Doppelmalz itt még megtalálható, de milyen csapás fogadott mikor kijöttem?
A Kapsreiter aranybarna nemcsak otthonról tűnt el, de az anyaországából is. Rohatt gyíkok.
Én most nagyon büszke vagyok. Csak 3 góllal vagyunk rosszabbak, mint a spanyolok. Ez azért már jó dolog. :)
Monnyuk szerintem nem is a gyíkemberek a hibásak, hanem régi kedvencem a Komodo dragon Varanus komodoensis. Tuti, hogy valahonnan a Rigel mellől reppent ide, Attilával együtt.
Hogy elejét vegyük egy konteonak. Tegnap, hamarabb ment ki a sajtóközlemény, mint az Rtl Híradója, és spionról beszéltek. Pedig semmi ilyen nem volt. Csak a riporter kereste Orbán Győzőt, ebből pedig könnyű volt kitalálni, hogy kiről lesz szó este.
@sjz:
Fab meg nem iszik. Helyette ír. Manapság ez több gondot okoz neki.
@V-PORT:

Ez a kedves, segítőkész ember volt az aki segített egy riporternek felvenni a finkipelőgípit, amikor az nagy bénán elejtette, ha a beültetett emlékeim nem csalnak.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Jah, elhiszem, nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt.
Legfeljebb majd kimenekül a döglődő nyugatra, mire odakerül a sör, azaz a sor, simán kapunk menedékjogot mi is.
Itt hasonló az éghajlat, az osztrákok örülnek, hogy nem vagy fekete, az meg hogy hanyadrangú vagy nem érdekes, otthon is sokadrangú az átlagember, itt legalább megvan a dobogós hely.
Mondom ezt eddig mindennemű rossz tapasztalat hiányában, de ha nem akarsz mindenáron osztrákabb lenni az osztráknál, biztosan nem ér csalódás.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Informatika, milyen terület?, de ha gondolod írj privátban, ne terheljük a tisztelt olvasóközönséget hieroglifákkal.
Olvastátok?

orulunkvincent.blog.hu/2014/06/13/egy_onerzetes_tolvajdinasztia#comment-last

@sjz:
Felénk a város majd negyede kijár, a városban is sok az osztrák, a vállalkozások keményen rájuk épülnek. A fogászatok mekkája c. dolog nem véletlen M.óváron.
@sjz:
Ugyan, ennek a libsibolsi népségnek is szoktam itt segíteni, ha elakadnak konteóik bepötyögése közben... :)
Amúgy hálózatok szerelése, tervezése, rendszergarázdaság, mindenféle javítás. Itt majd mindenhez kell értened.
Írok a poszthoz is, családunk olyannyira természetsújtotta terület, hogy páran személyesen ismerik Kósát.
Nagyon rendes ember, itt is igaz, hogy a valóság mindig sokkal rosszabb, mint amit az emberi elme kitalálni képes.
Ilyen istenadta egy barmot nem láttatok még, muszáj mindenkinek személyesen hallgatnia kicsit a mi Lajosunkat, hogy jobban fájjon.
Tudom, sajnos ez nem adatik meg mindenkinek, az élet nehéz, de ne bánjátok.
@sjz:
Tudtok élni ti is...
Knoszi pajtás tud hasonlón magasztos lenni eme témában. Meg a sörben... bár azt a .urva rajongását a hazai Stella iránt máig nem értem.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Hol, ha nem titok, korábban én is cégem davincsije voltam, kávétartótól az igazgatói feladatokig terjedt a skála.
Így legalább mindig le tudtak volna cseszni, ha hagytam volna magam.
Nem könnyű egy kemény hajdúsági gyerekkel, kérdezzétek Sztivet, a hajdút.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Nem tudom, a hazai sörökkel mit tesznek, lehet a mocsár az oka, van ez a fejfájásfaktor, otthon már egy üveg sörtől is képes vagyok rá, kint a münkeni cimbora meg ládaszám hordja és hát mit mondjak, a mennyiség is lehet problémás, de az tuti, hogy ha csak néhány üveggel áztatjuk a csülköt, nem jelentkeznek a problémák.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Jó ez a mekka dolog, Debrecen a kálvinista Róma, Hajdúszoboszló a reumások mekkája, gondolom van még pár ilyen.
Valakire már ideje lenne ráemelni a gerendát meg a kábakövet.
@sjz:
Az a sok kukorica lesz, ami a magyar parasztnak megfelel a sörbe. Nem is értem, hol sör az, ha nem csak víz, maláta meg komló. :(
A többi ment mailben.
@sjz:
nekem erre van egy konteom, a gyártó bizonyos mennyiség felett hajlandó az árú karakterisztikáit a vevő kívánalmaihoz igazítani, a magyar elosztó (middleman) abból, él, hogy minél többet elad, ezért alkoholtartalom és egyebek le vannak vágva (kevésbé árt) és ugyanakkora berúgáshoz 2x 3x többet vásárol és még drágábban is agyja...a canada-ba szállított magyar szeszekre kellett mondanom az importőrnek, hogy vagy bassza meg vagy hozasson eredeti minőséget a jobbikból de ezt a lőrét, hamisítványt nem vagyok hajlandó megvenni...azóta némely izé lekerűlt a polcokról mások nem kis mennyiségben kuriózumnak ...egyamerikai rumnak reklámozott lófost megvettem majd mikor visszamentem mondván, hogy lokőrnek sem jő és kibaszott szar még 40% árengedménért sem érdemes, akkor nézett rám, de fidelt!!!! már az olcsó likőrök között pihen és a kutya sem visziű

szóval evvan

brühüyyy

tegnap vettem isteni házi készítésű sörbeteket...hát azok megérték az árukat
@sjz:
A keleti nyitás no... annyi fogászat van, hogy már összeszámolni se bírják itt ismerősök.
Amúgy 2 hét múlva ilyenkor, egy helyi fogászat sárkányhajócsapatában megyek lapátolni a vizet, meg a sört, egy 60 km-es (csüt-péntek) osztrák-magyar vízitúra után.
'reggelt, Mindegykinek!

Látom, új kommenter kolléga jelentkezett be. :)

@sjz: üdv, közöttünk! :D
(sörökről, ámítógépekről engem ne kérdezz! :D)

Kitört a VB-láz? :P
Hollandia - Spanyolország: 5 - 1;
Hollandia - Magyarország: 8 - 1.
Magyarország jobban teljesít! :DDD
@Marcellusca:
Mi ez a NER ellenes magatartás?
A negatív növekedés is növekedés, mint azt megtudhattad már. Erre itt élvezkedik maga... :(
@rodeo36:
Meg - ha jól tévedek - itthon az előállított termék alkoholtartalma alapján fizetnek járulékot. Ergo: kisebb alkoholtartalom (azaz vizezett sz@r) - kevesebb adó.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ja, nekem mondod? Hiszen fődim monta eztet. (Nem is vagyok valami kurva büszke rája!)
@rodeo36:

Szia Rodeo, igazad lehet, korábban már váltottunk eszmét, akkor is egyetértettünk.
Node nem ma volt.
@Marcellusca:
Szia Marcellusca, köszi a willkomment, jól esik, az az igazság vakond vagyok, vagy kágébéla?
Régóta kondicionálom magam a környéken, de mindenem az illegalitás, alakváltó is vagyok egyébként.
Más külföldi rokonok is ezt csinálják, még honvágy ellen is jó azoknak, akik távolabb vannak.
Sajnos még mindig nem vagyok elég zen, van amikor kiverik nálam a biztit, pedig van jó módszerem ez ellen, de néha becsődöl.

Valami jó téma, amiről kérdezhetek? Kíváncsi vagyok ám, mint egy spionca.

Mikor lesz Vidi-Brazil és a Holland-Felcsút meccs? Nem láttam a kiírásban.
Hogy mást ne mondjak brühühü.
@rodeo36:

Még mindig Portugáltengerentúlon vagy?
Hol vettél házisörbetet?
Szelfizhettél volna valamelyik meccsen a vajdával, gondolom messze volt.
Kis ország, kis foci.
Megyek Pannónia sajtot venni, rendeltem kétkilát.
Így is olcsóbb, hogy a helyembe hozzák, mint otthon a Tecsóban vagy a cébéjában.
Az Akciós Tecsó kicsivel olcsóbb lenne, de olyankor nincs, csak ha nem akciós áron aggyák.

Aviszontnézésre drága honfitársak!
@sjz:
LCBO...sok minden van és ha valamiből egy alapcsomagnál többet veszel akkor megveszik neked mert ők monopólium

a vajda terpesszen be a harapós lónak...a tévé sokkal jobb mint az élő, kevesebb az eső (bár én imádom az esőt) és 500 900 km-es távolságokat seperc alatt Sao paulo-ból semmi módon nem lehet Natal-ba érni egy óra alatt mert a városi forgalmat is bele kell kalkulálni

szóval maradnak a sörök és a többi ami árt meg tenisz Halle-ból és a VB

brühüyyy

te most hol kufircolsz? legalább a koninenst árúld el
@sjz:
A sör előtt még... a sörtöl már csak javulunk. Megjött, egyen át a fene majd.
@rodeo36:

Kerülöm a feltűnést, :)

de Bécsben jelenleg, hosszútávra tervezem az ittlétet, ha rajtam múlik.
Írtam vashegynek vagy minek korábban az MH-s cikkel kapcsolatban
@Marcellusca:
Nono kis huncut, nem akarlak elkeseríteni, de nem a Rétvári cucuka vagyok...
@tristen2005:
Piktorovics gondolom békegalambbal gratulált.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Szekercével faragott kőbölcső a keresztapa ajándéka.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ááááááá, ne is mondd!
Ha csak meglátom a tévében, még a talpam is ökölbe szorul. És, amikor megszólal, kinyílik az LMPVS is a zsebemben.
@parti_giano:
rezgéshullámok? fizika tamnkönyv narancshéjaknak?
mi lehet benne? jaaaaaa....hülye vagyok...hát persze kurvasok betű egymás után meg egymás alatt...szép rendben nem úgy mint levédia

keménykötés időállónak készítették, ha aláteszik a fíkusznak sokkal gyorsabban nől, hogy eltávolodhasson tőle

minő nagy epikus izé és már 300 forintért meg is lehet kapni....? az hányad része a 47000-nek vagy a 28000 nek? jaaaa, hogy az van leírva benne attól rezeg

brühüyyy

nagy alapmű, konyhaasztal alá hogy ne billegjen
@parti_giano:

Így kívánsz te szép napot?
Rontást küldök a görényedre:))
@parti_giano:
kibaszottjó pihent agyak vannak

brühüyyy
Kedveseim!
Nem akarok dicsekedni a műértési felkészültségemmel, de legtöbbször sikerül a képzőművészeti alkotások mondanivalóját megtalálni/megérteni.
Vannak azonban olyan alkotások, amelyeknél - sajátos kifejezésmódjuk és technikájuk (nagyon szépen fogalmaztam!) miatt - képtelen vagyok megfejteni a lényeget, sőt a mű címe sem ad sok segítséget.
A napokben Hévízen volt szerencsém egy tárlatot megtekinteni, ahol egy festményről nem sikerült kitalálnom, hogy mi a témája. Amikor a sok össze-vissza gabalyodott foltokból és vonalakból számomra nem jött át a lényeg, akkor választottam - megfejtésként - a kép alatt feltüntetett címet.
A cím: "MAGYARORSZÁGRA ACSARKODÓ BRÜSSZELI KUTYÁK"
Noha a Kerényi-féle aktuálgiccsek és a fém FTC-sas révén edzésben lehetnék, de a hivatkozott "alkotást" olyan ütősnek éreztem, hogy egy pillanatig attól tartottam, a nadrágomba talajerőzök.
A festmény - egyébként nagyon baráti - ára: 150.000 Ft.
Általános őrület felsőfokon...
@DR. INKVIZITOR:

A kutya felismerhető, ez tehát az acsarkodás képi megjelenítése lehet:))
Bezzeg Fekete azonnal felismerné.
@parti_giano:

Ha nagy a haszon, még adót kellene fizetni, így megelégszik a kis haszonnal!
@DR. INKVIZITOR:

(ismétlés, egy újszülöttnek minden vicc új)

tárlat (miért ne) Ermitázs, Ivanuska sétál és nézegeti ami láccik...egyik szobor alá oda van írva: Anya

mellette vendégkönyv, Ivanuska noszarajta beleír:

az lehet, de a tied!

brühüyyy

te is bejegyezhettél volna valami árajánlatot:

3 Ft/kiló
@DR. INKVIZITOR:

Szia

Na mára kész vagyok.
Milyen tárlat volt ez?
Gondolom Szocreál by NER.
Nem nézek vissza, mert sóbálvánnyá válok.
Sajnos lesz itt gond később, egyvalamire lesz jó Magyarország a maga jelentéktelenségében,
példát statuálni.
Legyetek ugrásra készen, az újra leereszkedő vasfüggöny alatt még csusszanjatok át.
@Orica Középföldi:
hát most elszóltad magad: jársz képvásárokra? falusi búcsúkba is gipszorbánért ???

és milyen kutya, ha már felismerted? csak nem komondor? (fehér maszat sefülesefarka) a többi meg a zacsar ...kodni már nem jut ereje

vagy mire ítéled?

brühüyyy
TERJESZTENI!!! (lázár és taplós összejátszanak)

tuaregblog.blogspot.hu/2014/06/ebreszto-ez-mubalhe.html

Bennyámintot meg vágjátok innen ki a picsába, bassza a szemem!
@DR. INKVIZITOR: A bejegyzésedből kiderül, hogy beérett a jobboldal kemény munkája, amivel ment/megy az agymosás.Most már ezek szerint vannak a társadalomban olyan "művészek" (mert ez nem vitás művészet, nekem már mondták,hogy:hülye vagy, nem kell érteni, ez művészet), akiknek ezek a gondolatok töltik ki az idejüket.Azután vannak/lettek olyan támogatók, akik képesek teret adni ennek és kiállítják ezeket a műveket és valószínűleg lesznek, akik kicsengetnek érte 150ezret.A kör bezárult.
@parti_giano:
khmmm...!

már megint kiadtak egy könyvet 1 millió példányba, hogy tudjanak + bevételt felmutatni viktornak!

rogán tanulhatna tőle!
neki sem lenne gond a vagyon nyilatkozatával,
ha tudna ilyen trükköket!
óvasom itten a sörhovatartozást, oszt eszembe jut,- anélkül hogy abstart leszögezném, miszerint a svalbárdi fókapisánál jobb ital nincsen is-hogy az urak vajjon német nyelvű neveket isznak-é, avagy télleg sört, mer akkor nincsen igazam, vagyis hát asse igaz, amit bajor kollegám állít, azaz a bajor ember sört iszik és osztrák sört pisál, nota bene, z ember beül életibe előszőr a brüsszeli haymarket egyik sörözőjébe és agyfaszt kap a hatoldalas árlaptól és még a egyébként magyar pincér se tugya meggyőzni a tutirul, hanemhát meghallgattya a holland főnökét és házigazdáját, aki bevajja, hogy a belga sörök az istenek italai, majd átkalauzol a szomszéd kocsmába, mondván mntegy húsz méter távolságba az otthontul, hogy ez biza nem kedd, hanem belgium, és télleg. az ott űcsörgő dán turista szerint viszont fő a szerénység, náluk még a csapvíz is sörbül van, node, vetek ellent, nekem a sör az a cseh nyócnapos, friss és kesernyés, ohne pasztőr, mire az angol csapos kijelenti, hogy náluk giniszt csak a írek meg az alkoholisták isznak, most vesszek össze vele, hogy a kilkeni szarabb-é a sztrongármrubitul, dehogy veszek, dehogy veszek, csak a macskám ráült a klavimra. merhogy alaptyába véve boros vagyok és nem sommelier.
@parti_giano:

höhö, akkor még javában könyvészettel foglalkosztam, midőn kb. sok raklap ijjen rengetés érkezett kötelező jelleggel. akkor azon nyomban elásattam üket, gondolván legalább ne legyenek útba. ezek szerint kikezték az egerek az évek során a biztonsági készletet.
(a szomszédba évzáró van, a kisnarválok hallgattyák mostan aszt, hogy: miéééééénk itta tér!) csakhogy mi nőttünk itt fel.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

óccsóbb lett vóna egybül bezúzni, ám az unortodoxia az unortodoxia és punktum
@DR. INKVIZITOR:
Ezek a szart is megzabálják, csak egy O.V. szignó legyen hozzá.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

hamár, akkor meg köll jegyeznem, hogy életembe a lgjobban az esett, amikor languedoc-rousillon tartomány parti részin a nappal együtt fölébrettem, gyártottam magamnak ír kávét tullamore harmattyával, ennek illatát magamba eltárolván beleszipuztam a friss, hajnali levendula illattal fertőzött levegőbe és elmerengtem azon, hogy mekkorát eféltem tz perccel korábban. asztán rágyújtottam egy caporalra (született goloáz blő).
bassza meg, nem vagyok én egy rózsaujjú hajnal! tehát: keféltem tíz ...
@hacsaturján:
hááát egyvalami kiderűlte magát, te döntésképtelen vagy a macskád meg csak döntésképes a klavin...

szóval...szvsz az a megoldás, hogy egyesével ki kell próbálni...és strigulázni egy listán....ha már enci klika lett belőle akkó' el lehet ásni és előlről kezdeni nem lehet megúnni csak jó (kurvajó) füstölt csülök kell hozzá

a füstölt lazacot optt sválbárdban hogyan szolgálják fel?

brühüyyy
@hacsaturján:

nagyképüség...nincs is keféd

brühüyyy
@hacsaturján:
a gitane (capó ráááál) -t leszámítva nem lehetett rossz, csak a hogyan gyűjtöttél harmatot....rázogattad?

brühüyyy
@rodeo36:

lófaszt, papa! én téleg hedonista vagyok. bár tudom, hogy ismétlés a tudás annya, de annak meg repettsarkú.

ezen felül: svalbárdon a füstölt lazacot a pincér szokja fölszolgálni, de hogy hogyan, aszt nem szoktam mekkérdezni.
@hacsaturján:

persze, persze, az utókor
meg le van sz.rva!
nálunk még létezik tisztelet!
több tiszteletet a kamu kiadásnak!
@hacsaturján: szóval sörtelen sörismereteid vannak?

a lazacot -ha füstölt- papírvékony szeletekben de felgöngyölve önmagába és reszelt tormával a pinéroldali része az meg tálca

és milyen voltn ott Hedon-ban?

lehedonoztad magad?

brühüyyy
@rodeo36:

a caporal nem gitane, hanem -mint mondottam volt-goloáz blő (szűrő néküli, puha csomagolású és nem azonos a goláz blannal se, mer az nem a caporal).
tullamore harmttya peniglen a tullamore dew, amit pöpec kis kerámija korsóban mérnek, lepecsételve annak rengye s móggya szerint, hogy a rozmárok ne tuggyanak beleronditani.
óhajtasz még valamit?
@rodeo36:

megmondom a férfijast, a hajszál vékonyra szeletelt füstölt lazacot (a legjobb elhasznált viszkishordó füstyén száritani, időnként mézzel mekkenni) én eccerűen, föltekerés nélkül megzabálom mintegy tizedmagával, oszt iszok rá valamit (=vodka).
jaésmég, a pácolt, hajszálvékonyra vágott, ámde nyers lazac is nyami, bár ahhoz legalább kéccer annyi vodkát köll appercipiálni.
"A Mol-csoport a médiából értesült a Sanader-ügyben hozott ítéletről. Teljes csalódottsággal észlelte a vállalat, hogy a döntés Mol-os vezetőknek az INA-val kapcsolatos állítólagos tisztességtelen viselkedésére utal" - olvasható a Mol-csoport MTI-hez eljuttatott reagálásában.

www.vg.hu/vallalatok/energia/sanader-itelet-a-mol-csoport-csalodott-429339
kint voltam piacon, sajtot zabáltam, ezért eszembe jutott szőröcske is, aki a vajdák romlatlan leányait ámítgatja kanadai vízummal (remélem, rodi nincs benne a biznicben). de itten nem árulnak leértékelt orbán könyvet, pedig annyi van belőle, hogy hacsa rénjei is azt olvassák, szóval szegényebb lettem egy rengéshullámmal, mire hazaérek fabius új magot hintett közénk. és még orica is fenyegetébe csapott át. ezért mondom most magamnak, sörre fel.
@parti_giano:

ájjáj! én mostan állok neki a káposztás cvekedlinek, a hozzávaló bort mán iszom kortyonként, közben a macskáimat tanítom óvasni, mer ők mán alszanak.
télleg leracsnizott ez a szar, vagy csak én vagyok nagyon ügyes?
@hacsaturján: műkszik ez, bár ettől még lehetsz ügyes, a macskákon nem múlik. gombakrémet csináltam éppen, meg pizzát készítettem elő. közben én éppen staropramen minőségellenőrzést tartottam.
@hacsaturján: ezt a tull amore d'e W-t azt még meg kell ismernem...cigiben meg nem vagyok érdekelt...a goloise, meg a gitane, és caporal az mind öngyilkosság, eccerűbb ha halálra iszom magam az nem fáj ...

szóval cserépjellegű köcsögben kézihajtánnyal D'e W Tuilléria...értettem

brühüyyy
@hacsaturján:
megfejtvén...tennepelőtt nem találtam ilyet a single malt scottish soron a polcon még köcsögtelen palackban sem

www.tullamoredew.com/us-en/products/old-bonded-warehouse

bizonyosan jó maradok a Red Breast-nél 21 éves csak olyan snassz üvegben van az is...de ami benne van?

brühüyyy
@épészmérnök: Elóvasám a faxod,s mán nem
haraxom:)))
süti beállítások módosítása