Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.10. 05:21 Fabius

L. Simon fingot reszel a reklámadóval

Címkék: fidesz sajtószabadság reklámtörvény l simon lászló

Miközben túl vagyunk egy újabb tüntetésen Lázár és a Nagy Médiaregulázási Front ellen, addig L. Simon László törvényszövegező iránymutató tovább reszeli a fingot reklámadó ügyben. A feol.hu-nak adott interjú ugyanis csupa cukiság.

1. Aszongya a kérdező: Mi ezzel a céljuk? Mire elsimon: két cél van, az egyik a kőccségvetés bevételeinek növelése, a másik meg, hogy annyira szabályozásért kiáltott már ez a terület, hogy ezt a dobhártyarepesztő rikoltozást szarabb volt hallgatni, mint a Semjén Zsolt szabad verseiből komponált zsoltárokat pünkösdi szentmisén. 

2. Elsimon szerint a zemberek egyetértenek a kezdeményezéssel, bizonyára ők is hallják a szabályozásért kiáltozást, és ezért nem alszik főleg Budatétény minden éjjel. Én szeretném majd a véleményét akkor is, mikor az RTL egy "kormányhivatalban" kivégzi a berényimikit, és a NENYI-re fröccsenő agyvelődarabok közül úszik be a képbe a vége főcím a stáblistával. 

3. Amúgy meg nem a herevasalás bemutatásától függ a sajtószabadság, amit ők nem veszélyeztetnek semmilyen formában. Kiemelte a Népszavát és a Magyar Narancsot, amik el sem érik az adóköteles bevételi határt, de ügyesen hallgatott Simicskáról és Liszkay Gáborról, akik azért igen. 

l.jpg

4. Kiokosodhattunk, egy önálló képviselői indítvány nem arról szól, hogy az unatkozó képviselő este álmatlanságában leül összedobni valamit. "Olyan nincs, hogy egy törvényjavaslatot egy ember egy személyben megír. Főként nem egy olyan képviselő, aki bölcsész és nem jogász." És mondd csak, aranyapa, olyan van, hogy egy jogászember máról holnapra 60 oldalnyi módosított törvényszöveggel ajándékozza meg egyéni indítvány formájában a többieket? Mer'hogy Papcsák és a választási eljárási törvénnyel valami hasonló történt, úgyhogy komolyan érdekelne mi is történt valójában? Mert, ha esetleg nem az, hogy az elfoglalt képviselő Papcsák éjjel 11-re hazament, és éjfélig - na jó, kettőig - megírta az egészet, másnap pedig benyújtotta, akkor bizony hazudni méltóztattatok arról, miért is kell 227 módosított pontot hatvan oldalon részletezve átolvasni, felfogni és véleményezni még aznap estig az összes többinek, akiket velünk együtt néztetek hülyének. 

Szóval taníts még minket, Mester, a jogalkotásotok fortélyairól. Isszuk szavaid! 

 

192 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr216290815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@parti_giano:
ez csak simán sor minta..-)
kövérnek viszi vékony, vékonynak viszi kövér!
már mint a táskáját!
tehát, ha elsimon valaki lesz, vékony ember jön a cipelésben.. -)
Szerbiában már eltüntetik a kormánykritikus bejegyzéseket

Volt, akinek csak egy bejegyzése, másnak az egész blogja tűnt el. Aki pedig az árvíz idején rossz posztot írt a Facebookra, őrizetbe is került. A szerb miniszterelnök nincs valami jóban a sajtóval.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F10%2Fszerbiaban-mar-eltuntetik-a-kormanykritikus-bejegyzeseket%2F
@Secnir:

"keveredik a szezon a faszommal. a reklám-adó az a médiaadó, ami az rtl-t sújtja. ami a sajtószabadságot illeti, az az origo-s sztori."

Na hál istennek.
Csak azért gondoltam, hogy van köze, az RTL által fizetendő reklám-adónak a sajtószabadsághoz, mert tegnap a tüntetők azt mondták, és nagy számosságú index blog is ezt állítja.

De megnyugtató, hogy szerinted sincs, mert így nem érzem magam túlzottan egyedül !
A teljes Quart lelép az Origótól

Inkei Bence a Cink nevű heccblognál folytatja pályafutását – a hírről maga a Cink számolt be. De nem csak Inkei távozott, hanem az a Rónai András is, akivel ketten írták a legjobb magyar popzenei sajtóterméket, a Quartot. Közös távozásukat közleményben jelentették be, Rónai pedig mikroblogján fejtette ki részletesebben a sztorit.

444.hu/2014/06/10/a-teljes-quart-lelep-az-origotol/
------------------

Sarkadi Zsolt, az Origo korábbi munkatársa ideigazolt mihozzánk. Zsolt első nyilatkozatában a szerkesztőség izmos klímaberendezését dicsérte. Még nem szólítjuk Zsoltinak, de ez a cél.

444.hu/2014/06/10/erosites-a-444-ben/
@kisa:

Az a régi, -az I-es- egy kényelmes kor volt. Akkor hetekbe, hónapokba tellett amíg egy-egy hír, baklövés, Czinege-villa híre eljutott az ország eldugott részeibe. Ma már a reggeli eset este lejárt lemez. Itt, sokan fortyogunk, morfondírozunk, kiírkáljuk a feszültséget magunkból, aztán reggelente kissé finnyáskodva, szépen magunkra igazítjuk a jármot meg a láncot -éppen, mint 20-30 éve- minden egyes áldott vagy áldatlan napon és tesszük a dolgunkat, mert az élet nem áll meg, munka, gyerekek, család, folytonos tanulás, napfordulók és sorsfordulók. Aztán, aztán egyszercsak a társdalom láthatatlan keze -éppen mint Samuelson közgazdaságtanában- egyszer egy kapcsolót elfordít, talán nem is egészen, csak egy kicsit, amit ugyan senki nem vesz észre és elkezdődik az összeomlás. A kitűnően szervezett gépezetbe homokszemek kerülnek. Ez a pénz. Ami az egyik fogaskeréknek olaj, a másiknak homok. Ezért omlanak össze a még oly olajozottan működőnek tűnő rendszerek. Ehhez kell egy kis idő, de semmiképpen nem annyi amennyit írtál, még évtized sem kell, mert ma már minden gyorsabban végbe megy. Elég ha arra gondolsz, hogy a fiúk milyen sebesen lopnak-csalnak, az étvágyuk egyre nő. Ez lesz a vesztük:az étvágy, a gyorsulás, és az elveszett kontroll. Ők maguk szerelték ki a fékeket a szerpentinen. Mindennek eljön az ideje. (erre meg nem felébredtem?!:)
16:26 Kormány kontra RTL: Jó viszony fordult át háborúba
Kormány kontra RTL: Jó viszony fordult át háborúba

A reklámadó nem ok, hanem eszköze a háborúnak, amely már legalább háromnegyed éve zajlik a kormány és az RTL között. A német médiacsoport a hvg.hu tudomása szerint többéves konfliktusra van felkészülve, és az RTL-közeli információink szerint se a politikai, se a gazdasági nyomás elől nem kívánnak kitérni. A parlament kedden szavaz a reklámadóról.

hvg.hu/itthon/20140610_Kormany_kontra_RTL_Jo_viszony_fordult_at

-

16:21
Navracsics bekérette a norvég nagykövetet

Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter kedden bekérette Tove Skarstein budapesti norvég nagykövetet, hogy tájékoztatást kérjen a Norvég Civil Alappal kapcsolatos nyilatkozatokról – közölte a tárca.

hvg.hu/itthon/20140610_navracsics_bekerette_a_norveg_nagykovetet
"A jobbikos Novák Előd is a reklámtörvény ügyében sajtótájékoztat. A képviselő szerint jogos az új sarc, ám azt nem iskolafejlesztésre kellene fordítani (ugyanis az demagóg, majdnem annyira, mintha inkubátor venne belőle a kormány), hanem a nép ingyenes internetellátására. Nyilván mert az nem demagóg."

www.hir24.hu/belfold/2014/06/10/l.-simon-megszivatta-a-sajtot-de-aztan-elnezest-kert/
Finn művész a hajléktalanok üldözése miatt nyit kamu gyorsétteremet Budapesten
hunger02

A Belváros közepén nyíló Hunger Kingben pénzt fognak osztani rászorulóknak.

444.hu/2014/06/10/finn-muvesz-a-hajlektalanok-kormanyzati-uldozese-miatt-nyit-kamu-gyorsetteremet-budapesten/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: rövidesen "kiszivárog" a bátor rokonról, hogy vérfertőző pedofil. És egyébként is, szítson otthon.
@jaegtoer:
A koncessziós díjról szóló beszélgetésetekhez való Vadász úr adószakértő magyarázata.
Szerinte a 40%-oos reklámadó az RTL esetében sem gazdálkodható ki, a cég veszteséges lesz.
Amennyiben az adó behajtására törekedne a kormány, a veszteség miatt a vagyonához kéne nyúlnia az RTL-nek, ami már a kisajátítás fogalomkörbe számít. Ezt nem lehet csinálni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Érdekes cikk, és van benne egy érdekes mondat:

hvg.hu/itthon/20140610_Kormany_kontra_RTL_Jo_viszony_fordult_at
"Bár korábban a médiapiacon terjedt egy olyan pletyka, hogy a miniszterelnök főtanácsadója Habony Árpád egyenesen Gerkenst hívta fel panaszkodni, ezt az RTL-vezér a Kreatívnak határozottan cáfolta, és azt állította, utoljára a szocialista kormányzás idején fordult elő ilyen telefonálgatás."

Szóval utoljára a szocik alatt hívták fel személyesen az RTL vezért politikai kritika miatt, amikor mág virágzott a sajtószabadság.
@jaegtoer: Idáig hallom, hogy pattog a zománc. Nekem már tegnap is késő lett volna, de irigylem az optimizmusodat. Nekem úgy tűnik, hogy évtizedekre rendezkedtek be. Egy olyan országban, ahol a Manyup, a lex-haverok, a kalaptörvény, matolcsy, az origo-ügy, a bírák, tanárok, orvosok lealázása nem veri ki a biztosítékot pár ezer emberen kívül senkinél, ahol egy lázár kedvére pöffeszkedhet, ahol a me kertjének végében stadion épülhet, eh, nem sorolom, és nincsenek tömegek az utcán, nota bene 2 millió tapsol mindennek, na egy ilyen országban tényleg be lehet rendezkedni a lopásra sok-sok évre.
Mondjuk a kádár I. érában ekkora volumenű lopások nem voltak. Szerintem.
Utálok hazamenni,egyszerűen fizikai rosszullét kerülget, ha meglátom bármely adón a mindenórás zsebputyint vagy bármelyik csicskáját. És nem tudom elhinni, hogy kétmillió honfitársam ILYEN arcokra veri...
@Mariann19: 3 millió ember manyup-ját tudták kisajátítani...
@parti_giano:
"Lázár embere lesz L. Simon László"

azért L. simon.

@Trompf:
" terjedt egy olyan pletyka, hogy a miniszterelnök főtanácsadója Habony Árpád egyenesen Gerkenst hívta fel panaszkodni"
hö, szerinted habony beszél valamilyen nyelvet? mondjuk gerkensről el tudom képzelni, hogy megtanult magyarul...
@kisa:
"3 millió emebr myanyupját tudták kisajátítani.
Azt is, ami az egyik legfájdalmasabb volt, mert elvették a biztonságosnak tűnő időskort.
Emellett feléljük a tartalékainkat, kisajátítják a lelkünket, a családi életünket direktívákba szorítják, nem sorolom tovább, mert jajkiáltásnak ennyi is elég egy estére.
@jaegtoer:

ezt én is így látom, vannak azonban olyan emberek, akiknek a döntési időhorizontja sokkal rövidebb...
@jaegtoer:

konkrétan, van olyan személyiségzavar, aminek az egyik tünete az empátiára való képtelenség, másik tünete pedig az, hogy minden csatát meg kell nyerni. képtelen hosszú távú stratégiai célok követésére, mert ha ennek érdekében engedményeket kell tennie, azt nem bírja elviselni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

...szerintem ez nem Orbán, sokkal inkább Lázár és Gyurcsány jellemzője, bár rosszul érzem magam, amikor távdiagnosztizálok (hiába mentegetem magam azzal, hogy nem kötelező miniszterelnöki pozícióra vágyni).
Na, leléptem evezni, legyetek rosszak!
Gulyás Gergelyben megvan az X-faktor. :))
@Penivaldes: Ő kért a 2011-es döntőre jegyet, de nem emlékezett rá, hogy ez most az X-faktor vagy a Megasztár volt. A szenny szörnyű is Gulyás úr.
@V-PORT: mi az hogy kért? tessék megvenni a jegyet.
@Penivaldes: Ma is érdemes volt felkelnünk. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen ilyenkor mindig hálát adok az úrnak, hogy engedi megélnem eme jeles tetteket.
Valaki nézi még a retekklubot,3 éve nincs tv-m és reklámokat is 5 másodpercig nézek.De tényleg a ValóVilág egyenlő a FideszViággal
én 25 C fokig vagyik tervezve
de ennek biztos meglesz a böjtje
www.youtube.com/watch?v=GVNCC2KSTGk
Kósa Lajosék küzdenek a női egyenjogúság ellen. :)
@Penivaldes: és mi történik 25 C fok után?
@Penivaldes: Nézd meg a linkelt Kerényi beszélgetést, tuti, hogy lehűlsz tőle. :)
@Mariann19: Én lassan már tényleg kényszeres vagyok, mert mindent, bármit fel tudok tételezni róluk, és szerintem nincs olyan disznóság, amit ne mernének megcsinálni. 4 évig próbálgatták, hogy meddig mehetnek el, és nyilvánvaló, hogy bármeddig. Mindig azt hittem, hogy ennél már nincs lejjebb, hogy ennél nagyobb pofátlanságot nem mernek megcsinálni, és mindig volt de.
Ami igazán elszomorít, hogy 2 millió ember tapsol ennek. Vagy megvonja a vállát, hogy deaszocik... :-(
444.hu/2014/06/10/a-fideszes-kepmutatas-eddig-ismeretlen-szintjere-ert-fel-gulyas-gergely/

Valami gyönyörű! :-)
Respect az RTLKlubnak - akiket egyébként max. néha egy film erejéig látogatok ...
:-DDDDDDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
...miután a múlt héten a norvégok is bekérették a Kecskeszakállút.
Há'nehogymá'!
@V-PORT: Inkább ez a baj nálunk.

Dolgok, amik Magyarországon nem történhetnek meg.

Börtönbe megy a volt szlovén kormányfő

444.hu/2014/06/10/bortonbe-vonul-a-volt-szloven-kormanyfo/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehet, sőt biztos. De Gulyás Gergely arca akkor is priceless. Az Rtl beindult. :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"rákocsiztam a Google Earth-ön a Sándor Palotára, a közvetlenűl mellette lévő táncszínházra(?) és a Kármelita Kolostorra, hát arra felé (a budai oldalon, nem a Dunára nézve!!!) kibaszottúl elhanyagolt, koszos és romos az egész még a Sándor is!!! az épületek tényleg szépek de ha őszinte kalkulációkat csinálnak a GDP rámegy ennek a résznek a rendbetételére, és akkor csak az lesz az eredménye, hogy a focialista hülye nem lesz a parlamenteben (legalább azt nem fertőzi) hogy abból igazán cirádás és valamire való eleganciát hozzanak ki...hát a 10 év sem elég addigra meg az ördög csakelviszi ezeket a szemeteket (is!)

szóval az egész budapest lefejezése című olcsó bábjáték kibaszott drága és beláthatatlan mert ha csak az interregnumra (költözés) gondolok az ország le fog bénúlni a hivatalnokok akik elveszítik állásukat majd természetesen nem műxenek együtt sőt és akkor az orszéggal mi lesz

és a gömböcöt leszarták a Cameron, Merkel és még ketten csónakáztak és megválasztották a Junkkerst ott evezés közben

a gömböcnek assemon'ták: beeeeeeeeeeeee

brühüyyy
@V-PORT:
a gulyás gergely és "arc" az egy pofa...de olyan pofátlan szemét aljas rohadt geci buzi...hogy kevés még ilyen van levédiában

brühüyyy
Csak kérdezem, ha a budapesti közgyűlés egy kádertemető volt, akkor mi a 41 államtitkár? Mikola, Kontrát, Hoppál, Rétvári,Simicskó, Soltész, Zsigó, Répássy, Szijjártó, Fónagy.
@Evezős:
kösz, hát ez a pofa olyan, mint mikor a rossz kölket rajtakapják azon, hogy ellopta a nagyi pénztárcáját és most a pofonra vár

minden pénzt megér
a rohadt aljas geci buzi fideszes szarházi

brühüyyy
@Penivaldes: Csak egy szó:távirányító.
@V-PORT: van benne valami..szerintem ők nem is emberek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és ilyenkor derűl ki, hogy mégsem tud vízen járni

brühüuyyy

ez a két .gif megcsinálta a napomat
@Penivaldes:
Timur és csapata? Ugyan, Piktor és a 40(000) rabló. Épp a hűtőt rabolom le, a család nagy rémületére, így evezés után. Lemaradtam valamiről, édes?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mindent azért ne egyél meg, holnapra is kell. holnap cukkini lesz itt.
na.
semmiről sem maradtál le kisfiam:)
@Penivaldes:
Nyuszika... valami rendes kaját kéne enned, nem ilyen ..art! :(
Ma hallottam hogy ez a gulyás geci gergely féreg még pár éve lelkesen tapsolt a menyasszonyával együtt az RTL X faktor műsorában.
Hát akkor még honnét is tudhatta volna ez a kis nyomorék hogy mi lesz a trend a nerben.

Úgy járt mint köteles elvtárs a magyar akáccal. Pár éve még átkozta és kártékonynak nevezte, most meg védeni kell.

Ezek mind igazi gusztustalan csúszómászó férgek, már várom a napot mikor mind el lesz taposva.
@V-PORT: És ezzel megkoronázták a művet. Tökéletesen el is helyezték ők maguk, hogy miről van szó.
@rodeo36: Örülök ha jó a kedved. Közben meg csak a szokásos "véletlenek". :)

Lex-TV2: megússzák a reklámadó egy részét

Leginkább a TV2-nek kedvezhet az a bizottsági módosító javaslat, amelyet információink szerint az utolsó pillanatban készülnek benyújtani a reklámadóról szóló törvényjavaslathoz. Úgy tudjuk a kormánypárti módosítás csökkenthetővé tenné az előző évi elhatárolt veszteség felével az ezévi adóalapot.

Az adót már először is leginkább az RTL Klubra szabták, eleve ők fizették volna a legtöbbet. Az új módosító benyújtása és elfogadása után viszont tovább nyílna az olló a két nagy kereskedelmi csatorna adóterhe között.

index.hu/gazdasag/2014/06/10/reklamado/
@Oxica:
Ugyan, aljanép el van a NER-ben, csak megfizessék a szop.sát.
@Penivaldes:
Gulyás.fiam térdre!
Imához, vagy szopáshoz? ;)
@Penivaldes:
Én a fél hűtőszekrény felzabálásától sem. Persze inni is kell mellé... :)
@Oxica:
Azóta a fijjújával átpártolt a tv2 buzishowjához... essetunni... persze szerintem is csak a gyircsányésabajnai terjeszti...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
atól olyan réműlt abban a .gif-ben mert asszitte, hogy arról készűlt valami vídejó amikor ő meg a fiujával nyalakodott és a banánt éppen hámozta a nyelvével

fújdeborzasztó....még jó, hogy mindannyian elúltatok 18 hónaposak
brühüyyy
@Mariann19:

Kedves Mariann!

Nem vagyok zokni, sokkal inkább teljesen kalucsni, de ezzel együtt is tudom, hogy mire utaznak a fiúk.
Mindazonáltal, mint olybá, s valamint A jókurvaéletbe!
Merthogy! Amíg volt sajtószabad(os)ság addig se nagyon igyekeztek élni vele, ha volt valaminek szenzációértéke akkor a nézettség miatt -esetleg- ESETLEG! E S E T L E G ! ! adásba került. Kibelezve.

Nem csak Gyurcsány-ék hazudtak reggel éjjel meg este.
A kórust és a visszhangot és a megerősítést a média adta hozzá. És nem volt semmiféle büntiadó, meg ilyesmi. Most, hogy fáj a zseton, eszükbe jutott a sajtószabadság? Nem mondják?! 24 évig vagy nem éltek vele, vagy visszaéltek. Most hirtelen sürgős lett? Mi a pinalat? Meg vagyok hatódva. A sok seggnyaló valagápolási-nyaloncpolihisztor, mint a sajtószabadság fölkent bajnokai. Hányadékok.
__Napokig megszüntetem az adást, ha egy oknyomozó riportert kibasznak az utcára!__ Neeeem? Már ha komolyan gondolják a sajtószabadságot.
Emlékezz vissza 1990 óta folytatólagosan, társtettesi minőségben mi mindent hallgattak el és mi mindent ferdítettek el?

Hogy nyomták a reklámot:

Hitel fedezet és jövedelemigazolás nélkül, minimálbérre is. Én emlékszem. Csak nyomták, mert volt benne zseton, profit és bonus. Ezek az elmúlt 24 év minden gazemberségében tettestársak voltak, az, hogy néha, szökőévenként virítottak valamivel, az is csak megrendelésre történt, vagy ha már nem lehetett eltussolni, akkor meg "legalább a nézettségből húzzunk már hasznot" elv döntött.

Nem olyan tiszta források ezek. Pfejj!

Amikor a 'szerencsétlen' bloggert feljelentette Lázár, miért nem sötétültek el a képernyők? Napokra! 15 perc?! Hűha!? Ó hogy össze ne csináljuk magunkat ettől a rémisztő ellenállástól!
@Spániel:

Szia!

Muszáj mindig kitennem a szmájlit?:)

"tudom, hogy messze még a diktatúra - "

Dehogyis! Kötésig totyorászunk és téblábolunk benne a fejünket kapkodva, és a fidesz horda úgy gázol át mindenen és mindenkin -épp csak annyira ügyelve-, hogy a következő futamot is AKADÁLYTALANUL le tudják zavarni.
Csak nem híradót néztek, vagy videoton meccset?

no, mindenkinek szép álmokat. reggelig leteszem a láncokat.
@jaegtoer:
Akkor az én hülyeségem itt és most, legitim igazsággá vált!
Na jó, ha nem is teljes mértékben, de valahol mégis.

"tudom, hogy messze még a diktatúra " – mondta Spániel.
és te erre: ” Dehogyis! Kötésig totyorászunk és téblábolunk benne a fejünket kapkodva, és a fidesz horda úgy gázol át mindenen és mindenkin -épp csak annyira ügyelve-, hogy a következő futamot is AKADÁLYTALANUL le tudják zavarni. „
Igazad van, ott kezdődik a ganaj, ahol korlátozzák a pofázás lehetőségét, márpedig ezen a szeméttelepen pont ezt csinálják.
+ 5 és lenne még, de álmos vagyok.
A Dunán most megy a Stadion őrültjei 1972 es francia film. Gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt.
Most nosztalgiázom kicsit. Nézzétek mert egy vidám film.
@jaegtoer:

Ez már-már egy vers első két sora:))
Nicsak :)

A miniszter halállistáján lévők Gyurcsánymentes és szociálisan érzékeny baloldalt akarnak.

index.hu/belfold/2014/06/10/szuperzenekar_szall_szembe_lazar_janossal/
"Orbánt nem hívták csónakázni"
index.hu/kulfold/eurologus/2014/06/10/orbant_nem_hivtak_csonakazni/

Nem én vóttam!
Isten'biza! Én a NER érdekében még azt is...

Bar, az evezés nem politikusnak való.
Itt nincs pofázás, nincs duma, ha nem evezel, látványosan nem megy a hajód... akkor pedig hiába próbálod magyarázni...
@jaegtoer: minden szavaddal egyetértek.
szerintem most is kiegyeznek egy kisebb mértékű adóval, aztán kussolnak!
@punkfrog:
Látványosan kiegyezik a vodkával, oszt felhigítja vízzel... :((
A farhát dicsőségéről.
endresy.blogspot.tw/2014/06/arccal-farhat-fele.html

Amúgy az egész médiát tönkretette a nagy üzletieskedés. A boltokkal csak a baj van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Elmehet a kettős mérce is a halál faszára, nagy szerepe van a Fidesz jelenlegi állapotának létrejöttében, mint un. "véleményformáló"-nak.
Az összes többi "véleményformálóval" egyetemben.
Most akarják azt a szart a lóba visszalapátolni, aminek kiszarásához szállították a lónak a hashajtót éveken keresztül.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ez a kis izé nagyot fog csodálkozni, mior hatalmas robajjal összedől mögötte a pártnak nevezett seggnyalókból összeállított obeliszk.
Utána jön a valódi megmérettetés, a szopáson kívül ért-e máshoz is?

Majd megtalálják, mert a hozzá hasonló latroknak sikerül általában, de, hogy mit fognak büszén mesélni a kölkeiknek, hogy apa mekkora 00-..?
Egy volt annavölgyi bányász dicsekedhet a gyerekének, de ez a trágyadomb? És a többi... ?
@DarthVader: na ez is telitalálat!
pl.:vastagbőr esete gyurcsánnyal.siker!hurrá!
megkapták(tuk), helyette orbánt!
minőségi csere!
@Knósszosz:
De.... elmesélik, ahogy ott térdeltek a Piktor bácsi előtt, totális izgalomban, és tanakodtak, hogy vazelin nélkül kapják háturul, vagy bő nyállal kell elő(d)rül. Nem olyan összetett ez.
@punkfrog:
Végül is... ki mire élvez, magánügy. :(
@jaegtoer: vadul hivatkoztam, de lepergett a nagyérdeműről!
a lényeg: ficcs rétingsz = dupla plusz bóvli
a dzsídípí béka segge alatt, a CDS felár az van ugyi.

Szóval ez nem a magasztos sajtószabadság+miazmás, nem, neeeem!
Szimplán NINCS PÉNZ!
Bár Wudugyurka most aszonta, hogy a zemenbé valuta tartaléka csillagászati, meg történelmi. de mijé? mitől? na persze mert megint kibocsátott valamit, amit a Temple Tóniék jól megvettek, de lejárat előtt megint visszavásároltatnak!
áááá, viccnek ölég szar ami ott folyik és ti meg zabáljátok
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te figyu, Novák Emlőke megnyilvánult (nem kellett volna, 6 első 2 másodikkal) mit ad Isten, VÉDI A FIDESZT!
Télleg most, hogy ekkora volt a bukta EP ügyileg, hova vonul vissza a kituggyahogyhíjják??
@nincs_itt:
és mindez mibe kerűl az otthonmaradottaknak...és másoknak akik "élvezik" a forintárfolyamot az ellenkező irányban...mert ugye olyan is van

a Templeton úgy láccik rájött, hogy ezzel a trükkel is lehet egy valag pénzt keresni és az égvilágon semmit sem kell érte kockáztatnia...a valutatartalékrók jobb ha hallgatunk mert az a felére csappant és valakik -natuggyukkik- zsebébe vándorolt sörös számlákon offolva

amikor az ilyen poloskákat mint a gulyás meglátom kinyílik a bugyli a zsebemben, és milyen kevéssé tűrőképes egy kis rákérdezéstől nedves lett a bugyija és a pelenkáját is ki kellett cserélni az a pofa amit vág minden pénzt megér

képzeld amikor a bíró kérdezi Hágá-ban???

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
te mostanában nagyon odafigyelsz ezeknek a fizetett kéjhölgyeknek a napi adagjára (a gulyáska meg az emlőke és a többi...)

nincs sok fogkefeszámlájuk ...egyik öblíti a másikat...nagy szerencséjük, hogy nem tudnak megtermékenyűlni....na meg nekünk is képzeld még szaporodnának...

ez ugyanolyan mint a cristofer a VV akármiből miután onnan kiszállt azonnal beszsállt a másik biznicbe és már órabérben ajánlgattya hátha veszik

az ilyen hímringyók sohasem változnak csak az órabérük ahogy öregszenek

brühüyyy
@jaegtoer: A Spar-nak van 100 Ft körüli macska konzervje. 40 deka nem mérgező kaja. Láttam már hajléktalant kanalazgatni ilyen konzervet.
@nincs_itt:

meg van értve, O.K.

"_viccnek ölég szar ami ott folyik és ti meg zabáljátok_"

már tudhatnád, hogy rossz helyre címzed, én pedig különösen ugrok az olyanra,
amiben az áll, hogy a megmondó a fasza gyerek és 'Mi' [v.ö. "ti"] pedig a hülyék. Sipivel is el szólóztunk ezen egy darabig.

Persze, úgy van ahogy írod és bizony feltehetően sokan nem érzik át, nem látják, nem tudják, mi miért rossz. Feltehetően nem is fogják. De mit tehetünk, és mi az amit meg is lehet tenni? Erre persze csak a csalánverés szindróma tanácsokat tudják mantrázni a 'kibicek', de hogy valami használható, megvalósítható ötlet is jönne, no, arra már nem futja.

Itt beszélgetünk. az együttgondolkodóktól a legkevésbé a sértegetéseket várjuk.

Szóval ezt szerettem volna hozzáfűzni a 'Ti'-hez:)
@jaegtoer:
Kedves jaegtoer!
"Ezek az elmúlt 24 év minden gazemberségében tettestársak voltak."
nem kétséges, hogy a média lakájként szolgálta és szolgálja a mindenkori hatalmat.
Bár az utóbbi években kontrasztos az elágazás, mivel a média megnyilvánulásaiban már nemcsak az orientációs hang üttetik meg, hanem a nyilvánvaló hazugságok és elfogult tartalmak jellemzik a médiát.
A Fidesz nehezen tűri azt a néhány ellenoldalt, mely még létezik, és mint minden szektort, ezt is maga alá szándékozza gyűrni.
Minden más érvelés és duma mellébeszélés.
Két alapvető hamis indoklás van e tárgyban.
Az egyik, hogy adózzanak a nagy profitot előállító TV-k és lapok, a másik érv az, hogy a lelkeket megölő RTL /ellene megy a játék/ főleg az ifjúságot mérgező tartalmak miatt álljon be a sorba, meg kell regulázni.
Az RTL műsorstruktúrájában és tartalmában van kivetni való bőven, de ennek tisztulását nem a reklámadóval kell elérni, hanem folyamatosan az erre a célra létrehozott felügyelettel. Ezért hozták létre többek között.
A lényeg az, hogy a Fidesz számára nem megfelelő hangvételű média is soroljon be a kormány alá.
Az Origo ügynél volt tapintható a sajtószabadság megsértése, mely nagyításban a sajtószabadság megsértését demonstrálta, a reklámadó felerősítette ezt a hangot, de a helyzet sokkal egyszerűbb, bekebelezni mindent, ami eddig a Fidesz hatáskörén kívül esett.
Nehéz rendszerbe fogni ezt az egészt katyvaszt, ami ekörül a téma körül kavarog, gondolatilag célszerű az Origo ügyet külön vizsgálni, és utána a reklámadót, mert nem analóg a két indoklás, ezért az ezekből levonható következtetés sem.
@Mariann19:

Szia!

Akkor foglaljuk össze.

A sajtószabadság és a médiafüggetlenség is jobban fáj, ha reklámadót kell fizetni.

lábjegyzet:
Amíg nem került "elérhető közelségbe" a reklámadó, addig az oknyomozást szenzációhajhászásra használták és nézőszám növelésre. Sajtószabadságot hányszor hangsúlyozták. A visszás jelenségekre adott válaszdemonstrációk milyen előzetes nyilvánosságot kaptak, mozgósítottak-e a részvételre, az utólagos híradások mennyire voltak alaposak? Annyira.

A média számára a sajtószabadság a reklámbevételek korlátlan növelhetőségében nyilvánul meg. Jelek szerint. Tisztelet a kivételeknek. Csakhogy ők igen kevesen vannak és az adózás alá vontak nemigen tartoznak közéjük. Talán a HVG a maga távolságtartó módján. Kibertérről nem beszélek, ott vannak még tiszta források.
@jaegtoer: ne sértődj meg!! a "ti meg zabáljátok" fordulat arról akart szólni, hogy itt rugózunk, elmélkedünk, bréjnsztormingolunk és nem jutunk előrébb egy centivel se!!!
őszinte legyek? magam sem értem miért!
de ott tartotok (ezt most csak azért, mert én már "hazán kívül" jóideje), hogy akkor Bajnai vagy kijafaxom legyen az aki... de mit?
szóval, ne kapd fel a vizet!
hidd el, nekem is sok-sok ismerősöm, barátom él ott Háccsó Hátasztánban, nem hobbiból baszom itt a rezet!
@nincs_itt:

Gondolod, hogy ha igen, akkor a válaszom ilyen szép konstruktív lenne, s nem volna lófaszokkal teletűzdelve?

:D
süti beállítások módosítása