Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.04. 08:54 Fabius

Lázár: istenuccse, nem én voltam!

Címkék: fidesz lázár jános demcsák zsuzsa sajtószabadság origó liezon

A Magyar Médiaháború tegnapi eseményei elég vegyesre sikerültek. A kirúgott Origó főszerkesztő mellett és a reklámadó ellen kiállt gyakorlatilag a komplett média, hörrtévéig és magyar nemzetig bezárólag. Volt demonstrálás Sáling Gergő mellett az Origó előtt, és volt közlemény Lázár Jánostól, amiben rettentően igyekezett megaszondani: nemén vóttam tekintetes népbíróság, a már nem főszerkesztő úr esztet azonnal erősíccse meg, merkülönben.

Mintha Sálingnak magának és a komplett magyar médiának nem lenne más elfoglaltsága harctéri masírozás közben, mint Lázár Monddazonnal János napi faszságainak ugrálni.

Ez az ember tényleg és őszintén ennyire kretén. Nem mímeli, megjátssza vagy úgy tesz, mintha. Nem, ő természeténél fogva zsigerből ilyen. A világ arra forogjon amerre a Lézer seggéből áradó gáz éppen fújja, oszt jónapot. Ha Viktornak lennék most szorulna be igazán zabszem a Fenséges Farpofáim közé, mert azt látnám utánam az elsőnek semmilyen morális gátlása nincs, és kizárólag szerencsém lesz, ha marad benne türelem kivárni békés visszavonulásom. Ha meg nem lesz elég türelmes, akkor megpuccsol engem is a picsába és hellóka. Legfeljebb jön majd megint ilyen látszat neménvóttam baszokkal, mint aki nem tudja, hogy a magyar médiában a nincs kipofázás záradék éppen úgy a szerződés része, mint máshol. Vagyis az érintett nem szólalhat meg akkor sem, ha amúgy akarna, és nem teljesítheti Lázár követelését.

Jelzésértékű, hogy György Péter Origó alapító, igazgatósági tag is veszi a kalapját, integet egyet a dájcselófasszal és lelép a cégtől, mert: "Sáling Gergő kirúgásának módja után nem lehet más választása." A lépést én nem csodálom és riszpekt meg minden, de...azon gondolkodom, mekkora árat fizettek egy(két) feltételezett kúrásért. Mert, ha igaznak veszem az egyre több helyen felbukkanó pletykát, miszerint Lázár Dé Zsuzsa műsorvezető-bugyimodell-majdnemszóvivővel csorgatta közös párnára az álomnyálat azokon a bizonyos luxus izéken, akkor az a képtelen hülyeség is megeshet, hogy felértékelődik a dajcstamás, akinek cerkakalandjai után nem tört ki semmilyen háború, nem kiabálta senki a sajtószabadság végét.

323 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr196267367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jaegtoer: viszont Tarlós is utálja. Akkor most kirúgják, ugye?

Tarlósnak nem jó a Fidesz új választási rendszere
valasz.hu/itthon/tarlosnak-nem-jo-a-fidesz-uj-valasztasi-rendszere-100309
@Spániel: @jaegtoer:

még:

"Tóth Zoltán, az Európai Választási Szakértők Szövetségének elnöke óva inti a politikusokat, hogy rátegyék kezüket a közigazgatás szakembereket igénylő szintjeire. Az Országos Választási Iroda (OVI) éléről 2004-ben felmentett szakember jól ismeri a magyar parlamentarizmus utóbbi két évtizedének történetét, beleértve az alkotmányozás körül folyó közjogi kötélhúzást is. "

bővebben...
hvg.hu/velemeny/20100922_valasztas_nepszavazas_alkotmany

Teljesen érthető, hogy nem hagyhatják a katedrán. Miért mételyezné az ifjúságot azzal, hogy milyen egy korrekt választási eljárás? Csoda, hogy eddig hagyták.
@jaegtoer: tudod, mindent el lehet viselni. de ami ott folyik, az már... az "ott" alatt Mo.-t merem érteni.
számomra eddig is csodával volt határos a létezése is. de 1994 óta bizonyos vagyok abban, hogy az emberi hülyeség határtalan!!!
@Csaknézek...:
De jó, hogy ezt kitaláltuk, nekem nagyon tetszik.
El ne felejtsük!
@Csaknézek...: én is a csúnya végtől tartok.
Mert ugye mennyivel szebb vég lenne, ha a kisgömböc egyszer csak akkorára nő, hogy csak úgy kipukkad.
@jaegtoer: igaz, igaz.
Örüljön, hogy nem perelték be mételyezésért.
@Mariann19:

kettő malomban vagyunk. egy görbe futhat pozitív és negatív tartományban is. ez nyilván olyan leszálló ág, amely még nem érte el a mélypontját.

arra akartam utalni, hogy az öszödi beszéd utáni 'folyamatos' tüntetésekre reagálva gyurcsány mondta: "majd megunják, hazamennek" felfogás egyenes folytatása a lázári 'kinek mi köze hozzá' mentalitás, rövidítve: nyasgem.

Amennyiben ezt lefordítjuk az állampolgárok politikai nyereségére, úgy a képes beszédem szerint az emberek tényleg megunták, olyannyira, hogy végül házhoz mennek a nyasgemért, amely minden otthonba beköszön előbb utóbb, mint fidesz direktíva és juttatás.
@Spániel: milyen per? már kész az ítélet! vacakolni, meg pénzt költeni, itten a rezsidémonnal vívott, huhhh...
szóval, az ítélet kész, köccségek redukálva, agyak redői lesimítva!
@jaegtoer: Kifelejtetted a nagy előd:"Na és?!" örökbecsűjét.
Háccsó Hátasztán, következmények nélküli..., stb, stb, stb...
@Amadeus62:
"Vagy elmenni és itthagyni ezt az országot, hadd basszák még jobban szét."
A vázolt jövőkép így is, úgyis megvalósul.
Viszont most hallottam, hogy ezentúl nem lehet csak úgy "itt hagyni csapot-papot" /pontosan idéztem a rádióból/, hanem előtte 4 nappal el kell végezni néhány teendőt, de ezt nem jegyeztem meg, hogy melyek azok.
Lázár kártékony szereplését Orbánnak fel kéne ismernie, tényleg érthetetlen, hogy saját maga ellen emeli fel a magasba ezt a pökhendi alakot.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"_Manapság?
Backi, amikor EGYESEK már a vodkát is vizezik... _"

Nem értem miről beszélsz? Ismerlek egyáltalán? Ki vagy, vagy csak a segged kivan?
:D
@nincs_itt:

"Na és?"

Kurvára jogos észrevétel!

__Na és? - majd megunják, hazamennek - a nyasgem-ig__
Most akartok innen elmenni? amikor történelmi szerencsés csillagállás van?
Hacsak el nem ...ák és befagyasztják a csilliárdokat.

Lázár: Nem volt még ilyen a magyar történelemben
Lázár János szerint a magyar történelemben soha nem volt olyan szerencsés csillagállás, mint most, amikor egyértelmű és stabil kormányzati felhatalmazás mellett a következő időszakban több mint 8500 milliárd forintos európai uniós támogatási lehetőség biztosít alapot a fejlődésre.
hvg.hu/itthon/20140604_Lazar_nem_volt_meg_ilyen_a_magyar_tortene#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_6_4
@Mariann19: figyelgetem, hogyan próbálják megnehezíteni a távozást. 2013-ban 60.000 magyar jött Németo.-ba, nagyon sok Angliába, Ausztriába, Svájcba kevesebb.
Mesélte egy frissiben távozó, hogy külföldi címet kell megadni, ha le akarod adni a lakcímkártyát(?), majd kapsz egy másikat, amiben az szerepel, hogy "külföldi lakcím" a megadott nem...
Ha gyerekkel akarsz távozni, akkor a gyámhivatalnál kell bizonyítanod, hogy jobb lesz a kölöknek, de legalább ugyanolyan, mint ott Mo.-on. Fizetéssel, lakhatással miazmás... Franz Kafka mind a tíz ujjadat megnyalná!
@Mariann19:

"Lázár kártékony szereplését Orbánnak fel kéne ismernie, tényleg érthetetlen, hogy saját maga ellen emeli fel a magasba ezt a pökhendi alakot"

Akkor most már Felcsúton és a Videotonon túl, Orbánnak is drukkolunk?

Dolgozzon már meg a saját bukásáért, ha ebben segíti-támogatja Lázár, egyik rántva magával a másikat a lekváros buktába, hát jó nemzeti együttműködést kívánva nekik harsányan kiáltsuk: Hajrá Magyarok!
@jaegtoer: de az igazi, az a legelső ganéé volt: "Teccettek volna forradalmat csinálni!"
Ebből az egy mondatból világosan levezethető az emmút25év!
Pofád befogod! Ugye!? ez az alapállás arrafelé!
@Mariann19:

Miért ne ismerné? Neki így jó, elmebetegek mindannyian.
@nincs_itt:

"_"Teccettek volna forradalmat csinálni!"_"

Lehet, hogy nem teccik, de a körülmények dacára igaz volt. És napjainkra derült ki igazán, hogy mennyire igaz.

[ a ganétól kivételesen eltekintek, mert Orbánra már nem marad jelző. Antall szerepét én egy kicsit másképp látom, de ebbe most ne menjünk bele. az OFF-nak is van határa:))
@nincs_itt:
mintha ezt már firtattam volna? ha én elmegyek, akkó' nem azért megyek mert kell egy magyar lakcímkártya meg gyámhivatali akármi, elmentem, pont. és akkó' gyüvik a nyasgem tipikus esettye...

mijafasznak egy bárhol a magyar politikai határon kívűl élőnek bármilyen magyar identitás? ha van esze viszi magával a születési anyakönyvi kivonatát, a személyijét és más identitását igazoló izét, de olyat is hallottam, hogy a nevét is megváltoztta valami Gareth Mark Furunkulus-ra és kiváltotta a kinti ID-jeit és kérte a hatóságokat, hogy ne kommunikáljanak róla semmilyen megkeresésre sem...persz nem hagyni hátra a kutyut meg a nagyit meg a paradicsomos káposztát a spájzban mert akkor üldözni fognak

elmegyek is meg nem is...akkor meg nyeljen a marha...valahonnan nem azért megyek el, hogy oda visszavágyjak, a hazám is ott van ahol én jól érzem magam...most jöhettek Radnóti-val mag az Arany Jánossal és a többivel, azokat bőrbe kötve meg lehet rendelni az Amazon-nál és kitenni a polcra olvasgatván jólét közben

brühüyy

és a többit is még a kerényiféledíszkötésest is viheti ha belefér a poggyászába
@Spániel: A mai évforduló kérdése nekem nem az, hogy hogyan lehetett ennyire drasztikusan igazságtalan békediktátumot Magyarországra kényszeríteni. Hanem az, hogy miért hagytuk, miért nem védtük meg magunkat? (lásd pld. törökök)

Hogyan lehetett átengedni szinte ellenállás nélkül az ország területének nagy részét, hogy Trianonban csak a status quo-t szentesítették? De ennél is nagyobb kérdés: levonva ennek a soha le nem vont tanulságát, mit lehet tenni a jövő érdekében? Mert a rossz stratéga az, aki a tegnap vesztes háborúját akarja ma újra megvívni. A válasznak mainak kell lennie. Az ökölrázás öncélúsága éppen úgy zsákutca, mint a "felejtsük el" nihilizmusa. Hogyan lehet a gyászból teremtő erőt létrehozni? Az emlékezésen túl meg is haladni a fájdalmat? Ezzel a válasszal még adósak vagyunk magunknak.
"Említést érdemel még, hogy Orbán Viktor is pályázott egy szerepre. De a meghallgatáson elutasították mondván, hogy nem alkalmas királynak. A cserébe felkínált mellékszerepet -melyben egy kanász fiút játszott volna- viszont kategorikusan elutasította."

m.blog.hu/an/antonogzon/image/.thumbs/orb%C3%A1n%20kir%C3%A1ly_2e711af6b4d638ff16232eeeabfd0b1e.jpg

index.hu/index2/?utm_source=fejlec_index&utm_medium=text&utm_campaign=fejlec#bloghu/antonogzon/2014/06/04/tronok_harca_823
@Csaknézek...:

Én úgy érzem hogy, paradox módon, talán az ország jobban járt volna még azzal is, ha egy 55-60%-os szavazati aránnyal lett volna meg a kétharmad. Talán kisebb lenne a bizonyítási kényszer, aminek hatására még kedves vezetőnk is magyarázkodásra kényszerült, ún. beiktatási beszédében.
Az ország megszállása akkor is ugyanígy folyna, de talán nem lenne meg mellé még ez a kényszeres bizonyításvágy és pitiánerség. Most nics mit konszolidálni, egy kb. 45%-nyi szavazó, ami mind arányaiban, mind létszámban kevesebb mint 2010-ben. Mindezt elérve, egy már teljesen megszállt közmédiával, és utcai hirdetési piaccal, határon túli szavazatokkal, civil (muhaha) CÖF-fel és a többi agymosással 90-es IQ alá célozva. Ezt így nem nevezném valami vastagnak. Azt hogy ebből az eredményből még négyzetgyököt is vontak és így még meglett a kétharmad is, majd ehhez még hozzátették, "hagyománytiszteletből" a házelnököt is, oh well...

Ezt a 2014-es választást én elcsalt választásoknak hívnám, de én radikális vagyok aki gyűlöli a megszállókat, akkor is ha nem "külföldiül" beszélnek. Nyilván mindenkinek máshol vannak a határok, valaki majd lehet akkor jut az én álláspontomra amikor majd a 20%-os szavazati arány is elég lesz a kétharmadhoz ha házőrség is szavazhat, ízlések és pofonok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A mai évforduló kérdése nekem nem az, hogy hogyan lehetett ennyire drasztikusan igazságtalan békediktátumot Magyarországra kényszeríteni. Hanem az, hogy miért hagytuk, miért nem védtük meg magunkat? (lásd pld. törökök) "

Azért, mert az ország ki volt vérezve, a román csapatok éppen Budapesten voltak turista úton, szerencsére Harry Hill Bandholtz is...
Valamennyi határunkon a kedvezményezett "utód" államok baráti hadseregei tébláboltak, ugye... ne legyél gyerekes...
Végre itt van az elfogulatlan/hiteles/iránymutató/közérdekű!
www.origo.hu/itthon/20140604-a-magyar-kronika-bemutatoja.html
@jaegtoer:
"Amely minden otthonba beköszön előbb-utóbb,mint fidesz direktíva és juttatás."
Ezen a juttatás szón röhögök, annyira kifejező az elbutítottak gondolkodásmódjára, akik még aseggberúgást is állami juttatásként értékelik.
Ezek után nosza, elmennek szavazni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Csókolom Boli Bácsi!
Hogy szolgál a kedves egészsége?
hvg.hu/itthon/20140604_Lazar_Janos_lepi_el_az_Origo_cimlapjat

---

"Gergő volt eddig a legjobb főszerkesztőm" - hangfelvétel az Origo értekezletéről

Közzétették az Origo június 3-i értekezletének hangfelvételét - itt jelentették be a szerkesztőségnek, hogy Sáling Gergő főszerkesztő közös megegyezéssel távozik.

hvg.hu/itthon/20140604_Gergo_volt_eddig_a_legjobb_foszerkeszto_
Lázár: Majd meggyőzzük Brüsszelt Paks ügyében

A magyar kormánynak legalább három dolgot kell tisztáznia az Európai Bizottság előtt: volt-e Magyarországnak joga nemzetközi szerződést kötni Oroszországgal, nem lesz-e tiltott állami támogatás elvébe ütköző a beruházás, továbbá miként valósul meg a fűtőanyag-beszerzés függetlensége, vagyis bárhonnan beszerezhető lesz-e a fűtőanyag az erőműhöz. Lázár optimista, szerinte a kormány képes lesz meggyőzni az Európai Bizottságot.

hvg.hu/gazdasag/20140604_Lazar_majd_meggyozzuk_Brusszelt_Paks_ugye
@jaegtoer:

"az öszödi beszéd utáni 'folyamatos' tüntetésekre reagálva gyurcsány mondta: "majd megunják, hazamennek" felfogás egyenes folytatása a lázári 'kinek mi köze hozzá' mentalitás, rövidítve: nyasgem."

Pontos. A megszálló narancsbrancs felismerte hogy itt nem igazán lehet megdönteni a kormány utcai megmozdulásokkal, pontosabban még ők sem tudnak olyan méretű randalírozást megszervezni, ami elég lenne. Ez a felismerés akkor lehet hogy rosszul esett nekik, de a tapasztalatot elraktározták. És mivel tudják hogy az ő ellenzékük még ekkora utcai megmozdulásokat, főleg randalírozásokat sem tud összehozni, ezért nem kell félni.
@Mariann19:
Mi van??? :D
Mit tudsz? Mert én köszi, jól vagyok... kicsit sok a meló, evezés.
@jaegtoer:
"Orbánnak is drukkolunk?"
Nem veszed észre a finom árnyalatokat a mondandómban.
Fogalmazhattam volna úgyis, hogy hogy lehet valaki olyan degenerált, hogy saját maga alatt vágja fát?
Ez nem az együttérzés kifejezője, hanem a vezetőnk gondolkodásmódjának kritikája volt.
Nehogymá...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Most jól érzem magam veletek, de délután berágtam az egészségügyre.
Szerintem az Ararát tetején nagyobb biztonságban érezném magam 80 kecske között.
Már lehiggadtam, csak pénz kellett hozzá.
17:01 Offline sötétség az Alkotmánybíróságon
Offline sötétség az Alkotmánybíróságon

Annyi biztos csak, hogy az Alkotmánybíróságnak fogalma sincs az internetről. A remény ismét Brüsszelben tanyázik.
Rovat: Vélemény
Szerző: Polyák Gábor

hvg.hu/velemeny/20140604_Offline_sotetseg_az_Alkotmanybirosagon

17:00
A HVG is csatlakozik a reklámadó elleni bojkotthoz

A csütörtöki akcióban szinte a teljes médiapiac képviselteti magát, köztük a HVG Kiadó Zrt. is.
ennyi

Putyin tovább szigorította a civil szervezetek ellen hozott törvényt

Ezentúl még könnyebben lehet külföldi ügynöknek nyilvánítani a civileket. Büntetés vár arra is, aki titkolja, hogy kettős állampolgár.

444.hu/2014/06/04/putyin-tovabb-szigoritotta-a-civil-szervezetek-ellen-hozott-torvenyt/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

{_[_(_No, ha minden O.K. és egy folyamat vége volt, és semminek semmi köze semmihez, akkor részemről befejeztem. ha a demokrácia /eredetileg dohokráciát írtam/ ürügyén emerrefelé is lehet bohózatot csinálni és kicsődítenek a picsába manipulálni, utóbb kiderül a semmire, hát ott baszódjanak meg rakásra és bukjanak egymás farkára láncban, folytatólagosan._)_]_}
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ebbe a témába azért nem megyek b ele, mert csak történelmi érdekességként,hogy mi történt a múltban.
Sokszor végigolvasva M.o történelmét sokféle irodalmi műből az derült ki számomra,hogy mindig hülye királyaink voltak /Mátyás sem volt igazságos/, akiket madzagon rángattak a hatalomittas főurak,testvért, apát, fiat öltek a hatalomért és szinte permanensen háborúztak, állandó vérfürdő volt ránk jellemző.
Az ország területe pedig állandóan változott attól függően, mennyire sikerült jól házasodni vagy háborúban elveszíteni belőle.
Napjainkig sohasem volt - talán a kiegyezés után egy darabig - békés, nyugodt, kiegyensúlyozott időszaka az országnak.
Sok bunyót és kokit megúszhatott volna, ha okosan, diplomatikusabban, nem állandó vérgőzös fejjel politizál, és ez érvényes nálam azt utolsó 1014 évre, benne a trianoni "sérelmekre".

Ilyen történelmi távlatban semmi olyan magasztosat nem találtam, amire különösen büszke magyar lehetnék.
Van egy olyan érzésem ezzel a trianonnal kapcsolatban, hogy hasonlít a kis emberek kompenzálási kényszeréhez.
Hogy ekkora területű lett az ország, állandóan visszasírjuk nagymagyarországot,a területi nagyságát, de elfelejtjük, hogy a népesség több, mint fele, kétharmada a körülöttünk élő nemzetiségekből állt. Ezért arányaiban magyarul is viszonylag kevesen beszéltek.
Ezért tartom álszent dolognak az egész ezzel kapcsolatos cécót, mert nem merjük kimondani, hogy csak a területre fáj a fogunk.

Nekem Trianon egy szép kastély, láttam a szobát, ahol aláírták a békeszerződést, de nem hatódtam meg.
Amitől igen, az a Rodin múzeum volt.
@Rodeo36: én csak napjaink "finom kis élményeit" tolmácsoltam. ha mehetnéked (menekülhetnéked) van akkor ne szarozz T.köcsögmagyar választópolgár, hanem hagyd ott a picsába. Ezt tudom javasolna mindenkinek!
Dönteni kell, azután csinálni!
Veled értek egyet!
Ja a passió-gyümölcs bor még vár rád!
@Spániel: történelmi érdekességként érdekel, hogy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, te igen buta!
elmondanám, hogyan lehet a szarból várat építeni, de nem értenéd.
@nincs_itt:
Ne legyen igazam, de ha a külföldön munkát vállalni készülőnek meg kell adnia a külföldi címét, és egyéb ezzel kapcsolatos saját és családi adatait, ez a szabályozás összhangban van egy hírrel.
A kormány nemrégiben meglebegtette, hogy a külföldön dolgozók haza is fizessenek a szociális vagy egészségügyet érintő adót.
Akkor még gondolkoztam is a kettős adózáson és ennek az igénynek a realitásán.
Aztán mély csend lett ekörül a téma körül.
Most csak úgy eszembe jutott.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ne dumájjá! evezés, ja oszt' közben meg kommentálódsz!
meg a kávéscsésze hasonlatodnál leragadtam... ja, meg baxol válaszolni!
ha esztet megfejted, akkor kapol Weltenburgert!

"Ja sax'n di do muaß i hi!"
@Mariann19:
Piktorék is így vannak, csak a birkákkal... be is állítják őket a gumicsizmájukba! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A remény ismét Brüsszelben tanyázik."

Ezt először úgy olvastam hogy:

A remény ismét Brüsszelben anyázik.

A remény türelme is fogyatkozik lassan. :-)
@nincs_itt:
Te, kávéscsésze, aljas...
Tu, Hansi, sei'nicht blöööööd! :S
@Mariann19: Figyelj eccerű mint a faék!
Aszongya a mókus, hogy megyek az ejuba, rábök a gugli térképre, keres egy címet és bemongya.
mit tud tenni a magyar a hatóság? elfogaggya, majd utána mindefélével veri a nyomát+miazmását a pógárnak.
Le kell szarni magasról a magyar "hivatalokat"!!
keress meg, köcsög!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Szívesebben látnám őket is az Araráton.
Még integetnék is nekik, mint az állomáson, fehér zsebkendővel.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Du bist do da hoam!
Habe die Ähre!
Muaß zu schlofa ginga!
@nincs_itt:
Na és ha azt mondják a köcsögnek, hogy a családnak nem jár eü ellátás, akkor mi lesz?
Felkapcsoltam a tévét, má' elkezdődött a VB?
Melyik csoportban vagyunk az Albánokkal?
@nincs_itt:
Jetzt??? Tu, Hansi, naaaaa! Zu früh.
Wann willst du morgen ins arbeit fahren?
@Mariann19: Hol nem jár?? Figyi, minden nóóórmális, Margit országban, jár a családnak ellátás!
Ja, hogy Mo.-ra gondolsz... akkor marad ez:

stalker.hardwired.hu/ssstalker_fegyver_svd_dragunov.gif
@nincs_itt:

figyuzz:

kanadaihirlap.com/2014/06/04/az-origos-deutsche-telekom-szovetsegre-lep-az-orban-kormannyal/#comment-150906

hozzászóltam, akis naív kanadainak:

pénz beszél kutya ugat, a DT is egy a “vállalkozók” közűl, akik akiket semmi más nem érdekel mint a profitja, a tőke szabad áramlásának “törvénye” nem csak magayrországon valahol Kanada-ban is pusztít csak most a rohadt politikusok az ontarioi kormányváltásról hazudoznak össze vissza annyi változás van ez 100%, hogy a tömegközlekedés ára 450%-kal emelkedett az összes költségek hasonlóan az utóbbi 24 évben a tömegközlekedés most vesz néhány új járművet jó olcsón és darabonként mialatt a bérek és fizetések be vannak fagyasztva de a biztosítás és a többi megy felfelé mint a fing amikor valaki sok babot eszik a Lázár az egy kiskaliberű lókupec és a DT megette ezt a gumicsontot, vagy csak azután lett édes gyereke a lázárnak, hogy a lap leírta amit leírt majd 2 hét múlva is érvényes lesz ugyanez a léprecsaló? vagy addigra elfelejtődik és az Origo meghalt a DT elment kapálni és a simlicska művek learattya amire már évek óta várt a lézernek azt sem szabad elhinni amit kérdez

brühüyyy

becsület és lézerjani semmi közük egymáshoz aljas rohadt poloska
@nincs_itt:
Igen beszédes a link!
Hajjaj!!!!
@nincs_itt:

Pacsirta vagy, nem bagoly?
Vagy fácán?

Mindegy, madár madár - mondja Lázár.
@Rodeo36: Basztatod a szépreményű Christophert? :)
magyar - albán

0:0

Vezetüünk!!!
@Rodeo36: rodi, a hüje az hüj az occejánon túl is!
maraggyunk annyiban, hogy Wagnert fogok hallgatni elalvás előtt, mer jót tesz a rejumámnak...
a borod meg itten figyel a pincéban!
"Durván korrupciógyanús tanterem felújításokról ír a trafikbotrányt is kirobbantó egykori fideszes képviselő."

Lopik a bildenberg.

444.hu/2014/06/04/durvan-korrupciogyanus-tanterem-felujitasokrol-ir-a-trafikbotranyt-is-kirobbanto-egykori-fideszes-kepviselo/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @AroMo:
ez van backi, reggel ( a fijjam szerint az még vadul éccaka) előbb kelek mint a nap. ezek mocskok esztet találták kifele... mit tehetek?
"De a teremfoglaltságot nyilvántartó szoftver is 16 millió forintba került. Ezt amúgy saját becslésünk szerint egy Excellel is meg lehetne oldani."

Bill Gates meg ámul és bámul. Egy ember, kb. öt perc programozás, 90K dollár. Magyarország jobban teljesít!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a zalbánok ellen IS!?!?
mi kell még? letapossuk Vatikán Államot, meg Andorrát!
Bocs, csak kb. 70K.
Így már nem is sok. :-)
@AroMo: áááá, nem tudol sok mindent!
volt olyan arrafelé, hogy eccerre 300 gépen kellett LEGALIZÁLNI a winfostot! na hol? igen! a belügyminisztériumban!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Az elmúttnégyévelőttinyócévben az albánok már biztos vezetnének minimum -3:0-ra, ehhez képest a 0:0 sokkal de sokkal jobb teljesítmény.
Felcsút jobban teljesít!
@nincs_itt:
ragyogó ötlet, én meg -a gyalázatos- nappal is lámpással járkál (azaz piál naplemente előtt) most rumcájsz van szódával hogy a jégesőt utánozzam aki a vodkát vizezi de így kevésbé báncsa a májamat egyébként is az a hír járja, hogy rosszmájú vagyok....Wagnert neked a Lohengrin III. felv nyitózenéje Perulde-je ajánlatos...merre van a z a pince? csakhogytuggyam mit kell vennem űrsiklót vagy csillagközit esetleg megúszom egy trabanttal?

kösz és vigyázz a sörrel árt a ráncoknak és a hajhullásnak

brühüyyy
@nincs_itt:

De ez egyetlen terem időbeosztását kezelő program. Én ezt a régi Sinclair zx81-essel megoldottam volna annak idején Z80-as gépi kóddal, hogy beleférjen az 1 kilobyte memóriába. Bár ez még az alap Basic-kel is belefért volna talán. :-)
@AroMo:
ez milyen meccs? vizilabda vagy jéghoki esetleg béjzbóll?

merugyifociaznincscsakstadion országban

brühüyyy
@nincs_itt:
eztetetetetetet

www.youtube.com/watch?v=ZOQlG8YRxEQ

és igyál valami fincsit

brühüyyy
@nincs_itt:
vagy ezt de lovat ne engeggy a közelbe

www.youtube.com/watch?v=-lxlQITXBAQ

brühüyyyy
@Rodeo36:

Az M1 híradót néztem ma, mert az ide korábban belinkelt rezsicsökkentős zenélő bicikli után ismét kedvet kaptam így néhány hónap után.
Azt láttam a híradóban hogy minden téren olyan jól teljesítünk, és ezt amúgy hiszem is, hogy ennek a meccsnek is minimum a foci VB elődöntőjének kell lennie.
Mondjuk hogy az albánok mit keresnek ott azt nem tudom.
@AroMo:
elég a közvetítést olvasnom, és meggyőződésem, hogy nincs az az edző, amelyik ezekből a (többnyire) MB1*-es játékosokból ki tudna hozni többet. szerintem NBIII környékén ÉS/VAGY a 15 évesek környékén kell(ene) keresgélni a magyar válogatottat - MOST.

*MB1: Mennyei Bajnokság
@nincs_itt:
bosszú: Wagner Walkűr, Leinsdorf, Varnay, Traubel, Melchior, Thorborg, Kipnis 1941 élő...minden valószínűség szerint MET

ez zene 3,25 óra töményen

brühüyyy
@AroMo:
most 0:0
ha beállítanánk Puskás szobrát a kapus helyett, akkor talán nyerhetnénk 2:1-re.
Ötletem van, elemes, zenélő rezsicsökkentő műanyagbicikli. Rajta egy némethszilárdra hasonlító, de annál jóval inteligensebb bábu, műanyagpáncélban, amint előre szegezett lándzsával rohamozza a Brükszellesht, a rezsinövelő sárkányt.

Legyártatom Kínában, biztos nagy piaci sikere lesz. :-)
@Secnir:

Szerencsére a bíró kiharcolt nekünk egy tizenegyest.
@nincs_itt: Mi ez a hirtelen jött übermensch tempó? :)
@Mariann19:

"Felezünk?"

Naná!
Felezünk kétharmad/egyharmad arányban. :o)
@AroMo:

Értem a logikádat.

Sorjában:

A választási eredmények szerintem elsősorban NEM a sumák szisztéma miatt alakultak így (az észrevételek persze jogosak), hanem azért, mert jelentős szavazóbázis nyomott x-et a Fideszre ilyen-olyan okok miatt, az ellenzék pedig egymás ellen gyúrt és nyomult az elmúlt 4 év jelentős részében + olyan nagyon vonzó alternatívát nem tudtak kínálni sem pártokként, sem hiteles személyekként. Utóbbiban a felelősségük nem egyforma.

A pitiánerség és a bizonyításvágy szerintem független a választási eredményektől. Maximum a formájában, időzítésében, intenzitásában fokozhatta a szitut - de az alap máshol van.

"én radikális vagyok aki gyűlöli a megszállókat, akkor is ha nem "külföldiül" beszélnek"

Úgy alakítanám át kissé a mondandódat, hogy a "hétköznapi" emberek alapból jól el vannak egymással, egymás mellett.
De ha megmondják neki, hogy a szomszéd "ellenség", akkor elhiheti, hogy valóban azok.

Ez zajlik nálunk Magyarországon.
És sokan, nagyon sokan beszopják ezt.
Tenyleg, az, hogy ez az arokszeli senki bunko a dzsut dongeti, az nem zavarja a faszparaszt k. nejet? Nacsakugy keresztenyileg kerdezem, ovatos semjenhaborgas mellett :>>>
@AroMo:
"Szerencsére a bíró kiharcolt nekünk egy tizenegyest. "

nekem is feltűnt, ő a magyar csapat legjobbja.
Egy felelős polgi ünnepi megemlékezése. Lehet elképedni. Nekem sikerült:))

nol.hu/belfold/gyurcsany-hitler-meg-a-globalitas-lolaba-1466173
Hiába gazsulálnak Britanniában,ott már aligha lesz nekik előhasi üsző.
ennyi:

A Telekom már tavaly átengedte az Origót a kormánynak

Magas rangú kormányzati forrásunk erősítette meg: az Origo is része volt a Magyar Telekommal a mobilfrekvenciáról kötött alkunak. Már Sáling kinevezése előtt elesett a függetlenség, csak a szerkesztőségben még nem tudtak róla.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F05%2Fa-telekom-mar-tavaly-atengedte-az-origot-a-kormanynak%2F

----------------------------

Rég nem látott hatalmi harc a Fideszben?

Ahogyan az az egyetlen párt által dominált rendszereken belül lenni szokott, ez a küzdelem nem a pártok között, hanem a domináns párton belül történik. Nem kizárt, hogy az Origo főszerkesztője elleni példátlan támadás is e hatalmi harc felfokozott hangulatához köthető.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fvelemenyvezer.444.hu%2F2014%2F06%2F05%2Freg-nem-latott-hatalmi-harc-a-fideszben%2F

----------------------------------

Nyerges és Simicska nem örült Sesztáknak

Seszták Miklós leendő fejlesztési miniszterről olvashatunk portrét a Figyelő csütörtöki számában. A lap egyik érdekes állítása, hogy Seszták kinevezése éppen Simicska Lajos és Nyerges Zsolt üzleti köre számára kellemetlen meglepetés.

hvg.hu/gazdasag/20140605_Nyerges_es_Simicska_nem_orult
-no comment-

Megszűnési rekord a cégeknél májusban

Májusban 3800 cég szűnt meg, ami majdnem éves rekord, és 1184 cég alakult, ami szintén sok - írja az Opten.

hvg.hu/enesacegem/20140605_Megszunesi_rekord_a_cegeknel_majusban
Tizenkét év alatt az ország második legnagyobb hatalmú emberévé emelkedett, és ma úgy tűnik: több van előtte, mint mögötte. Nehéz lehet ezt feldolgozni. Az édesanyja tojást árul a vásárhelyi piacon – ellentétben áll-e ezzel, hogy a fia királyi hercegekkel vadászik sok millió forintból?

nol.hu/velemeny/az-istenek-turelmesek-1466247
Számomra már egyre világosabb hogy 2017 től bolsevicctor elvtárs lesz a kosztársaseggű elnök egy putyini szélességű hatalom koncentrációval, egyel alatta meg ez a kis lézer pondró fog miniszterelnökösködve kiskirálykodni és szívatni a magyarokat.
Fogadni merek hogy ezen ügyködnek majd három évig hogy ezt összehozzák.

Ezért lenne fontos hogy legalább Budapestet visszavegyük tőlük így elsőre de ehhez mindenkinek fel kellene venni a valagát és elmenni szavazni.
@Oxica:

"Ezért lenne fontos hogy legalább Budapestet visszavegyük tőlük "

visszavegyük?.... tőlük?...

kik, kicsodák? kiknek?

hogy a végén hagyópisták, hunvaldgyurik, rogántónik, tarlóspistik reinkarnációi röhögjenek szembe?
Egy banda ez, Kedves. Csak az elosztási szabályok változtak...

Sosem volt a MIENK. Legfeljebb akkor, amikor a háborús romokból kellett valami lakhatót összehozni... na akkor... de amúgy...? Budapest egy hitbizomány. Időnként új arcokat is beengednek legózni.
süti beállítások módosítása