Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.04. 08:54 Fabius

Lázár: istenuccse, nem én voltam!

Címkék: fidesz lázár jános demcsák zsuzsa sajtószabadság origó liezon

A Magyar Médiaháború tegnapi eseményei elég vegyesre sikerültek. A kirúgott Origó főszerkesztő mellett és a reklámadó ellen kiállt gyakorlatilag a komplett média, hörrtévéig és magyar nemzetig bezárólag. Volt demonstrálás Sáling Gergő mellett az Origó előtt, és volt közlemény Lázár Jánostól, amiben rettentően igyekezett megaszondani: nemén vóttam tekintetes népbíróság, a már nem főszerkesztő úr esztet azonnal erősíccse meg, merkülönben.

Mintha Sálingnak magának és a komplett magyar médiának nem lenne más elfoglaltsága harctéri masírozás közben, mint Lázár Monddazonnal János napi faszságainak ugrálni.

Ez az ember tényleg és őszintén ennyire kretén. Nem mímeli, megjátssza vagy úgy tesz, mintha. Nem, ő természeténél fogva zsigerből ilyen. A világ arra forogjon amerre a Lézer seggéből áradó gáz éppen fújja, oszt jónapot. Ha Viktornak lennék most szorulna be igazán zabszem a Fenséges Farpofáim közé, mert azt látnám utánam az elsőnek semmilyen morális gátlása nincs, és kizárólag szerencsém lesz, ha marad benne türelem kivárni békés visszavonulásom. Ha meg nem lesz elég türelmes, akkor megpuccsol engem is a picsába és hellóka. Legfeljebb jön majd megint ilyen látszat neménvóttam baszokkal, mint aki nem tudja, hogy a magyar médiában a nincs kipofázás záradék éppen úgy a szerződés része, mint máshol. Vagyis az érintett nem szólalhat meg akkor sem, ha amúgy akarna, és nem teljesítheti Lázár követelését.

Jelzésértékű, hogy György Péter Origó alapító, igazgatósági tag is veszi a kalapját, integet egyet a dájcselófasszal és lelép a cégtől, mert: "Sáling Gergő kirúgásának módja után nem lehet más választása." A lépést én nem csodálom és riszpekt meg minden, de...azon gondolkodom, mekkora árat fizettek egy(két) feltételezett kúrásért. Mert, ha igaznak veszem az egyre több helyen felbukkanó pletykát, miszerint Lázár Dé Zsuzsa műsorvezető-bugyimodell-majdnemszóvivővel csorgatta közös párnára az álomnyálat azokon a bizonyos luxus izéken, akkor az a képtelen hülyeség is megeshet, hogy felértékelődik a dajcstamás, akinek cerkakalandjai után nem tört ki semmilyen háború, nem kiabálta senki a sajtószabadság végét.

323 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr266267367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Télleg: ez a Dé Zsuszás sztori hunnan gyütt?
Csakkérdem. :)
Lázár vállalja, hogy teljes mértékben kártalanítja Sálingot a szerződésszegésért. És nemcsak esetleges kártérítés megfizetésére vonatkozóan, hanem a szerződésszegés miatt elmaradt pénzek tekintetében is. Mindezt írásban természetesen, lehetőleg közjegyzői okiratban, végrehajtási záradékkal.

Ebben az esetben Sáling nyilván szívesen beszélne. Lázár meg ilyet nem fog mondani. Ez is, mint minden, a birkanyájnak ment. Nekik ennyi elég, picit még sok is.
azért azt a változatot is megfigyelném, amint kibaszik a vezénylóval és a helyére űl, úgy, hogy a vezényló a padlón találja magát...onnan pedig senki sem fogja felemelni, ha már ott van akko szépen ott is hagyják...oszt kotkodácsolhat amit akar a sarki kóbor ebeketn sem fogja érdekelni lesz belőle alcsúti polgár a mészáros beosztottya

brühüyyy

lehet nincs is ez olyan messze? a Sándor palotát el kell felejtenie mindenképpen
@Rodeo36:
"...lesz belőle alcsúti polgár a mészáros beosztottya..." - Mint közmunkás. :)
@Rodeo36: :)

"Lázár szemmel láthatóan ambiciózus politikus. Éppen mostanában kezd ráragadni az eposzi jelző, miszerint ő lenne a következő miniszterelnök; a következő variációkban:

a) Orbán kvázi nyugdíjba vonul köztársasági elnökként, és kizárólag a focival kezd foglalkozni,
b) vagy Lázár János egy óvatlan pillanatban norvég civilnek nézi, és belemártja a kést."
ki az a lázár?
ennek van két testvére?
meg kéne már nézni a kezében az uccaseprőt....
hogy a közmunkásság a börtönudvaron jól áll e nekijje...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már nagyon régen mondogatom, hogy ezek a poloskák egymást nyírják ki, egy valamit nem értek, miért tud a szar tetején maradni a zorbán, mikor mindenki tuggya (pláne a bennfenntesek)hogy dilis, semmire sem jó csak süket dumát előadni papírból kappanhangon és öntömjénezve...az a baj, hogy túlzott személyim kultuszt kavartak köréje és most nehéz lesz azt lebontani 2 hét alatt, már van több önjelölt utód is nem veszik észre, hogy abban a pillanatban amikorm kibökik ezt a finggal telfútt lufit senkinek nem marad sammi és tényleg börtönbe meg diliházba vonúlnak esetleg megszöknek de az ilyeneket imággya az Interpol és seperc alatt előkeríti és népbíróság meg mint a szerb vezető öngyilkossága a hágai börtönben...

szóval lyuk lett az életrajzon de olyan luk amit már sehogy sem lehet befoltozni, mikor Fabi azt írá, hogy abencsibuzi gyilkosa (vagykijafasz) lesz a zorbán akkor annyit eltalált, hogy ő saját maga a bencsibuzi és öngyilkos lett a kisgömböc valami "hatalmastőrbe" űlt bele csüccsenve

és mennek szépen...nincsenek is olyan sokan 200 poloskával egy kisebb palack poloskairtó is végez csak jól kell szórni

és a szórás beindult

ezek nem várták azt a pár ezer embert tegnap asszitték, hogy kuss lesz és mitaggyisten a Magyar Nemzet is elkukorintotta magát

brühüyyy

ez már gogoli mélység
nabaz'meg, mit találtam a hvg-ben:

(már évek óta erről rebegek de rásem fingottatok, pedig ez az igazi bilderberg)
íme:

betűről betűre eloolvasandó és megtanulni szóról szóra

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140604_A_Fidesz_gyoz_Nemecsek_meghal#rss

brühüyyy
@Rodeo36: Tényleg jó írás és találó a Wile E. Coyote grafika is hozzá. :)
ha már Fabius engedélyezte, linkelem, hogy ne kelljen megint beengedni, benne van aminek benne kell lennie:

varanus.blog.hu/2014/06/03/orban_lesz_berenyi_miki_gyilkosa/fullcommentlist/1#c23188428
hogy tuggyátok eltünt a hvg-ből a ceglédi cikke mialatt hozz áakartam szólni

a cenz ura

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor mégis megvan nem vette fel a hsz-emet...a hasz-ek nagyon érdekesek zipar és room ír nagyon alaposat de röviden

brühüyyy
ennek a lázár gyereknek rossz vége lesz, meglássátok. előbb-utóbb valakinek beleköp a levesébe, az meg cserébe jól pofán csap(at)ja.
"Nincs értelme, nincs jutalma a behódolásnak.

Nincs értelme a megadásnak civil és norvég oldalról sem. Az nem lehet cél, hogy Lázár János útmutatása szerint támogassuk a tényfeltárók helyett a keresztény anyákat, mert Lázár János bennük leli kedvét."

hvg.hu/velemeny/20140604_Igy_gondozd_a_Lazarodat
Tényleg, Fabius, azon már gondolkodtál, hogy helyetted ki lesz az új főszerkesztő itt? ;)
@Secnir: Lécciléccilécci, mondd, hogy időutazó vagy és pontosan ismered a jövőt!!!
Norvégia berendelte a magyar nagykövetet
Jeszenszky Géza nem lepődött meg, a Norvég Alap körüli botrány kint is téma a médiában.

A médiaügynökségeket is megsarcolnák
A hvg.hu szerint az ellenálló ügynökségeket saját céggel kerülné meg a kormány.

index.hu/
@bioLarzen:

Ismeri, de neki is van "nincs kipofázási záradéka":))
Lúzer vagy Jani!
Lúzer vagy Jani!
Lúzer vagy Jani!
Csak még nehezen esik le...
na tessék! ez vár ránk. összeáll a nagy páros.

"Sesztákot a frakcióban így a kormányfő emberének tartják, akinek lényegében az lesz a feladata, hogy Orbán akaratát végrehajtsa. Sesztáknak ebben valószínűleg szorosan együtt kell működnie Lázár Jánossal."

www.origo.hu/itthon/20140603-orban-emberenek-tartjak-sesztakot-a-fideszben.html
@parti_giano:
Mind olyan igazi, talpig becsületes úriember!
Egyértelmű ez, semmi stikli, nyílt, egyenes, rendes magyar emberek... Nem röhög!
@parti_giano:
KuszaSzemet senki nem akarja beolvasztani? Pedig kéne...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): nem röhögök, sírok. bolika, itt a stikli előléptetést hoz, de bukást biztos nem.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): aranyember a gyuri. méghozzá aranyrúd. így akár még a rúdtánchoz is ért.
@parti_giano:
Ja kérem, az öreg Maf és a fia már csak ilyen. Nem értem a csodálkozásotokat...
zsuzsikánok a boxoló férje, az nem valami szerencsejáték gépi casino érdekeltséggel bírt?
mert akkor meg is van a nemzetbiztonsági kockázat.
veri az asszonyt, tehát nem egy ner kompatibilis ember.
a mi janink, meg valami védelmező!
tele vagyunk lovagokkal!
Nem egy-két országban a lézerjanik szoktak belebukni az ilyes kurvázásokba.
Míg ellenben nálunk: bunkó beba...a a költségvetésbe a kétmillát(ha egyáltalán..), oszt'jónapot. Semmi közöd.
Meg még bosszúhadjárat ártatlanul pislogó szemekkel.
Na, ez lesz most már, csak még úgyabbul. Egészen az unokáinkig(by Czeglédi).

Bizony nagyon-nagyon megvetem én az ostoba hazánkfia birkákat, akik mindent-mindent belegelnek. Ezektől a mezei birkák nagyságrendekkel okosabbak.
jut eszembe, ma van a nemzeti összetartozás napja, tehát ma büntetlenül léphetnek egymásra a talpaink.
@AKIsTUDATLAN:
Nono... te, ne keverd Orbanisztánt kultúrállammal össze!
Ha már összetartozás.

"Egy függetlenségét oly büszkén ünneplő népnek, mint az amerikai, talán természetesnek tűnhet a magyarok ragaszkodása a szabadsághoz, és talán átélhető az a fájdalom, amelyet szuverenitásunk és szabadságunk elvesztése jelentett. 1944. március 19-től 1991-ig folyamatosan állomásoztak megszálló katonai csapatok hazánk területén. A szabadságunk elvesztésének fájdalma vezeti tehát az emlékmű felállítóit. Az a törekvés, hogy emlékeztessük az elkövetkezendő nemzedékeket a szabadság jelentőségére és hogy milyen tragikus következményekkel jár egy nemzet életére szabadságának elvesztése. Az emlékmű felirata világos: Magyarország német megs
zállása, 1944. március 19. az áldozatok emlékére" - írta egyebek mellett Orbán Viktor.

www.hir24.hu/belfold/2014/06/04/emlekmuvita-orban-valaszolt-az-amerikai-szenatoroknak/
Itt, Európában, azért ez már a legalja.
Nem beszélve arról, hogy mit mond nekik Puszkasz neve ma, amiért a pocakos dakota odatolta a képét, ha képesek ekkora bakira:

A görög sajtó is beszámolt arról, hogy Orbán Viktor Athénban találkozott Antonisz Szamarasz görög kormányfővel, ám több orgánum is összekeverte a magyar miniszterelnököt román kollégájával, Victor Pontával.
www.origo.hu/itthon/20140603-orban-viktort-osszekevertek-a-roman-miniszterelnokkel.html
@Spániel:
nem az a legalja, hanem:
"az Ajax elleni, 2-0-ra elveszített mérkőzésnek hétfőn volt a 43 éves évfordulója."

szép kerek szám a 43. évforduló...
ennyi, aki tirpák volt az az is marad:
/oktatásnak nevezni a saját zsebüket.../

Lázár: az RTL fenyegeti az országot és megzsarolja a nézőket

A reklámadó bevételének teljes egészét gyermekekre, konkrétan iskolafejlesztésre, oktatási intézmények korszerűsítésére, bővítésére költi majd a kabinet - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerdán.

hvg.hu/itthon/20140604_Lazar_az_RTL_fenyegeti_az_orszagot_megzsa
oops:

Simicska Class FM-je is megszólalt a reklámadó miatt

A Simicska Lajos tulajdonában lévő Class FM vezérigazgatója is megszólalt a reklámadó bevezetésével kapcsolatban, mint modnta, ez azt jelentené, hogy nem lesz pénz saját gyártású műsorokra, ezért olcsóbb, alsó kategóriás külföldi műsorokkal kellene pótolni.

hvg.hu/itthon/20140604_Simicska_Class_FMje_is_megszolalt_a_rekl
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:" konkrétan iskolafejlesztésre, oktatási intézmények korszerűsítésére, bővítésére költi majd a kabinet"

szóval ezáltal kiderült, az oktatásügy összeomlóban, ordító a hiány, ami nem tűr további halasztást.
Kíváncsi vagyok, az egészségügybe honnan zsarolnak ki százmilliárdokat.
@bioLarzen:

'cukiimi-varánusz,'gépont-vincent,percné-vastagbőr??
:)))
'jóleszfijjuklányoknemfogfájni!!
@parti_giano: "Ma van a magyar nemzet legnagyobb tragédiájának, a Trianoni-békediktátum aláírásának 94. évfordulója. Nekünk ez a nap nem az ünneplésről szól, soha nem volt és nem is lesz a "nemzeti összetartozás ünnepe", mert ez a nap a fájdalmáról, az emlékezésről és a gyászról szól. A több millió határon túli magyarnak pedig üzenjük: a szívünkben nincsenek határok!"

youtu.be/vbDIQxj4mwE
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Spániel:
'sztán, miko' döntenek (min)eggyel kevesebb stadion megépítéséről, hogy legyen lóvé az iskolafejlesztésekre?

"Magyarországon mindenkinek kötelessége teherbíró képességének és gazdasági eredményeinek függvényében adót fizetni" - Akkor miért nincs - újból - többkulcsos SZJA-rendszer???
mondjam, vagy mutassam "kedves" gabika???

A volt fideszes és SZDSZ-es politikusnak valami olyasmit sikerült elérnie, amit 2010 óta egyetlen ellenzékinek sem: a baloldal indítványait rendre lesöprő kormánytöbbség rögtön az első törvénymódosítóját befogadta. Ennek értelmében mégsem jár le a kamupártok és kamujelöltek ideje: ősszel is többes ajánlás lesz, hiába kérte még az NVB is a leszerepelt intézmény mellőzését a rengeteg visszaélés miatt.

index.hu/belfold/2014/06/04/maris_felallt_a_fodor_gabor_fidesz_koalicio_nem_is_akarmiert/
@Spániel: pia boltok

@Marcellusca: a tetves vezető fociárú és stadionnyárú ilyetén módon megnyilatkozni??? máglyára!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Dejszen, én nem montam, hogy a zösszes stadiontot gyúccsák fel, száncsák bé, oszt' a helyit hincsék be sóval. :)
Csak gondútam. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugye annakidejen, amikor kokatol kikapott az szdszes elnokvalasztason egyszercsak a fideszes media felkapta, hogy csalas volt - mai napig nem derult ki, ,hogy kinek is a javara, de raegettek kokara....

fodor nekem sosem volt szimpatikus, mindig is a fidesz beepitett emberenek tartottam.
@ausländer Sipi: többnyire én is, egyel több jele van ennek az igazságnak is

@Marcellusca: na majd a gondolat rendőrség majd jól nerre tesz ;)
hmm

Videó: Lázár megmondta, miért fizette vissza a kétmillió forintot

Lázár Jánost, a Miniszterelnökség volt és leendő vezetőjét bizottsági meghallgatása után szerdán arról kérdezte a sajtó, hogy van-e köze Sáling Gergő volt origós főszerkesztő váratlan menesztéséhez. Arra is rákérdeztünk, miért fizette vissza külföldi útjai kétmilliós költségét, ha azt szerinte jogosan használta fel. Azért, mondta, mert így elkerülhette, hogy nyilvánosságra kelljen hoznia, kikkel folytatott titkos találkozókat külföldön.

hvg.hu/itthon/20140604_Video_Lazar_megmondta_miert_fizette_vissz
@ausländer Sipi:

Egy fenét beépített ember:))
Ő az, aki 24 év alatt semmit nem változott. Ugyanazt gondolja, mint egykor, és elment mellette a világ.

Mondhatnám, az utolsó mohikán, de ez sértés lenne a mohikánokra.
kétségtelen, hogy lázár egy ritka gátlástalan és undorító törtető, de ebben szerintem tévedsz:

"Ha Viktornak lennék most szorulna be igazán zabszem a Fenséges Farpofáim közé...Ha meg nem lesz elég türelmes, akkor megpuccsol engem is a picsába"

azt el tudom képzelni, hogy elborul az agya lázárnak annyira, hogy megkisérel egy puccsot orbán ellen, de az is biztos, hogy ez a kisérlet tutibiztos bukásra van ítélve.
arra nagyon vigyáz orbán, hogy olyanoknak ad valódi hatalmat a kezébe, akiknek semmiféle beágyazottságuk nincs a fideszen belül, sőt többnyire maguk a fideszesek is utálják őket és csak azért tudnak regnálni, mert mögöttük áll orbán. orbán egyetlen csettintésére maguk a falkatársak szedik szét darabokra a delikvenst, ha túl messzire menne.
mi is történt azzal a faszkalap nemzetorvosával?
látszólag holtbiztos helye volt a vezér mellet, hatalma végtelennek látszott, de elég volt egyetlen rossz mozdulat a részéről és máris repült a süllyesztőbe.
és ezt -ha van egy csöppnyi esze- akkor lázár is pontosan látja, ezért eszébe sem jut a puccs. ugyanolyan szolga, kézből evő pincsi ő is, mint akármelyik más potentát, addig van csak hatalma, amíg szolgálja a vezért.
ettől persze még nagyon veszélyes ez az istenbarma, de nem ő a fő felelős.
:)))) A"Lázár Dé Zsuzsa műsorvezető-bugyimodell-majdnemszóvivő" vonalról ha tudna 'nyeríteni valaki pár szösszenetet???
@nandras01: na ja, de szemben mikolaval lazar egy dorzsolt figura, meglehetosen onjaro es ki tudja, mije van orban ellen...
@Marcellusca:

"_Dejszen, én nem montam, hogy a zösszes stadiontot gyúccsák fel, száncsák bé, oszt' a helyit hincsék be sóval. :)
Csak gondútam. :D __"

Dehogyis gondútad, csak a szél úgy erre fútta!
Nemdebár? Húzd meg magad, amíg húzhatod:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"A reklámadó bevételének teljes egészét gyermekekre, konkrétan iskolafejlesztésre, oktatási intézmények korszerűsítésére, bővítésére költi majd a kabinet - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerdán."_"

Az apjuk beteg botját!

Az, hogy mennyire fontosak a gyerekek nekik, az abból (is!) látszik, hogy a tanév végéig 37000 tankönyvet nem tudtak leszállíttatni a haveroknak összegrundolt céggel. Nyilván nem a tankönyvellátás és a gyermekek voltak a fontosak, hanem az, hogy a haverok egy része ezen is nagyot nyerészkedjen, akár a tanulók kárára.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "a szívünkben nincsenek határok" igen, a szívben kamrák vannak, a jobbikosoknál esetleg spájzok, kiindulva abból, hogy az oroszok már a spájzban vannak.
@nandras01: altalaban egyet szoktam erteni veled! Most azonban Men latod at teljesen, ,mivel Lazar igen veszelyes figura ezért is erinthetetlen. Tudja a teljes fidesz, h jobb hagyni amokfutni mert akkor nem fog teriteni a gyerek.
Baromi intenzíven zajlanak mostanában a durva események.
Vajon lesz-e ebből valami...?
Már a hithű média is kezd morogni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Teljesen felesleges, a Kedves Beteg kizárólag abból értene, ha a Norvég Királyi Légierő lebombázná Felcsútot.
@V-PORT: bencsik a botanikus:

"A pitypang évmilliárdok óta minden tavaszon újra nyílik..."

vs

"Flower-like structures first appear in the fossil records some ~130 mya, in the Cretaceous period."
en.wikipedia.org/wiki/Evolutionary_history_of_plants#Flowers
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azok már voltak itt, bombaként ledobtak egy bálnát a fővám térre.
@V-PORT: "A pitypang évmilliárdok óta minden tavasszal kinyílik..."

Szánalmas, félművelt balfasz...
@jaegtoer: Őőő, izé, ja, persze, persze ... már akartam is mondani/írni, hogy ... :)
@parti_giano:

Nem lenne érdektelen kérdés, hogy a pitypang hogyan szaporodott kétmilliárd évvel ezelőtt, főleg annak tükrében, hogy nem igazán voltak rovarok.

Megírom.
@parti_giano: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Apróságokon akadtok ki.

A LÉNYEG abban a kezdősorban van, miszerint éhesen is lehet bódognak lenni.
Vagyis gyönnek a nemmegszorítások...
@nincs_itt:
lehet, hogy tévedek lázár, ill. lázár és orbán viszonyának a megítélésében, de meglepődnék, ha orbán ennyire óvatlan lenne...
a hírtvn ebből csak annyi volt, hír, hogy lázár mit kér.
@Csaknézek...:

Azért az durva, hogy minden íráskészség nélküli félművelt pojácaként is meg tudsz Mo-n ÍRÁSBÓL élni, ha elég jól nyalod a főnök seggét.
@nandras01:

Nem ő lenne a első, aki csak akkor kapna észbe, mikor már a hátában a kés...
Csak halkan megjegyzem, hogy nem a bánatos paripa nemesebbik szerve lóg, ki, nanem már az egész táltos.
Hogy is szól a mondás? "Létezik az az összeg (igéret), amiért korpás a hajam"

"A Deutsche Telekommal vinne internetet a vidéki háztartásokba Lázár János
Lázár János miniszterelnökségi miniszter alá, azon túl, hogy az ő feladata lesz koordinálni az egész kormányzati munkát:
Közép-Európa leghatékonyabb kormányát kell összegrundolni
Az informatikai fejlesztések, konkrétan “a kormány átfogó vidékfejlesztési informatikai fejlesztés tervez minden háztartásba a Deutsche Telekommal közösen.“
Lázár János személye árt a Fidesz népszerűségének.
Hihetetlen karrierjét úgy érte el, hogy előéletében nem bizonyított különösképpen semmit, Orbán mégis kiválasztottként szerepelteti Lázárt úgy, hogy korábbi harcostársait hátra sorolja Lázár futtatás ellenében.
Orbánnak észre kéne vennie, hogy Lázár megnyilvánulásai elfordíthatják tőle az állampolgárokat, hiszen a már szállóigévé vált "akinek nincsen semmije, annyit is ér" kijelentése az emberek lekezelését szimbolizálják.
Nem szólva a fácángyilkolási mániájáról, ahol képes volt pontos mértani alakzatba rendeztetni a hajtóemberekkel a fácánokat, utána pózolni szmokingban az esti vacsorán.
A "nekem mindent lehet" égisze alatt engedi meg magának a luxus szállók igénybevételét, melynek a sajtóban való megjelenítése az újságírók egzisztenciájába kerül.
A norvég alap kizárólagos kezelésére is igényt tart, a norvég és a hazai reakciókra cinikus hangot merészel megütni, mintegy demonstrálva,
hogy számára ez is megengedett.
Hatalmat kap a miniszterelnökség fejeként az eu-s pénzek kizárólagos kezelésére, mely fölényérzetét tovább fokozza.
Nagy kérdés, hogy Orbánnak és a Fidesznek megéri-e, hogy ezek a Lázár körüli események
a választók egy részének elvesztésével járjanak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Íráskészség, önálló gondolatok és főleg bármilyen kicsi, akár homeopátiás mennyiségű gógyi erősen ellenjavallt, mert nemkívánatos mellékhatásokat okozna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ez igaz.
már néro, caligula, meg juluius ceasar is eléggé meglepődött a dolgok alakulásán, hogy egynémely pápáról, királyról és istentudjakikről ne is beszéljünk.
persze, ha esetleg lázár bökné sikeresen hátba orbánt, az egyben a fidesz végét is jelentené, mert lázárban egy csöppnyi karizma se nem nincsen és egy hívősereg összetartása nem igen megy eme tulajdonság nélkül.
@Mariann19:

Az a józan ész hangja, ahonnan látod a folyamatot.
Na de ugyan melyikünk vádolná meg józansággal akár a Pártot, akár a szavazóinak többségét...?
Akinek volt ilyenje, vagy távozott abból a körből, vagy elásta jó mélyre eme tulajdonságát.
Nem lehet, hogy ez egy sima médiahack?

Elterjedt a hír, hogy az origo magáncég-magánújság főszerkesztőjét, politikai okokból kirúgták. Még "pontosabban" a főszerk. regnálása alatt egy Fideszes politikusról írtak kevéssé jókat, mely politikus egyébként a hírek szerint a magáncég-magánújság tulajdonos barátja. A magáncég-magánújság tulajdonosa pedig kirúgta a főszerkesztőt.

Na már most, ha elfelejtjük, hogy mi magunk is kirúgjuk azt a melóst, aki a saját portánkon a barátainkat cinkeli (éppen ezért ilyet a melós nem csinál sohasem), akkor az jön ki, hogy a kirúgás hatására az origo nézettsége (vélhetően) megugrott (pl. én magam is ellátogattam a design váltás óta második alkalommal portálra - kb. 1 perc erejéig), a történet pedig felháborította az amúgy közbizalmat távolról sem élvező magyar sajtót éppúgy, mint azt a pár ezer embert, akit amúgy általában a közélet teljesen értelmetlen és fölösleges problémái fel szoktak háborítani. Tüntetünk hát mindennap, fel is mondunk, nyílt levelet írunk, azaz egy darabig az origo nézettsége magasabb lesz, mint annak előtte.

A többiek méltóságteljesen ünnepeltek tovább (kocsi mosás, bevásárlás, kaja, filmek, szex, stb).

Nadeviszontellenbenmindazonáltal Demcsák Zsuzsát valahogy mégiscsak ki kéne ebből hagyni, ő ugyanis a többi érintettel (kik Fidesz/pártok-tól origo/atv/mn/mtv-én át 444/index/kuruc-ig terjednek) szemben épp úgy kiemelkedik ebből a celebkörből, mint VV Anikó, VV Éva, stb., ti. ők legalább helyre hölgyek, míg a többiekről még csak ennyi sem mondható el.
@Csaknézek...:
Most kivételesen pártatlanul nézem az eseményeket, és érthetetlen Orbán magatartása, mert Lázár a hőn gyakorolt hatalmát veszélyezteti, ami egész életének a lételeme.
Nagy ínség lehet értelmes emberekből, ha ez jött ki a merítésből.
Vagy megfelelő nyelvcsapásai vitték e posztra.

A Magyar Nemzet úgy tudja, Hoppál Péter lesz a kultúráért felelős államtitkár.
vs.hu/szovivobol-allamtitkar-0604?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@nandras01:

Egyébként is jobb ez neki így, Orbán háta mögött, fedezékben lopni...

Nem tudom, feltűnt-e, hogy milyen botrányosan színvonaltalan Orbán sleppje, mintha iszonyodna mindenkitől, aki a saját területén valamiféle értékelhetőt hozott létre... másodvonalbeli színészek, focisták, másodosztályú művészek, simlis vállalkozók...
@Mariann19: szia.
Lehet, hogy ez is csak egy kísérlet, hogy meddig mehet el anélkül, hogy kiborul a bili.
Kis tünti nem számít.
@Mariann19:

"érthetetlen Orbán magatartása, mert Lázár a hőn gyakorolt hatalmát veszélyezteti"

Szerintem tesztelés zajlik, hogy meddig mehetnek el.
És Bajnainak nagyon igaza volt avval a mondásával (ma már idézte valaki itt), hogy lassan főzik meg a népet, mint a brekkencseket.

Hitted volna 3-4 éve, hogy mik fognak következmények nélkül itthon megtörténni?
És még koránt sincs vége a folyamatnak.

Ha ténylegesen veszélyeztetni fogja a hatalmát, azonnal kegyvesztett lesz.

De az is lehet, hogy nandrasnak lesz igaza.
A nap mondása:

"Lázár szerint azért is kell elvenni az uniós pénzek elosztásának jogát az ügynökségektől, háttérszervezetektől és cégektől, mert az államnál, a minisztériumban sokkal átláthatóbb, hogy mire mennek el."

index.hu/belfold/2014/06/03/meghallgatas/
@Spániel: uff! hoppál? egy református egyházzenész, nyaligátor. a minisztérium élén egy tiszteletes, remélem az egészségügy élére egy református szanitéc jut, míg az oktatást megkapja valamelyik károlis prof. aztán a minisztériumi munkaértekezlet égisze alatt rögtön a zsinat is letudható.
@Spániel:
Szia Spániel!
Én pedig úgy gondolom, hogy ez veszélyes játék, mert a néplélekben ezek a történések maradandó nyomot hagynak észrevétlenül, és miután el kezdik Lázár utálni, áttételesen ez a kormányra is kihat.
Nem is értem, miért bántsátok ezt a derék,"becsületes" (sic!), "Nemzeti" Lázár testvért? Nem sok ember tenné meg, hogy hőn szeretett főnöke, akinek a megbízását teljesítette, esetleg negatív színben tüntesse fel ez a ballibsi sajtó, inkább a saját 18 millás költségtérítéséből összekuporgatott vagyonkájából befizette a Magyar Állam kasszájába.
Ha már egy ilyen szupertitkos küldetést, mint a titkosszolgálatokat is felügyelő miniszterként kellett neki hivatalosan abszolválnia, megérte volna, ha valamelyik szóra sem érdemes csicskájával vetetett volna a kínai piacon egy napszemüveget egy kalapot és a szabinak álcázva utazgatott volna, saját pénzből, amit aztán a gazdi tudtával egy kis célprémium címszó alatt visszatérítettek volna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Nem tudom, feltűnt-e, hogy milyen botrányosan színvonaltalan Orbán sleppje"
nem csak neked tűnt ez fel :)
persze van erre nagyon racionális magyarázat. akinek kicsit is fontos a tudományos/művészi/emberi reputációja, az nem adja a nevét ahhoz a folyamatos és mindent átható ostobasághalomhoz, ami elözönölte az országot.
annak idején, a rendszerváltás után volt egy olyasmi mondás, hogy ami történt, az az osztályvezető helyettesek forradalma. azoké az embereké, akik saját képességeik alapján nem tudtak magasabbra kapaszkodni, mint hogy helyettes senkik legyenek, úgy érezték, hogy eljött az ő idejük.
és ez a réteg folyamatosan újrakeletkezik, a tehetséget pedig vakhittel, szervilizmussal és korlátoltsággal pótolják.
és ami még rosszabb- szorgalommal.
a nagy kombinátor orbánnak pedig ez a túlélés záloga.
@Spániel: meg még pécsi. és zenész. tehát a pécsi pávakör tagja. hehe.
@Mariann19:
"...a választók egy részének elvesztésével járjanak." - A józan, paraszti ész szerint ezzel járna.
Csakhogy, itt nagyon sokaknak még az a kicsi is hiányzik. Sőt! Még (biztos) istenítik is, urambocsá, elnézik neki. :(((
@Mariann19:

Szia Mariann!

Kis kézi 'uff!
Palmarsson az Építőkhöz igazol...
A Szlovénok ellen mire számítasz?
No comment.

"Szerda délután eldőlt, az Origo főszerkesztő-helyettese, a Lázár János utazásairól szóló cikksorozat szerzője, Pethő András is otthagyja a lapot. Pethő 2012-ben Soma-díjat nyert oknyomozó munkájáért."

444.hu/2014/06/04/petho-andras-a-lazar-utazasairol-szolo-cikk-szerzoje-felmond-az-origonal/
@Csaknézek...:

És ezeket az alakokat még mindig emberek milliói tartják "államférfinak"...
@Mariann19:
nyehehe, kedves Mariann. Az úr megbízásból dolgozik. Pont azért ő, mert kellően gátlástalan, tehetséges problémamegoldó. Mindenen/mindenkin átgázolva helyettesíti viknyeszt, és minden fityeszes fél tőle.
Arrafelé pont ilyenekre van szükség.
Ehe...

"Jól eltervezett menetrend szerint halad előre a Fidesz a nagy felháborodást keltett reklámadó bevezetésével – állította a hvg.hu-nak több olyan piaci szereplő, akit még a tervezet benyújtása előtt kerestek meg, hogy kipuhatolják az álláspontjukat. Több forrásból is megerősített információink szerint ugyanis a reklámadó-törvényt egy újabb jogszabálytervezet követheti a következő hetekben, amellyel a médiapiac másik oldalát is megsarcolnák: a reklámokat gyűjtő, azokat a tévékben, rádiókban, lapokban és portálokon kihelyező ügynökségeket „ütnék meg”."

hvg.hu/kkv/20140604_Mi_jon_a_reklamado_utan_ez_lehet_a_masodi
@parti_giano:
ezek kibaszott műveltek azaz inkább kibaszottak, mint műveltek

brühüyyy

ami elrémiszt a fácsén a creacionisták nagypofájú ordítozása és az ateisták csendes nyugodt elemzései

vannak még ma is ilyen növényi jellegű humanoidok és két lábon tudnak járni?

bühüyyy
@parti_giano: általában hathetenként én is pécsi vagyok kis időre. Eddig nem tudtam megmagyarázni mi az az aura, ami körülvesz, amikor leérek.
Csakis Hoppál-aura lehet.
@Csaknézek...:
"Hitted volna 3-4 éve, hogy mik fognak következmények nélkül itthon megtörténni?"
Ebben igazad van, soha nem hittem volna, hogy ilyet át kell élnem.
Azonban a közöny nem hatott át, és minden nap
feldúlt lelkiállapotot idéz elő egy-egy esemény, és minden napra van legalább egy.
"Ha ténylegesen veszélyezteti Orbán hatalmát, kegyvesztett lesz."
Orbán hajlamos a kegyeit megvonni egy új csillag megjelenésekor, és sztárolni egy ideig.
Többen háttérbe lettek szorítva, de félő, hogy ezek a lappangó sérelmek törésvonalakat idéztek már elő, csak még nem aktivizálódtak, mert a függőségi viszony és a pártfegyelem egyelőre kordában tartja ezeket az érzéseket.
Ez a senki egy normális miniszterelnök mellett senki se lenne...
@Mariann19: Szerintem pedig, mindezt azért teheti meg:

1./ mivel a csúti Rámszesznek sosem volt kapcsolata a való élettel, ezért fel sem foghatja, hogy amit Lázár tesz/mond/sugall az árthat, hiszen az "ő köreikben" ez így szokás. (lásd még a dzsobbikot, ahol a lelkes mélymagyart, "fogatlan, tarsolyos bunkónak" nevezik a "vezetők")
2./ Rapcsák mellett "nőtt fel", sokat tudhat, sokakról, ergo zsarolási pozícióban van.
3./ Valóban úgy gondolja a fidesz "vezérkar", hogy bármit és az ellenkezőjét is megteheti.
@nandras01: ja, még kimaradt az a "szál" is, hogy Rámszesz abban bizonyos, hogy bárkiből képes politikai/gazdasági hullát csinálni, így Lázárból is. Az még emeli ennek az esélyét, hogy Lázár nem állt kétszer sorba, amikor az észt osztották, ez azért látható a megnyilvánulásaiból.
Nem nehéz kicsinálni, sok-sok sajtárnyi vaj van a füle mögött.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Erre rímel, amit egy régi-régi kollégám mondott, még az átkosban:
"azért ilyen szar a felhozatal, mert az összes vezető, csak nála gyengébb képességűt nevez ki helyettesnek és így szépen lefelé! Mivel maguk is annyira szerény képességűek, hogy félnek, valaki aki okosabb náluk, kicsinálja őket."
Nagyjából ez látható a fideszben is! Orbán a csillogó értelem, a rangsorban utána következő nála gyengébb usw.
Van még kérdés?
@nincs_itt:

"Lázár nem állt kétszer sorba, amikor az észt osztották"

Ezt azért nem mondanám.
Okos és dörzsölt palinak látszik.

Persze a hatalom mámora már sok okos és dörzsölt embernek szállt a fejébe, akik aztán egy napon arra ébredtek, hogy cseppet megváltozott a világ...
Á,a Demcsák...?! Az jó. A Lázárné egyébként tud a férje félrekúrásáról?

Adja meg valaki az asszonynak (lehetöleg itt) a férje mobilszámát, hadd tegyen neki fel kérdéseket... :)))))))))
@Mariann19: sajnos, nem tudok veled egyetérteni, a néplélek együtt mozog az ő Máriójával és semmi jele annak - újabb 3/4-edek - hogy bármit is megértene abból, mi is történik velük.
Én eddig minden felháborító intézkedésük után azt gondoltam, na itt a vég, vagy visszavonják, vagy leves.
Közgazdászok sora jajveszékel ötödik éve, hogy ezt így nem, ebbe már rövid távon is bele fognak bukni.
A "felső tízezer" kivételével minden társadalmi réteg a végtelenségi ki van zsákmányolva, meg van hülyítve, félemlítve és pofán van röhögve.

Hát nem. Minden megy a maga útján tovább, egyre nagyobb önbizalommal nyeletik le az egyre szemetebb falatokat, kisérleti nyulak vagyunk, a tűrőképességünket tesztelik.
És eddig minden bejött nekik.
Kis morgás, mindössze ennyi az ellenállás.
Sehol nem látom azt az erodáláskezdeményt, ami ezt a kormányt végül megrendítené.
@Csaknézek...: Akik így járnak, általában nem okosak, mert ha azok lennének nem úgy járnának...
Lázár, hogy is mondjam?! Na szóval, egy előgerinchúros élőlény, aki az eszével sokra nem ment, viszont a hiányzó központi merevítő viszont erősen segítette az "felkapaszkodásban".
Röviden, dörzsölt sem lehet nagyon, mert akkor nem kerül napvilágra a lézerblokkolótól a szálloda számláig tartó sorozat. Hanem egy stróman elviszi balhét. Aztán az a okosságot is bedobta, hogy visszafizettem, mert államilag durvatitkos vót... ebben is felfedezni vélek némi imbecil felhangot.
@Marcellusca:
Ne vedd el a kedvem azzal, hogy ez a nép az idők végezetéig képes tűrni.
Jó, hogy nem figyel a jogaira, de hogy a tömeges elszegényedés folyamatát soha nem akarja érzékelni, ez hihetetlen.
Azt már csak hallja, hogy Magyarország Európa szegényháza, ez meg már mégis csak kell, hogy mondjon valamit, még ha be is szűkült agya van
nekije.
@gazoló: Szia!
Hű, hogy féltem az I. félidő elején Palmarssontól!
Átigazol a Veszprémbe? Ez jó hír, öörülök neki, mert gólveszélyes játékos.
A szlovénokkal még nem foglalkoztam, de őszintén szólva a jugó egykori tagállamainak csapataitól mindíg félek.
Ám szokás szerint nem adom fel a reményt.
@Mariann19: Ez lehet a megoldás kulcsa, mert az ilyen kis diktátor-imitátorok csak az abból értenek, ha látványosan, jól orrba nyomják őket:

www.vg.hu/kozelet/politika/newsweek-magyarorszagrol-a-diktatorok-visszaterese-428773
Nocsak. Úgy látszik, túl nagy a káosz a házuk táján ahhoz, hogy ekkora gombócot ekkora ellenkezés hatására lenyomjanak a torkunkon.

"Máris kihátrál a kormány a reklámadó mögül?
Lázár János miniszterjelölt az MTI-nek nyilatkozva ma már megkezdte a visszavonulást: egyrészt L. Simon László magánjavaslataként beszélt arról az előterjesztésről, amelyet nyilvánvalóan a kormány "strómanjaként" terjesztett elő a fideszes képviselő."

valasz.hu/itthon/maris-kihatral-a-kormany-a-reklamado-mogul-100306
Hogy mik vannak...?
Itthon ez persze teljesen elképzelhetetlen lenne!

"A témával foglalkozó anyagok első részét még hétfőn publikálta az Anonymous csoport. A dokumentumokat az Internet Research Agency (egy Putyinhoz szorosan kötődő szentpétervári cég) egyik alkalmazottja írta. Eszerint dollármilliókban mérhető összeget költenének egy fizetett online trollhadseregre, akiknek az lenne a dolguk, hogy Putyin-párti kommentekkel árasszák el többek között a New York Times, a Washington Post és a Buzzfeed fórumait.
A május 21-i jelentés szerint az Internet Research Agency kereskedelmi igazgatója, Szvetlana Bojko a trollprojekt próbafázisáról beszélgetett; az április 10-én kezdődő művelet első fázisára 75 ezer dollárt (16,8 millió forint) szántak."

index.hu/tech/2014/06/04/fizetett_orosz_trollok_gyalazzak_obamat/
@Spániel:
Spániel!
A múltkor hallgattam dr Nógrád György professzor urat, akinek nagy tisztelője vagyok.
A kijevi helyzet elemzésekor azt taglalta, hogy nem a Majdan és az eu-s együttműködés következménye lett a kijevi tüntetéssorozat.
A valóságos ok az volt, hogy a kormány és mamelukjai szó szerint szétlopták az országot, és az addig lappangó elégedetlenség emiatt csapott át a lázadásba.
Igaz, ott már a nyomor igen látványos volt, valamint a társadalmi különbségek látványa is felbőszítette a lakosságot.
"Kis morgás, mindössze ennyi az ellenállás."
Egyre kevesebb lehetőség lesz a tömeges juttatásokra, mint a rezsicsökkentés volt. Már az idén arról van szó, hogy minimum 150 mrd Ft megszorításra van szükség, ami bi9ztos, hogy nem a felső réteget fogja sújtani.
Előbb-utóbb kinyílnak majd a szemek, ha a folyamatosan romló életviszonyokra sor kerül.
@Mariann19: Meg ne haragudj, de 25 éve szívatják a népeket arrafelé, nincs min csodálkozni, az okos béka főzés esete forog fenn.
Biztosan ismered a Mo.-on terjedő legendákat a külföldön munkát vállalókról, a külföldi "viszonyokról", meg "mindegyik a mekibe' mosogat".
Na ezektől a szellemi/lelki kábítószerektől boldog és vigyorog mint Horthy lova a rohadt tökre.
Csak a tévé, az mennyen feszt!
@nincs_itt:
Az is egy opció, hogy Lázár személyét Orbán tolja előre, mint a saját akaratának végrehajtóját olyan ügyekben, melyeket ő maga nem akar felvállalni, mert nem komilfók.
Lázár viszont nem küszködik gátlásokkal, készséggel megtesz mindent a további előre törése érdekében. Lásd. norvég alap, mely ügynek azért elég kínos, mert keményen visszavágott Lázár cinikus levelére is.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Backi Boli! Képzejjed, 30 üveg Weltenburger Kloster Anno 1050 (na ijjen: www.weltenburger.de/biergenuss/die-weltenburger-biere/anno-1050/ )
van pofájjuk 11,99 eurójé' adni!
Ez má' tényleg a vége a rothadásnak!
@Csaknézek...:
Kedvenc részem:
" A trollok mindent megtettek, hogy ne nézhessék őket bérkommentelőnek. Egyesek amerikainak tettették magukat, annak ellenére, hogy ordító nyelvtani hibákat vétettek, és orosz kifejezéseket is beleszőttek a kommentjeikbe."

Hiába, a balfasz az csak balfasz marad ott is... :)
@Mariann19: Nagyon igaz! ez meg sem fordult a fejemben, pedig a pótos IFA-nak is lenne hely!
Szóval, Lázár az akinek az arcbőre felkerülhet az űrsiklóra, mint tűz- és mindentálló burkolat!
@nincs_itt:
Olyan vagy, mint a kávéscsésze!
Kapitalista izé vagy! Itt a parasztja kétpofára hörpöli a kukoricamálét, sör címszó alatt, de hát ezeknek Piktor, meg az a Lézer gyerek is megfelel...
@jaegtoer:
Ugyan, az én véleményemhez képest hízelgően írtak arról a kis cinikus népművészeti agyagedényről!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Nyilván fizetett amcsi meg izraeli trollok egyáltalán nem léteznek. Meg ugye az NSA sem hallgat le senkit, még Merkelt sem. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Lázár megmondta, miért fizette vissza a kétmillió forintot"

Lázár azt mondta,hogy "a magyar állam rendelkezésére bocsátott két milliót". Visszakapja/kéri/szerzi ő azt a pénzt.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

:o)

Mint a szakállas viccben, ahol a német kém piját kér Angolhonban:

Two martini, please!
Dry?
Nein, zwei!

De mondom, itten illen biztosan nincsen!
Nem láttam még egyetlen orosz szavakat használó kommentelőt se!
Felmond a Lázár-cikkek szerzője az Origónál

Index
2014. 06. 04. 16:24
Pethő András, a Lázár János utazásairól szóló origós cikksorozat szerzője a Facebookon jelentette be, hogy felmond a hírportálnál. Példáját többet követhetik.

Felmond Pethő András, az Origo munkatársa, aki a Lázár János utazásairól szóló cikksorozatot írta; a hírt az újságíró a Facebookon jelentette be. A hírek szerint e cikkek miatt kellett távoznia az Origótól Sáling Gergő főszerkesztőnek is. Információink szerint további felmondások várhatók a lapnál.

--------

Deutsche Telekom: Ez az Origo belügye

index.hu/kultur/media/2014/06/04/orban_csatlosanak_nevezi_a_magyart_telekomot_egy_nemet_blog/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a kávéscsésze az milyen, aranyozott peremű, Ming dinasztia korabeli?
@Mariann19:
Dehogy akarom elvenni a kedved. Mert az azt jelentené, hogy a magamét is elveszem, lemondok mindenről.
De látva az elmúlt évek történéseit, híreit, egyre csalódottabb, elkeseredettebb vagyok.
Kb. 6-7 éve mondjuk, írjuk fórumokon, blogokon, hogy nem lesz jó vége a(z újabb) Fidesz hatalomnak. Károgóknak, pesszimistáknak (meg sok minden másnak) tartottak bennünket. És - sajnos - nekünk lett igazunk. Sőt! Még azt is felül/alul múlták.
Hiába látja, érzi az egyszeri ember, hogy nem lett jobb, csak rosszabb, "megmagyarázzák" neki.
És a magyarázatra nagyon is "jól" szocializálódtak vezetőink. Tisztára, mint az átkosban: nem mi vagyunk a hibásak, mi kurva jók vagyunk, éppen ezért/emiatt támadnak bennünket külföldről.
A kádári-érában szocializálódott tömegek meg be is veszik. De még az utódaik is, mert szinte semmi nem változott ezen a téren '90 óta.
Most is csak néhány látó, gondolkodó ember van (vagyunk?), akik kételkednek, gondolkodnak, olvasnak a sorok között.
Én is hiába várom azt a pontot/hírt/intézkedést/törvényt/botrányt, amikor már tényleg szakad a cérna. Pedig sokszor gondoltam, hogy nincs tovább.
És mégis ...
:(((
@Marcellusca: pontosan, de mint tudjuk a diktatúrák kialakulásakor a felívelő szakaszban, soha nem volt változás, ez csak a felpuhuló időszakban jellemző. A víz csak most melegszik, hol van a forrás, amikor már egy-két elvetemültnél többnek támad menekülhetnékje?
Kinek mi jut erről eszébe?

Bencsik, a krónika főszerkesztője mondja:

"A lap felépítésekor elsődleges szempont volt, hogy jól megcsinált és látványos legyen, ezzel összefüggésben cél volt az is, hogy minél több legyen a kép, és minél kevesebb a szöveg."

mandiner.hu/cikk/20140604_szakitana_a_fikakulturaval_a_magyar_kronika
@Mariann19:

"__Hihetetlen karrierjét úgy érte el, hogy előéletében nem bizonyított különösképpen semmit__"

Hogyne bizonyított volna. Táskahordozóból a képviselő választáson első körös győztessé lépett elő.

"_Nem szólva a fácángyilkolási mániájáról, ahol képes volt pontos mértani alakzatba rendeztetni a hajtóemberekkel a fácánokat_"

Ezt a vadászok is így szokták. legfeljebb nem rendeznek vérfürdőt. Ez a mészáros feltehetően felkészülésképpen csak gyakorolt és utánozta őket, csak túl jól teljesített. De egy ner kartácsnak ez minimum.

"_A norvég alap kizárólagos kezelésére is igényt tart, a norvég és a hazai reakciókra cinikus hangot merészel megütni, mintegy demonstrálva, hogy számára ez is megengedett._"

Európai Központi Bank felkészül, sorszámot tép, sorba áll...

"_a választók egy részének elvesztésével járjanak. _"

A választók újabb részének elpártolásával számolhatnak.

[szerintem, csak hogy tudálékoskodjak rohatt kivagyiságom csábításának engedve]

Mindazonáltal sokat érő Lázár Jánosunk kivételes becsületessége egyenesen arányos a közösből kivett kivétekkel, mert ő maga mondta: -annyit is ér.
@Mariann19:
Mondj egyetlen igazán kínos, vállalhatatlan intézkedést, amivel viktorka jött elő, vállalt fel!

Naugye! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem akarom Gábris alá adni a lovat, de ...

A jobbik erősödése, a betyársereg létrejötte, a Tolvajkergetők, stb. mind-mind egy-egy már felszálló "gőzbuborék". Melegszik a pite, melegszik ...
@Marcellusca:

"Nem akarom Gábris alá adni a lovat,"

Nem is kell, önellátóan megoldja.
Sőt, ha nincs, akkor csinál egyet magának.
Az Origó háza táján az történik, hogy a német tulajdonos kidobta az MSZP csicska főszerkesztőt.

Kidobta mert a ballib lapok és online tartalmak a kutyát sem érdeklik, és nem kíván a Népszava sorsára jutni, akit az MSZP és sleppje tart el.

A ballib majmok ezen meg rágóznak mert azt hiszik, hogy mindenki olyan barom mint ők, és mindenki elhiszi amit hazudnak.
Pedig nem.

Ezt idén már kétszer bebizonyították a magyarok, és harmadszorra is megteszik, az Önkormányzati választásokon.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Aztán meg csodálkoznak az álszent ballib faszok, hogy a kuruc.info olvasottsága nap mint nap nő, mikor az összes online tartalom erős ballib kontrol alatt van, és ha valaki változtatni akar ezen (mondjuk egy német tulajdonos), akkor meg rinyálnak, mint a fába szorult féreg !
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Na hála a jó Istennek, meg földi helytartójának a csúti Csimmás Kandúrnak! Megjöttél és már tuggyuk is tutit!
Tudod mi a különbség Isten és O.V. között??
Isten nem akar O.V. lenni! (Hofi)
A Stop címlapján frappáns fotó, amit nem tudtam idemásolni, ezzel a felirattal:

Köszönjük János! - igazi államférfi vagy
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Azt tudjuk, hogy te ki vagy, de nem találsz semmi kilógó lószerszámot ebben a hírben?

"A Deutsche Telekommal vinne internetet a vidéki háztartásokba Lázár János
Lázár János miniszterelnökségi miniszter alá, azon túl, hogy az ő feladata lesz koordinálni az egész kormányzati munkát:
Közép-Európa leghatékonyabb kormányát kell összegrundolni
Az informatikai fejlesztések, konkrétan “a kormány átfogó vidékfejlesztési informatikai fejlesztés tervez minden háztartásba a Deutsche Telekommal közösen.“
@nincs_itt:

Ne gondolkodj, nincs rá szükséged.
Na mesélj mi a tuti ?

Hányan népszavát ?
Hányan nézték naponta az Origó MSZP seggnyalását ?
Miért jó a német tulajnak, ha az országban egy jelentős többség által mélyen megvetett MSZP nevű politikai formáció uralja a lapját ?
@csak egy néző:

Jézus segíts !!!!

Internet minden háztartásba ????

Akkor már inkább a Gyurcsány !! :DDD
@Csaknézek...:

"Sőt, ha nincs, akkor csinál egyet magának."

Az rendben is lenne, de mindenáron ránk akarja tukmálni a kehes gebéjét:))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: troll etetéééés!!
fuss neki még egyszer, mert rohadtul zagyva lett!
ma már tényleg nem kell gondolkodnom, majd holnap reggel bekurblizom a szürkéket.
Tudod egy apróság elkerülte a figyelmedet a németeknél az SPD koalíciós partner. Ja és azt se feledd, hogy Vityka továris éppen a németekből él(még).
Szóval, folytasd!
@Csaknézek...:
Hahh, miért pont ezt ne lopták volna.

Netről lopott képpel indulhatott a Magyar Krónika
Az interneten talált, kereskedelmi célra nem használható pitypangfotó található a Kerényi Imre által jegyzett Magyar Krónika első számának főszerkesztői beköszöntője mellett.
hvg.hu/tudomany/20140604_netrol_lopott_keppel_indulhatott_a_magyar#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_6_4
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Bocs a kérdés miatt: beszélsz oroszul?"

Nem kell túlspiráznod a választ, beérem egy szimpla "nyet"-tel is...
@Orica Középföldi:

"mindenáron ránk akarja tukmálni a kehes gebéjét:))"

Nemá, télleg...? :o)
@Spániel:

Azért lásd be, hogy ilyen szűkös költségvetés esetén... :o)
@nincs_itt:

Ezt szeretem a magadfajta MSZP csicskában.

Olvas egy pozitív hírt, ("Internet minden háztartásba"), amit a kormány tervez.

Szinte abban a minutumban beindul az összeesküvés elmélet agytekervénye, hogy megmagyarázza magának, miért is nyalja tovább a Gyurcsány és bandája seggét !

Ekkora seggnyalókat ritkán hord a hátán a föld, így neked csak gratulálni tudok.

Fújjj...
Intenet minden háztartásba förtelem....

Akkor már inkább pénzelje a német tulaj a kutya által se látogatott MSZP-s propaganda szennyet, amit Origónak hívnak.
@Marcellusca: A tolvajkergetőknek semmi köze a jobbikhoz szerintem. Sőt. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Jézus segíts !!!!
Internet minden háztartásba ????
Akkor már inkább a Gyurcsány !! :DDD"

Nem csalódtam benned, csicska, nem sikerült felfognod, még a kérdést sem.
Gratula.
ezt nyomta a trianonisták arcába a román külügyminiszter.
Kiváncsi vagyok reakciókra, de az megelőlegezhető, hogy nem lesz nagy román-magyar barátság mostanában:

"Üdvözölte Trianont a román külügyminiszter
A trianoni szerződés nemcsak Erdélynek az anyaországhoz való visszatérését szentesítette, hanem az itt többségben élő románok polgári és politikai jogait is elismerte" - hangsúlyozta a román külügyminiszter a szaktárca honlapján közzétett kommünikében."
www.hir24.hu/kulfold/2014/06/04/udvozolte-trianont-a-roman-kulugyminiszter/
@Csaknézek...:

"Ezt azért nem mondanám.
Okos és dörzsölt palinak látszik."

Nem egészen, attól, hogy ukázra keveri a szart, még se nem okos, se nem dörzsölt, inkább aljas piti szarkeverő.

...és azért piti, mert amit önerőből csinál az vagy közröhejt, vagy közfelháborodást kiváltó, vagy szimpla lopás kategória.

Lézerblokkoló, trafiktörvény és az abban megmutatkozó érdekeltsége, úrhatnámság-vadászatokkal, indokolatlan luxus közpénzből...
. Ez utóbbira az sem magyarázat, hogy megbízásból hivatalos titkos tárgyaláson vett részt. A hivatalos tárgyalásoknál sem keverendő kombiné gyakorlat a kombinatorikával, merthogy egészen más testrészeket mozgatnak meg, és az agyban is más területek aktiválódnak, bár azt nem vitathatom, hogy siker esetén mindkét művelet során termelődhetnek endorfinok. Lázár-E János? Vagy pöcs?
Jani! Ezek kérdések voltak, nem állítások. A válasz te vagy.
@csak egy néző:

Most már szégyelled az ostobaságod mi ?

Nem csodálom..

Szánalom vagy, az összes ballib tetűvel egyetemben ! :DDD
@Csaknézek...:

"_""Nem akarom Gábris alá adni a lovat,"

Nem is kell, önellátóan megoldja.
Sőt, ha nincs, akkor csinál egyet magának. "_"

csak nem azt akarod mondani, hogy G. egy lóbaszó?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Istenem, te szegény...
na figyelj, ha nem vetted volna észre, az MSZP nem tényező, elég régóta! Ritka szar bagázs, ezt be kell látni, de azért még a csúti Rámszesz nem jó, mert az MSZP szar!
Tudod, nem lehet neked egyszerű, csupa volt MSZMP-és, KISZ-es, SZOT-os fickóra izgulni, közben az MSZP-t szidni kétpofára.
De ez az "Internetet minden háztartásba!" kicsit olyan szocreál stílus nem? Ugyanis Józsi néni a rezsicsökkentés ellenére is csak olcsafel a villanyt, ha nagyon muszáj, meg aztán annyira faszántos nyugdíja van, hogy rohan PC/laptop/tablet/ájfon kombót venni...
Az ápolók mikor jönnek?
@Csaknézek...: milliókat kapott a mocsok erre gagyira.

" Azt viszont megtudtuk, hogy a tízezer példányban Magyar Krónikából pontosan 5801 darabot ingyen osztanak szét közintézményekben,a maradék 4199 darab kerül az újságárusokhoz."
www.hir24.hu/belfold/2014/06/04/leszbi-lany-rohamozta-meg-a-debutalo-kerenyi-imret/
@Spániel:

"A trianoni szerződés nemcsak Erdélynek az anyaországhoz való visszatérését szentesítette, hanem az itt többségben élő románok polgári és politikai jogait is elismerte" - hangsúlyozta a román külügyminiszter a szaktárca honlapján közzétett kommünikében."

Azért ez egy ordas nagy hazugság, ha jól tudom.
@Marcellusca:
"Károgóknak, pesszimistáknak tartottak bennünket."
Meg libsibolsinak stb.
Az fel sem merül ezekben az emberekben, hogy senki nem ellendrukker a saját hazájának és sorsának.
Mindössze informálódik, következtetéseket von le, keresi az összefüggéseket.
Jeles elemzőknek miért ne higyjek, amikor számokkal, tényekkel támasztják alá a magyarázataikat, és ezek támasztják alá a testközelben érzett tapasztalatokat.
A közmédia nem a valóságot mondja el, tele van hazugságokkal.
Most pl. a háttérrádiózásom közepette azt mondja egy potentát, hogy ez a kormány teljesítette a költségvetési hiányt, és rendbehozta az egészségügyet.
Így, egymás után. A hiányt milyen áron? Hogy majd beledöglünk a mai napig. Az egészségügy haldoklik, mindenütt pénzt kell adni, hogy egyáltalán egy pillantást vessenek ránk.
Akkor miért vagyunk károgók? Az igaz, hogy aki csak a közmédiát hallgatja, az mindezt elhiszi, ebből van a mesterséges 2/3!
Nem is folytatom az érveket, sokan felismerjük a helyzetet, egy jó rész még nem.
Majd a keleti nyitás szebb jövőt igér Kazahsztánnal, Türkmenisztánnal és persze Putyinnal.
No akkor csak úgy ismétlésként (nem is tudom, miért jutott eszembe...):

"A teszt eredményei alapján elmondhatjuk, hogy az átgondolt, érvelő kommentek, amik konkrét példákat és statisztikákat hoznak fel, észrevétlenek maradnak, míg a személyeskedő, agresszív kommentekre több reakció érkezik."

index.hu/tech/2014/06/04/fizetett_orosz_trollok_gyalazzak_obamat/
@Csaknézek...:

Na akkor vegyük át a tényeket.
Átgondoltan.

1. Az Origó az egyik legelszántabb MSZP seggnyaló online portál.
2. A ballib lapokat a kutya se veszi, az online tartalmakat nem nézik (az indexet leszámítva)
3. A német tulaj kidobja a főszerkesztőt, arculatváltást tervez.
4. Internetet akar a kormány minden háztartásba.

Te a 3 és 4 pont között vélsz összefüggést felfedezni a bazi nagy átgondolt agyacskáddal.

Én pedig az 1, 2 és 3 pontok között.

Megvan a bibi ?
Agyatlan ballib majom! :DDD
@Spániel:

"milliókat kapott a mocsok erre gagyira."

Háde én is ezt mondom, héló!

CSAK millijókat!
Skandallum!

:o)
@jaegtoer:

"csak nem azt akarod mondani, hogy G. egy lóbaszó?"

Nem.
A tevékenysége alapján valaki egészen más.

És hogy ne legyek alpári, még a "maga alá csinál" kitétel magas labdáját sem ütöttem le. :o)
@Csaknézek...: Egy másik vélemény még jobbról. :)

Pátosz nélkül.

"Az ellenségeink ma nem a szerbek, nem a szlovákok, de még csak nem is a románok. Az ellenség saját magunk vagyunk. Az, hogy demográfiailag folyamatosan szorulunk vissza saját hazánkban. Persze helyette válogathatunk a nemzeti giccsparádé termékei közül, s akár Nagy-Magyarországot ábrázoló zokniban sírhatjuk tele párnánkat, hogy nekünk milyen rossz sorunk van. Aztán letörölhetjük könnyeinket a 100% magyar, ellenben 99% kínai alapanyagból készült Árpád-sávos kendőnkkel."

kitartas.net/2014/06/04/patosz-nelkul
@nincs_itt:

"az MSZP nem tényező, elég régóta!"

Csak óvatosan!
A kialakult (egyszerű) világképek durva felrúgása beláthatatlan és kiszámíthatatlan következményekkel járhatnak egy labilis személyiségnél! :o)
Egy külföldi tulajdonosi hátterű portál kirúgja a főszerkesztőjét, a ballibek meg azonnal telesírják az étert, hogy Lázár áll a háttérben.
Ha erre Lázár hallgat, akkor na ugye, ha felkéri az érintetteket, hogy cáfolják az őt ért vádakat, akkor "a világ arra forogjon amerre a Lézer seggéből áradó gáz éppen fújja, oszt jónapot".
Ezek után miért csodálkoznak a ballibek, hogy a nép magasról szarik bele, ha a sajtószabadságért vergődnek?
@jaegtoer:
Szarkasztikus humorod mindíg feloldja bennem a szomorú magyar állampolgár kétségbeesését.
"Ezt a vadászok is így szokták. Csak gyakorolt és utánozta őket."
Egy politikusnak kéne, hogy annyi érzéke /ha már esze nincs hozzá/, hogy az emberek nagy részének a vadászat olyan úri mulatságféle, ezért nem demonstrálja, hogy ő jogosult ezt a passziót élvezni. Talán el is ment volna ennek tudomásulvétele, ha nem beszél 23 és 9 milliókról olyan közegben, ahol az emberek éheznek.Hogyan akar egy ilyen silány gondolkodású politikus embereket megnyerni a pártjának. Miért nem korlátozzák párttársai ezekben a megnyilvánulásaiban, amikor kártékony a pártja számára?
Arról nem is szólva, hogy minderre az anyagi fedezet kérdése is felmerül.
Látszólag a vadászat és a luxusszállodák igénybevétele a nagy kérdésekhez képest piti ügynek látszanak, azonban hűen szimbolizálják a kormány és az állampolgárok viszonyát abban, hogy ilyen attitűdöket is megengedhetnek maguknak, és nyasgem.
Most próbáltam én is egy slusszpoént elsütni, mint te szoktál.
@V-PORT:
www.youtube.com/watch?v=K2nWowKMtFY
"És ezt komolyan kérdezi. :"
A magyar nemzet nevű szennylap, úgy értesült....
Bizony, bizony, az ilyen fidióta, köcsögnek, mint ez a @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: az ilyen riportok komoly orgazmust okoznak.
@Mariann19:

" és nyasgem."

Ez a lényeg.

Magyarország új államvallása a Nyasgemség.
@Csaknézek...:
Kifestőt csinálnak, csökkent képességü pártbuziknak?
Illetve kijelentő mód! :)
@Csaknézek...:
"Magyarország új államvallása a nyasgemség."
Jó vagy!
Ez lesz a hitvallásunk, nemzeti alapon.
@Mariann19:

"Nanana! Nem a te közegedben vagy!"

Kérlek, hagyd.

A zsenge kezdők erőszakos, primitíven provokatív és választ indikálni akaró tünetegyüttesét mutatja fel ez a troll.

Erőlködése mosolyt fakasztó.

Tapasztaltabb játékosok sokkal jobban csinálják.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te figyelj, először nekem válaszojjá!
mesélgyed elfele, hogyan fog Józsi nénéd a zinternet mellé egyéb asszeszoárokat vásárolni?
@Mariann19:

Na ugye!

Hiszek egy nyasgemben...
Mindennapi nyasgemünket add meg nekünk...
A Nyasgem, a Mutyi és a Tisztejjémábazmeg! nevében...

:o)
Ma - minden előzetes téjékoztatás nélkül - kirúgták az Elte Politológiai Intézetből az 1998 óta ott kötelező tárgyat tanító Tóth Zoltán választási szakértőt.

Miután levizsgáztatta a tanítványait, fél óra múlva már nem volt tanár.
Helyette - költségtakarékossági szempontból - Mráz Ágoston /Századvég/ tanársegédet nevezték ki.
@ben2:
Te tényleg ennyire ecceri lélek vagy, vagy hivatásos ecceri?
Mert egyik szebb, mint a másik... ilyen balfaszok dobják fel a napot, mindig öröm látni, hogy 60-as IQ-val is sokan komcsi pártkarriert akarnak befutni!
Mint pártunk és qrmányunk prominens komcsijai, kiszbuzijai, népfrontcsicskái. Te melyik nyálgép vagy? Netán munkásőr elvtárs voltál, mint Járai elvtárs, vagy III/2, mint Eltolcsy pajtás? Kínzó kérdések ezek...
Netán Piktorral nyomtad együtt megélhetésiként a Liberális Internacionáléban röpke 8évig Soros apó pénzén? Megértelek, fiatalok voltatok, kellett a pénz... qrváknál ez nem szégyen...
@Spániel:

"Helyette - költségtakarékossági szempontból - Mráz Ágoston /Századvég/ tanársegédet nevezték ki."

Szép.
@Spániel:
Kekecek vagytok!
Mráz análhörpintő nyelve sokkal fürgébb... essetunni...
@Mariann19:

"_ hűen szimbolizálják a kormány és az állampolgárok viszonyát abban, hogy ilyen attitűdöket is megengedhetnek maguknak, és nyasgem._"

:) a megszokott kiváló érzékkel mutattál rá társadalmi fejlődésünk pályaívére, amelynek térben és időben jól látható pontján a nyasgemánia hatja át a fideszokrácia tetteit.

amennyiben esszét írnál erről, javasolom alcímnek:

'majd megunják, hazamennek - a nyasgem.ig'
@Csaknézek...: komolyan...összeszorult a torkom.
@Csaknézek...: @csak egy néző: @nincs_itt:
Asztat azé ugyi tuggyátok, hogy bunkóság szellemi fogyatékosokon gúnyolódni? :DDD
@V-PORT: Azt már nem bírtam nézni, amikor Selmeczi el kezd selypegni. Brrr.
Focialista hazánkban az anális nyelvi szakértelem sokat számít a gerinctelenek felemelkedésének útján!
Szánalmas pártköcsögök persze tapsikálnak, evégre azon a szinten, ahol ők dagonyáznak...
@Spániel:

"komolyan...összeszorult a torkom."

Sajnálom. :o((

Az, hogy ez a rendszer milyen, tudjuk.
De pont az ilyen "kicsi" (elnézésedet kérem, az országos ügyekhez képest értem kizárólag!) tragédiákon keresztül élheti át az ember igazán a rideg valót.
Ami valamilyen formában érinti őt esetleg.

Volt "szerencsém" ehhez az élményhez a saját életemben.
Ugyanígy kibasztak pár éve.

Természetesen kizárólag szakmai indokok alapján... :o)(vicsorgó szmájlit nem tudok csinálni sajna)
@Marcellusca: demáncsak ijjen ballibsibolsi bunkókok vagyunk... vagy mijapicsa.
szerencsétlen, belebonyolódott, mint hüjegyerek a hózentrógerba'.
@Marcellusca:
Köcsöghatékonyság? Bár... manapság...
@Marcellusca:

"bunkóság szellemi fogyatékosokon gúnyolódni? :DDD"

Ja, tudom.
Emészt is állandóan a szégyenérzet emiatt...

De mindez eltörpül ama tényező mellett, hogy a preventív lelki frusztrációmentesítés eme formája hitem szerint kompenzációt biztosít a napi szarok elviselésében.

Ja, és arra érdemtelent soha nem piszkálok.
Azt ki kell érdemelni. :o)
@Csaknézek...:
A zsenge kezdőt nem foglaljuk az imánkba, viszont új hitvallásunk pici szavát küldjük neki, a tudod mit.
@Mariann19:

Dehogy árt, áprilisban is megszavazták az istenadta dél-afődi emberök.

Ezeknek semmi sem árt, ha videó lenne róla, amin épp orbánt kurogatná hátulról akkor is megválasztanák, "mer hát a gyurcsány"...
Semmi sem árt, ezeknek az agyuk is szarból van.

Ez van. Csak várni lehet, vagy elmenni innen és itthagyni nekik ezt az országot hadd basszák még jobban szét.
@Csaknézek...: nem az egzisztenciája miatt búsongtam, hanem azért, mert egyértelműen és nyíltan a kritikus megnyilvánulásai miatt rúgták ki.
És cinikusan Mrázt ültették a helyébe.
@Amadeus62:

rogánt meg vargát is megválasztották. Jó, mondjuk utóbbit nem volt nehéz a rózsadombi egykulcsos idiótákkal (ahhoz képest még szar eredményt ért is el)), na de rogánt?!
@Spániel:

"Ma - minden előzetes téjékoztatás nélkül - kirúgták az Elte Politológiai Intézetből az 1998 óta ott kötelező tárgyat tanító Tóth Zoltán választási szakértőt."

A helyzet fokozódik.
Feltehetően ezért:

"Önérdekű és elfogult a Fidesz parlamenti választási javaslata, melynek értelmében csak olyan párt kerülhet be a parlamentbe, amely 15 százaléknál többet ér el" – mondta Tóth Zoltán, választási szakértő a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában."

bővebben:

hvg.hu/itthon/20110711_fidesz_valasztasi_javaslat_toth_zoltan
@jaegtoer:
Manapság?
Backi, amikor EGYESEK már a vodkát is vizezik...
@jaegtoer:
"Mutattál rá társadalmi fejlődésünk pályaívére."
Most kivételesen nem trafáltad el a realitásokat kifejező szavakat.
Fejlődés? Ívelés?
Ezeket én lefelé húzó spirálnak szoktam nevezni, csak nem olvasol engem figyelmesen.
Bár lehet, hogy mégis e szavakat tartod kifejezőnek, amelyeket tudomásul kell vennem az egykulcsos adó kedvezményzettjétől.
"Majd megunják... hazamennek..a nyasgemig."
De mikor már végre?
@Spániel:

"egyértelműen és nyíltan a kritikus megnyilvánulásai miatt rúgták ki.
És cinikusan Mrázt ültették a helyébe."

Fokozódik a hazai helyzet.
Egyre durvábban és nyíltabban csinálják, amit.
És ez qrvára nem jó jel.
Egyébként SENKINEK sem (a kiválasztottakon kívül), de baromi sokan még mindig azt hiszik a "másik" oldalon, hogy...pedig dehogy.
Lesz majd nagy meglepi nekik...

Hogy mikor, nem tudom.
Mikor nyílnak fel azok a szemek - ami után törvényszerűen a bicskák is kinyílnak a zsebben.

Csúnya vége esz ennek, attól tartok...

Kezdek komolyan elgondolkozni Bartus néhány felvetésén.
Lehet, hogy több dologban van/volt igaza, mint korábban hittem volna...
@jaegtoer: viszont Tarlós is utálja. Akkor most kirúgják, ugye?

Tarlósnak nem jó a Fidesz új választási rendszere
valasz.hu/itthon/tarlosnak-nem-jo-a-fidesz-uj-valasztasi-rendszere-100309
@Spániel: @jaegtoer:

még:

"Tóth Zoltán, az Európai Választási Szakértők Szövetségének elnöke óva inti a politikusokat, hogy rátegyék kezüket a közigazgatás szakembereket igénylő szintjeire. Az Országos Választási Iroda (OVI) éléről 2004-ben felmentett szakember jól ismeri a magyar parlamentarizmus utóbbi két évtizedének történetét, beleértve az alkotmányozás körül folyó közjogi kötélhúzást is. "

bővebben...
hvg.hu/velemeny/20100922_valasztas_nepszavazas_alkotmany

Teljesen érthető, hogy nem hagyhatják a katedrán. Miért mételyezné az ifjúságot azzal, hogy milyen egy korrekt választási eljárás? Csoda, hogy eddig hagyták.
@jaegtoer: tudod, mindent el lehet viselni. de ami ott folyik, az már... az "ott" alatt Mo.-t merem érteni.
számomra eddig is csodával volt határos a létezése is. de 1994 óta bizonyos vagyok abban, hogy az emberi hülyeség határtalan!!!
@Csaknézek...:
De jó, hogy ezt kitaláltuk, nekem nagyon tetszik.
El ne felejtsük!
@Csaknézek...: én is a csúnya végtől tartok.
Mert ugye mennyivel szebb vég lenne, ha a kisgömböc egyszer csak akkorára nő, hogy csak úgy kipukkad.
@jaegtoer: igaz, igaz.
Örüljön, hogy nem perelték be mételyezésért.
@Mariann19:

kettő malomban vagyunk. egy görbe futhat pozitív és negatív tartományban is. ez nyilván olyan leszálló ág, amely még nem érte el a mélypontját.

arra akartam utalni, hogy az öszödi beszéd utáni 'folyamatos' tüntetésekre reagálva gyurcsány mondta: "majd megunják, hazamennek" felfogás egyenes folytatása a lázári 'kinek mi köze hozzá' mentalitás, rövidítve: nyasgem.

Amennyiben ezt lefordítjuk az állampolgárok politikai nyereségére, úgy a képes beszédem szerint az emberek tényleg megunták, olyannyira, hogy végül házhoz mennek a nyasgemért, amely minden otthonba beköszön előbb utóbb, mint fidesz direktíva és juttatás.
@Spániel: milyen per? már kész az ítélet! vacakolni, meg pénzt költeni, itten a rezsidémonnal vívott, huhhh...
szóval, az ítélet kész, köccségek redukálva, agyak redői lesimítva!
@jaegtoer: Kifelejtetted a nagy előd:"Na és?!" örökbecsűjét.
Háccsó Hátasztán, következmények nélküli..., stb, stb, stb...
@Amadeus62:
"Vagy elmenni és itthagyni ezt az országot, hadd basszák még jobban szét."
A vázolt jövőkép így is, úgyis megvalósul.
Viszont most hallottam, hogy ezentúl nem lehet csak úgy "itt hagyni csapot-papot" /pontosan idéztem a rádióból/, hanem előtte 4 nappal el kell végezni néhány teendőt, de ezt nem jegyeztem meg, hogy melyek azok.
Lázár kártékony szereplését Orbánnak fel kéne ismernie, tényleg érthetetlen, hogy saját maga ellen emeli fel a magasba ezt a pökhendi alakot.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"_Manapság?
Backi, amikor EGYESEK már a vodkát is vizezik... _"

Nem értem miről beszélsz? Ismerlek egyáltalán? Ki vagy, vagy csak a segged kivan?
:D
@nincs_itt:

"Na és?"

Kurvára jogos észrevétel!

__Na és? - majd megunják, hazamennek - a nyasgem-ig__
Most akartok innen elmenni? amikor történelmi szerencsés csillagállás van?
Hacsak el nem ...ák és befagyasztják a csilliárdokat.

Lázár: Nem volt még ilyen a magyar történelemben
Lázár János szerint a magyar történelemben soha nem volt olyan szerencsés csillagállás, mint most, amikor egyértelmű és stabil kormányzati felhatalmazás mellett a következő időszakban több mint 8500 milliárd forintos európai uniós támogatási lehetőség biztosít alapot a fejlődésre.
hvg.hu/itthon/20140604_Lazar_nem_volt_meg_ilyen_a_magyar_tortene#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_6_4
@Mariann19: figyelgetem, hogyan próbálják megnehezíteni a távozást. 2013-ban 60.000 magyar jött Németo.-ba, nagyon sok Angliába, Ausztriába, Svájcba kevesebb.
Mesélte egy frissiben távozó, hogy külföldi címet kell megadni, ha le akarod adni a lakcímkártyát(?), majd kapsz egy másikat, amiben az szerepel, hogy "külföldi lakcím" a megadott nem...
Ha gyerekkel akarsz távozni, akkor a gyámhivatalnál kell bizonyítanod, hogy jobb lesz a kölöknek, de legalább ugyanolyan, mint ott Mo.-on. Fizetéssel, lakhatással miazmás... Franz Kafka mind a tíz ujjadat megnyalná!
@Mariann19:

"Lázár kártékony szereplését Orbánnak fel kéne ismernie, tényleg érthetetlen, hogy saját maga ellen emeli fel a magasba ezt a pökhendi alakot"

Akkor most már Felcsúton és a Videotonon túl, Orbánnak is drukkolunk?

Dolgozzon már meg a saját bukásáért, ha ebben segíti-támogatja Lázár, egyik rántva magával a másikat a lekváros buktába, hát jó nemzeti együttműködést kívánva nekik harsányan kiáltsuk: Hajrá Magyarok!
@jaegtoer: de az igazi, az a legelső ganéé volt: "Teccettek volna forradalmat csinálni!"
Ebből az egy mondatból világosan levezethető az emmút25év!
Pofád befogod! Ugye!? ez az alapállás arrafelé!
@Mariann19:

Miért ne ismerné? Neki így jó, elmebetegek mindannyian.
@nincs_itt:

"_"Teccettek volna forradalmat csinálni!"_"

Lehet, hogy nem teccik, de a körülmények dacára igaz volt. És napjainkra derült ki igazán, hogy mennyire igaz.

[ a ganétól kivételesen eltekintek, mert Orbánra már nem marad jelző. Antall szerepét én egy kicsit másképp látom, de ebbe most ne menjünk bele. az OFF-nak is van határa:))
@nincs_itt:
mintha ezt már firtattam volna? ha én elmegyek, akkó' nem azért megyek mert kell egy magyar lakcímkártya meg gyámhivatali akármi, elmentem, pont. és akkó' gyüvik a nyasgem tipikus esettye...

mijafasznak egy bárhol a magyar politikai határon kívűl élőnek bármilyen magyar identitás? ha van esze viszi magával a születési anyakönyvi kivonatát, a személyijét és más identitását igazoló izét, de olyat is hallottam, hogy a nevét is megváltoztta valami Gareth Mark Furunkulus-ra és kiváltotta a kinti ID-jeit és kérte a hatóságokat, hogy ne kommunikáljanak róla semmilyen megkeresésre sem...persz nem hagyni hátra a kutyut meg a nagyit meg a paradicsomos káposztát a spájzban mert akkor üldözni fognak

elmegyek is meg nem is...akkor meg nyeljen a marha...valahonnan nem azért megyek el, hogy oda visszavágyjak, a hazám is ott van ahol én jól érzem magam...most jöhettek Radnóti-val mag az Arany Jánossal és a többivel, azokat bőrbe kötve meg lehet rendelni az Amazon-nál és kitenni a polcra olvasgatván jólét közben

brühüyy

és a többit is még a kerényiféledíszkötésest is viheti ha belefér a poggyászába
@Spániel: A mai évforduló kérdése nekem nem az, hogy hogyan lehetett ennyire drasztikusan igazságtalan békediktátumot Magyarországra kényszeríteni. Hanem az, hogy miért hagytuk, miért nem védtük meg magunkat? (lásd pld. törökök)

Hogyan lehetett átengedni szinte ellenállás nélkül az ország területének nagy részét, hogy Trianonban csak a status quo-t szentesítették? De ennél is nagyobb kérdés: levonva ennek a soha le nem vont tanulságát, mit lehet tenni a jövő érdekében? Mert a rossz stratéga az, aki a tegnap vesztes háborúját akarja ma újra megvívni. A válasznak mainak kell lennie. Az ökölrázás öncélúsága éppen úgy zsákutca, mint a "felejtsük el" nihilizmusa. Hogyan lehet a gyászból teremtő erőt létrehozni? Az emlékezésen túl meg is haladni a fájdalmat? Ezzel a válasszal még adósak vagyunk magunknak.
"Említést érdemel még, hogy Orbán Viktor is pályázott egy szerepre. De a meghallgatáson elutasították mondván, hogy nem alkalmas királynak. A cserébe felkínált mellékszerepet -melyben egy kanász fiút játszott volna- viszont kategorikusan elutasította."

m.blog.hu/an/antonogzon/image/.thumbs/orb%C3%A1n%20kir%C3%A1ly_2e711af6b4d638ff16232eeeabfd0b1e.jpg

index.hu/index2/?utm_source=fejlec_index&utm_medium=text&utm_campaign=fejlec#bloghu/antonogzon/2014/06/04/tronok_harca_823
@Csaknézek...:

Én úgy érzem hogy, paradox módon, talán az ország jobban járt volna még azzal is, ha egy 55-60%-os szavazati aránnyal lett volna meg a kétharmad. Talán kisebb lenne a bizonyítási kényszer, aminek hatására még kedves vezetőnk is magyarázkodásra kényszerült, ún. beiktatási beszédében.
Az ország megszállása akkor is ugyanígy folyna, de talán nem lenne meg mellé még ez a kényszeres bizonyításvágy és pitiánerség. Most nics mit konszolidálni, egy kb. 45%-nyi szavazó, ami mind arányaiban, mind létszámban kevesebb mint 2010-ben. Mindezt elérve, egy már teljesen megszállt közmédiával, és utcai hirdetési piaccal, határon túli szavazatokkal, civil (muhaha) CÖF-fel és a többi agymosással 90-es IQ alá célozva. Ezt így nem nevezném valami vastagnak. Azt hogy ebből az eredményből még négyzetgyököt is vontak és így még meglett a kétharmad is, majd ehhez még hozzátették, "hagyománytiszteletből" a házelnököt is, oh well...

Ezt a 2014-es választást én elcsalt választásoknak hívnám, de én radikális vagyok aki gyűlöli a megszállókat, akkor is ha nem "külföldiül" beszélnek. Nyilván mindenkinek máshol vannak a határok, valaki majd lehet akkor jut az én álláspontomra amikor majd a 20%-os szavazati arány is elég lesz a kétharmadhoz ha házőrség is szavazhat, ízlések és pofonok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A mai évforduló kérdése nekem nem az, hogy hogyan lehetett ennyire drasztikusan igazságtalan békediktátumot Magyarországra kényszeríteni. Hanem az, hogy miért hagytuk, miért nem védtük meg magunkat? (lásd pld. törökök) "

Azért, mert az ország ki volt vérezve, a román csapatok éppen Budapesten voltak turista úton, szerencsére Harry Hill Bandholtz is...
Valamennyi határunkon a kedvezményezett "utód" államok baráti hadseregei tébláboltak, ugye... ne legyél gyerekes...
Végre itt van az elfogulatlan/hiteles/iránymutató/közérdekű!
www.origo.hu/itthon/20140604-a-magyar-kronika-bemutatoja.html
@jaegtoer:
"Amely minden otthonba beköszön előbb-utóbb,mint fidesz direktíva és juttatás."
Ezen a juttatás szón röhögök, annyira kifejező az elbutítottak gondolkodásmódjára, akik még aseggberúgást is állami juttatásként értékelik.
Ezek után nosza, elmennek szavazni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Csókolom Boli Bácsi!
Hogy szolgál a kedves egészsége?
hvg.hu/itthon/20140604_Lazar_Janos_lepi_el_az_Origo_cimlapjat

---

"Gergő volt eddig a legjobb főszerkesztőm" - hangfelvétel az Origo értekezletéről

Közzétették az Origo június 3-i értekezletének hangfelvételét - itt jelentették be a szerkesztőségnek, hogy Sáling Gergő főszerkesztő közös megegyezéssel távozik.

hvg.hu/itthon/20140604_Gergo_volt_eddig_a_legjobb_foszerkeszto_
Lázár: Majd meggyőzzük Brüsszelt Paks ügyében

A magyar kormánynak legalább három dolgot kell tisztáznia az Európai Bizottság előtt: volt-e Magyarországnak joga nemzetközi szerződést kötni Oroszországgal, nem lesz-e tiltott állami támogatás elvébe ütköző a beruházás, továbbá miként valósul meg a fűtőanyag-beszerzés függetlensége, vagyis bárhonnan beszerezhető lesz-e a fűtőanyag az erőműhöz. Lázár optimista, szerinte a kormány képes lesz meggyőzni az Európai Bizottságot.

hvg.hu/gazdasag/20140604_Lazar_majd_meggyozzuk_Brusszelt_Paks_ugye
@jaegtoer:

"az öszödi beszéd utáni 'folyamatos' tüntetésekre reagálva gyurcsány mondta: "majd megunják, hazamennek" felfogás egyenes folytatása a lázári 'kinek mi köze hozzá' mentalitás, rövidítve: nyasgem."

Pontos. A megszálló narancsbrancs felismerte hogy itt nem igazán lehet megdönteni a kormány utcai megmozdulásokkal, pontosabban még ők sem tudnak olyan méretű randalírozást megszervezni, ami elég lenne. Ez a felismerés akkor lehet hogy rosszul esett nekik, de a tapasztalatot elraktározták. És mivel tudják hogy az ő ellenzékük még ekkora utcai megmozdulásokat, főleg randalírozásokat sem tud összehozni, ezért nem kell félni.
@Mariann19:
Mi van??? :D
Mit tudsz? Mert én köszi, jól vagyok... kicsit sok a meló, evezés.
@jaegtoer:
"Orbánnak is drukkolunk?"
Nem veszed észre a finom árnyalatokat a mondandómban.
Fogalmazhattam volna úgyis, hogy hogy lehet valaki olyan degenerált, hogy saját maga alatt vágja fát?
Ez nem az együttérzés kifejezője, hanem a vezetőnk gondolkodásmódjának kritikája volt.
Nehogymá...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Most jól érzem magam veletek, de délután berágtam az egészségügyre.
Szerintem az Ararát tetején nagyobb biztonságban érezném magam 80 kecske között.
Már lehiggadtam, csak pénz kellett hozzá.
17:01 Offline sötétség az Alkotmánybíróságon
Offline sötétség az Alkotmánybíróságon

Annyi biztos csak, hogy az Alkotmánybíróságnak fogalma sincs az internetről. A remény ismét Brüsszelben tanyázik.
Rovat: Vélemény
Szerző: Polyák Gábor

hvg.hu/velemeny/20140604_Offline_sotetseg_az_Alkotmanybirosagon

17:00
A HVG is csatlakozik a reklámadó elleni bojkotthoz

A csütörtöki akcióban szinte a teljes médiapiac képviselteti magát, köztük a HVG Kiadó Zrt. is.
ennyi

Putyin tovább szigorította a civil szervezetek ellen hozott törvényt

Ezentúl még könnyebben lehet külföldi ügynöknek nyilvánítani a civileket. Büntetés vár arra is, aki titkolja, hogy kettős állampolgár.

444.hu/2014/06/04/putyin-tovabb-szigoritotta-a-civil-szervezetek-ellen-hozott-torvenyt/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

{_[_(_No, ha minden O.K. és egy folyamat vége volt, és semminek semmi köze semmihez, akkor részemről befejeztem. ha a demokrácia /eredetileg dohokráciát írtam/ ürügyén emerrefelé is lehet bohózatot csinálni és kicsődítenek a picsába manipulálni, utóbb kiderül a semmire, hát ott baszódjanak meg rakásra és bukjanak egymás farkára láncban, folytatólagosan._)_]_}
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ebbe a témába azért nem megyek b ele, mert csak történelmi érdekességként,hogy mi történt a múltban.
Sokszor végigolvasva M.o történelmét sokféle irodalmi műből az derült ki számomra,hogy mindig hülye királyaink voltak /Mátyás sem volt igazságos/, akiket madzagon rángattak a hatalomittas főurak,testvért, apát, fiat öltek a hatalomért és szinte permanensen háborúztak, állandó vérfürdő volt ránk jellemző.
Az ország területe pedig állandóan változott attól függően, mennyire sikerült jól házasodni vagy háborúban elveszíteni belőle.
Napjainkig sohasem volt - talán a kiegyezés után egy darabig - békés, nyugodt, kiegyensúlyozott időszaka az országnak.
Sok bunyót és kokit megúszhatott volna, ha okosan, diplomatikusabban, nem állandó vérgőzös fejjel politizál, és ez érvényes nálam azt utolsó 1014 évre, benne a trianoni "sérelmekre".

Ilyen történelmi távlatban semmi olyan magasztosat nem találtam, amire különösen büszke magyar lehetnék.
Van egy olyan érzésem ezzel a trianonnal kapcsolatban, hogy hasonlít a kis emberek kompenzálási kényszeréhez.
Hogy ekkora területű lett az ország, állandóan visszasírjuk nagymagyarországot,a területi nagyságát, de elfelejtjük, hogy a népesség több, mint fele, kétharmada a körülöttünk élő nemzetiségekből állt. Ezért arányaiban magyarul is viszonylag kevesen beszéltek.
Ezért tartom álszent dolognak az egész ezzel kapcsolatos cécót, mert nem merjük kimondani, hogy csak a területre fáj a fogunk.

Nekem Trianon egy szép kastély, láttam a szobát, ahol aláírták a békeszerződést, de nem hatódtam meg.
Amitől igen, az a Rodin múzeum volt.
@Rodeo36: én csak napjaink "finom kis élményeit" tolmácsoltam. ha mehetnéked (menekülhetnéked) van akkor ne szarozz T.köcsögmagyar választópolgár, hanem hagyd ott a picsába. Ezt tudom javasolna mindenkinek!
Dönteni kell, azután csinálni!
Veled értek egyet!
Ja a passió-gyümölcs bor még vár rád!
@Spániel: történelmi érdekességként érdekel, hogy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, te igen buta!
elmondanám, hogyan lehet a szarból várat építeni, de nem értenéd.
@nincs_itt:
Ne legyen igazam, de ha a külföldön munkát vállalni készülőnek meg kell adnia a külföldi címét, és egyéb ezzel kapcsolatos saját és családi adatait, ez a szabályozás összhangban van egy hírrel.
A kormány nemrégiben meglebegtette, hogy a külföldön dolgozók haza is fizessenek a szociális vagy egészségügyet érintő adót.
Akkor még gondolkoztam is a kettős adózáson és ennek az igénynek a realitásán.
Aztán mély csend lett ekörül a téma körül.
Most csak úgy eszembe jutott.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ne dumájjá! evezés, ja oszt' közben meg kommentálódsz!
meg a kávéscsésze hasonlatodnál leragadtam... ja, meg baxol válaszolni!
ha esztet megfejted, akkor kapol Weltenburgert!

"Ja sax'n di do muaß i hi!"
@Mariann19:
Piktorék is így vannak, csak a birkákkal... be is állítják őket a gumicsizmájukba! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A remény ismét Brüsszelben tanyázik."

Ezt először úgy olvastam hogy:

A remény ismét Brüsszelben anyázik.

A remény türelme is fogyatkozik lassan. :-)
@nincs_itt:
Te, kávéscsésze, aljas...
Tu, Hansi, sei'nicht blöööööd! :S
@Mariann19: Figyelj eccerű mint a faék!
Aszongya a mókus, hogy megyek az ejuba, rábök a gugli térképre, keres egy címet és bemongya.
mit tud tenni a magyar a hatóság? elfogaggya, majd utána mindefélével veri a nyomát+miazmását a pógárnak.
Le kell szarni magasról a magyar "hivatalokat"!!
keress meg, köcsög!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Szívesebben látnám őket is az Araráton.
Még integetnék is nekik, mint az állomáson, fehér zsebkendővel.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Du bist do da hoam!
Habe die Ähre!
Muaß zu schlofa ginga!
@nincs_itt:
Na és ha azt mondják a köcsögnek, hogy a családnak nem jár eü ellátás, akkor mi lesz?
Felkapcsoltam a tévét, má' elkezdődött a VB?
Melyik csoportban vagyunk az Albánokkal?
@nincs_itt:
Jetzt??? Tu, Hansi, naaaaa! Zu früh.
Wann willst du morgen ins arbeit fahren?
@Mariann19: Hol nem jár?? Figyi, minden nóóórmális, Margit országban, jár a családnak ellátás!
Ja, hogy Mo.-ra gondolsz... akkor marad ez:

stalker.hardwired.hu/ssstalker_fegyver_svd_dragunov.gif
@nincs_itt:

figyuzz:

kanadaihirlap.com/2014/06/04/az-origos-deutsche-telekom-szovetsegre-lep-az-orban-kormannyal/#comment-150906

hozzászóltam, akis naív kanadainak:

pénz beszél kutya ugat, a DT is egy a “vállalkozók” közűl, akik akiket semmi más nem érdekel mint a profitja, a tőke szabad áramlásának “törvénye” nem csak magayrországon valahol Kanada-ban is pusztít csak most a rohadt politikusok az ontarioi kormányváltásról hazudoznak össze vissza annyi változás van ez 100%, hogy a tömegközlekedés ára 450%-kal emelkedett az összes költségek hasonlóan az utóbbi 24 évben a tömegközlekedés most vesz néhány új járművet jó olcsón és darabonként mialatt a bérek és fizetések be vannak fagyasztva de a biztosítás és a többi megy felfelé mint a fing amikor valaki sok babot eszik a Lázár az egy kiskaliberű lókupec és a DT megette ezt a gumicsontot, vagy csak azután lett édes gyereke a lázárnak, hogy a lap leírta amit leírt majd 2 hét múlva is érvényes lesz ugyanez a léprecsaló? vagy addigra elfelejtődik és az Origo meghalt a DT elment kapálni és a simlicska művek learattya amire már évek óta várt a lézernek azt sem szabad elhinni amit kérdez

brühüyyy

becsület és lézerjani semmi közük egymáshoz aljas rohadt poloska
@nincs_itt:
Igen beszédes a link!
Hajjaj!!!!
@nincs_itt:

Pacsirta vagy, nem bagoly?
Vagy fácán?

Mindegy, madár madár - mondja Lázár.
@Rodeo36: Basztatod a szépreményű Christophert? :)
magyar - albán

0:0

Vezetüünk!!!
@Rodeo36: rodi, a hüje az hüj az occejánon túl is!
maraggyunk annyiban, hogy Wagnert fogok hallgatni elalvás előtt, mer jót tesz a rejumámnak...
a borod meg itten figyel a pincéban!
"Durván korrupciógyanús tanterem felújításokról ír a trafikbotrányt is kirobbantó egykori fideszes képviselő."

Lopik a bildenberg.

444.hu/2014/06/04/durvan-korrupciogyanus-tanterem-felujitasokrol-ir-a-trafikbotranyt-is-kirobbanto-egykori-fideszes-kepviselo/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @AroMo:
ez van backi, reggel ( a fijjam szerint az még vadul éccaka) előbb kelek mint a nap. ezek mocskok esztet találták kifele... mit tehetek?
"De a teremfoglaltságot nyilvántartó szoftver is 16 millió forintba került. Ezt amúgy saját becslésünk szerint egy Excellel is meg lehetne oldani."

Bill Gates meg ámul és bámul. Egy ember, kb. öt perc programozás, 90K dollár. Magyarország jobban teljesít!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a zalbánok ellen IS!?!?
mi kell még? letapossuk Vatikán Államot, meg Andorrát!
Bocs, csak kb. 70K.
Így már nem is sok. :-)
@AroMo: áááá, nem tudol sok mindent!
volt olyan arrafelé, hogy eccerre 300 gépen kellett LEGALIZÁLNI a winfostot! na hol? igen! a belügyminisztériumban!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Az elmúttnégyévelőttinyócévben az albánok már biztos vezetnének minimum -3:0-ra, ehhez képest a 0:0 sokkal de sokkal jobb teljesítmény.
Felcsút jobban teljesít!
@nincs_itt:
ragyogó ötlet, én meg -a gyalázatos- nappal is lámpással járkál (azaz piál naplemente előtt) most rumcájsz van szódával hogy a jégesőt utánozzam aki a vodkát vizezi de így kevésbé báncsa a májamat egyébként is az a hír járja, hogy rosszmájú vagyok....Wagnert neked a Lohengrin III. felv nyitózenéje Perulde-je ajánlatos...merre van a z a pince? csakhogytuggyam mit kell vennem űrsiklót vagy csillagközit esetleg megúszom egy trabanttal?

kösz és vigyázz a sörrel árt a ráncoknak és a hajhullásnak

brühüyyy
@nincs_itt:

De ez egyetlen terem időbeosztását kezelő program. Én ezt a régi Sinclair zx81-essel megoldottam volna annak idején Z80-as gépi kóddal, hogy beleférjen az 1 kilobyte memóriába. Bár ez még az alap Basic-kel is belefért volna talán. :-)
@AroMo:
ez milyen meccs? vizilabda vagy jéghoki esetleg béjzbóll?

merugyifociaznincscsakstadion országban

brühüyyy
@nincs_itt:
eztetetetetetet

www.youtube.com/watch?v=ZOQlG8YRxEQ

és igyál valami fincsit

brühüyyy
@nincs_itt:
vagy ezt de lovat ne engeggy a közelbe

www.youtube.com/watch?v=-lxlQITXBAQ

brühüyyyy
@Rodeo36:

Az M1 híradót néztem ma, mert az ide korábban belinkelt rezsicsökkentős zenélő bicikli után ismét kedvet kaptam így néhány hónap után.
Azt láttam a híradóban hogy minden téren olyan jól teljesítünk, és ezt amúgy hiszem is, hogy ennek a meccsnek is minimum a foci VB elődöntőjének kell lennie.
Mondjuk hogy az albánok mit keresnek ott azt nem tudom.
@AroMo:
elég a közvetítést olvasnom, és meggyőződésem, hogy nincs az az edző, amelyik ezekből a (többnyire) MB1*-es játékosokból ki tudna hozni többet. szerintem NBIII környékén ÉS/VAGY a 15 évesek környékén kell(ene) keresgélni a magyar válogatottat - MOST.

*MB1: Mennyei Bajnokság
@nincs_itt:
bosszú: Wagner Walkűr, Leinsdorf, Varnay, Traubel, Melchior, Thorborg, Kipnis 1941 élő...minden valószínűség szerint MET

ez zene 3,25 óra töményen

brühüyyy
@AroMo:
most 0:0
ha beállítanánk Puskás szobrát a kapus helyett, akkor talán nyerhetnénk 2:1-re.
Ötletem van, elemes, zenélő rezsicsökkentő műanyagbicikli. Rajta egy némethszilárdra hasonlító, de annál jóval inteligensebb bábu, műanyagpáncélban, amint előre szegezett lándzsával rohamozza a Brükszellesht, a rezsinövelő sárkányt.

Legyártatom Kínában, biztos nagy piaci sikere lesz. :-)
@Secnir:

Szerencsére a bíró kiharcolt nekünk egy tizenegyest.
@nincs_itt: Mi ez a hirtelen jött übermensch tempó? :)
@Mariann19:

"Felezünk?"

Naná!
Felezünk kétharmad/egyharmad arányban. :o)
@AroMo:

Értem a logikádat.

Sorjában:

A választási eredmények szerintem elsősorban NEM a sumák szisztéma miatt alakultak így (az észrevételek persze jogosak), hanem azért, mert jelentős szavazóbázis nyomott x-et a Fideszre ilyen-olyan okok miatt, az ellenzék pedig egymás ellen gyúrt és nyomult az elmúlt 4 év jelentős részében + olyan nagyon vonzó alternatívát nem tudtak kínálni sem pártokként, sem hiteles személyekként. Utóbbiban a felelősségük nem egyforma.

A pitiánerség és a bizonyításvágy szerintem független a választási eredményektől. Maximum a formájában, időzítésében, intenzitásában fokozhatta a szitut - de az alap máshol van.

"én radikális vagyok aki gyűlöli a megszállókat, akkor is ha nem "külföldiül" beszélnek"

Úgy alakítanám át kissé a mondandódat, hogy a "hétköznapi" emberek alapból jól el vannak egymással, egymás mellett.
De ha megmondják neki, hogy a szomszéd "ellenség", akkor elhiheti, hogy valóban azok.

Ez zajlik nálunk Magyarországon.
És sokan, nagyon sokan beszopják ezt.
Tenyleg, az, hogy ez az arokszeli senki bunko a dzsut dongeti, az nem zavarja a faszparaszt k. nejet? Nacsakugy keresztenyileg kerdezem, ovatos semjenhaborgas mellett :>>>
@AroMo:
"Szerencsére a bíró kiharcolt nekünk egy tizenegyest. "

nekem is feltűnt, ő a magyar csapat legjobbja.
Egy felelős polgi ünnepi megemlékezése. Lehet elképedni. Nekem sikerült:))

nol.hu/belfold/gyurcsany-hitler-meg-a-globalitas-lolaba-1466173
Hiába gazsulálnak Britanniában,ott már aligha lesz nekik előhasi üsző.
ennyi:

A Telekom már tavaly átengedte az Origót a kormánynak

Magas rangú kormányzati forrásunk erősítette meg: az Origo is része volt a Magyar Telekommal a mobilfrekvenciáról kötött alkunak. Már Sáling kinevezése előtt elesett a függetlenség, csak a szerkesztőségben még nem tudtak róla.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F05%2Fa-telekom-mar-tavaly-atengedte-az-origot-a-kormanynak%2F

----------------------------

Rég nem látott hatalmi harc a Fideszben?

Ahogyan az az egyetlen párt által dominált rendszereken belül lenni szokott, ez a küzdelem nem a pártok között, hanem a domináns párton belül történik. Nem kizárt, hogy az Origo főszerkesztője elleni példátlan támadás is e hatalmi harc felfokozott hangulatához köthető.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fvelemenyvezer.444.hu%2F2014%2F06%2F05%2Freg-nem-latott-hatalmi-harc-a-fideszben%2F

----------------------------------

Nyerges és Simicska nem örült Sesztáknak

Seszták Miklós leendő fejlesztési miniszterről olvashatunk portrét a Figyelő csütörtöki számában. A lap egyik érdekes állítása, hogy Seszták kinevezése éppen Simicska Lajos és Nyerges Zsolt üzleti köre számára kellemetlen meglepetés.

hvg.hu/gazdasag/20140605_Nyerges_es_Simicska_nem_orult
-no comment-

Megszűnési rekord a cégeknél májusban

Májusban 3800 cég szűnt meg, ami majdnem éves rekord, és 1184 cég alakult, ami szintén sok - írja az Opten.

hvg.hu/enesacegem/20140605_Megszunesi_rekord_a_cegeknel_majusban
Tizenkét év alatt az ország második legnagyobb hatalmú emberévé emelkedett, és ma úgy tűnik: több van előtte, mint mögötte. Nehéz lehet ezt feldolgozni. Az édesanyja tojást árul a vásárhelyi piacon – ellentétben áll-e ezzel, hogy a fia királyi hercegekkel vadászik sok millió forintból?

nol.hu/velemeny/az-istenek-turelmesek-1466247
Számomra már egyre világosabb hogy 2017 től bolsevicctor elvtárs lesz a kosztársaseggű elnök egy putyini szélességű hatalom koncentrációval, egyel alatta meg ez a kis lézer pondró fog miniszterelnökösködve kiskirálykodni és szívatni a magyarokat.
Fogadni merek hogy ezen ügyködnek majd három évig hogy ezt összehozzák.

Ezért lenne fontos hogy legalább Budapestet visszavegyük tőlük így elsőre de ehhez mindenkinek fel kellene venni a valagát és elmenni szavazni.
@Oxica:

"Ezért lenne fontos hogy legalább Budapestet visszavegyük tőlük "

visszavegyük?.... tőlük?...

kik, kicsodák? kiknek?

hogy a végén hagyópisták, hunvaldgyurik, rogántónik, tarlóspistik reinkarnációi röhögjenek szembe?
Egy banda ez, Kedves. Csak az elosztási szabályok változtak...

Sosem volt a MIENK. Legfeljebb akkor, amikor a háborús romokból kellett valami lakhatót összehozni... na akkor... de amúgy...? Budapest egy hitbizomány. Időnként új arcokat is beengednek legózni.
süti beállítások módosítása