Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.30. 08:38 Fabius

Muhaha: Orbán nemzeti offshore-fejlesztési minisztert nevez ki

Címkék: fidesz offshore seszták miklós nemzeti fejlesztés

Fáj. Nagyon. Félek múlhatatlan rekeszizomlázat szenvedtem a hírtől, miszerint Seszták Offshore Lovag Miklós lesz Lászlóné utódja, neki lesz dolga Ciprusra talicskázni a fejlesztési pénzt  ügyködni a nemzet fejlesztése fölött. Ettől jellemzőbb dolog a mai magyar viszonyokra talán csak az lehetne, ha Semjén Zsolt "Vasvessző" című versét megzenésítve Kovács Ákos alkotna új himnuszt, amiben a kicsukott isten a vezérmotívum. 

seszták-miklós-off-shore_1.gif

Jegyezzük fel a dátumot csak a történeti hűség kedvéért: Orbán Seszták kinevezésével az Offshore Lovagok Elleni Harcot hivatalosan is feladta. 

Cukiság, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tavaly nem találta egy vizsgálatot megérően aggasztónak a parlament összes témába vágó szakbizottságában tag Sesztákhoz (is) köthető offshore céghálót, és ugyan a pályázatot végül elkaszálták, de Sesztáknak sikerült felbuknia Lászlóné miniszteri bársonyszékéig. Ha valaki azt gondolta, hogy lovag úr államnak tett nagyvonalú, mert megtehetem gesztusa nem fog megtérülő befektetésként visszaköszönni, az bizony tévedett. Azt már megnézhettük, hogy közbeszerzési bizottsági elnök úr szerint hogy nézne ki a gyakorlatban egy fejlesztési projekt, és a tapasztaltak tanúságát levonva elmondhatjuk: A ne zavarj, épp lopok törvény jótékony takarója alól is kilógó döglött lótetemek vizslatásával lesz majd dolga az átlátszónak, a k-monitornak és az adatkérési ügyekben döntő bíróságoknak több, mint elég, amíg átnyálazzák nemzeti offshore-fejlesztési miniszterünk összes projektjét. 

1168 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr296234362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem írok inkább semmit, mert nem akarok rosszat sem az Indexnek, sem a Varánusznak. A véleményem ugyanis kimerítné a felségsértéstől kezdve a BTK. és a PTK. összes alkalmazható jogszabályát. Ez a mocskos szemétláda O. Viktor király, már a látszatra sem ad. z a szaros 25%-os 2/3-dával tényleg azt hiszi, hogy ő fújja a passzátszelet. Sajnos a seggnyalói és csicskásai között nincs senki aki figyelmeztetné. A rajongói, pedig nagykanállal eszik az összes szart amit lenyom a torkukon. Azért a magyar oknyomozó újságírókra is kíváncsi lennék. Miért nem írnak gyakrabban a maffia kormány által elkövetett szemétségekről folyamatosan. Hol van a Horváth András által feldobott NAV botrány, mi van a földpályázatokkal, mi van a trafik mutyival, mi van a kaszinó mutyival, mi van O. Viktor király és Mészáros Lőrinc furcsán gyors vagyonosodása mögött, mi van Rogán Tóni lakásszerzésével? Ezeket minden nap címlapokon kellene tartaniuk.
Az adott botrányok villámgyorsan elülnek, még mielőtt a lakosság ingerküszöbét elérnék. A szocik alatt a szocik minden ennél nagyságrendekkel kisebb ügyét sikerrel felderítették ugyanezek az oknyomozó újságírók.
Most mit csinálnak? Ki fizeti le őket a hallgatásukért. Vagy most már nem nincs is mit kinyomozni? Ennyire kurva jó lett ez az ország hirtelen, csak én nem érzem a a jólétet és a pozitív változást?
@The Lonewolf:

"A szocik alatt a szocik minden ennél nagyságrendekkel kisebb ügyét sikerrel felderítették ugyanezek az oknyomozó újságírók.
Most mit csinálnak? Ki fizeti le őket a hallgatásukért. Vagy most már nem nincs is mit kinyomozni? Ennyire kurva jó lett ez az ország hirtelen, csak én nem érzem a a jólétet és a pozitív változást? "

Az Orbán kormány jelentős erőforrásokat ölt abba az elmúlt négy évben, hogy jogszerűvé tegye az összes mutyit. Példa kell? Tessék: ami Varga György ex felcsúti polgármesternél még időközi választást érő összeférhetetlenség volt, az hetekkel később Mészáros Lőrincnél már nem volt az.

varanus.blog.hu/2012/08/08/orban_az_oligarcha_barat_es_az_adotartozas

osztjónapot. Ezzel speciel nincs az az oknyomozás, ami kezdeni tud bármit.
nekem karbantartott a blog.hu...
pont mikor küldtem volna a kommentem!
ez valami jel?
amikor viktor bejelentette, hogy folytatjuk!
majd szerényebben: szeretnénk folytatni...
tudtam, hogy egy pár, igen, igen ner kompatibilis ember bukni fog, felfelé!
bele illik a kormányba!
mondjuk még valami, celeb, vagy nő ügy még kellene neki.
szurkoljunk együtt, hogy még az idén meglegyen sesztáknak!
@Fabius: Orbán olyan "rendszert" alakított ki, ami gyakorlatilag leválthatatlan, ellenőrizhetetlen(további fosztó képzőket rátok bízom).
Olyan "emberek" kerültek pozícióba, akiknek eszébe sem jut a tisztesség, erkölcs és egyéb avítt fogalmak. Semmi nem számít, csak a "hatalom", a pénzhez jutás.

Le kell írni, mert hozzátartozik az igazsághoz:
Vagy Orbán ennyire zseniális, esetleg a körülötte állók ekkora spílerek. Mert nem látok más magyarázatot arra, hogy ezt a disznóságot(ebben benne van az emútt25 év teljes politikai "elitje") ennyi ideig és ilyen gátlástalanul le lehet tolni a zemberek torkán.
A "Gazdasági" állapotokról nem is beszélve! De amíg ilyen kommentek és szerzőik léteznek, addig semmi nem fog változni!

varanus.blog.hu/2014/05/26/le_vagy_tojva_unio#c23117893

"William Great 2014.05.29. 18:10:16
@nincs_itt: Az tény hogy Németországban,Ausztriában,Svájcban,stb. jólét van de ez csak úgy lehet parazitaként kizsákmányolják az olyan államokat mint Magyarország,ez a baj itt,hogy nem bent hagyják a pénzt hanem kiviszik ezekbe az államokba,ezt kéne már megszüntetni!"

Ez az átlag "szellemi színvonala", nem ott keresi a hibát, ahol az van. Neeeem! Azok a köcsögök, akik jólétben élnek, na azok - lásd az idézetet -.
@nincs_itt: nem hiszem, hogy ránk lennének szorulva. már megint többet hisz magáról a légy.
Mire lehet manapság hatékonyan elkölteni 100 000 eurót?

100 000 euró az kb. 30 millió forint.

Két lehetséges elköltési módja:

1. Nagyjából 100 000 eurót kap egy civil szervezet, mondjuk a Transparency International Magyarország, a Roma Sajtóközpont vagy a TASZ a Norvég Alapból annak a támogatási rendszernek az alapján, amit Lázár János miniszterelnökségi államtitkár mindenáron felül akar vizsgálni. Ezt a 100 000 euró körüli összeget az érintett szervezetek meghatározott célokra, 4-5 évre kapják, komoly pályázatot kell benyújtaniuk, és minden fillérről el kell tudniuk számolni.

2. Nagyjából ugyanez az összeg, amit Lázár János és meg nem nevezett haverjai elköltenek fácánvadászatra. Két nap alatt.

Lélegeztetőgép-rovatunkat hallották. Viszontlátásra.

444.hu/2014/05/30/mire-lehet-manapsag-hatekonyan-elkolteni-100-000-eurot/
@nincs_itt: voltam már '86-ban (a "rendszerváltás" előtt ugye) is az akkori NSZK-ban és Ausztriában kicsit hosszabb ideig rokonoknál - az akkori és a mai jólétük között semmi érdemi különbséget nem látok. akkoriban kit is zsákmányolhattak ki az istenbarma szerint? Ötzit a havasi embert és népes családját? ;-)
@Penivaldes: kb 100 milliós a német nyelvterület, ez a Vili gyerek, meg aszongya, hogy az összes Hansi abból él, hogy Mo.-ot szipolyozza. Ez számomra nm jelent egyebet, mint azt, hogy ez az ember nagyon komoly gondokkal küszködik és rengeteg hozzá hasonló van Mo.-on!
@vitéž munkášőr: akkor is nyomorogtak igazából, csak Patyomkin falvakat építettek, de mögötte meg ott koldultak, és most is így van.
bizony!
@vitéž munkášőr: látod? te sem érted! az ilyen szerencsétlenek, azt gondolják (netto befizetője az EU-nak Mo.) tehát, a Hansi-k tőlünk kapják a pénzt! Ezért kevesebb a fizetés Mo.-on, nagy a munkanélküliség, nincs európai életszínvonal stb...
Ötletem sincs, mit és milyen alapon gondolnak ezek az emberek, mert ha járt már "nyugaton" akkor tudhatná, hogy miként is működik.
@Penivaldes: ja, perszeee!!! alig várták, hogy megjöjjön a gazdag magyar és vessen nekik pár pfenniget, hogy végre befizethesse az új VW kezdőrészletét.
na ezért nem lesz Mo.-on változás mégkb 20-30 évig...
@nincs_itt: ilyen apróságokról, hogy hatékony érdekképviseleti szerv (Arbeiterkammer) már ne is beszéljünk...
@nincs_itt: ahogy mondod, hidd el nekem nélkülünk nem lennének sehol, és most fáj nekik, hogy szabadságharcot kezdtünk a kiszipolyozók ellen, mert többé nem hagyjuk, hogy a mi pénzünkből építsenek maguknak házat.
Ezért harcol Orbán és Kerényi is, csak Kerényi szellemi szinten küzd a nyugati elnyomás ellen.
@Penivaldes: bizony-bizony - és a papírmasé házak előtt Kolbász Kohncsitából van a kerítés :-)
@Penivaldes: amely elnyomás színes harisnyás lábakon érkezik
@vitéž munkášőr: a munkaadótól független! Ágazati szakszervezetek, ezek csak a rothadó nyugat mákonyai! Ne dőljünk be NERtársak!!! Éberség!
@Penivaldes: Azért jó ezt érezni! Asszem meggondolom, hogy merre induljak, ha eljön az ideje és megérkeznek végre a felszabadító menetek. Nehezen bírom már a rabszolga sorsot... De már nem kell sok idő, Orbán megnyeri ezt a csatát is, Kerényi pedig megoldja, hogy nyugodtan hajolhassanak le az emberek a csikkért!
@vitéž munkášőr: látom téged nem tudott megtéveszteni az álca, amit a nyomorgó nyugatiak magukra vettek.
egyébként ennek a papírmasé házasnak az a története, hogy az előző rendszerben voltak akik meg voltak valóban arról győződve, hogy pl svájcban nyomorognak, és csak papírmasé házak vannak a fényképeken.

de
a legfontosabbat tegnap olvastam a friss Borókai heti válaszban. készült Áderrel egy interjú a halakról.
na első kérdésének lényege
Ha Semjén a nemzet Fővadásza, akkor Áder a nemzet Főhorgásza?

eddig jutottam benne..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A 29%, azaz egyharmad alatt teljesítő politikai elit szereptévesztésben van. Ők azért kapják a mi adónkból a fizetésüket, hogy kellemesebbé tegyék az életünket. Nem vezetőket, hanem olyan közalkalmazottakat választunk, akiknek kutya kötelessége, hogy fillérre elszámoljanak a rájuk bízott közpénzekkel. Ha nem a sajtóban, akkor az azzal megbízott parlamenti bizottságnak, de elképzelhetetlen, hogy társadalmi kontroll nélkül költsenek közpénzeket."

az a helyzet, hogy a kedves cikkíró nem veszi észre, hogy ez csak egy párhuzamos valóságban lehetséges. mondjuk a "hanyatló" nyugaton, példának okáért. a Halál-tavon nem ez a "szokás"...
@nincs_itt: nem akarunk mi senkit sem felszabadítani. mi magyarok csak annyit szeretnénk, hogy többé ne zsákmányoljanak ki minket.
de ha nagyon szeretnétek akkor esetleg segíthetünk. kezdetnek elküldjük nektek..na valakit küldünk nektek.
@Penivaldes: én még (nemrég) mikor a GySEV-vel utaztam, akkor szoktam az ott kirakott repi Heti Választ magamhoz venni. remek eszköz összeszedni a kutyaszart az udvaron
Régebben sokat mocskoltam én is, de igaza volt mindvégig, ahogy most is:
nepszava.com/2014/05/velemeny/bartus-laszlo-koalicioban-az-ordoggel.html
@vitéž munkášőr: Pedig jó kis nyomtatvány a heti hazugság, amit az ellenzékről írnak benne az 100%-ban igaz a csúti patkány bandájára.
@közrabszolga: így van. pont azért kezdtem el olvasni, mert közfelkiáltással idiótává minősítették - véleményem szerint az "őrültekre" pedig nem árt odafigyelni...
@közrabszolga: nálunk ezt már a legyek is tudják ;-)
@Penivaldes: jóvanna, ha nem küldtök senkit, akkor márcsakazésenem fogunk kizsákmányolni!
@vitéž munkášőr: @Penivaldes:
csak azért, ha valaki nem ismerné:

A Vadászat alapelvei

A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez.
Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel.
Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez.
A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását.
Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna.

a korábbi hivatkozás szövege...
@nincs_itt: nem is kell, meg különben is nélkülünk nektek végetek!
@Penivaldes: hát jó, haldoklunk még egy keveset...
@nincs_itt: na ezeket nehezen tudom feltételezni a helyettestől.
"Önöknek fogalma sincs arról, hogy kicsoda Hoppál Péter, ez pedig annyira irigylésre méltó állapot, hogy a szívem szakad meg, amiért nem tartozhatok a tudatlanok és boldogok csoportjához, azonban most elrontom azt a nagy fene örömüket, és igenis meg fogják tudni, hogy kicsoda Hoppál Péter, hogy aztán egész hátralévő életükben ezt a rettenetes tudást kelljen hordozniuk.

Hoppál Péter a Fidesz utazó cirkuszának a legmulatságosabb kesztyűsbábja, mert valódi ember semmiképpen sem lehet, valódi ember ugyanis nem lehet ennyire hülye.

Ha egyébként élő ember lenne, akkor látnunk kellene a lélegeztető gépet, mert Hoppál szóvivő úr képtelen lenne ezekkel a képességekkel egyszerre lélegezni és hazudni. Volt már nála okosabb törpenyulam, és most nem túlzok."
@Penivaldes: ja és mindig fellapoztam valamelyik, a csúti élő isten kegyelméből potentáttá vált shitnyik egészoldalas portréjánál, hogy az arc fizikai kontaktusba kerüljön az exkrementum (canis merga) állagával
@Penivaldes: na jó, akkor megyek és eszem egy lovas szendvicset! ha ló nincs, jó a szalámis!
Aki pénzt tud hozni a "nagy családnak" az teljes jogú taggá válik. Aki sok pénzt tud hozni az még befolyásos posztot is kap a kormányban h könnyebb dolga legyen
@nincs_itt: gúnyolodhatsz, de a végén mi győzünk, mert minket fűt a nemzetérzet.
@nincs_itt:

Úgy vélem, a vállalkozások -legyenek azok hazai vagy külföldi tulajdonú 'vérszívók'- a profitmaximalizálás érdekében mindazt megtették és megteszik, amit jogszabály nem tilt.
Mivel a szabad piac és a szabad verseny szellemiségétől vezérelt -1988-2014 közötti- jogalkotás az ésszerűséget is sutba dobva világviszonylatban is kiemelkedő sikerrel igyekezett megfelelni a 'lopjon mindenki aki csak tud és hozzánk tartozik' rendezőelvnek, ma már valóban disszonánsnak és jogellenesnek számíthat számon kérni a résztvevőkön, hogy 242 mrd dollárt [azaz 53240 mrd Ft-nak megfelelő devizát) menekítettek 'adóoptimalizálás' céljából offshore-ba, azaz adóparadicsomokba. ráadásul ezzel mindvégig felhajtva a valutaárfolyamokat, hiszen a folyamatos átváltási igények mindvégig magasabbra hajtották a valutaárfolyamokat.
Az sem vitatható [szerintem], hogy a 'talicskázott' pénzek jelentős hányadát abból nyerték ezek az 'önzetlen' hazai és külföldi 'befektetők', hogy miközben a munkavállalóikat európai színvonalú hatékonyságú munkavégzésre "ösztönözték", a magas színvonalú hatékonyságot elfelejtették európai színvonalú bérezéssel ellentételezni. Természetesen nem csak az offshore lovagok és lovaginák művelték ezt, hanem a sarki boltostól a nagy építőipari cégeken keresztül a pénzintézetekig mindenki, arra való hivatkozással, hogy magasak a munkabért 'sújtó' közterhek. Közben a hatékonyságot úgy vélték megoldani, hogy tíz-, százezerszámra lökték utcára a munkavállalókat, ugyanakkor az automatizálások, folyamatracionalizálások fáziskéséssel valósultak meg, szó szerint a munkavállalóik kizsigerelése mellett.
A külföldi befektetőkről annyit jegyeznék meg, hogy az itt újnak, de a Lajtán túl már elavultnak számító technológiát hoztak, telepítettek kies rónáinkra, így hiába igyekeztek a 'mi lusta és fejlődésre képtelennek nyilvánított' munkavállalóink, soha, comprende? soha nem voltak versenyképesek a Lajtán túli cégekkel, mert az ott leszerelt és idehozott berendezések helyére odahaza a legkorszerűbb és leghatékonyabb technológiát lehetővé tevő berendezéseket telepítették.
Ha ez nem volna elég adalékként, jegyzem meg, hogy a gengszterváltás időszakában az ország megsegítését hivatott PHARE programok keretében, csak olyan gépeket lehetett venni olyan gyártóktól, akik a PHARE program ajánlási listáján szerepeltek. Ezért voltak kénytelenek a kárpótlásban földhöz jutott 'parasztok' kétszer-háromszor olyan drága mezőgazdasági gépeket venni, -ha egyáltalán megtehették- amelyek végül erőn felüli beruházásoknak bizonyultak, az már csak hab a tortán, hogy ezekhez 10 éves üzleti terveket kellett benyújtani, miközben az adójogszabályok évente szinte teljesen átalakultak az éppen legerősebb lobbik kívánságainak eleget téve. További vicces anekdotaként jegyzem meg, hogy ezeket az üzleti terveket általában a volt tanácselnökök, tsz-elnökök, agronómusok és főkönyvelők gründolta tetrarchák tudták csak produkálni, akik a kárpótlás során kivonták a tsz-ekből a gépállomások és melléküzemágak vagyonát és berendezését, és az "új-régi" gazdák eshettek neki kapával a puszta tarlónak, vagy ettől a szent négyestől bérelhették a traktorokat s miegyebet, vagy vehettek a PHARE program keretében háromszoros áron, tőkeerő nélkül amit tudtak és volt a listán.

Vagy. Ki ne emlékeznék a távközlési fejlesztésekre, ahol is "kettővel elmaradt" szintű központokat telepítettek a 7A2 központok helyére jöttek az ISDN-nel, ISDN2-vel, vonaltöbbszörözéssel, miközben Deutschlandban már optikai hálózatot és hozzá pásszoló digitális központokat telepítettek, mi meg álmélkodtunk mind a vezetékes, mind a mobiltarifákon különösen más hálózatokba irányuló hívások esetén.

Mindazonáltal nem óhajtom teljességgel cáfolni az általad preferált állítást, illetve a linken mutatott kárhoztatott sommás véleményt, csak azt akartam elmondani, hogy mint oly sok más téma esetén, nem árt az árnyaltabb véleménynyilvánítás, mert éppen úgy tévútra visz, mint a kategorikus rohadt multizásos mentalitás.
@Penivaldes: ez nemrég volt. tudom, hogy szeretted még fórumoztál is az online felületen, ha jól emlékszem... ;-)

na, indulnom kell a hanyatlóra, egy kis életerőt meríteni
@jaegtoer: igazad van, az árnyaltság fontos. csak nincs mindig rá idő...
@közrabszolga: A Hoppál Peti olyan, mint egy homokos pedofil, egy elfuserált cukros bácsi..
Hát, ez jó.
Személyesen is ismerjük. Jó képességű (a rendelkezésre állók közt), sunyi kis görény.
Kedveseim, jó lenne már kiemelkedni a pitiáner kifogások és a méltatlan bírálatok fertőjéből!
Hozok is mindjárt egy remek példát, miközben - a meghatottság miatt - könnyeimmel küszködöm:
www.hir24.hu/belfold/2014/05/30/orban-viktor-kiadta-a-parancsot/#sl
@jaegtoer: most gépekre, berendezésekre csak annyit, hogy pl. audi, mercedes csúcstechnológiát telepített.
valóban a bérek, de volt egy csörtém azzal a fidiótával aki buta belpesti... néven marhult, mégpedig a minimálbérről, itt nincs ilyen, mármint kormányzati szinten meghatározott minimálbér, csak a szakszervezetek által elért ágazati minimál órabérek, amelyektől eltérhetnek a munkaadók, pl leginkább felfelé.

A gazdaság irányítói a felelősek, illetve a törvények megalkotói, hiszen ha fogták volna valamelyik nyugati ország idevágó törvényeit és "honosítják" azokat, akkor a melósnak is jobb lett volna. De mivel az érdekük(természetesen az anyagi) nem ezt diktálta, a melós, a paraszt, a tanár, az orvos, a mérnök szopott... ennyi.
A távközléshez hülye vagyok, csak sejtem, hogy mit mondasz, de a gépekhez egy keveset konyítok, amit használunk az ABB, Motoman, KUKA(ezt pl Mo.-on gyártották, ha jól rémlik) nem a kőbaltás rencerek közé tartoznak.
A TSZ-ekből és gyárakból meggazdagodott főkönyvelők, művezetők stb sztorija közismert, csak azt nem értem, miért nem baszta pofán őket senki?
Itt pedig következik az az apróság, ami a Kádár-rendszer legnagyobb bűne volt: Mindenki lopott, a portástól a vez.ig.-ig, tehát a portás nem pofázhatott, mert azonnal ráhúzták a vizes lepedőt. Emléxxel: "Tiéd a gyár!!" haza is vitték...
Megmaradt az a gondolkodás, hogy majd a paternalista állambá' megold mindent, nekem elég elbillegnem 8 órát a melóhelyen, oszt' jónapot.
De alapvetően sok igazság van abban, amit leírtál.
Azt hiszem mindennel jobban es szebben mutat ra a helyzet szanalmassagara, ez a kaprazatos, amugy irodalmi magaslatu, fajdalmasan gyonyoru eufemizmus:

"A Fidesz helyi elnökének, Havasi Katalinnak szintén voltak korábban polgármesteri ambíciói. Bár a munkájával elégedettek voltak, ő mégis inkább civil foglalkozását választja, és orvosként praktizál tovább a városban."

magyarhirlap.hu/kozos-jelolttel-indul-a-baloldal-es-a-jobbik-hodmezovasarhelyen
@DR. INKVIZITOR:

HA pedig ma mar volt Vadaszat, akkor szor menten a cikkhez:

"Az ezredes álmában kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!"

Es a cim is mekkora telitalalat!!!
www.youtube.com/watch?v=DyWuTrKw8p8
Feladta?
Sose volt ilyen harc, csak a rossz offshore (értsd nem fideszes) lovagokat csipkedték, de igazából őket se bántották.
Szanyi Tibor:

Arra a kérdésre, hogy ki az MSZP oligarchája, azt válaszolta: nem pártoknak vannak oligarchái, hanem az oligarcháknak van pártjai, és nem egyes személyekről beszél, hanem a rendszerről.
"Kapolyi, Gyurcsány, Bajnai milliárdos üzletemberek, szövevényes üzleteket kötik őket össze. Ezek uralják a baloldalt. A rendszer ezt dobja"- érvelt a szocialista politikus.
@nincs_itt:

Igazad van, belezuhantam az általánosítás hibájába. A világpiaci értékesítésre szánt termékeknél természetesen a korszerű technológiát, know-how-t hoztak. Ennek jelentőségéből és előnyéből az sem von le sokat, hogy ezért milyen mértékű kedvezményekben részesültek.
@jaegtoer: Picit rosszul látod. 1998-ban amikor Szegeden elkezdték a teszkó építését akkor a legmodernebb IT technikát akarták beszerelni.
De volt egy MAGYAR közép vezető hogy sokkal jobban megéri Olaszországból hozott használt 80486 PC-ket behozni angol win3.1-el, mint az új PII-őket megvenni magyar winNT-vel. Hiszen 70%-al kevesebb áramot fogyasztanak.
A kenőpénzek kimentek, és 1998 szeptemberében a nyitáskor angol nyelvű win3.1-el indult a teszkó szeged.
Összességében 3x drágábban sikerült üzembe helyezni a használt szemetet,mint ha új rendszert vettek volna.
Általában a magyar húzta le, verte át, csapta be a másik magyart azért hogy 1 év alatt annyit keressen mint normál esetben 15-20 év alatt.
Erre a nyugatiak rájöttek és így is kezelnek minket, agyhalott birkaként, akinek a szájába lehet szarni és még élvezi is.

A csúti rühes kutya "oktatási" rendszere pedig kimondottan agyhalott birkákat termel futószalagon.
@nincs_itt: KUKA az Dunaharaszti, néhányszor elmegyek mellettük, és ilyenkor eszembe jut a gyermekkori könyvélményem a "Robogunk az Ész Trabanton" című, abban volt KUKPANCS automata ami egy gépi kéz volt, és megcsinált mindent amíg el nem romlott és ekkor verekedni kezdett.

Csak semmi áthallás :D
poszthoooooooo, meg a későbbi hozzászólásokhoz melléklet, ezek vagyunk mi, így is kezelnek, ez itt kérem a Darancsos Mutyifőd, melynek fő maffia főnöke Vezényló...

Az EU csalás elleni hivatala vizsgálta a céget, aminek az új fejlesztési miniszter dolgozott

Elég ritkán fordul elő, hogy az EU konkrét korrupciós gyanúval jöjjön, és még ritkábban fordul elő, hogy a magyar kormány elismerje, egy ügy tényleg büdös. Ám pontosan ez történt azzal a pályázattal, amiben az új fejlesztési miniszter, Seszták Miklós neve is felmerült.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F30%2Fegy-korrupcios-gyanut-ismert-el-az-orban-kormany-de-abban-felmerult-az-uj-miniszter-neve%2F
A Fidesz tényleg átírja a budapesti választási rendszert. Balhé lesz
/én: vagy nem lesz, miért éppen ettől lenne balhé?/

A Fővárosi Közgyűlés összemegy, és főként polgármestereket fog tartalmazni. A Kettős Mérce blog azt írja, a Fidesz az eddigi legnagyobb választási csalására készül. Én nem írok semmit. Bónusz: csak Tarlós István neve merül fel a Fidesz főpolgármester-jelöltjeként.

cink.hu/a-fidesz-tenyleg-atirja-a-budapesti-valasztasi-rendsze-1583689121
@közrabszolga:

Nem vitatom. Most nem tértem ki rá, mert épp tegnap írtam egy másik hszben, hogy
idehaza az agyonistenített magyar munkaadók mindenkit megloptak
-a megbízókat (külföldi tulajdonosokat)
-munkavállalókat
-üzleti partnereiket (vevőt-szállítót)
-államot
[és -teszem most hozzá- mindenki mást is, akit/amit/ahol/amikor/ahogy csak lehetett]
Ananászfrizurás tudósítót küldött a köztévé Koppenhágába, hogy bemutassa a Bilderberg-csoport titkos találozójának helyszínét
koppenhaga

Tüntetők, rendőrök, brókerek. Tökéletes helyszíni bejelentkezés.

444.hu/2014/05/30/ananaszfrizuras-tudositot-kuldott-a-kozteve-koppenhagaba-hogy-bemutassa-a-bilderberg-csoport-titkos-talalozojanak-helyszin/
A rendőrség nem találja a FIDESZ-t. Igaz a fatolvajokat sem.

Az ügy – minként arról az eszon.hu hírportál beszámolt – a Miskolci Járásbíróság elé került, amely március 27-én rendelt el nyomozást „az elkövetők személyének felderítése és személyi adataik megállapítása érdekében". A rendőrség azonban a nyomozás 2 hónapos határidejének letelte előtt, május közepén indítványozta annak meghosszabbítását. A kérést azzal indokolták, hogy „a nyomozó hatóság az eljárás tárgyát képező cselekmény tekintetében nem derítette fel annak elkövetőjét".

Mindez azért furcsa, mert a szóban forgó kiadványt közismerten a miskolci Fidesz készíttette és terjesztette. Az impresszumban ez szerepel: „Kiadó: Fidesz Miskolci Szervezete. 3525 Miskolc, Kossuth utca 16." Így viszont teljesen érthetetlen, hogy két hónap alatt miért nem tudta a nyomozó hatóság megkérdezni – praktikusan – a Fidesz akkori és jelenlegi miskolci elnökét, Sebestyén László volt országgyűlési képviselőt, hogy a szervezete által kiadott lap cikkeit kik írták – olvasható a miskolci hírportálon.

nol.hu/belfold/a-miskolci-rendorseg-nem-talalja-a-fideszt-1465209
@tristen2005: mé mé, mert elfoglalta őket a telók dns tesztelése a keráli esketés után ;)
@Secnir: öööö, okéééé, én kérek elnézést, igazad van :D
Annyira együtt vannak, nekem egy. Amikor ifjoncan megtanultam a Tuja vonalát, nekem csak Gyártelepig szólt a kapacitásom, mikor aszfalton mentem, addigra a tanulásom esélye nullába állt.
@Penivaldes: Szigetszentmiklós-Gyártelep, Csepel Autó telephely, már amikor még az volt, a te időszámításod előtt :D
Habermas: Az értelmiségnek kulcsszerepe van a demokráciában

Egy liberális demokráciához elengedhetetlen a demokratikus nyilvánosság megléte, a demokratikus vita kultúrája. Ebben pedig az értelmiségnek kulcsszerepe van, a sajtónak pedig abban, hogy az álláspontok sokszínűségének teret adjon. Ha egy országban ez nincs meg, akkor az nem nevezhető liberális demokráciának, és nincs helye az Európai Unióban - mondta általánosságban Jürgen Habermas egy pénteki sajtóbeszélgetésen. A világszerte elismert német szociológus-filozófus a Goethe Intézet és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete meghívására jött Budapestre.

hvg.hu/vilag/20140530_Habermas_Az_ertelmisegnek_kulcsszerepe_va
/OFF
Éppen ebéd közben vesztem össze a családdal, hogy gyúcsánynak kell vezetni a nemfidesz oldalt.
Hiszen az igaz hogy nem jó választás ő sem, de a csúti szart vér nélkül csak ő tudja megverni.
Mert ugyebár gyúcsányt nem tudja egzisztenciális fenyegetni a csúti maffia.
/ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ahelyett, hogy támogatná az európai választáson legnagyobb támogatást szerzett néppárti elnökjelöltet,

a Juncker nyert legjobban a választáson, vagy mi?
@közrabszolga: ??? csak nyugottan hujjon a vére mindkét komcsi náci feudál maffiózónak

az a minimum hogy dögöjjenek meg...

remélem "kívánni" lehet ijjet...
@Penivaldes: a többségben lévő pártcsalád frakciójának jelöltje, csak ez így kicsit hosszú, gondolom lerövidítette valaki :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ugyan mar!

Habermas is csak egy mocskos, liberalis zsid...

Oh, oh vaaaarjal csak!!

"His father, Ernst Habermas, was executive director of the Cologne Chamber of Industry and Commerce, and was described by Habermas as a Nazi sympathizer."

Pedig most annyira kikivankozott belolem. ;)

Majd legkozelebb.
az mszp helyében azt mondanám:
igen, teljesen meg kell újulnia a vezetésnek. is.
tisztségviselők levesbe. választmány is.
frakcióvezetőnek pedig közfelkiáltással megválasztatnám kövér lászlót, mint régi harcostársat.
ennyi, ismét a putyini menetrend:

Kiborult az ellenzék a pénteken Kósa Lajos és Rogán Antal által bemutatott önkormányzati törényvmódosítás miatt. Az MSZP szerint ez az eddigi legrosszabb fideszes javaslat, a Jobbik szerint ez egy "terrorakció", a liberálisok pedig "törvényesített csalásnak" nevezték a javaslatot.

hvg.hu/itthon/20140530_Terrorakcio_csalas__kiakadt_az_ellenzek

-

Mától az államé az Antenna Hungária

9 év után ismét állami tulajdonba került az Antenna Hungária. A márciusban bejelentett tranzakció értéke mintegy 56 milliárd forint lehet.

hvg.hu/kkv/20140530_Matol_az_allame_az_Antenna_Hungaria

-
@Secnir: hmmm

Botka: teljes tisztújítást ír ki az MSZP

A teljes, felmenő rendszerű tisztújítás az egyetlen alapszabályszerű javaslat, amelyet a választmány szombati ülése elé terjesztenek. Botka László azt is elmondta: július 19-re hívják össze a tisztújító kongresszust.

hvg.hu/itthon/20140530_Botka_teljes_tisztujitast_ir_ki_az_MSZP
Bocs gyerekek, nekem nincs Lmp-fóbiám, de kezdem úgy érezni, hogy Schiffer teljesen begolyózott Bajnaira. Ha valaki olyat mond, mint ma Szanyi, ami Bajnai ellen van akkor ő rögtön Facebookozik és helyesel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: úgy más, mert így félrethető, hiszen az én olvasatomban azt jelenti, hogy az összes néppárti jelölt közül a Junckerék nyertek legnagyobb arányban, vagy mi.
hírek párban:

Tavaly több száz bloggert vettek őrizetbe, de Peking már újabb akciót tervez.
HirdetésA kínai bloggerekre a következő napokban kiemelt figyelem irányul az állam részéről. A biztonsági erők a Tienanmen téri vérengzés közelgő 25. évfordulójára készülnek és megszigorították az ellenőrzéseket. Emellett a kínai hatóságok új kampányt indítottak, amely a népszerű helyi fejlesztésű, okostelefonokra telepíthető üzenetküldő alkalmazások ellen irányul. Az akció keretében összesen hét rövid szöveges üzenetet küldő szolgáltatás forgalmát vizsgálják egy hónapon keresztül pletykák, terrorista és pornográf anyagok után.

sg.hu/cikkek/105658/jon-az-ujabb-evfordulo-uldozi-a-bloggereket-kina

-

Magyar kommentekért aggódik az EBESZ

A sajtószabadságért felelős biztos szerint az Alkotmánybíróság döntése miatt a szolgáltatók nagy valószínűséggel korlátozzák vagy megakadályozzák majd az online kommentelés lehetőségé

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F29%2Fmagyar-kommentekert-aggodik-az-ebesz%2F
@Penivaldes: csak feltételezem, nem vagyok a nyilatkozó, se a reporter kikérdező, és ezen nincs is szándékom változtatni, kevés vagyok én ehhez is :D
@parti_giano: érdekes mód én csak akkor éreztem, akkor megközelítettük a települést, miközben anyámék mindig arról panaszkodtak a másik faluban lévő dombtetőn lévő utcában,. hogy reggel feljön a fűzfőszag.
lehet, hogy ez a kisgörény és a görényszag esete?
@V-PORT: nekem van egy tippem, hogy mi nála ez a nagy Bajnai ellenesség..
@Penivaldes: Igen ott a PM, de rengetegen vannak, akik nem a PM-ben vannak, mégis elpártoltak tőle. Ezzel sok embernek nem lesz szimpatikusabb.
@Penivaldes: ááá éééénnn, akkor tessék:

Kötelező jónak lenni

“Jó tanárnak lenni lehet, hogy eddig luxus volt, de mostantól kötelező” – fejtette ki Balog Zoltán miniszter az ELTE-n, péntek délelőtt. (MTI)

444.hu/2014/05/30/kotelezo-jonak-lenni/
@parti_giano:

Bocsánat a kiegészítésért: klórozott záptojás szag, avagy valóban, utolérhetetlen fűzfőszag.
@Penivaldes:

A vadászgörénynek nincsen bűzmirigye, míg Fűzfő-gyártelepnek van.
@Penivaldes: Mesélj! De igaz nem lesz benne buzilobbi? :)))
@wuxal az illuminált bőrke: már évtizede nem jártam arra. ó boldog gyermekkor és a lőgyakorlatok.:)
@Secnir: ha már kövér kompatibilis az mszp-vel, akkor mestreházy is elmenne a fidesz frakció élén?
@V-PORT: nem lesz benne, nyugodj le.
egy Schiffer interjúból gondolom, hogy S lenézi B-t, mert Schifer szerint Bajnait csak odarakták ahol van, de ő ezért nem tett semmit sem.
remélem érthető
@Penivaldes:

Be kell vallanom, én sem. megboldogult ifjú koromban Füredről jártam át a FAK-ba kosarazni, szagélményeim innen eredeztethetők.
@Penivaldes: öööö????

"Hogy szentként való tiszteletét visszaszorítsa, Fülöp sokszor bolondként, bohócként viselkedett másokkal. Ezzel egyúttal próbára is tette őket."
@wuxal az illuminált bőrke: na ja, mindig tudtuk, ha a gyártelepről érkezett be a busz a veszprémi állomásra.
különben a vadászgörénynek is van bűzmirigye, s állítom, működik neki.
@parti_giano:

Ezek szerint Te is földi vagy. Érdekes hely ez a Varánusz! Az a hülye Hacsaturján meg a padszomszédom volt.
A görényről: amikor rálépsz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én annyira boldog vagyok, hogy egy református teológiát végzett ember olyan területeken is otthonosan mozog, mint az oktatás, egészségügy és kultúra. már csak remélni merem, hogy a focihoz is ért.
@wuxal az illuminált bőrke: vagy megijed, védekezik. hatásos. vigyázni kell, skönnyű rálépni, szeret láb alatt lenni.
@parti_giano:
mesterházy úgy kezdte a karrierjét, hogy be akart lépni a fideszbe, de amikor nemet mondtak, akkor vállat vont, és az mszp-be lépett be. ennyit számít neki a pártszimpátia és az elkötelezettség.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mindenki olvasson Habermas-t!
A legkomolyabban mondom.
Napjaink legnagyobb szociológusa teljes filozófiai fegyverzettel!

Ő az abszolút liberális: egyformán távol a konzervatívoktól és egyformán távol a szocialistáktól még csak nem is a jobb és bal között félúton. A harmadik út. Nem igaz, hogy marxi alapvetésekben gondolkozik, sokkal inkább a Max Weber eszmei örökségének tovább gondolója és kiteljesítője.

Vele együtt gondolkodva nem lehet tévedni, de nélküle sokkal könnyebb eltévelyedni.

Alapok:

A társadalmi nyilvánosság szerkezetváltozása
A kommunikatív etika
Megismerés és érdek
Posztnemzeti állapot
Esszé Európa alkotmányáról

Ezek mind megjelentek magyarul is, és elérhetők, hozzáférhetők

Orica nem véletlenül hívta fel rá nyomatékosan a figyelmet.

Kiváncsi vagyok, hogy a magyarországi jelenségekre adott reakcióját miképpen kommentálják a fidesz-fiúk.
Különösen hogy hajdanán feszt mantrázták, ellenben mostani reagálásuk jól mutatja majd színeváltozásukat. Azt a színváltozást amely minden értéktől való eltávolodásukat magába foglalja. Egyformán messzire kerültek a keresztény, a polgári és demokratikus értékektől megcsúfolva az elidegeníthetetlen emberi szabadságjogokat éppen úgy, ahogy gúnyt űznek a társadalmi nyilvánosságból a campustól oligarchákon át a fideszokráciáig vezető úton.

Persze annak is lehet igaza, aki mindezt másként gondolja, csak az az igazság még várat magára. Itthon.
@parti_giano: a református teológiát végzetekkel vigyázni kell.
@wuxal az illuminált bőrke: hehe, akkor mesterházy, navracsics és még valamilyen szinten kövér is földid.
@wuxal az illuminált bőrke: nike fak! jó csapat volt, de már nincs. helyette működik valami gyerekcsapat füreden. na de akkor is bvtc!
@wuxal az illuminált bőrke:

"De legalább nyúlszájú."

Értem.

És mi van a balkezesekkel?
@V-PORT:

"de kezdem úgy érezni, hogy Schiffer teljesen begolyózott Bajnaira"

Muszaj neki.

Poitikai teljesitmenye 4 ev alatt = 0.

Bajnai szamszeruen jobban meg tudja szolitani a ballib szavazok ZOLDsegre, es korszakvaltasra vagyo reszet (EP-valasztas).

Amennyiben Bandi folytatna a jobbratolodast (Solyom, Mellar..), akkor valoszinuleg a Fidesz koppintana az orrara, hogy nekik nincs szukseguk egy mersekeltebb jobboldali partra jobbkozepen...

O pedig helyesen latja, hogy tobb eselye van Bajnai ellen, mint Orban gepezetevel szemben.
@jaegtoer: "Mindenki olvasson Habermas-t!" nem okoztál meglepetést nekem konzi létedre. azért a vizezett vodkás sztoriért lógsz egy recepttel a blog közönségének.
tirpákok ha beindulnak:

A Kehi az Ökotárs Alapítvány adószámának felfüggesztésével fenyegetőzik

Ha a norvég civil támogatásokat koordináló alapítvány nem ad át minden információt a kormányzati szervnek. A programot felügyelő brüsszeli iroda szerint viszont nem kell átadjanak semmit, ami nem nyilvánosan is elérhető.

444.hu/2014/05/30/a-kehi-az-okotars-alapitvany-adoszamanak-felfuggesztesevel-fenyegetozik/

--------------

Akinek nem tetszik Szőcs Géza sámándobos izéje, az nem toleráns a másság iránt
samandob02

Jó, ha tudja: nem egy ronda épület, hanem egy világlátás, amit a milánói világkiállításra küldünk két milliárd forintért.

444.hu/2014/05/30/akinek-nem-tetszik-szocs-geza-samandobos-izeje-az-nem-tolerans-a-massag-irant/

--------------

Bognár Zsolt színművész a buzilobbizó Kerényi védelmére kelt

A férfibarátság és a férfi-nő szerelem az valami. A deviancia, az nem.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F30%2Fbognar-zsolt-szinmuvesz-kelt-a-buzilobbizo-kerenyi-vedelmere%2F
@Penivaldes:

"hogy az összes néppárti jelölt közül a Junckerék nyertek legnagyobb arányban, vagy mi. "

Nem igazan.

Az EP es a Tanacs fejesei vegre a direkt partpolitikanak megfelelo valasztast agyaltak ki.
Ennek alapjan a Tanacs elnoki cimeert eloszor a LEGTOBB MANDATUMOT szerzo partlista VEZETOJE probalhat meg elegendo tamogatast szerezni.
Ha ez nem sikerul, akkor elviekben, akarcsak nalunk 2002-ben, a KOVETKEZO LEGTOBB MANDATUMOT szerzo part jeloltje probalkozhatna a tobbsegi tamogatas megszerzeseert(MSZP+SZDSZ).

A Neppart ebbe az elore elfogadott szisztemaba igyekszik beleronditani, elismerve, hogy elozetesen hazudtak a szavazoknak, es inkabb eltitkoltak a valasztas elott a belso ellenteteket. Most pedig utolag probaljak SAJAT jeloltjuket (aki egyebkent 9(!), azaz kilenc vitan vett reszt Schultzcal) lecserelni.

Ilyen erovel egy cuki kutyust is indithattak volna Juncker helyett...
@parti_giano:

Köszönöm, megvan, Orica betette a linket még tegnap.
A receptekhez mostanában nincs ihletem, se türelmem, de ami késik nem múlik:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igen, remelem a szandekot is ertekelik majd.
Es nem kell ugy kezdenem, mint Lacinenak; "Tisztelt Birosag!" :DDD
@parti_giano:

Büszke is vagyok rájuk. És igen,Pápa sincs messze, wmiki meg ráadásul tapolcai.
Közpénzmatek

Miért hagyja a NAV, a TEK,
Hogy elüljön minden sanda
Gyanú s nőjön közpénzmatek,
Amit űz pár lopós banda?

Kötelesség lenne még itt,
Szóljon valaki a mórnak,
Fogja meg a munka végit,
Mert honunkban mindent csórnak!

Vagy esetleg jöjjön Yoda,
Jó Erője van még annak,
S fénykardjával sújtson oda,
Ahol enyves kezek vannak!

fradyendre.blogspot.hu/
@jaegtoer:

Bármely nyúlszájú egyed lehet balkezes, viszont egy balkezes is rendelkezhet nyúlszájjal.
izomból, csak erre képes lázár

Durvul a Lázár-Norvég Alap harc: felfüggeszthetik az Ökotárs adószámát

vs.hu/felfuggeszthetik-az-okotars-adoszamat-0530
@wuxal az illuminált bőrke:

na, mi van baromarcu? eltáv van a vigyorgóban?
beszarok!

Aranyérmet kapott Széles Gábor okleveles villamosmérnök

Az energiacella atyja "kivételes vállalatvezetői és gazdasági stratégiaalkotó eredményei mellett a nemzeti média támogatásáért, közéleti és közösségi tevékenységért" vehette át az elismerést a Magyar Művészeti Akadémiától.

www.hir24.hu/kultura/2014/05/30/aranyermet-kapott-szeles-gabor-okleveles-villamosmernok/
göbbelsz magához nyúlna a gyönyörtől:

A kormány a Heti Válaszból másolta ki a civil szervezetek feketelistáját

Akkor még ezek voltak a "Soros-kompatibilis" szervezetek egy újságcikkben, most már a kormány szerint hivatalosan is problémás elemek.

444.hu/2014/05/30/a-kormany-a-heti-valaszbol-masolta-ki-a-civil-szervezetek-feketelistajat/
ez se rossz

Megnézhetjük Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatait

"Annyi szépséghibája van csak a dolognak, hogy zárt borítékon keresztül.
De megnézhetjük!"

blog.atlatszo.hu/2014/05/megnezhetjuk-meszaros-lorinc-vagyonnyilatkozatait/
„Fejben mindig léteztek listák, most már le is merik írni” – megszólalnak Lázár kilistázott civilei

Lázár fácánvadászatát leleplező portál, a nők elleni erőszak ellen küzdő szervezetek, de a korrupciót leleplezni próbálók is felkerültek azoknak a civileknek a listájára, amelyeknek támogatása miatt a kormány hadat üzent a Norvég Civil Alapnak. Többen kifejezetten büszkék a kilistázásra, ami szerintük azt mutatja, hogy mernek kritizálni. Más az egészet egy új gumicsontnak tartja. A sommázott vélekedésük pedig az: bármilyen kormány van hatalmon, aki támadja őket, az tuti ellenzéki címkét kap.

hvg.hu/itthon/20140530_Mindig_leteztek_listak_de_most_mar_le_is
@Penivaldes:

"keverik magyarul a szart."

Pontosan.
Es meg csodalkoznak, hogy EGYMAGUKBAN (220 fos frakcio jelenleg) tobb, mint ketszer annyi kepviselot veszitettek a valasztason, mint a masik 3 (inkabb) balos part EGYUTT (szocik+libek+zoldek: 193+60+52=305!)...
@V-PORT:
Tegnap leírtam a véleményemet Schifferről.
Nem változott.
@wuxal az illuminált bőrke:
Valamint:
"Fülöp atya! A sárkányok is pukiznak?"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A faszi a hülye musicaljét promózza valószínűleg ... különben csak azt tudnám írni róla, hogy egy 845nlknsgniu584z9IROOOAJF57TZ EWRU!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Gergo ott teved, hogy eleve is kormanyzati lista volt ez, csak ELOSZOR a HV-ben hoztak le.
De mivel eszkalalodik a helyzet, igy a listat a kormany is a "nevere vette".
@parti_giano:

Paradesabbnal paradesabb hireket hozol... :)

De azert ez nem egy humorfesztival! Szoval, ha kerhetem, kicsit komolyabb hireket!

Mint pl. ez:
vs.hu/meg-tobb-penzuk-lett-tulajdonosoknak-kozgepbol-0530
@Evezős:

Fülöp atya! Kaka Matyi lepisilte a lábamat.
@hacsaturján:

Te negyven évvel ezelőtt is pont ilyen hülye voltál. Reméltem, hogy a réntenyésztés felelősségteljes munkája során megkomolyodsz, de Te erre nem voltál képes. Faljanak fel a jegesmedvék!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: várjál, ez a bognár zsó'ti nemcsak színésznek nagyszerű, hanem dalszövegírónak is. idézzük '94-ből, mikor indult a magyar eurovizíós dalversenyen:

www.youtube.com/watch?v=wuWwzn18iNA
@parti_giano: abbafejezni, de azonnal, miket találsz te, az eszem megáll, és ez már valós jelenkori tény
öööööööööööööööö, Vezényló erre mit lép???

Merkel nyilvánosan is kiállt Juncker EB-elnöki jelölése mellett

Angela Merkel német kancellár pénteken nyilvánosan kiállt amellett, hogy az Európai Néppárt csúcsjelöltje, Jean-Claude Juncker legyen az Európai Bizottság elnöke.

hvg.hu/vilag/20140530_Merkel_nyilvanosan_kiallt_Juncker_EBelno
@simple observer 1.0: ah, csak szemléltetem, működik az ország, ner=néhány ember retardált.
@parti_giano: az elejét igen, bakker, nem hittem volna, hogy a 90-es évek ennyire letaglóz, majd azt hittem a 60-as évek tácdalfesztiváljáról valami, meg is néztem az évszámot :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
..és akkor látom ma kiplakátolva a Heti Nyálast a városban, címlapon orbánviktor és a cím: Európa erős embere ...

(Csak egy dolog vigasztal néha: Rákosi Mátyás Arzamaszban halálozott el, miután tizenöt évig a lábát sem tehette be ebbe az országba. A sors ismételni szokta önmagát.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
:-)
Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy a pottyantós budi az udvaron volt és a legközelebbi stadion az kb. 300 kilométerre (Moszkva) volt található ...
Meg leszek elégedve, ha Putyin ugyanezt az ellátást biztosítja neki is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A 444-en is fenn van.
Vesztemre: elindítottam ...
Már Geszler Dorottya (habcsóknak dizájnolva) sem volt semmi, de amikor még el is nyígta magát ez a jövendő biodíszlet-elem, az volt az igazi tragédia ...
:-)
@Penivaldes: volt fűrészes rész is??? :O

@Evezős: akkor pont addig bírtad, mint én :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a felkonferáló zene, mindig fűrészelők jutnak eszembe ha hallom
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A frizurája meg ...
Istenem, de régen volt! :-)
@Evezős: na ja, nem is tudom, talán thomas andersre hajazik, közben karell gottot idézi a dal. bújkál bennem a kisördög, hogy már akkor kerényi ihlette a dalt.

"Sietve ölt mindig kabátot a nyár,
de őrzöm szívemben lelked sugarát."

tiszta kinyílott a pitypang.
@parti_giano:
"szerettük egymást kétségek között ..."

JA, és hangja, na, az egyáltalán nincsen neki.

Ahogy nézem, egy halálfrusztrált ember, soha, sehol, senki nem ismerte fel benne a talentumot, a korszakos alkotót, a reneszánsz embert - és most beszól a buziKulkának, aki meg még ráadásul sikeres is. Míg ő a BK-ban játszik négyszázötvenharmadik mellékszerepet ...
És azt hiszi, azért ilyen sz@r az élete, mert a Kulka-félék keresztbetesznek neki ...

Fájdalom, egyszerűen fájdalom ez a mélysötét irigység.
@Evezős: utána kellett néznek, ki is ő, mert gőzöm sem volt ki is ez a ripacs...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visszaüt a rezsicsökkentés: hét megyében leáll egy közszolgáltatás

Hét megyében leáll június végén a kéményseprői közszolgáltatás, mert a rezsicsökkentés miatt a szolgáltatók nem kaptak kompenzációt, feladatokat is elvonnak tőlük és e változások miatt nem tudják fenntartani a működésüket - jelentette a Népszabadság.

hvg.hu/gazdasag/20140530_Visszaut_a_rezsicsokkentes_het_megyeben_l
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kit érdekelnek a kéményseprők, amikor végre egy hivatásos tolvaj került miniszteri pozícióba a felcsúti fociisten akaratából?
Szóval ezek már annyit lopnak, hogy minisztériumot kell fenntartaniuk a pénz talicskázáshoz...

Beszüntethetne már az EU mindenféle pénzügyi támogatást. Mindent. A földalapút is például azért imádják fideszesek a földet. Csak úgy erősebb kutya baszik alapon. Abból értenek. Legfeljebb ugatnak.
Csak hogy ne tudjanak már olyan rém komfortosan lopni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

remélem lesz egy poszt ezekről a számokról, mert amit a közgép is produkált az csoda számba megy...
a munkát elvégző melós meg mennyit kereshet? minimálbér?

"A közbeszerzéseken tavaly is jól keresett a Fidesz gazdasági háttérembere, Simicska Lajos. A Közgép és partnerei 2013-ban már több mint 430 milliárd forint értékben nyertek meg elsősorban az állam és az önkormányzatok által kiírt pályázatokat, ezekből a tavalyi teljesítések alapján 60 milliárd 440 millió forint árbevétele képződött a vállalkozásnak. Ez egymilliárd forinttal ugyan elmarad az egy évvel korábbi forgalomtól, ám a tulajdonosok így is többet profitáltak az eredményből.

Míg 2013-ban 3 milliárd 225 millió forint osztalék kifizetését szavazták meg maguknak, addig 2014-ben 4,1 milliárd forintot vettek ki ilyen formában a cégből. (Azt, hogy pontosan kik és milyen arányban tulajdonosai a Közgépnek, a mai napig nem lehet pontosan tudni, az is csak egy közbeszerzési dokumentumból derült ki fehéren-feketén, hogy Simicska Lajos számít a cég legfőbb birtokosának.)

Adót jóval kevesebbet, nem egészen 200 millió forintot fizetett a cég."

"A Közgépnek egyelőre a hazai piac a terepe, külföldön minimális árbevételt produkált, mindössze Németországba szállított általa gyártott acélárukat, mintegy 400 millió forint értékben. Simicska cégénél munkavállalónak sem rossz lenni.

A 499 alkalmazottnak az átlagbére bruttó 611 ezer forint, igaz, az összeget a 409 szellemi foglalkozású 661 ezer forintos fizetése húzza fel.

Az egyenként több 10 milliárd forintos vasútépítési projekteken vagy éppen modern hulladéklerakók kialakításán azonban vélhetően nem csak a 85 fizikai dolgozó serénykedik. A nagy beruházásokon elsősorban alvállalkozókkal és kölcsönzött munkaerővel tevékenykednek, amelynek már jóval kisebb a költsége, mint a saját alkalmazottaknak."

vs.hu/meg-tobb-penzuk-lett-tulajdonosoknak-kozgepbol-0530?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@Evezős:

ez jobban tetszik?

www.youtube.com/watch?v=8nSHwH5OORQ

az államnak 10 milliót ér, hogy bemutassák pár országba...
:(
@V-PORT:

Kizárt dolognak tartom, hogy egyetlen képviselő is visszaadná a mandátumát. Inkább átülnek függetlennek.

Mesterházytól elegáns lett volna, ha ezt meglépi.
@Orica Középföldi: Mesterházyt én már nem bántom, eleget tettem. Nekem a "kedvencem" Horváth Csaba. Nála undorítóbb politikus ritkán van. Egy perc alatt simán Mesterházy hátába állította a kést.
@V-PORT:

Jah, ha valaki ennyi ideig nem veszi észre, hogy egész viperafészket melenget keblén, az megérdemli a marást.
@guma: kedves ön, rád gondoltam és írtam a szalonban egyet, erre itt is látlak:)))
@V-PORT:
A baloldalnak elemi érdeke, hogy 3 frakció legyen. Egy frakció, egy megszólalás Orbánnal szemben. Három pedig három. És amit háromszor mondanak, sokkal jobban megragad.
Én nem nagyon értem, hogy Fabius mit talál olyan viccesnek, hogy egy bünöző lesz a fejlesztési miniszter.
De akkor vigadjunk tovább muhaha, döbörög a ner elvtársak. Van már fekete lista a nekik nem tesző civil szervezetekről, úgy átalakítják az önkormányzati választási rendszert célzottan csak Budapesten, hogy attól koldul és a legújabb muhahájuk:
hvg.hu/gazdasag/20140530_Rakuldi_a_kormany_az_ugyeszseget_a_kishan
@aritus: irónia nem neked semmit, meg hogy kínunkban nevetünk? szét fog ez a szarrenccer esni, az fiksz!
@taga20: jaj, ennyit nem ittam:)
helyesen: irónia neked nem jelent semmit?
@taga20: nekem nem iróniának tünt a nagy muhaházás, amibe még a rekeszizmai is belefájdultak Fabiusnak.

De lehet, hogy tévedek.

Amúgy a kommentemnek nem is ez volt a veleje.
@taga20:

" jaj, ennyit nem ittam:)"

Még:))))))))))
.
Interjú a Vasárnapi Újságban (2003. május 18.)
Haeffler András: Alakult egy új párt, a Jobbik...
Orbán Viktor: ...Szerintem, amit én látok, becsületes, rendes, nemzeti érdekek iránt elkötelezett, az élet mélyebb értelmét kereső fiatalokról van szó. Én nagyon kívánom nekik, hogy legyenek sikeresek az életben és itt a közéleti próbálkozásaikat is siker koronázza. Hogy éppen pártot kellett-e nekik alapítani? Hát nekem más tanácsom lett volna. De én sem hallgattam akkortájt más tanácsára, tehát az idő lehet, hogy őket fogja igazolni.
Haeffler András: Ez egy olyan szövetség lesz - mármint ez az új szövetség - ezt említette a tegnapi záróbeszédében is, ami politizálásában kilép az Országház falai közül. Nagyon sokan szeretnék, hogy ha egy kissé erőteljesebb, mondhatnám radikálisabb hangja lenne ennek az új formációnak, mármint a szövetségnek, a Fidesz hangvételét időnként egy kicsit gyöngének találták sokan. Ez is nagyon sok helyen fölvetődik. Várható-e a hangvételben, stílusban változás?
Orbán Viktor: Én azt hiszem, hogy az egyszínű - ami Magyarországon általában vöröset jelent -, meg egyhangú szervezeteknek a világa az lejárt. Én arra kérném a Tisztelt Hallgatókat, hogy ne kérjenek számon tőlünk valami egységes hangot. Persze vannak fontos kérdések - különösen, ha a tettek mezejére kell lépni -, ahol egységesnek kell lenni. De nem kell egységesnek lenni a stílusnak, a hanghordozásnak, a mérsékeltség vagy radikalizmus kérdésében nem kell ugyanazt gondolnunk.

2001-2006.orbanviktor.hu/hir.php?aktmenu=3_4&id=1527
@Orica Középföldi: én mindig decens vagyok:)))
te pedig mindig prejudikálsz:)))
előre is bocsátom, hogy szeretlek, függetlenül attól, ha paraszt leszek.
@dr. jenőke (jenőke): Ez egy tízpontos találat volt a 10 pontos listán. Akár, ki is lehetett volna vele plakátolni az országot.
@taga20: :-DDD

ritkán, de összejövünk:)

csak neked (a 37 perctől, hogy "megsajnáld" a politikusokat).

www.youtube.com/watch?v=7Di8wLfs8WY
@dr. jenőke (jenőke): ez az interjú is mutatja, hogy a jobbik a fidesz kreálmánya. Néha engedetlen, néha szemtelenkedő, időnként orron kell vágni, de azért az ő kutyájuk.
@guma:
Közgép és vasút… sok minden eszébe jut az embernek.
Például a Horvátországi fűtött pályák, vagy a cseh vasutakon történt fejlesztések bekerülésének összevetése a Magyarországon megvalósultakkal.
Csak azért is:
iho.hu/hir/elindult-a-cd-railjet-140506

Ezt, hogy? Hát, a Csehek is EU-s pénzeket… akkor?
Ja... hogy nekik nincs egy Lubomir Simličkájuk? Nincs. A mázlisták…
Az ember csak bámul, mit meg nem lehet valósítani, ha a pénzt arra költik amire kapták. Nálunk meg, 100 kilométer/órára emelik a Balaton déli partján a vonatok sebességét, persze majd ha fel lesz újítva (közgépileg természetesen), csak akkor. Ez ám a fejlődés, vasutat építünk a múltnak, a hülye Csehek meg inkább a jövőnek. Ennél már csak az lenne egyszerűbb, ha nem pöcsölnének ilyen marhaságokkal, hanem kinyilatkoznák, hogy a MÁV komplett hálózata ezentúl nosztalgiavasút, mert mi ilyen hagyománytisztelők vagyunk... na, ez lenne az igazi hungarikum! Ezt csinálják utánunk a csóró Helvétek, meg a Franciák!! Ráadásul akkor semmit sem kell költeni rá, minden pénzt el lehet lopni a fenntartásból(is)!!

25 év alatt a Spanyolok eljutottak oda, hogy a Barcelona-Madrid (635 km) távolságot három óra alatt teszik meg a Talgo szerelvények. Mert annyira ott sem megy az, ami itt.
Pici összehasonlítás; van ez az ELVIRA nevezetű jegyvásárlási rendszer itten a neten, gyöngyszemre akadtam benne: Szentes-Orosháza 40 km – 1 óra 15 perc… Európai csúcs!! Lassan a MÁV összes szerelvényébe besoroznak hálókocsikat is, mert ha ez így megy tovább, Szombathelyről eljutni Debrecenbe vasúton hosszabb lesz, mint az Orient expressz teljes menettartama és nekem ne mondja senki, hogy 25 év alatt ezen nem lehetett volna változtatni. Példának mindjárt itt vannak a Csehek. A Spanyolokról nem is beszélve.
Bocs az OFF-ért, de ha már szóba hoztad…-:)
@Vombatus Ursinus: Én emlékeztem Orbánnak erre a szövegére,
Évekkel ezelőtt a Magyar Narancsban volt egy kétrészes cikk a jobbikról, amiből kiderült, hogy mire használta a fidesz a jobbikot, cserébe mit kaptak az új undokok a fidesztől.
Az volt a szerepük, hogy balhézzanak, ahogy az idézetben is utalnak rá, hogy ők legyenek a "radikálisok", azaz ami a fidesznek, mint középre kacsintó pártnak már ciki lenne, nem megengedhető, azt a jobbik nyugodtan megteheti. Cserébe nagy, országos médiamegjelenést kapnak, helyeslést, melléállást a fidesztől és persze pénzt.
Sajnos arra már nem emlékszem, hogy mikor volt ez a cikk a Narancsban.
Valamikor 2006-2010 között.
De hát ki olvas Narancsot? Így aztán ennek se volt semmi visszhangja.
@Knósszosz: :)

lényegre törtél, mert kiakadtam, hogy felújított szakasz lassabb mint volt (de még a villamos sínek is kipúposodnak)...

ráadásul olyan "komoly" menetrend van, hogy már lassan utálok utazni...
pedig nekem ez volt az egyik mániám.
hmmmmm

Kiakadtak a milánói magyar pavilon építői

A Carpathia Kft. szerint nem méltányos a sámándobos pavilont bírálni, hiszen a zsűri őket hozta ki másodiknak. Nem elsőnek – másodiknak.

hvg.hu/elet.kultura/20140530_Kiakadtak_a_milanoi_magyar_pavilon_epitoi
@Knósszosz: te fényezed a dízelmozdonyokat, ako ne sírj:))
Érdemes meghallgatni. Ha valakit az irodalmi rész kevésbé érdekel, akkor a 20.perctől ajánlom.

www.atv.hu/videok/video-20140530-friderikusz-2014-05-29
@Orica Középföldi: szekszrész van? vagy szerkszész?:))
@guma:
Nekem mániám ma is, csak irigylem (nem kicsit, nagyon) a Spanyolokat (is). Vagy az Olaszokat a Frecciarossa vonataikért és akkor a valóban gazdag EU részekről ne is beszéljünk. Elég lenne az is, ami ott a hűdeszar délen van, egyenlőre.
Jó tanács: a menetrend arra való, hogy meg lehessen állapítani, mennyit késik a vonat.
Tegnap előtt Kőbánya-Kispesten voltam találkozni egy haverral, a Monorról érkező vonat 20 percet késett. Hogy lehet 27 km alatt 20 perc késést összeszedni?

Én tudom, de nem mondom meg. Ebben a fene nagy demokráciában még baja lesz annak, akitől.
@aritus: nem igazán értem, hogy ezen mit kell ezen "csodálkozni", 2002 zázrivecz/vona orbán meghívására polgári körének tagja lesz, 2006-ban pártelnök, majd mit ad Isten, 2010-ben parlamentbe jutnak...
az "ős" jobbikosok, nyíltan elmondják, hogy a fidesz szélsők akarnak lenni, amikor fent nevezett pártelnök lesz, az alapítók zöme kilép.
@Knósszosz: nézd meg a Bp-Vác menetidőt!! mint az első gőzös idejében!
@Orica Középföldi: :-D

leselkedsz?
délután ez szólt újra Spiróval nálam (holnapi poszt)...
most meg kabarékkal lazítok.:)
@taga20:
Dízel?
Kölyökkoromban hamarabb ért le az expressz Szegedre, mint most az intercity. Nem mintha a Szili (V 43) nem tudná azt amit a Nohab, csak a pálya ugye...
Mit használsz, papírporzsákot, vagy textilt?
Csak érdeklődöm, holnap szombat-:))
@nincs_itt:
És az előtt?
Akkor gyorsabb volt, mert ló húzta!!-:)
(Hofi...)
@DarthVader:
@V-PORT:

"A baloldalnak elemi érdeke, hogy 3 frakció legyen."

A baloldalnak igen, de a szociknak (alapesetben) NEM.

A szociknal Mesterhazy belsoellenzeke feltehetoen nem zarkozik el a dologtol, ahogy a cikk irja. Raadasul 2-2 helyrol lemondva a DK es Egyutt javara nem kis joszandekot kaphatnak cserebe az onkormanyzatin, es azutan meg amugyis folyamatosan kapnak a fejukre, hogy az orszaggyulire a listak kialakitasakor milyen galadul cselesek voltak.

Kulsos szemlelokent meg azt hiszem, hogy tukeppen az MSZP-nek mar ugyis mindegy, hogy 4-gyel tobben vagy kevesebben vannak. Es kitudja mitortenik kesobb?

4 ev hosszu ido...
@Knósszosz:

meg azért, hogy tudd mennyi átszállás van 120 km-es távon... :(

@nincs_itt:

erre utaltam, én is.
@Knósszosz: ha nem értettelek félre, ako szekáltál az elébb:)
egyébként má ma elkezdődött a hétvége, áthúztuk az ágyat:))
@aritus: Egy egyhetes cikkekre sem emlékeznek a hithű alattvalók, nemhogy egy évekkel ezelőttire. Ez most mindenesetre nagy találat volt, de Gábriel majd megmagyarázza. :)
HOGYISVANEZ ????? TEK-TIKK-TAK...MEG INTERNET-RENDŐRSÉG LENYOMOZ MINDENKIT, EZT A ROHADT DROGTERJESZTŐ HÁLÓZATOT AZ INTERNETEN MEG HAGYJÁK ÖLDÖSNI A MAGYAR TINÉDZSEREKET ??????? DROG-MAFFIÁT SENKI NEM DERÍTI FÖL A NET-EN ????? TÁN BENNE VANNAK A MILLIÁRDOK OSZTALÉKÁBAN ?????
@guma:
Vásárosnamény-Szombathely között a legrövidebb utazási időtartam - két átszállással - kilenc óra öt perc(!!)... ééés: ezek IC vonatok!!! 2014 levédia. De várj csak, mer van tovább is, ez ugyanis az "expressz gyors" változat 11.060 forintért(!!!), ha spórolni akarsz akkor ott van az olcsóbb lehetőség, ami 14 óra és 30 perc alatt teljesül ötszöri(!) átszállással, ez már "csak" 7360 forintba kerül.
Ha nem hiszed nézz utána magad, én majd leestem a székről...

A Wizz Air Budapest-Dubai-Budapest járatának teljes fordulóideje (pisi-kaki + ground handling...) 12 óra. Ennyi idő is kevés Szabolcsból eljutni Vasba... elképesztő!
@kvadrillio: A gondot az okozza, hogy az új pszichoaktív anyagokat gyakran legális ("legal high") szerekként árusítják a piacon, s azzal a szándékkal állítják elő, hogy utánozzák az ellenőrzött kábítószerek hatásait. Ezért Európa-szerte különféle innovatív jogi válaszlépéseket eredményezett az új anyagok gyors megjelenése.

Az internet továbbra is meghatározó szerepet játszik az új pszichoaktív anyagok piacán alakításában. Az EMCDDA 2013-ban mintegy 650 olyan weboldalt talált, ahol ilyen anyagokat árusítottak az európai felhasználóknak, és ezeket sokszor anonim kommunikációt lehetővé tévő, titkos online hálózatokon keresztül értékesítik.
@tristen2005:
-:)) Dízel, vagy benzines?-:O
endresy.blogspot.com/2014/05/queen-t-hallgatva.html

Hogy miért nem jó F.M.-t hallgatni. Megárthat a nemzeti önérzetnek :-)
Az volt, hogy:
Kósa Lajos, a Bilderberg-csoportról úgy fogalmazott: "ha egy szervezet azt állítja magáról, hogy a világ legbefolyásosabb pozíciót betöltő embereit gyűjti össze egy konferenciára, és ebben a kiválasztási rendszerben Magyarországról Bajnai Gordon jut az eszébe, akkor ez egy sóhivatal vagy egy gittegylet"?

Lajos, Lajos… nagy mókamester vagy te!
Az ember könnycsatornái kiszáradnak a nagyerdei stand up comedy-d poénjaitól… még-méég!!
hvg.hu/itthon/20140530_Kosa_legittegyletezte_a_Bilderbergcsopor

Ja, és hallottam a rádióban, következetesen Bilden(?)berg-nek mondta őket...
@Orica Középföldi: ha őszinte lennék, ako megint bunkó lennék, ha okos lennék(amivagyok), ako a perzsabirodalom története és bukása érdekelne:)))
u.i.: angyal és rodeo oda van ezé a szar iránért:(
EZ LEGALÁBB OLLAN ÉRDEKES, MINT EZ:

Visszaüt a rezsicsökkentés: hét megyében leáll egy közszolgáltatás

2014. május 30., péntek, 17:04
Szerző: hvg.hu

Címkék: kéményseprés; rezsuicsökkentés;

Kinyomtatom Elküldöm

Hét megyében leáll június végén a kéményseprői közszolgáltatás, mert a rezsicsökkentés miatt a szolgáltatók nem kaptak kompenzációt, feladatokat is elvonnak tőlük és e változások miatt nem tudják fenntartani a működésüket - jelentette a Népszabadság.

Június 30-án az ország hét megyéjében - Pesten, Hajdú-Biharban, Hevesben, Jász-Nagykun-Szolnokban, Komárom-Esztergomban, Somogyban és Nógrád megyében -, összesen 842 településen leáll a kéményseprői közszolgáltatás - írta a Népszabadság.

Erről a lap szerint pénteken határozott a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestületének (MKOI) ülése. Az ügyben elfogadott nyilatkozatuk szerint a kényszerű lépés hátterében az állami intézkedések miatt kieső bevételek kompenzációjának elmaradása áll.

A dokumentumból az is kiderül, hogy az ülésen résztvevő többi tagvállalat képviselői kijelentették, a jogszabályi követelményeknek megfelelő színvonalon nem képesek a kieső szolgáltatásokat még kijelölés esetén sem pótolni. Erre alkalmazottaik alacsony száma és az eszközállományuk sem biztosít lehetőséget és pénzügyi tartalékaik sincsenek meg ehhez.

hmmmm.....TAVALY SIMICSKÁÉK 4,1 MILLIÁRDOT VETTEK KI S KÖZGÉPBŐL !
ÉS KÉMÉNYSEPRÉSRE NINCS PÉNZ ??????? ! MEGHÖKKENTEM !

MÁÁÁÁ MEGENT EZ A 404 A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ ! EZ A HVG LEGÚJABB SZLOGENJEHHH ????? BETESZEM AZ INDEXFŐOLDALRA, HAD RÖHÖGJENEK RAJTA ! :o)))))))))))
@kvadrillio: HOGYISVANEZ ????? TEK-TIKK-TAK...MEG INTERNET-RENDŐRSÉG LENYOMOZ MINDENKIT, EZT A ROHADT DROGTERJESZTŐ HÁLÓZATOT AZ INTERNETEN MEG HAGYJÁK ÖLDÖSNI A MAGYAR TINÉDZSEREKET ??????? DROG-MAFFIÁT SENKI NEM DERÍTI FÖL A NET-EN ????? TÁN BENNE VANNAK A MILLIÁRDOK OSZTALÉKÁBAN ?????

...JAHHH...JAHHH....SZÓJJUN K MÁÁÁ BILDERBERGÉKNAK-NEK-TEK-TIKK-TAKKKK....
@kvadrillio:
Evvel kivéreztették a szegény ember szerencsejátékát is, ha nincs kéményseprő hiába fogod a gombodat, a hozzátartozó mondóka is értelmét veszti.
@taga20:

Bocs, de legalább 2 órája nem tudok kommentelni.

Tehát, két lehetőség van. Vagy nem olvasod Gébet és rodeot, vagy nekilátsz több ezer oldalnak:))
@Orica Középföldi:
Nem csak te nem tudsz, én sem.
Mi történt?
Remegés van a NERőben?
@Orica Középföldi: harmadik eset, mindenkit elküldök a kurvaanyjába:))
@Knósszosz: hülye vagy, eszt most ingyen állapítom meg:))
jövő héten fizetős lesz:))
www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k
@Knósszosz: Tehát Kósa szerint a Bilderberg-csoport sóhivatal - de csak amióta nem Martonyi ügynököt hívják meg egy kis összeesküvésre. ;)

www.alfahir.hu/a_fidesz_szerint_gittegylet_a_bilderberg_csoport
@taga20:
Ellenkezőleg; katolikus.
Bár nem tehetek róla.
Valami gond volt itt a bloghun, nem mentek a dolgok flottul.
Na mindegy, majd holnap és ne idegeskedj, ne foglalkozz politikusokkal - ők is leszarnak téged.

Aluggyá inkább és álmodj szép zenéket!-:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nézd, késő van és nincs kedvem egy akkora kapitális pélóval foglalkozni, aki maga a hülyeség mértékegysége.
Kósa teljesen idióta - ez nem ritkaság a fidesz vezérkarában - de az teszi igazán unikummá a szerencsétlen mivoltát, hogy ráadásul szánalmasan az... ezt mondják itt-ott, és erre-arra.

Jó éjt, mára redőny...
@taga20:
Sokadszor száll el ma este a Varánusz, nem tudom miért, de idegesítő.
Ezt kösz és aludj jól, remélem holnap nem lesz ismétlés a műszaki gondokat illetően!
Csőőőő Efendi!!
@Orica Középföldi:
faszom, itt sem vagyok mijalófasztakarsz?

brühüyyy
@Rodeo36: szép estét neked! :-DDDD

@taga20: írta: "u.i.: angyal és rodeo oda van ezé a szar iránért:( "

erre tanácsolta @Orica Középföldi: "Tehát, két lehetőség van. Vagy nem olvasod Gébet és rodeot, vagy nekilátsz több ezer oldalnak:)) "

vagyis nem kell senkit "bekapni" hajnalban, hanem a válasz pikírt humorát értékelve ismeretterjesztésbe lehet kezdeni, hogy segíts szakemberünknek eligazodni a világba :)))
vagy marad neki a tanácsban említett több ezer oldal böngészése... :))))
@jaegtoer:

@taga20:

@Knósszosz:

este tétlenségre kárhoztatott minket, hogy a blog.hu többször komába esett, ezért a csapat is kipihenhette magát. :)

ébresztőnek aranyesőt hoztam nektek, mert a klipben ott van egy dokumentum 92-ből(!) amit talán kevesen láttak. 1,28'-nál látható az elismervény 20 millió jutalékról...
akitől átvette a pénzt évekig körözte a hatóság, kommandó hozta haza, és a sok milliós károkozás után mi is volt a büntetése????
(ez a poszthoz is kapcsolódik, mert valamiért hemzsegnek az ilyen emberkék a vezér környezetében... ki tudja miért?)

www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM
@Knósszosz: :))))

úgy látom rendszeresen "kiforgatod" a "jelöléseket" :-D

te így alkalmazod pl a szmájlit -:)

nekem amikor nem értettem mi ez, így magyarázták el: ott egy arc van (fekve).
elől a szem majd az orr (ez el is maradhat, főleg ha nagyon pisze :-D) és az egészet a lezárja száj jelképe, ami nevethet vagy sírhat...

nem kioktatni akarlak.
inkább kíváncsi vagyok, nálad miért van másképp?
Csák Máték földjén

"A háború győztese úgy tűnik, egyelőre a 23 kiskirály, akik most már személyesen Tarlós utolsó fellegvárában, a Fővárosi Polgármesteri Hivatal épületében is lenyomhatnak bármit a bábbá tett főpolgármester torkán. A ma napvilágot látott koncepció szerint a közgyűlés döntő többségét a kerületi polgármesterek fogják adni, és ezzel Tarlós álma, az erős, központosított Budapest végleg hamvába hullik."

folytatás:
jobbegyenes.blog.hu/2014/05/30/csak_matek_foldjen
repüljünk is egy kicsit:

Wizzair: Nemzeti büszkeségünk, avagy nemzeti szégyenünk?

Van ez a sértett ember, ez a Váradi, elcsapták a Malévtól, és lám, addig ugrabugrált, amíg úgy feljelentette az uniónál a mi kedves nemzeti légitársaságunkat, hogy az kénytelen volt elpusztulni. Az ország így elveszítette egy komoly munkáltatóját, kevesebb turista jöhet az országba, bizonyos desztinációkat pedig jó időre elfelejthetünk. Ez a fickó ráadásul annyira idegenszívű, annyira nem nemzeti érzelmű, hogy lám, a cégét is kiköltöztette Budapestről Genfbe, biztos fájt neki az adófizetés, ha az magyar célokat szolgál. Most éppen tőzsdére megy, örülne a hazai parkett, ha ideérkezne, de mit csinál ez az arc, hát nem Londonba viszi a részvényeket? Ennyi öröme se legyen szegény magyaroknak."

penzkerdes.blog.hu/2014/05/30/wizzair_nemzeti_buszkesegunk_avagy_nemzeti_szegyenunk
én most nem vadászom tovább az érdekességeket. dolgozatok ti is egy picit, amihez kívánok további:

szép napot!

Így vadásznak a magyar gazdagok Afrikában

vastagbor.atlatszo.hu/2014/05/30/igy-vadasznak-a-magyar-gazdagok-afrikaban/
@parti_giano: :DDDD

a látszat csal! ez vegyes!
le sem fekszem...
vagy:
ébreszt az univerzum...
:)))
@tristen2005: te reggel is hülye vagy?
:)
@tristen2005: @guma: ezt almodta, mikozben koncsita enekelt neki. de ez nem is alom, mar vizio, eurovizio.
@guma: csókolom, ne tessen má többet inni, me megárt:)))
@guma:

Már láttalak hajnalok hajnalán, de előbb megválaszoltam néhány levelet:))
@tristen2005: most diót török, me a gyerek szülinapjára répatortát csinál az asszony:))
@tristen2005: szeva tesó, én így szeretlek:)))
@Orica Középföldi: 14, de a szája legalább 16:)))
@taga20:

Ezt, gyanítom tőled örökölhette, tehát kösd fel a gatyád:))
Ha még el is olvasná miket írsz ide, véged van.

Egyébként minden szépet és jót az ifjú hölgynek, nektek meg zökkenőmentes kamaszkort:))
@taga20: jaj! és mielőtt tristen póénkodna, azé16, me annyit okoskodik és dumál, mint ha má mindent tudna:)
néha azé hallgat rám.
@Orica Középföldi: tenkjú drága, csak az eső állhatna má el, me lassan elkezdenénk a bográcsozást, és a körmös pacal nem jó vizezve:))
@tristen2005:

reszelve és sütve? hogyne! :)
az én unokám már el is készíti (pedig aki nálunk a konyhatündér szintén csak 14). :-DDDDD
@guma:

Reszelve? Hát börtönben él az a gyerek:)
@taga20: ej te! :D

szerintem ma is szomjan halok, mert velem nem koccintasz.
utakra sem invitálsz, most meg az italt is sajnálod tőlem... szépen vagyunk!

de azért is, pia nélkül is: sok-sok boldogságot kívánok a 14 évesnek!
(a mi 14 évesünk valóságban 3,5 éves!!! nagyon tudom vele cukkolni. :DDDD)
@Orica Középföldi: :)

borzolom az idegeim...
most állok neki másodszor megnézni a felcsúti filmet, aztán meló...
@tristen2005: a répatortába nem szeletelik :)))

na, most már mentem.
@taga20: baszodkedves, merre vagy, mee a székesben csak felhőzik, esni nem akar.
@guma:

Feltettem a facséra, zaklassanak.
@guma: szegény, de ti megúsztatok néhány költséges szülinapot ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: itt érden se zuhog, de eléggé felhős, néha szemetel. és az a baj, hogy nem látom a fényt a végén:)
'reggelt, Népek!

Címlapos hír? :)
@guma: akkor az már óvodás. a miénk 2 hónapos lesz lassacskán.
@taga20: Őőő, izé ... inkább nem írom le. :DDDD
@tristen2005: Ja. :)
De genyó aptya vagyon, oszt' csak reszelve vagy karikázva kaphattya meg. :D
Vagy tortában. :DDDD
@Marcellusca: jaj te, fejlett a kiscsaj, jó az. okos, ügyes, bátor ifjú hölgy lehet.
jó 14 évesnek lenni. én szerettenm.
@Penivaldes: kösz húgi, de ez a bohóc srác milyen egy disznó alak:)))
@Penivaldes: Pusszantás, Hercegnő!
Láttam, tegnap nagyon aktív voltál. :)
@Marcellusca: a répában van provitamin.
a répapótlás fontos, velem is megettetek csomó répát gyermekkoromban. :)
@taga20: Isten éltesse az ifjú hölgyet! :D
@guma: Akkó, egs!

www.sztarklikk.hu/image/?id=23495&ext=jpg&th=n

(Hogy nehogy azzal gyere, hogy még a bor is hízlal! :D)
@Marcellusca: kösz, átadom.
persze az ízetlen tréfádat asztat nem:))
@taga20: :D
Há, hogy készíted fel a nagybetűs életre? :)))
@Marcellusca: mi az, hogy is???
ne leskelődjél utánam! Irgumburgum!:)
@Marcellusca: fel fog magától készülni, engem is az élet tanított meg, arra, hogy..legyint:)
@Penivaldes: Ja, ja.
Én is csak lestem először, mijaf@sz?
Akkó mán inkább ez:

bor.mandiner.hu/gallery/WP_20140522_11_47_57_Pro.jpg
@Marcellusca: de valahol ügyesen csinálja az ország fitneszkirálya..
@taga20: Nem én montam (linkeskedtem). :DDD
judeoliberális puccs az MSZP ellen?

Kurcsányi Ferenc felé nyitó, liberális hatalomátvételi törekvések hiúsulhattak meg az MSZP-ben azzal, hogy teljes tisztújításba kezd a párt – tudta meg lapunk. A bukott kormányfőhöz való közeledést elutasítók Tóbiás József mögött szerveződtek. Az MSZP tisztújító kongresszusát július 19-re hívták össze.
@taga20:

Rövid volt a casting, a fönök 2 perc alatt elment.
@taga20: Vicc vót mán?
Iskolában kérdezik a gyerekeket, hogy mik szeretnének lenni, ha nagyok lesznek.
- Én orvos. - mondja Pistike.
- És miért?- kérdi a tanító néni.
- Mert, azok jól keresnek és olyan Merciük lehet, amilyen a suli előtt áll.
- Aha. És, te Pirike, mi szeretnél lenni?
- Én ügyvéd.
- És miért?
- Mert nagyon jól keresnek, és akár olyan Mercijük is lehet, mint, ami a suli előtt áll.
- És, te Móricka mi szeretnél lenni?
- Tetőtől talpig szőrös.
- Ezt nem értem. Fejtsd ki!
- Hát, a nővérem csak tenyérnyi helyen szőrös és övé a Merci a suli előtt.
:D
szemtelenkedtek itt, főzzetek inkább!
@tristen2005: Evvalami jelszót kér, he! :)
@tristen2005:
Többszöri próbálkozásra is csak ennyi:
"Ez egy privát album, megtekintéséhez kérjük adja meg a jelszót!" :(
@Penivaldes: Azt biztos nem, amit a kocsmában írtam. :)
@Marcellusca:

Nem értem, nekem nyitja, Az van rajta, Sírnyitó 225 ft.
Holnap június és hideg van. Még nem tudtam eldönteni, hogy a buzilobbi, a norvégok, a Bilderber-csoport, Gyurcsány, vagy Bajnai tehet róla. Az is lehet, hogy egyszerre mindannyian. :))
Van egy fogadásom.

Megjelent egy hír:

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/meglepetes_ujabb_nagyberuhazo_jon_magyarorszagra.582073.html

Ezt valamelyik hordabarom be fogja lengetni nagy büszkén, hogy 2009-ben nem jöttek, ugye, Kurcsány elkúrta ezt is, most meg ide jönnek.

Csak ezt a részét nem olvassa:

"Az Apollo Tyres 2008-ban egyszer már Gyöngyöst választotta új európai gyártóbázisa helyszínéül, ahol 200 millió euróból épített volna 900 főt foglalkoztató gumiabroncsgyárat. A Fidesz helyi önkormányzati frakciója azonban népszavazást kezdeményezett a beruházásról, amire válaszul a cég visszavonta ajánlatát. "
A pályázónak mindegy, Törökvész út, vagy Törökverő út! LOL.

Aki tanár-pedagógus, érdemes elolvasni. de mindenkinek ajánlom.

nol.hu/belfold/bazsane-ujra-indul-1465363
@DarthVader: ne aggódj, most a gyöngyösi fidesz frakció kimondottan meghívólevlet fog küldeni az indiaiak számára.
de a legutóbbi indiai élményünket is idézzük fel:

www.hir24.hu/kulfold/2013/10/24/oltari-kinos-helyzetbe-kerult-orban-viktor-indiaban/
@DarthVader:

Akkor ez most azt jelenti kormányváltás lesz, mert most is a fityisz van hatalmon! Ha jönnek, változásra van szükség.
már másodszor néztem meg (és posztoltam is, mert) megállt az idő...

én meg csak ülök döbbenten. ha valamit megakartok érteni mai viszonyainkról: ki NE hagyjátok!

offforever.blog.hu/2014/05/31/a_hatarozat_1972_felcsut_es_rossz_aki_rosszra_gondol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

@Penivaldes:

azért mert csak minden 4. évben van az a bizonyos nap, nem úszható meg az "öregedéssel" járó ünneplés évente (más napokon)... :)

vagyis nem ovis, hanem isis a lány. :D
@Penivaldes: Ezt most olvastam egy jobboldali portálon:"Bilderberg-találkozó: légmentesen lezárták a környéket". :))
@Marcellusca: :)

mindig is mondtam, úriember vagy!
lásd kivel van dolgod: a girnyó csajok helyett kapsz mást... :DDDDDD

offforever.blog.hu/2014/05/31/marcinak_coco_gorbe_vonalai
@guma: én komolyan megrémültem, amikor megláttam a képeket:)
@Marcellusca: engem mindig elborzasztanak az ilyen nagymellű, nagyfenekű, vékony derekú nők.
nekem valahogy túlzás az a csaj a képen.
@Penivaldes:
"Nagy csöcs, kicsi derék és nagy segg;
Ez jön be, Öcsi, ez az, amit szeretek."
:DDD
@Marcellusca: persze, de attól nekem még nem ez a vágy:)
@guma:
namost, javaslatom a nedves @taga főeszter gályos-nak, az, hogy olvasson több ezer oldalt nem vagyok hajlandó "bővebb" magyarázatba bonyolódni...közben olvasgatok és hallgatok -mint a mellékelt ábra mutíttya- most ilyenem van...már az új vadiúj billentyűzettel billegek világítós, nem kell külső fény hozzá elég az én saját sötétségem is
@Penivaldes:
"Nem érdekelnek a manökenek,
Nekem lapos ribancok nem kellenek.
És elegem van a divatlapokból,
Csontokkal és nem lakom jól."

:D
@Rodeo36: igazad van! oldja meg ahogy tudja... :)))

irigyelek!
nekem is szerez egy olyant. :D

de most nézem, hogy nem szabad a nőknek a férfiakkal "beszélgetni" a hálón, mert az bűn...

be is fejezem, bár nagyon örülök hangulatváltozásodnak, de nem akarok tudatosan bűnöző lenni. :-D

Szaúdi hittudós: bűn a heteró chat

Abdallah al-Mutlak hittudós figyelmeztet, hogy az ördög jelen van férfiak és nők közti beszélgetéseknél, ezért arra kéri a hölgyeket, hogy kerüljék a férfiakkal való chatelést a közösségi oldalakon.

index.hu/kulfold/2014/05/30/egy_szaudi_hittudos_szerint_tiltja_az_iszlam_a_ferfiak_es_nok_kozti_chatelest/
@guma:

Az iszlám semmi ilyesmit nem tilt.
Lábjegyzetbe viszont Mohamed betehette volna, hogy kik NEM terjeszthetik a hitet:)
Kevesebb gondunk lenne.
@Rodeo36:

B+, gyertyát raktál minden billentyűre?
@Orica Középföldi: hmmm... én a bibliában sem emlékszem lábjegyzetekre. mondjuk, volt valami tizenkét apostol, akik szerint nehéz a boldogságtól búcsút venni. a búcsú témában meg valami luther értekezett később.
@parti_giano:

Ha önjelölt hittudósok nekiállnak értelmezni, abból csak baj van.

Ha Pál átveszi Jézus tanait,és nem saját képére formálja a tanítást, a boszorkányüldözés kimaradt volna:)
Seszták, a minden hájjal megkent fogadott prókátor, kiválóan simul majd bele a Fidesz-KDNP miniszteri populációjába.
@tristen2005:
NEM TELJESEN PONTOS MA MEGLÁTÁSOD: BELÉJÜK mert belülről világítanak

egyébként jól vagy?

brühüyyy
@Orica Középföldi: aha...

lehet bárhol bármilyen lábjegyzet akkor is mindenki azt magyaráz mindenbe amit akar...

most pl a carmina burana szövegkönyvét nézegetem. persze itt vers az alap és az értelmet, hangulatot kell visszaadni a fordítónak.
már vagy kétszer abba hagytam, mert még hangulatilag úgy ahogy, de "értelmében" a magyar mást közvetít.

GESELLE MIN
Chume, chum, geselle min,
ih enbite harte din,
ih enbite harte din,
chume, chum, geselle min.
Suzer rosenvarwer munt,
chum un mache mich gesunt
chum un mache mich gesunt,
suzer rosenvarwer munt

pödör F: GESELLE MIN
Jöjj, jöjj, jöjj én édesem,
nézz rám, nézz rám kedvesen.
Égő rózsa, rózsaszál,
jöjj már, szívem úgy kíván.

Olasz Gy:
Gyere, gyere társam,
Keményen kívánlak téged,
Keményen kívánlak téged,
Gyere, gyere, társam.

Édes, rózsaszín száj,
gyere, és gyógyíts meg,
gyere, és gyógyíts meg,
édes, rózsaszín száj!

9c. SWAZ HIE GAT UMBE
Swaz hie gat umbe,
daz sint alles megede,
die wellent an man
allen disen sumer gan!

Pödör:9c. SWAZ HIE GAT UMBE
Szép lányok járnak.
Hej, valamennyi csudaszép!
Kössük be a fejét
mindnek még ezen a nyáron!

Olasz: 9c. SWAZ HIE GAT UMBE

Akik körbe járnak,
azok mind szűzek,
ők férfi nélkül akarnak
az egész nyár alatt járni

és így tovább... remélem azért összességében kijön az eredeti értelme valamelyiknél :)
@Orica Középföldi: ó jaj! önjelölt hittudosok? hát az összes egyházatyát besorolhatod a skatulyába.
@guma:
irigyelek az ebben az esetben pontatlan: 1 "l"-lel azt jelenti valamit vagy valakit irigyelsz azaz egyes szám harmadik személyben, de te nekem címezted azaz egyes szám második személyben ezt "ll"-l kell irni azaz : irigyellek...

nézd az ilyen fejlett agyak mint a szaúdi főmufti az nagyon hasznos a feje tele van vizes talajjal fíkuszt lehet bele ültetni és ki is kel...képzeld a turbánja alól kilóg egy 3 méteres fíkusz és azzal flangálik

csodálatos emberek vannak és vannak csodák amik szerint ezek mmég nem érték el a gorilla fejlettségi fokát sem hanem olyan pozdorja vagy növényi létben leledzik

szeressük

brühüyyy

van ilyen MON is sok nekem a szijjgyártó és a semjén a kedvencem két buta buzim akik assziszik hogy pedig nemhogy...a vídejót nem mutíttya a vadászatról de talán jobb is mert Xango már megy utánuk nincs az az erő ami meg tudná őket menteni...majd figyeld a híreket

brühüyyy (vagy ezt már mondtam?)
@Orica Középföldi:
persze mindennek a ló az oka (Caravaggio képén)

megvakúlt a saulus...és összve visszva firkálgatott, abból lett a levelezési rovat az akkori kélgyó blogon

brühüyyy
@guma:

ezek a szövegek a Carmina Burana-ban azaz gúnyos dalban diák latin az nem a hivatalos hanem a diákok által használt szleng, valamint ógermán amiből az angol is kinőtte magát és még néhány kacifánt ami akár régi holland vagy valami hasonló
ne küzgy vele vagy ha igebn ereszd a fantáziádat szabadra és emlékezz arra te mit csináltál középiskolában és azt emeld köbre

brühüyyy

azok ott rosszalkodtak és azt írták le (disznó szövegek)
@guma:
az én kedvencem a hattyúdal azaz a hattyú;eldalolja hogyan sütötték meg ropogósra

a hatty úúúúúúúúúúú az cisne latinul

brühüyyy
@parti_giano: mindannyian önjelölt hittudósok vagyunk, akik csak egy szót is mondunk erről a témáról.
@guma: jók azok a középkori dolgok, a legizgalmasabbak az egész történelemben.
@guma:
a cisne az spanyol, bocsesz, cygnus az a latin, hogy megtaláld...azt fordícsd le

brühüyyy
@Rodeo36:
jóvanna! a kedvellek (ha ilyen vagy és) ez is két ll?

én itthon válogatni sem tudok a "kedvenceim" közül, mert annyian verik a lécet, hogy azt kell hinnem velem és igényeimmel van baj.

különben már hajnalban sem ment a videó (láttam kiírva). de valószínű meg sem néztem volna, mert mostanában próbálom a film lemaradásaim behozni, de még ott is a hatásvadász vagy durva filmeket, menthetetlenül 10, 15 perc után kivágom...

viszont olvastam sokat (ahogy egy, egy poszthoz a kapott anyaghoz sokszor keresek még képeket, szöveget - ha időm engedi) és brutális vadászatokat emlegettek sok helyen.

állítólag ezeket az állatokat erre tenyésztik (itthon és a cseheknél is pl a fácánokat!), kis koruktól ember közelben élnek és akkor jön a "vadász"...
hányinger kerülget, komolyan! ma itt szól erről még egy írás:

Sok a pénze? Pózoljon halott oroszlánnal!

Sokan kiakadtak a gyógylekváros magyar vadász afrikai kalandvideóján, amelyikben tenyésztett oroszlánokat szedett le drámai zenére. Az afrikai oroszlánvadászat régóta forró téma állatvédők, vadászok, kormányok és az iparág haszonélvezői között, de úgy tűnik, amíg hajlandó valaki milliókat fizetni egyetlen megölt állatért, az üzlet fennmarad. Az afrikai vadászatnak nálunk egyébként is hagyománya van, igaz a pár évente luxusvadászatokon mulató bankárok, politikusok és cégvezérek már csak távolról emlékeztetnek a nagy elődökre.

index.hu/gazdasag/2014/05/30/vadaszat/
@Penivaldes:

Szerintem a dinoszauruszok izgalmasabbak, mint a középkor.

De a legizgalmasabb persze a középkor lett volna, dinoszauruszokkal és autósüldözéssel.

"Felséges Királyné, a külső falat áttörték a velociraptorok! A Rolls-Royce a hátsó kijáratnál várja!"
@guma:

íme

www.youtube.com/watch?v=E1zhhQTFZls

brühüyyy
Once I lived on Lakes, Once I looked beautiful,when I was a swan.
dum cignus ego fueram. (Male chorus)
Miser, miser! Misery me!
modo niger Now black
et ustus fortiter! and roasting fiercely!
(Tenor)
Girat, regirat garcifer; The servant is turning me on the spit;
me rogus urit fortiter; I am burning fiercely on the pyre:
propinat me nunc dapifer, the steward now serves me up.
(Male Chorus)
(Tenor)
Nunc in scutella iaceo, Now I lie on a plate,
et volitare nequeo and cannot fly anymore,
dentes frendentes video: I see bared teeth:
(Male Chorus)
@guma:

Elképesztő vagy:)))
Nem hiszem, hogy egy 13. századi verset igazán le lehetne fordítani.
Bár zseniknek sikerülhet:))

Nézd meg az Ómagyar Mária-siralom magyarját. Ezt pl. mai franciára vagy angolra fordítani:))

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%93magyar_M%C3%A1ria-siralom
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a dinók azok kihaltak, de a lovagok nem, hiszen végtére is, minden ember lovag valahol.
@Penivaldes:

Ha máshol nem, hát a World of Warcraft-ban. :)
@Rodeo36: én is kérek egy világító billentyűzetet! légyszílégyszí! :)))

nagyon nem válogathatok, csak amit felkínál a gép...

Pödör F
Hajdan szép hattyú voltam én.
Úsztam a tó kék, mély vizén.
Oly boldog voltam, én szegény.
Sülj már, sülj már,
árva gúnár!
Sülj már meg hirtelen!
Sülök most, nyárson sercegek.
Úszkálni többé nem lehet:
felfalnak szörnyű emberek.
Sülj már, sülj már,
árva gúnár!
Sülj már meg hirtelen!
Végezd el sorsom, rút halál.
Múljék a szív nagy kínja már,
éhes had széttép, felzabál.
Sülj már, sülj már,
árva gúnár!
Sülj már meg hirtelen!

az Orosz Gy fordítás

Valaha egy tavon lakoztam,
valaha szépségemmel tűntem ki,
amikor még hattyú voltam.

Szerencsétlen, szerencsétlen,
nagyon fekete
és erősen odaégett!

Ide-oda forgat a felelős;
erősen éget a máglya;
most felszolgál a szakács.

Szerencsétlen, szerencsétlen,
nagyon fekete
és erősen odaégett!

Most egy tálon fekszem,
és nem tudok elrepülni,
pedig mohó fogakat látok.

Szerencsétlen, szerencsétlen,
nagyon fekete
és erősen odaégett!.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tévedsz, a mindennapi életben.
persze, a megértéséhez el kell engedni a hős lovag képét
@guma:
azért én elvinném ezt a szarházit egy safari-ra (puska nélkűl) és a folyóparton sétáltatnám amíg a krokók és a vizilovak kigyünnek és ha tud szaladni akkor éppen belebotlik egy elefántcsaládba az afrikai elefánt az nem szelíd és fekete hanem vad és másfélszer akkora mint az indiai amit a cirkuszban meg állatkertben látsz ha a vezérbika el kezd rohanni (60 km/óra) akkor amikor rálép abból csak a szaros lé fröcsög vagy ha rossz szerencséje van akkor felökleli az agyarára amivel egy dzsippet szépen el tud dobni pár méterre emberekkel...és végignézném távcsövön amint sakáleledelt csinál a kedves vadászból...tök ingyen

brühüyyy

persze az óriáskígyó sem rossz...vagy a ceruznagyságú 1 perces...rátenyerelsz (engem úgy rántott el a barátom mert nem is látható csak ha nagyon figyelsz és fehér ember ugye...az 1 perc azt jelenti a csípéstől a halálodig eltelő időm nincs mentség

szóval el tudnék szórakozni az ilyen barmokkal egy darabig

brühüyyy
Trilaterális Bizottság (Alapítója a Rockefeller család)
Budapesten ülésezett a Trilaterális Bizottság
Magyarországon a gazdasági átalakulás legnehezebb évei munkabeszüntetések és elégedetlenségi megmozdulások nélkül zajlottak - hangsúlyozta a kormányfő a parlament felsőházi termében a Trilaterális Bizottság kétnapos budapesti ülésének megnyitóján.
2001. november 10.
2001-2006.orbanviktor.hu/hir.php?aktmenu=2&id=771
@tristen2005:

ja, mint ahogy az argentinoknak mindenki "ché" (mint a "Ché" Guevara cubaiak nem használják, hát ráragadt mert ő meg mindenkit úgy szólít...
ugyanakkor a portug
ál meg: "é pá" és kedves magyar barátom mondta erre akkor a csajok meg: "é pina"?

a ló vagina sem rossz...kipróbáltad?

brühüyyy
@Rodeo36:

Vagy a kezébe nyomni egy dugós puskát, és egy időgéppel visszalőni a Felső-krétába valahol a mai Texas magasságában.

Kellemes időtöltést. :)
A Balettintézet épületét még 1997-ben adták el, egy strómanon keresztül jutott először holland, több tulajdonoscsere után végül portugál tulajdonba. Tavaly Orbán Viktor, miközben Tarlós Istvánnal utazott el az épület előtt, azt javaslota a főpolgármesternek, hogy a főváros kérje fel a kormányt egy olyan törvény kidolgozására, amivel visszavehetnék állami tulajdonba az épületet.
A Vs.hu úgy tudja, a portugál tulajdonos eladta a Balettintézet épületét, és jövő hétre tervezik a hivatalos bejelentést. A szerződést már két héttel ezelőtt aláírták, a vevők arab befektetők. Az őket képviselő ügyvéd a Vs-nek megerősítette az eladás tényét, de az ügyvédi titoktartásra hivatkozva nem árulta el, ki az új vásárló.
index.hu/belfold/2014/05/31/eladtak_a_balettintezetet/
@dr. jenőke (jenőke):
ja éppen az a baj, hogy nem tették a lámpavasra mert akkor most az ország gazdagabb lenne mintegy 60000 milliárrd forintocskával és egy szép síremlékkel rajta nehézkő hogy ne tuggyon kimászni és orbán viktor volt doktor

brühüyyy

és hivatásos tolvaj
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kösz...essem akármi a Kréta amint jönnek a dinók

brühüyyy
@Rodeo36:

Nekem hihetőnek tűnik az a teória, miszerint Pál az ifjakat szerette, nem a nőket.
Ennek köszönhetően szűnt meg a nő teljes értékű embernek lenni, szemben a zsidó vallásban elfoglalt helyükkel.
Erre aztán rendesen rádolgozott a következő néhány évszázad, és ma már csak vak komondorosok hitvallása:))
@Orica Középföldi:

én vagyok elképesztő? ne nevettess!
akkor te és pl @Rodeo36: meg a többiek mi? :))) én csak csipegetem itt a morzsákat és néha kapkodom a fejem.
@Orica Középföldi:

Örüljünk, hogy nem a kecskéket szerette.
@Orica Középföldi:
annyi bizonyos, hogy kíváló blogoló volt...és hogy a "cölibátus" honnan eredezik (mert mint írád nem byblosi) az is érdekes...egyébként egy alaposabb elemzést a négy apostol is megérne...meg a 12 tanítvány...ha elfogaggyuk azt a konteo-t ( a sok közűl az egyik hihetőt miszerint Herodes trónkövetelőt látott benne és a papság is a status quo-t akarta még a rómaiakkal is kollaborálva akkor ugye Jézus és a család (a magdalai Mária mint feleség és gyermeke annyja??? a mai Spanyolországig menekült és túlélt!!!)

na ott a tanítványok környékén sincs sok nőnemű lény azokról is "érdekesen" írtak...

egyébként az olasz főpapok nem igen tartották a nőtlenségit...vagy nagyon sokan nem

Voltaire az Apáca Mezei Máriá-val és a többi művek szerteszéjjel...természetesen a Decameron is

brühüyyy
OFF

Gaál meg mindenhonnan törölteti "dicső" vadászatos videóját.

ON
@Rodeo36:
Robert Graves: Jézus király

Ez is egy teória.
@Marcellusca:

Vannak még ötleteim: belökni az Elhagyott Hajóba az Alien-ből, és ráhegeszteni a zsilipkaput.
@Rodeo36:

"Pál apostol, aki szintén nem volt nős, kötelezi a püspököket, hogy legyen egy feleségük. Pál első levele Timótheoszhoz 3. fejezet 2. szakasza:

"A püspöknek azonban feddhetetlennek, egyszer nősültnek, józannak, megfontoltnak, mértéktartónak, vendégszeretőnek és a tanításra rátermettnek kell lennie."

Innen kanyargós és hosszú az út a cölibátusig:)
Grüß Gott! ez volt már?:

"igen, méltóságos uram, szolgálatára készen állok. hajbókolt a nevét kiss jánosról cseszteperevszky lóránt whomrád ödönre magyarító férfi oly mélyre, hogy a medveszőrt jobb kezével meg kellett tartania, hogy ne hulljon a lába elé. a gyönyörűséges táj végtelen pompázatosságában méltóztatik gyönyörködnie a nagyuramnak? hálás lehet a nép, hogy a földet néki egy ilyen csodálatos szempár hizlalja kövérre, mint amivel méltóságos nagyuramnak rendelkeznie méltóztatik! izgalmában, hogy a bók elnyeri-e gazdája tetszését, megnyalta a szája szélét.

(...)

az idillt egy kintről beszűrődő robajlás zavarta meg. mi volt az? tekintett ki sietve újra az ablakon a ház ura, és minthogy kihúzta magát, ebben a pillanatban cseszteperevszky szemében igazi tábornokká lényegült. egy román űrsikló méltóságos uram! vette észre az égre festett szürkés árulkodó jelet cseszteperevszky. mostanában itt fölöttünk húznak el, mikor a marsra mennek a nyári szünet alatt kirándulni az iskolásaik.

helyes. bólintott elégedetten gazdája. lássák csak gyermekeik, hogy milyen csoda megy végbe itt a földjeinken. hány téglánk van még, te? és betonunk? négymillió darab tégla, nagyuram, és még kettőször ennyi köbméter beton, válaszolta lelkesen cseszteperevszky. akkor a téglából építsetek oda a tó mellé egy nagy dolgot, piros legyen a teteje. lógjon róla muskátli. a betonból pedig a tó helyére egy nagy kerek alakú teret, legyen kirakva szép díszkővel, a losminczky pedig tervezzen bele egy hatalmas szobrot. a szobor kérdésében a nádory döntsön testületileg, hogy jó-e egy hatalmas puli. hadd lássák fentről azt is."

tibor.blog.hu/2014/05/15/burgonya
@Penivaldes: szinte folyamatosan itt vagyok - csak többnyire kussolok ;-)
@vitéž munkášőr:

A vadász ül, hosszú méla lesben.
@Orica Középföldi:
az a helyzet, hogy a hülye tényén kívűl nem igen foglalkoztatott, de vagyonmegóvási és egyéb okokkal nehéz ezt magyarázni valahol arrafelé lehet az igazság ahol keressük..meg persze egy nagy adag baromság ami ma látszik MON a kádéempében és a fideszben ahogy a népet szaporítanák de ugyanakkor...az ájtatos kenetteljes és álnok meg amit akarunk...mert ha a nép nincs megszabályozva akkor felébred harcra meg démonokra és egyéb baromságokra és akkor ott a gumicsont meg a kísértetek és máris nincs ideje a megélhetés mellett forradalomra

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
annyi Graves-t olvastam erre nem emléxem...nagyon lekötött...ő is a konteo-ba megy, hogy királyi örökös akit félreállítottak?

majd utánanézek, adnál némi útmutatót?

bbrühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
ja, akkor jól emlékeztem:

King Jesus is a semi-historical novel by Robert Graves, first published in 1946.

The novel treats Jesus not as the son of God, but rather as a philosopher with a legitimate claim to the Judaean throne through Herod the Great,[1]

as well as the Davidic monarchy;

and treats numerous Biblical stories in an unorthodox manner.

akkor mégis olvastam

brühüyyy

az idő (ugye ami nem is létezik) hogy múlik
@dr. jenőke (jenőke):

az már más olvasmányaim alapján is régóta foglalkoztat, hogy mindezen törteneteknek van e valami racionális, anyagi, változata szokás volt égi lovast csinálni holmi szarháziakból is hát még egy ilyen sohasem voltak sokan de kurvára feltupírozták azt hogy nagyobbnak láttszon (ez is történelmi tény csak "nekik" ne mondd meg mert fekete seggű leszel én már az vagyok, pedig "csak" olvasni kell tudni )

a Gilgamés legenda segített és Buddha meg a többi keleti főleg kínai történetek azok bevallják, ha valaki a maim magyarn oktatás bázisán olvassa a Gilgamés-t az gyermekmesét sejt, holott egy csodálatos gazdaságtörténet és politikai történet is a nép valóságáról

de aki elhiszi a rezsidémont az mást is elhisz

brühüyyy
@guma:
odaadtam neked a latin eredetit és annak angol fordítását

ezek is szellemesek de nagyon el vannak rugaszkodva a valóságtól

brühüyyy

ott az uccsó sor: most meztelen fogak marnak belém
index.hu/video/2014/05/31/mszp_tele_vagyunk_jo_elnokjeloltekkel/
Néztem ezt a videót, és rájöttem, hogy itt nem lesz megújulás. Ugyan azok az arcok. Baja, Szanyi, Kovács.
@Penivaldes: Tudtam, hogy ez lesz, csak annyira mondták, hogy na majd most. Várom, hogy összebútorozzanak a DK-val. Csináljanak egy pártszövetséget, és az élére Gyurcsányt nevezzék ki. Úgy várják Botkát, mint a Messiást, holott Botka végig ott volt. Nem olvastam, hogy az utóbbi négy évben valami ellenvetése lett volna.
Fabius!
Ma MÁJUS 31-e van. Azért, ennél a posztnál, többet várna el az ember egy ilyen NAPON.
@V-PORT: én a Dk helyében ezt nem támogatnám..tudod a penész megeszi a..
@Penivaldes: És ha Feri azt mondja, hogy így kell csinálni?
@Penivaldes: Ez nem az én problémám. Szerencsére. Az Mszp már rég halott, csak gépen van.
@V-PORT: igen, de ha DK átöleli, akkor a dk is megfertőződhet a baktériummal..
@Penivaldes: OMG! Dk-s lettél? Hová fajul a világ? :))
@V-PORT: nem, csak nem akarom, hogy valami bajuk essék.
@V-PORT: bocsáss meg, de én nem személyekért rajongok..persze megértelek, hiszen Ferenc tagadhatatlanul sármos férfi:)
@Penivaldes: Épp ittam, és most törölhetem le a képernyőt. Máskor ne írj ilyeneket! :)
@parti_giano: Rossz válasz. Nézz egy picit utána a dolgoknak! :)
@V-PORT: tudtam, hogy felforr benned a szenvedély, ha megemlítem a pártelnök urat:)
@Penivaldes: Szíp ember. És micsoda táncos! Meg őszinte! Ez az egyik tulajdonság, amit kedvelek benne.
@V-PORT: tudom!!
ma koronázták Luxemburgi Zsigmondot császárrá
@Penivaldes: Melegszik. Bár ilyet félve írok VELE kapcsolatban. :))
@V-PORT: na látod, nem kell tagadnod, és titkolnod, hogy bejön neked.
magas, jól mozog. mi kell még neked?
@Penivaldes: Menjél kicsit lejjebb a Wikin. Ott van Brooke Shields előtt. De gondolom már küldtél születésnapi üdvözletet. :)
@V-PORT: ja, én azt hittem valaki fontos ember..
@Penivaldes:

"ma koronázták Luxemburgi Zsigmondot császárrá"

Meg vagyok könnyebbülve. De, ennek a Zsigának biztos nincs köze Felcsúthoz, ugye?
@Penivaldes:

Ahhoz képest kinéz vagy hetvennek. :)
@jaegtoer:

Felcsúton ajánlotta fel Luxemburgot a Puskás Akadémiának, az 1960-as BEK döntő győztesének (Glasgow, 145 ezer néző, gólok: di Stefano (1) Puskás (2) illetve Orbán (4))
@V-PORT:

"__Ma MÁJUS 31-e van. Azért, ennél a posztnál, többet várna el az ember egy ilyen NAPON.___"

IGEN! Ó, igen! Igen, igen, igen!

In Memoriam O.V. a Felcsúti Fáklya
{alcím: a KKKKFK˙[kies kárpátok kártékony kisült f@rk@. más olvasatban 4K-F=OV]}
Születésnapja alkalmából pedig kívánom Szeretett Vezetőnknek, hogy váljon valóra gyerekkori álma, és lásson egy igazi, élő Tyrannosaurust.

Közelről.

Nagyon

Nagyon

Közelről.
én muffint sütök a kedves vezetönek.
@Penivaldes:

Keverj bele egy kis marihuánát, hátha betépve felmutat valami emberi vonást.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne osztogasd a tanácsaid.
tudom mit keverek bele. mákot.
@V-PORT: uh, hogy te ilyenekre figyelsz. na, dúdolgasd csak a fehérvári huszárokat!
@Penivaldes:

Írtam annak a baromnak, aki azt a vadászatos videót feltette.
@Penivaldes:

Nana. Jobban főzök, mint nagyanyám, még szerinte is. :)
@Penivaldes:

ez egy kaméleon, képes luxemburginak hinni magát
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tartok tőle, hogy a helyzet súlyosabb, mint amilyennek látszik. Már ez a napsütés is eleve megtévesztő, amikor amúgy sötét vigharfelhők torlódnak Záhonytól Sopronig, csak Felcsúton ragyognak az aranylábak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"__ Jobban főzök, mint nagyanyám, még szerinte is. :)
__"

Az már Valami!:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: megoszthatnád velünk - én biztosan jót csámcsognék rajta... ;-)
@Penivaldes: hát akkor viszont ölég szarul néz ki!
gyün a tőkeeee!!!! az apollo tyres, a világ 17-dik legnagyobb abroncs gyártója, Indiából, backi... majd 4-5 év múlva, annyi HA van még, hogy ajjaj!!
@jaegtoer:
Miért mondod, hogy május 31-e lehetne szebb nap is?
Mi van ma?
@jaegtoer: hahaha

akkor te is várod az őszi robbanást?
:)

"Komolyra fordítva a szót: eszébe ne jusson a demokratikus ellenzéknek indulni az őszi önkormányzati választásokon a Fidesz által kreált új választási szabályok szerint! Eszébe ne jusson összefogni, bármit jelentsen is az! Mert ma Magyarországon nem választást kell nyerni Orbán Viktor Felcsút köré szervezett mikrokozmoszában, hanem fel kell robbantani azt. Hangsúlyozom: robbantani, nem átépíteni, még kevésbé építeni rá, ne adj isten, erre alapozva megpróbálni bármit építeni. Nem. Ez sajnos tényleg pont olyan, mint amilyen az 1990-es helyzet volt, amikor fel kellett forgatni az előző rendet fenekestül, hogy helyére egy másik épülhessen. Hogy jobb, vagy rosszabb, és miben jobb és miben rosszabb, az más kérdés."

gepnarancs.hu/2014/05/akkor-mos-ossze-e-fogjunk-onkormanyzati-valasztasra-e-gyurjunk/
@tristen2005:
Szüli napja van?
Hűha! Rohanok, és felveszem a szép ruhámat.
Mit vegyek neki?
@Mariann19:

Gyulai házikolbász házi pálinkával, makói hagyma, csakis Hungaricumot.
@Mariann19: @tristen2005: hehehe!

szerencse, hogy van pár nap közöttünk...
értem előbb vettek fel "szép" ruhát. :DDDD
@tristen2005:
A csabait szereti, azt gyúrta buzgón a kolbászfesztiválon. Volt köténye is.
Láttam az újságban.
Szerelmesen követem minden megmozdulását.
Ilyeneket fogok írni, lásd:kommentcenzúra.
@vitéž munkášőr:

Óhajomat fejeztem ki, hogy bár zuhanna át gaál úr egy Csillagkapun, röppenne vissza a Felső-krétába, és vajha az utolsó dolog, amit lát életben, az egy Velociraptor fölé hajoló pofája lenne. :)
@guma:
Ráfáztál. Dicsekedhettél volna, hogy a Vezérrel egy napon ünnepeled a szülinapodat.
Micsoda dicsőségtől estél el.
@tristen2005: ajjaj, a szomszéd néni pont ilyen kaliber...
@Rodeo36: :)

őszintén, mit tudok vele kezdeni amikor ez, amit linkeltem, kettő hivatalos fordítás...

én meg egyik nyelvet sem bírom. sőt a magyar miatt is cikiztek néha :)))
@Mariann19: szeretném, ha ez lenne csak a bajom!
:)
@nincs_itt: hányják majd a melósnak a rúpiát
@nincs_itt:
azok óvatos duhajok, nem lehet őket átbaszni a hasznot maguknak tartják meg és indiai béreket fognak fizetni...a megvalósítás környezetvédelmi tanulmányát a zejú be fogja kérni és addig nem mozdúlhat semmi...azaz a zorbán életében ez már nem fog termelni azaz 2016 előtt akkor esteleg kezdenek valamit alapkő (abba bele lehet rejteni az elnököcskét alcsútról) és 2036 ban majd termel

de mit is?

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a Neristic Park tematikád már megvolt - azt hittem személyesen is átadtad a jókívánságaidat...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
én is szeretném láőtni amint a raptor rápillant egyik szömivel olyan ferdén tartva a fejit majd hirtelen harap

brühüyyy

nagy élmény
@Mariann19:
átadták ma a zoszlopszentet és a sasot? és a többi gyalogbékát?

nagy nap ez a mai

brühüyyy
@guma:
Nem lehet neked olyan nagy bajod, mint szegény Viktornak.
A Hír 24 közli, hogy Lui Padre, Morgána jósnő és Tímár Veronika arcelemző Viktornak kisebb balesetet, emésztőszervi megbetegedéseket és magas vérnyomást jósolnak neki.
Kell ennél több bánat erre az évre?
@Rodeo36:

Most olvastam el Crichton "Őslénypark" regényét, hát jó nagy fos. :DDD Kedvenc részem a ősszitakötő. Végig megy a para, hogy jajcsakazállatokátnejussanakaszárazföldre, erre klónoznak és szabadon engednek egy sólyom nagyságú szitakötőt, amelyik seggel előre is röhögve repülné át azt a százhúsz kilométert. :D
@Mariann19:

Minden magyarok és a nyugdíjpénztárak megmentője, a Felcsúti Fáklya május 31-én született, valamint Clint Eastwood.
@vitéž munkášőr:

Annyit nem ér az egész.

Majd még én mászkálhatok a bíróságra, mert zaklattam szegény védtelen milliomosbácsit.
@guma:

Mondtam előre és idejében, hogy a 2014-es országgyűlési választást valamint az azt szabályozó törvényt ne legitimálják a pártok.
@Rodeo36:

Viszont a youtubon fenn van a "Walking with Dinosaurs" Sea Monsters sorozatának mind a három része, az elég klafa. Abban is van pár jó ötlet...

- Ugrasz.
- Ne csinálják már... ÚRISTEN MI AZ A KURVA NAGY DÖG OTT?!
- Mosasaurus. Itt a késed. Na ugorj szépen. Kellemes fürdőzést.
@tristen2005:

Mégis jobb kulturált körülmények közt játszani a bundameccseket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igazad van, remélhetőleg megtalálja ő is élete oroszlánját:

youtu.be/RoeNs34CpVw

(ha már India is)
@Rodeo36:
Egy könyvismertetőből:
Jézus a Dávid nemzetségéből származó Mária (Mirjam) és Heródes zsidó király fiának, a később kivégzett Antipatrosznak titkos házasságából származott, így Judea trónjának egyetlen törvényes örököse. A regénybeli elbeszélő, Agabosz krónikája szerint Jézusnak is tudomása volt a királysághoz való törvényes jogáról, sőt Pilátusnak is, aki - politikai megfontolásból - fel is ajánlotta neki a trónt. Jézus azonban azt a célt tűzte maga elé, hogy mint felszentelt király, egy ősi dinasztia sarja, beteljesíti a zsidók Messiására váró próféciákat, és Második Ádámként megsemmisíti a bűnt, amit a patriarchális legenda szerint az Első Ádám követett el, mivel bűnös módon hallgatott feleségének, Évának csábító érveire, végül pedig legyőzi magát a halált is.

Nem mindegy, hogy Graves mítoszok, legendák, hagyományok kutatója és értelmezője, nemcsak író. Elsőként erről a könyv végén saját bejegyzését olvasd, a regény végén van egy történelmi kommentár.

Nekem nagyon tetszett, élmény olvasni, elgondolkodtat.
@dr. jenőke (jenőke): cöcöcö, nem tuttad, hogy Jézus egy párthus herczeg? ;-)
@tristen2005: tegnapelőtt jártam arra és a sasnál egy kosaras kocsiból rakták még a pikkelyeket a madárra...
nem tehetek róla, de szerintem: ronda szegény. valahogy ezeknek a sznoboknak nem sikerül egészségesen szemet gyönyörködtető egyszerűen szépet alkotni...
@Rodeo36:
Rodi!
Átnéztem most gyorsan a Híreket, de nem láttam hírt a szoboravatásról, pedig ma lenne a napja.
Miért kérdezed? Ide akarsz repülni a szoboravatásra?
@jaegtoer: mármint a választáson való résztvétellel
@jaegtoer: emlékeztem rá! :))

talán azért mert sokszor van szinkronban veled a véleményem...
bár nekem a madártej eszembe nem jutna egy csajról! :DDDDDDDDD szóval messze nem olyan színes a fantáziám mint neked. :)
@jaegtoer:
Már mondtam, hogy nagyon kedvelem a humorodat, különösen azokat, amelyeket az ellennek írsz.
Különösen a slusszpoénokat, amelyeket az utólsó fél mondatban, vagy szóban löksz oda.
Mint itt az Eastwood.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem bizony, most csekkoltam a 'bőrön ennek a zsíros geczinek a "hobbijáról" készült hypevideot, hát, szívesen megnézném azt is, ahogy ő bukfencezne olyan szépeket egy 7,65-ös kopogtatástól a gerincén...
@guma:

ez nem fantázia kérdése. A madártejes asszociáció arra utal, hogy milyen gyermeki ártatlansággal vagyok képes szemlélni a szépséget. akkor is, ha az történetesen nő.
@guma: nem győzöm ismételgetni izomtibit:

"akkor a téglából építsetek oda a tó mellé egy nagy dolgot, piros legyen a teteje. lógjon róla muskátli. a betonból pedig a tó helyére egy nagy kerek alakú teret, legyen kirakva szép díszkővel, a losminczky pedig tervezzen bele egy hatalmas szobrot. a szobor kérdésében a nádory döntsön testületileg, hogy jó-e egy hatalmas puli. hadd lássák fentről azt is"
ez nem igaz!

ki volt aki férfi (titkos) útitársat emlegetett a milliós utakon?

"Kiderült, kik kísérték Lázár Jánost azon a három utazáson, amelyeken közel kétmillió forintba került a szállás. A Miniszterelnökséget vezető államtitkárt tolmácsolás céljából kísérte el egy-egy munkatársa - írja az Origo. Egyikőjük már legalább 10 éve dolgozik Lázár mellett, a másik kísérő pedig januárban az államtitkárral vadászott. "

folytatás: vs.hu/kiderult-hogy-kik-voltak-lazar-szarnysegedjei-luxusutazasokon-0531?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@vitéž munkášőr:

jókat hozol és a tibi szövege sosem kutya! :))))
@guma: lézer kilátásba helyezett nekik egy újabb pálczázást, ha nem hazudnak pontosan és szépen (ti. hogy vele voltak szigorúan az ország érdekében)
@jaegtoer: de genyó vagy! :)

ennyire direktben emlékeztetni a koromra amit mindig elfelejtek, épp úgy mint a madártejet... hehehe
@guma:

Valahol olvastam, Ferihegyről befelé jövet, a külföldi turista rögtön 1 birodalmi sassal találkozik.
@guma:

"Simicska cégénél munkavállalónak sem rossz lenni.

A 499 alkalmazottnak az átlagbére bruttó 611 ezer forint, igaz, az összeget a 409 szellemi foglalkozású 661 ezer forintos fizetése húzza fel."

Úgy látom, ezzel még nem foglalkozott senki. A közgépi szellemesek átlagkeresete jóval, vagy 20%-kal meghaladja még az amúgy legjobban fizetett pénzügyisek nemzetgazdasági átlagkeresetét is.
Kiszámoltam az adatokból a fizikásokét is, az meg kerekítve 380000, ami vagy háromszorosa a fizikások nemzetgazdasági átlagának.

Na most a Simicskát csak meg kellene már kérdezni, hogy hogy van az hogy ilyen magas fizetésekkel, meg az osztalékos fujjrosszcsúnya extraprofittal is az ő cége mindig a legversenyképesebb. Ez a Simicska valóban egy közgazdasági zseni lehet. Ha minden kötél szakad, akkor biztos jut neki egy katedra a Corvinuson. Miért nem ő a Varga Misi, ha ilyen csodákra képes? Ezt országosan is meg kellene csinálni! Jócskán emelkednének a fizetések nemzetgazdasági átlagai, és - most kapaszkodjatok meg -, a versenyképességünk ettől nemhogy nem csökkenne, hanem azonnal megnőne. Ettől még Uri Geller is lemenne hídba. A minden munkát elnyerő Közgép megmutatja hogy mekkora tévút az, hogy az alacsonyabb fizetésektől nő a versenyképesség.

Arra igazán nem gondolok hogy minderre a csúcsteljesítményre nem Simicska közgazdasági zsenialitása, hanem a narancsbrancsba nem tartozók adóprésén egy újabb tekerés, meg az alvállalkozók és külsős munkavállalók spórolós megfizetése teremti meg a fedezetet. Amolyan van a köznép, meg van a közgép alapon, hiszen a fideszesek, az extraprofit és a kizsákmányolás elleni harc felszentelt grál lovagjai, akiktől idegen lenne ez a szemlélet.
@guma:

"Sokan kiakadtak a gyógylekváros magyar vadász afrikai kalandvideóján, amelyikben tenyésztett oroszlánokat szedett le drámai zenére."

Na most én akkor most nem értek valamit most. Ez a faszi tehát egy gyógylekváros vadász aki kijár Afrikába böllérkedni?
Vagy én basztam el amikor a tenyésztett disznónkhoz kijött a böllér a taglózó pisztollyal, és nem vadásznak esetleg gyógylekvárosnak szólítottam. Lehet hogy megzavart az hogy a taglózó pisztolyon nem volt távcső, hanem testközelből kellett alkalmazni, aminek azért még is csak jóval nagyobb a sportértéke.
Hú de bonyolult az élet!
@Orica Középföldi:

Azok, amelyekre nem is gondoltam? :-)
@AroMo: ezt én is linkeltem tegnap :(

ebben az a szörnyű, hogy anno az "átkosban" ezt a melósok által megtermelt, de ki nem fizetett profitból épült (amit később hitelekkel is megtámogattak) minden ebben az országban...

most meg célirányos támogatás lesz pár család feltőkésítéséhez...

ha a reggel linkelt aranyesőt megnézed láthatod már 92-ben "tisztességes" jutalék fizetés volt ebben a körben...

utálok más zsebében turkálni, de az a mennyiségű lóvé amit kis hazánkban meglovasítanak és amit Rodi, @jaegtoer: (vagy más) is állandóan jogosan emleget az egész országot zsigereli ki...
munkaerőpiaci, nyereséges "szakma" választás!
:D

www.youtube.com/watch?v=A-3DZZJ74CI
@guma:

Pontosan, ugyanis én sem az ellen szólaltam fel hogy a Közgépnél ennyit keresnek, mert ez még mindig nem nyugati színvonal. Hanem amiatt hogy ennek a fedezetét IS a többiek, a többség, aki nincs a narancsbrancsban, dobja össze.

(Bár azt azért hozzátenném, hogy az átlaggal lehet a legjobban szemfényveszteni, ha csak önmagában nézzük, de azért valamit még is csak mutat.)
@vitéž munkášőr:
Másodállásban.
Ha nincs bejelentve, mint alkalmazott herceg, az adóhatóság mondat vele 10 miatyánkot penitenciaként.
@Mariann19:

Köszönöm. Bár egyszer bajt hoz még rám.
Többször előfordult, hogy valamely kolléga elemi hibát vétett és én, -hogy ne gondolja, hogy ettől nem alszom nyugodtan- humorosan emlékezetébe idéztem a hiba javításának lehetőségét, valamint azt -persze körülírva-, hogy erre valamennyi emberszabású képes, bár elismerem, hogy ezen a téren is vannak hiányosságok az érintett területen. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy kedvesen, és különösebb bántó él nélkül. Mégis többször észrevételezték elöljárók is, hogy a szarkazmus rutinszerű alkalmazása nem képezi a munkaköri leírásomba foglalt feladatok részét.
Ezért közelmúltig (de semmi multi!), -hogy megelőzzek 'magasab' helyekről érkező írásba foglalt fejcsóválásokat- felolvasó ötperceket tartottam kollégáimnak, -eldöntendő- van-é olyan momentum a levelemben, amelynek egy részét vagy egészét az aktuális levelező partnerem dehonesztálónak tarthat magára nézve mimózalelkületet is figyelembe véve. A kezdeti harsány kacagások elültével, és átfogalmazásokat követően, sajnos legutóbb már olyan jól sikeredett, hogy az ellenőrzésen átcsúszott, és a címzettnek 2 nap múlva esett le tantusz és súlyos retorziónak néztem elébe, de az ostobája több helyre is 'felpanaszkodta' magát szerencsémre, s szerencsémre az egyik 'Fent' felhívott, hogy vigyázzak, mert reggelizés közben olvasta, majdnem megfulladt, és munkahelyi baleset okozójaként súlyos következményektől mentett meg, az az ösztönös életvédelmi reakciója, hogy sikerült a monitorra és a billentyűzetre köpni a falatot. Mondtam, hogy nagyon sajnálom, máris küldök egy billentyűzetet, továbbá megígértem, hogy haladéktalanul felhagyok a munkahelyi problémák megoldásának kedves, baráti, humoros, támogató-segítő megközelítésével és feltárásával, és ettől a perctől kezdve, mindent szabályosan, világfájdalomtól áthatva, keserű könnyeket ejtve, tőmondatok alkalmazásával teszek rendkívül diszkrét célzást arra, ki mekkora barom, s e körülménnyel milyen mértékben arányos a Társaság hírnevének fényességén ejtett mattfolt. Mindazonáltal minden humort mellőzve -mintegy- meg kellett esküdnöm, hogy én soha, sehol, sehová, semmikor, senkinek, semmit önerőből nem írok, hanem csak a problémadefiniálás szabályaival egyezően hidegen rögzítem a rideg tényeket, ügyintéző azonosítót, és elgurítom a hólabdát az erre a célra kijelölt jégverembe.
Közben magam is megbántam, hogy így elvetettem a sulykot, alig maradt így szórakozásom, de sebaj, veszek bérletet az állatkertbe, hogy felüdülésként csodálhassam kivételes intelligenciák hordozóit, kezdve a botsáskákkal. És még csak most váltunk állami vállalattá. Isten a tudója milyen távlatokat rejt ez a szívet nem melengető puszta tény. A majmok bolygójára akarok menni.
@guma:
A sas az a fő attrakció!
Tegnap jártam arra, közelről láttam... hát, szép egy darab.
Most túl a foci Óperencián és az NB I színvonalán innen, a stadion az valóban rendben van, genyóság lenne fikázni. Az, hogy ugyan mi a ferde lótüdőért kellett ezer más fontosabb dolognál sürgősebben, az más kérdés – persze tudjuk.

De az a halálmadár oda…
Először is, ez egy méreteiben eltúlzott, totálisan aránytévesztett izé, de nem ez a legnagyobb baja.
Valahogy az az érzése támad a szemlélőjének, hogy újra termel a Vörös Csillag Traktorgyár és a Csepel Művek présüzeme, ahonnan sikerült összeszedni egy nagy rakás olyan fémhulladékot, ami gyártás közben keletkezik és abból megalkotni ezt a nemzeti akármire hajazó… nemtudoménmit?
A 70-es 80-as évek balatoni és velencei tavi nyaralóinak kerítéseit juttatják eszébe az embernek, ahol szabadon szárnyalt az alkotói fantázia és mindenféle hazalopott szir-szarokból rittyentettek kerítéselemeket, a szomszéd szintén lopott hegesztő aparátjával. Na, ez a sas is nagyjából így néz ki, a stadion egész összképet lerombolja, bár engem spec. nem érdekel a stadion sem és a Fradika sem.

Fölösleges pénzpocsékolás, ekkora vízilabda arénák minek? A Pancsóval együtt már van kettő. A debreceni is úszik, ha esik?
@Mariann19:
küldtem volna vödörben szart, hogy legyen mivel szagosítani

brühüyyy
kibaszott szép lehet

műveletlenek aszongyák esztétikus ami lehet kibaszott randától a kibaszott szépig bármi sőt
@AroMo:
@Orica Középföldi:

Ne töprengj túl sokat, ez egyszerű. A tulajdonképpeni Simicska cég egy disztribútorcég néhány ejtőernyős emberrel (pl:Tiborcz gyerök).

Ezek kaszálják le a piacot, a nyereség itt kummulálódik.
Azt kell megnézni, hogy a simicska cég negyedik alvállalkozójánál mennyit keresnek a zemberek, a magyar zemberek.
@dr. jenőke (jenőke):
mint mondtam, ahogy elolvastam az angol nyelvű ismertetőjét rájöttem, hogy elolvastam a könyvet és azt is tudom -ilyenformán róla- hogy a jegyzetek alól felmentést kért mert azok több mint 3x -sai lettek volna a műnek, azt kéri az olvasótól, hogy bízzanak a kutatásaiban amire alapozta az egész könyvet

kösz

brühüyyy
@tristen2005:
és mikor fogják szétbaszni és teleszarni a kuktúrált egyedek?

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): hát biza, néha rájárhat a rúd a kontinuitáskonteós turulbanszületettekre is...
@jaegtoer:
.
"....haladéktalanul felhagyok a munkahelyi problémák megoldásának kedves, baráti, humoros, támogató-segítő megközelítésével és feltárásával, és ettől a perctől kezdve, mindent szabályosan, világfájdalomtól áthatva, keserű könnyeket ejtve, tőmondatok alkalmazásával teszek rendkívül diszkrét célzást arra, ki mekkora barom...."
.
Egyetértek. A hivatal az hivatal és komoly, felelős munkatársak végezhetnek hivatalos tevékenységet, kulturáltan, a magyar nyelv szépségeinek bemutatása mellett.
Ez vonatkozik az ügyfelekre is.

Küldöm a mintát.

dtp.atomki.hu/~ecsedi/Lowy/Lowy-level-b.jpg
.
@vitéž munkášőr:
Ne bánkódj. A turultojás is lehet záp, de rosszabb, ha felhúzódzkodik a hasüregbe.
@Rodeo36:

Augusztusban lesz a megnyitó meccs, a Chelsea féle Murinnyó csapatot akarják a nyitó meccsre. Akkortájt edző táboroznak Ausztriába, megkérik őket, ugorjanak ide egy foci gálára.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
az a helyzet, hogy pattanásokat meg rühöt kapok amerikai filmektől utoljára a Thor tetszett de az meg Branagh
s van benne Odin-ként színész

az összes többit -főleg a beharangozásokat- azonnal kikapcsolom és mivel itt a Fredi Bénit nem aggyák csak a Donald kacsát és a pofátlan nyulat azokat szoktam és vannak felnőtteknek készűlt de gyermekeknek hírdetett kurva jó rajzfilmek azt meg a rajzfilmcsatornán szoktam...az a sárgára festett bolond család sem érdekel...nekem még mindíg nagy élményem a Jégmezők lovagja ami ugye szovjet film volt és hasonlók háborús filmeket meg azokat amik sok halottat meg rothadást mutatnak azt sem nézem és a tevehíradót sem bár az itt nincs és már 2 hónapja a CNN-nek a tájára sem megyek a sportcsatornákon krikettet austral focit meg rugby-t nézek és ha mutatnak jó eu focit bárhonnan itt divat a goltv ami délamerikára specializálta magát élőben brazil argentin és urum meccsek kurva jók

és nem hiányzik a politika meg a soxarfilm

brühüyyy

a tyúbon meg csak a számomnra fontos zenéket böngészem amit az HMV-ben nem lehet megkapni
@vitéž munkášőr: @Rodeo36: ugye, hogy nanáááá!
olyan lesz mint hankook, szénné szopatott melós, ingyé mindent a "befektetőnek", de előtte a telket majd megveszi valami NER-kompatibilis tök véletlenül, amit majd államosítanak, meg kártérítenek usw.
már látom, amint a Sikh szépen megtanítja dolgozni a magyarisztánit.
@Knósszosz:
Vízilabda aréna? Minek?
Amikor elkezdik kitermelni a palagázt, akkor azzal nem a gyufát, de kihúzzák a dugót a Kárpátmedencéből, és mienk lesz a legnagyobb. Kapunak már áll a vaskapu.
@tristen2005:
hát...azt megnézem ott a játékosok heti bére 250000 angol font abból 3 napra eső a magyar nemzetgazdaság tönkremegy?

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
nem rossz ötlet (hatlat?)

kihűzzák a dugót és berobban az egész lesz belőle tengerszem

és Iluska onnan fog kísérteni járni és akkor alcsútból is vízalatti város lesz mint a Nemo kapitányé

brühüyyy
@tristen2005: ez meg mijafasznak???? már elnézést, de annak 23 hőbörgőnek, elég lenne egy grund, lekerítve és pont! majd ott anyádzanak, meg zsidódzanak, niggereznek meg hasonlók, egymást elpüfölik, mert emlékeim szerint a magyar "labdarúgás" nem több ennél!
@jaegtoer:

Volt már arra példa hogy egy országban a megszállók által kialakított szabályok szerinti ún. "demokratikus" választásokon sikerült a megszállókat eltávolítani a hatalomból?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ja a para (ugye már tuggyuk, hogy a: paranoia-ból lett magyarítva mint a delikvencs)

azért arról kellene készíteni filmet ahogy a szabadságtérről felszáll a bronzhulladékból öntött szobor először a zangyal vállára majd együtt felcsút fölé és leszarják

brühüyyy
@nincs_itt: a "rejtett erőforrások" lesznek a középvezetők a keleti nyitásnak jegyében

meglásd a festett szemöldökű ostoba műpap majd kiharczolja
@nincs_itt:
Lusta vagyok megkeresni a linket, de ma olvastam, 4 milliárdot adnának a stadion név használatáért 10 évre, 4 pályázó van. Hamarosan döntenek. Az a cég az egyik, aki az Alianz Arénát is működteti, Münchenbe.
@Rodeo36: pedig "a sárgára festett bolond család" mókás
@vitéž munkášőr:
nekem a Mézga jobb volt... a Simpson-ok nem tudnak lekötni mert túlzottan földhözragadtak

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
A palagázt fogják..?
Az gazdaságos, ugye?
@tristen2005: ne is keresd, nem érdekes, de az már igen, hogy ÁLLÍTÓLAG az is aki az Allianz Arena-t is... nem kell a maszlag(persze nem rád gondolok) 15-70 euró között van egy jegy itt. természetesen csak "feketén" jucc hozzá többszörös áron, vagy évekre előre kell foglalni.
nem hinném, hogy a fradi(ez mi? lóbetegség?) mérkőzéseire telt házat lehetne produkálni... a jegyárakról fogalmam sincs.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
nézek egy részletet a tyúbon az őslényekből...ez a színész mindíg ilyen tudósnak álcázott idiótákat játszik...nem ő avolt akit megevett egy krokodil?

brühüyyy

láttam egy valós filmet az ámbráscet a legnagyobb emlős beúszik a délisark jege alá és ott van egy találkája egy polippal amelynek minden karja legalább 12 méter és a polip megtámadja a cethalat és a harc vége az, hogy a cet szétszedi a polipot...nem lenne jó ilyennel találkozni úszkálás közben

az lehetett izgalmas ahogy mmindezt lefilmezték HD-ben

www.youtube.com/watch?v=HG17TsgV_qI

brühüyyy
@nincs_itt:

Ne aggódj, itt megy a harakiri, 27600 ft lesz a legolcsóbb bérlet, ami meccsenként 2700 ft, kb 90 euro, ez a bérlet, mennyi lesz a jegy. 5000??
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ez óriási még a seamonster-ben is jó lenne

www.youtube.com/watch?v=WmL5jFo11f4

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

:D

Hölgyinél is volt Réthy úr poszt.
@Knósszosz:
a palagáz az bonyolúlt ügy nem érdemes vele foglalkozni mert azt sem lehet tudni, hogy tényleg megvalósúl e az amit Jenőke mond, hogy berogy az egész mert a rétegeket fellazíttyák és a gáz kiszökik a szerkezeti egyensúly megbomlik és akkor még annak feldolgozása és szállítása is...kibaszott drága

lásd Bloomberg tanulmány idén januárban

az amerikai lehetetlenségről (feasibility study by Bloomberg)

brühüyyy
@Rodeo36: az időkibővítő az örök kedvenczem, ahol:

"az asszonállat kü boszurka vagyon, máglyán megígettessík"

youtu.be/L-XHCWur_98
@Orica Középföldi:

Igen, de azon a másikon több lenne az intelligencia.

Megnéztem az E.P. interjút. nagyon visszafogott volt a pali aki nem Pál. elgondolkoztatott. mégegyszer meg kell néznem. rohatt Fridi:)
@Rodeo36:
Ja, ezt már beszéltük itt is, hogy Ámerikából ide, tanker+átfejtés és aztán vasútra... nem értek hozzá, de kurvára drága lenne, az biztos.
De azt is valami magyar nagyonszakember hozta fel, hogy ez megoldás lenne, ha...
@tristen2005: semmi gond! de akkor is annyi mint a rothadó nyugaton a legolcsóbb. bakker tényleg tudtok élni ottan! a sör drágább, a nézhetetlen foci ugyanannyi, az új autó drágább, a hús dettó
mi kell még? ja a bérek! le van xarva! Viktor a góré, kell több?
@Knósszosz:

Amerikából csövön! Mészáros gázszerelő megoldja!
@Rodeo36: szerintem pedig ez a "palagáz" sztori arra volt jó, hogy a zUSA egy kicsit fellélegezhessen, anyagilag. Mer' ugyi nem vót már semmijesenem, amire púposkodhatna.
@tristen2005: simán! félcoloson+fitting, menni fog Főni!
Rendben Lőrinc! Akkor csinájjad, te értő hozzá! Mutternál is te reparálod a konvektortot.
@nincs_itt:

Valami mutyi van benne! Az Allianz MO-i képviselője, Szekeres Tamás, volt Fradi meg váll. focista.
@nincs_itt:

Hallod, lehet hogy a kerti budi palagázával fűzik a pancsolót.
@tristen2005: na várgyá!! focistának nincs annyi esze, hogy "képviselője" lehessen egy komoly cégnek... szerintem ezt a fogyatékost is legfeljebb szponzorálja az Allianz, kapott egy kamu állást, hátha hoz valami üzletet.
Most akkor télleg elöntötte a víz a Alsó és Felső Csúti birodalom, legszentebb szentélyét??ű
Bakker, akkor a helyi Rámszesz nem is Isten...
@nincs_itt:

Kubatov a főnök a fradiba, gondolod minden jött-mentel üzletel?
@jaegtoer: Látom, te is megjártad a vezetői mivolt göröngyös útját.
Vezetői módszereket váltogattál, melyeknek fogadtatása - úgy látom - kétesélyes volt, de inkább sikertelen.
Kétszer is átolvastam a gyakorlatodat, és azt látom, hogy irányítói szisztémádnak egy baja volt, hogy egyirányban gondolkoztál, nem nézted az alanyaid képességeit, melyek eldöntötték volna a befogadásra való hajlandóságot.
Kell ahhoz ész és intelligencia, hogy a beosztott felismerje a humorban kifejezett felelősségét, vagy a sorok közé helyezett kötelességszegések említését.
Nem értettek meg téged, de megtaláltad a kiutat az új stílusoddal, mellyel elvarázsolsz minket is, ezért hálás vagyok személy szerint én is, hogy marha jókat tudok röhögni a kommentjeid végére elhelyezett döbbenetes végszónak.
Ilyeneknek: elmész te a p...ba, vagy nyasgem stb.
Ez mindíg további gondolatokat vet fel az olvasóban, úgyhogy folytasd.
@nincs_itt: majd Ramszeszből csúti Mózessé avanzsál - majd kettéválasztja a lápot, hogy száraz gumicsizmában kelhessen át - a kolbászfüstölőig
@tristen2005:
Az meg.
Ha kap eleget, akár az ISS II-őt is megépíti, amibe belevág, ahhoz ért is. Visszamenőleg, ahogy a NERben ez természetes.
A Széles elvtárs meg kikapcsolja neki a csővezeték nyomvonalán a gravitációt, fektetni sem kell, csak tolják össze a darabokat oszt lebegnek az óceán fölött egészen idáig.
Ezek mindenre tudnak megoldást.

De ha már itt tartunk, mi újság avval a cellával? Már avval, amit a szélesgáborelvtárs tervezett és kicsit késik. Vajon mi lehet a gond, hogy még mindig nem rukkolt elő vele?
@Rodeo36:
"Küldtem volna vödörben szart, hogy legyen mivel szagosítani."
Személyes megjelenésedre utaltam a szoboravatáson való részvételednél.
Ilyen nagy esemény csak megér neked egy repülőjegyet. Nem?
@jaegtoer: drága barátom(ha szabad így nevezzelek) már csak cum trucc is hasonló fogalmazványokkal bódítottam volna a felettesek és a beosztottak elméjét. szívesen olvasnék egy két kiragadott részletet!
rövidre fogva: Az emberiség IQ-ja állandó. A lélekszáma növekszik!
@nincs_itt:

Most mondja a gyerek , meg van a Fradi stadion neve, Grupama stadion, biztosítási cég a szponzor.
@vitéž munkášőr: backi, nem tudtam hogyan beleszőni Mózes naccságosasszonyt. de köszi, hogy megoldottad!
gummicsimmában elszökell a kettéválasztott közppályán?(ehhez sem értek!)majd egy felest követően, megkóstolja a friss füstölést.
@tristen2005: backi az nem Allianz! vagy mégis? a sok karvalymultikocsog között a faxom se tud kiigazodni!
@vitéž munkášőr:
Keményen visszanyelte a rókafit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @vitéž munkášőr: ha hányni akar, akkor hányjon! nem értem ezt az ürgét, esetleg a szotyi hély akadt a torkán-protkóhézagba?
@tristen2005: nem vót jó a pálesz! rácsavart egy kis kóbásztot, de az meg búvártot jáccott, még az 3-4 deci vörös se nyugtatta meg, amit a szokásos bogyókhoz dobott be.
@nincs_itt:
Gondolom ua., Alianz Grupama, csak az Alianz lefoglalta a mocskos karvalytőke!
@tristen2005: mondom én, hogy nem merem érteni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mikor fel lett dobva a téma utánanéztem és olvastam róla ezt-azt, de őszintén szólva nem ez a téma az, amitől izgalmi állapotba kerülök, szóóval... palázzák meg a gázukat, én inkább másra koncentrálok mostan.
@nincs_itt: és vasalt <s>Nép</s>sportot sem kapott...
@nincs_itt: @vitéž munkášőr: ez egyben próba volt alap html kódokra, nem jött be :-)

szóval nem vasalt a nej
@vitéž munkášőr: figyu, ez a csóka hatalmas!
de a nóta címe idevág, asszem:

www.youtube.com/watch?v=S-vSZFEWHlo

nézzed megfele!
@tristen2005:
A rohadt mocskok!!
Harcolni kell ellenük, mindent bevetve, grrr!!
"Ez az egész egy virtuális csalás. Egy banki bűnözés, mert romlott terméket adtak el. Bepereltem a bankomat, mert nem az történt, amiben megegyeztem velük. Azt szeretném elérni, hogy fizessék vissza azt, amivel lenyúltak, és térjünk vissza az eredeti megállapodáshoz"

Attilánk is harcol, méghozzá keményen:
hvg.hu/gazdasag/20140529_Vissza_a_kamatokkal__Pataky_Attila_beper
És legalább ő hiteles is.
Zálogház tulajdonosként... Puritán életmód, szíriuszi fényaprópecsenye uborkasalátával és semmi kilengés, csak ha csizmadialászló mágneses terén belülre kerül.
@nincs_itt: a kunnal? biztosan szeretne vele beszélni...
@vitéž munkášőr: html kód? nem baj! nekem is vót de kikezeltettem!
szóval
nesze neked:

www.youtube.com/watch?v=0uZK1FLaTHQ
@vitéž munkášőr:

Olyan pofákat vág, mintha épp a szemeivel nyelne, mint a varangy, csak a varangy, az egy hasznos állat.
@nincs_itt: nekem csak feleekkora szakállam volt - de ha már, itt egy szakálltalan zsáner:

youtu.be/4t59S92GpTc
@vitéž munkášőr:

"Ramszeszből csúti Mózessé avanzsál - majd kettéválasztja a lápot, hogy száraz gumicsizmában kelhessen át - a kolbászfüstölőig"

Hát ez:)))))))))))
A NER-jósdában a helyed.
@nincs_itt: Szerintem gyógyulgat. Felétek mizujs? :)
@vitéž munkášőr: pont nem látom mer' csak, kijez a zenész? nevit kérem, mert az itteni TEK betította, hátha találok valamit, amit mégsem!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miből? ja! megvan! az ilyeccségbű', jájj vázze bebuktam.
semmi komoly, vagyogatunk, rothadunk... mi szokott még lenni?
telitankójjuk az ótót, telipakógyuk a bevásárló taligát, dógozni járunk, fizetésért, nem alamizsnáért.
mire vagy kíváncsi?
@Orica Középföldi: már ott vagyok és sajnos semmi bíztatót nem mondhatok a jövőt illetően... :-(
@nincs_itt: ez a nóta vezetett el hozzá:

youtu.be/XPNVP5t63aU

ezt Peninek is küldöm, ha olvassa - "meg mindenkinek aki szereti"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha már - és ez jó is volt, itt az oldalhajtásuk:

youtu.be/UMPC8QJF6sI

de ez már annyira new wave-es, hogy kerényi őrjöngve borítaná fel a tákolmány asztalát
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ejj, ezt a Simple Minds számot bevésem neked piros pontként - de rég láttam/hallottam

a spandiék sosem hoztak lázba, a duranról meg khm, én depeses voltam... ;-) de azért a come undone, meg az ordinary world az a polcon van nálam is
@vitéž munkášőr: Uhhh a Durantól nekem is pont az a két szám a nagy kedvencem. Ja és milyen jó cover song-ok készültek belőlük. :)

youtu.be/QO3TZIyNOfo

youtu.be/rzsWo0kXijY

youtu.be/9h09XFa49lM
@nincs_itt:
javallatom sírva röhögni rajta

nepszava.com/2014/05/velemeny/para-kovacs-imre-buzi-e-vagy.html

brühüyyy
kibaszott jó
a "B" és a "ZS" bejegyzések a személyikben meg azután mások
@Knósszosz:

"Ezek után ugye te is beülnél egy előadásukra?!"

nem. én őket ültetném be ;-)
@vitéž munkášőr:
Persze.:)
De Vivaldit (az elején) hallani ilyen kontnszex.. kohneksz... tenkeksz... szóval a tököm tuggya, humor persze, viszont... na, mindegy. Én vagyok hülye, Alfonzó is kifigurázta a "Lélekrát" és baromi jó lett, szóval semmi fanyalgás!
@vitéž munkášőr:
Ugye???
Ezt Rodi küldte nekem tennap, de megtaláltad te is.:))
@Knósszosz:
legelsősorban nekik kíválóan kell ismerniük a hangszereket, és a műveket amivel persziflálnak...ebben nincsen semmi új!!!!!!!!!! bármennyire meg is vagytok lepve, mert a persziflázs már a korai reneiassance alatt is divat volt egyik csodálaos darab erre a BWV 564 amit Bach ugye egy Vivaldi kéthegedűs hegedűversenyből kreéált majd jött Busoni a nagy olasz zeneszerző és átírta szóló zongorára, ma már mind a három önálló darabként is hallható sőt van olyan lemezfelvétel (keressétek meg megéri) ahol a Vivaldi hegedűversenyt orgonával kíséri a Bach által átít szólamokkal

www.youtube.com/watch?v=m5sJZhua1Oc

brühüyyy

de ez nem az...keressétek meg orosz, még szovjet LP-n van
@Rodeo36:
Bezony, ez már megvolt és csodás:
::www.youtube.com/watch?v=m1k_yexUE6s
és akkor most paraszt leszek a tanárral, ha már, akkor nekem ez az ami:
www.youtube.com/watch?v=y1ZW-C7sxJ8
Bocs, de számomra ez a megfogalmazás több mint a másik orgona előadás, bár az sem semmi, de ízlések... tudod.
@Knósszosz:
dejszen ezt is én küldtem neked pár hónappal ezelőtt

brühüyyy

látom nagyon jól tanulsz!!!
@Rodeo36:
Igen, te küldted avval, hogy keressem meg Vivaldit Bach-ban.
Nem esett nehezemre...
@Knósszosz:
mélyen hallgacc a zongora előadásról

brühüyyy
@Rodeo36:
Csak most, holnap száll a kakukk fészkére és viszi a véleményt...
Meghallgattam, de nincs kialakult, egyértelmű... bár gyönyörű, de más hatások befolyásolnak, szóval le köll tisztulni.
Késő van itten he!

És bármennyire is tudod ezredszer, a linzi másodikjára még szükségem van elalváshoz, szóval jó éjt és beeeee...:))
jaj! nem tuttam, hogy a körmös pacal ennyire üt,
mindenem fáj:)))
@taga20:

Gavallér gyerek vagy, olasz kajával lepted meg a lányodat, szülinapja alkalmából. A körmét le kellett volna vágni mielőtt beteszed, akkor nem fájna ennyire a körmös pacal!:)

www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/10/08/juhasz.jpg
@tristen2005: macskát nem raktunk bele, me itt dörgölőzik a lábamhoz:))
szép reggelt neked is;)
@guma: ako csak 3éves és 3 hónapos:)
@guma: szerintem olasz gy. az igazi fordító:)))
@taga20: és most fent ülsz a háztetőn és nyávogsz:)
csak vigyázz,nehogy a kutya megkergessen:)
@tristen2005: katar az mi a fasz? me hogy kapar az rendben, de ez a dzsuva eltűnik kb. 50év múlva, mint szodomaésgomora vagy trója a picsába!
@Penivaldes: kutyunak nem, mert megmacskásodott a lába:)))
@taga20: mit csináltatok ti tegnap?
nálunk senkinek sem szok fájni a lába a szülinapok után.:)
@tristen2005:
Ugyanaz a szisztéma, mint a NOB-nál az olimpiai játékok - soron következő - helyszínének kiválasztása ügyében.
Az egész már évtizedek óta elsősorban az üzletről (benne az egyéni érdekekről/előnyökről) és nem a sportról szól...
@Penivaldes: például fát vágtam, szájkaratéztam, stb. ja és bekoláztam:)))
@taga20: Peni a földön fetreng a nevetéstől...
:D
ez, látom még nem volt. most megkaptuk, mi rohadt, ultraliberális banda.

A szabad véleménynyilvánítás csak egy ultraliberális gyakorlat

cink.hu/a-szabad-velemenynyilvanitas-csak-egy-ultraliberalis-gy-1584239833
@taga20: máskor ne a száddal harcolj, hanem az kezeddel.
@Penivaldes: taga nem véletlenül választott húgául:)))
@Penivaldes: szerinted a fát szájjal aprítottam?
@parti_giano: ne aggódj, nem lapos a föld, ha még ez a sok selejt aszt is akarja hitetni:)
@taga20: na na, én választottalak téged kedves taga. mert megláttam, hogy van bennünk valami közös szál.)
@Penivaldes: evvel azt akarod mondani, hogy nem vagyok szorgalmas! irgum-burgum:)))
@Penivaldes: legyen úgy:) aszt má megtanultam, hogy előbb megkapom a csajoktól azt amit akarok, ha lefekszem nekik:))
@Penivaldes: ez beszédes vot:)
szeretlek még mindig, húgi:)))
@Penivaldes: muszájból ne! csak szívből:)
@parti_giano:

Az apját kitakarják a tévéből, nem számít, annál nagyobb a seggnyalás, nehogy őt is , kitakarják, vagy be.
@taga20:

Na jól van, már nedvesedik a monitor.
@tristen2005: aszt ne rajtam verd le, hogy téged a kutya sem szeret:)))
@tristen2005: jaja, csúszkált a zsíros fűben...
@Penivaldes: úgy ám. és sörben párolt a kápi
@vitéž munkášőr: haver, nálunk kisütött a nap, erre te eszt a mocskod dobod föl! :))
csak azé mer bírom a burád, csavard föl a hangerőt!:)))
www.youtube.com/watch?v=avCWzkNiXok
@parti_giano:

Nem ezek dolgoznak, a szeretet és bodóttág ügyosztályon?
@parti_giano: olvasd el izomtibit...

tegnap már belinkeltem párszor
@tristen2005: de igen, sőt az új struktúrában közvetlen a miniszterelnökséget vezető miniszter alá rendelik a hivatal három alkalmazottját, a két csajt és a bélát.
@tristen2005: vadkerti virág és hüvelÿ flóra
@tristen2005:
nagy élmény lehet egy sivatagban tömegeket fogadni és sétáltatni őket az uccákon a még nyáron is borzalmas melegben Katar az régebben Dzsibuti volt? mert ott voltam, a napfelkelte előtt szállt le a gép (Air France) és a géptől a váróig ahol a büfé volt 600 méter gyalog busz nem volt!!! én ugye kezdőként öltöny nyakkendő (üzleti út volt) mire a büfébe léptem a cipőmben is tocsogott az izzadság természetesen az öltöny (jófajta szövetből) olyan volt mintha uszodán át érkeztem volna...nagyon kellemes 2 óra volt sohasem felejtem el és ez Augusztusban ami arrafelé tél , mint MON a december vége...szóval kellemes kis foci VB lesz Katar-ban hacsak nem olgyák meg, hogy legyen naponta háromszor jégeső, hátha Allah-ot is meg tuggyák vesztegetni némi baksis-sal és ad nekik jégesőt az lenne egy nagy szám öklömnyi jegekkel

brühüyyy

és akkor lehet jéghokizni is az uccákon mekkora fejlődés
@Rodeo36: agyrém ez a katariszar. köszönjük az olyan maffiaarcoknak, mint vitya:)
@vitéž munkášőr:
hallod? nem hallod? nahallod

444.hu/2014/06/01/tesztelje-a-fulet-ezzel-a-videoval-hallja-mar-igen-meg-most-is/

ebből megtudhatod mit tud a hangpreprodukáló rendszered és a füled mkövesd az instruikciókat

brühüyyy
@Rodeo36: @taga20: keleti nyitás, katar is benne van a programban a talicskázás fejezetben.
@parti_giano:
túl sok a homokos arrafelé minden homokos,

MON csak a fidesz, de arrafelé nemcsak a fidesz

brühüyyy
@parti_giano: majd lézerdzsonit kikügyük, ő má vágja a lukszust:)))
@parti_giano:

A homokban nehéz talicskázni, azért kellett volna megvenni a Air number one-t.
@Rodeo36: @tristen2005: oszt miért nehéz? lézer dzsoni megfogja szíjjártó bokáját, oszt talicskáznak.
@parti_giano:
.
Szabó Anett (HÍR tv): De akkor itt gyorsan tisztázzuk is, hogy sérül egyébként a véleménynyilvánításhoz való jog az Alkotmánybíróság döntése által?
Dr. ifj. Lomnici Zoltán PhD. ügyvéd és alkotmányjogász: Véget kell vetni annak a káros, egyébként ultraliberális gyakorlatnak, hogy bárkiről bármit le lehet írni.
Dr. ifj. Lomnici Zoltán PhD. ügyvéd és alkotmányjogász:: Hogyha valaki gépkocsiba ül, akkor objektív a felelőssége, mert egy veszélyes üzemről van szó, ennek az analógiájára mondhatjuk azt, hogy egy honlapot működtetni a vélemények tekintetében egyfajta veszélyes üzem.
Objektív felelősség? Nocsak… A vélemény veszélyes üzem? Élni veszélyes állapot - és ez rendben is van, de véleményt mondani, esetleg gondolni?

Na, akkor mi is az objektív felelősség? Röviden: az elkövető személyének kérdése nem lényeges.

És mi a vélemény? A Wikipédiából: A vélemény egy személynek, a saját nézőpontjából kiinduló elgondolása a dolgokról. A vélemény, mivel az az individuumtól, annak perspektívajától függő, ezért szükségszerűen szubjektív. A vélemény mindig előítélet, mert vélt jellemzők értelmezését jelenti, tehát tartalmazza a bizonytalanság tényezőjét. A vélemény megalkotója ezzel együtt a saját véleményét igazságként is felfoghatja, tagadhatja annak bizonytalan jellegét.

És mi a véleményszabadság?
Halmai Gábor: A szabad véleménynyilvánítás jogának kitüntetett szerepe ugyan nem vezet arra, hogy ez a jog – az élethez, vagy az emberi méltósághoz való joghoz hasonlóan – korlátozhatatlan lenne, de mindenképpen azzal jár, hogy a szabad véleménynyilvánításhoz való jognak valójában igen kevés joggal szemben kell csak engednie, azaz a véleményszabadságot korlátozó törvényeket megszorítóan kell értelmezni.
Emberi jogok egyetemes nyilatkozata 19. cikk: „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen kifejezési módon.”
ENSZ keretében, 1966-ban elfogadott Polgári és politikai jogok nemzetközi egyezségokmányának 19. cikkelye:
„1. Nézetei miatt senki sem zaklatható.
2. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra; ez a jog magában foglalja mindenféle adat és gondolat határokra való tekintet nélküli – szóban, írásban, nyomtatásban, művészi formában, vagy bármilyen más tetszése szerinti módon történő – keresésének, megismerésének és terjesztésének szabadságát is.
3. Az e cikk 2. bekezdésében meghatározott jogok gyakorlása különleges kötelességekkel és felelősséggel jár. Ennélfogva az bizonyos korlátozásoknak vethető alá, ezek azonban csak olyanok lehetnek, amelyeket a törvény kifejezetten megállapít és amelyek
a) mások jogainak, vagy jó hírnevének tiszteletben tartása, illetőleg
b) az állambiztonság vagy a közrend, a közegészség vagy a közerkölcs védelme érdekében szükségesek.”
1950-ben aláírt Emberi jogok európai egyezménye volt az első, amelynek 10. cikke a következőképpen szól a kommunikáció szabadságáról:
„1. Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. E jog magában foglalja a véleményalkotás szabadságát és az információk, eszmék megismerésének és átadásának szabadságát országhatárokra tekintet nélkül, és anélkül, hogy ebbe hatósági szervnek joga lenne beavatkozni. E cikk nem képezi akadályát annak, hogy az államok a rádió, mozgókép vagy televízió-vállalatok működését engedélyezéshez kössék.
2. E kötelezettségekkel és felelősséggel együttjáró szabadságok gyakorlása a törvényben meghatározott olyan alakszerűségeknek, feltételeknek, korlátozásoknak vagy szankcióknak vethető alá, amelyek szükséges intézkedéseknek minősülnek egy demokratikus társadalomban a nemzetbiztonság, a területi integritás, a közbiztonság, a zavargás vagy bűncselekmény megelőzése, a közegészség vagy az erkölcsök védelme, mások jó hírneve vagy jogai védelme, a bizalmas információ közlésének megakadályozása, a bíróságok tekintélyének és pártatlanságának fenntartása céljából.”

Valahogy nem találom az objektív felelősséget a fentebb hivatkozottakban.
Vétkes, és objektív blog-üzembentartót persze lehet előállítani a konkurenciának is. Mi lesz itt még?
.
@parti_giano:

Beakad a lapátnyél, kineveli fel?
@parti_giano:
a szijjgyártó a dajcstami-hoz van szokva azzal van bejáratva jó mélyen

brühüyyy

talicskázni is szoktak? azt nem tudhassuk láthassuk suksüksok
@dr. jenőke (jenőke):
dear eugen...a lófasz a zal kotmányos idióták összes hozzáférhető testnyílásába

és akkor is ki fogom mondani legföljebb direktben olvassák és azonnal tuggyák, hogy annyuk picsáját
és mennyenek a lófaszra kotonnak

brühüyyy
@tristen2005:
azt a levédek nem i sú gyírják

hanem: nambőr van er lájn

az olyan turulosch

pláne rová sírással

brühüyyy
@taga20:
Ha nem lenne oil a a föld alatt, akkor nemigen csapatnák a süldő kölkök a Lambo-kat a széles utakon. Sejk papa kikergetné őket szkarabeuszért meg ugróegérért sivatagba, hogy meglegyen az aznapi betevő. Escortalanynak is max egy mutatós teve jöhetne szóba. A légkondis buszmegálló meg a felhőbirizgálós szállodák végképp felejtősek lennének. A fociról meg azt gondolhatnák,hogy az egy távoli, három lábon repülő,régen élt kockásfülü nyúl.
@Rodeo36:

Úgy is lehet mondani, de az olyan dizájnos.
@huzzadneki shakespeare: nem tudok beléd kötni, pedig szeretnék:)
sok barom itt is hájpolja ezeket a teveszar hordó barmokat. csak asz fáj, hogy nem élem meg, hogy a rojszrojszból lapátolják a teveszart!
@taga20: nem kell nekem se nap, se nagy kocsi - egy ilyen pont jó lesz:

youtu.be/joY6aNE_eC4
@vitéž munkášőr: baszod, öcsém te beteg vagy:))
@taga20: kedvencz filmjeim egyike - nézd meg Te is, minimum 2 7ig fogsz vigyorogni egyfolytában
@huzzadneki shakespeare:

mondd te sexpír a milennha az nem történelmi szemlélet...van nekik abból kell kiindúlni

és nem a faltólmég ha be is húznak miatta egyet kettőt

egyébként ez nekik van már régen de a zautóipar meg a repülés nem szüségelte csak nemrégen

most megkell hát ez van lehet bombázni őket az is szokás lásd afganisztánm meg a többi hátasztán országok de attól még ki kell fizteni a benzinkútnál a számlétm shellék kitalálták legyen 100 dollárovics hordónként és azon felűl mindenki annyit lop amennyit nem szégyell de hát szégyentelenek

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
szép kis magyarosch buzi pattogtattya azt amije van és hátha elkel a vásárban ott ahol ilyen kackiás fiúcskákat keres a semjén testvér vadászatokra a vadászházába

brühüyyy
@Rodeo36: kurva perzsák, rá is basztak anno!
300!!!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=HdNn5TZu6R8
@vitéž munkášőr: de te rendes beteg vagy, me tudod, hogy beteg vagy:) nagyjából én is ilyen beteg vagyok:)))
@dr. jenőke (jenőke): tudod, valahogy hiteltelenül hangzik a cöf üdvöskéjétől egyáltalán az objektivitás emlegetése.
@taga20:
amerikai film, történelem hamisítás...a nagysanya bement ugyan de felvette a vallásukat és békében távozott mert tudta, hogy visszafelé is át kell majd kelnie a perzsa országon ami akkor már kb. 3000 éves volt

de jó kis film olyan mint a Sebastien néha nyer néha meg lófasz a seggében de olyankor hallgat csak ügyesen mozgattya a popsiját rajta

ilyen volt a nagysanya is

brühüyyy

te csak nézéél amerikai filmeket olyan buta leszel tőlük,m, hogy elfoglalod kecskemétet és assziszed hogy az már Trója

brühüyyy

tudod: Trója ott van a kanyarban alsókisbürgözd és nagybivalybasznád között a tevésshy folyó partyán
@Rodeo36: ez számomra is teljesen elképzelhető opció...
a születésnapján mégpedig, kósaföldön...

Kifütyülték Orbánt a Loki bajnokavatóján

hvg.hu/itthon/20140601_Kifutyultek_Orbant_a_Loki_bajnokavatojan
@tristen2005: hülye vagy! eddig állt a farkam, kívántam a feleségem, most má nem:)
@tristen2005:
némelyiket nem ismerem de a többi olyan stílusosch

legjobb a bőrszerkóban flangáló gázszerelő aki egy nagy tőrrel vezényel

brühüyyy

ilyen kellett nektek megkaptátok

megyek, mert megmelegeszik a whyskey-m
@Rodeo36: "elfoglalod kecskemétet" ne basztasd már, amilyen állapotban van, örül, hogy magát el tudja foglalni, nemhogy kecskemétet.
@Rodeo36: öreg, eddig úgy tűnt nekem, hogy nincs gondod a buzikkal:) trója egy kibaszott szappanopera! a DTM a teknika csimborasszója( tudom, hogy a liblinged, a merdzsó egy kalap szar).)))
@tristen2005: és az a két szuka, az mi a szélen?
@MZ/X hip hip hurrá: Elolvasva a cikket: ez a végjáték, hogy milyen hosszú lesz, az nem lehet megjósolni de fájdalmas agonizálás lesz.Én teljességgel elhiszem nekik, hogy a Tóbiás egy profi politikus, a megnyilvánulásiból is látszik, amelyek semmitmondóak, virágnyelbven hangzanak el, amit a politikát követők értik, de meggyőződésem, hogy a hétköznapi választók többsége nem.A nyilatkozatait hallgatni is fizikai fájdalom, mert nem mond semmit csak a szája jár.Botka még rosszabb.Se hús, se vér.Bátortaalan, alattomos, nem mer ő sem határozottam nyilatkozni, nincs véleménye.Nagyon "fess" ember,biztosan sióokaknak szimpatikus, és pont.Ha ők a legjobbak a pártban, akkor GAME OVER.
@taga20:
ugye a Thermopüle-i szoros az egy híres ügy, de Xerxes király maradt és Leonidas a támadó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sparta királya aki abból élt, hogy háborúzott eltünt a történelem süllyesztőjében hol is van más említés róla? sehol

egy senki
@tristen2005: a lovat megtámadta egy turulmadár a házelnök meg megmenté kürtjével, szablyájával?
@taga20:

en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Thermopylae

kár, hogy Xerxes I. ma nem él...

brühüyyy

ugye ő volt az uccsó abban a sorban ahol a két térfoglaló megütközött Sparta meddig maradt fenn és hogyan? a sarki kóbor kutya nem eléxik Leonidas-ra de Xerxes neve fennmaradt

valahogy a történelem fintorog egy kicsit

Spárta nem akart dolgozni rabszolgákat akart és ingyemn mindent mint minden hasonló szarházi

brühüyyy
@Rodeo36: és hol van perzsia? szeretnék én perzsa lenni? nem! szeretnék én görög(európai lenni) igen! van még kérdésed, drága mentorom?
u.i.: v8 maserati mond neked valamit? tudod nem amerikai szar, hanem tudás!
www.youtube.com/watch?v=avCWzkNiXok
@vitéž munkášőr:
a csattogós lepke ezzel Nobel Prize-ot érdemel kibaszott jó

a repülő hollandi helyett a repülő kövérlaca és nakinekakürtye lebeg ott?

brühüyyy
Csak a fidesz:

Most tényleg odacsapnak a médiának
Holnap benyújtják a reklámadóról szóló törvény tervezetét. Akár 40 százalék is lehet a sarc.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2014%2F06%2F01%2Freklamado%2F
@Rodeo36: az a legdurvább, hogy fotosoppot se kellett volna használni, mert megtette azt bronzból a meloccomiky miklóssy miklós:

444.hu/assets/lehelvezer.jpg

!!!!!
@Rodeo36: látod, langyosodik - Tagával úgyis Perzsiában jártatok az imént...
@taga20:
tudod én mindkettő szeretnék lenni: görög is (kurva jól éreztem magam arrafelé) és perzsa is

valahogy másolnámn ezekete az angolokat, figyeled a programjaikat?

events.kodoom.com/en/the-rutgers-persian-cultural-club/1902/o/

www.iranianassociation.org.uk/

ugye ez egy british website a brit perzzsa kulturális szövetség

a többit beszld meg magaddal kedveském

az olyan kocsik mint a Maserratim meg a többi seggség az nem nekem való én a Volvo SUV-jét szeretem az kényelmes elvisz mkindenhová
és ad absurdum a Honda Civic 13000 dollárért az is mindenhová ahov
á menni akarok

a Maserrati nak van egy nagy gongya (többek között) nem férek bele illetve nem tudok beszállni meg kiszállni

a többi nagyon szép

Bugatti Veyron és a többi?

hát ha már auto akkor Vauxhall, Bentley, Jaguar

de azt is megondolom 3x

brühüyyy

értewsz te az utazáshoz?

vezettél már Maserrati-t 1200km-en megállás nélkűl? brühüyyy
@taga20:
ajánlom figyelmedbe

nem légy idges és az adrenalinodat haszn
áld másra úgy járhacc mint az amerikai filmszinész a Porsche Carrera GT-ben?

www.youtube.com/watch?v=-FPJ7HOehMo

brühüyyy

fő a derű
@Rodeo36: ha autót veszek nem tőled kérek tanácsot, me olyan hülye vagy a kocsikhoz, mint én a wágnernácihoz!
komolyan, neked a hondaszivik a nonpluszultra?
mindentől függetlenül, szeretlek:))))
@parti_giano:

"Felcsúton épül suttyó Dubai!"

Bödőcs Tibor

lol

Csúton amúgy mi tört fel? Az olaj vagy a gáz? Ja, biztos a gáz mert a gázszerelő lett két mikrosecundum alatt milliárdos.
Bár az is lehet hogy a tokaszalonna lesz a jövő energiahordozója. Van benne kalória az biztos, ráadásul mostanában jó is a felhozatal belőle csúton, mikor összegyűlnek nemzetünk nagyjai meg "üzletemberei".
@taga20:
tudod e, hogy a gondolat szárnyain oda megyek ahova akarok és akkor amikor akarok? seperc...

a maserrati meg nyög és hörög és kurva sok benzint fogyaszt és ott kell koncentrálnom arra, nehogy letérjen az útról, mialatt amikor gondolom akkor az Andromeda ködre is elmegyek és kibaszott jól érzem magam és nem is szédülök a kanyarban

hallgasd Bach-ot ő megtanít neked valamit: nyugi egy élet és egy mosoly meg egy boldogság
és derű mindenkefelett

www.youtube.com/watch?v=UCM9a3nSCjQ

a Maserrati nem visz oda ahová ez

brühüyyy
@AroMo: "Csúton amúgy mi tört fel? Az olaj vagy a gáz?" minek kérdezed, ha utána megválaszolod? látszik, jól tudod, felcsúton gáz van.
hallod, tökölnek itt azzal, mi legyen paks2 feleslegével. ha rád hallgatnának, tudnák, be vele a disznókba, oszt a tokaszalonnát meg könnyű szállítani.
@taga20:
mit akarsz a Maserrati-tól?
nem tudod megvenni, ha megvetted akkor használni kéne de hová és mikor...vagy már te is olajmilliárdos vagy vagy csak bekentek olajjal?

brühüyyy
@vitéž munkášőr: most éppen szét basz a villám!
komolyan parázok.
@Rodeo36: @taga20: tessék! talán Érden is kapni már ilyet, belevezetheted a delejt:

youtu.be/pxR99bGYEAQ

a Maseratival árban sztem egal
@Rodeo36:
Nem bántom én az arabokat, de be kell látni, mostanság nem egy innovatív népség. Van málna szarásig, ha kell felbérelik az amcsi, az angol, vagy a német endzsinereket és aztán pikk-pakk, minden kacsalábon forog.
A sok árgyélus a csodák láttán meg úgy bámul, mint szűzlány az apjaf@szára.
Régen persze tudós népek voltak, csillagászatban, építészetben, matematikában élenjártak. Ma is az ő számaikat hasznája az egész világ.
És igen, aki nem akar az apostlok lován járni, annak rendesen zsebbe kell nyúlni.
Ha jól emlékszem, a hét elején sikerült is 110 USD felé pöckölni az olaj árát.
@taga20: azt szeretem benned, hogy nem vattázol - megnéztem a radart, tényleg tombol valami istennyila fölöttetek
@vitéž munkášőr: szét vet a félelem, de ako is spártai vagyok, ha ez az öreg rodeo szétesik:)
www.youtube.com/watch?v=WToU3ntMk_Q
@parti_giano:

Jujj!
Azt szinte el sem olvastam hogy országunk becses és szent tokáinak hordozóit, nemzetünk nagyjait, ilyen felelőtlen könnyelműséggel disznóknak nevezted. Megállt bennem a kétharmados kétharmad (0,66*0,66 kerekítve 0,45), annyira megbontránkoztam! :-)
@vitéž munkášőr:

Puncimágnes?
Ki a tököm akar a vasorrú bábával dugni, vazze? :-)
@tristen2005: és az intenzív csapadékkal jár? :-DDD
@huzzadneki shakespeare:
nem volt ott pöckölésről szó, a szokásos vizsgáztattyák a piacot mennyiért lehet eladni ha ennyiért veszik kétn hónap múlva megpróbálják 4 dolcsival drágábban

a kurva annyukat

és

brühüyyy
@taga20:
az, hogy ez nem igaz az téged sohase zavarjon

brühüyyy
@AroMo: nézd, az angoloknak van szent kézigránátjuk, nekünk lesz szent tokaszalonnánk. ha hozzájuk vágjuk, atomvillanás, aztán csend és néma tartomány.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te hogyan értelmezed az adóalapot, mely után sávosan kell az adóalapot megfizetni.
Ugyanis nem akarok hinni a szememnek, hogy az árbevétel legyen az alap, pedig a megfogalmazás úgy szól.
Mondjuk az RTL éves árbevétele 29 mrd Ft, abból 40%-ot kéne befizetni?
Az adóalany a közzétevő, ennek utána jártam.
Jó elviccelődünk, de a rendszerváltáskor nem gondoltam, hogy ez a suttyó társaság bármikor is akkora hatalmat kap, hogy így legyalázza majd Magyarországot. És nem állnak meg egy percre sem. A többi társaság se semmi, de ezek!

Suttyó Dubai, vazze! :-)
@Rodeo36: melyik része hazugság?
@AroMo: azé nem reagálok rád, me minden betűddel egyet értek.
olyan, mint ha én írnám, csak nem kell gépelnem:)))
@parti_giano:

Ha a kedves vezető visszaadja a lelkét a teremtőnek, akkor a békemenet majd a szotyihéjakkal ékesített szent toka után vonulva fog évente körmenetet tartani. :-)
@taga20:
az egész

brühüyyy

cáfold -ha tudod- itt várom repesve a whyskey meg melexik
@taga20:

De most komolyan, a legsötétebb afrikai állapotokat idézi, hogy az összes közjogi méltóság, minden vezető pozíció a szobatársaké, családtagoké. Ez Európa? Komolyan?
A választási szabályokat, a médiát meg mindig úgy hekkelik hogy csak nekik legyen jó. A felcsúti diznilend, ami nemzetgazdaságilag nem tétel, csak annyiban fontos, hogy mint indikátor pont ugyanezt jelzi, közeledünk, welcome to fekete Afrika, vazze.
@taga20:
bucika, azt meséld el itt a tömegnek és a NER-nek, hogy miután a Leonidas kiütéssel győzött, ki is volt kiütve?

és hová is lett Leonidas? meg a sohasem volt spártai hatalmas birodalom

ez ugyanaz a sertéstokaszalonna mint az alcsútbasznádi rém birodalma

az is állandóan győz csak még azt nem tugya a sarki kóbor kutya sem kit és mit győzött le?

brühüyhyy

itt bvárlak repesve és téglán térdepelve mert...
@taga most történelmet fog tanítani a NER-ben
@AroMo:

kurvák faszát fekete africa-t nem basztattyuk, jó?

mert gyün Xangó

és rendbeteszi a fejedet

brühüyyy
@Mariann19:

Ne merülj el a részletekben, minden arról szól hogy a szarosnyelvűek hangján kívül más ne legyen hallható. Ha ez sem elég akkor a friss közvélemény kutatásokhoz, előzetes felmérésekhez igazítgatjuk az utolsó pillnatokig az éppen aktuális választás szabályait, aztán örülünk az újabb kétharmadnak, amit elértünk a "szabad" és "demokratikus" választásokon.
@Rodeo36: ha szétszopod iránt, putyint, északoreát , akkor is SPÁRTAI maradok, ha érted, ha nem a bamba agyaddal!
www.youtube.com/watch?v=YMZGie45ojw
@AroMo: szétbassza az anyját itt egy két troll, hogy lesüllyedjünk arra a szintre, hogy elvágjuk egymás nyakát, mint a tuszik meg a hutuk.
@Rodeo36: haver, ha szerinted hazugság, ako te prezentálj lusta disznó, ne engem ugráltass!
@taga20:

A rendszerváltás utáni legmocskosabb választás volt ebben az évben. És senki ne reménykedjen, hogy majd itt megállnak, ha négy év múlva egy millióval kevesebb szavazójuk lesz, akkor is győzni fognak, mert úgy fogják megváltoztatni a szabályokat és a körülményeket hogy akkor annyi is elég legyen. Matt. Jobb helyeken ilyenkor szokták egy gyors mozdulattal a csaló nyakára applikálni az egész sakktáblát a fején keresztül.
@AroMo:
A megboldogult Antall J. miniszterelnök - a nagy gazdaságveszejtő tudós - válasza a következő volt, amikor arról próbálták faggatni, hogy a legfontosabb poziciókban miért a barátai dominálnak:
"...az ember nem az ellenségeivel veszi körbe magát."
@AroMo: nem tudom hány éves vagy, de emlékszel egy szovjetunióra, egy oszmán birodalomra, egy kártágora? a szar összeomlik, persze nem mindegy miko:)
@taga20:

Sovány vigasz.
Inkább akkor már a szippantós kocsi. :-)
@taga20:

Azért a karthagói emlékeid egy kicsit már homályosak lehetnek:))
@Orica Középföldi:

Vén kecske is megnyalja a sót. Állítólag Kartágóba vittek bőven. Akkor még nem volt csondír nehéztárcsával, mint Kishantoson. :-)
@AroMo:

Ne is emlegesd Kishantost. Nem értem, hogy ott miért tűrték el szó nélkül ezt a gyalázatot.
@Orica Középföldi:

Gondolom, pont azért mint a másik n+1 helyen. Vagy volt olyan hely ahol nem tűrték el?
Talán a diákok dzsemborija volt az egyetlen említésre méltó dolog, de oda is basztatok kimenni, oszt jónapot.
@AroMo:
Bocs a kései válaszért, de megnéztem a kézit, kikaptunk a Barcától. Csapás csapás hátán.
Ezzel a reklámadóval tönkre vághatják az RTL-t, mert egyedül neki van 20 mrd Ft feletti árbevétele.
Ugyanúgy járhat, mint a rezsicsökkentés egyik áldozata, ahol viszont az árbevétel csökkent úgy, hogy tönkrement a kéményseprő vállalkozó, és ha jól emlékszem, 642 településen megszűnik a szolgáltatás.
Ugyan nem analóg a két szitu, de a reklámadó újbóli aktualitása azt jelenti, hogy újabb adók kellenek a "szárnyaló" gazdaságnak, az említett rezsicsökkentés csődje pedig a kormány önös érdekeire épülő katasztrófa.
@Orica Középföldi:

Én is párszor, tehát nem mindig. Ha Budapesten laknék akkor többre kimentem volna, pedig lassacskán már az egyetemistáknak is apja lehetnék az életkorom szerint. Szülők, tanárok nem sokan voltak.
Egyiken pl. poén volt mikor a a menet élén haladó kocsi lerobbant (vagy kifogyott az üzemenyag), aztán úgy tolták végig kilométereken át. :-) Ez a kb. egy héttel a karácsony előtti bulin volt.
@Mariann19:

Aprópénz, a lényeg a nyergessimicskacöftől független médiumok újabb gyengítése. Persze ismét olyan jó trükkösen, nem mondják azt hogy az RTL fizessen ennyit vagy annyit, hanem indirekte szabják rá az adótörvényt. Mert ugye így már mennyivel "demokratikusabb". Mintha Orbán egyedüli kihívója a 230 centi magas Gipsz Jakab lenne, aztán nem azt alaptörvényeznék be hogy Gipsz Jakab nem indulhat a választásokon, hanem azt hogy 225 centi feletti magasságú nem indulhat mert a személyi testőrök őt már nem tudnák megfelelően védeni. Így még is csak demokratikusabb. Hogy az országban egyedül Gipsz Jakab magasabb 225 centinél? Pech.
Ráadásul még Gipsz Jakab jól is járt vele, mert megkímélik a felesleges kockázatoktól - ahogy azt Blogger Géza, vagy valamelyik másik féreg azonnal meg is magyarázná a tudatlanoknak. :-)
@Mariann19:

Szia!
Nagyon fáj a két vereség,de elégedjünk meg a lányok és a Szeged diadalával...Egyébként összejött a 'balsors akit...,a 'vertnek születtünk nem verőnek... és a német otthoni dominancia miatti kishitűség egyvelege!!
A négy csapat csak a pillanatnyi forma és a hazai pálya előnye csak a különbség!
@AroMo:
"Médiumok újabb gyengítése."
Ez a gyengítési szándék tavaly jelent meg, már akkor tudtuk, hogy nemcsak a TV2 kisajátítása, hanem a nyomtatott sajtó egy része is átmegy állami tulajdonba. Akkor a reklám cégek és az érdekeltek júniusban tárgyalni ültek le a szándék ellen és az ügy abbamaradt.
A kormány az RTL-t most újra el akarja lehetetleníteni, hiszen 40%-os elvonást már nem tudna kigazdálkodni.
Itt van még ehhez a kommenteléssel kapcsolatos
tilalom, úgyhogy a szabad véleményilvánítás és sajtószabadság agonizál.
@Orica Középföldi: nem homályosak, me a gyerek tavaly tanulta és ezé én is, max. rossz a példa, me nem összeomlott, hanem omlasztották a romaiak:))
ne haragudj a késői válaszért, de elnyomott a buzgóság:)))
www.nagyonvicces.hu/galeria/kepek/img_8495.jpg
@gazoló:
Szia!
Tegnap már kerestelek, hogy szóljak, mikor lesz a meccs, mert a múltkor éppen nem tudtad, és jókor szóltam.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a fiúknak, mert akár nyerhettek is volna, nincs jelentős különbség az összjátékban nyújtott teljesítmények között.
Tegnap pl. az ellenfél kapusa vitte diadalra a csapatot. Figyelted? Fél Izland már a Kielben játszik.
A mai utolsó percekben micsoda pechsorozat volt az idővel, meg az a hülye bíró is szarul itélt.
Pedig azt hittem, diadalmenet lesz.
Most is azt mondjuk ugye Gazol barátom, hogy továbbra is szeretjük őket, majd legközelebb nyerünk.
@Mariann19:

Jövőre Velük remélem nem ugyanitt,de a dobogó legfelső fokán!!
Hajrá ÉPÍTŐK!!!!!!!!!!!!
@taga20:

Cuki a kép:)))

Azért frocliztalak, mert emlékeid Karthagoról nem lehetnek, csak ismereteid.
A SZU összeomlásáról igen. Bocs:))
@Mariann19: ménem néztek valami értelmes sportot? dtm, f1, motogp? csak kérdezem:))
@Orica Középföldi: és az oszmánbirodalom az két esélyes?:))))
@guma: azé van itt egy-két kommentelő, akit lecsukatnék mentális környezet szennyezésért!
csak azé, hogy javicssak az átlagon, meg hogy boli örüljön a hetero seggével:)))
www.nagyonvicces.hu/galeria/kepek/img_8557.jpg
@taga20: óóóóóóóó :)

te meg kimaradtál a címzésből véletlenül, az értelmes sport meghatározásod miatt... :DDD
@taga20:
"Ménem néztek valami értelmes sportot."
Te taga! Ha látnád, hogy a férfi kézibe milyen
pasik vannak...
Kedvenceim a volt jugó tagállamaiból valók, remek mustra.
Na, ezért!
@Rodeo36: ha visszajöttél a botból, ako nézd meg eszt:))
www.youtube.com/watch?v=jzUPBRYLIAk
@Mariann19: "Ha látnád, hogy a férfi kézibe milyen
pasik vannak..."
na ezé nézem inkább a szinkronúszást:)))
www.nemzetisport.hu/data/cikk/4/40/73/cikk_44073/d000240D17d9d659f9cdc.jpg
@taga20:
"na ezé nézem inkább a szinkronúszást."
Vissza idézve a kommentjeidet, nemcsak a szinkronúszást nézegeted, szereted te a többi női sportágat is, a téli sportokat kivéve. Én azért teljesen megértelek.
@Mariann19:

Csak fokozatosan, kis lépésekkel.
Mint a békafőzéses módszer, amelynek veszélyeire több beszédében is figyelmeztette bölcs vezetőnk az ő szeretve tisztelt népét. Pont ebből lehetett tudni hogy ezt a módszert fogja alkalmazni.
@guma:

Nagyon kemény.
Ezeknél még Conchita is szebb vót, bár őt sem szeretném az ágyamban látni :-)
@guma: @Mariann19:

Izmos pasit én is tudok küldeni a női szakasznak!

https://www.google.hu/search?q=vicces+izmos+képek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fmWLU_CzIIme7AaH1YDoBA&ved=0CAYQ_AUoAQ&
@AroMo: SZEGÍNY MAGYARORSZÁG:=
@tristen2005:
Te egy kincs vagy! Mi szem-szájnak ingere, lányoknak és fiúknak.
Azt külön díjazom, hogy a képek között nem szerepelt Berki Krisztián, mert rá kijön az allergiám.
@AroMo:
"Csak fokozatosan kis lépésekkel."
Csak az a baj, hogy minden napra esik egy lépés, ami a hazafias érzetet irritálja.
@taga20:

nézd nekem praktikus okaim vannak autóvásárláskor, és abban a Civic egy ragyogó megoldás...nem nézem meg a filmet, mikor moziban vetítették akkor sem mentem el...hülyeségekre nincs időm, a szuper autók nagyon szépek meg olyan dolgokat tudnak, aminek kipróbálásáért Canada bármely közlekedési rendőre azonnali halálbüntetésre ítéltetne, és 12000000 dollár azonnali büntető ticket-et állítana ki, mialatt nehéz vasban a rendőrautó szirénázva száguld velem (vagy bárki mással, azaz már megtörtént) a börtön felé

a többi az csak ott lehet kipróbálni ahol ember sohasem járt: elhagyott reptereken a Hungaroringen ha kibérled, vagy a Nürnburgringen esetleg a Marson

brühüyyy
de álmoggy csak kis balázs és mikor bilibe lóg a praclid ébreggy fel és nézz olyan női úszóversenyeket amiket a patról egyáltalán nem is lehet látni

olyan mint mikor a színházban a Láthatatlan emnbert aggyák ...mongyák, hogy most gyütt be és most ment ki

te meg tapsolsz neki mert olyan szép bajusza van amit nemlácc

brühüyyy
@AroMo:
a Concha csak ott a dalversenyen létezett soha azelőtt soha utána úgyhogy hiába vágytok rá olyan izzadtan

brühüyyy
@AroMo: :)

mert annyit válogattok, míg nem itatok eleget... :D
@Mariann19:
azt ugye tuggyátok, hogy a világ legnagyobb f...a és a legszebb nője az amit még senki sem látott?

te mint pragmatikus 2 fil,lér pontosságig te ne tudnád...a @taga meg hadd izzaggyon amint feláll neki a spártaiak láttán mert olyan soft porno meztelen férfiakat péncélsisakban nézni órákon át amint az izmaikat feszítik mindenféle olyan pózban amit csakis meleg bárokban lehet látni piros fényekben

brühüyyy

de ezt ne mondd meg a @taga-nak mert megkergeti a fiúkat hogy az izzadt testüket is érezhesse
@Mariann19: megnézted? :DDD

és ott a berki is? hahaha vigyázni kell, mert ezek mindennel képesek megkínálni...
@guma:
kedveském, magyar grammatika (delikvencs)

"itatok" az azt jelenti, hogy a tyúkot rummal itatod és jelen idő

amit -valószínűleg- te mondani akrtál az: "ittatok" múlt idő és azt jelenti hogy ti többes szám második személyben ittatok valamit amitől valószínűleg be is vagytok rúgva

ó magyar nyelv istene el ne haggy

brühüyyy
@Rodeo36: öreg eszt nézem! themisztoklész a példaképem.
www.youtube.com/watch?v=jzUPBRYLIAk
@taga20: kinek jó, ha ennyire környezettudatos vagy? nekem nem jön be... :D
@Rodeo36: puszi figyelmedért, szorgalmadért! :)))
@Rodeo36: elképesztő vagy! ráizgulsz a férfiizmokra, erre rám tolod! tényleg csak nevetni bírok, és nem lépek bele abba az uccába, mint boli:)))
@taga20: Öreg de hát ezek nem is héber harcosok. :)
@Rodeo36:

Nagyon járatos vagy te, a Kék Osztrigába. Fejből nyomod a koreográfiát. ,
@Rodeo36: én azt a változatot ismerem:

a világ legszebb nőjét és a legsármosabb férfiját is unja valaki. :)
@Rodeo36:
"...legszebb nője az, amit még senki sem látott"
Te tudod a legjobban, hogy az anyagi világ folyton mozgásban van, és ujdonságokat képes előállítani.Úgyhogy a legszebb nő ezután létezhet, de az sem biztos, amíg a "leg"-et nem definiálja valaki, mint törvényszerűséget.
Tudományosan.
tagának nem szólok én sem egy szót sem, de úgyis elolvassa, amiről itt ketten beszélünk.
@guma: értem én az öregasszonyos tempót, csak ez olyan, mint ha én spártai lennék te meg perzsa.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: megint sikerült! gábris beléd rúgni sincs kedvem:)))
@Mariann19: a feleségem a világ legje, úgy furulyázik, hogy csak na! én meg táncolok:)))
@guma:
"Megnézted?"
Nézegettem inkább, mint a meséskönyveket szokták, mert szép képek voltak benne.
A Berki Krisztián folyik most a TV-ék minden csatornáján, ebben a meséskönyvben ő lenne a rém.
Narcisszusz.
@taga20: Csak meglepődtem, hogy ecceri spártaiak a példaképek. :)
@taga20:
"Úgy furulyázik, hogy csak na."
Nem fuvolázik? Amikor felporszívózol, hálából.
Mert az szebben szól.
@tristen2005:
belőled az irígység beszél meg a féltékenység...tudod mielőtt megnyitották én már nem volt arrafelé

a többi @taga a "harcos" aki bele van esve Themistoclés-ba...is

brühüyyy

és akkó' gyüvik a @boli féle heteróseggséggel hogy neki milyen szép kerek van csak tudnám miért reklámozza? a @taga-é meg esztergált horizontálpadon 12 lukú
@Rodeo36: Ezt nézd meg ha akarsz egy jót röhögni. :)

youtu.be/GVQY6Si8Kq8
@Mariann19:

nem kukucskáltam meg... berkitől kirázz a hideg amikor itt a hálón belefutok vele kapcsolatos hírbe. borzalmasan sekélyes ürge lehet...
@taga20: :)

ezt a tempót irigyled azért néha... hahaha
@taga20: Ne vedd már ennyire komolyan ha zrikálnak. Amúgy is magas labda volt nem? :)
@taga20: Az élet amúgy is csak egy játék, adjunk hozzá egy térképet. :)

youtu.be/Fmsks2Xc5qM
@taga20: Csak lazán. :)

"Álmokat kerestem de amit találtam
Üresség egy félig teli pohárban
Önkéntes örömlány bőg az ágyban
Hazug lovag nevet alsó gatyában
Nem mondták el nekünk amit érdemes
Hogy semmi nincs a mi valóban végleges
Minden tetted életed fonala
Lesz-e meleg sál vajon ki tudja
A nagy mamákból legyenek kis babák
A kis babák majd legyenek nagy papák
Amit beszélek kevés ki megérti
Alacsony ember az óriást lenézi
Mindennél hülyébb ki mindennél okosabb
A szünetet figyeld ne a sorokat"

youtu.be/Mh-sbt9xV9Q
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: veled az a baj, hogy miko szar vagy aszt se veszed észre. termopüle a mai europa sarokkőve.
nagysándor pedig szétzúzta azt amit ma irán és oroszország próbál újra éleszteni!
@taga20: Olyan vagy mint illetékes elvtárs a rádiókabaréban. Érted te a tréfát, csak nem szereted.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
egy ládzsától ketten is repűlnek és már akkor holtak amikor még a lándzsa a levegőben van előttük és 300 spártai több mint 300000 perzsa és a perzsák persze mind hülyék és nem tudnak harcolni

szóvval olyan mint a F1 ahol a sebastien nyert amikor olyan autója volt amiben volt egy 2. motor amit senki sem látott

brühüyyy

csak a@taga el ne olvassa mert akkor kapok érte pedig a sebastien már hónapok óta nyeretlen

hát még a 300 spártai akik 22x haltak meg és 42x feltámadtak és olyan orrszarvút is lelöktek a mélységbe amely a sík sivatagban rohant feléjük

kíváló mozitechnika

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Öreg de hát ezek nem is héber harcosok. :) "
ebbe mi a poén, ha már evtárs vagyok?
@taga20:
ne mondd meg senkinek a nagysanya semmit sem zúzott szét a gordiuszi csomón kívűl...csak bolyongott a bolygó zsidó és mindíg belegabalyodott valakikbe akik már előtte ott laktak

brühüyyy

és amit hátrahagyott az nem maradt fenn sepercig mert semmit sem hagyott hátra csak holtakat és izzadságszagot

kedvés szép fiú volt és hogy szeretett a harcosokat

brühüyyy
@guma:
Mond meg, miért kell ilyen emberekkel polgárpukkasztó műsorokat csinálni?
Az embereknek rossz kedve lesz az ilyen értéktelen emberek láttán, és az életmódjukat is beleértve, ami pazarló és irritáló.
@Rodeo36: ha themisztoklész nem lett volna, ako rodeopapa is egy kibaszott rabszolga lett volna:) a körúti sárgavillamosról má nem is beszélek:)))
@taga20: Elcsodálkoztam, hogy miért pont a spártaiak és miért nem mondjuk Masada harcosai. :)
ha vót ha nem vót, eccer vót, hol nem vót, de megesett...

hvg.hu/itthon/20140601_Kifutyultek_Orbant_a_Loki_bajnokavatojan

sic transit gloria mundi, vagy mi...
@taga20:
miért? és hogyan is lettem volna én a körúti sárga villamos ha nincs áramszedőm?

brühüyyy

és a theistoclés-nek volt áramszedője?
@Rodeo36: filmpluszt nézd! desperado. ne fecsegj annyit öreg barátom:))
@guma:
A Berki nemhogy sekélyes, de oly oktalan is, mint barázdában sarjadzó martilapu.
Mondjuk, én is úgy festek akár egy S.W.A.T. kommandós, mégsem feszengek, mint parasztgalamb a kúpcserépen. :-)
@taga20:
nem szeretek filmeket nézni...én is ki tudok találni olyan dolgokat sőt...
desperado? azaz orgyilkos?

kijaz?

brühüyyy
@taga20:
ha ez igaz, akkor szép kis alak volt? hazaárulásért elitélték és Perzsiába menekűlt az ítélet végrehajtása elől...nem bírta a békeidőket

ssa vitória deu-lhe grande fama. Mas com um caráter muito inflexível para tempos de paz, foi primeiramente lançado no ostracismo, adiante seus adversários tentaram imputar-lhe uma acusação de alta traição. Antes do julgamento refugiou-se no reino persa. Ironicamente foi no reino que derrotou que foi aceito, pois os persas aceitavam todos homens experientes que pudessem ajudá-los na expansão de seu império.

Morreu em 459 a.C., provavelmente de causas naturais. No entanto, existe a história de que se envenenou para não cooperar com o rei persa em uma nova campanha contra os gregos.

brühüyyy
@Rodeo36:
"nem szeretek filmeket nézni..."

Roppant kíváncsi lennék arra, hogy egy magadfajta két lábon járó lexikon mit szeret nézni?
@Rodeo36: ha nincs valami, ako elkezdesz spanyolul vagy portugálul süketelni:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hallgassuk meg azért Rodeot is, lehet hogy ő a meleg pornóra bukik! :-)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver, vigyázz me a magyar hírességek zöme zsidó. csak azé szolok, hogy nehogy csanád uccájába essél:)
@Rodeo36:

Németország- Kamerun 2:2 Vége.
@taga20: Büszke is vagyok rájuk, persze a nem zsidókra is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
baszod gábris, neked kielégülés,
ha leírhatod, hogy zsidó!
@Rodeo36: ha csak a tízedét tennéd a hazádért, mint ő, büszke lehetnél! csak az a baj, hogy az élete végét másolod, nem az elejét, meg a közepét!
periklész detto
@taga20:Meghökkenem azon,hogy TI még mindig
foglalkoztok ezzel a FASZKALAP-PAL:=
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ", persze a nem zsidókra is. :)"
mongyá hármat, me három a madzsar igazság!
@ornagy50: tudod én min hökkenek, hogy a fityesz 50%-ot kap még esztergomban is, meg kishantoson is! na ezen hökkenem meg igazán:)
@taga20:
Zamarovsky könyvét olvasd el, a görög csodát, aztán ha Periklészre vagy kíváncsi Rex Warner-t ajánlom. Aztán a nagy magyar tudósokat a témában, Szabó Árpád, Révay József, Devecseri Gábor és "esetleg" Trencsényi-Waldapfel, de az már mitológia, a minden szépségével.

Van pacalos unikum a szilvás után, esetleg körmös is? Az ártott meg tennap? Amúgy a kis hölgynek utólag is boldog szülinapot!:)
@taga20:
Ez tényleg értelmezhetetlen... persze ha tudnánk amit nem.
@Knósszosz: vágom nagyjából amit vetítesz, te görög!köszönöm a sok jót mit a lányomnak kívánsz. egyébként, nagyon elkapott a 300 ma. szeretnék ilyen ember lenni, mint ők! mégha csak a fele igaz is:)
@ornagy50: @Knósszosz: na van még itt egy-két kérdés. a gabonakörök ehhez képest másodikos matek:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: aszt mindig vágtam, hogy a bulvárban jó vagy, de hogy érdekel, aszt nem vágtam:))
@taga20:
Na hallod, nekem is csaj a lányom.:))
Huszka János: Az ókori Spárta története - keresd turkálókban, pár száz forint és elég jól összefoglalja a dolgokat, persze nem valódi mélységében, de azért mégis alap.
Alkibiadész tudna mesélni, az a mocsok mindenhová befészkelte magát. Ha athéninak kellett lennie az volt, ha spártainak, akkor meg az. De volt ő makedón és akkoriban Magna Graecia idején a szicíliai telepesek között is el volt, épp menekülés közben... nagy fasz volt.

Kérdezd őt is, válaszol, mert vannak könyvek róla is.
na jó, elmegyek a picsába, me úgy járok, mint mattüveg. saját magammal beszélgetek:)))
@taga20:

Mindennel foglalkozik ez a fasz magyar média, csak azzal nem, amivel kéne. :)
@Knósszosz: kösz haver, felírom. már kicsi taga koromba szívtam az ilyen-olyan históriákat magamba:) görögmondák, hunlegendák, kámaszutra:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nekem ez a mondat tetszett. :)

"Azt viszont nem tudom, hogy Orbán felesége, Lévai Anikó miért nem volt a választás éjszakáján a színpadon."

kriszta.tumblr.com/post/82671549528/kosa-lajos-felesege-osszekoltozott-risztov-evaval
@taga20:
Főként az utóbbit.:))
Pici altató zene és jó éjt!
@taga20: Vazze ez nem is perzsa, hanem csak egy idegenlégiós feka. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tudom én sem. Viszont tiszta szívemből kívánom, hogy otthon menjenek egymás idegeire. :)

Inkább költözzön be hozzám GyF egy hétre, mint hogy egyszer ezekkel öt percre beszoruljak a liftbe.
@Knósszosz: gudnyolc, lörinci tesvér:)))
@huzzadneki shakespeare:
a porno magánügy...és hogy mennyire meleg? hát mind meleg mert ha nem halottakkal készítették volna az meg nekrofilia

azt szereted?

nem én vagyok az aki állandóan a heteróságát reklámozza pedig a kóbor sarki kutya nem érdeklődött arról mire használja a szép fehér kerek popóját meg ha van neki a farkincáját...

dehát ha más nincs arra büszke tudod arra vagyunk büszkék hogy a busz kék

brühüyyy
@taga20:
ha hiszed ha nem nem érdekel mit tett egy hadvezér mind egytől egyik tömeggyilkos és akasztófán a helye hát még ha hisztériából meg hiúságból az ellenségéhez száműzi magát és ott meghal állítólag azért mert felkérték arra, vezesse a perzsa seregeket a görög hódítók ellen

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Vasárnap a családi ebédnél nyilván megtiszteli övéit azzal, hogy két kézzel szórja eléjük Páratlan Bölcsessége Gyöngyszemeit, pl "A halálbüntetés megérne egy misét" vagy "Ha észreveszed, hogy Tan-taunon lovagolsz, akkor a Hoth bolygón vagy" esetleg "Ez az út nem megy sehova, mi megyünk rajta!" (erőltetett röhicsélés a hallgatóság soraiban).
@taga20:
bocs nem vettem észre csak ídézni akartam az okosokat ha értem akkó' nekem mindegy és csak akkó' veszem észre amikor te nem érted de azon lehet segíteni meg kell tanulni azt is meg a történelmet is

brühüyyy

minél nagyobb hadvezér annál nagyobb tömeggyilkos

szeressem őket?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne a bőrszínét nézd, me elveszel. hájder is fehér macso volt és mi lett belőle. csanád az egyik legnagyobb madzsar vot, most emlékezni se akarsz rá. vigyáz nehogy te is feka legyél:)
@taga20:

eccerű, vetkőzz le bugyira és papucsba és tedd a fejedre a lavórt és a vasvillával roa kezedben rohangálj körbe körbe a kertben

addig amíg a szomszédok ki nem híjják az OPNI-t

és nem veszel be valami nyugtató dózisú spártai dárdát ami jó kemény

brühüyyy

és máris meleg görög leszel mint periklész és a többiek...ugye tudod a perzsák is azért mentek oda mert náluk ez tilos volt és kurvára vágytak olyan szép kerek seggekre mint a 300 aknak van a filmenazért járnak bokáig mezítelenűl, hogy tudd
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
azért ezt -is- meglesném...amint osztya a zészet addig amíg 0,00000001 egység marad neki a jelenlegi 0,000002-ből

hatalmas na gyééééééééééész
a zészmeg áll

brühüyyy
@Rodeo36: dumálhacc itt, hogy irán ilyen fasza, putyin olyan fasza, a 300-ból nem engedek! ha szerkszész, koppány, szübőtej, sztálin, hitler egy tőből fakad, ako nincs párdon, nincs süketelés! vagy ott állsz, vagy itt!
@Rodeo36: terelsz, öregarc, ezerrel! nem dumálhatnánk itt, ha a te szájadízeszerint alakul a történelem sodra.
@Rodeo36: és nem veszel be valami nyugtató "dózisú spártai dárdát ami jó kemény

és máris meleg görög leszel mint periklész és a többiek...ugye tudod a perzsák is azért mentek oda mert náluk ez tilos volt és kurvára vágytak olyan szép kerek seggekre mint a 300 aknak van a filmenazért járnak bokáig mezítelenűl, hogy tudd"
öreg, mé szereted ennyire dárdát?
mindig előveszed:))

Tahótlanítok
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hülyegyerek! nem reagálhacc kétféle képpen egy kommentre!"Ne add fel. :)
Na na lassan a testtel. :)"
Szolgálati közlemény:

Hű társam a blogolásban életének hatodik évében, kis betegeskedés után váratlanul elhunyt. Emlékét és kávétűrő billentyűzetét a gyászló család megőrzi. Temetéséről és pótlásáról holnap gondoskodok, ergo: új posztot kedden reggel várjatok.

Uff.
megyek aludni, me holnap félhat nem süketel, mint egyesek kanadábúl:)
szevasztok, parasztok:)))
@taga20:
te is abbahagyhatnád a basztatást mindenféle izével akkó' én is abbahagyom

a büdös lófasznak kell állandóan a heteróságotokkal meg mindenki más buzi felállással előjönnötök, rosszabbak vagytok mint a kerényi bubu meg a főnöke akit kituggyahányanbasztakseggbeésszájba a koleszban holmi leckemegírásért és diplomamunkákért...erről hallgat a fáma...

én is hallgatnék dehát itt a blogon ez is előkerült meg ezzel a kibaszott szar amerikai történelemhamisítással gyüssz pont nekem a 300-ak úgy ahogy van egy kalap szar és ráadásúl undorító is a filmipar hulladéka

azért elgondolkodhatnál bizonyos dolgokon nem csak akkor ha orica meglegyint a kis kacsójával, hogy ejnyebejnye @tagácska má' megint olyan izé vagy

és akkó felébrecc? de ha én mondom akkó' má' nem mert csak cum trucc

ha elhiszed az ilyen fos amerikai filmeket akkor te is áldozata (tudatos áldozat) vagy a fidesz minden maszlagjának és észre sem veszed

ez itt a baj

brühüyyy
vigyázz le ne esztergáld magad
@Fabius:
tudod milyen temetés jár neki? kilőni a zűrbe

brühüyyy kávéval
@Rodeo36: na most má tényleg lépek, mer te jukat dumálsz a seggembe:)))
@Rodeo36: "te is abbahagyhatnád a basztatást mindenféle izével akkó' én is abbahagyom

a büdös lófasznak kell állandóan a heteróságotokkal meg mindenki más buzi felállással előjönnötök, rosszabbak vagytok mint a kerényi bubu meg a főnöke akit kituggyahányanbasztakseggbeésszájba a koleszban holmi leckemegírásért és diplomamunkákért...erről hallgat a fáma..."
anyád picsáját, mindig jösz a fasszal, utána meg besértöcc.
szeretlek, húzd le magad, termüpülén:))
@huzzadneki shakespeare:
példáúl képtárakat és szobrokat....hosszasan, miután elolvastam a hozzávaló könyvtárakat csakis eredeti művet a valakiről szóló valakinek a valamijét sohasem tehát mint Bartók mondja: csakis tiszta forrásból (mese a csodaszarvasról)
a nagy régi történetírókat figyelve arra, hogy milyen lábjegyzetek vannak hozzá ahogy Robert Graves-től is meg lehet tanulni, mialatt végigrágod magad egy könyvön és a hozzátartozó lábjegyzeteken addigra eléggé képbe kerülsz...azoknál akiknél ilyen nincs azaz nem említik a forrásaikat azoknál kritikusan olvasok vagy abbahagyom ha ellentmond olyannak aki elemezte...a tudós mindíg le meri írni miből és hogyan tájékozódott egy doktori disszertációban a lábjegyzet ugyanolyan fontos, mint az a pár oldal amit a delinkvens odarittyentett mint saját gondolatát valamiről

szóval ez...a filmek? én nagyon szeretem a kurva jó rajzfilmeket és az igazi mesefilmeket amik be is vallják, hogy ők mesék!!!!!!!! ehhez is bátorság kell és bölcsesség...nagyon sok mesekönyvre (amik megtanítottak olvasni és érteni mit is olvasok) már nem is emléxem de bennem élnek a mesék nagyon fontosak még akkor is ha a nagyi mongya a térgyére ültetve és simogatva a buksimat vagy a nagybátyám aki elmeséli hogyan lesz a tejből ami a tehénből kigyün annyiféle finomság, meg a gaz nak látszó búzából kenyér meg zsömle mert ő molnár is volt meg bortermelő és mezőgazda az öreg bölcs parasztbácsit imádom amint a kapanyélre támaszkodva bölcseket mond

az öreg bányász orosz hadifogságban volt és azt mondta (tudod én szeretem az oroszokat mert engem sohasem bántottak) hát kémény sem volt nemhogy okos ember...
és ilyenekből az emberfia tanul mert amikor ezt hallottam vacsora közben akkor már egy pár könyvtárat végigolvastam és mikor sikerült eredeti nyelven is mert annak nincs ugyanolyan zamata, mint az eredetinek, ha a fordító nem ad lábjegyzetet, akkor hazudik vagy kitalál dolgokat és nem törődik az eredetivel és akkor nem ér semmit a zenei antikváriumban törzsvendég voltam mert a zenét partitúrával a kezemben szeretem hallgatni és megtanulni is úgy jó, a Rózsavölgyi is egy kincsestár bár az mindíg drága volt akkor volt amikor megláttam megszerettem és a megtakarításomat ráköltöttem a Simón Boccanegra partitúrájára eredeti Ricordi 1975-ben 2500 forintocska...de nem bántam meg

na ilyen az élet számomra

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hát majdnem kimaradt...az a röntgen felvétel az viszi a dárdát

brühüyyy

ja, attól, hogy néger attól még amerikai elnök ami egy spec kategória
@Rodeo36:
A Varánusz szekerét a rúdjánál fogva te húzod be St. Louisba.

Ha nincs meleg pornó, akkor nincs munkavédelmi előadó se, csak munkásvédelmi előadó.
Ennek okán, a Jumurdzsáknak se félszeme volt, hanem egy szeme.
A buszról leszállni meg pláne necces, főleg ha nem vagyunk tőkésréce, szajkó, vagy rózsás kakadu.
@huzzadneki shakespeare:
egy valami nagyon fontos:

azonnal és végleg asszimilálni bármit amit értékként megismersz

ez az én módszerem, igaz ehhez kell egy fotografikus memória, és az, hogy amit egyszer elolvasok azt nem felejtem vagy ha igen akkor annak jó oka van (az a szemétládám, a felejtés)

és ezzel vége is

(ja és nyelveket tanulni csak szórakozásból mert jó eredetiben és...mindíg élőben nagyon kevés nyelviskolába jártam vagy ha igen az teljesen anortodox volt azaz főzés közben tanultunk meg kirándultunk)

brühüyyy

a tanulás az nem az, amikor valaki beül a sulipadba és les mint bözsi a moziban az butaság...bárhol, bármikor bárkitől (nem kell sszégyellni hogy ezt ettől, hát akkor "ettől" és kész...a negatív tudás is tudás de ahhoz neked pozitívnak kell lenned
@huzzadneki shakespeare:

na mindehhez kívánok jó egészséget és azt látom, tudod a magyar nyelv zamatát...kurvajó zamata van

a páros szerveinkből az egyik hiánya esetén "féltökűvé" lehet válni

ezt órákon át magyarázhatod egy angolnak vagy sok mindenki másnak

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:
most olvastam a fácsén:
a templombajárás ugyanannyira tesz kereszténnyé mint a garázsbanállás autóvá

aláírás: az igazmondó juhász

brühüyyy
@Rodeo36: Ahogy Kosztolányi megénekelte a hadvezéreket:

Napóleoni buzdítás katonáihoz:

Rátok tekint két félteke,
hogy féltek-e.

Egy agg póttartalékos sóhaja:

Mit ér, mit ér két félteke,
ha lóg az ember fél töke.
@épészmérnök:
azt látom imádnivalónak, amikor valaki a szikraforgácsoló meg a horizontáleszterga mellől azonnal Thermopülébe akar menni és le akar győzni háromszázezer perzsát mert 2500 évvel az ütközet után most éppen ők az útálatos kép a gógában...mint Thermopüle ugyanúgy Aquileia esetén sem tudta egyetlen történész sem véglegesen és pontosan megállapítani ki volt a győztes ha volt olyan egyáltalán...a halottak nem beszélnek azokból lesznek a csontvázak amelyek ki szoktak esni a kredencből a hadvezér aki hiúságában a "győzelem után fűvel fával összemarakodott majd kiderítették róla,, hogy simán hazaáruló és akkor száműzték na hová? hát Perzsiába ahol ölelő karok várták és a keblükre ölelték majd vele akarták megszerveztetni az újabb attakot a pofátlan görögök ellen (ugye Spártánál szemetebb seggfejeket keveset találunk történelemszerte) hivatásos háborúzó városállam akik abból éltek, hogy a "300"-aiakat bérbeadták csxatákra...dehát a zeszterga mellől ,esztsemlehettudnyi csak asztat, hogy azok a kurvák ott feketeseggűek mert csak...kurvára nem értek egyet a vallásos hülyeségekkel seholsem és bigottak különösen irritálnak de egy olyan ország amelyet mindenki támad mert nem akar behódolni csak ilyen módon marad meg önmaga, az inga kileng mindkét irányban...most a másik végin van majd megy vissza akkor lettek fekete seggűek amikor kibaszták Joe bácsit aki el akarta lopni mindazt ami nekik ér valamit és akkor...

szóval 2500 éve békében élnek de az nem jó...az afgánokról sem tudom azok mit csináltak, (azon felül,, hogy szegények) hogy mindenki azokat basztattya?

brühüyyy

és még van ilyen sok
@Rodeo36:

"_ugye ő volt az uccsó abban a sorban ahol a két térfoglaló megütközött Sparta meddig maradt fenn és hogyan? a sarki kóbor kutya nem eléxik Leonidas-ra de Xerxes neve fennmaradt

valahogy a történelem fintorog egy kicsit

Spárta nem akart dolgozni rabszolgákat akart és ingyemn mindent mint minden hasonló szarházi_"

Értem a logikádat.

Csakhogy ebben az esetben sántít.

Leonidasra a -sarki kóbor kutyákon kivül- számosan, ha nem is számozottan emlékeznek, így Rodeo is, ezen az anomáliát nem számítva olyannyira emlékeznek, hogy nem csak az emberiség krónikájában van feljegyezve neve és tette, hanem még filmmel is emléket állítottak neki, még ha üzleti érdek is van a motivációban.

A hajdani görögöknél működött a társadalmi munkamegosztás, a harcosok harcoltak, az építők pedig építettek. Leonidas pedig betöltötte funkcióját -nem 'középiskolás fokon'.

A 'zoknik' lehet, hogy nem ismerik Leonidas nevét, de megnyugtatlak Xerxes nevét sem, hacsak nem azt gondolják, biztos sexről van szó, csak el van írva, vagy valami különös pozitúra.

Úgy látszik elemi szükségleted, hogy a nagy dolgokat leszóld, én azért régi ismeretség okán emlékeztetlek arra, a szocializmus építésen és zenén túl is van élet, s annak nagyszerűsége nemcsak az eeelvtaaarsak eees eeelvtaaarnők elhamvadt ésd csalóka reményeiben továbbá örökbecsű szimfóniákban és a világ harmóniájában mutatkozik meg, hanem olyan 'világraszóló' helytállásokban is, amelyeket több ezer éve őriz az emberiség emlékezete, nevezetesen Thermopüla, Szalamisz, Maraton... -Poitiers... Nyergestető...

Rémlik még valami:
"Itt fekszük vándor, vidd hírül a spártaiaknak:
Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza."

Ugye.
Úgy látom Rodeo papa alternatív történelmet tanult, ráadásul szelektíven. Érdekes, de elég fura nézet. Pláne, hogy ott Thermopülánál ott a Leonidaszra és a többire emlékező szobor, Xerxészét meg...
@jaegtoer:
mivel spártai üzleteknek semmi közük a magyarországi szocializmushoz, megmaradnék annak a ténynek a vizsgálatánál, mely szerint az atheni és a spártai városállam egymással is folyatott érdekellentéteken alapuló viszályai valamint egy sohasem megvalósult pánhellén birodalom álmain túl ez a politikai motívum mai oktrojációja, mely szerint a nagy erős ellenséget is le tudja győzni egy maroknyi hős az egy szemenszedett baromság...abban a térségben számtalan kereskedelmi és területi, termelési vita megoldása eredményezett háborúkat vagy kisebb nagyobb konfliktusokat amelyek végigvonulnak a térség közel 1000 éves történelmén hogy az újkort már ne ártsuk bele bár a római birodalom nagyon érdekesen állta a görög szuverenitás kérdéséhez és abban a görögök nem tudtak kölcsönkérni athénból egy Leonidast sem és temisztoklészt sem maradt tehát az ami ma is látszik kedves szép ország vidám lakókkal akik sajátos és nagyon kellemes életvitelük révén kivívták mások ferdénnézését...de attól még jól megvannak...

tehát az Iliász, Odysseia ésaz Argonauták hatalmasm eseményfolyama és a konkvisztádorok korai elődjeinek hősi történetei maradjanak meg annak amik mint a későbbi keresztes hadjáratok és felfedezések azaz gyarmatosítás és a könnyebb élet hajhászása mások kárára mai napig sehol sem valósult meg az egyenranguság alapjára épült gazdasági szövetség még az oly nagyon istenített egybesűlt államok az atlanti pocsolya másik oldalán sem ahonnan most én is firkálok

tehát mindenféle ilyen és hasonló vagyonszerzés véráldozattal messzemenően undorítónak tartok és elítélem és ahol érem ki is gúnyolom mint ezt most is itt is

tudod azt kurvára útálnám (megtörtént) hogy valaki rámdönti az ajtót keretestől és elhozza a szabadságot pofánbasz és nekem ennek örülnöm kell és elveszi a pénzemet a házamat és aminden másomat mert az neki jár met ere járt és ő ossza a szabadságot meg a demokráciát

a kurva annyát neki

brühüyyy

értékeld már újra a sok szentfazék elméletet amit a nagy hősök emlékére állítasz ugyanolyan mint amit most nem mernek felállítani pedig majdnem kész a szép sasos meg angyalos hacaca ahol a történelmet megint átfestették és a múlt mint az neki szokása megint más álruhában sétál a köztereken...

a szocializmus neked nem tetszett vagy most nem tetszik az a te gondod de azoknak akik a valaminek a lerombolásából jól megélnek azoknak én a lámpavasat és a hideg gyilkot találom megfelelő jutalomnak

brühüyyy (ha még nem mondtam volna)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
miért nagyobb hős a leonidas mint a xerxes?

tudod a régi tréfa jut eszembe:

a Vadászok hetilapjában megjelenik egy fényképes cikk arról,, hogy milyen szép nagy medvét lőtt a Józsi a naves vadász (hogy ne hívjam Leo-nak aki akár leonidas is lehetne)

mit gondolsz ugyanerről az eseményről a medvék heti hírharangja mit írt?

sic transit gloria

brühüyyy

ja...és neked is ugyanazt
@jaegtoer:
ja...hogy egyszerű legyek: minden hazafias tett azzal kezdődött, hogy a hős visszaütött...

ki is győzött ott a szorosban, miután a vihar besegített...csak nem? hát hogy mik voltak?

brühüyyy

egyébként a harmóniára visszatérve: a világ azért létezik mert a harmónia ideiglenes, transitório, mialatt az "anyag" inherens hiájából kifolyólag mozog azaz létezik a Perpetuum mobile nem kell kitalálni, úgy hívhatjuk, hogy VILÁG

brühüyyy

az ember is attól ember mert teljesen tökéletlen a tökéletes ember nem létezik

már a lét csak ilyen tréfás

trallalalalalala hisz moll ban, vagy kan dúr ban esetleg dirr dúr ban
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

látod, ha hallgattál volna bölcs maradtál volna

evezzél tovább, az megnyugtat?

brühüyyy

egyikőtök sem meri elárulni (pedig a penész megesz, hogy megtuggyam) hogy miért lettetek fideszesek olyan vonalasok vagytok mint egy kottapapír
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

ez a másik hős

próbáld megérteni amit ezzel én akarok mondani neked

www.youtube.com/watch?v=OHhTNfA0-nk

brühüyyy

asszem megérted
ha már hajnalban "vérengzés" megy, egészségetekre!

www.youtube.com/watch?v=Yp2oBnhtoL8
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez egy nagyon részeg ember kézírása és Hemingway -tudtommal-nem tudott magyarul...egyébként öngyilkos lett valami okból

brühüyyy

most Björling Gina Cigna szól egy Trubadúr 1939-es felvételéről az igen
@guma:
lámpavasak már melegek?
brühüyyy

vagy mikor?
@guma:
ezt neked szemlyesen
www.youtube.com/watch?v=GB2z6UL6RH4

brühüyyy

keress valakit aki az utóbbi 60 évben ezt jobban tuggya....hahahahaha...bárkit és küldd el
@Rodeo36: @guma: Valahogy nem kultiválták a magyar pálinkát. :)
@guma: Ne légy kiütve inkább olvasd el, hogy valójában mi történt.:) Tudod épp az előbb említette Rodeo, hogy vajon mit írt a medvék heti hírharangja. :)

Az Index/HVG/444 érdekkör figyelmébe: így néz ki egy korrekt tudósítás a hódmezővásárhelyi eseményekről. Eleve úgy kezdjük, drága bogaraim, hogy oda is megyünk a helyszínre, és nem Pestről találjuk ki, hogy lehetne egy jót mocskolódni. Köszönjük a Szeged Ma munkatársainak korrekt hozzáállását.

szegedma.hu/hir/szeged/2014/06/lovoldozes-kommandosok-eltort-lcd-tv-vasarhelyen-jart-a-tolvajkergetok-video.html#comment-341078

Amúgy meg ezt is érdemes megszívlelni..Ö

"Először is oszlassuk el néhány önjelölt jogdefiniátor tévképzeteit. Gáz-riasztó pisztoly engedély nélkül vásárolható és tartható. A közterületen való viseléshez kell egy formális engedély. A videó viszont egy magánház kertjében készült, ahol a pisztoly gazdája jogszerűen, a tulajdonos engedélyével, és érvényes bérleti szerződés birtokában tartózkodott. Ezzel szemben a pofán lőtt szegény áldozat erőszakkal hatolt be oda, fenyegetőzött. Többszörösen büntetett, erőszakos bűnözőről van szó, aki korábban embercsempészetért ült, kábítószerrel kereskedik. Az, hogy ez az "ő háza" csak annyiban igaz, hogy pár hónappal korábban veréssel és fenyegetéssel kikergette onnan a jogos tulajdonost. Amennyiben ez valaki szerint tulajdonjog megállapítására alkalmas, ahhoz szívesen elmegyünk tulajdonjogot szerezni az ingatlanában.

Jött aztán egy pár elmebeteg, akik "önbíráskodásról" sipákolnak, és azt hiszik, lovagi tornához kértük fel őket bírónak. Kedves idióta Gyerekek, szó sem volt erről. Az, aki azon rinyál, hogy "túlerőben támadtunk", vagy hogy "ok nélkül ráfogtuk a pisztolyt" szegény bűnözőre, azok menthetetlenül és sajnálatos módon élet- és társadalomképtelenek. A saját egyesületünk által bérelt magánterületre annyian megyünk be, amennyien akarunk. Ha valaki oda erőszakkal behatol, és szakosztályvezetőnk karját megragadva ki akarja onnan őt lökdösni, arra még szép, hogy a szakosztályvezetőnk ráfogja az önvédelmi fegyverét. Ha ezek után megpróbálja kicsavarni a kezéből, miért is "aljasság" meg "cigány tempó" pofán lőni? Egy olyan alakot, aki verőlegényeket küldött egy 55 éves nőre, mert azt beszélni mert a megyei újságnak arról, hogyan kergette ki őt az otthonából? Ejnye, Gyerekek, nektek a társadalomtól elzárva, közrendvédelmi felügyelet mellett kellene élnetek, mert közveszélyesen ostobák vagytok...

Aztán van egy pár önjelölt vizsgálóbíró is, akik szerint a videó "nem támasztja alá a korábban írtakat", mármint hogy Borbás öklöt emelt Tomcatre. Miért, ti látjátok a kezeit a videón? Az egyik kezével megragadta TC karját, a másikkat ökölbe szorította, ütni készült. Ezért fogta rá a pisztolyt. Mi ott voltunk, és mind a tizennyolcan láttuk. Ti meg nem. A továbbiakban az szólaljon meg a kérdésben, akinek írásos meghatalmazása van Borbástól, hogy ő a jogi képviselője.

Ha továbbra sem értetek valamit, kérjük, olvassátok a kommentárokat, már ha tudtok olvasni.

www.facebook.com/tolvajkergetok/posts/636953233063827
@Rodeo36: hahaha

te vagy a világ legnagyobb szélhámosa!
:)
@guma:
és ez Corelli élőben (ha Palermo-ban nem produkáltak lelőtték hahahahaha)

élő

www.youtube.com/watch?v=WDaUN7E-L6k

brühüyyy
Boccs az Offért. @Rodeo36: mellett szeretnék kiállni, mert hogy piszokul igaza van. A történelem indokolatlanul sokat foglalkozik olyan "hősökkel", akik a fegyveres (néha civil) ellenfelek nagyipari módszerekkel történő megsemmisítésében voltak "nagyok".

Csak pár példa, Makedón Alexandrosz, Hannibál, Bonaparte Napoleon, ...

Az Eu-nak két borzalmas nagy háború kellett ahhoz hogy rájöjjenek, az erőszak nem old meg semmit.

És hogy milyenek a honfoglalók, a hon felszabadítók? Tessék elmenni Ukrajnába, keletre. Ott mai napság lehet látni "hősöket". :-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: :(((

hanyagoljuk egymást!

a pálinkát nem bírták az amcsik, én meg ezt a tömény hülyeséget nem bírom, akkor sem ha a bicajlopásnál megmutatták mit csinálhat egy önkéntes csapat sikeresen...

itt azonban: NINCS mentség amikor "fegyvert" nyom valaki arcába...
ha szerinted ez normális, akkor valóban menj a picsába!
@guma:

"ha szerinted ez normális, akkor valóban menj a picsába!"

Ez a vérengzés enyhébb formája:))
@guma:
az opera két istene abban amiben hangot kell produkálni

www.youtube.com/watch?v=AZaOf2t4zFc

brühüyyy
@guma: Megint fordítva ülsz a lovon és látom már az értő olvasás sem megy. Az egyesület tagjai voltak otthon (a ház tulajdonosának bérleti szerződésével) és önvédelmet alkalmaztak, egy többszörösen büntetett, erőszakos bűnözővel szemben, aki korábban embercsempészetért ült, kábítószerrel kereskedik és akkor ott rájuk támadt. Az, hogy ez az "ő háza" csak annyiban igaz, hogy pár hónappal korábban veréssel és fenyegetéssel kikergette onnan a jogos tulajdonost.

Nyilván amikor majd a bíróság jogerős ítélete is megszületik az ügyben, már egyik médiumot sem fogja "izgatni" a dolog, ahogy téged sem. :)
@Orica Középföldi: :)

ez csak szabadon választott elvonulási lehetőség, hogy fejezze be a magánszférám zaklatását undormányaival...

lehet, hogy meglepő de tájékozódom ugyanis, ha valami szemen köp (hű, de vigyáztam, hogy ne indulatból használjak szavakat...)!
@guma: Az ilyesmikről már nem is beszélve. Tudod a mai magyar valóság. :(

"Benyhéné erre elment a rendőrségre, ahol megint csak hümmögni tudtak, majd közölték, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni, menjen el polgári perre, és kérjen kilakoltatási végzést. Arról, hogy kivonuljanak és intézkedjenek a magánlaksértő ellen, hallani sem akartak. Azt is elfelejtették közölni, hogy magánlaksértés miatt magánindítvánnyal élhet. Csak azt hajtogatták, hogy Borbás és a nője "birtokon belül vannak", tehát nem lehet eljárni ellenük, gyakorlatilag sérthetetlenek. Ez egyébként nincs így, de ez nem zavarta őket. Még a jogi doktorátussal bíró bűnügyi osztályvezetőt sem.

Hát jó, elment Benyhéné a polgári bíróságra, ahol sepec alatt hoztak egy kilakoltató végzést, ami jogerőre is emelkedett. Eszerint Borbásnénak és a pereputtyának 2014 január 20-ig minden ingó vagyonával együtt el kell hagynia a lakást. Persze ennek a bidámbidámok nem tettek eleget, Borbás továbbra is ott pöffeszkedett a lakásban. Benyhéné hiába ment el végrehajtóhoz, az is csak hümmögött, ígérgette, hogy "majd intézkedik", aztán nem intézkedett. Mint később kiderült, a végrehajtó jóban volt Borbással. A rendőrség pedig szintén nem kívánt foglalkozni az üggyel, elvégre "nem az ő dolguk"."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

na meglátszik mennyire nem figyelsz mit szarnak törvénybe a jobbik segítségével!

jelenleg és az új szerint is a házon belül levőt védi a törvény!
a többi önkény!

akkor sem hallottam a jobbik szavát amikor kósa javasolta, hogy állam v önkori érdekből a lakást, házat "elvehetik"...
ez is jogszabály azóta!

szóval hanyagolj, mert én mást tolók neked mindjárt, ha az orrodig sem vagy képes ellátni.
nem engem kellene győzködnöd, hanem csapatodat, hogy a törvénytelenül születő, törvényekkel szembenő törvények ellen lépjen fel - ha igazán rendet akarsz!
@Rodeo36:

te ezt én most, mivel érdemeltem ki?
(fojtogatás azért nem lesz, ugye? hahaha)
@guma: Ne légy megint eltévedve ez egy civil szerveződés. :)

"A csapat vezetője később elmondta, hogy azzal fenyegették, hogy magánlaksértés miatt indítanak ellene eljárást. Kérdezte, hogyan valósított volna ő meg ilyesmit, ha a tulajdonos jelenlétében, mint szerződéses bérlő tartózkodott a jogszerűen birtokba vett ingatlanban? Megint jöttek neki ezzel a szar szöveggel, hogy mivel Borbás életvitelszerűen ott él, ezért nem léphetett volna be.

- Maga mit csinálna, ha bemennék a lakásába hívatlanul? - kérdezte a rendőrtől.
- Kidobnám. Ez magánlaksértés lenne.
- És ha akkor mennék be, amikor nincs otthon? Ha arra érne haza, hogy a nappalijában nézem a tévét?
- Akkor is!
- Na és ha akkor megyek be, amikor nyaralni megy, és két hét alatt jól belakom a lakást?
- Az más, mert akkor már életvitelszerűen tartózkodik ott.
- Értem. Kérem, akkor definiálja, megfelelő törvényi hivatkozással, hogy egy folytatólagosan elkövetett bűncselekmény mennyi idő után válik jogszerű cselekménnyé.

Ilyen törvényhely természetesen nincs. A magánlaksértés sosem válik jogos lakáshasználattá. Pontosabban egyetlen esetben, 15 év elteltével, elbirtoklás útján, de akkor is csak amennyiben az eredeti tulajdonos nem emel kifogást. Más esetben, így Borbás esetében is, bűncselekmény valósul meg.

A lezajlott jogtechnikai kísérletben igazi győzelem azonban az, hogy bizonyítékot szereztünk rá, hogy a rendőrség karhatalmi erővel tart fenn egy hatalmas kárt okozó jogtalanságot, felrúgva egy sor eljárásjogi és egyéb szabályt. Ez pedig nagyon jól fog jönni abban a polgári perben, amit Benyhe Jánosné a közeljövőben a segítségünkkel indít el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ellen. A per követelése a lakás ára lesz, hiszen elbitorolt otthonát nem védték meg, és arra kényszerítették, hogy elhagyja azt. A rendőrség fogja megfizetni az álszent mellébeszélésekből fakadó károkat. Majd meglátjuk, meddig marad a helyén egy-két rendőri vezető, ha több tízmilliót kell kipengetnie a "hitközségnek" azért, mert elfelejtették elolvasni a megfelelő jogi szakkönyveket. A csapat vezetője szintén pert indít jogtalan és indokolatlan előállítása miatt."
@rdos: persze, csak pl Bonaparte tett is valamit Franciaországért. Tudod törvénykönyv, pénzügy stb.
@Penivaldes: szia! :)

úgy ismersz mint aki bárkit bántani szeretne?
viszont van egy pont, amikor emberi mivoltomban gyaláz meg az, ha nekem akar alattomos dolgokat igazságnak eladni folyamatosan és kitekerve...

hagyjon békén.
sokszor kértem erre!
de ő ugródeszkának használva engem egy témát akar a torkomon lenyomni, hogy okádjak egy kicsit...
hogy merészeli ezt?
bántom én?
mi a fasznak nem talál más játszópajtást és helyet ahol megértik és újjongnak badarságainak?

és nézd meg azt is mennyit ért meg vagy fog fel abból amit mondanak neki. borzalmas...
@Rodeo36:

Amennyiben kettő szín van, úgy teljesen igazad van. Ha ennél több, akkor máris érdekesebb a kép.

Este megkapod a többit. Elöljáróban annyit. Előre megfontolt szándékkal, folytatólagosan ostorozod az itthoniakat, hogy nem állnak ki magukért, nem szegülnek szembe a felcsúti istenkirálylabdakergetővel szemben.
Miért baj ez, ha más esetben meg a kiállást, szembeszegülést pocskondiázod?

A citált görög teljesítményt esetleg nem a 4-5 évszázaddal későbbi körülmények közepette fennálló feltételeket alapul véve kellene értékelni. litert a literrel, kilot a kiloval. Mindazonáltal "a görögök" adtak annyit a világnak, hogy ami utána jött, csak lábjegyzet és technológia.
@guma:

franco corelli a MET 1961 bemutatkozik élő...a többi a fantáziád

Verdi: Il Trovatore) Metropolitan Opera, January 27, 1961

"Ah, si ben mio...Di quella pira"

Manrico............................... Franco Corelli
Leonora.............................. Leontyne Price
Il conte di Luna.................. Robert Merrill
Azucena.............................. Irene Dalis
Ferrando.............................. William Wildermann
Ines....................................­... Helen Vanni
Ruiz....................................­... Charles Anthony
Un vecchio zingaro............. Carlo Tomanelli
Un messaggero................... Robert Nagy
maestro direttore................. Fausto Cleva
maestro del coro.................. Kurt Adler

www.youtube.com/watch?v=EMOwlLLcgEc

brühüyyy
@jaegtoer:
tudhatnád, hogy a lófasz a maiak seggébe

megérdemlik amit kapnak

majd később

beszélünk

www.youtube.com/watch?v=EMOwlLLcgEc

ezt hallgasd ha ezt tudná bármely magyar nem lenne szar és ez 1961
@guma: Szerintem megint eltúlzod. Bedobtál egy témát, szokás szerint már a fősodratú médiák által elferdítve, én meg szimplán csak felhívtam a figyelmed arra, hogy valójába mi és miért történt ebben az ügyben.
Az pedig jól jellemzi a mai magyar valóságot, hogy egyesek és már a hatóságok is a megátalkodott bűnözőket védik, a jogkövető állampolgárokkal szemben.

Amúgy semmi bántás nem volt, hiszen csak megjelenítettem az igazságot ebben az ügyben, úgy, ahogy az valójában történt.

Nyilván akiknek ez a bűnöző eddig tönkretette az életét azokért nem ejt könnyeket a 444 meg az index sem. Az megszokott, na de ha netán vannak akik civil kurázsival fellépnek ellene (mivel a hatóságok nem védik meg a jogkövető polgárokat), na az már felháborító.
@jaegtoer:
megvárlak....most rumcájsz van meg a leszarom a bárki faszát

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=EMOwlLLcgEc
@rdos:
úccse értik

de azért kösz a részvét

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

utolsó esélyed tőlem: nézd meg a linkem...

nem neked dobtam be és nem elferdítve (hitetlenkedett a posztoló(!) is)...

ott a hsz-k fontosak, ahogy tépelődnek a témán az emberek...

másról nem tudsz jelenleg meggyőzni, csak amit látok a saját a videójukon...
a körítés, a szöveg nem rúg labdában csak a bíróságon...

ne akarj képesítés nélkül bíró lenni, én sem vagyok az.
felfogtad, mi a bajom az egésszel és veled?
megyek húnyni
brühüyyy
addig élvezzétek de vigyázzatok
@guma: Persze. Te amúgy felfogtad, hogy mi a baj a bűnözök istápolásával?
@Penivaldes: Tudom. Ezzel együtt a revolúció vagy evolúció dilemmában hagy legyek evolúció párti. A forradalom, a rebellió nem tesz jót a városképnek. :-(
@Rodeo36: Ma a "háború" felénk, szerencsére a "lelkekért" folyik, és csak pénzzel vívják. A fősodrat persze terel ezerrel, de az igazságot nem lehet örökre elhazudni.

Hallottad? Igaz hogy bulvár, de rájöttek a Loch -nessi szörny titkára.

Kiedrült, hogy nincs is neki titkára. :-)

Jóccakát.
@tristen2005: ő maga vette fel a telefont is.
Itt a király a beszél:)
@Rodeo36:

"_úccse értik _"

Már miért ne értenék? A hülyét én játszom, csak most, csak neked, mert megérdemled:)Sőt! a hülye is én vagyok. Nem dicsőség, de ez van, de legalább az enyém.
hábazmeg, nem kis tudományos tejjesitmény eljutni a seszták ofsór lovagtol leonidasig és vissza, ámbár a tudomány mai állapotába a faszméregetést mán elektronikus sublerrel végzik. monthatom esztet úgy, hogy itten nálunk svalbárdon meglehetősen spártai kötülmények között kénytelenek élni a zuzmók a klimax változás következményeképp, ám esztet a nyenyecek nemigen veszik tudomásul, mer náluk az ofsór az ofsór, nem pediglen rénszarvas vész.
@jaegtoer:

nu, lássa, ezér kedvencem nekem a józsef tetralógia thomas manntul, nem pediglen hollófernyiges kalangyai fehérlófiával. leheccséges, hogy errül a hétszünyü kaponyányi monyóknak más a véleménye, de akar a radai rossebb kását zabálni a kentek hasárul.
@hacsaturján:

Hiába is dohog kedves Mester. Gondoljon bele, hogy nézne az ki, ha egy 90 éves nyikhaj 2500 év múlva azon merengene hogy a svalbárdi réntenyésztők egy lusta mihaszna élősdi népség volt és még a zuzmót is merő rosszindulatú szórakozásból zabálta föl a rének elöl, mert a rántott jércemell krumplipürével és tejfölös uborkasalátával már nem felelt meg az affekta népségnek.
mellesleg, termopülé elkerülhető úgy, hogy a zember lamiánál kissé jobbra tartva béereszkedik a tempe-völgybe, csakhogy ottan meg lord byron hejett könnyedén beleütköszhet egy cigány bucsúba a vénusz forrásnál, oszt csak nészhet ki a fejibül, mint a piroska nagymamája, hogy ottan mennyi perzsa van. mer azon alszanak.
@jaegtoer:

mán megbocsásson kelmed, de én inkább röhögök, mer ezér, külön nem vagyok hajlandó egy elektronikus sublerbe befektetni.
@Orica Középföldi:

némi igyekezettel megtalálnám a megfeleleő passzust a dörmögő dömötörnél is, csak lusta vagyok.
@Penivaldes: Aha. Étem.
Azé', aztat tudod, hogy ez öléggé selmecigabis válasz vo't.
@hacsaturján: "könnyedén beleütközhet egy cigány bucsúba a vénusz forrásnál"

Mély szegénység és üldöztetés: 13 méteres Hummer limuzinnal ballagott az óvodás, házat kapott ajándékba.

Bakson, a Mária-telepen 1200 fős, ballagással összekötött születésnapi mulatságon ünnepelték az egyik búcsúzó óvodást. A leendő kisiskolást a faluház előtt 13 méteres limuzin és Kis Grófo várta.

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/limuzinnal_ballagott_a_baksi_ovodas/2384283/
@hacsaturján:

Tisztelt Mester!

Maga már éppen eleget fektetett maga tudja mibe, de jó tudni a has-kása-evés viszonylatban a hozzáállását, mert az ellenkezője erősen viszolyogtatna, ellenben ez az elutasítottság mégiscsak azt jelenti hogy svalbárdon rendben mennek a dolgok s a házmesteri stallum mellett a rénekre is jut elég idő, meg jó szó.
@jaegtoer:

ó, hogyne! nálunk mindig svalbárd van (mink eszt így mongyuk), máshol meg más van.

hvg.hu/gazdasag/20140602_A_magyar_csaladok_fele_ehezik

mondhatom erre, hogy rohaggyon meg a kapor, de akkor még asse lesz.
@hacsaturján:

Végül is mint mindig, megint igaza van Mester, egyszerűen nem tudok leszokni erről a káros és kóros kivagyi fontoskodásról.
-*-

Hanem az az éhezés az megrendítő. Különösen akkor, ha közben azt is tudjuk, hogy mennyi élelem megy pocsékba és szemétbe és szemétre.
@jaegtoer:

nu, hajja! nap mint látok elégedett kukabúvárokat és nem tudom, hogy üket mire véjjem a statisztikába.
@hacsaturján: De miért bánatos, miért nem vidám? ;)
@hacsaturján:

ha ekűd, hanem, ők a statisztikai hibaszázalék.
Ellenben, ha mindezt láttam volna előre 28 évvel ezelőtt, hagytam volna minden szalmaszálat a petsába.
Ha érzed az Orbán rezsim fojtogató bűzös leheletét, akkor hallgasd meg a dalt, s menten jobb kedvre derülsz!

www.youtube.com/watch?v=YQaW1HCxJSA#t=57
@hacsaturján: .)

köszönöm mester az egyszerű és érthető szavakat.
van ami egy népcsoportnál jellegzetes és 1, 1 eseményre összejön a rokonság apraja, nagyja (vannak akik rongyot rázva tehetik)...

a magyarok meg egymást marják és már a szűk család sem ül jeles napon sem együtt asztalhoz.
milyen szerencsések a rénjei, hogy csordában egymásra vannak utalva...
@jaegtoer: :))))

nehogy má' erről is leszokj!
mi marad akkor nekünk? ezt a kis szórakozást, okulást nem sajnálhatod tőlünk! irgum-burgum :DDD
@huzzadneki shakespeare:

itt magyarul van kicsit vadabb szöveg, igaz nem olyan fülbemászó hangon danolják :)))

offforever.blog.hu/2014/06/02/b_lga_bezzeg_regen
Német Zsolt külügyi államtitkár épp most adja elő élőben a parlamentben, hogy Bajnai Bilderberges részvételének nem, de Martonyiénak felettébb örülnek. :)
@guma:

tuggya, mondandómban nem szeretnék gáza szküllája és ciszjordánia karübdisze között elveszni, ezér igyekszem a fostalicskát gyorsan kikerülni.
@hacsaturján:

Nem hivalgó, cifra páva
Nem modern az én szivem.
Egyszerűség lakik benne
Mosolyogva szeliden.

Egyszerü, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szivem sugja őket,
Nem is olyan nagy dolog.

Ugy csicsereg az én szivem
Egyszerüen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.

Ami a szivemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versirást.

Egyszerü és tiszta nóta
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.

A jó isten egyszerünek
Alkotta az eszemet.
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelidség, szeretet.

Kicsi hunyhó, szerető sziv,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még.
@guma:
Az igazság az igazság, bárki szájából is hangozzék el!

Egy diktatúrában mindig kell kreálni külső ellenséget, aki ellen lehet harcolni, szabadságharcot vívni.

Egyébként a magyar cég sem ad többet egy fityinggel sem a dolgozóinak mint a külföldi.

De, ha nem lenne itt a Hankook, a Samsung, a Lego, a Knorr Bremse, a Siemens, a Merci, az Audi etc..., már régen egymást faltuk volna fel.

Jó és piacképes termékeket kell gyártani, aztán elárasztani vele Spanyolországot, Ausztriát, Japánt, Szlovákiát, az USA-t stb...
@huzzadneki shakespeare:

Húzza, nem húzza, ne játszadozzon itt olyan szavakkal, hogy elárasztani, amikor hamarosan nyakunkon az árvíz. Abban jók vagyunk. Mindazonáltal szabadságharcunkkal el van árasztva Európa. Ez ugyan nem piacképes termék, de vannak jóakaróink ugyanezen szabadságharc fonák oldalán. Még a végén sikerül.
@jaegtoer: @Rodeo36
A mai hat óra körüli eszmecserétek érdekes, értelmes beszélgetés, engem megfogott.
Máskor is szívesen olvasnám.
@DR. INKVIZITOR:

Haldoklik az öreg skót, a család összeül,
mert a temetés egy, vagyonba kerül.
Megszólal az öreg skót, sebaj gyerekek,
nem kell ide lovaskocsi, gyalog kimegyek.
@DR. INKVIZITOR:

a rezsi védő kollektíva már dolgozik a halhatatlanság beveztésén.
@hacsaturján:

"dolgozik a halhatatlanság beveztésén."

Sima ügy.

Törvényt hoznak, hogy alanyi jogon jár/kötelező a halhatatlanság.
Aki nem tartja be, azt jól megbüntetik.*

(*eseti elbírálás alapján...)
@Penivaldes:
Valami csoda folytán idehaza még a jónevű Gyulai húskombinát is seggre tudta ültetni magát, pedig ott igazán remek termékeket gyártanak.
Már csak kettőt kell aludni: Megírjuk! :)

A héten lerántják a leplet Kerényi Magyar Krónikájáról

hvg.hu/itthon/20140602_A_heten_lerantjak_a_leplet_Kerenyi_Magyar
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát, pajtás, ebből a sztoriból masszívan megáll minimum a csoposrtosan elkövetett garázdaság valamint az önbíráskodás tényállása.

"Önbíráskodás:

368. § (1) Aki abból a célból, hogy jogos vagy jogosnak vélt vagyoni igénynek érvényt szerezzen, mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha az önbíráskodást
a) fegyveresen,
b) felfegyverkezve,
c) csoportosan,
d) védekezésre képtelen személy sérelmére
követik el.
(3) Nem valósul meg önbíráskodás, ha az erőszak vagy a fenyegetés alkalmazása az igény érvényesítésének megengedett eszköze."

"Garázdaság

339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a) csoportosan,
b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva,
c) fegyveresen,
d) felfegyverkezve vagy
e) nyilvános rendezvényen
követik el."

És ki is fogják mérni, akármenyire is jogtalanul tartózkodott a bérlő az ingatlanon.

Ez a baj ebben az országban, hogy itt semmi sem működik. Se a rendőrség, se a bíróság, se a végrehajtó, se az egészségügy, se a közlekedés.
Ez egy ilyen elbaszott ország. De attól, hogy önjelölt polgártamások átveszik a szerepet a rendőrségtől pl, még nem lesz kevéssé elbaszott, sőt, sokkal elbaszottabb lesz.

Az akció talán arra jó volt, hogy az elbaszottságra felhivja a figyelmet, de ebből az akcióból megint csak kevesen szűrik le azt, hogy nem elsősorban a bűnöző romákkal van itt a probléma, hiszen kevésbé elbaszott országban ezeket a figurákat minden további nélkül lehetne kezelni, hanem a rendszer elbaszottságával. És mivel bűnöző mindig volt és lesz, akár roma akár nem, az elbaszottság meg marad, ezért ebből soha nem lesz élhető és normális ország. Mert a polgártamások országa sem lesz élhető, legfeljebb másként elbaszott.Nekem az se kell.
@jaegtoer:
jéghátán hisztéria nagyon veszélyes doppelgänger és axelpause....de van aki így szereti halotti lepelben

csak ki ne láccon...arra nagyon vigyázz kineláccon mert akkó' snassz

brühüyyy
iszolterendesen?
@jaegtoer:

Bizony, Viktor úgy várja már azt az árvizet, mint Szegény Tímár Zsófi az elkószált férjeurát (akinek két hamis szempár feketítette meg a lelkét).

Anikó asszony már szépen kifényesítette a gumicsizmát, ott figyel a hűtő mellett.
A TEK is teljes harckészültségben, nincs ellenfél!
Küldheti ránk a vizet az a gyarmatosító bitang unijó, meg nem rettenünk!!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!!
@DarthVader: Na mibe, hogy a civilek megnyerik majd a pereket? Amúgy elmeséled, hogy te mit is csinálnál, ha bűnözők elfoglalnák a kb. 40 millás házad és elkezdenének benne életvitel szerűen éldegélni, te meg mehetnél panaszra ahová akarsz, mivel a rendőrség is szarna a jogerős bírósági végzésedre? ;)
@DarthVader: Amúgy meg nem fogják kimérni, mivel csak három kamera rögzítette, hogy az ingatlan bitorló támadott, + kb. 18 tanú, arról nem is beszélve, hogy a civilek voltak a jog szerint otthon.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és semmi ló meg a Lehel piaci kürt Ő...pedig nyerítve mennyivel szebb

inkább hammerezzenek mint eltanúlják a szentek kezitől hogyan is hajlik

tudod e mi a jó a fejessalátában? nem?
hát az, hogy hajlik, milennehanem?

szép kis ballagás...csak a 12 lovat hiányolom a hammer elől és a gyeplőket

brühüyyy
így olyan snassz
@Penivaldes: Szerintem ti sem de majd a bíróság eldönti. Térjünk rá vissza néhány év múlva.;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: néhány év múlva nyomom sem marad.
csak önbiráskodással nem oldunk meg semmit, az égvilágon semmit. csak azt hisszük.
@Penivaldes: Meg is lepődnek a bűnözők, amikor ugyanazt kapják, mint amit ők tesznek másokkal.
Amúgy azt hallottad, hogy már San Francisco városában is működnek Tolvajkergetők? Úgy hívják őket, hogy rendőrség. Érdemes megnézni a videóinterjút a kerékpártolvajokra vadászó rendőrrel.

www.nytimes.com/2014/05/28/us/police-use-high-tech-lures-to-reel-in-bike-thieves.html?_r=2
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Tolvajkergetőkkel nekem egy bajom van, hogy elkezdett igazságosztó szerepet játszani, és keresni az izgalmat. mintha nem elégítené ki őket az amiért eredetileg létrejöttek.
Veszélyes terep.
Kergessék a kerékpártolvajokat.
@Penivaldes: Más tolvajokat is kergetnek, meg ugye állatkínzókat is. Egyébként ők is csak egy tünete annak a nem működő országnak, amelyet ide rittyentettek nekünk a politikusok és az ál jogvédők és amiről Vader is írt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tekintettel az ország elbaszottságára, én is a Tolvajkergetők-féle társaságra támaszkodnék, vagy esetleg egy ellenérdekelt kokero bandára :)

De ez nem jelenti azt, hogy mostmár igy lesz a jó és követendő, és innentől tolvajkergető bandák fognak érvényt szerezni a vélt vagy valós jogosultságnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na látod. ott úgy hívják őket, hogy rendőrség. Ott a rendőrség teszi a dolgát. (Mellesleg nem okoz neked erős cognitiv disszonanciát, hogy annak az országnak a rendőrséget tekinted követendő példának, amelyet szivből utálsz? )
@DarthVader: Ez sem igaz. Jártam ott is és nem utálom őket, főleg az embereket nem. Az megint más kérdés, hogy sok szempontból kritizálom a politikájukat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem az ál jogvédőkkel van a baj, Gábris. Az egész ország úgy csinál, hogy nem csinál semmit. Ha egy hangyányi lehetősége van arra, hogy ne csináljon semmit, akkor ebben az országban mindenki semmit sem csinál. Nem tudom, érted-e?
Ha egy hivatal megteheti, hogy bármilyen aprócska ürüggyel elküldheti a kuncsaftot, akkor egészen biztosan nem a probléma megoldására koncentrál, hanem elhajtja a kuncsaftot a vérbe. És ebben a "hivatalban" benne van a rendőrség, bíróság, önkormányzat, okmányiroda, egészségügyi ellátóhely, bank, callcenter, hatóság, stb,stb,stb. És ezért nem működik semmi. Ez a probléma. És ez nem fog megoldódni attól, ha önjelölt csoportocskák kezdenek igazságot osztani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Amúgy egészen biztosan nem nyerik meg. Az önbíráskodás megáll, valamint

"Rongálás

371. § (1) Aki idegen vagyontárgy megsemmisítésével vagy megrongálásával kárt okoz, rongálást követ el."

Erre van egy komoly fogadásom, hogy bukta lesz.
@DarthVader: Na akkor hol a probléma? Fogta magát egy honfi/leány és arczullődözte, aki, szerény megítélésem szerint is, jogtalanul tartózkodott adott területen, mi több, tettlegességre készült.
Nem mentve, nem ítélkezve, de én a csukott pici száján toltam volna be a rijjaszót pisztojtot és odabenn sütöm el. Egészen jól járt...
@DarthVader: Ez lehet elkerülte a figyelmedet? :)

"Igen ám, de Benyhéné nem visszaköltözni szeretett volna. Hiszen ha sikerülne is, továbbra is az agresszív Borbás szomszédja lenne. Mellette állandó életveszély lenne az élete, hiszen ekkorra Borbás már nemcsak fenyegette, de megpróbálta már autóval is elgázolni, ami fölött a rendőrök "természetesen" ismét szemet hunytak. Ő már csak azt szerette volna, ha Borbás nem lakhat a lakásban, amibe beleölte egész élete munkáját. Olyan szerződést kötött tehát a Svájci Fehér Juhászkutya Klubbal, azaz velünk, hogy amennyiben kívánjuk, lebonthatjuk a lakást, és elvihetjük, ami tetszik. Ajtót, ablakot, tetőcserepet, villanykapcsolókat, kazánt, ami csak tetszik."

www.facebook.com/tolvajkergetok/posts/636953233063827
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Orbánról, egész alakos. De szép is lesz. Az a sok jóság, ami ki fog csordulni ebből a sok polihisztorból. Pár év és nekünk, megtévedteknek, kötelező lesz olvasni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a dzsobbik is benne lesz? egész alakos Hisztike kép? ne adj Isten, Törpilla?? igaz az A5-ön is elfér.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aha. De a berendezés nem a nénié volt, ha jól értettem.

Szóval: önbíráskodás egész biztos, rongálás dettó.

Akár fogadhatunk is.
@DarthVader: Na mibe hogy birtokon belüli jogos önvédelem lesz? :)
@nincs_itt:

Hát hogy tettlegességre készült-e, az nem derült ki. De mindegy is. Amúgy valószínűleg én is hasonló módon jártam volna el. De ez nem diadal, és nem a jog érvényesülését, hanem a jog halálát jelenti. És ezt a mélysötétséget, amiben ez az ország en bloc leledz.

Lehet örülni, egy csirkefogó jól rábaszott a sompolygásra. De én akkor sem szeretnék olyan országban élni, ahol fehér/fekete 10-15 fős csoportok járnak az utcákon, és valós/vélt igazuknak ökölel akarnak érvényt szerezni. És erre igen-igen rossz válasz, hogy most a dakoták kerültek a fasz rosszabbik oldalára.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Amúgy meg ha én kötök egy vállalkozóval egy szerződést, hogy lebonthatja a házamat, és a vállalkozó egy dakotát talál az udvaron, aki már bontja a házamat, és a vállalkozó nekimegy, akkor nem biztos, hogy birtokon belüli önvédelem lesz a vége. Ne örülj előre.
@DarthVader: Pedig te mondtad, hogy mindenki arra jáccik ott Mo.-on, hogyan ne kelljen SEMMIT tenni.
Most egy akárki tett VALAMIT, akkor meg az a baj?

A magántulajdon, papíron, Mo.-on is szent és sérthetetlen.

Odament Tüdő Jóska és rákúrt. Ideje volt, ugyanis - ez megint csak a magánvéleményem - az ilyen Jóskák attól ilyen durva bátrak, mert azt látják, ami ott zajlik mindenféle "szinten". A nagyobb kutya baxik és passz! Lehet takarodni a picsába. Most nem így lett.
@V-PORT:

Én is remélem..hogy lesz egy félmeztelen Vikk poszter.
@DarthVader: Még egy apróság! Annak idején ebből (is) lett kibaszottul elegem, ott Háccsó Hátasztánban!
Valakinek a valakije, olyan setét, hogy egy vödör korom mellette atomvillanás, mégis az a fasz osztya az észtet. Jön Tüdő Jóska, megaszongya az öregasszonynak, merre hány méter, mer' ő úgy gondolja és ennyi? Mer' a jagalló cimbora, van fineszes ügyvédem - nem kisebb csirkefogó, mint a megbízója - akkor már mindent szabad!? Na ebből lesz az anarchia, patak-vér, lámpavas stb. Ideje lenne, halkan jegyzem meg!
Na ez SINCS nincs nyugaton!
@V-PORT: én többfélét is csinálnék. öltönyöst, pocakost, pocak nélkülit, focistát, kolbászost-tojásost, hímzésest.
@nincs_itt:

Nem olvastad el az elejét.

" Na ebből lesz az anarchia, patak-vér, lámpavas stb. "

Pontosan. És ez nekem kibaszottul nem tetszik.
@nincs_itt:

Az a baj, hogy nem az tette, akinek kellett volna. És leend anarchia, patakvér, stb
@V-PORT: Ha ekkora vicc mijafaszért nem transzparens az egész találkozó? Nekem eddig úgy rémlett, hogy demokráciáék nagyon támogatják az átláthatóságot és a nyilvánosságot. :)
@V-PORT: nekem valahogy ez a bilderbeg cucc mindig olyan, na tudod..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mert ugye minden találkozóról a világban nyilvánosan beszámolnak? Kormányülések, például. Ott még jegyzőkönyvet sem írnak, mióta Orbán van.
Kell ez a fajta konteo nektek. :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szögi Lajost is önbíráskodók verték halálra.
Gondolkozz,hova vezet ez!
@DarthVader: elolvastam az elejét is! éppen azét reagáltam arra, amikor azt írtad(szabad fordításban), hogy mindenki arra jáccik, hogyan rázza le a feladatot/problémát!
Akinek cselekedni KELLETT volna, az nem tesz semmit? Ugye jól értettem? Majd nekiállsz Te is szőrszál bizgerálni?
@V-PORT: tudod te azt..szerintem túl van spilázva az egész..
@Penivaldes: Én is úgy gondolom. Máskor is találkoznak ilyen típusú emberek, amiről semmit sem tudunk. Csak a jobboldalon szeretik ezt a fajta "mindenki minket üldöz" típusú paranoiát.
@Penivaldes: @V-PORT:
'sztán, mé nem kérdezik meg Martonyi meg Járai eftásat, hogy vajh, mi hangozhatott el egy illen tanákozón? :)
@Marcellusca: na azok is..csak azt nem értem, hogy miért mondják azt, hogy a Találkozón a világ legfontosabb emberei csrrélik ki a recepteket...?
@Penivaldes: Igen! Mert Ő zseni. Nem értem miért nem látja ezt senki. Milyen ez a világ?
@nincs_itt: ha hiányzik a sebész a műtőből,azért ne kezdjen operálni a takarítónő!
@V-PORT: a zseniket sosem értette meg a világ. csak a haláluk után
@Penivaldes: Ez is az a bizonyos lobbi miatt van. :)
@Penivaldes: Millen recepteket? Pekingi kacsa, székely káposzta? :)
@Penivaldes: @V-PORT:
Nem es étem, mijjjé nem étik meg eztetet a nagggyon naaagy tehetsegget, zsenijjalitássát?
Támaggyák. Űtet is meg a zországot es.

A 7 pont gyakorlatilag az összes kiigazítást, finomítást (mer' reform az nem vo't!) kilövi, visszacsináltatja. :D
@nincs_itt: Mondasz valamit. Épp most mutatják a híradóban, hogy megkezdte börtönbüntetését a Bayern München volt elnöke. :)

www.vg.hu/gazdasag/adozas/megkezdte-bortonbunteteset-a-bayern-munchen-volt-elnoke-428588
@Penivaldes: Szerintem is. Védjük! Zárjuk be, hogy ne legyen szem előtt és ne tudjanak rátalálni.
@V-PORT: igen, ha megfogjuk egymás kezét, és alakítsunk egy kört jó szorosan, hogy megvédjük.
@Penivaldes: Hááát, kit ki/mi foglalkoztatja. :)
Láttad: engem a kerekded idomok. :D
@tristen2005: Hüjjje. :)

Akko megen idézem a dalszöveget:
"Nagy csöcs, kicsi derék és nagy segg,"
:D
@Marcellusca: nem egymásra ülünk, hanem egymás mellé:)
@Penivaldes: Hogy, te, millen kedély romboló vagyol. :P :)))
@Penivaldes: Na, jó.
A nagy csöcs nem is annyira lényeg. :D
@Marcellusca:
Aha... nem gond, de mindegyiknek meg van a maga varázsa! :)
Eléggé befulladt a blog....
Az volt már, hogy "punci"? :(
@Marcellusca:
Amúgy remélem a fokozatok is stimmelnek.

Cicike
Cickó
Mell
Csöcs
...húúú`bazdmeg!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ha, így konkrétan nem is, de utaltunk/gondoltunk rá. :)
Csak gábris ragadt le Koncsitánál. :)
Kisz, huncut, cicafijjú. :D
RTL-közeli forrásaink szerint most, hogy kitört a háború, már készül a haditerv: a cég biztos nem vonul ki a magyar piacról, de többen nem tartották kizártnak, hogy ezentúl például kritikusabb hangot is megenged majd magának a kormánnyal szemben. És akár nem csak a hírműsorokban.
index.hu/kultur/media/2014/06/02/na_most_aztan_nem_ugral_tovabb_a_media/
@tristen2005:
Kusss!
Legközelebb ilyen nyamvadt kekeceket -mind, te - elviszek majd Lajta bejárásra... a maradékodat összelapátoljuk, kis iizsákba... majnem többet voltunk a parton a kenuval, mint a vízen, annyi beomlásunk van in Österreich. Persze ilyen kibic ott halna meg... :)
@Marcellusca:
Hát ha még Frau Wurst netán jude is lenne... hmmm... azon élveznének csak igazán a recskázásukkor! :)
Most akkor...

"Luganszkban átfogó támadást indítottak a kormányellenes szeparatisták az ukrán határőrség egyik támaszpontja ellen. A támadók hajnalban érkeztek és több hullámban is megpróbálták elfoglalni a központot. Az első jelentések szerint öt szeparatista életét vesztette."

inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-642028

"Az ukránok a nemzeti himnuszt játsszák hangosbeszélőkön már hajnali négy óta - közölték a határőrök.

Közben Oroszország határozati javaslatot tervez benyújtani az ENSZ Biztonsági Tanácsában az ukrán katonai hadművelet leállításáról, azt követelve, hogy "azonnal induljanak meg lényegi tárgyalások a tartós tűzszünet érdekében".

Szergej Lavrov külügyminiszter a rövid idő alatt összeomlott Genfi Egyezményre és Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet, az EBESZ útitervére utalt. Az orosz külügyminiszer emellett sürgette, hogy hozzanak létre Kelet-Ukrajnában "humanitárius folyosókat" a lakosok megsegítésére, illetve hogy biztosítsák távozásukat a harci övezetekből."

"azonnal induljanak meg lényegi tárgyalások a tartós tűzszünet érdekében"
Most akkor mi van?
Ha nem agresszió, akkor miről beszélünk???
www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20140602/orban-leplezte-le-a-puskas-emlektablat-a-panathinaikosz-stadionjaban/

Ennél fontosabb semmi nincs.
Sajnálom, hogy arra nem fussa szabadidejéből, hogy a 300 forintos vizitdíj őrület párhuzamát megvonja avval, hogy egy bizonyos kórház külsőssel végezteti el a laborvizsgálatokat/3000 forintért - a beteg pénztárcájára.
Senki nem emlékszik?
És még össze is szarozza a választott második hazámat...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
ez számszakilag hogyan fest, mongyuk evezőcsapásokban?
ha 1 fasz/pina hiányzik beugrik az elnök, ha 2 vagy több akkor feldarabolják az elnököt (mint szentistvánt) és kibasszák a fotelból egy egy gombhoz?

kicsit zavarosm ez a matek, oloyan mint a matolcsi kölcségvetésem ha akarom ződ ha akarom lila de lehet sárga is

a koncsita meg nem Frau hanem Herr és nincs is szakálla...úgyanúgy mint bizonyos fehérseggűek bnem feketepöttyösseggűek, hanem hófehérke popósok

a kis popsisok amint szaladgálnak a ziszapban hajóval a nyakukban

és gajdolnak holmi serbetektől

brühüyyy
vidám a zélet a lajtában
@Knósszosz:
ez nagyon jó jel...már semmi másra nem jó és lehet, hogy gyűjtik neki ezeket a feladatokat hátha elfelejti, hogy lopni is kell naponta?

brühüyyy
@Rodeo36:
Papa!
Ha zavarosság, akkor Te vagy az etalon.
Ne fárassz, mert áriázni kezdek!
Fidelio, Beethoven, második felvonás...
Don Pizarro árnyéka a sütőmre vetődik, ahol is a jogot, az igazságot halálra ítélem és egy kis zöldkörettel beszántom Florestant, az emberiség szebb jövőjének harcosát.
Valami kérdés még???
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
szóval: halvány lila fingod sincs róla...teljes fidesz stílus, ügyes

Florestan meg üdvizel...

brühüyyy
@Rodeo36:
Azt sosem feledi, pedig nem is Péter.
Lopáter.
Persze ezt a magyarok többsége elfelejtette?!
De szar lesz az ébredés... meg késő is már.
Mennyi volt a lemaradásunk a labancokhoz képest 89-ben? És mennyi most? És mennyi lesz egy év múlva?

Jövőre is bevonul a semjénelvtárs erdélybe a ló hátán mint Bukephalosz szerszáma, igaz, Meghasz Alexandrosz azonnal leszúrná mint Sallaiék a Rittbergert, elkerülendő a gyalázatot - ha látná, és ő is kis hete és homo, volt. A görögöknél ez rendben lévő dolognak számított.

A Bibó kollégiumban ez...?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
bucika, aztatatatatat kérdeztem vala, hogyan lesz a Parlamentben ha 1-nél több hiányzó lesz erre te a Florestan-nal gyüssz

ez olyan vizes 7-es

brühüyyy

az aluljárót már láttam a fácsén
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):" Ha nem agresszió, akkor miről beszélünk???"

Például arról beszélünk, hogy a kijevi junta repülőről lövi a saját népét és a civileket.

www.facebook.com/southfronteng/posts/634050753353550

youtu.be/ofeZ-P_P0eA
Bátor és okos írás

Cigányügy: az egyetlen és utolsó lehetőségről

Mindenekelőtt egyértelművé kellene tenni a teljes magyar közgondolkodásban és a nemzetközi közvélemény előtt, hogy a magyar társadalom nem kirekesztő és nem cigányellenes. Ahogyan felháborodottan visszautasítja bármelyik nagykörúton belüli jogvédő ma azt, hogy a cigányokat kollektíven megbélyegezzék; ugyanúgy vissza kell utasítani minden olyan kijelentést, vagy akár sugalmazást is, amely arról szól, hogy a magyarországi többségi társadalom kollektíven rasszista vagy éppen cigányellenes lenne. És ez azért nagyon fontos, mert rengeteg nem cigány embert kellene igenis megsüvegelnünk ebben az országban azért, mert bizalmat szavaz a cigány szomszédjának, a cigány munkatársnak, a cigány barátjának, az egykor volt cigány iskolatársának, és nem engedi, hogy az előítéletek vezessék. Ha ez meglesz, és nem cipel a többségi társadalom tovább olyan keresztet, amit a nagy része soha nem érdemelt meg; akkor felszabadul végre az alól a balliberális értelmiségi nyomás alól is, amely kimondatlanul is azt várta el tőle, hogy a cigányokról csakis úgy beszéljen, hogy háromszor is meggondolja, mit ejt ki a száján − vagy akár ne is legyen egyáltalán véleménye róluk. Ez pedig oda vezetett, hogy a személytelenséget kínáló internet látszólag igenis megtelhet túlzó, elfogadhatatlan kommentekkel, vagy éppen a kocsma mélyén lehet egy jót cigányozni, szintén úgy, ahogyan azt nagyon sokszor vissza kell utasítani.

Azaz, a cigányügyről (ami igenis létezik) beszélni kell. A lehető legszélesebb körben, és a lehető legtöbbször, és a lehető legőszintébben. Ez a legnehezebb és a legfontosabb lépés. Mindenhol azt látom, hogy ahol engedik, ott sok feszültség kioltható. Csak beszéljünk végre róla. Őszintén, szemlesütés vagy éppen kidagadó erekkel kísért indulat nélkül. Kettős mérce nélkül, érezze bármelyik oldal is úgy, hogy az éppen őt sújtja mindig.

mandiner.hu/cikk/20140602_forgacs_istvan_ciganyugy_az_egyetlen_es_utolso_lehetosegrol
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ebből hol derül ki, hogy kik lőttek?
Szögi Lajost viszont bizonyítottan önbíráskodók verték halálra.Az is rendben volt, mint a tolvajkergetők akciója?
@punkfrog: "Szögi Lajost viszont bizonyítottan önbíráskodók verték halálra.Az is rendben volt, mint a tolvajkergetők akciója?"

Ne keverd a szezont a fazonnal. Ott egy bestiális lincselés volt itt meg pofán lőttek egy bűnözőt gázpisztollyal, aki rá pár percre már vígan nyilatkozott a tévéknek telesírva nyomorával a médiát. Olaszliszka közterületen történt, ez pedig egy magánterületen jogos önvédelmi helyzetben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kívánom neked, hogy csak egyszer keverjenek össze egy bűnözővel az idoljaid!
lehet, hogy csak pofán lőnek egy gázpisztollyal, de lehet, hogy meglincselnek.
válassz!
most még megteheted.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
egyébként meg, nincs jogos önbíráskodás.még magánterületen se.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
ha a zuccán mentedben egy fekete macska keresztezi az utadat, az azt jelenti, hogy....

az állat megy valahová

brühüyyy

evezz tovább, ha van víz, ha meg nincs akkor máskor ne idd ki
@Rodeo36: Aranyapám, még a könnyem is kicsordult a nevetéstől."....az állat megy valahová...De jó, hogy vagytok fiúkák, sok vidám percet szereztek nekem.:))
@Rodeo36:

"_megvárlak....most rumcájsz van_"

Ne várjál. Időközben a Mester a maga módján egy mondatban 8 dologra emlékeztetett, amelyek közül az egyik azt juttatta eszembe, hogy ne játszam a janit, ha csak kezes lábas vagyok, oszt a zománc is le van pattogva és gyerökös dolog sublerozni a pötsöket, valamint ragozni a ragokat, amikor regatta. Na jó, nem ugyanezekkel a szavakkal.
Szép napot neked, te zsémbes vénember.
@V-PORT:

Elkezdődött a sajtószabadság... azaz mindent szabad a sajtóval, semmit a sajtónak. Gromek:(
Pofákat súlyba!:(
A Fidesz eltörölné a választási visszaélések feltárásának utolsó lehetőségét.

Az éppen most tárgyalt, az önkormányzati választási rendszer átszabását is rögzítő törvénymódosításnak egy részlete ugyanis gyakorlatilag lehetetlenné tenné, hogy az állampolgárok megtudják: mely ajánlóíveken szerepelnek személyes adataik.

A 2014-es országgyűlési választásokon is népszerű csalások így gyakorlatilag felderíthetetlenné válnának. A törvénytervezet szerint ezentúl az állampolgárok csak a jelöltállítás lezárultáig kérhetnének tájékoztatást az ajánlóíveken szereplő személyes adataikkal kapcsolatban.

444.hu/2014/06/02/meg-konnyebb-lesz-valasztasokat-elcsalni-magyarorszagon/
Tudjátok mi van Fabiussal? Hova tünt, miért nem ír posztot?
@aritus: :)

Fabius 2014.06.01. 23:56:37
Szolgálati közlemény:

Hű társam a blogolásban életének hatodik évében, kis betegeskedés után váratlanul elhunyt. Emlékét és kávétűrő billentyűzetét a gyászló család megőrzi. Temetéséről és pótlásáról holnap gondoskodok, ergo: új posztot kedden reggel várjatok.

Uff.
@jaegtoer:, tudod @Orica Középföldi: szűkszavú és "tömény" mindig! :D

szép új világ 3 szó...
huxley 1!
a
:)))))
@guma: Ah, már azt hittem, hogy lrte is ment a fekete autó, nemcsak szegény Sáling Gergőért (origó).

Kiváncsi vagyok, a mai tüntetésen hányan lesznek.
www.facebook.com/events/848976575131664/

Attól tartok nagyon-nagyon kevesen.
Emlékszem, mikor Mong Attilát vegzelták a Kossuth-on (nem is kirúgták, "csak" fegyelmit kapott), akkor kb ezren voltunk a tüntetésen. Azt is felháborítóan kevésnek tartottam, de félek, hogy ma lesznek vagy 10-en.
@V-PORT: @tristen2005:
erre szavazott 2/3...
el innen, de kurva messzire!
bajnaigordon.tumblr.com/post/87597396291/a-magyar-nemzet-ma-ismet-a-bilderbergrol

A Magyar Nemzet ma ismét a Bilderbergről kérdezett. Az alábbiakat válaszoltam nekik.

Magyar Nemzet: A konferencián kiderült, hogy Magyarországról miért Bajnai Gordont hívták meg?
Én: Igen, minden bizonnyal a Magyar Nemzetben az elmúlt 12 hónapban legtöbbször említett politikusként figyeltek fel rám.
MN: Bajnai Gordon tartott előadást a találkozón?
Én: Nem, csak rágtam a gittet és összeszűrtem a levet.
MN: Bajnai Gordon a találkozón kapott-e bármilyen politikai, gazdasági kérdésekkel kapcsolatos, iránymutatást, felkérést, esetleg feladatot?
Én: Igen, hogy próbáljam Simicska Lajost megnyerni a Bilderberg szponzorai közé. A tavalyi osztalékból bőven telik rá.
@aritus:

nagyon nehéz ez... - pedig úton, útfélen csak felháborodás jön szembe...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Nemhogy kétharmad nem igaz, de még a fele sem igaz.

Nem igaz a fele sem
Bedobom a felesem!

(Glázser Bozsó)

Ráadásul annak az 50% alatti szavazónak egy jó része is csalással lett összehozva.

A narancsbrancs mindenkit madárnak néz.
Fácánok lettünk.
@tristen2005: :DDDD

mi ki nem derül! :)
az ürge nem csak számolni és vetődni tud, de humorérzékkel is meg van áldva.
csak így tovább!
a végén kiderül, hogy viktorunknál és Putyinnál is szexibb. na akkor lesz itt földindulás...
@V-PORT:

"Váratlanul kirúgták az origo főszerkesztőjét"

Pedig le is lőhették volna.

(Tegyek utána szmájlit?)
@tristen2005:

Ez mekkora :-D :-D

Nájsz, Gordon! :-))
@guma: @AroMo:
2/3 ide, vagy oda, vagy 50% alatt...
a választó polgárok kb 7 millió,
nem értette meg, hogy miért kell akár 1 gyurcsány, mesterházy, bajnai,
mint a fidesz.
az előbbieket, választások útján el lehetett volna küldeni.. 2018 ban! (ha nem dolgoznak az országért)
itt nem a beton köt, hanem gránit.
ezeket demokratikus úton eltávolítani lehetetlen!
ez a 4 év erről fog szólni, + a soha ilyen jól....
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Régebben én is csak röhögtem azon, mikor valaki azt mondta hogy ezeket csak fegyverrel lehet eltávolítani a hatalomból.
@Fabius: Martonyival mikor csinálnak interjút a Bilderberges tárgyalásokról? Amúgy nem értem miért nem transzparens az esemény, vagy legalább a végén nyilvánosságra hozhatnának valami sajtóközleményt.
Rendesen belekezdtek kettőperhármas elvtársak, pedig még szinte el sem kezdődött a négy év.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

azt gondolom, nem lesz pénz a slepp megtartására, mert a gazdaság nem termel ennek a nagy fejnek etetésére eleget...

kiborul a bili lassan...
megnéztem megint az "Erdély aranykora" filmet (holnapra betettem) és sokadszorra is kiderül, hogy vezetőink semmit sem tanulnak...
@guma:
lesz pénz!
A MINDENT A HATALOMÉRT
soha nem volt ilyen fontos!
ha kell eladják a parlamentet, mindent!
lesz itt olyan pillázás, hogy csak na...
lesz itt még választási törvény módosítás, alaptörvénybe nevek beemelése, minden!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Amúgy kinek mi dolga egy társaság összejövetelén elhangzottakkal? Tán az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetsége szokott előállni transparenciával és sajtóközleménnyel minden ülés után?
@Fabius: Nem mondod, hogy ezt a szövetséget egy szintre hozod a Bilderberges nagykutyákkal? :) Ha jól sejtem utóbbinak azért némileg nagyobb befolyása van a világban zajló folyamatokra. Ennek okán velük kapcsolatban sokkal inkább szükség lenne a transzparenciára.
@Fabius: Érdekes, hogy jelenleg egyetlen politikai erő van ebben az országban, akinek előnye származik abból, hogy Bajnai Gordont meghívták Koppenhágába. Ez a politikai erő nem Bajnai Gordon pártja, hanem a Fidesz. Egyedül a kormánypártnak származik előnye ebből a bilderberges felhajtásból, mert erre hivatkozva elmondhatja, hogy ő a magyar nép érdekét szolgálja a hatalmas nemzetközi összeesküvéssel szemben. Bajnai koppenhágai látogatására hivatkozva a Fidesz stabilizálni tudja saját szavazóbázisát. Miközben Bajnai Gordon a belpolitikában jelenleg súlytalan, Orbán Viktor pozíciói tovább javulnak.
@guma:

Pont erre három szóra nem tudtam asszociálni, hiába volt kézenfekvő, különösen hogy van ott más is még bőven, és nekem tudatmódosítással összefüggő munkássága ugrott be elsőre, és nem bírtam túllépni azon a kérdésen, hogy akkor most jöjjön az LSD?
@jaegtoer: :-DDDD

nagy kópé vagy! backi velem nem tudod "sublerozni a pötsöket", én csak szórakozva kukkolom méretvételezési technikáitokat. a röhögéstől néha köpni, nyelni sem tudok. sőt a levegő sem tör utat könnyedén olykor, mert a fulladásos rohamaim gyanúsan erősek.

de azért Oricától, LSD asszociáció??? ütős kombináció lenne. hahahaha befizetnék rá! :))))
@guma:

"_de azért Oricától, LSD asszociáció_"

má mé ne? profilba vág, nem könnyűbúvár a hölgy.
@jaegtoer: @guma:

Nem kell szerhez kötni (LSD) a tudatmódosítást, bár lehetne, és helyben vagyunk:)
@Orica Középföldi: :)

sejtettem :DDDD

@jaegtoer: :)

szóval "profilba vág"? hova keveredtem? megyek haza...
süti beállítások módosítása