Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.03. 08:11 Fabius

Orbán lesz Berényi Miki gyilkosa?

Címkék: rtl klub fidesz barátok közt reklámadó

Csinos kis háború van kialakulóban: A Reklámadó Fronttal Viktorék folytatják az offenzívát, a "norvégok pénzén hízó" civil ellenőrző szervezetek anyagi ellehetetlenítése mellett új frontot nyitottak a legszélesebb nyilvánosságot elérő RTL Klubbal szemben is. A fegyvereket illetően nem finnyásak, de amíg a politikai nyomás nevűnek máris áldozatul esett Sálig Gergő Origó főszerkesztő, addig az anyagilag tönkreverlek nevűvel szemben igazi atomot vetett be az RTL: Berényi Miki és a klán kinyírásával fenyegették meg Viktorékat a kedveslakossággal együtt.

balazsmiki.jpg

Ennek pedig a fele sem tréfa. Mert az a kedveslakosság amelyik lusta volt sorakozni manyup einstand idején, az simán kirúgja a hokedlit Mindenórás Tábornok úr alól, ha fétisként kezelt numero uno kedvenc tévécsaládjának baja esik. Ráadásul ha az anyacsatorna minden hírblokkban aszongya, ez azért van, mert Viktor atyuska elszedte a gyártásra fordítható pénzt, akkor a többmillió biológiai csulavető máris célra tart és tüzel.

Innentől pedig újra érdekessé válik a már lefutottnak tekinthető önkormányzati választás.

Nem tudom a fallosszakértő és fő ideológus GépontFodor és a stratéga habonyárpi éppen mit csinált, mikor L. Simon a reklámadót szövegezte, de hogy elbasztátok ezt a dolgot gyerekek, az biztos. Elszámoltátok magatokat és kiesett, hogy idén nem két kampány és választás van, hanem három? Így teljesen felesleges a rátok jellemző "ízléses" módon képetekre faragni megint a választási törvényt, a választópolgár pontosan tudni fogja melyik annyit is ér félázsiai gatyásparaszt horda tört be a Mátyás király térre, hogy megpocsíkolt nők és felkoncolt férfiak tetemein keresztül gázolva gyászba borítsa ezt a tévéfüggő nemzetet.

Októberben meg majd lehet számolgatni kik voltak többen: a fideszhitű bármit elnézők, vagy a teleregény vallásúak. Az mindenesetre egy csodálatos pillanat lesz, ha hathatós ellenzék pillanatnyi hiányában egy tévécsalád mér a Fideszre jelentős vereséget.

354 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr176262205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@ephart:
Benned sem csalódott apád, az jött ki amit berakott...
@Nyekenyóka: Valamit benéztél. Ez nem kormányváltó tünti volt, hanem cca 24 óra alatt összerántott szimpátia tüntetés.
Talán végre jön a reklámadó, ezért sír-rí a fél ország. Hisztizik a médiamunkás, mert fél, hogy nem lesz munkája, hisztizik a tulajdonos, mert kevesebb lesz a profit, hisztizik az értelmiségi, mert kitör a diktatúra, és hisztizik a melós, akivel elhitették, hogy egy adó miatt este nem lesz Barátok közt.

Hisztizik itt mindenki.

Kár, hogy a mainstream média egy emberként való felhördülése roppantul álságos. A sokak szerint az RTL Klubra szabott adó miatt szinte idáig hallani, hogyan csörög az apró a multimilliomos tulajdonosok zsebében, csakhogy eközben az elmúlt négy évben nagyon kényelmes volt remek üzleteket megkötni azzal a társasággal, amely végre méltóztatik adót kivetni rájuk, némi noszogatásra...

Érdekből vagy számításból, a nagy kereskedelmi csatornák szépen elálltak a Fidesz-kormány útjából, vagy éppenséggel maguk is szekértolóivá váltak. A közös bizniszelés közben persze senkit nem zavart, hogy a most asztalt verő médiumok a Fidesz érdekében kőkeményen félretájékoztatták a közvéleményt (lásd: hírszolgáltatásnak nehezen nevezhető műsoraikat), vagy éppen nap mint nap hektoliter számra zúdították rá a népre az igénytelen, botrányos és a társadalom szövetét folyamatosan roncsoló "műsoraikat".

Különösen vicces, amikor a közlönynek sem utolsó kormányzati napilap, vagy éppen tévé tiltakozik a médiaadó ellen, hiszen így már napnál is világosabb, kinek az érdekét is sérti a leginkább a közteheherviselés ezen új formája. Szép boksz lehet most a Fidesz-központban, mi pedig már csak egy kávét kérünk.

Emellett persze igaz az is, a Fidesz tanult a nagy elődtől, az MSZP-SZDSZ féle galeritől, s tanult a 2002-es nagy bukásából, s saját képére kezdte formálni a médiát. Hogy az milyen?

Hát ilyen.

Részrehajló, elhallgató, és mindenek fölött: cinikus. Legfeljebb az előző társaság finomabban manipulált a médián keresztül, mondhatni okosabban hazudott éjjel-nappal.

Senkit nem zavart, hogy mélyen elhallgatják a nemzeti oldalt, senki nem tiltakozott, amikor kiderült, valótlanságokat állít a médiájuk, senki nem kezdett el tüntetni, amikor egyértelművé vált, továbbra is hazudnak, reggel, délben, meg este, hogy emberek életét teszik tönkre.

Egy olyan sajtószabadság védelmében kérnek most szolidaritást, egy olyan sajtószabadságért küzdenek, amely sosem létezett, mert tettek róla, hogy ne létezzen.
@Knósszosz: Az összes nem létező fütyim tele van a jobboldal Trianon siránkozásával. Inkább menne pszichiáterhez, mert ezzel a firkásszal valami nagyon nincs rendben. Biztos van rá valami gyógyszer, vagy zárt osztály. :D
@Spániel: és villámgyorsan felejtünk. Lsd tolvajkergetők. Van olyan ismerősöm aki vagy nem tudja, vagy nem akarja tudni, hogy ő most a nézetei miatt amúgy bottal sem piszkált tomcat-tel került egy brancsba.
A magyarok olyanok mint a kiselefánt. Nehezen tanulnak, gyorsan felejtenek. Már amit. A mogyoródobálással felérő sértést azt mi is évszázadokig dédelgetjük.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

az a büntetése, hogy be van zárva saját magába, s hiába próbája kiadni magát, csak az okádék árad belőle.
@tristen2005: Pont jó az időzítés, hogy egy ilyen múzeumnak tapsoljanak a szenátorok. Putyin is biztos örülne egy ilyennek. Ketyós ez az ember, nem százas. Hiába lenne szép csilli-villi múzeum, az nem jelentené, hogy Obama kezet fogna vele, vagy fogadná. De legalább drágább, mint egy magánrepcsi.
@Knósszosz:
nem, te mindenkinek emberi hangon próbálod a tudtára adni, hogy talán, nem kéne.. -)
én, már csak káromkodni tudnék velük...
ezért nem reagálok rájuk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Erre van gyógyszer, csak azt nem lehet patikában beszerezni. Ezt a fóbiát amúgy rohadtul unom, a múltból táplálkozó nacionalizmussal ugyan hová lehet eljutni? De tessék, oké, vissza minden elcsatolt területet!! Grrr... mostazonnal!!

És ki fog azoknak nyugdíjat fizetni? A zsolti?
Merakkó hajrá, bayer utalvánnyal a kassai meg a sepsiszentgyörgyi cébéába! Ja, és vesszen tiranon!!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ez már hiányzott. Komolyan, ha egy hónapig nem kapom meg tőled igen nagy szeretettel, már fizikai fájdalmat érzek. Hogy raftingolj visszafelé egy sebes folyású vízen és semmi fröccs Halászinál, száraggy ki!!:)
@ephart:
" Szép boksz lehet most a Fidesz-központban,"

Remélem Elsimont beszorították már egy sarokba és dühödten verik az asztallábbal.
Lázár meg egy másik sarokban a tenyerét dörzsöli, hogy a kis kiruccanása ilyen hamar a múlté lett..
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Tudod mekkora önfegyelmet igényel?
Azt olvastam, hogy ebben nagymesterek a keleti harcművészek. Na, próbálnák csak ki a nagy magyar politikai tatamint... mindjárt nem lenne akkora arcuk.
25 éve volt a Tienanmen téri mészárlás

Ezért a kínai hatóságok egy rakás embert letartóztattak, nehogy megemlékezhessen bárki arról, amikor a kommunisták 1989-ben ezreket mészároltak le.

444.hu/2014/06/03/25-eve-volt-a-tienanmen-teri-meszarlas/

-------------------------------

A felvételről játszott orosz himnuszt túlharsogva énekelték az ukrán himnuszt egy jaltai gimnázium végzősei
jalta churchill roosevelt sztálin

Ahol orosz megszállás van éppen. Ezért kirúghatják a tanárokat.

444.hu/2014/06/03/a-felvetelrol-jatszott-orosz-himnuszt-tulharsogva-enekeltek-az-ukran-himnuszt-egy-jaltai-gimnazium-vegzosei/
mindenki nyugodjon meg kérem.az origo töretlenül betölti küldetését:

Jennifer Lopezt megcsalták
Ismét egy transzszexuális modellel.
origo.hu
alig kell neveket cserélni:

A művelet sikeresen teljesítve

Az orosz elnök hadművelete csaknem tökéletesre sikerült hazai pályán. Ma Oroszországban nem létezik számottevő ellenzéki média. Vlagyimir Putyin gyakorlatilag korlátlan uralmat szerzett az orosz sajtó felett.

Putyin állami vállalatok (pl. Gazprom) és a minisztériumi hivatalok (Roszkomnadzor) segítségével évek óta a magántulajdonú média lehető legszorosabb ellenőrzésére törekedett Oroszországban. Még fontosabb, hogy közvetve, a lojális oligarchákon keresztül is biztosította, hogy a televíziókon ne hallatszanak kritikus hangok.
Putyin visszaélt jogkörével, gazdasági erőfölényével. Hatalmi pozícióból történő befolyásolással változtatta meg az orosz média környezetét, korlátozza a sajtószabadságot.
Putyin bármelyik magán-médiacsatornát felvásárolhatta úgy, hogy közben bírta a Kreml támogatását is, amely egy adóhatósági, banki, bírósági vizsgálattal segítette elő a helyes döntést.
A Putyin közvetlen támogatói által az orosz média vezetésében felhalmozódott kulcsfontosságú pozíciók az oroszországi média teljes kontrolljához vezető utat jelentik – amely ráadásul formálisan még legális is.
A Riporterek Határok Nélkül (RSF) sajtszabadságot és az újságírók tevékenységét vizsgáló jogvédő szervezet ranglistáján a 179 vizsgált országból Oroszország a 148. helyet foglalja el.
@ephart:

"_vigyétek a lúdtalpas Szabadság téri fajtikákat is.ha jól konspiráltok még 50 is lehettek.hajrá meg ajvé. üldözöttek előre_"

te meg szaladj a tisztelt mamádhoz, és add át a kézcsókomat neki. szerezhetsz neki erotikus vidám perceket is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Knósszosz:
gumicsont...

vulgármaterializmus a legócskább alsófokú Marxista Leninista általános iskolából, ahol a bayer félék a tudást magukra löttyintették

trianon-nak oka volt és maradt és az akkori győztesek ki akartak baszni egyszer s mindenkorra a pofátlanokkal...a magyar nemzetiségi politika a legjobb példája a horthyzmus gyalázatának, aljas szemét banda

a többi nem jutottak volna gyarmatokhoz semmiképpen a magyar tengeri flotta és az admirálisa a Dunaparton horgonyzott két gumicsúzlival

a hatalmas gazdasági eredményt ők maguk elbaszták a végére és beléptek a revansba ahol minden elveszett és kaptak helyette orbán viktort csak akkor az még kövérebb és kopasz volt

brühüyyy

ezt kellene letolni a bayerzsoca torkán baltával
Ott voltam a Dob utcában, Szívvel is találkoztam, majd vonultam is még majdanabban a Podmaniczky utca előtt, ahol már 'balra' kellet volna fordulni, időben letértem jobbra.

A Dob utcai néhány százról szépen felduzzadt a létszám, de ezzel együtt is talán 2000-en lehettünk.

A bennem kószáló mondandót talán úgy fogalmaznám meg, hogy:

-Mi magyarok mindent elkövetünk, hogy a leghatékonyabban tudjuk cserben hagyni saját magunkat.
@Knósszosz: A gondolkodás, felelősség nem az ő asztaluk, valljuk be. Szájhősködnek.
@jaegtoer:
Ez annyira...:D - hogy meg sem érti.
Tisztellek a küldetéstudatodért, de kár pocsékolni az időt ilyesmire.
@Rodeo36: Nem értem hol itt a szívfájdalom?! Vesztettünk, ezt pedig le is nyomták a torkunkon. Ugyan melyik vesztessel bántak valaha kesztyűskézzel?! Nekifutottunk még egyszer és pofára estünk. Ez van. ezt kell szeretni. Lapozni kellene. Nem még 100 évig bőgni a kiömlött tej felett. Ezt már orbán se tudja semmissé tenni.
hmmmmm

A hozzászólás elküldése sikerült. oszt....
@Rodeo36:
A bayer félék mindenképpen hasznosak a fidesz számára. Addig-ameddig. Aztán habozás nélkül rúgja fel őket a Don, ha már nincs rájuk szüksége. Nézd csak meg, hányan keringenek az ISS mellett a régi garniturhából!
oops sok volt a link, bocsi Fabius :D

röviden:

www.hirado.hu/?s=origo

------------

Több százan tüntettek az Origo leváltott főszerkesztője mellett

A szerkesztőség előtt szolidaritási nyilatkozatokat olvastak fel. Sáling Gergő váratlanul távozott a lap éléről.

www.origo.hu/itthon/20140603-elkezdodott-a-szimpatiatuntetes-a-levaltott-foszerkeszto-mellett.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec

------------------------------------

Kétezren tüntettek az Origo főszerkesztőjének eltávolítása miatt

Kedden délután öt órára demonstrációt hirdettek Dob utcába. A tiltakozók ezt követően a Kossuth térre vonultak.

hvg.hu/itthon/20140603_Tuntetes_az_Origofoszerkeszto
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Nem értem hol itt a szívfájdalom?! Vesztettünk, ezt pedig le is nyomták a torkunkon. Ugyan melyik vesztessel bántak valaha kesztyűskézzel?! Nekifutottunk még egyszer és pofára estünk. Ez van. ezt kell szeretni. Lapozni kellene. Nem még 100 évig bőgni a kiömlött tej felett."

ha így gondolkoznának a fajtikáid ma nem lenne Izrael Állam
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Őszintén... akik beállnak Gabor Gravity mögé, akik fénypörkültet zabálnak uborkasalátával pataky mester zálogházában... és lehetne sorolni, azoktól mit vársz?
Így nem találkozott Orbán Viktorral az Origo-tüntetés
3
Attila Nagy és 4 hozzászóló

Van egy csomó képünk a kedd délutáni tüntetésről. Orbán Viktor miniszterelnök kábé akkor vett búcsút a kazah delegációtól, amikor a Dob utcai menet az Alkotmány utca felénél járt.

cink.hu/igy-nem-talalkozott-orban-viktorral-az-origo-tuntetes-1585467306
@Rodeo36:
Kész... ettől én is:DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Aztán szaladtak az operába és a titkos kijáraton keresztül menekültek a földalatti alagútja felé, már csak hagyomány ápolás célzatjából is...
@Rodeo36:

na azok se huttyannak meg jobban, mint mikor a Tekerő pataka martja lesuvada.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
de most szervezik a puccsokat, hogy rá fog baszni beavatkoznak egy szuterén ország belügyeibe

a környéken át sem fogják engedni utazni

brühüyyy
@Rodeo36:
Nem árt előtte alufóliába tekerve párolni, nehogy rágós legyen, mint fekete afrikai törzsnek az unortodox MNB elnök, ha a Kongó felé jár üzletet kötni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért nem jelentkezel?

hátha...sohasem lehessen tugyni?

brühüyyy
@Rodeo36: Egyebek mellett szerintem ez is hiányzik. :)

"Permanent resident státusz Kanadában, vagy kanadai állampolgárság"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez az...ide küldd el

bár nem vagy állampolgár és állandó letelepedett sem

próbáld meg ő a főszerkesztője a lapnak

brühüyyy
@ephart: Kedvesem, egy háborúban kikapni, és elfogadni a békefeltételeket nem ugyanaz, mint emberek millióit tervszerűen kiírtani. Sajnáltathatod magad Trianon miatt, de ne keverd a teniszpályát a pénisz tájával.
@Knósszosz: hogy a barátok köztért tüntessenek. Egy kis szórakozás nekünk is jár. :)
@Rodeo36: Mi lesz így tusnádfürdővel?! Hol fogja kockacukron hízlalt vezénypónink előadni az eszmei vezérkantárt?! :)
[tehát, amikor régvolt idők eseményeit, dolgait szóljuk le, az az egyszerű lelkekben hatalmas rombolást eredményez, melynek eredménye:

index.hu/mindekozben/poszt/2014/06/03/14_ezer_eves_barlangrajzokat_graffitiztek_ossze/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Erről autentikus véleményt Anikó asszony tudna mondani.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Lassan nem tudok röhögni rajtuk. Vagy mégis...?
@Knósszosz: vagy sírunk, vagy nevetünk. Inkább nevessünk, az jót tesz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Teddy:
- egy ujjal sem nyúltam a cselédlányhoz!
Lord Meldrum:
- nem is az ujjad miatt aggódtunk...
@Knósszosz: öreg, ájvin volt a kedvencem, meg miszter toksz. mindig meglepsz:))
@taga20: hülye, az miszter sztoksz, ja és lédilevender:)))
@taga20:
Héhóó szesztergályos!!
Nekem nem csak volt, ma is az!
@Knósszosz: igazad van, a mai napig a legjobb, max. a miért éppen alaszka vetekszik vele:)
Kozben meg, sejteni lehet mi a cel, tenyleg vissza az egyszintu bankrenszerbe:

Újabb gigaintézményt szemelt ki Matolcsy
Az államadósság kezelőt is beolvasztaná a nemzeti bank a portfolio.hu szerint.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F06%2F03%2Fujabb_gigaintezmenyt_szemelt_ki_matolcsy%2F
MNO: Bilderberg: negyedóra hazánkról
Negyedóra! :))
@Nyekenyóka:

"Nekem esik szarul, szerintem már elégszer mondtam, hogy én nem sajnálom a fideszt, lehet ütni-vágni tucatnyi tetteiért, de azért az ellenzék is elgondolkodhat, hogy miként szervezzen meg olyan elmozdulást, ahol ne csak pár ezren vegyenek részt, hanem több 10 ezren!"

O.K. mindazonáltal mindegy hogy mennyien vesznek részt, a Belügyminisztérium 50000 fő esetén is legfeljebb 5000 résztvevőt állapít meg. Hivatalosan.

Én elég kekeckedő vagyok ezekben a szervezési ügyekben, de most azt mondom, nem volt ez olyan rossz. Inkább jellemző. A semmihez sok, az eredményeshez kevés.
Már írtam tegnap, Mi magyarok értünk hozzá, hogy cserben hagyjuk saját magunkat. A táltosok bosszúja.
@Spániel:

:D

"na, megtettem amit az Origóért meg a sajtszabiért a Dob utcában meg lehetett tennem,
Horváth András mellett támasztottam a falat.
Séta szubjektív akadályok miatt elmaradt."

Bocsánat.:D Nem láttalak, csak egy ír szettert, meg egy kicsi nagyon helyes teleszkópos lábú szürke kiskutyát:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Ez van. ezt kell szeretni. Lapozni kellene. Nem még 100 évig bőgni a kiömlött tej felett."

Túl azon, hogy mennyire találóan igaz, azért jót nevettem ezen a tejen-bőgésen:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hát a heti válasz címlapja után, miszerint piktorunk olyan fontos ember lett Európában, hogy nem lehet megkerülni, muszáj lesz. :D
@Penivaldes: Hááát, az attól függ. :D
Hogy a paplanosok (ja, nem Billerbeck, hanem Bilderberg) trágyaljanak Mo-ról, ahhoz sok.
Máshoz meg K kevés. :DD
@Penivaldes: Ha a dologra koncentrálsz, akkor igen. :D
-no comment-

Több százan tüntettek az Origo leváltott főszerkesztője mellett

A szerkesztőség előtt szolidaritási nyilatkozatokat olvastak fel. Sáling Gergő váratlanul távozott a lap éléről.

www.origo.hu/itthon/20140603-elkezdodott-a-szimpatiatuntetes-a-levaltott-foszerkeszto-mellett.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec

-------------------------------

Vagy ezren sétáltak a sajtószabadságért

Az Origo főszerkesztőjét kirúgták. Az újságírók szerint politikai nyomásra. Ivászat, tanácstalanság és csinos rendőrnők a Kossuth téren.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F03%2Ftobb_szazan_gyulekeznek_az_origo_szekhazanal%2F

------------------------

Több ezren tüntettek a kirúgott Origo-főszerkesztő mellett

Az Origo szerkesztőségétől a Parlamenthez mentek a tüntetők, hogy tiltakozzanak Sáling Gergő eltávolítása ellen. Egy origós azt mondta, még mindig nem hiszik el, hogy ez velük történik.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F03%2Ftuntetnek-a-kirugott-origo-foszerkeszto-mellett-elo%2F

-------------------------------

​2000 ember tapsolta az Origót a Dob utcában

cink.hu/2000-ember-tapsolta-az-origot-a-dob-utcaban-1585406782

-------------------------------

Kétezren tüntettek az Origo főszerkesztőjének eltávolítása miatt

Kedden délután öt órára demonstrációt hirdettek Dob utcába. A tiltakozók ezt követően a Kossuth térre vonultak.

hvg.hu/itthon/20140603_Tuntetes_az_Origofoszerkeszto

----------------------

és és és és

www.hirado.hu/?s=origo
@Marcellusca: tévedés, fordtva, hiszen én vagyok az Hercegnő, te meg vagy az Lovag, és neked kell rám konszentrálni.)
@Penivaldes: OK.
Koncertájjunk egymásra! :D
@Penivaldes: Nem érzem. :)))
Együtt, egyszerre, egy időben, egy helyen? :DDD
@Marcellusca: lehet, hogy már voltunk egyszerre együtt egyidőben, egy helyen.)
@Penivaldes: Te meg itten nem vagyol. :)
Akko' ezetetet cseszhettyük? :D
süti beállítások módosítása