Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Amadeus62: Jól lehalt a blog, évek óta nincs új poszt. (2024.05.07. 11:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.29. 05:16 Fabius

Lázár Veres János nyomában jár?

Címkék: fidesz buli közpénz lázár kános

Lézer Dzsonniról tudjuk, hogy bírja a fényűzést, a ténsuramékkal decensen vadászgatást, és most már azt is, állami pénzen is csipázza a luxust. Azt picit utálja, mikor el kell a lovettával számolni, megsértődik és hálátlan kukacos mocskoknak nézve minket csak úgy odavágja: nesztek parasztok, visszaadom, vissza én a rohadt pénzeteket az utolsó vasig, de ti engem el nem számoltattok semmiről, az hétszentség!

A dolog pedig innentől válik érdekessé.

Mert a magasabb szobaszámla lássuk be nettó genyózásnyit ér, hogy Viktorminiszterünk érezze a törődést és el ne lustuljon teljesen. A piszkálásra adott reakció viszont több, mint furcsa:

- Lázár és plusz egy fő "közszolga" szállásairól beszélünk, luxus körülmények között,

- meg az "óriási titokról", ami inkább készteti Lázárt zsebbe nyúlásra, mint bevallásra,

- és ugye a hülyeségcunamiról is, amit generált Dzsonni titokzatoskodása.

Szóval fassetuggya, de a nehezen hihető titkosszolgálati maszlag helyett van azért egy sokkal kézenfekvőbb és valószerűbb verzió is: Lázár Pinológus Laci dicsőségét elirigyelve bulikázott kicsit.

miley1.jpg

A keresd a nőt elmélet egy pillanat alatt megmagyarázna mindent. Ha bulikázni megy az ember akkor Veres János óta tudjuk, nem spórol a költségeken és villámgyorsan gabalyodik hülye ottsevóttam, ha mégis akkor sem úgy magyarázatokba. Lázár nagyvonalúnak szánta a gesztust de a lehető leghülyébben fog kijönni ebből a borzalmas titokzatoskodásból és konspirációs elméletből. Ember nincs aki elhiszi a bedobott sztorit, legfeljebb annyit lát az egészből, hogy Viktorminiszterünknek kétmilliószor többet ér a fedésben maradás, mint a filléres beszámoló, és inkább utazik a jövőben saját költségen, mint újra és újra nagyító alá vegye a sajtó a költéseit. Mit tudom én mennyire megnyugtató ez így annak fényében, hogy 2005 óta időről időre felbukkan a pletyka, hogy Lázár és a felesége - khmm - kapcsolata nem felhőtlen.

303 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr716225347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nő? Férfi? Szakállas nő?
Van választék bőven...
Visszafizeti. Meg saját költségén utazik. Aha, persze...
Mielőtt nagyon belelendülünk a felelőtlen kommentelgetésbe, olvassátok el ezt is: index.hu/belfold/2014/05/28/ab_a_blogok/ . Mi ez ha nem vissza a jövőbe? Éljenek az ötvenes évek. Ezek a nyomoroncok már azt is meg akarják tiltani, hogy mit gondoljunk velük kapcsolatban? Mert ötletem az bőven lenne, hogy melyik állat melyik testrészét hová dugják fel maguknak, illetve melyik állat milyen színű s milyen egészségi állapotú testrészére húzzanak el és mekkora sebességgel.
@The Lonewolf:

Megjegyzem lehet sajtóéknál nem tudnak olvasni - de lehet én vagyok hótthülye - de szerintem az AB állásfoglalásban az van, hogy ez a faszság nem vonatkozik a szerkesztőség nélkül, a szabad véleménynyilvánosság szellemében működő blogokra. Pont úgy, ahogy nem vonatkozik rájuk a médiatörvény sem.

Magyarul:

A szerkesztett Index, HVG, Origó, stb szembe néz azzal, hogy a cikkeik alatti összes kommentért is felelnek. Szopcsi, nem vitás, rohaggyon meg az összes pokolbéla.

De ettől itt és az összes többi blogon semmi nem változik. Még.
@Fabius: "Még. "

Köszönet a végéért, ennyi, nincs több hozzá tenni valóm.
ha már lézerbulijani, akkor ide is:

Lázár János blöffölt, nem is vizsgáltathatja a Norvég Alapot

A KEHI-t akarta rájuk küldeni, pedig tudhatta, nincs is ellenőrzési joga.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F05%2F28%2Flazar_janos_bloffolt_nem_is_vizsgaltathatja_a_norveg_alapot%2F
@Fabius: Már megbocsáss, de szerinted hol a határ a szerkesztett meg a nem szerkesztett között? Ha a bíróság kezdi ezt értelmezni, akkor már mindegy is.
"2005 óta időről időre felbukkan a pletyka, hogy Lázár és a felesége - khmm - kapcsolata nem felhőtlen"

érdekes, fidesz-kerdemoknál mostanság sok az ilyen..állitólag Kósa, és Kósa felesége sem..
@elmeherceg: Némi ellentmondás, és technikai megvalósíthatósági problémák, mert ez csak előmoderációval valósítható meg, az meg ezen elvek alapján technikailag lehetetlenség...

"Az ítélet szerint az utólagos törlés lényegtelen: "a moderált komment, ha jogsértő, ugyanolyan jogi következménnyel jár, mintha nem lett volna moderálva (előzetesen vagy utólag ellenőrizve). A kommentek moderálása nem mentesít a jogsértő közlésért való felelősség vagy a helytállás kötelezettsége alól." A zárásban elismerik, hogy azzal, hogy "a lap fenntartója is felelős a kommentekért az korlátozza a sajtószabadságot, növeli a lapok fenntartási költségeit, szélső esetben ellehetetleníti a működést.", de mindezt arányos árnak tartják.

>>>>Az Ab ítélete hangsúlyozza, hogy mindezek a közösségi oldalakra, a Facebookra és a blogokra nem vonatkoznak, mivel azokat senki nem szerkeszti, és az azokon lévő vélemény csak meghatározott mennyiségű emberhez jut el."<<<<

sg.hu/cikkek/105652/a-honlapok-felelosse-tehetok-a-rajtuk-levo-kommentekert
Lázár: Mindennap csesztetnek valamivel :)

youtu.be/E433FtfJ4Mc
Azért ez roppant elegáns. Semmi közötök hozzá és ha annyira bassza a csőrötöket zsebből visszafizetem. Abból a pénzből, amit szintén tőletek loptam.
Nekem könnybe lábadt a szemem.
Ismét egyértelművé válik, hogy a kritikus hírportálok kinyírása a cél, hiszen a haveri oldalak sérthetetlenné fognak válni, bántódásuk sem lesz, hisz minden így van jól

A módszer pedig innen jön:

Putyin nekimegy az internetnek is!

Oroszország lakosságának ötven százaléka rendelkezik internetes hozzáféréssel. Az internet a független orosz média utolsó bástyája. Az orosz elnök a Krím elfoglalásával párhuzamosan megindította támadását a szabad média utolsó szigetei ellen is, gyakorlatilag bevezette a cenzúrát.

index.hu/kulfold/2014/05/14/igy_foglalta_el_putyin_az_orosz_mediat/

---------------------------------------

2014. május 6. kedd, 07:56

Oroszországban július 1-től tilos a szitkozódás a televízióban, a rádióban, de a mozifilmekben, valamint a művészeti, irodalmi alkotások bemutatásakor is. Az erről szóló törvényt hétfőn írta alá az orosz államfő.

emasa.hu/cikk.php?page=radio&id=11550
@elmeherceg:

Elég jól körülhatárolja ezt a médiatörvény és a mostani AB állásfoglalás is:

"A magáncélú közlések, honlapok, blogok, közösségi portálok stb. nem kezelhetők együtt a tömegek tájékoztatását vagy szórakoztatását célzó internetes újságokkal, hírportálokkal.” [ABH 2011, 478, 508.]
[61] A fenti határozatban kifejtettekkel egyezően megállapítható, hogy jelentős különbség van az internetes oldal üzemeltetője által szerkesztett, és ekként tartalmi egységet alkotó (tartalom)szolgáltatás és az úgynevezett Web 2.0, vagyis a közösségi oldalak és a tisztán véleményoldalak között (például Facebook, blogszféra stb.). Ez utóbbiaknak nincs szerkesztőjük, és ezért nem is lépnek fel tájékoztatási vagy hasonló igénnyel: céljuk az internetes közösségbe tartozók közötti eszmecsere, egyáltalán, a kommunikáció lehetőségét biztosítani. Ezek vagy csak a közösségbe tartozók (regisztrálók, belépők) számára érhetők el, vagy ettől függetlenül világosan nem alkotnak egységet, és lényegük szerint senki nem szerkeszti őket. Ezek éppen szerkesztetlen, spontán közösségi oldalak – az internet-felhasználók is ekként tekintenek rájuk. A blogok és közösségi oldalak viszont közelebb állnak a VI. cikkben védett magánközlésekhez, mert az ezekben foglalt közlésekhez csak a közlő személy által meghatározott (zárt számú) felhasználó jut hozzá (ismerősök), akiknek ő megengedi. (A közszereplők, intézmények Facebook-oldalai ehhez képest kivételek.) Az ilyen oldalakra az előbb kifejtettek nem érvényesek, mert működésük elvei és gyakorlata az elemzett tartalomszolgáltatástól alapjaiban különbözik, így róluk e határozatban az Alkotmánybíróság nem foglalt állást."

Ettől függetlenül még rossz irányba mennek a kommentelés körüli hisztivel, és Stumpf különvéleményével értek egyet, ha már.
Norvégia - Lázár negyvenmilliárd - null, de a meccs csak most kezdődik

youtu.be/zt11NPQyeC0
@Fabius: gyorsabb voltam :P

Jut eszembe, láttad a MVM-es plakátot, vagy elveszett a linkem a digitális éterben?

-

Az irányra meg csak Putyinisztánra kell pillantani ebben is.
Szép találat ezen a kártékony,városa pénzét eltőzsdéző szerencsétlenen.
@toportyánzsóti: Csakhogy golyóálló mellényben van.
@Fabius:

Minden esetre figyelemre méltó, hogy épp Nádori (MTE) a panaszos.

Szerintem abba az irányba megy a szekér, hogy ne lehessen kommentelni, csak reklámokat nézegetni, meg kattintgatni. Hát kattintgasson a nádori meg az ab 1835303901 01231701!

Mert azért az figyelemre méltó, hogy pont egy internetes cég sérelmezi, hogy leszólják, szidják a reklámját. Miért ne lehetne?

Ez azért 'jó' mert így le lehet rohasztani a blogszférát, és mégsem a politikából jött a kezdeményezés.
Rohadjon meg a nádori ahol van, amiért ebbe beleállt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
""A Kúria álláspontja szerint annak, hogy(L.JÁNOS AZ UTAZÁSI KÖLTSÉGEKET VISSZAFIZETTE) az oldal a sérelmezett hozzászólást haladéktalanul eltávolította, csak a kártérítési igény, illetve a felróhatóság alóli kimentés kérdése körében van jelentősége. A jogsértés szempontjából mindegy, hogyha valaki (UTÓLAG VISSZAFIZETI A JOGTALANUL FELVETT PÉNZT) törli a kommentet, mikor szól érte, akit megsért."
a poszthoz azt tudom hozzászólni, hogy lázárnak is a 1835303901 0123170233!
Bizony én emlékszem, hogy a vállalatunknál egy művezetőnek az állásába került, hogy nem megfelelő számlát hozott egy külföldi kiküldetéséről a '70-es években. A baj csak azért következhetett be, mert a derék művezetőnk nem beszélt egy szót sem németül, így nem fedezhette fel a valódi számla buktatóját. A számlán csak ez állt: 1 St. Hure és természetesen a szolgáltatás ára ÁFA-val.Ő csak egy művezető volt.
@Penivaldes:

Kicsit az AB döntéssel a hátam mögött megjegyezném- napirend előtt két percben-, hogy van más olyan F-es politikus, aki nemes egyszerűséggel, piásan nemes egyszerűséggel letehenezi élete párját!
@Fabius: bejut a fejembe, csak nem értem. Vagy az AB nem érti...
Egy blogot nyilván nem szerkeszt senki, az csak úgy lesz. Nincs koncepciója, és nemszerkesztési elv szerint teremnek rajta az írások. Meg csak az olvashatja, aki jelszóval belépett. Hát ja.
@Penivaldes:
Na, azért annyira egyik sem haraguggyozik, hogy le is lépjen ...
(Kiesni a lukszusból ... hát ez sok mindentől eltántoríthatja az ilyen nőket. És sok minden bevállalására is támpontot nyújthat. Vakkomondorok ide ... vagy oda.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tehát egy Die Hard sorozatot nem adnának le a moszkovita tévében? Vagy az ottani Dörnergyörgy azt mondja "mocskosqrvaanyádat" helyett, hogy "nem kedvellek"?

Szép lehet egy ilyen film ...
:-)
@toportyánzsóti:
Mindezek ellenére az ottani lakósság ... hátugye: újraválasztotta. Meg a csicskáját is újra fogják, aki most éppen az ő táskacipelője.
@elmeherceg:

Az én olvasatomban az AB indoklás azt mondja, a blogok és pl a fácse a közösségi véleménycsere helyszínei. Ahová igenis belépsz ha kommentelni akarsz, ahogy a bloghura is be kell lépned.

A tartalomszolgáltatás főállás egy hírportálnál, míg egy bloggernél csak a szabadidő eltöltése. Ott a különbség, hogy ami egy főállású szerkesztőségnél elvárás lehet (állandó moderálás pl) az nem lehet elvárás egy hobbizónál.
Hogy mik nem vannak. :)

Ezermilliárdokban mérhető a hiány, amely azért érte a magyar költségvetést, mert az ország átvette az unió adószabályait.

A társasági adóval kapcsolatos EU-rendelkezések alkalmazása miatt 2004 és 2011 között 1156 milliárd forintos veszteséget szenvedhetett el a magyar büdzsé. A szakember magyarázatként elmondta: az uniós csatlakozás óta bizonyos, az országot elhagyó jövedelmekre – például az osztalékként felvett összegekre, a jogdíjakra és a kamatra – nem vethetünk ki adót. A magyar határon tehermentesen áthaladó pénzek után a célországban ugyan jórészt megfizetik a közterheket, de ebből a magyar költségvetés nem részesül.

A közös vámrendszer alkalmazásával a csatlakozást követő hét esztendő minden évében nagyjából százmilliárdos hiány keletkezett, a bérmunkával kapcsolatban pedig körülbelül évi 80 milliárd forinttól esett el az államkincstár. Az egyes tételeket összeadva bőven kétezermilliárd forint feletti summát kapunk.

Az adószakértő a közösségi adóharmonizációról kifejtette: akkor érheti el célját, ha hasonló adottságú résztvevők között alkalmazzák, ellenkező esetben tovább nőhetnek a különbségek. Előbb gondoskodni kellene a hatalmas különbségek eltüntetéséről, és csak aztán lehet egységessé tenni az adójogi előírásokat. Azt mégsem lehet, hogy összeengedjük a nehézsúlyú bokszolót a pehelysúlyúval, majd a brutális kiütés után adunk a vesztesnek vitamint, sebkenőcsöt - mondta.

www.napigazdasag.hu/cikk/13855/
Még ha kivonjuk belőle azt, hogy molnáref mutatja be, még így is felettébb beszédes.

Az 1968-as, nyolcadikos történelemkönyv leírja a 2014-es Magyarországot.

www.hirarena.com/gyarmati-sorban-dobbenetes-az-1968-as--nyolcadikos-tortenelemkonyv-leirja-a-2014-es-magyarorszagot--mint-----filmmel-is-_334

youtu.be/G28BnfEorJw
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1.a saját kormányaink idiótasága is szerepet játszik ebben.
2.na például ezért is lenne jobb az EUSA.ott kiegyenlítődnének a különbségek.nem rögtön de abba az irányba terelné a dolgokat.
a nemzetek európájában pedig mindig csak akkora súlyunk lesz mint a gazdaságunk ereje.
magyarnarancs.hu/zene2/akos-nem-nokias-dobozban-jott-a-10-millio-90271

Cikk, +kommentek között a megszólított Quimby.
Úgy látszik hazudni KELL! Ez a jobboldali 12 pont első pontja!
hol van szó a linkelt cikkben arról, hogy Veres és Dobolyi KÖZPÉNZBŐL voltak Makaón, b+? :-) csúsztatni, azt tudsz!
@Evezős:
Ne is mondd!
Itthon is újra szinkronizálták az Eddie Murphy-filmeket (Beverly Hills-i zsaru/-k, 48 óra/-k), mert trágár volt.
Borzalmas, mi lett belőle! :(
Tesvírek közt a pénz sosem szempont amíg az a családi összatartást szolgálja. Ezért érti meg magát olyan jól a lézercélzós fácánvadász és a kedves vezető
Fijjug. ne legyüng már hűjjég lyobban mind múszályj.

Nem érzitek, hogy a társadalmi kommunikáció, és véleménynyilvánítás és véleménycsere korlátozása az is, ha a cégjegyzékbe bejegyzett médiák honlapjainál korlátozzák a kritika, s nem is gyakran a kormányzatnak nem tetsző privát kritika közzétételének a lehetőségét?
a civil véleménybefagyasztás irányába haladunk.
@Marcellusca:
De néha adják a régit is (nekem a zuram most gyűjti cd-n a régi szinkronizáltakat, pont amiatt, hogy valami keresztény szentfazéknak eszébe jut, hogy ezeket többé ne adhassa le tv....)
Aki nem érti, hogy ezek a filmek ezzel a szöveggel azok, amik, az hülye.

Tudod mi a legröhejesebb?
Egyik kedvenc filmem a Lesz ez még így se! c. (Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding jr, stb.). Abban van egy jelenet, amikor Nicholson elviszi egy cabrióval a rablótámadás áldozatává vált Simont a szüleihez és velük meg a pincérnő Carol is, akik akkor találkoznak először.
Az eredeti szinkronban a bemutatás így zajlott:
Carol, a picérnő, Simon a buzi.
Na, valami baromnak ez nem tetszett és csináltak egy olyan változatot, ahol ez úgy hangzott: Carol a pincérnő és Simon, aki meleg ...
Aztán visszatértek az eredeti verzióhoz - ami pontosan tükrözi Melvin hozzáállását a kérdéshez, és elég fontos mondat a későbbiek tekintetében. A megváltoztatott szinkron meg nevetséges, a filmtől idegen.
@punkfrog: Én ezt pont másként látom. Az EUSA esetén még inkább periférikus másodrangúak lennénk mint most.

Amúgy mindig csodáltam a ballibek hiszékenységét, akik úton útfélen egy ilyen 10 év után is még mindig elhiszik, hogy mi azért kellünk nekik, hogy "felemeljenek" minket és nem azért, amire az elmúlthuszonban is kellettünk.

2003-ban bécsi cukival hitegettek, most meg EUSA kánaánnal nagy magyar szószólóik pedig Európai bérfelzárkóztatási programról, egymillió új napkollektorról, minden diáknak számítógépről hablatyolnak.
az még haggyán hogy lézerdzsoni felesége egyszer átesett a vakkomondoron

de állítólag... ugyanakkor a dzsonifiú az alföldi puszta császára is átesett a vakkomondoron az apósa jelenlétében...

hetekig nem tudott "munkába járni" (vö: ...opni)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem bazmeg. nem ígérnek semmit, csak esélyt bazmeg, meg bazmeg 8000 meg 7000, meg kijafaszom tudja még mennyi milliárdot, hogy az eséllyel élhessünk is. Ezeket az ezermilliárdokat azonban így vagy úgy ellopják az elvtársak és a haverok törvényesített bűnszövetségben és szervezetben. 1990 óta. A kamatmentesen (max1%) kapott hiteleket már 24,5% kamatra adták a bankok vállalkozásoknak és akkoriban ez még nem a THM volt.
Érthető, ami ide 'leesik' az nem koppan, csak a munkanélküliek és a munkavállalók feszt. Csak most már a jobbiknak is leesik ez + az, és az már náluk koppan. Ezért nincs a szótárukban semmi más, mint a cigányozás, meg a zsidózás, éppen úgy mint nálad. szép napot és dögölj meg.
amugy meg érthető a lézerkard lecsapott mindenhol...

Svájc, Anglia, Róma stb

meg kell ismerni a HANYATLÓ NYUGAT ópiumát, pl a szexet stb
csak hogy tuggyuk mitől kell óvnunk nemzettársaink erköcseit
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én sehol nem írtam, hogy, majd felemelnek minket.azt saját magunknak kell.
az EUSA környezetben szerintem egyszerűbb lenne.
ott joggal várhatnánk el az azonos bánásmódot.
a Nemzetek Európájában hiába kiabálunk egyenlő feltételekért.mi akarunk különállók lenni.
gazdasági erőnk semmi.
nyersanyagunk semmi.
a tudásunkat most zülleszti le a kormányunk egy összeszerelő gépsor szintjére.
mit tudunk mi felmutatni?
mitől lesz nekünk jobb???
mit ígérnek nekünk a Nemzetek Európája szószólói?mi lesz ott?
lézerdzsoni eljár tanulmányozni hogy rohadnak,
nehogy mi is ugyanarra a rohadás úttyára tévejegjünk mint a nyugat
@jaegtoer: Tegyél fel másik lemezt, az sokkal jobban mutat.
amugy meg
ahogy a Arogán Toncsit...
ugyanúgy a lézerjankót is MAFIATÁRSAI nyírBÁLják...

akinek egy kicsit is feljebb emelkedik a masszából azt gyorsan vissza kell nyomni...

aki azt hiszi hogy van független média az pöcs...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A közös vámrendszer alkalmazásával a csatlakozást követő hét esztendő minden évében nagyjából százmilliárdos hiány keletkezett, a bérmunkával kapcsolatban pedig körülbelül évi 80 milliárd forinttól esett el az államkincstár. Az egyes tételeket összeadva bőven kétezermilliárd forint feletti summát kapunk."

csak a szokásos. vadul szaglászol 2000 milliárd után.
De mi van az 53240 milliárddal, azzal a 242 mrd dollárral, amit a jó bocskai lajbis és piros szegfűs, meg kékmadaras és piros tulipános magyarjaink loptak ki ide-oda offshore-ba meg erre arra?

Az már nagy falat, ne bolygassuk, mi?
@jaegtoer: De szerintem azt is bolygassuk.
Meg persze a cikkben is említett és az adózatlanul kivitt milliárdokat is.
@punkfrog: Azért, hogy nehogy azt hidd megint csak a hülye jobberek hadoválnak, fusd át mondjuk ezen cikk "Miért problémás?" részeit.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20120615-formalodik-az-europai-egyesult-allamok.html
@Evezős:
"Na, azért annyira egyik sem haraguggyozik, hogy le is lépjen ..."

erről jut eszembe:
elegáns étteremben ül a kőgazdag john smith és neje, amikor a nej észreveszi, hogy az egyik asztalnál ott ül az egyik ismerősük, de aki vele van, az egyáltalán nem a neje.
kérdi a férjét, hogy ki az a nő, akivel az ismerős együtt étkezik. smith közli, hogy az bizony a szerető. a nej felháborodottan csóválja a fejét, hogy nadeijent!, amikor odalép hozzájuk egy bombázó, és szó nélkül megcsókolja a férjet.
a feleség egy pillanatra kővé dermed, majd vészjóslóan nyugodt hangon számonkéri mr smith-t, hogy ugyan mondja már meg, hogy mi is volt ez.
smith -miután megrágta és lenyelte az aktuális falatot- egykedvűen közli, hogy ez a nő bizony a szeretője.
a feleség ezután igen nagyon felháborodik és közli a párjával, hogy itt bizony válás esete készül fennforogni.
smith nem zökken ki a nyugalmából, mindössze bólint, majd így szól:
- rendben van, válunk. de akkor nincs korlátlan hitelkártya, nincs tengerparti luxusvilla, nincs autó sofőrrel és az ékszerek sem nálad fognak megöregedni.
majd eszik tovább. az asztalt egy ideig csend üli meg, majd megszólal az asszony:
- de azért a mi szeretőnk sokkal csinosabb. ugye?
ennyi, miközben másra, a teló csire van pénz...

A csúcsrendőrök sajnos belebuktak annak felderítésébe, hogy ki lopott fákat a Tiborcz-földek melletti erdőből

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F29%2Fegyszeruen-megallapithatatlan-ki-lopott-fat-a-tiborcz-foldek-melletti-erdobol%2F
khm hogy is volt az a közpénzen vett csoki?
ami miatt lemondott egy svéd miniszter ???
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá idióta idióta idióta narancsdroid.................

és ez a fasz is tehet egy szívességet -Fabius kezdek gyűjteni ügyvédekre, mert egyre nehezebben bírom türtőztetni magam-

Csepreghy megüzente, hogy csakazértis vizsgálni fogjuk a Norvég Civil Alapot
csepreghy

Mert az nyilvánvalóan politikai okokból nem támogatott olyan kétségtelenül civil szervezeteket, mint például a magát baloldalellenes reklámkampányokkal és békemenetszervezésekkel kitüntető, makulátlan gazdálkodást folytató CÖF.

444.hu/2014/05/29/csepreghy-meguzente-hogy-csakazertis-vizsgalni-fogjuk-a-norveg-civil-alapot/
egy komment, amivel határozottan nem értek egyet:

Diogenész • egy órája

Leírnám a véleményem, de az AB tegnapi döntése miatt félek a pertől. Éppen ezért szögezzük le:
Határozottan cáfolom, hogy az lenne a véleményem, hogy a magyar kormány vizsgálata kontraproduktív. Határozottan cáfolom, hogy az lenne a véleményem, hogy a CÖF nevű képződményt a kormány szervezetének tartom. Határozottan cáfolom, hogy az lenne a véleményem, hogy a CÖF-ön kívül bármilyen civil szervezetet támogatni kéne. Határozottan cáfolom, hogy az lenne a véleményem, hogy a Norvég alapnak köze lenne ahhoz, hogyan költik el a pénzüket. Végül: határozottan cáfolom, hogy az lenne a véleményem, hogy a 444 csak fel akarja hívni a figyelmet egy újabb baromságra.
@Sejk a derék katona:
ez milyen szép pillanat lehetett ... megnéztem volna!
:-)
@nandras01:
:-DDDDD

Hát igen, kb.erre gondoltam ... és innentől egyik nőcit sem tudom sajnálni. Sem most, sem majd akkor, ha lecseng ez a nagyúriság és apu lepöccinti, ő meg majd nyilatkozik valami bulvárlapnak, hogy mennyire szar élete volt eddig ...
Mert lehet menni a Gundelba vacsorázni a felcsúti lókupeccel, meg lehet lelépni csendben és élni normális módon, távol a médiától, nyugodtan.
Van választási lehetősége mindegyiknek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az a kétezer milliárd a túladóztatott munkabérek és közterheinek a kompenzálására ment, különben a még a rühös kóbor ebek is csak lehugyozták volna az országhatárt jelző tábla lábát, nem hogy beruháztak volna ide bárkik bármit is aufwiederhören-en kívül.

a 242 mrd dollár rejtélyének megoldásával fény derülhet a 25 év sikertelenségének okára.
@Evezős: csak úgy, hogy más is anyázzon rajtam kívül...

A gyerekünk hülye marad az iskolában

Nagyon elszúrjuk a tanítást, az iskolák rosszak. Ha jót akar a gyerekének, egyetemre hajtja, az alapdolgokat is csak ott tanulhatja meg. Ez például Ausztriában nem így van. Tömni kellene a pénzt az oktatásba, de a kormány inkább elvon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F05%2F29%2Foktatas%2F
@jaegtoer: ez is letudva báj narancsmaffia:

Döntött az AB a takarékszövetkezet-ügyben
Index
2014. 05. 29. 08:38
Az Alkotmánybíróság 2014. május 27-én kelt végzésével megszüntette az eljárást azoknak a beadványoknak az ügyében, melyet korábban a Veszprémi Törvényszék Cégbírósága nyújtott be. Az AB-től a takarékszövetkezeti alapszabály-módosítások bejegyzése tárgyában eljáró bíró a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról és egyes gazdasági tárgyú jogszabályok módosításáról szóló 2013. évi CXXXV. törvény megsemmisítését kérte. Az AB azzal indokolta az eljárást megszüntető döntését, hogy a cégbírósági eljárások időközben lezárultak. A döntés rossz hír a Demján Sándor által vezetett ellenlábas OTSZ számára.

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2014/05/29/dontott_az_ab_a_takarekszovetkezet-ugyben/
broooáááááfffffffff nem kell hozzá tennem semmit:

Fotó: Rogánnal pózol a tényfeltáró tévés sztár

Azurák Csaba TV2-s műsorvezető, a Napló volt és a Tények jelenlegi műsorvezetője Rogán Antal V. kerületi polgármesterrel és feleségével pózolt egy városnéző busz tetején. A Tumblr-en közzétett fotón megfigyelhető a háttérben Körmendi Gábor videós bulvár-tényfeltáró újságíró is.

hvg.hu/shake/20140529_Foto_Rogannal_pozol_a_tenyfeltaro_teves_s
na jó. megyek, visszamászok a ravatalomra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szóba se hoztam a jobberek hadováját.azt sem írtam, hogy az EUSA tökéletes.
ezeket csak te gondolod rólam.
de miért lesz jó nekünk a Nemzetek Európája???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez a Csepreghy akar lenni az új táskacipelő, már látom én ... arra hajt.
Nagyon szépen írta tegnap Uj Péter:
"Horváth Csabi, a jövő, sőt közeljövő Demszkyjének Tarlósa."

Na, valami ilyesmi ez a csepregi is: a jövő orbánjának lázára.
@Evezős:
Faluhelyen így szokás. :D
(És ne legyenek kétségeid, Paraszt Párizs bármennyire is megyejogú város, csak egy nagyon nagy falu. :DDD)
@jaegtoer: Igen tehát a kollaboráns bábok, jobban jártak mint a megbízóik. Elég logikus. :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én már nem anyázok ... belefáradtam.
Hiába írom le, hogy kétségbeejtő, kik ülnek a KLIK-ekben és mivel foglalkoznak az oktatás segítése helyett, senkit nem érdekel ...sokszor a szülőt sem.
(Ha érdekelné, már minden napra jutna egy olyan sztori, hogy bemegy a szülő az aktuális KLIK-be és ráborítja az asztalt az ott léháskodók közül a legnagyobbra.
De nem.)
:-(
@Marcellusca:
Lázárt elnézve efelől nem sok kétségem volt.
:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

igen.

meglopták
a megbízóikat,
az államot,
a munkavállalókat
az üzletfeleiket, partnereiket,
és szerintem még a vevőiket is.
Nem kellett a vakkomondor, elég volt a Hrisztov Éva!:)

zeroz3ro.tumblr.com/post/87183687622
Ilyenekre mennek a milliók. Pályamű az espo kiállításra.

szarvas.tumblr.com/image/86996402623
@punkfrog: Mondjuk azért mert az EU alapítói is ezt szerették volna és ezek az alapelvek még most is - a változó gazdasági környezetben is aktuálisak.
@jaegtoer: Igen és a megbízók meg olyan hülyék, hogyha valóban meglopták őket, akkor nem csinálták ki őket?
Sztem legközelebb fedett, állambiztonsági ügyben küldjük inkább Kerény Imrét, neonra fújva, lufiállattal a fején, hátha nem lesz annyira feltűnő, mint Lézer.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tudod, én sokkal jobban szeretem, ha kiviszik a 2000 milliárdota zeuba, cserébe adnak 3000 milliárdot, és figyelemmel kisérik, mire költjük. Ha csak a felét lopja el a kormány, már 500 milliárddal beljebb vagyunk, mert a bent maradó 2000 milliárdot viszont az utolsó szálig ellopja. Nem tudom, érted-e?
@Penivaldes:

Szerintem Kósa vegye el Lézert, Lézerné Kósánét, celebrálja Semjén, tartsa a gyertyát Kerényi, Szíjjártó dugja a fejét egy disznóba, a maradékot meg zabálják fel a Zombihódok. :)
@Fabius:

Na nem baj, mindenesetre a magyar média szokásához híven dermedten bámul, mint nyúl a kamionra.
@tristen2005:
Jessasz ... fertő!!!!
:-)

(Gyanús is volt nekem az a nagy nyali-fali, ami ment az olimpia alatt, előtt, után ...)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezek szerint akkor most jó nekünk így ahogy van az EU.
ez már a Nemzetek Európája?
@tristen2005:
Tegnap máshol is utalt erre valaki ... azt hittem, hülyéskedik. Ezek szerint: szél --> haraszt --> zörgés??

(Agyilag összeillenek egyébként, meg mentalitásban is. Ez a nő volt az, aki azért nem íratta be valami körzeti óvodába az egyik gyerekét, mert ő prolikkal nem vegyül ... vagy valami hasonlóra emlékszem. Elég hosszasan szellőztetett botrány volt, sokat kellett magyarázkodnia, hogy"denemisúgyértettem" ...)
@Evezős:

"Te fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj... hogy miért? Mert egy kibírhatatlan, megbízhatatlan alak vagy. Kiemellek a szegénységből, biztosítom a megélhetésedet, akkor ugye fűt-fát ígérsz. KIEMELTELEK, VAGY NEM EMELTELEK KI??? TE MEG ITT FÜTTYÖGSZ, TE HIMPELLÉR, ITT A NEMZETI NAGYJAINK KÖZT, AHOL AZ ŐSÖK SZELLEM JÁR, KÉRLEKALÁSSAN? A KUTYAFÁJÁT, ÉN NEM VISZEM EL HELYETTED A BALHÉT, ÉRTED? HÁT ITT AZ ÉN HÁTAMON CSATTAN MINDEN, ÉRTED???" (orosz szinkronnal)
@The Lonewolf: az AB nek nincs hatásköre csak magyarorszagon belül...

majd minden kitelepül... mennek az adózas után
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A csúcsrendőrök sajnos belebuktak annak felderítésébe, hogy ki lopott fákat a Tiborcz-földek melletti erdőből"

Na hallod, mivel ismeretlen tettes ellen folytatták a nyomozást, Tiborczékat meg mindenki ismeri, ezért természetes hogy nem találták meg. :-)
Ennyi?

Az MSZP elnöke rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze déli 12 órára, amelyen lemondott a párt vezetéséről és a frakcióvezetéséről.

hvg.hu/itthon/20140529_Mesterhazy_rendkivuli_sajtotajekoztatot_t
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Pro (MNO):
„A lap ismerteti: a társasági adóval kapcsolatos EU-rendelkezések alkalmazása miatt 2004 és 2011 között 1156 milliárd forintos veszteséget szenvedhetett el a magyar büdzsé.”

Kontra (index):
"2004 óta évente átlagosan két százalékkal növelte a magyar nemzetgazdaság teljesítményét a Brüsszelből érkező pénz. 2011-ben majdnem 5 százalékkal. Mellesleg ez volt az az év, amikor a kormány csúcsra járatta az EU elleni gazdasági szabadságharcot. A csatlakozás óta évente átlagosan hétszer több pénz folyt be a magyar költségvetésbe, mint amennyit az adott évben Brüsszelnek kifizettünk. 2012 végén a magyar befizetések és az uniós támogatások egyenlege 5400 milliárd forint pozitívumot mutatott. A 2013-as adatok ezt az egyenleget 7000 milliárd forint fölé emelhetik."

MNO
„Előbb gondoskodni kellene a hatalmas különbségek eltüntetéséről, és csak aztán lehet egységessé tenni az adójogi előírásokat. Azt mégsem lehet, hogy összeengedjük a nehézsúlyú bokszolót a pehelysúlyúval, majd a brutális kiütés után adunk a vesztesnek vitamint, sebkenőcsöt - mondta.”

A brutális kiütés: - 1156 milliárd
A sebkenőcs: + 5400 milliárd

Itt valaki hülye.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Fotó: Rogánnal pózol a tényfeltáró tévés sztár"

Na és, Lázár meg fácánnal!

Oszt hogy pózol? Fekvő Rogán mellkasán a lába, a térdén meg hanyagul megtámasztva egy füstölgő csövű Dragunov?

Mert akkor áríesztííszípi, vagy mi. :-)
@tristen2005:

Imre hadat üzent a buzik ellen.

Azt mondta, az összeset halálra fogja dugni! :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
megaLOL

te, ha ezt a @Boli megtuggya? azonnal lemegy heteróba a semjénnel a vízen járva

brühüyyy
@tristen2005: munkaheji baleset...

csak ki akarta próbálni mijjen érzés ha fejbelő valakit...

csak nem volt ideje elmondani...
pedig úgy számolta előtte pár másodperce lehet...
@vakapad: Igen és az index is mindig igazat ír. :) Találós kérdés. Az EU-val kapcsolatos mérlegben szerinted csak azt kell vizsgálni, hogy mennyi pénz küldtünk ki Brüsszelbe és mennyi jött be onnan vagy esetleg más szempontokat is?
Ahogy én azt Veres útjáról tudom:

Sanghajban tárgyalt Veres és Dobolyi a kínaiakkal (államköltségen). Onnan Dobolyi nem haza, hanem Makaóra utazott az európai szocialisták nevében és (elismerten) az ő költségükön a 10 éves visszacsatolási évforduló ünnepségeire. Dobolyi szerint Sanghajban a kínaiak Verest meghívták, hogy jöjjön ő is az ünnepségre, Dobolyi szerint ezt a kínaiak fizették. Hogy ez utóbbi igaz-e, arról csak Dobolyi változatát tudjuk, Veres csak annyit volt hajlandó mondani, hogy adófizetői pénzt nem használt erre. Ebből következően az is lehet, hogy a nője után ment saját pénzen, és hogy nem akarta, hogy ezt a felesége megtudja, de ez az ő dolga, és nem az adófizetőké.

Amíg tehát az MNO elő nem jön a számlával, addig Lázár és Veres útját nem lehet összehasonlítani. Ha valamikor, hát most Lázár lebukásánál jöhetne elő vele. Várom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A más szempontokat írta meg az MNO. Még másabb szempont nincs, azaz álláspontom változatlan:

Itt valaki hülye.
@The Lonewolf: Ugye akkor te is támogattad és támogatod a Fidesz törekvését, hogy a hülye AB helyett a fontos döntéseket a transzparensen és a nép által választott (és magát bármikor korrigálni tudó) parlament hozza meg? És nem tapsikolsz agyatlanul a "minél több fék, annál jobb" birkabégetésnek?
Már megint itt van ez az undorító féreg, az IQ mínuszos ún. érveivel?
A poszt témájához, vajon melyik aranyfácánt (angolul: gold digger) tojózhatta meg a hódmezők lovagja? :-)
@vakapad: Nem hülye senki. Szerintem mind a két állítás igaz lehet. Ha csak azt nézzük amit az index ír, akkor minden heppi. Viszont szerintem nem csak ezt kell nézni, hanem egyéb hatásokat is, amelyeknek vannak negatívumai is.

Fontos szempont lehet pld. az, hogy már az EU-hoz való csatlakozás során Magyarország óriási viszonzatlan kedvezményeket adott, közvetlen és közvetett módon az EU-nak:
Magyarország és EU kapcsolatok rendszerváltás fordulóján (1989-1990)

Hátrányos ügyletek: NDK passzívum konvertibilis devizában történt kifizetése, mintegy 15 milliárd Ft, közel 0,3 milliárd USD. Magyar-német külkereskedelem II. vh. háborús aktívumának ki nem fizetett magyar követelését elhallgatták!
Az 1994. évi I. törvény Magyar Köztársaság és az EU között, a magyar vám leépítésének ütemének hatása. Időközi hatások: Kamionok úthasználatának (induló 3 Ft/tkm) elengedése a hazai jövedelmeket (2010-ig számolva közel 2600 milliárd Ft-tal) csökkentette. Lásd „Útadó” táblázatot. Kiemelendő, hogy ebből az autópálya program és a hazai úthálózat fenntartása is finanszírozható lett volna. Ezzel elkerültük volna a jelenlegi tragikus helyzetet, amely szerint évente az autópályák PPP programjának terhe 130 milliárd Ft-ba kerül, addig a hazai összes úthálózat karbantartására mindössze 30 milliárd jut. A külföldieknek elengedett útdíj összege 2010-ig 2583 milliárd Ft-ot tett ki!

Az EU-hoz való csatlakozás, vagyis a csatlakozás fejezi ki Magyarország alárendelt, csatlakozó szerepét, illetve viszonyát. A gazdaságilag fejlett EU-15 országok célja a gazdaságilag elmaradottabb Magyarországot úgy integrálják, hogy gazdaságának (utóbb kiderült társadalmi rendszerének is) védettségét megszüntessék.

Magyarország a gazdaságilag fejlettebb országokkal folytatott kapcsolatában bonyolult védekezési rendszert alakított ki. Ez a vámokon kívül egy sor vámon kívüli védelmi mechanizmusból állt. Az EU a csatlakozás során nemcsak a vámok és vámrendszer leépítésére kényszerített bennünket, hanem a vámon kívüli védelmi mechanizmusunk leépítését is előírta, azzal, hogy EU előírásokat ránk kényszerítette.

Az EU támogatást azért kaptuk, mert leépítettük a vámokat, vagyis ezzel kompenzáltak bennünket. Az EU támogatások csak kis részben voltak képesek kompenzálni a vámbevételek kiesését és védelmi rendszerünk leépítéséből származó óriási veszteségeinket.

A gazdaságilag fejlettebb és kevésbé fejlett országok külkereskedelmi forgalma során a cserearány változása fejezi ki, illetve teszi lehetővé e kapcsolatokban elszenvedett veszteség mérését, illetve számszerűsítését. Az az általános, hogy export termékeinket olcsóbban adjuk, és importot drágábban vesszük. Részletes számítások vannak már az EU-15 országokkal folytatott külkereskedelmi termékforgalom cserearányának csatlakozási folyamat óta, napjainkig történt hatásának számszerűsítéséről. Miután a cserearány magyar gazdaság nyitása következtében, általában romlott, veszteségünk évről évre halmozódott.

Az adatok alapján a cserearányból származó veszteség a csatlakozási folyamat (a csatlakozási folyamat 1994. évi I. törvénnyel indult el) első évében 1995-ben 10 milliárd Ft volt, 2004-re 499 milliárd Ft-ra halmozódott, és 2012-ben már 840 milliárd forintot tett ki.

A cserearány veszteség és az EU támogatások viszonyát a KSH adatok jól mutatják 2011-ben cserearány veszteségünk EU-15 országokkal folytatott külkereskedelmünkben 696 milliárd forintot tett ki, ezzel szemben nettó támogatásként (399,4 md forintot kaptunk, 70,1 md forintot fizettünk) vagyis 329,3 milliárd forintot kaptunk. Tehát nettó veszteségünk csak a cserearány terén 367 milliárd forintot tett ki.

Nyitott gazdaságunk következtében további súlyos veszteséget is szenvedtünk el, amelyeket még részben sem kompenzál az EU.

stb., stb.
@tristen2005:

'Fa&é nem vizipisztolyt markoltatnak ezekkel a gyíkokkal!
@AroMo:
Hehe!
Erről az egyik Asterix szereplő jut eszembe: Eszeminusz. :D
@Marcellusca:

Nekem meg egész más, a te verziód túlságosan politikailag korrekt, vagy mi. :-)
@gazoló:

A víz még nem lett eléggé megrezsicsökkentve, ezért nagyon sokba lenne. :-)
@Myrath: Gondolom marad parlamenti képviselő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na amit ott kapni fog a fityisztől, mint a bukott baloldal bukott vezére, azt nem teszi zsebre.
mi van itt ma? a buzikat senki sem akarja megölni? hsz-eket is elolvasni!

cink.hu/terry-black-lecsapott-kerenyi-imrere-1582715187/all
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mindebben a magyar vezetésnek (Antall!!!) kulcsponti szerepe volt és maradt, hogyan lehetséges az, hogy 1989-ig az ország önvédelme működött és utána nem? azt szintén nem elemzi ez az "anyag" amit ide másoltál, hogy melyik magyar veztőnek és holdudvarának mekkora haszna támadt ezekből az országra fatális hatásokból, az eu tehetett volna javaslatokat nekem, ha én azokat nem hajtom végre és megindoklom miért...annál nagyobb bűn nem is létezik, mint hogy az akkor már világszerte működő magyar piacokat felszámolták beleértve a SZU továris konyec -es baromi orbáni seggsége azért a beszédéért -ha semmi másért nem is- azonnal fel kellett volna négyelni

brühüyyy
@Evezős:

"Vagy az ottani Dörnergyörgy azt mondja "mocskosqrvaanyádat" helyett, hogy "nem kedvellek"?"

"NYALD KI... a tányért!" :-)

www.youtube.com/watch?v=dH2MllNz4LM
Üdv.
Szerintem Mesterházy nem önszántából mondott le.
Plusz ez az Mszp már 2006 óta vegetál, lélegeztetőgépen van. El kellene engedni.
@jaegtoer:

330918 211012 0624191224401518.
220921400933031540332422310212 210230 1826390933.
013033 1709111130150931 1402402422 1816393719.

2209333506061815
A magam részéről igen szívesen elutaztatnám gázárjanit & számos társát egy általam megjelölt luxusszállásra. Ahol természetesen totálisan teljes ellátást kapnának, wellness-szel, hidroterápiával. Azt hiszem, igen sokan dotálnák még szerény személyem mellett a nyaralásukat. Hosszú távon is.
@Marcellusca:

KAPD BE... a vacsorát! :-)
@Bakter:

Nem panaszkodhatsz. Most is mi dotáljuk, és nem csak a nyaralásukat. :-)
te géjza, attól mert egy agyatlan narancszombi aszongya, hogy akkor is vizsgálunk és kapja be mindenki, attól még nem van igaza, se nem jogszerű amit csinál. Igaz minek is beszélek a fidessel együtt a jogszerűségrűűűű, és még hozzá tenném, abba a zabéban több narancs van, mint a 100%-os narancslében.
-no comment-

Már meg is van az új KGST, majd csak kiderül, mi lesz belőle

Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán ma délelőtt Asztanában aláírta az Eurázsiai Gazdasági Unióról szóló megállapodást. Ennek értelmében szabadon áramlik majd ottan a tőke, a munkaerő, az áru és a szolgáltatás is. Mármint 2015. január 1-jétől.

cink.hu/mar-meg-is-van-az-uj-kgst-majd-csak-kiderul-mi-lesz-b-1583118598
Amúgy ha Mesterházy helyett Botka lesz, azzal mi fog változni?
Lázár János visszafizette a kétmillió forintos utazásokat

A kormányszóvivő szerint Lázár olyan találkozókon volt, amelyek nem tartoznak a nyilvánosságra.<<<<<< kedves mama, csak a fenti linkek okán, ahol a haraszt van emlegetve ugye

www.origo.hu/itthon/20140529-lazar-janos-visszafizette-a-ketmillio-forintos-utazasokat.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Alapjárat. :-)
(Igaz a fórumba ritkán írogatok.)

Szereted az Abszurd Hunort?
Itt a legújabb:

www.youtube.com/watch?v=BuCsfa5W1zA

Bot Ond és Hunor odavág a Norvégoknak, mert nem a politika független CÖF-nek utalják az összes pénzt.
Egyébként ezek a galandférgek még egy fokkal undorítóbbak - már ha ilyesmi lehetséges -, mint azok a politikusok akiknek az ánuszából kikukucskálnak.
@AroMo: hééé, ez gyilkos volt, de most azon gondolkodom, hogy a mi itteni géjzánk a jobb, vagy a bal szélen lévő humanoid ten saját maga...
haverok, buli, hanta..........

Így védik az Erzsébet-utalványt az USA-ban
A magyar államot nettó 352 millió forintért képviseli Martonyi János volt ügyvédi irodája az étkezési utalványok miatt indított nemzetközi választottbírósági eljárásban.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/elkepeszto_osszegert_vedik_az_erzsebet-utalvanyt_washingtonban.581924.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A kormányszóvivő nem mondta el, hogy milyen formában fizette vissza Lázár a pénzt, de azt megjegyezte, hogy a miniszterelnök megbízásából utazott, és ezeknek a találkozónak az a sajátosságuk, hogy nem tartoznak a nyilvánosságra."

Azt a tekes Q7 szentségit neki, csak nem magát Anikó asszonyt kellett leszedálnia a hódmezők dzsigolójának!? :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha nem haragszol, akkor az erről folytatott polémiát inkább rábíznám a zoológusokra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hülyének is megéri.
Az vót má' hogy elmúttnyócév?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Halkan kérdezem: mi a jó, büdös, szájba tekert, paripa péniszért kell nekünk ennyi pénzt kiadni, mikor ott van a sok lébecoló jogász a minisztériumokban?
Vagy fordítva: miért kell a sok léhűtő jogászt fizetnünk, ha csak melegedni/hűsölni járnak a minisztériumba és a valódi munkát ki kell szervezni?

Egyébként meg ajjjas rágalom, hogy martonyinak báááármi köze is lenne a zegészhez, mer mán nem övéje a cég. :)
Mint pintérnek a zállami megbízásos őrködésekhez. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

élesítsük be egy kicsit a fókuszt:

„A kormányszóvivő szerint a Miniszterelnökséget vezető államtitkár Orbán megbízásából utazott, és az ország érdekében történtek a találkozók, az pedig nem tartozik a nyilvánosságra, hogy kikkel és milyen formában találkozott Lázár János.”

hvg.hu/itthon/20140529_Lazar_visszafizette_a_ketmilliot

„A Magyar Kormánynak nem csak joga, de kötelessége is vizsgálni azt, hogy a Norvég Civil Alapból hazánkba érkező pénzek felhasználása körül minden a legnagyobb rendben zajlott-e az elmúlt években – reagált a Norvég Civil Alap szerdai közleményére a kormány nevében Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár.”

hvg.hu/gazdasag/20140529_A_tobb_tisztelet_jegyeben_felesel_a_korma

Tehát:

Ahhoz az adófizetőknek semmi köze, hogy milyen közfeladatnak tett eleget Lázár lézer libling János és milyen áron az adófizetők és a választók pénzén, ellenben a kormány azon kevés civil szervezetet is el akarja lehetetleníteni amelyek még kontrollálhatják a kormányzat működését.
Míg az újabb -orbán- kori működésbe az is belefér, hogy horribilis áron, eltitkolt résztvevővel titkos találkozókat szervezve -az államtitkok titokköri jegyzékébe be nem sorolható ügyben - de a nyilvánosság elöl eltitkolva intézik a mutyizást nemzetközi kapcsolatokat igénybe véve.

Az a kormányzat fájdalma és sérelme, hogy a norvég adófizetők pénzét nem tudják ellopni, közben mindent elkövetnek azért, hogy a kormányzat működéséről ne kelljen számot adni, és olyan civil szervezet se működhessen, amely a számonkérést kezdeményezni tudja..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Botkába próbálnak sokan belelátni olyanokat, aminek számomra eddig semmi nyoma nem volt.
Lehet, hogy jól vitézkedik ott az alvégen, de egy sötét ló.
Soha, semmiben nem volt eddig önálló, karakteres véleménye, kiállása dolgok vagy személyek mellett. Mondott jó nagy általánosságokat, amivel nem győzött meg,hogy vele tudnák a cocik kiverekedni magukat a mocsárból.
Hélóóó, jut eszembe: van már új kormányunk? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mata Hari? :-)

Az origos cikk alatt meg ez van:

"A kommentelés átmenetileg nem elérhető.
Dolgozunk a javításon, türelmét köszönjük!"

Az átmenetileg egyik szinonímája meg az ideiglenesen, ahogy egyesek állomásozni szoktak. :-)
@AroMo: nem tudom kikre gondolsz, csak nem a jobbikkedvenc medvére? Olyan vagy, ők csak a hanyatló nyugat ellen védtek minket, mint tudjuk.

@jaegtoer: szép így együtt, reggel már én is belázároztam, de a narancsvakság sokat kibír.
oops:

Ha Navracsics tényleg EU-biztos lesz, akkor időközi választást kell majd kiírni a veszprémi mandátumára

Ez pedig megint eldöntheti, hogy marad-e a Fidesz kétharmada. Ez majd ősszel lesz aktuális. Addig külügyminiszter lesz Navracsics. És ha külföldre szólítja a kötelesség, akkor megintcsak nem lesz kétharmada a Fidesznek.

444.hu/2014/05/29/ha-navracsics-tenyleg-eu-biztos-lesz-akkor-idokozi-valasztast-kell-majd-kiirni-a-veszpremi-mandatumara/
Kedveseim!
Lázár J. rapid angliai nyelvtanfolyamon vett részt, amelynek kapcsán - fakultatíve - néhány pásztorórára is sor került.
Jó teljesítéshez nívós feltételek kellettek...
@Sejk a derék katona: annyiban árnyalnám, hogy elképzelhető, hogy van olyan újságíró, aki jóhiszemű és még független is. de információ után nem megy, hanem abból él, hogy hol lázár ad információt rogánról, hol fordítva
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Érdemes lesz odafigyelni rá, főleg ha Kína is beszáll.
@Blogger Géza: Ezt honnan veszed? Én nem támogatok semmiféle cenzúrázási törekvést. Az AB döntése pedig gyakorlatilag ezzel egyenlő. Ti biztosan szeretnétek, mert nehogy valaki kritikával illesse a dicső gané Fideszt és és még nagyobb gané politikusait, élükön a legnagyobb gyáva gané Felcsúti Ramszesz O. Viktor királlyal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Ez pedig megint eldöntheti, hogy marad-e a Fidesz kétharmada."

Persze, persze, a mikulást meg a húsvéti nyúl tojja.

Hogy a fidesznek kétharmada lesz-e azt a fidesz dönti el, demokratikusan, népfelségileg meg ahogy akarod.

Persze az is lehet hogy a trükökkel és csalással elért kétharmad fenntartásához nem folyamodnak majd újabb trükkökhöz és csalásokhoz. De ennek pár nagyságrenddel kisebb a valószínűsége, mint annak hogy én az előbbi mondatomat nem viccből írtam.
@AroMo:

csak nem arra gondolsz, hogy a 2/3 megszavazza és tokmányosíttyák, hogy ezen túl az 1/3 is 2/3 de csak akkó' ha az a fidesznek előnyös?

brühüyyy
Amennyiben pedig Lázár nem hivatalos kiküldetésen volt, akkor természetesen az akkori illetményét a magánvizit miatt kiesett napokkal indokolt csökkenteni. Ha már szórakozott, akkor azért illetményre semmiképpen nem volt jogosult.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: " gyerekünk hülye marad az iskolában

Nagyon elszúrjuk a tanítást, az iskolák rosszak. Ha jót akar a gyerekének, egyetemre hajtja, az alapdolgokat is csak ott tanulhatja meg. Ez például Ausztriában nem így van. Tömni kellene a pénzt az oktatásba, de a kormány inkább elvon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F05%2F29%2Foktatas%2F "

Az egyenlőtlenségekben első Chile, második Brazília, harmadik Magyarország.

Én ehhez csak azt szeretném hozzátenni, hogy Chilében emiatt évek óta milliós tömegtüntetések voltak, és az új kormány programjában a közoktatás megreformálása, az esélyegyenlőség kialakítása, a felsőoktatás ingyenessé tétele szerepel. A program első lépése a progresszív jövedelemadózás bevezetése (ami miatt természetesen sokan prüszkölnek).
@Fabius: Tényleg FAB ha Viktor vagy az AB facebook oldalán anyázok, akkor kit tartóztatnak majd le? Esetleg a kormányfőt vagy az AB elnökét? :)
@jaegtoer:
"Na, jó, visszamászok a ravatalomra."
És mivel takarózol? Szemfedővel?

Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
Őszintén kívánok jobbulást, hogy mihamarabb valami násznyoszolyán kössél ki.
@The Lonewolf:

Így van ez. A bűnöző seggéből kikandikáló féreg megkérdezi tőled egy rosszul kivitelezett rendőri intézkedés apropóján, hogy ugye most már te is egyetértesz a bűnöző eddigi, a rendőrség ellehetetlenítésére irányuló tevékenységével.

És ezt a, hogy is mondjam... érveléstechnikát akarja eladni óvoda kiscsoport fölött, a békemeneten kívüli univerzumban. :-)
@épészmérnök: mert ott nem narancsmaffia van, és használják az eszüket. Mennyi és mennyi jó példát lehetne felsorolni a világban, ahol pont az ellenkezőjét csinálták/csinálják az oktatásban, mint nálunk a narancsbarmok...
@épészmérnök: melléklet:

Lovász László:
Újra kell tanulni a tanítást

Az MTA új elnöke legfontosabb feladatának azt tartja, hogy újrainduljon be az a kutatás, amit azzal foglalkozik, hogyan kell az iskolákban a mai elvárásoknak megfelelően tanítani. Nem örül a kormány által felhúzott új akadémiáknak, intézeteknek, de szerinte a tudományos igazság úgyis a konferenciákon dől el.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F29%2Fujra-kell-tanulni-a-tanitast%2F
@Evezős: állitólag Kósa és kedves neje nincsenek együtt, a beavatásra csak protokollból érkeztek együtt.
suttognak ugyanis bizonyos dolgokat a polgármesterné beállitottságáról.
de állitólag már becses férje is vigasztalódott.
@Penivaldes: de jól informáltnak tetszik lenni, meséljen még kedves :D
@Marcellusca: érdekes..a Wall Street farkasát is újra kéne
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A kisátkosban nagy akadémiai kutatások voltak arról, hogyan lehetne az esélyegyenlőtlenségeket csökkenteni, többek között az oktatásban. Gazsó Ferenc volt ennek a fő kutatója, sokáig az egyik maszop platform vezetője. Kérdezlek én, érdekel ez ma valakit a szocialista pártban?
@Evezős: erről a buzi szóról a Steiner Kristóf jutott eszembe
@simple observer 1.0: Mi sem egyszerűbb mint a kommentelést átdobni a Facebookra.
@Marcellusca: nem, falun. ma ez így szokás. és főleg azoknál, akik azt hiszik, hogy ők a tisztesség megtestesülése. olyanok ezek mint Rodrigo Borgia. aki ugye nagy ...... volt, de meg volt győződve arról, hogy hiteles egyházi alak.
@Rodeo36:

"csak nem arra gondolsz, hogy a 2/3 megszavazza és tokmányosíttyák, hogy ezen túl az 1/3 is 2/3 de csak akkó' ha az a fidesznek előnyös?"

Még arrább. Addig mennek amíg valaki pofán nem bassza őket, úgy igazán, az meg nem most lesz.

Persze most is feszt megvagyunk támadva. De ezek a támadások olyanok, mint mikor a vasággyal együtt ötven kilós ürge árnyékbokszolva hadonászik a fapofával álldogáló 110 kilós MMA harcos orra előtt. Aki végül elereszt egy gúnyos mosolyt. Erre az ötvenkilós diadalmasan hátrafordul, a többségében, szellemi téren erős kihívásokkal küszködő tagokból álló fan clubjához, azt ordítozva:

- Láttátok? Megtámadott, MEGTÁMADOTT!!! De én megvédtelek titeket!!!

Aztán jóleső szájnyalogatással nyugtázza a feléje lövellt elismerő pillantásokat.
@AroMo: na ha annak az 50 kilósnak van harcművész tapasztalata akkor más lenne a fekvése a hölgynek.
@Spániel:
"MI van itt ma? a buzikat senki nem akarja itt megölni?"
Elég egy-két politikus szexuális kicsapongásait elolvasni, akik mégcsak nem is buzik.
Szodoma és gomorra!
Bár én most már vigyázok a pofámra a kommentjeimben, és melléjük állok, /AB döntés/, és belátom, hogy a rezsicsökkentett langyos hitvesi ágyat igenis fel kell váltani in flagranti egy forró nyoszolyával.
le az önkormányzatisággal, le az önállósággal, csak a állampártközpont maradhat, hogyan is kell visszaforgatni az idő kerekét, íme:

Kihúzza a Fidesz a fővárosi közgyűlést az ellenzék alól

Elkészült, és hamarosan a parlament elé kerülhet az önkormányzati törvény módosítása, aminek eredményeképpen listán választott képviselők helyett a kerületi polgármesterek ülnének be a fővárosi közgyűlésbe (már, ha a neve ez marad egyáltalán) – értesült a hvg.hu.

hvg.hu/itthon/20140529_FideszFovarosi_Kozgyules_torveny
Volna még egy kérdésem. Az, hogy összeolvad az Mszp és a Dk, az megújulás?
@Penivaldes:

Mire gondolsz? Akkor jobban kitudja védeni a gúnyos mosolyt, és nem lesz neki tőle nyolc napon túl gyógyuló sérülése, vagy mi? Bár az igaz, hogy a rendszeres sport az elmét is edzi. :-)
@V-PORT: :D

Fidesz: "a valódi főnöknek" is le kéne mondania Mesterházy után

A Fidesz szerint Mesterházy Attila után a másik két baloldali vezetőnek, Gyurcsány Ferencnek és Bajnai Gordonnak is távoznia kellene.

hvg.hu/itthon/20140529_Fidesz_a_valodi_fonoknek_is_le_kene_monda
@AroMo: nem teljesen. volt szerencsém látni hogy 50 kg-os törékeny kiscsaj magát nagymenőnek képzelő 110 kg-ost.
de egyébként ebben az esetben is lehet esélye. főleg, mert más mozgást igényelnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na, pont az ilyesmikről írtam fent. Addig mennek, amíg a fal adja a másikat. Ha úgy adódik, és arra lesz szükség akkor 2018-ban már csak azok az állampolgárok szavazhatnak, akik előtte átestek a csúti pajtakasztingon. Aztán meglesz a háromharmad is, és mindezt ők továbbra is szabad választásoknak és demokráciának fogják nevezni. De miért ne tennék? Ehhez csak vastag arcbőr és gátlástalanság kell, az meg náluk alap.
Mint ahogy a jól ismert mondás szerint a kocsi sem jogosítvánnyal megy hanem benzinnel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Feri megcsinálja. Ebben nagyon jó. Én akkor sem olyan Magyarországon akarok élni, ahol Orbán és Gyurcsány között kell választani.
És Botkától sem vagyok elájulva. Mit tett az elmúlt négy-öt évben?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tökéletesen igazuk van, mint mindig. A maszop által elárult, a maszop segítségével karaktergyilkolt, majd a maszopból távozó DK elnök gyufe igenis mondjon le, mint tényleges maszop valódifőnök. A libásról nem is beszélve. És Hóóóórn Gyula is móóóóndjóóón leeeee!!!!
@V-PORT: ezt csak úgy tudod elkerülni, ha lelépsz, jelen állás szerint a magyar mélylélek ezek opciókat nyújtja csak.
@Penivaldes:

De én azt írtam, hogy az MMA harcos gúnyos mosollyal "támad".

(Persze egy profi és éber MMA-s ellen amúgy abszolút nincs esélye semmilyen kiscsajnak, még akkor sem ha az MMA-snak csak 10-15 kiló fölénye van, de ez nem tartozik szorosan a témához.)
@Bakter: támogatnám, ha követnék őket a fideszjobbik első sorával is. Opárdon H.Gyula nem önként de már az életéről is lemondott, és most nem gondolok semmit tovább.
hmmmmmmmmmm

Magyar kommentekért aggódik az EBESZ

A sajtószabadságért felelős biztos szerint az Alkotmánybíróság döntése miatt a szolgáltatók nagy valószínűséggel korlátozzák vagy megakadályozzák majd az online kommentelés lehetőségét.

444.hu/2014/05/29/magyar-kommentekert-aggodik-az-ebesz/
@Mariann19: Egy ismerősön keresztül hallottam sokat Terry Blackről, nekik csak Karcsi, jókat meséltek azokról az időkről, amikor még húsz év körüli volt.
Azon viszont nem csodálkoznék, ha egy kóbor zongora véletlenül a fejére esne egy erkélyről.
Mielőtt újabb névsor csordogál emlékei bugyraiból.
Bár ő előre megmondta.
És megírta.
Éppen Kerényinek.
hipp hipp hurrrrrááááááá

Orbánék csökkentették a lakásárakat

A Nemzeti Eszközkezelő a hitelnyújtáskor becsült ár 35-55 százalékáért vásárolta meg tavaly a lakásokat, emiatt országosan az átlagos lakásár 3 százalékkal csökkent - közölte az FHB bankcsoport csütörtökön.

hvg.hu/ingatlan/20140529_Orbanek_csokkentettek_a_lakasarakat
Rengeteg adósságot sóztunk ma a befektetőkre

Mindenki nekünk akar pénzt adni most, ezért csak ma 140 milliárdot szívtunk fel. Rekord lehet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F05%2F29%2Frengeteg_allampapirt_soztunk_ma_a_befektetokre%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor kifejtem, de fájni fog! ne mond, hogy nem szóltam!

Szóval, Mo. azért is periférikus, másod, harmad, sokad rendű/rangú mert a politikusaitok ÉS a zemberek azzá tették! Gondolj csak arra, hogy mi mindent le lehetett és le is fognak tolni a torkotokon.
Lusta a magyar gondolkodni, cselekedni. Állandóan valahol kívül keresi a "hibát", az ok csak valaki MÁS lehet, de sosem Ő maga!
Az EU is csak egy lehetőség, amit ki kellene használni, de nektek! Nem másra fogni, ha lusta, pénzéhes niemand-okat, politikai és erkölcsi hullákat küldtök az EP-be, mert szebben hazudott mint akit nem küldtetek oda. Tudjátok, hogy csak a pénzért megy, megtapasztalhattátok, hogy semmit nem tesz érdemben. De mégis...
Tudod a nyugat sem "egy habos torta", itt sincs egyetlen falat kerítés se a kolbászban, sőt a feneke sem ér a tejfölig! Itt bizony az egyénnek felelősséget kell vállalnia, aki nem akarja, az is megteheti, de nem lesz ötösbömös a segge alatt, nem nyaral Táj-földön stb.
Röviden: - fel kellene nőni végre!
@nincs_itt:
Braun Róbert mára talán felnőtt:

A Mesterházyt már az áprilisi választás utáni választmányi ülésen lemondásra felszólító Braun Róbert úgy látja:

„A magyar baloldalnak és vezető pártjának képesnek kell lennie szembenézi azzal, hogy milyen és mekkora felelőssége van abban, hogy az elmúlt 25 évben Magyarország olyanná vált, amilyenné. A magyar demokrácia egy szűk elit demokráciájává, a magyar kapitalizmus az ügyeskedők kapitalizmusává vált, nem csoda, ha sem a demokrácia, sem a kapitalizmus nem számíthat a magyar választók védelmére” – mondta az atv.hu-nak Braun, aki szerint "természetesen nem megdönteni, hanem szerethetővé kell tenni a magyar demokráciát és a piacgazdaságot".
www.atv.hu/belfold/20140529-mesterhazy-bukasa-utan-dramai-allapotban-az-mszp/hirkereso
@épészmérnök:

Engedj meg egy helyesbítést. Gazsó soha nem volt meszopos platform vezetője, ott ugyanis követelmény volt a párttagság.

Egy - Szili által létrehozott, nagyon rövid életű - eklektikus formációhoz csatlakozott úgy, hogy nem győzött elhatárolódni.

Nem róla fogják a gerincesség szobrát megmintázni:))
@Penivaldes:
Épp az előbb olvastam erről ... és még nem tértem magamhoz...
@nincs_itt:

hát igen, mi már csak ilyen szarok vagyunk:) csak azért írogatunk itt, hogy téged bosszantsunk, és egyébként is... ez a blog is csak úgy hemzseg a Főnök dicséretét mantrázó hozzászólásoktól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A fityesz vezérkarának fentebb luxusutazást javasoltam. Az általam kijelölt helyre.
@Spániel:

Ebből a fiúból előbb-utóbb elnök lesz:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

és akkor mi van? a szijjgyártó továbbra sem lett csörgősipkás van helyette navracsicska, a seszták mit fog csinálni? naponta vagy csak hetente nyalbeasimlicskának?

változás semmi amíg a kisgömböc ott van teljesen mindegy kik a többi bohócok

brühüyyy
@Spániel: lásd mint fent, az önkormányzati választás még inkább látszat és kiüresedett lesz, minden féle hatalom nélkül. Az az ellenzéki aki abban reménykedik, hogy majd ott bázist épít, keservesen fog csalódni. Az állampárt mamelukjai a helyükön lesznek, minden a kezekbe fog összefutni, a többieknek cuki, pont annyi súlyuk lesz, mint a parlamenti ellenzéknek közeles lacaőrökkel szemben.
@Orica Középföldi: akkor majd számon lehet rajta kérni, mit is mondott a Nagy Torzsalkodás közben.
@Spániel: Mondta Braun Róbert, majd elkezdtek a koncon vitatkozni. Az emberek, akik Gyurcsány, majd Mesterházy fenekét nyalták, új feneket keresnek.
Pont mostanában meséltem anyámnak a veresjani féle esetet talán ő volt éppen a tévében.:))
Ej,dzsonni,dzsonni.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nanáhogy, a beton már megkötött, kis lepotyogó morzsákokra lehet lecsapni..
Ki kell várni, amíg magától porlad.
Az LMP társelnöke és frakcióvezetője csütörtökön az MTI-nek azt mondta, személyesen sajnálja az MSZP elnökének távozását, ugyanis azt gondolja, hogy az idei választási eredményektől függetlenül elég nagy munkát végzett a 2010-es választási vereséget követően, hogy egyáltalán életben tartsa az MSZP-t.

Schiffer András egyúttal elismerését fejezte ki, mert szerinte Mesterházy Attilának az MSZP frakcióvezetői posztjáról nem kellett volna lemondania. Korrekt politikai ellenfélnek nevezte Mesterházy Attilát, akivel korrekt módon együtt tudott működni, és akinek ezért köszönetet mondott.

Közölte: az LMP nem szokott más pártok belügyeiről véleményt nyilvánítani és alapvetően tiszteletben tartja más pártszövetségek döntéseit, de az a "kilátástalannak tűnő helyzet", amibe az MSZP került, nem elsősorban Mesterházy Attila felelőssége, ezért egyrészt a Gyurcsány-Bajnai kormányok a felelősek, illetve azok az "obsitos politikusok", akiket a pártelnök megörökölt.

Akárhogy is dönt az MSZP a pártelnök utódjáról, és akárhogyan játsszák le a meccseket az utódpártjaikkal, Gyurcsánnyal, Bajnaival és a többiekkel nem lehet legyőzni Orbán Viktort, ahogy nem lehetett 2010-ben vagy 2014-ben, úgy a jövőben sem - rögzítette álláspontját.

Mondta Schiffer András Fidesz-es képviselő.
Ez a lézer jani bizonyára kerényivel volt kiküldetésben harcolni a buzilobbi ellen vagy érte.
Ezért ez a nagy titkolózás.
@V-PORT: Képzeld azt a májkenegető szitut, hogy évekig nyíltan odahánynak Gyurcsány elé, aztán amikor sikerül kipiszkálni, utánaköpködnek.
Majd elmennek kaparni, hogy engedje be ugyanőket melegedni, mert náluk felrobbant a kazán.
Űjhelyi lesz az elnök önkori választásokig, utána Botka. Most mondta be a jereváni rádió.
@jaegtoer: én meg majd normális leszek! baszod alássan! nem vagyok törzsgárda itt a blogon, de ahányszor már leírtuk mindazt, amit ma is...
meg aztán, akinek nem inge...
örülnék, ha végre érdemi ötletek kerülnének elő és nem arról szólna a csevej, hogy melyik párt/szövetség/civil/nem civil formáció MIATT lehet olyan a helyzet, amilyen!
például:
Lázár éppen 72-dik zűrzavaros ügye.
és?
@Spániel: Szóval átrendezik a színpadot.
@The Lonewolf: Hatalmas tévedés. Egyáltalán nem szeretném, ha be lenne tiltva bármiféle komment (most kivételesen szurkolok Strassbourgnak, ha a vörös csillag OK volt nekik, talán most is a véleményszabadság pártjára állnak), az ilyen primitív kommentekkel úgyis csak lejáratjátok a baloldalt.
@nincs_itt: igaz, de még mennyire is igaz,
volt már itt javaslat is, oktatási, gazdasági, meg mifene, de minden oldal leszarta, úgy hogy maradt a langymeleg posvány, és az anyázás.

Már akinek az kielégülést okoz, és nem azon küzd, hogy kiutat találjon ebből a kelepcéből így vagy úgy.
a szélmalom harc melléklete, sokadik:

A kormány saját diadalának érzi a kishantosiak bukását

A kishantosi gazdaság elvesztett egy olyan birtokvédelmi pert, amiből kettőt korábban már megnyertek.

www.origo.hu/itthon/20140529-a-kormany-sajat-diadalanak-erzi-a-kishantosiak-bukasat.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@Spániel: Terry Black nem egyszer nyilatkozott arról, hogy a meleg bárokban mindkét oldal politikusai rendszeres látogatók voltak.
Kezd a szószátyársága kínossá válni, tényleg jobb lenne, ha a maga érdekében szótlanul búsongana a mi politikai elitünkkel való emlékein.
Könnyen a fejére eshet az említett zongora.
A Kerényihez írt nyílt levele két kezdőbetűs alakot említ, a bennfentesek biztosan tudják, kikről van szó.
Nem is tudom, helyes-e, de Lázárt kezdem megsajnálni, mert nagyon kiköltekezett.
A januári vagyonnyilatkozatában volt 55 milla részvénye, viszont ugyanekkora, 55.5 millió adóssága. Ez kiüti egymást.
Volt viszont 13 millió készpénze, amiből kifizetett a cseh fácángyilkolásra 9-et, és most ez a 2 milliós csapás, maradt mindössze 2 millája.
Szegény, ő is lassan mehet gombát szedni, és majd az avaron hajtja álomra a szemét, London csak egy pajkos álom marad...
@Blogger Géza: kedves tőled, hogy ennyire aggódsz, amiért lejáratjuk a baloldalt.
Rossz hírem van: mi néhányan lepkesóhaj vagyunk ahhoz, viszont a fidesz és a baloldali pártok mindent megtettek a cél érdekében.
@Blogger Géza: ektek nem tetszik, ha dicső Vezényló Tábornokotokat támadják a kommentelők. Ti nézitek az Index2-őt folyamatosan és jelentek meg roham tempóban ezeken a blogokon, ha felkerülnek az Index2-re, megpróbálva védeni a védhetetlent.
Szóval én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ti lobbiztatok az AB-nél ezért az ítéletért, de ne felejtsétek el, hogy így viszont könnyen munka nélkül maradhattok, mert nem lesz hol trollkodnotok.
@Mariann19: Majd ad neki kecskét meg nyulat a Hegedűs Zsuzsa.
@nincs_itt:

a stratégia titkosítva van. stop.a taktikai elemek el vannak ásva.stop. egyszer minden napvilágra kerül.stop. félő, hogy a döntő napon [D day] a napkelte elmarad. stop. ezért kell egy kurva nap. stop. ezt intézhette lázár. a kurva megvolt.stop.a napok is le lettek számlázva. stop. elvileg minden stimmel. stop. csak azt nem tudni minek ugatnak annyit. stop.

:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

elvétették a felvezetést:

"Kishantosnak semmi keresnivalója a földeken" címmel adott ki közleményt csütörtökön a Vidékfejlesztési Minisztérium"

Ahelyes közlemény ez lett volna:

"__Kishantosnak semmi keresnivalója a KISHANTOSI földeken" címmel adott ki közleményt csütörtökön a Vidékfejlesztési Minisztérium__"

Szerintem.
@simple observer 1.0:

[ügyes:]

üzenetet vettem. a csókák törik a díót:D

17010912
@Mariann19:

köszönöm. jobbulok.

"És mivel takarózol? Szemfedővel?"

Nem. NERfedővel. Szoktatom magam.
@Mariann19:

Boldizsár számlája mellett van Jánosnak is, ez viszont számozott számla. Csak az bevallatlan. még a nehéz -táskahordós- időkből. örökölte. mint győzike.
@Blogger Géza:

"Hatalmas tévedés. Egyáltalán nem szeretném, ha be lenne tiltva bármiféle komment (most kivételesen szurkolok Strassbourgnak, ha a vörös csillag OK volt nekik, talán most is a véleményszabadság pártjára állnak), az ilyen primitív kommentekkel úgyis csak lejáratjátok a baloldalt."

szerintem inkább fosol, hogy elveszted a melód.

amúgy meg húje vagy. nem látod, hogy itt minden komment középen áll? ostoba. méghogy baloldal?!
@nincs_itt:

"én meg majd normális leszek! baszod alássan! nem vagyok törzsgárda itt a blogon,"

baszod alássan te!:) már el akarsz határolódni? mi az hogy nem vagy törzsgárda tag? gondolod, megúszod? ne hidd! téged is megtalál a fekete autó. majd bemondjuk a címet!:DDD
Úgy látom mindenki ki van dögölve, vagy körbeért a fekete ótó. úgy köll nektek!:DD tuttam én, hogy jobb itt a ravatalon a kerítés mögött. csak néha kell megszólalnom, idegen nyelven: -beee!....beeee!...beeee!...iááá...iááá...iááá
Továbbá:
"Nem fogadnák be automatikusan az MSZP-ből az Együtt-PM-hez esetlegesen átjelentkező képviselőket csupán azért, hogy frakciót alakíthassanak – erről az Együtt elnökségi tagja beszélt az ATV Start című műsorában."
www.atv.hu/belfold/20140529-atv-start-szelenyi-zsuzsanna/hirkereso

nem automatikusan és nem rögtön, előbb futunk egy kört.
Csak a látszat kedvéért.
Halló, halló, hát hol vannak most a fidióta trollok? Egyedűl @Blogger Géza: tartja a frontot? Hát már senki sem akarja megvédeni Lézer elvtársat? Egyébként is, lehet, hogy ő a Tescóban is így vásárol, ha megszólal a csipogó kapu, akkor sértődve, de kifizeti a portékát.
@The Lonewolf: Na persze, bementem az AB-hez és lobbiztam, hogy az eddigi leghülyébb ítéletüket hozzák meg. Ami szerinted engem tönkretesz. :) Egy agyműtét rádférne... Már ha van mit megműteni.
@Mariann19:

"Kezd a szószátyársága kínossá válni"

Epp ellenkezoleg! Szerintem meg kifejezetten korrekt amit muvel.

Alapjaban tartja a szajat, vagyis minden olyan emberrol kussol, akirol tud valamit. Azonban ha a trogerebb fajta a tulkompenzalasba menekul, akkor feldobja az illetot, hogy mindenki lathassa hogy a szemetladaja mennyire kepmutato.
En biztosra veszem, hogy az eddig emlitett 4 neven kivul meg tobbet is tudna mondani jobboldalrol, csak azok csendben vannak, es nem mocskolodni. Ugyuket igy Terry is titokban tartja.

"tényleg jobb lenne, ha a maga érdekében szótlanul búsongana a mi politikai elitünkkel való emlékein. "

Ebben viszont an valami.
@Spániel:
ebből is látszik, semmi más gondjuk nincsen, mint a saját ingyenélésük bebetonozása...még mijafaszt fognak kitalálni?

nagyon kreatívak és a lopás meg a hatalom és a többi addig megy amíg ki nem basszák őket mint macskát szarni

de mikor

brühüyyy

bürge egy magyar ami nincs is
@V-PORT:
Ez akkora geci, ez a pasas, hogy amikor megnyúvad a pártjával egyetemben, alkoholt fogok magamhoz venni - pedig egyáltalán nem iszom.
Lehet hogy Kerényivel volt?
@Spániel:
Újhelyi?
A másik seggarc....
:-(
Ezek meghibbantak.
Mióta újság nálunk, hogy lopják a közpénzt és kurváznak? :DDD Semmi hírértéke a dolognak.
@Spániel:
Csirkét és malacot!
Ne ferdíts!
:-)
@Rodeo36: Nade majd a Feri! Sok mindennel nem értek egyet a cikk elemzését illetően, mert remélem Gy. tanult a múltból és nem ugrik fejest, csak azért, mert itt a lehetőség.
Lehet, hogy túl alacsony ez a vízállás és beveri a fejét a nyakát meg kitöri.

Gyurcsány mindjárt dörömböl

444.hu/2014/05/29/gyurcsany-mindjart-dorombol/
@V-PORT: persze, persze, de mi van akkor ha van igazsága a gonosz Schifernek?
@Evezős: ja, kecskét a patkányképű kínált.
@jaegtoer:
"Ner fedővel. Szoktatom magam.
Már mióta vagyunk azzal letakarva. Vagy te lerúgtad magadról?
A Lázár kérdésnél fél óráig azon gondolkoztam, hogy ha ketten voltak, miért nem feleztek a visszafizetésnél.
Vagy az egyik fél a földön aludt?
@Spániel:
a gyurcsány mióta macska, hogy dorombol?

egyébként már mondtam 2016 január 1-re Miniszterelnök lesz belőle

addig sok tréfa és kacagás lesz...nem tudják basztatni már kiderült minden lepereg róla és ez lesz a győzelem

a pondróka a pancsoldában lesz felravatalozva

brühüyyy

csónakon
@Spániel:
Elolvastam. Aki írta, az eddig valami szatyorban élt - vagy szimplán Simicska Lajos bakonyi tanyáján volt ganézó a kecskeólban (hogy stílszerű maradjak...), mert ezeréves sztereotípiákat kezel készpénzként.
Néha ez a 444.hu mintha nem ezen a földön élne ...
@Penivaldes: Lehet, de kicsit unalmas, hogy mindenről ugyanaz jut eszébe.
@Mariann19: jó, de ha az egyik meghívott fél volt, akkor tőle nem várhatjuk el..vagy ez nem az a sztori?
@V-PORT: az unalmas dolgok takarhatnak izgalmakat
@simple observer 1.0:
Terry Blacket még nem rágatták be eléggé, hogy névsorolvasást tartson.
Azon viszont érdemes elgondolkoznunk, hogy ennek a figurának a vádaskodásait szó nélkül elnézik.
Amennyiben viszont annyira benne van a politikai elit társaságában, akkor azon kell töprengenünk.
Nem is nemi identitása miatt, hanem a súlycsoport miatt.
@V-PORT: vonatkoztass el Schiffertől, és kezd el gondolkodni.
@Mariann19: hát hogy mondta volna az utitársnak: cicamica, élvezet ingyen, de a másik millát te perkálod.
@Penivaldes:
"De ha az egyik meghívott fél volt."
Hivatalos kiküldetésben nincs meghívott fél, ha egyazon ügyben járnak el.
Annyira jóindulatú vagy.
@Penivaldes: Engem nem érdekel Schiffer csak olvastam tőle, és kicsit furcsálltam, hogy Mesterházyról is ez jut az eszébe.
És igazad van például Bajnai is unalmas, és mégis a hétvégén összeesküdik Magyarország ellen, miközben mi tiszteletet követelünk.
@Evezős: mindenesetre izgalmas és érdekes idő következik.
Már így baloldalilag.
@Rodeo36: kérdezted a sesztákfazonyt, IT területen eléggé ösmert, nem írok semmit, adok egy linket:

Több ponton is kapcsolódik a számítástechnikai termékek kereskedelmével, valamint wellness vállalkozások működtetésével hírnevet szerzett Fabó György - ciprusi offshore háttérrel rendelkező - cégcsoportjához dr. Seszták Miklós, a Fidesz-KDNP pártszövetség országgyűlési képviselője, akinek neve felmerült a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség botrányos pályázatával összefüggésben.

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=sesztakramiris&MN=Hirmix&LN=Hungarian
@Mariann19: nem vagyok jóindulatú, csak elnéztem a kakkukos órát. ugyanis hirtelenjében valami szerelmi légyottra gondoltam.
de ma ilyen napom van. lovagok helyett muzulmánok.
@Spániel:
"Hát hogy mondta volna az útitársnak:cicamica, élvezet ingyen, de a másik millát te perkálod."
Abszolute nem csodálkoznék.
Amilyen önelégült saját magával, csodálni való, hogy nem tolta rá a 2 millát a partnerre.
Seszták a fő meglepetés

hvg.hu/itthon/20140529_Ket_uj_miniszter_lesz__ime_Orban_jeloltl

Seszták Miklós a gazdasági és informatikai bizottság KDNP-s tagja volt az előző ciklusban. Nevéhez köthető az úgynevezett "kábelmutyi", amelyet a HVG tárt fel részletesen. 2013 elején húszmilliárd forintot osztott szét a kormány szélessávú körzethálózati fejlesztésre, ebből 12,5 milliárdot öt olyan cég halászott el, amelyet ugyanazon a napon alapítottak, ugyanakkora tőkével és ugyanarra a címre vannak bejegyezve. Seszták felügyelőbizottsági tag volt az egyik nyertes cégben résztulajdonos vállalkozáshoz köthető Enternet Invest Zrt.-ben. Seszták a 2013. februári hírre úgy reagált, hogy felügyelőbizottsági megbízatásáról már 2012 júliusában lemondott, és az legkésőbb 2013. januárban megszűnt.

A Sesztákkal összefüggésbe hozható céges összefonódásokat ebben a hírünkben bogoztuk ki.

hvg.hu/gazdasag/20130904_Egy_megatender_utoelete

hvg.hu/kkv/20130204_125_milliardot_nyert_5_gyanus_ceg_az_NFM
@Penivaldes: csapatba illik, igazi nerkompatibilis, Fabius is írt róla, Vérmókus is szólt róla egy két érdekes dolgot, sport centrumja is alakított érdekes dolgokat, ő volt aki magyarázta a sérült kisgyerek nem beengedését, szóval minőségi ember, igazi Vezénylónak nyaló.
@Penivaldes: És szerinted miért lesz rossz idő? Miattuk. Ezek mindenhol ott vannak. Mesterházy is miatta mondott le. Gyurcsány? Az semmi hozzá képest.
Az Együtt-PM pártszövetség arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne nevezze ki miniszternek Lázár János és Seszták Miklóst.

hvg.hu/itthon/20140529_ne_legyen_miniszter_lazar_es_sesztak

-

A Demokratikus Koalíció szerint egy nem szabad és nem demokratikus választás után Orbán Viktor miniszterelnök komolyan gondolja egyszavas kormányprogramját, és "folytatják az ámokfutást" – így reagált csütörtökön a harmadik Orbán-kormány névsorára a párt szóvivője.

hvg.hu/itthon/20140529_dk_vallalhatatlan_az_uj_kormanynevsor

-

Az LMP-nek nem okozott nagy meglepetést az új kormányzati névsor, és a párt úgy látja, hogy Lázár János "kis miniszterelnök lesz" – mondta az ellenzéki párt társelnöke.

hvg.hu/itthon/20140529_lmp_kis_miniszterelnok_lesz_lazar_janos

-

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint megnyugtató, hogy a folyamatosság szempontja érvényesül az új kormányban - így értékelte Harrach Péter KDNP-frakcióvezető a harmadik Orbán-kabinet csütörtökön nyilvánosságra hozott névsorát.

hvg.hu/itthon/20140529_Harrach_megvalosulnak_a_KDNP_remenyei_a_k
A politikus is csak ember.
Tényleg, becsszó.

Nem zavar, ha egy miniszter akár egy bojlerrel fekszik is ágyba, csak a számla, amibe a hancúr (vagy mittom'énmi) kerül, ne a közé, hanem az övé legyen.
Magánügye, hogy szabadidejében kivel mit csinál.

De,
akinek magyarázkodnia kell, az annyit is ér.
Ugye.
@V-PORT: nekem mondod..tudom milyenek ezek..most ütik szegény Attilát, pedig ő még a szakállát is levágta a célért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a kapitalizmus lehetőségei és azok akik sohasem akartak dolgozni semmit de gazdagok akartak lenni azok vannak a kormányban és annak árnyékában

ennek alapján is világos, ebben az országban sohasem lesz termelés meg smmiféle normális gazdasági cselekvés ha ebből sokkal jobban meg lehet élni és még kis izgalommal is jár, ami a derenalin termelődés kávé helyett

szemétdomb

brühüyyy

nekem is vannak személyes emlékeim még 1993-ból, mikor annak aki nekem ajánlotta az "üzletet" elmagyaráztam, hogy ez összesen hány ezer börtön a magyar határon kívűl akkor elsápadt
@Penivaldes: Ez a Bajnai irányít mindent. Gyurcsányt és Orbánt is. Csak úgy tesz mintha nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nézd, én már nagyon régen átkozom azt, hogy létezik a tőzsde...különösen a pénzügyi "termékek" tőzsdéje

a többi mese
és az ebben a cikben is leírtak ennek bizonyítékai

pénzből pénzt csinálnak megsoxorozzák anélkűl hogy bármiféle tevékenység lenne mögötte azaz csalnak

brühüyyy

ez is a kapitalizmus lényege
@Mariann19:

rakoncátlan és engedetlen vagyok, ráadásul nem pásszol sehogy se, ezért aztán harcban állok vele feszt.

Hanem Boldizsár atyja úgy gondolhatta a NER-fedő elég nagy ahhoz, hogy elfedje a légyottot, csak arra nem gondolt, hogy a lepedőszámla túlságosan kilógott.
@jaegtoer:
Az is lehet, hogy ez a vélt Don Juan tényleg valami nemzetbiztonsági veszélyeket hárított el a fejünk felől.
Csak olyan helyen akarta kipihenni a fáradalmakat, amilyet még életében nem látott, és a próbát közpénzen tesztelte.
Ne rakoncátlankodjunk, meg BG még megmond minket.
van olyan politikus aki nem fél az elszámoltatástól, a nyilvánosságtól?!
Igaza lehet a Fabiusnak!
A bloggereket nagy valószínűséggel nem vonhatják felelősségre, de ha akarnák, akkor sem lenne könnyű dolguk.

Mert, ha valaki írásra adja a fejét annak lehetősége van arra is , hogy blogját akár egy kelet-timori pláza internet kávézójából "szerkessze".

És, ha ott valaki a kommentjében a Lézer Dzsonit visszakívánja arra szűk, sötét, meleg helyre,ahonnan méltóztatott kibújni, akkor se igen történne semmi.
Úgyhogy, a megszenvedett cenzúramédiahatóság elmehet zsenge tavaszi füvet legelni!!
@Mariann19:

Ha azt akarod mondani, hogy megvédtek minket valami nemzetbiztonsági ügyben, akkor mélyebben vagyunk a slamasztikában, mielőtt belefogtak volna. Amúgy meg szerintem egy szimpla pitiáner, de agresszív és nagyhangú csaló:

" Lázárt már 2007-ben sok kritika érte azért, mert a 2002-2006-os országgyűlési ciklusban az egész parlamentben ő vette fel a legtöbb költségtérítést. A politikus akkor azt mondta, nem vett fel több pénzt, csak annyit, amennyi törvényesen jár neki."

www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html

ez egy igazi kapzsi és úrhatnám paraszt.
szerintem jános, tesztelte a szállásokat BL. helyszíneken viktornak...
@Evezős:
Imádom a pletyiket, pláne, ha a milajosunkról szólnak.:)
Esetleg egy link? Mit olvastál?
@huzzadneki shakespeare:

Őszintén szólva a médiatörvény körüli cirkusz óta hülye az a blogger, akinek nincs felségterületen kívüli tükörblogja. Tuti ami fix nekem is van. Ha minden kötél szakad ezt egy kattintással láthatatlanná teszem, azt egy másikkal meg láthatóvá. Igényel az egész művelet kb 10 másodpercet, oszt' pont mindenki bekaphassa aki szerint a kommentelés pfújrossz.
@nincs_itt: Ezeket eddig is tudtam, de azért kösz, hogy leírtad ismétlésképpen. :)
@Mariann19:

Jó számmemóriám van, arra a költségtérítésre emlékszem.
18 millió volt.
Csak tudnánk, hogy az ilyen üstökösöknek mi a titka,mikor olyan sok eszes ember van ebben az országban.
Már el is kezdődött Botka hozzákötése Gyurcsányhoz. Eddig Mesterházyt "irányította" Gyurcsány, mostantól Botkát fogja. Ha más lesz az elnök, akkor persze majd őt. Így kell ezt csinálni - amíg lehet... :)

mandiner.hu/cikk/20140529_gyurcsany_botka_paktum_buktatta_meg_mesterhazyt
Lázár két lézeblokkolóval töltötte az éjszakát.
Blokkolná…

Most meg titkolná.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Fasság. Csak attól az egytől is hiteltelen az egész, hogy a szegedi DK-sok felháborodtak azon, hogy a DK nem indit szegeden polgármesterjelöltet. Ezt ugyanis minden épeszű DK-s tudja helyből.

Azonkivül Botka és Gyurcsány nem nagyon csipázza egymást. Persze a politikai alku felülirhatja a személyes ellenszenvet, de akkor is baromság az egész. Mesterházy megbuktatásához nem kellett különösebben Botka. Ment az magától is. A budapestiek különösen be vannak rá indulva.
@DarthVader: Bár, ahogy a kommenteket nézem, akár igaz is lehet, olyan zsizsegés lett, befostak a hordabarmok.
@Fabius:

Igaza volt a Konyakos Palinak amikor azt mondta, hogy csak az okos embernek van ám esze!!

Egyébként meg jogos az óvatosság, mert könnyen megcsiklandozhatják az ember oldalát.

De az is megeshet manapság, hogy az illető elveszíti az állását, megöngyilkolja saját magát, hirtelen megüti a guta, vagy éppenséggel -amikor fáradtan hazaér- egy levágott lófejet talál a nappalija kanapéján (bár az utóbbi még jött idehaza igazán divatba).
@jaegtoer:

"Amúgy meg szerintem egy szimpla pitiáner, de agresszív és nagyhangú csaló:"

Ezt jól megállapítottad. Most akkor mondj egy olyat is Orbán köreiből, aki nem ilyen! Nehéz lesz.

Ezek bármikor minimum 140 pontos SF (seggfej) tesztet írnak a menzán, persze csak miután ellopták a kaját és beleszartak a kondérba. :-)
@V-PORT:

Meg a billerbekkes gyíkembereket is ő irányítja, sőt, remélem a közszolgálati M1 hírmondóból azt is megtudjuk hogy Bajnai az univerzum ura.
Két dolog tágul, a világegyetem és a pasaréti lakás, bár az elsőben nem vagyok biztos - mondta Einstein, miközben támadta a rezsicsökkentést.
@Fabius:

"Igényel az egész művelet kb 10 másodpercet, oszt' pont mindenki bekaphassa aki szerint a kommentelés pfújrossz."

Azért ilyen ajánlatot nem tennék azelőtt, mielőtt meg nem győződtem hogy Kerényi nem ólálkodik a közelben. :-)
@Orica Középföldi: én is lecsaptam rá :)

innen meg ez a különvélemény is fontos lehet:

mkab.hu/download.php?h=843&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201405

a 79-es ponttól Stumpf "szólal" meg...
@Fabius:

gyakorlatilag biztos igazad van.
(nekünk azt hiszem nincs ilyen tükör blogunk. amióta nincs velünk számítógépes ember, bizony csak ugatjuk az ilyen és hasonló megoldásokat.)

viszont szégyen valahol ha csak ez az út marad a "buta" blogosoknak. vagyis a sok külföldön megélhetést kereső és találó magyar után az "átlagos" magyar blogoknak is útilapu jár hazánkban szólásszabadság joga helyett?
@guma:

Egyelőre még az útilapunál nem tartunk.

A tükörblog nem igényel szakmai felkészültséget. Nyitsz egy blogot ingyen felségterületen kívüli szolgáltatónál, és a napi posztodat oda is feltöltöd. A bloghu posztszerkesztőben kijelölni és átmásolva oda is feltölteni 4 kattintás. Ennyit megér, hogy minden megvan és meg is marad.
@Fabius: tanulságos lista, most már értem, miért ugrott nekik lézer '2viktor' jános:

Itt a kormány listája a szervezetekről, akik miatt nekimentek a Norvég Alapnak

TASZ, Átlátszó, Krétakör, K-Monitor, meleg-, és nőszervezetek: miattuk indított támadást Lázár János a civil támogatások ügyében.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F30%2Fitt-a-kormany-listaja-a-szervezetekrol-akik-miatt-nekimentek-a-norveg-alapnak%2F
"Az sem érdekel, ha nyolc Rolexet hord" – Rogánfalván jártunk

Nem jön ki matematikailag Rogán Antal védekezése, miszerint azért írt kisebb balatoni villát a vagyonnyilatkozatába, mert ennyit használ a testvérével közös ingatlanból. Kikértük húgának bevallását is, de így is rejtély, hogyan osztható fel a körülbelül 220 négyzetméteres nyaraló két 130 négyzetméteres részre. Elmentünk a kis zsákfaluba, ahol a politikus felnőtt, és ahol a lokális jövendölés szerint a Tónijuk egyszer még Orbán nyomdokaiba lép.

hvg.hu/itthon/20140530_Egyszer_meg_miniszterelnok_lesz_belole

-------------------------------

A képviselők, akik lakást kapnak a parlamenttől

Hetvenhat képviselő kért belvárosi bérlakást az Országgyűléstől. Köztük van a csepeli körzet nyertese és több olyan politikus is, aki közeli településeken lakik. A lakásokat még keresik, addig szállodát fizetnek a képviselőknek.

www.origo.hu/itthon/20140529-az-orsszagyulesi-kepviselok-lakhatasa-a-2014-ben-indulo-ciklusban.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@jaegtoer: tuttam, hogy számíthatok rád! a fekete ótótól meg nem félek, mer nekem is fekete van...
@AroMo: Szerinem meg dehonnem!! De előtte öblögessen csemege lúgkővel!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A norvégok egyelőre negyvenmilliárd - nullra vezetnek, és jelentős változás a mérkőzés állásában nem várható. De az mindenképpen érdekes, hogy az átláthatóságért melózókat igyekszik Lézer pénzszegény helyzetbe hozni. A meleg és nőjogi szervezetek csak koktélcseresznyék a habon.
Lázár Jancsiról már a legelején is tudtuk hogy lenézi a pórnépet,egy nagy képű pökhendi seggfej,23 millióból megy fácánokra vadászni Csehországba,ilyen hülyék vannak hatalmon,szégyen.
süti beállítások módosítása