Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.29. 05:16 Fabius

Lázár Veres János nyomában jár?

Címkék: fidesz buli közpénz lázár kános

Lézer Dzsonniról tudjuk, hogy bírja a fényűzést, a ténsuramékkal decensen vadászgatást, és most már azt is, állami pénzen is csipázza a luxust. Azt picit utálja, mikor el kell a lovettával számolni, megsértődik és hálátlan kukacos mocskoknak nézve minket csak úgy odavágja: nesztek parasztok, visszaadom, vissza én a rohadt pénzeteket az utolsó vasig, de ti engem el nem számoltattok semmiről, az hétszentség!

A dolog pedig innentől válik érdekessé.

Mert a magasabb szobaszámla lássuk be nettó genyózásnyit ér, hogy Viktorminiszterünk érezze a törődést és el ne lustuljon teljesen. A piszkálásra adott reakció viszont több, mint furcsa:

- Lázár és plusz egy fő "közszolga" szállásairól beszélünk, luxus körülmények között,

- meg az "óriási titokról", ami inkább készteti Lázárt zsebbe nyúlásra, mint bevallásra,

- és ugye a hülyeségcunamiról is, amit generált Dzsonni titokzatoskodása.

Szóval fassetuggya, de a nehezen hihető titkosszolgálati maszlag helyett van azért egy sokkal kézenfekvőbb és valószerűbb verzió is: Lázár Pinológus Laci dicsőségét elirigyelve bulikázott kicsit.

miley1.jpg

A keresd a nőt elmélet egy pillanat alatt megmagyarázna mindent. Ha bulikázni megy az ember akkor Veres János óta tudjuk, nem spórol a költségeken és villámgyorsan gabalyodik hülye ottsevóttam, ha mégis akkor sem úgy magyarázatokba. Lázár nagyvonalúnak szánta a gesztust de a lehető leghülyébben fog kijönni ebből a borzalmas titokzatoskodásból és konspirációs elméletből. Ember nincs aki elhiszi a bedobott sztorit, legfeljebb annyit lát az egészből, hogy Viktorminiszterünknek kétmilliószor többet ér a fedésben maradás, mint a filléres beszámoló, és inkább utazik a jövőben saját költségen, mint újra és újra nagyító alá vegye a sajtó a költéseit. Mit tudom én mennyire megnyugtató ez így annak fényében, hogy 2005 óta időről időre felbukkan a pletyka, hogy Lázár és a felesége - khmm - kapcsolata nem felhőtlen.

303 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr456225347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nanáhogy, a beton már megkötött, kis lepotyogó morzsákokra lehet lecsapni..
Ki kell várni, amíg magától porlad.
Az LMP társelnöke és frakcióvezetője csütörtökön az MTI-nek azt mondta, személyesen sajnálja az MSZP elnökének távozását, ugyanis azt gondolja, hogy az idei választási eredményektől függetlenül elég nagy munkát végzett a 2010-es választási vereséget követően, hogy egyáltalán életben tartsa az MSZP-t.

Schiffer András egyúttal elismerését fejezte ki, mert szerinte Mesterházy Attilának az MSZP frakcióvezetői posztjáról nem kellett volna lemondania. Korrekt politikai ellenfélnek nevezte Mesterházy Attilát, akivel korrekt módon együtt tudott működni, és akinek ezért köszönetet mondott.

Közölte: az LMP nem szokott más pártok belügyeiről véleményt nyilvánítani és alapvetően tiszteletben tartja más pártszövetségek döntéseit, de az a "kilátástalannak tűnő helyzet", amibe az MSZP került, nem elsősorban Mesterházy Attila felelőssége, ezért egyrészt a Gyurcsány-Bajnai kormányok a felelősek, illetve azok az "obsitos politikusok", akiket a pártelnök megörökölt.

Akárhogy is dönt az MSZP a pártelnök utódjáról, és akárhogyan játsszák le a meccseket az utódpártjaikkal, Gyurcsánnyal, Bajnaival és a többiekkel nem lehet legyőzni Orbán Viktort, ahogy nem lehetett 2010-ben vagy 2014-ben, úgy a jövőben sem - rögzítette álláspontját.

Mondta Schiffer András Fidesz-es képviselő.
Ez a lézer jani bizonyára kerényivel volt kiküldetésben harcolni a buzilobbi ellen vagy érte.
Ezért ez a nagy titkolózás.
@V-PORT: Képzeld azt a májkenegető szitut, hogy évekig nyíltan odahánynak Gyurcsány elé, aztán amikor sikerül kipiszkálni, utánaköpködnek.
Majd elmennek kaparni, hogy engedje be ugyanőket melegedni, mert náluk felrobbant a kazán.
Űjhelyi lesz az elnök önkori választásokig, utána Botka. Most mondta be a jereváni rádió.
@jaegtoer: én meg majd normális leszek! baszod alássan! nem vagyok törzsgárda itt a blogon, de ahányszor már leírtuk mindazt, amit ma is...
meg aztán, akinek nem inge...
örülnék, ha végre érdemi ötletek kerülnének elő és nem arról szólna a csevej, hogy melyik párt/szövetség/civil/nem civil formáció MIATT lehet olyan a helyzet, amilyen!
például:
Lázár éppen 72-dik zűrzavaros ügye.
és?
@Spániel: Szóval átrendezik a színpadot.
@The Lonewolf: Hatalmas tévedés. Egyáltalán nem szeretném, ha be lenne tiltva bármiféle komment (most kivételesen szurkolok Strassbourgnak, ha a vörös csillag OK volt nekik, talán most is a véleményszabadság pártjára állnak), az ilyen primitív kommentekkel úgyis csak lejáratjátok a baloldalt.
@nincs_itt: igaz, de még mennyire is igaz,
volt már itt javaslat is, oktatási, gazdasági, meg mifene, de minden oldal leszarta, úgy hogy maradt a langymeleg posvány, és az anyázás.

Már akinek az kielégülést okoz, és nem azon küzd, hogy kiutat találjon ebből a kelepcéből így vagy úgy.
a szélmalom harc melléklete, sokadik:

A kormány saját diadalának érzi a kishantosiak bukását

A kishantosi gazdaság elvesztett egy olyan birtokvédelmi pert, amiből kettőt korábban már megnyertek.

www.origo.hu/itthon/20140529-a-kormany-sajat-diadalanak-erzi-a-kishantosiak-bukasat.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@Spániel: Terry Black nem egyszer nyilatkozott arról, hogy a meleg bárokban mindkét oldal politikusai rendszeres látogatók voltak.
Kezd a szószátyársága kínossá válni, tényleg jobb lenne, ha a maga érdekében szótlanul búsongana a mi politikai elitünkkel való emlékein.
Könnyen a fejére eshet az említett zongora.
A Kerényihez írt nyílt levele két kezdőbetűs alakot említ, a bennfentesek biztosan tudják, kikről van szó.
Nem is tudom, helyes-e, de Lázárt kezdem megsajnálni, mert nagyon kiköltekezett.
A januári vagyonnyilatkozatában volt 55 milla részvénye, viszont ugyanekkora, 55.5 millió adóssága. Ez kiüti egymást.
Volt viszont 13 millió készpénze, amiből kifizetett a cseh fácángyilkolásra 9-et, és most ez a 2 milliós csapás, maradt mindössze 2 millája.
Szegény, ő is lassan mehet gombát szedni, és majd az avaron hajtja álomra a szemét, London csak egy pajkos álom marad...
@Blogger Géza: kedves tőled, hogy ennyire aggódsz, amiért lejáratjuk a baloldalt.
Rossz hírem van: mi néhányan lepkesóhaj vagyunk ahhoz, viszont a fidesz és a baloldali pártok mindent megtettek a cél érdekében.
@Blogger Géza: ektek nem tetszik, ha dicső Vezényló Tábornokotokat támadják a kommentelők. Ti nézitek az Index2-őt folyamatosan és jelentek meg roham tempóban ezeken a blogokon, ha felkerülnek az Index2-re, megpróbálva védeni a védhetetlent.
Szóval én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ti lobbiztatok az AB-nél ezért az ítéletért, de ne felejtsétek el, hogy így viszont könnyen munka nélkül maradhattok, mert nem lesz hol trollkodnotok.
@Mariann19: Majd ad neki kecskét meg nyulat a Hegedűs Zsuzsa.
@nincs_itt:

a stratégia titkosítva van. stop.a taktikai elemek el vannak ásva.stop. egyszer minden napvilágra kerül.stop. félő, hogy a döntő napon [D day] a napkelte elmarad. stop. ezért kell egy kurva nap. stop. ezt intézhette lázár. a kurva megvolt.stop.a napok is le lettek számlázva. stop. elvileg minden stimmel. stop. csak azt nem tudni minek ugatnak annyit. stop.

:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

elvétették a felvezetést:

"Kishantosnak semmi keresnivalója a földeken" címmel adott ki közleményt csütörtökön a Vidékfejlesztési Minisztérium"

Ahelyes közlemény ez lett volna:

"__Kishantosnak semmi keresnivalója a KISHANTOSI földeken" címmel adott ki közleményt csütörtökön a Vidékfejlesztési Minisztérium__"

Szerintem.
@simple observer 1.0:

[ügyes:]

üzenetet vettem. a csókák törik a díót:D

17010912
@Mariann19:

köszönöm. jobbulok.

"És mivel takarózol? Szemfedővel?"

Nem. NERfedővel. Szoktatom magam.
@Mariann19:

Boldizsár számlája mellett van Jánosnak is, ez viszont számozott számla. Csak az bevallatlan. még a nehéz -táskahordós- időkből. örökölte. mint győzike.
@Blogger Géza:

"Hatalmas tévedés. Egyáltalán nem szeretném, ha be lenne tiltva bármiféle komment (most kivételesen szurkolok Strassbourgnak, ha a vörös csillag OK volt nekik, talán most is a véleményszabadság pártjára állnak), az ilyen primitív kommentekkel úgyis csak lejáratjátok a baloldalt."

szerintem inkább fosol, hogy elveszted a melód.

amúgy meg húje vagy. nem látod, hogy itt minden komment középen áll? ostoba. méghogy baloldal?!
@nincs_itt:

"én meg majd normális leszek! baszod alássan! nem vagyok törzsgárda itt a blogon,"

baszod alássan te!:) már el akarsz határolódni? mi az hogy nem vagy törzsgárda tag? gondolod, megúszod? ne hidd! téged is megtalál a fekete autó. majd bemondjuk a címet!:DDD
Úgy látom mindenki ki van dögölve, vagy körbeért a fekete ótó. úgy köll nektek!:DD tuttam én, hogy jobb itt a ravatalon a kerítés mögött. csak néha kell megszólalnom, idegen nyelven: -beee!....beeee!...beeee!...iááá...iááá...iááá
Továbbá:
"Nem fogadnák be automatikusan az MSZP-ből az Együtt-PM-hez esetlegesen átjelentkező képviselőket csupán azért, hogy frakciót alakíthassanak – erről az Együtt elnökségi tagja beszélt az ATV Start című műsorában."
www.atv.hu/belfold/20140529-atv-start-szelenyi-zsuzsanna/hirkereso

nem automatikusan és nem rögtön, előbb futunk egy kört.
Csak a látszat kedvéért.
Halló, halló, hát hol vannak most a fidióta trollok? Egyedűl @Blogger Géza: tartja a frontot? Hát már senki sem akarja megvédeni Lézer elvtársat? Egyébként is, lehet, hogy ő a Tescóban is így vásárol, ha megszólal a csipogó kapu, akkor sértődve, de kifizeti a portékát.
@The Lonewolf: Na persze, bementem az AB-hez és lobbiztam, hogy az eddigi leghülyébb ítéletüket hozzák meg. Ami szerinted engem tönkretesz. :) Egy agyműtét rádférne... Már ha van mit megműteni.
@Mariann19:

"Kezd a szószátyársága kínossá válni"

Epp ellenkezoleg! Szerintem meg kifejezetten korrekt amit muvel.

Alapjaban tartja a szajat, vagyis minden olyan emberrol kussol, akirol tud valamit. Azonban ha a trogerebb fajta a tulkompenzalasba menekul, akkor feldobja az illetot, hogy mindenki lathassa hogy a szemetladaja mennyire kepmutato.
En biztosra veszem, hogy az eddig emlitett 4 neven kivul meg tobbet is tudna mondani jobboldalrol, csak azok csendben vannak, es nem mocskolodni. Ugyuket igy Terry is titokban tartja.

"tényleg jobb lenne, ha a maga érdekében szótlanul búsongana a mi politikai elitünkkel való emlékein. "

Ebben viszont an valami.
@Spániel:
ebből is látszik, semmi más gondjuk nincsen, mint a saját ingyenélésük bebetonozása...még mijafaszt fognak kitalálni?

nagyon kreatívak és a lopás meg a hatalom és a többi addig megy amíg ki nem basszák őket mint macskát szarni

de mikor

brühüyyy

bürge egy magyar ami nincs is
@V-PORT:
Ez akkora geci, ez a pasas, hogy amikor megnyúvad a pártjával egyetemben, alkoholt fogok magamhoz venni - pedig egyáltalán nem iszom.
Lehet hogy Kerényivel volt?
@Spániel:
Újhelyi?
A másik seggarc....
:-(
Ezek meghibbantak.
Mióta újság nálunk, hogy lopják a közpénzt és kurváznak? :DDD Semmi hírértéke a dolognak.
@Spániel:
Csirkét és malacot!
Ne ferdíts!
:-)
@Rodeo36: Nade majd a Feri! Sok mindennel nem értek egyet a cikk elemzését illetően, mert remélem Gy. tanult a múltból és nem ugrik fejest, csak azért, mert itt a lehetőség.
Lehet, hogy túl alacsony ez a vízállás és beveri a fejét a nyakát meg kitöri.

Gyurcsány mindjárt dörömböl

444.hu/2014/05/29/gyurcsany-mindjart-dorombol/
@V-PORT: persze, persze, de mi van akkor ha van igazsága a gonosz Schifernek?
@Evezős: ja, kecskét a patkányképű kínált.
@jaegtoer:
"Ner fedővel. Szoktatom magam.
Már mióta vagyunk azzal letakarva. Vagy te lerúgtad magadról?
A Lázár kérdésnél fél óráig azon gondolkoztam, hogy ha ketten voltak, miért nem feleztek a visszafizetésnél.
Vagy az egyik fél a földön aludt?
@Spániel:
a gyurcsány mióta macska, hogy dorombol?

egyébként már mondtam 2016 január 1-re Miniszterelnök lesz belőle

addig sok tréfa és kacagás lesz...nem tudják basztatni már kiderült minden lepereg róla és ez lesz a győzelem

a pondróka a pancsoldában lesz felravatalozva

brühüyyy

csónakon
@Spániel:
Elolvastam. Aki írta, az eddig valami szatyorban élt - vagy szimplán Simicska Lajos bakonyi tanyáján volt ganézó a kecskeólban (hogy stílszerű maradjak...), mert ezeréves sztereotípiákat kezel készpénzként.
Néha ez a 444.hu mintha nem ezen a földön élne ...
@Penivaldes: Lehet, de kicsit unalmas, hogy mindenről ugyanaz jut eszébe.
@Mariann19: jó, de ha az egyik meghívott fél volt, akkor tőle nem várhatjuk el..vagy ez nem az a sztori?
@V-PORT: az unalmas dolgok takarhatnak izgalmakat
@simple observer 1.0:
Terry Blacket még nem rágatták be eléggé, hogy névsorolvasást tartson.
Azon viszont érdemes elgondolkoznunk, hogy ennek a figurának a vádaskodásait szó nélkül elnézik.
Amennyiben viszont annyira benne van a politikai elit társaságában, akkor azon kell töprengenünk.
Nem is nemi identitása miatt, hanem a súlycsoport miatt.
@V-PORT: vonatkoztass el Schiffertől, és kezd el gondolkodni.
@Mariann19: hát hogy mondta volna az utitársnak: cicamica, élvezet ingyen, de a másik millát te perkálod.
@Penivaldes:
"De ha az egyik meghívott fél volt."
Hivatalos kiküldetésben nincs meghívott fél, ha egyazon ügyben járnak el.
Annyira jóindulatú vagy.
@Penivaldes: Engem nem érdekel Schiffer csak olvastam tőle, és kicsit furcsálltam, hogy Mesterházyról is ez jut az eszébe.
És igazad van például Bajnai is unalmas, és mégis a hétvégén összeesküdik Magyarország ellen, miközben mi tiszteletet követelünk.
@Evezős: mindenesetre izgalmas és érdekes idő következik.
Már így baloldalilag.
@Rodeo36: kérdezted a sesztákfazonyt, IT területen eléggé ösmert, nem írok semmit, adok egy linket:

Több ponton is kapcsolódik a számítástechnikai termékek kereskedelmével, valamint wellness vállalkozások működtetésével hírnevet szerzett Fabó György - ciprusi offshore háttérrel rendelkező - cégcsoportjához dr. Seszták Miklós, a Fidesz-KDNP pártszövetség országgyűlési képviselője, akinek neve felmerült a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség botrányos pályázatával összefüggésben.

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=sesztakramiris&MN=Hirmix&LN=Hungarian
@Mariann19: nem vagyok jóindulatú, csak elnéztem a kakkukos órát. ugyanis hirtelenjében valami szerelmi légyottra gondoltam.
de ma ilyen napom van. lovagok helyett muzulmánok.
@Spániel:
"Hát hogy mondta volna az útitársnak:cicamica, élvezet ingyen, de a másik millát te perkálod."
Abszolute nem csodálkoznék.
Amilyen önelégült saját magával, csodálni való, hogy nem tolta rá a 2 millát a partnerre.
Seszták a fő meglepetés

hvg.hu/itthon/20140529_Ket_uj_miniszter_lesz__ime_Orban_jeloltl

Seszták Miklós a gazdasági és informatikai bizottság KDNP-s tagja volt az előző ciklusban. Nevéhez köthető az úgynevezett "kábelmutyi", amelyet a HVG tárt fel részletesen. 2013 elején húszmilliárd forintot osztott szét a kormány szélessávú körzethálózati fejlesztésre, ebből 12,5 milliárdot öt olyan cég halászott el, amelyet ugyanazon a napon alapítottak, ugyanakkora tőkével és ugyanarra a címre vannak bejegyezve. Seszták felügyelőbizottsági tag volt az egyik nyertes cégben résztulajdonos vállalkozáshoz köthető Enternet Invest Zrt.-ben. Seszták a 2013. februári hírre úgy reagált, hogy felügyelőbizottsági megbízatásáról már 2012 júliusában lemondott, és az legkésőbb 2013. januárban megszűnt.

A Sesztákkal összefüggésbe hozható céges összefonódásokat ebben a hírünkben bogoztuk ki.

hvg.hu/gazdasag/20130904_Egy_megatender_utoelete

hvg.hu/kkv/20130204_125_milliardot_nyert_5_gyanus_ceg_az_NFM
@Penivaldes: csapatba illik, igazi nerkompatibilis, Fabius is írt róla, Vérmókus is szólt róla egy két érdekes dolgot, sport centrumja is alakított érdekes dolgokat, ő volt aki magyarázta a sérült kisgyerek nem beengedését, szóval minőségi ember, igazi Vezénylónak nyaló.
@Penivaldes: És szerinted miért lesz rossz idő? Miattuk. Ezek mindenhol ott vannak. Mesterházy is miatta mondott le. Gyurcsány? Az semmi hozzá képest.
Az Együtt-PM pártszövetség arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne nevezze ki miniszternek Lázár János és Seszták Miklóst.

hvg.hu/itthon/20140529_ne_legyen_miniszter_lazar_es_sesztak

-

A Demokratikus Koalíció szerint egy nem szabad és nem demokratikus választás után Orbán Viktor miniszterelnök komolyan gondolja egyszavas kormányprogramját, és "folytatják az ámokfutást" – így reagált csütörtökön a harmadik Orbán-kormány névsorára a párt szóvivője.

hvg.hu/itthon/20140529_dk_vallalhatatlan_az_uj_kormanynevsor

-

Az LMP-nek nem okozott nagy meglepetést az új kormányzati névsor, és a párt úgy látja, hogy Lázár János "kis miniszterelnök lesz" – mondta az ellenzéki párt társelnöke.

hvg.hu/itthon/20140529_lmp_kis_miniszterelnok_lesz_lazar_janos

-

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint megnyugtató, hogy a folyamatosság szempontja érvényesül az új kormányban - így értékelte Harrach Péter KDNP-frakcióvezető a harmadik Orbán-kabinet csütörtökön nyilvánosságra hozott névsorát.

hvg.hu/itthon/20140529_Harrach_megvalosulnak_a_KDNP_remenyei_a_k
A politikus is csak ember.
Tényleg, becsszó.

Nem zavar, ha egy miniszter akár egy bojlerrel fekszik is ágyba, csak a számla, amibe a hancúr (vagy mittom'énmi) kerül, ne a közé, hanem az övé legyen.
Magánügye, hogy szabadidejében kivel mit csinál.

De,
akinek magyarázkodnia kell, az annyit is ér.
Ugye.
@V-PORT: nekem mondod..tudom milyenek ezek..most ütik szegény Attilát, pedig ő még a szakállát is levágta a célért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a kapitalizmus lehetőségei és azok akik sohasem akartak dolgozni semmit de gazdagok akartak lenni azok vannak a kormányban és annak árnyékában

ennek alapján is világos, ebben az országban sohasem lesz termelés meg smmiféle normális gazdasági cselekvés ha ebből sokkal jobban meg lehet élni és még kis izgalommal is jár, ami a derenalin termelődés kávé helyett

szemétdomb

brühüyyy

nekem is vannak személyes emlékeim még 1993-ból, mikor annak aki nekem ajánlotta az "üzletet" elmagyaráztam, hogy ez összesen hány ezer börtön a magyar határon kívűl akkor elsápadt
@Penivaldes: Ez a Bajnai irányít mindent. Gyurcsányt és Orbánt is. Csak úgy tesz mintha nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nézd, én már nagyon régen átkozom azt, hogy létezik a tőzsde...különösen a pénzügyi "termékek" tőzsdéje

a többi mese
és az ebben a cikben is leírtak ennek bizonyítékai

pénzből pénzt csinálnak megsoxorozzák anélkűl hogy bármiféle tevékenység lenne mögötte azaz csalnak

brühüyyy

ez is a kapitalizmus lényege
@Mariann19:

rakoncátlan és engedetlen vagyok, ráadásul nem pásszol sehogy se, ezért aztán harcban állok vele feszt.

Hanem Boldizsár atyja úgy gondolhatta a NER-fedő elég nagy ahhoz, hogy elfedje a légyottot, csak arra nem gondolt, hogy a lepedőszámla túlságosan kilógott.
@jaegtoer:
Az is lehet, hogy ez a vélt Don Juan tényleg valami nemzetbiztonsági veszélyeket hárított el a fejünk felől.
Csak olyan helyen akarta kipihenni a fáradalmakat, amilyet még életében nem látott, és a próbát közpénzen tesztelte.
Ne rakoncátlankodjunk, meg BG még megmond minket.
van olyan politikus aki nem fél az elszámoltatástól, a nyilvánosságtól?!
Igaza lehet a Fabiusnak!
A bloggereket nagy valószínűséggel nem vonhatják felelősségre, de ha akarnák, akkor sem lenne könnyű dolguk.

Mert, ha valaki írásra adja a fejét annak lehetősége van arra is , hogy blogját akár egy kelet-timori pláza internet kávézójából "szerkessze".

És, ha ott valaki a kommentjében a Lézer Dzsonit visszakívánja arra szűk, sötét, meleg helyre,ahonnan méltóztatott kibújni, akkor se igen történne semmi.
Úgyhogy, a megszenvedett cenzúramédiahatóság elmehet zsenge tavaszi füvet legelni!!
@Mariann19:

Ha azt akarod mondani, hogy megvédtek minket valami nemzetbiztonsági ügyben, akkor mélyebben vagyunk a slamasztikában, mielőtt belefogtak volna. Amúgy meg szerintem egy szimpla pitiáner, de agresszív és nagyhangú csaló:

" Lázárt már 2007-ben sok kritika érte azért, mert a 2002-2006-os országgyűlési ciklusban az egész parlamentben ő vette fel a legtöbb költségtérítést. A politikus akkor azt mondta, nem vett fel több pénzt, csak annyit, amennyi törvényesen jár neki."

www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html

ez egy igazi kapzsi és úrhatnám paraszt.
szerintem jános, tesztelte a szállásokat BL. helyszíneken viktornak...
@Evezős:
Imádom a pletyiket, pláne, ha a milajosunkról szólnak.:)
Esetleg egy link? Mit olvastál?
@huzzadneki shakespeare:

Őszintén szólva a médiatörvény körüli cirkusz óta hülye az a blogger, akinek nincs felségterületen kívüli tükörblogja. Tuti ami fix nekem is van. Ha minden kötél szakad ezt egy kattintással láthatatlanná teszem, azt egy másikkal meg láthatóvá. Igényel az egész művelet kb 10 másodpercet, oszt' pont mindenki bekaphassa aki szerint a kommentelés pfújrossz.
@nincs_itt: Ezeket eddig is tudtam, de azért kösz, hogy leírtad ismétlésképpen. :)
@Mariann19:

Jó számmemóriám van, arra a költségtérítésre emlékszem.
18 millió volt.
Csak tudnánk, hogy az ilyen üstökösöknek mi a titka,mikor olyan sok eszes ember van ebben az országban.
Már el is kezdődött Botka hozzákötése Gyurcsányhoz. Eddig Mesterházyt "irányította" Gyurcsány, mostantól Botkát fogja. Ha más lesz az elnök, akkor persze majd őt. Így kell ezt csinálni - amíg lehet... :)

mandiner.hu/cikk/20140529_gyurcsany_botka_paktum_buktatta_meg_mesterhazyt
Lázár két lézeblokkolóval töltötte az éjszakát.
Blokkolná…

Most meg titkolná.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Fasság. Csak attól az egytől is hiteltelen az egész, hogy a szegedi DK-sok felháborodtak azon, hogy a DK nem indit szegeden polgármesterjelöltet. Ezt ugyanis minden épeszű DK-s tudja helyből.

Azonkivül Botka és Gyurcsány nem nagyon csipázza egymást. Persze a politikai alku felülirhatja a személyes ellenszenvet, de akkor is baromság az egész. Mesterházy megbuktatásához nem kellett különösebben Botka. Ment az magától is. A budapestiek különösen be vannak rá indulva.
@DarthVader: Bár, ahogy a kommenteket nézem, akár igaz is lehet, olyan zsizsegés lett, befostak a hordabarmok.
@Fabius:

Igaza volt a Konyakos Palinak amikor azt mondta, hogy csak az okos embernek van ám esze!!

Egyébként meg jogos az óvatosság, mert könnyen megcsiklandozhatják az ember oldalát.

De az is megeshet manapság, hogy az illető elveszíti az állását, megöngyilkolja saját magát, hirtelen megüti a guta, vagy éppenséggel -amikor fáradtan hazaér- egy levágott lófejet talál a nappalija kanapéján (bár az utóbbi még jött idehaza igazán divatba).
@jaegtoer:

"Amúgy meg szerintem egy szimpla pitiáner, de agresszív és nagyhangú csaló:"

Ezt jól megállapítottad. Most akkor mondj egy olyat is Orbán köreiből, aki nem ilyen! Nehéz lesz.

Ezek bármikor minimum 140 pontos SF (seggfej) tesztet írnak a menzán, persze csak miután ellopták a kaját és beleszartak a kondérba. :-)
@V-PORT:

Meg a billerbekkes gyíkembereket is ő irányítja, sőt, remélem a közszolgálati M1 hírmondóból azt is megtudjuk hogy Bajnai az univerzum ura.
Két dolog tágul, a világegyetem és a pasaréti lakás, bár az elsőben nem vagyok biztos - mondta Einstein, miközben támadta a rezsicsökkentést.
@Fabius:

"Igényel az egész művelet kb 10 másodpercet, oszt' pont mindenki bekaphassa aki szerint a kommentelés pfújrossz."

Azért ilyen ajánlatot nem tennék azelőtt, mielőtt meg nem győződtem hogy Kerényi nem ólálkodik a közelben. :-)
@Orica Középföldi: én is lecsaptam rá :)

innen meg ez a különvélemény is fontos lehet:

mkab.hu/download.php?h=843&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201405

a 79-es ponttól Stumpf "szólal" meg...
@Fabius:

gyakorlatilag biztos igazad van.
(nekünk azt hiszem nincs ilyen tükör blogunk. amióta nincs velünk számítógépes ember, bizony csak ugatjuk az ilyen és hasonló megoldásokat.)

viszont szégyen valahol ha csak ez az út marad a "buta" blogosoknak. vagyis a sok külföldön megélhetést kereső és találó magyar után az "átlagos" magyar blogoknak is útilapu jár hazánkban szólásszabadság joga helyett?
@guma:

Egyelőre még az útilapunál nem tartunk.

A tükörblog nem igényel szakmai felkészültséget. Nyitsz egy blogot ingyen felségterületen kívüli szolgáltatónál, és a napi posztodat oda is feltöltöd. A bloghu posztszerkesztőben kijelölni és átmásolva oda is feltölteni 4 kattintás. Ennyit megér, hogy minden megvan és meg is marad.
@Fabius: tanulságos lista, most már értem, miért ugrott nekik lézer '2viktor' jános:

Itt a kormány listája a szervezetekről, akik miatt nekimentek a Norvég Alapnak

TASZ, Átlátszó, Krétakör, K-Monitor, meleg-, és nőszervezetek: miattuk indított támadást Lázár János a civil támogatások ügyében.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F30%2Fitt-a-kormany-listaja-a-szervezetekrol-akik-miatt-nekimentek-a-norveg-alapnak%2F
"Az sem érdekel, ha nyolc Rolexet hord" – Rogánfalván jártunk

Nem jön ki matematikailag Rogán Antal védekezése, miszerint azért írt kisebb balatoni villát a vagyonnyilatkozatába, mert ennyit használ a testvérével közös ingatlanból. Kikértük húgának bevallását is, de így is rejtély, hogyan osztható fel a körülbelül 220 négyzetméteres nyaraló két 130 négyzetméteres részre. Elmentünk a kis zsákfaluba, ahol a politikus felnőtt, és ahol a lokális jövendölés szerint a Tónijuk egyszer még Orbán nyomdokaiba lép.

hvg.hu/itthon/20140530_Egyszer_meg_miniszterelnok_lesz_belole

-------------------------------

A képviselők, akik lakást kapnak a parlamenttől

Hetvenhat képviselő kért belvárosi bérlakást az Országgyűléstől. Köztük van a csepeli körzet nyertese és több olyan politikus is, aki közeli településeken lakik. A lakásokat még keresik, addig szállodát fizetnek a képviselőknek.

www.origo.hu/itthon/20140529-az-orsszagyulesi-kepviselok-lakhatasa-a-2014-ben-indulo-ciklusban.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@jaegtoer: tuttam, hogy számíthatok rád! a fekete ótótól meg nem félek, mer nekem is fekete van...
@AroMo: Szerinem meg dehonnem!! De előtte öblögessen csemege lúgkővel!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A norvégok egyelőre negyvenmilliárd - nullra vezetnek, és jelentős változás a mérkőzés állásában nem várható. De az mindenképpen érdekes, hogy az átláthatóságért melózókat igyekszik Lézer pénzszegény helyzetbe hozni. A meleg és nőjogi szervezetek csak koktélcseresznyék a habon.
Lázár Jancsiról már a legelején is tudtuk hogy lenézi a pórnépet,egy nagy képű pökhendi seggfej,23 millióból megy fácánokra vadászni Csehországba,ilyen hülyék vannak hatalmon,szégyen.
süti beállítások módosítása