Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.27. 09:23 Fabius

Az MSZP én vagyok!

Drága Feleim, kedves barátaim, küldöttek, minden terembéli naplopó és Ildikó néni!

 

Temetni jöttetek engem és nem dicsérni! Igazatok is van, higgyétek el megértelek benneteket, a magatok együgyűen egyszerű, szerény módján engem okoltok a választási kudarcokért. Nem vétek ez, nem rovom föl nektek, tényleg. Ha a helyetekben lennék én is bizonyára utálnám ezt az egészet, és remek alkalmat látnék Szanyi pártelnök úr megbuktatására. Csakhogy ehhez Tibusznak meg kellett volna vernie engem az elnökválasztó bulin, én meg nem azért szenvedek itt 2010 óta, hogy ez bárkinek is összejöhessen. Na mindegy.

A lényeg drágáim, úgy mondtam le, hogy azért könnyű dolgotok ne legyen.

Naná, mire számítottatok? Az elmúlt öt évben én annyit szoptam, hogy mára bármikor erőlködés nélkül szegfű alakú vérhólyagot szívok a rinocérosz seggére, és a szirmok fodrozottságát meg a színmélységet is szabályozni tudom. Ti meg most azt hiszitek elegáns leszek és félreállok csak azért, mert kétharmaddal nyert az Orbán ógyét, és szétgyaláztak minket a hétvégén? Nem én csináltam ebből a pártból progresszív erőt?! Mi? Hogy a progresszivitásunk a lejtőn gyorsulásban manifesztálódik? De legalább valami működik!!!

Most bezzeg okos mindenki...Ildi nénnye tegnap már egyenesen aszonta, úgy kéne nekünk egy ernyőszervezet, mint európai parlamentnek dajcstomi szegfűszagú klónja. Szerinte most kéne, mikor a Bajnaiét sikerrel szétbasztuk és a parlamenti székekben mérhető hasznát ennek bezsebeltük. Mert ha választást nem is, székmatekot nyertem, pubik! Ez már smafu? Az semmi, hogy most kiderült, egyharmad - egyharmad - egyharmad erővel voltunk az összefogásban, de csak nekünk lett frakciónk?! Ez már semmi, zéró, nulla, ti hálátlanok! Szerintetek csak a választási győzelem eredmény, a szövetségesek sikeres átbaszása és elveszejtése meg nem számít teljesítmények!

Na, akkor most akkor megtanuljátok milyen az, ha kézfejemen kidudorodnak az erek a székem markolásától!

Én leszek az emszpé Torgyánja, akit nem váltogattok csak úgy lefelé. Tudom, feladtam a leckét és agyaltok, hogy úszhatnátok meg a hónapokig tartó pártszervezet kasztingokat, a nyomasztó és fárasztó, ráadásul kétes kimenetelű úgynevezett megújulást. Ráadásul a frakciót megtartom magamnak mindenképpen, nektek és az utódomnak meg sok sikert, jusson csak eszetekbe mire ment Gyurcsány mikor legutóbb a pártvezetés ellenére voltam frakcióvezető. Megvan? Akkor jó, akkor mindent tudtok, átgondolhatjátok elfogadjátok-e az elnökség és az én lemondásomat.

Csókpuszi.

 

 

424 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr246212988

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szocialista Párt, élt 25 évet 2014.05.27. 21:03:36

- Feri, olyan jó neked, be kell valljam irigyellek! Azt gondoltam, úgy kerülök be a történelemkönyvekbe, mint aki legyőzte Orbán Viktort, erre...- Ugyan, Attila! Szerintem ez a bekerülés egyáltalán nem kizárt!- Tényleg így gondolod?- Hogyne, ki ne tudn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius nagyon lelkén viseli a szocik helyzetét. Pedig nem kellene.
Azok, akik ennyi év alatt sem ismerték fel, hogy a világ változik, ifjú elvtársak megöregszenek, és nem lépnek fiatalok a helyükbe ( mert nem engedik őket ), azokat nem kell sajnálni. Annak a pártnak a süllyesztőben van a helye. Ennyi, nem kell ezen sajnálkozni. Ők sem sajnálkoznak a csalódott választóikon.
"Na, akkor most akkor megtanuljátok milyen az, ha kézfejemen kidudorodnak az erek a székem markolásától!"

Megtanulhatták volna ők ezt már Gyurcsány idejében, de hát még a saját kárukon sem tudnak tanulni, nemhogy a másén. Feri is addig markolta a székét, amíg a szú szét nem zabálta az egészet.
Ugyan, a coci majmokra kár szót vesztegetni.
Nem ér ennyit sem!

Ez viszont... több mint pikáns:

"A francia szélsőjobboldali Marine Le Pen és a Jobbik Magyarországért Oroszország legjobb szövetségesei és barátai. A mondat az orosz állami televízióban, a tegnapi Voszkresznij Vecser (Vasárnap Este) című műsor 1 óra 4. percének 32. másodpercében hangzott el az Orosz-ukrán Információs Központ igazgatója Oleg Bondarenko szájából. Azzal összefüggésben hozta elő a témát, hogy az európai parlamenti választásokon a jobboldali-konzervatív erők előretörése következtében, szerinte, Brüsszelben már szeptembertől háttérbe szorulnak a Washington ellenőrzése alatt álló pártok (sic!), ami az Ukrajna miatti Oroszország elleni Európai Uniós szankciók feloldásához vezethet."
index.hu/index2/#bloghu/bekialtas/2014/05/26/oroszorszag_a_nyugat_fele_ukrajnan_at

A trójai ló és hasonlók...
pedig milyen szép fiú ez a meseházas se meleg se hideg langyika...ő kell nektek

nefeleggyétek olyan szép

brühüyyy

maszop holnap is, mexokta öszödön
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor a tennapi közös megállapodás alapján: 2015 ben aszfaltos fideszdöntés és Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök 2016 január 1-től

brühüyyy

mesemesemátka deszeretnéshamárnemlenndehátéppmostnyert

legyen nektek mese az a házi áldás
közben segítsen valaki megérteni nekem egy egyszerű matekot (ha már volt korábban,az offért elnézést):
eredmények:
F: 51,49%
J: 14,68%
M: 10,92%
D: 9,76%
E: 7,22%
L: 5,01%
namármost.
21 főt lehet beküldenünk, azt szépen kimatekolom :
eredmény%/100*21, és nekem ez jön ki:
F: 51,49% - 11
J: 14,68% - 3
M: 10,92% - 2
D: 9,76% - 2
E: 7,22% - 2
L: 5,01% - 1
mindeközben a választási bizottságnál a fidesznek 12 jelöltje lett - na de azt hogyan? ahhoz 54,8%-ot kellett volna elérniük, nem?
@Rodeo36: De én továbbra is károsnak tartom az EUSA intézményét. Fent nevezett viszont ennek elkötelezett híve sajnos.
A magyar ballibsi oldal - mindegy hány pártból áll - a választásokon (2006 óta) mindig 25-30%-t kap.

Most is annyit kapott, konkrétan 28%-t.

Ebben semmi meglepetés nincs!

Ezen belül miért kapott csak 11%-t az MSZP?

Hát azért, mert hagyta, hogy a Gyurcsány-Bajnai kiénekelje a sajtot a szájából!!!!!

Ha én lettem volna Mesterházy, a 2013. okt. 23-i események után szóba sem álltam volna Gyurcsányékkal!!!

Az MSZP úgy bánt a DK-val, és az Együtt-PM-el, mint a hímes tojással ezek, meg ott ártottak az MSZP-nek ahol tudtak!!!

Az MSZP a hátán bevitte őket a Parlamentbe, ha egyedül indultak volna jól ki is estek volna.....na hát ez a köszönet!

" Fogadd be a tótot, kiver a házadból"
Az MSZP-nek sokkal, de sokkal, de sokkal keményebben kellett volna fellépni Gyurcsány és Bajnai ellen, akkor ma nem itt lenne a támogatottságuk....

Kb. olyan határozottsággal, mint ahogy a DK, és az Együtt-PM fellépett az MSZP ellen!

Még mindig nem késő!!!

Azt a gyurcsányi farizeus szöveget meg el lehet felejteni, hogy: "nekünk az ellenfelünk a Fidesz"!!!

Ja, a szöveg a Fidesz ellen megy, ténylegesen meg abból az MSZP-ből harap ki minél nagyobb darabot, aminek a parlamenti létét köszönheti....
@Secnir:
"A szavazóhelyiségek lezárása után megszámolják a szavazatokat, ezután számítják ki a mandátumokat" - mondta az ELTE Alkotmányjogi Tanszékének adjunktusa. Hozzátette: "ennek első lépcsője, hogy kiválasztják azokat a listákat, amelyeknek sikerült elérni az érvényes szavazatok öt százalékát, amelyeknek ez nem sikerült, a továbbiakban nem vesz részt a mandátumelosztásban, nem jogosult képviselői helyre."

"Az öt százalékot elért pártok, illetve listák között a mandátumelosztás a D'Hondt-rendszer alapján történik, ez a világon sok helyen alkalmazott, ismert módszer, egy belga matematikusról kapta a nevét"- emelte ki Bodnár Eszter. Mint mondta: "ennek alapján össze kell állítani egy táblázatot, amelynek első sorába a listákra leadott érvényes szavazatokat írják, a további sorokba a szavazatok kettővel, hárommal, néggyel, öttel... huszoneggyel - ennyi ugyanis a megszerezhető mandátumok száma - elosztott értékei kerülnek."

"Amikor készen van a táblázat, egy feladat van: megkeresni a huszonegy legmagasabb számot, az a lista, amelynek az oszlopában szerepel az adott szám, az kapja a mandátumot" - magyarázta az ELTE Alkotmányjogi Tanszékének adjunktusa"
@Rodeo36: te kollega úr! valamit jósoltál május idusára! azt olvasom, hogy további 10 bázisponttal csökkenti wudugyurka a zalapkamatyot. csak neeeem?!
Az a röhej, hogy még Torgyán doktornak is volt valami civil szakmája, de ez a rogános, lézeres, mesterházys, kizárólag a politikából élő újhullámos nemzedék tényleg taccsra fogja vágni az országot.

Egy ország pusztul bele, hogy olyan emberek ülnek a parlamentben meg az önkormányzatokban, akik a civil szférában egy pohár vízre valót nem tudnának megkeresni, akik olyan életképtelenek lennének a versenyszférában, mint pingvin a Szaharában, és ezért mindenhez, de SZÓ SZERINT MINDENHEZ asszisztálnak, amit a Vezérhülye a fejébe vesz. (Téved, aki azt hiszi, hoppálpetya minapi, egészen kafkaira sikerült performanszánál nincs lejjebb.)

Marha tanulságosak a HVG interjúi ezekkel a biorobotokkal...
@Secnir: Így számoltad? :)

A választás eredményének megállapítása
8. § (1) A megszerezhető mandátumok száma megegyezik az Európai Parlamentben Magyarország számára fenntartott képviselői helyek számával.
(2) A mandátumkiosztásban csak azok a listák vehetnek részt és szerezhetnek mandátumot, amelyek több szavazatot kaptak, mint az összes listára leadott összes érvényes szavazat 5%-a.
(3) A mandátumok kiosztásához össze kell állítani egy táblázatot, amelyben minden, a (2) bekezdés szerint mandátumszerzésre jogosult lista neve alatt képezni kell egy számoszlopot. A számoszlop első száma az adott lista szavazatainak száma, a második szám az adott lista szavazatai számának fele, a következő szám a harmada, negyede, ötöde stb. Minden lista számoszlopában legfeljebb annyi szám szerepelhet, mint a listán állított jelöltek száma.
(4) Meg kell keresni a táblázatban előforduló legnagyobb számot; amelyik lista számoszlopában található, az a lista kap egy mandátumot. Ezt követően meg kell keresni a következő legnagyobb számot; amelyik lista oszlopában található, az a lista kap egy mandátumot. Ezt az eljárást addig kell folytatni, míg az összes mandátumot ki nem osztották.
(5) Ha két vagy több lista számoszlopában a soron következő szám azonos, és ezzel a számmal mandátumhoz jutnának, de a megszerezhető mandátumok száma kevesebb, mint az érintett listák száma, akkor a listák sorszáma szerinti sorrendben kell elosztani a mandátumokat.
9. § A listáról a jelöltek a párt által eredetileg bejelentett sorrendben jutnak mandátumhoz.

valasztas.hu/hu/ep2014/836/836_1_1.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Évek óta olvaslak, de az valahogy sosem derült ki, konkrétan mi a bajod az EU-val meg az USA-val, az meg pláne nem, mi a pöcsömtől lenne bármivel jobb orosz, vagy kínai érdekszférába tartozni.

Általában posztolsz valami fasz Obamás képet, azt jónapot.

Az, hogy a ruszkik nem néznek bele a seggünkbe is, az nem azért van, mert nem szeretnének, hanem azért, mert a köcsög usákok a világ előtt járnak technológiailag vagy 15 évvel. Igen, a internetet is ők találták ki, akkor is, ha ez nem tetszik neked, Putyinnak, meg a félhülye iráni meg dél-amerikai vezetőknek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem, nem így, én az unortodox neoprimitív módszerrel számoltam:
round(X%/100*21)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem értelek:)

Konkrétan még az se derült ki, hogy bármiről lenne önálló véleménye. Üzenőfüzet.
@Secnir:

Hello Secnir

Egy ideje mar en is agyalok ezen. Szeretek a szamokkal butykolni, de azert a D'Hondt-rendszerben nem vagyok igazan jaratos.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy ha egy ilyen rendszer ellentmond a jozan paraszti esznek akkor az nem lehet helyes.

Azt gondolom te is azt vitatod, amit en:

Vagyis, hogy a 21. mandatumot NEM a Fidesznek kellett volna kapnia.

Ugyanis a Fidesznek meg a 11. mandatumahoz sincs elegendo szavazata!

A mandatumot ero szavazatok alapjan a kovetkezo lenne a helyzet:
Fidesz: 10 (3.87)
Jobbik: 3 (0.394)
MSZP: 2 (1.396)
DK: 2 (0.236)
Egyutt: 1 (2.458)
LMP: 1 (0.248)

()-be irtama a mandatumot meg nem szerzo maradek szavazatok aranyat.

Vagyis veled egyetertve EN IS az EGYUTTnek adnam a 21. mandatumot. De hat gondolom ez tul EGYSZERU megkozelitese a problemanak. Egy matematikus bizonyara jobban meg tudja bonyolitani a dolgokat...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A leírtak alapján nekem pont az jön le, hogy pont nem olvasol figyelmesen. :)
Fiúk!

A D'Hondt-rendszerben nem csak a 12. mandátumot kapja a Fidesz, hanem a 13. és a 14. mandátumot is....

Pl. ha az LMP mégsem éri el az 5%-t ez a mandátum is a Fideszé lesz.....
(ha az Együtt-PM sem érte volna el az 5%-t, az ő mandátumuk is a Fideszé lett volna....)

Ez a módszer a győztest jutalmazza....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a retardált által preferált államberendezkedés egy magyar törzsi istenkirályság, melyet a szittya vona vezet, k-vonallal jézushoz...
@Sir Bates dö Hól: Megjöttél fényességes csillagunk? :)
@Sir Bates dö Hól: ennek a képi megjelenítése az a nőalakos ábrázolás, amit ha balról nézel mária, jobbról meg emese?
@hanta boy:

Olvastam meg vasarnap.
De attol meg nem KELL szeretni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezzel kész, magyarországnak vége. itt már orbán nem segíthet, talán még béla.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tehát a "titkos" találkozó a hétvégén lesz, Dániában... hát ez tényleg kurva titkos.

A gyíkemberektől többet vártam volna.
@parti_giano:

Lehet, hogy hazaáruló vagyok, de elnézve az elmúlthuszonötévet, nem biztos, hogy a Bilderberg-csoport valami helytartótanácsával sokkal rosszabbul járnánk...
Hála az égnek, szocikból sosem lesz már váltópárt. :) Alaposan eltaktikázták magukat, a választók nem veszik már be az álságos maszlagot. Rezsicsökkentést balról überelni nem lehet.
bezzeg nekünk....

Extrém drága lenne a briteknek elhagyni az EU-t

Bár Nagy-Britanniában népszerű a gondolat, hogy az ország kilépjen az EU-ból, egy neves londoni kutatóközpont arra figyelmeztet, hogy ennek hatalmas ára lehet: a gazdaság a legrosszabb forgatókönyv szerint akár 9,5 százalékkal is visszaeshet, hiszen nem élveznék többé az egységes piac előnyeit. Mivel ez súlyosabb lenne, mint a pénzügyi válság volt, a gazdasági vezetők nem is támogatják a kilépés ötletét.

hvg.hu/gazdasag/20140527_Nagy_Britannia_EU_kilepes_gazdasag
"Az Együtt-PM társelnöke szerint pártja önálló főpolgármester jelöltet állít majd, de ha lesz jobb alternatíva, azt el fogják fogadni. A politikus kijelentette: Horváth Csabát biztosan nem fogják támogatni. Hozzátette: az biztos, hogy az az erőpolitika, amit az MSZP mutatott, az kudarcra ítéltetett. "

www.atv.hu/belfold/20140526-szigetvari-viktor

Na végre. Erre vártam.
@nincs_itt:
én azt nem mondtam -ha jól emléxem- hogy be is jelentik...ez a csökkentés már defláció (majdnem) el fogja érni a 0,001%-kot és eredmény nuku...csakis a tőle kölcsönvevőknek jár ez, de tőle ki is vesz kölcsön? vesznek tőle pénzt 1 hétre, 1 órára(!!!!!!), vagy 1 hónapra? de attól nem lesz mozgás a gazdságnak a középtávú hitelek kamatai a mérvadók és azok szarok de még ezzel a mértékkel sem tuggyák vállalni a bizalmatlansági környezetben

ha figyelsz látod

mi változott attól, hogy a woodoo pajtás firkálgat?

most még a takarékok pénze kellene nekik -lehet hogy megkapják?- és akkor az ország végleg taccsra van téve

nincs magyar beruháézás és új külföldi sem jön a többi woodoo

brühüyyy

kurvaszar
@parti_giano:

Bajnai a Bildreberg csoportba! Orbánt meg eszi az ideg, Vajon most döntenek a sorsomról?
@parti_giano: Dehogy ezek a konteok sosem igazak, csak azok amik arról szólnak, hogy pld. az oroszok tönkre akarják tenni az egész világot, kivéve persze benne a jobbikkal meg löpenékkel. :)
Azé az mindennél többet elmond, hogy a zemegyhíradó megint teljes gőzzel gyurcsányozik. Ha máshoz nem is ért a narancsizmust, azt tudja, ki az ellenfél. Elvégre harcos vezetőjük van.
@Husz_János_Puszita:

Én nem örülnék annyira annak, hogy a magyar a texasi láncfűrészest is megválasztaná, ha ad ötezer forintot.

Amit meg a szocik műveltek, azt barokkos túlzás "taktikának" nevezni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
jaaaa, meg ahogy azt szoktuk volt aszondani:
nem iszik hanem viszik

mindenki tuggya akit érdekel akit meg nem az meg...ékvezi az életet

és mit fog csinálni már megint a bilderberg? csökken a rezsi?

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azt nem tudom mi vagy, de az általad említett elmúlthuszonöt év "áldásos" eseményeit sokkal inkább az ő kottájukból játszották le nekünk, mint mondjuk a hülye magyar széljobberekéből. :)
@Husz_János_Puszita:
Főleg azért nem lehet balról előzni, mert csapataink máris erőteljesen fegyverkeznek, hogy megvédjék az uniós értéket képező rezsicsökkentést a zunijótól. Indul a Gázóra Hadjárat Project.
@Rodeo36: "A Bilderberg-csoport egy befolyásos politikusokból, tudósokból, cégvezetőkből álló zártkörű társaság, amelynek első találkozóját 1954-ben tartották, nevét pedig a rendezvénynek helyet adó holland szállodáról kapta. A résztvevők listáját mindig nyilvánosságra hozzák – így történt ez most is –, de az ott elhangzottak teljesen titkosak, sem közleményt nem adnak ki, sem pedig a résztvevők nem nyilatkoznak az ott történtekről."

Pedig olyan jó lenne valami értelmes kommunikáció a sajtónak és ez által a közvéleménynek. Vagy tévedek?
@parti_giano: :-D... valami olyasmi, felettük egy horthy-szálasi kombót éppen megfeszítenek a stars&stripes mintás kaftánba öltözött kipás pénzeszsákok egy szakállas virsli asszisztálásával, ám a XXI.század háromkirályai már érkeznek a segedelemmel, mint felmentők (gáspár: az egyik kezében sarlót, másikban kalapácsot tartó moszkovita cári sasos lobogó alatt medvén lovagolva közelítő putyin (kgbélától támogatva); menyhért: egy dollárkötvény-kötegből készített fáklyával világító, adidos márkájú, poliészter dzsogingba öltözött mao; boldizsár: egy internetet éppen meghekkelő és betiltó erdogan khameneitől támogatva)... valami ilyesmi:-)...
@tristen2005:
a zorbán megolgya saját maga a saját megsemmisülését...amikor kiderül, hogy már be van borulva (az árokba)

és az már csak a bejelentésre vár

mikor a Gyurcsány visszajön a röhögő pihenőjéről akkor ő fogja bejelenteni -valószínűleg a Parlament plenárisán- és akkor ott lesz a hépogás a kövér majd felmossa a zorbánt a rogán hajbakap a lézerrel a semjén meg bemegy a gyóntatófülkébe és leverebezi magát

lesz ott tréfa és vidámság

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Ezt igazán lerajzolhatnád egyszer nekünk, ha időd és kedved engedi. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A csúti máris kapott intravégbélásan egy marék szedukszent. Bajnai a vinervalcer csoportban titokzatoskodik? Erre már a keleti körútján lévő szíjrágó is felkapta a fejét Venezuelában: itt már kevés lesz a liba, valami nagyobb állatot kell találni a karaktergyilkossághoz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Azt nem mondtam, hogy örülök. :)
Dehogynem, szocik taktikája a balra tolódás volt, akarom mondani a még blődebb szociális demagógia. Nem tűnt fel nekik, a fidesz lemossa őket ezen a pályán.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, viszont a legutóbbi is egy zsidó nő, tisztázatlan családi állapotú elsőszülöttjéhez vezetett titeket, bolg debilje...
@tristen2005:
A csúti roppant diplomáciai érzékkel máris beharcolt egyet a zunijó leendő vezetőjének. Nagy taktikus. Hogy focialista hasonlattal éljek, ez olyan, mint amikor a jobbszélső a saját térfelén rüszttel tökönrúgja a vele egy mezben játszó csapatkapitányát. Ráadásul ahogy hallom, a németeknél is terítéken őkegyelmessége. És akkor még jön ez a vinervalcer csoport is a Bajnaival. Már csak az kéne, hogy Vlagyimir átszóljon Fecának, hogy ugyanmán vigye ki a pulit simogatásra a redplacc mellé.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Évek óta olvaslak, de az valahogy sosem derült ki, konkrétan mi a bajod az EU-val meg az USA-val, az meg pláne nem, mi a pöcsömtől lenne bármivel jobb orosz, vagy kínai érdekszférába tartozni."

Nem derült ki? Dehogynem. Na várjál, elmagyarázom.

Jobbik= zsidók fuj.
Amerika/EU= zsidók.
Jobbik= aki Amerika/Eu ellenes, az zsidóellenes is (és forditva)
Oroszok=Amerika/EU fuj (na meg a zsidók)
Jobbik: oroszok cimbik.

Ilyen egyszerű. Ugyanezért cimbi Irán, aki nemcsak Amerikát és az EU-t utálja, hanem konkrétan a zsidókat is, és ezért cimbi Kína, ami ugyan kurva messze van, de mindenesetre Amerika/Eu ellenes, már csak gazdasági okokból is, a geopolitikát nem is emlitve.

Mijafaszt nem lehet ezen érteni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "az ő kottájukból játszották le nekünk, mint mondjuk a hülye magyar széljobberekéből. :)"... a "pont, pont, vesszőcske"-féle nagyzenekarra írt szimfóniára gondolsz?... pedig mily szép is lett volna...
@Bakter:

" itt már kevés lesz a liba, valami nagyobb állatot kell találni a karaktergyilkossághoz. "

Na ettől kész lettem :)) És ezt pont Szíjjártó mondaná, akitől nagyobb állat a világon nincs?
@DarthVader: Hát ezt jól félreértetted. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aha, akkor a Bilderbergék kényszerítették ránk a 13 havi nyugdíjt, az oktatás szétverését, a magánnyugdíjpénztári vagyon szélbe szórását, a maradék elkúrását MOL-részvényekre, ezt a rakás faszom stadiont 300 alkoholistának, kisvasutat a Főnöknek, népszavazást 300(!) forintról, (és helyette a hálapénz legalizálását, úgy is, mint ingyenes orvosi ellátás), a közműszolgáltatók kivéreztetését, a szemétszállítás összeomlását, Kerényi Imrét, valamint Simicska Lajost.

@Husz_János_Puszita: megmondom őszintén, hirtelen egyetlen szoci szlogen sem jut eszembe, olyan borzasztóan kínosak voltak, hogy automatikusan letiltott az agykérgem, ha megjelentek valahol a térben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az elmúlthuszonöt az mióta elmúltnégy nálad? :)
@DarthVader:

Ennyire nem vagyok naiv, kedves Nagyúr, csak udvariasan megadtam a lehetőséget Gébrielnek, hogy bizonyítsa, valamivel összetettebb a világképe, mint egy kilencöves tatunak.

Ezek közül a lefaszább cimbi nyilván Irán, akiknek a szó konkrét értelmében kilóg a segge a gatyából. Hogy mit akarunk egy olyan országtól, ahol a leghíresebb színésznőjüket megbotozni akarják egy puszi miatt (meg kicsit kilógott a haja), ahelyett, hogy az összes kutya a lábai előtt csúszna-mászna a porban, fogalmam nincs.
Szavazati jog az elnöknek :)

Rogán a beterjesztett módosítójával szavazati jogot adna a mindenkori levezető elnöknek, mondván, a mostani szabályozás antidemokratikus. Hogy miért fontos az, hogy plusz egy szavazata legyen az ülést vezetőnek?

A jelenleg 199 fős parlamentben 133-an tartoznak a Fidesz-KDNP frakciójához, ez pont kétharmad. Előfordulhatnak olyan szituációk, amikor a szavazásnál a megválasztott képviselők kétharmadának szavazatára van szükség, és ha ilyenkor Kövér László házelnök vagy valamelyik fideszes alelnök nem szavazhatna, akkor nem lenne kétharmad.

Ezen változtatna Rogán, hogy a kétharmad mindig kétharmad legyen.

www.hir24.hu/belfold/2014/05/27/veszelyben-a-ketharmad-atalakul-a-hazszabaly/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Akkor csak egyet árulj el: mitől olyan nagy cimbi Irán? Innen majd a többi levezetődik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"udvariasan megadtam a lehetőséget Gébrielnek, hogy bizonyítsa, valamivel összetettebb a világképe, mint egy kilencöves tatunak."

Le a kalappal. Mindig tiszteletet ébresztettek bennem a szent őrültek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ügyes vagy.
de ha a kép (az eredeti) történetének a hátterét is ismernéd, akkor esetleg rájönnél, hogy ez a humorosnak szánt ízléstelenség igencsak öngól szagú.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Igazad van, most, hogy nézem a listámat, a legtöbb faszságot tényleg a Fidesz-kormány csinálta. Namost, ha a Fidesz-kormány Bilderbergék nélkül tízszer olyan hülye, mint a szoci kormányok a Gyíkemberekkel, akkor...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne légy ennyire naív, így tudnak a világuralomra törők megtéveszteni. Dánia a fedőnév.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha tudom -de nem érdekel- kik vettek részt máris tudom mit csináltak az érdekek megmondják...

az EUSA elleni averziódat mire alapozod?

teljesen egészséges gazdasági fejlődés és a sok seggfej helyi politikus hatalma teljesen picsán van rúgva az orbánka és az összes többi csak mások szavazati alapján csinálhat bármit a magyar parlament hatalma is alá van rendelve egy bölcsebb és nagyobb hatalmú parlamentnek ami végsősoron demokratikus és nem magyar azaz 1/27 szavazat arány vagy rosszabb ez ellen berzenkedik a kis hatalmi tébolyban vonagló poloska a magyar minielnök aki szobrokat állítgat meg fákat vágat ki és pincéerk DNS-ét keresi meg belenéz a pincér seggébe

másra nem képes

brühüyyy

most mesélj mi az ami nem teccik

nem lesz nemzeti?

hát végre ez a kulimász is a végére ér és az értékek megmaradnak a többi megy a szemétbe ahová való az orbánékkal együtt és mindenki mással aki nem képes demokráciában élni
@DarthVader:

Kina nincs olyan messze, most kötöttek a ruszkikkal egy beruházási szerződést több tiz millió dollár értékben, jövőhéten beveszik Moszkvát:)
hmmmm

Bajban a fideszes kétharmad a Parlamentben

24 éves szokásjogot rúgna föl Rogán ma benyújtott törvényjavaslata. Eddig a levezető házelnök nem nyomott gombot, most akár Kövér is szavazhatna, hogy mindig meglegyen a kétharmad.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F27%2Fbajban-a-fideszes-ketharmad-a-parlamentben%2F
@Rodeo36: Orbánnál bölcsebbnek lenni nem nagy kunszt. Az eddigiek alapján, engem semmi nem győz meg arról, hogy a még nagyobb központosítás lenne az üdvös az európai népeknek. Másrészt marhára nem jelenten lényeges változást ha Viktor féle szoborállítások helyett jönnének Fletó vagy Bajnai szobrai. :)
Ja és szerintem hasznos tud lenni az is, ha egy országnak van nemzeti önrendelkezése is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
szvsz Irán az gumicsont, hagyni kellene magukra és nem beleszólni abba amit a saját vallásuk meg egyebük miatt akarnak és csinálnak, katonailag nem támadnak senkit, kereskedni lehet velük az iszlám és az ő vallásuk biztosíttya, hogy nem csalnak, igenám de "valakik" ingyen akarják azt amit drága pénzen lehet megvenni ha van piac és igény (ilyen minőségű olaj nem sok van a Földön!!! Venezuela!!!)

namost ők kibaszták amerikát a picsába és azóta nem megy az amit a sah csinált...hogy mit csinálnak a határaikon belül az legyen bárkinek a belügye...szvsz ha nem basztatnák őket lehetséges már lazítottak volna egy kicsit

a többi dettó nincs okozat ok nélkűl és az ok mindíg az a kurva pénz

semmi lelkiismeret meg hasonló

brühüyyy

a magyarokat is magukra hagynám basszák meg egymást de a magyarok egyezményt, szerződést írtak alá mely szerint bizonyos normákat betartanak az együttélés érdekében és ezt a magyarok felrugdalják azaz beléjük lesz rugdalva

brühüyyy
@Penivaldes: Valami bűzlik Dániában. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nabaz'meg most egy pár hétre haggyál csüngve...ekkora ökörséget már régen te semn írtál pedig te versenyképes vagy ebben is

és ha a Gyurcsány Ferencet nem emlegetnéd akkor nem lenne jó napod mijafaszbajodvan vele az utóbbi 25 év 2. legnagyobb magyar ppolitikusa

és az, hogy neked nem tccik az még meg is erősít eme meggyőződésemben

brühüyyy

a vitakészséged nem ér szart sem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: várjál, lehet, hogy bajnait erre készítik fel titokban. bemegy fedetlen fővel, de ki már kipában jön.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezt már röfögtem akkor, amikor örvendeztek, hogy megvan a 2/3 - igen, megvan, de:
-nem lehet senki beteg
-nem késhet
-nincs kimenetel pisilni engedély nélkül

viszont
ha mondjuk valaki beteg (esetleg többen), és kell a 2/3, akkor a fidesz CSAK a függetlenek VAGY a jobbikhoz fordul. akkor ki fog derülni, hogy a jobbik az kinek az ölebe. az is iaz, hogy a fidesz annyira nem néz előre, hogy kgbélával épp most kaszálta azt el, hogy a jobbik valaha is a fidesz mellett szavazzon a következő négy évben...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem tarthattya?
vagy ki akarja megmondani nekik mit igen és mit nem 1.5 milliárd embör laktya

brühüyyy

és dolgoznak nem úgy mint a magyarok a szoborparkokban a diszburkolatokon
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pont most olvastam a Napi.hu-n.
Tuttam én, hogy lesz még ott fosás, és azt követően jogászkodás, csűrés-csavarás, hogy ippegcsak meglett az a kétharmad. :(
@Rodeo36:

Nézd, Irán konkrétan menjen a picsába. Kibaszott Mordor.

Ja, egyes vallásokban emberáldozat is volt, akkor gondolom az is mehet.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Igen, nagyjából ezt tudja Irán nyújtani. Halálbüntetés, nők elnyomása és szénné alázása, meg az internet lekapcsolása. Még jó, hogy az írásbeliséget nem akarják en bloc betiltani.

Kedves egészségedre.
@Penivaldes: Úgy nagy a vonat. Ja, nem. A huzat. :D

Pusszantás, Hercegnőm!
@Sir Bates dö Hól: uff, szőr. ez nagyon barokkosra sikeredett. de, ha már így alkottad meg, belezsúfolhattál volna egy puttót legalább, ami picit hasonlít valamelyik star warsos robotra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Majd áttérnek az optikai processzorokra. Vagy leporszívózzák a Holdat.

Bár annyi ötezresem volna, ahányszor az Elvtársak eltemették a Nyugati Civilizációt...
@Rodeo36: Ebben a második helyben erősen eltér a véleményünk, de bárki mást is említhettem volna. Nekem az sajna elég kevés ha valaki kurvára be tud szólni mondjuk Orbánnak. :) A mai napok hírei most épp őket tartják a felszínen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: butusok..hiszen az emeli fel őket ami a nyugatot anno. a nyugat él, csak nem feltétlen itt, hanem amott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én tettekről és eredményekről beszélek veled ellentétben

nincs igazad de azt csinálsz amit akarsz de ne hírdesd

brühüyyy

nagyon gusztustalan és nem keresztény
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Vagy leporszívózzák a Holdat."

Ez szerintem is a gazdaságosabb megoldás, főleg amióta a ruszkik viszik őket az űrbe. :)
@Sir Bates dö Hól: Gugliban te vagy a nyerő. Tuti megtalálod a megfejtést. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Orbánnál bölcsebbnek lenni nem nagy kunszt."

Tökéletesen egyetértek. Az igazi kihívás, nálad osto-báb(b)nak minősülni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

hagyni kell magára mindegyiket te sem akarod, hogy én megmongyam neked mit reggelizzél és hogyan (vannak kultúrált népek akik kézzel esznek azaz csakis olyat főznek amit meg lehet inni kis csészécskéből vagy ujjaikkal fel lehet szedegetni...de attól nem kell kiírtani őket mert te ragaszkocc a villához és a késhez amik fegyverek)

engem nem érdekel senki belügye amikor hazamegy és becsukja az ajtót azt csinál amit akar a saját élete és a saját háza (hazája) hogy az a te vagy az én normáim szerint nem kommilfó az másik kérdés ha tuggyuk, de ha nem olvassuk ezeket a cikkeket...mert van millió (csilliárd) egyéb dolog ami sokkal érdekesebb akkor

de van "valakik" aki világpolitikát csinálnak és mindenáron mert ingyen akarnak dolgokat amikért fizetni kell

de erre te sem írtál semmit...úgyhogy gondold tovább...kibaszott soxar van levédia alsón is assem tuggyátok megoldani akkor mit pletyiztek a tőletek 4000 km-re lévő 8000 éves országról?

brühüyyy

ne másold a gábris móccereit, jó?
@Rodeo36: én is tettekről beszélek. Nyilván azért lehetett viktornak kétharmada 2010-ben, mert kormányzása alatt olyan jól muzsikált ő is. :(
@Sir Bates dö Hól: nem akarok közbeszólni, mert ez a ti harcotok, de személyeskedéssel semmire nem mész.
@Penivaldes: Nagy kár, hogy ő ezt harcnak fogja fel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Majd, ha gazdaságos lesz, egy magáncég megcsinálja. Tudod, ott piac van, meg a vállalkozás szabadsága, nem elmebeteg ajatollahok.

@Penivaldes: Majd meglesz ennek is böjtje, csak fogyjon ki alóluk az olaj.

@Rodeo36:

Az roppant tanulságos lenne, hogy az egykori kulturális és civilizációs központ hogyan süllyedhetett mára oda, ahol van. Az iszlámnál borzalmasabb elmebaj a világon nincs, szellemi és kulturális méreg. Szó szerint valami elbaszott, szürreális párhuzamos valóságba zárja az embert, ahonnan kinézve minden maga a pokol: a sorozatoktól az interneten át egy színésznő mezítelen hátáig.
@tristen2005:
olyan snassz (?????) se kacsákat nem lehet bennük úsztatni sem vízilabdát jáccani

egyébként most léptek a XXII. századba, játokasiak rohannak haza bárhonnan még a Julio Cesar is és ami még ott van neki a Felipáo kezei alatt meg a zsebében?

lesz kis izgalom meg adrenalin

egyébként a kurva annyát a Real Atletico bírójának...dehát ők a királyi csapat és a király is ott volt

brühüyyy

nemsokára lesz a Roland Garros után majdnem azonnal

az itteni kurvák bajban lesznek mert nem sok északamerikai csapat van és az is ki fog esni időben úgyhogy kell majd focit közvetíteniük...rohadt geci kábeltársaságok

brühüyyy
Ukrajna szakadárjai valamit nagyon tudnak :)

Például jó nőket magas posztokra tenni. A krími főügyész után itt a donyecki kultuszminiszter.

index.hu/kulfold/2014/05/27/a_szakadarok_valamit_nagyon_tudnak/
@Rodeo36:

Iránban nyilván a nők szerették volna, hogy egy félrekúrás után derékig a földbe ássák őket, és halálra kövezzék. Ők így szeretnek élni, erre szavaztak kétharmaddal. :)

Bocs, de valahogy nem nagyon bírom a diktatúrákat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Az iszlámnál borzalmasabb elmebaj a világon nincs, szellemi és kulturális méreg."

Tipikus és elég butuska általánosítás.

www.cartoonmovement.com/depot/cartoons/2013/04/faUPo77UQZO-AmvIYhE1Ig.jpeg
Nem értelek titeket. Itt van ez az ember, aki egyedül képes lesz végrehajtani azt, amit eddig senki másnak. Eltűnteti az MSZP-t a történelem sűlyesztőjében, ti meg itt nyekeregtek, hogy kapaszkodik a székébe. Naná, hogy kapaszkodik, még nem végzett. Hálásnak kellene lennetek. Így is legalább 10 év késésében van. Ha minden jól megy, átül a végén a fideszbe és azt is lerendezi. Bízzatok benne, ez egy zseni. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: már csinálják is, találtam egy hírdetést:

"Vállalok mindenféle porszívóval végezhető takarítási munkát. A legújabb fejlesztésemnek köszönhetően erre már a Holdon is képes vagyok. Referenciáim között első helyen a Szahara pormentesítését említhetném. Érdeklődni... Jelige: taga20"
@stoppos76: tévedés, nem a székébe kapaszkodik, hanem az ülőkébe, mert -ahogy írod- még nem végzett..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

tévecc: nincspiac monopolkapitalizmusz van

igazad van 100000000000000000000000%-kig egyetértek, de akkor is magukra kell hagyni őket, az ő életük...nem lehet (illetve van aki drónozza) keresztes háborúkat csinálni AD 2100-ban, sem!!!!!!!!!!!! még ha feláll a szőr a hátadon akkor sem. ..ha tanulmányozod a vallástörténetet akkor rájössz az iszlám egy ellnereakció volt valami ellen volt ott valami kis keletrómai birodalom nevű izé és az is kultúrált volt (demennyire?) már megint ott tartunk, hogy az okozatot annak okai nélkűl elemezzük ez meg zsenáncs? Mohammed csinált valamit valami miatt

de haggyuk ez megint enciklika lesz és a likába küldenek a többiek (vagy nem ?)

szóval ha nincs rá igény akkor nem lesz

dehát van mert oka van hogy legyen és azt a nyugat teremti meg a kurva annyát a sok kultúrolt annyának

tudod e, hogy az angol arisztokrácia és intelligencia fenntart már több szá éve egy zárt klubot ami csakis poerzsa kultúrával foglalkozik a belépő 5 nyel anyanyelvi szinten és a perzsa minden szlengjével és 3 komplett egyetemi diploma...ezek szoktak összeűlni és kurvajó whyskey-k mellett közben Ommar Khajjam-ot idéznek fejből perzsáúl...és akkor még nem is élveznek el

csak hogytudd

brühüyyy
@parti_giano:

Azért a porszívóval még vannak gondok, főleg a beindítás nem megy.

csattogoslepke.tumblr.com/post/86883051272
Matolcsyék újra vágtak, bejöttek az alapkamat-jóslatok

Újabb történelmi mélypontra, 0,10 százalékponttal 2,4 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot a monetáris tanács keddi ülésén.

hvg.hu/gazdasag/20140527_Matolcsyek_ujra_vagtak_bejott_az_alapkama
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
az nem baj, ha nem bírod de semmi közöd sincs hozzá...ezt próbáld megemészteni

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hová jött be? ide nem?

brühüyy és mire jó?
@tristen2005: de ez nem taga. ő satupadba fogná, mögé állna, s nem rángatná.
@parti_giano:

Pénteken vagy szombaton megkapja:)
@Marcellusca: @Secnir: igen a szűk 2/3 után már ez előre látszott, azért én arra nem vennék mérget, hogy a jobbik pincsi nem hűen körbeugrálná a fideszt, ha a neki kedves dolgokban kell szavazni, mint pl közeledés putyinisztánhoz, és távolodás a zeutól, vagy némi idegen és kisebbség ellenesség, in határon bévül, expanzió határon túl.
AZ meg van már hogyha külön indult volna a 3 ballibsi párt akkor nem nyertek volna egyéni körzetet sem?!

Tehát legalább EGY dologban biztosan jol döntöttek áprilisban - hogy összeálltak mint hering a margarinnal!
@Rodeo36: jó? nem jó, csak lehet vele vagánykorni, ettől semmi nem változott a gazdaságban, de ezt már reggel leírtad
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez akkor lenne igy, ha nem arról szólnának a tudósitások, hogy az iszlám katonái hol és miket művelnek, illetve a "békés" iszlám hívei felemelnék a szavukat a "CIA pénzelte radikális iszlám" tettei ellen. De hallottál ilyesmit?

Mindenféle fundamentalizmus métely. Vallási és politikai egyaránt. Legyen akármilyen szinű.
Na, hál'Istennek Index címlap, özönleni fognak a hordabarmok, az előőrs már meg is érkezett.
@Rodeo36: "dehát van mert oka van hogy legyen és azt a nyugat teremti meg a kurva annyát a sok kultúrolt annyának"

Ja, mindenről a Nyugat tehet. Ők azért csórók, mert a Nyugat gazdag, stb, stb, nem azért, mert az elemi feltételei nincsenek meg a kreativitás kibontakozásának... de persze erről is mi tehetünk, mert izé. :)

Szerintem nők és gyermekek felrobbantásán túl is lehetne némileg konstruktívabb módszerekkel küzdeni a nyugati imperializmus kulturális fertője ellen. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: valami kézzelfogható ötlet?

nekem van de megtartom magamnak

brühüyyy

és te?
@DarthVader:

Olyan jó röhögni a vergödéseteken :)))

Sok sikert 2018-ra elvtársak! :x
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na ne játszd a bazári majmot, mert úgy maradsz. Talán nézzél utána, mi egy átlagos iszlám istentisztelet, vagy náluk ezt hogy hívják, szövege, és nem Iránban, hanem pl London közepén...
@Benjamin Eisenberger:

"Vergődéseteken" hosszú "ő". Szívesen. Tényleg megtanulhatnál magyarul, kicsit hitelesebb lennél. Tök ciki, hogy akármelyik zsidó jobban beszél nálad az anyanyelveden.
vajh a lelke mélyén el tudja hinni még Mesterházy, hogy van neki politikai jövője? Hogy nem halott így 3 bukás után? Tényleg kell neki egy 4. is?
@doggfather:

Mesterházynak a politikán KÍVÜL nincs jövője, mert életében öt percet nem dolgozott, és nem ért semmihez. (Mondjuk nem mintha a politikához értene.)

Neki tök mindegy, hányszor bukik, csak bent legyen a Házban. Nem fog visszavonulni, amíg az egész kurva maszop végleg ki nem esik, akkor is csak kényszerből.
@doggfather:

Jó lenne már rács mögött látni ezt a kommunista kecskebajszos férget!!

"Kötelet" kiabálta Meseházi még márciusban! Hát azt! NEKI!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Dehogynem ért: A lopáshoz, rabláshoz, hazudozáshoz! EHHEZ ÉRT!
Meg ahhoz ért hogy még mindig megúszta a börtönt pedig elég nagy bünözö.
@Benjamin Eisenberger: neked meg egy guppiagyat esetleg?... leírhatatlan evolúciós ugrás lenne a jelenhez képest számodra... s mi is jobban járnánk...
@Sir Bates dö Hól: lám lám a régi Sir Bates:)
síva kegyes volt hozzám.
@Benjamin Eisenberger:

Mondjuk Lézerjancsi mellett csak nyeretlen kétéves, ami a lopást illeti...
@Penivaldes:

Jézus, ezek többen is vannak???
@Sir Bates dö Hól: én nem tartom pázmányt korainak, bármilyen költőien fejezted ki magad. pont időben volt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"hogy a Bilderberg-csoport valami helytartótanácsával sokkal rosszabbul járnánk... "

De sokkal jobban se.

A sok idiota itt panikol,hogy; jajj jajj vilagmeghodiccsa, meg mittudomen mit csinalnak meg a Guldenburgek, kozben meg arra keptelenek, hogy a nyugat gazdasagi es tudomanyos elonyet megorizzek!!!
Nem hogy elfoglaljak a vilagot!?!?!?

NOOOrmalis???!

Bo tiz ev alatt sikerult elintezniuk, hogy a Nyugat be kellett pucsitson Kinanak...
Ezektol kene fele?

A nagy panikolok azt hiszik, hogy ezek a Guldenburgek tele vannak 'Brain'-ekkel, pedig javareszuk sima 'Pinky'.

Megoldokulcs (ha nem ismeros): www.youtube.com/watch?v=e_mPrhwpZ-8
@DarthVader:

"mitől olyan nagy cimbi Irán"

Onnan jön a zsé a jobbikhoz, meg a kgb-től.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hasznos önvédelmi mechanizmusaid vannak. :)
hehe. mikor a lakáj nem figyeli a vezére szavait:

"Vidnyánszky: Legközelebb a Nemzetiben tartjuk. Itt mi vagyunk kevesebben. Az alternatív színházban húsz éve nem született új gondolat. Akkor mitől progresszív?

Schilling: Jó, akkor a tiéd mitől keresztény?

Vidnyánszky: Mi maradiak vagyunk?

Schilling: Én ilyet nem mondtam. De Pintér Béla társulata korábban 70 milliót kapott, most meg a felét.

Vidnyánszky: Plusz TAO. Ami szintén állami pénz.

Ascher: Orbán Viktor azt mondta, hogy a TAO nem állami pénz."

444.hu/2014/05/27/ket-oran-at-vartuk-hogy-vidnyanszky-raharapjon-a-buzicsontra/
Az MSZP-s fellegvárból megküldték a selyemzsinórt Mesterházynak

Teljesítmény nélkül senki sem lehet vezető a pártban, üzenték a XIII. kerületi szocialisták.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F05%2F27%2Faz_mszp-s_fellegvarbol_megkuldtek_a_selyemzsinort_mesterhazynak%2F
@Husz_János_Puszita:

Meg dúl a női egyenjogúság!

Mohamed megy a sivatagban, előtte 100 m-el halad a felesége.
Találkoznak régi cimborájával Alival, aki rögtön meg is kérdezi:
- Te, Mohamed! A Koránban meg van írva, hogy a feleség csak utánad mehet. Akkor hogy lehet ez?
- Hát tudod Ali, amikor a Koránt írták, akkor még nem volt elaknásítva a sivatag.

Read more: www.napiszar.hu/#ixzz32v7knxdU
@simple observer 1.0:

A Bilderberg-csoport egy műkedvelő önképzőkör. Viszont Kína nem biztos, hogy nem kerül már rövidtávon igen nagy szarba. (Belső hitelezési válság, ingatlanlufi, rohamosan öregedő társadalom. És akkor a környezetszennyezést még nem is vettem. Ja, és vidéken folyamatos, az elképesztő szegénység miatti politikai instabilitás. Ott szinte naponta fordul elő, hogy konkrétan verik agyon a párttitkár elvtársat meg a polgármestert.)
nééémá, nem a legfontosabb, de azért fontos döntés:

Döntött az Ab: nem kell a főnökhöz sietniük a terhes nőknek

Senki nem kötelezheti arra a várandós nőket, hogy munkahelyükön idő előtt bejelentsék terhességüket - mondta ki kedden az Alkotmánybíróság. A testület megsemmisítette a munka törvénykönyvének azt a rendelkezését, amely szerint a terhes vagy lombikbébi-programban résztvevő nőket csak akkor illeti meg védelem, ha még a felmondás előtt tájékoztatták a munkaadójukat. A határozat szerint ez beavatkozás az intim szférába, és sérti az emberi méltóságot.

hvg.hu/itthon/20140527_alkotmanybirosag_terhes_nok_felmondas
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne hagyd ki a csöppnyi tíz milla körüli hiányzó punettát, mert ugye a tesztoszteron túltengés csúnya dolgokra képes :D
@Sir Bates dö Hól: nem túl kifinomult véleményed van pázmányról. biztos a nevét viselő intézményben tapasztaltak miatt jutottál ilyen álláspontra.
@parti_giano: nem, én szeretem a barokk burjánzását:-)...
ÚRISTEN! "Súlyosan antidemokratikus", amit 24 évig mindenki csinált!

index.hu/belfold/2014/05/27/megsincs_meg_a_fidesz_ketharmada/

Az senkit nem zavar ott fent, hogy igazából tökmindegy, hogy szavaz-e az elnök vagy sem, ha annak a szavazás végkimenetelét illetően nincs jelentősége, és hogy az ezzel ellentétes helyzetet a régi szabály is kezelte?
Hahó, kollégák. Azért a maszop szopót nem sportszerű teljes mértékben MA nyakába varrni, sőt. Szemaforszerű meglátásom szerint a buktában vastagon benne vannak a régi céhesek is.
Más formában már többször írtam, hogy a maszop bukása ott fordult a hátszeles lejtőre, amikor aktív közreműködéssel segítettek a fidesznek saját párt- és miniszterelnökük torkának átvágásában. Márpedig több jeles politikai hátterű személy elemzése szerint éppen gyufe volt az, aki tényleg nekilátott (volna) a maszopos múlt lezárásának, és a párt megújításának. Nyilván ezért is rúgtak alá a despoták, hiszen sok, befolyásos, őskövület szoci egzisztenciális és anyagi érdekeit sérthette meg ezzel a "böszme". Mit mondjak, meg is érdemlik a jelenlegi helyzetüket.
A poén következő szintje az lenne, ha az önkori választáson már a DK is jobb eredményt érne el, mint a maszop. De röhögnék...
offf

egyik szörnyűbb mint a másik
/közbevetve, csak három helyesírási hibát javítottam a következő mondatokban, pedig nem vagyok egy nyelvőr/

Sámántematikával készül Magyarország a 2015-ös milánói világkiállításra, a nyertes pályaműről részletes beszámolt a Cink. De, ha az embernek van egy kis ideje, érdemes megnézni a többi pályaművet is.

Íme az öt legőrültebb terv, ami az expóra készült.

444.hu/2014/05/27/on-melyik-palyamuvet-kuldte-volna-milanoba/
@Sir Bates dö Hól: látom, a puttók idomításában is jártasságot szereztél. tán, ha pázmány sorait idéznéd neki, hatásosabb lenne, de mindenképpen összezavarodna.
@Bakter:

Majdnem biztos vagyok benne, hogy az önkorin a DK veri a maszopot, meg az Együtt-et is. Először is vérszemet kapnak, hogy nem "elveszett szavazat", másrészt az elmúltnégyévben egyedül GyF mutatott némi életjelet.
@parti_giano: leputtózni egy arkangyalt...

Nincs olyan megbízhatatlan tenger, mint a népszerűség.
mondá Pázmány
Az átlag ballibsi pontosan úgy hisz abban, hogy Mesterházy kúrta el, mint abban, hogy ez a magas államadósság Orbánék sara.

Orbánéknak pedig az a mázlija, hogy az átlag ballibsi nem valami zseni, így 2018-ban is Bajnaival, Gyurcsánnyal fog mérkőzni.
@Bakter:

origo.hu

"Ugyan az MSZP és a DK külön indul az EP-választáson, több MSZP-s is besegít a DK kampányába. Tabajdi Csaba a Facebook-oldalán a "felkészült, tehetséges, autonóm gondolkodású" Molnár Csabára hívta fel a figyelmet.

Tabajdi Csaba MSZP-s EP-s képviselő a Facebook-oldalán dicséri a DK EP-listájának második helyén induló politikust:
"2014. július 1-én képviselői mandátumom véget ér. Átadom a stafétabotot. Szeretném felhívni a figyelmüket/figyelmeteket egy felkészült, tehetséges, autonóm gondolkodású fiatal politikusra, Dr.Molnár Csabára."

Tabajdi Csaba maga is szívesen visszament volna Brüsszelbe, de az előző ciklus MSZP-s parlamenti képviselői közül csak Gurmai Zita került fel újra a párt listájára.
@Bakter:

Ez egy egészen pontos látlelet:)
Arról sem elfeledkezve, hogy Kovács Laci bácsi az MSZP korábbi elnöke nyiltan a DK-nak kampányolt....

Na, Mesterházy helyében én már ezért kirúgtam volna a pártból....
@hanta boy:

" csak Gurmai Zita került fel újra a párt listájára."

És hálistennek nem jutott be a szocik Morvaija:))
Messze nem olyan jófejű, mint Morvai, de egyébként tökéletes klónjai egymásnak.

(Ez utóbbit Sir valószínűleg megóvja:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Teljesítmény nélkül senki sem lehet vezető a pártban"

Kihagyhatnánk a vezető szócskát, senki nem maradna a pártban. :)
@Bakter:
Na, erre aztat írja valaki egy másik fórumon, hogy Gyurcsánynak az ominózus beszéd napvilágra kerülésekor le kellett volna mondania, és háttérbe húzódnia, mert akkor hiteles maradhatott volna, és - most jő a fordulat! -, most biztosan mennének hozzá küldöttséggel, hogy menjen és legyen ő a pártelnök. És most már bevállalhatná nyugodtan.

Elgondolkodtam: én hova anyáznám el azokat, akik egy ilyen alkalommal kiugráltak volna mögülem, sőt, becsmérlésben felvették volna a versenyt a fidesszel, aztán miután eltakarodtam Kötcsére 5 évre madártejet főzni, most megjelennének, hogy te vagy a sztár Feri és léccike, segítsél ki bennünket a bajból????
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rettenetesek ....:-(

...de a legrettenetesebb az a két szalmabála közé szorított lerágott bordakosár, amit meg fognak építeni.
Ferencnek, ha jól tudom, jelenleg nem lehet frakciója a nagy kocsmában. Arra is kíváncsi vagyok, meddig fog tartani ez az állapot. Az a gyanúm, hamarosan érkezik még egy-két értelmesebb ejtőernyős a maszopból a DK-ba, és máris alakulhat a frakció.
Sokszor elmondtam azt is, amit sokan közületek megerősíttek és másoktól is hallottam: gyufe volt gyakorlatilag Az ellenzék a kampányban és azt megelőzően is. Narancsiában sajnos máshogy már nem megy: nagy hangon és frappánsan kell hőbörögni, mert a halk érvelés nem jut el a fülekig. A tőmondatos narancsokra nem lehet hosszúlére eresztett bólékkal válaszolni, mert a pálinka népének gyors és ütős hatásra van szüksége. A "rezsicsökkentést" nem lehet és nem is szabad negyedórás, grafikonos előadásokkal űberelni, mert az egyszeri az első félmondatot sem fogja fel, és szarik a továbbiakra. (Csak annyi húszezresem lenne, amennyiszer a "rezsicsökkentés" kimondatott vagy leíródott az elmúlt időszakban, én is szarnék mindenre.)
@Bakter:
Bár like - de én azért erősen megfontolnám Ferencünk helyében, hogy MOST(!!!!) a bujta után kiket fogadok be a 4 ember mellé. A süllyedő hajóról menekülő patkányok nem feltétlenül jelentenek pozitív előrelépést.
Mindenkinek meg volt a módja, ideje és oka átlépni. Most már elég büdös lenne, ha megindulna az áramlás.
Részemről pl. kinézne egy negligálás, ha elkezdik béfogadni a menekülteket - pedig (hasonlóan hozzád) én is úgy gondolom, hogy a kampányt eddig ő csinálta szinte egyedül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Komment a 444-ről:

Látványterv: csikós egy pottyantós budin ülve nézi a Videoton-Felcsút meccset, közben szotyit eszik szilvapálesszel. Vécépapír helyett egy racka juh.

Kihagytam bármi fontosat?
@Evezős:
A feltételezésben természetesen benne volt, hogy akárkit nyilván nem fogadna be gyufe. De egy frakció megalapításához némi kompromisszumra is szükség lehet. Én speciel nem is tudnék megnevezni senkit.
@Bakter:
Hát ez az ...
Én sem.
:-(

És akkor itt a vége.
@Evezős:
Kihagyott.
Egy dárdát. Amivel a főhős harcba indul, és harcol, és küzd, és küzd, és harcol a magyar nép később megnevezendő, aktuális ellenségével.
Esetleg egy gumicsizma se ártana a lábára, hogy visszaverje a magyar családokra támadó árvizet.
@Evezős:

Nem számítok tömeges mozgásra. Ez egy haveri kör.
Európa Orbántól hangos!

“Franciaországban láttuk, hogy nem érünk el semmit, ha futunk a Nemzeti Front után. Egy világos ellenkoncepciót kell felmutatni velük szemben, és ez vonatkozik az olyan emberekre is, mint Cameron vagy Orbán” – mondta Hannes Swoboda.

A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnöke, Sigmar Gabriel hétfőn azt mondta, szerinte a konzervatívoknak világossá kell tenniük, hogy az Európai Néppártban nincs helye Európa-ellenes és jobboldali populista pártoknak, mint a Fidesz és a Hajrá Olaszország.

444.hu/2014/05/27/orbanozassal-osztjak-egymast-europaban/
@Evezős: a mutyidohányt, miközben veri a blattot vajnával :D
@Bakter:

Úgy vélem, hogy listáról bejutóknak semmi erkölcsi(?) alapjuk nincs a mozgásra.
@Bakter:
A komment alatt valaki azt válaszolta a kérdésre (kihagytam valami?), hogy:
A legyeket!
mióta is mondjuk ezt is....

Egy futóbolond lett Putyin és a Jobbik ideológusa? – Alexandr Dugin és az Eurázsiai Birodalom

Magányos fantasztának indult, de a valóság és az orosz birodalmi politika utolérte Alexandr Dugint, az Eurázsiai Birodalom prófétáját: a nagy szakállú, médiaceleb poptudós egy többpólusú világról, az egyik óceántól a másikig érő szövetségről álmodik. Bár nem egyértelmű, helyenként zavaros nézeteinek mekkora a befolyása, mindenesetre nagyon jól passzolnak a jelenlegi hivatalos putyini törekvésekhez, Ukrajna szétszakításához. Dugin eszméit erős Amerika- és liberalizmusellenesség jellemzi, nem csoda, hogy elnyerte Vona Gábor és a Jobbik tetszését is.

hvg.hu/vilag/20140527_Alexandr_Dugin_eurazsiai_birodalom
@Evezős: "te vagy a sztár Feri és léccike, segítsél ki bennünket a bajból????"

ja, azok után, hogy valszeg már akkor tudta, hogy kedves áruló eltársai vetették a vérnyulak elé.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

A rendőrség azt is megmondaná, hogy kell kitakarni a kollégáik arcát

Beperelték az Indexet, mert pixelezés helyett rajzokat tettek a rendőrök fejére, és ez tiszteletlenség. A bíróság szerint nem szólhatnak bele.

444.hu/2014/05/27/a-rendorseg-azt-is-megmondana-hogy-kell-kitakarni-a-kollegaik-arcat/

------------------------------

VÉGRE! A Fidesz reagált Kerényi Imre buzizására
hoppal-buyi

Hoppál Péter válaszol.

444.hu/2014/05/27/vegre-a-fidesz-vegre-reagalt-kerenyi-imre-buzizasara/
@Evezős: szánalom ezek a tanárérdekvédő biológiai formák, ehhh

A tanárok betiltanának egy reklámot, én betiltanám a tanárokat

A Pedagógusok Szakszervezetének láthatóan nincs jobb dolga, mint hogy ártatlan reklámokat abuzáljon. Hoffman Rózsa nyert.

cink.hu/a-tanarok-betiltananak-egy-reklamot-en-betiltanam-a-ta-1582006497
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt nem tudom, hogy Putyin tanácsadója bolond-e, de hogy Putyin a "saját bankrendszer, saját internet" víziói alapján már nem 100, az biztos.
@Evezős: én pedig azt fontolnám meg Fleto helyében, hogy egy még egészséges a libsi irány mellett /Bauer nélkül/ nyitnék egy orbitálisat szocdem irányba.
Ott hatalmas űr van, be lehetne tölteni, a szocik összepunnyadásával már szószólójuk sem lesz.
Hacsak nem a Schmuck.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ennyi? hogy lepkehálóval fognak egy másik kretént, aki elnéző szavaival megsimizi imike fejét?
@Spániel:

A szocdemek helyén egy orbitális üresség van:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az a pál pont úgy vigyorog, mint egy lobbista buzi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A Pedagógusok Szakszervezete tiltakozik az ellen, hogy az egyik, használtcikkeket eladásra és megvételre kínáló ingyenes hirdető portál saját népszerűsítése érdekében egy tanárt, személyén keresztül pedig egy egész szakmát aláz a sárga porig!"

***

"Nem könnyű manapság írni... leírod pl, hogy valahol egy hivatalnok lop, biztos, hogy az országban valahol feláll egy hivatalnok, és felkiált: "Én is hivatalnok vagyok, akkor hát én is tolvaj vagyok?" (Gogol, fejből, úgyhogy nem teljesen pontos)

Mindenesetre Hofmann ellen több ok lett volna ugrálni. Mellesleg vagy por, vagy sárga föld, ha viszont sárga föld, akkor addig leissza magát az ember, hogy akkor a nyelvi igényességre is reagáljak.
@Orica Középföldi: Így is lehet mondani. Csak olyan helyen lehet jelentősen továbbfejlődniük, ahol igény is van rá.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért a magyar istenítői azok? na ugye
A rózsika ellen nem kifizetődő, kell adni a látszatra, hogy csinálnak valamit, és még sem egy Roszinante féle gebén ülve hajkurásszák a hoffmani szélforgót ;)

@Bakter: jahhh, de ha meleg lennék, ki kérném magamnak, és így is :D

@ausländer Sipi:
ennyi
Bilderberg-csoport! Komolyan, Bajnai? Én rájuk szavaztam, de ha ő menti meg a világot, én már nem veszek tartós tejet. :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az aki nem dolgozott a politikán kívül az a fidesz vezér lesz...
Mesterházy tanított egyetemen, nem?!
A posztkommunista jobbik most majd elgondolkodhat, miért kapott csak 2%-ot, a konzervatívok, élén a DK-val meg 25%-ot. A Fidesz veresége sem meglepő, a cionista hazaárulóknak nincs helyük az EP-ben!
Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Az iszlámnál borzalmasabb elmebaj a világon nincs, szellemi és kulturális méreg."

Ez minden vallásra igaz. Így a 21. században szerintem be kellene tiltani az összes vallást un bloc és rávenni az embereket, hogy kezdjenek már el gondolkodni.
Gondoljátok el, olyan emberek szavazhatnak, akik szerint egy nagy varázsló teremtette a világot 6000 évvel ezelőtt. A milliónyi bizonyíték őket nem érdekli...
És itt élnek közöttünk, lásd wmiki. Ha tehetné, mindenkit lemészárolna, aki nem olyan hülye mint ő és nem követi azokat az elvetemült blődségeket...

Az apostoli királyság is hogy bejött, mi, mikikém? :D
@doggfather:

A wiki szerint nem. Háttérembernek biztos hasznos lenne valami államtitkárságon, meg van nyelvtudása, ennyi.

De róla legyen elég annyi: lemond az elnökségről, de azért még négy évig a képviselői meg frakcióvezetői fizetését felvenné... vicc.
@van_itt_valaki?:

Azért van különbség aközött, hogy valaki a köldökét bámulva lemegy a ZEN-be, égtajanként állítja be a bútorait, vagy mondjuk robbanóövet tesz a nyolcéves lányára.

Mondjuk a római katolikus fundamentalizmus sem volt jobb.

wmiki annyira idióta, hogy már megfordult a fejemben, hogy csak trollkodik. Egyébként spec pont az evolúcióelmélet a bizonyítékokkal leginkább körülbástyázott tudományos elmélet. :)
@Orica Középföldi:
Ja?!

Bár ... ettől még érezheti úgy egyik-másik, hogy új műsorhoz új férfi kell.
@Spániel:
Hát pont ezért röhögtem én is ezen.
Sőt - ha minden igaz és tudja, kik adták ki a felvételt, az még pikánsabb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Túl azon, hogy szerintem is eléggé ...ízléstelen, be nem tiltatnám.
A zuram szerint mivel gonosz, pont ezért ütős.
:-)
@Spániel:
Gyurcsány a kezdetektől szocdem pártnak tartja a DK-t.
Schmuck?
Az egy fenomén. A nagy semmit kavargatja évek óta, oszt még mindig valaki ...azzal a kinézettel, ami van neki, azzal a beszédstílussal és azzal a véreccerű gondolkodással.
Nem tudom, meg lehet-e venni kilóra? :-)
@van_itt_valaki?:

Egyébként sem az a legnagyobb baj a vallásokkal, hogy ellentétben állnak az objektív valóság tényeivel (meg persze egymással), hanem eleve, önmagukban is ellentmondásosak egészen az abszurditásig.
@tristen2005:
Én ízléstelennek tartom, de nem nyúlnék hozzá (sajna, amit eljátszanak benne az kb. igaz...).
Előbb idéztem a zuramat, aki szerint halálosan gonosz, ezért aztán ütős.
@Orica Középföldi: szú nagy betű. SZU. Szovjetunió.
@Evezős: disznót akarsz vágni? nyáron?
@Evezős: "Gyurcsány a kezdetektől szocdem pártnak tartja a DK-t."

Azért ennek túl sok látszatja nem volt eddig, talán most, a szocik elmúltával látványosabban be lehet nyomulni.
@Spániel:
Hát ja.
Talán ez is közrejátszott, talán a szervezés fontosabb volt a pontosításoknál, tudja a fene.
Viszont az, hogy Bauer lelép, mert (szerinte) balratolódtak, némi jelzésértékkel bír ...
:-)
@hanta boy:

"_Az MSZP a hátán bevitte őket a Parlamentbe, ha egyedül indultak volna jól ki is estek volna.....na hát ez a köszönet!_"

hanta.
@Orica Középföldi: @s:

Nem jogos. Nincs olyan. Vagy-vagy. Különben meg CCCP, FÁK, RUS
@jaegtoer:

De, jogos szemrehányás volt:))
Az Ukrán Nemzet olyan emberek jelentkezését várja akik fel akarnak lépni a muszka terjeszkedése ellen!
A muszka ismét terjeszkedni, foglalni, gyilkolni akar.
Aki nem akarja hogy hazája a muszka gyarmata legyen, támogassa Ukrajnát!!!
MOCSKOS MUSZKA és honi PATKÁNYAI TAKARODJATOK!!!
@van_itt_valaki?: "a 21. században szerintem be kellene tiltani az összes vallást"

Kezdd a zsinagógában. Szívesen megnézem hogy tolerálnak a mélytoleránsok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Felesleges egy téveszmét egy másik téveszmével cáfolni.

Ha úgy vesszük a két nézet egy-egy képtelenséggel, egy axiomával kezdődik.

Az Isten örökkön örökké van.
Az anyag öröktől fogva létezik.

A premisszák elfogadása után mind a kettő működik a saját logikája mentén, az ellentmondások az eltérő funkcióból erednek.

Belátható, hogy egy matematikai egyenlet általános megoldására nem éppen megfelelő bizonyítás Oscar Wilde balladáiban fellelhető lírai jelzők tetszőleges csoportosítása.
A Dk-s Molnár Csaba tiszta olyan, mint Gyurcsány. Te jó ég!
Ez is az iszlám.
Rajongóknak, szeretettel.

"Saját hozzátartozói köveztek halálra kedden a kelet-pakisztáni Lahor központjában, fényes nappal egy három hónapos terhes nőt amiatt, hogy a család által kiválasztott férfi helyett a szerelmével házasodott össze."
www.atv.hu/kulfold/20140527-halalra-koveztek-egy-terhes-pakisztani-not/hirkereso
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az ukránok szarrá lőtték a szakadárokat a repülőtéren, a NATO harci gépekkel járőrözik a Baltikumban, mindjárt kisebb lett Putyin arca...
@jaegtoer:

Bocs, ezt beírnád úgy, hogy legyen valami értelme? Mármint ne az derüljön ki, milyen okos vagy, hanem hogy mit akarsz mondani. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Anyabaszó mocskos hazaáruló! Az egyik nagyapám ott halt hősi halált, a másikat elfogtak a gazdáid te szarházi geci!
A rühes anyádon egyébként hány muszka ment keresztül mielőtt megfogantál te gané?
Szeretnék veled személyen találkozni te hazaáruló rühes kutya!
Remélem a szarházi szüleid megoldják majd a szociális temetésedet.
@Spániel:

Mi lenne, semmi. Kis villogás a hazai pályának. Nem hinném, P. tényleg ki akarja próbálni mit érne a légiereje egy éles szituációban.
@közrabszolga: Ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz és még jobban lejáratod magad, inkább siess váltsd le a szerencsétlen besorozott kárpátaljai magyarokat és már harcolhatsz is a muszkák ellen.
Amúgy én nem beszélnék hülyeségeket és nem is védenék olyan államot aki hadsereggel vonul a a saját népe ellen és épp most is civileket gyilkol vagy kórházat lövet.

Persze tudom, hogy szerinted amerikai zsoldosok, CIA-, és FBI-ügynökök lehetnek Ukrajnában, az nem baj! Sőt, egyes pletykák szerint izraeli ügynökök és arab terroristák is jelen vannak, az se idegen beavatkozás. De, ha csak a gyanú felmerül, hogy az oroszok bármit tesznek az övéikért...
@Evezős:
@Spániel:

HA szabad belekotty...

GYurcsany mindig is meglehetosen liberalis volt. Emlekszem, hogy 2000 tajekan amikor eloszor talalkoztam irasaival, igencsak meglepodtem, hogy Horn utan esetleg egy liberalisabb iranyba lep netan az MSZP?. (Aztan jott Medgyessy)

Ezt a blairi 3.utassagot igyekezett o kormanyon is vinni, es ezert igyekezett friss partelnokkent Mesterhazy egy baloldali fordulatot (legalabb lekommunikalni).

Mindket kampany soran o volt MESSZE a legliberalisabb (szekularizacio, oktatas (2 tannyelvu oktats, ha jol ertettem), E(U)gyesult allamok, allampolgarsag...) politikus, mikozben a bp-i liberalis, hipszter ertelmiseg megis a zoldbalos, es gyakran jobbra kacsinto Bajnait tolta.

A kovetkezo bo felevben bizonyara gyakrabban fog balos temakat emlegetni, csabitando a szocik korabbi/jelenlegi szavazoit, de szerintem hosszutavon (legalabbis a ciklus vegeig, ki tudja mi lesz aztan) mar megmarad ez a liberalis 'beutese'.

Egyreszt sajat meggyozodesbol, masreszt a liberalis taborban van meritesi lehetosege, hiszen aligha mer/akar barki is egy lib. partot 5% fole felepiteni a kozeljovoben.

A liberalisok 'lehalaszasa' egyebkent is erdekes kerdes, mert mig Gyurcsany sok temat vallal fel, de kifejezetten balosnak mutatja magat es az europai szocikhoz ult be, addig Bajnai mar-mar szegyenlosen hallgat ilyen temakkal kapcsolatban, viszont inkabb szemelyek felmutatasaval Szelenyi, Ungar igyekszik a liberoknak kedveskedni...
Erdekes lez ez is...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Főleg akkor szokta leszarni a zokniját, amikor megmutatják neki a kommentjeidet. :)
@Spániel: Nyilván a NATO gyülekezhet és gyakorlatozhat a szomszédjukban, de ők már nem gyülekezhetnek a saját országuk határain. Logikus. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ez kábé olyan, mint mikor 4 éves kölkek a sötét lakásban beállnak az ajtó mögé és azt mongyák a másiknak, hogy BUMMMM
és az meg sikoltozik és a közetkező bummmm az övé szépen be van osztva

a NATO mit keres a Krim-ben és Ukrajnában ha ukrajna nem is tagja?

az nem behatolás egy szuterén állam belterületére és az amerikai klmek és bomlasztók hogyan kerültek oda...bedrótozták őket az interneten át?

brühüyyy

mindenkinek igaza van és és a seggük kivan
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha Oroszországban lennénk meg is mutatnák. Itt is csak azért nem mutatják meg a "megfelelő helyen" mert egy senki vagyok, aki amúgy is csak nyerne vele, ha elkezdenék basztatni.

Ha valaki lennék, már rég kiderült volna "véletlenül", hogy ki kutyázza a Miniszterelnök Urat, a Nemzet meg címlapon hozná pár részegen írt sikamlósabb kommentemet.

Na, ezért utálom Orbánt, meg Putyint, meg az összes faszfejet, aki a "nemzeti érdekre" hivatkozva akarja a szabadságom felszámolni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

erre kíséreltem meg válaszolni:

"_Egyébként sem az a legnagyobb baj a vallásokkal, hogy ellentétben állnak az objektív valóság tényeivel (meg persze egymással), hanem eleve, önmagukban is ellentmondásosak egészen az abszurditásig._"

Mindazonáltal nincs jelentősége. Haló poraimból feltámadva (súlyos beteg voltam) -így Pünkösd előtt- miközben eszeveszettül kolompolt a Kassai téri templom rekedt kiskakas kukorihangú harangja predesztinálva éreztem magam, hogy olyat mondjak, ami még a harangnyelvet is botlásra készteti, ugyanakkor hozzád-szólásomat múló betegségem utórezgésének is betudhatod, mely kóros kivagyiságtól hemzsegő hívságomban megpróbált versenyre kelni ama selejtes harang hangjának rikácsba fulladó foszlányaival... Áldassék az Úr neve és mindannyiunké, beleértve eme bűnös, az ártó tagadás bűzétől terhes liberáncs odu göthös ateizmust köhögő lakóit és látogatóit is. Mindazonáltal.Amen.
@Rodeo36:

A balti országok NATO tagok, az ukránok meg hívták őket.

Egyébként sztem Ukrajnában nem járőröznek NATO gépek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"__hanem hogy mit akarsz mondani.___"

Jaahhh! Hogy mit is akarok mondani?! Hát, hogy Hozsánna! Hmmm... Vagy Uzsonna? ja ahhoz későn van. Akkor csakis vacsora a helyes megfejtés!
@jaegtoer:

Jobbulást. Bár inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy pontosan ki, vagy mi mondja, hogy az "anyag örök", mert ez nem derült ki, úgyhogy csak tippelni tudtam. :) Az is érdekelt volna, hogy ha mindenki téved, akkor ki a helikopter?
Micsoda pruszkoles ment a '23 roman'-ozas miatt. Jobbon, plane szelsojobbon!

Mindannyiunk kedvenc szeljobber blogfelelosenek kedvence aztan nem aprozza el, fullban nyomja a kretent. Az angolok meg zabaljak a maszlagot:
„458 millió ember jöhet ide, és dolgozhat itt, minden egyes uniós állampolgár megtehetné ezt, ha akarná”

www.origo.hu/nagyvilag/20140526-nigel-farage-es-a-ukip-sokkolta-nagy-britanniat.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ez be van szarozva és bűzlik...sohasem képzeltem, hogy az azoktól 12000 mérföldre fekvő usa veszélyeztetve érezné magát attól, hogy valaki elfingta magát a lett-orosz határon...más dolgok vagynak ottanság és arról te sem beszélsz és sokán mások sem

és mostanáig te sem válaszoltam arra a neked szóló felvetésemre hogy azon kívűl, hogy kurvára mérgesek meg lettek fingatva 25 vagy több évvel ezelőtt mots még mindíg útálja és el akarja foglalni Iránt

miért...mit csinált neki Irán?

semmit? nem kell neki farmer ésakkor mi van slafrokban jár a turbán nem fest jól lévissel

brühüyyy

kivégzésekhez sem lévis-t használnak
@jaegtoer:

"Az Isten örökkön örökké van.
Az anyag öröktől fogva létezik."

De miért az első premisszát fogadjuk el? Miért nem a másodikat?
@simple observer 1.0: Semmi bajom a liberalizmussal, bizonyos mértékig az vagyok én is, ésszerű határok között szeretem. A néhány százaléknyi igényre viszont több jelentkező is van. Talán húsz évig nem lesz olyan állapotban az ország, hogy a liberalizmussal olyan nagyot lehetne kaszálni, kormányt váltani. Főleg Fideszt nem.

A négy-hatmillió? leszakadónak és már szegénységben élőnek meglátásom szerint hosszú évek, talán már a rendszerváltás óta nincs igazi mentora, képviselete.
Ez további lecsúszást jelent, sokáig megoldatlanul nem maradhat így.
Felelőtlenség lenne egy épeszű, útját kereső, felszálló ágban lévő pártnak ezt a bázist kihagyni.
Végre valakinek ezt a terhet is fel kellene vállalni és erre egy ilyen Gyurcsány karakterű, kaliberű ütésálló személynek lenne esélye.
@Rodeo36:

Szerintem egy demokráciának alapból "utálnia kell Iránt" plusz még ott van, hogy Izrael miatt, vallási okokból az usákok kissé érzékenyebbek az ajatollahok vidám tömeggyilkosságra való felbujtásaira. De ezt nyilván tudod. Egyáltalán, Irán évek óta módszeresen destabilizálja a térséget, és nem válogat az eszközökben. (Hezbollah)

Azt nem hinném, hogy az USA meg akarná szállni Iránt. Akkor megszállná.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Köszönöm. Jobbulok, de annyira azért, nem hogy bikos.

"Az is érdekelt volna, hogy ha mindenki téved, akkor ki a helikopter?"

Ilyeneket nem fecseg ki még az Opus Dei sem.

Legyen elég annyi, hogy a Tudjukki. Ha nem ég el kell oltani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"nem is védenék olyan államot aki hadsereggel vonul a a saját népe ellen és épp most is civileket gyilkol vagy kórházat lövet.2

akkor miért is támogatod a volt KGB alezredest idióta blogtársam?
@DarthVader:

azéééé, mert a kettő nem zárja ki egymást. az egyik a szellem, a másik materia. az a csapda, hogy nem kell választani. az egyik az emberi minőséget hivatott magasabb -szellemi- szintre emelni, a másik a berendezkedést. hogy ne kőbaltával üssük agyon egymást, hanem minimum célkövető rakétákkal. ez utóbbi már megy, az elsővel vannak csak gondok, ahogy itt ismételten meg-megújulva mindig igyekeznek rámutatni a beste ateistái az Úrnak.
@Bakter:

"Azért a maszop szopót nem sportszerű teljes mértékben MA nyakába varrni, sőt. Szemaforszerű meglátásom szerint a buktában vastagon benne vannak a régi céhesek is."

+1.

Mesterházy nem ok, hanem következmény.
Ettől még persze vastagon benne van a bukásban, de tőle ennyi tellett.

Vakok között az a király, aki jól bánik a fehér bottal.
De ha a versenytársak némelyike legalább félszemű, akkor...

Ideje volt az Mszp buktájának.
Csak jobb jöhet.(?)
@közrabszolga: Megint tévedsz. Én csak arra hívtam fel a figyelmed, hogy amit az USA megtehet, azt más ország is megteheti. Főleg ha egy nagyhatalomról van szó. Mert ugye egy hozzánk hasonló bolhafing országtól elég mókás lenne ha izmozni akarna. :)
@Orica Középföldi:

asszem rossz fonákján vettem föl a fonalat a kötözködőtűmre.
mindazonáltal ha szú, nem SZU legfeljebb SZÚ de úgy meg nincs értelme a karfának, sem a korfának, esetleg Korfu.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Na, ezért utálom Orbánt, meg Putyint, meg az összes faszfejet, aki a "nemzeti érdekre" hivatkozva akarja a szabadságom felszámolni."

Dettó.

Mintha aktívan praktizáló qrvákkal akarnák a promiszkuitást felszámolni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Mert ugye egy hozzánk hasonló bolhafing országtól elég mókás lenne ha izmozni akarna."

üzentünk "mi" már hadat amerikának
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
és mindehhez az usának mi köze van?

brühüyyy
@jaegtoer:

Végre egyetértünk, a Római Katolikus egyház, és a sajtreszelő után magam is a gyilkos-drónokat tartom az emberi civilizáció legnagyobb vívmányának. :)

Ha felépítjük a Halálcsillagot, akkor megállhatunk, mert itt lesz már a Kánaán. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
nem hiszem (hahahaha) hogy Irán hozta létre a Gázai övezetet és Irán nem ad földet a palesztínoknak és nem engedi Palesztina létrejöttét, Izrael-t létrehozták a nagyhatalmak és azonnal keletkezett egy fekély mert Palesztínát elfelejtettáék kijelölni

a többi ebből is adódik

egyik ország a palesztinok pártján van a mások a zsidókén és nem tudnak sőt nem is akarnak megállapodni létrehozván egy szuverén Palesztinát...

akkor ki destabilizálja a micsodát? aki nem hozza létre Palesztinát amely történelmi ország ugyanannyi idős mint Izrael

brühüyyy

van ám demokrácia de melyik lavórban?
@Csaknézek...:

Rég jártál itt:))

Hosszú agóniára számítok az MSZP-nél.
@Rodeo36:

Az megvan, hogy olyan ország sosem volt, hogy "Palesztina"?
Jeruzsálemről meg nekem valahogy a zsidók ugranak be, nem a fejkendősök...
Hogy miért nincs jelenleg Palesztin állam, arról meg inkább Arafatot kéne faggatni, ha élne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Azt nem hinném, hogy az USA meg akarná szállni Iránt. Akkor megszállná."

Nem tudom miért szaroznak annyit. Szállják meg egyszerre Oroszországot, Kínát és Iránt. Egyből felkelne a népek és a demokrácia soha le nem nyugvó napja. Biztos csak azért nem teszik, mert nem akarják.

Tényleg, hogy hogy nem akarják már felszabadítani a diktatúrák alatt sínylődő milliókat az említett országokban, amikor ők mindig az elnyomott népek istápolói voltak. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
az Ótestamentum említi, nem is egyszer,
a többit rádbízom

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én a helyedben a "mesebeszéd" szót kivenném a szótáramból...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
arról az eredeti Ótestamentomi történetről ugye hallottál, hogy Dávid és Góliáth?
abban ugye Palesztina Góliáth és Dávid Izrael

a többi a te Arafatod

brühüyyy

hová jártál egyházi továbbképzőbe?

csak nem? ja? ha oda akkor megvanértveteisfiambruto
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Igen, a szögesdrót mindenütt szögesdrót.

A halott gyerekeket mind a Gonosz Zsidók lőtték le Birodalmi Lépegetővel. Gondolom, még véletlenül sincs köztük olyan, akit a fejkendősök használtak előbb élő pajzsnak, aztán propagandaeszköznek.
Tényleg muszáj ezt a kretént a blog közelébe engedni? :(((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"
Az al-Aksza mecset (arabul: المسجد الاقصى, al-maszdzsid al-akszá, „a legtávolabbi mecset”), az iszlám harmadik legszentebb helye, Jeruzsálem történelmi óvárosának déli részén, a Templom-hegy déli oldalán, nem messze a hegy képét uraló aranykupolás Sziklamecsettől."

Palesztina viszont tényleg nem volt de iure sosem - és a mai palesztinoknak se sok közük van az egykori filiszteusokhoz de facto ;-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" hogy amit az USA megtehet, azt más ország is megteheti."
Az USA utoljára a szomszédai ellen utoljára az 1800-as években indított háborút.
Egyéb baromság?
@Rodeo36:

Önálló palesztin állam nem volt.

Jelzem, ha az Ószövetségre mutogatunk, akkor a zsidóknak legalább akkora joguk van ott lenni, mint a palesztinoknak.

De nem akarok ebbe belemenni, mert meddő vita.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gyökér az 1848/49-es és az 1956-os mocskos muszka által levert Magyar szabadságharcokról hazudnál valamit?
@vitéž munkášőr:
azért mert a képek a valóság?

brühüyyy

sok minden van mi szép de az embernél szebb?

vagyinkábbne?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
One of the main proponents of a Jewish homeland in Palestine was Chaim Weizmann, the leading spokesperson in Britain for organised Zionism. Weizmann was a chemist who had developed a process to synthesize acetone via fermentation. Acetone is required for the production of cordite, a powerful propellant explosive needed to fire ammunition without generating tell-tale smoke. Germany had cornered supplies of calcium acetate, a major source of acetone. Other pre-war processes in Britain were inadequate to meet the increased demand in World War I, and a shortage of cordite would have severely hampered Britain's war effort. Lloyd-George, then minister for munitions, was grateful to Weizmann and so supported his Zionist aspirations. In his War Memoirs, Lloyd-George wrote of meeting Weizmann in 1916 that Weizmann:

... explained his aspirations as to the repatriation of the Jews to the sacred land they had made famous. That was the fount and origin of the famous declaration about the National Home for the Jews in Palestine .... As soon as I became Prime Minister I talked the whole matter over with Mr Balfour, who was then Foreign Secretary.

This may, however, have been only a part of a longer series of discussions about Britain and Zionism held between Weizmann and Balfour which had begun at least a decade earlier. In late 1905 Balfour had requested of Charles Dreyfus, his Jewish constituency representative, that he arrange a meeting with Weizmann, during which Weizmann asked for official British support for Zionism; they were to meet again on this issue in 1914
@közrabszolga: Miért nem indulsz a legközelebbi humorfesztiválon? :)
Az MSZP ott szúrta el, maikor nem rakott kiskutyákat és csöcsöket a kampányvideóba.

Pedig ennyi minimum elvárható attól aki a fiatalokat akarja megszólítani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gyökér az 1848/49-es és az 1956-os mocskos muszka által levert Magyar szabadságharcokról hazudnál valamit?
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
Az emeszpé nevű szarkupacnak végre annyi.
Nagy kérdés ki tökös annyira hogy egy európia szocdem pártot alapítson?
Két 10% körüli lis balos párt már online, feltó meg a libás együtt úgy max 20%-ra képes.
No de ki tudja összefogni a győzelemhez szükséges 1.500.000 szavazót?
Júdea nevét a rómaiak bosszúból változtatták Palesztinára, a filiszteusokról, a ma ott élő fejkendősöknek meg közük nincs a filiszteusokhoz, hanem elnevezték magukat, illetve a környező népek őket a területről palesztinoknak. A "palesztin" ma annyit jelent, "palesztin területen élő bárki". (wiki)
@közrabszolga: Az egyébként meg van, hogy az orthodox zsidó hit szerint zsidó nemzeti állam létesítése törvénysértő és Istent sérti? :)

en.wikipedia.org/wiki/Three_Oaths
@Knósszosz: Mármint az izraeli tévében leadott műsorokra gondoltál?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egyébként miért van hogy csak zsidózni tudsz baromarcú? Egyébként miért van az hogy anyád nem halott a fogamzásgátlásról?
@közrabszolga: Törizgessünk tovább picit. :)

Cionizmus mint zsidó nemzetiszocializmus
www.demokrata.hu/ujsagcikk/antidogma_nemzetiszocializmus_es_cionizmus/

A fajtisztaság követelménye a Betar cionista ifjúsági mozgalmat megalapító Zeev Zsabotyinszkij írásaiban is felfedezhető: „Az ember nem tud egy olyan néppel azonosulni, amelynek a vére különbözik az övétől. (…) Asszimiláció nem lehetséges. Nem fogjuk engedélyezni az olyan dolgokat, mint a vegyes házasság, mert nemzeti integritásunk megőrzése csak a fajtisztaság fenntartásával lehetséges, és ehhez rendelkezni fogunk azzal a területtel, amelyen népünk létrehozza a fajtiszta lakosságot.” Szavai magyarázatot adnak arra, hogy miért a Betar volt az egyedüli szervezet, amelynek a tagjai egyenruhában masírozhattak Berlin utcáin Hitler hatalomra kerülése után.

1935-ben a nürnbergi törvények megtiltják a zsidók és németek közötti nemi kapcsolatot és házasságot. A jogszabályokat jórészt megszövegező Julius Streicher elismeri, hogy a zsidó vallási törvényeket vette mintául. Válaszul egy újságcikkre, amely a zsidókat idegen kisebbségként említi, a Jüdische Rundschau német cionista lap így reagál: „Németország kielégíti a Zsidó Világkongresszus kéréseit, amikor kijelenti, hogy a Németországban élő zsidók egy nemzeti kisebbség.” Valójában a cionisták úgy vélték, hogy a zsidóság egy különálló faji entitást (Volksgemeinschaft) alkot, és nem része a német nemzetnek. Egyébként éppen ezért támogatták egyes hitlerista vezetők is a cionista tervet.

Reinhardt Heydrich, akkor az SS biztonsági főnöke 1935-ben az SS hivatalos lapjában, a Das Schwarze Korpsban írja: „A zsidókat két kategóriára kell osztanunk: a cionistákra és a beolvadás híveire. A cionisták egy tisztán faji koncepciót képviselnek, és a Palesztinába való kivándorlással segítik felépíteni a saját zsidó államukat.” Alfred Rosenberg, a III. Birodalom főteoretikusa kijelenti: „A cionizmust erőteljesen támogatni kell, hogy a német zsidók évi kontingense Palesztinába távozzon.” Ez a kollaborációs politika 1941-ben fog tetőzni, amikor a cionista Stern terrorcsoport katonai szövetséget ajánl Németországnak. Az Abraham Stern és a későbbi izraeli miniszterelnök, Jichák Samir által aláírt és az ankarai német követnek eljuttatott dokumentumban ez olvasható: „Felfogás tekintetében azonosulunk önökkel. Miért ne működnénk együtt?”

Végül a cionistáknak 1948-ban sikerült megalapítaniuk egy zsidó államot Palesztinában. Rasszista, teokratikus, militarista és expanzionista államként Izrael azóta is a cionista ideológia tökéletes megtestesítője, a cionizmust elítélő ENSZ-határozatot viszont az USA nyomására 1991. december 16-án visszavonták.

Weissmandl rabbi kérdései:
www.vho.org/aaargh/magy/weissmandl.pdf
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
amikor nincs igazad akkor meddővé válik

Deuteronomy 27, 28

ajánlom figyelmedbe

egyébként a Biblia Palesztináról ír amikor Jézus és szülei menekűlnek a Herodes katonái elől akik kollaboráltak a római birodalommal saját népük ellen

brühüyyy
@közrabszolga: Az miért van, hogy amikor kifogysz az érvekből akkor előszeded egyből ezt a hülyeséget.

De ha ugyanolyan bunkó paraszt akarnék lenni mint te most, akár azt is megkérdezhetném; miért van az, hogy annak idején otthon mindent megengedtek neked csak a gázt nem? :)
@Knósszosz: Melyik rész nem hiteles benne szerinted?
Na, csak sikerült elvinni már megint a témát a nettó zsidózásba meg palesztinozásba.
Ja. sosem volt. a keresztes háborúkról szóló írások is Medinat Yisra'el-t rögzítenek feszt mindenütt. sőt palesztinok sincsenek. merő kitaláció az egész. csak ilyen abrosz jelmezbe bújt vásári csepürágók. palat esznek tin-ok.
II. András is csak Közel-Keletről beszélt és Kneszet-ben is feszólalt, vagy legalábbis a protokoll meg volt rá, még Görög Ibolya szervezte anno Decebál is biliárdozott ott innen a dáko-román elmélet is ha izraelnek lehet, akkor a magyar legalább egy szar soviniszta masiniszta, mer minek építette tele vasúttal a terepasztalt Akko váránál, nem csoda hogy elkanyarodott a Donnál a Felcsúti hodu utu re menű Pancso de Stadion, a la rohatt brüsszel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Lásd Biblia, Ótestamentum Deuteronomy teljes egészében de 27/28 különösen:

"if youfully obey the Lord your God and carefully follow all his commands I give you today, the Lord your God will set you high above all the nations on Earth. All these blessings will come upon you and accompany you if you obey the Lord your God:

és folytatódik részletekben ha ez nem fasizmus akkor semmi

brühüyyy
@jaegtoer: "sőt palesztinok sincsenek. merő kitaláció az egész. "

Lényegében igen. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Megint tévedsz. Nincs itt egy deka zsidózás sem. Amúgy láttad a videót nem? Mármint, hogy mit táplálnak már gyerekkorban a kiválasztott nép lurkóiba. :)

www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0#t=1302
@közrabszolga:
arról a magyar szabadságharcról beszélsz amelyben az összes környező népet le akarták igázni és gyarmattá tenni a magyar felsőbbrendűség nevében?

azóta is nagy a barátság csak úgy bűzlik

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ugye én mekkmontam!? és még az ellenkezsöllyét is.
@Rodeo36:

A mai "palesztinok" kábé annyira palesztinok, amennyire a románok dákok, Jézus magyar, Grespik siriusi, Obama meg gyíkember.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a szerencsétlen norwegok kiírtották a lazacokat

brühüyyy

már mást nem tudtak mondani annak a sok hülyegyereknek...mint kis majmok én ennél sokkal értelmesebb cerkófokkal találkoztam fekete afrikában azok nem ugrottak be a saját szarukba
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Grespik siriusi,"

kikérem magamnak! a szíriuszi emberistenember én vagyok!

a grespik már csak azért sem lehet, mert a neve aszt jelenti hogy az egyed, aki a gerslire pikkel. csak az évezredek során grespikre rövidült mer zsenánt volt a gersli.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

én erről nem nyitnék vitát ha Góliáth Palesztin az nekem elég a Philiszteusok azonosak a palesztinokkal és a zsidóknak csakis ellenségeik voltak mert az általam neked idézett buibliai részlet ezt parancsolta meg nekik

a többi rablómese és kurvára izzadtságszaga van

van dezodoörod vagy valami jófajta karbolszappan?

brühüyyy
@jaegtoer:

van olyan változat is mely szerint a gerslire pikk dámát húzott, csak bemonták, hogy renonc ezért maradt a csodaszarvasnál, hogy ő grespik és ostáblát jáccik, pedig madzsong.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Törizgessünk tovább picit. :)"... ez már nekem is sok... ne nagyképűsködj... ok, hogy ez a benju gyerek nálad is handikeppesebb, azért mègis...

ukrajnában orosz csapatok harcolnak egyébként, s putyin osztogatta mindenkinek az orosz útlevelet, mint a faszkalap orbán, vona üdvrivalgása közepette...
@jaegtoer:
a keresztes háborúkat Palesztínába vezényelték az európai demokraták előggyei terjeszteni a demokráciát

kis husik

brühüyyy

még nem vagy rendben valami idáig ...ik
@Rodeo36: az embernél szebb? hiszen az egy förtelmes állat! :-)
Senkinek sincs igaza! az igazság odaát van. palesztínában.... ööööö.... izé.... ottna, tudjukhol!
@Sir Bates dö Hól:
szerintem ha amerika benn lehet afganisztánban akkor az oroszok is benn lehetnek akárhol

brühüyyy

de még titkolják

ez olyan mint volt két torony eccer volt hónnemvótt osztasztán mánnemvótt

brühüyyy

hát nem kedves a tornyos mindenit nekijjek
@jaegtoer: jaja, ahol Jézus a párthus herczeg :-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Remek tanfolyam egy izraeli tábornok fiától.

youtu.be/-IVKoUcclYo

Itt pedig egy másik igazán tanulságos, szintén egy illetékestől.

youtu.be/HFj1KbwMe_g
@Rodeo36:

"még nem vagy rendben valami idáig ...ik "

Csapataim harcban állnak. nem tudom ki az ellenség, de nekik annyi. és ne próbálj engem demoralizálni. én magam vagyok az IGE. Ilyenkor Pünkösd felé féluton meg pláne. Imádkozzál és dolgozzál! Ihacc is, ha az jobban megy!:)
@vitéž munkášőr:
te mindíg elszólod magad...én cizellált akartam maradni erre te...

dehát az ígazság előbúvik a fű alól is

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Ahogy korábban írtam vala nyilván amerikai zsoldosok, CIA-, és FBI-ügynökök lehetnek Ukrajnában, az nem baj! Sőt, egyes hírek szerint izraeli ügynökök és arab terroristák is jelen vannak már, az se idegen beavatkozás. De, ha csak a gyanú felmerül, hogy az oroszok bármit tesznek az övéikért... :( Valóban ez már a világvége és a demokrácia halála.
@vitéž munkášőr:

ez nem tréfadolog kérem. Maga itt viccelődik, az mszp romokban, miközben Attila az mszp ustora újra de Artagnan-nak maszkírozta magát, hogy lássuk mekkora ártány.
@jaegtoer:
na zívás a zme ggy romcájsz szódával és jéggel attól jobban csúszik...mikor már nem vitázom akkor győzött a jobbik(??????????)

te meg hallgass a bölcsebbre amikor ilyened van akkó nem kell kihúzni benne kell hagyni és akkó ...más

a zisgo ndh ogy a monoteizmus 3 istenéből hogyan lehet 12 őt csinálni és utána elosztani őket 24 felé...erre még a te ollóg Iá sem tudoot semm itt semm ott

szóval izzaggyál az mindenképpen használ mert ott az is ki tud gyünni ami máshol nem

brühüyyy
@Rodeo36: Te figy, ez az arc is a Kelet-ukrajnai rohadt szakadár terroristákról beszél ugye? :)

youtu.be/pr1ei2rB7J0
@jaegtoer:
e za gyógy ullás gyele

brühüyyy
@Rodeo36:

Ja, hát köztünk szólva a Bibliában elég sok minden van... ha érted, hogy értem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nézd, azt a képsorozatot amit küldtél azt nyugodtan néztem a halottak nem beszélnek de amikor megláttam azt a palesztín kisfiút aki bepisilt amint megragadták akkor nem tudtam visszagyűrni a könnyeimet

brühüyyy
@jaegtoer: ó, pičku mater, még nem láttam a punciszájú retroszőrzetét - de a gurmai is fincsi lenne szakáll-lal: komcsita néni rulez
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nézd, az, hogy a többség elküld a picsába, az vérmérséklet kérdése, én alapvetően egy nyugodt marha vagyok, de most bizsergést érzek az erőben... szóval te ezt a láthatóan szar propaganda trágyát valódinak véled? Süt róla a gagyitás, Goebbels a stábját egy ilyen szarért oda küldte volna, ami tuggyukhogynemislétezett.

Anyázás és picsázás nélkül: komolyan hiteles neked ez az izé?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
na akkor most ezzel -egy időre- lezárhattyuk a témát

nem akarok semmilyen kisfiúkat bepisilve látni katonák karmaiban

brühüyyy
@Rodeo36:

"a zisgo ndh ogy a monoteizmus 3 istenéből hogyan lehet 12 őt csinálni és utána elosztani őket 24 felé...erre még a te ollóg Iá sem tudoot semm itt semm ott"

nem hagyom magam összezavarni: az én ollóm jól fog, és lepereg rólam eme bolond beszéd, Egy az Isten egy az Ige, egy a Hit. nem olyan bonyolult ez, annyi az egész hogy a meggyes pite receptjét nem keverem a pörköltével. Főként nem a madártejjel, a három halról nem szólva, meg a miseborral.
@Knósszosz:
nem akartam közbeszólni, de neked is ajánlom azt amit Fűegérnek és a többieknek az Ótestamentumból

ott parancsot ád az Ür mindenek istene, hogy gyűrje maga alá az összes többi népet mert ő -ha betartya az Ür parancsolattyát- mindenek uraává válik a Földön és ez oldalakon át részletezve

ezt teljesítette kisheródes amikor a saját népének pólyásait kardélre hányatta mert az egyik valószínű trónkövetelő a Nagy Heródes egész népeket semmisített meg ugyanezen parancs alapján

brühüyyy
@Rodeo36: csodálkozom, hogy Számodra nem volt még ismert az a felvétel... hozzáteszem, hogy nekem a tolókocsis Jaszin sejk kitorpedózása sem volt éppen tetsző...
@Rodeo36:
Kösz... de ezekből a nagyokból elegem van, az okom is megvan rá... tán sejlik??
ha nagy - meghasz - , akkor Alexandrosz. Meg egy szerv, ami az ő Bukephaloszáé volt és mostanság lóháton kereszténykedik bevonulások alkalmával Erdélyben és szárazon tartja a lőport. Persze utóbbi csak elrettentő példaként, a kurnyák ..nyát!
@Knósszosz: a hitelességével nincsen gond, csak azzal, hogy ignáczék más véres faszával verik a tamtamot - ráadásul úgy, hogyha lehetőségük nyílna rá ugyanezt művelnék :-(
@jaegtoer:
ajánlom figyemedbe Santa Barbará-t aki a syncretizmus szerint Changó a győzhetetlen bozótharcos, és Yemayá-t valamint Oshún, Orula, Olofi és mindenekfölött Obbatalá

és Eléggua

brühüyyy
@Knósszosz: Melyik szerinted a gagyi? Az amit löknek a tévéműsorban a gyerekeknek, esetleg amikor a kölkök az izraeli bombákra rajzolják az üziket? Netán az amerikai Rachel Corrie akin átment a buldózer, amikor a testével védett egy házat a lerombolástól? Gagyiságokat mondana el az izraeli tábornok fia, vagy ezek a new yorki rabbik?

www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0#t=1409
@vitéž munkášőr:
Nem tudom... nekem olyan MLM-es hurrá izének tűnik, ahol minden tutifasza, csak mindenki át van babbababba... nem tudok szabadulni az érzéstől.
Közeleg a Tél. A Mások, akik a Falon túl élnek, már fenyegetik Roxfortot, ahol a Kiválasztott Harry Zion védelmében útra kel, hogy felkeresse a Szent Windows 8.1-t. Ehhez társaival Winnetou-val és Pocahontas-szal át kell vágniuk Középföldén, miközben vad komcsihai harcosok üldözik őket. De Jack Sparrow segítségével eljutnak az Endorra. Ahol a 600 Yeti társaságában legyőzik Papatine-t, és elhozzák a békét a Pogopogo szigetekre, Füllig Jimmy királyságával. Aztán boldogan adóznak, míg bele nem halnak.

No most hogy jön ez ide, vagy bárhova, azt a tököm sem tudja. Meg hogy mi a mese tanulsága. De hogy a zsidók kibaszottul benne vannak, az héccentség. Kiválasztott??? Zion??? Yeeti??? Tuti világuralmi zsidó összeesküvés. Gábrish, szerinted?
@vitéž munkášőr:
Szorítkozzunk a videóra; nekem igen is a hitelességével van gondom.
Szerinted azt amit a kölkök mondanak igen nagy lelkesedéssel, az őszintén jön belőlük? Lófaszt!
Annyira hiteles kébé, mint Kim halála után a zokogás Észak Koreában.

Ilyen mondatokra nem tapsolnak széles mosollyal gyerekek, süket szar az egész, összevágva és plüssmackókkal meg kóser mekdonáldsszal honorálva, dupla sültkrumplival és kólával.
@Knósszosz:
ezt nézd végig

www.pinterest.com/soelm69/orishas/

tuggy valamit rólam ennek kapcsán

de ezt mindenkefölött

valedoamanhecerpropria.blogspot.ca/2011/07/significado-obatala-obatala-sm-ioruba.html

én már tudom

brühüyyy

és semmitől sem félek
@Rodeo36:

Akkor ne nézz palesztin propagandafotókat... meg Iránba se nagyon menjél, mert ott időnként a felnőtt férfiak is elsírják magukat...

Részemről zárhatjuk a témát.
@Knósszosz: ja, bocsesz, én nem nézegetem Gábris linkjeit (csak tudnám hová gyűjtögeti őket, hogy így a mellényzsebéből rángatja ki egyfolytában) - a bepisilt kisgyerekre gondoltam, mert az egy híres fotó...
Ennek ugyan semmi köze az MSZP-hez, de micsoda hülyeség:

index.hu/belfold/2014/05/27/lazar_titkolozik_hogy_hol_szallt_meg_2_millioert/

" Ez azt jelenti, hogy Lázár és társának szállása átlagosan közel 250 ezer forintba kerülhetett éjszakánként. Az nem tudni, hogy a ki kísérte el külföldi útjain Lázár Jánost, csak annyit, hogy az utazásokon minden esetben „közszolgálati alkalmazottak“ vettek részt."

Hát ki lehetett az a szerencsés, aki elkisérte Lázárt? Talán kérdezzük meg Lázárnét. (Hátha nem tudta eddig :))
@Rodeo36:
Ezt majd a fészekbe, mert...
Sok a dolgom, sütöm a csirkét és egyéb dolgom is van. Szóval emésztés utána...:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az például megérne egy misét, hogy pl a palesztin területeken miket nyomnak a gyerekeknek...
@vitéž munkášőr:
Persze, az rendben(..?..), én másról beszéltem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egyszer láttam egy fotót, valamelyik nyugati lap fényképe volt,amelyen NDK-s kisgyerekek voltak csikos ruhában drótkerités mögött. A felirat valami olyasmi volt,hogy az NDK-ban börtönben tartják a kisdedeket. A kép amúgy egy ovoda keritése mellett készült, egyenruhás kicsik lógtak a keritésen és bámulták a fotóst.

A kommunikáció - úgy is mint connecting people - korában minden fényképet és videót kurva nagy fenntartással kell kezelni. Qui podest?
@Knósszosz: egyébként igen, az ilyesmit a végletekig utálom, akárki csinálja velük és akármilyen jelmezbe bújtatja őket:

www.nocaptionneeded.com/wp-content/uploads/2010/03/EPA.png

ennél csak a pedofilia undorítóbb, de nem sokkal
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Akkor ne nézz palesztin propagandafotókat"

Te meg amerikai és izraelieket ne nézz. :)
@simple observer 1.0:
Gy sosem tagadta, hogy a liberális értékek közel állnak hozzá, és sokra tartja őket. (Ennek fényében külön vicces, hogy az azóta a süllyesztőbe került Horn Gábor mit mondott arról az emberről, akit ha támogatnak, és ÉSSZEL, akkor nem lett volna az, ami aztán bekövetkezett...)
Nem tudom, mit kezdenek a lehetőséggel. Bízom benne, hogy normálisak maradnak.
@Bakter:
... és a bádszpenszer is egy köcsög, mert Anulu banánnya köllött nekije...
@vitéž munkášőr:
Aki ilyeneket csinál, annak kazánban a helye... zéró tolerancia és egyéb is amiért elnézést, de muszáj volt kimondanom.
Van amitől elborul... és nincs retorikai finomítás, bocs még egyszer!
@DarthVader:
index.hu/belfold/2014/05/25/ep-valasztas/

azaz a 21 magyar több frakcióban összese n 2%-ot képvisel

brühüyyy

hatalmas dolog
és mennyi sör? meg osztriga?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: írtam, hogy nem nyitogatom a linkjeidet, verstehst du?

még megfertőzöd a gépemet ;-)
@Spániel:

CSak kiegeszitesnek szantam a ti tarsalgasotokhoz, de ugy tunik, igy felrertheto voltam.

Mindket bekezdeseddel egyetertek.

En liberalis vagyok, de toled elteroen ugy gondolom, hogy Mo-n mar SOHA nem lesz liberalis part. Egy ideig pont azert, amit te is irsz. Masreszt viszont azt hiszem, hogy 20-30 ev mulva az europai liberalis partoknak alaposan kapaszkodniuk kell mjad, hogy akkor miket tuzzenek a zaszloikra. Akkorra ugyanis rengeteg celkituzes torvenyi szabalyozast nyer majd, vagy "csak" sztandard resze lesz a szoci partok programjainak (mindez persze foleg Ny-E-ban, ahol meg valamelyest megel direkte LIBERALIS part). Epp ezert melaztam en is azon, hogy erre a taborra ket jelolt palyazik (BG, GYF).

Eloljaroban: a familia "feketebaranya" egy szocibol lett DK-s, ugyhogy jo ralatasom van a helyi dolgokra baloldalon. Elsokezbol van infom arrol, milyen volt Feri eloadasa a volt Gardonyiban, vagy epp a volt Beke mozi elott.

Nem tudom, hiszen politikusnal ez mindig kerdeses, de azt hiszem, hogy joadag szemelyes erzes viszi Gyurcsanyt ezen az uton. A szegenyekkel valoszinuleg nem csak szamitasbol foglalkozna.
A fentiek alapjan emlekszem, hogy pl o JART Cserdiben, rekerestem, de masik politikust nem talaltam, aki oda is elment volna. Raadasul ez a modell illene az o szocialis, de megis ongondoskodasra serkento politikajahoz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem félek, csak leszarom a linkjeidet - ahogy ezt a kettőt is :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hozzáteszem, kétlem azt, hogy újat tudnál nekem mutatni - borítékolom azt is, hogy jóval azelőtt már mélyen beleástam magam ebbe a témába, mielőtt a faszpumpás czimboráid elkezdték csöpögtetni az ignácz "köztudatba"...
@vitéž munkášőr: Ma is nyugodtan fogok aludni, köcce. :)
@Rodeo36: "arról a magyar szabadságharcról beszélsz amelyben az összes környező népet le akarták igázni és gyarmattá tenni a magyar felsőbbrendűség nevében?"
Bár nem volt ott de mintha úgy lett volna hogy a sógorok az összes környező népet fellázították a magyarok ellen, mivel ismerték az "oszd meg és uralkodj" idézetet, a hogyan nyomj el népeket cím könyv címlapjáról.
Az meg külön undorító hogy az sógorok seregeit gond nélkül szarrá vertük volna ha mocskos muszka nem segít be nekik.
Külön gratulálok neked is mint magyargyűlölőnek, hogy ez neked ezek szerint tetszett:
"A 2. balázsfalvi gyűlés után megindult a román csapatok felfegyverezése, melynek célja az erdélyi magyar lakosság megfélemlítése volt. Azonban a román csapatok szabályos irtóhadjáratba kezdtek a katonailag védtelen magyar települések ellen. Avram Iancu, mint a felkelő románok vezetője, 1848 októberében kisebb, megfélemlítő hadjáratokba kezdett Erdélyben a magyarok ellen. Az egyik legnagyobb visszhangot keltő román akció a zalatnai mészárlás volt. Avram Iancu egyik felkelő társa, Petru Dobra vezette a román csapatokat, akik 700 fegyvertelen nemzetőrt, asszonyt és gyereket, miközben aludtak, a preszákai mezőn lemészároltak. Október közepétől november közepéig tucatnyi magyar település lakosságát mészárolták le a felkelő románok. 1849. január 8-án Ioan Axente Sever, aki Avram Iancu prefektusa volt, bevonult a védtelen Nagyenyedre és a kb. 8000-9000 főnyi felkelő csapata feldúlta a várost és mintegy 900 embert válogatott kegyetlenségek közepette lemészárolt. Néhány nap leforgása alatt a román felkelők Hariban, Nagylakon, Borosbenedeken és Járán újabb magyarellenes mészárlásokat végeztek. A román felkelők azonban 1849 tavaszán visszaszorultak a hegyekbe Bem József győzelmeinek eredményeképpen, a mészárlások abbamaradtak, kisebb hadjáratokat azonban továbbra is vezettek, egy ilyen román–magyar összecsapásban esett el a márciusi ifjak egyike is, Vasvári Pál.

1848 októberében, novemberében a magyar települések elpusztítása hasonló forgatókönyv alapján zajlott le: a felkelők előbb fenyegetésekkel, majd ígéretekkel fegyverletételre bírták a lakosokat, majd legyilkolták őket. A magyarok a városokban semmilyen fegyveres erővel nem rendelkeztek, legyilkolásukat nem magyarázhatták biztonsági szempontok. Népirtásról kell beszélnünk ezekben az esetekben. Avram Iancut a magyar forradalom leverése után nem vonták felelősségre a mészárlások vezetése, szervezése miatt."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mocskos muszka geci, mi a kurva anyádért zsidózol?
Jelenleg ezért fizet putyin atyuskád?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azt áruld már el miért gyűlölitek ennyire a magyart?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kihagytam...

Kinarol nekem is hasonlo a velemenyem.
En a vezetesrol is sokat elarul, hogy fektetik a tengernyi penzt barmibe, barmely orszagnak adnak, csak epp a NEP ne kapjon belole.

Nyilvan nekik nem erdekuk nagyon fingatni az USAt, de azert a 8%-os reszesedesuk nominalisan eleg nagy ertek (tobb, mint 1.3 trillio dollar) ahhoz, hogy komoly rahatassal lehessenek a yenkikre.
@közrabszolga: Gondolom mert én is beépített MOSZAD ügynök vagyok.:) Egy kis külföldi meló nem érdekel esetleg a közmunka helyett?
@Rodeo36: ja, igazad van... az anyját is megcsinálhatja mn
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nofene, kis geczi is tudsz lenni - lám-lám, @közrabszolga fórumtárs milyen hatékonyan kapargatja az álarcodat :-)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én tudom, én tudom a megfejtést!... a bárcabitorló kurva anyád!... na, mit nyertem?...
Ha esetleg érdekel valakit

"Orbán Mercedese" - a gyárban dolgozó olvasónk leírja, aminek titokban tartásáért mindent megtesz a vezetőség

tinyurl.hu/5pvd/
@Sir Bates dö Hól: Két hetes ukrajnai nyaralást, közrabszolga kollégával. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na, ez például érdekel, úgyhogy meg is nyitom - de ha valami faszság, akkor felrúglak a Holdra
Komolyan nem értem ezt.
Nem kell szeretni az usa politikáját. Lehet gyűlölni is. Ettől még lehet az ember demokrata. Ugyanez a helyzet izraellel, s a cionizmussal kapcsolatban. Viszont, aki putyinnak, asszadnak, a jelenlegi iráni vezetésnek, etc. tapsol (mindegy milyen okból) az nem demokrata. S így megbaszhatja a kurva anyját.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hehehe, figyelem! álcázott kuruc.info link

te kis cseles
@vitéž munkášőr: Hihihi. :)

Állítólag nagyon el akarják kapni Merciék a szivárogtatót. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, te retardált gyökér!... az én hazámnak és az én népemnek/nemzetemnek az az érdeke, hogy a moszkovita birodalom minél távolabb legyen a határaitól, s semmi befolyása ne legyen az életére... te meg egy hazaáruló kis patkány vagy, mindennek a legalja... remélem egyszer elmondod ezt egy valódi széljobber társaságban is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem megnyugtatásképp, de a gotthárdi Opelnél ugyanez a helyzet. úgyhogy most szivárogtattam - nekem már lehet, mert most pár kilométerrel arrébb 6x annyit keresek :-)
@Sir Bates dö Hól: Kár, hogy nem igazán lehet már téged komolyan venni.
@vitéž munkášőr: Végre egy jó hír. Egyszer mesélj majd róla. :)
Napi aktuális

Újabb jel, amiről a Szabad Nép méltó utódja, az Új ember néven futó Ősember s a Magyar Kurír nem fog beszámolni...
Miközben a biztonságiak gyűrűjétől körülvéve, két szobával arrébb, a kolostorban a TV-sek előtt pózoló Bergoglio-Ferencet védték, aki soha nem látott virágkorról, békéről hablatyolt, a Sion-hegyi Nagyboldogasszony templomban gyújtogatás történt, amire még sohasem volt példa Izrael Állam megalakulása óta.

Szimbolikus... A Születés Temploma és a Mennybemenetel tempLoma ...
Cionista zsidók elégették az imakönyveket, az evangéliumoskönyvet, kereszteket, ordibáltak, és a zsidó rendőrség semmit sem csinált...
A balliberális Spiegelnek is ez már sok volt...

A német ferences atya azt nyilatkozta, önként jött ide tíz éve. Megszokja, hogy leköpik, szarral bekenik a templomot, Jézust és Máriát gyalázó feliratot festenek a zsidók a templomra, és a zsidó rendőrség semmit sem tesz. Azonban olyan még nem történt, hogy a templomba bemerészkedtek volna... ráadásul miközben pózol a világbékéről és a "vallások közötti dialógusról" Bergoglio-Ferenc alig pár méterre a helyszíntől...

www.spiegel.de/panorama/justiz/brandanschlag-auf-kirche-in-jerusalem-interview-mit-pater-nikodemus-a-972014.html
@simple observer 1.0:
Én egyetértek veled: a DK azzal alapozta meg a mostani sikert, hogy elmentek az utolsó putriba is, és nem menőzni, hanem tényleg segíteni. Mit fröcsögtek rá az ottalvós, meg a munkákba beállós dolgai miatt - erre a sunyi Vona ugyanazt próbálta csinálni.
Én is úgy gondolom, hogy szegények nem egy kipipálandó feladat neki, hanem tényleg segíteni akar - miközben a létező legnormálisabban viseli a saját gazdagságát.
A szakácskönyv - amiért szintén piszkálták - azért született, hogy a befolyó összegből tudjanak kampányolni ... (és nem a mások által írt beszédeit adta ki a saját neve alatt, hogy a lopott pénzt legalizálni tudja, mint a felcsúti lókupec anno. Aki - nem mellesleg - most már erre sem ad.Gátlástalanul, szemérmetlenül lop, és meg sem próbálja titkolni.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem fogod fel, de remélem, hogy a jövő évi "kitörés-túrán" jól elverik az ilyen férgeket... semmi más nem vagytok, csak a szülőföldet eláruló aljanép... eladjátok a hazát... s ez nem demokrata, nem demokrata kérdés...
@Sir Bates dö Hól: Fingod nincs a lényegről, de már ezt is megszokhattuk. Na jó éjt és szép álmokat.:)
@Orica Középföldi:

"Rég jártál itt:))"

:o)
Ugyanezt ígérhetem a jövőre nézvést is. :o)

A hosszú agónia valóban sanszos az Mszp részéről, mert komoly szervezeti, pénzbeli és kapcsolati háttér van mögöttük. (Nagyon halkan jegyzem meg, hogy ha netán tényleg vagyis TÉNYLEG valami megújulásféleséget mutatnának a közeljövőben, akkor akár másképpen is alakulhat ez a történet. De nem hiszek ebben.)

A mostani választás eredményének azért örülök, mert a ellenzéki oldalon a bebetonozott, pontosabban annak hitt, és ezt sulykolt erőviszonyokról kiderült a valóság, és ez esélyt ad (majd valamikor...) arra, hogy más kormányzásra esélyes (horribile dictu: ALKALMAS!) alternatíva is kialakulhasson Magyarországon, mint a "Tisztakezűmaffidesz" és a "Nemrasszistaqrvanagyhazafik".
@közrabszolga:
addig facsarod amíg a szar is kigyün...mijazamagyar? eszikevagyisszák?

gyalázatos áruló fajta annyát apját elárúlja 20 fillérért

kurva annyát

brühüyyy

már végre megtanulhatnád a történelmet

cde nem muszáj csak nem ziziegj hülyeségeket és ilyen hosszan még jó hogy nem olvastam el

brühüyyy
@Rodeo36: OK, OK!!! csak kíváncsi voltam, hogy ugyanazt láttyuk. de igen!

szóval, az alkotákolmány bírósága előtt a takarék píz lehetősége.
meg is lesz.
@Csaknézek...:

Egyébként egy korábbi posztra reflektálva: az életfogytiglan általános jelenség Magyarországon.

Aki itt él, azok többsége alanyi jogon élefogytos szopórolleren nyomathatja végig az életét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te figyu már több mint egy éves a cikk. aki írta, az nagyobb aljasságokra is képes, mert amit összehordott, az 2-3 mondatban összefoglalható, de neked dzsobbikosnak 2 szóban:
büdösgecikarvajtőkés tuggyukki!!
figyelj, arról nem tehetek, hogy ilyen sötét, fogatlan tarsolyos bunkókkal vagytok "kibélelve".
de illene elballagni egy olyan helyre is, ahol a valódi termelés zajlik. ott meglátná a kis háborgó, szaros mélymagyar, hogy milyen amikor meghajtják, mint Singer a varrógépet! csak neked! adok 3-4 percet, hogy 280 hegesztési varratot ellenőrizz, ha kell javítsd, majd adminisztráld! ez nem mese kicsi szittya, hanem a véres valóság Stuttgartból! ja és ott nem elég hőbörögni, ott évente megújítod szépen a TÜV vizsgádat, elméleti(természetesen németül), gyakorlati része röntgen biztosra. nem három csavar, baszki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja és ezt a fajtatiszta dojcstól is ELVÁRJÁK.
na ezért tartunk mi itt Németo.-ban, ti meg ott ahol...
ja, és ha az a kibaxott robot nem jól van beállítva, akkor meg tisztelt heg.mérnököt vonják kínpadra, hogy miért lett annyi selejt??
@nincs_itt: igazán nem akarom védeni a szárnyasunkat, de annak a cikknek nagyon is van valóságalapja - az más kérdés, hogy remek propagandaalapot szolgáltat ignáczéknak a "mocskosmultik" ellen... abban viszont tökéletesen egyetértek Veled, hogy kinn köll keccsűni, mint állat - viszont meg is fizetik és ez a nem mindegy
@vitéž munkášőr: figyelj, ott olyan mint az gyűrűk uránál(audi), szóval elvárják a teljesítményt, de syriusi szittyának ez sok! elég lenne 2-3 óra kávé, cigi szünet, meg egy kis hazavihető cuccos. ja meg a minimálbér, de ne baszogassák mán, me' szarik az egészbe!
sok-sok mélymagyarral volt dolgom, ha a 10% volt képes TELJESÍTMÉNYT nyújtani, akkor sokat mondok!
de állandóan ríttak, hogy órabérbe' vagyunk! nem darabba'! én meg elküldtem őket a náthás faszba.
@nincs_itt:
asszem te sikoltoznál ha eljönnél észak amerikába, a nagy hatalmas Magna (német is!) olyan ponthegesztett hidegen (szarúl) sajtolt darabokat láttam, hogy mikor (ez egy állásinterjú volt project engineer-re) megláttam nem mertem megmondani neki, hogy ez a mintadarab selejt...azóta tudom miért olyanok az amerikai kocsik amilyenek, ilyet a Toyota azonnal halálbüntetéssel jutalmaz

brühüyyy
@Rodeo36: láttam csudákat! pont-hegeszteni acélt? hidegen, azért a t. "mérnök" urat húznám ott helyben féltengelybe!
vannak nehézségek az AL-Si ötvözeteknél, amiket egy kis Mg+Mn cuccal is megvadítanak. Némi rézzel, maga a mámor! Pláne ha öntvény is jáccik a környéken, nem csak "húzott" profil.
De magasan krómos acéltot sem eccerű, WIG(óceánon túl TIG)-vel.
@nincs_itt:

ahogy emléxem 42 vagy 60 "kilós" 1,25 mm vagy 1,55 mm -es mélyhúzható galvanizált acél cca 1 négyzetméter felületű mindkét "fél" olyan hoszztartó darab vagy hasonló szerkezeti elem
a WIG, MIG, TIG az bevett szokás de nagyon kedvelik a ponthegesztést mert ha jól van beállítva akkor adja amire kell...de hagyjuk a szakmát...magyarok nem mindenben jók vagy nagyon jó vagy szar és általában arról hírhedtek, hogy összeférhetetlenek

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__
Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2014.05.27. 23:06:01
@Sir Bates dö Hól: Kár, hogy nem igazán lehet már téged komolyan venni.
___"

..., mert te, aztán etalon vagy?!
@közrabszolga:

Höjj.

Van egy modorminimum amit elvárok. A gyerekeket és egymás anyját hagyjuk ki szardobálásból.

Köszönöm!
@nincs_itt: Ne nekem reklamálj nem én dolgozom Kecskeméten. :) Amúgy az jó ha itt is ugyanazt várják el mint nálatok egy dajcstól, kár, hogy a fizu már nem ugyanolyan. Kezdem sajnálni, hogy nem Bajnai nyert. Akkor 2015 januártól már itthon is a német bérek lennének. :)

hvg.hu/gazdasag/20130926_Bajnai_nemet_fizeteseket_iger_2015tol
latom megy a porges a kihelyezett jobbikos ugynok korul:-)
mán megent kár a borsóéztok, ehhh, DonKIHótte is megirigyelne tikteket :D
@Fabius:

egy ilyen mordorminimum enciklikát Gabriel felé is kibocsáthatnál, mely szerint a hatodik hsz után

1) nem kellene rátérni a zsidózásra
2) mellőzze a náciistenítéseket
3) 24 óra alatt, maximum 2000 karakter terjedelemben másolhat be szöveget, és 10-nél több linket nem tehet be.

Persze szabadság van meg demokrácia, úgyhogy vonat, küllő, kalapács
@jaegtoer: en nem is ertem, miert nem tahotlanitjatok siman?:-)

nalam permanent ott van a ficko, mikor idonkent visszanezek es ujra elokerul, megy a listara ujra.

pont ezert csinalja amugy:-)

provokal, megfigyel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az látszik, hogy a nem a Mercinél dolgozol. Ott ugyanis nem lenne rá módod, hogy:
1/ munkaidőben,
2/ közpénzen, az adófizetők pénzén nyomasd az undormányt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én nem reklamálok, csak halkan megjegyeztem, hogy lehet "lázadozni", csak nem érdemes. ugyanis a dzsobbik SEM tud/akar/mer változtatni a bérpolitikán. ez nem engem minősít, hanem a hőbörgőket!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát, ezt azért nem mondanám az evolúció elméletről.
Azért várhattatok volna ezzel a poszttal pár napot, pl amíg kiderül hogy teljesen újraválasztanak minden vezetőt alsóbb szinteken is, és nem lesz frakcióvezető Mesterházy, és akkor talán nem ültök fel a szopórollerra
süti beállítások módosítása