Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "„Ez azt mutatja, hogyha normálisan viselkedik egy polgármester, és nem a különbözőségeket keresi ... (2024.04.18. 18:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.27. 09:23 Fabius

Az MSZP én vagyok!

Drága Feleim, kedves barátaim, küldöttek, minden terembéli naplopó és Ildikó néni!

 

Temetni jöttetek engem és nem dicsérni! Igazatok is van, higgyétek el megértelek benneteket, a magatok együgyűen egyszerű, szerény módján engem okoltok a választási kudarcokért. Nem vétek ez, nem rovom föl nektek, tényleg. Ha a helyetekben lennék én is bizonyára utálnám ezt az egészet, és remek alkalmat látnék Szanyi pártelnök úr megbuktatására. Csakhogy ehhez Tibusznak meg kellett volna vernie engem az elnökválasztó bulin, én meg nem azért szenvedek itt 2010 óta, hogy ez bárkinek is összejöhessen. Na mindegy.

A lényeg drágáim, úgy mondtam le, hogy azért könnyű dolgotok ne legyen.

Naná, mire számítottatok? Az elmúlt öt évben én annyit szoptam, hogy mára bármikor erőlködés nélkül szegfű alakú vérhólyagot szívok a rinocérosz seggére, és a szirmok fodrozottságát meg a színmélységet is szabályozni tudom. Ti meg most azt hiszitek elegáns leszek és félreállok csak azért, mert kétharmaddal nyert az Orbán ógyét, és szétgyaláztak minket a hétvégén? Nem én csináltam ebből a pártból progresszív erőt?! Mi? Hogy a progresszivitásunk a lejtőn gyorsulásban manifesztálódik? De legalább valami működik!!!

Most bezzeg okos mindenki...Ildi nénnye tegnap már egyenesen aszonta, úgy kéne nekünk egy ernyőszervezet, mint európai parlamentnek dajcstomi szegfűszagú klónja. Szerinte most kéne, mikor a Bajnaiét sikerrel szétbasztuk és a parlamenti székekben mérhető hasznát ennek bezsebeltük. Mert ha választást nem is, székmatekot nyertem, pubik! Ez már smafu? Az semmi, hogy most kiderült, egyharmad - egyharmad - egyharmad erővel voltunk az összefogásban, de csak nekünk lett frakciónk?! Ez már semmi, zéró, nulla, ti hálátlanok! Szerintetek csak a választási győzelem eredmény, a szövetségesek sikeres átbaszása és elveszejtése meg nem számít teljesítmények!

Na, akkor most akkor megtanuljátok milyen az, ha kézfejemen kidudorodnak az erek a székem markolásától!

Én leszek az emszpé Torgyánja, akit nem váltogattok csak úgy lefelé. Tudom, feladtam a leckét és agyaltok, hogy úszhatnátok meg a hónapokig tartó pártszervezet kasztingokat, a nyomasztó és fárasztó, ráadásul kétes kimenetelű úgynevezett megújulást. Ráadásul a frakciót megtartom magamnak mindenképpen, nektek és az utódomnak meg sok sikert, jusson csak eszetekbe mire ment Gyurcsány mikor legutóbb a pártvezetés ellenére voltam frakcióvezető. Megvan? Akkor jó, akkor mindent tudtok, átgondolhatjátok elfogadjátok-e az elnökség és az én lemondásomat.

Csókpuszi.

 

 

424 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr866212988

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szocialista Párt, élt 25 évet 2014.05.27. 21:03:36

- Feri, olyan jó neked, be kell valljam irigyellek! Azt gondoltam, úgy kerülök be a történelemkönyvekbe, mint aki legyőzte Orbán Viktort, erre...- Ugyan, Attila! Szerintem ez a bekerülés egyáltalán nem kizárt!- Tényleg így gondolod?- Hogyne, ki ne tudn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jaegtoer: jaja, ahol Jézus a párthus herczeg :-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Remek tanfolyam egy izraeli tábornok fiától.

youtu.be/-IVKoUcclYo

Itt pedig egy másik igazán tanulságos, szintén egy illetékestől.

youtu.be/HFj1KbwMe_g
@Rodeo36:

"még nem vagy rendben valami idáig ...ik "

Csapataim harcban állnak. nem tudom ki az ellenség, de nekik annyi. és ne próbálj engem demoralizálni. én magam vagyok az IGE. Ilyenkor Pünkösd felé féluton meg pláne. Imádkozzál és dolgozzál! Ihacc is, ha az jobban megy!:)
@vitéž munkášőr:
te mindíg elszólod magad...én cizellált akartam maradni erre te...

dehát az ígazság előbúvik a fű alól is

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Ahogy korábban írtam vala nyilván amerikai zsoldosok, CIA-, és FBI-ügynökök lehetnek Ukrajnában, az nem baj! Sőt, egyes hírek szerint izraeli ügynökök és arab terroristák is jelen vannak már, az se idegen beavatkozás. De, ha csak a gyanú felmerül, hogy az oroszok bármit tesznek az övéikért... :( Valóban ez már a világvége és a demokrácia halála.
@vitéž munkášőr:

ez nem tréfadolog kérem. Maga itt viccelődik, az mszp romokban, miközben Attila az mszp ustora újra de Artagnan-nak maszkírozta magát, hogy lássuk mekkora ártány.
@jaegtoer:
na zívás a zme ggy romcájsz szódával és jéggel attól jobban csúszik...mikor már nem vitázom akkor győzött a jobbik(??????????)

te meg hallgass a bölcsebbre amikor ilyened van akkó nem kell kihúzni benne kell hagyni és akkó ...más

a zisgo ndh ogy a monoteizmus 3 istenéből hogyan lehet 12 őt csinálni és utána elosztani őket 24 felé...erre még a te ollóg Iá sem tudoot semm itt semm ott

szóval izzaggyál az mindenképpen használ mert ott az is ki tud gyünni ami máshol nem

brühüyyy
@Rodeo36: Te figy, ez az arc is a Kelet-ukrajnai rohadt szakadár terroristákról beszél ugye? :)

youtu.be/pr1ei2rB7J0
@jaegtoer:
e za gyógy ullás gyele

brühüyyy
@Rodeo36:

Ja, hát köztünk szólva a Bibliában elég sok minden van... ha érted, hogy értem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nézd, azt a képsorozatot amit küldtél azt nyugodtan néztem a halottak nem beszélnek de amikor megláttam azt a palesztín kisfiút aki bepisilt amint megragadták akkor nem tudtam visszagyűrni a könnyeimet

brühüyyy
@jaegtoer: ó, pičku mater, még nem láttam a punciszájú retroszőrzetét - de a gurmai is fincsi lenne szakáll-lal: komcsita néni rulez
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nézd, az, hogy a többség elküld a picsába, az vérmérséklet kérdése, én alapvetően egy nyugodt marha vagyok, de most bizsergést érzek az erőben... szóval te ezt a láthatóan szar propaganda trágyát valódinak véled? Süt róla a gagyitás, Goebbels a stábját egy ilyen szarért oda küldte volna, ami tuggyukhogynemislétezett.

Anyázás és picsázás nélkül: komolyan hiteles neked ez az izé?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
na akkor most ezzel -egy időre- lezárhattyuk a témát

nem akarok semmilyen kisfiúkat bepisilve látni katonák karmaiban

brühüyyy
@Rodeo36:

"a zisgo ndh ogy a monoteizmus 3 istenéből hogyan lehet 12 őt csinálni és utána elosztani őket 24 felé...erre még a te ollóg Iá sem tudoot semm itt semm ott"

nem hagyom magam összezavarni: az én ollóm jól fog, és lepereg rólam eme bolond beszéd, Egy az Isten egy az Ige, egy a Hit. nem olyan bonyolult ez, annyi az egész hogy a meggyes pite receptjét nem keverem a pörköltével. Főként nem a madártejjel, a három halról nem szólva, meg a miseborral.
@Knósszosz:
nem akartam közbeszólni, de neked is ajánlom azt amit Fűegérnek és a többieknek az Ótestamentumból

ott parancsot ád az Ür mindenek istene, hogy gyűrje maga alá az összes többi népet mert ő -ha betartya az Ür parancsolattyát- mindenek uraává válik a Földön és ez oldalakon át részletezve

ezt teljesítette kisheródes amikor a saját népének pólyásait kardélre hányatta mert az egyik valószínű trónkövetelő a Nagy Heródes egész népeket semmisített meg ugyanezen parancs alapján

brühüyyy
@Rodeo36: csodálkozom, hogy Számodra nem volt még ismert az a felvétel... hozzáteszem, hogy nekem a tolókocsis Jaszin sejk kitorpedózása sem volt éppen tetsző...
@Rodeo36:
Kösz... de ezekből a nagyokból elegem van, az okom is megvan rá... tán sejlik??
ha nagy - meghasz - , akkor Alexandrosz. Meg egy szerv, ami az ő Bukephaloszáé volt és mostanság lóháton kereszténykedik bevonulások alkalmával Erdélyben és szárazon tartja a lőport. Persze utóbbi csak elrettentő példaként, a kurnyák ..nyát!
@Knósszosz: a hitelességével nincsen gond, csak azzal, hogy ignáczék más véres faszával verik a tamtamot - ráadásul úgy, hogyha lehetőségük nyílna rá ugyanezt művelnék :-(
@jaegtoer:
ajánlom figyemedbe Santa Barbará-t aki a syncretizmus szerint Changó a győzhetetlen bozótharcos, és Yemayá-t valamint Oshún, Orula, Olofi és mindenekfölött Obbatalá

és Eléggua

brühüyyy
@Knósszosz: Melyik szerinted a gagyi? Az amit löknek a tévéműsorban a gyerekeknek, esetleg amikor a kölkök az izraeli bombákra rajzolják az üziket? Netán az amerikai Rachel Corrie akin átment a buldózer, amikor a testével védett egy házat a lerombolástól? Gagyiságokat mondana el az izraeli tábornok fia, vagy ezek a new yorki rabbik?

www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0#t=1409
@vitéž munkášőr:
Nem tudom... nekem olyan MLM-es hurrá izének tűnik, ahol minden tutifasza, csak mindenki át van babbababba... nem tudok szabadulni az érzéstől.
Közeleg a Tél. A Mások, akik a Falon túl élnek, már fenyegetik Roxfortot, ahol a Kiválasztott Harry Zion védelmében útra kel, hogy felkeresse a Szent Windows 8.1-t. Ehhez társaival Winnetou-val és Pocahontas-szal át kell vágniuk Középföldén, miközben vad komcsihai harcosok üldözik őket. De Jack Sparrow segítségével eljutnak az Endorra. Ahol a 600 Yeti társaságában legyőzik Papatine-t, és elhozzák a békét a Pogopogo szigetekre, Füllig Jimmy királyságával. Aztán boldogan adóznak, míg bele nem halnak.

No most hogy jön ez ide, vagy bárhova, azt a tököm sem tudja. Meg hogy mi a mese tanulsága. De hogy a zsidók kibaszottul benne vannak, az héccentség. Kiválasztott??? Zion??? Yeeti??? Tuti világuralmi zsidó összeesküvés. Gábrish, szerinted?
@vitéž munkášőr:
Szorítkozzunk a videóra; nekem igen is a hitelességével van gondom.
Szerinted azt amit a kölkök mondanak igen nagy lelkesedéssel, az őszintén jön belőlük? Lófaszt!
Annyira hiteles kébé, mint Kim halála után a zokogás Észak Koreában.

Ilyen mondatokra nem tapsolnak széles mosollyal gyerekek, süket szar az egész, összevágva és plüssmackókkal meg kóser mekdonáldsszal honorálva, dupla sültkrumplival és kólával.
@Knósszosz:
ezt nézd végig

www.pinterest.com/soelm69/orishas/

tuggy valamit rólam ennek kapcsán

de ezt mindenkefölött

valedoamanhecerpropria.blogspot.ca/2011/07/significado-obatala-obatala-sm-ioruba.html

én már tudom

brühüyyy

és semmitől sem félek
@Rodeo36:

Akkor ne nézz palesztin propagandafotókat... meg Iránba se nagyon menjél, mert ott időnként a felnőtt férfiak is elsírják magukat...

Részemről zárhatjuk a témát.
@Knósszosz: ja, bocsesz, én nem nézegetem Gábris linkjeit (csak tudnám hová gyűjtögeti őket, hogy így a mellényzsebéből rángatja ki egyfolytában) - a bepisilt kisgyerekre gondoltam, mert az egy híres fotó...
Ennek ugyan semmi köze az MSZP-hez, de micsoda hülyeség:

index.hu/belfold/2014/05/27/lazar_titkolozik_hogy_hol_szallt_meg_2_millioert/

" Ez azt jelenti, hogy Lázár és társának szállása átlagosan közel 250 ezer forintba kerülhetett éjszakánként. Az nem tudni, hogy a ki kísérte el külföldi útjain Lázár Jánost, csak annyit, hogy az utazásokon minden esetben „közszolgálati alkalmazottak“ vettek részt."

Hát ki lehetett az a szerencsés, aki elkisérte Lázárt? Talán kérdezzük meg Lázárnét. (Hátha nem tudta eddig :))
@Rodeo36:
Ezt majd a fészekbe, mert...
Sok a dolgom, sütöm a csirkét és egyéb dolgom is van. Szóval emésztés utána...:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az például megérne egy misét, hogy pl a palesztin területeken miket nyomnak a gyerekeknek...
@vitéž munkášőr:
Persze, az rendben(..?..), én másról beszéltem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egyszer láttam egy fotót, valamelyik nyugati lap fényképe volt,amelyen NDK-s kisgyerekek voltak csikos ruhában drótkerités mögött. A felirat valami olyasmi volt,hogy az NDK-ban börtönben tartják a kisdedeket. A kép amúgy egy ovoda keritése mellett készült, egyenruhás kicsik lógtak a keritésen és bámulták a fotóst.

A kommunikáció - úgy is mint connecting people - korában minden fényképet és videót kurva nagy fenntartással kell kezelni. Qui podest?
@Knósszosz: egyébként igen, az ilyesmit a végletekig utálom, akárki csinálja velük és akármilyen jelmezbe bújtatja őket:

www.nocaptionneeded.com/wp-content/uploads/2010/03/EPA.png

ennél csak a pedofilia undorítóbb, de nem sokkal
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Akkor ne nézz palesztin propagandafotókat"

Te meg amerikai és izraelieket ne nézz. :)
@simple observer 1.0:
Gy sosem tagadta, hogy a liberális értékek közel állnak hozzá, és sokra tartja őket. (Ennek fényében külön vicces, hogy az azóta a süllyesztőbe került Horn Gábor mit mondott arról az emberről, akit ha támogatnak, és ÉSSZEL, akkor nem lett volna az, ami aztán bekövetkezett...)
Nem tudom, mit kezdenek a lehetőséggel. Bízom benne, hogy normálisak maradnak.
@Bakter:
... és a bádszpenszer is egy köcsög, mert Anulu banánnya köllött nekije...
@vitéž munkášőr:
Aki ilyeneket csinál, annak kazánban a helye... zéró tolerancia és egyéb is amiért elnézést, de muszáj volt kimondanom.
Van amitől elborul... és nincs retorikai finomítás, bocs még egyszer!
@DarthVader:
index.hu/belfold/2014/05/25/ep-valasztas/

azaz a 21 magyar több frakcióban összese n 2%-ot képvisel

brühüyyy

hatalmas dolog
és mennyi sör? meg osztriga?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: írtam, hogy nem nyitogatom a linkjeidet, verstehst du?

még megfertőzöd a gépemet ;-)
@Spániel:

CSak kiegeszitesnek szantam a ti tarsalgasotokhoz, de ugy tunik, igy felrertheto voltam.

Mindket bekezdeseddel egyetertek.

En liberalis vagyok, de toled elteroen ugy gondolom, hogy Mo-n mar SOHA nem lesz liberalis part. Egy ideig pont azert, amit te is irsz. Masreszt viszont azt hiszem, hogy 20-30 ev mulva az europai liberalis partoknak alaposan kapaszkodniuk kell mjad, hogy akkor miket tuzzenek a zaszloikra. Akkorra ugyanis rengeteg celkituzes torvenyi szabalyozast nyer majd, vagy "csak" sztandard resze lesz a szoci partok programjainak (mindez persze foleg Ny-E-ban, ahol meg valamelyest megel direkte LIBERALIS part). Epp ezert melaztam en is azon, hogy erre a taborra ket jelolt palyazik (BG, GYF).

Eloljaroban: a familia "feketebaranya" egy szocibol lett DK-s, ugyhogy jo ralatasom van a helyi dolgokra baloldalon. Elsokezbol van infom arrol, milyen volt Feri eloadasa a volt Gardonyiban, vagy epp a volt Beke mozi elott.

Nem tudom, hiszen politikusnal ez mindig kerdeses, de azt hiszem, hogy joadag szemelyes erzes viszi Gyurcsanyt ezen az uton. A szegenyekkel valoszinuleg nem csak szamitasbol foglalkozna.
A fentiek alapjan emlekszem, hogy pl o JART Cserdiben, rekerestem, de masik politikust nem talaltam, aki oda is elment volna. Raadasul ez a modell illene az o szocialis, de megis ongondoskodasra serkento politikajahoz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem félek, csak leszarom a linkjeidet - ahogy ezt a kettőt is :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hozzáteszem, kétlem azt, hogy újat tudnál nekem mutatni - borítékolom azt is, hogy jóval azelőtt már mélyen beleástam magam ebbe a témába, mielőtt a faszpumpás czimboráid elkezdték csöpögtetni az ignácz "köztudatba"...
@vitéž munkášőr: Ma is nyugodtan fogok aludni, köcce. :)
@Rodeo36: "arról a magyar szabadságharcról beszélsz amelyben az összes környező népet le akarták igázni és gyarmattá tenni a magyar felsőbbrendűség nevében?"
Bár nem volt ott de mintha úgy lett volna hogy a sógorok az összes környező népet fellázították a magyarok ellen, mivel ismerték az "oszd meg és uralkodj" idézetet, a hogyan nyomj el népeket cím könyv címlapjáról.
Az meg külön undorító hogy az sógorok seregeit gond nélkül szarrá vertük volna ha mocskos muszka nem segít be nekik.
Külön gratulálok neked is mint magyargyűlölőnek, hogy ez neked ezek szerint tetszett:
"A 2. balázsfalvi gyűlés után megindult a román csapatok felfegyverezése, melynek célja az erdélyi magyar lakosság megfélemlítése volt. Azonban a román csapatok szabályos irtóhadjáratba kezdtek a katonailag védtelen magyar települések ellen. Avram Iancu, mint a felkelő románok vezetője, 1848 októberében kisebb, megfélemlítő hadjáratokba kezdett Erdélyben a magyarok ellen. Az egyik legnagyobb visszhangot keltő román akció a zalatnai mészárlás volt. Avram Iancu egyik felkelő társa, Petru Dobra vezette a román csapatokat, akik 700 fegyvertelen nemzetőrt, asszonyt és gyereket, miközben aludtak, a preszákai mezőn lemészároltak. Október közepétől november közepéig tucatnyi magyar település lakosságát mészárolták le a felkelő románok. 1849. január 8-án Ioan Axente Sever, aki Avram Iancu prefektusa volt, bevonult a védtelen Nagyenyedre és a kb. 8000-9000 főnyi felkelő csapata feldúlta a várost és mintegy 900 embert válogatott kegyetlenségek közepette lemészárolt. Néhány nap leforgása alatt a román felkelők Hariban, Nagylakon, Borosbenedeken és Járán újabb magyarellenes mészárlásokat végeztek. A román felkelők azonban 1849 tavaszán visszaszorultak a hegyekbe Bem József győzelmeinek eredményeképpen, a mészárlások abbamaradtak, kisebb hadjáratokat azonban továbbra is vezettek, egy ilyen román–magyar összecsapásban esett el a márciusi ifjak egyike is, Vasvári Pál.

1848 októberében, novemberében a magyar települések elpusztítása hasonló forgatókönyv alapján zajlott le: a felkelők előbb fenyegetésekkel, majd ígéretekkel fegyverletételre bírták a lakosokat, majd legyilkolták őket. A magyarok a városokban semmilyen fegyveres erővel nem rendelkeztek, legyilkolásukat nem magyarázhatták biztonsági szempontok. Népirtásról kell beszélnünk ezekben az esetekben. Avram Iancut a magyar forradalom leverése után nem vonták felelősségre a mészárlások vezetése, szervezése miatt."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mocskos muszka geci, mi a kurva anyádért zsidózol?
Jelenleg ezért fizet putyin atyuskád?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azt áruld már el miért gyűlölitek ennyire a magyart?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kihagytam...

Kinarol nekem is hasonlo a velemenyem.
En a vezetesrol is sokat elarul, hogy fektetik a tengernyi penzt barmibe, barmely orszagnak adnak, csak epp a NEP ne kapjon belole.

Nyilvan nekik nem erdekuk nagyon fingatni az USAt, de azert a 8%-os reszesedesuk nominalisan eleg nagy ertek (tobb, mint 1.3 trillio dollar) ahhoz, hogy komoly rahatassal lehessenek a yenkikre.
@közrabszolga: Gondolom mert én is beépített MOSZAD ügynök vagyok.:) Egy kis külföldi meló nem érdekel esetleg a közmunka helyett?
@Rodeo36: ja, igazad van... az anyját is megcsinálhatja mn
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nofene, kis geczi is tudsz lenni - lám-lám, @közrabszolga fórumtárs milyen hatékonyan kapargatja az álarcodat :-)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én tudom, én tudom a megfejtést!... a bárcabitorló kurva anyád!... na, mit nyertem?...
Ha esetleg érdekel valakit

"Orbán Mercedese" - a gyárban dolgozó olvasónk leírja, aminek titokban tartásáért mindent megtesz a vezetőség

tinyurl.hu/5pvd/
@Sir Bates dö Hól: Két hetes ukrajnai nyaralást, közrabszolga kollégával. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na, ez például érdekel, úgyhogy meg is nyitom - de ha valami faszság, akkor felrúglak a Holdra
Komolyan nem értem ezt.
Nem kell szeretni az usa politikáját. Lehet gyűlölni is. Ettől még lehet az ember demokrata. Ugyanez a helyzet izraellel, s a cionizmussal kapcsolatban. Viszont, aki putyinnak, asszadnak, a jelenlegi iráni vezetésnek, etc. tapsol (mindegy milyen okból) az nem demokrata. S így megbaszhatja a kurva anyját.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hehehe, figyelem! álcázott kuruc.info link

te kis cseles
@vitéž munkášőr: Hihihi. :)

Állítólag nagyon el akarják kapni Merciék a szivárogtatót. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, te retardált gyökér!... az én hazámnak és az én népemnek/nemzetemnek az az érdeke, hogy a moszkovita birodalom minél távolabb legyen a határaitól, s semmi befolyása ne legyen az életére... te meg egy hazaáruló kis patkány vagy, mindennek a legalja... remélem egyszer elmondod ezt egy valódi széljobber társaságban is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem megnyugtatásképp, de a gotthárdi Opelnél ugyanez a helyzet. úgyhogy most szivárogtattam - nekem már lehet, mert most pár kilométerrel arrébb 6x annyit keresek :-)
@Sir Bates dö Hól: Kár, hogy nem igazán lehet már téged komolyan venni.
@vitéž munkášőr: Végre egy jó hír. Egyszer mesélj majd róla. :)
Napi aktuális

Újabb jel, amiről a Szabad Nép méltó utódja, az Új ember néven futó Ősember s a Magyar Kurír nem fog beszámolni...
Miközben a biztonságiak gyűrűjétől körülvéve, két szobával arrébb, a kolostorban a TV-sek előtt pózoló Bergoglio-Ferencet védték, aki soha nem látott virágkorról, békéről hablatyolt, a Sion-hegyi Nagyboldogasszony templomban gyújtogatás történt, amire még sohasem volt példa Izrael Állam megalakulása óta.

Szimbolikus... A Születés Temploma és a Mennybemenetel tempLoma ...
Cionista zsidók elégették az imakönyveket, az evangéliumoskönyvet, kereszteket, ordibáltak, és a zsidó rendőrség semmit sem csinált...
A balliberális Spiegelnek is ez már sok volt...

A német ferences atya azt nyilatkozta, önként jött ide tíz éve. Megszokja, hogy leköpik, szarral bekenik a templomot, Jézust és Máriát gyalázó feliratot festenek a zsidók a templomra, és a zsidó rendőrség semmit sem tesz. Azonban olyan még nem történt, hogy a templomba bemerészkedtek volna... ráadásul miközben pózol a világbékéről és a "vallások közötti dialógusról" Bergoglio-Ferenc alig pár méterre a helyszíntől...

www.spiegel.de/panorama/justiz/brandanschlag-auf-kirche-in-jerusalem-interview-mit-pater-nikodemus-a-972014.html
@simple observer 1.0:
Én egyetértek veled: a DK azzal alapozta meg a mostani sikert, hogy elmentek az utolsó putriba is, és nem menőzni, hanem tényleg segíteni. Mit fröcsögtek rá az ottalvós, meg a munkákba beállós dolgai miatt - erre a sunyi Vona ugyanazt próbálta csinálni.
Én is úgy gondolom, hogy szegények nem egy kipipálandó feladat neki, hanem tényleg segíteni akar - miközben a létező legnormálisabban viseli a saját gazdagságát.
A szakácskönyv - amiért szintén piszkálták - azért született, hogy a befolyó összegből tudjanak kampányolni ... (és nem a mások által írt beszédeit adta ki a saját neve alatt, hogy a lopott pénzt legalizálni tudja, mint a felcsúti lókupec anno. Aki - nem mellesleg - most már erre sem ad.Gátlástalanul, szemérmetlenül lop, és meg sem próbálja titkolni.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem fogod fel, de remélem, hogy a jövő évi "kitörés-túrán" jól elverik az ilyen férgeket... semmi más nem vagytok, csak a szülőföldet eláruló aljanép... eladjátok a hazát... s ez nem demokrata, nem demokrata kérdés...
@Sir Bates dö Hól: Fingod nincs a lényegről, de már ezt is megszokhattuk. Na jó éjt és szép álmokat.:)
@Orica Középföldi:

"Rég jártál itt:))"

:o)
Ugyanezt ígérhetem a jövőre nézvést is. :o)

A hosszú agónia valóban sanszos az Mszp részéről, mert komoly szervezeti, pénzbeli és kapcsolati háttér van mögöttük. (Nagyon halkan jegyzem meg, hogy ha netán tényleg vagyis TÉNYLEG valami megújulásféleséget mutatnának a közeljövőben, akkor akár másképpen is alakulhat ez a történet. De nem hiszek ebben.)

A mostani választás eredményének azért örülök, mert a ellenzéki oldalon a bebetonozott, pontosabban annak hitt, és ezt sulykolt erőviszonyokról kiderült a valóság, és ez esélyt ad (majd valamikor...) arra, hogy más kormányzásra esélyes (horribile dictu: ALKALMAS!) alternatíva is kialakulhasson Magyarországon, mint a "Tisztakezűmaffidesz" és a "Nemrasszistaqrvanagyhazafik".
@közrabszolga:
addig facsarod amíg a szar is kigyün...mijazamagyar? eszikevagyisszák?

gyalázatos áruló fajta annyát apját elárúlja 20 fillérért

kurva annyát

brühüyyy

már végre megtanulhatnád a történelmet

cde nem muszáj csak nem ziziegj hülyeségeket és ilyen hosszan még jó hogy nem olvastam el

brühüyyy
@Rodeo36: OK, OK!!! csak kíváncsi voltam, hogy ugyanazt láttyuk. de igen!

szóval, az alkotákolmány bírósága előtt a takarék píz lehetősége.
meg is lesz.
@Csaknézek...:

Egyébként egy korábbi posztra reflektálva: az életfogytiglan általános jelenség Magyarországon.

Aki itt él, azok többsége alanyi jogon élefogytos szopórolleren nyomathatja végig az életét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te figyu már több mint egy éves a cikk. aki írta, az nagyobb aljasságokra is képes, mert amit összehordott, az 2-3 mondatban összefoglalható, de neked dzsobbikosnak 2 szóban:
büdösgecikarvajtőkés tuggyukki!!
figyelj, arról nem tehetek, hogy ilyen sötét, fogatlan tarsolyos bunkókkal vagytok "kibélelve".
de illene elballagni egy olyan helyre is, ahol a valódi termelés zajlik. ott meglátná a kis háborgó, szaros mélymagyar, hogy milyen amikor meghajtják, mint Singer a varrógépet! csak neked! adok 3-4 percet, hogy 280 hegesztési varratot ellenőrizz, ha kell javítsd, majd adminisztráld! ez nem mese kicsi szittya, hanem a véres valóság Stuttgartból! ja és ott nem elég hőbörögni, ott évente megújítod szépen a TÜV vizsgádat, elméleti(természetesen németül), gyakorlati része röntgen biztosra. nem három csavar, baszki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja és ezt a fajtatiszta dojcstól is ELVÁRJÁK.
na ezért tartunk mi itt Németo.-ban, ti meg ott ahol...
ja, és ha az a kibaxott robot nem jól van beállítva, akkor meg tisztelt heg.mérnököt vonják kínpadra, hogy miért lett annyi selejt??
@nincs_itt: igazán nem akarom védeni a szárnyasunkat, de annak a cikknek nagyon is van valóságalapja - az más kérdés, hogy remek propagandaalapot szolgáltat ignáczéknak a "mocskosmultik" ellen... abban viszont tökéletesen egyetértek Veled, hogy kinn köll keccsűni, mint állat - viszont meg is fizetik és ez a nem mindegy
@vitéž munkášőr: figyelj, ott olyan mint az gyűrűk uránál(audi), szóval elvárják a teljesítményt, de syriusi szittyának ez sok! elég lenne 2-3 óra kávé, cigi szünet, meg egy kis hazavihető cuccos. ja meg a minimálbér, de ne baszogassák mán, me' szarik az egészbe!
sok-sok mélymagyarral volt dolgom, ha a 10% volt képes TELJESÍTMÉNYT nyújtani, akkor sokat mondok!
de állandóan ríttak, hogy órabérbe' vagyunk! nem darabba'! én meg elküldtem őket a náthás faszba.
@nincs_itt:
asszem te sikoltoznál ha eljönnél észak amerikába, a nagy hatalmas Magna (német is!) olyan ponthegesztett hidegen (szarúl) sajtolt darabokat láttam, hogy mikor (ez egy állásinterjú volt project engineer-re) megláttam nem mertem megmondani neki, hogy ez a mintadarab selejt...azóta tudom miért olyanok az amerikai kocsik amilyenek, ilyet a Toyota azonnal halálbüntetéssel jutalmaz

brühüyyy
@Rodeo36: láttam csudákat! pont-hegeszteni acélt? hidegen, azért a t. "mérnök" urat húznám ott helyben féltengelybe!
vannak nehézségek az AL-Si ötvözeteknél, amiket egy kis Mg+Mn cuccal is megvadítanak. Némi rézzel, maga a mámor! Pláne ha öntvény is jáccik a környéken, nem csak "húzott" profil.
De magasan krómos acéltot sem eccerű, WIG(óceánon túl TIG)-vel.
@nincs_itt:

ahogy emléxem 42 vagy 60 "kilós" 1,25 mm vagy 1,55 mm -es mélyhúzható galvanizált acél cca 1 négyzetméter felületű mindkét "fél" olyan hoszztartó darab vagy hasonló szerkezeti elem
a WIG, MIG, TIG az bevett szokás de nagyon kedvelik a ponthegesztést mert ha jól van beállítva akkor adja amire kell...de hagyjuk a szakmát...magyarok nem mindenben jók vagy nagyon jó vagy szar és általában arról hírhedtek, hogy összeférhetetlenek

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__
Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2014.05.27. 23:06:01
@Sir Bates dö Hól: Kár, hogy nem igazán lehet már téged komolyan venni.
___"

..., mert te, aztán etalon vagy?!
@közrabszolga:

Höjj.

Van egy modorminimum amit elvárok. A gyerekeket és egymás anyját hagyjuk ki szardobálásból.

Köszönöm!
@nincs_itt: Ne nekem reklamálj nem én dolgozom Kecskeméten. :) Amúgy az jó ha itt is ugyanazt várják el mint nálatok egy dajcstól, kár, hogy a fizu már nem ugyanolyan. Kezdem sajnálni, hogy nem Bajnai nyert. Akkor 2015 januártól már itthon is a német bérek lennének. :)

hvg.hu/gazdasag/20130926_Bajnai_nemet_fizeteseket_iger_2015tol
latom megy a porges a kihelyezett jobbikos ugynok korul:-)
mán megent kár a borsóéztok, ehhh, DonKIHótte is megirigyelne tikteket :D
@Fabius:

egy ilyen mordorminimum enciklikát Gabriel felé is kibocsáthatnál, mely szerint a hatodik hsz után

1) nem kellene rátérni a zsidózásra
2) mellőzze a náciistenítéseket
3) 24 óra alatt, maximum 2000 karakter terjedelemben másolhat be szöveget, és 10-nél több linket nem tehet be.

Persze szabadság van meg demokrácia, úgyhogy vonat, küllő, kalapács
@jaegtoer: en nem is ertem, miert nem tahotlanitjatok siman?:-)

nalam permanent ott van a ficko, mikor idonkent visszanezek es ujra elokerul, megy a listara ujra.

pont ezert csinalja amugy:-)

provokal, megfigyel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az látszik, hogy a nem a Mercinél dolgozol. Ott ugyanis nem lenne rá módod, hogy:
1/ munkaidőben,
2/ közpénzen, az adófizetők pénzén nyomasd az undormányt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én nem reklamálok, csak halkan megjegyeztem, hogy lehet "lázadozni", csak nem érdemes. ugyanis a dzsobbik SEM tud/akar/mer változtatni a bérpolitikán. ez nem engem minősít, hanem a hőbörgőket!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát, ezt azért nem mondanám az evolúció elméletről.
Azért várhattatok volna ezzel a poszttal pár napot, pl amíg kiderül hogy teljesen újraválasztanak minden vezetőt alsóbb szinteken is, és nem lesz frakcióvezető Mesterházy, és akkor talán nem ültök fel a szopórollerra
süti beállítások módosítása