Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.12. 11:37 Fabius

Mesterházy: vakok voltunk mostanáig

Címkék: választás 2014 mszp mesteházy attila botka lászló

A hét kérdése: hogy mondják szocialistául, hogy elbizakodottak és önhittek voltunk? Így: "burokban voltunk, farkasvakságban szenvedtünk". Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali erősödésére még aszontátok, egy mérés nem mérés, lárifári, preferenciatitkolás és fortélyos félelem igazgatás van, Jobbik erősödés meg nincs, szarul mérnek és amúgy is, minden közkutató hótthülye. Most meg az van, jön a választmányi amin meg kell legalább magatoknak magyarázni, hogy lett a Jobbik keleten második erő és mitől reális esély, hogy az EP választáson országosan is másodiknak futnak be. 

mesterházy.jpg

 

Az volt a mondás, hogy a szocik szervezeti előnye az, amitől vezető erőnek kell lennie az összefogásban. Most meg az a mondás, hogy úúúúbazmeg, nem voltunk jelen a kistelepüléseken mert a nagyvároskban kamilláztunk, az ülőfürdőben áztatva a simonság miatt sajgó herét. Az is kiderült viszonylag gyorsan, hogy a Jobbikot levegőnek nézzük, háttal állunk és úgy teszünk, mintha nem léteznének stratégia eléggé nem jött be. Úgy különösen nem, hogy bár a saját tábor a mindenáron mindenkivel összefogást erőltette, az nem esett le, hogy választást nyerni - vagy legalább szorosabb eredményt elérni - ténylegesen nem velük, hanem a rondán üzenet nélkül hagyott bizonytalanok és protestszavazók megszólításával lehetett volna. Az meg elég nehéz, ha mindenkivel összelistázunk akiket ezek se látni se hallani nem akarnak, cserébe csak a kisebbik rosszat, a dehát emezek legalább demokraták mantrát és a víz örüljön, hogy megfürdünk benne hozzáállást tudjuk nyújtani. 

Botka szerint 2014 az MSZP tisztújítás éve, amiben újra kezdődik az MSZP és a baloldal újraépítése. 2010 után megint

Na, én most elkezdtem húzni a strigulát, mert legutóbb annyiszor elmondták ezt a megújulás dolgot, hogy teljesen elvesztettem a fonalat menet közben.  De azt azért láttam sokadmagammal a választási listára nézve, hogy a megújulás jobbára csak annyit jelentett a végére, elemet cseréltetek a múmiákban. Botka szerint úgy lehettek hitelesek, ha csöndben tudomásul veszitek a hibákat és megmutatjátok mennyit tanultatok ezekből. Ezúttal tényleg, mert az mára világos, a 2010-es választási eredményből nem szűrtetek le semmit. Talán befejezitek a választási törvénnyel takarózást - ami tényleg a győztes felé lejt és egyenlőtlenül súlyozza a győztes-vesztesre adott szavazatokat -  de ha sikerült volna ami kurvára nem, akkor éppen ennek a törvénynek köszönhetően most Viktor lenne a pénisz előnytelenebb oldalán. 

800 ezer szavazó, a választók egytizede, csak ennyi kéne! - mondja Botka, mintha ez egy kocsmázással összeszedhető busznyi ember, és nem a baloldali szavazótábor kétharmadát kitevő tömeg lenne. Akiknek ezután kéne valamit nyújtani amit:

a: elhisznek,

b: azonosulni tudnak vele annyira, hogy

c: hajlandóak legalább a fülkéig mozdulni érte. 

Ha azt vesszük, hogy a legutóbbi ingyencsabizás után most a nincs a Csabi kőbe vésvézés van, akkor azért valami elmozdulás már tapasztalható. 

 

384 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr566022141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha jól értettem Mesterházy HVG-s nyilatkozatát, akkor lényegében mindent elkúrtak, amit egyáltalán lehetett.

Ezek után Magyarországon magától értetődik, hogy nem mond le, sőt, újra jelölteti magát.

Remélem, Horváth Csaba lesz majd a főpolgármester jelölt.
Én hétfő óta csak az ATV-t nézem. Hihetetlenül szórakoztató. Az ATV-ben jelenleg uralkodó hangulat leginkább a Bukás című Hitler-filmre emlékeztet. Rémület, félelem és tanácstalanság a műsorvezetők arcán, Havas Henrik részegen üvölt, Kálmán Olga magából kikelve, paprikavörösen hisztizik, a betelefonálók szitkozódnak és kiabálnak, Lovas Zoltán nácizik, Konrád Gyuri és Heller Ági a műsorvezetők legnagyobb megdöbbenésére ott folytatják, ahol abbahagyták, mintha mi sem történt volna.

Nagyon mulatságos.
Mesterházy túl játszotta önmagát. Ha nincs erő elmozdítani, akkor az MSZP egy vakvágánya a politikának.
Az ellenzékben különben dúl a zavarodottság. A hiányzik a töneg nögüle.
Belül meg az elszánás
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

:D :D tényleg az

Bakker ezek nem tanulnak, vakok és süketek, totál homály a baloldali "értelmiség" fejében.

Az LMP és a Jobbik eredménye azt jelenti: nem azt mondták Attikám, hanem hogy menjetek a búsba. Ők is csak azért befutók, mert még nem volt alkalmuk olyan mértékben korrumpálódni, mint azoknak a pártoknak, akik már voltak kormányon.

Egy szánalom az egész. Ady optimista volt ehhez az országhoz.

Egy sz
Már sokszor leírtam, és most utoljára.

A mamutok mellett szocializálódott fiatalok nem fognak megújulni.

Szellemi holdudvar nélkül nem is lehet, márpedig az a szociknak nincs.

Kis képességű vezetővel nem lehet előbbre lépni, pedig MA sajnos az.

Még annyit sem voltak képesek felismerni, hogy aki egyszer sikerre vezet egy kampányt, az másodszorra nem feltétlenül. ( ld. Szekeres 98-as bukott kampánya)

Én Kiss Péter, Burány, Hiller, Oláh győzelmét nem a szocik sikerének tartom. Egészen másnak köszönhető, noha itt a blogon az elmúlt napokban a lebutított népről sok marhaság napvilágot látott.

Részemről, béke poraikra.
ki az a mesterházi?

brühüyyy
Botkának már 2010 óta kellene vezetni az MSZP-t.
Baszdki,csesszétek meg!Miért nem lehetett mondjuk bajnait nagyon előre állítani?
Ő még nekem is valahogy az egyik leghitelesebb.
Jó,sokan nem szeretik de ha ez van,hát egye fene.
Bokros meg ugye a leghitelesebb de a fidesz vele is riogatott annakidején.
@GeoCracker: Látom maga is ott folytatja, ahol korábban elkezdték a műbaloldalon: férgezéssel, döbrögizéssel. Úgy látszik nem olvasta a jelen írást, vagy nem értette meg. Csak tudnám, hogyan tudnak a férgek és Döbrögik kétszer is elsöprő arányban választást nyerni?! Nyilván mert nem ők a férgek, és nem ők a keresztapa Döbrögik. És hol vannak a Ludas Matyik? Elmondom. Vagy börtönben simonkodnak, vagy Bajnainál keresik a libáikat, amik már nem is léteznek, nem úgy, mint a népmesében. Maguk már a káosz- és gyűlöletkeltéshez sem értenek, azt is elqrták. Inkább úgy tűnik, harmadszorra is a maguk valagát verik majd el...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Na ez az, apukám, ami itt senkit nem érdekel... Kishantos? Amikor Kálmán - Schiffer, meg Havas - GFG bunyó van???

Ha most Vitya bejelentené, hogy a győzelem ünnepére levágják az Állatkert összes állatát, és feltálalják Felcsúton a Családnak, megmondjam, mi lenne? Semmi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De.Odamenne a gyurcsány tiltakozni.3 tüntető,5 riporter,10 ellentüntető.
ITT Senki nem nyert volna ez ellen a gépezet ellen,még egy Gandhi sem,) Tragikus Nemzet vagyunk? Szerintem igen...........
@Orica Középföldi:
Hát ... egyetértek.
Vagyis: lájk

(Kiss Péteren csodálkozom - kampányolt egyáltalán?, ezer éve nem láttam, csak egyszer a hírt, hogy nagyon beteg ... -, Hillert nem tudom hova tenni (akár kedvelhetik is ott, ahol nyert), Oláh (szvsz) megérdemelte, szerintem ő belerakta magát, Burányról megint nincsen fogalmam, nem a véresszájúak közül való, tehát lehet egy kategória Hillerrel.)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Növényi Norbert verse Simonka György fideszes képviselőhöz megvan?
Mert ha nem, akkor még nem láttál eleget ...

hvg.hu/itthon/20140411_Novenyi_Norbert_verset_irt_egy_fideszesne
@Hohenstaufen: Mondanám, hogy olvasson már vissza kicsit azon a blogon, de eszembe sincs ilyen merényletre a felfogóképessége ellen.

Azért figyelmébe ajánlom azt a furcsa matematikai fejtörőt, hogy amennyiben ön a szülinapi tortájából a 45%-ot kapja, akkor miként lesz öné a torta többsége. Nem több, mint a többieké egyenként, hanem az egész többsége.

De ilyen fejtörővel sem szeretném lestrapálni tapsolásban elgyengült szemléletét.

Amellyett a fasisztáknak emlékművet emelni, Patyomkin-bazárt átadni, természetvédelmi területeket lerontani, féregség kérdése. nem a baloldalról nézve, hanem általában.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Schiffer műhisztiről beszélne, Gyurcsányt megdobnák Bajnaival, Vicc Tamás megírná, hogy csak irigyek vagyunk a Világviszonylatban Is Kiemelkedő viszonylagos polgári jólétére, Rajcsányi Gellért szerint nem a legszerencsésebb üzenet a struccal töltött varacskos disznó pávával díszítve, Vadai kirakná, Szily nem tudná, miért kell ezt csinálni, Örülünkvincent szerint az a baj, hogy itt mindenki gyökér, Lelkylola nem értené, miért terjesztenek ilyen sok hazugságot az állatok, Tótawé szerint dehátabüdöskurvaanyjukat, demosmár tényleg.

Vidéki és Blogger Géza szerint továbbra is jó az irány.

A világítótorony szerint az attól függ.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :))))

De most már irány az ágy.
Viszlát mindenkibe!:))
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Izenem a "baloldali ellenzéki" eftársaknak és megmondóembereknek, nem kell félniük, ugyanis a fityiszes és jobboldalinak mondott eftársaknak szükségük van az ellenzék látszatára. :-(
nem volt kétséges:

444.hu/2014/04/12/nem-tudott-forditani-kunhalmi-agnes-a-fidesz-nyert-pestszentlorincen/

és részemről ennyi, a kölyökgólya sulijában is szívatón van a nép, de nekünk ez kell...

Hoffmann Rózsa még utoljára megszívatja a diákokat

erdelyip
április 11., péntek 21:40
oktatás
232 1064

A választások után három nappal került ki az államilag támogatott tankönyvlista. Az egyik ajánlott mű Hitler munkásságának viszonylag újszerű értelmézését adja.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F04%2F11%2Fhoffmann-rozsa-meg-utoljara-megszivatja-a-diakokat%2F
mijjen qva unalmas ez a politika

majd akkor szójjatok amikor
fellógattyátok a köpcöst a csuti stadion kezdőkörében...
na az egy jó kezdés lesz...
éljen soká a kedves vezető és a 2/3-ja:

A második legszorosabb választókerületben nem volt fordítás

A fideszes László Tamás nyert a XV. kerületben. Megszámolják az eddig hiányzó szavazatokat, eldől, lesz-e Fidesz-kétharmad.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F04%2F12%2Fma_eldol_lesz-e_ketharmada_a_fidesznek%2F
@Hohenstaufen: "kétszer is elsöprő arányban választást nyerni?!"

Khmm. Fejér megye 5 körzetében az eredmény a következő volt (%)

Nem szavazott, vagy érvénytelenül szavazott 39,34
fityisz 27,79
böszmefogás 14,1
jobbklikk 13,3
lehetettvolnamás 2,81
snecik 26 "kispárt" 2,56

Ha a távolmaradók utáni helyek a parlamentben üresen maradnának (vagy véletlenszerűen kisorsolnák a Marinéniket a helyükre), a fityisz és díszletei (maszop, nemgyütt, jobbklikk, lömpöpé...) együtt tennének ki sacc 40 %-ot az ogy-ben.

Na ez lenne elsöprő és EZ lenne igazságos!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez a valódi tragédia, ez a történelemkönyv...
úgy látszik a judeobolsik egy párhuzamos valóságban élnek.ehhez vannak szokva.amikor meg jön a kőkemény valóság sületlenséget brekegnek ezerrel.ok lányok talán az EU és az önkormányzati választás visszahúz benneteket a valóság talajára.persze nem fog és ez a magyarok érdeke.töketlenkedjetek még vagy húsz évig.szánalom balfaszok
@Sir Bates dö Hól: általános iskola jövő évre szarkeverése, még nem tisztázódott bennem, és inkább nem írok semmit, de kibaszottul el vagyok keseredve, mert ami már most is megy, az hihetetlen, istent játszanak gyerekekkel, a "dicső" politikusok és a seggnyaló tanárok...
@Sir Bates dö Hól: Bocsi, a tények makacs dolgok. Pl. amit a kommunisták magyarországi pártjáról ír, az történetesen igaz. A 18 internacionalistafi (mert hazafinak azért nem mondanám őket, mai szóval bolsikollaboránsnak lehetne őket nevezni) alapító atyából 17 történetesen zsidó vallású, vagy származású volt. :-(

Az a tragédia, ami viszont kimaradt a történelemkönyvből. Hogy ebből nem következik hogy a zsidók, vagy bármely vallási etnikai csoport úgy általában bármiért is felelős lehet, hogy emiatt kirekesztünk, hátrányosan megkülönböztetünk, akár csak szóban is embereket, hogy az helyes lenne. Na hogy ez kimaradt, az a baj.
Magyarkuti Barna
55 perce
Nem jutottak ki a versenyre a diákok, mert a Klebelsberg központnál két hét elintézni egy költségtérítést
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szombati napon, suliban történő osztályfőnök búcsúztatás (délelőtti bográcsolás) lehetetlen. :(
Hiába támogatja a tagiskola igazgatója, önzetlenül segítene a gondnok, engedélyezi a diri, kell a tankerületi felügyelő hozzájárulása, de ő a diri számára elérhetetlen. Ha mégis, kell a KLIK engedélye is. Na, ők meg abszolute elérhetetlenek.

Hurrá, központosítás!
@Evezős: Akármennyire is leszerepelt ez az MSZP, mégis csak azt látom, hogy az agyonszidott régi arcok nyertek.Volt egy 2010-ben nagyon megbukott párt, amelyik vezetőségét megváltoztatták, de az újak semmit sem hoznak.Most olvasom, hogy Kunhalmi is vesztett, megmaradt a 2/3-ad.Az a kép ugrik be az MSZP-ről, hogy egy vihar nagyon megtépáz egy gyümölcsfát, majd a gazda annyira visszametszi, hogy elintézi a még megmaradt termő ágakat.Lehet, hogy egyszer termőre fordul, de lehet, hogy végleg kiszárad.Az MSZP kb ezt a képet mutatja..
Hát igen, ez egy korrekt írás.
Én is kíváncsi vagyok, hogy tanul-e a baloldal.
Botka szerintem az önkormányzati választások után bejelentkezik majd az elnöki pozítcióért.

Tegnap leírtam már itt, hogy sok rég arcnak nem érdeke a megújulás, mert akkor ők mennek a kukába. Ezt kell felismerni.
De ez a nem értettük az embereket duma nagyon vicces. Basszus itt élnek ők is...
És el akarták hitetni itt mindenki fél, azért ilyenek a mérések. Persze lehetett tudni senki nem fél itt, kivéve aki hagyta magát Gyurcsány és Bolgár úr által megdumálni erről.
Az más kérdés , hogy a ballib oldal radikális része már is kész az új magyarázattal, az emberek a fülkében is féltek:)) Úgy remegtek, hogy a jobbikra húzták az x-et ??:)
Azt is látom a szembe nézés helyett próbálnak azon lovagolni, hogy a fidesz mennyi szavazatot veszített.
A 2010 es választás kiugró volt, akkor rengeteg nem fidesz-es is oda szavazott. És mivel szar helyzetben volt az ország teljesen normális a lemorzsálódás.
A választási rendszer kedvezett most a fidesznek ezt aláírom.
DE maga ez a rendszer szerintem sokkal jobb.
Azért van 2/3 ada a fidesznek, mert elvitték az egyéni kerületeket. Ez a rendszer a választást afelé tolta el, hogy a kerületeknek sokkal nagyobb lett a fontosságuk. Ami szerintem azért jó, mert az emberek a bőrükön érzik, hogy ki milyen polgármester stb., és ez alapján döntenek.
Minek kerüljön be listáról vagy 200 képviselő, akik aztán újságot olvasnak meg be sem járnak.
helyi szinten kell megmutatni az embereknek sokkal komolyabban, mit tudnak kínálni, és ez szerintem sokkal gyakorlatiasabb irányba tolja el a politikát.
A kampányról meg annyit, hogy azzal, hogy a jobbik akinek tényleg nincsen médiája gyakorlatilag és mindkét oldal ellenzi, nos így tudott több helyen második lenni, mint az összefogás. Illetve az LMP a nulláról szintén média nélkül tudott bekerülni. Ezek mind azt mutatják, hogy nem igazán értelmes kifogások, amiket próbálnának sulykolni a ballib oldalon.
És tényleg az durva, hogy pont múltkor hallgattam Bolgár urat, és csomó betelefonáló abszolút korrekten és jól látta a vereség okát, mire Bolgár úr megpróbálta elmagyarázni neki, hogy nem ezek az okok, hanem kizárólag az ármány és csalás.
Úgy látom a ballib oldal egy része a saját választóit is hülyének nézi.
Na most amíg ezektől meg nem szabadulnak, addig igazi változás nem lesz.
illetve az LMP szerintem tovább fog erősödni és ez kényszerítheti az mszp-t is.
És persze, ha van egy ki eszük a DK-val többet nem fognak össze. Mert erre a fajta radikalizmusra nem vevők az emberek! Erre megint csak kitűnő példa a Jobbik békés, pozitív kampányának eredménye!
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: én ugy látom ön a fidesz szemüvegét elfelejtette levenni kár.
@irógép:

A Jobbiknak semmi más mondanivalója nem volt, mint

1, Unió- és multiellenesség
2, Cigányellenesség ("rend lesz").

Az elsőre ráugrottak a lecsúszottak, a másodikra meg az elmaradott, cigányok lakta vidékek lakói.

Természetesen az nem derült ki, hogy hogyan gondolták pl. a "rendcsinálást".

Hogy mit esznek a Jobbikban a budapesti fiatalok, az rejtély. És egyben kórtünet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha jól értem, egyetlen mandátumon múlik a kétharmad, a választáson indult egy rakat kamupárt hamisított jelöltállítói ívekkel, a levélben szavazó külhoniak 96%-a állítólag a fideszre szavazott, a külföldön dolgozók meg (már amelyiknek nem lett elege a szopatásból hónapokkal a választások előtt) szintén állítólag a tizede érvénytelenül.

Viktorék már kinn tombolnának a kosúttéren, hogy újraszámolást.
@ephart:

Ezt hány helyre copyzod ma még be, Seggarc?
@ephart: kőkemény valóság? elárulok valamit, neked nagyon fájdalmas lesz az ébredés! úgy látom, leragadtál a merjünk nagyot álmodninál, ezen az oldalon szóltak eleget, merjetek nagyot ébredni... süketek vagytok! iszonyú lesz az ébredés!
@irógép: bár tegnap irtam neked, ide másolom!

magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ) · coub.com/view/bp164b?from_embed=embed 2014.04.11. 13:52:43
@irógép: egy dologra szeretnélek megkérni, gondold át az elmúlt 4 -vet! orbán nevét cseréld ki gyurcsányéra! meg van? kezdheted irni a dicséreteket!

ha nem sikerül, segitek!
gyurcsány elveszi a magéánnyugdij megtakaritást!
gyurcsány épit egy stadiont a kert végébe!
gyurcsány kiossza a haveroknak a trafikokat!
gyurcsány kiossza a szerencsejáték piacot!
gyurcsány csökkenti a munkanélküli segélyt 9 - ről 3 hónapra!
gyurcsány nem hozza nyilvánosságra a putyin bizniszt!
gyurcsány eltörli a közbeszerzési pályázatokat ( ha 1 indú, akkor is érvényes)
gyurcsány nagyon sok pénzt ad a millának, hogy viktort gyalázza!
irat egy választási törvényt magukra szabva, + 1 alkotmányt...
mondva csinált sztorikkal elvitet fideszes politikusokat!
fiatalkori barátja lesz a főbirő!
nagyon jó barátjából az ország eggyik leggazdagabb embere lesz 2 év alatt!
és még sorolhatnám..
neked nem lett drágább semmi! te mindenhol kivágod a fidesz kártyát, oszt jó napot!
neked mi kell hogy kinyiljon a szemed?
rettegünk? én nem, csak tele van a f.szom veled, és a hozzád hasonlókkal!
osztod az észt, hogy van valami szar a bal oldalon, közben, nyeled a fost mert azt viktor adja, és az olyan jó!
@irógép:

Magyarországon egyetlen politikai erő sincs, amely szembe merne nézni az ország valós helyzetével.

Itt húsz éve kizárólag látszatpolitizálás folyik. Hitelből.

A fidesz talán jobban érti a "zátlagmagyar" lelkét (Mesterházynál, aki már az óvodába is a pártközpontból járt, mondjuk nem nehéz), de ahhoz kevesek, hogy ezt a masszát elindítsák valami normális irányba. Ahhoz ők már túl messzire mentek a sötét oldalon. Meg nim is marad rá se idő, se energia ilyen intenzitású lopás mellett.
Ahol nem lehet majd alkoholt fogyasztani:

- diszkókban
- bárokban
- közterületen

Ahol lehet alkoholt fogyasztani:

- kifejezetten az alkoholt bemutató túrák során
- étteremben
- különböző előadások során
- otthoni lakó környezetben, mások zavarása nélkül

magyarokoldala.com/dohanyarut-csak-21-evesen-es-alkoholtilalom-2014-ev-kozepetol/
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Úgy gondolom, végre valahára eljött az az időszak, amikor már valóban semmi szükség az orbán-gyurcsány tengelyek közötti árkok mélyítésének.
(Jégtörő uramnak: egyik sem éri meg azt az erőfeszítést, hogy egy plusz billentyűt nyomjak a nevük elé, ugyanis mindkettő hazát és becsületet eláruló kártékony féreg, Nemecsek nevében pedig erősen kikérem az egy lapon, nem is, az egy blogon vagy interneten említést is )

Visszatérve: a választás véleményem szerint arra volt jó, hogy megmutatta a két fél összességében nem bírja az ország felének támogatottságát.

Négy évet sikerült azzal a talmi vitával eltölteni, hogy ki a jobb. Az elmúlt sok sok év véleményem szerint egyértelműen bebizonyította, hogy ilyen kategória nem létezik, csak a ki a rosszabb kérdésen lehetne elgondolkodni, ha lenne értelme. Nincs.

Szóval: árkok.
Írógép a másik oldalról korrekt elemzést adott, hogyan látta, látja a helyzetet.
Gyakorlatilag betemette azt az árkot, amit imádott Gyurcsányod védelmében nem győzöl villámgyorsan kiásni. Kár ezért. Kár a fölháborodásért, miért is olyan hüle a magyar társadalom, hogy nem érti meg ezt a nagyszerű embert.
Kár a szurkolásáért.

Eljött az ideje a higgadt gondolatoknak, az "egy zászló mind fölött" eszmevilág elásásának.
@Habakuk999:
nem a mai kommentjére reagáltam! nem gyurcsányt védem! az ne akarja azt a látszatot kelteni, hogy árok betemetés, aki nem látja mit művel orbán!
tegnap leirtam, miért! tudod aki a mai napig azt látja, hogy jó az irány, vannak hibák de jók a számok a libsik, elhazudják a sikereket... stb!
viktor nem hitelből! akkor mi a p.csából?
ő azt tudja a szocik elköltötték az imf hitelt!
én meg azt, hogy 1/3 folyó hitel megújitás, 1/3 valuta tartalék, 1/3 viktor hivta le!
higgadt gondolkodás? az milyen? amikor azt látod, hogy szanaszét az ország, és lehet nem az én szemüvegem a jó, de irógépé nagyon homályos!
ő azt veszi észre, hogy szar a baloldal, dehogy az orbán a fost nyomja a kis szájába, azt nem!
2010- ben a liberális oldal tudta büntetni a kormányt a jobb oldal meg tapsikol a még szarabbhoz!
ez a bajom!
ások? nem, probálom, megforditani a gondolat menetét egy egyszerű név cserével!
Olyan felesleges az összefogás szükségszerűségéről vitatkozni, mint a férfiak mellbimbójáról.
Nem volt sok választási lehetőségük.

Kb. annyian igényelték, mint nem. Ha nem jön létre, a választási eredmények mai ismeretében, egyedül a cocik és az LMP jutna be, összességében 20 % körüli eredménnyel, ami a fidesz elsődleges célja volt. A Jobbik is fölényesen hasított volna felettük.
Ezt sikerült megelőzni és amilyen szakadt állapotban van a baloldal, ennek is örülhetnek.
Igaz, így is kétharmad lett, de ez néhány szavazaton múlt csak.

Most a "legnagyobb baloldali pártnak" és társainak lesz ideje és oka elgondolkodni azon, hogy a jövőben elég lesz-e, ha csak a legkisebb rossz elve alapján mennek vagy nem választani a szavazóik.
@vörös meteor: Igazad van. Mesterházynak pedig semmikor semmi esélye nincs. Nekem sajna de igaz, tenyérbe mászó a képe. Magyarul gelyes, ezért nincs bizalmunk feléje.
@tristen2005:

"Ahol nem lehet majd alkoholt fogyasztani:

- bárokban"

Aki ezt igy le tudja írni, az egy fogalmatlan idióta barom.

dictionary.cambridge.org/dictionary/british/bar_1

"Bar: a place where drinks, especially alcoholic drinks, are sold and drunk, or the area in such a place where the person serving the drinks stands: "

Na most ha a bárban nem lehet alkoholt fogyasztani, az nem bár. Lehet salátabár, tejbár, fenetudjamilyen bár, de bár nem.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): szerintem fölösleges foglalkozni a nevekkel.

Itt a jó pl a szocik. Volt névcsere? Volt.
Változott valami? Az égadta világon semmi.

Csak el kéne azon gondolkodni, hogyan is lehetne alulról fölépíteni egy orbánnal versenyképes magyar-európai mozgalmat.

Adott esetben lehetne tanulni Orbántól is. Pl ahogyan megszervezte a saját civiljeit, a polgári köreit, az zseniális , meg kell hagyni.

Nézd meg az ellenzéket, hogyan reagálta le a kudarcot.
Szocik? Majd ősszel megfontoljuk.
Lmp? Mi most kivárjuk, hogy a jónép rájöjjön, mi vagyunk a legjobbak.
DK? Hajrá, megyünk előre a csatába, fújorbán.
Jobbik? Úgysem vagyunk képesek semmire, kivárjuk, hogy a többiek az ölünkbe pottyantják a sült galambot, mint eddig.
Egyedül Bajnai az, aki asszondja, hogy építkezni kell, civilek kellenek,,,a jövőt próbáljuk fölépíteni.
Fodor? Ja ő még politizál?

Nincs kire mutogatni, nincs kit felelőssé tenni.
Nem volt versenyképes alternatíva.
@Habakuk999: te egyébként elolvastad magándemokrata felsorolását? ha el ako azé gáz amit írtál, ha nem ako meg azé.
neked írógép a fasza és demokrata a nem tudom mi? néha nagyon nagy baromságokat nyomsz:)
@Habakuk999: egyetértek az általad megfogalmazott okokkal, lehetőségekkel! igen, egy vadonatúj dolog kell, aki megmarad, megmarad! én. te, mindenki aki szavazhat dönt!
@taga20: nekem mindenki fasza és demokrata, aki hajlandó elgondolkodni a miérteken, próbál kiutat találni, s tovább lép az x jó, y a bunkó gondolatvilágon.

Négy évig játszotta a ballib oldal a sértődött óvodás szerepét.
Az eredményét látjuk.

Gondolod, hogy hasznos lesz még négy évet sértődötten anyázni?
@GeoCracker: Téli Palota elfoglalása!

Akár a török Budát,
Elfoglalták a palotát!
Elkezdődött nagyon,
A csőcselék uralom!
Győzött, új politikus
A lueszes, paralitikus
Vidám szamár I-A
Győzött a perfidia!
Földet néked osztunk!
Termeltél? Eloroztuk!
Elvettük erővel!
Érd be gyökérrel!
A világ így kerek
Hatalmon a gyökerek!
Ez lett az új „múzik”
Pusztuljon a muzsik!
Mert most már,
Győzött a munkás osztály!
@Habakuk999: és az írógép, ephart, géza?
"Adott esetben lehetne tanulni Orbántól is. Pl ahogyan megszervezte a saját civiljeit, a polgári köreit, az zseniális , meg kell hagyni."
hülyék, talpnyalóak és a savazósnyugdíjasok gyülekező helyei! és eszt kéne lemásolni, eszemfaszom:)
esetleg a CÖFföt, szélesgáborral az élen???
ne marháskodj má!
@DarthVader:

Bocsi, ezt benéztem! Nem létezik JUNDOR ÁRPÁD népvédelmi tanácselnök és az Országos Népvédelmi Tanács sem, KITALÁLT SZEMÉLY, illetve HIVATAL akire ...
@taga20: Ephart munkássága nem nagyon ragadott meg, Géza jókat vitatkozik, Írógép pedig mostanában tök jókat ír.

Lehet köpködni, az eredmények valami hülye véletlen és a fideszes ármánykodás miatt ( ugye, tisztességes ballib így véli ) mégis fidesz újbóli kétharmad, ami mellesleg az ország és a mi szégyenünk - nem is akármekkora-.

Felhívnám a figyelmedet arra az aprócska tényre, hogy a fidesz tarolt az egyéni körzetekben, és a jobbik kurva sok helyen második lett.

De tőlem szidd csak nyugodtan a hülyék, talpnyalók ésatöbi gyülekezeteit nyugodtan, ha ez hiányzik a lelki üdvösségedhez.

Az hadd maradjon meg az én egyéni véleményem, hogy ez az üdvösség a struccot és a homokot juttatja eszembe.
@Habakuk999: ha szart szarnak nevezem, ako az nem strucc, hanem világosbeszéd.
"Felhívnám a figyelmedet arra az aprócska tényre, hogy a fidesz tarolt az egyéni körzetekben, és a jobbik kurva sok helyen második lett"
írógép és társai a kibaszott fityeszmantrát nyomják. ha neked ez egy beszélgetés alapja lehet ako nosza. nekem a lakáj tempo nem kö:)
u.i.: írógép haverjai, most szántják be kishantost:(
"Hiába járták le a lábukat az MSZP tagjai és aktivistái a kampányban, a párt, és az Összefogás tagjai..." mondja ez a jóember.
Itt nálunk egyáltalán nem járták le a lábukat! Egy árva plakátot ki nem tettek, kampánynak szinte semmi nyoma nem volt. A jobbik, az már hónapok óta küldözgette az újságjait, a hajrában meg pláne nagyon ott volt. Az összefogástól még az LMP is sokkal-sokkal többet tett, újság kétszer, meglehetősen jók, és jól is hajráztak.
Mondogattam is: "mi van ezekkel, meghaltak?
Biz'isten én csak azért szavaztam rájuk, mert nekem a többi vállalhatatlan, és én kupálom magam a netről.
Na de a Juliskanénik és a Józsibácsik?
Na, arról nem beszélve, amit előadtak Bajnai megjelenése előtt is, utána is.
Feszt marták egymást, érdekes, erre volt elég energiájuk és lehetőségük. Ahogy most is.
Fityesz helyett egymás ellenségei(még csak nem is ellenfelei)voltak. Mit vett le ebből az átlag választó? +, amit a fityesz művelt velük naponta. És nem találtak semmilyen ellenszert.
Aki meg esetleg igen, felvette a kesztyűt, azt folyton gyepálták egyként a szocik, a Pm.
Amint látjuk semmilyen + eredményt nem hozott az összefogás, mert mindvégig kilátszott a lópata.
A szociknak végük van, mint a botnak.
A lendület még viszi őket egy darabig, de amúgy nincs semmijük: se pénz, se posztó. Ülnek a sejhajukon, s azt hiszik az elég is.
Most kaptak egy hatalmas maflást, és meg is érdemlik.
Mit tettek azért, hogy a zemberek többet tudjanak arról, ami történik velük? Semmit, hanem ők is beálltak ígérgetni,...legyen pálinkafőzés, miért is ne, az olyan magyarosch! Gyávák, gyengék, impotensek.
Dejavu, mintha már egyszer megtörtént volna velünk: fityesz bukás után, majd jönnek a nácik.
Ezek meg addig is tépkedhetik egymás haját szálanként.

Botka pedig egy gyáva, gerinctelen sunyivíziló!

Mostanában tényleg nem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok. Undor, szégyen, aggodalom-csak ennyi.
@Habakuk999:

Gordon végre megmondta mit akar, ez is valami. Az önállóságukat támogatom, csakazértis.
@AKIsTUDATLAN: köszönjük emese, ez szép vot:)
kérünk szépen egy ötletet, hogy mivel lehetett vona nyerni, me ez a hiszti nem segít:)
@taga20:

ephart egy beszélő fasz, de Gézát pl egész vitaképesre nevelte Mariann, írógép meg kulturáltan mondja a véleményét. Egyetérteni nem kell velük, de hadd mondják.
@taga20:

Eggyel több szavazat minden választó kerületben mint a fityisznek, máris nyertek, szomszéd!
@tristen2005: haver, te feltaláltad a spanyolviasztot:)))
látom a hétvégén sütögecc:)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

" igen, egy vadonatúj dolog kell, aki megmarad, megmarad! én. te, mindenki aki szavazhat dönt!"

Ezt a mondatot a talpára kell állítani, mert így sültgalambvárás továbbra is.
Ugyanis aki a vadiújat csinálja, az is szavazhat. Lehet, hogy rád vár.
Te mit csinálsz???

Neki lehet állni a helyi szerveződéseknek, és az önkori választásokon rámászni a pártok nyakára, kézbevenni a helyi ügyeket.
Ez másként nem megy.

Már a PM is rájött, meg is hirdették. Alulról, helyben, civilek a jövő.
@vitéz Thapóccay néma bárány: persze mongyák, semmi bajom a hülyékkel:)
de pl. paks rendben van? de pl. cöf rendben van? de pl. a felcsúti stadion rendben van?
nem sorolom, me görcsbe ugrik a kezem:)
érted haver amit beszélek?
@taga20: aszt mindig vágtam, hogy hülye vagy, de hogy ízlésed is van, aszt nem:))
www.napiszar.hu/showPost/Lassan_husvet_
@taga20:
Ennyire nyomi vagy, magaddal csetelsz?
@tristen2005: ja:) most láttam én is. de ne terelj, te bolya:))
@taga20:
A felsoroltak közé rakd be Kishantost is.

A kár mértéke Ács Sándorné, a kishantosi biogazdaság vezetője szerint több mint 100 millió forint. „Most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy az »új bérlők« és a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) mennyire nem tisztelik a földet. Akik ezt képesek voltak ilyen lelkiismeretlenül és szisztematikusan végigcsinálni, azokról nehéz feltételezni, hogy a föld jó gazdái lesznek" – nyilatkozta Rodics Katalin, a Greenpeace kampányfelelőse.

nol.hu/belfold/barbar-pusztitas-es-erodemonstracio-kishantoson-a-kar-100-millio-forint-1456325
@taga20:
A tiéd is kék-rózsaszín?
@AKIsTUDATLAN:

"Botka pedig egy gyáva, gerinctelen sunyivíziló!"

Voltál te már egy nagyváros sikeres polgija fideszes többséggel?
Tudod mennyi idő, energia?
Nem, tehát ne gyávázz légyszi.

Ilyen elfoglaltság mellett választmányt vezetni, egy olyan elnökséggel szemben, mint ami a maszopnak van, dőreség.
Nem is csinál semmit a választmány, de ez cca.15 éve így van.
Ez nem Botka bűne, örökölte.

Igen, fel lehet tenni a kérdést, mi a francnak vállalta el?

Azt gondolom, akik Botkát akarták, ellensúlyként képzelték el.
Le kell vonni a tanulságot, egy seggel két szék nem megy.
Ehhez nincs mit hozzá fűzni!

Miben hiszek?
Az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével:
1. Ion fákylák./Levegő surlódásának legyőzéséhez./
2. Nanoszál tehnológiával./Bemérhetetlenség, lelőhetetlenséghez./
3. Nagy toló erejű hajtóművekkel./Melyek alkalmasak nyolc-tíz g-s gyorsulások biztosításához./Tehát a térugrást már a földi készítésű járművek is tudják biztosítani.

cink.hu/szeles-gabor-visszatert-most-repulo-cseszealjakat-es-t-1562557893
@tristen2005: eszt írtam habának 17,38-kor.
"@Habakuk999: ha szart szarnak nevezem, ako az nem strucc, hanem világosbeszéd.
"Felhívnám a figyelmedet arra az aprócska tényre, hogy a fidesz tarolt az egyéni körzetekben, és a jobbik kurva sok helyen második lett"
írógép és társai a kibaszott fityeszmantrát nyomják. ha neked ez egy beszélgetés alapja lehet ako nosza. nekem a lakáj tempo nem kö:)
u.i.: írógép haverjai, most szántják be kishantost:("
megfelelő?
@Habakuk999:

"Nemecsek nevében pedig erősen kikérem az egy lapon, nem is, az egy blogon vagy interneten említést is )"

elmesiklásaim utolsóinak egyike. és én is lehetek hülye. miazhogynagyonis.
@Orica Középföldi:
habakukra reagáltam igazat adva neki, abban, hogy valami új kell, mert ez sehogy sem működött!
nem a politikából élek, én semmit! nincs ilyen irányú érdeklődésem!
amit megtudtam tenni azt megtettem! olyan embert vittem el szavazni, aki még soha nem szavazott, + társ,+ a nagy fia!! kint melózik nem érinti nagyon a rendszer! tény és való, én is beszállhatnék, időm lenne, de kedvem, és kitartásom, nem hiszem!
én azt tudom tenni, hogy támogatom azt aki nekem szimpatikus, és megtud győzni!
szerzek nekik még szavazókat, nem olyant aki mindig elmegy, hanem aki belesz.rik olyant!
ezt mindenki megteheti!
@Orica Középföldi: ne erőlködj, ez tétényiévát is eküdi a faxba, me nem gyűrte le a fityeszes képviselő testületet.
u.i.:az esztergomiak, a csicska tökéletes megtestesítői:(
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): te má ne igyá többet, me egy kicsit szét vagy szóródva:)
"nem a politikából élek, én semmit!"
de a új nickneved patent:))
@taga20:
Hééé mán… most ne játsszad el a kurvadühösembert az egész szarsággal kapcsolatosan, mert akkor engem is überelned kell – én baromira az vagyok.

Nincs semmi marháskodás... Haba orbánnal kapcsolatban pusztán csak a szervezőkészségére utalt, hogyan kell valakinek a híveit minden szarságra mozgósítani, utcára vinni, birkamenetelni etc… és egyet értek vele, a cáratyuska ezt mesterien tudja és erre nem csak a múlt vasárnap a példa. Nem arról volt szó, hogy akkor legyen ugyanolyan féreg is a baloldal, nem kell követni ebben a fideszt… Abban viszont igen, hogyan köll megszólítani széles rétegeket.

Jó, tudom és kurvára igaz, hogy a rohadtul aránytalan médiatúlsúlyuk meg számos egyéb tényező… de abból kell főzni ami van és azt is lehet finomra, vagy kibaszottul elsózni.
Mesterházyék elsózták. Nem kicsit, nagyon.
@DarthVader: "Hogy mit esznek a Jobbikban a budapesti fiatalok, az rejtély."

Hát ha azt gondolod, hogy csak azt a két pontot amit leírtál, akkor pláne nem fogod soha megérteni. :)
@Knósszosz: drága barátom, avval meg lehet szolitani a széles tömegeket, hogy nem lesz rezsicsökkentés, hogy nem lesz kobászbúl a kerítés:)
@taga20: úgy értettem, nem politizálok párt szinten, nem vagyok önkéntes, stb! és azért nem rám vár ez a feladat, mert nem vagyok kitartó, + nincs ilyen irányú karrier vágyam! tehát semmit nem teszek, hogy legyen valami új!
A plakátok (Csak Simicskánál lehet plakátozni), kertv-k (adjanak időt ingyen), köztv (tudjátok Ti is jól), papok, stb. - mind megvolt? magyarinfo.blog.hu/2014/04/01/valasztas_az_uzsora_vilagaban
A szerző egyáltalán nem tekinthető se az MSzP, sem az Együtt, sem a DK hívének.
És akkor még nem beszéltem a CÖF reklámjairól.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Tótawé szerint dehátabüdöskurvaanyjukat, demosmár tényleg." -meg a többi.

:o)

Qrva jót írtál!
@taga20:
Persze, hogy nem.
De azt hadd ne én találgassam egy ilyen szar helyzetben, hogy akkor mivel is?
Nem én vagyok kurva jól fizetett politikus, nem nekem választ találni a kérdédre. Az ő dolguk lenne valamit letenni az asztalra, ha már a miénkről zabálnak.

Láthattad, a szoci és egyéb összefogásos izé próbálkozott ingyenes felsőoktatással, meg egyéb izékkel (mellesleg mibűl - kérdem én) és mellette folyamatosan ott trappolt a rezsicsökkentő vezérhangya... evvel szamben kiállt a felcsúti atyaúristen és programként letette az asztalra: "folytatjuk" - az ő híveinek ennyi és épp elég, többet értelmezni sem tudnának.

Na, ezt kellene valakinek megtanulni és aki ezt tudja, avval nekiindulni kormányváltásnak. Nyilván nem olyan rohadt bonyolult, erre a legjobb példa maga viktor. Ha sok szellemi melóba lenne, akkor nem tartana itt.

Én veled együtt melózom meg még sok millió magyarral együtt is és tőlük várjuk azt,
@Knósszosz:

"Mesterházyék elsózták."

...és a "nagy sikerre" való tekintettel a jelszó: só must go on! :os
@Knósszosz:

A sót kivenni a kezük ügyéből, paprikát nekik, úgy is keser-édes volt ez a választás!
@tristen2005:

"Ehhez nincs mit hozzá fűzni!"

Azér' egy Smitt álltal dedikáltt hejesírási szótár még szoba yöhetne...:o)
@tristen2005:
Úgy van! És űljenek bele!!
Bogyiszlóit!!-:D
@Knósszosz: "Na, ezt kellene valakinek megtanulni és aki ezt tudja, avval nekiindulni kormányváltásnak. Nyilván nem olyan rohadt bonyolult, erre a legjobb példa maga viktor. Ha sok szellemi melóba lenne, akkor nem tartana itt."
soha, de soha nem szeretnék ilyen degenerált oldalon lenni! soha, de soha nem szeretnék ilyen szarért rajongani!!!
@Knósszosz:

"Freddyvel, vagy nélküle?"

Az Elm utcából, vagy a Queenből? :o)
Itt az új irány...

"Rendpárti baloldal kell – ez volt az egyik kulcsmondata Mesterházy Attila választási eredményértékelő beszédének a párt szombati választmányi értekezletén."

No meg:

"Több forrás is megerősítette, nem volt arra kezdeményezés, hogy a pártelnökség vagy az elnök maga mondjon le."

hvg.hu/itthon/20140412_MSZP_valasztmany_Mesterhazy_Jobbik_rend

No comment.
@Orica Középföldi:
Kedves Orica, én nem voltam ilyen Nagyember soha.
De ha kósarogánok olyan remekül elboldogulnak annyi és olyan funkciókkal, akkor tán a mi szoci Botkánk sem fog belesántulni.
Egyébként én csakis a benyomásaim alapján írtam ezeket Botkáról(pl az a retusálás, csak az ne lett volna!), és meggyőzhető lennék.
De Botka bizony "egyszer így, egyszer úgy", vagy ilyenek a politikusok?
@Knósszosz:

"Úgy van! És űljenek bele!!
Bogyiszlóit!!-:D"

Az aztán alaposan felpaprikázná őket, holott eléggé paprikás lehet arra a hangulat... :o)
@Csaknézek...:

A vagyonnal nem jár! Mindent egyszerre, mit szólna hozzá a főni?
@tristen2005:

"Mindent egyszerre, mit szólna hozzá a főni?"

Igaz.
Aki a vezérürüt felülmúlja, az pórul jár.

Mer' köztudottan ő simply the be(a)st! :o)
@Knósszosz:
Bocs, hogy beleugatok, de Tagának van igaza.
Habakuk már sokadszor kinyilvánította révült orbán-imádatát, Taga meg beszólt neki, s jól tette.
Mert Hitler is milyen jól csinálta, mennyire tehetséges volt, ugyebár.
Én már H.-t egyenesen tahótlanítottam, őszinte csodálatom azoknak, akik veszik a fáradságot, és (lanyhán bár) próbálkoznak meggyőzni.
Sok sikert!
Nálam alap az, hogy nem férgezem le, az enyéimet.
amíg a magyar baloldal újra meg újra összebútorozik a kozmopolita zsidókkal semmi esélyük a győzelemre.a nehezen tüsszentők mindig megfogják szívatni őket.e van
@Csaknézek...:
Ez esetben Queen.. természetesen.-:))
@Csaknézek...:

Hát, nagyon szánalmas a fiú.
Ez már szimpla vergődés.
@tristen2005:
Hát, el nem...-:o
Ez salame?
Köll rá ződ is, a quattro stagioni mintájára.
Ide-oda...
@AKIsTUDATLAN: bocs, hogy beszólok, de neked is beszótam:) csak hogy habát megvédjem:))
u.i.: megtisztelnél, ha kis tével írnád.
@Csaknézek...:
Szerintem mosta egy extra csili sem tűnne fel nekik, fejvesztve keresik... a mit is?
Dr. Felelőst.
De az megint disszidált, szokás szerint.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem lesz egyszerű, az összes ellenzéki az elveszett balodali szavazót fogja kergetni minden faluvégen és lakótelepen.

lesz itt rendpártiság, lesz minden kívánság, mi szem száj ingere.

Bajnai helyében nem állnék be ebbe ki tud nagyobbat mondani a jobbiktól versenybe, hanem megpróbálnék a centrumba befurakodni orbán mellé a józan észre próbálva hatra valódi kérdésekre valódi válaszokat keresve.
Kacérkodva a józan jobboldallal, konzervatívokkal, europérekkel, mindenkivel aki beleunt a két pólusba.

Nem lesz egyszerű, ha valóban komolyan gondolja.
@ephart: csak sikerült, gratulálok!
efart megint jó teljesített, csak a nagymamáján nehogy legyen valami írás. ja és nem henna:))
@Knósszosz:

Akkor nélküle.
Mert a Királynő egykori zsenijének nem kívánnék ily társaságot. :os

Freddy show-zon, ahol van, ha létezik ilyesmi (ha máshol nem, legalább az emlékeinkben és a régi felvételeken), ezek meg sózzák csak tovább, amit főztek!

Tálalni meg úgyis nekünk fogják, oszt aki ezt megeszi, hát megeszi.
Ugyanazt az elsózott menüt...
@Knósszosz:

"Dr. Felelőst."

Megtalálták.

A Jobbik a felelős, mert volt képük pofátlanul megerősödni. Nahát!
Rögvest másolni is akarják...

Gratulálok nekik innen is, hogy ennyit értettek meg a történésekből!
@AKIsTUDATLAN: vicces vagy.:)
tiszteletre méltó a nem tudom kifelé meglévő hűséged, de azért a reakciód egy egészen picit vicces.
@AKIsTUDATLAN:
Nem ugatsz bele, beszélgetünk...
de szerintem több ponton tévedsz.
Haba orbán rajongó lenne...(?)nem tudom, nekem nem ez jön le olvasva őt és amit írt egyébként róla ma, az nem államférfiút méltató dicséret, pusztán egy dolgot ragad ki a tulajdonságai közül, hogy tud szervezni. Ezt a legádázabb ellenségei is elismerik, akár nyígva is.

A másik:
"Nálam alap az, hogy nem férgezem le, az enyéimet."
Ezt azért, mert arra gondolsz amit írtam, hogy:
"Nem arról volt szó, hogy akkor legyen ugyanolyan féreg is a baloldal, nem kell követni ebben a fideszt…"-?
Én azt akartam mondani, hogy a győzelem érdekében próbáljon meg úgy kampányolni, olyan technikákat bevetni az ellenzék, amelyeket a fidesz habozás nélkül megtesz sok év óta, de ez ne jelentse azt, hogy ugyanolyan szarházi módon, ahogyan amazok.

Most megálltam két percre gondolkodni... és lehet, hogy igazad van. Kurva naív vagyok, ezt nem lehet másként... most legalább is... nem tudom, össze vagyok zavarodva. Van előttem egy izé, azt még el tudom olvasni, az van rajta: Stella Artois. Ha tudod ez mi a lóf... írj! Előre is kösz!
@Habakuk999: azé má kezded kapisgálni, mit érzek, ha hülyeségeket írsz? :)
@Csaknézek...:
És ennek Vlagyimirovics atyuska ott a Kremlben igen nagyon örül. Már a jobboldal erősödésének.

Itt is, meg Lengyelországban, meg Szlovákiában és még egy csomó keletibb államban ez neki jó hír, a jobb előretörése gyengíti az EU-t vele szemben. Viktort is ezért... de azért a czumi faktor be lett építve biztosítékként, mert biztos ami hasad.
@Knósszosz: én férgeztem, nehogy rossz érzésed legyen már.

Te olyan rendes és jó ember lehetsz, rosszul érezném magam, ha magadra vennéd a "vétkemet".

Tudatlannak az nem tetszett, hogy leférgeztem orbánt és gyurcsányt.

Erre írta azt, amit.

Sajnálattal vagyok kénytelen közölni, hogy Gyurcsányt nem érzem az "enyémek" között.
Azt is, hogy oldaltól függetlenül mindenkit viszont, aki egy hangyalépésnyit segít előre lépni közös dolgainkban.
@Knósszosz:
Bocsi, de egyáltalán nem rád utaltam a férgezéssel, hanem éppen H.-ra, mert azt írta (ezredszer,) hogy Gyurcsány éppen olyan kártékony féreg, mint viktátor, és tűnjön el örökre a süllyesztőben.
Nála Gyurcsány=orbán, és ezt már sokadszor elragozgatta.
Ez, és még Írógép felmagasztalása vezetett a besokallásomhoz, és egyelőre bosszút álltam:)
Biztosítlak, hogy Te kedvenc vagy.
különben is érthetetlen ez a pánik a ballibsi oldalon.már csak 4 év és itt a választás
@Habakuk999: sajnálom, de még próbálok segíteni:) bár elég kő agyad van.
@tristen2005: kishantos esetében nem az anyagi kár az elsődleges, hanem, hogy egy "szellemi műhelyt" vertek szét...
@taga20: az jobb, mint a fa, ( szerényebben csak fafejűnek tartom magam)
@Knósszosz:

" a czumi faktor be lett építve biztosítékként, mert biztos ami hasad."

Harapós hajlamú és pávatáncos pincsire póráz köll, pöcsszorítóval kiegészítve (cpoyright by KGB).

Jobbak azok, mint egy lappangó, de bármikor (hehe, "bármikor", aha...) napvilágra segíthető III/III.-as akta!

Méxerencse, hogy demokráciásos embör tartya azt a pórázot, mint egyik demokráciásos a másikon. Mer' ha nem az lenne, megszívnánk.
De mindenki tuggya, hogy Vologya egy fődemokrata.

Meg asztán mindent tudunk is a szarződésrűl, úgyhogy itthonság is a demokrácija élénk tekintettel tartya rajta a kezét a szarződés pulzusán ellenőrzésből kifolyólag!

No!
Szóval minden okéságos!
@Habakuk999: ne haragudj, csak aszt akartam mondani, hogy a falba verem a fejem egy-két kommented után:)
@taga20: Inkább készítsd 2018-ra a fejed. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: van annak egy diszkrét bája, amiko angyal efart faszát szopja, egy agyonbaszott hülye szar felturbózásán:)
@Habakuk999:
Jó... én azt hittem, hogy... pedig templomba se járék vala. Írtam "férget" én is, hát azt gondoltam...
Akkor ezen túl minden támadást átirányítok hozzád-:))

Na jó, ekkora genya még én se-:D
@Sir Bates dö Hól:
Észre vehetnétek, hogy PONT EZ a lényege a NER-nek.
Nehogy már a NEMZETI QRMÁNY hátszele nélkül akarjon bárki-bármit tenni!
Akkor halál rá, megy a darálóba, nem érdekes az érték, a tartalom, megy a kukába.
@ephart: van annak egy diszkrét bája, amiko efart gábris faszát szopja, egy agyonbaszott hülye szar felturbózásán:)
@taga20: Akkor haragszom, ha minden hozzám érkező komment úgy kezdődik, hogy ne haragudj

Az pedig kifejezetten büszkeség, ha a kommentem reakciót vált ki, nem csak száll az égbe:)

(a fejednek meg nem árt egy kis ösztökélés, ahogy látom, legalább frissül):)
@Knósszosz: @taga20:
A problémát helyesen látjátok, csak a megközelítés, ami nem megfelelő. Ugyanis, a "magyar embernek", végre nyugalom és valódi jólét kellene, sőt kibaxottul járna! De! Amíg azt várja, hogy majd az akárki - mindenki behelyettesítheti a nevet - megoldja, adja, megcsinálja, addig SEMMIFÉLE változás nem lesz arrafelé. Orbán, Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai, Vona, Schiffer??? Hm, melyikre bíznátok rá a kutyátokat, sőt melyiktől vennétek használt autót??!!
Megint ott tart a blog is, hogy kijahüje, vagy kijafaszagyerek. Igen tudjuk, 1989 óta felsorakozott politikai és gazdasági "elit", bizonyítottan, a tudományos kutatások feltételeinek megfelelően, többszörösen is bizonyította a teljes impotenciáját. Mit lehet ilyenkor tenni? Na ezen gondolkodjatok el.
@taga20: Pedig a humor hasznos dolog tud lenni. :)
@AKIsTUDATLAN:
Jó, de nem is anyáztam!-:)))
Pusztán azt gondoltam, félre teccettél érteni valamit, de nem. OK!
Maraggy így, jó?!
@ephart: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nincs nektek jobb dolgotok, mint egymást leszopni?
remek, foglaljátok el magatokat.
Gábris, neked szegezem ismét a lényegi kérdést: ÉS?
Talán még emléxel...
Ephart, neked külön díj jár, mert eddig fidióta voltál, de bővítetted a repertoárt, már szimpla dzsobbikos idióta is lettél. Szégyellem, hogy ti is "magyarnak" nevezitek magatokat.
@AKIsTUDATLAN: bocs nekem is, mint kibicnek, de Haba nem orbán-imádó, szerintem nem is szimpatizál vele, de nem elég neki az, hogy orbánt utálja... ez nem egy program...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tényleg, jó dolog, remélem mesélnek majd zsidó, meg cigány és nigger vicceket a parlamenti büfében a fideszesek, meg a dzsobbikosok egymásnak.
Végül is egy szinten vannak. Píz legyen, olyan szegények soha nem lesznek, hogy ígérni ne tudjanak... azt a sok balfaszt meg ki nem xarja le magasról, elég ha adóznak, abból mi jól megleszünk. Igaz?
@Sir Bates dö Hól: Fusd át ezt. :)

„Horn Gyula népe a Jobbikra szavazott” – rendpárti MSZP jöhet

hvg.hu/itthon/20140412_MSZP_valasztmany_Mesterhazy_Jobbik_rend
Konrád György: kisebb a vereség, ha nem ilyen játékos megy Orbánnal szembe

Konrád szerint kisebb lett volna a választási vereség, ha „nem egy ilyen gyenge játékos megy Orbán Viktorral szembe” – mondta, Mesterházyra utalva.

csak a szokásos zsidó terelés.a magyarok meg mindenki más a hibás mi nem

meg kellene próbálnia a magyar baloldalnak leválni róluk.kiderülne hogy ez a járható út
@nincs_itt: Ne csüggedj, olyan vicceket az emeszpések is kőkeményen mesélnek a parlamenti büfében. :)

www.youtube.com/watch?v=lx_lwWG4XOg#t=279
@ephart: figyelj te szerencsétlen, az 4 év "megkoronázza" a zemúttnégyet. kíváncsi leszek az arcodra(na nem nagyon) amikor közlik, hogy azért nincs mit enni NER-társak, mert BÖJT van!!
@Csaknézek...:
Perszehogyaz!!
Még úgy is, hogy éppen most szívatnak megfele minket, mer titokban mennek a zújabb tárgyalások atomilag.

Komolyan... ezt meddig még?
Mit írnak alá éppen, miről folyik sumákban a duma? Nincs jogunk tudni róla? Nekünk, akik fizetni fogjuk? Jó, a wittnermariska szerint semmi közünk hozzá. A kurva annyát neki is, mosmá elég pipa kezdek így estvefelé és elegem van a kilincsorrú összeesküvés elméletekből is... szóval menek tekelni ufárszint (ez titkosírás) azaz: húzok a műhelybe sört inni.

Valamivel lazítani köll...
Mitisztok?
@Habakuk999: ako es megdumáltuk, de ha megint hülye leszel, megint beleverem a fejem a falba, és még néha bocsánatot is kérek, akár teccik, akár nem. az én fejem:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem szokásom a csüggedés, de hogy jön ide az mszp?
olvastál olyat, hogy az mszp nem? de ugye, a dzsobbik...
@Knósszosz: többek között a finnországi Igazi Finnek, a norvég Haladás Párt, a német Szabadság párt, a Dán Néppárt
@nincs_itt: "Mit lehet ilyenkor tenni? Na ezen gondolkodjatok el. "
gondolom le lehet pattanni, és onnan osztani az észt:)
kedves orica, legalább egy héten egyszer, hagy:))
@Knósszosz:

"Nincs jogunk tudni róla?"

Járni jár.
De nem jut...

"Mitisztok?"

Sernikum. :o)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a humor igen, de ez nem az. rejtő humoros vot, csak a szellemi elődeid hétvégi munkára hajtották és meghalt. hoppá esz nem akartuk, gábriel fajtárs, de radnóti polgártárs is beatta a kulcsot:(
@Sir Bates dö Hól: Mit, mit...mit nem értesz?

A jobbik levert bennünket. Nekünk annyi eszünk és energiánk nincs, hogy saját kútfőből kitaláljunk valamit, lekoppintjuk inkább a jobbikot, a híveink kajálják az ő menüjüket.

A zsidózás egy kicsit necces, de majd helyettesítjük egy kis azerizéssel vagy putyinozással.

S minden ismét szép lesz, méltó régi nagy hírünkhöz.

Ökrök. Szociáldemokrata rendpártiság.
@taga20: lószart mama!! ti osztjátok az észt, ott Mordorban. Sajnálom, ha téged frusztrál, hogy külföldön élek! Hidd el szívesebben laknék Magyarországon, de ott valahogy nem megy. Erre utaltam, ugyanis nem akarnék bele vau-vau a dolgaitokba, mivel tudomásul vettem, hogy nem ott élek, de azért lehet véleményem?! Az pedig lesújtó, mind az "ellenzékre" nézve, mind pedig a fideszre vonatkoztatva. Én nem tudok változtatni, hiszen távol vagyok, de ti akik ott éltek, igazán kigondolhatnátok, majd meg is valósíthatnátok egy olyan tervet, amely jobbá teszi az életeteket!
Ennyi.
@ephart: te pedig simán hülye vagy, ez ugyan nem hasznos, de tény.
neked is azt kívánom, amit a többi félkegyelmű fidesz/dzsobbik szavazónak, éljetek abban a világban örökké!
@Sir Bates dö Hól:

"mit ért azon, hogy rendpárti?... "

Azt hiszem igen nagy gondban lenne, ha ezt ki kéne fejtenie.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez totál szűklátókörűség... be kellett volna kebelezni, s működtetni tovább...
RENDPÁRT

most hogy a cigók a Fideszre adták a voksukat a balliberál nácik dobták őket.elő a vasököl
@Habakuk999: haba! nem jok a fidesz peldak. orban sem masra epit, csak az arokasasra. neki az ellensegkepe a baloldal. legtobbszor eppen az ellen hatarozza meg a politikajat, s nem valamiert. amit szetzilalt nagyon, az a civil szektor. ami eleve gyenge volt.
itt kene valamit kezdeni.
Úgy néz ki, folytatják!

A szombathelyi közgyűlés mai ülésén Czeglédy Csaba, az MSZP frakcióvezetője tette fel kérdést a polgármesternek, arról, igaz-e, hogy a kormány új adót vezetne be, amit szolidaritási adónak neveznének. Puskás Tivadar polgármester, aki egyúttal a KDNP országgyűlési képviselője is, azt mondta, a terv még embrióállapotban van. Úgy tudjuk, az adót azok a magyar állampolgárok fizetnék, akiknek állandó lakcímük Magyarországon van, de külföldön dolgoznak. Nekik kellene eddig ismeretlen módon számított adót fizetniük.

civilhetes.hu/kulfoldon_dolgozo_magyarok
@taga20: ollyan vagyol! ahol fát vágnak, ott hullik a forgács... eszt a kettőt éppen nem akarták, de nem figyelt a nemzettestvér a napiparancsra. de goldstein nénit, akitől mindig cukorkát kapott, ha bement a bótba, aszt miért?
@ephart:
Ezekkel a szarokkal menny a picsába!
Igaziak... mint a dzsobbik.
És nem fagynak szarrá Narvikban a náci eszmék? Persze Kiruna és környéke nekik való, nem csak hideg, de fél évig setét is van.
Onnan jössz?
@nincs_itt: "Sajnálom, ha téged frusztrál, hogy külföldön élek!"
haver, te valamit félreértettél. ott élsz ahol akarsz, egésségedre. csak néha elengeded magadat és süketelsz:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sub kavics, már '10-ben is kádár népe vitte be az ogy-be a jobbikot... már írtam, a jobbik és az mszp szavazóbázisa a leginkább rasszista... csak nem tudom, hogy ezt hogy a f@szomba fogjátok kezelni 15-25 év múlva?... mert ugye nálad is csak egy gyerek van, míg kolompáréknál meg legalább négy... nem lenne jobb mégid vsak az integráció?... hüjegyerek...
@Csaknézek...:
Egésség!
Újrázok én is-:))
@nincs_itt: gondolom szemüveges vot, azokat én is utálom:))
@taga20: ezt most nagyon nem értem. süketelek? jó, ha így gondolod. de akkor Te mit csinálsz? ott élsz, minden momentumot, apróságot ismersz, mégis csak a szövegelés megy.
meg ne sértődj, de ha igen az sem baj, de azon túl, hogy elvonultál vasárnap, és orrbefogva húztál egy keresztet valahova, többet tettél?
@Knósszosz: A franciák harmada osztja a Nemzeti Front eszméit

Marine Le Pen vezetése alatt folyamatosan növekszik párjának, a a Nemzeti Frontnak (FN) az elfogadottsága és mára a francia társadalom több mint harmada (34 százalék) elfogadja a szélsőjobboldali párt által képviselt gondolatokat.
@tristen2005: ha ez igaz, akkor kibaxott darázsfészekbe nyúlnak!! ugyanis durva sokan dolgoznak külföldön, akiknek a családjuk Mo.-n van, a lakcímük is!
@Sir Bates dö Hól: Már, hogy ne lenne jobb. Meg is lehet majd csinálni.
@ephart: szeretem a "házi statisztikát" bár ebből a műfajból jobb a pálinka!
5 kérdésből, ha egyre igennel válaszol, akkor máris "osztja" a véleményét? biztos ez?
Az MSZMP utódpártja nem képes a megújulásra. Ami kívülről múmiának látszik, az belülről rothadt, összaeszott hús és csont. Attól. hogy más arcot mutat, még ugyanaz a lényege.

Csalódtam Botkában is. Ugyanazt a valóságtól elrugaszkodott helyzetértékelést nyomatja, mint az összes ballib vezető az elmúlt időszakban.

800 ezer szavazó, a választók egytizede? Hülyeség. Soha nem szavazott 8 millió ember. A valódi szavazók 5 millióan vannak, Ebből 2 millónál több a Fideszes. A Jobbiktól nem biztos, hogy el tudnak hozni szavazatokat, ezért olyan szavazókat kellene megszólítaniuk, akik idén nem mentek el. Na, ez baromi nehéz lesz, mert 2010 után ezek a szavzók már nincsenek meg, mert soha többé nem fognak az MSZP-re szavazni!
ON

Harcok robbantak ki Ukrajnában

Fegyveres harcok robbantak ki a kelet-ukrajnai Donyeck megye több városában, összehívta a nemzetbiztonsági és védelmi tanácsot (RNBO).
A Donyeck megyében lévő Kramatorszkban ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak a helyi adminisztráció épületére, az azt védő rendőrök viszonozták a tüzet. Az ugyancsak ebben a megyében lévő Krasznij Limanban szintén ismeretlen fegyveresek vették tűz alá a helyi rendőrséget. A támadók állítólag AK100-as gépkarabélyt használtak, amely csak az orosz hadseregben van rendszeresítve – közölte Arszen Avakov.

Olekszandr Turcsinov ügyvivő ukrán államfő közép-európai idő szerint este nyolc órára hívta össze a testületet. A belügyminiszter Facebook-bejegyzésében azt írta: az ukrán hatóságok ezeket az eseményeket külső - Oroszország által végrehajtott - agressziónak tekintik.

OFF
@Csaknézek...: @Orica Középföldi: @Habakuk999: ezzel a szóval (rendpárti) azt hiszem elérte az alját ez a szerencsétlen...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a varázsszó: LEHET, MAJD csinálni!
ez a lényeg! mert a dzsobbikosok dógoznak , majd jó sokáig, mert ehhez is értenek.
nem vagy te több 30-nál, akinek ennyi ideje van, lehet/majd-okra várni és hinni a semmiben, az fiatal és igen szerény képességű valaki...
@nincs_itt: keress rá ez a hivatalos adat
@Sir Bates dö Hól:

Meg fogsz lepődni,ez még nem az alja.
@ephart: az egyharmada az a választáson részt is vevők körében volt, s mióta a lánya vezeti, azóta sokkal szalonképesebb az irányvonal... korábbi támogatói közül sokan el is hagyták pont emiatt, mert nem elég szélsőjobbos számukra... de valóban nőtt a támogatottsága az ump és a ps politikáját elutasítók miatt...
@Sir Bates dö Hól:
Akkor nem NER-nek nevezték volna, hanem szimpla Seggnyalonc Rt-nek - legyen már érzéked a nyelvi fordulatokhoz...
Itt nem érdekes az érték, az ország, a plebs érdeke.
EGY érdekes, hogy a Vezér Törpe megmutassa, KIJJAFASZACSÁVVÓ ITTEN!
Az történik amit ő akar, ha kell akkor bármivel szembemenve, pláne a józan ész nevű kommunista trükkel... ki nem szarja le részükről a hülye választópógárt?
Megtette a dógát, kussoljon, most ők lopnak tovább!
A klientúra zsebét is be kő tömni, nem megy csak Piktorunk két szép hátizsákjáért a dolog ám.
@Sir Bates dö Hól:
Akkor nem NER-nek nevezték volna, hanem szimpla Seggnyalonc Rt-nek - legyen már érzéked a nyelvi fordulatokhoz...
Itt nem érdekes az érték, az ország, a plebs érdeke.
EGY érdekes, hogy a Vezér Törpe megmutassa, KIJJAFASZACSÁVVÓ ITTEN!
Az történik amit ő akar, ha kell akkor bármivel szembemenve, pláne a józan ész nevű kommunista trükkel... ki nem szarja le részükről a hülye választópógárt?
Megtette a dógát, kussoljon, most ők lopnak tovább!
A klientúra zsebét is be kő tömni, nem megy csak Piktorunk két szép hátizsákjáért a dolog ám.
@Orica Középföldi: én is attól tartok... teljesen le akarnak számolni a "liberális irányvonallal", bár nem hiszem, hogy tudják, az mit jelent... lehet, hogy victor ponta vagy fico pártját veszik alapul:-/
@tristen2005:

Hát, érdekes lesz, ha bevezetik :) Márpedig bevezetik, az tuti. A lányomnak még van 6 hónapja a brit állampolgárság megszerzéséig. Ha nagyon ugrálnak, a magyart kihajitja a picsába, és tehetnek egy szivességet. Mindenki.
@ephart: ez honnan van?... lehetne egy linket?...
@Sir Bates dö Hól: szalonképesebb.lehet ahogy a Jobbik tőlük koppintott.

"egyharmada az a választáson részt is vevők körében"

akkor a nem választók között egy lélek sem.hát apóca te tudod.pedig a kutatások dinamikusságot mutatnak ki ami felfelé vezet.nu majd kiderül
Végre alulról kéne építkezni,találni valakit aki jó szónok....stb, mert pubi nem az!!!!
A húsos-fazekat nehéz otthagyni. Volt 4 évük, s minden maradt a régiben!!
@DarthVader: attól tartok, hogy tényleg bevezetik. akkor viszont sokakban fel fog merülni a gondolat, hogy menedékjogot kérnek, Alsó-Kiribatiban. ugyanis, szerény ismereteim alapján, ez tökéletesen szembe megy az EU egyik alapelvével, mégpedig a kettős adóztatás TILALMÁVAL!
De hát akinek olyan spanja van mint Putyin, azé' az má' valaki nem?
@nincs_itt:

Vezessék is. Hagy élvezze a parasztja, akinek már a gyereke kint dolgozik, az unokája kint született, és mégis a Fidesz-re szavazott. Hajrá.
@nincs_itt: ne izgulj.jogilag megoldják.okos ügyes tehetséges embörök.egy világgazdasági válság közepén újrázni 2/3.ez az adókérdés hidd el bagatell
@ephart: akkó' ez a dzsobbik, má' nem a régi? hogy is van ez? akkó' má' nem is lehet egy szaftosat zsidócigányozni, kulkusz... kurulszkán... Ku Klux Klán, na végre kigyött, jelmezben?
Így múlik el a világ dicsősége... baszki.
@nincs_itt: Ja, még 1. Ki nem szarja le, mi megy szembe akármivel. Nem leszünk gyarmat, tudod?
Ja, hogy előbb-utóbb kibasznak onnan? Az lesz csak a győzelem.
@ephart: tessék????? milyen válság? milyen közepén??? anyádat is hajadonná teszik, az is csak bagatell? ilyen setét barmot, mint te! figyelj, ha adózol az EU bármelyik tagországában, ami nem a hazád, akkor már máshol NEM kérhetnek tőled adót, ugyanis a befizetett adódból egy rész, az megy ám pl. Mo.-ra is!
Istenem, tényleg jó nektek ott! Ki ne gyere abból a rezervátumból!
@nincs_itt: mindennek rendelt ideje van
@DarthVader: áááá" majd a forradalmi gyorsnaszád, érintve az összes stadiont, hangosbemondón fogja ismételgetni, hogy Viktorisztán, mindig is EUrisztánnal állt hadban!
@nincs_itt: nyugi minuszkám.ha megvan az akarat jogilag megoldják
@ephart: na még egy szentfazék, aki összetéveszti Istent, holmi politikusokkal.
Ha dzsobbik hazudik a pofádba, majd holnap az ellenkezőjét állítja, a tegnapi hazugságnak, akkor azt minek nevezik?
Tényleg! Neked mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
@ephart:
"...egy világgazdasági válság közepén..."
Manapság?
Márminthogyizé... a kis bucitokban van IQ válság aranyom, mert akkor Európának erről elfelejtett szólni mindenki - tudod azért mennek ki a magyarok is Európába, mert abban a válságban akarnak boldogulni, evégre ott meg pláne tombol!
Amikor csak itt, ebben az elbaszott országban van válság cucuka, az nem világgazdasági.
Amikor Németország és a többi szomszéd is szárnyal 6-10% növekedéssel, HU meg szarnyal a 2%-al, az elég fura felfogása a "világgazdasági válságnak"!
Agyhalottka, 2008 volt a "világgazdasági válság", de ne zavartasd magad.
Ilyen ecceri balfaszok miatt - mint TE - adta az Úr (Herr Fabius) kezünkbe a "Tahótlanítok" gombot.
Társalogj Gábrissal tényleg, a te szinted...
@ephart: figyelj setét gyalog, nem akarod érteni, gondolom munkál benned a dzsobbikos komplexus: a durva annyát a köcsögnek, megtanult egy nyelvet, kiment nyugatra és boldogul! a mocskos g@ci, majd jól megszívassa a kormányom és akkor majd nekem nyugodt éccakám lesz és nem idegesít majd a Jóska merdzsója amivel hazagyütt a múttkó.
@nincs_itt: nu figyelj paszuly.egyenlőre apád El Qrancs meg a judeobolsik hazudtak az arcomba.ha a nemzeti oldal teszi levonom a konzekvenciát

kapis
@ephart: " A franciák harmada osztja a Nemzeti Front eszméit

Marine Le Pen vezetése alatt folyamatosan növekszik párjának, a a Nemzeti Frontnak (FN) az elfogadottsága és mára a francia társadalom több mint harmada (34 százalék) elfogadja a szélsőjobboldali párt által képviselt gondolatokat."

Ezt írtad. Csak jeleztem, hogy ez az önkormányzati választások eredménye, minden idők tán második legalacsonyabb részvételével, két héttel ezelőtt. De pl. Párizsban egy helyett sem szereztek.
A linkért kösz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: már vártam, hogy még vááálsááág van!!! figyeld meg ez lesz a szöveg a piktoréktól is!
@nincs_itt: szarok a kinti jólétedre.anyagilag több van mint kellene
@nincs_itt:
Ércsed meg!
VÁSÁG VAN!
DEJA PIKTOR NEKÜNK ITTEN UTAT MUTAT!
Még szerencse, hogy van a Közgép is itten, meg a stadijonok...
Essentunni...
Ja, meg a Paulaner is csak 499 Ft a bótba! Baszodalássan! :((
@ephart: én bab? legfeljebb komló+árpa+víz+élesztő.
látom igazam van, idézlek "kapis" gondolom ezzel meg kívántad csillogtatni széles műveltséged.
de térjünk vissza a jobboldalra, nem fogom felsorolni az összes hazugságot. csak egy alapvető dologra hívom fel a figyelmed, gondolom elkerülte eddig. Dzsobbik, mint nacionalista EU ELLENES párt, készül! az EP választásokra, és minél több helyet remél. Keresd meg az ellentmondást.
@Sir Bates dö Hól: ok meggyőztél.a széljobb töpörödik e kies EU
@ephart: mindig ezt hallom, amikor beleszaladtok a valóságba. rendben! ennyi elég is volt, minden világos, Simicska kismiska hozzád képest, 3 bentli áll a teremgarázsban, meg két Lamborghini a ház előtt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mennyiii??? baszki, úgy éltek mint a svédok, meg a norvégiaiak... ott kerül ennyibe! baszki, de irigyellek! gondolom vetté' egy 2-3 rekesszel, majd elosztogatod, mert Kőbányai csak jobb!
@ephart:
Fölösleges karakterek pazarlása, de utóljára:
Le Pen és vele te is elmehettek a picsába, a szélső jobbos eszméitekkel együtt - örökre!
Ha én te lennék, fájna. Te magadnak nem?
@nincs_itt: Nincs ellentmondás ez egy megállapodott közös stratégia az EU széljobb pártoktól.belülről rúgni szét Brüsszel seggét.a távlati cél pedig a zsidó dominanciamentes Eurázsiai Unió.szerintem van benne ráció
@nincs_itt:
Hülye vagy!
Illetve kérdém vala...
Amikor S.Ászok és az egyéb bőcsi lábmosóvizek 250-260 forintok (az itteni parasztnak szimplán megfelelnek a kukoricadara típusú áztatmányok ezért az árért).
Közben rendes cseh söröket kapsz 210-220-ért.
De'hát igényesség, meg a hazai ipari hulladékot igyad!!!
@Knósszosz: te kis toleráns. zsidrák tetszik lenni?
Tézis: Magyarország, 2014, 45% =2/3.
Ettől attólkódultam, hogy
Napokig ráejtettem a sorompót az összes erre járó lovaskocsis és biciglista fejére.
4* váltottam alá a csúti gyorsnak, de az olyan lassan ment a fasza vágányok miatt, hogy észre sem vette a hibás váltóállást, a következő sínpúpnál visszaugrott a helyére.
Kemény gombóccal mindennap pofánbasztam az erre járó csendőröket, de végül szóltak az emberek, hogy ne dobáljam a kadarkarendi apácákat, mert nem illik.
Megkergettem a ténsasszonyt is, amikor beesett a malacok közé, akkor láttam, hogy valójában a piciháter doktornőm.
Most már nyugodt vagyok, mert leköteleztek. A doktornő emberei.
Szóval kétharmadbarátaim, ez a választás is megvót.
Azóta igen felszínesen karcolgatom csak a közéletet. Az is bőven elég. Tehát teljes szívemből kívánom, hogy a 2/3-d meg az 1/3-d hongatyáinak seggét minden reggel rakja telibe a Nagy Manitou kapósvégű, raszteres faszával. Úgy embresen.
Éppen ezért már most jelzem:
a, nem megyek Norvégiába harcolni körömollóval (hisz másunk úgy sincs) a gaz civiltámogatók ellen, mert ott hideg van.
b, nem fogom az lmp-s fejére borítani az emlékműkordont, mert elmondta a véleményét.
c, nem érdekel, a maszop hogy szop.
d, nem érdekel Fodor Gabika hogy riszálja Fecó előtt.
e, nem érdekel, a dzsobbik előretörése.
En block mindegyik jól bekaphassa.
Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy a következő választáson a pecsétre szavazok. Az is kör alakú, majd vigyázok, hogy ne lógjon le róla a "két egymást metsző vonal".
Uff én beszéltem! (Pedig skalpolnék! Dinamikusan!)
@ephart: szegény... na nem baj. mint a Gaudit(nem az építész, hanem a hazudós) meghívták a Magyar-Izrael parlamenti baráti társaságba, vagymi...
Tudod, hogy oda csak Szegedihez hasonló tisztaságú "árják" kerülnek be...
szerintem kezdj el inni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez lesz a... Hungarian fakauri - Paulaner (HUF-PLN) árfolyamváltozásának tőzsdei izéje...-:)
Ha nem vagyok szomjas, zuhan a PLN árfolyama, ha viszont igen, akkor emelkedik.
Te kis közgaszdász!!-:DDD
Hülyék ezek. Eddig volt a valóságról tudomást sem vevő határtalan önbizalom, most jön a valóságot ugyancsak semmibe vevő parttalan tépelődés. A nyilvánvaló magyarázatot pedig - hogy elmúltak már a daliás idők és vissza sem jönnek - továbbra sem fogadják el.

Az mszpnek meg kell szabadulni az értéktelen és haszontalan liberálisoktól, elvégre kilenc mandátumot most is leraboltak róluk a nagy semmiért. Aztán el kell fogadni a baloldali középpárt státuszt, keresni a fidesz kegyeit, hátha 2018-ban vagy 22-ben koalíciós partner lehetnek.
Majd tartanak még 20 holokauszttüntetést, és akkor könnyen megnyerik az EP választást
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: pontosan merre? hogy fürödjön a gyerek este? hol? voltál te már cigánytelepen?... integráció (az ember is erről beszél)... te tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy integráció, ebben a témában?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: asztat tudom, hogy hüje vagyok, csak asztat nem értem, hogy a fenébe csinálják, hogy a Paulaner Weißbier itten 75 cent is bír lenni, minusz 8 cent a züvegbetéttye, azaz 67 cent, ami kb 205 forint.
Itt tényleg szarul megy ha ennyire óccsó...
@ephart:
Szerintem MAGYAR!
Mert nehogy már te és a hasonló aljadék mondhassa meg itt, ki a MAGYAR és ki nem!
Ha nem tudsz szarfaszúkám egy olyan családfát felmutatni, mint én - úgy az 1300-as évekig vissza, hivatalosan, írásosan, fajtisztasági vizsgálatokkal, DNS ellenőrzéssel felmutatni - akkor pofád súlyba és reménykedj benne, hogy nagymutterod nem Kohn volt.
Amúgy hogyan is kellene neveznünk azokat, akik leszopták Piktor orosz elvtársait, majd apránként be is hívják a ruszkit ide, mint Kádár apátok '56-ban?
Szimpla hazaárulók vagytok-e?
Remélem a te gyereked, unokád is rendesen fizetni fogja az orosz kölcsönt évtizedek múlva is!
Mert az enyém nem... annál több esze van már most!
@ephart:

Jogilag megoldják?

Hát, azért erre mérget nem vennék. Ugyanis elfelejtesz egy igen jelentős tényt. Az Európai Unióban nincs a csuti gumicsizmás taplónak kétharmada. Csak ennyi a szépséghiba.
@nincs_itt:
Segíts már nekem!
Van valami Likud nevű izraeli zsidó párt, akik a Fidesz tezsvérpártja?
A Fidesz média- és választási tanácsadója egy buzi, férfival együttélő, zsidó kampánytanácsadó, akit a gyűlöletkampányok mesterének neveznek?
Vagy hazudik az a mocsok liberális média?
Há'mer felénk, ide vidékre, a hírek lassan szállnak...
@ephart: asztat is tudod, hogy 1 ájró már hosszú hónapok óta TÖBB mint 300 forintba kerül? mit is mondott a csúti Rámszesz?? De te gondolom az oxigénhiányos Zsiga Dánielnek hiszel(Z.Kárpát a mozgalmi neve)...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Prolikám ezt már egyszer megbeszéltük.Putyin döntött a tradicionális keresztény értékek mellet és ellene áll az emberellenes démonikus dekadens zsidó törekvéseknek.jelen pillanatban ez van.az ami 70-50 éve történt most nem releváns
@nincs_itt:
Há'mert ti ottan a mosóvizet kapjátok csak meg a csőbül!
Az echte Deutsche Qualität csak ide jön! Annak meg ára van, mint a bömösnek... :))
@ephart: nem ezt írtam... másrészt ez a zsidrákozás nem helyes... harmadrészt az eu és az eurázsiai unió közt mi a különbség? hogy az utóbbi zsidó dominancia mentes, szemben az eu-val, melyben a zsidó dominancia figyelhető meg? másszóval au eu gondja a zsidók jelenléte? ezt így kell érteni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te meg itten zsidózol? hm? mellesleg JA!
na szóval, hozzátok a déli harangszó is fél egyre ér oda? a libsbolsi médijja mindég hazudik!
Összefogás vagy Kormányváltás vagy micsoda címén összefogtak az összes közutálatnak örvendő arccal, aztán csodálkoztak hogy alkalmatlannak tartotta őket a szavazók többsége. Bár a teljességhez még hiányzott a Demszky meg a Kóka, előbbit indíthatnák még pl. főpolgármester-jelöltként. Biztos lenne a siker.
@DarthVader: térjünk vissza rá alkalomadtán.ha megvan a döntés megtalálják a módját és megoldják.majd akkor horgoljuk tovább ezt a témát
@ephart:
Nem tetszik annak lenni, de ha a magadfajta seggeknek akarnék tetszeni, akkor se lennék turulszidolozó, neoavar, ultraszittya, posztbesenyő náci (ha érted - kétlem)zsidó inkább, mert az szellemi fölényt jelent. Feletted biztosan. Nobel díjasaink... sorold!
De hülye vagyok... ilyet kérni...?

Neked ez jött le abból, amit itt dumáltunk velem kapcsolatban? Semmi más... ugye.
Nehéz egy dolog lehet élni azon a szinten, amit te itt képviselsz, tisztellek érte, komolyan. Nap mint nap harcolni az értelem ellen és mikor elbukik az ember azt győzelemnek beállítani... fáradt lehetsz.

Szép estét és álmokat, rád fér(het)...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkó má' BÖMÖSTÖT IS OTTAN FABRIKOLGYÁK? a picsába, akko' én itt mijafasztot keresek?
@Knósszosz: ne keverd össze eszt a derék pogárt! még a végén az összefogásra szavaz ez a hígagyúbalfék:)
Ilyen baloldallal csak veszíteni lehet,senki nem meri elmondani nekik,maguktól meg soha nem jönnének rá.Miben bíztak? van még tartalék szavazó valahol,már csak egy új baloldali pártban lehetne bízni,makulátlan képviselőkkel.
@ephart: tyúúú baszki! csak nem a Novák szeméjjesen? a zéreccségi má' megvan stöpszli?
@gizmo26: demszkyt siman elo fogjak huzni osszel, figyeld meg. Tarlosnak nincs mitol felnie. :D
@nincs_itt: felmerült bennem, mert a hsz és a link közt nem mindig van korreláció... azt hiszem, tényleg gond nála a szövegértés...
Ráadásul a Fideszt anyázzák, miközben majdnem beérte őket Jobbik, felszívva a saját szavazóikat is. Meg kellett volna vizsgálni milyen társadalmi problémák erősítik a Jobbikot, és azokra választ adni, nem csak ujjal mutogatni rájuk, hogy mocskos nácik.
@tristen2005:

Hm. Lyukra futottunk. Mind. A "Véleményvezér" (már ezen befosok a röhögéstől) egy 2012-es cikket linkelt. Barmok.
@Sir Bates dö Hól: Nem dehogy csak számolom a betűket. :)
@ephart: aszem akkor lesz szőnyegszéle az ellentengerkicsinek! tudod ugyi, hogy az mocskos EJU aggya a mo.-i beruházások 97%-át! tudod, amit ellopnak a politikusok.
@ephart:
Aranyom, ez a megbeszéltük c. szar duma Gábris dumája, mondtam, az a te szinted...
You are Funny Boy... "Putyin döntött a tradicionális keresztény értékek mellett...+ há'persze!
Azok az exKGB-sek mind olyan echte tradicionális keresztény konzervatívok... csak szólok, hogy pravoszlávok egyébként.
A többi meg nem releváns... értelek... a fasznak jöttök akkor mindig a zsidókkal, amikor a keresztény egyház alapítója, Jézus maga is zsidó volt és a pápa megfogalmazása szerint az a "zsidó-keresztény kultúrkör"?

Lófaszt vagytok ti vallásosak - képmutató ecceriek vagytok, akik holnap akár metéltettek is, ha megfizetnek majd a rabbik benneteket - ja, hisz AZ csak a "Párt Ökle" volt, ahogy Vona (izé, Zázrivecz) nevezte a harcos Csanci cimbijét! :))
Ezek vagytok TI!
@gizmo26:

Miért, a Jobbikot erősitő társalmi problémákra a Jobbiknak van válasza?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor mindent értek! a betűket olvasni kell, amit számolni azok a számok. értem, hogy nehézkesen megy. de ne izgulj sokaknak sikerült, ne add fel!
mi a fasz van, minden faszt idefutt a szél?
@ephart: akkor mindenért a zsidók a hibásak, ezek szerint (gondolom Jézus megfeszítése óta)... hagyjuk akkor egymást... (hogy putyin mennyire keresztény értékeket vall, azt most ne is érintsük)...
@Sir Bates dö Hól:
Jajj'de nem érted TE esztet itten!
És különben is, megbeszéltük már... Bazz... ezt a szar "értékesítő" dumát (még Zázricecz elvtárs risztóértékesítői múltjából maradt vissza ezeknek valami)... ha hozzám esik be, a céghez ilyen szar dumával valami ecceri, 1 perc múlva már a kilincs hidebbik felét tapogatja! :S
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ezek vagytok TI!"

elbeszélünk egymás mellett.EU zsidó dominancia érvényesül és szembemegy a keresztény értékekkel.ezért zsákutca és nem támogatandó
@Knósszosz: te kis zsidrák eszt jó megkaptad:) ha nem zavar, ako én is zsidó vagyok. szeretek a gyengék oldalán lenni. persze feltörünk, mint a gejzír:))
@Sir Bates dö Hól: azé is a zsidók a hibásak, hogy jézus zsidó, ja meg az apja:)
@Sir Bates dö Hól: "akkor mindenért a zsidók a hibásak"

nem.maga a bukott ember a lázadó Jézus Krisztus nélkül élő ember a felelős.akár zsidó akár orosz vagy magyar.
@taga20: Józsi bá csak a nevelőapja

A Jézus Krisztus születése pedig így vala: Mária, az ő anyja, eljegyeztetvén Józsefnek, mielőtt egybekeltek volna, viselősnek találtaték a Szent Lélektől.
19. József pedig, az ő férje, mivelhogy igaz ember vala és nem akará őt gyalázatba keverni, el akarta őt titkon bocsátani.
20. Mikor pedig ezeket magában elgondolta: ímé az Úrnak angyala álomban megjelenék néki, mondván: József, Dávidnak fia, ne félj magadhoz venni Máriát, a te feleségedet, mert a mi benne fogantatott, a Szent Lélektől van az.
21. Szűl pedig fiat, és nevezd annak nevét Jézusnak, mert ő szabadítja meg az ő népét annak bűneiből.
22. Mindez pedig azért lőn, hogy beteljesedjék, a mit az Úr mondott volt a próféta által, a ki így szól:
23. Ímé a szűz fogan méhében és szűl fiat, és annak nevét Immanuelnek nevezik, a mi azt jelenti: Velünk az Isten.
@ephart: sorold a kereszteny ertekeket, kerlek nagy tudasu baratom.
@ephart:
Nem beszélünk el, akkor érthetőbben mondom!
Csak, hogy félre ne értsd, a te csökken értelmi szinteddel se!
Elmész ám te a picsába!
ÍGY ELÉGGÉ ÉRTHETŐ?
Zsidó sincs gondolom környékeden se, te meg a szar és korlátolt, primitív, elbaszott életedet, kudarcaidat mindig másra próbálod kenni.
Ha más nem lesz, legfeljebb a kékszeműek lesznek a hibásak, vagy a pirézek...
Foglalkozz anyáddal, vagy Gábriséval.
Mész a kukába-lefolyóba paraszt, a helyedre, a többi patkányhoz...
nem akarok ünneprontó lenni, de eszt a tróger efart efajzott valamit hagyjuk má a picsába! taga, ez neked is szót:))
@ephart: te egy igencsak bigott alak vagy... sub kaviccsal egy szinten minimum...
@ephart: akkó a fizetéstet se vegyék föl az echte szittya EP képviselők, tagaggyák meg a Júdás-pénzt!! Mo. Eu tag, tehát a jó protohomohabilis nem veszi fel az illetmény+kőccségtérítést+párttámogatást a zsidrákok kezibű! megkülönben is Jézus (IS) szittya vót!
Na, mentem aludni, parasztot a ketrecébe tettem, ti meg legyetek jó rosszak! :)
Oszt nem iszákoskodni!
Én ma is dolgoztam, ellentétben ezekkel a kreténekkel.
@ephart: te várgyá má' esztet nem a zsidrákok hamisították?
@nincs_itt:16.A teljes írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre,
17. Hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített.

na lépek

Úr Jézus Krisztus aki örökké áldandó Isten áldjon meg benneteket egy megtérő szívvel
''Burokban, mi? Mi többiek azért még emlékszünk, hogy a Nagy Bútorösszetolás utáni első hangulatmérés idején a Jobbik azonnali erősödésére még aszontátok, egy mérés nem mérés, lárifári, preferenciatitkolás és fortélyos félelem igazgatás van, Jobbik erősödés meg nincs, szarul mérnek és amúgy is, minden közkutató hótthülye.''

Ezt pár hete még maga Fabius mester propagálta napi 5 posztban, most meg ugat a gazdira, mert bukott.

Micsoda takony ember az ilyen?
@.Gordon Gekko.: mondja egy takonygerincűembör, úgy hogy közben orbán és putyin faszát szopja. gratulálok gekko gyík:)
@Sir Bates dö Hól:

" ezzel a szóval (rendpárti) azt hiszem elérte az alját ez a szerencsétlen..."

El.
Eddig.

De ne vegyük el tőle a békafenék még lentebbi perspektívából való megnézésének lehetőségét...
Amihez asszisztenciája és támogatása is van.
@taga20: Orbánra 2 hete is büszkék voltunk ma meg pláne!

Fabius pörög mint a szélkakas, persze minden ballib igyekszik elhagyni a süllyedő hajót, ez normális. Gondolom az apja partizánnak vallotta magát az oroszok előtt....:DDDDD
@.Gordon Gekko.: valószínű:) a tijed meg nácinak a népbiróság elött. ako a postást hívd mától apunak:) aki vityára büszke az egy retardált fasz! de jót dumcsizunk.
@taga20:
Ugye...?
Vágod te, csak néha hülyélkedsz itten, mint aki nem ért semmit. Pedig de!
@DarthVader: Nem úgy ismerem ezeket, mint akik akár egy könnycseppet is ejtenének a magyarért. Csak a leakasztható lóvé...ennyi a lényeg, ennyi az, amiért Orbánt le akarták váltani...hogy saját embereiket kifizessék.

A felszínen első felindulásból "radikalizálódnak", cigánykérdésekről, "rendpártiságról" beszélnek, közben a VALÓDI cél mit sem változott (forrás: index.hu/belfold/2014/03/27/velez/ )...legalább is nem hiszem
Cucik a külképviseleteken még az itthoninál is irtózatosabban kaptak ki.

index.hu/belfold/2014/04/12/ma_eldol_lesz-e_ketharmada_a_fidesznek/

Fabius, hol bujkál aorbán által elkergetett 6 millió demokrata szakértő értelmiség?
2018-ig van még négy kurva hosszú év. Vajon mit forgat Orbán a fejében? Mi lesz a következő meglepetés? Mikor jön el az a szép nap, mikor a Fidesz-szavazó először veri a falba a fejét? Vagy tényleg ennyire stupid a magyar?
@Knósszosz: ma megint nem tudok beléd kötni. miko tudunk má egyszer jó összeveszni? nem akarok, de veled lehetne:)))
eszt soha nem bocsátom meg:)))
www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@Sir Bates dö Hól:

" sub kaviccsal egy szinten minimum..."

Vitatom.
Ez sub a négyzeten.

És most jól megdicsértem a szimplát...:o)
Inkább hülyék és nagy bunkók. :-)))
Baloldal van a világban mindenütt, de ezek már alkalmatlanok egy szociális program kitalálásához is, nemhogy a végig viteléhez.
A lé megvan és hablagyolnak egy kicsit, nyalnak is egy nagyot a FIDESZ-nek a többi meg színjáték.
A picsába ezzel a bandával ez nem baloldal, de még ilyen értékeket sem képviselnek / jó a sérója a vezérnek , azt dobja be a hiú
f *******k. :DDDDDDDDDD /
@tristen2005: Hát én beszarok.A szülőket elő is vehetik, ha a nagykorú, de még 21. életévét betöltött gyereknél cigi van? Aztán mi alapján szólhatnék bele?

Már most is velünk, felnőttekkel vetetik a kölykök a cigit, ott könyörögnek az utcán.

Mi tiltja azt, hogy én vásároljak egy kissráácnak egy doboz cigit, ha ad rá pénzt?
@nincs_itt:
Én nem a kijahülye és kijafaszagyerek vezérfonal mellett... csak véleményt alkotok, de nem állítok semmit.
Akkor most jó politikosz lennék..?

Nézd, van véleményem, azt gondolom ismeritek hová lehet bekasztlizni engem, szóval salúd mindenkinek! Azé is mert késő van... ilyenkor nem köll vastag véleményeket... csak dumálni marhaságokról. Azt is köll.
@ephart: " zsidó dominancia érvényesül és szembemegy a keresztény értékekkel"

Nem "szembemegy" te ostoba, hanem szembe helyezkedik. Szembe menni csak a forgalommal mehetsz (vagy a gyorsvonattal).
@DarthVader: Nem hiszem, de ez a Jobbik számára mellékes is. Őket a megoldatlan problémák erősítik. Mivel hatalomra úgysem kerülnek, ezért lényegtelen, hogy tudnának-e megoldást adni rá.
@Holle anyó: lelkiismeret, ha mond neked valamit, ha nem, ako bocs:)
@Jolka40: "Mikor jön el az a szép nap, mikor a Fidesz-szavazó először veri a falba a fejét?"

Minek? Kihullana belőle a fűrészpor.
@Holle anyó: "Már most is velünk, felnőttekkel vetetik a kölykök a cigit, ott könyörögnek az utcán."

Nem velünk, csak veled. Még szerencse, hogy nem azt kérik, hogy ugorj bele a kútba.
@taga20:
Belém nehéz, kedvelek mindenkit akinek van...
Neked is!
Néha nyers vagy, de ez már tőled "tagarikum" - szóval told csak tovább!-:)
Összeveszés kizárva, persze nem tudom mennyire lennél pitbull, ha az utolsó és legízletesebb falat brassóit csakliznám el előled-:o

Jó éjt efendi!
@politikus-omm:

"Cucik a külképviseleteken még az itthoninál is irtózatosabban kaptak ki."

Ezt álmodtad, vagy Kubatov mondta? A cikkben valahogy nincsen benne.
@Knósszosz: jóéjt neked is, álmodj kiszeltünde retro puncijával:))
@.Gordon Gekko.: Hát ides drága gyermekem, soha nagyobb büszkélkedni valód ne legyen.Tudod, Fabiuséknál az a szokás, hogyha valaki rosszul teszi dolgát, akkor azt lehet kritizálni, nem ájultan a valaga partján lefetyelni a sok igazságot, hozzáértést,amivel ugyi elkápráztatta a hozzád hasonló egyszerű lelkületű gyermekeket.
ezt bemásolom nektek.

Ha nagy tömeg rendezvényt akarsz akkor mozgatni kell az embereket./Fizikailag könnyebb több kilométert vonulni mint pl. egy órát egy helyben állni./
2.Ha felvonuló tömegek látványából ki akarod hozni a maximumot akkor minimum egy Riefensthall szintű tudással kell rendelkezned.
3.Ha a felvonulók a menetük útvonalán fordulnak/Andrássy Útról félkőríven ráfordulnak a Hősök Terén a Szépművészeti Múzeum előtti frontrészre/ akkor figyelned kell a tömeg fordulása közben fellépő centrifugális és centripetális erők hatására is./Ezt a problémát annak idején még riefensthallék sem ismerték/

Széles Gábor

további kellemes marakodást
@Penivaldes: te is belemarakodtál mari:)
mi van kis húgom, elveszett a beretva?
@taga20:
Evvel leromboltál minden irányodba induló szimpatikátot...
Tüncike-?
Nincs neked szíved...
@Knósszosz: haver, nem kéne má neked a nyáladnak folyni:)) na sipirc!!
@tristen2005:

Na most mondja valaki, hogy ennek a troger maffianak nincs humorerzeke!!

A tobbszazezer ember, akik a hazai allapotok miatt kitantorogtak (angolba, nemetbe, stb.), nem csak hogy alaptorvenyellenesen akadalyozva lettek, hogy szavazhassanak levelben (valoszinuleg nem kifejezetten a Kedves Vezetore), nem ugy mint a Viktorra szavazo hatarontuliak, a keresett penzuk egy jelentos reszet hazautalva nem csak jol jar vele a nemzetgazdasag, most meg meg is adoztatjak oket, mert CSAK.

Komolyan mondom, hogy ez akkora vicc, hogyha nem a hazamrol lenne szo es ezert nem a siras kerulgetne es szegyelnem, hogy velunk mit meg lehet tenni, akkor bizisten angolra forditva terjesztenem, hogy a vilag ne maradjon le rola...
@simple observer 1.0: és mé nem gyújtod fö magad a venceltéren? együtt égünk:))
@taga20:

Nos igazabol Jan halala is teljesen ertelmetlen volt, hiszen 11 evig kellett varnia a cseheknek, hogy tortenjen valami, mert hogy annak az aldozatnak semmi hozadeka nem volt. A valtozas meg az orosz helyzet romlasa okan jott el...

Masreszt egy ilyen huzas, szerintem, az O halanak meggyalazasa lenne. Hiszen a csehek legalabb '68-ban probalkoztak. Mi meg most... Aaaa hagyjad...

Es ez meg akkor sem er meg egy ongyilkossagot, ha beleszamitom, hogy a valasztast a Fidesz paradesan, csak a kekcedulashoz hasonlithato modon, csalta el.
@simple observer 1.0: igazad van, megyek aludni, me 3-kor kelt a lányom, me pákiáó mecs lesz:))
@taga20:

En meg csak most fogok nezni...
Egy érdekes elemzés.

A választási eredmények a magyar lakosság értékrendje tükrében

annyit.blog.hu/2014/04/11/a_valasztasi_eredmenyek_es_az_ertekrend_vizsgalatok_osszevetese
@ephart:

"___@Knósszosz: te kis toleráns. zsidrák tetszik lenni?___"

jól figyelj, te midrák, nehogy fölboruljon a sorrend, oszt először te kerülj sorra.
@AKIsTUDATLAN:

"Mert Hitler is milyen jól csinálta, mennyire tehetséges volt, ugyebár.
Én már H.-t egyenesen tahótlanítottam, őszinte csodálatom azoknak, akik veszik a fáradságot, és (lanyhán bár) próbálkoznak meggyőzni."

amennyiben Habakukot tahótlanítottad, úgy tedd meg velem is, talán nem késő. ilyenek olvastán -mint amire most reagáltam- mindig világos előttem orbán sikerének összes titka.

jó is a tolerancia...meg a dialógus, és a megismerés... a konszenzus meg ott rohaggyon meg azzal együtt aki rátalál
@Jolka40:

pia, gyógyszer, wellness,
@jaegtoer:
Ööö... vodka, Orbán, földművelés?
Lemaradtam?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez az a srác aki vizezi a piát? asztán reklamál:))
@taga20:
Azé` van bőr a képeden... sörtelen taga... :)
Te, neked nem festened kéne a kecót?
Asszonyka meg cipeli a sörösládákat, melózik, te meg itt billentyűhuszárkodsz?
Még majd az észt is elkezded osztani a sörnyitásról?
m.videa.hu/videok/vicces/sornyitas-maskent-humor-vicc-42WTv1ZM7lwn4nYJ
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Még majd az észt is elkezded osztani a sörnyitásról?"
eszembe se jutna, de má gyakorlok:))
www.napiszar.hu/showPost/Sornyitas_-_ahogy_a_profik_csinaljak
festés jövő héten lesz, ha eső nem lesz:))
ma reggeli feladatom, kutyagumi vadászat:(
@taga20:

Turul imádó vagy? Há turul?
szép napot!

@jaegtoer:

neked (és mindenkinek!) ajánlom a volt KGB ügynök előadását (ha még nem ismernéd)ami nem kis tanulságokkal szolgál már az első percektől...

szerintem, értékelni fogod és tudod...
hogyan kell a különböző tendenciákból tőkét kovácsolni, ami a "felforgató" kezdeményező célja, hiszen ezzel demoralizál.

offforever.blog.hu/2014/04/10/mintha_csak_ma_lenne
@taga20:

te már reggel benézed a "célt"?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

tegnap nem láttad ezt? igaz kicsit nagyobb mint egy makett, de müxik...

offforever.blog.hu/2014/04/12/a_barkacsolt_boeing

@Knósszosz: :)

ahogy látom, te sem vetted észre a másik poszton levő értesítésem :DDD
pedig nagy meglepetésemre még Orica is benézett :)
@guma: sőt, má be is fogtam:) korán kelő vagyok. ja és asszonyt is felköltöttem:)))
@jaegtoer:

"amennyiben Habakukot tahótlanítottad, úgy tedd meg velem is,..

jó is a tolerancia.."

Kedves Jég!
Ez a hsz most a hiányolt toleranciáról szól?????
Aligha:)))

Egyébként Habát nem könnyű olvasni, és még nehezebb követni. Vitatkozni meg sziszifuszi tevékenység.

Hihetetlen olvasottsága mögül egy kisgyerek tájékozatlansága, kíváncsisága és fekete-fehér értékítélete kandikál ki, ami a politikát/közéletet illeti.
Ő maga is jelezte, hogy csak időnként érdekli és követi az eseményeket.
Ennek megfelelően időnként beletalál, időnként nem:))

Ez egy tipikus gondolkodás, ami a koherenciát csak a munkára tartja fenn.
De ebbe nem fogok bővebben belemenni:)))
@tristen2005: te má ne igyál többet, me így fogsz kinézni, mint ez a jóembör:)
@Orica Középföldi: :)

valamelyik nap emlegeted Kiss Pétert...

tegnap a nol-on volt a vélemény rovatban egy írás ami elgondolkodtatott vele kapcsolatban.
kíváncsi vagyok véleményedre: jól látta szerinted az író a tevékenységét?
@guma:

Azért, mert el nem tudtam képzelni, milyen repcsit találtál Knoszinak:)))

Kell is a támogatás neki, a héten már volt fideszbérenc, zsidrák. Még egy-két hülye, és teljes identitászavarba taszítják - annak meg a főzés látja kárát:))
@Orica Középföldi:

támogatom, figyelek rá!
élvezem szövegeinek komoly humorát. a tiszteletét ahogy belefeledkezik 1-1 témába... minden pénzt, időt, fáradságot megér! :)))

csak el nem tudom képzelni miért éjszaka főz! szolidáris Rodeóval?
:DDDD
@Orica Középföldi:

még valamit elfelejtettem, pedig kifejezetten neked is akartam a figyelmedbe ajánlani a fent említett videót!

azt gondolom élvezni fogod a KGB-s videót...
@guma: valószínű, hogy kutyaütő szakács, ezé ako főz amikor má mindenki lefekszik:))
@guma:

Elolvastam. Nem volt jó érzés, már-már nekrológnak tűnt.

Egyébként igaz amit ír. Okos, igazi technokrata, valóban voltak víziói.
Abból ő se tudott kibújni, hogy szerette maga körül a kisebb képességű embereket.

Abban nincs igaza a szerzőnek, hogy Gy eleven tagadása volt KP-nek.
A tempóban és a módszerben volt különbség kettejük között. Tartalomban nem.

Utólag úgy tűnhet KP-nek lett volna igaza, de ez sem igaz:))
Csak a törvényszerű agóniát lassította volna, és az utánpótlásban is vannak elévülhetetlen bűnei.
@Orica Középföldi: aki mondja....:)))
szép napot drága orica;)
"Vakok voltunk mostanáig"

Ez mit jelent? Mától kezdve van cigánybűnözés és dobjuk a szélsőséges liberális és kommunista zsidókat?

Mert ha nem, akkor szart sem értek vele.
Mekkora üres szájtépés (eddig 338 komment) egy kis elvesztett választástól. Pedig volt is, lesz is időtök hozzászokni okos bolsik.
@Orica Középföldi:

kösz! :)

nekem is "búcsúbeszédnek" tűnt...
furcsa volt az összhatás.
@Matyi Lúdas: te most örömködsz?

szerintem nem sokáig lesz jó kedved...
@Matyi Lúdas: Ezek szereptévesztésben vannak. Mesterházy, Bajnai, ezek totálisan alkalmatlanok szerepük betöltésére. Az MSZP szélsőségeseitől viszont képtelenség normálisabbak szerephez jutása.
@♔bаtyu♔: szép napot!

további jó rejtvényfejtést kívánok...
@guma: Ez nem rejtvényfejtés volt, hanem tipp.
@♔bаtyu♔:

idézet tőled: "Ez mit jelent?"
no comment...
Nagyon aranyos ez a megengedő stíl, hogyaszongya:

"Ha azt vesszük, hogy a legutóbbi ingyencsabizás után most a nincs a Csabi kőbe vésvézés van, akkor azért valami elmozdulás már tapasztalható."

Repedezik a karantén?
@♔bаtyu♔:

Ez tetszik, ez a "mostelmondom, miért vesztett az ellenzék", pláne egy szavazótól, aki még életében nem szavazott rájuk, és soha nem is fog.

Várom "Hátizsák" kolléga megjelenését is, akitől az MSZP nyilván még jobb értékeléshez juthat.
@guma: Az nem tőlem idézet, én is idéztem.

Akkor is tipp volt, amúgy ha te nem érted. Úgy látszik, nem neked írtam, lépjünk túl rajta.
@vakapad: Nem kell ahhoz szavazójuknak lenni, hogy lássa az ember ezek azért buknak meg, mert nincs hitelük. És azért nincs hitelük, mert valós problémák helyett álproblémákkal foglalkoznak. Azért a ballib oldal szélsőségeseinek őszintén hangoztatott álláspontját itt nagyon kevesen osztják ám.
@vakapad: te, horváth csabáról hallottá má?
szívesen, hogy segíthettem:)
@♔bаtyu♔:

Mint ballib oldali szélsőséges igazán örülök, hogy a "takarodj" mondatot ilyen finoman is meg lehet fogalmazni.
@taga20:

Nem fogom megmagyarázni, mert az a megzavarná szíves segítségedet.
@vakapad: tanulságos mert, az sem mindegy, ki fogalmazza meg :D
@guma: parabolát nagyon bírtam, főleg a szuperbolát, me abba mindig vot egy-két lufi:))
egy kis "utóélet" a kordonbontásról.

"Ahogy tegnap is megtettem, ezután is el fogom mondani az ellenvéleményem a tüntetésen, és itt a Kettős Mércén is: nem a DK-nak kellene ezt a tüntetést vezetni, hanem civileknek, egyszerű állampolgároknak, akik szolidaritást, és társadalmi békét akarnak. Ezért ezután is ki fogok menni tüntetni az ügyemért, ami egy egész ország ügye is(már csak azért is, mert én is az ország állampolgára vagyok)."

magyarinfo.blog.hu/2014/04/12/dk-s_lettem_majd_fideszes_pedig_csak_kialltam_azert_amiben_hiszek
@vakapad: peteérésem van, ma fogékony vagyok. kezdjé összezavarni, hátha megvilágosodok:)
Sok hűhó semmiért. Lementek a fidesz szintjére és ott úgy lenyomták őket mint a láncitamás az ütközőben a zellenzéket...
"a megújulás jobbára csak annyit jelentett a végére, elemet cseréltetek a múmiákban"
:DDD LOOOL!!!
Igen, elemet cseréltek, és a zombihadsereg újra működik! :D!!!
Amúgy mennyire hasonlít már az MSZP egy 20-ad rangú B-kategóriás horror filmre :D
@jaegtoer: Köszönöm.
Engem nem zavar, sokszor nekem is van kedvem saját magamat tahósítani.

És meg kell hagyni, annyira nagyon nem dicsértem a kedvencét, neki pedig nem szükséges ezt olvasnia, ha ettől könnyebb az élete.

Ebben a témában (is) eléggé becsontosodott véleményem van, nem hiszem, hogy sok értelme van a falra hányt borsónak.
@Orica Középföldi: Francokat. Amennyiben elolvastam volna a kindlimen rám váró néhány száz könyvet, akkor sem lennék különösebben olvasott.

Ráadásul az érdeklődési köröm meglehetősen korlátozott.
@Habakuk999: "a kindlimen rám váró néhány száz könyvet"... mindig csak az a felesleges harács, mi?:-D...
@taga20: szóval akkor isten zsdiő? szegény keresztény elveket valló jobboldal erősen megszívta
@♔bаtyu♔: nah igen nagy töketlen összeborulás megy, probléma magoldás nem annyira,ezzel szemben a fájó dolgok észre nem vétele, jó helyen van a szőnyeg alatt

nah így ők kerülnek oda
@jaegtoer: szerintem a meggyőzésnek semmi értelme, egyáltalán kudarcra van ítélve, el lehet mondani ki mit gondol, aztán a másik félen lecsapódik valami
ha magáévá tudja tenni a gondolatot, akkor kvázi nagyjából a meggyőzésnek nevezett folyamat végbe megy
@Sir Bates dö Hól: sajnos:(

tudom, hogy bármikor letölthetek bármit, de jobb tudni, hogy rajta van a "könyvespocon"

igen, ez harács
@pingwin: még az a szerencséjük, hogy vitya nem az:)
@pingwin: ne igyá má többet, me nagyon kevered a betűket.
@Sir Bates dö Hól: billeget a tévéje, hát vett egy könyvet, de túl vastag lett. ezé kellett még egy, még mindig billegett. asztán ez így ment százig:) ez a pontos történet:))
@Habakuk999: szerintem a harács az, ha mindent akarok, akkor is, ha igazából nem kell, de akarom, akkor is ha nem kell, akarom ..
@pingwin: végül is 807 könyv van a kindlin, most megnéztem.
Tulajdonképpen épp elég lenne pont az az egy, amit olvasok, legfeljebb még egy, ha véletlenül útközben kiolvasom az aktuálisat, ne maradjanak üres percek.

De jobb a lelkemnek, hogy fönn van az összes többi is, igaz, másfél két évig adott az olvasnivalóm.

Nem véletlenül szeretnek mindenfélét gyűjtögetni az emberek, nyilván szerepet játszanak az ösztönök is.
Ez a kalácsképű hülye szoci és a bandája jól nyomja. :)
Remélem még sokáig pusztít a ballibbant oldalon és akkor még lehet itt egy tisztességes ország valamikor.

Szóval húzzatok bele vörösök!
@Orica Középföldi:

A konkrét esetben a tahótlanító versenyző egy olyan véleményért akarta H-t 'kitakarítani', amely eszmefuttatás arra utal, hogy fogalma sem volt arról, H. mit is akart érzékeltetni. A sikeres stratégák majd mind azért voltak sikeresek a történelem során -egyéb feltételek fennállása mellett-, mert kiváló érzékkel megfejtették ellenfeleik várható reakcióit. H. nem tett mást, mint kifejtette, ov saját eszközeit ellene fordítva lehet megrendíteni legitimációját. OV egész stratégiája a legitimáción nyugszik. Véleményem szerint H. helyesen ismerte fel azt, hogy amíg megfelelő méretű "ellen demonstrációkat" nem tud az ellenzék megszervezni, képtelen mozgósítani nagy tömegeket, addig az ellenzék defenzívába szorul, és a közbeszédet sikeresen tematizálja a fidesz, és a közvélemény is a fidesz támogatására formálódik.

Ezt úgy értelmezni, hogy H. fideszfan, már nem tévedés, vagy melléfogás, hanem merő rosszindulat, amely egyenesen az egyengondolkodás leegyszerűsítő -lényeget akár figyelmen kívül is hagyó- elhibázott megállapításokhoz vezet, mint ahogy H.hozzászólásának tudatlan értékelése vezetett is.

Véleményem szerint az alaptétel a sikeres fellépéshez az integráció. Az árnyalt vélemények kategorikus elvetése, stratégiai és taktikai elemek egysíkú szemlélete dezintegrációhoz, végeredményben sikertelenséghez vezet(het). Ezért azt a fajta türelmetlenséget, amellyel H. felvetését tudatlan negyedbarátom nemhogy kategorikusan, hanem kifejezetten ellenségesen és agresszíven elutasította, s a "hírhozót" kivégezni szándékolta, nem hagyhattam szó nélkül.
H-val -kölcsönösen- sokszor nem értek egyet, más esetekben felvetéseivel elgondolkoztat. Mint ahogy itt többen is hsz-eikkel, gondolataik megosztásával arra sarkallnak, hogy "gránitba vésett" tételeim átgondolásra, olykor változásra szorulnak.... mert gondolkozunk, mert partnernek tekintjük a másikat, még akkor is ha a világ folyását, vagy bizonyos tennivalókat másként képzelünk el. Amennyiben eredményt szeretnénk, sikeres eredményt, úgy nem megoldás a tahótlanító gomb nyomogatása, ahogy Gabrielt sem tahótlanítom, pedig az általa citált problémák kibeszélése könnyebben menne nélküle, mert tévedés azt hinni, hogy a jobbik a letéteményese azon nehézségek leküzdésének, valójában csak szennyezik a közéletet az emberek legrosszabb énjére hatva, ahelyett, hogy kivitelezhető megoldásokkal állnának elő. Gyakorlatilag -kihasználva a fennálló anomáliákat- destabilizálják a társadalmat, és tévútra vezettek sok százezer embert, akikkel elhitették, hogy csak tőlük várhatják sorsuk jobbra fordulását. Az a párt amelyik zsigerből unió-ellenes miért is kampányol az uniós képviselői státuszokért?
No, most ha ezt a szemenszedett trógert, G-t nem tahótlanítom, mert sok százezer ember tahótlanítása sehova sem vezet, sőt! akkor érthető, hogy mélyen fölháborított H. tervezett 'kivégzése'.
amiként kurva gyorsan megoldottam egy svájci illetőségű havasi gyopár újragyökeresítését is, mert véleményért nem ölünk... még a konzervatívoknál sem. mindazonáltal.
@jaegtoer:

" mert véleményért nem ölünk... még a konzervatívoknál sem. mindazonáltal."

Ott főleg nem:)))
Mindazonáltal.

Most csapongani fogok.
Azt gondolom, mindenki másért jár egy blogra.
Van, aki tájékozódni. Van, aki elemezni. Van, aki válasz igénye nélkül el akarja mondani a véleményét.
Van, aki közösséget keres.
Van, aki visszaigazolást. Van, aki megbízást teljesít. Van, aki küldetést.
Van, aki csak kiéli ilyen-olyan frusztrációját.
Van, aki könnyít magán, idehány, csak azt nem értem, hogy a győzelmi mámor miért okoz hányingert:) (Van ott baj, és persze értem.)
És vannak, akik beszélgetnek.

Olyan ez, mint egy séta. Beszédbe elegyedek az újságossal, a virágossal, a zöldségessel, a pékkel, a hentessel. Ha nem tetszik az áruja, lecserélem.
Kedvenceim közös vonása a humor, az öniróniára való képesség és szakmájuk ismerete/tisztelete/szeretete.

Kikerülöm a prófétákat, a messiásokat, a hittérítőket,a részegeket és a kutyaszart.

Ha mindez összejön, nagyon jó séta volt:))

És most néhány gondolat a konkrét témához.

Nem gondolom, hogy OV eszközei jók.Sőt.
Az integráció legfontosabb eszköze a párbeszéd.

Azt se gondolom, hogy az ellenzék ilyen tömegben valaha is utcára vihető. Ennek több oka van. Itt nem fejtem ki.

Azt meg végképp nem, hogy egy blog kommentterének az információcserénél több/nagyobb szerepe lehet.
Ez nem a cselekvés terepe.

Ps: Azért Haba tud eszement meghökkentő dolgokat mondani:))
@Orica Középföldi:

igen, igen, igen:)

olykor igen jó séták esnek, máskor meg sétafikák:)

a meghökkentések pedig megesnek, tőlem sem idegen:)

az ov eszközök tekintetében csak azt emelném ki, megfontolás tárgya, melyek alkalmazhatók és fordíthatók ellene. most már negyedik éve tapasztalom, hogy inkább az erózió, mint bármi más rendítheti meg jelenlegi közszereplők beágyazottsága és elutasítottsága mellett.

ezért a ismét csak azt tudom kommentedhez fűzni, hogy: -Amen:)
@taga20: Nem számít? - alapvető kérdések a szocialista párt szavazói számára
„2002 VÁLASZTÁSI SZÓRÓLAP TERVEZET! „NE FOLYTASSUNK NEGATÍV KAMPÁNY!” LESZAVAZVA, ELBUKVA!
— Az, hogy megbuktak 1919-ben, 1956-ban, 1989-ben? + 2010 ráadás?
— A megszállók, és csalások segítségével jutottak hatalomra 1948-ban?
— Félmillió embert hurcoltak meg törvénytelen eljárással, tízezreket veréssel, börtönnel?
— Hogy a moszkvai helytartók köztörvényes bűnözők voltak szerte a világon!
— Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen?
— Repülőgépről géppuskázták, sortüzekkel irtották a hatalmuk ellen tüntetőket, hatvan helyen az országban!
— A világ minden táján megbukott az eszme a gyakorlatban?
— A gazdagok vagyonát elszedők, magukévá tették az „állami, népi vagyont”!
— A kizsákmányolók elűzői maguk lettek kizsákmányolóvá?
— A nácizók magukon viselik a nácizmus ismérvét? — milliárdosok hirdetnek szocialisztikus jólétet kapitalizmusban!
— Minden, amit hirdettek, tettek, és tesznek, hazugság.
— Ostobaságuk, gazemberségük, révén lejárattak egy jobb sorsra érdemes eszmét?
— A szegény tömegeket ugyanúgy becsapták, mint mindig a történelemben?
— A volt internacionalisták nemzeti szocialisták a szó hitleri értelmében?
— És végül, de nem utolsósorban, az öszödi beszéd, ahol nem csak a hazugságaikat, hanem az inkompetenciájukat is beismerte Ferenc?
Egyenes Beszéd - ATV - Különkiadás: "Új program, rendpárti MSZP"

KÁLMÁN Olga: Mi a véleménye a tatárszentgyörgyi gyilkosságokról?
MESTERHÁZY Attila: Nézze, őszintén kéne beszélni a cigánykérdésről is: Meghalt egy cigány. Na és?! Maradt még elég.
KÁLMÁN Olga: Nem értem. Megismételné?
MESTERHÁZY Attila: Lassan mondom, hogy mindenki megértse. Lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse. Maradt még elég."
KÁLMÁN Olga: Gyilkosságokról beszélünk.
MESTERHÁZY Attila: Nézze, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az emberek egy jelentős része dühös, közérthető, radikális megoldásra vágyik.
KÁLMÁN Olga: Gyilkosságokra?
MESTERHÁZY Attila: Ön beszél gyilkosságokról, a választóink ezzel szemben úgy gondolják, hogy helyesebb volna idegenrendészeti eljárásról beszélnünk.
KÁLMÁN Olga: Rövid reklám után visszatérünk.

KÁLMÁN Olga: Versenybe szállnak politikai ellenlábasaikkal a Jobbikra leadott voksokért?
HILLER István: Érzelmi azonosulást kell elérni a választók részéről. Horn Gyula népe a Jobbikra szavazott, ne legyen illúziónk, azok az emberek támogatták a szélsőjobboldalt, akik pár éve még a mi lakossági fórumainkra jártak.
KÁLMÁN Olga: A rendpártiság eszményképének előtérbe kerülése és a Szabadság téri emlékmű körül kialakult botrányok egyes vélemények szerint a Horthy-korszakot idéző fasizálódási folyamat egyértelmű tünetei. Ebből a folyamatból az MSZP is hasznit húzna?
HILLER István: Önvizsgálat kell, önmarcangolásra nincs szükség.
MESTERHÁZY Attila: Nézze, rendpárti baloldal kell. Ahogy Gyurcsány Ferenc fogalmazott: a vallás az emberek legszentebb magánügye kell legyen. Vallási szervezetek, legszentebb magánügyeikkel, leveleikkel forduljanak kezelőorvosukhoz, gyógyszerészükhöz, gyóntató atyjukhoz.
KÁLMÁN Olga: Értsem úgy, hogy...
MESTERHÁZY Attila: Értse úgy, hogy nagyon örvendenék, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az igaz magyar társadalom irritálása helyett. Lassan mondom, hogy mindenki megértse. Lassan mondom, hogy Konrád György is megértse. Legkevésbé azt a miniszterelnököt zaklassák legszentebb magánügyeikkel, aki a választók 5/6-os felhatalmazásával ül a helyén.
KÁLMÁN Olga: Ez hogy jött ki? Ez valami újfajta választási matematika?
MESTERHÁZY Attila: Rendpárti baloldal kell. Tisztesség- és becsületbeli kérdés, hogy amit tegnap mondtunk, következetesen képviseljük ma is, akkor is, ha álláspontunkat és mondanivalónkat úgy alakítottuk ki, hogy az MSZP semmit nem értett meg az elmúlt öt év társadalmi folyamataiból, hiszen mi nem, még egyszer mondom, _nem_ a józan észt és a belátást, hanem választóinkat képviseljük és szolgáljuk. Márpedig a választások előestéjén azt hangoztattuk, az volt az álláspontunk: aki nem szavaz, vagy a tizennyolc listából, rajtunk kívül bármelyik 17-re szavaz, az Orbán Viktorra szavaz, így jön ki.

KÁLMÁN Olga: Ez volt az Egyenes beszéd az MSZP új programjával: Rendpárti baloldal kell. Köszönjük megtisztelő figyelmüket, maradjanak velünk, mert következik Vona Gábor és Mesterházy Attila vitája "Horn Gyula népe - jobbra vagy balra?" címmel. Addig egy kis reklám.
@Sir Bates dö Hól: Köszönöm.
A jövő hét lesz alkalmas, ez most sürü egy picit, pedig olyan szerencsém sincs, hogy találtam volna szarvasbogarat.
@jaegtoer: Tök rendes vagy, de egy kicsivel többet gondoltál bele az írásomba, mint én magam.

Meg kell valljam, a demonstrációk eszembe se jutottak.
Akik szeretnek óbégatni sokakkal, azoknak ott van Gyurcsány pajtás, ezerrel lehet szónoklatokat bebiflázni, ismételgetni, mellet kidülleszteni: de jól megmondtuk ismét a patásnak.

Nem. Tömegekhez eljutni. Információkat adni, kapni. Megmutatkozni, mi is hús vér lények vagyunk, akik ráadásul rendelkeznek épkézláb gondolatokkal.
Megnézni, megérteni a vidéket. Nem hülyék a vidékiek. Tanácstalanok, kétségbeesettek, magukra hagyatottak, dühösek.

Eljutni az értelmiséghez, a gondolkodókhoz, a tanácstalanokhoz. Szellemi műhelyeket létrehozni. Vitákat generálni.

Internetet megszállni. Nem hülye szelfikkel, nem is kardcsörtetéssel. A választás előtti foto sorozat szerintem jó irány volt Bajnairól.
Mert a fiataloknak, a netező, instragammozó fiatalok nyelvén "szólalt" meg.

Szóval én arra a munkára céloztam, arra a komoly szervező tevékenységre, ami létrehozta a polgári köröket, s nem a keserű valóságukra, azaz ezen szervezett polgárok egyszerű sakkbábukká degradálására az aszfalton.

Magamból indulok ki, az igaz, de tépelődők nemigen kezdenek ordibálni a flaszteron, én roppant fölháborodtam a baltás kiadatásán, akkor egyszer voltam tüntetésen, de nem az én világom a szónokok harsány ünneplése.

Azt hagyjuk meg az orbán-gyurcsány párosnak.

(A vége csak azért, Orica ne csalódjon, hogy tudok még meglepő dolgokat írogatni)
@Habakuk999:

Mondhatni majdnem úgy jártam, mint a tudálékos verselemző, akinek aztán aszonta az alkotó, hogy 'gondolt rá a fene, eszembe se jutott':)
süti beállítások módosítása