Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.14. 05:13 Fabius

Putyinnak nem szóltak, hogy ne pofázzon

Címkék: fidesz oroszország putyin finanszírozás paks II

Jót röhögtem a tényen, hogy legújabb legjobb barátaink a ruszkik azért nem felejtik el megfingatni Viktort, hiába lapít lojálisan mondjuk az ukrán ügyben is. Putyin nem felejt, és bizonyára megvan neki minden ócsárolás és beszólás ami csak nálunk a nagy büdösben vagy bárhol fideszes szájból elhangzott az elmúttnyóvcév alatt. Vlagyimir Vlagyimirovics meg nem az a szégyellős típus, aki ne törlesztene habozás nélkül mikor módjában áll. Vagy azt kéne elhinnünk, hogy az egykori KGB alezredes kormánya nettó figyelmetlenségből lökte ki a netre a Paks II. szerződést? Tényleg? 

Azt a szerződést, amiről itthon a kussol-hallgat-nemugat szabály van érvényben, és ami az energiakánaán eljövetele helyett első ránézésre a szopórollert támasztja a falnak. 

Mi? Hogy Lázár János a kormány nevében hazudott? Lárifári, akkor szóljon valaki amikor egyszer majd igazat mond. Hogy Mindenórás Tábornok nertárs picit mélyebben hajol bele abba a meleg tenyérbe amiből enni kap? 

orbán putyin.jpg

Semmi baj, a hirtelen oroszbaráttá lett, a paksi himihumit az Évszázad Üzleteként ünneplő szavazóbázis majdcsak megküzd ezzel is valahogy, mint fogatlan apóka a szalonnabőrrel. Nekik végül is tökmindegy, minden pont úgy tökéletes ahogy Viktorka mondja, kételynek, kérdésnek, akadékoskodásnak helye nincs. Kíváncsi igazán arra vagyok, hogy mernek-e akkora asztalt lefejelős tockost osztani Legkedvesebb Medvénknek is, mint az egy nap alatt legfaszább irodalmárból hazudós perszónává váló Weidermann Helgának? Mert ha már a rezsidémon üldözést, államdósság elleni harcot és az energiafüggetlenségi háborút feladták Putyin kedvéért, akkor legalább beszélni ne legyen már muszáj róla. 

Ez a Vologya meg nem érti. 

Nem érti, hogy kampányban ilyet nem csinálunk, nem hozakodunk elő azzal, hogy hazudtunk reggel, éjjel meg este. Nem rosszalkodunk, nem fecsegünk, inkább háborúzzanak a Krímben ahogy jól esik, csak ne velünk és Paks II. finanszírozásának feltételeivel foglalkozzanak. Ha eléggé figyeltek volna akkor tudnák, hogy  legnagyobb gondolkodóink egyike, Wittner Mária már réges régen megmondta: Paks meg az atom nem a zemberekre tartozik. Akkor hogy tartozhatna rájuk a bővítés valódi körülménye, a valós feltételek? Na ugye.

Hülye ez a Vologya teljesen, hogy ennyit sem ért! Ha nem lenne ilyen jó barátunk még azt hihetnénk, direkt szívatja Fénylő Csillagunkat, mint akinek nem annyira érdeke az újraválasztása. 

220 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr335859395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Úgy látom ma nincs uniós bevatkozás a belügyekbe a zsidók is nyugton , a paksi bulira meg nem tudsz mit mondani . Hát szar mikor a propagandista csak hallgatni tud!
@$$$=$$$: Szép hogy idejöttél semmitmondani! A poszthó valami?
@Ómacicka Bábó: Hülyeség ilyen pompás időben itt dekkolni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jól kivágtad magad gratula! ; )) Akkor ezt igennek veszem!,
Szar az index, szar a fidesz.
@Spániel:
eztet vonagabcsi is tuggya vagy éppen kékosztriga?

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
na célbaért?

Pí és Pína

kínai külker

brühüyyy
@$$$=$$$:

Hát, nem is tudjuk, távozásod betölti-e majd az űrt, amelyet ittléted támasztott.
@Ómacicka Bábó: egész héten pompás idő vot, ako mi a faszé agyatlankodott itt, reggeltől estig?:))
@taga20: Mikor nagyon tré a dolog ,vidáman elhúz hadd múljék a dolog .Aztán később majd ide eszi a fene a ,tereléseivel meg a hülyébbnél hülyédd linkjeivel eggyütt!!!!
Hülyébb, fene azt a diklexiás eget rám!!;))
@Ómacicka Bábó: "Jól kivágtad magad gratula! ; ))" ako nem jól, hanem rosszul:)
@Ómacicka Bábó: rá se ráncs, idősebb korban előjön:))
Most így beszéltek, de amikor a Nyugattal voltak hasonló ügyeinek, akkor magától értetődőnek vettétek, hogy az diktál, aki a pénzt adja.

varanus.blog.hu/2012/10/27/orban_waterlooja

varanus.blog.hu/2012/05/10/ennyit_er_orban_szava
@űrszelvény: Na igen és ez mire bizonyíték? Szerintem nem ugyanaz a sztori.
@Ómacicka Bábó: "Szerintem nem ugyanaz a sztori."
És miért nem? Azt leszámítva persze, hogy a Nyugatot szeretni "kell", az Oroszokat meg utálni :)

Az IMF esetében úgy beszéltetek, hogy az csak természetes, hogy aki a pénzt adja, az mondja meg, hogy mi legyen. Vagy amikor azon örömködtek, hogy most majd rövid pórázra fogják Orbánt a hitelezők, mert úgy megköti majd az ország kezét az újabb hitelmegállapodás. Olvasd el a linkelt posztokat és a kommenteket, de próbálj meg nem meglepődni azon, hogy most ugyanazok az emberek vérlázítónak tartják azokat a dolgokat, amiket néhány éve a legtermészetesebb dolognak tartottak :)
@rodeo36: Kazahsztánt is kifelejtetted! De! Nem lesz ebből semmiféle botrány. Ugyanis, ez a csúti Rámszesz hiába Eu tag, attól ésolyan hitelt vesz fel akitől és amilyet csak akar! Putyin nem hüje, pontosan tuggya, hogy ez a pízecske is köll a zistennek, mert különben összedől, mint a kártyavár. Viktor nem ért semmihez, szakmája nincs, semmiféle kapcsolódása a való világhoz nincs! Akik körülveszik hasonló adottságokkal megáldottak. Fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak, kesztyű bábok az oligarchák és szobatársak farkára húzva. Ezeket nem érdekli a jövő, mert pusztán "éhesek", de qrvára, mivel az "eredeti tőke felhalmozás" időszakát élik. Az első Porsche => Lamborghini => Patek Phillip => svájci bankszámla => monacoi nyaraló stb. Magasról tesznek ezek mindenre, Viktor meg annyira hatalom mániás, hogy mindegy csak nyerjen, gondolod véletlen, hogy alig látni a manust? A szavazásig háromszor lehugyozza a lábaszárát óránként, mert ha veszítene, akkor grác is hiába, szétesne mint a román legó!
Ez a hitel, pedig arra jó, hogy szép széles alföld legyen nyugatra, csak eccerűbb, mint a Tátrán átvergődni...
@űrszelvény: te valami jobb trollt, nem tudott vona küldeni a központ, me ez nagyon gáz?
hmmmmmmmmm

Fotó: már elindultak Orbán Viktor lengyel barátai

Elindult Magyarországra egy, a magyar kormánnyal szimpatizáló lengyel csoport, akik a CÖF-fel együtt vonulnak fel szombaton, a március 15-iki ünnepségeken.

hvg.hu/itthon/20140314_Foto_mar_megjottek_Orban_Viktor_lengyel_b

----------------------------------

18:10 Lázár: ha az oroszok elfogadják, a Ház elé kerül a paksi hitelszerződés
Lázár: ha az oroszok elfogadják, a Ház elé kerül a paksi hitelszerződés

Lázár János megígérte, hogy a kormány a parlament elé terjeszti majd a paksi bővítéssel kapcsolatos hitelmegállapodást. Szerinte csak azért a hitelért "fizetünk, amit lehívtunk", és csak attól kezdve, hogy az ország igénybe vette az adott összeget.

hvg.hu/gazdasag/20140314_Lazar_ha_az_oroszok_elfogadjak_a_Haz_ele

-----------------------------

Matolcsy-botrány: Londonban szivárogtatásra emlékeznek

A jegybank szerint csak fikció az az üzleti ebéd, amelyen Matolcsy György kiszivárogtatta a Goldman Sachsnak, hogy a kormány az IMF-hez fordul. Matolcsy munkatársa szerint az ebéd megtörtént, csak a kiszivárogtatás nem igaz. Egy londoni elemző viszont emlékszik arra, hogy volt szivárogtatás.

hvg.hu/gazdasag/20140314_Matolcsy_szivarogtatas
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Haggyá má' az áltörténész, aki 1,5 évig a ferenceseknél bujdokolt, mint hatodik lenin a csőszkunyhóban, a tetőtérben. Majd elment rijasztót árulni, mert tanítani az ciki, meg keveset fizet. Most már felköltözött az Olymposra, a sok tuggyukik közé, mert szaladja. Meg beszél marhaságokat, csak még legyen 4 év 1 misi/hóért+köccségtérítés is vastagon, de a párt-támogatás is faxa ám! Gondolom a paksi szavazás előtt, csak szóltak a parlamenti büfében a sok hazzaffynak, hogyaszongya: figyu repülsz a picsába, meg kirakjuk a farkad is közszemlére, ha nem szavazod meg!
@űrszelvény: Bakker lusta vagyok ennyit írni tabbleten ,de tényleg zongorázni lehetne a különbséget!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azé látom a lengyeleknél is vannak debilek. ez azé egy kicsit megnyugtatott:)
@taga20: Ilyen hamar sose szoktatok elkezdeni trollozni. Először mindig megpróbáljátok elmagyarázni, hogy ez az eset most miért más, és csak utána. Ez valami új dolog lesz :)
@űrszelvény: cicám, az űr a fejedben helyezkedik el szelvényesen?
tudod mija különbség a krumpli és a zsiráf között??
ha nem! Akkor ne mennyé a pijacra mert durvárva át fognak baxni!
az orosz "hitel", meg az imf hitel között kb, akkor a különbség, mint az uzsorás által adott "hitel" és a nyugaton szokásos banki hitelezés között.
remélem segítettem!
@űrszelvény: tanuni, tanuni, tanuni mondta valami faszi. erre mi komolyan vettük:)
te is tudod én, is tudom, hogy a fityesz a klozetban végzi előbb-utóbb!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: aki a kicsit nem becsüli, az elhúz innen a picsába:))
Több magyart is kitiltottak Romániából, Vona ellen eljárás indult

Több magyar állampolgár Romániába való beutazását tiltották meg a román hatóságok, Vona Gábor Jobbik-elnök ellen büntetőjogi eljárás indult.

hvg.hu/vilag/20140314_Tobb_magyart_is_kitiltottak_Romaniabol_Vo
@űrszelvény: tudod ez amolyan gyógy pedagógilya.
igyexünk megértetni veled is, hogy krumpli és zsiráf
@taga20: "tanuni, tanuni, tanuni mondta valami faszi. erre mi komolyan vettük:)"
Ugyan már. Egy tanult embernek nem az az első reakciója, hogy handabandázva lehülyézi a másikat, ha az ő véleményével ellentétes véleménnyel találkozik.
@taga20:
Remélem az "Éljen a Tezsvéri Orosz Atom!" tablicskuval vonul majd az a lengyel tezsvéri különítmény!
Könyörgöm, valaki fordítsa le a lengyel bértüntető ettársaknak, hogy "Az oroszok farkát szopjuk, de élvezzük!" c. szlogent!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ebbe szinte csak megnyilatkozások vannak, és csak az egyik oldalról. Jó lenne tudni, hogy honnan származnak a felsorakoztatott számok, milyen paraméterekkel rendelkeznek az alternativák, stb stb...

Az IMF hitel konkrétumairól pedig nincs benne egy betű sem. Ami persze nem csoda, mert ez egy Pakssal foglalkozó cikk, de itt ugyebár a két hitel kondícióinak összehasonlítása lett volna a lényeg. Azaz vagy olyan cikket kellett volna linkelni, vagy e mellé egy másikat is az IMF hitel kondícióiról...

Azt még továbbra sem értem, hogy hogyan lehetett pár éve természetes dolog az, hogy aki az diktál, aki adja a pénzt, ha most ilyen elemi erőből lázadunk fel ez ellen :)
ATV, Bajnai a moszkvai atomszerződésről.
@tristen2005: 8-as pályán osonok, me tereget:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát ennek a faszkalap polszki különítménynek fordíthatnád a kámaszutrát is, ako is orbán faszát szopnák:)
@űrszelvény:
Nem... de`télleg... inkább fideszgyík képviselőnek áll az ember... Te, lejöhetnél a csavarlazítóról, maradj a pálesznál.
Ha irónia volt - Ironból - akkor bocs.
@űrszelvény: szeretnélek szeretni, de aki eszt a paksi dzsuvát elkezdi komolyan elemezni az nem normális:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez maradt a raktárban a fityeszné, becsüld meg te tutajos:))
@űrszelvény: jahh, bocs:

A fizetési kötelezettségek nagy része a 21 éves törlesztési ciklus második felében jelentkezik, vagyis aránytalanul nagy terhet ró a következő generációra és kormányokra: az első 7 évben a pénz 25, a második 7 évben a 35, a harmadikban pedig a 40 százalékát kell visszafizetni, miközben a kamat is folyamatosan emelkedik, 3,95-ről 4,95 százalékra. A törlesztésnél 15 napos csúszás a kamat 150 százalékát kitevő büntetést "eredményez", 180 napos csúszás esetében pedig a hitelező azonnali inkasszót nyújthat be a teljes tőke- és kamattartozásra (euróban), amivel akár államcsődöt is előidézhet.
@taga20:
Kuss! Sörtelen Taga... mennyé kutyaszart szedni! Aki visszaél a sörkultúra hagyományának ápolásával, az egy balbál!
Pláne, hogy a telót T.nejed vette fel. :)
Alapból nem vagyok annyira csökkent értelmi képességű...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most színes rajzocskákat linkeljek neki, hogy megértse?
Ha majd egzakt módon bizonyítják szakemberek, hogy nemcsak nincsen, de 2036-ra sem lesz megfelelő hatékonyságú megújuló, akkor én is rá fogok bólintani Paks II-re és arra is, hogy az oroszok csinálják. OK.

De akkor még mindig kérdéses lesz, hogy a ma kiszivárgott feltételekkel jó-e. Mert ez az oroszoknak baromi nagy bolt így, nekünk meg őrült kockázat. Nemcsak árfolyamkockázat, hanem szuverenitás-kockázat is. Csak meg kell nézni, mit csinálnak az oroszok a gázért tartozó Ukrajnával... Ilyen pofánál eladósodni pontosan olyan, mint mikor az analfabéta kisebbségi az uzsorásnál adósodik el havi 100%-ra, aztán egy év múlva csodálkozik, hogy a nejét meg a lányát az uzsorás kiállítja az út szélére...

Orbán sikeresen reprezentálja amúgy Magyarország hülyébbik felét, tekintve, hogy 40% úgy vett fel hitelt, hogy az árfolyamkockázatot nem vette figyelembe (devizahitelesek), más 10%-a meg úgy, hogy bűnöző uzsorásoknál adósodott el, tekintet nélkül arra, hogy azok meg szexrabszolgában fogják behajtani az adósságot...

Kérdés, hogy nem inkább kétharmad-e az a hülyébbik rész, nemcsak a fele, mert akkor aztán nem nyugszik Orbán, amíg tönkre nem teszi az országot. Persze úgy, hogy 4 évig még lehessen hazudozni, amíg csak kamatot fizetünk, kezdetben szolid, de egyre növekvő összegben. Addig ő még a dédunokái számára is megszedi magát és irány a Seychelles-szigetek. Aztán utána az özönvíz. 2024-re, mire csúcson fog állni a törlesztés összege (egyszerre kamat és tőke), addigra majd burul a bili, mert adófizető meg nemigen lesz itt addigra...

Üdv:
b
@űrszelvény: Na akkor figyellyé!
Nincs melód, de píz az kéne. Bank nem ad, mer' még BAR listás is vagy.(röviden ez Mo. kórképe jelenleg). Marad a Kolompár Kohn Winettou, aki szokott adni kőcsön. Elballagsz a ülő bika keresztapjához és felvezeted, hogy aggyon már 300 ezret kőcsön, mer' a gyerek, a lakástörlesztés, meg a zasszony, meg a keleti harcos Áááldott de kurvajó szíve. Kapsz is píztet. De a feltételekről, úriemberek között nem illik beszélni, majdmegadod áránbogaram, tisztességes gyeröknek láccó!
De eccer csak, úgy adódik, hogy Kolompár Kohn Winettou jobb befektetést talált, kezdi behajtani a "kintlévőségeit". Elérkezik hozzád is, szépen megkér, hogy lennél kedves mostazonnaldeizibe visszaadni neki aszt a szerény 1 milliócskát amit neked olyan előzékenyen kiutalt! Kerek szemekkel nézel, mint, kezdő buzi a gőzben, és "pingvinezel", hogy dehát csak 300 ezerről meg egy csekélyke kamatról volt szó, kb 2 hete!
Majd ezt az udvarias felkérést megtámogattya, 1-2-3 120-as fiatalemberrel (a 120 nem az IQ, hanem a testtömeg), akik segítenek aláírni, hogy a lakásod és az autód+az apróságok mától a "hitelező" tulajdonát képezik.
Teccik érteni, vagy keressek egy másik sútkát?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és aki balbál, az má nem fejlődhet? ha majd vidéki vagy bloggergizi is vityát ekézi, ako őket is ekézed?:))
@borzimorzi:
Nem!
Dehogy!
Félreérted!
Ez olyan ... izé... de'télleg!
Sajnos ez tényleg ilyen elbacott ország!

Amúgy ez eléggé árulkodó:
"Secnir · torvenykezes.blog.hu/ 2014.03.14. 09:03:58
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
kiszámoltam a portflió elemzését (mert számokat nem mertek odírni): a 10mrd eurós hitelre 18.5 mrd eurót fizetünk vissza. ha minden jól megy."

Ha nem, akkor meg még jobban járnak a zorosz ettársaink.
0.Piktor mekkora jutalékot kap ebből?
Csak ez az egy kérdésem van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Küldjek egy faca kifestőt? :D
A tankalkatrész jó lett???
(vibrátoralkatrészt nem írhattam, még félreértenék ezek a libsibolsik itt!)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem akkó' senem fogja! Írtam nekillye ojat, hogy abó' talánneagygyIsten.
De ez nem olyan... figyeld meg küzdeni fog, mint malac a jégen!
hmmm

lehet tippelni, mit és miért pont a kampányban:

Az Ab ország-világ előtt hirdeti ki a devizahiteles verdiktet

Az Alkotmánybíróság (Ab) hétfő délelőtt nyilvános határozathirdetésen ismerteti a kormány devizahiteles indítványával kapcsolatos döntését - tájékoztatta Bitskey Botond, az Ab főtitkára pénteken.

hvg.hu/itthon/20140314_Az_Ab_orszagvilag_elott_hirdeti_ki_a_dev
@nincs_itt:
Ne erőlködj!
Ő a gőzből ezt nem érti, eddig mindig volt vazelin a Vaszilijjal.
hmm

A piaci szereplők arra gyanakszanak, hogy az alapkamatot mélyponton tartó jegybank fű alatt terelgetheti az árfolyamot is.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/beavatkozott_az_mnb_a_forint_piacan.578385.html
van még kérdés?

Hihetetlen indokkal védi a csalókat az adatvédelmi hatóság

Túl nehéz lenne átnyálazni az összes ajánlóívet, úgyhogy inkább nem is kötelező, érvelt Péterfalvi.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F03%2F14%2Fnaih_nem_tudhatjuk_meg_hogy_melyik_partok_eltek_vissza_a_nevunkkel%2F
@űrszelvény: Gyökér fizesd csak be gyorsan a különbséget a 2010.03 havi hiteltörlesztő és a 2014.03 havi hiteltörlesztő részletem között, vagy úgy baszlak arcon hogy a végén még normális leszel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1.500.000 alkoholista van ma orbániában, a jobbik tábora állítólag pont ennyi.
Az alkoholisták jelmondata: "Azé me ide kerültem, nem én tehetek róla, hanem a zsidók, cigányok, komcsik!"

Ismerős érvelés?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez a faszi egy kurva lakáj, ja és a burája egy kurva droid. ezek a szarok basszák szét az országunkat!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bakker, megromlott a sered?:))
inkább igyá!
na mégegyszer, me jó:))
www.youtube.com/watch?v=22XhQPwybpk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem, csak vicc. péterfalvi csak egy vicc, eredetiben kibaszottul húzza a dzsidipit:) most rejtőzködik.
@taga20: de ez ma estére a gyengém!!

www.youtube.com/watch?v=blNQZc84Q5c

ha esse mered meghallgatni, akkor...!
@taga20: bakker de régen hallgattam, de zseni a pasi, szerintem:

www.youtube.com/watch?v=cAq817mTb50
@taga20: nem rossz!! de azért ez:

www.youtube.com/watch?v=MtKKVrUZ2GU

de ha Albinoli, akkor CSAK ez:

www.youtube.com/watch?v=0S1o99ue4jM

ezt nem tudod, még a "fedáksárival" sem megfogni!
@űrszelvény:

"Azt még továbbra sem értem, hogy hogyan lehetett pár éve természetes dolog az, hogy aki az diktál, aki adja a pénzt, ha most ilyen elemi erőből lázadunk fel ez ellen :) "

Hát, ebből még bajod lesz, mert nem figyeltél annak idején.

Azért lehetett pár éve természetes dolog,hogy az diktál, aki a lóvét adja,mert akkor a lóvét az IMF adta, aki pedig, ugye, a "mi bankunk". A miénk is. Tagok vagyunk. Emlékszel? Tehát magunk adjuk magunknak.

" olyan, mint „egy bank, egy pénzügyi szervezet” és „mi tagjai vagyunk ennek a banknak”, akitől szükség esetén hitelt, biztosítást kérhetünk. A kormányfő szavai szerint tehát arról van szó, hogy „mi a saját bankunkkal tárgyalunk.”

Míg ellenben Oroszországban nem vagyunk tagok. Most még. De ahogy elnézem, hamarosan eljön az az idő is, és akkor már kóser lesz Oroszországtól hitelezni, mert azok is mi leszünk. Nem tudom, világos-e?

Legközelebb figyelj jobban.
@taga20: asszem Kes kollega a fasorba senemnincsen(jelzem durva jó, de...) itt labdába sem szagolhat:

www.youtube.com/watch?v=ADwfyxpriAM
@DarthVader: Nagyúr, ne küzgyé, a csóka eltűnt, mer' érvekkel és tényekkel futott össze, ez van! Fidióta, de kevésbé akar annak láccani, de ez sem jött be!
@taga20: baszki majdnem elfelejtettem!! Ő egy igazi, hamisítatlan HOBO, 72! évesen fedezték fel, ennek van "ereje", ez onnan "bentről" jön!!!

Mindenkinek nagyon ajánlom!
www.youtube.com/watch?v=S-vSZFEWHlo
@taga20: de erre a tengeribeteg pityura szánnyá néhány percet/órát!! Az igazi mississipi blúz, egy FEHÉRTŐL! A szívéből, aki megélte mindazt, amit zenél!
@taga20: segíccsé mán! van egy latin énekes hölgy, kubai durva sok éves lehet, de nem jut eszembe a neve!! segiccség!!!
@nincs_itt: ha hiszed, ha nem ezt keresem neked. sejtem kire gondolsz, de a neve kurvára nem jut eszembe:)
a bosszú édes, de az álom még édesebb:))
www.youtube.com/watch?v=P8tHYSVr5fY
@taga20: bakker, nem vagyok egyedül, Mr. Alzheimerrel!
igyekezz, mert nekem már hetek óta nem jut eszembe!
@nincs_itt: omara portuondo. egyébként, én még fiatal bika vagyok, alchejmer bácsival még nem találkoztam:))
@taga20: örök hálára köteleztél!!! bakker, őtet nem mertem megtalálni!
@taga20: a bikaságot meg ott bizonyítod, ahol érdeklődés mutatkozik!
Én már megbékéltem ezzel a kedves fiatalemberrel, pedig reggelre mindig átrendezi a szobámat!
@nincs_itt: hát ako ne feküdj le, tarcsd szemmel egész éjjel:)
küdök neked valamit.
www.youtube.com/watch?v=8tslVys1gpI
@taga20: megprószáltam!de naggyo fürge fijatalember!
csak egyet szunnyadok, oszt' ott a baj! a zéjjelit se nem találom! Akkor meg kaka szóra ébredek! mint egy hadi rottyant! (Besenyő Antal!)
www.youtube.com/watch?v=5SIBRqWCbuI
@nincs_itt: bessenyőpistabácsi a kolbászcsücsökkel nagyon állat:)
www.youtube.com/watch?v=mQf_9-SO6rY
na, ha nincs sehol is itt hagyott, ako megyek csicsikálni, me holnap meló. félhatkor csereg a vekker:) szevasztok valakik:)))
@Bakter: Putyin olyan helyen szocializálódott (KGB), ahol a felejtés a halálos ítélettel rokon. Ha feledékeny lenne, nem lenne most vezető.
@$$$=$$$: ,,Édesanyád büszke lenne rád!"
@űrszelvény: Neked hiába is magyaráznánk, ha nem érted mi a különbség az oroszok és az EU között. Amíg az EU megpróbálja meggyőzni a nem megfelelően viselkedő tagországokat és vezetőit, addig az oroszok egyszerűen megszállják az adott országokat. A magunk mögött hagyott negyven év nem volt elég világos? Akkor most láthatod a jelenlegi ukrán eseményeket.
@taga20:
fettelke a 12. hamilton a pole nál és alonso 5. csupa meglepetés és amrdzsó ragyog

mitaszondassz erre föl nekemnek?
brühüyyy
@taga20: Omara Zöldfoki-szigeteki.
Nincs-itt valszeg az isteni dívára, a csodás Celia Cruz-ra gondoltál.

youtu.be/imeXSRNRMeg
Minden orszag megerdemli a maga politikai elitjet. Magyarorszag erre szavaz, hogy az orosz medve betyarkortes segget nyalja fenyesre. Az embereknek tenyleg ez kell. Ezert is erzek egyre nagyobb tavolsagot magam es a magyarok kozott. En nem akarok vadkeleti oligarchak es kereszteny agymosottak szabalyai szerint tancolni. Lassan kiiratkozok a magyarsag soraibol. Vennek en is bissau-guineai allampolgarsagot, ott legalabb tudnam, hogy nincs mar lejjebb.

Paks II-re semmi szukseg nem volt, a ruszkik egyszeruen kieroszakoltak, mar Solyom Laszlo idejen nyomtak a temat, most vegre talaltak egy kelloen hulye es kspzsi magyar vezetot es egy gerinctelen elnokot az alairashoz.
Csak ugy nem akartak penzt adni, plane fos magyar allampapir venni nem akartak, inkabb azt lengettek be, hogy adnak mukodo toket, atomeromuvet. Adnak is meg nem is, vegul ok jobban jarnak, mint a magyarok, de legjobban a Simicska cegbirodalom jar majd es a felcsuti klan.
Azt azert orom latni, hogy a magyarok megint sikerrel felalltak a szoporollerre, mindig jo erzekkel valasztjak a legszarabb alternativat,hogy majd 30 ev mulva legyen mit megbanni.
Kozben olyan reszletkerdesek, hogy hova az istenfaszaba lett a magannyugdij vagyon, mar reg feledesbe merultek. Mindig van nagyobb szopas, ujabb szintjei az ostobasagnak.
Az a keves magyar ember, aki europai modon, europai szabalyok es feltetelek mellett akar elni, mehet nyugatra. Ezt Viktor Viktorovics se banja, legalabb csak a birkak maradnak Magyarisztanban, a gondolkodni mereszelok huznak a hanyatlo nyugatra.
süti beállítások módosítása