Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240502/dobrev-klara-ellenfel-ellenzek-fidesz-orban-viktor-eu-valasztas-ep-bru... (2024.05.02. 12:53) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.12. 09:18 Fabius

Orbán, pelus meg a lopott vírusvideók

Címkék: kampány fidesz választás 2014

Kedves naplóm!

Nagyjából jól vagyok. Neked bevallom jobb lett ez a kampány minden döccenője ellenére, mint amit reméltem. Simon Gábor abban a pillanatban vonyítani kezdett ahogy kattant mögötte a cellaajtó, Cusi nejlonszatyorral csépeli egykori kenyéradóit ahol éri, nekem meg annyi dolgom van, hogy hátradőlve élvezzem a káoszt, amit a jelölőrendszerrel okoztam. Kicsit sokba lesz, de mi ez ahhoz képest, hogy tokkal vonóval 26 perc ingyenreklám jut per lista, amivel a tévében megjelenés kb egyenlő a nullával. Azt kell mondjam zseniális vagyok. Egy géniusz. 

Csak ez a mindenkit megszólítás esik egy kicsit nehezemre. 

Nem is értem miért kell nekem ezzel ennyit pöcsölnöm, mikor elegen vagyunk. Azt már megszoktam, hogy egy lebetonozott udvari járdát sem adnak át ebben az országban nélkülem, és a pelenkagyár átadóra is szívesen mentem de...Mikor aszonta az Árpi, hogy öltözzek autentikus viseletbe azt azért túlzásnak éreztem. 

orbán pelus.jpg

Oké,oké, tudom, hogy meg kell szólítani mindenkit kisgyermekes szülőktől a jövő most még pelust hordó fidesz szavazóiig, de ezúttal azt gondoltam érjék be a kámingauttal, hogy nem is rühellem a multikat annyira, mint. 

"A nagy nemzetközi cégek nélkül nem fog Magyarország boldogulni, nem lesz gazdasági növekedés!"

Ezt mondtam, na, most képzeld el, pedig tudom ezt aztán kőbe is belevésik és idézni fogják amíg világ a világ. De mit tehettem volna, ha másnak nem maradt itt beruházásra pénze, csak ezeknek? Őket köll szeretni, velük köll beérni, náluk köll átadni oszt'jónapot. Utálkozni és államosítani választások után is ráérünk. 

Az azért zavar egy kicsit, hogy minden nagyszerűség ellenére a tökéletesség hermiónéja vagy mi, harmónikája hiányzik a művemből. Nemtom, lehet mégse Plagit kellett volna megbízni a zinternetes fenegyerekek megszólításával/meghódításával, mert az elintézés módja, hááát, megint khmm, sajátos lett. A nem baszunk baloldalival videó utáni égés még csak hagyján, de amit nem kúrtak el elsőre, azt bepótolták másodikra, mert ismétlés a tudás kurvaannya. Olyan érzés ez, mintha smukkandorra bíztam volna, járjon kedvében az emós fiataloknak. 

schmuck andor.jpg

Ettől még egy helló faszbúkosok videó is hatásosabb lett volna, de Plagi annyira mondta, annyira bizonygatta, ha valaki akkor ő bizony otthon van a zinternetes népművészetben, hisz nézett magáról pont eleget ahhoz, hogy tudja, min kacagnak a hungaromém-faragó hírcsárdaisták igazán. 

Csak ugye, ötlet, na az nem volt saját egy szál se. 

Pedig ha lett volna, haaaj, mit kihozhattak volna belőle, mikor rendelkezésükre áll az ország legnagyobb, közpénzen fenntartott retusőr stúdiója a Kunigunda utcában. Miért nem lehet eszet adni az eszetleneknek?! Miért?! Pont most blokkolnak le, mikor már a szilikati is a macskakokárda-cukisággárda hadjárat leverésére indul? Tényleg ennyi az összes kreativitásunk a startup Mekkává válás küszöbén? Eh, régen minden jobbvót! Megboldogult ifjúkoromban még nem volt ez a zinternet, nem kellett lesegetni mit kommentelnek, oszatanak meg, nem volt vélemény meg véleménycsinálás, nem volt semmise. Aki sokat pofázott annak nem a kedvit keresték, hanem bezárták a picsába oszt kész. Nincs ez így jól kedves naplóm, nincsen jól. 

Lesz még mit csinálni a következő négy évben is, mert maradtak bestoppolatlan lyukak a renccerben. Legfeljebb én leszek a Nemzet Vargája. Is. 

234 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr865855692

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zöld siker Újbudán! 2014.03.12. 13:56:49

A kerületi zöldeknek sikerült megakadályozni a Homonna utcában közel 100 db fa kivágását. Ugyanakkor ijesztő, hogy még a működésük indulása előtt elüldözték a Piréz Gyermekműhely Alapítványt a Kosztolányi Dezső téren kibérelt ingatlanukból. Beszámoló a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"szép" "új" világ:

Besúgót csinált a Fidesz a közös képviselőkből

Le kell jelentenie ezentúl a közös képviselőnek, laknak-e a házban olyanok, akik nem jogosultak a rezsicsökkentésre, például azért, mert a cégük nevén van az ingatlan – ezt írja elő egy szinte észrevétlenül elfogadott törvény. Így a lakókat a vízdíj és a szemétdíj szempontjából két csoportba kell ezentúl sorolni, különben kollektív büntetés jár: az egész ház elbukja a rezsin megspórolt forintokat.

hvg.hu/itthon/20140312_Itt_a_rezsihaboru_folytatasa
OFF

Ha ráértek nincs kedvetek esetleg eltűnt Boeinget keresgélni??

hvg.hu/tudomany/20140312_Lehet_hogy_on_talalja_meg_az_eltunt_malaj

ON
ezek a dakoták is kommancsok....

2014 fideSS győz ! JÖN AZ ÁR !
duma van tettek nincsenek bedőlnek
és benyalnak..el van ez a választás már is
csalva...fölösleges odamenni és bármit tenni
már készek a hamis szavazólapok valahol
beládázva és soxor át is számolva, hogy a
2/3 meglegyen...te hiszel a Mikulásban?

brühüyyy
Nem baj, mindent kimagyaráznak.
Nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős kormánybiztosunk és/vagy államtitkárunk elintézi.
"Egy párhuzamos világban mindenki örül, hogy tucatszám indulnak kamupártok kamujelöltjei. Ebből a dimenzióból jelentkezik a veterán tudósítónk, Kumin Ferenc."
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F12%2Fdolgok-amiket-sikerkent-tud-eloadni-a-kormanypropaganda-szetcsalt-valasztasi-jeloltallitas%2F
már a kampányvideókat is lopják. csak azt nem értem, miért nem valami orosz, azeri, kínai filmet nyúlnak le?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
megint valami gumicsont...lelőtték, vagy akármi de a kutyát nem érdekel...de kavarják a szart

annyuk picsáját

egy ilyen biztonsági felmérés a kémkedés alapesete, amit eddig nem tudtak, most megtuggyák

erre senki sem gondolt?

és pont a délkínai tengeren Kína határán meg a délázsia ahol...ugye régen volt Vietnam?

gondolkoggyatok má' ha nehéz is néha

most a CIA adatot gyűjt

brühüyyy
@parti_giano: nincs ezzel gond - harapdálják csak még egy kicsit azt a kezet, amelyik enni ad - mostanában kezdenek rájönni úgyis, hogy mi folyik itt "Gyöngyösön"

444.hu/2014/03/11/a-magyar-pelda-miatt-uj-eszkozt-hozott-letre-a-jogallamisag-vedelmere-az-europai-bizottsag/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az OFF/ON-t a hozzászólásaid maradék 89%-ához is kitehetnéd
csak nem, jahh ezéé kellett kivenni az oroszokat, aha:

Ismét jönnek lengyelek a békemenetes lengyelek március 15-ére

A CÖF lengyel szövetségese, a Gazeta Polska Klubok szervezésében megint lesz megemlékezésturizmus, és vonattal jönnek majd a lengyelek a nemzeti ünnepre. Azért komoly feladat lehet, hogy addig a CÖF vezetői kitalálják, mi is van most Putyinnal és az oroszokkal, ugyanis ez a téma az ismert történelmi okok miatt a lengyelek körében nem annyira könnyen lenyelhetőek, mint ahogy például az Orbán-rajongó publicista, Jaroslaw Gizinski sem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel.

444.hu/2014/03/11/ismet-jonnek-lengyelek-a-bekemenetes-lengyelek-marcius-15-ere/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hamarosan meglesz az is. csak mindenki szorgalmasan gyűjtögesse a konzervbabot
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szerinted létezett az gép/légijárat? rögtön találtak rajta két iráni fiatalembert hamis útlevéllel akik europába akartak utazni a családjukhoz...

hát nem édi bédi

szerintem ez egy kitalált légijárat...

brühüyyy

azt a legkönnyebb eltűntetni
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a fuckin' moron majd akasztat is Érpatak-Orgoványdülőn?
@vitéž munkášőr: ah, már rég lement viktor kutyába, ráadásul a pavlovi reflex sem működik jól, nem tudja mikor és kinek harapjon vagy nyaljon. a hívei meg ezt bátorságnak aposztrófálják.
@vitéž munkášőr: Nem tudok róla. :) Ex munkásőrök vajon mit terveznek áprilishat után? :)

youtu.be/h23EaKQPpEU
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hát nem kellemes állapot? csődbevinni az országot hogy utána meg lehessen venni nadragulyáért

nem ismerős a történet?

a saudi homokosok másképpen csinálják és nekik kellemes

délamerika meg nem akarja azt a szép amerikai faszt valahogy másra vágynak pedig hogy fel van ajzva az a fasz...

brühüyyy

kis Guantanamo meg tornyok lebontása eladás előtt...cukiságosch
@rodeo36: Csak nem erre gondoltál esetleg? :)

"Hagyjuk már ezt az álnaiv, képmutató picsogást. Ukrajnában nem a demokrácia forradalma hullott alá az égből, hanem versengő hatalmak ütköztek össze a helyi társadalomban lévő törésvonalak közvetítésével – egy új hidegháborúban. Miután az USA feltörte a régió status quo-ját, az új hidegháború, új vasfüggönye Moszkva kapui alatt húzódik majd, kettévágva a szláv nyelvi-történelmi blokkot. Ez a szereplők jó szándékától függetlenül azt jelenti, hogy a következő évtizedekre robbanásveszélyes helyzet alakul ki." "Köszönjük" USA. Ismét máséval sikerült vernetek azt a bizonyos csalánt.

fenteslent.blog.hu/2014/03/11/propaganda-ujsagiras_az_ukran-krimi_valsagrol
fel, támadunk! már a halottakat sem hagyják békén viktorék.

​Itt az év legjobban elhelyezett választási plakátja

cink.hu/itt-az-ev-legjobban-elhelyezett-valasztasi-plakatja-1542002371
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a szláv blokk sohasem volt egységes. régóta megosztja őket a pravoszláv-katolikus törésvonal.
@parti_giano: bocs, nem viktorék, vonáék nem hagyják békén a holtakat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bencsikbandit kérdezd, a gonosz ikremet a NER nevű párhuzamos univerzumban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én még a cikk előtt ugyanezt írtam de el lettem kűldve a picsába mint őskomcsi...ottmaradtam

kellemes és nem is kell fűteni

brühüyyy
@parti_giano:
dzsobbra át és máris lepedőkiosztás meg a fing

brühüyyy

kitalálta ezt avonagabcsi elvtárs

egyébként Juno díjas de legalábbis a Nagy Valagrendet megérdemli
@parti_giano: Főleg ha az utca másik oldaláról lenne filmezve. Képzeld mi lett volna ha egész véletlen oda egy összefosás plakát kerül? :)

Jut eszembe, ahogy elnézem ebből a videóból is össze lehetne smittelni egy jó kis kampány filmet. :)

youtu.be/VULGONLGJIw
@rodeo36: Olyankor mindig őskomcsi rumos hordó vagy, aki ki tudja mijafaszért nyugatra és nem keletre vándorolt ki. :)
@parti_giano:
mióta az a hülye Dvorák megírta az Újvilág Szimfóniát azóta ezek szláv bánatban szenvednek ott a CIA-ban és a többi kémkeggyünk ma többet mint tegnap című szervekben

brühüyyy

semmi köze a szlávokhoz

kell nekik az ami még nem az övék...remélem sohasem lesz és a foguk mind beletörik...végre
a demokratikus kurva annyukat

a Tyson (a tudós a 12 diplomájával mondta tegnap a tevében: a demokrácia azt jelenti, hogy bárki bármit mondhat szabadon de egyúttal azt nem jelenti, hogy mindaz amit mondanak az igaz is)

na ennyit demagógiáról amit demokráciának csúfolnak

mondtam már hogy?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja, meg mikor azt merem állítani, hogy az 1968-1986 közötti időszak sokkal eredményesebb, pragmatikusabb és vidámabb volt mint a mai és a magyar gazdaság sokkal jobb volt akkor meg még sok minden más
ettől kiesik a két ujjuk közűl a fasz és már nem tudnak mit szopni

brühüyyy
@rodeo36:"hogy mindaz amit mondanak az igaz is"

Pedig a sziennen meg az áldzsazíííra is állandóan igazságot közvetít. :)
@parti_giano:
www.politico.com/magazine/story/2014/02/americas-most-awkward-allies-103889.html#.UyAq92eYYqQ

brühüyyy

ha értesz inglisűl?

nem fordítok, vagy oldalanként 200 dollár szakfordítás
@rodeo36: Eközben csupa vidámság és bódogság.

Ukrajna katonai támogatást kért az USA-tól és Nagy-Britanniától

hungarian.ruvr.ru/news/2014_03_11/Ukrajna-katonai-tamogatast-kert-az-USA-tol-es-Nagy-Britanniatol-4146/

Amerika újrafegyverzi Európát

hungarian.ruvr.ru/2014_03_12/Amerika-ujrafegyverzi-Europat-7778/

Ha valaki akkor ők már tudják mi az a PAX AMERICANA. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja emléxem rá amint a Szaddam puha kötelet kért az akasztásához és megígérte az akasztófa alatt, hogy soha többet nem akar euroért olajat árúlni

brühüyyy
@rodeo36:

látod, bazmeg, ojjan vagy mint a fleto a zöszödi beszéddel (meg én is ojjan vagyok, meg vakapánk is ojjan ...és még sokan mások), hogy belefújjuk búnkat a birka bőribe, szélnek ersztyük belüle, oszt ami legyün belüle az nem más, mint szeretett vezetőnk pelusos föllépése meg a fostalicska és ugocsa továbbra se coronat, mer nehogymán! tiszta félázsia vagy tán egészen az, aszt a maláj masinát akár a büzgülvalagosi teveusztatóba is lehetne keresni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
merné ne kérni...a kurva annyát annyi pénzben van, hát legalább ezt kérje ha már a többit elbaszta

hülyéket találtak mint a klicskó a forradalomhoz
peditg a mklicskónak olyan puha az agya, hogy néha ki is folyik egy része a fülin...kisboxos

brühüyyy
@hacsaturján:
legalább mi őskomcsik fogjunk össze

az a büzgülvalagoschi kacsaúsztató az Júnó díjas az összes makarónival

brühüyyy

még bírom, pedig már minden voltam csak szépfiú nem...az még hátravan pedig arra ott van a cusika a masnijával és zacsekkal
@rodeo36: Nagy ügy. Kadhafi is megígérte, hogy visszalép attól az ötletétől, hogy ezentúl csak arany dinárban lennének hajlandók kereskedni, de a lincselés nagy hangzavarában, már senki nem hallotta meg. :)

idokjelei.hu/2011/07/libia-megszallasa-az-arany-dinar-bevezetese-ellen-iranyulhatott/
@hacsaturján:
azt imádtam a legjobban amikor a széennen leghülyébb picsája elemzte hogy a maláj gép (ami ugye el sem indúlt) négyféle irányban ment egyszerre és ugyanakkor vissza is fordúlt és nem röhögte el magát

de volt térkép meg szagértő

brühüyyy
szervilizmus:

Az Ab sem segít a villanyoszlopra plakátolókon

Visszautasította az Alkotmánybíróság Karácsony Gergely panaszát, amit a villanyoszlopokon elhelyezett plakátok tilalma ellen nyújtott be. A döntés megosztotta a testületet, a többség szerint nincs semmi alapja a panasznak, de az Ab elnöke szerint igenis felmerül, hogy alkotmányellenes a szabály.

hvg.hu/itthon/20140312_alkotmanybirosag_villanyoszlop_plakat

----------------------------------

Megint nyert 700 milliót a kormány kedvenc médiacége

Az Inter Media Group (IMG) nyerte meg a Miniszterelnökség nettó 700 millió forintos tenderét, amitől még 90 százalékban el is térhetnek fölfele. Lehet, hogy el is fognak, és 1,33 milliárd forintot költhetnek majd el. Csak mondom, hogy ez tíz Zuschlag-ügy, vagy kicsivel több, mint három Simon Gábor.

444.hu/2014/03/12/megint-nyert-700-milliot-a-kormany-kedvenc-mediacege/
@rodeo36: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ebben a nagy demokráciában a kutya sem tiltja nektek, hogy putyinnál osszátok a barackot. amekkora szetyeppék vannak arra, rodi, még attól sem kell tartanod, hogy gábriel hátrafelé nyilazva tökön lövi stirlizet.
@parti_giano:
egy szót sem írtam putyinról...más bajod van kezeltesd...jéghideg kalapács és célzott ütésekkel a tökeidre...az megolgya

brühüyyy
@parti_giano: Attól biztos nem. Egyrészt nem tudok nyilazni, másrészt bírtam Stirlitzet. :)

youtu.be/RcqCur_0yFA
@parti_giano:
Pedig az lenne a Tavasz 17 pillanata.
ha már adatok, és dzsidipik, az is csak egy eleme az össz. képnek, szép, de semmit nem jelent, lényeg az összefüggés és a komplett rendszer.:

Jövőre jön a feketeleves (FT)
Csak átmenetileg csökkent régen látott mélységbe az infláció Magyarországon.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jovore_jon_a_feketeleves_magyarorszagon_ft_.578228.html

-------------------------------------

Így marad le hazánk
A nemzetközi versenyképességi mutatók a magyar üzleti környezet romlását mutatják az elmúlt 10 évben. Elvesztettük a vezető helyet a visegrádi 4-ek között - derül ki az Európai Bizottság elemzéséből.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_marad_le_magyarorszag_dobbenetes_a_romlas_egyes_teruleteken.577983.html

------------------------------------

Nagyot javult a külkermérleg
A többletet az import kismértékű csökkenése mellett az export bővülése növelte közel 70 százalékkal.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyot_javult_a_kulkermerleg_bovitett_.578230.html

------------------------------

Surányi: folyamatos a megszorítás
Az egykulcsos szja-t ki kell vezetni, a társasági adókedvezményeket újra kell gondolni.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/suranyi_folyamatos_a_megszoritas.578218.html

-------------------------------

Egyre fontosabb a cigarettaár
Átalakult a KSH fogyasztói kosára.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ettol_is_fugg_a_nyugdijemeles_egyre_fontosabb_a_cigarettaar.578207.html
ezt olvassátok, feldobja a napotokat - folyamatosan frissül :D
index.hu/gazdasag/2014/03/12/sakk_es_poker/

sírok a röhögéstől...
@rodeo36: gondolom, csak azért tanácsolod, mert már kipróbáltad magadon.
@parti_giano:
tudod, útálom amikor személyeskedtek...de ha más csinálja akkor sírtok mint a fürdős kurvák

van valami célod az ilyen és hasonló süketségeiddel?

brühüyyy

vagy te sem tudod de jól esik egy...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rendkívüli híradás a hírestvn! Gyúlnak az örömtüzek, Simont 30 napra előzetesbe rakták.Lesz még ebből kockafordulás!Ezek valahogy megfeledkeznek arról, hogy egyszer fenn, egyszer lenn.
@rodeo36:

én meg itten ülök a kies svalbárdon, oszt faragom a dzsídípít hűvös halomba, bár mióta kicsirázott egy kókuszdió az iglum ablaka előtt, azóta valahogy nyugtalanabbul alszok. mostan kezdek faszolni szubutáj bagaturért vagy kunbéláért, nem is tudom.
@Tücsök1:

a ner nem ismer ojjat, hogy eccer fent, eccer lent. csak jobban tejjesít. ismerjük nagyon jól aszt a tényt, hogy németországot is úgy osztották kétfele, hogy az összes maradvány náci nyugat fele essen. nahát!
@hacsaturján:
a kókuszhéj-mint tudád-nagyon jó boros pohár...isha ügyesen hasítod félbe...persze a hámozása nem egy leányálom...
szóval üdv a réneknek és vigyázz a dzsidipível mert gyúlékony

brühüyyy
@rodeo36:

nincsen semmi bajom a kókuszdijóval, kóbor inuit őstermelők szokják árulni, mint echte svalbárdi terméket, vasfűrésszel vágom ketté, csak előtte dugóhúzóval kinyerem a levit. csak az a baj, hogy komenista tanulmányaim szerint svalbárdon, de még a tajgán is a kókuszpálma invaziv fajnak minősül, így tűzzel vassal irtandó.
@parti_giano: mi bajod van a modern molotov-ribbentrop paktummal?
A Fabius által géniuszként magggasztalt és azzal teljes egyén valóban minden avatáson részt vesz?

Bajban vagyok.
Most készülök avatni az új cájg nadrágomat.
@dr. jenőke (jenőke):

majd küdök neked hozzávaló svájci sapit. lilát.
@dr. jenőke (jenőke):

Ha NER-kompatibilis, ha van rá esélyed:))
@Tücsök1: remélem, hogy egyszer a fidesz bűnözőket is elvezetik rabláncon.
@Sir Bates dö Hól:

Nálam túlcsordult a pohár. Beutaltam őket a helyi opniba.
a magyar spicliképző nemzeti hagyományait folytató újházmester:

Gyurcsányozás-bajnaizás a törvény indoklásában

„A rezsicsökkentések politikáját továbbra is folyamatos támadások érik Brüsszelből, ezért kötelességünk az erre vonatkozó előírásokat a legmagasabb szintű jogszabályban rögzíteni. A brüsszeli bürokraták és a magyar baloldal képviselői, akik a multinacionális vállalatok foglyai és érdekérvényesítői, bármire képesek lennének annak érdekében, hogy meggátolják és teljesen eltöröljék a rezsicsökkentéseket” – olvasható a fentieket rögzítő törvény indoklásában, amelyet Németh Szilárd és Rogán Antal jegyez.

Az általános indoklásban ugyanakkor egyetlen sor sincs a társasházakat sújtó új adatszolgáltatásról, a salátatörvény szükségességét azzal indokolják, hogy a rezsicsökkentések harmadik hullámának megvalósítását akarják biztosítani, mert „a magyar államnak alapvető kötelessége, hogy a Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején drasztikus mértékben megemelkedett lakossági rezsiterheket” mérsékelje.

Azzal viszont eldicsekszenek, hogy a törvény valóban kiterjeszti a rezsicsökkentést a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézményekre (például nyugdíjas otthonok), valamint azon háztartásokra is, ahol a közszolgáltató a bérlakást üzemeltető szervezettel áll kapcsolatban, és emiatt a rezsicsökkentés nem tudott megfelelően érvényesülni a víziközmű-szolgáltatás, valamint hulladékgazdálkodási közszolgáltatás tekintetében.
ehhh

Nem kell feltétlenül lázas tőkegyűjtésbe kezdeniük a kis cégek tulajdonosainak, hogy megfeleljenek az új Polgári Törvénykönyv hatszoros tőkekövetelményének. A jogszabályban ugyanis maradt egy menekülési útvonal, ami jól kihasználhat a tipikus magyar kft.

hvg.hu/kkv/20140311_Vaklarma_a_cegek_ujabb_tobb_szazmilliardo
cink.hu/gyurcsany-most-megfogtak-tenyleg-vannak-felveteleim-1542025390

:-D)

Hát ... bárhogy is fájjon ez sokaknak, egyedül a miFerink tesz úgy évek óta!!!, ahogyan egy politikusnak kell(ene).

Ja, és mostanság ő kampányol egyedül, normálisan.

Ezen meg hülyére röhögtem magam - gondolom, ő is.
Ez van.Ami itt folyik, azt máshogy nem lehet már elviselni.
:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Gyurcsány:„Képzelje el, meséli nekem egy hölgy, két-három hete egy baráti társaságban voltunk hétvégén. Én ott zúgolódtam, hogy amióta itt ez a polgármester van – jobboldali a polgármester –, azóta a városban semmi sem történik, mintha megállt volna az élet. Majd hétfőn behív a vezető óvónő – mert a hölgy óvónő volt –, hogy azt üzeni a polgármester, most történt meg először és utoljára, hogy őt kritizáltam.” Ez dráma, hogy egy ilyen országban milyen messzire elér az önkény fenyegetése. Vagy: azt mondja nekem, ugyancsak vidéken, nagy titokban egy közmunkás, hogy „nem merek magával szóba állni, mert ha meglátnak a polgármester emberei, meg fogja nekem üzenni, hogy többet nem kell mennem dolgozni” – és azzal megy tovább. De nem tudom megmondani, mi van az emberek fejében. "
(...)

Kuncze: – Ezt a félelem-ügyet én is meg tudom erősíteni. Választási gyűlésen közalkalmazott, köztisztviselő nincs. Mert fél, hogy lefényképezik, és retorziók lesznek. Épp most, amikor ide jöttem, felhívott valaki a választókörzetemből – közalkalmazott, az egyik iskolában dolgozik –, hogy őt meg az egyik település polgármestere hívta fel, hogy ne lájkolja már a szövegeimet az interneten, mert el lesz küldve. Vagy: egy hölgy, aki a szomszédos településen lakik, részt vett az egyik gyűlésemen, és feljelentették a jegyzőnél, mert az egyik fényképen kiszúrták, hogy ott van. Szóval borzasztó erős nyomás van az embereken."
@Secnir:
Bammeg... :) beszabehu... remélem kiadják angolul is, a világ okulására.
@Sir Bates dö Hól: csak szar éjszakám volt, biztos megártott a molotov koktél. pedig kubai rummal kevertem be.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jók ezek a multik. foglyul ejtik a baloldalt, na meg munkahelyeket is teremtenek.
csak próbálok összhangot teremteni orbán és rezsiszilárd között.
@Secnir: Miközben csatlakozom a sírva röhögéshez, azon elmélkedem, hogy OK, itt van ez a teljesen retardált, elmebeteg - de minimum súlyosan személyiségzavaros - Matolcsy.
De hogy akad mellé egy ilyen vídermanhelga nevű (végbél)tisztogatóhal-szerű női lény ... hát ez még mindig meg tud lepni engemet.
@parti_giano: persze, mert biztos belekevertek a mocskos impirilisták nohát, szabotázs céljából...
@Sir Bates dö Hól:
Háfigyi: tegnap benézek ide, a domesztikált nácinak szól szinte az összes válasz, ill. betársul mellé rodeo olvtárs ... ezért továbbmegyek.
Ma benézek, még mindig ketten őrjöngenek itt nagyrészt (Bár a nácit nem látom, de az is irritáló, hogy neki mennek a válaszok feszt, miközben az sem érdekel.)

Szvsz ez (nekem) nem erről szól(na) ...mert más is elmenekült - ha jól saccolok?
A Jobbik felé fordítja a hajóágyút a Fidesz

A kormánypártok amellett, hogy lőni fogják a Jobbikot, megpróbálják leválasztani a táborukról azokat, akik körében nagyon népszerű Orbán Viktor miniszterelnök. Ezért a kampány következő szakaszában, amelynek Orbán kerül a fókuszába, a kormányfő nem narancssárga, hanem nemzeti színeket fognak használni. A tervek szerint jelentős erőket összpontosítanak a gyöngyösi választókerületbe, mert kiemelt cél, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök ne nyerjen egyéni mandátumot.

hvg.hu/itthon/20140312_Fidesz_kampany_Jobbik
@Evezős: elgurultak a gyógyszerek, szanaszét vannak a világban... az egyik még előtte van a csirkeagy-transzplantáción, a másik meg már utána:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na und? Meglásd, ki fog derülni Vonáról hamarosan, hogy pl döglött kisbárányokkal szok szekszuális életet élni. (Érted, zoofilia, necrofilia meg pedofilia eccerre!) És jókat fogunk mosolyogni :))
@Sir Bates dö Hól: és még ti is belefértek ebbe a szép világba látod? :) Amúgy ezt nézd meg szerintem bűbáj.

www.edisproduction.de/2014/03/05/little-girl-conducts-church-choir/
@Evezős:
"De hogy akad mellé egy ilyen vídermanhelga nevű (végbél)tisztogatóhal-szerű női lény ... hát ez még mindig meg tud lepni engemet. "

engem meg -az alapján, amit írt- az nem lepett meg, hogy matolcsy vitte magával az MNB-be. csak kérdés, hogy milyen munkakörbe? utána kellene számolni, hogy nem olcsóbb-e a nedves fenéktörlőkendő, mint helga havi tiszteletdíja?
@Sir Bates dö Hól:

neked meg mán csirkeagy se maratt, szegényem. tologatod a fostalicskát, aszt még megértem. de mér körbe-körbe?
@Sir Bates dö Hól: tudom, ezek az usások mindenre képesek. legközelebb disznóhúsból lesz a maceszgombócom?
@hacsaturján: ott van a keréknyom... meg az ki is van taposva... tudod, járt utat a járatlanért... meg nem érem fel ésszel a nostradamus-kasszandra frigy gyermekeit...
@Sir Bates dö Hól:

mongyuk kereshetnél csirke agyat! igaz, a kereséshöz is kéne legalább egy.
@parti_giano: hát lehet, hogy még saját magukat is vegzálják... világuralomra törnek...
@Evezős: ilyen hallomásaim nekem is vannak, hiába nohh, újraélhetjük a feljelentgetős 50-es éveket, hála a fideszjobbiknak...

meee, ugyi erre sem volt még példa, na és a kiherélt Petőfi versre sem...

​Tényleg óránként 800-ért szerveznek bértapsolókat március 15-ére?
1
Szily László és 9 hozzászóló

Vadul osztanak az fb-n egy kikerült emailt, amiből sokan arra következtetnek, hogy egy hostessügynökség szervezi a kormány bértapsolóit március 15-ére óránként 800 forintért. Az érintett szerint viszont egészen másról van szó, de nem árulja el, hogy miről

cink.hu/tenyleg-orankent-800-ert-szerveznek-bertapsolokat-marc-1542033417
@hacsaturján: majd a testamentumodban rám hagyod...
@Secnir:
Biztos, hogy olcsóbb.
Helguska, biztosan nem br.500 HUF-ért tisztogatja Matolcsyné férjének a hátsóját évek óta.
Bár nem tudom, ha nyalintásonként fizetik, akkor akár napi szinten összeszedheti a fizetését - amilyen elánnal végzi, ezek szerint évek óta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Volt már erre példa, akkor 2000 HUF-ot fizettek valami egyetemistáknak, akik bőszen tapsoltak a felcsútinak.
Hát mit lehet, mit tenni, azóta lejjebb ment az árfolyam.
De az elrettentő, hogy óránkénti a díjazás ... hány órás lesz a beszéd????
Baloldali összefogás: vonják vissza "a besúgótörvényt"!

A rezsicsökkentéssel összefüggő törvény visszavonására szólítja fel a kormánypártokat a baloldali összefogás, amely szerint besúgóvá teszi a közös képviselőket a jogszabály, amellyel kapcsolatban alkotmányossági problémák is felmerülnek.

hvg.hu/itthon/20140312_Baloldali_osszefogas_vonjak_vissza_a_besu
@Evezős: úgy kasztrósan csaus és libiais, csak hogy náhány magasztos vezetőt említsek...
OFF

Most látom, a MOL árfolyama a kormány általi vétel óta megfeleződött :)) Megvédték.

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ilyesmi a szociknál is működik. A standjainknál pld. a sok fiatal, az szinte mind fizetett diákmunkás.
@Sir Bates dö Hól:

nem venném a lekemre, hogy addig botladozz a fostalicska mögött.
@Sir Bates dö Hól: világuralomra. ezt is tudom, olvastam ilyet varánuszos kommentekben. ki is tágult tőlük a pespektívám, elértem a csirkék szintjét.
@parti_giano: nekem meg a pupillám... a világuralomta törők meg a kezem nyomtak egy fostalicskát, azt most svalbard urát követem azzal...
@Sir Bates dö Hól: azért bevallhatod, pupillád mástól tágul. azért én is menekülnék, ha valaki rénszaros fostalicskával követne. inkább a noha bor.
@Sir Bates dö Hól: Ezt hallottad már? Kíváncsi leszek, hogy a franciák, angolok, spanyolok, portugálok vagy a hollandok fizetnek -e?

Jóvátételt fizettetnénk az egykori rabszolgatartó európai államokkal

A Karib-tengeri országok vezetői jóvátételt kérnek a korábbi európai rabszolgatartó államoktól - mondta szerdán a Karib-tengeri Országok Közösségének (CARICOM) egyik illetékese.

inforadio.hu/hir/kulfold/hir-621645
"Én még elég fiatal vagyok, ezért vannak még naiv elképzeléseim arról, hogy milyen minőségű emberek irányítják Magyarországot. De ha tényleg az van, hogy egy ilyen ember a Nemzetgazdasági Minisztérium kabinetfőnöke lehet, akkor azt nem értem, hogyan áll még egyáltalán ez az ország."

444.hu/2014/03/12/ha-tenyleg-ilyen-emberek-iranyitjak-az-orszagot-akkor-az-a-csoda-hogy-eddig-nem-dolt-ossze/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vajon a szolgáltatóknak mennyibe kerül átalakítani az adminisztrációjukat?
@Sir Bates dö Hól:

jééé! penig nem is járok körbe.
elmútnyóccév a hibás !

(1998-2002 + 2010-2014)
@hacsaturján: @Sir Bates dö Hól:

T. Mester, dear Sir!

Konfliktusotok okát, okait nem ismerem, nem is kérdezem.
A színvonal(talanság)viszont meglepett - mindkettőtök részéről.

Má' bocs.
öööö, lassan már tényleg egy új gatyát is ő avat:

Orbán: nem érdemes bírálni a külföldi befektetőket

Meg kell becsülni a barátokat, nincs sok belőlük - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a miskolci Takata-beruházás elindításnál.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/orban_nem_erdemes_biralni_a_kulfoldi_befektetoket.578256.html
Apróság:

Amikor pár éve visszatértünk az IMF kebelébe, közvetlenül előtte...:

"Kapaszkodjunk meg. Matolcsy kabinetfőnöke azt írja, hogy az akkori nemzetgazdasági miniszter órákkal a bejelentés előtt elmondta egy amerikai bank képviselőinek, hogy mire készülünk a legnagyobb titokban. És mindezt úgy tálalja Wiedermann, hogy megint milyen jól túljártunk a bankárok eszén. Nincsenek szavak.
Különösen vicces / ijesztő, hogy pont a Goldman Sachs képviselőjének sikerült ezt elárulni. Ezt a bankcsoportot nevezte el egy újságíró a "csápjaival pénzt szívó hatalmas vámpír polipnak". Mi akadályozta meg a Goldmant vagy ügyfeleit abban, hogy pozíciókat vegyenek fel az információ alapján? Ha nekik ilyen érzékeny dolgokat mond el Matolcsy a hecc kedvéért, akkor miket mesélhet a barátainak?
Ez a részlet alighanem a könyv legbotrányosabb, leghihetetlenebb pontja. Félelmetes, hogy egy ilyen felelőtlen ember most az MNB-t vezeti."

index.hu/gazdasag/2014/03/12/sakk_es_poker/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Orbán: nem érdemes bírálni a külföldi befektetőket"

...kivéve a pávatáncot járó gyevi bírókat...
@Csaknézek...: elolvastam a cikkeket, tényleg opni pozitívak mind, és tényleg csoda, hogy még működik valahogy ez az ország...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Horváth András egy jegyzetfüzetet kapott vissza"

...amibe bele volt írva egy nagyon ajánlott vallomás, megtanulás végett...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Juhuhúúúúújjj....

"Máig nem tudjuk, hogy Frei Tamás könyvével üzenni és segíteni akart-e nekünk."

index.hu/gazdasag/2014/03/12/sakk_es_poker/

Miért nem kérdezik meg? :o)

Beszarás...
Megvilágosodtam! 2 fidesz van! Tavaly az egyik fele Magyarországon volt, a másik külföldön. Ennyi pénzért!

"A turizmussal kapcsolatban itthon is egymást érik a dicshimnuszok. A kormány szerint trendfordító év volt a turizmusban a tavalyi. Annyiban mindenképpen, hogy vélhetően soha ennyibe nem kerültek még az állami utazások: 3,2 milliárd forintba. Vagyis napi 8,7 millió forintért utazott az állam. A fő szabály szerint a pályázat útján kiválasztott három utazási iroda ajánlatai közül az állam a legolcsóbbat köteles választani. Ha ennyibe kerül az olcsó utazás, mennyi lehet a drága? Csak remélni merem, hogy a horvát tengerpartra vágyó magyar családok jutányosabban megússzák a nyaralást."

www.vg.hu/velemeny/jegyzet/napi-87-millio-forintert-utazott-az-allam-423323
@Csaknézek...:

ugyan, ugyan! nem lehet a zember mindig a topon, főleg, ha éppen leereszkedik. az a zigasság, hogy nem mézelnek ölöget a rénnyeim.
@Csaknézek...:

"egy nagyon ajánlott vallomás, megtanulás végett..."

Ez nagyon jóóóóóó:)))
Az megvan, hogy az Összefogás vagy Kormányváltás vagy micsoda a Szabad sajtó úton ünnepel tizenötödikén? Milyen szép térbeli szimbóluma ez a régi Milla halálának. Először lassan beszivárgott az eredetileg a szoci birodalommal nem közösködő mozgalomba Bajnai, most meg tulajdonképpen már csak a klasszik szoci és szadeszes brigád tolja a régi Milla „hagyományos” helyszínén.

fenteslent.blog.hu/2014/03/12/osszevaltas_a_regi_milla_sirjan_marcius_15_-en
@Csaknézek...: olvastam a könyvet, nem egy nagy szám, egy könyv, de nekem eszembe sem jutott alkalmazni az ott leírtakat, lehet én vagyok a hülye :D

A volt navos fószer, meg nem vallomást kapott, hanem az ítéletet, logopédus nélkül, és vacsora nélkül, és a Duna meg csak jön.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Feltűnés nélkül írni kellene egy könyvet és eljuttatni Mr. Pirospöttyhöz.

A könyv szólhatna pölö arról, milyen jó életük is van az időben lemondott bankelnököknek, miniszterelnököknek azokhoz képest, akik nem tették meg ezt a lépést időben, mert a korábban táplált és elszabadított démonok eldurvultak... :os
@Csaknézek...: ne feltételezz a pöttyösről olyat amire nem képes, még a kivonatos vázlat megértése is kérdéses :D
Nemzeti oligarcha-körkép a HVG-ben

Simicska örök, de jönnek föl a többiek, egyre aktívabb szerepet vállalva az ország gazdasági újrafelosztásában – derül ki a HVG oligarchatérképéből. Összesen 130 milliárd forintnyi vagyonnak bukkantunk a nyomára – a legfőbb bevételi forrás az állam.

hvg.hu/itthon/20140312_Nemzeti_oligarchakorkep_a_HVGben
@Csaknézek...: mintha a sach menedzselte volna az első aukciót...
részlet:

A győzelem előszobája Jenei Miklós
márc. 12. 15:26

De vissza a valóságba! Az ECOFIN dönteni készült a hiányeljárásról 2011-ben. A sorsdöntő tanácsi üléseken ilyen kérdésekben mindig szavaznak. A magyar Külügyminisztérium azonban az ülést megelőző percekben arra próbálta rábeszélni Matolcsyt, hogy ne kérjen szavazást.

Bár ez hazaárulással lett volna egyenértékű, és a miniszter világossá tette, hogy mindenképpen szavazást fog kérni, akkor is, ha egyedül marad és mindenki leszavazza, a Külügyminisztérium képviselői ragaszkodtak ahhoz, hogy ne kockáztassa meg a teljes vereséget. A külügyi oktatás közben megszólalt Matolcsy telefonja, a vonal másik végén Orbán Viktor volt.

A miniszeterlnök egyenesen és világosan beszélt: Mindenképpen kérjél szavazást. Ekkor derült ki, egyformán gondolkodtak most is, mint mindig. >>>>>>>>>>>Több ezer kilométer távolságra is működött az a szoros szellemi kapcsolat Orbán Viktor és Matolcsy György között, amely ott áll, ha láthatatlanul is, Magyarország elmúlt években elért gazdaságpolitikai sikerei mögött.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
@Csaknézek...: elszaladt velem a ló, azonnal hübriszbe estem, mivel megközelítőleg pontos eredményt (cca. 13) kaptam a régóta kutatott nagy talány (4+8=?) kérdésében (cipő volt rajtam, csak az ujjaim használhattam)...
hoppá, nagyon úgy néz ki, hogy a koki meg a saller visszanyal:

Orbán is megkapta a magáét az orosz szankciók vitájában
Swoboda szerint Oroszország lépései elfogadhatatlanok, ugyanakkor Európának is magába kell néznie, hogy mennyire erős Oroszországgal szemben.

"Miért tárgyalunk egyáltalán a Déli Áramlatról? Miért hagytuk, hogy a Nabucco terve füstbe menjen? Miért hagytuk, miért hagyták egyes tagállamok, hogy ismét Oroszországból és ne máshonnan érkezzen a gáz? Miért írt alá Orbán úr két-három hete nukleáris megállapodást Oroszországgal?" - hangoztatta az ülésteremben az osztrák politikus.

Swoboda szerint Oroszország lépései elfogadhatatlanok, ugyanakkor Európának is magába kell néznie, hogy mennyire erős Oroszországgal szemben."Miért tárgyalunk egyáltalán a Déli Áramlatról? Miért hagytuk, hogy a Nabucco terve füstbe menjen? Miért hagytuk, miért hagyták egyes tagállamok, hogy ismét Oroszországból és ne máshonnan érkezzen a gáz? Miért írt alá Orbán úr két-három hete nukleáris megállapodást Oroszországgal?" - hangoztatta az ülésteremben az osztrák politikus.
www.stop.hu/kulfold/orban-is-megkapta-a-magaet-az-orosz-szankciok-vitajaban/1223359/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: két test, egy elme... így jutott mindegyiknek csak egy fél ész...
ma mindent kétszer írok, kétszer írok
@Sir Bates dö Hól: így is lehet mondani, de vannak kétségeim a félben is

@Spániel: nem is :D
na, vége a sakk és póker átolvasatának.
hát, kérem, kolléga szavaival élve: itt baj van, itt nagy baj van.
@hacsaturján:
Biszexuális, vagy megMELEGedett?
Csak ne erőszakolják meg!
Öt dolog, amit simán meg tudnék etetni Matolcsy Györggyel
matolcsy

Az MNB vezetőjéről, a magyar gazdaságpolitika nagy hatalmú vezetőjéről egy saját munkatársa által írt, elvileg az ő nagyságát hirdető könyvből derült ki végérvényesen, hogy még a magyar átlagnál is kevesebb gazdasági szakértelem szorult bele. Egészen biztos vagyok abban, hogy még ezeket a trükköket és bevenné.

444.hu/2014/03/12/ot-dolog-amit-siman-meg-tudnek-etetni-matolcsy-gyorggyel/
Felejtse el Vona Gábor aranyos kiskutyáit!
A Jobbik kedvesebb hangra és színekre váltott, de vajon mi látszik ebből a párt borsodi bázisán? Ilyen a Jobbik valódi kampánya.

www.origo.hu/valasztas2014/20140312-valasztas-2014-jobbik-lakossagi-foruma-ozdon.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
index.hu/belfold/2014/03/12/unneplo_statisztakat_keresnek_orbannak/
Kis aprópénz szombaton bértaps, akarom mondani vízosztás a tikkasztó 10 fokos kánikulában? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most mind nevettek matolcsyn. De majd ősszel a közgázon ez a kis emlékkönyv kötelező olvasmány lesz az első éveseknek.... :D
Na baz+ aszittem ma már nem jöhet semmi, amin meglepődhetek, erre tessék iderakjátok ezt a... na izét, Sakk és póker asztat!
Beleolvastam, kicsit emlékeztetett az "ezo tv"-k kártyajós, tisztánlátó és angyal közvetítő hablatyolására.
Eccerűen dermedten ülök és csodálkozom, hogy a mo.-i lakosok épelméjűek, még...
Minden jel szerint, a jelenlegi kormány duplázni fog, nem kis győzelmet aratva. Az "ellenzék" meg kussol, szarakodik, teljesen impotens módon viselkedik. Katasztrófa. Viktor meg pelenka-gyárat avat. Amikor a születések száma csökken.
Én mér nem tudom mit lehet erre mondani...
@hacsaturján:

" az a zigasság, hogy nem mézelnek ölöget a rénnyeim."

ahelyett, hogy elhajlott volna a kókusz irányába íz vali miatt, inkább akácos utakon kellett volna járatni a rénjeit, az valival jobban járt volna, még ha rokona is a másik valinak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez frappáns (grappán-os?) válasz volt Cirbi linkjére!
Evvel az erővel nyugodtan linkelhettél volna egy Dél-Amerikai kilencöves tatut, amint épp sietve igyekszik az Amazonas partyáho inni.

A jobbiknál milyen hajtómű dolgozik?
A sugárfordító állandó üzemben van?
Úgy kurva nehéz felszállni, hacsak nem unortodox vona repülőgépe és hátrafelé gyorsít...?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Atyaisten...
Ha van valami bankszámlaszám ahová lehet küldeni adományokat, szólj!
Tragédia...-:D

(szeretem a gösszert...)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
KISHITŰ!
AZ EGÉSZ VILÁGBAN KÖTELEZŐ LEGYEN!
Elrettentésképp...
@Knósszosz:
Küldöm:
11724829-442256525-0000000
Hétszámjegyű legyen! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
már sörösládákat sem tudnak pakolni pedig ahhoz nem is kell akadémiai végzettség...

képzeld a Maersk elhullajtott néhány száz konténert az Atlanti pocsolyán átkelvén ott vannak 25 méteres hullámok is

mint kiderült a konténerek visszfuvar voltak azaz üresek

de szép kis izé lehetett a Maersk-en

brühüyyy
@rodeo36:
Ott röpültek érte páran, itt meg max a sofőrt bactatják...
@tristen2005:
HÜLYE VAGY?
SZIVACCSAL MENTEM TUNKOLNI!!! Essetunni... :(
@jaegtoer:
UGYE??? Nem is tudják EZEK, micsoda tragédiák történnek idehaza... :(
Na, iszok is egyet... :D
@Knósszosz:
Köszi... :)
Ennyire még én se vagyok hülye.
ez nem jó szlaszám, nem 3x8 karakter
más, kezdődik a visszaszámlálás
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt címezhették volna Kharónnak is, kábé annyitisérne...
Egyet nem értek: tudom, hogy nem lehet állami pénzen megmenteni bizonyos cégeket-izéket, mert az EU ezt nem engedi - erre hivatkoztak ezek a seggfejek és igazuk is volt... sajnos.
Rendben, de ha minden másra futotta aminek semmi értelme és ráadásul még káros is + a nemzeti érzelmi faktor... akkor nem lehetett volna 70 milliárdot a nemzeti légitársaságra költeni, mertcsak? Foci helyett?

Demagógia..?
66 év ment a levesbe, tapasztalat, tudás és rengeteg munkahely. Ezt kellett volna megmenteni és akkor lehetett volna rikácsolni, hogy mi aztán megvédtünk X-ezer munkahelyet.. és még igaz is lett volna.

Nem számít semmi, utazgatunk Indiába a Travel gépeivel, mert menetrendszerű járaton nehogymáá... végül is mi vagyunk az európai fejlődés motorgya. Mennyibe lehetett az az
A 320-as oda-vissza? Egy szuszból nem, le kellett szállni megszívni a púpot, az plusz költség, meg a személyzet dőzsöltetése odakint... szóval szép kis történet lenne, ha valaki komolyan vakargatná.

És micsoda eredményei vannak annak az útnak... nem győzzük elemezni, ugye?
@jaegtoer:
És Gösser - gut besser - ami állítólag gleccservízbűl, de ha mégse, akkor is finom...
Rosszakat fogok álmodni sajnos
@OPHELIA:
Olyan izé vagy... :O
Most miért kell nekik elárulni? :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De talán szomjas... az csak, nem?
Milyen számlaszám volt az?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ja, csak reszketett a kezed a tunkolástól és rossz helyre tetted a kötőjelet
@Knósszosz: kezdődik a visszaszámlálás, izé, körömrágás
@Evezős:
NEM! DEHOGY!
Evégre az iskolákba nem lehet bevinni a politikát, aszonták a fidesznyik vérmajmok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
" miközben durva tragédiák vannak a világban!"
ez szörnyű! napokba fog telleni, míg feldolgozom!
@Knósszosz: Ne is mond. Én lehet kinézek erre a tüntetésre, még ha sok értelme nincs, de legalább a szolidaritás jeleként. :(
@OPHELIA:
Itt is-ott is... tippelj: Kimi/Fernando...?
Az a baj, hogy mindkettőt nagyon kedvelem.
Ez nem jó páros egy csapaton belül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Annyi eszközük volt ezeknek a görényeknek, amelyekkel megoldhatták volna... nem EU-konformok persze, de ezeket mikor érdekelték ilyen piszlicsáré dolgok, hogy legyen már törvényes az, amit csinálnak?!

Ha lett volna rá akarat, akkor megtették volna. Nem volt.
Dögöljenek meg és minden MALÉV-es dolgozónak részvétem.
@Knósszosz: hát a Redbull nem kapott szárnyakat, ezt már le is nyilatkozták. Sajnos a Hamilton nekem nem szimpi, így maradnak a Ferraris fiúkák
@vakapad:
Ezeket olvastam én is (nem mindent persze), de van belső ismerősöm és én hiszek neki.

Egy szerencséje van: a Cargolux.
Ha az nem lenne, ő sem lenne...
A volt Malév ground handling a Wizz gépeit símogattya - ahogy én tudom - mindenki más ment a nemzeti levesbe.
Valaki írjon már erről, érdekelne!
@Sir Bates dö Hól: @hacsaturján:

Jó'van, Ti tuggyátok, és máris alapállásba tettem a virtuális pofámat.

De én akkor is fasságnak tartom, ha két értelmes, tájékozott és jószándékú ember a nyílt színen baszakodik egymással.

(Ám még a teljes pofazárás előtt jószándékomat illusztrálandó felteszem a kérdést: Szójjak-é H. Zsuzsa gigamegszuperklasszis, Top 10-ben lévő konfliktusszakértőnek az ügyetekben?) :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"vízosztás a tikkasztó 10 fokos kánikulában? :D"

10 fokos kánikula - ez bizony bombagól volt! :o)
@nincs_itt:

"Viktor meg pelenka-gyárat avat. Amikor a születések száma csökken."

Kevesebb a gyermek, de a pelenkaigény növexik.

Mert ennyi beszart embert régen láttam...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
hát kérlek, ez túlmegy mindenféle jóízlés meg BBC-féle közölhetőség határán.
még szerencse, hogy hétvégén főztem sört, így a megrázkódtatás nem volt olyan komoly...
@OPHELIA:
Maradnak... az említett okok miatt.
Alonso és Raikkönen a két kedvenc, azé.

Persze ez még változhat, lehet más idol is.
A Pancho aréna avatása után átértékelődhetnek dolgok... Gazsi is lehet még valaki, ha megfelelő tartósítószerrel van kezelve, akár Krisztiánó nem Romlandó is lehet belűlle.

Persze ez központi döntés eredménye lehet csak, szóval óvatosan...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez ma vót. Nálunk.

Odajött hozzám egy kolléganő és a következőt mesélte: tegnap odament (odaült) hozzá a tanáriban a tantestület legnagyobb seggnyalója (mindegy, hogy kié, csak valami hatalmasság legyen, hátha leesik neki+feleségének valami: kitüntetés, jól fizető mellékmunka, stb.) és közel hajolva azt mondja:
- XY(igazgatóhelyettes, a helyi fidesz potentátja) olyat csinál, ami tilos.
Kolléganő les rá (ő így mondta: "Nézek ki bután a fejemből, hogy ez most mit akar tőlem?"), erre folytatja:
- Aláírásokat gyűjt a FIDESZ-nek a választásokhoz a kollégák körében.
Kolléganő továbbra sem érti, hova fut ki a dolog, nem szól.
Akkor jő a meglepetés:
- Nem tudnál neki ebben segíteni?
....

Kollléganő paff lett, majd azt mondta, annyit tudott kinyögni, hogy:
- Lehet, hogy tudnék, de nem akarok.
Mire seggnyalóka újból:
- Biztos?
- Teljesen.

Erre felállt és távozott.

Kolléganő szerződéssel dolgozik nálunk, immár hatodik éve, most viszont biztos benne, hogy jövőre már nem fog ...
@Orica Középföldi:

Garai Gábor: SZÁMVETÉS

Csak esti séta ez, vagy évek óta
járjuk? Cipőnkön vastagszik a por.
Hová, barátom? Álljunk meg egy szóra:
legjavunkat elhagytuk valahol.

Emlékszel még? Hogy esküdtünk jövőre
és küldetésre; mint tán senki sem!
S már-már – ne szépítsd – függünk a világon,
fületlen pitykék, fölöslegesen.

Úgy indultunk tizennyolc éves fejjel,
hogy holnapután próféták leszünk...
Jaj, nem az bánt, hogy nincs hírünk, hatalmunk,
mégcsak az sem, hogy üres a zsebünk;

de arra szegődtünk, hogy mindenestül
visszhangozzék bennünk e nemzedék. -
Számláld csak össze, mit tettünk azóta,
szedd ki a javát: alig egy marék.

Alig egy marék, ifjúság iszapja
az is: elmerül, minek menteni.
Gyógyíthatják-e férfi-gondjainkat
kamaszkorunk balzsam-emlékei!...

Verd le a port! Addig tart ez a séta
- s szűkül az út, szűkül szemlátomást -
míg megtanuljuk méltón elviselni
a reánk mért egyetlen vallomást,

s hazatalálunk - vándor céhlegények -,
ujjunk hegyében érik a remek.
Túl kevés volna halhatatlanságnak,
hogy szépen voltunk élhetetlenek.
-
-
-
Szép álmokat, vidám ébredést!
@Evezős:
Az ilyen rettentően undormány csúszómászóktól szerencsére meg vagyok mentve.
A cocik rég leírtak fideszesnek, a fideszesek jobbikosnak, a jobbikosok cocinak. Szóval én már mindegyiket el tudom küldeni a 3,14...ba!
A csúszómászók seggreforgó népe sose hal ki, pláne ebben az országban. :((
@Csaknézek...: én a magam részéről azt jeleztem, hogy igazad van... legalábbis ez volt a szándék:-)
@Knósszosz: az elmúlt húsz évben kifizetőhelyként/pártpénz-forrásként kezelték... ezek inkább beszálltak a másikba... egyik sem frankó...
@Evezős:
Tőlem egy irodában kérdezték meg - ahol dolgozni voltam - hogy aláírom-e a fideszgyík aláríásgyűjő ívét (munkahelyeken ha jól tudom, nem lehetett gyűjteni...).
Megmondtam, hogy nem.
Kérdezték, hogy "te nem vagy fidesz szavazó"?
Mondtam, hogy nem.
Itt hirtelen mindenki szétszaladt... :D
index.hu/belfold/2014/03/12/csaladi_vallalkozasban_fog_ossze_a_ket_gyanus_part/

Mikor viszik vissza Cuncit ketrecbe?

Hát Matolcsyt bennfentes kereskedelemért és hivatali visszaélésért mikor falazzák be a vele szomszédos alkóvba?

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/matolcsy_kifecsegte_az_imf-bejelentest_a_goldman_sachsnak.3.196431.html
@Knósszosz: Aeroplex-es haverral mizujs? Mostanában nem beszélgettél vele?

www.aeroplex.com/content/our-main-contacts
@Sir Bates dö Hól:

" én a magam részéről azt jeleztem, hogy igazad van... legalábbis ez volt a szándék:-)"

Gnduj giwar ehe zurim liatjin!

(Ez az én belső agytekervényeimben a "Oké, örülök az általad írtaknak!" szövegnek felel meg némi skandináv akcentussal - utóbbit az istennek nem tudom kiiktatni a klaviatúrámból!)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ismerem. anno még a legelején én írtam be, hogy írhatna arról, hogyan kell házilag sert főzni, és abból alakult ki a blog mai formája, évek alatt. amúgy pilsenit főztem, a hozzávalókat meg itt vettem: sor.dr.hu/
@Marcellusca: Fasse tudja. Lehet, hogy vihar előtti csend? ;)
nahhh, vannak még jóérzésű emberek:

Kirúgták az amerikaiak a Kuruc.info tulajdonosát

A Kaliforniában élő Varga Béláról csak most tudta meg dzsesszzenekara, hogy ő áll a Kuruc.info mögött. A zenekar tagjai úgy döntöttek, minden kapcsolatot megszakítanak a szélsőjobbos zongoristával.

hvg.hu/vilag/20140313_Kirugtak_az_amerikaiak_a_Kurucinfo_tulajd
@Marcellusca: ne örülj a fejednek, itt vagyok, és figyellek.
Nyihínyahúú :))

Az államadósság értéke 2014. március 07-én

23 406 azaz huszonháromezermilliárd-406 millió rénes forint.

"ami 1 407,9 milliárd forintos növekedést jelent a 2013. év végi adóssághoz képes"

Tehát 2 azaz kettő hónap alatt nőtt a zállamadósság 1400 azaz ezernégyszázmilliárd (csaknem fél manyup-vagyon) rénes forinttal.

Államadósság elleni szüntelen harcunk elbukni látszik. :))))

De innen szép nyerni.
érdekes lista, az összes külföldi tulajdonú 90milla körül, ellenben az otrépé majdnem csak a fele, a piaci mérete és az ügyfélkör alapján kicsit érdekes...

img6.hvg.hu/image.aspx?id=b0988b38-f90f-4844-a6f2-392fa31cbf7b&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

hvg.hu/gazdasag/20140313_Milliardos_birsagot_kaptak_a_bankok
na kapjatok egy kis kerdemo költészetet
Vasvessző

A kicsukott Isten
vasvesszeje
az a csend lesz,
amellyel eltűri
önmagunk istenné nyilvánítását

1985. február 12. Este, hazafelé.

Egy kutya megfagy a fagyban.
Átkozott legyek mikor verset faragok!
@Evezős: Már bocs, de a seggnyaló kolléga március 12-én mi a büdös lófa@nak akar aláírásokat gyűjteni?
Ennyire setét alak
@OPHELIA: További adatbázis építés és finomítás végett. :)
@Evezős: kifejezetten kedvelem ezeket a misztikummal átszőtt történeteket.
engem egy jobbikos üldöz a 3metrón
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha már szóba, hoztad itt van Vona válasza. Nyilván te is támogatod, a "hallgattassék meg a másik fél is" elvét. :)

alfahir.hu/vona_nyilt_levele_a_kitiltasaval_fenyegetoknek
éljen soká a szovjetorosz putyinista birodalom, és hű pincsije a fideszjobbik vitoriátus

Az orosz kormány jóváhagyta a paksi hitelt

Az orosz kormány jóváhagyta a paksi atomerőmű bővítésére szánt mintegy 10 milliárd euró értékű hitel elkülönítését - közölte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség.

hvg.hu/itthon/20140313_Az_orosz_kormany_jovahagyta_a_paksi_hitel
Államadósság 2006 április 14000 MD. 2008 szeptember durván 16000 MD. Majd jött 17 MD euro felvétele az MNB devizatartalékába (gyakorlatilag megduplázták. ) (most is ott van!) Az akkori árfolyamon több mint 4 ezer milliárd. (Most is ott van!) 2010 május 19500 MD.

Tehát: az "elmúlt 8 pardon 4 évben " a zállamadósság emelkedett 5500 MD-dal, amiből 4000 MD most is bent van az MNB-ben. És 4 év alatt kb 1200 MD-ot bepakoltak a manyup pénz helyett az állami nyugdijalapba. Közben volt egy világválság.

Az elmúltnégyévben viszont emelkedett csaknem 4000 MD-dal, aminek minden fillérje el van költve.

És közben 1200 MD-ort nem kellett befizetni a nyugdijkasszába, valamint odalett 3000 MD manyup vagyon.

Nu?
@parti_giano: @OPHELIA: @Penivaldes: de érdekes, mind a kettő inkább a hatalom ellen van, míg a többiről egy szó sem:

Szabálytalanságokat talált az ÁSZ a Vígszínház és a Bárka működésében

Mindkét intézmény esetében főként a számviteli szabályok betartásánál, a leltározásnál és a bizonylati fegyelem területén tárt fel szabálytalanságokat a számvevőszéki ellenőrzés.

hvg.hu/kkv/20140313_Szabalytalansagokat_talalt_az_ASZ_a_Vigsz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor lassan indulhat itt is az euromajdanhősöktere? ;)
A hat legfontosabb kérdés a Takarékbankról
A kormány kilenc hónap alatt előbb államosította, majd továbbadta a 2100 milliárdos üzletet. Elvesztette a fonalat a sok csavar és furcsaság között? Segítünk eligazodni.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140311-a-legfontosabb-kerdesek-a-takarekbank-eladasarol.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@parti_giano:

Érdekes volt. Már abból a szempontból, hogy ez a műsor is a mi bőrünkre megy. Általánosságban mondható, hogy két viháncoló kiskamasz meghívása egy olyan műsorba, amelyet a választásoknak gyakorlatilag az előestéjén választók is néznek, a „mi bőrünk” esetében a szarvashiba kifejezéssel írható le (ha az ATV Orbán újraválasztásán dolgozik, akkor persze nem – hogy eddig én másképp tudtam, az semmit nem jelent).

Tisztában vagyok vele, hogy a média per definitionem soha nem követ el hibát. Se szarvast, se őzet, se semmilyet. Az kizárólag a pártok reszortja és privilégiuma. Így aztán ezt a műsort igazából nem tudom hová tenni, mert a fenti alaptételt úgy veri keresztbe, hogy a bírónak már számolni sem érdemes.

Azt kérdezi például a szerkesztőasszony, hogy nem lett volna-e oltári botorság az MSZP-től, ha pártpénzt Bécsben a párt alelnöke saját néven tesz be a bankba? Para-Kovács válasz: az MSZP és szatellitpártjai, amilyen pl. a DK is, hülyék gyülekezete, és ők azért nem párttagok Honttal, mert az okosokhoz tartoznak.

Congratulations.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lehet. Pl:

Kokárdás barlangi vak gőte: "Na, sokan vagyunk már?"
süti beállítások módosítása