Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.12. 09:18 Fabius

Orbán, pelus meg a lopott vírusvideók

Címkék: kampány fidesz választás 2014

Kedves naplóm!

Nagyjából jól vagyok. Neked bevallom jobb lett ez a kampány minden döccenője ellenére, mint amit reméltem. Simon Gábor abban a pillanatban vonyítani kezdett ahogy kattant mögötte a cellaajtó, Cusi nejlonszatyorral csépeli egykori kenyéradóit ahol éri, nekem meg annyi dolgom van, hogy hátradőlve élvezzem a káoszt, amit a jelölőrendszerrel okoztam. Kicsit sokba lesz, de mi ez ahhoz képest, hogy tokkal vonóval 26 perc ingyenreklám jut per lista, amivel a tévében megjelenés kb egyenlő a nullával. Azt kell mondjam zseniális vagyok. Egy géniusz. 

Csak ez a mindenkit megszólítás esik egy kicsit nehezemre. 

Nem is értem miért kell nekem ezzel ennyit pöcsölnöm, mikor elegen vagyunk. Azt már megszoktam, hogy egy lebetonozott udvari járdát sem adnak át ebben az országban nélkülem, és a pelenkagyár átadóra is szívesen mentem de...Mikor aszonta az Árpi, hogy öltözzek autentikus viseletbe azt azért túlzásnak éreztem. 

orbán pelus.jpg

Oké,oké, tudom, hogy meg kell szólítani mindenkit kisgyermekes szülőktől a jövő most még pelust hordó fidesz szavazóiig, de ezúttal azt gondoltam érjék be a kámingauttal, hogy nem is rühellem a multikat annyira, mint. 

"A nagy nemzetközi cégek nélkül nem fog Magyarország boldogulni, nem lesz gazdasági növekedés!"

Ezt mondtam, na, most képzeld el, pedig tudom ezt aztán kőbe is belevésik és idézni fogják amíg világ a világ. De mit tehettem volna, ha másnak nem maradt itt beruházásra pénze, csak ezeknek? Őket köll szeretni, velük köll beérni, náluk köll átadni oszt'jónapot. Utálkozni és államosítani választások után is ráérünk. 

Az azért zavar egy kicsit, hogy minden nagyszerűség ellenére a tökéletesség hermiónéja vagy mi, harmónikája hiányzik a művemből. Nemtom, lehet mégse Plagit kellett volna megbízni a zinternetes fenegyerekek megszólításával/meghódításával, mert az elintézés módja, hááát, megint khmm, sajátos lett. A nem baszunk baloldalival videó utáni égés még csak hagyján, de amit nem kúrtak el elsőre, azt bepótolták másodikra, mert ismétlés a tudás kurvaannya. Olyan érzés ez, mintha smukkandorra bíztam volna, járjon kedvében az emós fiataloknak. 

schmuck andor.jpg

Ettől még egy helló faszbúkosok videó is hatásosabb lett volna, de Plagi annyira mondta, annyira bizonygatta, ha valaki akkor ő bizony otthon van a zinternetes népművészetben, hisz nézett magáról pont eleget ahhoz, hogy tudja, min kacagnak a hungaromém-faragó hírcsárdaisták igazán. 

Csak ugye, ötlet, na az nem volt saját egy szál se. 

Pedig ha lett volna, haaaj, mit kihozhattak volna belőle, mikor rendelkezésükre áll az ország legnagyobb, közpénzen fenntartott retusőr stúdiója a Kunigunda utcában. Miért nem lehet eszet adni az eszetleneknek?! Miért?! Pont most blokkolnak le, mikor már a szilikati is a macskakokárda-cukisággárda hadjárat leverésére indul? Tényleg ennyi az összes kreativitásunk a startup Mekkává válás küszöbén? Eh, régen minden jobbvót! Megboldogult ifjúkoromban még nem volt ez a zinternet, nem kellett lesegetni mit kommentelnek, oszatanak meg, nem volt vélemény meg véleménycsinálás, nem volt semmise. Aki sokat pofázott annak nem a kedvit keresték, hanem bezárták a picsába oszt kész. Nincs ez így jól kedves naplóm, nincsen jól. 

Lesz még mit csinálni a következő négy évben is, mert maradtak bestoppolatlan lyukak a renccerben. Legfeljebb én leszek a Nemzet Vargája. Is. 

234 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr855855692

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zöld siker Újbudán! 2014.03.12. 13:56:49

A kerületi zöldeknek sikerült megakadályozni a Homonna utcában közel 100 db fa kivágását. Ugyanakkor ijesztő, hogy még a működésük indulása előtt elüldözték a Piréz Gyermekműhely Alapítványt a Kosztolányi Dezső téren kibérelt ingatlanukból. Beszámoló a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Csaknézek...: ne feltételezz a pöttyösről olyat amire nem képes, még a kivonatos vázlat megértése is kérdéses :D
Nemzeti oligarcha-körkép a HVG-ben

Simicska örök, de jönnek föl a többiek, egyre aktívabb szerepet vállalva az ország gazdasági újrafelosztásában – derül ki a HVG oligarchatérképéből. Összesen 130 milliárd forintnyi vagyonnak bukkantunk a nyomára – a legfőbb bevételi forrás az állam.

hvg.hu/itthon/20140312_Nemzeti_oligarchakorkep_a_HVGben
@Csaknézek...: mintha a sach menedzselte volna az első aukciót...
részlet:

A győzelem előszobája Jenei Miklós
márc. 12. 15:26

De vissza a valóságba! Az ECOFIN dönteni készült a hiányeljárásról 2011-ben. A sorsdöntő tanácsi üléseken ilyen kérdésekben mindig szavaznak. A magyar Külügyminisztérium azonban az ülést megelőző percekben arra próbálta rábeszélni Matolcsyt, hogy ne kérjen szavazást.

Bár ez hazaárulással lett volna egyenértékű, és a miniszter világossá tette, hogy mindenképpen szavazást fog kérni, akkor is, ha egyedül marad és mindenki leszavazza, a Külügyminisztérium képviselői ragaszkodtak ahhoz, hogy ne kockáztassa meg a teljes vereséget. A külügyi oktatás közben megszólalt Matolcsy telefonja, a vonal másik végén Orbán Viktor volt.

A miniszeterlnök egyenesen és világosan beszélt: Mindenképpen kérjél szavazást. Ekkor derült ki, egyformán gondolkodtak most is, mint mindig. >>>>>>>>>>>Több ezer kilométer távolságra is működött az a szoros szellemi kapcsolat Orbán Viktor és Matolcsy György között, amely ott áll, ha láthatatlanul is, Magyarország elmúlt években elért gazdaságpolitikai sikerei mögött.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
@Csaknézek...: elszaladt velem a ló, azonnal hübriszbe estem, mivel megközelítőleg pontos eredményt (cca. 13) kaptam a régóta kutatott nagy talány (4+8=?) kérdésében (cipő volt rajtam, csak az ujjaim használhattam)...
hoppá, nagyon úgy néz ki, hogy a koki meg a saller visszanyal:

Orbán is megkapta a magáét az orosz szankciók vitájában
Swoboda szerint Oroszország lépései elfogadhatatlanok, ugyanakkor Európának is magába kell néznie, hogy mennyire erős Oroszországgal szemben.

"Miért tárgyalunk egyáltalán a Déli Áramlatról? Miért hagytuk, hogy a Nabucco terve füstbe menjen? Miért hagytuk, miért hagyták egyes tagállamok, hogy ismét Oroszországból és ne máshonnan érkezzen a gáz? Miért írt alá Orbán úr két-három hete nukleáris megállapodást Oroszországgal?" - hangoztatta az ülésteremben az osztrák politikus.

Swoboda szerint Oroszország lépései elfogadhatatlanok, ugyanakkor Európának is magába kell néznie, hogy mennyire erős Oroszországgal szemben."Miért tárgyalunk egyáltalán a Déli Áramlatról? Miért hagytuk, hogy a Nabucco terve füstbe menjen? Miért hagytuk, miért hagyták egyes tagállamok, hogy ismét Oroszországból és ne máshonnan érkezzen a gáz? Miért írt alá Orbán úr két-három hete nukleáris megállapodást Oroszországgal?" - hangoztatta az ülésteremben az osztrák politikus.
www.stop.hu/kulfold/orban-is-megkapta-a-magaet-az-orosz-szankciok-vitajaban/1223359/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: két test, egy elme... így jutott mindegyiknek csak egy fél ész...
ma mindent kétszer írok, kétszer írok
@Sir Bates dö Hól: így is lehet mondani, de vannak kétségeim a félben is

@Spániel: nem is :D
na, vége a sakk és póker átolvasatának.
hát, kérem, kolléga szavaival élve: itt baj van, itt nagy baj van.
@hacsaturján:
Biszexuális, vagy megMELEGedett?
Csak ne erőszakolják meg!
Öt dolog, amit simán meg tudnék etetni Matolcsy Györggyel
matolcsy

Az MNB vezetőjéről, a magyar gazdaságpolitika nagy hatalmú vezetőjéről egy saját munkatársa által írt, elvileg az ő nagyságát hirdető könyvből derült ki végérvényesen, hogy még a magyar átlagnál is kevesebb gazdasági szakértelem szorult bele. Egészen biztos vagyok abban, hogy még ezeket a trükköket és bevenné.

444.hu/2014/03/12/ot-dolog-amit-siman-meg-tudnek-etetni-matolcsy-gyorggyel/
Felejtse el Vona Gábor aranyos kiskutyáit!
A Jobbik kedvesebb hangra és színekre váltott, de vajon mi látszik ebből a párt borsodi bázisán? Ilyen a Jobbik valódi kampánya.

www.origo.hu/valasztas2014/20140312-valasztas-2014-jobbik-lakossagi-foruma-ozdon.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
index.hu/belfold/2014/03/12/unneplo_statisztakat_keresnek_orbannak/
Kis aprópénz szombaton bértaps, akarom mondani vízosztás a tikkasztó 10 fokos kánikulában? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most mind nevettek matolcsyn. De majd ősszel a közgázon ez a kis emlékkönyv kötelező olvasmány lesz az első éveseknek.... :D
Na baz+ aszittem ma már nem jöhet semmi, amin meglepődhetek, erre tessék iderakjátok ezt a... na izét, Sakk és póker asztat!
Beleolvastam, kicsit emlékeztetett az "ezo tv"-k kártyajós, tisztánlátó és angyal közvetítő hablatyolására.
Eccerűen dermedten ülök és csodálkozom, hogy a mo.-i lakosok épelméjűek, még...
Minden jel szerint, a jelenlegi kormány duplázni fog, nem kis győzelmet aratva. Az "ellenzék" meg kussol, szarakodik, teljesen impotens módon viselkedik. Katasztrófa. Viktor meg pelenka-gyárat avat. Amikor a születések száma csökken.
Én mér nem tudom mit lehet erre mondani...
@hacsaturján:

" az a zigasság, hogy nem mézelnek ölöget a rénnyeim."

ahelyett, hogy elhajlott volna a kókusz irányába íz vali miatt, inkább akácos utakon kellett volna járatni a rénjeit, az valival jobban járt volna, még ha rokona is a másik valinak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez frappáns (grappán-os?) válasz volt Cirbi linkjére!
Evvel az erővel nyugodtan linkelhettél volna egy Dél-Amerikai kilencöves tatut, amint épp sietve igyekszik az Amazonas partyáho inni.

A jobbiknál milyen hajtómű dolgozik?
A sugárfordító állandó üzemben van?
Úgy kurva nehéz felszállni, hacsak nem unortodox vona repülőgépe és hátrafelé gyorsít...?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Atyaisten...
Ha van valami bankszámlaszám ahová lehet küldeni adományokat, szólj!
Tragédia...-:D

(szeretem a gösszert...)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
KISHITŰ!
AZ EGÉSZ VILÁGBAN KÖTELEZŐ LEGYEN!
Elrettentésképp...
@Knósszosz:
Küldöm:
11724829-442256525-0000000
Hétszámjegyű legyen! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
már sörösládákat sem tudnak pakolni pedig ahhoz nem is kell akadémiai végzettség...

képzeld a Maersk elhullajtott néhány száz konténert az Atlanti pocsolyán átkelvén ott vannak 25 méteres hullámok is

mint kiderült a konténerek visszfuvar voltak azaz üresek

de szép kis izé lehetett a Maersk-en

brühüyyy
@rodeo36:
Ott röpültek érte páran, itt meg max a sofőrt bactatják...
@tristen2005:
HÜLYE VAGY?
SZIVACCSAL MENTEM TUNKOLNI!!! Essetunni... :(
@jaegtoer:
UGYE??? Nem is tudják EZEK, micsoda tragédiák történnek idehaza... :(
Na, iszok is egyet... :D
@Knósszosz:
Köszi... :)
Ennyire még én se vagyok hülye.
ez nem jó szlaszám, nem 3x8 karakter
más, kezdődik a visszaszámlálás
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt címezhették volna Kharónnak is, kábé annyitisérne...
Egyet nem értek: tudom, hogy nem lehet állami pénzen megmenteni bizonyos cégeket-izéket, mert az EU ezt nem engedi - erre hivatkoztak ezek a seggfejek és igazuk is volt... sajnos.
Rendben, de ha minden másra futotta aminek semmi értelme és ráadásul még káros is + a nemzeti érzelmi faktor... akkor nem lehetett volna 70 milliárdot a nemzeti légitársaságra költeni, mertcsak? Foci helyett?

Demagógia..?
66 év ment a levesbe, tapasztalat, tudás és rengeteg munkahely. Ezt kellett volna megmenteni és akkor lehetett volna rikácsolni, hogy mi aztán megvédtünk X-ezer munkahelyet.. és még igaz is lett volna.

Nem számít semmi, utazgatunk Indiába a Travel gépeivel, mert menetrendszerű járaton nehogymáá... végül is mi vagyunk az európai fejlődés motorgya. Mennyibe lehetett az az
A 320-as oda-vissza? Egy szuszból nem, le kellett szállni megszívni a púpot, az plusz költség, meg a személyzet dőzsöltetése odakint... szóval szép kis történet lenne, ha valaki komolyan vakargatná.

És micsoda eredményei vannak annak az útnak... nem győzzük elemezni, ugye?
@jaegtoer:
És Gösser - gut besser - ami állítólag gleccservízbűl, de ha mégse, akkor is finom...
Rosszakat fogok álmodni sajnos
@OPHELIA:
Olyan izé vagy... :O
Most miért kell nekik elárulni? :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De talán szomjas... az csak, nem?
Milyen számlaszám volt az?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ja, csak reszketett a kezed a tunkolástól és rossz helyre tetted a kötőjelet
@Knósszosz: kezdődik a visszaszámlálás, izé, körömrágás
@Evezős:
NEM! DEHOGY!
Evégre az iskolákba nem lehet bevinni a politikát, aszonták a fidesznyik vérmajmok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
" miközben durva tragédiák vannak a világban!"
ez szörnyű! napokba fog telleni, míg feldolgozom!
@Knósszosz: Ne is mond. Én lehet kinézek erre a tüntetésre, még ha sok értelme nincs, de legalább a szolidaritás jeleként. :(
@OPHELIA:
Itt is-ott is... tippelj: Kimi/Fernando...?
Az a baj, hogy mindkettőt nagyon kedvelem.
Ez nem jó páros egy csapaton belül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Annyi eszközük volt ezeknek a görényeknek, amelyekkel megoldhatták volna... nem EU-konformok persze, de ezeket mikor érdekelték ilyen piszlicsáré dolgok, hogy legyen már törvényes az, amit csinálnak?!

Ha lett volna rá akarat, akkor megtették volna. Nem volt.
Dögöljenek meg és minden MALÉV-es dolgozónak részvétem.
@Knósszosz: hát a Redbull nem kapott szárnyakat, ezt már le is nyilatkozták. Sajnos a Hamilton nekem nem szimpi, így maradnak a Ferraris fiúkák
@vakapad:
Ezeket olvastam én is (nem mindent persze), de van belső ismerősöm és én hiszek neki.

Egy szerencséje van: a Cargolux.
Ha az nem lenne, ő sem lenne...
A volt Malév ground handling a Wizz gépeit símogattya - ahogy én tudom - mindenki más ment a nemzeti levesbe.
Valaki írjon már erről, érdekelne!
@Sir Bates dö Hól: @hacsaturján:

Jó'van, Ti tuggyátok, és máris alapállásba tettem a virtuális pofámat.

De én akkor is fasságnak tartom, ha két értelmes, tájékozott és jószándékú ember a nyílt színen baszakodik egymással.

(Ám még a teljes pofazárás előtt jószándékomat illusztrálandó felteszem a kérdést: Szójjak-é H. Zsuzsa gigamegszuperklasszis, Top 10-ben lévő konfliktusszakértőnek az ügyetekben?) :o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"vízosztás a tikkasztó 10 fokos kánikulában? :D"

10 fokos kánikula - ez bizony bombagól volt! :o)
@nincs_itt:

"Viktor meg pelenka-gyárat avat. Amikor a születések száma csökken."

Kevesebb a gyermek, de a pelenkaigény növexik.

Mert ennyi beszart embert régen láttam...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
hát kérlek, ez túlmegy mindenféle jóízlés meg BBC-féle közölhetőség határán.
még szerencse, hogy hétvégén főztem sört, így a megrázkódtatás nem volt olyan komoly...
@OPHELIA:
Maradnak... az említett okok miatt.
Alonso és Raikkönen a két kedvenc, azé.

Persze ez még változhat, lehet más idol is.
A Pancho aréna avatása után átértékelődhetnek dolgok... Gazsi is lehet még valaki, ha megfelelő tartósítószerrel van kezelve, akár Krisztiánó nem Romlandó is lehet belűlle.

Persze ez központi döntés eredménye lehet csak, szóval óvatosan...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez ma vót. Nálunk.

Odajött hozzám egy kolléganő és a következőt mesélte: tegnap odament (odaült) hozzá a tanáriban a tantestület legnagyobb seggnyalója (mindegy, hogy kié, csak valami hatalmasság legyen, hátha leesik neki+feleségének valami: kitüntetés, jól fizető mellékmunka, stb.) és közel hajolva azt mondja:
- XY(igazgatóhelyettes, a helyi fidesz potentátja) olyat csinál, ami tilos.
Kolléganő les rá (ő így mondta: "Nézek ki bután a fejemből, hogy ez most mit akar tőlem?"), erre folytatja:
- Aláírásokat gyűjt a FIDESZ-nek a választásokhoz a kollégák körében.
Kolléganő továbbra sem érti, hova fut ki a dolog, nem szól.
Akkor jő a meglepetés:
- Nem tudnál neki ebben segíteni?
....

Kollléganő paff lett, majd azt mondta, annyit tudott kinyögni, hogy:
- Lehet, hogy tudnék, de nem akarok.
Mire seggnyalóka újból:
- Biztos?
- Teljesen.

Erre felállt és távozott.

Kolléganő szerződéssel dolgozik nálunk, immár hatodik éve, most viszont biztos benne, hogy jövőre már nem fog ...
@Orica Középföldi:

Garai Gábor: SZÁMVETÉS

Csak esti séta ez, vagy évek óta
járjuk? Cipőnkön vastagszik a por.
Hová, barátom? Álljunk meg egy szóra:
legjavunkat elhagytuk valahol.

Emlékszel még? Hogy esküdtünk jövőre
és küldetésre; mint tán senki sem!
S már-már – ne szépítsd – függünk a világon,
fületlen pitykék, fölöslegesen.

Úgy indultunk tizennyolc éves fejjel,
hogy holnapután próféták leszünk...
Jaj, nem az bánt, hogy nincs hírünk, hatalmunk,
mégcsak az sem, hogy üres a zsebünk;

de arra szegődtünk, hogy mindenestül
visszhangozzék bennünk e nemzedék. -
Számláld csak össze, mit tettünk azóta,
szedd ki a javát: alig egy marék.

Alig egy marék, ifjúság iszapja
az is: elmerül, minek menteni.
Gyógyíthatják-e férfi-gondjainkat
kamaszkorunk balzsam-emlékei!...

Verd le a port! Addig tart ez a séta
- s szűkül az út, szűkül szemlátomást -
míg megtanuljuk méltón elviselni
a reánk mért egyetlen vallomást,

s hazatalálunk - vándor céhlegények -,
ujjunk hegyében érik a remek.
Túl kevés volna halhatatlanságnak,
hogy szépen voltunk élhetetlenek.
-
-
-
Szép álmokat, vidám ébredést!
@Evezős:
Az ilyen rettentően undormány csúszómászóktól szerencsére meg vagyok mentve.
A cocik rég leírtak fideszesnek, a fideszesek jobbikosnak, a jobbikosok cocinak. Szóval én már mindegyiket el tudom küldeni a 3,14...ba!
A csúszómászók seggreforgó népe sose hal ki, pláne ebben az országban. :((
@Csaknézek...: én a magam részéről azt jeleztem, hogy igazad van... legalábbis ez volt a szándék:-)
@Knósszosz: az elmúlt húsz évben kifizetőhelyként/pártpénz-forrásként kezelték... ezek inkább beszálltak a másikba... egyik sem frankó...
@Evezős:
Tőlem egy irodában kérdezték meg - ahol dolgozni voltam - hogy aláírom-e a fideszgyík aláríásgyűjő ívét (munkahelyeken ha jól tudom, nem lehetett gyűjteni...).
Megmondtam, hogy nem.
Kérdezték, hogy "te nem vagy fidesz szavazó"?
Mondtam, hogy nem.
Itt hirtelen mindenki szétszaladt... :D
index.hu/belfold/2014/03/12/csaladi_vallalkozasban_fog_ossze_a_ket_gyanus_part/

Mikor viszik vissza Cuncit ketrecbe?

Hát Matolcsyt bennfentes kereskedelemért és hivatali visszaélésért mikor falazzák be a vele szomszédos alkóvba?

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/matolcsy_kifecsegte_az_imf-bejelentest_a_goldman_sachsnak.3.196431.html
@Knósszosz: Aeroplex-es haverral mizujs? Mostanában nem beszélgettél vele?

www.aeroplex.com/content/our-main-contacts
@Sir Bates dö Hól:

" én a magam részéről azt jeleztem, hogy igazad van... legalábbis ez volt a szándék:-)"

Gnduj giwar ehe zurim liatjin!

(Ez az én belső agytekervényeimben a "Oké, örülök az általad írtaknak!" szövegnek felel meg némi skandináv akcentussal - utóbbit az istennek nem tudom kiiktatni a klaviatúrámból!)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ismerem. anno még a legelején én írtam be, hogy írhatna arról, hogyan kell házilag sert főzni, és abból alakult ki a blog mai formája, évek alatt. amúgy pilsenit főztem, a hozzávalókat meg itt vettem: sor.dr.hu/
@Marcellusca: Fasse tudja. Lehet, hogy vihar előtti csend? ;)
nahhh, vannak még jóérzésű emberek:

Kirúgták az amerikaiak a Kuruc.info tulajdonosát

A Kaliforniában élő Varga Béláról csak most tudta meg dzsesszzenekara, hogy ő áll a Kuruc.info mögött. A zenekar tagjai úgy döntöttek, minden kapcsolatot megszakítanak a szélsőjobbos zongoristával.

hvg.hu/vilag/20140313_Kirugtak_az_amerikaiak_a_Kurucinfo_tulajd
@Marcellusca: ne örülj a fejednek, itt vagyok, és figyellek.
Nyihínyahúú :))

Az államadósság értéke 2014. március 07-én

23 406 azaz huszonháromezermilliárd-406 millió rénes forint.

"ami 1 407,9 milliárd forintos növekedést jelent a 2013. év végi adóssághoz képes"

Tehát 2 azaz kettő hónap alatt nőtt a zállamadósság 1400 azaz ezernégyszázmilliárd (csaknem fél manyup-vagyon) rénes forinttal.

Államadósság elleni szüntelen harcunk elbukni látszik. :))))

De innen szép nyerni.
érdekes lista, az összes külföldi tulajdonú 90milla körül, ellenben az otrépé majdnem csak a fele, a piaci mérete és az ügyfélkör alapján kicsit érdekes...

img6.hvg.hu/image.aspx?id=b0988b38-f90f-4844-a6f2-392fa31cbf7b&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

hvg.hu/gazdasag/20140313_Milliardos_birsagot_kaptak_a_bankok
na kapjatok egy kis kerdemo költészetet
Vasvessző

A kicsukott Isten
vasvesszeje
az a csend lesz,
amellyel eltűri
önmagunk istenné nyilvánítását

1985. február 12. Este, hazafelé.

Egy kutya megfagy a fagyban.
Átkozott legyek mikor verset faragok!
@Evezős: Már bocs, de a seggnyaló kolléga március 12-én mi a büdös lófa@nak akar aláírásokat gyűjteni?
Ennyire setét alak
@OPHELIA: További adatbázis építés és finomítás végett. :)
@Evezős: kifejezetten kedvelem ezeket a misztikummal átszőtt történeteket.
engem egy jobbikos üldöz a 3metrón
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha már szóba, hoztad itt van Vona válasza. Nyilván te is támogatod, a "hallgattassék meg a másik fél is" elvét. :)

alfahir.hu/vona_nyilt_levele_a_kitiltasaval_fenyegetoknek
éljen soká a szovjetorosz putyinista birodalom, és hű pincsije a fideszjobbik vitoriátus

Az orosz kormány jóváhagyta a paksi hitelt

Az orosz kormány jóváhagyta a paksi atomerőmű bővítésére szánt mintegy 10 milliárd euró értékű hitel elkülönítését - közölte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség.

hvg.hu/itthon/20140313_Az_orosz_kormany_jovahagyta_a_paksi_hitel
Államadósság 2006 április 14000 MD. 2008 szeptember durván 16000 MD. Majd jött 17 MD euro felvétele az MNB devizatartalékába (gyakorlatilag megduplázták. ) (most is ott van!) Az akkori árfolyamon több mint 4 ezer milliárd. (Most is ott van!) 2010 május 19500 MD.

Tehát: az "elmúlt 8 pardon 4 évben " a zállamadósság emelkedett 5500 MD-dal, amiből 4000 MD most is bent van az MNB-ben. És 4 év alatt kb 1200 MD-ot bepakoltak a manyup pénz helyett az állami nyugdijalapba. Közben volt egy világválság.

Az elmúltnégyévben viszont emelkedett csaknem 4000 MD-dal, aminek minden fillérje el van költve.

És közben 1200 MD-ort nem kellett befizetni a nyugdijkasszába, valamint odalett 3000 MD manyup vagyon.

Nu?
@parti_giano: @OPHELIA: @Penivaldes: de érdekes, mind a kettő inkább a hatalom ellen van, míg a többiről egy szó sem:

Szabálytalanságokat talált az ÁSZ a Vígszínház és a Bárka működésében

Mindkét intézmény esetében főként a számviteli szabályok betartásánál, a leltározásnál és a bizonylati fegyelem területén tárt fel szabálytalanságokat a számvevőszéki ellenőrzés.

hvg.hu/kkv/20140313_Szabalytalansagokat_talalt_az_ASZ_a_Vigsz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor lassan indulhat itt is az euromajdanhősöktere? ;)
A hat legfontosabb kérdés a Takarékbankról
A kormány kilenc hónap alatt előbb államosította, majd továbbadta a 2100 milliárdos üzletet. Elvesztette a fonalat a sok csavar és furcsaság között? Segítünk eligazodni.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140311-a-legfontosabb-kerdesek-a-takarekbank-eladasarol.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@parti_giano:

Érdekes volt. Már abból a szempontból, hogy ez a műsor is a mi bőrünkre megy. Általánosságban mondható, hogy két viháncoló kiskamasz meghívása egy olyan műsorba, amelyet a választásoknak gyakorlatilag az előestéjén választók is néznek, a „mi bőrünk” esetében a szarvashiba kifejezéssel írható le (ha az ATV Orbán újraválasztásán dolgozik, akkor persze nem – hogy eddig én másképp tudtam, az semmit nem jelent).

Tisztában vagyok vele, hogy a média per definitionem soha nem követ el hibát. Se szarvast, se őzet, se semmilyet. Az kizárólag a pártok reszortja és privilégiuma. Így aztán ezt a műsort igazából nem tudom hová tenni, mert a fenti alaptételt úgy veri keresztbe, hogy a bírónak már számolni sem érdemes.

Azt kérdezi például a szerkesztőasszony, hogy nem lett volna-e oltári botorság az MSZP-től, ha pártpénzt Bécsben a párt alelnöke saját néven tesz be a bankba? Para-Kovács válasz: az MSZP és szatellitpártjai, amilyen pl. a DK is, hülyék gyülekezete, és ők azért nem párttagok Honttal, mert az okosokhoz tartoznak.

Congratulations.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lehet. Pl:

Kokárdás barlangi vak gőte: "Na, sokan vagyunk már?"
süti beállítások módosítása