Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.05. 08:34 Fabius

Káder János választási rendszere termőre fordult

Címkék: áder jános választási rendszer választás 2014

Káder Janó ezt elintézte. Jó, mondjuk nem volt nehéz dolga, a kétharmad és Viktor gondolom örömmel fogadták mikor kiötlötte az új VT két fő szabályát: 

- ágyin: Lejtsen mifelénk a pálya, kompenzáljuk a választókerületi győztest is, 

- dvá: Aprózzuk fel az ellenzéket amennyire csak lehet, kerül amibe kerül. 

A jelöltállítási procedúra után elmondhatjuk, teljes a siker. Soha nem látott mennyiségű jelölt és 32-33 országos lista azért a sacc/kb 8,5 milliárdért. Kormánypártnak ettől elaprózottabb ellenzéke aligha lehetne, egykori Kijelölt Felelős úr számítása bejött. Megérdemli a vállveregetést vagy egy újabb vacsorát Pozsgay Imrével még akkor is, ha nem az volt a kérdés, hogy a leegyszerűsített jelöltállítás és kampányfinanszírozás mellett lesznek-e bizniszpártok, csak az: mennyien lesznek? Itt kell megjegyezni azt is, hogy akinek ebben a környezetben a csöcslengetés és legális fű ígérete országos lista helyett csak arra elég, hogy partiban legyenek a Mózes kőtábláira vésett alapigazságokkal kampányolókkal, azoknak érdemes a létjogosultság kérdésével is foglalkozni egy kicsit. 

Az igaz, hogy az esélymaximalizálás sokba kerül, az einstand vagyonból ki se fussa már, annak hűlt helyén Viktor keze csak a levegőt képes markolni, de nyugi: Lajosék legfeljebb kétszer-háromszor eltekintenek a megnyert közbeszerzés keretösszeg emelésétől áprilisig, és csak meglesz az a végelszámolás után tízmilliárd fölé is kikerekedő összeg. 

orbán trollface.jpg

De amíg eldől mire is lesz elég a termőre fordult választási rendszer legyünk vidámak, és próbáljuk meg együtt kitalálni melyik munkakör legyen a 2014-es kampány numero uno állása: a Zsigó plakát kamerás megfigyelőé?  A déká sajtómunkás-ellenőrző humán erőforrásé? A Bajnai szelfi válogatóé? A Kunhalmi Ági stílusmentoráé? Vona Gábor ebtenyészeti szakemberéé? Esetleg azé a büntetésosztóé, aki rommá szívathatja a gyakorlatlan és figyelmetlen pártokat, visszatermelve egy kis aprót az államkassza számára? 

751 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr825843968

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gerillaplakátok a bűnmegelőzésért! 2014.03.05. 22:44:26

Új divat terjed a Duna-parton: gerillaplakátozás a bűnmegelőzésért. A közbiztonság javítását célul tűző mozgalom terjedése megállíthatatlannak tűnik. Várhatóan tömegesen kezdenek társasházak, lakóközösségek kormánypárti plakátokat graffitizni máshol is...

Trackback: A demokrácia diadala? 2. 2014.03.05. 19:02:19

  valasztas.hu SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megye 04. sz. OEVK (Vásárosnamény ) jelöltjei Jelölt neve Jelölt állítók VB döntés VB döntés dátuma Státusz Adorján Béla JOBBIK Nyilvántartásba véve 2014.02.21 ...

Trackback: A demokrácia diadala? 1. 2014.03.05. 19:01:41

 valasztas.hu SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megye 01. sz. OEVK (Nyíregyháza ) jelöltjei Jelölt neve Jelölt állítók VB döntés dátuma Státusz Makula Gábriel ÚDP 2014.02.28 Indulhat Makula Andrásné Ú...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várható volt hogy az ingyenpéz megmozgatja az ügyeskedőket ! Remélem lessz vagy négyoldalas a szavazólap.;))
tristen2005 2014.03.05. 08:20:16
@gazoló:

Az aláírás gyűjtő Seres Mária és gittegylete az SMS párt!

Tahótlanítok
Válasz erre
tristen2005 2014.03.05. 08:25:59
@gazoló:

MCP, Magyar Cigány Párt!

Tahótlanítok
Válasz erre
tristen2005 2014.03.05. 08:29:54
@gazoló:

Zöldek?
Magyarország Zöld Baloldal Zöld Baloldal tag 0

hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Z%C3%B6ld_P%C3%A1rt

Tahótlanítok
Válasz erre
tristen2005 2014.03.05. 08:35:05
@gazoló:

MCF, Roma Összefogás párt

De a legszebb, MACSEP, Magyar Cselekvők Pártja
Az is vicces, h egy amerikai kell ahhoz, h betűre pontosan ki legyen mutatva hogyan készítette elő a maffia-banda a választások elcsalását:

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/361767_scheppele_a_fidesz_valasztasan_az_ellenzek_akkor
majd kikeresem a legjobb nevűt, és beixelem.
szedjétek le afejem,deén örülök, hogy sokan vannak.)
kicsit OFF, de muszáj:

„»A magyar kormánynak az a célja, hogy teljes foglalkoztatottság legyen Magyarországon – mondta Orbán Viktor Ózdon, a hajdani kohászati üzemek egy romos csarnokában, a 2,5 milliárd forintba kerülő digitális archívum időkapszulájának elhelyezése előtt, csütörtökön.«

A lélegzetem elállt a gyönyörtől, le kellett parkolnom egy pillanatra, a könnyeket kitörölnöm a szememből, és nagyokat nyelve még percekig néztem a Budakeszi melletti taknyos mezőket (enyhe idő, az): …teljes foglalkoztatottság... időkapszula... romos csarnok... 2,5 milliárdos digitális archívum…

Fantasztikus.

Tudományos.

Asimov. (Az idő meg mint a Stalker. Enyhe.)

Előttem volt Ózd, az üvegkupolák, a króm felhőkarcolók és az időkapszulák teljes foglalkoztatottságú városa: a miniszterelnök jellegzetes posztindusztriál scifikulisszában, csillogó fémfelületek, acéllépcsők, korlátok az egykori kohó romos oszlopai között, kormos, apró ablakok, földöntúli elektromos fények, kékesen villódzik a háttérben néhány Tesla-dinamó, zümmögnek a Széles-féle energiacellák, a Milliárdos Digitális Archívum, és a miniszterelnök, igen, kiszáll az időkapszulából, kicsit mintha maga is villódzna, mintha önmaga hologramja volna, talán még kicsit áttetsző is, opacity 60-70 százalék, és néhány határozott mozdulattal, mintha Tereminen játszana, megteremti a teljes foglalkoztatottságot, aztán egy alufólia-sisakos ember az irányítópulthoz lép, karok, kapcsolók között matat, a legnagyobb kart lassan előrenyomja, a zümmögés egyre hangosabb, a hang frekvenciája nő, sikoltó zúgássá válik, ekkor egy másik, piros kart hátracsap, hirtelen fölizzik egy gigantikus, elektromágneses tekercsre emlékeztető ív, a dimenziókapu, a gravitáció eltűnik hirtelen, amikor a miniszterelnök a kapun belép, egy villanás, majd apró pontba zsugorodik és kialszik minden fény, mintha elzárnánk egy Kékes tévét.

A miniszterelnök a jövőbe távozott.”

m.nol.hu/velemeny/20140305-teljes_foglalkoztatottsag_az_idokapszulaban

ON
A szojvet megszállás alatti időkben a magyari? komenyista ettársak egyszerűen oldották meg a jelöltállítást.

Körzetenként 1 db jelölt volt, arra lehetett, kellett, ajánlatos volt szavazni.

A mostani, kettős megszállás alatti időben a moszkoVitya agytrösztje kimatekozta, a sok kis ellenfél az nekik a jó ellenfél.

A sok kis választási stiklivel együtt akár nyerhetnek is a narancsbolsi eftársak.

DE!

Ettől még nem lesznek legitimek. Ahogy most sem azok.

"Egyiket sem" rubrika nincs, egyetlen lehetőségemm, beixelem az összeset.
@tristen2005:

Ha ennyi fa@t kell majd inicializálnom,egész nap benn leszek a fülkében,mikor fog majd rajzolgatni délután a család többi képzőművésze??
Hát igen. Lejt a pálya. De úgy látszik, nem eléggé, segíteni kell még egy kicsit:

www.origo.hu/itthon/20140305-gyurcsany-a-kozmunkasokat-szapulta.html
@rdos: igen, az "egyiket sem" rubrika hiánya is beszédes. ezért úgy fogok tenni mint te. vagy faszt rajzolok rá. esetleg vékonyan megkenem a lapot kutyaszarral (hogy beférjen a borítékba)

egyébként meg:

2018-ban ennek tanulságára az ellenzék remélem lesz olyan ravasz hogy telebassza olyan pártokkal a szavazólapokat hogy

Fdesz
Fidesz-KDMP
Fidsz
Fields
FDSZ
FIDISZ
mióta is mondjuk ezt is???

A vádlott Kocsis István hozta össze Orbánnak a paksi paktumot - Mépszabadság - 08:21

Az Orbán-kormány nem atomerőművet, hanem hitelt akart Putyintól, és a megállapodás is ezért, vagyis a pénz gyors megszerzése végett volt ilyen sürgős – állítja egy neves, magyar–orosz relációban több kormánynak is tanácsot adó, a mostani alkufolyamatra közvetlenül rálátó szakértő a Népszabadságnak. A lap úgy értesült, hogy a döcögős folyamatot végül sz egykor a paksi atomerőművet és a BKV-t is vezető, ma az MVM-es ügyei miatt vádlottá lett Kocsis István segített gyorsította fel. Ő volt az, aki tető alá hozta a Putyin–Orbán-megállapodást.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=170357
a fidesz az az álszent párt, aki a kamut is hamunak mondja már. s ide, a seholsincs pártok közé nem engedték be a kutyákokat, pedig ők nyíltan felvállalták a viccpárt szerepet. és mennyivel profibban csinálták, mint az mdu és társai.
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/363421_ne_mondjak_hogy_ilyen_nincs_mert_van_a_kormany_a

"A február 28-ai Magyar Közlöny szerint az intézet támogatására százmillió forintot különítettek el a tartalékból.

Ajánlott olvasmány: „SZTÁLIN elvtársnak Marxizmus és nyelvtudomány, Válasz E. Krasenyinnyikova elvtársnőnek című döntő jelentőségű cikkei és júliusi levelei”
@Fabius: a faszénem indultunk el mi is, vagyunk annyian mint ez a sokk kamu párt,legalább mi is szakítanánk egy kis pénz, mint mindenki más ebben a kurva országban, úgy sem számít itt semmi, csak az ügyeskedés, és a taposás, hogy szakadna ránk az ég.

Ehh, megint leakadtam, hogy mennyire barmok is vagyunk, meg birkák...
@Evezős: akkor stílusosan és magyarosan, hogy a redvás paripapéló szakadna beléjük, hogy ezek minden baromságra szórják a pénzt, főleg ha agitpropról van szó. Ha már ennyire értelmes gittegylet, javasolnám a nyelv igaz őrzőjét a főszékbe. Skicc Paller, lefokozott Dr. senkit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

2 hét sitt, 2 hét MVM vezérigazgatói szék, legalább lesz pénze ügyvédre!
@Evezős: heeee??? Mindenhol haverok buli, hanta?

>>>Áder húga<<< szerint át >>>kell alakítani a Kliket<<<

A köztársasági elnök testvére októberben kezdett az Emmiben. Most előállt egy komoly átalakítási tervvel.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F03%2F05%2Fader_huga_szerint_racionalizalni_kell_a_kliket%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem mondod! Áder a falábú Pölöskei sógora? Összejött Győr-Sopron megye.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pölöskei gáborné, na ez a névválasztás is sok mindent elmond. ez a pölöskei volt a válogatott focista?
@Evezős:

"_"Magyar Nyelvstratégiai Intézetet hoz létre a kormány, az április 1-jén felálló új intézet(...)"_"

hehe. április 1-jén. bolond lukból bolond szél fú -mondják egyesek.
@parti_giano:

Igen, most néztem a googlin.
@tristen2005: @parti_giano: nem tudom melyik Pöpöskeié, ha azéé akkor nincs több kérdésem, ami a tanulmányban van, annak nagy része -már amennyire én benne vagyok- ésszerűnek tűnik. A többiről nem tudok semmit, tanán jobb is, ha nem ismerem a teljes családi hátteret, meg mi egyebet.

@jaegtoer: néhány haver a semmire, indulásnak 10 milla, majd később megkapják a rendelet alkotási jogot is, nehommá csak pénzt hatalom nélkül, majd jól eldöntik, mijamagyarjó nyelv, és kia jó magyarnyalvű...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: így van, indulhatunk volna, szerintem az aláírások is meglettek volna, és lett volna csomó pénzünk.
@Orica Középföldi: szerintem is. ez nagyon ott van, azért is raktam be ide :-)
@Penivaldes: ez egy orbitális fasz, és nem tudom szebben megfogalmazni a véleményem, mert ez is túl lájtos volt köteleslacához...
@parti_giano: egyre inkább úgy tűnik, hogy csak a humor marad nekünk

(azt nem lehet közgépesíteni)
@parti_giano:

Már két napja derülök a Pancso néven. Mit fog ehhez szólni az új nyelvtani intézet?

De a legszebb mondat:
"Másfelől meg ki mondta azt, hogy 2028-ban itt Európa lesz? Már most is alig van."
Azért van az életnek humorérzéke. Eltapsolták a nyugdíjvagyon több mint kétharmadát adósságcsökkentésre. Lám, a gonosz államadósság sosem látott csúcson van - megint...
Vajon milyen érzés lehet a szerencsétleneknek, akik odaadták nekik az időskoruk megtakarítását?
Nem lennék a helyükben...
Vajon a következő választás után mit fognak ellopni, hogy átmenetileg picit csökkenjen az adósság és újabb sikeres befektetéseket tegyenek?!
@Orica Középföldi: Az kérlek alássan úgy át fog menni a tisztes bizottságon mint forró kés a vajon. :)
Kimerné megfúrni sancho panza nagyszerű névötletét?! :O
@rdos: vigyél magaddal tollat, lehetőleg ne fekete tintásat, mert ha azt használod amit ők adnak az fél óra után elpárolog...tudod a játékban is ezt használtuk

brühüyyy

jó kis herce hurca lesz

a nyertes simicskalajosmunkapártya
@parti_giano:
az izgis lesz: egyetlen és vadiúj versenyszám: ZSEBHOKI
brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor olvasd el ezt és sírj!

"Az intézet [...] stratégiai partnerei: az ELTE BTK Mai Magyar Nyelvi Tanszék (tanszékvezető: Balázs Géza egyetemi tanár), a Magyar Nyelvstratégiai Kutatócsoport (vezetője: Balázs Géza), a Szarvas Gábor Nyelvészeti Asztaltársaság (alapító: Balázs Géza); az Anyanyelvápolók Szövetsége (ügyvezető társelnök: Dr. Balázs Géza); továbbá a Magyar Nyelvőr (szerkesztőbizottsági tag: Balázs Géza) és az Édes Anyanyelvünk (szerkesztő: Balázs Géza) folyóiratok. Valamint a Magyar Nyelvi Szolgáltatóiroda és portálja, az e-nyelv.hu (üzemeltető: Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ Nonprofit Kft.; ügyvezető: Balázs Géza)."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A pofám leszakad. De komolyan.
:-(

(ezt most rögtön fel is rakom a Hívatlanul-ra. Mindig van ott valaki, aki utánanéz az ilyesminek. Hátha lehet ezt a büdös vakondokot is piszkálgatni ezzel.)
@Evezős: ez az a balázsgéza akinek van/volt (mostanában nem hallgatom) valami kritikán aluli (sugárban okádtam tőle) anyanyelvi műsora a Kossuthon?
@vitéž munkášőr: :-)

Listádat kiegészíteném, ha meg nem sértelek.

fityisz
@Evezős:

Nem is tudtam, ilyen gyakori név ez a Balázs Géza, ez olyan mint a Szabó János!:)
@Orica Középföldi: jó az a pancso, spanyol becenév, lehet majd bikaviadalokat is rendezni. stadion. hogy miért nem szerelték fal tompika beléptető rendszerét felcsútra? mondjuk, "út európába" fantázianévvel.
@vitéž munkášőr: mint a kádár rendszerben, a humorban vélték megtalálni a rendszerkritikát.
@rdos: elfér, hely van a mostanin is bőven ;-)
@rodeo36: :-)

Kössz a tippet.

A sok kis megélhetési pártról jut eszembe.

A németeknél és/vagy a sógoroknál ha júl tudom nem kell ötszáz aláírás sem, akár magamat is indíthatom. Megkapom a lehetőséget mint minden induló, de ha 5%-nál kevesebbet érek el, akkor ki kell fizetni a miattam felmerült költségeket.

Ez korrektebb eljárásnak tűnik mint a fityisz (megélhetési) "választási" szisztémája. :-(
@Orica Középföldi:
az a Pancho -én olyan széteső vagyok az valami spanyol vagy katalán?- nincs meghelyesírásozva és PANCSER-t akartak nekijje adni vala

a zsebhokihoz az lenne az igazi

brühüyyy
@parti_giano: NER = brand new retro

http://grooveshark.com/#!/now_playing/Brand+New+You+re+Retro+Alex+Reece+Remix/5Bmebn
@tristen2005:
A focista a férje?
Jesszasz ...
:-D)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a baj a tanulmánnyal, hogy felesleges. Ezt a fos KLIK-et nem toldozgatni és foldozgatni kell, hanem megszüntetni.
Ennyi.
@Evezős: bakker ez a B.Géza, csak nem blogger G álneve? Csak mert ő is mindenhez ért, és mindenhol ott van, szerintem értelemben is vetekedhetnek egymással :D
@közrabszolga: na, tartok tőle, hogy a házi szárnyasunk ezt nem fogja szétszórni frutti helyett :-)))
@vitéž munkášőr: :-) @tristen2005: kollega is besegített a listázásba.

Ez maradt, a humor. Csak hát ahogy a városi legenda tartja; A villamos alatt fekvő ember mosolya sohasem őszinte.

Amúgy a lepöcsögtetett összefogás tetszett, kár, hogy gyanítom mindegyik megérdemelné ezt a videót a saját támogatós papírkájával.

Kérdeznék is valamit. Ebből a 31-ből melliket, melliknek a programját érdemes szerintetek elolvasni? A 2farkút elolvastam volna, mert az legalább vidám, de pont ők nem fértek be ebbe a díszes társaságba.
@Penivaldes:
Ettől a fehérjehalmaztól konkrétan csak hányni tudok.
De azt meg nem szeretek.
@rdos:
most meg nekiállok felvágni az ereimet: a Pancho az Francisco Puskás beceneve Spanyolhonban ahol minden valamirevaló Francisco-t Pancho-nak becéznek..namost lesz e valaki aki ebbe beleasszociál és miután beleasszociált azt mivel írtják meg takaríttyák

szem nem marad szárazon

én adnék nekijje olyat, hogy Pepe, Tata, sőt Totó...hadd törje a focialista forradalom tagja (tudod milyen tagra gondolok, ugye?) hogy kiről is van nagyba'szó

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
Valószínűleg igen. Minden bizonnyal ő egy NER-elvtárs és eddig még nem sikerült eleget lopnia.
(Vagy nehezményezte, hogy minden hülyének van már homokozója, neki is kell.)
Na, majd most lophat ezerrel.
@Evezős: Ez a Balázs Géza egy igazi polihisztor!
És milyen fáradhatatlan...

Azért a fidesz nagyon eredményes abban, hogy fásulttá tegyen minket, és hozzászokjunk ahhoz, hogy nekik mindent lehet.
Senkinek a szeme sem rebbent itt a kommentelők közül, hogy a hivatalban lévő közt. elnök testvére egy minisztériumi osztály vezetője.
Pedig az különböztet meg egy működő demokráciát egy demokráciának álcázott egypárti uralomtól, hogy ilyen 1) nem lehetséges, 2), ha mégis megteszik és kiderül, óriási botrány lesz belőle, és belebukik a közt. elnök, az adott miniszter stb.

Itt meg semmi reakció, még egy ilyen blogon se:(((
@aritus: még ha nem is írtam le, én azért itt puffogok magamnak.
De milyen gonoszak vagyunk. Hiszen láttuk elégszer, hogy elég ipam-napamnak lenni, vagy fuck buddynak, szomszédnak, és máris megfelelsz mindennek.
Miért lenne különb a zelnök tesója?! Ez már eleve a bölcsek kövének birtoklását jelenti.
@közrabszolga:
b+ ez Nobel irodalmi díj 47dik fokára jogosúlt...kib+jó
brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ewgyébként van benne valami, egy fanatrikussal nem tudnék együtt élni. elég fanatikus vagyok egymagam is:)
@rdos: szerinted van valamelyiknek programja? a faszpumpásoknak van valami zagyvalék, de azt már kiveséztük. mondjuk a határon túli gittegyleté érdekelne - Román-Magyar Monarchia vagy valami hasonló finomság van-e benne?
@közrabszolga:
a HIHIKE >>>>>rosszabbik.com-ról az ...na abba bele is szédűltem

brühüyyy

amíg ilyen is van addig nem kéne feladni a remény-t hátha az a hal nem is hal
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mondjuk, Balázs géza anno írt egy jó tankönyvet (középiskola, magyar nyelv - a mai napig használjuk, érettségire felkészülni), de ettől persze még lehet egy idióta.
...és ha beállt ezekhez rabszolgának, akkor minden bizonnyal az is.
(A Blogger nevű szerencsétlen talpast ne hasonlítsuk már hozzá, azzal az egysíkú fejjel mint ami annak van, nehezen hiszem, hogy képes lenne akár a Dörmögő Dömötörbe is publikálni ...)
@aritus:
Na, nekem rebbent - és fel is raktam a Hívatlanul-ra!
Amúgy igen, sikeresen eljuttattak mindenki oda, hogy maximum legyintsen egy ilyenen is, hogyaszongya "Pölöskei Gáborné Áder Annamária, a köztársasági elnök testvére főatyaúristen a KLIK-ben"
Tudom, most az jö(ne) az ellenoldalról, hogy "demérmá?attól, hogy a testvére a Zelnök Úr, ő még lehet nagyon tehetséges! akkó most ne legyen állása, mert ő is áder?" ... és hasonlók.
:-(
@aritus: puffogunk, de minek...
kevés a fecske, messze még a nyár, talán soha el sem jönne már
@Penivaldes:
Nem szólóm, csak érzékeltettem, hogy oda sem elég az esze. Gyereknek írni a legnehezebb.
@Evezős: pontosan
Az oktatás központosítását hagyni a p.csába.
@Evezős: Szájernééé, Némethnééé, KifliSzoliCSücsök...stb-stb
@Evezős: igen attól mert Áder, lehet okos! biztos sokat bizponyított, hogy magas helyre került!
ti meg irigykegyetek ballib kutyák.
@Evezős: főleg átírni a véres-leszámolós Tarantino meséket (pl Ali Baba és a 40 rabló)

:)
@rodeo36: Mondtad. "most meg nekiállok felvágni az ereimet"

Ne tedd. Minden gondolkodni, érvelni tudó emberre szükség van. "Háború" folyik ellenünk, nem fegyveres, de pusztulunk, fogyunk kopunk rendesen.

www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html

Ha a csuszkát 1930-ig tolod, látni, hogy az 1. véhá alatt is több gyermek született, mint moszkoVitya utolsó(? remélem) ámokfutása alatt. Pedig akkor a sorköteles férfiak a fronton voltak. :-(

Mo. jobban teljesít? A gyermekek csak nem akarnak egy ilyen világba beleszületni. :-(

Böszmefogásnak ez is muníció lehetne, de hát látjuk mi van, ahogy a hóhér mondta a tanuban:

Börtönőr: A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja!
ennyi:

Az E.On gázcégeit is megveszi az állam
Szándéknyilatkozatot írtak alá. Vinnék a Kögázt,
a Ddgázt és a szolgáltató céget is.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F03%2F05%2Faz_e.on_gazcegeit_is_megveszi_az_allam%2F
Hatalom és pénz.
Évezredek óta ezek a fő mozgatórugók, ebben a közismert megállapításban semmi újdonság és/vagy különlegesség nincs.
Azt sajnálom, hogy nem tudok a Hazafias Népfront jelöltjére szavazni, pedig most szívesen nosztalgiáznék egy kicsit...
@Penivaldes: :-) Gratulálok! Ikrek lesznek? Vigyázz magadra, magatokra kismama, hiszen már 3x annyit érsz! :-)
@Evezős: Ha nagyon tehetséges, akkor helyezkedjen el a versenyszférában vagy hasonlók, de ne egy minisztériumban főosztályvezetőnek.
Majd ha a Káder János már nem közt. elnök, akkor mehet a minisztériumba is.
Ilyen egyszerű (lenne) ez.
@közrabszolga: Megnéztem, köszi a linket. Kár hogy a DNS vizsgálatot felajánló videó már nincs fennt.
@DR. INKVIZITOR: Dehogynem tudsz, lényegileg van a Párt jelöltje, és az összes többi a Hazafias Népfront jelöltje. Ez van, a murva életbe!
hmmmm

Azerbajdzsánba megy a Forma-1

Legkésőbb 2016-ban sor kerül az első Forma-1-es Azeri Nagydíjra. Erről Bernie Ecclestone, a korrupció vádja miatt hamarosan bíróság elé álló igazgató írt alá szerződést kedden Bakuban. Évtizedek óta komoly harc küzdelem folyik a FIFA, a NOB és a FIA között, hogy melyikük lehet a legkorruptabb sportszervezet a világon. Azzal, hogy a Forma-1 idén Szocsiban, párév múlva pedig az azeri diktatúrában is bemutatkozik, Ecclestone most szépen felzárkózott. (via MTI)
Hülye vagy Fábius!

A képlet egyszerű: Több szavazatot kell begyűjteni az öSSzefosásnak, mint a Fidesznek és kész...
Ja, hogy a kifogáskeresés egyszerűbb?
Ezen nem csodálkozom, ha a lista vezető ötösét megnézzük: Bikicsunáj Attys, Rezsós Frodó, zakkant bolsi milliárdos Fletó, Europeer Gabriella, Basznivaló Timcsike...
@Evezős:

Persze hogy a focista férje, Áder csornai, Pölöskei kapuvári, mind a hárman Győrbe tanultak, egy vonaton jártak haza, mi kell még a szerelemhez a mozdonyfüstön kívül?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Te kretén!!
Az állam átvállalta az önkormányzatok adosságát, ezt is tedd hozzá!
@Evezős:

Én a székesfehérvári gimnáziumra lennék kíváncsi, annak is az agyik évfolyamára, ott mindenki geni volt!
@munkás ököl:

Hát igen, lehet még a 15% se lesz meg nekik...mekkora buli lenne már :DDD
A kamerás ügyhöz:
endresy.blogspot.com/2014/03/igazfigyelo-kamerak.html

Amúgy a választás le van zsírozva. Az istenadta meg mehet. Ahogy sokan mennek is.
"Ezután elmondhatatlan érzést éltem át, ahogy végigsimogatta a testem belülről. Kaptam egy teljes belső simogatást, és hozzá egy mosolyt – taglalta a különleges élményt az Edda frontembere, akit nem véletlenül találtak meg az ufonauták. – Az a bizonyos ismerősünk elmondta, hogy ezek az idegenek nagyon szeretik a hangot, a rezgést, és ők értéke-lik az eddigi munkásságomat. Ahogy megsimogatott, mintha azt mondta volna, jól csinálom, amit csinálok, tegyem a dolgom, és még egy-két dolgot, ami csak nekem szólt – elevenítette fel a harmadik típusú találkozást Pataky."

borsonline.hu/20140305_megdicsertek_pataky_attilat_a_foldonkivuliek?fbrkMR=detect
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Ne álmodjál biboldó,a környezetemben ha Lucifer-Joker tandemre kellene nyomni az x-et,akkor sem az 'elmeroggyantmegalomán csapatotokra húznák!!!
@vitéž munkášőr: egy komment a Cinkről:

"Igy jar aki LSD-vel megy urologushoz prosztata masszazsra"

XDDDDDD
@gazoló: hadd álmodozzon a shitnyik, annál előbb elhúz innen a picsába
„Épp az Államkincstárban várakozok a kampánytámogatási szerződés megkötésére, előttem nyolc jelölt van az ügyintőzénél egyszerre, mindegyik jelölt valamilyen ismeretlen kamupárt aspiránsa, s egyszerre kiabálnak az ügyintézővel, hogy mi az, hogy vissza kell fizetniük a pénzt és, szószerint »hogy a f***omba érjek el 2%ot?!« - biztos nem csak a pénzre hajtanak :)”

m.facebook.com/nemethzsoltjobbik/posts/721096064590130
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen.
Akármekkora tehetség is Áder Annamária, ne az ÁLLAMI SZFÉRÁBAN legyen az!
"Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani!"
@Penivaldes:
Az akkoriban nem gyerekmese volt ... ahogy a Grimmek sem.
:-)
@Penivaldes: no igen fanatikussal semmiképp. Mondjuk konzervatívval se tudnám elképzelni. Mármint nem tudom elképzelni, hogy ne politizáljak a párommal. Ha pedig jönne a békamenettel, na azt nem tudnám tolerálni. :D
@aritus:
Úgy van.
(Az a szomorú, hogy felraktam a Hívatlanul-ra és már van olyan komment, hogy "dehát ez egy nagyon tehetséges nő, és már az előtt volt valaki, hogy Áder közt. elnök lett" ..
Pontosan az az érv mellette, amit fentebb leírtam ...
És nem értik meg, hogy ilyen nincs, ez gusztustalan - és ha a nő olyan jó lenne, akkor magától is eszébe jut és nem fogad el állást a frissen létrehozott KLIK-ben ...
ergo: ő sem olyan jó, mint ahogy ájuldoznak tőle egyesek.
@gazoló: Ne bántsd a Fényhozót. S ne is sértegesd. Orbán szellemi kapacitása sehol nincs hozzá.
@tristen2005: Ja, és akik anno minden héten együtt hánytak a Bibóban, azok ülnek most fenn a trónon.Kövér, Áder, és a felcsúti lónepper ...

Nem hiszem, hogy van még normális ország, ahol ez elfogadható ...
@Evezős: csak hánytak? szerintem a farkuk is egymásba lógott
@vitéž munkášőr: "annál előbb elhúz innen a picsába "

és milyen igazad lett.
Áder Annamáriához:

"Az illető szakértő asszony, jelenleg bátor tanumány-, illetve javaslatíró az elmúlt időszakban a Főváros ILLETÉKES Oktatásügyi Főosztályát vezette, minden törekvést az iskolai autonómiára csírájában elfojtott, az autokrata intézményvezetők partnere-bátorítója volt, financiális kérdésben "pápább volt a pápánál', minden megszorítást szolgai módon végrahaj-ta-tott. Többek közt neki köszönhető, hogy nincs fejlesztő pedagógus, iskolapszichológus, ifjúságvédelmi felelős. Véletlenül ott voltam a Centrál Színházban 2012-ben,amikor a KILIK-et mutatták be, lelkesen ecsetelte a többnyire dermedt hallgatóságnak, milyen jó lesz ez nekünk. stb.,stb. Szóval (...) teljesen igazad van. Ez az egész szemfényvesztés. Azt nem tudom, Áder Anna Arankánál jobb-e, de hogy nem pedagógus-és nem intézménybarát, az valószínű.... És az is szomorú, hogy sokan hinni fognak neki, és majd tapsikolnak, no lá, no lám, rólunk szól a történet. Jaj nekem! Nekünk."
@Evezős: szerintem arról van szó, hogy megkívánta rúzsika helyét.
@parti_giano: a trónörökös kikelt a tojásból - már most fingjuk sincs a valóságról, nem baj, lesz ez még így se
@munkás ököl: Nem egészen....nézz utána!
@parti_giano: első körben megelégszik a tankarankáéval, hogy ne legyen túl feltűnő
@parti_giano:

Még ha így is van: gusztustalan.
@vitéž munkášőr:

TankAranka is valakinek a valakije - különben nem ülhetett volna be a karosszékbe...
@Evezős: Akkor inkább bele se gondoljunk, milyen reformjai lennének...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tarlós jobbkeze volt, míg a KLIK-be nem került.
Kell még bármit hozzátenni ahhoz, hogy kiféle-miféle lehet?
@Evezős: biza! eltés jogász, focista, politizál... mi kell még?

mondom, nekem már a neve kiverte a biztosítékot: pölöskei gáborné. ez is focista.
@Evezős: segíts már, kérlek, a hölgyeknek jobb az emlékezőkéjük. erről a padödö számról jutott eszembe az a tavalyi csujogatós, ami egy vízitúrán készült. mi volt annak a címe?
@parti_giano:
És már van is neki véleménye?
(Nem néztem meg a videot, én eredendően nem vagyok hajlandó olyat nézni, meg hallgatni, aminek a felcsúti lókupechez köze van. Őt magát sem nézem, nem hallgatom, mert eccerűen irritál a feje is, meg a hangja is.)
@parti_giano: Én leszek a kivétel :-), de fogalmam sincsen ... de ha még eszedbe jutna róla valami ...ki csinálta? Mi a téma?
@Evezős: a fideszről egy jó kis dalocska (valamilyen népdal/magyar nóta dallamára, trafikmutyi, lázár, pokorni). a videó tkp. ahogy a srác egy kenuban elénekli a vizitúrán (valamilyen együttes tagja), rohadt népszerű volt.
@parti_giano:
De a képet megnéztem:
mindjárt kopasz lesz a Gázsi gyerek ....
:-)
@parti_giano:
Hát ... nekem ez kimaradt, de mindjárt utánakutatok!
:-)
Szép napot mindenkinek! Ezt egy jobbikos képviselő facebook oldalán olvastam. Passzol a mostani poszthoz is. :)

"Épp az Államkincstárban várakozok a kampánytámogatási szerződés megkötésére, előttem nyolc jelölt van az ügyintőzénél egyszerre, mindegyik jelölt valamilyen ismeretlen kamupárt aspiránsa, s egyszerre kiabálnak az ügyintézővel, hogy mi az, hogy vissza kell fizetniük a pénzt és, szószerint "hogy a f***omba érjek el 2%ot?!" - biztos nem csak a pénzre hajtanak. :)

www.facebook.com/nemethzsoltjobbik/posts/721096064590130?stream_ref=10
@Evezős:
A dinasztia gondjai már nyomasztják... :(
Ezen is, hogy meglepődtem. :)

"Egyre inkább nyilvánvaló, hogy az orvlövészek mögött nem Janukovics állt, hanem valaki az új koalícióból." – mondta Catherine Ashtonnak az észt külügyminszter annak a telefonbeszélgetésnek a során, amelyet a még Janukovicshoz hű erők hallgattak le. Urmas Paet szerint különösen aggasztó, hogy az akkor már hatalomra készülő ellenzék jelezte, hogy ebben az ügyben nem kívánnak vizsgálódni. "Érdekes, folytassa" – mondta az EU kül és biztonságpolitikai főbiztosa. Paet arról is beszámolt, hogy a tüntetésen nagy elismerést szerzett Olga Bogomolec főorvos olyan bizonyítékokat mutatott be, amelyek igazolták, hogy a rendőröket és a tüntetőket ugyanolyan fegyverekkel lőtték le, vélhetően ugyanazok az emberek. Paet szerint a nyomozás hiánya azonnal diszkreditálja az új vezetést.

A beszélgetés nagy része Paet benyomásáról szólt, arról, hogyan viszonyulnak az emberek az új koalícióhoz, amelyre sokan bizalmatlanul tekintenek. Ashton pedig elmondta, hogy az emberek valóban változást akarnak Ukrajnában és az új vezetés nem teheti kizárólag a Majdan tüntetőire építve. "Ha csak barikádokat építenek, akkor nem tudunk pénzügyi segítséget nyújtani, hiszen nekünk partnerekre van szükségünk" – mesélte Ashton Paetnek, hogy mit mondott az ellenzék vezetőinek.

index.hu/kulfold/2014/02/28/blokad_ala_vettek_a_krimi_reptereket/a_lehallgatott_beszelgetes_nagy_bomba_lehet/
@parti_giano: Erről kérdezd az ártatlan áldozatokat esetleg.
@Evezős: az tuti, de ezek szeretnek egymásra is lőni, tudod, ez ősi román komcsi szokás
@parti_giano: Szerintem legyen az a krími kivonulás feltétele, hogy Anglia hátrahagyja Észak-Írországot, Wales-t, és Gibraltárt, ténylegesen, sértő feltételek szabása nélkül 300 év után kivonul Skóciából, átadja Argentínának a Falkland-szigeteket. Az USA vonuljon kifele Németből, egyáltalán Európából, Gitmoból, Afgánból és persze Japánból. Mindenki koccoljon haza!:)
@parti_giano: kopiznal be belőle valamit? - nem nyilvános profil
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez jó válasz egy putyin képre, kedves angyalij gábrielovics, te valóban a nagy visszavágások mestere vagy.
@vitéž munkášőr: tökön rúgnak a többiek érte, mert hosszú, de itt az egész. az előbb feltettem evezősnek egy kérdést egy videjóról, te esetleg nem tudod a megfejtést?

Jaroslaw Gizinski
Az egysoros beírásom után nagyon udvarias levelet kaptam Kumin Ferenctől. Többek közt azt írta: "Sajnálattal olvastuk Facebook-bejegyzésed, amelyben Orbán Viktor ukrajnai eseményekről kifejtett véleményét hiányolod. Szeretnélek biztosítani arról, hogy a magyar kormány képviselői minden vonatkozó egyeztetésen részt vettek, és a lehető leghatározottabban elítélték az erőszakos eseményeket."
Válaszolnom kellett, nehogy valami féreértés keletkezzen. Itt a válaszom

Kedves Ferenc,
igazán meglepett az a kis vihar, amely a tegnapi FB-bejegyzésem után kerekedett (őszintén szólva csak privát üzenetnek szántam néhány ismerősömnek, de úgy néz ki, hogy az Interneten semmi sem maradhat elég privát). Egy nap alatt sok beírást és levelet kaptam, amelyekből megtudhattam, hogy "komcsi bérenc" vagyok, akitől egyetlen betűt ne közöljön többé a Heti Válasz, vagy pontosan fordítva: "te békemenetes Orbán-seggnyaló". Ez marhaság - nézeteimért nem fizet senki, azt írom, amit gondolok. Egyszer dicsérek, máskor kritizálok - aki olvassa írásaim, ezt tudja. De hagyjuk, nem ez a lényeg, megszoktam.
Először is - be kell vallanom, hogy a beirásomban tévedtem. Magyarország valóban nem az egyetlen ország a régiónkban, amelynek válasza az orosz erőszakra elmarad az elvárásoktól. Szlovákia válasza a kijevi eseményekre még óvatosabb és erőtlenebb volt. Csakhogy Robert Fico és Orbán Viktor között van némi különbség, ebben talán egyetértünk. Fico nem kezdte pályafutását "ruszkik haza" felkiáltással és a grúz háború idején nem állt Lech Kaczynski mellett elítélve az akkori orosz agressziót. Orbán Viktornak pedig ezek az események olyan szintet jelöltek ki, amely egy életre morális kötelességet jelent. Ahogy a rómaiak mondták: noblesse oblige.
Figyelem a magyar híreket, tudok mindenről, amit írsz. Csak az én fülemben Martonyi miniszter szavai túlzottan óvatosak, a miniszterelnök parlamenti fellépése pedig jó pár nappal késett és még így sem mondható erélyesnek. Én egyenes, merész beszédre vártam, rövid katonás szavakkal megfogalmazva, már a vérontás napján. Úgy mint 1989-ben vagy 2008-ban. Nem pedig arra, hogy Orbán Viktor saját történelmi szavait egy volt sportminiszter (!) ismételje most.
Csalódtam és Varsóban nem vagyok ezzel egyedül. "Mi a fene van a te magyarjaiddal?" - hallottam már párszor az utóbbi napokban olyan emberektől, akik igazán csak jót kívánnak Magyarországnak.
Hát ezért lettem kissé frusztrált.
Baráti üdvözlettel
Jaroslaw Gizinski
@parti_giano:
Basszus, jó hogy magam vagyok, mert kihívták volna rám a mentőt ...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igaz, mindenki menjen haza! vissza a népvándorlások előtti állapotot! basszák meg a gepidák is!
@parti_giano:
Átkutattam a netet, külön a dzsatubét, oszt nem találok, még hasonlót sem ... :-)
(de sokkal jössz, mert a dzsatubén bele kellett néznem pár olyanba, amiben a lókupec teljes testi valójában látszott, sőt, meg is szólalt ...
Most rendezem vissza a gyomromat a helyére ....)
@Evezős: köszi, a fáradozásodért szerzek neked egy pataki attilás polót.
@parti_giano: köszönöm szépen - eljátszák ezek szép lassan a "renoméjukat" mindenki előtt. a videóról beugrott valami, mindjárt keresem
@parti_giano: Szó sincs róla, főleg, hogy már a napnál is világosabb, hogy Kijevben is csinált "forradalom" zajlott. De hát ahol faragják a demokráciaexportot, ott hullik a forgács. Az a pár rendőr meg civil halott igazán belefér egy ilyen nemes ügybe, mint a terjeszkedés a nagymaci felé.

De a lényeg, hogy bejelentette az Európai Bizottság, hogy 11 milliárd euró hitelt adnának Ukrajna helytartói kormányának cserébe a "reformprogram" végrehajtásáért.
Jose Manuel Barroso, az EB elnöke "Ukrajna fényes jövőjének" előkészítéseként emlegette a reformprogramot. :)
@parti_giano:
Az biztos gyógyír lesz ... lehetőleg olyan legyen, amin éppen viszik elfele a ZUFÓ-k!
:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lépjünk ki ebből a mocskos eu-ból, menjünk mi is haza. hajrá etetlköz, hajrá mogyorók!
@vitéž munkášőr:
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zseniális!
Elkezdem terjeszteni!
@parti_giano:
Tényleg nagyon jó - és én ezt most látom először! :-o

de azért a PA-DÖ-DÖ sem rossz.
És ne feledjük: ők legalább csináltak egy ilyet. Míg közben Balázs "tomborbözse" Péter éppen segget nyal. Pl.
rohat büdös komenyista fideSS mafia
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hallgasd is meg, jó?... várjuk meg, hogy ne tiltakozzanak ellene...
Forradalom van a mi utcánkban

nemzeti dohánybolt-íz a szájban

Jön a NASA tengerpartot vágni,

Alcsúton fog a pápa partra szállni

Vadászni mennek a keresztények,

Semjén Zsoltnak gond a nemi élet,

Bónuszbrigád olcsón ad új májat,

Baltásgyilkos az új címerállat,

G-re hangolnak a tini nácik

Lázár János a laptopjával játszik,

Zidane fejel, dől a Materazzi,

Földosztással kezdődik a lagzi.

Navracsicsnak hová lett az arca,

Rogán Antal ürgebőrbe varrja

az összes tükröt, pléhkrisztus a dombon

Kósa Lajosra illik a kondom

A víz veri, otthon szül Matolcsy,

Hozd a bőröndöt kezdjünk pakolni,

Stefán király uradalmi roadshow,

Diófából nem készül koporsó.

Fűrészpor manézst a Kossuth térre

Bokázzanak a nótánkra végre,

Elsöpörjük oláhhal meg tóttal,

talpuk nyomát osztrák hókotrókkal.

Pintér Sándor kedveli a rendet,

Mélyről kell felásni az új trendet,

Prohászka Ottokár meg a Horthy,

Pokorninak nem ízlett a flódni

Hoffmann Rózsa rúzsa golyóálló

Mit (?) fogott a szociális háló?

Martens bakancs, taknyos törpeharcsa,

Szíjjártónak kiserkent a bajsza

A komcsikról jobb ha nem beszélek,

Felesleges róluk minden ének,

Kiskertekben jó marihuána,

3d-és nyomtatót minden spájzba.

www.yololyrics.com/gy%C3%A1ni-levente-forradalom-van-a-mi-utc%C3%A1nkban-lyrics/10894954/
@Sir Bates dö Hól: Persze, hogy meghallgattam. Catherine Ashton csak ennyit válaszol a vádakra "Umm... aha, hát... szörnyű". Az Unió felforgatásügyi főfelelőse biztos nem volt napi kapcsolatban a kijevi "forradalmárokkal". Vagy mégis? :)
@parti_giano: "főleg, hogy már a napnál is világosabb, hogy Kijevben is csinált "forradalom" zajlott."
Ez a legjobb. Mint axióma. Minden okés volt ukrajnában, a világhatalomra törők hirtelen eltüntettek az ukránok kredencéből 200 hrivnyát, a men in black-módszerrel egy szemvillantás alatt módosították a népesség tudatát a dnyepertől nyugatra, s így azok nem emlékeztek a tuggyukkik beavatkozása előtti paradicsomi állapotokra és így mentek ki tüntetni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Annyit rugóztok az ukrán orosz ellentéten .Tán rosszul jöttetek ki ebből a buliból és most zajlik a kármentés!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hallottad a felvétel minőségét is?... hallgasd meg a nulent is... szerintem várj... (az, hogy sniper hogy kerülhetett a janukovics/berkut ellenőrizte épület tetejére, azt most ne feszegessük)...
@Vitéz.László: nem akarsz a biboldóbarommal játszani? ;-)
@Sir Bates dö Hól:

most:

"
Az észt külügyminiszter szerint csak a pletykákról beszélt
márc. 5. 16:43 Iván András
Urmas Paet észt külügyminiszter azt mondta, hogy csak a kijevi látogatásán hallott pletykákat mesélte el Ashtonnak a kiszivárgott telefonbeszélgetésen, eszerint mindkét oldalon voltak orvlövészek. A Russia Today orosz tévében bemutatott telefonbeszélgetés kiszivárogtatóit azzal vádolta, hogy alá akarják ásni az új ukrán kormány hitelességét. (BBC)"
@parti_giano: Dehogy is. Bőven elég lenne ha az EU Robert Schuman-i lenne, akit Szőr is nagyon elismer.
@vitéž munkášőr: Bingooo. Nagy kő esett le megint a szívemről. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze-persze, tudom, konteo a köbön. pressTV linked volna esetleg?

(de ez már megint nem az ukrán poszt ám quarkangyal!)
apropó választás, MTI hír (kicsit zavaros), mandin cikk is volt belőle:
mti.hu/Pages/news.aspx?newsid=390564&lang=hun#390564

"B. Nagy László Csongrád megyei kormánymegbízott elmondta: 151 ezer regisztrációs kérelmet már elbíráltak. A határidő lezárultáig mintegy 200 ezer regisztrálttal számolnak, hiszen már 184 ezernél több kérelmet adtak be. A legaktívabbak a regisztrációban az erdélyiek, onnan 80 ezren regisztráltak, őket a délvidékiek követik mintegy 25 ezer, majd a németországiak 1500 regisztrációval."

ennyi. és mindenki büszke, hogy mennyi erdélyi van, ugye. az én kérdésem annyi:
184.000 kérelem - 80.000 erdélyi - 25000 délvidéki - 1500 német = 77500 valamilyen meg nem nevezett országbeli külhoni szavazó. talán anglia?
@Sir Bates dö Hól: Ennél már csak a narancsos oligarchák idejében volt minden okébb. Meg persze Timosenko is gyorsan felkelt a tolókocsiból, amint az amcsi követségen járt. :)
Nem baj ha már amerikai oknyomozó újságírók írják le ugyanazt a véleményt, nem kell már sokáig várni, hogy ez a hazugság itt is összedőljön. (úgy mint mondjuk Irak vagy Szíria esetében is) Jut eszembe tudja még valaki mit tartalmazott a február 21-i megállapodás, amelyet a német, francia, orosz és egy lengyel küldött jelenlétében írtak alá a felek? Köszi a választ.
@Sir Bates dö Hól: ez már majdnem az ürgebőrbe bújtatott búvárok... észtországból telefonál washingtoba pletykálkodni, amit lehallgatnak a janukovicsék. annyira abszurd, hogy lehet akár igaz is.
@vitéž munkášőr: Nem kell ide Press TV. Elég csak idézni a telefonbeszélgetésből. :)

“There is now stronger and stronger understanding that behind the snipers, it was not Yanukovich, but it was somebody from the new coalition,” Urmas Paet said during the conversation.

“I think we do want to investigate. I mean, I didn’t pick that up, that’s interesting. Gosh,” Ashton answered.

Paet also recalled his conversation with a doctor who treated those shot by snipers in Kiev. She said that both protesters and police were shot at by the same people.

“And second, what was quite disturbing, this same Olga [Bogomolets] told as well that all the evidence shows that the people who were killed by snipers from both sides, among policemen and then people from the streets, that they were the same snipers killing people from both sides,” the Estonian FM stressed.

Ashton reacted to the information by saying: “Well, yeah…that’s, that’s terrible.”

Egyébként ha úgy lett volna, ahogy most magyarázkodnak, akkor már a beszélgetésben is mondta volna, hogy "mindez csak pletyka' nem is értem miért említem meg a telcsiben.
@Secnir: unortodox matematika, nincs itt semmi látnivaló
@parti_giano: már megint hagyjuk ezt a szelepest tematizálni...
@parti_giano: Tudod olyasmi mint, hogy "a 2006-os csőcseléket meg a fidesz bérelte és irányította," bár igaz ott csak kuka meg autó gyújtogatás volt, rendőr gyilkolászás nem. Ettől függetlenül a nagyonbaloldalnak ők a csőcselék, a majdaniak pedig a hős forradalmárok. :)

Vicces, hogy azok beszélnek "puccskísérletről" 2006. kapcsán, akik most az új ukrán kormányt üdvözlik Kijevben. Tehát, Kijevben lelőttek vagy tíz rendőrt a "békés" tüntetők. De azért a 2006-os srácok a "csőcselék", a kijevi fegyveres brigádok meg a "demokrácia harcosai".

Amúgy az Ukrán Jobb Szektorhoz és a Svobodához képest a Jobbik valóságos centrista "nyugodt erő". A 2006-os kukaborogatás meg nem követelte senki életét. Szerencsére a fejmagasságban lövöldöző rendőrök embervadászata sem - bár ez aligha rajtuk múlott.
Urmas Paet észt külügyminiszter azt mondta, hogy csak a kijevi látogatásán hallott pletykákat mesélte el Ashtonnak a kiszivárgott telefonbeszélgetésen, eszerint mindkét oldalon voltak orvlövészek. A Russia Today orosz tévében bemutatott telefonbeszélgetés kiszivárogtatóit azzal vádolta, hogy alá akarják ásni az új ukrán kormány hitelességét. (BBC)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az orosz állítólag nem írta alá... egyet fogjatok fel, értelem szikrájától mentesek... putyinnal szembeni állásfoglalàs nem jelenti azt, hogy timosenkót lájkolom, hogy cionista leszek, hogy az eu hibáit nem látom (bár az eu a '04-es csatlakozással követett el hibát, az ex-kgst/szusok nélkül vidáman meglenne... nem nézték meg, hogy nem európaiakat vesznek fel)... de ti nyilashorthyiszálasi és bolsevikmoszkovitankvd alappal rendelkezők putyint éltetitek... ez az elfogadhatatlan... bár nyilván nem érted, honnan is értenéd?
@Sir Bates dö Hól: Ugyan haddel. Mindegy neki. A feladata az, hogy bármilyen témájú posztból zsidó náci gonosusa stb vitát generáljon, és nem esik le neki, hogy aki ennyi időn keresztül ennyire agresszív tereléssel él, annak gyönyörűen kirajzolódik a fejlövése mindenki előtt. Persze, hogy nem meghaltokbüdöslibsizsidó a stílusa az már felmenti az alól, hogy mindenkire ráerőszakolja a saját ostobaságát. Idejár okosítani, majd mikor válaszol neki valaki olyant, amire nincs hirtelen válasza, elkussol órákig, majd folytatja onnan, ahol abbahagyta. Szupergáz. Nem is értem miért válaszolgatunk neki.
@vitéž munkášőr: büdös rohat komcsi náci feudál mafia
@parti_giano:

Szódjmeg! most akartam Rónaszékizni!
de ha Putyint hallgatta volna le az USA, akkor már azon állna a bál, hogy micsoda egy eljárás ez kérem

Röhej
@miva?:
Sokszor csak véletlen.
Előfordult velem is, hogy válaszoltam valakinek, és csak utána vettem észre, nem kellett volna.
Van olyan, hogy a téma miatt figyelmetlenné válik az ember.
Kezdek leszokni a hozzászólásokról.
@miva?:
Sokszor csak véletlen.
Előfordult velem is, hogy válaszoltam valakinek, és csak utána vettem észre, nem kellett volna.
Van olyan, hogy a téma miatt figyelmetlenné válik az ember.
Kezdek leszokni a hozzászólásokról.
@miva?: egyrészt dühít, másrészt mosolyra késztet, mikor a "ezt már tegnap tisztáztuk", "közismert tény", "mindenki számára nyilvánvaló", "az elismert történész/szaktekintély/kutató/újságíró/etc." panelekkel operál...
@Sir Bates dö Hól: Nagyon is érti ő. Csak ezt a világot érti. Neki félisten mindenki ki a szabadság ellen tör. A legjobb, ha az ő saját szabadsága ellen. Orbán, Putyin, Vona. Hallottad Gábrielt Thürmert kritizálni valaha? Na ugye. Halkan kérdem: nem volt-e igaz Kertész Ákos minden szava?
@dr. jenőke (jenőke):

A versekről azért remélem nem szoksz le!
:))
OFF

Nem rabolták el, de megfenyegették Ban Kimun emberét Iván András
márc. 5. 18:00

Az ENSZ bejelentette, hogy a Krímbe küldött különmegbízott, Robert Serry jól van, és a szállodájában van. Nem rabolták el, de valóban megfenyegették fegyveresek. (BBC)

----------------------

Tagad a telefonon megemlített orvos Iván András
márc. 5. 17:54

A kiszivárgott telefonbeszélgetében az észt külügyminiszter arról is beszámolt, hogy a tüntetéseken nagy elismerést szerzett Olga Bogomolec főorvos olyan bizonyítékokat mutatott be, amelyek igazolták, hogy a rendőröket és a tüntetőket ugyanolyan fegyverekkel lőtték le, vélhetően ugyanazok az emberek.

Bogomolec most azt állítja, hogy nem mondott ilyet, nem is tudja, milyen sebeket szenvedtek a hatósági emberek. Azt is elmondta, hogy vizsgálatot kért a Majdanon meghalt tüntetők ügyében. (Telegraph)
@miva?: Másrészt lehet, hogy tényleg ugyanolyan fegyvert használtak különböző csoportok. Pl. simán, lehet, hogy több áldozatot AK-val öltek meg. Vagy Dragunovval. Egy volt szovjet utódállamban? Kizárt, hogy ilyen történjen. Ez aztán a bizonyíték. Kifejezetten ritka fegyverek. Feketepiacon sem lehet beszerezni. Lőszer sincsen már ezekhez égen-földön.
Háj Háj Szása

indavideo.hu/video/PaDoDo_-_Hajhaj_Szasa
@miva?: @shinichi: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Sir Bates dö Hól:

nem akarom elhinni, hogy mindannyian a szárnyas kottájára táncoltok...
@Vitéz.László: úgy. de ezt a biboldóbaromnak kell sulykolni
@miva?: Nekem se válaszolt. De le van tojva. Én csak azt nem ertem ,mit hisz ,akik itt kommentelnek elég kiforrott véleménnyel rendelkeznek egy témát többoldalról körüljárnak mielőtt véleményt mondanak,tehát kinek játszik vajon?
@vitéž munkášőr: :) Én csak kibeszélem ügyeletes bolsinkat. Egyébként nem értem mit akar tőlünk. Lehet, hogy mazochista szegény.

Zárójelben jegyzem meg, mostani logód halványan emlékezetet a szárnyas angelshit-re. Mármint a mai ágyasszilva adagom után. :)
@vitéž munkášőr: Nézd nem lehet szó nélkül hagyni az agymenéseit,olyanok.is olvassák a blogot akik elhihetik az eggyoldalú szakértését Ahogy ő nem minket akar meggyőzni úgy nekünk is tájékozódási pontot kell nyujtani vele szemben.
@vitéž munkášőr: lexarom

a normálisak már elmentek...
marad a zacc... hitvány xar ország...

egy koleszos mafia csapat mindent szét tud qrni...

buta egy ország ez teli birkával.. elképesztő
@vitéž munkášőr: ok, beszélgessünk a csajokról:-)... mit írjak a poszthoz, azon kívül, hogy: igen, lehet ez is, a köcsögök... nem én döntöttem úgy a parlamenti ellenzék részéről, hogy az alaptörvény vagy a választási törvény elfogadása után nem bojkottálom a parlamentet/választásokat... sőt, ha most moon vagyok, s tíz évvel ezelőtti önmagam, minimum kettő pártot csináltam volna, de lehet, hogy ötöt is... csak az üzlet miatt, just for fun... :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Micsoda egy szarmócsing szolgalelkű ember vagy te, Angyal!

Büszke lehetsz magadra.

áruld csak a néped szabadságát üveggyöngyökért.

Süvölt a zivatar
A felhős ég alatt;
A tél iker fia,
Eső és hó szakad.

Mi gondunk rá? mienk
A konyha szöglete.
Kegyelmes jó urunk
Helyheztetett ide.

S gondunk ételre sincs.
Ha gazdánk jóllakék,
Marad még asztalán,
S mienk a maradék.

Az ostor, az igaz,
Hogy pattog némelykor,
És pattogása fáj,
No de: ebcsont beforr.

S harag multán urunk
Ismét magához int,
S mi nyaljuk boldogan
Kegyelmes lábait!
@shinichi: visszarakjam a bencsikbandit? :-)
@Habakuk999: én a másikat szoktam mondogatni:-)
Szia:-)
@Vitéz.László: nem ment el minden normális. abnormálisak is mentek el és nagyon sokan mennének olyanok is (normálisak) akiknek sajnos ez nem adatik meg. a többi rendben van, de ha leszarod, akkor miért pattogsz? ;-)
@Habakuk999: Ezek tényleg nyomós érvek voltak. :)
@shinichi: a mentalitást nem fogom fel... már leírtam, ez valami sujet vs. citoyen választás... én tényleg nem értem, miért választja valaki a szolgaságot...
@Sir Bates dö Hól: szia,

"Bajnai: a képzeletbeli vasfüggöny nyugati és keleti oldala között lehet választani
Április 6-án az ország szabad akaratából dönthet arról, hogy Budapest a képzeletbeli vasfüggöny nyugati vagy keleti oldalára kerüljön. Ez a tétje a választásnak."

És sajnos ez a tétje az ukrajnai eseményeknek is, ez kiválóan megfelel a jobbikosnak, mert neki nem kell szabadság, mert az erő ostorát kell, hogy érezze a hátán, Rodeo meg nem érti elvakultságában.
@vitéž munkášőr: mobilon egyértelműbb... tényleg összetéveszthetőek:-)
@Ómacicka Bábó: elfogadom, de a tematizálását hatástalanná tudjátok tenni úgy is, ha kihagyjátok a beszélgetésből - ha neki címzitek a válaszaitokat, azzal csak a parttalan bullshitjeit generáljátok, a jónép meg alig győzi a scrollozást...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem kell érv neked, te nyomorult áruló rabszolga.

elárulod a hazád, a hited, az egyházad, a népedet, köztük a saját gyermekedet is.

szánlak, de nincs több vita, a hitvány sakált félrerugdossuk az útból, és te bebizonyítottad hitványságodat.
@Sir Bates dö Hól: legtöbbször én is a mobil nézetet használom, de rendben, keresek valamit, úgyis szeretem cserélgetni ezeket a képecskéket ;-)
@Sir Bates dö Hól: lemaradt a link, ez az egész tényleg a vasfüggöny ét oldaláról szól, s ebben nincs, nem lehet megalkuvás.

nol.hu/belfold/bajnai__a_kepzeletbeli_vasfuggony_nyugati_es_keleti_oldala_kozott_lehet_valasztani_
@vitéž munkášőr: a parttalan bullshitjeinek is van eredménye... pl. nálam az, de lehet, hogy @Habakuk999: -nál is és a jovárosbloggernél is: nincs más választásod, minthogy el menj szavazni... az ellen, amit képvisel... nem az összefogás mellett (részemről)
@Sir Bates dö Hól: igen, hogy rohadna meg az összes mihaszna szemét, el kell mennem szavazni a disznyókra:(
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a posztban emlegetett Kijelölt Felelős nem én vagyok.

Ha én számolgatok nekik, akkor az az utolsó számítás lesz, ami velük kapcsolatos!

Tisztelettel: Kijelölt Felelős
hmmmmmmmm

Vízsugárral köszöntötte Budapest az azeri teherszállító repülőt
MTI/Máthé Zoltán

Az azeri légitársaság, a Silk Way West Airlines hetente kétszer fog Budapest és Baku között dolgokat szállítani. Szerdán volt az első érkezés, ilyen ünnep fogadta.

444.hu/2014/03/05/vizsugarral-koszontotte-budapest-az-azeri-teherszallito-repulot/
@Sir Bates dö Hól: ha már csajok, politika, pártalakítás (jut eszembe: magyar szőrök pártja)

Vetkőzni nem fognak – Megalakult Magyarország Civil Női Kormánya

magyarnarancs.hu/belpol/vetkozni-nem-fognak-megalakult-magyarorszag-civil-noi-kormanya-89088
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
-- Tudod olyasmi mint, hogy "a 2006-os csőcseléket meg a fidesz bérelte és irányította," bár igaz ott csak kuka meg autó gyújtogatás volt, rendőr gyilkolászás nem.

Mondjuk ez nem a flasztert, és betonkockát a rendőrök fejmagasságába hajigáló csirkefogók jóindulatán múlt.

" Ettől függetlenül a nagyonbaloldalnak ők a csőcselék, "
Nem, majd hős forradalmárok gyújtották fel a TV-t. Valami elgurult?

- a majdaniak pedig a hős forradalmárok. "
Nem feltétlenül. Ugyanolyanvegyes a kép, mint itt 56-ban. A forradalmártól, sa visszatérő nyilasokig.

- Vicces, hogy azok beszélnek "puccskísérletről" 2006. kapcsán, akik most az új ukrán kormányt üdvözlik Kijevben. "

2006-ban valóban volt egy puccskísérleti irány. Az új ukrán kormány meg elbénázta. A Spiegelnek ebben igaza van. ld. ennek a végefele is: gepnarancs.hu/2014/03/timosenko-a-kijevi-hatalom-legitim/

- Tehát, Kijevben lelőttek vagy tíz rendőrt a "békés" tüntetők. De azért a 2006-os srácok a "csőcselék", a kijevi fegyveres brigádok meg a "demokrácia harcosai".
Az ilyesmit a fősodorvonaak határozzák meg. A 2006-os "srácok" főmozgásiránya valóban a balhézó csőcseléké volt. A Fidesszel, mint koordinatív haszonélvezővel. Akár volt a társulatban jószándékú megvezetett résztvevő, akűr nem. Ettől a kijevi fegyveresek bármik is lehetnének. Jelenlegi kép alapján akkor is a demokrácia irányába hatnak, ha igaz, hogy az ideiglenes hatalomba kooptált
"Ukrán Jobb Szektorhoz és a Svobodához képest a Jobbik valóságos centrista "nyugodt erő".
"

- A 2006-os kukaborogatás meg nem követelte senki életét.
Mint írtam, és képek is voltak anno, nem csak
kukákat borogattak.

"Szerencsére a fejmagasságban lövöldöző rendőrök embervadászata sem "
Ez meg urban legend szintű. Az embervadászat mindenképpen. De elhiszem, hogy a Jobbiknak kell ez a demagógia.
@Habakuk999: ezen az alapon utasítom el a moszkovita berendezkedést is... lehet jönni a talibánnal, az ajatollahokkal, a vahabita rijáddal... nem értjük igazán, nem a mi civilizációnk, kultúránk, nyilván megvan a preferenciám, de nem kell rákényszeríteni a mi elképzeléseinket... szaddam és kadhafi, asszad és bouteflika, mubarak nem tradicionális, hanem diktatórikus rendszert üzemeltetett, minden kultúrális alap/hagyomány nélkül... ha valaki a kgb-s putyint a kereszténység védőbástyájának tekinti, az nem normális... a transzatlanti térség és európa a szekularizációt választotta, ez a mi utunk... szerintem
@Sir Bates dö Hól: megértem, bizony, ez nekem egy rohadt nagy dilemma lenne, de én már annyira nihilista vagyok, hogy a választásban (a procedúra tisztaságában) sem hiszek
@Habakuk999: Akár tahótlaníthatsz is, de most talán neked sincs teljesen igazad. A kijevi harcokban az ultranacionalisták tényleg a hatalomig jutottak. S szó nincs arról, hogy ott virágot szorongató széplelkek lettek volna csak jelen.
De egy ilyen megmozdulás sosem tiszta ügy. '56 sem volt az. Mint angyalnak is írtam, a fősodratok a meghatározók.
A Jobbik most a napi értelmezések éppenaktuális féligazségaival demagogizál. Mint anno az a kerezstény magyar Vona, akinek pártja üdvözölte a siita gyilkosokat.
@Sir Bates dö Hól: Ez egy betegség. Stockholm szindrómának hívják. Bár nem pont ezt jelenti, de ez egy változata meglátásom szerint.
hu.wikipedia.org/wiki/Stockholm-szindr%C3%B3ma
@vitéž munkášőr:

"de a tematizálását hatástalanná tudjátok tenni úgy is, ha kihagyjátok a beszélgetésből -"

Sajna nem:)) Erre is vannak sablonjai.
Hallottátok? Mit szóltok hozzá? Ez érdekes. Ez figyelemreméltó. Etc, etc.

Nekem a legröhejesebb, amikor Bolinak írogat, aki nem is látja. Tudja, és mégis.
Bizisten a piaci légy belesápad az irigységbe.
@parti_giano:

"Vetkőzni nem fognak – Megalakult Magyarország Civil Női Kormánya"

mennyi kielégítetlen aspiráns. basszus.
@shinichi: köszi, akkor most egy darabig ez lesz
@vitéž munkášőr: amugy nagyon élvezem a feudalizmust

a parasztoknak xar nagyon...
@jaegtoer: látod-látod?! a feladat adott. kövesd vitéz munkásőr blogtársat, aki vállalja, hogy pénisszel szavaz.
@GeoCracker: nem arról szól ez az egész, kinek van igaza.
persze, hogy angyal linkjei tartalmaznak féligazságokat, ilyen eseményeknél nem nagyon a grál-lovagok tolonganak az első sorban.

a kérdés az: hová akarunk tartozni?

a nyugathoz vagy az ortodox kelethez?
@Habakuk999:

"szánlak, de nincs több vita, a hitvány sakált félrerugdossuk az útból, és te bebizonyítottad hitványságodat."

4-5 hónappal ezelőtt el se tudtam képzelni, hogy eljutsz eddig:))
@Orica Középföldi: nekem is egy elég erőteljes kép, ahogy haba rugdalja a sakálokat.
@Orica Középföldi: az a helyzet, hogy mobil nézeten nem működik a tahótlanító, csak a desktopon és ezt ő is tudja és Boli is idenéz mobilon...

egyébként tutira hízik a szárnyas mája most is ;-)
@Orica Középföldi:
Határozottan fejlődőképes Haba! :)
Jó, kicsit lassú, kicsit körülményes, de csak lerúgja a parasztot!
Persze én irigylem a gyógypedagógiai érzékét, merthogy nálam régen overflow...
Azt szoktam mondani, megengedem magamnak azt a luxust, hogy nem állok szóba minden sültbolonddal.
Mert`há talán mindent mégse, ennyire nem vagyok liberális. :)
@Vitéz.László: már a parasztoknak se annyira, hiszen van NótaTV és rezsicsökkentés
@vitéž munkášőr:
Próbáld úgy ott, hogy tovagörgeted, nem olvasod el a sulokját!
Nekem bejött!!! :-D
Kishitű vagy, az a te bajod...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én többnyire leszarom, csak akkor reagálok, ha nagyon felkúrja az agyam - a többieket próbálom egy kis "kirekesztésre" rávenni ;-)
@vitéž munkášőr:
Meg muzsika tévé... nemrég ügyfélnél rekordot döntöttem, miközben az dübörgött... durva volt...
@Orica Középföldi:

"_Erre is vannak sablonjai._"

Gébzett géber écesz
Ja, ott Piktoros kis oltár is van, gyertyával és egy Szűz Máriás kitűzővel... :)
Kolléga először látta, csitítanom kellett, hogy ne nyerítsen!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hehehe, a mi utcánkba élőben is élvezhetem. a szembeszomszéd minden este nótázva tér haza a kocsmából részegen. itt ilyen óvágású népek laknak :-)
@Habakuk999:

"ez az egész tényleg a vasfüggöny két oldaláról szól, s ebben nincs, nem lehet megalkuvás."

ez így van. de az ördög azt suttogja a fülembe, -a függönyök mögött rángatják a drótokat.
@jaegtoer:
Apránként a marketingen tanult ötleteinek 85-90%-t ellőtte, szóval egyre impotensebbnek tűnik mindenkinek. Viszont egyre szánalmasabb, merthogy a szerencsétlen sültbolondja nem veszi észre.
Az a legnagyobb lúzer, akinek a háta mögött összesúgnak, hogy lúzer - de nem veszi észre... :)
Kedveseim!
A sok gond/probléma mellett akad azért siker is.
Az Aranylábú Gyerekek - parádés játékkal - csak minimális vereséget szenvedtek a bivalyerős finnektől. A mieink nagyon jók voltak, de az ellenfél még jobb volt.
Az történt, amit nagyon vártunk: az új szövetségi kapitány és csapata jobban teljesít!
@tristen2005: @DR. INKVIZITOR: ilyenkor mintha hájjal kenegetnének - annyira utálom a (magyar) focit
@vitéž munkášőr:
Tudtok élni!
Ezt hívják közszolgálatnak. Nem? :)
@tristen2005:

az imént még 0:0-t láttam. vagy elnéztem volna és 00 volt?
@jaegtoer:
Az egy órával ezelőtt volt, így múlik az idő meg a dicsőség!
@Habakuk999: "szánlak, de nincs több vita, a hitvány sakált félrerugdossuk az útból,"

Jövőhéten megyünk majd felétek. Szóljak esetleg amikor oadérünk, hogy ki tudj irtani minket?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most, hogy mondod: polgárőr a faszi (komolyan). a nóta valami bónusz szolgáltatás lehet

szegény kutyáim, 3 domb veri vissza a decibelt
@DR. INKVIZITOR:
Tanulság?
MÉG ÉPÍTSÜNK STADIONOKAT!
Logikus...
„A bajai videóhamisítási botrány után most a sorozatos rongálások keserítik meg az életünket. Mi is megdöbbentünk, mert a korábbi választásokon ideáig nem fajultak az események" – üzente Zsigó a kameraüggyel kapcsolatban. A képviselőjelölt szerint a becsületsértő ragaszok miatt volt szükség a plakátok „őrzésére”.

Zsigó Róbert stábja szerint a két kamerát kifejezetten a képviselőjelölt kérésére szerelték fel hétfőn. A számlát is a jelölt fizette, melynek összege kameránként 10 000 forint plusz áfa volt."
index.hu/belfold/2014/03/05/zsigo_20_ezerert_tetetett_kamerat_sajat_plakatjaira/

Beszarok!
KOMOLYAN!

Kérem a telefonszámát a vállalkozónak - ezért a pénzért tessék elárasztani megrendelésekkel, hisz a munkadíjat sem fedezi ez az összeg! :)
Kollégák ezzel foglalkoznak.
A legolcsóbb, leggagyibb tartókonzol 4-6e, amire kültéren szerelni tudsz.
Kültéri kamera darabja (leggagyibb, amin lószart se látsz!) 30e, ha látni is akarsz rajta valamit 200e, oszt akkor még nem beszéltünk az engedélyekről, és ... a rögzítőről! :))
Merthogy mivel kerül rögzítésre?
Ja, IP kamera?
Akkor 350e... :D
+ net kapcsolat kiépítése.

Ekkora ordas hazugság... ETTÁRSAK SZÁNALOM A NARANCSBOLSEVIK KURVÁK NÉPE!
Szánalmas a fideszmuzsik csürhe.
@jaegtoer: persze.

ettől függetlenül el lehet dönteni, hol a helyünk.
szerintem, s történelmünk, hagyományaink, szokásaink, mentalitásunk szerint nyugaton.
@Habakuk999:
Te, nem kapok szikrát, hogyan beszélsz... :D
"Sic transit gloria mundi."
a 'jobban teljesít' trash reality újabb epizódja:

Tavaly még a Corvinuson tanított újságírást, ma már hajléktalan

444.hu/2014/03/05/tavaly-meg-a-corvinuszon-tanitot-ujsagirast-ma-mar-hajlektalan/
IGEN!
MEGCSINÁLTUK!

"Még gyengülhet a forint - Jöhet a 325 feletti euró?

Annak ellenére, hogy a jegybank az előző hónapban tovább vágta az irányadó rátát, a forint euróval szembeni kurzusa februárban viszonylag stabil volt. Bár rövid távon a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők optimistábbak lettek, az egy éves kilátásokat illetően nőtt a pesszimizmus. A legpesszimistább válaszadók szerint az euró-forint kurzus a következő hónapokban akár 325 fölé emelkedhet."

www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/meg_gyengulhet_a_forint_johet_a_325_feletti_euro.1.196110.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: simán beleillik a jobban teljesítő tendenciába. a Blahánál levő sor sem volt kamu. sajnos
Portfólióról, megint:

"Olvasom a portfólióról szóló hozzászólásokat, legutóbb éppen (.....) nagyszerű írását, s támadt bennem némi kétely a "zsűrizéssel" kapcsolatban.
Az már nem kérdés, hogy önfényezést, kirakatmunkát várnak el. Az önfényezést most hagyjuk. Lássuk a kirakatot.
Mutasd a diplomáid számát s megmondom ki vagy? S vajon miért ér többet egy szakvizsga, mint egy újabb - esetleg - hiányszak elvégzéséről szóló szintén pöcsétes oklevél? S ha már itt tartunk: tényleg egyenlő eséllyel indulhattak neki a továbbtanulásnak anno a nagyvárosi iskolákban tanító kollégák és azok, akik kis falvakban csak osztályösszevonásokkal tudták megoldani a beteg kollégák helyettesítését is?
Nézzük csak a kirakatot! Lesz aki országos versenyeken elért helyezésekkel, megnyert pályázatokkal fémjelzi majd a munkáját, a másikunk meg csak a cigánygyerekek füzetét lobogtathatja, hogy íme, így-úgy azért mégiscsak megtanultak írni..... És ki a fene meri eldönteni majd, hogy melyik mögött volt több munka, felkészültség, kitartás és elhivatottság??! Nézzük csak a kirakatot! Ismerünk - mert ugye valamennyien ismerünk! - kollégát, aki füzetjavítás helyett újabb szakdolgozatot írt, lépegetett is előre a szamárlétrán, tudta kire kell mosolyogni, kinek kell újévi üdvözletet írni....
Lenne még kérdésem. De minek."
@vitéž munkášőr:
Már rámbukott a majom?
És érti? :D
Nem szeretném túlértékelni, majd megnézem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @parti_giano: általában képes vagyok tudomásul venni más véleményeket, az ortodox despotizmusnak benyalás fölháborít, mert valós, komoly veszélynek érzem.

és mivel friss bennem a "civilizációk háborúja", valóban civilizációnk egyértelmű elárulásának tartom.
@Habakuk999:
Obsta principiis!
Mert még teljesen elvadulsz itt nekünk.
Nem jársz felénk?
Áprilisban taga, tudod, a kutyaütő, állítólag erre jön, T. nejével evezni - szlopálunk egyet a Mosonin... :D
Bár a sörígérettel qrva könnyen bánik a kis genyója!
Már az ügyészség is nyomoz az SZDSZ ügyében

SZDSZ közel egymilliárdos tartozásával kapcsolatban, az ügyészség úgy ítélte meg, hogy megalapozott a bűncselekmény gyanúja, ezért elrendelte a nyomozást
@ephart: kaya ibrahim és josip tot.
különben meg már láttam ilyen elindított, oszt félbehagyott nyomozást. papcsák, budai a szuperszimatok. nem is gyanús, hogy egy hónappal a választás előtt.
@parti_giano: már miért lenne gyanús?van egy jogos támadási felület a politikai ellenfél meg kihasználja.az időzítés meg a legoptimálisabb
@Habakuk999: Nem tudsz te semmi, azt viszont határozottan képviseled. :)
@parti_giano:
Dehogy!
Hisz az egyértelműen legális volt! :)
Persze attól még a szadeszos is mehet sittre, ha tényleg hamis volt a dolog - nekem az is tetszene, de akkor a fidesznyik görények is üljenek vele!
@ephart: a politikai ellenfél kihasználja... neked természetes az ügyészség politika alá rendeltsége?
@ephart: polt peti teljesíti a parancsot. fidesz jogosság.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
jogos.a judeobolsi oldal meg a fidesz is végletekig korrumpálódott az elmúlt 25 év alatt
Én igazából nem vagyok elkeseredve, mert Áder "úr" április hatodika után ugyanazt fogja szagolni jutalomképpen, amit én büntetésül.

"Paraszt bácsi mutogatja a fővárosi fotóriportereknek a kondát.

- Ez itt a Berci, hetente negyven kocával párzik.

Fényképeznek bőszen a fővárosi urak.

- Ez itt a Marci, hetente hatvan kocával párzik.

Fényképeznek még bőszebben a fővárosi urak.

- Ez itt a Vince, hetente ...

Közbevág egy fővárosi riporter:

- Ne akarja azt mondani, bátyám, hogy ez még heti hatvannál is többel párzik!

Mire a paraszt:

- Hát, mielőtt ide szegődött volna disznónak, újságíróként tényleg csak heti kettő volt neki."
@ephart: ez nem terelés, egy kérdést tettem fel, mert nem azt írtad, hogy "az ügyészség teszi a dolgát, tekintet nélkül arra, hogy választások lesznek"... nem ezt írtad... jelezhetnék freudi-elszólást, de nem tettem... te terelsz, de nem érdekes...
@taga20:
Ja, te itt...
Na, mindegy. :))

@ephart:
Te, attól még, hogy az egyik csürhe nem tetszik, meg a másik sem, nem leszek se zsidó, se bolsi - ezen kár feszülnöd, nem jön be. :D
Merthogy a TI mércétek szerint ma itt tartunk, de ezt tudjuk be "írói tevékenységeteknek".

Attól még Piktor megtette most velem, életemben először elsikálta, hogy a cocik által támogatott Összefogásos jelöltre szavazzak rövidesen, csak azért, hogy hátha...

Tudom, esély a narancsbolsik leválására, mint Szaljosánnak a főtárgyaláson, de ennek a csürhének mennie kell - vagy én lépek le ebből az elbacott országból.
Sajnos más esélytelen leváltani ezeket, pedig pedzegettem, hogy kicseszésből szavazzunk a dzsobbik zombikra - de ilyen agyhalott, IQ light balfaszokra tényleg reménytelen. :))
Tessék letenni elém egy hihető programot (nem pogromot!), célokkal, hihető célokkal, komolyan vehető ígérettel, számon kérhetőséggel és megszavazok bárki mást.
A dzsobbik helyi, komolytalan és szánalmas jelöltjeit nem szeretném minősíteni, a cocik meg találtak egy viszonylag komolyan vehető és becsületesnek tűnő embert itt.
A helyi cocira eszembe se jutna szavazni, erre ezek kicseszésből egy hitelesebb embert hoztak... tul.képp rohadékok... :(
@Orica Középföldi:
Baromi gyorsan múlik az idő. Lehet gyűjtögetni karácsonyra. Banki kamatra ne számíts!
És most, esti mese helyett (hogyan menjünk szavazni?):
.
Móricz Zsigmond: Disznók az esőben

Perzsel a nap, meleg a nyár
kinn a mezőn a disznónyáj.
Vígan túrják fel a tallót,
soha jobb dolguk még nem vót.

De csak felleg kerekedik,
nagy zivatar közeledik,
dörög az ég, eső meg jég,
mintha dézsából öntenék.

Megrémült a disznók hada,
fényes délben vágtat haza.
Mind rémülten karikázik,
az új ruha még elázik.

Van visítás, van sivítás,
jaj iszonyú a megázás,
míg a falun végigérnek,
egyre kurrognak a vének.

„...Hogyha én ezt tudtam vóna,
köpönyeget hoztam vóna!”
Rásír a sok kis malac is!
„Én is, én is, én is, én is!”

Úgy berontnak a kapuba,
aki ott áll az útjokba,
köszönni sem ér rá nekik,
mint a semmit, úgy fellökik.
.
.
Szép álmokat, jó éjszakát!
"Elképesztő információk: Orbán hitelkérelméből (tehát a magyar állam finanszírozásának utóbbi 2 évben -- a kormány inkompetenciája és a közpénzek elprivatizálása miatt -- újra súlyosabbá váló problémáiból) lett az orosz atomegyezmény. Tipikus példája a végtelenül felelőtlen, sodródó, hazug kormányzásnak. Egy ilyen kormányt újraválasztani, az valóban olyan lenne, mint bármelyik bűnszervezetet röpíteni az ország élére, amelyik kizárólag a magánérdekei érvényesítésére használja a közhatalmat, ha pedig elfogy a pénze, odaajándékozza a függetlenségünket annak, aki a legtöbbet adja érte -- most éppen a Magyarországot már többször megszálló, autokratikus Oroszországnak. (Ne felejtsük, a próbálkozások az Ádeni-öböltől Pekingig folytak, ott nem kellettünk.)"

hafr.blog.hu/2014/03/05/a_koztarsasagi_kormanyzas_legalja
Van törvény arra, hogy kamupárt csak ellenzéki lehet? Ha nincs, akkor nem a választási rendszert kell szidni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tényleg valaki megmondaná, hogy mennyi is az annyi? Vagyis a "párttámogatás", az forintban mennyi?
Mert ha megéri, akkor fel kell éleszteni az Első Magyar Demokratikus Nyilaskeresztes Pártot, pont illik a jelenlegi skálába!
Komolyan mondom, csak a fejemet fogom! Hova süllyedt a valamikori hazám!
Idióták, sarlatánok, rasszista barmok, anyagias "zöldek"...
@dr. jenőke (jenőke):
Ha ott vagy, akkor visszavonva minden, vigyázz a seggedre! :)
KÜLÖNBEN...!
Ha túl sok a jelölt, az a baj. Ha túl kevés a jelölt, az a baj. Ha van rajta sapka, az is baj.
@nincs_itt:
Te, olyan pártocskák vannak, beszarnál.
Helyi vadász és horgász párt, sms párt, meg a pöcsöm tudja mik.
Evégre nem kell elszámolni a zsével, ha megvan az aláírás...
Ki van ez találva, de fejberugdosnám azt, aki ezt megalkotta.
Olvastam az osztrák rendszert, na az korrekt!
Persze akkor itt a sok seggnyaló geci, meg kamucsicska éhen halna...
@jet set:
Jaj... ezt egyedül bírtad összerakni, vagy segített Kubatov elvtárs?
Ne nézz ki ecceribnek mint amilyen vagy.
Szánalom az egymondatos csicska fajtád.
Meg is tudod indokolni, vagy csak böfögtél?
Persze észérv, meg hasonlók...
Semmi?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem ott vagyok.
De megnéztem az az időzónán. (gép sarkában, alul)
Lehet, hogy nem hiszed, de valahol mindig éjszaka van.
Vagy reggel...
vagy ebédidő?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te számot mongyá! Évente mennyit kaszálnak ezek a kocsogok?!
Ja és ki az a @jet set: ?
Mer mostan paprikás a kedvem elhajtanám a zannyába!
@jet set: Na megvagy! Szóval cimbi, neked ölég lenne egy is! azt is elbarmolnád, mert a napocskát is elqrtad a közmunkás teszten.
@nincs_itt:
HÜLYE VAGY?
Becsüld meg, ilyenkor is dolgozik, nyalja a Párt seggét.
Miért, neked lenne ehhez energiád, meg gusztusod?
Na látod...

Évente? Most kaszálnak eszetlen pénzeket.
HA további kérdések lennének...
"Finnország árazta be a harapós Pintért

Simán vertek el 2-1-re bennünket a 4. kalapba sorolt finnek Győrben, de többet is lőhettek volna. A nullán vagyunk, még a gólunk is kezezés után jött, bár a kapitány szerint minden más lehetett volna.

A decemberben kinevezett Pintér Attila azt szerette volna, ha kiderülnek csapata hibái. Eléggé szembetűnően kijött minden: minden a nullán van, az egyetlen kapura lövésünk, amiből gól lett, kezezés után jött. Az akaratgyenge Koman ezúttal is kilógott, pedig ő belőhette volna a 2-0-át jelentő gólt, mert utána csak szánalmas vergődés volt.'

sportgeza.hu/futball/2014/03/05/magyar_finn_baratsagos_meccs/

Bakker, még ha érdekelne is a foci, mi lenne...
@Habakuk999: "a kérdés az: hová akarunk tartozni?

a nyugathoz vagy az ortodox kelethez? "

Goszpogyi pomiluj... :-((((
@dr. jenőke (jenőke):
"„...Hogyha én ezt tudtam vóna,
köpönyeget hoztam vóna!”
Rásír a sok kis malac is!
„Én is, én is, én is, én is!”"

Na igen...
Most akkor csak én voltam vátesz és ezek ennyire naívák? :(

"Itt a kékcédulás jelöltállítás?

Naiv voltam, mikor szűk két héttel ezelőtt optimista posztot írtam az új jelöltállítási rendszerrel kapcsolatban. Sajnos a valóság rácáfolt az akkori gondolataimra: akkor még úgy láttam, hogy ennél jobb esély arra, hogy valódi politikai alternatíva (reményeim leginkább a 4K!-ra vonatkoztak) jelenjen meg a magyar politikai palettán, egyszerűen nincs. Micsoda irónia, hogy két hét elteltével keserű szájízzel írom ezt a posztot, és pont az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve!"
fotelforradalom.blog.hu/2014/03/05/itt_a_kekcedulas_jeloltallitas
@Habakuk999: "Rodeo meg nem érti elvakultságában."

Igen ő pont olyan, aki nem szokta érteni a dolgokat. :) Itt egy szép kis csokor a vasfüggöny nyugati "forradalmárairól".

scgnews.com/videos-from-ukraine-that-the-us-media-will-never-show-you

Ezen videó vagy a mai hangfelvétel nyomán regéld már el nekem, hogy milyen nyugati "értékekről" hadovál Bajnai veled egyetemben? Hol vannak itt az uniós normák és jogok? Ennek az EU-nak vagyunk mi tagjai és ezek akarnak minket bármiért is elmarasztalni? Sírok a röhögéstől, kb. így.

youtu.be/4kRj7fPBYZk
@GeoCracker: "Mint anno az a kerezstény magyar Vona, akinek pártja üdvözölte a siita gyilkosokat."

Na erről tolj nekem gyorsan egy linket. :)

Amúgy a nyugati gyilkosokat sem illendő üdvözölni ugye?:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szépek a történelmi térképek a linken... szép színesek... és nagyon pontatlanok, sub kavics... putyinnal meg nevethetsz együtt, tényleg egy hazádat, nemzeted, vallásod eladó rabszolga vagy... meg egy tudatlan barom
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én nem szeretem, mikor Boli azt írja "naranccsicska", de te tényleg az vagy... egy csicska, semmi több
@Sir Bates dö Hól: Mindig jókat röhögök, amikor a SZŐR csimbókok Istent játszanak. ;)
@Sir Bates dö Hól:
Hööö... Mondhatom őket szánalmas birkáknak is, de ezeknek nincs annyi tartásuk sem, szolganép csak, azok is maradnak.

"Ez a kiszorítósdi nem rólam szól" – Hogyan bánt el a kormány a külföldön szavazókkal?

Diszkriminatívnak tekintik a kivándorolt magyarok, hogy nem szavazhatnak levélben, és ha élni kívánnak a választójogukkal, akkor vagy haza kell jönniük, vagy el kell zarándokolniuk a magyar külképviseletre. Ez utóbbi korántsem olcsóbb és egyszerűbb procedúra, mint hazaugrani Magyarországra. Van, aki a nagy távolság és a komoly költségek ellenére sem hagyná ki az alkalmat. Van, aki szerint a lábával leszavazott, amikor kivándorolt."
hvg.hu/itthon/20140305_Ez_a_kiszoritosdi_nem_rolam_szol__Hogyan

Szerintem még korántsem játszotta ki minden kártyáját a narancsbolsevik párt, lesznek itt még ravaszságok, meg néhány trükk, hogy a szavazóikat mobilizálják.
Örüljünk, ha nem durrogtatnak egy kicsit.
gabrielisztikus putyiniszéljobbabalhoz, csak ennyit tennék hozzá:
/és ez a célja az iránimádó jobbiknak, és az összes szélsőségesnek/

Die Welt
Egy német szakember Ukrajna kapcsán arra figyelmeztet, hogy ismét terjed a nacionalizmus, ám ez szakadékba löki Európát, ami drámai következményekkel jár a jólétre és a biztonságra nézve. A hamburgi Világgazdasági Intézet igazgatója szerint a Krímben többről van szó, mint helyi válságról, az orosz provokáció felszítja Ukrajnában a nacionalizmust, az pedig színre szólítja a magyar és a román nacionalistákat. Ily módon könnyen futótűzként terjedhet tovább a baj az egész földrészre, annál is inkább, mivel nyugaton is erősebbé válnak a nacionalista hangok. Az euró válsága szintén a nacionalistáknak kedvezett, mert sok országban az unióellenes tábort erősítette. Különösen drámai az EU-ellenes irányvonal a visszaesés és a munkanélküliség sújtotta Dél-Európában, amely bűnbakká teszi az uniót, de az Európa tervet minden oldalról támadják. A sok konkrét nemzeti jelkép, a közös történelem, kultúra és nyelv vagy vallás hat a tömegekre. Európa elveszti népeinek támogatását.
A nacionalizmus azért rettenetes a gazdaság számára, mert együttjár a protekcionizmus visszatértével. És a nemzeti célkitűzés megelőz minden mást, meghatározza a politikát, valamint a gazdasági lépéseket. Hogy azután a nemzeti gondolkodásmód milyen könnyen vezet kiszámíthatatlan kimenettel járó viszályhoz, azt Ukrajna példaszerűen alátámasztja. Hamar ugyanilyen alapvető gondot okozhat a szétesés irányvonala Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban és Nagy-Britanniában is. Fennáll a veszély, hogy Európa oda esik vissza, ahol sokáig vesztegelt, vagyis ahol a nemzetek ellenségként tekintettek a szomszédos országokra. Ha nem győzedelmeskedik gyorsan a józan ész, hűvös idők fenyegetik a földrészt. Megrendül ugyanis az Európa-terv, mint a béke és a közösség szavatoló tényezője – állapítja meg Thomas Straubhaar.

www.welt.de/wirtschaft/article125451311/Der-neue-Nationalismus-stuerzt-Europa-in-den-Abgrund.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
o.k csak a palesztinokat.

amugy nem. egyik oldalon sem szeretem a hullákat
Élő adásban mondott fel Putyin hírtévéjének magyar származású műsorvezetője

Élő adásban mondott fel szerdán Liz Wahl, az RT America (korábban: Russia Today) orosz állami finanszírozású televízió washingtoni stúdiójának magyar származású amerikai műsorvezetője.

hvg.hu/vilag/20140306_Elo_adasban_mondott_fel_Putyin_hirtevejen
@Habakuk999: Ha elolvasod, amit annak a tökfilkonak írtam, én is azt mondám: a fősodorvonalak számítanak.

Amugy a Jobbik tipikusan féligazságokkal operál azt kiegészítik a gazsággal, mint válasz. Az ellenzék hihetetlen felelőssége, hogy csak démonizál, de nem ad alternatív, közérthető, ha tetszik egybites válaszokat.
@GeoCracker: Amiket pedig ti írtok, azok a fél igazságok mellett, tartalmazzák a teljes igazságot is. Lassan le kell cserélnem a szentírást is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De csak te beszélsz róla mint minta ,közben nem tartod be.Ezt hívják álszentségnek.
@Ómacicka Bábó: Az igazság kimondása ezzel jár. Sokaknak nem tetszik, mások teljes önkontroll vesztésen is átesnek emiatt, nap mint nap.
Fabius: most vagy te vagy nagyon (szenilis) hülye, vagy az ÖSSZEFO(S)GÁS...

a BAMEG (BajnaiMesterháziGyurcsány) szerint, a FIDESZ bukja a választásokat, tehet amit akar, az elégedetlen rejtőzködő szavazók, majd április 6-án jól leváltják...

te a kis szűk agyaddal ugyankkor azt állítod, hogy Áder az oka mindennek, beérett az új választási törvény...

néhány adalék:

az előző választási körzetek még aránytalanabbak voltak, mégis többször volt kormányváltás...

a kevesebb képviselő miatt, mindenképpen meg kellett változtatni a körzeteket, és ha a rejtőzködő szavazók döntik el a választást, akkor miből gondolod, vagy gondolja a FIDESZ hogy az ottani szavazók úgy fognak szavazni ahogy most gondoljátok...

az, hogy egyfordulós lesz a szavazás,nem jelent semmit, mivel gyakorlatilag ugyanezeknek a szereplőknek (- Fodor, - Kuncze, - Bokros, esetleg - Bajnai) kellene megállapodniuk a második fordulóban, de hát még saját magukkal sem sikerül...

Fabius, Fabius, szegény szenilis Fabius...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Amiket pedig ti írtok, azok a fél igazságok mellett, tartalmazzák a teljes igazságot is. "
Nem, de talán egy humanistább equilibristább szemléletű felét

"Lassan le kell cserélnem a szentírást is. :) "
Olvasni kellene. A Jobbik és a többi antiszemita fő baja, hogy szerintük a Biblia az Újszövetséggel kezdődik, és Jézus 30 évesen bukkant elő a ködből.
A tanításait meg mazsolázzák
@GeoCracker: Megint beleszaladtál abba a hibába, hogy egész mást gondolsz rólam, mint ami valójában vagyok. Mondjuk ezen a téren még mindig te állsz a legjobban errefelé. :)

Putyin témában még ez ugrott be, miközben tisztában vagyok azzal, hogy senki sem szent, főleg egy ex KGB-s államelnök, mégis úgy érzem az ilyen mondatokért gyűlöli igazán Putyint a háttérhatalom.:)

"Láthatjuk, hogy az euroatlantista országok a gyökereik tagadása útján indultak el, köztük a keresztény értékekkel, amelyek a nyugati civilizáció alapját képezték. Megtagadják az erkölcs kezdeteit és bármilyen hagyományos identitást, így a nemzeti, kulturális, vallási, avagy még a nemi identitást is, politikai téren pedig egy szintre teszik a sokgyermekes családok és azonos neműek partneri viszonyát. Ez a politika egyenlőségjelet tesz az istenhit és a sátánban való hit között. Sok európai országban az emberek félnek beszélni a vallási hovatartozásukról, ünnepeket törölnek el vagy valahogy máshogy nevezik őket, szégyenkezve rejtegetik az ünnepek erkölcsi alapját, és ezt a modellt igyekeznek erőltetni az egész világra. Meggyőződésem hogy ez egyenes út a degradációhoz és a primitivizációhoz, a mély demográfiai és erkölcsi krízishez. Láthatjuk, hogy ma már gyakorlatilag minden fejlődő ország képtelen reprodukálni önmagát, még a migráció segítségével is. A kereszténységben és más világvallásokban meglévő évezredes értékek nélkül az emberek elkerülhetetlenül elveszítik az emberi méltóságukat, de mi természetesnek tartjuk megvédeni ezeket az értékeket. Ezzel egyidejűleg nemzetközi szinten látjuk azokat a próbálkozásokat, hogy megszüntessék az egyes államok szuverenitását, és egy egypólusú világot hozzanak létre, ahol csak hűbéresekre van szükség. Történelmi szemszögből ez nem más, mint a világ sokfélesége Istentől kapott természetének elutasítása...."

youtu.be/Kkn3m1NC1co
Ebbe anno összeszedegettem a troll-torzításokat a jobboldalon.
endresy.blogspot.hu/2013/12/deutsch-es-demagogiai-helyzetjelentes.html
A helyzet töretlen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nyilván vannak szuverén időszeleteid. Itt mégis valami jobbikos szócsőként viselkedsz sokszor. Ami különben nem zavar, amíg nem akarsz téríteni, vagy nagyon erősen csúsztatni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Élő adásban mondott fel szerdán Liz Wahl, az RT America (korábban: Russia Today) orosz állami finanszírozású televízió washingtoni stúdiójának magyar származású amerikai műsorvezetője."

Szerintem el kéne beszélgetnie a CNN-től korábban felmondott kolléganőjével. :)

Amber Lyon, a CNN korábbi riportere felfedte: a hírcsatornánál végzett munkája során több alkalommal kapott utasítást valótlan "hírek" közlésére és egyes, az amerikai kormányzatnak nem kedvező események elhallgatására. A több díjjal is kitüntetett riporter szerint a kormány célja a közhangulat olyanná alakítása, mely lehetővé tesz egy Irán és Szíria elleni agressziót.

www.liveleak.com/view?i=6f8_1364689575

t7.hu/156b-amber_lyon
@GeoCracker: Érdekes amit mondasz. Én sosem éreztem azt, hogy "téríteni" akarnék. A jobbik szócsőség meg csak annyit takar, hogy hasznos tartom ha eltérő vélemények is megjelennek errefelé.

Jut eszembe. Láttad, hogy a Median is markáns jobbik erősödést mért? :)

median.hu/object.b5e8eb69-e93f-4c50-9ce9-65f39f8f58a2.ivy
@GeoCracker: s mi következik ebből? hogyha az ultrák hatalom közelébe kerülnek itthon, Gábriel és Vona Gábor személyesen virágokkal fogadja majd az izraeli ejtőernyősöket a Hősök terén?
@Pantagruel: Feltétlenül. Tényleg ezt a remek oktató videót láttátok már? :)

youtu.be/nXMWS5dzk7c
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2014/03/06/pinter-nekiment-az-mtv-riportereneki/

Ez egy barom. Konkrétan. (Mondjuk, első látásra is olyannak tűnt, mint akinek nem jutott kenderföld, oszt ettől éppen a legmélyebb depresszióban él, de olvasva a produkcióját a sajttájon ... hát, nem tudom, nálunk minden edző elmebeteg is egyben?)
lol

hát sok sikert 2014-hez elvtársak

szellemi vezetőtök, demokrata dopeman vezetésével, és a magasabb szja, több hajléktalan programmal biztosan 4/4-el nyertek

erre több a bizonyíték, mint az evolúció elméletre, vagyis sziklaszilárd tény
@GeoCracker: hagy felesleges:

Bei der "Ostöffnung" Ungarns spielt der Iran eine zentrale Rolle - Die rechtsextreme Jobbik pflegt seit langem Beziehungen

Ein Fallschirmspringer gleitet unweit des "Burj-e-Azadi", des Freiheitsturms und Wahrzeichens Teherans, langsam in die Massen.

derstandard.at/1392687088277/Ungarn-richtet-seinen-Blick-Richtung-Osten
höhö, főcím, és jönnek a trollok, működik a jobbikfideszes forró drót :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: most, hogy megosztottad, ez most mire figyelmeztet?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jobbikot kihagyni kérlek!
Nehogymár engem egy lapon emlegess ezekkel a fideszes tetvekkel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igazad lehet, valóban nem sokat tudok.

Ugyanakkor nekem valóban (nem csupán hőscincérségből írom ellentétben itt néhány dicsekvővel) volt alkalmam moszkvai repülőtér rendőrőrsén eltölteni néhány órát úgy, hogy egyetlen "bűnöm" az volt, hogy nem engedtük át a Szerbiába tartó orosz repülőket.

Mit tudtok ti az oroszokról? Mit tudtok ti egyáltalán bármiről bármit?

veszélyes ez a játék, amit űztök.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "A jobbik szócsőség meg csak annyit takar, hogy hasznos tartom ha eltérő vélemények is megjelennek errefelé."

:D Hülyeség. Azt akartad írni, hogy a Jobbik szócsőség annyit takar, hogy hasznosnak tartod, ha a Jobbik propagandaanyagai is megjelennek errefelé. Csak már beleragadtál ebbe a nyúlós-ragdós libsibolsi nyelvhasználatba, azért vagy elfoglalva az eltérő mássággal. Eltérő vélemény?? Haha... Mész a Gulágra.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: sajnálatosan több a közös, mint a különböző, te mint a normálisabb jobbik szimpatizáns, hallathatnád a hangod, hátha többségbe kerülnétek ;)

Különösen veszélyes mindenkire nézve, a putyin imádat és irán imádat, csak ezt sajnos kevesen látják be, különösen a "hívők".

Lásd Habakukkot és a Der Standart cikket, meg a Die Welt cikket. Tudom, vagy inkább remélem, vannak és maradtak normálisan gondolkodók minden pártban, mert ha az marad ami eddig látszik, nagyon sötét világ következik ránk.
"Időnként Csányiék golfklubjába ülnek be" - Orbán és Mészáros Lőrinc Felcsúton

Orbán Viktor tavaly Felcsúton házat vett 11 millióért, és 2013-ban volt Ráhel lánya esküvője is. A vagyonnyilatkozatában szereplő összegek minderre nem mutattak megnyugtató fedezetet – állítja Ferenczi Krisztina újságíró, aki 15 éve jár Felcsútra az Orbán család gazdagodásának nyomában. Március tizedikén jelenik meg az új könyve, most interjút adott a Magyar Narancsnak, melyben Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester felemelkedéséről is beszél.

hvg.hu/itthon/20140306_Idonkent_Csanyiek_golfklubjaba_ulnek_be_
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ahogy elnézem a Tárki, Median eredményeit, lassan nyugodtan ki lehet, jelenti hogy aki nem a jobbikra szavaz, a Fidesz hatalmon maradását támogatja. Arról már nem is beszélve, hogy az adatok szerint Vona a legnépszerűbb ellenzéki politikus. Mi lesz még itt? :)
Már szegény hitgyülis NémetSanya is ki volt akadva a jobbik erősödésén.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát Putyinra khm haragszom.
Iránt,arabokat nem nagyon szeretem.
A nacionalizmus felerősödése,meg fene tudja bekövetkezik e.
Meg a jobbik kapcsán nekem egy kicsit műrettegés a dolog.
Bár én ugye magamból indulok ki.
Varga: Minden bejött
Minden szuperül megy Magyarországon. A nemzetgazdasági miniszter nagyon elégedett.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F03%2F06%2Fvarga_minden_bejott%2F

-------------------------------

Londoni elemző: Magyarország csöbörből vödörbe esett
Félő, hogy Oroszországgal és Brazíliával járunk egy cipőben.

www.portfolio.hu/gazdasag/londoni_elemzo_magyarorszag_csoborbol_vodorbe_esett.3.196189.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

-------------------------

Még soha nem volt ilyen magas a magyar államadósság
Idén gyorsan nő és február végén már 23 392 milliárd forintnál tart a magyar államadósság.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/soha_nem_volt_ilyen_magas_a_magyar_adossag.577932.html
@rdos: sajnálom, de nem én, és egy-egy:)
de aranyos vagy azért.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ezért is írtam, hogy a normálisabbak közül vagy, és mint mindenki elfogult a kedvenceik irányában, de olyan mint te is, kevesen vannak, és nem te/ti határozzátok meg a jobbik fősodort, és ez látszik is. Lehet műrettegésnek hívni azt ami van, de ez csak egyszerű hárítás, mert ha konkrétumokról és tettekről kell beszélni, akkor már nem ilyen egyszerű a kép.
@Habakuk999: Dehogy Ukrajnáról, dehogy az egyszerű munkás emberekről, az elszegényedett nép jólétéről, dehogy a nyugdíjakról, dehogy a megélhetésről, dehogy a békéről szólnak a dolgok Ukrajnában. Ott most a háborúról szólnak a dolgok, és már rég arról szóltak, mikor a tüntetők kimentek a térre, hogy lázadjanak a nyomoruk és a korrupt politikusaik ellen. A lényeg, minél gyorsabban átvinni a megalakult bábkormány segítségével Ukrajna NATO csatlakozását, majd rakétavédelmi pajzsot létrehozni Ukrajna területén Oroszország felé, a Krímen NATO bázist alapítani, hogy megakadályozzák az orosz haderők kijutását a Földközi-tengerre és így a közel-keleti konfliktusokba való ismételt beavatkozását.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sajnos a jobbiknak van egy "vállalt" szerepe.
De puhítottak pl. a kampányukon.
Amúgy persze,hogy elfogult vagyok,mert a szocikkal is az voltam az elkúrás után is egy darabig.
Majd ha 25-40% -os komoly tényező lesz a jobbik,akkor jutnak igazán szerephez.
Egy kétharmados fityisz mellett picsa a szerepük.
Ha kormánykoalícióban lesznek valakivel,na akkor lehet számonkérni tőlük,meg szidni őket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: részben igazad van, azért csak részben, mert a nyugatnak - bármennyire is csodálkozol, vannak ilyen hülye elkötelezettségei, hogyasszondja: emberi jogok meg miegymás - egyébként igenis az a cél, hogy minél messzebb vigyük a határokat keletre. és ne nyugatra

ha te a végvári övezetbe akarsz tartozni, lelked rajta, nekem elegem van az ezeréves hadakozásból kelet-nyugat határán, én nyugati akarok lenni
Na de sajnos mennem kell aludni.
Viszlát és jó szórakozást mindenkinek!
fideszbirkákat meg elküldeni!:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: szép álmokat, a szerephez meg társulnak tettek is, a kampány csak egy összetevő a sok közül ;)
@Habakuk999: "vannak ilyen hülye elkötelezettségei, hogyasszondja: emberi jogok meg miegymás"

Ezt te ennyi idősen tényleg elhiszed? Ha igen válaszold már meg nekem, mondjuk azt, hogy mondhatta egy korábbi amerikai külügyminiszter asszonyság, hogy 500.000 iraki gyerek halála igeni elfogadható a demokráciaexport oltárán. Esetleg arról is ejts néhány szót, hogyan pénzelhetnek és fegyverezhetnek fel emberevő és ártatlan embereket lefejező vahabista terroristákat. Folytassam a sort, vagy megy magadtól is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem érek rá óvodás vitákat folytatni, a világban háború folyik folyamatosan.

a nyugati világrendbe beletartozik az emberi jogok fogalma is, az ortodox, iszlám, ázsiai cuccokba nem.

Csinálnak egy nagy csomó hülyeséget nem csupán az amerikaiak hanem a többiek is, olvasd már el azt a könyvet, amit te ajánlottál.
a háború, a forradalom nem egy Karl May könyv, ahol gonoszok és jók harcolnak és a gonoszok elnyerik méltó büntetésüket.
A háborúban mindig az ártatlanok nyerik el egyáltalán nem méltó büntetésüket, mindig ők a szenvedő felek

új szövetségi rendszerek alakultak ki, a "civilizációk" rendszere, ami vallási-kulturális alapokon nyugszik.

te pedig ezzel a dumáddal folyamatosan elárulod a sajátjaidat, legfőképpen egyházadat.

Tavaly is mondtam már, hogy egy renegát vagy, csak azt nem értem, miért?

Helló!
@Habakuk999: "a nyugati világrendbe beletartozik az emberi jogok fogalma is, az ortodox, iszlám, ázsiai cuccokba nem."

Ezt a mondatot te komolyan elhiszed?
@Habakuk999: Értem, tehát ha az amcsik éhenhalasztanak 500 ezer ártatlan gyereket, az csak egy a csomó nyugati hülyeség közül, de ha a perzsák felakasztanak egy gyilkost, ott nem érvényesülnek az emberi jogok. Tuti, hogy bennem van megint a hiba.:)
@Habakuk999:

"mondtam már, hogy egy renegát vagy, csak azt nem értem, miért?"

Miután nem azonos dimenzióban, nem azonos koordináták mentén mozogtok, sose fogja megérteni miről beszélsz.
Kár az időért.
Mr 20% elégedetlen az Unióval, férjhez adta a lányát az Eu fizetett mindent, de a mocskos, szemét a borravalót már nem állta!

debbenet.blogspot.hu/2014/03/kosa-lajos-2-es-villamos-projekt.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és az USA hitványságai miatt kellene Magyarországnak az Európai Uniós integrációs törekvéseit feladnia és a dezintegráció útjára lépve (az amerikai-orosz nagyhatalmi érdekek csomópontjától) elindulni Putyin Eurázsiai Uniójának irányába?
Adott egy körülbelül ötszáz fős kistelepülés. Van benne egy orvos, egy tanár, egy pap. egy vállalkozó meg egy politikus. A település belép az EU-ba, mindenki felsóhajt, végre lehet nyugaton is munkát vállalni. A településről eltűnik három ember, még mindig vannak körülbelül ötszázan, de nincs orvosuk, se vállalkozójuk, se tanáruk, csak egy politikusuk meg egy papjuk: imádkozhatnak a kedves vezetőért. Erre jön egy arc, hogy ő lenne inkább a politikus, szavazzunk rá, mert ő a jobbik és kész: a baj gyökere világos, az EU a hibás, azért mentek el, mert megtehették, ki kell lépni az EU-ból, korlátozni kell az emberek mozgási jogát, nehezíteni, gáncsolni, gátat kell szabni az emberek boldogulásának - és kihajítja a zászlót a hivatal ablakán. Akkor kivel szövetkezzünk? Maradt még unió elég, például... ha nem nyugaton, akkor keleten - Putyin! Ööö... azok hárman nem arra mentek... Azok csak tántorogtak. Árulók, pfúj, utánuk is köpünk. Jó lesz nektek keleten, higgyétek el! Mert akkor majd senki sem mehet sehova, esetleg a nagy Moszkva központú, eurázsiai térségbe: egy kis munka itt, egy kis munka ott, úgy elszáll az élet, észre se veszitek, milyen jó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tehát, ha a krímben megakadályozzák az orosz tengerészeti hadibázist, akkor az oroszok nem tudnak kijutni a földközi-tengerre?... pszeudohumanoid, kuksizz mát a térképre... azért ennyire ne alázd már a jobbik intellektuális holdudvarát...
@Pantagruel: szép példabeszéd, igen itt tartunk, és ezt kevesen látják, főleg azok csak, akik ugyan úgy mennének, na nem kelet felé
@Pantagruel: Az uniónak olyannak kéne lennie, mint amit mondjuk Schuman és a többi alapítója megálmodott róla és nem olyannak, amiről Nuland beszélt a kijevi amcsi követnek (Fuck EU). Másrészt ha egyre inkább megerősödik egy Eurázsiai Unió, akkor velük is elemi érdekünk lesz normális partneri kapcsolatokat kialakítani.

Jut eszembe ezt az amerikai demokrata politikust hallottad már?

"Annak ellenére, hogy a nyugati fővonalú politika állásfoglalásai szerint "Oroszország megszállta a Krím-félszigetet" és az amerikai külügy is ennek mentén követelőzik, Dennis Kucinich, Ohio állam demokrata elnökjelöltje nyíltan kijelentette, hogy az ukrán forradalom az Egyesült Államok titkosszolgálatai által szervezett fedőakció volt.

Kucinich a Fox News-nak nyilatkozva jelentette ezt be, arról is nyíltan beszélt, hogy Ukrajnában a népi elégedetlenséget kihasználva az amerikai beavatkozás gyorsította fel a folyamatokat, és főként ennek köszönhetőek a Kijevben történt tragédiák.

Kucinich elmondása szerint ez egyfajta befektetés, az amerikai kormány azt képzeli, hogy az amerikai adófizetők pénzéből eltávolítja a törvényesen megválasztott kormányt, aminek majd a hiteltörlesztéseken keresztül sokszorosa is megtérül. Emellett újra kijelentette; Ukrajna nem amerikai érdek, és nem kellene erőltetni az ország NATO csatlakozását, se a társulást az Európai Unióval. Egyszerűen azért, mert ez az ukrán nép érdekeivel ellentétes, gazdasági következményeit pedig nem a politikusok, hanem az egyszerű ember fogja elszenvedni a hétköznapokban.

Kucinich az amerikai vezetést tette felelőssé azért is, hogy Putyin csapatokat küldött a Krím-félszigetre, ami szerinte a nyugat ballépései nélkül soha nem történhetett volna meg.

www.newsmax.com/Newsfront/russia-ukraine-covert-operations-Dennis-Kuchinich/2014/03/04/id/556082
A Ne-zavarj-épp-lopok törvény segít Mészáros Lőrincnek eltitkolni vagyonát

A bíróság is a felcsúti polgármesternek kedvez, hiába épült közpénzből is a politikus milliárdos birodalma.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F06%2Fa-ne-zavarj-epp-lopok-torveny-segit-meszaros-lorincnek-eltitkolni-vagyonat%2F
melléklet az széljobb baromságaira:

Iránytűnk, a Honfoglalás 2000 hazaküldte a rágógumisokat

Kötelességünknek érezzük, hogy szó szerint közöljük Szilvásy Györgyék legújabb felhívását, nem szeretnénk rontani annak minőségén:

444.hu/2014/03/06/iranytunk-a-honfoglalas-2000-hazakuldte-a-ragogumisokat/
@Sir Bates dö Hól: Nem tartozom oda, de most hogy belegondolok igazad lehet. Nem is értem miért hosszabbították meg a Szevasztopoli bázis bérlését 2042-ig.:)
@Pantagruel: ez igen:-)... tán még az új politikus támogatói is megértik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Még nem olvastam, kösz. Az egyébként az, hogy az USA kavarja az excrementumot, számomra nem újság. Ilyesmin nőttem fel.

boardgamegeek.com/boardgame/2061/a-line-in-the-sand-the-battle-of-iraq
keleti szél:

Az ellenfélnek drukkoltak, három évet kaphatnak lázadásért

Kasmíri egyetemisták egy csoportját lázadással vádolhatják meg, mert egy krikettmeccsen állítólag nem az indiai, hanem a pakisztáni csapatnak szurkoltak – írja a BBC.

www.origo.hu/nagyvilag/20140306-kasmiri-egyetemistakat-lazadassal-vadolnak-mert-egy-krikett-meccsen-pakisztani-csapatnak-szurkoltak.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze hogy nem érted, hagyan is érthetnéd?... neked és a hozzád hasonlóknak (most a pártpreferencia indifferen) még az emelő is egy science fiction...
@Sir Bates dö Hól:

Emelő?
"A hit hegyeket képes megmozgatni; igaz: a hülyeség hegyeit." - André Gide, Nobel díjas francia író.
@Sir Bates dö Hól: Nem baj te úgyis itt vagy házi Einsteinnek. :)
@Orica Középföldi: :-)... azért elgondolkoztam azon, hogy putyin logikáját követve (a forradalom semmissé teszi a budapesti megállapodást) a jelcini forradalom/hatalomváltás/puccs is semmissé teszi a megállapodásokat... ergo van egy üres hely az ensz bt állandói közt:-)
Baccátok meg! Már megint minden második hozzászólás gábrisnak megy.
Jól teccenek lenni??? :((
@Sir Bates dö Hól:

A fenébe ezekkel a bonyolult gondolkodási műveletekkel, csak megzavarod az embert:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tán csak te vagy távolabb tőlem einsteinnél, sub kavics...
@Orica Középföldi: a hübrisz, abba estem most... mióta használati utasítás nélkül tudom kezelni az öngyújtót:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hááá jahhhh, de a társadalom jelentős részénél is Stockholm szindróma van, ahogy behódolnak a fideszjobbik agitpropnak :S
A BP-t és Pest megyét járva az arányok a következők:

10 óriás plakát közül 5 fidesz, 3 jobbik, 2 együtt /meg a recli többi kamu párt/
@Sir Bates dö Hól: Hogy is szól a régi mondás? "Szart ér a harag hatalom nélkül?" :)
és akkor a nagy hatalmas szürkésfekete lyuk (neve jukréin) elnyel minden gondolatot azokat is amelyek még meg sem keletkezték magukat...mert hatalmas az Gravitáció mely elvonzz (nem Alfonz!!!) áderjanielvtársválasztásihekmekükütyüjétől szevasz és mindjárt topolban is vannak

ugye értitek?

és szevasz olyan messze van topoltól, hogy a márvány tenger nem is láccik

és mi lesz akkor a záprilis ídusával?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
A húbris ou hybris (em grego ὕϐρις, "hýbris") é um conceito grego que pode ser traduzido como "tudo que passa da medida; descomedimento" e que atualmente alude a uma confiança excessiva, um orgulho exagerado, presunção, arrogância ou insolência (originalmente contra os deuses), que com frequência termina sendo punida. Na Antiga Grécia, aludia a um desprezo temerário pelo espaço pessoal alheio, unido à falta de controlo sobre os próprios impulsos, sendo um sentimento violento inspirado pelas paixões exageradas, consideradas doenças pelo seu caráter irracional e desequilibrado, e concretamente por Até (a fúria ou o orgulho). Opõe-se à sofrósina, a virtude da prudência, do bom senso e do comedimento.

brühüyyy
@rodeo36: köszönöm... mindenki számára megfontolandó lehetne.
Bár hosszú utat tett meg, Magyarország még mindig sérülékeny ország. A fordulathoz kiszámíthatóságra, az üzleti kezdeményezésekbe vetett bizalomra volna szükség a gazdaságpolitika részéről - vélték a Portfolio.hu mai, Forint 2014 Konferenciája 2. panelbeszélgetésének közgazdász résztvevői.

www.portfolio.hu/gazdasag/amit_eddig_elertunk_azt_joreszt_ugy_vertek_ki_belolunk.3.196199.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Orica Középföldi:
Talán egyetértünk.

***Európa akkor tudja kultúráját megőrizni, ha erős keresztény gyökerei vannak - mondta Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára a „Jogunkban áll Krisztus-követőnek lenni!” című konferencián 2012 márciusában.
***A keresztény gyökereiről megfeledkező Európa hasonlatos ahhoz az emberhez, aki alap nélkül homokra építette a házát… jelentette ki Orbán Viktor 2012 novemberben.
***A nem vallásos emberek számára is jobb egy olyan társadalom, amely keresztény értékekre épül - mondta Orbán Viktor az El Mundo című spanyol lapban megjelent interjúban, 2013 áprilisában. "Hiszem, hogy mind az EU, mind annak lakossága számára hasznos lenne megszilárdítani a keresztény gyökereket".
***Ha Európa hűtlen lesz keresztény gyökereihez, elfordul hagyományaitól, akkor nem lesz ereje a válság utáni megújuláshoz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2013 májusában.

És most! Figyelem!
Sötét erők dolgoznak a jelenlegi modern euro-atlanti világban, amely térben és időben egyaránt pusztít. Putyin így fogalmazott 2013 októberében: Ezt a világot olyan sátáni erők irányítják, amelyek elkötelezett hívei a kereszténységnek. Ebben a kultúrában Lady Gaga, az Android, Tim Burton, stb. képviselik az értéket, lesöpörve Mozart, vagy Tolsztoj által teremtett kultúrát. Ez az új nyugati világ a kereszténység álarca mögött, a fehér emberek nyakába zúdít minden rosszat, az új pápa pedig hátat fordítva a heteroszexualitásnak, szemet huny a homoszexualitás növekvő térnyerése felett. Nem tesz különbséget jó és rossz között, átlép az ősi nyugati keresztény hagyományokon.

Ezt követően…
Nem hallani mostanában gyökerekről.

Gyökerek pedig vannak - valami ilyesmit mondott Könyves Kálmán, innen a hatodik emelet 9/B-ből.
Node:
Mondjon valaki valami jelentős eseményt, vagy találjon valaki egy értelmes gondolatot az államvallás kialakulásától Giordano Bruno tűzre tételéig.
Galilei már megúszta. Egyre többen kezdtek el gondolkodni.
Amúgy Putyinnak nincs igaza.
Hagyjuk egymást békén. Van helye a vallásnak is, az ateista is lehet erkölcsös, és minden ember szabadnak született - szuverén.
@Orica Középföldi:

""A hit hegyeket képes megmozgatni; igaz: a hülyeség hegyeit." - André Gide, Nobel díjas francia író. "

agár gi ez a gide, amikor ezt mondta, nagyon le lehetett ittasodva, mer hasonlatosnak találta magát Istenhez, és rádöbbent hogy van még egy közös jellemző. Az Ú sem fejezte be a nagy művet, ergo, ő is csak abbafejezve van, de nem be, azaz félkész, jobban mondva félész hogy ne mondjam kérész.
A befejezetlenség felismerése azért mégiscsak tudás, ám a befejezés képessége kizárólag Istené, valamint a szakácsé, amikor szól: kész az ebéd.
naszóval ott tartottam, hogy az abszolút hit nem hogy hegyeket képes megmozgatni, hanem a Világegyetemet is. az első lépéseket meg is tettük, már elkezdtünk teleszemetelni, mert azt hisszük, a mienk,és jogunk van telepakolni a lomjainkkal. a Galaxis, mint az emberiség hátsó udvara. Szép. ez nem hülyeség. hatékonyság költséghatékonyság. köccségoptimalizálás. azűr ingyé van.

jesszusom, valamit akartam mondani... de hogy ... jaaaaa! Az a kitétel, miszerint a "hülyeség hegyeit", no, asz szennyenyszedett hamisság. haladéktalanul vonnya vissza a kő alól is. alá. Azért mert nem kapott elég tiltott sunát és piát, és még egy rohadt bürgebékamenet sem adatott meg neki, ahol az egyetlen és helyes megvilágításba került volna előtte az álomrend, a szent abszolútum, - még nem elégséges indok arra, hogy egyoldalú (Szűz)anyakomplexusát túlzó marhaságok szélbeszórásával kompenzálja... kombinálja... kombiné... kombínó... hol is tartottam? Sajnos tényleg akad némely példa, ami alátámasztani látszik hevenyészve hányt szigorkáit, mindazonáltal aszonták az eklézsiában: marattak vona katolikusok, de legalább zazrivecek, de az Úr bosszúja utolérte, hívságos díj ide vagy oda, éppen úgy félbe van maradva, amire annyira rá van ragadva. Hiába, Ő nem ver bottal, ha nagyon cinikus akkor több észt ad, amit az ember elviselni, és hordani képes. hehe. mondá a klérusba bújt ördög. de mit is akartam mondani? talán nem is fontos. Ugyan mi lehet fontosabb a hitnél? a hitben rejlik az ember isteni ereje.

ja. valakid szidnom kéne, de elfelejtettem a főokot... csak valami népseggség rémlik... vagy népfelség? demokrácia lenne tán? ehhh legyen víz, villany, választókerület és kukásautó... a többi részletkérdés vagy 8 rózafűzér
@jaegtoer:
szegény hegyek...már őket is? nem elég a soxar...é pour sí muove ...etiam mauris

brühüyyy
@jaegtoer: amelyik istennek imádatra, feltétlen engedelmességre van szüksége, az nem lehet tökéletes, az viszont felvetheti némelyekben mindenhatóságának megkérdőjelezését... hitre szükség van, ám az nem egyenlő a vakhittel, szerintem...
@dr. jenőke (jenőke):

"Mondjon valaki valami jelentős eseményt, vagy találjon valaki egy értelmes gondolatot az államvallás kialakulásától Giordano Bruno tűzre tételéig."

ez így nem offé. Ha Saint Stefit becsüjjük azé, mert Európához kötötte az ország szekerét- és tette ezt éppen a vallás és egyház segedelmével, akkor felmerül a kérdés hibázott-é, vagy népszavazást kellett vón tartani?

amúgy meg hiába hányjuk vetjük magunkat sosem tekintették európa részének Magyarországot, mindig is csak egy tárgyalási tényező besorolás volt ami jutott.

ez persze nem jelenti azt, hogy milyen durva jó lenne a kies sztyeppéken nyírfakéreggel keverni a lisztet és borcsot szürcsölni, csak mind keletet, mind nyugatot a helyén kell kezelni kivonva:) belőle amerikát, amely se nem kelet, se nem nyugat, hanem attól függ honnan nézzük, vagy ott éppen honnan remélnek hasznot. szar az egész.
@dr. jenőke (jenőke):

Jól összeszedted:)))
Azt gondolom, a humanizmus kezdete óta sem felejtődtek el a keresztény gyökerek, hisz abból ered. Azt most ne firtassuk, hogy a megkérdőjelezés vagy a tagadás volt-e jelentősebb.
Egész kultúránk a humanizmus eredményeire épül.
A középkor óta a kereszténységnek nincs szerepe a fejlődésben. Más a szerepe.
(Itt most nem vágynék példákra a pápai mecenatúrát illetően, vagy a valláserkölcsről tartott kiselőadásra. Ez nem neked szól Jenőke:))

Ma - a XXI. században - keresztény gyökerekről, mint kiindulási, tájékozódási, mi több visszatérési pontról regélni,meglehetősen anakronisztikus.
@Sir Bates dö Hól:

"amelyik istennek imádatra, feltétlen engedelmességre van szüksége,"

ez feltételezés. azt lehet ő maga sem tudja, de valószínű hogy nincs szüksége ilyesmire. mireánk sem. amit te sejtetsz, az az egyház, az pedig üzlet. a lélekkufár kifejezés nem véletlenül született meg.
Nem nyitok rajta vitát, de mindent összevetve jó szolgálatot tett a 15. századig.

arról most nem akarok értekezni hogy a felvilágosult polgárság a demokrácia letéteményese miközben fölhorgadva kérte számon az Istenen az alácvetettséget miként húzott hasznot a rabszolgatartó társadalom update-jével...

tehát ha nyugatról beszélünk, szűkítsük azt le a kontinentális Európára, azon belül is a jogelmélet fejlődésre.

az csak úgy az imádott isten és az imádott nyugat hamis képzete kapcsán jutott eszembe...
@Orica Középföldi:

"Itt most nem vágynék példákra a pápai mecenatúrát illetően, vagy a valláserkölcsről tartott kiselőadásra. "

pedig már a körmöm hegyén volt az érdeklődés!:D
@jaegtoer: mátyás alatt senkinek sem volt kérdés, hogy mo hova tartozik... a leginkább reneszansz/humanista udvar volt azidő tájt... s példamutató volt államszervezete is...
@rodeo36:

"..é pour sí muove ...etiam mauris"

nekem aztán mondhatod, írhatod, kottázhatod,

nekem ez annyi mint: én pourolom sivesen a muoffot, eta előtt még maudot is...
@jaegtoer:

Szórakoztató vagy:)))

Most nincs időm vitába bonyolódni, meg nagyon off is.
Annyit megjegyeznék, hogy István nagyszerű cselekedetét én apja számlájára írom, aki felismerte (vaj'h honnan, miért) ennek szükségességét, és mindent megtett, hogy erre felkészítse a gyerekét.
Igaz, őt nem gátolta egy korai rózsa:)
@jaegtoer:
gyengébbeknek:

"és mégis mozog...a szar is"

a hitről -röviden- mikor valakinek nincs elegendő önismerete és baátorsága annak elfogadásához amit eme ismeretek szolgáltatnak az készít magának -agyagból- istent és aszongya nekijje, hogy "légy" igenám, de mint tuggyuk máshonnan -brit tudósok kikisérletezték- a légy sem tud repülni meg a dongó sem mert az nem lenne adequate a tudósok számításaihoz, sem a légy sem a dongó nem tud erről és berepűl a laborba és leszarja a tanúlmányt

na ez a valóság egy szelete amit egy A Te (P) Ista gondol(kodás) közben legondolkodta magát

brühüyyy

you know I have that moron thing: thinking
by Joe Carlin freelance
@Sir Bates dö Hól:

Má megen a rossz példa. Mátyás román vót, ki is nyirtuk, útyhoty asz nem hivatkoszási alap. lápjegyzet. megmutattuk. különben is olyan haccsereggel és adókkal lehetett humanistáskodni. rá is szabott. (utána mi vót? a Mohács-renecánc... vagy renonc(?)

még a felét se vetette ki az a gyurcsányi vagy ki, oszt mekkora gágogás vót, persze nem is vót fekete serege, csak fekete segge. ne szépíccsem má meg én se a munkásságomat:)
Ez jó kompromisszumnak tűnik szerintem: A krím megy a borscsba - úgysem volt ukrán soha csak mesterségesen lett ajándékba adva - Putyin büszkén düllesztheti azt az izmos mellét, mert jól megmutatta, és talán marad esély egyben tartani a szárazföldi Ukrajnát- bár ez még azért elég necces.
@Orica Középföldi: az universitas fogalmát azért mégis csak jézus terjesztette el...
@jaegtoer:

"mindent összevetve jó szolgálatot tett a 15. századig."

Én azért el szoktam játszani a gondolattal, mi lett volna, ha Constantinus nem álmodik:))
@jaegtoer:
ja>..és részlegesen a forrás: Galileo Galilei miután aláírta az inqusitio-nak azt a documentumot melyben deklarálták közösen, hogy a Föld áll és a Nap kering körülötte az összes többi égitesttel egyetemben...sőt a Zuniver Zum is

brühüyyy

ilyen dokumentumok kilószámra születnek manapság lásd rétvári bence hölgyeményt aki amint a legszebb faszra vágyik mint Samuel Beckett leírja a Godot-ra várva című époszában vágyai csimborrasszójaként elképzeli a legnagyobb isten legnagyobb faszát és...mint Salomé a Jónás próféta levágott fejével
@Orica Középföldi: "Azt most ne firtassuk, hogy a megkérdőjelezés vagy a tagadás volt-e jelentősebb."

Halavány emlékeim szerint a reformáció korától kezdve a fizikusok mind Isten létezésének természettudományos bizonyításával foglalkoztak, és eközben bukkantak rá mindenféle apróságokra, mint a tömegvonzás, a mikroszkóp, meg ilyenek. Tehát a premissza Isten létezése volt, nem a tagadása.
@Orica Középföldi:

"Most nincs időm vitába bonyolódni, meg nagyon off is."

énse, csak mostanság belém fészkelte magát valami patás feketeség oszt sugdos feszt a fülembe, csak lábjegyzetnek szántam. hogy én offolok asz már menetrend.

de hogy te offolnál? ne is zavartasd magad, egyemberként patásan vagy anélkül vagy együttesen is mekkvédünk.

Véleményem az, ha valaki a pápai mevócenatúrára való hivatkozással próbálna érvelni az én válaszom az, hogy azok a pápák stadionjai. olyan érvelés, mint a verselemzés.

-...Óh, milyen szép gondolat, ahogy...
-Gondolta a fene, de most, ahogy mondjaaaa?

amúgy úgy van, ahogy mondod. Árpád és Sarolta, vagy zsarolta?... szörnyű ez itt bent, egyre jobb, én meg egyre gyengébb... háromra megláttyuk.
@Habakuk999: "A krím megy a borscsba - úgysem volt ukrán soha csak mesterségesen lett ajándékba adva"

Hóhahó!!! Te nem vagy képes megkülönböztetni az orosz borscsot az ukrántól??? Milyen gourmet vagy te???
@jaegtoer:
Úgy szokták mondani, hogy nem így vetődik fel a kérdés. És ez ebben a formában nem helyes, mert a vízi-hulla szokása a felvetődés.
A kérdés vagy van, vagy nincs.

István, a király esete különleges. A messziről (éppen Kijevből) jött ember (Árpád) leszármazottjának volt választási lehetősége: Bizánc és Róma.
(Voltak, akik a zsidó vallást választották, azokat - akkor - Bizánc is, Róma is békén hagyta)
Ugyan Porfűrogennétosz bácsihoz is voltak kapcsolatok, de egy szilveszter jobb bulinak látszott (kaja, pia, korona - de nem svéd).
Az osztrák szomszéd is, ugye? No, meg az csúf hatalom öröklésének rendje...

Utólag jó döntésnek látszik, csak geotermikus energia hasznosítás ürügyén ne húzzák ki a dugót, mert akkor a Kárpát medence fürdőkáddá válik, és azért annyira nem vagyunk ürgék.

(Itt a legvékonyabb a földréteg.)
@Sir Bates dö Hól: Ez annak a "mértékadó" TV-nek az írása, ahonnan szintén mondott fel már riporter? :)

Amber Lyon, a CNN korábbi riportere felfedte: a hírcsatornánál végzett munkája során több alkalommal kapott utasítást valótlan "hírek" közlésére és egyes, az amerikai kormányzatnak nem kedvező események elhallgatására. A több díjjal is kitüntetett riporter szerint a kormány célja a közhangulat olyanná alakítása, mely lehetővé tesz egy Irán és Szíria elleni agressziót.

www.liveleak.com/view?i=6f8_1364689575
@jaegtoer:
a "mevocenatúra" mi lehet fogalmam sincs, mint ahogy arról sem, hogy került oda. kia f..z üti itt még a billentyűket?
@Habakuk999: mutass már rá, hogy az új szimferopoli parlament mitől legitimebb mint a kijevi?... azt ne feledjük el, hogy oroszok osztogattak állampolgárságot mindenkinek az exszovjet területen, ennek következménye lehet, hogy a baltiak gyorsan változtatnak a kettős állampolgársághoz való hozzáállásukon... elfogadva a krími népszavazást csecsenföld és dagesztán is szavazhat?... teoretikus kérdések sub kavics "kettős nyugati mérce" óbégatására:)
@jaegtoer:
a magyar móccer: vihar után kifeszítjük az ernyőt

Szent László királyunk ugye, mihelyst a tatárok elmentek kánozni azonnal kiépítette a véderőt...a Kálmán is előbb odapörköltek majd utána: boszorkányok pedig nem vannak...majd Dobó István Egere mire a törökök elvonúltak már kész is volt...azután lett Osztrák császárság magyar tartomány néven teljes izé és 1848 március ídusán nem sikerült de később letették és akkor ki VILÁGOS -odott...majd lett izgága a sok bolond liba és milliók egyért közben trianonnál letarolták és már csak 1956 meg 1968 hiányzik abból lett

1989 és ott ácsingózott hogy márpediglen én gyüvök lopni...mert ez mi lényegem

és ellopta

brühüyyy

taps
@rodeo36:

nem nagyon erősíti mondanivalód hitelességét, amikor Isten nevét ordenáré szövegkörnyezetbe helyezed. mindazonáltal mégsem róhatlak meg érte, vagy vethetem szemedre, vagy a billentyűket kezező kezedre, hiszen ezt olykor (ennél sűrűbben, de hát az illem) magam is elkövetem, és nem ezen a gyengéd szűzlányokba illő fokozaton.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: faszkalap, már linkelted ezt... hogy függ a kettő össze?... tettem én sorvezetőt a linkem mellé, hogy mit kell annak tartalmáról gondolni?... én ezt rábízom mindenkire, mert individumnak tartom őket... nektek a kiindulási alapotok a nyáj...
oops:
micsoda sebesség...

A Krím csatlakozott Oroszországhoz
A félsziget parlamentje nem várta meg a népszavazást. Janukovics állítólag infarktust kapott.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F02%2F28%2Fblokad_ala_vettek_a_krimi_reptereket%2F
@jaegtoer:
maecenatura Maecenas roman patricius

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

elfogadom a felvetődés gondolatát. mindazonáltal ne felejtsük el szívcsakrát, és az tesla-cellát.

azt azonban nem, hogyha hozok egy példát a vallás, vagy egyház "jótéteményére" akkor az azér nem ér, mer les volt. hát nem. kettő az egyben szabadrúgás, tizeneggyes- piros ulti.
@jaegtoer:
én a valóság rideg kimondásának híve vagyok (látod egy hívő)

azaz akinek nem teccik ne olvassa

brühüyyy
@jaegtoer: no no :D

Bizonyították, hogy károsak a trollok
Amerikai kutatók szerint az anyázó kommentek negatívan befolyásolják, mit gondolunk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2014%2F03%2F06%2Fbizonyitottak_hogy_karosak_a_trollok%2F
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver:

A tudományok területén valószínűleg ez volt a jellemzőbb.
A művészetek területén kevésbé.
Da Vinci és Machiavelli pedig abszolút szabadgondolkodó volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ma 2014 március 6 van a cikk meg 2014 február 28...ha annyit kellene futnod amennyit a Föld azóta akkor szép karcsú lennl vagy???

brühüyyy

a helyzet nem ez...már van jog
@Orica Középföldi: nem csak szabad gondolkodó, de nem is vaskalaposan éltek ;)
@rodeo36: tévedés, a jog alapját az ukrán alaptv és a nemzetközi jog szabályozza. nem véletlen, hogy Putyin is máshogy szerette volna az egészet levezényelni. Mióta lettél te a félinformációk győzhetetlen bajnoka? Szerinted ha veszprém megye népszavazáson csatlakozna németországhoz a sváb lakosság érdekeire hivatkozva, akkor az oké lenne jogilag? Ne jobbikosodj már, papa!
@rodeo36: cikk folyam, akkor indult:

Akár pár nap alatt Oroszország része lehet Krím Hava Nikita
márc. 6. 14:14

Orosz kormánypárti politikusok támogatták csütörtökön a krími törvényhozásnak az Ukrajnához tartozó terület Oroszországhoz csatlakozásáról hozott elvi döntését. Anatolij Liszkov, a felsőház alkotmányügyi és jogi bizottságának kormánypárti tagja szerint csupán néhány nap szükséges ahhoz, hogy a Szövetségi Tanácsban végbemenjen az eljárás, és a Krími Autonóm Köztársaság Oroszország részévé váljon. Az orosz politikusok a krími népszavazás után tárgyalhatnak Krím Oroszországhoz való csatlakozásáról.(MTI)
@jaegtoer:
Magas les esetén a focista a fellegekben száll.
@Sir Bates dö Hól:
betenni őket a legitimációs váltóba és fáklyával a kézben futtatni
amelyik előbb ér oda az ...és itt mindenki azt helyettesít be amit akar

egyébként a győztesek írják a történelmet valamint az erősebb kutya (plána ha közelebb is van) baszik

most meg van...b...va

brühüyyy

de még nem élveztek el
@Sir Bates dö Hól: Jól mondod. Szerintem minden haderő kezdje meg a hazaköltözést.
Az Egyesült Államoknak a világ 150 országában van kisebb-nagyobb katonai alakulata.
A költözést meg is kezdheti mondjuk a 40.000 amerikai katona Németországból, aztán jöhetnek a többiek, hogy csak a jelentősebb helyeket említsem. Kuwait, Bahrein, Japán, Kirgizisztán, Olaszország, Anglia, Törökország, Guam, Cuba (Gitmo) stb.
Ha valaki akkor ők igazán tudnának jó példával járni a csúnya ruszkik előtt. :)

A másik a tervezett ukrán NATO tagság. Jól emlékszem a kubai válságra?

1. Az USA kivándorolt Kubaiakból sereget szervezett, majd megtámadta vele Kubát.(Disznó öböl)
2. Amikor az Oroszok rakétabázist akartak Kubában építeni, teljes blokád alá vonták Kubát.
Így reagált az USA, amikor az oroszok akartak a szomszédjukba költözni. Ehhez képest a Putyini reakció csak egy szolid piszkálódás ha jól látom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Örülni fog ennek minden volt szu tagállam, meg a kínaiak is. Lesz tüzijáték, dínomdánom, hiszen mától bárķol megjelenhet putyin serege, ahol lakik orosz.
@miva?: baszod, micsoda ötletet adtál :D
Be is adom a csatlakozási kérelmemet a Bajorokhoz, a családi parlament 100%-osan mellettem van -próbálnának ne :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a teljes nyugati sajttermékek és hírharangok már félre vannak verve ma reggel 5 órától ET azaz nálatok 1100től zeng a derót csak úgy szikrádzik

brühüyyy

de a krimi ukrán parlamentről sírnak, hogy hozta a döntést...egybesűlnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak most nincs hidegháború. Szted ugyanaz a világpolitikai helyzet, mint 68-ban? Gratulálok. Szvatopluknak adjuk vissza a Kárpát medencét izibe
@rodeo36: nem tudnak, mint azt írtam volt mán :D
Demencia?
@rodeo36: te figyi, ne kostolgass :D
van más amiben le tudnál alázni tudásilag, akkó meg ne eme kicsinységgel vegzáljámán
@dr. jenőke (jenőke): Mondhatok egy gonoszat?
Szerintem Európának pont a sok keresztény gyökér (lsd rétvári, orbán, kötleskövér, semjén stb) a baja. Szóval gyökerek bőven vannak, és nem fejlődnek valóban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hamid Karzaj afgan elnök az amerikai csapatok azonnali kivonását sürgeti...a kongresszusban kihívták a tűzoltókat, hogy a nagy szivattyúval a könnyeket kiszívják mert csak úszva

brühüyyy
12 év és sok ezer ami halott a veteránok fizetését tegnap befagyasztotta a szenátus hazafiúi alapon mert aki már otthon van annak lófasz a seggébe és éljen foodstamp-en

brühüyyy

van ám demo krácia
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kóstolgatnak téged a kóbor ebek

nem eszem mócsingot

brühüyyy

mifáj? csak nem? beesik?
@jaegtoer:

" kia f..z üti itt még a billentyűket?"

Hát az, aki a füledbe sugdos:)))
@rodeo36: gyűjjenek ide itt 100%-ig az van, meg is lehet kérdezni néhány rokit és nyuggert
@miva?:
demencia trémens

de tudnak...és az a...brühüyyy @nemva
@rodeo36: na ugye, van más csócsálni való :D
nem kellek, csont, mócsing valék, nem úgy mint Vezényló és Lőrince, sokdesznós gázvadász és terelgető.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez a rohadék áthallás bennem is motoszkált:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
én nem eszem sem rokit sem nyuggert sem nyersen sem főve

az a te tálad...

brühüyyy

úgy tűnik te jobban tudod én mit láttam 3 óra 22 perccel ezelőtt a tevében ABC/CBS/CBC
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az mind a tied én sohasem adtam voksot ezekre sem

brühüyyy

a ti kedves vezetőitek ők és tőletek lopnak
@miva?: nagyon meglepődtem azon a poszton... így is lehet a fideszre szavazni...
@miva?: Hát pont azért mert nincs hidegháború. Mijafaszt keres még mindig 40 ezer amcsi katona ideiglenesen Németországban? ;)
@rodeo36: enyém kb. annyira, mint neked ;)
az a sok nagybetű ammeg mi? Nem tudok én ilyeneket hova tenni, én csak a kisbetűket ismerem, meg amott fent néhány dógot :P
A NATO megszakította a tárgyalásokat Oroszországgal
Orosz csapatok szállták meg a Krímet Percről percre
2014. február 28., péntek 00:00
Keresés
RSS
FONTOSABB RéSZLETEK

A NATO több ponton felfüggeszti együttműködését Oroszországgal.
Az ENSZ küldöttje elhagyta a Krímet, miután oroszbarát fegyveresekbe futott, akik beszorították egy kávézóba.
Az EBESZ megfigyelői nem jutottak még be a Krímre, két magyar is lesz köztük. Az USA, Nagy-Britannia és Ukrajna megállapodott további nemzetközi megfigyelők küldéséről is.
Egy orosz tévé szerint a kijevi orvlövészeket a tüntetők bérelték fel, erre utal egy lehallgatott telefonbeszélgetés, de az észt külügyminiszter szerint csak pletykákról beszélt
Az EU 11 milliárd eurót ad két év alatt Ukrajnának, ha megállapodnak az IMF-fel.
Amerikai hadihajó érkezhet a következő napokban a Fekete-tengerre.
Találkozott egymással az amerikai és az orosz külügyminiszter. Láttak előrelépést, de még kemény tárgyalások jönnek a következő napokban.

TÉRKÉP
Következő oldal »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 26
Jacenyuk: Krím döntése jogellenes Hava Nikita
márc. 6. 15:16

Ukrajna ragaszkodik függetlenségéhez és szuverenitásához, ugyanakkor békés eszközökkel kívánja megoldani a jelenlegi válságot – mondta Arszenyij Jacenyuk ukrán kormányfő Brüsszelben tartott sajtótájékoztatóján, miután megbeszélést folytatott az EU-országok vezetőivel. Jacenyuk szerint jogellenes a krími törvényhozás elvi döntését a Krím félsziget Oroszországhoz való csatlakozásáról, és laz erről kiírt népszavazásnak sincs jogi alapja. Az ukrán miniszterelnök szerint a mostani politikai, gazdasági és katonai válság nem csupán Ukrajnát, hanem egész Európát érinti. (MTI)
A Krím állami vagyont államosít Eurológus
márc. 6. 15:13

Minden ukrán állami vagyont saját irányítása alá von a krími vezetés – közölte az Ukrajnától elszakadását bejelentő félsziget kormányának helyettes vezetője. Rusztam Tyemirgalijev szerint a krími államosítás gyárakat, földeket is érint. Nem vonatkozik azonban semmilyen magántulajdonra, ezek esetében azonban szintén sok papírmunka vár, hogy az orosz törvényeknek megfelelően jegyezzék be őket – írta az Rbc.ru.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver:

ne jajgasson kegyed, mer nincsen rá oka. szoktam sokkal rosszabbat sokkal hosszabban és sokkal off-abban írni. és még rím sem volt benne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na idefigyelj, te hulladék!... ha valamit le akarsz írni, akkor írd le, de ne nekem címezve, mert buszra nem várnèk olyan formával, mint te, pedig nagyon alacsonyra tettem a mércét, de mindennek van határa...
hüle béna, csak a fele kellett volna, ehh, mára elég belőlem asszem :D
@Orica Középföldi: na ugye? És még valaki aggódik, hogy a keresztény gyökerek kihaltak....:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
találgass...hátha sikerül

teve csatornák amikbűl folyik a hír a nagy pocsoly nyugati partjától befelé ahol ...
brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: cicabogár, ezek nem keresztények:-)... azért, mert szolgalelkűek, még nem keresztények:-)
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: csak a vodkákat tudom megkülönbeztetni:(

van egy lembergi kóser vodka, na nekem az az etalon, pedig nem nagyon kedveltem soha a vodkaitalt, ha meg is kellett inni néha egy-két üveggel esetenként tósztokat mondogatva piros fejjel az orosz-magyar barátságra néha ukrán magyarra
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a Tyemirgaljev az a Krim ukrán parlamentjének és a minisztertanácsának engedelmeskedik

csak a tréfa kedvéért ez kimaradt a hírből

azaz ukránok akarnak leválni ukrajnáról és tartozni az oroszokhoz

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem, én téged kedvellek... s nem az eszed miatt;-)
@Sir Bates dö Hól: szerintem egyik se legitim, - ezzel nem árulok el nagy titkot neked:) -

megoldáson gondolkodom, s ezt látom jó kompromisszumnak, donyecket is sajnálnám az oroszoknak odaadni, nem még egész Ukrajnát, a 12%-nyi tatár a háborús veszteség - csak, hogy az istenfélő angyalunk kellőképpen szörnyülködhessen a nyugat embertelen hatalommániákusságán - ez az a forgatókönyv, amelyben mindenki úgy szállhat ki a buliból, hogy elmondhatja győzött.

igazságnak, jognak ehhez túl sok köze nincs, ez sima bolt,
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

a számból vette ki a gyökereket kedves Alfonsine, éppen ki akartam ereszteni, de más irányú gyökérségem késleltetett benne, így csak a kényelmes bólogatás maradt, kézcsókkal egybefűzve, persze ha valami szőrös macsó teccik lenni, akkor fujj, de szerintem nem, ha nem csal az emlékezetem. de már elvagyok bizonytalanodva, mert a nemek szerepének keveredése és modern kori elnevezése végérvényesen összezavart, mert asztat képtelen vagyok felfogni, hogy egy kis szaros angyali mosollyal szól az egyik fütykösöshöz: -Anya! esz hoty jött ide nem ugrik be, de ma meg van szelesedve a billentyűzetem. csak nyomja mint egy hűűjjjeee. krisztihand, hogy kibújjak a földből és gyökeresen megmutassam visszataszítóan vonzó orcámat.
@Habakuk999:

ájjunk meg. ha az ukránok akarnak tökönrendelkezni tegyék. csak akkor önrendelkeznek az oroszok is. 12 millió ukrajnai orosz az éppen 12 millió önrendelkező ukrajnai orosz. oszt arrul senki nem tehet, hogy tanultak trianonból. ukrán is, orosz is
@Sir Bates dö Hól: számomra egy fontos, fogas kérdés van, hogy hogyan gyűrik le az angolszászok a budapesti szerződést - ugye, ketten garantálták Ukrajna területi egységét az atomleszerelésért cserébe, ez most annyira nem látszik megoldhatónak
@Habakuk999:

az végre lett hajtva.

ez egy gyökeresen másik helyzet.
@Habakuk999:

az angolszászok garantáltak egy olyan valamit, ami nem került nekik semmibe, a számlát az ukránok és az oroszok fizetik még most is közösen.
@Orica Középföldi: István se vót hülye, szerintem Orseolo Péter zseniális ötlet volt, csak a sok tizenegyedik századi angyal elzavarta a francba.

Egy velencei-magyar stabil állam valódi nagyhatalom lett volna.

De nem tanulunk, egy évezred alatt nem tanultuk meg, hogy hol a helyünk.

Mégpedig a kishitűség miatt, ami pl árad angyalból, a félelem, hogy kevés a művelt nyugathoz, ezért aztán törleszkedik a lenézett kelethez, hátha ott ő lesz a kiskirály.
pedig ez hülyeség, az árulókat sehol sem nézik kutyába sem.
LMP-ről:

"Ma tárgyalja a Nemzetbiztonsági bizottság az őszödi kérdést. Bementem, hogy megtudjam, hogy Orbánnak és a fideszes vezetőknek milyen konkrét szerepük volt a Szabadság téri TV székház ostromában, és Budapest 2006-os feldúlásában. Nem vagyok a bizottság tagja, így hozzájárulást kértem, hogy bent lehessek. A Fidesz és az ____LMP nem támogatta._______Nyilván takargatnivalójuk van. No problem! Akkor majd legkésőbb április 6. után megtudjuk. Mert nem hagyom annyiban, az biztos!:-)"
(Vadai Ágnes)

Ennyit Schifferbandikáról ...
@jaegtoer: az oroszok mit fizetnek? megkapták az atomjukat, most megkapják a sóvárgott Krímet, szállíthatják a rezsicsökkentett gázukat, mi kéne még?
@Habakuk999: zuhan az orosz tőzsde, esik a rubel, biztos a háttérhatalmak vonják ki a lét onnan... azt nem értem, hogy mi a p@csért nem tudnak a nem transzatlantiak soha zárolni háttérhatalmi bankszámlákat?... nem is értem, miért tartják az orosz/ukrán oligarchák/állami vezetők máshol a pénzüket?... egy rohadt háttérhatalmi helyen:-)))
@Sir Bates dö Hól: elég sok pénzt utalgattam orosz áruért, volt olyan - kb minden ötvenedik - utalás is, amelyiket Oroszországba kellett küldeni, általában a büdösmocskos transzatlanti bankok fiókjaiba kellett a lé
@Evezős: Schiffer mindig is ilyen volt. Ha választania kellene Orbán és a baloldal között, lehet, hogy nem a baloldalt választaná.
@Habakuk999: azért az jelzi a bizalmat, hogy hol tartod a pénzed... putyinnak rendeletet kellett alkotni az oroszok pénzkiutalása ellen/szabályozására... csak mert gazdasági nagyhatalom:-)
@Orica Középföldi:

"_Én azért el szoktam játszani a gondolattal, mi lett volna, ha Constantinus nem álmodik:))_"

Mert nagyot álmodni! másnak meg csak a fal jut:D
Nálam eddig ez a csúcs a héten.

"
Akkor most kik vannak Krímben?Csonka Annamárc. 4. 12:03

Bemehetsz egy boltba, és vehetsz magadnak orosz katonai egyenruhát. A krími bázisokat elfoglaló katonák nem oroszok voltak, hanem a helyi önvédelmi erők tagjai, hiába volt rajtuk orosz egyenruha

- jelentette ki Putyin."

:-)))
@Evezős: Én pár hete megfogadtam, hogy április 7-ig nem szólok belpolitikai kérdéshez. Mert felesleges szájkaratéznom ismeretlenekkel. Plusz nem szívesen mondanék olyat, hogy ez a választás nem lesz meg, és Orbán lesz még négy évig. Így nem is teszem meg. De április 7. után beindulok, és igen személyes kedvencemet :) sem fogom kímélni.
@Sir Bates dö Hól: Miért, Piszkos Fred is talált egy cirkálót, angyal polgármester haverja is bunkósisak alatt hordja narancsos napszemüvegét, pont szegény krímiek nem találhatnak maskarát és csúzlit maguknak?
@Habakuk999: Csodálkozhatott másnap a titkárnő, hogy miért kókadnak a kókuszpálmák a sarokban, a tárgyalás utáni napon... valszeg jobb szeretik a daiquirit, mint a vodkát.

Nem vicc, egy protokollról szóló könyvben olvastam tanácsokat arról, hogy hogyan lehet bírni az iramot az oroszokkal. Mi minden helyre lehet titokban önteni a vodkát, és ilyenek.
@V-PORT: Ehhez képest most az LMP-sek nagyon nyomulnak, hogy megszerezzék a paksi iratokat. Széll Bernadett tegnap Némethnéből passzírozott ki információkat, és szétperelik a minisztériumot információvisszatartás miatt. A paksi témára nagyon beindultak.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: A Pm is beindult rá. Azért egy nyíltan zöldnek kikiáltott párttól ez elvárható.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: nem nagyon bírom az italt, nem is nagyon szeretem, de Szibériában simán megiszom egy litert egy este, és különösebben nincs is bajom, legfeljebb gördülékenyebben beszélem a nyelvet.

rengeteg zakuszkájuk van, sok sok hal, kaviár stb, nyomni kell befelé minden sto gramm vodku után.:)
és tessék mondani, a péter, az az oszkó, az a vizernél keresgél még?
@Habakuk999: és vajon mennyien értik ezt meg, az új politikai-gazdasági maffia megszületett, nincs tovább, pénz hatalom, hatalom pénz. Aki most a tűz közelében van, az még gazdagabb lesz, és még nagyobb hatalomra tesz szert. Mára még a külföldi tulajdonos kontrollja is megszűnt. Mára csak a narancsmaffia kezében fut össze minden, ők lettek mindennek az urai.

melléklet, talán talán:

Németh Szilárd rezsitábornok bedobta az ezres számot. Bár ne tette volna

444.hu/2014/03/06/nemeth-szilard-rezsitabornok-bedobta-az-ezres-szamot-bar-ne-tette-volna/
Egy dolgot nem értek.
Igen, nem jó a jelenlegi rendszer (finánc- és spekulatív tőke dominálta gazdaság, usa dominanciája, eu struktúrája, a javak elosztása, stb.), de ahelyett, hogy mindezek megreformálásának érdekében emelné fel mindenki a szavát, egyesek retrográd irányba akarnak elmozdulni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és innentől kell roppant észnél lenni, mert egészen mostanáig nem volt meg az újdonsült magyar despotizmus gazdasági alapja.
Most látjuk a serény alapozását, térkövesítését.

s angyal kiváló pédájában látjuk a személyi feltételeinek meglétét is.
@Habakuk999:

"az oroszok mit fizetnek? megkapták az atomjukat, most megkapják a sóvárgott Krímet, szállíthatják a rezsicsökkentett gázukat, mi kéne még? "

az ukránok most az üllő kalapács közötti -több, mint- kellemetlenül kínos helyzetükkel, az oroszok a birodalom lebontásával fizetnek, a számlavezetés pedig cipruson, és hason szigeteken történik kihelyezett fiókokban.

[[csak úgy elmélázok, kezem a bili mellett...
ha az elnök orosz/ukrán érdekeket érvényesítve 'piacszabályozna' nem européer, ha piackonform, akkor szétlopják az országot, ha alkalmazkodik a helyzethez akkor korrupt és autóritterberger.]]

egyre több kiegészítő információ jelenik meg mind "nyugaton" mind "keleten" ami eléggé árnyalja az első vágóképet, ami olyan Hófehérkés. most jönnek elő a törpék is, a királyfi még várat magára.

Tegnap Sir, is Jenőke is linkeltek egy.két érdekeset. elgondolkoztató volt.
a felmerült ellentmondásokat, problémákat nem célszerű összekötni, sőt külön kell választani.
1. Nem akarunk orosz érdekszférába kerülni, mert nekünk az Unió jobban konveniál.

2. ukrán-ukrán konfliktus erős orosz fűszerezéssel

3. ukrán-orosz konfliktus eszkalálódása USA segédlettel

van még több is.
nekem ez túl szövevényes, és/de megértem az oroszokat, hogy a névlegesen átengedett Krímet, a környező 12 milliós orosz népességgel, nem hagynák ki-, elszakadni a fennhatóságuk alól. Pedig a mestervágás az lenne, hogy hagyják most Ukrajnát az unióhoz csatlakozni. Pénzelje az unió a becsődölt Ukrajnát. a csatlakozás és a csődhelyzet megszűnése után ráébred a 12 millió orosz, hogy "Krímmel együtt önállóságot akar és 'önrendelkezni' és ami csak a csövön ki- és belefér...
Addig/közben alatt az oroszok kidolgozzák és megvalósítják, hogy az ebül szerzett jószágokra (külföldre menekített zsetonra) hogyan tegyék rá a kezüket.

Mindezek után udvariasan érdeklődnek, Brüsszelben, Hágában, New York-ban hogy 12 millió orosz önrendelkezése érdekében mit kíván tenni az unió, az ENSZ valamint a Jóisten. belátható időn belül. ]]
@Sir Bates dö Hól: írtam följebb, ez pusztán kishitűség, félelem a szabadságtól, a versenytől. A langyos megbízható akol, a kolomp hívó szavára vágyakozás.
@jaegtoer:

ez esetben u.i. máris emberjogi aktivista mezben szerepelhetnek és ők a pozitív hős. ugye.
@Habakuk999: pontosan, erre indult rá a rozsika féle agymosás is a közoktatásban, szépen összeáll a kép, és épül a putyinisztikus rendszer ezerrel.
@jaegtoer: nem nagyon értelek. Ukrajna elkezdte a csatlakozási tárgyalásokat Európával, Putyin megvette az ukrán vezetést pár milliárd dollárért.
Mi - az EU - ráigértünk, megvárva, hogy mit is reagálnak a placcon élő kollégák.

Putyintól ezt azért nem nagyon láttuk, egy terített asztalnál eldöntötték, hogy neki kell Ukrajna.

Ez az egész vetélkedés egy stratégiai fontosságú placcért, s mi benne vagyunk a sűrűjében.
Tőlem nyugodtan emlegetheted a tizenkétmilla orosz érzéseit, csak akkor bennem is fölmerül, a Putyin-Janukovics féle bolt miért nem foglalkozott a negyvenegynéhánymilla ukrán érzéseivel?

De ennek nincs értelme.

Ukrajna stratégiailag fontos terület, s a mi érdekünk, hogy hozzánk tartozzon. Részemről ennyi.

Ja még annyi, hogy nem ér meg azért annyit, hogy vér csurogjon érte.
@jaegtoer: Jég, én a magam részéről tökéletesen megértem az oroszok érzelmi hozzáállását az ügyhöz (főleg, ha figyelembe veszem, hogy az orosz hírekből tájékozódnak, s valóban senki nem mondhatja azt, hogy a svoboda akárcsak a legkisebb mértékben is elfogadható), megértem putyin reakcióját is, de annak okát elfelejtik sokszor: egy minden tekintetben a g7 közé saját jogán predesztinált állam egy fejlődő világbeli ország gazdasági teljesítményével rendelkezik (ezt navalnij szépen megfogalmazta az utolsó szó jogán), s félfeudális viszonyainak fenntartása miatt (mely putyin, s a többi hatalmon levő erőcentrum érdeke) nem képes/hajlandó mást adni a tömegeknek, csak a "nagy és erős oroszország" mitoszát és az öntudatlanságban tartó olcsó vodkát, mindehhez segítségül hívta a "szuverén demokrácia" elvét... ezért nem tudom nem jelezni averziómat mindennel szemben, ami onnan jön... nem az "orosszal", hanem a "muszkával" szemben (mielőtt valaki jelezné oroszfóbiámat)...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Sir Bates dö Hól: @jaegtoer: az de szép lenne, ha a népszavazás Európát hozná ki győztesnek:))

esélye nem túl sok persze, ebben a felfokozott orosz anyácska szeretünk szituban.
@Sir Bates dö Hól: ez az egész ukrán helyzet mindennél többet elmond a két rendszer közötti különbségről, Putyin kb fél perc alatt döntött - véleményem szerint meggondolatlanul, féltve erős ember szerepét - a katonai beavatkozásról, Európa még mindig csak a gondolkodásnál tart.
ez így helyes persze csak szerintem
@Habakuk999: Én butus kislány vagyok, az itteni nagy okosokhoz képest. ezért én csak annyit látok, hogy az ukrán ügy elátkozott valami. Adósággal, amit az EU száját húzva segítene, Moszkva "szívesen", csak aki moszkvának szurkol ebben a helyzetben az semmit sem tanult az elmúlt 50 évből.
@V-PORT: Ez nagyon bölcs döntés, én is naponta fogadom meg, hogy NEM ÉR-DE-KEL ... aztán minden nap történik valami olyan,a mitől megest kinyílik a bicska a zsebemben...:-(
Bár olyan ország lennénk, ahol hosszasan el kéne gondolkodni, ha azt kérdezné valaki, hogy ki az ...oktatási miniszter (vagy bárki miniszteriális ember)!!!
:-(
@Habakuk999:

Haba! nem vitás, hogy ha Ukrajna az Unióhoz akar tartozni, tartozzon.

de az, hogy keménykedünk(mi, magyarok) az oroszokkal, az olyan, mintha az elefánt ugrálna az elefánt körmén, hogy fájdalmat érezve, hátha visszafordul az elefánt. közben az elefánt hátán 5 mázsa sajt is van.

megegyezős egyezség a kiút. A. Merkel hosszú távra gondolva, jól érzékeli ezt. Vagy partneri viszonyra törekedünk és tárgyalásra, vagy ellenségesre.

Az USA megkeverte a szart, mert két legyet ütött egy csapásra, gyengíti az Uniót, és destabilizál egy másik kiemelkedő gazdasági-politikai-katonai erőt gondolván úgy erősebb lesz, ha a másik gyengül.

Tehát amíg az EU-nak, Ukrajnának, és SU-nak az az érdeke, hogy stabilitás legyen, és növekedés, (ki kell GÁZolni a válságból mindenkinek)addig USA úgy vélheti praktikusnak, hogy ezt a térséget kerüljék el a befektetők a háborús veszélyek miatt, és a anyagi-szellemi tőke, a fejlesztés, a beruházás az általuk kívánatos helyekre, többnyire az USA felügyelte helyekre koncentrálódjon. Az USA-nak a vér nem számít, csak a népszerűségi mutatók optimalizálása szempontjából veszi figyelembe(bocs ez erős volt, de nem alaptalan).
@Habakuk999: "Ukrajna stratégiailag fontos terület, s a mi érdekünk, hogy hozzánk tartozzon. Részemről ennyi."

Ugye jól látom, hogy nagyon téged sem izgat, hogy az ukránokkal mi lesz? Mert igazán ennek ők fogják meginni a levét akár a ruszkikhoz, akár az EU-IMF-hez csatolódnak.:(
@Penivaldes: Miért lennél butuska? Akár az itteni nagyokosokhoz képest is.:)

Világok harca. Orson Welles írta, ugye?
Két világrend küzd a perifériáért.

Itt pedig megy a Koppány óta tartó adok-kapok: nyugat versus kelet.

Az ezer év történelme mit sem ér, nem írunk, nem olvasunk, mi magyar nemesek vagyunk.
@Evezős: Ehhez hozzá kell szoknod. A következő 4 év ugyan ez lesz, lehet egy kicsit konszolidáltabban. Jó, tudom, bizakodni kell, de nem is lehet süket, és vak az ember.
@Habakuk999: ja ja, bár én most nem erre gondoltam....hanem arra, hogy a Nyugat mennyire akarná Ukrajnát magához ölelni?
@Sir Bates dö Hól: Én lennék a legboldogabb ha az EU visszatérne az alapító atyák által megálmodott alapelvekhez.
@jaegtoer: Mondtam, hogy nem értelek.:)

Írtam, hogy szerintem az a jó kompromisszum, ha a Krímet viszi az orosz, mindenki lenyugszik, s megy az élet tovább.

nekünk ebben szerepünk minimális, bár még a románok is képesek államként és nemzetként viselkedni, ugye a lengyel szerep meg sem fordulhat legmélyebb álmainkban sem, amilyen ökrök vagyunk.

Az usát nem védem, csinálnak épp elég zöldséget, kárt, embertelenséget, ugyanakkor ott a budapesti szerződés: garantálták Ukrajna területi egységét.

Nehéz lesz nekik vállvonogatva elkussadni a térségből.
@V-PORT:
"Én pár hete megfogadtam, hogy április 7-ig nem szólok belpolitikai kérdéshez."

Hiányoltalak is :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: sajnos nem Alfie, pl én is élek, pedig biztosan örülne a lelked ha holt lennék.
:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Április 7-ig nem nyilvánítok véleményt. Nem akarok az Összefogás/Kormányváltás kerékkötője lenni. De utána. :)
@Penivaldes: 45 milla ember, 600 e négyzetkilométer, Donyecki ásványvagyon

hogy a fenébe ne akarnánk?
@jaegtoer: Jég, csak jelzem, hogy medvegyev elnöksége alatt az usa -azonnal reagálva nyitást érzékeltető hangnemére- a kapcsolatok elmélyítésén dolgozott... putyin hozta vissza harmadikelnöksége kezdetekor a hidegháborús attitűdöt... jól hangzik az, amit írsz, de szerinted ki és hova fektetne be és az előállított termékeket hol és ki venné meg?... jelenleg a legnagyobb felvevőpiac az usa és az eu a világon... mindenki ide akar eladni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: basszus Angyal, hogy a fenébe tudsz te mindig krokodilkönnyeket csiholni magadból?

Élőben nem nézel ki ilyen vadmajomnak.
@Sir Bates dö Hól: angyal is elolvashatná, hová is akar menetelni
tényleg jó cikk
@Sir Bates dö Hól: a tanmeséből kiderül, hogy az EU-integráció, illetve a globalizáció a képzett, művelt rétegeknek kedvez, és hogy ezek az emberek a "lábukkal szavaznak", hová tartoznának: "A célországokat tekintve a legtöbben az Egyesült Királyságban dolgoztak, vagy dolgoznak jelenleg is (18%), míg Németországban és Ausztriában a hallgatók 16-16%-a vállalt állást."

A probléma, ugye, az, hogyha egy-két évtized alatt százezres nagyságrendben vándorol el a képzett réteg, például 5-7 ezer orvos, akkor az most jó? - hiszen az 5-7 ezer családnak biztosít jobb megélhetést, amire a magyar rendszer nem képes, vagy rossz? - hiszen azok az orvosok nem magyar embereket, hanem angolokat, svédeket fognak gyógyítani: ezáltal is leépül a magyar egészségügy.

Akik kivándoroltak, a lábukkal szavaztak az EU-ra, akik maradtak, azok viszont tömegével csalódnak az EU-ban, és nem az jut eszükbe, hogy fejlesszük az oktatást, teremtsük meg az esélyt mindenkinek a jólétre, a boldogulásra, hozzuk fel a országot Európára, hanem az, hogy "pfúj EU", "rossz EU", "aljas EU". Fogékonyabbak lesznek a retrográd agitációra.

Az oktatás fejlesztése, reformja kínkeserves, költséges, több évtizedes - választási-kormányzati ciklusokon átívelő - folyamat, hosszú távon megtérülő befektetés. Így a nemzetnek legjobb beruházás az aktuális "nemzetvezetőknek" a legrosszabb befektetés, mivel más profitál majd belőle, más aratja le a babérokat, a hozamot: akik utánuk jönnek; márpedig "világos", hogy inkább az özönvíz jöjjön utánuk, az már mit érdekli őket, ki hogyan öli meg a másikat haláluk után. Ami nálunk zajlik, a rövidlátás magasiskolája.

www.tozsdeforum.hu/uzlet-2/gazdasag/minden-harmadik-fiatal-kulfoldre-vagyik/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az áruk és szolgáltatások szabad áramlásához?... ember(forma), egy olyan párt mellett agitálsz, mely ki akar lépni az eu-ból!... nem érzel valami ellentmondást, kétmacska?
@Habakuk999: H. G Wells írta a novellát, ebből pedig Orson Welles a rádiójáték-változatot
@Sir Bates dö Hól: Hát ha te @Habakuk999: Menetelni? Ahogy elnézem az USA szándékait előbb menetelhetnek majd a magyar fiatalok NATO ágyútölteléknek kelet felé. Gondolom lesz is sok EU és demokrácia párti, aki átérezve a jövő kihívásait önként és dalolva fog majd besorozásra várakozni. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Én lennék a legboldogabb...", "alapító atyák" - micsoda fellengzős stílus! :D

„Az új Európában, mely a népei közti szolidaritás és együttműködés alapján fog állni, a határok megszűntével beköszönt a bőség kora”
- Arthur Seyß-Inquart*

1940-ben, miután a Német Birodalom katonai sikereket ért el a világháborúban, és már javában tervezték az ezer évig fönnálló birodalmat, német közgazdászok és nagyiparosok javaslatot tettek az Európai Konföderáció létrehozására. Egy "európai gazdasági közösség" mellett érveltek, vámunióval és rögzített belső árfolyamokkal. 1943-ban Joachim von Ribbentrop és Cecil von Renthe-Fink birodalmi miniszterek végül is javaslatot tettek a konföderáció létrehozására, berlini központi bankkal, regionális szabályrendszerekkel, munkaügyi politikával, valamint gazdasági és kereskedelmi egyezményekkel. A tagországok Németország, Franciaország, Olaszország, Dánia, Norvégia, Finnország, Szlovákia, Magyarország, Bulgária, Románia, Horvátország, Szerbia, Görögország és Spanyolország lettek volna. Egy erős, németek vezette Európa, reményeik szerint, egyensúlyként szolgált volna a kommunista Szovjetunióval, valamint a világkereskedelmet uraló Nagy-Britanniával szemben. Arthur Seyß-Inquart, Ausztria majd Hollandia német birodalmi biztosa azt mondta: „Az új Európában, mely a népei közti szolidaritás és együttműködés alapján fog állni, a határok megszűntével beköszönt a bőség kora”.

hu.wikipedia.org/wiki/Az_Eur%C3%B3pai_Uni%C3%B3_t%C3%B6rt%C3%A9nete

* hu.wikipedia.org/wiki/Arthur_Sey%C3%9F-Inquart
@Pantagruel: köszönöm. hmm, tényleg csak kiragadott infok maradnak meg az emlékezetemben.
@Habakuk999: franc tudja.

más: szeretném, ha ez a hely újra normális lenne.
@Sir Bates dö Hól: Hát ha neked Schuman-i elvek elsősorban az áruk és szolgáltatások szabad áramlását jelentik akkor ott nagy bajok lehetnek.

europa.eu/about-eu/basic-information/symbols/europe-day/schuman-declaration/index_hu.htm

Eddig azt hittem legalább ismered, ha már tiszteled a munkásságát.

Ja és a jobbik sem akar mindenáron kilépni, arról nem is beszélve, hogy népszavazásra bocsájtaná ezt a kérdést is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Na ez nem egészen így van. Ennek itt gyorsan utána is tudsz olvasni."

Ez is bizonyítja, hogy mennyire ostoba vagy. Igen, a cikk is csúsztat, az orosz szenátornál meg a negro is világít.

fdi... tudod, hogy hova ment a 70%-a?... milyen szektorba?... hogy mennyi a valós beruházás az orosz energiaiparban?... fuss már neki, dilibogyó... tudod'e azt, hogy az ooban befektető nem orosz cégek hány százaléka mögött van orosz tőke és tulajdon (mindezt, mert úgy bíznak a kremlben)?...

mondd, te mikor találkoztál utoljára a valósággal?
@jaegtoer: Keménykedés, vagy pénzért elfogadni Paks II. építését, és a vele járó függőséget, ez erősen különböző viselkedés.

Az IMF helyett az oroszoknak adósodni el. Ez volt az alternatíva. Orbán az oroszokat választotta, ezzel megszűnt a lehetősége, hogy szuverén módon reagáljon az eseményekre.
@Sir Bates dö Hól: Felesleges energiákat fordítasz olyasmire, ami abszolút vakvágány. Remélem te is tudod miről lehet szó. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ilyenkor vigyorogsz vagy valóban ájtatoskodsz könnyet kipréselve az ágyútöltelék magyar fiatalokért?
bizonyisten, nem tudom...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha most linkelem nekef a Bibliát, akkor az azt bizonyítja, hogy sosem olvastad?... idióta
@Habakuk999: Basszus azon sírok ha nem vetted volna észre, hogy a barom USA érdekei miatt netán a gyerkőceid mehetnek majd meghalni a ruszki sztyeppékre. Szerinted ez olyan mókás opció? :(
@Sir Bates dö Hól: Kár, hogy nem jöttél rá a válaszra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu

ez van olyan mondásod, mint amikor a hivatásos zsidó védők arról regélnek, hogy építitek a kemencéket

-bocs a holokauszt valódi áldozataitól-
Ahogy megjelenik ez a majom, az intellektuális szint a béka valaga alá csúszik.
Majd jövök, ha ez a nyálkás gyökér mást boldogít.
@Penivaldes: nehéz ügy, a ballib frusztrált, dühös, nincs kihez tartozni, támogatni, ugyanakkor van egy diadalittas robotunk - aki személyesen tényleg nem ilyen vadmarha, te is találkoztál vele- szóval a választásig nemigen lesz jobb, utána jön az anyázás a ki a nagyobb bűnbak kérdéskörben:)
@V-PORT: Nem tudok ...:-(
De arra emlékszem, hogy 2010-ben, a választások után is hosszú idő telt el úgy, hogy nullára degradáltam a politizálást, mert pontosan tudtam, hogy mi fog következni.
Igaz, a valóság annál ezerszer rosszabb lett végül.
@Evezős: Furcsa, de azt gondoltam nem fog menni, és nehezebb lesz, de simán megy. Van véleményem. Még mindig azt gondolom, például tudjátok kiről, de nem írom le, majd április 7-én. Akkor úgy is itt a baloldalon elkezdhetünk újból azon gondolkozni, hogy mi legyen.
@Penivaldes: Én most rákattantam a House of Cards-ra. Amúgy is nagy Kevin Spacey rajongó vagyok.
@Sir Bates dö Hól:
...de valaki magyarázza el, hogy mi a töknek áll le vele mindig valaki???

Tényleg rohadtul irritáló, hogy bár én nem látom, de minden második válasz neki van címezve ...
:-(
:-(
:-(
@V-PORT:
Elismerésem.
Igaz, talán csak egy adag kitartás kéne - főleg az elején - és aztán meg már menne magától is ...

Hát véleményem nekem is van sokakról - igen, "ezen" az oldalon állókról is -, de én meg megpróbálok jóképet vágni április hatig hozzájuk.
Schiffer kivétel, elég régóta (mióta a nácikkal bratyizgat feszt) a bögyömben van. Sunyi pöcs.
@V-PORT:
True detective ... zseniális. Matthew McConaughey meg egy zseni!
@Evezős: Én figyelem, nem az egészet, csak, ami érdekel. Mégis azt gondolom, hogy ne, hogy már én érezzem rosszul magam. Nem én szúrtam el. Volt 4 évük. Ne takarózzunk azzal, hogy a Fidesznek remek a sajtója, mert ott volt 4 év. Viszont azt el kell ismernem, hogy mázlijuk van, valahogy minden összejön nekik.
@Penivaldes:
Meglepően gondolkodik (a mai hálivúdi society-ben főleg), de bejött neki.
Nézed a sorozatot?
@Evezős: Most a House of Cards a nyerő. Matthew McConaughey ha még egyszer azt mondja, hogy "all right, all right, all right", és hasba szúrom magam. Ebben az egész díj szezonban olyan furcsa beszédeket mondott, hogy nem is értettem.
Ezt át kellet emelnem.

"Counter2014-03-06 08:00:15

Hol készülhetnek a pufi Hollande-ról vagy a vézna Obamáról, neadj'isten az enyhén buzis fiókollégista Cameronról olyan tökös, férfias képek, mint amilyenek a félmeztelenül tigrisre vadászó Álomférfionovics Putyinról?

Ez itt a lényeg.

Meg a kommunistáktól hagyományozott szilárd hit, hogy hej, az orosz technika, abban van vas, az a tuti. Erre rá lehet építeni a mítoszt a fehér Európa, a civilizáció és a kereszténység utolsó bástyájáról is. Bár röhögés nélkül kimondani egyelőre csak a jobban képzett elvtársaknak sikerül :-)"
@Sir Bates dö Hól:

bocs. írtam egy hosszabbat, de nincs értelme, mert azt vettem észre Orosz Anyácskánál tartok.
rövidebbre és markánsabbra fogom.
mint már mondtam, most más szavakkal megismétlem: nagyon nem szeretném, hogy nagyobb legyen az orosz befolyás itt-Hon a már meglevőnél. mondtam azt is, a problémákat külön választva kell értelmezni, mert összemosásuk félrevezető. összekapcsolni az ukrán-orosz konfliktust azzal, hogy orbán hazaáruló-e, vagy nem az önmagában nonszensz. azért érvelni amellett, vagy az ellen, hogy Krím Oroszországhoz tartozzon, vagy Ukrajnához, mert mi nem akarunk orosz befolyásnövekedést itthon, megint csak nonszensz. Krím-nek megvan a maga történelme, státusza, és a jelenlegi helyzet 34 millió ukránnal és 12 millió orosszal+az externáliák; tatárok, örmények, magyarok meg a pi-a tudja milyen vigécek még.
Mint azt tegnap előtt valamelyik linken be is toltam vagy csak olvastam, 2003-ban Ukrajna kekeckedett az oroszokkal, hogy már pedig a krími meg egyéb felségvizein ne flangáljanak orosz hadihajók, mindezt olyan "parti" vizek mentére vonatkoztatva, amelyek mindig is orosz fennhatóság alatt álltak, és miután a "mikutyánk kölyke" fejezet alatt kezelték az ukrán területek határainak a meghúzását is, elég hülyén vette ki magát, hogy azután hatvan km-t kellett volna kerülgetni az oroszoknak, sőt volt olyan szakasz is, ahol át sem juthattak volna. tehát bőven vannak katonai okai is annak, hogy Oroszország megmakacsolta magát pláne az ominózus Nuland dialóg és az USA ukrajnai eseményekre elkülönített 5 mrd dollárjának napvilágra kerülésekor.
Amúgy nem szeretném, ha bárki meg merne nyikkanni, ha Méhkerék holnaptól Romániához, Mohács Horváthországhoz, Barcs Szlovéniához, Sopron, Kőszeg, Szombathely Ausztriához. Mosonmagyaróvár, Esztergom, Visegrád meg Szlovákiához.
apicsába már a kibaszott nagy önrendelkezésbe.

arra a megjegyzésedre mely szerint a gdp-je alapján egy közepes fejlődő ország besorolást kaphatna, a maga 2015 billió dollárja jól ellensúlyozza, nyersanyagtartalékai ásványkincsei alapján nem különösebben kell aggódnia, szemben az EU-val.

Ha úgy gondolod, gyere haza, "válcsuk le" együtt ezt a szar elitünket mindenestűl, a 'népet' is beleértve ami itten nekünk van viktorral bónuszban, összetépjük a paksi szerződést, kitöröjjük vele a seggünket, a gáztűzhelyet kicseréjjűk sparheltra, meg minden ilyesmit elintézünk aztán hozzákezdhetünk Vologya basztatásához is. emegyünk a cerkáinkkal a nagy orosz ukrán tajga-tengerbe, és cerkáinkal örök időkre belevéssük a kibaszott határokat a homokba-fűbe-fába-földbe-kőbe-tengerbe-égbe hogy: -Ez van! Radírral meg kiradírozzuk minden egyes tankönyvből a világon a Kievi Rusz fejedelemséget meg minden zavaró tényezőt, és avilág akkor kezdődik amikor a cerkáinkat eltettük, a radír meg elkopott, majdnem fordítva írtam.
Mi elénekeljük nekik a cári idők 'himnuszát', meg az Internacionálét, ők meg a Boldogasszony Anyánkat, meg a Szózatot, aztán úgy berúgunk mint az állat és hadat üzenünk a Marsnak, hogy baszódjon meg, mer Ukrajna meg közben annektálta Magyarországot.
Ha nem érsz rá, akkor bocs. egyeztessünk új időpontot.
szmájli kő, vagy má nagyfiú vagy?
@V-PORT:
Az a baj, hogy nem tudok kilépni a "hatásuk" alól, elsősorban a munkám miatt, másodsorban, mert napi szinten érintenek a baromságaik.
Ha olyan munkám lenne, ha anyagilag nem lenne fontos, hogy merre kanyarodunk (mert érdektelen lenne a megélhetésem miatt), ha nem tolakodna be állandóan az életembe ez a sok ... sz@r, akkor biztosan tudnék eléggé érdektelen lenni.
De HR éppen ezerrel nyomul, hogy lemondjak a hivatásomról. Miközben nem vagyok benne biztos, hogy ez szükségszerű ötven+ évesen.
Bár lehet, hogy jó lesz (a változás az életemben) és áldani fogom, hogy így alakult ...?
@Evezős: HR, az Rose? Szóval közoktatás?
@V-PORT:
:-)

Mindenkinek van valami mániája! :-)
Amit a sorozatban csinál, az valami hihetetlen. Én a feliratost nézem, amitől eleinte tartottam (mert azért nem tudja visszaadni hűen a dialógusokat), de ahogy beszél, azt kár lenne szinkronnal elnyomni.
Imádom! :-)
(.... azért szegény Leo-t sajnáltam, neki nagyon kijárna már egy Oscar ... )
@Penivaldes: nem, attól, hogy elküldöm az anyjába, még nem leszek ostobább, legfeljebb a túlnyomó többség úgy érzi nem tudok disztingválni... én erről azt gondolom: van egy határ, amit, ha valaki átlépi, azután azzal szemben nem kell.
@V-PORT:
Igen.
Nagyon nehéz. Pedig én még a cucilizmusban kezdtem. Egy kisvárosi kiskirály igazgatósága alatt.
Na, ott nem volt az, ami ma mindennapos!
@Evezős:

".de valaki magyarázza el, hogy mi a töknek áll le vele mindig valaki??"

ne affektájjon kolléga. a népet nem lehet leváltani. és még azt is elképzelheted, ha nem lenne scroll.Pup, PDown?! ugye, hogy milyen szép a világ?:D
@Evezős: Igen Leo, valahogy mindig lemarad. De előbb-utóbb úgy is kapni fog. Scorsese is kapott végül. Bár messze nem a legjobb filmjéért. Mondjuk ezt a 12 years of Slave Oscarját sem értem.
propeller.hu/itthon/2885486-tovabb-titkolhatja-milliardos-vagyonat-meszaros?utm_source=hvg.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Tov%C3%A1bb%20titkolhatja%20milli%C3%A1rdos%20vagyon%C3%A1t%20M%C3%A9sz%C3%A1ros%20L%C5%91rinc

Nesztek, csicskák, leszarom, hogy ki mit gondol, vagy mennyit ugráltok - mondja tele szájjal röhögve a milliárdossá lett felcsúti gázszerelő ...(természetesen zárt körben, két sercintés között, Viktor hátát lapogatva ...)

BROÁF.
@Evezős: A gyerekek mennyisége, és minősége is más volt.
@jaegtoer:
Affektál a rosseb. Én kiketreceltem az első (második?) olyan párbeszédünk után, mikor mindenre zsidózott, ami az útjába került.
Akkor többen írták, hogy mindenki leáll vele egyszer.
De naponta?
@V-PORT:
Gondolom, a nagy népi lelkiismeret nem engedi, hogy őslakosindiános és/vagy négerrabszolgás film nem kapjon díjat ...
@V-PORT:
Nagyon. A legproblémásabb kisgyerek most élmezőnyben lenne adott osztályban a problémátlanok között ...
:-(
@Sir Bates dö Hól: a rohadt életbe bates,szerinted van annak bármi kurva értelme, hogy nap mint nap te meg a Gáb kölcsönös anyázása megy???
@Evezős:

"De naponta? "

akkor vagyunk demokratikák, ha a nép fiával párbeszédet folytatunk, az, hogy ő folyamatosan bőrbeszéd irányába hajíccsa a kalapácsot mindig meg van honorálva, hogy ijjen választékosan felyezzem be magamat. az én emésztésemnek kifelyezetten jót tesz. sosincs szorulásom.
@Evezős: Szerelmes Shakespeare a Ryan közlegény megmentése helyet, Titanic Szigorúan bizalmas helyett?
@Penivaldes:

"a rohadt életbe bates,szerinted van annak bármi kurva értelme, hogy nap mint nap te meg a Gáb kölcsönös anyázása megy??? "

drágám, ha majd védenced tetvestársai majd rádmutatmnak, hogy na ez se üti meg a mércét esztet rúgjátok ki vs. vigyétek, akkor meg majd aszt síkítozod, hogy Sír mé csak anyázta, és mé nem vágta jól pofán is, hogy leharapván a nyelvét nem tudott volna tovább uszítani.
kisztihand.
@jaegtoer: :-) nem tudom arrafele venni most az utam...

a gdp azért még nem minden, az félrevezető szám, már jeleztem, picit mélyebb ismereteim vannak az ottani makró folyamatokról e tekintetben, mint a nagyon felületes, elsőkézből, ezért változik a kérdésben nehezen a véleményem..

paksról sosem írtam, hogy rossz üzlet, azt sem, hogy az putyin felelőssége... annyit írtam, hogy a döntéshozatali mechanizmus magyar részről elfogadhatatlan a számomra, konkrét állásfoglalást nem tudok tenni információ hiányában, valamint jeleztem, hogy nagyon veszélyes a hosszútávú elköteleződés egy autoriter rezsim mellett, mely ráadásul ilyen külpolitikát folytat...

nekünk, európai uniós állampolgároknak egy demokratikus oroszországra van szükségünk... és itt a hangsúly a DEMOKRATIKUS-on van... de az orosz föderáció (ez is egy eufemizmus... birodalom) nem demokratikus, s pont emiatt veszélyt jelent a demokráciánkra... na ebben segít neki orbán, akit megvett, mint árulót...
majd írjatok, ha újra normális emberek helye ez a blog.

szép nyarat, őszt, és telet.
@V-PORT:
A Ryant nem tartom rossz filmnek, ellenben a Titanictól kiráz a hideg ...
A Szerelmes Shakespeare... a szereplőgárda grandiózus, de különben nálam semmi különös ...(igaz, én minden évben megnézem, ha adják, akkor többször is 1. Lesz ez még így se 2. Minden végzet nehéz 3. Igazából szerelem - csak azért, akik játszanak benne ... és ahogy játszanak!)

De a világ legjobb, legimádnivalóbb filmje az Sörgyári capriccio!:-)
@Evezős: A Titanicot sohasem tudtam végignézni. Nem is értem, hogy miért kapott Oscart. Régebben a Farkasokkal táncolót kedveltem, de újra nem tudtam megnézi. Viszont az Artist szeretem, Jean Dujardin remek benne.
@Evezős: Titanic jó
Életrevalók, Fekete hattyú, Eredet, Véres gyémámt, Fel!, Gettómilliomos
Mindenkinek.

Nem öröm nekem a kivágott novícia felvetéseire reagálni. Nem az a bajom vele, hogy jobbikos. Az a bajom vele, hogy ordad eszméket propagál. Amire reagálni kell. Mert ha nem teszem, esetleg arra is gondolhatnak kívülállók, hogy egyetértek azokkal. Nem az anticionizmusa, a nacionalizmusa a baj. Az antiszemitizmusa, rasszizmusa, irredenta sovinizmusa. Én büszke vagyok a magyarságomra és nem annak örülök, hogy nem szőrös talpú oláh, kampós orrú zsidó vagy tolvajvérű cigány vagyok, hanem magyar. Remélem érthető a különbség. De az olyan gyökerek miatt, mint ez is, a magyarságom büszkeségét, nevezzük patriotizmusnak, egy másik csoport retrográdnak/provincionálisnak/trágyaszagúnak jelzi, mert összemossák a kettőt.
Ezért küldöm el a kurva anyjába, nap nap után. Nem azért, mert erre lesz erekcióm.

Az én helyzetemben ennyit tehetek kármentés címén. Hogy a gyík népe nem ordas eszmék fan klubja.
@Penivaldes: miért találkoztál az angyallal?
nem régen még azt írtad, hogy minden hülyesége ellenére a barátodnak tekinted:)
@Penivaldes: Én most a Philomeniat néztem. Amúgy is imádom Judi Denchet. A Király beszéde.
@OPHELIA: mert ö volt itt az egyetélen aki kíváncsi volt rám élőben.
@Penivaldes: ha ezért, az nem engem minősít.
@OPHELIA: tudtam, hogy rád számíthatok ebben:-)
b*******k +, ez most komoly (ami itt megy)?
@Penivaldes: Bocs, de ki a franc lenne rád kíváncsi élőben? És MIÉRT?
Mindenkinek dorombolsz, mint a kismacsek, utána meg jönnek a bealázó megjegyzéseid.

Ez egy virtuális világ, meg van annak a bája, hogy nem tudod, kit rejt a nick. Így sokkal érdekesebb az egész.
Még írtam valamit, de kitöröltem.
@V-PORT:
Mert az is olyan volt, ami perpill egyedi (Artist), és nagyot durrant - ilyeneket, ha ízléssel és szakértelemmel csinálnak, akkor szerethető. A pasi (Dujarden) azóta hol van?

Szegény Kevi Costner ... mindenki szokta rühellni a Waterworld-öt, én bírom, a Több, mint testőr a gagyigiccs csimborasszója, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme Alan Rickman és Morgan Freeman miatt az, ami :-) ... a Farkasokkal táncoló megint az "amerikai lelkiismeret" -kategória ...
@Evezős: Dujardin szerepelt a Wall Street farkasában meg Clooney Monument Men-ében.
@Penivaldes:
Életrevalók - szeretem, Fekete hattyú - nem láttam, Eredet - többször meg kell nézni (Mátrix-effektus), Véres gyémánt - Leo zseniális, Fel!- cukiság, Gettómilliomos - nem tetsz ...:-(
@Sir Bates dö Hól: Szívesen, máskor is.
Én még abból az elátkozott fajtából származom, aki hiszi, ha nem látom, attól még ott van és létezik. Sőt már több dioptriával kell néznem:)
Egyébként meg elrettentő példaként van megtűrve.
@V-PORT:
Judi Denchet én is.
Király beszéde - Colin Firth!!! :-) - nagyon jó, azt is meg tudom nézni akárhányszor ...

Cseh filmek rogyásig (Én kis falum, Sörgyári capriccio, Hóvirágünnep ...)
@Evezős: nem a Fel! megható,igaz szerelem.
na ennyi, légyszíves ne válaszoljatok
@Habakuk999: "Írtam, hogy szerintem az a jó kompromisszum, ha a Krímet viszi az orosz, mindenki lenyugszik, s megy az élet tovább."

Miért gondolod, hogy itt megállnak az oroszok? Nem állnak meg.A Nyugat, nem állítja meg őket, mert langyos faszok gyülekezete.Nagyon megfontolt pofával mondja mindegyik azt, hogy a politikát ne keverjük az üzlettel. lefordítva magyarra: szajkózzák a demokratikus elveket, de ha pénzről van szó, akkor azonnal szembeköpik magukat.Mind.Putyin röhög Európán és joggal.Kijelentik sietve, hogy Ukrajna nem fog belépni a NATO-ba.Még csak figyelmeztetés címén sem említik meg, hogy felülvizsgálnák energiapolitikájukat, fel sem hozzák, hogy esetleg gazdasági embargó lesz bármilyen szinten.Hadserege nincs.A mai "eredményük" is csak annak köszönhető, hogy hallották, hogy az USA mit lépett.Bár a volt szocialista országok többsége ezeket részesítette előnyben, de a többiek leszavazták őket.
Na, mindegy.Szerintem a következő lesz: Krímet leválasszák.Azután blokád alá vonják az ukrán tengerpartot.Ukrajna orosz lakta vidéke is el fog szakadni.Ekkora az ukránok el lesznek zárva a tengertől, ami az egyetlen exportképes termékük kulcsa a világpiachoz.Ez a gabona.Amint ennek is vége, Ukrajna végleg beáll a földbe, menekültek milliói lepik el Európát.És ez azért lesz csak mert Európa balfaszok gyülekezete..
@Sir Bates dö Hól:
Én ezt értem. De.
Te ezt, amit ideírtál, komolyan gondolod - ő meg röhög rajtad, rajtunk és beírja ezredjére is ugyanazt a szart (mástól, mert saját gondolata nulla) és élvezi, hogy mindenkit - aki látja - felhúz.
Van az a helyzet, amit nem lehet megoldani.
Ez pont az.
Kitörölni és ha SENKI nem reagál rá, egy idő után elunja- Hiszen az egész CSAK azért van, mert a valós életben senki le sem sz ... tojja, és itt legalább foglalkoznak vele.
Analógia jön:
Most van egy ilyen tanítványom ... tegnap kifejtette, hogy ha ő lehetne valaki más az életben, akkor Marilyn Monroe lenne, mert a világon annak volt a legcsodásabb élete és mennyire irigyli a luxuskurvákat, akik 20 milliót keresnek havonta, semmi nem lenne drága neki azért, hogy olyan lehessen ... és közben tudom, hogy az anyja kidobta 12 évesen a fekete szemeteszsákba rakott cuccaival, hogy az új pasijával hetyeghessen. Soha nem figyelt rá senki, soha, egész életében, és most ő így szeret figyelmet koldulni, hogy minden megszólalásával megbotránkoztat. Addig is ő a középpont, míg mindenki hüledezik a mondandójától.
Ez a szerencsétlen náci ugyanez pepitában ...
@Sir Bates dö Hól: Én tahótlanítom azokat, akiknek a világnézete olyan, mint a Gabrielé.Nem azért mert tahó módon írnak, hanem mert nehezen viselem, amikor zsidóznak, cigányoznak, tehát értelmetlen, zavaros elveket vallanak.Mivel őket úgysem lehet már meggyőződésükben megingatni, nem vesződöm velük, főleg Magyarországon felesleges, mert ez az ország mindig is idegengyűlölő volt, bárki bármit is hazudik, elég elolvasni egy történelemkönyvet.De nem tudom megállni, hogy ne reagáljak arra, amit a magyarságodról írtál: Ha valaki büszke a magyarságára, az nacionalizmus.Amikor az ember a kisfiát arra neveli, hogy legyen büszke arra, hogy magyar, akkor azt neveli bele, hogy a magyar különb, mint a szlovák, a román, a szerb, stb.Ez az alapja a nacionalizmusnak, az antiszemitizmusnak, a cigánygyűlöletnek.Miért lennék olyanra büszke -a származásomra- amiről nem tehetek?Nem kell szégyellni, de oka sincs rá, hogy büszke legyek arra, hová születtem.
@V-PORT:
Aha, egyiket sem láttam (még).
Ő is olyan lesz, mint Nick Caviezel, aki egy időben nagy divat volt - főleg, miután elpöttyintette, hogy ő keresztény és azokat elnyomja a filmgyártás -, aztán ráuntak, lejátszott, ...? (Kikerült a trendből, gyakorlatilag)
@Penivaldes:
Erre azért még igen:
egy rajzfilm (animáció) nálam cukiság kategória (ha jól van megcsinálva!)... nem szóltam le, csak ezt gondolom róla.
@Evezős: nem, szerintem ez egy bigott barom, aki soha nem unná meg ezt...
@E.Csaba: ezért írtam, hogy nevezzük patriotizmusnak... nem nacionalizmus...
@Sir Bates dö Hól:

"_Mert ha nem teszem, esetleg arra is gondolhatnak kívülállók, hogy egyetértek azokkal._"

Más szavakkal:

"Bűnösök közt cinkos aki néma"
@Penivaldes:

"majd írjatok, ha újra normális emberek helye ez a blog.

szép nyarat, őszt, és telet."

Tavaty is van.
@jaegtoer:
Ki volt majom ma, hogy Penike lepattant?
@Sir Bates dö Hól:
Bőrkötésben, korbáccsal?
Az valami más lesz...
@Sir Bates dö Hól:
Ha senki nem reagálna rá, mert nem látja?
Kétlem.
@Evezős:
Ez egy folyamat. A végén csak lerugdossuk a parasztját... :(
@E.Csaba: "ez az ország mindig is idegengyűlölő volt, bárki bármit is hazudik, elég elolvasni egy történelemkönyvet."

Kíváncsi vagyok, milyen történelemkönyvet olvastál.

"Ha valaki büszke a magyarságára, az nacionalizmus... Ez az alapja a nacionalizmusnak, az antiszemitizmusnak, a cigánygyűlöletnek."

Erősen kétlem. Az antiszemitizmust például a gazdasági válságok erősítik fel. Az antiszemitizmus oka a szegénység. Az általános jóléttel az antiszemitizmus csökken. A pénzbőség felszámolja.

Az antiszemitizmus és az antikapitalizmus kéz a kézben jár: az idegen, a multi, a vállalkozó, a bevándorló, a tőkés és pénzügyi vállalkozói réteg az erkölcstelen karvalytőkével, a gátlástalan kizsákmányolásra épülő szabadpiaccal egyenlő, így lesz a zsidó a kapitalista rendszer veszteseinek, kárvallottjainak szemében bűnbak, egyszersmind a visszásságok felelőse és oka.
@Evezős:

"ő meg röhög rajtad, rajtunk "

Kétlem.
Egyrészt semmi humorérzéke nincs, másrészt egyre fogcsikorgatósabbak, ennek következtében egyre agresszívabbak a reakciói.

Nagyon sokba kerülhet valakinek ez az állandó jelenlét:))
És! Nulla eredménye van.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: temiattad, mert nem voltál itt, nem foglalkoztál vele, nem találkoztál vele személyesen:-)... a te hibád:')
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

két kiscsoportos ovis beszélget:

-tavaty van.
-hm, nem éjtem.
-taaa-vaaaty vaaan.
-még mindig nem éjtem.
-ahh. batynak a madarak!
-jaaa! tavaty van!
@Sir Bates dö Hól:
Én viszont leszarom a küldetését, nem olvasom és nem kommentálom a szarát.
Annál lehet még egy vitafórumon jobban alázni valakit?
@Sir Bates dö Hól:
Nyomi... szóval te vóttá a genyó!
Lebuktál, mint Rottenbiller, a gyöngyhalász.
Flanszia csigazabáló!
@Sir Bates dö Hól:
Na, pont azt lehet semmissé tenni azzal, ha mindenki kirakja.
A küldetés akkor ér valamit, ha van eredménye ... neki jelenleg az is eredmény, hogy van reakció a zagyva, mocskos, aljas baromságaira.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nem voltam elég alapos, ezért nem tudom. de úgy sejtem azért, mert nem vagyunk normálisak.
ez esetemben igaz lehet, de mentségemre legyen mondva -nem állítva-, csak mondva, sosem állítottam, hogy deigen!, ellenben ha autentikus Szólótól jött az ajánlat, engedelmesen elkullogtam a picsába.
@Orica Középföldi:

Van (volt) egy ilyen, mint ő, csak nőnemű és ő vallásban+fideszben+orbánimádatban utazik(utazott) az indexen anno (most is írkál ...). Szép lassan kiderült, hogy az idilli család abból áll, hogy apu kb. tíz óra magasságában lekoppantota a fürdőben a fogmosópoharat a polcra vagy becsapta a hálóban a Bibliát, amit olvasott és az azt jelentette, hogy mennie kell széttárni a lábait ...

De mesélni nagyon tudott a keresztény családi életről ...
@jaegtoer:
Miért? Valaki állította az ellenkezőjét? :)
@Evezős:

Ez érdekes kísérlet lenne. Mi ugyan nem látnánk, de a csak olvasók, akik azért többen vannak, egy kurucba oltott Varánuszt élvezhetnének:))

Vaj'h mit csinálna Fab?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: OFF | úgy néz ki neked lesz igazad - a homeless csóka sztorija télleg fake | ON
@E.Csaba:

"Amikor az ember a kisfiát arra neveli, hogy legyen büszke arra, hogy magyar, akkor azt neveli bele, hogy a magyar különb, mint a szlovák, a román, a szerb, stb"

nem. egészen. az identitásnak szerves része a nemzettudat. az egészséges formája hallatlan energiákat szabadít fel a "semmiből" a beteges nemzettudat pusztít és megöl.

ma már kevés ilyen van, de a barátommal, s családjával kimentem egyszer a temetőbe, úgy hozta a véletlen, hogy épp indultak, mikor érkeztem és az ősök ott voltak Mind a dombon egyik itt, másik ott 1830-ig visszamenőleg. a kovek kopottak a vésetek néhol épp, hogy olvashatók voltak, de a legkisebb aki 10 éves volt ismert minden követ, s ki fekszik alatta. nem folytatom. tudják kik, és honnan jöttek. és aztán egyszer később egy alkalommal így szólt a nagyobb gyerek: -Mit mondana a szépapám, apuról már nem is szólva?

én erre gondolok, amikor nemzettudat gondolatiságát elindítom, aztán ez bővül és egyre nagyobb köröket fut egészen addig, hogy:

"Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,"

egészen addig, hogy:

"Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar-.
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Evezős: én leírtam, hogy miért reagálok rá: mert káros és mérgező... ha valaki csak hülye, akkor arra nem reagálok... de ez én vagyok, más máshogy oldja meg... én nem vagyok a szólásszabadság ellen, de ez már sunyi gyűlöletbeszéd...
@Orica Középföldi:
Haladjunk kérem!
Nincs itt semmi látnivaló. - mondta a rendőr, amikor egy atom-tengeralattjáró kikötött a villamosmegállóval terhelt járdaszigetnél.
Valami ilyesmi következik.

ROMHÁNYI JÓZSEF: A rák haladása

Egy nagyszerű fóka rámordult a rákra:
- Ne haladjon hátra,
hisz nem jut előbbre soha,
kinek vissza van az oda.
Ám a ráknak, mi tagadás,
visszásnak tűnt ez a tanács.
Azt értette belőle,
szégyenszemre hátráljon meg előre.
De kevéssel előbb úgy gondolta aztán,
más kárát tanulná meg a saját hasznán,
hogyha maga mögött egy célt is kiszabva,
előregázolna hátra az iszapba.
Viszont azt is tudta a nyomorult pára,
az ilyesmi nem megy úgy holnapról mára,
és hogy ne hagyja a drága időt veszni,
elhatározta, már tegnap el is kezdi.
.
.
Jó éjszakát, szép álmokat!
.
@Pantagruel: "Kíváncsi vagyok, milyen történelemkönyvet olvastál."
Én azokról a történelemkönyvről beszélek, amit az általános iskolában és a középiskolákban vannak. Azokból semmi másra nem tudok következtetni.
Antiszemitizmus: Nekem ment már jobban is rosszabbul is de soha nem a zsidók jutottak eszembe.Amikor nem volt munkám, nem a cigányokat okoltam.Az egyik munkahelyemen több mint egy évtizedig dolgoztam, több mint 1000 munkatárssal.Nos, bizton állítom, hogy 20-ból 18 ember lenézte, utálta, megvetette vagy a zsidókat, vagy a cigányokat, vagy a románokat, vagy a szlovákokat, vagy mindenkit, aki nem magyar - jövedelmi szinttől függetlenül. Bár némelyik azt sem tudta meghatározni, hogy amikor "zsidózik" tulajdonképpen kit ért rajta.
@Orica Középföldi:

Hagyná.

Okulásnak pont jó lenne, miért erősödik a annyit a jobbik, és miért stagnál vagy csökken mindenki más: mert ők azt is bírják cérnával, amit senki más nem.

Aztán majd mikor elég finnyásan háttal álluk nekik, nem beszélünk velük, akkor majd egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy a minielnököt Vona Gábornak hívják.

Tündérmese lenne?

Pedig ez lesz, ha a hülyeségeiket nem cáfolja majd soha senki, mert intellektuálisan pfúj.

Magyarországon kb 1 millió azok tábora, akik azt fújják amit Gábriel. Tekintsük őket levegőnek?
@Evezős: Sok ponton rossz következtetés. Ezért is lesz érdekes április 6.
@dr. jenőke (jenőke):

Kíváncsi vagyok ápr. 6-ig bírod-e derűs versekkel:)))

Köszi, jó éjt!
@Fabius:
Nem címzetten neki kell válaszolni.
Akkor nincs kivel párbeszélnie.
Amúgy érthető az álláspontod.
@Fabius: Érdekes felvetések. :) Ez meg egy másik.

Ráadásul a Jobbik pontosan olyan típusú párt, amelynek a szavazóiról könnyen elképzelhető, hogy nem szívesen számolnak be egy kérdezőbiztosnak a preferenciájukról (talán még akkor sem, ha nem telefonon kérdezik őket, hanem egy borítékba kell helyezniük a "véleményüket"). Mindez elméletileg két dolgot is jelenthet: 1) azt, hogy a Jobbik még annál is jelentősebb támogatottsággal rendelkezik, mint amit a kutatók ma mérnek, vagy 2) azt, hogy az emelkedő számok hátterében nem valós bővülés, hanem a Jobbik látványos mérséklődésével együtt járó nyilvánosan felvállalhatóbb karakter áll. Természetesen nem tudok bizonyítékkal szolgálni (erre majd a választás lesz képes), de magam inkább az első verziót gondolom valószínűbbnek, ami azt jelenti, hogy a Jobbik ma a biztos pártválasztók 20 százaléka körüli, talán valamivel feletti támogatottsággal rendelkezik (2010-ben 16,7 százalékot értek el – utolsó felmérésében a Medián és a Gallup eltalálta ezt, de például a Nézőpont 11, a Tárki 12 százalékot mért.)

Másodszor: ha elfogadjuk, hogy erősödött a Jobbik, adódik a kérdés, hogy mi lehet ennek az erősödésnek az oka. Megítélésem szerint négy tényezőre vezethető vissza: a baloldali ellenzék bénázására, a Jobbik tudatos kampányára, a Jobbik körüli sajátos fegyvercsendre és a Fidesz jelentősnek mért fölényére.

torokgaborelemez.blog.hu/2014/03/06/507_miert_erosodik_a_jobbik
@Orica Középföldi:

Még van tartalék.
Például egy viszonylag hosszú is, remélem azzal is toleráns lesz Fábius, meg a kommentelők.
@Fabius:

Tudom, hogy hagynád, de nem ez volt a kérdés.
Mit csinálnál, ha senki nem reagál.
Te cáfolnál minden egyes faszságot?
@jaegtoer: Tíz éves lehettem, amikor a nagyapámmal (már húsz éve halott)kimentem a temetőbe, mert le kellett kaszálni a füvet a sírok körül.Amikor leült mellém pihenni az árnyékba és néztük a kopott hantokat, az addig szófukar ember elkezdte mondani a történeket az elhunytakról.Olyan réginek és "csodálatosnak" tűntek, hogy úgy hallgattam mint egy mesét.Akkor éreztem valami olyasmit, amit te is leírtál, de nem nemzettudatnak gondolom ezt, hanem valami egyszerűbb, meghittebb családhoz való kötődésnek..
@dr. jenőke (jenőke):

Olyan hosszút, mint G egy napi termése, nem írt költő:)))

Amúgy érdekes Fab és G együttes felbukkanása. Az a rohadék gyanakvó természetem:)
@jaegtoer:
az itteni hírek: március 26-án az ukránok krimi parlamentje eldönti, hogy kilép e ukrajnából és belép e Oroszországba...közben meg (itt nem szoktak kihagyni hírt csak olyan időben adják mikor senki sem nézi...

a másik hírek, hogy kibaszott agresszió van meg egyébként is fel vannak borzolva a Ca,eron olyan baromságokat mondott, majd el röhögtem magam kínjában...neki is vannak jókérdéses riporterei? vagy a CBC kihagyta az éleseket

szóval égig bűzlik a kukorica kóró

brühüyyy
@Fabius:
"...nem beszélünk velük..."
Neked nem lehet ezt megengedned magadnak - ebben teljesen igazad van!
Nekem viszont igen! :)
Mert a kutyaszarba se kell az utcán belelépnem, persze véletlenül sikerülhet, de attól még undorodom tőle és hát a szar az bizony szar...

Viszont te felvállaltál egy blogot, egy fórumot, ahol ez ontja a szarát és cinikusan visszaél a vendégszereteteddel.
Ezt persze NEKED jogodban áll tolerálni - bár, ha a lakásod közepére szarna ez a majom és még dicsőítened is kéne, szerintem kibasznád.

Nem tévedek, ugye? :))

Persze a szólásszabadság jegyében jogában áll égetnie magát, mert hát ennél a törzsközönségnél kár szépítgetni, de ég, mint a Reichstag - az orosz ostrom idején, romjaiban is...
@Orica Középföldi:

Nem, mert erre mostanság nem érnék rá. De hosszú időn keresztül én cáfoltam minden egyes hülyeségét, vagy vitáztam vele Sharon beszédtől IMF hitelig mindenről.

Tény, néha én sem bírtam cérnával.

De ettől még igaz az előző: ha nincs aki szétszedi és cáfolja amiket összehord, akkor azok igazsággá válnak pláne itt, ahol az évek alatt kialakult törzsgárda értelmi színvonala azért fokmérő lett a hazai közéleti fórumok között, és a vélemények mérvadóak a csöndben olvasók előtt is.
@Orica Középföldi:
Neki ez lehet a munkája, tényleg?

Akkor nem értem Fabot, miért tűri meg a fizetett kurva itteni szereplését... :(

Ha szimpla elmebeteg lenne, akkor hagyján, de ez itt éli az életét, munkaidőben és még rá is húz!
@dr. jenőke (jenőke): pontosan. különösen a repetitív floodjaira/offjaira...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem tévedsz a nappaliba szarást illetően :-D

De.

Tegyük fel holnaptól ez a blog lesz a jobbikosok törzshelye, akik egy idő után elkezdik követelni, hogy tiltsam ki a dékásokat vagy sárkányhajósokat (hehehe), mert pfúúúúúj.

Na, szóval én ilyet nem csinálok se pro, se kontra addig, amíg az elég tág határokat túl nem feszíti valaki. Akkor viszont leves, pártállástól függetlenül.
@Sir Bates dö Hól: Igaz sokadjára de fussunk neki még egyszer.

1. Nem kivágott
2. Haladásnak értékelhető, hogy nem zavar az anticionizmusom és a nacionalizmusom sem. Ezek után viszont szükséges rögzíteni, hogy nem lehetek és nem is vagyok antiszemita és soviniszta sem, ugyanis ezek kizárják egymást.
@Fabius:
Csak elfeleded, hogy egyre cinikusabb, egyre vicsorgóbb és egyre elvakultabb - monomániás zsidózó, cocizó.
A tokiói csőtörésről is a zsidók jutnak eszébe!
Egy rendesebb kocsmában már szájonkapták volna - bár ezt teszi SZŐR vele, naponta, többször is, Haba is alázza.
Ez meg mint valami elmebeteg vigyorog rajta - ha jól tudom a kedves kocsmatársak bejegyzéseiből. :))
@Orica Középföldi:

Nem én vagyok Gábriel :-D :-D :-D

Mellesleg neked és Bolinak is mondom, én tudom kicsoda civilben Géb, azt is, mi a melója, és nem ez amit láttok. Ez önszorgalom, mint mindenki másnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: LOL! ugyanez pepitában, balról előzve a faszpumpát:

jovaros.blog.hu

az utcsó 2 poszt
@Sir Bates dö Hól:
Aki minden nap eltűri, hogy egy elég széles spektrumon folyamatosan gyalázzák és nem fordul meg benne, hogy véget vessen neki, az elmebeteg (finoman fogalmaztam). Namostan, ő mindezek ellenére jön és viseli. Ergo elmebeteg.
Elmebeteggel nem tudunk mit kezdeni ...

Elfogadom az érveidet, de továbbra is meggyőződésem, hogy beteg pszichét látunk itt és nem hithű katonát, akinek ez a kötelessége.
A dolog, amit művel, ITT értelmetlen. Ha más lenne a célja, akkor továbbállt volna oda, ahol az üzenetei célba érnek.
Amikor még láttam, a legmegdöbbentőbb az az alázatos kuncsorgás volt, amit előadott itt, hogy valaki, bárki vessen rá egy pillantást és szóljon hozzá.
Ha megtörtént, AKKOR állt elő valami gusztustalannal. MINDIG!
Ezért hiszem, hogy a célja az, hogy bosszantson, középpontban legyen, idegesítsen, beteges méretű frusztrációit gyógyítgassa ... és nem az ideológia terjesztése.
De természetesen, ezt én látom így.
@Orica Középföldi: Gábriel itt leste Fabius felbukkanását és már villantott is.
Ne legyél gyanakvó ebben a témában:)
@Fabius:
Tegyük fel... hogy holnap áramszedőt növesztek...
Oszt akkor én leszek a troli a Király utcában?? :D
A "tág határt" már ez a sulok, megélhetési jobbikos pártkurva rég túllépte.
Amikor többen bevallottan azért nem jönnek, mert ez a tahó itt mérgezi a levegőt, akkor viszont tényleg nem értelek.

VAGY ÉN TÉVEDEK??? :((
Brühühühü...
Amúgy van új poszt, mert az időzítő nem engedte eltenni reggelig.
@E.Csaba: Gondolod?

szerintem az a kijelentés, miszerint a csatlakozási szándék alapján az eu területi integritása sérült az orosz mozgással számomra többet jelent, mint Putyin hazug - minden boltban árulnak orosz egyenruhát -betyárkodása.

Sokkal keményebben lépett fel az eu, mint ahogyan számítottam rá.

Az is komoly jelzés, hgy putyin villámgyorsan visszavonulót fújt a hadgyakorlatok befejezésével.

a -12% az -12%.

nem biztos, hogy hőbörgéssel lehet elérni a legtöbbet, az a sok házisszony és papucsférjnek kinéző diplomata keményebb mint a tigrisvadász.

Szerintem.

Más: büszkeség a magyarságért, nacionalizmus stb témához hagy tegyek fel egy kérdést:

mivel magyarázod a szlovákok kiugró teljesítményét?
mert én azzal, hogy sikerült egységbe forrasztani a soha nem volt szlovák nemzetüket és szárnyakat kaptak, de nem a redbulltól.

Én megtalálom azokat a szempontokat, amiért büszke tudok lenni magyarságomra úgy is, hogy nem nézem le a többi nemzetet sem.

Hibás álláspont szerintem a nemzeti érzések semmibe vétele, pont ezzel lehet elérni azt, amiről írsz, az idegen gyűlöletet, sovinizmust, az antiszemitizmus valóban inkább gazdasági, politikai kérdés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Két megoldás van:

1: karantén, nem látod.
2: megtanulsz egyszerűen keresztül nézni rajta. mindenki, ember, troll csak addig él amíg enni kap. ha nem akarod nem kell etetni.

Ettől függetlenül én tényleg akarom, hogy megjelenjen itt mindenféle vélemény gyurcsányistáktól vonaistákig. Valahogy el kell tudni viselni egymás hülyeségét az országban is amíg együtt lakjuk.
@Fabius:

Hülyeforma:)))))
Az együttes felbukkanás nem azt jelezte számomra, hogy egy személy lennétek.
Ilyen mély skizóval nincs szabadlábon senki és erre nem a karamella a gyógyszer:)

Azt meg neked se hiszem el, hogy hobbiból van itt.
@Orica Középföldi:

Nem mondtam, hogy hobbiból, réges régen kitettem már a Jobbik internetes stratégiáját:

docs.google.com/file/d/0B6E6gDXRqhFSWWlZdmM2bF83MTA/edit

Azt mondtam nem ez a melója, ez elhivatottság és önszorgalom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Alázza a nyavalya, csak felhívom a figyelmét bizonyos tényekre.
@Fabius:
Ezt teszem... semmi újat nem mondtál!
Én megengedhetem magamnak.

Viszont te azzal számolsz-e, hogy emiatt mennyi más olvasót, kommentelőt veszítesz el?
Ezt nem én találtam ki, hanem azok írták ide, akik nem kérnek gábris áldatlan tevékenységéből, gyűlölködéséből, cinikus szarhintéséből és inkább elköszöntek innen.

Már csak Szívre gondolva is azt mondom, hogy kurva kártékony egy féreg gábris... ezt nem tudod nekem megmagyarázni, hogy megérte ezt a tahót megtartani, cserébe Szív meg elköszönt...
@Fabius:
:))
A legrosszabb, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.... hmmmm...
@Fabius: ezek az arcok mindenütt tolják ugyanazt a propagandát. amint címlapos valami, jönnek, aztán repülnek tovább, posztról posztra. minap erre járt Blikknépe nick, ma egy mandineres poszt alá írta, amivel itt szórakozott. bajkeverő. kíváncsi vagyok, mit számít ez a blog. ahogy a felmérések szerint az ellenzék áll, csapnivalóan végzed a dolgod te is, meg mi is, akik ide beírogatunk. G-nek meg ez jutott.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Számolok vele, hogy mindig mindenkinek nem tud megfelelni minden. De egyrészt egy közéleti blog alatt minden véleménynek helye van, másrészt meg azt sem akarom, hogy a Népszava pártélet rovatára hasonlítsunk, ahol rámutatással dobják ki a többséggel egyet nem értőt.
@Fabius:
IGAZ!
Amúgy is, te vagy itt a boss, a te szemétdombod! :)
@Pantagruel:

Nekem nincs "dolgom". Véleményem van, ami hol egybe esik az úgynevezett ellenzékével, hol meg nem.
Na, jóccakát emberek! :-)
@Habakuk999:
Dehogynem... folyamatosan az orrát a saját szarába nyomjátok, de szerintem ez még élvezi is - nem veszi észre, hogy hülyét csináltok belőle.
@Pantagruel: "a felmérések szerint az ellenzék áll"

A jobbik speciel emelkedőben van. :)
@Fabius:

"Okulásnak pont jó lenne, miért erősödik a annyit a jobbik, és miért stagnál vagy csökken mindenki más: mert ők azt is bírják cérnával, amit senki más nem. "

ez azt jelenti, hogy van, létezik egy fanatizált tömeg, a népesség egy jelentős szelete. G. kitartó jelenlétét is ez a fanatizmus okozza.
Annyiban tragikus a helyzet hogy ezt a fanatizmust részben a küldetéstudat élteti, de nem lehet figyelmen kívül hagyni azt az elképesztő jelenséget, hogy nem csak az ellenzék múltbeli, hanem jelenlegi viselkedése és megújulásra képtelen magatartása gerjeszti.

kérdés az, hogy ez a fanatizmus mennyire mélyül és terjed?

Én a magam részéről ezért keveredtem G-vel az ismert szívélyes viszonyba.

Tehát itt, mind a kormányzat, mind az ellenzék ellenzéke szélmalmozunk, és legfeljebb annyit érhetünk el, hogy egyes esetekben tisztán tartva és őrizve az elveket bíráljuk a tetteket akár kormánypártiak, akár ellenzékiek. de változást nem hozunk, mert a netes részvételünk izolált és nem generál tömeges cselekvő együttműködést.

ezért a fanatikusok behozhatatlan előnyben vannak. ugyanakkor tanítjuk őket, hogy miképp és mivel lehetnek még eredményesebbek.
@Fabius: "Ettől függetlenül én tényleg akarom, hogy megjelenjen itt mindenféle vélemény gyurcsányistáktól vonaistákig."

A különféle véleményekkel semmi gond, sőt. Soha sem ezzel volt a probléma, hogy megtudjuk, mi Simon, Papcsák vagy Hoffman ügyben a Jobbik álláspontja.

A probléma az, hogy Zuglóról, nyugdíjról vagy erkölcstanról szóló poszt alatt tucatnyi off-topik thread fut, és mindig ugyanaz a napiszar: pedofil rabbikról, izraeli túlkapásokról, hazug Gyurcsányról, nem is úgy volt cikkek a holokausztról stb. Itt is hagytam a blogot, amikor elegem lett. Gyanítom, nem egyedül.
@Pantagruel:
Erről viszont úgy látszik Fab nem kíván tudomást venni.. Az ő blogja.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ne lázadozz:)

én is sajnálom Szívet, s még mások hiányát, de az sem jó, ha belterjes lenne a blog.
az istencsapás ránk nézve az, hogy egy humor nélküli másológép jutott osztályrészünk gyanánt és nem egy szellemes, kedvelhető (ezért a sok szmájli jel,hogy mekkkedveljük) pengeeszű netharcos.
ellenben jó iskolapad ez, mert az itt összeszedetteket máshol, másképp jól tudják kamatoztatni visszájára fordítva az itt elhangzottakat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: barátom, that's incidental. az teljesen lényegtelen. abszolút mellékes. a jobbik ugyanis nem megoldás semmire, csak annyira használ, mint a marihuána a rákos betegnek. épp ezért népszerűségének, ami csak átmeneti lehet, igazi jelentősége zéró. a lényeges törésvonalak nem cigány és hungarista, keresztény és zsidó, holokauszthívő és holokauszttagadó, kelet és nyugat között húzódnak, ezek hidegen hagyják a társadalom többségét (a magyaroknak nem fáj '56, nem fáj Trianon és nem fáj a Holokauszt), hanem a vagyon eloszlása mentén: a fent és lent számít - ezért lehet őket megvenni rezsicsökkentéssel
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @nagyanyó, @magnadigrii meg @muad///dib is vállaltan jobbikosok, mégsem nyomják fullba a kretént...
@jaegtoer:
Ilyen aljával a hétköznapokban szóba sem állok, mert az már a kutyaszaros történet lenne...
Az itteni volt jobbikos csókáról (múlt idő már) mint emberileg, mint gerinc ügyileg elég lesújtó nem csak az én, de bárki véleménye.
Embert nem hallottam, aki egyáltalán a "becsület" szót összepárosította volna vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, kivágott... ezt írod: "Haladásnak értékelhető, hogy nem zavar az anticionizmusom és a nacionalizmusom sem. Ezek után viszont szükséges rögzíteni, hogy nem lehetek és nem is vagyok antiszemita és soviniszta sem, ugyanis ezek kizárják egymást."

A neten ingyenes az értelmező kéziszótár. Halmazokról hallottál? Logika (deduktív, induktív)? Mi zár ki mit?
Még mindig: kezd a gőgös gúnár gedeonnal, majd mosó masa mosodája, s így tovább a csillagos ég a határ! (esetedben ez az ablak-zsiráfban manifesztálódik... mindegyikben van kép, szemben az általad erőltetett művekkel -mein kampf, biblia... bár abból beszerezhetnél egy képest, de azért előtte ggg, mmm, azs!)
@vitéž munkášőr:
Én meg vállaltan leszarom az összes pártot! :)
@Sir Bates dö Hól:
Valami faca kis kifestőt ajánlj neki, azzal évekig el lesz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"_Embert nem hallottam, aki egyáltalán a "becsület" szót összepárosította volna vele. _"

az igazság az, hogy azt nem tudhatjuk, hogy életvitelét, zsákmányszerzését (jövedelemgyarapítását) tekintve becsületes vagy nem. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy -még- igen. aztán a fazék közelében már látható volt némelyeknél az asszimilációs készség valamint a jól motivált hozzáállás és sajnos az önmegtartóztatók százalékos aránya sem biztató.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: becsiccsentettél papa? ezzel arra céloztam, hogy nem a kuruzische beobachtert tolja a szánkba onnan se mindenki

a pártpreferenciám meg nekem is szkatológikus, hehehe
@jaegtoer:
Öööö... tudhatjuk. Közvetlenül olyanoktól a ismeretségben, akiket átvert, lehúzott.
@dr. jenőke (jenőke):

jöhet. ezt a rákot épp a napokban olvastam:)
a 'bőrről:

DarthVader
2014-03-06 22:41:18
'A parasztnak elkezdi verni a vetését a jég. A paraszt felragadja a cséphadarót, és elkezdi csépelni a vetést, mondván:
- Lássuk, Uramisten, mire megyünk együtt!'

Szavazz a Jobbikra!
@vitéž munkášőr:
Én is pinapárti vagyok! :D

@Sir Bates dö Hól:
Áááá... dehogy... A Tiergarten környékére.
Persze kifestőben. Mert különben a helyszínen nosztalgiázva lengetné a ...
HŐŐŐŐŐ!

A tegnapi "sikertörténethez"... :D

"Azt, amit Koman focizik a pályán, én is bármikor tudom."

"A magyar védők reakcióideje olyan lassú, mint az osztrigáké."

"Komolyan mondom, ennél még Mexikó is jobb volt 1986-ban."

"- Szerinted mennyi a labdabirtoklási arány? - 70-30 a finneknek. - Van az 80-20 is!"

"Gyerekek, ez nem foci, amit műveltek, azt gólra játsszák!"

"Mindig van lejjebb: ennél még Egervári csapata is többet mutatott!"

"- Apa, mennyit fizetünk a jegyért? - Szerencsére semmit, ingyen kaptuk."

"Tudod, milyen büntetést kellene nekik adni ezért a teljesítményért? Holnap reggel nyolcra legyenek újra a stadionban, aztán tessék összeszedni az összes szotyihéjat!"

Egy soproni szurkoló így búcsúzott társaitól az első félidő végén (!), amikor még vezettünk 1-0-ra: "azonnal hívok egy taxit, irány az állomás és megyek haza. Elnézve ezt a teljesítményt holnap reggel sörrel kell indítanom a napot."

Mit lehet ehhez hozzátenni? Innen szép nyerni és kijutni az Európa-bajnokságra, sporttársak!"
@Sir Bates dö Hól: Megint visszakanyarodtál a régi zsákutcádba? Pedig már kezdtem azt hinni, hogy elindultál kifelé belőle.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
és a barokk libalegelő Makovecz stílusban Lilliputban mivel lesz feltöltve?

vízzel és akkor lehet benne vizilabdázni
hóval és jéggel akkor meg jéghokit
szarral és akkor máris magyar foci van benne, van magyar foci?
egyébként birkákkal és libákkal lesz feltöltve és körberakják a fűre lépni tilos táblával...a bürgék és a libák nem tudnak olvasni és a kcskeké sem akkor olyan lesz mint a görög lapály nyáron

te meg semminek sem tucc örülni...snassz alak

brühüyyy
látod én a világbajnoki barátságosakat néztem azon lehetett derülni

a teutonok alig bírtak chilével, az angolok a dánokat csak 1:0-ra és a többi is

ki lesz a világbajnok?

Spanyolok!!!!!!!!!!!!!!!
@jaegtoer:

"Annyiban tragikus a helyzet hogy ezt a fanatizmust részben a küldetéstudat élteti, de nem lehet figyelmen kívül hagyni azt az elképesztő jelenséget, hogy nem csak az ellenzék múltbeli, hanem jelenlegi viselkedése és megújulásra képtelen magatartása gerjeszti."

Na, ilyet még nem olvastam. Bravó. Főleg a "gerjeszti" tetszett, a "megújulásra képtelen" már a könyökömön jön ki. Bár, be kell valljam, igaz, képtelenek a megújulásra, fenti okból várhatóan nem fognak cigánybűnözés ellenes törvényeket hozni, ezért kénytelen szegény szavazó a Jobbikhoz fordulni.
@vakapad: hmmm, szörnyű is lehet olyan országban élnetek, ahol 9 és fél milla hüle állampolgár nem veszi észre azt a fene nagy megújulást Boldvai, Szekeres, Puch & tsai képviselójelöltekben.
kétségtelen, az lett volna a helyes mondatvég, hogy: [...]'is' gerjeszti.

A magát demokratának valló ellenzék "könyökömön jön ki" állapota meg hiába jön ki bárhonnan, nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül lehetne vagy kellene hagyni.

A cigány-bűnözés fonalának mondandómhoz hegesztése kissé erőltetettnek tűnik, de hogy még sem sújt le, annak az az oka, hogy szárnyaló képzettársítással sincs köze a hozzászólásom tartalmához.
444.hu/2014/03/07/bunben-fogant-az-idei-valasztas/

A kékcédulázás, igaz, az a szavazáskor volt, nem jelöltállításkor, ehhez képest pitiáner csalás volt. :-(
Nekünk továbbra is egy ilyen féreg jutott köztársasági elnöknek!
@vakapad:

" Bár, be kell valljam, igaz, képtelenek a megújulásra, fenti okból várhatóan nem fognak cigánybűnözés ellenes törvényeket hozni, ezért kénytelen szegény szavazó a Jobbikhoz fordulni."

pont az efféle szemlélet és pocsolyaszint attitűd hajtja a jobbik felé azt a szavazóbázist, amelyik nem csak a gépkocsi ablakból látja az utcatörténelmet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jaj hagyjuk már,hogy szív miattunk ment el!
Simán kinyomott azt ennyi.
@Fabius: Na ott a pont.
Már én is kerülöm azt az egy két elmebeteg blogot,ahol szűrnek.
süti beállítások módosítása