Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.05. 08:34 Fabius

Káder János választási rendszere termőre fordult

Címkék: áder jános választási rendszer választás 2014

Káder Janó ezt elintézte. Jó, mondjuk nem volt nehéz dolga, a kétharmad és Viktor gondolom örömmel fogadták mikor kiötlötte az új VT két fő szabályát: 

- ágyin: Lejtsen mifelénk a pálya, kompenzáljuk a választókerületi győztest is, 

- dvá: Aprózzuk fel az ellenzéket amennyire csak lehet, kerül amibe kerül. 

A jelöltállítási procedúra után elmondhatjuk, teljes a siker. Soha nem látott mennyiségű jelölt és 32-33 országos lista azért a sacc/kb 8,5 milliárdért. Kormánypártnak ettől elaprózottabb ellenzéke aligha lehetne, egykori Kijelölt Felelős úr számítása bejött. Megérdemli a vállveregetést vagy egy újabb vacsorát Pozsgay Imrével még akkor is, ha nem az volt a kérdés, hogy a leegyszerűsített jelöltállítás és kampányfinanszírozás mellett lesznek-e bizniszpártok, csak az: mennyien lesznek? Itt kell megjegyezni azt is, hogy akinek ebben a környezetben a csöcslengetés és legális fű ígérete országos lista helyett csak arra elég, hogy partiban legyenek a Mózes kőtábláira vésett alapigazságokkal kampányolókkal, azoknak érdemes a létjogosultság kérdésével is foglalkozni egy kicsit. 

Az igaz, hogy az esélymaximalizálás sokba kerül, az einstand vagyonból ki se fussa már, annak hűlt helyén Viktor keze csak a levegőt képes markolni, de nyugi: Lajosék legfeljebb kétszer-háromszor eltekintenek a megnyert közbeszerzés keretösszeg emelésétől áprilisig, és csak meglesz az a végelszámolás után tízmilliárd fölé is kikerekedő összeg. 

orbán trollface.jpg

De amíg eldől mire is lesz elég a termőre fordult választási rendszer legyünk vidámak, és próbáljuk meg együtt kitalálni melyik munkakör legyen a 2014-es kampány numero uno állása: a Zsigó plakát kamerás megfigyelőé?  A déká sajtómunkás-ellenőrző humán erőforrásé? A Bajnai szelfi válogatóé? A Kunhalmi Ági stílusmentoráé? Vona Gábor ebtenyészeti szakemberéé? Esetleg azé a büntetésosztóé, aki rommá szívathatja a gyakorlatlan és figyelmetlen pártokat, visszatermelve egy kis aprót az államkassza számára? 

751 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr395843968

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gerillaplakátok a bűnmegelőzésért! 2014.03.05. 22:44:26

Új divat terjed a Duna-parton: gerillaplakátozás a bűnmegelőzésért. A közbiztonság javítását célul tűző mozgalom terjedése megállíthatatlannak tűnik. Várhatóan tömegesen kezdenek társasházak, lakóközösségek kormánypárti plakátokat graffitizni máshol is...

Trackback: A demokrácia diadala? 2. 2014.03.05. 19:02:19

  valasztas.hu SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megye 04. sz. OEVK (Vásárosnamény ) jelöltjei Jelölt neve Jelölt állítók VB döntés VB döntés dátuma Státusz Adorján Béla JOBBIK Nyilvántartásba véve 2014.02.21 ...

Trackback: A demokrácia diadala? 1. 2014.03.05. 19:01:41

 valasztas.hu SZABOLCS–SZATMÁR–BEREG megye 01. sz. OEVK (Nyíregyháza ) jelöltjei Jelölt neve Jelölt állítók VB döntés dátuma Státusz Makula Gábriel ÚDP 2014.02.28 Indulhat Makula Andrásné Ú...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes:

"majd írjatok, ha újra normális emberek helye ez a blog.

szép nyarat, őszt, és telet."

Tavaty is van.
@jaegtoer:
Ki volt majom ma, hogy Penike lepattant?
@Sir Bates dö Hól:
Bőrkötésben, korbáccsal?
Az valami más lesz...
@Sir Bates dö Hól:
Ha senki nem reagálna rá, mert nem látja?
Kétlem.
@Evezős:
Ez egy folyamat. A végén csak lerugdossuk a parasztját... :(
@E.Csaba: "ez az ország mindig is idegengyűlölő volt, bárki bármit is hazudik, elég elolvasni egy történelemkönyvet."

Kíváncsi vagyok, milyen történelemkönyvet olvastál.

"Ha valaki büszke a magyarságára, az nacionalizmus... Ez az alapja a nacionalizmusnak, az antiszemitizmusnak, a cigánygyűlöletnek."

Erősen kétlem. Az antiszemitizmust például a gazdasági válságok erősítik fel. Az antiszemitizmus oka a szegénység. Az általános jóléttel az antiszemitizmus csökken. A pénzbőség felszámolja.

Az antiszemitizmus és az antikapitalizmus kéz a kézben jár: az idegen, a multi, a vállalkozó, a bevándorló, a tőkés és pénzügyi vállalkozói réteg az erkölcstelen karvalytőkével, a gátlástalan kizsákmányolásra épülő szabadpiaccal egyenlő, így lesz a zsidó a kapitalista rendszer veszteseinek, kárvallottjainak szemében bűnbak, egyszersmind a visszásságok felelőse és oka.
@Evezős:

"ő meg röhög rajtad, rajtunk "

Kétlem.
Egyrészt semmi humorérzéke nincs, másrészt egyre fogcsikorgatósabbak, ennek következtében egyre agresszívabbak a reakciói.

Nagyon sokba kerülhet valakinek ez az állandó jelenlét:))
És! Nulla eredménye van.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: temiattad, mert nem voltál itt, nem foglalkoztál vele, nem találkoztál vele személyesen:-)... a te hibád:')
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

két kiscsoportos ovis beszélget:

-tavaty van.
-hm, nem éjtem.
-taaa-vaaaty vaaan.
-még mindig nem éjtem.
-ahh. batynak a madarak!
-jaaa! tavaty van!
@Sir Bates dö Hól:
Én viszont leszarom a küldetését, nem olvasom és nem kommentálom a szarát.
Annál lehet még egy vitafórumon jobban alázni valakit?
@Sir Bates dö Hól:
Nyomi... szóval te vóttá a genyó!
Lebuktál, mint Rottenbiller, a gyöngyhalász.
Flanszia csigazabáló!
@Sir Bates dö Hól:
Na, pont azt lehet semmissé tenni azzal, ha mindenki kirakja.
A küldetés akkor ér valamit, ha van eredménye ... neki jelenleg az is eredmény, hogy van reakció a zagyva, mocskos, aljas baromságaira.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nem voltam elég alapos, ezért nem tudom. de úgy sejtem azért, mert nem vagyunk normálisak.
ez esetemben igaz lehet, de mentségemre legyen mondva -nem állítva-, csak mondva, sosem állítottam, hogy deigen!, ellenben ha autentikus Szólótól jött az ajánlat, engedelmesen elkullogtam a picsába.
@Orica Középföldi:

Van (volt) egy ilyen, mint ő, csak nőnemű és ő vallásban+fideszben+orbánimádatban utazik(utazott) az indexen anno (most is írkál ...). Szép lassan kiderült, hogy az idilli család abból áll, hogy apu kb. tíz óra magasságában lekoppantota a fürdőben a fogmosópoharat a polcra vagy becsapta a hálóban a Bibliát, amit olvasott és az azt jelentette, hogy mennie kell széttárni a lábait ...

De mesélni nagyon tudott a keresztény családi életről ...
@jaegtoer:
Miért? Valaki állította az ellenkezőjét? :)
@Evezős:

Ez érdekes kísérlet lenne. Mi ugyan nem látnánk, de a csak olvasók, akik azért többen vannak, egy kurucba oltott Varánuszt élvezhetnének:))

Vaj'h mit csinálna Fab?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: OFF | úgy néz ki neked lesz igazad - a homeless csóka sztorija télleg fake | ON
@E.Csaba:

"Amikor az ember a kisfiát arra neveli, hogy legyen büszke arra, hogy magyar, akkor azt neveli bele, hogy a magyar különb, mint a szlovák, a román, a szerb, stb"

nem. egészen. az identitásnak szerves része a nemzettudat. az egészséges formája hallatlan energiákat szabadít fel a "semmiből" a beteges nemzettudat pusztít és megöl.

ma már kevés ilyen van, de a barátommal, s családjával kimentem egyszer a temetőbe, úgy hozta a véletlen, hogy épp indultak, mikor érkeztem és az ősök ott voltak Mind a dombon egyik itt, másik ott 1830-ig visszamenőleg. a kovek kopottak a vésetek néhol épp, hogy olvashatók voltak, de a legkisebb aki 10 éves volt ismert minden követ, s ki fekszik alatta. nem folytatom. tudják kik, és honnan jöttek. és aztán egyszer később egy alkalommal így szólt a nagyobb gyerek: -Mit mondana a szépapám, apuról már nem is szólva?

én erre gondolok, amikor nemzettudat gondolatiságát elindítom, aztán ez bővül és egyre nagyobb köröket fut egészen addig, hogy:

"Az nem lehet, hogy annyi szív
Hiába onta vért,"

egészen addig, hogy:

"Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar-.
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Evezős: én leírtam, hogy miért reagálok rá: mert káros és mérgező... ha valaki csak hülye, akkor arra nem reagálok... de ez én vagyok, más máshogy oldja meg... én nem vagyok a szólásszabadság ellen, de ez már sunyi gyűlöletbeszéd...
@Orica Középföldi:
Haladjunk kérem!
Nincs itt semmi látnivaló. - mondta a rendőr, amikor egy atom-tengeralattjáró kikötött a villamosmegállóval terhelt járdaszigetnél.
Valami ilyesmi következik.

ROMHÁNYI JÓZSEF: A rák haladása

Egy nagyszerű fóka rámordult a rákra:
- Ne haladjon hátra,
hisz nem jut előbbre soha,
kinek vissza van az oda.
Ám a ráknak, mi tagadás,
visszásnak tűnt ez a tanács.
Azt értette belőle,
szégyenszemre hátráljon meg előre.
De kevéssel előbb úgy gondolta aztán,
más kárát tanulná meg a saját hasznán,
hogyha maga mögött egy célt is kiszabva,
előregázolna hátra az iszapba.
Viszont azt is tudta a nyomorult pára,
az ilyesmi nem megy úgy holnapról mára,
és hogy ne hagyja a drága időt veszni,
elhatározta, már tegnap el is kezdi.
.
.
Jó éjszakát, szép álmokat!
.
@Pantagruel: "Kíváncsi vagyok, milyen történelemkönyvet olvastál."
Én azokról a történelemkönyvről beszélek, amit az általános iskolában és a középiskolákban vannak. Azokból semmi másra nem tudok következtetni.
Antiszemitizmus: Nekem ment már jobban is rosszabbul is de soha nem a zsidók jutottak eszembe.Amikor nem volt munkám, nem a cigányokat okoltam.Az egyik munkahelyemen több mint egy évtizedig dolgoztam, több mint 1000 munkatárssal.Nos, bizton állítom, hogy 20-ból 18 ember lenézte, utálta, megvetette vagy a zsidókat, vagy a cigányokat, vagy a románokat, vagy a szlovákokat, vagy mindenkit, aki nem magyar - jövedelmi szinttől függetlenül. Bár némelyik azt sem tudta meghatározni, hogy amikor "zsidózik" tulajdonképpen kit ért rajta.
@Orica Középföldi:

Hagyná.

Okulásnak pont jó lenne, miért erősödik a annyit a jobbik, és miért stagnál vagy csökken mindenki más: mert ők azt is bírják cérnával, amit senki más nem.

Aztán majd mikor elég finnyásan háttal álluk nekik, nem beszélünk velük, akkor majd egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy a minielnököt Vona Gábornak hívják.

Tündérmese lenne?

Pedig ez lesz, ha a hülyeségeiket nem cáfolja majd soha senki, mert intellektuálisan pfúj.

Magyarországon kb 1 millió azok tábora, akik azt fújják amit Gábriel. Tekintsük őket levegőnek?
@Evezős: Sok ponton rossz következtetés. Ezért is lesz érdekes április 6.
@dr. jenőke (jenőke):

Kíváncsi vagyok ápr. 6-ig bírod-e derűs versekkel:)))

Köszi, jó éjt!
@Fabius:
Nem címzetten neki kell válaszolni.
Akkor nincs kivel párbeszélnie.
Amúgy érthető az álláspontod.
@Fabius: Érdekes felvetések. :) Ez meg egy másik.

Ráadásul a Jobbik pontosan olyan típusú párt, amelynek a szavazóiról könnyen elképzelhető, hogy nem szívesen számolnak be egy kérdezőbiztosnak a preferenciájukról (talán még akkor sem, ha nem telefonon kérdezik őket, hanem egy borítékba kell helyezniük a "véleményüket"). Mindez elméletileg két dolgot is jelenthet: 1) azt, hogy a Jobbik még annál is jelentősebb támogatottsággal rendelkezik, mint amit a kutatók ma mérnek, vagy 2) azt, hogy az emelkedő számok hátterében nem valós bővülés, hanem a Jobbik látványos mérséklődésével együtt járó nyilvánosan felvállalhatóbb karakter áll. Természetesen nem tudok bizonyítékkal szolgálni (erre majd a választás lesz képes), de magam inkább az első verziót gondolom valószínűbbnek, ami azt jelenti, hogy a Jobbik ma a biztos pártválasztók 20 százaléka körüli, talán valamivel feletti támogatottsággal rendelkezik (2010-ben 16,7 százalékot értek el – utolsó felmérésében a Medián és a Gallup eltalálta ezt, de például a Nézőpont 11, a Tárki 12 százalékot mért.)

Másodszor: ha elfogadjuk, hogy erősödött a Jobbik, adódik a kérdés, hogy mi lehet ennek az erősödésnek az oka. Megítélésem szerint négy tényezőre vezethető vissza: a baloldali ellenzék bénázására, a Jobbik tudatos kampányára, a Jobbik körüli sajátos fegyvercsendre és a Fidesz jelentősnek mért fölényére.

torokgaborelemez.blog.hu/2014/03/06/507_miert_erosodik_a_jobbik
@Orica Középföldi:

Még van tartalék.
Például egy viszonylag hosszú is, remélem azzal is toleráns lesz Fábius, meg a kommentelők.
@Fabius:

Tudom, hogy hagynád, de nem ez volt a kérdés.
Mit csinálnál, ha senki nem reagál.
Te cáfolnál minden egyes faszságot?
@jaegtoer: Tíz éves lehettem, amikor a nagyapámmal (már húsz éve halott)kimentem a temetőbe, mert le kellett kaszálni a füvet a sírok körül.Amikor leült mellém pihenni az árnyékba és néztük a kopott hantokat, az addig szófukar ember elkezdte mondani a történeket az elhunytakról.Olyan réginek és "csodálatosnak" tűntek, hogy úgy hallgattam mint egy mesét.Akkor éreztem valami olyasmit, amit te is leírtál, de nem nemzettudatnak gondolom ezt, hanem valami egyszerűbb, meghittebb családhoz való kötődésnek..
@dr. jenőke (jenőke):

Olyan hosszút, mint G egy napi termése, nem írt költő:)))

Amúgy érdekes Fab és G együttes felbukkanása. Az a rohadék gyanakvó természetem:)
@jaegtoer:
az itteni hírek: március 26-án az ukránok krimi parlamentje eldönti, hogy kilép e ukrajnából és belép e Oroszországba...közben meg (itt nem szoktak kihagyni hírt csak olyan időben adják mikor senki sem nézi...

a másik hírek, hogy kibaszott agresszió van meg egyébként is fel vannak borzolva a Ca,eron olyan baromságokat mondott, majd el röhögtem magam kínjában...neki is vannak jókérdéses riporterei? vagy a CBC kihagyta az éleseket

szóval égig bűzlik a kukorica kóró

brühüyyy
@Fabius:
"...nem beszélünk velük..."
Neked nem lehet ezt megengedned magadnak - ebben teljesen igazad van!
Nekem viszont igen! :)
Mert a kutyaszarba se kell az utcán belelépnem, persze véletlenül sikerülhet, de attól még undorodom tőle és hát a szar az bizony szar...

Viszont te felvállaltál egy blogot, egy fórumot, ahol ez ontja a szarát és cinikusan visszaél a vendégszereteteddel.
Ezt persze NEKED jogodban áll tolerálni - bár, ha a lakásod közepére szarna ez a majom és még dicsőítened is kéne, szerintem kibasznád.

Nem tévedek, ugye? :))

Persze a szólásszabadság jegyében jogában áll égetnie magát, mert hát ennél a törzsközönségnél kár szépítgetni, de ég, mint a Reichstag - az orosz ostrom idején, romjaiban is...
@Orica Középföldi:

Nem, mert erre mostanság nem érnék rá. De hosszú időn keresztül én cáfoltam minden egyes hülyeségét, vagy vitáztam vele Sharon beszédtől IMF hitelig mindenről.

Tény, néha én sem bírtam cérnával.

De ettől még igaz az előző: ha nincs aki szétszedi és cáfolja amiket összehord, akkor azok igazsággá válnak pláne itt, ahol az évek alatt kialakult törzsgárda értelmi színvonala azért fokmérő lett a hazai közéleti fórumok között, és a vélemények mérvadóak a csöndben olvasók előtt is.
@Orica Középföldi:
Neki ez lehet a munkája, tényleg?

Akkor nem értem Fabot, miért tűri meg a fizetett kurva itteni szereplését... :(

Ha szimpla elmebeteg lenne, akkor hagyján, de ez itt éli az életét, munkaidőben és még rá is húz!
@dr. jenőke (jenőke): pontosan. különösen a repetitív floodjaira/offjaira...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem tévedsz a nappaliba szarást illetően :-D

De.

Tegyük fel holnaptól ez a blog lesz a jobbikosok törzshelye, akik egy idő után elkezdik követelni, hogy tiltsam ki a dékásokat vagy sárkányhajósokat (hehehe), mert pfúúúúúj.

Na, szóval én ilyet nem csinálok se pro, se kontra addig, amíg az elég tág határokat túl nem feszíti valaki. Akkor viszont leves, pártállástól függetlenül.
@Sir Bates dö Hól: Igaz sokadjára de fussunk neki még egyszer.

1. Nem kivágott
2. Haladásnak értékelhető, hogy nem zavar az anticionizmusom és a nacionalizmusom sem. Ezek után viszont szükséges rögzíteni, hogy nem lehetek és nem is vagyok antiszemita és soviniszta sem, ugyanis ezek kizárják egymást.
@Fabius:
Csak elfeleded, hogy egyre cinikusabb, egyre vicsorgóbb és egyre elvakultabb - monomániás zsidózó, cocizó.
A tokiói csőtörésről is a zsidók jutnak eszébe!
Egy rendesebb kocsmában már szájonkapták volna - bár ezt teszi SZŐR vele, naponta, többször is, Haba is alázza.
Ez meg mint valami elmebeteg vigyorog rajta - ha jól tudom a kedves kocsmatársak bejegyzéseiből. :))
@Orica Középföldi:

Nem én vagyok Gábriel :-D :-D :-D

Mellesleg neked és Bolinak is mondom, én tudom kicsoda civilben Géb, azt is, mi a melója, és nem ez amit láttok. Ez önszorgalom, mint mindenki másnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: LOL! ugyanez pepitában, balról előzve a faszpumpát:

jovaros.blog.hu

az utcsó 2 poszt
@Sir Bates dö Hól:
Aki minden nap eltűri, hogy egy elég széles spektrumon folyamatosan gyalázzák és nem fordul meg benne, hogy véget vessen neki, az elmebeteg (finoman fogalmaztam). Namostan, ő mindezek ellenére jön és viseli. Ergo elmebeteg.
Elmebeteggel nem tudunk mit kezdeni ...

Elfogadom az érveidet, de továbbra is meggyőződésem, hogy beteg pszichét látunk itt és nem hithű katonát, akinek ez a kötelessége.
A dolog, amit művel, ITT értelmetlen. Ha más lenne a célja, akkor továbbállt volna oda, ahol az üzenetei célba érnek.
Amikor még láttam, a legmegdöbbentőbb az az alázatos kuncsorgás volt, amit előadott itt, hogy valaki, bárki vessen rá egy pillantást és szóljon hozzá.
Ha megtörtént, AKKOR állt elő valami gusztustalannal. MINDIG!
Ezért hiszem, hogy a célja az, hogy bosszantson, középpontban legyen, idegesítsen, beteges méretű frusztrációit gyógyítgassa ... és nem az ideológia terjesztése.
De természetesen, ezt én látom így.
@Orica Középföldi: Gábriel itt leste Fabius felbukkanását és már villantott is.
Ne legyél gyanakvó ebben a témában:)
@Fabius:
Tegyük fel... hogy holnap áramszedőt növesztek...
Oszt akkor én leszek a troli a Király utcában?? :D
A "tág határt" már ez a sulok, megélhetési jobbikos pártkurva rég túllépte.
Amikor többen bevallottan azért nem jönnek, mert ez a tahó itt mérgezi a levegőt, akkor viszont tényleg nem értelek.

VAGY ÉN TÉVEDEK??? :((
Brühühühü...
Amúgy van új poszt, mert az időzítő nem engedte eltenni reggelig.
@E.Csaba: Gondolod?

szerintem az a kijelentés, miszerint a csatlakozási szándék alapján az eu területi integritása sérült az orosz mozgással számomra többet jelent, mint Putyin hazug - minden boltban árulnak orosz egyenruhát -betyárkodása.

Sokkal keményebben lépett fel az eu, mint ahogyan számítottam rá.

Az is komoly jelzés, hgy putyin villámgyorsan visszavonulót fújt a hadgyakorlatok befejezésével.

a -12% az -12%.

nem biztos, hogy hőbörgéssel lehet elérni a legtöbbet, az a sok házisszony és papucsférjnek kinéző diplomata keményebb mint a tigrisvadász.

Szerintem.

Más: büszkeség a magyarságért, nacionalizmus stb témához hagy tegyek fel egy kérdést:

mivel magyarázod a szlovákok kiugró teljesítményét?
mert én azzal, hogy sikerült egységbe forrasztani a soha nem volt szlovák nemzetüket és szárnyakat kaptak, de nem a redbulltól.

Én megtalálom azokat a szempontokat, amiért büszke tudok lenni magyarságomra úgy is, hogy nem nézem le a többi nemzetet sem.

Hibás álláspont szerintem a nemzeti érzések semmibe vétele, pont ezzel lehet elérni azt, amiről írsz, az idegen gyűlöletet, sovinizmust, az antiszemitizmus valóban inkább gazdasági, politikai kérdés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Két megoldás van:

1: karantén, nem látod.
2: megtanulsz egyszerűen keresztül nézni rajta. mindenki, ember, troll csak addig él amíg enni kap. ha nem akarod nem kell etetni.

Ettől függetlenül én tényleg akarom, hogy megjelenjen itt mindenféle vélemény gyurcsányistáktól vonaistákig. Valahogy el kell tudni viselni egymás hülyeségét az országban is amíg együtt lakjuk.
@Fabius:

Hülyeforma:)))))
Az együttes felbukkanás nem azt jelezte számomra, hogy egy személy lennétek.
Ilyen mély skizóval nincs szabadlábon senki és erre nem a karamella a gyógyszer:)

Azt meg neked se hiszem el, hogy hobbiból van itt.
@Orica Középföldi:

Nem mondtam, hogy hobbiból, réges régen kitettem már a Jobbik internetes stratégiáját:

docs.google.com/file/d/0B6E6gDXRqhFSWWlZdmM2bF83MTA/edit

Azt mondtam nem ez a melója, ez elhivatottság és önszorgalom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Alázza a nyavalya, csak felhívom a figyelmét bizonyos tényekre.
@Fabius:
Ezt teszem... semmi újat nem mondtál!
Én megengedhetem magamnak.

Viszont te azzal számolsz-e, hogy emiatt mennyi más olvasót, kommentelőt veszítesz el?
Ezt nem én találtam ki, hanem azok írták ide, akik nem kérnek gábris áldatlan tevékenységéből, gyűlölködéséből, cinikus szarhintéséből és inkább elköszöntek innen.

Már csak Szívre gondolva is azt mondom, hogy kurva kártékony egy féreg gábris... ezt nem tudod nekem megmagyarázni, hogy megérte ezt a tahót megtartani, cserébe Szív meg elköszönt...
@Fabius:
:))
A legrosszabb, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.... hmmmm...
@Fabius: ezek az arcok mindenütt tolják ugyanazt a propagandát. amint címlapos valami, jönnek, aztán repülnek tovább, posztról posztra. minap erre járt Blikknépe nick, ma egy mandineres poszt alá írta, amivel itt szórakozott. bajkeverő. kíváncsi vagyok, mit számít ez a blog. ahogy a felmérések szerint az ellenzék áll, csapnivalóan végzed a dolgod te is, meg mi is, akik ide beírogatunk. G-nek meg ez jutott.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Számolok vele, hogy mindig mindenkinek nem tud megfelelni minden. De egyrészt egy közéleti blog alatt minden véleménynek helye van, másrészt meg azt sem akarom, hogy a Népszava pártélet rovatára hasonlítsunk, ahol rámutatással dobják ki a többséggel egyet nem értőt.
@Fabius:
IGAZ!
Amúgy is, te vagy itt a boss, a te szemétdombod! :)
@Pantagruel:

Nekem nincs "dolgom". Véleményem van, ami hol egybe esik az úgynevezett ellenzékével, hol meg nem.
Na, jóccakát emberek! :-)
@Habakuk999:
Dehogynem... folyamatosan az orrát a saját szarába nyomjátok, de szerintem ez még élvezi is - nem veszi észre, hogy hülyét csináltok belőle.
@Pantagruel: "a felmérések szerint az ellenzék áll"

A jobbik speciel emelkedőben van. :)
@Fabius:

"Okulásnak pont jó lenne, miért erősödik a annyit a jobbik, és miért stagnál vagy csökken mindenki más: mert ők azt is bírják cérnával, amit senki más nem. "

ez azt jelenti, hogy van, létezik egy fanatizált tömeg, a népesség egy jelentős szelete. G. kitartó jelenlétét is ez a fanatizmus okozza.
Annyiban tragikus a helyzet hogy ezt a fanatizmust részben a küldetéstudat élteti, de nem lehet figyelmen kívül hagyni azt az elképesztő jelenséget, hogy nem csak az ellenzék múltbeli, hanem jelenlegi viselkedése és megújulásra képtelen magatartása gerjeszti.

kérdés az, hogy ez a fanatizmus mennyire mélyül és terjed?

Én a magam részéről ezért keveredtem G-vel az ismert szívélyes viszonyba.

Tehát itt, mind a kormányzat, mind az ellenzék ellenzéke szélmalmozunk, és legfeljebb annyit érhetünk el, hogy egyes esetekben tisztán tartva és őrizve az elveket bíráljuk a tetteket akár kormánypártiak, akár ellenzékiek. de változást nem hozunk, mert a netes részvételünk izolált és nem generál tömeges cselekvő együttműködést.

ezért a fanatikusok behozhatatlan előnyben vannak. ugyanakkor tanítjuk őket, hogy miképp és mivel lehetnek még eredményesebbek.
@Fabius: "Ettől függetlenül én tényleg akarom, hogy megjelenjen itt mindenféle vélemény gyurcsányistáktól vonaistákig."

A különféle véleményekkel semmi gond, sőt. Soha sem ezzel volt a probléma, hogy megtudjuk, mi Simon, Papcsák vagy Hoffman ügyben a Jobbik álláspontja.

A probléma az, hogy Zuglóról, nyugdíjról vagy erkölcstanról szóló poszt alatt tucatnyi off-topik thread fut, és mindig ugyanaz a napiszar: pedofil rabbikról, izraeli túlkapásokról, hazug Gyurcsányról, nem is úgy volt cikkek a holokausztról stb. Itt is hagytam a blogot, amikor elegem lett. Gyanítom, nem egyedül.
@Pantagruel:
Erről viszont úgy látszik Fab nem kíván tudomást venni.. Az ő blogja.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ne lázadozz:)

én is sajnálom Szívet, s még mások hiányát, de az sem jó, ha belterjes lenne a blog.
az istencsapás ránk nézve az, hogy egy humor nélküli másológép jutott osztályrészünk gyanánt és nem egy szellemes, kedvelhető (ezért a sok szmájli jel,hogy mekkkedveljük) pengeeszű netharcos.
ellenben jó iskolapad ez, mert az itt összeszedetteket máshol, másképp jól tudják kamatoztatni visszájára fordítva az itt elhangzottakat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: barátom, that's incidental. az teljesen lényegtelen. abszolút mellékes. a jobbik ugyanis nem megoldás semmire, csak annyira használ, mint a marihuána a rákos betegnek. épp ezért népszerűségének, ami csak átmeneti lehet, igazi jelentősége zéró. a lényeges törésvonalak nem cigány és hungarista, keresztény és zsidó, holokauszthívő és holokauszttagadó, kelet és nyugat között húzódnak, ezek hidegen hagyják a társadalom többségét (a magyaroknak nem fáj '56, nem fáj Trianon és nem fáj a Holokauszt), hanem a vagyon eloszlása mentén: a fent és lent számít - ezért lehet őket megvenni rezsicsökkentéssel
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @nagyanyó, @magnadigrii meg @muad///dib is vállaltan jobbikosok, mégsem nyomják fullba a kretént...
@jaegtoer:
Ilyen aljával a hétköznapokban szóba sem állok, mert az már a kutyaszaros történet lenne...
Az itteni volt jobbikos csókáról (múlt idő már) mint emberileg, mint gerinc ügyileg elég lesújtó nem csak az én, de bárki véleménye.
Embert nem hallottam, aki egyáltalán a "becsület" szót összepárosította volna vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, kivágott... ezt írod: "Haladásnak értékelhető, hogy nem zavar az anticionizmusom és a nacionalizmusom sem. Ezek után viszont szükséges rögzíteni, hogy nem lehetek és nem is vagyok antiszemita és soviniszta sem, ugyanis ezek kizárják egymást."

A neten ingyenes az értelmező kéziszótár. Halmazokról hallottál? Logika (deduktív, induktív)? Mi zár ki mit?
Még mindig: kezd a gőgös gúnár gedeonnal, majd mosó masa mosodája, s így tovább a csillagos ég a határ! (esetedben ez az ablak-zsiráfban manifesztálódik... mindegyikben van kép, szemben az általad erőltetett művekkel -mein kampf, biblia... bár abból beszerezhetnél egy képest, de azért előtte ggg, mmm, azs!)
@vitéž munkášőr:
Én meg vállaltan leszarom az összes pártot! :)
@Sir Bates dö Hól:
Valami faca kis kifestőt ajánlj neki, azzal évekig el lesz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"_Embert nem hallottam, aki egyáltalán a "becsület" szót összepárosította volna vele. _"

az igazság az, hogy azt nem tudhatjuk, hogy életvitelét, zsákmányszerzését (jövedelemgyarapítását) tekintve becsületes vagy nem. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy -még- igen. aztán a fazék közelében már látható volt némelyeknél az asszimilációs készség valamint a jól motivált hozzáállás és sajnos az önmegtartóztatók százalékos aránya sem biztató.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: becsiccsentettél papa? ezzel arra céloztam, hogy nem a kuruzische beobachtert tolja a szánkba onnan se mindenki

a pártpreferenciám meg nekem is szkatológikus, hehehe
@jaegtoer:
Öööö... tudhatjuk. Közvetlenül olyanoktól a ismeretségben, akiket átvert, lehúzott.
@dr. jenőke (jenőke):

jöhet. ezt a rákot épp a napokban olvastam:)
a 'bőrről:

DarthVader
2014-03-06 22:41:18
'A parasztnak elkezdi verni a vetését a jég. A paraszt felragadja a cséphadarót, és elkezdi csépelni a vetést, mondván:
- Lássuk, Uramisten, mire megyünk együtt!'

Szavazz a Jobbikra!
@vitéž munkášőr:
Én is pinapárti vagyok! :D

@Sir Bates dö Hól:
Áááá... dehogy... A Tiergarten környékére.
Persze kifestőben. Mert különben a helyszínen nosztalgiázva lengetné a ...
HŐŐŐŐŐ!

A tegnapi "sikertörténethez"... :D

"Azt, amit Koman focizik a pályán, én is bármikor tudom."

"A magyar védők reakcióideje olyan lassú, mint az osztrigáké."

"Komolyan mondom, ennél még Mexikó is jobb volt 1986-ban."

"- Szerinted mennyi a labdabirtoklási arány? - 70-30 a finneknek. - Van az 80-20 is!"

"Gyerekek, ez nem foci, amit műveltek, azt gólra játsszák!"

"Mindig van lejjebb: ennél még Egervári csapata is többet mutatott!"

"- Apa, mennyit fizetünk a jegyért? - Szerencsére semmit, ingyen kaptuk."

"Tudod, milyen büntetést kellene nekik adni ezért a teljesítményért? Holnap reggel nyolcra legyenek újra a stadionban, aztán tessék összeszedni az összes szotyihéjat!"

Egy soproni szurkoló így búcsúzott társaitól az első félidő végén (!), amikor még vezettünk 1-0-ra: "azonnal hívok egy taxit, irány az állomás és megyek haza. Elnézve ezt a teljesítményt holnap reggel sörrel kell indítanom a napot."

Mit lehet ehhez hozzátenni? Innen szép nyerni és kijutni az Európa-bajnokságra, sporttársak!"
@Sir Bates dö Hól: Megint visszakanyarodtál a régi zsákutcádba? Pedig már kezdtem azt hinni, hogy elindultál kifelé belőle.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
és a barokk libalegelő Makovecz stílusban Lilliputban mivel lesz feltöltve?

vízzel és akkor lehet benne vizilabdázni
hóval és jéggel akkor meg jéghokit
szarral és akkor máris magyar foci van benne, van magyar foci?
egyébként birkákkal és libákkal lesz feltöltve és körberakják a fűre lépni tilos táblával...a bürgék és a libák nem tudnak olvasni és a kcskeké sem akkor olyan lesz mint a görög lapály nyáron

te meg semminek sem tucc örülni...snassz alak

brühüyyy
látod én a világbajnoki barátságosakat néztem azon lehetett derülni

a teutonok alig bírtak chilével, az angolok a dánokat csak 1:0-ra és a többi is

ki lesz a világbajnok?

Spanyolok!!!!!!!!!!!!!!!
@jaegtoer:

"Annyiban tragikus a helyzet hogy ezt a fanatizmust részben a küldetéstudat élteti, de nem lehet figyelmen kívül hagyni azt az elképesztő jelenséget, hogy nem csak az ellenzék múltbeli, hanem jelenlegi viselkedése és megújulásra képtelen magatartása gerjeszti."

Na, ilyet még nem olvastam. Bravó. Főleg a "gerjeszti" tetszett, a "megújulásra képtelen" már a könyökömön jön ki. Bár, be kell valljam, igaz, képtelenek a megújulásra, fenti okból várhatóan nem fognak cigánybűnözés ellenes törvényeket hozni, ezért kénytelen szegény szavazó a Jobbikhoz fordulni.
@vakapad: hmmm, szörnyű is lehet olyan országban élnetek, ahol 9 és fél milla hüle állampolgár nem veszi észre azt a fene nagy megújulást Boldvai, Szekeres, Puch & tsai képviselójelöltekben.
kétségtelen, az lett volna a helyes mondatvég, hogy: [...]'is' gerjeszti.

A magát demokratának valló ellenzék "könyökömön jön ki" állapota meg hiába jön ki bárhonnan, nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül lehetne vagy kellene hagyni.

A cigány-bűnözés fonalának mondandómhoz hegesztése kissé erőltetettnek tűnik, de hogy még sem sújt le, annak az az oka, hogy szárnyaló képzettársítással sincs köze a hozzászólásom tartalmához.
444.hu/2014/03/07/bunben-fogant-az-idei-valasztas/

A kékcédulázás, igaz, az a szavazáskor volt, nem jelöltállításkor, ehhez képest pitiáner csalás volt. :-(
Nekünk továbbra is egy ilyen féreg jutott köztársasági elnöknek!
@vakapad:

" Bár, be kell valljam, igaz, képtelenek a megújulásra, fenti okból várhatóan nem fognak cigánybűnözés ellenes törvényeket hozni, ezért kénytelen szegény szavazó a Jobbikhoz fordulni."

pont az efféle szemlélet és pocsolyaszint attitűd hajtja a jobbik felé azt a szavazóbázist, amelyik nem csak a gépkocsi ablakból látja az utcatörténelmet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jaj hagyjuk már,hogy szív miattunk ment el!
Simán kinyomott azt ennyi.
@Fabius: Na ott a pont.
Már én is kerülöm azt az egy két elmebeteg blogot,ahol szűrnek.
süti beállítások módosítása