Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.01. 14:45 Fabius

Éljen a köz túlmagyarázott véleménye!

Címkék: kampány összefogás ellenzék választás 2014

Hátezhülyeség. Egy mérés nem mérés! Mostan' jutott eszébe egyszerre minden eddig rejtőzködőnek a pártpreferencia bevallása, na peeersze!!!! Ezeket a véleményeket lehet olvasni napok óta a legfrissebb Tárki jelentés megjelenése után. Balról lázas jelentőség kisebbítés, széljobbról óvatos örvendés és a szakma új módszertanra mutogatása mellett el tetszünk felejteni egy apróságot:

- Új módszertan ide vagy oda, ezt a tendenciát - az összebútorozás miatt érzett eufória helyett a radikálisok erősödése - már a hónap közepén megmérte az Ipsos. Igaz a számok nem annyira kiugróak, mint a későbbi jelentésben de azért elég egyértelműek. 

Így aztán tessék mondani mire is számítottatok? Ha arra, hogy nem lesz éles próbája a mennyit hoz-visz Gyurcsánynak, a mit szólnak a választók a Kuncze-Fodor föltámasztáshoz, akkor hülyék vagytok. Mondjuk akkor is, ha az üzenet és gesztus nélkül hagyott bizonytalanoktól százalékban is mérhető támogatást reméltetek. Mi maradt nekik akkor? A letutizott összefogás helyett másik orrbefogós társaságot választani, ami könnyen lehet akár a Jobbik akár az LMP leginkább azért, mert a frissen alakult mikropártok teljesen ismeretlenek még az országban. 

Az Ipsos jelentés és a Tárki jelentés között eltelt 12 eseményekkel teli nap. Elképzelhető, hogy a választók közel két hét alatt jobban megfontolták ki tetszik, ki nem? Miután a listás helyek leosztódtak, a jelölés fázisába léptünk, változás már nem lesz abban a felállásban ami most van, esetleg sokuknál eldőlt már a szimpátia, és könnyebben is beszéltek róla, mint eddig. 

Ráadásul a baloldalon nincs miniszterelnök jelölt. Illetve névleg van, de gyakorlatilag kiszállt a választási játékból. Helyette az alvezérek kampányolnak, akik közül az egyikre vagy Titkos Megváltóként vagy Leggyűlöltebb Ellenségünkként tekintünk, a másikra meg a Beváltatlan Örök Ígéret szerepe várt. Az világos, hogy Vona hiába kampányol bálnazsírba mártott fejjel és kazalnyi kölyökvizslával, Fletó meg fogja próbálni ezt is túldobni. 

vona.jpg

Bajnai meg most kezd magára találni, beszólogatni Orbánnak, mikor egy hónappal a választások előtt feladott hadállásokkal már kicsit késő. Oké, az ultis poén ült, de például még mindig nincs senki, aki teszem azt a kenetteljes álszentség élő szobrára hangsúlyosan rámutasson. Nincs ember aki a társadalom számára hangsúlyos ügyeket vigye és felvállalja - pl az áfacsalás balhét is az a Vágó Gábor viszi, aki nem indul sehol. Ezzel szemben áll a kimondjuk-megoldjukkal kampányoló Jobbik, akik bár egykori önmagukhoz képest most egy bundáskormánnyal, nyuszifarkas kulcstartóval szétpimpelt tuningverdához hasonlítanak, és ezt a harcot a sajátjaikkal párton belül is vívják, de mégis találtak két tökegyszerű kifejezést amivel kampányolni lehet. Plusz ott van Schiffer, aki mögül ugyan kikopott egy komplett párt a 2010-es szavazóbázisával együtt, de azoknak akik nem követték figyelemmel ezek miértjét megint protest lehetőséget jelenthet úgy is, ha nem szólal meg. Sőt, leginkább akkor, de ez most mindegy. 

Innen nézve úgy látszik, 2014 tanulsága leginkább az lesz, hogy egy óriási társadalmi saller után sikerrel felállni nem a restaurált állapotokkal lehet, hanem a megvalósított korszakváltással lehetett volna. Enélkül és a bizonytalanoknak nyújtott valós alternatíva nélkül még az orbáni elkúrás is kevés az üdvösséghez. 

 

960 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr375838259

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.03.02. 10:13:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Te, Fab, kellett ez a kép?
Komolyan?
Vona, amúgy is úgy néz ki rajta, mint valami elsőbálozó buzi zsúrfiú, Fletó meg mint aki a kuvasznak is hatot csinált...
Legalább a kutyák szemét kitakarhattad volna... :(
Ne vicceljetek, a kép kellett, csillagos ötös:-)
@E.Csaba: ezt csak a Lapátosnak címezd, az játsza itt magát, mint Honthy Hanna.
Fabius drágám! Na nehogy már ezt is szegény Gyurcsány nyakába varrd! Vagy a Kunczéékba...
Nézz szembe az igazsággal. Az együtt kampánya löttyedtebb a fidesz és jobbik frakció pöcsénél.
Nuku hirdetés, nuku megjelenés bárhol is.
Az együtt a biztos szavazók szavazatainak behúzásánál megállt. Semmit nem tesz, hogy ezen túllépjen. Mégis mit gondoltál? Hogy ez a semmi majd ismertté teszi őket, és programjukat?! Még én sem tudom mi a programjuk, pedig rájuk fogok szavazni. Akkor most miért lelkesedjen a politikától amúgy is húzódozó bizonytalan?!
Erről a képről az ugrott be, hogy egy régebbi Indexes cikkben azt írta egy szerző Gyurcsányról- amikor az MSZP kampánnyitóján Mesterházy mögött ment- hogy Feri úgy mosolyog, mint egy örömapa..
Fiuk-lányok, nem olyan rossz ez az Orbán-rendszer. Jó lesz ez még vagy 12 évig. Elleszünk vele szépen. Mindenki kussol majd, tipor a másikon, hogy neki 2000 forinttal több jusson, akármiből, akárhogy. Lesz, aki kicsit prüszköl, mert azért büdös, az lesz, lesz, aki fogja a motyóját, és távozik, aki marad, az meg bólogat. Ja. Szar, de nincs jobb. Akkor már legyen jó ez a szar. Aztán 4 év mulva is leszavaz Viktorra. Azt már legalább ismerjük. És hát, ugye, a lopás is másként esik, ha törvényes. Szóval, fel a fejjel.
magánvélemény:

válogatós fasznak kutya seggében a helye

vagy még rövidebben nyasgem

valaki meg tudná mondani, hogy ki az ma magyarországon aki vadi új pártot és politikai programot ajánl...közületek bloghuszárok?

senki? akkor jön a kutya segge

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy

és a CÖF
A Mandiner csinált egy interjú Gyurcsánnyal.

m.mandiner.hu/cikk/20140227_gyurcsany_ferenc_orban_politikaja_a_vesztunket_fogja_okozni

A kommentek igen szépek. De nem is ez a lényeg. Azt az interjút szeretném olvasni, amelyet Orbán Viktor ad - teszem azt - az Egyenlitőnek.
@rodeo36:

"válogatós fasznak kutya seggében a helye"

Hát, most úgy néz ki, hogy a válogatós fasz lófaszt kap a seggébe. De meg is érdemli :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Még én sem tudom mi a programjuk, pedig rájuk fogok szavazni. "
A többieknek mi a programja?

Te tudod legjobban, hogy a kampány érzelmekről szól, a legkevésbé programokról.
@E.Csaba: Mán hógyne köllött vóna!!!
Mint az üveges tót-nak a hanyatt esés !!!
A kép jópofa, biztos sokat bütyköltél rajta, Fabius. De az égvilágon semmi, de semmi értelme nincsen, ha csak nem az, hogy rúgtál megint egy nagyot Gyurcsányba. Lelked rajta.
@DarthVader: "a válogatós fasz lófaszt kap a seggébe. De meg is érdemli :)"

Sajnos, nem csak a finnyogó értelmiségi kapja azt a lófaszt.
@DarthVader: "A kommentek igen szépek. De nem is ez a lényeg. Azt az interjút szeretném olvasni, amelyet Orbán Viktor ad - teszem azt - az Egyenlitőnek. "

Mikor adott Orbán utoljára interjút ellenzéki médiának? És blognak?
a jobbiknak túl sok értelme nincsen, max, annyi, hogy ha a Kedves Vezérnek nem lesz meg a 2/3-d akkor hozzácsapja Vonát és bandáját.
@épészmérnök: Pontosan. De hogy tudnál úgy érzelmet gyakorolni valakire, amikor az az se tudja, hogy létezel?!
De lám, már napok vagy hetek? óta rágjuk újra a mi volt az öszödi beszéd után témát. Egy plakátot alig látni, ami a baloldalhoz köthető. Se hirdetés nincs, se semmi. Ez így nagyon gyenge, ismerd el.
@épészmérnök: Vegyétek már kicsit könnyedebben.Ezt a képet úgy is lehet értelmezni, hogy:
Látjátok, így kell kampányolni, ahogy Feri csinálja.Ha Vona megsimogat egy vizslát, erre Feri megdug egy kuvaszt:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Legalább a kutyák szemét kitakarhattad volna... :( "
haver, haza jövök a melóból, bontok egy sört, kinyitom a gyíkot és egy kurva jót nevetek. köszönöm neked, má vot értelme hazajönni:)))
"Így aztán tessék mondani mire is számítottatok? Ha arra, hogy nem lesz éles próbája a mennyit hoz-visz Gyurcsánynak, a mit szólnak a választók a Kuncze-Fodor föltámasztáshoz, akkor hülyék vagytok. "

Maximálisan egyet értünk.
Egyébként az a "mókás", hogy a Fidesz kifejezetten rosszul kampányol. Az egész olyan képet fest, mintha senki nem akarna igazán nyerni.
Illetve Csak Orbán. Meg a weimari szövetségesek.
@E.Csaba:
Mi van akkor, ha a Vona előbb dugta meg a vizslát?
@tristen2005: Ha ez kiderülne, akkor Feri megint megtenné, de most szájkosár nélkül..
@taga20: Örülök neked kedves taga, hogy újra itt vagy. Remélem jól telt a heted.
@épészmérnök: Jelenleg a Fidesz az orránál fogva vezeti a tematizálást.

Most éppen előhúzták 2006-ot a kalapból.

Az ellenzék meg nem azt a vasat üti, amit érdemes lenne.

Gyurcsány megpróbálta, de a csapat nem mozdul. Még mindig egymás sebét látszanak nyalogatni.

Alternatív kormány, alternatív program nincs
@Penivaldes: aranyos vagy drága húgi:) hát sok vot a szopás, de túl éltem. és neked, hogy ityeg a fityeg:)))
@E.Csaba:
A Ferinél ott vannak a szülök, a Vonánál csak az apát meg a gyerekeket látom.
@épészmérnök:
Nekem inkább azt mondja a kép, hogy Gyurcsány mást sem tud, mint idétlenül túllicitálni a riválisait, de ő legalább ott van az első vonalban... és igazából borzasztó, hogy már ez is pozitívum tud lenni a baloldalon.

Ahhoz képest, hogy Gyurcsánnyal hónapokig játszották a szűzkurvát a bevesszük-nemvesszükbe játékkal, egy hónappal a választás előtt ő a félresikerült Összeadás "arca", miközben a másik kettő ázik a langyos fosban, vagy én nem tudom, mit csinálnak, de politikai kampányt, azt biztosan nem! Az a Gyurcsány, akiről már a hatévesek is tudják, hogy az ellenzék legmegosztóbb prominense, és aki elektrosztatikusan taszítja a bizonytalanokat. Akkor van ennek az egésznek értelme, ha Gyurcsánnyal akarják elvitetni a választási vereség balhéját, de bassza meg az a csoportosulás, amelyik ilyen pofátlanul a vereségre játszik! Közben meg nyígnak, hogy nincs médiafelületük, beszűkültek a kampánylehetőségeik, és nem tudják kommunikálni a... tényleg, mit?!

Mesterházy talán azt hiszi, hogy egy-két héttel az urnazárás előtt az összevont HírTV-MN-MH trió nem tudja ugyanúgy szétcincálni a Simon-ügy miatt, mint most?! Vagy hogy nem fogják tudni elsütni az előre betárazott botrányaikat? M.A. pont azt a sunnyogást, azt a töketlen gyávaságot sugározza ezzel a háttérbe húzódással, mint amiért Gyurcsány az MSZP orra alá fingott Öszödön (és amit félreértés ne essék, Gy.F. is csinált 2004-2006-ig). Esetleg azt az öntelt kényelmességet, miszerint annak, aki kormányváltást akar, úgysincs más választása, mint rájuk szavazni, így nekik semmit nem kell csinálni, csak várni. Ezekért meg nálam lófasz jár, nem "X" a négyzetükbe!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te hallottál már arról, hogy a plakáthelyek kinek a tulajdonában vannak?
@ornagy50:
Vona táncolt már rúdon is! 1 eb.
A választások után meglépek. Itt hagyom ezt a kurvaországot amíg még lehet.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "politikai kampányt, azt biztosan nem! "

Együtt:

2014. március 1. 16.00-18.00
Lakossági fórum Scheiring Gáborral
Helyszín: Balatonakali, Művelődési Ház, Petőfi Sándor u. 2.
2014. március 2. 08:00 - 10:00
Összefogás pártjainak közös kitelepülése
Helyszín: Szombathely, Hunyadi út, Piac bejárata előtt
2014. március 3. 16.00
Lakossági fórum Bátyai Edinával, Szeged-Mórahalom, Homokhátság környéki jelöltünkkel
Helyszín: Ruzsa, Művelődési ház, Tömörkény tér 1.
2014. március 3. 18.00 - 19.15
Lakossági fórum Bajnai Gordonnal, Berkecz Balázzsal és Nagy Attilával
Helyszín: Szigetvár, Flórián Rendezvényterem, Rákóczi u. 7-9.
2014. március 4. 15.15 - 15.45
Kitelepülés Bajnai Gordonnal és dr. Helmeczy Lászlóval
Helyszín: Nagykálló, Fő tér

------------------------
Az MSZP oldalán nincsen kampánynaptár.

----------------------
DK:

március 1., szombat
08:00

Szeged - Kitelepülés
08:00

Budapest 15. vk. - Kitelepülés
08:00

Mosonmagyaróvár - Kitelepülés
március 3., hétfő
18:00

Miskolc - Fórum Gyurcsány Ferenccel
március 4., kedd
17:00

Jánkmajtis - Fórum Vadai Ágnessel
március 5., szerda
17:00

Szeged - Fórum Gyurcsány Ferenccel
18:00

Győr - Fórum Vadai Ágnessel
március 6., csütörtök
17:00

Előszállás - Fórum Nagy-Huszein Tiborral
március 7., péntek
15:00

Pilis - Fórum Vadai Ágnessel
17:00

Gyula - Fórum Gyurcsány Ferenccel
március 8., szombat
08:00

Budapest 15. vk. - Kitelepülés
március 10., hétfő
17:00

Cece - Fórum Debreczeni Józseffel
március 11., kedd
17:00

Bácsalmás - Fórum Vadai Ágnessel

-----------------------------
PM : nincs kampánynaptár a honlapon

Ennyit tudtam összeszedni.
@tristen2005: te az orosz zászló mi faszt keres ott?
más, megnyitottam amit beraktál, de alatta vot egy kis csajcsapat, nem merem berakni ide, me vot gyerekszobám:)) de az az igazi:))))
@épészmérnök: yep, de a web nem fidesz tulajdon...
Az se most lett ismert, hogy kiké ezek a média cégek....
@taga20:
Bakker... genyó... én még nem bírtam hazaérni.... :(
@épészmérnök:
Simicskáéban. És? Nincs más média- vagy kommunikációs felület, vagy csak kreativitás nincs, hogy ezeket megtalálják és kihasználják? Mennyi ideig tartott volna az MSZP-nek például megcsinálni a saját CÖF-jét, hogy a Fidesz által szélesre tárt kampány-kiskaput kihasználva plakátoljanak?

Amúgy meg ha csak azt a két igénytelen, lusta és kontraproduktív plakátot tudná kiragasztani az MSZP, amit eddig tőlük láttam (a Simicskást meg a nyugdíjasnénist), azt jobb is, ha nem ragasztják ki.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a halászi csárdában kikérté még egy kört? a fene a bundádat, tucc élni:))
@épészmérnök:
Köszönöm, de azt gondolom te is látod ezekből, hogy igencsak soványak egy kampánynak, hogy mondjuk az a napi kampányprogram, hogy Bajnai elmegy fél órára Nagykállóra "kitelepülni" :)?

A DK-st kár is volt beírnod, már az előbb is mondtam, hogy leginkább tőlük látni aktivitást, ők a méretükhöz képest csinálják, amit tudnak.

Ez meg a lényeg:
"Az MSZP oldalán nincsen kampánynaptár."
Háámérislenne?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mondd, Alfonz, elszaladt melletted a világ?

Olyan, hogy Együtt már nemvan, meg olyan semvan, hogy Gyurcsány meg Kuncze.

Olyan van, hogy Összefogás, meg olyan is van, hogy MSZP-E14-Dk-MLP lista, szóval ilyen különködős izé már régen nincs amit itt erőlködni teccel.

Aztán ahogy az már kilátszik a nagy, bármi áron összefogás nyertese egyértelműen a Jobbik. Akik megcsinálták és kierőltették azok most nekem ne magyarázzanak, hanem vállalják a felelősséget. Merhogy azt elvileg úgy dívik, vagymi.
A 'nagybüdös az,hogy 'faligmohácsig megyünk feleim!
Totál 'agylúgozás kormányoldalon,töketlen kapkodás,tanácstalanság a másikon...Feljövőben a széljobber 'gyökérhorda!!
Mindenki tehetetlenül,bambán csodálkozik!!
Új elit a kanyarban sincs,csak 'faszkodó,pénzlehúzó,ködevő,vízgereblyéző,szétforgácsoló micropártocskák!!Aki épeszű,gondolkodó,bátor az elhúz a 'vérbe!
'Eszemfa@omegállmileszittáprilisban???
@Fabius: what ever. ugyanarról a gittegyletről beszélünk szerintem. :)
Jaj ne már. Azt akarod mondani, hogy a sok bizonytalan hirtelen benácult?!
Ez olyan, mintha egy sikertelen párkapcsolat után hirtelen átmennél homoszexuálisba. Attól még nem fogsz fiúkkal kezdeni, mert otthagyott a csajod...
Mások már leírták, de manapság valahogy nem merik elmondani a népek, hogy balra húznak. Mármint fidesztől balra húznak. De onnan jobbra, hát azt valahogy igen.
Remélem, hogy ez csak szájhősködés, mert akkor minden igaz lenne, amit a tragika bartus és a megkeseredett kertész firkálgat. Az pedig nagyon szomorú lenne mindannyiunk számára.
Mna mindegy. De a tény tény, hogy semmi erőfeszítést nem tesznek, hogy ez ne így legyen. Ez pedig szégyen.
Amúgy láttam valamelyik nap vágót budán. De savanyú képe volt, csak nem fáj neki is visszamenni vállalkozni? Sikeres nem lesz, azt látjuk az elmúlt 4 évből...
@Fabius: A feltétlen tekintélytisztelet mondatja velem, hogy mi bizony egy véleményen vagyunk.
Hát igaz ami igaz, ilyen gyér kampányt a baloldaltól még nem láttam. Egyre erősödik bennem a gyanú hogy a baloldal nem is akar nyerni. Mondjuk miért is kellene a baloldalnak ellapátolni a sok szart amit a fideSS hordott össze. Fulladjanak ők bele inkább. Feladat az hogy erősebb ellenzéki pozíciókat kell kiépíteni és naponta ráébreszteni az embereket a fideSS összes aljas húzására. 2018 ra úgyis ráomlik magától a fideSSre ez a sok szarság amit csináltak. A gazdaságot nem tudja becsapni a fideSS csak az embereket. A kusza szem féle gazdaságpolitikának csak bukás lehet a vége mert a piaci törvények nem hazudnak. A fideSS magától fog megbukni nem is kicsit csak ki kell várni türelmesen.
index.hu/kulfold/2014/02/28/blokad_ala_vettek_a_krimi_reptereket/

A jobbik és a Fidesz szája íze szerint alakulnak a dolgok. Másik országban fegyvereseket bevetni nemfújrossz
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem, azt akarom mondani, hogy kurvasokan és kurvasokszor szóltunk előre, így aztán nagyon nem fog menni ez a kormányváltás izé.

Mert teszik, nem tetszik, 2010 arról szólt, hogy a SZDSZ akkori formáját egyáltalán nem, a szocikat meg csak korlátozott mértékben akarja a nép a nagy büdösben látni.

Ebből le kellett volna vonni a konzekvenciákat a mindenáron túlélés erőltetése helyett.

Az, hogy Gyurcsánynak helye legyen a baloldalon azt Feri kiküzdötte magának, ha szeretjük ha nem, ezt el kell ismerni. De Fodor meg Kuncze feltámasztása, a Simon és TóCSa félék meghagyása viszont borítékba tette a szopást, a maga következményeivel együtt.
@gazoló: godóvár turistaszálló, kőrózsa, meg van?:) diósjenő és kemence között motorral. az vot a baba:))
@Fabius: haver, kunczét ne bántsd, me megharagszom rád:)) jó?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hagyadmá', különböztessé meg nyalizást az őszinteségtől!!! :-D :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és az ilyenek ekézik pl. kerényipuput:)))
@taga20:

Kunczét a humoráért bírom, de hogy ha nyerni akartam volna kihagyom a buliból az ziher.
@Oxica:

Ez a "baloldalnak ellapátolni a sok szart" meg a "majd a zorbán fejire rászakad" az amitől kiütést kapok.

Lapátolni te fogsz meg én, ahogy a beszakadt országot talpra állítani, a károkat kifizetni is te fogod, meg én.
@Penivaldes: haza jövök, tiszta ideg vagyok, csempe a francba:) hagy hisztizzek má!
@Fabius: és szerinted, ki a faszt irritál kuncze oly mértékben, hogy te nem vennéd be a buliba? viszont aki bírja az odarakja az ikszet ezek után.
@épészmérnök: Mint írtam:
"Alternatív kormány, alternatív program nincs "

Ezt Orbán, akár okkal végrehajtott gyepálása nem helyettesíti. A szép grafikonok sem.

BTW, ki az árnyékkormány belügyére, és mi az ellenzék belügyi, mondjuk közbiztonsági programja. Tételesen.

Ha "holnap mindent visszacsinálunk", hülyeség. Hacsak nem polgárháborút szerveznek.
@Fabius:

A 'farock mindkét végén állók kőkeményen lapátolnak majd,de hát ezt akartuk!!??
@Penivaldes: kislány, a mai furulya leckét átvetted?
@taga20: miután levizsgáztam nem zenélek, nem az én világom.
@Fabius: Néz, a stadionépítést nem tudtuk akadályozni? Nem. A határon túliak szavazati jogát meg tudtuk akadályozni? Nem. Az összes aljas húzását véghez is vitte négy év alatt. Semmit nem tudtunk tenni ellene. Sajnos az újraválasztását sem fogjuk tudni megakadályozni mert tuti nyerő választási rendszert épített ki magának.
Nem marad más választás csak a kivárás mint a szocializmusban. A zorbánc rendszer össze fog omlani magától előbb mint gondolnád. Csak utána lehet újra felépíteni az országot de addig itt élned halnod kell.
@taga20:

Kit irritál? Például azokat, akik a pártjával kiszavazták 2010-ben a kondér mellől? Akik most aszongyák, ha ő(k) ott, akkor másra máshol szavaznak.
@Penivaldes: pedig rád férne, me baszogacc:)
@Oxica:

Frászt.

Engem elsősorban az dühít és frusztrál, hogy ennek kurvára nem kéne törvényszerűen így lennie. Legalábbis ha lett volna egy józan, a belátás képességével bíró baloldal, egy karizmatikus vezetővel, akkor nem.
@Penivaldes: Fabiusnál ezzel bevágódni nem lehet. Nem ellenfél. :)
@Fabius: gondolom azokra gondolsz, akik a rezsicsökkentéstől a seggüket a földhöz verik. na ezek az se tudják, hogy nem kerényi meg fekete meg bencsik nyomta a szamizdatot. hanem pl. az szdsz elődje.
@Fabius: ez szemérmetlen nyalizás volt. Láttam elég nyalizást, megismerem, ha látom. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: persze, tudom, de azt is tudom, hogy a férfiakat mennyire könnyű..tehát én a helyedben szemmel tartanám:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Végül is mit tudom én, nekem, veled ellentétben nincs ebben gyakorlatom :-P :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: na erről beszéltem, kisebbíteni próbálta, de te nagyon okosan nem engedett neki!:)
@Penivaldes: pedig látom, hogy akarnál:))
@Fabius: veled ellentétben látom a logikát kuncze és fodor visszahívásában.
Ezzel lehet vitatkozni mire volt jó, szerintem szavazatot bevezetett nevekkel könnyebb szerezni mint no name jelölttel. Hogy jó ötlet volt vagy nem, ki tudja.
De nem kuncze vagy gyurcsány miatt kezdtek el a népek a jobbikra kacsingatni. De nem is bajnai béna sármja miatt. Ma már nem kell szégyelned, ha antiszemita vagy vagy rasszista. Hiszen a kormány is nagyjából ezt karcolgatja serényen.
@taga20: higgadj le, nem akarnék. ne feledd, hogy te itt a bátyám vagy. tehát semmi huncut gondolat.
@Fabius: Ja ha volna egy karizmatikus baloldali vezető. Úgy könnyű de nincs sajnos.
Zorbánc elvtárs meg már rég megmondta hogy mi kell a győzelemhez. Hát saját média. Ezért is hallhatjuk újra minden nap a közszolgálati rádióban az öszödi beszédből a "hazudtunk reggel délben meg este". Ennyi pont elég a fideSSnek a győzelemhez mert a közszolgálati médiát is sajátjukként kezelik. Az emberi ostobaságra alapoznak és ezzel a baloldal nem tud versenyezni. Az öszödi beszéddel sajnos megsemmisült a baloldal és nincs más út csak a kivárás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A Jobbik felé azért kacsingatnak mert ők még nem voltak kurmányon de azt hiszem most összebútoroznak a fideSSel és már nekik is lesz kurmányzati felelősségük. Nem kicsit fognak amortizálódni 2014-2018 között.
@taga20: no látom, most, hogy Alfie körül szabad tér van, szeretnél oda beférkőzni..hm, de mit fog ehhez szólni Boli? Őt kifelejtetted a számításból, meg Sirt is. Vigyázz, mert slamasztikába kerülhetsz, és én mégegyszer nem húzlak ki belőle:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és mit csináltál a begyűjtött nyálmintákkal Alfie?:)
@Penivaldes: húgi, most döntsd el, hogy neked vagy csekknek nyaljak:)))
@Oxica: Ez oké, és így is van/lesz sajnos, mármint 2018-as bukás, csak az a baj, hogy addig vannak sokan akik vagy "éhen halnak", vagy valamelyik családtagjuk addig külföldön szív a hátrahagyottakkal együtt, jó esetben.
Ez már nem csak politikai kérdés, ez már húsba vág.
Pár éve azt hittem a középosztályhoz tartozok, most is végül is, ilyen szempontból nem változott munkám, egzisztenciám, csak már nem nem járunk nyaralni,étterembe, kocsmába, kávézóba, hétvégén sehova ami pénzbe kerül (állatkerttől a sporteseményekig) ilyenek. Persze minek az a luxus. Pofa be, a gyurcsányahibás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez nagyon szép vot, még el is képzeltem:))
@Fabius: Megcsináltam tejbegrízből a lovasszobrodat is, de amíg fényképezőért szaladtam, a gyerekek felfalták.

Mit hallottam sörért menet a rádióban?!

Az Orosz - Ukrán államközi szerződésben az van, hogy Oroszország elismeri Ukrajta területi integritását, ennek fejében jogosult a szevasztopoli haditengerészeti bázis vezetésére, és megszegte ezt a pontot, úgyhogy mostantól semmi keresnivalója a térségben nemzetközi jog szerint,

És minden állam elismerte Ukrajna új kormányát az állítás szerint Japántól Mexikóig.

Megkerestek több helyről, hogy ha Orbán beszáll a buliba Putyin mellett, a gyerekek kimenekülhetnek-e?

Nem tudom mit gondoljak. Nyilván jöjjenek, de ekkora a baj? Ennyire vittük volna, hogy miközben a NATO egységesen felszólítja Moszkvát - kivéve magyarország ( a hírekben bazeg) ?!?!?!

Nem keltem a pánikot tovább, de miva?
@taga20: nekem nem kell, hiszen én a hugid vagyok, ennek az Alfinak nyalhatsz. Nem tűnik veszélyesnek, ha meg az, akkor ugye tudod....)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: utálom a nyalizó férfiakat, szolgalelkűségre vall. Nekem egy férfi ne nyáladzon, mint egy kiskutya, hanem legyen határozott, legyen benne virtus.
:)
@Penivaldes: futok hozzád, hogy végymeg, me harap a punci:))
@Fabius: Ha valakit annyira irritál Kuncze, hogy inkább a Jobbikra szavaz, akkor legyen úgy. Akkor azt érdemli az ország. Meddig lesz még menő a "Gyurcsány meg az SZDSZ a hibás mindenért"? A választó majd szavaz legjobb belátása szerint, és azt eszi az ország négy évig. Legalább egy kibaszott X-ért, vagy annak hiányáért vállaljuk már a felelősséget. Aki ennyire irtózik a liberális, européer irányzatoktól, azt virágoztassa fel a Jobbik. Meg kell látnátok milyen az a világ. Ez lesz a bünti.
Idő: 2014 április 6.
Szín: Magyarország.
Tárgy: választási lehetőség:

1, gátlástalan, arrogáns rablók mutyipénisze.
2, löttyedt, impotensen összefonódott balfaszok.
3, handabandázó, hamis lózungokkal recskázó vérbrokik.
4, sok-sok, névtelenül meredező kispöcs.

A kukiba minddel, miskárolni kéne inkább aznap.
@taga20: hozzám ne fuss, hanem viseld tetteid következményeit. te mentél a csalitosba, nem én. én itthon kézimunkáztam, ahogy illik, de eladósorban lévő lánynak.:)
@shinichi: Milyen liberális meg européer irányzatról beszélünk????

@Bakter: Egy nagy népnemzeti "Menjetek a picsába" dzsembori, ahol 7millióan kiröhögjük azt a 3millió hülyét, aki miatt élhetetlen az ország. Az kellene!
@shinichi: hülye egy ország ez, ha a fityesz és a dzsobbik kétharmadot kap!
@Penivaldes: magadon kézimunkáztál vagy a goblejnen? :))
@taga20: nem szoktam magam tetoválni...és másokat sem.
Más sík:

Putyin bebiztosította magát Orbánnal. Olyan kártyát sejtenek a kezében, ami bármilyen orosz lépés esetén biztosítja az eutag és NATO tag Magyarország vétóját az oroszokkal szembeni beavatkozás ellen.
Szerintem ez a választás már lefutott meccs, ezen már kár rugózni.
Valamint Magyarország sorsa nem április 6.-án dől el, hanem most a napokban.
Lesz-e Ukrajnában háború? Nagyon úgy néz ki, hogy lesz, Putyin már kapott felhatalmazást (haha, mintha nem ő döntene) a katonai beavatkozásra, tankok, repülők, csapatösszevonások stb.
Ukrajnában, nemcsak a Krímben pedig nagyon durva tüntetések zajlanak, az oroszbarát "spontán" tüntetők nem szórakoznak.

Mi pedig, köszönhetően ennek a hazaáruló fideszbandának, már megint a fasz rossz végén leszünk, hogy rohadnának meg.
Ukrajna kettészakad, mi pedig ismét a nagy orosz testvér ölelő karjaiban leszünk.
@taga20: na jó, ha szeretnéd, akkor rád varrok egy koponyát lábszárcsontokkal:)
@miva?: pont ugyanerről írtam.@aritus:
@Fabius: Teljesen igazad van Oxica beszélgetésedben. Hogy a faszba lehet ilyen balfasz (jó a szó, bal) az ellenzék -jobbikot hagyjuk-, hogy ziccereket nem tud belőni?
Lehet nem is akarják?
Ez már összeesküvés elmélet... :)
@aritus: Igen. Fe ezt nem én mondom ám. Ez a nyugati nemzetközi jog tudósainak hisztériakeltése, ahogy Gábriel hamarosan kifejti majd.
Mi lehet ez a kártya?
@aritus: szutyok putyin, szutyok fidesz, szutyok angyal stb.!
Igaza van Wittner Máriának, ez már tényleg nem Szovjetunió.
@zöldveltelini: Az nem biztos hogy kell várni a fideSS bukására 2018 ig. Ha marad így a gazdasági környezet akkor előbb is bekövetkezik.

Magas államadósság
Gyenge forint
Nulla belső fogyasztás
Növekvő munkanélküliség és elvándorlás
Pangó beruházási kedv
Nincsenek tartalékok csak eladósodottság
Na meg a fideSSes rongyrázás és tolvajlás

Sokáig így nem lehet kurmányozni egy országot
@Oxica: Tele a hócipőm azzal, hogy majd 2018-re minden szar magától a fidesz fejére dől. Nem fog, mint ahogy eddig sem dőlt.
Sajnos pár éven belül kinevelődik egy saját szakembergárdája, akik tényleg érteni fognak a gazdasághoz, pénzügyekhez, joghoz, csak épp ezt a tudást nem az ország, nem a köz érdekében fogják használni, hanem a saját zsákmányszerzésük maximalizására.
Közben persze elfoglalják az utolsó, még nem az irányításuk alatt működő médiát, színházat stb. is, és megcsinálják a nemzeti italbolt-hálózatot.
Persze, a fejükre fog dőlni, de majd két-három generáció múlva, amikor egymásnak esnek, mert elfogynak a zabrálható javak.
Addigra meg kitántorog Amerikába újabb 3 millió magyar...
@aritus: Azért még NATO tagok vagyunk vitya ide,vagy oda. :D
Különben jogos felvetés.
@elmeherceg: Én azért reménykedem hogy nem kell 50 évet várni a fideSS összeomlásáig.
@Penivaldes: Néztem a Híradóban Ukrajnát, és eszembe jutott, hogy mit tanultam töriből,56, 68, Afganisztán. Wittner ezt Pakssal kapcsolatba mondta, de találó.
@elmeherceg: ako teccen bedobni, valami frenetikus ötletet bedobni! nincs mese, ön a titkos adu:))
@V-PORT: rosszul tanultad, a ruszkik a haverunk, 56-ban csak eltévedtek, ja meg 68-ban is:))
@Oxica: Legyen -illetve ne- igazad, de akkor mi lesz? Előrehozott választás? Ahhoz ukránoknak kéne lennünk, nálunk meg csak a fideszfutballrajongók dobálnak köveket, mint 2006-ban. Ekkora elkúrásra már a parlamentnek kellene égni, ha mi olyanok lennénk, mint a viktor ultrahuligánjai. Szégyen.
@Fabius: Kuncze 2007-től nem viselt tisztséget a pártban. Kormányzati poziciót 2002-től nem viselt. 2009-től nem is párttag. Akkor? Csak mert Kuncze? Bazeg, akinek ennyi elég, hogy "Gyurcsány/Kuncze is benne van", az meg is érdemli. Illetve nem is érdemel mást. Pech, hogy vele együtt mi is szivunk, de ha ilyen a többség, nincs mit tenni. Ilyen a demokrácia.

Volt egy kis videorészlet, ahol lealázta a taknyos hírtv-s riportert. Gyurcsány mellett az egyetlen, aki prompt tud válaszolni akármilyen barom provokációra.

mandiner.hu/cikk/20140222_kuncze_kioktatta_a_hir_tv_riporteret

(Mondjuk, azon csodálkozom, hogy a Mandi-n jis megjelent. Valami halványka remény, hogy a Mandi kezd nyitottabbá válni, Gyurcsány-interjú, Kuncze-video, talán látnak valamit, amit pl a közvéleménykutatók nem tudnak mérni? :)
@V-PORT: ezt má tristen is bedobta tegnap. ja, hogy ukrajnába most dobják át a kurva csapataikat.
@DarthVader: öreg ne bazd föl magad, én is utálom az ilyen varánuszhülyegyerek süketelést:)
@elmeherceg: Hát, azt hiszem, jól látod.

Korábban már leirtam egy általam elképzelhetőnek tartott scenáriót:

A Fidesz nyer valami 50+%-kal. Kurucos ketrecharc az Unióval, mindenféle kötelezettségszegési eljárások után az uniós támogatások nagyrészének befagyasztása az átláthatatlanság miatt, oligarchák pénzcsapja elzárul, ezért megorrolnak, és kilépnek Viktor mögül. Gazdaság lefelé, 2 év m. előrehozott választás I.
Nyer a másik oldal kis százalékkal, másnap mindenki összeveszik mindenkivel, a jobboldal ráadásul megint összehugyozza az utcákat, gazdaságilag továbbra is lefelé. 2 év mulva előrehozott választás II.
Nyer a Jobbik, kilépünk az Eu-ból, és hamarosan a sötétség.
@elmeherceg: Már most nagyon sokan kitántorogtak, ha nem is amerikába. Ez javítja a munkanélküliségi mutatót, hiszen nem regisztrált munkanélküliek. Ez is a kicsi én érdeme.:D
Számokat nem tudok,a kormány se, de szerintem simán ismersz nem egy olyan embert, aki, vagy ismerőse nem lenne kint kényszerből bárhol külföldön. Nekem minden ismerősöm tudna legalább egyet mondani. Pécs és Kaposvár szinten, nem keleti régió.
@Penivaldes: Nem olyan rossz az. ;) Sőt, én élvezem. Minél több pasi nyáladzik utánam annál jobb. :)
@Oxica: Gondolod? Nem hiszem. Ahol még a vacak gazdaságot a több mint 4 éve kormányzó előző pártra lehet fogni minden visszhang nélkül, ott nem terem babér a józanságnak.
Melyik köcsög mondta, hogy nincs itt pénz??

"Az Orbán-kabinet döntése szerint Kispesten új, utánpótlás-nevelő focicentrum épül 2,5 milliárd forintért, míg Pécsen 1,9 milliárdból létesül a nemzeti kosárlabda akadémia. A fociakadémia telkét a fővárosi önkormányzattól vette az állam 1,5 milliárdért.
A kormány pénteki határozatában döntött a dél-pesti utánpótlás-nevelési centrum (fociakadémia) megvalósítására irányuló beruházási programról, amelyre 2014 és 2015 között 2,5 milliárd forintot szánnak - derül ki a Magyar Közlönyből. Így Budapest XIX. kerületében, a Méta utca és a Gyáli patak közti telken új fociakadémia épülhet. A Fővárosi Közgyűlés a közelmúltban hagyta jóvá a Főkert Zrt. tulajdonában lévő telek értékesítését az állam nevében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.-nek, az értékbecslés szerinti nettó 1,5 milliárd forintos vételáron - derül ki a közgyűlési dokumentumokból."
www.napi.hu/ingatlan/milliardokbol_uj_fociakademiat_epit_az_orban-kormany.577657.html

Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
@taga20: ide már sajnos nem ötlet kell, hanem gázálarc. A pálya fel festve, minél többen el kell menni, és ikszelgetni, nem pedig bránert és szőrös rombuszt rajzolgatni.
Ahogyan itt már korábban megjegyezték, a választék a keményszar és a hígfos.
A keményszart azonban később könnyebb eltakarítani és nem veszi be minden a szagát.
Ez van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem érti, próbálom tanítani, de nem:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: úgy őszintén, hol a búbánatos picsában élünk mi? záporoznak ránk az abszurdabbnál abszurdabb hírek és már fel sem kapjuk a fejünket...
@zöldveltelini: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Na de ha államcsőd következik be akkor már nem tud tovább maszatolni a fideSS és azt az ellenzékre sem tudja fogni. Akkor bizony félre kell állniuk mert különben nincs mentőcsomag. Már nem vagyunk messze az államcsődtől.
Szabad kezet kapott Putyin a hadsereg bevetésére, hogy megvédelmezhesse az ukrajnában élő orosz állampolgárokat

M1 híradó
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát pont ez az. Ebbe a rongyrázásba fog belebukni a fideSS mert nincs az a forrás ami ki ne apadna egyszer.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: kettőt szeretnék neked mondani.
egy: nem neked akartam tanítani, hanem peninek.
kettő: nekem külön válaszolj, ne valakivel együtt. egyébként szeretlek:)
@miva?: Nyilvánvaló, hogy Putyin itt nem áll meg.Európa a Nato-val együtt egy langyos fasz.Tudják ezt az oroszok is, ezért teszik,amit tesznek.Fosnak az EU-ban, hogy elzárják a csapot Szásaék, ezért hiába halt meg közel száz ember Kijevben, Ukrajnát magára fogják hagyni.Népirtás lesz és a Nyugat végig fogja nézni tétlenül, mert valami ködös álomvilágban él.
@taga20: tudod, hogy esélytelen vagyok. add fel inkább:)
@taga20:
KUSS!
Lefényképeztem ma, CSAK NEKED (baszod alássan, kérlek szépen!) Dunakilitinél!
Elég alacsony a vízállás, de majd áprilisra ez is jobb lesz!
Nem zizeg...
@Oxica: Alábecsülöd a jó szavazópolgár együgyüségét. Simán beszopnák, hogy ez gyurcsány hibája, no meg egyenes következménye néhány libának bajnaitól...
@E.Csaba: Most nem a tél jön ám :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én olyant is hallottam, hogy a Bajnai csinálta azt a hamis videót, amit bajnán forgattak, mert a bajnai választásokat el akarta csalni.

És maradjon komoly az ember!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A nyalizás szó le van védve Illés Zoltán környezetvédelmi államtiitkár személyében. Mikor kérdezte az index mi volt az év legkínosabb szavaznivalója, akkor mondta ez a fasz, hogy ő nem nyalizás képpen, de nem tud ilyet mondani. :DDD
@taga20: Én is téged. Elnézést, mindig elfelejtem, hogy te erre érzékeny vagy. ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egy sárkánycsónak csak nem feneklik meg, hamá ott tartanánk:) 2050-ben meg nosztalgiázunk:)))
és ako ott is gizdálkodni fogsz a 152-156-os ikuddal:)))
@vitéž munkášőr:
Orbanisztán kies végein élünk... Eeebacott ország, eeebacott majmai. Ritka sok majommal...
@Penivaldes:
Kivirágzik addigra vibrátor?
Vagy mi??? :D
@zöldveltelini: azért a fenti versenyző a nyalizást illés zoltáni szinten űzte...:D
@Penivaldes: Szerintem ezzel egyedül vagy. :D
@miva?: A végén kiderül hogy a magyar politika kisdobosa szivárogtatta ki az öszödi beszédet. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem mondom, lehet, hogy túl érzékeny:) te meg egy angyal vagy a számomra(persze az asszonyom után):))
@miva?: Elképzeltem, hogy az EU-nak hadrendbe kellene állnia.Ki állna hadrenbe, ki a bús fasz?Ki irányítana? Van 30-40 Hende Csaba kaliberű vezető, akik többsége fegyveres konfliktust max filmen látott.Mit csinálnának ezek, ha megjelenne néhány Kalasnyikov a határon.Na ezért vagyunk langyos fasz..
@E.Csaba: Van azért németo. franciao. anglia. hollandia. belgium, és ott a zusa
@taga20:
MARHA!
Megkaptad a mailt te, te Hétszűnyű Kapanyányimonyók... :D
@miva?: Jugo-ban is a toppon voltak:Töketlenkedtek ott az európaiak, míg nem lett szánalmasan kínos, azután jött az USA és egy hónap alatt elintézte azt, amit az EU-nak kellett volna.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem! de a hétszínűkapanyámnyiminyomó tetszik:)
@tristen2005: Kiseníztem vóna belűje.:DD
@Oxica: Államcsőd nem lesz, de ne is legyen. Ez fideszfüggetlen. Ha államcsőd van nincs mentő, rendőr, tűzoltó, nyugdíj,közigazgatás(tudom ez most szitokszó, köszönjük ezt is a kormány(viktor)hivataloknak,és még ezer dolog, ne vicceljünk, ezt nem lehet megvárni egy politikai hatalom leváltása érdekében. Ukrajnában sincs MÉG,nem is lesz különben.
@E.Csaba: Azért azt se felejtsd el hogy az orosz haderő is kapott már nem kicsi sallert Afganisztánban és Csecsenföldön. Nem hiszem hogy megkockáztat egy ukrán inváziót Putyin elvtárs. A hatalma biztosítva van Oroszországban, minek kockáztatna.
Ezt csak alibi keménykedésnek érzem a részéről.
@zöldveltelini: az államcsődöt nem érted, vagy orbán oda vezet titeteket nem érted?
Az összefogásnak elsőként egy profi kampánystábot és propaganda-szóvivőcsapatot kellett volna összekalapálnia. A mostani egy tragédia, egy nulla. Ilyen impotencia láttán tényleg az jut eszembe, hogy nem érdemelnek több esélyt, pedig az Orbán-maffiát a pokolba kívánom.
@zöldveltelini:

Ezt nem hiszem el. Népszavazást fognak tartani Kelet-Ukrajnában, ahol persze győznek az elszakadni vágyók, és vagy véres polgárháború lesz, amelynek nem látni a végét, mert ott az orosz hadsereg, (nem hiszem, hogy a NATO-nak olyan könnyen meg lehetne nyerni, mint a délszláv háborút) , vagy Kelet-Ukrajna elszakad, Nyugat-Ukrajnát felveszik a NATO-ba, és megint hidegháború lesz, itthon megy egy államszocialista rendszer, csak sokkal gátlástalanabb a tolvajlás tekintetében, mint a Kádár-rendszer. Visszamegyünk 40 évet.

Tele van a tököm.
@Parajpuding: Én már kérdeztem, hogy ezért a kampányért ki a felelős? Ki a kampányguru nálukéknál?
@zöldveltelini: Hát pedig Ukrajna bizony csőd közeli állapotban van. Hatalmas mentőcsomagra van szükségük amit Janukovics soha nem kapott volna meg.
Magyarország sincs már túl messze az államcsődtől. A számok nem hazudnak csak a fideSS.
Persze normális ember nem kíván államcsődöt, én sem kívánom de ez nem kívánságműsor.
@DarthVader: Ha hidegháború lesz,Orbánnak annyi lesz.Az más világ lenne, akkor nem ugrálhatna "ezen" az oldalon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kizárt dolog, Zotya a király, ennél nagyobb féreg nem létezik(persze mindent lehet überelni)az államigazgatásban. Abban dolgozom,a paraszt "alatt" most majd kiderül figyelnek e, ha holnapután kirúgnak, remélem számíthatok Rátok. :DD
@DarthVader: errefelé azt mondják, hogy kicsit drágábban ugyan, de ha tavasszal tör ki a ribillió, akkor simán megoldja európa orosz gáz nélkül, és akkor Putyinnak kampó. Nem praktikus hadat viselni a vevőd ellen, ha csak egy vevőd van és boltos vagy.
@E.Csaba: Hát nyilván hogy az a célja Putyin elvtársnak hogy véres polgárháború törjön ki de nem hiszem hogy megkockáztatja az orosz inváziót. Abba könnyen belebukhat. Persze kívülről nyilván támogatja az orosz felkelőket.
@Oxica: Reguláris csapatok vannak ott. repülőgépekkel, amik amolyan szakadároknak ritkán vannak elfekvőben.
@Oxica: Barátom, már most ott vannak, milyen külső támogatás?
@miva?: három másodperc alatt teszik helyre moot a klub tagjai, ha kell... mo súlytalan ilyenkor, most orbán is vakarja a fejét, hidd el...
@zöldveltelini: bocs, félreértettelek:) sört kapsz:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém, neked az a bajod, hogy van szép érzéked:)
dánkesön a képekért:)))
@E.Csaba: ott teljesen más volt a helyzet...
@E.Csaba:Barátom, ha jól tudom csak Szevasztopolban. A két ország megállapodása értelmében állomásoznak ott. Az még külsőnek számít.
@taga20: Mi az, hogy titeket, szerinted én Orbán mellett vagyok? Bírom ezt az ész nélküli támadást, ez a rákfenéje a viktor elleneseknek. Vagy nem tudom, ki vagy. Annyit mertem mondani, hogy az államcsőddel bánjunk csínján, mármint gondolatban, -közünk hozzá sok nincs-, az a mindennek a vége. Hiába vagy te vállalkozó, vagy mit tudom én, beáll a rendszer, nem kicsit, nagyon, nem úgy lesz, hogy holnap újra jön a mentő. Nem tudok idézni, valaki a Dakaron, vagy tököm tudja hol írta, hogy nem akkor kell idegesnek lenni, ha szirénázik a mentő, hanem akkor, ha kéne, de csend van.
Nem kell leragadni a mentőnél.
Nem bízom a kuszaszemben egyetlen percig sem, de államcsődöt hagyjuk.
@Bakter:
Rossz vágányutat állítottál, melyiknek van töke??
Akkor ugye... meg mit akarsz miskárolni?
He?
@taga20: látom bocs, én meg már megírtam. Akkor megbeszéltük!
@zöldveltelini:
Én azért még ütném egy kicsit, mert mindig okoskodik... :)
Csak megkérdem, bár nem akartam: putyin leokézza a krími népszavazást, hány másodperc alatt teszik fel neki a kérdést csecsenföld, dagesztán, stb. esetében?... kína mennyire fogja támogatni tibettel/tajvannal a háta mögött?... madrid, athén miért is nem ismerte el koszovót?... az idei tél enyhe volt, oroszország mit tud adni gázon kivűl?... az eu máshonnan is megoldja a gázt, de az oroszok kinek adják el?... kerry felvetette a g8, wto, imf tagság felülvizsgálatát is, illetve jelezte, jó lenne, ha grúziából (oszétia) elhúzna... ott van transzdnisztria is... picit komplexebb a helyzet...
@zöldveltelini: senkitől nem vagyok elájulva, csak a csajoktól:))
@taga20: és ők is tőled? vagy egyoldalú ájulás van?
@Sir Bates dö Hól:
Felteszik a kérdést neki?
Ha IGEN, akkor kussolni fog, ha NEM, akkor felbátorodik... :(
Végül is, hazai szempontból mindegy, mert pl. egy jobbik féle zombiseggnyalonc csürhe, az orosz álláspont szerint fog ugrálni és tapsikálni.
Szép estét mindenkinek!

Minden felborult, amit a pártok népszerűségéről gondoltunk

A megszokottnál nagyobb visszhangot kapott a kutatók és a politikusok körében az a közvélemény-kutatás, amelyet a Tárki publikált szerdán. Az adatok szerint az eddig rejtőzködők fele hirtelen felfedte magát, ami a Fidesz és még inkább a Jobbik népszerűségét növelte. A baloldalon próbálják kisebbíteni az adatok jelentőségét, a Jobbikban visszafogottan örülnek.

Az adatokból a baloldal számára két fontos dolog vált nyilvánvalóvá: egyrészt eszerint nem adódtak össze a baloldali pártok szavazatai (a Tárki alapján az Összefogás kevesebbet kapott, mint az előző hónapban a baloldali pártok összeadva), másrészt kiderült, hogy a baloldalnak nincsenek nagy tartalékai a rejtőzködők között.

www.origo.hu/itthon/20140228-a-baloldalon-ketelkednek-a-jobbikban-orulnek-a-tarki-februari-adatainak.html
@Penivaldes: egyoldali:) talán csak a feleségem javít az átlagomon:)))
@Sir Bates dö Hól: Mekkénnek be kéne gyorsan ülni egy M1-be és irány Moszkva. :)
@taga20:
Baromira elfogult lehet a kicsike... :D
@DarthVader: Az oroszok egyelőre az Ukrajnához 1954 óta tartozó Krím autonómiát próbálják visszavarázsolni Oroszországhoz, ha már Janukovics rendszere bukott. A krím félsziget valóban jelenleg, asszem 60%-a orosz, a tősgyökeres krími tatárok, akik mostanság jönnénnek vissza, 10%.
A lényeg ha a Krím borul, Ukrajna is. Kelet-nyugat. Obama jogosan azt mondta, ha nekik azt mondták az oroszok, hogy Szíriába ne pofázzanak bele, akkor, Putyin se Ukrajnába.
Érdekes lesz a játék, mi is beszophatjuk. A lényeg, hogy viktornak lesz mire fogni a választások után.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem is, ájuldozik itt tagának, meg az is. eszerint ott csak a kutya az aki magánál van:)
@Penivaldes: te kis vájtszemű:) bakker te mindig megtalálod az ahileszínemet:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mert te olyan agresszív(bocs radikális, szélsőséges) vagy. :DDD
@taga20: Nekem nem küldted, nem tudom miről van szó. :)
@taga20: nem nagy kunszt rajtad megtalálni amit meg kel:D
@taga20: én megértelek taga, nekem elmondhatod.)
@elmeherceg: "csak épp ezt a tudást nem az ország, nem a köz érdekében fogják használni, hanem a saját zsákmányszerzésük maximalizására."
Teljesen egyetértek.

Ajánlott olvasmány:
kapitalizmus.hvg.hu/2014/2/26/az-ukran-forradalom-meg-a-magyar/
"Ukrajna fő baja a szörnyű oligarcha-rendszer. Orbán most építi ki Magyarországon."
@DarthVader: Gyurcsány sztem zseniális az interjúban, legalábbis a mostani Összefogás felhozatalt tekintve.
Az úútálatos Mandinerrel pedig felmosta a padlót.
A hsz-ket nem vagyok hajlandó elolvasni, mert a szektásokat nem vagyok képes elviselni.
De azért Ferenc brillíroz.
A mandineres csökönyösen lovagol a moszkvai külképviselet épületeinek "elvesztegetésén"(hát ez a legeslegeslegfontosabb ügy, ugye...!!!
Mire Ferencünk:
"Maga szerint amikor a miniszterelnök megvette a MOL-részvényeket 500 milliárdért, akkor a kormányülésen téma volt, hogy az 500-at ér, vagy 450-et? Amikor megállapodott Paksról, és a parlament döntött róla, arról volt szó, hogy körülbelül 3000 milliárdba kerül a beruházás. 2950 milliárd, vagy 3140? Itt a különbség 50 milliárd, és nem tudja ön se. És azt kéri rajtam számon, hogy egy épületet egymilliárddal többért vagy kevesebbért adunk el, ezt kéne a kormánynak ellenőriznie? Van neki egy vagyonkezelő szervezete, az ő dolga."
Vagy:
"…Amikor megvette a jelenlegi kormány a Rába-részvényeket, ön szerint az kormányülés témája volt, hogy mennyiért veszi meg? Elég nagy ügy, higgye el nekem! Küldje már el Önt egy sajtótájékoztatóra a maga szerkesztője, és kérdezzék meg a Fidesz szóvivőjét, hogy mi alapján állapították meg az árat. De visszatérve a moszkvai épülethez, ..."
Hát, ilyesek...végig. Nekem tetszett, hehe.
@Penivaldes: jó, elmondom én vagyok bloggergizi, eddig bírtam tartani, ja nem, én vagyok vidéki:))
má az se tudom, hogy fijú, vagy csaj vagyok, vagy fityeszes :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: már most feltették neki a kérdést... azt mindenki elfelejti, hogy obama nagyságrendekkel határozottabb és keményebb, mint bush volt...
@V-PORT: De bezony ÁM !!!
Erre mán a tájkép festő is,RÁBASZOTT !!!
TISZTÁBAN VAGYTOK AZZAL, HOGY VÁLASZTÁSI HIRDETÉSEKET CSAK A MÉDIÁBAN LEHET KÖZÖLNI?

A köztéri hirdetéseket ezért nem a fidesz, hanem a CÖF jegyzi. Arról is hallottatok, hogy honnan finanszírozzák a CÖF-öt.
A közmédia helyzetét pedig talántán szintén ismeritek.

Az is nyilvánvaló ennek a blognak a közönségét olvasva, hogy a többség baszik elmenni segíteni az ellenzéknek kampányolni. Csak a szátok jár a legtöbbnek.

MAGYARORSZÁGNAK MÁR NINCS ALKOTMÁNYA - INTERJÚ VÖRÖS IMRE VOLT ALKOTMÁNYBÍRÓVAL

2013. március 24

"– Az Alaptörvény IX. cikke foglalkozik a véleménynyilvánítás szabadságával. A választójoghoz ez a kérdés úgy kapcsolódik, hogy a negyedik módosítás szerint a választási hirdetéseket egy évvel a választások előtt is ismeretlen feltételekkel csak a közszolgálati médiában lehet közölni, és egyébként is sarkalatos törvény korlátozhatja a hirdetések közzétételét. Az Európai Emberi Jogi Egyezmény is tartalmazza a véleménynyilvánítás szabadságát, onnan vettük mi is át ’89-ben. A Strasbourgi Emberi Jogi Bíróság a reklámot is a véleménynyilvánítás szabadsága körébe vonja; ahol a reklámot korlátozzák, annak indokoltságát, szükségességét, arányosságát azon az alapon mérik le, hogy az nem sérti-e a véleménynyilvánítás szabadságát. Még a gazdasági reklám is ide tartozik tehát, mint alapvető jog, de a választásoknál azért nem mosóporról van szó. Az ellentmondás nyilvánvaló: a módosítás éppen a választások vonatkozásában lenullázza a véleménynyilvánítási szabadság alapjogát, amelyet pedig a IX. cikk rögzít."

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/magyarorszagnak_mar_nincs_alkotmanya_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval
@épészmérnök: Helyesbítek: VÁLASZTÁSI HIRDETÉSEKET CSAK A KÖZMÉDIÁBAN LEHET KÖZÖLNI!
@zöldveltelini: "Obama jogosan azt mondta, ha nekik azt mondták az oroszok, hogy Szíriába ne pofázzanak bele, akkor, Putyin se Ukrajnába."

Ezt hol mondta Obama? Amúgy elég bájos, hogy beledumálásról beszél, miközben ők nyíltan pénzelik és látják el fegyverekkel a vadbarom vahabita lázadókat Szíriában. :)
Az is betette náluk a kaput, hogy most már a korábbi FSA lázadók is békét kötöttek a Szír hadsereggel és együtt harcolnak a külföldi zsoldosok ellen, akiket a nyugat továbbra is támogat.
fab, ezt a agitprop csákót, épészt, parkoltasd a leálló sávban, me mindig eszes dogokat villant itt. bosszantó:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Új módszertan, nem össehasonlítható az előzővel. Ráadásul ugyanaz a TÁRKI és Sik Endre, aki egyszer már összekeverte a "nem"- et a "nem tudom"-mal, és csak másnap szólt, hogy bocs, miután mindenki megmagyarázta, hogy a kormány EU-ellenes propagandája milyen sikeres volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyeled tesó, hogy az oroszaid milyen humánusan szegnek meg egy nemzetközi szerződést?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha még ez nem vot, ako baszd szájba a kurva orosz barát féreg geci fideszmaffiát!!!
@miva?: áááááá neki nincs látása csak arra amit látni akar.
Mindenkinek igaza van, mindenkitől bocsánatot kérek, akit megsértettem. Valóban a leghelyesebb dolog otthon ülni, és nézni, hogyan teszik tönkre az országot, úgysem lehet semmit sem tenni. Fölösleges bármin is rugózni. Minden úgy jó, ahogy van. Mindenki hülye, én is. Genetikusan vagyunk ilyenek. Törődjünk bele, oszt jónapot. Még Penit is kiengedem a tahóketrecből.

Na szasztok.
@taga20:

Nem is mesélted, stewardess a nejed!
@tristen2005: sztyuárd:) na ere igyá:))
@épészmérnök: Kösz a nagybetűért, de igazad van. Az ellenzék balfasz, nem kell a pénzre fogniuk. Sajnos.
Simán lehetne még pl. - Kósa megkérdése anyatej ügyben, válasz, hogy nem-e lehetne olyat kérdezni, amire pozitív választ tudna adni, hogy a rogán antiról még ne is beszéljünk.
Ezeket miért nem plakátoljuki?Éertem, hogy majdnem mind a Simicskáé.
@Penivaldes:
Előbb küldte el a fotóját!:)
@Penivaldes: hogy te legyél az utosó rokonom:) mé kontrázol?
Na, most végigjárom kedvenc blogjaimat, és összeszámolom az "Ugyeén megmontam, nemkleszezígyjó" című diadalittas írásokat. Tartok tőle, hogy nem kicsi szám fog kijönni.
@tristen2005: küldözgeti itt a fotókat..felelőtlenül. hiába dolgozott a kdnp.:)
@taga20:

Ere nem iszok csak ara, téged is elküldtek MR-re, te meg mentél amarra:)
@taga20: az utolsókból lesznek az elsők. szempillarebegtetés
@zöldveltelini: Kuszaszem BETEG!!!
A főnöke DETTÓÓÓÓÓÓ!!!
Persze csak,AGYILAG:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris, hogy kö ezt értelmezni, csak úgy kereszténileg? segíts má!!
@épészmérnök:

Akik errefelé írnak meg hozzászólnak, már régesrég eldöntötték, hogy kire fognak szavazni. A többi csak játszásiból van, a mórikálások is, meg minden.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igazad van, nem Obama mondta, hanem a fegyveres erők parancsnoka. De lehet, hogy a külügyminiszter volt(persze nem)Hivatkozást ne kérj, inkább arról beszélj,de valaki mondta az USA-bab az biztos. : ))Látom harapsz erre. :)
Akkor fikázz, évek óta olvasom a blogot, most szólok hozzá először.
@épészmérnök: Sebastian Haffnernek van pár nagyon érdekes meglátása egy bizonyos pártról, és finoman észrevételezi, hogy nem volt alkotmánya, saját sem.

Hmm, fantasztikus dolog a Net, megtaláltam az idézetet hangoskönyvben - de nem mondom meg, hogy hanyadik percnél:
www.youtube.com/watch?v=fVL7hfKBISs
@taga20: Úgy mint a tiédet olyan ortodoxosan. :)
@tristen2005: hétvégi alkesz, na ennek lenne értelme, de annak semmi, hogy hétköznapi, me az te vagy és ezt rám akarod vetíteni!
@épészmérnök: Mégis egyetértünk valamiben. Szavazni el kell menni. Nem otthon nyafogni, hogy júj milyen rossz. Ki mondott mást?!
@zöldveltelini: Ha évek óta olvasod a blogot, akkor pontosan tudod, hogy én nem szoktam fikázni, személyeskedni pedig pláne nem.
Ha már az Ukrán/Ruszki helyzetről beszélgetünk akkor eszembe jut a „Megtévesztéssel háborúzz!” Moszad jelszó. A cionista irányítás alatt álló USA és Izrael jó ideje törekszik arra, hogy saját beépített ügynökeik révén az agresszív terjeszkedésükkel szemben álló erőket egymás ellen kijátsszák, illetve a kevésbé veszélyesnek tűnő ellenséget a legveszedelmesebbnek ítélt ellenségre uszítsák. A módszer számos sikert hozott az elmúlt évtizedekben. Afganisztánban például a Nyugattal ellenséges viszonyban álló radikális iszlamista szervezeteket fegyverezték fel, és vetették be a szovjet hadsereg ellen a 80-as években. Irakban az USA – miután a végletekig élezték a felekezeti ellentétet – a síita milíciák révén mért csapást a szunnita ellenállás központjaira, Líbiában és Szíriában pedig úgyszintén az iszlám radikálisok, sőt az al-Kaidához kötődő fegyveres csoportok segítségével igyekezett a Nyugat zűrzavart kelteni, és a cionista hódítással szemben álló rezsimeket megdönteni.
Az ellenségek egymás elleni kijátszásának módszere olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy most Ukrajnában is alkalmazzák. A nemzeti eszmétől feltüzelt ukránok tömegei abban a reményben vonultak az utcára, hogy végre egy szabad, független, mindenféle korrupciótól és idegen befolyástól mentes, virágzó Ukrajnát hozhatnak létre. A valóságban pedig a világhódítók céljait szolgálják. Ha esetleg a nacionalisták és a radikális Jobb Szektor hívei ráébrednek arra, hogy csúnyán átverték őket, és a karámba beterelt hazájukban sem jólét, sem függetlenség nincsen, már alighanem késő lesz.
@épészmérnök: jobban mondva csak olyan vélemény szabad, ami az ővék. Azt szabadon hirdethetjük. :D
A politikából elég mára nekem (ha nem unnyátok vesézzétek még), egy normális országban így szombat este úgy kellene átsiklani a közönségnek rajta, mint Berki Krisztián stanicliján a gőzölős vasalónak.
Kapcs ki, Johann Strauss jobban teljesít: www.youtube.com/watch?v=IomRh4Wir2M
@zöldveltelini: "Ezeket miért nem plakátoljuki?Éertem, hogy majdnem mind a Simicskáé. "

Ahhoz, hogy ki lehessen plakátolni, kellene
1. egy olyan fake, hamisított civilszervezet, mint a CÖF, mert párt nem plakátolhat
2. a CÖF-nek a kormánytól származó költségvetésének legalább a töredéke.
Emberek!
Ez a szárnyas angyal tényleg nehéz eset!
Üdv Rode36-nak is.

Az mondjuk igaz, és erényére váljon, hogy szóba áll itt a blogon a komcsikkal, meg a mindenfajta liberálisokkal is. :DD
Bajnai és Gyurcsány naponta kinn vannak a terepen. A miniszterelnök-jelölt sehol.

Ki is itt a maszop-fan? Királynő, tudsz erre valamit mondani?
Na, tényleg mentem. Elegem van magamból.
OFF

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te Gábris, figyejjé'. Magyarázz már meg nekem valamit, mer' nem értem, csak lesek, mint a vett malac.

A Jobbik mondandója nagyjából:

1, Teljes foglalkoztatottság. Aki nem dolgozik, ne is egyék.
2, erős rendőrség. (nem árt, ha egy rendőr odabasz). Rend.
3, imperialista Amerika és Nyugat, amely természetesen halódik.
4, (Szovjet)Oroszország cimbora
5, Zsidóknak kuss, arab cimbiknek puszi.
6, Nagytőkének coki.
7, Akinek nem tetszik, fogja be a pofáját.
8, Szocialista - ja, nem, keresztény - erkölcs. (Amelyet persze vastagon leszar/t mindegyik)
9, Le az árdrágítókkal. Hatósági ármegállapítást.

(Az Isten emlegetését nem tudom hova tenni egyedül.)

Te Gábris, bazeg, hány éves vagy? Én tudom, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, de elárulom neked, hogy ezt én mind hallottam vérkomolyan 50 éve vagy 25 évig. És még ti jöttök a "kommunistázással"? Nem érzed, mennyire nevetséges?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te máshogy vagy rohadtul idegesítő. példának okáért úgy, hogy mások "gondolatait" a sajátodként adod elő. hacsak nem te vagy "perge ottó":

kuruc.info/r/39/124546/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha a faszt beszopod ako legalább ne légy büszke, te zsoldos!!
@zöldveltelini: levegőnek kell nézni - a faszpumpások propagandistája, bizonyítva az imént
@vitéž munkášőr: Én ilyesmivel nem szoktam foglalkozni, a lényeg a mondanivaló, abban pedig sajnos sok igazság van.
@taga20: Ne aggódj a zsoldosok nem mi vagyunk.:)
@DarthVader: nem akarok nyalni, de most muszáj( én nem vagyok ilyen diplomatikus)
öreg bazdmeg ezt rendesen levezetted:)
www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI
@DarthVader: Ez a lista elég sok ökörséget tartalmaz, sok pontnak semmi köze a valósághoz és a jobbikhoz.
@Penivaldes:
Drágám... ha még egyszer ilyen szart linkelsz, felvételemet kérem az Áthosz-hegyi köztársaságba, talán a Sztavronikíta kolostorban van még egy szabad cella, ahol meghúzhatom magam.
Akkor inkább Tankcsapdát, tudod...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az sem személyeskedés, hogy aljas kis valaki vagy te, sub kavics... azért rakjuk ide a kommented forrását is, bomlott elme m.kuruc.info/r/39/124546/
@vitéž munkášőr: Most, hogy mondd én vagyok pergeottó is. :)
@tristen2005: én nem akarok neked rosszat, de neked még az ujjad is impotens. ez az oldal nem ér ennyit, néha egy-egy vers, nem ártana:)
@Knósszosz: bazd meg! nem hiszem el a tegnapinap után:))
@Penivaldes: visszagyün. nem szoktam mostanában hozzászólni, de má' 'smitellget' is
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyáltalán nem bántva, sőt örömmel tölt el, hogy véleményemre ilyen hosszasan reagálsz, ha szabad tegeződnünk.
A cionizmus sokszor szitokőszó, akik ebben élnek,éltek, azoknak nyilván nem. Nekem egyik legnagyobb barátom Kuvaitban dolgozik, minden nap értekezek vele. Barátom leginkább jobb oldali érzelmű, el kell ismerned, hogy a mai politika nem elvpárti, a jobboldali fidesz az nem oldalakat képvisel, a kdnp meg álszent, tetszik, nem tetszik, nem ezt akartam mondani.Afganisztán, USA, Ukrajna.

A Jobbik el mehet a picsába a Vona gáborall együtt, mint kiderült 2006-ban az apja vécéjén találta i a pártot. Hivatkozás Fabiuson.
Köszi, nem ez a lényeg, miért nem szabvazok rájuk.
@taga20:
Tessék köcsög, ez volt az érettségi tételem!

ESTI SZONETT

Mint nyugvó úrnőt piperéz remegve
A néger rabnő lágy s illatos ujja,
Úgy szépíti a lankadt tájat újra
A setét ujjú, alázatos este.

Bús rableány! ki kékszínűre fested
A fák kontyát, s a holdnak hervadt arcát
Ezüstösre kendőzöd, csúnya hajszák
Miatt gyűrött orcám úgy simogasd meg,

Mint régen egy lány, ki mióta elment,
Oly fáradt illatú nekem az élet,
Mint most a mély és elsötétült kertek,

S kiért, míg csüggedt fővel várlak téged,
Oly forró s oly könnyes a szívem vágya,
Mint jöttödkor, est, az özvegyek ágya.
@Sir Bates dö Hól: Én nem ott olvastam amúgy, de tök mindegy. Az viszont beszédes, hogy a leírt következtetésekre ellenérvek nincsenek így marad annyi, hogy ja a kurucon jelent meg így eleve hülyeség.
Amúgy mióta olvastok ti sub kavicsos kurucot?:)
@zöldveltelini:
"mint kiderült 2006-ban az apja vécéjén találta i a pártot. Hivatkozás Fabiuson."

Tudod a nagy dolgok mindig ott dőlnek el.:)
@tristen2005: gondolom agyilag vagyok köcsög?
@vitéž munkášőr: egyik hülyébb, mint a másik... ez a legjobb "A valóságban pedig a világhódítók céljait szolgálják."... mondjuk van más is itt, akinek ugyanez a lövése:-)... ez valami hasonló, mint a szíriuszi csavart dns, a szívcsakra, a párthus herceg meg spock kapitány és yoda mester...
@tristen2005: vagy edzés után, amikor transzállapotban mész haza a Kálvin téren, és fideszes gondolatfoszlányok jutnak eszedbe. kár, hogy mire hazaérek visszatérek a normálisba, mert nagyon jók..OV felhasználhatná őket a beszédeihez, vagy egy CÖF vonulás szónokai is mondhatnák. és a hívek boldogok lennének.
@Sir Bates dö Hól: yoda mester tanárom volt:)

párthus herceg..ja igen, bár ha tudnák a részleteket:))
@zöldveltelini: Engem nem zavar ha tegeződünk. Én nem is nevezném szitokszónak. Egyszerűen csak egy olyan eszmerendszernek tartom, amely rengeteg kárt okoz napjainkban, világ szinten.
A fidesz szerintem csak műjobboldali, ahogy az összefogás is álbaloldali.
Ami meg Vonát illeti. A pártot nem 2006-ban és nem a fürdőszobában találták ki. :) Nézz utána pontosabban, főleg ha fikázol a témával.
Amúgy ha valóban érdekel itt a hiteles kordokumentum a mozgalom születéséről.

youtu.be/R30fmLzFslY
@tristen2005: a 3. metró tele van zizzentekkel. én is azzal utazom.)
@vitéž munkášőr: most nem értem..mi bajtok..Gábris sosem írt saját véleményt
@tristen2005: Hát akkor igen, Olyan az eredmény is. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ad 1) f@szom se olvas ilyet, rákerestem, mert te magadtól egy összetett mondadot sem tudsz leírni; ad 2) kultúrember mindig jelzi, ha idéz; ad 3) mit cáfoljak, ha axiómaként kezelt alapotok "A valóságban pedig a világhódítók céljait szolgálják.", s a világhódítók a cionisták szinonimája... neked roggyant az elméd, ha a tej megsavanyodik nálatok egy hét után, ha defektet kapsz, az is a kampósorrú pajeszos zsidók ármánykodása... s minden céljuk mo elfoglalása, nem?... biztos mózes elnézte a térképet/rosszul ütötte be a gps-koordinátákat annak idején, azt ezért akarják elfoglalni mária országát, ugye?... ti, meg a hit védelmezői vagytok, az Úr berkutja... bár azt hiszem, a te istened még nem bontotta fel a szerződését az ő népével, így érdekes lesz az érvelésetek a végső ítélet bíróságon...
@Penivaldes: te asszonyi állat. gábris soha, semmikor, senkivel szemben nem ember.
@Sir Bates dö Hól: az vagyok, igen, jedi. mégis mit gondoltál csigazabáló? hogy ásóbéka vagyok Mocsárvidékről vagy, repülőszőnyeg? vagy mit?
@rodeo36: putyin fasza van a seggünkben!
köszönjük a kedves segítséged:)) örökké hálásak leszünk neked, te okos valaki!www.youtube.com/watch?v=mVzTTbokNTE
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Az viszont beszédes, hogy a leírt következtetésekre ellenérvek nincsenek..."

Azért ez övön aluli. Kerülném egymás tökön rugdosását. Meredek azt feltételezni, hogy azért hagyagolják a szövegeid cáfolását napról napra, mert ellenérvek híján van, aki hajlandó átgondolni, végigolvasni. Minap már, vagy épp ma az volt, hogy le kellett fordítani neked a saját magad által linkelt cikket... ez azért egy szint. EGyébként ha most felsorolnám neked az ellenérveket, dobnál egy hátraszaltót ülő helyből, és közben leszopnád magad? Metr ha nem, be nem látom, miért fáradjak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A mai paraszt, már elnézést, egyszerű kormánykommumikációban, beszédben, nincs jobb meg baloldal. Az egyszerű szavazónál meg pláne. Eszméket felejtsűk, itt a pénz a lényeg minden ember számára, az más kérdés, hogy beveszik a rezsicsökkentést. Nyilván másik dolgok drágábbak lesznek, de a kiadásainkra "felcsökkenés" van. Eszik ezt a parasztok, szomorúan látva, én is vidéki származású vagyok,de nem hülye, ugye. Megy ez a kommunikáció sajnos,akkor élvezze, akinek ebből pénze sok, ha Te a vidéket, meg a családot képviseled, lépj fel.
Tisztelettel:
Nevem is adom:
Tóth Krisztián
Pécs, 7621 Pécs, Csikor Kálmán u. 35. 4. em 15.
Telefonsztámot is adjak?
@Pantagruel: Na meséld el mi az amit jobban tudsz a cikkben leírt találkozó ügyében, az ukrán izraeli nagykövetség illetékeseinél. :)
Egyébként ez a mindenkinél kurva okosabbak vagyunk mentalitás fog majd visszaütni hatodikán is. :)
@Penivaldes: húgi, te nem olvasod magad?
@taga20: csak nem bízom ebben a bagettvadászban.
@zöldveltelini: Én nem támogatom amúgy a fideszt. Mostanában sajna nem fogok járni Pécsen, de ha megyek jelentkezem majd. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te egy rohadt tróger vagy! figyelj, ne reklamálj:))
@Penivaldes: jaja, meg stréber hébernek ofkórz
@Penivaldes: pedig neked lett .., de majd megérted. nem vállalom az esküvői tanú szerepét:))))
@taga20: esküvő?? dehogy. szakadék van köztünk.
@Penivaldes: a francokat, csak valami ignácz vicc. aszittem ismered:

"A sikeres vállalkozás 3 ismérve: légy éber; légy stréber; légy héber"
Hogy miért nem ezeket linkelgeti a nemnáci-nemrasszista propagandista?
Dúró Dóra: "Ki kell mondani: szegregációra van szükség!"
m.kuruc.info/r/57/124538/

Nem lett volna baj, ha a kölke apja ottmarad a bokatörésekor, kevesebben nem lennénk, csak kevésbé sűrűn... a kurva anyját nekik!
@Penivaldes: látszat szakadék, te kis béna. széttennéd, nyernél:))
@vitéž munkášőr: ne haragudj de már nem követem nyomon az Ignáczokat.
@Penivaldes: hát a "csigazabáló" nem hangzott neutrálisan...
@Penivaldes: én se, de ezt nem tudtam kikerülni mikor elsütötték
@Penivaldes: azok rosszak? drága tezsvérem:))
@Sir Bates dö Hól: elgondolkodtató gondolatok..
persze tenni ellene, ha létező, na az már nehezebb.
@Sir Bates dö Hól: mindig annyira szépen küldöd el a másikat a búsba. de tényleg
@Sir Bates dö Hól: öreg mé kö ezt? nem értik!
egyek vagyunk. persze, hogy ez kinek, kinek jó, nem tudhattyuk:))
@Sir Bates dö Hól: én a csigákat eső után szoktam csikóéveimben egy helyre gyűjteni.
@taga20: Nem reklamálok, inkább elhúzok aludni. :)
@zöldveltelini: erre rácsesztél, ez az agyatlan egy amway-ügynökbe oltott jehova-tanuja kitartással akar majd megtéríteni, s beléptetni a mozgalomba:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az a benyomásom, bár könnyen lehet, hogy hamisak a megérzéseim, hogy te hülyének nézel itt mindenkit (vagy palira veszel), míg én nem nézlek hülyének. Nem tudom, érted-e: ez számottevő különbség. Másképpen: biztos vagyok benne, hogy akármit írok, lehetnek ellenérveid, vagy legalábbis ellenvetéseid, anmit addott esetben nem tudsz megindokolni vagy nem akarsz. Úgy ondolom, ez így természetes. Ellenben Te azt írod, talán valóban hiszed is, hogy nincsenek ellenérvek. Ami elég fura, hiszen egy gondolkodó ember már este is mást gondolhat ugyanarról, mint amit reggel, főleg, ha fórumot olvas. Elég, ha kétszer-hromszor végiggondol valamit, adott esetben természetes, hogy eltérő következtetésre jut.
@Sir Bates dö Hól: nem most, mindig. olyan vagy mint a vihar, ami hirtelen lecsap a tájra. szép és félelmetes.
bocs, ez egy ragadós billentyűzet
@Penivaldes:
Ez nem annyira, a kedvencem: Csovi-csovi dzsaszper... az azért elég ütős, emez gagyi!-:))
@Knósszosz: ááááá nem lehet kedvedre tenni zenével. :)
@tristen2005:
De kellene valami megújuló energiaforrás, ami pörgeti a csajt-:D
A franc se strapálja magát, nem igaz?-:O
@Penivaldes:
De, zenével igen.
Van olyan is, vagy csak ilyen gyalázat?
@taga20:
Mostmit is?
Fáradok, mesélj!
@Penivaldes: hülye vagy általában, de nem vagy hülye, te kis buksza:)
www.youtube.com/watch?v=HSyV9f98qcU
@Pantagruel: picit érthetőbb a magából kivetkőzés? (ez nem jelent akceptálást!)
@Knósszosz: na mindjárt kapsz valami jó kis nyálas fiúcsapatot..
@Knósszosz: arra azé emlékszem, hogy füled farkad behúzva menekültél és viktort má nem tudtad tartani:))
@Sir Bates dö Hól: téged nem lehet túlértékelni. varázslatos vagy.
@taga20: most hülye vagyok vagy nem? nem hagyj kétségek között
@Penivaldes: csak nehogy én legyek a tanú, a béna francia templomban:)
www.youtube.com/watch?v=lHsot4B527Y
@Sir Bates dö Hól: Kösz, majd védekezem, senkit be nem engedek lakásomba. Az odavalók majd hívnak előtte telefonon, tényleg.
@taga20: mindig ezzel a kicsiszolt kővel jössz.
miért lenne béna a francia templom?
@Penivaldes: hülye vagy! nem a zsánerem sír, de ha elkapod a faszát, jó srác lehet:))
@taga20: de ha elkapom az fáj neki. és én nem akarok kárt tenni benne.
@Penivaldes: kurva késő van. én még nem láttalak ilyen későn itt húgi:))
ha valakit szeretek, az te vagy(ja és rodeot is)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
www.youtube.com/watch?v=Qnkun1HIG0M
@Penivaldes: Elmehetnek a kurva anyjukba, kösz, hogy "aggódsz" értem.
@Penivaldes: jó kis sógorom lenne:) má most látatlanba:))
@taga20: te mindig azt szereted, akivel éppen beszélsz:)
@Penivaldes: ez negatív vagy pozitív?
veled, ha nem beszélek, ako is:) szeretlek:))
Az a nagy budos helyzet, hogy a posztnak (sajnos mar joideje egyre gyakrabban) nem sok koze van a valosaghoz (kiveve a posztolo nehany kommentjet, amivel egyet lehet erteni), es pusztan a (szinten sajnos) zsigeri alapon osszecsapott posztok egyike.

Nem nagyon akartam en irkalni ide, de 2 oka is van, hogy vegul megteszem:

- Az egyik a barati figyelmeztetes. Elhiszem, hogy nehez minden nap uj posztot irni, plane hogy erdekes, netan meg humoros is legyen. De mar regota folyamatosan turemkedik ki Fabius tudatalattija; Gyurcsany-gyulolet, es a Bajnai-szerelem.
Ahogy a muvelt francia mondja: old habits die hard.

- A masik, hogy az igazi vitak soran emlekezzek majd erre a posztra, az archivumom alapjan. Merthogy az igazi eresztdelahajam Apr. 6. utan kovetkezik.

Csak tampontkent:

Mig a lakossag nem fogja tudni, hogy a parlamenti szavazason melyik "Osszefogas-part" mennyi szavazattal jarult hozza az osszeshez, addig az EP szavazason mar TUDNI FOGJUK (valasztok is es politikusok is). Marpedig a ket emlitett vezeto epp ezert hajt olyan nagyon.
Csak írnám az egész blogcsapatnak, hogy tényleg évek óta olvasom, sokan okoskodnak itt egyetértve minden rendszerellenességel, de mi lenne, ha tenni is tudnánk?
@Penivaldes: nem tudom mire gondolsz, de hajrá! Csak nem a fidesz.,így szombaton se.
@Penivaldes: megfogja:) amilyen hülyék vagytok.
nesze neked húgi, a második legjobb.www.youtube.com/watch?v=3aF9AJm0RFc
@Penivaldes: nem illik fabiuson, de mi ez az idő?
@taga20:
Hókon nyomott a tokmánykulcs?? Mi van?
@taga20: Sir Bates nem hülye! Okos, éleseszű, ragyogó szellemű.
nahát:)
@Penivaldes: szerintem meg egy csöves. hülye angolok ill. franciák:))
@taga20:
Hülyeséget ne beszélj!...
@taga20: lehet, hogy egy csőben él, de azt beragyogja eszévelm, és kedvességével.
@simple observer 1.0:

"Mig a lakossag nem fogja tudni, hogy a parlamenti szavazason melyik "Osszefogas-part" mennyi szavazattal jarult hozza az osszeshez, addig az EP szavazason mar TUDNI FOGJUK (valasztok is es politikusok is). Marpedig a ket emlitett vezeto epp ezert hajt olyan nagyon."

ezt kifejthetnéd egy kicsit bővebben, tényleg érdekelne, hogy mit, miért, hogyan
és a cső is lehet otthonos, majd berendezi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem akarok pontosan utánanézni, Fabius ezt a vécé felett márványkövet pontosan leadta.:)
@Knósszosz: segics, melyik része hülyeség?
@Penivaldes: és a szeksz az smafú?:))
@Penivaldes: Nem tudom miről beszélsz.
De én az időt nem sajnálom,csak élni szeretnék... Ezt úgy hívják, hogy Vörös István, és a Prognózis. Te tudod.
@Penivaldes: azé az tisztán látszik, hogy mostanában nem mész el:))
@simple observer 1.0:
"Gyurcsany-gyulolet, es a Bajnai-szerelem."
Egyiket sem érzem, én inkább kritikát látok minden irányban. Azt meg te is gyakorolhatod mindenkivel szemben.

Persze lehet, hogy én rossz szemszögből nézem, de nem érzek Bajnai irányában elfogultságot és feltétlen gyűlöletet sem Gyurcsány irányában. A kritika akkor ér valamit, ha kemény erre is-arra is. Én se vagyok lehülyézve, pedig de...
@taga20:
Az utálsz...
Ugyan, ne bassz má!
@taga20: azt akarod, hogy elmenjek, és vissza se jöjjek?
@Penivaldes: ne menj sehová, te ilyen ostobán vagy jó. szeretlek:)))
@Knósszosz: ne csinálj semmit, te ilyen okosan vagy jó, szeretlek:)))
@Penivaldes: máskülönben, nem kö neked alukálnod?
@taga20:
Most majd nem győzök a minősítésednek megfelelni... sajnos ez nem fog menni - persze ez az én bajom, meg a te bosszúd-:)
Jó éjt, és a kutyunak adj simit a nevemben... szeretem őket!
Az enyém itt döglik az ágyam mellett egy vastag szivacson, amin huzat van és úgy cserélem, mint a saját ágyneműmet.
Kurva pipa vagyok rá mikor horkol, de ez egy értelmes lény, szóvalinkább egy kispesti kutya, mint egy felcsúti humanoid.

Szeva!
@Knósszosz: haver, a kutyád és az enyém tisztább, mint mi:)
www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ
bírom ezt a csajt, még most is:))
gudnájt te kis csóró haver:)))
@taga20: ja, Rodeo komoly. Ülő Bika
@Pantagruel: te egyébként szereted valakinek a farkát szopni? ez nem tényként, csak kérdés:)
@taga20: ez a kérdés túl indiszkrét ahhoz, hogy válaszoljak, amolyan óvodásnak feltett "na és mi a helyzet a fiúkkal/lányokkal?"-típusú :)

www.youtube.com/watch?v=Cu1JMbSLPvc
@Pantagruel: ügyes votá, nem térek ki ezek után ki erre. ne haragudj:)))
@vitéž munkášőr:

Na addig is amig szenvednek az elemekkel a Pittsburgh- Chicago meccsen:

Ha teszem azt, az Osszefogas listaja kap 1.5 millio szavazatot, akkor sem fogja tudni senki, hogy abbol hany erkezett MSZP, Egyutt, vagy eppen DK-szimpatizanstol. Sot azt sem, hogy mennyien unjak mar az emberek a Fidesz-banant hogy, gondolvan, hogy az Osszefogas a legeselyesebb a kormanyvaltasra, igy aztan odaszavaznak, mikozben nem kulonosebben kedvelik egyik partot sem.
Nyilvan az egyes partok igyekeznek majd kiemelni, hogy az egyeni jeloltjeik esetleg jobban szerepeltek, mint altalaban az Osszefogas egyeb partjai altal delegalt kozos jeloltek. Persze ez majd jo kis kommunikacios tema lesz, hogy hogyan magyarazzak majd el a partok, hogy jeloltjuk/jeloltjeik az o(ke)t jelolo part miatt szerepeltek olyan jol, es nem azert, mert olyan hagyomanyosan (viszonylag) balos korzetben indult(ak), ahol ez nem volt vilagszam.

www.republikon.hu/news.php?id=327&filter=Elemz%C3%A9sek

A majus 25-i valasztas egy teljesen mas sztori.

A kisebbeknek (Egyutt, DK) meg KELL mutatniuk magukat! Lattatniuk kell a lakossaggal, hogy VANNAK, es hogy viszonylag sokan tamogatjak oket. Vagyis, ha veluk szimpatizalnanak, akkor nem egy kartyaklubot, vagy epp egy focicsapatra elegendo embert tamogatnanak. A poszt is a kutatasok ertelmezeserol szol, ugyanakkor jelenleg a kozvelemenykutatasok jonehany okbol aligha nevezhetoek iranymutatoaknak. Amint pedig fentebb irtam, az orszaggyulesire leadott szavazatok csak kommunikacios eszkozokkel fenyezhetok, igy marad az EGYETLEN (viszonylag) hiteles NAGY MINTAS kozvelemenykutatas: az EP szavazas, ahol mindezen partok kulon listat inditanak.

MIndket kicsinek eletbe vagoan fontos, hogy valos TENYEKKEL bizonyitsak, hogy a politikailag aktivak taboraban jelentos tamogatottsaguk van!

1. az orszaggyulesin egymagukban is (siman?) atugrottak volna a kuszobot (amit adatok hijjan nem tudhatunk). Ez az MSZP-tol egy szinte kotelezo probalkozas lesz, hiteltelenitendo a ket kicsi partot a ket valasztas kozott, mondvan hogy csak a szocik hatan jutottak a parlamentbe.

2. a ket kicsi kozott is komoly rivalizacio folyik, vagyis az is presztizskerdes lesz, hogy melyikuk tud majd tobb szavazot megmozgatni szuk 3 honap mulva.

A helyzet egyebkent is a ket kicsinek kedvez:

Az elozo ket EP szavazason 38.5%-os (2004), illetve 36.3%-os (2009) reszvetel volt.
Amennyire pedig a Fidesz huti a kedelyeket es elszabotalja a kampanyt, az ideire sem varhatunk sokkal nagyobb aranyt.
Raadasul azt sejtem, az MSZP elbenazott, ellazsalt (akarcsak 2010-ben) kampanya alapjan, hogy az Egyutt es a DK jobban tudja majd fenntartani szavazoik mozgositasat. Ebben akar az is szerepet jatszhat, hogy az Osszefogas MSZP-s minielnok-jeloltje leginkabb sajat hazataja miatt szalad bele egy nagy pofonba, amit aztan sokan kapcsol(hat)nak majd a szociparthoz. Igy a ket kicsi akar meg felul is mulhatja a parlamenti szavazaskori tamogatottsagi aranyukat. De minthogy arrol nem lesznek adataink, igy a ket part felmutathatja majd, hogy akkor bizonyara aprilisban is ilyen aranyban jarultak hozza a szavazatokhoz, amit viszont a szocik majd nehezen vitathatnak szamukra nem kinos magyarazatokkal.
(Azt gondolom, hogy a ket kicsi kozelebb lesz szazalekban az MSZP-hez, mint a kozvkutatasok alapjan. Tovabba az Egyutt es a DK kozel lesznek egymashoz, de nekem ugy tunik, hogy egyreszt a DK inkabb lenduletben van es a szimpatizansaik is "elvetemultebbek", vagyis egy hajszallal oket varom az Egyutt ele)

Az aprilisi (varakozasom szerint) vereseg nagy terhet rak majd az MSZP-re, amit a kicsiknek a jovojuk szemponjabol (az EP szavazastol fuggetlenul is) meg kell probalniuk minel inkabb kihasznalni.
Es hat jon meg majd az onkormanyzati valasztas, ahol ezek a partok megint egymasra lesznek utalva. Ugyanakkor orszagosan tobb ezer (akar tizezres nagysagrendben?) onkoris poziciot osztanak, amikoris nem mindegy, hogy az Osszefogas II-ben melyik part mekkora sullyal van benne....
@Knósszosz:

"Persze lehet, hogy én rossz szemszögből nézem, de nem érzek Bajnai irányában elfogultságot és feltétlen gyűlöletet sem Gyurcsány irányában. "

Konnyen lehet, hogy a szemszogunk okozza, de lehet, hogy kulon posztot olvastunk. ;)

Akkor szigoruan a tenyekre hagyatkozva.

Hadd kezdjem Gyurcsannyal, mert igy kesobb jobban latszik a kontraszt a poszt alapjan a ket emberrol kialakulo kep:

Gyurcsany:

Az kep egy eros kezdes. Nyilvan egy blogban, vagy eppen ujsag-, tv hirhez relevans illusztraciot szokas tenni. Ezert nem igen latni animgifet, vagy kepsorozatot pl. a nadiposzatak feszekrokasi szokasarol, illusztralando egy-egy posztot.
Mas kerdes, hogy a kep egyertelmu (lehet, hogy "csak" tudatalatti) utalas a minapi posztra, amikor megallapittatott, hogy a Jobbik eloretoreseert is (termeszetesen kimas?) gyurcsanyahibas.

A 3. bekezdesben ugyenezt megkapjuk fokozva is. Hiszen Kuncze es Fodor visszatereseert is gyurcsanyahibas. (ki gondolta volna 5 eve, mikozben Fodor Orban beleegyezesevel probalta megbuktatni, es Suranyira cserelni Gyurcsanyt, hogy nem is sokara epp a patas kerit neki jolfizeto allast?...)
Sokat elmond az erzelmekrol es arrol, hogy kit is hibaztat Fabius, hogy sem Bajnairol, Sem az MSZP-rol nem esik szo, mikozben szoci botranyokon at bukdacsoltuk vegig az elmult jonehant hetet)

5. bekezdes: "Fletó meg fogja próbálni ezt is túldobni." Mert hiszen o koztudottan MAR CSAK ILYEN figura. NEHEZ felreerteni. A kommentek alapjan vilagos, hogy sokan vettek a lapot.

A konkluzioban: "2014 tanulsága leginkább az lesz, hogy egy óriási társadalmi saller után sikerrel felállni nem a restaurált állapotokkal lehet"

Egyetlen helyen van UTALAS Mesterhazira, es igy az MSZP-re, direktben sem a szemely sem a part neve nincs emlitve. Vagyis a szoveg alapjan a "restaurált állapotok" bizony a 3. bekezdesben nevesitett, es az adott helyzetben mindannyian GYurcsanyhoz kotheto szemelyek.

GYurcsany egyetlen alkalommal tunik fel pozitivan, amit a kozvetlen utana kovetkezo ellenpontozas ki is olt. Amugy pedig a fentebb felsorolt MINDEN EGYES esetben negativ szerepe van.

Lassuk Bajnait:

A 3. bekezdes, nagy "kiahibas" nevszerinti felsorolasbol (termeszetesen) kimarad, holott talan neki is van nemi szerepe abban, hogy vegul csak januarban, es eppen Mesterhazy vezetesevel sikerult
letrehozni egy valamifele osszefogast.

Ketsegtelen, hogy a "Beváltatlan Örök Ígéret"-nek negativ konnotacioja van, de azert ez nem igazan eros.

Majd aztan a nagy "lecseszes" utan rogton jon is egy kis buksisimi Bajnainak:"Bajnai meg most kezd magára találni".
Elgondolkodom, hogy a nagy magaratalalas alatt Orban Faszbukjan valo trollkodast kell erteni?
Netalan, hogy minap GYorben kezratetellel (tudom, hogy nem igy, de ezt erdemelne nemelyik) megteritett nehany Fidesz aktivistat(!) ?
Netalan a homoerotikus athallastol sem mentes Orban-megdonteset?
Esetleg az alatatogott Orban-beszedet? (egyebkent e ket utobbi legalabb mersekeltem humoros volt. Bar ez utobbi temat Tina Fey alighanem evtizedekre kimaxolta:
www.youtube.com/watch?v=vgRA8oTk8ig

Es vegezetul a konkluzioban:
"sikerrel felállni" ... "a megvalósított korszakváltással lehetett volna."
Vagyis a Korszakvaltok voltak az ellenzek es az orszag egyetlen eselye. Es hat mindannyian tudjuk kik is ok, es ki a huzonev...

Osszefoglalaskent tehat jol latszik, hogy Gyurcsany nem keves (az egesz posztban messze a legtobb negativ dolgot kapja a fejehez, egyetlen azonnal lenullazott pozitivum mellett.
Bajnai azonban egyetlen valamelyest negativ utalas mellett csakis pozitivan tunik fel.

De lehet, hogy az en keszulekemben van a hiba. ;)

A vege 5-1 lett Obama csapata nyert.
@Oxica:

"Na de ha államcsőd következik be akkor már nem tud tovább maszatolni a fideSS és azt az ellenzékre sem tudja fogni. Akkor bizony félre kell állniuk mert különben nincs mentőcsomag. Már nem vagyunk messze az államcsődtől."

már miért állnának félre? és minek a mentőcsomag? be vannak spájzolva és már az oroszok is ott vannak. minek a mentőcsomag?
szép napot!

este tristen hozott egy verset, ma reggel pedig még Jenőkének is én tálalom, ha felébred :)

(ha valaki megzenésítve is meghallgatná, akkor, nem kell keresgetnie:

www.youtube.com/watch?v=hqU4eF4vAPA )

József Attila:
VILÁGOSÍTSD FÖL
Világosítsd föl gyermeked:
a haramiák emberek;
a boszorkák - kofák, kasok.
(Csahos kutyák nem farkasok!)
Vagy alkudoznak, vagy bölcselnek,
de mind-mind pénzre vált reményt;
ki szenet árul, ki szerelmet,
ki pedig ilyen költeményt.

És vígasztald meg, ha vigasz
a gyermeknek, hogy így igaz.
Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét -
mivelhogy rend kell a világba,
a rend pedig arravaló,
hogy ne legyen a gyerek hiába
s ne legyen szabad, ami jó.

S ha száját tátja a gyerek
és fölnéz rád, vagy pityereg -
ne dőlj be néki, el ne hidd,
hogy elkábítják elveid!
Nézz a furfangos csecsemőre:
bömböl, hogy szánassa magát,
de míg mosolyog az emlőre,
növeszti körmét és fogát.

1936. július - október
Hogy mik vannak. :)

Az Andrei Tarasov altengernagy által parancsnokolt ukrán fregatt, az ukrán flotta zászlóshajója, a Hetman Sahaidachny megtagadta az engedelmességet a kijevi lakáj kormánynak, felhúzta a Szent András lobogót, és elindult Szevasztopol felé hogy csatlakozzon az orosz flottához. Az altengernagy valószínűleg levonta a következtetéseket az ukrán vezérkari főnök hirtelen leváltásából, ami az illegitim ukrán kormány egyik első rendelkezése volt.

rt.com/news/ukraine-navy-flaghsip-protest-389/
Ez is érdekes. Harkovban is döntött a nép és kidobták a Kijevi helytartóságot támogató "tüntetőket" az orosz polgárok a középületekből, majd az utcán gyűjtötték össze őket egy kupacban a rendőrség segítségével.

youtu.be/SwTL3d83imM
youtu.be/vQHsHRd_wwY
@punkfrog: mert az kelet és nem nyugat, bár van ahol a kelet a nyugat.
Fabius!

VÉRIG VAGYUNK MI ITTEN SÉRTEGETVE SZATMÁRBAN!

DR STIKLI ATTILÁT KIHAGYOD A KUTYÁS SOROZATODBÓL?

FÚJ!

www.facebook.com/photo.php?fbid=517881344995232&set=a.517881321661901.1073741929.137070066409697&type=1&theater
@Tűzfal: ááá ezek olyan kis..
én a helyükben valami nagy vicsorgó kutyát kapnék ölbe
@Penivaldes: Vagy a nagy vicsorgó kutya kapná már ölbe!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor is tapsikolni fogsz ha
putyin felhatalmazást kap, hogy bevetheti haderejét magyarország ellen? a magyar haderő néhány egysége pedig, hende vezetésével csatlakozik a vörös hadsereghez?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
remélem ezt a tarasovot az oroszok rögtön a helyén kezelik és lecsukják vagy 100 évre!
ilyen aljas, szemét, hazaáruló emberekre nekik sincs szükségük.
bezzeg te éljenzed!
nem találok rád szavakat!
fideszjobbik putyinsegget nyaló aljadékok, és a paksi hiteles behódolás, csak hab a tortán.

1849-1947-1956-2014 magyar részről
1968-1980-2014 Prága, Varsó, Afganisztán, Ukrajna
Sepelev-ügy: elég halott van Ukrajnában?
A feleségével együtt Budapesten őrizetbe vett Alekszandr Sepelev milliárdos apósa szerint politikai alku volt a magyar és az ukrán hatalom között.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F03%2F02%2Fsepelev-ugy_eleg_halott_van_mar_ukrajnaban%2F
@punkfrog:
nem kell nekik drukkolni...több mint a fele ukrajna orosz...és az az ukrajna amely sohasem létezett most darabjaira fog szétesni -kb pár hét alatt- azután lesz herce hurca meg majd senki sem fogja tudni kivel kell tárgyalnia, hogy ukrajnával beszéljen

vidám tréfás napok jönnek a NATO meg döntésképtelen...mert az a kormány nem kormány az a parlament amely Tyimoshenko-t, Yanukovich-ot is meg a mostaniakat is elfogadta az nem parlament hanem gittegylet

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és a Horváth Mátyás király (ugye Hunyadiak) és a Báthory-ak

szóval van itt tiszta agyrém meg magyarok

hol is?

brühüyyy

magyarúl -igaz kibaszott rosszúl- beszélő tömegek és fideSS
@punkfrog: Nem az oroszoknak szurkol. Minden irányzatnak, folyamatnak, ami a szabadság, a demokrácia ellen hat. Minden ami az individuális szabadságjogok letörését, karámba terelését célozza, Gábrielnek vonzó. Mert retteg a szabadságtól. Az ember, az egyén, gondolat, a vélemény szabadságától.

“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.”
George Bernard Shaw
szép reggelt mindenkinek:)
gábris, hogy rohadnál meg te kibaszott lakáj egy szibériai munkatáborban!
@taga20: Most akkor én is írjam azt, hogy te is lakáj vagy és rohadj meg Guantanamón? :)
@shinichi: Tévedsz de nagyon. Én pont a felforgatás ellen szurkolok és ami Kijevben történt az pont az volt. Arról már nem is beszélve, hogy a mostani ukrán "vezetés" összes intézkedése illegitim ugyebár, hiszen senki nem választotta meg őket semmire egy szabad és demokratikus választáson. Csak ha már annyira szajkózod a demokráciát a szabadságjogokat.;)

Amúgy meg épp azt olvasom a hírekben, hogy tömegével lépnek ki az ukrán hadseregből a krímben állomásozó erők tisztjei. A csapatoknál lévő fegyverzet és az objektumok így az orosz beavatkozást kezdettől szorgalmazó önvédelmi erők ellenőrzése alá kerülnek. Az ukrán vezetésnek immár semmilyen katonai ereje nincs Krímben, amely felett rendelkezne.
@Penivaldes: neked is drága peni:)
csak itt van ez a rákos daganat(angyal) és mérgezi a napomat. inkább megyek és bizajozom egyet.
@punkfrog:
Kevés ilyen szervilis és tartás nélküli, oroszseggnyaló aljanép van, mint a dzsobbikos - más oldalakon is ezt a hazátlan csürhét látom fröcsögni.
Szánalmas iq light balfaszként épp azt ünneplik, hogy egy országot aláznak meg, egy olyan népnek a területi integritását sértik meg, akik szembe mertek menni az orosz medvével, el merték zavarni a gátlástalan oroszseggnyaló vezetést.
Ez az aljanép `56 évfordulóján annyit nem érdemel, hogy leköpjem őket.
Ezek ma lelkesen ünnepelnék Magyarország orosz megszállását is - ja, hisz az orosz gazdasági elkötelezettségünk is rendben van...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igen én is pont ezt írtam. :) Köszönöm, hogy igazoltál. :)
@tristen2005: látom rád a legnehezebb időkben is számíthatok:)))
@shinichi: Jut eszembe. Vajon mit szólt volna Obama vagy Mekkén ha az Occupy Wall Street tüntiken New York-ban, megjelentek volna orosz szenátorok és parlamenti képviselők, gyújtó hangulatú beszédekben tanácsokat adva a tüntetések vezetőinek és résztvevőinek a hogyantovábbról? :)
Arról már nem is beszélve mi történne az amerikai tüntetőkkel ha éles fegyverrel lődöznének a rendőrökre. Gondolom a médiákban szintén csak azt mutogatnák, amikor a rendőrök már visszalőnek.
@shinichi: Nagyszerű. A kérdés már csak az, hogy retteghet valaki a szabadságtól aki támogatja a szabad és demokratikus választásokat? :)
@GeoCracker: Vazze, és mi volt a Fidesz közbiztonsági programja 10-ben? és most? Tételesen!

Baromság, az emberek nem a programok alapján szavaznak. Az alapvető politikai célok már évek óta ki vannak tűzve, a konkrét megvalósítás, különösen egy koalíciós kormány esetén, csak a választások után lehetséges. Az MSZP-nek, az Együtt-PM-nek, a DK-nak, az MLP-nek, a MOMA-nak mind van programja és lesz majd valószínűleg valamilyen közös mondás is, de ez másodlagos.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tévedés kedves Boli. Jelen esetben bizony olyasmi is megtörténik, hogy Ukrajna más területein meg épp elzavarják a nyugatseggnyaló lakáj vezetést, de látom az meg neked nem tetszik. Egyszer hopp, máskor kopp. Ennyi.
nem lehetne ma is azt csinálni, hogy nem szolunk ehhez a meztelencsigához? csak me olyan szép tavaszi idő van.
@rodeo36:
1991 óta létezik.nem lehet úgy tekinteni mint amelyik sosem létezett.
Ukrajna 1991. augusztus 24-én kiáltotta ki függetlenségét, amelyet egy december 1-én megtartott választáson az ukránok többsége támogatott.
az oroszok egy független állam ügyeibe avatkoznak be.
@rodeo36: Ismét elég frappánsan összefoglaltad a lényeget. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
szabad választások és forradalom...
a fagyi visszanyalt

most melyik ukránnak drukkolsz? mert ugye mind a kettő ukránuschka

majd a kurva nagy tartozásukat is forradalmasíttyák

brühüyyy

megjegyzem és te is jegyezd meg én az ukránoknak drukkolok csak még nem tudtam eldönteni kis is az ukrán és mi az ismertető jele

punci vagy kismalac?
@Penivaldes: olyan ami lobogna, olyan nincs:)
remélem neked van:))
@taga20: de neked mint férfinak kell lennie olyannak..szóval érted:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a mostani ukrán kormányt a szabad választások után alakult parlament választotta meg.
a választásokon pedig nem kormányt választanak,hanem parlamenti képviselőket.
a te logikád alapján minden intézkedés előtt választásokat kéne kiírni.
@punkfrog:
ez ugyanolyan -csak nem olyan tréfás- mint mikor a NATO elvtársék meg a zusa bevonultak -nem volt vízumuk- Iraq-ba, Lybia-ba, Afganisztán-ba, Pakisztán-ba, Dél Szudán-ba...kivéve a Wallstreet-et ami túl közel van...pedig az okozott nekik 13.5 trillió dollár tartozást

brühüyyy

azt is te fizeted?
@Parajpuding: Az összefogásnak nincs kampánystábja, a pártoknak van külön. Egyeztetés van közöttük, naponta. Ez nem egy darab párt, hanem egy választási koalíció. Ilyen rövid idő alatt nem is lehetne ilyen közös csapatot építeni, mert csak vita lenne belőle.
@Penivaldes: te kis huncut:) nem lobog, me tudod, tangába tekerek:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Krim mindig is orosz ajkú terület volt. Kb. sejthető, hogy az is lesz. Egyenlőre viszont még nem választották meg Putyint, bár nyilván meg fogják, márciusban népszavazás lesz. Végeredmény nyilvánvaló.
A kérdés viszont, aztán mi lesz? Azt tudod, hogy Oroszországban a munkahelyen szokás szavazni, és a munkahelyi vezető, főnök ott sertepertél a közelben?
www.origo.hu/nagyvilag/20111205-orosz-parlamenti-valasztas-eredmenye-putyinek-nyertek-de-izgulhatnak-az-elnokvalasztas.html

Ez demokratikus, szabad választás?
Az megvan, hogyan bánnak az ellenzékkel, újságírókkal, bárkivel, aki kicsit is kilóg a sorból?
Ne keverd össze a proletárdiktatúrát a demokráciával. Attól, hogy a többség úgy akarja, és meg is szavazza, akár még önként is, nem biztos, hogy demokratikus, és pláne nem szabad.
@punkfrog:
ki hozta létre 1991-ben? ugyanúgy mint az alaptörvényt a fideSS...meg a 2/3?

most ugyanazok másképpen döntenek...25 év nagy idő még a szárza bab is megfő ennyi idő alatt és Magyarország is kifutott mint a krumplileves mikor túlforr

brühüyyy

van valami semmi közötök hozzá hogy mi folyik a szuterén területen?
@rodeo36:

én az EU-t töketlenebbnek tartom tartom annál, hogy szította volna a lázadókat...
az USA-nak meg van elég baja napjainkban, hogy szintén ne szálljon be egy kétes kimenetelű lázításba...
biztos naiv vagyok, de komolyan hiszem, hogy az emberek változást akartak és tettek érte.
nézd csak meg ott nem körül hugyozták a teret, hanem még a takarítással is képesek voltak foglalkozni - amit biztos nem külső "nyomásra" tettek...

ez egy viszonylag jó összefoglaló és azt hiszem a lényegre is rátapintott:

"De a minapi események után új helyzet állott elő. Ha a Janukovics elnök menekülése/eltűnése után bátorságra kapott kijevi parlament nem hoz olyan döntéseket, amelyeknek az éle nyilvánvalóan oroszellenes (ideértve a nyelvhasználatot is); ha „elfelejt” számolni azzal, hogy ennek a nagy országnak a lakói legalább harmadrészt oroszok, illetve orosz nyelven beszélő ukránok, nyilván nem történik semmi. Minthogy azonban a „visszaukránosítás” a Lvov (Lviv, Lemberg)–Kijev sávban jelszóvá lett, a leginkább minősítetten orosz többségű területen, azaz a Krím-félszigeten egyfajta csendes forradalom tört ki. Szevasztopolban, Szimferopolban, Kercsben. Az oroszok nem kérnek az ukránosításból: a szevasztopoli városházára az új polgármester már fel is húzatta az orosz zászlót. Közben orosz zászlóval feldíszített harci járművek jelentek meg a város környékén, sőt fegyveres orosz katonák magában a városban is, állítólag azért, hogy védjék az ott, kórházi ápolásban levő tengerészek testi épségét. Ugyancsak közben: tatárok csaptak össze oroszokkal (ukránok sehol), mert nekik rossz emlékeik vannak arról, hogy szülőhazájukból – valóban, de csak ideiglenesen – oroszok űzték el őket."

Aczél Endre: A második krími háború
www.vasarnapihirek.hu/szerintem/aczel_endre_a_masodik_krimi_haboru
@punkfrog: Arról azért látom nem ejtesz egy fél mondatot sem, hogy az oroszok érdekeit reprezentáló képviselőket vagy megalázták és megfélemlítették a többiek pedig elmenekültek érthető okokból. Szóval ezt az opciót ki is pipálhatjuk.

Ja arról már nem is beszélve, hogy annak idején az ellenzék és Janukovics között született egy megállapodás, amit már másnap meg is szegtek a hős "forradalmárok". Lehet, hogy már akkor féltek egy új szabad és demokratikus országos választástól és gyorsan lépniük kellett, hogy aztán a jelen zavarosában halászgathassanak megbízóik érdekei szerint, "demokráciát" imitálva soviniszta eunáci Svobodások hathatós támogatásával? :)
@taga20: :)

te habókos!
kösz, hogy hiányoltál...

de én ide buta vagyok!
@shinichi:
ez ugyanolyan mint a zusa 2 pártja, vetésforgó és diktatúra a finánctőke (a FED) diktatúrája mindenki nekik gazsulál a sok bohóc

most máshol is ugyanaz lesz másolják...minő csoda lemásolják a legdemokratikusabb diktatúrát egy másodosztályú diktatúrában?

brühüyyy

kérdezted már John Wheat-et mikor lett az arrafelé amit ő akart? ha megmongya majd írd ide

hadd röhögjek

brühüyyy
@punkfrog: Ha már jogászkodsz halkan megjegyzem, hogy 1999-ben a koszovói konfliktus nyomán született egy ENSZ-közgyűlési határozat, amely kimondta, hogy „humanitárius alapon” be lehet avatkozni fegyveresen, akár egy ország területi szuverenitását megsértve is.
Persze nyilván ez csak a nyugatra vonatkozik, ha netán a ruszkik is élni akarnak ilyesmivel az maga a sátáni agresszió.:)
@guma: ezt a szerénységet szeretem benned:)
még bástyaevtárs is büszke lenne rád:))
@guma: Hasznos idiótákat nem volt nehéz találni Líbiában és Szíriában sem. Most meg nézd meg a végeredményt. Ugye nem kell ecsetelnem, hova juttatták ezeket az országokat a hős demokrata exportőrök. :(
@guma:

ezt a Lúdas Matyi-ból? vagy a Napiszar-ból?

egy nép nem rombolja le és lövi a testvéreit annyát aptyát csak mert más politikai nézetei vannak

ahhoz más is kell és ott vannak

és kurvára tévecc a zejú és főleg a zusáska témában

nem részletezem

most megvárom, hogy mások is elkűggyenek engem a picsába mert az a téma megoldása

demokráciáról szó sem volt geopolitikai taktikai hadviselés CIA

brühüyyy
@Penivaldes: :DDDD

ha gábrist látom még hülyének is érzem magam, nemcsak butának!

ésszel fel nem érhető lelkesedése, kopizó technikája olyan fejlett, hogy még azt is elfelejti közben: állítólag keresztény...
@rodeo36:
Tehát ha egy önálló ország többnemzetiségű, akkor egy, az adott nemzetiségű nemzetállam jogosult annak megszállni egyes területeit, hivatkozva a nemzetiségére.
Értem...
Szép dolod hülyeségek mentén egy plattformra kerülni gábrissal, mondom én...
Jut eszembe, leköpitek a magyar szabadságharcokat, a finnek téli háborúját, ...
@punkfrog:
valami kis időtáblát tudnál erről iderittyenteni

időrendben hogy is volt mindez amit itt írsz?

mert nem igaz, de ha bizonyítani tudod, akkor leveszem a strandpapucsomat a polcról

brühüyyy
@taga20: tőle el is várom! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne erőlködj, nem akarja érteni:)
persze akinek az átkos is áldás vot....,hát.
na jó, mosmá tényleg megyek és tekerek egyet az asszonnyal:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
űha egy állam többnemzetiségű akkor minden nemzetiségnek azonos jogai vannak és mindenki választ

ez nem volt és nem van

magyar szabadságharc? volt de minden magyar katonai akció vesztéssel végződött legutoljára a II VH-ban és 56-ban meg 2006-ban...trianon-ról hallottál? na azt törlesztették a győztesek akik a történelmet írják

te melyik demokratikus változatot tartod működőképesnek?

ahol mindenki egyenlő vagy ahol te mondod meg ki egyenlőbb a másiknál?

brühüyyy

tanulj fiam mondta Lenin Tanulni Tanulni Tanulni sohasem árt

két hexadecimál sorozat között kis történelem és politikai általános iskola
@shinichi:
Figyu... olyannak próbálsz demokráciáról beszélni, aki azokat képviseli itt marketing vonalon, akik manapság egyfolytában összeborulnak a mai Kommunista Párt, Thürmer féle agyhalottjaival.
Ezek olyan szolganép, akikkel soha nem lett volna 1848, de más se.
@guma: a kereszténység nem egyenlő a jó memóriával, keresztényként is lehetsz feledékeny.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
mi is az eredménye 1848-nak

a Nemzeti dal?

brühüyyy
@rodeo36: "demokráciáról szó sem volt geopolitikai taktikai hadviselés CIA"

Sajnos pont így történt. :(
@rodeo36: Hol élsz jelenleg? Miért ott? Miért nem Oroszországban? vagy Fehéroroszországban? Nagy büdös CIA elnyomás helyett a szabadságban?

Hányszor végignézted mostanra a két világlátás küzdelmét? És nem tanultál semmit. Az USA az agresszor. De legyőzzük az imperialistákat. Le ám! Nem lenék most a helyükben. Lehet hogy neked még nem szóltak, de Kádár megdöglött. Bár szelleme örök.
Brühüyyyy
@rodeo36:
Tehát néhány évente minden többnemzetiségű ország népszavazgasson...
Ti tényleg nem gondolkoztok, csak írtok.
@rodeo36: értem...

a geopolitika mindig is nagy úr volt mindenhol valóban.

tehát lehet, hogy tévedek most (is).

de szerinted miért felségjel és azonosító nélkül lepte el az országot az a haderő...

(viszont azt tanultam töriből, hogy még akasztanak is egyesek lövöldözés helyett.)
@taga20: szegény asszonyodat bringának használni..hová jut ez a világ, hiába Semjén minden mozdulata?
@shinichi:
Ezt már kérdeztem én is, de nem válaszolt rá... :)
Pedig Záhony felé is leléphetett volna, de valamiért az nem tetszett neki.
Menjetek rá Bencsik András Facebook oldalára, és mindet meg fogtok érteni. Ott van a hivatalos, ki nem mondott, vélemény. Putyin szuper, mert Mercedest osztogat.
@guma:
ugyanúgy, mint szíriában a forradalmárok nem szírek hanem éppen arrajártak forradalmat csinálni órabérben ugyanúgy ukrajnában is ugyanaz

ha hallgattál volna bölcs maradtál volna

Grimm testvérek meséi

brühüyyy
@shinichi:
van valami semmi közöd ehhez?
nyasgem

brühüyyy

érveid híján a hírnököt lövöd attól a hír még hírmarad én meg röhögök...rajtad is

brühüyyy
Vicces, hogy a jobbikosok azok ellen drukkolnak Ukrajnában, akik pont olyan nacionalisták, mint ők. Nem sok logika van az álláspontjukban. Hamarosan kijönnek azzal, hogy 56-ben ellenforradalom volt és az orosz testvérek mentettek meg minket a felfordulástól.

Az arabokat is utálják, mint a szart, de ha a zsidókat kell utálni, akkor az ő seggüket is kinyalják. :-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
te majd meghatározod nekik ki is egyenlőbb a másiknál és akkor nem kell fáradniuk a sok kurva népszavazással

magyarország csinált magának problémát képtelenek vagytok megoldani de olyan jó róla dumálni...ez a többire is igaz minél távolabb van annál könnyebb megmondani nekik mi is jó nekik

azon a területen amit nagyhírtelen Ukrajnának kereszteltek van vagy 15 etnikum de nem egyenlők mert csak te azt mondod

és mit még?

brühüyyy

cigánynak nem adtok munkát lopni megy lelővitek

ez a magyar jog
@rodeo36:
Tartás papa, az az eredménye 1848-nak!
Egy nép tartása.
Persze ehhez nem olyan szoba rebellisnek kell lenni az oroszok seggében, mint egyesek...
1848-49 években Magyarország vigyázó szemekkel küzdött valami megfoghatatlan, de szabadságharcban tárgyiasult függetlenségért - az osztrákok ellen.
A magyar szabadságharc leverése mégsem az osztrákok, hanem az oroszok elévelhetetlen cselekedete, és máig ható megemlékezésre késztet. A magyarokat leverő hadsereg főparancsnoka Ivan Fjodorovics Paszkevics herceg és tábornagy volt, aki 1831-ben már bizonyított a lengyel szabadságharc emlékké formálásával.
Eddig világos?
Az oroszok megszerették a „bevonulás” típusú társtalan játékot.
Ahol szabadságharc van, nekik máris bizsereg és elkezdenek vonulni. Csak az utóbbi időkben: 1921: Grúzia, 1956: Magyarország, 1968: Csehszlovákia, 1979: Afganisztán …..de volt még Grúzia (ismét), Abházai, Oszétja, …..és most 2014: Ukrajna?

Nehogy kitalálja valaki, hogy Orbán most csak elébe megy az eseményeknek!!!!
@rodeo36:
A saját dolgaimat sem kérheted rajtam számon, a politikai töketlenségét az országnak meg pláne nem...
@shinichi:
mellékesen jegyzem meg (nem tudván te magad hány országban éltél és beszéled a nyelvüket anyanyelvi szinten?) én sok országban éltem, de csak annyi jogot vindikáltam magamnak amit az adott időben az én jogállásom megengedett...nem jártam égő csóvákkal az utcán ordítozva, hogy le a diktátorral...mert nem az én diktátorom stb

de te olyan bölcs és művelt vagy, hogy ide szaglik

mit dumálok én egy akadémikusnak? tudod olyan mint a felcsúti akadémia az még az igazi

brühüyyy

ilyenből van nektek 200 és zsebben hordható
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
de te megteheted ugyanezt velem és még hangosan ordítozol is hozzá

én asszittem -legalább te- nyílt gondolkodású vagy de ez ...

marad a: brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bazeg, tényleg nem értelek. Lakájkormányozol, azt persze elfelejtve, hogy e mögött a kormány mögött olyanok vannak, mint az ukrán nacionalisták, tkp elvbarátaitok, a nyugatbarát szervezetek, meg Klicskó, akiről fasse tudja, mit akar, de ezek egyet nem akarnak: Janukovicsot. Semmi másban nem értenek egyet. És Janukovics nem lakáj, aki pedig Putyin seggébe bújt első alkalommal, és cárhoz illő életmódot folytatott amúgy demokratikusan.

Elárulok neked valamit. Amikor azok a fasiszta német csapatok, amelyek szükölő maradékainak pucolását hősiesen ünneplitek a kitörés napján, megérkeztek Ukrajnába, az ukrán ukránok, akiket most pöködtök, ezeket a csapatokat felszabadítóként üdvözölték, felszabadítóként azon orosz iga alól, amelynek fenntartására irányuló szándék jelenlegi cimborátoktól, Putyintól sem áll távol.
Még egyszer: az ukrán ukránok elnyomásnak érezték azt az orosz befolyást, amely újraélesztését ti most üdvözölitek melegen, és amely ellen örömmel fogadták azokat a németeket, akiket ti hősnek tartotok azért, mert hősiesen menekültek az elől az orosz rezsim elől, amelyet az általatok lepökött ukránok akkor is és most is ellenségnek tekintenek, és amelyet most látunk feltámadni, és amelyet ti örömmel üdvözöltök.

Nem érzed úgy néha, hogy két macska vagy, és játszol önmagaddal?
@dr. jenőke (jenőke):
mintha felborúlt volna ez a bili ???

az összes többi nem számít?

a Paskievics tábornok/herceget az Osztrák császár hívta be az Osztrák birodalomba és a két fél fizetős megállapodásának eredménye lett Világos ha világos?

ugye a NATO semmi hasonlót sem csinált soha?

meg vagyok nyugodva

brühüyyy

ti egyre jobban bele vagytok keveredve a függönybe mint a kismacska makacsmacska
@iii:
"Vazze, és mi volt a Fidesz közbiztonsági programja 10-ben? és most? Tételesen!
"
Értem.
Tehát, mivel a Fidesz hangulatkeltéssel nyert választásokat, ezért a barátaid felmentést kapnak programhirdetésből.
Gratulálok!!!!

"Az alapvető politikai célok már évek óta ki vannak tűzve, "
Baromság. Az orbánnakmennikéne az egyetlen amit harsognak. Egy pozitív üzenet nélkül gyakorlatilag.

"a konkrét megvalósítás, különösen egy koalíciós kormány esetén, csak a választások után lehetséges".
A konkrét megvalósítás igen. A minek a megvalósítása is? Ja, jhogy orbánnakmennikéne? Komoly program nem mondom.

Kedvesem. Ha te azt hiszed, hogy ezen az alapon nem a Jobbik nyer, akkor szvsz gond van arrafele.
@DarthVader:
jó lenne ezt rábízni az ukránokra, mindenkire aki azon a területen ma él...
és ők döntsenek

az is csak egy oldala a dolgoknak amit te aláhúzol

ugye?

brühüyyy
@DarthVader:
Reménytelen.... aktuálpolitikai seggnyalók, Nulladik Piktor seggéből bújtak ki, úgy ugatnak, ahogy a gazdi rángatja a láncot.
@rodeo36:

"van valami semmi közöd ehhez?
nyasgem"
<---------- "érveid híján a hírnököt lövöd attól a hír még hírmarad én meg röhögök...rajtad is"

Imádlak, bébi. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nagyon igaz. Eljutotunk odáig, hogy amit régen maximum merevrészeg söpredék mormolt el a bajsza alatt a Sarki Róka kapualjában, azt most el lehet mondani a (köz) tévében, rádióban, le lehet írni újságban.
Olvasson bele bárki bármilyen lapba: mindenhol a "zsidó" kifejezés ömlik ránk, ezerféle összefüggésben az egészségügyi témától a kultúrán át a politikáig, stb.
Erről szól itt az élet, ma, most Magyarországon, hogy ZSIDÓznak.
Közel harminc éves koromig a szót sem nagyon hallottam. Csurka hozta be a közbeszédbe. Legyen érte örökké átkozott ő is, meg az elvtársai is, még haló porukban is!

Hova jutottunk, hova?
@rodeo36:
Téged a tévedhetetlenséged, és tárgyi tudásod ismét csodálatom tárgyává tett.
Így már elvagyok ma is valahogy.
@shinichi:
kölcsönös... csak ne kérjél fel keringőre mert most éppen hexenschussom van és a lúdtalpam nyerít

egyébként kell valami színt belevinni a szürke hétköznapokba? nemdebár

brühüyyy

miért van az, hogy a MAGYARMÓCCER szerint azonnal -még te is fiam Brutus- a hírnököt kezditek lőni, a hírrel már senki sem akar?

ja? azt nem lehet ....+b.ni? mert szaporodik?
@DarthVader:

Te miért gondolod, hogy G bármit elolvas, amit írtok neki,nopláne el is gondolkodik rajta?

Nincsenek identitás-problémái, tehát a két macska kérdése nem érinti meg.
Az a nézők jutalma:)
@dr. jenőke (jenőke):
légy jó...de kikérem magamnak: nem vagyok és sohasem voltam, és ha jól emléxem sohasem állítottam, hogy...de ez is a Cassandra effectus: Trója bánta...szegény Cassandra "csak" collateraldamage lett

ilyen van de minek

kűggy verseket...és a Micimackót imádom abból is a Fülest

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

Azért, ha kérhetem, estére térj magadhoz ebből a csodálatból, legalább egy vers erejéig:)))

Előre is köszi.
@GeoCracker: "Az orbánnakmennikéne az egyetlen amit harsognak. "

Ez a baromság. Ezt a balos hívők harsogják. Szerintem te is pontosan fel tudod sorolni, hogy a baloldali ellenzéknek mi a fő politikai céljai. Ez olyannyira így van, hogy nemrég még óriásplakáton is megjelent, amit persze kórusban finnyáztak itt is.

Ismétlem, van program. Akit érdekel, megtalálja, de az emberek túlnyomó többsége nem ennek alapján szavaz. Szerinted a jobbikra szavazók most azért nácultak be, mert elolvasták a programjukat?

A programok főbb pontjait minden egyes egyéni jelölt szórólapja tartalmazza, amit minden szavazó polgár többször is megkap illetve kapott. A honlapokon meg már régóta elérhető.
@Orica Középföldi:
Miért? Én se olvasom gábris fostalicska, oroszmosdató, nariseggnyaló hozzászólásait.
Ti kínozzátok magatokat ilyennel... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
most akkor

TARTOTOK

rá ?
meg ?
ki ?
alá ?
fölé ?
be ?

mert az össze az hazugság az az egy nem igaz a "magyarokra"

brühüyyy

egyébként:

ííííííííííííííííííí ste nááááááááááááááálgya aaaaaaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaa gyart jók edv vel bőőőőőőőőőőőős ééééééggel...

azt a recefice
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Rohadjanak meg!
Mind.
Ma olvastam:
Aki ezt utána négy év után még mindig a fideszre szavaz/azt támogatja az vagy fődbuta, vagy nagyon- nagyon aljas.

Halálpontos megfogalmazás.
@rodeo36: Jól van na, bocsi. Nem akartam megmondóembert játszani. De azért veled sem egyszerű. :) Egyébként nem éltem tartósan más országokban, szerencsére nem volt kényszer. Magamtól elindulni meg lusta vagyok. Utazni utaztam nagyon sokfelé, de az nem ugyanaz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Tévedés:))
Én soha nem olvasom el mit linkel vagy másol. Nem érdekel.

Ellenben van 2-3 ember, akinek érdekel a reakciója ezekre a hírekre. Rodeo nem tartozik közéjük, még mielőtt megkérdezed.
Követlek benneteket:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mit is mondott a napokban valami főrabszolga arra a kérdésre, hogy hogyan is van az, hogy soha ekkora még nem volt az államadósság?
Nem szó szerint az idézet, de a kiemelt kifejezés az benne volt:
Az _____elmúlt négy év előtti elmúlt nyolc évben_____ a Gyurcsány-Bajnai kormány eladósított az országot, ennek a következménye az, hogy most ekkora az államadósság.
És nem, nem vágta pofán a mikrofonnal a kérdező.
Akkor gondolod, hogy a Marinéni és Jóskabácsi ezen elgondolkodik majd?
:-(
@E.Csaba:
Lószart.
Mert mit csinálnának vele? Semmit.

Bevezeti újra a sorkötelezettséget és egy csomóan éljenezni fognak miatta (agyhalot nácik), sokan mérlegelnek (egyrészt-másrészt, tehát ők is elfogadják - örökös fanyalgók), pár tízen, százan meg esetleg eleinte tüntetnek ellene, aztán mivel a rosseb se áll melléjük, szépen belenyugszanak.
@shinichi:
én nem is akarok eccerű lenni...az élet bonyolúlt és minden egyéb is

most megint (az utóbbi 60 évben már 2000x) van egy rezsimváltás...senki sem kérte ott ahol váltani akarják de jól hangzik, hogy...

csak az ukránok nincsenek megkérdezve...tovább megy a verekedés az uccákon...a szalmaboglyába zsarátnokot dobtak

és bizonyosan nem az lesz amit az ukránok akarnak hanem majd lesznek békefenntartó erők meg annyapicsája és akkor béke lesz újra de akkor má'...ki lesz valakivel baszva...persze ha ahgyja de úgy tűnik ezt most nem

brühüyyy
te assziszed ezeket a hatalmakat érdekli az ukránok gondja?
majd orbán és a fideSS megvédi a forradalmat !
ahogy az MNYP t is megvétte :)
@iii: "Ismétlem, van program. Akit érdekel, megtalálja, de az emberek túlnyomó többsége nem ennek alapján szavaz. "
Ez a nőjjetek fel hozzánk szemlélet az, amit eddig is hib ásnak tartottam.
A jobbikosok nem most nácultak be. Viszont 1bites olvasatban is képesek kommunikálni.
Politikai célokkal senki nem lakik jól alapvetően.
A két cipőreklám közti szórólap nem túl hatékony.
A népek közé menetel igen. De ott az orbántakarogy az egyetlen lefordítható üzenet.
Egyébként tetszik-nemtetszik, a jobbik nem csak egybites. Az előző választáson pedagógiai porgramja szinte egyedül volt olyan, ami a sérült gyermekeket egyáltalán megemlítette. A szegregációs válaszal volt baj.
Továbbra is olyan az ellenzéki kommunikációs szerintem, ami nyerhetetlen.
De ne legyen igazam.
@rodeo36: ha az usa csinálja, akkor csinálhatják az oroszok is?
szerintem ne csinálja egyik se!
@punkfrog: :)

jéééééééééé

lenne ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ gaz ság a világban?

brühüyyy
@épészmérnök:
Az egész csapatukkal együtt. Tegyük hozzá ezt is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: koszovóban népírtás folyt...
itt meg politikai konfliktus van.
@shinichi:

fejlemény, most!!!

az orosz parlament döntött és érdekeiket katonai erővel is

erre (Putyin aszon'ta Obama-nak, hogy jogai neki is vannak) Obama fenyegetőzik gazdasági szankciókkal, mert csak...neki mindíg igaza van...ENSZ meg ülésezik

kibújt a szög a zsákból!!!!!!!!!!!!!!

a többi rablómese...

brühüyyy
„Kína mindig is tartotta magát az elvhez, hogy ne avatkozzék be más országok belügyeibe, és tiszteletben tartja Ukrajna függetlenségét és területi integritását”, már Kína is. Pedig Kínáról sok rosszat el lehetne mondani. Most már Orbán is mondhatna valamit, ha már a testvéri Kína is megtette. Vagy még Azerbajdzsánt is megvárjuk?
@punkfrog: Ja miután a nyugat azt is végignézte. Most pedig jóval korábban megakadályozzák a népirtást. Ennek neked is csak örülni kellene.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ukrajna nem tett mást, mint a magyarok 56-ban. Nyugatot választották Szovjetunió helyet, meg akartak szabadulni a Janukovics-féle oligarcháktól. Te, pedig nem teszel mát, mint ezt az egészet köpöd szembe. Gratulálok.
@GeoCracker: Ez nem a "nőjetek fel hozzánk" szemlélet, hanem szociálpszichológiai tény. Pár % az, aki a részletes program alapján szavaz.

Ha már az oktatást említetted, az Együttnek már egy éve kész van a részletes, több tucatnyi szakértő segítségével készült programja:

www.egyutt2014.hu/az_egyutt_2014-rol_hirek/versenykepes_es_meltanyos_oktatasi_rendszert.html

A teljes program pedig már egy hónapja közzé lett téve:
program2014.egyutt2014.hu/

A szórólap a leghatékonyabb eszköz a helyi lakosság elérésében, különösen, hogy a helyi média szinte mindenhol a Fidesz kezében van.

Ezenkívül van a tömegtelefonálás, ami az utóbbi időben lett bevett eszköz, az szintén nagyon jól célozható.

Ezenkívül épp ma délután megyek becsöngetni házakhoz, ami szintén hatékony, csak rengeteg kapacitást igényel.
@V-PORT:
kár, hogy a nyugat nem őket választotta

még 35 évig és akkor is...csak...

brühüyyy
@V-PORT:
Ukrajna távol van és semmiféle érdeke nincs Kínának azon a területen

mint 1956-1991 a nyugatnak Magyarországon

az oroszok kivonúltak...vagy rosszúl emléxem?

brühüyyy
@V-PORT: Tájékozódj esetleg a Timosenko féle oligarcha bagázsról, mielőtt hülyeségeket írogatsz. :)
"Ráadásul a baloldalon nincs miniszterelnök jelölt."

Vanni van, csakhogy nagyon rossz ötlet volt, hogy ráerőltették Heller és társai Bajnaira és Mesterházyra Gyurcsányt.

A kampányban ez a szereplési vágytól reszkető alak elszívja a levegőt Bajnai és Mesterházy elől.

A "megzakkant milliárdos" minden szereplése gyengíti
az Összefogást.

Szereplési vágya nem ismer határokat!

Miért volt sürgős szükség például arra, hogy deklarálja, hogy ha hatalomra jut,

akkor a melegek házasodhatnak,

sőt gyerekeket is örökbe fogadhatnak,

akiket aztán megmelegíthetnek?
@rodeo36: Az is fejlemény, hogy Ukrajnában a nyugat helytartói "kormánya" elkövette az eddigi legnagyobb hibát, amit most már nem tudnak visszájára fordítani. Az illegitim "államfő", Turcsinov teljes mozgósítást rendelt el az ukrán hadsereg számára. "Odafent" a hivatalokban úgy gondolták, hogy a két nép mészárolja le egymást, ők pedig majd felveszik az IMF-hitelt és jól meggazdagodnak belőle.
A Krím-félszigeten állomásozó ukrán alakulatok ennek hatására azonnal letették a fegyvert. Minden felszerelést, fegyvereket és lőszert leadtak az oroszbarát népi milíciáknak. Az ország más részeiről, ahová még nem vonultak be orosz csapatok és népi milíciák sincsenek, tömegesen érkeznek a lemondó levelek.
Krím miniszterelnök-helyettese bejelentette, hogy az ukrán csapatok maradnak a térségben, de immár civilként, minden harceszközt, páncélosokat és fegyvereket átadtak a népi milíciáknak. Ukrajnában először megtörténhet, ami mindeddig soha: a gyarmatosítók nem tudják két ország hadseregét egymás ellen fordítani. Kíváncsian várom a fejleményeket.
@punkfrog: Nem kéne elfelejteni, hogy ezt a spontán "forradalmat" a nyugat csinálta előre eltervezetten és kizárólag nyereségvágyból. A továbbiakért a felelősség őket és kiszolgálóikat illeti.
@rodeo36: :) "...Moszkva “a továbbiakban nem tud kedvezményt adni az orosz gázszállítmányokra”.

Oroszország akkor biztosította a kedvezményt Ukrajnának, amikor Viktor Janukovics ukrán elnök még november végén bejelentette, hogy Kijev nem írja alá az Európai Unióval évek óta tárgyalt társulási egyezményt..."
444.hu/2014/03/01/gazprom-ideje-hogy-ukrajna-rendezze-a-szamlat/

Épp a CIA vásárol magának egy országot. Oh wait...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Tévedsz de nagyon. Én pont a felforgatás ellen szurkolok és ami Kijevben történt az pont az volt."

asztakurva. nem rohad az agyadba a nyelved?
@shinichi:
A kor, a szenilitás... biztosan müxik. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Timosenko sem különb, ezt tudjuk. Viszont azok, az emberek, akik végig csinálták ezt a pár hónapot ott kint a téren, többet érdemelnek, mint,hogy Putyin "megvédje" őket.
Most újból nem leszek szimpatikus neked. De Nagy Imre és Kádár is ugyanannak a pártnak volt a tagja. Az egyik behívta az oroszokat, a másik mártír lett.
@jaegtoer:
Most ez komoly? Vagy csak kifigurázod? Ravasz vagy...
Baszki... egyre több mentális problémával is küzdhet, meg a seggnyalásban se finnyás, mindegy, csak segg legyen alapon. Illetve orosz íze legyen. Most ez új divat a jobbikban, hogy bárkit leszopnak, csak annyit mondjon, zdrasztvujtye... nem, én nem szeretném! :)
@V-PORT:

orbántól e tárgyban ne várj semmit se, mert beszorult putyin seggébe a nyelve, hallani sem hall, mert a putyini farpofák rásimultak az orbáni fülekre.
@V-PORT: Keveset tucc Nagy Imréről. Maradjunk annyiban, hogyha nincsenek reformterroristák ugyanúgy nem léteznek reformkommunisták sem. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az a ti bajotok, hogy nem azt nézitek, hogy az oroszok csak azért, mert Putyinnak nem tetsző dolog történik, mondvacsinált indokkal, bemasírozik egy másik országba, hanem azt, hogy hogyan lesz a mienk Kárpátalja.
@Orica Középföldi: ha lehet kérnem, valami vijjont, me az elég perverz disznó vot:))
@V-PORT:
Ugye viccelsz?
Próbálja meg valamelyik a határt átlépni erről, széttépik. A szlovákiai magyarok Dunaszerdahelyen sem kértek a szimplán agitálni és gyűlölködni akaró jobbikos csürhéből. Gondolom innentől nem is számítanak majd magyarnak... :)
@taga20:
Keress rá inkább a googliban a naked és a blog szavakra. :)
A Jobbikossak nem szeretik a felfordulást, a paramilitáris erőket, a békétlenséget, a faji vagy nemzetiségi üldözést, az erőszaktól sírva fakadnak, hiszen olyan jámborok ők, mint Szent Jeromos. A jogállamot szeretik meg az egyenlőséget, a felebaráti szeretetet és a kultúrált politikai eszmecserét. Mit lehet ezen nem érteni?
@miva?: Kezd nálad is tisztulni a kép? Lelki szemeim előtt már látom amikor néhány év múlva a Majdanon az IMF-megszorítócsomag ellen tör majd ki a hős forradalom. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: naked legyen mondva, lusta vagyok. kivette minden erőm a tekerés:)
látom má töltöd fö a mosonyidunát, hogy áprilisba nehogy megfeneklödjön a sárkány:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem viccelek. Néhány jobboldali oldalon már ez a téma. Mi lesz ha szétesik Ukrajna? "Mi" már Kárpátaljáról ábrándozunk.
@rodeo36: stimmt, ezt nem fogják fel, hogy "békés forradalmárok", meg hasonló feritélek nincsenek! Nézzétek meg 2006-os bp-i "eseményeket", mai napig folyik a vita, hogy ki is "szította".
Geopolitika, illetve a zusa, amit gdp termelésben megelőz a zelyu! mi nincs az elyunak? energiahordozókból áll xarul, kitől kapja? kiken keresztül?
Detroit, mond valamit? Csak azért kérdem, mert a bömös+merci együtt! majdnem 600.000 autót adott el a zusában? hm? ez csak a "luxus" kategória!!!
Merjünk gondókodni, Béláim!
Aztakurva! A büdös életbe' nem gondoltam volna, hogy Oroszország legnagyobb magyarországi támogatója és szatellitje a Jobbik lesz.

Bár a képlet roppant egyszerű.

Zsidó=rossz.
Zsidóellenes=jó
Amerika/Nyugat=Zsidó
Amerika/Nyugatellenes=jó. Arab, orosz, kínai, mindegy, csak nyugatellenes legyen, mert azzal már zsidóellenes is.

Várom a Koreai Népköztársaságba induló jobbikos delegációról a híreket. Remélem, Gabriel is a tagja lesz:)
Szar van a palacsintában! A kinaiak ellenzik az orosz beavatkozást. Most melyik segget választjuk majd?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem tű-pontos. Na mesélj. Közben elmondhatod, melyik macska szól belőled, az oroszaid ellen harcoló fasiszta, vagy a fasisztáid ellen harcoló orosz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Közben muszlim barátaid akcióznak.

index.hu/kulfold/2014/03/02/rengeteg_halott_egy_nigeriai_merenyletben/

"Egy név nélkül nyilatkozó tisztségviselő szerint a mostani támadásban gyerekek is meghaltak. A gyerekek egy esküvőn vettek részt, illetve focimeccset néztek egy szabadtéri kivetítőn."

nyilván amerikai zsidó gyerekek voltak.
@DarthVader: +1. és remélem rosszul cidázza le kimdzsuvát és bebasszák egy munkatáborban cca. 20évre:))
@guma: "Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét"

Utoljára ezt a Tienanmen téri vérengzés estéjén láttam idézni. Aznap este Joan Baez lépett fel a Budapest Sportcsarnokban, és a fideszesek megkérték, hogy a koncert után vegyen részt egy spontán tüntetésen. Így is lett: a közönség, Baez vezetésével átsétált a Benczur utca és Bajza utca sarkára, a kínai nagykövetséghez. Kábé háromszázan voltunk. A követség bejárata előtti fára függesztették a fenti feliratot, "fidesz" aláírással. Baez gitározott és énekelt, persze, elénekelte a "We shall overcome"-ot is.
Azt hiszem, nem egészen ugyanarra gondolt, mint a fideszesek.
@taga20: nem figyelemreméltó, hogy az arab világból is csak az a jó arab/muszlim, amelyik Amerika/Nyugatellenes, az Amerika/Nyugat"barát" muszlim az nem jó muszlim ?
@DarthVader: Amerikai zsidó IMF terroristák,akik Ukrajna megszállását tervelték ki éppen.
@DarthVader: Ne légy ennyire egybites lécci, inkább gyorsan járj utána kik hozták létre az alkaloidát és főleg, hogy milyen célból. :)

2.bp.blogspot.com/_c3WtQv44wGc/SDdiB42R3iI/AAAAAAAAAeA/mkljVoDLohg/s1600-h/Turbaned+Obama.bmp
@punkfrog: "Ukrajna 1991. augusztus 24-én kiáltotta ki függetlenségét, amelyet egy december 1-én megtartott választáson az ukránok többsége támogatott." ...

... és a Magyar Köztársaság volt az első ország, amelyik hivatalosan elismerte!
Szerintem van az a szint, az a csőlátás, amire legfeljebb legyint az ember. Van az az ego, aki minden helyzetben tisztában van az egyedüli és tiszta igazsággal, és amolyan dogmatikus alkatként csak kinyilatkoztatásokra képes. Volt egy elég hosszú időszak a történelmünkben, amikor megcsodálhattuk, hogy hova vezet ez a hozzáállás. Égtek a boszorkányok, haltak a más felekezetűek gyönyörűen. Olvasom az orosz ajkú ukránokkal készült interjúkat. Árnyalt a kép, de pl az oroszok mellett tüntetőket fizetett belbiztonsági erőknek tartja olyan is, aki elszakadáspárti. Az EU-val a majdaniaknak tele van a tökük. Nyilvánvalóan katonai agresszió történt, mivel orosz egységek vannak messze azon a területen túl is, ahova joguk lenne belépni, és védelmi állásokat készítenek elő.

Ti tudjátok. Aki ebben a helyzetben képes az oroszokat áldozatnak látni, az nyilván jobban informált bárkinél, legyen az orosz ajkú ukrán, ukrán ajkú ukrán, politikus kínától izlandig, vagy bármi.

Van a tudatlanság meg a butaság. A butaság az, amikor a rendelkezésre álló információkból...
@DarthVader: szerintem ezek még binládent is faszacsávónak tartják:(
@shinichi:
mi ebben a gondod?

ez van, eszi nem eszi

brühüyyy
@Vidéki: Köszönjük, hogy ennyire aggódsz Gyurcsányért.
@miva?:
most nézem a híreket -mialatt írok- több ukrajnai városban orosz barát tüntetések zajlanak, felvonták az orosz zászlót
más városokban ez nem tetszik a tömeg egyik részének és egymást tépik...

nem vagyok, sohasem voltam híve az egyetlen üdvözítő megoldásnak még akkor sem ha a kapitalizmus aszongya, hogy ő a lehető legjobb
(ami bizonyosan nem igaz)

a világban érdekek irányítanak...mindenkinek lehetnek érdekei

az orbán atomerőmű programját nem azért útálom mert az oroszokkal akarja megoldani, hanem azért mert a program közgazdaságilag rossz, megalapozatlan, túlárazott és nem megoldás az orszá energetikai problémáira

össze van keverve a hetet havat című népmese

brühüyyy
@taga20: Binládent az usácska kreálta, még ennyit sem tucc?:) Figy a hullája hol a francban van? Csak nem az amcsik tüntették el azt is?

De most komolyan, ha muszáj választanom én nem egy kenyai származású bábut támogatok, aki eddigi amerikai elnöki uralkodása alatt, rekord számú országban kavarta a ****t, mely több száz ezer halottal is járt, meg több máig tartó polgárháborúval, terroristák nyílt támogatásával, stb.

Hallgasd meg és rájössz nekem miért szimpatikusabb ő.

vimeo.com/87976605
@taga20:
cuncikám a binláden a cia terméke volt amíg meg nem únták és el nem dobták

brühüyyy
és szaúdiarábiában képezték ki ami tök amibarát
@rodeo36: Nem rád gondoltam, he!
@rodeo36: bakker, most megfogtál és át kö értékelnem az életem:))
kicsit így érzem magam:))
www.youtube.com/watch?v=SFGDzHAeTrE
@rodeo36: szánalmas egy fasz vagy, én csak ezt tudom mondani erre!
sajnálom, hogy egy országban élünk és mindketten magyarnak mondjuk magunkat:(
@taga20: jaj ezt gábrisnak akartam, csak felbaszta az agyam és mellé ment.
bocs öreg:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
:)))))))
lassan eléred a szaniszlói mélységeket!
ha így folytatod kitentet a balogh!
hajrá!
Csak a hazájukat védik, szeretnének függetlenek maradni. Mit lehet ebben félremagyarázni?

"Ukrajna a katasztrófa szélén áll az orosz hadüzenet miatt"
"Ez már vörös riasztás. Nem fenyegetés, hanem valójában hadüzenet országomnak" - értékelte a helyzetet az ideiglenes ukrán kormányfő.
hvg.hu/vilag/20140302_Ukrajna_a_katasztrofa_szelen_all_az_orosz#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_3_2
@rodeo36: Azt rögvest gondoltam, hogy ezzel semmi probléma nem lesz. Kitől is fogjuk venni a dúsított uránt a következő 60 évben?
De persze CIA befolyás alól megmenekülhetünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja és ako helyesen.
szánalmas egy fasz vagy, én csak ezt tudom mondani erre!
sajnálom, hogy egy országban élünk és mindketten magyarnak mondjuk magunkat:(
@Spániel: Nyugi, simán kihozza a zigazmagyar oldal, hogy Ukrajna agressziót követett el Oroszország ellen, amikor az ország belsejében, a legközelebbi orosz falutól 300 km-re egy ukrán vadász fegyverét a 30 ott vonuló orosz harckocsi irányában elsütötte
@punkfrog: Ha már szóba hoztad tessék. :)

Ez most nem narancsos, hanem vérnarancsos forradalom

youtu.be/wumG-7KyXQ4
Ha én lennék a miniszterelnök, és lépten-nyomon azzal jönnék, hogy Európa vezető állama vagyok, akkor most tennék is valamit. Nem hagynám, hogy megint a lengyelek arassák le a babérokat. Ez nem taktika, hanem sunnyogás.
@taga20: Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az elkövetkező 40-50 évben. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez az idióta lebukott hazug manipulátor hivatkozási alap, vagy most vicceltél?
A ppápától kínán keresztül ukrajnáig mindenki a párbeszédet szorgalmazza, amit Putyin elutasít. Ejha.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor hivatkozási alap, nincs több kérdésem. Majd Nostradamusra is hivatkozz, meg győzikére mindenképpen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
b+!
te tényleg szaniszlóval próbálsz érvelni???
:)))))))))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem bakker, ez a legkisebb problémám mostanság.csak vagyunk itt egy páran, akiknél kinyílik a bicska a zsebében, ha te behánysz ide valamit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne haragudj, de ide kell kopiznom

"Közben Magyarország a hazaáruló náciszocialisták, a fasiszta liberálisok, a szélsőséges baloldaliak, az antiszemita cionisták pártolják csak az Európai Uniót. Ahogy egykor ugyanők lelkesen és akasztófákkal támogatták a Szovjetuniót."

És ez Gábriel véleménye. Az arachnofóbiás póktenyésztők és a tériszonyos darukezelők kimaradtak.
Nem értem most ezt. Kevés olyan tiszta helyzet volt az elmúlt negyedszázadban, mint most. putyin agresszor és kész, kihasználja a helyzetet, semmi nemzetközi jogi alapja nincs, hogy ott legyen.
Aki meg ezzel ellentéteset mond, az vagy fődbuta, vagy nagyon-nagyon aljas, mint azt már idézte valaki a minap, bár más összefüggésben (azon esetektől most tekintsünk el, hogy valaki orosz nacionalista vagy volt bolsevik III/akarhanyas, azt visszatért a fiatalság)

Ja, kína nem azért nem szól bele, mert messze van. Mielőtt megint valaki faszságot hint a blogon.
Check this. USÁcska kurva ideges ha valaki más is csendőrt akar játszani a planétán. :)

youtu.be/EAOjQ_vnXRE
Az állami és a kereskedelmi rádiókon egy szó sem az Ukrán eseményekről, ismét a nyolcvanas években érzem magam, amikor CSernobilban napokig semmi nem történt, és aki mást mondott hazug ellenforradalmár volt. Visszatértünk a kiindulási pontra, viktor visszahozta a kádárizmust a szovjetuniót és megfejelte hortistaszálasista nacionalizmussal...

Szánalom a köbön, de megérdemeljük, besokalltam elég volt, akkora a sötétség, hogy már semmiben sem reménykedem.

Néha még talán írok ide, de nem biztos ez sem, gabriSS ámokfutása még így szűrve is sok nekem, különösen az általam tisztelt Rodeo betársulásával. Szomorú amikor ennyire elfogult tud lenni bárki is, bármivel kapcsolatban, tudom velem van a hiba, hogy nehezem viselem a szemellenzős szélsőséges véleményeket, és nem hiszek a fekete-fehér, jó-rossz, leegyszerűsítő világnézetben.
Több tüntetést tartottak vasárnap délután Moszkvában. A krími beavatkozást támogató felvonuláson az Interfax szerint 20 ezer ember vett részt, a menet békés volt, nem tartóztattak le senki.
Több száz tüntető gyűlt össze Moszkvában az orosz honvédelmi minisztérium közelében,hogy a háború és az erőzakos krími beavatkozás ellen tüntessen. A gazeta.ru szerint 285 embert tartóztatott le az orosz rendőrség, amiért megzavarták a „társadalmi rendet.“
@miva?: "Az arachnofóbiás póktenyésztők és a tériszonyos darukezelők kimaradtak."

Ez beszarás:-))))
@taga20: Csukd vissza és gondolkodj el rajta, hogy tudsz te soviniszta ukrán nácikat támogatni, csak azért mert Putyin ellen vannak. :) Ecseteljem neked, hogy rajta kívül, még ki ellen vannak, vagy rájössz magadtól is?

t7.hu/14wj
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kiben másban lenne?:-)... ne csináld már (bár nem értem, hogy min csodálkozol:-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te csak kiragadsz egy csoportot, akik Putyin ellen vannak. Ez demagógia.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért tudod, ha leköpnek, az már megtiszteltetés a számodra...
@miva?: és ürgebőrbe varrt, karvalyorrú, pajeszos jugoszláv kémek US felirattal a ruhájukon kezdték meg a zavargásokat és ezáltal csempészték be a mételyt.
@Sir Bates dö Hól: Rólad már nem is beszélve, bagetthuszár. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: rakd vissza az ecsetet! öreg annyira bántóan fasz vagy, hogy kezdem ízlelgetni szív módszerét. bár lehet, hogy előbb boli tecnikáját próbálom ki:(
csak ennyi, de még ennyire sem képes, nem kell ehhez mit hozzá tenni...

14:43 Baloldali összefogás: Miért hallgat Orbán?
Baloldali összefogás: Miért hallgat Orbán?

Az MSZP, az Együtt 2014, a Demokratikus Koalíció és a többiek felszólítják Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy deklarálja demokratikus elköteleződését, és emeljen szót Ukrajna érdekében, ahogy 2008-ban a sokkal távolibb Grúziáért tette.

Rovat: Világ
Szerző: hvg.hu
14:41
"Magyarország miniszterelnöke nem lehet gyáva"

Félő, hogy Orbán Viktornak többet jelent az Oroszországgal nyélbe ütött paksi üzlet, mint az, hogy Magyarország a demokratikus államok közösségével együtt szót emeljen a háborús fenyegetés ellen, és szövetségeseihez hasonlóan állást foglaljon a konfliktus békés megoldása, a nézeteltérések tárgyalásos rendezése mellett - írták a baloldali összefogás pártjainak vezetői közös közleményükben.

-------------------

Zeman: Generációkon át sem lehet majd betemetni a most ásott árkokat

Milos Zeman cseh államfő megérti ugyan a Krím félsziget orosz anyanyelvű többségi lakosságának érdekeit, de az orosz katonai beavatkozással Ukrajnában nem ért egyet.

"Bár teljességgel megértem Krím orosz anyanyelvű többségi lakosságának érdekeit, hiszen a félsziget 1954-ben Hruscsov értelmetlen döntése alapján lett Ukrajnához csatolva, a katonai beavatkozással megvannak a saját tapasztalataink 1968-ból. Úgy vélem, hogy bármiféle katonai beavatkozás olyan mély árkokat ás, amelyeket generációkon át sem lehet betemetni" - fogalmazott a cseh államfő.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: beszarás, most olvasom csak amit írtál. egyre jár az agyunk, ha nem ciki neked:)
Arról persze senki nem regél mit mondott az orosz követ az ENSZ-ben.

"Az orosz diplomata visszautasította Kijev vádjait, és kijelentette: a válság megoldása az lenne, ha visszatérnének a február 25-i , Kijevben Viktor Janukovics államfő és az ukrán ellenzék által aláírt megállapodáshoz, és helyreállítanák a nemzeti egységkormányt."

Ja, hogy az eukránok is békés megoldást akarnak? Tessék lehet végrehajtani.

www.hirado.hu/2014/03/01/ukran-valsag-rendkivuli-ulest-tart-az-ensz-bt/
@taga20: Való igaz, hogy általában a tükröt szokták összetörni. Egyből meg is oldódik a probléma. :)
"Magyarország miniszterelnöke nem lehet gyáva"
Félő, hogy Orbán Viktornak többet jelent az Oroszországgal nyélbe ütött paksi üzlet, mint az, hogy Magyarország a demokratikus államok közösségével együtt szót emeljen a háborús fenyegetés ellen, és szövetségeseihez hasonlóan állást foglaljon a konfliktus békés megoldása, a nézeteltérések tárgyalásos rendezése mellett - írták a baloldali összefogás pártjainak vezetői közös közleményükben.
hvg.hu/vilag/20140302_Orban_Viktor_azonban_gyavan_hallgat#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_3_2

Szerintem nem gyáva, inkább bátor.
Mint a vakló.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azé el lehet gondolkodni azon, hogy nálunk is hány orosztanár van a mai napig. szerintem meg kö őket védeni! be kö hívni ide is az ruszkikat.
ja és az oroszbált is meg kö védeni:)
lehet, hogy nem új házat, hanem új hazát kö keresnem?
@shinichi:
mondd, te érted magad? mert én nem értelek...

megmagyaráznád?

brühüyyy
@taga20: meg az oroszkrémtortát!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez a zéman benne van az árokban és nem lát ki belőle?

ez az egyetlen árok amit ástak?

brühüyyy

1968-ban senkisem kérdezte a nyugatot: hogy miért nem? azaz akkor is magára hagyták a csheket olyan csehül voltak a csehek, hogy a csehek voltak csehebbűl mint a csehek

ja és a lengyelek? ugyanakkor?

matek 1968-1945 = 23 ami 27 évvel kevesebb mint amit a Cecilienhof-ban aláírtak?

brühüyyy
@tristen2005: na elmondok neked valamit, me látom még zödfülű vagy itt:)
ezt én má decembernek beraktam nyúlnak. ha nem tudod ki az a nyúl, ako kérdezd meg marianntól:)))
@miva?: "A krími beavatkozást támogató felvonuláson az Interfax szerint 20 ezer ember vett részt, a menet békés volt, nem tartóztattak le senki."

Plágium!!!!
Egyébként csak szaros húszezer embert tudtak összecsődíteni? sehol sincsenek.
Ha meglesz a másfél millió, hír lehet belőle.
Mi volt a molinójukon, "Gyarmat lesztek, ha belepusztultok is"?
@Spániel: na a legfontosabbat efelejtettem:)
@Spániel:
ukrajna maga a katasztrófa

okai sokfélék az egyik az, hogy mióta megalapították nem lett neki gazdasága, nem fejlődött de vidáman akart élni abból amije nincs

és úgyjárt, mint a magyar devízaalapú hitelesek a sok devízából lapostévét meg Bahamás nyaralásokat vettek és a nagymamának aranybilit és dolgozni na azt minek majd ...sohasem jő el a zidő amikor adós fizess vagy lelőlek?

brühüyyy

a többi csak mellékes hab a híg kávén
@rodeo36: hát mondjuk, ha az oroszoknak nem lenne annyi cucc a föld alatt, ako a fasorban sem lennének, a kurvaszuper gazdaságukkal.
@miva?: Mármint a másnap megszegett szerződésre gondolsz esetleg? Ha annyira békét akarnak térjenek vissza az aláírt megállapodáshoz.
Ja hogy igazából ők akarnak felfordulást és békétlenséget a megbízóik megrendelésére?
Pavlovi reflexek. Ha orosz tankok masíroznak valamerre, azonnal visszajön a foxi-maxi tananyag:-)
Bezzeg a demokráciaexportőr tankok. :)
@rodeo36: pontosan. Szegények a viharvert történelmük után végre azt hitték, fellélegezhetnek, de csak az egérszaros üres polcokat találták a spájzban.
Borsod egy havaj ahhoz képest, amilyen lepusztult, kilátástalanul nincstelen területeik vannak még ma is. Nagyon sok veszíteni valójuk már nincs.
@Spániel: arról persze ők sem hallottak, hogy dolgozni kellene és megtermelni amit tudnak...vannak erre példák én Svájc-ot szeretem mert olyan havas meg magas és mégis mindenük van...kurvára dolgoznak és mikor ottjártamban láttam, hogy lógás nyista és mindennek ára van és a milliomos sem ad borravalót mert mindenki dolgozzon meg az életéért...és érdekes, megdolgoznak

ez nem mindenhol ilyen eccerű

Levédia hogy van? lopni? meg csalni

brühüyyy
@taga20:
ez a hahahahahahaha tipikus esettye

magyarországnak ha (hahahaha) nem orbánja lenne? akkó'

naugye

brühüyyy

esztergálj abból mindíg lesz valami
@Spániel: Pedig most újult erővel küzdenek a bécsi cukrászdanyitásért egy kis IMF hitellel megfűszerezve. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te az nem baj, hogy az ukránok most a palesztín elnyomott nép, és az oroszok izrael? Bevonulgat, felkelést szít, bevallottan gazdaságilag tönkre akarta eddig is tenni ukrajnát. Milyen egy kificamodott lelkivilágod van neked? Az egyetlen egyébként valódi érved az lenne, hogy a hülye nyikita orbán viktorosat játszott 54-ben, és a szu büszkeségének, máltájának számító krímet önhatalmúlag elcsatolta oroszországtól, amit a nép most szépen megszív, de ugye akkor is az oroszok voltak a hülyék, te meg olyant nem tudsz mondani, inkább egy nyilvánvaló agressziót mentegetsz valami sohasemvolt erkölcsi magaslatról.
@rodeo36: Svájc gyönyörű ország, csak az a baj, hogy tele van svájciakkal

Ez egy Nobel-díjas vicce, ami annyira nem vicc.
@taga20:
vannak akik ezt úgy oldják meg, hogy bevonulnak Iraq-ba meg Lybiába mert a rohadt tenoristák elrejtették az ő olajukat a homok alatt a sok homokos annyát nekijjek

brühüyyy

nem tudod kik ezek?
@taga20: azt tudtad e, hogy a perzsa és a venez olaj olyan hogy alig kell finomítani és máris használható?

a többi nem ugyanolyan sőt vannak olyanok amiknek a tisztítása többe kerűl mint amennyit a vevő hajlandó kifizetni érte

ilyen helyeken szokott nagy szocialista forradalom esni mint szudán és nigéria ott meg égig ér a korrupció...importálják

brühüyyy
@rodeo36: mi a faszról beszélsz te rumoshordó?... az ukránok nem dolgoznak?... menj a picsába, gyökér moszkovita...
@rodeo36: Ettől még ukrajna nem akarja putyint, emiatt lövették le magukat. A tüntetők 60%-a diplomás, olvass a részletek után. Egyébként eu-t sem akarnak annyira, tekintve az eddigi töketlenkedést. Nem akarnak korrupt igazságszolgáltatást, oktatást, gazdaságot, egészségügyet, stb...
ezért van a ribillió

komolyan rodeo, ezek szerint a fejlevágó csecsen = fejlevágó szunita valódi párhuzamán kívül azért dögöljön meg minden ukrán, mert barom bush - akinek az országának a vendégszeretetét élvezed, abból élsz, részesülsz abból, amijük van, stb. - akkora fasz volt, hogy a hadiipara miatt belement évtizedes konfliktusokba?
@rodeo36: Nigéria nem amcsi érdekeltség, hanem holland. de keverd csak a szart
@miva?:
nagyon jó export cikk lenne de kurvára nem akarják exportálni magukat...nem tudod miért?

hány munkaóra egy mechanikus Patek Phillip elkészítése?

olyat ugye ott a nagy pocsolyon túl nem igen??? ott lebetonozzák Texas-t és terítenek rá 60 cm termőföldet és abba ültetnek zöldséget amit automatab traktorokkal művelnek a vetéstől a betakarításig a zembörök meg guitároznak és ordítoznak mert munka az nincs és ha van akkor nem fűlik a foga hozzá inkább lesz belőle hős...ugye nem mindenki lesz nyomorék és hősi halott és egyetem meg egyéb dolgok nélkűl máshogyan nem lehet havi 12000-et keresni amit utána orvosra költ mert meggárgyúl

brühüyyy
@miva?:
mecsoda különbség?

nem nigériai hanem daccs...a másik meg amerikai a harmadik meg francia és angol meg ...

brühüyyy

szar van a hegedűdben
@rodeo36: öreg, ako ha elfogy melózni kö.
csak azt sajnálom, hogy nem érem meg, mikor perzsiában, venyezuellában stb. elfogy a manna és a rojszrojszba csak teveszart lehet lapátolni:)
444.hu/2014/03/02/a-honfoglalas-2000-szerint-putyinnak-halas-kell-legyen-europa/

kiemelés tőlem:

"Megértjük az Unióba vágyó kárpátaljai és ukrajnai embereket, de felhívjuk figyelmüket: van egy magasabb, távolabbi szempont, a nemzeti szuverenitás és kultúra, valamint a független haza megőrzése."
@miva?:
1991 óta nem sikerült? mi vagy ki akadályozta meg őket? csak nem az ukránok?

az 25 kemény év

brühüyyy

egyébként jól vagy? nem szédűlsz? aggódom
szerintem szívjuk az öreg vérét, me megérdemli:))
@rodeo36: húúúú, ukrán munkások, ne is emlegesd, ez nekem vörös posztó.
Az úgy vót, hogy laktam a belváros elfogadható részén, az örökmécses melletti utcában, amikor egy ír faszi elkezdte felvásárolni a lakásokat.
Alakított egy építőipari vállalkozást és folyamatos váltásban mintegy száz ukrán "vendégmunkást" hozott, húszból tizenkét lakásban ők laktak, lakásonként 1 db wc.
Állandó betörések, részeg verekedések, mocsok, bűz.
Elképzelheted.
@miva?:
én? honnan hová?

és miért?

te nem akarsz ...tanulni...sohasem semmiből?

aggódom érted
@Spániel:
ebből lett a forradalom? az is ilyen

brühüyyy
@rodeo36: A jóból, a bűnös amerikából. Mert az maga a fertő. Irány Moszkva!
elhatárolódok a magyar kormánytól !
@Spániel: Itt meg feketén dolgozó a mindentudó jobbikos kőművesek miatt gyűlölhetnék a magyarokat, de hallottam már olyan vitát, ahol azzal válaszoltak, hogy a benszülöttek közt épp annyi az alja nép, mint bárhol, pl. Magyarországon. Micsoda remek ember a szomszéd, aki az árván maradt szomszéd gyerekeket hordja iskolába, meg zongorára, meg stb.
És nem is tudta a szomszédom, hogy hallom.
@Spániel: te nem sokat aludtál ma, me sokat süketelsz:)
@taga20:
nézd -csak neked és azt súgva- Ausztráliában és Svájc-ban kommunizmus van...azért kapnak fizetést mert ausztrálok és mert svájciak...mert olyan gazdagságot hoztak létre, hogy Ausztrália törvényt hozott rá, hogy kit és hogyan engednek be még túristaként is, Svájc közelebb van hozzád 10 év kemény és eredményes munka után kérdezheted meg, hogy akarnak e svájcit csinálni belőled és akkor sem leszel "bennszülött" mecsoda diszkrimináció a kurva annyukat 1200 éve keményen dolgoznak és most van már kis eredménye

hát nem csoda?
az ukránok meg az olcsó orosz gázt akarják és az europai életszínvonalat és dolgozni mmeg semmit pedig szép nagy lapáj nincs rajta semmi hacsak nem vetnek bele gabonát és le is arattyák

kurva sok nehéz munka...na azt nem inkább
csináljunk szocialista meg függetlenségi forradalmat akinek nagyobb a pofájaz lesz az új álomfő és máris tárgyal...

brühüyyy

hát nem szép?
A nemzetközi helyzet fokozódik:

Orosz katonák fegyverletételre szólítottak fel ukrán katonákat a Krímben
www.vg.hu/kozelet/politika
@rodeo36: Egy gyerekkori barátom ukrán. Programozó. A felesége szociális munkás. Annyit életedben nem dolgoztál, ami náluk egy könnyű hétköznap csak. Ha a saját munka kész, és a gyerekek alszanak, akkor hetente négyszer indulnak magánszorgalomból, ingyen saját pénzből vett kaját osztani az utcán élőknek, amíg nagymama a gyerekekre vigyáz. Geci ukránok bazeg!
@miva?:
küldd a repjegyet és a költségeket akkor meggondolom

már voltam ott nagyon szép hely és kedves emberek...élni akarnak...hát nem pofátlanok?

brühüyyy

te meg vagy a tanácsadó azért ha jó tanácsokat acc akkó' fizetnek havi 15000 dolcsit is...de tudni kell ...

tudod az a kurva nikkel
@taga20: két hete nem alszom, mert betegápolok, de mire gondosz?
@rodeo36: és ennek mi köze van ahhoz, hogy a tejben-olajban dúskálok ma, mit csinálnak holnap? mehogy melózni nem fognak az fiksz.
@miva?:
erre jutotta nekik az ukránoknak Ukrajnában ők csinálták és csinálják

és lehetőségük van arra, hogy megváltoztassák... persze az nem az, hogy gyújtogatnak meg ordítoznak, hanem dolgozni kellene

nem változtatták meg ez lesz 3-4 éven belül MON is meg forradalom? és majd a zorbán menekűl meg a bandája azt is ti csináltátok nemondd hogy nem már 24 éve a tietek olyan szép parasztgyerek és mennyit lop?

brühüyyy

most majd más programot kell nekijjek csinálni mert az amit eddig programozott az nem kifizetődő

eredményes hatékony munka

ezt ismered?

nem tudtam, hogy van egy utazási irodád is máshová is utatztatsz vagy csak Moszkvára vagy specializálódva?

brühüyyy
@Spániel: ne haragudj, má megint másnak küldtem amit akartam. ez má ciki nekem is:)
@Spániel: Jó ötlet. Tudod "mék láv not vár". ;)
@rodeo36: ide akartam.
te nem sokat aludtál ma, me sokat süketelsz:)
@tristen2005: ezek a kurvák nem vesznek spanyol meccseket mert biztos drága van Barcley de csak este most bringáznak Brüsszelben

rohadt gecik

brühüyyy
a kábeltársaság
@taga20:
te mivel kezeled?
gyógyulsz?

brühüyyy

ha árt ne olvass
A bolsevikmoszkovita és a nyilasnáci összejött. Várható volt. Szar emberek vagytok mindketten. Gondolom fel is áll most, hogy ez van a krímben. Ti vagytok a "genetikus alattvalók", csak legyen gazda, kinek kezét nyalhatjátok, csak ez a fontos.
@Spániel:
obama el van foglalva a karzajjal és hogy vonúljon ki anélkűl, hogy kiröhögnék?

van még habzószar a világban annyi forradalmárt honnan szednek?

brühüyyy
@rodeo36: az a legszomorúbb, hogy igazad van. pedig eccer a seggedbe szeretnék rúgni:))
Ha lenne töke a NATO-nak, akkor bejelentené, hogy Ukrajna bekerül a szövetségbe, majd ebből kifolyólag felszólítanák Oroszországot, hogy a krími bérleti szerződés mostantól semmis és szedelőzködjenek...
Szaniszló Ferenc újabb agymenés gyöngyszemei vagy a fidesz álláspontja? hogy nem rúgták még valagba ezt a szemetet?

cink.hu/nevettel-mar-ma-szaniszlo-ferenc-elemez-1534540328
Kocsis Máté: Orbán már megtette, amit meg lehet

Kocsis Máté szerint a baloldali összefogás tagjai vagy hazudnak, vagy tájékozatlanok, mert a miniszterelnök már beszámolt a nemzetbiztonsági bizottságnak az ukrán helyzetről csütörtökön.

hvg.hu/vilag/20140228_fegyveresekkel_van_tele_a_krim/b42937/#42937
Akkora keleti nyitás, hogy Vlagyivosztokig cseng

Hivatalos látogatásra Magyarországra érkezik vasárnap I. Bartolomaiosz ortodox pátriárka, akivel együttműködési megállapodást ír alá a magyar kormány – közölte Semjén Zsolt. A kormányfő egyházi diplomáciáért felelős helyettese közölte: a megállapodásban, amelyet Magyarország és a bizánci patriarchátus közötti együttműködés jegyében írnak alá, az egyháznak biztosított jogokat rögzítik. (MTI)

444.hu/2014/03/02/akkora-keleti-nyitas-hogy-vlagyivosztokig-cseng/
A Honfoglalás 2000 szerint Putyinnak hálás kell legyen Európa
paks_atom_bekemenet_1

A civil szervezet nyílt levélben állt ki az orosz beavatkozás mellett. Végre valaki szembeszáll a pusztító nyugattal.

444.hu/2014/03/02/a-honfoglalas-2000-szerint-putyinnak-halas-kell-legyen-europa/
kard.blog.hu/2014/03/01/keleti_nyitasunk_es_a_krimi_invazio

-----------------------------

Ez már az, ez már háború. Vasárnap délig puskalövés ugyan még nem dördült, de orosz csapatok szállták meg az Ukrajnához tartozó Krím-félszigetet, és az ukrán vezetésnek semmilyen befolyása nincs emiatt a Krímben történtekre. Indokuk persze van: a Krím lakosságának túlnyomó többsége orosz nemzetiségű, és Putyin szerint az ő védelmük indokolja az inváziót, bár senki nem fenyegette őket eddig. Látszik, hogy ha találnak valakit, aki behívja őket, a dél-oszét hadurat, Kádár Jánost vagy most a krími kormányzót, ők mennek. Találnak egy spájzot, és már ott is vannak. Néhány történelmi párhuzamot azonban érdemes áttekintenünk, kicsit hasonlóan a dotoho blog legfrissebb cikkéhez. Mi 1853-56, 1938 és 1939 példáit elevenítjük fel, és megnézzük, hogy a NATO most is zajló tanácskozásán milyen lépésekről is dönthetnek, illetve milyen veszélyekkel számolhatunk. (Aki nem akar sokat olvasni a történelemről, a következő három bekezdést a képig átugorhatja).

kard.blog.hu/2014/03/02/a_masodik_krimi_haboru
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: húdegáz, lapít a min.elnökúr, mint szar a fűben.
Már pedig sokáig nem sunnyoghat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem hiszem el, hogy magyar vagyok! ennyi barmot ebben az országban:(((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
csak az a hülye Árpád az ne lett volna, most mind a magyaroké lehetne oroszország meg szibéria és ukrajna is a nagy levéd birodalom Csaba királyfi száguldozhatna összve visszva és a turulok meg aki még belefér

most meg itt van nektek a Putyin

szegény ukránok a végén még munkára fogják őket

brühüyyy tiszta kibaszás az ember nem azért csinál forradalmat hogy utána dolgoznia kelljen? lásd wittner marischkát is az is egyik sarokról a másikra majd a bársonyszékbe

és hányan vannak még ilyenek

brühüyyy
@Spániel:
Hűű... bazzz... ezt az ostoba szánalmas faszt! Ez a kretén ma, 2014-ben képernyőre kerülhet. Hihetetlen... :)
@rodeo36: öreg a kazárokat megkérdezted, me ez így bulsit:))
@Sir Bates dö Hól: de ez nem meglepő, mert mindig is összetartoztak.
Tudod, kisnyilas nem nyilas.
Meg amikor elöször tartottak titkos választást a két háború között Magyarországon, akkor a nyilas párt bejutott a parlamentbe. Mert a hagyományosan baloldalra szavazok többsége rájuk szavazott. Olvastam erről egy tanulmányt.
Végülis mind a két társaság szociális demagógiát nyomat, a náci pártnak is a neve nemzeti SZOCILISTA párt.
Imádják az erős államot, a tulzott központosítást, a központi újraelosztást, az állami túlhatalmat az egyénnel szemben, a közösségi jogokat az egyéni jogok rovására. Stb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hogy rohadnának meg ezek a fideszes hazaárulók. Megint a fasz rossz végére kerül Magyarország. Rémületes.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Akkor lehetnél megértőbb velem is!

Fehérgyarmatról ilyenek - IS- származnak!
@taga20: a kazárok -csak nekem négyszemközt- megsúgták, hogy nekik rokonuk a Csabi...és egy kis főhercegi címért és némi kumiszért hajlandók résztvenni a Nagy Népi Hurál alatt a Nagy Népi Dumában

mert duma van bőven és ők igazán értenek hozzá meg a nyilazáshoz abból ugyan nem lesz paradicsom de jól peng

de nehogy megmondd ezt a többieknek, jó?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szóval ott tartunk, hogy a hős (Szovjet)Oroszország védi Kelet-Európát a gaz imerialista amerikai/nyugati tőkés országok ellen. Baszd meg, de tényleg baszd meg. Nagyon baszd meg. 25 év után megint itt vagyunk. És ezt egy magát jobboldalinak valló formáció mondja.

Na akkor:

Nagyvállalatok államositása, tőke- és imperializmusellenesség, erőszakszervezetek megerősitése, teljes foglalkoztatottság, oroszbarátság = szocializmus.
Mivel a megoldást nem a szocialista internacionáléban látjátok, hanem nemzeti alapon, ezért nemzeti szocializmus. Németül:
Nationalsozialismus. Röviditve Nazi. Magyarul náci. És meg vagytok sértve.

Bazdmeg, egy bohócpárt vagytok. De tényleg.
@Spániel:
nézd a .gif-et

cink.hu/ha-elindul-a-dilivonat-a-szivem-majdnem-megszakad-1534548475

brühüyyy

én nem tudok egy ilyen zsenit meghallgatni
@rodeo36: ez szép és jó, de ako, hogy lettünk vona mi az oroszbirodalom? szeretnék valami tételes elszámolást!
ha elmondod nekem, nem mondom el senkinek:))
@taga20:
figyu...nyisd ki füled ott repűl a...

szóval a nagy trükk: Csabi végigrepűl fölötte és elvarázsolja és csillagokat ültet a sztyeppén hosszzában és keresztben...a turul meg követi és magasról trágyázza, Ildikó (ismered Ildikót? nélküle nincs királyi hálószoba, ő van a 8. sátorban a lilabársonyban) meg zümmög hozzá

a többiek meg szélsebesen nyilaznak száguldva szem nem marad szárazon (a huzattól) jön a gyorsnaszád és lehorgonyozzák István megállapodik Koppánnyal, hogy Koppányé lesz Kijev és Harkov meg az Urál keleti lejtői és megisszák majd mikor kijózanodnak akkor királlyá avattyák Mátyást a zigaz ságost és a törökök meg követeket küldenek, hogy van eladó dívánnyuk és a hurikból is van fölösleg

teljes a boldogság és a Merkel meg nem engedi be a...na azt még nem tudom

brühüyyy
@rodeo36: köszönöm, minden világos:))
holnap besemegyek melózni. vagy besenyők:))
A budapesti orosz nagykövetség előtt is tüntetnek

200-300 fős tömeg fejezi ki nemtetszését Krím megszállásával szemben, a Bajza utcát félig lezárták.

hvg.hu/vilag/20140228_fegyveresekkel_van_tele_a_krim/b42941/#42941
@DarthVader:
Nem tudom, milyen tudatmódosítót nyomnak, de nagyon durván hat rájuk.
Néha kontrollként visszaolvashatnák a faszságaikat. Ez a mai magyar radikális jobboldal?
Basszameg, Thürmer ettárs kapaszkodhat, mert a fasorban sincs ezekhez képest.
Ez az aljanép ünnepel mindent, ami orosz. '56-ban milyen remekül érezték volna magukat ezek.
külön szép ez:

Ismét szóba került a budapesti memorandum

Az ukrán parlament vasárnap azzal a felhívással fordult az Ukrajna biztonságáért garanciát vállaló nagyhatalmakhoz, hogy szavatolják az ország területi épségét. A felhívást határozat formájában az ukrán parlament vasárnapi, zárt ajtók mögött tartott ülésén fogadták el. Az 1994-es budapesti memorandum aláírói, az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Oroszország kötelezték magukat Ukrajna területi épségének szavatolására. Az államfői feladatokat ideiglenesen ellátó Olekszandr Turcsinov házelnök magyarázata szerint azért zárták ki rendhagyó módon a nyilvánosságot a parlament plenáris üléséről, nehogy a képviselők kísértésbe essenek, és saját PR-céljaikra használják ki az ország számára veszélyekkel terhes időszakban tartott ülést.
@rodeo36: Te rodellyó! Nem olvastam egyetlen veled vitatkozótól, a zukrán ipar, mezőgazdaság,feldolgozóipar és szolgáltatás világhírű eredményeiről...
A zoroszok csecsén élősködnek "megalakulásuk" óta, szerény 1500 milliárd dollárocskával tartoznak a Gazprominensnek. A csőd, meg a szakadék széle, eddig is csak azért váratott magára, mert a zorosznak érdeke fűződött a stabil ukrajnához, ezért elnézte az arany budikefét, meg a kosárfejű liba állandó kekeckedését, de mit ad Isten első úttya a Timosnekónak a Kremlbe vezetett...
Áááá, dolgozni? Az meg mi? Gyün a gáz, olaj miazmás, mi meg a hősfüggetlen ájrópélyer ukránok sápoljuk, igazán dícséretre méltó!
@nincs_itt: ez vagy valami nagy irónia vagy..., ezt inkább nem részletezem:)
@DarthVader: Jajj, má' elrontod a kicsi polietillén nazi játékát, már majdnem elhitte, hogy érvel!
Istenem, ha ezeket egy igazi náci látná, azonnal áttérne zsidó vallásra szégyenében, arról nem is beszélve, hogy csak könnyebben bejutna a dzsobbik soraiba...
@taga20:
Ahogy Thürmer és Zázrivecz ettárs kéz a kézben vonulnak, kicsit beriszálják majd csípőben... Putyin ettársuk meg küld nekik egy kis kaviárt, amit Nulladik Piktor oszt ki nekik - a saját rész levétele után.
Baszki, nem érdekel a sok (komcsi) buzi! :D
Május elsején is együtt buzulnak majd ezek, csak össze ne kapjanak, melyik vigye a Putyinos képet a felvonuláson.
@rodeo36: isteni a bagoly kinagyítva.
Kb. így dobunk hátast mostanában.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pedig szerintem bencsik és csizmadia és fricc(apám ilyen névvel) összekapnak a vöröspöcsön:((
@DarthVader: +1
Csak szegénykém nem érti.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: úgy tudom Bajnaiék is tüntetnek az orosz nagyköv előtt.
@taga20:

Mi történt, megint hülyének nézett a rodeo?
@tristen2005: még az a szerencse, hogy te vagy nekem, me ha te nem lennél, ako elvesznék:)
lehet, hogy tényleg hülye lennék?
Akik pedig akármilyen indokkal is védik az oroszokat most, ajánlom figyelmükbe ezt:

"Az ukrán külügyminiszter szerint Oroszország elutasította, hogy konzultációkat folytasson a budapesti memorandum aláíróival Ukrajna területi épségének garanciáiról. A memorandumot 1994-ben Budapesten írta alá Ukrajna, valamint az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Oroszország. Ebben a felek vállalták Ukrajna biztonságának szavatolását, továbbá kötelezték magukat arra, hogy tartózkodnak a Kijevvel szembeni erő alkalmazásától, illetve gazdasági nyomásgyakorlástól."

According to the memorandum, Russia, the USA, and the UK confirmed, in recognition of Ukraine becoming party to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons and in effect abandoning its nuclear arsenal to Russia, that they would:

Respect Ukrainian independence and sovereignty within its existing borders.
Refrain from the threat or use of force against Ukraine.
Refrain from using economic pressure on Ukraine in order to influence its politics.
Seek United Nations Security Council action if nuclear weapons are used against Ukraine.
Refrain from the use of nuclear arms against Ukraine.
Consult with one another if questions arise regarding these commitments.[2]

en.wikipedia.org/wiki/Budapest_Memorandum_on_Security_Assurances
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Akik pedig akármilyen indokkal is védik az oroszokat most, ajánlom figyelmükbe ezt:"
hülye vagy, ezek az arcok kurvára szarnak rád és nem értik miről beszélsz. ezt én mondom neked bugajózsi:)
@nincs_itt:
az a szörnyű sejtésem, hogy nekik mindez eszükbe sem jut mert ők is forradalmárok akiket a nagy Lenin (Nulladik Orbán) vezet a focialista forradalomban

Merdzsó meg BÖMÖWÖ és a szar Skoda meg laposteve amin lehet nézni orbánelvtársat és a napiszart
ű
brühüyyy

csak munkára na arra nem jut idejük tele vannak vággyal
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli, az a nagy baj, a nagyon nagy baj, hogy nemcsak a szélsőjobb ilyen alja Magyarországon. A fidesz és csahos kutyái, a nekik békemenetet szervezők pont uyanezt az undorító Putyint - a kereszténység védelmezője, a konzervatív értékek védelmezője, az erős ember, aki vezeti népét - éltető dumát nyomják, gondolják. Orbán most adja el 30 ezüstért Magyarországot Putyinnak.
Nem véletlenül hallgat és lapít, mint szar a fűben, Orbán.
@tristen2005:
Ronaldo és Bale pihentek vagy nagy eső volt vagy csak ünnepi zakó?

brühüyyy
@taga20:
Orbán seggéből átszokni Putyinéba, na az könnyebben ment nekik, tény... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ki törődik Ukrajnával? az ukránok tüntetnek egymás ellen és verexenek a zuccákon munka nincs...a zukránok nem tuggyák megoldani ezt a nagy gondot 25 év után a nagy független Ukrajna és milyen büszke csak azt nem tudom mire

de forradalom van

te mit mondasz Ukrajnáról mert nem az oroszokról van szó, hanem Ukrajna már van álomfő, kormány meg Parlament és ...forradalom

minő szép dolgok ezek

brühüyyy
@rodeo36:
Félidő, Ronaldo és Bale is játszik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: áleszklá:) segg segg, nincs különbség:) a segg a lényeg...
ruszki ! prihagyítye damoj !
@tristen2005:

Mit mond erre az 'ecceri Atleticofan?
Tyuktyuktyuksziva'ssuk!!!
@rodeo36:
Papa, segítek, csak Neked, csak ma...

"A megváltóként várt orosz csaptok ahelyett, hogy boldogságot hoztak volna a hittestvéreknek, szinte helyből kitelepítették a 2500 éve itt élő görögöket. Helyükre Nagy Katalin németeket és bolgárokat hozott, hogy fellendítse a mezőgazdaságot. Az oroszoknak ugyanis nagy tervei voltak a térséggel - innen kiindulva szerettek volna kijutni a meleg tengerekre. Erre 1853-ban találták meg a megfelelőnek látszó időpillanatot. A cári kormányzat azonban jócskán elmérte a lehetőségeit. A törököket talán még meg tudták volna verni - de arra nem számítottak, hogy a nagyhatalmak (Anglia és Franciaország) meg kisebb szövetségeseik is harcba szállnak a törökök mellett. Ebből kerekedett a krími háború, amit a magyar középiskolákban gyakorlatilag nem tanítanak. (A balaklavai lovasroham talán még ismerős lehet, de ha rákérdeznék, hogy ki nyert 10-ből 9-en csak találgatnának. Pedig Kossuth annó minden bizodalmát abba vetette, hogy Ausztria majd beszáll a cár oldalán, és akkor lehetőség lesz egy új szabadságharcra. Az akkori kormány azonban nem tartotta ennyire fontosnak az orosz szövetséget.)
A hatalmas, 19. század végi körpanoráma tényleg igen látványos, a szélesvásznú mozi élményét adta meg a mozi előtti korban. A város hosszan tartó hősies kiállását látjuk rajta a védők szemszögéből.

Körülöttünk a gonosz külföldi csapatok fenekednek. És az egész nagyjából úgy tűnik, mintha az oroszok kiállása végül győzelemre vezetett volna. Vagy legalább is null-nullra mentették volna a meccset. Nos, elárulom, nem igaz. Az oroszokat súlyosan elverték. Az egészből annyi maradt nekik, hogy a félszigetet megtarthatták. Szevasztopol viszont az orosz hősiesség szimbólumává vált, mint ilyen a birodalom egyik kiemelten, szimbolikusan fontos városa lett. Teli is pakolták szebbnél szebb épületekkel.

Ahonnan a tatárok persze - akik hogy hogy nem a törökök oldalán szálltak be a háborúba - megint csapatostul menekültek. Olyannyira, hogy már erővel kellett őket visszatartani, mert a cári kormányzat attól félt, hogy a félsziget teljesen elnéptelenedik. Igaz, aki maradt, jól járt. A 19. század vége meghozta a turizmus első fellendülését. Egyre másra épültek az orosz előkelőségek palotái. Az éghajlat kétségtelenül kellemesebb, mint Péterváron vagy Moszkvában. Őket pedig követte az orosz betelepülők újabb hulláma. Az újabb aranykor egészen az első világháborúig tartott - utána aztán jött a zűrzavar. 1917 és 1921 októbere közti négy évben 10 különböző (bolsevik, fehér, ukrán, tatár, német stb.) kormánya volt a félszigetnek. Ami persze végül a nagy Szovjetunióban ért véget - azon belül is - ellentétben Új-Oroszország többi részével - az Orosz SzSzSzK-ban. A tatárok legalább is formailag továbbra is az alapvető államalkotó nemzetet jelentették a Krími ASzSzSzk-ban, és a kommunista pártvezetők is többségükben közülük kerültek ki - egy számunkra igen érdekes kivétellel: 1920. november 16-tól 1921. február 20-ig a krími Forradalmi Bizottság vezetője maga Kun Béla volt. (Persze mondhatjuk, hogy így álltunk bosszút a sok tatárjárásért.) 1941-ben aztán, még a német hadsereg megérkezése előtt, az itt élő németséget biztonsági okokból kitelepítették. A németek meg jöttek, és elfoglalták az egész félszigetet - a tatárok többsége lelkesen üdvözölte a felszabadítókat, akik (nekik) azt ígérték, hogy a Krím a "végső győzelem után" Törökországhoz kerül majd. 20 ezer tatár önkéntes állt be a Wehrmacht Ostlegionjába. Orosz partizánokra vadásztak a hegyekben. Olyan sikeresek voltak, hogy 1944-ben, miután a Krímből kivonultak a németek, átvezényelték őket Franciaországba, hogy francia partizánokra vadásszanak. Legnagyobb részük végül a nyugati fronton esett el.

Az oroszok viszont a végsőkig kitartottak. Szevasztopol ostroma így ismét nem volt egyszerű feladat. Az erőd 250 napig tartotta magát. A berendezkedő nácik a félszigetet a saját nyaralótelepükké akarták alakítani, és mindenféle - nagyobb részt nem létező - gót emlékeket próbáltak kreálni. Szevasztopolból is Teodorichsburg lett két évre. A félsziget zsidó lakosságát meg elholokausztolták. 1944-ben aztán visszajöttek az oroszok. Szevasztopol a Hős Város nimbusza, jelentősége az orosz legendáriumban csak tovább nőtt. A tatárokat pedig a kollektív bűnösség elve alapján egyik napról a másikra bevagonírozták, és vitték testületileg Üzbegisztánba. Ezt a deportálást nevezi a tatár Sürgünnek.

A pakolásra mindössze fél órát kaptak a családok, a deportálást az NKVD 32 ezer fegyverese intézte - a deportáltak száma elérte a 200 ezret. Bár elméletben nem a tatárok fizikai megsemmisítése volt a cél, a gyakorlatban az első másfél évben a kitelepítettek 45%-a halt meg a betegségek, az éhség, vagy a rossz életkörülmények miatt. Akik életben maradtak azok sem térhettek vissza hazájukba egészen a Szovjetunió összeomlásáig. Közvetlenül a tatárok után kitelepítették a félszigetről az ott élő szinte összes, nem orosz nemzetiségűt - örményeket, bolgárokat, aki még maradt."
@aritus:
Szégyen az a szerencsétlen, szánalmas falábú - sajnos ennek az országnak a szégyene.
Annyi külpolitikai érzékkel rendelkezik, mint egy taliga aprómajom. Bár esze is csak annyi van, legfeljebb a cukisági faktora jelentősen gyengébb...
@tristen2005:
Há'persze!
Szerencsére te feljavítod a zátlagunkat! :O
@tristen2005: haver ezt kerestem, hogy leverjem bolit. erre te beelőzöl:)
de így is sirály:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na, ezeknek a krímieknek is volt egy történelmük.
Rájuk is érvényes:
"Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
namost ezt ismerem és mi köze mindahhoz, hogy ma forradalom az ő uccájukban

keverik a szart habosra

brühüyyy

ja? és miért írtad ezt nekem? mi a célod vele?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tul.képp miért is csodálkozunk?
Gábriel a magyar "átlag", mi vagyunk azok, akik nem jó időben, nem jó helyen vagyunk.
Illusztrációnak lásd ezt:
444.hu/2014/03/02/a-hazaarulo-prezi-vezer-az-antikrisztussal-szovetkezik/

Komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek?
@tristen2005:

CR. beállította X-re!Örülhetett az Atletico,hogy csak arra!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
kösz:

ctrl+c/ctrl+v

esze ...ja szép város a szevasz tó poljushka poolje poljushka shiraka polje

brühüyyy
@aritus: orbán nem moot adja most el, hanem azokat, akikkel egy klubban van mo (nato, eu)...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ájájáj, mit szol ehhez a kátolikusklérus? :)))
@aritus: Erről szól ez az egész nap. Minden ami innovatív, szabad, az gyűlöletes.

"...Árvai bár magyar származású, de nem Magyarországon, hanem Svédországban született. Ott is élt. Ide csak a cégét hozta. A 200 dolgozója közül meg csak 150 dolgozik Magyarországon..."
@taga20:
Gábrist kérdezd, a szemforgató-képmutató tagozat az ő illetékessége.
Na, egy kis gyöngy, meg kagyló, csak neked:

www.funpic.hu/hu/kategoriak/felnotteknek-foto/47439_kep?mode=category&categoryId=23&position=89
@gazoló:
Nem együtt mennek bálba az biztos. a biró volt a legszerencsésebb néző, közelről látta az aprítást. A mikor a sípot fújta szerintem csak levegőt vett, mert értelme az nem volt a döntései többségének.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez má vot egyszer pár hónappal ezelőtt, de gyönyörű az a gyöngysor:)))
angyalt ma leszarom, me egy oroszcsicska!
@shinichi:
Szégyen az a sok sötét facebookos kommentelő. Ilyen tetű, sötét és irigy ország nem hiszem, hogy van még egy.
@Sir Bates dö Hól: a brühüző rodeo is. Sose kedveltem, de mától ugyanabba a ketrecbe került nálam, mint gabriel.
@aritus: ez van... a bigottság az bigottság
@Sir Bates dö Hól: tudom igazad van, de mindenkit nem tudok felsorolni, me görcsbe ugrana az ujjam:) sajnos ez van:(
@taga20: nincs nekem igazam, ez csupán az én véleményem... a számodra fontos alapértékeket te választod meg magadnak... ők az alárendeltséget, a szolgalétet preferálják (bár elvtelenül a kivételezett szolgák közé küzdötték fel magukat)... s ez már a vérükben van, mint pavlov kutyájának a csengőszó... bár semmi sem kényszeríti rá őket... sic transit gloria mundi...
@Sir Bates dö Hól: de! igazad van, ez meg az én véleményem:)
ez a pavlov kutyája meg kétszeresen üt:)) vagy cseng.
@iii: De. Az akit érdekel megtalálja, az pontosen az a nőjjetek fel hozzánk szemlélet. Ez valóban pár%-ot ér. Összesen. Ez is a szociopol része. Az emeberek nem szeretik, ha face2face ostobának nézik őket.
Akkor sem, sőt pláne akkor nem, ha különben azok.
Küldtél egy linket, hogy na ott az oktatáspolitika. Elolvastad, ami ott van, vagy szerinted ennyi? "A most publikált Fehér Könyv képezi a válságkezelő miniszterelnök által vezetett Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség oktatási programjának alapját."
Ja, hogy az a Fehér könyv itt nem elérhető? Aha. Tudod ki fog utánarohangálni, guglizni, kuncsorogni? Aza pár% hívő. A többiek mennek a fenébe.
Keres ott rá a "hátrányos " szóra. Találat semmi. Ez jelenti a hátrányos helyzetű diákokkal kapcsolatos programját az Összefogócskának?
Aztán "E konkrét lépések célja:

a társadalmi hátrányok hatásainak korai kompenzációja, a sikeres tanulás megalapozása elsősorban az óvodáztatás lehetőségéhez és a korai fejlesztő szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosításával;"
Szép, nagyon szép. What about grades? What't'fuck with 3H?
Ez: "Megújítjuk a közoktatás teljes rendszerét, méghozzá az érintettek és a hozzáértők bevonásával."????
Orbitális rizsa.
S ez lesz az oktatáspolitika?
Félreértés ne essék. Most is sz@r. De az volt 2008-ban is.
A többi politikai alternatíva is ilyen genitális?
Ha engem ilyen programok mentén hívna fl valaki telefonon pl. oktatűspolitikailag, akkor 5 perc múlva sírva tenné le a kagylót. Pedig pusztán kérdeznék.......
@taga20:

ugye, ugye, a harag hogy megtréfálja az embert?
@Spániel: Már pedig elnök úr kussol.Fog is.
@jaegtoer:
Meg a tudatalatti. Olvastad a jobbikos oroszseggnyaló szánalmas magyarázatá? Akkor te is elhajtod.
@jaegtoer: hát van ez úgy, mikor a pipától bemattul a szemüvegem:)
rossz tanácsadó. ja és nincs szemüvegem:))
@zöldveltelini:
Legfeljebb eldanolássza a fehérvéri huszárok c. örökbecsűt 2 pálinka után.
@Spániel: Egy logikus oka van annak, hogy a Törpe sunnyog:A titkosított paksi szerződés.Ha csak gazdasági kérdésről lenne benne szó, akkor nem titkosítaná, mert eddig is cinikusan loptak és eszement gazdaságpolitikát követtek.A titkosítás azért lehet, mert politikai megegyezés lehet benne, például a NATO-ban vétózni Oroszországgal szembeni szankciók megszavazását, ugyanez EU-s szinten.De ha ez nyilvánosságra kerülne,a FIDESZ, saját maga tenné a kést az kárpátaljai magyarok torkára, ha ez az ukránok tudomására jutna.
Azon gondolkozom, hogy ha Gábriel elvbarátainak sikerült volna elbontatni, elvitetni a Szabadság téri szovjet emlékművet, most visszahozatnák?
Ha majd hamarosan lefordítják a külföldi lapok/hírportálok az ukrajnai hírekhez írt felvilágosult magyar kommenteket, és néhányat megosztanak az olvasóikkal, akkor mit fognak rólunk gondolni a nagyvilágban? Szerte-szét menekült '56-os túlélők, vagy leszármazottaik mit gondolnak most? A lengyelek, akik lelkesen jöttek békemenetelni, mit gondolnak most? Van-e még barát, szövetséges, kit nem árultunk el, harcostárs, kinek sírjára még nem szartunk?
Van-e még olyan környező ország, ahol bevallhatom ki vagyok, honnan szalajtottak? Vagy legjobb esetben is szánakozva kiröhögnek?
Tudathasadásos, szánalmas szolgalelkek gyülevészhada lettünk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

én permanens módon ütöm, mert közveszélyes.
amíg Rodeo nagyhatalmi konstellációkban nézi és elemzi a helyzetet, rohadt kamatlábakat, meg benzinárakat, energia- és nyersanyag ellátást és ezer mi egyebet figyelembe véve, addig ez a copy paste visszhang csak tolja az ostoba mantrát, ami mellé egy önálló gondolatot sem tud leírni.
@shinichi:
Oroszseggnyalók nem lesznek népszerűek a lengyel testvéreknél.
Még ha fizetnek se jön mostanság lengyel ezek mellé az oroszcsicskák mellé tüntetni.
@jaegtoer:
A szánalmas szó elég rájuk. Mostanság már nem olyan fontos az az orosz emlékmű sem. Ki érti ezt... :)
@aritus:
jobb tudni, bár ha igaz akkor már nem olvasod

te is lányom pufajka?
kiütni a hírnököt és a hír máris semmis

műveltség óh

brühüyyy
@aritus: Nálam már rég egy kategória a kettő. :)
@tristen2005: @taga20:
Ti meg tiszta hüjjjék vagytok. :D
(még, még, még! :DDDD)
@Marcellusca:
Katasztrófa az a két majom... disznók, meg minden... állatok! :)
@E.Csaba: Bizony-bizony. Könnyen lehet magyarázat a kussolásra meg a titkosításra is.
@Marcellusca: Mondjuk egy estleges vétó esetén nem csak az ukránok zsebében nyílna ki a bicska, kíváncsi lennék más államok, például Lengyelország reakciójára.Szerintem a Törpe most messzire ment...
@taga20: Hehe!
A (z amerikai) fociért nem rajongom, sört nem igazán szeressem, de a p.na jöhet (főleg, ha nem tud megszólalni és másra úgysem képes használni a száját)! :D
@Marcellusca: ja, és ezt tavalyról hagyta itt a mikibácsi:))
www.napiszar.hu/showPost/Mikulas_18_
@jaegtoer:
a blog egyre sekélyesebbé válja magát -tisztelet a kivételnek- valami hatalmas gond lehet a dolgok megértésével vagy a prekoncepciókkal és prejudikációkkal

én maradok mert reménykedem tudod az a hüje hal az...

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azt nem ismerem, de biztos jó nóta lehet.:)Kb. ennyi a felelősségérzete.
@E.Csaba: Egy esetleges vétó (mind az EU-ban, mind a NATO-ban) következményekkel járna. Nem vagyok biztos benne, hogy azt a szembefordulást, veszteséget (vélelmezhető szankciók miatt) kompenzálni tudná a nagy, orosz medve.
@aritus:
vannak akik megértik

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nincs_itt 2014.03.02. 17:43:16

@rodeo36: Te rodellyó! Nem olvastam egyetlen veled vitatkozótól, a zukrán ipar, mezőgazdaság,feldolgozóipar és szolgáltatás világhírű eredményeiről...
A zoroszok csecsén élősködnek "megalakulásuk" óta, szerény 1500 milliárd dollárocskával tartoznak a Gazprominensnek. A csőd, meg a szakadék széle, eddig is csak azért váratott magára, mert a zorosznak érdeke fűződött a stabil ukrajnához, ezért elnézte az arany budikefét, meg a kosárfejű liba állandó kekeckedését, de mit ad Isten első úttya a Timosnekónak a Kremlbe vezetett...
Áááá, dolgozni? Az meg mi? Gyün a gáz, olaj miazmás, mi meg a hősfüggetlen ájrópélyer ukránok sápoljuk, igazán dícséretre méltó!

és vannak akik nem is akarják

brühüyyy
@Marcellusca: és még egy kérdés. mi az az armageddon gumáéknál a szalonban? egy csomó droid bulizik ott. mit ígért ezeknek, ez a szépasszony?:)))
@rodeo36: öreg, ha nem lát ako mit erőlködsz? inkább boncs és fogd rá a... valakire:))
@taga20: Mórickáékat kérdezik a suliban, hogy ki mi szeretne lenni, ha felnő.
- Én ügyvéd. - mondja Józsika.
- Miért? - kérdezi a tanító néni.
- Mert olyan szép Mercim lehet, mint, amilyen itt áll a suli előtt.
- Én meg orvos. - kiált fel Pistike.
- Miért?
- Mert egy jól menő orvosnak olyan Mercije lehet, mint, amilyen itt áll a suli előtt.
- És, Móricka, te mi szeretnél lenni?
- Tetőtől talpig szőrös.
- Ne mond sületlenséget! Hogy jut eszedbe?
- Hát, a nővérem csak tenyérnyi helyen szőrös és övé a Merci a suli előtt.
:D
@taga20: Na, mingyá menek, oszt' szétcsapok! :)
@rodeo36: most nem a blog sekélyes, te beszélsz nyolc nyelven anyanyelvi szinten a semmiről ostobaságokat... persze, ti már hamarabb letérdeltek moszkva elé, ha horváthpista közületek választ, ugye?... így neked maradt a fidel-rudi...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Annyi külpolitikai érzékkel rendelkezik, mint egy taliga aprómajom. "

:DD
@Sir Bates dö Hól:
tényleg, igazad van...ti beszéltek a lényegről
és az láccik is...kár, hogy a blog nem szagos

brühüyyy
@shinichi: nem lényeg, vihar a biliben, unatkozó turbobirkamenetes shitnyikek keverik a szart:

img.gawkerassets.com/img/18g7w9igdgawdjpg/k-bigpic.jpg
@vitéž munkášőr: De én mindig úgy tudtam, hogy a szocik támogatói a nyuggerek. A nemzeti oldalon csupa egyetemista, kersztény, tiszta arcú fiatal van. Erre ezek a képek...
@Sir Bates dö Hól:

ki profitál az ukrán összeomlásból, az EU keleti határán eszkalálódó háborús feszültségből?
az EU nem. Kína nem. kik vannak még?
@Marcellusca: apám, te seggből nagyon fe vagy készülve! egyem a zúzádat cimbora:)
nemsoká megyek csicsikálni, de legalább így szép álmom lesz és nem gábrissal fogok álmodni:)))
@jaegtoer:

"ez a copy paste visszhang csak tolja az ostoba mantrát, ami mellé egy önálló gondolatot sem tud leírni."

Cserébe egyre erőszakosabb, agresszívebb.
@shinichi: hehehe, ha a tiszta arcz a nemzethy oldalon csontosshandra modoros szájfényglitteres csipogását vagy novákemőke csehszlovák rajzfilmfigura fizimiskáját jelenti, akkor:

youtu.be/hMk63SOkdms
@taga20: @Orica Középföldi:

baszki mégis csináljátok neki a Kultuszt!

szerintem elégedetten vigyorog a zázrivecz portréja alatt: " :) "
@vitéž munkášőr: hát biztos úgy van ahogy mondod. bár eddig kultuszcsinálásból nem votam túl erős:))
turulbanszületett Fejpánthossy Papp Lajos von Doktor eladó vityillóját láttátok már?:

hvg.hu/kkv/20140302_Felmilliardert_arulja_extravagans_villaja
444.hu/2014/03/02/nem-kijev-caracas/

Repedezik a birodalom. A világ 7. (8.?) kőolajexportőre. De valami mégsem jó. A kommunizmus soha nem működik. Szinte végtelen nyersanyag és energiakészletek mellett sem. Miért kell újra és újra nekifutni?
@taga20: nem biztos, hogy igazam van, de amikor végre nagy nehezen elkotródik, akkor is ideidézitek egy jó nagy adag netszemetet generálva - látod, ilyen paradox módon is lehet gébkultuszt gründolni ;-)
@rodeo36: ha szagos lenne, ma téged éreznének itt...
@jaegtoer:

kis könnyű rébusz

qui prodest?

a Nagy Pocsolyán túl ezt aktív külpolitikának nevezik...

és nagyon fontos nekik az, hogy (be nem fogják vallani soha de NSA tuggya) a Nagy Pocsoly keleti oldalán ne legyen rend...a zavarosban lehet halászni és...

persze én nem értek hozzá és egyébként is sokan azt mongyák, hogy hülye vagyok nyolc nyelven mert ők horgyák a ...szóval azt...

neked is van erről ötleted?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
tedd már be a sírba és a hól dő legyen veledű

ugye tudod mit akarsz mondani? mert én nem,

de sok szóval teszed, túl sok

brühüyyy
@shinichi:
bezzeg a Nagy Rend és Demokrácia égisze alatt kibaszott rend van?

lásd: Iraq, Egyiptom, Lybia, Izrael, Afganisztán és a többi hátasztánok...sorljam tovább

nagy a rend és szagos

temetők meg...???

brühüyyy

nem jön ez össze ma nektek
@taga20: de azok látják akiknek írta...csak tudnám ki ez a ...némber?

brühüyyy
@Marcellusca:

kösz...legalább tudom...nem mintha kardinális kérdés lenne de itt sunyítani, lesni és hátúlról mellbe

magyar szokás

brühüyyy
@jaegtoer: putyin autoriter rendszere pl., akit egyre jobban szorítanak a gazdasági realitások otthon... meg persze a "világuralomra törő cionisták", nem?... jég, gondold át, hogy miért és mi ellen küzdöttél egész életedben... ma, itt alapelvekről volt szó... lehet, hogy én szakkérdésekben a moszkovitával értek egyet sokszor, épésszel meg szinte semmiben, mégis ez utóbbival vagyok közös platformon az emberi jogok és a demokrácia terén... aki viszont azt állítja, ukrajna azért szegény, mert az ott élők csak élősködnek és büdös nekik a munka, s mindezt castróék vendégszeretetét megszerezve, a volt nómenklatura tagjaként, foxi-maxi tananyagot felmondva az imperializmusról, mindenki mást hülyének nézve, folyamatosan inszinuálva az övével nem azonos véleményen levőket... üzletet kötnék ilyennel, kötöttem is, de soha nem ültem le velük vacsorázni...
@rodeo36: De nemsoká' meglátjuk, hogy boldogulnak magukban. Ezek olyan békés, demokratikus népek. Felvilágosultak.
Egyvalamiben egyetértünk: Kibaszott hiba volt odamenni. Hagyni kellett volna őket, csinálják amit akarnak. Afrika is milyen jól elvan. Szomália, Nigéria, Darfur. Béke és biztonság fellegvárai. Tudom, Gyurcsány a hibás. Vagy az NSA. Szerinted most ezt is olvassák? Lehet hogy hamarosan el is visznek. Várj, valaki kopogtat.
@vitéž munkášőr:

Én még nem adtam alkalmat/okot neki a vigyorgásra, kultuszt meg végképp nem keltek körülötte.
Rühellem ezt a bigott fajtát.
"Nyugat vagy Kelet, az lett itt a kérdés. És akinek voltak averziói az Összefogással kapcsolatban - nekem is bőven - mostantól nincsenek."

jovaros.blog.hu/2014/03/02/lokupec
@jaegtoer: az meglehet... viszont attól, hogy nem tetszik egyikünknek sem az usa politikája/kíméletlen érdekérvényesítő tevékenysége, még nem biztos, hogy egy annál is embertelenebb rendszert lájkolnánk, csak azért, mert az szembehelyezkedik azzal...
@Sir Bates dö Hól:

attól hogy rámutatok valamire, még nem jelenti, hogy az ellentétét lájkolom.
@Orica Középföldi: már azzal is keltjük, hogy a róla való elmélkedés teszi ki a blog kommentjeinek jelentős részét ;-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli már megocsássá, de ezzel kezdeni, majd "fikázni" a zoroszokat és éltetni a zukránokat! Cseppet kontraproduktív:
"A megváltóként várt orosz csaptok ahelyett, hogy boldogságot hoztak volna a hittestvéreknek, szinte helyből kitelepítették a 2500 éve itt élő görögöket. Helyükre Nagy Katalin németeket és bolgárokat hozott, hogy fellendítse a mezőgazdaságot."

A görögök, na hagyjuk... szép vidék nem mondom, de ha nem hagyták volna a kecskéiket szabadon, akkor ma is lenne növényzet arrafelé. De nem értek rá, mert éppen filozofálgattak, meg miazmás, ahogy LEoinidas is mondta volt, azok a "buzik ott Athen-ban?!" Na szóval, valamit tudhatott Katicárné, mert németeket és bulgár kertészeket vitt oda, mert ezek a hősszabbaccságharcosok valahogy nem voltak elég haté-konyak, akkoriban senem.
@Marcellusca: ez eléggé rendben van. mivel teljesen nyilvánvaló, hogy mire játszik a pocakos kanász, innentől ilyen kéne legyen a mértékadó hangnem minden hullámhosszon
Látom itt van sub kavics. Pár gondolat... ukrajna orosz ajkú lakosságának nagy része nem beszél ukránul, csak oroszul, ebből következően inkább az orosz nyelvű médiából tájékozódik... ha valaki azt decentralizáltnak és independentnek véli, akkor javaslom a fenti jelzők definícióinak áttanulmányozását.
ez magánvélemény persze...
ja, orosz állampolgárságot az oroszok a volt szu területén, mint a cukrot, úgy osztogatták, így teremtve alapot a folyamatos beavatkozásra, miként most is...
@shinichi: Venezuela, Irán, az EU és Oroszország az egy és ugyanazon probléma (különféle aspektusa)

William R. Clark, William R. Clark - Petrodollar Warfare: Oil, Iraq and the Future of the Dollar
New Society Publishers, 2013 okt.

books.google.hu/books/about/Petrodollar_Warfare.html?id=q6efPwhWIHUC&redir_esc=y
ruszkiíí ! prihagyítye damoj !!!
Egy kis memóriafrissítés a béke és szabadság világelsőiről.

youtu.be/RM0uvgHKZe8
@Orica Középföldi:
1935-ben József Attila LEVEGŐT! című versében méltatlankodik, hogy Ő bizony nem kartoték-adat és felsóhajt: „Jöjj el, szabadság!”
Azt mondja, hogy „Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba írják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.”
-

Azonban a probléma korábban kezdődött és erre 1924-ben felfigyelt Kosztolányi Dezső! Meg is írta egy versben:
-
Kosztolányi Dezső:
Beírtak engem mindenféle Könyvbe
(1924)
-
Beírtak engem mindenféle Könyvbe
és minden módon számon tartanak.
Porzó-szagú, sötét hivatalokban
énrólam is szól egy agg-szürke lap.
Ó, fogcsikorgatás. Ó, megalázás,
hogy rab vagyok és nem vagyok szabad.
Nem az enyém már a kezem, a lábam,
és a fejem, az is csak egy adat.
Jobb volna élni messze sivatagban,
vagy lenn rohadni, zsíros föld alatt,
mivel beírtak mindenféle Könyvbe
és minden módon számon tartanak.
-
-
Jó éjt, szép álmokat!
Aktuális? :)

Cseh Tamás: Demokrácia

Egész országunk, amely dróton forog,
És nem hajlik emerre amarra,
Pedig több vas kéne, a tűz ha lobog,
Ha már védtelen nép, aki tartja.

No de mely vas lesz az a tűzbeli vas,
Kérdem,
Ha népünk majd hirtelen színt vall?
Vajon mely jegyben megyünk urna elé,
Borítékba zárt tébolyainkkal?

Egy választás mely sorsdöntő,
Mert vissza nem vonható.
Tőled úgy félek, hogy elrontod,
Te marha magyar szavazó.
Tőled úgy félek, hogy elrontod,
Te marha magyar szavazó.

Midőn eljő majd az a fényteli nap,
Midőn népünk nagy hirtelen színt vall,
Vajon mely jegyben megyünk urna elé
Borítékba zárt tébolyainkkal?

youtu.be/wIztvzr5TZ8
@punkfrog: Ez aztán a történelmi éleslátás.
Korábban megjöttek ám jumurdzsákék meg a labancok is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és semmi sem gyulladt meg és a tér kövezete is épen maradt a többi berendezésről nem is beszélve

egyébként most nagyon nagy divat ám orosz ellenesnek lenni...1945-ben a nagyhatalmak -mint másodszor is vesztes szarháziakat- a magyarokat is a győztesek legnagyobbika mellé sorolták, ugye Csőrcsill és Sztálin fegyvertársak voltak...majd 1956-ban amikor ficánkolt a Nagy Imre akkor pofánbaszták ne nem az oroszok, á...a nyugat ahová tartozni akart ezek után hazaárulásért felakasztották, bele is halt...ugyanezt a csehekkel és lengyelekkel is lejátszották majd a jugoknál is megkavarták a szart amíg Tito élt nem szóltak mert mégiscsak fegyvertárs volt de utána szétbaszták...az a hülye Gorbacsov csinált Peresztrojkát és amikor a Régen meg a tecser megtudta akkor addig áskálódtak amíg a Gorbi lebontotta a berlini falat erre a régen ronáld odarepült hogy legyen fotósop...de addig nem nyugodtak amíg a Gorbacsovot is szét nem baszták és a Putyint hozzásegítették a hatalomhoz mert ha nem akkor mégis milyen zsenánt egy szövetséges pofájába szarni nyílvánosan...ellenség nélkűl nem megy van ugye Colombia ahol van Las Far és ki pénzeli őketÉ naki? ugye és akkor odamennek rendetcsinálni és a bérforradalmárok egyből békések lettek hát nem érdekes

de ezt ne mondd meg itt a blogon senkinek onnan basztattyák a venézeket mert olyan minőségű olajuk sehol sincs az mind máshol van a perzsák főggye alatt meg a venézek főggyében a kurva életben nekik az a sok szar minőségű jut meg a homokosok és izrael amely 5 millió zsidót nem tud rendben tartani csak ha van kalamajka meg ripityom és netán yahúúúúúúú csak úgy sajog 60 éve kavarják a szart és senkit sem érdekel hogy megolgya mert ha van fekély az néha kifakad és akkor lehet ordítozni, hogy a sok a rohadt kurva burnuszos a burnuszosok csináltak a sivatagból csodavárosokat mialatt a világ legnagyobb fasza csinált egy virágzó országból sivatagot (lásd USA és miért repült obama kaliforniába...)

kéne nekik burnusz vagy a binládent feltámasztani aki -szerintem- sohasem létezett csak fényképen

brühüyyy

ezt csak azért mert a blog ma olyan, hogy már csak bele kellene fosni a közepibe
@Sir Bates dö Hól: ezt érdemes kiegészíteni 2 dologgal, 1: a modern sajtó, média jellemzője, hogy a valósággal köszönőviszonyban sem lévő hírekkel, propagandával igyekeznek bevonni olyan konfliktusokba (fokozva a harci lázat, a "War Fever"-t, minthogy egy demokrácia csak a nép egyetértésével és felhatalmazásával rakhatja nejlonzsákba saját fiait), amelytől jobb volna távol maradni (pl. az iraki olajárfolyam háborúk), vagy épp távol tartani, ha netán a civil lakosság két olimpia között hadmozdulatokról értesülne (máskülönben nem beszélünk háborúról); 2: a CIA és hasonlók ügynöktevékenysége; ez is jellemző, ugyanakkor ez is elsülhet "balul", pl. amikor Németország rászabadította Lenint az Orosz Birodalomra, első körben vélhette: megtalálta a számítását, második körben - 30 év múlva - a Vörös Hadsereg már fél évszázadra megszállta fél Németországot, és Kelet-Európát.
@punkfrog: milyen frappáns választ kaptál tőle... pont az általuk lájkolt '56-t köpik le/árulják el épp most, az ilyen éleseszűvé teszi... ha most lenne a tienanmen tér, a tank igazát hangsúlyozná...
...köszönőviszonyban sem lévő hírekkel, propagandával igyekeznek bevonni olyan konfliktusokba, amelytől jobb volna távol maradni.

Ja, s mindezt Ukrajnával kapcsolatban, ha már mindenki határozott véleményt és álláspontot alakított ki a témában.
@nincs_itt:
olyan jó tudni, hogy vagyunk még akik tényleg goindolkodunk és nem büfögünk csak cum trucc mert...
paksért nem a Putyin a felelős hanem Orbán azaz a magyarok meg is baszhattyák az orbánt a saját seggük magyar seggbe magyar lófaszt...és hogy lopik?

és a makovecz stadion olyan hetyke és lesz benne ...na mi lesz? foci nem mert az MON nincs...sörfesztivál meg népidalverseny és kiállítás a zalaptörvény asztala és hozzá pálinka ingyen főzve

brühüyyy
ű
ez a blog is megéri a pálinkát
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
látom örülsz a megszállóknak...
hová fogsz még süllyedni?
@dr. jenőke (jenőke):

Kubatov ősei?
Francba velük. Legyenek vidám versek, legalább az esti pár perc legye derűs. Lehetne?

Köszi, jó éjt!
@Sir Bates dö Hól: nem tudom hova fog még eljutni?
főleg így, hogy rodeo is vele van.eddig csak az "usácskát" utálták együtt.most már kijött belőlük a druzsba is!
@Pantagruel:
ment a hatalmas propaganda hogy márpewdig a biztonság a téli olympián és mitadisten semmi sem volt sőt...a viharos picsák kavarták a szart mert a Colbert adott nekik dollárókat sokat hogy kavarják és hát eccer sikerült is nekik de a többi:
amerika 3. lett az éremversenyben az oroszok elsők

és lett egy csodálatos szép téli nyári üdülőhely ami bassza a csőrit a ...a tuggyukkinek mert ott hol is van olyan? ja Nevada-ban két kaszinó között

meg a texasban ami sivatag és arizona is sivatag, meg még sok sivatag a legújabb kalifornia

de ők a világ legnagyobb fasza és NSA

brühüyyy
@rodeo36: Ez jó hosszú lett. :) Mostanában botlottam ebbe a képbe.

Mukhayam Al-Yarmouk, Damaszkusz
Napjainkban, egy étel és segély osztás, közben készült fénykép.....
Szíria ha valaki nem tudná, a világ harmadik legbiztonságosabb országa volt pár évvel ezelőtt, nulla nemzeti adóssággal...
Köszönjük Demokrácia... :(

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1621889_349312361874759_1847308843_n.jpg

Hogy is mesélte az öreg Carlin. Kurvára nem szereti az usácska ha más is világcsendőr akar lenni, rajtuk kívül? :)

youtu.be/EAOjQ_vnXRE

Itt meg egy jópofi kérdés az emberevő terroristák és az ukrán eunácik nagy haverjának. :)

youtu.be/NH-e9ueK8UQ
@punkfrog:
te irígy kutya nekem ebből van még még két kiló

neked meg semmi

brühüyyy

miért is nincs igazam? ide súgd bele a fülembe, nehogy valaki meghallja ám...várom a súgást

mérges béka
@punkfrog: Nyugi azoknál akik mondjuk 500.000 ártatlan gyermek halálát szükségesnek tartják céljaik elérése érdekében nem igazán lehet lejjebb süllyedni. Persze mindezt úgy, hogy ők a világ legjobbjai és a szabadság nagy védelmezői.
@Pantagruel: ezt nem vitatom, nem is tettem soha, de most nem látom a közvetlen kapcsolatot a hsz-szel... ha segítenél, azt köszönöm...
(mielőtt felmerülne: nem gondolom, hogy a krím valaha is ukrán terület lett volna, miként besszarábia sem volt orosz; elfogadhatatlan az, hogy az ukránok eltörölték a nyelvhasználatot a kisebbségek számára, bár udvariasságból/a másik iránti tiszteletből tán az oroszok is megtanulhatnának ukránul ukrajnában -nem nagy fáradtság nekik, bár ezt ukránok állítják; amit putyin művel, az elfogadhatatlan, ha más teszi, az is az lenne)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Carli megtöltötte a Madison Square Garden-t és egyik mondata legendává vált

I have that fucking moron thing you know thinking

nem tudunk egy normális autót gyártani, nincs acéliparunk de bombázni azt igen

a program nekem megvan több mint egy óra

és belügyekről is beszél, még ivóvízük sincs

they have bigger dick bomb them

brühüyyy
@rodeo36: sugdosson a füledbe neked a putyin vagy a gabriel!
miből van neked két kiló amiből nekem nincs?
nem merek tippelni...
@punkfrog: az szórakoztató, hogy sub kavics vezeti a táncot, a másik meg észre sem veszi, oly zsigeri a gyűlölete... én ezért eszem inkább űrsütit, az nem okoz leépülést... meg a naptárat is minden évben cserélem:-)
@punkfrog:
pedig hogy várom még mindíg...nem tucc mondani semmit

ja amiből: az nyílteszű gondolkodás és a valóság megkeresése a ködben is

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
neked van naptárad? 1517 január 2-n kinyitva?

brühüyyy

és a legyek

tudod mely legyek? amelyek elfoglalták a légypapírt...mint a zukrán forradalmárok és ti 2006-ban
@rodeo36: Amúgy ezen a haditechnikai fórumon elég sok videó össze van szedve, amelyek elég érdekesek lehetnek a téma iránt érdeklődőknek.

htka.hu/kozosseg/discussion/48475/biztpol-az-ukran-helyzet#latest
@Sir Bates dö Hól: na ja!ez az ukrán helyzet előhozta belőle a régi reflexeket.
szép coming out volt, az eddigi maszatolás után.
gábrielnél szintén. mélymagyarból hirtelen orosz barát hazaáruló éltető.
szerintem most nagyon megkönnyebbült mindkettő!
rodeot valahol lehet érteni.ő az előző rendszer része volt és nem volt vele baja.a rendszernek se vele.
de ezt az álszent figurát nem értem.
@punkfrog: ott az érv... szerinte, ha félmillió gyerekhalál alatt maradsz, addig nincs gond, hisz a "zusácska" annyit tett... beteg ez mindegyik, mit vársz tőlük? putyin annektálhat, mert california kiszárad, izrael meg telepeket létesít... ha a logikai viszonyt nem érted, hülye vagy, meg szaros magyar, ez a deklaráció...
@punkfrog:
1526-ról nincs néhány meg Világosról 1849 vagy 2006 ami ugyanaz a szar mint ukrajna ma

brühüyyy

és trianon? meg Berlin? 1945/6
@Sir Bates dö Hól:
jé miszter ló gik us itt mongya gebasztot

brühüyyy

ted a sírba ne siránkozz van hól dő
@punkfrog:
az a baj, hogy neked is békácska meg betesz a sírba ha hól dő hogy ti meg sehová sem tartoztok még önmagatokhoz sem mert olyan sincs

egyáltalán tudod mit akarsz mondani?

mrt értelme az nincs

és hiába basztatod a hírnököt a hír hír maraggya magát ha bele gebecc akkor is

és nem tudod megváltoztatni de már téped a hajad? vagy már szeded a bogyót?

brühüyyy

24 éve nem tuggyátok mit akartok (tévedés: egyvalamit sohasem: azt amit éppen csináltok tisztelettel tudatod meghasatt a tudatod) skizó frénia III. fokozat

orbánnal versenyben
@punkfrog: Ha elkezded majd megérteni, hogy milyen hatalmi átrendeződés indult el a világban, akkor majd rájössz. Ameddig viszont azt hiszed, hogy a mostani oroszok ugyanazok akik 56-ban idejöttek addig ne is várd, hogy megértesz bármit is.
@rodeo36: nem vagyok én semmi és senki, nem vittem semmire, ellenben sosem voltam hatalom kis csavarja, s senkinél nem gazsuláltam a nómenklaturába kerülésért, de mindig is független maradtam, s, ha bajom volt bárkivel, én azt személyesen rendeztem le, nem azzal, hogy felemelem a k-vonalat... mással ellentétben... szánalmas, ahogy ropod a táncot a novícia nótájára, s észre sem veszed:-)
@Sir Bates dö Hól: Szerintem ez hülyeség. Rodeo abszolút független személyiség, ez állna a legtávolabb tőle. Egyszerűen csak arról van szó, hogy tőlem teljesen függetlenül van amit hasonlóképpen lát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a teleshop is sikeres, ott is megvesznek sok mindent, amire nincs szükségük... de ez a te üzleted, én nem szóltam volna bele, ha nem inszinuál... szerintem pofátlan vagy, s véleményem semmit sem változott embertelenségeddel kapcsolatban, de azt el kell ismerni, ezt most szépen csinálnad:-), sub kavics...
@Sir Bates dö Hól: Az emberségemmel kapcsolatban, ha nem haragszol, inkább más véleményét tekintem mérvadónak.
@Sir Bates dö Hól:
meg fogsz lepődni? én kurva sokat dolgoztam és kurva jól...arról voltam híres, hogy nagyon hatékony vagyok, imádom a szimultán dolgokat sőt az éltet..."k" vonalra nem volt szükségem...bejáratos voltam a Fehér Házba...is és csodák csodája meg is hallgattak, sőt
a nómenklatúra nem tudom mit jelent a te terminusz teknikuszod szerint, de abban sem vettem részt abban az értelemben ahogy ma a fidesz teszi...ha valaki kirekeszti magát a társadalomból akkor a társadalom nem vesz róla tudomást és azzá válik ami te is vagy meg még sokan...magányos cerkófok a boldog banánfán...az elmúlt 24 év eklatáns példája a kollektív agynélküliségnek és az eredménytelenség és a finnyás kívűlmaradás a szűzkurva tipikus esettye basszak is meg ne is (na ez nem megy) és a fintorogva elhúzni az orrodat ahelyett hogy lenne ötleted hozzátennéd és kialakulna valami új és jó ami neked is jó de nem ...haggyuk ezt a többiekre de ha a többiek is ugyanezt teszik és igen akkor jön a gumicsizmás kandúr aki sétál az árvízen és ellopja a szemeteket és az életeteket meg a múltatokat és a jövőtöket is

ne sírj te vagy az oka ba+

brühüyyy

tedd a sírba dő hól jó mélyen és fődet rá
@rodeo36:
az a baj, hogy te feltetted magad egy kurva magas polcra és onnan csak lenézni tudsz mindenkire.
de ez csak a te látószöged.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te tényleg elhiszed amit szaniszló beszél:)))
vagy talán te magad vagy szaniszló!
nem lenne baj ha nem az országot árulnátok el/ki
Ez a szemétláda csak 23h után merte idetolni a pofáját amikor csak ő és kedvenc sehonnai barátja volt itt. Sunyít, lapít, nincs érve arra amit Darth V a pofájába tolt. Nem is lehet.
gratulálok, sikerült elérni két kommentelőnek az egy helyre karantént, nem hittem volna...
@Gyuri bá: Már megint magadról regélsz? :)
@punkfrog:
adjak kölcsön létrát mint a békának a befőttesüvegben?

minél "magasabb"-ról szemlélsz valamit annál jobb rálátásod van és olyan összefüggéseket is felfedezel amit benne csücsülve (mint béka a pocsolyában, amiről assziszi az az óceán)
lehetetlen lenne

javallom mássz feljebb a befőttesüvegedben azon a létrán

brühüyyy

jó lenne ha a bolgtársak megértenék egymást és nem csinálnák azt amit itt fennt...az egy nagy szégyen (nem számomra)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
cirbi mit érsz el a karanténnal? ha nem látod attól még létezik (csak nem vagyok az egyik karanténesed? minő dicsőség?)

na ez még nem voltam, meg jégeső sem

brühüyyy
@rodeo36: igazad van. orbán is olyan magasról szemléli az országot, hogy elvesztette a realitás érzékét! ezt, te is átértékelhetnéd onnan fentről! miért rombolod azt amit már letettél itt a varanuson?
@Sir Bates dö Hól: megemlítetted, hogy az orosz ukránok az orosz médiából tájékozódnak

ehhez fűztem hozzá, mintegy kiegészítésképpen, hogy - természetesen - az oroszon kívül minden más média is a magáét mondja, érdekeinek megfelelően, hogy távol tartson (terroristák, neonácik, CIA-ügynökök, zsidó felforgatók, bajkeverők) vagy belevonjon (ukrán '56, '68, Paks, Adolf Putyin).

itt is mindig téma, Huntingtontól a Haaretzig

LÉNYEG: alapból jó eséllyel minden szó hazugság, ami csak elhangzik ma Ukrajnával kapcsolatban akár az eseményekről, akár a miértekről
@magándemokrata:
arra a pontra jutottam, hogy leteszem a varánusz-t...nincs nekem arra szükségem, hogy kilószámra írjam amit utána: sem meg nem értenek sőt nem is akarják megérteni nemcsak az érveimet hanem az okaimat sem...kösz hogy értékeled a múltat...valószínű nincs jövője...
és a magyar választások meg fogják mutatni ugyanazt

annyit szeretnék kiegészíteni, hogy engem nem érdekel az ukrán helyzet önmagában, azt szerettem volna illusztrálni, hogy milyen párhuzamok lelhetőek fel a magyar és az ukrán eseményekben és, hogy -esetleg- a blogtársak akiknek erre lehetőségük is van tegyenek is valamit

de...
és ez a ...
brühüyyy
@Pantagruel:
ragyogó...a konklúziód

brühüyyy
@rodeo36: ne vedd a szívedre, főleg, hogy egy kukkot nem értenek abból, amit írsz :)

mifelénk ismeretlen a csapatjáték, és mindent átitat a pártpolitika, s a választások előtt meg még hisztérikusabb a hangulat,

így aki ellentmond, vagy más véleményen van, az rögtön gyanús lesz, megbízhatatlan,

aki nincs velünk, az ellenünk, "egy platformra kerül" az ellenséggel - a konstruktív hátráltató is
@Pantagruel:
akkor minek ugatnak? az már régen kiderült -nagyrészük- picsányit sem ért ahhoz amiről tele pofával ömleng...és van "véleménye" is...

és bárki nem azt szajkózza amit "ők" az "én" vagyok azaz fekete seggű, neveletlen, modortalan és persze hülye és még meg is vannak sértődve, hogy hogyan merészel valaki ellentmondani nekijjek

brühüyyy

ócska egy kabaré

ha még nem hallottad(Láttad) John Carlin NYNY Madison Square stand up-ját (amit gábris részlegesen betett) akkor gyorsan tedd meg...
a jelmondata: you know I have that moron thing: thinking
@Pantagruel: így értem... (szép szavakat írtál, bár nem fogalmazott félreérthetően a világ bölcse... nem ostobaság/meg nem értés miatt volt a más véleményem)
@rodeo36:

vedd tudomásul, hogy te tényleg egy feketeseggű, neveletlen, modortalan, sértődős iszákos alak vagy.

de.

Rodeo, így szeretlek te feketeseggű modortalan operaizé.

amúgy ha helyenként befejeznéd a mondatokat, és egy kicsit részleteznéd, akkor esetleg többen és könnyebben megértenék mit vetsz a képernyőre. mindazonáltal.

de! nem furi neked ez a hirtelen oroszbarátság mifelénk? a lengeyelek meg mitől lettek hülyék. meg a balti országok?
merhogy az unio hülye és nem ért hozzá, és egy kecskeólat se képes eligazgatni azt értem, mer aszt már a Viktor is megmonta és alig volt bebaszva. én meg pláne nem, mer nem ivócimborám.
@Sir Bates dö Hól: értem. ha már magadra vetted, ha van kedved, időd és energiád, és nem érzed provokációnak, hogy megkérdem, tulajdonképp mi az, amit számodra R olyan félreérthetetlenül megfogalmazott, ami ellenszenves, írd meg
@Pantagruel: megteszem, picit később, de ez neked nem okoz gondot (mármint az idő), ahogy eddig láttam, ugye?:-)... maholnap, nagyon szívesen...
@Sir Bates dö Hól: megfelel. itt is - amíg címlapos a friss poszt, addig a ןןoɹʇ ǝɯ ɹɐǝɥ megy. közben elolvastam a Világnapló blogos posztot - köszönet érte.
@jaegtoer:
a befejezetlen mondatok azok tudatosak (nagy köszönet a "feketeseggűért")...én mint a szabadság nagy híve adom a teljes szabadságot ott az olvasónak, hogy azt ír a "..." helyére amit akar és lehetőséget arra, hogy ezt velem is közölje

ugye korábban reklamáltam azt, hogy -mekkora lebaszások értek érte- kellő skoláris előképzettség nélkűl vezetnek 350 millió embert -lásddajcstompika- az oda vezetett ahol ma áll...a megnyugtató számomra az adversario-val kapcsolatban az, hogy a Congress és a Senate is hasonló agymentes kétlábonjáró bilifejűekből áll de ugyanaz -1945 óta- 200 bejelentetlen háborút eredményezett mind a pocsoly túloldalán lakó bilifejűek által kezdve és rombolva és ez a zukáinszkaja is ugyanaz a kategória: síeljünk csak arra amerre a was hing ton akargya mert az...(na ez a hiátus a te feltöltendő gondolatod helye) én nem di vul gálom a zenyémet...mert akkó lilaseggű leszek és

sírbabetesz lukas dő meg majd meg fogja súgni neked amit rólam hallgat...ez meg Rossini Ory gróf-ja-nak egyik híres beszólása:

úgy hiszem most rólam hallgat

brühüyyy
@Pantagruel:
akkó te leszel a minden titkok tudója Ézsaiás?

brühüyyy
@rodeo36:

nem lehet mindenki Urho Kekkonen... de tényleg elkeserítő hogy kádertemetőnek használják Brüsszelt... a jobb sorsra érdemesek meg világgá mennek.

ne lázadozz! a fekete egy elegáns szín, és császári bíbor sem utolsó:)
@Pantagruel: nincs mit...
a moszkovita nem először foglalt állást putyin mellett, jelezve rendszerének "demokratikus" voltát, azt, hogy egy akkora országot csak így, autoriter alapon lehet kormányozni... az ember egy darabig szemet huny rasszizmusa, anticionizmusnak beállított antiszemitizmusa, antiimperializmusba és finánctőke-ellenességbe csomagolt zsigeri usa-gyűlölete (mely valójában a moszkoviták autoriter/diktatórikus állam iránti vágya) felett, de vannak helyzetek, mikor állást kell foglalni... ez egy ilyen helyzet, most demokratikus alapértékeket valló ember nem foglalhat állást putyin mellett... ez nem jelenti azt, hogy az usa vagy bárki mellé állok, de van, amit egyértelműen el kell utasítani... mint a sub kaviccsal kapcsolatban is, nem vagyok cionista, se filoszemita, de van egy határ, amit nem hagyhatsz szó nélkül... a konkrét "utolsó csepp" az ukránok munka iránti utálatára, lustaságukra való hivatkozás volt (bár hónapok óta tartó inszinuációja velem kapcsolatban nyilván nem tette a kedvencemmé)... meg már zavart minden alapot/tárgyi tudást nélkülöző handabandázása is, ez tény, főleg, mikor a múlt egyetlen igaz ismerőjeként nyilatkoztat ki axiómákat (melyek megalapozott voltát csupán vitatni az abszolút nagyvonalú udvariasság szinonimája→ tőrőlmetszett baromságokat mond gyakran)... jelleméről ezt megelőzően írtam, neki címezve, nem ismétlem... Σ nem a múltja, meggyőződése a gond, hanem jelleme. egyszerűen szarházi számomra, semmi differencia közte és a novícia közt jellem tekintetében, az szabadságjogok megítélésében, bár minden bizonnyal nagyon mély és komoly ismeretekkel rendelkezik a klasszikus zene terén...
ennyi...
@Sir Bates dö Hól:
ezek után kíváncsian várom @Pantagruel válaszát, a magamét megelőlegezem:

az a tény, hogy eddig nem pukkadtál meg, azt jelenti, hogy teljesen jó minőségű gumiból vagy felfújva: hólyag...ezt reklámozzák ma a nagy óvszergyártók is: szupervékony, hogy érezze, de kurva erős, hogy kibírja, amikor megbasszák...handa meg a banda húzzad nekije Chleó...életre ítéltetve, hogy tovább súrlódhassál mikor "betesz", bárhová a sírba is dő lyuk a hól van ott "betesz"

üdvözlettel: brühüyyy
@jaegtoer:
a fekete tényleg elegáncsos szín is...különösen bársonyból, selyemből, brokátból ami engem mindíg a fekete párducra emlékeztet, amely ugye ugyanolyan foltos mint a sárga fekete "csak" fenségesen fekete foltok feketén mint a fekete brokát

és? olvastad kedves drága @sírbabetesz (sírásó?)luki_dő_hól_nem_vó't itteni értekezését arról miért ...olyan amilyen

brühüyyy

egészen felvidámodtam mint a Szevilla-i borbély ama jelenete amelyben a hatalmas éjszakai kalamajka őrjárattal a diáknak álcázott Almaviva megmutatja gyűrűjét az őrjárat parancsnokának, aki éppen le akarta tartóztatni...sóbálvánnyá vált szegény mozdulatlan álldigál...
@rodeo36: csak, hogy értsd... eme kommented miatt válaszoltam itt Pantagruelnek, egyébként nyilván küldök egy privátot... horváthpistaszemefüle, szóltam hónapokkal ezelőtt, ne kóstolgass engem, nem vagyunk már egy súlycsoportban... de nem, te vénségedre házhoz mész a pofonért... (nem raklak ketrecbe, látni foglak -legfőbb oka az esetleges zenei linkjeid, hisz az ízlésed kiváló ezen a téren... azért nem fogok reagálni, mert nem osztasz, nem szorzol, ennyi:-))
@Sir Bates dö Hól:
én sem ketrecellek, mert nincs az ketrec...olvasom a másik izét a zorbán nem mer beszólni-t...és mit találtam? na mit? hát letaroltak drágám mint a gyepet a fűnyíró és levegőt nem kaptál

nem tudom ki az a horvátpista...akkor kóstolgatlak amikor nekem teccik, még úgy is, hogy néha be kell fognom az orromat azalatt, súlycsoportról ne beszéljünk seholsem vagy megmérettél és könnyűnek találtattál

brühüyyy

és milyen nevetséges...szerencsétlen...ha most a karmaid közé kaphatnál akkor össze vissza karmolnál?
@jaegtoer:

eccer régen portás vótam a zamárdi kempingbe, oszt gyütt ottan egy büdös nagy batár lakókocsival, tanátam nekije helyet a svéd haverjaim sátrai között, csakhogy a batár lakókocsistul nem fért be a kapun, akkor asztán szétakasztottuk a szerelvényt, a batár bément magátul, mink meg a svédekkel betótuk a lakókocsit. az egész manővert egy hölgy irányította, aki a batárt vezette, oszt mikor mindent helyre raktunk, akkor meghívott a lakókocsiba egy italra, ottan a szalonba ült egy darab dr. urho kaleva kekkonen finn köztársasági elnök tök kopaszon, megittunk egy-két viszkit szivarral, oszt mikor montam nekije, hogy a sameszaim meg svédek, akkor behítta azokat is viszkire meg szivarra. a hölgy, aki a protokoll főnöke vót pénct is akart adni, de addigra mán kissé ittasokká váltunk.
@rodeo36:

eddig se értettem, hogy mi a fenét kukorékolsz itten fölöslegesen te kivénhett komcsi, amikor itten jóval komojabb fennforgások vannak, lásd, én is inkább a rénnyeimet kurogatom meg köhögök is kissé.
@hacsaturján:
mint tapasztalád (ha még tucc tapasznyalni?) gyíkmellőzésfolyjamagátrészemről...ha valaki basztat azt szétbaszom...ami vagyok az vagyok...és büszke is vagyok rája!!!! meghatározásod nem teljesen korrekt de érdektelen...a valóságon nem változtat

most megyek olvasni és elfelejtek írni...köd előttem köd utánnam

brühüyyy

a komolyabb fennforgások...hát pörgessékcsak
@hacsaturján:
szemléljük ezt másik pillán át: kösz...megértettem...rények híjján maradnak egyéb hobbijaim...és a kurva nagy hideg meg segít...és havzik is hozzá vastagon

sic transit gloria mundi

brevi il mundo factus est nihil?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Aha. Hát köszi. Bizonytalan voltam a tekintetben, hogy ez oda-odamondogatás valami játékos évődés kettőtök között, vagy mély meggyőződésből fakadó ellenszenv, legalábbis részedről, így nehezemre esett értelmezni az üzeneteiteket. Most valamivel tisztábban látok. Hmm. Ez van. Kár.
@Sir Bates dö Hól:

Kedves Lordom!

amondó vagyok van az a helyzet, amikor nem érdemes olyan fennen hordani az orrot, hogy leverje a csillárt, különösen ha nincs is fényár.

miközben integrációról képzelgek, hogy a demokraták egy csónakban eveznek, asztat látám, hogy a francokat eveznek, inkább bőszen egymásnak esnek.
Ismered jól Rodeót, olyan amilyen, te onnan kukucskálsz ahonnan tucc, Rodi meg az Isten tudja honnan, de néha jobban lát onnan, mint én innen. úgyhogy ne nagyon szájaskodj, hanem kapd össze magad mint én is szoktam, és tedd fel a kérdést magadnak, ki a fasz vagyok én, hogy különbnek hiszem magam annál a fekete seggűnél, pláne bazmeglaci, hogy az írás-olvasás még nem tudás, és a jó suna is holtig tanul, mint ahogy, attól, hogy ezüsthagymával szeretem enni a lilát meg a sajtot és a szalonnát, még nem vagyok gourmet csak gourmand. szóval én megint csak fölteszem a kérdést magamnak, ki vagyok én, honnan jöttem és az útszélén a kavics nem ér-e e többet? vagy csak más és össze nem mérhető de éppen olyan fontos, ha nem fontosabb, különösen ha fennen hordva az orromat, rálépve akkorát esek, pedig hát én lennék a jani, vagy mi.

amin meg kiakadtál mer keveset tucc, de sokat érzel, arra meg itt van ez, ha nem tűnt volna fel:

index.hu/bloghu/bekialtas/2014/03/04/ukrajna_informacios_haboru_aldozatai_lehetunk

nyugodtan hajts el a pecsába, nincs ellenemre, esetenként jó hely az.

a szmájlikat nem tettem ki, ha érted jó, ha nem, minek?

mindazonáltal szép estét te bagett-, sajt-, sör-, és sunavadász.
@rodeo36:

Ne szívjad se mellre, se szóra, ifjonc még és aszt hiszi (mint én is egykoron), hogy amit fennen üvöltöz az bisztos úgy van és szentigaz, pedig hát az igazság, a valóság és amit látunk az gyakran egymástól többnyire eltér, hát még amit hallunk. ha te vagy az öregebb, akkor te lennél a bölcsebb, vagy legalább tégy úgy, ne ssen nehezedre. nézz magadra, magadba, éppen olyan vagy... porszem a szélben, magányos vándor... láttál már eleget, a lovat meg hagyd a fenébe.
@hacsaturján:

Kedves Mester, mindig meglep, pedig tudhatnám, ivócimborája a fél világ. a másik meg lehetne, de az meg magának nem kell, így maradnak cimborának a rének. sose mondta, hogy kemping felvigyázóként ott is a legmagasabb körökben forgott, oszt sose szédült csak a piától olykor-olykor.

csak azért hoztam szóba aszt az urat, mert úgy hallottam hogy csak finnül tudott, oszt az is elég volt ahhoz, hogy próféta legyen saját hazájában. azért az valami. ha mégis kotyogott idegen nyelveken, úgy megint szekundát érdemlek. sebaj, elfér az indexben.

Jó hír (volt -csak nem járt erre- Mester), hogy a gyárudvar északi oldalán újra nő a zuzmó és a moha, noha különös véletlen folytán a rezsicsökkentés árnyéka jó hatással van rá. azt lesem, mikor hozzák a sót, meg az ekét, hogy még ez se maradjon. erősödik a zaj. jönnek.
Svalbárdban mi újság? oda hallik a kampányzörej?
@jaegtoer: rakjuk az elejére a Σ...fenn hordom az orrom:-)

Nem, nem csak a nyugati média híradásait követtem, néztem a moszkovitát is (mindig különbséget tettem az orosz és a "moszkovita" közt), s saját személyes impressziók alapján nyilatkozom az orosz gazdaságról/társadalomról... vissza lehet követni, mit írtam janukovics menekülése előtt a krímre vonatkozó ukrán igény jogalapjáról, így nem lehet elfogultsággal, inkorrektséggel vádolni... Jég, ez egy érték választás: vagy tapsolsz putyinnak, vagy elítéled, ennyi történt, az ember semmivel sem különb, mint a novícia, ez az én véleményem, s ezen nem változtat semmi, de ne is azonosuljon ezzel senki, bár nagyra értékelem erőfeszítésed, amit, mint bagarja, a béke barátja tettél...
(bár a korra és tekintélyre való hivatkozás se nem elegáns, se nem korrekt... ezt betudom konzi attitűdnek)

ilyenért miért küldenélek bárhova:-)
@jaegtoer:
kösz, mint láthatod, a gyík mellőzésébe kezdtem, bár sok minden irritál, de megállom, már sokkal nagyobb viharokon is túl tudtam tenni magamat...mindenesetre csodálkozom

brühüyyy

hogy miket irigálnak az új posztokba...hát nem akármi...a valóság meg röhög rajtuk

a hisztéria olyan pisis állapot
@Sir Bates dö Hól:

az angyalnak nevezett dögvészt azért irtom, mert azért van itt, hogy aki a beszélgetés vagy vita hevében úgy tűnik, hogy egy platformra kerül vele, azt magával rántja a szarba. vagy a másik véglet, kihozza a másikat a sodrából óvatlan kijelentésre "ösztökélve, mint tette Vérmókussal. Mit gondolsz, mint konzi, miért nem helyesbítek néhány jobboldalinak tűnő állítását, kijelentését, linkjét bármijét. mert a dögvész az dögvész. nem értem Rodit sem hogy keveredhetett ebbe bele, téged meg azért, mert nem látod át a helyzetet.

nézd meg, konstatálhatod, egy dobozba rakták vele, (te is) pedig, hogy stílszerű legyek: Makó/Jeruzsalem.

amúgy a tájékozódásért lehet, hogy mindent megtettél, de önhibádon kívül mégsem voltál, vagy eléggé tájékozott. én sem. emlékezz: nem olyan régen beszélgettünk Orosz Anyácskáról...

az a link, amit feljebb betoltam nagyon is elgondolkoztató... de úgy látszik mégsem eléggé...

mára már bizonyos (szerintem), hogy az US szította és igyekezett kiélezni a feszültséget az EU és RU határán tengődő Ukrajnában, hogy az EU ne tudja centralizálni az erőforrásait arra, amiért és amire létrejött egyúttal destabilizálva az orosz birodalmat. de most ráfaragtak. lásd a szankciókra adott orosz közleményeket. amerikának éppen az kell, hogy ne fogadják el a pénzét! Rodeo azonnal átlátta a helyzetet, mielőtt ez széles nyilvánosságot kapott volna. hiába nem teccik, hogy magas a lova, a nóniusz már csak ilyen.

amúgy mennyivel különb, az amikor a jobb sorsra érdemes khmm... vitapartneredet a gyengébbik nemű szülőjével való üzekedésre biztatod, olykor az apa szerepéről sem elfeledkezve, mondom ezt én az egyik legmocskosabb szájú és nyelvezetű nettetű -neked.

még amúgyabbul, ha a demokraták ennyire nem férnek egy csónakban, akkor minek az egész herce-hurca? szórakozunk? időt töltünk, vesztegetünk? a semmire?

amúgy mit tenne Sam, ha California, vagy a gazdagabb államok el akarnának szakadni?
Még Kubát is csak az Orosz beavatkozásra engedték el, megtartva Guantanamot...

bizony, még a demokrácia kérdésére sem adható fehér vagy fekete válasz. van ott árnyalat bőven. árny is nyalat is, a fagyi meg időnként visszanyal. és akkor szemére hányod Rodinak, hogy elvesztve türelmét leeccerűsítve dobálózik fél-, negyedmondatokkal? persze hiba, de neked meg állítólag van eszed. akkor meg használd. már megbocsáss.

integráció.
@Sir Bates dö Hól:

"bár a korra és tekintélyre való hivatkozás se nem elegáns, se nem korrekt... ezt betudom konzi attitűdnek)"

tévecc. a legelegánsabb dolog ami létezik ilyen esetben, ha a fiatalabb akkor is megköveti az idősebbet, tapasztaltabbat, ha történetesen meg van róla győződve, hogy neki és nem az 'öregnek' van igaza. persze az is kurva elegáns, ha ezt mégis az idősebb teszi meg.

lehet gombot varrni:)
@jaegtoer:
én magam más forrásokból és személyes, hosszútávú ismeretimből pontosan ugyanazt következtettem, persze kitartok mellette amit a linkeden olvashatnak azok, akik még rendelkeznek aggyal

brühüyyy
@jaegtoer:
kiegészítés (újabb köszönet után):
az usa délnyugati zónája, főleg california az elsivatagodás kezdeti állapotában leledzik amihez a délközép tartományok is csatlakoznak, mindez a 100 éves rablógazdálkodás eredménye és a Colorádó folyó túlzott meggyalázása, azaz mezőgazdaságról lassanként nem is lehet szó importról meg igen...ipari termelésük stagnál és ha -kényszerből, tűzoltó akciókból- nem telepítik be a koreai és japán autógyárakat néhány europa-ival akkor ma már a GM, Ford, és Chrysler öngyilkos lenne, a belkereskedelmi vállalataik veszteséget termelnek az egyetlen a Walmart amely fejlődik mert azt még a tömeg meg tudja fizetni a többi meghalt és ennek vonzatai is vannak szolgáltatás és feldolgozás meg a kitelepülés délázsiába...túl hosszú lenne de nagyon rossz hír, kizárólag a pénzügyeik tartják felszínen őket de azt -én már 5 évvel ezelőtt (és a Tótaw blogon soxor) leírtam, a világ nem akarja a dollárt mert átbaszás és Iraq mikor szaddam euroért akarta adni az olajat, heteken belűl nem élt...a perzsa olaj és a venez olaj minősége olyan, hogy sehol máshol nincs és alig kell finomítani mialatt a másikak kibaszott drágák és fogyóban vannak és a rablógazdálkodásuk a világ egészét fenyegeti lásd Carib tengeri olajfúrások meg az északi tenger, atlanti észak stb és erről nem is beszél szinte senki...

most a számla be lesz nyujtva, adós fizess és nem dollárban aranyat fognak kérni ami nincs nekik

de hagyjuk ezt

emberek nem tudnak sok mindent mert nem a lényeget keresik mint a linkeden levő úriember aki nyílt gondolkodású bölcs

brühüyyy

nem fogok foglalkozni a továbbiakban a gyikkal sem...túl sokat

abban nagyon egyet értek veled, amennyiben a demokraták egy hajóban a magyar ember áruló típus önmagát is elárúlja...és neveletlen abban az értelemben, hogy beképzelt és csak...mert
@jaegtoer: hogy ki és miért rakta egy dobozba kettőjüket, azt én nem vizsgálom, nem miattam történt, én önállónak vélek itt mindenkit... demokratával mindig lehet vitatkozni, totalitarius-fant meg lehet hallgatni... lumpenproli vagyok, az anyázás magától jön... a linkeddel kapcsolatosan jeleztem véleményem, te tökéletesnek véled, én máshogy látom, miként az orosz gazdaság (sőt talán az egész BRICS) helyzetét is máshogy ítéljük meg, van ez így...

Jég, túl a negyedik X-en, szerinted udvarias leszek alapértékek tekintetében?... én ezt nem intoleranciaként definíálom, bár más láthatja annak...

beszélhetünk még erről, de az csak miattad lenne, mint olvastad, nekem nem oszt, nem szoroz, s véleményem annak tudatában írtam, hogy azt mások is olvassák (jeleztem ez az enyém, nem szeretném, ha mást is befolyásolna), nem hirtelen felindulásból alkotott az... ha álláspontok közeledéséz akarod elérni, az nem fog sikerülni, bár tényleg értékelem a hozzáállásod, komolyan
@jaegtoer:
figyeld a szót: "megítélés" milyen gusztustalan és felfuvalkodott

döntések melyeknek pragmatikus alapjai vannak, na azok nincsenek, de megítélik...

és akkor jönnek ugyanazzal, mint a háziszárnyas, hogy bárkinek lehet véleménye mert szabadság van és mindenki "véleménye" 1-et ér...na ez a tévedés alapvető és annak az oka ami ma MON van

nekem nincs véleményem (vagy ha van azt szvsz-el szoktam jelezni) hanem tényeket írok és nagyon soxor nem jelzem a forrást, meg részleteket, a lényeget, mert az üt...de abból lett az amit látsz

a dzsobbik akar pontos információt amit önmaguktól képtelenek és azért olyanok mert műveletlenek és szakmailag felkészületlenek ugyanúgy mint a mai fidesz, maszop, érdekes módon kivenném ebből a sorból GyF-et, ő tanult és tanul meg rugalmas és szellemes meg felkészűlt és ez sokak csőrét bassza

de új egyedekre lenne szükség 25 év után és nincs...most meg kell enni ami van vagy éhenhalni

brühüyyy
nos ezért nem kell csodálkozni, ha viktor költözhet a Sándor palotába.

százan százkét felé mennek. esendő emberek fürdenek a gőgben. turáni vagy sem, él az átok, azóta is átkozza magát a táltos...

Ti tudjátok.
A finnyások miatt lesz még 2050ben is fidesz kormány, mondom én. Egyébként kit is lehet végülis fikázni hogy "nem állt föl" egy új kormányképes párt? A népet. A nép nem csinálta meg az új pártot, vagy ha igen, akkor most az a tizenkettedik párt ami országos listát szedett össze, és kb senki sem tudja hogy létezik. Volt itt LMP, a népnek nem kellett. Fabius-t mi akadályozta meg hogy megcsinálja a tökéletes pártot, ahova aztán milliók futottak volna sírva hogy "igen, végre!" ? A dolgok általában egy folyamat mentén változnak, nincs olyan hogy tegnap még fekete volt minden, ma fehér. Nem jöhet a semmiből egy párt ami 2-3 év alatt felépíti magát és tele van tökéletes, feddhetetlen emberekkel akikre még a legkeményebb jobbikos sem tudja rámondani hogy "zsidó", vagy egy fideszes hogy "ballibsi" neadjisten egy balos szavazó hogy "fideszes egybites". Nézzük csak meg hogy járt az LMP, ennyi. Ott volt a lehetőség, a népnek nem kellett. Ha voltak szerveződések (Szolidaritás, Milla, 4K) alig tudtak megmozgatni embert, pedig függetlenek voltak, civilek, tiszták. És valahogy mégsem dőltek oda milliószámra a bizonytalanok. Ennyi. A birka nép hibája hogy nincs kire szavazniuk nagy finnyáskodásukban, mert nem csinálták meg azt a pártot. Várni lehet a sültgalambra csak nem éri meg.
@Sir Bates dö Hól: "hogy ki és miért rakta egy dobozba kettőjüket"

rendszeresen előfordul, leginkább akkor, ha egy nick ismeretlen valaki számára: ha nem ugyanazt a nótát fújod, "kötexel", első körben az ellenséghez sorolnak, amit persze lehet tisztázni. eklatáns példája, amikor beszabadulnak a fórumok lumpenjei, és nekiállnak zsidózni Gábrielt

teljesen mindegy, hogy mihez szólsz hozzá, nem kell hozzá tragédia, lehet gazdasági mutatók ügyében szólsz hozzá valamihez, és kapásból lekezelő, fölényeskedő választ kapsz, csak mert előtte Gábriel már felhozta és feszegette a témát. szóval óvatosan, körültekintően kell fogalmazni.

fórumos élet. sokan azt nézik, ki kivel van, ki van velem, ki ellenem, ki a barát, kire lehet számítani... na mindegy.

A LÉNYEG:

elég régóta (hosszú évek óta) olvasom Rodeót, persze a hozzászólásainak tetemes hányada ismeretlen számomra, de azt hiszem, hittem, ismerem a gondolkodását, és hát magamat nevezném antiszemitának, mint őt, róla előbb jutna eszembe, hogy Rejtő Jenő, Fenyő János és Mendelssohn együtt sem tesznek ki akkora zsidót, mint ő, mint hogy gyalázatos antiszemitának gondoljam.

Az USA politikája iránt érzett "zsigeri" ellenszenvét sem találtam kirívónak ezen a blogon. Orbánnal szemben itt komolyabb ellenérzések fogalmazódnak meg külpolitikája kapcsán (Azerbajdzsán), pedig törpe Obamához képest, aki nem csak az azeri elnökkel, de mellette a világ jogtipró vezetőinek tényleg a legaljával állt mosolyogva a kamerák elé, nem egyszer, nem kétszer, húsz-harmincszor, a szükség, ugye.

Az ukránok munkamoráljára vonatkozó megjegyzését magam sem értettem, ám ezért nem is bíráltam. Ehhez kapcsolódik: Rodeó stílusa, amely tényleg alkalmatlanná teszi őt a vitára, ha nem tekintesz el nagyvonalúan a hangvételtől. Semmelweisről is tudjuk, hogy "nehéz eset" volt. Azt is tudjuk, hogy igaza volt, mégsem úgy kellett volna előadni mondandóját, hogy azt üvölti kollégái képébe: "gyilkosok vagytok, hentesek! anyák mészárosai!" Talán többen hallgattak volna rá első körben.

No szóval... amint látod, merőben eltérő kép alakult ki bennünk ugyanarról a fórumtársról. Sőt, még a mondanivalójáról is. Mert számomra legutóbbi hozzászólásainak fő tartalma az volt, hogy Ukrajna sorsára juthat Magyarország is, ha mi magyarok az ukrán utat járjuk, ezért igyekezett felrázni Rodeo...

/ - sikertelenül, mert Aritus ketrecbe zárta azon az alapon, hogy keresetlen szavakkal illette az USÁ-t. :) / Kasszandra.
@Pantagruel:

Figyelemmel kísérem a beszélgetéseteket.
Csak egy apró - igazán mellékes - megjegyzést szeretnék tenni.
Attól, hogy aritus ketrecelte, még mindenki más olvashatja, akit érdekel a véleménye.

A felrázási szándék eredményességét nem tudom megítélni, mert lényegesen többen olvassák, mint kommentelik a blogot, és a stílus inkább hátráltatja, mint segíti a befogadást.

Hogy Kasszandra-e, nem tudom. Remélem nem.
@Pantagruel:
kösz...most zümmögök...és:
azon gondolkodom -már a téboly kerűlget miatta-
hogy milyen stílust is vehetnék és kilóra, vagy
literre esetleg méterre aggyák e és hol lehet kapni?
itt ugye olyan stílusról lenne szó, mely minden
blogtársnak sima, nem fordított, csiszamlós és
selymes valamint iható sőt kellemes bizsergést is
okoz kinek kinek szükséglete szerinti (tagján)helyén...valami
ötlet hol és kitől?

brühüyyy
@rodeo36:

eladom a rezes kardom,
de a puskám, azt megtartom.
farkas kullog az erdőbe,
éhes farkas labanc bőrbe.
ahol látom, ahol érem
a fajtáját nem kímélem.
piros vér hull őszi sárba,
köd előttem, köd utánam.
@jaegtoer:

idegen nyelvileg akkor akattam ki először, amikor a hüje majmot valaki tejjesen rosszul homo sapiensnek magyarította, rendes latin ijenkor saját dugába dől, függetlenül attul, hogy mostan hempereg-é komondor a gyárak udvarába vagy sem.
nálam a kampány a kortespálinkával kezdődne, s mivel ijjennel még nem tanálkosztam, ezér egy komplett narvál kommandót állítottam föl az első jéghegynél. vegyük mán komojan egymást elvtársak, külömben lesz itt haddelhadd!
@Orica Középföldi:

a hüje majom (a binomiális nomenklatura szerint homo sapiens) az egyetlen állatfaj, amejjik önként és dalolva pusztíttya saját revirjét, ezér asztán rodeo bátya nem engedheti meg magának a tévedés jogát. kmf.
@hacsaturján:
különben a "külömben"-t azt különben-nek kellene írni még a

homo nihil sapientura factus es

esetén is

narválokkal vigyázni zsákvarrásra nem teljesen adequat
-ok

brühüyyy
@hacsaturján:
pedig egy durrogós rézkard jobb lenne...vevő lennék rája

nem szeretek gyilkolni a légycsapót is beszentelem mielőtt lesújtok (képzeld el amint szentelem)

brühüyyy
@Pantagruel: így van, más vélemény alakult ki, máshogy értelmezzük mondandóját... (stílusa a legutolsó, ami zavarna)...
süti beállítások módosítása