Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.05. 05:35 Fabius

Orbán megcsinálja azt is, amire Mesterházy nem képes

Címkék: mszp simon gábor mutyi

A szocialista pártban két bölcsesség foroghat közszájon a napokban:

1: Ha picsán rúgnak ne feledd, egy lépéssel előrébb vagy!

2: Szarból csak télen lehet várat építeni, de akkor is büdös. 

Mi meg tulajdonképpen hálásak lehetünk Viktornak, mert megteszi azt is amire  Mesterházy Attila nem volt képes: megtisztítja őket. Tessék csak tessék, szabad a vásár, jöhetnek a további Simonozások, aminek a végén - ha elég szorgalmasok vagytok Vezérem!!! - egy tényleg a megtisztulás jeleit mutató baloldal állhat fel veletek szemben. 

simon gábor.jpg

Mi itt nem azon aggódunk, hogy kiről fog még kiderülni a micsoda és mikor, hanem azon, hogy ha már belefogtatok nehogy félmunkát végezzetek. Nyilván van még a tarsolyban pár hisztis feleség, elhagyott szerető infó, én lennék meglepődve, ha pont ezekről nem lenne kilométernyi Kubatov lista. Akár abban is benne lennék, ha találnátok a pártnak egy Snowdent, aki a Sheremetyevóról mint terminál emigráns látná el infóval az mno-t.

Tényleg mindegy, csak csináljátok légyszi! 

Mert lássatok csodát, ha ügyködtök szépen Mesterházy Atyus is összekapja magát, és hirtelen telefonon is képes lesz arra, amire eddig személyesen sem volt: kivágni a sáros arcot, mint a taknyot. Mert kampány ide, választások oda, ezt most olyan határozottan és gyorsan lezongorázták, hogy majdnem megért egy hármas alát. Nem jöttek azzal, hogydebezzeg a Lajos a Lőrinc meg a Zsolt, meg amúgy is mi loptuk a kevesebbet, hanem az életben először úgy működött minden, ahogy a közéletben annak - a mi körülményeink között - kéne. Igen, tudom, vannak helyek ahol nem várnak a kibaszással egy ügy kiderüléséig, de ez a hely nem ilyen. Itt annak is örülni kell, hogy egyáltalán következménye van valaminek, és a baloldal ha önként nem, teher alatt a tisztulás útjára lépett. 

Kösz Orbán, ezt is elintézted! 

724 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr25799353

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Önkínzás Fialával 2014.02.05. 14:21:26

A Rádió Q műsorvezetője a világfájdalomig szomorú volt ma reggel, amiért kiderült ez a Simon 240 Gábor ügy. Az már az ő személyes tragédiája volt, hogy ezzel a stílusú műsorvezetéssel nem lehet feldolgozni az ilyen kríziseket.   Sokan „bal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van egy olyan érzésem, hogy erősen személyfüggő volt ez, nem hiszem, hogy akárkit kitettek volna. Biztos már korábban is kellemetlen volt számukra ilyen-olyan okokból és ez csak a megfelelő alkalom volt a megszabadulásra.

Példát statuálni tökéletes, hogy ők most aztán milyen tiszta párt és kihajítják a férgesét. Aztán várhatunk 4 évet a következőre.
Csancit is egyböl kivágták, amikor kiderült a turpissága, pedig akkor nem is volt kampány.
Már csak a zuglói maszopos csókát kéne feldobnia a gyagyakampányoló narancsgyagyásoknak,és teljesülne 1 álmod.
idióta, idióta hátán:

"A háromszemélyű egy Istenben élő teljesség nagy kalandjának a…

Családellenes marxista összeesküvés, az emberi természet ellen küzdő genderfeministák és a családot tagadó baloldali ideológia. Frivaldszky János írta a Pázmány jogi karán használt jogelmélet tankönyvet, ebből szemezget Németh Ádám Géza, mai vendégszerzőnk. Akik „csak" élettársak, és nem házasodnak össze, azok...

atlatszooktatas.cink.hu/a-haromszemelyu-egy-istenben-elo-teljesseg-nagy-kaland-1514927053/@szilylaszlo
oops:

Tízezrek bukják a pénztárgép-támogatást

Az 500 millió forintos forgalomnál kevesebbel rendelkező kereskedők csak a január 31-ig üzembe helyezett gépekre igényelhetik az állami támogatást, kivéve, akik október 1-e előtt rendelték meg a kasszát.

hvg.hu/kkv/20140205_Tizezrek_bukjak_a_penztargeptamogatast
Ezt a pénzt is eltapsoltuk
Már csak 16 milliárd forint volt meg a 3000 milliárdos nyugdíjvagyonból november végén.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F02%2F05%2Fezt_a_penzt_is_eltapsoltuk%2F
nanehommár:

Orbánnal olyan nem lesz, mint a Gyurcsánnyal, hogy valakinek díjat adna, aztán nem fognak vele kezet

A Blikk szerint az idei Jászai Mari- és Kossuth-díjak jelöltjeinek előre alá kell írniuk, hogy átveszik-e majd a díjakat. Ha nem, akkor nem is kapják meg.<<<<<<< Nehogy már itt az legyen, mint Blaskó Péterrel volt, aki 2008-ban nem vette át Gyurcsánytól, aztán 2011-ben átvette Orbántól. Az egész kicsit olyan, mintha az érdemes művészek mellett Orbán Viktort is díjaznánk.

444.hu/2014/02/05/orbannal-olyan-nem-lesz-mint-a-gyurcsannyal-hogy-valakinek-dijat-adna-aztan-nem-fognak-vele-kezet/
kellenek azok a pízek, a kedves vezetőnek, az hogy még az unkáink is ezt fogják nyögni, na az nem számít egy nemzeti és igaz Vezénylónak.

Jó reggelt, ugye önök is azon gondolkodtak éjjel, hogy miről fog jövő héten tárgyalni Pekingben Orbán Viktor

Mert én nem. De a viszonylag jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező Magyar Nemzet szerint Orbán azért megy Kínába, hogy letárgyalja a Budapestet elkerülő V0-s vasúti körgyűrt, a Budapest–Belgrád gyorsforgalmi vasútvonal megépítését és egy közvetlen légi járat elindítását is. Szóval simán lehet, hogy a végén teljes titokban aláír majd egy háromezer milliárd forintos megállapodást, amiről nem tudunk semmit, csak azt, hogy évtizedekig fizethetjük majd. Jó, nem kéne ennyire előítéletesnek lennem, csak azért, mert legutóbb ezt csinálta, amikor külföldön volt.

444.hu/2014/02/05/jo-reggelt-ugye-onok-is-azon-gondolkodtak-ejjel-hogy-mirol-fog-jovo-heten-targyalni-pekingben-orban-viktor/
Orbánék egy paksi blokk árát kell elszórják idén

Év végén százmilliárdos nagyprojektekről döntött Lázár János és Orbán Viktor, de a pénzosztás folytatódik. A Miniszterelnökség soha nem látott tempót ígér. 2000 milliárdot oszthat szét a kormány, ami nem lesz túl könnyű.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F02%2F05%2Fvasvillaval_szorjuk_az_unios_lovettat%2F
Usácskában szavazók figyelem!! :)

Választás 2014: félretájékoztatták az amerikás magyarokat

hvg.hu/itthon/20140205_Valasztas_2014_felretajekoztattak_az_amer
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: OK OK de csináljanak már lécci egy magyar légitársaságot is. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A magánvagyonukból kell majd visszaperkáltatni a 'zelba&ott 'zsét a még dolgozó átba&ott pógároknak!!!!

'ajóéletbehogyszarjanaksüntkeresztfekvésbe!!!!
"Meg is látszott a választások eredményén: a fidesz megkapta a 2/3-adot. Na, majd most jön a várva várt fordulat, igaz?

Hisz az mszp idejében:

A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
Nem nyilvánosak az állami szerződések
Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
Soha nem számoltatták el a fidesz korábbi kétes ügyeit
De 2010-ben jön a fidesz a 2/3-dal:

Hát nagyon érdekes, hogy a fidesz – miközben kezében tartja az ügyészséget, a közmédiát, elvette az egyetemek függetlenségét, az alkotmányt 5 alkalommal módosította saját érdekeinek megfelelően, valahogy mégsem utasította a főügyészt, hogy vizsgálja ki Boldvai László 1000 m2-es palotájának ügyét! Ilyen ütőkártya van a kezében, és mégsem indítanak eljárást egyetlen mszp-s politikussal szemben, illetve ezen politikusokhoz egyértelműen köthető vállalkozókkal szemben?

Érdekes, nem? Nem elég rá a kétharmad sem, kedves fidesz?

Eljutottunk oda, hogy 2013-ban a fidesz idejében:

A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
Nem nyilvánosak az állami szerződések
Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
Nem számoltatják el az mszp korábbi kétes ügyeit"

iksz.beszolunk.hu/bizonyitek-hogy-az-mszp-es-fidesz-ugyanaz-a-part-ekozben-a-magyar-egymast-oli/
Az igazán pikáns az ügyben azonban az, hogy nem az ügyészség vagy a rendőrség jött a fószerért, hogy oszt' honnan a lóvé - miközben már hónapok óta tudtak a dologról - hanem a pártlap írta meg.
Ők mégis honnan, hogyan...?
@vitéž munkášőr:

A műanyaglakat rohadjon rá az összes tolvaj genyára akármelyik oldalon habzsolja a közöst,a 'kurvéletbe!!

Ja,jut eszembe melyik narancstolvajt tették kaptárba eddig??? 'Hová tehettem a 'cavintonomat??
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hm...

nyugi...

megvan az a pénz...

csak majd vissza kell venni a stadionbeli AKASZTÁSOK kor
@elmeherceg: nem csoda történt...

párt=pártlap=ügyészség=rendőrség=mafia... dec it !
Olvasva az Index cikket, még egy gusztustalanság - azon felül, hogy Simon sáros-e - látszik. Történetesen, hogy már tavaly tudomása volt a hatalomnak, azaz a fidesznek a Simon-féle számláról, akkor, vajh, miért "csak" most került napvilágra? Tán csak nem beindult a kampány?
A szükségben ez is jól jöhet. :)

Utánajártunk, milyen magyar jócselekedet-raktárak közül tudunk választani, ha adni, vagy kapni szeretnénk valamilyen szívességet.

www.pozitivnap.hu/sikertortenetek/akik-hazankban-segitenek-egymason-magyar-boldogsag-bankok
@gazoló: mondjuk a szakályt lehetne zuschlagosítani. bár zuschlag csak viccelődött a zsidókon, ez a fasz meg komolyan gondolja amit...
@Marcellusca:
Ááá, semmi köze a kampányhoz! Még zajlott a nyomozás, azért nem szóltak róla, a Magyar Nemzethez meg pont most jutott el a füles, amit véletlenül pont a szombati lapszámban kellett lehozni, hogy Selmeczi Gabriella vasnárnap már belecsicsereghesse a mikrofonba, hogy hrmpf, Mesterházy nem csinált még semmit. Ilyenek ezek a véletlenek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mármint melyik "turpissága"? Talán ő is a számláján parkoltatott negyedmilliárdot? Vagy az volna-e a "turpisság", hogy kiderült a származása, és ez politikailag kényes volt az amúgy egyáltalán nem rasszista Jobbiknak?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Az utóbbi semmiképp sem, mivel azután lett miskolci elnök, amikor már nyilvánvaló volt a származása.

"Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt elnökségi ülése után jelentette be, hogy a pártvezetésnek nem maradt más lehetősége, mint hogy az európai parlamenti mandátumának visszaadására kérje Szegedi Csanádot. Vona szerint az elnökség ellenszavazat nélkül hozta meg a döntést. Vona Gábor hangsúlyozta, hogy nem Szegedi Csanád zsidó származása miatt döntöttek így, hanem a kikerült hangfelvétel miatt, amelyen Szegedi uniós pénzeket kínált fel egy "elítélt személynek"."

www.origo.hu/itthon/20120730-visszahivja-az-epbol-szegedi-csanadot-a-jobbik.html
@vitéž munkášőr: akkor ezek után én is viccelődhetek? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez már csak azért is röhejes, mert kizártnak tartom, hogy olyannak szánnának bármiféle díjt, akiről nem tudják PONTOSAN, hogy nem csak kezet fog a felcsúti lónepperrel, de még kezet is csókolna, ha az lenne a követelmény.

Ez az egész kitüntetésesdi egy jó nagy kalap kaki és erősen bírná a szimpátiámat, aki véget vetne neki.
Kizárólag olyan díjakat vagyok hajlandó elfogadni, amiket egy közösség - legyen az bármekkora is: egy színházé, egy művészeti ágat szerető és támogató csoporté, stb. - a lehető legdemokratikusabb módon adományoz.

Az összes seggnyaló pedig elmehet a ... hát oda, ahova már nem férnek vissza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: rakd már össze. múltkor bejelentették, hogy a szerb légitársaság felét megvette az emirates, indított is egy csomó új járatot. most orbánék megépítik a budapest-belgrád gyorvasútat.
@Marcellusca:
Tuti, hogy ezért, és az is biztos, hogy nem ez volt az utolsó..
Akárhogy forgatom, igaza volt Gyurcsánynak, mikor
1. még az mszp-ben forszírozta, hogy mindenki számoljon el minden fillérével - többek között aztán ez a Simon is erősen rajta volt, hogy Gyurcsányt kipiszkálják a pártból
2. mikor nem régen kvázi "üzent" ennek a szerencsétlen lúzer Mesterházynak, hogy legalább most takarítson ki rendesen.

Ja, és ezek még ahhoz is hülyék, hogy ebből kihozzanak bármi, a fideszre nézve dehonesztálót. Pedig lehetne.
A poszthoz:
"Simon Gábor, vagy bármely más ellenzéki politikus bármilyen galádsága nem teszi meg nem történtté a Fidesz képviselőinek, talpnyalóinak, és baráti körének egyik tettét sem. Akkor sem, ha a parlamenti erőfölénnyel sikerül ezek mögé jogszabályt is illeszteni. Akár törvényessé is téve Rogán Antal budapesti tanyafejlesztési mutyiját. Legfeljebb ők is mehetnek a levesbe az ellenzék törvénysértőivel együtt. "
endresy.blogspot.com/2014/02/tarsashazallamositas-rezsiharcba.html

valahogy nem érzem azért az átütő erőt ebben a fene nagy megtisztulási szándékban.
@Evezős: Na, ja. Balfasz lúzerek. :(
Mert most nem a bivalybasznádi alapszervetet 20. aktivistájáról szólt a történet, hanem az emeszpé országos 2. emberéről.
Idióták!
(Oszt' megen "csak" figyeni köllöt vón, hogy mit is mond a za ferigyerök!)
Máté Péter

"Meg nem fejtett rejtély.
Hogyan történt, nem tudom.
Bilincsbe vertél,(k)
Nincs azóta éjjelem, se nappalom!"
@Marcellusca:
...és ezt április 6-ig minden nap elfogja darálni a hoppálzsigóselmeci házaspár.

(Ma reggel volt a START-ban Józsa István, akit most a fidesz azzal piszkál, hogy dolgozott - nem kevés pénzért - Paksra, mint cégtulaj.
Na, ahogy ő ott előadta magát, azt kéne nyomatni minden demokratikus ellenzékinek: arról beszélt, amiről ő akart, azt mondta el, amit ő akart és főleg: minden hülye baromságát megcáfolta a fidesznek.

Egy baj van: hogy ez egy rétegtv, ennek megfelelően kevesen látták, hallották.
De az biztos, hogy valahogy így kéne szembeszállni azzal, ami most fog majd csak kibontakozni!)
@toportyánzsóti:

Az az álmom aligha teljesül. TóCsa marad, eszük honnan lenne, mi meg nézzük a két oligarcha "ádáz" küzdelmét a moslékos dézsáért.

Szar most épeszű zuglóinak lenni.
@vitéž munkášőr: Hát ez az, de én legalább tudok magamon is röhögni.:)
@Fabius: Az én körzetemben azért jobb a helyzet. Itt legalább nyugodtan szavazhatok a jobbikos képviselőre.:)
@GeoCracker: nincs is. simont kilőtték. most meg tanakodnak a frakcióban/elnökségben, ki lehet a következő.
Van egy befektetési tippünk a munka nélkül maradt Simon Gábornak. De ha más siet, elviheti az orra elől

Simon Gábor most megvehetné az Idétlen időkig híres panzióját

hvg.hu/kultura/20140205_Simon_Gabor_most_megvehetne_az_Idetlen_id
@Fabius: tótát olvastad?

Az elnök és emberei

Egy új MSZP áll Önök előtt – mondta Mesterházy Attila. – De jó, hogy én még a régiben megszedtem magam – gondolta mellette Simon Gábor.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140205_Az_elnok_es_emberei
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jobbik csak 1 vicc,Horthy érában is csak aljanépnek számított a fajtájuk.Ma is az a legnagyobb bánatuk,hogy nem lehet állami segédlettel zsidrákot fosztogatni,gázt tolni a tüdejükbe,pedig ez évszázados hagyomány,ahogy a választási csalogánykodás,ellenfeleik veréssel megfélemlítése...
OFF
paks ügyéhez adalék, így csinálják az elmaradott indiaiak: index.hu/tudomany/2014/02/04/gigantikus_naperomu_epul_indiaban/
4,5 mrd$-ért 4 GW. paks 10 mrd$-ért 2 GW.
@parti_giano: Az egyik komment nagyon komoly.

"Tulajdonképpen vége. Nincs értelme tovább erőlködni. A felmérés szerint a megkérdezettek 51 %-a semmiképpen nem szavaz az ellenzéki összefogásra. Semmiképpen. És ez még a Simon ügy előtt történt, amely így már csak hab a tortán. Hogy mi lesz, azt nem tudom, sok jóra az 1998 – 2002 és 2010 – 2014 közötti események ismeretében nem számítok, de ez legyen az én bajom. Az egykulcsos mindenesetre marad."
@Secnir: Jól sejtem, hogy Indiában azért többet süt a napocska? :) Amúgy pártolnám az ilyesmi beruházásokat is.
@toportyánzsóti: Ne légy butus. Az igazság az, hogy a Lenin fiúk és ex munkásőrök szellemisége alapján, sokkal jobban lehet félni a neobolsiktól. :)
@Marcellusca:
Milyen kár hogy Simonnak nincs egy fogorvos apukája meg egy fogalmazó felesége, mint a tavalyi befutó Zsiga Marcellnek hátha akkor neki is lett volna ötlete arra, honnan varázslódott a számlájára az a pénz:).

Azért van még egy mondat a cikkben, ami azért még nem kapott kellően nagy hangsúlyt:
"Esélyesebb azonban, hogy a pénz eredete a XVIII. kerületi ügyletekkel hozható összefüggésbe, és nem is biztos, hogy személyes célokra lett félretéve.".

Mert ugye...
"Maguk tényleg azt hitték, hogy az a tehervonatnyi autópályapénz például mind a komonisták/fidesznyikek zsebébe vándorolt? Vagy hogy az önkormányzatoktól csak a polgármester meg a jegyző lop? Ugyan kérem. Van saját zsebre dolgozó korrupció, hogyisne volna. De a pártkassza se mellékes. Nem adják ám ingyen a plakáthelyet, se a főműsoridőt."
w.blog.hu/2007/02/19/ezek_lopnak
d: marad még egy simon gábor...

Simon Gábor távoztában is kínos helyzetbe hozta párttársát

Két Simon Gábor is van az MSZP-ben, az egyik most magyarázkodni kénytelen.

hvg.hu/itthon/20140205_Simon_Gabor_tavoztaban_is_kinos_helyzetbe
@Evezős:

Egy baj van. Nemhogy summa cum laude, de semmilyen diplomát nem tud felmutatni jónéhány ember a maszopban. Munkáról nem is beszélve:))

Láttam Józsát, respect részemről.

Most már csak azt nem értem, hogy miért ő szólalt meg rendszeresen közgazdasági témában? Nincs egy épkézláb közgazda a maszopban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Jól sejtem, hogy Indiában azért többet süt a napocska? :)"

ööö...
...nem.

@parti_giano:
az az ember hülye.
@Evezős: reménytelen ez az ország, megint elegem van itt mindenből...

Nagy játékos a kasszakáosz titokzatos főszereplője
Sarkadi Zsolt2014. 02. 05. 08:00

Van egy név, amely újra és újra előbukkan a kasszakáosz egyes állomásainál. Várkonyi Gábor a szakmai szövetség munkacsoportja élén tárgyalt a NAV-val a kasszacserékről, később jól időzített akcióval próbálta meg elhappolni a most bajba került forgalmazó megrendeléseit, majd egy magyar gyártó kapacitásait szívta el a konkurens elől. Ráadásul nem ez volt az első összetűzése az eddig piacvezető, most egyre inkább partvonalra kényszerített vállalkozással, az Alt Cashsel.

www.origo.hu/gazdasag/20140205-kasszacsere-kik-az-la-penztargep-kft-tulajdonosai.html?sec-top

-----------------------------------------

Elégett a teljes nyugdíjvagyon
November végére csaknem teljesen lenullázódott a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elegett_a_teljes_nyugdijvagyon.575473.html

------------------------------------------

ez nem kérdés...

Tudod milyen lenne Pintér Sándor, ha maffiózót játszana egy filmben?

cink.hu/tudod-milyen-lenne-pinter-sandor-ha-maffiozot-jatszan-1516413106
@Orica Középföldi: hát mert simon, weisz és józsa iq-jának összege állandó. ezek szerint a hvg után jön a varánusz a napirendedben.
@Secnir: nem vitatom, sőt szerintem a nfm is a pszichiátriai intézet gyakorló terepe.
@Orica Középföldi:
Tegnap volt szerencsém végigmazsolázni a fidesz képviselők parlamenti önéletrajzait ... csudákat látnál, ha beleolvasnál, milyen végzettségek vannak arrafelé ... Tudom, ez nem mentség, csak inkább azt jelzi: ez a legkevésbé fontos ezeknek.

Józsát (ilyen még a nyugdíjasügyi megszólaló Kórózs és a földügyes Gőgös), kedvelem, és ha ilyen fószerok intéznék a fentebb említett ügyeket, biztos beljebb lennénk pár lépéssel a normalitás irányában.
Nem tudom, hogy miért Józsa beszél közgazdaságról (alapvetően matematikus végzettsége van, talán azt gondolták, hogy szám, szám, legyen ő?), de riasztóan siralmas a komplett parlament szakmai hozzá(nem) értése a mindennapi élethez ...
@parti_giano: "Oszt' megen "csak" figyeni köllött vón, hogy mit is mond a za ferigyerök"/Marcellusca/ akár már 2006-ban is.
itt tartunk:

Mennyit ülhetett szegény a hóban, mire kiért a rendőrségi fotós
Police.hu

a rendőröknek elmondta, hogy Debrecen irányába tartott gyalog, azonban a csúszós úton elesett és beverte a fejét. A rendőrség a kihűlés megakadályozása és a sérülés ellátása érdekében segített.

444.hu/2014/02/05/mennyit-ulhetett-szegeny-a-hoban-mire-kiert-a-rendorsegi-fotos/

--------------------------------------

100 óra közmunkára ítélték a hamis orvosi igazolással lógó 18 éves iskolást
plankog

Gyorsított eljárás keretében ítélte el a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség közokirat-hamisítás miatt azt a 18 éves pálmonostorai diákot, aki hamis igazolást mutatott be hiányzásai miatt.

444.hu/2014/02/05/100-ora-kozmunkara-iteltek-a-hamis-orvosi-igazolassal-logo-18-eves-iskolast/

--------------------------------------

Lázár tovább harcol a kommentelővel
Tavaly perelte be, mert azt írta, sajnálja, hogy nem ő maradt ott Lázár halálos balesetében.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F04%2Flazar_tovabb_harcol_a_kommentelovel%2F
folytatás:

Kötelek, csicskák, lángosok

Szét lesztek perelve, csicskák! - üzeni a Hír TV csicskája Poldi bácsinak. Pedig a saját műsorvezetőjüket kellene perelniük először.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140205_Csicskak_langosok

--------------------------------------

Elmarasztalták Magyarországot a hipermarketadó ügyében

A luxembourgi székhelyű Európai Bíróság hátrányos megkülönböztetést állapított meg a kiskereskedelmi különadó ügyében.

hvg.hu/gazdasag/20140205_Elmarasztaltak_Magyarorszagot_a_hipermark
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Húúúú, bazeg!
Don Alessandro-nak alapvetően tenyérbemászó képe van, de az a stílus még bicskanyitogató is.
Még örülhet, hogy nem kapta a mikrofont a képébe!
Honnan veszi a bátorságot, hogy bárkit is kioktasson?
Na, egyébként pont ez a fityisz stílusa.
Holmi, jött-ment parasztok (nem földművesek!), senkiházi csicskák akarják megmondani, hogy mit gondoljak, hogyan éljek, mi erkölcsös, mi tisztességes. :(((
@Orica Középföldi:

én csak most olvasgattam, rákeresve. szerintem fehér holló.[Józsa]
[nem tudom, mennyien pakolják ki a címüket a netre?]
"Itt annak is örülni kell, hogy egyáltalán következménye van valaminek, és a baloldal ha önként nem, teher alatt a tisztulás útjára lépett. "

Tévedsz Fábius! Méghozzá alaposan!
Az igazi teher már 2010-ben megvolt a 2/3-dal!

A második esély a tisztulásra akkor lett volna, amikor a DK beelőzte az Együttet és kikényszerítette az összefogást. Attysnak akkor kellett volna azt mondania, hogy a DK-val hajlandó összefogni, mert szerinte ez az ország érdeke, de Gyurcsánnyal soha! Ugye mennyivel nagyobb lenne a szimpátia? És, ha a Dk beint, akkor meg ki az összefogás kerékkötője?
Megtette? Ja, hogy nem? Aha?
Látod, ezért ez az eset csak egy gyalogáldozat, a posztod meg merő vergődés...
@parti_giano:

Gondolkodom, hogy csak tájékozott vagy, vagy gonosz is:)) Vagy és? Átmenetileg vagy létforma?

Csak a bagett a fix pont veled kapcsolatban:))
"Fogok még beszélni" - megszólalt Simon Gábor

Csütörtökre ígért részletes tájékoztatást bankszámlaügyéről az MSZP elnökhelyettese, aki kedd este felfüggesztette párttagságát, miután kiderült, egy ausztriai bankszámlán jelentős, be nem vallott összeget tart. Most nincs mit mondania - tette hozzá Simon Gábor.

hvg.hu/itthon/20140205_Fogok_meg_beszelni__megszolalt_Simon_Gab
isteni lista:

Orbán, Semjén és Kövér a Fidesz-lista élén

Papírforma az első három helyen a Népszabadság szerint. Orbán Viktor pedig február 16-án tartja szokásos évértékelőjét a Millenárison.

444.hu/2014/02/05/orban-semjen-es-kover-a-fidesz-lista-elen/
@munkás ököl:
A DK Gyurcsány nélkül értelmezhetetlen, hiszen az egész nem más, mint egy Gyurcsány Ferenc Fan Club.

Az MSZP-nek akkora teher volt a 2/3-ad, hogy megtisztulás helyett gyorsan össze is roppantak alatta, és azóta is fejetlen csirkeként rohangálva próbálják kitalálni, hogyan lehetne a saját balfaszságukra ellenszert találni, hogy legalább látszatra egy súlycsoportba kerüljenek Orbánnal.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): van benne valami, meg ebben is, na nem az elempés vezérre gondolok:

Az „összefogás hisztériát” ekézték a Republikon konferenciáján

2014. február 05., szerda, 10:44 • Utolsó frissítés: 9 perce
Szerző: hvg.hu

Schiffer András szerint az összefogás éppen a kormányváltást akadályozza meg, az MSZP és az Együtt-PM szerint nem örülnek, de nincs más lehetőség.

Schiffer András kemény szavakkal bírálta az ellenzéki összefogást a Republikon Intézet konferenciáján, mint mondta, ez szerinte éppen a kormányváltást akadályozza meg, mert így soha nem érik el a bizonytalanokat, a választani nem tudókat. de szerinte ezért az „összefogás hisztériát hypeoló” értelmiség is felelős. Szerinte a volt SZDSZ-es miniszterekkel a soraikban „panoptikum” alakult, emiatt is ilyen alacsony a részvételi hajlandóság, márpedig 50-55 százalékos részvétellel nem lehet kormányt váltani.

Karácsony Gegrő szerint nem érzelmi kérdés, hogy kell-e összefogás, mert a választási rendszer erre predesztinál, a két fordulós rendszerben először lehet „őszintén” szavazni, aztán lehet a nagy blokkokra szavazni, de erre most nincs lehetőség, ebben a választási rendszerben csak közösen támogatott egyéni jelöltekkel lehet nyerni. A rendszer ráadásul a közös jelölt-külön lista megállapodást is bünteti. „Ezt a játékot mandátumra játsszuk, így mandátumokra kell politikai stratégiát alapozni” – mondta. A közös lista támogatottságával kapcsolatos felmérésekről, amik nem mutattak növekedést, azt mondta, hogy ő annak örül, hogy nem volt visszaesés, hiszen ez azt mutatja, hogy a támogatóik elfogadták ezt a helyzetet, és elhitték, hogy lehet kormányváltás. Szerinte ebben fordulat van. A következő hetekben olyan kampány kell, ami megerősíti a miniszterelnökjelölt személyét.

Molnár Zsolt szerint még mindig várják a soraikba az LMP-t, akár az utolsó pillanatban is, „felkerülhet Schiffer András a lista első öt helyére”, majd megoldják valahogy. Szerintük Szabó Tímera, Gyurcsány Ferenc, karácsony Gergő, vagy Szekeres Imre nem panoptikum, hanem az összefogás sokszínűségét jelenti – a közönség (és Schiffer András sem) nem bírta ki nevetés nélkül.

Molnár Zsolt szerint 60-70 százalékra fel lehet tornászni a részvételt, és ez már elég lehet a kormányváltáshoz, szerinte ha április 6-án titkosan lehet választani, akkor az emberek elküldik a kormányt.

Karácsony Gergely arról beszélt, a paksi bővítés ügye nagyon fontos lehet, ez mindenben ellentétes azzal, amit a Fidesz eddig mondott: a szabadságharccal, a rezsicsökkentéssel, az államadósság elleni harccal. Szerinte ezzel – és ezt felmérések is mutatják – az emberek is tisztában vannak, és ha világossá tudják tenni, hogy ez családonként egy millió forint terhet jelent, akkor megfordulhat a közhangulat.
@Orica Középföldi: tájékozódtam, többen arra jutottak, hogy szerencsére egy átmeneti létforma vagyok. a görény nem szavazhatott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Szerintük Szabó Tímera, Gyurcsány Ferenc, karácsony Gergő, vagy Szekeres Imre nem panoptikum, hanem az összefogás sokszínűségét jelenti – a közönség (és Schiffer András sem) nem bírta ki nevetés nélkül."

szekeres. d: az egyik legnagyobb mutyis a maszopban. egyébként meg szürke, íztelen.
Megtalálták az mszp egyik csoportjának a depositját. Ami a kötvénykibocsájtáskor kevesebb forint értéket képviselt. Simon majd megmondja, hogy kitől (nem rezidens személytől) kapta az összeget kölcsönbe. Nem a saját pénze volt ez. S ez nem is a legnagyobb raktár. Ennyi.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"hogyan lehetne a saját balfaszságukra ellenszert találni, hogy legalább látszatra egy súlycsoportba kerüljenek Orbánnal."

Nagyobb tételben kéne lopniuk. :)
Most úgy hallom simon azt akarja bemesélni, hogy ő nics is, hanem miskolcon volt azalatt.....
En nem vagyok benne olyan biztos hogy az a sajat penze volt. Mi van ha egyszeruen olyan toketlenek, hogy nem tudjak a leadot befizettetni a nyertesekkel egy civil alapitvanynak, hanem pl sajat neven tartjak egy osztrak bankban?

Vajk
Fábius!
Ha találkozol Attyssal, említsd meg már ezeket, amit Miskolci kommentelő összegyűjtött!
Részleteket itt találsz: mandiner.hu/cikk/20140205_ertsey_katalin_felhivas_kepviselotarsnoimhez
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "..legalább látszatra egy súlycsoportba kerüljenek Orbánnal"
Orbánnal egy súlycsoportban csak Gyurcsány van, akit hiába vágnak pofán mindenféle vélt vagy valós bűnökkel,azt kénytelen letörölni a bíróság maga.
A " ki lop tobbet 4 év alatt " címú versenyt még Simonnal egyutt is a Fidesz nyeri....
Nagyságrendekkel...
De annak isn indoka kormányt váltani,..akit nem érdekel csalás-lopás-korrupció...
DEMONRÁCIA
ehhhh, esze semmi:

Az autógyártás a magyar ipar zászlóshajója, Magyarország az európai járműgyártás egyik fellegvárává vált - mondta a 200 gyártó és beszállító cég részvételével megtartott első hazai járműipari csúcstalálkozón Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági államtitkár. Szijjártó szerint - aki nem túl udvariasan hosszú névmizériának nevezte a Suzuki új modellje, az SX4 S-Cross névválasztását - az autógyártók hozzájárultak a tavalyi növekedési fordulathoz és ahhoz, hogy az idén a magyar gazdaság tartós növekedési pályára áll. Helyes döntésnek minősítette a munkaerőpiaci szabályozás, a felsőoktatás és a szakképzés átszervezését - utóbbi kapcsán elmondta, 50 milliárd forint állami forrásból 7 ezer tanműhely épülhet fel a következő években

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szijjarto_veletlenul_beszolt_a_suzukinak.575560.html
Ugyan már! Most erről derült ki holnap a másikról. Mindannyian tudjuk, hogy minden politikus gazember. Az összesről, igen a nagy fideszről is bármikor be lehetne bizonyítani ugyanezt. Úgy látom itt Nekünk kell már rendet vágni, mert Ezek nagyon elszemtelenedtek. Ennyi pénzt nem lehet tisztességesen megkeresni, olyan nincs!!!!!!!!!!!!!!!
@parti_giano: ne állítsd túl nagy követelmények elé, tudod a narancs is egy kifakult napszítta vörös ;)
Most csak felfüggesztették vagy tényleg kirúgták? A pénz eredetét persze senki sem firtatja...

Ki indít népszavazást, hogy a vagyonbevallásból kihagyott vagy meghamisított adatok miatt 4 év börtön járjon és külföldről is kötelező legyen bekérni a banki adatokat minden politikusról?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jaj, de hamis... de megmondják: talpam alatt sár és ingovány.

Három fideszes képviselő a Most múlik pontosant gitározza

cink.hu/harom-fideszes-kepviselo-a-most-mulik-pontosant-gitaro-1516418495
@Kivlov: nehezen tolulnak nyelvedre a szavak. talán sok gfg-t olvasol.
@munkás ököl: te lennél az a floodoló shitnyik? ott jobban elférsz, innét inkább tiplizz!
ehehe, csakazértis, bibí...
Tessék már felmutatni egyetlenegyszál fityesz zabránst, aki megbűnhődött!
Legalább a szocik néha-néha, időnként, úgy tesznek, mintha...maradt volna bennük egy kis becsület. Vagy csak lúzerek?

hvg.hu/w/20140204_Maradjunk_a_bortonnel#rss
"Aztán ki lehet játszani szögletre ezt is. Azt talán az idülten fideszes tábor sem díjazza, hogy Mészáros Lőrinc milliárdos lett, de van, akinek elnéznék azt is, ha a saját nappalijukból zabrálná el az ingaórát meg a gyerek uzsonnáját. És el is nézik. Mert ő megérdemli. Azok után, amit tett a nemzetért, nem is lehet eléggé megfizetni, szóval ha kivesz havi milliárdot a kasszából, az is el van nézve.

Ehhez csak be kell vallani, hogy Mészáros Lőrinc nem a saját vagyonát kezeli. Mindjárt kitisztulna a helyzet, és lehetne lapogatni egymás vállát a békemenetben: megérdemli, akármennyi is az, Európa legnagyobb államférfijának ez jár. A minőséget meg kell fizetni. Hadd gazdagodjon az a drága ember!

Ez persze nem valósul meg, mert éppen a lőrinckedés és lajoskodás miatt mindig ott a zabszem a popsiban: mi van, ha ez a Mesterházy valahogy mégis nyer, megint bekurjant valami paraszt, és nekilátnak összeszámolni, honnan mennyit loptunk? Tudják persze, hogy a kötél ki van zárva, de a börtönhöz sem fűlik a foguk. Még egy zuschlagnyira sem, pedig az ezerszeresét nyúlták le.

Bárcsak lehetne szavazni valakire, aki a törvényes bosszút valóra váltaná. És nemcsak véletlenül, provokáció nyomán szólná el magát arról, hogy nincs kizárva."
@parti_giano:
gggggggggggggfffffffffffffgggggggg
@parti_giano: ne idegesíts! hol?.. hát a parlamentben te kis buta
@kewcheg:

Tájékozódni!
Miskolcon IS van egy Simon Gábor, de az jogász lévén dr.Simon Gábor, aki most magyarázkodni kényszerül.
Megtisztulás?

Ugyan már!

Nagy nehezen sikerült fellépni az első lépcsőfokra.

Majd ha nyomozás indul a pénz származásával kapcsolatban.
Mivel más magyarázatot az érintett sem adott, pozícióiból adódóan vélelmezhető, hogy közpénz is jelen lehet az ügyben. Ebből kifolyólag nagy erőkkel, gyorsan, hatékonyan ki kell nyomozni, fel kell tárni a pénz származásának részleteit. Az érintett(ek) felelősségét meg kell állapítani, és minél előbb meg kell kapják a megérdemelt ítéletüket a magyar törvények szerint.

Az, hogy valaki egy ilyen után lemond minden tisztségéről, egy erkölcsi minimum (mondhatni első lépcsőfok).
Egy ilyet azonban nem lehet csak ennyivel elintézni, mintegy kéz kezet mos alapon anélkül, hogy bárki is megkérdezné, honnan is került arra a magánszámlára 140 évnyi(!!!) átlagkereset.
@Sir Bates dö Hól:

Én is kíváncsian várom a magyarázatot:))
ennyi:
csak tessék, csak tessék, lehet választani...

Ukrajna feldarabolásával támaszthatják fel az orosz birodalmat
Fotó: Brendan Hoffman / Getty Images

Annyi szó esik az orosz médiában az ukránkérdésről, hogy már tényleg úgy tűnik, hogy Putyin készül valamire.

444.hu/2014/02/05/ukrajna-feldarabolasaval-tamaszthatjak-fel-az-orosz-birodalmat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
hüjjje Index!
Én nem tapsoltam el, ŐK (a zabránsok) tapsoltTÁK el!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szíria, és Irak feldarabolásával meg Kurdisztánt.
De hogy jön ez ide?
Meg mindig harcolo Polgari Korre bukkantak egy befalazott ajto mogott a felcsuti vasutallomas felujitasakor.

csotany.tumblr.com/
@HaCS: Paks, mészáros lőrinc, simlicska, vezényló, putyin és a milliárdok a zsebbe.
Le Monde: Kegyetlen hangvételű a magyar kampány

A gazdasági javulás Orbán Viktor pártjának kedvez a parlamenti választásokon címmel közölt tudósítást a kampányról a Le Monde, amely egy külön írásban a magyar közoktatás helyzetével is foglalkozott.

hvg.hu/velemeny/20140205_Le_Monde_Kegyetlen_hangvetelu_a_magyar_ka
@Fabius: direkt nem indítanak álólámpát papcsók elen mert az megnyerné...

tócsa = papcsók...

egy mafia van... ki sország ez !
egy cőcselék és egy mafia...
@parti_giano: Na, azért annak is vannak különös tanulságai, és utólag mennyire megjutalmazták ezt a mártírt.
m.magyarnarancs.hu/belpol/a_varhegyi-per_tanulsagai_alkalmazkodokepesseg-62214/?pageId=50
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"...Magyarország az európai járműgyártás egyik fellegvárává vált..." - Lóf@szt! Összeszerelő üzemmé.
@AKIsTUDATLAN: persze. csak jelezni akartam, hogy a fidesznek is van ügye, amiben ítélet született. tehát nem adhatják az ártatlant.
@Marcellusca: 100k-ért, több műszakban, heti 56 órás munkaidőkeretben, kölcsönözve. kösz fingjártó!
@Orica Középföldi: ha szépen megkérnek rá, megírom nekik, meg le is dokumentálom... csak sóherek erre:)
@Evezős: Gondolom azzal nincs semmi gond, hogy mindez a Feri elnöksége idején történt. Akkor eszébe se jutott tisztítani.
@Marcellusca: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Martonyi a FAZ-nak: a paksi bővítés csökkenti a függőséget az orosz gáztól

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap Martonyi János külügyminiszterrel közölt interjút szerdán "A megállapodás Oroszországgal mindkét félnek jó" címmel. Szóba került Paks, a banki különadók, a rezsicsökkentés és a Szabadság térre tervezett második világháborús emlékmű is.

hvg.hu/vilag/20140205_Martonyi_a_nemet_megszallasi_emlekmuvet_e
@Marcellusca: az audi kivétel ebben, az nehezen költözne, mert ott az észt kell elvinni.
@Marcellusca:

Bárcsak nyílna még pár összeszerelő üzem Magyarországon! Csak sajnos a beruházási kedvből pont nem ez következik.

Mit gondolsz, az itthoni munkanélküliek többsége szoftverfejlesztő, vagy mikrobiológus?
Jó részük képzettségéből kiindulva még egy-két kukoricamorzsoló üzemet is szívesen látnék ebben az országban.
Marhaság az egész. Azzal, hogy egyenként levadásszák az amatőr szoci csalókat,nem lesz jobb az mszp-nek. Hiába "tisztulnak meg" :))), ha most nem nyernek, akkor végük van, mint a botnak. Egymást falják fel, egyedül a böszme marad a ringben. :))
Pintér miniszter úr évről évre azt írja hogy tartoznak neki egy milliárd forinttal.
Simon meg kölcsön kapta ezt a pénzet.
Mert hogy máshogy.....
@KÁTÉó53éúétr6: "Orbánnal egy súlycsoportban csak Gyurcsány van, akit hiába vágnak pofán mindenféle vélt vagy valós bűnökkel,azt kénytelen letörölni a bíróság maga."

A hétpróbás bűnözők általában meg szokták úszni.:(
@Marcellusca:
Lóf@szt! Még csak azzá sem... A szlovákok közelébe sem vagyunk a két nagy multival!
@ggiza: kit érdekel az mszp ?

= fideSS = ügynök siffer lemp = vona ügynük dzsobbik stb

mind bűnszervezet... sőt ugyanaz...
Ügészség és a NAV ilyen esetekbne nem kéredezi meg, hogy honnan van ez az elfelejtett pénzecske???

Amúgy lehet nekem is van valahol 200 millióm csak nem tudok rola, hiába na az ember öregszik feledékeny lesz.......

Amúgy úgy látom, hogy sem a Fidesz sem az MSZP nem képes megújulni, normális Európai politikát folytatni.
nincs szabad választás... csak bűnözők közül lehet (láccólag) választani...
mind komcsi ügynök náci stb... de ugyanaz a szervezet... mafia...
aki bűnözőket támogat szavazatával az bűnpártoló...

aki a pártokra szavaz az BŰNPÁRTOLÓ...
bűn+párt+olló
a nevében is benne van a szónak minden

BŰN PÁRT OLLÓ

aki mszpre dzsobbikra lempre vagy fideSS re savaz !
@Online Távmunkás: "Ki indít népszavazást, hogy a vagyonbevallásból kihagyott vagy meghamisított adatok miatt 4 év börtön járjon és külföldről is kötelező legyen bekérni a banki adatokat minden politikusról?"

Kezdetnek lehetne ezt is:

"a Jobbik újra kezdeményezi, hogy legyen rendszeres vagyonosodási vizsgálat a jövőben minden magyar parlamenti képviselőnél, kormánytagnál, valamint hozzátartozóiknál. Egyúttal felszólítják az adóhatóságot, kérjen adatszolgáltatást az EU többi tagállamának társszerveitől arra vonatkozóan, a magyar közéletben tisztséget betöltő politikusok rendelkeznek-e külföldön ilyen jellegű vagyongyarapodás eltitkolására alkalmas pénzintézeti számlával."

www.hirado.hu/2014/02/04/jobbik-legyen-ujra-rendszeres-vagyonosodasi-vizsgalat
Kíváncsi lennék, ha feloldanák pl az olajos (Pintér et)ügyek aktáinak 100 éves titkosítását és nyilvánossá tennék az ügynöklistákat és az utóbbi években igencsak meggazdagodók vagyonosodási vizsgálatát és egy kicsit komolyabban vennék a vagyonnyilatkozatokat, akkor ki maradna a parlamentben?
@Marcellusca: Igen, és az ilyeneket tartogatják talonban Paks és más nagyszabású mocsokságok esetére.
Erről beszéljetek magyarok, és beszélnek is, paksok elhamvadnak, de a maszop!!!...na az mindennél bűnösebb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: végülis szíjgyártó nem hülye, mert nem értelmi fogyatékos

sosem láttam taknyos orral beszélni, tehát tudja: van zsebkendő, biztosan nem értelmi fogyatékos

ő buta

a magyar ipart az autóiparral azonosítja és azt hiszi, az ország majd három városba összeköltözik, mert ott van autóipari beszállító
@Secnir:
1. Milyen szélességi körön ? (Merthogy ugyanaz itt nem működne.)
2. Mit mondanak az ottani környezetvédők ? (Tiltakoznak.)
@Pontos:
Gondolom, keveset hallottál akkoriban az ottani történésekről. Eszébe jutott.
Azért csinálták ki.
@csak egy néző: "...akkor ki maradna a parlamentben?".... fel lehetne tölteni a parlamentet közmunkásokkal.
Lemaradtam valamiről? Nem hallottam arról, hogy Simont bárki is kirúgta volna, csupán önként felfüggesztette tagságát. De ne aggódjunk, az Összefogás olyan széles, előbb-utóbb visszaszivárog majd az élbolyba, akárcsak Gordon vagy Feri, pedig nekik kicsit több van félretéve szerintem... És hát erkölcsileg némelyik forrása igencsak zűrös...
@KÁTÉó53éúétr6:
Lehet, hogy többre jutnánk, mint ezekkel?
@Orica Középföldi: ezt nem tudom elhinni.Most akkó melyik-melyik? Olyan nincs hogy két egyforma ugyanojan.Kavarnak ezek, ehhez értenek....
@Blogger Géza: Hová gondolsz? Pld. GyuriFeri tuti, hogy bérből és fizetésből él. :)
De Szígyártórol is megvana véleményem, ez nettó lenézi a Suzukit.Pedig a Suzuki letett már valamit az asztalra, én a helyükben már felpakoltam volna oszt el innen.Még egy ilyet, hogy így lenézni egy autógyárat, amelyik huszonéve itt van stabilan, még egy nyomorult állami megrendelést se kapott. Az megvan egyékkén hogy a világ legjobb motorkerékpárját csinálják? Lehet ámulni Petike....
Még belegondolni is borzasztó, hogy áprilisig mennyi szart fognak egymásra dobálni.
@parti_giano: Hohóóóó, jóféle tehenész lánykák. :)
Azok ügyesen tunnak fejni. :D
vonáék is csak bérből és fizetésből:

Egy, az Index birtokába került hangfelvétel szerint az fb elnöke november végén csökkenő tagi szolgáltatásokról, emelkedő elnöki jutalmakról, milliós lelépési összegekről, kamarai pénzből kifizetett gyorshajtási és parkolási bírságokról, magas ügyvédi és hirdetésszervezői számlákról számolt be. Cégadatok szerint a kamara korábbi alelnöke, a jobbikos képviselőként is dolgozó Gyenes Géza saját háziorvosi bt-jének is számlázott ki pénzeket, de ez nem látható cége mérlegében.
Orban_megcsinalja azt is amire mesterhazy nem kepes.
Nahát elvtársak ezért kell a FIDESZ-re szavazni! Különben még négy év múlva is a Józsa-mutyis, hagyó nokiás, gyurcsány sukorós, bajnai libás, Simon sibolós, mesterházy-zuslágos, akasztgatós, szemkilövetős tolvajbanda tartja megszállva a baloldalt és sohasem lesz Magyarországon szalonképes szociáldemokrata párt.
@kewcheg: Pintér megmondta az indexnek a totalcar javaslatáról, ha választani kell dacia duster és audi Q valahányas között, akkor az emberélet a fontos

tehát: audi

az indoklásról nem mondok semmit, csak az jutott eszembe: kevés ez mint Surdában a vérnyomás
Ezt szoktátok olvasgatni? Nagyon súlyos. :)

gaymobil.tumblr.com/
@parti_giano: Pedig, de...adják.
Ki hallott erről a várszegi jómadárról a vájtfülűeken kívül?!
Ki hallott Zuschlagról, Hagyóról, Nokiás dobozokról?! Hány évet is kapott mondjuk, cusi, mennyiért?!
Minden bejön nekik,hogy csinálják? Kétezren sem voltak a Paks-ügy ellen tüntetők.
Hányan voltak anno, a vekkeres performanszokon? De télleg, akkoriban feszt az utcán verték a nyálukat a magyariak, lett légyen szó bármiről, most meg kussolnak.
@vitéž munkášőr: Na, ja. :(
Sok barom meg nem gondol bele, hogy a mercinek miért is éri meg nálunk összeszerelő üzemet létesíteni, mikor az eladásaik zöme nyugatra történik.
Ide hozzák a kasznit, az alkatrészeket (néhány magyar beszállítóét kivéve), itt összepakolják, majd viszik vissza nyugatra.
Vajh, miért is nem ott, helyben szereltetik össze????
@azbesztos:
Csak a hitelesség kedvéért kopizd már ide a felsoroltak bűnösségéről a bírósági ítéleteket.
nu F@szbiusz meg a többi judeobolsi. akkor a 2014 elment. marad nektek a súlytalan Politikai Statiszta szerep.semmi ajvék szokjátok
@Marcellusca: ide vonzza őket Rákay Kálmán magyarországra csábító filmje.

Túrórudi, marhapörkölt, gulyás, Csikóst a pártba, adót a szélre.
@csak egy néző: "....áprilisig mennyi szart fognak egymásra dobálni"....és mi azt a szart fogjuk forgatni, és elfelejtjük, Paksot, ÁFA-csalást, mutyi gáz-forgalmazást,...és nem lenne elég egy egész oldal a becstelenség felsorolásához
@Marcellusca: ja és a magyar folklór, a népi kultúra

(árpád sávos gitárok, tetovált rockerek)

www.amivarosunk.info/images/photoalbum/album_1/karpatia20100821szszm80_w2.jpg
@gnme: Há', ha csak ezek nem. :)
@azbesztos: Na és akkor Andor micsoda, ha nem a "baloldal" szalonképes megjelenítője? :)

kepviselofunky.blog.hu/2010/08/05/schmuck_andor_os_koton_a_celcsoportnak
@vitéž munkášőr: Szakályra válaszként nem tudom, hol olvastam, de valaki írta, hogy végül is ha úgy vesszük, Recsk is egy rendvédelmi eljárásnak indult, csak félrecsúszott egy-két apróság. Arra azért kíváncsi lennék, ha mondjuk egy Gyurcsányista mondana ilyesmit, hány jobbikos akarná a vérét onnantól...
@Marcellusca: másra nem tudok gondolni

Esetleg a borsodi sör, talán azért jöttek ide.
@Secnir:

Legalább számolj, te nagyokos!

A 4000MW a maximális teljesítménye. Tudod a nap nem süt mindig, még Indiában sem.
Ott van a cikkben az az adat is, hogy 6,4 mrd kWh-t termel évente. Ha egy kicsit is értesz ahhoz, amiről írsz könnyen ki tudod számolni ebből az átlagos teljesítményt.
Csak nehogy meglepődj, mikor rájössz, hogy ez egy 80%-os működéssel számolt 2400 MW-os atomerőműnek a felét sem éri el. (Nem éri el a 800 MW-ot)
@gnme: Ha jól tudom, Horn annak köszönhette az életét, hogy Lexusban ült. Akkor már...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ez olyan széép: Miskolcon zsiga marcellt abban a körzetben tették meg ogy képviselőnek (és a román bevándorló polgármester helyettesének), ahol a gyurcsány-takarodj előtt dr. Simon Gábor volt.
@nemecsek ernő áruló: ott szülték? .. nem tudtam

az anyja tutira összekente a kényelmes bőrülést, dehát van pénz .. tudjuk.
@KÁTÉó53éúétr6:
Azt vettem észre, ha kiderül valami szemétség a fityeszről, akkor tuti, hogy max egy héten belül valamelyik médiájuk előjön valami botránnyal (amiről már régen tudnak) és máris elterelte a szemétségeiről a szót. Meg kell hagyni, tényleg tudnak valamit Finkelnstein, Birnbaum és Takony Árpi féle tanácsadók. Erre mondják, hogy ügyes.
Nagyon helyes, hogy a Nemzet megkérdezte, kiderítette ezt az ügyet. Ez lenne a sajtó egyik feladata.

Ennél csak az lenne szebb ha most megkérdeznék, hogy tett félre Szíjjártó 14 millás fizetéséből 16-ot 2013ban. De ezt valószínűleg sose fogja...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Furcsán Nyerenchez vagy Viktorhoz képest mindenképp.
Azt hiszem 7-10 naponta fog a maszop kapni egy ilyen ügyet áprilisig. Az összefogásból összefosás lesz.
@kewcheg:
Petikének alapvetően a MUNKA fogalmáról honnan a pöcsből lenne fogalma?
Életében olyan veszélyes dolog közelébe nem ment, még baja lenne...
@Marcellusca:

"Sok barom meg nem gondol bele, hogy a mercinek miért is éri meg nálunk összeszerelő üzemet létesíteni, mikor az eladásaik zöme nyugatra történik."

Képzeld, vannak akik végiggondolják. Én például arra a következtetésre jutottam, hogy jól járnak vele. Mert olcsóbb a munkaerő, jó a közlekedési, szállítási lehetőségek és az európai vámúnión belül vagyunk.

Csak azt nem értem, neked ez miért fáj? Jobb lenne, ha nem jöttek volna ide?
@csak egy néző:
Mennyi minden lapul még a fiókokban... :))
Jól dolgozik a Párt magánhírszerző szolgálata.
Nem tűntek el a leszerelt volt komancs titkosszolgák, csak éppen a pártállami múltat elfedő (sose tudjuk meg kik, miért, hogyan...) kussolásért és némi készpénzért cserébe a "megfelelő" helyen dolgoznak tovább jelenleg is.
Persze hogy védi a Fidesz a komcsi titkosszolgálatok embereit.
@DFK:
Szerintem minden hétre lesz egy beidőzítve, végül is "megdolgoztak" érte...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miért? Teljesen igaz. A paksi bővítés függetlenít az orosz gáztól. Nem Oroszországot mondott, nem is mondta azt, hogy az egyirányú energiafüggőség csökken.
@WYW: Netán Pintértől kapott kölcsönt?
@CSENDES:
Legalább nem Szovjetuniót mondott, mint a másik agyoniskolázott ostoba... :) Kekeckedsz...
@a keresztényeket bántani tilos: arra én is. nem mellesleg abban a vonatkozásban én is egyből jobbikos lennék
Oszt', télleg címlap. :(

Azt kellene csinálni, mint a V'bőrön: senki nem szól a trollhoz. :D
@Marcellusca: én benne vagyok. attól kiveri őket a szarszeplő és gyors tipli a vége
@nemecsek ernő áruló: szerintem akkor még a Lexus nem is létezett. Saab volt, de tökmindegy
@HaCS: Egyáltalán nem (cinikusan mondhatnám, hogy hidegen hagy).
Csak az fáj, hogy közel sem azonosak a feltételek, mint a németországi összeszerelő üzemekben.
@Marcellusca: az Opelről vannak konkrét információim. a többszáz beszállító közül 3 magyar van. ami kapaszkodj, szintén nem magyar, hanem itt (is) állomásozó multi. például a NEMAK

www.nemak.com

magyar érdekeltségű nincs
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak rámutattam, hogy milyen diplomatikusan (cinikusan)lehet hazudozni.
csak úgy:
és amíg nincs erős középosztály, addig nem lesz normális társadalom.

Újabb szomorú adalék a középosztály lecsúszásához

2011-ben még az emberek 40, ma 18 százalékuk tud nyugdíjas éveire előtakarékoskodni - derült ki a Generali Biztosító reprezentatív felméréséből. Pedig 1980-ban 4 aktív dolgozóra jutott 2 eltartott, most pedig 4 aktívra 3 eltartott jut. A megkérdezettek 47 százaléka úgy gondolja, hogy a nyugdíjából nem fog tudni megélni.

hvg.hu/gazdasag/20140205_Ujabb_szomoru_adalek_a_kozeposztaly_lecsu
@vitéž munkášőr: Ott műkszik. :)
A hülyegyerek bekussolt. :D
lófaszt, számoltam, oszt kijött a nagy semmi.

Varga: februárban már érezhető lesz a családi adókedvezmény hatása

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a családi adókedvezmények kiterjesztése az idén akár egy 13-14. havi fizetést is jelenthet a kiskeresetű családoknak.

hvg.hu/gazdasag/20140205_Varga_februarban_mar_erezheto_lesz_a_csal
@vitéž munkášőr: Hamu a fejemre! Tényleg Saabot akartam írni. Nem tudom, miért Lexust írtam. :DDD
ugye neki nem lesz semmi baja, csak kérdem.

Katonai bíróságon
az NGM helyettes államtitkára
Rejtői kaland a Sínai-félszigeten: Lenner Márk csapata állítólag szétvert egy kantint, szolgálati tekintély megsértéséért több év börtön is járhat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F05%2Fkatonai_birosagon_az_ngm_helyettes_allamtitkara%2F
@magándemokrata: tegnap este az előző posztban ugyanezt sütöttem el :-)))

megvan reblogban a tumblimon:

vtzmnksr.tumblr.com/post/63909723336/megalol
Na most Simon nyilván csak a jéghegy csúcsa. Az SZDSZ-ről nem is beszélve.

Természetesen ezért Orbánék a hibásak, hiszen 4 évük volt arra, hogy kinyomozzák ezeket a dolgokat.

Értékes tevékenységet ezen a téren a Jobbik végezne. (Nem véletlenül kriminalizálják a többiek).
@Marcellusca: ide, ahogy nézem, szépen csordogál a többi szelepes is
Húú bameg. Ezt a mondatot lemerte írni a magyar nemzet firkásza.
"Bár most éppen Simon Gábor szoci politikus titkos bankszámlája az aktuális téma, nekünk ez becsületbeli ügy"
Becsületbeli??? és közben nem röhögte el magát???
@Marcellusca:

Igazad van, de ezen csak lassan, kitartóan fejlődve lehet változtatni. Sehol sem lesz egyik pillanatról a másikra kánaán. A gond abból áll, hogy egyelőre csak a munkaerő olcsósága, esetleg adókedvezmények az egyedüli versenyelőnyeink.

Viszont rá vagyunk utalva a külföldi iparra, mert sajnos a hihetetlen jól menedzselt rendszerváltásnak köszönhetően ott tartunk, hogy egy mosógépet sem vagyunk képesek önerőből összerakni.
@Marcellusca:

Igazad van, de ezen csak lassan, kitartóan fejlődve lehet változtatni. Sehol sem lesz egyik pillanatról a másikra kánaán. A gond abból áll, hogy egyelőre csak a munkaerő olcsósága, esetleg adókedvezmények az egyedüli versenyelőnyeink.

Viszont rá vagyunk utalva a külföldi iparra, mert sajnos a hihetetlen jól menedzselt rendszerváltásnak köszönhetően ott tartunk, hogy egy mosógépet sem vagyunk képesek önerőből összerakni.
@vitéž munkášőr: Ja. :(
Át kell lépni rajtuk.
Főleg az ilyen batyu, azbesztos meg a BBBBB hosszúnevű idiótákon. :)
Mocskos blogmotor dolgozzál!
@HaCS:
De szép is lenne!
Csak az a "baj", hogy egy valóban teljes körű nyomozás esetén a fideszről is érdekes dolgok derülnének ki, ami meg ugye nem érdeke a fidesznek.
Így maximum csak részleges nyomozásra számíthatunk, ami viszont nem járhat erkölcsi katarzissal.
@HaCS: az egyéni adókedvezmények az eu-n belül tiltott állami támogatásnak minősülnek, s mint ilyenek, tiltottak... a mercedes a délkelet-európai piacra való termelés miatt választotta moot (nem véletlenül kecskemétet -a gyurcsány által preferált tata-pápa helyett- a logisztika miatt... bár szerintem mindenki megy tovább szerbiába most majd...
@HaCS:
Szvsz, meg az elsőnél lett elcseszve és most már b@szhattyuk. :(
Ha anno a nyugatihoz közel azonosak lettek volna a feltételek (és nem kaptak volna annyi kedvezményt), akkor is ide jöttek volna és most nem azon kellene rinyálni, változtatni, hogy mennyire kiszipojozza a magyar munkavállalót ugyanaz a multi, mint aki a nyugati melósnak kinyalja a seggét.
Persze, ehhez kellettek a szakszervezetek hathatós "segítsége" is. Meg azok korlátozásához a jogszabályi háttér megteremtése.
Ehhh, szó, ami szó: fejétől bűzlik a ...
"1: Ha picsán rúgnak ne feledd, egy lépéssel előrébb vagy!"

Na akkor áprilisban megint egy kicsit előrébb lesztek:)
@doggfather: Az MSZP-s kolléga Keller, 4 évig kérdezősködhetett.

Nem talált semmit.
@Marcellusca: Persze, át lehet lépni a választókon.
@♔batyu♔:
Persze, hogy nem talált. Hogy is hívták a főügyészt, aki leállítatott mindenfajta vizsgálatot? Pedig most is ő a főügyész és a patkányarcú Budai haverodnak a több, mint 1000 feljelentéséből, szinte egy sem jött be.
közben pedig:

Kiskapu: könnyebb lesz megbízható kaszinóssá válni

Vélhetően valaki nem fért be a kaszinónyitás szigorú keretei közé, ezért az utolsó pillanatban módosítják a szerencsejáték törvényt.
>>>>>A költségvetési bizottság indítványa azt is "megbízhatónak" minősíti, akinek számláján volt már inkasszó, és akár 89 napig is tartozott az adóhatóságnak. Indoklás nincs, szavazás csütörtökön.<<<<<

hvg.hu/itthon/20140205_kaszino_torvenymodositas_parlament
@Marcellusca:

Hogy kiszipolyozza-e az bizony nézőpont kérdése. Ha a német szemszögből nézzük, valóban olcsó a munkaerő, csakhogy Kecskemét Magyarországon van, így kénytelen vagyok magyar szemszögből nézni. Magyar szemszögből viszont az a helyzet, hogy a Mercedes kínál jónéhány honfitársamnak munkát, Kecskeméti szinten versenyképes és adózott(!!!) fizetéssel, fejlődési lehetőséggel, oktatással. Plusz némi társasági és egyéb adót is fizet a költségvetésbe.
Jelen esetben ez egy win-win helyzet. Nem ez persze az optimális a magyar munkavállaló szempontjából, de legalább arra mutat.

Lehet mindenféle idealista képzeteket kergetni, miszerint annyit kellene nekik is keresni, mint a bajor munkásoknak, de ehhez kellene valami megvalósítható stratégia is, hogy hogyan lehetne ezt az ideális állapotot gyorsabban, könnyebben elérni.
Mint írtam nem egyik napról a másikra jön el a kánaán, és ezért a Mercedes-t sem lehet okolni, ha egyébként a cselekedeteik nem hátráltatják a kívánt folyamatot.
@GöTi: csak a pontosság kedvéért: az mszp-ben kettő darab dr. Simon Gábor van.
Az egyik miskolci, a másik, a gyüjtögető Budapest 18. kerületi.
@KÁTÉó53éúétr6:
Sajnos, az egyetlen dolog, amit nagyon jól tud a felcsúti lókupec és bandája, hogy mi kell itt a népnek.
Ez kell, hogy csámcsoghasson. Semmi más nem fontos.

Tisztelet persze, a kevés kivételnek. De ők mag annyira kevesen vannak, hogy gyakorlatilag elhanyagolható tényezők.
Ezért bukik meg az összes olyan politikus/gondolkodó/írástudó értelmiségi, aki nem hajlandó beállni a dagonyába. Nem a Nagy Magyar Átlagpolgárnak beszél, nem neki címzi a mondandóját.
És ez a NMÁ nem érti, tehát a füle mellett el is engedi.

Ez lett belőlünk, az országból: aljas senkiháziak cirkuszi porondja, egy disznódagonya.
:-(
@csak egy néző: Na ja leállította.

Te nem véletlenül vagy ballibsi fan:))
@Evezős: Képzeld el, ha a népnél az lenne a mérce, ki mekkora mértékben harcol a nácik ellen.
@doggfather:
Napok óta kereng a neten ez a kérdés, és senkinek eszébe nem jut a demokratikus oldalról, hogy ezt nyomassa orrba-szájba, éjjel-nappal minden médiában ...

Hülyék ezek.
Jajj de gyenge poszt!

Nyilván egy kis senki bukott most le, 250 millió Forint aprópénz az MSZP-s lopásokban.

A nagyobb baj, hogy mi van akkor, ha ez a pénz most jól jött volna a kampányban?
@Evezős:
"Sajnos, az egyetlen dolog, amit nagyon jól tud a felcsúti lókupec és bandája, hogy mi kell itt a népnek.
Ez kell, hogy csámcsoghasson. Semmi más nem fontos.
"

Haha, védjed csak az MSZP-s barátaidat!

Nagyon szánalmas védelmezési próbálkozás, hogy "jajj, lopott itt 250 milliót, de miért kell ezen ennyit csámcsogni? Hiszen ez minden magyar családban megtörténik!"
@VT Man:

Olvasási und szövegértési nehézségeiddel keresd meg alsó tagozatos tanító nénidet/gyógypedagógusodat/pedagógus asszisztensedet.
Aztán ha kikezeltek ebből, akkor gyere vissza és próbálj meg értelmesen hozzászólni.

Hálásan köszönöm.
és különben is:

183. Menjünk vissza Ázsiába

Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és társaival. Menjünk vissza Rakovszky Stefi, Lengyel Zoltán, ifj. Móricz Pál s a többi nyomában. De menjünk, míg – lehet…

E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely ez ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe. Egy futó percig szeretnék honáruló „nemzetiségi agitátor” lenni, hadd tudnám kellő érzékenységgel felfogni a magyar parlamentben lefolyt skandalumot. Ilyen megríkató baromság megérésére mégsem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk mi már minden megérhetőre.

Parlament kell ennek az országnak? Kancsuka, nem parlament. Azaz dehogy kancsuka. Kisdedóvó, gyermekkert és sok-sok türelem, ha e dicső erényből maradhatott volna valami a huszadik századra.

Vázsonyi Vilmos, az egyetlen magyar népképviselő, akit öntudatos nép választott, nem juthat szóhoz a magyar parlamentben. Nem engedik szóhoz jutni a gyermekek, akik haragusznak, mert kinizsisdi s malomkősdi játékukat megzavarta, a gyermekek, akik, hajh, tizenkilencmilliomod magunk szerencsétlen bőrén kockáznak és malomköveznek.

Az immár legbalkánibb parlamentnek ez a botránya irtózatos, kegyetlen világosságot adott a mi szemeinknek. Olyan titkot világított meg, amit jaj de jó lett volna sohasem tudni. Megtudtuk hogy a magyar parlamenti gyermekek mind egyformák: esküdjenek bár a kétfejű sas karmára, a Széll Kálmán harmatozó pattanására, Kossuth Lajos kalapjára, pápa csalhatatlan őszentsége papucsára, bármire. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibongnak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban.

Kultúr-bestiákat mondott Vázsonyi? A kultúra isteni nevében vétózunk e címadományozás ellen. De a bestiák reputációja érdekében is, mert a bestiák mindig ki merik a fogukat mutatni, nem csak akkor, mikor demokrata képviselővel van dolguk.

Szeretett úri véreim, Ázsia ordított fel tegnap bennetek. A nosztalgia, a nomád, baromi ember méla vágyakozása rohamba tört ki. Nem voltam ott, de látom a képet. Középen az agyonhajszolt egyetlen intellektus. Sokat tud, sokra vágyik, merész a hite, elszánt a munkája, nagy a gyűlölete. És – óh szörnyűség – ősei a Jordánon átkeltek. Ez a kis zsidó óriás közöttük. Ezt az óriást fiatalon fölkapta szárnyaira a hír, imádja őt sok ezerek tömege, s tud… Ez, ez a legborzasztóbb! Ez az ember mer tudni közöttük, a tudatlanok között! De meg hogy ez az ember zsidó! Ott áll zavarodottan a középen. Egy harsány szitok hallszik. Lengyel Zoltán kiáltott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúr országban evőkészlet tisztító sem lehetne. Meg Leszkay úr, meg Rakovszky úr, meg a többi jólismert idióta. És Vázsonyi egy egyfogatú kocsin futtat el ebből a komédia házból, hova bekerülni idestova erkölcsi halál lesz.

Szeretett úri véreim, értsük meg egymást. Kinizsi fáj ugye és a malomkő? A keleti nomád lomhasága lázadt fel ugye, hogy semmisítsük meg ezt az embert még a Krimiából velünk hozott eszközökkel, mert tanulni, tudni, s az ő fegyvereivel állni vele szemben nem tudunk. Ugye így van szeretett úri véreim? Mert csak így lehet menteni ezt a világra szóló skandalumot.

Ha ugyan így is lehet. De aligha. Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék, s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…

Ady Endre

NN 1902. január 31.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem fogom, már kiketreceltem - de ezt muszáj volt a szerencsétlen gigadislexiával küzdő, a mai napra idedelegált fideszrabszolgának megírnom .... hogy lássa, nem nézem le, és jót akarok neki.
:-)
@Sir Bates dö Hól: Egyéb kérdés? :)

"Nem egy csekély összegű segélyről van szó - hangoztatta Ashton, s hozzátette, a terv azt szabja feltételül, hogy Ukrajna hosszútávú megállapodást kössön a Nemzetközi Valutaalappal(IMF).

kitekinto.hu/europa/2014/02/04/putyin_kemenyen_odaszolt_az_ukran_tuntetknek/#.UvJBP_l5NIE
@Evezős: a gyógypedagógiai vénád felhorkant, jól vagyon ez, kell néha, kell egy kis öröm is az ember lányának, fiának, meg is meg kell tapasztalni a rögvalót néha napjában, és segíteni kell a visszamaradott embertársainknak.

Hát még sem vagyunk barbárok, és a háztáji lábasjószágot is meg kell becsülni mostanság, kell elébe vetni némi étket, esetleg üveg szemet, vagy gyöngyöt.
@VT Man: miért ne lehetne azt a pénzt felhasználni a kampányban?... jelenleg senki, de senki nem állítja azt, hogy az nem jogszerűen került simon birtokába/tulajdonába... még a fidesznek sem érdeke, hogy precedenst teremtsen a vizsgálattal... mert mi is történt?... csupán annyi, hogy nem tüntette fel a vagyonnyilatkozatában, semmi több... ennyi elég is a fidesznek így választás előtt... minek tovább vizsgálni, még valaki rákérdezne az ő forrásaikra is...
valahol ehun vagyon az ebnek hantja:
/kár hogy igény a népben sincsen meg erre, lásd mint fent a száz évvel ezelőttit/

"Egy kétharmados Összefogás-győzelem esetén – ami eleve feltétele a “megállapodás” betartásának – viszont az is feltételezhető, hogy megtetszik nekik a Fidesz által felállított és előmelegített trón, és nem történik lényegében más, mint hogy megfordítják a pálya lejtését.

Szóval, az igazi garancia éppen az 500 nap nyomatékos bevállalása lenne arra, hogy valóban a jogállam létrehozása és a tisztességes arányos választások kiírása a valódi cél, és nem csak a hatalom megszerzése, amivel tovább folytatódna a kétpárti/egypárti vegetálás."

kapitalizmus.hvg.hu/2014/02/05/bendek-vs-bokros-a-baloldal-csak-beeteti-magyarorszagot/
@HaCS: Úgy híjják az ellenszert, h szakszervezet. Ami nálunk gyakorlatilag nem létezik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen?... szerinted ki a töktől kellene kölcsönt kérniük?... simontól?
@Sir Bates dö Hól: megy is a terelés ;)

Külön mesés, hogy miszter 20%, és forint sort nagymester mester a kérdező :D

Kósa az MSZP-elnököt kérdezi Simon számillióiról

A Simon Gábor számláján lévő több százmillió forint azonos-e azokkal a "gyanús százmilliókkal", amelyről Gyurcsány Ferenc a közelmúltban beszélt? - tette fel a kérdést Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szerdán, debreceni sajtótájékoztatóján

hvg.hu/itthon/20140205_Kosa_az_MSZPelnokot_kerdezi_Simon_szamil
az index egyik focíme :

"Az MSZP-sek gyakrabban találkoznak korrupcióval, mint a fideszesek"

Valóban tobbet hallunk róluk...
A Fidesz mérfoldekkel jobban titkolja és védi tolvaj embereit , Polt Péter kis segítségével...
és torvényekkel !
Mert lopnak csalnak és GAZDAGSZANAK rendesen a Fideszesek is...
@HaCS: könnyen el lehetne érni, kevesebb munkabért terhelő járulékteherrel

(dikmá' hee' .. dehát akkó' a kiccsaládokat akkor miből tartja el a magya' állam?)
@Sir Bates dö Hól: A Majdanosok szerintem kérdezzék meg a románokat milyen tuti az ájemeftől kölcsönt kérni, minket meg esetleg a bécsi cukrászdanyitás lehetőségeiről :)

www.felsoharomszek.szek-helyek.ro/index.php/romania/gazdasag/1415-romania-brutalis-megszoritasokat-koevetel-az-imf
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…

Ady Endre

NN 1902. január 31. "

Adyt idézel jobbos gyokereknek ?
Jó hogy nem József Attilát,...vagy neadjIsten Radnótit...
Tormay Cecil kell ezeknek !
@♔batyu♔:
"Na ja leállította.
Te nem véletlenül vagy ballibsi fan:))"
Fidióta komám, meglepett volna, ha sikerült volna valami értelmeset válaszolnod.
nincsen itten semmi látnivaló tessék elvonulni, gyerekek menjetek a picsába

a hunvald ügy után nincs csodálkozni való a párt a saját gyermekeit falja föl és ráadásúl mondvacsinált szarkeveréssel amitől a párt koszosabb, szarosabb lesz mint jorábban

hajrá maszop ma szop holnap megdugják holnapután elől hátúl

éljen narancsfalva és basszátok meg vigyétek haza és ápoljátok ez kell nektek

brühüyyy
"jó néhány 10 milliárd forintnyi kifizetett, de át nem vett gáz így is lehet a rendszerben"

..ez magyarország energiapolitikája?

elég nagy szégyen. dehát na. a hozzáértők, akik a szerződéseket kötik

(okleveles gépészmérnönök, mérnök-közgazdászok, okleveles olajmérnökök)

vagy buták kötik ezeket? ..mert nekem úgy tűnik
@VT Man:
"Nagyon szánalmas védelmezési próbálkozás, hogy "jajj, lopott itt 250 milliót, de miért kell ezen ennyit csámcsogni? Hiszen ez minden magyar családban megtörténik!"

Igazad van , nem mindegyikben...fideszéknél ez nem osszeg ,azok milliárdokkal kezdenek , nem szaros százmilliókkal...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te meg gazdasági szagemeber vagy és meg tudod mondani mi is a gond azzal, hogy valakinek feltételeket szabnak egy olcsó hitel felhasználásában?

a drága hitelre ez nem látható de azt a hitelfelvevőt is picsán rúgják (kérdezd meg a templetont mikor először nemfizetazorbánmitistesz?) szóval mi a bajod?

nem jött meg vagy már elment?

brühüyyy
@Nyilas Mise: Mise, misebor van?

akkor megyek :-)
@rodeo36: Arra az "olcsó" hitelre gondolsz, ami aztán a feltételek miatt lesz kurva drága elsősorban az ott lakóknak, s nem az aláírásukkal közreműködnek? ;)
@gnme: pezsgő van behútve...

ha meggebed megmurgel az a hitvány senki

amugy az lenne az igazi ha a tejjes besúgó ügynök dakota kommancs bűnöző elit eccere gebedne meg...

erre alkalmas az atom...

az első lépések már megvannak hozzá...
@HaCS: "versenyképes"

muhaha! na elmész a picsába - igen, "versenyképes" mert jobb esetben az itteni btuttó a stuttgarti nettó negyede, ugyanazért a munkáért
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
:-)

De sajnálom, a házinácit én örökre kiraktam a hóra. A két alkalommal, mikor felvettem a nagyon megértő énemet és megpróbálkoztam a társalgással, neki sikerült elvenni a kedvem attól, hogy annak tekintsem, aminek ő képzeli magát: emberi lénynek.

Azt követem amúgy, hogy egy esély mindenkinek jár, ezért elolvasom, értelmezem, megpróbálok válaszolni. Ha mindezek ellenére képtelen normális hangot megütni, vagy ugyanazt szajkózza, ill. mindenről ugyanaz jut eszébe, akkor kiikszelem.

Az azért riasztó, hogy mennyi beteg lélek létezik manapság ....
:-(
@Nyilas Mise: kire gondolsz, a morecsúti törpére?

jaa, az

kártékony buta ember

ecélból veszi fel maga alá a butákat, hogy amit ő nem tud, .. azt majd azok tudják

édes asti martinit szeretem, málna mellékíze van

az ecceri magyart arról lehet olaszóban megismerni, hogy a bevásárlókocsjába ládaszámra teszi az asti martini édes pezsgőt..a pénztárosok előre röhögnek rajta

ebből is látszik, vajmi kevés közöm van már a magyarokhoz

szerencsére.
"Orbán megcsinálja azt is, amire Mesterházy nem képes"

miért? meseházy mire képes? semmire... :D
@rodeo36: Másrészt templetonka csak akkor tesz valamit ha delikvenske nem fizet, ájemef meg akkor is ha fizetünk mint a katonatiszt. Amúgy meg ha már törlesztenem kell, jobb olyannak, aki nem ugat bele az életembe, s bőven elég neki ha rendben megkapja a törlesztőimet. ;)
@csak egy néző: "...és máris elterelte a szemétségeiről a szót" /bocs.csak most olvasok vissza/ az ellenzék reakciói vagy akár támadásai pedig el sem jut média, újság stb hiányában a választókhoz,reklám felületek letiltva....hát ez a mi demokráciánk. mert a Vörös Ördög minden megtehet és mi hagyjuk
Hogy beindult a balos védelmi vonal. nem, nem Simon a hibás, aki elfelejtett szólni 250 milláról. Hanem az, aki ezt felfedte. Sírjak, vagy röhögjek?
@Myrath:

A szakszervezet valóban egy jó eszköz a munkavállalók érdekérvényesítésére. Kár, hogy megnyírták a jogaikat.

@gnme:

Azért abba a hitbe ne ringasd magad, hogy a "kiccsaládok" akkora szeletet vágnak ki a tortából. Bár nagyon sokan vannak, de fejenként igen keveset kapnak. A nyugdíjkorhatár előtti ellátások kb. 200 mrd , ami nem kevés, de ezzel még csodát nem lehet tenni.

@vitéž munkášőr:

Már megbocsáss, ha mégsem megyek el.
Képzeld keresnek ezen a földön emberek jóval kevesebbet is ugyanazért a munkáért.
Ezek a dolgok nem is véletlenek mentén alakulnak így, hanem bizonyos gazdasági okokból. Ezt kellene elfogadni, vagy megvalósítható stratégiát felmutatni, hogyan jussunk el a stuttgarti fizetésekhez gyorsabban, könnyebben. Várom ötleteidet!
@dr kíváncsivagyok:

"__Adyt idézel jobbos gyokereknek ?
Jó hogy nem József Attilát,...vagy neadjIsten Radnótit...
Tormay Cecil kell ezeknek !__"

Update! Tamás Gáspár Miklós a legfrissebb forrásuk. csak korszerűen.
@DFK:

gyere máskor is. feltéve, ha már azt is megtanultad megérteni amit olvasol. persze ha csak az instrukció szerint jössz és büfizel, akkor is szívesen látunk. kell az elrettentő példa.
@HaCS: Bajnai azt nyilatkozta a közelmúltban, ha ők jönnek vissza 2015-től jönnek a németországi bérek. ;)

www.hvg.hu/gazdasag/20130926_Bajnai_nemet_fizeteseket_iger_2015tol
-no comment-

Nem a Fed eszközvásárlásainak lassítása az oka a most kialakult felfordulásnak, hanem sokkal inkább fundamentális problémák állnak a háttérben. Így pedig Magyarország 70 százalékban magának köszönheti a forintra nehezedő nyomást - állapította meg Steen Jakobsen, a Saxo Bank vezető közgazdásza, aki hazánkat az egyik legproblémásabbnak tartotta az általa meglátogatott országok közül.

www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszag_a_legrosszabb_az_altalam_latogatott_orszagok_kozul.3.195000.html
@HaCS: háát igen

de azért egy csaptelep, pár 60W izzó, pár db kampós wc ajtó záró, pár db műanyag wc fedél és wc papír jó lenne a kórházban, mert most mi van

menjen, hozzon vizeletet, hát persze, megyek

benyitok a retyóba, csaptelep lelopva, sötétség, ajtókat belülről nem lehet zárni, a boxos rötyikre nem lehet ráülni ha szeretne valaki

(egyébként egyszerűbb mellészarni, ott volt mellette, láttam.. tehát a leleményesség az megvan még a magyarban)

ajtókra filccel szerelmes üzenetek írva (kurvaanyád geci, megöllek) és nem letörölve

háát, elég gáz... a belvárosban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem tudom eldönteni, hogy engem nézel ilyen stupidnak vagy te tényleg ilyen hülye vagy...
ad1) az idézett linked forrása az mno (m.mno.hu/kulfold/brutalis-megszoritasokat-kovetel-az-imf-1194020), s így nem helyi román értékelés;
ad2) soha, sehol, senki nem kapott ingyen hitelt a világ teremtése óta... az imf egy piacgazdasági struktúra kialakítását és a pazarló költségvetési osztogatás helyett egy fenttartható és önfinanszírozó rendszer alapjainak megteremtését várja el egy eu-s tagországtól... hogy a tökbe jön ide a bécsi cukrászda?!?!?!
ad3) tényleg érdekel, hogy ezeket a holdkóros linkeket te magad találod vagy központilag küldik neked meg a többi árvízkárosult mozgalmárnak?... az is érdekelne, hogy a jobbik vezetősége tényleg hisz-e ezekben a baromságokban vagy pusztán a jelenléte megtartása miatt -s az ezzel járó költségvetési apanázs, mint bevétel elérése a fő cél- szítja a tüzet? (én jobban örülnék ez utóbbinak, hisz ez józan észt jelentene, bár morálisan elítélhető, de mi nem az ma moon e területen)...
@gnme:

"_ebből is látszik, vajmi kevés közöm van már a magyarokhoz_"

becsüld meg magad. én még nem temetlek, ellenkezőleg, tisztellek, amiért még az ékezetes betűket használod.
@DFK:
Sírjál, muci, annál is inkább, mert SENKI nem védte itt Simont.
De az más tészta, ha nem tudsz olvasni és/vagy ma te vagy aktuálisan idedelegált fideszrabszolgák egyike!
@Sir Bates dö Hól:

"_tényleg érdekel, hogy ezeket a holdkóros linkeket [...]_"

annyi linket nem lehet találni, csak kapni.
@gnme:

csak az a honvágy ne mardosna!
@HaCS: megbocsátok, de a "versenyképes" dumáért nem áll módomban. viszont valaki már összeszedte helyettem, hogy merre lehetne elindulni:

iksz.beszolunk.hu/munkavallalok-vedelme-osztrak-mintara-csaladi-ado-es-jarulekkedvezmeny-az-x-programban/
@Marcellusca: Mondjuk a hvg riportere is megéri a pénzét, ki mást rohanjon le a parlament folyosóján gazdaságpolitikai kérdéssel, mint Hoffman Rózsát, Pokornit, meg a belügyminisztert. Legközelebb majd Fazekas Sándort kérdezik a rendőrség hatékonyságáról, Varga Mihályt meg a KLIK-ről.
@wirth6: baszki, bárkit lerohanhat aki ott gombot nyomogat - és kutya kötelességük is lenne válaszolni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

te adsz az ilyen hiteltelen emberek véleményére ahelyett, hogy a véredényét emlegetnéd? már a nevét se vállalja. rébuszokban van az is. a neve helyesen:

Steen Jakobsen azaz: Ste én Jákob se n(em) naugye. oszt ilyeneknek adsz hitelt. öööö izé az ilyenek adnak hitelt. úgy kell nekik, meg nekünk:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te, el kellene gondolkodnod azon, hogy két olyan ember, mint rodeo és én, aki nagyon-nagyon kevés dologban van azonos véleményen -főleg olyan esetben, amikor az érzelem/szubjektum a legcsekélyebb mértékben is befolyásolja a helyzet megítélését-, majdem mindig egy véleményen van akkor, mikor objektív kérdésről van szó, s ez általában a piac működése, ahol egy logika/törvény van csak, s az élet mindig oda áll vissza... szal, nem kellene elgondolkoznod azon, hogy srmmit nem értesz a gazdaságból
@DFK: "Összefogásból összefosás lesz"...lehet, de
"S miért vagytok ti kiváltságosok?
Miért a jog csupán nálatok?"/Petőfi:A nép nevében/
Jobban tennéd, ha visszafognád magad és örömödet magadnak tartanád meg,hogy egyszer ne kelljen fosnod neked is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gratulálok a Bajnainak is!

@vitéž munkášőr:

Most kicsit hosszú, de beleolvastam, érdekesnek tűnik! Estefelé részletesen megnézem mi is ez.
@jaegtoer: ezért találta ki Tamás prof a dcont.hu-t, ahol van net, onnét ezt lehet töltögteni

mostanában egy másik prof fejleszti (egy fiatalember pedig programozza)
@jaegtoer: én is ezt gondolom, de remèlem csak a megélhetés miatt szítják a tüzet, mert, ha komolyan gondolják, akkor mindegyiket be kellene tolni a zártosztályra...
Volt itt valami szolizott, kócosfogú nyugdíjvédelmi agyágyú. Nem kellene felkeresni néhány baseballütővel és számonkérni?

Füstbe ment nyugdíjpénzek: 3 millió magyarra szegénység várhat

www.vg.hu/velemeny/jegyzet/fustbe-ment-nyugdijpenzek-3-millio-magyarra-szegenyseg-varhat-421024
@Evezős: "Ez lett belőlünk, az országból aljas senkiháziak cirkuszi porondja, egy disznódagonya" A legfájóbb, hogy az itthon maradt fiainkat és azok fiait is ide irányítják
@Spániel:

csak hangulatkeltés. jó helyen van az. biztos helyre került. minek legyen szem előtt? jutott abból minden óltársnak. itt egy-két-három-négy stadion, ott egy vasút szakasz, egy kis otóút, meg minden ami nem tartozik ránk, mer minek is terhelnének vele?
tessék kivenni a tescos szatyorból az empatikát és kivasalni nerszabatos vaklicittel, csakhogy mattuljon.
méghogy hárommillió szegény nyugdíjas? aki gerjeszti-terjeszti ezt a túlzó és méltán alaptalan optimizmust az nerbűntettet követ el, és kiiratkozássál sújtandó! ehhez tartsd magad.
a Főnök hamarost Kínába megy az átnevelő táborok működését tanulmányozandó. szóval hátrább az agarakkal! [ mert meg lesznek eszve:):D]
@Spániel: a szőke?

á, .. az élet majd elrendezi

(egyik prof az egyetemről pl. agyrák, háát sok ember életét tönkretette)
@Sir Bates dö Hól:

ahogy mondod. csak nem szítják nem is szittyák hanem szarják.
@Sir Bates dö Hól: Szerintem nem olyan vészes a helyzet. Én csak a saját és a szomszédos országok tapasztalatait ecseteltem.

youtu.be/BG7lPKUgEFQ
Jaaaaaaaaaaa!

Fabius! ne féltsed te egyiket se. deáknévászna ez mind, 19 vagy egyhíjánhúsz, eben-guba, sőt lekváros nudli. már a részvétel legalizálja a választási törvényt, a szavazók a választást, a választás meg a Főnök hatalmát. mondtam előre.(muhahahahe)
amit látunk-hallunk, azok csak ennek a felvonásnak a színházi kellékei. te is csak kelted itt a hangulatot. az a 240 milcsi tiszta píz. asztat nem vitya senki. hónap mindenki meglássa. ki lesz mosva. hagyó, papcsák után van lejjebb? van. és még lejjebb is...
@Sir Bates dö Hól:

Mondd, mikor érted meg, hogy Gábrielkának nem az a dolga, hogy gondolkodjon, csak annyi, hogy a keze alá rendezett linkeket nyomja orrba-szájba?

Ha mindet elolvasná - értelmezés nélkül - fele ennyi ideje nem lenne itt dekkolni.

Kitartóan kéred a gondolkodást egy robottól.
nemsemmi ez a pintér et.

nagyapám ebben a korában már papucsban üldögélt a pálinkás teája mellett és hallgatta a kossuth rádiót

ezek meg vénen, szenilisen, lelassulva, alkalmazkodásképtelenen, bután erőltetik a szocializmust

nagyon magyarország ez
azért ez a szocsi... nagyon jó dolog... tudni hogy van a magyaroknál is xarabb ország...

szétlopják a ruszki parasztok szemét is....

www.mob.hu/content/index/id/100643
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem, te azt bizonyítod, hogy segghülye vagy; hogy hozzád képest egy kavicsdarab egy eisteini géniusz; hogy isten létezik, hisz ilyen létformát -mely ennyire nem rendelkezik belátási képességgel- az evolúció nem képes létrehozni...
@Sir Bates dö Hól: Még mindig ott tarunk, hogy nálad az érv lehet, hogy honnan van egy hír? A Napi Gazdaság linkje jó lesz vagy az is túl jobberesen stupid neked? :)

www.napigazdasag.hu/drasztikus-megszoritasokat-kovetel-bukaresttol-az-imf/

Arra sem mertem gondolni, hogy nem jössz rá miért említettem a bécsi cukrászdát.

De lapozzunk. Lécci lécci egyszer meséld már el nekem, hogy mi a büdös lófasztól lehet az, hogy a gengszterváltás óta nyaljuk az euróatlanti és ejús seggeket egyre sűrűbb nyelvcsapásokkal és azóta nem hogy minden jobb lett volna, hanem pont, hogy minden teljesen lepusztult. Iparunk, mezőgazdaságunk romokban, nemzeti vagyonunk nagyrésze eltünt, stb. Soroljam még? Nehogy azt mond nekem, hogy a Bácsfi Diána, Csurka meg a Zazrivecz tehe erről is mert egyből a kardomba dőlök. :)

Mostanra bebizonyosodott, hogy mi az Uniónak piacnak, olcsó munkaerőnek és szemétlerakónak kellettünk. Mennyire naivak voltunk, amikor azt hittük, hogy a nyugat történelmi kompenzációra készül a kelet felé, mert azt a történelem során többször kihasználta és magára hagyta? Ez a környező országokban is így van, de nálunk talán a legrosszabb a helyzet. A korábbi kormány mindent aláírt, amit az orra elé tett Brüsszel, a mostanit meg csak a saját hatalma érdekli, és ezért magára haragítja az egész Uniót.

Gondolom ismered a régi mondást, "gyümölcseiről ismerszik meg a fa". Szerinted milyen lehet az a fa, amely ezt tudta teremni 24 év alatt? :(
@Sir Bates dö Hól: Azért valld be, hogy te is a teremtés csodája vagy. :)
@Orica Középföldi: végülis mindegy, hogy ezzel a pre-pre-pre-neandervölgyivel vizatkozom vagy az általa linkelt cikkekkel, nem?... bár valaki azt is megírja... remélem, hogy az legalább pénzért teszi csak:)
@Sir Bates dö Hól: szia, isten létének ilyen logikus bizonyítását még nem olvastam.;)
mondjuk elég unalmas Angyalra valaszolokat olvasni.
hiaba van tahositva, a kommentek jelentős része vele foglalkozik.
Orbán tisztogat az MSZP-ben?
Érdekes gondolat.

Ha végzett vele, vajon marad aki bezárja a pártszékházat?
Az MSZP megtisztulásához egy adalék: Szüleim, akik abszolút balosok, eljutottak oda, hogy nagy valószínűséggel nem is mennek szavazni, noha ez az elmúlt 60-70 évben nemigen fordult elő Velük.
ők rendes baloldali szavazók, nem hozzám hasonló tinglitanglik.
@Habakuk999: én se. Itt a tizennyóckerben éppen "az a" Simon Gábor volt a jelölt.
@Sir Bates dö Hól: "...semmit nem értesz a gazdaságból"...nem is kell neki érteni.Azt a játékot amit ó itt előad, 3 ember 3 laptoppal végzi.olvas és linkel, továbbít, lead.
@Sir Bates dö Hól:

Nyilván pénzért, mint g, és ugyanolyan indíttatásból, gondolkodás nélkül.

Egyszer már írtam, vannak perverziók, amiket tiszteletben tudok tartani:)))
@Spániel: de ez nagyon nagy baj. Amikor már az elkötelezettek is elgondolkodnak, az már rohadt nagy baj.
@Habakuk999: Pedig ha tudnád mikről maradsz le. :)

A tegnapi nap folyamán a Magyar Bohócok és Csepűrágók Pártja (MBCsP) levélben tiltakozott a Civil Összefogás Fórum plakátjai és óriásplakátjai ellen, amelyeken egy bohóc mellett három baloldali politikus látható. Indoklásuk szerint a kép azt sugallja, mintha az MBCsP választási szövetségre lépett volna a baloldali koalícióval, valamint hogy ilyen kapcsolat már korábban is fennállt volna közöttük. Az MBCsP hangsúlyozta, hogy a látszat ellenére ők nem vettek részt a 8 éves baloldali kormányzásban, ahogyan szóvivőjük fogalmazott „…bohócok igen, de hülyék azért nem vagyunk”." --- A bohócok sem kérnek a baloldali összefogásból.

www.tutiblog.com/2014/02/bohocok-nem-kernek-az-osszefogasbol.html
" Simon azzal magyarázta az MSZP vezetőinek, hogy Ausztriában tartja a pénzt, hogy Magyarországon kevéssé lehet bízni a pénzügyi stabilitásban."

AHHHHHH....A MAGYARORSZÁGI PÉNZÜGYI STA.BILITÁS !!! MEGBÍZHATATLAN !!!!!

ÉS..HA MOST MAJD MEGROHANJÁK A BANKOKAT ÉS KICIBÁLJÁK A ZEMBEREK A PÉNZÜKET, AKKOR MAJD ELVISZI A BALHÉT A SIMON ÜÜGYE ?????
@Habakuk999: Nem vagyok elkötelezett, csak egy becsületszavazatot adtam volna le.
De nagy érvágás lesz a szociknak, mert itt eléggé beágyazódottak - húsz évig volt ugyanaz az mszp-s polgármester - és ez egy nagyon nagy kerület.
@kvadrillio:
Szájer is jobban bízik a külhoni bankokban. Biztosabbnak érzi ott tartani azt a havi kb 8000 eurot, mint itthon forintban.
@Habakuk999: de ez megdönthetetlen, még a darwinisták számára is:-)
@Sir Bates dö Hól: Akkor mostantól már én is mondhatom, hogyha te mondasz valamit az eleve hülyeség. :) Te ezt már úgyis sokkal régebb óta gyakorlod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: eddig is mondhattad volna, nem hiszem, hogy az engedélyemet kellene kérned az esetlegesen felbukkanó saját véleményed közkinccsé tételéhez (bár ez a "saját", "vélemény", "közkincs" antagonisztikus viszonyban van veled).
@Sir Bates dö Hól: Te viszont az asszertív kommunikációs technikákra gyúrhatnál rá elég rendesen. :)
Csak egyetérteni tudok. Gyerünk előre, boruljon az a bili, folyjon ki belőle a szar, akármilyen büdös is. Lássunk végre egy vagyonvizsgálatot boldvai 1000 m2-es háza kapcsán, nézzük meg kapolyi milliárdjait, és így tovább. De ne csak a szoci bili boruljon ám! Boruljon fel az összes parlamenti bili, lássuk miből futja a louis vuitton táskákra, honnan van a kis trónörökösnek svájci számlája, hogyan termel évente százmilliókat a solymári ügyvédi iroda és a többi.

Ha a másik elkezdte, akkor már menni kell előre. Ha egy iciri-piciri-csöpp esze van a baloldalnak, akkor most kinyitja puch noteszét, kiteregeti a közös mutyikat, a szlovák-osztrák-svájci számlaszámokat. Csak idő kérdése, hogy a sok-sok strabagozást, swietelskyzést, közgépezést egyszer megírja a wikileaks. Hát itt a kitűnő alkalom, hogy elébe menjetek a biztos megsemmisülésnek, a pofátokba röhögő álszent képmutatásnak, legyetek már egyszer cselekvő és aktív párt (a 20 éve tartó impotens balfaszkodás után)!

Utána majd beszélhetünk. Addig viszont mindegyikőtök kinyalhatja, oldaltól függetlenül.
@Spániel: Assenem rossz. :)
Cuba? Izé, Havanna? :P :D
Vége az álmatlanul átfetrengett éjszakáknak: Bár nem hivatalos, de biztosnak tűnik: a párt oktatáspolitikusa, Kunhalmi Ágnes lesz a Simon helyére beugró egyéni jelölt.
@Spániel: hallod, csajszi! a simon nem a te konyhapénzedet nyúlta le, s tárolja a labancoknál?
A portás meg az utolsó kirúgott után lekapcsolja a villanyt a pártházban.

Ennyi volt.
@ephart: @Kalmár: @Kivlov: @♔batyu♔: Gejza, hogy szakadnál meg, amikor anyád rajtad lovagol, azt hittem hogy már odavagy Szocsiban a putyin elvtárstól kapott ajándék utalvánnyal, amit az oroszbarát hazaárulóknak szoktak adni... Nem kell, inkább itt rángatod a libsik farkát? Halnál ki a cipődbű...
@kvadrillio: Szerintem, te egy köcsög vagy. Tenap kérdeztem valamit, amire kúrtál válaszolni. Nos?
@Sir Bates dö Hól: pontosan ez az. Nem tudom cáfolni, pedig erősen hittem az evolúcióban.:(
@parti_giano: inkább a csatornázási pénzeket. Errefelé nagyon érdekesen alakultak a telepítések akkoriban, amikor tíz éve ideköltöztünk.
Bezzeg most, amikor a Közgép csinyájja...
@vitéž munkášőr: Tehát teljesen normális dolog a belügyminisztert meg a köznevelésért felelős államtitkárt kérdezgetni az euró árfolyamáról? A közoktatási reformról meg referáljon Martonyi János, az egészségügy kérdéseiről pedig mondjuk Hende Csaba.
@Sir Bates dö Hól:

Bajban leszel:))
Látom a jobbik sajtóstábja bővült egy frissen tréningezettel, aki beszállt g mellé:)))
@Habakuk999: az tény, hogy az evolúciós zsákutca is fejlettebb létformát hoz létre:)
@kvadrillio: Nahát, nem eltűnt a tetves nácija?
@Spániel:

Legalább jól néz ki:))
A pasik olyan tátott szájjal tudják bámulni, hogy közben nem hallják mit mond.
Ez nem baj:)
@Spániel: rondább nemvolt? erről leginkább a b** jut eszembe, de az nem, hogy bármiben szakértő

csávó szereti a metált

hir6.hu/kepek/2012/07/26/26690_mszp_2012_ign__cz_bence_019_large_normal.jpg
@Orica Középföldi: ja, kívül belül rendben van a csaj. Ezért nem értem, mit keres a szociknál.
@gnme: hacsak a metált szeretné, de ahogy nézem, a páleszt is.
Én már megmondtam korábban is, ha Meseházy lesz az összefogás vezetője, akkor Bajnai visszatérésének nem volt értelme. Senki nem kiváncsi olyan ellenzékre, ahol a régi szocialista bagázs irányít a háttérben. Óriási hiba volt Bajnai részéről, hogy befogadta a szockókat. Nekik legföljebb csak a feltétel nélküli támogatásban kellett volna teret adni, nem pedig vezető szerephez juttatni őket. Ez is sok lett volna, azok után, hogy Gyurcsány eladásával kétharmadot biztosítottak a felcsúti vajdának. Itt már világosan látható, hogy nem akar senki kormányváltást. Részemről egyetértek: ilyen népnek nem is kell.
@Spániel: ez azért költői túlzás. Maradjunk abban, nem olyan rémisztő, mint Vadai.
A belsejerol érdekeseket hallotam. Ahogy látom,Orica is.
Ácsi ácsi!!! Mi az anyátok vaaaaaaan????

Felnőttek távozhatnak külföldre, de gyermeket nem lehet külföldre vinni, ha kint akarunk élni – ahhoz gyámhivatali engedély szükséges…

hir.ma/belfold/felnottek-tavozhatnak-kulfoldre-de-gyermeket-nem-lehet-kulfoldre-vinni-ha-kint-akarunk-elni-ahhoz-gyamhivatali-engedely-szukseges/33939
@Sir Bates dö Hól:

Nem:))
Olyan, aki ismeri az asszertív kom. tréning fogalmat. Hogy valaki eredményesen részt is vett volna ilyenen a jobbikból, azt még nem látom.
@Spániel:

Maradjunk annyiban, hogy a külcsin mindent vitt:)))
@Spániel: nem valami maszk van ezen a mókáron? ..túl szörnyű ez fej az élethez

tudod hol láttam ilyet? .. a szellemvasútban, olaszoknál a nyáron
@Sir Bates dö Hól: agyilag gondoltam. Hallottam tőle már értelmes, lényegretörő mondatokat.
@gnme: áá, van bőven itthon is. Nézzé be tv2-be, híradó után valami bizbasz, életsó vagymi, ott vannak ilyen tanyasi karakterek. Győzi utána sírva könyörög egy poénért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ácsi ácsi!!! Mi az anyátok vaaaaaaan????

Felnőttek távozhatnak külföldre, de gyermeket nem lehet külföldre vinni, ha kint akarunk élni – ahhoz gyámhivatali engedély szükséges…"

Na most mit vagy így meglepődve? A Párt nem engedheti, hogy a magyar gyerekeket csak úgy elvigyék innen a szüleik. Hogy képzeled te azt, hogy a te gyereked a sajátod, és nem a hazáé?
Azért nem kellene ájuldoznod, mert az első éjszaka joga is hamarosan napirendre kerülhet, húsz évre visszamenőleg. Nem kell hozzá csak még egy kétharmad.
@Orica Középföldi: Pedig én részt vettem már ilyenen, igaz nem a jobbik berkeiben. :) Azóta is serényen igyekszem alkalmazni a mindennapi kapcsolataimban.
@parti_giano: morecsúti törpe megmondta, vagy enni kell vagy inni (neki valami mágus mondta ezt)

ki-ki igénye szerint

www.szarszoitalalkozo.hu/kep-2013/24.jpg
@Spániel:
"ja, kívül belül rendben van a csaj. Ezért nem értem, mit keres a szociknál."
Ne irigykedj, légy büszke, hogy nektek is van ilyen kivül belül rendben lévő, világszép és okos csajotok Selmeczi Gabika, vagy a barátnője Morvai hp Tehén Krisztinácska.
@Spániel: az nem az a műsor ahol győzikét láncfűrésszel szabadította ki egy életmentő a rötyiből?

mielőtt a gonosz vákum beszippantotta volna a pöcegödörbe
@parti_giano:

Nem tudom, hogy mit mond (nincs
hang:)), de a látványért is harapjon meg a görényed:))
@Habakuk999 Eddig Kunhalmi nevét a kutya sem ismerte, most előbukkan a semmiből, nem tudom hogy lehet ennyi idő alatt átfuttatni a köztudaton. Simon valami volt az önkoriban is, száz éve ismerik.
Fidesz ezerrel teper, ennyi csomagot húsz év alatt senki sem osztogatott, mint ők az utolsó évben.
@csak egy néző: kicsit tömör de legalább nem szép

www.magyartudat.com/wp-content/uploads/vadai-agnes4.jpg

ilyet felénk pányvázni szoktak..reggel kiteszik, este meg beteszik
@Sir Bates dö Hól:

Nekem ugyan 404-et mutat a link, de lehet, hogy ilyenen vettek részt:)))
@Spániel: az jó, kellemes látvány, én elvinném escortként, ha megigéri, hogy nem szólal meg...

Kunhalmi Ágnes

Életrajz: 

A számomra legfontosabb politikai terület az oktatási rendszer, az óvodai neveléstől az egyetemi képzéssel bezárólag. Ez az a struktúra, amely évtizedekre meghatározza egy társadalom életminőségét, amelyen keresztül a leghatékonyabb lehet a társadalmi egyenlőtlenségek elleni küzdelem.

Tanulmányok

2004-2009: Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, kommunikáció szak

2005-2011: ELTE – Állam és Jogtudományi Kar, politológia szak

1998-2002:Vörösmarty Mihály Gimnázium, Budapest

1989-1997: Arany János Általános Iskola, Kiskunmajsa

Szakmai tapasztalat

2006-2010: Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, önkormányzati képviselő

2004-2006: Miniszterelnöki Hivatal – Miniszterelenöki Kabinetiroda. Társadalompolitikai Főosztály, titkárságvezető

2003-2004: Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, Politikai Államtitkárság – Eurofalu program

Mitől lett ő oktatáspolitikus? Akkor én lehetek az mszp nukleáris szakértője, mert használtam a paks által termelt áramot a villanyborotvám töltéséhez?

Nem téged csesztetlek, ez van, ebből kell főzniük, de katasztrófa-helyzetet kell mesterházynak azonnal hírdetnie, ha nyernek, magukra hivatkozva... és nincs más akkor sem, rájuk kell húzni...
@gnme:

Ez a jobbik kedvenc fotója Vadairól.
Ne fáradj, a naposuk hetente egyszer beteszi ide.
@gnme: neeeem, az utána van. De mind a kettő megrendezett műbalhés faszkodás 25-ös IQvirtuózokkal... Reklám helyett besasolok néha, na, függő azé nem vagyok, mielőtt meggyanúsítasz.
@Sir Bates dö Hól: a tapasztalatait az öregasszonytól sajátította el

tutti a tudása

la dolce vita, prego

m.cdn.blog.hu/fe/fenteslent/image/kunhalmi-lendvai.jpg
@csak egy néző: nem irigykedek és nem vagyok büszke, mert nincs mire.
Le vagyok targiázva!!
@Orica Középföldi: Töröld vissza a szmájlit és bejön majd neked is. :) De amúgy ez is hasonló.

www.lelkititkaink.hu/asszertiv_trening.html
A legfőbb ügyész a tavaly november óta folytatott nyomozás eredményeként adócsalás és magánokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt délután indítványozta a házelnöknél Simon Gábor MSZP-s képviselő mentelmi jogának felfüggesztését, jelentette be Fazekas Géza, a legfőbb ügyészség sajtószóvivője. A kérdést a mentelmi bizottság tárgyalja majd.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/felfuggesztenek_simon_mentelmi_jogat.575590.html
@gnme: hát, maradjunk annyiban, hogy lendvai intellektusa valahol az elbrusz környékén van, míg kunhalmi a holland tengerparton bóklászik... ha komparatíven szemlélem őket...
@Sir Bates dö Hól: ha nyernek? iszol te rendesen vagy valami tengeri áramlat van rád ilyen hatással, hogy ilyeneket írsz?
@Spániel: á, aszály sújtja most a vidéket

ez a szegény parasztbácsi is el van keseredve, a lenin féle villamosítás még csak-csak odaért a tanyájára, de vizet a kútról hordja az udvar közepéről

www.atv.hu/thumbnail/772x514/d/8e/20000.jpg
@Spániel: a vicc az, hogy moon bármi, ismétlem, bááármi megtörténhet... az egész establishment balf@sz, s bármelyik oldal képes elveszteni bármely választást... s a fidesz is csak magyarokból áll... az egy abnormálisan működő terület... az az a hely, ahol mindig program nélkül nyert mindenki, ahol a legbiztosabb út a választások elvesztéséhez, ha programod bármely eleme a legcsekélyebb mértékben is találkozik a valósággal... az tényleg egy fairytale-land... ott normális, ha a nyúlnak zsebórája van... jamie egyszer átvitte moot a csodalámpájával a másik oldalra, azt valahogy ott ragadtunk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hol?... escorttal jársz a misére?... nekem nem az oroszokkal van bajom, hanem a putyin által vezetett államberendezkedést nem lájkolom, te, sub kavics...
@gnme:

Az idézett bloggal nem az a baj, hogy pikírt,majdhogynem rosszindulatú, hanem a blogger teljesen tájékozatlan.

És mint ilyen, érdektelen a véleménye.
Egyetértek @Sir Bates dö Hól: megjegyzésével.
@Sir Bates dö Hól: ez így, ebben a formában igaz. De mi lesz másnap.
Engem ez sokkal jobban érdekel és egyben zavar is, hogy ez a koncepciótlan, tesze-tosza, karakter és mondanivaló nélküli összefogásosdi egy szarkupac..
A téma adott dögivel, hömpülyögve áraszt el mindent, de a választ az évek alatt meg kellett volna tudni fogalmazni ütősen és odabaszni.
De nem. Semmi nem tudja az ingerküszöbüket úgy megütni,hogy egy elvárt értelmes mondatot kimasszírozzanak magukból. A mostani csontváz is szó nélkül maradt. Talán, mert van másik, meg harmadik, századik.
Tükömtele. Huszonöt éve vannak a politikai dagonyában és ennyit tudnak virítani, ezek akarják az érdekeimet képviselni? Korszakot váltani?
@Viktor Mutyin:
Az elvtársak ráleltek a megoldásra, hogyan lehet elrettenteni orvosokat, mérnököket, informatikusokat és egyéb más szakembereket attól, hogy egy élhető életet teremtsenek maguknak egy élhető országban.

Evvel akarnak közmunkás kezeket itt tartani, statisztikát javítani, meg a beteg édes anyjuk tudja, hogy még mit? Mert majd kétszer is meggondolja a szülő ezek után, hogy a csemetéjét itt hagyja-e a gondoskodó államra.
De, hogyan gondolják egyáltalán?? Már, ha igaz... mert azt tudjuk, hogy minden eddig elképzelhetetlen szemétséget megcsináltak már, de ez azért... nem hihető. Vagy még is?

Ki menne ki a kölke nélkül?
Mi lenne vele? Nyilván bevágná a gondoskodó állam egy nevelő kóterbe - mert más lehetőség nincs - ahonnan tudjuk jól milyen egyedek kerülnek ki az életbe - tisztelet a kivételnek.

Elmebeteg ötlet, nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolja.
@gnme: na, de legalább látszik rajta, hogy iszik rendesen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: még csak ez sem kell... azt rá kell bízni a választók vágyaira... ha csak annyi a program "Mi mások leszünk, mint az eddigiek!", az elég, mindenki hozzágondolja a vágyait...
@Knósszosz: csákány, errefelé folyik a sör :-)

ez igaz, sajnos :_/
@Sir Bates dö Hól: Figyelj, szorgos és kitartó megfigyelésem eredménye, hogy jobbikos/fidióta a gazdaságról/-ból csak a következőket tudhatja(központi utasításra):

- karvalytőke => zsidó uzsorás
- IMF => zsidó uzsorás
- közgazdaságtan => áltudomány => zsidó uzsorások találták ki
- hitel => a világ megrontója => zsidó uzsorások találták ki
- kapitalizmus => a fentiek együtt => jó/igaz magyarok legyőzik az összeesküvést amit => zsidó uzsorások találtak ki

Na kb. ennyi...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megfogadtam, hogy soha többet nem lépek annak az országnak a földjére! Ez csak megerősített ebben. Nem ismertem, de mi jöhet még? 50 $ 5 évente? Kék és narancssárga útlevél?
művelőggyetek, van benne Papcsák, meg gábriel arkangyal:
"Harminckét részes "OrbánVikiPédiát" indított a Hócipő: a szatirikus kéthetilap honlapján ma tette közzé az első három részt a második Orbán-kormány egyes döntéseit, intézkedéseit "emlékeztetve és szórakoztatóan" feldolgozó sorozatából."

nepszava.hu/cikk/1010021-orbanvikipediat-inditott-a-hocipo
@Spániel: elkeserítelek... ez már emberfeletti teljesítmény részükről, régen meghaladták saját korlátaikat... ezzel együtt ennyit tudnak... ez a kontraszelekció hatása...
@Knósszosz: úgy szokták csinálni, hogy kiadják az ilyet nevelőszülőknek

ismerek ilyen családot (jóságos papi, jóságos mami), megélhetési szintre fejlesztették a nevelőszülőséget

elvégezték amit el kellett, tobzódnak náluk a lurkók, kettőtől sok-sok tizenévesig

nem nevelik őket, nem főznek rájuk

ha éhes némelyik, odavágnak neki egy zacskó csipszet és visszazavarják a tévé elé

a lényeg: biztos zsé minden hónapban, élethosszig + nyugdíj
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Pedig én részt vettem már ilyenen,"

Akkor már tudom, hol tanultad, hogy minden mondatot szmájlival kell befejezni.
Pedig ilyen nincs benne, valamit nagyon félreértettél.
@nincs_itt: a oppozit sem szofisztikáltabb sokkal:-)... (ezen már csak röhögni tudsz)
Ez a gif se rossz. :)

Simon százmilliói: az MSZP-s kampányfőnök futva menekült

mno.hu/belfold/simon-szazmillioi-molnar-zsolt-futva-menekult-1209323
@Orica Középföldi: Nem erről ott sosem volt szó. Sokkal inkább arról, hogy az asszertivitás olyan kommunikációs módszer, amely ötvözi az önérvényesítést és a mások érdekeinek figyelembe vételét, ezáltal elősegíti az erőszakmentes kommunikációt és hosszú távon a szociális hatékonyságot.
@parti_giano: nincs sportértéke, úgy sem érti:-)
@Spániel:

Egy bajom van a Hócipővel, se nem szórakoztató, se nem szatirikus. Tiszta Teddy:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én már régebben felfigyeltem erre az esetre

és összevetettem azzal, amit a hivatásos nevelőszülőknél látok

végül azt vontam le belőle: ez a röghözkötés államilag támogatott formája

nagyon sok tanulsággal szolgál, gyakorlatilag még azelőtt el kell hagyni emót, mielőtt valakinek gyereke születik .. márha nem a biztos szegénységet választja itthon, hanem törekszik
@nincs_itt:
Simicska = NEMZETI HŐS, AKI A KÖZPÉNZ MEGMENTÉSÉN DOLGOZIK!
Tudtam... :))
@Orica Középföldi: én sem vagyok a rabja, de azé van ott egy Váncsa, egy Para..
hitvány rohat dakotáűk és komancsok

mind gebegygen meg

lógjanak a stadionok közepén !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kidobott pénz volt téged oda elküldeni a "nagy hármas" előtt... az alapok hiánya...
hitvány rohat dakotáűk és komancsok

mind gebegygen meg

lógjanak a stadionok közepén !
@Sir Bates dö Hól: Egyébként a nagy hármasból mi az ami nagyon nekem szólna szerinted?
@nincs_itt: Rosszul látod. Inkább arról regélj mit vártál a gengszterváltástól és mi lett végül belőle? Nehogy ezt is a nácikra fogd, mert menten kinyitom itthon a gázcsapot.
Viszont azon mosolygom egy picit, hogy néhány blog-társ őszíntén felháborodott azon, hogy az ügy csak most pattant ki, holott tavaly ősz óta tudtak a számláról ahatóságok.
@vitéž munkášőr: a legócskább, ami itthon működik

abszolút foggalmuk sincsen azoknak, akiknek védeni kéne a gyerekeket, hogy a nevelőszülők mennyire foglalkoznak velük, avagy sem

a legszomorúbb pedig az, hogy ez vidéken megélhetési forrássá nőtte ki magát

munkahely lett és nyugdíj jogosultság is jár érte .. simán csinálják a megélhetés miatt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kezdj az Ablak-Zsiráffal, azt Gőgös Gúnár, majd Mosó Masa... mindegyikre szükséged van... ha ezeket elolvasod, esély nyílik arra, hogy a Bibliát is megértsd végre...
@Sir Bates dö Hól: éppen ezért kellett volna ennek a majomnak lapos kúszásban a hátsó sorba araszolnia. Ha piacra is dobják, nem durran ekkorát.
@Nyilas Mise:
Elakadt a tű... tovább... vagy igyál...
@Sir Bates dö Hól: Neked ennyire frissek az emlékeid róla? :) Ha nekem nem akarod ecsetelni, hogy miért van rá szükségem, meséld el mi az ami téged megfogott bennük?
@Spániel: te komolyan azt hiszed, hogy erről a megkeresésről nem volt tudomása az mszp vezetőségének?:-)
@Sir Bates dö Hól: a Zengő ABC-t ki ne hagyd, a fiam abból tanult meg ötévesen olvasni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem!!
Nulla-dikk Viktor a HŐS, aki mellett csak alsegédhelyettes lehet Simicska! A csúti Rámszesz az irányító, a zIsten a gépben!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ideje lenne, ha kinyitnád! meg most ócsóbban is megúsznák a zörökösök...
Cimbora, ahogy voltam bátor megemlíteni - de jobbikosnak az aranyhaléval megegyező memóriát, adott a Magyarok Istene - 1994! óta nincsenek kétségeim!
Szóval, csüngsz még Drábik és Bogár + Csath konteoin?
Vagy van újabb szittya közgazda?
@nincs_itt:
Szerintem te sem érted ezt az országot! :(
Simicskának van egy Piktora. Innentől azért talán jobban látod majd... Most meg Putyin is kesztyűbábnak nézi ezt a kis csicskát. Fel is háborodnak!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Z. Kárpát Dániel, aki Zsiga Dánielként lett anyakönyvezve... ő lesz az! 1 egész szemesztert lehúzott a rothadt nyugaton!
Csak azt nem értem, hogy ez is miért tagadja a nevét? Csak nem rokon a Zsiga Marcell??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Van egy gusztusa a Simicskának, meg a Putyinnak is. Azt a kezükre húzni???
@Sir Bates dö Hól: nem hiszem, éppen arról beszélek, hogy szép csendben a háttérbe vonulhatott volna a hülyéje, ha már ekkora moslékba tenyerelt. Vagy legalább szanyikapitány szólhatott volna a közvetlen stílusában, hogy Gáborom, hessinnen a p..ba, ne fertőzd a mi megtisztult pártunkat.
De az az érzésem, hogy a megtisztult maszop még tartogat meglepetéseket, vannak még ilyen Gáborok.
Ennél sokkolóbb már csak Somamamagésa bikiniben .
@gnme:
Fasza, ismerem az ilyet, meg a nevelőotthonos változatot is, sok felé dolgozom.
Kharón legszebb ajándéka lesz, ha átviheti a szardarabot a másik partra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem tudtam, le vagyok maradva és egyben elképedve is...
Ilyet, 2014-ben Európában?
Nem sért ez emberi jogokat? Nem ismerem az ide vonatkozó jogi megfogalmazásokat, de az én véleményem szerint ez olyan aljasság, ami mindenképpen lehetetlen egy jogállamban. Persze hol vagyunk attól, de akkor is!
@gnme: de még milyen megélhetés. a faszikám sorra vásárolja fel a környékbeli parasztházakat. ráérő idejében kirittyenti, aztán passzolja át osztrák köcsögöknek, vadászoknak etc.
@nincs_itt:
Mert? Ha... szaros lenne a kezed, te is gusztus alapján nyalogatnád...
@nincs_itt: a csúcsfejű csávó enyhe beszédhibával? az ám a fajturáni fizimiska!

XDDDDDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mint szittya közgazdász... meg ősszittya igazmondó, nevéről, múltjáról, végzettségéről... Komolyan kérdezem, az Ablak Zsiráfnál komplikáltabb művet olvastál már?
@nincs_itt: Bár csak azon kéne csüngnöm a megvalósult rémálmok helyett amit ide rittyentettek nekünk "dicső" rendszerváltóink. Jut eszembe te is elhúztál nem igaz? Hamar észrevetted, hogy ez a fene nagy nyugati segítség nem rólunk fog szólni hanem továbbra is róluk, így gyorsan áthelyezted magad a mázlistábbak térfelére. :) Most meg osztod az észt a magas polcról mint a megvilágosultak legjobbika.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem tom!
DE! Azért megnázem, hogy mit húzok a kezemre, esetleg mibe dugom...
@nincs_itt: Jaja pld. a Talmudot. Neked mi a kedvenc olvasmányod? Amúgy jó lenne ha a Zékárpátokból több lenne a jobbikban.
@Spániel: valamiért így döntöttek... azt az is lehet, hogy nem a fidesz durrantott, de, ha már kiderült, akkor lépni kellett... ne felejtsd el, hogy simon azért horváth ex-navos mellett érvelt:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Drága, Gábrisom. Nem azért húztam el, amit gondolsz. Hanem azért, mert szeretnék élni! Tudod, szakértelemért fizetést, pártsemleges létet, jövőt... szóval ilyen avítt marhaságok miatt.
Tudod, segítettek volna, sokat ért volna. De ott, mindent ellopnak, elcsalnak stb. Erre ők is hamar rájöttek, kihasználták, hogy néhány csirkefogó egy ötös bömösért - lásd borsodi jobbikos - az anyját is eladja...
Ha kell, mert úgy látom Te is rászorulsz osztom bizony, rajtad áll, hogy megfogadod, vagy maradsz a fasz rosszabbik végén...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az egészet? Eredetiben? Na ne!!! Ugye tudod, hogy mi a Talmud? Pontosabban - most súgok, figyelj! - miből áll össze?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hááát, így is meglehetősen rozzant képet mutat, ha azt a fogóval született, oxigénhiányost a jobbak közé sorolod, akkor nagy lehet a baj arrafelé!!
Mond, a jobbikosok közül, hányan tudják teljesíteni a Cooper tesztet szintidőre? Mert olyan kemények, mint Tarzan talpa, szóban mindenképpen...
@Sir Bates dö Hól: ha már kiderült, akkor lépni kellett....
nahát éppen ettől hányom el magam a sok esküdözés és fogadkozás után.
Hamár, tegyük fel jóindulattal, valakinek ismeretlen tettesek orvul a bankszámlájára csempésznek párszáz millát, és tudja, hogy ez ki fog derülni, szerinted józan ésszel képviselő meg alelnök akarjon lenni a pártban?
@nincs_itt: Egyértelmű, hogy miért húztál el. Pontosan ismerem az érzést mivel én is éltem rövidebb hosszabb ideig nyugaton. Én csak arról mesélek, hogy te is egyértelműen azért mentél el, mert nem sikerült ebből az országból azt csinálni, mint amiben mind a ketten reménykedtünk a gengszterváltás után.
A faszfej bömös borsodi egybites jobbikost meg szerintem hanyagold. Te is pontosan tudod, hogy mind a ketten boldogok lehetnénk ha az elmúlthuszonnak ő jelentené a legnagyobb "problémáját". Az észosztás persze szíved joga, de ezt érdemes lenne úgy művelned, hogy segíts vele másoknak nem pedig úgy, hogy sokszor a lenézés sugárzik belőle.
@nincs_itt: Dehogy csak azt a részt ami ugye kizárólag hazug félrefordítások eredménye. :)
Ja, egyébként a gyámhatósági hozzájárulás a kiskorú részére teljesen rendben van, nincs azzal semmi gond.
@nincs_itt: Amennyire én tudom egy normális, rendes és jól kommunikáló ember. A cooper tesztet még nem kérdeztem, de ha jól tudom a küzdősportokban is otthon van, rendszeresen szokott edzeni is. Ebből a szempontból ő nem jó alanya a gúnyolódásodnak. Szerintem face to face is bárki ellen megállná a helyét még veled szemben is.:)
Amíg él az utolsó munkásőr, pufajkás, ügynök, és MSZMP KB tag, addig az MSZP nem tisztul meg soha !

De ez már nem is olyan sok idő..

Legalábbis a pártpreferenciák korosztályok szerinti bontása ezt mutatja... :DDDD
@parti_giano: refollow U. mostanában azt a kertem kissé elhanyagoltam
@vitéž munkášőr: várj, még egy. fordított snieckers reklám.

csattogoslepke.tumblr.com/post/75714067445

különben meg miket mond rólad az az izé feletted? már halva látna.
@vitéž munkášőr: "Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !" nicknevű izé árulja ezt a tatyót. érdeklődj nála.
@Nyilas Mise: neked akartam:
"Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !" nicknevű izé árulja ezt a tatyót. érdeklődj nála.
az eddig is nyilvánvaló volt hogy a judeobolsevik oldal 2014 nem nyerhet.már a kezdeteknél elqrták azzal hogy a politikai élőhalottakkal kísérelték meg a visszatérést. Fidesz 2/3 volt a tét.Simon mágussal ez is eldőlt.így tehát még min 4 évig a nemzetidegen erők nem szólhatnak bele a magyarok dolgába.szar világ jön rájuk és számukra nem marad más mint a lényegtelen óbégató ajvékolás
@vitéž munkášőr: nem pontosan így történik, de a megélhetéshez tökéletes álca a gyerek

ezt vidéken szépen ki is használják

szerencsére nyugaton ezek másképp vannak, szerettem ott élni, onnan néztem végig pl. mikor kilőtték az emberek szemét

szegények ottaniak, nem nagyon értették mi folyik ebben a koszfészekben

elég kellemetlen volt, mikor megkérdeztek, mondjam el, nálunk mi folyik
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ki nem szarja le az MSZP-t?
Amíg a jelenlegi qrmányban ennyi komancs van, szerintem nyugodtan reklamálj a Kormány.hu oldalon...

Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő
Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Chikán Attila : MSZMP tag
Boross Péter : MSZMP tag, DÉLBUDA III/III
Ligetvári Ferenc: MSZMP tag
Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Pozsgay Imre MSZMP PB tag
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Schmitt Pál : NOB tag, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora
Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár
Torgyán József : alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az első Orbán kormány minisztere,
Balogh Gyula : MSZMP tag
Szita Károly : III/III együttműködő
Mikola István: Hazafias Népfront alelnök
Fónagy János : MSZMP tag
Vonza András : MSZMP tag
Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály : KISZ titkár
Deutsch Tamás : KISZ titkár
Orbán Viktor : KISZ titkár, a papa párttitkár
Kövér László : KISZ-titkár, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa (az egyetem elvégzése után azonnal, mivel a nagypapa 1919-es VÖRÖSKATONA VOLT, és az egész Kövér család ebből élt a Kádár rendszerben )

Én kérek elnézést, hogy nem állt ellen a családunk a KISZ-ben, az MSZMP-ben, a Munkásőrségben és a III/izében...
KOMOLYAN!
@Spániel: ne viccelj, nem gondolod, hogy nincs megállapodás a fidesz és mszp közt?... szerintem ez inkább kvázi belügy az ellenzéken belül:)... azt azért látni lehet, hogy, ha nyer is orbán akár 10/5-del is, az usa+eu-putyin ellentét miatt egy "áruló" más megítélést kap ezek után... így nagyon nem mindegy, hogy ki és milyen pozícióban lesz az ellenzéken belül... azért mo három napon belül mattolható, nagyon semmi súlya nincs... egy hét alatt 20%-t elmegy a Ft/€... nem biztos az, hogy csak '18-ban lesz választás, nem biztos, hogy a kezdő kormányfővel töltik ki a négy évet...
@parti_giano: egy ilyen snickerst asszem benyomhatunk a pofájába :-)))
@ephart:
"nemzetidegen" - segíts ezt definiálni?
Aki nem ért veled és a narancsbolsi párttal egyet, azok lennének ezek?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Amíg él az utolsó munkásőr, pufajkás, ügynök, és MSZMP KB tag, addig az MSZP nem tisztul meg soha !"
Meg a fidesz se.
Már megint feltétlenül ide kell finganod, balfasz?
@Sir Bates dö Hól:
El'mész ám te a 3.14-be! Miért kell a gondolataimat kiszivárogtatni? ÁRULÓÓÓÓÓ! :(
@Knósszosz: lehet hisztériát keltően tálalni ezt, de pl., ha elválsz asszonytól, az azért jobb, ha tudsz arról, hogy elviszi a gyereket örökre pl. thaiföldre, nem?
@Knósszosz: most nem kezdem elölről, amit tegnap már eljátszottunk vele. ez úgyis csak egy trollrobot, ócska CPU-val
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ismerem a csókát, reggelire eszek olyanokat...
Tornából felmentett, gerincbajos...
@vitéž munkášőr: Jaj, nem válaszoltam az előző posztban feltett kérdésedre:

JA! I bin dahoam!
@ephart:
Mozizz!
Vannak jó filmek, némelyikben megtalálod saját magad minősítését is, hátha szórakozol rajta.
"bunkó vagy Bugsy" - ha van egy csöpp öniróniád.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Naja!! Félrefordítások... Drágám, NEM beszélsz se óhéberül,sem jiddish nyelven, sőt a jelenleg használt hébert sem ismered...
De tisztában vagy a fordítás minőségével...
@nincs_itt: akkor most irigyellek egy kicsit ;-)
@Sir Bates dö Hól:
Ja, persze!
Igazad van, ebből az assh-pektusból nem is gondoltam végig. Ez nagyon rendben is van!
De te is tudod jól, hogy itt nem a szökött házastársak külföldre kilopott gyermekeinek védelméről van szó, ugye?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kicsi rigó, a legnagyobb baja az elmútthuszonakárhánynak a jobbik és a többi szarkupac...
Lenézlek? Nem! Hiszen szóba állok veled(is), mi több felhívom a figyelmed egynémely anomáliákra.
Szóval, neked nem sikerült "nyugaton" gyökeret verned, nekem igen, valszeg ez sem a véletlen műve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te, sub stone, azért ne víziónálj már egy legyőzhetetlen wutangot minden jobbikos honatyába, kiröhögnek még jobban... már nekem kellemetlen ez a sok baromság amit itt összehordasz... (rákerestem, hogy ki ez... azért kidobott olyan lehetőségeket -pl. metapedia-... látod, ezért veszélyes az, amit hírdetsz itt)... én csak szóltam...
@vitéž munkášőr:
Engem sem érdekel.
Csak reflex vót-:))
@Knósszosz: izé írta, a cinkes csávó, hogy megy moziba

(de minek megy oda? valami vonzó van ott? szép a festék a falon? .. ha barackpálinkát osztanak visszaszokom nóperc alatt én is, ez tuti .. de.. én bazmeg annyi fingot szagoltam ki ott, meg annyi kényszeredett kamunevetést, zacskócsörgést, halláskárosodást szenvedtem el.. hogy a faxom is kivolt bele, mindezt pénzért)

nast kell venni és ez megoldja a dolgot

ha meg bandázásra támad kedve, kocsmába, konditerembe kell járni (a kardióban vannak a legjobb muffok, ott lehet ismerkedni)
@vitéž munkášőr: Ne tedd! Csapj a lovak közé, mert ott nem sok esélyed maradt!
Ahogy annak a @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: is felajánlottam, neked is segítek, ha igényled!
@nincs_itt:
Tévedsz! Mind jártas az óhéberben is! Meg a dialektusaiban is! Evégre Csanci is... :D
Haggyad, ezek ez ecceriek a "Cion bölcseinek..." c., az Ohrana hamisítványát is úgy forgatják mint a Bibliát.
Mit csodálkozol rajtuk?
Ecceri népek... kút az udvarban... budi hátul... lapulevél ... khmmm, elfogyott...
@nincs_itt: Ez a mondat azt jelzi, pont nem ismered. Gondolom ők a másik társaság akiket fél kézzel, fogpiszkálóval aprítasz fel. :)

betyarsereg.hu/a-betyarsereg-megallithatatlan-150-harcos-betyar-a-vecsesi-seregszemlen-videok/
@nincs_itt: lehet, hogy élni fogok vele. előre is köszi
@nincs_itt:
Ez a Te bajod, lealacsonyodsz... :(
Összekened magad...
@Knósszosz: nem is a "röghöz kötésről"... gondolod megtagadja a hozzájárulást a gyámhivatal, ha kérvényezed?... ne butáskodjunk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaj, ne má' Géb! az érpataki fuckin' moron irománya hogy tetszik? mi mégiscsak irástudók lennénk, nem tyirityánszalosjánok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hagyjuk... a "B" közép, de simán elvegyülnék köztük... Ismerem a csapatot, leginkább a borsodi kétpatkányos fogyasztásában jeleskednek, utána kicsit megbomlott mozgáskoordinációval, de azért határozottan anyázva, bárkinek nekitámadnak...
De mi köze ezeknek a Neanderthal-ikanak a Zsiga Dánielhez?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Van itt ölég!! Gyertek csak! Megláttyuk ki hova, merre hány méter!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé ennyire ne legyünk sztereotíp magyarok. odafelé menet egy osztrák sörgyártúrán azért bevásárolunk - nem baj, ha 30 féléről mondunk majd az asztal mellett véleményt ;-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mert nem tartod a fejedben azokat, szórod itt szanaszét, mint magot a medikáknak...
@vitéž munkášőr: Az se rossz.:) Tyirityán amúgy kemény gyerek. Annak idején direkt cigányokhoz rakták be amikor lecsukták és eléggé megállta a helyét. :)
@Sir Bates dö Hól:
Te, én már annyi képtelenséget elvetettem amit evvel a csürhével kapcsolatban vázoltak egyesek, oszt még is megcsinálták.

Én már semmin sem csodálkoznék...
@Sir Bates dö Hól:
Nem is értelek... ártatlan vagyok... az nem is úgy'vót!!! Ezért majd még számolunk... meg amiért az Androidon is betolakodsz... genyó...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ahogy a legenda tartya... Legfeljebb nem úgy van, megszokhattuk a jobbiknál... Hol is csukták le? Meg mennyi időre? Ugyanis ha előzeteseben van, akkor nem tehetik csoportosba...
De majd elmesélem, hogyan is van ez.
@nincs_itt: ha a konyhai eugenikámból indulok ki és rasszjegyek alapján vizsgálom Herr Spitzkopfot, akkor lehet, hogy megvan a neanderthali genetikai kapcsolat. ez még nem 100%, lehet lesz itt egy kis crô-magnoni genom is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: NA pá!
holnap rothasztom a kappitalizmust => zsidó találmány.
Majd mesélek, hogy ment!
@vitéž munkášőr:
Na, de csak, hogy ne'mondja, hogy csak pálinkát vittünk... meg amúgy is, akkora arcz... lehet, hogy csak alkoholmentes sört iszik??? :O
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tényleg pöcsméregetést akarsz?... ne legyél már hüjébb...
@vitéž munkášőr: Na! Szimpla fogós gyerek, kicsit retardált, meg beszédhibás, meg kancsal, de amúgy vér-szittya a csávó(oppá, ez meg beás cigány nyelven van)
@gnme:
Ha sör nincs, a franc se erőltetné magát-:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Barom, alkohol mentes sör, aztán meg gumminő?? Igaz, ha keményre fújom Pamela Anderson, ha csak félig, akkor Medveczki Ilonka??!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaja olvastam. a saját tollából. ugye nem baj, ha nem veszem szentírásnak a szavait. az mondjuk szimpi volt, hogy Nováknak is nekiment, vagy valami ilyesmi - mindig is titkos kedvencem volt a cripple fight
@nincs_itt: XDDDDDD

a csávóról jutott eszembe az angol white trash népség a chav (onnan a szó) - vágod ezeket?

chavdom.blogspot.hu
@nincs_itt:
Ebből is látszik, micsoda perverz állat vagy! :)))
Púúújjjj...
@vitéž munkášőr:
Igénytelen... látod... Medveczki féle nyugger guminő, alkoholmentes sör, jobbikos csávó egyelése... áááá... öregszik... :D
@parti_giano: "Arra a kérdésre, hogy miért nem tudható a paksi bővítés teljes költsége, azt felelte, hogy még nem született megegyezés a pénzügyi szerződés minden pontjáról. Sok olyan része lesz a beruházásnak, amelyet az orosz fél tendereztetni fog, azaz verseny lesz, a vállalkozók egymás alá vagy fölé fognak ígérni – tette hozzá." Ezt is ez a fogalmatlan nyilatkozta. Ez még nem látot üzletet belülről, a cba-n kívül.
@nincs_itt: baszki, Te nem a Borat vagy véletlenül?

youtu.be/Ud5Gh4oEIS8

XDDDDD

kazah-magyar két jó barát, együtt issza egymás kumiszát
@Orica Középföldi:
Késve néztem az órára. Babits az éjszakai menü, csökkentett adagban. Jó éjt szép álmokat.

Babits Mihály: Hazám

Az igazi ország.

Szállj ki, lelkem, keresd meg hazámat!
Oly hazáról álmodtam én hajdan,
mely nem ismer se kardot, se vámot
s mint maga a lélek, oszthatatlan.
Álmodj, lelkem, álmodjad hazámat,
mely nem szorul fegyverre, se vértre,
mert nem holt rög, hanem élő lélek.
Galamb álom! s rókák rágtak érte;
odu-féltő kapzsi szenvedélyek.
Az én álmom sohse legyen róka!
Az én tanyám' magassága védje!
Lelkem madár, tág egek lakója,
noha mindig visszajár fészkébe.

Európa.

Röpülj, lelkem, röpüld túl hazámat!
Hogy röpültem egykor! Tornyok szálltak,
Montblanc süllyedt, narancsfák kináltak,
láttam népet, mordat és vidámat:
így találtam nagyobbik hazámat.
Rómát fiús tisztelettel jártam,
mintha őseim várossa volna
és Avignon nevetett, mint Tolna,
vígan fürdött egyazon sugárban
és egy lélek font be néptől-népig
messze földrészt eleven hálóba:
egy lélek, egy ország végtül-végig
magát-tépő hazám: Európa.
.
.
@Sir Bates dö Hól:
Mennyi uniós büntit kapunk ezért?
Ki fogja azt IS fizetni?
zavarban vagyok, mint apáca a kupiban...
@Sir Bates dö Hól: ugye mikor putyinék tendereztetne, nu, azt nevezi a népnyelv orosz rulettnek?
@parti_giano: Kell a', mint egy falat penészes kenyér...
Szivárognak a részletek

Sikerült megállapodnia szerdán Magyarországnak Oroszországgal a paksi atomerőmű-beruházás pénzügyi szerződésének részletkérdéseiről – jelentette be a nemzetgazdasági miniszter a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Varga Mihály közölte: a szerződést néhány napon belül alá tudják írni.
A miniszter elmondta: az orosz fél arra vállalt kötelezettséget, hogy 10 milliárd eurós hitelkeretet biztosít a beruházáshoz. Elmondása szerint 80-20 százalékos felosztásban állapodtak meg, vagyis 20 százalékot kell hozzátennie a költségekhez a magyar félnek.

Közölte, hogy megállapodás jött létre a kamatszintben és abban is, hogy mikor kell megkezdeni a törlesztést. A kamat mértékére vonatkozó kérdést a miniszter elhárította azzal, hogy ezt a következő napokban fogják bejelenteni. Elmondta viszont, hogy az elkészült erőmű beüzemelése után fél évvel kezdődően, körülbelül 21 éven keresztül kell majd törleszteni a hitelt.

Olyan megállapodást tudtunk kötni, ami az orosz fél számára is megfelelő, és a magyar félnek kedvezőbb, mint amit a piacon el tudott volna elérni – hangsúlyozta Varga Mihály

A megállapodást be fogják nyújtani elfogadásra a parlamentnek.

mno.hu/belfold/megallapodtak-a-paksi-bovites-finanszirozasarol-1209421
@parti_giano: most olvastam a frivaldszky-féle jogelméletről atlatszooktatas.cink.hu/a-haromszemelyu-egy-istenben-elo-teljesseg-nagy-kaland-1514927053/@szilylaszlo ez most nagyot ütött, megfogott rendesen, nem térek magamhoz, ez elmebeteg, sötét, bigott barom, cca. sub kavics aggyal... ilyennek nem szabadna megtörténnie, szavakat nem találok a döbbenettől... ezekhez képest a sariját alkalmazók ultraliberális szabadgondolkodók...
@Sir Bates dö Hól: olvastam már. az a kocakás zakós kép róla sokat elmond. frusztrált egy faszi, de meggyónja. és azzal rendben van.
@parti_giano: ezek a szerencsétlen hallgatók a jog alapjait nem fogják soha megérteni, ha ebből vizsgáznak...
@Sir Bates dö Hól: a kommentek közül:

"Huh. Azt hittem soha nem fogom hallani ezt a nevet többet. F.J.-nél annak idején vizsgáztam is, a jogi tanulmányaim egy részét a Pázmányon végeztem, ahol a jogelmélet és jogbölcselet maga volt a kínszenvedés. Rendesen tüntetések voltak az egyetemen, hogy ötödévben ne legyen ez már az utolsó olyan vizsga, amin ha megvágnak, nem kezdhetsz záróvizsgázni. Többek között F.J. miatt. Meg is vágtak. F.J.miatt. Brrrrr. Nem akarom hallani a nevét többet. A többi tanszék rendben van, de miatta regimentek kérték az átvételüket más jogi karokra. Többek között én is."
@parti_giano: ok, az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb tanszék (ez csak az én személyes véleményem, nyilván van ennél nagyobb presztízsű, de itt és most, én a legfontosabbnak tartom a gondolkodás szempontjából... amikor ott voltam, persze nem értettem, hogy miért van rá szükség egyáltalán), s erre rábízzák egy pszichopatára:-(
@Sir Bates dö Hól: nem jól közelíted meg a témát! :)

ha csak az egyik szülő viszi a gyereke(ke)t, akkor aláírt engedély kell az útlevél mellé a másik szülőtől!
ez pedig már már tavaly téma volt!
hiszen már akkor jelezték egypáran hogy mit is kíván tőlük és mennyire kíváncsi(!) az új (család értelmezési) rendszer...
akkor is a teljes lakásfelszereltség, kocsi, vagyon kérdéseken akadt ki pár szülő, akik pont azért mentek el mert munka nélkül még etetni is alig bírták a gyereküket!
@ephart:

"__[...]a judeobolsevik oldal 2014 nem nyerhet.[...] tehát még min 4 évig a nemzetidegen erők nem szólhatnak bele a magyarok dolgába.szar világ jön rájuk és számukra nem marad más mint a lényegtelen óbégató ajvékolás __"

hmmm.

bármit is értenél egyes szakkifejezéseid alatt, és lózungoktól elvonatkoztatva mérlegelnéd a tényeket, arra a következtetésre juthatnál, hogy 'elhivatott' eszméidhez méltatlan szerepbe sodródtál.

a tények ezek:

hvg.hu/itthon/20130524_Letelepedesi_kotveny_nyilvanos_a_kajmans

" A dokumentumból kiderül, hogy Lian Wang és Boros Attila árulhatja a magyar állampolgárságot a Kajmán-szigeteken..."

figyelo.hu/cikkek/388021_ok_uzletelnek_a_letelepedni_vagyo_kulfoldiekkel

"arról a Borosról van szó, aki 2000 és 2004 között az azóta a felszámolás sorsára jutott Hajdú-Bét Baromfitermelő és Értékesítő Rt vezérigazgatója volt, illetve 2007-2008 táján a Waberer's vezető tisztségviselőjeként, igazgatósági tagjaként is feltünteti őt a cégregiszter."
___

"Az Országgyűlés két újabb cég számára is engedélyezte a kötvények forgalmazását: a Máltán bejegyzett Discus Holdings Ltd. Dél-Afrikában, Indonéziában, Kenyában és Nigériában, míg a ciprusi székhelyű Innozone Holdings Ltd. Cipruson és Indiában forgalmazhatja a speciális államkötvényeket. A szerződéskötés az ÁKK honlapja szerint azonban még nem történt meg."[2013. május 24]

tehát, ha nagyon nemzetidegenezel, horribile dictu judeobolsevikozol, akkor ez elsősorban a fideszre illik.

ha az utóbbi napok történéseit is figyelembe veszed, amelyben a Főnök egyszemélyi döntéssel kötött megállapodást 10 milliárd € +externáliák áron a paksi 2 GW -os teljesítmény elérést megvalósító bővítésre szemben az indiai 4GW-os 4,5 mrd dollárba kerülő ellenpéldával szemben, akkor elvileg rá kellene jönnöd, hogy elkulloghatsz az ordas álláspontoddal az ordas picsába.

amúgy, jó reggelt!
nagy a sietség, kellenek Vezénylónak az orosz pénzek, csak azt felejti el, hogy lószart sem lesz olcsóbb az áram, mert Ivánéknak kell az üzleti nyereség, és ők nem fognak kesztyűs kézzel bánni velünk, mint az EU.

"Oroszoktól függő magyar áramár?

Ez az egyezmény azt is lehetővé teszi, hogy Oroszországnak beleszólása legyen a magyar áramárba. A 4. cikk 4-es pont szerint:

a Felek minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a Megvalósítási Megállapodások szerinti ellenérték olyan módon kerüljön megállapításra, amely lehetővé teszi, hogy a villamos áram-termelésre vonatkozó árak kereskedelmi szempontból hosszú távon versenyképesek és egyúttal az >>>>Orosz Kijelölt Szervezet számára elfogadhatók legyenek.<<<<<
"

index.hu/gazdasag/energia/2014/02/03/energiaklub_paks_egy_bianko_csekk/#

és a gyors kormánydöntéssel varga haknizza a párt agitprop médiáját:

Paks: megállapodtunk az oroszokkal
MTI Fotó: Soós Lajos

A szerződést néhány napon belül alá tudják írni – közölte Varga Mihály, aki szerint ilyen üzletet a piacon nem találtunk volna.<<<
/aha, lásd mint fent/

444.hu/2014/02/05/paks-megallapodtunk-az-oroszokkal/
@parti_giano:

gyanús, gyanús... jó aki jóra gondol:)
Bocsi az offért, de...

Egy másik blogon a forint árfolyama és a költségvetés kapcsán volt egy kérdésem, de senki nem segített megértenem. Talán itt!

A ktgv. tv 296,9Ft-os EUR árfolyammal számolt, ami a jelenleginél mintegy 3,4%-al gyengébb. Ehhez képest a devizaadósságunk cca 9000 milliárd forint. Ez akkor azt jelenti, hogy a jelenlegi árfolyamszinten máris van egy 300 milliárdos lyuk?

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

érti, nem érti, akkor sem adhatok csak úgy új úti célokat valakinek, hogy ne tájékoztassam milyen közlekedési lámpák és táblák szegélyezik zsigeri útját, míg eléri az ösztönök kútját.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
tudod e hogy nem értesz a gazdasághoz?

ez egy seggség, baromság, fidesz ármány, rablómese...

és nem vagyok hajlandó indokolni sem magyarázni neked erről, mert nem hogy nem érted de nem is akarod érteni

mert ti vagytok a dzsobbik akik kilógtok a zorbán seggéből pedig még nem fizet eleget majd április 6 után ha a kkor még létezni fogtok?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

"tényleg érdekel, hogy ezeket a holdkóros linkeket te magad találod vagy központilag küldik neked meg a többi árvízkárosult mozgalmárnak?..."

ez Nobel díj várományos

igen: kapják, van nekik erre kubatov2dzsobbik agytrösztyük

és onnan terjed

és kíváncsiak a mi reakcióinkra

brühüyyy

kémkedés
nincs több kérdésem, azt azért hozzá tenném, hogy az állami monopólium is monopólium.

A kormány arra törekszik, hogy a monopolhelyzetben lévő közszolgáltatóknál visszaállítsa a magyar tulajdonjogot, mert annál erősebb jogi lehetőség nincs az árképzés befolyásolására - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára egy rezsicsökkentésről szóló szerdai csepeli fórumon.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fonagy_a_magyar_tulajdonjog_visszaallitasara_torekszunk_a_kozmucegeknel.575602.html
@jaegtoer:
van egy titkos záradék magyarország finanszírozza india energetikai fejlesztését kamatmentes hitellel?

brühüyyy

az orosz bankok csak közvetítenek...mit gondócc a szíjjártóka micsinyá't indiában?
@rodeo36: Igen és még lófasz is a seggembe. :)
@fzs.1933: Melyik évi ktgvetést tervezték 296,9-cel, mert valahol azt hallottam, hogy 310-zel terveztek?
@fzs.1933: Akkor hazudott a nyomorult, amelyik azt állította, hogy nem kell különösebben izgulni az árfolyam zuhanás miatt.
Én pedig már nem olvasgatom a költségvetést, mert azt annyiszor változtatták az utóbbi években egy év alatt, hogy már követhetetlenné vált számomra.:-)
l@vitéž munkášőr: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Öregszem, leállok bunyózni bárkivel. Igazatok van, marad a Medv... Pamela!
@fzs.1933:

meg kell várnod Mariannt, ő otthon van ezekben, mi csak itthon.

azonban.

amennyiben a jelenlegi árfolyam 309,8 HUF/€, akkor a különbség 12,9 HUF ez pedig a 296,9-nek a 0,043448973 %-a, azaz az index 1,043448973 ami azt jelenti, hogy ~4,3449 %-kal növekedett az állam devizaadóssága, azaz 30 313 236 780,06 dollárhoz hozzáadódik még 1 317 078 997,85 dollár.

most ennyi. ezt azonban kockázati tényezők is befolyásolják az egyik ilyen az ún. CDS felár. ez növelheti és csökkentheti is a kötvénykibocsátás terheit.

tehát, ha hozzávesszük azt is, hogy a törlesztéshez is és a normál működés mellett a központi költségvetés tervezett hiányához is további'hitelt' kell felvenni, mert mi másból is finanszírozható, akkor a kötvények hozamát(+cds) is hozzá lehet adni ami az idei törlesztőrészlet terheit újabb 4-5-6 % közötti összeggel növeli, amit majd persze egy későbbi időpontban kell fizetni, addig természetesen a végszámla összege változhat, de 1848 óta a végszámla összege folyamatosan hízik és úgy tűnik végtelenítve lett, összegezve hiábavaló a lyukakon* töprengeni, mert amíg szabad, sőt kell lopni és offshore-ba** menteni, addig nincs jelentősége annak, hogy 50-300-400 mrd-dal nő az államadósság, miközben a pártközeliek magánvagyonosodása ennek tízszerese.

* persze nem minden esetre értem, megszorító értelmezéssel a költségvetésire gondoltam.

** most már offshore-ba sem, mert a stabilitási megtakarítási számla már törvényesen teszi lehetővé -az eu-ban amúgy üldözött- pénzmosást
@nincs_itt: Na, ja. Eszerint akkor a tervezett államadóssági mutató finoman szólva sem mutat valós képet. A többiről akár ne is beszéljünk.
Ja, jut eszembe! Ott, Háccsó Hátasztánban van ez az ingyenes kp. felvét körüli purparlé.
Na, adva van egy kb 5700 lelkes település, ismerősöm elballag a megszokott OTP automatához, hogy felvegyen pénzt. Na mit talál a NER-ben edződött honfi? Bizony az automata hűlt helyét.

Az OTP leszerelte, mert fiókja nem volt a településen.

Akkor most buszozhat, vonatozhat a legközelebbi OTP kp.automatához(nem 100 Ft oda vissza), vagy a településen meglevő "idegen" automatából vesz fel kp.-t, mert sok helyen NEM tud kártyával fizetni, komoly felvételi díj ellenében...

Ügyes!
@jaegtoer: Szép volt, én azért rövidebben fejeztem ki aggodalmamat.:-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öszenő ami öszetartozik....

minden komcsi összeborul a végén... (dakoták is)
@nincs_itt: :)))

a paraszt szív a végén mindig... ez a törvény

amugy csak szavazzon a dakotákra/kommancsokra stb mindenképp mexívja...
és még tapsikolni is kell majd hozzá neki...
@Nyilas Mise: Hát itt van egy elég jó levezetés, hogy kik nőnek igazán össze. :)

Bizonyíték, hogy az mszp és fidesz ugyanaz a párt! Eközben a magyar egymást öli!

iksz.beszolunk.hu/bizonyitek-hogy-az-mszp-es-fidesz-ugyanaz-a-part-ekozben-a-magyar-egymast-oli/
Kiderült az orosz gigahitel kamata is
2014. február 6. 08:27

Sávos, 4, 4,5 és 4,9 százalék lesz annak a 2025 és 2046 között törlesztendő euróhitelnek a kamata, amit a paksi bővítésre ad Oroszország - közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTV Ma Reggel című műsorában a Népszabadság beszámolója szerint.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/kiderult_az_orosz_gigahitel_kamata_is.3.195034.html
Már csütörtökön rábólinthatnak a paksi bővítésre

A tervezettnél egy héttel korábban megszavazhatja a parlament a paksi bővítésről szóló törvényt, miután csak ellenzéki módosító indítványok érkeztek, és azok közül a kormány egyet sem támogat.

hvg.hu/itthon/20140206_paksi_bovites_parlament
Tovább erősödött a forint, már 309 alatt jár az euró

Erősödött a forint árfolyama csütörtök délelőtt, 309 alatt jegyzik az eurót a bankközi devizakereskedelemben.

hvg.hu/gazdasag/20140206_Tovabb_erosodott_a_forint_mar_309_alatt_j
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Köszönöm ezt a szuper összefoglaló cikket. El is mentettem a jövendőnek. Lehet, hogy céget kellene alapítani kötélgyártásra, fideszeseknek nemzeti szinüt, szociknak piros szinben, ha így haladunk talán egyszer lesz rá kereslet.
A köztársasági elnökhöz fordul a PM Paks miatt

A Párbeszéd Magyarországért arra kéri Áder Jánost, hogy ne írja alá a paksi erőmű bővítéséről szóló törvényt. Szabó Rebeka szerint nemcsak a törvény tartalma, hanem az az eljárás is borzasztó, ahogy megpróbálják "átnyomni" a parlamenten.

hvg.hu/itthon/20140206_A_koztarsasagi_elnokhoz_fordul_a_PM_Paks
a segítő hivatalok... á, nem szivatni akarnak.

136 ezer forintba kerül, hogy beteg lett a lánya – Egy közmunkás kafkai esete

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/136-ezer-forintba-kerul-hogy-beteg-lett-a-lanya-egy-kozmunkas-no-kafkai-esete-88655
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Földön fekvőbe, nem illik.
De ha már propagálod ezt a csapatot, akkor ezt is benyeled, mint a borsodi ötös bömöst, meg napjában többször 60 litert tankoló jobbikos polgit, Chabad Szegediről már ne is szóljak, Novák család, amint a nagymama veszi fel a GYED-et, mert anyuci(über magyar, ugye) szenátorasszonyosdit jáccik, mer' azért csak jobban fizet, meg valamikor azokat az iskolákat is el kell végezni, ami Elődkének nem annyira sikerült, 4 év gimi, érettségi nélkül, a nevek takargatása, Zsiga Dánieltől Vonán keresztül, Toroczkaiig, de ami leginkább teccik, az Pörzse féle, Szentendréről járok be, ezért lakást is bérlek, meg autót is használok, a rekorder pedig:
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/telibe_talalta_a_kormany_az_ev_vegi_forintarfolyamot.194990.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Szóval, a matyó mintás plakátoddal elmehettek ám a retekbe!
@nincs_itt: magának számlázó orvost ne hagy ki, az orvosi kamarából
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Istenkém, mindent nem tudtam felsorolni.
De olyan szépen belesimultak a pfujjabelemjönki liberálbolsevikjudeokapitalista parlamentbe, hogy már mindent eltanultak a többiektől!
@nincs_itt: ennyi, ugye nincs kérdése senkinek, mert minek is, van erre egy megfelelő jelző, és kifejezés...

Szirénázás a paksi végszavazás alatt
A Fidesz hirtelen mára rakta a paksi végszavazást. Az LMP két szirénával tiltakozik, a teremből kizárták Schiffert, Széllt, Ertseyt és Lengyelt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F06%2Fszirenazas_a_paksi_vegszavazas_alatt%2F

---------------------------------------

Megszavazták a harmadik rezsicsökkentést

Megszavazta csütörtökön a parlament a harmadik rezsicsökkentést. A ma elfogadott törvény értelmében a gáz, az áram és a távhő ára is csökkent.

hvg.hu/gazdasag/20140206_Megszavaztak_a_harmadik_rezsicsokkentest

--------------------------------

Kumin Ferenc nem fizet a Prezinek, így nyilvános, hogy a román tévét antiszemitázza
kuminrezi

Ha csak pár dollárt fizetett volna az egyik legsikeresebb magyar startupnak, nem tudnánk meg azelőtt Kumin Ferenc gondolatait, hogy elmondta volna őket.

444.hu/2014/02/06/kumin-ferenc-nem-fizet-a-prezinek-igy-sajnos-nyilvanos-hogy-a-roman-tevet-antiszemitazza/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mennyi szerencsétlen, naiv hülye .... Jánosom Áderom ugyanolyan csicska aláírógép, mint a ShitPali volt. Talán nüansznyi különbség, hogy míg dugiPali a látszatra sem ügyelt, a csornai Bronzon még azt hiszi, van renoméja ...
:-(
@parti_giano: az csak a jéghegy csúcsa, amit elmond a Qwerty-s ember. A kinyírása meg a magyar rögvaló.
@Evezős: nem, már nincs renoméja, csak még nem annyira agyhalott mint sittpali, ennyi a különbség és nem több.
A többivel egyet értek.
csak úgy:

11 millió készpénzt tart Matolcsy
Nem kell a havi kétszeri pénzfelvétellel bajlódnia,
nála kötegekben állnak a húszezresek. Itt vannak
az állami gazdasági vezetők vagyonbevallásai.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F02%2F06%2F11_millio_keszpenzt_tart_matolcsy%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tudom, miért nem használt aki az ellenzék azt, hogy halálra akciózza az egyébként is semmire nem jó üléseket, illetve minden ilyennel halálra bosszantsa az idióta Kövért!?

Amilyen, élőben nézhettünk volna meg egyszercsak, ahogyan megüti a guta...

Minden napra lehetett volna szervezni akciókat, spékelve azzal, ahogyan a kövérőrség húzkodja kifelé az ülésteremből a renitenseket.
Miért nem fogták fel, hogy ez az egyetlen tiltakozási lehetőség maradt nekik az utóbbi négy évben???

Alig- alig voltak akciók, jobbára azok is az LMP-hez köthetők - ill. a kiváltakhoz korábban -, és bár nem kedvelem Schifferéket, ezekért azért respect nekik.
Ők legalább próbálkoztak!
szakszerű megfogalmazás, nincs mit hozzá tennem:

Döntött a fidesz: Már ma megszavazzák a paksi szovjet-magyar szerződést

A minimális látszatra sem ügyel a putyinista magyar kormánypárt, így ma délelőtt megszavazták, hogy a jövő hét helyett még ma megszavazzák a paksi biankó szerződést

cink.hu/dontott-a-fidesz-mar-ma-megszavazzak-a-paksi-szovjet-m-1517277510
@Evezős: jól látod, és én sem értem, finomkodva urasan és fehér kesztyűben akarnak a legmocskosabb és legaljasabb sunyi fidesszel küzdeni. Fakarddal rakéták ellen...

áhhh

nem is írok semmit, felesleges
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Renoméja konkrétan a vakondokos elnökválasztás óta nincsen - illetve, aki jobban ismeri, annál már még régebb óta -, de szerintem ő még mindig meg van győződve róla, hogy entitás.
Miközben már amikor kihajtották Brüsszelbe - nulla nyelvtudással, és hónapokig röhögött a net azon, hogy Áderka angolul tanul .... -, már akkor tisztán látható volt, hogy még csak dróton rángatott marionettnek sem lehet nevezni, ő csak egy szimpla, lerongyolódott kesztyűbáb a felcsúti lókupec kezén.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Évekig megfelelt neki a kialakult gyakorlat, majd - valamilyen megfontolásból(?) kiindulva - kiborította a bilit.
Annyi esze nem volt (vagy valamivel elvették), hogy aki egyik oldalon árulóvá válik, az a másik oldalon sem fog kelleni.
"A mór megtette kötelességét, a mór mehet!"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja, tényleg.
Mindig elfeledkezem Hózentrógli Lajosról.
melléklet:

Klientúra, átláthatatlanság, hálapénz – uniós jelentés Magyarországról

Bár a magyar kormány tett erőfeszítéseket a korrupció csökkentésére és ezt az Európai Unió is elismeri, egyelőre nem nagyon érzékelni a hatását. A brüsszeli korrupciós jelentés Magyarországról szóló szakaszában kiemelt figyelmet kap a pártfinanszírozás, a közbeszerzés, a visszaélésszerű adatigénylés és a hálapénz is.

atlatszo.blog.hu/2014/02/04/klientura_atlathatatlansag_halapenz_korrupcios_jelentes_magyarorszagrol
hvg.hu/itthon/20140205_Elrendeltek_a_nyomozast_Nagy_Peter_taborn

Szép.
Tegnap egy volt katona - ma államtitkár - verekedési ügye, ma a részeg rendőr karambolja.

Kik, milyen népség dolgozik a katonaságnál, rendőrségnél?
Mit tudna ez a sok agyhalott, vagy amatőr tenni, ha valódi veszélyhelyzet lenne?
@Evezős: pont ez a lényeg, róla mindenki elfeledkezik, pedig a setét háttérben a fő puppet master az ő.
Kirakatban Vezányló és a szoba társaság, leosztva mindenkinek a hatalom és a vagyonmaximalizáláshoz szükséges szerep.
@Evezős: miért lenne ott más, a kontraszelekció nem válogat:

“A félévi bizonyítványt már megkapta a gyerek, a tankönyvek közül nem mindegyiket.”

Több olyan iskola is van Magyarországon, ahová a szeptemberi tanévkezdés óta még mindig nem érkezett meg az összes tankönyv. A szülők most már elég dühösek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F06%2Fa-felevi-bizonyitvany-mar-megkapta-a-gyerek-a-tankonyvek-kozul-nem-mindegyiket%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem tudom, de megláttam ezt, szóval ott van valami nagyon büdös, de a fidesz bedog egy csontot...

deadheadingcrew.tumblr.com/post/75786866546
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nagy titkot árulok el: a múlt héten megérkeztek azok a könyvek, amiket még október végén rendeltem. Illetve csak hittem, hogy megérkeztek: a csomagok erősen hiányosak, többfajta könyvet nem raktak bele.
túl ezen: a csomagokban semmiféle info nem volt arról, hogy mi a teendő. ez azért baj, mert fizetősnek rendeltem, és a dobozokban csak szállítólevél volt, a könyvek értéke pedig nulla forintban feltüntetve.
Írtam levelet - öt nap múlva válaszolt a KELLO:
ők év közben nem foglalkoznak csekkezéssel, én nyomtassam ki a díjbekérőket, írjam meg kézzel a gyerekeknek a csekket (el ne felejtsem a 25 számjegyből álló díjfizetési azonosítót ráírogatni mindegyikre), ha befizették, gyűjtsem össze és akkor kiadhatók a könyvek.
Írtam újabb levelet, hogy hiányos a rendelés, nem nyomtathatom kia díjbekérőket, mert azokon az eredeti rendelés szerepel ... válasz még nem jött.

Még mindig nem fizettek a tavaly március óta végzett tankönyvterjesztői munkáért.

Megjött az újabb ukáz a héten, hogy február-március hónapban a megyeszékhelyen jelenjek meg fejtágítón. azt nem írják, hogy az odautazás költségeit, továbbá az aznapi elmaradt munkát hogyan óhajtják megtéríteni?

(A tanáriban tavaly június óta rossz a féynmásoló. A héten hatodszor kérte a KLIk, hogy az iskola kérjen a javításra árajánlato az ezzel foglalkozó helyi szakemberektől. Nem ad már senki, mert volt,a ki ötször, volt, aki - felismerve a humbugot - egyszer-kétszer már adott. Mindenki azt mondta, ő nem bohóckodik, vagy kell a munkája, vagy nem, de nem ér rá árajánlatokat írogatni. Ugyanez a tisztítószerek esetén: már nincsen a városban cég, aki szóba állna velünk, mert nem hajlandók minden hónapban árajánlatokat írni, pláne úgy, hogy aztán mégsem tőlük vesz a KLIK, hanem valami csókostól.

Nem folytatom, totális káosz ...
Egy dolgot mondjatok, a Közgépes pénzek utalásán kívül, ami müxik...
fiúklányok, Olympia 2014 már megy a duma...addig nem kell nukleáris sem

és a csőd így is úgy is

brühüyyy
ennyi:

Kövér lesújt a szirénázó LMP-sekre

A kiszabható legnagyobb büntetésre tesz javaslatot az Országgyűlés elnöke azon LMP-s képviselők esetében, akik megzavarták a parlament ülését csütörtökön - mondta Kövér László házelnök a házbizottság rendkívüli ülése után.

hvg.hu/itthon/20140206_Kover_a_legnagyobb_buntetessel_sujtana_a
-no comment-

Kövér: Mit lehet szólni ennyi idiótához?

Leidiótázta a szovjet szerződés ellen szirénázva tiltakozó LMP-seket és büntetést helyezett kilátásba. Kövér szerint "hülyeségi verseny" megy az ellenzéki pártok között.

cink.hu/kover-mit-lehet-szolni-ennyi-idiotahoz-1517284893
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért annak tudtam volna örülni, ha a szirénázásba az MSZP is beszáll valami vekkerrel, kereplővel.De ez a SAndris nem akarja észre venni, hogy a maga 3-4 emberével kevés.Ám ha hatalmi egyetértéssel megrendezett cirkusz volt, az más.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @KÁTÉó53éúétr6: 2010 óta semmi értelme az egész parlamentnek, nyugodtan otthon is maradhatna az ellenzék, nem vagyok, és nem lennék a helyükbe, de én biztosan nem mennék be, ha meg a megélhetési politikusokra gondolok, nincs több kérdésem.

Egy kis adalék, és akinek még mindig nem tiszta, hogy mire lehet számítani a putyinistáktól/fideszjobbik/ és putyintól, annak már úgy is mindegy:

Ljudmila Ulickaja szerint napjaink Oroszországa olyan, mint egy Orwell-könyv elveszett fejezete
Fotó: Premier.gov.ru / Wikimedia Commons

"A hatalomnak igaza van, mindig igaza van, mindenben igaza van és átkozott legyen, aki meg meri kérdőjelezni ennek a hajthatatlan és csalhatatlan hatalomnak az igazságát" - írja.

444.hu/2014/02/06/ljudmila-ulickaja-szerint-napjaink-oroszorszaga-olyan-mint-egy-orwell-konyv-elveszett-fejezete/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hülye szpíker visszakérdezhetett volna, a fideszesekre gondol?, megnéztem volna a Kővér megnyúlt fejét:::))
Szirénázva szavazta meg a parlament a paksi bővítést

Az LMP frakció aktív tiltakozása mellett, egy kényszerű szünet után fogadta el az Országgyűlés a Paksi Atomerőmű bővítéséről kötött orosz-magyar szerződést kihirdető törvényt. Ez alapján két új, legalább ezer megawattos blokk épülhet, ma még ismeretlen áron. A döntés fél évszázadra meghatározza a magyar energetika fejlesztési irányait.

hvg.hu/itthon/20140206_paksi_bovites_parlament_szavazas
Vona Gabika és Wittner Mariska név szerint szavazta meg Paks II-t. LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

"Orbán Viktor? Nincs jelen..."

Minő meglepetés... :)))
@parti_giano: ennyi:

Top 3 reakció a képviselőktől

Selmeczi Gabriella (Fidesz): Nincs meglepve, mert megszokta ezektől a képviselőktől a négy év alatt, hogy nincs bennük semmi felelősségérzet.

Lendvai Ildikó (MSZP): A tiltakozás eszközeként el tudja fogadni a vijjogást, és a tartalmával egyetért

Karácsony Gergely (PM): “Tök jó.”
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vona egy fasz viktor pincsi, mariskát nem minősítem, gyenge a szókincsem...
@Evezős:
Örülj hogy nem lábujj címkét kaptál hulláknak. a Hiller most sorolja miket küld a KLIK.
Kövér Lászlónak a kurva anyját.

Valaki pereljen már be... :)))
faszom, és a többiek????????????????????????????????????????????????????????????????

Pert indít a kormány ellen az LMP a paksi elemzésekért

A Lehet Más a Politika (LMP) pert indít a kormány ellen, hogy megkaphassa a paksi bővítéssel összefüggő hatástanulmányokat, elemzéseket - mondta a párt társelnöke csütörtökön.

hvg.hu/itthon/20140206_Pert_indit_a_kormany_ellen_az_LMP_a_paksi
@tristen2005:
ja, tudom, nálunk is körözték a listát, hogy mit lehet CSAKIS és KIZÁRÓLAG a büntetésvégrehajtástól rendelni...

Mondanám, hogy könnyesre röhögtük magunkat rajta, de inkább sírás volt az ....
:-(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Perelni?
Lószart.
Ez csak az erőből ért ...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Semmi harc az orosz gyarmatosítók ellen? Szimplán ruszki kurvulás? Értem én? Ezek biztosan a jó oroszok... Kgb sincs...
tegnap is volt, de mára még aktuálisabb lett:

E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely ez ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe. Egy futó percig szeretnék honáruló „nemzetiségi agitátor” lenni, hadd tudnám kellő érzékenységgel felfogni a magyar parlamentben lefolyt skandalumot. Ilyen megríkató baromság megérésére mégsem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk mi már minden megérhetőre.

Parlament kell ennek az országnak? Kancsuka, nem parlament. Azaz dehogy kancsuka. Kisdedóvó, gyermekkert és sok-sok türelem, ha e dicső erényből maradhatott volna valami a huszadik századra.

mek.oszk.hu/05500/05551/html/adypr0183.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Cocik mély kussban... oszt azokra kéne szavazni? Ne`ba... ugye nem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: komitétgaszudervesznojbazopasznosztyi csak picinyke része az egésznek, még a linkelt 444-es cikk is csak karistolja a felszínt.
85 százalékunk szerint nem oké, hogy Orbán Viktor osztja az uniós támogatásokat
Ritka az ennyire egyértelmű eredmény, a fidesze­seknek is csak alig több mint fele támogatja a lépést.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F06%2F85_szazalekunk_szerint_nem_oke_hogy_orban_viktor_osztja_az_unios_tamogatasokat%2F

---------------------------

Virágzik az offshore cégalapítás
Előszeretettel bújnak el az adófizetés elől
a magyar üzletemberek. Belize lehet az új Ciprus.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fchart%2F2014%2F02%2F06%2Frengeteg_cegnek_van_offshore_tulajdonosa%2F
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Istenkém, hogy sem Gogol, sem Örkény, sem Rejtő Jenő nincs már köztünk... (hüpp, hüpp)

Néztem a termet szavazás közben, és fejemben egy hang ezt üvöltötte: EGYMILLIÁRD ÉV EGY MARSI URÁNBÁNYÁBAN, BAZMEG!

Egyetlen szórakozás: VV6, vagy Hoppál Péter Paolo Coelho összes műveit olvassa fel.

Kaja: az a szemét, amit a haveri menzák szolgálnak fel a gyerekeknek, itt Magyarországon.
Kösz mindenkinek, aki kőccségvetésügyben segített!

Hallgattam a parlamenti közvetítést, amikor kizáratták a mai napi ülésről az elempéseket. Nem tudtam, hogy az elnöklő jakab, a magoszos jakab, csak az tűnt fel a hangja alapján, hogy minnyá gutaütést kap.
Szemét vagyok, de jól esett hallanom! :)

Ja, a legkirályabb, pedig az volt, hogy a kizárásról való szavazásnál is VOLT AKI TARTÓZKODOTT!

Ennyi sudribunkó, gerinctelen embert egy helyen egy időben még soha nem láttam.
köszönjük meg drága és sugárzó mosolyú orbán viktor miniszterelnök úrnak!

Drágább lesz Paks II az ígértnél

www.vg.hu/vallalatok/energia/dragabb-lesz-paks-ii-az-igertnel-421148
Boccs az Off-ért.

Orbán megcsinálja azt is, amire még az 1. vh. sem volt képes. Az 1. vh. alatt is több gyerek született, mint moszkoVitya 3 éves országlása alatt, ami egyben negatív rekord.

www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html

On
@Evezős: samúgy milyen a hangulat a tanáriban?
Nem hittem soha, hogy Gaudi-Nagy nevét valaha is nagybetűvel fogom leírni. Ő nemmel szavazott.

Most hol van a szélsőjobb kis propagandistája? Ezt hogy fogja megmagyarázni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ennyire egyöntetű eredmény ritkán születik közvélemény-kutatásokban: szerdai kérdésünk a Voks 14 applikációban (ha kíváncsi, itt letölthető: iOS, Android) az volt – ehhez a cikkhez kapcsolódva –, hogy helyesli-e, hogy mostantól személyesen Orbán Viktor felel az uniós támogatások elosztásáért. "

Bocsánat: Orbán osztja, de természetesen felelni továbbra sem felel semmiért, főleg nem személyesen.
@Sir Bates dö Hól: tegyük hozzá, egyedüliként a jobbik frakcióból.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "rengeteg cégnek van offshore tulajdona" amíg itt a jövedelmek adói egy feneketlen kútba kerülnek, nekünk mindegy is ....ők legalább boldogulnak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Oké bazmeg: Hende Csaba és Semjén fővadász vezetésével egy kalandtúra paintball puskákkal az Alienek Bolygóján? :)
@Spániel:
Lehajtott fejjel dolgozik a többség. Veszekedés piszlicsáré dolgokon, hangosan, ordítva, gyalázatos stílusban (is!). Megbeszélni bármit csak kis körben, olyanokkal, akikkel az ember régóta jóban van és tudja, hogy miről mit gondol....

Röviden?
Szar.
(Közös buli régen nincsen és ha van is valami - karácsonykor pl. - a hangulat fagyos és nagyon hamar lelép a testület 90%-a ... talán érzékelhető, ha azt írom, sok évvel ezelőtt hajnalig buliztunk évente többször is. Ilyen ma nincs ...)
@fzs.1933: "sudribunkó" , ezt én azokra szoktam mondani, akik köszönni sem tudnak, Ezek gazemberek, akik tudják is magukról, hogy becstelenség amit csinálnak
@parti_giano: így van, egy, aki nem hajlandó egy biankó papírt adni a nevével abból a csapatból... ha valaki így köt szerződést az életben, az első kérdés egy esetleges per folyamán a bírótól "Ön úgy gondolja, a magatartása felnőtt, épeszű, felelősségteljes ember magatartása volt?"
Amíg a mérleg egyensúlyban van, annyi esélye van a népnek egy jobb világra, mint mókusnak az erdőtűzben.
MSZP

A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
Nem nyilvánosak az állami szerződések
Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
Soha nem számoltatták el a fidesz korábbi kétes ügyeit
FIDESZ

A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
Nem nyilvánosak az állami szerződések
Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
Nem számoltatják el az mszp korábbi kétes ügyeit
@parti_giano:
Sehogy, én nem csinálok.
Nem érdekel, mi lesz, akkor sem.
(Nem a portfólióval van bajom
ráadásul anyagaim is vannak hozzá, nem is kevés -, hanem azzal, ahogyan ezt bevezették, akiktől elvárják. Harminc év után mit akarnak??? Kezdjék ott, akik most végeznek, ill. akik 5-10 éve vannak a pályán.)
@Sir Bates dö Hól: Véletlenül nyomta meg a gombot.
@Sir Bates dö Hól: azért ez egy érdekes adalék

hvg.hu/velemeny/20140206_Atomtorvenyhasitas

ha cirbi linkelte már, akkor bocsi.

simán biankóznak. mert mit csinálsz velük?
@Evezős: ez egy akkor mennyiségű anyag lesz, hogy belehalnak majd a kliknél. kezelhetetlen.
@nincs_itt: és az ottani pártokra szoktál azért szavazni, ha már a magyarok közül senkire? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Remélem, a Paksra kibaszott minimum 3000 milliárd, de inkább 6000 milliárd mellett azért marad még pénz a stadionokra meg a cigánylágerekre.

Gyönyörűek voltatok ma a név szerinti szavazáskor, baszod.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F06%2Fljudmila-ulickaja-szerint-napjaink-oroszorszaga-olyan-mint-egy-orwell-konyv-elveszett-fejezete%2F

"Ljudmila Ulickaja besokalt. A világhírű orosz írónő a Guardianban közölt publicisztikát napjaink egyre totalitáriusabb, egyre nacionalistább, az ország és saját történelmét napról napra szebbre és újraíró hatalmáról."
@parti_giano: tán negligentia vagy kártérítés felől lehetne megközelíteni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a paksi szavazás jobbikos részről nem vet fel kétségeket benned?
@Sir Bates dö Hól: arra gondolsz, hogy a képviselő felelőségre vonható egy szavazásért?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Sir Bates dö Hól: eszmetestvérek, nemzetinacionalistakommunisták, ott is meg itt is. Megvan nekik ott is minden ami kell:

-nyugat és eu ellenesség
-liberális és demokrácia ellenesség
-nacionalizmus
-központosított média
-elnyomott másképp gondolkodók
-homofóbia
-zsidó ellenesség
-uniformizálás, mű vallásosság
stb-stb
@parti_giano: nem tudja, hogy mit szavazott meg, nem úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben elvárható lett volna, nem volt információ birtokában... igen, azt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "faszom, és a többiek????????????????????????????????????????????????????????????????

Pert indít a kormány ellen az LMP a paksi elemzésekért"

A nap kérdése:
Most akkor fideszcsicskák, vagy nem fideszcsicskák?
@parti_giano:
Pláne, hogy most toborozzák azokat, akik majd véleményezni fognak....Előfordulhat, hogy olyan véelményez(ne engem, hozzám hasonlókat), akinek töredék gyakorlata van, és ami a lényeg: akit soha, senki nem ellenőrzött!

Ez az egész nagyon el van cseszve.

Még annyit, hogy senki sem magát az ellenőrzést vitatja, ill. annak a szükségességét, hanem, mint írtam: a módot, a bevezetés stílusát, ahogyan több évtizede a pályán levő, tankönyvet író, elismert szakembereket nulláztak le és kényszerítenek megalázó helyzetekbe (Pl. Fel kell tölteni videót tanóráról, amit te tartasz. De: sok helyen erre nincsen eszköz. KLIK válasza: kérjél a szülőktől .... vagy: vedd fel a tanórát, DE előtte kérjél minden szülőtől beleegyező nyilatkozatot ahhoz, hogy a gyereke videofelvételen szerepelhessen. MI van, ha egy osztálynyi gyerek közül lesz olyan, ahol a szülő nem ad engedélyt, mert nem bír téged, mert olyanja van, mert csak. Hogyan oldod meg? Kirakod addig az óráról a gyereket? Kivágod a felvételből (már aki tud felvételt vágni ...)
És hasonlók.

El van ez cseszve rendesen. És mindenki, aki ebben részt vesz, az kollaborál a Rózsiművekkel. Ha senki nem tenné, rövid úton megbukna ez az egész klikkesdi.

:-(
@épészmérnök: szerintem sosem voltak fideszcsicskák. csak simán balfaszok.
végig olvastam a mai kommenteket! elkeseritő! szarja össze magát az összes fidesz hivő! de az összes szavazó is, mert mi választottuk ezeket a gazembereket! kinek kisebb, kinek nagyobb a felelőssége! mindenki szálljon magába, és menjen el szavazni! támogassa a kisebbik rosszat, mert meg kell állitani! ezt az egy személyes őrületet, + a kiszolgálóit! ha nem lesz kormány váltás, esély sincs 2018- ra egy komolyabb gárdának bekerülnie a parlamentbe! akkorra ténylegesen ukrajnai állapotok lesznek! eu nélkül! vissza az 50-es évekbe!
@parti_giano: @Evezős:

nem kell úgy odalenni. a tesi tanárok pl 100 oldalra lerajzolhatják, ha akarják vázlatosan, ha akarják egy folytonos vonallal a bicepszüket vagy más funkcionálisan kitűnően üzemelő izomkötegüket akár szálasítva. ez elég kimerítő elemzés tárgya lehetne.

a matematika tanárok az államadósság kezelő központ, az MNB, a PM, és a KSH adatain alapuló kidolgozott matematika példák sorával bizonyíthatnák rátermettségüket, a fizika tanárok a Tesla féle szélesített energiacellákról írhatnának lebilincselő esettanulmányt, de izgalmas kalandozásra csábíthatnak az ékes míves magyar nyelv és irodalom tanárai, amennyiben egy könnyed invitálással mutatnák be a közigazgatás főosztályi szintjétől fölfelé megesett hivatali levelezéseken keresztül az elrettentő példákat, amelyek között a schmittpalis bravúroknak alig akadna hely, de nem maradnának írnivaló híján a biológiatanárok sem, amennyiben az evolúció- és a teremtéselmélet szintézisének orgazmusig ivelő kéjcsapdába ejtenék a határozottan kivételes vonzalmat ébresztő államtitkár asszonyt az elemzők népes seregével együtt, ami viszont határozottan jót tenne a népesedési mutatóknak már ami a birkaállományt illeti, feltéve, megfelelő ütemezés szerint rendszeresen újraelemeznék a vonatkozó részeket. és tessék elképzelni az énektanárokat, akik hajdani csasztuskák százait aktualizálhatnának ner-kompatibilissé, történelemtanárokat, akik közvetett bizonyítással próbálhatják megvilágosítani, hogy magyarország tulajdonképpen mind az első, mind a második világháborút megnyerte, fejlődése és erősödése olyannyira töretlen, hogy maholnap világhatalom lesz maga mögé utasítva kínát indiát, US-t, bár oroszországnak egyelőre nyalunk, mert nyalni kell, a földrajztanárok pediglen hozzáfoghatnak egy új világkép kialakításának felvázolásához, amelyben minden eddigi ismeretet és tapasztalatot cáfolva ellentmondást nem tűrve, és nem is engedve rávilágíthatnak arra triviálisan egyszerű, magától értetődő dologra, hogy minden a Viktor körül kering, csak másként látszik, hogy bele ne szédüljünk, és a gravitációs állandó és a relativitás elmélet összefüggései esetén a továbbiakban nem csak a bolygók tömegét, hanem a Főnöki pocak tömegének és a főnöki fő térfogatának hányadosából képzett együtthatót szorzószámként figyelembe kell venni, a végeredményt ellenben a különféle focimeccseken esett gólok számából képzett együtthatóval kell szorozni, vagy osztani, amelynek képletét majd kormányrendeletben javasolják közzétenni hogy az egyetlen helyes és nerszabatos viktorivilágkép méltó tudományos megalapozottsággal bírjon, de még mindig nincs vége, mert az erkölcstan és hittanórák koedukációjának keretében a katekizmusssal szinkronba hozott táltosképzés megoldaná a nemzet jövőképének és imidzsének szakszerű karbantartását és továbbfejlesztését, jótékony hatást gyakorolva a birka mellett a lótenyésztésre is. a rajztanárok mintegy száz oldalon rajzolt főnök portrékkal tehetnének tanúbizonyságot viktor viktorianovics sokrétegűségéről, mintegy nem csak az orca sokféle, hanem a szó is, ha kusza is. akik tanarak véletlen kimarattak örűjjenek neki. nekik csak az igazt kell írni, de nem a valót, emezek meg izzadhatnak, mint seggnyalók.
Orbánnak amúgy szokása, hogy egyetlen nagy horderejű döntésen sincs ott, vagy ha ott is van, nem nyom gombot.

Gyanítom, ez arra szolgál, hogy amikor esetleg a fejéhez vágnák valamikor, akkor idemutogasson: "De nem is szavaztam meg!", illetve, hogy a neve ne szerepelhessen később negatív kontextusban.

....és sajnos, most garantálom, hogy lesz olyan birka, aki azt mondja majd, hogy valójában ellenezte, hiszen nem is szavazott!
@Evezős: hogy miért nem lepődök meg. Talán csak azon csodálkozom, hogy ilyen mellbevágó események után, ami a tanarakat megalázta, nem a többség érez így.
@magándemokrata:

"mindenki szálljon magába, és menjen el szavazni! támogassa a kisebbik rosszat,"

én már régen magamba szálltam és azt konstatáltam, hogy csak a nagyobbnál nagyobb rosszak között lehet válogatni, mert a kisebbek kiesése is a nagyobbakat támogatja, hiszen az így kieső helyeket maguk között osztják el.
@jaegtoer: hah, látom visszatértél. az drága nejed meg nem készítette oda a reggelihez a fogalmazásgátlót. jó ez így, nagyon.
@parti_giano: nem, de itt komoly gondok lesznek, főleg, mert a transzatlantiak hitték, hogy a medvegyev-féle irány maradni fog putyin alatt is, ám aztán csalódtak, s visszatért a szovjet stílus, ami elfogadhatatlan számukra, s ráadásul még áruló is van az eu-n belül... szét fogják szopatni moot... '16-17-re elkészül a kanadaiak lng kikötője, talán már szerződésük is van a németekkel, az eu diverzifikálja beszerzését, ha minden kötél szakad inkább engedélyezik a lengyelek palagáz-kitermelését is... a roszatom nem üzleti kérdés most, hanem politikai...
@Spániel: (írtam egy hosszút, de elszállt ...:-(

A többség így érez, csak hallgat. A KLIK az ország egyetlen munkáltatója. ha kirúgnak, másnap ott a helyeden az új ember, te pedig nem találsz munkát ...

Akik nem hallgatnak: a másfél milliós fizetésű férjjel büszkélkedő kolléganő (most jött haza mexikói pihenéséből), akinek tetszik az új világ, meg a férfikolléga, aki minden volt és akart már lenni, csak akasztott ember nem - de a korábbi érákban (mivel hótt tehetségtelen) nem kellett vezetőnek sehova. Már kinyalt magának egy kitüntetést és kinézte a helyet is, ahol főnök lehet. Ők hangoskodnak mostanában ....
@jaegtoer: és fizikaórán viktort szedhetnék atomjaira és tovább, hogy érthetővé váljék a fény jelensége.
@parti_giano:

pedig jó lenne a sötétséget a belsejében tartani, amennyiben úgy vesszük, hogy a fény a sötétség hiánya.
@Sir Bates dö Hól: azért van benned egy nagy adag orosz fóbia. az eu nem fog szakítani az putyinnal, minden ellenérzése dacára sem.
www.youtube.com/watch?v=pBI5Vfe40V4

Tudja valaki ki az a bordó kosztümös nacsalnyica a Jakab balján, aki tippeket ad, hogy mit kéne csinálni?
@Evezős: Nem, viszont ha eszük lett volna az LMP-seknek, akkor ezt a Greenpeace-szel együtt csinálták volna meg.
@CSENDES:
Naja, a Greenpeace állítólag kinnt tüntet. Sokra mennek vele. Pedig a Clark Ádám téri szeánsz baromi nagy ötlet volt!

...és ha Schiffer nem olyan tökfejű, az összes ellenzék együtt, mind szirénázva .. az lett volna csak a valami!
@Evezős: nem akarok párhuzamot vonni,mert a kettő két külön világ, de mégis összefügg abból a szempontból, hogy ennek a rétegnek nagyrésze boldogan járult hozzá, hogy kétharmaddal nyerjen a csüngőhasú. Már úgy számszakilag.
Az kórházakban is valószinűleg ugyanez a helyzet.
Látogatóként voltam egy kórházi folyosón abban az időben, amikor már be volt vezetve a vizitdíj. Néhány orvos ment előttem és Molnár Lajos akkori miniszterről beszélt, hogy valami tüdőproblémával kezelik, erre a másik orvos a fülem hallaltára azt mondta, hogy rohadjon meg.
Soha nem tudom elfelejteni és azt sem, mit tettek az eltörlése érdekében, az egész eü.
Most milyen jól jönne a nyomorukb an.
@Evezős: Illés Zoltán kisündörgött az ülésről, nem szavazott.
@jaegtoer: huúúúú, és mindezt egy mondatban.
Sunyi kis komancspöcs nari bértollnokok mikor jönnek fröcsögni és hazaáruló fideszbolsikat védeni?
Jobbikos csürhe is belépett a hazaárulók közé. Vona pénze meglesz...
@magándemokrata:

gondolkodj el kissé.... ugyan milyen kényszer hajtaná ha a készbe már be ült a másik csapat. a kasszakulcs megvan, aztán majd csak lesz valahogy. nehogy azt gondold, hogy néhány holdkóros liberálison kívül érdekel a politikai teamekből valakit, hogy a szabadságjogok miképpen érvényesülnek. a 25 éve tartó elszegényedés erről szól. évről évre növekszik a páriák kasztja. és egyre keskenyedik a polgárinak csak jóindulattal nevezhető réteg, miközben a nap és a hold meg az udvaruk évente mintegy 4000 milliárdot lop el a javakból. 4 billió forintot. 25 év alatt ilyen eu-s ezrmilliárdora rugó támogatások mellett egy széles középrétegnek [2,5 millió]kellett volna kialakulni. most van egy 100ezer fős (50-50) dúskáló csaló-rabló csapat, melyből csak töredéknyi a tiszta jövedelmű, és van még egy 100-150 ezerfős kompánia, amelyik tiszta jövedelmű jól is él, de ezek jövedelme a hasonló képzettségi szintű lajtán túliakéhoz mérve nevetséges, van cca. 800-900 ezer "éppen megélek, még remélek" státuszú, és van 700-800 ezer, akik "még megélek de már nem remélek" státuszú, ezekből hullanak ezrek a prolisorba, és van az összes többi, kinek léte hajszálon függ, akiknek a mindennapi léte közvetlenül kormányfüggő. ötmillió mindenkori függő, alávetett szavazó. És a Főnök most olyan konstrukciót valósított meg, aminek a kimenetele kockázat. így is, úgy is. zsigeri ellenzők, zsigeri támogatók valamint a herék versus gondolkodók[30-30-5-35] továbbá a nihil. mert hogy a jövedelmi szintek a társadalmi státusz szintjei és a szocializációs szintek továbbá a pártpreferenciák keresztül kasul keverednek.

túl optimista vagy.
@jaegtoer: sokat agyalok én is a témán. Esélytelen szerintem a dolog, de szerencsére gondolkodnak is a baloldalon, nem csak melldöngetnek.

"Mit kezdenek a hatalommal a baloldali pártok, ha mégis ők győznek április 6-án? Olcsóbb lesz-e a hús, meg tudják-e menteni a devizahiteleseket, erős lesz-e a forint? Mi lesz, ha ismét zavargások lesznek, kézben tudják-e tartani a 45 ezres rendőrséget? Ezek a kérdések foglalkoztatják azt az MSZP-n belüli csoportot, amely az első 100 napos kormányzásra való felkészülést szorgalmazza."

hvg.hu/itthon/20140206_MSZP_arnyekkormany_valasztas
@magándemokrata: @jaegtoer:

bocsánat, felcseréltem. a gondolkodók aránya 5 % a népességen belül.
@parti_giano: semmi fóbia nincs bennem, viszont putyin offenzívát kezdett, nem tudom, hogy miért, milyen információk alapján... nézd meg mit szenved az orosz jegybank az elmúlt két hétben, s olvasd el a vki.hu/kiadvanyok Kelet-Európa Tanulmányok IX. - 2013-07

Ludvig Zsuzsa, Meisel Sándor: Eurázsiai kérdőjelek
első fejezetét, s rájössz az orosz gazdaság milyen törékeny, ha mindehhez figyelembe veszed putyin agresszív viselkedését és pl a flotta fejlesztésére vonatkozó terveit, ezeket a transzatlantiak valós veszélyként értékelik... nem fognak szakítani oroszországgal, de térnyerését nem engedik... szerintem
@Spániel:

nyilván semmi sem lesz olcsóbb. ami olcsóbb az csaláson alapul most is. a devizahitelesek mentése directben ostobaság. 1. tűzzel-vassal, vérrel-könnyel de leginkább korrupciókockázati elemzésen átesett törvénnyel kell irtani a korrupciót és gátolni megszüntetni az intézményesített lopást. ekkor különösebb beszarás nélkül jutna munkahelyteremtő és ösztönző beruházásra, lehet mérsékelni a jövedelem újraelosztást és a kapzsi a melósát és a vevőket kifosztó vállalkozásokat mindörökre megszüntetni, száműzni amerikába, ahol ha ugyanezt folytatja, vagy az adóhivatal dugja rács mögé 20 évre, vagy agyonlövik két hét alatt, mert nem tűrik ezt az aljasságot ami itt megengedett.
aztán munka kell, munka és munka és munka és munka, hozzá nem eltorzított jövedelem.

a program valójában triviálisan egyszerű, csak a törvények korrupciókockázatának minimalizálása bonyolult.
@Spániel:
De, tudom, hogy az a közvélekedés, hogy a pedagógusok mind Orbánra szavaztak és most egyék meg, amit főztek.
Itt, nálunk még egyharmada sincsen a tantestületnek, aki szimpatizánsuk és nem egy, nem kettő olyan van, aki nekem mondta, hogy ő ugyan rájuk szavazott, de vágná le inkább a kezét e miatt most már.
Nálunk volt egy adósságmentes, jól működő kórház. Most az igazgató egy fidesznyica. Menekülnek az orvosok, nővérek ...
Szóval tudom.
:-(
@Spániel:

"Ezek a kérdések foglalkoztatják azt az MSZP-n belüli csoportot, amely az első 100 napos kormányzásra való felkészülést "

Te, Spáni! ezek sem tudják mit kell csinálni? akkor mi a faszt akarnak? hogyan lopjanak úgy, hogy ki tudják húzni, ameddig csak lehet? bakker!
@épészmérnök:
A gerincük, az mindnek ... eltűnt mára ...
Az van bennük, hogy amikor előveszik, akkor lehessen mondani, hogy ő nemis.
Gusztustalan féreg mind.
@jaegtoer: csodálkoztam is! optimista azért vagyok, mert egyszer minden rendszer bedől! nem kéne megvárni a második mohácsot! azért kell szavazni szerintem az ellenzékre! szivem szerint nem szavaznék, de amig birok értelemmel, orbán ellen adom a voksomat!!! nekem szükségem van a tiszta lelkiismeretre! elhagyom ezt az országot, mert nem akarok belerokkani lelkileg abba ami itt folyik! az usa-ból azt kérdezi a gyerekkori barátom, hogy mi a f.sz van nálatok???? bekapcsolja radiót és egy fickó beszél, már jó ideje, hogy miért nem hajlandó haza menni!!! schiff andrás beszélt!! ekkor döntötte el, hogy nem haza jön, hanem irány uruguay! és nem fektet itt be! én megvárom a tavaszt, felveszem a gondolkodó kalapom, és bérelek egy óriás plakát helyet, és üzenetet hagyok orbánnak, és hiveinek! de ahogy áll az ország mohács lesz a vége!
hvg.hu/nagyitas/20140206_Foto_vizet_ontott_egy_fideszes_kepviselo#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_2_6

Szakács Imre, te GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE SZÉGYENE, te!
Büdös fideszcsicska.

(Bernadett helyében én a fejére öntöttem volna!)
@Sir Bates dö Hól:

már említettem, hogy a FÁK országaiban illetve oroszország déli határain hemzsegnek a muzulmán népek, országok. hallatlan erőt (gazdaságit-katonait-politikait köt le a fékentartásuk) az uniót nem különösebben érdekli, mert közte van ukrajna, oroszország és a hajdani csatlósok. semmivel sem kevésbé puskaporos, mint a közel-kelet. szerintem elunta a hímes-hámos szélmalomharcot. ha átmenne demokratába akkor lefüggönyözött elsötétített "csendszobában" vinnyognának neki az uniós demokraták, hogy vegye ki részét a rendcsinálásból, persze "demokratikusan" állítsa helyre a "rendet".
a "sztánok" pedig kiszámíthatóan kiszámíthatatlanok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Evezős:

szólni kell Boli-nak, hogy vigye el egy evezős túrára a Lajtára vagy a Mosoni-ágra. én is megyek. ott lesz annyi víz, amennyi kell.
@jaegtoer: most európát cseszteti, s ez különbség...
@jaegtoer: mi lesz ha győzünk?
ez pillanatnyilag egy olyan felesleges felvetés, mint hogy mire jó a férfiak mellbimbója.
@magándemokrata:

igen. kell egy ki tudja hányadik Mohács.
"Jóhiszeműen hibáztam, amikor a vagyonnyilatkozatomat nem kellő alapossággal töltöttem ki." mondta Simon Gábor.
@jaegtoer: Világéletében egy undorító, tehetségtelen seggnyalonc volt. Nem gondoltam, hogy még rá tud tenni egy lapáttal a féregségre.
Hát sikerült neki.
@Sir Bates dö Hól:

nézd...egy kis cinizmusért nekem sem szomszédba mennem így a helyében azt tenném, hogy azokkal az országokkal amelyek őket veszélyeztetik, kiegyeznék, és rászabadítanám az affektálós európára. aztán két hét múlva fogadnám a vinnyogó EU-diplomatákat, és mondanám nekik: oldjátok meg, de demokratikusan! de az eszköztárba grafitbombák nem tartoznak bele, mint szerbiában. Lordom, ott egy csendes háború folyik, amit agyonhallgatnak az eu tudtával és közben agyonbattatják a demokráciával. Putyin nyilván nem demokrata, mivelhogy inkább cár, mint bármi más. innen, vagy onnan nagyon könnyű államvezetési tanácsokat adni, szerintem is szóvá kell tenni és fellépni a visszásságok ellen. de még a saját szemétdombon is tanácstalan vagyok, ki legyen akkor hát ott az elnök, tán a pussy riot?
Ott egy 1,1 milliós hadsereg, tízmilliókban mérhető mély-szegénység és 70 év szocialista múlt. nem olyan egyszerű ott a helyzet.
@Spániel:

"_mi lesz ha győzünk?
ez pillanatnyilag egy olyan felesleges felvetés,_"

2010 márciusában én is éppen így voltam vele. aztán mi lett belőle?

nézd meg, hallgasd meg őket. arról szó nincs, hogy
'mától kezdve nem csalunk és nem lopunk és nem hazudunk.'

ez plakátra is mehetne, csak hát azzal a gárdával elég necces.
@jaegtoer: Jég, nem tud kivel kiegyezni, ott valóban a kultúrák harca folyik, egy bukásra ítélt gazdasági szerkezettel... ott van 1m nagyon gazdag, 2-5m jómódú, 10m elfogadható élet, s a többi nyomor... ezzel szemben transzatlant "csupán" gazdasági kolonizációt folytat, a problémái nem veszélyeztetik az alapjait, vannak, de majd megoldja.
@Sir Bates dö Hól:

ha nagyon szorul a kapca megegyezős egyezségre mindig van lehetőség, kellő számú menekült export, ami lehámlasztja az eu orcájáról a humanitárius szamaritánus álorcát és elővillan a demokrata máz alól a kőkemény érdek. 'sárközy és a menekült romák' megvan?
@jaegtoer: megvan, bár azt tavaly elővette valls is, ám az belülre szólt, arról nem beszélve, hogy még jogszerű is volt, bár nem elegáns... putyinnak nincs megegyezős egyezsége a muszlimjaival... önmagát kéne feladnia, az orosz átlag szemében hazaáruló lenne azonnal...
@jaegtoer: @Sir Bates dö Hól:

Folytassátok! Érdekes a beszélgetésetek:))
@Orica Középföldi: tudod, itt egy dologra rájöttem... a "forradalom utáni" európa és a "forradalom alatti posztfeudális" európa teljesen eltérő gondolkodásmóddal rendelkezik, nem értik egymást... itt is hihetetlen feszültségek vannak, de még a legszélsőségesebb pártok szavazói közt sem elfogadható semmilyen mértékben sem a jogfosztás, senkinek sem fordul meg a fejében a diktatúra létjogosultsága egy pillanatra sem (nyilván van egy pár igazi pszichopata, de az tényleg elmegyógy-vagy büntetőjogi kategória), itt a vita a források elosztásán és a hozzáférésen van, a bevándorlók szociális juttatásain, stb.... teljesen más mentalitás, mint írtam már, a legutolsó homeless is citoyen, sokkal inkább az, mint a közalkalmazottak döntő hányada a másik európában... nem is értik az ott felmerülő problémákat, elképzelhetetlen számukra az alapvető jogok bárminemű korlátozásának akár csak a gondolatcsírája is bárki fejében...
Gáborkám, most ezt várja tőled a párt! Tudod, annak idején Rajk is mindent beismert, ha azt kérdezték volna tőle, hogy az anyját is, hát azt is beismeri, de ilyen messze nem megyünk, és szerencsére nem mi vagyunk kormányon, így nem fogunk felakasztani sem.
Ismerj el mindent, majd mi gondoskodunk rólad!
Mindig is jó elvtárs voltál. Az ügyért semmi sem drága.

Ezt tudom elképzelni, hogy nagyjából ennyit mondott az Attila, amikor hazajött. (Megjegyzem neki is meg vannak már számlálva a napjai.)

A poszt író a fidesztek tulajdonítja a lebukást, pedig a szocik nagymesterek ám egymás felnyomásában, nagy ott most a kenyér harc, nem babra megy most a játék. Újabb 4 évet ellenzékben kihúzni, nem akár mi. Minden hely, minden fillér, minden státusz számít. Most hogy a régi kiugrottakat is visszakellet venni, pláne.

Lesznek még meglepetések, Zuschlág is szabadul, neki is lökni kell valamit.

Ajaj.
FÁK (km2) millió fő) gdp($/fő)
Oroszország 17 075 400 148,0 14 302
Belarusz 207 600 9,4 6 739
Ukrajna 603 700 52,0 3 877
Moldova 33 700 4,4 2 037
Grúzia 69 700 5,5 3 520
Örményország 29 800 3,3 3 021
Azerbajdzsán 86 600 9,2 7 450
Kazahsztán 2 717 300 17,0 11 983
Üzbegisztán 447 400 27,0 1 736
Türkmenisztán 488 100 5,2 6 263
Kirgizisztán 198 500 5,7 1 158
Tadzsikisztán 143 100 8,1 953
Összesen 22 100 900 294,8 -

a moszlimok cca 72 millióan vannak, ehhez jön afganisztán a maga 28,4 milliós lélekszámával, az annyi mint cca 100 millió. ne mond hogy ez nem tárgyalási szituáció a ukrán problémák mellett. sakk-patt helyzet. és fingjuk nincs merre kódorognak az atomarzenál kallódó darabjai további gyenge pontjuk hogy a legnagyobb területük ellenére a teljes népességük 80 %-a petsányi helyeken van összezsúfolva európában.
egyelőre (szerintem) a tárgyalási poziciók kialakítása folyik.
@jaegtoer:

hehe. milyen frankón összetömörítette ez a szar. fél napig szedegettem a kurva adatokat, erre ez lett belőle. naccerű
majd a jövő héten a többit...
@Sir Bates dö Hól:

" de még a legszélsőségesebb pártok szavazói közt sem elfogadható semmilyen mértékben sem a jogfosztás, senkinek sem fordul meg a fejében a diktatúra létjogosultsága egy pillanatra sem"

kac. de nem kicsit.
@jaegtoer: nem az elmebetegek csoportjáról beszéltem, így nem értem a kacot...
a 'sztánok meg elsődlegesen az ő problémájuk, mindenhol volt kgb/szkp vezető "családi monarchia-zrt", frissen renovált türk és iszlám tradícióval/identitással, egyensúlyozva az oroszok és usa közt, küzdve a saját "talibjaikkal"...
Válasszuk ketté. egyik csapáson az oroszokat ócsároljuk, a másikon meg a franciákat dicsőítjük, te úgy ahogy, én meg a magam módján.

1. oroszok.

a megegyezős egyezségre mindig van nyitott ajtó és asztal. azt ne felejtsük el, hogy a legutolsó muzsikot is átjárja a birodalmi tudat ethosza, ezért a cárt köti a birodalmi tudatból fakadó elvárás, különösen hogy maga az ország önmagában egy birodalom. tehát én a birodalmi létet és tudatot nem érzem negatívumnak, hanem inkább egy olyan kihívásnak, amelynek Mo is részese, véleményem szerint leckéztetés következik, de lehet, hogy Putyin sokkal kifinomultabb stratégiával akar teret hódítani, nyers erőt a határain belül, és lehelet finomságú diplomáciai, üzleti, technológiai hálóval a határain kívül, készenlétben és naprakészen tartva a nyers erőt. (ne felejtsük sokan ostobán temették már az oroszok világhatalmi státuszát) (német-orosz gazdasági kapcsolatok)
egy olyan szituációban ahol nyugaton 56 millióan téblábolnak ellene, délen meg különféle népek százmilliós kulturális közösségének szélsőségesei szövögetnek ábrándokat...
biztos vagyok abban, hogy 'patikamérlegen' kiporciózott húzd meg-ereszd meg, támogatok-odacsapok tárgyalások sora zajlik szakadatlanul.
Ukrajna kiszakadását a birodalomból miért is hagyná szó nélkül akár Putyin, akár oroszország? Ukrajna mennyivel civilizáltabb a magyar etnikum szempontjából, mint Oroszország? egyelőre ami világraszólót fel tudott mutatni ukrajna, az csernobil (wiki szerint "fekete üröm":)és a korrupció

2. franciák

az a tény hogy még a francia csavargó is kézzel lábbal veri a mellét, hogy ő citoyen, legfeljebb megértő mosolyt vált ki belőlem, mert jól tudom, hogy olyan ez, mint makó-jeruzsalem.

a francia nacionalizmusnál csak a nácizmus undorítóbb, ha fogalmazhatok visszafogottan.
a francia demokrácia-kifinomultságot pont olyan ívben szarom le, ahogy ők az atomrobbantásaik során a az őslakosok érdekeit, jogait és egészségét.

index.hu/tudomany/2013/07/04/egesz_francia-polineziat_veszelyeztettek_a_francia_atomkiserletek/

olyan ez az egész, mint a fennkölt demokráciafelfogás. aki-ami elég vagyont rabolt már össze jogtalan és úttalan utakon, hogy el ne veszítse (kvázi el ne vegyék tőle!) gyorsan demokrata palástot terít önön őordassága hátára. Mint ahogy tocqueville is az amerikai demokrácia méltatásánál véletlenül figyelmen kívül hagyta a zavaró tényezőket(ti. őslakosokat). éppen ilyen a francia is.
@jaegtoer: @Sir Bates dö Hól:

Érdekes a megközelítésetek. Úgy vitázom, hogy inkább csak érzéseim, kérdéseim vannak.

Egy percig nem gondolom, hogy a bevándorlók citoyenek. Inkább csak kényelmes/kötelező mimikri.
A citoyenségnek vannak előfeltételei.

Mintahogy azt sem gondolom, hogy Putyin " sokkal kifinomultabb stratégiával akar teret hódítani, nyers erőt a határain belül, és lehelet finomságú diplomáciai, üzleti, technológiai hálóval a határain kívül,"
A fentieknek is vannak előfeltételei, és én sok hiányt látok.
Nem feledve, hogy az adott gazdasági feltételek mellett egyszerre harcolni több fronton, hááát:))

Azt mondani, hogy az utolsó muzsikot is átjárja a birodalmi ethosz, ugyanolyan túlzásnak tűnik, mint mindenkit megajándékozni a citoyenséggel.

Egyszóval nekem sok kételyem van, miközben sok mindennel egyet is értek. Nem feledve, hogy a téma nagyon összetett, talán nem is összemérhető a két dolog, a rengeteg különbség miatt.
@Orica Középföldi:

"Azt mondani, hogy az utolsó muzsikot is átjárja a birodalmi ethosz, ugyanolyan túlzásnak tűnik, mint mindenkit megajándékozni a citoyenséggel. "

pontatlanul fogalmaztam, öntudatlanul árnyaltam, amikor már magát oroszországot birodalomnak aposztrofáltam. a muzsik vonatkozásában ha a ethoszt felcserélem az oroszország anyácskára, akkor viszont úgy gondolom, hogy telibe trafáltam a birodalmi gondolat ethoszát.
@Orica Középföldi: Elég sokat jártam az orosz vidéken is, nem csupán Moszkvában.

Tapasztalataim alapján Jégtörő uramnak igazsága vagyon a muzsikok Orosz Anyácska iránti elkötelezettségében és sok mindent felülmúló szeretetében.
@jaegtoer: :-) azt hiszem félreéthető voltam... nem a franciákat dicsőítettem, nyugat-európáról beszéltem... használjuk az állampolgá vs. alattvaló kifejezéseket inkább... volt szerencsém több helyen is időt tölteni, minden országban a középosztály, s az alatti osztállyal kerültem kapcsolatba, sok bevándorlóval is természetesen... amit írtam az a személyes benyomásom, empirikus és nyilván szubjektív... én ezt tapasztaltam... mindenhol maximum gazdasági alá-fölérendeltséget tapasztaltam, de nem azt a determinált szervilizmust, mely a k-k-eui térségnek sajátja a hatalommal szemben, s ezáltal gyakran a humán relációk terén is... putyinnak olyan finom technikái vannak, mely alapvető szocializációjából jön, öregszik, innováció helyett visszanyúl a fiatalkora technikáihoz, világhatalmi szerepről víziónál egy olyan gazdaságban, melynek hatákonysága megkérdőjelezhető, melyben majd az összes vezető szerepet a hozzá hasonló életutat bejárt exek töltik be, akik ugyan magasan képzettek, de szakmájukban csak, számukra a Σ zero game az alap, ez nem elfogadható elv a gazdasági együttműködés tekintetében... agresszív, erőfitoktató magatartás, hisz a nyugat meg van nélküle, tök jól, neki viszont szüksége van a mercedesre, wv-re, bmw-re, hisz ki akar ott ladát venni?... elzárja a gázcsapot?... akkor mit ad el?... gondot tud okozni a nyugatnak, de van másnak is gáza... ő hova ad el bármi mást... ja, és a nyugat nem akarja őt csesztetni, csak a status quot akarja fenntartani, s fogja fenntartani, ő nem moszkva ellen, hanem vele együtt szeretné megoldani európa dolgát.
@Sir Bates dö Hól:

nem volt félreérthető, hanem én voltam -részben- ironikus a felvezető mondattal. annyit kell csak figyelembe venni, hogy Franciaországban a polgári társadalom fejlődése "töretlen", míg Magyarországon ill a "Szovjetunióban" nem. a szocializmus mérhetetlen károkat okozott. (ez blabla kategória, de igaz) arra akartam csak felhívni a figyelmet, hogy Oroszországot a maga nagyságában és bonyolultságában célszerű szemlélni. Oroszországot nem lehet más állammal összevetni, mert önmaga egy birodalom olyan sokszínűséggel, amitől a fejlett demokráciák zokognának és végítéletnek tartanának, ha saját határaikon belül szembesülnének vele.
csak egy kis szelet:

hu.wikipedia.org/wiki/Dageszt%C3%A1n

hu.wikipedia.org/wiki/Dageszt%C3%A1ni_h%C3%A1bor%C3%BA

csak itt 13 etnikum alkotja ezt az egy tagköztársaságot.

próbáld úgy vizsgálni, mint egy eurázsiai uniót, nem mint EU-t.

ezzel nem azt állítom, hogy az a hatalomtechnika helyes, vagy hosszútávon célravezető ami ott most a gyakorlat, és a putyini eszköztár használata követendő mintaként szolgálhat. azt állítom, hogy oroszországot csak önmagához lehet mérni ill. hasonlítani.
magyarországnak megvolt a lehetősége, hogy a polgári fejlődés útjára visszatérjen, ezt az hajdani szocialista elit kisajátította magának, s miután az EU (nyugat) minden létező támogatását "lenyúlták", és továbbiakra nem nagy eséllyel számíthatnak, most kelettel próbálkoznak. jól mondta Hofi, mindig kell egy segg amit nyalni lehet. ezt készséggel meg is teszik, a szűk körben elosztandó nagy haszon reményében. itt, mo-on az emberek jóléte és jól léte abszolút nem számít, amíg szavazat optimalizálással biztosítható, hogy a megtermelt és "kölcsönbe kapott javak haszna abban szűk körben maradjon, amelyiknek nem érdeke a polgárosodás, hiszen abban nekik nem sok babér teremne, de a csapdába csalt/vezetett népesség megbénított önszerveződése tovább biztosítja számukra a kapitalizmus és a szocializmus minden előnyét, míg a népességnek marad a szocializmus és a kapitalizmus minden hátránya. kettős társadalom épül. ezt ismerik/ismerték fel -igen helyesen az el/kivándorlók, még ha nem is konkrétan így fogalmazták meg.

szarkazmusom abból fakad, hogy nem vagyok elájulva azoktól a demokráciáktól, amelyekben a polgári társadalom és jólét alapjait a fél világ kifosztása árán rakták le. így francia polgár tőlem verheti a mellét mekkora demokrata, ehhez egész hosszú lábjegyzetet tudnak fűzni a hajdani gyarmatok, vagy a már linkelt távol-keleti érintettek.

amennyiben figyelmen kívül hagyom az előzményeket, úgy persze nem vitás, hogy a polgári tudat, öntudat (önbecsülés, önállóság, értékteremtés, értékmegőrzés, alkotói szabadság) mélyebben áthatja a lajtántúliakat, így általában a franciákat is, de mindezzel együtt inkább követném a skandináv "modellt" mint az angolszász, vagy a francia "etalont", még akkor is, ha még ez utóbbi is megelőzi a magyar állapotokat. azt nem tudom a franciák mennyire be- és elfogadók. ha történetesen szorít a kapca, azért nem demokráciáért visítanak, hanem rendőrért, meg karhatalomért. persze demokratikusan. szmájli.

na jól összezagyváltam. szép napot, jó sajtot, friss bagettet!:) jön a tavaty!

gondolom abban egyetértünk, hogy nem tartanánk előnyösnek, hogy a nők csadorban flangáljanak, persze a perverziónak semmi nem szab határt:)
@Sir Bates dö Hól:

"ja, és a nyugat nem akarja őt csesztetni, csak a status quot akarja fenntartani, s fogja fenntartani, ő nem moszkva ellen, hanem vele együtt szeretné megoldani európa dolgát. "

egyetértek, tárgyalási pozíciók optimalizálása mellett aggódva figyeli mindkettő Kínát és Indiát, miközben nyakukban az iszlám lehelete.
süti beállítások módosítása