Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.30. 08:56 Fabius

A CÖF nem tör Orbán hatalmára

Címkék: kampány fidesz csizmadia lászló cöf

Lehetek én is, lehetek én is az egyetlen
Kinek bukszája eddig még soha nem tapasztalt mértékben
Korlátok nélkül növekszik egyre
Közpénzzel kitömve tör a végtelenbe
Lehetek én is, lehetek én is az az egy
Az az egy!

(via)

Megszerettem én ezeket az iskolába is bohócos plakátot nyomó cöfös fiúkat. Nem vicc, komolyan. Lehet a választások eredménye nem lesz mulattató, de hogy az addig vezető út vidám obersovszkizással lesz kikövezve, az hóttziher. MoszkoViktor moszkovitái elmenetelnek a postaládákig megint, járják az országot, és úgy hullik belőlük a humorbonbon, mint kandisznó szőre közül a lemezes korpa. Még ott állnak a kapuban, de a főcivil már ilyeneket mond:

"a CÖF maradt az egyetlen civil szervezet az országban, amelyik nem indul harcba a hatalomért."

Jó is előre tisztázni, hogy nem a hatalomért indul a harc, elvégre a Főni nem tolerálná jól a konkurenciát házon belül, és kitolt tízmilliók helyett verne olyan nyakast, hogy agyvizet fújna az orrán keresztül ez a szerencsétlen. Szóval tuti ami fix, jó ezt így leszögezni nehogy megcsússzon valahol a buli, és csibésztallér szüret legyen a móka vége. Meg aztán azt is mondta a jóember, igaz csak nagyon halkan, hogy ők képesek ám kritikát is megfogalmazni a jobboldallal szemben. Azt persze nem részletezte, hogy ennyire mélyen Viktor seggében hogy érhetne ki a kritikát fogalmazó keze a billentyűzetig, de minden apró részlet nem is feltétlenül tartozik ránk. 

Ami meg ránk tartozna - honnan van erre pénz - arra meg csak mellébeszélt szokás szerint. Szerinte "állampolgári felajánlásokból" élnek, szerintem meg:

1: A bevallottan készen kapott bohóc plakát koncepció ebben a mennyiségben aligha jön ki néhány lelkesen odatolt közadományból akkor se, ha Lajos ingyen adja hozzá a plakáthelyet. 

2: A legutóbbi rovancsolásnál kiderült, hogy a 46 milliós bevételből 40 a Fidesz pártalapítványától érkezett a Szellemi Honvédekhez.

csizmadia cöf.jpg

Hogy ez Csizmadia mester szerint nem aggályos, az nem meglepő. Ahogy az sem, hogy ezzel így simán ki lehet kerülni a kampányfinanszírozási törvényt, ami a pártok költéseit szabályozza, de a betyárkörték költekezései nem érdeklik. Hiába mondja a Transparency International Magyarország jogi vezetője, hogy:

 “A CÖF kampánya jó példa arra, aminek a veszélyére már tavaly is felhívtuk a figyelmet: a kampány kiszervezhetővé válik. Nehéz lenne azt mondani a CÖF plakátjaira, hogy ez nem politikai kampány, ennek ellenére soha nem fogjuk megtudni, hogy mennyiért és kinek a pénzéből készültek”.

...különösebben nem érdekel senkit, hisz a közpénz az csak terem, a kampányköltség meg kiszervezhető, oszt'jónapot. Pluszbónusz, hogy a pártoknak a választást követő 15. napig el kell számolniuk a költésekkel, cöfiék meg ráérnek színt vallani akár májusban is. Ezek után jött a főcukiság, mikor a kampány-strómanok erkölcsről kezdetek el beszélni anélkül, hogy annak jelentését megnézték volna előtte az értelmező kéziszótárban. 

381 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr455788753

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Köszönjük, miniszterelnök elvtárs! 2014.01.30. 22:51:05

Földesi Gyula fideszes képviselőtársam szavaival: sorsfordító lépésre szánta el magát kerületünk. Pesterzsébet FIDESZ-es többségű képviselő-testülete, a kerület hálás lakossága nevében köszönő levelet fogalmazott meg Magyarország miniszterelnökének. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurrá, győztünk!
Euro 312 Ft.
Akinek hitele van, az is...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ne cöcögj... vidd a dzsobbikot tüntetni az ország megrontói ellen. :)
Egyszer, csak 1x tüntettek már nem olyan kis sunyi módon a mai bolsevikok ellen jobbikék?
Vagy én vagyok szimplán naivka...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Eeeekussósz baszod!:))

Tavalyelőtt valamelyik gyűlésen vikiéket is szidták.
Pontosabban talán eltolcsit.
Bezzeg ha az orbán lenne ott bohócruhában, akkor már kitört volna a felkelés...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az hogy ti ilyen libsibolsik vagytok az oké,de hogy a vastagbőr is néha ilyen az már nagyon durva!:))
Na,mentem aludni.
fideszbirkákat küldjétek el a francba helyettem is!
Viszlát!:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ja, mindenki ilyen. Még szerencse, hogy adzsobbik nyalja Piktort... :D
1. Rátapintok a lényegre: mijaza csibésztallér?
2. Szerintem a bohócos plakát visszafelé sül el. A bohócok ugyanis jó fejek. Ráadásul keményen képzett szakemberek. Igen, jó bohócnak nemcsak születni kell, hanem jó sokat tanulják is. A bohóc tényleg igazi művész, gyakorlatilag a színész, a zenész, a táncos, a humorista és az akrobata keveréke. A manapság legtöbbet látott bohócok pedig a bohócdoktorok, akik emberbaráti missziót teljesítenek. Tehát akinek bármi fogalma van a bohócokról (mondjuk csak annyi, hogy járt már egy színvonalas cirkuszi előadáson, és emlékszik rá), annak a plakát láttán csak a rossz szájíz marad meg. (Mit keverik bele a bohócokat ebbe? És már nem először. Mondjuk előzőleg sem jártak jól vele, a bohócügyi államtitkár mélységesen bunkó emlegetésére elég csattanós válasz volt a bohócos demonstráció.)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ne dumálj mellé, ne legyél tollas :D

Nyugat vagy a Szovjet Birodalom
MOMA/Ellenzék vagy fidesz/jobbik

nem kicsi dilemma, egy értelmes jobbikosnak ;)
Skacok megvédik a Gazprom-Roszatom gyarmatot,csak az nem tetszik gyagyakampányoló gyagyásoknak,hogy hazaárulásért kötél jár Magyarországon.
@ausländer Sipi: ez

Magyar államcsődpletykákról ír az FT
Elemzők szerint a forint körüli felfordulásnak még csak az elején tartunk.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyar_allamcsodrol_szolo_pletykakrol_ir_az_ft_es_a_wsj.575072.html

---------------------

meg ez:

A forint összeomlásáról írnak külföldön
Újra rákerültünk a térképre, sajnos.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/a_forint_osszeomlasarol_irnak_kulfoldon.3.194696.html

-------------------------------------

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/tovabb_zuhant_a_forint_kamatemelest_araz_a_piac.194713.html
Nem értelek FAB. A múltkor hallottam beszélni Csizmadiát a rádióban és azt mondta négyes alára osztályozza a kormány eddigi teljesítményét. Ezek alapján igenis kritizálja ő a jobboldalt is, főleg ha még a jobbikot is szóba hozzák néha nap. :)
@ausländer Sipi:
Ja... mi már csak ilyen marha nép maradunk...
@toportyánzsóti: Jaja 24 éve az összesnek az jár, csak valahogy mindig úgy "számoltatják" el egymást, hogy semmi sem történik. :)
Azért érdekes lenne egymás mellé tenni a kormányok népszerűségét és az árfolyam alakulását mutató grafikonokat, kíváncsi lennék, hogy igazolható-e ez a megállapítás:

"Ha a forint tartósan gyengül, akkor a kormány népszerűsége is hanyatlik. Ha tartósan erős, akkor a kormány támogatottsága is stabil."

velemenyvezer.444.hu/2014/01/30/megbunteti-e-orban-matolcsyt/
@ausländer Sipi:
Ne`ba... pedig qrmányszinten már most telítve vagyunk bolondokkal.
idióta....

Szijjártó: a magyar gazdaság tartós növekedési pályára áll idén
A Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerint 2014-ben a GDP várhatóan 2 százalékkal emelkedik, és 2015-2016-ban is a gazdaság bővülésére számít a kormány, 2014-ben a belső kereslet is erősödni fog.

hvg.hu/gazdasag/20140130_Szijjarto_a_magyar_gazdasag_tartos_noveke
sort sort sort sort

A ma délelőtti forintgyengülés nem magyarázható egyedi makroadatokkal, egyik pillanatról a másikra felrobbant a forintpiac - vélhetően stop-loss ügyletek állhattak a háttérben - kommentálta Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője a 312 felett tetőző euróárfolyamot. A reggeli órákban 309,3 forintig emelkedett az euró árfolyama az előző esti 308,30-as szintről, majd az árfolyam 310,60 forintig csúszott, a ekkor következett be a csuszamlás. Az euró egészen 312,4 forintig szaladt fel. Ez a történet a forintról szól, a környező országok devizáiban nem látni hasonló mozgást - vélekedett Kolba.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/hirtelen_felrobbant_a_forintpiac.575079.html
Csupa becsületes ember!

"Ez a figyelem megtisztelő számunkra, de Szigetvári Viktor megszólalási bohózatát illetékesség hiányában elutasítjuk. Alapítványunk elszámolása pontos, törvényszerű és mindig időben történik" - közölte a CÖF csütörtökön.

"Ezzel szemben az „Összefogás” Párt csellengő tanácsadója köteles lenne rávenni volt és jelenlegi főnökeit, hogy számoljanak el a nemzeti vagyon feltételezhetően hűtlen kezeléséről, a külföldi támogatások eredetéről és Soros György közreműködésével bonyolított látható és láthatatlan pénzügyi tranzakciókról" - írják közleményükben.

hvg.hu/itthon/20140130_COF_mi_mindig_idoben_elszamolunk#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_
na persze, holló a hollónak, buggyant a buggyantnak....

Megbünteti-e Orbán Matolcsyt?

A jegybank elnöke tegnap súlyos politikai hibát vétett, és bár Matolcsy Györgynek már nagyon sok mindent elnézett Orbán Viktor, az a gyanúnk, hogy a választások előtt a kormányfő kevésbé tolerálja az ilyesmit.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fvelemenyvezer.444.hu%2F2014%2F01%2F30%2Fmegbunteti-e-orban-matolcsyt%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rákérdezhetek?
A gyíkemberek összeesküvése!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szerintem orban meg van gyozodve matolcsy zsenialitasarol es mindenki mas hulye, csak matolcsy ahelikopter...
...de legalább szólt volna valaki...! Őőőő várjunk csak....
2013. 05. 28-án miről is folyt a diskurzus?
varanus.blog.hu/2013/05/28/parvalaszto_simicska_lehajolt_az_aproert?fullcommentlist=1#c19912887

Nahát, mik vannak.
van még kérdés? döntöttek, nekünk meg kuss:
/kéretik ezt észben tartani majd a "választásokkor is/

Túl korán gyűjtöttek aláírásokat: nem lesz népszavazás Paksról
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke elutasította Szigetvári Viktor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja társelnöke és Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért Párt társelnöke közös, az atomerőművi blokkok építése ügyében tett népszavazási kezdeményezését.

hvg.hu/itthon/20140130_Tul_koran_gyujtottek_alairasokat_nem_lesz
@ausländer Sipi: én is így látom, a buggyant elme nem visel el maga körül csak egy nála buggyantabbat, tehát abban reménykedni, hogy eszéhez tér bár melyik, az dőreség.
érdekes, érdekes:

Lesz itt fordulat - mondja Magyarország legnagyobb hitelezője
Címkék: temleton, mobius, adósság, államadósság, forint, árfolyam
Vissza fog térni a tőke a feltörekvő piacokra az év későbbi szakaszában, kérdés persze, hogy melyik ország, mennyit profitálhat ebből - véli a világ egyik legnagyobb befektetési alapjának vezetője.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/lesz_fordulat_mondja_magyarorszag_legnagyobb_hitelezoje.575074.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Túl korán gyűjtöttek aláírásokat: nem lesz népszavazás Paksról "

mer'? reggel 6 előtt is kint voltak, oszt nem szabad?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Aki ilyesmiben reménykedik az nem naiv, hanem hülye.
Hogyan büntetné már meg ...? Nem is ért ahhoz, ami miatt aggódnia kéne, és hát ... az engedelmes pincsikutyát sosem bántják. Ha a gazdi kezébe akarna harapni! Na, akkor lenne nemulass.
De György Huba el van a játszótéren, amit kapott, nem fog a gazdi ölébe piszkítani.

Orbánnak pedig semmi más nem számít, csak a feltétlen elvhűség!
@ausländer Sipi:
Pontosan.

(Láttad az Orbán íróasztaláról szóló cikket a 444-en? Ha nem nézd meg és olvass bele ....a kommentekbe is.
Ez riasztóbb, mint a felcsúti repülőtér terve ...)
:-(
@Secnir:

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke elutasította Szigetvári Viktor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja társelnöke és Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért Párt társelnöke közös, az atomerőművi blokkok építése ügyében tett népszavazási kezdeményezését.

Pálffy Ilona azért döntött úgy, hogy nem terjeszti a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elé a kezdeményezést, mert az előterjesztők nem a jogszabály mellékletében előírt aláírásgyűjtő ív mintapéldányán terjesztették be kezdeményezésüket, valamint még azelőtt gyűjtötték össze a beadáshoz szükséges támogató aláírásokat, hogy kezdeményezésüket - illetve az azzal járó adatkezelést - az adatvédelmi hatóság nyilvántartásba vette volna.

Az NVI elnöke most >>>első alkalommal hozott olyan döntést<<<<, hogy egy népszavazási kezdeményezést nem terjeszt az NVB elé. Az elutasítási >>>jogkört az új (január 18., az országgyűlési választás kiírása óta hatályos)<<< népszavazási törvény tette lehetővé számára. >>>A határozat ellen jogorvoslatnak nincs helye, de a kérdést a szervezők ismételten benyújthatják. <<<<

Az NVI-hez pénteken érkezett meg a két politikus közös népszavazási kezdeményezése. A kérdés, amelyben népszavazást tartanának, így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államadósságot növelő hitelből ne épüljenek új atomerőművi blokkok Magyarországon?"

Az új jogszabályok szerint a népszavazási kezdeményezéseket - a szervezőkkel együtt - legalább húsz (de legfeljebb harminc) másik választópolgárnak kell támogatnia aláírásával. Az NVI-nek ellenőriznie kell, hogy az aláíróknak van-e választójoguk, valamint azt is, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatala adatvédelmi nyilvántartásba vette-e a kezdeményezést.

Hétfőn derült ki, hogy a Nemzeti Választási Bizottság elutasította Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt elnökének a paksi bővítésről kezdeményezett népszavazási kezdeményezését, szintén formai okokra hivatkozva.
@Evezős: mi is ezt mondtuk, mert ez a realitás, és a Vezénylói buggyantság mértéke
A német üzleti lap a magyar bankszektor helyzetét röviden ismertetve azt írta, hogy a BayernLB bajor tartományi bank nem talál vevőt magyar bankjára, az MKB-ra. Hozzátették, hogy "a General Electric és a belga KBC bank is el akarja adni magyar érdekeltségét". (A General Electric a Budapest Bank, a KBC a K&H Bank tulajdonosa.) Egy meg nem nevezett kelet-európai alapkezelőt idézve azt írták, hogy Orbán Viktor ezzel közelebb kerülne céljához, "a bankszektor újraállamosításához".

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ezek_a_bankok_fogjak_elhagyni_magyarorszagot.575085.html
Máshogy hogy látják a folyamatokat, s miért nem teljes az ezerszer lájkolt magyar polip kitekinto.hu/europa/2014/01/29/a_berlusconizmus_nem_vesz_el_csak_atalakul/#.UuosetO6rFo
hvg.hu/itthon/20140129_Orban_az_ukran_helyzet_miatt_operativ_tor

Remélem, élő egyenes adásban követi végig ez a nyomonc, hogy hogyan lesz vége majd a királyságának.
Operatív törzset létrehozni amúgy mi egyéb okkal bírna?

Bár Csau bácsi és Elena néni utolsó két hetének története sem eshetett még ki az emlékezetéből...
"Ütnek minket, és mi nem védekezünk"

Akár 318-ig is elszaladhat a forint euróval szembeni árfolyama, Matolcsy György jegybankelnök pedig még olajat öntött is a tűzre szerdai nyilatkozatával az elemzők szerint. Ők ugyanakkor arra számítanak, hogy gyors visszarendeződés következik be, mivel a magyar gazdaság fundamentumai nem rosszak. Ha azonban a forint árfolyama mégis tartósan ezen a szinten ragad, akkor azt már a pénztárcánkon is megérezhetjük.

hvg.hu/gazdasag/20140130_Matolcsy_nyilatkozata_felhivas_volt_kerin
@Evezős: megneztem..
orban egy igazi digitalis analfabeta suttyo:-D
@Evezős: szoval aggodik a szolobanyasz:-)

ez jo..

kivancsi vagyok, hogy akarja majd elcsalni a valasztasokat.
"Lázár vizsgálóbizottság elé állítaná az amerikai nagykövetet"

Az Origón. Itt azért felröhögtem, hogy a bolha tökén lévő pattanás csóválná a kutya farkát?
A kapuban álló legutolsó tengerészgyalogos is átnézne ezen a rakás szerencsétlenségen... :D
@ausländer Sipi:
Cseszed, nekem is megvan még a fagolyós számológépem, igaz Piktorunk azzal sem boldogulna...
Azon csodálkoztam, hogy a telefonja nem kurblis... :)
Ez a cöf és a jobbik által is támogatott putyini válasz: hu.euronews.com/2014/01/29/az-orosz-eu-ellentet-a-moldav-boripart-is-megtepazza/ www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/lakmarozik_a_spajzban_az_orosz_medve.575007.html

Tán a jobbikos propagandistának is ki kellene húznia a fejét a saját seggéből.
@Sir Bates dö Hól:
Há`de a pénz... evégre a kurváknak is meg kell élniük...
Bocsi ha picit hosszú, de nagyon jó. Facebookon találtam. :)

Tisztelt Választópolgár!

Fideszes aktivistánk a közeljövőben felkeresi Önt, adja nekünk a támogató aláírását.
Ön most nagyon fontos nekünk.

Már nem tekintjük Önt panelprolinak, vidéki bunkónak, nyuggernek, szellemi homlesznek.
Már abban sem hiszünk, hogy csak az Ön generációjának kihalásával teremthető meg a modern társadalom Magyarországon. Magyarnak tartjuk akkor is, ha nem ránk szavazott, sőt akkor is, ha nem lép be a Magyar Csapatba.
Felejtse el a sértéseket, mi is elfeledtük mivel sértegettük Önt, Tisztelt Választó, mert most szükségünk van az együttműködésére. Folytatni akarjuk a nagyszerű kormányzásunkat.
Továbbra is trafikot, földet, kaszinót, állami állást adunk a haveroknak.

Dúsgazdaggá tesszük a barátokat. Számolatlanul osszuk a lóvét a szövetségeseinknek.
Beteljesítjük Viktorunk nagy álmát. Minden fideszes polgármester kap egy böhöm nagy stadiont, Ön pedig ingyenjegyet a meccsekre. Addig folytatjuk a rezsiharcot, ameddig valóban elég nem lesz 47 ezer forint a megélhetéshez, de ha ez kevés, akkor Pintér barátunk ingyen kecskét, Hegedüs Zsuzsi barátnénk pedig tyúkokat osztogat. Még a panelproliknak, - bocsánat- , az iparosított technológiával készült házak lakóinak is. Kerényi Imi ingyen újságot osztogat, ebből megtudhatja micsoda jólétben él Ön , tisztelt Választópolgár. Megteremtjük az egymillió új munkahelyet is. Félmilliót Londonban, félmilliót közmunkában.

A köztévé folytatásos sorozatot közvetít Lázár barátunk fergeteges vadászatairól, így Ön is részesedhet ebből az örömforrásból. A négymillió szegénynek pedig fácánlevest osztogatunk.
Soha nem látott egészségügyet teremtünk! A közoktatásról már ne is beszéljünk.

Tisztelt Választópolgár!
Közösen egy gazdag és büszke országot építünk.
Mi gazdagodunk, Ön meg büszke lehet ránk.
Magyarország jobban teljesít!

Mi szeretjük Önt. Maga is szeressen minket.

A szavazatával.
Tisztelt Választópolgár! Fideszes aktivistánk a közeljövőben felkeresi Önt, adja nekünk a támogató aláírását. Ön most nagyon fontos nekünk. Már nem tekintjük Önt panelprolinak, vidéki bunkónak, nyuggernek, szellemi homlesznek. Már abban sem hiszünk, hogy csak az Ön generációjának kihalásával teremthető meg a modern társadalom Magyarországon. Magyarnak tartjuk akkor is, ha nem ránk szavazott, sőt akkor is, ha nem lép be a Magyar Csapatba.

Felejtse el a sértéseket, mi is elfeledtük mivel sértegettük Önt, Tisztelt Választó, mert most szükségünk van az együttműködésére. Folytatni akarjuk a nagyszerű kormányzásunkat. Továbbra is trafikot, földet, kaszinót, állami állást adunk a haveroknak. Dúsgazdaggá tesszük a barátokat. Számolatlanul osszuk a lóvét a szövetségeseinknek. Beteljesítjük Viktorunk nagy álmát. Minden fideszes polgármester kap egy böhöm nagy stadiont, Ön pedig ingyenjegyet a meccsekre. Addig folytatjuk a rezsiharcot, ameddig valóban elég nem lesz 47 ezer forint a megélhetéshez, de ha ez kevés, akkor Pintér barátunk ingyen kecskét, Hegedüs Zsuzsi barátnénk pedig tyúkokat osztogat.

Még a panelproliknak, - bocsánat- , az iparosított technológiával készült házak lakóinak is. Kerényi Imi ingyen újságot osztogat, ebből megtudhatja micsoda jólétben él Ön , tisztelt Választópolgár. Megteremtjük az egymillió új munkahelyet is. Félmilliót Londonban, félmilliót közmunkában. A köztévé folytatásos sorozatot közvetít Lázár barátunk fergeteges vadászatairól, így Ön is részesedhet ebből az örömforrásból.

A négymillió szegénynek pedig fácánlevest osztogatunk. Soha nem látott egészségügyet teremtünk! A közoktatásról már ne is beszéljünk. Tisztelt Választópolgár! Közösen egy gazdag és büszke országot építünk. Mi gazdagodunk, Ön meg büszke lehet ránk. Magyarország jobban teljesít! Mi szeretjük Önt. Maga is szeressen minket. A szavazatával.

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1798393_4033223806238_160491557_n.jpg
@Sir Bates dö Hól: csak pár szót kellene benne kicserélni:)
@ausländer Sipi:
Aki szerint azon az asztalon valaha, valaki dolgozott, az hazudik, lop, csal és egyéb csúnyaságokra is képes!
:-)

A hátizsák letámasztva az asztal mellé .... csak ránézel és tudod, kiről van szó. Fertelmes....
@Evezős: tipikusan a feltort videki dzsentri:-D

meg az alkoholizmus is stimmel..:-)
@Evezős:
Csak a kapa hiányzik, cserében a pofájából lóg ki a nyele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mielőtt elkezditek megint a töketlen ellenzéket szapulni, olvassátok el az idézett cikket:

"Az NVI elnöke most első alkalommal hozott olyan döntést, hogy egy népszavazási kezdeményezést nem terjeszt az NVB elé. Az elutasítási jogkört az új (január 18., az országgyűlési választás kiírása óta hatályos) népszavazási törvény tette lehetővé számára. A határozat ellen jogorvoslatnak nincs helye, de a kérdést a szervezők ismételten benyújthatják. "

Mikor kezdődött az aláírásgyűjtés szervezése? A törvény életbe lépése előtt, vagy után?

Vagy a törvényt pont azért találták ki és szavazták meg viharsebesen, hogy megfúrják az ellenzék kezdeményezését? Csak kérdem.
@épészmérnök: én is pont ezt emeltem ki fentebb, igen itt tartunk, van rajta sapka, nincs rajta sapka, és egy kis melléklet:

Indulhat a választáson a Jobbikot is jobbszélről előző párt

A cigányozó, zsidózó, buzizó pártot nyilvántartásba vették. Csak a Magyar Hajnal rövidítést nem használhatják majd.

444.hu/2014/01/30/indulhat-a-valasztason-a-jobbikot-is-jobbszelrol-elozo-part/
Ami megint elmegy mellettünk... szijjártó tényleg alkalmas lenne martonyi megürülő székére... lassan tényleg belorusz és transzdnisztria előtt leszünk csak.. kitekinto.hu/europa/2014/01/15/megepul_a_belgradi_manhattan/#.UupJLNO6rFo
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Azon csodálkoztam, hogy a telefonja nem kurblis... :) "

Telefon? Ammeg micsoda? Az igazi legény kurjant egyet, és a kutyái mind farkcsóválva, lihegve és nyáladzva rohannak nyalni a kezét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A jegybank elnöke tegnap súlyos politikai hibát vétett, és bár Matolcsy Györgynek már nagyon sok mindent elnézett Orbán Viktor, az a gyanúnk, hogy a választások előtt a kormányfő kevésbé tolerálja az ilyesmit."

mégis mi a retkes lóalkatrészt tud ma már csinálni? Máról holnapra elzavarni nem tudja, ő betonozta be. Másrészt neki is bukta, ő maga is leesne az uborkafáról, hiszen egyedül tolta kuszaszemet minden ellenkezés dacára az MNB elnöki pozicióba.
Bármit tesz, beismeri,hogy szart melengetett a keblén.
És végig tudta, hogy szar.
Rogán és a krumpliindex

A forint gyengülését látván Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, egyben a parlament gazdasági bizottságának elnöke úgy értékelt: csak a szokásos januári forintingadozásról van szó. Szezonálisan inoghat a forint árfolyama, csakúgy, mint a krumpli ára?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140130_Rogan_forint
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miért? nem drágább a krumpli? Igaza van.:))
1 kg, 1 ejró.:)
Na,kezdődik! Postaládám mai tartalma:
1 db papírfecni ingyenes látásvizsgálatra,
1 db papírfecni ingyenes hallásszűrésre
szépkorúaknak (k. anyátok),
1db színes füzet a cöfösöktől a 7 fő bűnről,
1 db blikkformátumú,szar papírra nyomott vonagáborkép.
Gyanítom,a postás hozta.Ilyen nyilvánvaló árukapcsolás esetén mi lehet a tarifa?
Ezek szerint még nincs a kapumon a jel. Sajnos ezért a merényletért is a következő szórólapozó lesz elhajtva.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Stimmt. Egy konzekvens ellenzéki nyomással még a bojkottnak is lenne értelme. Így viszont marhaság.
"A Magyar Nemzeti Bank nem feszítheti tovább a húrt"

A Buda-Cash Brókerház elemzői szerint az alapkamat elérte az alját, a jegybank a várakozások szerint nem folytatja a kamatcsökkentést.

hvg.hu/gazdasag/20140130_A_Magyar_Nemzeti_Bank_nem_feszitheti_tova
Ahogy tegnap is emlegettem, itt akkora a jogállam, hogy leesik az állam
endresy.blogspot.hu/2014/01/demagogisztani-naplo-orban-aktual.html
Ha mégsem, majd a CÖF leveri.
Amúgy meg mire törjenek? A Vezér muszájdzsekijére?
@Tücsök1:

Összegyűröd, aranyeret bírja.:)
Csak hozamemelkedéssel vitték a 12 hónapos diszkont kincstárjegyet

Alacsony jegyzési érdeklődés miatt hozamemelkedéssel értékesített a meghirdetettnél alacsonyabb összegben 12 hónapos diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ csütörtökön.

hvg.hu/gazdasag/20140130_allampapir_aukcio_nagyobb_hozam
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Lehet, hogy az ... az asztal alatt van a kurbli ....amit aztán másra is lehet használni, persze.
:-)
@Sir Bates dö Hól: ez itt kérem Magyarország 2014 január végén, nincs mit hozzá tenni.
@ausländer Sipi:
Néha eltűnődöm: jó, ez ilyen, glottngalsó rulez.
De basszuskulcs, van neki egy házastársa(?), vannak családi ünnepek ... és nem vesz neki a tűpénzből egy rendes, normális aktatáskát és mondja neki, hogy apukám, ezt vidd magaddal, mostantól ebben tartsd a tippmix-szelvényeket, a füstöltkolbászt vereshagymával, meg a kedvenced lábszagú sportszár-gyűjteményét, a hátitatyit meg majd akkor vedd elő, mikor mész a Vakondival a gátakon gumicsiziben ...

Én nemt'om, de az én háztartásomban ez működik (karácsonyra a férjem egy buxtárcát kapott, mert a szőr felállt a hátamon, mikor nyilvános helyen elővette azt, ami volt...).
@Evezős: höhö, én is aztat "is" kaptam, hogy mik vannak :D
ilyenek vagyunk mink férfijak :D
@Evezős:

Lehet, de nem hiszem hogy, malacfarkat akar:)
@Evezős:

Nem szereted ha másnak mutogatja:)
@Sir Bates dö Hól: @Evezős:

öööömmmmmm............

Rovásírás lett a rosszalkodó gyerekek büntetése egy pécsi iskolában

Két másodikos gyerek a helyettes tanár előtt rángatta egymást, a tanár leültette őket büntetésként rovásírásozni a pécsi Belvárosi iskolában.

cink.hu/rovasiras-lett-a-rosszalkodo-gyerekek-buntetese-egy-pec-1512269797
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rendes, gondos asszony odafigyel a zurára ...!
:-)
@Evezős: Pontosan.
A férfiak többsége (legalábbis, ahogy én látom) nincs tisztában, hogy mikor, mit, mivel illik, kell viselni, hordani.
De, basszus, van (nem) egy nő a családjában. Azok sem érzik, látják?
Szvsz, meg legszívesebben susogós melegítőben lenne egész nap, alkalomhoz illő lábbelivel: gumicsizma/makkos cipő. :D
@tristen2005: Ha csak mutogattya még csak-csak ...
De, hogy dugdosgattya is. :D
@Sir Bates dö Hól:
"Ez mindent visz... és az fb-kommentek "

Ezt most kár volt megnyitnom. Most akartam ebédelni, de ekkora hányingerrel...?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Látod milyen előrelátó a NER, képezik a jövő keleti nagyköveteket:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, ő biztosan meg fog felelni a minősítővizsgán!
(Én a szülék helyében már szervezkednék! Aranyat ér pl. ilyenkor egy bodybuilder apuka.)
@Evezős: Jajj, má' millen kurbli? Pöttyös laszti, az igen, mint a retardált staffordshire, baszki labdát lát addig kergeti, amíg totál ki nem döglik... Labdaaa.
A mentálisdeficiten, meg ott az összes fidióta és vadul magyarázza, hogy miért jó a 312 ft-os euró... baz+ ennyi Matolcsyt egy poszt alatt!
@Marcellusca:
"De, basszus, van (nem) egy nő a családjában. Azok sem érzik, látják? "

Arról nem beszélve, hogy az ő pozíciójához már egy protokollos is jár, akinek az lenne a feladata, hogy öltözködni/viselkedni tanítsa.

Végiggondoltam, amit írtam. Én vagyok a hülye.
csak becsületesen és szorgalmasan, csak semmi lopás és hazugság:

csak egy kép:

Az államadósság alakulása milliárd forint GDP arányában (%)
2009 20455,9 79,8
2010 21782,7 82,2
2011 22698,1 82,1
2012 22393,4 79,8

Decemberben jelentősen visszafogta az ÁKK a kötvénykibocsátásokat annak érdekében, hogy az államadósság csökkenhessen. A NGM értékelése szerint várhatóan csökken a 2013-as államadósság-mutató az előző évhez képest, amihez az kellett, hogy egy hónap alatt 455 milliárdnyi adósságot tüntessenek el.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyot_esett_a_magyar_allamadossag_itt_a_magyarazat.574785.html
@Marcellusca:
Látod, pl. egy ilyen kis szösszenet pontosabban mutatja, hogy milyen (v)iszonyok lehetnek abban a családban, mint az, hogy a sztorimagazin minden ünnepi számában húsz oldalas ömlengést fotóznak róluk.
Meg lennék lepődve, ha ezek még beszélőviszonyban volnának egymással.
Már évekkel ezelőtt volt egy tv-műsor, amiben családlátogattak náluk karácsonykor. Árulkodó jelek tucatjai voltak ott is arról, hogy ez minden, csak nem két egymást szerető,tisztelő ember, meg rendes (polgári?) család.
Kirakat az egész.
...és egyszer megírja az emlékiratait Lévai Anikó is. Márpersze, ha megéri ....
@Evezős: A hátizsák unortodox aktatáska.
@tristen2005: Gyűjtöm a papírt tavaszra az iskolás rokonoknak.Így is egyre kevesebb jut nekik,amióta kevés nyomtatott sajtót veszünk.De ezt a szemetet mégsem adhatom a kezükbe,ahhoz még kicsik!Talán nem csinálták éghetetlenre,majd begyújtósnak jó lesz.
@Evezős: Nehogymá' a feleségét hibáztassuk azért, mert egy csiszolatlan bunkó, akarom mondani gyémánt :-/.
@Tücsök1:

Meg az intő az iskolában, hogy ilyet kidob, nem hogy bekereteztetné.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hééééé!!!
Te csak ne írogassá' olyanokat, hogyaszongya: "jelentősen visszafogta az ÁKK a kötvénykibocsátásokat annak érdekében, hogy az államadósság csökkenhessen."!
Mer a zíjemef hitel a zállamadósság vo't, de a kötvvénykibocsátás meg nemisaz. Tudod? :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Azt (protokollos), aki értett is hozzá (Görög Ibolya), elhajtották az első pillanatban...

Nézd meg, mikor napokig van rajta ugyanaz a nyakkendő ... az inget nem merem ideírni, de talán nem tévedek nagyot, ha esetleg az jut eszembe, hogy az is ...?
Mikor elment utat avatni Rogánfalvára famerben ... a szlovén néni meg kiskosztüm, elegancia ... bár igaz, ő nem azért ment oda, mint ez a szerencsétlen, hogy a Tonyómama házi páleszét szürcsölgesse.
@épészmérnök:
:-D)

Erre nem is gondoltam. De milyen igaz!
@Evezős: Nemrégiben beesett valami rendezvényre/díjátadóra,hogy ő helyettesítse az asszonyt.
Rodrik: Vége a török sztorinak
A közgazdász szerint demokrácia nélkül hosszabb távon nincs gazdasági növekedés.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F01%2F30%2Frodrik_vege_a_torok_sztorinak%2F
HaHa megmozdult. :-)

www.origo.hu/itthon/20140130-adocsalok-megsegiteset-kovetelte-a-nav-nal-az-adocsalok-halozata.html?sec-1

hallgatoihalozat.blog.hu/2014/01/08/a_korrupciorol_434

Nem lenne jobb beszedni azt az adót, megspórolni a szócsőként alkalmazott médiamunkások és álcivilek fizetését, és lehetőséget biztosítani nekik, hogy értelmes munkát végezzenek, ami nem a pártokra méteres vastagságban rárakódott mocsok vakarása?
@épészmérnök:
Hát tudod, szerintem ennyi idő alatt lehetett volna valamit alakítani rajta ... (Nem hibáztatom, csak nem értem, hogy miért nem él a lehetőségekkel?)
@nincs_itt: nyilván van retardált staffordshire is, de alapvetően egy kedves fajta, én csak ilyennel találkoztam eddig (cca. 8-10 példány)... orbán retardált... igen, matolcsy is...
@Evezős: Ki tudja? Lehet, hogy csipesszel sem szeret hozzáérni. De nem érdekel Anikó asszony lelkivilága. Ő szakította, ő szagolja.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: tegnap du. ezért firtattam a fehér inget alatta pólóval. Mert itthon a kockás flanel ing alatt egy nem túlfűtött lakásban még elmegy.
@OPHELIA: nem tudom, én azt olvastam ki a cikkből, hogy ő okokat is fel kívánt mutatni, míg magyarék nem... de valóban van párhuzam a moi történésekkel... de mikor a fej beszorul valahova, akkor nem is akarsz nézelődni:)
csak úgy:

Közben új barátunk, Oroszország éppen kinyírja az egyetlen független hírtelevíziót

Hirtelen az összes kábelszolgáltatónak az jutott az eszébe, hogy felmondja a Dozsd tévé szerződését. Vajon honnan jött a sugallat?

444.hu/2014/01/30/kozben-uj-baratunk-oroszorszag-eppen-kinyirja-az-egyetlen-fuggetlen-hirteleviziot/
Mindíg tudtam, hogy Tóni a helikopter.

"A közgazdasági Nobel-díjra is esélyes Rogán Antal, aki a devizapiacok esetében felfedezte a január-effektust, most épp az Európai Unió energiapiacért felelős vezetőjét hülyézte le, mert az mást mert mondani, mint amit a kétharmad hallani szeret."

www.stop.hu/belfold/rogan-mindenkinel-okosabb--de-ki-a-hulye/1212629/
@Sir Bates dö Hól: A labda iránti olthatatlan vágyát emeltem ki. Egyébként tényleg imádni való bolha-buszok!
@OPHELIA: atléta volt és szerintem ez teljesen normális... aki atléta, poló nélkül vesz fel öltönyt, az csak azért teszi, mert tudja, hogy leveszi rövidesen... vagy tuflák... az más kérdés, hogy az ingnek nem volt jó anyaga ide... orbán tuflák, meg retardált persze, de nem ezt kérdezted:-)
@nincs_itt: tudom, csak fájt a lelkemnek bármiféle párhuzam köztük és a retardált közt:-)
@Evezős:

Az se különb, karácsonyi képeit nézegesd, cipővel asztalra és utána engedi kitenni a fácséra, gondolod jobb helyről jött, ennyit nem lehet romlani!:)
@Spániel: esős az idióták mezőnye:

Lázár János nekiment Washingtonnak
A lehallgatási botrány miatt az érkező amerikai nagykövetet is a parlamenti bizottság elé idézné.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F01%2F30%2Flazar_janos_nekiment_washingtonnak%2F
@Sir Bates dö Hól: itt, erre a szintre eljutni reménytelen
@Evezős: Max szekercével farigcsálni,de akkor sem biztos,hogy a végére forgácson kívül maad valami használható.
Bár! Cöffüzet+propagandaanyag+forgács= itt a zimankó,melegedjünk!
\o/
kár hogy ki fogják mosni az a faszt is, na meg a elkárhozott főfaszbarom hortit is... olyan divatos mentegetni a barmokat narancsjobbikéknál.

Milyen régen mondom, hogy szélbaljobb összeválogatás épül ebben az országban. Egyszerre náci egyszerre kommer örömködés:

Horthy-szobor: palástvesztést kértek Hegedűs Lórántra

Palástvesztést kért az eljáró egyházi jogtanácsos Hegedűs Lóránt református lelkészre, annak az egyházi fegyelmi eljárásnak a keretében, amely csütörtökön kezdődött Budapesten, a Hazatérés templomában november 3-án tartott Horthy-szoboravatás miatt.

hvg.hu/itthon/20140130_Horthyszobor_palastvesztest_kertek_Heged
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem emlékszem, átnéztem a fácséját, nem találtam a képét, posztolni akartam.
@Evezős:
"Azt (protokollos), aki értett is hozzá (Görög Ibolya), elhajtották az első pillanatban..."

Ezt tudtam, de abban a tévhitben leledzettem, hogy a nyájból hoztak helyette valakit. Mert ugye ami jár, az jár.

De mint fentebb írtam, én vagyok a hülye. Tanácsot adni? Neki? És még meg is fogadja? Gumiszobába velem....

Ámbár valamikor régen volt beszédtanára, akire hallgatott is. Igaz, akkor még csak pályázott a miniszterelnökségre.
@OPHELIA: csak rövid távon, de közép-hosszún nem, a haladást nem állítod meg... bár ez inkább érdektől függ:-)
A forint dala, írta Ákos!:)

Letolt kamattal állunk,
Férj és fivér dühöngve jő,
Kicsi itt a sansza annak,
Ki későn tölt, és sose lő. P

Remeg a láb a mélység felett
Menekülni már nem lehet
Továbbra is köpök rátok
Akkor is kamatot vágok. P

A számlálón három,tíz áll
de kötelez a kormány PR
Míg kimondom, már tizenkettő
Szabadulj a szelvényedtő'P
cink.hu/forintosszeomlas-mar-verset-is-irtak-a-kicsinalt-fori-1512266381
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: örülhet, ha Lázár már a repülőtéren nem karatéjozza le a fejit:

Budapestre jön John McCain, a republikánusok nagyágyúja
Az MTI úgy tudja, hogy John McCain több városba is ellátogat európai útján, és egynapos budapesti látogatása során vezető politikusokkal találkozik

www.stop.hu/belfold/budapestre-jon-john-mccain-a-republikanusok-nagyagyuja/1212619/
@tristen2005:
"Nem emlékszem, átnéztem a fácséját, nem találtam a képét, posztolni akartam. "

Tényleg húsvéti volt, emlékszem rá. De ez részletkérdés, a lényeg a cipős láb a konyhaasztalon, gyermekei figyelő szemei láttára.
Schumacher felébredt!
Egy hónapnyi kóma után nem csak magánál van a Formula 1 hétszeres világbajnoka, de reagál is az orvosok kérdéseire.

kurir.hu/mashol/7737-schumacher-felebredt
@Sir Bates dö Hól:

"de mikor a fej beszorul valahova, akkor nem is akarsz nézelődni:)"

Ó dehogynem. Igaz, kicsi a horizont, de mindenhol ismerős arc, és elég idegesítő, ha valaki már előbbre van.
@jaegtoer: írja azt is, hogy a herék újak, nem a neanderektől való. "már aki!" megnézted a lábad között előbb, azért e magabiztos kijelentés?
@Sir Bates dö Hól: Sztem nem trikó volt, mert a mérete miatt (nem a hosszúság, hanem a szélesség) min. XL méretet kell hordania. Annak viszont mélyebb a dekoltázsa, mint hogy kilátszódjon. De nem is ez a lényeg. Ígérem, ha miniszterelnöknő leszek, nyilvánosság előtt nem fog kilátszani a kombiném:)
@jaegtoer:

Elég jól kihúzta az egy életével ha termeketlen volt?
A neandervölgyi ember (Homo neanderthalensis vagy Homo sapiens neanderthalensis) vitatott besorolású emberféle. Egyes vélemények szerint az emberfélék (Hominidae) egy kihalt faja. Más vélemények szerint nem faj, hanem alfaj (H. sapiens neanderthalensis) és nem kihalt, hanem keveredett az északra hatoló Homo sapiens sapiens alfajjal, létrehozva a paleoeuropid rasszot. Mintegy 200-250 000 éve jelent meg és kb. 28 000 évvel ezelőtt tűnt el. Európa és a Közel-Kelet egyes területein élt, az utolsó időkben a mai emberrel (Homo sapiens) egy időben és helyen. Köznapi nevén az ősemberek közé tartozik, sokáig nem tartották a modern ember ősének, hanem egy kihalt oldalágának. Napjainkban azonban bebizonyították, hogy a neandervölgyi emberek génállománya megtalálható az európai lakosságban (1% - 4% közötti mértékben).
@parti_giano:

nekem nem neandervölgyi az elődöm.
@OPHELIA:

"most még a jelenben élünk"

bisztos?
@tristen2005: csak az y-onosok voltak meddők, de így is szép teljesítmény az övék :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: amikor földrengés volt nálunk én nem a csillárba kapaszkodtam, hanem a gyerekekkel a hónom alatt rohantam ki a lakásból:)
@tristen2005:

köszi.

nekem minden felmenőm ember volt, és mindenféle címkék nélkül. nekem ennyi elég.

A linkkel csak utalni akartam arra, hogy van ok és okozati magyarázat erre-arra...

Evolúciós marhaságokba nem mennék bele, mert semmi kifogásom az ellen, ha egyesek a majmoktól, neandervölgyiektől, vagy egyenesen Szíriuszról származtatják magukat. legyen meg mindenkinek a maga keresztje és a maga öröme.
@jaegtoer: Jelentem, igen. A jelen az biztos. A többi nem.
"Mi nem haldoklunk, mi így élünk" Copyright by ismeretlen autóbuszülés firkáló. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mit vártál tőlük, az abc végén helyezkednek el:)
@jaegtoer:

Csak azt akartam mutatni, a wikipédiát is a z MTA írta. Akkor most hogy?
@jaegtoer:

Rendben, néhány kicsi agykapacitású cöfharcoson egyetemi kutatás nélkül is tudjuk.
@parti_giano:

nem kell. kicsi korom óta ismerem. a viszony meghitt, testközeli. az üzemeltetés és az együttműködés kifogástalan. miért kéne hasonlítanom bármihez? magamat is csak önmagamhoz mérhetem, miért tennék valamely részemmel kivételt?
@tristen2005:

"_a wikipédiát is a z MTA írta._"

amióta kinyilatkoztatták az új helyesírási szabályokat, azóta előttem elvesztették hitelességüket. hitelük ugyan lehet, de azt is mi fizetjük.
Különben is futball akadémiákra van szükség. 'százat! ezeret'
@OPHELIA:

hm. a firkás mondás briliáns.

a többi cizellálásra szorul.
most éppen nem találok egy találó szót erre. de eszembe fog jutni mielőtt elfogy az a múlt, amit jelennek élünk.
@OPHELIA:

"A jelen az biztos"

kizárt. amennyiben így lenne, sokkal, de sokkal és okkal vidámabbak lennénk. a jelen sem biztos. sem így, sem úgy.
hmmm

Visszaugrott 310 fölé az euró
Újabb kétéves mélypontra bukott délelőtt a magyar fizetőeszköz.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/visszaugrott_310_fole_az_euro.1.194713.html

-----------------------------

Megint nagyot ugrottak a magyar kötvényhozamok
Kamatemelésre készül a piac, a török felett a magyar CDS-felár.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/megint_nagyot_ugrottak_a_magyar_kotvenyhozamok.3.194764.html
Jegybankárok próbálják nyugtatni a világot
/kivéve nálunk/

Az MNB részéről még szerdán lehetett szóbeli intervenciót hallani: az MNB monetáris tanácsa (MT) figyelemmel kíséri a piacokat, és számol velük, amikor dönt az alapkamatról - mondta Pleschinger Gyula, a testület tagja a Reuters hírügynökségnek adott telefonos interjúban szerdán. Két órával korábban Matolcsy György még kamatcsökkentésről beszél, ami kétéves mélypontra küldte a forintot. Ma pedig a Portfolio.hu-nak három tömör mondatban Gerhardt Ferenc MNB-alelnök így fogalmazott:

(1) Nincs hozzátennivalóm az elnök úr tegnapi előadásában elhangzottakhoz.

(2) A folyamatok túl frissek, az információ egyelőre kevés, átfogó számításokat még nem végeztünk, tudományos alapokon még nem készült vizsgálat.

(3) A jegybanknak - ahogy a korábbi években sem - most sincs árfolyamcélja.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/jegybankarok_probaljak_nyugtatni_a_vilagot.575103.html
@Orica Középföldi:

"_néhány kicsi agykapacitású cöfharcoson_" vannak ott tőlük följebb is. Mert tán a ner csúcsain nincsenek? csak még nem lettek mattüveg alá rakva.
@jaegtoer: várom:) Addig visszamegyek 1807-be és meglátogatom Jan Becher patikust:)
@jaegtoer: semmi sem biztos, csak ami már elmúlt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hogyne lenne árfolyam célja.

jön a devizaalapú részletek fizetésének az ideje, a hónap eleje. így segítik az általuk átkozott bankokat.
mindenkeppen nezzetek meg ha meg nem lattatok

www.youtube.com/watch?v=V_AgElep8zE

elsore nem sikerult de hatha masodjara
@OPHELIA:

nem. már a múlt sem biztos.
hmmmmmmmmm

Nem tudnak jelentkezni a NAV-nál a kasszakárosultak

A pénztárgép-károsultak egyelőre még nem tudják jelezni a NAV honlapján, hogy az Alt Cash gépekkel kapcsolatos követelésüket az államra testálják - közölte az adóhivatal.

hvg.hu/kkv/20140130_Nem_tudnak_jelentkezni_a_NAVnal_a_kassza
@OPHELIA:

ha csempésznél nekem is egy palackkal....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_Nem tudnak jelentkezni a NAV-nál a kasszakárosultak_"

még mi nem. ne tessenek tolongani, szitkozódni, elégedetlenkedni.

először föl a kubatov listára, meg a riadóláncba, és a MagyarCsapatba, aztán zökkenőmentesebbé válik az ügy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
sztem az egesz brigad forint short a svajci szamlaikon
@jaegtoer: kell a dupla bevétel, miért is van ez a sort is?

A forint ma is téma külföldön
A csütörtöki napon is a magyar forintról írtak külföldi hírportálok. A forint utóbbi héten tapasztalt látványos gyengülésére a Business Insider is felhívta a figyelmet, a Bloombergnek megszólaló elemzők pedig kifejtették, hogy a pozitív magyar adatok kihangsúlyozása lehet, hogy már nem lesz elég a befektetők meggyőzésére, illetve a feltörekvő piacokat csak a magasabb kamatok menthetnék meg.

hvg.hu/gazdasag/20140130_Ma_is_tema_vagyunk_kulfoldon
@OPHELIA:

a taktika egyszerű, a hiteles szidja a bankot, orbán szabadságharcol, és a pórnép pénzén az árfolyamtöbblettel megsegíti az ellent.

bár az az érzésem, eltaktikázzák magukat.

a kevesebb néha több. és milyen igaz! de nem adok tanácsokat....
@jaegtoer: Szerencsére a közvetlen környezetemben nincs aki banki hiteltől szenvedjen. Viszont ismerősök között van. És nagyon tudom sajnálni azokat, akik 2 minimálbéres fizuból nevelnek 2 gyereket és a 9. emeleti panelra fizetnek havi 50-60-70e részletet.
A Q3-asokat nem sajnálom, pedig kvára tetszik:)
@jaegtoer: oksa, akkor neked is íratok fel a kanalas orvosságból, 0,5 v 0,7 l?
Múltbéli Stock-os poharam van, illetve inkább gyűszű. Az van rácsiszolva, hogy STOCK COGNAC MEDICINA:)
@jaegtoer: akkor, ami megtörtént az sem biztos, mert ezt is százan százféleképp magyarázzák:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: shortolás vagy nem, már hónapokkal ezelőtt jelezték az elemzők, hogy a FED tervezett döntései miatt számíthatunk a forint romlására. És ennél nagyobb volumenűt jeleztek, tartósan.
Csak a hülye kinyilatkoztatásaikkal mindig rádobnak egy lapáttal az okostojások. Ha már zuhan, akkor tapossunk még rajta egy kicsit:)
ÉJJEN APÁRT!
CSAK A FIDESZ!

Az államadósság milliárd forint GDP arányában (%)
2009 20455,9 79,8
2010 21782,7 82,2
2011 22698,1 82,1
2012 22393,4 79,8

Oszt akkor valami világgazdasági válság is vót... Bezzeg a Piktor!!!
Na, ő azután tud, a sok seggnyalójával.
Matolcsy Huba ettárs mint a kaméleon... Nem kéne ennek is valamit szedni?
@OPHELIA:
Ugye az azért lekövethető, hogy milyen érdekcsoport shortolta meg a forintot?
Mert szeretném, ha publikálva lenne ...
Hátha a Gyurcsány vóóóóót!

Vérnyulunk csókútat MINDENKIT, majd gyün!

Aszongya a kor, meg a tescós czefre legyűrte eppicit (hiába, a szenvedéjjjj), de majd most, hogy Piktorunk fényre deríti ahont, ő is föltámad, oszt nektek annyi, gyünnek a szétfotostoppolt képek, meg heveny anyázások... ILYEN EZ!!! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem lehetne előbb érkeznie? Félek, hogy a felderített hon elveszi a kedvét.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem kő ahhoz publikácijjó:)
A Nyúl meg gyüjjön csak, már aggódtam érte.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Pszt,Soros volt,'mega 'háttérhatalmakrulez,'mega mocskoscsótányzameraiak,'mega 'zunnnyó kúrta seggbe a forintot a Gyurcsány bíztatására! ott suttogták a 'cöfközpontba...Ez tutti!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az adósságállományról szóló tudósításodhoz annyit, hogy a 2013-ra már eleve 23.573.3 mrd-ot terveztek.
Most ugrottam át ide a mai híradásokról, és porig vagyok sújtva, és magamba roskadok.
Az egyik hír:A magyar állam nem tudja törleszteni az esedékes államadósságot. Tudjuk ez mit jelent.
A másik: Három bank vonul ki Magyarországról.
Harmadik: Az orvosok újabb hulláma hagyja el Magyarországot. Na most ez utóbbi súlyosan érint, mert kezd fájni a derekam.
Ezért lehet, hogy ritkábban leszek itt, mert el kezdek járni valami köpölyöző továbbképzésre, tavasszal piócákat gyűjtök, nyáron zsenge diófa leveleket gyűjtök és járom a mezőket füvekért.
Vérnyulat nem csókoltatom!
@Mariann19:
MERT MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
Essetunni.. komolyan... hova kerültem, minden nekem kell nektek elmagyaráznom?
Nem néztek híreket, nem hallgatok rádiót, nem láttok plakátokat, újságokat?
Szörnyű ez a sok libsibolsi kétkedő...
ÉJJEN A NER!!!
BÉKEMENETET A ... valamiért!
@gazoló:
Frankenstein nyula lesz az... :)
Bazzz... ehhez szájkosár kell!
@Spániel:
Ne feledkezzünk meg Senatorissima Bronzáriumról sem, aki anno a brókerek januári "éledezését" elemezte, ha jól emlékszem, ugyanilyen apropóból!
:-)
@tristen2005:
Olvastam már, mikor kikerült.
Nálunk ketten jelentkeztek.
A többiek a) kivárnak b) tojnak rá.

Mekkorát fogok röhögni, ha az érettségihez nem lesz elegendő elnök! :-)
@Mariann19: Meggyógyítom a derekad telepatikusan, csak piócát ne gyűjtsél, hacsak ....:)
@Mariann19:

Kézcsók,mostantól nem beszélek csúnyán!!
Mire ez a borongás?Lesz még rosszabb!

www.youtube.com/watch?v=2lIEuNboEmM

Domboldalon masszírozva a legjobb a derékfájás!

www.youtube.com/watch?v=-u263RMHbMo
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Szerinted abban a nyájban van olyan, aki
a) ért az ilyesmihez
b) képes lenne hatni erre a baromra?????

Én még emlékszem a Boss-öltönyös machinációkra, akinek volt szeme a látásra, ott tisztában lehetett vele, hogy kik ezek, mifélék.
Vagy kövérlaca hosszan növesztett, borzalmas hajára, esetleg a mostani bajuszra ...

Prosztók ezek, igazi prosztók!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jó, paskold meg a mi Vérnyúlunk hátát, lehet erőteljesen is, érdemei szerint.
Egyelőre nem kell elásni, attól eltekintünk.
A honi helyzetről jobb, ha ezentúl is te fogsz tájékoztatni, számítok a kíméletes bánásmódra.
Boli! Már is kérdezek. Mi az az operatív törzs?
Ez valami katonai fogalom?
Márcsak azért, mert most alakul nálunk, és gőzöm nincs, mi a funkciója.
Segíts, mert nem akarok hülyén meghalni.
@Mariann19:
Gondolom a határon most szigorítják az ellenőrzést - meg a hírszerzés, elhárítás ráúszik az infókra, állandó csekkelése van az ottani nagykövetség infóinak és ha nagy a gány, evakuálják a kinti magyarokat.
Fosnak...
@OPHELIA:
Szia! Kezdheted a terápiát máris telepatikusan,
a baj úgy jött, hogy azt hittem, egy komódot fel tudok egyedül emelni.
"Csak piócát ne gyűjtsél, hacsak..."
A hacsak miatt mégis kötelességemnek érzem...
@Mariann19:
Szívlapáttal ápolhatom??? :D
OKÉ!
CSAK ÉRTED!
El nem ásom, hordják el a vérmókusok a mogyoróit... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Emmost a zukrajna miatt van??? Mer ost óvasom, hogy Putyin segg nyugis, meg minden, mer" tolt oda is 5 milliárd dollárocskákat...
@nincs_itt:
:((( TE, KEKECKECC VELEM???
VÉGED!
IGYÁ... bakker, nem vettem sört... a qqqqq... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Naná!! Ma csak tyuxaros OeTTINGER Export mert maradni... Nyúlhoz nem az igazi...
hallgattam a rádióban, érdemes másnak is:

Bokros Lajos kívülről támogatná a baloldali összefogást

Nem kér pozíciókat, csak ígéretet egy új választási rendszerre.

hvg.hu/itthon/20140130_Bokros_MOMA_ellenzeki_osszefogas
@gazoló:
Szia Gazoló!
"Mostantól nem beszélek csúnyán."
A fogadalmad nem aktuális, mert a várható történések miatt meg fogod szegni.
A domboldalas ajánlott terápiára be kell szerveznem az illetékest a közelemből.
Még jó, hogy nincs kézi meccs.
fszm:

Lépcsőháztól lépcsőházig folyik a rezsiharc

A társasházak törvényességi felügyeletét a jegyzők látják el február elsejétől, és ekkortól kötelező kifüggeszteni a társasházakban a rezsi-megtakarítási hirdetményt is.

hvg.hu/itthon/20140130_Lepcsohaztol_lepcsohazig_tart_a_rezsiharc
@nincs_itt:
Figyu!
Nekünk essegond!
Mert olyan qrva jól megy itten, mi simán lenyomjuk a KGB-s csókát.
Persze neki olyan papírjai vannak, hogy ő meg a mi Piktorunkat...
DE EZ ALJAS RÁGALOM!!!!
SZERINTEM IS!
A falon ott lehettek a papírok, Piktor azért nézte olyan érdeklődve...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Köszi a pontos tájékoztatást.
Gondolom, ez is a szabadságharc része lesz, ez nem lesz újdonság az életünkben, úgyis mindíg harcban állunk. Tök nyugiba vagyok most már.
Nyulacskánk gyógyulóban van?
Ne számítson szóvirágokra, ha visszajön.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Erről eszembe jut Hofi egyik örökbecsű poénja:
Egy magyar mini.elnök a fehér házban, nézegeti a képeket
- Ez biztosan egy magyar tudós! - bök az egyikre
- O, no! Ez egy amerikai államelnök...
- hm, de ez biztosan egy magyar tájkép!
- O, no! Az Yellow Stone képe!
- hm, de ez biztosan egy magyar cigány!!!
- O, no! Az egy velencei tükör!
@Mariann19: küldöm az energiát:), de mellette kenegesd, illetve kenegettesd lóbalzsammal, a Knoszi kezét is azzal gyógyítottuk meg:)
@nincs_itt:
Rágalom!
Cigány honfitársaim nevében kikérem!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
atv-n néztem.
Lajos jó arc, érdemes rá odafigyelni.
Még érdemesebb lenne bevenni a buliba - akár miniszterelnök-jelöltként is.
@OPHELIA:
Küldjed a legintenzívebb energiát, mert sok a meló, nem lazsálhatok, táppénz, meg ilyesmi...
A lóbalzsamról olvastam itt, Knósszi dicsérte, mert fel tudta már emelni a csészéjét is.
Írtátok, hogy kétféle van. Melyiket vegyem?
@Mariann19: Lóbalzsambú' az a jó amelyik három betű és nem kék, mégis szín!
@Mariann19:
Csészéjét???
A söröscsészéjét? :)))))
@Mariann19: Szerintem a pirosat, amit melegít.
@Evezős: attól kapna aztán agyvérzést a pólós csóka:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha jobban
megnézed valamilyen nyomtatott sajtót is lábbal
tipor ez a szerencsétlen!!!
A pucolatlan cipellőröl mán nem is merek szólni!
"Azt találgatják, hogy a forint zuhanhat-e akkorát, mint az argentin peso."
"Szenvedhet akkora esést ez a deviza, mint az argentin peso?" - ez a cím olvasható a CNBC címlapján. A cikk a forint kilátásaival foglalkozik (ahogyan a napokban más külföldi hírportálok is megtették), és megemlíti: vannak olyan félelmek, miszerint a forint az argentin peso sorsára juthat."

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/a_cnbc_cimlapjara_kerult_magyarorszag.3.194775.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Bazzz... faca...
Erősödött a forint, este 309-et sem kértek egy euróért

Kissé erősödött a forint estére a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
@nincs_itt: @OPHELIA:
Annyira jó, hogy legalább ti gondoskodtok rólam , érzem, nem vagyok egyedül a világban.
Reggel már nyitás előtt ott fogok toporogni a patika előtt, számolgatva zsebkendő csücskében lévő forintocskáimat, és megveszem a bolsi színű
lóbalzsamot.
Így is fogom kérni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"A sörös csészéjét?"
Annyira sajnáltam valamelyik este Knósszit, mert nem volt otthon söre.
Nem értem, hogy hanyagolhat el ilyesmit?
Mert ha nincs otthon olaj, vagy kifli, ilyesmi, hát vesz másnap.
A sör viszont azonnal kell. Nem értem.
Az Economist is foglakozik a kínos náci emlékművel

A nyomtatott számban írnak a magyarok felelősségét mentegető szoborról. A Jobbik szavazatai kellenek a Fidesznek - magyarázza a brit magazin

cink.hu/az-economist-is-foglakozik-a-kinos-naci-emlekmuvel-1512403024
@Mariann19:
Kezd szétesni a csóka...
Hiába, a kor, meg a kóóóór.
Aki nem iszik rendesen, így jár. Tabletták, meg fásli, oszt ide jut... :D
@Mariann19:tényleg jó, a köpölyöző tanfolyam befejezéséig ezzel is kihúzod:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ne rombold a nehezen felépített imázsát ezzel a fáslival. Csak nem?
Vissza kell hoznunk őt, mert félő, hogy eljő a totális leépülés.
Esetleg nem iszik eleget?
Ne hozzunk létre esetleg valami alapítványt karitatíve? Ez a Tesco sör teljesen tönkre teszi.
@Mariann19:
Calgonnal hígitva igaz vízköves nem lesz, legalább... :D
Élhetetlen egy fazon. Állandóan nyafog, panaszkodik. Szörnyű...
hülék, mé nem ezt nézitek:

Rendkívüli hírekkel jelentkezett Orbán Viktor zsebtévéje

Nem egyszerűen jók, nem is kiválóak, hanem egyenesen lelkesítőek a most közzétett foglalkoztatottsági adatok - fogalmaz Orbán Viktor a Facebookra csütörtök este kihelyezett videóüzenetében, amelyben felhívja a figyelmet arra, hogy a KSH közlése szerint egy év alatt több mint százezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma, és már négymillió embernek van munkája. A fiatalok és a nők számára pedig különösen jó hírei vannak, amelyből arra jut, hogy a négy éve kijelölt irány jó.

hvg.hu/itthon/20140130_Rendkivuli_hirekkel_jelentkezett_Orban_Vi
Az imént kaptam egy fülest egy tintapatrontól. Készül a következő békamenet egyentáblája a következő felirattal:
"Nem leszünk gyarmat, csak tagköztársaság!"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Igaz, vízköves nem lesz."
Megmentjük a vesehomoktól is.
Nem nyitunk rendelőt? Az orvosok úgyis mennek szebb vidékre, miénk a pálya.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, már megint a szevasztok faszbukosok. kicsit elgyötört a csóka, biztosan kiszívta a mai féritél:

cink.hu/jo-estet-feszbukkosok-jelentkezett-be-a-tantorgosan-1512503287

de legalább nincs mögötte az 
@OPHELIA: Még egyszer ne kérdezd!!!
KÉRVE KÉRLEK!!!
@Evezős:
"Prosztók ezek, igazi prosztók! "

Ezért írtam, hogy gumiszobát nekem... Ilyeneket mégcsak elképzelni is, de még hogy le is írni...
Aszongyák a kövérkósarokkánok, hogy a szocik a megújulásra képtelen párt, mert még mindig ugyanazok az arcok irányítják, akik egykor. Kő ezt kommentálni?
Aszongyák a többi narancsszájak, hogy gyufe egy hiteltelen, bukott politikus. Oszt mégis telebohócolják vele a zuniverzumot.
Aszongyák más narancsszájak, hogy baloldal csak magával van elfoglalva. A narancsok meg vele.
Nem reaktor kell ezeknek, hanem kúpként felhelyezhető hidrogénbomba.
@ornagy50: De megkérdezem:) Mi az a Tesco sör?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
1, a selcici elnevezést anno levédettem, de egye fene, a köz javára bocsátom.
2, Egy cseppet sem lennék meglepve, ha néhány nap múlva a zemegy igazhíradóban lemenne ez a híradórészlet, bizonyítandó a sikeres kelti nyitásunk politikáját. És tudósítanának arról, hogy szíjrágó elment unhoz, közmunkában dolgozó szakemberek kíséretében, akik megtanítanák a baráti népet, hogyan egyen küszöböt, ha más nincs.
@OPHELIA:
Igérem neked, hogy amint megírom a kisdoktorimat köpölyözésből, képzettségem birtokában bármikor szolgálatodra állok szükség esetén, meghálálva a piros lóbalzsam jótékony hatását.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
12-13-ban rekord számú cég ment csődbe, viszont a szokottnál jóval kevesebbet jegyeztek be. Milyafaszom ez, ha nem siker? Átláthatóvá válik a gazdaság, qrjátok meg, kevesebb céget könnyebb ellenőrizni, adóztatni. És ha több a közmelós, akkor kevesebb adóbevallást kell átnyálazni, ergo egy csomó hivatalnokkal kevesebb kell, csökken az államigazgatás, ami az államnak jóval kisebb kiadást jelent. Ha kisebb költséggel működik az állam, akkor a gyarapodó magyar gazdaság bevételéből több jut a magyar családoknak. És ha a magyar családok több jövedelemből gazdálkodnak, az életszínvonal emelkedést jelet, ezáltal ismét közeledtünk a fejlett államok szintjéhez.
Van még kérdés?

(Ha ezt a levezetést a legkisebb változtatással is akár visszahallom a közbaszás valamelyik csatornáján az egyik szófosó, államtitkár vagy miniszter szájából, azt úgy baszom pofán, hogy Gyurcsányra fog szavazni tavasszal.)
@Mariann19: oké, köszi. Máris indulok diófalevelet gyűjteni, talán timsót is lehet még valahol kapni:)
@Bakter:
"Ugocsa non coronat"
Putyin seggénél erre nincs is szükség, még tagköztársaságnak se kell lennünk!
Szimpla orosz gyarmat leszünk megint - Piktor persze majd öreg napjaira a svájci bankszámla nyugdíjtakarékossági alapjából éldegél, vagy jegyet szed a stadionjánál.
A Békemenet pöcsköszörűi meg kalapoznak.
Csizmadia László, for president!
@Mariann19:
Köpölyűzés, masszázs... :D
Válogatós vagyok!
Piktor meg a többi csicska ott van piócának.
"Az Egyesült Államok hírszerző szolgálata rendelkezik Magyarországra vonatkozó információkkal, mondta Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár az Országgyűlés eseti vizsgálóbizottságának csütörtöki üléséről távozva elmondta: Az amerikai lehallgatási botrány érdemben és jelentősen befolyásolhatja az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatát."

Még mondja valaki, hogy nem hagyományőrzők ezek a jobbosok: a szovjet barátság már kipipálva, most jöhet a hadüzenet Amerikának.

Ez meg valami gigagyöngy mondat:
"Az Egyesült Államok hírszerző szolgálata rendelkezik Magyarországra vonatkozó információkkal"

Most ez ekkora vadbarom tényleg, vagy csak mindenki mást néz annak?
@Bakter: baszod, sodró lendületes logikád követni sem tudtam, csak annyit mondám: -éljenapártésvezénylócsillagunkapiktor
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Vagy árkot ás a tajgán.
Már írtam talán itt is: egyik minisztere úgy jellemezte Putyint, mint aki nem tűri a tiszteletlenséget, és soha nem felejt. Szerinted a csúti mennyire adta meg neki a tiszteletet korábban?
@Bakter:

Miért érzek némi szarkazmust a szavaidban? :)
@Mariann19: íme a válasz a kérdésedre, egy teljesen autentikus és hozzáértő "személy"-től:

Martonyi: fel kell készülni a legrosszabbra is Ukrajnában

Minden eshetőségre, így a legrosszabbra is fel kell készülni az ukrajnai helyzettel kapcsolatban, ezért is hozták létre az operatív törzset - mondta Martonyi János külügyminiszter csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában.

hvg.hu/itthon/20140130_Martonyi_fel_kell_keszulni_a_legrosszabbr
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ideje lenne több zemegyet nézned. Nekem elég volt pár perc, és azonnal átkattant a relé a fejemben az unortodox narancslogikára. Ott hallasz ilyen faszentos levezetéseket, azé írtam, hogy ha lenyúlják ezt is, jön a zarmagedeon egy sallerba csomagolva.
@Bakter: Hihetetlen, hogy eljutott erre a felismerésre. Csak tudnám, hogy jött rá.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem is szóltam semmit.:)
De ha itt inzultálnak, beállok a cöfbe.
@Bakter: vótam ott azon a kanálison, de a nullás kocc és egyéb véres balhés percek is elégek voltak, nem kell nekem ennyi izgalom, vágyom már az unalomra. Tudom olyan nerrellenes vagyok, nekem nem köll a harc és a küzdés, mint a kedves veszettőnek és csapattának.

A salleros csomit meg már látnám :D
minden politikus bűnöző

a pártok pedig bűnszervezetek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egyébként is, neked nem ágyban lenne már a helyed? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Arról is beszélt, hogy "ha előállna egy olyan helyzet, hogy a lengyel, a szlovák vagy a magyar határon nagy tömegű menekültáradat jelenne meg, akkor ezt nyilván kezelni kellene".

Nekem ez volt az első reakcióm a hírre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jobbat tudok a sallernál. Ezt itt mindnek tíz évre, ha már annyira barátkoznak most arrafelé:
travelo.hu/tavol/2014/01/30/a_vilag_leghidegebb_varosa/
@Husz_János_Puszita: ööö ne fenyegess, akkó én meg a lobbjikba ha vóna :D
Edzek még a rúdra, meg a sikkasztásra, ja meg a putyini altesti kényeztetésre...

Broáf, más leírva is kivert a víz...

Ne kívánj magadnak olyat, amit másnak se, legyen szíved, és essen meg rajtam.

"A lap szerint a Fidesz vezetői szavazókat akarnak átcsábítani a Jobbik táborából, ebben pedig segíthet az, hogy a Szabadság térre tervezett, sok vitát kiváltó német megszállási emlékmű Magyarországot a nácik ártatlan áldozataként, nem pedig készséges szövetségesükként ábrázolja."

hvg.hu/itthon/20140130_Economist_voksokat_hozhat_a_megszallasi_e
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kösz az operatív törzshöz fűzött magyarázatot.
Viszonzásul Békesit idézem, aki levezette, hogy a 2014-es költségvetés 291.-Ft/eurora lett beárazva, a várható árfolyam 312-320.-Ft/euro lehet.
Ez ugyebár azt jelenti, hogy az államadósságot is ilyen emelt összegben kell törleszteni.
%-os emelkedésben érdemes ezt számolni, és az ember elretten.
@Bakter:

"Most ez ekkora vadbarom tényleg"

Nem. Amit Lázár hint, az a CÖF-táp.
Etetés közben mindenkit nagyrabecsül.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak azért, hogy ne olyan mosolyogva nézzél a perspektívába, lásd. az imént Cirbinek írt hsz-emet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szerintem a protokoll a következőképpen alakult a zorbán_Putyin találkozón:
Kipattansz!
Ülsz!
Kussolsz!
Aláírsz!
Állsz!
Mész!
És a végső kézfogás Putyinnal:
"Vigyorogsz, miközben azt mondom, hogy puszilom a Gyurcsány családot és a pulit. Személyesen kell átadnod, a pulinak kétszer, ne feled a KGB sasol téged! És ne szorongasd a kezem, mert egy iponnal földhöz baszlak, mint Szerjózsát a tatamin!"
@Orica Középföldi:
Akkor megnyugodtam, bár titokban én is erre a voksoltam. A nagyrabecsülés kölcsönös, bár lehet, hogy az enyém nagyobb.
@Orica Középföldi:
A disznók meg ott cöfögnek...

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Há'persze! Templetonnak nyerő...

@vitéž munkášőr:
Kevesebbet kéne innia a parasztjának, ráadásul nem a tablettáira...
@Bakter: nagyjából pont. Deripaska esete itt van szemléltetésül:

youtu.be/UMlsbB33QSc
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szavazókat csábítani olyan snassz. Kössék meg azt a koalíciót, úgyis tudja mindenki, hogy lesz.
@Bakter:

:D :D komondornak egy üdvözlet se?
oops............és nem először.......

A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.

Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi történt.

poldi.blog.hu/2014/01/30/koteles_kampany_itt_a_bizonyitek_a_hirteve_belenyult_a_hangsavba?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_01_30&utm_campaign=index
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: úgy látom, hogy azért a gyógyszer-pálesz kombó szájszélnyalás ellen javallható
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most nem viceházmesteresdit, hanem hangmérnökösdit játszanak. apropos, csintalant merre bújtatja Fatima tenyere?
@tristen2005:
Ilyen kurva szar viccet... rég hallottam-:((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Úristen, csak nem bombázni fogják Munkácsot? :-(
@vitéž munkášőr:
Ez a részlet is szerepelt abban a dokumentum filmben, ami Putyinról szólt és valamikor decemberben ment az egyik tud. csatornán.
A fentebb írt miniszteri idézet is ebből a filmből származott.
Ebben a jelenetben meg az tetszett, amikor a csávó után szólt, hogy a "tollamat nem vidd el".
Az említett miniszter azt is említette, hogy a hozzá hű emberekhez a végletekig is lojális, és azok mindig számíthatnak rá.
És az sem volt érdektelen, amikor az elnöki székbe kerülve összehívta az oligarchákat, és közölte velük, most már távozzanak a hatalomból, ne avatkozzanak be abba. Medvegyev kakaskodni kezdett vele, az eredmény ismert.
Bár lehet, hogy a a magasságuk hasonló, de a csúti olyan messze van Puytintól, mint ide a zuniverzum túlsó vége. Minden szempontból...
A posztindító dalszövegírás művészi reorganizációja biztosíték füstölő, ha valaki ismeri az eredetit!-:))
Magam részéről nem tudok semmit hozzátenni a további tartalomhoz, a lényeg ott van.

Azért mégis egy megjegyzés: történelmi értékű az a fotó, amelyiken együtt látni egymás mellett a két díszgörényt, ki is fogom nyomtatni és a műhelyemben a szárnyas oltár egyik legfontosabb alkotása lesz. Van ott konzultációs levél, munkahelyvédelmi akcióterv… pont oda való. Gyűjtöm ezeket, tényleg. Hátha egyszer szükségem lesz rájuk, ki tudja?

Fricz ma beszélt Bolgár úrral a Klubrádióban… számomra ez volt a mai napra rendelt Vazul effektus.
Túléltem, bár azóta nem hallom mit mond az asszony. Hál’ Istennek! Méghogy nem hasznos a NER-:)
Aztán az is egy figyelemreméltó megnyilatkozás volt Csizmadia Civil Lászlótól, hogy:
„Ám a mai baloldal – amely „száz éve gyötrődik a dilemmával, hogy mit is kezdjen az erkölccsel” – a hatalom megszerzése érdekében még arra is kész, hogy Gyurcsánnyal szövetkezzen.”
Szép, tetszik!

A baj csak az vele, hogy a mai bolsevik MSZP - nem az egykori MSZMP-s övéké – gyötrődik az erkölcsi dilemmával. Cöflacinak ilyesmivel nincs gondja, ami nem létezett, azon nincs gyötrődni és magyarázni való.
A többi nyökögésük meg szóra sem érdemesek, annyira szánalmasak.
Gazdasági pozitívum gyök nulla, semmivel dicsekedni nem lehet, ezért marad a mocskolódás. Azt beveszi másfél millió idióta, de adott esetben ha rájönnek, hogy őket is nagy ívben leszarja a kedves beteg, akkor lesz egy kis probléma a Czinege utcában, meg alcsútbasznádon is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem küldöm a linket, de az egyikben a magyar Ft árfolyam zuhanásának körülményeit az Argentína pesojához hasonlítják.
@Knósszosz:
Meg kell szokni, ez jön!:)
@Mariann19: olvastam, magyarul, meg angolul is cnbs volt asszem az eredeti
@Knósszosz:
Basszus, hogy rólad meg miket meg nem tudok... na, mindegy... :D
@Knósszosz:
A baloldal szövetkezik gyufe-vel a hatalomért? A picsába, eddig nem az volt a mise mantra, hogy gyufe mindenkin átgázolva tör a hatalomra?
Ráadásul mint tudhassuk, gyufe egy hiteltelen, bukott stb politikus. Akkor miképpen és főleg hogyan, sőt, milyen módon lesz hatalomos csávó? Hiszen szóra sem érdemes alak, bár igen sűrűn emlegetődik általuk.
Remélem ezeknek a csicskáknak az agyát megőrzik az utókor számára valamilyen uborkasalátalében.
@tristen2005:
Ezt én sosem szokom meg.
Te se komolyan gondoltad, szóval kéretik komoly dolgokkal nem viccösködni!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hallgatom... bár tőled sok jóra nem számítok-:)
@vitéž munkášőr:

Legutolsó info szerint a Lánchíd Rádiónál volt.
@Knósszosz:
Ééééééén? Hisz... ááá, ha ilyen vagy... Inkább nem is mondom el... hogy calgonnal higítod a söröd, meghogy söröscsészéd van... ááá, tényleg hagyjuk...
@Bakter: Bokros is beszallt a tamogatasba, vajon mikor ugrik majd neki a narancsdroid sereg?
@Knósszosz:

Hónapok óta azon vitatkoztok, (Tudom mert olvasom, néha beleszólok) kellene egy civil szférából jött miniszterelnök jelölt, van a Csizmadiánál nagyobb civil?:))
@Bakter:
Te, szerinted tuggyák ezek mit mondtak tegnap este hatkor? Arra sem emlékeznek, hogy eljöttek hazulról, mit vársz tőlük?

Gyurcsány tegnap még Viktorölő Nyavajó, ma meg már héttérből irányító machinátor, éés... kurva röhejes az egész szánalmas Fidesz taktikázás. Persze ettől még sikeres, sok barom zabálja.
Az viszont teszik, hogy a neve említésére egységes a Fidesz tábor, mint minden másban: egyszerre szarnak be!
Miért is? Mert Gyurcsány az egyetlen ellenfelük jelenleg, a többit kikapcsolta a Széles elvtárs és lebegnek alcsútbasznád fölött gravitáció hiányában.
@tristen2005: teeeeeee, ne cibalgasd az alvo oroszlanok bajszat, sajaterdekileg ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Visszaolvastam... nem vagy genyó kicsit?
Mindegy, ezé szeretlek. B+!-:DD

Ja, a teszkós sör az milyen? Én olyat még nem.
Argust a Lidiliset azt igen, de ez...?
@tristen2005:
Patakkhy Attila
A kör közepén hány(ok)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Van még civil választék, Böllér és Mészáros polgármester, neki van gáza, mint a Putyinnak!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tudom, csak próbálok cizellált lenni!-:))
@Knósszosz:

Le is hánytak, jó barátok, rosszak!:)
@Bakter: valóban, a tollas intermezzo epic. nem vagyok oda a hierarchikus attitűdökért, de tény, hogy Vlagyimirben lakoznak olyan képességek, amik ebben a hátizsákos, pocakos-atlétás focista balfaszban nem lesznek meg sosem
@Knósszosz:
Gyufe egyszer a háttérből, egyszer az előtérből is legyőzte a nagyőt. Ráadásul volt az a tévévita is, ahol nagyő felmosórongyként funkcionált. Ez egy olyan tüske, ami a prosztatáig hatolt, persze, hogy fosnak tőle. De hát három a magyar igazság. Meg egy a ráadás. Roppantul igen nagyon röhögnék, amennyiben ez legenda igaznak bizonyulna.
@Orica Középföldi: szerencsére azzal még ritkábban szembe/fülbesülök, mint a HörrTV-vel
@Knósszosz:
Nem is értelek...

Mi lenne, ha tényleg, egy emberként kiállnánk a CÖF-ös balfasz mellett?
Egy igazi, független, civil ember!
Meg lehet nézni, mennyi pénzt adakoztak magánszemélyek pl. a plakátkampányukra.
Ezt csinálja utána valaki!
Persze, ha nem választják meg, akkor majd a NAV-nál egy kicsit beszélnie kell, hogy honna is van az a sok pénz.
Ha nem emlékszik egy-egy tételre, az mindig +5 év...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt akartam linkelni én is, de megelőztél. Ez a kiegyensúlyozott tájékoztatás. De a zembereknek jó ez is. Minek fárasztani a népet a valósággal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
valaki mondja már meg, hogy a társasházakban, amelyek MAGÁNTULAJDONBAN vannak, miért teszi ki valaki ezt a szart???
a jövő héttől esetleg mindenkinek kötelező lesz kitenni a hűtőre a számlákat?
@vitéž munkášőr:
Ennek a felvételen látható esetnek a következő az előzménye:
Putyin nem csak dumában, hanem ténylegesen szem előtt tartja az egyszerű melósok érdekeit. Ezt a gyárat a tulajdonosok be akarták zárni, mert alacsony volt a profit. Csakhogy az orosz elnök nem rest kézbe venni az ilyen, látszólag marginális ügyeket is, ebben a városban is elintézett már egyet. Ezért hívták el a város vezetői ismét, amikor ezt a gyárat is be akarta zárni a tulaj. A többi a linkelt filmrészletben látható.
A mi elnökünk mikor fog ilyet csinálni? Ő csak szalagokat megy átollózni. Több esetben ráadásul olyan beruházásnál, amit még gyufe zsírozott le.
@shinichi: az oecd-s hirhamisitas utan, baj mti, nincs ok meglepodni, az agitprop mukodik, a cenzura is. Most pedig johet Bokros:
A regen is volt cenzura, de legalabb akkor nem tagadtak az illetekesek, mig a fidesz, ma koromszakadtaig cafol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
poldi.blog.hu/2014/01/30/koteles_kampany_itt_a_bizonyitek_a_hirteve_belenyult_a_hangsavba?,

Belinkelted a köteles beszéd cáfolatát, a höör TV-én most vitatkoznak róla, a Lánchíd rádiós szépfiú meg a gfg.:)
@punkfrog: csak nezd meg, ki a felugyeleti es ellenorzoi szerv, ugye mar nem kerdes a kerdes.
@Bakter: jaja, a melósok imádják ezt a szardarabot a Munka Törvénykönyvének a megnyirbálásáért, a munkanélküli segély folyósításának 3 hónapra redukálásáért, az adójóváírás megszüntetéséért, a munkaidőkeret szabadjára engedéséért, a munkaerőkölcsönzés hosszú pórázon tartásáért és még sorolhatnám

a szalagátvágással kapcsolatban meg konkrét sztorim is van, de ez most nem kívánkozik ide, a magam érdekében sem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Látod, Knoszinak semmi nem tetszik, egy igazi civilt ajánlottam, rögtön elutasítás lett a vége!:)
@vitéž munkášőr:

Te voltál a szalag, vagy az olló?:)
@tristen2005: gfg? muhaha! annál csak a kólásdobozfétises havasi a gusztustalanabb okádék
@Sir Bates dö Hól: szép gyerek így premier planban - mint a Sárkányfűárus - tutira nem vennék tőle még egy biciklit sem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mi a faszt tanít a gfg a jogi egyetemen? ott lehet még káosz a fejekben!:)
@Sir Bates dö Hól: egyébként köszi a cikket - tanulságos, @Bakter mondandójának háttérinfója
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
de.kérdés.
különben meddig megyünk el az idiótaságban?
ha kötelező lesz minden este elénekelni a himnuszt a ház lakóinak akkor azt is teljesítjük?
behatolnak a magánszférába is már könyékig, de hagyjuk, mert úristen ki a felügyelő szerv?
nem érdekel a szerv!
marhaságokkal nem foglalkozunk.
vagy kiraknám mellé az összes adóemelést és a rezsi áfájának emelkedést + a 2010 év eleji árait.
10 évig laktam egy 6 lakásos társasházban.évente váltottuk egymást e "tisztségben".ha még ott laknék lennének ötleteim.na meg a felügyeleti szerv eligazítására is.
ne legyünk már beszarva!
ha egy ilyen pitiáner dologban se merünk ellenállni, akkor mit akarunk???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
véletlenül niggeres volt csak...
olyan nincs hogy vona szálasi pólóban, szálasi meg póló nélkül?
@punkfrog:

Ilyen késő este ne turkálj G tudatalattijában, és ne kérj ilyeneket.
Még teljesíti és nem fogok tudni aludni:))
@tristen2005:
... és hánynak most is. De azok nem barátok és nem rosszak. Rosszabbak.
@Bakter:
Na, az emlékezetes volt!-:)
A focista azóta sem mert senkivel nyilvános vitába bocsátkozni és nem is fog.
A nagy harcos, a bátor hős...
Ha ilyen "hatalmas" lett volna Miltiádész, még mindig ott kínlódnának a görögök Marathónnál baz+!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudtam, hogy szellemi közösséget vállalhatok veled:
"Ha nem emlékszik egy-egy tételre, az mindig +5 év..."
Támogatom!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_ ezért is hozták létre az operatív törzset -_"

én csak operatív sörről akarok hallani
@Orica Középföldi:
igazad van.nem is gondoltam bele, hogy mi van ha válaszol?
bár szerintem mindketten tudjuk mi lesz.
kikéri magának, hogy vonát szálasival együtt emlegettem, és dob egy linket amiből kiderül, hogy a jobbik nem is náci.
azért ezzel a dumával szívesen beengedném az igazi jobbikosok közé!
-a jobbik nem náci!
-semmi közünk szálasihoz!
lenne csodálkozás!
mindkét fél részéről!
@vitéž munkášőr: csak még mielőtt szociálisan érzékeny szentté avatjátok vladimirt... bár a másik is archetípusa a posztszovjet oligarchának...
@Sir Bates dö Hól: isten mentsen attól, hogy ilyen blaszfémiát csináljak :-)
@Mariann19:
Kedves Mariann és mindenkinek aki segített: köszönöm!
Fasza ez a szer, valóban!
Sok fajta van belőle, itt a legérdemesebb körül nézni, ugyanis a kiskereskedők is itt vásárolnak - de bemehet bárki:
www.herbahaz.hu/

Bocs, nem feltételezem, hogy mindenki Budapesti lakos, de aki itt tengeti napjait, az megtalálja ezt az izét a Hungária körúton.
Lóbalzsam: majd húsz féle létezik ott és jó árban. Én egy csiliset vettem (marha jó!) 1300 sesterciusért, meleg és éget, de kurva jó! Ennyi pénzért majdnem fél liter gél van a dobozban!

Aki kínlódik próbálja ki, hat!
Én meg köszönöm mindenkinek!-:))
@jaegtoer:
A magam részéről én is, de kell valami akkor is, amikor a köszvény kínoz.
Mondjuk egy kurva jó töltött káposzta... igaz, az nem javallott, viszont kurva finom!

Most mit csináljak?
@OPHELIA:
Olvastam és csak azt tudom mondani: Forza Schumi!!

Nem kedveltem sokáig, de ez változott.
Szóval, ha valakinek nem szabad elmennie, az ő.
Baromira szurkolok neki, mert végtelenül szimpatikus lett számomra a hozzáállásával, hogy a Merci nem volt versenyképes, de tette ami tőle tellett.

Bízom a csodában...
@Knósszosz: Vajon mire fog felébredni? :( Tényleg kell most a csoda.
@Knósszosz:

nem számítok különösebb gambányra csak színjátékra ezért nekiállok főzni egyet. februárban. szerintem már mindenki kiheverte a szenttestét követő gannibalizmust, úgyhogy egy privát gambányindító estebédnek éppen itt lesz az ideje 11 vagy 12-edikén. miccósz?
Facebookon találtam, nekem bejön. :)

"Az előző bejegyzés után kaptam pár levelet, amelyben azt kérdezték kedvesen vagy kevésbé kedvesen, hogy akkor most milyen pártot fogok alapítani. Először is: alkalmatlan lennék politikusnak, ezért valószínűleg nem fogok. De a kérdést nem szeretném megkerülni: ha mégis alkalmas lennék, olyan pártot tudnék elképzelni, amely tudatosan szembemegy azzal, amit ma politikai logikának és a politikai verseny természetes rendjének gondolunk. Egy olyan pártot, amely nem fél együttműködni egyetlen más párttal sem, amelyik nem ismeri az elhatárolódást és vak minden démonizálásra, amely a politikát nem jók és rosszak küzdelmének gondolja, amelyik meggyőzni akar és nem kioktatni. Egy magyar pártot, amelynek minden másik magyar potenciális szövetségese. Ez nem valami romantikus összeborulást jelent, hanem annak felismerését, hogy egy csónakban ülünk: akár konzervatívak, akár liberálisok, akár szocialisták vagyunk, akár szeretjük, akár megvetjük egymást. Talán egy mérsékelt párt lenne, amely leginkább a mértékletességet szereti, alapvetően persze konzervatív-liberális, de leginkább magyar, nyitott minden itt élő iránt, legyen az jobbos vagy balos, mert ha másban is hiszünk, hazánk csak egy van. Talán Nemzeti Minimum lenne a neve, talán Józan Ész, bár a minimumból biztos paródiát csinálnának, a másik meg leírva nagyon hülyén néz ki, de valami ilyesmi. Ugye, milyen jó, hogy nem leszek politikus:)"
Geci Postás ma sem hozta a CÖF tájékoztatóját! Már nagyon várom!

.

El kell pucolni hétvégén a grillrácsot.
Dehogynem lesz mulattató a választások eredménye.

Már most mulatok, nem kicsit!
@Knósszosz: :)))

nagyon örülök, hogy nálad is működött a kence!
amikor javasoltam azt gondoltam, ismered ezért én viccnek vettem rákérdezésed akkor nekem meg más program akadt...

szerencsére akik itt voltak, sikeresen felvilágosító melót végeztek és te a beszerzés mezejére léptél.
remélem az is kiderült időben, hogy ezt nem kell bedörgölni csak lágyan simogatva a fájófelületre kenegetni, akár többször is 1 nap.
most már azt is elolvastam, hogy nem letörve vagy (aminek örülni tudok nagyon!) hanem dühös...
ez jó mert a változtatásra inspirálhat, ha gondolkodási, mérlegelési képességed mellette nem veszted el. szerencsére ezen a vonalon (ahogy tapasztalom) nem kell, hogy féltselek...
@Bakter: :)))

volt egy ember aki még legyőzte, és megszerezte előle a székesfehérvári mandátumot (na azóta sem mert sehol elindulni saját jogán képviselőhelyért!) - sajnos ő érdekes módon és kicsit "tisztázatlan" körülmények mellett meghalt nyílt pályán egyedül az úton autóbalesetben...
@jaegtoer: heverj ki mindent :)

egy kis pihentetőt adok hozzá 1997-ből! amiért neked szánom az a sok-sok hsz...
elgondolkodtató mit fogalmaznak meg emberek 2013-ban erre a filmre.

www.youtube.com/watch?v=4pG1B1peNmM
@GeoCracker: :)

győzni tudni kell!
alapigazságok felett is... :((((
jó kis "elemzésedhez" itt a "szakszöveg":

www.piacesprofit.hu/gazdasag/iden-is-tobb-lesz-a-fizetes-de-nem-sokkal/
@GeoCracker:
Oké, oké, igaz... de...
Agyhalott naritroll viszont ezt nem is akarja meghallgatni, elolvasni.
Neki az a szentírás, amit a felcsúti félisten kinyilatkoztatott, feltűrt ingujjban.
Önálló gondolatai nincsenek, lélegezni sem képes irányítás nélkül.
A NER megadja neki ezt.
Szimpla csicskaként vegetáltatja őket, szavazásnál használja, addig azt hazudja nekik, hogy most jó.
Ismerek, ismertem ilyen állatfajt, csak a hite érdekli, a tények nem zavarják, hinni kell...
@guma: Köszi a linket. Nem mondunk ellent egymásnak azzal :-)
Különben kicsit szándékoltan is igyekszem lemenni az utcaszintre. Elég sajnálatosnak érzem, hogy az ellenzék nem akar kijönni az elefántcsonttoronyból
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A hit sok mindenre elég. Olykor még éhen is haltak emberek a nagy böjtben. Azonban az, hogy tömegek, és ne csak néhány oszlopfaszent vállalja ezt a létformát, azért fura. Főleg békeidőben. Bár Orbán nem véletlenül tartja fenn a háborús retorikát.

@punkfrog: Köszi :-)
hmmm... a cöf finanszírozására nyugodtan adhatna orbán az nfa-n keresztül földeket nekik. ugye az előírás annyi, hogy két hektáronként egy nagyállat. ezt simán hozzák birkákból. és egyből járna nekik az eu-s támogatás, nem kéne itt a csizmadia farzsebébe dugdozni a lóvét.
mindezt felvezetésnek szántam egy újabb földügyeket taglaló cikkhez:

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/a-folhalmozas-kora-88394
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Facebookon találtam, nekem bejön. :)
Ez rendben is van. Megtörtént veled többször is.
Önálló vélemény meg semmi.
Az önértékelést most felejtsd el...
Ennyi is elég volt.
Most találtam ki egy szóviccet....elég gyenge, de veletek megosztom:
Hogy hívják ha a simlis meg a csicska szobára megy..?
....Simicska( mi más)...
Most kell nevetni....
@dr. jenőke (jenőke): "Önálló vélemény meg semmi."

Jaja én is ezt mondom majd, amikor valaki máshonnan rak be véleményt, esetleg hivatkozást linkel. :)
@OPHELIA: Távoz tőlem SÁTÁN!!!:)
@ornagy50: még jó, hogy nem azt írtad, hogy sántán:)
üdv. Boszika:)
NONÁ,hogy nem!!!
Há minök nézől engemet prosztónak???:)

Remélem találkozunk az úttörőnyaktekerészeti
mellfekrencen.
@jaegtoer:
Ez asztat jelenti, hogy bé ülünk a virtuális konyhába, oszt irodalmi sztájlban főzőcske leszen?

Nem bánom, de nem tudom mikor van bé osztva meló, most elsejétől (tegnaptól) ami holnap, dolgozom egy szerviznek (is), egyenlőre nem tudni milyen rendben. Sajna a blogra is ritkábban fogok tudni, de majd meglátjuk. Volt olyan amit egy hét után otthagytam, mert hülyének akartak nézni. Majdnem ötvenesen nem leszek bohóc.

De úgy is összefutunk még addig párszor!-:)
@jaegtoer:

Már megbántam, hogy követtem a tőtikápi receptedet. Ez volt az első karácsony, amikor nekem nem maradt belőle csak egy napra való. Pedig eddig is falta a családom meg vitte, de most nem csak ebédre, hanem vacsira is azt ették. Meg ugye vitték is, nekem meg csak a szemem koppant...
Most kénytelen leszek valami ürüggyel összehívni őket, hogy főzhessek, mert magamnak minek :)) Kislábosban nem finom...
süti beállítások módosítása