Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.30. 08:56 Fabius

A CÖF nem tör Orbán hatalmára

Címkék: kampány fidesz csizmadia lászló cöf

Lehetek én is, lehetek én is az egyetlen
Kinek bukszája eddig még soha nem tapasztalt mértékben
Korlátok nélkül növekszik egyre
Közpénzzel kitömve tör a végtelenbe
Lehetek én is, lehetek én is az az egy
Az az egy!

(via)

Megszerettem én ezeket az iskolába is bohócos plakátot nyomó cöfös fiúkat. Nem vicc, komolyan. Lehet a választások eredménye nem lesz mulattató, de hogy az addig vezető út vidám obersovszkizással lesz kikövezve, az hóttziher. MoszkoViktor moszkovitái elmenetelnek a postaládákig megint, járják az országot, és úgy hullik belőlük a humorbonbon, mint kandisznó szőre közül a lemezes korpa. Még ott állnak a kapuban, de a főcivil már ilyeneket mond:

"a CÖF maradt az egyetlen civil szervezet az országban, amelyik nem indul harcba a hatalomért."

Jó is előre tisztázni, hogy nem a hatalomért indul a harc, elvégre a Főni nem tolerálná jól a konkurenciát házon belül, és kitolt tízmilliók helyett verne olyan nyakast, hogy agyvizet fújna az orrán keresztül ez a szerencsétlen. Szóval tuti ami fix, jó ezt így leszögezni nehogy megcsússzon valahol a buli, és csibésztallér szüret legyen a móka vége. Meg aztán azt is mondta a jóember, igaz csak nagyon halkan, hogy ők képesek ám kritikát is megfogalmazni a jobboldallal szemben. Azt persze nem részletezte, hogy ennyire mélyen Viktor seggében hogy érhetne ki a kritikát fogalmazó keze a billentyűzetig, de minden apró részlet nem is feltétlenül tartozik ránk. 

Ami meg ránk tartozna - honnan van erre pénz - arra meg csak mellébeszélt szokás szerint. Szerinte "állampolgári felajánlásokból" élnek, szerintem meg:

1: A bevallottan készen kapott bohóc plakát koncepció ebben a mennyiségben aligha jön ki néhány lelkesen odatolt közadományból akkor se, ha Lajos ingyen adja hozzá a plakáthelyet. 

2: A legutóbbi rovancsolásnál kiderült, hogy a 46 milliós bevételből 40 a Fidesz pártalapítványától érkezett a Szellemi Honvédekhez.

csizmadia cöf.jpg

Hogy ez Csizmadia mester szerint nem aggályos, az nem meglepő. Ahogy az sem, hogy ezzel így simán ki lehet kerülni a kampányfinanszírozási törvényt, ami a pártok költéseit szabályozza, de a betyárkörték költekezései nem érdeklik. Hiába mondja a Transparency International Magyarország jogi vezetője, hogy:

 “A CÖF kampánya jó példa arra, aminek a veszélyére már tavaly is felhívtuk a figyelmet: a kampány kiszervezhetővé válik. Nehéz lenne azt mondani a CÖF plakátjaira, hogy ez nem politikai kampány, ennek ellenére soha nem fogjuk megtudni, hogy mennyiért és kinek a pénzéből készültek”.

...különösebben nem érdekel senkit, hisz a közpénz az csak terem, a kampányköltség meg kiszervezhető, oszt'jónapot. Pluszbónusz, hogy a pártoknak a választást követő 15. napig el kell számolniuk a költésekkel, cöfiék meg ráérnek színt vallani akár májusban is. Ezek után jött a főcukiság, mikor a kampány-strómanok erkölcsről kezdetek el beszélni anélkül, hogy annak jelentését megnézték volna előtte az értelmező kéziszótárban. 

381 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr915788753

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Köszönjük, miniszterelnök elvtárs! 2014.01.30. 22:51:05

Földesi Gyula fideszes képviselőtársam szavaival: sorsfordító lépésre szánta el magát kerületünk. Pesterzsébet FIDESZ-es többségű képviselő-testülete, a kerület hálás lakossága nevében köszönő levelet fogalmazott meg Magyarország miniszterelnökének. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szerintem a protokoll a következőképpen alakult a zorbán_Putyin találkozón:
Kipattansz!
Ülsz!
Kussolsz!
Aláírsz!
Állsz!
Mész!
És a végső kézfogás Putyinnal:
"Vigyorogsz, miközben azt mondom, hogy puszilom a Gyurcsány családot és a pulit. Személyesen kell átadnod, a pulinak kétszer, ne feled a KGB sasol téged! És ne szorongasd a kezem, mert egy iponnal földhöz baszlak, mint Szerjózsát a tatamin!"
@Orica Középföldi:
Akkor megnyugodtam, bár titokban én is erre a voksoltam. A nagyrabecsülés kölcsönös, bár lehet, hogy az enyém nagyobb.
@Orica Középföldi:
A disznók meg ott cöfögnek...

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Há'persze! Templetonnak nyerő...

@vitéž munkášőr:
Kevesebbet kéne innia a parasztjának, ráadásul nem a tablettáira...
@Bakter: nagyjából pont. Deripaska esete itt van szemléltetésül:

youtu.be/UMlsbB33QSc
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szavazókat csábítani olyan snassz. Kössék meg azt a koalíciót, úgyis tudja mindenki, hogy lesz.
@Bakter:

:D :D komondornak egy üdvözlet se?
oops............és nem először.......

A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.

Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi történt.

poldi.blog.hu/2014/01/30/koteles_kampany_itt_a_bizonyitek_a_hirteve_belenyult_a_hangsavba?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_01_30&utm_campaign=index
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: úgy látom, hogy azért a gyógyszer-pálesz kombó szájszélnyalás ellen javallható
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most nem viceházmesteresdit, hanem hangmérnökösdit játszanak. apropos, csintalant merre bújtatja Fatima tenyere?
@tristen2005:
Ilyen kurva szar viccet... rég hallottam-:((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Úristen, csak nem bombázni fogják Munkácsot? :-(
@vitéž munkášőr:
Ez a részlet is szerepelt abban a dokumentum filmben, ami Putyinról szólt és valamikor decemberben ment az egyik tud. csatornán.
A fentebb írt miniszteri idézet is ebből a filmből származott.
Ebben a jelenetben meg az tetszett, amikor a csávó után szólt, hogy a "tollamat nem vidd el".
Az említett miniszter azt is említette, hogy a hozzá hű emberekhez a végletekig is lojális, és azok mindig számíthatnak rá.
És az sem volt érdektelen, amikor az elnöki székbe kerülve összehívta az oligarchákat, és közölte velük, most már távozzanak a hatalomból, ne avatkozzanak be abba. Medvegyev kakaskodni kezdett vele, az eredmény ismert.
Bár lehet, hogy a a magasságuk hasonló, de a csúti olyan messze van Puytintól, mint ide a zuniverzum túlsó vége. Minden szempontból...
A posztindító dalszövegírás művészi reorganizációja biztosíték füstölő, ha valaki ismeri az eredetit!-:))
Magam részéről nem tudok semmit hozzátenni a további tartalomhoz, a lényeg ott van.

Azért mégis egy megjegyzés: történelmi értékű az a fotó, amelyiken együtt látni egymás mellett a két díszgörényt, ki is fogom nyomtatni és a műhelyemben a szárnyas oltár egyik legfontosabb alkotása lesz. Van ott konzultációs levél, munkahelyvédelmi akcióterv… pont oda való. Gyűjtöm ezeket, tényleg. Hátha egyszer szükségem lesz rájuk, ki tudja?

Fricz ma beszélt Bolgár úrral a Klubrádióban… számomra ez volt a mai napra rendelt Vazul effektus.
Túléltem, bár azóta nem hallom mit mond az asszony. Hál’ Istennek! Méghogy nem hasznos a NER-:)
Aztán az is egy figyelemreméltó megnyilatkozás volt Csizmadia Civil Lászlótól, hogy:
„Ám a mai baloldal – amely „száz éve gyötrődik a dilemmával, hogy mit is kezdjen az erkölccsel” – a hatalom megszerzése érdekében még arra is kész, hogy Gyurcsánnyal szövetkezzen.”
Szép, tetszik!

A baj csak az vele, hogy a mai bolsevik MSZP - nem az egykori MSZMP-s övéké – gyötrődik az erkölcsi dilemmával. Cöflacinak ilyesmivel nincs gondja, ami nem létezett, azon nincs gyötrődni és magyarázni való.
A többi nyökögésük meg szóra sem érdemesek, annyira szánalmasak.
Gazdasági pozitívum gyök nulla, semmivel dicsekedni nem lehet, ezért marad a mocskolódás. Azt beveszi másfél millió idióta, de adott esetben ha rájönnek, hogy őket is nagy ívben leszarja a kedves beteg, akkor lesz egy kis probléma a Czinege utcában, meg alcsútbasznádon is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem küldöm a linket, de az egyikben a magyar Ft árfolyam zuhanásának körülményeit az Argentína pesojához hasonlítják.
@Knósszosz:
Meg kell szokni, ez jön!:)
@Mariann19: olvastam, magyarul, meg angolul is cnbs volt asszem az eredeti
@Knósszosz:
Basszus, hogy rólad meg miket meg nem tudok... na, mindegy... :D
@Knósszosz:
A baloldal szövetkezik gyufe-vel a hatalomért? A picsába, eddig nem az volt a mise mantra, hogy gyufe mindenkin átgázolva tör a hatalomra?
Ráadásul mint tudhassuk, gyufe egy hiteltelen, bukott stb politikus. Akkor miképpen és főleg hogyan, sőt, milyen módon lesz hatalomos csávó? Hiszen szóra sem érdemes alak, bár igen sűrűn emlegetődik általuk.
Remélem ezeknek a csicskáknak az agyát megőrzik az utókor számára valamilyen uborkasalátalében.
@tristen2005:
Ezt én sosem szokom meg.
Te se komolyan gondoltad, szóval kéretik komoly dolgokkal nem viccösködni!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hallgatom... bár tőled sok jóra nem számítok-:)
@vitéž munkášőr:

Legutolsó info szerint a Lánchíd Rádiónál volt.
@Knósszosz:
Ééééééén? Hisz... ááá, ha ilyen vagy... Inkább nem is mondom el... hogy calgonnal higítod a söröd, meghogy söröscsészéd van... ááá, tényleg hagyjuk...
@Bakter: Bokros is beszallt a tamogatasba, vajon mikor ugrik majd neki a narancsdroid sereg?
@Knósszosz:

Hónapok óta azon vitatkoztok, (Tudom mert olvasom, néha beleszólok) kellene egy civil szférából jött miniszterelnök jelölt, van a Csizmadiánál nagyobb civil?:))
@Bakter:
Te, szerinted tuggyák ezek mit mondtak tegnap este hatkor? Arra sem emlékeznek, hogy eljöttek hazulról, mit vársz tőlük?

Gyurcsány tegnap még Viktorölő Nyavajó, ma meg már héttérből irányító machinátor, éés... kurva röhejes az egész szánalmas Fidesz taktikázás. Persze ettől még sikeres, sok barom zabálja.
Az viszont teszik, hogy a neve említésére egységes a Fidesz tábor, mint minden másban: egyszerre szarnak be!
Miért is? Mert Gyurcsány az egyetlen ellenfelük jelenleg, a többit kikapcsolta a Széles elvtárs és lebegnek alcsútbasznád fölött gravitáció hiányában.
@tristen2005: teeeeeee, ne cibalgasd az alvo oroszlanok bajszat, sajaterdekileg ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Visszaolvastam... nem vagy genyó kicsit?
Mindegy, ezé szeretlek. B+!-:DD

Ja, a teszkós sör az milyen? Én olyat még nem.
Argust a Lidiliset azt igen, de ez...?
@tristen2005:
Patakkhy Attila
A kör közepén hány(ok)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Van még civil választék, Böllér és Mészáros polgármester, neki van gáza, mint a Putyinnak!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tudom, csak próbálok cizellált lenni!-:))
@Knósszosz:

Le is hánytak, jó barátok, rosszak!:)
@Bakter: valóban, a tollas intermezzo epic. nem vagyok oda a hierarchikus attitűdökért, de tény, hogy Vlagyimirben lakoznak olyan képességek, amik ebben a hátizsákos, pocakos-atlétás focista balfaszban nem lesznek meg sosem
@Knósszosz:
Gyufe egyszer a háttérből, egyszer az előtérből is legyőzte a nagyőt. Ráadásul volt az a tévévita is, ahol nagyő felmosórongyként funkcionált. Ez egy olyan tüske, ami a prosztatáig hatolt, persze, hogy fosnak tőle. De hát három a magyar igazság. Meg egy a ráadás. Roppantul igen nagyon röhögnék, amennyiben ez legenda igaznak bizonyulna.
@Orica Középföldi: szerencsére azzal még ritkábban szembe/fülbesülök, mint a HörrTV-vel
@Knósszosz:
Nem is értelek...

Mi lenne, ha tényleg, egy emberként kiállnánk a CÖF-ös balfasz mellett?
Egy igazi, független, civil ember!
Meg lehet nézni, mennyi pénzt adakoztak magánszemélyek pl. a plakátkampányukra.
Ezt csinálja utána valaki!
Persze, ha nem választják meg, akkor majd a NAV-nál egy kicsit beszélnie kell, hogy honna is van az a sok pénz.
Ha nem emlékszik egy-egy tételre, az mindig +5 év...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt akartam linkelni én is, de megelőztél. Ez a kiegyensúlyozott tájékoztatás. De a zembereknek jó ez is. Minek fárasztani a népet a valósággal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
valaki mondja már meg, hogy a társasházakban, amelyek MAGÁNTULAJDONBAN vannak, miért teszi ki valaki ezt a szart???
a jövő héttől esetleg mindenkinek kötelező lesz kitenni a hűtőre a számlákat?
@vitéž munkášőr:
Ennek a felvételen látható esetnek a következő az előzménye:
Putyin nem csak dumában, hanem ténylegesen szem előtt tartja az egyszerű melósok érdekeit. Ezt a gyárat a tulajdonosok be akarták zárni, mert alacsony volt a profit. Csakhogy az orosz elnök nem rest kézbe venni az ilyen, látszólag marginális ügyeket is, ebben a városban is elintézett már egyet. Ezért hívták el a város vezetői ismét, amikor ezt a gyárat is be akarta zárni a tulaj. A többi a linkelt filmrészletben látható.
A mi elnökünk mikor fog ilyet csinálni? Ő csak szalagokat megy átollózni. Több esetben ráadásul olyan beruházásnál, amit még gyufe zsírozott le.
@shinichi: az oecd-s hirhamisitas utan, baj mti, nincs ok meglepodni, az agitprop mukodik, a cenzura is. Most pedig johet Bokros:
A regen is volt cenzura, de legalabb akkor nem tagadtak az illetekesek, mig a fidesz, ma koromszakadtaig cafol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
poldi.blog.hu/2014/01/30/koteles_kampany_itt_a_bizonyitek_a_hirteve_belenyult_a_hangsavba?,

Belinkelted a köteles beszéd cáfolatát, a höör TV-én most vitatkoznak róla, a Lánchíd rádiós szépfiú meg a gfg.:)
@punkfrog: csak nezd meg, ki a felugyeleti es ellenorzoi szerv, ugye mar nem kerdes a kerdes.
@Bakter: jaja, a melósok imádják ezt a szardarabot a Munka Törvénykönyvének a megnyirbálásáért, a munkanélküli segély folyósításának 3 hónapra redukálásáért, az adójóváírás megszüntetéséért, a munkaidőkeret szabadjára engedéséért, a munkaerőkölcsönzés hosszú pórázon tartásáért és még sorolhatnám

a szalagátvágással kapcsolatban meg konkrét sztorim is van, de ez most nem kívánkozik ide, a magam érdekében sem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Látod, Knoszinak semmi nem tetszik, egy igazi civilt ajánlottam, rögtön elutasítás lett a vége!:)
@vitéž munkášőr:

Te voltál a szalag, vagy az olló?:)
@tristen2005: gfg? muhaha! annál csak a kólásdobozfétises havasi a gusztustalanabb okádék
@Sir Bates dö Hól: szép gyerek így premier planban - mint a Sárkányfűárus - tutira nem vennék tőle még egy biciklit sem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mi a faszt tanít a gfg a jogi egyetemen? ott lehet még káosz a fejekben!:)
@Sir Bates dö Hól: egyébként köszi a cikket - tanulságos, @Bakter mondandójának háttérinfója
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
de.kérdés.
különben meddig megyünk el az idiótaságban?
ha kötelező lesz minden este elénekelni a himnuszt a ház lakóinak akkor azt is teljesítjük?
behatolnak a magánszférába is már könyékig, de hagyjuk, mert úristen ki a felügyelő szerv?
nem érdekel a szerv!
marhaságokkal nem foglalkozunk.
vagy kiraknám mellé az összes adóemelést és a rezsi áfájának emelkedést + a 2010 év eleji árait.
10 évig laktam egy 6 lakásos társasházban.évente váltottuk egymást e "tisztségben".ha még ott laknék lennének ötleteim.na meg a felügyeleti szerv eligazítására is.
ne legyünk már beszarva!
ha egy ilyen pitiáner dologban se merünk ellenállni, akkor mit akarunk???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
véletlenül niggeres volt csak...
olyan nincs hogy vona szálasi pólóban, szálasi meg póló nélkül?
@punkfrog:

Ilyen késő este ne turkálj G tudatalattijában, és ne kérj ilyeneket.
Még teljesíti és nem fogok tudni aludni:))
@tristen2005:
... és hánynak most is. De azok nem barátok és nem rosszak. Rosszabbak.
@Bakter:
Na, az emlékezetes volt!-:)
A focista azóta sem mert senkivel nyilvános vitába bocsátkozni és nem is fog.
A nagy harcos, a bátor hős...
Ha ilyen "hatalmas" lett volna Miltiádész, még mindig ott kínlódnának a görögök Marathónnál baz+!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudtam, hogy szellemi közösséget vállalhatok veled:
"Ha nem emlékszik egy-egy tételre, az mindig +5 év..."
Támogatom!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_ ezért is hozták létre az operatív törzset -_"

én csak operatív sörről akarok hallani
@Orica Középföldi:
igazad van.nem is gondoltam bele, hogy mi van ha válaszol?
bár szerintem mindketten tudjuk mi lesz.
kikéri magának, hogy vonát szálasival együtt emlegettem, és dob egy linket amiből kiderül, hogy a jobbik nem is náci.
azért ezzel a dumával szívesen beengedném az igazi jobbikosok közé!
-a jobbik nem náci!
-semmi közünk szálasihoz!
lenne csodálkozás!
mindkét fél részéről!
@vitéž munkášőr: csak még mielőtt szociálisan érzékeny szentté avatjátok vladimirt... bár a másik is archetípusa a posztszovjet oligarchának...
@Sir Bates dö Hól: isten mentsen attól, hogy ilyen blaszfémiát csináljak :-)
@Mariann19:
Kedves Mariann és mindenkinek aki segített: köszönöm!
Fasza ez a szer, valóban!
Sok fajta van belőle, itt a legérdemesebb körül nézni, ugyanis a kiskereskedők is itt vásárolnak - de bemehet bárki:
www.herbahaz.hu/

Bocs, nem feltételezem, hogy mindenki Budapesti lakos, de aki itt tengeti napjait, az megtalálja ezt az izét a Hungária körúton.
Lóbalzsam: majd húsz féle létezik ott és jó árban. Én egy csiliset vettem (marha jó!) 1300 sesterciusért, meleg és éget, de kurva jó! Ennyi pénzért majdnem fél liter gél van a dobozban!

Aki kínlódik próbálja ki, hat!
Én meg köszönöm mindenkinek!-:))
@jaegtoer:
A magam részéről én is, de kell valami akkor is, amikor a köszvény kínoz.
Mondjuk egy kurva jó töltött káposzta... igaz, az nem javallott, viszont kurva finom!

Most mit csináljak?
@OPHELIA:
Olvastam és csak azt tudom mondani: Forza Schumi!!

Nem kedveltem sokáig, de ez változott.
Szóval, ha valakinek nem szabad elmennie, az ő.
Baromira szurkolok neki, mert végtelenül szimpatikus lett számomra a hozzáállásával, hogy a Merci nem volt versenyképes, de tette ami tőle tellett.

Bízom a csodában...
@Knósszosz: Vajon mire fog felébredni? :( Tényleg kell most a csoda.
@Knósszosz:

nem számítok különösebb gambányra csak színjátékra ezért nekiállok főzni egyet. februárban. szerintem már mindenki kiheverte a szenttestét követő gannibalizmust, úgyhogy egy privát gambányindító estebédnek éppen itt lesz az ideje 11 vagy 12-edikén. miccósz?
Facebookon találtam, nekem bejön. :)

"Az előző bejegyzés után kaptam pár levelet, amelyben azt kérdezték kedvesen vagy kevésbé kedvesen, hogy akkor most milyen pártot fogok alapítani. Először is: alkalmatlan lennék politikusnak, ezért valószínűleg nem fogok. De a kérdést nem szeretném megkerülni: ha mégis alkalmas lennék, olyan pártot tudnék elképzelni, amely tudatosan szembemegy azzal, amit ma politikai logikának és a politikai verseny természetes rendjének gondolunk. Egy olyan pártot, amely nem fél együttműködni egyetlen más párttal sem, amelyik nem ismeri az elhatárolódást és vak minden démonizálásra, amely a politikát nem jók és rosszak küzdelmének gondolja, amelyik meggyőzni akar és nem kioktatni. Egy magyar pártot, amelynek minden másik magyar potenciális szövetségese. Ez nem valami romantikus összeborulást jelent, hanem annak felismerését, hogy egy csónakban ülünk: akár konzervatívak, akár liberálisok, akár szocialisták vagyunk, akár szeretjük, akár megvetjük egymást. Talán egy mérsékelt párt lenne, amely leginkább a mértékletességet szereti, alapvetően persze konzervatív-liberális, de leginkább magyar, nyitott minden itt élő iránt, legyen az jobbos vagy balos, mert ha másban is hiszünk, hazánk csak egy van. Talán Nemzeti Minimum lenne a neve, talán Józan Ész, bár a minimumból biztos paródiát csinálnának, a másik meg leírva nagyon hülyén néz ki, de valami ilyesmi. Ugye, milyen jó, hogy nem leszek politikus:)"
Geci Postás ma sem hozta a CÖF tájékoztatóját! Már nagyon várom!

.

El kell pucolni hétvégén a grillrácsot.
Dehogynem lesz mulattató a választások eredménye.

Már most mulatok, nem kicsit!
@Knósszosz: :)))

nagyon örülök, hogy nálad is működött a kence!
amikor javasoltam azt gondoltam, ismered ezért én viccnek vettem rákérdezésed akkor nekem meg más program akadt...

szerencsére akik itt voltak, sikeresen felvilágosító melót végeztek és te a beszerzés mezejére léptél.
remélem az is kiderült időben, hogy ezt nem kell bedörgölni csak lágyan simogatva a fájófelületre kenegetni, akár többször is 1 nap.
most már azt is elolvastam, hogy nem letörve vagy (aminek örülni tudok nagyon!) hanem dühös...
ez jó mert a változtatásra inspirálhat, ha gondolkodási, mérlegelési képességed mellette nem veszted el. szerencsére ezen a vonalon (ahogy tapasztalom) nem kell, hogy féltselek...
@Bakter: :)))

volt egy ember aki még legyőzte, és megszerezte előle a székesfehérvári mandátumot (na azóta sem mert sehol elindulni saját jogán képviselőhelyért!) - sajnos ő érdekes módon és kicsit "tisztázatlan" körülmények mellett meghalt nyílt pályán egyedül az úton autóbalesetben...
@jaegtoer: heverj ki mindent :)

egy kis pihentetőt adok hozzá 1997-ből! amiért neked szánom az a sok-sok hsz...
elgondolkodtató mit fogalmaznak meg emberek 2013-ban erre a filmre.

www.youtube.com/watch?v=4pG1B1peNmM
@GeoCracker: :)

győzni tudni kell!
alapigazságok felett is... :((((
jó kis "elemzésedhez" itt a "szakszöveg":

www.piacesprofit.hu/gazdasag/iden-is-tobb-lesz-a-fizetes-de-nem-sokkal/
@GeoCracker:
Oké, oké, igaz... de...
Agyhalott naritroll viszont ezt nem is akarja meghallgatni, elolvasni.
Neki az a szentírás, amit a felcsúti félisten kinyilatkoztatott, feltűrt ingujjban.
Önálló gondolatai nincsenek, lélegezni sem képes irányítás nélkül.
A NER megadja neki ezt.
Szimpla csicskaként vegetáltatja őket, szavazásnál használja, addig azt hazudja nekik, hogy most jó.
Ismerek, ismertem ilyen állatfajt, csak a hite érdekli, a tények nem zavarják, hinni kell...
@guma: Köszi a linket. Nem mondunk ellent egymásnak azzal :-)
Különben kicsit szándékoltan is igyekszem lemenni az utcaszintre. Elég sajnálatosnak érzem, hogy az ellenzék nem akar kijönni az elefántcsonttoronyból
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A hit sok mindenre elég. Olykor még éhen is haltak emberek a nagy böjtben. Azonban az, hogy tömegek, és ne csak néhány oszlopfaszent vállalja ezt a létformát, azért fura. Főleg békeidőben. Bár Orbán nem véletlenül tartja fenn a háborús retorikát.

@punkfrog: Köszi :-)
hmmm... a cöf finanszírozására nyugodtan adhatna orbán az nfa-n keresztül földeket nekik. ugye az előírás annyi, hogy két hektáronként egy nagyállat. ezt simán hozzák birkákból. és egyből járna nekik az eu-s támogatás, nem kéne itt a csizmadia farzsebébe dugdozni a lóvét.
mindezt felvezetésnek szántam egy újabb földügyeket taglaló cikkhez:

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/a-folhalmozas-kora-88394
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Facebookon találtam, nekem bejön. :)
Ez rendben is van. Megtörtént veled többször is.
Önálló vélemény meg semmi.
Az önértékelést most felejtsd el...
Ennyi is elég volt.
Most találtam ki egy szóviccet....elég gyenge, de veletek megosztom:
Hogy hívják ha a simlis meg a csicska szobára megy..?
....Simicska( mi más)...
Most kell nevetni....
@dr. jenőke (jenőke): "Önálló vélemény meg semmi."

Jaja én is ezt mondom majd, amikor valaki máshonnan rak be véleményt, esetleg hivatkozást linkel. :)
@OPHELIA: Távoz tőlem SÁTÁN!!!:)
@ornagy50: még jó, hogy nem azt írtad, hogy sántán:)
üdv. Boszika:)
NONÁ,hogy nem!!!
Há minök nézől engemet prosztónak???:)

Remélem találkozunk az úttörőnyaktekerészeti
mellfekrencen.
@jaegtoer:
Ez asztat jelenti, hogy bé ülünk a virtuális konyhába, oszt irodalmi sztájlban főzőcske leszen?

Nem bánom, de nem tudom mikor van bé osztva meló, most elsejétől (tegnaptól) ami holnap, dolgozom egy szerviznek (is), egyenlőre nem tudni milyen rendben. Sajna a blogra is ritkábban fogok tudni, de majd meglátjuk. Volt olyan amit egy hét után otthagytam, mert hülyének akartak nézni. Majdnem ötvenesen nem leszek bohóc.

De úgy is összefutunk még addig párszor!-:)
@jaegtoer:

Már megbántam, hogy követtem a tőtikápi receptedet. Ez volt az első karácsony, amikor nekem nem maradt belőle csak egy napra való. Pedig eddig is falta a családom meg vitte, de most nem csak ebédre, hanem vacsira is azt ették. Meg ugye vitték is, nekem meg csak a szemem koppant...
Most kénytelen leszek valami ürüggyel összehívni őket, hogy főzhessek, mert magamnak minek :)) Kislábosban nem finom...
süti beállítások módosítása