Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.24. 09:22 Fabius

Győzött a kasszaforradalom

Címkék: fidesz online pénztárgép alt cash

Jippiájé! Megint győztünk, az Alt Cash nem lesz már az online pénztárgéppiac farkasa! Báránykák, meg vagytok mentve, immár nem állhat semmi az útjába annak, hogy a megfelelő helyről a megfelelő előfizuval rendelkező gépetek legyenaminek kasszanyitó hangját maga a Vezér játszotta fel valamelyik altkes főnök sípcsontjából faragott furulyán. 

orbán alt.jpg

Úgy igyekszem jogkövető magatartást tanúsítani a ner pénztárgépipari rendszerében, hogy nagyobb erőfeszítést Bencsik Vitéz sem tesz a Putyin seggéhez vezető úton könyököltében. De sokadmagammal nem vagyok könnyű helyzetben, mert a lassan hasraütésre változó engedélyezési rendszerben bármikor érhet meglepetés. Egymás után, ugye, mert itt rendszer már csak ebből és a határidők kitolásából van.

- Megrendelsz egy éppen engedélyes gépet, előleget fizetsz, majd egyszer csak visszavonják az engedélyt.

- Megrendelést módosítasz és vársz türelemmel, aztán néhány hét/hónap után megint jönnek, kopogtatnak, hogy oppardon, bocsesz, de a módosított rendelésed is kuka, mert - hogy, hogynem - annak a gépnek is visszavonták az engedélyét. 

Ilyenkor aztán hiába vagyok jámbor és szelíd, mint egy selfiző csillámpaúni, csak megfordul a fejemben pár bögyörőzsugorító átok. Mert az világos, hogy a nemmegfelelősségi vizsgálat eredményes lett, de az nem, hogy mi a Nemzeti Paripapénisz tartott ezen eddig? Meg az sem, hogy kaphattak ezek a gépek egyáltalán engedélyt, amit később vissza lehetett vonni? Hárman vizsgálták a gépeket és mindenkinek most, több kör után lett a gépekben található "célokat súlyosan veszélyeztető" dolog gyanús? Felelős - tecciktunni olyan személy akin a port el lehet verni - ezért valaki? Senki? Minden a legnagyobb rendben, a szopás meg hozzátartozik a kkv szektoros marhák hétköznapjaihoz? 

500 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr955779247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gazoló:
talán...
találtam egy felvételt 1955 Verdi Requiem az Erkel-ből rádió, Somogyi László/Szecsődy Irén/Tiszay Magda/ Simándy József/Székely Mihály

megjegyzem a Kocsis Zoli 1989 előtt volt igazi utána már csak önmaga árnyéka...sajnálom

brühüyyy

az Opera magyar nagyjait sosem felejtjük?

meg a Fricsay, Doráti, Kertész, Széll, Solti és még soroljam?
@V-PORT:
Fa@é nem pöckölik onnan el ezt a a lakótelepi 'sokatmegélt zsúrgyereket'!'Kijapicsánakkell egy ilyen sértődős 'mufurc presidentnek?

VALAKI SZÓLJON MÁR FEL ODA A 'SZOCIŰBEREKNEK,HOGY TISZTA GÁZ EZ A FAZON,MEG,HOGY HÁNY TŐLE AZ ORSZÁG!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
friss hó? esse mese? bakondi?

Bár a katasztrófavédelem felkészült a télre, tegnap megint összeomlott a közlekedés. Hiába sózták az utakat állítólag csütörtök reggelig. A kamionstopot pedig akkor rendelték el, amikor már számos vontató gátolta a forgalmat. Megbukott Bakondi sms-álma is, idén már nem is próbálkoznak szöveges üzenettel. Lapzártánkkor egy települést biztosan elzárt a hó a külvilágtól.

Teljes az útzár az M7-es autópályán Budapest felé, mert két kamion összeütközött Balatonújlaknál - ez csak egyike azoknak a híreknek, amelyek a havazás miatt tegnap délutánra már elárasztották a sajtót. Mégis érdemes rajta elgondolkozni annak fényében, hogy vajon miért nem sikerült most sem időben elrendelni a kamionstopot?

Ezek a nagy járgányok ugyanis egymás után okozták a baleseteket és fennakadásokat. Hahót és Fakospuszta között például a 74-es főúton egy keresztbe fordult kamion miatt kellett mindkét irányban lezárni a forgalmat, Szombathely és Balogunyom között a 86-as úton egy kamionból az útra ömlött gázolaj okozott fennakadásokat, a 66-os főúton, Mánfánál több kamion elakadt, a 61-es úton csak egy kamion, de miatta teljes útlezárást kellett elrendelni, a forgalom elterelésére sem volt lehetőség.

Még jó, hogy - mint a Magyar Honvédség Facebook-oldalán közzétették - a honvédség tehergépjárművei is mentettek a rendkívüli havazásban. Igaz, nem teljesen világos, hogy miért tekintjük januárban rendkívülinek a néhány centis havazást, főleg annak fényében, hogy csütörtökön nagy dérrel-dúrral jelentette be Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) főigazgatója: az elkövetkező napok téli időjárására felkészült a katasztrófavédelem, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig az utak síkossá válását megelőzendő, csütörtök reggelig legalább egyszer sószórást végze

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Orbánt bizony le lehet győzni. Le is szokták, rendszeresen. Bukott ő 1994-ben, 2002-ben és még 2006-ban is. És még nincs itt a felsorolás vége.

Miután felettébb tanulságos az 1994-es választási veresége a pártnak, idézzük ezt fel, főként Orbánnak a választások utáni kongresszusi beszédéből bőven idézve.

De előtte még vázoljuk a helyzetet. 1992-1993 környékén a közvéleménykutatások jelentős Fidesz előnyt mértek. Reális közelségbe került, hogy akár még a kormányalakításban is részt vehet a párt. Ugyanakkor a Fideszen belül megindult az Orbán-Kövér hatalomátvétel, amely végül oda vezetett, hogy a párt több emblematikus vezetője és képviselője, Fodor Gábor, Ungár Klára, Molnár Péter kilépett az általuk is alapított szervezetből. Orbán teljhatalmat kapott, a Fidesz szőröstűl bőröstűl az övé lett. Közben megindult a gazdasági háttérbirodalom építése is. Így "Fidesz-közeli" érdekeltségbe került a Magyar Hirdető vagy éppen a Magyar Nemzet címen megjelenő lap is.

A részben nyilván a Magyar Hírdetőnek is köszönhetően az utcákat elárasztottáka Fidesz óriásplakátjai. Ám a választáson a párt mindössze 7 százalékot szerzett, ami azt jelentette, csak 20 képviselőt küldhetett a parlamentbe, s a legkisebb frakcióval kellett beérnie. Mindez azonban nem zavartatta a vezért abban, hogy nem sokkal az eredményhirdetés után megüzenje az akkor még liberális Magyar Hírlapban: "Nem kívánok távozni, semmifajta lemondási szándék nincs a fejemben". (Magyar Hírlap, 1994. május 11.)

Ennek ellenére ellenjelöltje is akadt, Wachsler Tamás személyében. Wachsler szerint Orbán nem képes reálisan értékelni a kialakult helyzetet, s bírálólag sürgette a párton belüli demokrácia erősítését. Szorgalmazta emellett azt is, hogy a Fidesz mielőbb javítsa az értelmiséghez és a sajtóhoz fűződő viszonyát. S nem kevés gúnnyal "trojkának" titulálta az Orbán-Áder-Kövér hármast. A kongresszus helyszínét egy Nagy Gáspár vers egy sora díszítette: "Fiúk, ha megérjük, miénk a holnapután". Igen, az élet néha utánozza az irodalmat.

brühüyyy
@rodeo36: erjed a gané:

Kövér morgott Paks és az oroszok miatt,

de inkább csak úgy magának, mert fő a lojalitás – írja a Népszabadság. Állítólag Orbán is kapott kérdéseket Paksról a Fidesz balatonszárszói frakcióülésén, amire azt mondta, hogy a megállapodás kommunikációja nem volt megfelelő, de helyrehozzák a hibát, Paks nem okoz majd gondot a kampányban.

444.hu/2014/01/25/kover-morgott-paks-es-az-oroszok-miatt/

-----------------------------------------

Feladták az ellenállást a művészek

Ez derült ki a Műcsarnok elfoglalása elleni akción. A német megszállási emlékmű szobrászának mestere szerint a szobor titokban már elkészülhetett.<<<<<<<<!!!!!!!

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2014%2F01%2F24%2Fnem_tudnak_ellenallni_a_kormanynak_a_muveszek%2F
@Penivaldes: Éreztem, hogy Te és Attis, mint a borsó meg a héja. :)
@rodeo36:
"...az utak síkossá válását megelőzendő, csütörtök reggelig legalább egyszer sószórást végze"

Ja. És betiltották a DUREX PLAY EPRES síkosító árusítását.
@rodeo36:
"...az utak síkossá válását megelőzendő, csütörtök reggelig legalább egyszer sószórást végze"

Ja. És betiltották a DUREX PLAY EPRES síkosító árusítását.
Nem az a kérdés, le LEHET-E váltani Orbánt, hanem az, hogy a magyarok akarják-e. A jelek szerint nem. Szopó. Igen, nekik is, együtt megy mindenki a levesbe, bár ezt ők még nem tudják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez is van olyan fontos:
Varnus Xavér a Tamás templom-ban fog orgonálni Bach sírjának közelében meghívásra idén augusztusban

index.hu/kultur/2014/01/21/varnus_xaver_bach_sirjanal_zenel/

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akarni akarnák sokan,de ahhoz nagyon sok ember kell,és az a kérdés kire szavazzanak!
@V-PORT:

Tegyük fel, valami csoda folytán nyerne. Jó, mondjuk kevesebbet lopnának, és talán nem adnák elő magukat ennyire irritálóan, de ettől még mi változna
- Az oktatásban
- A demográfiai szerkezetben
- A fejekben
- A magyarok nyelvtudásában
- A nyugdíjassegg folyamatos nyalásában
- A folyamatos eszetlen hitelfelvételben
- A folyton a fájdalommentes könnyebbik út megígérésében
- A korrupcióhoz való viszonyban
- A magyarok gyávaságában és lustaságában és gerinctelenségében és nemtörődömségében és örökös önfelmentésében és rinyálásában és beleszarásában és igénytelenségében?

Hoppál Péter és Tóta W. egybehangzó helyzetjelentése szerint a rezsicsökkentő fórumok mindenütt full teltházzal mennek.
stb
stb

teljesen reménytelen.
@rodeo36:

Mikor voltál ott utoljára Rodi??

Varázslat egy orgonaest a Tamás vagy Miklós templomban Lipcsében!!

www.youtube.com/watch?v=AgDMxs4aHZU
@rodeo36:

Ki hívta meg oda a Zenebohócot?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: rezsicsökkentő fórum? az vmi wodoo szertartartásra hajazó ügy?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Le kellett menni 'zéróba!!! MOHÁCS 2.0.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

'Álljunkmeg,álljunk meg Egér!!A 'homár 'beütés ellenére,remek muzsikus!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Das Thomas Kantor laden Sich

brühüyyy

azért én szeretnék bohóckodni a Berlin Dóm Sauer orgonáján

Barátaim, a Duna Televízió január 30-án, csütörtökön este 23:30-kor sugározza a Berlini Nyári Orgonafesztivál nyitókoncertjét, amelyet a Berlini Dómban játszottam 2013. július 7-én, a világ egyik legcsodálatosabb német romantikus hangszerén, a nagy Sauer-orgonán. Íme, egy kis részlet, hogy legyen kedvetek fennmaradni. Elcsudálkoztok, ha majd meghalljátok, milyen végzetszerűen szól Bach d-moll toccata és fúgája a hatalmas orgonán, a roppant kőrengetegben...

brühüyyy

a zene szép neked magyarázzam?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne aggódj. Amikor behencegte Hende a 10.000 Polgári Önkéntes Csoport megalakulását, mindenki ledermedt. DE: az átlaglétszám 10-12 fő volt.
Ez legfeljebb 120.000 ember. És bukták a választást, ezért lett Hende Honvédő minisztere 30 katonának - azért, hogy szokja a tömeget.
Ha lesz 1000 (de nem lesz) rezsifelszámoló nagygyűlés, akkor tudni fogod, hogy vannak mobil nyugdíjasok, akiknek a nyugdíja sok, de kevesli és fideszes.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én magáról Mesterházyról nem tudom ezt elképzelni. Ő, mint miniszterelnök? Röhej.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Vedd önkritikának. Egyébként hagyjuk már ezt a "magyarozol" baromságot, mert agyfaszt kapok tőle, B+.

Mégis mi a faszt kéne mondanom, hát nézz már itt körül, hát a fejed fölül hordják el a házat! Hogy fasza csávók vagyunk, csak hát a körülmények?

Ti (mi) tényleg azt gondoljátok, hogy ezt az egészet egy Gyurcsány/Orbán a hibással meg lehet úszni?

Nevetséges.
@gazoló: már nagyon régen, Bach kantátákat hallgattunk orgona kísérettel...a hely nagysága ... szóval nem részletezem

Das Thomas Kantor von der alles Zeit

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért nem tudod mondani,hogy mi magyarok?
Errefelé leginkább két népcsoport szokott magyarozni.
@gazoló:

Nem is a hangszeres tudását kérdőjeleztem meg.

@rodeo36:

Egy mázlista.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én ki tudom mondani,hogy:Mert magyarok vagyunk,mert hülyék vagyunk.
Te meg itt kertész stílusban mondod.
Miért így mondja valaki,aki ugyanolyan magyar,mint a másik?
index.hu/belfold/2014/01/25/mszp_kongresszus/
Nézem a fényképet, és kezd az, az érzésem támadni, mintha a rezsicsökkentés fórum után, átjöttek volna erre a kongresszusra. Tudom öregszik a nemzet, de ennyi nyugdíjas a mesébe sincs.
@rodeo36:
Az egyetlen dolog a földön amikor 'téridőn kívül kerülhetek,Bach zenéje!!!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Biztos megszólalt a tudatalattim. Ha megengeded, odáig azért nem süllyednék, hogy a pedigrémet kezdem magyarázni. Jelzem, ha csak pusztán a ragozásba tudsz belekötni, akkor ilyen alapon Ady vagy Berzsenyi is magyarozott.

Azért mondom ezt, mert ezt látom. Te mit látsz?

Az meg miért kéne, hogy érdekeljen, hogy milyen "két népcsoport" mit szokott mondani?
@gazoló:
a zegér -úgy tűnik- irígyli ő homárságát? minő esoterica classica philologia a zegér részéről...ilyen mély műveltséggel értékelni egy olyan valaki orgonista kvalitásait az tényleg nagy sósav...a zegér azt is tuggya, hogy a zorgonát nem szagolják hanem fújják...

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=Lqwx-73_jWk
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jó oké,Hofi is mondta,de az más tészta.:))
Megpróbáltam elég burkoltan a dolgot.:))
De azért így ne szóljuk már le a saját népünket!
Meg aztán ez egy kicsit olyan,hogy ők ilyenek,de én jobb vagyok.
Így akár én is jobb lehetek,mint az átlag többség.
Rühellem a fideszt,haragszom a másik oldalra is,és rendesen leadom a szavazatomat mindig a jobbikra.:))
"A miniszterelnök-jelölt mögött Gyurcsány Ferenc olyan arccal sétál, mint egy örömapa, néhány hívének csókot is dob."-Index :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Miért így mondja valaki,aki ugyanolyan magyar,mint a másik? "

Például mert tele van a fasza a tisztelt fajtársaival. Ha mondjuk némi averziót kelt bennem, hogy Hoppál Péterrel, vagy Fricz Tamással vagy Kerényivel egy néphez tartozom, az ekkora gáz?

Valami egyéb észrevétel a vélt származásomra történő célozgatáson kívül?
@V-PORT:

Kapják be az önző, kiba@ott,parazita,jövőfelélő,fiatalokat le@aró nyuggerek!!(max.tisztelet a kivételnek!!)'Nyócévmúlva én is az leszek,de nem ilyen!!

Inbkább gyökeret eszek,wazz de ilyen 'megalkuvóparazitaönzőgenyanyaller' soha nem leszek!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dejó hogy nem érted.
Ki nem szarja le ezeket a tetves fideszbirkákat?
Persze így is meg lehet közelíteni ez igaz.
A származásosat meg nem tudtam kihagyni,bocsi.:))

De amúgy én erre nem magyarozok,hanem fideszbirkázok,fidezgecizek,elvtelen szemét gerinctelen tetvezek.
Lehet így is.:))
@gazoló: Lassan a 9 millió nyugdíjas országa leszünk.
@gazoló:
BWV 244 Wir setzen uns...

www.youtube.com/watch?v=rZQ--KHn21A

brühüyyy

de a zegérnek ne szóljatok hadd szagolja az orgonát
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Meg aztán ez egy kicsit olyan,hogy ők ilyenek,de én jobb vagyok.
Így akár én is jobb lehetek,mint az átlag többség."

Nézd, én odáig legalább eljutottam, hogy nem tapsikolok ennek a tatárdúlásnak nyálamat csorgatva, meg nem azzal keresem a fizumat, hogy politikussegget nyalok. Ha ezt rátartiságnak vagy arroganciának veszed, ám legyen, vállalom.

Részemről a témát lezártam. :)))
Lukács Zoltán azon kívül, hogy benne van Mesterházy feneképe csinál mást is. Nekem ő a kis Schmuck.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kommunikáció... aha... nem a szar szar ettársak - mondta magyarán Piktorunk - hanem félreértitek az ízét! :)
Há`persze, így mingyá más!
Oszt bólogattak a birkák tovább... gondolom Piktorunk papírokat is lengetett, hogy a kevésbé gyors felfogású szopotnyikoknak is leessen a 20 fillér.
Ez a bolsi párt a történelem szégyene, beelôzte az MSZMP-t, meg Rákosi pajtást is.
A mai statiszták holnapután partizánok és ellenállók lesznek. Jön majd a szar duma: Mi csak parancsra...
Ha esetleg találkoztok velem és furcsán írogatok,az azért lehet,mert valami gyökér lenyúlta a nevemet.
Talán valami fideszgeci.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nyilvánvalóan ennek csak a fideszbirkák tapsikolnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Baszod, egy jobbikosnak magyarázkodsz, aki MSZP hívô volt... :)
Valami megszakadhatott...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Sehol egy comingout, az Acapella Bárból? Neeee.. azért ilyen könnyen nem dôlünk be....
Az Mszp programja 2014-ben: Viktor takarodj. A Fidesz programja 2010-ben: Gyurcsány takarodj.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Mi lenne backi?
Jan. 25, te meg madárnak nézed Egeret!
Kövér ettárs simogassa a homlokodat! :)
@V-PORT: @gazoló:

Könyörgöm, ne hisztizzetek már!

Az ellenzéki fórumokon nem egyszer elhangzott egy-egy idős ember szájából, a gyerekemet is képviselem, de ő nem jöhet el, félti az állását. Joggal.

Miért nincs a fideszes fórumokon fiatal? Nincs mit félteniük.

Egér - két napja röhögök a Gyepmaúzon (Bakter) - joggal vetette fel azt, amit.
Nem vagyunk egyformák. Sok szempontból nem, és ezt a jelenlegi rezsim nagyon láthatóvá tette, nem véletlenül. Aljas dolog.

A magyarozástól meg én is hányok.
@Orica Középföldi: Én csak tényeket állapítottam meg. Az Mszp az utóbbi hat-hét évben ilyen közönséggel dolgozik, de azért a Fidesz még pár éve mást is meg tudott szólítani.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: még nincs veszve minden, jobbikos akinek tetszik Bokros, olyan mesés, amikor valakiben egyesül a két ellentétes elem.

Ugye @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ;)

Bokros az demokrata és jobboldali, ellenben a jobbikkal ami szélbaljobb kirekesztő és antidemokratikus ;)

De még így is fényévekkel értelmesebb, mint a meghágott szobros szárnyas :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Megint elindul a vita,hogy ki a kirekesztőbb.
A jobbikos aki beszél a cigányokról,vagy a városi jogvédő aki csak távolról szereti őket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hûû... izé... ennyit nem ittam a hurkához, meg sül kolbászhoz... ez most nem van meg. Bokos, jobbik, jobb, bal, izé... biztosan a registryben ilyen mélyen kell turkálnod? :(
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Vagy amelyik kedvenc Gyepmausomba köt bele... Gabci, a tót gyerek jól van?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sőt!Fabius szerint meg konzervatív liberális asszem.(vagy fordítva).:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Baszod,rájöttem a gyepmausodra!:))
Faszkivan!:))

Nem a származás számít.:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: csak az egyszerűség kedvéért, hanyagoljuk a cigányokat, mert abban ugye megegyezhetünk, hogy a jobbik ellenségképében nem csak ők vannak benne.

Nézzük a többit, csak hogy tisztább legyen a kép.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nagyanyó mondá, két favoritja van nekije, jobbik és Bokros, szerinted? ;)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Manapság?
Amikor egy állítólag jobbos párt mellett én már csak baloldali lehetek, evégre a sok KISZ, MSZMP, meg SPICLI ettárs mind igaz ellenálló, meg harcos antikomcsi volt.
Tudtam, én voltam igazából a komcsi, mert nem léptem be, nem tetszett a rendszer.
Stimm, bennem van a hiba, nem Piktorban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezzel kapcsolatban nézned kellett volna tegnap az Echo tévét.
Bayerék műsorát.
Amúgy szerinted skizo vagyok?:))

Csak nem hagytok aludni.
höhö, zavarazerőben :D

Mandiner: Béke- és barátságmenettel Oroszországért
Ilyen ország pedig nincs: oroszrajongásba csap át a jobboldali véleményvezér

index.hu/x.php?id=inxbkc_stamp&url=http%3A%2F%2Fmandiner.blog.hu%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Beteg, beteg hátán... :)
Valahol irigylem, mert hát a VIGYORGÓ egy kellemes hely...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Emlékszel?Együtt lőttük a pártházat!
-Mikor?Melyiket?
-Hát ez az!Mikor melyiket!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nem ettem meszet, nincs az az isten, hogy faszbajert nézzek, eszedné vagy?

Skizo az nem, kettős szemályiség, nézz utána, a többi stimmel, jahh és jó pihenést, és szép álmokat ;)
@rodeo36: -no comment-

Bakondi: jól vizsgáztunk

Bakondi György, országos katasztrófavédelmi főigazgató szombaton Pécsett sikeresnek nevezte a havazás elleni védekezést, a tájékoztatást, valamint az állami szervezetek és önkéntesek eddigi munkáját. Elmondta, hogy az állami meteorológiai szolgálat pontos előrejelzésének köszönhetően a hóesésben a szokásosnál sokkal kevesebben indultak útnak, a katasztrófavédelem okostelefonokra készült VÉSZ elnevezésű alkalmazását pedig egy nap alatt 11 ezren töltötték le.

hvg.hu/itthon/20140125_Ma_keleten_havazik/b41997
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem mondod?
Tegnap olyan remekül szórakoztam ott... valami vén gebe narancsbolsi seggnyaló csinált hülyét magából, szimplán szopatta magát. Csak segítettünk neki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak azért,mert ahelyett,hogy csúnyanácziznánk,meg kellene nézni ,hogy miért is "csúnyanáczik" az illetők.

És köszi.
igaz hogy nincs este, de kell egy kis vers most és különben is hallgassuk meg a kutyákat...

Körkérdés kutyákhoz: Miért ugatják a teliholdat?

Aki válaszol: Romhányi Rímhányó József

Magyar kuvasz:

Úgy tudja, ezt nálunk meg sem engedik?
Csaholhatom reggelig!
Magát rosszul informálták, azt hiszem,
mert ugatni szabad nálunk, csak harapni nem.

Orosz lajka:

Hogy ne nőjön! Nincs rá keret.
Vakkantgatom csak a felet,
mert látom, már mértékadó.
Nem nyikkanok, ha már sarló,
s ha még a kalapács is felkúszna, halkan
csóválnám a farkam.

Angol bulldog:

Ugyan! Sosem ugat egy jól nevelt angol,

ha éjjel barangol.

Tudom, honnét valók az ilyen álhírek:

...Írek!

Ír szetter:

Őrfalkáink ma még csupán csaholnak,
de elkapjuk azt a holdat maholnap.
Ki is sütjük még este
angolosan véresre!

Kínai csau-csau:

Mit teng-leng fenn? Az ellenség kéme!
Link csel csak. Egy nagy ugrás, és vége!

Svájci bernáthegyi:

- Válaszom nemleges. Félfüllel hallottam

valami ilyesmit a magas alpokban.

Hogy én is ugatnám éjszaka, azt kátlem.

Esetleg majd egyszer, kényelmesen délben.

Német juhász:

Hogy miért? Kétfelől is meg lesz ugatva,
mivel keleten kél, és átmegy nyugatra.
Bőven indokolja mind a két eset,
hogy átugassanak illetékesek.

Keverék kiskutyám:

Holdügyekhez még csak nem is konyítok.
De mert zavaros az égbolt,
annyi fent az apró kémhold,
félelmemben vonyítok.
hvg.hu/itthon/20140125_MSZP_Mesterhazy_kampany
Van, abba valami bájos, hogy a Hvg a cseresor című fényképét egy 2009-es képpel illusztrálja, mintha most lenne. Semmi sem változott. :)
@V-PORT: A bájak sora ezzel le is zárult. Meg az ellenzéki esélyek sora is alighanem
az atv-n adták az mszp-s bulit híresek és hatalmasok műsorként:)
@Penivaldes: Én nem néztem. Csak az Index-en, meg a 444-en olvastam. Attis, idén sem lesz miniszterelnök.
@Penivaldes: Valaki, valamikor legyőzi Orbánt. De az nem Mesterházy lesz, és nem 2014.
@Penivaldes: Ma túl sok mindent tudtam meg Attisról. Ezzel sem lett szimpatikusabb.
Ezmeghogy?

Önkormányzatok is keveredtek áfaügybe: A józsefvárosi eset

166 millió forint adóhiányt állapított meg a józsefvárosi önkormányzatnál az APEH kiemelt adózóinak osztálya 2010 nyarán. A fideszes Kocsis Máté vezette polgármesteri hivatal reklamált, mire a háromfős adóellenőri csapat által végzett több ezer oldalas vizsgálat eredményét az adóhatóság lényegében annullálta. Egész pontosan: az adóhiány nagy részét kitevő áfatartozást, valamint a bírságot és a késedelmi pótlékot törölte, az 5 millió forintos adójóváírást viszont meghagyta Józsefváros javára.

Bár a revízió miatt kisebb pánik tört ki a városházán, az ügy rövidesen elrendeződött. A józsefvárosi önkormányzat vezetésére akkoriban rálátó forrásunk a hvg.hu-nak az irányítás egyik magas rangú tagját idézet, aki a következő szavakkal csillapította a kedélyeket: „Nem lesz semmi gond. Bent voltam az APEH-ben, fellebbezést kell írni, és kész.”

A happy enddel záruló történet végén nem maradt más hátra, mint megjutalmazni azt, aki segített. Kocsis Máté polgármester 2010. augusztus 27-én előterjesztést nyújtott be arról, hogy a 625 ezer forintért dolgozó K. G. L. Kft.-t 10 millió forint sikerdíj illesse meg szerződés szerint.
Kocsis azzal indokolta a jutalmat, hogy sikerült mentesülni az áfafizetési kötelezettség alól, sőt, – mintegy a jövőbe látva megjegyezte – a tanácsadó nem csak a vitatott, hanem akár még egy bekövetkezendő vizsgálat kapcsán is segíthet majd.
A polgármester javaslatát a józsefvárosi képviselő-testület 2010. szeptemberi ülésén megszavazta.

hvg.hu/itthon/20140121_Onkormanyzatok_is_keveredtek_afaugybe_A_j
@V-PORT: Idén biztos nem, 18-ban pedig pláne mert addigra furcsán nyerenc megeszi reggelire.
@Spániel:
A maffia kimosta. Hosszú bájtok éccakája napi gyakorlat....
@gazoló: "Kapják be az önző, kiba@ott, parazita, jövőt felélő, fiatalokat le@szaró nyugerek" Úgy látod ők a tétova, tanácstalan, tehetetlenség okai?
@etruszk: "Az a durva, hogy több, mint kétezer gépet már kifizettek, kiszállítottak és üzembe helyeztek. Az tulajdonosok használhatták is a gépeket pár napig, de most az engedély hiányában többé nem kapcsolhatják be. Van olyan is ahol már kifizették, kiszállították, de a beüzemelésre soha nem kerül már sor.
A kereskedőknek venniük kell másik gépet. Zsebből.
A másik probléma a joghézag.
Aki már átvette a gépet amikor még volt engedélye, az most olyan helyzetben találta magát, hogy nincs pénztárgépe és nincs _érvényes megrendelése_ sem. Vagyis szénné büntethető."

Nincs itten semmmi féle hézag. Itt egy nagy hivatali visszaélés van. Aki ezeket a gépeket engedélyezte, az valamint nagyon benézett, mert állítólag most azért vonták vissza az engedélyt, mert a gépek visszaélésre adnak lehetőséget. Ezt az engedély kiadásakor talán szemüveghiány miatt nem látták?
Remélem az érintettek tettek már feljelentést.
@gazoló:
"Inbkább gyökeret eszek,wazz de ilyen 'megalkuvóparazitaönzőgenyanyaller' soha nem leszek!"

Nyugszik a kedves beteg... Elég sok olyan "nyuggert" ismerek, akik nem eszik meg ezt a dumát, van saját véleményük, és aszerint cselekszenek. A nyuggerség nem jelent automatikusan agylágyulást. Amúgy meg egy ilyen gyűlésre kiváncsiságból még én is elmennék (most megkövezhetsz). Ez is egyfajta cirkusz, és ingyen van. Sőt, még köpködni is lehet utána.
@látjátok feleim szümtükkel: Igen, valóban kinyomtattak egy részletet a micimackóból a kassza nyomtatóján. Miután meghekkelték az adóügyi egységet annak soros portján keresztül. Kár, hogy az egyszeri felhasználó a soros porthoz kívülről nem fér hozzá. Szerintem a kereskedőknek egyszerűbb nem beütni a kasszába, mint hívni egy hekkert a Kardhal című filmből...
Egy normális országban felfüggesztették volna az értékesítést, és kötelezték volna a gyártót, hogy a már üzembehelyezett gépeket saját költségén javítsa meg.
Láthatóan nem az a cél, hogy jól működő online pénztárgépek legyenek az országban, hanem a pénztárgép piac bevételeinek meghatározott zsebekbe történő irányítása.
süti beállítások módosítása