Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.24. 09:22 Fabius

Győzött a kasszaforradalom

Címkék: fidesz online pénztárgép alt cash

Jippiájé! Megint győztünk, az Alt Cash nem lesz már az online pénztárgéppiac farkasa! Báránykák, meg vagytok mentve, immár nem állhat semmi az útjába annak, hogy a megfelelő helyről a megfelelő előfizuval rendelkező gépetek legyenaminek kasszanyitó hangját maga a Vezér játszotta fel valamelyik altkes főnök sípcsontjából faragott furulyán. 

orbán alt.jpg

Úgy igyekszem jogkövető magatartást tanúsítani a ner pénztárgépipari rendszerében, hogy nagyobb erőfeszítést Bencsik Vitéz sem tesz a Putyin seggéhez vezető úton könyököltében. De sokadmagammal nem vagyok könnyű helyzetben, mert a lassan hasraütésre változó engedélyezési rendszerben bármikor érhet meglepetés. Egymás után, ugye, mert itt rendszer már csak ebből és a határidők kitolásából van.

- Megrendelsz egy éppen engedélyes gépet, előleget fizetsz, majd egyszer csak visszavonják az engedélyt.

- Megrendelést módosítasz és vársz türelemmel, aztán néhány hét/hónap után megint jönnek, kopogtatnak, hogy oppardon, bocsesz, de a módosított rendelésed is kuka, mert - hogy, hogynem - annak a gépnek is visszavonták az engedélyét. 

Ilyenkor aztán hiába vagyok jámbor és szelíd, mint egy selfiző csillámpaúni, csak megfordul a fejemben pár bögyörőzsugorító átok. Mert az világos, hogy a nemmegfelelősségi vizsgálat eredményes lett, de az nem, hogy mi a Nemzeti Paripapénisz tartott ezen eddig? Meg az sem, hogy kaphattak ezek a gépek egyáltalán engedélyt, amit később vissza lehetett vonni? Hárman vizsgálták a gépeket és mindenkinek most, több kör után lett a gépekben található "célokat súlyosan veszélyeztető" dolog gyanús? Felelős - tecciktunni olyan személy akin a port el lehet verni - ezért valaki? Senki? Minden a legnagyobb rendben, a szopás meg hozzátartozik a kkv szektoros marhák hétköznapjaihoz? 

500 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr915779247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dehát Fabius!
Magyarország jobban teljesít!:))
Az,hogy ezt te,én,és sokan nem így érezzzük,a mi, hibánk.:))
Ha nem lennék itt,amikor az első fideszgyökér megérkezik,akkor helyettem is küldjétek el a retkes telibebaszott jó édes kurva anyjába!
Tényleg simán elképzelhető, hogy nem feleltek meg a szabványnak a gépek (bár azért ennek kicsit ellentmond, hogy nem pici gyakorlata van már a cégnek ezen a téren), de tényleg az a kérdés, hogy akkor eleve hogyan kaphatták meg az engedélyt? A minimum, hogy a felelőst kirúgni a p...ba, de tán még egy (csoportos) per is kilátásban lehet ezek után.
És a piaci zöldségesnél is lesz navhoz bekötött pénztárgép?
Az a durva, hogy több, mint kétezer gépet már kifizettek, kiszállítottak és üzembe helyeztek. Az tulajdonosok használhatták is a gépeket pár napig, de most az engedély hiányában többé nem kapcsolhatják be. Van olyan is ahol már kifizették, kiszállították, de a beüzemelésre soha nem kerül már sor.
A kereskedőknek venniük kell másik gépet. Zsebből.
A másik probléma a joghézag.
Aki már átvette a gépet amikor még volt engedélye, az most olyan helyzetben találta magát, hogy nincs pénztárgépe és nincs _érvényes megrendelése_ sem. Vagyis szénné büntethető.
@elmeherceg: he-he. Ott kötelező lesz mindenkinek kiváltania az őstermelőit. Tehát ha a kertedben keletkezik 1 kg zöldbab, amit a piacon szeretnél eladni, akkor ki kell váltanod az őstermelőit. De ne keseredj el, ingyenes.:)
@titan:A NER-rel nem kompatibilis, mindössze ennyi a baja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Melyiket? Úgy tudom, két típusnak van hátszele.
@OPHELIA: És a piaci zöldséges hol őstermelte a narancsot, banánt és egyéb őshonos terményt? Nem beszélve a leveskockáról és a Milka csokiról. XVIII. kerületi néhai "MDF" piac. Soha nem kaptam számlát, blokkot, akármit, ami alapján adózhattak volna. Pedig forgalom van, nem kicsi!
Én már az egész izét nem értem! Láttam minap egy bótot(egy plázában), nem kicsit, amin a következő kézzel írt cetli függött(csak nagyjából): Jelenleg zárva tartunk, a pénztárgépek hiánya miatt".
Szóval, ha valaki lenne kedves elmagyarázni, hogy a be nem ütött tételek, miként válnak könyvelt bevétellé, az onlány kasszától!
@nincs_itt: Nem ilyen bonyolult ez. Egyszerűen újra megvetettek a vállakozókkal többszázezer pénztárgépet. Már ez önmagában is sokmilliárdos biznisz. Aztán venni kellett ehhez komoly számítógépeket. Ez sem olcsó; egy megfelelően kiválasztott beszállító itt is csodákra képes. Azután ehhez szoftver is kell, az sem két fillér. És ezt az egészet üzemeltetni szintén jó üzlet. Rengeteg talicskányi pénz.
ÉS akkor még nem is ellenőriztek semmit. HA ettől nőnek az adóbevételek, az már csak a bónusz.
@etruszk: Világos, megint átb@szarantittok egy-két-sok ezer embert, lenyúlták őket, majd ezt a pénzt+egy kis adóbevételt valakiknek kiosztották, aki meg visszaosztottak ebből...
Schön!
Akkor már értem!
@nincs_itt: A legszebb, hogy van aki már megvette az új pénztárgépet, beüzemelte, de tegnap visszavonták a gép engedélyét. Az most majd megveszi a pénztárgépet harmadszorra is...
engem már annyi jó ötletemért küldtetek el a csacsacsába, hogy ihaj de azért mondom...az első ötletem az volt, hogy addig nem fizetek amíg nincs engedélyes gép a piacon amiből én válogatok szine szaga és egyebe alapján... ha ez nem megy -mint most sírja fabi- akkor a megoldás az, hogy bezárom a bótot határozatlan időre és várok, nemműködő bótnak nincs adója és nem is lehet beszatatni ...kivárok -közben elmegyek az őstermelők közé ott fogok kínai gumipapucsot árúlni japán masnival mint eredeti őstermelő

és mosolygok mikor ...

brühüyyy

de semmiképpen nem fizetek ezeknek előleget sem meg addig sem amíg el nem döntik kivel nem akarnak kibaszni...de lehet az egész kibaszás és akkor bármikor visszavonható bármilyen engedély és akkor ...vidámpark? nagycirkusz?
@Kasszandra1997: A piaci zöldséges majd akkor fog számlát adni, ha NAV-hoz bekötött árszorzós mérleget lesz köteles használni.
Különben nem lenne nyaralója a Balatonnál, amit külföldieknek ad ki, nem lenne ugyan ott zöldségboltja, nem lenne 4 db háza, 5 db autója, nem fekete munkás románokkal dolgoztatna és nem lenne a város majdnem közepén fóliasátra, amiben épp most kezdte meg a palántanevelést, szeméttel tüzel, egész télen fuldoklunk a bűztől.
De nem sajnálom tőle az anyagi javait, mert napkeltétől késő éjszakáig dolgoznak.
Viszont sajnálom őket, mert ÉLETÜK az nincs.
Most elcsodálkoztam, mert csoda történt!
Te hiszel a csodákban?

''''Az ipari bizalmi index januárban az év végi nagy nekilendülés után kissé korrigált. Kissé romlott a termelési kilátások, a rendelésállományok és a készletek megítélése, az elmúlt időszaki termelésről alkotott vélemény viszont javult. (A családi vállalkozások várakozásai is javultak.)''''

www.piacesprofit.hu/gazdasag/tiz-eve-nem-voltunk-ilyen-emelkedett-hangulatban/
@rodeo36: teljesen igazad van.
látod Fabius is mindent megtesz, hogy megfeleljen a NER-nek.akár hetente vesznek új pénztárgépet!
hol van az ellenállás amit mindenki máson számon kérnek?a saját magukért való kiállás?
sehol.
fizetik ők is szótlanul az újabb és újabb sarcokat.
@rodeo36:
Megkérlek, nézz már utána, hogy miért volt itt Templeton?
Van valami hang arról, hogy éppen most 250 felett van a CHF?
www.portfolio.hu/chart.php?h=2&i=0&s=4&d=1&t=chfhufcomp

A HUF se kutya:

www.portfolio.hu/chart.php?h=2&i=0&s=4&d=1&t=eurhufcomp
Off, de csak félig: index.hu/belfold/2014/01/24/zarjegy_kell_majd_az_ugyvedi_papirokra/
"..több, az Indexnek nyilatkozó ügyvéd szerint viszont darabonként az ezer forintot is meghaladja majd újabb költség, amely minden bizonnyal beépül majd az ügyvédi díjakba is."

Mert rezsicsökkentés van kérem. Ez sem fog begyűrűzni, akarom mondani nem fogják áthárítani. Ha mégis, esetleg államosítani lehetne a jogi szolgáltatásokat.

Mindenki sorra kerül. Ugye sejthető már, hogy senki nem ússza meg?
@rodeo36: jó amit irsz, de mit csináljon az aki bérleti dijat fizet, nem keveset, netalántán van két bejelentett alkalmazottja? na az nyel! és sziv, de k.rva nagyot!
@titan: A cégről:
Sam4s, a Posiflex és a Bixolon márkák kizárólagos magyarországi képviselője. Kiváló minőségű eladástechnikai eszközeiket viszonteladó partnereik segítségével az ország egész területén forgalmazzák.

Egy gépük sem felelt meg a NAV-nak, ezért a cég nem lesz bent a pénztárgép bizniszben.
Szal az egész pénztárgépes balhé amiatt van, mert hackerek fel tudták törni ezáltal adócsalásra is alkalmasak.
Akkor most már mindent be kellene tiltani, amit fel lehet törni. privatbankar.hu/ado/hackerek-segitenek-a-nav-nak-265244
hazaáru mafia

remélem lógni fognak (stadion közepoén)
+ló (egy ló kimaradt) pedig sok LÓ van, hisz lovas nemzet
Példás büntetést kapott a magyar állam
Kemény 200 ezret fizet saját magának az állam, mert húzza az időt a takarékok államosítása perében.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F01%2F24%2Fpeldas_buntetest_kapott_a_magyar_allam%2F
Mit tegyenek a visszavont engedélyű kasszás kereskedők?

Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) azt javasolja, minél előbb rendeljenek új pénztárgépet azok a kereskedők, akiknek arra a két gépre volt megrendelésük, amelyeknek engedélyét az engedélyezési hivatal visszavonta. Vámos György főtitkár azt is elmondta az MTI-nek pénteken, hogy a döntés több tízezer, döntően kisvállalkozást érinthet; a szövetség elemzi a helyzetet, ha szükséges kérni fogja a támogatási határidő módosítását.

hvg.hu/kkv/20140124_Mit_tegyenek_a_visszavont_engedelyu_kassz
@shinichi:

Nem fogják, mert az állami pénzek pumpolásának egyik módja, hogy sok törvény-előkészítési feladatot haveri ügyvédi irodákkal, jogi tanácsadó cégekkel csináltatnak, nem kevés pénzért.

@rodeo36:
Van az a jelenet a Ryan közlegény megmentése c. filmben a vége felé, amikor jön a nagy darab szőke, germán katona és birkózik az amerikai katonával, míg a másik amerikai katona (értelmiségi, talán tanár, nem emlékszem) pedig ahelyett, hogy segítene, tétlenül nézi, ahogyan az előbbi amerikai egy gigászi küzdelemben alulmarad és szép lassan nyakon szúrják. A jelenet tanulsága ugye az, hogy a háborúból nem lehet kimaradni, nincs olyan, hogy távol tartom magam, mert a háborúban ha nem ölsz, azzal is ölsz.

Kb. ilyen a mi társadalmunk helyzete is, benne a pénztárgép rendelő kiskereskedővel. Ha nem zár be, hanem sokadjára is hülyére veszik, a Fidesz-maffia jár jól. Ha bezár, azzal a Fidesz-maffiával kollaboráns kereskedőket ill. a CBA-t támogatja, hiszen a CBA-t nem fogja csesztetni az APEH, az vevőket nyer, míg ő elveszti a vevőit és a bevételeit (és még bukik is, ha bérleti díjat kell fizetnie, ahogy fentebb említette valaki, vagy nagyobb mennyiségű romlandó áruja van, ami így mehet a kukába).

El kell innen menni, minél messzebbre. Sajnos nincs más megoldás.
@dr. jenőke (jenőke): A Templeton-os kérdés engem is érdekelne.
@hun-bug:
Baccameg, sajnos igazad van!
Ez csak egyre rosszabb lesz, a narancsbolsi csürhe meg pofátlanabb, bízva a felelõsségrevonás elmaradásában.
Igaza volt annak, aki azt mondta,"kurvaország!".
@dr. jenőke (jenőke):
Garanciákat ellenõrzött és ígéretet kapott az befektetése stabilitására.
Magyarán kilóra árulták ki a hont.
Tévedek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ÉS aki már kifizette és átvette?
Van öt db eladó NR-300 pénztárgépem :)
@legeslegujabbkor:
Ne tudd meg, mi van most ezen a területen. Kolléga szerintem szétcincálódik...
@dr. jenőke (jenőke):
ezen lehet keresgélni?

www.franklintempleton.com/retail/pages/generic_content/global_nav/contact_us/pub/offices_world.jsf

az összes létező kirendeltségük adatai +++

megnézem, addig is szvsz: január vége esedékes egy éves egyeztetés, a törlesztésekről és természetesen azok számszerűségéről amibe bele kell érteni azt is, hogyha -esetleg, nagy a gyanúm hogy- a magyar hitelfelvevő (a váltó kibocsátója) halasztást kér a fizetésre és annak körülményeit valamint mikéntjét tárgyalják...választások előtt nem akar fizetni, hátha bukik és akkor bukjon a következő kormány is egy extra teherrel...

nem tudom a váltók futamidejét és az kulcsszerepű ebben milliárdok pro és kontra de inkább kontra

brühüyyy

amint találok konkrétumot írom
444.hu/2014/01/24/jobboldali-alairok-vs-baloldali-alairok-hol-van-tobb-kommunista/
Ez durva.
Hülyék. Azzal, hogy Gyurcsánnyal foglalkoznak, 1. elhitetik Gyurcsánnyal, hogy a legerősebb, 2.elhitetik az emberekkel, hogy Gyurcsány a legerősebb. Saját magukkal tolnak ki.
@V-PORT: Ugyanezt csinálja Gyuriferi is, csak ő Viktort erősíti a ténykedésével. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem Orbán a hívei között nagyon erős. Gyurcsányt viszont erősebbé teszik. Ezt nem fogja fel a Cöf, mert annyira korlátoltak. Ők segítik Gyurcsányt abban, hogy eszébe se jusson visszavonulni, és eszébe jusson, hogy 2018-ban ő legyen Orbán kihívója. Amatőr egy banda.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Még mosolyognék is, ha nem lenne valóban 5 db ilyen pénztárgépem. 137e/db...
@etruszk: tessék, imáid meghallgattanak, megoldás az persze nem lesz.

Pénztárgépek: Soron kívül összehívja a munkabizottságot az NGM

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) soron kívül összehívja az online-pénztárgép átállást segítő munkabizottságot. Az engedély visszavonása a forgalmazókat váratlanul érte.

hvg.hu/gazdasag/20140124_Penztargepek_Soron_kivul_osszehivja_a_mun
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jobban ám:

Jövedéki termék lesz az ügyvédi irat?

A zárjegyhez hasonló matricával kell ellátniuk az ügyvédeknek az általuk kezelt okiratokat a nagyobb biztonság érdekében. A Magyar Ügyvédi Kamara céget alapítana félmilliárd forinttal, az ügyvédek nem értik, miért lenne erre szükség.

hvg.hu/gazdasag/20140124_Jovedeki_termek_lesz_az_ugyvedi_irat

---------------------------------

höhö, már megint mink vagyunk a hülék:

Békemenetesek: félrevezetés, hogy az orosz politika mellett tüntetünk

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) félrevezetésnek nevezte, hogy márciusra tervezett összejövetelük az orosz politika mellett fog demonstrálni. "A Békemenet a nemzet érdekeit képviseli, kiáll az identitás, a szuverenitás és a jó kormányzás mellett".

hvg.hu/itthon/20140124_Bekemenetesek_felrevezetes_hogy_az_orosz
Egymilliárdos megbízás
a Simicska-közeli Hung-Isternek
A Szerencsejáték Zrt. elégedett a cég munkájával, meghosszabbították a szerződésüket.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2014%2F01%2F24%2Fujabb_egymilliardos_megbizast_kapott_a_simicska-kozeli_hung-ister%2F
Államosítaná Ferihegyet a kormány
„Nonprofit jelleggel működtetett állami monopólium” megvalósítása a cél a közműszolgáltatások terén.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F01%2F24%2Fallamositana_ferihegyet_a_kormany%2F
Az Együtt-nek megváltozott a lógója. Eltűnt belőle a 2014.
És nem sikerült jól leírnom. LOGÓ. Bocs. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jól látod, ettől még sem megoldás sem kártérítés nem lesz. Maradt valaki az országban akivel még nem toltak ki?
a mi gépünk még jó ezek szerint. még. ha jól néztem, van benne egy mikor nav-os. hosszú áramszünet esetén, amit már az aksi sem bír, füstjelekkel üzen a központnak.
@etruszk: nem, és mégis...

Paksért megkapjuk a Dunaferrt?
Dunaújvárosi hírek szerint olyan árú ajánlatot tettünk a Dunaferrért, ami tetszett az oroszoknak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fenergia%2F2014%2F01%2F24%2Fpaksert_megkapjuk_a_dunaferrt%2F
Az orosz külügyminisztérium egy egész jelentést adott ki az európai emberi jogi helyzetről és annak elkeserítő helyzetéről.

Magyarországnak is jutott egy egész fejezet. Oroszországnak elsősorban az új alkotmánnyal kapcsolatban akadtak aggályai, mely az ország szuverenitásának elvesztését a 1944-től 1990-igre teszi. A közben hatalmon lévő “illegitim vezetés” által hozott minden törvényt és rendelkezést semmisnek tekinti. Ez természetesen elítélendő Oroszország szerint, nem beszélve arról, hogy ellentmond a nemzetközi jog rendelkezéseinek. Csakúgy nem ért egyet azzal, hogy a volt MSZMP vezetői hibásak az ebben az időszakban elkövetett “kommunista bűnökért”. És a párt volt vezetőinek nyugdíjkiegészítésük elvételével sem. A magyar emberi jogi helyzet hiányosságai közé sorolja még a bírósági rendszer reformját, a választásokon való részvétel előzetes regisztrációhoz való kötését, az egyházalapítás politikai kezekbe való kerülését, a média függetlenségének hiányát, a romák helyzetét, a családon belüli erőszak gyakoriságát, illetve a növekvő antiszemitizmust.

vs.hu/oroszorszag-biralja-magyar-emberi-jogi-helyzetet-0124/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=oroszorszag-biralja-magyar-emberi-jogi-helyzetet
@parti_giano: Ez jó. Nagyon jó. Mondjuk a magassága meg van hozzá. :)
@rodeo36:
Kössz az eddigit és köszönöm előre is.
@parti_giano: De régen ettem paradicsomos húsgombócot! :)
Nem csoda, ott letette a fegyvert a rezsi, ingyen van a gáz, a víz és az áram. És 97 százalékos egyetértésben választják meg az elnököt, aki úgy tartja kézben a sajtót, hogy legfeljebb az észak-koreai kollégájától tanulhatna.

444.hu/2014/01/24/turkmenisztan-lehet-az-uj-baratunk/
Ha esetleg valaki még mindig Argentinát tartaná követendő példának (államcsőd a 2000-es évek elején) :

index.hu/gazdasag/2014/01/24/rohan_az_allamcsod_fele_argentina/
ááááááááááááááááááááá

"Nem voltam kommunista" - Bencsiket kiakasztották a DK-nál

Bencsik András hazugságnak nevezte a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivőjének pénteki kijelentéseit. A Magyar Demokrata című hetilap főszerkesztője az MTI-nek nyilatkozva kijelentette, "nem voltam kommunista".

hvg.hu/itthon/20140124_Nem_voltam_kommunista__Bencsiket_kiakasz
pont ezt mondtam néhány napja:

Ügyes! Csak a kormány kampányolhat autópálya mellett és villanyoszlopon

Egy kormányrendelet miatt a választási plakátokra most már ugyanazok a korlátozások vonatkoznak, mint bármilyen reklámplakátra. Jogvédők szerint ez alkotmányellenesen korlátozza a kampányt

cink.hu/ugyes-csak-a-kormany-kampanyolhat-autopalya-mellett-es-1508049164
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Már hogy is lett volna. Nem hisz ő annyira Jézusban... :-)
A maradványelvű szobrászathoz, mielőtt kiárusítják a Szabadságteret.
endresy.blogspot.com/2014/01/sas-turul-piszok.html
@rodeo36:" bezárom a bótot határozatlan időre és várok, nemműködő bótnak nincs adója és nem is lehet beszatatni ."

Sajnos, ez így ebben a formában nem igaz.
Bérleti díj, összes járulék továbbra is ugyanúgy fizetendő, mintha nyitva lenne a bót és lenne bevétele.
Amíg meg nem szüntetik a céget, sajnos nem lehet ezek alól kibújni.
hehe. széles elbaszta, nem szerelt energiacellát a gépekbe:

Megdöbbentette a Videotont az újabb kasszastop

www.vg.hu/vallalatok/kereskedelem/megdobbentette-a-videotont-az-ujabb-kasszastop-420237
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ebből a cikkből bárki megitélheti, komcsi volt-e Bencsik, avagy nem.
Vagy csak megélhetési seggnyaló volt akkor is, mint most.

mandiner.hu/cikk/20140124_bencsik_andras_erzelmi_kotodes
huh... ció, ció, innováció. ha már balneológia szakos nincsen a közelben... szociológia és startup...

KDNP-s képviselő lesz a Nemzeti Innovációs Hivatal új elnöke

Spaller Endre az Eötvös Lóránt Tudományegyetem szociológia szakán végzett. 2010 óta országgyűlési képviselő.

www.vg.hu/kozelet/politika/kdnp-s-kepviselo-lesz-a-nemzeti-innovacios-hivatal-uj-elnoke-420230
@Spániel: ösmerem a "munkásságát"

@parti_giano: ha rezsidémonűző lehet iskola igazgató, akkor műszaki fejlesztő is innovátor, mindegy hogy mihez nem értenek
@parti_giano: a fejlesztések és a szociológia között van összefüggés. kormányunk társadalmi szemszögből közeliti meg a kérdést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de ezt a nagyon komoly indoklást, cirbi, ezt ne hagyd ki:

"Az NGM sajtóközleményében külön kiemelik, hogy parlamenti munkája során öt bizottságban dolgozott és egy albizottságot vezetett. A legaktívabb munkát az innovációs bizottságban végezte, a gazdasági tárca közleménye szerint ott szerezte meg azt a szakmai tapasztalatot és kapcsolatrendszert, ami alkalmassá teszi őt a Nemzeti Innovációs Hivatal vezetésére."

ez a spaller, ez tanulni járt a parlamentbe, és cirka három év alatt innovátor lett. vagy inszeminátor, csak keverik ezeket a fránya idegen szavakat.
jövő évi tervezett erkölcstan könyv szerint a magyar finnugor római katolikus nép. és mindenki ismer legalább egy halottlátót.
nnnna, friss hírek:
szakad a hó és a forint.
a forintot most hagyjuk, a hó miatt már vannak járhatatlan utak, meg ezer baleset. kíváncsi leszek, mikor küld először SMS-t pintér, számolom az órákat.
@Penivaldes: persze, peni, persze. én meg gyógyszerkutató vagyok, azaz keresem az elgurult tablettákat.
@GeoCracker: Lesznek bizonyára nemzetiszocialista érzelműek, akiknek minden mindegy, csak ott legyen benne a Birodalmi Sas, és akkor máris frankó, meg lehet majd koszorúzni, oszt’ jó napot. És persze ott vannak a kedves zsidók, akiknek szintén minden mindegy, csak alkalom legyen valaminek az apropóján ajvékolni, követelőzni, toporzékolni, Ejrópát körberinyálni, címlapon és vezető hírként rettegni. Kornis Mihály máris rázendített (valószínűleg neki osztotta ki a szerepet valamiféle háttérbeli diszpécser). Bár közben a másik ”emlékmű”, a józsefvárosi pályaudvar kapcsán a különféle klikkjeik már egymást anyázzák a konc fölötti huzakodásban. Még akár az is előfordulhat, hogy a Mazsihisz „távol marad a holokauszt-emlékévtől”! Azt nem élnénk túl.:)

Bizonyára további értelmezések is lesznek. De a másod-, harmad- és tizedrangú részleteken is remekül lehet rágcsálódni. Ez kell a médiának, a politológusoknak és egyéb udvari tányérnyalóknak. Remekül igazolni tudják ezzel a gusztustalan gumicsonttal a saját nélkülözhetetlenségüket. Elem a kampánycirkuszban.

Mert gumicsont és gumicumi ez, kérem szépen. Arra való, hogy ilyeneken rágódjunk a valódi kérdések helyett. Az egyszerű magyar ember érdeklődése ezzel arányos iránta, vagyis nulla. Illetve ha folyton ezekkel tömik a fejét, akkor elhiszi, hogy ennyi és nem több a politika.

Úgyhogy azt is mondhatjuk, hogy vihar a biliben. Mennyivel érdekesebb, életszerűbb, reálisabb, őszintébb és közérdeklődésre számot tartóbb lenne felállítani a Korrupció, Sumákolás és Lenyúlások Emlékművét! Gyűjtsünk ötleteket, hogy miből tevődne össze, mit ábrázolna, hogyan nézne ki egy ilyen emlékmű.

radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/01/sasok-madarak-es-jomadarak.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem válaszoltál tegnap, géb. szakályra gondoltál, mint nemzetközileg elismert történészre?
@Penivaldes: "a fejlesztések és a szociológia között van összefüggés. kormányunk társadalmi szemszögből közeliti meg a kérdést. "

Jujj.
@parti_giano: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Penivaldes:
szerintem elszaladtak a lóval: egy keresztény az innováció élén? ha a kerestény innováción múlik a dolog, még lapos a föld.
képzeljétek el:
bejön Jani, hozza a találmányt. első kérdés a feltalálóhoz:
-az a fogaskerék meg van szentelve?
-nincs.
-elutasítva, biztos az ördög műve.
bemegy Lajos, hozza a C++ kódot, ami veri a google-lekérdezéseket. endre kérdez:
-ez a szövegrész benne van-e a bibliában?
-nincs
-viszlát
bemegy doktor professzor péhádé, mutatja az új szupermini szuperműszert, ami ütőérre téve gyógyít rákot:
-vatikáni kongregáció adott ki már róla teologista értekezést, ami kiállta a vízpróbát - vagy a pápa könnycseppet hullajtott a műszerre?
-ööö...
-sajnálom.
@parti_giano: és ki akadályoz meg abban, hogy a Nemzeti Farmakológiai Szövetség elnöke légy?
@Secnir: különben rámozdultak ezek az ifjúkeresztények az innovációra, startupokra... tristan gyerek is ezt a területet nyomja izraelben. lesz egy új fogalom, a keresztény startup... illusztráltad példákkal.
@Secnir: kb ez lesz

oszt nesze semmit itt is:

Nincs vége a pénztárgépes bénázásnak

Index

2014. január 24., péntek 15:16 |

Tegnap este jelent meg a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal honlapján a hír, hogy már két pénztárgép forgalmazási engedélyét vonták vissza. Bár egyelőre alig néhány ilyen gépet helyeztek üzembe, közel 80 ezret rendeltek meg ezek közül a kereskedők. Ez azt jelenti, hogy a kiskasszás piac durván 40 százaléka érintett az ügyben. Előreláthatólag a több tízezer kereskedő nem tudja határidőre üzembe helyezni a gépeket, így ha az NGM nem módosít a január végi határidőn, akkor sokan eleshetnek az állami támogatástól. A tárca pénztárgépes munkabizottsága várhatóan hétfőn soron kívül összeül a teendők tisztázására.

index.hu/gazdasag/2014/01/24/a/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de nem ám. alig van idegennyelvű pubija. és a magyar történelemmel foglalkozik. a magyar történelemmel meg szinte csak a magyarok foglalkoznak. ez van. de még lehet atomtudós. hátha világhírű lesz.
@parti_giano: ne őrjíts meg, ugye nem akarod a semmit újrakezdeni a tollassal
@Secnir: ezzel a lapos föld dologgal vigyáznék.

Ez egy közismert tévgondolat, hogy a keresztények laposnak hitték a Földet, és Kolombusznak kellett őket meggyőzni arról, hogy tévednek. Eco: A legendás földek és helyek történetében cáfolja ezt a képzetet. Kolombusz és az Egyház vitája nem arról szólt, hogy lapos e, hanem a méretekről, számításról. Eco rámutat arra, hogy a középkor tudósai tudták, hogy a Föld nem lapos, pl Sevilla Szent Izidor is ebben a meggyőződésben élt.
Szoktak jönni azzal, hogy a középkori térképeken hogy van ábrázolva a Föld, és az ismert világ. tudni kell viszont, hogy a középkori kartográfia más mint a modern. a kor térképei nem térképek, inkább illusztrációk.
a 19. században viszont valóban volt egy lapos föld társaság.
hu.wikipedia.org/wiki/Flat_Earth_Society
Bármilyen új rendszer bevezetése gondos előkészítő munkát igényel, a bevezetés előtti feladatok pontos leírását és megtervezését.
Jelenlegi helyzet, cél, feladatok ütemezése, részt vevők kijelölése, a felelősök pontos megnevezése, tesztelés, ellenőrzés.
Csupán néhány elem ilyen esetekben, amelyeket - szakképzettség híján - könyvekből meg lehet tanulni.
Ebben a pénztárgép ügyben a felelősség kérdése kettős.
Az egyik a vállalkozók anyagi veszteségei, a bevezetés bizonytalansága, a magántulajdon megsértése a veszteségek által, a gyártók egy részének ellehetetlenítése és üzleti hírnevének megsértése okán.
Arról kevés szó esik, hogy a bevezetéssel megbízottak dilettáns munkája miatt a tervezett adóbevételek másfél éve nem folynak be. Jobb helyeken ilyenkor menesztik a felelős minisztert olyan gyorsasággal, hogy kilyukassza az eget szálltában.
A vállalkozóknak - hasonlóan a játékgépesekhez - pert kéne indítani az állam ellen csoportos formában, ugyanezt teszi a Takarékbank is, mivel érdekvédelem híján a kárvallottak már csak az igazságszolgáltatáshoz fordulhatnak.
Az Országos Kereskedelmi Szövetség erőteljes fellépés helyett február 28-i határidőért esedezik, ahelyett hogy megszervezné a vállalkozókat egy ellenállásra.
@Mariann19: megszervezni, aha, a szövetség vezetése a hatalom zsebében van, pont úgy mint minden szakszervezet, vagy kamara.
Csak a fő gördülőre, vagy az iparkamarára, vagy a közalkalmazotti szövetségekre utalnék.
más, vagy mégsem, szakértelem és hozzáértés:

Sötétben tapogatózik a rendőrség a bankrobbantás ügyében

Először legendaként kezelte a rendőrség, hogy a történteknek volt szemtanúja, aztán később maga ismerte be, hogy az ügyben tanúvédelmi programba vettek egy 64 éves férfit. Erőltetik azt a verziót, hogy a tettes a bankautomatára utazott, miközben a pénzt otthagyta. A rendőrség terel és nagy erőkkel sem jut egyről a kettőre. Átnéztük, mi is történt az elmúlt tizenegy napban a Lehel úti bankrobbantás ügyében.

hvg.hu/itthon/20140124_bankrobbantas_nyomozas_NNI_tereles_legend
oops, de ismerős:

Három embert ért sugárterhelés

Index

2014. január 24., péntek 14:49 |<<<<<<
Címkék
sugárterhelés, püspökszilágyi, üzemzavar, radioaktív hulladék

Három dolgozót ért sugérterhelés a Radioaktív Hulladékokat Kezelő (RHK) Kft. püspökszilágyi telephelyén – írja a hír24.hu. >>>>>>>>Az üzemzavar december 2-án történt<<<<<<<<, az RHK igazgatója akkor azt mondta, hogy a lakosságot érintő intézkedésre nem is volt szükség. Az eset a hulladék feldolgozása közben történt.

A hír24.hu azért írt most az ügyről, mert egy olvasói levélből megtudták: a szennyezés három dolgozót is érintett. A szennyezés az Országos Atomenergia Hivatal szerint a környezetbe nem került ki, de megerősítették, hogy a három dolgozót sugárterhelés írt.

A portál riporterét nem engedték be a telephelyre, melynek tisztítása februárig tart, és még folyik az esettel kapcsolatos vizsgálat. Az Index megkeresésére az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) főigazgatója, Fichtinger Gyula elmondta: létesítmény hatósági felügyelete nem az OAH hatásköre, ők azért érintettek, mert nekik kellett tájékoztatni a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget a történtekről.

Fichtinger elmondta: a dolgozók amerícium izotóppal kerültek kapcsolatba, egy munkatárs jobban, ketten kevésbé, de kiemelte, hogy az egészségügyi kérdések nem az OAH-hoz tartoznak. A hatósági felügyeleti szerv, a fővárosi kormányhivatal Sugáregészségügyi Decentruma egyelőre nem válaszolt megkeresésünkre.

A püspökszilágyi radioaktív hulladék feldolgozót és tárolót a honlapján olvasható ismertető szerint 1976-ban helyezték üzembe. A létesítmény feladata az intézményi eredetű radioaktív hulladékok átvétele és elhelyezése, az egész országra kiterjedően nyújtja szolgáltatásait. 1998. július 1-jéig üzemeltetője az ÁNTSZ Pest megyei intézete volt, jelenleg az RHK Kft. üzemelteti.
@Penivaldes: Jézus közössége valóban kommunisztikus volt. Bencsikről ezt nem mondanám.
@DarthVader:

Argentína és Venezuela... mennyi példa kell még, hogy hová vezet az unortodoxia???

Mindegy. Nekünk majd sikerül. :(
@GeoCracker: fogjuk rá, Jézust támogatták jómódú emberek is ne feled
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Mert gumicsont és gumicumi ez, kérem szépen. Arra való, hogy ilyeneken rágódjunk a valódi kérdések helyett."

Gondolod, hogy a kormányzat ezért dobta be Szakályt, és a hulladékanygalt? Lehet.
@dr. jenőke (jenőke):

A Mordori Külügyminisztérium a minap jelentette meg elemzését a demokrácia gondori helyzetéről. A Sötét Torony aggódva állapítja meg, hogy Gondorban mindennapossá vált a kényszersorozás, a katonai döntéseket mindenféle egyeztetés nélkül hozzák meg, továbbá Denethor Helytartó erősen vitatható módon vont magához az Alkotmány szerint csak Gondor Királyát megillető jogköröket.
@parti_giano: Azoknak, akikben még bármilyen kételkedés, bizonytalanság van, és itt nem rád gondolok, talán az is elolvassa, akinek még hasznos volna:

"Nyáry Krisztián két levelet mutatott be a Facebookon arra reagálva, hogy a kormányzati Veritas Intézet vezetője "idegenrendészeti eljárásnak" nevezte a zsidók deportálását."

www.hir24.hu/belfold/2014/01/24/megrazo-level-egy-fiutol-ha-apu-nem-fog-eljo-nni-akkor-e-n-is-meghalok/~~fokusz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
belügyminisztérium utolsó közleménye:
Szaló Péter nyitotta meg az Ybl-emlékévet
Belügyminisztérium, Területrendezési, Építésügyi és Örökségvédelmi Helyettes Államtitkárság, 2014. január 24. 14:24
police.hu utolsó érdekfeszítő híradása:
ORFK Kommunikációs Szolgálat
2014. január 24. 14:41
A havazástól, havas esőtől, esőtől, helyenként ónos esőtől síkos, csúszós utakra kell számítani. A gyorsforgalmi utakon hétvégi munkálatokat nem terveztek.

mti: Időjárás-havazás-katasztrófavédelem
Havazás - Bakondi: a katasztrófavédelem felkészült Budapest, 2014. január 23., csütörtök (MTI) – Az ország déli és délnyugati megyéiben akár 20-25 centiméternyi friss hóra, hófúvásra és ónos esőre is számítani kell a következő napokban, a rendkívüli időjárási helyzetre felkészültek az érintett szervezetek – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) főigazgatója csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón [...] A lakosságtól azt kérik, hogy kísérjék figyelemmel a hatóságok közleményeit és azokat kövessék.

oszt ennyi.
@Penivaldes: hát ezen a korabeli térképek csak illusztrációk mercator, hondius, ortelius és a blaeu család jót röhögne. bár azt kétség kívül elismernék, hogy még nem volt gps.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
De. Begyűrűzött. A fertőzés.

"Dőlnek a dominók az egész világon - Csúnya lehet a vége
Azok az országok, ahol belpolitikai feszültségek vannak, illetve laza a monetáris politika, nagy kihívásokkal szembesülnek a tőkepiacokon. Argentínában hiába jelent meg újra a színen az elnök, a peso tíz éve nem látott esést produkált tegnap, aminek negatív következményei más piacokat is elértek. A törökök a devizatartalékaikat égetve küzdenek a "kamatlobbi" ellen. A fertőzés más országokra is átterjedt: gyengül a brazil reál és a magyar forint is"

www.portfolio.hu/vallalatok/dolnek_a_dominok_az_egesz_vilagon_csunya_lehet_a_vege.194452.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
@Penivaldes: Nem feledem. A kis halászközössége akkor is kommunisztikus csapat volt. mind a tucatnyian :-)
Bencsik 1 milliót ad, ha bebizonyítja valaki, hogy kommunista volt.
@Spániel:
...és matolcsy meg az ő megvágott kamata meg majd megsegít, nem?
:D
@GeoCracker: Én meg azt hittem nem az angyallal, hanem a sassal lesz gondod. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gondom ezzel az egész hulladékhaléommal van.
De ha már magyarországot akarták jelképezni, akkor a Magyarok Nagyasszonyára sz...jon az a ványadt szárnyas. Ennyi igenis kijár a hungaristáknak. Legyenek kemények, mint Horthy erigáélt bronzlova. Aminek szerszámába bele kellene ültetni a neki szobrot állítókat.
Amúgy ezt az egész emlékművet kéne a beolvasztani. Sasostól. A koncepció kitálójával együtt.
@Secnir: egy másik elemzésből, ettől sem röhögtem szét magam:
"Úgy tűnik, sokat ront a helyzeten, ha a jegybankot nem látják függetlennek a piaci szereplők. Ez alapján nem kevés félnivalónk van nekünk is."
index.hu/gazdasag/2014/01/24/ezert_gyengul_most_a_forint/
Püff neki.
Jujjdeégő.
Ezek után biztosan nem menetelhet Széles nagy pofával az első sorban:

"Az újabb békemenetre készülő nagyvállakozó érdekeltsége, a Videoton gyártotta a koreai gépek Adóügyi Ellenőrző Egységét, amiről a hatóságok megállapították, hogy csalásra alkalmas, rejtett funkciója volt."

nol.hu/gazdasag/magyarazkodik_a_szeles_gabor-fele_videoton?ref=sso
@GeoCracker: Szerintem Máriát ne keverjük bele. Legyünk már különbek, mint a hanukát vagy bethlehemi kis Jézust rongálók.
@parti_giano:

Épp ma reggel tűnődtem rajta, hogy Fricz minapi, Simicskához írt szerelmes levele után vezet-e még út valahova, vagy lassan belemerevedhetünk az Agyhalál Nirvánájába, de Bencsik az "1990-óta jobboldali újságíró vagyok!" jajkiáltásával bemondta a rekontrát.

Egyet ne vegyünk el az Elitünktől: unatkozni egy pillanatra sem lehet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: meg sem merem kérdezni, hol jutsz te reggel ilyen magvas gondolatokhoz, mert mikor legközelebb odakerülsz, meglepődsz a falra kiszögezett emléktáblán.
Hogy mit keresett a Templeton I. Magyarországon?
Most jövök a Gúnárból, ott mondta a Pipás Pali, hogy ősszetrombitálták a számolni tudó embereket, ittak egy Cappy-t, a Varga Misinek lecsavartak egy büdös nagy maflást, majd azt mondták, hogy kérik vissza azt a fialtatni itthagyott huncut kis tíz milliárd Dollárt, plusz a kamatokat.
@Spániel:

"A Videoton, mint külső szemlélő értetlenül áll az előtt, hogy az adott termék a lófaszt vonja ki a levegőből, nem a zoxigént.

Annak pedig, hogy az adott termék beüzemelése után a környéken kétfejű borjak születtek és az emberek nyelve a szájpadlásához tapadt, semmi köze nem lehet a Videoton által hozzáadott értékhez."
@parti_giano:

Igen, én sem hittem volna, hogy nemhogy még meg tudnak lepni, de egyre gyakrabban, ami a téridő-fizika mai állása szerint pedig elvileg lehetetlen.
Ez a komment nekem is tetszett. :)

"a hülyejobboldalt elsősorban az okosjobboldal dolga helyre tenni. A túloldalon ugyanígy. Ez az igazi kultúrkampf, és nem az, amit a hülyeballiboldal is bejelentett a napokban a szokott szánalmas figuráival..."

mandiner.blog.hu/2014/01/24/beke-_es_baratsagmenet_oroszorszagert_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxciv
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: habonyék direkt érted dolgoznak. fűegér a célkeresztben.
@huzzadneki shakespeare:

"Jaj de csúszik ez a banánhéj....."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szerintem a kisgömböc vérben forgó szemekkel most éppen Széles hasán toporzékol és habzó szájjal ordít.

Érik az a Grátz.
@Spániel: toporzékoljon csak, hátha megszüli az energiacellát:)
Ezt hallottátok már? :)

Eszméletlen nagy hülyeséget csináltak a nagykátai szocik

Mivel a szocialisták nem támadták meg a nagykátai választási bizottság határozatát, így az jogerőre emelkedett. beszédes, hogy „a szocialisták ezzel a kifogásukkal, mintegy beismerő vallomást tettek, hogy valóban elkövették a választási csalást és kampánycsendsértést”, hiszen ezt a megállapítást nem kifogásolták a fellebbezésükben. A területi választási bizottság elutasította a választás megismétlésére irányuló szocialista fellebbezést.

alfahir.hu/eszmeletlen_nagy_hulyeseget_csinaltak_a_nagykatai_szocik
@parti_giano:

Azért remélem, nem KIFEJEZETTEN az én meghökkentésemre gyúrnak, mert nem szeretném, ha az FA-Kupa döntőjében az Arsenal színeiben pályára lépne Szíjjártó Péter.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nono. Az országot nem én ajánlottam Máriának, és ezzel nem én avattam Jézus anyját Magyarország szimbolumának. Az említett hulladéktemetőbe sem én terveztem Gábrielt az ország szimbolumának.
Az említett vacak szimbolikáját a nem tisztelt művész úr rendelte alá annak, amit a műhely sarkában elő tudott kotorni hirtelenjiben.
De gyanítom, hogy Te ezt pontosan úgy tudod, mint én, csak ismét megpróbálod elvinni a fokuszt a vallás irányába. Nem fog menni.
Már csak azért sem,mert Jézus, de még István nevében is ki kérném az országnak azt az emlékművet. Akár sassal, akár sas nélkül. A sast kérje ki magának Németország.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azt azért nem, szíjártó a madridiak dunakeszi fiókcsapatában, a szocreálban fog szerepelni.
@hun-bug:

Van más megoldás!!!! El kell zavarni őket a büdös picsába!!!!
A fideszcsürhe takarodjon, ne a becsületes magyar ember a saját hazájából!!!!
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy miért Orbán felelős azért, hogy egy pénztárgép megbukik az MKEH elellenőrzésén?

Tudom, hogy ő a Patás Ördög, és gyereket vérében fürdik, de ezt nem értem.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: mert ő volt, aki rábólintott erre az onlány pénztárgép őrületre, ami ráadásul kibaszott hülye módon és rövid határidővel lett bevezetve. kódolva volt az egészben az ilyen hiba. és mondták neki egypáran.
@parti_giano:

És ő felelős azért, hogy egy gyártó nem képes a szabályoknak megfelelő gépet legyártani? Nem.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: azért, mert tele van a hordája ilyen és hasonló fényevő szélhámosokkal, mutyistákkal, akiket ő felügyel és igazgat.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: igazad van. mé baszogatják vityát? kurvára nem értem.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

De. Ha az ő csinovnyikjai változtatják folyton menet közben a szabályokat. Mellesleg még mindig nem látod a lényeget, hogy aszondja: a tenderen csak egyetlen egy gép maradhat állva, amelynek a gyártói a megfelelő óvét elhelyezték a megfelelő helyre. Ennyi.
@DarthVader: lóvéról van szó. ÓVé-t még csak ezután fogják elhelyezni a megfelelő helyre. Csak két vágyam van ezzel kapcsolatban: ágyútalpon vigyék arra a megfelelő helyre, és lehetőleg minél hamarabb.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
Mindenki pontosan tudja, hogy a miniszterelnökségi klozeton a WC papír színétől, az ország 100 évre való elképesztő eladósításáig mindenről a cáratyuska dönt.

Te most naív vagyol, vagy...?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: oszt melyik hivatal volt, amelyik először engedélyezte? aztán utána visszavonta az engedélyt? mondtam/mondták, ilyen rövid határidővel nem lehet. ki adta ezt a rövid határidőt?
@parti_giano: @Knósszosz:

Szóval ti azt gondoljátok, hogy Orbán azzal tölti a szabadidejét, hogy pénztárgép-engedélyekkel szórakozik?

Ha otthon odaég az étel a serpenyőtökben, azért is Orbán a hibás?
@Knósszosz: haver, ez egy csúnya prekoncepció:))
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: bakker, szar a gáz, olyan narancs színű. persze, hogy odaég a perkelt:)
@DarthVader: figyu, nekem mániám ez a kényszerzubbonyosdi.
Nem-e lehetne-e egy kicsit előtte?
@GeoCracker: Szerintem az országfelajánlással semmi gond nincs.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Nem. Nem gondoljuk.
Csak kijelölte a haveri gyártót.
Aki lehetett volna akár Mászáros gázszerelő is.
@huzzadneki shakespeare:
a Pipás Pali egy hülye, a vargamis nem maflást kapott, hanem picsánrúgták páros lábbal (de nem a templeton hanem csak a sofőrje rúgta) nem kértek semmit csak mutattak egy paírus-t, amelyen az vala írván, hogy (matt olcsi alákörmicélte) ma kamatfizetés napja van, a kamat 25 millió dollár ha ma fizetik, de ha nem fizetik ma akkor a kamat lábat feltoilják a matt olcsi -ba, hogy sajogjon neki...és az egész esedékességes izé ...itt soksokszakszavakvagynakamitcsakőkértenek...már 47 millió dollár és a biztosíték az egész simlicskabirodalom meg alcsútbasznád

brühüyy

amiért bull dó zert is küldtek hogy legyen hová pakolni a kecskéket
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: pedig a farkával is szórakozhatna, azaz veled.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a hülyeséggel van gond, amit a vallásosarcok nyomnak.
na, témázzuk meg ezt a témát:

Tétényi Éva miniszterelnök-jelölt lesz?
www.atv.hu/belfold/20140124-tetenyi-eva-miniszterelnok-jelolt-lesz/hirkereso
@rodeo36: angyalt, mint emberáldozati bárány:)
@Knósszosz:

Magyarisztán cáratyuskája aki,fakasztott nekünk atommagot a sziklából/3000 +x'milláért!/...Természetesen ezért sem ő a felelős hanem a 'háttérhatalmak'megapirézek!!!
@Spániel:
te...nem gondoltál rájája, hogy valakik ott Fali Uccában vásárolni akarnak? és az árakat magasnak tartották?

tudod a nagy fali ucca az ahol táncolnak meg a bronz bika is hőzöngi magáta

brühühü

ennek megint olyan konteo szaga van és kannásbor
@Spániel: na végre, én má régóta ezt mondom. egy női me. kéne már:)
@taga20:
megfeszítik? vagy csak szétfeszítik?

brühüyyy

ott a zoszloppal ami 7 méteres?
Mesterházy Attila MSZP-elnök ma a Facebookon válaszolt arra az egész oldalas újsághirdetésre, amelyben száz jobboldali kötődésű ismert személyiség arra szólította fel, töröljék Gyurcsány Ferencet a baloldali pártok közös listájáról.
"A hirdetésként a Fidesz holdudvarától nekem címzett nyílt levélre – amelyben felszólítanak Gyurcsány Ferenc listáról történő törlésére –- a válaszom: majd szólok, ha szükségem lesz Szűrös Mátyás és elvtársainak tanácsára. Sajnálom, hogy a hirdetésre fordított több millió forintot nem az éhező gyerekre költötték el" – közölte az MSZP elnöke.

semmi meglepő nincs az aláírók listájában:

hvg.hu/itthon/20140124_Hirdetesben_irt_az_MSZPelnoknek_100_isme#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_1_24
@rodeo36: hüm hüm, ha emlékeim nem csalnak vót már ilyen.
@rodeo36: a birodalmisas meghágja arkangyalt. persze 70 évre rá, már nemierőszaknak van beállítva:)
@taga20: érik a dolog. Csak legyen elég ütésálló. Bár Megyes jól felkészítette.
@Spániel: most őszintén, annyi degenerált barom vot má különböző vezetőposztokban, pl. me. ako itt az ideje egy nőnek.
próba cseresznye, merkelről se mondta vona meg senki, hogy mibő lesz a cserebogár:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
jól el lett sunnyogva, december 2. nem ma volt.
Hódmezővásárhelyen is elindul a holokauszt-emlékév
@taga20:

for 'máj president!!!

Imádnivaló,okos,szívós és 'jónegyvenes!!!
-----------------
Már megijedtem ,hogy a kocsiba rekedtél a tegnapi favágásnál!
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
Nem, dehogy!
Azért Gyurcsány a hibás, meg a libás.
Ez a pénztárgép biznisz hatalmas üzlet és ráhibáztál, ezért agyal rajta a cár. Pont ezért.
Sokakat kell még megjutalmazni.

Te hol élsz?
A délegyházi kettes tó fenekén egy búvárharangban? Néha merülj föl, nem árt tájékozódni.
@Penivaldes: hugi, azé dzsordánobrunot nem a pb palack égette meg.:)
@ephart: ott a helyed faszkalap! nagymamám karját nézd meg, nehogy...
@gazoló: én vágtam a fát:) én votam az irányító:))
Konkrétan ismerem azt a céget, amely a forgalomba helyezett pénztárgépek 90%-át installálta.

Te biztos azt mondanád hogy nekik kedveztek, meg a Fidesz klientúrája, mega tököm se tudja.

Ők pedig azt mondanék erre, hogy menj a picsába.
Azért ők, mert egyrészt megfeleltek az összes kritériumnak, legyártották időbe, és több olyan problémát is megoldottak, amire a többiek nem is gondoltak.

És azért nem túl boldogok ezügyben, mert az előre megalkudott előfizetési díj, kb feléért tudják nyújtani a szolgáltatást.
Mindezt úgy hogy az eredeti árhoz viszonyítva alkudtak meg a mobilszolgáltatókkal a hálózat használatáról.

Szóval azt nem tudom, hogy az Alt Cash Kft.-vel miért szúrtak ki, valós vagy mondva csinált okokkal, de az biztos hogy nem azért hogy a többieknek kedvezzenek.
azé gyönyörű, hogy idejön egy mocsok és nem érti a rendszert:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
ez a cikk vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131030-kasszacsere-miert-nem-tetszik-az-alt-cash-az-engedelyezesi-hivatalnak.html felvet néhány szempontot, pl. azt, hogy az Alt-Cash Telekomos adatforgalommal dolgozik.
Persze nem tekinthető elfogulatlan forrásnak az origo a telekomot érintő kérdésekben.
@taga20:

-:)

Majdnem úgy kenedvágod,mint narancsbirkáék a köztereken,meg 'csúton'!
@taga20: én is nőböl vagyok, már csak ezért is erősen szolidarítok.
Miután Mesterházyt, mint min.elnökjelöltet kellő mértékben felaprítottuk, lenyeltük, kiköptük, lehet örömködni, hogy felbukkant Tétényi neve, aki rátermett, belevaló csajszi, megfelelő külső-belső előnyökkel.
Hajráááááááá
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Szóval azt nem tudom, hogy az Alt Cash Kft.-vel miért szúrtak ki, valós vagy mondva csinált okokkal, de az biztos hogy nem azért hogy a többieknek kedvezzenek."

Hát persze, hogy nem azért.
Simlicska sem azé nyer annyit, mer kedveznek neki, hanem mer oljan fenomén vagy mi.
Én is ismerek olyat, aki ismer valakit, aki látott már cashmachine-t egy szórólapon, amit egy tévéműsorban mutattak fel, ergo tudom mit beszélek.
@Spániel: na én meg faszi vagyok, én meg ezé bírom a csajokat:) szerintem egy próbát megér. vityánál sokszorta normálisabban vezetné az országot, ezt így látatlanba mondom, de nyernék:)
@taga20: művelődj

hu.wikipedia.org/wiki/Giordano_Bruno

egyébként a lapos földről volr szó ha nem vetted vona észre
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Mivel egy troll bot vagy, így biztosan nem igaz az állításod, miszerint "Konkrétan ismerem azt a céget, amely a forgalomba helyezett pénztárgépek 90%-át installálta."
@taga20:
Ezt magyarúl, mer nem értek ilyen nyelveken.
Kutyu?
Az legalább értelmes és nem vágyik a nándorfehérvári terembe.
Ebben az országban csak a szopás konstans...

Az Országos Kereskedelmi Szövetség meg annyit tud tanácsolni, hogy tessék egy másikat rendelni!

Elmennek ezek is csendben a naplementébe a kamarával együtt!
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
Gondolja a faszom, hogy pénztárgépengedélyekkel szórakozik-e, vagy sem. Amilyen gyökér, lehet efféle aberrált hobbija. Viszont ki lett adva, hogy ebben a gazdasági szegmensben is "államosítani", azaz einstandolni kell a heverek javára, az olyan biztos, mint a villámcsapot Krisztus szobor Rióban.
Te olyan kis faszkalap lehetsz, olyan narancsos kis faszkalap, aki azt sem tudja, mit jelent egy pénztárgépen a mondjuk gyűjtő fogalma, de védi a csúti seggét a nyelvével. Én meg benne voltam ebben az iparban, és ma is vannak kapcsolataim meg értesüléseim onnan. kkicsit meglepődnél, ha ezeket elmondanám. De nem fogom, mert a zemegyhíradójának hiszel csak. Kibaszott több milliárdos, stabil boltról van itt szó - éves szinten, ülepfej. Prostituáltra nem mindegy, ki felügyeli - és számlázza ki a díjakat. Ki tömi vele a zsebét
@Penivaldes: cicamica, ha nem vetted vona észre a gyöpös agyról vot szó, amit az egyház masszívan tol kb.1000éve.
@gazoló:
Ahogy én olvastam, a vége lesz az 5000 is.
Ennyit csak megér a visszarendeződés, nem?
Kim Dzsongun szobrát tervezik már? Melocco vállalja? Hol lesz felállítva?
Az ismeretlen farhát tolvaj nyugdíjas szobrával szemben, a Rákóczi téri csarnoknál?
Forradalmi ötlet született meg bennem. Unortodox. Veszek most sok forintot, aztán amikor a matócsinak hála 340 lesz a zeuró, akkor eladom. Azt hiszem ezek nagyban is így csinálhatják.
@taga20: Bírom az egyszerűséged, de sajna vannak olyan dimenziók, melyeket nagyon máshogy látunk. :)
@Knósszosz: irónia( na megin csőbe húzlak), én is azt akartam erősíteni, amit te nyomtál a dózséról:) kutyu nagyon a spiccen van, minden este a kanapén hetrázik. egyébként én vagyok a falkavezír:)))
@Bakter: Elírtad. Ezek nagyban nem így csinálják. Hogy is kezdődik az orosz szakácskönyv? Lopj 3 tojást...:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nagyon megnyugtató érzés, hogy változzon a világpolitikai helyzet bármilyen irányban is, a globális felmelegedés hatásai söpörjenek végig pusztító módon a glóbuszon, a mindenség bizonytalansága tartsa rettegésben a föld lakosságát, egy valami konstans... a te végtelen hülyeséged.

Itt mindenki becsületes kormányoldalon, a Fidesz a vállalkozók érdekében baszik ki tízezrekkel, és arra is van ideje, hogy a hozzád hasolló balfaszok buksiját is megsimogassa némi apanázzsal, csak győzzétek kivárni, mire sorra kerültök.

Ti sosem ébredtek fel?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Ezt az elcseszett, centralizált, kontrollvesztett államgépezetet Orbán hozta a nyakunkba. Ha felütsz néhány alapfokú szervezetszociológiai tankönyvet, kiderül, hogy a túlcentralizáltság következménye káosz.

Stefi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolom ako brunóért te is bocsánatot kérsz, ahogy valamelyik pápafasz?
@taga20: ezt a nagymamádtól tudod?
@V-PORT:
"Bencsik 1 milliót ad, ha bebizonyítja valaki, hogy kommunista volt."

Adjon kettőt, és leszarom mi volt. Velem lehet üzletelni.
@ephart: má vártalak, elírtam. de azé vágod mit írtam. csanádeffekt:)
szegény embert az ág is húzza! kit a pénztárgép, kit az, hogy a saját pénzéhez sem jut hozzá!
képzeld el azt a családot vállalkozót aki a folyószámlájához sem fér hozzá - majd 20 nap múlva kap valami pénzmagot!
addig?
egye a küszöböt?

"A péntek reggeli nyitáskor ötvenen-hatvanan sorakoztak a Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet körmendi fiókja előtt, amely az előírt időben kinyitott, és fogadja az azóta is folyamatosan érkező és érdeklődő ügyfeleket – tudta meg az MTI helyszíni forrásból. "

www.168ora.hu/buxa/tomegek-alltak-reggel-kormend-es-videke-takarekszovetkezet-bejaratanal-123000.html
latom fiaim dolgoznak! bocs, kampany van!
@Knósszosz: :)

nekem ebben a szoborban a regnáló párt szövetséget jelképezi a sas, ahogy rácsap "Magyarországra"...
nem is tudom miért lett ez a gondolatom amikor láttam és a magyarázó szövegeket hallgattam...
"Szombatra tizenhárom megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetéseket a várható jelentős mennyiségű hó, illetve hófúvás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat."

Még nem kell átszállni egy másik kocsiba?
@taga20: Mi magyarok - főleg ebben az évben - csak egy valamiért kérhetünk folyamatosan bocsánatot.:)
@Bakter:

3 m3 friss hó eladó hely hiányaban feleslegessé vált! Szállítás ingyenes!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miért? egyébként jó átkötöttél:) semmire nem válaszolsz, mindenhová terelsz!
@Knósszosz:
Kurvának szobra a kurvák terén!A 'pörformansz a következőképp fog festeni:

Alul: fából készült--
"Áll a fa-szamár!"(cirka százmillából)

Felül:Tovareppenő 'rezsidaimon,bronzból...('kéccámilla+biztonságiőrség a rablónorvégok távoltartására--havi50milla)

Háttérben:--flashmob...
kárpátokgéniusza+cöf legyőzi a háttérhatalmakat önkezével fojtva meg 'piszkosmocskos ájemefvezéretet,majd leppipantja egy távoli baráti hatalom 'főmaciját!
(háromszámilla)
@taga20: Csak beugrott.:) Figy inkább ökörködjünk mindenről, ami nem politika. Benne vagy?
Tényleg, a lopáson kívül mit tudott elintézni ez a kormány tisztességesen?

Talán a Kerényi Imre frizuráját ...
Kassza kasszának farkasa!
@gazoló:
Olyan pitiáner összegekben tudtok gondolkozni.
Piktor nagyobbat álmodik, evégre úgy is mi fizetjük balfaszék hobbiját...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: rendben, ha egy napig nem írod le hogy zsidó és gyurcsány( meg ezeknek a variációját). áll az alku?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

'Tucc valamit? Már megint álmot látott?
Sokba lesz az nekünk,megint 'mifa@unkkal.hu!!Tisztára leizzadtam!
@gazoló:
Ja, megszállta a szentbráner és a hétturul, ezáltal felajánlotta Simicskának a zországot!
Ne, neked nem szóltak??? Backi... tőlem kell megtudni?
@taga20:

Már megint eteted a toportyánt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szentbráner 'háturul a 'dzsobbik támogatásával,"minden másra ott mastercard"!!
@tristen2005: tudod, van itt egy két arc, aki hisz benne, hogy neki sikerül megtéríteni:) ma én vagyok az aktuális:))
@Spániel:
nem. ezt a múltkor kitárgyaltuk, még nincs fölépítve, talán 2018-ra, esetleg. jelenleg helyileg van hírértéke, országosan nulla.
@gazoló:
Az a CARDREADER formájától függ!
Komolyan elbacott egy ország ez, ennyi ostoba seggnyalóval és talpnyalóval.
A lengyeleket remélem elhívják békamenetelni, oszt majd lefordítja valaki nekik, hogy épp az oroszokat éltetik.
Olyan frankó kis bunyó lesz abból... :D
@taga20:

Hány éves vagy királylány?
@gazoló:
te olyan gaz vagyol énnekem meg dús fantáziám vagyon b+

ha nem izéltem volna előtte most cserélhettem volna pelenkát...is

hogy a bronzot nehogy ellopják

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ismétlés a tudás atyja! Ezt már egyszer, elsütötted!
@taga20: tudod, van itt egy két arc, aki hisz benne, hogy neki sikerül megtéríteni:) ma én vagyok az aktuális:))

A mint meg van írva: Az Isten kábultság lelkét adta nékik; szemeket, hogy ne lássanak, füleket, hogy ne halljanak, mind e mai napig.
És beteljesedék rajtok Ésaiás (Ésa. 6,9. 10.) jövendölése, a mely ezt mondja: Hallván halljatok, és ne értsetek; és látván lássatok, és ne ismerjetek: 15Mert megkövéredett e népnek szíve, és füleikkel nehezen hallottak, és szemeiket behunyták; hogy valami módon ne lássanak szemeikkel, és ne halljanak füleikkel, és ne értsenek szívükkel, és meg ne térjenek, és meg ne gyógyítsam őket.

nu ez történt veled veletek Taddeus Tóbiás
@tristen2005: kétéves nyeretlen, valahogy így mondják:) a pokolhoz vezető út jószándékkal van kikövezve:))
@guma:
Nemzeti turul, csőrében marinírozott farháttal, a la tourbigo módra, két felé vágott tojással, ahogyan a nagy Levin csinálná??-:))
@gazoló:
Nagyon óvatosan bánsz a számokkal.
Emeld ezeket a tizenhatodik hatványukra, úgy közelebb fogsz járni a valósághoz!
@taga20: Én senkit nem akarok megtéríteni, téged meg pláne nem. Te pont így vagy jó.:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Utána meg ottfelejtik őket a pusztában egy lepukkant vicinálison éhenszomjan tapsolva 'osztjónapot!

Egy főre eső talpnyalók száma kettő!
Szomorú rádöbbenni,hogy honfitársaink olyan szinten vannak elvarázsolva,hogy esély nincs változásra.Simán becumiznak mindent a führertől!Persze a 'jól felfogott érdek',nevezzük így is nagyszerepet játszik a butaság mellett!
Halvány remény van azért,mert it ott már érezni elbizonytalanodást!
Épp a mai napon egy vérhívővel való 'beszélgetés folyamán derült ki számára Tétényi nem ördögtől való!
@ephart: "És beteljesedék rajtok Ésaiás (Ésa. 6,9. 10.) jövendölése"
überfaszák ezek az idézetek, de egyet árulj el barátom, hol a faszban vot az istened 1939-1945 között?
@tristen2005: te kis disznó, neked mindenről a pina jut eszedbe?:)
@taga20: Na figy. Egy találós kérdés. Hány éves voltál kb. amikor ezt énekelted? :)

youtu.be/4xQd2SKAWH4
@tristen2005:
Te, én se tudom már, melyik bolygón vagyok! :)
A szívem repdes, ennyi "vallásos" ember láttán!
Ja, hogy gyűlölködnek, Jézus, a zsidó nevében, a zsidókra pl... Végül is... Ez is csak szimpla idegenrendészeti kérdés!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha boli lennék, ako azt mondanám, hogy én má cserkésznek születtem:))
@taga20:

Toportyán a tiéddel játszik!
@taga20: Isten mindenütt jelenvaló.csak az történhet meg amit akar vagy megenged.39-45 is veletek volt.beleengedett titeket a nyomorúság kohójába hogy végre felengedjen a kőszívetek és felébredvén megtérjetek megváltó Uratokhoz.

2Térj meg, Izráel, Istenedhez, az ÚRhoz, mert bűnöd miatt buktál el! 3Ezeket a szavakat vigyétek magatokkal, amikor megtértek az ÚRhoz, ezt mondjátok neki: Bocsáss meg minden bűnt, és fogadd szívesen, ha ajkunk gyümölcsét áldozzuk neked! Hóseás
@taga20: Remélem a nyolcvanas évekre azért emlékszel. :)
Jó éjt a távollévő Oricának!

Garai Gábor: SZÁMVETÉS

Csak esti séta ez, vagy évek óta
járjuk? Cipőnkön vastagszik a por.
Hová, barátom? Álljunk meg egy szóra:
legjavunkat elhagytuk valahol.

Emlékszel még? Hogy esküdtünk jövőre
és küldetésre; mint tán senki sem!
S már-már – ne szépítsd – függünk a világon,
fületlen pitykék, fölöslegesen.

Úgy indultunk tizennyolc éves fejjel,
hogy holnapután próféták leszünk...
Jaj, nem az bánt, hogy nincs hírünk, hatalmunk,
mégcsak az sem, hogy üres a zsebünk;

de arra szegődtünk, hogy mindenestül
visszhangozzék bennünk e nemzedék. -
Számláld csak össze, mit tettünk azóta,
szedd ki a javát: alig egy marék.

Alig egy marék, ifjúság iszapja
az is: elmerül, minek menteni.
Gyógyíthatják-e férfi-gondjainkat
kamaszkorunk balzsam-emlékei!...

Verd le a port! Addig tart ez a séta
- s szűkül az út, szűkül szemlátomást -
míg megtanuljuk méltón elviselni
a reánk mért egyetlen vallomást,

s hazatalálunk - vándor céhlegények -,
ujjunk hegyében érik a remek.
Túl kevés volna halhatatlanságnak,
hogy szépen voltunk élhetetlenek.
-
-
-
Nyulak, mókusok, medvebocsok, és egyebek! Kényelmes almokat és szép álmokat!
És: Derűvel teljes boldog ébredést azoknak, akik nem tehetnek mást!
Ne az legyen az első, hogy rágyújtás két cigarettára és egy nótára…
@ephart: lazulj bakker, me nálam ez gellert kap. 39-45 között a te istened egy züllött fasz vot. vagy aludt. ezen nincs mit védeni.
@taga20:

Te taga, ez az ephart nem a Bölcskei Gusztáv? Ontja neked a megváltást.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: természetesen. a jobboldalon próbálnak nem emlékezni. kerényi, bencsik, szűrös, pozsgai, bájer, fekete, pintér, csizmadia, etc.:)
@taga20: De hát kicsoda vagy te, ó, ember, hogy perbe szállsz Istennel? Mondhatja-e a készítmény a készítőnek: miért formáltál engem így? 21A fazekasnak nincs-e hatalma az agyagon, hogy ugyanabból az anyagból az egyik edényt ékességre, a másikat pedig közönséges használatra készítse?
@taga20:
Olvasgatva itt:
"Isten szereti a hülyéket, különben nem teremtett volna ennyit!"
@ephart:

Amellett,hogy Hóseás és Ésaiás szavai pontosan rátok illenek gyökerek,bennem van a kisördög!!

" Vajon kijafaszom nektek megváltó uratok??
"felébredvén megtérjetek megváltó Uratokhoz"--- "ajkunk gyümölcsét áldozzuk Neked!"

Hát áldozzatok!!!!
@taga20: Lökjünk olyan zenéket, ami akkor nagyon tetszett. Na? :)
@tristen2005: nem. ő az aki hinti a szentírást és fossa a szart a ventillátorba:) akinek kamenyec podolszkij egy szörvárvejsó!
@taga20:

Csak kiszúrják a leggyengébb láncszemet!
Ne legyen senki tévedésbe: azok akiket ismét (immáron ezredszer) át b..tak a palánkon április 6-án lelkesen a vezérre szavaznak majd -- merthogy szerintük nincs más, és különben is megigérte nekik a kisvállalkozói kánaánt.
@ephart:
Pál apostol:
„Én tudom azt, hogy az én eltávozásom után jőnek ti közétek gonosz farkasok, kik nem kedveznek a nyájnak. Sőt ti magatok közül is támadnak férfiak, kik fonák dolgokat beszélnek, hogy a tanítványokat magok után vonják.”(Apcsel 20, 29-30)
@ephart: az a gond, hogy nem isten teremtette az embert, hanem az ember az istent. a fazekasok meg a sor végén vannak mamár:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne szívd mellre, itt pozitív példa votá, te vízipók:))
@tristen2005:
NEM! DEHOGY!!! :D
Még kutyás képeket is küldhettek volna neki, hogy csóválja... :O
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Azért jó taktikus ez a taga, kitudja mi lesz ápr. 6 után! Már előre helyezkedik, kinevezi magát sötétben bujkálónak!
@dr. jenőke (jenőke):
"”(Apcsel 20, 29-30) "

először nem értettem, aztán levettem: Apám Cselei, 20 éves korából.
@tristen2005:
Szerintem a "Rúdtáncos Szakosztály" vérfrissítésére készül, evégre a régiek elhiteltelenedtek... :D
Harley moci van-e már neki, mert anélkül nem lesz hiteles!
@Secnir:
Nem gondoltam, hogy lesz hozzászóló, mert az érintettek ilyenkor (bárányok) hallgatnak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: cucikám, látogasson meg téged a selmecigabi a sötétben, te sötétbe bujkáló ...:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jó szakmunkás, majd esztergál magának egy kézre álló rudat!
@tristen2005: a hóhér legyen az utosó ismerősöd:)
@dr. jenőke (jenőke): minuszkám hamár belekotyogsz olvasd már el a szövegösszefüggést.itt Pál azokról a tévtanító zsidókról ír akik az üdvösség feltételeként a kegyelem mellé visszaakarták hozni a tővény megtartását is
@tristen2005:
Gebinbe az egéyz jobbos szakosztálynak, csak előbb méretet vesz!
@ephart:
Én megjelöltem a forrást.
De te kiszáradt búvópataknak is sekély vagy.
@ephart: én meg má azt hittem aro ír pál, hogy a zsidókat milliószám gázkamrában égetik 39-45 között.
@taga20: Hitlerék egyértelműen démonikus inspirációból tették amit tettek.ideológiájuk szerves része volt az okkult
@taga20:

39-45 fokon még a víz se forr!:)
@ephart:
Hülye gyerek, most jön az, hogy a hitler ministrált is.
@gazoló: egy kibaszott féreg ez az ember. én ateista vagyok, de százszor jobban becsülöm a feleségem, mint ez az állat a sajátját. köpni kö
@taga20: Ugye nem akadsz ki, ha ezt a retrót is elküldöm. :)

youtu.be/jgkIJn65IsY
@ephart:
Segíts nekem!
Komolyan!
Evégre a te "szakmád".
Jézus + a tanítványok közül hány volt zsidó?
@ephart: ako a démonok erősebbek, mint az istened?
@taga20: erről már volt szó feljebb.csak az történhet meg amit Isten akar vagy megenged
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Attól függ, mit ír a jövő testamentuma, ugye mert a régi szerint egyértelmű. De ha az "álmok álmodója" úgy rendelkezik, akkor már nem is olyan egyértelmű!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Krisztus test szerint a zsidóságból származik lélek szerint pedig Isten
@ephart:
Ba...tod ha isten megengedi, a csaj meg nem!
@ephart:
Gondolom olyan apróságokkal nem kell foglalkozni, hogy Izrael ama megbukása a babiloni fogságra datálható, melynek során ugyan lerombolják a Templomot, de mint tudjuk Ezékieltől, azért nem voltak annyira elnyomorítva, és ki sem írtattak. Izrael háőza ugyanis nem bukott el, és ki sem írtatott. S a megtérés az úrhoz nem a halált, hanem a hitnek pont azt a lazítását akarta ugymond orvosolni, amit később Jézus is.
Mint zsidó, vallásreformer rabbi.
Mert Jézus sok minden volt, de vallásalapító nem. Vallássá, Péter, Pál, munkássága tette, melyhez András építette hozzá a ma ismert szimbolika egy részét.
GOTO könyvespolc.
LET Biblia=olvasás
@GeoCracker: így igaz.Jézus nem vallást alapított hanem megváltotta a bukott emberiséget.persze akinek kell ez az ingyen kínált ajándék

Hogy valaki hiszen ő benne, el ne veszszen, hanem örök élete legyen.
16.
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
17.
Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.
18.
A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
@tristen2005: @taga20:

'Madarat tolláról...'

Mindenkinek jó éjszakát!
@taga20: Látod, hogy beletört a bicskád a "megnevelésbe"? Eljátssza a szentet, közben idehívta ezt a másik piócát és már zsidóztok is ezerrel:)
És tényleg nem ő kezdte.
@ephart:
Jézus meg árja, vagy parthus volt... TUDOM!
lépek

Isten áldjon meg benneteket egy megtérő szívvel
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jézus Krisztus test szerint a zsidóságból származik lélek szerint pedig Isten
@ephart:
Szerintem meg EMBER volt, aki ma újra kiverné a kufárokat a templomokból.
A lélekkufárokról meg inkább nem mondok semmit...
@taga20: "cucikám, látogasson meg téged a selmecigabi a sötétben, te sötétbe bujkáló ...:)"

Jézusom! ennyire nem lehetsz brutál!
@OPHELIA: ki kezdte drága?
milyen isten az amelyik évekig engedi, hogy emberek millióit szarrá égetnek? olyan isten, aki kurvára nincs, csak a primitív fasz emberek agyában van!
@ephart: Persze nem ártana hozzátenned, hogy
1. Ezt nem Jézus mondta, hanem János, mintegy a narrátor szerepében
2. A Nikodémussal folytatott beszéd narratívája, melynek elejéből világos, hogy alapvetően a zsidó tanítások helyretételéről szól a példázat:
9. Felele Nikodémus és monda néki: Mimódon lehetnek ezek?
10. Felele Jézus és monda néki: Te Izráel tanítója vagy, és nem tudod ezeket?

3. Szó nincs semmilyen ajándékról. "18. A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; " Azaz, aki hajlandó megtartani a tanításait, azt származástól függetlenül hajlandő a "kiválasztottak" körébe emelni. Alkalmasint ezen a ponton került szembe a zsidó papsággal, és nem a zsidó néppel.
@dekol84:
UGYE!!! Nekem meg tűrnöm kell itt nap, mint nap ezt az állatot?
Nyáron majd jól nyakon vágom egy faca kis evezővel...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tök mindegy. Okos fiú volt. Saját korának Lutherje. Csak jobban megszívta.
@GeoCracker: egyébként tudtad, hogy a kora kersztények is mind magyarok voltak? Ezt az bizonyitja, hogy már Jézus halála után alig néhány évvel is masszivan összevesztek a jeruzsálemi zsidó korai keresztények (a péteri vonal) a damaszkuszi nemzsidó keresztényekkel (a páli vonal). Erre csak a magyarok képesek.
@GeoCracker:
Végül is, az idealisták korán halnak...
@GeoCracker: szerintem ne vitatkozz! ez kb. olyan, mint ha a micimackóból idéznék:))
@GeoCracker: Azaz, aki hajlandó megtartani a tanításait

nem a tanításait hanem a kereszten bemutatott áldozatát

ime Isten Báránya, aki elveszi a világ bűneit (Jn 1, 29-34
@taga20:
Oké, csak szólj, hogy melyiket dugtad fel magadnak, nehogy utána megfogjam... :D
Asszony, kuty tudja a hajlamaid? :(
@DarthVader: Amellett már a kurgán kultúrában is előfordultak kereszt-mintás motivumok. S különben is, a kőkorszakban már itt élt magyarok rajzottak szét a világba, hogy ott keleten is a sz...rt kavarják.
@ephart: te nem kéne feküdnöd, me nem éred el a reggeli, 10órás misét. aztán neked annyi:))
@ephart: Mondta János.
Nem az a baj, hogy idézel a Bibliából, hanem, hogy félmondatokat és kiragadott szakaszokat.
29. Másnap látá János Jézust ő hozzá menni, és monda: Ímé az Istennek ama báránya, a ki elveszi a világ bűneit!

Vgy szerinted van olyan rész a Bibliában, ami isteni, míg a másik része még istenibb?
Becsapós kérdés. Egyik része sem az valójában. Századokkal később jegyezték le. Zöme görögül maradt fenn, és igencsak ember, Nagy Constantin szája ize szerint lett összeválogatva az alexandriai tűzvészt túlélő töredékekből.
kicsoda valójában Jézus Krisztus?

Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige, ő volt kezdetben Istennél. Minden általa lett, nélküle semmi sem lett, ami lett. Benne az élet volt, s az élet volt az emberek világossága. A világosság világít a sötétségben, de a sötétség nem fogta fel. Föllépett egy ember, az Isten küldte, s János volt a neve. Azért jött, hogy tanúságot tegyen, tanúságot a világosságról, hogy mindenki higgyen általa. Nem ő volt a világosság, csak tanúságot kellett tennie a világosságról. (Az Ige) volt az igazi világosság, amely minden embert megvilágosít. A világba jött, a világban volt, általa lett a világ, mégsem ismerte föl a világ. A tulajdonába jött, de övéi nem fogadták be. Ám akik befogadták, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek. Azoknak, akik hisznek nevében, akik nem a vérnek vagy a testnek a vágyából s nem is a férfi akaratából, hanem Istentől születtek. S az Ige testté lett, és közöttünk élt. Láttuk dicsőségét, az Atya Egyszülöttének dicsőségét, akit kegyelem és igazság tölt be.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Már Onán is megszívta, amikor egy ősinek hott mesterségbelinek nézte a menyét. :-))
@taga20:
Én? Soha se taga(d)tam...
Amúgy jó az nekem??? :((
Én a csajokat, de nincs harag!
@ephart: Szerintem ne kevered össze az evangelisták népmesei körítését azzal, amit Jézusnak személyesen tulajdonítnak.
@ephart: te most komolyan azt hiszed, hogy..? szegény dzsézusz:)
www.youtube.com/watch?v=Rl6fyhZ0G5E
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A Korán az egy másik történet :-) De majdnem olyan érdekes, mint a Biblia :-)
@ephart:
Legalább az idézőjelet tennéd ki, meg hogy János evangéliuma!
Amúgy hol marad a kedvenc idézetem, a "...liberális EU vs. keresztény Oroszország"?
Hiányolom, de télleg... azon látod lehetett röhögni! :D
@GeoCracker: 16 A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre 2 Tim

Isten sugalmazott diktált a szentírók meg lejegyezték.ez a biblia
@taga20: Milne se rossz. Egyébként a mesék erkölcsi üzenetei megérnének egy külön, bőséges elemzést. A Micimackó sem annyira ártatlan mesécske, ha belegondolsz.
@GeoCracker:
Olvastam, meg is van a polcomon.
Anno '87-ben, a katonaságnál, a Zalka könyvesboltjában vettem meg, zöld kötésben.
@ephart: Momentán van 4 jelentős judaista vallási irányzat. Ebből 3 világvallás, de a 4. sem jelentéktelen az Újvilágban. Mind azt mondja, hogy írásai az utsó betüig Istentől ihletettek.
Ha feltételezzük, hogy nem egy többszörösen skizofrén Istenről van szó, akkor marad az, hogy a tanítások mégiscsak emberi vetületei valaminek, amit talán egyetemes erkölcsi nívónak tekinthetnénk.
@taga20:
Kiszhamisz...
www.youtube.com/watch?v=Vl-xf22r5j4

A meleg blogot máshol találod... nyuszifül. ;)
@taga20:
Amúgy soproni vagyok, szerencsére... :D
@GeoCracker: vágom. azé dobtam be, me gondoltam ráugrik valaki, akinek igaza lesz, me nagyon húzós mese:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Anno én is olvastam. Pont az a bajom azt hiszem, hogy olvastam. Mire az ember elolvassa a Bibliát, a Koránt és Mormon könyvét, addigra fura gondolatai támadnak.
S elkezdi irigyelni azokat a régi mókusokat a fura gombáikkal --- Good Omens
@GeoCracker:
A Mormon könyvéből részeket csak, a Bibliát természetesen, a régi Károlit is, meg újabb formában is, + Hubbardot is... ha már vallások... :D
@GeoCracker: hát ez már a hit világához tartozik

én neki hiszek aztán halálom pillanatában a reménységem beteljesedik

Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.
@taga20: Bár Milne nem szerepelt benne, de nemrég írtam egy rövid szakképzős szakdolit az erkölcsi fejlődés és mese kapcsolatának felvetéséről. Kaptam néhány nyűgös opponensi véleményt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hülyegyerek, ako mé raksz be communardst? meg visaget? na ere feleljél?:))
@ephart: Ki miben hisz, abban :-)
Semmi hasznom megingatni bárkit, míg nem válik közveszélyessé :-)
Ha pl. egy ház tetetjén inog, és még ráesik a végén valakire.....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hubbardnak csak a sci-fijeit :-))
A többihez nem volt türelmem. Xenu bennem keveset talált.
@taga20:
Balféknek, aki Bronski Beat-et nyomat?Megmarhultál????

blackgirls.blog.hu/2014/01/24/nadina_12_kep

Na, húzzál aludni! :D
@GeoCracker: jó téma. szerintem az az opponens komcsi vot:) bele kellett vona írnod a szovjetunióról valami aktuálist:)) vitya-putyin ki a magasabb verseny:)
@GeoCracker:
2000 körül csináltam közép- és felsőfokú értékesítési tanfolyamot sci népeknél.
Az értékesítési képzéseiket jónak találtam... :D
A vallásukat kevésbé, láttam agyhalottakat, akik középkori kódexeket megszégyenítő méretű cuccokat aranyárban vettek tőlük, persze "kiválasztottként".
@taga20: Holnap még csak szombat van nem vasárnap. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezek szerint szombaton nem kö emenni a kupiba? ako mi a bánatot kö csinálni? a szomszéd asszonyt meghágni?:))
@GeoCracker: te akartál péhádézni vagy ő? ako ne sírjál itt nekünk(nekem)!:))www.youtube.com/watch?v=Qnkun1HIG0M
végre senki nincs. a sok ostoba lefeküdt. jöhet a zene:)www.youtube.com/watch?v=tGbRZ73NvlY
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyedül. ezt érted?www.youtube.com/watch?v=55XIdavZxCQ
@taga20:
ez olyan "gay" amit a háziszárnyassal csináltok...Dorian Grey...hol rejtetted el a festményt?

ez nem baj csak olyan furcsa amint a munkásosztály és a középpolgárság összemelegszik amúgy dzsembori

brühüyyy

majd beszámolsz milyen volt a kicsike?
Jó reggelt!

@taga20:

Te beszélsz terelésről? Te vagy a nagymestere:))
Géb ezen dumáját "Bírom az egyszerűséged, .." röhögés és reakció nélkül kibírtad.

Olyan rendes cukrosbácsit adott elő, hogy látom, még rodeot is kibillentette:))

Nem tartanál ebben némi pihenőt?
A Microsoft hányszor nézi át a programjait, mielőtt piacra dobja, és hány biztonssági rés marad benne? Ebben meg stikában hagytak "extra funkciókat"
@dr. jenőke (jenőke

"Jó éjt a távollévő Oricának!"

Ez nagyon kedves volt,köszönöm:)))

Nagyon-nagyon régen olvastam ezt a verset. Most döbbentem rá, hogy vannak versek, melyeket el kell olvasni fiatalon, középkorúan és öregen. Mindig mást jelent.
Ez pl. ilyen.
Az utolsó két sora fájdalmasan aktuális. Sok 50 körüli kommentelő hsz-éből indirekt módon kicseng a két sor.

Köszönöm a verset!
@gazoló:

Könnyed, kellemes indítás a naphoz ez a zene:))
@rodeo36:

Kössz brühüyyy,hatalmas!!
@Orica Középföldi:

A'cukrosbáci 'mega 'szőkenő 'polémijáji!!!

@taga20:

www.youtube.com/watch?v=UsINHI2bZSA

Nektek ugyanez guitáron!!pszt! Rodi 'megnehajja,mert 'úútájja a gitárt!
@Orica Középföldi: azt próbálom követni, hogy nagy hülyeségekre nem ugrok. ennek mentén, gondolom te se sértődsz be, ha azt mondom neked, hogy ügyes, talpraesett, nett háziasszony vagy:)))
@rodeo36: a te nőd, csak tegnap le se szartad, ezé felvettem a porbúl:)))
@taga20:

Ha megint félreértenéd vagy megsértődnél 'gazaputól, a 'szőkenő éllel volt és dupla 'zérójelben!!
@taga20:

Ez speciel a kommentjeimből egészen biztosan nem derül ki:))
És esmeg mellébeszélsz:)
@taga20:
na most maszatolsz ám...te kis Dorian Grey

és a kis kedvesed?

nálam nem jött be ilyen "édesen" mint nálad...egyébként sem fogyasztok cukros ételeket már időtlen idők óta...túl gájl és az orvos mást írt föl

brühüyyy

folytassátok...olyan izgis ahogy a kék osztrigabár-ban vagytok a krokodilon is és a vonaelvtárs útját járjátok még egy kis pléhtábla a csempén és máris jöhet a @tanga21

brühüyyy
@gazoló:
guitárral csak lőni lehet jobb mint az AK47 és biztos halál

brühüyyy

@tanga21-gyel vigyázzatok becukrozták a Gábriel Arkangyal mellé krampusznak
ki utazott mostanában a MÁV-val?

tegnapelőtt egy neten vett jegyre amit kinyomtattak otthon: ezt írták!

utazási ENGEDÉLY?!

még a születési idő is rajta van!
ha nem látom, ezt már valóban NEM hiszem el!
@guma:
Oroszország anyácska lesz az etalon, már szóltak, hogy Piktor visszatért a kebelre, vagy pöcsre...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

baszki én azóta is a levegőt kapkodom!

ez most nagyon nem vicc!:((((((((
ENGEDÉLY
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ne keverd, vagy te olyan informatikus, hogy tudád: a pöcsre van szakosítva már a koleszos időből meg a diplomáját is szopásért kapta azt most terjeszti a dzsobbiknál a kék osztrigában

brühüyyy

remélem nem újdonság csak promemória
@guma:
Azaz holnap ha nincs engedélyed, nem mehetsz seháse... Értjük.
@rodeo36:
Randa gonosz és homofób vagy... nemám... :)
Pártbuzik elég aljanép.
@gazoló: :)

a zenéd jobb volt!
sms nem kell a belügytől sem - én sem írok...
@gazoló:
megjött a hó?

ilyen lesz a Gellért hegy oldala is?

www.youtube.com/watch?v=8amn8MmSB44

brühüyyy
a zese mese nem sokat segít
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
újkori magyar történelem, magyarország jobban (szopik) teljesít

brühüyyy

rendszerváltozás kis hibával....csak az változott, hogy ki van fülkében

(tudod az új matrózos viccet? minden lesz mongyákneki de kérem az??? az is hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton odamész a taton lévő fülkéhez és a lyukon bedigod...igenám de mi lesz vasárnap? akkor te mész a fülkébe ...)NAEZAMAGYARFÜLKEFORRADALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

brühüyyy
@rodeo36: Szép napot! Felétek mizujs? Ott is van már hó?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nézd meg a vídejót amit itten fentebben

brühüyyy

milyen édibédi lettél ??? ez is kékosztriga vagy csak Vona utánzat?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te is szereted a @tanga21-et osztrigában?

brühüyyy

cuki
@rodeo36:
DDD

A Boleróról jut eszembe... A héten párommal a VII.-kerület,Dohány utca könyékén sétálva egy délelőtt,fura jelenség fogadott egy bár előtt...Az üzlet előtt hordók kirakva,'designosan előtte ifjúkorom imádott táncművésze, Markó Iván erősen megroggyant állapotban matt ...,néhány borospohár mellett,dohányzott épp!
A szobornak,performansznak tűnő jelenség,igazából megrázott!! Miért,hogyan,tényleg?
@gazoló:
sic transit gloria mundi

igen én még emléxem rá mikor a Bejart meghívta és amikor az első nagy balett szerepét táncolta...ott űltem az Opera földszíntjén a karmestertől ne messze...

ez az új rendszer nem sokaknak használ...attól függ "ki van a fülkében" van forradalom vagy NER

brühüyyy

ugye azt tanítják, hogy a forradalom felfalja gyermekeit?

Goya festményére emléxel?
Fab possztján feltűnő képről egy dalocska jut eszembe...

"A juhásznak jól van dolga.
Egyik dombról a másikra
Terelgeti nyáját, fújja furulyáját,
Bú nélkül éli világát.

Ha megunta furulyáját,
Előveszi a dudáját.
Belefújja búját a birka bőrébe,
Szélnek ereszti belőle."
@rodeo36:

"forradalom felfalja gyermekeit.."

---Ő meg felfalja a 132 milliós különbónuszt!!
@rodeo36:
Orosz maci kiéhezett, de Piktorunk hôsiesen kielégítette.
Essetunni...
@gazoló:
aprópénzek...
az cca 432000 Euro...egy elsőosztályú táncos havi jövedelme a MET-ben vagy a Covent Garden-ben

fülkéje és forradalmai válogattyák

te tudod ezt

brühüyyy

Marton Éva anno egy estéért kapott annyit a MET-ben?

Birgit Nilsson néhány év után 15 millió adóval lógott...képzeld el azt amit adtak neki? igaz...Birgit Nilsson nincs másik...

olyan mint orbán van tele van a padlás meg a pince: és a sötét helyek

(spanyolul: garrapatas, pulgas, piojos)

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

rutin ez nála...unaloműző, mexokta...

különben honnan lennének igazolásai arról, hogy: (és ide azt helyettesítesz amit akarc)

brühüyyy
@gazoló:
nekem ez marad örökre

www.youtube.com/watch?v=Q4YmygE-J-0
láttam anno élőben

brühüyyy
@rodeo36: Jaja imádjuk egymást. Tolerancia, egymás elfogadása és persze sokszínűség. :)

youtu.be/fqfbScLsFws
@gazoló: én még láttam a 60 éves Alícia Alonso-t táncolni Habana-ban a Garcia Lorca színpadán őróla szólt a legenda, hogy az egyik fiatal ballerina mondta neki Alícia én átugrom a színpadot...átlóban...erre Alícia, én -lányom- átlebegek a színpadon

ugyanezt a Pliszeckája és a Lakatos Gabriella is tudta a Bahcsi-ban láttam akkor már 54 éves volt...de csak kevés fátyolt vett föl

brühüyyy

és ezt senki sohasem tudja tőlük elvenni

a többi balettosokat meg a sárga irígység kiveri: hol van ma egy Bejart? hol van ma egy olyan Tűzmadár?
@rodeo36: Ezt hallottad már? :)

youtu.be/Hgz4dGqzuwI

Mondjuk becsülendő az igyekezet, bár Simándy nyilván jobb volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
csupa rózsaszínű meg világoskék és cukiság

brühüyyy

amint a @tanga21 beesztergálja (a nagy horizontállal) nálad magát az olyan ezotérikus
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
két szerencsétlen...

énekmesterem magyarázta anno, hogy csak úgy ne...

keress rá Joviczky József-re és Fodor János-ra amint a bordal-t énekli

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

www.youtube.com/watch?v=KBaIsvNbsck

és az csak egy lemez...de nem akármilyen én láttam hallottam Astrid Várnay mellett Trisztán-t énekelt az Operában

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=FPpdf4p9D-I

www.youtube.com/watch?v=SuAJScke0ig

és ezen már nyugdíjas korú volt (a hehezetekről hallom...sajnos a magyar lemezgyártás nem töltötte be a szerepét))

www.youtube.com/watch?v=C3mnFCS2GeU
@gazoló:
kincsek:

www.youtube.com/watch?v=Zfyw7wIbD0E

ne feledd

brühüyyy

ezt ő a La Scala de Milan-ban is előadta
a csatatéren kívül, olyan jó lenne nálunk is ez, és ennyien:

Csatatérré változott Bécs belvárosa
Egy szélsőjobboldali bál ellen hatezer ellentüntető vonult fel, összecsapott a két csoport.

Összecsapások robbantak ki este és éjjel a bécsi Hofburgnál és környékén, ahol az ellenzéki jobboldali populista Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) rendezte meg az úgynevezett Akadémikusok Bálját, de a rendezvény ellen hatezer tüntető vonult fel, tiltakozók nemcsak más osztrák városokból, de még Németországból is érkeztek.

Az összecsapásokban húsz tüntető, és öt rendező megsérült, de a kiérkező rendőrök sem úszták meg sebesültek nélkül. A hatóságok tizennégy embert vettek őrizetbe. Bécs több kerületét hajnalig lezárták, a zárlat alá vont terület állítólag nagyobb volt, mint a volt amerikai elnök, George W. Bush 2006-os látogatásakor.

A bálon állítólag jelen volt több európai szélsőjobboldali, illetve jobboldali populista párt képviselője. A megnyitó beszédet Heinz-Christian Strache, az FPÖ elnöke tartotta. Az Akadémikusok Bálja a Bécsi Korporációs Bál folytatása. Azt a rendezvényt 2012-ben kitiltották a Hofburgból, nevet változtatva és az FPÖ rendezésében azonban visszaköltözhetett oda, írja az MTI.

index.hu/kulfold/2014/01/25/csataterre_valtozott_becs_belvarosa/
@rodeo36: Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem. Tényleg gyönyörű.
Ma lesz Attis évértékelője? Biztos izgalmas lesz.
@rodeo36:

Vannak emberek,akiknek ebben a 'vezérnyalás közben sem lehet elmenni értékeik mellett...
/Kocsis Zoltán,Markó Iván,Eperjes,Cseh Tamás,HOBO,Balázs Fecó--etc./

Úgy szeretném ha a MAGYAR jelentése,újra visszanyerné értékét;jó értelemben.../jelképekkel ikonokkal,értékekkel együtt és lehetnénk egyet akaró egyfele tartó egy nemzet!!!/
@V-PORT: talán ennél jobb lesz :D

Villámértekezlettel fordult rá a kampányra
a Fidesz

Orbán Viktor értékelője elmaradt, a képviselők szinte csak Paksról kérdeztek.

www.origo.hu/itthon/20140124-frakcioulest-tartott-balatonszarszon-a-kampany-elott-a-fidesz.html?sec-2
@gazoló:
talán...
találtam egy felvételt 1955 Verdi Requiem az Erkel-ből rádió, Somogyi László/Szecsődy Irén/Tiszay Magda/ Simándy József/Székely Mihály

megjegyzem a Kocsis Zoli 1989 előtt volt igazi utána már csak önmaga árnyéka...sajnálom

brühüyyy

az Opera magyar nagyjait sosem felejtjük?

meg a Fricsay, Doráti, Kertész, Széll, Solti és még soroljam?
@V-PORT:
Fa@é nem pöckölik onnan el ezt a a lakótelepi 'sokatmegélt zsúrgyereket'!'Kijapicsánakkell egy ilyen sértődős 'mufurc presidentnek?

VALAKI SZÓLJON MÁR FEL ODA A 'SZOCIŰBEREKNEK,HOGY TISZTA GÁZ EZ A FAZON,MEG,HOGY HÁNY TŐLE AZ ORSZÁG!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
friss hó? esse mese? bakondi?

Bár a katasztrófavédelem felkészült a télre, tegnap megint összeomlott a közlekedés. Hiába sózták az utakat állítólag csütörtök reggelig. A kamionstopot pedig akkor rendelték el, amikor már számos vontató gátolta a forgalmat. Megbukott Bakondi sms-álma is, idén már nem is próbálkoznak szöveges üzenettel. Lapzártánkkor egy települést biztosan elzárt a hó a külvilágtól.

Teljes az útzár az M7-es autópályán Budapest felé, mert két kamion összeütközött Balatonújlaknál - ez csak egyike azoknak a híreknek, amelyek a havazás miatt tegnap délutánra már elárasztották a sajtót. Mégis érdemes rajta elgondolkozni annak fényében, hogy vajon miért nem sikerült most sem időben elrendelni a kamionstopot?

Ezek a nagy járgányok ugyanis egymás után okozták a baleseteket és fennakadásokat. Hahót és Fakospuszta között például a 74-es főúton egy keresztbe fordult kamion miatt kellett mindkét irányban lezárni a forgalmat, Szombathely és Balogunyom között a 86-as úton egy kamionból az útra ömlött gázolaj okozott fennakadásokat, a 66-os főúton, Mánfánál több kamion elakadt, a 61-es úton csak egy kamion, de miatta teljes útlezárást kellett elrendelni, a forgalom elterelésére sem volt lehetőség.

Még jó, hogy - mint a Magyar Honvédség Facebook-oldalán közzétették - a honvédség tehergépjárművei is mentettek a rendkívüli havazásban. Igaz, nem teljesen világos, hogy miért tekintjük januárban rendkívülinek a néhány centis havazást, főleg annak fényében, hogy csütörtökön nagy dérrel-dúrral jelentette be Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) főigazgatója: az elkövetkező napok téli időjárására felkészült a katasztrófavédelem, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig az utak síkossá válását megelőzendő, csütörtök reggelig legalább egyszer sószórást végze

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Orbánt bizony le lehet győzni. Le is szokták, rendszeresen. Bukott ő 1994-ben, 2002-ben és még 2006-ban is. És még nincs itt a felsorolás vége.

Miután felettébb tanulságos az 1994-es választási veresége a pártnak, idézzük ezt fel, főként Orbánnak a választások utáni kongresszusi beszédéből bőven idézve.

De előtte még vázoljuk a helyzetet. 1992-1993 környékén a közvéleménykutatások jelentős Fidesz előnyt mértek. Reális közelségbe került, hogy akár még a kormányalakításban is részt vehet a párt. Ugyanakkor a Fideszen belül megindult az Orbán-Kövér hatalomátvétel, amely végül oda vezetett, hogy a párt több emblematikus vezetője és képviselője, Fodor Gábor, Ungár Klára, Molnár Péter kilépett az általuk is alapított szervezetből. Orbán teljhatalmat kapott, a Fidesz szőröstűl bőröstűl az övé lett. Közben megindult a gazdasági háttérbirodalom építése is. Így "Fidesz-közeli" érdekeltségbe került a Magyar Hirdető vagy éppen a Magyar Nemzet címen megjelenő lap is.

A részben nyilván a Magyar Hírdetőnek is köszönhetően az utcákat elárasztottáka Fidesz óriásplakátjai. Ám a választáson a párt mindössze 7 százalékot szerzett, ami azt jelentette, csak 20 képviselőt küldhetett a parlamentbe, s a legkisebb frakcióval kellett beérnie. Mindez azonban nem zavartatta a vezért abban, hogy nem sokkal az eredményhirdetés után megüzenje az akkor még liberális Magyar Hírlapban: "Nem kívánok távozni, semmifajta lemondási szándék nincs a fejemben". (Magyar Hírlap, 1994. május 11.)

Ennek ellenére ellenjelöltje is akadt, Wachsler Tamás személyében. Wachsler szerint Orbán nem képes reálisan értékelni a kialakult helyzetet, s bírálólag sürgette a párton belüli demokrácia erősítését. Szorgalmazta emellett azt is, hogy a Fidesz mielőbb javítsa az értelmiséghez és a sajtóhoz fűződő viszonyát. S nem kevés gúnnyal "trojkának" titulálta az Orbán-Áder-Kövér hármast. A kongresszus helyszínét egy Nagy Gáspár vers egy sora díszítette: "Fiúk, ha megérjük, miénk a holnapután". Igen, az élet néha utánozza az irodalmat.

brühüyyy
@rodeo36: erjed a gané:

Kövér morgott Paks és az oroszok miatt,

de inkább csak úgy magának, mert fő a lojalitás – írja a Népszabadság. Állítólag Orbán is kapott kérdéseket Paksról a Fidesz balatonszárszói frakcióülésén, amire azt mondta, hogy a megállapodás kommunikációja nem volt megfelelő, de helyrehozzák a hibát, Paks nem okoz majd gondot a kampányban.

444.hu/2014/01/25/kover-morgott-paks-es-az-oroszok-miatt/

-----------------------------------------

Feladták az ellenállást a művészek

Ez derült ki a Műcsarnok elfoglalása elleni akción. A német megszállási emlékmű szobrászának mestere szerint a szobor titokban már elkészülhetett.<<<<<<<<!!!!!!!

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2014%2F01%2F24%2Fnem_tudnak_ellenallni_a_kormanynak_a_muveszek%2F
@Penivaldes: Éreztem, hogy Te és Attis, mint a borsó meg a héja. :)
@rodeo36:
"...az utak síkossá válását megelőzendő, csütörtök reggelig legalább egyszer sószórást végze"

Ja. És betiltották a DUREX PLAY EPRES síkosító árusítását.
@rodeo36:
"...az utak síkossá válását megelőzendő, csütörtök reggelig legalább egyszer sószórást végze"

Ja. És betiltották a DUREX PLAY EPRES síkosító árusítását.
Nem az a kérdés, le LEHET-E váltani Orbánt, hanem az, hogy a magyarok akarják-e. A jelek szerint nem. Szopó. Igen, nekik is, együtt megy mindenki a levesbe, bár ezt ők még nem tudják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez is van olyan fontos:
Varnus Xavér a Tamás templom-ban fog orgonálni Bach sírjának közelében meghívásra idén augusztusban

index.hu/kultur/2014/01/21/varnus_xaver_bach_sirjanal_zenel/

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akarni akarnák sokan,de ahhoz nagyon sok ember kell,és az a kérdés kire szavazzanak!
@V-PORT:

Tegyük fel, valami csoda folytán nyerne. Jó, mondjuk kevesebbet lopnának, és talán nem adnák elő magukat ennyire irritálóan, de ettől még mi változna
- Az oktatásban
- A demográfiai szerkezetben
- A fejekben
- A magyarok nyelvtudásában
- A nyugdíjassegg folyamatos nyalásában
- A folyamatos eszetlen hitelfelvételben
- A folyton a fájdalommentes könnyebbik út megígérésében
- A korrupcióhoz való viszonyban
- A magyarok gyávaságában és lustaságában és gerinctelenségében és nemtörődömségében és örökös önfelmentésében és rinyálásában és beleszarásában és igénytelenségében?

Hoppál Péter és Tóta W. egybehangzó helyzetjelentése szerint a rezsicsökkentő fórumok mindenütt full teltházzal mennek.
stb
stb

teljesen reménytelen.
@rodeo36:

Mikor voltál ott utoljára Rodi??

Varázslat egy orgonaest a Tamás vagy Miklós templomban Lipcsében!!

www.youtube.com/watch?v=AgDMxs4aHZU
@rodeo36:

Ki hívta meg oda a Zenebohócot?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: rezsicsökkentő fórum? az vmi wodoo szertartartásra hajazó ügy?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Le kellett menni 'zéróba!!! MOHÁCS 2.0.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

'Álljunkmeg,álljunk meg Egér!!A 'homár 'beütés ellenére,remek muzsikus!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Das Thomas Kantor laden Sich

brühüyyy

azért én szeretnék bohóckodni a Berlin Dóm Sauer orgonáján

Barátaim, a Duna Televízió január 30-án, csütörtökön este 23:30-kor sugározza a Berlini Nyári Orgonafesztivál nyitókoncertjét, amelyet a Berlini Dómban játszottam 2013. július 7-én, a világ egyik legcsodálatosabb német romantikus hangszerén, a nagy Sauer-orgonán. Íme, egy kis részlet, hogy legyen kedvetek fennmaradni. Elcsudálkoztok, ha majd meghalljátok, milyen végzetszerűen szól Bach d-moll toccata és fúgája a hatalmas orgonán, a roppant kőrengetegben...

brühüyyy

a zene szép neked magyarázzam?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne aggódj. Amikor behencegte Hende a 10.000 Polgári Önkéntes Csoport megalakulását, mindenki ledermedt. DE: az átlaglétszám 10-12 fő volt.
Ez legfeljebb 120.000 ember. És bukták a választást, ezért lett Hende Honvédő minisztere 30 katonának - azért, hogy szokja a tömeget.
Ha lesz 1000 (de nem lesz) rezsifelszámoló nagygyűlés, akkor tudni fogod, hogy vannak mobil nyugdíjasok, akiknek a nyugdíja sok, de kevesli és fideszes.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én magáról Mesterházyról nem tudom ezt elképzelni. Ő, mint miniszterelnök? Röhej.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Vedd önkritikának. Egyébként hagyjuk már ezt a "magyarozol" baromságot, mert agyfaszt kapok tőle, B+.

Mégis mi a faszt kéne mondanom, hát nézz már itt körül, hát a fejed fölül hordják el a házat! Hogy fasza csávók vagyunk, csak hát a körülmények?

Ti (mi) tényleg azt gondoljátok, hogy ezt az egészet egy Gyurcsány/Orbán a hibással meg lehet úszni?

Nevetséges.
@gazoló: már nagyon régen, Bach kantátákat hallgattunk orgona kísérettel...a hely nagysága ... szóval nem részletezem

Das Thomas Kantor von der alles Zeit

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért nem tudod mondani,hogy mi magyarok?
Errefelé leginkább két népcsoport szokott magyarozni.
@gazoló:

Nem is a hangszeres tudását kérdőjeleztem meg.

@rodeo36:

Egy mázlista.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én ki tudom mondani,hogy:Mert magyarok vagyunk,mert hülyék vagyunk.
Te meg itt kertész stílusban mondod.
Miért így mondja valaki,aki ugyanolyan magyar,mint a másik?
index.hu/belfold/2014/01/25/mszp_kongresszus/
Nézem a fényképet, és kezd az, az érzésem támadni, mintha a rezsicsökkentés fórum után, átjöttek volna erre a kongresszusra. Tudom öregszik a nemzet, de ennyi nyugdíjas a mesébe sincs.
@rodeo36:
Az egyetlen dolog a földön amikor 'téridőn kívül kerülhetek,Bach zenéje!!!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Biztos megszólalt a tudatalattim. Ha megengeded, odáig azért nem süllyednék, hogy a pedigrémet kezdem magyarázni. Jelzem, ha csak pusztán a ragozásba tudsz belekötni, akkor ilyen alapon Ady vagy Berzsenyi is magyarozott.

Azért mondom ezt, mert ezt látom. Te mit látsz?

Az meg miért kéne, hogy érdekeljen, hogy milyen "két népcsoport" mit szokott mondani?
@gazoló:
a zegér -úgy tűnik- irígyli ő homárságát? minő esoterica classica philologia a zegér részéről...ilyen mély műveltséggel értékelni egy olyan valaki orgonista kvalitásait az tényleg nagy sósav...a zegér azt is tuggya, hogy a zorgonát nem szagolják hanem fújják...

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=Lqwx-73_jWk
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jó oké,Hofi is mondta,de az más tészta.:))
Megpróbáltam elég burkoltan a dolgot.:))
De azért így ne szóljuk már le a saját népünket!
Meg aztán ez egy kicsit olyan,hogy ők ilyenek,de én jobb vagyok.
Így akár én is jobb lehetek,mint az átlag többség.
Rühellem a fideszt,haragszom a másik oldalra is,és rendesen leadom a szavazatomat mindig a jobbikra.:))
"A miniszterelnök-jelölt mögött Gyurcsány Ferenc olyan arccal sétál, mint egy örömapa, néhány hívének csókot is dob."-Index :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Miért így mondja valaki,aki ugyanolyan magyar,mint a másik? "

Például mert tele van a fasza a tisztelt fajtársaival. Ha mondjuk némi averziót kelt bennem, hogy Hoppál Péterrel, vagy Fricz Tamással vagy Kerényivel egy néphez tartozom, az ekkora gáz?

Valami egyéb észrevétel a vélt származásomra történő célozgatáson kívül?
@V-PORT:

Kapják be az önző, kiba@ott,parazita,jövőfelélő,fiatalokat le@aró nyuggerek!!(max.tisztelet a kivételnek!!)'Nyócévmúlva én is az leszek,de nem ilyen!!

Inbkább gyökeret eszek,wazz de ilyen 'megalkuvóparazitaönzőgenyanyaller' soha nem leszek!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dejó hogy nem érted.
Ki nem szarja le ezeket a tetves fideszbirkákat?
Persze így is meg lehet közelíteni ez igaz.
A származásosat meg nem tudtam kihagyni,bocsi.:))

De amúgy én erre nem magyarozok,hanem fideszbirkázok,fidezgecizek,elvtelen szemét gerinctelen tetvezek.
Lehet így is.:))
@gazoló: Lassan a 9 millió nyugdíjas országa leszünk.
@gazoló:
BWV 244 Wir setzen uns...

www.youtube.com/watch?v=rZQ--KHn21A

brühüyyy

de a zegérnek ne szóljatok hadd szagolja az orgonát
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Meg aztán ez egy kicsit olyan,hogy ők ilyenek,de én jobb vagyok.
Így akár én is jobb lehetek,mint az átlag többség."

Nézd, én odáig legalább eljutottam, hogy nem tapsikolok ennek a tatárdúlásnak nyálamat csorgatva, meg nem azzal keresem a fizumat, hogy politikussegget nyalok. Ha ezt rátartiságnak vagy arroganciának veszed, ám legyen, vállalom.

Részemről a témát lezártam. :)))
Lukács Zoltán azon kívül, hogy benne van Mesterházy feneképe csinál mást is. Nekem ő a kis Schmuck.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kommunikáció... aha... nem a szar szar ettársak - mondta magyarán Piktorunk - hanem félreértitek az ízét! :)
Há`persze, így mingyá más!
Oszt bólogattak a birkák tovább... gondolom Piktorunk papírokat is lengetett, hogy a kevésbé gyors felfogású szopotnyikoknak is leessen a 20 fillér.
Ez a bolsi párt a történelem szégyene, beelôzte az MSZMP-t, meg Rákosi pajtást is.
A mai statiszták holnapután partizánok és ellenállók lesznek. Jön majd a szar duma: Mi csak parancsra...
Ha esetleg találkoztok velem és furcsán írogatok,az azért lehet,mert valami gyökér lenyúlta a nevemet.
Talán valami fideszgeci.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nyilvánvalóan ennek csak a fideszbirkák tapsikolnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Baszod, egy jobbikosnak magyarázkodsz, aki MSZP hívô volt... :)
Valami megszakadhatott...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Sehol egy comingout, az Acapella Bárból? Neeee.. azért ilyen könnyen nem dôlünk be....
Az Mszp programja 2014-ben: Viktor takarodj. A Fidesz programja 2010-ben: Gyurcsány takarodj.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Mi lenne backi?
Jan. 25, te meg madárnak nézed Egeret!
Kövér ettárs simogassa a homlokodat! :)
@V-PORT: @gazoló:

Könyörgöm, ne hisztizzetek már!

Az ellenzéki fórumokon nem egyszer elhangzott egy-egy idős ember szájából, a gyerekemet is képviselem, de ő nem jöhet el, félti az állását. Joggal.

Miért nincs a fideszes fórumokon fiatal? Nincs mit félteniük.

Egér - két napja röhögök a Gyepmaúzon (Bakter) - joggal vetette fel azt, amit.
Nem vagyunk egyformák. Sok szempontból nem, és ezt a jelenlegi rezsim nagyon láthatóvá tette, nem véletlenül. Aljas dolog.

A magyarozástól meg én is hányok.
@Orica Középföldi: Én csak tényeket állapítottam meg. Az Mszp az utóbbi hat-hét évben ilyen közönséggel dolgozik, de azért a Fidesz még pár éve mást is meg tudott szólítani.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: még nincs veszve minden, jobbikos akinek tetszik Bokros, olyan mesés, amikor valakiben egyesül a két ellentétes elem.

Ugye @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ;)

Bokros az demokrata és jobboldali, ellenben a jobbikkal ami szélbaljobb kirekesztő és antidemokratikus ;)

De még így is fényévekkel értelmesebb, mint a meghágott szobros szárnyas :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Megint elindul a vita,hogy ki a kirekesztőbb.
A jobbikos aki beszél a cigányokról,vagy a városi jogvédő aki csak távolról szereti őket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hûû... izé... ennyit nem ittam a hurkához, meg sül kolbászhoz... ez most nem van meg. Bokos, jobbik, jobb, bal, izé... biztosan a registryben ilyen mélyen kell turkálnod? :(
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Vagy amelyik kedvenc Gyepmausomba köt bele... Gabci, a tót gyerek jól van?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sőt!Fabius szerint meg konzervatív liberális asszem.(vagy fordítva).:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Baszod,rájöttem a gyepmausodra!:))
Faszkivan!:))

Nem a származás számít.:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: csak az egyszerűség kedvéért, hanyagoljuk a cigányokat, mert abban ugye megegyezhetünk, hogy a jobbik ellenségképében nem csak ők vannak benne.

Nézzük a többit, csak hogy tisztább legyen a kép.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nagyanyó mondá, két favoritja van nekije, jobbik és Bokros, szerinted? ;)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Manapság?
Amikor egy állítólag jobbos párt mellett én már csak baloldali lehetek, evégre a sok KISZ, MSZMP, meg SPICLI ettárs mind igaz ellenálló, meg harcos antikomcsi volt.
Tudtam, én voltam igazából a komcsi, mert nem léptem be, nem tetszett a rendszer.
Stimm, bennem van a hiba, nem Piktorban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezzel kapcsolatban nézned kellett volna tegnap az Echo tévét.
Bayerék műsorát.
Amúgy szerinted skizo vagyok?:))

Csak nem hagytok aludni.
höhö, zavarazerőben :D

Mandiner: Béke- és barátságmenettel Oroszországért
Ilyen ország pedig nincs: oroszrajongásba csap át a jobboldali véleményvezér

index.hu/x.php?id=inxbkc_stamp&url=http%3A%2F%2Fmandiner.blog.hu%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Beteg, beteg hátán... :)
Valahol irigylem, mert hát a VIGYORGÓ egy kellemes hely...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Emlékszel?Együtt lőttük a pártházat!
-Mikor?Melyiket?
-Hát ez az!Mikor melyiket!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nem ettem meszet, nincs az az isten, hogy faszbajert nézzek, eszedné vagy?

Skizo az nem, kettős szemályiség, nézz utána, a többi stimmel, jahh és jó pihenést, és szép álmokat ;)
@rodeo36: -no comment-

Bakondi: jól vizsgáztunk

Bakondi György, országos katasztrófavédelmi főigazgató szombaton Pécsett sikeresnek nevezte a havazás elleni védekezést, a tájékoztatást, valamint az állami szervezetek és önkéntesek eddigi munkáját. Elmondta, hogy az állami meteorológiai szolgálat pontos előrejelzésének köszönhetően a hóesésben a szokásosnál sokkal kevesebben indultak útnak, a katasztrófavédelem okostelefonokra készült VÉSZ elnevezésű alkalmazását pedig egy nap alatt 11 ezren töltötték le.

hvg.hu/itthon/20140125_Ma_keleten_havazik/b41997
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem mondod?
Tegnap olyan remekül szórakoztam ott... valami vén gebe narancsbolsi seggnyaló csinált hülyét magából, szimplán szopatta magát. Csak segítettünk neki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak azért,mert ahelyett,hogy csúnyanácziznánk,meg kellene nézni ,hogy miért is "csúnyanáczik" az illetők.

És köszi.
igaz hogy nincs este, de kell egy kis vers most és különben is hallgassuk meg a kutyákat...

Körkérdés kutyákhoz: Miért ugatják a teliholdat?

Aki válaszol: Romhányi Rímhányó József

Magyar kuvasz:

Úgy tudja, ezt nálunk meg sem engedik?
Csaholhatom reggelig!
Magát rosszul informálták, azt hiszem,
mert ugatni szabad nálunk, csak harapni nem.

Orosz lajka:

Hogy ne nőjön! Nincs rá keret.
Vakkantgatom csak a felet,
mert látom, már mértékadó.
Nem nyikkanok, ha már sarló,
s ha még a kalapács is felkúszna, halkan
csóválnám a farkam.

Angol bulldog:

Ugyan! Sosem ugat egy jól nevelt angol,

ha éjjel barangol.

Tudom, honnét valók az ilyen álhírek:

...Írek!

Ír szetter:

Őrfalkáink ma még csupán csaholnak,
de elkapjuk azt a holdat maholnap.
Ki is sütjük még este
angolosan véresre!

Kínai csau-csau:

Mit teng-leng fenn? Az ellenség kéme!
Link csel csak. Egy nagy ugrás, és vége!

Svájci bernáthegyi:

- Válaszom nemleges. Félfüllel hallottam

valami ilyesmit a magas alpokban.

Hogy én is ugatnám éjszaka, azt kátlem.

Esetleg majd egyszer, kényelmesen délben.

Német juhász:

Hogy miért? Kétfelől is meg lesz ugatva,
mivel keleten kél, és átmegy nyugatra.
Bőven indokolja mind a két eset,
hogy átugassanak illetékesek.

Keverék kiskutyám:

Holdügyekhez még csak nem is konyítok.
De mert zavaros az égbolt,
annyi fent az apró kémhold,
félelmemben vonyítok.
hvg.hu/itthon/20140125_MSZP_Mesterhazy_kampany
Van, abba valami bájos, hogy a Hvg a cseresor című fényképét egy 2009-es képpel illusztrálja, mintha most lenne. Semmi sem változott. :)
@V-PORT: A bájak sora ezzel le is zárult. Meg az ellenzéki esélyek sora is alighanem
az atv-n adták az mszp-s bulit híresek és hatalmasok műsorként:)
@Penivaldes: Én nem néztem. Csak az Index-en, meg a 444-en olvastam. Attis, idén sem lesz miniszterelnök.
@Penivaldes: Valaki, valamikor legyőzi Orbánt. De az nem Mesterházy lesz, és nem 2014.
@Penivaldes: Ma túl sok mindent tudtam meg Attisról. Ezzel sem lett szimpatikusabb.
Ezmeghogy?

Önkormányzatok is keveredtek áfaügybe: A józsefvárosi eset

166 millió forint adóhiányt állapított meg a józsefvárosi önkormányzatnál az APEH kiemelt adózóinak osztálya 2010 nyarán. A fideszes Kocsis Máté vezette polgármesteri hivatal reklamált, mire a háromfős adóellenőri csapat által végzett több ezer oldalas vizsgálat eredményét az adóhatóság lényegében annullálta. Egész pontosan: az adóhiány nagy részét kitevő áfatartozást, valamint a bírságot és a késedelmi pótlékot törölte, az 5 millió forintos adójóváírást viszont meghagyta Józsefváros javára.

Bár a revízió miatt kisebb pánik tört ki a városházán, az ügy rövidesen elrendeződött. A józsefvárosi önkormányzat vezetésére akkoriban rálátó forrásunk a hvg.hu-nak az irányítás egyik magas rangú tagját idézet, aki a következő szavakkal csillapította a kedélyeket: „Nem lesz semmi gond. Bent voltam az APEH-ben, fellebbezést kell írni, és kész.”

A happy enddel záruló történet végén nem maradt más hátra, mint megjutalmazni azt, aki segített. Kocsis Máté polgármester 2010. augusztus 27-én előterjesztést nyújtott be arról, hogy a 625 ezer forintért dolgozó K. G. L. Kft.-t 10 millió forint sikerdíj illesse meg szerződés szerint.
Kocsis azzal indokolta a jutalmat, hogy sikerült mentesülni az áfafizetési kötelezettség alól, sőt, – mintegy a jövőbe látva megjegyezte – a tanácsadó nem csak a vitatott, hanem akár még egy bekövetkezendő vizsgálat kapcsán is segíthet majd.
A polgármester javaslatát a józsefvárosi képviselő-testület 2010. szeptemberi ülésén megszavazta.

hvg.hu/itthon/20140121_Onkormanyzatok_is_keveredtek_afaugybe_A_j
@V-PORT: Idén biztos nem, 18-ban pedig pláne mert addigra furcsán nyerenc megeszi reggelire.
@Spániel:
A maffia kimosta. Hosszú bájtok éccakája napi gyakorlat....
@gazoló: "Kapják be az önző, kiba@ott, parazita, jövőt felélő, fiatalokat le@szaró nyugerek" Úgy látod ők a tétova, tanácstalan, tehetetlenség okai?
@etruszk: "Az a durva, hogy több, mint kétezer gépet már kifizettek, kiszállítottak és üzembe helyeztek. Az tulajdonosok használhatták is a gépeket pár napig, de most az engedély hiányában többé nem kapcsolhatják be. Van olyan is ahol már kifizették, kiszállították, de a beüzemelésre soha nem kerül már sor.
A kereskedőknek venniük kell másik gépet. Zsebből.
A másik probléma a joghézag.
Aki már átvette a gépet amikor még volt engedélye, az most olyan helyzetben találta magát, hogy nincs pénztárgépe és nincs _érvényes megrendelése_ sem. Vagyis szénné büntethető."

Nincs itten semmmi féle hézag. Itt egy nagy hivatali visszaélés van. Aki ezeket a gépeket engedélyezte, az valamint nagyon benézett, mert állítólag most azért vonták vissza az engedélyt, mert a gépek visszaélésre adnak lehetőséget. Ezt az engedély kiadásakor talán szemüveghiány miatt nem látták?
Remélem az érintettek tettek már feljelentést.
@gazoló:
"Inbkább gyökeret eszek,wazz de ilyen 'megalkuvóparazitaönzőgenyanyaller' soha nem leszek!"

Nyugszik a kedves beteg... Elég sok olyan "nyuggert" ismerek, akik nem eszik meg ezt a dumát, van saját véleményük, és aszerint cselekszenek. A nyuggerség nem jelent automatikusan agylágyulást. Amúgy meg egy ilyen gyűlésre kiváncsiságból még én is elmennék (most megkövezhetsz). Ez is egyfajta cirkusz, és ingyen van. Sőt, még köpködni is lehet utána.
@látjátok feleim szümtükkel: Igen, valóban kinyomtattak egy részletet a micimackóból a kassza nyomtatóján. Miután meghekkelték az adóügyi egységet annak soros portján keresztül. Kár, hogy az egyszeri felhasználó a soros porthoz kívülről nem fér hozzá. Szerintem a kereskedőknek egyszerűbb nem beütni a kasszába, mint hívni egy hekkert a Kardhal című filmből...
Egy normális országban felfüggesztették volna az értékesítést, és kötelezték volna a gyártót, hogy a már üzembehelyezett gépeket saját költségén javítsa meg.
Láthatóan nem az a cél, hogy jól működő online pénztárgépek legyenek az országban, hanem a pénztárgép piac bevételeinek meghatározott zsebekbe történő irányítása.
süti beállítások módosítása