Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.22. 14:34 Fabius

Betyárkörte díjat Fricz Tamásnak!

Címkék: kampány fidesz fricz tamás békemenet cöf

Itt van a kampány, itt van újra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? De szeretem.

Felmegyek a zinternetre,
Innen nézek szerteszét,
S hallgatom a betyárkörték
klaffogásának lágy neszét.

(via)

Semmi nem mutatja jobban a kampányhajrát, mint az öldöklő könyöklőverseny Édes Viktor betyárkörtéi között. Rossz hírem van srácok: Fricz Tamás cöfpolitológus máris nyelvhosszal vezet. Emberünk  közpénzcivilek plakátmagyarázó rendezvényén előadott nyelvpödrését utánozni lehet, de felülmúlni már nem nagyon. Hiába no, az Élet és maga Viktor is nagy tanító, aki egyszer a maga irháján tapasztalta milyen is egzisztenciális válságba kerülni Fidesz kegyelemből, (kurucos link, csak szólok) az megtanulja egy életre mit kell megtennie, hogy ne csak cipőpucoló lehessen a nerben. 

fricz tamás.jpg

Pici szentem elmagyarázta miért pfújrossz az Orbán - Simicska maszop plakát: tecciktunni azért, mert az ördögi oldalunkra alapozva eltorzítja lelkünket, és a lélektorzulásban még a végén azt hisszük, az simicskaorbán gazdagodás az rossz. Pedig, ugyebár, ha egy kiemelkedő politikus és az ország numero uno oligarchája meggazdagszik, mert például karácsonyra és szilveszterre is jut ajcsicsomag, akkor egy Magyar Vállalkozó gazdagszik meg, csak mi ezt a lélektorzulásunk miatt nem tudjuk úgy elfogadni, mint az év végi csomagok nélkül maradt multik gazdagodását. 

Létezik ettől közelebbi viszony az említettek seggével? 

A kérdés költői, különösen ha visszanézünk Fricz elmúlt négy évére. A fülkeforradalmi kormány első intézkedéshullámának kárvallottja lett emberünk, aki akkor a kuruc által megszerzett levélben így kiabált:

"Nyolc nappal a választási győzelmünk után tegnap kirúgott az intézetből az új igazgató, aki a Fidesz alapító tagja. Íme tehát, elkezdődött a Fidesz-korszak!! S íme, elnyertem méltó jutalmamat azért a munkáért, amit az elmúlt nyolc-tíz évben végeztem! Arra kérlek, kedves ..., hogy ezt a hírt terjeszd, ahol csak lehet, hogy mindenki tudja: itt valami nagyon bűzlik, itt valami nagyon nincs rendben, itt valamit nagyon helyre kell tenni, mert ha nem tesszük, a liberalizmus uralma jön el újra a fidesz által is."


Innen szép felállni és négy kemény év alatt ezt a valami bűzlőt, valami nagyon nincs rendben-t helyre tenni annyira, hogy az egzisztenciális félelmek helyett arról legyenek kénytelenek cöfögni, hogy ömlik a della a CÖF számlájára, de ez üzleti titok, bibibí, úgyhogy még nem mondják meg mennyi ebből a közpénz és mennyi a nagylelkű Nemzeti Oligarchák civilek támogatása. Végül is annyira nem érdekes ez, ha cserébe tudjuk, ezek szerint legyőzték ők Orbán és a Fidesz liberalizmusát is. 

Egy ekkora tett nyilván díjat érdemel, javaslom, hogy Fricz Tamás kapja meg a Nemzeti Betyárkörte Díj Polgári Tagozatának Tisztikeresztjét! 

244 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr135775021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Politológusi szerepek 2. 2014.01.23. 06:16:13

Már régen elmélkedtünk itt a politológusok szerepéről, mondjuk nem mintha azóta változott volna valami érdemlegesen. Ha csak annyi nem, hogy mintha a politikai közösségnek egyre kevésbé lenne igénye a politológusi szóra, vagy legalábbis arra, amit korá...

Trackback: Mert nekem ez jár 2014.01.22. 23:20:08

Kedves Naplóm! Megy már a panaszkodás pár napja, mert Fricz Tamás azt merte írni a Nemzetben (és meg merte magyarázni szóban a Gellértben), hogy Nekem, mint államférfiúnak és örökös kétharmados miniszterelnöknek, Magyarország fénylő csillagának, szere...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ne csak simán a tiszti keresztet, hanem a kutyakorbáccsal díszítettet.
erős a mezőny azért:

A kormány elkészítette az évtized egyik legviccesebb ábráját
Forrás: vastagbor.blog.hu

Varga Mihály, „a Fidesz legértelmesebb szakembere” tökéletes ábrával mutatta be a rezsihonvédelmet.

444.hu/2014/01/22/a-kormany-elkeszitette-az-evtized-egyik-legviccesebb-abrajat/

---------------------------------------

Jól megmondta az amerikai nagykövetnek Gulyás Gergely!

"Grigly who?" - vakargathatják most a fejüket az amerikai külügyminisztériumban.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F01%2F22%2Fgrigly-who%2F

---------------------------------------

Kövér: a többségnek Orbán nélkül nincs Fidesz

Orbán Viktor nélkül a legtöbb embernek elképzelhetetlen a Fidesz, bár a párt jövője már nem egyes alapítókon múlik - közölte a Hír24-nek adott interjújában Kövér László házelnök. Szerinte megnyertük az EU elleni szabadságharcot, 2006 októberében pedig a baloldal összeesküvést szervezett.

hvg.hu/itthon/20140122_Kover_a_tobbsegnek_Orban_nelkul_nincs_Fid

------------------------------------------

Fotó: mohácsi busó érkezett a Parlamentbe

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a hungarikumok köszöntése alkalmából rendezett ünnepségen fogott kezet egy mohácsi busóval a magyar kultúra napján.

hvg.hu/nagyitas/20140122_foto_mohacsi_buso_erkezett_a_Parlamentbe
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a rajz ott van.)
Kövérnek ebben igaza van, hogy a fidesz=OV
végigolvastam az indexes cikket. nem kellett volna. mélysötétség...
FAB meg leszel kövezve, hogy kurucot linkelsz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szóttam előre. Pech, hogy Fricz 2010-ben még csak akkora "tényező" volt, hogy csak arrafelé jegyezték.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A 2010-ben kormányra került Fideszben is az történt, hogy az addig meglévő formális és informális hierarchia háttérbe szorult a kormányzati döntéshozatallal szemben."

Lefordítom: Kövér szerint is Orbán dönt egyszemélyben mindenről. Köszi Laca, sokat segítettél.
@Fabius: ezért is jó emlékezni dolgokra, nem kell kórósinfós oldalakra tévedni ;)
meg ilyen okosságokat is tud mondani, amely szerint annyit harácsolhatnak, amig ki nem pukkadnak:

"Az Index tudósítása szerint Fritz azt mondta: "az ország vezetői megérdemlik a tiszteletet, és azt is megérdemlik, hogy valóban fáradságos munkájuk mellett ne egy lakótelepi panellakásban szorongjanak, hanem kényelmes körülmények között éljenek, arányban felelősségük mértékével és jelentőségével".
www.atv.hu/belfold/20140122-cof-orbanek-megerdemlik-hogy-kenyelmes-korulmenyek-kozt-eljenek/hirkereso
@Fabius: Simlicskáról még sem beszélhet, mert letiltják a kasszáról, az meg mégis jobban érintené őkigyelmét ;)
csak nekem tűnik úgy, hogy a képen fricz tisztára olyan, mint torrente..?
@nandras01: Nekem is egyből ez ugrott be, de jobban megnézve a különbség nyilvánvaló:Torrente klasszisokkal férfiasabb
@E.Csaba: a becsületességről nem is beszélve :)
kicsit off, de mégse:

ennek a szerencsétlen friczinek a főnöke, az a csizmadia nevű, bohócügyileg összekeverte a zoli bohócot az eötvös gabi bácsival (van máááásik!). mostan éppen helyre igazította magát és az érintettek bocsánatát kéri. nos, a két érintettért kár, hiszen egyikőjük sem él már. ezért a baromért meg nem.
"De mindnyájunknak látnunk kellett, hogy a DK nélkül, és nemcsak a szavazói, hanem – s ez szintén fontos – a DK elkötelezett aktivistahálózata nélkül ezt a választást nem lehet megnyerni."

m.magyarnarancs.hu/belpol/szimbolikus-ertelemben-alulmaradtunk-interju-karacsony-gergellyel-88384
@Sir Bates dö Hól: mit nem hallok. Mintha fényévek teltek volna el Karácsonyék utolsó megszólalása óta.
tessék csak megkeresni Fricz elvtárs 90 elötti ténykedését és kiderül miért kompenzál túl mint Bayer és Csizmadia.

mindhárman elvtársak voltak anno.
@wizes1:
Széles ettárs
Kövér ettárs
Orbán ettárs
Sintér ettárs
Martonyi ettárs
Varga ettárs
Pokorni ettárs
.
.
.

Miért is csodálkozunk az orosz üzletért?
Olyan papírokat tud Putyin ettárs nekik mutatni, hogy ihajjj...
@E.Csaba:
No, de a kreténségi együtthatójuk??? :))
@Spániel:
Nono, azért a fényezés nem maradt el - meg egy kis oldalrúgás a drágajóFeri irányába ...
:-)

Nekem megest az jön le ebből, hogy Feri nem komilfó, meg az egész Dk olyan izé, de a jól szervezett aktivisták, azok azért köllenek, de nagyon!

Nem valami szimpi ...
@Evezős: Olvastam ez a Karácsony Gergely szösszenetet, és azt teszik, ami gyanítottam. Itt Bajnai lesz a hős, ha nyernek, ha veszítenek. Bár szerintem, ők inkább a vesztésre játszanak.
@V-PORT:
Van ilyen bukéja ennek, igen.
Hoppál ma is hozta a kötelezőt - 16:10

A "Gyurcsány-koalíciótól" nem idegen az antiszemita kártya kijátszása - reagált a német megszállás tervezett emlékművével kapcsolatos ellenzéki kritikákra a Fidesz szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. ..
@Evezős: Tuti. Akcióznak. Tüntetést szerveznek. Nem tudom, hogy Bajnai egyáltalán részt vesz valami olyan rendezvényen, ahol ott lesz Gyurcsány, a következő hónapokban.
Nekem már az is jelzés, hogy Juhász Péter marad. Mintha már a következő 4 évre készülnének.
Egyszerűen nem 2014-re, hanem 2018-ra játszanak.
@V-PORT: 18-ban a normálisaknak még annyi lehetősége sem lesz, mint most
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez melyik helyihülye: az áfész cukrász, vagy a templomi karnagy?
hmmmm

Nyilvánosságra hozzák a paksi szerződést

Megtárgyalta szerdai ülésén a kormány a Magyarország és Oroszország között az atomenergetikai együttműködésről és ennek keretében a paksi atomerőmű kapacitásának fenntartásáról létrejött nemzetközi szerződést, és döntött arról, hogy minden végleges szövegű megállapodást az Országgyűlés elé terjesztve nyilvánosságra hoz - közölte Giró-Szász András kormányszóvivő.

hvg.hu/gazdasag/20140122_Nyilvanossagra_hozzak_a_paksi_szerzodest
Szombaton Mesterházy tart évértékelőt. Annyira izgulok. :) Én nem tartanék, mert ez olyan Orbán utánzás. Túl kéne már lépni, hogy Orbánhoz igazodunk.
@V-PORT:
Azért én ezzel nem teljesen értek egyet.
Ha pedig valami csoda folytán mégis lenne eredménye a szövetségnek, akkor is erőt vesz a hányingerén és háttérbe vonul? Vagy akkor majd már nem lesz annyira undorító sem a DK (szervezett tagsága), sem annak a vezetője?

Nincsen bajom Bajnaival, de ha erre játszanak, akkor lesz ...

(ha 2018-ra készülnek, akkor tessék szépen az alapokról indulni és felépíteni egy aktivista hálózatot, tagsággal, egyebekkel és az ő hátukon bemászni 2018-ban a tutiba. Földi fogok előttük hajolni, ígérem. De más hátán bemászni, fintorogva, ... nem tetszik.)
@V-PORT:
Ezzel viszont maximálisan egyetértek.
:-)
(Mielőtt rákérdezel: igen, a drágajóFeri se tartson!)
@V-PORT: Korrekt összeállítás. Külön érdekesség a nyilasokról szóló rész, amiért Ungváryt akár néhány évvel ezelőtt is kiátkozták volna.
A magyarok kollektív bűnösségi elvét azonban elvetném, mert az egyik nép esetében sem fedi az igazságot.
@Evezős: Pedig azzal, hogy Juhász ott maradt szerintem pont erre készülnek.
Ferenc testvér fog évet értékelni. Olyan igazi gyurcsányosat, hangosat, ripacskodót. :)
@V-PORT: ebben az országban mindenki évértékelőt tart. én is tartok egyet lassan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azzal, hogy Gábrielként ábrázolja a magyarokat, pont a kollektív felelősségről próbál meggyőzi, vagyis arról, hogy mi nem tehetünk semmiről, csak a németek. Ez pedig hazugság. Igenis felelősök voltak, és igen Horthy is, aki nem áldozat volt, hanem egy antiszemita politikus, aki azért cserébe, hogy területeket kap vissza lepaktált velük.
@Penivaldes: Láttad már a DK kemény magját? Biztos, hogy van közöttük nagyothalló. :)
@V-PORT: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem játszhatnak 2018-ra, mert addigra mindent értsd mindent elfoglal a Fidesz. Amire játszhatnának, az az államcsőd a vlasztások után belátható időn belül. De arra nem játszhatnak, mert a politika az nem rulett...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Legalábbis nagyon remélem, hogy nem tekintik szerencsejátéknak a politikát...
@Penivaldes: Én csak a tényeket írtam le. :)
fric ?

nómen eszt ómen...

büdös náci csürrhe
@Penivaldes: A DK kemény magja azonban örök. :)
@V-PORT: Ezt megint leegyszerűsíted egyébként és mindenképp érdemes megnézni ennek az éremnek a másik oldalát is. Ha a magyar állam (Horthy és kormánya) nem paktál le és katonai erővel lépett volna fel Hitler ellen, akkor sokkal több zsidó állampolgár vált volna áldozattá hazánkban, mivel a magyar haderő nem volt “egy súlycsoportban” azzal a technikai, számbeli és kiképzési fölényben lévő német fegyveres erővel, amely napok vagy hetek alatt gázolta le Lengyelországot (a szovjetekkel együtt), Franciaországot, Norvégiát, Belgiumot, Dániát, Luxemburgot, Csehszlovákiát, Ausztriát, Görögországot, Jugoszláviát, Albániát és az ott élő zsidók többségét likvidálták. Ami Magyarországot illeti, (bizonyíthatóan) számos nemzetközi zsidó szervezet és közismert politikus ellene volt Horthy “kiugrási” szándékának, mert véleményük szerint Magyarország volt az egyetlen hely Európában, ahol biztonságban voltak a zsidók (ezen belül osztrák, lengyel, szlovák, román és szerb állampolgárságúak is)

Amúgy érdemes rögzíteni olyan történelmi tényeket is, hogy a Horthy családot a hálás zsidóság által létesített ALAPÍTVÁNY tartotta el a száműzetésben, részükről nem egyszer felkeresve őket Portugáliai száműzetésükben! Íme a koszorújuk szalagja a kenderesi Horthy Kriptában!

1944. március 19-én a németek megszállták Magyarországot, ettől kezdve a nácik voltak az „urak”, Horthy Miklós azonban közbelépésével – Koszorús Ferenc ezredes páncélos hadosztályának aktivizálásával – megmentette a pesti gettót. Tom Lantos amerikai kongresszusi képviselő 1994. május 26-i, Koszorús Ferenc: a magyar holokauszt hőse című felszólalásában így fogalmazott: „Koszorús ezredes példa nélkül álló tette az egyedüli ismert tény, hogy egy tengelyhatalom katonai erővel megakadályozta a zsidók elhurcolását.” Nem véletlen tehát, hogy Horthyról Portugáliában élete végéig a megmentett, hálás Weiss–Manfred csoport gondoskodott.

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935993_670305643002684_1429846335_n.jpg

Ezekkel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a történelmi igazságok ebben az esetben sem csupán feketék és fehérek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az biztos, hogy az Edelsheim grófnő rühelte a németeket.

Horthy nem ártatlan
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nálatok külön verseny van a "ki tud magából jobban hülyét csinálni"-címért?... pénzjutalom vagy csak fénykép kerül fel a faliújságra a la mcdonalds?...
@Penivaldes: Tudsz olyan történelmi személyiséget, államfőt, politikust, aki az volt? :(
@Sir Bates dö Hól: Ha csak ennyi "érved" van, akkor nem nagyon kell foglalkoznom a bókjaiddal. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudom számotokra Horthy nem volt annyira hibás, sodródott, miközben zsidókat mentett, és Szállasit sem ő akarta. Ez csúsztatás, és hazugság. 24 évig volt Magyarország kormányzója. Ezalatt az idő alatt nincs olyan, hogy sodródik.
Nekem Horthyról ez az idézet jut eszembe: "Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe – kivált külföldön – a zsidó. Azonban, minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat, kiknek minden a kezükben volt, egy-két év leforgása alatt kikapcsolni, és hozzá nem értő, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkre megyünk. Ehhez legalább egy emberöltő kell. Én hirdettem talán először hangosan az antiszemitizmust, azonban nem nézhetek nyugodtan embertelenségeket, szadista, oktalan megaláztatásokat, mikor még szükségünk van rájuk."
@Penivaldes: Azt már meg sem merem említeni, hogy a nácifészek Szabadság téri Hazatérés templomában is bújtattak zsidókat, ezt emléktábla is megörökíti, amelyet a hálás zsidók állítottak a templom előterében.
Ha arra jártok, látható ez is nem csak a Horthy mellszobor.
@V-PORT: Megint átesel a ló másik oldalára. Itt nem arról van szó, hogy patyolat tiszta lett volna. Válaszold csak meg azt a kérdést, mi történik a zsidókkal ha a németek minket már 1940-1941-ben megszállnak?

Ja és a nyilasokat valóban nem ő akarta, küzdött is ellenük rendesen, Szálasi börtönben is volt. Mindezek ellenére maga Karsai László zsidó történész jelentette ki, hogy a magyarországi zsidóknak kevésbé volt rossz Szálasiék mint Sztójayék regnálása alatt.
@V-PORT:
Gábriel arkangyal az ezoterikus tanokban az igazság angyala és a Édenkert őrzőjének a feje. Náluk a remény angyala, aki mindig reményt ad az embereknek, valamint a halak, a rák és a skorpió horoszkópú emberek védőszentje.
Ábrázolása mindig valami fensőbbségeset sejtet mindenkivel, amitől a gonosz fél. Hatalmas szárnyakkal ábrázolják, mely a természetfeletti erejét jelképezi. Ő üldözte ki Ádámot és Évát a Paradicsomból.
Gábrielt az iszlám is tiszteli (arab neve Dzsibríl vagy Dzsibráil), ugyanis hitük szerint ő az, aki az elrendelés éjszakáján és azt követően eljuttatta Mohamed prófétához Isten szavát, a Koránt.
Az elrendelés éjszakája vagy a ramadán legszentebb éjszakája, amikor a Korán leszállt a hetedik égből az első égbe, majd Gábriel arkangyal kinyilatkoztatta azt Mohamed prófétának.

Hát igen. Van aki csak a villamosról száll le.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A történelemben nincs ha. Viszont Horthy meg sem próbálta a másik lehetőséget, hiszen a határrevízió miatt mindig is a németek felé fordult.
24 év alatt lett volna más lehetősége, mert mindig van másik választás.
@dr. jenőke (jenőke): Ezt miért írod nekem? A háborúban nem voltunk Gábriel arkangyalok. Emberek voltuk, ki gyarló, ki pedig nem.
@V-PORT:
Csupán azért mert megemlítetted.
Egyébként ma is aktuális, csak most nem az a fontos, hogy Ádám és Éva van, vagy volt a paradicsomban, hanem például maradt benne karotin.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem erről van szó. hanem inkább arról, hogy a ti oldalatok H-ból áldozatot csinál, aki semmiről sem tehet. és ez őrültség.
@Orica Középföldi:
Az, hogy végre megnéztem ki az, mi az.
Ha már a Szabadság térre akarják telepíteni.
@dr. jenőke (jenőke):

A tervet elnézve, ezt a szobrász nem tette meg:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt jól látod... nem hiszem, hogy ilyen ostoba vagy valóban, így semmi más nem marad számodra csak a becstelenség, így azt kapja majd a lányod... egy becstelen ember az apja... ennyi
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem még büszke is.
Amikor a hülyeség szorgalommal párosul... hmmmm hatékony tud lenni!
Én értem, hogy valami másik dimenzióban élnek, hogy hazudoznak össze-vissza, de sértő, hogy mindenkit olyan primitív balfasznak néznek, mint ők.
Szánalmas és primitív talpnyalók, ezért tahótlanítom ki állandóan.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem gondolom, hogy ostoba, csak nem tudom milyen környezet vagy trauma miatt lesz valaki ilyen...
@Sir Bates dö Hól:
Te vagy a mazohista, te beszélgetsz vele, amig nem kérdezted, a kutya nem foglalkozott vele!
@tristen2005: nem gondolnám ezt mazohizmusnak... csak kiváncsi vagyok mitől válik valaki ilyenné...
@Sir Bates dö Hól:
Talpnyalók ezek, az egész jobbikkal olyan irányba csóválódnak, amerre a fidesz kutya farka.
Ott is tartják őket.
Szolganép ez csak...
Én azonban a halál fa..át szoktam ajánlgatni az ilyeneknek.
@Sir Bates dö Hól:
Válasz a ló fején van. Szemellenző!
@tristen2005:
Én nem is látom... :D
Csak szőr sírásós miatt néztem rá, de meg is bántam, mert behányok az ostoba szalonnácijától.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Neki teljesen mindegy, ki van tűzve hogy zsidózni kell, elmegy még Alaszkába is felkutatni egyet aki rosszat tett, csak hogy, példát is tudjon hozni az elméletére:
Megint Gábriel a téma? Hali nertársak! Győz a Viktor?
@Husz_János_Puszita:
Most erre... amit akarsz hallani, vagy amire gondolok? :))
@tristen2005: Megint hülyeséget beszélsz, mivel egy dekát nem zsidóztam, bár neked úgyis mindegy mit mondok. :)
@Sir Bates dö Hól: Szeretnél te olyan becstelen lenni kisapám. :)
@V-PORT: Jaja lett volna másik választás. Háború a németekkel, akik 2-3 hét alatt lenyomtak volna minket mint vak a poharat, aztán háromszor annyi zsidót vittek volna el.
SzektATV referencia Kálmán Olga tolmácsolásában. :)

youtu.be/1edKwALSbgU
Kertész Ákos bácsi bajban van, és bajban Amerikai Népszava is. És bajban még számos baloldali publicista, és megmondó és alámondó és ismétlő. Ennek a sok embernek most mélyen a zsebébe kell nyúlni, és be kell szerezni egy úgynevezett Szinonima Szótárt. A nácizás ugyanis egyre kevésbé menő, és egyetértő bólogatásért - úgy tűnik - nem lehet immár Izrael felé fordulni…

Meglepő módon az izraeli parlament jobbszárnya szerdán olyan törvényjavaslatot nyújtott be, amely komoly bírsággal büntetné mindazon megnyilvánulásokat, amelyek minden valós tartalom nélkül bélyegeznek valakit nácinak, vagy hasonlítják tevékenységét a Harmadik Birodalom rémtetteihez.

Az izraeli törvényt egyelőre nem véleményezik idehaza a baloldalon. Vagy annyit mondanak róla, hogy antidemokratikus. Ezt mindenre mondják. Ez az egyetlen szinonimája a nácinak. Viszont ebben a sűrű csöndben és hullaszagban nem fog kialakulni diskurzus. És nem lesz baloldali szellemi megújulás sem.

Csak a Hellerági, aki marad. :)

www.tutiblog.com/2014/01/nacibeszed-verboten.html?v=1
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem hittem, hogy van ebben az országban még olyan ember, aki komolyan elhiszi, hogy a Sat két porbafingónak vállalati hitelt ad bármiféle kezességvállalás vagy garancia nélkül.

De tévedtem.
@Sir Bates dö Hól: Ezt inkább én kérdezhetném tőled, sokkal korábbról datálva.
@Fabius: Meglepetések korát éljük. :)
@Sir Bates dö Hól: Amúgy korábban már azt is kitárgyaltuk, hogy gyerkőcöket nem keverünk bele a diskurzusba. Vagy nem emlékszel rá?
@Sir Bates dö Hól: Tévedsz én még szalonnáci sem vagyok. :)
@Fabius:
Te, nem unod gábris fosát?
Véletlenül nem hoztál létre neki egy külön kis "szobát", ahol szabadon dagonyázhat?
Tényleg kell ide ez a szar, amit nyomat, vagy csak én unom kurvára?
@Sir Bates dö Hól:

"nem gondolom, hogy ostoba, csak nem tudom milyen környezet vagy trauma miatt lesz valaki ilyen..."

Ha az ostobát nem kizárólag szűken értelmezed, akkor bizony ostoba.

Hogy talpnyaló-e,itt nem derülhet ki megfelelő szituáció híján. Még az se derült ki, hogy van-e véleménye bármiről.

A környezetre és traumára - aminek megítélése nézőpont kérdése - van elég irodalmi példa.
Pl. du Gard: Egy lélek története (ellenkező folyamat), Mann: Varázshegy (Settembrini és Naphta harca).

És persze vannak szakmai vélemények erről.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Minden relatív. Nekem is el kell viselni ugyanannyi szart, de én legalább nem sírok miatta.:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
B+, Idejön a pofonért, és utána elkezd sírni hogy fáj! Szegénynek mennyit kell tűrnie!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem, csak te óbégattál és tartottad magad elé, mint teddy mimi budijára... szerinted kit fog egy hangyafasznyit is érdekelni vagy fogja figyelembe venni a te kölköd vagy az én kölkömet, ha szárba szökken mindaz, amit itt próbálsz elvetni, te csökött agyú barom, azt hiszed csak játék az, amit teszel?... hogy nem lehet következménye ártatlanokra is?... azon vagytok ezerrel, hogy egy szellemet szabadítsatok ki a palackból, fogd már fel vadmajom!... jugoszlávia is így kezdődött...
@tristen2005:
Leszarom, nem olvasom, kitahótlanítom folyamatosan, max. ha izgalmasnak ígérkezett valami, visszakapcsoltam a TI kedvetekért, de már leszoktam erről is. A helyén van, a kukában.

Szánalmas kis nyomi élete lehet, gyűlölködésben és képmutatásban telve - Ő A KERESZTÉNY!
Értem én...
Na, ilyenek miatt nem jár templomba vallásos ismerőseim közül több is, mert ott lehetett még a mise végén szép zsidózásokat hallani, ájtatosan, malaszttal teljesen, kijövetkor.
Persze, hogy a zsidó Jézusra hogyan néznek, ezt ne forszírozzuk...
@Penivaldes: S volt még lovastengerész is !!!
@tristen2005: Ha nem tűnt volna fel pont az előbb mondtam, hogy én nem sírok az ellenvélemény miatt. :)
@Sir Bates dö Hól: Te ugyanúgy óbégattál, de spongyát rá. Én arról beszéltem, hogy nem kell belekeverni a gyerekeket. Mitől hiszed azt, hogyha megteszed akkor hangosabb leszel te vagy a vélt igazságod? Ami meg a vetést illeti, ismét csak naivan túlértékelsz. Én egy egyszerű kommentelő vagyok, akinek ugyanúgy lehetősége van a véleményét elmondani, mint neked vagy bárki másnak. Arról már nem is beszélve, hogy én semmilyen szellemet nem szabadítok ki, sőt inkább tuszkolom vissza.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mert te aztán gyakran jársz misére, így nyilván hiteles infóid vannak onnan is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te minden ilyen oldalt magadtól találsz meg vagy tolják ezeket az elvtársaid?...
@Orica Középföldi: persze, a legszűkebben, a debil-közeli szinonimájaként...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Megvallom,ééén má úúúúgy untam,hogy tapló gomba
szedésre ítéltem .
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én nem osztottam akkor sem a képmutató álláspontot... tudod mit, hagyjuk az egészet, majd az élet elrendezi ezt is, de az olyanok mint te, abból sem tanulnak...
@Sir Bates dö Hól:
Ismerõs szerint hírlevelekben megy,akár a n.bolsevikoknál.
A hozzád hasonlókat elõszeretettel ajánlgatják egymásnak... :)
Ide is így kerülnek néha mazsola trollok.
@Pantagruel:
Nálunk volt egy egyezményes rövidítés.
BB.
Mint Büdös Bogár. Ezt társaságban is, simán lehetett. :)
@Sir Bates dö Hól: Nem tolja senki, simán facebookon van megosztva.
@Sir Bates dö Hól: Linkeld már lécci, hogy mi volt ma a képmutató szerinted?
Amikor a végén elhatárolódik a parasztja magától is...

"Amikor a diósdi KDNP elnök fészbukozik
Dorosz Dávid

Az elmúlt napokban szépen megjelent a KDNP igazi arca. Választások jönnek, a Fidesz leghűségesebb csatlósa is igyekszik megmutatni magát. A látvány sokszor nem örömteli.

Nagy napjai vannak a szellemileg mindig szárnyaló KDNP-nek. Rétvári Bence KDNP-s politikus a múlt szombaton kért magának újabb 15 pernyi hírnevet az atommal szennyezett közéletben. Kérte, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem távolítsa el aulájából Karl Marxot, mert utóbbi gondolatai többek között számos vonatkozásban hasonlóak a náci fajelmélethez. Marx antiszemita és nőgyűlölő – szól a KDNP-s tudóstársdalom. Pontosan tudjuk, hogy mennyit ért Rétvári Bence Marxhoz. Annyit, amennyit a KDNP-s szellemi laktanya legfiatalabb titánjai. Reggel, aki látta a fiatal kereszténydemokraták alelnökének képviselőjét, Csontos Sandrát nyilatkozni, az tudja mit jelent a felkészültség és helyes történelmi olvasat KDNP-s módra. A beszélgetés csúcspontja volt, amikor Richard Wagner Csontos számára irodalmi utalásként tűnt fel. Jaj, helyette is meggyónom ezt a szellemi bűnt.

De ha már az antiszemitizmusról van szó, akkor abból úgy tűnik a diósdi KDNP-elnök példát mutatott. Eőry Zsolt belekeveredett egy antiszemitizmus-csetelésbe. Mármint nem véletlenül, tett ő azért, s akkor idézzük: „Az antiszemitizmus általában nem az égből pottyan, hanem valami oka szokott lenni. Azt is kutatták?”, illetve „Miért éppen ellenük lennének (vannak) előítéletek? Mások iránt miért nincs vagy alig? Csak van valami oka…! :).” Na, kérem szépen így érvel egy Marxot levadászni kívánó, mindig higgadt, keresztényi testvériség jegyében élő, gondolkodó KDNP-s. Bonyolódik a cset, vita, Eőry is keveredik bele, a végén természetesen elhatárolódik. Talán saját magától?"
doroszdavid.blog.hu/?utm_source=ketrec&utm_medium=csoki&utm_content=2014_01_22&utm_campaign=index

Mindig van még lejjebb. A Képmutató Tagozat ebben nagyon jó!!! Másban nem...
Ez a Fricz nagyon érdekes figura lenne, ha egyedül ő lenne terhelt a hatalom háza táján a retrográd amnézia kísértetével.

Sokan vannak még vele együtt, bár nem mindenki ugyanazt igyekszik elfelejteni. Tamás azt, hogy nem volt Fideszes, a Fideszesek meg azt, hogy nem voltak az állampárt seggnyalói. Utóbbiak státusza ma sem változott, állampárt újra van ( tehát van segge is ), szóval csak a régi reflexek…
Fricznél érdekesebb jelenség a László. A Csizmadia.
Aki a narancskleptokrif valláson belül is új irányzatot teremtett, a géniusz, aki zászlajára tűzte a CÖFIBÁTUS saját maga által definiált eszméjét, a: „csak nemzeti segget – de azt a patkóbélig, elvtársak!” – címmel.

"A plakáton lévő bohóc tanár úr mosolyogva üdvözli álruhás társait, akik nap mint nap tőle vesznek leckét, és nagyon jó tanulók, bohóckodásból már kitűnőre vizsgáztak. Ők 2010-ben a választópolgárok által kifüstölt paraziták, élükön a főbohóccal, Gyurcsány Ferenccel" – mondá László.
Én meg mondanám Lászlónak innen, hogy én is választópolgár vagyok, de nem emlékszem arra, hogy a baloldalt „kifüstöltem” volna bármikor is. Ha már élt a parazita jelzővel akkor megragadom az alkalmat és tudatom vele – veled kedves László -, hogy a hozzád hasonló ganajtúrókat füstöltem ki a szavazófülkében, sajnos nem sok sikerrel de ne aggódj, a ti csillagotok sem fog örökké tündökölni.

Abban a fajta szellemiségben amit a CÖF képvisel/képviseltek, valami olyan elképesztő a sötétség, mint egy sziléziai mélyművelésű kőszénbánya aknafenekén villanyoltás után. Ebből adódóan el lesztek küldve a ferde pélóba, csak idő kérdése.

Szóval, nehéz rangsort felállítani közöttetek, de azért segítőkészek vagytok.
Az aktuális műszaknak jó estét!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te vazze!! Az nem a Cukor hegyi, kampósé??!! Ájvéé! még a nemzettestvérek is rajta lógnak, annak a biboldónak a honlapgyán??
Tényleg visongatva röhögtem, amikor már a kurutty.infost is arckönyvön keresztül lehetett kommentányi...
Ez nem ciki?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__@Sir Bates dö Hól: Tévedsz én még szalonnáci sem vagyok. :)__"

ez így van. egyszerűen gané vagy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te meg ne izgassad magadat, mert árt a szépségemnek!
Haggyad fele, azon fogok kajakra röhögni, amikor erősen meg kell bírkózni a sok segédhelyettes nácinak a havi bért jelentő parlamenti helyért. Akkor majd a 7 tagú elnökség is finom gyilokra lesz kényszerítve, mert ha 5 bekerül az már jó!
@nincs_itt: Miért lenne ciki? :) Haladni kell a korral.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja jut eszembe, hogy áll a "kampós" közvélemény keresgélőknél, az édi-bédi fészkbúk csapat?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, kérem!! ez a magyarázat, és az elvek, meg a többi?
@nincs_itt: A technika vívmányait, mindenkinek használnia kell.:)
@V-PORT: Nem, nem játszunk vesztésre. Az utolsó töltényig harcolunk ezzel szemben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rendben, használjad, de akkor meg ne zsidózzál baszki, mert kiröhöglek, remélem winfos fut a gépeden...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A trend világos, de nem értem, hogy egy ilyen helyes csajnak mi szüksége van hülyét csinálni magából?

Már önmagában az is súlyos csapás, hogy KDNP-s, miért kell ezt még túlspilázni?
@V-PORT: ld fenntebb, a link nem sikerült.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: el ne feleccsé válaszolni, hogy a 200 fős parlamentben, lesz-e jób-ikos! mer ugyi a 15%(igen nagyon túlzott álom) esetén is: 3 azaz három teljes jób-ikos juthat be... a zelnökség(sikerült nem vinnyogva röhögnöm) 7 azaz hét fő... vajjon kiről derül ki hirtelen, hogy zsidó és/vagy mszmp-s volt/van/lesz?
@Evezős: Milyen ő hátukon? KG nem azt mondja, hogy nekik vagy a szociknak nincs aktivista hálózatuk, hanem hogy a győzelemhez szükség van a dékásokra is.

Véleménykülönbségek pedig vannak, különösen a múltra vonatkozóan, de ezeket most arrébb kell tenni. Amikor a ház ég, nem arról vitatkozunk, hogy milyen tévét vegyünk.
@nincs_itt: Idézd már lécci hol és mikor zsidóztam? :)
@nincs_itt:
Vona elvtárs szerint Csanci volt a "Párt ökle!"
Később a fitymája lett... :)
Megélhetési jobbikosokat etetik a narancsbolsik.

@jaegtoer:
Túlteccenek értékelni... az nagyon is hasznos, a földeken, a növényeknek. Ez viszont...
@nincs_itt: Hogy is mondta KovácsLaca? "Nem közvélemény kutatást kell nyerni..." :)
@Knósszosz:
Márminthogy hirdethetné magát máshogy is a neten??? :D
Jut eszembe... madarat tolláról...

index.hu/video/2014/01/22/a_metrot_is_az_oroszoknak_kellett_volna_epiteni/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: effektíve valóban nem írtad le, hogy "zsidó", de azért nézz magadba, bátran mint Chabad Szegedi, lásd be, hogy folyamatosan hülyeségeidet szajkózod, Horthyról, meg a többiről... ne fárassz!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jájj, má' té! A Vona, aki Zázrivecz, vagy a faxom se tuggya, amikor eleget tett 2002-ben a Vezető felkérésének, miszerint ülgyön má' befele a pógári körökbe, amit nem más a mint a Duce Bonsai alapított. Majd erős izgalmi állapotban létregyött a jób-bik!
A gárda mellett ugye a MDF "hadügy minisztere" Für Lajos bá', mint tuggyuk Dojcs Tompi ex-apósa bábáskodott össze.
Na ehhez hüje Gábris
@iii: Na persze, eltekintve attól az "apróságtól", hogy az avatáson és az Istentiszteleten is voltak jelen olyan öregek, akik még részt vettek a zsidók bújtatásában. Ez persze nem zavarta a szemközt üvöltöző csendes tüntetőket sem.:)
@nincs_itt: Szegedi nem nézett magába szimplán csak beszart, hogy kibassza az EU csalás elleni hivatala, ezért most eljátssza a "megtért" mózeskosarast. :) Meg amúgy is aki őket kritizálja bármilyen okból az csak szemét náci lehet ugyebár. :)
@nincs_itt: Te figy. A ballibek mikor döntik már el végre, hogy valójában a zsidók hozták létre a jobbikot vagy a nácikok? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na várgyááá, Lali! Lali várgyá!! akkor a jób-ik alapítója, meg miazmás akkor tolvaj zsiráf??? Hogy van ez??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Leírtam, Bolinak de idézem neked is:
"Jájj, má' té! A Vona, aki Zázrivecz, vagy a faxom se tuggya, amikor eleget tett 2002-ben a Vezető felkérésének, miszerint ülgyön má' befele a pógári körökbe, amit nem más a mint a Duce Bonsai alapított. Majd erős izgalmi állapotban létregyött a jób-bik!
A gárda mellett ugye a MDF "hadügy minisztere" Für Lajos bá', mint tuggyuk Dojcs Tompi ex-apósa bábáskodott össze.
Na ehhez hüje Gábris "
Sajnos ez van, ennyire nem vagy okos...
@nincs_itt:
Ne tessék itten hátrányos megkülönböztetni. :(
A Zázrivecz is egy rendes tót név.
Meg a Novák is.
Nincs is gond a rendes, dolgos tót emberekkel.
A semmittevő, vérmagyarkodó tótokkal annál több.
Persze a vérmagyar itt onnan ismerhető fel, hogy pl. a nemzetvezető tezsvérük Szálasi vérmagyar volt, csak az apja volt egy Szaljosán nevű örmény, az anyja meg tót.
Nem szabad elveszni az apróságokban...
@Sir Bates dö Hól: "külsős munkatárs" a pozíciója vagy beosztása vagy titulusa vagy mittudoménmilye
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na ne viccelj már, aki 44-ben 18 éves volt, az ma 88 éves. Hát lehet, hogy kihozták oda hordszékestül, de hogy az egészhez semmi köze nincs, az biztos. De a lényeg nem ők, hanem akik most uszítók. Horthy pedig bűnös a zsidótörvényekben és a vidéki zsidók elpusztításában is, amellett terror árán került hatalomra és egy féldiktatúrókus rendszert tartott életben. Akárcsak Kádár, dettó ugyanaz. Csak Kádár nem volt antiszemita.
..én azért még nem zárnám le ezt a versenyt! Hisz olyan bűzös mezőnyben, ahol gfg vagy bayerzsóti, illetve bencsikmester küzd a felséges hátsóért, ott még bármi lehet.
@miért:
A nyelveik élesre fenve, a seggre ráfókuszáltak...
@nincs_itt: Még szerencse, hogy te is beestél így a nap vége felé, kevésbé hülyén fogok lefeküdni. Pláne ha még furcsány nyerenc is belekezd a kulturkampfjába. :)

index.hu/belfold/2014/01/22/gyurcsany_itt_az_ideje_a_kulturkampfnak/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Má' csak az kérdésem maradt, ezek után, hogy a Novák apukája, megint indul az MSZP színeiben a hegyvidéken? Mint 2010ben is tette a drááága papa...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te inkább a feltett kérdésekre válaszolj, kicsi rigó
Megtaláltam gábrisunk másik fixa ideá(l)ját:

"Gyurcsány Ferenc
Orbánék vagy nagyon szeretnek vagy nagyon félnek... Ahogy egy kommentelő összeszámolta, az elmúlt egy hétben 26 fideszes sajtótájékoztatón és megszólalásban adták el szövegeiket gyurcsányozással.
Nekem bejön..."
www.facebook.com/photo.php?fbid=710817372284061&set=a.629536757078790.1073741826.187301974635606&type=1&stream_ref=10

Ezek szerint is csak pártmegbízatást teljesít, a háttérből ott is Habony irányítja a jobbikos "suttogó propagandát".
Nekik van az a pénz amiért elkurvultak... Illetve a szopás, mint tudjuk (Monica Lewinsky vs. B.Clinton óta) nem szex.
Mondjuk úgy, szimplán csak örömet szereznek Piktornak.
Majd a napi gyűlöletfélórájuk után boldogan zsidóznak tovább. Csak nehogy megnézzék a családfát, nehogy fatert megkérdezzék a Munkásőrség és MSZMP tagsága felől... :D
@iii: Most kezdjem én is sorolni, hogy a hungarofób bolsik és a komcsik, miben voltak bűnösök, vagy hogy hány millió hullát és tönkretett életet hagytak maguk mögött? Azért egyszer konzultálhatnál azokkal a zsidókkal is, akik anyagilag támogatták a tengerészt haláláig aztán meg a kriptájába is koszorút küldtek. Arról már nem is beszélve, hogy miért nem ítélték el az öreget háborús bűnösként?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Meg amúgy is aki őket kritizálja bármilyen okból az csak szemét náci lehet ugyebár. :)" nem... lehet izrael állam politikáját kritizálni; lehet kritizálni bármely csoportot/szervezetet, ha valakit az csupán azért vesz védelmébe, mert a csoporthoz/szervezethez tartozik, bár nem emiatt/ehhez való tartozása miatt támadják; de a XXI. század második évtizedében, az eu-ban kultúrember nem kritizál vagy támad senkit neme, nemzetisége, vallása vagy annak hiánya, szexuális orientációja miatt... ezt kellene felfognotok végre-valahára... ez az a minimális alap amit be kellene tartanotok... vagy legalább neked...
@nincs_itt: Ja, hogy ez itt az osztályfőnöki óra? :)
@Sir Bates dö Hól: Én ezt betartom. Linkelj olyan hszt-t tőlem, ahol nem így jártam el.
@Orica Középföldi:
Gondoltál arra, hogy mindjárt vége januárnak? Amikor felébredsz, mégközelebb lesz február!
Üdítő álmokat, jó éjszakát!

Orbán Ottó: A FIASTYÚK FELÉ

Tavasz, tavasz, te gyönyörű,
ezer arcú és örömű,
javíthatatlan lázadó,
aranyjelvényes véradó,
békeszerző és békebontó,
vizet árasztó, szelet ontó,
téged köszöntsön énekem,
bár sok jót nem hozol nekem,
csak újabb ideggyulladást
és változékony fronthatást,
melytől zsibbadtan szédülök,
míg naphosszat fotelemben ülök,
őrhelyemen, honnét el nem futok –
az is nagy szó, ha csoszogni tudok!

Hanem a lélek szabad és merész,
mit neki betegség, érvek, józan ész,
a romház test roncshalma alól
az ifjúság eszelős szózata szól,
hogy lényege szerint az ember nem az, ami
itt készül sárrá mállani,
de valami több, valami más,
az anyagban feszülő szárnycsapás,
amitől a fotel s aki benne ül,
mocorogni kezd és fölrepül,
s látja a földi UFO-figyelő,
hogy a semmiből egy tűzgömb tör elő,
és oda tart, hol a Fiastyúk kotlik –
ha közben egy fekete lyukba nem botlik.
.
.
.
Nyulak, mókusok, medvebocsok, és egyebek! Kényelmes almokat és szép álmokat!
És: Derűvel teljes boldog ébredést azoknak, akik nem tehetnek mást! Ne az legyen, hogy rágyújtast két cigarettára és egy nótára….
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kit nézel hülyének?... mi értelme van ennek?... eddig nem tartottad be, ezután tarsd be, ennyit jeleztem csupán...
@OPHELIA:
Szíve felett... :) Pokorni apuka effektekről meg ne is beszéljünk.
Én nagyfater bőr pénztárcáját őrzöm (naná, hogy üresen), ami anno még akkor volt a zsebében, amikor egyszer rálőttek és az fogta meg a golyót.
Mindenkinek mások a családi emlékei.
Kövér elvtárs, Orbán elvtárs, Pintér elvtárs meg a többi komcsi (Qrmányunk) max. a családi MSZMP tablót és a régi pártgyűléseken történt beszivornyázások emlékeit, meg a régi műbőrkalapot tudják még mutogatni.
"A magyar jobboldal tehát éppen történelmet csinál. Nem a szokványos módon, nem a gazdaságot pörgeti fel, hogy sohasem látott jólétet hozzon erre az országra, nem felelősen és okosan él az EU nyújtotta lehetőségekkel, nem intelligens külpolitikával, felelős belpolitikával, nem, ez túl melós lenne a mostani kormányzatnak, meg a szellemi képességek is hiányoznak hozzá. Hamisít inkább magának múltat, megveszi az Ecserin az ezüstöt, és azt hazudja, hogy családi örökség. Az ezüst nem ezüst, a család nem család.
Borban az igazság. Radnóti tudja."

nepszava.com/2014/01/velemeny/para-kovacs-imre-borban-az-igazsag.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondhatjuk, de megint nem válaszoltál... Pedig Te aztán, húúú ne baszd, annyira combosan otthon vagyol jób-ik ügyileg.
Szóval azt 1, max.3 parlamenti helyet ki is fogja kitölteni a jób-ikból?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hú, az a Pokorni sztori nagy szám volt, amikor sírva adta elő magát:)
@OPHELIA: a kezedben szorongatott madár, sokkal kevésbé veszélyes, mint az, amelyik a fejed felett köröz...
@vitéž munkášőr:
Igazad lehet. Unintelligens, unortodox, unalmas.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: párdón:
max 1 über maximum 3, ájropúnós Hisztikéről van híred? Mer a Nagy Tamás, akinek a felesége Gaudi(aki tuggyuk ki) az meg eltűnt... Hisztikével, akinek meg CSAK tuggyuk milyen férje volt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez a "furcsány nyerenc" valami jobbikos hjúmor?
Vidám élet lehet Vonáéknál!
@nincs_itt:
Nekem Hisztike karrierje tetszett! KOMOLYAN!
Liberális meleg jogvédőből... ecceri, véresszájú, balfasz neonáci, vérmagyarkodó pöcsköszörű.
Az se semmi! :D
Megvilágosult... illetve ott kurvulni jobban megérte...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Meg a vadászatokat felidézni, ahol védtelen állatokat mészároltak/mészárolnak hősien.
Kazán!
@Knósszosz: Csak egy szimpla szójáték, ami az elmúlt napok fényében egyre találóbb. :)
@nincs_itt: Én inkább a programjukra és a normális javaslataikra koncentrálok a bulvár helyett. :)
@nincs_itt: ez igaz, de ez nem madár, minimum egy pióca, vagy hernyó:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szarrá röhögtem magam...
Ez a szint?
A Nautilus ehhez képest űrhajó b+.
@Knósszosz:
Leszakad "arisztokratákkal", evégre nem, majd a pórnéppel keverednek Piktor csicskái... :))
@dr. jenőke (jenőke):

Ja,ja, minden nappal közelebb a tavasz.
Köszi, jó éjt!
@Knósszosz: Hát nem lehet mindenkinek ugyanazon röhögni. :) Na de nézd meg ezt az írást. Bennem erős nosztalgiát ébresztett, már csak a megboldogult fater és a saját emlékeim kapcsán. :)

milstory.blog.hu/2011/05/04/264_mhsz_repuloklub
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hová gondolsz??
Hová vezetne ez??
Van egy nemzeti minimum, aminek az alja a Fidesz maximum.
Az a magaslat unortodox, negatív.
Cousteau se találta.
@dr. jenőke (jenőke): Para-Kovácsé. én legfeljebb osztom az igazát, azt leszámítva, hogy ebben az országban nincs horizontális politikai felosztás. csak 'fent' és 'lent' van
na mizu dakota kommancsok?
a rezsiwars fokozódik?
rátört nemzetünkre a baloldal+idegenmultik+brüsszel ?

brüsszel rögtön a forint rontás céllal ránk ömleszt évente pár csilliárd eurót?
Bayer Zsolt is eljutott Kolumbia-alsótól a Magyar Hírlapig.
Mi ezen a csodálkoznivaló? Mindig is voltak és lesznek olyanok, akiknek az egész élete célja, értelme és boldogsága, hogy megtaláljanak egy megfelelő talpat és segget, amit aztán odaadással, alázattal és szorgalommal nyalhatnak. Fricz megtalálta.
Rablótámadást hiúsított meg egy tévéstáb Kaposváron - ezúttal sem gárdista az elkövető. :)

youtu.be/cpeVzkDfWhI
Interjú egy átlag friccel:

Foglalkozása?
CÖF pöcs.

Legmagasabb iskolai végzettsége?
Pöcsképző, három órás tanfolyammal és szakvizsgával.

Nyelvismerte?
Magyarból középfokú.

Tervei?
Egy pöcs mindig készen áll!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: beszari kis senkiházi vagy...pont, mint novák előd... szavazz csak rájuk, de ne hivatkozzatok a hazámra, mert csak ártotok neki...
@Sir Bates dö Hól: Akiket én ismerek, azok segíteni akarnak a hazának és az embereknek is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mit tudtok erről?

a nemzetközi sajtó és hírforrások lángbetűkkel mondják:

Magyarországon kipattant a hír a szocsi olympia terrortámadásával kapcsolatosan

az ugye nem a CÖF, de akkor melyik?

olyan furcsa...annyi a gyanús alak arrafelé...még a puttyin le is bombázza hungáriát?

tudjátok ugye, hogy a szovjet biztonságiak házról házra járva összeszednek mineden gyanús egyedet és 4000000 évre előzetesbe teszik a fekete tenger mélyén?

közben a telefonom mindíg akkor csörög amikor éppen nem vagyok a közelében és a szép megbízott UTAH-i szám???mint kiderült a szám (azorbánkezemesszeér:

Area Code Reverse Lookup Results

The International Country Calling Code "234"
corresponds to the following countries:

Nigeria

azaz közszolgálati választási felmérési intézet száma NIGÉRIÁ-ban van bejegyezve, nem nigériai a kiejtése hanem nyugati USA )

brühüyyy
@Knósszosz:

PK (nyersen)

A magyar jobboldal tehát éppen történelmet csinál. Nem a szokványos módon, nem a gazdaságot pörgeti fel, hogy sohasem látott jólétet hozzon erre az országra, nem felelősen és okosan él az EU nyújtotta lehetőségekkel, nem intelligens külpolitikával, felelős belpolitikával, nem, ez túl melós lenne a mostani kormányzatnak, meg a szellemi képességek is hiányoznak hozzá. Hamisít inkább magának múltat, megveszi az Ecserin az ezüstöt, és azt hazudja, hogy családi örökség. Az ezüst nem ezüst, a család nem család.

Borban az igazság. Radnóti tudja.

brühüyyy

és a magyar múlt mindíg is olyan lesz amilyen a zalcsútbasznádi "egyeske" szerint lennie kell
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hungarofób bolsik és komcsik nem léteznek, ez a (szélső)jobboldal üldözési mániája, fixa ideája, összetartó kovásza. Valaki nem lehet saját maga ellensége.

Egyébként meg a bakugrásokban közlekedő logikára nincs sok ingerenciám válaszolni.
@iii: Milyen jó, hogy ballibeknek viszont egyáltalán nincs üldözési mániája. :)
Újabb hamis diploma a láthatáron!
Most az Aggteleki Nemzeti Park igazgatójának gyúlt meg a baja diplomával!
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ervenytelen-diplomaval-lett-allami-fejes-az-aggteleki-park-vezetoje-2233223
Növelte magyar kitettségét a Templeton

A negyedik negyedévben közel 6 százalékkal - 693 millió dollárral - 12,4 milliárd dollárra növelte magyar kitettségét a Franklin Templeton Investments - számol be róla a Napi Gazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20140123_Novelte_magyar_kitettseget_a_Templeton

-------------------------------

Decemberben soha nem látott mértékben 22 milliárd forinttal csökkent a költségvetési szervek tartozása, így az az októberi 122 milliárd forintról 88,9 milliárd forintra csökkent. A közintézmények még így is 62 milliárddal tartoznak a szállítóknak, ami a GDP 0,2 százalékának megfelelő összeg.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tizmilliardokkal_tartoznak_a_cegeknek_a_kozintezmenyek.574450.html

--------------------------------

Fő szabályként a január 31-ig történő beüzemelés mellett jár az 50 ezer forintos állami támogatás az online pénztárgépek vásárlásához, de azok a kereskedők, akik betartották a géprendelésre vonatkozó határidőket, igénybe vehetik a támogatást február 28-ig - az erről szóló rendelet szerdán jelent meg a Magyar Közlönyben.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_az_ujabb_hatarido_az_online_penztargepeknel.574467.html
Fabius ! új poszt téma van !

mi a f@sznak ijjen pártot létrehozni
ami csak foglajja feleslegesen a képvi sellő hejeket ????!!!???

inforadio.hu/hir/belfold/hir-610123
Fabius nem vagy vicces!
Könnyen lehet, hogy Fricz fog még díjakat kapni "áldásos tevékenységéért". S az is lehet, hogy ilyesmi címe lesz.
@tristen2005:
Úgy kell neki! Mért nem lett inkább gazdasági miniszter, mint laciné?! Oda nem kell diploma.
Ez a legszemetebb, legkárosabb, sunyibb, álszent álcivil, CÖF meg birkamenet banda!

Mi van a szellentő honvédőkkel?
"Az orosz sajtóban a szokásosnál nagyobb terjedelmet kapott a magyar-orosz atom-megállapodás, mondja Deák András Oroszország-szakértő. A lapokban győzelmi jelentések jelennek meg, s Magyarországot is részletesen bemutatják: „rengeteg konfliktusa van az EU-val, és visszatér Oroszország anyácskához”. A Regnum szerint a kormány egyenesen a volt kommunista vezér, Kádár János útját járja."

www.hir24.hu/kulfold/2014/01/22/a-fidesz-kadar-utjat-jarja-unnepel-az-orosz-sajto/~~fokusz
@Nyilas Mise:

De még fontosabb az üzenete a most funkcióban lévő "polgármestereknek," államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak, hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon. És aki lop, az le lesz csukva.
Olvasni, értelmezni!
@V-PORT:

...ami legalább közérthető és élvezetes. Ezzel szemben az összes többié ....nulla.
@V-PORT:
Ez konkrétan nem igaz.
Csak jelezni szerettem volna...:-)
@Sir Bates dö Hól:
Bocsánat, ha közbeszólok: de ezt itt és most( a most-ot nem konkrétan adott társalgásra értem, hanem a bármikorira, amit valaki vele folytat) nem fogod kideríteni.
Ez nem célja és nem is szeretné.
Az ő céljai mások - és mindaddig, amíg bárki emberszámba veszi (társalog vele) el is éri.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
+1
(pedig nálam tahósítva van, de lépten-nyomon abba botlok, hogy valaki társalog vele ...)
Használati utasítás gyogyósoknak.

Nyeheheheeee....
@iii:
De, tulajdonképpen azt mondja.
Egyebekben igazad van.
Kinek tetszik szoci plakát,
Fricztom elharapja nyakát!
:)
Kihez szól a Kampány-plakát? Igen, a NER-Plebejusokhoz.

Mihez készítettek "Értelmezési utasítást"? Igen, a NER-Plakáthoz.

Kinek van szüksége EGY plakáthoz értelmezésre? Igen, a nyomorultul gyogyósoknak.

Akkor mik is a NER-Plebejusok? Bizony, ...........

Nyeheheehehheeee
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mint a Sport szeletes ember??? Hagyjuk, tényleg. Írtad, hogy program. Na mesélj!
VIKTOR..VIKTOROVICS !!!!
NE VÁLTOZTASD BAZÁRRÁ MAGYARORSZÁG LEGFREKVENTÁLTABB TERÉT, A SZABADSÁG TERET !

ÖRÜLT A MAGYAR NÉP ANNO, HOGY A SZOVJET VÖRÖS HADSEREG FÖLSZABADÍTOTTA A II. VILÁGHÁBORÚ ALÓL !
EMLÉKHELY EMLÉKEZTETI ERRE A MAGYAROKAT OTT !

MINDEN MÁSFAJTA "EMLÉKSZAR !!!!!", NEM A SZABADSÁG TÉRRE VALÓ !

BÁRMENNYIRE IS ÚGY ÉRZET, HOGY JÓL DÖNTÖTTÉL, AMIKOR "TANÁCSADÓIDRA HALLGATTÁL" !
NEM JÓ DÖNTÉST HOZTÁL VIKTOR !
A SZABADSÁG TÉR, NEM, BAZÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Evezős:
Azokat is ki kell... :D

Hallom Piktorunk eladja a horvátokat is a ruszkinak?
Az INA részen alkudoznak még Putyin elvtársukkal.
Szeretni fogják ott is Vikit, még egy ország amerre nem kell majd mennie.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem olvastam.
Pedig milyen puszkópajti volt az ottaniakkal.

Remélem, ha bemérgednek, kicsit megszellőztetik a yachtkikötők, szállodák és egyebek tulajdoni lapjait ...
lezárásnak:
/a szavazást még megvárom itt, de azután.../

Készül a Békemenet az orosz barátságért

Az USA kényszerítő helytartót küld, ehhez képest Oroszország a tolerancia hazája. Az orosz kapcsolat erősödése a magyar szabadságot jelenti, ennek megvédésére pedig Békemenetre lesz szükség - vélte Bencsik András, az egyik főszervező.

www.origo.hu/itthon/20140123-keszul-a-bekemenet-az-orosz-baratsagert.html
"A marihuána hungaricum! Ősi, magyar sámán hergelő adalék.
A neve, a "Szűz Mária népe a hunok" nemzeti alap tézisből vezethető le.
Mária, azaz Mari, hozzá a hunok = mari hunjai.
Rendszeres, tömeges kábulatba esésük vált világhírűvé, ami marihuána néven terjedt el a világban.
Tiltása a magyarellenes világ összeesküvés jellegzetes része."
@Evezős: De nem mondja azt, ez logikai 1x1. Attól, hogy valami létezik, még nem szűnik meg létezni másvalami. Honnan veszed, hogy a szociknak ne lenne aktivista hálózatuk? Az EPM-et meg első kézből tudom, több ezer ember jelentkezett rá.

Ismétlem, azt mondja, hogy a _győzelemhez_ rájuk is szükség van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Úgy van, ilyen üldözési mániás nincs. Soha nem mondta egyetlen baloldali sem, hogy a szélsőjobb nem a nemzet része vagy hogy utálná a magyarokat. Ez kizárólag a jobboldal privilégiuma, mert ő hiszi magáról, hogy a nemzetet jogában áll képviselni.

De ez megint logikai bakugrás egyébként, mert mi köze az egyik létének a másikhoz?
@dr. jenőke (jenőke):
"Ne az legyen, hogy rágyújtast két cigarettára és egy nótára…. "

Imádom a verseidet, de mi is a bajod a rágyújtással?!
süti beállítások módosítása