Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.22. 14:34 Fabius

Betyárkörte díjat Fricz Tamásnak!

Címkék: kampány fidesz fricz tamás békemenet cöf

Itt van a kampány, itt van újra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? De szeretem.

Felmegyek a zinternetre,
Innen nézek szerteszét,
S hallgatom a betyárkörték
klaffogásának lágy neszét.

(via)

Semmi nem mutatja jobban a kampányhajrát, mint az öldöklő könyöklőverseny Édes Viktor betyárkörtéi között. Rossz hírem van srácok: Fricz Tamás cöfpolitológus máris nyelvhosszal vezet. Emberünk  közpénzcivilek plakátmagyarázó rendezvényén előadott nyelvpödrését utánozni lehet, de felülmúlni már nem nagyon. Hiába no, az Élet és maga Viktor is nagy tanító, aki egyszer a maga irháján tapasztalta milyen is egzisztenciális válságba kerülni Fidesz kegyelemből, (kurucos link, csak szólok) az megtanulja egy életre mit kell megtennie, hogy ne csak cipőpucoló lehessen a nerben. 

fricz tamás.jpg

Pici szentem elmagyarázta miért pfújrossz az Orbán - Simicska maszop plakát: tecciktunni azért, mert az ördögi oldalunkra alapozva eltorzítja lelkünket, és a lélektorzulásban még a végén azt hisszük, az simicskaorbán gazdagodás az rossz. Pedig, ugyebár, ha egy kiemelkedő politikus és az ország numero uno oligarchája meggazdagszik, mert például karácsonyra és szilveszterre is jut ajcsicsomag, akkor egy Magyar Vállalkozó gazdagszik meg, csak mi ezt a lélektorzulásunk miatt nem tudjuk úgy elfogadni, mint az év végi csomagok nélkül maradt multik gazdagodását. 

Létezik ettől közelebbi viszony az említettek seggével? 

A kérdés költői, különösen ha visszanézünk Fricz elmúlt négy évére. A fülkeforradalmi kormány első intézkedéshullámának kárvallottja lett emberünk, aki akkor a kuruc által megszerzett levélben így kiabált:

"Nyolc nappal a választási győzelmünk után tegnap kirúgott az intézetből az új igazgató, aki a Fidesz alapító tagja. Íme tehát, elkezdődött a Fidesz-korszak!! S íme, elnyertem méltó jutalmamat azért a munkáért, amit az elmúlt nyolc-tíz évben végeztem! Arra kérlek, kedves ..., hogy ezt a hírt terjeszd, ahol csak lehet, hogy mindenki tudja: itt valami nagyon bűzlik, itt valami nagyon nincs rendben, itt valamit nagyon helyre kell tenni, mert ha nem tesszük, a liberalizmus uralma jön el újra a fidesz által is."


Innen szép felállni és négy kemény év alatt ezt a valami bűzlőt, valami nagyon nincs rendben-t helyre tenni annyira, hogy az egzisztenciális félelmek helyett arról legyenek kénytelenek cöfögni, hogy ömlik a della a CÖF számlájára, de ez üzleti titok, bibibí, úgyhogy még nem mondják meg mennyi ebből a közpénz és mennyi a nagylelkű Nemzeti Oligarchák civilek támogatása. Végül is annyira nem érdekes ez, ha cserébe tudjuk, ezek szerint legyőzték ők Orbán és a Fidesz liberalizmusát is. 

Egy ekkora tett nyilván díjat érdemel, javaslom, hogy Fricz Tamás kapja meg a Nemzeti Betyárkörte Díj Polgári Tagozatának Tisztikeresztjét! 

244 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr245775021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Politológusi szerepek 2. 2014.01.23. 06:16:13

Már régen elmélkedtünk itt a politológusok szerepéről, mondjuk nem mintha azóta változott volna valami érdemlegesen. Ha csak annyi nem, hogy mintha a politikai közösségnek egyre kevésbé lenne igénye a politológusi szóra, vagy legalábbis arra, amit korá...

Trackback: Mert nekem ez jár 2014.01.22. 23:20:08

Kedves Naplóm! Megy már a panaszkodás pár napja, mert Fricz Tamás azt merte írni a Nemzetben (és meg merte magyarázni szóban a Gellértben), hogy Nekem, mint államférfiúnak és örökös kétharmados miniszterelnöknek, Magyarország fénylő csillagának, szere...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@nincs_itt:
Vona elvtárs szerint Csanci volt a "Párt ökle!"
Később a fitymája lett... :)
Megélhetési jobbikosokat etetik a narancsbolsik.

@jaegtoer:
Túlteccenek értékelni... az nagyon is hasznos, a földeken, a növényeknek. Ez viszont...
@nincs_itt: Hogy is mondta KovácsLaca? "Nem közvélemény kutatást kell nyerni..." :)
@Knósszosz:
Márminthogy hirdethetné magát máshogy is a neten??? :D
Jut eszembe... madarat tolláról...

index.hu/video/2014/01/22/a_metrot_is_az_oroszoknak_kellett_volna_epiteni/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: effektíve valóban nem írtad le, hogy "zsidó", de azért nézz magadba, bátran mint Chabad Szegedi, lásd be, hogy folyamatosan hülyeségeidet szajkózod, Horthyról, meg a többiről... ne fárassz!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jájj, má' té! A Vona, aki Zázrivecz, vagy a faxom se tuggya, amikor eleget tett 2002-ben a Vezető felkérésének, miszerint ülgyön má' befele a pógári körökbe, amit nem más a mint a Duce Bonsai alapított. Majd erős izgalmi állapotban létregyött a jób-bik!
A gárda mellett ugye a MDF "hadügy minisztere" Für Lajos bá', mint tuggyuk Dojcs Tompi ex-apósa bábáskodott össze.
Na ehhez hüje Gábris
@iii: Na persze, eltekintve attól az "apróságtól", hogy az avatáson és az Istentiszteleten is voltak jelen olyan öregek, akik még részt vettek a zsidók bújtatásában. Ez persze nem zavarta a szemközt üvöltöző csendes tüntetőket sem.:)
@nincs_itt: Szegedi nem nézett magába szimplán csak beszart, hogy kibassza az EU csalás elleni hivatala, ezért most eljátssza a "megtért" mózeskosarast. :) Meg amúgy is aki őket kritizálja bármilyen okból az csak szemét náci lehet ugyebár. :)
@nincs_itt: Te figy. A ballibek mikor döntik már el végre, hogy valójában a zsidók hozták létre a jobbikot vagy a nácikok? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na várgyááá, Lali! Lali várgyá!! akkor a jób-ik alapítója, meg miazmás akkor tolvaj zsiráf??? Hogy van ez??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Leírtam, Bolinak de idézem neked is:
"Jájj, má' té! A Vona, aki Zázrivecz, vagy a faxom se tuggya, amikor eleget tett 2002-ben a Vezető felkérésének, miszerint ülgyön má' befele a pógári körökbe, amit nem más a mint a Duce Bonsai alapított. Majd erős izgalmi állapotban létregyött a jób-bik!
A gárda mellett ugye a MDF "hadügy minisztere" Für Lajos bá', mint tuggyuk Dojcs Tompi ex-apósa bábáskodott össze.
Na ehhez hüje Gábris "
Sajnos ez van, ennyire nem vagy okos...
@nincs_itt:
Ne tessék itten hátrányos megkülönböztetni. :(
A Zázrivecz is egy rendes tót név.
Meg a Novák is.
Nincs is gond a rendes, dolgos tót emberekkel.
A semmittevő, vérmagyarkodó tótokkal annál több.
Persze a vérmagyar itt onnan ismerhető fel, hogy pl. a nemzetvezető tezsvérük Szálasi vérmagyar volt, csak az apja volt egy Szaljosán nevű örmény, az anyja meg tót.
Nem szabad elveszni az apróságokban...
@Sir Bates dö Hól: "külsős munkatárs" a pozíciója vagy beosztása vagy titulusa vagy mittudoménmilye
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na ne viccelj már, aki 44-ben 18 éves volt, az ma 88 éves. Hát lehet, hogy kihozták oda hordszékestül, de hogy az egészhez semmi köze nincs, az biztos. De a lényeg nem ők, hanem akik most uszítók. Horthy pedig bűnös a zsidótörvényekben és a vidéki zsidók elpusztításában is, amellett terror árán került hatalomra és egy féldiktatúrókus rendszert tartott életben. Akárcsak Kádár, dettó ugyanaz. Csak Kádár nem volt antiszemita.
..én azért még nem zárnám le ezt a versenyt! Hisz olyan bűzös mezőnyben, ahol gfg vagy bayerzsóti, illetve bencsikmester küzd a felséges hátsóért, ott még bármi lehet.
@miért:
A nyelveik élesre fenve, a seggre ráfókuszáltak...
@nincs_itt: Még szerencse, hogy te is beestél így a nap vége felé, kevésbé hülyén fogok lefeküdni. Pláne ha még furcsány nyerenc is belekezd a kulturkampfjába. :)

index.hu/belfold/2014/01/22/gyurcsany_itt_az_ideje_a_kulturkampfnak/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Má' csak az kérdésem maradt, ezek után, hogy a Novák apukája, megint indul az MSZP színeiben a hegyvidéken? Mint 2010ben is tette a drááága papa...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te inkább a feltett kérdésekre válaszolj, kicsi rigó
Megtaláltam gábrisunk másik fixa ideá(l)ját:

"Gyurcsány Ferenc
Orbánék vagy nagyon szeretnek vagy nagyon félnek... Ahogy egy kommentelő összeszámolta, az elmúlt egy hétben 26 fideszes sajtótájékoztatón és megszólalásban adták el szövegeiket gyurcsányozással.
Nekem bejön..."
www.facebook.com/photo.php?fbid=710817372284061&set=a.629536757078790.1073741826.187301974635606&type=1&stream_ref=10

Ezek szerint is csak pártmegbízatást teljesít, a háttérből ott is Habony irányítja a jobbikos "suttogó propagandát".
Nekik van az a pénz amiért elkurvultak... Illetve a szopás, mint tudjuk (Monica Lewinsky vs. B.Clinton óta) nem szex.
Mondjuk úgy, szimplán csak örömet szereznek Piktornak.
Majd a napi gyűlöletfélórájuk után boldogan zsidóznak tovább. Csak nehogy megnézzék a családfát, nehogy fatert megkérdezzék a Munkásőrség és MSZMP tagsága felől... :D
@iii: Most kezdjem én is sorolni, hogy a hungarofób bolsik és a komcsik, miben voltak bűnösök, vagy hogy hány millió hullát és tönkretett életet hagytak maguk mögött? Azért egyszer konzultálhatnál azokkal a zsidókkal is, akik anyagilag támogatták a tengerészt haláláig aztán meg a kriptájába is koszorút küldtek. Arról már nem is beszélve, hogy miért nem ítélték el az öreget háborús bűnösként?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Meg amúgy is aki őket kritizálja bármilyen okból az csak szemét náci lehet ugyebár. :)" nem... lehet izrael állam politikáját kritizálni; lehet kritizálni bármely csoportot/szervezetet, ha valakit az csupán azért vesz védelmébe, mert a csoporthoz/szervezethez tartozik, bár nem emiatt/ehhez való tartozása miatt támadják; de a XXI. század második évtizedében, az eu-ban kultúrember nem kritizál vagy támad senkit neme, nemzetisége, vallása vagy annak hiánya, szexuális orientációja miatt... ezt kellene felfognotok végre-valahára... ez az a minimális alap amit be kellene tartanotok... vagy legalább neked...
@nincs_itt: Ja, hogy ez itt az osztályfőnöki óra? :)
@Sir Bates dö Hól: Én ezt betartom. Linkelj olyan hszt-t tőlem, ahol nem így jártam el.
@Orica Középföldi:
Gondoltál arra, hogy mindjárt vége januárnak? Amikor felébredsz, mégközelebb lesz február!
Üdítő álmokat, jó éjszakát!

Orbán Ottó: A FIASTYÚK FELÉ

Tavasz, tavasz, te gyönyörű,
ezer arcú és örömű,
javíthatatlan lázadó,
aranyjelvényes véradó,
békeszerző és békebontó,
vizet árasztó, szelet ontó,
téged köszöntsön énekem,
bár sok jót nem hozol nekem,
csak újabb ideggyulladást
és változékony fronthatást,
melytől zsibbadtan szédülök,
míg naphosszat fotelemben ülök,
őrhelyemen, honnét el nem futok –
az is nagy szó, ha csoszogni tudok!

Hanem a lélek szabad és merész,
mit neki betegség, érvek, józan ész,
a romház test roncshalma alól
az ifjúság eszelős szózata szól,
hogy lényege szerint az ember nem az, ami
itt készül sárrá mállani,
de valami több, valami más,
az anyagban feszülő szárnycsapás,
amitől a fotel s aki benne ül,
mocorogni kezd és fölrepül,
s látja a földi UFO-figyelő,
hogy a semmiből egy tűzgömb tör elő,
és oda tart, hol a Fiastyúk kotlik –
ha közben egy fekete lyukba nem botlik.
.
.
.
Nyulak, mókusok, medvebocsok, és egyebek! Kényelmes almokat és szép álmokat!
És: Derűvel teljes boldog ébredést azoknak, akik nem tehetnek mást! Ne az legyen, hogy rágyújtast két cigarettára és egy nótára….
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kit nézel hülyének?... mi értelme van ennek?... eddig nem tartottad be, ezután tarsd be, ennyit jeleztem csupán...
@OPHELIA:
Szíve felett... :) Pokorni apuka effektekről meg ne is beszéljünk.
Én nagyfater bőr pénztárcáját őrzöm (naná, hogy üresen), ami anno még akkor volt a zsebében, amikor egyszer rálőttek és az fogta meg a golyót.
Mindenkinek mások a családi emlékei.
Kövér elvtárs, Orbán elvtárs, Pintér elvtárs meg a többi komcsi (Qrmányunk) max. a családi MSZMP tablót és a régi pártgyűléseken történt beszivornyázások emlékeit, meg a régi műbőrkalapot tudják még mutogatni.
"A magyar jobboldal tehát éppen történelmet csinál. Nem a szokványos módon, nem a gazdaságot pörgeti fel, hogy sohasem látott jólétet hozzon erre az országra, nem felelősen és okosan él az EU nyújtotta lehetőségekkel, nem intelligens külpolitikával, felelős belpolitikával, nem, ez túl melós lenne a mostani kormányzatnak, meg a szellemi képességek is hiányoznak hozzá. Hamisít inkább magának múltat, megveszi az Ecserin az ezüstöt, és azt hazudja, hogy családi örökség. Az ezüst nem ezüst, a család nem család.
Borban az igazság. Radnóti tudja."

nepszava.com/2014/01/velemeny/para-kovacs-imre-borban-az-igazsag.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondhatjuk, de megint nem válaszoltál... Pedig Te aztán, húúú ne baszd, annyira combosan otthon vagyol jób-ik ügyileg.
Szóval azt 1, max.3 parlamenti helyet ki is fogja kitölteni a jób-ikból?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hú, az a Pokorni sztori nagy szám volt, amikor sírva adta elő magát:)
@OPHELIA: a kezedben szorongatott madár, sokkal kevésbé veszélyes, mint az, amelyik a fejed felett köröz...
@vitéž munkášőr:
Igazad lehet. Unintelligens, unortodox, unalmas.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: párdón:
max 1 über maximum 3, ájropúnós Hisztikéről van híred? Mer a Nagy Tamás, akinek a felesége Gaudi(aki tuggyuk ki) az meg eltűnt... Hisztikével, akinek meg CSAK tuggyuk milyen férje volt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez a "furcsány nyerenc" valami jobbikos hjúmor?
Vidám élet lehet Vonáéknál!
@nincs_itt:
Nekem Hisztike karrierje tetszett! KOMOLYAN!
Liberális meleg jogvédőből... ecceri, véresszájú, balfasz neonáci, vérmagyarkodó pöcsköszörű.
Az se semmi! :D
Megvilágosult... illetve ott kurvulni jobban megérte...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Meg a vadászatokat felidézni, ahol védtelen állatokat mészároltak/mészárolnak hősien.
Kazán!
@Knósszosz: Csak egy szimpla szójáték, ami az elmúlt napok fényében egyre találóbb. :)
@nincs_itt: Én inkább a programjukra és a normális javaslataikra koncentrálok a bulvár helyett. :)
@nincs_itt: ez igaz, de ez nem madár, minimum egy pióca, vagy hernyó:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szarrá röhögtem magam...
Ez a szint?
A Nautilus ehhez képest űrhajó b+.
@Knósszosz:
Leszakad "arisztokratákkal", evégre nem, majd a pórnéppel keverednek Piktor csicskái... :))
@dr. jenőke (jenőke):

Ja,ja, minden nappal közelebb a tavasz.
Köszi, jó éjt!
@Knósszosz: Hát nem lehet mindenkinek ugyanazon röhögni. :) Na de nézd meg ezt az írást. Bennem erős nosztalgiát ébresztett, már csak a megboldogult fater és a saját emlékeim kapcsán. :)

milstory.blog.hu/2011/05/04/264_mhsz_repuloklub
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hová gondolsz??
Hová vezetne ez??
Van egy nemzeti minimum, aminek az alja a Fidesz maximum.
Az a magaslat unortodox, negatív.
Cousteau se találta.
@dr. jenőke (jenőke): Para-Kovácsé. én legfeljebb osztom az igazát, azt leszámítva, hogy ebben az országban nincs horizontális politikai felosztás. csak 'fent' és 'lent' van
na mizu dakota kommancsok?
a rezsiwars fokozódik?
rátört nemzetünkre a baloldal+idegenmultik+brüsszel ?

brüsszel rögtön a forint rontás céllal ránk ömleszt évente pár csilliárd eurót?
Bayer Zsolt is eljutott Kolumbia-alsótól a Magyar Hírlapig.
Mi ezen a csodálkoznivaló? Mindig is voltak és lesznek olyanok, akiknek az egész élete célja, értelme és boldogsága, hogy megtaláljanak egy megfelelő talpat és segget, amit aztán odaadással, alázattal és szorgalommal nyalhatnak. Fricz megtalálta.
Rablótámadást hiúsított meg egy tévéstáb Kaposváron - ezúttal sem gárdista az elkövető. :)

youtu.be/cpeVzkDfWhI
Interjú egy átlag friccel:

Foglalkozása?
CÖF pöcs.

Legmagasabb iskolai végzettsége?
Pöcsképző, három órás tanfolyammal és szakvizsgával.

Nyelvismerte?
Magyarból középfokú.

Tervei?
Egy pöcs mindig készen áll!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: beszari kis senkiházi vagy...pont, mint novák előd... szavazz csak rájuk, de ne hivatkozzatok a hazámra, mert csak ártotok neki...
@Sir Bates dö Hól: Akiket én ismerek, azok segíteni akarnak a hazának és az embereknek is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mit tudtok erről?

a nemzetközi sajtó és hírforrások lángbetűkkel mondják:

Magyarországon kipattant a hír a szocsi olympia terrortámadásával kapcsolatosan

az ugye nem a CÖF, de akkor melyik?

olyan furcsa...annyi a gyanús alak arrafelé...még a puttyin le is bombázza hungáriát?

tudjátok ugye, hogy a szovjet biztonságiak házról házra járva összeszednek mineden gyanús egyedet és 4000000 évre előzetesbe teszik a fekete tenger mélyén?

közben a telefonom mindíg akkor csörög amikor éppen nem vagyok a közelében és a szép megbízott UTAH-i szám???mint kiderült a szám (azorbánkezemesszeér:

Area Code Reverse Lookup Results

The International Country Calling Code "234"
corresponds to the following countries:

Nigeria

azaz közszolgálati választási felmérési intézet száma NIGÉRIÁ-ban van bejegyezve, nem nigériai a kiejtése hanem nyugati USA )

brühüyyy
@Knósszosz:

PK (nyersen)

A magyar jobboldal tehát éppen történelmet csinál. Nem a szokványos módon, nem a gazdaságot pörgeti fel, hogy sohasem látott jólétet hozzon erre az országra, nem felelősen és okosan él az EU nyújtotta lehetőségekkel, nem intelligens külpolitikával, felelős belpolitikával, nem, ez túl melós lenne a mostani kormányzatnak, meg a szellemi képességek is hiányoznak hozzá. Hamisít inkább magának múltat, megveszi az Ecserin az ezüstöt, és azt hazudja, hogy családi örökség. Az ezüst nem ezüst, a család nem család.

Borban az igazság. Radnóti tudja.

brühüyyy

és a magyar múlt mindíg is olyan lesz amilyen a zalcsútbasznádi "egyeske" szerint lennie kell
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hungarofób bolsik és komcsik nem léteznek, ez a (szélső)jobboldal üldözési mániája, fixa ideája, összetartó kovásza. Valaki nem lehet saját maga ellensége.

Egyébként meg a bakugrásokban közlekedő logikára nincs sok ingerenciám válaszolni.
@iii: Milyen jó, hogy ballibeknek viszont egyáltalán nincs üldözési mániája. :)
Újabb hamis diploma a láthatáron!
Most az Aggteleki Nemzeti Park igazgatójának gyúlt meg a baja diplomával!
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ervenytelen-diplomaval-lett-allami-fejes-az-aggteleki-park-vezetoje-2233223
Növelte magyar kitettségét a Templeton

A negyedik negyedévben közel 6 százalékkal - 693 millió dollárral - 12,4 milliárd dollárra növelte magyar kitettségét a Franklin Templeton Investments - számol be róla a Napi Gazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20140123_Novelte_magyar_kitettseget_a_Templeton

-------------------------------

Decemberben soha nem látott mértékben 22 milliárd forinttal csökkent a költségvetési szervek tartozása, így az az októberi 122 milliárd forintról 88,9 milliárd forintra csökkent. A közintézmények még így is 62 milliárddal tartoznak a szállítóknak, ami a GDP 0,2 százalékának megfelelő összeg.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tizmilliardokkal_tartoznak_a_cegeknek_a_kozintezmenyek.574450.html

--------------------------------

Fő szabályként a január 31-ig történő beüzemelés mellett jár az 50 ezer forintos állami támogatás az online pénztárgépek vásárlásához, de azok a kereskedők, akik betartották a géprendelésre vonatkozó határidőket, igénybe vehetik a támogatást február 28-ig - az erről szóló rendelet szerdán jelent meg a Magyar Közlönyben.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_az_ujabb_hatarido_az_online_penztargepeknel.574467.html
Fabius ! új poszt téma van !

mi a f@sznak ijjen pártot létrehozni
ami csak foglajja feleslegesen a képvi sellő hejeket ????!!!???

inforadio.hu/hir/belfold/hir-610123
Fabius nem vagy vicces!
Könnyen lehet, hogy Fricz fog még díjakat kapni "áldásos tevékenységéért". S az is lehet, hogy ilyesmi címe lesz.
@tristen2005:
Úgy kell neki! Mért nem lett inkább gazdasági miniszter, mint laciné?! Oda nem kell diploma.
Ez a legszemetebb, legkárosabb, sunyibb, álszent álcivil, CÖF meg birkamenet banda!

Mi van a szellentő honvédőkkel?
"Az orosz sajtóban a szokásosnál nagyobb terjedelmet kapott a magyar-orosz atom-megállapodás, mondja Deák András Oroszország-szakértő. A lapokban győzelmi jelentések jelennek meg, s Magyarországot is részletesen bemutatják: „rengeteg konfliktusa van az EU-val, és visszatér Oroszország anyácskához”. A Regnum szerint a kormány egyenesen a volt kommunista vezér, Kádár János útját járja."

www.hir24.hu/kulfold/2014/01/22/a-fidesz-kadar-utjat-jarja-unnepel-az-orosz-sajto/~~fokusz
@Nyilas Mise:

De még fontosabb az üzenete a most funkcióban lévő "polgármestereknek," államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak, hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon. És aki lop, az le lesz csukva.
Olvasni, értelmezni!
@V-PORT:

...ami legalább közérthető és élvezetes. Ezzel szemben az összes többié ....nulla.
@V-PORT:
Ez konkrétan nem igaz.
Csak jelezni szerettem volna...:-)
@Sir Bates dö Hól:
Bocsánat, ha közbeszólok: de ezt itt és most( a most-ot nem konkrétan adott társalgásra értem, hanem a bármikorira, amit valaki vele folytat) nem fogod kideríteni.
Ez nem célja és nem is szeretné.
Az ő céljai mások - és mindaddig, amíg bárki emberszámba veszi (társalog vele) el is éri.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
+1
(pedig nálam tahósítva van, de lépten-nyomon abba botlok, hogy valaki társalog vele ...)
Használati utasítás gyogyósoknak.

Nyeheheheeee....
@iii:
De, tulajdonképpen azt mondja.
Egyebekben igazad van.
Kinek tetszik szoci plakát,
Fricztom elharapja nyakát!
:)
Kihez szól a Kampány-plakát? Igen, a NER-Plebejusokhoz.

Mihez készítettek "Értelmezési utasítást"? Igen, a NER-Plakáthoz.

Kinek van szüksége EGY plakáthoz értelmezésre? Igen, a nyomorultul gyogyósoknak.

Akkor mik is a NER-Plebejusok? Bizony, ...........

Nyeheheehehheeee
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mint a Sport szeletes ember??? Hagyjuk, tényleg. Írtad, hogy program. Na mesélj!
VIKTOR..VIKTOROVICS !!!!
NE VÁLTOZTASD BAZÁRRÁ MAGYARORSZÁG LEGFREKVENTÁLTABB TERÉT, A SZABADSÁG TERET !

ÖRÜLT A MAGYAR NÉP ANNO, HOGY A SZOVJET VÖRÖS HADSEREG FÖLSZABADÍTOTTA A II. VILÁGHÁBORÚ ALÓL !
EMLÉKHELY EMLÉKEZTETI ERRE A MAGYAROKAT OTT !

MINDEN MÁSFAJTA "EMLÉKSZAR !!!!!", NEM A SZABADSÁG TÉRRE VALÓ !

BÁRMENNYIRE IS ÚGY ÉRZET, HOGY JÓL DÖNTÖTTÉL, AMIKOR "TANÁCSADÓIDRA HALLGATTÁL" !
NEM JÓ DÖNTÉST HOZTÁL VIKTOR !
A SZABADSÁG TÉR, NEM, BAZÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Evezős:
Azokat is ki kell... :D

Hallom Piktorunk eladja a horvátokat is a ruszkinak?
Az INA részen alkudoznak még Putyin elvtársukkal.
Szeretni fogják ott is Vikit, még egy ország amerre nem kell majd mennie.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem olvastam.
Pedig milyen puszkópajti volt az ottaniakkal.

Remélem, ha bemérgednek, kicsit megszellőztetik a yachtkikötők, szállodák és egyebek tulajdoni lapjait ...
lezárásnak:
/a szavazást még megvárom itt, de azután.../

Készül a Békemenet az orosz barátságért

Az USA kényszerítő helytartót küld, ehhez képest Oroszország a tolerancia hazája. Az orosz kapcsolat erősödése a magyar szabadságot jelenti, ennek megvédésére pedig Békemenetre lesz szükség - vélte Bencsik András, az egyik főszervező.

www.origo.hu/itthon/20140123-keszul-a-bekemenet-az-orosz-baratsagert.html
"A marihuána hungaricum! Ősi, magyar sámán hergelő adalék.
A neve, a "Szűz Mária népe a hunok" nemzeti alap tézisből vezethető le.
Mária, azaz Mari, hozzá a hunok = mari hunjai.
Rendszeres, tömeges kábulatba esésük vált világhírűvé, ami marihuána néven terjedt el a világban.
Tiltása a magyarellenes világ összeesküvés jellegzetes része."
@Evezős: De nem mondja azt, ez logikai 1x1. Attól, hogy valami létezik, még nem szűnik meg létezni másvalami. Honnan veszed, hogy a szociknak ne lenne aktivista hálózatuk? Az EPM-et meg első kézből tudom, több ezer ember jelentkezett rá.

Ismétlem, azt mondja, hogy a _győzelemhez_ rájuk is szükség van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Úgy van, ilyen üldözési mániás nincs. Soha nem mondta egyetlen baloldali sem, hogy a szélsőjobb nem a nemzet része vagy hogy utálná a magyarokat. Ez kizárólag a jobboldal privilégiuma, mert ő hiszi magáról, hogy a nemzetet jogában áll képviselni.

De ez megint logikai bakugrás egyébként, mert mi köze az egyik létének a másikhoz?
@dr. jenőke (jenőke):
"Ne az legyen, hogy rágyújtast két cigarettára és egy nótára…. "

Imádom a verseidet, de mi is a bajod a rágyújtással?!
süti beállítások módosítása