Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.02. 13:12 Fabius

2014: a felderített áfacsalások éve?

Címkék: fidesz áfacsalás helló 2014 cukorbárók

Alig mászik elő az egyszeri választó a szilveszter alkohol és koleszterinmámorából, a hírfolyamra nézve máris a  kismagyar valóságra legjellemzőbb kép rángatja vissza a földre: 

Az újságíró eltűnt cukoráfa milliárdokra bukkant, az egyik cukorbáró NAV tisztet is vesztegetett, és vargamiska szerint minden rendben van

Ezt így ahogy van talán két dologgal lehetett volna túldobni, 1: ha azt is olvastam volna, hogy Horváth Andrásnál szilveszter éjjel is járt valamelyik hatóság, és 2: Orbán Viktor ünnepi "megérkezések" galériájában lett volna egy kubai cukornád ültetvényen pózolás is Fidel tesóval. 

orbán cukor.jpg

Szóval megérkeztünk a valóságba, helló 2014!

Már csak az a kérdés, hogy ez az év a "soha nem látott tisztaságú választások" vagy a felderített adócsalások éve lesz? Áderjankó mondókája szerint nekünk kell összefirkálni a fehér lapot amit magunk elé tettünk. De az talán nem mindegy, hogy a választásokhoz közeledve mi rajzolunk rá péniszt méterest, vagy nekünk rajzolnak továbbra is azok, akik az áfacsalás biznisszel meglopják a költségvetést, azoknak a tollával, akik ezt lehetővé teszik számukra és kivizsgálatlanul hagyják. 

Vargamiska szerint persze a költségvetés körül szügyig gázolunk a faszaságban. Az eredmények akkorák, hogy árnyékában apró keresztbordának látszik a Himalája a felcsúti határban kitaposott gyalogúton, az új évi költségvetés biztosított, mint egy kormányközeli CIG ügyfél, már "csak" a bevételi céloknak kellene valahogy teljesülni. Amihez talán jól jönne, ha az eddigi csalók is fizetnének áfát, de könnyen lehet amit ennyire nem keresnek, az túlságosan nem is hiányzik. Esetleg könnyebb a tranzakciós illetéken meg a mobil percdíjon följebb csavarni a prést, még az lehet. 

Őszintén kíváncsi leszek mire fut majd ki ez az ügy. 

Mert Pártunk gondosan előkészítette a kiskaput a cukorbáróknak, még ha meredeken hangzik is ez így elsőre. De vegyünk csak egy életszagú példát máról. Az Index cikke ugye arról beszél, hogy a Sovereign cégcsoport mindenféle trükkökkel elokoskodik pármilliárd cukoráfát. Mit tesz Isten, legfrissebb törvényével aszongya nekik a kormány, hozd haza a pénzt a liechtensteini offsórból, tedd be Stabilitás Megtakarítási Számlára öt évre, és ezzel tisztára mossuk neked. Volt bűn, nincs bűn, lófaszt kell itt nyomozgatással meg cégalapítás-bedöntéssel szarakodni. 

Ezek után kell meglepődni, hogy nem kapkodják el a vizsgálgatást és Horváthot baszogatják az adócsalók helyett? Lehet tippelni, Feleim, a nagyhalak közül mennyit fognak lehalászni bármilyen vizsgálattal, és hánynak fog idézés helyett Pénzmosoda Számlakivonatot kézbesíteni a postás. 

 

 

382 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr165721275

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fidesz támogatja a pénzmosást 2014.01.06. 02:14:27

Decemberben mégis kijött a nemzetközi pénzmosási megállapodásainkkal szembemenő Stabilitás Megtakarítási Számla végrehajtási rendelete. Az elgondolás az, hogy akik svájci bankszámlákon parkoltatták eddig a nem teljesen tiszta vagyonukat, most hozzák má...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.02. 13:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oszt ezt mellé rakva, le is tudva a maradék agysejtek kinyírása:

Fidesz kampánydal

www.youtube.com/watch?v=NUuMMXSeerA#t=128
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"perverz..."
BG ezt hozta ki belőlem, még elfajzok, és nem leszek fajállatként méltó Nyúlhoz.
@Mariann19: hmmmm

Nem száll ki az állam a Takarékbankból

A Takarékbank Zrt. többségi állami tulajdonrészének eladása az erről szóló kormányhatározat szerint egyáltalán nem jelenti azt, hogy a kormány leveszi a kezét a bankról és a takarékokról. Az állami kontroll megmarad, és a jelenlegi állás szerint a kezében maradhat egy elsőbbségi jogokat biztosító részvénypakett is, amely gyakorlatilag minden lényeges kérdésben vétójogot biztosít számára az új tulajdonossal szemben, bárki legyen is az.

hvg.hu/gazdasag/20140103_Nem_szall_ki_az_allam_a_Takarekbankbol
a föld megremeg, nem lesz polgári színház a víg. hüp-hüp.

Hoppá, Balázs Péter mégsem lesz a Vígszínház igazgatója

cink.hu/hoppa-balazs-peter-megsem-lesz-a-vigszinhaz-igazgatoja-1493744478
@hacsaturján: Erre az esetre emlékszem, azt mondta, hogy csak a nőknek engedi meg, hogy édes Gézának szólítsák.
Beszálltam, és így szólítottam meg egy "hülyé"-vel kiegészítve.
@GeoCracker:

akár. ennyit a tétova kivagyiságrul.
444.hu/assets/naplemente.jpg

No de mit fognak csinálni, ha egyszer rájuk szakad a sok "élethez igazított" jogszabály?
Szegény francia királynak is a nyakához igazították annak idején.:(
Nahát, ez miyen uncsi.
Vezényló tábornok trollsereget toboroz (nagyobbat, mint amit Mordor valaha kiállított), erre csak az uncsi áfacsalás?!
De még az is izgibb, hogy egy bíró posztszilveszteri traumában azt találta ítélni, hogy Poltnak tűrnie kell, ha az előző ügyészi regnálását nem a pártatlanság mintaképének nevezik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd az új csapat tagjaival találkozunk itt a fórumon is. Mivel mi azért a rezsidémon kis segédei.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Mariann19: kiemelem a lényeget: "Vidéki" :D

Vidékiek adakozzatok a Pártnak!

Remélem mindenki elolvasta és csatlakozott már a rezsiért vívott harcban egyesülő Magyar Csoporthoz. Az év legjobb leveléhez a vidékiek ajándékot is kaptak: egy csekket a Fidesz nevére. Aki komolyan gondolja, támogathatja a kormányzó pártot harcban. Őszintén remélem, hogy nem az van a háttérben, hogy Lajos lelépett a kasszával.

444.hu/2014/01/03/videkiek-adakozzatok-a-partnak/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :) Ejnye no, hát szabad ilyen hazugságokat terjeszteni?! Hát majd adnak neked az orbán huszárok, vagy kik. Akiket most toboroznak. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak nem gondolod, hogy az állami támogatást költik erre?! A vidékieknek két dolguk van. Pénzt küldeni, és megfelelő helyre tenni az x-et.
@bella _ciao: Vannak az életben még nagy tragédiák.
De hogy gonoszkodjak is, lehet azért, mert április után megkapja puszira. Akkor meg minek strapálja magát pályázással?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Oh párdon. :D Vidéki kolléga feladhatja a havi fizuját is.
Gondolom a cba dolgozóknak kötelezően választható lesz, hogy küldenek-e a fizuból pénzt a pártnak vagy sem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: aham, lehet, hogy koncessziót fognak kiírni a színházak működtetésére. balázsnak meg öt fog jutni. így könnyen dobja most.
azon töröm a fejemet, hogy ha ez a magyar csapat összefog a békemenettel, akkor ki fog itten bkv-val utazni? jó ez nekünk, elvtársak?
@hacsaturján: De a magyar csapat szerintem a békemenet.
Most találtam. twitter.com/szigetv/status/418823353713958912
@bella _ciao: koncesszió, ez tetszik. Legalább több reklámfelület jut a színházban is a fidesznek, közgépnek, magyar nemzetnek, cba-nak. :D
@V-PORT:

áááá, az tejjesen kizárt. az nem lehet, hogy annyi szív....!
egy kis apró:

Eltűnt 620 millió forint Debrecenben?
Több mint két éve be kellett volna fejezni a Déri Múzeum modernizálását, most pedig még azt sem tudni, hogy kinek kéne azt megcsinálnia.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2014%2F01%2F03%2Feltunt_620_millio_forint_debrecenben%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Dehogy tűnt el!

"Remélem mindenki elolvasta és csatlakozott már a rezsiért vívott harcban egyesülő Magyar Csoporthoz. Az év legjobb leveléhez a vidékiek ajándékot is kaptak: egy csekket a Fidesz nevére. Aki komolyan gondolja, támogathatja a kormányzó pártot harcban. Őszintén remélem, hogy nem az van a háttérben, hogy Lajos lelépett a kasszával."

Csatlakozott!!!
Komolyan, essetudni... :((

Egyik Lajos le, a másik meg be...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én azon gondolkodtam, hogy a békemenet és a magyar csapat közös gyűléseket is rendezhet. a tagság úgyis ugyanaz.
Egy fergeteges akcióval az E14 is jól elkezdte az évet. :)

A legnagyobb ködben molinózott az Együtt-PM

Húsz méterre se lehetett látni, mégis most lógatták ki kormányváltós üzenetüket a Gellérthegyre.

kepviselofunky.blog.hu/2014/01/03/a_legnagyobb_kodben_molinozott_az_egyutt-pm
@bella _ciao:
Az a szomorú, hogy ezek az ostoba véglények megint kisajátítják a MAGYAR jelzőt.
Oszt erre mennyi fogékony egysejtű van!
Ez kell a népnek, a meg a rezsiharcz... eszük meg van hozzá - lásd gázárak és NEM LESZ GÁZ-ÁR-E-ME-LÉS!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Legalább próbálkoznak. Én nem tartom hülyeségnek. Úgy volt, hogy álruhában beépülnek, de azt már más ellőtte.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a MAGYAR, az nem jelző, sokkal inkább minőség indikátor, ezér mikor bemegyek a bótba mindig alaposan körülnézek. a magyar csapatrul pedig egyenesen a legutóbbi 1:8 jut az eszembe. magyar békemenet meg nincsen is, bibibííí!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha azok az egyszeriek a MAGYAROK, akkor én örömmel tagadom meg magamat. Inkább leszek hontalan és számkivetett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem is. Képzeld milyen lesz majd, amikor az ATV mennek a jobbikos reklámok. Már alig várom.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mondja is majd a kövér: te! ködben bújkáló rémhírterjesztő ellenforradalmár, reszkess!
@bella _ciao: :D:D
De most komolyan. Az ellenzéki pártok pártok, vagy jobb állás nélküli komikusok.
@Fabius: No lám. Ez volt az újévi fogadalmad? Hallgatni rám? ;)
@Mariann19:

Egy úrihölgy így nem beszél: "lemoslak, mint a szart."

Önnek is szüksége lenne egy Henry Higginshez hasonlító nyelvész professzorra (Bernard Shaw Pygmalion című drámájából).

A mocskos száj nem bizonyítéka a nagy észnek!

A mocskolódástól lesz talán demokratikus a "Demokratikus Koalíció"?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jól fogalmazott Fodor Gábor, amikor a takarékszövetkezetek integrálását az évszázad legnagyobb bankrablásának minősítette.
Ugyanis brutálisan megszegte a magántulajdon szentségét, amikor maga alá gyűrte őket, egyben a részjegyesek tulajdonát is lenullázta.
Most, hogy pályázat útján tulajdon jogot lehet szerezni, a kisemmizett részjegyesek a saját vagyonukat újra megvehetik, mondta Dávid Ferenc /VOSZ/.
A szomorú az, hogy amikor ez az undorító integráció elkezdődött, nem álltunk a kisemmizettek mellé - szokás szerint - mert nem gondoltunk bele, hogy más tulajdonunknál ez velünk is bármikor megtörténhet.
A Takarékbank lesz az állam bankja, mondja a kormány, mert annak lennie kell.
Hát persze! Mert a bankszférában is kell kormányzati diktatúra, ki kell alakítani a függőségi viszonyokat, valamint a klientúrának jól fizető egzisztenciát kell biztosítani.
Magyarázatok szerint a kormány ki akarja szorítani az OTP-t, ám a Csányi birodalom likvidálásához kevés Orbán keze, akármilyen hosszú is..
@Vidéki:
Olvasván Fabiushoz címzett belépőjét, analizáltam a stílusát, és a legmegfelelőbbet sikerült kialakítanom ahhoz, hogy a mondandómat képes legyen felfogni.
Úrinő vagyok, udvariasan illeszkedtem az ön földhözragadt stílusához.
Téma lezárva! Pont.
@Vidéki:

menny mán innen a francba és keress magadnak egy babér ültetvényt, mer az neked itt nem terem!
@hacsaturján: ezt nem kellett volna így ebéd után. inkább lökjön a földle.
@Vidéki: remélem ott vagy az első sorban, és a csekken is szerepelnek a sok számok, jahh és fel is adva ;)

444.hu/assets/orban-level-760x1013.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Csatlakozom a Magyar Csapathoz.
A választásokig bérbe veszek a Katasztrófa -védelemtől egy teljes harci felszerelést gázálarccal, hogy a karvaly külföldi befektetőket és bankokat megsemmisítsem a rezsicsökkentés megvédéséért.
Csak nehogy valami légi deszanthoz osszon be Orbán, mert tériszonyos vagyok.
@hacsaturján:

Te meg húzzál el a Kaukázusba, a "Hegyi Karabah" már a tiétek.

Ott rontsd a levegőt!
@Vidéki:

te tényleg hülye vagy. a Mester Svalbárdról kuncog, hogy milyen zizi vagy.esse tunni?!
@Vidéki: ne szórakozz egy belgával, te nadon hüle, ráadásul spriccbelga!
@Mariann19:

Mariann, Kedves! Köszönöm a közbenjárásodat, de azért az a szempillás dolog el vala túlozva dulván, ahogy Bella Belánk mondaná, mindazonáltal köszönöm, de teccik látni, hogy a 'vidéki' netsvihákba kár a billentyűzet, hacsaknem a alultolással felül ki nem húzza belőle Hubbard, de tolja be neki a Xenu.
@jaegtoer:
Amennyiben mondanivalónk van, nem szoktuk berúgni az ajtót, és nem ordítjuk le a jelenlévők fejét.
Hangulati elemeimtől áthatva reagáltam Vidéki úrnak, remélve, hogy az ismert szlogent fogja fakó hangon mormolni magában:"Mert megérdemlem."
Nem szoktam felejteni, ezért fogadd szerény viszonzásul a többszöri kiállásodat mellettem.
@Mariann19:

Írod jégtörőnek:

"fogadd szerény viszonzásul a többszöri kiállásodat mellettem."

Jégtörő olyan keményen állt melletted, mint pénisz a lakodalomban!
@Vidéki: hát, összegezve: a humor sem tartozik az erős oldalaid közé. ahhoz nem elég a dakotás közmondásokat olvasni.
@Vidéki:

"Jégtörő olyan keményen állt melletted, mint pénisz a lakodalomban! "

te csak ne büszkélkedj az én nemességemmel. tán savanya a szőlő? hja kérem, a tokaji szőlőbánya sem lehet úgy az igazi
@bella _ciao:

ne mááá! azon a hegyi-karabahon még most is röhögök.
@Vidéki: Mariann nem fog válaszolni /remélem/ érdemben . tudod a sasok kikerülik a köpőlegyeket, mert büdösek
@hacsaturján:

hogy magának, kedves Mester mire nincs ideje? nem sínylik meg ezt a rének? mer' annyit nem ér az egész... hmm... bár ha úgy vesszük, hogy utánunk se fű, se moha, se zuzmó nem marad, akkor azé...
szíriuszi motívum lesz benne, vagy csak királydinnye? ...bár még ez is túlzás lenne.
@jaegtoer:

most mongya! bizonyára ihletőleg hat rám ez a konstruktív lékkör vagy csak valamellik aszcendensem fingott bele az univerzumba, nem is tudom, szerintem föl fogom tanálni a lendkerekes vidékit is, oszt az etalon mehet a sufniba, a zuzmók meg a mohák meg csak nőnek, nőnek, a minap moha bácsi, a törpe jelentkezett nálam bojtárnak, csak meg köll neki várni, míg földig ér a lába. addig is vígan zengem, hogyaszongya:

sárga rézbül van a
sárga rézbül van a
sárga rézbül van a sárga réz!
@hacsaturján: heh! ha van ilyen szép nótája, akkor mi a francért dobálózik azzal a kingszigersszel?
@bella _ciao:

mosmééé? a rodeo is dobálózik itten mindenféle baromsággal, akkor én nem lehetek véleményszabad? ki is nyilvánitom mostan, hogy:

képzejjétek, tennap este
hogy mi történt!
ijettembe lenyeltem egy villanykörtét.
ha nincs rajtam
nadrág éppen,
hátrafele világitok a sötétben.

(densz)
@bella _ciao:
El nem bírom képzelni, hogy mi történhetett....!
:-)

(Felkészül KERO...)
@bella _ciao:

nu, ez sajna kimaratt az életembül. penig hogy élvesztem vóna!
@hacsaturján: remélem nem hagyományos, sokat fogyasztó. bár, gondolom az áramellátását a belső szélenergia transzformálásával valósítja meg.
@bella _ciao:
a Ligeti mindíg is formabontó volt és maradt...és kurvára igaza volt ott és akkor...ő volt a legzseniálisabb -anélkül, hogy hallottam volna bármelyik másikat- mert a jövőt senki sohasem tudja

és a reakciók...remélem magnóra vették az egészet és ma már történelmi értékű Ligeti Opusz-ként marad fenn

brühüyyy
@hacsaturján:
képzeld a rénjeiddel ugyanezt és előlépsz nemzetközi hírű zeneszerzővé

baromságot bárki tud, de olyan bölcset mint a Ligeti csak kevesen

brühüyyy

és most a rének rénelése galopp-pal kezdve majd vágtatásban
@bella _ciao:
a "zene" szempontyából egyremegy...te megértetted a tanulmányt? remélem mert kibaszott jó és az évszázad nagy művészeti eseményeinek sorában a helye

most pedig a Walkürök lovaglása helyett a Hacsaturján rénelése következik síppal dobbal és cintányérral helyett teremőrre és nézőkre kisz moll -ban

brühüyyy
@rodeo36: akko' lássuk az előadást a'la hacsa, a ligeti féle produkció tetszett, így leírva is elég képi volt.
oszt az sem mindegy, hogy kisz moll vagy iksz dúr.
@rodeo36:

nu, idevigyázzon maga pöcsögény! ha én aszt írom, hogy rodeo féle baromság, akkor az aszt jelenti, hogy szeretem a zene elméleti locsogásait, ugyanakkor feltételezem, hogy ez másnak télleg óhéberül van. ha meg eszt a ligeti féle összefüggésbe teszem, akkor méginkább. horribile dictu bennefoglalom, hogy ligeti még magánál is külömb, de ez persze nem véletlen. bazmeg!

(ja, bocsánat: brühühüy!)
@jaegtoer:

Titeket a Sirály romkocsmában arra tanítottak, hogy a szőlőt bányásszák?

És ti erről ezért szilárdan meg vagytok győződve?

Sok alkoholtartalmú, zárjegy nélküli ÁFA mentes tudatformáló szert kellett elfogyasztanotok ahhoz, hogy a "szőlőt bányásszák" gondolata megszilárduljon fejvizetekben!
@Vidéki:

nu, látod vakegér! normális emberi lénynek a szőlőbányászat egy nagy marhaság. jön viszont a csudálatos vezető, aki simán bebizonyítja, hogy az igenis jövedelmező foglalkozás. a sirály romkocsmában pedig csak romok vannak, neked meg az apád faszát, csak hogy kövessem az arisztotelészi logikát.
@hacsaturján:

Ha neked lelki rokonod a kiváló kemény örmény zeneszerző, akkor tőled több lenne elvárható , mint az, hogy szenvedélyesen védelmedbe veszed a szőlőbányászat téveszméjét, miközben legkeményebb érved így hangzik:

"neked meg az apád faszát".

Nem helyes, hogy neked mindig az altest ezen fertályán kóborol az eszed!

A világ ennél bonyolultabb!
@Vidéki:
"A világ ennél bonyolultabb!"
bizonyicsd be! linket!
@Vidéki: pedig úgy van az, a szőlőt bányásszák, az ilyen hüléket meg termesztik a kubatovok az altestükön a lendvai utcában, mint te.
@hacsaturján:

Például:

Van a pénisz tája, meg van a ténisz pálya is!
@hacsaturján:
Kérdezd meg légyszi Vidékitől, hogy mit jelent az "Aram".
@Vidéki:

"___miközben legkeményebb érved így hangzik:
"neked meg az apád faszát".
Nem helyes, hogy neked mindig az altest ezen fertályán kóborol az eszed!___"

_úgy-úgy! igazad van. van más altest is, ami méltatlanul kimaratt! az anyád picsáját, bazmeg._*

"__A világ ennél bonyolultabb! __"

a kedves mamáénál semmiképpen. az mindent magába foglalt. téged is.

kézcsók, üdvözlet a tisztelt mamának! és kellemes hűsvéti ünnepeket.
@Vidéki:

Ááááááá!

"____Titeket a Sirály romkocsmában arra tanítottak, hogy a szőlőt bányásszák?
És ti erről ezért szilárdan meg vagytok győződve?
Sok alkoholtartalmú, zárjegy nélküli ÁFA mentes tudatformáló szert kellett elfogyasztanotok ahhoz, hogy a "szőlőt bányásszák" gondolata megszilárduljon fejvizetekben!___"

Kedves, a 'Vidéki' nevet bitorló honfitársam, te flaszterbetyár!

Kurva nagy tévedésbe vagy esve, ha asziszed, hogy én csak a sirály nevezetű romkocsmában vagyok járatos, bár töredelmesen beismerem, van pótolnivalóm e tárgyban, ellenben ebben számos segítő- és áldozatkész haverom bármikor támogat, és az alkalomhoz elég felismerni, hogy kedd, vagy szerda van, és máris naptárfülön vagyon ragadva az alkalom.

a szőlőbányászati szakkifejezés nem a romgocsmából származik, hanem onnan, hogy vajon honnan a picsából is lenne, a soha nemhazudottnak, és a nemlopósnak és t. nejének tokaji borvidékbe fektetendő tőkéje nemtaggyűlések keretében ha nem a kedves szintén tiszteletreméltó Orbán papa kőbányáinak zsenge hozadékából képezett családsegítő kezdőlöketéből.

na így képződik a szőlőbánya szakkifejezés, te gyenge alulképzett.

hogy én miről vagyok szilárdan meggyőződve az rád nézve elég lesújtó, de tekintettel arra, hogy a szadizmus tőlem távol álló dolog, ezért itt és most eltekintek a részletezésétől.

meglehetősen tudománytalan, és szakszerűtlen feltételezés részedről, hogy nekem szükségem lenne alkoholtartalmú, zárjegy nélküli ÁFA mentes tudatformáló szerek elfogyasztásához azért, hogy a "szőlőt bányásszák" gondolata megszilárduljon fejvizemben. kiegészítő tájékoztatásul jegyzem meg, ennél sokkal különb szóösszetételek, sőt képzettársításokk is képesekk elektrolitot képezni a fejemben, és most kivételesen, a kínrímektől is tekints el, mert sértő feltételezéseid miatt nem érdemelted mekk.
@Vidéki:

"_Van a pénisz tája, meg van a ténisz pálya is!_"

ááááá! nem ilyen eccerű, van még a gönci járásban Tállya, Hevesben meg Andornaktálya, és tedd még hozzá, hogy Paja Beáta.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Akkor ti viszonylag sok cukrot fogyasztotok, de messze nem éritek el (a cukrászdával, egyéb bolti nasival sem) az átlagot, ami nálatok 105 kg lenne.
@jaegtoer: Nem meglepő a 27%-os csúcs-ÁFA ellenállhatatlan vonzereje, főként ha elég kicsit megutaztatni (papíron) az árut más országokból ide, ahol 20-25% vagy még kevesebb az ÁFA (úgy tudom, van, ahol csak 5% kedvezményes ÁFA van az élelmiszereken).
Látok ebben párhuzamot az olajbiznisszel, ahol a fűtőolaj árkülönbözete volt a mágnes. A hajdani olajbizottság helyében én nem azt firtattam volna, mi történt XY tanyaudvarán, hanem azt, hogy kik írták, kik szavazták meg és kik támogatták, illetve védték hosszú évekig foggal-körömmel a jogszabályt - nyíltan, de még inkább a háttérből.
@Vidéki: @jaegtoer:

azé mégis hozzáfűzöm (mit lehessen tudni?), hogy a szőlőbányászati speciális szakszó használatának és létjogosultságának van még egy kedves megközelítése: a tőke, mint közös nevező, de akár legkisebb közös többszörös...
@jaegtoer:

A szenet bányásszák, a szőlőt nem bányásszák!

Én személyesen láttam szőlőt, sőt műveltem is szőlőt!

Hihetnél nekem, ha nem lennél ennyire előítéletes!
hvg.hu/hvgfriss/2014.01/201401_politikakozeli_cegek_erdelyben_kivitel_eros#rss

Ez az írás azt gondolom sok mindent magyaráz. azt is, hogy egyre jobban teljesítünk.:(
süti beállítások módosítása