Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.19. 13:03 Fabius

Horváth András háza elé farolt A Fekete Autó

Címkék: fidesz áfacsalás horváth andrás

Nyomásgyakorlás? Az itt nincsen. Áfacsalisztánban kizárólag véletlenek vannak.  Jó, esetleg még szerencsétlen egybeesések, de azzal annyi. Szóval aki azt látja, hogy hétfőn a Nemzeti Nyomozó Iroda Horváth András információira építve nyomozást rendel el, mire kedd reggel máris Horváthra rúgják az ajtót a mezítlábasok házkutatás és einstandolás céljából, az csak valamelyiknek tanúja, nem köll minnyá kombinálni meg aztagecó, tiszta ötvenes éveket kiabálni. 

horváth.jpg

Meg amúgy is nálunk ez a modor: nem elkérjük amire kíváncsiak vagyunk - ha már ennyire vizsgálatra ajánlgatja a jóember - hanem elmegyünk érte és kitúrjuk a zoknis fiók aljáról. Mert csak, azért. Meg, hogy érezze a törődést a mocskos szemét, aki alapjaitól vádolja korrupcióval a nert, és a baráti kiskereskedelmi láncokat báncsa! (!!!) 

Ne tessék itt mézeskalácsba csomagolt vattacukor diktatúrát kiáltani!

Hisz, ha nehezen is de összejött a vizsgálóbizottsághoz szükséges 78 aláírás, örö'é bodottsá', Mitulásbáti hotta, mindenki megnyugodhat. Igaz, hogy vizsgálat továbbra is majdeccer lesz valamikor, ha az ügyészség büntetőjogi felelősséget állapít meg, de nem teljesülhet minden kívánság, a Jézuska elfoglalt a kormány meg szarik az egészre. Ők eljátszanak azzal, hogy ezt a Horváth nevűt baszogassák és ellehetetlenítsék, hátha elmegy faszikám kedve a vádaskodástól. 

Nem tudom az Ostobák Válogatottjának feltűnt-e, hogy ezzel a házkutatással gyakorlatilag elismertek mindent, amit Horváth eddig állított. A vizsgálat elől bújócskázni az összes létező módszerrel, gáncsolni, nem részt venni, határozatképtelenné tenni mindent az egy dolog, ez a közvetlen tökre lépés meg egy másik. Könnyen lehet, hogy érdemi vizsgálat nem lesz a választásokig, de a habonyárpi ötletbörzén már elkészült a gyurcsánybajnai-schiffermesterházy előtt láncon vezetett Horváth óriásplakátjának terve. 

Innentől meg csak remélem Horváthnak volt annyi esze, hogy a "zöld dosszié" tartalmát feltöltötte az összes felhőszolgáltató tárhelyére, tuti ami fix...

645 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr875699357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

... és remélhetőleg megosztotta az információt az EU revizoraival is.
Egyetértek. Ezzel egyértelműen bebizonyosodott, hogy a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének tényleg a tyúkszemére lépett ez a Horváth nevű ember. Ebből kimosakodni már nem lehet.
Bebizonyosodott az is, hogy a hatóságok (NAV, rendőrség etc.) politikai megrendelésre is dolgoznak, vagy néznek félre. Üdv Orbánisztán Maffiaköztársaságban!
a cinkről egy komment:

Lieutenant_Frank_Drebin
47 perce
2

Remélem Horváth András készített másolatokat a dossziéról és felvette a mobiljával a teljes rendőri intézkedést.

Horváth András helyében nemzetközi sajtótájékoztatót szerveznék az NAV a CBA és a Cinege utcai főközpont elé, meghívnám a Reuterst a BBC-t a CNN-t az Al Djazira-t a TASSZ-t és még sok más ügynökséget sőt még az MTI-t is.

A sajtótájékoztatón többek között azt is elmondanám, hogy csak barátaim vannak, az egészségem remek, nem vagyok depressziós, nem foglalkoztat az öngyilkosság gondolata sem, remekül úszom, a lakásomban van szénmonoxid jelző, a személygépkocsim műszaki állapota kiválló, remekül vezetek, nem vagyok allergiás semmire, kardiovaszkuláris rendszerem fantasztikus, agyi érkatasztrófára abszolút rezisztens vagyok és nincs a lakásomban pl. ricin sem.

Továbbá bejelenteném, hogy menedékjogot kérek egy demokratikus államban. Az ujságírói kérdésre megerősíteném, hogy demokratikusban, nem pedig olyan népi demokratikusban mint a jelenlegi magyar.
Ez nem az 50-es évek. Ez a putyini Magyarország, egy kis észak-koreai beütéssel. Lassan kezdjünk készülni, mert az internetet is államosítani fogják. :(
@V-PORT: elég csak a szolgáltatókat, a BIX gerinc már az MVM-é, és tadaaaam...
épész már linkelte, de lököm én is:

Tüntetés lesz Horváth Andrásért

A kitálaló adóellenőrnél ma házkutatást tartottak, a rendőrök elvitték merevlemezét és iratait. Ezért ma délután a Legfőbb Ügyészség épülete előtt aktivisták tüntetést szerveznek. “A bűnösök helyett azzal keménykednek, aki a bűnügyet feltárta! Mi lesz a bizonyítékokkal?” – írják a szervezők.

444.hu/2013/12/19/tuntetes-lesz-horvath-andrasert/
öööööööö

13:32
Putyin kegyelmet adott a bebörtönzött Hodorkovszkijnak

Vlagyimir Putyin orosz elnök kegyelemben részesítette Mihail Hodorkovszkij bebörtönzött milliárdosnak - közölte gyorshírben az AP hírügynökség.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én nem készülök semmire. A lehető legjogkövetőbb(sic) módon jártam el, aki ezt vitatni meri az rábaszik.

Uff.
Dicső vezéreink!

Csak 99 képviselő válaszolt a nyelvvizsgáját firtató kérdésünkre
A 224 fős Fidesz-frakcióból négyen válaszoltak, a 35 fős KDNP-ből tizenöten, a 48 fős MSZP-ből huszonheten, a 43 fős Jobbik-frakcióból huszonnyolcan, a 8 fős PM-ből és a 10 fős DK-ból mindenki, az LMP pedig már a botrány kitörésekor azonnal nyilvánosságra hozta
Miért törték rá az ajtót???

Hát azé, mert a tökölődés közepette mára eltüntettek minden terhelő anyagot a NAV gépeiről és irattárából. Már csak ez kell, ami kint van.
Lopunk, csalunk, hazudunk a párttal a néppel egy az urunk. Mi csak az emberek javát akarjuk, legfeljebb ha nem adják elvesszük. ÁVH-s párt szlogen a 2013-as évből.
Kedves Fabius!

Ne légy igazságtalan. Az ötvenes évekkel való hasonlóság nem teljes, hiszen akkor az éjszakai - hajnali csengőt követő ajtónyitás után az akkor internacionalista ávéhások megnyugtatólag mondták.

Evtásr! Érted jöttünk, nem ellened!

Aztán elvitték egy kis "masszázsra".

Igaz ami igaz, Izsákon nem is régen egy ellopott motoros fűrész ügyében tartott kihallgatás során a gyanusított szörnyethalt. :-(
@rdos:
"Állítása szerint nem is tudta, hogy nyomozás van ellene. A rendőrök előzetes értesítés nélkül jelentek meg a lakhelyén."

Biztos azért, hogy nehogy elégesse a bizonyítékokat, amiket ugye benyújtott az ügyészségnek.
Az is csak a véletlen műve, hogy a jóember feljelentését 4hétig altatták, 4hétig semmit nem csinált se rendőrség, se nyomozóiroda, se ügyészség, se senki; de amikor a jóember kellemetlenné válik, akkor 1napon belül széttúrják az otthonát koholt vádak alapján?
Kész csoda, hogy nem találtak "véletlenül" 140kg kokaint abban a lakásban. Persze még találhatnak, bár nem akarok tippeket adni.

Kicsit olyan ez, mint amikor 48óra alatt elfogadták a törvényt, hogy a magyar gárda ne masírozzon díszruhában, de a banktörvényhez 20éve nem képesek hozzányúlni, de még elő sem vette senki a fiókból, hogy megnézze mennyire poros. A Bank a köcsög, nem az a törvény, ami bármit megenged nekik....hát persze.
A kurva anyjukat ezeknek a fergeknek, fideszkommunista kocsogok...
@rdos: "Evtásr! Érted jöttünk, nem ellened!"

És ez a következő ávéhás fokozat mikor következik?? :(

"Ne csak őrizd, gyűlöld is!"

www.mult-kor.hu/20130926_virtualis_seta_recsken
Bezzeg a Totálkár...

"Karácsonyi Hiéna Könnyen kezdünk
Kezdődik az őrület. Mostantól december 30.-ig koncot osztogat a Hiéna. Ez az első, egy kis bemelegítésnek."

itten meg seholse egy gumigyík:-)
@legeslegujabbkor: :-) @Myrath: kollegának lehet igaza. :-(

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bekövetkezett 1950-ben. Azóta is tart. :-(

Csak mára szerencsére annak az ötven százezer mindenoldali párttagnak maradt meg ez a zsigeri gyűlölete a másikkal szemben.
"Innentől meg csak remélem Horváthnak volt annyi esze, hogy a "zöld dosszié" tartalmát feltöltötte az összes felhőszolgáltató tárhelyére, tuti ami fix..."

Ha így lenne, akkor már valszeg tudnánk róla ^^
@Jaffar: nem hinném, a helyzet még annyira nem eszkalálódott...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: ugye ennyire senki nem lehet naiv? már mint horváth!" Horváth azt mondta az Origónak, hogy az elvitt iratokról nem volt semmilyen másolata, azok egy része a számítógépén volt elektronikus formában is, de azt is elvitte a négy rendőr. Tájékoztatása szerint felvették a jegyzőkönyvet a lefoglalt iratokról, és a jegyzőkönyvbe került, hogy több olyan bizonyítékot is lefoglaltak tőle, amely az általa tett feljelentés miatt indult nyomozásnál is bizonyítékul szolgálhat." www.origo.hu/gazdasag/20131219-hazkutatas-horvath-andrasnal-elvittek-a-zold-dossziet.html?sec-top
@magándemokrata: Majd pont egy NAV ellenőr lesz ennyire primitív:-) Ne röhögtess... szerintem a beetetés folyik, hogy annál nagyobbat szóljon majdan... még most korai a biliborítás...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: legyen neked igazad! én sajnos kételkedem, mert az emberen nem látom a vagányságot, az engem nem szóritasz sarokba efektet, csak a tutyimutyi, nálam az igazság, és becsület! nézd meg milyenek a becsületes emberek,nem "életre valók", már mint orbánisztán életre!
@magándemokrata: Sanda gyanúm szerint ez egy kormánybuktatási buktabombának készül...
Nem oly reg micsoda siras-rivas ment itt a blogon, hogy az MSZP es a DK nem akarja megtamogatni a vizsgalobizottsag felallitasat.

Mint azota kiderult, a bizottsagot (ahogy elore lehetett volna fogadni ra) a kormanyzat MINDEN eszkozzel igyekszik elszabotalni.

De sajnos a masik oldalrol maga Horvath is nehezen komolyan veheto figura:

"Horváth azt mondja, hogy az elhurcolt dokumentumokról semmilyen másolata nem volt, azt viszont jegyzőkönyvben rögzítették, hogy több bizonyítékot is elvittek tőle, ami az ő feljelentésében bizonyíték. "
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

B*meg, mivel én nem vagyok keresztény, akkor nem is vagyok tisztességes magyar ember? Erről beszélt Kásler, ez a nagy megváltás? Én ezt úgy nevezném, hogy kirekesztés. Te is?
@magándemokrata: Egyedül, háttér nélkül nem merte volna ezt meghúzni... a háttéremberek nagyon jól tudják mit tesznek... úgy tűnik a FIDESZT a saját sazrába akarják fojtani... legyen igazam...
@magándemokrata: a rosszabbik változat, ami életszerűbb, megy a háttérben a zsarolás ezerrel a nagyobb koncért...
@simple observer 1.0:

Gondolkodj logikusan! Azt nem mondhatta, hogy mindenből van másolata, mert azzal magát vádolná újabb jogosulatlan adatkezeléssel. Ennyire nem hülye. Az sem, aki jogi tanáccsal látja el.

Egyébként meg nyugtával a napot. A végén kiderülhet, hogy megáll a feljelentése, és ezért az ő cselekménye nem is volt veszélyes senkire.
Most olvasom az elozo posztot, es ott mar magandemokrata bemasolta eppen azt amit, en ide.
@látjátok feleim szümtükkel:

En ateista vagyok.

Vagyis megtippelheted velemenyem....
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: én már bármit eltudok képzelni! azt is hogy kubai vagyok! na ennyire lett most elegem!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: @magándemokrata: @simple observer 1.0:
Szvsz, kioktatták már arról, hogy jó lenne, ha volna másolat(ok) meg itt-ott digitalizált "letét".
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hwejj, ez igazán. utoljára akkor éreztem úgy amikor egy egyházi alkalmon kissé Tolkieni hangulat volt.
@Marcellusca: Egy profi szkenner 1-2ezer oldalt digitalizál óránként...
@simple observer 1.0: Nagyon remélem, hogy csak azért mondja, hogy nincs másolata, hogy "altassa" a NER-r, mert ha valóban ennyire amatőr módon fogott neki a biliborogatásnak, akkor nem sok sütnivalója van a pasasnak.Már a krimit néző 10 évesek is tudják, hogy be kell magát biztosítani a jövőt tekintve, legalább egy ügyvédi letét vagy egy külföldön élő barát képében...
Szerintem meg Horváth András túl becsületes. Ő úgy gondolta, hogy mi baja lehet, ha az igazságot mondja. Túl naiv és becsületes.
@Marcellusca: ahogy olvasom vagány fickó vagy! téged ki kéne ilyenre oktatni? nem! de ő? megette a sz.r az egészet, ha neki nem volt annyi esze! linkre boritani, bizni, ma az igazságszolgáltatásban, parlamentbe, ügyészségben? legyen neked igazad! meg vérmókusnak!
a fideSS mafiaálama egyben
komcsi náci feudál és hitvány...

kár rájuk szót vesztegetni
@magándemokrata: Ennyire nem lehet naiv a mai (itthoni, setét) világban.
Még azt tudtam volna elképzelni, hogy javaslatok ellenére, mégsem készít másolatokat, de ügyvédi letétbe helyezi az okmányait.
De, lehet, csak én vagyok már ennyire dörzsölt. :)
@Marcellusca: majd küldök neked a szomszédba ömlengést
itt van ez a balogh pista is a gyermekrákos
kívánom neki hogy a RÁK VIGYE EL, hogy
gebeggyen meg... mert ezzel visszaélni a léegsújosabb BŰN !
mentővel, főleg gyerementővel de legfőképp rákosgyerekmentővel...
a büdös rohat téeszlnök komcsi fajtáját ennek a hitvány féregnek
@E.Csaba:
Ha valóban nincs másolata, akkor nem csoda, hogy a NAV-nál nem derülnek ki a nagy adócsalások...
Milyen vádaskodás? A zürge egyetlenegy dokumentált üggyel nem jött elő. Sebaj, majd most kimazsolázzák a Dokumentumok mappájából (némi gyerekpornó mellett). :))
@látjátok feleim szümtükkel: Nehogy komolyan vegyél. Még akkor se ha Keslárék viszont úgy gondolják. ;)
@Nyilas Mise: És megmagyarázta, B+, MEGMAGYARÁZTA! (ajóédesannyát)
valami ollasmit mondtak, hogy az elszámolásaik alapján 1 azaz egy gyermeket (mondom: GYERMEKET) átlagosan több, mint 600 km-t utaztattak.
Hova, b+?! Záhonyba meg vissza? Ismerd meg hazádat mozgalmat indítottak?
Áááááááááááááááááááááá, csak felb@szom magam. :(((

Ja, és pont az ilyen hírek miatt nem adakozom semmilyen alapítványnak!
Nem akarok az ördög ügyvéde lenni, de azért az sem kóser, ha a NAV alkalmazottak csak úgy hazahordják az otthoni számítógépükre az adótitkokat. Kurvára nem örülnék, ha az évekre visszamenő céges adataimat azon a gépen tárolná valaki hobbyból, ahol a gyereke faszbúkozik...
@Penivaldes: Előszilveszteri kabarénak szántam. ;)
A következő forgatókönyvek képzelhetők el:
1. A lakásában gyerekpornó képeket találnak, leültetik 42 000 évre, a cellájában véletlenül elüti egy villamos, de előtte ír egy búcsúlevelet, amelyben kijelenti, hogy az élet egy szaros kenyér, de együk jó kedvvel, és a magyar kormány talpig becsületes.
2. Az egész cuccost már rég átküldte a Wikileaksre, mihelyt bántódása esik az egész repül a netre.
3. Vizsgálat lesz aztán az egészet titkosítják egymillió évre.
4. Nem történik semmi.
@Marcellusca: hazudik a rohat büdös komcsi

nem is értem miért nem veszi fel a fideSS jugend... odavaló

nagyon vastag bőr van a pofáján és egyáltalán nincs gerince

PUHATE(S)TŰ rosszindulatú RÁKOS daganat

gebeggyen meg a hitvány féreg !!! hazudik feszt arcátlan pofátlan komcsi munkásőr ügynök parasztya !
@royal fröccs: nyilván kábszert talált az egyik TEK es legény...
+hamis programokat +pedofilképeket... +még minden xart amit vittek oda neki !
"nem is értem miért nem veszi fel a fideSS jugend... odavaló"
Ezen még egy kicsit dolgozzál. :)
Remélem akik még bizonytalan fidesz szavazók voltak, most átbillen a mérleg abba az irányba, hogy semmilyen körülmények között NEM SZAVAZNAK A FIDESZRE!
Hacsak nem szeretnének terrorállamban élni...
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: ??? mi a hiba vele?

ez egy szépen kiforott mondás...

hazudós hitvány férgeknek ott a heje (+huja)
Csaxólok, hogyha Horváthnak igaza van, akkor az MSZP és Bajnai is nyakig sáros az ügyben.

Ugyanis ő 2007-től kezdődő ügyeket említett, ami keresztbe hosszába lefedi pl Bajnait.
@ezso1:

Tudtommal csak az LMP és Jobbik marad azoknak akik ÁFA csalós kormány mentesen szavaznának.

vagy az MSZP-re azért lehet, vagy a Bajnaira ?
Náluk az ÁFA csalás is belefér ?
@ezso1: ???? a paraszt magyar aki még az itthoni mocsárban iszapbirkózik az szereti ha a basi mongya meg a tutit és ha megalázzák sárbatiporják !

a tudatlan MAGYAR PARASZT mind azt hiszi hogy körülöttünk minden ország összeomlott csak mi fejlődünk szépen...

nem tudod elképzelni az "átlag" színvonalat...
mijjen alacsonyan van
@Trackers: szavazz rám...

már én is szeretnék résztvenni milliárdos áfacsalásban !
Horvath Andras amator.
Ezt egeszen maskent kell csinalni, ugyvedek, kozjegyzok, nemzetkozi sajto es sok minden mas ahol a dokumentumoknak helyuk lett volna hiteles masolat formajaban.
Rákosi elvtárs most nagyon büszke Orbánra.

Így kell embereket megfélemlíteni, bizonyítékokat eltüntetni. Profi munka.

(batyu, ursus meg a többi volt már, vagy még eligazítás van?)
Egy pinkában van az összes politikus. Semmi nem fog kiderülni. Pedig mindenki tudja, hogy mi folyik ebben az országban a rendszerváltástól.
@Trackers: És pont emiatt olyan érdekes vírus fogja megtámadni a lefoglalt merevlemezt, ami meghagyja a '07-'09 közti infókat és törli a '10 utániakat. :)
Tisztelt Horváth András,

remélem pontosan tudja, hogy a TEK
- lehallgatja a telefonját
- elolvassa az SMS-eit is
- a mobil cellainformációk alapján követik merre jár
- e-mailjeit is szkennelik
- valószínűleg követik is, videózzák, puskamikrofonnal és egyebekkel személyes találkozóit is lehallgatják.

Pár ügyvéd és újságíró telefonszámát érdemes fejből is megtanulnia, jól jöhet még.

Kitartást, sokan szorítunk Önnek.
@Nyilas Mise: ird át a légy jót! nyomass 1 példányt! mutasd be csinálj neki web oldalt, majd szerezz számlát nyomdai munkáról, sok 0-val! na ha minden meg van, irány kamion szám a magyar lakta területekre! számla bead, nav fizet! sok sikert! én majd irók élménybeszámolót, hogy, s mint hatott rám a könyv!
@Nyilas Mise: "már én is szeretnék résztvenni milliárdos áfacsalásban"
A korrupció az amiből én kimaradok!:))
@tobeor: Lencsés Pityu tartya Vidéki lakásán, Mária viszi a sajtospogit. :D
Bocs, de most írnom kell ide valamit. Elnézést, hogy szétoffolom. :)
I would like to welcome our new coach of the national football team. I'm really proud that we found a very famous international expert who is going to help that our most beloved national treasure is going to qualify for the next World Cup. Good luck!
:))))))
Arra emlékeztek, maikor Orbán még 1998-ban, alig pár hetes friss miniszterelnökként fülig érő vigyorral széthazudta az országot a kamu megfigyelési üggyel? :)
Micsoda hisztéria volt abból, évekig... sikeres hazugság volt, sokáig tematizálta vele a közéletet, és sikerült magát áldozatnak hazudni... haha, akkor még én is hittem neki, istenem hogy átbaszta akkor az én fejem is..

Most meg itt tartunk, hogy még csak nem is titkolják, hanem nyíltan nyomják a hatósági megfélemlítést....
@Marcellusca: De mi tart ilyen sokáig? Dugó van?
Most tényleg mit vártok? 2007-től ketyeg ez a bomba. Majd testületileg felállnak az érintett politikusok és kézen fogva önként börtönbe vonulnak, vagy mi???
A Horváth Andrással szembeni fellépés jó példa arra, hogy az állampolgárok ne törekedjenek a korrupciós ügyek feltárására, hallgassanak mélyen és sokat tudóan, ismereteiket gondosan zárják magukba.
Micsoda álságos az a kormány, aki júniusban a közérdekű bejelentéseket illetően törvényjavaslatot nyújtott be.
Céljaként az állami működés jobbátételét, kiemelten a korrupció elleni fellépést, a közösségi érdekek érvényesülését jelölte meg.
A lényeg! Kihangsúlyozva ebben a törvényjavaslatban a bejelentők minél teljesebb védelmét.
Szegény Horváth András hitt ebben?
Milyen mélységű lehet az a düh az adócsalások láttán, amely ebben az országban fellépésre ösztönöz, ismerve a hasonló ügyek eltussolási technikáit?
A bejelentői védelem átfordult brutális üldözésbe, amely minden jószándékú emberben félelmet kelt.
Mer itt valaki is a jövőben bejelentést tenni?
Nem lehet kétséges, hogy a nemzetközi sajtó folyamatában foglalkozik az üggyel. Ez sem visszatartó erő.
Mit várhat egy védtelen állampolgár vajon?
Miközben a törvény megteremti a korábbinál szélesebb, de továbbra is csak részleges nyilvánosság lehetőségét, annak is megadja az esélyét, hogy az egész téma a múlt puszta megismerésén túl az államszocialista rendszer egyelőre pontosan nem körülhatárolt felelőseinek bírósági felelősségre vonása felé mozduljon el.

TESSENEK MÁÁÁÁ HAGYNI EZEKET A FASSSÁGOKAT ! ÉS SOKKAL IN...KÁBBB A 2 MILLIÓ MUNNKANÉLKÜLIVEL FOGLALKOZNI !!!!!!!!!
FASZOM BELÉTEK !!! :o)
@magándemokrata: ez túl hosszú... amúgy kire szavaztam?
Remélem volt róla másolata, és mivel most már hivatalosan nincs nála, nyugodt szívvel (és persze nyomok nélkül) közzé lehet tenni minél több külföldi portálon (plusz p2p hálózatokon) a teljes anyagot.
@kvadrillio: JAJJJJMÁÁÁÁÁÁ!!!!!! varénusssz ! EDDIG NEM VETTÉÉÉÉÉ BE, MOSMEG BELEMENTEM A KÖZTUDATBA ?????:o)

PIACONNNN.....A MUNNNKÁSPÁRT SZÓNOKÁNÁL, A THÜRMER...MER...MER-NÉL ÓRIÁSSI TÖMEG GYŰŰŰLT ÖSSZVE ! SOKAN FOGNAK RÁJAHHH SAVAZNI ! ÉN IS !!!!! :)
@camilló: JÓÓÓVANNNA !!! A CELLA SARKÁBA MÉG TE IS BESZUSZAKOLHATOD MAGAD ! :o)
@tobeor: Tünti van, baszki! :)
Ott is köll hintni a zigét, mint ellentüntis. :D
hehe, uperkéz huszár is megérkezett, mondandója tömör és egyszerű, és autentikus :D
Azért az olyan cuki, ahogy Fabius megpróbálja rákenni az áfacsalást a Fidesz-kormányra, holott a Horváth András által megszellőztetett botrány pontosan a Gyurcsány-Bajnai kormány idejére esik.
üdv a habonyista kumminista különítménynek, kicsit poros duma már, de sebaj :D
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Fabius már csak ilyen. Egy igazi bajnaista-anarchista. Itt van például a kormánytól nagyon távol álló CBA. Róla mit is mondott?
@tobeor:"haha, akkor még én is hittem neki, istenem hogy átbaszta akkor az én fejem is.." nézd, azt hittem egy mea culpazó 98-as fidesz szavazó vagy! én, és sokan itt akkor se hittek neki!
@Marcellusca: négy csillak az négy csillag, tudod annyi jelent, mint a zenergiacellás antigravitos széleshátú fejenagy hotelén ;)
@V-PORT:

Nem tudom, de nem is érdekel. A lényeg: a legdurvább áfacsalások a 2010 előtti időszakban történtek. De ezt Fabius nyilván nem írhatja le, hiszen ahhoz először elő kellene másznia Bajnai meleg és kényelmes ánuszából, márpedig Fabius szemmel láthatóan jól érzi magát Gordon végbelében.
@kvadrillio: Ha cella, akkor nem korrupció miatt kerülök oda:)
@magándemokrata: Annak hittem amit hazudott, hogy megfigyelték, ennek semmi köze a szavazáshoz. A lényeg hogy akkor még nem tudtam hogy reggeltől estig hazudik egyfolytában. Ma már helyén kezelem a szarházi rohadékot.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: csakc félve, ha a legnagyobb csalás akkor volt, ugyan miért nem esik neki az egész hanony különítmény, a nav, poltpeti, donpintér, emenbé a bulinak, ennél jövedelmezőbb bulijuk nem lehetne? ;)
@tobeor: üdv! azért olvasd el! tanulságos!
DIKTATÚRA, FIDESZ ÁVÓ..HÜLYE MAGYAR NÉP,..-HOL KÉSIK A DIKTATÚRA MEGDÖNTÉSE??????????
@rdos: OFF: "Igaz ami igaz, Izsákon nem is régen egy ellopott motoros fűrész ügyében tartott kihallgatás során a gyanusított szörnyethalt."

Az a nem vicces, hogy már nem volt gyanúsított, mert majd' fél évvel előtte lezárodott az "ügy", ember ellen meg nem volt semmi./OFF
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kár a szóért! a fidesz úri emberek gyülekezete, hátulról nem támad! megvárják amig a szocik bevallják!
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: A lényeg, ha egy disznó nyakába narancsot akasztanának, te arra szavaznál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Don Alessandro? MUHAHA!
Akko' ippeg nagyonbiztonságos biztonsági cége(i) vo't(ak).
És, mint tuggyuk a vagyonőrzés öléggé szürke gazdaság ...
Mit is csinált anno Simlicska és a helyettese a mostani NAV elnök Vida kolleganő? Ahogy kinevezte a Viktor haverja APEH vezetőjének. Másnap reggel azonnak kirúgatta az ellenörzési főosztály főnökét és két napra bezáratta a hivatalt es minden olyan adatot eltüntettek a számítógépes rendszerből, ami nem kicsit lett volna gáz a fideszre nézve. Mit ad Isten, most, amikor előáll ez a jóember, hogy biza szar van a palacsintában, vajon a két napos extra gyors "ellenörzés" alatt, ami ugye mindent rendben talált, vajon mi történhetett a hivatalban, hogy most turkálnak a lákásában annak, akit egy demokráciában megvédeni kellene?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Valószínűleg azért, mert Horváth András egy exhibicionista (feltűnési mániában szenvedő), önjelölt messiás, aki Edward Snowden sikerén felbuzdulva elhatározta, hogy "megváltja" Magyarországot. Röviden: ő akart lenni a magyar Snowden, csak elbaszta. Valószínűnek tartom, hogy nincsenek bizonyítékai. Márpedig bizonyosságot nyújtó bizonyíték nélkül ez a botrány a maga egészében nem egyéb, mint egy hatalmas, szaftos blöff.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
Belerúgsz még abba is akit már a hatósággal is megfélemlítenek ugye? Micsoda rohadék szar vagy te is...
3SZv Zrt....cikkindex...SEMMIT NEM TUDUNK RÓLA NOS 3 PERC ALATT ENNYI: Környezetvédelmi megbízott alkalmazásához kötött tevékenységek
www.okotitan.hu/.../17-koernyezetvedelmi-megbizott-alkalmazasahoz-koet...
Az oldal káros lehet a számítógépe számára.
... Lőpor-, robbanószer- és lőszergyártás; Aktívszén- és műszéngyártás; Kopogásgátló készítmények gyártása 5 t/év felett; Vegyi szálak gyártása; Gumitermékek ...

:)))))))))))MŰŰŰSZÉN-KÉMIAI TERMÉK GYÁRTÁS-KUTATÁS...:DDD
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:
"Nem akarok az ördög ügyvéde lenni, de ..." :D
@kvadrillio: kmmm..kmm...lőszer-robbanószer-gyártás....:)))))
@tobeor:

Félreértettél. Én nem akarom bántani ezt a szerencsétlent. Elképzelhetőnek tartom, hogy H.A. csak jót akart. Ugyanakkor az idő múlásával az is egyre világosabbá válik, hogy Horváth úr egy...hogy is mondjam...egy pancser.
@Marcellusca: az meg van, hogy amikor a rendvédelmi emberkék nyugdiját átalakitották elkaszálták, valaki megemlitette a pintérnek, hogy mi lenne ha ezek az emberek, mivel képzettek, szervezetten, államilag őriznék, mint biztonsági őrök az állami intézményeket? na akkor kellett volna ezt ütni az ellenzéknek!!
@tobeor: ne bomolj, a srác/nő remek humiorforrás, ahogy olvasom eddigi hozzászólásait. Steffi klón
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Nem, inkább egy te vagy egy utolsó fodeszbolsi szar.

Rohanj a CBA-ba, most jött akciós szlovák cukor ha sietsz még jut neked is.
@Penivaldes: Lassan nálam is vége. A következő heteimet medve állapotban akarom tölteni. :)
@tobeor:

Én, bevallom töredelmesen, a Lidl-Aldi-Spar szentháromságra esküszöm. És Békemenetre sem járok.

Na, most akkor mi van, fütyike?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: horváth egy pancser, ok! viktor meg korrekt??!
@Marcellusca: Miért, 2010 előtt nem volt CBA? :P

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Azért a dolgot árnyalja, hogy pont ezért ugye erről tájékoztatta a jelenlegi kormány prominenseit, akik nyilván nem érintettek az ügyben és egyből nyomozást rendeltek el. :D Vagy várjunk csak!

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: Nyilván nem, de én már többször jeleztem, hogy én támogatom a pártsemlegesen börtönben megrohadó megélhetési politikusi életút tervet. Persze nyilván olyanokról van szó, akiket van miért. (Bár a kimaradókat valószinűleg egy kézen számon lehet tartani.)
@Trackers:

Csak szólok, nekem tökmindegy ki mindenki sáros ebben az ügyben. Vízágyú elé az összeset, oszt' takarítsunk.
@Penivaldes: Csak aludhassak. Ez a nagy vágyam.
Nyilván ostobaság elvinni valamit, amit le lehet fénymásolni akár, ez nem erről szól.

Maga az érintett nyilatkozza, elvitték az anyagot, mindeki értse, ez mit jelent.., a megadást.
"nálam már nincs, már kussolok, már ártalmatlan vagyok, kegyelem".

Bizonyosan volt megfelelő "elbeszélgetés" is lefoglalás közben, előtt és után.

Lehet, hogy ez az aktakukacnak kinéző faszi hős, és felkészült a halálra is, de most éreztetteék vele, ugy mentálisan minimum, vannak a halálnál SOKKAL rosszabb dolgok is pubi.

Emberünk eleve esélytelenül indult harcba, mert hogy egy USA NSA mit csinál, az érdekli az egész világot, az itthonai maffiokratikus disznóól és megcsinált rendszerváltástól kiinduló lop-land, az kifejezetten ellenérdeke minden itt héderező nagyhatalomnak, hogy tulzottan kipattanjon.

Nameg egy snowden aktában kézzelfogható lehallgatások százai, a kisember intimnek gondolt átlag-lihegései vannak tonnaszám, ebben az áfa-aktában van 200kiló olyan bonyolult szám és zavaros ügylet, amiből az átlagember, sőt egy értelmiségi vagy képzett közgazdász is kb lófaxt ért.
Mérlegképes könyvelső és sok év rutin kell ahhoz, hogy 20000 darab sokjegyű számbol ránézésre látsszon egyáltalán bármi.

ÉS még akkor is csak az van ott, valakik csaltak, sokat, sokat. De hogy ez a valóság, ezek kik vagy kik állnak mögöttük, az feketén fehéren nincsen és soha nem is lesz oda leírva.
To Marcellusca - az előző posztbül:

Azt elhiszem, hogy akart beszélni a Viktorral. Sokan vannak ezzel így. (pl. én is szeretnék vele négyszemközt maradni egy szigetelt szobában ....egy olyan tíz perce.)
Azért tartom hülyének, ha azt gondolta, a maffia feje olyan döntést fog hozni, ami szerint a lábát csókdosó maffiatagok közül bárkit(!!!)majd jól elmeszel a NAV, az ő feljelentésére ....
@Fabius: valóban takaritsunk?
mert ha igen, akkor jó
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

Pszt!

Horváth az átlátszónál jött elő a dolgaival. Engem kurvára meglepne, ha Bodokyéknak nem lett volna első dolguk kopipésztelve felhősíteni mindent.

De ne szólj senkinek.
@magándemokrata: nem! Orbán Viktor a 21. század legnagyobb államférfija!
@Penivaldes:

Elvekhez szoktam ragaszkodni, személyekhez soha. Ha kiderül, hogy szimpatizáltjaim sárosak akkor a levesbe azokkal is.
@Trackers:
"Tudtommal csak az LMPés a Jobbik marad azoknak, akik ÁFA csalós kormány mentesen szavaznának."
Nem hinném, hogy a parlamenti képviselők direktben vennének részt az ÁFA csalásokban.
Itt jól leosztott szerepekről van szó.
Az ipari és szolgáltatói tőke összefonódik a politikai tőkével, ebben a körben a gazdasági szereplők teremtik meg a pártoknak az illegális pénzeket, a politika "hálából" törvényesíti vagy elsímítja a csalásokat.
Az adócsalások felderítése nagyobb vihart kavar, mint az állami megrendelések kumulálása a holdudvar számára, mindkettő létezik, és a klasszikus összefonódás világszerte ismert módszereit mutatja nálunk is.
@komplikato: Őőő, izé, hááát ... ne bonyolíccsuk mán, kérem! :D
a bizonyítékok egy véletlen folytán majd megsemmisülnek, ezt az egész áfacsalás dolgot meg csak kitalálták a rosszindulatú emberek, nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem!
@Evezős: Miből gondolod, hogy ő a maffia valódi feje?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: dehogynem jársz, ott feszítesz büszkén Bayerszar mellett.
@Nyilas Mise:
Már évekkel ezelőtt harangoztak róla, hogy magának bizniszelt. Suttyócsóró szerncsétlen volt, amikor a fia volt rákbeteg és most budai villában dőzsöl ...
AMikor felvisított - uszkve fél éven át! - a reklámokban az alapítványának a szirénája, és feltűnt a fia, amint kopsz kisgyereket simogat, meg ajándékoz plüssállattal, azt hittem, megüt a guta.
Aki ezeknek két fillért is ad, az nem normális.
Meg az állam sem, hogy nem ül már börtönben ez a tanulatlan, ostoba prosztó, beteg gyerekek zsírján gazdagodott vén f@szkalap.
(Még tegnap is láttam reklámjukat, a fő fotón a fia - aki már régen nem rákbeteg - delfineket simogat.... hogy rohadna meg az összes ilyen!)
Állami dolgozó diplomás értelmiségünk nagyon jól dolgozik! Meg vagyok elégedve velük!
@Marcellusca:
A személyiségéből.
Ez a fószer soha, sehol nem másodhegedűs. El sem tudja viselni, ha nem ő a Valaki.Beteg.
(De nyilván nem vagyok minden titkok tudója, tehát tévedhetek is.)
"Az áfacsalások ügyében egy hónapig nem indult nyomozás. A Horváth elleni feljelentés után csak néhány nap kellett.

A hatóságok vehemensebben üldözik egy közérdekű ügyben a feljelentőt, mint azokat, akiket feljelentett – így reagált az Origónak két jogász a hírre, hogy elrendelték a nyomozást és a rendőrség ma házkutatást tartott az áfabotrányt kirobbantó Horváth Andrásnál. A nevük elhallgatását kértő jogászok szerint az is egy ilyen eljárást célja lehet, hogy megfélemlítsék Horváthot, illetve azokat, akik szintén készek nyilvánosan kitálalni."
@Fabius: A vízágyú kevés nekik:)
@Evezős: Van benne valami. :)
Vagy csak elhitetik vele, hogy ő a nagyfőnök, amilyen egoista barom, még el is hiszi. :D
@Marcellusca:
Sok minden, de nem hülye.
Akik alatta nyaligálnak, azok a markában vannak (nem volt véletlen a vályogházi casting). Az első Brutus(szerűek) már ment(ek) a levesbe, aki meg mostanában próbál a székébe ülni, annak sincsen esze.
De mivel az ilyennek mind előre megírt a sorsa, és a történelem ismétli önmagát, ő sem fogja elkerülni azt, aki már feni a kést a háta megett ... vannak páran, ő öregszik, ahogy nézem, tompul is, a családban nincsen utánpótlás - a Gázsi gyerekből még egy halk pukit sem nézek ki, nem mást -, nem fog tudni mindig figyelni.
Azt mindenesetre megünneplem majd, amikor "lemászárolják". Sokkal nagyobb öröm lesz, ha a sajátjai, mintha a nyamvadt ellenzékből valaki.
:-)
@komplikato: Montam én, hogy annyira nem (lehet) hülye.
@Evezős: Óóóó, azt várom én is.
Az lesz a legnagyobb elégtétel, ha az övéi közül fogja majd valaki megadni neki a "kegyelemdöfést". :D
@Evezős: pontosan ezt gondolom erről a hitvány rohat kommancsról hogy rák enné ki a belét !
"az elhurcolt dokumentumokról semmilyen másolata nem volt"
Ügy megoldva, köszönjük.
index.hu/gazdasag/2013/12/19/hazkutatas_volt_az_ex-nav-os_horvath_andrasnal/
Remélem szétszopatják ezt a középszerü csalót.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Érdekeks, ahogy írsz egy "önjelölt messiásról aki elhatározta, hogy "megváltja" Magyarországot." Én is tudok egy ilyen emberről, neked nem rémlik kire gondolhatok? :)
@Larry Silverstein: jó kis körömtépő ávos lett volna belőled. kár, hogy 50 évvel később élsz! :((
Tisztára mint a "Bennfentes" című filmben...
@látjátok feleim szümtükkel:

"Gondolkodj logikusan! Azt nem mondhatta, hogy mindenből van másolata, mert azzal magát vádolná újabb jogosulatlan adatkezeléssel. Ennyire nem hülye."

Nem vagyok jogasz, de aligha hiszem, hogy ugyanannak az okmanynak 10 peldanyban valo birtoklasaert 10X akkora buntetes jarna.

@Marcellusca:

"Szvsz, kioktatták már arról, hogy jó lenne, ha volna másolat(ok) meg itt-ott digitalizált "letét". "

Nem tudom mirol oktattak ki, de Assange es/vagy Snowden esete jol mutatja (bar alapjaiban valtoztatja meg az illeto eletet egy ilyen "boritas"), az egyetlen igazan jarhato ut, ha MINDEN informaciot tobbszorosen terit a medianak, illetve megbizhato ismerosoknek, szerveknek.

@E.Csaba:

Lehet, hogy a kozvetlenul utannad kommentelo V-PORT-nak van igaza, hogy egy nagyon naiv figuraval van dogunk (bar nehezen tudok elkepzelni egy ENNYIRE maiv adoellenort), mert a masik verzio, hogy ennyire balfasz. Szeretnem azt hinni, hogy valoban naiv.

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:

Igazad van, DE!
Jelen esetben nem atlagemberek apro-csepro ugyeirol van szo, hogy atlagemberek esetleges trukkozeseik miatt esetleg zsarolhatokkal vallnak. Itt hatalmas osszegekrol van szo, amik raadasul kozerdeku informacionak szamitanak szerintem.

Egy erdekes cikk, hogy egy hasonlo eset hogyan valtoztatta meg a nemet jogrendszert:
www.reuters.com/article/2013/11/21/us-germany-swiss-datatheft-specialreport-idUSBRE9AK0GT20131121
Index címlap=trollok.
@Larry Silverstein: Gratulálok, a munkásságodért cserébe egy aranyozott Obersovszky szobrot szeretnél vagy egy aranyozott Nemzeti Lófaszt?
@komplikato:
A név helyesen: Oberszopky Péter.
@komplikato:

Kapásból nem tudnám eldönteni, hogy melyik a szebb:)))
Az senkinek nem jutott eszébe, hogy Horváthot a háttérből mozgatják valakik és eddig ezért már rengeteg pénzt kapott valahonnan?

Biztosan ő a magányos hős vagy a mártír? Szerintem inkább csak egy bábfigura.

Sohasem fogjuk megtudni ebben az ügyben a teljes igazságot az áfacsalásokról, de arról sem, hogy Horváth mögött kik állnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Óvassá emileket Te Cirbolya!!!
Meg kérdezzé, ha még érdekö' vmi!
Mer' akkor tok súgnyi, hogy csinyájjad fele!
@simple observer 1.0: Az a baj, hogy én nem értem Horváth igazi célját. Ha az igazságot akarja nyilvánosságra hozni, akkor miért nem küldte el az összes adatot a jelentősebb médiáknak? Mit haknizik a "zöld dossziéval"?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gondolom, ismerve Putyin móccereit, van az a pénz amiért megváltotta a szabaccságát ez az ártatlan ma született bárányocska...
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: ezt a mandinerről, @Secnir tollából:

Secnir 2013. december 19. 17:49
4
1
@lazio154
"Adótitok megsértése okán már rég rácsos ablak mögött élne."

ha publikál BÁRMIT a nála lévő dolgokból, akkor igen. megpróbálta a fidesz kiugrasztani a bokorból, nem egyszer (hozza nyilvánosságra, ha van valami a kezében), de ő nem hülye. adótitokba ugyanis a kezelőn kívül a következőknek van betekintési joga
a) a tulajdonosnak
b) az adóhivatalnak
c) nyomozó hatóságoknak
d) illetékes parlamenti bizottságoknak

a sajtó nem illetékes, de kocsis máté sem. ezért beszélhetett csak nagy általánosságban, mert ha csak egy cégnevet mond, már adótitok megsértése a vád.
csak halkan jegyzem meg, a d) esetben például a nemzetbiztonsági bizottság nem illetékes bizottság. a fidesz nagyon szerette volna, ha ez a bizottság meghallgatja horváthot, de mint mondtam, ő nem hülye. ha elmegy, és BÁRMIT bemutat, azonnal rávágják, hogy ÁLLAMTITOK! 80 ÉV!
és kész. nem lehet felhasználni sem nyomozati anyagban, sem bírósági perekben.
@MolnarErik: "az elhurcolt dokumentumokról semmilyen másolata nem volt"

Elhiszi ezt valaki? Nem, ezt senki sem hiszi el.

Lehet Horváth ennyire hülye, hogy ne készítsen másolatokat? Szerintem nem.
@vitéž munkášőr: Akkor jopgos volt a házkutatás?
"adótitokba ugyanis a kezelőn kívül a következőknek van betekintési joga
a) a tulajdonosnak
b) az adóhivatalnak
c) nyomozó hatóságoknak
d) illetékes parlamenti bizottságoknak"

Szóval, nem tarthatja otthon sem.
@laci_52: Ha igaza van ÉS lesz bármi eredménye az akciójának, akkor felőlem a MUMUS vagy Darth Wader is állhat mögötte, lesz*rom ... ellenben elnézve mennyire szenved tőle a Fidesz-KDNP, az MSZP és a DK tényleg érdekes lehet akkor ki pénzeli? :D
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Nyakig benne van mindketto,fidesz,mszp.....
Csak össze ne keverjék ott benn a 'zöldmappa' papírjait!!!

"Elnézést Virág elvtárs ez az ítélet."

www.youtube.com/watch?v=2N1gY5XqucM
off...
rohadék

"„A trafikok bevezetése azonban kevésbé befolyásolta a fogyasztás visszaszorulását, mint a dohánytermékek árának emelkedése” – mondta az NDN Zrt. vezérigazgatója, és hozzátette, „a cigaretta csak drágább lesz, hiszen még nem értük el az uniós árszintet”. "

Bazdnmeg Gyulai! Holapicsába vannak a bérek az EU szinthez? Nem ég le az olimpiai bajnok pofádról az a rádrohadt vastagbőr?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: èrintett tetszik lenni?Abszolut elkèpzelhetonek tartom,hogy millàrdokat loptak,csaltak ki a règi,ès az uj elvtàrsak...
@vitéž munkášőr: államtitkot fel lehet használni nyomozati anyagban, és perben is.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Birom a Fideszes kettős mércét, ha valamit hatóságilag csökkenteni kell, akkor jönnek a hazai alacsony bérekkel, ha emelni, akkor az EU átlagárakkal. :D

Arról miért nem pofázik, hogy mennyi adó van a gáz, villany, benzin, dízel árában? És az EU árban mennyi?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: öNMAGAD FARKÁBA HARAPTÁL kOTONA! sNOWDENNEK voltak BIZONYÍTÉKAI! sZÓVAL MESÉLJ MÁR, HOGY IS VAN EZ?
@MolnarErik: írtam, hogy ez nem az én véleményem volt, csak bemásoltam egy nézőpontot. ettől függetlenül köszönöm az infot
Akkor lenne benne ebben nyakig Bajnai meg Gyurcsány, ha annak idején ez kiderül és a hatóság megpróbálja elmismásolni. Nem derült ki ilyen, így ez csak szimpla másra mutogatás. Ha Orbán akkora nagy igazságbajnok ebben, akkor miért sumákol? Micsoda lehetőség lenne ez az ellenzék leterítésére?

A valóságban az Orbán-kormány szüntette meg a kiemelt adózók ellenőrzését, amely korábban létezett. Erről Horváth is beszélt.

Bajnai ezt mondta erről:

... a Horváth András egykori NAV-munkatárs által megfogalmazott vádak tisztázása mellett rendszerszintű fellépésre is szükség van. A jelenlegi kormány "a kegyenceit védi, az ellenfeleit bünteti" az adóhatósággal, ezért meg kell szabadítani a politikai befolyásolástól - jelentette ki.

Bajnai létrehozna egy "magyar adó-FBI-t" az egész ország területén illetékes, a nyomozókkal közvetlen kapcsolatban lévő szuperrevizorokkal, akiket a feltárt adóhiány nagyságához is kötött fizetéssel ösztönöznének. Mivel az áfacsalások átnyúlnak a határokon, az Együtt-PM szerint szükséges, hogy Magyarország új, kölcsönös jogsegély-szolgáltatásról szóló megállapodásokat kössön a szomszédos államokkal. (Ehhez hasonló elitegység korábban létezett a NAV-nál, 2007-ben alakult, Bajnai miniszterelnöksége alatt is működött, tavaly év végén azonban megszűnt.

www.origo.hu/gazdasag/hirek/20131206-bajnai-gordon-magyar-ado-fbi-t-hozna-letre.html
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:
Téged fel fognak venni a NAV-ba tanácsadónak! Ha mindenki betartaná a szabályokat ebben a politikusoktól tetves kis országunkban úgy élhetnénk mint Ausztria. Ehhez csak az elmúlt 20 év mocskát kellett volna kihagynunk. Egyszóval szerinted ez így rendjén van, hogy aki egy komolyabb bűncselekményt leplez le, azt ÁVÓS senkiházik élen a nyomorult maffiózó belügyminiszterünkkel csesztet? Természetesen a szoci politikusok ugyanúgy nyakig benne vannak... Éljen Kaya Ibrahim!
@laci_52: Dehogynem. Miért ne lehetne?! Kiállni nagy nyilvánosság elé, és eldicsekedni azzal, hogy adatokkal sétáltál ki az előző munkahelyedről se okos dolog. Ahogy nem névtelen feljelentést tenni se magas iq-ra vall.
Mivel senki nem látta a listát Horváthot kivéve, ezért a lista bővülni fog/átirják. Persze kizárólag ellenzéki és a hozzájuk kapcsolódó/köthető érdekkörök cégeivel.
Jönnek a választások, a játék durvul, fiúk!
ez az egész egy megrendezett műsor.
Megint rajtunk röhögnek ám...
Nem egy Snowden ez a Horváth. Az jobban nyomta. Kapaszkodik is az egész kibaszott USA. Hülye volt, ha nincs páncélszekrényben valami noname faszkalap neve alatt az egész cucc. Ezen nem múlhatott, tudta ő is, hogy hol a geciben élünk.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Jajj, de jó, hogy Te tudod, hogy Horváth mit tud... Te figyu, ég a TELJES politikai elit, benne van az összes eddigi "kegyelt"...
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, hogy a forradalmárok többsége elbukik..magával rántva az egész szervezette akivel a forradalmat tető alá hozta. Ez esetben Magyarországot. Még szerencse hogy nem itthon tartják az uracskák a kis spórolt kiprivatizált, manapság eláfázott néhány 10 000 milliárdocskájukat. Majd ha itt mindennek vége, azokból a kis pénzecskékből szépen visszavásárolgatják a már egyszer privatizált majd tönkretett cégeket ingatlanokat természetesen az értékük 20%-ért. Ez a terv. Ne szóljatok senkinek, nehogy lebukjanak.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: jajj, ne hisztizz má', ha minden, mondom MINDEN európai színvonalon fizetendő, akkor mér' pont a cigi lenne kivétel?
@s: Szerintem a mi emberünk egyszerűen csak kiborult és nem készült fel rendesen. Sajnos.
Fabius persze ismét hazudik. Nem Horváth András információi és feljelentése alapján volt házkutatás, hanem a NAV szintén hetekkel ezelőtti feljelentése alapján.
A zöld dossziéból állítólag nincs másolat.

Azért a hákutihoz vajon vitték a 100 dollárost?
@MolnarErik: "az elhurcolt dokumentumokról semmilyen másolata nem volt"
Remélem ez nem igaz, már ha volt valamilye. Ha meg igaz, akkor ez az ügy nem is volt, ez a faszi meg egyszerűen hülye.
@Szúnyog: De valószínűleg azért, mert a teljesen független ügyészség éppen akkor látta jónak lépni, amikor már kezdett nagyon ciki lenni a Fidesz elzárkózása a tisztázástól.
Alkalmasint megint visszaütött az ellenzéki idiotizmusa, ami már kezdettől látszott
endresy.blogspot.hu/2013/11/valasztast-nyert-az-mszp-fidesz-jobbik.html

Az egésznek elé lehetett volna menni, ha ütik a vasat amikor még meleg és a Fidesz nem tud rákészülni. Igy elég volt huzniuk az időt.

Darwin díjat Mesterházynak.
@Penivaldes: Ha nem, akkor is nagy szívességeket tett.....
@GeoCracker: Ne legyünk már naívak! Rég megegyeztek a Fityiszekkel a pénzekben. Ebben az esetben pedig kezdettől fogva benne is voltak. Nem képzeled, hogy ez a jelenlegi ellenzéki huzavona minden témában nem a leendő választások szándékos elvesztésének előkészítése. Természetesen az. Mindegyik csak a pénzecskéért dolgozik ugyebár. Marionettmajmok. A pénzemberek már megegyeztek. A kedves vezér pedig tolja a forradalmat az agyalágyult de tisztelt polgárok pénzén.
Ez disznóság úgy, ahogy van. Jellemző a Fideszre, Orbánra, Pintérre és az összes haverjukra. Akasztófa lesz ennek a vége, a felújított Kossuth téren fognak himbálózni.
Erről jut eszembe, a trafikmutyit leleplező szekszárdi palit végül felmentették, vagy bevarrták?
@MolnarErik:
"államtitkot fel lehet használni nyomozati anyagban,"

:D
Üdv mindenkinek.
Ezzel az üggyel kapcsolatban csak egyvalamit nem értek. Mégis mi tartott ennyi ideig? Tempósabb munkát vár a NER az ettárs-kartárs uraktól.
" Meg, hogy érezze a törődést a mocskos szemét, aki alapjaitól vádolja korrupcióval a nert, és a baráti kiskereskedelmi láncokat báncsa! (!!!)"
Tetves multifüggő!
Ez hiszi, amit mond, függetlenül attól, hogy igaza van-e vagy sem.
@shinichi:
Ezek nem az originale avh,csak qrva gyenge utánzatok.
@Secnir: te ezt jobban vágod, én érdemben nem tudtam hozzászólni
@shinichi:
Aki időt nyer, életet nyer.
Ha túl hamar konkrétum van a hatóság kezében, akkor esetleg túl hamar kell lépnie is.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: A lényeg: a legdurvább áfacsalások a 2010 előtti időszakban történtek....Budos naci,hiaba mosdatod a csuti ciganyt.Husz ev alatt nem loptak ennyit mint most a narancs horda
A tüntetés végén azt kérték mindenki hallgassa meg az atlatszo.hu interjúját Horváth Andrással. Itt van:

“Számíthattam arra hogy akár ilyen irányú támadás is érhet a hatalom részéről, megtettem a szükséges lépéseket, hogy meg tudjam védeni magam. (…) A lelkiismeretem teljesen tiszta, ezért felháborított ez az eljárás. Felháborít, hogy engem próbálnak bűnözőnek beállítani, ahelyett hogy a korrupciós ügyben vizsgálódnának. Nem gondoltam volna, hogy a hatalom ilyen módon próbál meg engem, és azokat az embereket is megfélemlíteni, akik a jövőben esetleg korrupciós ügyekkel a nyilvánosság elé lépnének.”
atlatszo.hu/2013/12/19/horvath-a-zold-dossziet-akartak-a-rendorok-videointerju/
@simple observer 1.0: Most néztem az ATV-n Horváth Andrást.Hál'istennek nem tűnik naivnak és úgy tűnik "beleállt" a dologba és nincs nála visszaút.Bár sok jóra nem számíthat a jövőben a hatóságoktól... Vigyázni kell a nyilvános szerepléseknél Neki, mert úgy tűnik hamar elkapja a gépszíj és nem sok kell hozzá, hogy valami véletlenül kiszaladjon a száján, ezzel is támadási felületet adva..
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
A kedvencem a 'Bakter és a magasan szálló darvak' című eposz:

"A bakter áll a sínek között, a darvak szépen szárnyalnak odafönn a zégben. A bakter nézi a darvakat és nem tehet róla!"
no. a poszthoz aszt találom szólni, hogy megint megigazult a mondás: "-Mondj igazat és betörik a fejed"

nem tudom életben lesz Újév-re Horváth András, vagy már a centi vagdosással is elkésett?
@laci_52: hogy Horváth mögött kik állnak....Hogyne tudnank fidesz csicska.A negy nyomozo allt mogotte,hala a csuti csiganynak
@vitéž munkášőr:

Azt azért próbáld már megmagyarázni, hogy mi az adótitok abban, ha egy hivatalnok a másikat oly módon befolyásolja, hogy ne vizsgáljon egy konkrét vállakozást, vagy ne úgy vizsgálja, hogy annak adófizetés legyen a vége.

Az adótitok az adózó gazdálkodásával kapocsolatos összes adat, ami az adóhivatalhoz bármilyen módon bekerül. A vizsgálat folytatása vagy nem folytatása nem adótitok, az egy hatósági eljárás. Ha fel nem használható adótitok lenne, akkor soha nem lehetne felderíteni az adóhivatalon belüli visszaéléseket.

Régen azt mondták, hogy egy cselekmény nem bűncselekmény, ha annak nincs társadalomra veszélyessége. Kérdés, hogy az veszélyes-e, ha egy hivatalnok a tudomására jutott hivatali visszélések bizonyítékait összegyűjti, és átadja az ügyésszégnek. Itten ez történt.
OFF

Még emlékszem a hangokra, amelyek arról szóltak, hogy Aszadnak már csak napjai vannak hátra. :)

A Nyugat először adta a szíriai ellenzék értésére, hogy Bassár el-Aszad elnök hatalmon maradhat.

hungarian.ruvr.ru/2013_12_18/A-Nyugat-tamogathatja-Bassar-el-Aszadot/

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

eccer, eccer a kiszabott életben, ha megállnád, hogy ne legyél zokni. de hát légy vagy, ez a légyelemed. ráadásul duracell. áruld már el, mennyit fizetnek?
@jaegtoer: a vicce nem vot rossz. de egy faszkalap egyébként.
@jaegtoer: Jajj ne már, látod taga is megint elkezdett dicsérni.:) Mások is szoktak egyéb témákat bedobni. Légy már egy kicsit toleránsabb demokrata lécci lécci. :)
@nincs_itt:
:))
Én valami olyanra emlékszem, hogy "A bakter áll a sínek között, a darvak szépen szárnyalnak odafönn a zégben. A bakter nézi a darvakat és le sem szarja!"
@jaegtoer:
Most akkor lekurváztad? :D
Há'merhá... :)))
Végül is, van aki munkából, van aki qrválkodásból él.
@Szúnyog:
Persze!
Azt is tudjuk, hogy a NAV-nál lefolytatott 2 napos vizsgálat alatt, egy hétvégén kiderült, hogy a HIVATALNÁL minden rendben!
Baszod eccerikém, én értem, hogy hülye vagy, de legalább kussolnál... Ennyire ne légy égő... ennyire nem fizethetnek jól a bolsik!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te gábris, nem vetted észre még, hogy egy páran dicsérnek itt rendszeresen?
@bella _ciao:
Kishitűek... Merjünk nagyot, stadionnyit álmodni! Olyan negatívok tudtok lenni - mint J.Laczkó az IQ teszten! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azon azért érdemes elgondolkodni, hogy egy angyal hogyan kurválkodna. ugyanis senemű, ahogy azt az egyház elismert teológusai is megállapították.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: hogyan másképp hozta volna meg, mint egyedül? Ha nem mered egyedül, nem vagy más, mint vezérfüggő csorda...
@taga20:
Mármint azok a perverzek, akik még olvassák...
Inkább igyál! :S
@Orica Középföldi:
Esti mesének: vers a versről.
Szép álmokat, jó éjszakát

GÁRDONYI GÉZA: A PRÓZA FŰ, A VERS KÖZÖTTE RÓZSA
(TOLSZTOJNAK)

Azt mondod-e, hogy versnél szebb a próza?
A próza fű. A vers közötte rózsa.
A próza billegdélő házi kácsa:
csak úszni tud, bár oldalán a szárnya.
A vers csapongó énekes-madár:
a földről mindig a magasba száll.
A próza csupa bővizű patak,
rajt hánykolódva megy a gondolat.
A vers aranyló tiszta napsugár.
A gondolat benn ölelkezve száll.
A próza morgó malom kelepe.
A vers a szívnek hárfa-éneke.
A próza mállik, szertehull ha régi.
A vers örök, mint minden ami égi!

.
Szép almokat minden ágyba vágyónak, dézsa jeges víz a korán ébredőknek.
@bella _ciao:
Ezt neki is mondtad??? :D
Oszt akkor ki szállítja a fát? A fa......? vagy a zangyalok?
@taga20: A meg nem értett zsenik sorsa. Ismered te is az érzést nem?? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az a legkönnyebb, ha elmenekülsz a szar elöl:) fö kö venni a harcot! meszet rá:))
@taga20: Figy küldök egy találós kérdést. Felismered az eredeti dalokat?? :)

youtu.be/o64Jq4xLouI

youtu.be/ZQeq_T_2VE8
@taga20: Igazából én köztetek csak épülök és szépülök. Kár, hogy néha nehezen viselitek a rigolyáimat. :)
@sparhert: Ha mindenki betartaná a szabályokat, semmi nem működne, ha mindenki befizetné az adót mindenki csődbe menne. Viszont jelentős különbség van a jogszabályok keretei közötti adóoptimalizálás, a kis stiklik között és a milliárdos csalások között. Nálam egyébként ez a FIDESZ-es akció jelentősen növelte Horváth hitelességét, mert azért jelentős fenntartásaim vannak az állításaival szemben, tényleg elég amatőr módon magyarázza a dolgokat.
De így tényleg gyanús, hogy a CBA-ról tudhat valamit (CBA franchise partnerek buktak már meg egyébként különféle manipulációkkal).
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te unatkozol? ezt a váltást! te egy zseni vagy. apám te kúrod az asszonyt egy percig, eszedbe jut egy szarpoén, lepattintod és felraksz egy zsidóviccet ide:)
@taga20:
Harcot?
Te viccelsz?
Van szint, ahová nem alacsonyodunk le... No meg olyan is, amivel nem keveredünk, még vitába sem.
Nekem többet ér a szabadidőm és a hangulatom, minthogy lealacsonyodjam és balfaszok habogását hallgassam. Nem érdekel. Szenvedjen vele aki akar.
Veletek élvezet beszélgetni, jégerpajti olvasni, mókuskán szörnyülködni, rodeo papával iszogatni, knoszit elhajtani sörért, Mariann nénétől tanácsot kapni... sorolhatnám, no de alantasabb létformákkal nyálat cserélni?
Nem volt elég a napokban a a kiskorú J. Laczika és az ő sudribunkósága?
Ő legalább nem szmájlizik, felvállalja náciköcsög létét és primitív létét. Az is valami!
Nem vallásos köpködés mögé bújik, rendes nemzetiszocialista, ahogy a narancsbolsik egy része is.
"Igazából én köztetek csak épülök és szépülök"

kár, hogy nem látni jelét.

"Kár, hogy néha nehezen viselitek a rigolyáimat. :) "

rigolya ≠ métely
@jaegtoer:
Ahogy öregszel, veled is egyre nehezebb lesz... baszodalássankérlekszépen! :))
@Kuviklacz:
Fabot kérdezd meg, mostanság emelkedett-e, az egy hétre jutó NAV ellenőrzése? :(
Csak úgy jut eszembe... Van rajta sapka egyébként???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nagyjából egészében igazad van. de egy jó kis steffliért sokat adsz, legyen az üveges vagy punci:))
@Kuviklacz: csak gyanús a CBA? Akkor kutakodj egy kicst pl. A Herbatrade hirtelen eltűnése körül! Egy gyors füles alapján még időben kiugrottak a fijjjuggg!
@jaegtoer: @Secnir-é az érdem. próbált odahatni a hardcore jaffershitnyikekre a mandineren, természetesen hasztalan. én meg fogtam magam és átemeltem ide, az értőbb közönségnek
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"__Ahogy öregszel, veled is egyre nehezebb lesz.__"

ez így van. egyre nehezebb leszek, és nem tudom mi lesz kettőre.
messze van még a nyári vízi világ. de! számon tartom.
@vitéž munkášőr:

jól tetted. és jó volt, és jó szemre vall, hogy észrevetted
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"__Most akkor lek[...]__"

most, hogy mondod és most így visszagondolva.... :)
@miért: És Baldauf rögtön az MSzP-kormányhoz kötődő "Egymásért - egyért másért" alapítványra fogta.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Miért? Nem akar lemondani az MLSz-elnöki tisztről? Azért szokott járni a NAV-ellenőrzés.
@jaegtoer: akkor egyre vigyázz, jég, háromra nehogy magadra heveredjél. ellaposodnál, az pedig szar lenne nekünk.
@dr. jenőke (jenőke):

tetszik nekem, hogy minden estére jut egy tengerszemcsepp.
@bella _ciao:

"akkor egyre vigyázz, jég, háromra nehogy magadra heveredjél. ellaposodnál"

ha nő lennél, olyan szeretetre méltónak gondolnálak, szerencsére nem vagy az, hogy mondjak én is valami kedveset ma:D
Már megint itt az idő! jöjjön hát a pihenő.

jó éjszakát. Mindenkinek. ebbe néhányan nem tartoznak bele, de azért kívánom ébredjenek fel.
@martineden:

Én vagyok a náci? Te cigányozol, te idióta!

Régóta tudjuk, hogy a baloldaliakban van a legtöbb gyűlölet. Te sem vagy kivétel.
@jaegtoer: bolond vagy. igazából jaegkisizét féltem. egy tök rendes nő lehet egy dilinyós mellett.
A poszthoz:

Megnéztem az Egyenes beszédben a beszélgetést HA-val.

Ez az ember nem hülye.
És nem is őrült, vagy exhibicionista.

Viszont elszánt és inkább felbaszta az agyát a mai házkuti, semmint elgyávult volna.
És őszintén hisz abban, amit mond, és arra tippelek, valóban vannak bizonyítékai.
@taga20: Hát elég régóta meséltem itt zsidó viccet de ha nagyon akarod. :)
Hamis magyarázat, hogy "kevés idő telt még el, türelemmel kell lenni, meglesz az a felzárkózás." Németország huszonhárom évvel a második világháború teljes fizikai megsemmisülése után, 1968-ban már bőven a gazdasági csoda mintaállama volt. Szingapúr vagy Dél-Korea ennyi idő alatt a harmadik világból az elsőbe zárkózott fel. Ahogy mondani szokták: zsákutcában ne lépj a gázra!
Megoldást az esélyt teremtő állam adna: Skandinávia, Franciaország, a rajnai modell, a távol-keleti fejlesztő állam. Sosem késő elkezdeni.

Dédunokáink sem fogják látni!

figyelo.hu/cikkek/dedunokaink-sem-fogjak-latni
@Knósszosz: Az bár a srácnak eléggé károgós volt a hangja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezermilliárd az balra gágog, vagy jobbra krákog? Esetleg mindkét irányba?
Majd megírja az Ásotthalmer Beobachter, a főszerkesztő már beülni látszik a kiadót presszionáló önkormozati székbe.

Vidám hétköznapok lesznek arrafelé...
@bella _ciao:

:) úgy van. én úgy féltem, hogy inkább fogyok, persze az megmarad, hogy nem vagyok százas:)
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt!

Ez nagyon jó:))) Jéget és az ő verselését juttatja eszembe.
Köszönöm:)
Ha valaki nem látta volna.

www.atv.hu/videok/video-20131212-friderikusz-2013-12-11

Ajánlom most megnézni, még bőven a karácsonyi eszem-iszom előtt, vagy utána, a tespedést felejtendő:)

Nagyon kedvemre való az esze, a gondolatai.
@bella _ciao:

" hogy egy angyal hogyan kurválkodna. ugyanis senemű,"

Te még szellemi prostituáltról nem hallottál??
Igaz, annak is van feltétele:)
@shwarcz bácsi:
Könnyen lehet, hogy tényleg ez történik!

@sparhert:
Könnyen lehet, hogy tényleg ez fog történni!

@Szúnyog:
Hazudik? Mondjuk ezt: téved.

De a kérdés nem ez, hanem az, hogy Horváth úr mellett a NAV-nál is volt-e házkutatás, és miket foglaltak le?
Vagy azok az adatok (ha vannak és szerintem vannak) már nincsenek meg?
Esetleg már folyik minden memória törlése, a hosszú bájtok éjszakája mintájára?

Csak úgy kérdezem, szimpla reggeli csipagyáros szemmel...adófizető állampolgárként ugyanis kissé morcos vagyok az ügy kapcsán.
@Orica Középföldi: Megnéztem ,nem tudom eldönteni,hogy feldobott vagy elszomorított,de ittam a szavait.

Hozzám most csak olyan vélemények kerülnek
igazán közel, amelyek szidják az egész rohadt fideszt Orbánnal az élen +NER,NAV,TEK . Egyre rosszabbul érzem magam ebben a k.va országban.
ennyi:

Nem ellenzék kell ide, hanem emberek

Hát így, ha senki nem áll ki senkiért, akkor a hatalomnak tényleg logikusabb megfélemlíteni az egyes zavarkeltő elemeket. Kevesen tüntettek Horváth András mellett. Nagyon kevesen.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2013%2F12%2F19%2Fnem-ellenzek-kell-ide-hanem-emberek%2F
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"Kikerülik Magyarországot a vándorló darvak"

ja... mer már Darvas Iván halott...

amugy viccet 1/2-retéve (uppsz 2/3-ra téve)

jobb lenne ha átrepülnének az ország felett???
... és lexarnák ?
@MolnarErik: "kémperben csak államtitok van"

a kémpereket azokat kémcső ben vizsgájják ki ?
foglajjuk vissza trianont !
lesz még magyar város Kaposvár !
@Elhárított királycsel:
A két házkutatás gyakorlatilag független egymástól
Az egyik pozitív eredménye nem teszi semmissé a másikat.
Csak a bűnrelativizáló brezsnyevizmus szerint van úgy, hogy a KGB verhetette mondjuk a grúzokat, mert amerikában verték a négereket.

Ezt próbáltam feszegetni a @GeoCracker: -ben emlegetett linken.
Ha H.Á. akármit is követett el, ha igaza van, akkor a NAV attól még sáros.
Legfeljebb testületileg mehetnek ülni.
@avanivi:

Nem igazán karácsonyra való, ezért írtam, hogy vagy most vagy utána:))

Való igaz, nem dobott fel, de nem is döntött búskomorságba. Az viszont feldobott, hogy vannak okos embereink, nagy rálátással/tudással képesek folyamatokat értékelni.

Ez EGY ilyen volt, és tényleg élmény hallgatni a pasast.
Én már négyszer meghallgattam:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na akkro ennyi...

errol beszelek miota. „Nem ellenzék kell ide, hanem emberek. Hol vannak az emberek?”

semmit nem hajlandoak tenni maguykertty aztan meg sirnak, mint baszatlan kurva a turelmi zona peremen. dehat mikor fogjak mar fel az ott elok, hogy ezert a viselkedesert orban meg enyhe buntetes, mert minim8um vona, vagy szalasi jarna?
az ilyen szintu nem torodomsegnek ugyanis nem lehet mas kovetkezmenye, csakis diktatura. mert ha meg lehet tenni akkor meg fogjak tenni. most eltuntetik horvathot, aztan eltuntetik szepen a maradek ellenzeket, aztan a szomszedot, aztan..

aztan jo lenne ha valaki megmentene oket, mi?

ezert a lusta, toketlen, gyava viselkedesert pokol jar.
érdekes a fideSS nek ezekkel a pintérekkel nincs szerencséje...

amugy tök érdekes hogy még véletlenül se tudnak egy épkézláb embert előálítani... na jo azt tudnak... de kinevezni nem...

a 3,14csányi aszonmta hogy a sok barom külföldi szövkap jelölt TÚL SOK IDŐT AJÁNLOTT a munka eredményeire !
s intér attila meg a legrövidebb időt mondta:)
már szepztemberben kirájok lehetünk a fociban...
hiszen az a goind hogy el vannak kényeztetve a buzi brazil játékosaink
és csak káromkodni kel velük, oszt rögtön jönnek a zeredmények...

fociokos nemzet...
@Orica Középföldi: "Én már négyszer meghallgattam"....ha nagyon sokan ezt tennék, lehet nem uralkodna el ennyire a közöny
@Orica Középföldi: ez nagyon jo...

mondjuk erdekes, hogy amikor en mondom gyakorlatilagh ugyanezt akkor miert leszek feketeseggu?:-D
@ausländer Sipi: nem csak te beszélsz erről, itt is szinte mindenki ezt mondja. Régi receptje ez minden diktatórikus hatalomnak, tartsd a népet tudatlanságban, minél nagyobb létbizonytalanságban, gyakorolj kegyet egy számodra kedves szűk csoportnak, és szíts minél nagyobb ellentétet a különböző csoportok között.

Mivel kezdték viktorék?
- informácio és agitprop
- leszalámizott szervezkedni képes csoportok
- kinyírt szakszervezet, nem létező szolidaritás
- kinyírt ellenzéki vezető/k

stb

Ami a legszebb, nem kellett a fizikai megsemmisítés sem, elég a viszonyrendszer lezüllesztése.
@ausländer Sipi: drága Sipi, talán azért mert olyan a stílusod és olyanoknak mondod, akik mindezzel pontosan tisztában vannak ;)

Tudod személyes névmások, garancia, dölyf.

Te is mondád, ha nem tetszik a kép a tükörben, még nem biztos, hogy a tükörrel van a baj.
@Elhárított királycsel: "..kissé morcos vagyok az ügy kapcsán" én meg szomorú, hogy nincs ebben az országban egy maroknyi csoport, aki utcára vigyen több ezret, hogy derüljön ki végre, ez az ember igazat mond, vagy nem. Ha nem, miért tette, ki bízta meg, ha igen, akkor a hatalom valljon színt
ehhh, az a garancia arrogancia akart lenni, de most már így marad :D
csak úgy:

Ángyán József megcsinálta a teljes listát
A hvg.hu videójából

14 érdekcsoport vitte el a földek nagy részét Magyarországon. Vannak, akik annyit nyertek, amennyit már nem is lehetne. Ráadásul a nagy földosztások csak most jönnek.

444.hu/2013/12/20/angyan-jozsef-megcsinalta-a-teljes-listat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de vajon ezt miert nem tudjak megcsinalni itt, svajcban, nemetorszagban, svedorszagban, norvegiaban?

ahhoz kell a zullesztheto mentalitas, kell az, hogy a pitianersegen es rosszindulaton, irigysegen keresztul manipulalhato tomegek behodolasa es a ksistilusegenek kielegitesett erzett hala - hazmester-mentalitas.

sok ember csak azert hajlando elturni az egeszet, mert kozben legalabb geci modon viselkedhet.

arra recskaznak, hogy aki megprobal ravilagitani arra, hogy mik azok a viselkedesmintak, amiket kihasznalnak ezek az orban fele bunozok a maguk hasznara azt letamadjak. vitaba nem tudnak szallni, csak szemelyeskedes megy, mert ervuk nincs egy darab sem, ok is tudjak, hogy igaz amit irok, de egyszerubb engem csesztetni, mint leallnio a rosszindulatu, irigy, gecizos eletvitellel. egyszeruien az emberek otthon ezeretnek gecik lenni egymassal es hajlandoak sokat elturni azert, hogy ne kelljen ezt a sozkasukat feladni. de azt nem veszik eszre, hogy emit szeretnenek, a jolet, a demokracia nem fog menni a mentalis valtozas nelkul,m nem fog menni annelkul, hogy SAJAT MAGUK meg ne valtoznanak. egyszeruen nem jar. erre a viselkedesmintara orban jar, putyin jar, vona jar.

ahogy spiro mondja, egyszeruen nincsennek ontudatos polgarok, csak zsellerek es jobbagyok, akik kiutaljak maguk kozul a polgarokat, mert folyamatodsan szembesiti oket akarva, akartatlanul apitianersegukkel es azzal, hogy pontosan azt kapjak, amit megerdemelnek. nem rosszabbat. ami jar.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez is csak kifogas:-)

nincs itt semmi arrogancia es dolyf. csak jobbagyok vagytok es zavar benneteket a polgari eletszemlelet:-)
Két nyomozás is folyik
Horváth András ellen

Nemcsak adattal való visszaélés miatt vizsgálódik a rendőrség, hanem rágalmazás gyanújával is nyomoznak.

www.origo.hu/gazdasag/20131220-ket-nyomozas-is-folyik-horvath-andras-ellen.html?sec-1

---------------------------------

Feldarabolnák a kétszáz éves mamutbirtokot

Már Mária Terézia is lovakat tenyésztett itt, most pedig Európa egyik vetőmagközpontja Mezőhegyes. A kormány célba vette a ménesbirtokot.

www.origo.hu/itthon/20131219-meddig-marad-egyben-a-mezohegyesi-mamutbirtok.html?sec-top

--------------------------------

Ilyen gazdag még nem volt a magyar sport

Sosem látott összeget, 168,6 milliárd forintot tol bele a kormány. A legnagyobb nyertes persze a futball, de azok a sportágak is levegőhöz jutnak, amelyekben esély van felzárkózni a világ élvonalához.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fsportgeza.hu%2Fsport%2F2013%2F12%2F20%2Fsporttamogataas%2F

------------------------------------

Áder minél korábbra kitűzné a választásokat

Minél korábbra fogja kitűzni a jövő évi választások időpontját Áder János köztársasági elnök, aki a Kossuth Rádióban azt mondta, egy elhúzódó kampány szerinte semmiképpen sem tesz jót az országnak.

hvg.hu/itthon/20131220_Ader_minel_korabbra_kituzne_a_valasztasok
@ausländer Sipi:

Sipi, nyilván nem ismered a viccet:))

A püspök egy kis faluba látogat, és nem fogadja harangszó. Megkérdezi: miért?
Tudja püspök úr annak száz oka van.
Először is, nincs harangkötél.

Tehát, először is, te nem vagy egy Spíró.
Soroljam a maradék 99-et?:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Mivel kezdték viktorék?
- informácio és agitprop
- leszalámizott szervezkedni képes csoportok
- kinyírt szakszervezet, nem létező szolidaritás
- kinyírt ellenzéki vezető/k"

azzal kezdtek viktorek, hogy felterkepeztek a mentalis defekteket az orszagban. a pitianerseget, az ugyeskedest, a rosszindulatot, a kozonyt.

es erre dolgoztak ki a strategiat. tehat nem mas felelos ezert, mint az ott elok. mert ok hagyjak. ok nem hajlandoak szembenezni a mentalis defektjeikkel es valtoztatni rajta.
@Orica Középföldi: es?
akkor mi van, ha en nem vaggyok spiro?

csak az naccsagosur mondhat igazat es valot?:-)

ne legyel mar ennyire jobbagy:-)
@ausländer Sipi: ez csak kifogás Kedves Sipi tőled is, fentiből lemaradt az "életszemléletem", ha már lúd legyen kövér, mondom én ezt az egyik jobbágy/zsellér. Csak hogy a nevembe beszéljek megint, ha én a fent említett egymással geciző embercsoportba tartozom, akkor ugyan mond meg kérlek, egy egyszerű menetelő cöfös, vagy egy megfélemlített közszolga, vagy egy cébéjá alkalmazott ugyan micsoda, csak a tisztán látás miatt szeretném megtudni.

Roppant mód érdekel mely nagykalapba tartozom én is.
@ausländer Sipi: VEdd már észre hülyegyerek, hogy ezen a blogon nem kehetsz király... még az angyal is séróból leiskoláz intelligenciából... keress már valami másik homokozót, itt csak égeted magad...
@ausländer Sipi:

Igazán sajnálom, hogy nem hallhattad milyen szívből jövően jót röhögtem:))

Boldog ember vagy!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: latom zavarlak nagyon.

ez jo:-)

ma is tudsz olyan mocskos allatta lealjasulni onkent, a sajat akaratodbol, embersegedbol kivetkozve mint tegnap?:-)
ma is csak a szemelyeskedes fog menni ervek es magyarazat nelkul?:-)

en allok elebe, mert engem szorakoztat, hiszen pont az a celom, hogy megmutassam a benned levo aljassagot es mocskot, aminek koszonheted a jelenlegi orszagodat:-)
csak úgy, érdekességképpen, és gondolja tovább mindenki ahogy akarja, és még egy képet dobnék az emlékek közül, egy tank előtt álló cekkeres kinairól, és az akkori társadalmi viszonyokról, meg a mostaniról, ott és itt:

Rohamrendőrök lepték el a kijevi főtér környékét

2013. december 20., péntek, 09:37
Szerző: MTI

Rohamrendőrök autóbuszokkal szorosan lezárták a kijevi Majdanhoz (Függetlenség teréhez) vezető utat az Európai tér felől pénteken.

Helyszíni jelentések szerint az európai integrációt és hatalomváltást követelő demonstrációk központjához vezető utat hat autóbusszal zárták le a Berkut különleges belügyi alakulat tagjai úgy, hogy gyalogosan sem lehet a közeli metróállomásról átjutni a főtérre.

Szemtanúk szerint az Európai téren lévő Ukrán Ház nevű kulturális központ épülete előtt rengeteg rohamrendőr áll, ezenkívül a tér melletti egyik parkban is sok berkutost láttak.
@Orica Középföldi: es min rohogtel?

azon, hogy az embereket nem tartod egyenlonek es ezzel magadat automatikusan degradalod?

meselj, mi volt a vicces?

akarsz rola beszelni?;-)
@ausländer Sipi: oké, jó válasz, kérhetném ezt én is tőled? ;)

"@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ember legyel.

nem tobb, nem kevesebb. "
@ausländer Sipi:
"Ahogy Spiro mondja, egyszerűen nincsenek öntudatos polgárok, csak zsellérek és jobbágyok, akik kiutaljak maguk közül a polgárokat, mert folyamatosan szembesíti őket akarva, akaratlanul a pitiánerségükkel és azzal, hogy pontosan azt kapják, amit megérdemelnek. Nem rosszabbat. Ami jár."

Bingó.
És +1!
ismét egy kis melléklet, érdemes elgondolkodni mindenkinek rajta, és jó mélyen magába nézni:

Stílus maga az ember

/index főcím/

Rakás szar vagyok,
aki semmire sem jó
Rakás szar vagyok, aki semmire sem jó
„Mint az a levelemből is kiderül, tudok írni és olvasni is. Megalázva éreztem magam, de ezen már túl vagyok." A statisztikát kozmetikázzák a dedós közmunkásképzéssel, épp a választás utáni hetekig. Tűrni kell, különben nincs pénz.

----------------------
Életmódképzéssel alázzák tovább őket
Miért kevés a barátság, hogyan kell körmöt ápolni, kopogni, miért kell zoknit cserélni a közmunkásnak?

----------------------
A Volánokat is megjáratja a közmunka
Szabolcsban nem volt elég busz, Bajáról kellett küldeni. Baján viszont közben leállt az Orangeways.
@Evezős: mielőtt nagyon elragadna a hév, ezt rá és ránk illesztett viszonyrendszerre értette, ebben pedig te is én is benne vagyunk válogatás és mérlegelés nélkül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem bizots, hogy ugyanaz a definicionk..:-)

az ember nem szolga. az ember nem jobbagy,. az ember nem aljasodik, nem mocskol, mert tudja, hogy ezt ki fogjak hasznalni.

nezz korbe. ugy erzed, hogy abban akornyezetben ember tudtal maradni? nem a pitianer sajat kis rosszindulat motivalta vagyaid es felelmeid manipulalnak es azokon keresztul jatsizk rajtad a kormany? ezzel tart vissza az ellenallastol, a masokert kiallastol? az ellenuk valo HATHATOS fellepestol?

ne nekem valaszold meg ezeket a kerdeseket, hanem magadnak. ha jo valasz jon ki, akkro gratulalok es legyetek minnel tobben. legyetek minnel erosebbek es akkor egyutt kormanyoktol, ellenzekektol fuggetlenul tudtok jobb orszagot csinalni. ha nem...

akkor mindegy is, igaz?:-)
akkor ugyis az lesz amit a kormanyok akarnak. es a kormanyok sosem fognak igazan jot akarni amig nem azt akarjak, hogy magatok iranyitsatok az eleteteket es vallaljatok erte a felelosseget.
@ausländer Sipi:

Hát Sipikém, miután láthatóan egy nyelvet, de nem egy nyelven beszélünk, nincs miről beszélgetni:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne akard visszahuzni a gyulokodes, irigyseg es pitianerseg mocsaraba;-)

ugye pont ez a lenyege. aki felismeri es nem megsertodik rajta, nem tartozik oda.

tudod.

akinek nem inge;-)
ennyi, lehet csomagolni:

20 százalékos törlesztőcsökkentés jöhet
A kormány hétfőn tárgyal a devizahitelesekről, mindent a bankokra terhelnének.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F20%2Fhusz_szazalekos_torlesztocsokkentes_johet%2F

----------------------------------

Ön is érzi ezt a hatalmas optimizmust?
Évtizede nem látott derűlátás uralta el az országot.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F20%2Fon_is_erzi_ezt_a_hatalmas_optimizmust%2F
@Orica Középföldi: van ez igy.

de azert a remenyt nem adom fel, hogy meg lehettek ontudatos polgarok:-)

majd valamikor.

egyszer:-)
@ausländer Sipi: az a baj, hogy az igazán karizmatikus. erős, tenni tudó és akaró ellenzéki vezetők mind elhúztak már ebből az országból.pl svájcba. maradtunk mi a zsellérek.
te biztos élveznéd ott a kandalló mellett, ahogy itt kitör a forradalom és lángolnak a városok.mi egyelőre más megoldásban bízunk.
és emlékezz egy nagy orrú ember szavaira:
"magamat kigúnyolom ha kell,de mástól nem tűröm el"
na így vagyok én is veled.
@Evezős: Enyhe felsőbbrendűség és a múlt elengedésének megkövetelése a pusztabunkó magyaroktól, kivéve persze saját múltbéli fájdalmaikat. :)
@ausländer Sipi: tudod ne a tükröt szapuld ha nem tetszik a kép, és akkor főleg ne, ha több tükörben is hasonló a kép ;)

Ne várd a azt egy járni tanuló gyerektől, hogy bátor lesz az első esés után, ha lebénázzák a bizonytalan lépéseit, és semmi mást nem hall, csak azt, hogy szar, béna, ügyetlen seggfej jobbágy.

Ez a mentálisan sérült bizonytalan lépegető ezek után soha nem fog szaladni, inkább magába fordul, és elbújik a világ elől, hisz mindenre alkalmatlan, megmondta neki mindenki, még az is aki tapasztalatai alapján inkább bátorítójának kellene lennie, és nem, messze nem.
@ausländer Sipi:
ezt mondom három éve én is:
Semmi mással nem töltötték az "elmútnyócévet", mint arra dolgoztak ki projekteket - és igen, le is tesztelték őket! -, hogy hogyan nyomorítsák meg lelkileg a még épeket és hogyan használják fel azokat a maguk gazdagodásához, az ország lerablásához, vagyis a "fideszrend" kiépítéséhez, akikben már akkor is, meg most is az irigység, a rosszindulat fungál, és akik, legyenek bármennyi évesek, soha nem vitték semmire - és ezért persze más a hibás, nem ők ...
hát igen...megint lemaradtam a posztról...pedig kentem magam bőségesen hogy jobban csússzak dehát...ez lett...
szóval a lényeg itt van:
"Nem tudom az Ostobák Válogatottjának feltűnt-e, hogy ezzel a házkutatással gyakorlatilag elismertek mindent, amit Horváth eddig állított. A vizsgálat elől bújócskázni az összes létező módszerrel, gáncsolni, nem részt venni, határozatképtelenné tenni mindent az egy dolog, ez a közvetlen tökre lépés meg egy másik. Könnyen lehet, hogy érdemi vizsgálat nem lesz a választásokig, de a habonyárpi ötletbörzén már elkészült a gyurcsánybajnai-schiffermesterházy előtt láncon vezetett Horváth óriásplakátjának terve.

Innentől meg csak remélem Horváthnak volt annyi esze, hogy a "zöld dosszié" tartalmát feltöltötte az összes felhőszolgáltató tárhelyére, tuti ami fix..."

szerintem nem felhősítette és most majd nézhet a fejibűl kifelé, hogy ki kit fog vizsgálni és hogyan lehet valakit életfogytig vizsgálatiban tartani...már az a polgimester is szabad? vagy csak basztattyák tovább, hogy nehogymá'

brühüyyy

olyan szép ez a NER
nem kellene felgyújtani? csak kicsit, hogy a lángok égig érjenek?

vannak békés lángok is? azok a lángos alá valók
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a mezőhegyesi részre reagálva: szerintem a helybeliek, főleg a kombinátban dolgozók eldöntötték, kire NEM szavaznak :D
@ausländer Sipi:

Csak annyit (igaz ezt sem fogod felfogni):

Attól, hogy hangosan kukorékolsz, nem miattad kel fel a Nap.
@Evezős: Egész jó diagnózis, annyival lehet esetleg még kiegészíteni, hogy bizonyos részei nem csak a fideszre, hanem a szoclibekre is vonatkozhat. :(
@tristen2005:
csak nem? ma is létezik nyelvpótlék, mint anno a felsőfokért 15% a középfokért 10% ...így a mellékeseimen túl 45%-kal kaptam többet..igaz állandóan rendelkezésre kellett állnom...ami rendben ment

brühüyyy

tehát a fidesznek nincs nyelvvizsgája? a zorbánfelfújthólyagnak miből van vizsgája? mert hogy diplomája nincs az biztos...

ingyenélő tolvaj geci
@ausländer Sipi: Nem közöltem elég világosan, hogy vegyél vissza az arcodból nagyjából az értelmi képességeidnek megfelelő mértékre. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a legjobban akkor járnál, ha mélyen kussolnál és nem akarnád aljastílusban osztani az észt. Egyszerűen irritálod az itt jelenlévőket, nincsenek a tömény butasághoz hozzászokva. Ennyi. De ezt sem fogod megérteni...így nemigen van miről beszélni. Eltáncolni, elénekelni nem tudom...
@rodeo36: Szép napot kedves ROD! Neked mivel fog telni a karácsony és a szenteste? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gondolod?

Én azt hiszem, nem a zsellérfajtába tartozom - bár az is igaz, hogy az öntudatos (nyugati értelemben vett) polgártól is láthat engem valaki messzeállónak (még).
Talán kifejti, hogy hogyan gondolta - én Spiró értelmezését értem és megértem, sőt, el is tudom fogadni.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: pontosan ott az arcom, ahol lennie kell:-)

es nem igazan all sem lehetosegedben, sem jogodban mashol meghatarozni engem, mint ahol en hatarozom meg magam.

gondolom ez bosszant a legjobban;-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Hagyd szegényt. Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy ő erre élvez. :)
@Evezős: nagyon jol latod. a gond ott van, hogy sokan siman befekszenek ennek az aljas kampanynak meg azok is, akiket a hideg raz orbanektol. igy akaratlanul is ezzel amentalitassal orbanekat tamogatjak, hiszne nem hulyek, tudjak, hogy lesznek olyanok akik ki nem allhatjak oket, de azok erejet meg pontosan azzal szivjak el, az ellenuk fellepest pontosan azzal lehetetlenitiik el, hogy a rosszindulatukra, irigysegukre, masra mutogatasi hajlamukra jatszanak. es arra, hogy nem hajlandoak a magukat ellenzekinek vallok sem magukert, sem masert kiallni, felallni.

nem hajlandoak eszrevenni, hogy orbanek ellen az egyetlen mukodo eszkoz az a mentalis valtozas lenne, hogy igenis, ontudatosan, felelosen viselkednek barmennyire is nehez es buktatokkal teli ut az. embernek kell lenni. nagyon jo a spiroval keszult interju, hiszen azt is elmondta, hogy ha az egeesz emberiseg igy gondolkodott volna mar kihal, hiszen az emberi let vegig errol szolt, valsagokrol, buktatokrol, megoldando kihivasoktol hemzsgett. es ezek a kihivasok es buktatok tettek azza az embereket es az altaluk felepitett modern tarsadalmakat, demokraciakat azza, amik.

kellenek a nehezsegek, kellenek a problemak, kihivasok. hiszen ezek azok, amik egyfajta folyamatos tanulast biztositanak a tuleleshez.

es nem lehet feladni. soha. aki feladta, az meghalt. lehet, hogy meg dobog a szive, processzalja a taplalekot szarra nap mint nap, de igazan mar nem el.
@Evezős: gondolom, eleg a teljes kepet es kommentfolyamot neznem, es a valaszait nekem.
@rodeo36: nem nagyon erdekli oket amig megvan a lobanyai homayos, a lapostv es a mindenkori bunkbakok akikre kopkodni lehet:-)
Szép napot mindenkinek!
Van abban valami biztonságot adó, hogy minden nap stabilan ugyanarra kelek. Épp Sipi csiszolja az érveit:-)
@punkfrog: Sosem voltak azok, de úgysem hiszed el. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ne várd a azt egy járni tanuló gyerektől, hogy bátor lesz az első esés után, ha lebénázzák a bizonytalan lépéseit, és semmi mást nem hall, csak azt, hogy szar, béna, ügyetlen seggfej jobbágy."

mindig csak ezek a kifogasok, hogy miert NE csinaljatok jol..
ejnye:-)

egyebkent nem azt mondtam, hogy ugyetlen, bena es seggfej. azt mondom, hogy maskent kellene cisnalni., ha nem akarsz ugyetlen, bena es seggfej lenni/maradni.

mindig lehet valtozni es valtoztatni.
@Trackers:
tehát...most a zanyagból kiderítik, hogy az elmúttnyócév és a gyurcsányahibásmegabajnai...amíg ezek védekeznek addig kitavaszodik

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Látod látod már kezdi eltanulni a svájci pontosságot és alaposságot. :) Esetleg kérdezd már meg tőle, hogy a friss menyasszonya nincs kiakadva, hogy állandóan itt lóg, ahelyett, hogy... Én hiába írok neki, nem látja. :)
@Penivaldes: Vidéki projekt. Lehet rá kéne néznem Habakukkra is ha arra járunk?? ;)
@ausländer Sipi: mily szerencsés a varánusz népe:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
borral és finom kajával és sok sok fincsi zenével...emberek kikapcsolva alkalom a derűre

kurvára be fogok seggelni kibaszott jó borokat találtam és fel vagyok töltve

a kaja meg hétnyelven beszél...most kibaszott roszsz időjárás lesz alkalom a kikapcsolódásra

kikapcs...

brühüyyy

ja misére sohasem...és templony közelébe sem valamikor 1994-ben -micsoda félreértés- éjféli misére mentünk egy olasz templonyba ahol kibaszott hideg volt, még jó, hogy bundában mentem...és a pap olyan akcentussal beszélt, hogy egy kurva szót sem értettem és állandóan perselyeztek szóval az volt az uccsó próbálkozás azóta

minden vallás fölösleges időpocsékolás és pénzkidobás

asszem kabaré és sport eseményekre koncentrálok mert abban nincsen hamisjézus meg higgyetek és fizessetek
@ausländer Sipi:
nekem van egy konteóm:
most lesZ az alkalom az ellenzéket kiütni (Horváth András az új NAV elnökvezérigazgató) mindent kihámoznak ami az ellenzékre vonatkozik és azt fogják karattyoltatni 24/7 minden csatornán hangosan

és megnyerik a választást 87%-kal

hogy utána 2 hónappal elszökjenek levédiából valami húsvétszigetekre vagy Mauricius-ra

brühüyyy

már a repjegyek is megvannak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: latod itt a hiba.

enm objektiven nezed amit irok, hanem megprobalod a mondandomat a szemelyem velt, vagy valos hibai alapjan megitelni.

a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes
@Sir Bates dö Hól: milyen melód van neked, hogy éjjel végzed?:))
@rodeo36: ez nem konteo szerintem.

teljesen nyilvanvalo, hogy ugyanugy, ahogy anno az udzrt ugyet, amiert orbenkra a muanyag lakat ra kellett volna, hogy rohadjon az ellenzek ellen forditottak, ugy ezt a navos ugyet is az ellenzek ellen fogjak forditani, holott a fidesz kampanypenzei egeszen pontosan ezekbol az afacsaalasokbol jottek. ebbol nyomta vegig az "emuitnyocevet"

es be fogjak legelni, siman.
lehet, hogy nem hiszik el. lehet, hogy tisztaban vannak vele, hogy ez teljesen nyilvanvalo hazugsag es politikai trukk. de siman el fogjak turni, hogy megint beoleverjek a pocsuket a csalanosba:-)

de elsozkni nem fognak. ilyen remek lehetoseget nem nagyon talalnak mashol arra, hogy egy feudalis rendszer csucsragadazoi lehessenek.

a jelenlegi szellemi kozallappotokat figyelembe veve van meg minimum egy ciklusuk, de inkabb 3:-)
lehet, hogy kozben lesz egy masik kormany, amit ugyanugy ok fognak kontrollalni a bebetonozott tissztsegviseloik altal.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: szerintem ez a Sipi azért irritál,provokál, hogy mindegy mit, csak szóljon hozzá őhozzá valaki. Nagyon hiányozhat neki ez a "jobbágy-zsellérséggel" megáldott ország
@ausländer Sipi: Sipi, te tényleg nem érted, mi a gond azzal amit mondasz... a stílusról már nem is beszélve:)... nem hiszem, hogy egy meleg kandalló mellől kéne osztani az észt... aki elhúzott moról, az legyen már egy kicsit kisebb arcú... mikor moot szapulod, jusson eszedbe coriolanus:-)... ha már swiftet nem olvasol:)
@Sir Bates dö Hól: Szoktál melózni is??? Ha igen mifélét?? :)
@KÁTÉó53éúétr6: es ha teszem azt kiderul, hogy igazad van es en tenyleg csak egy honvagytol kuszkodo pszicho- es szociopata vagyok aki ezt igy vezeti le, akkor felviragzik az orszag, vagy maradtok pontosan ugyanugy fulig a szarban, ahogy eddig?:-)

azt kellene elso korben felfognotok, hogy fuggetlenul attol, hogy en ki vagyok, mi vagyok, normalis vagyok, avagy nem vagyok normalis, ti ultok a fosban. es nektek kell elso korben felismerni, hogy nem csokikrem az, hanem hig fos es ideje lenne felallni. erted amit mondok, ugye?:-)
@Sir Bates dö Hól: képzelem:)) új cigány királylány a láthatáron?:)
@Sir Bates dö Hól: en shadowrun rajongo vagyok. tehat technokrata es celtudatos;-)

es az, hogy mit kellene, vagy nem kellene csinalnoom kizarolag a sajat dontesem fuggvenye:-)

szerintem pontosan ezt kell, kellene csinalnom. igy hat ennyi;-)
@Sir Bates dö Hól: minőségellemőr? és minek ellenőrződ a minőségét?:)
@Sir Bates dö Hól:

" jusson eszedbe coriolanus:-)... ha már swiftet nem olvasol:) "

Hogy te milyen nagyvonalú vagy:)))))
@Sir Bates dö Hól: hozzád képest? valóban nem:))
bele sem merek gondolni miket csinálhatsz te éjjelente...))
@ausländer Sipi: Sipikém! az én istenem áldjon meg, aludj már legalább csak 2 órát, hogy elolvashassam mások mondandóját is ne csak a tiédet, amit már régtől fogva ismerek.
@Sir Bates dö Hól: ohh..
es meg valami, mert ne mondd, hogy nem olvaosk utana annak amit ajanlasz;-)

"A korabeli történészek által elmesélt Coriolanus története erkölcstanító mese, amely megjeleníti az egyénre és a csoportra gyakran jellemző hűtlenséget és hálátlanságot. A történet mai szemmel nézve egy legenda a tudósok szemében, talán annak igazolására, hogy a volszkiak többször is győzedelmeskedtek a rómaiak felett. A legenda szerint az önbecsülésüket megőrizni akaró és életben maradt rómaiak úgy vélték, hogy a rómaiak veresége egy római árulónak köszönhető, aki az ellenséget vezette. A mítosz megerősítette a rómaiakat abban a hitben, hogy hadseregük erős, és ezt a hitet az általuk hangoztatott kijelentés is igazolta: „Csak egy volt római tudna vereséget mérni Rómára”.
Az, hogy Coriolanus egy történelmi figura volt vagy sem, nem tudni, [jegyzetek 1] a monda szerint az 5. század boldogtalan és sötét volt, mert Róma létét ellenségek (többek között volszkiak) fenyegették."

ugy tunik, a valosag engem igazol mar megint:-)
@Orica Középföldi: nem a lándzsarázóra gondoltam, hanem a balázs-féle szerkesztésre az ifjúságnak... valahol el kell kezdenie mindenkinek, soha nem késő:)
@KÁTÉó53éúétr6: nem en olvasok, te olvasol. es azt, amit te akarsz. mondhatni, a te felelosseged:-)

ugye erted, hogy mi ebben a vicces?:-)
@Sir Bates dö Hól: Jahh, reggelnte alig tudod leveregetni azt a sok rohadt fehér pórt a kabátodról:-)
@ausländer Sipi:
(Megmondom őszintén - és mivel nem tartozom itt a törzskommentelőkhöz, talán rosszul is teszem, ha kimondom, mert nekem kvázi nem osztottak lapot e témában -, rosszul élem meg, hogy vitáztok, miközben alapvetően mindannyian, te is, meg a veled vitázók is, szinte ugyanazt mondjátok. Nem tudom, hogy a sérelmek honnan erednek, jogosak-e, vagy jogtalanok? Engem alapjáraton itt - ha úgy tetszik - többé-kevésbé befogadtak, azt hiszem, mindenkivel - egy valakit leszámítva, de az meg nem érdekel - hangot tudok találni, véleményt tudok cserélni. Ebből kiindulva, kérdezném, hogy nem lehetne a társalgást normál hangnemben folytatni? Tényleg nem akarok beleavatkozni, csak rossz nézni, hogy hova fajul ...:-( ... miközben minkét oldalnak vannak igazságai ....)

Ezért is biztosan nem leszek népszerű, de pontosan Gyurcsány és a hozzá kapcsolódó viszonyrendszerek azok, amin a legjobban mérhető, amire utalsz: mindent, de mindent kivetítenek rá sokan (elsősorban persze azt, amit a fidesz nagyon gondosan ráokádott az elmúlt jópár évben), és nem hajlandók még egy fél percre sem megállni és ELGONDOLKODNI mindazon, amit mondjuk azóta tesz és mond, mióta otthagyta a végletekig korrumpálódott és amortizálódott mszp-t. Semmi más nem kéne, csak végiggondolni és végignézni azt, amit véghezvittek és visznek a DK létrehozása óta, és az, hogy szinkronban van-e azzal, amit szeretne, kompatibilis-e azzal, amit én(mi) szeretnénk, hogy jellemző legyen erre az országra, és aztán összehasonlítani ezt azokkal, akik köpködik hosszú évek óta.
Ennyit kéne tenni.
De vajon miért egyszerűbb csont nélkül hinni?
Nagyon sokan vannak úgy, hogy inkább nem vesznek tudomást arról, ami köröttük zajlik, mert ezzel a saját komfortzónáját is elpusztítaná, és kénytelen lenne szembesülni sok olyasmivel, aminek még a létezése is (mérhetetlen szegénység, kiszolgáltatottság, brutalitás, önzés, stb.) esetleg iszonyattal tölti el.
Legjobb a közömbösség, az átnézés a másikon, mindenhol, tömegközlekedésben, boltban, hivatalban, hiszen így lehet áltatni magunkat azzal, hogy mindez nincsen. Hiszen én nem tapasztalom, nem veszek benne részt, se ezen, se azon az oldalon.

Húsz évet vesztegettünk arra eddig, hogy ezeket a dolgokat a szőnyeg alá söpörjük. Ezzel e lehetőség is elmaradt arra, hogy a változás belátható időn belül bekövetkezzék.
Itt a pénz az úr, jól mondta Lázár: mindenki annyit ér, amennyije van.
Amíg ezt ki nem fogjuk tudni "irtani" a fejekből, addig marad minden úgy, ahogy van.
Ez a nagyon szomorú, ámde reális képe Magyarországnak 2013-ban.

A magam részéről kettősen viszonyulok ehhez: szívesen részt vennék abban, hogy ez megváltozzon, de ugyanilyen szívesen vonulnék ki is ebből a borzalmas társadalmi rendből, mert sok igyekezetem ellenére is állandóan kudarc ér és azt nem szereti senki hosszútávon "élvezni"....
:-(
@ausländer Sipi: a faszom se szeretne ott élni, ahol te vagy a vezető:)... állandóan csak baszogatnál mindenkit... céltudatos?... mi a cél?... fikázni mindenkit?... a többiek ülnek a híg fosban?... ha lesz kölköd, ne felejtsd el nekik elmondani, hogy mindegyik nagyszüléje a híg fosban üddögélt egész életében, a szüleik a felében, azt, ha egy picit édesebb lett volna az, még mindég azt hinnék ők is, hogy csokoládé... ahol vagy ott fel sem tűnik, szintén nem csoki vesz körül, csak más az állaga:)

Coriolanus... asszociáció?
Lesz itt gyönyörű Karácsony!:)

"Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok!".
"Senki ne felejtse el, enyém volt Magyarországon az első, melegeknek létrehozott szórakozóhely, ami tíz éven át működött, és ott sok ismert embert láttam. Tudok olyan politikusokról, akik házasok mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. Ha nem kérnek bocsánatot Krasznai Tündétől, akkor szenteste nyilvánosságra hozom a listát. A perektől meg azért sem félek, mert ha kell, tanúkat hozok a bíróságra, hogy együtt emlékezzünk a múltra és beszélgessünk az erkölcsösségről" - nyilatkozta a lapnak.
comment.blog.hu/2013/12/20/krasznai_miatt_kipakolja_a_politikusok_szextitkait_terry_black
@rodeo36: Rodi ettől behalsz. :) Putyin sajttáj részlet.

Milyennek tartja Obama elnököt? Szoktak kommunikálni egymással? Milyenek az amerikai orosz kilátások, kapcsolatok, most a Snowden ügy után?

"Én irigy vagyok Obamára, mert kémkedhet, és meg is úszhatja, de ez olyan dolog amiért se nem kell örülni, sem szomorkodni, a kémkedés is, a világ egyik legrégebbi szakmája, mint más egyes szakmák, melyeket itt nem említhetek meg." :)

youtu.be/L_Jvb5cBfiE

Ez meg egy másik csemege. :)

US court revives 9/11 case against Saudi Arabia

www.presstv.ir/detail/2013/12/20/340948/911-case-against-saudi-arabia-revived/
@tristen2005:
cserébe egy másik névsor:
** egy kis segítség a gyenge memóriás fidesznek:

A szocialista Magyarországért kitüntetést kapták:
Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista sportvezetői
munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos munkásságáért
Kövér László elvtárs, az MSZMP Párttörténeti Intézet munkatársa,
két évtizedes ideológiai kutatásaiért
Tarlós István elvtárs, tanácstag, a III. kerületi tanács
városfejlesztési bizottságában kifejtett munkásságáért
Bakondy György elvtárs, az Országos Védelmi Bizottság párttitkára

A Munka Érdemrend arany fokozatát kapták:
Semjén Zsolt elvtárs, az Országos Egyházügyi Hivatal titkára
Demján Sándor elvtárs, a Gorsium ÁFÉSZ elnöke
Csányi Sándor elvtárs, az OTP V. kerületi fiókjának vezetőhelyettese
Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának másodtitkára

A Munka Érdemrend ezüst fokozatát kapták:
Széles Gábor elvtárs, az Ikarus üzemi pártbizottságának tagja
Orbán Győző elvtárs, a Gánti Ércbányák nyugalmazott párttitkára
Pokorni Zoltán elvtárs, a Pedagógusok Szakszervezetének főtitkára
Pozsgay Imre elvtárs, a Hazafias Népfront elnöke
Rogán Antal elvtárs, a Sárvári Gimnázium KISZ-bizottságának titkára

A Munka Érdemrend bronz fokozatát kapták:
Hoffmann Rózsa elvtársnő, gimnáziumi tanár
Lázár János elvtárs, Hódmezővásárhely város tanácsának tagja
Kósa Lajos elvtárs, a Debreceni Városi Tanács előadója
Szíjjártó Péter elvtárs, Győr város tanácsa ifjúsági bizottságának tagja
Matolcsy György elvtárs, minisztériumi előadó
Vona Gábor elvtárs, az ELTE KISZ-alapszervezet titkára
Selmeczi Gabriella elvtársnő, a Budaörsi Szocialista Nőszervezet tagja
Deutsch Tamás, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar hallgatója
@Sir Bates dö Hól: boldog ifjúság, amikor még a csíkok voltak meghatározók..))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mindehhez nem kell ájtatosnak lennem sem a sohasem létezett istenre várnom...

az élet szép tenéked magyarázzam? (Heltai Jenő után ahol ezt a Néma Levente mongya...egy halálra várónak)

brühüyyyy

de azért te csak csináld ahogy mexoktad

és mivel fogsz koccintani?
@rodeo36: Magyar vörösbor de a jobbik fajtából. :)
@kekex:

ennyi elvtársat egy rakáson a kapitalizmusban?

a röhejfőggye

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha ez így is lenne - én nem éreztem így -, akkor neki abban van igazsága, hogy sajnos nagyon sok emberre igaz, amit állít (és nincs is egyedül az állításával, hiszen hasonlót mondott Kertész Ákos, és Spíró sem jár messze ettől), és nyilván kívülről egy tömnek nézve az országot, ez reálisnak tűnik. Hiszen csont nélkül, mindent eltűrünk, nincsenek tüntetések, minden barom lépést végigvisznek, példa nincsen rá, hogy valaki szembeszáll velük - vagy ha igen, azt még a sajátjai is nyírják, lsd. Dániel Péter harcát a NYENYI-vel -, és aztán ehhez csatlakoznak egyre többen és többen, leginkább tán amiatt, hogy kívülről ránézve erre az országra azt lássák, hogy nem birkák élnek benne ...
Neked - és ha úgy tetszik, nekem is - abban van igazunk, hogy mi azt is látjuk, és megértjük, hogy MIÉRT van ez így, hogyan jött ez létre, kik és mennyi idő alatt tudták tökéletesre alakítani az ún. "néplelket" ehhez.
Amit, lássuk be, csak úgy volt lehetséges idomítani, ha a kellő alapok megvoltak hozzá.
És itt vissza is jutottunk a kiindulási ponthoz....

Amíg vissza nem tér a szolidaritás a lelkekbe, addig nulla változás lesz. És nem, nem az a szolidaritás, hogy karácsony előtt pénzt dob az ember a bevásárlóközpont üveggömbjébe, vagy hogy sírdogálunk a tv-beli dokumentumfilmben látható szerencsétlen nyomorultak életén, meg felháborodunk, hogy Krasznai Tünde nem énekelhet a parlamenti karácsonyon.
Az lenne a szolidaritás (kicsiben), hogy a buszon a tömeg nem hagyja, hogy véresre verjenek valakit azért, mert szólni mert a cigarettázónak(???), és az (nagyban), hogy tegnap tízezrek mentek volna el HA mellett kiállni az ügyészség előtti tüntetésen ...

Bízni kéne a másikban, hogy ugyanolyan normális, mint én, és mellém áll, ha szót emelek valamiért, valahol.
@kekex: a blikkes vindustót szentgotthárdi et. volt, a többi asszem stimmel
mi szenteste feldíszitjük a fát, miközben templomi énekeket éneklünk, aztán elmegyünk a templomba, és megtöltjük szívünk a kisjézussal, aztán elindulunk haza, miközben hull a hó, és kézenfogva lépkedünk egymás mellett az úton. amikor hazaérünk, felvesszük ünnepi ruhánk, majd csengőszóra bevonulink a nappaliba, ahol a feldíszitett fa vár minket, és az ajándékok. ilyenkor mindig gondolunk a szegényekre, majd miután eleget gondoltunk rájuk, kibontjuk az ajándékokat. édesmamánk ekkor behozza a linzereket, és a beiglit, és miközben énelkünk, azt esszük.
ilyen a mi karácsonyunk
@Sir Bates dö Hól: és te abból élsz??? Mi vagy te, csak nem valami hasonló??? :)

youtu.be/5n5kUBlsjpA
@Penivaldes: Szimpatikus. Kár, hogy állítólag idén nem lesz fehér karácsonyunk.
@Evezős: nagyon jol latod.

ez en felfogasom szerint viszont ha ezen ugy lehet valtoztatni, ha mindenki szepen azt nezi meg, hogy o mit rontott el, mit kellene maskent csinalni es nem mindig masokra mutogatni, hogy "dehat mit csinaljak, ha mindenki mas igy csinalja" es szepen bekeveredven a korpa koze disznokaja lesz. igenis, el kell pusztitani ezt alatszolagos komfortzonat, mert ez nem az, ez csak nyogdecselos, veres-verejtekes tuleles, mikozben ugyanezt az energiat lehetne arra is felhasznalni, hogy igenis, valtoztassunk rajta,hogy mindenki szepen vegignezze o maga mit tud jobban tenni magaert es amikor magaert tobbet es jobban tesz azzal rogton masokert is tes zvalamit. ahogy terez anya mondta, ha mindenki csak a sajat portaja elott soprogetne az egesz vilag tiszta lenne. es nem mentseg, nem kifogas az, hogy "dehat mit tegyek a sok birkaval es mandineressel es stb", hiszen ez nem mas, csak egy ujabb kifogaskereses a nyakig szarban dagonyazas foplytatasara.

mint ma fentebb irtam, ezert a viselkedesert foldi pokjol jar, mert csakis az jarhat. a semmitteves, a szembenezes elmulasztasa csak melyiteni fogja a jelenlegi helyzetet, hiszen pontosan az szembenezes es az onkritika hianyara epul a jelenlegi rezsim. azt hasznaljak ki, hogy az emberek, meg azok is, aiik ellenzekinek valljak magukat nem hajlandoak szembenezni azzal ami t tettek, nem tettek, a hibaikkal es az elvesztegetett evekkel. mindenki egyfajta varakozasban van, hogy egyszer majd jon valaki aki jot fog tenni. nem fog jonni. mindenkinek maganak kell a jot megcsinalni, de ehhez eloszor a rosszat abbahagyni, felismerni azt, hogy rossz es jol csinalni,. akkor is, ha a tobbseg meg rosszul csinlja, nem mentseg ugyanis a pitianersegre, hogy masok is pitianerek, nem mentseg a rosszindulatra,hogy masok is rosszindulatuak, nem mentseg a struccpolitikara, hogy masok is a homokba dugjak a fejuket.

egyebkent sokaknak igazuk van. innen, svajcbol, kivulrol konnyu jol latni a dolgokat. en is rettenetesen elveszettnek es tehetetlennek ereztem magam amig otthon voltam, de innen, a knadallo mellol - ami csak januarban erkezik:-) - valoban sokkal inkabb lehet latni azt,hogy mi van elcseszve otthon es mi az, ami helyett csinalni kellene valamit. barmit. mindenkinek a maga feladata es utja szerint kellene emberre es eros emberre, az elcsepelt kozhelykent hasznalt polgarra valni.

a vitak leginkabb ebbol vannak. en mondom, hogy ezt ne igy tovabb, a valaszok erre azok, hogy en ne ugassak bele - nem is ertem, miert ne. nyilvanos forum. barki megteheti:-) - es kulonben is MASOK amig nem csinalnak vamit addig o minek tegyen barmit is.

ez a messiasvaras mindket oldalon az, aminek egyenes kovetkezmenye az, hogy erkezett egy messias, aki jelenleg nem mas, mint orban viktor. jahogy olyan, amilyen? hat kerem, ilyet sikerult kinevelni, kitermelni. pontosan azert, mert akik felneveltek, akik kozott felnott, akikkel interakcioba lepett azoktol ezt latta, hogy ez az ervenyesules utja. es meg is csinalta. az egyetlen jo vedekezes az ilyen wannabe messiasok ellen nem mas, mint a mentalis fuggetlenseg es felelossegvallalas. en elhiszem, hogy kenyelmetlen kilepni akomfortzonabol, nekem sem volt egy konnyu dolog 40 evesen lelepni, barmilyen furcsan is hangzik, otthagyni azokat akik szamitottak nekem, akiket evtizedek ota ismertem, akikkel egyutt nottunk fel. de nem birtam elviselni azt a tetlenseget es semmittevest, majd a kovetkezmenyek miatti allando nyivakolast.

te megtanultad, hogy ha beulsz a hajoba, akkor evezni kell. ha eg a karodban minden izom, ha holyagos a tenyered, ha eget a nap, ha eros a sodras, akkor is. nem varhatsz arra, hogy majd mas huzza helyetted, vagy majd valaki elvontat. ezert gondolkodsz igy. nem akarsz potyautas lenni, mint sokan masok. ezert tisztellek erte.
@Sir Bates dö Hól: izgatod az ember fantáziáját te frankhonba kivirágzott:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyalkgábrisszentem....ez régen lerágott csont,

és mintha én írtam volna neked múltkor ugyanerről osama saudi de usa-ban nevelték az usákok...csak nem egészen pontosan arra ami esetleg lett belőle hacsak nem egy ugyanolyan kitalált személy mint a jézuskrisztus (a holttestét repülőről az indiai óceánba dobták????)

most az van, hogy obamababa nem megy szocsiba erre a kanadai miniszterelnök sem...kurva nagy kibaszás lesz

karácsonyi mesedélután apró gyermekeknek

brühüyyy

ehelyett írd ide milyen a bor neve és hol szüretelték magyarországon mert annyi szar kiherélt bort még a világ nem látott mint onnan...a zsűrik véleményét meg leszarom az ízlelő bimbóim döntenek és még sohasem döntöttek magyar bor mellett mióta mást is ismerek

úgyhogy idenekem a bor nevét vagy csak most fogod keresgélni?
az voltmár hogy?

ráhelapjatakaroggy !

büdös rohat náci komcsi mafiák !
@tristen2005:

Naszép...
Lehet hogy Terry még karácsony előtt elhalálozik ...?
(Illetve: nem izgatják ezek magukat! Ha sehol a világon, de nálunk igaz a mondás:"Most nekem hiszel, vagy a szemednek???" Nálunk a "nekem" sokkal többet ér, mint a szem ...:-(
@rodeo36: Ott van minden a linkben. :)

idrinks.hu/bor/magyar_bor/st_andrea_merengo_magnum

Származási
hely: Magyarország
Borvidék: Egri borvidék
Pincészet: St. Andrea Pincészet
Szőlőfajta: Cuvée
Cuvée
szőlőfajtái: 32% Cabernet Franc, 27% Merlot, 25% Kékfrankos, 9% Cabernet Sauvignon, 5% Syrah
Szín: Vörös
Jelleg: Száraz
Évjárat: 2009
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15-18°C
Ezekhez ajánljuk: Vadhúsokhoz, sertésből és marhából készült ételekhez, étcsokoládé mellé ajánljuk.
Egyéb érdekesség: Lőrincz György - Az év borásza 2009-ben, Lőrincz György - A borászok borásza 2008-ban
@Nyilas Mise:

Bubó!

Unalmas. Százszor volt. Valami új?
@Evezős: pontosan, én is ezt próbáltam mondani, de amíg azt kapom, hogy kifogásokat fogalmazok csak meg, és nem teszek semmit, addig nehéz bízni, magas labda lenne leütni a "kifogásozást" a "kibicnek semmi sem drága" visszavágással, de kicsinyes és általánosító lennék ezzel, ugyan úgy, mint ahogy ő is általánosít másokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: majdnem:)... ember, három napja nincs íriszem, minden reggel Sipit olvasok, mi vársz?:)
@Orica Középföldi: ok "updated" karácsonyi kívánságom MINDEN politikusnak...

hogy: a rák egye ki a májukat (vagy belüket ?)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és ezt miért nem exportálják? nem lehet rossz, tényleg ezt fogod szlopálni?
nekem austral, olasz és portugál boraim vannak kizárólag száraz vörös "teljes testű" az ára közelítőleg ennyi mint ez amit írsz

valóban ezt fogod? egészségedre
csak egy üveg vagy több? mert egy ekkora 1.5 literest én egy délután beszlopálok de csak ha tényleg jó

brühüyyy
@ausländer Sipi: de nekem jó ez a helyzet, én jól érzem magam így, én szeretem a kedves vezetőt, és szeretem keresni a kifogásokat, csak azért írom azt amit írok, mert hülyíteni akarlak téged, csak neked csak most bevallom, én vagyok Vezényló maga, és most hogy lebuktam, vissza is vonulok meditálni a nagy narancsos dagonyába.
@rodeo36:

Te dolgoztál Afrikában, na azóta van Szahara!:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te meg vagy őrűlve? most látom találomra kattintgatsz és ha szép az üveg akkor máris kűldöd...
ez egy alkoholmentes bor amiért én nem adok pénzt ugyanúgy ahogy alkoholmentes sörért sem

brühüyyy

most rábasztál
Mintha én is ezt mondtam volna akkor:

Levél Pokorni úrnak

Fel lehetne állni. A majomnak is sikerült. Gerlóczy Márton írása.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131220_Level_Pokorni_urnak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mindig is tudtam, hogy te vagy a vezényló, csak vártam, hogy a többiek is rájöjjenek.
@Sir Bates dö Hól: tudod, hogy asszociaciora keptelen barom vagyok es a kamu tanmeseket nem nyalom be..;-)
@rodeo36: Van rá esély. :) Szerintem exportálnak is, érdemes lenne rákérdezni. Neked egy ilyet kéne rendelni. Pár napig talán kitartana. :)

www.standrea.hu/en/borok/st-andrea-wine-selection-2009-with-wooden-wine-storage-unit

Contact:

www.standrea.hu/en/contact
Értelmezzük az optimizmust- - - érdemes

INDEX 1.)
Ön is érzi ezt a hatalmas optimizmust?
Év végére több mint egy évtizede nem látott optimizmus uralkodott el Magyarországon: decemberben folytatódott a GKI-Erste konjunktúraindex szinte egész évben folyamatos, látványos emelkedése. Az év végére több mint tízéves csúcsot ért el a mutató.
index.hu/gazdasag/2013/12/20/on_is_erzi_ezt_a_hatalmas_optimizmust/

INDEX 2.)
Az elmúlt három hónapban 9813 cég szűnt meg Magyarországon, ez soha nem látott rekordnak számít. Ehhez foghatóan sok cégbezárást hozó negyedévet utoljára 2010 júliusa és szeptembere között tapasztalhattunk, de akkor is csak 9300 céget töröltek a cégbíróságok. A mostani megszűnési hullám azonban az adatokat közlő Opten céginformációs szolgáltató szakértői szerint hamarosan elcsitulhat.
index.hu/gazdasag/2013/08/07/soha_ennyi_ceg_nem_szunt_meg/

INDEX 3.)
Soha nem szűnt még meg ennyi cég
Már novemberben 30 ezer fölé emelkedett az éven belül megszűnő cégek száma Magyarországon, és ezzel megdőlt a 2010-es negatív rekord. A mostani cégtörlési hullám még a 2012-es felszámolási és végelszámolási dömping eredményeként dübörög végig a gazdaságon. Az Opten céginformációs szolgáltató szerint a kft.-k kötelező törzstőkeemelése jövőre új végelszámolás-cunamit indíthat el.
index.hu/gazdasag/2013/12/09/soha_nem_szunt_meg_meg_ennyi_ceg/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: en inkabb ugy fogalmaznek, hogy gyava es lusta vagy kilepni a komfortzonadbol es ennek a kovetkezmenyeit inkabb berzenkedve, de lenyeled:-)
@rodeo36: Az Andrea nem alkoholmentes. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

angyalkagábris az andrea ettől kezdve nem is érdekel...minek hazucc össze vissza ilyen bort életedben nem kóstoltál de a netről le lehet hozni és jól mutat mert magas ára van de az ára alapján nem veszek bort sem...és mást sem vagy jó nekem vagy nem jó nekem akkor döntök

de kösz a linket még egy link link

akkor most elárulod mit is fogsz inni te az ünnepeke alatt semmi linkség csak

amit küldtem linken az itt áll mellettem de ma még nem bontom fel van másik

ez olyan tömény szégyen nem gondolod?

kár engem átbaszni nem leszek ott hogy koccintsunk aszondassz amit akarsz de önmagadnak is hazudni?

brühüyyy

kár
@dr. jenőke (jenőke): coriolanus legendaja, amivel a hanyatlo roma nyugtatta magat, hogy ok biozny nagyok es erosek es csakis egy masik romai - aki szinten nagy es eros, mint ok, de gonosz - arulasa gyozheti le oket, nem a sajat toketlenseguk:-)
Helló, Népek!

Mizu? Van valami új hír? :)
ezt álmondtam... nagyon jó napom lett tőle...

hogy gebedne meg az a büdös rohat dakota
@ausländer Sipi: jahhh, igen, remekül kiismertél, akkor ennyi

ez vagyok én, de jó hogy nem ezt tudtam ötödikes kisdiákként az igazgatóhelyettes oroszóráján amikor utolsóként maradva állva és dacolva vele, ki letten zavarva a folyosói padra ;)
@Sir Bates dö Hól: le akar káderezni. írjál már neki valamit. pl. te vagy a legnagyobb francia gyíktenyésztő, lyoni nyomdász, mitudomén... asszociálj már! egy aszociális angyal szeretné.
@Sir Bates dö Hól:

", három napja nincs íriszem, minden reggel Sipit olvasok, mi vársz?:) "

Taga jobban hazudik:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: es aztan felnottel:-)

hova lett ez a dac?
atfordult mas iranyba?
a mindennapi megelhetesert aggodas emesti fel az energiakat? a felelem, hogy jajj, kialook egyedul, akkor mi fog tortenni? elveszitem a munkam, elveszitem a megelhetesem. mibol fogom fizetni a szamlakat?

oda lesz a komfort..?:-)
@tristen2005:
attól, hogy én tegező viszonyban voltam Tutenkámennal az nem jelenti hogy én sivatagosítottam volna a szaharát...arrafelé nagy felvirágzás volt

brühüyyy

és a vállukon hordoztak a feketék is meg a fehérek is...te kis irigy kurva
Közeledik a kampány. :))

Terry Black kitálalhat a deviáns politikusokról

Tudok olyan politikusokról, akik házasok, mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. Ha nem kérnek bocsánatot Tündétől, akkor szenteste nyilvánosságra hozom a listát. A perektől meg azért sem félek, mert ha kell, tanúkat hozok a bíróságra, hogy együtt emlékezzünk a múltra és beszélgessünk az erkölcsösségről – zárta rövidre határozottan.

www.borsonline.hu/20131220_terry_black_kitalalja_a_politikusok_szextitkait
@bella _ciao: nem engedem bántani Bates de hólt, megvédem!
Képzeljétek, majdnem megvilágosodtam. :D

Reggel - mintegy megerőszakolva magam - végignéztem az m' Híradót.
Borzalmas. :(
Nem tudom, ki, hol él, de asszem én rossz helyen. Legalábbis nem azon a Magyarországon, mint amelyikről a híradások szólnak.
Minden nagyon jó, minden tuti, nőtt a reálbér, száguld a gazdaság, kaptak lóvét a gazdák, jövőre mindenki jobban fog keresni, többet fog érni a nyugdíj, Úgyhogy minden tutihepi.
Ja, és az emeszpéegyüttpéem meg rohadék, mer' a jelenlegi formájában megszüntetné a rezsicsökkentést.
Éppen ezért rogántonyó fészbúkvidejóban kéri, hogy a zemberek véggyék meg a rezsiizét.
@Nyilas Mise: LOL
Hüjjje. :DDDD

Mán - többször is - elképzeltem. :P :D
@tristen2005:
hát azért volt olyan amilyen én ilyeneket még lábmosásra sem használok mert ragacsos és édes bort maximum 15 éves oportóit...az van is itthon persze az ára nem 350 forint 7 decinként hanem 56 dollár 7 decinként és nagyobb palackban nem is kapható de 22%-os alkoholtartalma van

brühüyyy

az lesz a csillag a nemlétező karácsonyfámon

egészségedre
@rodeo36: Miért hazudnék, főleg neked?
Após nagy borrajongó és úgy tudom ilyet kap majd ajándékba a gyerekeitől. Ebből fogunk majd koccintani a karácsonyi asztalnál.
A kiválasztása meg nem linkelgetésből fakadt, hanem mert viszonylag közel laknak, ehhez a híres borházhoz.
@Marcellusca: ó cicám, borzalmas lehetett.
egyébként én már nem nézem, sőt anyám sem, mert gusztustalan
@ausländer Sipi: "tudod, hogy asszociaciora keptelen barom vagyok es a kamu tanmeseket nem nyalom be..;-) " teljesen jogos te vagy a szociopata...
@Penivaldes: is nudlival beéred? :DD

Émmeg babgulyást főzök és diós tésztát készítek sárgabarack lekvárral. :)
@Penivaldes: látom azért ráugrott az igaz szeretet, meg gondolunk a szegényekre, ha már eleget gondoltunk, csemegézünk! a picsába, vagy olvasni, vagy szöveget érteni , vagy csak vak bizalom, mert rólad nem feltételezi, hogy becsapod! neki szavak kellenek, tartalom nem! Penivaldes! 5! gonosz, a többit nem irom le!
@Marcellusca: nekem is adjál belőle:))
én csak veled érem be:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és az alkoholmentest ki kapja? a kutya?

brühüyyy

egészségedre
@Penivaldes: Az a szerencsém, Hercegnőm, hogy nem este néztem. Biztos felsírtam volna éjszaka.
Egyébként én sem szoktam nézni, de most kíváncsi voltam, hogy említik-é-e a Horváth-féle esetet és a szimpátia tüntetést.
Most vagy olyan agykárosodást szenvedtem, hogy nem emlékszem, vagy nem is említették. :)
@rodeo36: Arra csak azt írtam "az se lehet rossz", persze nem neked. :)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: ugye tisztaban vagy vele, hogy Mariann ajnarozasa ellenere minden ilyen megnyilatkozasod csak alatamasztja az allitasaimat, miszerint inkabb kopkodsz es szemelyeskedsz ahelyett, hogy tennel valami ertelmeset?:-)

voltal tegnap tuntetni pl? ha mar annyira fel vagy dulva...;-)
szervezel ujat? hatasosabbat? nagyobbat?
eszrevetted mar, hogy amiben uldogelsz es pancsikolsz nem rozsaviz?:-)
@magándemokrata: .) azt hittem, hogy az gyanús lesz az a rész neki.
@Marcellusca: vigyázzál magadra, nem szeretnélm ha bajod esne
@rodeo36:
Én sem ilyet iszok, csak tud hogy , nálunk ilyen nagy a választék!:) Gondolnak a hajléktalanokra is, de azok a 2,0 l kannást nyomják, 200 ft-ért!
@Penivaldes: OK. Gyere!
Mondom a címet: ....
:DD
@Sir Bates dö Hól:

Miért?
Taga mindig egy két tételes mondat végére biggyeszti, de hazudós vagyok.
Ezzel teljes bizonytalanságban hagyva az olvasót, hogy ez most csak az egyikre vagy mindkettőre vonatkozik:))

Te meg el akarod hitetni, hogy Sipitől összeszűkül az íriszed:)) Hacsak nem Hacsa tükrében nézted, pupilla lehet az:))
Akkor viszont nem látsz:))
Milyen szép történet: Gyurcsány Ferenc Habony Árpinak dedikált... :)

www.atv.hu/videok/video-20131220-bejut-e-a-dk-parlamentbe
@Penivaldes:
"Ilyenkor végre együtt van a család, és anélkül lehet berúgni, hogy a nejem beleszólna a dolgomba. De azért a legjobb az lesz, amikor kibaszom a karácsonyfát a nyolcadikról, hátha megint sikerül beleállítanom a szomszéd kocsijának tetejébe."
/Guzmics Béla (70), Tibi atya "báránykája/
:DDDDDDDDD
@Penivaldes: Ne nagyon. :)
Belépés fehérnemű nélkül, max miniszoknyában. :D
@Orica Középföldi: Rosszul fogtad meg. Az írisze valóban összeszűkült, mert kilométeres lett a pupillája:-)
@Penivaldes: nem volt szép!hagyd békén a hitét!
ezután te már ne nagyon háborodj fel a linkjein.
Isten hozott újra a kommunizmusban
Ami Horváth Andrással történik, tökéletes kép arról, hogy működik az államigazgatás. Vérlázítóan, kiszámíthatatlanul, ijesztően.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvelemeny%2F2013%2F12%2F20%2Fisten_hozott_ujra_a_kommunizmusban%2F

------------------------------------

20 százalékos törlesztőcsökkentés jöhet
A kormány hétfőn tárgyal a devizahitelesekről, mindent a bankokra terhelnének.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F20%2Fhusz_szazalekos_torlesztocsokkentes_johet%2F
@Marcellusca: egy szál szoknyában menjek hozzád? szerinted nem visz be a Tek?
@Penivaldes: Na, jó, felvehetsz egy bundát meg térdig érő, vádlira símuló, tűsarkú csizmát. :D
@punkfrog: nem Gábrielt akartam bántani, csak éleírtam egy giccses karácsonyt. arról nem én tehetek, hogy Géb ezt normálisnak vélte
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: az en kedvemert?
az en kedvem mit sem szamit ebben.

magadert kellene:-)

de ugye pontosan erre epit az egesz rendszer. a kifogasaidra:-)
@Marcellusca: hát elég hülyén fogok kinézni.:Ö)
ételhordót vigyek?
@Orica Középföldi: nem attól megy össze az íriszem:)... nem jön vissza a sok melótól, erre még Sipi... olyan a szemem, mint Stich-é három napja:-)
@Marcellusca: @Penivaldes: én éppen nudlit eszem, kéretik küldeni fénypostával a babgulyásból számomra részemre :D
@Sir Bates dö Hól: nem kéne annyit hehegeszteni. bontod az eiffel tornyot, oszt viszed a színesfémkerekedőkhöz?
@bella _ciao: asszociós tartalmat már kapott... majd Sipivel párban megfejtik:-)
@ausländer Sipi: nem nekem irtad, mégis magamra veszem! tegnap irtam neked a másikon! " én optimista vagyok! mást nem tehetek! ha nem lennék, már uruguay lenne az otthonom! a családom, és ismerőseim szinte minden ellenzéki tüntetésre elment! vidékről! én is mérges voltam amikor 10e ember volt két klubrádió tüntetésen, pár ezren a gyurcsány simogatóban (éhség sztrájk) "bohóc forradalom" körbe néztünk, és nem tudtuk elhinni, hogy csak ennyi? hol vannak a megsértett, elbocsájtott emberek, ha ők nem, hát a családjuk?? hol van budapest? én nem lájkolok, nem hözöngök, egy stabil ellenzéki szavazó vagyok! minden ismerőst, tájékoztatok, bizonytalant meggyőzök, a jövő évi választás fontosságáról! ennyit tudok tenni! a húgom angliában szintén a környezetében lévő magyarokat "agitálja" nyugdijas szüleim a fél utcát, mit tegyek még? rántsak kardot? megteszem a szavazatommal, akkor és akire kell!" szerinted minden vidékinél élére állnak a 10 ezresek?
@bella _ciao: na, azon tényleg csodákszom, ezek itten hogy tudtak bármit is felépíteni... tutti mindig emigránsok dolgoztak azon az épületen, ami több, mint 30 éves és még áll... hihetetlen itt az építőipar... az átlagfranciához képest sztahanovista a körútat nyáron feltúró és lapátra támaszkodó gépsor, mikor cigiszünetet tartanak, akkor is:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Még készülőben. Szólok, mikor nyisd az ablakot. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezt most igy nem értem, ne hagyj kétségek között!
@bella _ciao: Nem vagyok oda érte. :)
Meg félek, hogy Peniből kihozza a dominát. :D
@magándemokrata: ez lesz a felvetésedre a válasz: -kifogás
/de mivel most leírtam, kicsit más szavakkal/
@Marcellusca: nem kell félni, belőlem dominát kihozni lehetetélen
@magándemokrata: hogy klasszikust idezzek, nincs ingyenebed.

ez az, amirol Evezossel beszlgettunk. az emberek lustak es gyavak ahhozl, hogy kilepjenek az illuzorikus komfortzonajukbol. de ugye tudod, hogy ez se nem erdem, se nem elegseges indok es kifogas.
amig ezt nem teszik meg, addig orbanek maradnak.

ram azert haragszanak sokan mert pont azt irom le amin mar regota vivnak sajat magukban. pontosan azt a sajat magukkal szemben erzett duhot es megvetest azert, mert tudjak pontosan azt, hogy meg kell hozni azokat az aldozatokat amikre szukseg van ahhoz, hogy normalis orszag es tarsadalom epulhessen ki.

jelenleg a haldoklas fazisait jatszak, most az elutasitas es a duh allapota van, nehanyaknal az alkudozas es a depresszio.
ki hol tart eppen.
aztan majd kiderul, hogy haldokolnak-e tovabb, vagy elni kezdenek.
@Sir Bates dö Hól: velem ugyan nem, mert engem nem igazan erdekel, hogy ki vagy:-)
Közben dánielpeti felcsapott jósnak. Lehet igaza lesz??? :)

"Ásotthalom példája megmutatta a szomorú magyar jövőt. Az aljas, gátlástalan és szociálisan teljesen érzéketlen fidesz, illetve a felelőtlen, megosztott, tehetségtelen és már régóta teljesen hiteltelen "demokratikus ellenzék" együttesen fogja majd végül hatalomra juttatni ezt a jobbikos-gárdista-64 vármegyés-betyársereges, azaz új-nyilas csürhét. Orbán, Mesterházy, Bajnai és Gyurcsány pedig egy közös cellában fognak azon keseregni és töprengeni, hogy ilyen csúnyán elkúrták ezt az egészet."

www.hir24.hu/belfold/2013/12/16/daniel-peter-szerint-assuk-el-magunkat/
@ausländer Sipi: nem, te ostorozod az embereket, mint a többi szélsőséges megszállott, akik oldaltól függetlenül egyformák... mint orbán, senki nem akar permanensen küzdeni élte végéig, csak az idióták... biztos jó a klubban:-)
@ausländer Sipi: ingyen ebéd? amikor választanom kell a két napi kajapénzem, vagy bp. tüntetés, tudod én a túl élést választom! vess meg! nem lustaság, gyávaság, a szükséges anyagi feltételek! k.rva lassan irtam , hogy megértsd!
@Sir Bates dö Hól: rosszul látod. csak hagynak kibontakozni, ők már építettek eleget.
@Penivaldes:
giccses?
igen.
a többit fenntartom.
@Sir Bates dö Hól: "A cel a halal. Az elet kuzdelem. Es az Ember celja a kuzdes maga."

csak az idiotak nem kuzdenek egy eleten at:-)

ha abbahagyod, feladod. ha feladod akkor jonnek a hitlerek, pol potok, kimek es orbanok.
@Sir Bates dö Hól: :D sorok között erre céloztam, te meg belejenekije pacekba :D
@Sir Bates dö Hól: sipit olvasva nagy nosztalgiával gondolok a flagellánsokra.
@magándemokrata: ertem en..
pontosan ezt irtam en is. a komfortzona illuzioja:-)

de azon a tenyen nem valtoztat semmit, hogy nincs ingyenebed, nincs ingyen szabadsag, nincs ingyen megbecsules, nincs ingyen tisztelet, nincs ingyen demokracia.

semmi sincs ingyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mit mondjak, nem érti meg! ezt az energiát amit itt befektet, ezt hivják pazarlásnak! nem ezt az iró, olvasó tábort kéne szekálnia! itt mindenki megfogja tenni a kötelességét, sőt viktora is fog hallgatni, mert visz magával annyi embert ahányat csak tud a szavazásra! érti ő, hogy mi a pálya csak unatkozik, meg futtatja magát!
van új blog...átmentem

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Ilyen bonyolultan, mondhatni gondolati, szemantikai csavarokkal ne érvelj! A faék sem tudja mi az az empiriokriticizmus:-)
@magándemokrata: Te tohonya bélpoklos féreg! :-) Pedig 2 napi diéta egészséges! :-) És a harci lázban nem is fáznál:-))
"@Sir Bates dö Hól: "A cel a halal. Az elet kuzdelem. Es az Ember celja a kuzdes maga."

csak az idiotak nem kuzdenek egy eleten at:-)

ha abbahagyod, feladod. ha feladod akkor jonnek a hitlerek, pol potok, kimek es orbanok.
"

ÉS A SIPIK. NEM MENEKÜLHETSZ:_)
@ausländer Sipi: nos sipi szervezek minden egyes tüntetés, ellenzéki megmozdulásra embereket! csak annyit kérek támogasd! küldök privátba bank számla számot! oda vissza 200km a lakhelyem! autót szerzek, azzal ne foglalkozz! csak a benzin árát áld! értsd meg nekem egy magam 5 ezer egy bp! baszod nem engedhetem meg magamnak!
@magándemokrata: ez az iro-olvaso tabor sem kulonb jelentosen, mint a mandineres, az a baj. szinte csak abban, hogy orbantol kirazza a hideg. meg akad par felelossegteljesebb ember, tehat osszessegeben egy hangyabokanyival jobb. talan. de ez edeskeves:-)

ugyanugy azt varjatok, hogy majd megvalasztotok valakit aki majd rendbeteszi a dolgokat..

nem fog menni. nektek kell rendbetenni. nektek kell erot es dacot mutatni, nektek kell olyan politikusokat kitermelni magatok kozul, akik tisztelettel es megbecsulessel viseltetnek.

ez bizony mind a ti feladatotok lesz. vagy agyerekeiteke, ha ok erettebbek lesznek. a demokracia nem negyevente van amikor valasztasok vannak. a demokracia egy folyamat, mainek minden pillanataban a demokracia elvarasai szerint kell viselkdeni es igen, ha olyan ahelyzet kuzdeni es aldozni.

a mindennapokban kell embernek lenni, ha emberi korulmenyeket akartok. es bizony, a vizsga nem mas mint az aktulais allapot. ha az allapot szar, akkor elbuktatok. nem a politikusok. ti, mindannyian. nem bukhat mas ugyanis. nem viszi el a felelosseget mas. eppen ezert nincs is mas aki javitani tud ezen az allapoton. csak ti. es nem azzal, hogy jajajajj, felek, jajajajj, sokba kerul, jajajajj, semmi kedvem tenni.

nyugodtan lehetsz ram duhos. nyugodtan megvethetsz. a tenyek akkor is azt igazoljak: az egesz el van kurva. es nem mas kurta el, mint akik ott elnek.

es nekik, nektek kell kijavitanotok is.

nekem mar nem. en leszamoltam az ottani eletemmel, mert mindig abba utkoztem amibe itt is nap mint nap, de szerencsere mostmar, hogy nem a bortomre megy ez a hulye jatek mar szorakoztat es nem duhit:-)
@magándemokrata: tehat nem tudod a szabadsagod es a normalis embeeri let arat megfizetni.

azert gondolkodzz el rajta, hogy nem TUDOD, vagy nem AKAROD?:-)

"miért kell felhivni a hibáimra a figyelmet?"

tehat te is tisztaban vagy vele, hogy hiba?
akkor miert nem javitod ki?:-)
@magándemokrata: mellesleg ha ketten jottok akkor az mar csak 2.500

ha negyen akkor meg csak 1.250
@ausländer Sipi:

"nekem mar nem. en leszamoltam az ottani eletemmel, mert mindig abba utkoztem amibe itt is nap mint nap, de szerencsere mostmar, hogy nem a bortomre megy ez a hulye jatek mar szorakoztat es nem duhit:-) "

kifogás
@ausländer Sipi: a te célod a halál?... baszod, nincs ott valami szerpentin?... asszony meg videózhatná, azt felrakja a netre:-)...
@ausländer Sipi: ok sipi majd javitunk! nem félünk, majd szavazunk! most keresek egy politikust aki aknában áll és kiemelem, úgy jó lesz? ez a blog nem csak abban különbözik a mandinertől, hogy nem szeretik a fideszt, hagyjuk... tudom én tehetek róla, mert nem megyek mindig utcára! bameg, én nem akarok forradalmár lenni! a nickemhez méltóan hagy legyek már magán! de arra megkérlek gyere haza szavazni! mert komolytalan lesz minden hozzászólásod! bár azt mondasz amit akarsz, sőt én is. ellenőrizni nincs lehetőség.. nem is akarom! ha bukta lesz a választást, tudod ki miatt? miattad mert nem maradtál nem jelóltetted magad!!! itt hagytál minket, te is meg még ki tudja hány!
@magándemokrata: haza fogok menni szavazni

de nem azert mert te megkersz. hanem sajat magamert. hogy tudjam, hogy megtettem.

pedig nekem nem 5000 forint lesz az utazasi koltseg, elhiheted:-)inkabb 70-80:-)

ha autoval megyek. repulovel 120:-)
@Sir Bates dö Hól: nem.
az en celom az elet, azaz a kuzdes maga:-)

de az elet celja a halal, hiszen nem nagyon tud maskent vegzodni:-)
@ausländer Sipi: mókusnak, meg senkinek nem irók szmájlit, a busz jegy kerűl annyiba, autóm nincs, irtam, ha lesz lé, megoldom!
@ausländer Sipi: sipi, ne sirj! a jövedelmed 10%-a! az az 5 ezres a 0 jövedelmem, hány %- a? hagyjuk ibolyt!!
@magándemokrata: es senkinek nincs autoja aki szinten menne es ossze lehetne dobni a naftat?
@ausländer Sipi: cicmic, te kevered a szezont a fazonnal:)...
Meg, ha ott minden tuti, akkor ott mivel küzdesz?... vagy ilyen online távforradalmár vagy, hasonló, mint a seggrepacsi távszex meg a mindenszartrádshowzunk teleshop?:-)
@Sir Bates dö Hól: tegyuk fel az vagyok.

ez mennyiben is valtoztatja meg az altalam leirtak tenyszeruseget?:-)

a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes
@ausländer Sipi: nézd meg a szamárköhögés cimű filmet! ott a megfejtés!
@magándemokrata: na igen

ezekre az esetekre mondta egy volt edzom, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen:-)
@ausländer Sipi: igazad van, ne rázz fel, hagyj meg a világomban! megoldom, ha nem jön össze én is léphetek! van hova mennem!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elobb utobb megtelik am a pocegodor is is...:-)

annal magasabb lesz a szar es minden egyes mozdulatra lotyogni fog:-)
@magándemokrata: egyszerubb es kenyelmesebb ram duhosnek lenni, mint valodi megoldast talalni?:-)
@ausländer Sipi: mondd, te feltetted magadnak azt a kérdést, mit szúrtál el? tartottál önvizsgálatot, ha olyan nagyszerű kezdeményezéseket tettél, olyan példamutatóan éltél, miért nem hallgattak rád? nem adtad fel túl korán, amiért most lelkiismeretfurdalásod van? benned nincs semmiféle hiba?
@bella _ciao: igen, megtettem:-)

pontosan abbol tanultam meg azt, hogy a nyivakolsas es onsajnaltatas csak elmelyiti a problemakat, nem megoldja. es azt is megtanultam, hogy az a normalis, hogy az elet folyamatosan kihivasokat dob elenk aminek ha nem felelunk meg, akkor baj lesz belole.

persze maradtak mas hibaim is.
pl nehezen toleralom azokat, akik olyanok, mint en VOLTAM:-)

olyan ez, mint amikor schobertnorbi beszol a dagadtaknak:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kifogas mire?:-)

kivancsi lennek ra, hogy mindossze csak probalsz - teljesen eredmenytelenul, hiszen a te tetteid teged minositenek - provokalni azzal, hogy dedost jatszol, vagy valoban valamifele kifogaskeresest latsz az altalam leirtakban. es ha igen, akkor kifogas mi HELYETT?;-)
@ausländer Sipi: milyen tényeket írtál eddig?:-)

Te, a kufircot is ilyen website-okról tanultad?
@ausländer Sipi: lelki update. nem lenne hülyeség, ha nem a schobert szintjén űznéd.
Orbán Viktor megmondta, ha valaki adótcsal, annak börtönben a helye. Horváth úrral kapcsolatban pedig:
"Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!" (Tanu)
@Sir Bates dö Hól: peldaul azt, hogy mindenki felelos magaert, az eleteerrt es a helyzetert amiben van es hiaba varja mastol a megvaltast, ha nem valtja meg sajat magat, akkor baszhatja:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: roppant frappans..:-)

azon gondolkodom, hogy az iranyomba erzett megvetesed es gyuloleted segit rajtad?:-)
Projekció:a szorongáskeltő vágyaktól úgy szabadul meg a személy, hogy azokat másoknak tulajdonítja.
Mivel azonban dühe szorongást gerjeszt, a projekció elhárító mechanizmusát alkalmazva belsővé teszi érzelmeit: nem ő dühös, hanem mások dühösek őrá.
@bella _ciao: ha mar lelki update, akkor az inkabb csernus szintje, nem?:-)

inkabb buksisimit osszak, hogy "neeeem. nem te tehetsz a helyzetrol amibe kerultel es nem is a te dolgod osszekaparni az eleted.. varjal csak amig jon valaki szep es okos, aki megteszi helyetted.."?

az mukodne?:-)

dehat ezt csinalja keves kivetellel az egesz orszag.
es milyen jok az eredmenyek!:-DDD

mindenki jokedvu, a jolet az egeket veri, a szabadsag felemelo es egy demokratikus vezeto all az orszag elen aki tisztaban van vele, hogy a polgaork megbizasabol a polgarok ugyeit intezni van ott.
igaz?:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bingo!:-)

errol beszelek.

na, megvan az elso felismeresed. na? vajon mi lesz a kovetkezo lepcso, hogy most ezzel a hibaddal tisztaban vagy?:-)
1:

ausländer Sipi · www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2013.12.20. 15:21:09
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: roppant frappans..:-)

azon gondolkodom, hogy az iranyomba erzett megvetesed es gyuloleted segit rajtad?:-)

2:

Projekció:a szorongáskeltő vágyaktól úgy szabadul meg a személy, hogy azokat másoknak tulajdonítja.
@ausländer Sipi:
Figyi, mint már írtam, sok mindenben osztom a gondolkodásodat(Ha úgy tetszik: véleményedet), és értem, hogy mit hiányolsz, mit "kérsz számon".
De.
Itt élek és értem azt is - sőt, ha ez kielégítőbb, magamat is besorolom közéjük -, aki arra hivatkozik, hogy a képtelenséggel határos most, jelen helyzetben öntudatos polgárként odavágni nekik.
Ahogy magándemokrata is írja, akinek választania kell, hogy egyen-e, vagy tüntetni menjen (maradjunk ennél a végtelenül leegyszerűsített opciónál, ez még igaz is, sok esetben), az kényszer hatása alatt áll és a döntése sok minden, csak nem szabad. És akkor még nem szóltam arról, amiről már írtam korában: amíg nincsen arról bizonyosság, hogy ha elindulok, akkor nem egyedül leszek, addig meg pláne.
Én éveken át éltem úgy - és most sem állok ettől a helyzettől túl távol -, hogy a hónap végén előre megírtam egy kockás füzetben, hogy milyen kiadásaim lesznek, mire kell mindenképpen pénz - és a maradékot osztottam el, kajára. Ami volt, hogy napi 700 forintra jött ki, ha nem volt adott hónapban semmi extra, akkor napi 1000-re is felment. Ebből két felnőtt ember napi étkezését kellett kihoznom... hiába tudtam, hogy ott lenne a helyem minden olyan megmozduláson, ami ezek ellen a mocskos, aljas banditák ellen szerveződik, csak egyszer tudtam részt venni egyen, a bizonyos Operaházi tüntetésen. Azon is úgy, hogy befértem egy autóba és az illető nem kért pénzt, még a benzinre sem (rühelltem is magam érte, nagyon!).

Tudom, a fenét sem érdekli a többség nyomora, az enyém sem okoz fejfájást senkinek, csak azért írtam le, hogy van az a helyzet. És igazából mi még jó helyzetben vagyunk: van munkánk, van hol lakni, fűtünk, éhen sem halunk ... de aki BAZ-ban, vagy SZSZB-ben egy kisváros szélén tengődik, nulla információ birtokában arról, mi történik tőle akár csak 400 kilométerre is, és még a megyeszékhelyre sem tud beutazni - attól nem lehet azt várni, hogy ott legyen minden kilométerkőnél. Ezeket az embereket egyetlen dolog érdekli, túlélni a mát. HA vetnek nekik a hűbérurak bármit, akkor úgy érzik, elég és nem lázadnak, hiszen sikeresen ölték ki belőlük a REMÉNYT ara nézvést, hogy lehet jobb is.
Talán emlékszel a tavaly téli(?) éhség menetére ... megszervezte a kormányzópárt, hogy büdös, koszos, részeges söpredéknek tekintsék őket, amerre járnak. Ki volt találva minden momentum, hogyan lehet őket lejáratni. És bejött nekik.
Ez volt az a pont (nálam), amikor azt éreztem, hogy vége mindennek, hiszen ha a megosztás így működik, akkor lehetetlen bármiféle szolidaritást csiholni mondjuk olyan esetben,a mikor nem éhező és munkát követelő emberekről, hanem egy sokkal megfoghatatlanabb dolog, pl. a választókerületi határok megváltoztatásából eredő egyenlőtlenségek miatt kéne országos felháborodást kicsikarni.
nekem este versenyem van, megyek gyakorolni

orom volt:-)
@ausländer Sipi: igen k.rva kényelmes ember vagyok! nem lehetek rád dühös mert nem ismerlek, ártani nem ártottál nekem! bizonyos szint felett, már mint értelmi, az ember megtudja oldani az életét! csak ha egy mód van rá akkor a szerettei körében teszi! te nem ezt tetted, szerinted mi a komolyabb, itt küzdeni, vagy egy full demokráciába ide osztani az észt? ne fáradj a válasszal, mi tudjuk, te mást tudsz, ez igy van jól! kinek az, kinek ez! ha nekem nem jön össze mert még olyanabb lesz a helyzet, megoldom! majd akkor megyek! de nem fogom osztani erre a blogra, hogy sok hülye, miért nem teszitek, ezt,+ azt! max a szuper polgárda+ mandin! itt pedig megpróbálok az igazi, valós helyzetről tájékozodni! de észt osztani, ebben a helyzetben olyan mint betegnek mondani, üvölteni, gyógyulj már meg, nem látod, hogy a hazának úgy kellesz! ja 33! ez marad!
@Evezős: csak gyorsan, mert varnak.

soha nem allitottam, hogy ez konnyu es aldozatmentes folyamat. de minnel kesobb kezdodik el annal nehezebb lesz es annal nagyobb lesz az aldozat.

ami most valasztas az 1-2 napi kaja es tuntetes kozott egy ev mulva valasztas 3-5 napi kaja es a tuntetes kozott. a varakozastol nem lesz jobb, csak rosszabb. minnel kesobb kezdenek el az emberek polgarosodni es ontudatosodni, a feladat annal nagyobb es nehezebbb lesz. mar most nehezebb, mint egy eve volt es sokkal nehezebb, mint 3 eve volt es ket ev mulva meg nehezebb lesz.

a schobertnorbis analogiat hasznalva azt mondanam,hogy 10 kilo tulsullyal nem konnyu eletmodot valtani, 15 kiloval meg nehezebb, 40 kiloval rettento lesz.

de a vege mindenkeppen a teljes lepusztulas, ha az ember nem kezdi el a valtozast, a valtoztatast.
@magándemokrata: amit Evezosnek irtam neked is szol.

minnelkesobb kezded el, annal fajdalmasabb lesz es annal nagyobb aldozatokat fog kivanni toled.

na tenyleg megyek, mert dolgom van

schones tag mitenand:-)
@ausländer Sipi: egyik sem játszik, annyit nem érsz... nem megvetlek, sajnállak, nem gyűlöllek, miért is tenném, csak szánlak... de ezen szavak különbségét úgysem vagy képes felfogni, pedig elég szignifikáns a differencia közöttük.

Bingó
@Evezős: mit mondjak? már leirtam, egy cipőben járunk! csak én még a munkanélküliséggel is küzdök! nem sirok, jók a szponzoraim, ezért nem kell "megaláznom" magam! cipőre vissza térve holnap nekem kell, maradj otthon!
@ausländer Sipi: Azonnal válaszd ki az IQ 49-es táblát az intelligencia teszten. Bár az aranyhal valszeg meg fog előzmi:-)
egoizmus

Olyan életelv, mely szerint az ember saját magát állítja tevékenysége, viselkedése középpontjába; olyan emberre jellemző magatartás, aki saját, önös érdekeit a társadalom, a közösség és mindenki más érdekei elé helyezi. Az egoizmus ugyanakkor erkölcsi tulajdonság is, mely a társ.-mal és más emberekkel való viszonyában jellemzi a személyiséget. Az egoizmus a magántulajdon keletkezésével jelenik meg, s a kapitalista társadalomban éri el a legfejlettebb formáját. A feudalizmus vallásos világnézete elleni harcban a XVIII-XIX. sz. felvilágosult gondolkodói, majd Ludwig Feuerbach és az orosz forradalmi demokraták fölvetették az értelmes egoizmus gondolatát. Ezen az embernek olyan jogos érdekeit értették, melyek mások érdekeit nem sértik és egybeesnek a társ. érdekeivel. A történelem során azonban az egoizmus mint erkölcsi tulajdonság általában negatívan értékelődött. A szoc. erkölcs alapvetően elítéli, s a közösségért alkotóan tevékenykedni tudó és akaró embert tartja eszményének.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Látod, Sipike mégiscsak egy küldetéstudatos zseni: Egyszerre tud egoista és szocialista erkölcsi alapon a közösségért alkotóan tevékenykedni tudó és akaró ember.
@ausländer Sipi:
Szerintem azt próbáljuk itt (többen is) magyarázni (és ha nem, akkor majd valaki megcáfol!), hogy a polgárosodás, az nem egy önként vállalt és eltervezettt folyamat, hanem egy helyzetre adott (sokszor, ha nem mindig!) önkéntelen válasz.
Valakiknek MÓDJA van/nyílik arra, hogy elkezdjen magáról gondoskodni, mert a) van rá pénze, b) adott rá a lehetőség c) mindkettő.
Aztán ez egy idő után magával hozza azt - főleg, ha érzi ennek előnyeit is -, hogy az a valaki már maga keresi a módot és lehetőséget arra, hogy az élete minden területén ő vegye át az uralmat és az abba beleavatkozni akaró államot, pláne pártot, korábban a földesurat (de lehet, hogy ez vissza fog térni?), meg a gyártulajdonost megpróbálja kiküszöbölni belőle.
A semmi szélén tengődő, munkát huszonéve nem végző nyomorultak, akiknek az igényszintje a napi kajára, esetleg a kannás borra, meg az esti dugásra koncentrálódik, nem fognak egy reggelen úgy ébredni, hogy "B+ apjuk, mától pógárok leszünk, füröggyé meg, mielőtt hozzám nyúlsz az ágyban és tegyé" szalvettát a térdedre, amikor a sámlira kuporodva megiszod reggel a rántott levest a zománcos bögréből!"
Lehet ezt nekik mondani, tanítani nekik a közmunkás téli iskolában, de nem fogják még csak érteni sem, nem megfogadni.
Abban a pillanatban viszont, mikor nem büdös, koszos ingyenélőnek állítják be, és emberszámba veszik, úgy is bánnak vele és úgy is viselkednek a jelenlétében is, meg a háta mögött is, egy idő után (elnézést a patetikus megfogalmazásért, de talán így érzékelhető, mire gondolok) "öntudatra ébred" és fokról fokra próbál SAJÁT MAGA!!! változni.

Itt most az történik, hogy minden olyan tényezőtől, aki nem ült már legalább egyszer együtt a felcsúti lókupeccel egy légtérben, tűzzel-vassal veszik el még a lehetőségét is az "öntudatnak, öntudatosságnak".
Ellenszere még nincsen. Azért, mit itt fentebb leírtam.
@magándemokrata:
Én soha életemben nem gondoltam volna -és nem vagyok egy mai csirke! -, hogy olyat kell látnom, hallanom, azzal szembesülnöm, hogy jó szakmával, képzett elmével, tenni akarással ... emberek éheznek, fáznak egy fűtetlen lakásban és semmilyen módon nem tudnak egyről a kettőre jutni.
:-(
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: hehe megértetted a sorok közötti mondandómat ;)

@Evezős: oktatás, közmorál, jogbiztonság, szolidaritás, amíg ezek lerombolva, a lánglelkű forradalmárok esélytelenek, még a legnagyobb jó szándék esetén is.
@Evezős: volt, van ilyen ismerősöm! amikor megtehettem támogattam! most ők teszik ezt velem! tüntetni nincs idejük, hajtják a pénzt, kint vannak külföldön, azt mégse kérhetem, te támogasd még a tüntetés turizmusomat is! de ha indul szervezésben lakhelyemről, ott a helyem! az én munkámat lázár oldotta meg! azt hittem nyugdijas állásom van, hát nem! tudod amikor kocsmák zárnak be na akkor jön a vég! 2010-ig, én becsődölt kocsmáról nem halottam! kereskedelem, vendéglátó ebben mozogtam! ha az embereknek nincs, nekem sincs!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Abban az esetben van (lesz) esélye egy forradalmi megmozdulásnak (bár én inkább kihagynám ezt a fajta momentumot az életünkből), ha nagyon-nagyon sok embernek nem lesz egyáltalán vesztenivalója és egyúttal úgy is érzi, hogy annál, ami van, minden, még a halál is jobb lehet.
Nem kéne eljutni idáig ...
:-(
@Evezős: pontosan, erről van szó, semmi vágyam sincs mártírrá válni semmilyen tekintetben, akkor inkább bátran követem Sipi forradalmi és világmegváltó példáját.
itt tartunk, nincs messze már az idő:

Matolcsy: Négy nagy bank is kivonulhat
Nem segítik a magyar gazdaságot, nem hiteleznek eleget. 6-18 hónapjuk lehet még hátra.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fbankesbiztositas%2F2013%2F12%2F20%2Fmatolcsy_negy_nagy_bank_is_kivonulhat%2F

------------------------------------

Karácsonyi ajándékot akart venni
a Mammutban, megverték
A vietnami fiú lépcsőn ment. Kopasz, feketébe öltözött férfi jött szembe, ütötte a hasán, az arcán

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F12%2F20%2Fkaracsonyi_ajandekot_akart_venni_megvertek_a_mammutban%2F
@ausländer Sipi:
"mostmar, hogy nem a bortomre megy ez a hulye jatek mar szorakoztat es nem duhit:-) "

Jahogy akkor azért dühítesz minket, mert az téged szórakoztat. OK, így már tiszta.
Ketrec.
@ausländer Sipi:
"az a normalis, hogy az elet folyamatosan kihivasokat dob elenk aminek ha nem felelunk meg, akkor baj lesz belole."

És kis hazánk már nem dobott elég kihívást eléd, hogy küldöldre kellett menned keresni? Nem lehetett volna inkább a problémamegoldó képességedet itthon kihasználni?
Mert én úgy látom, hogy lenne itthon is elég tennivaló, amit folyamatosan rajtunk kérsz számon. Milyen alapon?
Nem tűnik fel, hogy saját magadnak is ellentmondasz?
át vagy világítva Sipi.

Maradok a kellemes ünnepeknél, amit neked is kívánok és egy boldogabb új esztendőt az enyémnél, de azt hiszem minden körülmény dacára neked nehezebben fog menni. Hajrá!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az írás nem arról szól, amiről itt beszéltünk, de a vége az idevág! (Pedig nem is én írtam!)

"U.i. Nekem most tulajdonképpen hallgatnom kellene, különben semmi reményem arra, hogy fényesen felívelő tudományos karriert fussak be Magyarországon – figyelmeztettek a ma „valakik”;

mert a politikai lojalitáson és a szolgalelkű meghunyászkodáson kívül semmi másnak nincs értéke és jelentősége (lásd Prof. Dr. Klinghammer Istvánról a BUKSZ).

De Luthert és Babitsot idézve mondom: „Itt állok, másként nem tehetek” (ezt maga Balog Zoltán lelkészkedő csúcsminiszter is kellene hogy értse), „mert vétkesek közt cinkos aki néma”.

„A lelkiismeret [ugyanis] a szabadság élményének az a mozzanata, amelyben az ember tudatára ébred felelősségének.” (K. Rahner – H. Vorgrimler, Teológiai kisszótár, SzIT, Budapest, 1980, 447)."

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/347755_nemzeti_kereszteny_erkolcs
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: de ugye az tiszta, hogy barmilyen kifogasokat talalsz ki, barmilyen modon is probalod elutasitani az altalam leirtakat, nem futhattok a vegtelensegig a kotelessegeitek es a felelolsseg elol?:-)
@jaegtoer: fuuuu....

at vagyok? nahat:-DDDD

es akkor moast fellendul a magyar gazdasag, orbanek botronbe mennek es helyreall a magyar demokracia?:-)

ugye meg moindig nem erted sem te, sem a haverjaid, hogy ez nem rolam szol, hanem rolatok..:-)

akarmit kitalalhatsz, akarhogy atvilagithatsz, akarmit kitalalhatsz rolam, felderitheted, hogy ket kecskevel es egy csapat terry blackkel mulatom at az ejszakaimat, hogy hosszuszakallu csoves vagyok zurich kulvarosaban, teljesen fuggetlen attoll, hogy ha nem kapjatok ossze magatokat akkor TI fogtok csunyan rabaszni. helyesebben megcsunyaban:-)

erted?

teljesen lenyegtelen az en szemelyem, a velt, vagy valos hibaim, mert hangyabokanyit nem befolyasolja az altalam leirtak tenyszeruseget. azt kapjatok amit erdemeltek es ha nem kezdtek maskent viselkedni es gondolkodni, meg rosszabb lesz. ez gyakorlatilag kozhely:-)

barmennyire is hiszitek, hoguy jobbat erdemeltek, azt kaptatok ami jar. ha jobbat akartok, jobban kell viselkedni, gondolkodni, teljesiteni.

es ennyi:-)
@Evezős: igen, ez nagyon jo.

egy dolog marad ki, hoguy ahhoz, hogy az ilyen dudva megeljen ahhoz kell az olyan talaj is..

azaz ahhoz, hogy a nacionalpopulizmus es fasizmus mukodjon ahhoz kell egy olyan nep, aki hajlando ezt megenni.

irtad tegnap, hogy itt nincs ennek hagyomanya es nem ugy fejlodott az egesz tarsadalom es a polgarosodas egyfajta kenyszer eredmenye.

valamennyire igazad van.

most itt a kenyszer. most kell tanulni a viselkedesmintakat masoktol, a modern penzugyi rendszerek mukodeset, a modern tarsadalom felepuleset kezdve az egyen gondolkodasatol, ontudatatol es felelossegetol amire az egesz epul.

ugyanis ott kellene elkezdodni az egesznek, az egyenek szintejen, akik nem maoskra varnak, masok moge bujnak, messiasokat, nepvezereket keresnek, hanem maguyik veszik kezukbe az eletuket. donteseket hoznak, aminek vallaljak ugy a negativ kovetkezmenyeit - lasd pl. devizahitel - es tanulnak belole. nem birosagra, kormanyra, nepi mozgalmakra akarjak az eletuk megoldasat terhelni, hanem ok maguk veszik a kezukbe.

ha ez nem lesz meg, akkor a lemaradas egyre sulyosabb lesz, a szakadek az ahitott nyugati szabadsag es jolet valamint a magyar felfasiszta diktatura es nyomor kozott egyre nagyobb es nagyobb lesz.
@ausländer Sipi:

Igen Sipi, az tiszta. De ugye az is tiszta, hogy én nem erről beszéltem? És az is tiszta, hogy te nem arra válaszoltál, amit kérdeztem?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: mert teljesen felesleghes hulyesegeket kerdeztelp;-)

mondjuk ugy, abszolut figyelmen kivul haghyom amit kerdezel, mert a problemahoz annyi koze van, hogy pontosan az ilyen hulye szemelyeskedesekkel es ostoba kerdesekkel akartok allandoan kibujni a feladatok es a felelosseg alol:-)

ugyanis teljesen lenyegtelen, hogy mi a jogom, honnan veszem a batorsagot, ki vagyok en, kinek hiszem magam.

ezek ugyanis lenyegtelen kerdesek:-)

a kerdes az, hogy miert vagytok ilyenek es miert hagyjhatok, hogy igy banjanak veletek, amikor folyamatosan panaszkodtok a kovetkezmenyek miatt?
miert nem valtoztattok, miert nem valtok jobb emberekke, hogy egy jobb tarsadalmat epitsetek es jobb eletet erdemeljetek ki?:-)

ezek a lenyeges kerdesek. nem az, hogy ki vagyok en. az nem szamit. lehetek kukas, balettancos, gyerekgyilkos. barki felteheti nektek ezeket a kerdeseket es jogosan teszi fel.
@ausländer Sipi:

"__teljesen lenyegtelen az en szemelyem, [...]___"

így van. teljesen lényegtelen a személyed. csak fontoskodsz. szeretnél Valakinek látszani, de nem vagy más, csak egy senki. mindig röhejes egy ideig, ha valaki el akarja játszani hogy feltalálta a csövön a lyukat, egészen addig amíg ki nem derül ő maga a lyuk.

még mindig kellemes ünnepeket kívánok neked és boldogabb új évet.
@jaegtoer: en tudom, hogy vagyok valaki, de ez szamotokra lenyegtelen, hiszen nem azzal van problematok aki, vagy ami vagyok, hanem azzal, hogy nem vagytok hajlandoak a valosaggal szembesulni es felfogni az ok-okozati osszefuggeseket annak ellenere, hogy tudjatok, hogy igazam van. pontosan ezert vagytok ennyire kiakadva:-)

de majd megtanuljatok, hogy mindneki azt kapja amit erdemel es akkor talan elkezdtek erdemesebben viselkedni:-)

es ez akar egy egesz orszagra is igaz. hiszen az orszag emberekbol all es ha egy orszagban egyfajta rossz viselkedesminta tomegesse valik akkor az az egesz orszagot tonkreteszi.
@ausländer Sipi:

"_barmennyire is hiszitek, hoguy jobbat erdemeltek, azt kaptatok ami jar. ha jobbat akartok, jobban kell viselkedni, gondolkodni, teljesiteni._"

épp hajnalban tudtam meg, hogy kurva jó évet zártam. hiába, ami jár, az jár.
@jaegtoer: ne aggodj, majd elveszik jovore:-)

amilyen allamositasi hullam van a beleegyezesetekkel, nem lesz sokaig sajat ceged:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: reszletezdned, hogy mirol beszelsz?

mondjuk meglepodnek, ha tudnad, de azert kivancsi vagyok.
hatha

ne mondd, hogy nem adok eselyt a dedobol felemelkedesre;-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-DD

nem baj. ha neked jo ott lent, maradj csak:-)

de aztan minden egyes alkalommal, amikor panaszkodni kivansz a kormany, vagy orbanek miatt, jusson eszedbe: ezert a viselkedesert meg ez a legjobb, ami jar. a tobbi csak rosszabb lesz;-)
Miért szúr úgy a másik szálkája?
PostDateIcon november 19th, 2009 | PostAuthorIcon Author: Szabó Szilvia
Mindenki fejében él egy kép önmagáról: „én ilyen vagyok!”,. Tényleg csak azok és olyanok vagyunk, amilyennek látjuk magunkat, amivel azonosultunk?

Nem lehet, hogy sokkal többek vagyunk, csak egyes dolgokról nem akarunk tudomást venni?

Igazán jó önismereti módszer, ha megfigyeled, hogy környezetedben, a körülötted lévőkben melyek azok a jelenségek tulajdonságok, amelyek téged rendszerint kihoznak a sodrodból, bosszantanak, idegesítenek.

Gondolkodj el egy pillanatra azon, hogy ki az a környezetedben, aki a legjobban zavar? Mi az a tulajdonság, viselkedésmód benne, ami a leginkább bosszant, ingerel? Vajon miért?

Minden, amit másokban bírálunk, kritizálunk, ami ellen a legjobban harcolunk, az bennünk is megtalálható.

Biztos ismered a mondást, hogy valaki más szemében a szálkát is meglátja, a magáéban a gerendát sem. Ez az egyszerű nép bölcsesség nagyon szépen fogalmazza meg azt a nap, mint nap előforduló, kapcsolatokat megmérgező jelenséget, amit a pszichológia projekciónak nevez.

A projekció (kivetítés) tulajdonképpen egy elhárítási mechanizmus, amikor is minden olyan tulajdonságunkat, gondolatunkat, érzéseinket, amilyenek nem akarunk lenni, amit magunkban nem akarunk meglátni és elfogadni, azt kivetítjük a másikra.

Az általunk negatívnak ítélt, önmagunkban el nem fogadott tulajdonságokat felnagyítva látjuk másokban, és hevesen bíráljuk, kritizáljuk őket miattuk. Indulataink hevessége jól tükrözi, hogy mennyire küzdünk önmagunkkal, hogy kizárjuk, elfojtsuk az adott tulajdonságot, vágyat.

A kivetítés a valóság téves felméréséhez vezet, és szubjektívvá tesz, lehetetlenné teszi a problémák gyökerének felismerését, így akadályozza az önismeretet, a fejlődést.
@ausländer Sipi: én csak egy tükör vagyok, ne a tükröt hibáztasd a képért
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: es mit tukrozol vissza?;-)

eppen erre lennek kivancsi. mert amit most ertek belole mindossze annyi, hogy sertegetni probalsz.

de lehet, csak nem ertelek es biztos van valami mas celod is a puszta rosszindulaton kivul, nem?:-)
@ausländer Sipi: a tükör az tükör, ha kicsi, ha nagy, a képet benne csak az látja, aki belenéz
@ausländer Sipi:

"___amilyen allamositasi hullam van a beleegyezesetekkel, nem lesz sokaig sajat ceged:-) __"

nekem egy egész saját világom van. tulajdonképpen meg vagy tisztelve, hogy ebbe be engedlek. miként én is, ahogy bnne vagyok a tiedben.

és komolyan mondom, a legkomolyabban.
Sipi, nincs harag, nem irigyellek, nem utállak (már), egyszerűen sajnálom, hogy így viszonyulsz hozzánk, ellenben segítségeddel megerősödött bennem, hogy még az a kevés egyként gondolkozó is, miért nem jut ötről a hatra. Végtelenül sajnálom.
@jaegtoer: " ellenben segítségeddel megerősödött bennem, hogy még az a kevés egyként gondolkozó is, miért nem jut ötről a hatra."

nagyjabol sikerult kihamozni azt hiszem amit irni akartal..

es mire jottel ra?:-)
Sipi, miért kellene itt közzé tennem? a társadalom építése és épülése lassú. 1990-ben túl gyorsan történt minden, sok szart felvetett a víz. lassabban kell. te is tudod a fele spicli volt, vagy rosszabb. most egy hosszabb menet következik.
@ausländer Sipi:
"ugyanis teljesen lenyegtelen, hogy mi a jogom, honnan veszem a batorsagot, ki vagyok en, kinek hiszem magam.

ezek ugyanis lenyegtelen kerdesek:-)"

Igen. A személyeskedés joga valóban csak egyedül téged illet.

Viszont még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. Remélhetem, még ebben az évszázadban ez megtörténik?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nem szemelyeskedem.

te probalod szemelyeskedessel negligalni a megfigyelesemet.

az, hogy a megfigyelesem kellemetlenuol erint..
hat olvasd el fentebb amit Cirbolya irt - helyesebben bemasolt, mert nem o irta, nem az o gondolatai- , remekul leirja a helyzetet, hogy miert is bosszantalak es irritallak benneteket annyira:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miert, kit bantottam?:-)

az orszagban kialakult egy helyzet, ami szazezreket uldozott el, korrupt politikusokat es az egesznek a csucsara egy diktatort tett.

meglatasom szerint ennek jol definialhato okai vannak, megpedig az ott elok viselkedesmintai, hiszen nyilvanvaloan egy orszagert es az ott tortentekert az ott elok felelosek.

hol bantom en a tukrot ezzel a megallapitasommal?:-)
@ausländer Sipi: a tükörben látszik az ország tükör képe, meg látszik ez egyes emberek képe is, oly sok tükör van, és oly sok tükör, ebben a sokaságban csak egy vagy te is, mint ahogy egyek vagyunk itt mi is.

ne a tükröt bántsd, ha nem tetszik a kép
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem

en mar nem vagyok a kep resze.

nem veletlenul jottem el. engem kellemetlenul erintett annak a kepnek a reszenek lenni. nem bizom bennetek. remenykedni meg remenykedem, de a remenyre nem epithetem a jovomet, a gyerekeim jovojet, csak bizalomra.
@ausländer Sipi:
Igen, de azt is írtam - csak most azt nem tudom, hogy itt-e, vagy máshol? :-) -, hogy mindent megtesznek az új földesurak azért, hogy ez ne menjen végbe. És hogy ahol - mint magándemokrata írta - választani kell, hogy eszem/fűtök vs. éhezem/fázom, de felemelem a fejem és nem hagyom magam, ott pontosan a "hagyománytalanság" miatt (sosem volt ennek előzménye, nem is tudják, hogy HOGYAN KELL) ez nem is tud működni.
Olyan valaki kéne, aki erre "nevel". Aki ezt képviseli, következetesen és folyamatosan. Aki elmegy ezek közé az emberek közé és elmondja, hogy hogyan kell ennek működnie (mert máshonnan nem tudják, hiszen a média NEM közvetít ilyesmit - mármint az a média, ami eljut hozzájuk!).
Erre ma politikus nem igazán hajlandó - más meg pláne nem tud ilyen helyzetbe kerülni.

Sajnálom, de megint oda lyukadok ki, hogy ezt a fajta "népnevelést" Gyurcsány kezdte az ominózus országjárós kampánnyal, és tudtommal, a mai napig csinálják. Más tészta, hogy a nácik éppen most lopják az ötlete és másolják ezerrel (Zázrivecz testvér). Ami azért veszélyes, mert ők a zsigeri érzelmekre próbálnak meg ezzel is hatni és nem észérveket mondanak - az előbbi pedig közérthetőbb és fogyaszthatóbb az információtól elzárt szerencsétleneknek.
Szóval, összefoglalva: ez nem megy máról holnapra, sajnos. És - legalábbis az elején - magától sem. Ez a legfontosabb!
süti beállítások módosítása