Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.26. 14:24 Fabius

Muhaha: Gyurcsány eredményeit lengeti vargamiska

Címkék: gazdaság fidesz varga mihály faz

"Azt álmodtam guggoltam a tóba,

hogy miért azt most nem is hoznám szóba.

Lényeg az, hogy mikó' má föl álltam,

úgy éreztem nem fázik a lábam..."

(via)

Van valami mérhetetlenül cuki abban, mikor a Harcos Forradalmárok Gazdasági Géniusza egy német lapnak - vagyis a valóságnak, és nem a hazai propagandának - adott interjúban Leggyűlöltebb ElmúltNyolcév Ellenségünk, Gyurcsány által kijárt eredményünkkel és annak hozadékával kénytelen betakarózni. 

varga-mihály.gif

Ilyenkor remélem, hogy vargamiska egyszer megírja élete történetét, amiben külön fejezetet szentel az ehhez hasonló pillanatoknak, és részletesen elénk tárja milyen érzés volt kimondani: "a német autóipar több beruházást hajtott végre Magyarországon, mint Kínában" - miközben az járt a fejében, hogy bazmeg-gyurcsány. 

Mer'hogy egyébként az is van, hogy a vargamiskát úgy kerülgetik érzések, mint bekáposztázott felcsúti napszámost a szélgörcs, és aminek ki kell jönni, az ki is jön egyszer: Már mintha ő is úgy érezné, megfogyatkozott a beruházói bizalom Magyarország felé. Ilyenkor meg jól tud jönni egy mutató, amihez ugyan sok közük nincs, de mégis lehet vele ellenpontozni a saját hülyeségeket, mint az "önkéntes államosítás" , a bizalmatlanság fő okaként számon tartott, de vargamiska által versenyelőnyként emlegetett és kormánya által - khmm - egyéni módon használt "kétharmados parlamenti többség biztosította cselekvőképesség". 

Amivel ugye azt is mondta, képesek lennének a bizalom visszaépítésére bármikor akár törvényi szinten, csakhát...Mi, a kedveslakosság arra hatalmaztuk fel őket, hogy a kivándoroltak hazautalt bevételeivel és a közmunkások számával legyenek kénytelenek kozmetikázni a teljesítményüket erősebben képviseljék a nemzeti érdekeket, teccikéteni, kedves németek? Úgyhogy nincs mit tenni, bizalomépítés helyett meg kell vívni a RezsiWarsot, amivel ugyan kormány szinten avatkozunk a magángazdaságba, de az "önkéntes államosítás" nem a tervgazdaság útja, hanem szimpla korrekció. 

Mert az állítjuk, azért. Vili? 

533 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr685657583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@bella _ciao: Szerintem is, épp ezért linkeltem az előbb én is. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mivanmivan? befagyott a lajta, bezártak a parti kocsmák? szóval lajtmenetbe kerültél?
@GeoCracker: Ne mondd, hogy ez nem ötletes a Hódmezővásárhelyi jobbik és irodája részéről. :))

t7.hu/0y17-trafik_mutyi
Egyben egy lehetséges válasz Don Sírnek égető tudásvágya kielégítésére politika definíció ügyben. Nem mellesleg Machiavellit én is szerettem volna a figyelmébe ajánlani, de blokkoltam, nem jutott eszembe:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Pedig én nem cseréltem avatart, másrészt Mariannal mindig teljesen jókat beszélgettem, amikor párbeszédbe elegyedtünk. A többi tényleg stimmel. :)
Ha valamelyik narancsbuzit látjátok, akkor kérjétek meg, hogy legalább ilyen alaposan magyarázza el nekem, ecceri informatikus prolinak, hogy miért is jó a parasztjának takarékoskodni?

"A Napi Gazdaság szerint az egyre alacsonyabb alapkamat a megtakarításokra fizetett hozamokra és így a lakosság megtakarítási hajlandóságára is komoly hatással van.
Miközben az alapkamat 2012 szeptembere és idén szeptember vége között 290 bázisponttal, 6,5 százalékról 3,6 százalékra zsugorodott, az éven belüli betétkamatok a jegybanki kamatokat felülmúló mértékben, 3,42 százalékponttal, 3,11 százalékra mérséklődtek - írta szerdai cikkében az újság. Az azóta bekövetkezett két újabb, összességében 0,4 százalékpontos kamatvágás után elmondható, hogy lényegében elveszett a rövid távú megtakarítási lehetőség a magyar piacról.
Egymillió forint betét évi 3 százalékos kamatra történő elhelyezése után az első három hónapban csak veszteség képződik, és 4 hónapra is az ügyfél csak alig egy üdítős ebéd árát, 1753 forintot tud keresni pénze fialtatásából, ha kiveszi a pénzét a bankból. Ezt is úgy, ha számlavezető bankja a pénzfelvételt egyetlen forinttal sem drágítja a 6 ezrelékes tranzakciós illetéken felül, ami szinte elképzelhetetlen - teszik hozzá.
A betéti ajánlatok számára aligha jött jól, hogy a 6 százalékos egészségügyi hozzájárulás (eho) bevezetése mellett a tranzakciós illeték augusztusi változása során a készpénzfelvételre eltörölték a korábban egységes 6 ezer forintos illetékplafont, amely így csak az átutalásoknál és a kártyás vásárlásoknál maradt érvényben. Ezzel a betétes az egymillió forintjára alig több mint félszázalékos nettó éves kamatot tud realizálni négy hónap alatt, míg a költségvetés a kamatadó, az eho és a tranzakciós illeték révén 8247 forintos bevételhez jut - írta az újság."

Akkor most a pénzem tárolásáért - a bankoknál - állambácsi!!! elvesz tőlem 8247 forintot?

A kurv..nyát az összes fideszbuzinak!
Az is hülye aki takarékoskodik.
@bella _ciao:
Itt? Bolond vagyol teeeee...
Nyitva minden, de kocsmában nem voltam kb. 20 éve. :)
Tegnap étteremben szerelni igen, de kocsmában nem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: különben meg ja. volt már vitám itt a kádár rendszerről, amit ugyancsak a langymeleg akol érzése járt át, de a maguk szürkeségével is kiszámíthatóbbak voltak a hétköznapok.

engem ungváry azon kijelentése gondolkoztatott el: "Igen, mert a legnagyobb kulturális sokkot nem is a pártállam jelentette, hanem a pártállam összeomlása."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a híres sztori, mikor megkérdzték a beatlesektől, járnak-e fodrászhoz. a válasz az volt, nem, a fodrász jár hozzánk.

neked a kocsma otthon van. csak azt nem mond, hogy evezni is a fürdőkádban szoktál.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jóóó reggelt:-) Tegnap este kevesebb pálesz és sör, meg némi önmérséklet. És nem találnád fel újra a melegvizet:-)

"Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.27. 09:27:48
"Ez már tényleg kifosztás
Egymillió forint bankbetét négy hónap alatt ötezer forintot fial, az államnak 8247 forint megy."

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2013/11/27/ez_mar_tenyleg_kifosztas/

Mondtam már annak idején is, megvan annak az oka, hogy a kamatlábra is kivetett egészségügyi hozzájárulás (hátha eltörik, oszt gipszbe kell tenni), beteges:-)

Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.27. 09:32:15
Vajon, ki a bánat fog ilyen kondíciókkal, és főleg úgy, hogy a feje felett lebeg a megtakarításainak "megvédése" itthon takarékoskodni? Főleg úgy, hogy egy kósza Kósa, vagy Szíjártó bármikor beállíthatja a forintot fejjel a betonba. Ennél még az 1%-os osztrák betét is bizalomgerjesztőbb és biztonságosabb. Ott. talán a betét megőrzi valamennyire a reálértékét. És a cikkben még az inflációs rátát meg sem említették.
Minden szép, minden jó, Simicska elvtárs mindennel nagyon meg van elégedve!

"A 29 kilométeres autópálya három részben épül:
- az első az Abony és a Tisza közötti 13,4 kilométeres,
- a második a Tisza-hidat magába foglaló 2,3 kilométeres,
- a harmadik pedig a Fegyvernekig tartó mintegy 13,2 kilométeres szakasz.

A 13, 4 km hosszú szakasz nyertes kivitelezője a CHSM Konzorcium (Colas Hungária Zrt. és SWIETELSKY Magyarország Kft.), a kivitelezés nettó összege 46.705.740.976 forint.
A második szakasz nyertese az Acél-Híd Konzorcium (Közgép + A-Híd Építő Zrt.), a kivitelezés összege nettó 32.590.246.347 forint, ők egy ártéri és egy Tisza-hidat építenek meg.
A Fegyvernekig tartó 13,2 km-es szakasz építtetője a STRABAG Általános Építő Kft., a kivitelezés nettó összege 31.500.496.581 forint."

"Ez Karácsony Gergelynek is feltűnt, aki írásban kérdezett rá a mindenki által tisztelt és szeretett Lászlónénál.

"Önök tehát egy 29 kilométeres autópálya-szakaszt hozzávetőlegesen 110 milliárd forintért kívánnak elkészíttetni, ami testvérek között is 3,8 milliárd forintos, elképesztően magas kilométerenkénti költséget jelent.
Ha rápillantunk a térképre, nyilvánvalóvá válik, hogy sem hegyek elhordására, sem alagutak fúrására nem lesz szűkség (bár ki tudja. . . Magyarországról és állami beruházásról lévén szó, bármi megtörténhet). A NIF közleménye azzal igyekszik védeni a védhetetlent, hogy részben ártéri területen, Natura 2000-es övezetben zajlik majd az építkezés. Szeretném Önt emlékeztetni rá, hogy az M7-es autópálya Zamárdi és Balatonszárszó közötti része - ahol a kőröshegyi völgyhíd is áll - kilométerenként 2,88 milliárd forintért épült, és ezt a Fidesz annak idején világraszóló botrányként emlegette, annak ellenére, hogy szintén mocsaras (a Balaton berkeit érintő), Natura 2000-es besorolású területekről van szó. Most ezt a valóban botrányos - egyébként a németországi árszintnek megfelelő és az ottani béreket illetve minőségi színvonalát tükröző - árszintet sikerült jó 60 százalékkal túllépni, ami valóban különleges teljesítmény."

vastagbor.blog.hu/2013/11/27/autopalya_453

Oszt a cocik, meg a többi ellenzéki elvtárs is lapulnak, mint nagy barna a fűben...
ÉRTEM ÉN!
Tényleg menthetetlen ez az ország!
LOPÁS, HANYAG KEZELÉS, MAFFIAKORMÁNYZÁS!
LOPÁS, HANYAG KEZELÉS, MAFFIAKORMÁNYZÁS!
LOPÁS, HANYAG KEZELÉS, MAFFIAKORMÁNYZÁS!
Életfogytot nekik...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Freud is ezt mondaná :-)) Szent nem vagyok. Bár talán ultraliberális sem.
Azért azt nagyon sajnálnám, ha miattam menne el bárki is.

FjodorG még jó, hogy nem szervilista. Ő egy nagy nyelv. Nem nyal. Oda született.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Majd gyün a Gejza, oszt megszakérti :-))

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A képet néztem. A trafikos helyében feljelenteném. Zicher, ami tű.... :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez is megvót... tovább! Ne kímélj bennünket! :-)
Imádjuk olvasgatni egyedi és hiperaktív soraid. Szinte zabáljuk:-))
Félreértések elkerülése végett: a pikk ászos HASONLATTAL nem Geo-ra utaltam!
@GeoCracker: Akkkóóóó lerendeztük? Látom Te igen, csak a süket nem érti:-)
@GeoCracker: Ott nincs trafik csak egy jobbik iroda. :)
@bella _ciao:
:)) Lófact kiskomám! Nem vagyok én olyan. A halászi vendéglő se kocsma, ráadásul augusztusban voltam utoljára egy fröccsre ott.
A Mosoni-Dunán evickélünk, meg a Lajtán. Essetudni...
@GeoCracker:
Apja fa..át szakérti meg az a kretén pártcsicska is! Szánalmas bohóc, géfodor seggnyalonc klón a figura.
Gyönyörű felütés. Mintha csak jég követte vón el fagyos pillanatiban:-)

"Cséfalvay Startup Zoltán bánatosan szürcsölgette innovatív starbucksos bögréből az organikus fair trade koffeinmentest, laktózmentes tejjel és bionyírfacukorral. Homlokára tolta az 1965-ös Supraphon kiadású Karel Gott-lemezből készült, bakelitkeretes Tipton szemüvegét, kilőtte a két napja becsempészett vadiúj iPad Airen a Hipster Runoff Tumblrét, odébb lökte a macskát, és idegesen friss szakállába túrt:",,,
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Bakker, egy búzasöröcske volt csak tegnap és melóztam is közben, úgyhogy nyasgem neked is! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Takarékoskodni: februártól havi 150 e Ft-ot, jól zárható befőttes üvegbe, hogy se az egerek, se a narancsmaffia ne jusson hozzá.
@GeoCracker:
Oda... Piktor seggére tapadva, egyszer majd leoperálják róla.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
"Egymillió forint bankbetét négy hónap alatt ötezer forintot fial, az államnak 8247 forint megy."

Bűvészkedés a szavakkal. Ez - tartalma szerint - a bevételed megadóztatása.
Méghogy nem adóztatják meg a nyugdíjakat?
Arról, hogy a nyugdíjas észre sem veszi, az legyen az ő baja.

Tranzakciós adó?
tranzit (latin = "átmegy, átlép")

Hát, átlép minden határt.
A nemadózás kormány az egyszámjegyes jövedelemadó maszlaggal.
@Spániel: És vajon az ATV miért játszik alá Gábor Zsazsának, akarom mondani, orbánnak?

(Gábor Zsazsa szerint mindegy, hogy mit beszélnek róla, csak beszéljenek. Ez a népszerűség titka.)
@dr. jenőke (jenőke): Tegyük hozzá, hogy a már leadózott, leilletékelt, lejáradékolt, lehúzott megtakarításod után...
7 szűk esztendő komancs lopás
7 bőség esztendeje dakota rablás

kommancs + dakota = fojamatos sáskajárás...
@KÁTÉó53éúétr6:
Hülye is aki bankba, vagy takarékba teszi a pénzét.
Inkább vmi jó fajta skót malátapárlatba! :))
Jó, Knoszi sörbe, Vérmókuska meg tescós sörbe... ízlések és pofonok! :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: igen kegyeleti...

ennek az országnak már HARANGOZTAK...
márcsak a temetésre gyűjtünk...
Esetleg a visszterhes vagyonszerzési illeték?

A kamatadó és annak egészségbiuztosítási járuléka?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Többszörösen... Még amikor tecsós sört veszel belőle, akkor is lehúznak ráadásul! :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de a birsalma-sajt esetében csak a cukorral húznak le ráadásul rezsicsökkentett gázzal főződ
csak 3490,- ft.

Eddig a pillanatig azt hittem, hogy Gyurcsány szakácskönyve kamu

cink.hu/eddig-a-pillanatig-azt-hittem-hogy-gyurcsany-szakacsko-1472499593

gondolom, van benne orbán pöri, meg borjútöke meseházy módra...
Megalázó közmunkásképzés 24 milliárdért

Sárga napocskák, illemszabályok, Petőfi vers és alsó tagozatos számtanpéldák szerepelnek a téli közmunkásképzésben. A kormány 24 milliárdot költ a programra.

nol.hu/belfold/kormany-program__ne_szekirozzak_ki_mas_gyereket_a_hintabol
Régen volt szó a 3-as metróról:

"Levelet kaptunk egy nevét a retorziók miatt nem vállaló metróvezetőtől, aki részletesen kifejti, hogy napi tapasztalatai szerint miért válik lassan életveszélyessé a 3-as metró."

index.hu/belfold/budapest/2013/11/27/idozitett_bomba_a_3-as_metro/
annyi hozzáfűznivalóm van a csevejhez, hogy baszmákolódjon meg a németh szilárd rögvest, hacsaknem ízibe'
asztatat meg ki gondolta volna, hogy vargamisi farkamisi lesz?

n'agyő
@jaegtoer: a zsótit' meg kihagytad. csókoltat.

Semjén: 1,5 millió magyart érint a vadászat és horgászat

hvg.hu/itthon/20131127_Semjen_15_millio_magyart_erint_a_vadaszat
@bella _ciao:

"Semjén: 1,5 millió magyart érint a vadászat és horgászat"

1,5 millió érintett magyar: Semjén hagyjon minket békén! És szálljon le a magas lóról!
@bella _ciao:

zsóti eccerű eset. lófarkához kötjük. má' elfelejtetted?
@bella _ciao: "Semjén: 1,5 millió magyart érint a vadászat és horgászat"

Téved ez a máltai szentgrál stüszilovag. Véleményes, hogy ha kilövési engedélyt adnának rá minimum 3 millió hajtó kerülne elő izibe...

Oszt nagy futtában törhetné a betyárkörtét a seggében a nyereg a nagy lóhhalálban, huszármentében-dolmányban kakastaréjban...
@Csaknézek...: Tegnap éppen olvastam a nagybevallást... pelenkáspedigrés kiscsákó:-) Írigyellek a minusz tizenkettődért:-)
@jaegtoer: ki fog 10 év múlva erre a gettafejű bélsárnyomoroncra emlékezni? De már 2 év múlva sem... elhasználják és megy a kukába...
@jaegtoer: így lesz a lónak kettő -ha kanca-, illetve három -ha mén- farka.
@épészmérnök: mérmér, a jó kis zsíros rezsicsökkentő meg a jobban hasítunk vazze reklámdíjak nekik is jól jönnek.
egyébként most már nagyon felhúztam magam. ezeknek is ilyenkor kell szórakozni velem!
Éjszaka ismeretlen tettesek letépkedték a vadi új rezsi plakátokat a faluban.:)
@GeoCracker: Lezajlott a NAV-os bizottság ülése.

Zöld dosszié rejtheti a százmilliárdos" NAV-mutyikat"

A Fidesz nem volt kíváncsi a NAV-ügyek leleplezését ígérő egykori adóellenőrre, így ellehetetlenül a parlament költségvetési bizottságának munkája. A jelenlévő képviselők azért meghallgatták Horváth Andrást, aki arról is beszélt, a Fidesz frakciója már 2011 elején foglalkozott a mutyikkal, de nem történt semmi.

hvg.hu/gazdasag/20131127_NAV_Horvath_Andras
@Husz_János_Puszita: neeee, még éjszaka is működik a sorosbajnai által pénzelt globálisellenség?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és erre fognak ráfaragni, mert majd ide-oda bejújja a szél és kiszivárognak azok az adatok, amelyeket egyébként százpecsétes titokként kezelne a fidesz.
@Spániel: Bízom benne, hogy nem tudják majd eltussolni.
@Husz_János_Puszita: "letépkedték a vadi új rezsi plakátokat"...és jól befűtöttek vele azok, akiknek csak fatüzelésü kályhájuk van, így ők is részesedhettek a Nagy Nemzeti Rezsicsökkentés előnyeiből.
@Penivaldes: Szerintem valami homályos feminista propagandát. De nem-nőként nem lehetek benne biztos.
zsóti' már volt, jöjjön a gabika, akinél beakadt a lemez, mert eztet már mondogatta a napokban:

Selmeczi Gabriella: 21 éve nem dolgoztak annyian, mint ma

hvg.hu/karrier/20131127_Selmeczi_Gabriella_21_eve_nem_dolgoztak_a
@bella _ciao: Gabika, ha hallgattál volna... ezek szerint a cocializmusban volt a legjobb, mert akkor nagyon sokan dolgoztak. És tényleg.
@bella _ciao: @Spániel:

nem léptem be a maffiabaloldalba, aljas rágalom!!!
@Husz_János_Puszita: nem is mondtam. csak a kocsmából hazafelé menet -pihenésképpen- akartál megkapaszkodni a bizonyos plakátokban, mire azok szakadással reagáltak.
@Husz_János_Puszita: akko mér tépkecc éccaka plakátokat?
@bella _ciao: @Spániel:

Az úgy volt tisztelt körzeti megbízott úr, hogy a kocsmából hazafelé jövet kinyílt a kettes létra a zsebemben, muszáj volt megkapaszkodnom valamiben.
Ungváry új könyvét sokan fogják félremagyarázni.
@Sir Bates dö Hól: úgy van, a párom még a szakácskönyvet is képes félremagyarázni. ezek az emberek... piha!
@bella _ciao: hiába gúnyolódsz:)... már az interjút is hányféleképpen interpretálták:)
@Sir Bates dö Hól: oh, széplelkű kommenttársam, hogy beléd aztán nem szorult egy kis irónia sem?
te tiszta vagy mindenféle szúrkálódástól?! eszem (illetve enném) a bagetted!

most vágjak vissza a modern filológiával: egy szöveg minden olvasójában más interpretációt idéz elő. (sőt! sokszor egy olvasóban is többféle az értelmezés. azt a leborult skizofréniáját!) ez még egy ilyen "szakszövegre" is igaz, mint az ungváryé. meg az attitüd, meg a háttérismeretek, meg a környezet. mármint az olvasóé.

inkább mondjad a tiédet. az érdekel.
@bella _ciao: nincs semmi széplelkűség:)
Csak az interjút tudom olvasni, de ott egyrészt feloldást ad a volt beszervezetteknek, akik átvágták az államvédelmet; odaver egyet a baloldalnak, hogy még mindig a kádár-kor hazug kliséit alkalmazza; az egyház megroppant gerincéről beszélve a klerikizmus ellenieknek szolgáltat érveket; mindenkinek pro- és kontra- fog érvelési alapként szolgálni... miközben azt hiszem, magához képest a legobjektívebben próbálja kommentálni a történteket... én szerettem őt olvasni, bár véleményem nem minden esetben vokt teljesen azonos az ővével... csak ennyi... érdekes az lesz, hogy ki mit használ tőle, mint forrástól:-)
@Csaknézek...:

"Félreértések elkerülése végett: a pikk ászos HASONLATTAL nem Geo-ra utaltam!"

Ugye, hogy ugye?
Éreztem én, hogy valami nem világos ott:)))
@bella _ciao:

" így lesz a lónak kettő -ha kanca-, illetve három -ha mén- farka. "

!GROMEK!:)
@Csaknézek...:

"1,5 millió érintett magyar: Semjén hagyjon minket békén! És szálljon le a magas lóról!"

nem teheti. alacsonyan száll eleve az a ló, s ha közelebbről nézed, látod is: csak csacska, csalóka vízió.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Amúgy nem kellene annyi hangyapornót nézned. Biztos ott kapott vírust a géped. :D "

nem volt az olyan vicces, kérlek, aszittem tükrömbe nézek, s a képernyő azért oly sötét, mert agyamba szökött az éj.szívműtétet gyorsan megejtettem, és máris beköszöntött a reggel.
@jaegtoer:

Ha nem mén néki a Pegazusról legyönni, segíteni fogják lefelé erőst... :o)
@Orica Középföldi:

Nem akartam túlragozni.

De így, hogy Geo-ra méltatlan gondolatok vetültek, vissza kellett térni rá.
@Csaknézek...: Így bizony... de ki sarlatán sárló kancák kőzé keveredik és ráadásul kokett tál, ne csodálkozzon, ha rávetül a sárlólé...
süti beállítások módosítása