Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.26. 14:24 Fabius

Muhaha: Gyurcsány eredményeit lengeti vargamiska

Címkék: gazdaság fidesz varga mihály faz

"Azt álmodtam guggoltam a tóba,

hogy miért azt most nem is hoznám szóba.

Lényeg az, hogy mikó' má föl álltam,

úgy éreztem nem fázik a lábam..."

(via)

Van valami mérhetetlenül cuki abban, mikor a Harcos Forradalmárok Gazdasági Géniusza egy német lapnak - vagyis a valóságnak, és nem a hazai propagandának - adott interjúban Leggyűlöltebb ElmúltNyolcév Ellenségünk, Gyurcsány által kijárt eredményünkkel és annak hozadékával kénytelen betakarózni. 

varga-mihály.gif

Ilyenkor remélem, hogy vargamiska egyszer megírja élete történetét, amiben külön fejezetet szentel az ehhez hasonló pillanatoknak, és részletesen elénk tárja milyen érzés volt kimondani: "a német autóipar több beruházást hajtott végre Magyarországon, mint Kínában" - miközben az járt a fejében, hogy bazmeg-gyurcsány. 

Mer'hogy egyébként az is van, hogy a vargamiskát úgy kerülgetik érzések, mint bekáposztázott felcsúti napszámost a szélgörcs, és aminek ki kell jönni, az ki is jön egyszer: Már mintha ő is úgy érezné, megfogyatkozott a beruházói bizalom Magyarország felé. Ilyenkor meg jól tud jönni egy mutató, amihez ugyan sok közük nincs, de mégis lehet vele ellenpontozni a saját hülyeségeket, mint az "önkéntes államosítás" , a bizalmatlanság fő okaként számon tartott, de vargamiska által versenyelőnyként emlegetett és kormánya által - khmm - egyéni módon használt "kétharmados parlamenti többség biztosította cselekvőképesség". 

Amivel ugye azt is mondta, képesek lennének a bizalom visszaépítésére bármikor akár törvényi szinten, csakhát...Mi, a kedveslakosság arra hatalmaztuk fel őket, hogy a kivándoroltak hazautalt bevételeivel és a közmunkások számával legyenek kénytelenek kozmetikázni a teljesítményüket erősebben képviseljék a nemzeti érdekeket, teccikéteni, kedves németek? Úgyhogy nincs mit tenni, bizalomépítés helyett meg kell vívni a RezsiWarsot, amivel ugyan kormány szinten avatkozunk a magángazdaságba, de az "önkéntes államosítás" nem a tervgazdaság útja, hanem szimpla korrekció. 

Mert az állítjuk, azért. Vili? 

533 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr25657583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gátlástalanul áthozom az előzőből ide:

"Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 12:50:32
"Varga humanitárius katasztrófáról beszél
Azt mondta, az államosítás nem visszalépés a tervgazdaságba, hanem korrekció."

hvg.hu/gazdasag/20131126_Varga_a_FAZban_humanitarius_katasztrofa

"... A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel közölt interjút a keddi számában A nemzeti érdekek erősebb képviseletére van felhatalmazásunk címmel.

A lap összefoglalója szerint a miniszter a védelmébe vette, hogy a nemzeti konzervatív kormány beavatkozik a magángazdaság folyamataiba. Azt mondta, az államosítás nem visszalépés a tervgazdaságba, hanem korrekció..."

A két azonos kromoszómával rendelkező felmenőjébe avatkoztak volna bele idejekorán...

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 12:51:12
@Husz_János_Puszita: Ja, rezsilepkehálóval...

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 12:52:32
@Husz_János_Puszita: A következő lépés a lakóbizalmi rendszer visszahozása, lakónyilvántarrtó könyvvel, kapukulccsal, kapupénzzel, vendégbejelentési kötelezettséggel..

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 12:53:16
Varga maga a humanitárius katasztrófa

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 12:54:35
Még mindig varga:

"Az 1947-es államosításokkal ellentétben a folyamat az önkéntességen alapul – tette hozzá. Az államosítások okáról szólva elmondta, hogy a budapesti vízellátás privatizációja után a szolgáltató adósságállománya nőtt, a szolgáltatás ára pedig gyorsan emelkedett, színvonala csökkent. Az ilyen esetek indokolják az állami közbelépést, és azt, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem engednek át a privát haszonszerzésnek – mondta Varga Mihály."

Tahótlanítok
Válasz erre
tristen2005 2013.11.26. 12:55:05
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
"A vadász ül, hosszú, méla lesben"

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 12:56:47
Valaki linkelje már be a FIDESZ 2010 választási programját, ha lehetséges. Megnézném hol van benne a felhatalmazás kérése:

"Arra a felvetésre, hogy a kormány az utóbbi években többször összeütközésbe került az Európai Bizottsággal, pedig Magyarország a legnagyobb haszonélvezője az uniós támogatásoknak, Varga Mihály kifejtette: a magyar kormány arra kapott mandátumot a választóktól, hogy erőteljesebben képviselje a nemzeti érdekeket, így a kormány minden esetben a nemzeti szuverenitás fontossága mellett áll ki."

Tahótlanítok
Válasz erre
tristen2005 2013.11.26. 12:57:24
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Az önkéntességről, a francia vizmű cég tudna sokat mesélni! "
Az elmúlt 24 év kormányai Magyarországot Európa koldusává, leszakadó országává tették, és ez a romló, leszakadó tendencia folytatódik a második Orbán-kormány alatt is. Magyarország gazdaságilag kettészakadt, hiszen gazdasági növekedés jórészt csak a külföldi vállalatokat jellemzi, akik a nyereségüket ki is viszik az országból.
Európa 20 legszegényebb régiójából 4 Magyarországon található és ez az ország területének 68 százaléka; a népesség fele ezen a területen él.
Fabius! Varga számított rád. Előre megmondta, hogymiért.

Arra a kérdésre, hogy miért esett vissza Magyarország versenyképessége régiós összevetésben, a miniszter azt mondta, hogy nyolc évig rossz irányba haladtak a folyamatok, és meglepő lett volna, ha sikerül három év alatt visszatalálni a helyes útra. "A felgyülemlett problémákat nem lehet egy kormányzati ciklus alatt megoldani" - mondta Varga Mihály, hozzátéve, hogy a kormány megtett mindent, amit három év alatt tenni lehetett.
@dr. jenőke (jenőke):

Milyen eredeti és frappáns érv... :o)

De mér' van deja vu érzésem?
Vajon még 2089-ben is a 2002-2010 közötti időszak következményeit fogják a dédunokáink nyögni...?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Szíjártó kiment Argentinába gazdasági szerzőzdés ügyben! Velük szerződni és tőlük tanulni!??
vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/06/osszeomlas-elott-egy-tulelo-vallomasa.html
@tristen2005: Tehet arról szerencsétlen, hogy ráéhezett egy igazi argentin T-bone steakre? :-) Közelebb nem talált.
@dr. jenőke (jenőke): ...és a vargamiskakancsó volt az a fideszes, akit nagyon hosszú ideig jóindulattal figyelt a magyar közvélemény, messze a legvisszafogottabb és értelmesebb kormányközeli emberkének tartva. Tévedtek.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Tévedni emberi dolog, szólt a sün, és leszállt a drótkeféről!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Már, aki.Én speciel, már amikor feltűnt a színen (Bubu bácsi kiakolbólintása és a két éves költségvetés elfogadása után) láttam, hogy erre a fószerre (könyvelő volt korában egy vízügyi társulásnál valami tsz-melléküzemágban, illetve a legfontosabb tudnivaló akkoriban még róla:presbiter Karcagon) még annyit sem bíznék, hogy hozzon egy doboz gyufát a sarki trafikból. Pedig akkor még a trafikok is másképpen néztek ki ....
@Csaknézek...:
Ez a dézsa víz már poshadt ennyi év után + a Mercedes beruházás.
@Evezős:
1997 óta a Magyar-Kazah Baráti Társaság alelnöke.
2000-ben a Johannita Lovagrend tagja lett.
Állítólag:
Jézust következetesen csak "Mester"-nek
szólítják, mint például Orbán Viktor is a híres clevelandi beszédében.
Johannita = jánosrendi (templomos lovag)
Johannita volt Vitéz Nagybányai Horthy Miklós is.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Hát igen. Nem érvényesült a mondás: ha halgattál volna...
A saját eredményeit nem tudná lengetni. Vagyis tudja, de azt lengeti Orbán is reggeltől estig. :)
És az ilyen tehetségek ottan a nagyvízen túl parlagon hevernek...Itthon jó eséllyel a parlamenti képviselők bármelyikét leverné...

"Ismerje meg Chasert, a border collie-t, ami megtanult 1022 szót"

444.hu/2013/11/26/ismerje-meg-chasert-a-border-collie-t-ami-megtanult-1022-szot/

Kövér garantáltan nem engedné be a parlamentbe:-)
Kedveseim!
Varga Miska nagyon szépeket mondott, de sajnos részletekbe nem bocsátkozott.
E miatt igen nagy dilemmában gyötrődöm, mert nem tudom, hogy a legutóbbi 3,5 évben előrementünk volna, de ellenkező irányban haladtunk, vagy a jó irányt céloztuk meg, de tolatva közlekedtünk.
Tudja valaki a megfejtést?
Muhaha Part.Two

Talán mondani sem kell, jobbikos

"Szeretőt fogott, lebénult a karatemester
A magyar bajnok a barátnőjét buktatta le, kerítés-mászás közben fejre esett. Az orrával telefonált."

sportgeza.hu/kuzdosport/2013/11/26/szeretore_vadaszott_lebenult_a_karatemester/

Itt még a kerítés is jobban teljesít. És még mindig jobban járt, mint Tökös Tóni, aki a golyócskáit hagyta a kerítés tetején.

Darwin díjat neki poszthumusz.
@dr. jenőke (jenőke):
Kazah-magyar baráti társaság elnöke ...? Egészségére a kazahoknak, ha nem tudtak mást találni.
Talán hívják meg tanulmányútra, sok a hegyes-erdős vidék, sok minden történik olyan helyeken az emberrel...

Johannita Lovagrend is? Azért sokat romlott a keresztes háborúk óta a lovagrendek erkölcsisége ...
Egy hányinger, mekkora hülyének néznek minket. Booááá
@bella _ciao: Miért? Ha Mussolininek lehetett Rómában Munka Palotája? :-)
Még annyit a féltékeny karatemesterhez: Igazi szupertehetséges reneszánsz ember. Zenekart vezet, melynek neve Farkasok, rockoperát ír a pozsonyi kiflicsatáról, ráadásuk az orrával is tud telefonálni:-) Istenem! A zsenik földjére születtem. Már nem éltem hijába:-)
Leila, a tangeri mentateázó sebhelyes arcú rezsidémona kutyafasza ehhez képest...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: jóvanna! csak nem tudtam arról, hogy újraépítették az elvarázsolt kastélyt. és nem a vidám parkban.
@dr. jenőke (jenőke): bemegyek a lovagokhoz és nekiállok balhézni. Hogy lehet így rendes háttérhatalmat építeni, ha csupa hülye kerül be a rendbe? Egyáltalán gyónnak ezek rendesen? Arról nem is szólva, hogy kokettálnak a moszlimokkal, ami a Sovereign Military Hospitaller Order of St. John of Jerusalem of Rhodes of Malta-ban bőven elég a kiheréléshez.
@tristen2005:

ne essünk túlzásokba. Összeomláskor jön a geci EU, IMF levezényelni a csődöt. Páran elvesztik a befektetéseiket, rengetegen a munkájukat, ennyi. Görögország a példa. Ezért kell szabadságharcolni ellenük, hogy a nehézség jöjjön rá a vezérre és az összes talpnyalójára.
@bella _ciao:

Nemrég volt hír, tényleg fellendült a hűtőgép biznic, ráadásul áruhitelre. Azóta sem tudom, hova tegyem. Ennyire csak nem hülyék az emberek, kamut sejtek a háttérben.
"Mindannyian a Négy Tigrisben élünk. Magyarország területén is mindenkit zavar a piac. Magyarország is, ha úgy tetszik, egyfajta elhanyagolt, bűnözőkkel teli gettó, ahol hosszú évtizedek alatt nagyjából teljesen leépült a gazdaságban résztvevők morális érzéke, gyanús lett kereslet és kínálat békés egymásra találása, ha pedig nem gyanús, akkor éppen az a gyanús, és az adóhatóság ezúton kéri meg a tisztelt polgártársakat, ugyan jelentsék már fel azon szomszédait vagy családtagjait, akik túl jól élnek, ahhoz képest, hogy."

kapitalizmus.hvg.hu/2013/11/26/mindannyian-jozsefvarosi-piacgazdasagban-elunk/
@Husz_János_Puszita:

a zemberek nem hüjék, csak nem volt hova tenniük a sok hűtőmágnesüket.
Kedveseim!
Mielőtt eretnek gondolatokkal és/vagy ateista nézőpontokkal kacérkodnátok, figyelmetekbe ajánlom a mai egészségügy egyik - talán legfontosabb - alaptételét:
www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/11/26/a-mai-nap-nyilatkozata-szocska-miklose/#a3
a vargamisi ki tudná számítani, hogy az ő csalággyában mennyi a rezsicsökkenés negyedévente a hóvihar tükrében?

brühüyyy
@DR. INKVIZITOR:

"Aki hisz a gondviselésben, az el tudja fogadni, hogy bármikor bármi megtörténhet vele"

Lámpavas például?
vargamisi -is- lemaradna Chase a bordercolly megett az elmaradt fejlesztések megtalálásában...

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): nem értek a lovagokhoz, ezért kérdem, hogy miért írtad oda zárójelbe, hogy templomos lovag a johannita mögé?
Ezt érdemes elolvasni, bájos mindennapos sztorik:

"Így vesztegetünk mi

A kenőpénzes sztorik összegyűjtésére alakult oldal alapján Pest megye tűnik a legfertőzöttebbnek.

Az Átlátszó a hónap közepén indította el a fizettem.hu oldalát, ahol bárki megoszthatja, mikor, hol korrumpált vagy mikor, miért kértek tőle vagy ajánlottak neki csúszópénzt. Gyorsan gyűlnek a bejelentések."

dunakanyar.hir24.hu/bulvar/2013/11/26/igy-vesztegetunk-mi/#a3
megtámogatom a posztot!
Gyurcsány Ferenc
Miniszterelnök Úr
Kossuth Lajost tér 4.
Magyarország

Dátum: 2008.06.18.

Mercedes-Benz befektetési projekt
Kedves Gyurcsány Miniszterelnök Úr,

Örömömre szolgál tájékoztatni Önt, hogy a mai napon a Daimler AG a Kecskeméten található területet választotta, a tervezett Mercedes-Benz személyautó gyártóközpont leendő helyszínének. A Daimler Konszern legutóbbi igazgatótanácsi ülésén az összes lehetséges helyszínnel kapcsolatos, minden rendelkezésre álló szempont figyelembe vételével döntött, az Ön által javasolt kecskeméti terület mellett.
Bizalommal tekintünk közös munka folytatására Önnel a beruházással kapcsolatban, amely a Daimler AG egészére kiemelkedő fontossággal bír. Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb megvalósítsuk tervünket. Ennek érdekében – számunkra, mint legfőbb fontossággal bíró feladat - szeretnénk mielőbb folytatni az egyeztetéseket, előkészíteni és aláírni a szükséges dokumentumokat. A beruházással kapcsolatos további részletek egyeztetésének céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Engedje meg had gratuláljak Önnek, hogy országa számára megragadta ezt az óriási lehetőséget. A Mercedes-Benz vásárlói a lehető legmagasabb minőségi elvárással tekintenek az általuk kiválasztott gépjárművekre. Biztosak vagyunk benne Magyarország mindent meg fog tenni, annak érdekében, hogy eleget tegyen a magas elvárásokkal járó kihívásoknak.
Ön számára is ismert a Mercedes-Benz mindent meg tesz azért, hogy a világ legelismertebb és legértékesebb autómárkája maradjon. Javasoljuk, hogy a jövőben történő – a tervezett gyárral kapcsolatos - tájékoztatás tekintetében sajtóosztályaink együttműködjenek.
Ismételten szeretnék Önnek gratulálni munkájának eredményéhez, illetve szeretném megköszönni az eddigi folyamat során nyújtott kiemelkedő elhívatottságát.
Várjuk további együttműködését és támogatását, hogy a Kecskemétre tervezett új gyártóüzem márkánk és országa számára is sikertörténet legyen.
Őszinte tisztelettel,
Mercedes-Benz Gépjárművek

Rainer Schmückle
ügyvezető igazgató, Mercedes-Benz Gépjárművek www.facebook.com/photo.php?fbid=681089045256894&set=a.191029320929538.48303.187301974635606&type=1&relevant_count=1
@DR. INKVIZITOR: "

"Aki hisz a gondviselésben, az el tudja fogadni, hogy bármikor bármi megtörténhet vele" – reagált Szócska Miklós"

Én nem hiszek a Gondviselésben, azt viszont, hogy itt Magyarországon bárkivel bármi bármikor megtörténhet, ugyan elfogadni nem tudom, viszont egész pontosan tudom.

Na de aki hisz az Orbánviktorban, az gondolom soha meg nem hal.
Betett a srácoknak az információ forradalom,nyerítve röhög ép elme a fülkeforradalmi memóriazavarosokon.Már csak a birnbaum házaspár birkaintellektus alatti náci kommunikációja az egyetlen reményük.
Kedves Vezetőnk a japán császár társaságában megpróbál úgy kinézni, mintha nem egy elpilledt kalauz lenne, akinek már kicsit szűk a ballagási öltönye:

propeller.hu/itthon/2827466-pocakot-villantott-orban-viktor

Nem sikerült.
@toportyánzsóti:

Sajnos Magyarországon a létező legnyerőbb stratégia az agyhalottakra építeni.
@Penivaldes:
Két oka van: 1. A hírforrás így írta, 2. A ruházatuk miatt nem fogtam gyanút.

Kárpótlásként egy ellenőrzött hír: Sir Schmuk Andor elhelyezte a nemzeti színű szalaggal díszített koszorút az egykori ikertornyok helyén álló emlékparkban a Túlélők Fája előtt. A napjainkra már több méteres fa - amelyet 2001-ben az épületek maradványai alatt szinte teljesen elégve találtak – a túlélés szinonimájává és az emlékhely központi jelképévé vált.

"A Ground Zero mai üzenete, hogy a nemzetközi terrorizmus elleni fellépés közös felelősségünk" – jelentette ki Sir Schmuck Andor, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) lovagparancsnoka - aki látogatást tett a New Yorki Ground Zero 9/11 emlékhelyen.
@dr. jenőke (jenőke): Úgy tűnik hígul a lovagi rend. Legalábris mao. viszonylatban. Má minden idiótának megvan a maga máltai keresztje. És ne feledjük... ez a kereszt jelentős adókedveznényt, lehet, totlás adómentességet biztosít.
"Bajnaiék nyilvánosságra hozták a vágatlan kislétai videót"

"Facebook-oldalán közölte a vágatlan kislétai videót az Együtt 2014, miután a köztévé hétfő esti híradójában név nélkül, de arcát vállalva nyilatkozott egy közmunkás, aki állítása szerint a videó egyik szereplője, és azt mondta, a videó készítői tízezer forintot fizettek neki azért, hogy a kamera előtt elmondja az előre megbeszélt szöveget. Az Együtt–PM feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, hivatali hatalommal való visszaélés gyanúja miatt, a közmunkást azonban áldozatnak tekinti, és nem indít pert ellene. A pártszövetség a Magyar Televízióhoz is fordul kifogással, a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének megsértése miatt. Amennyiben nem adnak ennek helyt, a szövetség a Médiatanács elé viszi az ügyet."

hmmm... lehet, a bajnai videó visszanyal?

hvg.hu/itthon/20131126_Bajnaiek_nyilvanossagra_hoztak_a_vagatlan
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne nyald be a birnbaum házaspár éceszeit,csak narancsvakegér nyalja be,hogy 1 milka birca volt ott ahol széleselvtárs körméretűekből 30 000 jó ha elfér.Laza 5-30 szorzóval tupírozza a narancsmaffia saját tényleges számait.
@rodeo36: Erre inkább nem válaszolok, mert megint a fejemhez vágják, amit szoktak tudod.:) Amúgy gondolom azért szüntették meg a nyomozást mert a labanc ugye amcsi szerveren van, úgyhogy max. az usácska rendőrsége nyomozhatna, viszont ott a kurucnál fényévekkel durvább honlapok esetében sem nyomoznak.
no komment...
"Nem lesz népszavazás a devizahitelről
Az NVB érti a problémát, de a törvény köti a kezét.

Szilvásy akkor sem beszélhet, ha akar
Pintér Sándor nem engedte meg, hogy a volt titokminiszter titkokról fecsegjen a Parlamentben.

A Fidesz nem hallgatja meg Horváth Andrást
Így viszont elmaradhat a parlamenti albizottsági ülés, amin Varga és Matolcsy is ott lett volna.

Így bukta be Argentína a rezsicsökkentést

10 millióért fotózzák Orbán Viktort,
24 millióért a tesifelelőst
Az új testnevelési koncepció készítője bőkezűen osztja a pénzt, épp a közbeszerzési határértékig.

Kövér pártolja a parlamenti piát"

Mintha mise történt vona...
@V-PORT: én is erre utaltam a visszanyallal... dogozhet a fideszstáb ezerrel...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Kocsis Máté, már dolgozik is.
Igazat adok Karácsonynak, hogy nem olyan hülyék, hogy Baja után 10 ezer forintért mindent kockáztassanak.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Úgy gondolom, tévedsz, vagy tájékozatlan vagy. Figyeled a közélet híreit?
Például: Sir Pataky Attila, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) lovagparancsnoka, előadóművész, szövegíró, az EDDA Művek énekese, frontembere a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült.
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Szépművészeti Múzeum dísztermében adta át a rangos kitüntetést Sir Attilának, 2012. augusztus 16-án.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A gondolkodás fejfájással jár. Vagy mert megerölteti az, akinek ez nehéz művelet. Vagy mert ez utóbbiak betörik a fejed.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

dogozhet a fideszstáb ezerrel...

Erről írtam tegnap, csak elvoltatok foglalva a káposztás cvekedlivel!

tristen2005 2013.11.25. 22:39:51
Bakkar az M1 Tv jobb mint a rendörség, 2 nap alatt megtalálta a , Bajnai( Kisléta) video kitakart fejü szereplőjét, aki állítja, 10000 ft kapott a felvételért a félvétel készítőitől, azt már nem árulta el, mennyit kapott az M1 től!

hvg.hu/itthon/20131125_Allitolag_penzert_szerepelt_az_egyik_ferf#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Igen, a marhák azt hitték, hogy a kikcekezett részletek képezik az egészet. ...
Nagy hülyeség azt hinni, hogy a nyilvánvalóan vágott felvételnek nincs meg az eredetije valahol.
@bella _ciao:
": szerények ezek a fijúk:

http://www.bmsk.hu/letesitmenyek/msh/ "

Belülről azért elég gagyi ám. A MOB már el is költözött puccosabb helyre.
Ha Fabe azt hiszed ezt a szarvas-patás feri járta ki, vészesen tévedsz. Vezényló lesz az az utódok szemében. Hiszen most nagy tételben hamisítják a történelmet...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Hogyne, kaptam én hideget meg meleget is, de napközben csak néha tudok beleolvasni a blogba, írogatni itthonról szoktam este (bár most egy darabig meggondolom, hogy írjak-e nyelvtani hasfájásaimról). A jó szándék vezetett, de ismerjük a mondást a pokolba vezető út burkolatáról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A CIKK ÁLLÍTÁSÁVAL ELLENTÉTBEN EGYETLEN GOMBJA SEM VOLT BEGOMBOLVA A CSÁSZÁR SMOKING-BAN VOLT NEM ÖLTÖNYBEN

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ááá ne bánkódj! ki sem sértődött meg, csak körbejártuk a magunk agyamentes módján a témát. és bátran, máskor is. jó volt. és köszi:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: és elhiheted. itt, akik, vagy mik, ha akarnak, sokkal jobban bírják a nyelvet, mint néhány nagyontanár:-) no, nem rólad van szó, még véletlenül sem, hanem a hócmanrozi-félékről...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Nem feladni!
Bubó minden hsz-e után jöhet egy szabály, támogatlak:))
Sziasztok, nem olvastam végig a kommenteket, szóval lehet, hogy már volt.
Csak muszáj belinkelnem, mert annyira "szép". Ahogyan megvédik a magyar gazdákat is:(((
"Kétszer fizet iparűzési adót az a gazdálkodó, aki termelői csoporthoz csatlakozott. Egyszer a saját forgalma után, majd ugyanazért az eladott termékért még egyszer, amikor végeredményben a termelői csoporton keresztül értékesített. Ráadásul hasonlóan az előbbihez, duplán fizetik az agrárkamarai díjat is. A gazdák nem értik, miért kell duplán adózni a sertés után, amit nyilvánvalóan egyszer adtak el. Hogy lesz ebből így 6 millió disznó?"
hvg.hu/kkv/20131126_Egy_diszno_kettot_er_Ugy_fest_a_NAV_szama
Hajjaj. :)

Itt a Mol válaszcsapása: eljárást kezdeményeznek a horvát kormány ellen

hvg.hu/gazdasag/20131126_Itt_a_Mol_valaszcsapasa_eljarast_kezdemen
@GeoCracker: Meg ugye azt is nehéz lenne igazolni, hogy a nemzeti radikálisok vetkőztették gatyára a népességet.:)
@Orica Középföldi: nem bizony! Senki sem bántotta a macit, hanem a felvetésben megadott ké névmás? de lehet, hogynem, hanem határozó... fáradt vagyok, nem akarok gondolkodni, magyar nyelvi jelentéseit és értelmezési lehetőséeit szórakoztuk el:-) Emlékeim szerint pont Veled beszéltük meg a "ki nem szarja le a helyesírást" témakörét:-) Ha komolykodunk, akkor odafigyelünk minden szóra és szeánsznyi különbségre is, éppen a félreérthetőség elkerülése mián...
@aritus:
" Hogy lesz ebből így 6 millió disznó?"

Valószínűleg csak a Hofi által vázolt módszerrel. Igaz, hogy ő is csak 14-ig ment...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt nem lenne nehéz igazolni, csak ehhez te hülye vagy, és nem ismered a magyar történelmet.
A népesség legatyásodása nem most kezdődött, azért ennyit segítenek neked.
@aritus: szült a coca 5 malacot. mire a minisztériumba ért a szaporulati jelentés, 14 lett belőle:-)
@aritus: Nem látok változást a nagy önvizsgálat után sem. marad a következetesség...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
"Senki sem bántotta a macit"

Percig se éreztem úgy, hogy bárki is bántani akart volna :)) Nem erről szóltak a válaszok, csak ki-ki elmondta a témáról, amit gondolt. Ennyi.
@aritus:

Zseniális Hofi, mint mindig. Lusta vagyok megkeresni, de biztos fent van.
@aritus: Kikre gondolsz esetleg??? A 133 napos kommün országgyarapítására vagy netán Rákosi pajtásék reformjaira??? :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
" szült a coca 5 malacot. mire a minisztériumba ért a szaporulati jelentés, 14 lett belőle:-) "

És emlékszel az utolsó mondatra is? "Elvtársak, úgy döntöttünk, hogy ebből 5-öt exportálunk, a többit megeszitek ti!"

Na, ezt fogjuk mi is enni.
@Orica Középföldi:
"Lusta vagyok megkeresni, de biztos fent van."

Fent van, úgy emlékszem, Nevezz csak Cucinak a címe.
@Orica Középföldi: A lényegét már a mogyorózabáló megírta:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

@Orica Középföldi:

" Ha komolykodunk, akkor odafigyelünk minden szóra és szeánsznyi különbségre is, éppen a félreérthetőség elkerülése mián... "

sőt, néha direkt kiemelten kell figyelni arra is, hogy félreérthető legyen, valamint arra, hogy félre is értsük suk, sőt csuk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bla-bla, mondom, hogy hülye vagy, és nem ismered se a magyar, se az európai történelmet.
Engem nem zavar, ha hülyén halsz meg, sőt nem is érdekel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Erről:
hvg.hu/kkv/20131126_Egy_diszno_kettot_er_Ugy_fest_a_NAV_szama
"Kétszer fizet iparűzési adót az a gazdálkodó, aki termelői csoporthoz csatlakozott. Egyszer a saját forgalma után, majd ugyanazért az eladott termékért még egyszer, amikor végeredményben a termelői csoporton keresztül értékesített. Ráadásul hasonlóan az előbbihez, duplán fizetik az agrárkamarai díjat is. A gazdák nem értik, miért kell duplán adózni a sertés után, amit nyilvánvalóan egyszer adtak el. Hogy lesz ebből így 6 millió disznó?"
@jaegtoer:

néha nem is elég meghallani, hanem egyenesen szükséges az áthallás is, a meghalást és az álhatást most ne vesézzük...
@aritus:
Hogyan? Mint Hofinál.
Épül a működő cocializmus!
Essetudni...
@aritus: A demokraták mind olyan szerények és okosak mint te vagy??? :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

ne ad fell, én szivessen tan ülök, így osztán eccere lehetek tulok és tülök.
szmájli, mielőtt....
@aritus: Már ne is haragudj, de helyetted is szégyellem magam. Hát nem megérdemli a dupla adóztatást, aki a neokomcsi kormány alatt rossz helyen tömörül önként tsz-be?! Önző, nertelen emberek ezek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gondolod, hogy az elég súlyos bünti? Esetleg egy dedikált talaptörvény? Beleíratni morcos bajusszal, hogy aritusnak szerettel meg ilyesmi. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ugye, most meglepődtél? Ez új infó számodra.
Ma reggel még azt hitted itten kapitalizmus van, magántulajdon meg magánélet szentsége, oszt estére körbenézel, és azt hiszed 40 évet visszamnetünk az időbe.
Új törvény születik, hogy a dicsőséges rezsiharcot holnaptól már a közösképviselőknek is kötelezően hirdetni kell
vastagbor.blog.hu/2013/11/25/rezsiwars_kozos_kepviselok_lepcsohazak_ariel_betutipus
Hogy Kishantos valójában az ellenség (a kapitalista Dánia) aknamunkája, amivel ki akarják rabolni a magyar gazdákat, és magyar termőföldet
polgarda.blog.hu/2013/11/25/az_igazsag_kishantosrol?
Ezt csak 18 év felett és erős idegzetűeknek ajánlom elolvasásra.
És leszámolunk a nyerészkedőkkel, az extraprifitot hajszolókkal, a munka nélkül jövedelmre ácsingózókkal. Mert a magyar gazda az nem vállalkozik, amelyik mégis, az nem magyar, azt megbüntetjük:
hvg.hu/kkv/20131126_Egy_diszno_kettot_er_Ugy_fest_a_NAV_szama
És a csúcspont, hogy a rezsifüggetlen lelkilola megnyugtat minket, hogy aszongya:
"Szerintem minden nyilatkozat nagy felelősség és én mindig nagyon precízen fogalmazok, ha engem kérdeznek. TEGYÉTEK TI IS EZT, ÉS AKKOR SENKINEK SEM LESZ SEMMI BÁNTÓDÁSA."
mandiner.blog.hu/2013/11/26/levelvaltas_ungvary_krisztiannal_hellerrol
Érted Bolikám, ha nem pofázol, nem kritizálsz, akkor nem kell félned.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:Én nem vitatkozom vele, rövid az élet, hogy fölösleges dolgokra pazaroljam:)))
@aritus:
Akkor már kezdhetek félni? :D
Napközben dolgozok, nem érek rá félni, ilyenkor szabad?
ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZ!!!
Valami tender lesz mostanság? :))
a poszthoz nem tudok hozzászólni, mert már a címtől lezsibbadtam.

mielőtt v_a_l_a__k_i szóvá teszi, amijóta azakadémija útöbbi nyelvszabikat kiosztotta, azóta semmi lelkifurdancsom nincs, hogy mi , ki hogyan miért? még a Böszmét is megkövezném, hogy egy jelenlevő klasszikust mogyorózzak palicskázva..
444.hu/2013/11/25/jol-ertem-hogy-orban-egy-fallosz/
Ennyire szellemesen és büntetlenül csak egy baloldali tudja lefaszozni vezénypónit. :D
@jaegtoer:

mármint hogy nincs lezsibbadás...
@aritus: Azért picit vitatkoztál vele. Picit visszaolvastam. Hátha lemaradok megint arról mikor Fabe kivágja angyalunkat. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem is volt rendszerváltás: @aritus:

Volt valami gyenge próbálkozás, de ez a narancs és barna fos lett belőle:(((
@aritus: Miért nem csodálkozom ezen sem?? :)

Az elfogadást hangoztatók a legkirekesztőbbek

youtu.be/epx_OlbpfvQ
@aritus: Azért gyorsan vedd hozzá a piros fost is. Persze csak akkor ha hiteles és tárgyilagos akarsz maradni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem vitatkoztam, csak helyre tettem...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Már miért vágna ki??? Én állandóan jól viselkedek. :)
hvg.hu/itthon/20131126_berlakas_felmondas_beruhazas_L_Simon
Szerintem inkább el akarják olcsón bugázni az ingatlant. Egyszerűbb üresen venni ingatlant, mint bérlővel együtt. A várkert környéke pedig sokat fog majd érni, mikor kész lesz...
@aritus: Mivel érvek nem nagyon hangzottak el, ez attól elég messze volt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bla-bla, te kis pöcs, most éppen narancs és barna fos van, a piros fos az 1990-ben véget ért. Ismerd meg hazádat.
@aritus: Nem mondod? Te figyu a szocik színe mi is mind a mai napig??? Jól emlékszem, hogy ők is "kormányoztak" 12 évig? :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Aggódom érte. A végét totál becsavarodik, és beáll jehovásnak, és őrtoronyra fog minket rádumálni. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem, az én vagyok. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
jajajaja!
boldogok a tudatlanok, mert övék a hatalom, a dicseggség és a mézesmaszlagmazdagi.

ja! a vastagbőrön a Főnököt duci foci duce névvel találtam illetni.

feltéve, ha a hsz-emet bevette, mert a gépem az "elküldéssel" összeomlott.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: beszarás:-))

"Ha Orbán férfias, akkor igaz, amit erről írt a blogján? Hogy ágaskodik, mint a cövek. Jól értem, hogy Orbán egy fallosz?

“Ön most mindannak, amit írtam, a rosszindulatú olvasatát kívánja adni. Ez egy metaforikus nyelv, ami egyébként egy Krasznahorkai-szövegre, az Állatvanbent egyik szöveghelyére reflektált, s az ambíció motívumára utalt.”
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bla-bla, mondom, hogy művelődj, tanulj, mert ha így maradsz, hülyén halsz meg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Itt a mai pillanatod: Elmész ám te a nagybüdösredvás picsába! Te kéred számon az ittlévőktől a demokrataságot? Nehogymá királlyá válasszuk a falu bolondját!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Valami tender lesz mostanság? :))"

Hát Miskolc és környékén szétosztják a 17.000 laptopot. Te nem pályáztál a beszállításra??? :)
@aritus: A halál szempontjából nem tök mindegy hogy bután vagy okosan halsz meg??? :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Olvastad a HVG-n az interjút? Komoly esettanulmány:)) Nagyon jól szórakoztam.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"csak ki-ki elmondta a témáról, amit gondolt"

csak hiszed! a töredékét, a jéghegy csúcsát, a szilánkját legföljebbb... kinek lenne többre annyi ideje?:)
@jaegtoer:
"szmájli, mielőtt.... "

Válaszaitok sok derűs percet szereztek nekem, remélem, nektek is.Örülök, hogy javíthattam a társaság hangulatát, nem mintha rá lennétek szorulva :))
@Orica Középföldi: olvastam és a pozsgásagyú is megvolt... futóbolondok, férgek derékhada
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: jó, ez vicces (ebben a szörnyű, buta, nyomorult narancsos szürkeségben).
De azért amikor GFG azt mondta, hogy a kormány a felsőoktatással kapcsolatban nagyvonalú volt, akkor nem kérdezett vissza, hogy oppárdon, miben is? És akkor felsorolta volna, hogy valójában mit is tett ez a kormány a felsőoktatással. Mennyi pénzt vont ki, röghözkötés, egyetem autonómiájának megszüntetése stb. Szóval mivel is volt nagyvonalú?!
Hagyta szó nélkül.
@aritus: minden a kérdezőnek sem juthat eszébe. később meg már nem akarta visszahívni, elég volt egy hányás egy napra.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Pedig igazán válaszolhatnál a videóban elhangzó utolsó kérdésre. :)

"Hogyha mondjuk a jobbik rendezne egy konferenciát, a szélsőséges balliberális pártok és politikai elemzőintézetek munkájáról és momndjuk nem engednék be Steiner Pált csak azért mert emeszpés, akkor milyen hisztériát rendeznének a lakájmédiában???"

Higgadt választ adj lécci. Tudod olyat ami méltó egy toleráns demokratához. :)
@jaegtoer: lsd ide vonatkozó linkemet. :)
Amúgy nem kellene annyi hangyapornót nézned. Biztos ott kapott vírust a géped. :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Egy újságíró készüljön fel.
Azért a felsőoktatás nem egy titkos dokumentum, azt teljesen nyiltan vállalták ezek a rémes seggfejek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
:(( Gonoc besstijja...

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Feldughatod a makkodat magadnak.

A poszthoz is:
Audi újabb beruházás kezdete?
Mercedes beruházás kezdete?
Ki tárgyalta le, ki hozat ezeket az üzleteket?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gondolod, hogy ő pont arra vágyik, hogy tapíroknak magyarázza az űrhajók működését?!
Ha botrány lenne azért lenne, mert miért akart olyan helyen szónokolni.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Pozsgásra nem vitt rá a lélek. Az életben nem mondott még olyat, ami figyelmet érdemelne.
Helyette elolvastam a 90 éves Del Medico köszöntését, Jolsvai tollából.
Micsoda különbség:))
@aritus: Szentem így is eléggé felkészült. Megvakargatta a tömény ostobasággal telt mocskos szervilizmust és megmutatta elég pregnánsan, mekkora egy dísz-kurzus senkiházi díszfasz ez a nulldózer.
@Orica Középföldi: Tegnap cuppantam rá.... élvezetes, tiszteletteljes írás volt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A legcikibb ebben ez:
"Az Alkotmánybíróság a múlt héten úgy találta, a szabályozás nem szorul korrekcióra, elég, ha a miniszter megindokolja, miért ad engedélyt ilyesmire, őt majd a parlamenti bizottság ellenőrzi."
Mivel:
"A rendőrség és a titkosszolgálatok közt félúton, valódi külső kontroll nélkül végzi titkos tevékenységét a Terrorelhárítási Központ. Bár nem verik nagydobra, a bűnözők elfogásán és Orbán Viktor védelmén kívül a TEK-nek joga van például telefont lehallgatni vagy lakásokba behatolni."
hvg.hu/itthon/20131126_TEK_titkos_informacio_alkotmanybirosag

Szóval elmehet az AB is a halálfaszára.
azt kérdezte itt az elébb egy álszenteskedő álkeresztény:

"A halál szempontjából nem tök mindegy hogy bután vagy okosan halsz meg??? :)

már a monitorom is röhög rajta.

oxi. tehát ebből az következik, hogy nincs feltámadás. na ennyire mély és igazult és üdvözült a hitében.
mindezt adventi készülődésben, és önvizsgálódás közepesközepében benne bele

No, de mit szól ehhez Böjte Atya?
@jaegtoer:
Kipipálva! :))
Java frissítés és akkor a "hangyapornótól" nem omlik össze...
Malwarebyte's telepítése, frissítése, futtatása.
Spybot telepítése, frissítése, futtatása.
Amúgy meg vegyél egy rendes vírusvédelmet, pl. AVG Internet Security és akkor nem kellenek ezek sem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én??? Nem is látom!
Azt hittem engem piszkálsz édesem... :D
@jaegtoer::)))) Pedig Böjte atyát nagyon szereti idézni!
@aritus:
Le vagyok döbbenve ezen a stíluson... :)
Csak úgy röpködnek a lófaszok és bammegek!
@jaegtoer:

Két szőke nő beszélget:
- Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamara!
- De hát az rengeteg pénzbe kerül.
- Na és? Egyszer élünk...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Asszem elvesztettem az úrinő stilusomat az elmúlt hetekben.
Egyébként lófasz nem volt, csak halálfasza.
Miért nincs igazam, hogy az AB feldughattya?!
@jaegtoer: "oxi. tehát ebből az következik, hogy nincs feltámadás"

Hát az én notim is röhög most rendesen. Nem baj most legalább gyorsan azt is elmesélheted szerinted mikor üdvözül valaki és mikor nem.:)
@aritus: Mélységesen egyetértek. De az is megér egy misét miért is kell nekik ilyen jogosultság. Eddig 20+ évig a titkosszolgák feladata volt szemmel tartani szélsőségeket, meg a potenciális terroristákat. Akkor most vagy a tek felesleges vagy a titkosszolgálat.
@aritus:
Az a gond, hogy ilyeneken már apránként meg se lepődünk... Ez a gond.
Ettől a csürhétől minden kitelik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pedig vannak itt olyanok, akik komolyabban veszik a demokráciát (pld. Geo vagy Haba) Bár ilyenkor inkább az jut eszembe, amit a saját blogján írt Geo.:)

"az kedvez az önerősítő spirálnak is, hogy a fürdővízzel a gyereket is odaöntik a strucc nyaka mellé."

Amúgy nem szónokolni kellett volna őket meghívni, hanem csupán csak az általuk annyira hangoztatott másság elfogadása és a kiegyensúlyozott vita jegyében. Gondolom ha valahol téged szidnának nyilvánosan, azért örülnél neki ha kifejthetnéd az álláspontodat te is.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha engem kérdezel, mindkettő tök fölösleges. Szebb világ lenne titkosszolgálat nélkül. Az mindig a hatalommal visszaélés melegágya.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bammeg, ezek már megint bazinagyot hibáztak. magánydemokrata ma belinkelte a Dajmler igazgató levelét iktatva, pecsételve Gyurcsány melnöknek, melyben tájékoztatja, hogy az igazgatóság Kmét mellett döntött ótógyár üügyiben. A marhák meg nem titkosították 80 évre!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aggódom a hvg-ért. Valahogy már nem a régiek egy idje. Már ez is hír?!
hvg.hu/kultura/20131125_Hova_tunt_Pap_Rita_es_Bodnar_Attila
Mindenki nyugodjon meg Pap rita és bodnár attila nem tűnt el. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt hiszed van neki ideje rád? Bősz HR-esként már a nyálkás boríték tapintása után kivágná a szemétégetőbe a CV-det
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem is. Mármint, hogy meg se lepődünk, észre se vesszük, hogy mit művelnek, és hogy ettől a csürhétől minden kitelik.
Azért azt szerintem még te se, én se gondoltuk, hogy olyan tv-t hoznak, hogy a rezsicsökkentésért KÖTELEZŐ hálaadó lakógyűléseket tartani, hogy ennyire pofátlanul törvényileg és közpénzileg csinálják a választási kampányt.
@tristen2005:
nézem...majdnem mindet de felváltva...kösz
brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod nem mindenkivel kell leállni vitatkozni. Hogy minden jött-menttel leállok vitázni, pláne olyanokkal akiknek minden második szava az, hogy cionista, vagy cigány, vagy zsidó, vagy buzi?!
Hát, ez nem demokrataság, hanem a szintjükre való sülyedés lenne. Mert vannak közösségek, ahol a tagokat nem izgatja a vélemények sokszínűsége. Sőt, ellenkezőleg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
soha...mert nincs feltámadás...ne fáraszd magad

brühüyyy

a férgek rágnak szét vagy a hamvaidat fújja szél szerte

anyagmegmaradás

spaceinvideos.esa.int/Videos/2013/11/Herschel_s_37_000_science_observations

az angol zászlóra kattintva az angolt nem fogod érteni
@aritus: hogy James Bond felesleges lenne?! Soha! :)
Egy kis profi szarkavarás nem árt. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Mondasz valamit. Mennyivel szebbek voltak azok az idők, amikor nem nagyon kellett bíbelődni a politikailag másként gondolkodókkal.:)

A Munkásőrség elvtársai még 1989-ben is keményen tolták a politikai harcot: „Irtsd ki végre ezt a sok piócát, aki véredet szívja most! Se szép szó nem használ, se jóság, muszáj, hogy őket széttaposd!”

mandiner.hu/cikk/20131126_munkasorseg_volt_van_lesz_ajandek_hardcore_internacionaleval_1989_bol
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: yeahhhh... ahogy a nagy demokrata kartha uzi monta volt... vannak pillabnatok, amikor hallgatni bűn:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: De tényleg ennyire emlékezet vesztős a magyar?! Vagy ez a tv. fog visszahullani a fideszre, mert a HÁZMEGBÍZOTTRA még nagyon sokan emlékszünk? Amikor az útlevélkérelemhez még az ő ajánlása is kellett?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Azért képzelj el egy ilyen lakógyülést...
Szerintem ezzel nagyon mellé fogtak.
A rezsi Sziszi elszabadult.
@aritus:

"Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.26. 12:52:32
@Husz_János_Puszita: A következő lépés a lakóbizalmi rendszer visszahozása, lakónyilvántarrtó könyvvel, kapukulccsal, kapupénzzel, vendégbejelentési kötelezettséggel.. "
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez butaság mert ezzel az erővel, akkor én meg mondhatnám, hogy nem fogok leállni vitázni azzal, akinek minden második szava az, hogy náci, fasiszta, rasszista, antiszemita, stb. :)

Tudom, hogy ma este nincs olyan hangulatod de fordítsuk picit komolyra a szót. Szerintem a teljesen máshogy gondolkodóknak is meg kéne tanulni a párbeszédet., pld. az alábbiak miatt is.

"A permanens polgárháborús helyzetben kibékíthetetlennek tartott eszmék mentén hadakoznak az emberek, azonosítva a másik által vallottakat magával a szemben álló féllel. A harcok mindig szavak szintjén kezdődnek, és mindig az ellenség megnevezése az első. „Kommunista”, „náci” – e jelzők napjainkban elsősorban arra szolgálnak, hogy az egymással szembehelyezkedő oldalak igazolják a másikat illegitimitását, és létharcként fogják fel az ellenük való küzdelmet. A másik fél nem saját meggyőződése szerint akar jobbítani az országon, hanem tönkre akar tenni mindannyiunkat – nagyjából ez az üzenet. Ma Magyarországon mind a kormányzó párt, mind a baloldali ellenzék ezen gondolat mentén próbálja megnyerni híveit. Mi sem vagyunk a legjobbak, de nézd meg az ellent, ő tényleg a vesztedre tör! „Együtt tették tönkre az országot”; „Magyarország nem bír ki még négy év Fidesz-kormányzást” – ezek a mondatok ugyanúgy olcsó szavazatszerzésre, vagy -megtartásra hajtanak. Magyarország nincs tönkretéve, és sok mindent kibírt már ezer év alatt, és még mennyi mindent fog kibírni. De sokkal kényelmesebb, ha az ellenfél szerintünk egyenesen a létünkre tör, hiszen így mi lehetünk szabadságharcosok."

mandiner.blog.hu/2013/11/23/naci_gyilkossag_es_anarchista_bosszu_csucsra_jaratott_politikai_konfliktusok
Nembírjaabbahagyni, idekopizva minden szemetet....
@tristen2005:
nézem a bázül cselzi...és látom a négerek festett és spec frizuráit bázül-ben...emléxem amikor fajvágásra szorúltam anno fekete Afrikában...bementem az első fodrászhoz ott csak a helyiek vártak és éppen kapták az új nyírást az ő hajukat úgy nyírják mint a buxust, de amikor én kerültem sorra már majdnem kopasz voltam de nem akart kialakulni majd szóltam neki már jó...hónapokig nem kellett fodrász és akkor már Lisszabonban voltam ott meg ragyogóan nyírt a mester

később én is kipróbáltam hogyan kell a néger buxust nyírni ...hát könnyebb mint az én lobogó szőkeségemet

brühüyyy

Milán 2:0 Glasgow-ban, Arsenal is vezet..holnap is lesz treffa

magyarok kiestek a Földről?

brühüyyy
@aritus:
Faca kis palkátokat is kell csinálni? :D
Vannak ötleteim!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

tényleg igaza van Szívnek. Ha Fabius szerint "az" emeli a blog fényét? az Ő blogja... az ő dolga.

azt konstatálhattuk, hogy "annak" se tartása, se gerince, se méltósága. idézetei és linkjei vannak. saját tudás, saját vélemény, de még saját véredény is semmi. ennyi az "az" egy semmi, még nulla sem, mert van értéke, ha más nem helyi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vagy neked inkább az ilyen politikusak a szimpatikusak??? :)

youtu.be/aTUlDBxO-_0
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Most már tényleg veszek ilyen festékszórót, aztán majd szépen kidiszítem a plakátokat a házban.
@rodeo36: bemegy egy embör a fodrácho... van 3 szál haja. kérdi figaró hogyparancsolja? egyet balra, egyet jobbra egyet hátra. dogzik a mester de kihullik egy... jájjáj, most hogy is legyen? gondse. egyet balra, egyet jobbra. na, kihullik megest egy. Kétségbeesett figaró? Hmmmm? a vendég legyint. Borzolja össze..
@jaegtoer: gyerekek, át kell pörgetni és kész. Néha a helyére kell küldeni, ennyi.
Szánalmas pöcs.
@jaegtoer: Felesleges "azzal" foglalkozni. Már nincsenek rá szavak. Hagy beszélgessen önmagával.
@aritus:

ja. az külön szép, hogy még az egyes szám harmadik személyt se fogja fel.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ezen hangosan felröhögtem.
Pedig mire végigolvastam, rájöttem, hogy ismerem. De annyira jó.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Milyen szemetet te szegény???:) Ne légy már ennyire párbeszédképtelen.
Jóccakát, álmodjatok szép lakógyűlésekről:)))
@aritus: téged meg kisértsen a rezsiszilárd:-) de nenagyon:-)
@aritus: Milyen frappánsan megoldottad az egyre mélyülő társadalmi problémákat. Mélyen szántó érveid, totálisan lesújtottak. :)
@aritus: Már megint igazam van István igazad van. :)

youtu.be/mQf_9-SO6rY
@rodeo36:

Barca 2-1 re ég , Dortmund-napoli 2-1, a milan már 3-0
@rodeo36:

mindig az a kurva foci!:D
@tristen2005:
de a Barca 2:0 volt...javítottak katalánok...még jó hogy elfér a katalán büszkeség a pályán...a Neymar micsinyál?

a Milán ragyogó...a Dortmundtól undorodok azt nem nézem...Arsenal vezet 2:0 de cselzi nem tud cselezni de a bázül sem...most cseréltek

sokat kell kattintani a kurva annyát a kábel-nek nem ad PIP
brühüyyy

addig sem kell narancsozni...egyébként is poshadt meg rothad
@jaegtoer:
jobb mint a hogyan basszunk ki törvényesen a nemzettel című gittegyleti csiki csuki...tennap a recpeteknél meg a pletykánál érkeztem kurva jók voltatok de mikor én olvastam ti már részegen vagy horkolva...

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

na ez jó

a Dante haja jó meg a Fellaini-é meg a többi frissen nyírt buxus

brühüyyy
@Orica Középföldi:

Jenőke az oka mindennek. a menetrend szerint már rég jönni kellett volna a versnek. vagy beesni. vagy valami.

Jenőke? csak nincs valami gáz?!!
@tristen2005:
a pet recseg bekapta 87. perc bázül 1:0

brühüyyy
mourinho: alszik a cselzi
@jaegtoer:

kilazult a "v"

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Végére értünk a mai napnak, aki akar nyugovóra térhet. Így jó éjszakát neked is. Csak egy részlet, amit mára olvasásra ajánlok, de nyugtatónak - mondom én.

Ady Endre: Rohanunk a forradalomba
(részlet)

Hallgassátok az esték zümjét
S friss sóhaját a reggeleknek:
Budapestnek futós uccáin
S falvak csöndjén dühök remegnek.
Süpped a föld, ha súlyosat hágunk,
Olyat látunk, amit sohse láttunk:
Oldódik a nyári melegben
Fagyos, keserves, magyar átkunk.

Eljött hát végre a pusztánkba
Isten szent küldöttje: a Sátán.
Szüzek voltunk a forradalmak
Magas, piros, hős nászi-ágyán.
De bőrünk alól kisüt lobogva
Már vérünk, e bús, mindeddig lomha.
Csönd van, mintha nem is rezzennénk
S rohanunk a forradalomba.

.
Szép álmokat mindenkinek, vidám hajnalt és egy deci rumot az ébredők teájába.
Figyelem! A főtt sonkát kóstold meg, mielőtt megsózod (fogyasztása vajas-kenyérrel ajánlott, kovászolt uborkával, vagy majonézzel - ízlés szerint).
@jaegtoer:
Nem volt jó napom, de - mint látod - vers el nem maradhat.
@dr. jenőke (jenőke):

Köszi:)))
Jó éjt! Holnap jobb napod lesz.
@rodeo36:

Bajnokok Ligája - 2013.11.26 - Kedd 18:00ZenitZenit 1 – 1Atletico Madrid Atletico MadridVÉGE Részletek20:45Ajax Amsterdam 2 – 1FC Barcelona FC BarcelonaVÉGE Részletek20:45Arsenal FCArsenal FC 2 – 0Olympique Marseille Olympique MarseilleVÉGE Részletek20:45BaselBasel 1 – 0Chelsea FC Chelsea FCVÉGE Részletek20:45Borussia DortmundBorussia Dortmund 3 – 1SSC Napoli SSC NapoliVÉGE Részletek20:45CelticCeltic 0 – 3AC Milan AC MilanVÉGE Részletek20:45FC PortoFC Porto 1 – 1 FK Austria WienVÉGE Részletek20:45Steaua Bucuresti 0 – 0FC Schalke 04 FC Schalke 04VÉGE Részletek
@dr. jenőke (jenőke): a verset örömmel köszönöm, a nemvoltjónapodra jön jobb és mégjobb... jó éjszakát tedd el tegnapra Te is ezt a mai napot. kívánom: -álmodd ki, de ne éld újra.

Jó éjszakát Mindenkinek! Rohanjunk...
@Orica Középföldi:

ááá! jobban jön mint az intercity utolsó járat.
mindig épp időben:)
@aritus:

"a rezsicsökkentésért KÖTELEZŐ hálaadó lakógyűléseket tartani"

Bizony, bizony!

A részletek:

Először is áldó imádság mellett mondjuk el szent neveiket a körzeti meghízott (by Hofi) celebrálásával.

Majd két perc gyűlölettel adózunk a rezsicsökkentés ellenségeinek.

Aki hiányzik, figyelmeztetést kap és Kubatov büntiből kihúzza a listájáról.

Ezután a szent számok felsorolása következik.
Minden lakó feláll, és személyenként elmondja, hogy mennyit sikerült a rezsicsökkentéssel spórolnia.
A különbözetet beszedi a meghízott.

Végül közös hálaima mormolása kormányunk nagyjai felé.

:oS
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Fejek fognak hullani a bolsevik pártban! :))"

Őőőő...vannak ott efféle testrészek még? :o)
@tristen2005:

jézusmária! ez rosszabb schonerbrigg vitorlázat
@aritus:

"Szerintem ezzel nagyon mellé fogtak.
A rezsi Sziszi elszabadult."

Nyitogatják a pofonládát, az biztos.

De mikor nyílik ki?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Nembírjaabbahagyni, idekopizva minden szemetet...."

Ennyi erővel az esőre is haragudhatnál, hogy esik...
Lehet, de mi értelme van?
@Orica Középföldi:
Amit nyilvánosan elmondhatok: ha törvényt hoznak, kell hatástanulmány. Az, hogy a tanulmány mit tartalmazzon, nincs szabályozva, ezért sokminden belefér.
Elfogyott a cigarettám, ezért betértem egy Nemzeti Dohányboltba, vásárlás céljából. Köztudott, hogy a boltból kilátni nem lehet, de be sem.
Vásároltam, közben jöttek be mások is.
Megyek ki, nyitom az ajtót, nehezen nyílt.
Kicsit meglöktem, és kétségbeesett, vékony kis gyerekhangot hallottam.
Jobban kinyitva az ajtót, éppen el tudtam kapni egy kisfiút, hogy el ne essen. Nem volt nagyobb 80 centiméternél és talán 5-6 éves.
Anyukáját várta, az ajtóra tapasztott fülekkel, és nem értette, miért hagyták kint.
Nem vásárló volt, nem szenvedélyes dohányos, mégis veszélyhelyzetbe került egy embertelen kormány hülye intézkedése folytán. Sírva is fakadt, de hamar megvigasztalódott amikor a mama előkerült (egyébként azonnal).
És még más gondjaim is voltak váratlanul, de a nyilvánosságnak csak ennyit. Ez is megviselt.
@dr. jenőke (jenőke):

"veszélyhelyzetbe került egy embertelen kormány hülye intézkedése folytán."

:o((

Értelmetlen mocsokság!
@dr. jenőke (jenőke):

Hülye, álszent az egész trafik-megoldás.Ja és ronda:)
Hümm...

"Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában vacsorán látta vendégül Pozsgay Imrét a 80. születésnapja alkalmából. Ott volt Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Pozsgay Csilla, a korszakokon és rendszereken átívelő politikus lánya."

444.hu/2013/11/26/rendszervaltas-y-u-no-happened/

És ha Biszku Béla is időben átigazolt volna a Fidesz FC-be, akkor ővele is vacsorálna Áder?
@Csaknézek...:

Biszku már megkapta az elégtételt azzal, hogy valamelyik blog megállapította: Pozsgayval ellentétben neki legalább elvei vannak.
@dr. jenőke (jenőke): szokjatok már le, de tényleg. Nem lehetetlen. Nekem 25 év permanens dohányzás után már többször is sikerült a trafikálás bevezetése óta. Itthon nem veszünk cigarettát, értem? Piacon sem, mert abban meg kituggyamivan. Nekem holnap fogy el, amit boldogabb helyekről hoztam, utána megint leszokom a legközelebbi kirándulásig, aminek (mármint utazásnak) egyelőre semmi jele. De még mindig (és remélem, örökké) eléggé dühös vagyok, hogy soha, soha ne kuncsorogjak be hozzájuk cigiért.
@dr. jenőke (jenőke):

Így már értem.

Mert ha úgy merülne fel a kérdés, hogy vajon mire van szükség a Fideszben, akkor tiszta az ügy.

Nem elvekre hanem nyelvekre.
@tristen2005:
ilyenkor láccik minő szar szemét banda: már mindenképpen továbbjutottak, nem is érdekli őket, kedves szép fiúk a katalánok...még jó, hogy elférnek a pályán a nagy felfuvalkodottságukban

brühüyyy
@Orica Középföldi:

"Ja és ronda:)"

Egyik ismerősöm mesélte, hogy egy külföldi barátja megkérdezte tőle, hogy miért nyílt itt nálunk hirtelenjében ennyi szexshop? :o)
@Csaknézek...:
Nagyjából igen, sőt!-:)

A baromságot tovább gondolva; kinézvést a negyedik, meg a tizedik emeletrűl, minden úr naptyán megjelenik a kisbírónak maszkírozott közös képviselő kaczagányba, pörgekalapba, aztán bajuszpödrés oszt kidobójja a frankót, hogyaszongya:
- Közhírré tétetik, hogy a szentorbány kormány rezsidémon űzésinek következtibe, lakásonkint háromszáz fakaurival ócsóbb lett az elektronyos áram. Aki nem lássa mer nem tellik vellanyos körtére nekije, az soron kívül igényelhet lakásonkint egyet az önkormányzatnak terhire, amit majd átvált kedvező kamatyozású hitelre az állam, ha addig föl nem kopik. A hitelbírálat átfutási ideje 180 nap, mindegyiket maga selmeczi gabriella vizsgájja föjűl. (dobpergés...)

Továbbá, közhírré tétetik, hogy a szentorbány kormány megent levágott egy fejet a távhőszolgáltató sárkány tizenhattyábúúl, mely következésinek képpen, kerek kéccáz fakaurival kevesebbé fagyoskodhattok. (dobpergés...)

Továbbá, közhírré tétetik, hogy a szentorbány kormány kiharcótta a Poszeidon víz és csatornássi művektűl, újabb tíz százalék elengedésit a díjakbúl vala. Ez megenst további száz fakauri csökkentést eredményez! (dobpergés…)
Hálelúja (kifüggesztve) a kormánynak és bónusz pathakky attila maxi cd- ajándékba azoknak, akik ezt be is nyajják. (dobpergés…)

Álgya meg a semjénzsolt és a rogányossyantal a rezsidémonharcos horvátszilárd tekintetes urat és álgya meg a mindenlopó a nagy varázslót is mindeképpen, mindazonáltal és mindenekfelett, ammen! (dobpergés...)

Komolyan mondom, a fideszben egyetlen józan ember nincs. Mert, vagy részeg, vagy drogozik, vagy csak simán születésétől fogva, minimum középsúlyosan elmebeteg.
Ha ezek eltakarodnak egyszer (remélem), min fogunk röhögni??

Mennem köll melózni, holnap jönnek egy gépért és tegnap hozzá sem nyúltam, mert itt basztam a rezet.
Kaliníhta!
@Csaknézek...:
Utána néztem.
Biztos lehetsz abban, hogy nem. Biszku 1921. szeptember 13. napján született.
Már elmúlt 80 éves.
Persze, azt nem tudom, hogy Áder kizárólag nyolcvan éves, véletlenül sem kommunistákkal együtt táplálkozik, vagy sem, de csak ezt az adatot találtam.
@Knósszosz:

:o)

"Ha ezek eltakarodnak egyszer (remélem), min fogunk röhögni??"

Őőőőő...annyira azért nem aggódnék emiatt... :o)
@Exminden:
Ugyanmár!
Leszokni a cigarettáról?

Nincs ennél könnyebb, velem hetente előfordul.

Komolyra: én valóban abbahagyom.
(nem a hülye trafikmutyi miatt, mert cigi miatt tényleg nem kell trafikba járkálni)
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm! :o)

Aligha az életkor a perdöntő ebben a kérdésben.
80 éves "igazi" nemkommunistából nincs sok.
@Csaknézek...:
Egymáson, és harag, ellenszenv nélkül.
@Knósszosz:

"itt basztam a rezet."

Az a réz tegnap eléggé sok oldalról volt meg...támogatva. :o)

Jóccakát!
@Exminden: a trafik botrány nem a dohányzásról szól!
@Csaknézek...:
Nem akarok ezen vitatkozni, mert nincs felmérési adatom. Viszont akikkel eddig találkoztam és saját jogon kommunistáknak tartották magukat, érdekes módon nem voltak Rákosi hívei. Igaz, Kádáré sem. De nem is bántottak senkit, csak hittek valamiben.
Volt aki az MSZMP-nek sem volt tagja.
@Csaknézek...:
Jó éjt, még van kábé tizenöt perc melóm, egy vezérlőelektronyika bekábelezése. 6-th sense Whirlipulli - sose szarabbat!
Tudja, mikor kell megdögleni, de azt percre pontosan.

Összerakom és szunya, nagy mák, hogy a műhelyem a garázsom és itthon.
Holnap...:))
@dr. jenőke (jenőke):

"Volt aki az MSZMP-nek sem volt tagja."

Én sem akartam vitát generálni.

Akkoriban sokan voltak evvel így, annyit tudok, de én túl fiatal (46) vagyok ahhoz, hogy mélyebb személyes ismereteim legyenek arról a korszakról.

Amit meg írtak és azóta mondanak az ellenállásról, hát...
Ahogy korábban írta itt valaki a partizánokról: Milyen kevesen voltunk akkor, és milyen sokan vagyunk most!

A 80-as években, főleg Gorbacsov megjelenése után pedig már sok minden kezdett változni.
@dr. jenőke (jenőke):
Hozd meg a döntést és...
Nem nagyképűsködöm, egy éve.
Pedig akkor még karácsony előtt a franc se tudta, hogy ez az egész mit fog okozni.

Én se, csak úgy jött, hogy akkor holnaptól ne. Sikerült és gond nélkül, a szagától is kiver a víz mára, a párom még bagózik és érzem mindenhol - azért. Meg tudod csinálni, fejben dől el. Tapasz, tea, ferde faszom... semmit sem ér, ha nem akarod. Dönts és csináld, a többi mese.

Tényleg meg kell csinálnom azt a kurva gépet, de addigra ájult leszek, mire...
Éccakát!-:))
@punkfrog: persze.De én csak ennyit tehetek ellene most: nem megyek be a boltjukba.
@Knósszosz:

Még a végén ellenséggé válok itt, ha tovább bagózok! :o)
És elvetemült NER-szponzornak leszek kikiáltva. :o)
@tristen2005:
Jájj!
Nagyon érdemes ezen elgondolkodni, és tenni valamit.
Sztem jó lenne, ha "magyarra", vagyis a mi helyzetünkre adoptálva, egy jövőkutató ellátna bennünket tanácsokkal.
Mi a településünkön pl. abba a helyzetbe jutottunk, hogy az egykori kisebbség rohamtempóban válik többséggé. Mi lesz, ha egy ilyen összeomlás bekövezkezik nálunk is?
És nekünk még pisztolyunk sincs.
A rezsicsökkentés és a szolgáltatás színvonala közötti összefüggés is felrémlik a cikkből. Regnáló maffiabanda hatalmi gépezetei mindent, de MINDENT szétbarmolnak, de úgy, hogy száz évbe kerül majd a kijavítás.
Rendben, hogy meneküljön ki merre lát, csak éppen nem tud mindenki menekülni.
A középosztály Mo.-on is egyre szűkül (akárcsak ott Dél-Ámerikában), és a társadalmi piramis legalsó részét gyarapítják a lesüllyedők. Munka nincs, gazdasági fejlődés nincs. A közmunka csak egy költséges kozmetika, hamis smink.
Félelmetes kilátások!
S mindez miért?
Hogy politikus uraimék gazdagodjanak, s eközben gátlástalanul tönkretesznek mindent.
Az egész (egyszeri, megismételhetetlen) életünket.
Persze, titkon azt remélem én is, hogy"ez velünk, nálunk, nem történhet meg". Pedig de.
@Csaknézek...:
alá szeretném húzni @knósszy szavait: csakis akkor lehet leszokni, ha akarod és most azonnal, abbahagyod és nem folyatod

én is megcsináltam napi két és fél doboz cigi után egyik óráról a másikra és azonnal undorodni is kezdtem tőle

nem kellett semmi varázsszer, akarat és végrehajtás a nyavajgásban nem hiszek ott áll előttem volt főnököm példája egy orvosi vizsgálat után bejött és már nem is dohányzott: a dokija azt mondta neki, hogy válasszon 3-4 hónap lét és döglődés vagy hosszú élet...döntött...pedig ifikorától napik két doboz Munkás...

és vidáman élt és a bort is jobban élvezte ezután

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

"Biszku már megkapta az elégtételt azzal, hogy valamelyik blog megállapította: Pozsgayval ellentétben neki legalább elvei vannak. "

voltak.

"_„Az alkotók az elkészült filmet – amely olyan, a film számára készült felvételeket is tartalmaz, amelyeken nem mint közszereplő jelenek meg – nekem nem mutatták be, annak nyilvánosságra hozatalához nem adtam a hozzájárulásomat.”_" – Biszku Béla sajtóközleménye, 2010

ellenben következetes: "-senkitől nem kérek bocsánatot"

és mielőtt bárki szemében piedesztálra emelkedne a nevezett, mint elvhű elvtárs, időzzünk el 30 másodpercre ennél a résznél:

"dokumentumokat mutattak be Biszku tevékenységéről. Ezek többnyire arról szóltak, hogy Biszku Béla 1956 után felül akarta vizsgálni a forradalomban résztvevőkre kiszabott, szerinte túl enyhe bírói ítéleteket, vagyis befolyásolni akarta a bírói döntéseket. Egy a filmben idézett dokumentum szerint Biszku többek között arról készített jelentést és kezdeményezett egyeztetést a párt legbelső vezetésében, hogy ne lehessen a forradalom szellemi vezetőinek kisebb büntetést adni, mint a fegyvert fogó forradalmároknak. A dokumentum szerint Biszku úgy vélte, a büntetések sokszor túl enyhék, és túl kevés jár "fizikai megsemmisítéssel".

Amikor ezekkel a dokumentumokkal Biszkut szembesítették, ő azt állította, hogy nem ő írta azokat, majd elterelte a szót. A filmben legalább tucatszor elmondta, hogy benne azért nincs "semmi lelkiismeret-furdalás", mert a forrongások résztvevőit bíróság elé állították, és a bírók hozták meg a mintegy 300 halálos ítéletet, nem ő. "Szó nem igaz abból, hogy mi leváltottunk bírókat a nem megfelelő ítéletek miatt" - jelentette ki: "Mi nem avatkoztunk személyesen egyetlen ügybe se!" - mondta felindultan."

__Ezt hallván "Pelikán elvtárs" megcsóválta a fejét, jólneveltsége okán nem köpött egyet, hanem hazafelé vette az irányt__
gazsi apjai megvannak számlálva !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azok sem a Holdról pottyantak ide. Bocs, Szíriuszról :-)
Számosan közülük nagyon szívesen vetkőztetne sokakat gatyára. Származási alapon.
@jaegtoer:
A Biszku-érát:
- senki nem definiáéta demokráciának. öndefiniciója a proletárdiktatúra volt. Jelenleg a kormány demokráciát ugat, de diktaturát épít.
- ismerten, és nem egy esetben bevallottan koncepciós perek, ítéletek voltak. Ma független bíróságról beszélnek, de a kuriának is politikai megrendelést adnak.

Nem véletlen a nosztalgia egy korszak iránt, amiben ugyan szinte mindenkinek szar volt, de a játékszabályok sokkal tisztábbak voltak mint most.
Ma érdekes nap elé nézünk.

Horváth András egykori adóellenőr meghallgatását tervezi az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának ellenőrző albizottsága szerdán. Az ülésre meghívták Varga Mihály gazdasági minisztert és elődjét, Matolcsy György jegybankelnököt is.
Ez a jobbikos Z. Kárpát Dániel vezette testületnek a parlamenti honlapon közzétett meghívójából derül ki, amely szerint a bizottság előbb meghatározza munkarendjét, majd az áfacsalások gyanújával összefüggésben vizsgálódik.
A napirend szerint meghívták Horváth Andrást, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) korábbi adóellenőrét – aki szerint nagyobb hazai cégek és multinacionális vállalatok több mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál –, a NAV más vezetőit, valamint Varga Mihályt és Matolcsy Györgyöt.

A fideszesek persze nem mennek el. Balla György, a Fidesz frakcióigazgatója azzal magyarázta a nagyobbik kormánypárt képviselőinek távolmaradását a parlamenti albizottság ülésétől, hogy a volt adóellenőr bűncselekmények elkövetésével vádol másokat, ezért az igazságot bűnvádi eljárásban kell tisztázni, ami az ügyészség feladata. "Az ügyészség viszont nem a Parlamentben található" - írta az MTI-nek küldött közleményében a fideszes politikus.

Ettől függetlenül kíváncsian várom mi fog kisülni ebből a mai bizottsági ülésből.:)
@jaegtoer:
Kizárólag Pozsgay viszonylatban próbáltam értelmezni, egy vacsora ürügyén.
@GeoCracker:

"de a játékszabályok sokkal tisztábbak voltak mint most."

vagy semmivel sem különbek, ami a kiszolgáltatottságot illeti.

egyik nem menti, vagy fényezi a másikat.

a kiszolgáltatottság konstans, értéke minden eltelt évvel exponenciálisan növekedik. kérdés:- mekkora a hatvány értéke.
@GeoCracker: Mindezek persze semmivel sem csökkentik az öreg háborús és egyéb bűncselekményeinek súlyát.

index.hu/belfold/2013/10/16/vadat_emeltek_biszku_bela_ellen/
@Nyilas Mise:

szia!

úgy látom, Jakabéi meg be is teltek.
@dr. jenőke (jenőke):

nem is feltételeztem, csak az alkalmat ragadtam meg.
bocsánat.... ha valakiről feltételezem, hogy érti is, "megfelelően értékeli" is nem csak tudja, vagy jól informált, akkor Te éppen egyikük vagy.
@jaegtoer: Különbek voltak. Ugyanis a tsiztán lefektett szabályokhoz tudsz alkalmazkodni. A omályos, bemondáson alapulókhoz csak az, aki bemondja.
A megélhetés konkrét körülményei nem voltak jobbak, de az átlagközérzet a 70-es, 80-as években kilométerekkel volt jobb, mint most.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ahogy Horthy esetében sem menti azon az alapon, hogy szerető apa volt. Csak azt mintha ki kérted volna magadnak.
@GeoCracker: Ja csak ellene sehol sem emeltek vádat ugyebár, pedig a háború után nem kevés per indult háborús bűnösök ellen. Ezt meg valahogy te felejted el állandóan.:)
Persze tudom, hogy "mindenki ártatlan egészen addig míg a bíróság jogerősen el nem ítéli", elv csak addig szokott fontos lenni, amíg nem nácikról van szó. Az ő esetükben ők már attól jogerősen háborús bűnösök, ha néhány tüntető azt mondja róluk. :)
Magyarország én így szeretlek???? :(

TOP 10 adósok

"Az aktuális listavezető, a Koffoló Viszép Kft. egymaga 2,57 milliárd forinttal tartozik a magyar államnak – ami önmagában is érthetetlenül nagy összeg, hiszen ez valószínűleg megfizetetlen vagy jogosulatlanul levonásba helyezett áfa, ami pedig közel tízmilliárd forintnyi kibocsájtott számlát feltételez. Még inkább megmagyarázhatatlan a jelenség, ha figyelembe vesszük, hogy a cég mindössze tavaly február óta működik, tehát a tízmilliárdnyi számla egyetlen év termése, a cég székhelye pedig egy kecskeméti panelház kilencedik emeleti lakásban található. A társaság egy nyírgyulaji lakos, bizonyos Tóth Miklós tulajdonában van – Tóth a Koffolón kívül még vagy tucatnyi problémás cégben volt, vagy jelenleg is tag és aláíró."

atlatszo.hu/2013/11/20/eltuno-milliardok-a-magyar-allam-legnagyobb-adosai/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Pontosan tudod, hogy nem felejtem el, és pontosan tudod, hogy ezt párszor itt is "megbeszéltük". Juszt se hagyom, hogy félrevdd a témát :-)) Ma így jártál :-)
@GeoCracker: Én nem viszem félre a témát, főleg, hogy Horthy nevét sem én dobtam be, hanem te. :)
@GeoCracker: Arról nem is beszélve, hogy én pld. ma reggel a NAV botránnyal kapcsolatos bizottságot dobtam be, ami igazán olyan téma ami abszolút mindenkit érdekelhet. :)
@AKIsTUDATLAN: "Mi a településünkön pl. abba a helyzetbe jutottunk, hogy az egykori kisebbség rohamtempóban válik többséggé. Mi lesz, ha egy ilyen összeomlás bekövetkezik nálunk is?"

Ecseteljem??? ;)
@jaegtoer:

Piedesztált én sem kívántam alátolni.

A sunnyogó kamudumára és az álszentségre akartam én is rávilágítani a példával, amint erre dr. jenőke (jenőke) is utalt.
@jaegtoer:

"mekkora a hatvány értéke."

A szorzó a hitványság... :o)
@GeoCracker:

Értékelem az önmérsékletet:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te se felejtsd el, hogy hány baloldali ellen indult hűtlen kezelés miatt eljárás nem is olyan régen, hányat mentettek már fel, és a stadionbeléptető miatt meg nem indult semmi, csak a rozsda. Azt se találja sehol. Volt egyáltalán? Véletlen?
Osztán Horthy mégis főnök volt a zsidótörvények kihirdetésekor. Vagy nem? Tiltakozott ellene? Vagy nem????
Rakhatnál már olyan szemüveget is, amivel kissé objektívebben láthatod a világot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Illusztrálandó a kettős mércédet :-)) A Részletekbe nem vagyok hajlandó belemenni :-)

@Orica Középföldi: Remélem sikerül :-))
Mellesleg a zsidő törvényeket megszavazó "honatyákat" mikor jelenti már fel valaki, mondjuk úgy mint a vén Biszkut? Vagy azoknak emléktáblákat állítunk?
@látjátok feleim szümtükkel: Szerintem ne menjünk bele a Horthy vitába, mert megint én leszek lebaszva, hogy tematizálok és félre viszem a blogot, stb., dacára annak, hogy nem én dobtam be a témát :) A kérdéseid közepette vess esetleg egy pillantást az alábbi képre.

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935993_670305643002684_1429846335_n.jpg

Vajon mit gondolhatnak erről azok a hálás zsidók, akik emléktáblát állítottak pont a Szabadság téri templomban vagy a kriptájában koszorút. Arról már nem is beszélve, hogy az emigrációban komoly összegekkel támogatták az öreg tengerész nyugdíjas napjait.

Ez nem is csoda, hiszen pld. szintén Horthy Miklós közbelépésével – Koszorús Ferenc ezredes páncélos hadosztályának aktivizálásával – megmentette a pesti gettót. Tom Lantos amerikai kongresszusi képviselő 1994. május 26-i, Koszorús Ferenc: a magyar holokauszt hőse című felszólalásában így fogalmazott: „Koszorús ezredes példa nélkül álló tette az egyedüli ismert tény, hogy egy tengelyhatalom katonai erővel megakadályozta a zsidók elhurcolását.” De tényleg lezárom a témát. :)
Hm....

Az a pikk ász csak nem nyugszik, valahogy mindig előkerül...
@Csaknézek...:

Gondolom ennek a mondatnak a megértéséhez az ulti, mint értelmezési tartomány szükséges.
Híján vagyok eme ismeretnek, tehát légyszi fordítsd le nekem:))
Sajtószemle:index.hu/x.php?id=inxcl_stamp&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fpenzbeszel%2F

"A szerzők statikus hatást vizsgálnak, így nem veszik figyelembe az érintettek reakcióit és a kormányzati intézkedések hatására végrehajtott béremelések (bérkompenzáció) hatását sem. A tanulmány kizárólag az szja-rendszer változásait vizsgálja, így teljesen figyelmen kívül hagyja az elmúlt évek során a járulékrendszerben bekövetkezett változásokat. A tanulmány nem veszi figyelembe a munkahelyvédelmi akció keretében bevezetett munkáltatói kedvezményeket, amely a leginkább kiszolgáltatott munkavállalók foglalkoztatásához kapcsolódó adóterhek csökkenését eredményezték."

Ez magyaráz mindenféle járulékról, munkáltatókat érintő terhekről, miközben az elemzés az egykulcsos szja nettó jövedelemre gyakorolt hatásáról szóló megállapításokat tett. Besza*-behu*
@Csaknézek...:

Ott ül a paraván mögött mint agy vadász a lesben, az első fecske megjelenése után rögtön tüzel!
@Orica Középföldi:

Arra utaltam, hogy ha valaki hamiskártyás, akkor ott lapulhat a farzsebében pl. a pikk ász.

És ha "szükséges", az asztalra kerül.
@tristen2005:

"mint agy vadász a lesben"

Tán nem volt szándékos, de talált! :o))
@Csaknézek...: valaki mindig csapkodja, mint a köpőlegyet,de mindig előkerül.Létkérdés neki, hisz csak a napi norma teljesítése után járulhat a kasszához.
@Csaknézek...:

Véletlen volt, észre vettem, de úgy voltam vele mint a székely, amikor a gyereket akarja pofon vágni és az anyóst találja el. Ott is jó helyen van!

Ez a NAV-s Horváth nevű adó ellenőr csak a jó Istennek nem írt levelet! Viktor is nagyon várja, az övé mikor érkezik! Rogán, Lázár, Cséfalvai!!
@KÁTÉó53éúétr6: Ha így lenne, akkor sokkal többet kommentelnék. :)
@tristen2005: Amúgy pont egy jobbikos elnöke lesz a mai NAV bizottságnak. Minő skandallum.:)

hvg.hu/gazdasag/20131126_Meghallgathatjak_a_NAVbotrany_kipattanto
@Csaknézek...: Mondtam már. Kényszeres mazochista. Helybejön minden áldott napon a pofonért.
@Orica Középföldi: Segítek! Az ügyeletes falubolondja 12-24-es nyomulására utalt.
"Ez már tényleg kifosztás
Egymillió forint bankbetét négy hónap alatt ötezer forintot fial, az államnak 8247 forint megy."

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2013/11/27/ez_mar_tenyleg_kifosztas/

Mondtam már annak idején is, megvan annak az oka, hogy a kamatlábra is kivetett egészségügyi hozzájárulás (hátha eltörik, oszt gipszbe kell tenni), beteges:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bocccs a durva hasonlatér, de Jack the Ripper, vagy éppen Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus, vagy Oszáma bin Mohammed bin Avad bin Láden ellen sem emeltek vádat soha.
Te is tudod, hogy rengeteg ilyen példa van.
Ugyanakkor Alfred Dreyfus (ő sem az egyetlen) ellen emeltek vádat.
Vajon, ki a bánat fog ilyen kondíciókkal, és főleg úgy, hogy a feje felett lebeg a megtakarításainak "megvédése" itthon takarékoskodni? Főleg úgy, hogy egy kósza Kósa, vagy Szíjártó bármikor beállíthatja a forintot fejjel a betonba. Ennél még az 1%-os osztrák betét is bizalomgerjesztőbb és biztonságosabb. Ott. talán a betét megőrzi valamennyire a reálértékét. És a cikkben még az inflációs rátát meg sem említették.
@dr. jenőke (jenőke): Ne sértegesd arab hitsorsosait! Billy Laden igazi hazaffy volt:-)
'napot!

Sokan rámentek – Földmaffia az agrárhivatalban

magyarnarancs.hu/riport/sokan-ramentek-87318

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ösztönöznek arra, hogy a nagyobb profitért a részeg brókereket válaszd.
Elvégre harcolt a judeoplutokrataborzsoáfincianalistanagytőke, az arab megvilágosodás, Mohammed próféta kábult kövéért, és főleg nem fogyasztott alkoholt:-) A maga eszközeivel.
@bella _ciao: Hja, főleg MOL részvényt érdemes mostanában venni, meg Telekomot, MEg bármilyen bankba betársulni, esetleg csilivili 25%-os hozamú állami dollárkötvényt, vagy értékpapírt:-))
Részvényeket általában nem egyhónapos futamidőre vesz az embert. Ha igen, akkor azt általában büntetik... valami bennfentes kereskedelemre hivatkozva:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"12-24-es nyomulására utalt."

Inkább arra, hogy "csal".

Pl.: Ez nem zöld Mercedes, hanem kék!
De nem akarom tovább ragozni ezt a témát!

Nézd csak meg ezt a linket! Láthatod, hogy tök kék a Merci!

Nem érdemes ezen a témán tovább rugózni, ám tudok idézni történelmi és tudományos munkákat is annak igazolására, hogy zöld Merci nem létezik!
Nézd csak meg!(link 1, link 2)

Semmiképpen sem akarok erről tovább vitatkozni, még azt hinnék, hogy Merci tematikát erőltetem itt, holott mi sem áll távolabb tőlem.

Hadd mondjam el azonban, hogy sehol nem találtam a Wikipédiában zöld Mercire vonatkozó cikket, CSAK kék Mercik vannak!

Tényleg nem akarom erőltetni ezt a témát.
Még csak annyit, hogy mindenki tudja, hogy kékben csak Toyotákat gyártanak!

És így tovább...

(Ennyi elég?) :o))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: várjál csak. nem sokára piacra dobják az állami párngáz részvényt. és módosítják alaptörvényileg a köz(munkás)mondást, addig nyújtózkodj, amíg a párnagázad ér.
"A mezőgazdasági bizottság ellenőrző albizottságának múlt keddi ülésén a kormánypárti képviselők javaslatára nem vették napirendre a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál folyó, a területalapú támogatásokkal való visszaélésekkel kapcsolatos vizsgálat témáját. A bizottságban többségben lévő kormánypárti képviselők azzal indokolták döntésüket, hogy az ügyben jogi eljárás folyik."

Bahh... nem mocskolják össze a kezüket. Csakúgy, mint a NAV ügyben. Ezek szerint ez az új csodafegyver. Majd a Poltpetyka elintézi...hameg ő nem, akkor a Szájerné... elvégre ezért tartják őket.
@bella _ciao: Jahh aki párnával emeli meg a seggét, ne csodálkozzon, ha reggelre gázszaga lesz.
@GeoCracker: Meg de megtartják a bizottsági ülést ha jól tudom. Max. nem lesz határozatképes, de ettől függetlenül is lehet jelentősége. Szerinted?
@bella _ciao:
Azt gondolom, hogy pala-gázról akartál írni, de kispárna és nagypárna lett belőle véletlenül.
Kispárna = nana; Nagypárna = NANA
@dr. jenőke (jenőke): de nem doktor úr. a frissen megvásárolt tározókban leledző párnagázra szerettem volna utalni, s nem a palagázra, de még a padlógázra sem.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Az hát mivel őt és az alkaloidát is a CIA hozta létre, amint azt korábban Hillary ex külügyminiszter asszonytól is megtudhattuk ugyebár. :)

youtu.be/z5oMyZwz10Q
"Autópályaépítők nagykoalíciója
29 kilométernyi autópálya építtetésével sikerült 60 százalékkal túllépni a németországi árszintet. Vizsgálat nem lesz, minden a legnagyobb rendben, nincs itt semmi látnivaló."

AZ ÖRÖK PÉNZFORRÁS, a magyar aranygyapjú...

vastagbor.blog.hu/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201308
Legyen egy kis öröm is!::)))

9:40 Igazi örömhír! Az X-Faktor sztárja már nincs egyedül - Képek
@bella _ciao: a bélgázra pedig plánenem. Pedig épp tegnap talákoztam a hírrel, hogy az ámerikai tehenet több bélgázt bocsátanak ki, mint európai fajtársaik. És ez bizony metán, amit, ha megfelelő zacskókba összegyüjtenének sokmindenre használható lenne. Elképzeltem az energiazakarékos texasi farmert Johnnyt. Nappali, kandalló Betty az energiaforrás a bal sarokban, gumislag a seggében, oszt Havaii:-)
@dr. jenőke (jenőke): Hát igen, ahogy mondjuk Sztálin, Rákosi, Kun Béla, Shlomo Morel, Menachem Begin, Ariel Sharon, George Bush, stb. ellen sem. :)
Sokkal lejjebb már nem süllyedhetünk!

Buzánszky: 1954-ben az angol bírók álltak bosszút rajtunk
vikinek mindig is a szocik kaparták ki a gesztenyét a tűzből.
Na viszlát "jóéjt"! :))
@jaegtoer: azé... megdögölhetne magától... mindenkinek ez lenne a legeccerűbbb... bááááár... a magyar szereti ha van kit szívből... UTÁLNI...

a dakota is jó valamire...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nálunk még tehenek sem kellenek ehhez, öllég' sok marha akad, akinek eleve örömet okoz, ha dugnak valamit a seggébe.
@bella _ciao:
Értem. A párnagáz értékesítés a gáztároló önkéntes megsemmisülését eredményezi. Úgy fog járni, mint a család egy szem könyve a könyvespolcon, csak nem el, hanem bedől.
@bella _ciao: Az önmagában is vicc, hogy a Rákosi-éra "arany"csapatát (notabene: legfeljebb ezüst) ünnepeltetik napszámban, a másik kabarétréfa pesig a 60 ébves eltünt dicsőségünk átemelése a mába...

Egyébként az új stadionokat el lehetne nevezni mondjuk a 8:1-es meccs holland góllövőiröl

Felcsúti Van Persie stadion,
Fradika: Strootman stadion (az úgyis egy néger:-) )
Honvéd stadion: Lens aréna
Debreceni Devecseri stadion

etc.... :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"kimossuk a barackleváros üveget."

Ha jól értettem Holodát, ismét feltölteni nem lehet ha egyszer kiürítik.
@dr. jenőke (jenőke): Már megint ollyan izééé vagy. Megvan a B terv. A közgép már megnyerte, csak nem hozták még nyilvánosságra: 500 Mrd forintért aláducolják azt a fránya tárolót:-)
Meg is alakult az új leányvállalat: KözGáz (Közpnzből Gázolunk) Zrt.
@dr. jenőke (jenőke): tudom. de ettől a kontár kormánytól kitelenne. irónizálni próbáltam a témával. ezek szerint rosszul. :(
@Orica Középföldi: Mitszámít az. majd a beomlott lukból könnyebb lesz megnézni a lakóságnak a béka fenekét. Külön látogató turnusokat fog szervezni erre a projektre a Magyar Turizmus ZRT.
tisztelt blog társak! hová tűnt Mariann? van egy sejtésem! tényleg a jók távoznak, mert annyira liberálisok vagyunk? lehetne egy kicsit jobban összezárni? nem vagyok kárörvendő, de néha olyan jő nézni ahogy vergődik magában! teljesitsünk már mi is k.rva jól!
tegnap a kálmán olgánál volt vámosi nagy szabolcs. ő elképzelhetetlennek tartja azt, amit horváthék állítanak.

www.atv.hu/videok/video-20131126-vamosi-nagy-szabolcs-eb

Horváth egy éve üzent Lázárnak és Cséfalvaynak – közöljük a levelét

www.atlatszo.hu/2013/11/27/horvath-egy-eve-uzent-lazarnak-es-csefalvaynak-kozoljuk-a-levelet/
@magándemokrata: Bejelentte, hogy egy hétig vagy meddig nem lesz... mink meg elengedtük. Igaz tegnapelőtt tán a vastagbőrőn már láttam, lehet tényleg deklasszáltak lettünk?
@bella _ciao:
ugyanonnan, ehhez miccócc?

magyarnarancs.hu/publicisztika/az-elme-haborodasarol-sebestyen-balazsnak-87600

kisbalázska...hát nem szép azon a képen? mint egy csalódott buzi

brühüyyy
@magándemokrata: sajna a demokraták mellett vannak itten ultraliberálisok is, akik még szóba állnak vele:-)
@bella _ciao: Szerintem nem rosszul.
Éppen az MNO hülyeségei miatt vettem komolyan.
A párnagáz szükséges mennyisége nagyon bonyolult számításokkal határozható meg, mert függ a hőmérséklettől, a felhasználástól, a csővezetéken érkező nyomástól, meg a fene tudja még mitől. Az sem mindegy, hogy a tároló föld alatti-e, vagy sem.

Csak érdekességként, azoknak, akiket érdekel:
hu.scribd.com/doc/36082705/Foldalatti-gaztarolas-gaztermeles
a francba, és a jó édes anyjukba, hogy szórakoznak velem!!!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
pár órája láttam a Steaua és ...meccset Bucu Resti-ből...hát olyan stadion levédiában mikor lesz?

pedig ott nincs is izé? NER vagymijafaszság?

brühüyyy
@rodeo36: most mit is lehetne mondani erről a fickóról? jót nem.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @tristen2005: az éjszaka olvasgattam, láttam a vncenten is, de Ő ide tartozik! ezért is emlitettem meg, ideje lenne jobban teljesiteni!
@rodeo36: egyébként meg rodi, nézd csak, ez van, ha egy rohadt fontos témában magyarország nagy elméi összetartanak:

Schobert Norbi a buzizó Balázst védve Teczár Szilárdra rontott

cink.hu/schobert-norbi-a-buzizo-balazst-vedve-teczar-szilardra-1472474869
@bella _ciao: innentől viszont még fényesebb akkor
@magándemokrata: Sajna, "az", akit beidéztél, mint lehetséges távozáso okot, a kicsi verébnyi agyával csak addig jutott, hogy avatart cserélt. Néhány napja pikkászként tündököl. Dehát: Nem az avatart, hanem fejet, vagy ami nehezebb mentalitást kellene cserélnie... az meg nehéz, fáradtságos, hosszantartó folyamat.
@Sir Bates dö Hól: biza. itt kisütött a nap. csicseregnek a madarak. olvadozik a hóember. jó ember vagy, na!
@magándemokrata: nem dicséret, csak megjegyzés: zseniális volt a tegnapi belinked a Daimler vs. Gyurcsány leveléről. Többet mondott minden szónál:-) Egy kép és megborít minden vargamisiorbánvitya hazugságot.
@bella _ciao: megnéztem a linkedet, hát a schóbertnorbika egy tipikus titkos buzi...a kék osztrigából

ilyen szarból meg lehet élni? és aki dolgozik meg éhezik?

NER

brühüyyy
@bella _ciao: ő mi mást mondhatna, nem dobhatja fel magát.
@tristen2005:
és csapat van?

brühüyyy

NBXII.
@bella _ciao:
egyiket sem ismerem...az újságot kinyitottam és láttam benne a balázska undorító szövegét

ezek mind magyar celebek akik a moslékot akarják elzabálni egymás elől?

ez még a foxnews-nál is szatórabb pedig asszittem annál már nincs lejjebb

brühüyyy
@rodeo36: csak hozzák a szintet. így örülnek ők a rezsicsökkentésnek.
@Penivaldes:
ez a magyar nyomor...egy Mahler, egy Dimitri Mitropoulos, Mengelberg és egyéb zsenik csak -szinte- percekig

brühüyyy

a Fischer testvérek is főként külföldön vannak mert a hazai légkör mérgező
@rodeo36: az volt mindig is, 100 éve most is. mindig voltak Zichy grófok akik nem láttak túl a maguk kis világán.
Jobban megéri párnába varrva tartani a pénzt? :) Egymillió forint bankbetét négy hónap alatt ötezer forintot fial, az államnak 8247 forint megy.

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2013/11/27/ez_mar_tenyleg_kifosztas/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"nem mintha rá lennétek szorulva "

hiányoznál.

tehát tessék elővenni szépen a nádpálcát, mi meg megpróbáljuk időben elkapdosni a praclijainkat. (én mindenképpen)
Tudtátok? Nyalinyali rovatunk következik:

"A miniszterelnök úr más anyagból van gyúrva"
Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője a NOL TV-nek elmondta, hogy nagy erőt ad neki a tudat, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mindössze 3-4 órát alszik. "
www.atv.hu/belfold/20131127-orbant-mas-anyagbol-gyurtak/hirkereso

ETTŐL A MÁS ANYAGTÓL BŰZLIK AZ ORSZÁG!!!!!!!
@Spániel: éppen ez a baj, hogy csak annyit alszik. tessék aludni a miniszerelnök úrnak!
@GeoCracker: Igen én is arra értettem, főleg, hogy a média jól rá is fog erősíteni. Már látom az esti nem királyi híradót, ahol bemutatják a vizsgálóbizottság mai ülését, olyan felhanggal, hogy csak a fidesz képviselői nem mentek el rá. :) Külön kíváncsi leszek arra, hogy fogják majd kitakarni a jobbikos elnököt a képekről. :)
@Penivaldes:
La pace le dá la luce aeterna

brühüyyy

örök álom...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem hiszem, hogy ki kellene takarni. A szélsőjobb megoldási javaslatai a történelem szemétdombjára valók. De attól még a problémák valósak. Mint azt a blogon is leírtam.
A milliárdos sibolás és korrupció attól nem lesz meg nem történt. hogy hallgatnak róla.
Ezért tartom álproblémának azt, hogy az LMP-nek kit kellett volna először, a Jobbikot megelőzve megkérdezni.
A valós probléma, hogy a Fidesz-politikusok miért nem léptek? S amennyiben ők nem, az MSZP miért nem? Mindenkit megelőzve.
Ami vita most ideológiai síkra tereli a kérdést az szerintem álvita.
@Spániel: "Mi, kommunisták külölges anyagból vagyunk"
6. Lenin
@Orica Középföldi:

"__Azért az ásztól messze van:)) __"

igen, inkább tök 7-es, jobb napokon makk 8-as

előbbi értéktelen, de betlihez nagyon jó, a makk nyolcas ütheti a makk hetest feltéve, feltéve hogy "ultit" játszanak.

véleményem természetesen túlzó. sokkal több tök van benne mint állítom, ellenben szín kevesebb. átláccó.
@GeoCracker: Ebben teljesen egyetértek veled. Bár szerintem sok részletében a szemétdombbal kapcsolatos dolgok is sokszor álviták. :)
@jaegtoer:
"tehát tessék elővenni szépen a nádpálcát"

Francba, most indulhatok Kubába... merthogy becses praclijaitokat csakis cukornádpálcával lehet illetni... így jártam. :))
@Penivaldes:
"ne menj el Maci!!! "

Eszemben sincs, simán gyíkfüggő vagyok.
@Penivaldes:

Felhúztad magad?
Duracell ! !

(remélem nem mi adtunk rá okot)
@GeoCracker: Tartok tőle, hogy a nagy ódzkodás csak időhúzási szándékot takar. Minden nap nyereség. Kicsi nagytakarítás... és hipp-hopp úgy áll a NAV egy szál csurdéban térdig lógó szűzhártyával, mint az jeles pásztorlyányka Mátyás kerál előtt, a kecskebakon térgyepelve.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: valaki mindig szembe megy! copyhoz visszatérve, valamivel nekem is hozzá kell járulnom a bloghoz!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Na hát a mi falunkban a falu bolodján /te mondtad/ nevetnek sokan, de olykor őt is megkérdezik:hogy vagy?, hogy még viccesebb legyen
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Könnyen lehet, hogy már izzítják a papírdarálót és a kazánt.....
@KÁTÉó53éúétr6: Ez egy rasszista, kirekesztő falu. Itt a falu bolondját megvetik és megköpködik. Persze bolon és bolond habitus között ég-föld különbség lehet. És sajna van is.
@GeoCracker: Na és akkor ehhez mit szólsz??? Ha ezt Rodeo elolvassa. :)

Kádár miatt van ilyen jobboldalunk

Paranoiásan félt a szocialista rendszer a jobboldaltól, a konzervatív ellenzéket lefasisztázták, miközben éppen a valóban szélsőségeseket nem üldözték. A keresztény középosztály a hétköznapokban továbbélt, de a politikában csak tönkretett emberek asztaltársaságaiban létezett. A mai politikai tévelygéseket és hazug kliséket a Kádár-rendszer alapozta meg - Ungváry Krisztián történésszel „Búvópatakok. A jobboldal és az állambiztonság 1945–1989” című új könyvéről beszélgettünk.

index.hu/belfold/2013/11/27/kadar_miatt_van_ilyen_jobboldalunk/
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ha rám gondolsz, akkor az avatár egy elég régi ábra :-))
Mint azt talán rodeonak is emlegettem a nicknév kapcsán :-)
217.20.130.29/cgi-bin/jatek.com?oldalTipus=otKarakterlap&melyik=GeoCracker
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: mivel menthetetlen mindkét habitus,így nincs számára mondanivalóm, hát kikerülöm
@bella _ciao:
Szenzációsan jó Ungváry cikke, rendszerleírása.
Teljesen egyetértek, már csak azért is, mivel a családi történetek és történéseink is teljesen egybevágnak ezekkel.
Egyik nagyapám a '30-as évek végétől az'50-es évek elejéig rendőr lehetett (pedig ott volt tisztogatás), átélt sok mindent, majd leszerelték és lehetett segédmunkás konyhán, miután nem hajolt meg és nem lépett be az elvtársak Pártjába.
Persze sokakat ez nem tartott vissza, könnyedén megalkudtak a rendszerrel, az olyan Pozsgay, v. Fidesz hívő aljanépről ne is beszéljünk, akik bármikor köpenyt cserélnek.

Ez meg csak hab a tortán, nem véletlenül van ez így, az ügynökök és stiklis rokonaik nagyon nyeregben vannak manapság ebben az országban, NEM ÉRDEKÜK az igazság publikálása.
"Az ügynökkérdés kutatóit előszeretettel támadják meg bíróságon, Ön is vesztett már jogerősen pert, amiért ügynöknek nevezett egy alkotmánybírót, a bíróság szerint megalapozatlanul. Most hogyan védekeznek a perek ellen?
Ez egy nagy morális dilemma, mert választani kell, hogy mi az, amit az ember történészként konfliktusok terén felvállal, és mi az, amit félelemből ebből nem ír meg. Én nem abban a generációban nőttem fel, akinek rettegnie kellett egy kommunista állambiztonságtól, és nem is nagyon szeretek félni, ezért amit fontosnak tartottam, azt megírtam. Megkönnyíti a dolgot, hogy az érintettek nagy része már nincs köztünk, de nagyon figyeltünk a megfogalmazásra, hogy az olvasó is értse a történetet, és közben ne is legyünk perelhetők.
Vár változást az ügynökkérdés törvényi szabályozásában?
Nem. A Nemzeti Együttműködés Rendszere nyilvánvalóan nem kíván ezzel foglalkozni."
index.hu/belfold/2013/11/27/kadar_miatt_van_ilyen_jobboldalunk/
@GeoCracker: Ezer bocsi! Nem rád, nagyon mellénéztem... összemosódott a párbeszédkövetésben a szárnyasfarkangyal és a pikkász... amit pikkről írtam, látensen farkangyalunkra vonatkozott... mégeygszer bocsi.
@bella _ciao: Szerintem is, épp ezért linkeltem az előbb én is. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mivanmivan? befagyott a lajta, bezártak a parti kocsmák? szóval lajtmenetbe kerültél?
@GeoCracker: Ne mondd, hogy ez nem ötletes a Hódmezővásárhelyi jobbik és irodája részéről. :))

t7.hu/0y17-trafik_mutyi
Egyben egy lehetséges válasz Don Sírnek égető tudásvágya kielégítésére politika definíció ügyben. Nem mellesleg Machiavellit én is szerettem volna a figyelmébe ajánlani, de blokkoltam, nem jutott eszembe:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Pedig én nem cseréltem avatart, másrészt Mariannal mindig teljesen jókat beszélgettem, amikor párbeszédbe elegyedtünk. A többi tényleg stimmel. :)
Ha valamelyik narancsbuzit látjátok, akkor kérjétek meg, hogy legalább ilyen alaposan magyarázza el nekem, ecceri informatikus prolinak, hogy miért is jó a parasztjának takarékoskodni?

"A Napi Gazdaság szerint az egyre alacsonyabb alapkamat a megtakarításokra fizetett hozamokra és így a lakosság megtakarítási hajlandóságára is komoly hatással van.
Miközben az alapkamat 2012 szeptembere és idén szeptember vége között 290 bázisponttal, 6,5 százalékról 3,6 százalékra zsugorodott, az éven belüli betétkamatok a jegybanki kamatokat felülmúló mértékben, 3,42 százalékponttal, 3,11 százalékra mérséklődtek - írta szerdai cikkében az újság. Az azóta bekövetkezett két újabb, összességében 0,4 százalékpontos kamatvágás után elmondható, hogy lényegében elveszett a rövid távú megtakarítási lehetőség a magyar piacról.
Egymillió forint betét évi 3 százalékos kamatra történő elhelyezése után az első három hónapban csak veszteség képződik, és 4 hónapra is az ügyfél csak alig egy üdítős ebéd árát, 1753 forintot tud keresni pénze fialtatásából, ha kiveszi a pénzét a bankból. Ezt is úgy, ha számlavezető bankja a pénzfelvételt egyetlen forinttal sem drágítja a 6 ezrelékes tranzakciós illetéken felül, ami szinte elképzelhetetlen - teszik hozzá.
A betéti ajánlatok számára aligha jött jól, hogy a 6 százalékos egészségügyi hozzájárulás (eho) bevezetése mellett a tranzakciós illeték augusztusi változása során a készpénzfelvételre eltörölték a korábban egységes 6 ezer forintos illetékplafont, amely így csak az átutalásoknál és a kártyás vásárlásoknál maradt érvényben. Ezzel a betétes az egymillió forintjára alig több mint félszázalékos nettó éves kamatot tud realizálni négy hónap alatt, míg a költségvetés a kamatadó, az eho és a tranzakciós illeték révén 8247 forintos bevételhez jut - írta az újság."

Akkor most a pénzem tárolásáért - a bankoknál - állambácsi!!! elvesz tőlem 8247 forintot?

A kurv..nyát az összes fideszbuzinak!
Az is hülye aki takarékoskodik.
@bella _ciao:
Itt? Bolond vagyol teeeee...
Nyitva minden, de kocsmában nem voltam kb. 20 éve. :)
Tegnap étteremben szerelni igen, de kocsmában nem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: különben meg ja. volt már vitám itt a kádár rendszerről, amit ugyancsak a langymeleg akol érzése járt át, de a maguk szürkeségével is kiszámíthatóbbak voltak a hétköznapok.

engem ungváry azon kijelentése gondolkoztatott el: "Igen, mert a legnagyobb kulturális sokkot nem is a pártállam jelentette, hanem a pártállam összeomlása."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a híres sztori, mikor megkérdzték a beatlesektől, járnak-e fodrászhoz. a válasz az volt, nem, a fodrász jár hozzánk.

neked a kocsma otthon van. csak azt nem mond, hogy evezni is a fürdőkádban szoktál.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jóóó reggelt:-) Tegnap este kevesebb pálesz és sör, meg némi önmérséklet. És nem találnád fel újra a melegvizet:-)

"Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.27. 09:27:48
"Ez már tényleg kifosztás
Egymillió forint bankbetét négy hónap alatt ötezer forintot fial, az államnak 8247 forint megy."

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2013/11/27/ez_mar_tenyleg_kifosztas/

Mondtam már annak idején is, megvan annak az oka, hogy a kamatlábra is kivetett egészségügyi hozzájárulás (hátha eltörik, oszt gipszbe kell tenni), beteges:-)

Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője 2013.11.27. 09:32:15
Vajon, ki a bánat fog ilyen kondíciókkal, és főleg úgy, hogy a feje felett lebeg a megtakarításainak "megvédése" itthon takarékoskodni? Főleg úgy, hogy egy kósza Kósa, vagy Szíjártó bármikor beállíthatja a forintot fejjel a betonba. Ennél még az 1%-os osztrák betét is bizalomgerjesztőbb és biztonságosabb. Ott. talán a betét megőrzi valamennyire a reálértékét. És a cikkben még az inflációs rátát meg sem említették.
Minden szép, minden jó, Simicska elvtárs mindennel nagyon meg van elégedve!

"A 29 kilométeres autópálya három részben épül:
- az első az Abony és a Tisza közötti 13,4 kilométeres,
- a második a Tisza-hidat magába foglaló 2,3 kilométeres,
- a harmadik pedig a Fegyvernekig tartó mintegy 13,2 kilométeres szakasz.

A 13, 4 km hosszú szakasz nyertes kivitelezője a CHSM Konzorcium (Colas Hungária Zrt. és SWIETELSKY Magyarország Kft.), a kivitelezés nettó összege 46.705.740.976 forint.
A második szakasz nyertese az Acél-Híd Konzorcium (Közgép + A-Híd Építő Zrt.), a kivitelezés összege nettó 32.590.246.347 forint, ők egy ártéri és egy Tisza-hidat építenek meg.
A Fegyvernekig tartó 13,2 km-es szakasz építtetője a STRABAG Általános Építő Kft., a kivitelezés nettó összege 31.500.496.581 forint."

"Ez Karácsony Gergelynek is feltűnt, aki írásban kérdezett rá a mindenki által tisztelt és szeretett Lászlónénál.

"Önök tehát egy 29 kilométeres autópálya-szakaszt hozzávetőlegesen 110 milliárd forintért kívánnak elkészíttetni, ami testvérek között is 3,8 milliárd forintos, elképesztően magas kilométerenkénti költséget jelent.
Ha rápillantunk a térképre, nyilvánvalóvá válik, hogy sem hegyek elhordására, sem alagutak fúrására nem lesz szűkség (bár ki tudja. . . Magyarországról és állami beruházásról lévén szó, bármi megtörténhet). A NIF közleménye azzal igyekszik védeni a védhetetlent, hogy részben ártéri területen, Natura 2000-es övezetben zajlik majd az építkezés. Szeretném Önt emlékeztetni rá, hogy az M7-es autópálya Zamárdi és Balatonszárszó közötti része - ahol a kőröshegyi völgyhíd is áll - kilométerenként 2,88 milliárd forintért épült, és ezt a Fidesz annak idején világraszóló botrányként emlegette, annak ellenére, hogy szintén mocsaras (a Balaton berkeit érintő), Natura 2000-es besorolású területekről van szó. Most ezt a valóban botrányos - egyébként a németországi árszintnek megfelelő és az ottani béreket illetve minőségi színvonalát tükröző - árszintet sikerült jó 60 százalékkal túllépni, ami valóban különleges teljesítmény."

vastagbor.blog.hu/2013/11/27/autopalya_453

Oszt a cocik, meg a többi ellenzéki elvtárs is lapulnak, mint nagy barna a fűben...
ÉRTEM ÉN!
Tényleg menthetetlen ez az ország!
LOPÁS, HANYAG KEZELÉS, MAFFIAKORMÁNYZÁS!
LOPÁS, HANYAG KEZELÉS, MAFFIAKORMÁNYZÁS!
LOPÁS, HANYAG KEZELÉS, MAFFIAKORMÁNYZÁS!
Életfogytot nekik...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Freud is ezt mondaná :-)) Szent nem vagyok. Bár talán ultraliberális sem.
Azért azt nagyon sajnálnám, ha miattam menne el bárki is.

FjodorG még jó, hogy nem szervilista. Ő egy nagy nyelv. Nem nyal. Oda született.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Majd gyün a Gejza, oszt megszakérti :-))

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A képet néztem. A trafikos helyében feljelenteném. Zicher, ami tű.... :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez is megvót... tovább! Ne kímélj bennünket! :-)
Imádjuk olvasgatni egyedi és hiperaktív soraid. Szinte zabáljuk:-))
Félreértések elkerülése végett: a pikk ászos HASONLATTAL nem Geo-ra utaltam!
@GeoCracker: Akkkóóóó lerendeztük? Látom Te igen, csak a süket nem érti:-)
@GeoCracker: Ott nincs trafik csak egy jobbik iroda. :)
@bella _ciao:
:)) Lófact kiskomám! Nem vagyok én olyan. A halászi vendéglő se kocsma, ráadásul augusztusban voltam utoljára egy fröccsre ott.
A Mosoni-Dunán evickélünk, meg a Lajtán. Essetudni...
@GeoCracker:
Apja fa..át szakérti meg az a kretén pártcsicska is! Szánalmas bohóc, géfodor seggnyalonc klón a figura.
Gyönyörű felütés. Mintha csak jég követte vón el fagyos pillanatiban:-)

"Cséfalvay Startup Zoltán bánatosan szürcsölgette innovatív starbucksos bögréből az organikus fair trade koffeinmentest, laktózmentes tejjel és bionyírfacukorral. Homlokára tolta az 1965-ös Supraphon kiadású Karel Gott-lemezből készült, bakelitkeretes Tipton szemüvegét, kilőtte a két napja becsempészett vadiúj iPad Airen a Hipster Runoff Tumblrét, odébb lökte a macskát, és idegesen friss szakállába túrt:",,,
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Bakker, egy búzasöröcske volt csak tegnap és melóztam is közben, úgyhogy nyasgem neked is! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Takarékoskodni: februártól havi 150 e Ft-ot, jól zárható befőttes üvegbe, hogy se az egerek, se a narancsmaffia ne jusson hozzá.
@GeoCracker:
Oda... Piktor seggére tapadva, egyszer majd leoperálják róla.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
"Egymillió forint bankbetét négy hónap alatt ötezer forintot fial, az államnak 8247 forint megy."

Bűvészkedés a szavakkal. Ez - tartalma szerint - a bevételed megadóztatása.
Méghogy nem adóztatják meg a nyugdíjakat?
Arról, hogy a nyugdíjas észre sem veszi, az legyen az ő baja.

Tranzakciós adó?
tranzit (latin = "átmegy, átlép")

Hát, átlép minden határt.
A nemadózás kormány az egyszámjegyes jövedelemadó maszlaggal.
@Spániel: És vajon az ATV miért játszik alá Gábor Zsazsának, akarom mondani, orbánnak?

(Gábor Zsazsa szerint mindegy, hogy mit beszélnek róla, csak beszéljenek. Ez a népszerűség titka.)
@dr. jenőke (jenőke): Tegyük hozzá, hogy a már leadózott, leilletékelt, lejáradékolt, lehúzott megtakarításod után...
7 szűk esztendő komancs lopás
7 bőség esztendeje dakota rablás

kommancs + dakota = fojamatos sáskajárás...
@KÁTÉó53éúétr6:
Hülye is aki bankba, vagy takarékba teszi a pénzét.
Inkább vmi jó fajta skót malátapárlatba! :))
Jó, Knoszi sörbe, Vérmókuska meg tescós sörbe... ízlések és pofonok! :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: igen kegyeleti...

ennek az országnak már HARANGOZTAK...
márcsak a temetésre gyűjtünk...
Esetleg a visszterhes vagyonszerzési illeték?

A kamatadó és annak egészségbiuztosítási járuléka?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Többszörösen... Még amikor tecsós sört veszel belőle, akkor is lehúznak ráadásul! :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de a birsalma-sajt esetében csak a cukorral húznak le ráadásul rezsicsökkentett gázzal főződ
csak 3490,- ft.

Eddig a pillanatig azt hittem, hogy Gyurcsány szakácskönyve kamu

cink.hu/eddig-a-pillanatig-azt-hittem-hogy-gyurcsany-szakacsko-1472499593

gondolom, van benne orbán pöri, meg borjútöke meseházy módra...
Megalázó közmunkásképzés 24 milliárdért

Sárga napocskák, illemszabályok, Petőfi vers és alsó tagozatos számtanpéldák szerepelnek a téli közmunkásképzésben. A kormány 24 milliárdot költ a programra.

nol.hu/belfold/kormany-program__ne_szekirozzak_ki_mas_gyereket_a_hintabol
Régen volt szó a 3-as metróról:

"Levelet kaptunk egy nevét a retorziók miatt nem vállaló metróvezetőtől, aki részletesen kifejti, hogy napi tapasztalatai szerint miért válik lassan életveszélyessé a 3-as metró."

index.hu/belfold/budapest/2013/11/27/idozitett_bomba_a_3-as_metro/
annyi hozzáfűznivalóm van a csevejhez, hogy baszmákolódjon meg a németh szilárd rögvest, hacsaknem ízibe'
asztatat meg ki gondolta volna, hogy vargamisi farkamisi lesz?

n'agyő
@jaegtoer: a zsótit' meg kihagytad. csókoltat.

Semjén: 1,5 millió magyart érint a vadászat és horgászat

hvg.hu/itthon/20131127_Semjen_15_millio_magyart_erint_a_vadaszat
@bella _ciao:

"Semjén: 1,5 millió magyart érint a vadászat és horgászat"

1,5 millió érintett magyar: Semjén hagyjon minket békén! És szálljon le a magas lóról!
@bella _ciao:

zsóti eccerű eset. lófarkához kötjük. má' elfelejtetted?
@bella _ciao: "Semjén: 1,5 millió magyart érint a vadászat és horgászat"

Téved ez a máltai szentgrál stüszilovag. Véleményes, hogy ha kilövési engedélyt adnának rá minimum 3 millió hajtó kerülne elő izibe...

Oszt nagy futtában törhetné a betyárkörtét a seggében a nyereg a nagy lóhhalálban, huszármentében-dolmányban kakastaréjban...
@Csaknézek...: Tegnap éppen olvastam a nagybevallást... pelenkáspedigrés kiscsákó:-) Írigyellek a minusz tizenkettődért:-)
@jaegtoer: ki fog 10 év múlva erre a gettafejű bélsárnyomoroncra emlékezni? De már 2 év múlva sem... elhasználják és megy a kukába...
@jaegtoer: így lesz a lónak kettő -ha kanca-, illetve három -ha mén- farka.
@épészmérnök: mérmér, a jó kis zsíros rezsicsökkentő meg a jobban hasítunk vazze reklámdíjak nekik is jól jönnek.
egyébként most már nagyon felhúztam magam. ezeknek is ilyenkor kell szórakozni velem!
Éjszaka ismeretlen tettesek letépkedték a vadi új rezsi plakátokat a faluban.:)
@GeoCracker: Lezajlott a NAV-os bizottság ülése.

Zöld dosszié rejtheti a százmilliárdos" NAV-mutyikat"

A Fidesz nem volt kíváncsi a NAV-ügyek leleplezését ígérő egykori adóellenőrre, így ellehetetlenül a parlament költségvetési bizottságának munkája. A jelenlévő képviselők azért meghallgatták Horváth Andrást, aki arról is beszélt, a Fidesz frakciója már 2011 elején foglalkozott a mutyikkal, de nem történt semmi.

hvg.hu/gazdasag/20131127_NAV_Horvath_Andras
@Husz_János_Puszita: neeee, még éjszaka is működik a sorosbajnai által pénzelt globálisellenség?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és erre fognak ráfaragni, mert majd ide-oda bejújja a szél és kiszivárognak azok az adatok, amelyeket egyébként százpecsétes titokként kezelne a fidesz.
@Spániel: Bízom benne, hogy nem tudják majd eltussolni.
@Husz_János_Puszita: "letépkedték a vadi új rezsi plakátokat"...és jól befűtöttek vele azok, akiknek csak fatüzelésü kályhájuk van, így ők is részesedhettek a Nagy Nemzeti Rezsicsökkentés előnyeiből.
@Penivaldes: Szerintem valami homályos feminista propagandát. De nem-nőként nem lehetek benne biztos.
zsóti' már volt, jöjjön a gabika, akinél beakadt a lemez, mert eztet már mondogatta a napokban:

Selmeczi Gabriella: 21 éve nem dolgoztak annyian, mint ma

hvg.hu/karrier/20131127_Selmeczi_Gabriella_21_eve_nem_dolgoztak_a
@bella _ciao: Gabika, ha hallgattál volna... ezek szerint a cocializmusban volt a legjobb, mert akkor nagyon sokan dolgoztak. És tényleg.
@bella _ciao: @Spániel:

nem léptem be a maffiabaloldalba, aljas rágalom!!!
@Husz_János_Puszita: nem is mondtam. csak a kocsmából hazafelé menet -pihenésképpen- akartál megkapaszkodni a bizonyos plakátokban, mire azok szakadással reagáltak.
@Husz_János_Puszita: akko mér tépkecc éccaka plakátokat?
@bella _ciao: @Spániel:

Az úgy volt tisztelt körzeti megbízott úr, hogy a kocsmából hazafelé jövet kinyílt a kettes létra a zsebemben, muszáj volt megkapaszkodnom valamiben.
Ungváry új könyvét sokan fogják félremagyarázni.
@Sir Bates dö Hól: úgy van, a párom még a szakácskönyvet is képes félremagyarázni. ezek az emberek... piha!
@bella _ciao: hiába gúnyolódsz:)... már az interjút is hányféleképpen interpretálták:)
@Sir Bates dö Hól: oh, széplelkű kommenttársam, hogy beléd aztán nem szorult egy kis irónia sem?
te tiszta vagy mindenféle szúrkálódástól?! eszem (illetve enném) a bagetted!

most vágjak vissza a modern filológiával: egy szöveg minden olvasójában más interpretációt idéz elő. (sőt! sokszor egy olvasóban is többféle az értelmezés. azt a leborult skizofréniáját!) ez még egy ilyen "szakszövegre" is igaz, mint az ungváryé. meg az attitüd, meg a háttérismeretek, meg a környezet. mármint az olvasóé.

inkább mondjad a tiédet. az érdekel.
@bella _ciao: nincs semmi széplelkűség:)
Csak az interjút tudom olvasni, de ott egyrészt feloldást ad a volt beszervezetteknek, akik átvágták az államvédelmet; odaver egyet a baloldalnak, hogy még mindig a kádár-kor hazug kliséit alkalmazza; az egyház megroppant gerincéről beszélve a klerikizmus ellenieknek szolgáltat érveket; mindenkinek pro- és kontra- fog érvelési alapként szolgálni... miközben azt hiszem, magához képest a legobjektívebben próbálja kommentálni a történteket... én szerettem őt olvasni, bár véleményem nem minden esetben vokt teljesen azonos az ővével... csak ennyi... érdekes az lesz, hogy ki mit használ tőle, mint forrástól:-)
@Csaknézek...:

"Félreértések elkerülése végett: a pikk ászos HASONLATTAL nem Geo-ra utaltam!"

Ugye, hogy ugye?
Éreztem én, hogy valami nem világos ott:)))
@bella _ciao:

" így lesz a lónak kettő -ha kanca-, illetve három -ha mén- farka. "

!GROMEK!:)
@Csaknézek...:

"1,5 millió érintett magyar: Semjén hagyjon minket békén! És szálljon le a magas lóról!"

nem teheti. alacsonyan száll eleve az a ló, s ha közelebbről nézed, látod is: csak csacska, csalóka vízió.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Amúgy nem kellene annyi hangyapornót nézned. Biztos ott kapott vírust a géped. :D "

nem volt az olyan vicces, kérlek, aszittem tükrömbe nézek, s a képernyő azért oly sötét, mert agyamba szökött az éj.szívműtétet gyorsan megejtettem, és máris beköszöntött a reggel.
@jaegtoer:

Ha nem mén néki a Pegazusról legyönni, segíteni fogják lefelé erőst... :o)
@Orica Középföldi:

Nem akartam túlragozni.

De így, hogy Geo-ra méltatlan gondolatok vetültek, vissza kellett térni rá.
@Csaknézek...: Így bizony... de ki sarlatán sárló kancák kőzé keveredik és ráadásul kokett tál, ne csodálkozzon, ha rávetül a sárlólé...
süti beállítások módosítása