Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: divany.hu/eletem/nyugdij-kor/ Amikor az emberek nem mások, csak adatok irodista ripacsok kezében.... (2024.04.24. 09:58) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.16. 12:00 Fabius

Csillagok, Széles csillagok

Címkék: fidesz széles gábor oligarchák békemenet

Széles Gábor bevetette a Csubakka védelmet az Origó ellen. "Perelünk, Lalikám, perelünk"? 'Sztán egészen pontosan mit és miért is? Mert a váratlan csillagsokasodásra a beperellekteköcsög nem magyarázat. 

Azért borzasztó lehet ez szegény oligarchának. Az Index cikkéből rájönni, hogy bázzeg egy dubaji sejk azért mégse a Simicska Lajos, lehet kevés lesz az a három csillag, hogy lesz ebből kánaán remomé építve, mit fog közvetíteni a sejk minden lépését követő világsajtó? Ha már nem cikkezhetnek arról, hogy a szupercella áldásos hatásainak következtében hazánkban a gazdasági növekedés mutatója még a brit pinaplasztikák számarányát is meghaladta, akkor kell egy plusz csillag. Azért csak egy, mert a lelke mélyén szerény a szentem.

szélés szálló.jpg

Ennyi kedvezmény csak járjon már, békemenet, vagy mi, szóval a hivatalos minősítgetést hagyjuk meg a hanyatló nyugat ópiumának, szaladj fiam hozzad a kalapácsot és szögeljed felfele. Hisz emlékszel, mikor a kerítésépítéshez nem kértünk örökségvédelmi engedélyt, akkor is megkaptuk a fennmaradásit utólag, kifizettünk azt a kis pénzbeli ejnye bejnyét ami a műemlék feltúrásáért kiszabtak, oszt'jónapot. Elvégre mi nem ők vagyunk, akiknek szabályok meg rendeletek gátolják a haladás útját. Teccettek volna békemenetre jönni, vagy tölténynek a Kisgömböc tárába, hálátlanok! 

561 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr155636696

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mikro népi vaskohók országa leszünk 2013.11.17. 12:04:41

Nano Porfúziós Reaktor világsiker, világszám. " Itt egy újabb ÖTLET a magyar gazdaság helyrehozására! " - Azaz Egely György megint kábít és átver. Ne dőljetek be neki! első verzió, ahol még nincs álcázva a népi mikro kohó .. amely számos díjat ...

Trackback: A porfúziós reaktor csak egy Uri Gellerhez méltó trükk 2013.11.17. 12:03:12

Már 2 napja észrevettem a videókon, de csak ma egy új videó ( 2:15-től ) erősített meg benne, hogy itt a kohászati vegyi trükkön kívül van egy sima bűvésztrükk is a bemutatókban. Amolyan Uri Gelleres. Illetve több is van, de most csak a legfon...

Trackback: Gróf Spanyol Zoltán vízautója 2013.11.17. 12:02:31

Csurka Istvánnak régebben nem kellett a vízautó és most Orbán Viktornak a facebook oldalán ajánlgatják a hívei a szerintük szenzációs találmányt. Szinte már mániákus és ámokfutó gerilla marketinggel napokon keresztül számtalanszor feltéve, megismételve...

Trackback: Széles Gábor elkapta az egelygyörgy agyvírust 2013.11.17. 09:44:58

Széles Gábor nemsokára bemutatja állítólag azt az energiacella nevű és szerű találmányt, ami szerinte nemcsak a F.MPSZ (becézve gyerekkori nevén Fidesz) jövőbeli választási sikereit garantálhatja, hanem egyben Magyarországot is kihúzza majd a gazdasági...

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2013.11.17. 09:44:19

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek. Semjén Zsolt azzal védekezett, hogy ő nem a vörös csillaggal, hanem a bethlemeni csillaggal kapott kitüntetést.

Trackback: Széles Gábor negyedik csillaga 2013.11.17. 09:43:51

Be kellene iratkoznia Széles Gábornak egy négycsillagos erkölcstanfolyamra. Akciós áron elvállaljuk az oktatását. Miért? Ezért: Széles Gábor beperli az Origót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már megint a jelentéktelen apróságok!
Nem a Nemzeti Térenergetikai Projekt a legfontosabb?
Veszélyessé vált azt énekelni, hogy lehoznám néked a csillagokat is...
Az energiacelláról nekem az jutott eszembe, hogy gyerekkoromban az idősek azt mondták a füllentéssel összefüggésben, nagyot kell mondani, hogy legyen miből engedni.

Lehet, hogy Széles elvtársúr is régön vót gyerök, oszt ű is mögtanúta?
Pár éve jártam a kastélyszállóban. Nem mondom pofás hely, flörtölő tulajjal, de azért a 4 csillagtól még messze van. A 3* szuperior passzol.
Vajon miért gondolta azt Széles, hogy egy arab sejk (!!!) nem jön rá, hogy ez mégcsak nem is 4*....
Ott van Hévízen pár kilométerre a Rogner, öt csillagos. Csak az nem a Széles tulajdona, nem lehet vele dicsekedni, mint legújabb ájfonnal a falusi kocsmában.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem értem, hogy a ballibeknek mi a bajuk a csillaggal? Esetleg ha kereszt lett volna még megérteném, de így?? :)
Szombati kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét rovatunk. Egy jó Bajnai mindent megbocsájt - énekli Jimmy a csepeli kriptában.:)

hvg.hu/itthon/20131116_Bajnai_Becsben_a_Fidesz_populista_radikal
Viszont a maszopos fiúk nem sokat lazsálnak.

Már fel is nyomta Brüsszelben a kormányt az MSZP

hvg.hu/itthon/20131116_Mar_fel_is_nyomta_Brusszelben_a_kormanyt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak a fideszes jelentgetés jogos, mert mszp ellen irányult?!
Kicsit álszent vagy ma Gábrielem, lehet holnap ki kellene hagyni azt a misét.
Napi Off rovatunkat olvasták...
Mióta vesszük komolyan amit Széles Gábor "közöl" agyrohamában? Apropó! Mi van az energia projekttel, aminek hatására Orbán duplázni (mit duplázni triplázni) fog?
@CSENDES: Ráadásul kétharmaddal.
ez a keskenyagyu "széles" elvtárs a delejkibocsájtó celláival már egyre unalmasabb, van nekem üzenetem a szélesnek: nyasgem

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te, mint az egyetlen megmaradt hazafi a nagynemzeti létben amit csakis a fideszmegadzsobbik képvisel kiborulsz mert valaki feljelent? és a többi szar amit ti a a nemzet nyakába borogattok nemzeti színnel bemázolva az asemmi? most kibasznak velük washingtonban is és máshol is ettől fog megbukni de ha ennyit segítesz nekijjek talán ittmaradnak még 200 évig a te nagy örömödre

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és -szerinted- mit kellett volna mondania?

szentvagyuram vagy valami más baromságot az ájtatos bödönből?
brühüyyy
@rodeo36: Szerintem jogosan lehet kritizálni, elég sok mindenért a kormányt, de biztos tucatszám fogyhatott az aszpirin és xanax a szocik székházában, mikor az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank meglepő módon javította a magyar gazdaságról szóló várakozásait november elején. Nem volt elég nekik, hogy Attila, a szocik (nem a hunok) vezére végigbénázta az őszi időszakot, végül „megfiatalított” csapatával (és a „tehetséges Mr. Török” barátjával együtt) elcseszerintette a bajai videó ügyet; most még szembe kellett azzal is nézniük a pozitív EU értékeléssel. „Ki segít most nekünk?” – tette fel végül mindkét kezét tanácstalanul Attila, miközben csapata gyógyszerezni kezdte magát. „Hát a tapasztalt öregek.” – jött is a válasz „lentről” és „fentről” egyaránt. Tucatszám jelentkeztek is a pártállami múlttal, illetve Horn Gyulának és Gyurcsánynak köszönhetően jó nemzetközi gazdasági kapcsolatokkal rendelkező „öreg szocik”. Akik közül néhányan nemcsak az európai bankoknak, hanem még a szovjet elvtársaknak is csontig benyaltak egykoron, a színes és pálfordulásokkal teli életük során.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ugyanúgy, ahogy te most teszed a fidesszel

detto

brühüyyy

gumigerinc
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
haszanz

haszanz
média
november 15., péntek 20:03
0 4

"Ott maradtam a Híradón

egyszercsak bemondták, hogy Bajnai Gordon apjának volt cégtársai csalásra készültek 2009-ben. Még a Fidesz-szóvivő is reagált a hírre. Lesz-e még Bajnai vagy jönnek a sporthírek?"
444.hu
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gratulálok,nagyon frappáns és aktuális sorokkal ajándékoztál meg!
A jövőben se fogd vissza magad!
@V-PORT: Legalább sisakos kazuárokkal tüntettek volna óriáshangyászok ellen, vagy valami ilyesmi. + hoszteszgörlök.

UNALOM,
UNALOM,
UNALOM!!!
@V-PORT:

Az ellenzék egyetlen esélye, hogy egy tigrisidomárt kérnek fel az ellenzéki összefogás élére. Azt megnézném, ahogy a békemenetes aktivisták kimennek ellentüntetni a hónuk alatt egy-egy szibériaival.
Bocsánat.

széles gábor nem érdemel ennyi karaktert.

Ellenben Horváth András a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szakkoordinátora, aki hivatali visszaélés miatt feljelentette az adóhivatalt, és állítása szerint a hivatali visszaélés valamint korrupció miatt –1700 milliárd forint kár szenved az ország, az remélhetőleg ige.

és akkor végre visszatérhetünk arra, hogy a magánnyugdíjpénztárak, és az egykulcsos adó min mekkora lyukat ütött, és nem inkább arról van esetleg szó a többkulcsos adó, és a nyugdíjellátás centralizálása kapcsán, miként lehet maximalizálni az ország kifosztását?

vagy most mindenki meglapul mint szar a fűben?
@rodeo36:
Az MSZP-t rendre azzal vádolják, hogy feljelentgeti Magyarországot az eu-ban.
Nézzük meg, hogy az MSZP - mint legnagyobb ellenzéki erő - miért fordul külső szervezetekhez olyan esetekben, amikor nyilvánvalóan az ország érdekei elleni kormánydöntések születnek.
Normális parlamenti működés esetén az ellenzék kontrollálja a kormányzat működését. Nálunk erre nincs lehetőség a jelenlegi kormány túl- teljhatalma miatt, így gyakorlatilag azt tesz, úgy dönt ahogyan akar, kizárólagos jogot vindikál magának.
Miután a parlamentben meghiúsul az ellenzék eredeti funkciója, az ellenzék végigjárja azokat a jogi fokozatokat, ahol meggátolhatja a káros folyamatokat.
Ezek a szándékok rendre meghiúsulnak, mivel a Fidesz káderek töltik be azokat a poziciókat, ahol a károkat okozó ügyletek orvosolhatóak lehetnének.
Az ellenzék két dolgot tehet, vagy belenyugszik a tehetetlenségbe, vagy országon kívüli beavatkozást igényel az ország érdekeit védve a kormánnyal szemben.
@jaegtoer: segíts má! mit eszik egy kutya? téged kérdezlek és nem knosszit, me ő valami csilivili gordonblüt ajánlana:))
Ócsáról sikerfilm az m1-en.
Most.
@Mariann19:
és ezt te nekem írod? nem a háziszárnyasnak?

pont ezért igazítottam el

jó az a kis teljhatalom könnyebb lopni...

brühüyyy

a széles elvtárs meg a seggére varrhatna néhány csillagot akkor talán nem lenne olyan szemét rohadt disznó
@taga20:
Bármit, amit te is szívesen megeszel.
Csöves (csirke) csontot ne adj,
Marhacsont mehet, fogápolásra is kiváló.
Nem kell a kaját feltétlenül megfőzni, csak ha szaporítod a mennyiséget.
Dúsítani jó a gersli (árpagyöngye) ez főzve.
Ja! Hány esztendős a kutyus?
@taga20:

Etesd meg az oroszlánnal! jól nem lakik,(az oroszlán) de le van a gond!:)))
@Mariann19: drága, ne bosszankodjon! egy jó kis kézimeccs, ott lehet üvöltözni:) honap megyek érd-dalfsen meccsre kajabálni:))
@Dr. jenőke (jenőke): kérdeztem, nem mondta csak ugat:) egy hete találtuk. ja nem, ő talált minket:) befogadtuk.
@tristen2005: öcsisajt, hülyeség nekem is eszembe jutott. pl. odaadom a koreaibüfésnek, me állítólag ők szeretik a kutyukat:))
@Dr. jenőke (jenőke):

Meg van Egerszegi új állása! Hajrá Ócsa SC!
Bakker ezek egész nap fociznak? Mi dolguk lenne!
@taga20:

nem nagyon nyúltál mellé, én sült tarját ajánlottam volna, de a gordon se rossz. pár napig kitartana, csak nem tudom, hogy jutsz hozzá, s van-e hűtőládád, amibe belefér. legalább egy gondunkkal kevesebb lenne.

na.

attól függ hogyan szocializálódott:

1. barbár:
bármilyen húst (nem baj ha mócsingos), húsos csontot, nem lerágcsálni róla a porcogót, és nem megzabálni róla minden húst...

főzve-nyersen, milyen kedved sőt: kedve! van hozzá?

2. Értelmiségi

száraz kutya kaja tescoban többféle is van, a kutyák "méretéhez, fajtájához igazítva, legalábbis a csomagok képei + szöveg segítenek tájékozódni.
konzervek amiben hús van feldolgozva. ez kiváló minőségű, nyugdíjasok is eszik.

3. Proletár (nem panel)

mindent megzabál, a neylon szatyrot is... cipőd! sapkád!

bármilyen ételmaradékot adhatsz neki, megeszi, ha elég éhes (főtt krumplit is!)

----*

ha túl meleg, forró a kaja ne tedd elé. bár esze van, de nem lehet tudni mennyire éhes, vagy mohó, vagy intelligens.

a csirke alsó comból csak a vastagot szabad odaadni neki, a vékony szálkaszerűt nem. az megakadhat a torkán. éppen ezért halat sem, legfeljebb harcsát, fogast angolnát. pontyot semmiképpen.
@rodeo36:
"És ezt te nekem írod?"
Ki másnak? Te dobtad fel a témát, én meg szokás szerint - ha nem is zeneileg - de alád festek.Ezen kívül az előző poszton szó volt róla, hogy a jobbikos propagandát nem kell válaszadással aktivizálni.
Ebben a Széles Gábor ügyben is az jön le, hogy ezek a parvenűk milyen előszeretettel fészkelik be magukat a régi nemesi kúriákba.
Igaz, úgyis főnemeseknek vélik magukat, kellenek a külsőségek is ehhez a torz nézethez.
@Mariann19:

"Az ellenzék két dolgot tehet, vagy belenyugszik a tehetetlenségbe, vagy országon kívüli beavatkozást igényel az ország érdekeit védve a kormánnyal szemben."

vagy testületileg lemond a mandátumáról, és nem legitimálja a megvalósított hatalomgyakorlást, illetve a regnáló kormányzatot.
@taga20:
Feltétlenül szerezz be egy kutyakönyvet Csányi Vilmostól. (például: A kutya a szőrös gyermek, vagy Jeromos...)
Konrad Lorenznek is van, elsődlegesen a nevelés miatt érdemes keresni, de nem jut eszembe a címe.
Nagyon fontos a büntetés! Ok nélkül soha, az elkövetéskor viszont azonnal és következetesen. A később büntetés eredménytelen lesz, mert nem érti, miért kapott ki.
Nem verni kell, hanem megrázni, kicsit megemelve, mint ahogyan a kutyamama neveli a kölykét!
Kutyával beszélj kutyául. Ha úgy alakukl, meg is haraphatod, te vagy (legyél, mert fontos) a falkavezér. Ért a mimikából is, mert neki is van - ellentétben a macskával.
Ilyesmik...
@taga20: A Frolicot eléggé csípte a kutyink.;)
@jaegtoer: ...és bálnát, kardhalat, lazacot, meg homárt:-) A cápa sanszos:-)))
@taga20:
Üdvözöllek lovag!
Tegnap néztem a Székesfehérvár - Fram kézit.
Amikor már 10 góllal vezettünk, arra gondoltam, hogy jobb lett volna az albán-magyar focit nézni, azon jókat lehetett volna röhögni, különösen annak fényében, hogy az albánok nekünk rúgták az első góljaikat ebben a csoportban.
Irígyellek az érdi meccsért, izgulhatsz, mert neked ez a meccs nem is közömbös. A lakhely, ugye?
@jaegtoer:

"vagy testületileg lemond a mandátumáról, és nem legitimálja a megvalósított hatalomgyakorlást, illetve a regnáló kormányzatot."

Az sem egy utolsó megoldás! +1
@Dr. jenőke (jenőke):
Fontos, hogy hány éves. A 11 hónapos kutya már felnőttnek számít kutya szemmel. A kölyköknek más a szaga, mint a felnőttnek.
Csak a hasonlító elemzés miatt mondom.
@jaegtoer: kösz cimbi, má gondoltam rendelek neki egy pidzát. intelligens, me ako nem engem(minket)választ:) egyébként a macskaágyában alszik, me az a másik dög a lányom ágyában horpaszt. egyedüli jófej a mongol futóegerünk:)))
@taga20:
Az előbb rosszul címeztem.

Fontos, hogy hány éves. A 11 hónapos kutya már felnőttnek számít kutya szemmel. A kölyköknek más a szaga, mint a felnőttnek.
Csak a hasonlító elemzés miatt mondom.
@Mariann19:

Olyan jó,hogy megjöttél kedves Mariann!!!
@Mariann19: látom a héten nem votgézaveszéj:)) nem lakhej, szív! üvöltök ezerrel a meccsen:)
@taga20:

Érdekelne miken szocialódtál Te 'genya'???
@Dr. jenőke (jenőke): apám, te ehez is értesz? köszönöm, most spórolók, me 20 rugóba kerül a kis édes mindenféle csip, oltás doga. kevesebbet iszom a jövőhéten:)))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Szia Vérmókus!
Erre a bejegyzésedre emlékszel a tegnap estéről?
"Ökörfarok, zőccséges paradicsom mártásban."
Nem voltál valami választékos, mert az ökörfarok szót jobb társaságban nm szabad kimondani.
Mint tudjuk, hajdanán a nemes hölgyel előtt ez zsenánt volt, és ököruszálynak kellett emlegetni.
Viszont isteni kaja valóban. Én minimum két farkat, akarom mondani uszályt főzök meg egyszerre, és az etikett szabályait félrelökve
történik a falása.
Egy kérdés: a Sparban kapható szivecskés horvát sonka ára melyik súlyegységre vonatkozik?
@jaegtoer:
"Vagy testületileg lemond a mandátumáról."
Igazán férfiasan oldanád meg ezt a teljhatalom kérdést a szokásodhoz híven, ami nekem nagyon tetszik.
Mi lenne, ha mi rúgnánk ki őket?
Igaz, te bojkottot szorgalmazol.
Gondolkoztam róla, megrengetné a nemzetközi közvéleményt, de maradna a Fidesz mondván, most már nem 2/3 a támogatottsága, hanem 4/4.
@gazoló: kezdtem az indiánoskönyvekkel, utána verne, aztán rejtő, utána asimov(ja közben pléboj), merle,stb. ja és apám elvitt az alfamoziba a gumikacsára, ott láttam először meztelennőt:)))
@taga20:
Amíg kertes házban laktam, volt német juhász kutyuska (sajnos a marmagassága 68 centire sikeredett, ezért nem volt versenyképes, de nem is ezért tartottuk).
Felejthetetlen, amikor hat gombóc miatt 5 perc kell ahhoz, hogy a kerti ajtótól eljuss (3 méter) a bejáratig.
@gazoló:
Annyira jó, hogy a jelenlétem örömöt is tud okozni, és ez kifejezésre jut.
Biztos itthon is örülnek nekem, csak nem jön szóba.
@taga20:
Tényleg nem volt gézaveszéj, valamelyik blogon
tusázott a túlerővel szemben. Amit ott is kapott...
Engedd el magad a meccsen, mert otthon ügyelned kell a hangeffektusaidra.
@taga20:
Privátban nem folytatathatnánk,te hazátlan állat!!!????
@Mariann19:

Szia Mariann! Megkérdeznem tőled mint szaktekintélytől, nincs egy nemzetközi szervezet a szálloda láncoknak, akik oda mennek e jó svádájú Széles úrhoz és csillag rablás eszközölnének, mint méltatlan viselő?
@taga20:

"ott láttam először meztelennőt:)))"
Azóta vannak rémálmaid!:)
@Dr. jenőke (jenőke): nem akarlak überelni, de nekünk 3 németjuhászunk vot:) nagyon nagyon jó kutyák voltak. nemsokára költözünk saját családi házba( jobban élek, mint négy éve! de semmi közöm a közösbödönhőz), és má nézzük a németjuhász kölyköket a lányommal:)) két kutyánk lesz, na bumm!
@gazoló:
Bocs ,hogy az utolsó kifejezést nem tettem idézőjelbe...kedvellek!!!
@Dr. jenőke (jenőke):

A holdat meg palacsinta sütőnek!:)
@gazoló: kezd el, meglátjuk:) így még nem csináltam. azse tudom mijaz:))
@gazoló: öreg, nem vagyok hülye, vágtam:)
@Mariann19: szia! :)))

erre a szövegedre pont a másik posztban utaltam :D
@jaegtoer: szerinted ez gazdaságilag is megléphetné az ország???

komolyan kérdezem!
ugyanis mindenhol arra utalnak (nem mondják ki!?), hogy pénz csak kb 4 vagy 5 hónapig elég a "kasszában"...
@taga20:
".nyám-d" öreg csak "Fifty Five* ezen a héten...
@taga20:

értem. nem kétséges, hogy értelmiségi, ha téged választott, sőt.

bármit rendelhetsz neki. valamilyen terrier? jack-russel terrier? 4-6 kilós, 35-40cm fölfelé négylábon?

ilyen típusú kutyakaját kell neki venni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A Kajakell-e Ibrahimról elfeledkeztél már? Mondjuk a simlicskázást is a kedvenc csapatod találta fel.
@gazoló: hepibördszdéj! én soha nem hittem, hogy leszek negyven valamennyi, aztán egy-két év és má a halálra fogok gondolni. bocs haver.
@Mariann19: "Az ellenzék két dolgot tehet, vagy belenyugszik a tehetetlenségbe, vagy országon kívüli beavatkozást igényel az ország érdekeit védve a kormánnyal szemben. "

Volna egy harmadik is. Elkezd ellenzékként működni. Izé. Elkezd működni. Még izébb. Elkezd. Szinte bármit, de csináljon már valamit, mint ellenzék. Egymás izélgetése már remekül megy.
@taga20:

azilyenekmit-te/megén/sohasem.................
@tristen2005:
Utána néztem most, hogy a besorolás hogyan történik.
A Hotelstars Union egy minősítési rendszer, amelyet több ország alapított, és amelynek tagja Magyarország is.
Ezen az alapon minősít kizárólagos joggal a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.
Ez utóbbi szerintem betartja mindazokat a szabályokat és elvárásokat, amelyeket a tagállamokkal közösen alakítottak ki, hiszen nem sértheti meg azokat az előírásokat, amelyek megszabásában ő maga is részt vett.
Lehet, hogy Széles ilyen apróságokra nem ad, a tekintélyelv alapján majd ő megszabja magának a csillagok számát, és kész.
@Dr. jenőke (jenőke): jól osztod az észt itt is, a vincenten is, stb. is.:) azé hagytalak.
@Mariann19:

"most már nem 2/3 a támogatottsága, hanem 4/4. "

mire diszkréten megjegyeznék nekik, hogy: jawohl herr general führer, de mi van azzal a 70 százalékkal, aki nem legitimálta az ön megválasztását?
@guma: Szia Guma!
A tegnapi kommentedre késő este válaszoltam kicsit sokára, remélem rátaláltál.
Melyik szövegemre utaltál a másik posztban és mit? Valahogy nem vagyok képben.
@gazoló: te vigyáz! az összes vér le megy a cerkádba és még nagyobb baromságokat kezdesz írogatni, így ötvenes éveid közepén:))
@Mariann19: :))))

aranyos vagy! olvastam...:D
most meg ahogy kifejtetted a feljelentgetős "megmozdulások" eredetét - arra utaltam az egyik népszava összefoglalóval Sírnek.
@Marcellusca: szia!:)
voltál "otthon"? :DDD
láttad a vendégünket???
@taga20:

kérdezed tőlem mit lehet egy kutyának adni?

aztán 39.5 centivel lejjebb olvasom a monitoron, tőled, hogy:

" ...de nekünk 3 németjuhászunk vot:) nagyon nagyon jó kutyák voltak. "

mondd, kedves Taga, nem vagy véletlenül Te egy Dög?:)
@Mariann19:
Köszönöm! Én is erre gondoltam, de szerintem 8 csillag is lehet felszegelve a falra, a sejk akkor is kihagyja!
@jaegtoer: az vagyok, és ráadásul nem kamuzok:) de évek óta nincs kutyám. most lett egy, itt huzza a lóbőrt a macskaágyban:))
@GeoCracker:
"Elkezd ellenzékként működni."
Ez az általad vélt egyik opció, amire napjainkban mutatnak némi mozgolódást.
Úgy indult a nagy összefogás, hogy azt az MSZP vezényletével hajtják végre Mesterházyval az élen.
Mostanra világossá vált, hogy az MSZP vezérgárdája tehetetlennek mutatkozott az összefogás levezénylésében, és kétségbeesett igyekezettel próbálja újra aktivizálni magát az eredeti szerepre.
Ennek érdekében előrángatták az időközben leépített rutinos kádereket abban a reményben, hogy szervezői tapasztalataikat felhasználva új offenzívát indítanak.
Az összefogás többi szereplője láthatóan nem tud mit kezdeni magával, a háttérbe szorulva vár valami kibontakozásra.
Kivéve Bajnait, aki még mindíg komolyan véve az eredeti célt, kitartóan küzd, de a magányos harcos szerepében.
@jaegtoer:
"De mi van azzal a 70%-kal, akik nem legitimálta az ön megválasztását?"
Ez a Fidesznél nem téma.
Ennek is mi innánk meg a levét, mert simán maradna a hatalomban, viszont egy nemzetközi kiközösítés várna ránk mindazzal az elszigeteltséggel járó következménnyel, ami ezzel járna.
@Mariann19: kedves mariann, ha kérhetném ne offolja a blogot, mindenféle elemző izével:) köszönöm: taga.
@guma: Kb, hánykor írtad, mert szeretném elolvasni.
@tristen2005:
Mit gondol egyébként Széles Gábor, hogy egy sejktől hanyatt dobjuk magunkat?
Vagy a sejk a négy csillagtól?
Érdekes, hogy a sejk kilétét nem emlegetik, hiszen ismernünk kéne, ha olyan nemzetközileg is
meghatározó figura.
@taga20:
Offolok, mert egy ellenzéki politikai blogon vagyunk, és csatlakozom a te témádhoz is.
Most fogsz csodálkozni!
Te imádod az indiános könyveket, és képzeld el, hogy én nem hagyok ki egy indiános filmet sem.
Gyermeteg érdeklődéssel nézem meg azokat is, amelyeket már nem egyszer láttam.
Tudtam, látod, hogy van közös pont az életünkben, gejzáról nem is szólva.
@Mariann19: Juniusban azt írtam, hogy
"Az ellenzék tehát a kétbalkezes, a nem-jelölt, és a celeb triójára korlátozódik jelenleg. "
endresy.blogspot.com/2013/06/egyutt-ketbalkezes-potpart.html

Valójában nem sokat változott a helyzet. Bajnai jobb, ha nem nyilatkozik, csak a gazdaságról, mert eddig szinte mindent elrontott, amit politikusként lehetett.
Mesterházy egyre kevésbé számít.
Gyurcsány meg nem igazán jó jelölt továbbra sem.
@jaegtoer:
Pontosan ezt a kérdést akartam én is feltenni a rezsóra, de a "véletlen" szó nem jutott eszembe.
Ez nem az én napom.
@GeoCracker: csak euprezident lehet, me indián. itt nem rúgna labdába:)
@taga20:
az indián filmek összehoznak!
the beginning of a beautiful friendship
@Mariann19: :)

16 óra felé (előtte vagy után kicsit :-D)
@taga20: Ott sem. A Nagy Orbán Viktorral szemben....???
@guma: csajok, ezt a vakrandidogot be kéne fejezni:)))
@GeoCracker: benne van a nagy indiánkönyvben? oldvitya:)
@taga20: mé' te is jönné'? :)))
én a héten jártam feléd. vagy 10 éve nem mentem a városközpontba, most bevitt a busz...
komolyan leesett az állam.
@taga20:
Gojko egy legenda. És micsoda pali!
@GeoCracker:
Ezt írod:
Bajnai Gordon láthatóan nekiment a falnak a párt névválasztását illetően, amiben azért az évszám már korábban sem volt túl érthető.

Egyet értek, mert az E14 nem az, aminek mondják.
Eredetileg, ősidőktől "villanykörte" csatlakoztatására rendelt foglalat elnevezése volt (amper szállítására), és ez nem változott.
Mint foglalat, nem kerete bármely szervezkedések hatalomdöntő óhajának.
Csak tartja az égőt (ez égő) és passzív, mint minden foglalat.
Ha nagyobb a rajta átfolyó áramerősség a tervezettnél, leég. Ez történt most.
Konyhanyelven: kiment a villany, menj utána.
Lehet biztosítékot cserélni másik pártra.
@Mariann19:

"Ez a Fidesznél nem téma.
Ennek is mi innánk meg a levét, mert simán maradna a hatalomban, viszont egy nemzetközi kiközösítés várna ránk mindazzal az elszigeteltséggel járó következménnyel, ami ezzel járna. "

a fidesz mindenképpen megnyeri a választást.
tehát mindenképpen szívás lesz.
ha elmegyünk választani akkor legitim módon szívathat bennünket.

de ezért is akarok hosszabb 'szabadságra menni' mert

nyilvánvaló. hogy nem lesz támogatható összefogás,

nem sikerült a legitimáció fontosságát megértetnem. nyilvánvalóan nem jól működöm. minden hatalom eróziója a legitimáció megrendülésével kezdődik.
a bojkott elutasításával a legitimáció megrendítésére majd újabb évek elteltével nyílik lehetőség, hacsak, időközben nem lesznek milliós tüntetések, és sztrájkok, ami fáradsággal és nagy kockázattal jár a résztvevők számára, míg a bojkott nem jár fáradsággal, és nincs kockázat.
a délceg Tábornok, pedig mindenképpen győzelmi jelentést küld az EU-nak, legitim választásról győzelemről usw.

a különbség annyi elvesztegettünk egy lehetőséget, lehet várakozni újabb 4 évig, esetleg rávenni az embereket vonszolják el a valagukat a demonstrációra.

én most már a magam részéről szarok az egészre. mindenki úgy legitimálja 2014-et ahogy demokrata vehemenciája diktálja, és válogathat a lejárt szavatosságú levitézlett pöttyös, és még pöttyösebb zsiványok között, úgy vettem észre hogy a lánglelkű bajnai sem szaladt a kitálaló adószakértő támogatására.
szerintem 4 párti válságtanácskozás van a főnöki buditól nem messze, szigorúan csendes falak között, ahol ibolya, a don, a gábor meg az ildikó kármentési projektet indítanak, amibe beveszik még attit, meg gordont, és szólnak a másik gabinak, meg a bandinak, hogy tartsák a pofájukat, mert lesz ne mulass.
@guma: stopsop ott van a szeren:) és ako még a minaretet nem is láttad.
@Dr. jenőke (jenőke):

nem a Te napod? hmmm? ...akkor milyen a Te napod?:)) ne akasszál meg már elmenőfélben!:))
@Mariann19: ja, de nekem az indián bukszák jobban tetszettek:)))
@GeoCracker:
Bajnai a nyilatkozataival öngólt rúg.
Pedig én a híve vagyok, de a politikusi vénája még nem erősödött meg.
Ebben a műfajban az őszinteség és a nyíltság nem hoz eredményt, még akkor sem, ha reményt nyújt a megfogalmazásában, hogy a jövő szép lesz, de annak ára van.
Egy kampányban jó nagyokat kell mondani, lehet hazardírozni, de a valóságot feltárni soha.
Kaya Ibrahimra tippelsz? Valami hálaadó wellnes hétvége lesz a kastélyban?
Lehet, hogy ott lesz az egész számbajövő koleszos pajti is.
@tristen2005: Kisfiúk imádnak indiánosdit és cowboyost játszani. :D
@Dr. jenőke (jenőke):
Annyira figyelmes vagy! Köszi szépen.
@guma: hogyne jönnék, két ilyen buja nőt, ki ne élvezne:)) enézést, má megint:)
@taga20: azt te csak hiszed! :D fiam már vagy 20 éve megmutatta...
@guma: Megkeresem, mert érdekel, köszi.
@guma: ne boríts ki, ilyen öreg(bocs), ilyen tapasztalt vagy:))
@taga20:

A nyár folyaamán végiglátogattam Bosznia, Horvátország és Montenegro hegyvidékeit és tengerpartjait...

istenkirájjjjjjjjjjjj!!!!Gojkoforever!!!
@jaegtoer: sajnálom, hogy te is idejutottál...

nem is értem miért nem volt már legalább egyszer nagyobb tömeg kint csendben (még szónok sem kell!), vonulgatás nélkül élőláncot alkotva az ország útjain kezet,fogva, erőt mutatva a hatalommal szemben többen mint pl a békemenet.
a litvánoknak sikerült...
mi meg sehol sem vagyunk!
@taga20: a fiam öregszik ennyire :)))
(imádja gyerekkorától a régészetet...)
@jaegtoer:
Akkor nem is szóltam.
Akasztásról szó nem lehet.
@Mariann19: Bajnai egyik lehetősége lett volna, ha őszintére veszi a figurát. Churchilnek már bejött egyszer
Egyébként én is igyekeztem megláni benne az esélyt, és adtam is neki egyet.
Egy éve alatt ezt túlhasználta.
Ahogy @Dr. jenőke (jenőke): írta, biztit kéne cserélni másik villanyosszékre. Pártra.
@gazoló: golyó általi halálra ítéllek:) nagyon irigyellek az utazásaid miatt!
@GeoCracker:

Nekünk csak ez a kis váltóáram jutott!
@taga20:
"Az indián bukszák jobban tetszettek."
Elmondok egy történetet. Off!
Nem régen egy társaságban az egyik férfi a következőket mondta:
"Gyerekek, én marha jól tudok szeretkezni, csak mindíg elfelejtem megtenni."
Na, most ez rólad nem mondható el, éjt nappallá téve azon fáradozol, hogy ez a téma a felszínen legyen.
Jól teszed!
@tristen2005: Csak lassan a váltóra fekhetünk tőle :-))
@Mariann19:

A taga kitartó és nagy készséggel rendelkezik, ő a Kolompár Winettou!
@GeoCracker:

Hiába fekszünk a váltóra, a vonat mégis rossz irányba megy!
@tristen2005: te kis ráfáeltriszten, mé basztatod a családod?:))) a kisbicskámmal kicserzem a bőröd:)
@Mariann19: kedves mariann, rossz társaságba keveredett, én nem dicsekszem a meg nem történt dolgokkal, én odateszem magam:))) úriember nem dicsekszik a puncivadászattal. ha segíthettem, örültem:)
hol vannak az emberek innen? most vagyok a zeniten:) ha tovább fogyasztok kulturáltan, ako a nadírba leszek:))
@taga20: Na mesélj milyen fajta kutyid lett, hogy érzi magát, stb??? :)
@jaegtoer:
"Minden hatalom eróziója a legitimáció megrendülésével kezdődik."
Ez a mondat brilliáns.
Azonban hol lehet ezt az emberek fejébe verni?
Nem is sarkítanám ezt a kérdést kizárólag a legitimáció megértésének, mert az emberek beletörődő, a sorsuk megváltoztatására képtelen magatartásának több oka van.
Alul és tévesen informált.
Az ellenzék nem él a mozgósítás, az ellenállás
kifejezésének eszközeivel.
Eluralkodott a megfélemlítettség hangulata az országban, hiszen az egész intézményi rendszer
nem szolgáltatna igazságot azoknak, akik politikai fellépésük miatt hátrányt szenvednének.
A nyugati demokráciákban az emberek az anyagi javakon túl fontosnak tartják a demokrácia érvényesülését, a jogállamiság létét, a jogegyenlőséget főként.
Amennyiben ott ezeken a területeken sérelem éri őket, kikövetelik helyzetük helyreállítását.
Végül a politikusaink szereptévesztése, mely csupán a hatalom gyakorlását teszi láthatóvá, nem a szolgálatot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagy arc és szereti a zsidókat:) dióhéjban ennyit, egyébként itt alszik a macska ágyában. mindjárt rakom ki a macskával együtt:)) egér marad.
@taga20: Remek hírek. :) Kaját sikerült végül venni neki?? Ja és neve van már?
@GeoCracker:
"Biztit kéne cserélni."
Jobb, ha az ember ebben a tébolyult forgatagban nem kötelezi el magát, mert ahogy Jég is írta, nem tudni, hogy a kormány és az ellenzék nem együtt kavarja a feketelevest a boszorkánykonyhában.
Eddig is meg tudtak egyezni a riszt százalékában, miért változtatnának a gyakorlaton?
@taga20: Jut eszembe és asszony, hogy viseli az ilyen befogadásokat??? Gyorsan kötélnek állt??? :)
@taga20:
Így is képzellek el, rámenős figura vagy, remélhetően sikerrel gyakorolod ezt a vénádat.
Gazolót meg ne bántsd, mert kedvelem és meg is védem, de jobb, ha te is csatlakozol hozzánk, mert Gazoló is kézilabda rajongó velem együtt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, milo. de ha megkérdezed, hogy mé, leütlek:)
@Mariann19: ő az egyik legegyenesebb arc itt(remélem), ezé bírom a buráját:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nehezen, én is a lányom vot a főkavaró:) az a baj, ha a nyakába vesz valakit(engem), valamit(kutya, macska, egér, lakás, stb.) ako kurvára odateszi magát. tegnap döntöttünk, sírt, mint a záporeső:)))
@jaegtoer: ne dorgáld tagát, mert én örültem az ismertetésednek pláne, ha arra is van módszered mit tegyek, hogy ne ássa ki a kutyám a legértékesebb virágaimat
@Mariann19: egyébként nulla vagyok a feleségem nélkül:) hogy azelőtt mi vot amikor még nem vot? ara má nem emlékszem, pedig etelt vagy 35 év:))
@taga20: Na akkor igazán kiállhatnál elé te is és elmondhatnál neki valami hasonlót. :)

www.pozitivnap.hu/eletmod/uzenet-az-osszes-nonek
@KÁTÉó53éúétr6:

ezt [szerintem, szerintünk] büntetésből, bosszúból csinálja, ha valamiért nem figyelsz rá, vagy megbántottad. Nagyon intelligens családtagod lehet. Fanni ugyanezt csinálja. aztán azt a bűnbánó pofát ha látnád?!
Jaegkiskaessel nagylyukú (sunamintás) dróthálót tettünk le a féltettebb tulipánok rózsák 'ültetésekor' így ezek a későbbiekben védett voltuknak köszönhetően megmenekültek. Fanni cserébe a veteményest és a málnást rombolta.

nincs mit tenni. oda kell figyelni rá, és lehetőleg nem megbántani. sűrűn kedvében járni. akkor talán....
@taga20:

Ne 'nyajjá'tesó rossz 'nyelvek' szerint itt a gyíkon egymás fa@ának szopása történik...Akkor 'Mérienn' hogy kerül a képbe?Jó olvasni benneteket!!!meg még jóné---'hányatokat'/nácigenyákkíméljenek!/...ENNYI!!!
@KÁTÉó53éúétr6: ne haragudj, te végig olvastál mindent az utóbbi fél napban? egyébként, hipp-hopp kutyás lettem:)
Látjátok, míg ti itthon csak a tökeiteket vakargatjátok, addig hős vezetőitek vért izzadva dolgoznak az érdeketekben - ha kell, még a világ túlsó felén is! Ugye mennyire jóleső érzés, hogy jó helyre kerülnek a befizetett adóforintjaid? :)

scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1456115_672326119464947_1618848848_n.png

www.vagy.hu/tartalom/cikk/5788_a_nap_szama_15_millio
@gazoló:
Ilyenek ezek... Hihetetlen! :))
Lemaradtam valamiről?
@gazoló: lehet, hogy ismétlem magam, de a hóhér legyen az utosó barátod. barátom:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: semmiről! a vizet gereblyézzük ezerrel, meg lett egy kutyám:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...

'asszondta' valami ordasnáci a 'varánról',borzasztó!!
Erre lazulni kell!!

www.youtube.com/watch?v=JJTFpUNoAbU

'Meggyyütté' Te könyvbefűtésen élcelődő főcsónakos!
Nem értem alapvetően a szállodaszövetséget.
Nekik lenne érdekük a rendszer, a hitelesített minősítések tisztaságának a fenntartása és kussolnak.
Ebben az esetben rég el kellett volna venni minden csillagot ettől a baromtól és egyszerűen kizárni a szövetségből az ilyen primitív sültbarmot.
Ja kérem, ha meg kurvának áll a szállodaszövetség - azaz nem képes kiállni a saját érdekében - akkor ne rinyáljon, ha megqrják őket, majd még le is hugyozzák.
HU, 2013... MAGYARORSZÁG EBBEN IS JOBBAN TELJESÍT!
@taga20:
Felejtsd el a kutyát pár órára! Különben is, már a múlt héten betévedt hozzád! most fényezed magad?
@taga20:
NE'BA! :))
Milyen? Uccagyőztes, olyan taga forma??? :D
Nyakörv, póráz, oltás, chip, ... ebadó... asszony? Ő találta, vagy te?
Nem mindegy...

@gazoló:
Nem én dobálom a könyveket, sőt ellentétben az itt lévők nagy részével, nálam ki van tahótlanítva gábris, úgyhogy mentesülök a sületlenségeitől és a széljobbos náci propagandájától. Igaz, a gomb sok kívánni valót hagy maga után, hisz győzöm visszanyomkodni. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A nagyzás az kell, emlékezz a Czinegére, neki kellett 4 csillag, nem fért el a váll lapon!:))
@tristen2005: igen, most:) egy kicsit gondolkodtunk, hogy mi legyen. de ez a kis kutyu megolvasztotta a szőrös asszonyom szívét:) nekem és a lányomnak egy óra elég vot:) de az oldalbordámon lesz a teher cca.12 évig:))
@tristen2005:
Pizsamán amúgy is hülyén nézett ki...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A kihelyezett kormány székeléseket valahol meg kell tartani/rendezni, ugye...

Jó pénz az egy welness izének, amielyek azért el vannak manapság is, de hát hol van már az igazi cumizóképes kereslet? Kell egy biztos betevő, szóval miért is pofáznának oly annyira, he? Kíváncsi lennék egy ilyen hurráoptimista, fidesz-spiritiszta szeánsz költségvetésére.

Per szoba per iccaka mennyi és a kaja + a pia?
Kukacoskodok itten...
@taga20:
Hajnalban séta a kuttyal, este 11-kor séta a kuttyal... Csajozni is lehet kuttyal... Asszonynak is mond majd... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezt meg tudom erősíteni. Kutyival tök jól lehet csajozni. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te, haver! ehiszed, hogy kinéztem az ablakon és a teraszon a macska helyett egy kutyu vot. nem tagaforma, me nyal ezerrel:) (jimkerrinek vot ilyen a maszkban). vegyé vissza, me sok itt a magas:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te milyen kis práktikus vagy:) asszony tudja, vagy ő ad pénzt a szakszira:))
@taga20:
Faternak is volt anno Sopronban olyan kutyája, amelyik elég sok macsekot fogyasztott 100-on... volt amelyikből előkerültek azért "alkatrészek"! :D
Nem ám olyan kutyot szereztél, amit egy éhesebb vagány macsek elvisz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szia!:)

vége az evezős szezonnak, vagy enged még az idő lapátolni egy kicsit?

ha nem tudsz menni, kalandoz picit ezen a folyón. érdemes. fantasztikus élmény lehet ebben a környezetben még sétálni is:

offforever.blog.hu/2012/09/29/setaljunk_vagy_evezunk_japanban
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezek szerinted mit isznak?
Veltinst?

Lófaszt!
Adhatsz nekik han írásjelekkel pingált palackot és csak annyit kellene mondanod nekik, hogy egy feles ezer. Euro.
Mert a lényeg az, hogy mibe kerül, az nem számít, hogy a dögkútból kibányászott egyedek párlata, hová gondolsz?

Tonyó órája jó példa erre. Nem tudom, hogy a Sublót Bigbeng ketyegő-e a legdrágább, mindenesetre nem lehet sereghajtó a piacon, ha az volt a csuklóján. Cilién... vajon?
A csuklóján-:O
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém, olyat! de ha elköltözünk, beszerzünk egy németjuhászt és nem apportírozásra tanítom, hanem bolizásra:)))
@Knósszosz:

Valami más kellene a csuklójára!
@guma:
Nekem mondod? Rohadok a lakásban, utálom a hideget ráadásul, a melóba menekülök. Tegnap este fél kilencig melóztam, ma is meló, kikapcsolódásképp a nyári képeket nézegetem... :(

@Knósszosz:
Leszarom a sok sznob fideszparasztot, ezek tök mindegy, mit hordanak, a kapanyél kilóg a pofájukból - órát azóta nem hordok, amióta mobiltelefon van, mindenhol körbe vagyok véve órákkal, számítógéppel. Csak túrán viselek egy olcsó vízálló órát. 12 órám van a fiókban...
@guma:
Nekem mondod? Rohadok a lakásban, utálom a hideget ráadásul, a melóba menekülök. Tegnap este fél kilencig melóztam, ma is meló, kikapcsolódásképp a nyári képeket nézegetem... :(

@Knósszosz:
Leszarom a sok sznob fideszparasztot, ezek tök mindegy, mit hordanak, a kapanyél kilóg a pofájukból - órát azóta nem hordok, amióta mobiltelefon van, mindenhol körbe vagyok véve órákkal, számítógéppel. Csak túrán viselek egy olcsó vízálló órát. 12 órám van a fiókban...
@tristen2005:
Azért egy ilyen pitiánar vackot illik összeütni az embernek, mire gábortovaris korba kerül.
Én nem is sajnálom tőle, csak magamtól. Nem köll, de jó lenne a bihari lompost ottan kényeztetni, az se érdekel mennyi a csillagok mennyisége a kastély recepcióján.

Különbem is, megérdemli!
Aki kitanál egy dobozt amibűl dűl a delej anélkűl, hogy beleraknál valamit, az megérdemel minden belőle energhija fluxust, csak ki ne égesse a pupilláját, mikor először láttya.
@tristen2005:
Meg lesz egyszer az is...Kicsit sokba van, de meg lesz.
@Knósszosz:

Ez is olyan mint a hülye rendőr, kifog egy aranyhalat aki mondja neki 2 kívánságod teljesítem , mi legyen az. Kérek egy olyan poharat, amiből sohasem fogy ki a sör, tessék itt van, mi legyen a másik? Kérek még egy ilyet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te öcsi, a katonaképed ne dobd föl , me földobom a pacskert:)) ha bajod van egy-két napra beraklak kutyu mellé, el lennétek:) semmi feszkó, csak néha kéne lecidáznod a ház urát felesben:)))
további jó szórakozást! :DDDD

megyek a "convoy"-al más terepre...

www.youtube.com/watch?v=EnJEeHND_lQ
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Rántott hús kiesett a kezemből:), még most is röhögök:))
@taga20:
A francokat, meghagyom neked ama élvezetet.
Azután rendesen etesd az új "gazdidat"!
gipsz.jakab 2013.11.16. 16:12:51
remélem megvalósul a széles nagy álma... orbánnal...
a cella... ha nem is energia, de legalább börtöncella...

amugy elképesztő hogy 25évvel a szovjetek önkéntes kivonulása után
még mindig itt vannak ezek a zsírfejű, egybenyakú tszelnökkinézetű
kiSStitkárok!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igen én is azt gondolom....

ETALON

= mérce....

a többiek börtönbüntijét hozzáképest kell meghatározni...
vagyis az életfogyt neki mint főhazaárulónak szerintem KEVÉS lezs...
@Knósszosz:
www.chrono24.com.br/hublot/big-bang-king-power-dwayne-wade--limited-500pcs--uvp-20100eur-703ci1123vrdwd11--id2579282.htm?urlSubpath=/hublot/index.htm&manufacturerIds=118

ebből kiderül, hogy 49522 brazil fakauri de van olyan is 77000 felett van a napi váltás ma 1USD=2,319 Brasil Real

azaz a kis Tonyácska nem nyomorog ha cask az egyik csiklóján van ilyen
azaz 7,33 million HUF van a csiklóján

megérdemli? vagy cask a műanyag lakatot?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem úgy tűnsz, mint a partra vetett boli:) menj le a lidlübe és vegyé sert! me kifordulsz magadbúl:)))
@rodeo36:

Mit bonyolítod? 15 900 euro!
@tristen2005:
ja persze ha megnézed, vannak egyedi gyártmányok amiket akkor áraznak amikor átadják

ez a legfaxnisabb óragyár és nem cask karórákat gyárt

www.hublotnation.com/category/products

brühüyyy
@taga20:
Majd a kutya kicsit megnevel téged, oszt végre rendesen szocializálódsz mellette. Megtanulod, hol a helyed... :D Vacsit utoljára fogsz kapni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nagy az arcom, tudom:) kutyu helyét holnap csinálom. végre teszek valamit, valakiért:))
@rodeo36:

Ln csak azt néztem meg, oda volt írva 15 900 euro, te meg számolsz itt brazil kukoriba, nem érdekel a brazil baromfi ára:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Igazad van!---És "Jótündér" is szeret!!!

gazoló 2013.11.16. 08:46:22
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Te hoztad ide a problémát és megbántottak,igaztalanul!

Most iszom az egészségedre egy 'hausskézművespaleolit' vilmoskörtét és egy szintén haussjellegű 'self-made' fügebort és nyári evezős képeket fogok nézni!!
@rodeo36:
A magamutogatáson kívül másra is szolgál az az óra?
Az öreg Pobjeda, amit először kaptam öreganyámtól, anno még az idő mérésére kellett... :)
@taga20:

Olyan ketrecet csinálj hogy, te is beférj! Tudod nehéz dolog a szerelem, de a traktor se könnyű!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "magamutogatáson kívül másra is szolgál az az óra"

mellesleg azért MUTOGATJA az időt is...
@gazoló: te, nekem úgy rémlik, hogy délelőtt is ezt mondtad:))
maga mutogatja az időt...
@tristen2005: mi a faszt csináljak? szeretem az állatokat, téged is:))
@gazoló:
Iszákos népség. :))
Én csak visszaszóltam...
@tristen2005:
Vasból és a kapcsolódó lánc végén golyó?
Vagy mire gondoltál?
@tristen2005:
asszem az az oldal mexico-i másodkéz eladó...

majd nézz utána...lehet, hogy használt órákról van ott szó? vagy kituggya?

brühüyyy
@taga20:
Mi is így vagyunk azzal a taga nevű állattal. Reméljük a szocializálódási folyamatod folyamán még sokat tanulsz. Marian is elismerően nyilatkozott nemrég kiskutyájáról... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ezek mindent tudnak cask főzni nem...a Pobjeda nem cask jó volt közel 15 évig hanem szép is

brühüyyy

és elérhető áron
a Glashütte is nagyon szép volt és tartós az endéka ipar remeke...ma svájci és drága
@taga20:
'Tom'de Boli nem olvasta és mégegyszer megpróbálta kifejteni amit úgy is tudunk!--És ha mégegyszer iszom: problem?
@tristen2005:

Hublot Big Bang King Power F1 Great Britain | LIMITED 250pcs |

UVP 32.700EUR

703.OM.6912.HR.FMC12

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na, nehogy azt hidd már, hogy ezeknek azért kell az óra, mert tudni akargyák mennyi az üdő!?

Mint ahogy a hátizsák is csak statáriális (remélem lesz!) szimbóleum, drága legyen oszt jónapot.
Irigykedjen a Czili barátnője, hogy az ő férjinek nem tellik ilyesmire, pedig de.
Csak lapozz kicsit utánna, bár érdektelen.
Egyik sem ér annyit, mint Győzikének egy könyvutalvány.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ez teljesen mechanikus

www.hublot.com/en_US/news/detail/3445/hublot-masterpiece-mp-05-laferrari-5

érdemes megnézni...valahol erről mondják 300000 azaz háromszázezer euro alapesetben

brühüyyy
és ugyanazt az időt mutatja amire soxor nem is vagyok kíváncsi és 9.99 USD-ért haza lehet vinni csuklón
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, amit mondasz az ott volt:) te vagy az alfa és omega, mindig is szerettelek. má megint feltépted a sebet:))) kutyu itt pócól mellettem, őt is bírom:)))
@rodeo36:
Nekem még az is megvan... De van ezüst Omegám és Doxám is. Nem viselem őket.
@rodeo36:
Lófact! Ha megtehetném se adnék ennyi pénzt egy óráért. Persze az olyan sznob parasztnak, aki többet költ ilyen faszságokra, mint szellemi épülésére és könyvekre, annak megértem.
Vagy csak szimpla péniszpótléknak tartja ezeket is? :)
@tristen2005:
Gáborelvtárs ennél azért... már, megbocsáss!
Sokkal hülyébb.
Illetve nem is biztos, hogy hülyébb, ezt visszavonom. Sokkal inkább lehetne nevezni a seggnyalók szövetsége doyenjének, bár vannak nála vénebbek is ebben a kategóriában.

Azért a fák nem nyőnek az égig, szóval marha kínos lehet ám egy valamikor "megbecsült" embernek erkölcsi h(n)ullává válni és megélni azt, hogy a szomszédai/ismerősei köpnek, ha meglátják.
Pedig minden tetű diktatúra és azok kiszolgálói így végzik.

Most még lehet feszelegni, de ez nem tart örökké, még ha a Széles féle energiasuszterek azt gondolják, akkor se!
@tristen2005:
Akkó félgolyókból is értyük egymást!-:))
@Knósszosz:
Olyan elveszettek lennének a tisztesség és a munka világában is, mint Győzike a könyvtárban. :)
@rodeo36: Üdv! a glashütte német, ndk, és újra német! a hublot egy divat óra! semmilyen találmányuk, szabadalmuk nincs! 1980 óta csinálnak valamit! az óra. saját ház (tok) saját szerkezet, a többi csak lófütty! kihozod a boltból, és fél ár, eladhatatlan! komoly gyűjtő nem tart rá igényt!
@Knósszosz: nagyon brutál vagy:) ha lenne egy-két knosszi a hazába, mindjárt faszább lenne mindjárt a béna, szar hazánk:))
@rodeo36:
A műanyag lakatot feltétlenül, de fókazsírral impregnálva a polipropilént, hogy még tovább bírja!!

Mocsok egy szarházzy!
Demagóg lennék, hogymeragazdagok ésközbenmeg...?
Asszony a Vöröskeresztnél kapott munkát, amiket mesél... hát, az nem semmi.
Ezeknek ezt kellene megtapasztalniuk.
Már, egy ilyen hajléktalan ellátó fapados szállót, de úgy, hogy 49 ezerért ellátják az összeszart-hugyozott, drogtól kóválygó, büdös, mentálisan vissza sosem hozható emberi roncsokat.

A Tarlósnak sincs fogalma az egészről, meg a máténak nevezett kis birkatrágya koncentrátumnak se, csak pofáznak össze-vissza és verik a nyálukat, hogy ők megolgyák a hajléktalan kérdést a tiltással.
Tüneti kezelés. Ha én azt mondom magamnak, hogy: figyelj haver, a fidesz nem is büdös - attól reggel még be kell fognom az orrom, ha a híreket olvasom.

De azokat most nem, inkább fókuszálok a vecserára és keresem, mit is kellene hallgatni.
@taga20:
Én nem, küldtem valamit.
@magándemokrata:
Ellentétben az orosz überbrutál pilótaóráknak, meg hasonlóknak komoly és lelkes rajongótábora van a világban szerte széjjel! :) Német oldalakon komoly státuszuk van!
@rodeo36:
Most kezdődött az Új Guenou-Spanyol foci meccs.
@Knósszosz: te találkoztá életedben proliprotilénnel? poliamid, polioximetilén, polipropilén,PA6.6 GF13? bírom az okos burád:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pilóta. és katonai órák külön kategória! van kultusza! tényleg hatalmas rajongó táborral!
@taga20:
:)) Lizergsav-dietilamiddal gyakorolt rá.
@magándemokrata:
csodaszép és óra...

ennek elődje lehetett a csuklómon

www.muehle-glashuette.de/en/wristwatches/classical-timepieces/teutonia-ii/teutonia-ii-chronograph.html

de annak már annyi ideje, hogy nem is írom ide

de imádtam és irigyeltek érte...szülinapra kaptam

brühüyyy

meg az előző évi kitűnő biziért
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
volt egy Poljot-om is de sokkal szebb mint ezek

brühüyyy
@rodeo36:
Akkor a z az óra még látta Lenint!:))
@tristen2005:
kösz, de sajna itt ezt nem aggyák mindenféle más izé van...talán holnap ismétlésben a GOLTV-n?

brühüyyy
@rodeo36: nos, az izlésed tökéletes, rozéban háát? tudod acél, sárga, rozé, fehér, platina! de nagyon kényes mert elég lágyak a tokok, marad az acél! az sem véletlen, hogy ahol többféle órát árulnak, vacheron, patek, rolex, jaeger, iwc, breguet és pont! a többi, omega ,tag, breitling, stb másik kirakat! ez nem véletlen! mint irtam, az óra, saját ház, saját szerkezet!
@rodeo36:
Nekem még meg van öreganyám Poljot órája, az oroszoknak meg a nagyfateré... :(
@tristen2005:

azt az órától kell megkérdezned...minő gonosz vagy?

asszem először a Glashütte-m volt majd már a nyári keresetemből én vettem Poljot-ot, mert olyan szép volt és akkor felváltva "ragyogtam" velük

brühüyyy

azért Lenin tudhatott erről?
@rodeo36:
Én tisztelem mindenki hobbiját, de be kell vallanom őszintén, nem az órák a kedvenceim, pedig vannak köztük míves darabok.

A magam részéről inkább kerülnék organizmus közeli állapotba, ha a vatikányi könyvtárban kapnák egy napot, hogy ellógahtok egy kicsit benne. Van ott rengeteg érték, nem csak a vallási tárgyú - számomra - értéktelen vackok. Persze, azok is értékesek, de nem a tartalmuk miatt.
Mondom megint: számomra. Csak alaphangként a gyilkos kritikákat megfogalmazni igyekvőknek, akiknek már remeg a keze a klavi felett. Nem tud érdekelni.

Inkább más, amit most kezdek megismerni, meg amit eddig is ismertem.
A lime-vodka-szóda-martini keverékben mi játszik olasz oldalról? Száraz?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A nagy apádé ezek szerint nagyon pontos volt, ha kellett nekik, a kurva annyukat!
@rodeo36: volt glashuttém, iszonyat bukóval szálltam ki belőle!
@magándemokrata:
én a fehér arany párti vagyok és én sohasem karistolom a dolgaimat vannak olyan régi dolgaim (amik a sok utazás alatt el nem tűntek) amik még karctalan állapotban leledzenek sőt rudarabjaim is...bár már cask nézegetni tudom...

a te általad felsoroltak közűl a Vacheron a nyerő mint látod nálam, Omega Seamaster-em is volt hétköznapra...Zürichben ugyanabban az üzletben sem lehet ezeket kapni...másik utca, a Bahnhofstrasse-n az első sor...IWC titanium ez anno volt 4500 CHF míg az Omega 850....

azóta sokat változtak az idők

brühüyyy
@tristen2005:
Amikor lefegyverezték őket, biztos ami biztos alapon az óráikat és a bicajt is elvették... Ma valahol Moszkva környékén lehetnek? :D
@Knósszosz:
Melyik vatikáni kocsmát híjják KÖNYVTÁRNAK??? :D
Szép álmokat mindenkinek, aki aludni akar minden áron, és azoknak is akik csak szeretnének.

Molière: Tartuffe
(részlet egy párbeszédből)

CLÉANTE
Igen, mind így beszél, aki hozzád hasonló.
Legyen csak a világ, mint ők, világtalan.
Szabadgondolkodó, akinek szeme van,
És aki nem leli kedvét a külszinükben,
Annak semmi se szent, az már nekik hitetlen.
Akármit is beszélsz, én meg nem ijedek,
Kimondom, és az ég ismeri szívemet.
Nem leszek rabja az álszent komédiáknak:
Vannak áljámborak, éppúgy, mint színre bátrak,
S mint ahogy látjuk a becsület mezején,
Aki zajt csap, nem ő az igazi legény,
S a szentek, akiket én magam is követnék,
Nem ábrázatukon hordják azt, ami szentség.
Neked egykutya, hogy ami szivedre hat
Képmutatás-e vagy igazi áhitat?
Vallás, vakbuzgalom szemedben, ugye, mindegy?
Egyazon tisztelet arcot s maszkot megillet?
Őszinteség s ravasz tettetés egyre megy?
A tényt s a látszatot te összekevered?
Te a személy helyett az árnnyal is beéred?
Aranypénznek veszed az ócska, hamis érmet?
Sajnos, legtöbbnyire furcsák az emberek,
Sosem követik a helyes természetet.
A józan észt bizony ők túl szűknek találják,
És jellemük szerint lépik át a határát.
Azt rontják el, ami igazán nemes itt,
Azzal, hogy sürgetik és túlzásba viszik.
De öcsém, ezt csak úgy mellesleg megjegyeztem.
ORGON
Híres tudós lehetsz, már biztos vagyok ebben.
Az egész tudományt magadban tárolod,
Csak te vagy okos és felvilágosodott,
Cato s orákulum vagy a mi századunkban,
S melletted az egész világ buta, tudatlan.
@taga20:
Első apósom fröccsöntő volt.
Nem olyan! Igaz, az is, jobban.

Szóval volt három gépe, két Battenfeld meg egy házi gyártású, na, azokat etettem anyaggal úgy harminc éve. Propilén, PVC - ez a két cucc ment rajtuk. Tíz óra meló és... az átlagfizetés háromszorosát kerestem, de volt amikor többet is. Akkoriban nagy biznisz volt a TSZ melléküzemág. Na, apósom bulija is ezen a síkon...

Dűlt a lóvé neki, és velem is rendes volt. Én meg a lányával-:O
Szakmailag csak ennyi, meg, hogy láttam fröccsgépet - vagy három éven át. Tudom mit csinál egy szerszámkészítő és azt is láttam egy bércsinálás során, mi az a szikraforgácsolás.

Semmi több, de ezt volt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mocsok tutajos, nem vagy álmos?
A mosoni le lesz fedve most egy darabig, akkor ez lesz minden este?
Igyá inkább, bár néha az se láccik rajtad. Má-:))
@Knósszosz:
száraz...

nekem Pesten a a Múzeum Körúton a Zenei antikvárium volt a kedvencem és amikor a rokonába betévedtem Moszkvá-ban...és az eladó aki természetesen egy tudós volt látván őszinte érdeklődésemet...bele is izzadtam, az antikvárium illata az visszaadhatatlan és akkor vettem olyan nyomtatványokat 10 kopekekért amiket a XIX. században nyomtattak Musszorgszkij és Csajkovszkij meg egy teljes eredeti Borisz mindkét változat a Rimszkij Korszakov és a Shosztákovics féle is egyben alig bírtam felemelni, a Halál dalai és táncai eredeti kiadásban és valaki piros tintás bejegyzésével

csodás dolgok a Vatikánban egy nap semmire sem lenne elég oda be kellene költöznöd egy pár évre

brühüyyy

közben a Vacheron-on nézném az idő múlását

kéjelegve
@Dr. jenőke (jenőke):

Azok (a sötét népek), akik elégették például az ő könyvét is, ma este nyugodt és szeretettel teli szívvel készülnek lefeküdni, miután esti imájukat megtették?
Jézus, a zsidó, az ember nevében?

"KÉT KARODBAN

Két karodban ringatózom
csöndesen.
Két karomban ringatózol
csöndesen.
Két karodban gyermek vagyok,
hallgatag.
Két karomban gyermek vagy te,
hallgatlak.
Két karoddal átölelsz te,
ha félek.
Két karommal átölellek
s nem félek.
Két karodban nem ijeszt majd
a halál nagy
csöndje sem.
Két karodban a halálon,
mint egy álmon
átesem."
@rodeo36: én is tudok vigyázni, de bármi történhet, és mehet a polir. a szivem szakadna meg! most egy d szeriás rolex submariner, frissen szervizelve, polirnélkül 50e rolex szervizben, baráti áron!
csak, hogy ne offoljak. szelesgábor egy kurvatróger, az ilyenek miatt tartunk itt. hogy én legyek az utosó aki a heimlich-féle műfogást ennek csináljam:) lehet, hogy megmenteném, a kurvaéletbe!
@Knósszosz:
Majd most lesz időm a bajonettjeimmel és a fotóimmal szórakozni. Majom mosógépromboló! :)
@taga20:
Mitől döbbentél rá? bele köpött a sörödbe?:)
@Knósszosz: bocs, ha bemozdultam:) te neked tényleg van fogalmad. kutyu meg itt alszik a lábam mellett:) jó kis jószág.
@tristen2005:
Kicsit lassú felfogású a csóka. :D
Szegény kuty is, gondolom napok óta ott ácsingózott az ajtaja előtt, mire ez a majom vette a lapot... :(
@rodeo36:
"az antikvárium illata az visszaadhatatlan" - jó, akkor hajlandó vagyok azt hinni, hogy normális vagyok. Baromi jól érzem magam ilyen helyeken! Persze van a Múszium körúton egy gané, aki a földön kupacokban tárolja a könyveket és drága is, na azt... szép egyenlő darabokra.

De van sok igényes is, akik valóban tudják mi az érték és azt hogyan kell megbecsülni. Sok eldugott helyen van, de érdemesebb bemenni oda, mint egy frekventált antikváriumba. Vagy, az Ecserire, ahol olyanokat szereztem... nem is mondom, mert nem hiszed el. Nem azért, mert máshol nincs, hanem mennyiért!?

És könyvtárban is imádok ( 12 éves korom óta vagyok tag ), meg a boltokban is, bár azt anyagilag már nem bírom.
Most ser... mert megérdemlem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Még egyszer leírom az előbb nem ment át. Fabius 12.00 kor tette fel a blogot, taga 22.45 kor jön rá, miről is van nagybaszó!:))
Durva, amikor kompletten elszáll a teljes index.hu...

GRATULÁLOK a bolseviki pártnak és cinikus képviselőinek. Megcsinálták, újra... igen...

A kormány átvállalja hat fővárosi sportklub adósságát
Az MTK, a Honvéd, a BVSC, a Ferencváros, a Vasas és az Újpest adósságát átvállalja a kormány, további öt klubbal stratégiai megállapodást köt.
Stratégiai megállapodást kötött a kormány az MTK-val, a 2013 és 2020 között évi 300 millió forintos támogatást biztosító megegyezést Orbán Viktor miniszterelnök és Deutsch Tamás írta alá a klub megalakulásának 125. évfordulója alkalmából tartott jubileumi gálaesten szombaton. Az MTK elnöke azt is bejelentette: a kormány átvállalja hat fővárosi klub adósságát."
www.origo.hu/itthon/20131116-a-kormany-atvallalja-hat-fovarosi-sportklub-adossagat.html?sec-1
@rodeo36:

2:1 a franciáknak. félidő
@tristen2005:
MERT GONOSZ VAGY!!! :)) Most épp a kutyaszartól omlik el...
@Knósszosz:
Baszki! Imádok könyvesboltokba és antikváriumokba járni. A könyvek mellett még a régi térképek a gyengéim olyankor, idehaza is van a falon három régi térképem, leüvegezve.
Szóval nem csak kocsmákba jársz? :))
@tristen2005: nagyjából ilyen hülye fasz minden fideszes:) necsatlakozzz! csakneked:)))www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8
Széles(G pont)Gábor-hoz
Csehszlovákia - Skoda
Románia - Dacia
Magyarország - Ikarus
akkor és most!

Gondolkodjunk Béláim!
@Knósszosz:
a galamb ment, megérkezett?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver húzzunk bele, me ezt is oda kö tenni az asztalra. ha vered a nyálad, nem lesz semmi, vityaasztalán:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Marhajó! Én még a régi (Kádárkori) útikönyveket, vártúrák kalauza, ilyesmiket is gyűjtöm, nem csak a térképeket (étlapokat is, de ez alábbhagyott).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te, orosz hússaláta az asztalnál, én a grund helyett könyvtárba és egyéb ilyen helyekre.
Nem azért, mert muszáj volt, ez érdekelt.

Plusz rengeteg pont neked, a térképek minden szinten! Nem csak a régiek, mindegyik! Szép gyűjteményem van és ezt nem dicsekvésből.
A könyvtáram szeptemberben lépte az ötezret, de ez az én bajom. Más szalvétát gyűjt, én könyveket.

Mondtam, mindenki agymenését tisztelem, szóval szerintem egyáltalán nem vagy az kakukknak tojásshcha, a térképek... igen, bezony!-:)
@magándemokrata:
cask szakszervizbe érdemes, látnod kellett volna az Omega szervizes ürgét amikor mentem érte, mielőtt átadta azt kezdte majdnem ordítozott velem, hogy én nem érdemlem meg az ilyen órákat...tudniillik a tengerben úszkáltam vele és akkor már több eves volt és nem cseréltettem a tömítőgyűrűket...aszondta tele volt sárral (persze járt precízen)és cask éppen hínárt nem talált benne és szét kellett szednie 350 dolláromba került de utána már nem volt gond velem...

brühüyyy
@Mariann19: S még akár valóban külföldről forgathatják a kanalat. Mindenkivel a kondérban.
@rodeo36: mivan? egy kurva nagyot fingtál? ezt a béna szót. csak neked:))www.youtube.com/watch?v=JtawDJtcRg8
@rodeo36:
Most szállt le, lassan zabálok valamit aztán ahogy szoktam, fejhallgató és vellany leolt és hallgat.
Holnap referálok, eddig nem csalódtam sosse.
@Knósszosz:
mondjátok? ti sohasem költöztetek?

a térkép talán az egyetlen a könyveken kívűl amik megőrzik a valóságot...ott vita nincs és nem megmagyarázni kell hanem olvasni

ezt a mai rohadtak nem is értik

brühüyyy
@rodeo36:
Én nem philozóphoszi szemmel bámúúltam a térképeket (sem), pusztán rabul ejtettek valamikor az általános iskola környékin, mikor bejött a földrajz a tantárgyak közé.

Akkor ájultam bele a planetáriumba is, anyámék sokat tudnának mesélni az igazolatlan óráim miatti fegyelmikért, amikor is épp a hold meg a nap projektorok minkéntyit vizsgáltam a helyszínen, oskola helyett.

Nem bánom, imádtam és ma is imádom!
Schalk Gyula, ha mond valamit neked, meg Ponori Thewrewk és lehetne sorolni az alap Jastrow műig, de sok szép élményt adtak.
Ezekből mára csak a fekete lyuk maradt alcsútbasznádon, de az nem ilyen élmény, csak zűrkutatássi.
@taga20:
Mi bajod a Rodeo széljárásával?
@Knósszosz: öreg, a napellenzőt húzd vissza, me megbasz a sötétség:)www.youtube.com/watch?v=hst6j4qrqJ4
@Dr. jenőke (jenőke): @Knósszosz:
Sok őrült van itt, ilyenkor megnyugszom, hogy nem csak én... :D
Jóccakát, lököttek!
@tristen2005: lehet, hogy magamnak köllött vona? csak az hibázik aki paraszt:))) igyekszem.
@taga20:
Nevezd el a kutyát Boldogságnak, ha elveszik kiabálhatsz! Boldogság gyere haza!
@Knósszosz:
www.esa.int/esl/ESA_in_your_country/Spain/Un_agujero_negro_eyecta_chorros_de_material_pesado

és mint manapság fedezték fel a fekete lyuk vasat és nikkelt sugároz és nem cask befelé áramlik az anyag plazma állapotban

fogadd a postagalambot!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy
@tristen2005: valószinű téged kerül az a boldogság:) nekem van egy baba feleségem, egy baba lányom, egy baba kutyám, egy baba macskám, egy baba egerem:)) ennyi az életem.
@guma:

"__ szerinted ez gazdaságilag is megléphetné az ország???

komolyan kérdezem!
ugyanis mindenhol arra utalnak (nem mondják ki!?), hogy pénz csak kb 4 vagy 5 hónapig elég a "kasszában"...__"

már nem, mert ennek megvan a módszere és technikája, mikor éri el a kívánt hatást, és mikorra érik be.
A zsé ebben nem játszik szerepet, mert kaptak addig és annyi támogatást, amennyivel az EP-választásokig kihúzzák, hogy a néppárti többség meglegyen. amikor én is tippeltem, akkor még több száz milliárdot visszatartottak. a kormány (lázár) vállalta, hogy "kifizetik" azaz levonhatják a 70 mrd bírságot a szabálytalan felhasználás miatt, és máris utalták az újabb ötszáz mrd-ot, hogy szabálytalanul felhasználhassák. tavasszal majd a magyar kormányzat megint vállalja, hogy a bírságul kiszabott újabb tízmilliárdokat "kifizeti" azaz levonhatják az esedékes utalásból... és máris jön az újabb utalás... jó dolog az unió.... így választás előtt

a békemenetek a legitimáció alátámasztására szolgálnak. ezért ragaszkodik hozzá orbán. amíg az ellenzék néhány tízezres demonstrációt tud összegründolni, mert tök hiteltelen arcokat állít a ringbe, addig ez a körhinta megy körbe-körbe. az ellenzéknek rá kellene ébrednie, hogy csak azért mert orbán szar, attól ők még nem lesznek jók, és változniuk kell, azaz valóban jobbaknak kell lenni, mint a délceg Tábornok, és rablásra szakosodott fél-ázsiai hordái.

tehát a bojkottal két legyet üthettünk volna egy csapásra. eloszlattuk volna a kormányzat feltétlen és teljes legitimációjának mítoszát, s az ellenzéki erőket ráébreszthettük volna, hogy teljes megújulásra van szükség.

minden hajó elment, úgyhogy jön a fidesz mozdony 2014-ben.
az ellenzék a 2014-es összefogásából maximum annyi valósul meg, hogy a 6-7 pártvezető egymás farkát markolászhatja, de ebből nem lesz beteljesülés.
@rodeo36:

Maradt a 2:1 a spanyoloknak!
@taga20:
ti guarda dal grand inquisitor!

www.youtube.com/watch?v=22lh40yQh94

brühüyyy

már megint beteg vagy? a kutyu meg tudna gyógyítani ha hallgatnál rá, de...
@tristen2005:
guayana-ban?

kis siker is siker?

brühüyyy
@taga20:

Milyen baba? Barbie!
Az van összeállítva így, egység csomagba!
@Knósszosz:

una tonga de palomas volaban hacía a ti hoy

disfrutelas

brühüyyy
@jaegtoer:

és ez is lehet

www.youtube.com/watch?v=tbLRyxODIzE

brühüyyy

Leb wohl meine süsse kind
@taga20:

köveket ne hajigálj mert visszahajítom

brühüyyy
@rodeo36: drága te valaki, úgy nézek rád, mint rám kutyu:) talán túlzás, de nem szégyelem.www.youtube.com/watch?v=Owg-NaUoHHo
@Mariann19:

itt sem lehetett. nem találtatott hatékonynak. majd tapasztalat lesz, hogy más sem hatékony ilyen körülmények között, és akkor sokkal nehezebben a legjobb esetben is nyolc év alatt lehet valamihez hozzákezdeni a siker részleges reményével. de abban én már nem veszek részt, a mostanival az én hajóm is elment. ezért támadtam neki snek, mert azzal az antitűvel amivel ő operált még szimpatizánsokat sem lehet keresni-találni, nemhogy cselekvő társakat. még az elképesztő tudással bíró h sem vágta le, hogy mi a bajom s-sel.
tudomásul kell venni, hogy nincs olyan személyiség aki hiteles lehet ellenzéki oldalon. ferencért nagyon dolgoznak. de kéccer kurta el, eccer amikor csinálta, másoccor, amikor legkésőbb 2007. januárban az újévi köszöntőben nem mondott le. hatalom el, de hitelessége megmarad.
ezért most nincs nyerő ember se. Botka sem az, de reménykedni lehet.
@jaegtoer: az lehet, hogy büntet a kis majom, mert az tény, hogy nem értek olyan jól "kutyául", mint te, pedig szeretnék.Ezért örültem az ajánlott könyveknek
@taga20:
mi történt veled?

ez az én kedvenc filmem (az egyik, a másik a Phaedra)

és ez a zene mond is valamit abban a környezetben

üdvözlöm a kutyut és gratulálok neki sikerűl neki valami ami sokaknak nem?

simogasd meg a buksiját és a hátsó lába között vakargasd meg a nevemben...kapd fel és ringasd

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=p8TkBM5DeHM

és ezzel keljetek szárnyra, sötétkék szárnyakon az aranyló naplementében és lássátok olyan magasból a hegyeket mint a Condor...
@rodeo36: Ha valaha is tárgyak birtokolására vágynék, biztos szeretnék egy ilyen órát. Gyönyörűek, és mi minden sűrűsödik bennük. Filozófia, fizika, történelem. A racionalizmus étoszának emlékei a posztracionalista világban.
@épészmérnök:
tu tá' espiándonos...jejejeje

ke bueno ke apareciste por fin

abrazos

brühüyyy
@tristen2005: neked adom a szívem egy részét:)www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ és még sok másnak.
@rodeo36: No tengo ganas de escribir. Todo está dicho. Hungría se acabó.
@taga20:
mi csak titokban piáltunk...és amikor éjjel levettük a nagy ablakot és két székre tettük, rajta a DIPA és alatta az asztali lámpa és az üvegen ráterítve a másik DIPA-t másoltuk a géprajzot a graphos-szal és amikor elaludt valamelyikünk akkor áttörte az üveget és ráesett a lámpára összeégette magát majd lecseréltük az ablakot és folytattuk reggelig meg 8-kor géptan volt és a rajz nélkűl be sem engedtek A1-es méret a többit tudod gőzturbina...

szóval ilyen is van...de mi nem haragudtunk a világra ennyire mint ezek...én már akkor is titokban Mozart-ot hallgattam és kerültem a Beatles-t meg a többi Magyar-t anno és mikor fülgyulladást kaptam egy "koncerten" mert odaszorultam a hangfal mellé...az volt az uccsó ilyenem

brühüyyy

azért...szép volt de elmúlt ...ma már emlék
@rodeo36: Holnap elnökválasztás lesz Chilében. Az ország sikeres, az életszínvonal növekszik. Az életérzés mégis az, hogy nem szabad egyik politikusban sem megbízni. Ez az első, amikor nem kötelező szavazni, és rengetegen nem fognak elmenni.
Azon tűnődöm, hogy ez a bizalmatlanság vajon minek a következménye? Mert itt valahogy nincs a helyén. Másokat utánoznak? Manipulálják őket? Olyan érzésem van, hogy a politikaellenességet, az anarchizmust valakik direkt szítják, hogy az emberek elveszítsék a bizalmat a demokráciában, és akkor bármit meg lehet csinálni velük.
@rodeo36: öreg, jó hallgatni a süketelésed! tényleg:)www.youtube.com/watch?v=8JjQGt7WjK0
@rodeo36: nem akarok okoskodni, de ez a veras, nem veritas akar lenni?
@taga20: "de veras", röviden "veras" azt jelenti: igaz, így van.
@épészmérnök:
erre nekem van egy konteo-m...gonosz...nagyon gonosz...az egész ott kezdődik, hogy el akarják terelni a figyelmet a lényegről és a gumicsontokat hajigálják, és az emberek nem akarnak felébredni...mert elkapják a gumicsontot rágcsálják még mócsing sincs rajta majd kiköpik de azonnal van másik, sőt állandóan többféle gumicsont mindenféle emberszabásúra szabva (nagyon fel vannak készülve évezredek alatt)

a lényeg: mit kell keresni, hogy a megoldáshoz jussál? a pénzt és annak forrását és mozgási útvonalát

ne kérd hogy részletezzem, mert nagyon hosszú

mit is mondott a bankár (Rotschild) a császárnak?

na ez megy 300 éve de már sokkal régebben is szerintem ez a római birodalomig visszavezethető

Gounod Faust Aranyborjú fennen trónol....

és erről -mintha- a biblia is írt volna?

brühüyyy

mindenki fizet ha akar ha nem...kérdés mennyit? és túl tuggya e élni...ha igen -és ez a cél, hogy szaporoggyon is- akkor tovább fizet

a többi: háborúk meg a háborúk emberi okainak keresgélése, olyan nincs és sohasem volt, sohasem lesz

matematikával menj neki a IIVH valós okainak (közgazdaságtan világszinten!!!!!!!!!!!!) és akkor csodálkozol?

én már nem és ezért hallgatok

sajnos a holokauszt (ami nem az egyetlen és nem is az utolsó) elhomályosíttya a valós okokat...nézz háborús térképeket és a harc arcvonalakat...irányukat céljaikat

a többit remélem -legalább neked nem- nem kell részleteznem

abban van a megoldás és folytasd ezt tegnapig...a térképen

mintha nem lenne változás...cask a résztvevők egy része más

brühüyyy

gonosz egy dolog ez

ha Kína sikeres lesz abban -a szövetségeseivel - hogy leváltsa a dollar világpénz szerepét bármire még a fakauri is job

akkor ennek 50 even belül vége less

azaz én már az én életemben nem reménykedem mert nem vagyok Highlander nagy kár
@rodeo36: Tökéletes racionalitást feltételezel a háttérben lévőktől. Holott a racionalitás már régóta átcsapott irracionalitásba, minden szinten. Ami maga a paranoia.
@épészmérnök:
én veled beszélgetek, nem érdekel a hülyék kara, vagy ahogy a ragyogó Magyar persziflázs
a békák kara

ha te megértetted az nekem jó ha nem az rossz a többiek meg keressenek jósnőt, masszőrt, faszátültetőt meg kebelbővítőt és mindent ami sohasem volt lényeges

tudod milyen jó vidáman somolyogni a sok hülyeségen amikor nem látok mast, mint hogy ez is megette a kefét...és olyanok is akiket még én is nagyra tartok

KÁR mondta a varnyú és odébb lendűlt a sírkeresztről

most vadabb piálás less, nem garantálom a gyors választ

brühüyyy
Jó van agyember! néézé csak le minden fazskalapot, aki itthon maradz... azok mind síkhülyék és alázhatók... csókoltat a holló, never more:-)
@rodeo36: a háttér: amelyik a szálakat mozgatja. Azt hisszük, hogy teljesen racionálisak, pedig dehogy.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nyugi. Nem pontosan fogalmaztam, azért értett félre Rodi.
Magyarországon élni nagyon nehéz, mindig is az volt. Nehéz megőrizni a hitet, hogy én vagyok a normális... a Varanus egy üde oázis, benne mókusokkal.
Hozzászólni azért nemigen szólok hozzá mostanában, mert már minden meg van mondva, minden meg van mutatva. Újat mondani nem lehet, a kedveteket meg miért rontsam tovább? Így is fantasztikus, hogy megőrzitek a humorotokat. Csókpuszi.
www.nol.hu/velemeny/lengyel_laszlo__ahol_gyalazat_van__ott_gyalazat_van
„Ahol gyalázat van, ott gyalázat van. Egy példa értékű, hiteles életet, Hagelmayer István pénzügyi közgazdász, egyetemi tanár, kutatóintézeti igazgató, Állami Számvevőszék elnök életét halálában meggyalázták. Az Állami Számvevőszék tavaly Rogán Antalnak, idén Schmitt Pálnak ítélte a Hagelmayer Díjat. Egy szakmailag és emberileg egyaránt szuverén ember nevével visszaélve, allakájok és alkutyák kitüntettek szakmailag nem létező, emberileg hiteltelen főlakájokat és főkutyákat. Hagelmayer István maga írta doktori disszertációját, tanulmányait és könyveit.
…Ahol gyalázat van, ott gyalázat van.”
nol.hu/megmondok/megyesi_gusztav/20131116-kejutazok
„Hogy miért kell ehhez Floridába menni?
Egyrészt azért, mert Kirgizisztán, Kazahsztán s a többi keleti ország, ahová pedig a magyar városvezető leginkább vágyik, nem rendezett konferenciát épp, másrészt a nyírlugosi polgármester szintén tanulmányút céljából Rómába vitte a teljes képviselőtestületet. Márpedig ha a nyírlugosiak ilyen messze mennek, akkor Debrecennek legalább hatszoros távolság dukál. Ha az olvasó esetleg nem tudná, az elmúlt hetekben Nyírlugos képviselő-testülete is útra kelt, a polgármester szerint a tizenhat fős úttal a képviselők munkáját köszönték meg, akik egyébként ingyen látják el a feladatukat.
Mintha ez bármit is számítana. Magyarország erkölcsös ország, ahol az elmúlt évtizedekben bárminemű hivatalos út bárminemű céllal az eltévelyedés félreérthetetlen bizonyítékává vált. Egy vezető maradjon a seggén, legfeljebb a közeli erdőig merészkedjen, de akkor is csak közügyekben, az pedig, ha a szabadsága alatt magánpénzből a napon sütteti magát, ráadásul nyár közepén, plusz idegen ország pázsitján fekve, már a szoci időkből tudjuk, a hazaárulás minősített esete, hát még ha mindezt csoportosan, a kollégáival teszi; idevezetett a sok csalás és hazudozás.
A kollektív bűn azonban szerencsére a debreceniekre nem vonatkozik. A városházi magyarázat szerint ugyanis a tizenöt debreceni vezető voltaképpen nem is együtt utazott Floridába, hanem külön-külön, egyenként, magánemberként, az már aztán csakis a véletlen számlájára írható, hogy Floridában, esetleg már előtte, a gép fedélzetén, netán már a becsekkolásnál összefutottak; s csakugyan, mit lehet ilyenkor tenni? Nyírlugoson legalább volt kellő indok az ingyenes tanulmányútra: nem sokkal előtte már tudni lehetett, hogy az állam átvállalja a község egymilliárd forintos adósságát.”
@rodeo36: "matematikával menj neki a IIVH valós okainak (közgazdaságtan világszinten!!!!!!!!!!!!) és akkor csodálkozol?
én már nem és ezért hallgatok"

Igen csak gondolkodóba ejtettél. Vajon mi lehet olyan dolog, amiről még te is inkább hallgatsz??? :) Ezzel kapcsolatban hirtelen beugrott egy idézet.

"Ha tudni akarod ki uralkodik feletted, elég kiderítened, hogy ki az, akit nem szabad bírálnod.."

Aztán ha már te is említetted a Rotschild dinasztia nevét gyorsan egy másik. :)

"Engedjétek át nekem egy nemzet pénzét, és nem érdekel, ki írja a törvényeket."
Van itt még valami EZ alatt?

"Főoldal
Fotó: Orbán életműdíjat adott át Schmitt Pálnak

2013. november 16., szombat, 21:22 • Utolsó frissítés: 10 órája
Szerző: MTI/hvg.hu

Együtt ünnepelte a volt államfő, Schmitt Pál és a miniszterelnök a Magyar Testgyakorlók Körének 125 éves születésnapját szombaton Budapesten.

A miniszterelnök – ahogy a szolnoki Vízilabda Aréna avatóján délben – most is kifejtette, hogy Magyarország nagyon sikeres az elitsportok területén, de „az érem másik oldala” azt mutatja, hogy a gyerekek vészesen keveset mozognak és sportolnak. „Ezt az egész ország megsínyli” – mondta Orbán, aki szerint ezért van szükség a mindennapos testnevelésre és a sportlétesítmények építésére.

A rendezvényen megjelent plágiumügye kirobbanása után lemondott Schmitt Pál is, akit a kormányfő köztársasági elnökként üdvözölt. Később Orbán és a klub elnöke, Deutsch Tamás életműdíjat adott át a volt államfőnek, olimpiai bajnok vívónak. Nemcsak Schmitt kapott díjat, hanem olyan MTK-s olimpiai- vagy világbajnokok léphettek a színpadra, mint Sákovicsné Dömölky Lídia, Horváth Zoltán, Bárány Árpád, Tordasi Ildikó, S. Kovács Ádám, Wichmann Tamás, Kovács Edit és Storcz Botond. Több kiemelkedő MTK-sportoló külföldi tartózkodása miatt nem lehetett jelen az ünnepségen.

Az est elején a klub elnöke, Deutsch Tamás jelentette be, hogy stratégiai megállapodást írnak alá a magyar kormánnyal. Deutsch bejelentette, 2013-2020 között 300 millió forintnyi támogatást kap a megállapodás értelmében a költségvetésből annak érdekében a klub, hogy minél többen sportolhassanak az MTK-ban. Ezt a megállapodást további öt budapesti klubbal is aláírja a kabinet, ennek része az MTK elnöke szerint, hogy 2014-től a kormány átvállalja a klubok adósságát is. Deutsch szerint közel 5 milliárd állami támogatást kaphat a jövőben, ezt fejlesztésre, a meglévő létesítmények újjáépítésére költhetik, így a politikus szerint megújul a futballstadion is. A két politikus beszéde után aláírták az MTK és a kormány közötti megállapodást."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bezzeg ő zsidózhat ezen a blogon! XD

Na jó,ő elég burkoltan teszi.
hvg.hu/sport/20131116_Foto_igy_nez_ki_Puskas_Ocsi_uj_szobra

"Orbán megvédte a stadionépítéseket és a mindennapi tornaórát"

hvg.hu/itthon/20131116_Orban_megvedte_a_stadionepiteseket_es_a_m

Azt hiszem, ha egyszer helyére billen a világ rendje Magyarországon, elég lesz egy életfogytos vádirat összeállításához egy rövidke korabeli sajtószemle kiollózása....
"hiába vannak a legfőbb ügyész után az államfőnek is alkotmányossági aggályai, a kormánypártok nem engednek a zsebszerződések ellen kitalált földügyi inkvizícióból. Hétfőn fogadják el a képviselők a jövő évi adótörvényeket, Budai Gyulának nem kell bírósági eljárástól tartanai, viszont Meggyes Tamásnak hamarosan kínos kérdéseket tehetnek fel."
"Megmagyarázták, miért kapott tanyasi támogatást a Belváros
A tanyasi árukat akarják piacra dobni."
"Florida, az aknamunka paradicsoma
Gyurcsánnyal és Bajnaival ellentétben akadt jónéhány echte magyar kiutazó, akik ha nem is hazát árultak, de sikerült porig rombolniuk a magyar országimázs még megmaradt romjait is."
"Fagyjál meg, ahol akarsz!

2013. november 15., péntek, 09:24 • Utolsó frissítés: 2013. november 15., péntek, 10:21
Szerző: Konok Péter

A magyar állam okafogyottá vált.

Már hogy tisztázzuk a szavak mögötti valódi jelentést: az "állampolgárok" nem az állam afféle alattvalói, egy gépköztársasági királyság tányérnyalói és udvaroncai; nem az állam "ad kenyeret" a kezükbe – éppen hogy ők adják oda az államnak munkaerejüket, jövedelmük egy nagy (és egyre nagyobb) részét, tulajdonképpen – most mit szépítgessük – az életük vissza nem téríthető adagjait; de nem ám azért, mert az államnak ez amúgy alanyi jogon jár, hanem afféle közös háztartási pénzként, ami kell a kosztra-kvártélyra, a gyerek iskolájára, és néha mozira, nyaralásra, sörre-cigarettára. Az oktatást, az egészségügyi ellátást, a kultúrát, a lakhatást stb. nem mi kapjuk az államtól, afféle ajándékként, ha jól viselkedünk, hanem – elvileg – pontosan azért tartjuk el az államot, ezt a feneketlen bendőjű Behemótot, hogy ezeket (és sok mást) biztosítsa.

Az állam a mi alkalmazottunk. Ha lop, tőlünk lop. Mástól nem is tudna. Márpedig, hogy végletesen leegyszerűsítsem a dolgot: ha az állam stadiont avat, miközben emberek fagynak meg az utcán: akkor lop. Sőt gyilkol. Jól szituált (és kellőképpen ignoráns) körökben divat azokon a tájékozatlan, megvezethető szerencsétleneken élcelődni, akik hitelt vettek fel, hogy az omladozó vályogházukba plazmatévét vegyenek. Pedig ők csupán úgy viselkedtek kicsiben, mint ez a magát kormányzatnak tituláló gengszterszindikátus, amelyik magasról (ahonnan, amint azt az emblematikusan buta Schmitt Pál megfogalmazta, már csak a háztetők látszanak) szarik az állam valódi funkcióira, közben meg stadionokat és csinovnyikképző überegyetemeket épít, szépen kistafírungozza az egyházakat, futballakadémiákat lobogtat, múzeumokat osztogat, újabb és újabb operettgárdákat és kvázi-magánhadseregeket toboroz ellenünk – és kényszeresen, habzó szájjal, pattogó nádpálcával fegyelmezni akar minket, fegyelmezni minden áron. Perverzitása ez a fegyelmezés, sokat verhették kiskorában.

Csakhogy: míg a hitelfelvevő csórókat félrevezették, és ebbe belebuktak, addig az állam mindezt tudatosan csinálja, és majd még többet rabol tőlünk, és majd ha ebbe mi belebukunk, akkor beleül a páncélozott Audikba, fogja a TEK-et, kimegy a Lisztferencbudapestnemzetközire, felszáll a repülőire és irány a Kis-Antillák vagy Nyugat-Szamoa, viszlát fakabát, hasta la vista, baby! Legalábbis ők így képzelik, és sajnos nem biztos, hogy alaptalanul.

Addig pedig megfagynak a hajléktalanok, hát istenem, csiribiri, kék dolmány, az államgróf erre fittyet hány, az államgróf mulat valahol. A hajléktalanok mindenesetre ott fagyjanak meg, ahol nincsenek szem előtt. Olyan rosszul mutatnak a Nemzeti Együttműködés Rendszerében – ebben nagy a politikai ellentéteken is átívelő egyetértés.

Mert bizony, bizony: az is állami feladat, mondhatni alapvető munkaköri leírás, hogy a közös kosztpénzből hátrányos helyzetű állampolgáraiért (embertársainkért, tenném hozzá finoman köhécselve) is tegyen valamit az állam, és mindenki számára minimális emberi körülményeket biztosítson. Ha otthon a kis Józsika náthás lesz, akkor nem tuszkoljuk bele rögtön a szemétledobóba, pedig hát köztünk legyen szólva, lehet, hogy ő a legcsúnyábbik gyerekünk, hanem veszünk neki cévitamint meg papírzsebkendőt, és ha belázasodik, még orvoshoz is elvisszük.

Mert hát ez így természetes. Ettől lennénk ugye valamiféle közösség, család, vagy nagyobb léptékben netán "nemzet", nem a szép színes zászlóktól, turulszobroktól, paszományos kabátkáktól, csudás monstranciáktól, a fazonigazított múlt kimódolt mítoszaitól, a barackfák alatti szottyos össznéptánctól és Horthy Miklós felpántlikázott büsztjétől. Nem a lózungoktól, a jobbanteljesítős plakátoktól és a képviselők üres fecsegésétől.

A hajléktalanság nem rendőri kérdés, a "közterületen való életvitel" ugyanis nem bűncselekmény, hanem (többek között) az állam arcpirító kudarca. A hajléktalanok sokszor emlegetett szaga nagyrészt az államgépezetből áradó bűz. Ez az állam immár nem egyszerűen illegitim, annál sokkal durvább: ez az állam, mivel nem képes és nem is szándékozik megfelelni az államot létrehozó, alkotó és finanszírozó közösség alapvető szükségleteinek, okafogyottá vált. Szégyen, szégyen, szégyen. De itt már a szégyen sem közös. Mert hát az önelégült képüket elnézve, helyettük is mi szégyelljük magunkat."
"Betiltották az E2014–PM aláírásgyűjtését Pécsett
Nem gyűjthet aláírásokat az egykulcsos adó eltörléséért az E2014–PM Pécsett, miután a rendőrség először nem vette..."
"Ekkora szobrot még nem kapott Puskás
Szentesen felavatták az egész alakos kapáslövést. Az arcát nem kommentálnánk."
"Megint dohánybolti rablót keresnek
A férfiról jó minőségű felvétel készült."
Esse gondotam volna... Lefotózták Lázárt és Sánthát és Csibát?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mielőtt kinyomlak megint (nem müxik rendesen a gomb), segítek széljobbos tezsvéreimnek, evégre gyámolítsuk a gyengébb képességűeket:

"Még a csendes, jóindulatú pacifista, Giesswein Sándor prelátus – talán az egyetlen nem antiszemita néppárti honatya – is azt mondta, hogy a „bankokrácia” hatalma „a legnagyobb zsarnokságot” hozhatja a nyakunkra, sőt megállapította: félreértés azt hinni, hogy aki ezt a szót ajkára veszi, azt mindjárt az antiszemitizmus vádjával lehet illetni. Ő arra a nagyon is „materialista” következtetésre jutott, hogy a balkáni konfliktusok gyökere a Creusot-, a Schneider- és a Krupp-csoportok érdekellentéteiben keresendő"

Ebből egy sem zsidó speciel (segítek, német és francia), de a ti szánalmas szövegetek megrekedt kb. az 1916-os antiszemita szinten. Persze ehhez kell egy BIZONYOS intelligencia szint is...
A mondókáitok sem újak, majd száz évesek, semmi kreativitás.
@rodeo36: Meg ugye utaltál arra is miként pénzelték már a napóleoni háborúkban is a Rothschildok az összes felet.

1. Taszíts példátlan káoszba, nyomorba és eröszakba egy országot. A 18. század végén ez a jakobinus szabadkömüvesség által elgyötört Franciaország volt, a 20. században pedig a weimari Németország.

2. Miután a lakosság eléggé el lett gyötörve ahhoz, hogy bármilyen mészárost vagy diktátort elfogadjon a helyzet „jobbra fordulásának“ reményében, hozd létre ezt a diktátort.

3. A hatalomra juttatott mészárosnak vagy diktátornak ilyenkor hirtelen világhatalmi céljai keletkeznek (micsoda véletlen..), és hatalmas háborúba kezd. Ismét csak: lásd a napóleoni pusztító háborúkat vagy a második világháborút.

4. Az ilyen háborúban mindkét oldalt a nemzetközi pénzkartell finanszírozza, viszont úgy, hogy a korábban hatalomra segített diktátoruk - miután romba döntötte a fél világot - veszítsen. Ez aztán ahhoz vezet, hogy a legyőzött diktátor világhatalmi céljai helyett valójában a pénzkartell világhatalmi céljai kerülnek egy jó nagy lépéssel előbbre...

5. A pusztító (világ)háború után szervezz egy nagy "békekonferenciát", ahol oszd fel újra a világot a nemzetközi pénzkartelljének politikai elképzelései és pénzügyi érdekei szerint. Ez volt a pusztító napóleoni háborúk után a bécsi kongresszus, a második világháború után pedig a jaltai konferencia, és igen, korábban az elsö világháború után a trianoni konferencia is ugyanezt a célt szolgálta, stb.

Remek kis animációs film, amely több ponton érinti a témát.

youtu.be/ZPWH5TlbloU
Ez a szégyen. Az aljanép ünnepel... Palikát kitüntetik seggnyalásért... HITELES! Komolyan!
Tompika és Piktorka "stratégiai megállapodást" köt, hogy hogyan kúrják el a hobbijukra az én adómat? Balfaszok... Hiteltelen balfaszok.

hvg.hu/itthon/20131116_Orban_milliardokkal_segiti_ki_az_MTKt
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szia Töki! Látom kisfasisztánk már le se fekszik itt tölti boldogtalan napjait. Csak azt nem értem, hogy állandóan a "kislányával" kérkedik, meg, hogy mennyire imádja, (majdenm annyira, mint at "Urat") oszt ahelyett, hogy vele foglalkozna, összes idejét itt tölti. Szegény gyereket nem írígylem... komment- és blogárva lett szegényke... Persze lehet, hogy a gyerek talán így megússza, hogy mentálisan sérültként serdüljön fel...
"Elefántcsonpart is ott lesz a vébén
Pedig Drogba, Yaya Touré és a többiek majdnem kiejtették magukat. Az első meccsen hazai pályán 3:1-re verték Szenegált. Ma idegenben a 75. percben tizenegyesből kaptak, aztán már a hosszabbításban Szenegál majdnem rúgott még egyet. Aztán egy kontrából az Elefántok egyenlítették, és így ők utazhatnak jövő nyáron Brazíliába."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne fuss megint lyukra. Én egy szóval sem zsidóztam és azt sem elemeztem, hogy Rotschildék mennyire zsidók vagy sem. (egyébként inkább nem azok)

Szóval én is csak azt tudom megerősíteni, amire Rodeo is utalt, jelesül a háttérben igenis egy nemzetközi pénz kartell mozgatja a szálakat évszázadok óta. Ebben a szervezetben ugyanúgy vannak, németek, franciák, angolok, amerikaik és persze akár zsidók is.

t7.hu/0x07-rotschildok
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: És lőn világosság. Mókus is kinyilatkoztatta az "igazságokat". :)
Nem Schmitt Pál volt a legkínosabb figura, akivel Orbán Viktor ma fotózkodott

Pedig 1 perccel ezelőtt még azt hittem. Orbán ugyanis nemcsak az MTK szülinapi buliján járt, hanem az új szolnoki Vízilabda Aréna megnyitóján is. A Szolnoki Olaj KK csapat ügyvezető igazgatója pedig nem más, mint Nyerges Zsolt, aki civilben oligarcha, Simicska Lajos talán legközelebbi munkatársa, és örökös állami tendernyertes.

444.hu/assets/nyerges-orban-760x505.jpg

Érdemes megnézni Orbán testtartását.... Egy pszichológus simán kielemzné... Alávetett, megadó, benyaló lakájgazsulálás... ez egy szabadságharcos, modernkori Attila, Európa ostora... szégyen
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Olvastam az MTK-s cikket. Ezek szerint pénz mint a pelyva!
1. Teljes adósság átvállalás ?ft
2. 8x300 millió ft
3. + 5 milliárd ft
Kérdésem már nincs is! A kurva annyukat!
"Összesen két működő helikoptere van a magyar honvédségnek
A tavaszi árvíz idején civilek segítségét kellett kérni, mert nem a honvédség nem tudott “egyedül” elég homokzsákot szállítani. Jövőre valószínűleg ezek sem repülhetnek tovább, vagy csak ha horribilis pénzért felújítják őket. "

... ésa faszkalap PÖCSKÖR hadügyér Kínába jár közös hadügyi stratégiáról tárgyalni....
"Tekintse meg a sokoldalú Rogán Antalné egyik legizgalmasabb oldalát!

Hipnotizálódjon ön is a kedvesség napján Rogán Antal polgármester úr és kedves felesége, Cecília közös jelenetével, amelynek legemlékezetesebb pillanatát végtelenítettük. Mint kiderül, Rogán Antal nemcsak Bajnai Gordonnal, de saját feleségével is szigorú, ha pénzről van szó.

A Blikk számolt be arról, hogy Rogán Gaál Cecília már a deszkákat is meghódította, egy divatbemutatón hét ruhadarabot mutatott be a sokoldalú asszony. Bár izgult a közszereplés miatt, a közönségben legjobb barátai drukkoltak neki, ott volt Sarka Kata, Palácsik Tímea, Andy Vajna és Hajdú Péter is.

Mint Körmendi Gábor, a videóújságíró megtudta, a közönség elégedett volt Rogánné Cecília teljesítményével, hiszen ahhoz képest, hogy nem modell, jól modellkedett. (Blikk)"

444.hu/2013/11/13/roganne/
Ha már az önkormányzatok, és a sportklubok adósságát átvállaltuk, már csak egy kis lépés az emberek adósságának átvállalása is. Azt gondolom, hogy ezt áprilisig néhány 2/3-os törvénnyel, és legalább egy alkotmány módosítással meg lehetne oldani Orbán elvtárs.
Most jöttem vissza a slóziból, mert vizelni kellett... Már a csészéből is Orbán mászott kifelé... nem volt más lehetőség... maradt az uborkásüveg...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Nézd, addig is jobban jár a gyerek, nem a náci sületlenségeket hallja a faterjától. Olvashat mesekönyvet, a Biblia sem árt meg neki - bár az a náczi tezsvéreknek sem ártana, a hit, a szeretet, a békesség jegyében (amúgy a kánai menyegzőben pont Jézus esküvője van leírva, de mivel a középkori fordítók nem voltak tisztában a zsidó rituáléval benne felejtettek olyan részeket, amik egyértelműsítik, hogy az biza... :))). Remélem nem a tévé elé csapja ki szegény kölköt, brazil sorozatot nézni... :)

Amúgy, ha röhögni akartok, érdemes beleolvasni ebbe:
www.szellemvilag.hu/szent-jezus-urunk/jezus-urunk-es-maria-magdolna-egi-vervonala-1-resz
Valamikor régen ismertem ezt az embert, akkor még tök normális "gyógyító" volt, hihetetlen pozitív energiákkal, és kinevetett ilyen sületlenségeket. Mára a biznic eltérítette... megháromnevesedett, meg hasonlók.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
A kis fasisztát a másikon éjfélig etették!
Jól bírják.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Remélem lehúztad, meg a fedelet is lecsuktad, mert még kimászik... Na, léptem én is, megformázom Piktort, aztán megyek dolgomra.
szép ("ködös") napot!

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: :)))

ő, odajár, itthon meg az autókat is beszolgáltatná az állam?!

offforever.blog.hu/2013/11/15/a_fenyegeto_hatarozat-ok_kora
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Aztaaa bazze erről is a kisfasiszták tehetnek meg ugye az elmúlthuszonról is. :)
@taga20: Jól aludtatok??? Kutyi hogy érzi magát?? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Van még lejjebb!!!/ez itt a bíztatás/
Azért kíváncsi vagyok,hol lesz az a pont,amikor ezek az 'adósságátvállalások'/pénzelkúrások/hol jelentkeznek majd égető hiányként?? Mert kurvára nem vagyunk ennyire gazdagok az rohadtbiztos,ahogy ezek az analfabéta csekonicsok kiszórják'zsét' !Vagy valami nemzetközi pénzügyi gubanc kell-e ehhez?/Mariann,ha itt lenne!/ Meg ez a'focifaszság'is... Tutti,a legnagyobb vajúdás után is max. egy-két helyet fogunk ugrani a nemzetközi rangsorban,jó esetben felfelé!! Addig meg a stadionok építése,fenntartása iszonyú pénzeket fog elszívni értelmes területek elől!! Meg mégtöbbet amilyen vastagon fog ott a cerka!Könnyen szórják a szélbe akik életükben nem dolgoztak értelmes értékteremtő munkahelyen és legfőképpen nem a sajátjukból adóztak /ha egyáltalán/,hanem állami lovéból!!!
Egyébként is faszköze van egy átlagmagyarnak,mint Te meg én a magyar focihoz??
@jaegtoer: kösz!:)

az "időzítés" a bojkottnál, volt a félreértésem alapja...
így már értem.
és sajnos igazad van!
@guma: Szia! Már a totálkáron olvastam... innen már csak egy lépés beszolgáltatni az asszonyt, a béna, faszverő NER huszárok kedvét töltendő, mert nekik valahogy egy nő se jön össze...és hát hűséges NERVERŐ elvtárs nő élkül nem maradhat.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Én MTK ügyben meg sem merek szólalni, mert egyből zsidózással vádolnak majd.:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Már a csészéből is Orbán mászott kifelé..."

Ebből simán lehet még egy wécé megfigyelési botrány!

Mármint, hogy Te figyelted meg őt... :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

nincs itt semmi csoda. őt nem kell szégyellni...
nem fog úgy járni mint a 2011-es népligeti buszpályaudvar avatásánál amikor a dekorációhoz kirakott strabag zászlókat gyorsan el kellett tüntetni az átadás előtti éjszaka...
(a testtartás meg volt már annál a magyar bankárnál anno... jól mutat, hogy mit mutat...)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
kivételek erősítik a szabályt

mókusok viszik a mogyorót és morzsolgattyák,...az olyan mókusos

és a többi...alszik mint a sárkány a Siegfried-ben

amíg nem jön Siegfried

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

(az előzőben a dátum helyesen: 2001!!!)

csak azon csodálkozom, hogy olyan kocsi flottával rendelkezik már az állam, és az államtitkár kimenekítéséhez a hóból mégis a 2 helikopter közül az egyik mégis erre a célra kellett kellett...
a kocsik meg hol punnyadtak, ahelyett, hogy hordták volna legalább a teát a melegedőhelyekre???

különben is a gyereket már beszolgáltattad (az egyházi sulikba), akkor az asszonyt mé' nem lehet?
Ti többet beszéltek kajákról, mint a témáról... :D
@iii:

Ha a témán nincs sok rágnivaló, angyal kajájától meg mindenki hány, akkor marad az igazi kaja:)))
@iii:

Ha a témán nincs sok rágnivaló, angyal kajájától meg mindenki hány, akkor marad az igazi kaja:)))
Nem az én kezem vibrált:)) Bocs.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Kösz a reggeli szemlét. Még nem egészen cirbis, olyan hétvégés:))
Na most mi van a " világ élvonalába megy a gazdaságunk" találmánnyal????

Az hova lett?

Vagy sose volt?
Hazudott?
Vele indul újra a csillag születik!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: " A pusztító (világ)háború után szervezz egy nagy "békekonferenciát", ahol oszd fel újra a világot a nemzetközi pénzkartelljének politikai elképzelései és pénzügyi érdekei szerint. "

Milyen másképpen alakult volna a világ, ha a magyarok, miután területet raboltak Európában, ők lettek volna a Rotschildok is. Most minden hungarista köcsög a bankok ellen lázadókat szídná.
:)
@hazug fidesznyik: Akár igen, viszont manapság a világon jóval többen szidják a bankokat, mint a hungarista kisköcsögök. :)
van még itt egyáltalán releváns hozzászólás...??? tahótlanítok öt perce...
@JohnHenry:
Ilyenek ezek! :))
Erre jössz TE és csak ennyit bírsz kinyögni magadból? Baszod ecsém... kár volt ide jönnöd...
@Shopping:
Ceruzaelem méretűre zsugorítják éppen... essetudni... :( Akkora lesz, mint a növekedésünk... 1939-hez képest...
@JohnHenry: Vigyázz nehogy magad is kinyomd véletlenül. :)
@JohnHenry:

mi van baszki? ma féltizenegykor kiértél a tegnap déli expresszhez, oszt neked áll feljebb? ébreggy és kejj fel időben b+.
@JohnHenry:

még egy tahó hiányzik a sorból? @JohnHenry

brühüyyy

ta Hó ta pocsoly ta sár
Birkamenet riadóóóó, Széles csillagot lopott a szállodájának!

A Fidesz kiüríti, tönkreteszi Erdélyt!

Nekem ezért kellett a magyar állampolgárság, hogy avval tovább tudjak menni a szabad világba. Nem érdekel engem Magyarország, nem akarok én odamenni, hogy a sok „tápos” majd kiutáljon onnan engem, még szavazni se akarok, kit érdekel már, hogy jövőre ki lesz a miniszterelnök, hiszen akkor én már máshol leszek – mondja sok erdélyi ismerősöm.

A kettős állampolgárság deklarált célja ugyebár az volt, hogy a szülőföldön maradást segítse. Ezzel szemben óriási így az elvándorlás Erdélyből!

A miniszterelnök 2010-ben azt mondta: a magyar állampolgárság maga a biztonság. Németh Zsolt egy 2011-es nyilatkozatában ugyanezt mondja.

„10 évvel ezelőtt nem támogattam a határon túli magyarok kettős állampolgárságát, mert az akkor az elvándorlást segítette volna, de most a szülőföldön maradást segíti elő”.

Kíváncsi vagyok, kell-e majd egy újabb népszavazás Romániában, vagy enélkül is rájönnek majd az Orbán Viktort éltető és támogató kisebbségi vezetők, hogy 300-400 ezres nagyságrendben, valósággal menekülnek az emberek Erdélyből? Pontosan azért menekülnek, menekülhetnek, mert lesz hozzá jó magyar útlevelük.

Rájönnek-e, és, ha igen, mikor, hogy a Fidesz felhasználta és kihasználta őket önös érdekei megvalósítására? És azok az Orbánhoz hű határon túli magyar politikusok észreveszik-e majd, hogy már nincs is kiért harcolniuk a megmaradásért, a szülőföldön maradásért, mert épp a magyar kormány üríti ki Erdélyt?

Ezt éri el önző módon a sunyi Fidesz, tönkreteszi Erdélyt!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Én MTK ügyben meg sem merek szólalni, mert egyből zsidózással vádolnak majd.:)"

nem bánom, dögölj meg röhögve.
@Orica Középföldi:

szia!

váratlanul ért egy ilyen későn ébredős számonkéréses bünti:) johnhenry.... hogy beneszarjak!?
Most komolyan tényleg az én pénzemből vállaltuk át a klubok adósságát? Tudom demagóg vagyok. De mégis honnan van ez a sok pénz, amit így szórnak? Elképzelem ezt Spanyolországban, hogy a Real adósságát vállalná át a kormány.
Orbán-Bajnai találkozó: 444.hu/2013/11/16/szombat-este-van-miert-nem-nezel-meg-egy-kepet-orban-viktorrol-es-egy-bohom-nagy-libarol/ :)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ilyenek ezek! :))" -Válaszoltad a henrynek, meg én is a magamét, de arra azért mindig jók az 'e'milyenek, hogy elszörnyülködjek malyamon, bakker ilyennek látnak egy másik szemüvegen?:D
@V-PORT:
Nem! a Vitya véletlenül eltörte a malacperselyt!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amugy is alsagos,hogy egesz heten a zsidokat szidja,vasarnap pedig elmegy es egy zsido elott hajbokol es uranak nevezi
@rodeo36:

elfogultságom-tárgyilagosságom és előítéleteim elegyéből kotyvasztott krumplilevesem nyomán maradok:

www.jaeger-lecoultre.com/WW/en/collections/master#55click=megamenu

vacher in - vacher on :DD
@NAV mutyi, trafik mutyi, föld mutyi ez a fidesz!: nem újdonság...

bár ennél drasztikusabb változást idézett elő

UKRAJNÁBAN és DÉLVIDÉKEN...

ugye így a magyar útlevéllel... mindenki tud nyugatra...
meg is feleződött 1-2 év alatt a magyarság.-..
a vének nyuggerek maradtak akik mozgásképtelenek...

köszi orbán ! köszi fideSS !

de legfőképp a gazdaság szétQrása miatt...
a leszakadás miatt felelős a fideSSmafia
gyakorlatilag arra vezethető vissza minden
@gipsz.jakab:

kedves Jakab, egyre bőbeszédűbb vagy. mi lesz kettőre? :)
@jaegtoer:
Nem, dehogy, félreért... :D
De...., ha nem ilyen lenne itt a fíling, te idejárnál???
@gipsz.jakab:
Röviden mondom, amit Piktorék tesznek a magyarsággal:
HAZAÁRULÁS!
NEMZETÁRULÁS!
@martineden:
Ugyan, dehogy...
A báványimádás mióta vallásosság?
Max. képmutatás.
@jaegtoer:

ez majdnem olyan, mint meghatározni mi az a "fortissimo"

nekem volt egy "reverse"-m, nagyon elegáncsos

brühüyyy

mit szólsz az IWC-hez?
sőt parlagi Tissot?
www.tissot.ch/?collections/products/6729/n/TISSOT_T-RACE_THOMAS_LUTHI_2013/T048.417.27.057.10
nem értem mi bajotok, Széles úr csak a jövőévi Csillag születikre készül.
@JohnHenry: De sajnállak, teljesen kifárad a kezed tőle. óóó szegénykém..
@taga20: akkor kiszáradsz, és az nem jó. tessék inni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"ha nem ilyen lenne itt a fíling, te idejárnál???"

jönne a jó radai rossebb!!
@jaegtoer: ez annyira szépen hangzik, hogy jönne a jó radai rosseb. a ritmusa, a dallama.
@jaegtoer: Na de kedves jéééég. Az életet tisztelni és szeretni kell, még ennyit sem tucc?? :)
@jaegtoer:
tudod, a Tissot és még néhány rájöttek, az ember -mint én- 24 órában él, azt akarja tudni, hogy a 24 órából éppen melyikben van, ha ezen kívűl még mast is mond az előny...
az, hogy fehér arany vagy platina az másodlagos mert egy szép acéltok is tökéletes lehet...szóval a

www.vacheron-constantin.com/en2/watches/quai-de-l-ile

már közelít

brühüyyy
ha órák, akkor elmondom, hogy azzal meglehet hódítani. tűsarkúaknak számomra nincs értéke, de egy vintage órának igen.
Melyik kiskancsó mondta, hogy MAGYARORSZÁG NEM TELJESÍT JOBBAN?

"Karácsony Gergely országgyűlési képviselő, a párt szakpolitikusa vasárnapi sajtótájékoztatóján rámutatott, mindeközben Fideszes politikusok azt hangoztatják, hogy havi 47 ezer forintból is meg lehet élni.

Hangsúlyozta: a lakosság 80 százaléka rosszul jár az egykulcsos adórendszerrel, az Együtt-PM ezért visszaállítaná a többkulcsos adórendszert, és egy a felső 8-10 százalékra érvényes felső kulcsot állapítana meg.

Ismertetése szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes 317 ezer forinttal, Orbán Viktor miniszterelnök 342 ezer forinttal, Kövér László házelnök 511 ezer forinttal, Pintér Sándor belügyminiszter pedig volt cégeiből származó bevételei miatt csaknem 10 millió forinttal többet keres havonta csak az egykulcsos adórendszer miatt."
hvg.hu/gazdasag/20131117_Orban_342_ezerrel_keres_tobbet_az_egykulc

Semjén Zsolt havi +317 ezer forint
Orbán Viktor havi +342 ezer forint
Kövér László havi +511 ezer forint
Pintér Sándor volt cégeiből származó bevételei alapján havi +10 millió forint

A többi nariköcsögről akkor még nem is áradoztunk.

ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!
Akinek nem tetszik valami, adott a pálya, be lehet lépni a narancsbuzi pártba és lehet rendes dolgos, seggnyalóvá válni!
Hosszú távon kifizetődik, igaz a tükörbe nem bírsz majd nézni, de az ne zavarjon.
@Penivaldes: Nem volt nálam óra, amikor beszéltünk. :)
@rodeo36:
Az öreg Shawhausen meg titokba figyel benneteket!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: biztos volt, de én nem úgy értem hogy a partneren legyen, hanem hogy nekem vegyen. úgyhogy a következő randinkra hozzál nekem egyet:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Neem kedvesem...itt a balfaszok mi vagyunk. Ők csak visszaélnek azzal, hogy mi azok vagyunk.
A hit-és erkölcsoktatás országában hangyás fejjel doktori és kétes értékű diploma megszerzés ellenére Hagelmayer Díjat és "az életem minden percében tudom kit-mit kell éltetni nyalni" mentalitásért Életmű Díjat lehet kapni ez a "példapolgár" ,"példatudós", "példasportoló" és igy tovább, hát tudod!? .....ez tényleg az én hazám?
@tristen2005:
én már említettem IWC-t ami Schaffhausen is

brühüyyy

ez a lapja

www.iwc.com/en/

lapozgasd
@tristen2005:
www.iwc.com/en/collection/siderale/

és ennek van 24 órás kijelzője, folyamatos

a kis huncut

brühüyyy
Nem értem, mit puffogtok, rövid emlékezetűek. Hát nem emlékeztek, hogy anno ezt a pontot is megszavazta a fülkeforradalom népe? Konkrétan emlékszem, ott volt a fidesz programjában: "Széles Gábor szállodái egy csillagot kapjanak pluszban".

bio
@KÁTÉó53éúétr6:
Nézd másképp.
Innentől kezdve a Hagelmayer Díj lószart se ér. Tudja már legalább mindenki...
@jaegtoer: ezen sokat gondolkodom én is, hogy azonos a dioptria a rajta keresztül látható valóság hogy mutathat.....ja persze pénz, hatalom,érdek...de miért akarja megvakítani az egyik a másikat?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Breitling-nek nincs 24 órás kijelzése

www.breitling.com/en/

neked mindíg olyan hülye linkjeid vannak a Magyar kereskedőkkel akik még helyesírni sem tudnak

brühüyyy

marad IWC Portuguese Sideral

az egyszerű: mechanikus felhúzandó 96 órára elegendően és 2 időzónát meg a hátlapján a glóbuszt és a csillagokat és még időt is mutat...
@Penivaldes:
Az igazi FÉRFI tudja is!:)
@rodeo36: Azért én elfogadnék egy Breitlinget is. Te nem? :)
@Penivaldes: igen uram igen:) párdon, hölgyem:)
@JohnHenry:

Amikor az emberfia hirtelen sok "tahóra" lel, talán érdemes elgondolkodnia, hogyan is volt az a sztrádás-szembejövős eset az egyszeri autóssal...

Szerintem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
el...de azt amelyiket megjelöltem annak van 24 órás kijelzése is

de maradok az IWC/Schaffhausen-nél...vagy a Tissot-nál ami cask főzni nem tud

brühüyyy
@rodeo36: Valld be, hogy azért te is elfogadnád. :)
@rodeo36: látom te is megtaláltad.
a Navitimer sorozat az brilliáns
@punkfrog:
közben megtaláltam a Navitimer-ek egyik változata, mindegyiknek van 24 órása de van amelyiknél ez másodlagos funkció
a Cosmonaute cask 24 órát ad és az nekem pontosan meg is felel

látom te is szereted az órákat

brühüyyy
@tristen2005: ne cukkolj, még be kö fejeznem kutyu helyét:)
@rodeo36: IWC vagy Breitling?
ez olyan kérdés mint az hogy:
Rolls-Royce vagy Bentley?
a Tissot inkább BMW kategória.
hülye példa:)))
@taga20:

Akkor miért itt bacod a rezet?:)
@rodeo36: igen.
órák meg a HI-FI sőt High End!
amit már egyszer régebben megbeszéltünk.
olcsó hobbik:)))
@rodeo36: Amúgy melyik a legdrágább Breitling?? :)
És legalább narancsszínű csillagot rakatott fel? Mert akkor rögtön egy nyelvcsapással kényeztethetné egy sejk és egy felcsúti kertitörpe - ahogy Fabius szokta volt mondani - betyárkörtéjét.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Egyetértek, erről a gyalázatról nem Hagelmayer tehet.

Sok-sok kitüntetést még az érdemteleneknek.
@Orica Középföldi:

Jellegzetes fideszes megoldás, duplán visszataszító.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Méláztam ezen a maffia-könyvön. Van valami különös bája, hogy jórészt szadeszesek írták:))

Arról se vagyok meggyőződve, ha valakit nem rúgnak ki, adja-e a nevét?

Szerintem komoly támadásokra számíthatnak.
@punkfrog: nézegetlek Benneteket és csendesn röhögök. Itt élvezkedtek mindenféle szar órákkal ótákon át. Mire leolvassátok, hogy mennyi az idő, eljön értetek az örökkévaló. Egyszeri parasz felnéz az égre, oszt tuggya, vagy megvárja a helyi harangozót, oszt tuggya. Feltéve, ha a helyi harangozó nem Rodi, vagy Tökiboli, mert akkor a pontosság, legalábbis kétesélyes:-)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Mit tudsz? Leírnak konkrétumokat is, vagy csak körbe rajzolják a tetemet!
@Orica Középföldi:

"Szerintem komoly támadásokra számíthatnak."

Nyilván számoltak ezzel. Amúgy meg könnyen elképzelhető, hogy a Fidesz egyszerűen elhallgatja az egészet. Ahogy épp itt az interjúban is áll: "A Fidesz nem fél a kritikus szavaktól, feltéve, hogy azokat nem sokan hallják." Ez is a putyiizmusra emlékeztet.

"Van valami különös bája, hogy jórészt szadeszesek írták:))"

Legalább támaszkodhatnak a Kádár-kori demokratikus ellenzék hagyományaira és rutinjára a döntésben, hogy az állásukat mennyire féltsék. :)

Amúgy mi a bája ennek? A liberális értelmiség elég jelentős részben a régi SZDSZ-hez kötődött. Belőle lett az SZDSZ, úgy is mondhatnám.
@tristen2005:

"Ha az ember dzsungelbe megy, akkor jó, ha tudja, mivel találhatja szembe magát. Hogy itt egy leopárd, amott meg egy krokodil. De ha úgy mászkál a vadonban, hogy közben azt hiszi, angolparkban sétál, akkor esélye sincs a túlélésre. Amíg nincsenek e politikai dzsungel megnevezésére alkalmas szavaink, fogalmi rendszerünk, addig képtelenek vagyunk a hatékony fellépésre ezzel a rendszerrel szemben. Ez a könyv arra törekszik, hogy leplezetlenül, indulatok nélkül bemutassa, hogy mi is az, amivel szembe kerültünk."

Ennyi, nem több, és nem is kevesebb.
Kócosfofú visszavág:-))

Selmeczi "fájni foggal" vágott vissza Bajnaiéknak"

hvg.hu/gazdasag/20131117_Selmeczi_fajni_foggal_vagott_vissza_Bajna

NAgyjából látszik, hogy minden szőkenős viccnak van valami valóságalapja:-) Nála a hatás zsigerizsibbasztóbb:-) Az eszét ő sem az "eltőzsdékézten" szerezte:-)

Télleg tudja valaki, ki dugja (HOGY KI DUGTA AZTAT TUGGYUK, jóska, tomka, zsotyka, vityka,zotyka, jános, mega város, amúgy Cseh Tamásosan az egész munkásszálló), EZT A NÉMBERTET?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Télleg tudja valaki, ki dugja, EZT A NÉMBERTET?"

Ma??? Legfeljebb azért járhat valami, hogy ne kelljen:))))
@Orica Középföldi: Ugyanmá' a Smitt PAja bácsi egy kis zséért bármire képes... még akár erre is... triplalövet Viagra, oszt viheti s menyténsasszont:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Ezért megérdemelsz egy viccet:)))

Egy öreg elmegy a kupiba, sok pénzt kifizet, mire a madame a legcsinosabb és legvérmesebb lányt adja mellé. Felmennek a szobába,
levetkőzik az öreg, a nő meg fogja és kihajítja az ablakon az öreg
összes ruháját.
- Megörültél kislány, mit veszek fel reggel magamra?
Nyugi papa, egész éjjel szexelni fogunk, reggelre lötyögnének magán
azok a ruhák.
Levetkőzik a lány is, mire az öreg fogja a ruháit és ő is kidobja azt
az ablakon.
- Na, most bosszút állt?!
- Ugyan, dehogy! Csak aranyom mire felállítod , addigra teljesen más lesz a divat.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

"Amúgy mi a bája ennek?"

Csak figyeld, hogy mennyi régi ügyet előszednek majd.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Dear Bloody Squirrel @ the Maghreb ...

ring my bells...or jingle my balls

brühüyyy

I'm punctual as IWC by myself
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kérdezd meg a Breitling-et elküldtem a linket hozzá

brühüyyy

a Breitling nem mondja meg, cask valamelyik hivatalos dealer-je azt meg kell keresned van rá klikk az oldalon
Nyúlnak üzenem, hogy a Fischer Noëlje jó. Neked melyik van talonban tőle?
@Sir Bates dö Hól:

Ez az üzenet egyenértékű angyal mondatával: "megint csak arra jutottam, hogy alapvetően jó ember vagyok "

Én meg az mondom, ízlés kérdése:))
@martineden: Már miért lenne álságos? A napnál is természetesebb ezeknek. Tele volt a Demokrata a pártus, meg a farok tudja még milyen Jézussal, mert a legyet is megdugta volna a sok agyhalott demokratás, hogy Jézust ne zsidónak gondolja a világ. Aztán az r.k. egyház megunta ezt a baszakodást a Demokrata részéről (Bencsik András), és beszólt nekik, hogy pofa be. Na, onnantól kussolnak az agyhalott barmok.
@Orica Középföldi: én meg megint arra jutottam, hogy igen magas vagyok, miután ráálltam egy sámlira. :) értjük remélem:)
@Jenyei: vannak ezek a vicces dolgok. ma sem értem, hogy Helena pártus hercegnő, hogy tudta Jézus anyját, Jézus halála után megszülni..nem beszélve a sólyomjelképről ami állitólag a Keresztelő szimbóluma volt, és igazából Isten nem galambot, hanem sólymot küldött le amikor Jézust megkeresztelték. ha meg pártus volt az a Jézus, akkor mit keresett volna Júdeában...
@Orica Középföldi: ez most más kontextusban van, mert nekije van egy fischerje csak nem'tom milyen... itt viszont a legnagyobb becsben tartják, csak a Licorne jöhet mellette számításba az igazi helyieknek... a kronenbourg az olyan közép nekik... viszont órában ez a menő itten en.m.wikipedia.org/wiki/Strasbourg_astronomical_clock, de ezzel labdába sem tudtam rúgni a mesterek tornáján :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
:)))
az igazi órák műalkotások.
az hogy mutatja az időt is meg sok egyebet, csak emeli az élvezeti értékét minden rápillantáskor!:)
@Sir Bates dö Hól: pedig ha hordozná tisztelt Bates Sir Hól dö, akkor komoly esélye lenne a győzelemre..)
@Penivaldes: köszönöm kedves. de remélem nem csak azé kaptam, hogy a bikádat hergeld?:))
@taga20: Kedves taga úr, nem foglalkozom szarvasmarha tenyésztéssel:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nem. jobb, ha nem tudom, me így legalább azt hiszem, hogy nagyon penge vagyok:) egyébként, mutko próbáltam, de a regisztrációnál elbuktam, ako képzelheted:)))
@Penivaldes: pedig megvotam győződve, hogy te egy jó kis tenyeres-talpas tehenészlány vagy:))
@taga20: tenyerem és talpam is van, de tehenem nincsen.)
@taga20: persze, a megfelelő öltözetben rángatom a tehén tőgyét..:))
@Penivaldes: na látod ez a baj! nem a tehén tőgyét kell rángatni. egyel menjél arrébb, az irány jó, csak egy bikánál keresgélj:))
@Penivaldes: hát úgy is lehet hívni:) én mást mondanék rá, de me vot gyerekszobám, ezé nem teszem:)))
@taga20: milyen bikánál, én csak ökröket látok:)
legtöbbször a színes építőkockáimmal, vagy a kocsikat parkolttatam be a garázsba, vagy a babáimat ringattam
@Penivaldes: én is, papás-mamást, meg orvosost:))
@taga20: orvosost én is, mindig én voltam az orvos.
@taga20: papás mamást az iskolában, rám mindig a gyerek szerepe hárult. mi inkább tigrises játékot játszottunk
@Penivaldes: szerintem ebből a témából mindent kihoztunk:)
@taga20: mindig van esély új gondolatokra, akár aközben is:)

persze most jó vagyok, mint szamár, de majd jönnek Marianék és elleszek feledve..)
@rodeo36:

az iwc is fogalom, a tissot meg jó melós óra megbízható, de már alig van olyan ami nekem tetszene. persze szép az a vacheron amit linkeltél, csak kötöcködtem:)
@rodeo36: Holá, mi commandante! Tengo algo para ti: ascucha tu corazon, vota para fides!
:)
@Penivaldes: de most te vagy a lú! örüljé:))
@taga20: nem örülük, én ugyanis nem tűrők meg mást. úgyhogy ha te nekem több lovat tartanál a tűzbe akkor engem hanyagolj!.)
@taga20: én nem veszek részt ilyen csoportos kalandokban taga úr
@Penivaldes: na jó, csak neked válaszolok a csajok közül. így megfelelő:) ja és hazudós vagyok, csak szólok:)))
@taga20: hazudni és füllenteni nem ugyanaz:)
háremet akarsz? várjál felveszem a csábítóöltözékem...
@Penivaldes: na ez má beszéd. dobjá fel valamit:)
@jaegtoer:
a Tissot sokat változott idők során, nekem volt egy amiben két óra volt egy digitalis és egy analóg persze mind a kettőt olyan időre tudtam állítani amilyenre akartam és nem is volt olcsó, persze nem IWC árakon 550 CHF és annk már sok sok éve

brühüyyy

az a helyzet amikor beszabadultam Zürichbe -legelőször életemben- a bankból ottmaradtam a Bahnhofstrasse-n de el kellett mennem máshová mert akkor még nem akartam 5000 CHF-et órára költeni és messze onnan egy mellékutcában meg is találtam az Omega-mat meg a Tissot-t

azóta omegások mondták fel kellett emelniük az árát mert a csempészek vették Svájcban és 5x -ös árakon adták el

brühüyyy
@Orbán Diktor:

tú puedes votar a donde quieres por mi parte al carajo con los anaranjados y sus bandidos

los cojones

brühüyyy
@taga20: megsúgom, hogy nincs is csábítóöltözékem..:)
Latom ez a kocsog Ivan Gabor Elemer (IGe, vilagnezet.blog.hu, egely-wheel-egely-kerek.blog.hu, stb) itt is szet trackbackelt-e a blogot...
@Penivaldes: hogy is vot az a hazudós, füllentős duma, cicamica?:))
@Penivaldes: gondoltam, hogy ere ugrasz:)
@taga20: tudod hogy nem szeretem ha bizaélmaskodnak velem a férfiak
@rodeo36: Era una broma, mi general. No me mate!
Estoy totalmente de acuerdo contigo.
:)
Viva la revolución contra los anaranjados!
@Penivaldes: én a bátyád vagyok, cicamica:)))
@taga20: az más, ha testvérem vagy akkor nincs gond:)
@Penivaldes: megdumáltuk húgi:)) de ha suttyó vagyok,leszek szójá!
Valamelyiktek okos írja már meg nekem, most már a feljelentgetős ország leszünk (megint)?
@jóeznekem?: már megint?? még mindig. írni tudunk, papírunk van
@Orbán Diktor:
pero broma mala...jejejeje

recuerdate: Comandante en Jefe

nada menos

viva la revolución contra los ladrones anaranjados

brühüyyy

y desde que nos conocemos?
@rodeo36:
Mi történt? Leakarnak kenyerezni:)
@tristen2005:

úgy tűnik...bár nincs az a kenyér

brühüyyy
@rodeo36:
De magyarul nem merte leírni?:)
@tristen2005:
még meg kell majd fejtenem ki is rejtezik emögött...

dehát annyi minden előfordúl

brühüyyy
@rodeo36:
A ZOO az veszélyes terület, 1-3 fenevad előfordul!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Remélem az ígéret nem száll el és tényleg helyreállítják!
@rodeo36: "y desde que nos conocemos?"

Desde ninguna parte, mi Comandante en Jefe. Yo escribo aqui como Usted. Csak szeretnék rájönni, hogy honnan tudsz spanyolul.
:)
@avanivi:
Csak azt nem értem mit keresett ott az autó?
Ha jól látom szint különbség is van?
A zöld növényzet megmaradt? Csupa ???
@Orbán Diktor:

adivinalo

jejejej

brühüyyy
@tristen2005: Ezt írta valaki:
" Az ottani örömlányhoz kapcsolódva, hetye-petye közben véletlenül rálépett az automata kocsi gázpedáljára és bumm!"

Remélem nem az újnácik műve :((

Valószínű igaza van annak akit idéztem,azért is mert azt a területet bizony,bizony az örömlányok foglalták el. Télen a leghidegebb napokon is aligruhában állnak az út szélén.Az M1 úttal párhuzamos ,de eldugott kis leágazás.
@rodeo36: Azt eleve kizártam, hogy 1938 körül a köztársaságiaknál harcoltál, így arra kell tippelnem, hogy valamelyik spanyol nyelvű országban dolgoztál. Digo esa porque soy un debutante y tengo que aprender mucho mas.
Si puedo...
@Orbán Diktor:
practicando entre la gente de quién el castellano es lengua maternal, existen varios depende de tus capacidades aun yo ante de írme practicaba con una familia chilena...la cual me aydó mucho porque para el trabajo necesitaba ya expresarme profesionalmente

dale anda y procura tus opciones
brühüyyy
@rodeo36: öreg, má megint behúzta:))
@rodeo36: Szép estét kedves öreg. Megint kerülgetnek mint a forró kását??? Ezt mutattam már?? :)

liberallogic101.com/wp-content/uploads/2013/11/liberal-logic-101-558.jpg
@rodeo36: La mayor parte de mi respeto par a ti, mi Comandante en Jefe. Muchas gracias para informaciones. No tengo tiempo y dinero por una practica en America Latina, pero puedo ver mejor telenovelas via web y videos como es Spanish 123. Estoy viejo para esa, pero me encanta. Buenas noches, mi general!
@Orbán Diktor:
no hay ninguna familia latina en Hungría, haz una Amistad o cualquier relación adecuado al ambos por mi experiéncia sería bién fructifera

brühüyyy

anda al hacerlo
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Chicago not the only city with the very same characteristics

LOL

brühüyyy

again you met some shit and immediately published it
@taga20:

én nem vagyok hegedű hogy vonogass és vagon sem, hogy húzogass

brühüyyy

kutyinak puszi+simi
@taga20:

látod nem mindegy hol firkálták a bibliát...

Noé elmegy Skóciába, és mondja a skótoknak, hogy minden fajta állatukból 2-őt azaz egy párt akar, a skótok megkérdezik: és hogyan fog érte fizetni? Noé mondja, hogy nem fizet, mert ő Isten küldötte
és neki meg kell mentenie a világot, mert Isten azt üzente, hogy 40 napon és éjen át fog esni...a skótok megkérdezik tőle: és Isten mást nem mondott? mert jobb ha tudod, már túl vagyunk az 52-diken és még nem állt el, tudsz jobb sztori-t?

brühüyyy

a skótok bibliájából valahogy kimaradt volna Noé...és a csatolt mese
" Teccettek volna békemenetre jönni,"

Hát eljöhettek volna, az biztos, de nem tudom, hogyan függ ez össze a Batthyány Wellness Kastélyról kialakított képükkel?!

Egy csodaszép helyről van szó, mely nem 4, hanem 5 csillagos létesítmény lesz, tekintve a Kúriában kialakított VIP szobákat és a golfpálya körül épülő luxusszállodát.

Tudják Önök itt, hogy miről beszélgetnek?

Várom válaszukat! Timea
@timea knausz:

szép estét Timea. ahogy a csillagok között van számbeli különbség, úgy létezik a van és a lesz között is. a hely csodaszépségét senki nem vitatta, csak azt, hogy ez nem úgy működik, hogy Jaóózsi! aplikájjá mán föl még egyet vagy kettőt mer affektálós vendéget hívtam.

van ennek egy eljárási rendje. De Tímea, kedves, teszek én sz.g-ra (max. szabolcsi alma csutkát)és az összes csillagára, energikusan is cellailag is.
Újabb lépcsőhöz érkezett a Széles-sávú nagyfrekvenciás egyenáramú Tesla generátorok fejlesztésének balladája: immár tudjuk, hogy a generátoregység 150 kilós, ágyurézből készült, Gábor Áram a neve, és legfőbb jellemzője az AmperCelsius állandó, amely azt jelenti, hogy nulla Celsius fokon végtelen nagy áramot szolgáltat, nulla áram leadása esetén viszont végtelen nagyra nő a hőmérséklete. A végtelen nagy hőmérséklet esetén a generátor csillagként viselkedik, amire Széles Gábor a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló homlokzatára kiszegelt békecsillaggal figyelmezteti látogatóit. Belső információk szerint a szálló neve minden karácsonykor Betlehemi Kastélyszállóra (a kastályba látogató ománi Mani Szultán kedvéért: قلعة فندق بيت لحم) változik.
@tobias2:
Nem lehet, hogy Jézus Szíve Szálló az?
Imádni fogják arab tezsvíreink...
süti beállítások módosítása