Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.16. 12:00 Fabius

Csillagok, Széles csillagok

Címkék: fidesz széles gábor oligarchák békemenet

Széles Gábor bevetette a Csubakka védelmet az Origó ellen. "Perelünk, Lalikám, perelünk"? 'Sztán egészen pontosan mit és miért is? Mert a váratlan csillagsokasodásra a beperellekteköcsög nem magyarázat. 

Azért borzasztó lehet ez szegény oligarchának. Az Index cikkéből rájönni, hogy bázzeg egy dubaji sejk azért mégse a Simicska Lajos, lehet kevés lesz az a három csillag, hogy lesz ebből kánaán remomé építve, mit fog közvetíteni a sejk minden lépését követő világsajtó? Ha már nem cikkezhetnek arról, hogy a szupercella áldásos hatásainak következtében hazánkban a gazdasági növekedés mutatója még a brit pinaplasztikák számarányát is meghaladta, akkor kell egy plusz csillag. Azért csak egy, mert a lelke mélyén szerény a szentem.

szélés szálló.jpg

Ennyi kedvezmény csak járjon már, békemenet, vagy mi, szóval a hivatalos minősítgetést hagyjuk meg a hanyatló nyugat ópiumának, szaladj fiam hozzad a kalapácsot és szögeljed felfele. Hisz emlékszel, mikor a kerítésépítéshez nem kértünk örökségvédelmi engedélyt, akkor is megkaptuk a fennmaradásit utólag, kifizettünk azt a kis pénzbeli ejnye bejnyét ami a műemlék feltúrásáért kiszabtak, oszt'jónapot. Elvégre mi nem ők vagyunk, akiknek szabályok meg rendeletek gátolják a haladás útját. Teccettek volna békemenetre jönni, vagy tölténynek a Kisgömböc tárába, hálátlanok! 

561 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr845636696

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mikro népi vaskohók országa leszünk 2013.11.17. 12:04:41

Nano Porfúziós Reaktor világsiker, világszám. " Itt egy újabb ÖTLET a magyar gazdaság helyrehozására! " - Azaz Egely György megint kábít és átver. Ne dőljetek be neki! első verzió, ahol még nincs álcázva a népi mikro kohó .. amely számos díjat ...

Trackback: A porfúziós reaktor csak egy Uri Gellerhez méltó trükk 2013.11.17. 12:03:12

Már 2 napja észrevettem a videókon, de csak ma egy új videó ( 2:15-től ) erősített meg benne, hogy itt a kohászati vegyi trükkön kívül van egy sima bűvésztrükk is a bemutatókban. Amolyan Uri Gelleres. Illetve több is van, de most csak a legfon...

Trackback: Gróf Spanyol Zoltán vízautója 2013.11.17. 12:02:31

Csurka Istvánnak régebben nem kellett a vízautó és most Orbán Viktornak a facebook oldalán ajánlgatják a hívei a szerintük szenzációs találmányt. Szinte már mániákus és ámokfutó gerilla marketinggel napokon keresztül számtalanszor feltéve, megismételve...

Trackback: Széles Gábor elkapta az egelygyörgy agyvírust 2013.11.17. 09:44:58

Széles Gábor nemsokára bemutatja állítólag azt az energiacella nevű és szerű találmányt, ami szerinte nemcsak a F.MPSZ (becézve gyerekkori nevén Fidesz) jövőbeli választási sikereit garantálhatja, hanem egyben Magyarországot is kihúzza majd a gazdasági...

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2013.11.17. 09:44:19

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek. Semjén Zsolt azzal védekezett, hogy ő nem a vörös csillaggal, hanem a bethlemeni csillaggal kapott kitüntetést.

Trackback: Széles Gábor negyedik csillaga 2013.11.17. 09:43:51

Be kellene iratkoznia Széles Gábornak egy négycsillagos erkölcstanfolyamra. Akciós áron elvállaljuk az oktatását. Miért? Ezért: Széles Gábor beperli az Origót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@rodeo36: Amúgy melyik a legdrágább Breitling?? :)
És legalább narancsszínű csillagot rakatott fel? Mert akkor rögtön egy nyelvcsapással kényeztethetné egy sejk és egy felcsúti kertitörpe - ahogy Fabius szokta volt mondani - betyárkörtéjét.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Egyetértek, erről a gyalázatról nem Hagelmayer tehet.

Sok-sok kitüntetést még az érdemteleneknek.
@Orica Középföldi:

Jellegzetes fideszes megoldás, duplán visszataszító.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Méláztam ezen a maffia-könyvön. Van valami különös bája, hogy jórészt szadeszesek írták:))

Arról se vagyok meggyőződve, ha valakit nem rúgnak ki, adja-e a nevét?

Szerintem komoly támadásokra számíthatnak.
@punkfrog: nézegetlek Benneteket és csendesn röhögök. Itt élvezkedtek mindenféle szar órákkal ótákon át. Mire leolvassátok, hogy mennyi az idő, eljön értetek az örökkévaló. Egyszeri parasz felnéz az égre, oszt tuggya, vagy megvárja a helyi harangozót, oszt tuggya. Feltéve, ha a helyi harangozó nem Rodi, vagy Tökiboli, mert akkor a pontosság, legalábbis kétesélyes:-)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Mit tudsz? Leírnak konkrétumokat is, vagy csak körbe rajzolják a tetemet!
@Orica Középföldi:

"Szerintem komoly támadásokra számíthatnak."

Nyilván számoltak ezzel. Amúgy meg könnyen elképzelhető, hogy a Fidesz egyszerűen elhallgatja az egészet. Ahogy épp itt az interjúban is áll: "A Fidesz nem fél a kritikus szavaktól, feltéve, hogy azokat nem sokan hallják." Ez is a putyiizmusra emlékeztet.

"Van valami különös bája, hogy jórészt szadeszesek írták:))"

Legalább támaszkodhatnak a Kádár-kori demokratikus ellenzék hagyományaira és rutinjára a döntésben, hogy az állásukat mennyire féltsék. :)

Amúgy mi a bája ennek? A liberális értelmiség elég jelentős részben a régi SZDSZ-hez kötődött. Belőle lett az SZDSZ, úgy is mondhatnám.
@tristen2005:

"Ha az ember dzsungelbe megy, akkor jó, ha tudja, mivel találhatja szembe magát. Hogy itt egy leopárd, amott meg egy krokodil. De ha úgy mászkál a vadonban, hogy közben azt hiszi, angolparkban sétál, akkor esélye sincs a túlélésre. Amíg nincsenek e politikai dzsungel megnevezésére alkalmas szavaink, fogalmi rendszerünk, addig képtelenek vagyunk a hatékony fellépésre ezzel a rendszerrel szemben. Ez a könyv arra törekszik, hogy leplezetlenül, indulatok nélkül bemutassa, hogy mi is az, amivel szembe kerültünk."

Ennyi, nem több, és nem is kevesebb.
Kócosfofú visszavág:-))

Selmeczi "fájni foggal" vágott vissza Bajnaiéknak"

hvg.hu/gazdasag/20131117_Selmeczi_fajni_foggal_vagott_vissza_Bajna

NAgyjából látszik, hogy minden szőkenős viccnak van valami valóságalapja:-) Nála a hatás zsigerizsibbasztóbb:-) Az eszét ő sem az "eltőzsdékézten" szerezte:-)

Télleg tudja valaki, ki dugja (HOGY KI DUGTA AZTAT TUGGYUK, jóska, tomka, zsotyka, vityka,zotyka, jános, mega város, amúgy Cseh Tamásosan az egész munkásszálló), EZT A NÉMBERTET?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Télleg tudja valaki, ki dugja, EZT A NÉMBERTET?"

Ma??? Legfeljebb azért járhat valami, hogy ne kelljen:))))
@Orica Középföldi: Ugyanmá' a Smitt PAja bácsi egy kis zséért bármire képes... még akár erre is... triplalövet Viagra, oszt viheti s menyténsasszont:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Ezért megérdemelsz egy viccet:)))

Egy öreg elmegy a kupiba, sok pénzt kifizet, mire a madame a legcsinosabb és legvérmesebb lányt adja mellé. Felmennek a szobába,
levetkőzik az öreg, a nő meg fogja és kihajítja az ablakon az öreg
összes ruháját.
- Megörültél kislány, mit veszek fel reggel magamra?
Nyugi papa, egész éjjel szexelni fogunk, reggelre lötyögnének magán
azok a ruhák.
Levetkőzik a lány is, mire az öreg fogja a ruháit és ő is kidobja azt
az ablakon.
- Na, most bosszút állt?!
- Ugyan, dehogy! Csak aranyom mire felállítod , addigra teljesen más lesz a divat.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

"Amúgy mi a bája ennek?"

Csak figyeld, hogy mennyi régi ügyet előszednek majd.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Dear Bloody Squirrel @ the Maghreb ...

ring my bells...or jingle my balls

brühüyyy

I'm punctual as IWC by myself
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kérdezd meg a Breitling-et elküldtem a linket hozzá

brühüyyy

a Breitling nem mondja meg, cask valamelyik hivatalos dealer-je azt meg kell keresned van rá klikk az oldalon
Nyúlnak üzenem, hogy a Fischer Noëlje jó. Neked melyik van talonban tőle?
@Sir Bates dö Hól:

Ez az üzenet egyenértékű angyal mondatával: "megint csak arra jutottam, hogy alapvetően jó ember vagyok "

Én meg az mondom, ízlés kérdése:))
@martineden: Már miért lenne álságos? A napnál is természetesebb ezeknek. Tele volt a Demokrata a pártus, meg a farok tudja még milyen Jézussal, mert a legyet is megdugta volna a sok agyhalott demokratás, hogy Jézust ne zsidónak gondolja a világ. Aztán az r.k. egyház megunta ezt a baszakodást a Demokrata részéről (Bencsik András), és beszólt nekik, hogy pofa be. Na, onnantól kussolnak az agyhalott barmok.
@Orica Középföldi: én meg megint arra jutottam, hogy igen magas vagyok, miután ráálltam egy sámlira. :) értjük remélem:)
@Jenyei: vannak ezek a vicces dolgok. ma sem értem, hogy Helena pártus hercegnő, hogy tudta Jézus anyját, Jézus halála után megszülni..nem beszélve a sólyomjelképről ami állitólag a Keresztelő szimbóluma volt, és igazából Isten nem galambot, hanem sólymot küldött le amikor Jézust megkeresztelték. ha meg pártus volt az a Jézus, akkor mit keresett volna Júdeában...
@Orica Középföldi: ez most más kontextusban van, mert nekije van egy fischerje csak nem'tom milyen... itt viszont a legnagyobb becsben tartják, csak a Licorne jöhet mellette számításba az igazi helyieknek... a kronenbourg az olyan közép nekik... viszont órában ez a menő itten en.m.wikipedia.org/wiki/Strasbourg_astronomical_clock, de ezzel labdába sem tudtam rúgni a mesterek tornáján :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
:)))
az igazi órák műalkotások.
az hogy mutatja az időt is meg sok egyebet, csak emeli az élvezeti értékét minden rápillantáskor!:)
@Sir Bates dö Hól: pedig ha hordozná tisztelt Bates Sir Hól dö, akkor komoly esélye lenne a győzelemre..)
@Penivaldes: köszönöm kedves. de remélem nem csak azé kaptam, hogy a bikádat hergeld?:))
@taga20: Kedves taga úr, nem foglalkozom szarvasmarha tenyésztéssel:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nem. jobb, ha nem tudom, me így legalább azt hiszem, hogy nagyon penge vagyok:) egyébként, mutko próbáltam, de a regisztrációnál elbuktam, ako képzelheted:)))
@Penivaldes: pedig megvotam győződve, hogy te egy jó kis tenyeres-talpas tehenészlány vagy:))
@taga20: tenyerem és talpam is van, de tehenem nincsen.)
@taga20: persze, a megfelelő öltözetben rángatom a tehén tőgyét..:))
@Penivaldes: na látod ez a baj! nem a tehén tőgyét kell rángatni. egyel menjél arrébb, az irány jó, csak egy bikánál keresgélj:))
@Penivaldes: hát úgy is lehet hívni:) én mást mondanék rá, de me vot gyerekszobám, ezé nem teszem:)))
@taga20: milyen bikánál, én csak ökröket látok:)
legtöbbször a színes építőkockáimmal, vagy a kocsikat parkolttatam be a garázsba, vagy a babáimat ringattam
@Penivaldes: én is, papás-mamást, meg orvosost:))
@taga20: orvosost én is, mindig én voltam az orvos.
@taga20: papás mamást az iskolában, rám mindig a gyerek szerepe hárult. mi inkább tigrises játékot játszottunk
@Penivaldes: szerintem ebből a témából mindent kihoztunk:)
@taga20: mindig van esély új gondolatokra, akár aközben is:)

persze most jó vagyok, mint szamár, de majd jönnek Marianék és elleszek feledve..)
@rodeo36:

az iwc is fogalom, a tissot meg jó melós óra megbízható, de már alig van olyan ami nekem tetszene. persze szép az a vacheron amit linkeltél, csak kötöcködtem:)
@rodeo36: Holá, mi commandante! Tengo algo para ti: ascucha tu corazon, vota para fides!
:)
@Penivaldes: de most te vagy a lú! örüljé:))
@taga20: nem örülük, én ugyanis nem tűrők meg mást. úgyhogy ha te nekem több lovat tartanál a tűzbe akkor engem hanyagolj!.)
@taga20: én nem veszek részt ilyen csoportos kalandokban taga úr
@Penivaldes: na jó, csak neked válaszolok a csajok közül. így megfelelő:) ja és hazudós vagyok, csak szólok:)))
@taga20: hazudni és füllenteni nem ugyanaz:)
háremet akarsz? várjál felveszem a csábítóöltözékem...
@Penivaldes: na ez má beszéd. dobjá fel valamit:)
@jaegtoer:
a Tissot sokat változott idők során, nekem volt egy amiben két óra volt egy digitalis és egy analóg persze mind a kettőt olyan időre tudtam állítani amilyenre akartam és nem is volt olcsó, persze nem IWC árakon 550 CHF és annk már sok sok éve

brühüyyy

az a helyzet amikor beszabadultam Zürichbe -legelőször életemben- a bankból ottmaradtam a Bahnhofstrasse-n de el kellett mennem máshová mert akkor még nem akartam 5000 CHF-et órára költeni és messze onnan egy mellékutcában meg is találtam az Omega-mat meg a Tissot-t

azóta omegások mondták fel kellett emelniük az árát mert a csempészek vették Svájcban és 5x -ös árakon adták el

brühüyyy
@Orbán Diktor:

tú puedes votar a donde quieres por mi parte al carajo con los anaranjados y sus bandidos

los cojones

brühüyyy
@taga20: megsúgom, hogy nincs is csábítóöltözékem..:)
Latom ez a kocsog Ivan Gabor Elemer (IGe, vilagnezet.blog.hu, egely-wheel-egely-kerek.blog.hu, stb) itt is szet trackbackelt-e a blogot...
@Penivaldes: hogy is vot az a hazudós, füllentős duma, cicamica?:))
@Penivaldes: gondoltam, hogy ere ugrasz:)
@taga20: tudod hogy nem szeretem ha bizaélmaskodnak velem a férfiak
@rodeo36: Era una broma, mi general. No me mate!
Estoy totalmente de acuerdo contigo.
:)
Viva la revolución contra los anaranjados!
@Penivaldes: én a bátyád vagyok, cicamica:)))
@taga20: az más, ha testvérem vagy akkor nincs gond:)
@Penivaldes: megdumáltuk húgi:)) de ha suttyó vagyok,leszek szójá!
Valamelyiktek okos írja már meg nekem, most már a feljelentgetős ország leszünk (megint)?
@jóeznekem?: már megint?? még mindig. írni tudunk, papírunk van
@Orbán Diktor:
pero broma mala...jejejeje

recuerdate: Comandante en Jefe

nada menos

viva la revolución contra los ladrones anaranjados

brühüyyy

y desde que nos conocemos?
@rodeo36:
Mi történt? Leakarnak kenyerezni:)
@tristen2005:

úgy tűnik...bár nincs az a kenyér

brühüyyy
@rodeo36:
De magyarul nem merte leírni?:)
@tristen2005:
még meg kell majd fejtenem ki is rejtezik emögött...

dehát annyi minden előfordúl

brühüyyy
@rodeo36:
A ZOO az veszélyes terület, 1-3 fenevad előfordul!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Remélem az ígéret nem száll el és tényleg helyreállítják!
@rodeo36: "y desde que nos conocemos?"

Desde ninguna parte, mi Comandante en Jefe. Yo escribo aqui como Usted. Csak szeretnék rájönni, hogy honnan tudsz spanyolul.
:)
@avanivi:
Csak azt nem értem mit keresett ott az autó?
Ha jól látom szint különbség is van?
A zöld növényzet megmaradt? Csupa ???
@Orbán Diktor:

adivinalo

jejejej

brühüyyy
@tristen2005: Ezt írta valaki:
" Az ottani örömlányhoz kapcsolódva, hetye-petye közben véletlenül rálépett az automata kocsi gázpedáljára és bumm!"

Remélem nem az újnácik műve :((

Valószínű igaza van annak akit idéztem,azért is mert azt a területet bizony,bizony az örömlányok foglalták el. Télen a leghidegebb napokon is aligruhában állnak az út szélén.Az M1 úttal párhuzamos ,de eldugott kis leágazás.
@rodeo36: Azt eleve kizártam, hogy 1938 körül a köztársaságiaknál harcoltál, így arra kell tippelnem, hogy valamelyik spanyol nyelvű országban dolgoztál. Digo esa porque soy un debutante y tengo que aprender mucho mas.
Si puedo...
@Orbán Diktor:
practicando entre la gente de quién el castellano es lengua maternal, existen varios depende de tus capacidades aun yo ante de írme practicaba con una familia chilena...la cual me aydó mucho porque para el trabajo necesitaba ya expresarme profesionalmente

dale anda y procura tus opciones
brühüyyy
@rodeo36: öreg, má megint behúzta:))
@rodeo36: Szép estét kedves öreg. Megint kerülgetnek mint a forró kását??? Ezt mutattam már?? :)

liberallogic101.com/wp-content/uploads/2013/11/liberal-logic-101-558.jpg
@rodeo36: La mayor parte de mi respeto par a ti, mi Comandante en Jefe. Muchas gracias para informaciones. No tengo tiempo y dinero por una practica en America Latina, pero puedo ver mejor telenovelas via web y videos como es Spanish 123. Estoy viejo para esa, pero me encanta. Buenas noches, mi general!
@Orbán Diktor:
no hay ninguna familia latina en Hungría, haz una Amistad o cualquier relación adecuado al ambos por mi experiéncia sería bién fructifera

brühüyyy

anda al hacerlo
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Chicago not the only city with the very same characteristics

LOL

brühüyyy

again you met some shit and immediately published it
@taga20:

én nem vagyok hegedű hogy vonogass és vagon sem, hogy húzogass

brühüyyy

kutyinak puszi+simi
@taga20:

látod nem mindegy hol firkálták a bibliát...

Noé elmegy Skóciába, és mondja a skótoknak, hogy minden fajta állatukból 2-őt azaz egy párt akar, a skótok megkérdezik: és hogyan fog érte fizetni? Noé mondja, hogy nem fizet, mert ő Isten küldötte
és neki meg kell mentenie a világot, mert Isten azt üzente, hogy 40 napon és éjen át fog esni...a skótok megkérdezik tőle: és Isten mást nem mondott? mert jobb ha tudod, már túl vagyunk az 52-diken és még nem állt el, tudsz jobb sztori-t?

brühüyyy

a skótok bibliájából valahogy kimaradt volna Noé...és a csatolt mese
" Teccettek volna békemenetre jönni,"

Hát eljöhettek volna, az biztos, de nem tudom, hogyan függ ez össze a Batthyány Wellness Kastélyról kialakított képükkel?!

Egy csodaszép helyről van szó, mely nem 4, hanem 5 csillagos létesítmény lesz, tekintve a Kúriában kialakított VIP szobákat és a golfpálya körül épülő luxusszállodát.

Tudják Önök itt, hogy miről beszélgetnek?

Várom válaszukat! Timea
@timea knausz:

szép estét Timea. ahogy a csillagok között van számbeli különbség, úgy létezik a van és a lesz között is. a hely csodaszépségét senki nem vitatta, csak azt, hogy ez nem úgy működik, hogy Jaóózsi! aplikájjá mán föl még egyet vagy kettőt mer affektálós vendéget hívtam.

van ennek egy eljárási rendje. De Tímea, kedves, teszek én sz.g-ra (max. szabolcsi alma csutkát)és az összes csillagára, energikusan is cellailag is.
Újabb lépcsőhöz érkezett a Széles-sávú nagyfrekvenciás egyenáramú Tesla generátorok fejlesztésének balladája: immár tudjuk, hogy a generátoregység 150 kilós, ágyurézből készült, Gábor Áram a neve, és legfőbb jellemzője az AmperCelsius állandó, amely azt jelenti, hogy nulla Celsius fokon végtelen nagy áramot szolgáltat, nulla áram leadása esetén viszont végtelen nagyra nő a hőmérséklete. A végtelen nagy hőmérséklet esetén a generátor csillagként viselkedik, amire Széles Gábor a zalacsányi Batthyány Kastélyszálló homlokzatára kiszegelt békecsillaggal figyelmezteti látogatóit. Belső információk szerint a szálló neve minden karácsonykor Betlehemi Kastélyszállóra (a kastályba látogató ománi Mani Szultán kedvéért: قلعة فندق بيت لحم) változik.
@tobias2:
Nem lehet, hogy Jézus Szíve Szálló az?
Imádni fogják arab tezsvíreink...
süti beállítások módosítása