Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.origo.hu/itthon/2024/04/ketmillios-noi-biciklivel-bohockodik-magyar-peter-foto Drága origo, m... (2024.04.23. 10:41) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.13. 13:22 Fabius

A teljesen félreértett Baldauf László

Címkék: fidesz cba békemenet baldauf lászló

Még, hogy megbuggyant nemzetünk kenyerének kovásza! Lárifári! Meggyőződésem, hogy ezt a csóri Nemzeti Baldauf Lászlót mindenki félreérti. 

Feleslegesek a rákosista párhuzamok meg a Nemzeti CBA bojkottra felhívások. Őfelsége Udvari Frencsájzpéke - és a trafikmutyi egyik legnagyobb nyertese - meg nemzetünk Elsőszámú Ellensége, Horváth András, szennyest falhoz vágó ex adóellenőr által emlegetett élelmiszeripari kiskereskedelmi maffia között összefüggést lelátni is merő káprázat. Ne tessék kérem ott is ellenséget haluzni, ahol nincsen. 

Baldauf László nem kapacitált senkit semmire. Ő egyszerűen csak boldog a nerben, és ünnepelni hívta a CBA naccsalád minden tagját október huszonharmadikán. Ünnepelni és a családtag-dolgozók egészségére is gondolva egy kicsit sétálni. Nem Orbán Viktornak tapsolni a Hősök terén, frászt. Mindössze arról volt szó, hogy meg akarta ünnepelni állami kitüntetésének évfordulóját, és azt akarta, hogy minden éppen nem ződparizert mosó családtagja ottan legyen ővele. Orbán Viktor jelenléte ártatlan járulékos nyereség, mondhatni látása dupla bónusz volt a nap végén. 

baldauf.jpg

Tényleg felesleges, hogy Herczeg Zoltán divattervező a nemzeti dohánybolt arculatú kollekciója után előrukkoljon egy Békemenet a CéBéÁba irányzattal is, röhögéssel oldva a kialakult feszültséget. Elnök Úr istenuccse nem akart semmi rosszat, ahogy a fidesz levelezőrendszeréből érkező kormányszpemmek is csak annak a családias hangulatnak voltak köszönhetőek, amiben nemzetünk nagyjai emlékeztetik az éhes zsíroskenyér-rokonokat kötelességeikere. 

680 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr465631350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy ÖNKÉNT és ÉRZÉSSEL!
(kiegészítésként: és jókor, jó helyen)
ez a békemenet egyszerűen üzlet. lassan utazási irodát nyitnak rá:

Viktor Orban! - kiáltotta Krakkóban sok ezer lengyel (GALÉRIÁVAL!)

polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/2841-viktor-orban-kialtotta-sokezer-lengyel
Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább haladni. :)

Meggyőződésem, hogy nemzetünk hajója jó irányt vett

444.hu/2013/11/13/nagy-tiszteloje-vagyok-orban-viktor-miniszterelnok-urnak/
Egy kis adalék a "hét botrányához":

"Ez a NAV-os ürge (Horváth) állítólag nem a kiemelt adózok osztályán volt, hozzá se szagolhatott az 51-esekhez. Egyszerűen túl lelkes volt, nyomult, mert ő megoldotta az ÁFA utaztatást. Mindenkihez ment az ötletével, de le se szarták. Ez általános jelenség amúgy az állami szférában, egyéni kezdeményezésekkel ott semmire sem lehet jutni, akkor se, ha éppenséggel még jó is az ötlet. Aztán berágott és mivel amúgy is benne volt ebben a Levegő Munkacsoport > Milla > PM vonulatban, így aztán kipakolt.
A pert bukni fogja, de ne lepődjünk meg, ha egy-két év múlva viszontlátjuk a politikában, mint a Bajnai-csapat adóügyi tanácsadója. Mi most feltesszük rá a Toronyházunkat."
Ő egyszerűen csak boldog,ződparizert mosó a nerben.Orbán Viktor jelenléte, merő káprázat az élelmiszeripari kiskereskedelmi maffia között.ellenséget haluzni,mondhatni dupla bónusz volt a nap végén.köszönhetőek, annak az éhes zsíroskenyér nemzetünk nagyjai, röhögéssel családias hangulatának.oszt ennyi.
apró hibák még akadnak

Az árak Waterlooja

Apropó! A rezsicsökkentés hazájában megesett az a csúfság, hogy a háztartási energia egy hónap alatt 0,1 százalékkal emelkedett. A tüzépesek ezt már régóta mondogatják: a szénre és a tűzifára elfelejtettek ugyanis hatósági árat szabni. Az indoklás szerint túl bonyolult lenne ez. De biztosan vannak még életben nagy öregek, akik megmondják, hogy intézte ezt a háromharmad 1974-ben.

www.vg.hu/velemeny/jegyzet/az-arak-waterlooja-415775
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A jobb(ik)os média meg lassan kideríti, hogy csak takarító volt a NAV-nál. Sőt! A zannya meg a zapja ... Így megy ez mainapság.
Poszthoz kapcsolódó. :)

Mennyire magyar a CBA?

Érdekes jelenség figyelhető meg a szomszédos országokban: egyes áruházláncok nem akarják anyanyelvükön kiszolgálni magyar vevőiket.

www.nyest.hu/hirek/mennyire-magyar-a-cba
@V-PORT: Igen viszont Ferkóval már teljesen összehaverkodtam. :)
Az egészben nem az a legszomorúbb, hogy ök ezt csinálják. Hanem az, hogy bizony milliók követik öket. Tarolni fognak a köv. választásokon is és nem csak azért, mert átírták a választási törvényt. Ennyit tudunk saját kútföböl. Ök Magyarország krémje. Azok, akiket a többség maga közül választott. én mindig javaslom azoknak az ismeretségi körömben, akik megbánták, hogy a fideszre szavaztak, hogy ha mást nem, legalább köpjetek fel és álljatok alá, mert megérdemlitek. Persze nem teszik, csak jajgatnak. Kb így meg az egész országban. Álltatjuk magunkat, hogy mennyire okosok vagyunk, aztán mégsem :(
@Marcellusca: Nem hinném. Én szorítok neki, hogy amit állít az igaz legyen és le lehessen leplezni az adócsalókat. Árnyalja viszont a képet, amit tegnap épp nekem mondtak, "az a bűncselekmény, amit be is bizonyítanak".
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Végre valaki. :))
Ma néztem mi lesz a jövő heti Heti Válaszban. Érdekes. Az még érdekesebb, hogy az a Hajós beszél, aki bement a Hírtv-be. Érdekes.
@Penivaldes: Hello. Te! Ez a blog néha olyan mintha egy DK taggyűlés lenne.
@V-PORT: az az, DK taggyűlés. majd egyszer egy nagy Ferenc kép lesz csak kint, mert Fabiust is megszállják
@Penivaldes: Most komolyan. Tegnap vitatkozni próbáltam arról, hogy mit csinált 5 évig, és én voltam a hülye. Mert, hogy meg volt kötve a keze. Gyurcsánynak? Nekik meg az agyuk van. De lehet, hogy az ember változik. Gyurcsány is megváltozott. Hiszen Orbánnak is sikerült.
@V-PORT: értelek testvérem, úgy látszik mi ketten vagyunk csak hülék, hogy nem látjuk nagyságát
@Penivaldes: Tökre elegem van. Győzzük le a kis manipulátort, egy másik manipulátorral. Hiszen ő remek ember, és kétszer, érted, kétszer legyőzte Orbánt. Bár öt évig hazudott, nem csinált semmit, nem kormányzott, de kétszer legyőzte Orbánt. Ez a program.
@V-PORT: Elhiszed nekem, hogy sokkal előrébb lennénk, ha Ferkó és Viktor már nem lenne jelen a magyar politika színpadán???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én tudom, de nagyon sokan odáig vannak értük, mert olyan szépen beszélnek. Igaz közbe hazudnak, és mindenkit kicsinálnak, de ez nem számít. Mi ezt érdemeljük? Én nem az biztos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem lehet mindenkinél liberális fordulat, mint a Jobbiknál. :)
A posztho'... mosz meg mit értetlenkedtek Waldorf úr buzgadalmán? Már előre ki lett fizetve.... emlékezzünk csak: minden élelmiszerlánc multi, és multiadófizetésköteles... kivéve a CBA nemmultit, mega COOP nemmultit.... meháhogy mindegyik csak néhányezer bótot üzemeltet... valamit valamiért. A Varietés, meg belaktat...
@V-PORT: Nekem az nem program, ha a vegetáriánusok választhatnak a marhasült vagy a disznótoros között.
@V-PORT: "ár öt évig hazudott, nem csinált semmit, nem kormányzott, de kétszer legyőzte Orbánt. Ez a program. "

nem
ez a te programod ami vegtelen ciklusban fut:-)

kezd kinos lenni, hogy gyurcsany ujra tenyezo lesz?

tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy amig gyurcsanyt nem rehabilitlaja a magyar kozvelemeny, addig nem erett a demokratikus jogallamra es a felelos tarsadalom hozadekaira.

nem kell szeretni. nem kell raszavazni. de tudomasul kell venni, hogy o volt az utolso, aki probalt valamit tenni az orszagert. es pontosan a demokrata mivoltaval visszaelve akadalyoztak ezt meg.

tudod, igy mukodik a demokracia. le lehet valtani egy demokratat, lehet a reformjai ellen nepszavazasokat inditani, lehet kiadni az ellenzeknek es lehet tamogatni a karaktergyilkossagot is. csak utana azoke a felelosseg akik megakadalyoztak. es ez nem lerazhato felelosseg. nem lehet mutogatni, hiszen nap mint nap erzed az elsikkasztott reformok es a gyurcsany elleni karaktergyilkossag sikeressegenek az eredmenyet:-)

hiszen vele bukott az egesz akkori baloldal, mindenki, akiben volt nemi kis hajlam a reformok veghezvitelere es elomasztak mesterhazi-fele ganajturok, akik siman foglyul ejtenek egy gordont. gyurcsany es mszp-n beluli tamogatoinak leamortizalasa vezetett a jelenlegi felallashoz, annak a kovetkezmenye. es bizony, ebben majdnem az egesz orszag reszt vett, ahogy azt orban viktor elkepzelte:-)

ilyen a karma, baratom.

nem gyulolhetsz senkit kovetkezmenyek nelkul:-D
@V-PORT: Egyetértek veled, hogy mi nem ezt érdemeljük. Amúgy ezt a "Feri jöjjön mert kétszer megbuktatta már viktor" dolgot azért kéne mindenkinek elvetni, mert akkor 4 év múlva megint ugyanez lesz. Tanulják már meg a politikusaink, hogy nem fognak abból megélni, hogy a másik szerintük szarabb náluk.
@V-PORT: Már linkeltem az elején, bár az ismétlés a tudás anyja. :)
@ausländer Sipi: "nem gyulolhetsz senkit kovetkezmenyek nelkul:-D"

Na ja de képzeld mekkora fricska lenne a karmának, ha mondjuk ferkó fejére esne egy tégla. :)
@ausländer Sipi: Mit próbált tenni az országért? Most komolyan, írd már le nekem.
nem értem, miért bántjátok szegény cba-t.

Ahelyett, hogy közösen örülnénk, milyen szépen megvalósul a transzparens támogatási rendszer.

Csak pozitívan, kedves kollégák, csak pozitív hozzáállással.:)
@V-PORT:

sipi hejett: megpróbálta kilopni a balatonból a sót, mivel nem tutta, hogy aszt a ruszkik mán megtették. ezen fölül fordujj bizalommal gábrielhöz, úccse válaszol igenyösen.
@V-PORT:
Úgy is van, éljen Zázrivecz, esetleg Thürmer Gyula. Ők nem hazudnak.
@V-PORT: megprobalt egy tisztesseges, europai baloldali kormanyzast osszehozni, megreformalni az egeszsegugyet, az oktatast, a kormanyzast, a gazdasagot, a kozigazgatast, megprobaltak kifeheriteni a gazdasagot. az, hogy az mszp populista platformja, amit most mesterhazi kepvisel belulrol megbuktatta, elszabotalta a reformjait nem az o bune. ugyanis nem teljhatalmat es diktatori poziciot nyert a valasztason, hanem miniszterelnokit. nem verhette vegig tamogatas nelkul a reformokat amiket elkezdett. tudod egy demokratanak mindig meg van kotve a keze. azert demokrata.
@ausländer Sipi:

má megin locsog. nem tesz jót magának ez a svájci klíma. :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A NAV-os Horváth András ügyből te politikai hovatartozást feltételezel, ime a kommentedből idézve:
"De ne lepődjünk meg, ha egy-két év mulva viszontlátjuk a politikában mint a Bajnai-csapat tanácsadóját."
Eszerint benned fel sem merül, hogy Horváth - vállalva egzisztenciális következményeket - a valóságot hozta nyilvánosságra.
Miért nem tűnik fel neked, hogy milliárdos ÁFA visszaigénylések több év múlva kerülnek napfényre? Ezen nem gondolkoztál el?
Mondok egy példát, hogy a "kiemelt" adózókon kivüli vállalkozásoknál mit tesz a NAV.
Egyik induló cégem nyilvánvalóan beruházott, a beruházást terhelő ÁFA magasabb összegű volt a folyó kiadások ÁFA-nál, visszaigénylés keletkezett. Az adóbevallás benyújtása után néhány nappal már jelentkezett a NAV revizora, aki tételes számlaellenőrzést tartott, pedig a visszaigényelt összeg pár 10 millió forint volt.
Hány nagy volumenű gazdasági esemény kell ahhoz, hogy milliárdos ÁFA csalás keletkezzen?
A közbülső időkben nem tűnt fel senkinek a sorozatos, nagyösszegű visszaigénylés?
Nyilván az ügyek kiderülésekor ott is volt egy "Horváth András", vagy egy nagy lebukást előidéző baki, és csak ezért derült fény a dologra.
Mi köze van ebben az ügyben Bajnainak Horváthoz?
@ausländer Sipi: Rossz lehet neked, hogy ennyire meg nem értett vagy.:)
@ausländer Sipi:
"tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy amig gyurcsanyt nem rehabilitlaja a magyar kozvelemeny, addig nem erett a demokratikus jogallamra es a felelos tarsadalom hozadekaira"
Többször megfogadtam, hogy DK-sokkal nem vitázom (kb. mintha békemenetelőkkel vitáznék), de ez azért durva.
Ki felelős itt? Ez az ember az egyik legfelelőtlenebb kormányzás egyik vezetője volt, 9-10 %-ra vitték fel a költségvetési hiányt. Most legyünk krva hálásak, mert az álamcsőd előtt 2 lépéssel megálltak és elkezdtek pénzt beszedni, reformok címén?
Nem felelős a baloldali kormányzás csődjéért a pártelnök-min.elnök?
Nem vagyok érett a demokratikus jogállamra, ha nem egy idegesítő ripacs az ideális min.e. számomra? Ez kb az a szemétség, mint hogy nem vagyok magyar, ha nem szeretem OV-t.
@ausländer Sipi:

eccerűsiccsük le! tökön rúgta az establishmentet, ami csakis és kizárólag a nép joga, nehogy mán egy pinokkió belepofázzon!
@Mariann19: Ez manapság már nem úgy működik. A nagyok a láncok legnagyobb haszonélvezői, ugyanakkor nem ők a csalók.

Ők teljesen jogosan igénylik vissza az adót, csak a láncolatok elején történik a csalás.

Ez rendszerprobléma, megoldhatatlan revizori módszerekkel.
@Habakuk999:

maga meg ne itt árujja a rossz máját! :)))
Már megint DK taggyűlés! Szerintem ne álljunk meg a rentabilitásánál. Avassuk szentté.
@ausländer Sipi: Csak az első mondathoz. Ferkó "kormányzása" minden volt csak tisztességes, európai és baloldali nem. ;)
@V-PORT: Szervezzünk a védelmében békemenetet!
@hacsaturján: Mit csináljak, ha nincs olyan sziporkázó agyam, hogy sót gyűjtessek vele a Balatonból?:)))
@V-PORT:

má megin ez a fejedelmi többes.... mi maga, izééé? (k)
@hacsaturján:

"megpróbálta kilopni a balatonból a sót, mivel nem tutta, hogy aszt a ruszkik mán megtették."

ezért aztán a vizet lopta ki. de legalább a visszapótlásra megkapta az IMF hitelt occón, és csak kicit rongyolódtunk le.
@nedudki74: annak, aki szerint úgyis megunják és hazamennek?? ;)
@Habakuk999:

nu, itt teccett elbaszni a kapitalizmust! :)))
@nedudki74: A DKmár szervizi. :) Mert, hogy ő akarta, csak az a gonosz Mszp nem hagyta 5 évig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha nem csaptál volna fel reklámügynöknek, akár még igazat is adnék neked.:)
@V-PORT:

Az indulat annyira elborítja az agyad, hogy a sikerült a rehabilitálást összevonni a rentábilissel:))

Nyugi. Vannak árnyalatok. Már tudjuk, hogy a szürkének is van ötven. Hátha másnak is:)
@jaegtoer:

ezen állítást az erzsébet-kártya tulajdonosok nem igazolták vissza. tán a selmeczi naccsága gágogott effélét, de az meg mindegy.
@hacsaturján: Az vagyok izé. Nem muszáj egyetérteni, de úgy sem kéne tenni, mintha Gyurcsány lett volna az áldozat. Ezt pedig ÉN, mondom. De vagyunk még többen, amikor a DK-sok nem szabadulnak ide, és nem tesznek úgy, mint ha mi hülyék lennénk.
@nedudki74: akkor tessek joizuen fogyasztani gyurcsany karaktergyilkolasanak desszertjet:-)

teljesen mindegy amugy, hogy kit nevezel ki felelosnek amugy. a felelosseg a valasztoke mindig. egy politikust megbuktathatsz, ahogy gyurcsanyt meg is buktattak.

es ugye mennyire kiraly lett a helyzet?:-D

tessek elvezni;-)
@Habakuk999: Pedig nem én felelek az új imidzsért. ;)
@hacsaturján: lassan egyesíteni lehet svalbárdot helvéciával. a közmunkás rének szerelhetnék a kakkukos órákat ráérő idejükben.
@Orica Középföldi: Kösz. :))Tudod miért? Mert rosszul írtam, aláhúzta, én pedig rákattintottam a harmadikra. Amúgy nem vagyok indulatos, csak zavar, ha már öt-hat évre sem emlékszünk tisztán.
@Orica Középföldi:

dehogy indulatos, csak nem boldogul az ige időkkel.
@V-PORT: "Mert, hogy ő akarta, csak az a gonosz Mszp nem hagyta 5 évig. "

az mszp onmagaban keves lett volna, kellett hozza az istenadta nep is, aki ugyanugy viszolygott a zavaros megszuntetesenek gondolatatol:-)

szocialis nepszavazas, ugye;-)
@bella _ciao:

az igaz, hogy mindegyik külföldiül van.
@V-PORT: iert, TE hogy emlekszel?:-)

mert en mindig is igy emlekeztem:-)
@bella _ciao: szeretik a renek a csokit...?:-)

az van itt olcson es nagyon jo..

meg raclette es fondue

meg csokifondue:-D
@ausländer Sipi:

lassan meggyőzöl róla, hogy gyurcsányra akkor se szavazzak, ha szűznemzéssel született, ha kormányzása alatt 5 évig kómában feküdt és egy alterego táncolt helyette a kossuth téri hivatalban, ha kiderülne hogy forró drótja van a Jóistenhez és mindazonáltal...
maradjunk annyiban, hogy maradt az, aminek mondta magát, azaz madam.

az más kérdés, hogy vakok közt félszemű a király.
@ausländer Sipi:
A maszopos hajlamúak szeretnek "megfeledkezni" arról az apró intermezzóról,hogy Bajnai,nem véletlenül íratta alá kedvenceikkel a hűség-esküt.+ arról is,hogy a kapitalizmusnak,még nem volt oly lelkes szekértolója,mint a "baloldali"maszop.és holnap is szopni fog.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Ez a NAV-os ürge (Horváth) állítólag nem a kiemelt adózok osztályán volt, hozzá se szagolhatott az 51-esekhez."

mi van???
ki állítja? mi az az 51-es?
@jaegtoer: nem is akarok senkit meggyozni arrol, hogy szavazzon gyurcsanyrta:-)

fognak/fogunk ra eppen elegen igy is.

pont ez az oka annak, hogy a mesterhazi kepviselte populista platformja az mszpnek meg mindig hideglelest kap tole:-)
@jaegtoer: Pedig közel álltál hozzá, hogy rászavazz? :)
@Habakuk999:
Szia Habakuk!
"A nagyok a láncok legnagyobb haszonélvezői, ugyanakkor nem ők a csalók.
Ők teljesen jogosan igénylik vissza az adót, csak a láncolat elején történik csalás."
Úgy érzem, te most egy konkrétabb összefüggésben gondolkozva mondod ezt, nem értem , hogy az - elegánsan fogalmazva - az "adóelkerülők" melyik
fajta akciójára gondolsz. Mert sokféle figura létezik, mivel az élet olyan szép színes.
@ausländer Sipi: Azéé van annak egy kis diszkrét bája, amikor a legpopulistább irányzat lepopulistázza a kevésbé poulistát.::)))
@a kormány embere: bizony, az a fura helyzet allt elo, hogy jelenleg a leginkabb kapitalista gazdasagot favorizalo kormanypart a gyurcsany vezette mszp volt.
@ausländer Sipi: nem.
nem vagyok oly kiművelt fő mint egyesek, de megígérem, hogy mától az idegen szavak szótárával alszom a fejem alatt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Úgy gondolom, hogy ezt nagyon félreérted.

Azt mondja a Horváth koordinátor, hogy: ’’’’A jelenlegi kormányzat felelőssége tehát abban állapítható meg, hogy az adóhatóságnál nem történtek meg azok a személycserék és strukturális változások, amelyek pozitív irányba terelhették volna az állam speciális ellenőrzési feladatait. Nem történt meg azon korrumpálhatatlan személyek rehabilitálása sem, akiket az előző vezetés (előfordult, hogy politikai nyomásra) elbocsátott vagy vezetői megbízása visszavonása mellett (a kontraszelekció egyik megnyilvánulásaként) más, munkakörbe helyezett.’’’’

És akkor volt ez:
2010. évi CXXII. törvény a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról
273/2010. (XII. 9.) Korm. rendelet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezetéről és egyes szervek kijelöléséről
1/2011. (I. 31.) NAV elnökének utasítása a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az irányító tevékenység eszközeiről

Ezért mondom, hogy valamire készülődnek, mert az a Horváth mintha nem is tudna a megelőző átszervezésekről.

A Fideszen kívül mindenki ekézné a 2010. évi teljes átszervezés sikertelenségét.
A megnevezés is változott.
NAVanmég kérdés?
@ausländer Sipi:
Szerintem kár a szóért ....:-)
Amint látszik, még a nácik is szimpatikusabbak már, mint a Gyurcsány. Akik itt kokettálnak velük, azok meg az életben miért utasítanák el őket ...?
Mondom én: Zázriveczet és Elődöt a kormányba. Felkészül Thürmergyula (ő még nem volt tényező, és idő kérdése, hogy akik már mindenkire szavaztak eccer, felismerjék a nagyságát! :-)
@Orica Középföldi:
Ez volt ma a szépségdíjas hozzászólás. Nálam. Eddig.
:-)
@Habakuk999: hu.wikipedia.org/wiki/Populizmus

tehat pl amikor valaki multiellenes megnyilatkozasokat tesz, akkor gyakorlatilag populista:-)

gyurcsanyek sosem hirdettek antielitista tarsadalmat.

de jellemzoen az orszag tulnyomo resze fogekony a populizmusra az allando "elitezessel".
@hacsaturján:

az igazság odaát van, egyenlő távolságra svalbárd és szíriusz között. na jó, a svalbárd syrius és hegyeshalom háromszög szögfelezőinek meccéspottyában. selmec nem jáccik, erzsébet rokonom nincs.
@jaegtoer:

télleg ne szavazzon a gyurcsányra, mer az rosszul állna magának!
@Evezős: egyebkent tenyleg nem tudom mi a szart biciklizek igy 1000 km-rol...:-)

lehet, beszelnem kellene egy szakemberrel errol, hogy ugyan, miert is erzek meg egy cseppnyi felelosseget is, ha mar egyszer leleptem a soha vissza nem teres hatarozott dontesevel ez elol:-)
@ausländer Sipi:
Naja, de az is szemmel látható, hogy ebben az országban az öngondoskodásra qrva kevés ember vevő.Macerás dolog, és nincsen kit okolni utána a sikertelenségért.
A cáratyuska-effekt, az bezzeg tarol ezerrel!
Azta mi van itt! Csupa messiás! Remélem Gézám is befut. Sipkásaknak hun a helyük? És, ha hoznak fantát maradhatnak?:-)
@Evezős: ehhez nincs mit hozzafuznom sajnos...

de valahogy sosem tudom elhinni, hogy ennyire igenytelenek az emberek...
@Orica Középföldi: sőt. mint kiderült a sötétnek és a szabadságnak is van ötven árnyalata. és lehet, hogy e. l. james tovább árnyalja a helyzetet, megnehezítvén az eligazodást a magyar ellenzék kusza sorai között.
@Evezős:
Azért gondolj bele - már ha van időd és elég lelkierőd - a MAGYAR szélsőjobbot,egy szláv pattogtatja,aki /újabban/ keresztény létére,a Koránban látja a "FÉNYT".Hozzá képest TGY,már valódi alternatívának tűnik!
@V-PORT:

tényleg elgondolkoztam rajta. most, hogy a bojkott hajója elment, a mindent visz elv miatt nagyon nem mindegy kire, és milyen listára megy a szavazat.
@hacsaturján: Alaposan.:(

Sebaj, beállok politikusnövendéknek, először is megtanulok kolbászt tölteni.
@ausländer Sipi:
Ez tényleg fura dolog ebben a világban, ahol mindenki kizárólag a saját, egyéni érdekei mentén képes még mindig gondolkodni ....
(Hát ja, speciel nekem éppen isteníteni kéne a balog-hoffmann duót, lévén MAJDNEM akkora jövedelemnövekedést értek el a buxtárcámban, mint anno szh Medgyessy. Oszt mi van helyette? A létező legkártékonyabb lényeknek tartom őket azok közül, akik az utóbbi harminc évben az oktatáshoz hozzápiszkáltak. Ülhetnék csendben a langymelegben és eldagonyázhatnék még 15 évig - addig biztosan nem fognak tudni változtatni már ezen a sz@rkupacon, amit ez két fehérjehalmaz iderettyentett nekünk -, mégsem teszem. Nem értem, miért ....:-)
@Evezős:

ennél a gyurcsánynál még akárki is jobb, ezér asztán levele! eszt híjják manapság nernek, csakhogy nem oda ugocsa! bele a populizmust neki a pofájába, hogy addig ájjon féllábon, amíg a kurta farkú malac túr!
@ausländer Sipi: Hagyjuk már ezt a karaktergyilkos dolgot. Nekem az a legpozitívabb Gyurcsányban, hogy a fidesz utálja. Pont a sok igazságtalan támadás teszi valamennyire elfogadhatóvá és ezt teszi nehézzé az értelmes bírálatát.
Amúgy pont ezt kapja pl. Bajnai is, ahogy Horn is csak pufajkás-gyilkos-alkoholista volt, amíg élt. Ez a politika. GYF esetében ügyesebben csinálták és alapot is jobban adott rá. Nem lehet ezzel magyarázni, hogy a baloldaliakn (vagy oda szavazók)jelentős részének is elege van belőle.
Nem gondolom, hogy egyedül Ő tehet mindenről, de az meg egésszen beteges, hogy pártelnők-min.elnőkként puszta áldozata a fidesznek, mszp-nek országnak.
@Habakuk999:
"A multikra."
Ezen még gondolkoznom kell, hogy az ügyletek melyik fázisában kerülhet sor az adó elkerülésére.
Egyelőre csak a standard ellentmondásoknál tartok a lebukásokat illetően.
@Evezős: Szerintem gondold át ismét ezt az 2öngondoskodást".:)

A nép jelentős része pontosan "öngoskodik" nagy ívben lekakecolva a fényes politikát.
@jaegtoer: Tedd azt! Én semmiről sem akarlak meggyőzni, sem semmi ellenkezőjéről. Nem akarlak, mert kiderül, hogy te is DK-s vagy, és rögtön nácikkal lepaktáló balos leszek. :)
@ausländer Sipi:
Meg kell barátkozni a gondolattl, hogy de. Pontennyire.
(...én emlékszem, bár átéltem már egy Orbán-érát és aki azt megélte, sok illúziója nem maradhatott, de ... mikor 2010-ben nyertek 2/3-dal elbizonytalanodtam, hogy mi van, ha én látom rosszul és ezek tényleg jót akarnak és jót is tesznek majd velünk, vagy nekünk, hiszen ennyi embret képesek voltak meggyőzni ... aztán történt, ami történt.
De a mai napig ámulva nézek mindenkire, aki annyira tudja a tutifrankót, hogy az csak na! Soha, semmi kétely, semmi elgondolkodás, hogy mi van, ha ...
Sipinek igaza van. Amíg nem fogjuk őszintén szeretni a kapitalizmust, és Gyurcsány politikáját - NEM ŐT MAGÁT!! -, addig fogunk az MSZP és a Fidesz között pattogni.
Utáljátok az MSZP-t is, Fideszt is, de képtelenek vagytok végiggondolni mi a megoldás. Pedig csak meg kéne keresni ki az, akitől mindkettő posztkádárista népnemzetiszocialista bagázs irtózik, mint patásördög a szenteltvíztől. Gyurcsánynak pedig mindaddig igenis létjogosultsága van, amíg valaki más nem fog pont úgy beszélni a magántulajdonról, az európai demokratikus értékekről, és a szólásszabadságról mint ő. Bajnai elbaszta.
@Habakuk999:

ezek szerint tejjesen félre értettem a baldaufot.
@Habakuk999:
Nem, sajnos.
A nép jelentős része várja, hogy majd csak lesz valami, majd csak jön valaki, majd csak történik valami, ami miatt nem vesztes leszek, hanem nyertes.
Hidd el, látom.
(Ne keverjük azzal, hogy a nyilvánvaló túléléshez szükséges momentumokat már lassan nyolcmillió ember sajátította el és jó részük alkalmazza is. Nem ezt értem öngondoskodás alatt. Ha ez jött le, rosszul fogalmaztam, félreérthető voltam, és akkor sorry!)
@nedudki74: "Nekem az a legpozitívabb Gyurcsányban, hogy a fidesz utálja."

na nekem pont nem az.

hanem az, hogy bokros ota o volt az egyetlen, aki gatyaba akarta razni az orszagot.

es en sem gondolom, hogy nem tehet semmirol, mert tokeletes ember nincs. nem tudom, mit kellett volna tennie, talan erosebb tamogatoi baziost epiteni a sajat partjan belul, talan jobban kommunikalni a fidesy ellen. bar ez nekem elegge ellentmondasosan hangzik, mivel pont az ellen lepett - volna - fel, amivel mar kiegyezni is szarvashiba.
de igen sok buktato volt az utjaban, igen sokszor doftek hatba es kar azzal vadolni, hogy o nem probalta meg, azaz "nem csinalt semmit", mert eppenhogy abba bukott bele, hogy pegprobalt valamit csinalni, csak eppen a fidesz-mszp hatteralku - tudod, hetvenharminc - es az Evezos altal fent emlitett caratyuska- effekt kozosen ellehetetlenitette.
@a kormány embere:
Gyula napja majd hirtelen felragyog, meglásd!
Szerintem már most is eszi a kefét, hogy Orbán minden ötletét lenyúlja folyamatosan ....
@shinichi: "posztkádárista népnemzetiszocialista bagázs" ez nagyon jól hangzik gyurcsány védelmében. szerintem ő is röhög rajta az apró villából vagy az altus irodából.
inkább már jég érvelése:

"a mindent visz elv miatt nagyon nem mindegy kire, és milyen listára megy a szavazat"
@Mariann19: Szlovák tej.
- magyar importőr megveszi valakitől, ott rendesen bevallják, visszaigénylik a szlovák áfát.
magyar importőr eladja féláfával alacsonyabb nettó áron magyar kereskedőnek, majd négy hónap múlva- az első áfa bevallást követően eltűnik befizetés nélkül.

Magyar egy-két kereskedő továbbadja végül bekerül a multihoz, itt már mindenki bevall és fizeti az adót. Itt nincs csalás, csak féláfával olcsóbb a polcokon a tej.

Ez ellen pl jó kezdeményezés, ami most is folyik a határokon, megfogják a kamionokot és nyilatkozni kell az áruk befogadásáról.

Ez sem tökéletes megoldás, de mint ahogyan a Horváth cikkben is hivatkoztak rá, a nyári hasonló akciónál napi 1600 kamionnal csökkent a forgalom, - a ki-be mászkáló megálltak.

Nem biztos, hogy pontosan emlékszem a számra, de a nagyságrend ilyesmi.

Itt a normális megoldás az 5% áfa, ez már pont annyi, amennyi egy korrekt nagyker kedvezmény, ebben az esetben nem jövedelmező csalni.
Utólszor raktak katonákat,
Pandúrt s vérebeket nyakunkba:
Végig-kacag vidám testünkön
Győzedelmes tervünk: a Munka.
Mi megmunkáltuk, hajh, jól a lelkek,
Rabságok, sebek, búk és keservek
Izzadtságos, rossz, magyar földjét
S ha most támadunk, le nem vernek.

A csúf Halált itt vetették el
Soha-soha ki-nem-kelésre
És ma mégis a Duna-tájon
Legbujább a harag vetése
S itt liheg a Halál virradatban,
Mint szabadulás hite a rabban,
Ez a legkülömb élet-sejtő
Ma nálunk jár-kél legvigabban.

Néztek bármerre, sorsot láttok
És isteni robbantó kedvet,
Élettel-kináltak aggódnak
S buta haldoklók lelkesednek:
Nép készül az ó selejtes bűnre
S mielőtt a régi mód letünne,
Már összefogva az új itt áll
Glóriásan és fölkészülve.

Minden a Sorsé, szeressétek,
Őt is, a vad, geszti bolondot,
A gyujtogató, csóvás embert,
Úrnak, magyarnak egyként rongyot.
Mert ő is az Idők kiküldöttje
S gyujtogat, hogy hadd hamvadjon össze
Hunnia úri trágyadombja,
Ez a világnak nem közösse.

Bécs, babona, gróf-gőg, irigység,
Keletiség, zsandár, alázat,
Egy Isten se tudná lefogni
Ereinkben ma már a lázat.
Ma még tán egymást összetévesztjük,
Holnap egy leszünk, észre se vesszük.
Ölés s tisztítás vágya gyúlt itt,
Tegyünk a tűzre, ébresztgessük.

Hallgassátok az esték zümjét
S friss sóhaját a reggeleknek:
Budapestnek futós uccáin
S falvak csöndjén dühök remegnek.
Süpped a föld, ha súlyosat hágunk,
Olyat látunk, amit sohse láttunk:
Oldódik a nyári melegben
Fagyos, keserves, magyar átkunk.

Eljött hát végre a pusztánkba
Isten szent küldöttje: a Sátán.
Szüzek voltunk a forradalmak
Magas, piros, hős nászi-ágyán.
De bőrünk alól kisüt lobogva
Már vérünk, e bús, mindeddig lomha.
Csönd van, mintha nem is rezzennénk
S rohanunk a forradalomba.
Ez a Baldauf egy törp a Hobbitból? Akkor miért nincs nála balta?
Lesz nekem abból bajom, ha kijelentem: elvből nem megyek be CBA-ba - csak végszükség esetén?
@Habakuk999: a nemzeti sportkent uzott mutyizas NEM ongondoskodas.
@V-PORT:

lefolyik még addig némi víz a Dunán...

azt ki kell érdemelni:D
@Sir Bates dö Hól: vannak baseball sapkaim.. foleg racingesek, mert nagy technkaisport-rajngo vagyok. nevreszolo monzabol, hungaroringes, caterhames original...

azok jok?;-)
@shinichi: "Gyurcsánynak pedig mindaddig igenis létjogosultsága van, amíg valaki más nem fog pont úgy beszélni a magántulajdonról, az európai demokratikus értékekről, és a szólásszabadságról mint ő."

es ennyi.

egyelore ebben a mufajban o a legjobb.
@jaegtoer: Régóta nem voltam. De ez a DK-s nyomulás rémisztő.
@Bakter:

a múltkor én bementem, végszükség esetén. aszonták, ez nem nyilvános. aszontam, akkor szarok a küszöbre. aszonták, jó, most az eccer...
@shinichi:
Bajnai fanfárokkal érkezett.
Mesterházy folyamatosan nyomja csasztuskát.
De a prímás egyértelműen Gyurcsány már egy ideje.
És ezt a száztagú vonósbrácsás cimbalmosok a háttérben kezdik veszettül bőrükön hallani, mert elkezdtek alákontrázni. Mert prímás az köll.
Van egy önironikus példám arra, hogy amennyiben csak a királyi médiából informálódom, milyen téves következtetéseket lehet levonni a kormányzat által vezérelt híradásokból.
Tegnap és ma is a Bajnai általi beszédből a "Fájni fog" Fájni fog" idézet hangzott el azzal az aláfestéssel, hogy Bajnai ugyanilyen megszorításokat jelentett be országlása idején, mint amelyik most elhangzott.
A környezetünkben többen csodálkoztunk, hogy lehet Bajnai ilyen apolitikus, hogy ilyen kijelentéseket tesz a választások előtt.
Kiderült, hogy az egykulcsos adó megszüntetése fog fájni pl. Pintér Sándornak, aki havonta /nem tévedés/ 9 millióval jár jól az egykulcsossal.
Szégyen, de bedőltem.
Ide tartozik a Politika Capital internetezőkkel kapcsolatos online adatfelvételének egyik adata, mely szerint a válaszadók 7%-a bízik a TV-ben, mint hírforrásra, 8o% inkább az internetet részesíti előnyben.
Általában a 80%-ba tartozom, pillanatnyi elmezavaromban kis időre átmentem a 7%-ba, és máris olyan dezinformált lettem, hogy lehülyéztem Bajnait.
Következtetés: A Fidesz sikere a média sikere is egyben, mert a nem internetező társadalomnál a fenti arányok fordítva érvényesülnek.
@bella _ciao: "A tüzépesek ezt már régóta mondogatják: a szénre és a tűzifára elfelejtettek ugyanis hatósági árat szabni. Az indoklás szerint túl bonyolult lenne ez. De biztosan vannak még életben nagy öregek, akik megmondják, hogy intézte ezt a háromharmad 1974-ben."

Erre nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy 84-ben ( környékén ) a háromharmad, ha nem volt pénze, meg nem lehetett a tüzépen tüzelőt kapni hiába volt pénze, akkor ellopta a szomszédét. Statisztikailag kimutathatóan.
@ausländer Sipi: Éreztem, hogy valaki meg fogja kérdezni? :)
Az ami az Orbán-imádókban. A vak hit.
@ausländer Sipi:
"bokros ota o volt az egyetlen, aki gatyaba akarta razni az orszagot"
Semmit nem rázott gatyába. Majdnem hagyták csődbemenni az országot, majd a (szükséges) megszorításokat valami hülye reformmázzal öntötték le.
"fidesz-mszp hatteralku - tudod, hetvenharminc - es az Evezos altal fent emlitett caratyuska- effekt kozosen ellehetetlenitette"
Ember Ő volt a pártelnök! Ha van háttéralku azt ö kötötte vagy mozgatta, de min. boldog haszonélvezője volt.
Nyálfolyós hülyének kell ahhoz lennie, hogy 5 évig ne tűnjön fel neki.
Nekem úgy tűnik lassan pont GyF lesz a jóságos cáratyuska, akinek kizárólag a gonosz miniszterei,btanácsadói felelőssek a rosszért.
@hacsaturján:
A múltkor én bementem - egy korábbi lánctól átvett épületben létesítettbe. Kulturáltan bemutatják, hogyan lehet jó nagy területen kevés árut elhelyezni - ezzel nem is bajom. De nem is kaptam meg azt, amiért bementem. Hív a Tesco...
@Evezős: Én arra népre gondoltam, akit már nem hatnak meg a brácsások, fanfárosok, narancsosok, benettonosok és a Hacsaturján úr rénjei se tudják miféle egyéb nációk.

Szóval akiknek kevés ez a felhozatal.:)

Jó sok nép van ebben az országban, ha jobban belegondolok.
@nedudki74: "Semmit nem rázott gatyába. Majdnem hagyták csődbemenni az országot,"

atvett megyotol egy szetosztogatott orszagot

"Ember Ő volt a pártelnök! Ha van háttéralku azt ö kötötte vagy mozgatta, de min. boldog haszonélvezője volt. "

amikor ez az alku megkottetett, nem o volt a partelnok. amikor az lett, fel akarta szamolni es ebbe tort bele a bicskaja az mszp-n belul.

es nem caratyuska. demokrata miniszterelnok, aki partja es valasztoi tamogatasa nelkul tehetetlen. igy mukodik ugyanis a demokratikus berendezkedes.
@Habakuk999: Igy már világos, tehát az importforgalomban ez az általad leírt módon hat.
Szerinted a félsertésnél bevezetendő 5% az ilyenfajta ügyleteket is bizonyos mértékben meghiúsítja?
@Bakter:

tescoban legálisan szartam.
@V-PORT: oke, ha keresel nekem valakit aki a liberalis demokratikus ertetekeket, a szabad versenyt, a magantulajdont, a kapitalista gazdassagi modelt es az ongondoskodas rendszeret jobban propagalja, mint gyurcsany akkor oda fogok szavazni. en ugyanis ezek hive vagyok. mondhatni, a vakhitem ezeknek az ertekeknek szol.

nem gyurcsanynak.
@Mariann19:
Ha királyi médiára kapcsolsz, akkor egy percen belül gyurcsánybajnait fogsz hallani valamilyen formában - garantáltan. Legyen szó éppen időjárás jelentésről vagy tamponreklámról. Meglep?
@V-PORT: "...öt évig hazudott, nem csinált semmit, nem kormányzott..."

Ez azért nem egészen igaz, mert az ország működött, csak a nagy ellátó rendszerek átszabásához nem adta meg a pártja neki a megfelelő támogatást. A koalíciós partnerről nem is beszélve. Mindenki tudta, hogy kell, csak éppen csinálni senki nem akarta, Gyurcsány és csapata meg támogatás nélkül nem tudta.

Miért vagytok ennyire egy ügyűek, amikor egyébként okosságokat tudtok előadni? A politika összetett, és nem Feri, Viki, meg x,y csinálja a "nyarat" egyedül.

Orbánéknak ( nem Orbánnak ) volt annyi esze, hogy a megszorításokat - kiigazítás az te gyerek! - meg az alaptörvénykezést megcsinálták a négy év első felében, most meg már azt csinálnak, amit akarnak, övék a pálya.
@hacsaturján:
A mucskusmultija a kizsigerelésnek hagyta, hogy ingyen leszard a csészéjét? Elhasználd a papírját?
Szerintem nem hangoztasd, mert holnap a versenyegyenlőség jegyében a nemmagyarüzletláncokra kivetik az öblítési járulékot, és a tépésakcióadót.
@látjátok feleim szümtükkel: Már megint Gyurcsány a jó, akit nem engedték, hogy még jobb legyen.
@Habakuk999:
"Ahelyett, hogy közösen örülnénk, milyen szépen megvalósul a transzparens támogatási rendszer."

Hát akkor örülj! Én már örültem gyerek, ifjú, és még felnőtt koromban is annak, hogy az elvtársak kihajtottak a nemzeti ünnepeken az utcára magukat ünnepeltetni. Már akkor is hányingerem volt....
@V-PORT:

Nem azt mondtam, hogy Gyurcsány a jó, de te egy bugyuta vagy, mert nem tudod értelmezni amit olvastál.
@V-PORT: dehat ha egyszer ez tortent?:-)

mert az ugye teljesen nyilvanvalo, hogy valahogy kijutott az oszodi beszed es valaki megettek a fidesz altal feldolgozott verziot...

tehat meglehetosen nyilvanvalo, hogy gyurcsanyt belulrol gancsoltak el, majd a szocialis nepszavazason a valasztok is megvontak a tamogatasukat. de szivesen meghallgatok egy masik verziot is, megfeleloen alatamasztva, hogy hogyan szallta meg gyurcsany a szocialista partot es hajtotta uralma ala a reformereket, elszabotalva a reformokat es mikent folytotta meg a civil reformtorekveseket a fent emlitett rendszerekkel kapcsolatban:-)

tehat vevo vagyok az ellenkezo vertziora is. ha ala tudod tamasztani:-)
@látjátok feleim szümtükkel: Értem miről írsz. De már belefáradtam, hogy néhány DK-s minket tart hülyének, mert mi nem úgy képzeljük ezt az egészet. Gyurcsány vagy Orbán? Orbán vagy Gyurcsány? Fantasztikus választás.
@ausländer Sipi: hogyne... majd csörgök neked mellé... te meg majd brummogsz a lábbuszunkhoz:-)
@V-PORT: de hogy kepzelitek az egeszet?:-)

mert azt meg nem tudjuk, csak azt, hogy "gyurcsanyhazudottesnemcsinaltsemmit"

pont azert vagyunk kivancsiak arra, hogy mit lattok maskent, mert ertelmesebbnek tartunk a fideszes csolatoknal:-)

azoknak elhiszem, hogy ennyi eleg. neked ennyi eleg?:-)
@V-PORT: mszp vagy fidesz, vagy fidesz vagy mszp.

gyurcsany harmadik opcio.
@Bakter:
Megvan! Az M2-őt fogom nézni este kb. 7-ig, mert ott kizárólag mesék mennek.
A többin is, csak azok vérfagyasztóak az igazságot áhító lelkemnek.
@ausländer Sipi: Szerintem meg az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról is tudott. Csak rosszul számolta ki a következményeket. Ezzel akarta a reformokat alátámasztani.
@bella _ciao: 'kor a fanta?... az nem számít?... :-)
@nedudki74: Nem akarjuk szentté avatni Gyurcsányt. Ha elment volna még a hajó tovább is, akkor nem biztos, hogy kitört volna belőle a hős reformer.
De ő a többi múmiánál sokkal hamarabb rájött, hogy süllyedünk. Aztán azt is átgondolta, hogy bármennyire is jól úszik, a kincses ládikája a hajófenékben van elzárva, és ha elmerül az egész hóbelebanc, akkor baszhatja.
Tehát nekiállt kimerni a lyukas hajófenékből a vizet egy lyukas dézsával. És nincs jogunk hülyézni őt addig, amíg a hajó személyzetének többi tagja kézifúróval, amerikánerrel, légkalapáccsal, lyukasztóval, de legjobb esetben is a közös rumkészlet maradékával a kezében tűnik fel hol itt, hol ott a fedélzeten, csak abban egyetértve, hogy azt a dézsás Gyurcsány gyereket be kéne baszni a cápák közé. Mert ha valaki nekiállna befoltozni a lékeket, akkor Gyurcsányt hozzá lehetne kötözni a horgonyhoz, és leengedni két hétre a Marianna-árok aljára. DE ADDIG NEM!
Nem ő kell, hanem valaki olyan, mint ő. De nincs más, illetve aki van, arra nem vagyunk kíváncsiak.
@ausländer Sipi: Nálam sohasem lesz Gyurcsány a harmadik opció. Én 2006-ban rászavaztam. Köszönöm ennyi elég volt. Én egy nyugodt, fejlődő országban akarok élni, ahol a miniszterelnök nem mindennap populista hülyeségeket mond, hanem teszi a dolgát.
@ausländer Sipi:
"atvett megyotol egy szetosztogatott orszagot"
aztán tovább osztogatta a 13. nyugdíjat egészen a 10 %-os költségvetési hiányig.
"amikor ez az alku megkottetett, nem o volt a partelnok. amikor az lett, fel akarta szamolni es ebbe tort bele a bicskaja az mszp-n belul"
Ezt tényleg elhiszed? Egy romlott pártott vett át egy tiszta ember?? Ő maga a szoci párt! Még mindig ott ülnének, ha hajlandóak lettek volna őt vagy a segéderejét elnökké választani.
@V-PORT: ertem. tehat azt nem tagadod, hogy megprobalt reformokat vegrehajtani, csak szerinted eltaktikazta magat?

ez is haladas;-)

elkepzelheto, bar csodalkoznek rajta, ha o jutatta volna el a fideszes medianak. mert ugye nem a nepszabiban, vagy a nepszavaban jott le, vagy az atvben, hanem a hirtvben eloszor.

tehat en a helyeben sajat mediaval szivarogtattam volna ki es nem az ellenzekivel.
@nedudki74: akkor szerinted miert buktatta meg a sajat partja?:-)
@Bakter:

máncsak megmondom a férfiast, bizony a tescoba vót általános illemhej, papirostul, kotta tartóstul. persze tudom, hogy eszt a nép eccerű gyermekeitül loptyák szakmányba, csakhogy nekem ott és akkor baromi jól esett és mégcsak a gyurcsány se jutott az eszembe. hogy a cba esetén a baldauf igen, aszt meg betuttam fölfokozott idegállapotomnak.
@V-PORT: nagyon-nagyon igaz. Pontosan annyira 3. opció, mintha Lázár Jani saját pártot alapítana.
@ausländer Sipi: Senki sem állította, hogy nem akart. Viszont ti azt állítjátok, hogy ezt csak az Mszp miatt nem jött össze. Hülyeség. Gyurcsány maga volt pártunk és kormányunk. Ő volt, aki Medgyessyt is megbuktatta, és ehhez segítségül hívta az Szdsz-t.
@shinichi:
Mindenki tudta, hogy sülyedőben a halyó csak választást akartak nyerni. Ennyi. Nem lökték ki a halyóból, mentek vele a hullámsírba. Gyurcsányt egy okos párt simán beáldozza 2006-ban, sőt ha okos Ő lép vissza és lehet azóta újra min.e.
@V-PORT:

" Amúgy nem vagyok indulatos, csak zavar, ha már öt-hat évre sem emlékszünk tisztán."

Ha ez a nyugodt formád, akkor nem igazán szeretném látni az indulatost:)

Ebben a felgyorsult világban a partizánok emlékezete is rövidebb.
@ausländer Sipi: Én tudom, hogy, hogyan képzelem el a normális miniszterelnököt. Aki ismer engem tudja. Le is írhatnám, de nem akarok egy újabb DK-s anyázást. :)
@V-PORT: engem kifejezetten Gyurcsány és a birgádjának gazdasági sikerei kényszerítettek külföldre, a mostaniak csak nem engednek haza :) Szóval, ha sokan elfelejtik, hogy milyen impotens kormányfő volt, én akkor se fogom. Ha változni akar, akkor a halmazállapotán változtasson. Ugyanolyan szerepe van a mai helyzet kialakulásában, mint Orbánnak, de az is lehet, hogy még többet is tett érte. Ha valaha felmerül, hogy megint e kettő szörnyeteg közül lehet választani, akkor inkább: youtu.be/2fo7Jjkk7ao?t=18s
@Orica Középföldi: Most komolyan. Te is DK-s lettél? :))
@V-PORT:

itt, a szomszédos novaja zemlján találsz ijjen helyet, baráccságos jegesmacik meg rozmárok, kézi vezérlésű tulkok és narválok, a gyurcsány meg erre se jár.
@Dr. jenőke (jenőke): "NAVanmég kérdés?"

VAN. Miért is volt Arnold Mihály a jelenlegi NAV elnök tanácsadója ( vagy talán elnökhelyettese a Nav-nak, pontosan nem tudom)?
@tucano: Neked véged. A gyurcsányisták most fognak széjjel szedni. Hogy Orbánnal hasonlítottad össze! :)
@hacsaturján: De biztos, hogy nem lesz ott Gyurcsány? Igaz majd megkérek pár nyugdíjast, hogy heves tapsvihart produkáljanak, akkor tuti, hogy mond egy beszédet. :)
@nedudki74: bakker, már a hajót is elipszilonnal írom.
@V-PORT:

@tucano: egy jó srác, te meg egyenesen hüje vagy. érted-é a külömbséget?
@bella _ciao:

""posztkádárista népnemzetiszocialista bagázs" ez nagyon jól hangzik

inkább már jég érvelése:

"a mindent visz elv miatt nagyon nem mindegy kire, és milyen listára megy a szavazat""

Árnyalatok:))
@shinichi:
Briliáns összefoglalása az egész nek.
Grat.
:-*
@nedudki74: "Ember Ő volt a pártelnök!"

Na és? Azt gondolod, hogy a pártelnök egy "diktátor" a pártban? Minek van akkor elnökség, választmány meg minden féle köz, meg magángyűlés?
Az a pártelnök, aki mögött a párt többsége áll, mert a többség szavazata dönt, tudod úgy mint 2010-ben...
Taps, öröm és bódogság. :)

Megvan Orbán legyőzésének titka

Az, hogy a Demokratikus Koalíció esetleges helye hol lesz a baloldali összefogásban, nehezen megjósolható, mivel Gyurcsány Ferenc mást mond a hét elején, mint a hét végén – nyilatkozta Kovács László volt külügyminiszter és MSZP-elnök azok után, hogy a hvg.hu-nak Lendvai Ildikó meglebegtette, hogy Gyurcsányék miatt újranyitják az MSZP és az Együtt–PM között kötött választási szövetséget. Baja Ferenc szerint Lendvainak meg kellene fontolnia, hogy mit mond a sajtónak. Baja azt is pontosan elmondta, mi kell Orbán Viktor legyőzéséhez. Nézze meg videónkat!

hvg.hu/itthon/20131113_Kovacs_Laszlo_bovitheto_az_osszefogas_fol
@ausländer Sipi: Nem buktatta meg. Mentek utánna eszetleneül.
(az öszödi-beszédben lehet 1-2 figura benne volt, de a többség akkor is megtartotta)
Egyszerűen a semmibe vitte/vitték az mszp népszerűségét egy vicc lett volna ha ebbe nem bukik meg.
Húúúhaaa, megy ám az ereszd el a hajam. :)

Naszóval: Gyurcsány az elkúró, orbán a patásördög, siffer az orbán liberális szárnyának vezetője, vona a fityisz széljobb platform irányítója, Bajnai leírta magát, Mesterházy csak egy tesze-tosza bájgúnár ...
Akkor kijaf@szomra lehetne/kellene szavazni???
@Mariann19: Igen, de ez a polcok árait nem befolyásolja, mert a csaló importőrnek édes mindegy, hogy fél-e az a disznó vagy csak negyed.
Rugalmasan átáramolnak a tovább feldolgozott termékekre.
Viszont a vágóhidak vehetnek magyar féldisznót.:)
@Habakuk999:
Mert ez a nép mit csinál? Már úgy értem, mi olyat, amit mondjuk én, mint az "egyik" nép tagja, nem veszek észre?
@V-PORT:
"Én egy nyugodt, fejlődő országban akarok élni, ahol a miniszterelnök nem mindennap populista hülyeségeket mond, hanem teszi a dolgát." - És ahhoz hová köll költöznyi?
@V-PORT:

Talán ha nem mindig Orbánról, meg Gyurcsányról beszélnétek mindig, hanem arról, hogy ti mit gondoltok egyes kérdésekről, és szerintetek van-e a fiatalabb politikusok közt olyan, akinek eltér a véleménye a hivatalostól, meg az ellenzéktől és azt jónak is gondoljátok. Talán ettől működhet majd az igazi demokrácia. Attól, hogy már negyedik éve ezen a két emberen rugóztok, semmi nem fog változni. Néha olyan érzésem van, hogy nem akartok az orrotok hegyénél távolabbra látni ( nézni? ).
Egyről meggyőzött ez a kommentfolyam: Nemcsak Magyarország, de az itt jelenlévő szellemi elit is megszolgálta, hogy további huszonöt évig Orbán legyen a vezérük.
Akik Gyurcsányt ekézik, azért, mert az ő nyakába varrják Meggyesitől Puchon át Kovács Lászlóig és a teljes MSzP-s régi gárdáig mindenkinek a bűneit (sőt, ő nevelte fel Orbánt is). De sem ők, sem a DK-sok nem látják tisztán, hogy az eemúúttnyócév nyolc évből, és azon belül több szakaszből áll össze. A költségvetés elszaladását a két száznapos program okozta (vígan megszavazva a FIDESZ által), Gyurcsány csak a végjátékban nem borította fel a táblát a 2006-os választások előtt (pedig milyen fasza lett volna, ha a FIDESZ a teli kasszába szabadul be akkor, és készíti fel az országot a 2008-as válságra - Varga Mihály örökzöldje még az ÁFA_csökkentésre: "Mi támogatjuk, ha nem növeli a költségvetési hiányt, és gazdagabbá teszi a nyugdíjasokat és a dolgozókat is"). Utána GYF megpróbált fékezni, ennek mindenki kereszbetett, és mielőtt bármi értelmes kialakulhatott volna, bejött a 2008-as válság. Ha valaki venné a fáradságot (ugyan minek, olyan jól lehet anyázni tények nélkül), és megnézné az államadósság és a hiány alakulását idősorosan, látná minderre a bizonyítékot. Gyurcsány hibája az volt (és ez a magyar politikában több, mint bűn, ez hiba - mondaná Napóleon -, hogy nem számolt az ellenállással, fölülről akart reformálni ellenszélben. Aki esetleg rendelkezik jobb recepttel, hogy mit lehetett volna csinálni akkor, az talán alakítson pártot. Biztos meg is nyerné a választásokat, ha el is tudná magyarázni Mari néninek. Ezze együtt Orbán olyan helyzetet állított elő, ahol a FIDESZ jelöltjeivel szemben akkor lenne esély, ha mindenki, aki nem akarja a FIDESZ-szel folytatni, egyéni körzetenként egy jelöltre szavazna. Ezzel élnek vissza az ellenzéki pártok, mindegyik azt hiszi, ő fogja állítani azt a jelöltet, akire az összes elégedetlen szavazni fog. Ha a sok okos beugrik ennek a köpködősdinek, nem az ellenzékiek, hanem Orbán malmára hajtja a vizet. Nekem sincs meg a bölcsek köve, ezzel kellett volna talán kezdeni. De mindenki levonhatja a következtetést a szituációból, és saját lehetőségeiből. "Mindig marad egy éjszakánk még, hogy megváltsuk magunkat" (Garai Gábor).
@látjátok feleim szümtükkel:
És?
Arról volt szó, hogy úgy tűnik a DK-sok szerint GyF nem tehet a disznóságról vagy hibáról. Nyilván nem csak ő tehet róla, de pártelnőkként jelentős felelőségge van.
Akkor OV sem felelős semmiért ugye?
@V-PORT:
Előre bocsájtom, hogy én Bajnaiban látom azt az embert, aki alkalmas lenne az ország irányítására.
Az a véleményem, hogy az ország drámai gazdasági helyzetében szakmai kormányzásra van szükség, és ezt a követelményt Bajnai tudja megvalósítani.
Napjainkban és ebben az országban ideológiáknak, eszmerendszerek érvényesítésének az ideje elmúlt, a gazdaság a fő irány, amelynek rendbetételére vezért kell választanunk.
Nem sok esély van Bajnai sikerére, mert a véleményformálók nagy részének fogalma nincs a
pontosan megtervezett és kiszámított programjáról, nem szólva annak a stábnak a szakmai minőségéről, amely mögötte áll.
Ezt bevezetőként azért írtam , hogy ne érjen a DK-s hívő vádja.
Mégis szólnom kell Gyurcsány megitélése tárgyában, mert - ahogy szoktam mondani, a liberálisok esélytelen nyugalmával - reálisan kívántam érzékeltetni és felsorolni azokat az okokat, amelyek Gyurcsányt kormányzása idején gátolták.
Nem kéne ellenségesen szemben állni azokkal, akik másként gondolkodnak, mint te. Ahogy fentebb olvasom, érvekkel támasztják alá a véleményeket, te ezzel szemben nem. Pusztán Gyurcsány minősítésével kapcsolatban tettél fel költői kérdéseket, viszont a véleményedet nem támasztod alá.
Itt akkor alakulhat ki értékes beszélgetés vagy vita, ha tényeket ütköztetünk.
@V-PORT: "Én egy nyugodt, fejlődő országban akarok élni, ahol a miniszterelnök nem mindennap populista hülyeségeket mond, hanem teszi a dolgát."

Ébresztő!

Orbán éppen a dolgát teszi, amikor a hülyeségeit mondja. Nem vetted észre? Amíg ő beszél, a háttérben azok akik a szálakat fogják, bizony intézik ami, a te, meg az én jövőmet.
@látjátok feleim szümtükkel: Annak örültél, hogy hányingered volt? Csodálkozom.

Akkor mostanában minden egyes órád csupa csupa öröm lehet.:)
@tucano: Ugye ezt nem Máltán forgatták??? :)
@nedudki74: Héhéhéhé, ájjunk meg egy po'gári szóra!
Ne vegyük már egy kalap alá a fideszes meg az mszp-s pártvezetést, stílust!
@ausländer Sipi:
+1

Csatlakozom, és egyúttal elmodnom azt is, hogy elég vaknak kell ahhoz lenni, ha valaki az orbánhívőt/Orbán kilóra megvett népét egy kalap alá veszi azokkal, akik nem az embert méltatják, vagy pláne istenítik - nem hiszem, hogy ez utóbbira példát tudnak hozni az áltlad megszólított nick itt bármelyikünk hozzászólásából - hanem azt a fajta életvitelt, amit leírtál.
Én igenis szeretnék maximálisan a magam ura lenni, eldönteni, mire adok ki pénzt és mire nem, hogyan élek, mikor szülök és mennyit, mit eszem (!!!!) és miért, és hasonlók. Ha tetszik, cigarettázom és iszom, mint a kefekötő, ha nem, vega leszek és antialkoholista - liga aktivista, ha úgy hozza kedve, templomjáró és bigott vallásos, ha nem, harcos ateista, ha akarom, szénné adakozom magam különféle alapítványoknál - de ha nem, mert rosszak a tapasztalataim, ne kényszerítsenek állandó lelkiismeretemre történő hatással, hogy adjak.
De mindezt most eldöntik helyettem mások, és ha nem igazodom, akkor kinyírnak, keresztbe tesznek, ellehetetlenítenek.
Egyetlen ember ( jó igazából kettő, mert Bokros is!) kampányol ilyesmivel: Gyurcsány.
És igen, nem az ember a döntő, hanem az,a mire hivatkozik.
(Ezért támogatnám Bokrost is, ha lenne értelme. De mivel ő is belepiszkít a megélhetésiek paktumába, őt is negligálják.)
@V-PORT: Bocsánat, egy szó kimaradt, pótolom, helyesen: "korábban reálisan kivántam érzékeltetni..."
@Kuviklacz: +1!
Csak az a baj, hogy sosem fogsz objektív értékelést, elemzést kapni. :(
@V-PORT:

Ennyit voltál képes kiolvasni, a hsz-emből?
Tényleg elképesztő vagy:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kovács László örüljön, hogy luk van a hátulján és akkor szelel, amikor kell. Már elmehetett vona régen a ....( szabadon eldönthető, hogy hová ), megérett az otthoni pihenésre. Igazán a fiatalság kiutálhatná már a közéletből a többi múmiával ( elvtárssal ) együtt.
@látjátok feleim szümtükkel: azért beszélünk állandóan Feriról mert nincs olyan kbott téma, amire 3-4 Dk-s nem kommentálja egyből be, hogy Gyurcsány a megoldás és nélküle nem legyőzhető OV.
Sőt az is hamar kiderül, hogy aki nem így gondolja az megérdemli OV-t 20 évig.
@nedudki74:

Szerintem kérdezd meg Ov-t, felelősnek érzi-e magát.

Nekem úgy tűnik "okos" jogalkotással igyekeznek tenni arról, hogy az ő felelőssége fel se merülhessen.
@hacsaturján:

Basszus te aztán jól összezavarod itt a népet a hsz-eiddel.
Élvezed, mi ???

Vészt küldök a rénjeidre:)
@Orica Középföldi: Nem csak fáradt. :) Peni azt mondta, hogy keveset vagyok itt. Bár ő sincs jelen. Szóval most itt vagyok, rám repült minden DK-s, és néha nem fejezem ki magam jól. :)
@nedudki74:

Tegyél javaslatot! Epedve várom, egyben üzenem , hogy nem vagyok DK-s:)
Nem nehéz bojkottálnom a CBA-t, százszor jobb szupermarketek vannak, minőségi áruval, széles választékkal. A ner óta nem tettem be oda a lábam. Mint hazaáruló úgyis nemkívánatos vendég vagyok ott, nemde?
@Marcellusca:
Mondom én, hogy már csak a Gyula marad ... a Thürmer Gyula.
Szép, slank ember )no hodóspocak!), eddig nem derült ki róla, hogy külföldön gyógykezelnék, nem tudjuk, hogy a foci a kedvenc sportja lenne - ha ragaszkodik a hagyományokhoz, akkor a sakkot propagálja, az meg jóval kevesbb-ből kijön, mint a stadionok -, szerintem nem kell tartani attól, hogy a gyerekei(vannak egyáltalán?) falopó traktorral fotózkodnak a royalwedding után, nem hiszem, hogy szereti a szotyolát és kizárt, hogy a hatelemis faluszéli suttyó gázszerelő csicskájából milliárdost csinálja.
Nem folytatom, mert már ezért is megéri rászavazni!
:-)
@Orica Középföldi: Nem pontosan szélmalmoknak hívnám őket. :)
@V-PORT:

Ha kiteljesedik a ner, és össze kell fogdosni a DK-sokat, téged kell kitenni csalinak.:)
@nedudki74:

Nahát! Én nem mondtam, hogy Gyurcsány a megoldás, ja meg nem is vagyok DK-s, csak magampárti. Ti viszont mindenből azt olvassátok ki, hogy Gyurcsány a megoldás, pedig ő maga is mondott már olyasmit, hogy neki nem a miniszterelnöki pozició a célja. Ezt sem hallotta a süket fületek?

Ha igazán objektíven tudnátok látni a saját hazátokat, akkor nem így reagálnátok mások véleményére.
@nedudki74: nem buktatta meg...?:-)
tehat szerinted az mszp teljes mellszelesseggel tamogatta gyurcsanyt?:-)
@Husz_János_Puszita: Tuti. Előtte azért szólhatott volna valaki, hogy ez ilyen. :)
@Marcellusca:

"Akkor kijaf@szomra lehetne/kellene szavazni???"

Ahogy olvaslak, neked Penire.
@nedudki74:
Ez konkrétan nem igaz.
De mindegy is.
:-(
@Evezős:

+1
Ffúúú ezt a libsi fertőt, amit előadsz...)))
@Orica Középföldi:

most mé má megin? jáccódok, mer jogomba áll. aki meg a rénnyeimet báncsa az ráfázik. kinevezem gyurcsányfannak úgy, hogy attul kódul.
@nedudki74:
Talán mert valóban ez a két alternatíva látszik: Orbán 20 évig, de közben kényelmesen lehet várni a messiásra, vagy a meglevők közül kiválasztani azt, aki komolyan is gondolja, csak éppen messze van a messiástól.
Mert az a két bohóc, aki egymást sem tudta legyőzni - egyszerűen nem ellenfél Orbánnak!
@Kuviklacz:
Amit írtál, azzal nincs mit kezdeni. Röviden: így van.
Nem kötözködöm, csak javítok. Nem Napóleon mondta, hanem a közhiedelem szerint Talleyrand, ámde valójában ő sem. Az igazi mondás-forrás neve viszont nem jut eszembe és lusta vagyok kikeresni. Végül is az elfogadott: a miniszterségbe kiugrott abbé mondta.
@V-PORT: "Nálam sohasem lesz Gyurcsány a harmadik opció."

az, hogy nalad mi vagy mi nem a harmadik opcio nem nagyon szamit a tenyek szempontjabol:-)

vannak a gatlastalan rablo fideszesek es a kicsit gatlasosabban mutyizgato mszp-sek es van a dk.

ez mindenkeppen 3:-)

gordon mar nem valasztas sajnos, mert alarendelte magat az mszpnek. konkretan annak a vonalnak, ami gyakorlatilag egy finomitott fidesz. bar nem vagyok meggyozodve arrol, hogy a szocik nem tanultak el a hatalomtechnikai eszokozoket orbantol...
@V-PORT:

Azért gondolj rám hálával az ötletért, biztos jól megfizetik majd a posztot.:)
@ausländer Sipi: Lehet, hogy Bajnai nem opció, de én rá fogok szavazni. Ennyi.
@Habakuk999:
Ahogyan figyelem a szakmai tanácsok képviselőit és a kormány adómentési szándékát, az 5%-os ÁFA megoldással egyet is tudok érteni. Úgy tűnik, hogy a vágóhídi legális felvásárlásoknál realizálódnak a tervek.
A másik cél, hogy a sertés előállítás fellendüljön, az is rendben van.
Abban viszont szkeptikus vagyok, hogy a jelenleg 50%-ban vélt feketevágások megszűnjenek az 5%-os ÁFA eredményeként.
Olyan beidegződött már az adóelkerülés, hogy egyelőre csak a morzsái fognak érvényesülni.
El tudod képzelni, hogy az 5%-os Áfa vonzóvá teszi a legalitást kis hazánkban?
@V-PORT: Ember, herótom van a "10%-os hiány"-odtól. Igen, 10 % (9,4) volt a hiány. mikor? 2006-ban. Tudod, mennyi volt 2008-ban? 3,7%. És közben két évig egy ország vonyitott reszketve, hogy "armaggedon!!" (2009-ben, a válság mélypontjának évében 4,6). Most? 2,9.(Ha.)

Ugyhogy abbahagyhatod a "10%-os hiány" jajgatást. Nem ez volt a gazdaságpolitika fő baja.
@Marcellusca: Senkire. Soha többet nem szavazok kisebb rosszra, sztem így ástuk meg a saját sírunkat.
Mondjuk könnyen beszélek, ahhoz hogy szavazni tudjak tudomásom szerint csak potom 1000 kilométert kéne utaznom és két tengeren átkelni az új szabályok szerint.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:nem, Nizzában. De ugye nem akarod azt mondani, hogy nem láttad a "Félénk vagyok, de hódítani akarok" c. filmet? AZonnal pótold, megéri.
@Husz_János_Puszita:
Ja, gyalázat, tényleg ...:-)
Én konkrétan erre értettem az öngondoskodást - és kibővítem még azzal, hogy igen, a nyugdíjamról is - nagyrészt! - magam szerettem volna gondoskodni. Még nem tudom, hogyan leszen, mivel jó részét ellopta ez a kedves ember, aki most épít belőle stadionokat, meg vásárolgat mindenféle hülyeségeket a nagyvilágban, de látva a zembereket mondjuk errefelé, azt hiszem, amíg mozogni tudok, addig kell dolgoznom. Már persze, ha lesz hol ....:-(
Házmesterekkel is reklámoztatja a Fidesz a rezsicsökkentést

Egyszerűvé, egységessé, átláthatóvá és megérthetővé válnak a rezsiszámlák a jövő évtől – mondta Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő az egységes számlakép kialakításáról szóló, általa kezdeményezett és kedden elfogadott törvényről.

hvg.hu/itthon/20131113_Hazmesterekkel_is_reklamoztatja_a_Fidesz
@Orica Középföldi:
Ammánbiztosis! :)
Vele járnék a legjobban. :D
@DarthVader: Mi van? Ezt most biztos nekem akartad? :)
@Evezős: Én nem tudom, nem nagyon érintkezem a néppel (sem).

De úgy tűnik, elvesztek valahol, mert majd mindenki keresgeti azt az elveszett egy-két milliót, mint a Magyar vándor vezírei.
@tucano: Már, hogy ne láttam volna. :) Csak olyan régen volt, hogy elfelejtettem a helyszínt. :)
Varga bizonyítékról beszél, nem ígéretről

A nemzetgazdasági miniszter várakozása szerint a csütörtökön napvilágra kerülő GDP-adatok a magyar gazdaság növekedését fogják visszatükrözni.

hvg.hu/gazdasag/20131113_Varga_bizonyitekrol_beszel_nem_igeretrol
@ausländer Sipi: A déká csak a parlamenti bársonyszékekért hajt, nem az országért.
@Mariann19:

+1
Én is Bajnait tartom szakmailag alkalmasnak, de az esélye annak, hogy szabad kezet kapjon, ha netán kormányra kerülnek, gyakorlatilag nulla.
A politikai bénázásról nem is szólva. Fidesz mindenhol harsogja, Bajnai szerint fájni fog. Az ellenzéknek ezerrel kellene kontrázni, hogy ha Orbán marad, sokkal jobban fog fájni.
@V-PORT: ops, nedudki74 volt a címzett. Továbbíjjad neki légyszi :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Nyugdíjasként, vagy nyugdíjból visszaminősítve? pedig nem rokkantnyugdíjas volt. Volt. Már elhunyt.
Az olajos ügyek idején szolgált és szerzett múlhatatlan érdemeket.
amíg ki ki a kedvencét hájpolja addig a 2/3 vagy a 4/5 a választási opció, a Ferinek abban igaza van, hogy széles összefogás nélkül semmi értelme neki menni a választásoknak, senkinek semmi előnye nem lesz, ha bekerül abba a parlamentbe, ahol még annyi szava sem lesz, mint most, lehet szájat tépni majd, ugyan azokkal a következményekkel mint most is, 100k huf büntivel mind a monoklis csajok:

Az ellenzékkel nincs női szolidaritás

Az asszonyverés rossz, értem? De a tiltakozó performansz is. A Fidesz képviselőnői szerint az asszonyverés ellen tiltakozók büntetése jogos. Eddig csak ellenzékieket sújtottak pénzbírsággal.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F13%2Fha_ellenzekrol_van_szo_nincs_nnoi_szolidaritas%2F

Lehet válogatni egyedül se feri, se Gordon, se Mesterházy, de még Bokros sem fog labdába rúgni, és a zuhanási spirál egyre csak gyorsulni fog.
@Mariann19:

A belső piacon nem szorul vissza a fekete vágás természetesen. Határon utaztatni, utána 1000 milliárd áfát visszaigényelni viszont nem éri meg. Mondjuk majd utaztatják a félkész- és késztermékeket, a csalók villámgyorsan alkalmazkodnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hát ez az, a DK néhány parlamenti helyéről van szó mindössze, nem arról, hogy a Gyurcsány alakít kormányt.

Fideszes nők szégyelljék magukat, de piszkosul!!!
Amúgy meg ne fossatok, Orbán lesz a miniszterelnök, ha befostok is :) AZ az "összefogás", amit már régen hajtogatok, és amelyet egy kommentelő szépen összefoglalt a Vincenten:

orulunkvincent.blog.hu/2013/11/12/hol_van_az_ellenzek/fullcommentlist/1#c21008024

na az sose lesz meg. Csókpuszi mindenkinek. Államcsődkor találkozunk :) (Ne gondoljátok, hogy a jegenyefák Kinában az égig nőnek, és Ámerikában is elfogy előbb utóbb a FED pénze. Na ha ez a kettő időben közel lesz, akkor lesz a gebaszt, ahhoz képest '98 Márialány-találkozó volt. )
@DarthVader: 2008 volt a bál ideje, bocs.
@hacsaturján:

" jáccódok, mer jogomba áll. "

Egy jogásszal sose vitáznék:)) De egy réntenyésztővel bármikor.

Lehetnél belátóbb, mert a rének lassan egy csoportba kerülnek a görényekkel:))
Istenem.
Ezt a Rezsiszilárdot valakik nem akarják örökbe fogadni?
Valahol messze, a Polinéz szigetvilágban ...?
(Klubrádió, most)
@DarthVader:

Tavaszra jósolják már a térdig pénzben lubickolás végét az elemzők.
@Evezős:
+100
ez az én legnagyobb bajom is!
@Orica Középföldi:

na, itten most ájjunk meg egy baráti szóra! a rének a büdös életbe se fognak egy kategóriába kerülni a görényekkel, mer görényt is tartok. embert nem, mer az már tulzás lenne.
@DarthVader: ismerős vélekedés, többen vázoltunk hasonlót, a pénzügyi bukóra meg kár várni, nem fog bekövetkezni, lásd a cébéja és a köszgép, valamint a védelmi szolgálatoknak nyomott támogatásokat
most hallottam Tóbiást:
"az mszp szerint nem az alkotmányba való a rezsicsökkentés, de támogatják ebben a fideszt ha az jó az embereknek" (nem szó szerint)
Nóóóóóóóórmális?
@ausländer Sipi:
"Gordon már nem választás, sajnos."
Gordon hitt az összefogásban a szó valóságos értelmében, de átverték.
Mesterházy nem elégedett meg a prímhegedűs szerepével, hanem a dirigensi poziciót nézte ki magának. Úgy, hogy közben elfelejtette a háta mögött űlő közönséget is nagyravágyó tervei közepette.
A szakszervezeti vezetők útjai szétváltak, nehogy egymás ambicióit törjék ketté, a Milla vacillált, ez utóbbinál is fellelhető volt a politikusi lét ábrándja, egyedül Bajnai maradt az eredeti szándéknál, de egyre inkább tolták ki a döntési zónából.
Amennyiben visszanézünk, mennyire egyértelműnek tűnt az ellenzék összefogása, hiszen egyik szervezet sem lehetett külön állva nyerési pozicióban, ennek ellenére egy szétzilált, hatalmi ambiciókkal terhes hadszínteret hagytak hátra.
Bajnai még küzdene a célért, nem veszi észre, hogy ezt a célt egykori társai régen elfelejtették.
Regisztráltam a 2014-es választásokra, 50+k honfitársammal egyutt. Meg nem tudom minek.
Nem tudom van-e jogom beleszolni az ottani dolgokba, de ha ugy dontok van, nem leszek finnyas.
@Sir Bates dö Hól: "Azta mi van itt! Csupa messiás! Remélem Gézám is befut. Sipkásaknak hun a helyük? És, ha hoznak fantát maradhatnak?:-) "

Sipkásoknak nincs helye itten, csak kipásoknak és kapásoknak:-))
@Orica Középföldi: én is élvezem... ez a legjobb ma... mindenki a sipkámra tör:-)
Emment már sipike az órjástörpe? Me biza kurvára unom a sipikézését...
@nedudki74:

"Most legyünk krva hálásak, mert az álamcsőd előtt 2 lépéssel megálltak és elkezdtek pénzt beszedni, reformok címén?"

A magyar gazdaságpolitika lényege 24 éve.:)
Persze csak mocsokul írígy vagyok, mert legalább annyira szét tudja kúrni a blogot, mint én, bár asszem kevésbé szórakoztatóan, a mantrára pedig egyik oldalról sem vónék vevő...
@Orica Középföldi: azért a borbély tálját ő vette magához:-)
@Mariann19: Igen, a lengyelekből indulok ki.
Ők is "rugalmas" népség, de nincs áfacsalás ezekben az ágazatokban.

Magyarországon az a baj, hogy "népgazdasági" ágazattá fejlődött, kalkulációs tényezővé vált, és kialakult egy olyan - nem kevés főből álló, tehát ne pár száz embert gondolj, hanem pl a gazdák 95%-t és az ehhez a számhoz korreláló kereskedőt - akik hivatásszerűen élnek a fél vagy egészen illegális forgalomból.

nem hasonlítható össze az olajszőkítéssel, mert ez a kisemberek sportja is.

Egy kamion cucc nem túl sok pénz, ezzel el tudnak indulni, összezavarják a piacokat, árakat, s fehéren versenyképtelen vagy.
Írtam már, de én kénytelen voltam közvetlen gyári és végfelhasználási szerződésekkel kilépni nem egymilliárdos árbevételű tevékenységi körömből, mert a gyári bónuszom nem fedezi a 27%-ot.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Mondjuk, ahhoz is kell még egy lelkiállapot, hogy valaki Svájcból ferkóért kampányoljon. Brrrrrrrr. :)
@Husz_János_Puszita:
Szia!
Még annak sincs esélye, hogy kormányváltás legyen, ha valami csoda folytán mégis lenne, Bajnai legfeljebb egy pénzügyminiszteri cimet kaphatna.
Márpedig ez a kormányban vállalt szerep a legnépszerűtlenebb, hiszen mindíg a pü miniszterek viszik el a balhét.
A "fájni fog" királyi média akció ellen olyan offenzívát kéne kikövetelni az ellenzéknek, hogy attól harsogna az ország.
Soha nem tudtak élni a közvéleményre való ráhatással, akármilyen kézenfekvő okuk lett volna rá.
A feketevágások azért sem szünnek meg, mert már bejáratott gyakorlatról van szó, azonos vevőkör, járt út, felszerelés is megvan a munkához stb.
Hosszabb idő után lehet eredmény.
@Kuviklacz:

Antoine de Boulay gróf, Meurthe megye küldötte nyilvánosan kijelentette: „Ez több, mint bűn: ez hiba.”
Ezután a délután után, azt hiszem regisztrálok Orbán oldalára, már csak az egyenlőség miatt. Ott is akarok találkozni néhány rajongóval. :))
@V-PORT: azaz mesterhazyra:-)

bajnai nem lesz miniszterelnok. bajnait lenyelte mesterhazy.
@shinichi:

Nem kell szeretni a kapitalizmust sem. Érteni kell.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: vérszívó vérmókusok tisztázatkan pedigrével megmé szólnak bele?... engedd a kölcsönkutyát a klavihoz:-)
@Habakuk999: én nem értem, hogy miért ragaszkodtok ahhoz a téveszméhez, hogy az utaztatáshoz kell kamion is?:-)...ezért szorultál ki, mert mindent szó szerint veszel:-)... (tudod, csak viccelek, de a nemzetmentéshez nem tudok hozzászólni:-))
Na itt legalább vannak igazi reformok. Igazán tanulhatna tőle ferkó vagy viktor. :)

Észak-Koreában százszorosára növekedtek a munkabérek

hungarian.ruvr.ru/2013_11_13/Eszak-Koreaban-szazszorosara-novekedtek-a-munkaberek/
@Sir Bates dö Hól: parancs:-) vau vau:-) Na hadd látom a gatyakorcod Hólosztikus Kialkoholbólikus Markeccenterlakó családi idiográfus:-)
@nedudki74:

"az álamcsőd előtt 2 lépéssel megálltak és elkezdtek pénzt beszedni, reformok címén?"

Na most a Fidesz elkezdett pénzt beszedni reformok cimén, messze az államcsődtől, de azért az államcsődöt nem fogjuk elkerülni :)
@Mariann19:

Hmmm...a Pintér 9 milliója, összesen a felső 10% szja emelése nem hoz 100 milliárdokat, azzal nem vagyunk ki a vízből. Szóval fájni fog az a középosztálynak. Ki más viselné a terheket, ha nem a vékonyka adófizető réteg megint.
@Orica Középföldi: Nem tehetek róla, de ha a kicsit nagyszerü, de leginkább egyszerű gondolatvilág Darmolhajtotta szófosással és tudálékossággal párosul... nos az rám egonálisan és mentálisan rosszabb hatással van, mint egy nagyüveg Jameson, lekisérve 5-6 Budvejzirgejzírrel... Agyilag totálisan letomporulok... má--- má lealjasodok derekas sírbányászunk szintjére:-))) Azt meg mégsem engedtessék meg magamnak:-)
@Habakuk999:
Az utolsó mondatodon elsápadtam, nem olvashattam az erről szóló kommentjeidet. Ilyen a helyzet?
Azt látom, hogy a környéken lévő településekről hogyan lehet beszerezni feketén vágott állatok húsát, de feldolgozott cuccokat is.
Kinek mi az igénye.
Az, hogy ez legálissá tehető legyen, annak egy nagy akadálya az, hogy szétszórtsága miatt nem lehet tettenérés, mert nincs róla információ.
A lengyeleknél már iparszerűen működik ez az ágazat, mert tudott, hogy ők a mezőgazdasággal álltak talpra, ezért már jól szervezett lehet az egész vertikum.
Ledöbbentem a múltkor, azt olvastam, hogy a mezőgazdasági termelésük 80%-t exportálják, Közép-Európa élelmiszerellátásának legnagyobb beszállítója.
@kekex: Na ez hülyeség szerintem.
Biztos, hogy csak a balodal legkisebb pártja és legnépszerűtlenebb embere képes csak OV-t megverni?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: én, mint hivatalos falu bolondja, háttérbe szorultam ma a sok amatőrtől... de most,hogy megjött az erősítés:-)
@Sir Bates dö Hól: A nemzetmentéshez és a szavazósdihoz én se nagyon.:)

Amúgy meg vén konzervatív fafej vagyok, aki a cbot-on is csak akkor boltol, ha látom itthon a fizikai részét is.:(
@DarthVader: De addig még van egy kis zsé az önkéntesekben, lehet még békekölcsön, és ne felejük a munkahelyteremtési 15mrd forintos munkahelyteremtő EU támogatást se:-)) Lehet, hogy ennek lenyulásáért valamelyik kedvestestvér még életében előszőr dolgozni is hajlandóvá válna? :-)
@hacsaturján:

" embert nem, mer az már ulzás lenne."

Se egy tükör, se egy befagyott tó jege??
Boldog lehetsz:))
@Habakuk999: az nem tehetség... új idők új szava... az tehetség, ha úgy járulsz hozzá a gdp-hez, hogy csak egy tintapárnád van!... a végén mindenki bódog ráadásul... a ksh is szárnyal:-)
@Sir Bates dö Hól: csak két dudás, meg gubás nem fér meg a tsárdában... ja meg a gumuzsizsma és bugylibicska szaküzletben, két falu bolondja viszont.... kurvára jól el tud beszélgetni a náluk bolondabbak világáról:-) Feltéve, ha van elég gátlásoldó a környéken:-)
@Sir Bates dö Hól: Vannak is bajban a parasztok.:)

tavaly az iszonyatos aszályban duplázódtak a termésátlagok.:)

A ksh se érti a külker trendeket a fordított áfa bevezetése óta.:)
@punkfrog:

Jusson eszedbe, amikor bevonulsz a fülkébe.:)
@Orica Középföldi: Ahogy elnézem, elég nagy létszámban képviseltetik itten magukat a mizantrópok. (hacsitacsi, jég, sirubul, én, meg még néhhányan:-) Igazából már meg is alakíthatnánk az Embergyűlölők Baráti Társaságát:-))
@Habakuk999: Nem ismered a régi mondást? Ha esik az eső az a baj, ha süt a nap az a baj... :-)
@Sir Bates dö Hól: ki nevezett ki? maradj csak a hátsó sorban, túl dús fanta-ziád.
@Habakuk999: A nejlonparasztoknak meg édesmidegy, hogy milyen idő van? Elküldik a fullajtárt a bankba a földnélküli földalaptámogatást kivenni, osszt kiskuffer csomagol, irány Hawaii...
@Mariann19: Ez olyan remek volt. Touché!
@bella _ciao: Én, én, én... már a púpját is megsimogattan. ( a fejin) :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: régen szórakoztam ilyen jól, mint ma, az biztos... bár elgondolkoztam, fej vagy írás alapon melyik fél oldalán vessem bele magam a küzdelembe... bár, ha arra gondolok, hogy velem bármelyik több lenne, nemcsak sűrűbb, hát... azért megtiszteltetés a felső-közép elit közelében lenni... bár attól tartok ez az arisztokrácia:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ammeghogy a fordított áfa miatt senki nem megy nagy büdös táskával feketén féláfával növelten gabonát venni az a legnagyobb baj.:)
@Mariann19: Nono... azért ne bízd el magad... Gyurcsány megítélése valóban eléggé ambivalens... és akit a hideg ráz, ha említésre kerül, valóban rohadt rövid memóriával rendelkezik, mert ne feledjük: a FIDESZ azt a 8 évet gyakorlatilag szétoffolta az országgyülésben a médiában és az utcán...
@bella _ciao: mi van? rádzárták az iroda ajtót, hogy még mindig itt lopod a ner szent netjét?... egy fanta már hat alom... a szaharában ennyit lehet belőle kihozni, ha jól alkudsz a bagettre:-)
@Sir Bates dö Hól: Te csak maradj meg magadnak, mint fél nótás... ne kötelezd el magad. Látod, én sem igen szólok bele a törzsi vitákba, amikor azért ölik hitvita szinten egymást értelmes emberek, hogy ki varázsol jobban esőt, amikor már vagy 10 éve nem esett:-))
@Husz_János_Puszita:
az mszp-re még sose gondoltam a fülkében!:)
semmilyenben.
@Habakuk999: ne sírj... legfeljebb felvirágzik a textilipar... vagy amit akarsz... nem mindegy?... ha nem köz valami konkrét termék, szabadon szárnyalhat a fantázia:)
Van itt pénz...

"6 milliárd forintból simplicityzhet Matolcsy
A Magyarországon valaha volt legnagyobb összegű kommunikációs kampányba kezd a Nemzeti Bank"
@Husz_János_Puszita:
"Hmmm Pintér 9 milliója."
Ennyivel kevesebb SZJA-t fizet be havonta.
Pór felfogásomnak annyira idegen maga az összeg, hogy mielőtt leírtam, utána néztem, nehogy hülyeséget állítsak.
Tehát 400 millió SZJA-t fizetett be, a 25%-os ÁFA 16%-ra csökkentése miatt, amit 2011-ben vezettek be.
Aztán érdekelt a jövedelemtipus, a béren kívül ide tartozik a különadózó jövedelem, árfolyam- kamatjövedelem, osztalék.
Ja, és még nyugdíjat is kap szegény.
Bajnai úgy módosítaná a SZJA-t, hogy az alsó középosztályig bezárólag több legyen a nettó, azon felüli adózóknál viszont sávos lesz az adó.
Rossz előérzetem van... ez a lóvé már a békekölcsönjegyzés népszerűsítésére fog elmenni... mer mi dóga volna egyéb az átlagmagyartajtparaszttal a jegybanknak?
@AKIsTUDATLAN:
"Ez olyan remek volt."
Igyekeztem, mert kritikus szemek is figyelnek, nehogy leégjek.
Amúgy köszi.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Mi az akadálya?
Hordoztok hasonló stigmákat. Kockán kidobjátok, hogy ki legyen a Nagymester, várat építeni ráértek később is:))
Te megtervezed, a jogászok kilobbizzák az EU-támogatást, a közmunkások felépítik. Na??
@Sir Bates dö Hól: hogy a gpontfodor tegyen boldoggá tégedet. gyüsz itt az irodával, miközben budigárdozod a főnökasszonyodat. piha!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Most az átlagmagyartajtparaszt a második legnagyobb finanszírozó.
@Mariann19: Ugyan már! Ha lángolnál, akkor is fagyos tekintettel néznék Rád:-)
@Habakuk999: Jahh államkötvény... hát az is egyfajrta békekölcsön:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: néha azt gondolom, hogy ezt érezhették a kurázsi mama sorstársai is... miközben meg ott a török nem messze:-)... azok meg csak ültették a rózsát:-))... taga azért hiányzik a mai napból ide... meg iii is... de ne legyek telhetetlen, mi?... kekex már megjött:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Erről a Gyurcsány féle parlamenti offolásról is írtam, egyáltalán azokról a gátakról, amelyek miatt nem tudta a reformokat végig vinni.
Az a baj, ha pártatlan is a vélemény, ha nem szidod az ellent, máris a megveszekedett hívekhez sorolnak.
Utánozlak: "Pedigdenem."
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
"Ha lángolnál, akkor is fagyos tekintettel néznék rád."
Csak remélni merem, hogy jéggé dermedt szemeddel is oltani akarnád a tüzet.
@Sir Bates dö Hól:

Elképesztő itt ma a görényinvázió:))))
@Marcellusca: "És ahhoz hová köll költöznyi?"

ide a helvetekhez:-DDD
A választást is manipulálják rendületlenül. Ha meg nem tetszik, azt nem értik
endresy.blogspot.com/2013/11/nemzetisegi-kubatov-lista-ellen.html
@Mariann19: A tettenérés, a revízió nem segít, mert rögtön tíz tolakszik a lebukott helyére.

Ha én valamiért nagyon haragszom a szocikra, ( a cigánykérdés elmismásolása mellett ) kedvesgyurcsánnyal együtt, az pont ennek a tevékenységnek a "felturbóztatása".
Mert alattuk indult és az ő áldásos tevékenységük segítségével nőtte ki magát ez a szörnyeteg.

Most már csak átfogó adóreform segít, mert mindenki benne van a buliban. Te is, Én is de még ezek a mélyen tisztelt dk és egyéb hívek is, mert ha veszel számítógép-alkatrészt, cukrot, betonvasat, fát, étolajat, húst, kenyeret, tojást már a csalókat segíted.

A magyar gazdaság majdnem teljes vertikuma fenyegetett.
Szavazzatok. :)

Bokszolónő esne Balogh képviselőnek

A tizenegyszeres All Style karate-, kétszeres kungfuvilágbajnok, négyszeres amatőr magyar bokszbajnok és légsúlyú öklöző-világbajnok Miló Viki a Hír24-nek azt mondta: az ökölvívást ennél ugyan nemesebb sportnak tartja, és inkább pszichológust javasolna a nőverő Balogh Józsefnek, de pedagógiai célzattal szívesen kihívja egy meccsre a független képviselőt.

Szavazzon, hogy elég voks gyűljön össze, és hogy Balogh megvívjon Miló Viktóriával, abban a sportágban, amiben annyira jó. Bokszban!

www.hir24.hu/belfold/2013/11/13/bokszolono-esne-balogh-kepviselonek-szavazas/
@Orica Középföldi: nekem papírom van a sipkáról mára, van rajta pecsét is, tessék nézni ottan van az előző poszton... nekem ma lehet... éljen április elseje... mindörökké... ha már úgyis beleragadtunk, ahogy látom:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Az lesz, ha az új fedes istenanya egyszer úgy gondolja, nem segít a pénznyomda.:)

Azért ha jobban belegondolsz, mennyire összeszűkült a világ.
Nálunk azért van pénzbőség, mert John és Mary Idahóban siránkozik, hogy kevés a lehetősége.:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Kérlek nézd el nekünk, ha néha politizálunk a politikai blogon. Számítok a jóindulatodra.:))
@Habakuk999: "az pont ennek a tevékenységnek a "felturbóztatása".Mert alattuk indult és az ő áldásos tevékenységük segítségével nőtte ki magát ez a szörnyeteg."

Nem figyelsz... írtam, hogy mindig így volt... mikor írtam valótlant?:-)
@Husz_János_Puszita: Csókosszájú Máglyarakásom:-)... a hitviták a XVI-XVII.században voltak politikai kérdések ázsiának ezen a peninsuláján... te ne tudnád?:-D
@Sir Bates dö Hól: Figyelek én... tudod, az egyszerű lelkek különösen tisztelik a csörgőssapkásokat.:)))

Ehhez a folyamathoz kellett a csatlakozás. A röhej az, hogy Schengen előtt meg lehetett volna fogni, csak aztán Draskovics úrpajtás úgy gondolta, neki jobban kell az ecceriek áfája.
S onnantól nincs megállás.
@Sir Bates dö Hól:

A demokratikus választások nem a hitről szólnak Szőr?:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nem is mondtam: hoztak dzsangát!:-))) lehet, ma még beszálló leszek a hitvitába animista beütéssel:-)
@Dr. jenőke (jenőke):

45-ös születésű volt, ezért gondolom, hogy nyugdíj melett dolgozott.
@Habakuk999: persze... én meg az eu előtt téglát raktam, mi?:-) '90-ben kezdődött és a kampányra kellett meg arra, hogy ez most jár... de lehet neked van igazad... a szemem meg le van szarva, mi?:-)))
@Habakuk999:
Mondtam neked, hogy a multikon gondolkozom, mert az egészséges adózás gátjaként meredeznek.
Azt gondolom, hogy amint le is írtad az import útját, benne az ÁFA alkalmazását és az árakra való hatását, annak a következménye egy árverseny, melynek az áldozatai a legálisan működő és ÁFA-zó szereplők.
Ebben a vertikális felépítményben az alsó régiók is belépnek az adóelkerülők sorába, a legalsóbb szintekig.
Ilyen összefüggésben viszont a rajtaütésszerű ellenőrzések helyét elsősorban a felső szinten kell megszervezni, nem szarakodni számtalan kis vállalkozóval vagy gazdával.
Egy adóreform kérdéses, hogy rövid időn belül megoldaná a gondokat, mert annyira beépült a mindennapokba, hogy ehhez minket kéne megváltoztatni.
@nedudki74:

2018 még olyan messzire van, hogy addig bármi történet. Egyébként meg minél többször mondanak valamit, annál jobban beragad a sok "amatőr" fülbe ( meg az agyba ).
@Sir Bates dö Hól: Én a nagyüzemről beszélek, nem az elitről.:)

Bár, akkor is voltak érdekes dolgok, szó mi szó.:)

Abban az időszakban még külön engedélyes tevékenységünk volt és a vámosokkal küzdöttünk, akkoriban nem ütköztünk áfásokba.:)
Nem tolongtak sokan a piacunkon.:)
@Sir Bates dö Hól:

Óhhh a régi szép idők. Privatizáció, egzisztencia hitel, soha vissza fizetni nem szándékozott hitelek politikai megrendelésre, kárpótlási jegy stb. Itáliai freskóra is lehetett áfát visszaigényelni.:)
@Habakuk999:

A vámudvarokban történtek csuda dolgok akkoriban. Változott a helyszín.
@Habakuk999: fűűű:-))) újjéh a ligetben nagyszerű, újjéh a ligetben jó.... :-D
@Orica Középföldi: Hálám örökké üldözni fog. @Dr. jenőke (jenőke): számára: nem talleyrandnak, hanem Fouchénak tulajdonítják, a fentebb hivatkozott helyesbítés forrása (hu.wikipedia.org/wiki/Louis_Antoine_de_Bourbon%E2%80%93Cond%C3%A9) ezzel folytatódik.
Tudom, megnézhettem volna előbb is.
@Mariann19: Egy másodperc alatt megoldja.

van példa, itt a fordított áfa a gabonában.

Július 1-jének ötödik órájára egy "kereskedő" se maradt.
Átmentek Szlovákiába, Csehországba és átálltak a takarmányok forgalmazására, pluszbónuszként elkezdtek húsozni és étolajazni, addig csak liszteztek és cukroztak.

Egyébként tótágasan nézelődsz, pont fordítva, a termelőket kellett volna megfogni.:)
csak politikai nyomásra paraszthoz nem nyúlhatott az apeh revizora, légyen áldott kedvesgyurcsányurunk.
meg az összes többi.

Pedig ha a földalapú támogatások kérelméhez meg tudják állapítani, hány hektáron gazdálkodnak, akkor azt se lett volna olyan nehéz, hogy két szám szorzásából kijöjjön egy átlag terméseredmény.:)

De lordunknak is igazsága van, korábban is voltak csalások, de azok inkább olyan jellegűek voltak, amikről írtál, s ami apropóján elkezdtünk beszélni.
@Habakuk999: mert te ilyen fighter type vagy:-)... minden vámos rendes volt:-)
@Habakuk999:

Azt olvastam, az EU átmeneti időre ad csak külön engedélyt a fordított áfára. Ahogy lejár, jönnek vissza. Nem ad végleges megoldást.
@Habakuk999: akkor inkább visszajött ami be se ment, míg aztán már maradt minek be kellett volna mennie:-)
@Husz_János_Puszita: Igen, de ahhoz kellett egy bizonyos tőke, intelligencia, cég, vámügyintéző, anyámtyúkja, nem volt "össznépi" és nem nagyon zavarta a piacokat s pl a hazai termelőket.

Nem országos bajokat okozott, legalábbis így emlékszem, de lehet rosszul.:)

S az importáfát be kellett fizetni vagy ugye kellett a garancia, amit aztán meg lehetett lovagolni.
@Husz_János_Puszita: "A demokratikus választások nem a hitről szólnak Szőr?:)" dehogynem... stupidlandon:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te is inkább ezt nézegetnéd, mint a kurucot... mindnyájan jobban járnánk... te is:-)
@Husz_János_Puszita: Igen, elvileg két évre, de pár hónapja kijött egy állásfoglalás Brüsszelből, ami lehetőséget ad a hosszabbításra s sürgősségi eljárásra is.

Főleg Kelet-Közép Európára adaptálva.:)

nem mintha a fényes Nyugat-Európa nem jáccaná ezt a játékot is.
@Sir Bates dö Hól:

Ugyan már. Elhiszik a szívük választottjának, az ország javára lesz, vagy nem hiszik. Egy ígéretet kapnak a szavazatukért cserébe, tényeket nem.

Gyurcsánynak is vannak erényei és rossz tulajdonságai. Nem bánom, ha kivesézik őket, segít kialakítani a saját véleményem.

Küldök egy komondort ajándékba a Smukknak.
@Sir Bates dö Hól: Mentem át úgy határon egy "kollégával", aki be volt rúgva mint az albán szamár és föl akart vágni, hogy kiállította nekünk tisztelegni a teljes vámos műszakot.:)
S ami a legszebb az egészben, ki is álltak sapkástul és egyenruhástul mindenféle toprongyos alak tiszteletére.:)
Azt sem tudtam, hogyan pironkodjam szégyenemben.:)
@Sir Bates dö Hól: Mostanában nem nézegetem olyan gyakran. :)
@Sir Bates dö Hól: Ühüm... régi szép idők:)))

nem izzad még a hónaljad? A kamaszos hevület megvan, most olvastam Angyal linkjében. Ismét elfelejtettem, hogy délután megfogadtam, nem nyitom meg többször a linkjét, mert hülye fényképeket mutogat jobbikos menyecskékről és legényekről.:(
Hihííí, csak eltűntek a politikushívek, nem bírták az áfákat.:)))
@Habakuk999:

Nem tudtam, hogy a gazdák is tabusítva lettek. De utálom ezt az össznépi sunnyogást öregem.
A k anyját minden nemzet gyalázó hazaárulónak. Gyengébb elméjűek kedvéért a MAGYAR azt jelenti, hogy becsületes, nem azt, hogy gerinctelen csúszómászó, amely magyarkodik. Mert attól még csak magyar csiga lesz, kisbetűs jelzővel, akit a MAGYAR jelzőjű becsületes emberek eltaposnak.
Hogy állami szerveknél megzsarolja a hatalom az alkalmazottakat (PSZÁF-nál munkanap cserével oldották meg a szombati felvonulást - pénteken szabadnapot adtak a munkában, szombaton viszont kötelező volt a megjelenés a melegfelvonuláson - nos, ezt még megértem, még ha nem is értek egyet vele. De hogy egy magáncég visszaéljen a kormány seggének nyalása okán, az túl van a tűréshatáron. Így bízzunk Orbán "az állam mindent jobban fog csinálni" politikájában? Utoljára ilyet a szocreálban láttam. A kommunista diktatúrában. Látszik, hogy Orbán mit is épít itt, minden hazudozása ellenére. Nem szép baleset.
@Habakuk999:

Még mindig azt mondom, végleges megoldás az egységes európai adópolitika lesz. Legalább az áfát, jövedéki adót, termékadót, regisztrációs adót össze kell hangolni.
@Husz_János_Puszita: Egyszer apehban egy gazdával szembesítettek.:)

A revizor meg volt győződve, hogy mi vagyunk a hunyók, mert a gazda elfelejtette bevallani az x tonna cuccának értékesítését és azt is elfelejtette mik is kik is vagyunk mi.

A szembesítéskor aztán eszébe jutott, hogy pont azt a számlatömböt, ami a mi vásárlásunkat tartalmazza, benne felejtette az autója csomagtartójában.

Ezt követően sem őt basztatták, hanem azt próbálták kitalálni, mivel fenyegettem meg a gazdát, azt akiről azt sem tudtam, hogy találkozni fogok vele ráadásul azt se tudtam, hogy szembesítés lesz. Röhej volt az egész.

Ha van kivételezett réteg, akkor a növénytermesztők azok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már megint mit loptak el tőletek? a vonagabcsi burberry-jét vagy a tangáját a rózsaszín párducban vagy esetleg a kék osztrigában?

hát nem kellene annyit drogozni akkor nem veszíti el

brühüyyy
@V-PORT:
bomlik az maszp a Gyurcsány miatt...mert ugye már nem tagja ennek a retrográd krokodil bandának halál rájuk aljas árulók

éljen Gyurcsány sokáig egészségben és gazdagon kiröhögve ezeket a szarokat

brühüyyy
Sajnos a fekália nemcsak a fajansz és a tisztítómű közötti szakaszon bukkan fel, hanem bizony másutt is. A narancsszínű nagy éjjeliedényben is.
@Habakuk999:
a szentek keze...merre fordúl?

brühüyyy
a szentségit a zorbánnak és gittegyletének

meg annak aki megválasztotta

brühüyyy
vigyék haza és imággyák
@V-PORT:

Mit mondjak erre? A szokásos civakodás befelé, bénázás és tehetetlenség kifelé. Miközben a fidesz már rég ráfordult a kampányra.
Olvasva ennek a Baldaufnak a levelét egészen biztos vagyok benne, hogy a fidesznek semmi, de semmi joga senkit poszt-kommunistázni. Ebben az országban a kommunizmus és a személyi kultusz egyetlen letéteményesei ők. Igen, Baldauf a NER boldog és haszonélvező tagja és csak leírta a levelében azt, miről a NER szól. Színtiszta múlt rendszer.
@Habakuk999:

Röhej, és mi lett a vége?

Vannak a kivételezett rétegek, és van az összes többi, aki küszködik. Utóbbi egyre szélesebb.
@Husz_János_Puszita: höhhö:-) Ez politika? Na nemá... Értemiségi gittrágás... Én meg nem vagyok senemecsk, segerébernő... és ácsik se... csak egy auskrausslamderbaum... én a magam részéröl nem akarok derékig a sárban tocsikolni... várom, mi vam/lesz, a magam részéről, - kiváróskivánós vagyok, hogy legyen valaki/valami, amit/akit el tudok fogadni. Most nincs... és úgy tűnik, hosszabb távon nem is lesz. Ez nem jelenti, hogy birka valék, de nincsenek politikai ambicióim, és ha nagyon szarul a hurok, a garderobéban ott pihizik a vérnyúlcipő. Nem akarok világot váltani, csak élni normálisan a hátralévő 5-15 évben... ennyire egyszerű. Hogy életem túlnyomó részét mások végighazudták? Zaksón... de legalább, nem lőttek agyon, se mint burzsujt, se mint hazaárulót, se mint csak úgy... és ez, lássuk be, nagy eredmény.
hódolatom oricának, erről beszélt múltkor.

Lendvaiék Bajnait hozzák helyzetbe?

„Orbán Viktort nem szidják annyit ebben a házban, mint Gyurcsány Ferencet” – érzékeltette az MSZP Jókai utcai székházában az utóbbi napokban tapasztalt hangulatot egy szocialista forrásunk.

hvg.hu/itthon/20131113_Lendvai_Gyurcsany_MSZP_belso_vitak
@Sir Bates dö Hól: "Nem figyelsz... írtam, hogy mindig így volt... mikor írtam valótlant?:-) "

Minden szavad szarkasztikus kikacsintás, mondhatnám, röhögés, de ez annyira nem számít a hátramaradottaknak, mert igazságod vagyon...
@Husz_János_Puszita: Semmi, jogos volt az visszaigénylésünk.:)

érdekes világban élünk.:)
@Habakuk999: "@Sir Bates dö Hól: mi az a dzsanga? "

butus... Boli szavajárásával: Essetunni:-)))
@Mariann19:
Nomármost, kedves Mariann, te értetlen vagyol a modern nermesék tartalmával kapcsolatosan, amik a királyi egymásköztszolgálati csatornákon mennek. Pedig pofon egyszerű történetek azok, amik a Szíriuszról érkezett Lotus Finnugortus ősapánk korának regéihez nyúlnak vissza gyökérből (ma egy F1 istálló engedély nélkül bitorolja szent nevét, de ez más harc).
A történetek alapvetése, hogy a legkisebb, csillagszemű futballista gránitalkotmánnyal főteleníti a hétfejű rezsisárkányt, miközben visszahónaljból csúzlizva G-ponton lövi a népelnyomó, idegenszívű gyurcsbajnókokat, akik a vörösmocsár fenekéről hazudják fel magukat minduntalan. És eközben még arra is jut ideje, hogy méltóságteljes ballkatedrálisokat emeljen, sörcsapos oltárral, és nyalókát osszon kisdedeknek. (Bővebb elemzést majd a Internacionalista Geográfusok következő számában olvashatsz tőlem a témában: Meseország királya egy stoplis úr, kit mindenki imád címmel.)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Valakire csak szavazni kell jövőre, vagy éppen nem szavazni. Nekem segítenek az itteni gittrágások a döntésben. A gazdasági oldalakon kívül szinte csak innen tájékozódom, itt minden megjelenik, amit a napi történésekről tudni érdemes.
Persze megértem, ha eleged van.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: burzsujként, hazaárulóként nem, de nyúlként azért van még esélyed (mégha nem is oly porhanyós az a hús), hacsak az a vadászpuska... ez merőben üti az öreg bika álláspontod. de jobbat én sem tudnék javallani.
@Mariann19: Ráadásul egyáltalán nem ezt mondta, hanem arra utalt, hogy ő akkor is meg fogja tenni, azt ami szükséges, HA az fájni fog. Az orbánista sajtó pedig mint az őrült majom, felkapta ezt a két szót és hajtogatja.

Én csak egyet nem értek: hogy létezik, hogy a közmédiában szereplőknek nem sül le a bőr a képükről, nem lázadnak fel, amikor ezt a nyilvánvaló politikai maszlagot mondják el?
@ausländer Sipi: Bokros nagyságrenddel hitelesebben képviseli ezt, de Bajnai semmivel nem kevésbé képviseli ezeket, mint Gyurcsány.
@iii: Úgy mint annak idején a cocik Laca köteles szövegét. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az m1 híradóban egy hétig ment GYF ominózus 23.-i beszéde, kádbaszarásig ismételve. A szutyok háttréműsoraikban a többi szarszutyok csatornán meg alighanem most mist is idézgetik.
Ehhez hasonló példákból az abakuszos számításaim szerint 1265496434614 darabot lehetne sorolni az elmúlt hetekből. (Még egy pár darab kell hozzá, aztán ha azt elosztjuk matócsi iq-jával, beszorozzuk pi-vel, akkor megkapjuk az aranymetszést.)
Kétlem, hogy a baloldali regnálás idején volt-e hasonló szájbabelerágvaszaró szutyoközön a közszolgálati médiumokban.
@Bakter:
Csak neked szól a megszólítás:
"Meseország királya egy ......úr, kit mindenki imád."
A szövegedet én is. Te ilyet is tudsz?
Reggelig olvasnám.
"Egymásköztszolgálati királyi csarornákra mennek."
Halálra röhögtem magam neked köszönhetően.
Várom az igért kiadványt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nincsenek vele egyedűl

sokan mások is...ilyenkor zseniális a zeltolcsy elvtárs hogy dollár kötvényeket árusít kurva drágán...rá is baszik

más rémhír?
megszűnt a dzsobbik?

brühüyyy
@Bakter:
látom megjött a ....bécsigyors...is...mialatt viccölünk ellopják még a szíriuszt is és akkor mi marad a 15000 éves levédiából...meg a rovásokból az ajtófélfán amik jegyzik mennyit is loptak ma?

brühüyyy

kellemes hírhozást...ne menny nagyon messze a ott a dunapart és a tornyosház...
@Habakuk999:
Látod, te a mezőgazdasági termékek útját és adózását ismered, és meghatároztad az adóellenőrzés kiinduló pontját, a földalapú támogatást, abból tovább lehet valóban lépni a tárgyhavi vélelmezett hozamokra, és akár helyben megállapítható az elvárt adó.
A Nav-nak ezt a megoldást ujjgyakorlatként kéne alkalmazni ebben az ágazatban.
"Csak politikai nyomásra paraszthoz nem nyúlhatott az APEH revizora."
Ezt nagyon régen nem értem, hogy a parasztokat, gazdálkodókat miért védte adózás tekintetében valamennyi kormány.
Egy pécsi konferencián Kupa Mihály pénzügyminiszterként így fogalmazott szokásos íróniájával:
"Minden reggel fogvacogva ébredünk, hogy mi lesz, ha a kistermelő nem fog kistermelni."
Tehát még neki is az idegeire mehetett pü miniszterként a politikai nyomás.
Van erre ésszerű magyarázat?
@bella _ciao: Ma, úgy tűnik agresszív, egyben nosztalgikus hangulatban vagyok...

Leéltem életem kb. 80-90%-át abban, hogy: Türelem! Holnap jobb lesz.... nem lett jobb. Volt egy rövid időszak, amikor, magam is hittem. Már régen nem hiszem. Nincs időm, újabb Messiásra várni, az újabb rabszolgatartókra nem vagyok kíváncsi. Önző módon, szarok mindenkire, a maradék időt szeretném nem stresszelve, agyonterrorizálva, békében, nyugalomban, minden obszcén hatástól nem befolyásolva BÉKÉBEN eltölteni. Erre itt, esély sincs. Nem kívánok asszisztálni mindenféle kiérdemesült, érdemtelen senki hatalomra jutásához, akinek ÉN lepkefing vagyok, vagy csak egy púp a hátán. Nagypofával mondom, ha abszolúte ellehetlenülök, - és ez a pont a határon mozog, - összekapom magunkat, és avesztraszvasztitavissza, elinnen, mert ez a mocsadékmocsár, - és itt nem az országról van szó, hanem, a tehetségtelen, végtelenül buta és korlátolt "uralkodó osztály"-ról, ami kicsit röhejes, mert az itt kommentelők 98%-as megenné őket reggelire, ha ki nem hányná- tönkreteszi az itt élők életét és ételét, ( magyarán és parasztosan a kocsmai faszhuszárok, "leverlek izomból, te szemüveges nyeszlett kisköcsög, megbaszom a nődet, utána belédélvezek, azután vigyorgok ördögvillázva a "független" médiába telipofával, hogy ugye büdösbunkók! Millen faszacsávó vagyok..."... na, eztet én nem akarom, nem szeretném, és nem viselném el, szóval... lóti futi, de itenigazándiból, de azonnal rögvest futást, amíg lehet.
@Orica Középföldi:
Ez egy aranyos kis vers. Ha valaki éppen magányosnak érzi magát, vagy csak nem is tudja miért van rossz kedve, azokon segít.
Mindenki úgy értelmezi, amilyen a hangulata.
Én meg kívánok jó éjszakát.

Garai Gábor: Öröm

Mi élteti a fecskét fent az égben,
halat a vízben, és a pávaszem-
pillangót, ahogy nyitja-csukja szárnyát;
a gyereket, ha fut, s merő vidámság?
Mindent, mi mozog, mindent az öröm?

S mi nem mozog, az őrtálló fenyőfát,
a pengő füvet, barnálló borostyánt,
mert hát az is terjeng valamiképpen,
azt se élteti más, csak az öröm?

Nézek egy gerlepárt, sárga kavicsban
szemelgetik a semmi-örömöt,
s magukat holtnak tettető kicsiny, zöld-
bogarakat a hullott lomb között.
Magam, csak én -- föl nem adva a harcot -
élek örömtelen és küszködöm!?

Szó sincs rólam, nem vagyok fecske, hal - s hogy
tanú lehettem, azt is köszönöm.

Mindenkinek szép almokat, akik aludni térnek.
Vidám hajnalt és az első kisüstit a most ébredőknek.
@iii: "Ő akkor is meg fogja tenni, ha szükséges és fájni fog."
A szövegkörnyezetben konkrétan utalt arra, hogy megváltoztatja a SZJA-t, az alsó és a középréteg nettója ezáltal havi 8-10 ezer Ft-tal több lesz.
A szükséges lépés a felső, magas jövedelemhez kötött sávos adózás lesz, és ezeknek fog fájni, de meg kell lépni az ország jövője érdekében.
A híradások meg csak a "fájni fog" két szócskát harsogták napközben többször.
Ez azért övön aluli támadás, és hazugság.
@Bakter:
van egy kérdésem -na nem csak egy de ez most adódott-
mialófasznak nézitek a azokat médiumokat amikben nem bíztok? manapság akár a Jupitert is be lehet cserkészni és venni az ottani teve adást vagy csak rádijót...akkor mi a bánatos lópimpilinek nem tekeritek arrébb a browser-t és hallgatni vagy nézni ami igaz és ami szép...ez valami perverzió? szarabbnál szarabb műsorok amiket 12 másodperc alatt bárhol a világban lecserélek másra...ha mást nem rajzfilmekre a klasszikus kacsa meg a nyúl és máris meg van oldva közben Austral rádióállomáson hallgatom _HIFI-ban_ a kedvenc zenémet ha ott nincs akkor átcsatolok egy kattintással Sao Paulo ba vagy London England vagy akárhová a magyar klasszik rádió is jó és nem is dumál sokat mint a Klubrádió lukat beszél a hasamba persze eltekerem...

brühüyyy+
@Dr. jenőke (jenőke):

Parti Nagy Lajos

"a távolságot egyhelyben megélem

a távolságot egyhelyben megélem
lágy suhanásban állok beragadtan
a lifttükör megsokszorozza képem
s nézem magunkat szétszálazhatatlan
remegek érted-e vagy csak egészen
átjár e ketrec remegése rajtam
gyomorszorítni mért elég a félem
eletnyi vákuum melyben felzuhantam
magamhoz s vissza egyirányba félek
ha ellensúlyként felrepítenélek
messze kerülnél pince és terasz
minden közelség végül ennyivé lesz
hát visszaosztom képekké a képet
hogy beragadtam megint az erosz"
@bella _ciao: Eddig Rogán tartotta a rekordot, de lehet, hogy most űberelik:

www.youtube.com/watch?v=Zhs6dlts3CI

A legszebb 94-es időszak köszön vissza, amikor a köztévében riportot adtak le arról, hogy rúgta ki 56-ban Horn Gyula a svédországi magyar fogát. Aztán mégis a szocik nyertek...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Tudom, nem vigasztal, de pontosítok: az elborult elme sötétségét sehol nem hívják uralkodó osztálynak.
Tudom, az sem vigasztal, hogy nagyon sokaknak nincs lehetőségük elvándorolni, csak vágyuk van erre, nem kicsi.
@rodeo36: De én pont azt szeretem, ahol dumálnak. Csak nem hülyeséget...

Emlékszem, 89 előtt a kedvenc műsorunk a Vasárnapi Újság volt, mindig arra ébredtünk. aztán a rencerváltás után gyorsan leszoktunk róla.
@iii:

akkor miért "de"...pontyosan aszt írtam, hogy szarduma kikapcs...és keres jó dumát...igaz most Sao Paulo-ból Bach Zongora versenyt hallgatok és a Nascar-t unom azok meg kerengenek mint a kerge birka és csak akkor izgalmas ha 8-an 10-en összetorlódnak egymás hegyin hátán

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke): Ezért is nem vergődök kivételesnek mondható helyzetem miatt, csak ténytközlök... mielőtt bárki megköpködne, benne van 20-25 évünk, kibaszott kemény, napi 10-14 órás munkával, (pártfüggetlenül, csak szakmai alapon), hogy az "NAPFELKETE IHAJ!-ÖRÖK LAKÁJ, SZERETETOTTHON, kicsi, 15 négyzetméteres lakosztályában, azt csináljunk, amit dr. Alzheimer engedélyez, de legalább orbánmentes övezetben, rezsidémonok nélkül, de komfoortosan, megadhat nékünk az úr, akiben egyébként elejinktől fogva, amúgy, annyira nem hiszünk...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ez meg szűr reál a komondor szűrjéből...szegény komondor mennyit bántyák ott hungarocellalandon

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

azért Dr Alzheimer nem mindenkit látogat és el is lehet hajtani a bánatba vannak rá móccerek

arra kell csak, hogy szabadúlni a zorbániátisztól?

vagy ő megy vagy én én megoldottam
(mikor először megszagoltam hogy ezek ott lesnek a sötét sarkon gyorsan lecseréltem a repjegyemet és sohasem bántam meg...és ez még 1989-ben volt)

az én próféta lelkem

brühüyyy

asszem te is megoldottad?
@Mariann19: Ez így konkrétan nem volt benne, legfeljebb közvetve:

"Barátaim! Mi közös nevezőt kínálunk minden olyan magyarnak, aki a nagy szavak helyett a működő megoldásokban hisz. Aki nem mások ellenében szereti a hazáját. Mi nem ígérünk tejjel-mézzel folyó Kánaánt, mi nem csak azt mondjuk, amit az emberek hallani szeretnének. Viszont mindig készek vagyunk megtenni, amit a nemzet jövője érdekében meg kell tenni. Akkor is, ha ki kell mondanunk, hogy ez fájni fog. Fájni fog, de azért, hogy utána lényegesen jobb legyen. Mi működő és együttműködő Magyarországot akarunk. Munkát, amely minden törekvő honfitársunknak esélyt kínál a tisztes polgári létre. Mi Magyarországot újra normális országgá tesszük, ahol az is otthon érzi magát, aki nem a győztes pártra szavazott. Ahol az életben nem a politika a legfontosabb, hanem az esély a boldogulásra."

bajnaigordon.hu/bajnai-gordon-beszedek-interjuk/beszed-az-orszagos-jeloltbemutato-gyulesen
az ellenzék szokás szerint ostoba és figyelmetlen. ez az ügy is magas labda - de mesterházyék le se szarják. mással vannak elfoglalva - magukkal, szokás szerint.

ha ez egy ellenzék lenne, már régen feszólította volna választóikat, sőt az ország demokratikus felét, hogy bojkottálják annak koszos a patkánynak az üzleteit, aki gazembereknek nevez bennünket - néhány milliónkat.

vásároljanak ennél a patkánynál a hozzá hasonló bűzlő patkányok
@rodeo36:
Kicsinyeskedsz... Neked nem egy kutya? :(
bajnaigordon.tumblr.com/post/66877498181/sukoro-amivel-orban-ketszer-roviditi-meg-az

Sukoró: amivel Orbán kétszer rövidíti meg az országot

A sukorói beruházás ügyén tanítani lehetne azt az ellentmondást, ami a Fidesz tettei és szavai között feszül. Ha a miniszterelnök minden esetben kapna egy forintot, amikor a nemzeti érdekre hivatkozva, de annak ellenében politizál, akkor a közpénzek nélkül is havonta építhetne magának egy stadiont a kert végébe.

Jó példa erre a sukorói beruházás ügye, amiből a politikai ellenfeleivel szembeni koncepciós eljárást csinált. Pedig a veszteséget, ami Sukoró kapcsán a magyarokat érte, épp a Fidesz okozta. Ebben az ügyben Orbán Viktor minimum kétszer rövidítette meg Magyarországot. Először akkor, amikor megfúrta a projektet és ezzel kidobta az ablakon legalább 3 ezer család kenyérkereseti lehetőségét és egy 200 milliárdos beruházást. Másodszor pedig akkor, amikor mindezért még Magyarországnak kell kártérítést fizetnie…

Ugyanakkor azt a több mint 100 milliárd forintra rúgó kártérítési igényt, amit a Fidesz által elzavart beruházók megfogalmaztak, én is alaptalannak és elfogadhatatlannak tartom. Elég baj, hogy a Fidesz kárt okozott az országnak, ám az kétszeresen is igazságtalan lenne, ha ennek a politikai ámokfutásnak az árát a magyar adófizetőknek kellene állniuk. Ezért is éreztem kötelességemnek, hogy – mindegy, ki van kormányon – kizárólag a magyar állam pernyertessége érdekében és kizárólag a magyar államot képviselő ügyvédekkel működjek együtt a jogi eljárásban.

Azért segítek, hogy a Fidesz által okozott bajból Magyarország a lehető legkisebb veszteséggel keveredjen ki. Meg sem fordult a fejemben, hogy ezért a Fidesz egyszer majd köszönetet mond. Ahhoz viszont vastag bőr kell, hogy még ők támadjanak azzal: Magyarország ellen tanúskodom az ügyben.

Ártanak és másra mutogatnak, így kormányoznak ők.
@vasmargitt:
Felszólítás nélkül se veszek ennél a cba-a csürhénél soha semmit. 2-szer mentem be vásárolni - egyszer felvágottat, egyszer süteményt - mind a kétszer hulladékot kaptam, ami azonnal ment a kukába.
A tesco elkényeztet ezekhez képest. A pénzemért ott kapok valamit, nem olyan koszlott és romlott árút, mint azoknál... :( Pedig kár szépítgetni, a tesco is eléggé az alja...
uff... én beszartam...

"Újabb kiszivárgott CBA-levél: felhívás a karácsonyi időszakra
A CBA tulajdonosai magánjellegű felhívásban most karácsonyi eligazítást tartanak a Békemeneten megfáradt dolgozóknak."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131113_Ujabb_kiszivargott_CBAlevel_felhivas_a_k#rss

Na erről vekengtem, ezt nem szeretném megélni, na meg a "Szőke-gárgya2 Valpurgis éjét.
Jut eszembe,ma reggel a TV2 híradójában... ma ... éve volt a Kristályéjszaka... 6900 zsidó boltot vertek szét a PROGRAM szerint..., azután folytatódott a PROGRAM, 6 millió zsidót vittek várslátogatásra... ez azt hiszem, mindennek a legalja, itt tartunk. Egy TV hiradó kommentátorna, figja sincs a POGROM, és a PROGRAM közötti különbségről... .. halott ország, virulens hullazabáló Para Zitákkal... (csak azt felejtik el, ha meghal a gazdatest, nekik is végük)
@rodeo36: asszem meg..., viszont, van kb 20 év fórunk:-) Téged vidáman csócsálnak a nagy eszeddel már a kuszkuszok, mink meg Rómában, az általunk ismert szumma 2 db trattoria egyikében, teli pofával zabáljuk, az átbaszós árú Saltimboccát:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: agresszív és nosztalgikus? nekem inkább a rezignált ugrik be, olasgatva tégedet. bár lehet, az előbbi kettő is benned van. azért az agreszivítást elég verbálisan gyakorolnod. kíméld az ápolónőket, az ágytálat ők viszik ki reggel.
@rodeo36: A különbség kettőnk között József Attilai... nekünk volt apánk-anyánk, nem futottunk...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
de én a jó kutyukat sokkal többre tartom mint holmi embernek nevezettet (jégeső mondá vala egyetértek) az ember a természet tévedése és nem a fák meg az aranyos és hűséges ebek

persze kivételek erősítik a szabályt....

hogy nehogy valami interballisztikust külggy

brühüyyy
@Orica Középföldi:

"__"a mindent visz elv miatt nagyon nem mindegy kire, és milyen listára megy a szavazat""

Árnyalatok:))__ "

igen! azok a fránya ár nyalatok
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
igaz te a francba én meg messzebb vagy te most helvéciázol? esetleg duccs?

de mindenképpen jobb mint a Duna parton arrafelé visegrádtól délre

brühüyyy
@bella _ciao: Na, azokat is kontyon húgyozom, ha kell, mert még virulensen él a nagy magyar Vitus:-))
Ha emiatt nem kapok egész nap enni?... Nagy dolog... Szorgos Népümk Győzikézni fog! És... beza, akkor Ők fognak rohangálni teli ágytállal, vágyággyal, hogyn kedvünket tőccsék:-)
2014 Tavaszán választás, addig még sok baromságot megjelenni a monitorotokon, edződjetek. Hurrá
@jaegtoer: Hülye Szex Pista... pedig má, vagy 20 éve, maxium a Nyálod csurgassad:-) (Mizantantrópiád melle közt:-) )
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
kinek van fórja?

azt a 20 évet meg kell még érni (reméljük) mialatt én azon már már múlt időben csámcsogok és a saltimbocca-t házhoz hozzák...eredeti trattoria-ból...nem csak Roma-ban van trattoria

brühüyyy

úgy hogy akinek aggódni valója van az az aki még előtte van "startrek"-nek
@István Kun: Ne itten Kun Csorogj.. itt senki sem fizeti ki a holnap reggeli csirkeparizelleres vizeszsemléd...
Megvan a mai gumicsont?
Nyam-nyam. :-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
ugye valami útszéli világesze mondá vala, hogy: mi az abszolút lehetetlen? isten sem tuggya megváltoztatni azt ami volt...pláne ha nincs is olyan mint isten....

te sem tudod elvenni azt ami nekem már megvan és te még csak kuncsorogsz utána

egyik boros kancsótól a másikig

egészségedre és jó egészséget hozzá, hosszú életet a doktor nélkűl...nehogy félremagyarázd mint mások tennap...
@rodeo36: Én annyira a helyedben nem várnám az aktus beteljesülését. Ha igaz, akkor az örökélet ellenére, nemgénkezelt, laktóz, cukor, áfonyalekvár, glukóz, fehérje, klorofillmentes kaját kapnál odafönn, a wiszky, rum, konyakmentes övezetben, oszt lógathatnád a farkadhelyét, lábodat sóvárogva, a felhő szélén ülve, nosztalgiázva e rohadtmocskos földilét után, egy örökkön örkké ódát danolászva, Bükherr pleibusszám szerinti 1767 A moll tesercintust danolászgatva, az atmo-szférák zenei kiséretével:-)
@rodeo36: Sajna Dunnától el, de inkább kelletre... napimagyar tévéhallgatóként, sikerről sikerre átvonalogva:-)
@tristen2005:

van nekijjek magánvagyonkájuk is azt is el lehet sarcolni kártérítésbe és amit nem tud lepengetni azt leűlheti 1000 ft / év alapon

brühüyyy

ez ilyen eccerű

egyébként bizonyosan a beruházók nyernek már van precedens észak amerikában is dollár milliárdokat fizettettek már ki ugyanilyen alapon és be is lett hajtva...az adósok börtöne műxik arra felé is a pocsolyán túl hát még a Balaton-nál...ne drukkolj nekik hadd üsse őket a sors és röhögés

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Hülye! Csigából! Abban nincs gerinc:-) Hubazdmeg! Lehet, hogy az antihős fuvallatvadász Mss. Csocsó szánt, magát a cuppantott fejű szíjazargyártót zabáltuk be, ebben a külvárossy csehóban? :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

ahol jólesik

ez magánügyed én csak jót kívántam neked nyuszi bár véreres

brühüyyy

és még mókus isch mendezek felett
@Sir Bates dö Hól: kERÜLT, AMIBE KERÜLT... (MOST NE BASZOGTASS...)MÁR MEGÉRTE:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
www.youtube.com/watch?v=aqegP6h3Z6s

ez szebb vagy esetleg egy kis Buxtehude

ne reménykeggy...ha már treffa legyen...ki viszi a másik stóláját?

brühüyyy
@rodeo36: Tudom, kösz. Rendes vagy. De akkpo is. Én magasabbra pisilek:-) Már a térgyemnél járok:-) És TE? :-)))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

én azóta nem teszem be ennek a kopasz patkánynak az üzleteibe a lábam, amióta közölte, hogy ezentúl a csüngő hasú diktátor seggnyalója lesz a lázár nevű másik takonnyal együtt.
@rodeo36: Lenyűgöző, köszi... és ez enm a hátravetődés... zseniális...
@tristen2005:

"Ezért is éreztem kötelességemnek, hogy – mindegy, ki van kormányon – kizárólag a magyar állam pernyertessége érdekében és kizárólag a magyar államot képviselő ügyvédekkel működjek együtt a jogi eljárásban."

Drága Gordonom, te olyan naiv vagy, hogy az már fájdalmas. (A programoddal nincs is bajom, csak ezzel a naivsággal, meg a "pártoddal"). Te azt hiszed, hogy a magyar államot képviselő ügyvédek feladata a magyar állam érdekeinek védelme? Ja, igaz, valóban, csakhogy - majd csak figyelj! - ezt oly módon fogják tenni, hogy az összes szart a ti nyakatokba próbálják kenni. Eleve azzal az utasitással mennek oda. És ha bármiben ellentmondasz, akkor kétmillió torokból zúg a "hazaáruló".

Egy jogi eljárásban pedig nem ügyvédekkel kel együttműködni, hanem a bírósággal. (Mármint ha nem peres fél az ember. Ha egy tanúnak ügyvéd kell, régen rossz, abból hamarosan nem csak tanú lesz....)
@látjátok feleim szümtükkel:

"____@Orica Középföldi:

Te is idi óta?___"

pofa súlyba, te ta hóka.
@rodeo36:
Én nem nézem ezeket a szarszutykokat, de a szüleim igen: elkezdik este hatkor, és végignézik az összes híradót nyócig. Így párszor elkapom az igazmondókat. Pedig már mondtam az ősöknek, hogy bele fogom baszni a pörsingrakétát a tévébe, ha ezt a szart nézik. Csak azért nem történt meg még, mert akkor nekem kéne megcsinálnom a dobozt. A többi szarba meg csak bele-belekapcsolok, amikor végigmegyek a csatornákon. És nem kell sokáig várni egyiken sem, hogy halljam a gyurcsánybajnait...
Nekünk ilyen médiánk van, a krokodilok meg éheznek...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
a vállamnál

brühüyyy

mingyárt keverek egy koktélt: Polar Ice Vodka, Hill's absinth, 15 year old El Dorado (guayanese rum) Hunter bitter, lemon juice + ice cubes

in a big 4.5 dl -es pohárban

egészségedre
@vasmargitt: Maargit! Nooormális? Ottan van csakeddig vadmagyar szürkemarha szavazó:-) Kiaradnál ebbűűű? :-)
Egy szittyavilág omolott össze bennem:-) Mi lészesz vélünk, ó, Szent Trianontól űzütt, kisországgal? Ha már Te sem hiszel, az örök Fel! Támadunk!"-ban? Hülyepicsa, NER ellenség:-))
@Bakter:

erre való a bakterház ahol van saját tevéd aminek töb mint 2 púptya van és oda tekered ahová neked teccik...nem jó az ősökkel együtt időt tölteni a pudva ragályos...minél előbb annál jobb és bárhová csak oda nem

brüühyyy
@rodeo36: Naddolog. Az én koktélom... egy 2feles Jameson jég nélkül, oszt utána 2 dobbermann Budvajzer:-) Na, farokharcos? Erre mit mondasz? :-)
@Mariann19:
A kiadvány szamizdat lett, és már megírás előtt bezúzatták, aztán alkotmányilag eltiltottak az írástudástól. De kibaszok velük, mert el fogom énekelni. Végbélfurulyával. Már megvettem öt kiló lóbabot.
@Sir Bates dö Hól: Én jól vagyok. Ellenére dzsundzának, sernek, viszkinek, Neked:-) Kérdés? :-))))
Nem értett félre semmit ez jó reklám a CBA-nak lévén a fidesz messze a legnépszerübb párt...
@Bakter: Nem vagy ujj, a Nap alatt... Karinthy ezelőtt 60 évvel, már megalkotta a "popofont:-) Rossz máslás:-) Babide, passzus ooda:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: most már én is... tisztán látom a csehkettest:-)... bejött a tv-n:-))
@rodeo36:
De így legalább tájékozott vagyok, és mindig megvan az adrenalinszintem ahhoz, hogy ezeknek azt se higgyem el, ha őszintén finganak.
Az a baj, hogy a magyar vasútban már azt sem tudom biztosra venni, hogyha leejtem a sorompót, egy ilyen rohadvány fejére hull a betonnal bélelt acélcső. Ha nem így lenne, a sorompó pár nap alatt csapágyhibás lenne az igénybevételtől. Aztán bekerülne a Munkásmozgalmi Múzeumba, mint a Karos Megszabadító, Ami Nertelenítette A Hazát.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Nem tudtam, de újrafeltaláltam, és szakszerű felhasználást rögzítettem.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

vigyázz, az ilyen "kocsmai faszhuszárok" nemcsak a kárpátmedencében vannak, országa válogattya mennyire lövik ki őket...
legjobb arrafelé járni -bárhol jársz is- ahol ilyen poloskák nincsenek

brühüyyy
Mára elég volt, de a kegyelemdöfés nem maradhat el a meseország jobbanlejtesíthez: Izland jégből és zuzmóból 10 év alatt felépítve önmagát pótselejtezőt játszik egy olyan társasjátékban, amihez mi most bazinagy asztalokat faragunk, és amire tíz éve még mi tanítottuk őket.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

sajnos a Jameson -t ki nem állhatom...azonnal hányok tőle...a Budweiser meg híg amerikai lábmosóvíz...

a ser az Stella Artois vag Guiness, Radeberger, a whyskey meg Red Breast de van annak is 15 éves változata

brühüyyy

és a whyskey-hez azaz utána clubsoda jéghidegen jégkocka nélkűl mert én a whyskey-t a mélyhűtőben tartom mint a vodkát is
@Sir Bates dö Hól: csekkold azonnal! Srtimpfli, kukk navecc, édiknédli, pecsnyakács, budiwasser, chülokalakart doto konfittádé, rumcaiz, nyiznytinyi erdő, oleenka sose lesz többett tchibeske a' la Straunführer, Vigécke, a hóna alatt az államkincstárral, szájábab, vitéz lufifújóval, vagy légmentőcsónak-csutorával, a CRT monitorodon! Nyakalj-vedelj, mentsd, mi menthető! Életed apját hagyod veszett kendőben:-)
tommá mi az a ner bázZze

a szomszéd városban voltam és ott nem volt ilyen a falon .. aztán mondták .. el van zárva

mer' szarnak rá

egyébként fideszes város

ennyit a nerről

zenét!
www.youtube.com/watch?v=fjwWjx7Cw8I
@rodeo36: Barbár!
Jameson, nemparaszt amerikai módon, szobamelegen, kispohárban jegec nélkül...Budweiser helyett originális Budovar, esetleg Samson... és mindjárt elvishellhetőbb a világ elviselhetetlensége. Persze csak azoknak, akik nem a farkukkal verik a traktust, az országútimdídzsdiszkó partján, a hatvanhatos út mentén:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

eszed semmi, vagyis remek orbánseggnyaló zombi vAGY. IlyeNEKeT AKAR MINÉL TÖBBET A CSÜNGŐ HASÚ DIKTÁTOR. jó neked, békés röfögéssel örömködsz, hogy a csüngő hasú gazdid és pereputtya gátlástalanul lerabolja az országot. de nemsokára húzhatsz a picsába innen. mert ez az ország az olyan okos és gondolkodó embereké, mint én pl. te meg agyatlan ki bűzös patkány mehetsz a csatornába.ott esetleg megtűrünk majd. néha a töködre lépek.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
ez már jobban hangzik, az angolok és skótok (az eredetiek) a whyskey-t kis kristályvízzel higítva isszák de csak lehelletnyit tesznek bele

a második sörsorod jobban hangzik

a 66-os úton időtlen idők óta nem is jártam és a ritmust is valahogy másképpen pláne ha 12/8-os

brühüyyy

te is tudod mitől döglik az légy?
@vasmargitt: húbameg Margiiit! Eszednél vagyol-e? Avagy elsőtétített A nagybüdös NER szellentene? :-)
(kibaszottul, de orbitanálisan röhög. Sikerült egy agyizombit magára haragítania: Yippya-jdé, notebene áj húúú:-) )
@vasmargitt:

"néha a töködre lépek. "

ahhoz kissé magasabbra kéne nőnöd. nem margitilag, hanem agyilag. aztán jöhet a kéjes lépés.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

úgy látom szexmániás rajongód nem bírja imádatát vasakarattyával margitban tartani.
@tristen2005:
Nekem ez a bajom Bajnaival:

"Ugyanakkor azt a több mint 100 milliárd forintra rúgó kártérítési igényt, amit a Fidesz által elzavart beruházók megfogalmaztak, én is alaptalannak és elfogadhatatlannak tartom. Elég baj, hogy a Fidesz kárt okozott az országnak, ám az kétszeresen is igazságtalan lenne, ha ennek a politikai ámokfutásnak az árát a magyar adófizetőknek kellene állniuk. Ezért is éreztem kötelességemnek, hogy – mindegy, ki van kormányon – kizárólag a magyar állam pernyertessége érdekében és kizárólag a magyar államot képviselő ügyvédekkel működjek együtt a jogi eljárásban."

a fidesz fejét kellene beleverni ebbe a szarba naponta 1000x!
de nem! ő ilyenhez nem adja a nevét, mert az ország fizetné meg az árát.
igen! az ország és a az adófizetők fizetik meg de meg kell látniuk az embereknek az orbán kormány működésének eredményét.
nem segíthetünk nekik eltakarítani azt a szart amit ők hordtak ide!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
lőni nem lehet a blogon?

az ilyen poloskákat (ez hímmargit) golyószórval válaszolni

brühüyyy
@vasmargitt: "vasmargitt 2013.11.13. 23:28:32
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
hinnye de... be lett vetve a titoknok hiperintelligens Kubaszott hadosztály? :-)

"eszed semmi, vagyis remek orbánseggnyaló zombi vAGY. IlyeNEKeT AKAR MINÉL TÖBBET A CSÜNGŐ HASÚ DIKTÁTOR. jó neked, békés röfögéssel örömködsz, hogy a csüngő hasú gazdid és pereputtya gátlástalanul lerabolja az országot. de nemsokára húzhatsz a picsába innen. mert ez az ország az olyan okos és gondolkodó embereké, mint én pl. te meg agyatlan ki bűzös patkány mehetsz a csatornába.ott esetleg megtűrünk majd. néha a töködre lépek. "

most jött el a pinanyalat, mikoron si nyugovóra térjek... Illen vidám dologgal, reggelig kihúzom, miközben álmomban boldogan röfögök és csordogál nyálamból a szám:-) Köszönöm Emese, esetleg népünk szülőanyja, emse, esetleg apéniás nyesztrefalloszrahiábabukó kicsi stelázsi-penészvirágom, akit a sarki kocsma hajléktalan kukahordószója is visszautasított elakujálnkozásod után, mondotta volt: kicsi Babám! Ha lehet választani.. (most még lehet), akó má inkább, a balkezem:-)
@DarthVader: egyetértünk.a naivitásban főleg.
Nagyon fáj a tetves ballibsiknek, hogy a nép többsége utálja őket! De hát ez van!

Tetszett volna ne büszkék lenni a buzikra, meg nem pofázni arról, hogy a cigányok milyen jó, dolgos békés emberek!

Rohadék söpredék vagytok és ezt már tudják a magyar emberek. Ti meg írjatok mailt a külföldön élő testvéreiteknek, aazal, hogy itt nagy a rasszizmus!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: :-) azt azért el kell ismerni, hogy ilyen idióták orbán nélkül nem lennének, mint margit!... sok röhögésről maradtam volna le:-))
@punkfrog:
már írtam saját vagyon elkobzás és börtön

nekik

a kurva annyukat

brühüyyy
@Bakter: Izland már 1992-ben is vert minket...itthon
@Lindalinda: én már írtam innen levelet, hogy nagy a rasszizmus... innen, st-denis-ből:)
@jaegtoer: hinnyede:-I Igeeen:-) ÁjlávÁj:-) A többi leszarós:-) Margit, csak egy bosszúállniszándékozós lepattintós zombiestés agyanszekált luvnya, szerintem sír,egyik félbehagyott leszarmatája:-)
@rodeo36: igen.de ettől még Bajnai hülye marad.
@punkfrog:
a Bajnai érdektelen már régóta...valami nincs rendben vele kapcsolatban és az valami nagy baromság

igazad van

brühüyyy
@rodeo36: Whiskey-t inni ősi román szokás főleg mélyhütőből. Igénytelenebb rövidital ritka esetleg vodka meg minden más ami gabonából van.
@Lindalinda:
ki vagy te, hogy bárki meghallgasson és pláne a baromságaidat

poloska

brühüyyy
én politikával és stadionnal már csak akkor fogok foglalkozni, amikor

a családdal megyünk majd megnézni a stadionokban a nyilvános akasztásokat!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

azért olyan méltatlan, hogy még az én lófaszadakozós görényszintemet is alulmúlják ezek az éjjeli besurranó hycomatagyú lelkitoprongynyomoroncok. kénytelen leszek stílust váltani. ezentúl csak annyit mondok:
-Lófasz. esetleg szószátyár kedvemben: -Lófaszt!
@Ben Franklin:
a whyskey miből is van?
csak nem gabona párlat?

sok féle gusztus van és én azt tisztelem én úgy csinálom ahogy írtam de bárki másképpen az az ő magánügye

egészségedre

brühüyyy

tucc jobbat mint a Red Breast? mondd ide bele nekem
@jaegtoer: @rodeo36: @Sir Bates dö Hól: Azért minden kibaszotthatárvillanás ellenére, al kajda ellenére al kell ismernem, ha látszólag szarul is állnak is a Búrok, (elhagyván identitásuk alapját a Búr kalapot és lelki üdvükért megalkudván, bevezetve az irkalapot,) megvan a burok... idióták ellen, ellen állunk, mink meredek dákójú, díszzsidómagyar, NET-húsz-árok... mer mi is lenne velünk, egymás nélkül, kicsi szemidémonizált zombikianuszok? :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
honnan kerűlnek elő ezek az éjszakai szárnyasok: ploskák, csótányok, patkányok, tetvek?
és mi vonzza őket, vagy kiküldetésben fizetésért csinálják kubatov kifizetési lista tételek?

brühüyyy

és műszakjuk van?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: miről beszélsz?... enyém biztos nem... ezt írta, "mert ez az ország az olyan okos és gondolkodó embereké, mint én pl." én, meg ugye normálist sofem fogok ki, mert aki velem szóbaáll, az eleve nem lehet az, ha már szóbaáll velem ugye.... szerintem ismer téged viszont, mert majdem tökéletes profilt adott rólad, hogyasszongya "te meg agyatlan ki bűzös patkány"... nem egy leica élességű optika, de van olyan mint egy csúcs nokiáé 10 évvel ezelőtt:-)
@Lindalinda:

lennél te még buzi is meg cigány is, de ahhoz is kevés vagy, mint hangyában a fing, bár a hangya ezt nyilván másként gondolja és kikérné magának, és joggal:)
Akkor még egyszer mert nagyon kiakadtam rajta!

"Ugyanakkor azt a több mint 100 milliárd forintra rúgó kártérítési igényt, amit a Fidesz által elzavart beruházók megfogalmaztak, én is alaptalannak és elfogadhatatlannak tartom. Elég baj, hogy a Fidesz kárt okozott az országnak, ám az kétszeresen is igazságtalan lenne, ha ennek a politikai ámokfutásnak az árát a magyar adófizetőknek kellene állniuk. Ezért is éreztem kötelességemnek, hogy – mindegy, ki van kormányon – kizárólag a magyar állam pernyertessége érdekében és kizárólag a magyar államot képviselő ügyvédekkel működjek együtt a jogi eljárásban."

Magyarázza meg nekem valaki, miért kéne segíteni a fidesznek eltakarítani a saját maguk által teremtett szarhegyet?
tényleg így akar ellenük fellépni az együtt-pm?
ez ellenzék?
ha ezt nem tolják rá a fideszre akkor mit fognak?
miben fognak még segíteni nekik, hogy "jaj ne érje az országot kár!"
az elmúlt 3,5 év több ezermilliárd kárt okozott.
ébresztő!
a budi mellé építenek stadiont!
az is rendben lesz?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
mi a VIP (igaz kimaradt sok de most maraggyunk egymás közt)
tartyuk a frontot

DDT-m most nincs de valamivel csak be tuggyuk szórni ezeket?

brühüyyy
@punkfrog:

Kedves Punkforg!

na de kérlek! éjnek évadján?!

minden rendben lesz. sőt van! betévedt az éccakai műszak. de láccik, ki vannak dögölve, mert egyre csak hörögnek.
@Sir Bates dö Hól: Elmondanám, hogy a sok identitászavaros, jelentős része, az identitászavar determinálizációs lokalizálásós szándéka útján elveszti originális point-to point fixációs képességét a real folymatok essemble kiélése folytán, így elsőszülött vadbaromként, szerintük, megvilágosodva üvöltenek a nagy büdös nihilbe, igazukat vélve a blue-velvet nagyközösségbe hogyaszongya, nekem, szociális mentális félkegyelmű hegedűsként is annyi jár, mint Dogalbert Kunststeinnek, vagy legalább Matuska Zsírversteinnek!!! :-)
Na, basszátok meg:)
@jaegtoer:
ezt még néhányszor idézni fogom.
ez nem normális.
lehetne orbánék védőügyvédje is.
nehogy az ország fizesse meg!b+b+b+b+b+
ki fizet itt mindent?
meg kell tanulni ennek az országnak, hogy mindennek ára van!
orbánnak is!
nem kicsi!
@vasmargitt: Mi van Cucus? Besértődtél, mert a vakrandi után, montam Néköd, hogy a klitoriszom nagyobb, az eszem több, a szőkebarna hajam szebb, az eszem, ugyan nem mérhetően több, de biztos úr ugye elhiszi detényleg több, mint neked,,, szóval ez aked fáj?...

Figyu! Kapsz telefonszámot. Emeltdíj oszt... Hívj, a megadott telefonszámon!Álll foor you! Evergreen, neversame, everday:-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: áh, nem ez a baj... gondolj bele szívbéli kebelbarátod, a te Margiiiitod, ez a világtalan árvízkárosult is orbán ellen szavaz!... ebből következően a dilemma: maradjon orbán vagy jöjjön a Margiiiit-éra:-)... egész nap ezen röhögök:-)
@rodeo36: Igen azért szar mert gabonából van.
@punkfrog:
abba meg bele se gondol, hogy ha ebben az ügyben orbánék mellé áll, akkor pl. milyen alapon kritizálja a trafik-törvényt?
orbánék átszervezték a piacot.
akik meg emiatt tönkre mentek, azoknak a kárát, nehogy már az ország fizesse meg!
így jártak.
jogtalanul elvettek tőlük valamit de kussoljanak.
manyup ugyanaz.
és még sorolhatnám...
@Ben Franklin: a whisky az jóóóóóóóóóóóó!
az ízlések meg különböznek.
de az is jóóóóóóóó!
több whisky marad:))))
@punkfrog:
ezzel -is- lelepleződnek: mind egy fészekalja és ugyanolyan ócska politikai vetésforgót játszanak az országgal -miközben tönkreteszik- mint az usa két pártja, olyan mintha csak egy kommunista párt lenne ott is mert automatikus a 4 illetve 8 évenkénti vetésforgó...csak azok kicsit türelmesebben várják ki a sorukat mint a narancsbolsik (fideszorvbán)

ezek hazaárulók ócska aljas banda csakis a saját személyes érdekeiket nézik és mindenáron megszerzik amit akarnak

undorító

brühüyyy
Jó éjszakát minden 1200ºC-nak:-)
@rodeo36: igen.türelmesebbek.ez jó.:)))
na meg azért hagynak valamit a polgárok zsebében is.
mert tudják, hogy nekik is attól lesz több...
nálunk meg türelmetlenül rabolnak.
aztán a végén, mint a rák, mikor elpusztította a gazdatestet, ők is belepusztulnak...
de odáig nem látnak.
@punkfrog:
kurva jó hasonlat: a rák önmagát zabálja fel

brühüyyy
már a gazdatestből nem sok van...csak külső befizetéseket tudnak és a természeti kincseket felzabálni

milyen aljasok
@Magyarország jobban teljesít:
Ja, simán olyan az a levél, és Baldauf minden megnyilatkozása, mintha a Rákosi-éra osztályharcos komcsija lenne. Elsőre, amikor olvastam, azt hittem, ez egy karikatúra.
Egyszerre röhejes, és sírnivalóan tragikus, hogy oda jutottak vissza. A fityesz egy legrosszabb értelemben vett bolsevik, rákosista komcsi banda.
De még ez is csak a zembereknek felmutatott álca.
Valójában egy utolsó hataloméhes rablóbanda, amelyik foglyul ejtette az országot. Ahogy azt nagyon találóan megírták a Vincenten.
@AKIsTUDATLAN:

"Ahogy azt nagyon találóan megírták a Vincenten."

Az Tóta W. volt, nem? :)

"Magyarországot elfoglalta egy érdekcsoport, kábé mint egy megszálló hadsereg, és két célja van csupán: a saját gazdagodása, meg hogy a hatalmat megtartsa."

hvg.hu/w/20131113_A_tortenelem_vege
index.hu/indavideo/index.video/Iskola A magyar államosított közoktatá és Hoffmann Rózsa megint "világraszóló eredményeket" volt képes elérni. Mikor takarodik végre a picsába ez a végletekig tehetségtelen bagázs?
@Dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm, így reggel felért egy kisüstivel:))
@vasmargitt: hűűű de mellé néztél Margit amikor mókusra céloztál és lűűűttél
@iii:

"Én csak egyet nem értek: hogy létezik, hogy a közmédiában szereplőknek nem sül le a bőr a képükről, nem lázadnak fel, amikor ezt a nyilvánvaló politikai maszlagot mondják el?"

Fájdalom, ugyanezt a típusú finkelsteinista hazugságtorpedót veti be az MSZP és az Együtt, amikor azt szajkózza, hogy október 23-án "a DK-sok fojtották a szót Mesterházyba" és amikor Bajnai azt magyarázta, hogy azért nem jött össze a szövetség a DK-val, mert Gyurcsányék az MSZP "méltányos és racionális" ajánlatát elutasították.
@KÁTÉó53éúétr6:

Nem értette Mókus humorát:))
Ezzel nincs egyedül:)
@iii: bokros sajnos nem kepvisel semmit. nem merheto. pedig hasznos lenne a politikaban, de nincs ott.

bajnai meg hiaba kepvisel barmit is, o csak egy szavazatmaximalizalo eszkoz lett a szocik kezeben. nem a szakertelmere, nem a kepessegeire, hanem a nevere van szukseguk. ha veletlenul nyer mondjuk az mszp-egyutt-pm, akkor bajnait ugy meg fogjak szivatni bosszubol 2009ert, hogy a fulen is az fog folyni.

de hogy beleszolasa nem lesz a a dolgokba, az tuti.
@Sir Bates dö Hól: @jaegtoer: @rodeo36: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: :DDDDDDD

micsoda csajokat szórakoztattatok és szedtetek fel! :))))
de azért azt a "vasat" aki ennyire rozsdás remélem máskor nem margitozátok csak le...
még Boborjánék is csak margííííítoznak, ti meg szimplán így szimplán vas nélkül emlegetitek... nahát! :DDD

meg: ejnye, ejnye:)))
@Penivaldes: azert nem kicsit tudtok szanalmasak lenni, amikor vport felreerti, majd mivel jobban illeszkedik a koncepciotokba nem azt mondjatok, hogy bocs, beneztem, hanem a hibas uton haladtok tovabb csak azert, hogy gunyolodhassatok:-)

persze, az ellenzeki osszefogas az jo lenne, igaz?:-)
levaltani orban viktort jo lenne, igaz?:-)
minden szavazatra szukseg lenne, igaz?:-)
@Sir Bates dö Hól: Sir! ezek nem szavazók, hanem prostik /Margit, Linda stb/ intelligensebb kivitelben Gizi, Gabi akik akkor kapják meg az ellenszolgáltatást. ha megtörtént az orgazmus, vagyis választ kapnak és vigyázat! teljesítmény-béresek
@ausländer Sipi: Tévedsz édes fiam. mi csupán vporttal látjuk, hogy a rajongás minden oldalról mulatságos. és lassan tényleg ott fogunk tartani, hogy szentté avatjuk a szegény áldozatot...
nem, én nem mondom azt, hogy minden szavazó kell, de Feri nem kell. mert ha a dK szavazók is akkor Feri is, ha meg Feri nem akkor a dk szavazók sem.
@Penivaldes: nincs rajongas

ez megint a ti hibas koncepciotok. egyszeruen nincs mas aki kepviselne a kapitalista es liberalis demokrata ertekrendet, a magantulajdon es ongondoskodas elvet. mert nincs. van a megszeppent, szocialisan demagog mszp altal felzabalt gordon, van az emlitett mszp mesterhazyval, van orban, a nemzeti szocialista es van gyurcsany a kapitalista. ennyi a valasztek. de mutass nekem valaki mast, aki kepviseli azt, amit gyurcsany. es elhiszem, hogy jo lenne rahozni a rajongast, mert konnyebbe lenne a kis lelketeknek, de nem tudjatok:-) mert ez nem rajongas, legalabbis nem egy emberert, hanem az altala kepviselt eszmekert, amik nelkul europa segge lyuka marad az orszag.

de mondom, orommel szavazok barkire aki kepviseli azt, amit gyurcsany es fellep a szabad gazdasag, az ongondoskodas, a kapitalizmus, a liberalis demokracia erdekeben.

egyebkent a magyarazat tovabbra is elegge szanalmas menekulesi kiserlet maradt a sajat hiba elol, semmi tobb:-)
@Penivaldes: azt már sokszor leírtad, hogy ki nem kell,de azt még soha, hogy ki igen. vagy...."találja meg NEKED VALAKI?"
@Penivaldes: egyebkent vicces ez a felhuzott orru kenyeskedos hozzaallas..

szoval orban nem jo.

tehat le kell valtani

de olyan torvenyeket hoztak, hogy ez csakis osszefogassal lehetseges. talan. esetleg. de meg akkor is ketseges az eredmeny a bebetonozasok miatt, hacsak nem sikerul orbant ketharmaddal levaltani. sot, ugy is meleg lesz a pite, mert emlekezzunk 2002-2010 kozott hogy szettrollkodta a fidesz az orszag mukodteteset.

de osszefogni viszont budos

tehat marad orban

de orban nem jo...

:-D

na most igy mi lesz?:-)
melyik ujjad harapod meg, hogy kevesbe fajjon?;-)
@jaegtoer:

Mivan? Fogadatlan prókárto lettél? Te is találva érezted magad? Pedig neked nem is szólt.
@KÁTÉó53éúétr6: nem tudok megfelelőt mondani. Bajnairól lemondtam mert hát na
@Penivaldes: tehat marad orban?:-)

kb negyotoddel a jelen allas szerint.
az uj parlamentben az ha jol szamolom 160 fideszes kepviselo lesz 40 elleneben. bar sokat szamitani nem fog a rendeleti kormanyzas bevezetese miatt:-)
"Bajnairól lemondtam mert hát na"

Ez is megoldás. Na.

Elmegy az életetek azzal, hogy itt rágodtok a más, megy egymás nemi szervén, trágárkodtok, elégedetlenkedtek, fikáztok ( sértegettek ) másokat, oszt magatokba meg nem néztek. Na. Ez is lehet életcél, de akkor nem kell elégedetlenkedni, hogy Orbán azúr, Bajnai meg nem lesz jó választás, meg a Gyúrcsány, meg a fene tudja ki sem.

Kár. Tudnátok ettől többet is.
@látjátok feleim szümtükkel:
lényegében holt felesleges most már azon vitázni, hogy ki kéne meg ki nem kéne. majd legközelebb talán jobban átgondoljuk az egészet, és sikeresen kitudunk mászni az ördögi körből amibe saját magunkat dobtuk, és ahol Orbán Gyurcsány meg felváltva, néha megfűszerezve egy kis Mesterházyval és Bajnaival.
Jó étvágyat hozzá!
@Penivaldes: "lényegében holt felesleges most már azon vitázni, hogy ki kéne meg ki nem kéne. majd legközelebb talán jobban átgondoljuk "

az megvan, hogy a valasztasok nem most voltak hanem jovore lesznek?:-)

vagy mar lehet temetni az egeszet?
@ausländer Sipi:

"_ez megint a ti hibas koncepciotok._"

kicit szárga, kicit szavanyú, de Mienk. a Feri isz a mienk, cak a ferinek még keszerű utóicce van. sőt pint.
@jaegtoer: tehat jol van az ugy, ahogy van?:-)

nem kel osszefogas, inkabb maradjon orban, mint hogy revidealni kelljen par elkepzelest?:-)
@ausländer Sipi:

"vagy mar lehet temetni az egeszet"

az egészet nem. néhánynak azért meglesz a mentelmi jog.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Így van. Tegnap idéztem be, és ma már nem tudom, hol is olvastam. Demencia:(
@ausländer Sipi:

a vágyott összefogást nem tudják-tudjuk megvalósítani, már nem szeretném ismételni magam a legitimáció gyengítés stratégiájának kifejtésével.
egyszerűen ilyen az, amikor lekéssük a vonatot.
ami ráadásul trágyát szállít és arra szerettünk volna felkapaszkodni. nem olyan nagy a motiváció, és még kevesen tudjuk, hogy a következő járat még büdösebb lesz. úgyhogy orokat befogni!:)
@Penivaldes:

Ja! Majd legközelebb. Így is lehet nézni A világot.

Mintha Pató Pál urat hallanám.:(
@látjátok feleim szümtükkel: dúskálunk, kritizálunk, bírálunk, köpködünk, ez ezért, az azért, amaz meg amazért, a rendszer azonban úgy kiépítve, felépítve, hogy május után már csak a "fekete volgákat"kell hadrendbe állítani, és elég lesz annyit közölni a "jó néppel", hogy a "pofádat befogod ugy-e?" Na! most a jóóóóó!!!!!
@Penivaldes: "legközelebb"..."talán"....micsoda pespektiva!
@jaegtoer: milyen legitimacio?

ugyan mar...

nagyon egyszeru a valasztas: folytatodik a state capture es az allami szintre emelt szervezett bunozes, vagy nem.

egyben egeszen biztos lehetsz: soha nem fogjatok visszakapni a kovetkezo 4 evet, ha orbanek maradnak. es nincs miben bizni, hogy majd elkurjak annyira, hogy belebuknak sajat maguk. nem fognak. hogyan buknanak bele? mar most mindenhol a sajat embereik vannak, akiket csak ketharmaddal lehet majd kirobbantani, a gazdasagi elet is a kezulbe kerult, gyakorlatilag a kovetkezo negy evben csak meg tobb eroforras fog a kezukbe kerulni, nem kevesebb.a simicska-, nyerges-, baldauf- es meszaros-felek erosodni fognak, meg tobb embernek adnak majd kenyeret, meg nagyobb lesz a befolyasuk. a rendorseg,a tek, a parlamenti orseg meg jobban meg lesz erositve, az unio egyet tehet, megvonja a tamogatasokat, aminek a kovetkezmenye nem az lesz, hogy orbanek es oligarchaik meggyengulnek, mert azok mindenkeppen meg fogjak kapni a maguk szazalekat a kozpenzekbol, a relativ hatalmuk es erofolenyuk megjobban megno.

nem lesz kepes egy utokepes ellenzek felallni ellenuk, az elegge sotet pertfinanszirozas ugyanis meg sotetebb lesz es a gazdasagi elet szereploi egyre inkabb a fidesz fejesei kozul fognak kikerulni, tehat a potencialis ellenzek meg kevesebb penzbol es meg nagyobb ellenszelben probalhat kommunikalni.

egyben biztos lehetsz: az allapot nem stagnali, hanem romlani fog. 4 ev mulva a helyzet meg nehezebb lesz. ha most nem sikerul valamit tenni, 4 ev mulva meg annyira sem fog sikerulni.
miközben Mordorban:

Kövérre bízták a Fidesz kampányát<<<<<

Rogán, Kósa, Pokorni, Lázár: nagyágyúkat vet be a kormánypárt, tudta meg a Magyar Nemzet.

hvg.hu/itthon/20131114_MN_leosztottak_a_feladatokat_a_Fideszvez

------------------------------

Új közgazdaságtant hirdet Rogán
A közműcégek a „megfizethetőség” elvét követik majd, és nem lesznek „haszonelvűek”

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fenergia%2F2013%2F11%2F14%2Fuj_kozgazdasagtant_hirdet_rogan%2F

-------------------------------

Rogán irányítja a Fidesz-kommunikációt
Leosztották a szerepeket a 2014-es választásokig. Kósa, Pokorni és Lázár is szerephez jut maj

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F14%2Frogan_iranyitja_a_fidesz-kommunikaciot_a_kampanyban%2F

-----------------------------------
és a betony csak köt, az összeomlásra kár várni, éljen a narancskonszolidáció:

Remek lett a GDP-adat - mutatjuk az első elemzői kommenteket!

www.napi.hu/magyar_gazdasag/remek_lett_a_gdp-adat_mutatjuk_az_elso_elemzoi_kommenteket.569488.html
@ausländer Sipi:

Hát tudod az is egy perspektíva, hogy 56-ban még gyerek voltam, a következő ....6-ban meg már vénember leszek. Pedig a magam részéről mindent megtettem a rendszerváltás érdekében. Bevallom, nem ilyen lovat ( meg ifjúságot ) reméltem. :(:(:(
@ausländer Sipi: nahhh, tudsz te, ha akarsz, a folyamatok felvázolásába nem tudok belekötni, csak annyit tennék hozzá, tessenek mindenkinek a fenti rövid válogatásra kukkantani, mikor másoltam még nem olvastalak, de szépen beleillettem a fősodorba, sajnos...
@látjátok feleim szümtükkel: nem lesz semilyen 6, nincs rá erőforrás, se szándék, a biztonsági szelep működik, a legelégedetlenebbek el tudnak menni, nincsenek falazott határok, és ez érdeke a narancsmaffia hatalmának is, kevesebb potenciális ellenszegülő és kellemetlenkedő.
Kitört a baloldali nő gyűlölő kampány! Selmeczi a kócos fogú rémség!

www.hir24.hu/belfold/2013/11/14/kocosfogu-remsegnek-neveztek-selmeczit/~~fokusz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "a biztonsági szelep működik"

pontosan

akik 56ot csinalnanak lelepnek inkabb. mert minek kockaztassam az eletemet, minek legyek gyilkossa, ha szepen el is huzhatok?

van valasztas...

56ban nem volt. a hatarok lezarva, a harciasabbak nem szeledtek szet, mint most. nem volt hova hatralni, nem volt hova menekulni. az embereket sarokba szoritottak.

pontosan ezert van megnehezitve a szavazasunk, hiszen mi, akik leleptunk egeszen biztosan nem szavaznank az orban-rezsimre.
@tristen2005: na, errol beszeltem amikor azt mondtam,hogy az mszp siman atveszi a fidesz eszokzeit es modszereit megfelelo kontroll nelkul.

az mondjuk mas kerdes, hogy mi a fenet nyavajog zsigo baloghokkal es tasokkal megtamogatva?:-)

ok nyitottak ki a pofonlada tetejet, tessek szepen belallni ferfiasan, ha mar egy akkora ferfias penisz a fonokuk, mint orban - by gfg, aki blogjaban szepen lemelytorkozta ahogy illik:-)

gfg.blog.hu/2012/10/09/ferfiassag_651
@ausländer Sipi: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

+1

Ez a helyzetleírás mutatja az erdőt. Minden más pedig csak egy-egy fa, amitől ez nem látszik.

Bajnait bevitték az erdőbe, holott először úgy tűnt, ő is látja.
@ausländer Sipi: "az allami szintre emelt szervezett bunozes"

Na mert olyan ferkóék alatt nem volt. Ha lesz indulj majd a következő humorfesztiválon. :)
ennyi:
/hű képe a nernek/

Ne csodálkozzon,
ha zárva lesz a bolt

A kereskedők kongatják a vészharangot, hogy nem fognak tudni kinyitni január elején. A kötelező kasszacsere nagyon lassan halad, a kormány azonban nem enged a szigorból, és szinte mindenkit hibáztat.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131112-leallhat-a-kereskedelem-januarban.html?sec-top
Harcos napot minden 1200ºC világmegváltónak!
A maradéknak kellemeset.:-)
Matolcsy hatmilliárdot szán kommunikációra

Ekkora kommunikációs közbeszerzés még nem volt.

www.origo.hu/gazdasag/20131113-matolcsy-gyorgy-hatmilliardot-szan-kommunikaciora.html?sec-2

---------------------------------------------

Két diploma, három nyelv: közmunkás vagyok

A kormány újra megtanítaná dolgozni a diplomás munkanélkülieket, akiknek jól jön a közmunka, de méltatlannak érzik.

www.origo.hu/itthon/20131112-kulturalis-kozmunkaprogram-diplomasok-a-kulturalis-szferaban-kozmunkas-berert.html?sec-2
bassssszzzzzzzuuuuussss, miiiiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn????
Lehet én vagyok idióta, de ez nekem kurvára nem tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasztrendszer, te gyerekem esztergályos leszel, te orvos, te pedig utcaseprő, jahhh, hogy még csak 5 éves vagy, semmi baj, ha a kedves szüleid jól fekszenek a hatalomnál, esetleg írás olvasás képessége nélkül is, akár Álamfő is lehetsz!!!!!!!!!!

!!!!!!Vadász Borbála szavai szerint már az óvodában el kellene kezdeni a pályaorientációt<<<<<<, mint fogalmazott: azt hallotta, hogy az általános iskolások legfeljebb öt szakmát tudnak felsorolni, így egyszerűen nem ismerik, milyen lehetőségeik lehetnek hosszútávon.?????????

hvg.hu/karrier/20131114_mgyosz_palyakezdo_kompetencia
@Kowalski, helyzetjelentést!: bajnait remek szakembernek latom, aki igenis kepes lenne hathatos mukodesre.

de nem jol taktikazott, az mszp szocialdemagog platformja szepen felzabalta. felirtak a nevet a zaszlora ezzel szavazokat szerezve, de nyilvanvalo,hogy nem fognak neki lapot osztani, viszont nem felejtettek el a 2009es alairatast, amikor is megmondta az mszpnek, hogy csak akkor hajlando vallalni a miniszterelnoki poziciot ha senki nem ugat bele mit csinal. klasszikus vallalatiranyitasi lepes. mondhatni korporatizmus. kemeny ezt igy kimondani, de bajnai nem alkalmas demokratikus vezeto politikusnak. remek csucsminiszter lehetne egy olyan kormanyban, ami elkotelezett a reformok iranyaba, nem veeltlen, hogy gyurcsany beemelte a politikai palyara, bizva szakertelmeben - antigyurcsanyista godonistaknak ajanlom figyelmebe ezt a tenyt....

de bajnai keptelen lenne kelloen jo politikus
miniszterelnok lenni. es a jelenlegi mszp mellett nem lesz senki, nem lesz beleszolasa semmibe, keresztbe lenyeltek es csak egy kep a tablon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A GDP adatokhoz tegyük mindig hozzá, hogy 2012-ben 1.7%-os visszaesés volt.
a hiány meg ugye kb.3% lesz.
ehhez képest a +1% az semmi.
Kéri László mindenkit lealázott

Kócos fogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivőt, majd Mesterházy Attilán és Bajnai Gordonon is gúnyolódott Kéri László politológus, aki egy jászapáti fórumon vett részt a szocialista Szekeres Imréve

hvg.hu/velemeny/20131114_Keri_Laszlo_mindenkit_elkuldott_a_francba
@punkfrog: igen, köszönöm, mint tudjuk a lényeg megint a részletekben van, de ettől lesz hangos a narancsagitprop hónapokon keresztül, de hogy érezhetően semmi sem jobb, a kutyát sem érdekli. Vezényló is megaszonta, a népet nem érdeklik a tények, nekik elég a remény és a látszat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szerintem felreerted...:-)

nem el lesz dontve gyerekkoratol, hogy mi lesz. nekem inkabb az jon at,hogy az oktatast kellene praktikusabba tenni, hogy valoban a munka vilagara keszitse fel a gyerekeket, hatekonyan gyakorlati ismereteket megosztva veluk, minnel tobb szaknmat es lehetoseget megismertetve, hogy kesobb konnyebben ki tudjak valasztani anekik megfelelot.
en legalabbis igy ertelmeztem..

de lehet, csak johiszemu vagyok:-D
ehhhhhh, besokalltam megint

Akinek háromszor volt jó, ugyanabból a pénzből

2013. november 14., csütörtök 10:25 |

Jogalkotás-racionalizálási keretből kapott konferencia szervezésére uniós támogatást egy zánkai vitorláscég, aminek a volt államtitkár, Gál András Levente három szerepkörben is örülhetett. Korábban a KIM-ben ő felügyelte a támogatás keretét adó Magyary-programot, pár nappal a szerződéskötés előtt fb-tag lett a kedvezményezett cégnél, a konferenciára szánt pénzt az érdekeltségébe tartozó intézményben költötték el. Hasonló támogatást kapott egy Deutsch Tamás által vezetett egyesület is, amely szintén Gál főiskoláján konferenciázott a pénzből.

index.hu/belfold/2013/11/14/a_volt_szuperallamtitkarnak_haromszor_is_jo_az_unios_tamogatas/

TÖREDÉK
részlet:

Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: relax..
ha stresszelsz azzal senkinek nem teszel jot:-)

mindenesetre valoban remekul illusztraltad az altalam josolt "szebb jovot":-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mellesleg sokat jutott eszembe ez a versreszlet amikor eldontottem, hogy lepek...
@ausländer Sipi: hatással van rád a környezeted, én nem vagyok ennyire jóhiszemű, látva és megtapasztalva a közoktatásban történteket, és ismerve a GYOSZ korábbi megnyilatkozásait.

A diplomás képzés leredukálása, és a szakképzés lesilányítása is tőlük indult a hülye picsa, akinek nevét nem vagyok hajlandó se leírni, se kimondani, ő csak végrehajtja azt Vezénylói támogatással.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "hatással van rád a környezeted,"
lehet:-)

es most olyan morcos sem vagyok, mitn tegnap reggel:-D
@ausländer Sipi: tudod mi a legnagyobb baj, hogy egy két dolgot leszámítva te is azok közül vagy -mint itt sokan- akikkel nagyon hasonlóan gondolkodunk, még ha néha viták esetleg veszekedések is tarkítják ez a kis klubbot. A kritikák főleg értünk vannak, és nem ellenünk, még ha sokszor nem is annak tűnik ;)

Az idegeskedésem nem most volt, azon már túl vagyok, mára csak az maradt, hogy szívom magamba még jobban az információkat minden forrásból, minden tájról és minden értékes embertől.
melléklet:

El lehet menni: Rosszkedvű, de képzett? Dubajozzon örökre!

Van, aki távolabbra merészkedik, mint London vagy Berlin, hogy szerencsét próbáljon. Még Dubajban is élnek olyan magyarok, aki megelégelték az itthoni helyzetet, vagy csak kaptak egy kihagyhatatlan ajánlatot a közel-keleti luxusországban. Kovács Gergely még nyáron fogadta el egy francia multinacionális cég ajánlatát az Egyesült Arab Emírségek metropoliszában, és úgy döntött, 36 évesen, feleséggell és két kicsi gyerekkel egészen új életet kezd. Interjú.

hvg.hu/utazas/20131114_El_lehet_menni_Dubaj
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Köszi, ezt a közmunkát megpróbálom. Tudom, hogy nem azért tetted be, de nekem most erre jó :)
reggel még azt mondta nem hív rájuk rendőrt, jahhh az régen volt, és esetleg fentről is leszóltak a narancsettársak:

Tarlós rendőrt hív a tiltakozókra

Mindenképpen meg akarja kezdeni a Fővárosi Közgyűlés ülését Tarlós István főpolgármester, és ha a hajléktalanok kitiltása miatt tiltakozó aktivisták nem hagyják el az üléstermet, akkor a rendőrség lép fel velük szemben.

hvg.hu/itthon/20131114_Tarlos_rendort_hiv_a_tiltakozokra
@rainy day woman: szívesen, a dolgozó népet szolgálom :D
azért ne ragadj le ennél, fent kéne tartani a helyet vezénylóéknak, egyszer talán dolgozhatnának is valamit ;)
@ausländer Sipi: csak nem szomszéd? :D

A rocknagyiként emlegetett afroamerikai énekesnő 2008-2009-es turnéja után búcsúzott el a színpadtól. 1995 óta él Német-Svájcban, a Zürichi-tó partján fekvő Küsnachtban, és folyékonyan beszél németül. Egy januári interjúban azt mondta, hogy nagyon boldog Svájcban, ahol otthon érzi magát, és el sem tud képzelni jobb helyet. Áprilisban megkapta a svájci állampolgárságot.

hvg.hu/panorama/20131114_Tina_Turner_lemondott_amerikai_allampolga
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Inkább ne, az úgy is lenne megcsinálva :) Most képzeld el, bedigitalizálják a monalizát és onnantól fogva fehérvári huszárnak néz ki, akit az uz bence festett (vagy fordítva).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Madách, Az ember tragédiája, 12. szín

MICHELANGELO:
Igen, mert mindig széklábat csináltam,
És azt is a leghitványabb alakra.
Soká könyörgtem, hagyják módosítnom,
Engedjék, hogy véssek rá holmi díszt,
Nem engedék. Kivántam változásul
A szék támláját, mindent hasztalan.
Megőrüléshez voltam már közel,
S otthagytam a kínt, ott a műhelyet.
na itt a gond,hogy mindennkinek elkepzelesei vannak informacio nelkul...

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131114_Magyar_allam_rosszabbat_dragabban_nehezeb

"Tiszta szerencse, hogy csak olyan párt indul a választásokon, amelyik még több állami beavatkozást akar, és egy olyan sem, amelyik kevesebbet."

ehhez kepest

"A gazdasági bizalom és kiszámíthatóság visszaállításának feltétele az is, hogy az állam visszahúzódjon a versenyszférából. A Demokratikus Koalíció kezdeményezi: a Köztársaság új kormánya szakítson az államosításokkal és kötelezze el magát az állam vállalkozói vagyonának fokozatos szűkítése mellett. A közösségi közlekedésben
kiszervezéssel folyó spontán privatizációt az üzemeltető társaságok intézményes magánosítása váltsa fel, összhangban a közösségi közlekedés fejlesztésének programjával."

es

"...a társadalombiztosításba átkényszerített magánnyugdíj-pénztári tagok – önkéntesen-
helyreállíthassák magánnyugdíj-pénztári tagságukat."

dkp.hu/documents/10327/411194/DK+program;jsessionid=3BF00673B43A5E41356493D45C87DEB8
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: majdnem:-)

35 km innen a luzernerstrassetol, de csak mert meg kell kerulni a zurichseet:-D
@Sir Bates dö Hól:

"Harcos napot minden 1200ºC világmegváltónak!
A maradéknak kellemeset.:-)"

Annyi restanciám van, hogy én most a maradék maradéka leszek egy darabig, ami nem feltétlenül jelent kellemeset, de jól esik a kívánság:)

Helyesen, mert a nyelvtannáci mindig éber: 1200ºC-os:))

Harcosok, kibicek, IQ-bajnokok, "jáccódók " jó szórakozást:))
@ausländer Sipi: az jó, ha nem vagy morcos:-)... azért azon elgondolkodtál már, hogy a toleráns helvétia gazdasági alapjai mire támaszkodtak a múltban?:-)... mert, hogy monak nem adsz időt:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akik mindig ezen a hőfokon égnek, mint világmegváltó messiások;-)
@Sir Bates dö Hól: arra, hogy amit elvallaltak azt becsulettel teljesitettek:-)

www.kozterkep.hu/~/9372/

valamint az a mentalitasuk, hogy "nincs dragabb az allo vonatnal"

egyebkent volt majdnem negyed evszazada a rendszervaltas ota. az azert szep ido, nem?:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Sir Bates dö Hól: most már messimismásol, cirbi, de 1200 cenzust akart írni. de rájött, hogy ennyi feltétel esetén egyedül ő szavazhatna.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: amugy olvasgatom a hozzaszolasokat is...

na ez a szellemi nyomor okozza a gazdasagi nyomort is:-)

"Azért remélem, hogy jól megszívja ez a nagyképű f.sz.
Mondjuk pár év múlva iráni kézre kerül a város, oszt állhat majd sorban a mecset előtt. :)"

"az egész város photoshop, ez hogy nem tűnik fel onnan, ha még innen nézve is egyértelmű?"

valahogy nem akar jonni a honvagy:-D
@ausländer Sipi: gondolom, ha kivégzed a helvéteket, akkor irány dubai. :)))
@bella _ciao: megmondom oszinten, nekenm nem a cel volt a fontos, hanem a kiindulasi pont;-)

azaz "barhova, csak innen el":-)

egy idoben azt mondogattam, hogy uj-zeland lenne a legidealisabb, mert ha azon veletlenul tulmegyek mar visszafele jovok;-)
@ausländer Sipi: ha te mondod, akkor úgy van:-)... te élsz ott:-)... és a te szemed minden árnyalatot pontosan lát, objektíven, elfogultság nélkül, véleményed soha nem befolyásolják az érzelmek:-)
-no comment-
/azaz talán annyit, mennyibe is fog nekik ez kerülni, ha a monoklis csajoknak 150k huf-volt a bünti, és a köszgépes elempések sem fizettek kevesebbet, hjaaa a zállamgépezet működik, és büntet, ellenben a kárpótolt agyatlan kődobálókkal.../

Fotók: elviszik a tüntetőket a Fővárosi Közgyűlés üléséről

A rendőrség elkezdte elvinni a Fővárosi Közgyűlés üléstermében a hajléktalanrendelet ellen tiltakozó aktivistákat. Tarlós István mindenképpen meg akarja kezdeni az ülést, amelyen a hajléktalanok kitiltását lehetővé tevő rendeletet készülnek elfogadni.

hvg.hu/nagyitas/20131114_fotok_viszik_a_tuntetoket_a_kozgyulesrol
@bella _ciao: hát nem is lennék rossz istenkirály:-)
@ausländer Sipi: csak rájöttél, hogy az pont olyan, mint mo... ott is sok a birka, akiket nyírnak:-)
@bella _ciao:
Dubajozós lányka lesz Sipi? Durva... :)
@ausländer Sipi: nem tudom, igaz-e, de több 1848-as honvéd új-zélandra települt, mert hasonít a klímája az itthonira.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: olvasd el a cikket, érdekes. nem mindenki az altestét akarja ott munkaeszköznek használni, mint te. :))
@Sir Bates dö Hól: legalább tudnám kit szidok, ha a kaposzakállút emlegetném.
@bella _ciao: azt leszamitva, hogy telen van nyar es nyaron van tel..:-)

bar igazan ott nincs tel.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Egyrészt az teljesen tényszerű, hogy a DK meghekkelte 23-át, másrészt meg Bajnai nem mondott ilyet az MSZP-DK kapcsolatról.

Harmadsorban meg ennek semmi köze a médiához. Ezek vélemények, amelyhez a Fidesznek is joga van. A közmédiának viszont pártatlannak kell lennie. Az Együttnek nem kell pártatlannak lennie.
@ausländer Sipi: Ez nem így van, nem véletlenül van Bajnai önálló pártban. Egy leendő kormányban pedig a felek egymásra lesznek utalva. Ha nagyon szívatnák, lehet hogy ők járnak rosszul egy új választással.

Nekem se ingem, se gatyám Bokros, nem is értek egyet vele, de azért leírni még nem kell teljesen. Több életjelet mutat, mint az MDF utód JESZ.
@ausländer Sipi: köszönöm, megfogadom:-)... látom, te ebből tanultál érveket ütköztetni:-)... "Mától pedig lett légyen az te neved s czímed az perfekt ideálja, ha már ollyá váltál, mint tök amaz dinnyeföldön!" miként Barakuk mondta, ki az egyetlen és igaz próféta volt:-)
@iii: "It's not the '80s, nobody says "hack" anymore."
@bella _ciao:
Két beképzelt bagoly ül a fán. Azt mondja az egyik:
- Isten nekem adta New York-ot.
Mire a másik:
- Én nem mondtam ilyet.

Te mit szeretnél, állandó társam a huhogásban?:-)
@iii: "Ez nem így van, nem véletlenül van Bajnai önálló pártban. "

bajnai mar nincs onallo partban. bajnai az egyutt-pm partszovetsegben van, ami elonytelen szovetsegre lepett az mszpvel.

addig volt fuggetlen partban, amig az egyuttben volt. amikor a pm-mel szovetsegre leptek az mar nem volt tobbe onallo. megjegyzem, ez nem gond. a gond az, hogy bajnai reklamplakatta avanzsalt az mszp hirdetotablajan.
van még kérdés, tessenek tavasszal ennél rosszabbra számítani, ez még csak a kezdet:

Betiltották az E2014-PM aláírásgyűjtését Pécsett

Nem gyűjthet aláírásokat az egykulcsos adó eltörléséért az E2014-PM Pécsett, miután a rendőrség először nem vette tudomásul a rendezvényt, majd pedig a helyi közterületeket felügyelő Biokom Kft. tagadta meg a közterület-foglalási engedélyt az önkormányzatra hivatkozva. A rezsicsökkentéssel nem voltak ennyire szőrös szívűek.

hvg.hu/itthon/20131114_Betiltottak_az_E2014PM_alairasgyujteset
@ausländer Sipi: "orommel szavazok barkire aki kepviseli azt, amit gyurcsany es fellep a szabad gazdasag, az ongondoskodas, a kapitalizmus, a liberalis demokracia erdekeben."

Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba birkák szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a jelölők irányítását elfogadják, és tudomásul veszik.
Tarlós rendőrökkel vitette el a tiltakozókat

Negyed egy lett, mire kiürítették a termet, kezdődhet a közgyűlés.
Tarlós 10 százalékkal csökkentené a bérletek árát

www.origo.hu/itthon/20131114-hajlektalanok-kitiltasa-felfuggesztettek-a-fovarosi-kozgyulest.html?sec-1
höhöhöhöhö, aki hitt neki, az sem volt normális :D

Körözik a Sólyom új tulaját (:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D)

Az Index szerint Welsz Tamás néha Tom Wallace és körözi a panamai ügyészség. Volt üzlettársát/barátnőjét ugyanabban az ügyben az Interpol körözi. Az Index szerint az új tulajdonos feladata az lenne, hogy eltemesse a becsődölt fantomlégitársaságot.

444.hu/2013/11/14/korozik-a-solyom-uj-tulajat-dddddddddddd/
és megint csak egy igaz szavú ember:

Tarlós István: Semmiképp nem fogjuk erőszakkal feloszlatni a tüntetést
eroszak2

Hát, úgy néz ki, a főpolgármester nem mondott igazat. Kicsavart kézzel visznek ki embereket.

444.hu/2013/11/14/tarlos-istvan-semmikepp-nem-fogjuk-eroszakkal-feloszlatni-a-tuntetest/
Videó: így fojtották bele a szót Tarlósba

Látszólag teljesen készületlenül érte a főváros vezetését a közgyűlés csütörtöki ülésére benyomuló, és a hajléktalanok mozgását korlátozó rendelet ellen tiltakozó aktivisták megjelenése. Tarlós Isván elsőre csak annyit tudott mondani: nem tudom, mi van. Az ülést nem is tudta megnyitni.

hvg.hu/itthon/20131114_Video_igy_blokkoltak_a_kozgyulest_a_civil
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csak csodálatomat fejeztem ki... mirhát vittem a jászolhoz:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: es ez csak kemenyebb lesz. mert meg lehet tenni. be lehet tiltani a masik politikai akciojat, el lehet rendorokkel vitetni a tuntetoket, penzbirsaggal lehet sujtani a performanszokat.

a kerdes az, hogy meddig mehetnek el orbanek? a jelenlegi allast nezve barmeddig...

ud zrt? a parlamenti orseg felfegyverzese? koncepcios perek? egyszeruen nem eri el alakossag ingerkuszobet, mert nem veluk tortenik...

de amikor veluk tortenik, akkor mar keso lesz.

"Amior elvitték a kommunistákat, nem szóltam, mert nem voltam kommunista.

Amikor elvitték a szakszervezetiseket, nem szóltam, mert nem voltam tagja a szakszervezetnek.

Amikor elvitték a zsidókat, nem szóltam, mert nem voltam zsidó.

Amikor elvitték a katolikusokat nem szóltam, mert protestáns vagyok.

Aztán eljöttek értem, de már nem maradt senki, aki szólhatott volna."

Niemöller
@bella _ciao: nem kell cavinton:-)... hogy is feledhetném:-)... "sutyerák"... ezt vajon le lehet-e fordítani bármely nyelvre?
ennyi idiótát egyrakáson:

Óriási meglepetés Tenczer Gábor
nov. 14. 13:01

Senki se mert a 10 százalékos tarifacsökkentés ellen szavazni. A javaslat egyhangú szavazással átment.

-----------------

Tudnak nagyobbat mondani Tóth Gergely
nov. 14. 12:31

A jobbikos Losonczy Pál 30 százalékos csökkentést tartana jónak a közösségi közlekedésben.

index.hu/belfold/2013/11/14/bekeritette_a_kozgyulest_a_varos_mindenkie/?p=0
@ausländer Sipi: a csipkelődés nem provokálás:-)... tudsz mutatni akár egy kommentet is, melyben nem gúnyolom ki magam?:-)... lazábbnak kéne lenned... a világ nem csak 0 és 1 :-)
@ausländer Sipi: izzzééééé, ezt én szoktam belinkelni SZív után szabadon, de sajnos egyre aktuálisabb, és igen, bár meddig elmehetnek, és el is fognak...
éljen, meg van a haza mentve, lehet megint milliárdokat szakítani okosba:

Lakásépítésre is adna Varga Matolcsy ingyenhiteléből

A kormánynál felmerült az ötlet, hogy a Magyar Nemzeti Bank magánépítkezésekre is adhatna ingyenpénzt – erre utalt Varga Mihály csütörtöki sajtótájékoztatóján

hvg.hu/gazdasag/20131114_Varga_lakasepitesre_is_adhatnanak_Matolcs
azért vannak nemzetközi sikerei is az orbán kormánynak, na!

Magyar különlegességként regisztrálta az unió a tepertős pogácsát

nepszava.hu/cikk/1003085-magyar-kulonlegessegkent-regisztralta-az-unio-a-tepertos-pogacsat/
huh. most már értem, mit akarnak azok az emberek, akik a másik fejét a korlátba b@sszák.

Így szeretkeznek a tengeri csigák

Egymás fejébe hatolnak be párzószervükkel egy nemrég felfedezett tengeri csiga-faj egyedei – írja a National Geographic phenomena blogja.

index.hu/tudomany/2013/11/14/igy_szeretkeznek_a_tengeri_csigak/
@ausländer Sipi: Ez is tévedés, azért hívják szövetségnek, mert két önálló párt alkotja, akiknek két önálló frakciójuk lesz a parlamentben.

Nem tudom, honnan veszed, hogy Bajnai reklámplakáttá avanzsált. Ha avanzsált volna, akkor a szocik belementek volna a Bajnai-vezette közös listába. De ennek meg más szempontból lenne előnye Bajnai számára.
Eközben a "nyissunk Bécsben cukrászdát" is egyre inkább a feledés homályába vész .:)

Megfojtja magát Európa

Az adósságok nőnek, az infláció eltűnik, az eurózóna súlyosan eladósodott országai így egyre nehezebb helyzetbe kerülnek.

penzugyiszemle.blog.hu/2013/11/14/megfojtja_magat_europa
@iii: " Egyrészt az teljesen tényszerű, hogy a DK meghekkelte 23-át"

mitol tenyszeru?
@ausländer Sipi: Ne kezdjük elölről, plíz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Horváth Csaba meg ingyenes BKV-val kampányolt 2010-ben...
"Botrányos volt a mai bizottsági ülés: Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár konkrétan kiszaladt a teremből, hogy ne kelljen szembesülnie a hazugságai cáfolatával. Én meg utána futottam."

Szávay István jobbikos képviselő

www.facebook.com/szavayistvan
ha a mennyasszonynak töke lett volna... nagyon jó! d:

Szüret Nagydíj: Gajdics Ottó bekattan

Gajdics Ottó nem akar szülni!! A Lánchíd rádió főszerkesztője teljesen beindult a Narancs egyik címlapjától.

"Mert bár nekem is vannak nőiesnek nevezhető vonásaim, vagy édesanyámnak férfiasak, hiszen bárki azonosítani tud egymásról bennünket, annyira hasonlítunk, de van egy óriási különbség: én nem tudok szülni, és nem is akarok megtanulni!"

magyarnarancs.hu/belpol/szuret-extra-gajdics-otto-bekattan-87448
@punkfrog: sok idióta politikus van, én már akkor is sírva röhögve anyáztam azt a baromságot is, de legalább akkor nem voltak ennyire szánalmas indoklások és magyarázatok.
@iii: mit ne kezdjunk?

allitasz valamit aztan nem tamasztod ala?

en azt teljesen megertem, hogy nem akarsz a dk-ra szavazni, vagy nem szimpatikus gyurcsany. de minek ilyen hulyesegeket leirnod?

nem szimpi, nem szimpi. van az ugy. de minek a vetites?

(csak mellekesen, a.te.ervelesi.hibad.hu oldalon a te fenti kijelentesedre is van egy passzus;-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a jelölők irányítását elfogadják, és tudomásul veszik."

Gábris, te érted, amit mondtál? Értem, hogy a zsidó cionista világhatalmi népuralmista pártra gondolsz, mint jelölőre, de aki rátok szavaz, mármint a Jobbikra, annak ki fogja a cerkáját? (Nem, nem a szvingerklubra gondoltam.)
@DarthVader: höhöhöhöhöhö, -az máááááááááááááááááás :D
@Sir Bates dö Hól:

" értettem, vezérem!:-) "

Hüjjjjjjje:)) Csak gittet tudok adni:)
@ausländer Sipi: Sipi barátom, a korábbi bejegyzésekben ezt már annyiszor leírtam, hogy unom. De röviden:

- Gyurcsány felrúgta az előzetes megállapodást és leendő "szövetségeseit" támadta - ez tény,

- a DK-hívek skandálása belefojtotta a szót Mesterházyba - ez is tény.

Azon lehet vitatkozni, hogy ez utóbbi szándékos volt vagy sem. Én ott voltam rendezőként és tanúsíthatom, hogy igen, az volt. Ennek a lebonyolításához bőven elegendő 10-15 harsány ember, a tömeg megy utána, mint a birka.
@DarthVader: ez egy jobbikos topik, amit eszetlenül bekopizott. gondolom ez is úgy megy körbe köztük, mint a legolcsóbban elérhető, fellépős tangaruci elérhetősége.
@DarthVader: :)) Szinte hallom a gépezet kattogását...
@iii: ezek egyike sem teny.

a.te.ervelesi.hibad.hu/kozvelekedesre-hivatkozas

mindossze az mszp kommunkalja igy a politikai kudarcait.

en elhiszem, hogy sokan orulnenek az mszp "regi motorosai" kozul, ha gyurcsdany onkent kiherelne magat es atadna parszazezres szavaztotaborat az mszpnek. es elhiszem, hogy eltanultak a fidesztol a leszalamizas es a bunbakkepzes technikajat.

de attol, hogy ugyanazokat a politkai aljassagokat teszik meg, amiket a fidesz kovetett el 15 eve es vezette erre az utra, az mszp mitol lenne kulonb? ugyanazok a tettek miert vezetnek oket mas utra, mint a fideszt?

mellesleg lehet, nem kellene a sajat szavazokat es az esetleges kormanyvaltasra kepes tamogatokst agyatlan birkanak nevezni, akik barmilyen skandalas utan mennek gondolkodas nelkul.. nem?;-))

vagy tenyleg ennyire elfideszesedett az mszp, hogy agyatlan szavazogepeknek es barki altal iranyithato birkanak nevezi a sajat szavazoit is?:-)

szoval sok itt az ellentmondas es igen budos az mszp magyarazata. de azt latom toluk amit a fidesztol lattam 98 elott, am ikor szepen elkezdte bedaralni a jobboldali eroket a maga taboraba.

tenyleg ez a helyes ut?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én már elkezdeném az egészet a fogantatás pillanatában. és amikor megszületik a baba akkor megvizsgálnám, hogy mire alkalmas, ha pl lapátkeze van lehet utcaseprő.
@ausländer Sipi: látom, megtaláltad a magad bibliáját:-)
@Sir Bates dö Hól: mert majd swiftet olvas, mikor aztat vezetni is lehet. hátpersze.
@Orica Középföldi: protkót honnan szerezzek?... fogatlan hiéna vagyok én már... bagettet is azért nem eszem:-)
@bella _ciao: busszal jár. írta. akkor meg olvashat is. ha csak nem ő a sofőr.
@Sir Bates dö Hól: pedig. el tudnám képzelni a zürich-wellington buszjáraton. lenne ideje olvasni a kompúton. az utasok sem különösebben zavarnák.
@ausländer Sipi: Na most már tényleg hagyjuk, az hogy Gyurcsány és a tömeg mit tett, annak semmi köze a közvélekedéshez meg az mszp-hez. Ha ennyire nyilvánvalóan tagadod a valóságot, akkor nem érdemes vitatkozni. Van azért egy minimuma ennek. Talán nézz meg egy videót erről vagy olvass el bármilyen beszámolót.

Én nem neveztem senkit agyatlan birkának, ezt te tetted.
@iii: megneztem a videopt es olvastam beszamolot.

"Én nem neveztem senkit agyatlan birkának, ezt te tetted."

vs

" Ennek a lebonyolításához bőven elegendő 10-15 harsány ember, a tömeg megy utána, mint a birka."

ejnye..:-)
@Sir Bates dö Hól: bizony, nem art ezekkel tisztaban lenni amikor az ember a velemenyet probalja masokkal utkoztetni..:-)

szerinted akik keszitettek veletlenul tettek?;-)

de nagyon szivesen megbeszelem veled az ott leirtakat:-)
@iii: DK hívek? Az ne zavarjon, hogy az, aki elkezdte, éselismerte, hogy ő kezdte a skandálás, annak semmi köze a DK-hoz. (Persze biztos hazudik, ezeknek egy őszinte szavuk sincs.)

Az se zavarjon, hogy MSZP-szimpatizánsok, MSZP zászlókkal is rögtön bekapcsolódtak a skandálásba, és ezt el is ismerték. (Nyilván a hack része, hogy DK szimpatizánsok MSZP-s zászlókkal skandálnak, de akkor felmerül a kérdés, hogy tulajdonképpen akkor volt ott egyáltalán MSZP szimpatizáns? )

Az se zavarjon, hogy a megjelentetett több perces videoklippen egyetlen skandáló, kiabáló embernél lehetett DK-s zászót látni. A többi (A többi DK-s eldugta, hogy ne látszodjon DK-snak. Ravaszak, nagyon ravaszak)

Szóval ez a DK hack kicsit sántít.
@iii: Íme egy beszámoló: ott voltam, hallottam, hogy többen "összefogást" skandálnak, és mivel mélyen egyetértettem velük, én is kiabálni kezdtem ugyanazt. Ha teszem azt "széthúzást" skandáltak volna, azt nem kiabáltam volna, mert azzal nem értettem volna egyet. Aznapra tulajdonképpen nekem nem is volt más mondanivalóm vagy másra vágyam hallani... nem akartam kormányprogramot aznap, csak az összefogás ígéretét. Eleve azért mentem ki, mert végre a baller (most mindegy, hogy valójában mik, pillanatnyi helyiértéken balosnak nevezett) pártok közös fellépést tartottak.
Birka-e vagyok? Szerintem még "mint a birka" sem.

Én egyébként abban látom az összefogás értékét, hogy ha mindenkinek megvan a kedvenc formációja, húzóneve, és megvan az is, akitől okkal vagy szeszélyből tartózkodik, az összefogás hihetővé teszi (persze ezt még majd meg is kell csinálni, sőt kommunikálni is kell), hogy az általa helytelenített szereplők hatását ellensúlyozza a számára kedves szereplő törekvése. Így egészében végül mindenki számára elfogadható képet ad.

Szóval én most ebben nem volnék purista, és még azt is látom, hogy másokat hogy lehetne meggyőzni, hogy ne legyenek puristák, leszűkítők.
@DarthVader: Ismétlem, ott voltam, láttam a DK-s csoportot. Mondom, ezen lehet vitatkozni, ez a gumicsont megy orrba-szájba. Hogy milyen zászlót lobogtatott, meg hasonlók. Aki Mesterházy beszéde alatt ordibál, az biztos, hogy nem szoci-rajongó vagy nem tudja, mit cselekszik. Jellemzően nem a szoci zászlót szorongatók kiabáltak, ez is tény, én pl. a környékemen egy ilyet se láttam. A lényeg az, amit leírtam két pontban, azok tények. Ha Gyurcsány és társai nem csinálja a cirkuszt, akkor ez nem következett volna be, ez is biztos.

Valakik szerint az ellenzéki összefogásnak az az előnyös, ha tönkretesszük az egyetlen lehetőséget, amivel megmutathatjuk az ellenzék erejét. Gyurcsány és társai egy tál lencséért eladták ezt. Lelkük rajta.
@ausländer Sipi: Miháncsik egy szélsőségesen elfogult Gyurcsány-fanatikus. Nem mérvadó a véleménye, már el se olvasom, mert csak felbosszantom magam.
@ausländer Sipi: :-) engedsz vetnem egy pillantást a bölcsek kövére?... megérdemlem, méltó vagyok arra?:-)... most komolyan... se gps, se kompasz, hogy nem leled az origót?... lazíts!... és használd m.youtube.com/results?q=fantasia%20disney%20full%20movie&sm=1 :-)
@ausländer Sipi: Az "összefogás lemez" olyan népszerű, hogy az egyszeri tüntető bármikor nagy kedvvel rázendít erre, ha felbiztatják. Ettől még ő maga nem "agyatlan birka".
@iii: ez egy igazi magyarnemzetes megszolalas volt:-)

ott olvasni ilyeneket es ott megy ez a fajta retorika:-)

vitatkozni vele minek, igaz?
hiszen annyi tortent csak, hogy elkezdtek skandalni a "mint a birkak", hogy osszefogast:-)

gyurcsanahibas es emutnyocev!:-D

jo lenne eszrevenni, hogy mihez kezdesz hasonlatossa valni:-)
@iii: nahat! nem mondod! nepszeru az osszefogas-lemez?

vajon miert?;-))

talan azert, mert az osszes mesterhazy elott felszolalo is ezt szorgalmazta? ok nem hackaletek meg a rendezvenyt ezzel?

gyurcsanyhibas es emutnyocev?:-D

az van bazd meg, hogy annyira elontotte a szar az agyad gyurcsanytol, hogy kinyomta belole a demokratat...

es ez nem gyurcsany hibaja, mert a te szarod es a te agyad:-)
@Sir Bates dö Hól: mar megint nem tudom mirol beszelsz:-)

mondjuk ez eleg gyakran van igy.

(ne, ne jatszuk el a "de tudod-de nem tudom- de tudod- de nem tudom" jatekot:-) fogalmazz vilagosan. egyertelmuen.)
@ausländer Sipi: nem megy... bár szerintem van aki érti, amit mondok...

Mindenesetre ma sokkal jobb volt téged olvasni:-)... fog ez menni neked, csak olvass sharpe-t!! :-)
@iii: Üdv! nos lehet hogy ti összefogtatok, az ott lévő emberek, magamat is beleértve szélesebbet szeretnének! ti ezt nem akarjátok meghallani? tudod mit meghivlak vacsizni, az étterem előtt elkérem a pénztárcád, és egy jó haverral megvacsorázunk! persze te vagy haza mész, vagy kintről nézelődsz ahogy mi vacsizunk! na ilyen az összefogásotok! csak pénzem kellene(szavazatom)!
kis adalék tőlem nektek, miattatok :D

Kilenc ásotthalmi MSZP-s a Demokratikus Koalíció színeiben folytatja pályafutását - közölte csütörtökön Gréczy Zsolt, a párt szóvivője. Szerinte azért döntöttek így, mert a DK-val lehet csak leváltani Orbán Viktort. Úgy látja, egy-két hónapon belül ismét megkezdődhetnek a tárgyalások az MSZP-vel és az Együtt-PM-mel az együttműködésről.

www.origo.hu/itthon/20131114-a-teljes-mszp-atallt-a-dk-hoz-asotthalmon.html?sec-2
@magándemokrata: igen, itt a gond.
nem ertik meg, hogy az nem osszefogas amit az mszp most csinal. lattunk mar ilyet es tanultunk belole.
@Sir Bates dö Hól:
Ha mán pszichológus:
A pszichológusnál a beteg lefekszik a díványra
és arra a kérdésre, hogy mik a tünetei elkezdi mondani:
"Kezdetben teremtettem az eget és a földet..."
@bella _ciao:
A hungaricum tepertős pogácsa nálad miért az Orbán kormány sikere? Ők találták fel?
@iii:
Nagy szerencséje Bajnainak, hogy lekéstem a gyűlés elejét. Merthogy ez a skandálás őt "illette volna" inkább! És ha időben ott vagyok,én gondoskodtam volna róla.
Merthogy szegény Házmestery soha nem ígért összefogást - ezért joggal truccol, hogy belé - és nem Bajnaiba fojtották a szót,aki viszont az összefogás eszméjével haknizott, amíg Szigetvári,a füvész és az LMP közös erőfeszítéssel meg nem bodicsekelte.
Én értem, hogy a volt LMP-sek 2011 karácsony óta abban a hitben élnek, hogy Gyurcsány "ellopta tőlük a showt" viszont nem ártana figyelembe venni, hogy a fékezett hatású kis performanszuk kizárólag azért lett show, mert Gyurcsány a szó szoros értelmében "melléjük állt" És ez azóta sem változott!
Hogy idézzek egy "klasszikust":a többiek még a kanyarban sincsenek!
@iii:
Te nagyonhülye! A tömeg azért volt ott, hogy az összefogás mellett kiálljon! Mert az ott levők többsége nem tartotta "összefogásnak" az mszp-együtt(???) (muhahaha) különalkuját!
És csakegy szikra kellett, hogy beinduljon a motor.
Ti tényleg azt hiszitek, hogy az mszp-együtt néhány képviselői helyecskéjéért fogunk majd melléjük állni? Hogy ők lehessenek "őfelsége ellenzéke"??
Egyre inkább hajlok rá, hogy Bartusnak MEGINT igaza volt:ezt az egész választósdinak nevezett hajcihőt negligálni, azaz bojkottálni kell,ha nem akarnak tényleges kormányváltást!
@kekex: mi van, kekecke? bevetted reggel az antiirónia tabit? vagy szar napod volt?
@bella _ciao:
"Irónia"? Komámasszony, hol a smájli?
De egyébként tényleg szar napom volt, amire ez az iii csak rátett még egy lapáttal. Rosszabb mint egy DK-fan! No jó,legyen (mert már kezdek kilazulni): ugyanolyan!
@kekex: rigalánc, különben süttetek a pocakos tábornokkal egy rezsicsökkent tepertős pogit neked. a szmájlikat meg majd a szárnyastól.
süti beállítások módosítása