Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.13. 13:22 Fabius

A teljesen félreértett Baldauf László

Címkék: fidesz cba békemenet baldauf lászló

Még, hogy megbuggyant nemzetünk kenyerének kovásza! Lárifári! Meggyőződésem, hogy ezt a csóri Nemzeti Baldauf Lászlót mindenki félreérti. 

Feleslegesek a rákosista párhuzamok meg a Nemzeti CBA bojkottra felhívások. Őfelsége Udvari Frencsájzpéke - és a trafikmutyi egyik legnagyobb nyertese - meg nemzetünk Elsőszámú Ellensége, Horváth András, szennyest falhoz vágó ex adóellenőr által emlegetett élelmiszeripari kiskereskedelmi maffia között összefüggést lelátni is merő káprázat. Ne tessék kérem ott is ellenséget haluzni, ahol nincsen. 

Baldauf László nem kapacitált senkit semmire. Ő egyszerűen csak boldog a nerben, és ünnepelni hívta a CBA naccsalád minden tagját október huszonharmadikán. Ünnepelni és a családtag-dolgozók egészségére is gondolva egy kicsit sétálni. Nem Orbán Viktornak tapsolni a Hősök terén, frászt. Mindössze arról volt szó, hogy meg akarta ünnepelni állami kitüntetésének évfordulóját, és azt akarta, hogy minden éppen nem ződparizert mosó családtagja ottan legyen ővele. Orbán Viktor jelenléte ártatlan járulékos nyereség, mondhatni látása dupla bónusz volt a nap végén. 

baldauf.jpg

Tényleg felesleges, hogy Herczeg Zoltán divattervező a nemzeti dohánybolt arculatú kollekciója után előrukkoljon egy Békemenet a CéBéÁba irányzattal is, röhögéssel oldva a kialakult feszültséget. Elnök Úr istenuccse nem akart semmi rosszat, ahogy a fidesz levelezőrendszeréből érkező kormányszpemmek is csak annak a családias hangulatnak voltak köszönhetőek, amiben nemzetünk nagyjai emlékeztetik az éhes zsíroskenyér-rokonokat kötelességeikere. 

680 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr135631350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@ausländer Sipi: csak rájöttél, hogy az pont olyan, mint mo... ott is sok a birka, akiket nyírnak:-)
@bella _ciao:
Dubajozós lányka lesz Sipi? Durva... :)
@ausländer Sipi: nem tudom, igaz-e, de több 1848-as honvéd új-zélandra települt, mert hasonít a klímája az itthonira.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: olvasd el a cikket, érdekes. nem mindenki az altestét akarja ott munkaeszköznek használni, mint te. :))
@Sir Bates dö Hól: legalább tudnám kit szidok, ha a kaposzakállút emlegetném.
@bella _ciao: azt leszamitva, hogy telen van nyar es nyaron van tel..:-)

bar igazan ott nincs tel.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Egyrészt az teljesen tényszerű, hogy a DK meghekkelte 23-át, másrészt meg Bajnai nem mondott ilyet az MSZP-DK kapcsolatról.

Harmadsorban meg ennek semmi köze a médiához. Ezek vélemények, amelyhez a Fidesznek is joga van. A közmédiának viszont pártatlannak kell lennie. Az Együttnek nem kell pártatlannak lennie.
@ausländer Sipi: Ez nem így van, nem véletlenül van Bajnai önálló pártban. Egy leendő kormányban pedig a felek egymásra lesznek utalva. Ha nagyon szívatnák, lehet hogy ők járnak rosszul egy új választással.

Nekem se ingem, se gatyám Bokros, nem is értek egyet vele, de azért leírni még nem kell teljesen. Több életjelet mutat, mint az MDF utód JESZ.
@ausländer Sipi: köszönöm, megfogadom:-)... látom, te ebből tanultál érveket ütköztetni:-)... "Mától pedig lett légyen az te neved s czímed az perfekt ideálja, ha már ollyá váltál, mint tök amaz dinnyeföldön!" miként Barakuk mondta, ki az egyetlen és igaz próféta volt:-)
@iii: "It's not the '80s, nobody says "hack" anymore."
@bella _ciao:
Két beképzelt bagoly ül a fán. Azt mondja az egyik:
- Isten nekem adta New York-ot.
Mire a másik:
- Én nem mondtam ilyet.

Te mit szeretnél, állandó társam a huhogásban?:-)
@iii: "Ez nem így van, nem véletlenül van Bajnai önálló pártban. "

bajnai mar nincs onallo partban. bajnai az egyutt-pm partszovetsegben van, ami elonytelen szovetsegre lepett az mszpvel.

addig volt fuggetlen partban, amig az egyuttben volt. amikor a pm-mel szovetsegre leptek az mar nem volt tobbe onallo. megjegyzem, ez nem gond. a gond az, hogy bajnai reklamplakatta avanzsalt az mszp hirdetotablajan.
van még kérdés, tessenek tavasszal ennél rosszabbra számítani, ez még csak a kezdet:

Betiltották az E2014-PM aláírásgyűjtését Pécsett

Nem gyűjthet aláírásokat az egykulcsos adó eltörléséért az E2014-PM Pécsett, miután a rendőrség először nem vette tudomásul a rendezvényt, majd pedig a helyi közterületeket felügyelő Biokom Kft. tagadta meg a közterület-foglalási engedélyt az önkormányzatra hivatkozva. A rezsicsökkentéssel nem voltak ennyire szőrös szívűek.

hvg.hu/itthon/20131114_Betiltottak_az_E2014PM_alairasgyujteset
@ausländer Sipi: "orommel szavazok barkire aki kepviseli azt, amit gyurcsany es fellep a szabad gazdasag, az ongondoskodas, a kapitalizmus, a liberalis demokracia erdekeben."

Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba birkák szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a jelölők irányítását elfogadják, és tudomásul veszik.
Tarlós rendőrökkel vitette el a tiltakozókat

Negyed egy lett, mire kiürítették a termet, kezdődhet a közgyűlés.
Tarlós 10 százalékkal csökkentené a bérletek árát

www.origo.hu/itthon/20131114-hajlektalanok-kitiltasa-felfuggesztettek-a-fovarosi-kozgyulest.html?sec-1
höhöhöhöhö, aki hitt neki, az sem volt normális :D

Körözik a Sólyom új tulaját (:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D)

Az Index szerint Welsz Tamás néha Tom Wallace és körözi a panamai ügyészség. Volt üzlettársát/barátnőjét ugyanabban az ügyben az Interpol körözi. Az Index szerint az új tulajdonos feladata az lenne, hogy eltemesse a becsődölt fantomlégitársaságot.

444.hu/2013/11/14/korozik-a-solyom-uj-tulajat-dddddddddddd/
és megint csak egy igaz szavú ember:

Tarlós István: Semmiképp nem fogjuk erőszakkal feloszlatni a tüntetést
eroszak2

Hát, úgy néz ki, a főpolgármester nem mondott igazat. Kicsavart kézzel visznek ki embereket.

444.hu/2013/11/14/tarlos-istvan-semmikepp-nem-fogjuk-eroszakkal-feloszlatni-a-tuntetest/
Videó: így fojtották bele a szót Tarlósba

Látszólag teljesen készületlenül érte a főváros vezetését a közgyűlés csütörtöki ülésére benyomuló, és a hajléktalanok mozgását korlátozó rendelet ellen tiltakozó aktivisták megjelenése. Tarlós Isván elsőre csak annyit tudott mondani: nem tudom, mi van. Az ülést nem is tudta megnyitni.

hvg.hu/itthon/20131114_Video_igy_blokkoltak_a_kozgyulest_a_civil
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csak csodálatomat fejeztem ki... mirhát vittem a jászolhoz:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: es ez csak kemenyebb lesz. mert meg lehet tenni. be lehet tiltani a masik politikai akciojat, el lehet rendorokkel vitetni a tuntetoket, penzbirsaggal lehet sujtani a performanszokat.

a kerdes az, hogy meddig mehetnek el orbanek? a jelenlegi allast nezve barmeddig...

ud zrt? a parlamenti orseg felfegyverzese? koncepcios perek? egyszeruen nem eri el alakossag ingerkuszobet, mert nem veluk tortenik...

de amikor veluk tortenik, akkor mar keso lesz.

"Amior elvitték a kommunistákat, nem szóltam, mert nem voltam kommunista.

Amikor elvitték a szakszervezetiseket, nem szóltam, mert nem voltam tagja a szakszervezetnek.

Amikor elvitték a zsidókat, nem szóltam, mert nem voltam zsidó.

Amikor elvitték a katolikusokat nem szóltam, mert protestáns vagyok.

Aztán eljöttek értem, de már nem maradt senki, aki szólhatott volna."

Niemöller
@bella _ciao: nem kell cavinton:-)... hogy is feledhetném:-)... "sutyerák"... ezt vajon le lehet-e fordítani bármely nyelvre?
ennyi idiótát egyrakáson:

Óriási meglepetés Tenczer Gábor
nov. 14. 13:01

Senki se mert a 10 százalékos tarifacsökkentés ellen szavazni. A javaslat egyhangú szavazással átment.

-----------------

Tudnak nagyobbat mondani Tóth Gergely
nov. 14. 12:31

A jobbikos Losonczy Pál 30 százalékos csökkentést tartana jónak a közösségi közlekedésben.

index.hu/belfold/2013/11/14/bekeritette_a_kozgyulest_a_varos_mindenkie/?p=0
@ausländer Sipi: a csipkelődés nem provokálás:-)... tudsz mutatni akár egy kommentet is, melyben nem gúnyolom ki magam?:-)... lazábbnak kéne lenned... a világ nem csak 0 és 1 :-)
@ausländer Sipi: izzzééééé, ezt én szoktam belinkelni SZív után szabadon, de sajnos egyre aktuálisabb, és igen, bár meddig elmehetnek, és el is fognak...
éljen, meg van a haza mentve, lehet megint milliárdokat szakítani okosba:

Lakásépítésre is adna Varga Matolcsy ingyenhiteléből

A kormánynál felmerült az ötlet, hogy a Magyar Nemzeti Bank magánépítkezésekre is adhatna ingyenpénzt – erre utalt Varga Mihály csütörtöki sajtótájékoztatóján

hvg.hu/gazdasag/20131114_Varga_lakasepitesre_is_adhatnanak_Matolcs
azért vannak nemzetközi sikerei is az orbán kormánynak, na!

Magyar különlegességként regisztrálta az unió a tepertős pogácsát

nepszava.hu/cikk/1003085-magyar-kulonlegessegkent-regisztralta-az-unio-a-tepertos-pogacsat/
huh. most már értem, mit akarnak azok az emberek, akik a másik fejét a korlátba b@sszák.

Így szeretkeznek a tengeri csigák

Egymás fejébe hatolnak be párzószervükkel egy nemrég felfedezett tengeri csiga-faj egyedei – írja a National Geographic phenomena blogja.

index.hu/tudomany/2013/11/14/igy_szeretkeznek_a_tengeri_csigak/
@ausländer Sipi: Ez is tévedés, azért hívják szövetségnek, mert két önálló párt alkotja, akiknek két önálló frakciójuk lesz a parlamentben.

Nem tudom, honnan veszed, hogy Bajnai reklámplakáttá avanzsált. Ha avanzsált volna, akkor a szocik belementek volna a Bajnai-vezette közös listába. De ennek meg más szempontból lenne előnye Bajnai számára.
Eközben a "nyissunk Bécsben cukrászdát" is egyre inkább a feledés homályába vész .:)

Megfojtja magát Európa

Az adósságok nőnek, az infláció eltűnik, az eurózóna súlyosan eladósodott országai így egyre nehezebb helyzetbe kerülnek.

penzugyiszemle.blog.hu/2013/11/14/megfojtja_magat_europa
@iii: " Egyrészt az teljesen tényszerű, hogy a DK meghekkelte 23-át"

mitol tenyszeru?
@ausländer Sipi: Ne kezdjük elölről, plíz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Horváth Csaba meg ingyenes BKV-val kampányolt 2010-ben...
"Botrányos volt a mai bizottsági ülés: Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár konkrétan kiszaladt a teremből, hogy ne kelljen szembesülnie a hazugságai cáfolatával. Én meg utána futottam."

Szávay István jobbikos képviselő

www.facebook.com/szavayistvan
ha a mennyasszonynak töke lett volna... nagyon jó! d:

Szüret Nagydíj: Gajdics Ottó bekattan

Gajdics Ottó nem akar szülni!! A Lánchíd rádió főszerkesztője teljesen beindult a Narancs egyik címlapjától.

"Mert bár nekem is vannak nőiesnek nevezhető vonásaim, vagy édesanyámnak férfiasak, hiszen bárki azonosítani tud egymásról bennünket, annyira hasonlítunk, de van egy óriási különbség: én nem tudok szülni, és nem is akarok megtanulni!"

magyarnarancs.hu/belpol/szuret-extra-gajdics-otto-bekattan-87448
@punkfrog: sok idióta politikus van, én már akkor is sírva röhögve anyáztam azt a baromságot is, de legalább akkor nem voltak ennyire szánalmas indoklások és magyarázatok.
@iii: mit ne kezdjunk?

allitasz valamit aztan nem tamasztod ala?

en azt teljesen megertem, hogy nem akarsz a dk-ra szavazni, vagy nem szimpatikus gyurcsany. de minek ilyen hulyesegeket leirnod?

nem szimpi, nem szimpi. van az ugy. de minek a vetites?

(csak mellekesen, a.te.ervelesi.hibad.hu oldalon a te fenti kijelentesedre is van egy passzus;-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a jelölők irányítását elfogadják, és tudomásul veszik."

Gábris, te érted, amit mondtál? Értem, hogy a zsidó cionista világhatalmi népuralmista pártra gondolsz, mint jelölőre, de aki rátok szavaz, mármint a Jobbikra, annak ki fogja a cerkáját? (Nem, nem a szvingerklubra gondoltam.)
@DarthVader: höhöhöhöhöhö, -az máááááááááááááááááás :D
@Sir Bates dö Hól:

" értettem, vezérem!:-) "

Hüjjjjjjje:)) Csak gittet tudok adni:)
@ausländer Sipi: Sipi barátom, a korábbi bejegyzésekben ezt már annyiszor leírtam, hogy unom. De röviden:

- Gyurcsány felrúgta az előzetes megállapodást és leendő "szövetségeseit" támadta - ez tény,

- a DK-hívek skandálása belefojtotta a szót Mesterházyba - ez is tény.

Azon lehet vitatkozni, hogy ez utóbbi szándékos volt vagy sem. Én ott voltam rendezőként és tanúsíthatom, hogy igen, az volt. Ennek a lebonyolításához bőven elegendő 10-15 harsány ember, a tömeg megy utána, mint a birka.
@DarthVader: ez egy jobbikos topik, amit eszetlenül bekopizott. gondolom ez is úgy megy körbe köztük, mint a legolcsóbban elérhető, fellépős tangaruci elérhetősége.
@DarthVader: :)) Szinte hallom a gépezet kattogását...
@iii: ezek egyike sem teny.

a.te.ervelesi.hibad.hu/kozvelekedesre-hivatkozas

mindossze az mszp kommunkalja igy a politikai kudarcait.

en elhiszem, hogy sokan orulnenek az mszp "regi motorosai" kozul, ha gyurcsdany onkent kiherelne magat es atadna parszazezres szavaztotaborat az mszpnek. es elhiszem, hogy eltanultak a fidesztol a leszalamizas es a bunbakkepzes technikajat.

de attol, hogy ugyanazokat a politkai aljassagokat teszik meg, amiket a fidesz kovetett el 15 eve es vezette erre az utra, az mszp mitol lenne kulonb? ugyanazok a tettek miert vezetnek oket mas utra, mint a fideszt?

mellesleg lehet, nem kellene a sajat szavazokat es az esetleges kormanyvaltasra kepes tamogatokst agyatlan birkanak nevezni, akik barmilyen skandalas utan mennek gondolkodas nelkul.. nem?;-))

vagy tenyleg ennyire elfideszesedett az mszp, hogy agyatlan szavazogepeknek es barki altal iranyithato birkanak nevezi a sajat szavazoit is?:-)

szoval sok itt az ellentmondas es igen budos az mszp magyarazata. de azt latom toluk amit a fidesztol lattam 98 elott, am ikor szepen elkezdte bedaralni a jobboldali eroket a maga taboraba.

tenyleg ez a helyes ut?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én már elkezdeném az egészet a fogantatás pillanatában. és amikor megszületik a baba akkor megvizsgálnám, hogy mire alkalmas, ha pl lapátkeze van lehet utcaseprő.
@ausländer Sipi: látom, megtaláltad a magad bibliáját:-)
@Sir Bates dö Hól: mert majd swiftet olvas, mikor aztat vezetni is lehet. hátpersze.
@Orica Középföldi: protkót honnan szerezzek?... fogatlan hiéna vagyok én már... bagettet is azért nem eszem:-)
@bella _ciao: busszal jár. írta. akkor meg olvashat is. ha csak nem ő a sofőr.
@Sir Bates dö Hól: pedig. el tudnám képzelni a zürich-wellington buszjáraton. lenne ideje olvasni a kompúton. az utasok sem különösebben zavarnák.
@ausländer Sipi: Na most már tényleg hagyjuk, az hogy Gyurcsány és a tömeg mit tett, annak semmi köze a közvélekedéshez meg az mszp-hez. Ha ennyire nyilvánvalóan tagadod a valóságot, akkor nem érdemes vitatkozni. Van azért egy minimuma ennek. Talán nézz meg egy videót erről vagy olvass el bármilyen beszámolót.

Én nem neveztem senkit agyatlan birkának, ezt te tetted.
@iii: megneztem a videopt es olvastam beszamolot.

"Én nem neveztem senkit agyatlan birkának, ezt te tetted."

vs

" Ennek a lebonyolításához bőven elegendő 10-15 harsány ember, a tömeg megy utána, mint a birka."

ejnye..:-)
@Sir Bates dö Hól: bizony, nem art ezekkel tisztaban lenni amikor az ember a velemenyet probalja masokkal utkoztetni..:-)

szerinted akik keszitettek veletlenul tettek?;-)

de nagyon szivesen megbeszelem veled az ott leirtakat:-)
@iii: DK hívek? Az ne zavarjon, hogy az, aki elkezdte, éselismerte, hogy ő kezdte a skandálás, annak semmi köze a DK-hoz. (Persze biztos hazudik, ezeknek egy őszinte szavuk sincs.)

Az se zavarjon, hogy MSZP-szimpatizánsok, MSZP zászlókkal is rögtön bekapcsolódtak a skandálásba, és ezt el is ismerték. (Nyilván a hack része, hogy DK szimpatizánsok MSZP-s zászlókkal skandálnak, de akkor felmerül a kérdés, hogy tulajdonképpen akkor volt ott egyáltalán MSZP szimpatizáns? )

Az se zavarjon, hogy a megjelentetett több perces videoklippen egyetlen skandáló, kiabáló embernél lehetett DK-s zászót látni. A többi (A többi DK-s eldugta, hogy ne látszodjon DK-snak. Ravaszak, nagyon ravaszak)

Szóval ez a DK hack kicsit sántít.
@iii: Íme egy beszámoló: ott voltam, hallottam, hogy többen "összefogást" skandálnak, és mivel mélyen egyetértettem velük, én is kiabálni kezdtem ugyanazt. Ha teszem azt "széthúzást" skandáltak volna, azt nem kiabáltam volna, mert azzal nem értettem volna egyet. Aznapra tulajdonképpen nekem nem is volt más mondanivalóm vagy másra vágyam hallani... nem akartam kormányprogramot aznap, csak az összefogás ígéretét. Eleve azért mentem ki, mert végre a baller (most mindegy, hogy valójában mik, pillanatnyi helyiértéken balosnak nevezett) pártok közös fellépést tartottak.
Birka-e vagyok? Szerintem még "mint a birka" sem.

Én egyébként abban látom az összefogás értékét, hogy ha mindenkinek megvan a kedvenc formációja, húzóneve, és megvan az is, akitől okkal vagy szeszélyből tartózkodik, az összefogás hihetővé teszi (persze ezt még majd meg is kell csinálni, sőt kommunikálni is kell), hogy az általa helytelenített szereplők hatását ellensúlyozza a számára kedves szereplő törekvése. Így egészében végül mindenki számára elfogadható képet ad.

Szóval én most ebben nem volnék purista, és még azt is látom, hogy másokat hogy lehetne meggyőzni, hogy ne legyenek puristák, leszűkítők.
@DarthVader: Ismétlem, ott voltam, láttam a DK-s csoportot. Mondom, ezen lehet vitatkozni, ez a gumicsont megy orrba-szájba. Hogy milyen zászlót lobogtatott, meg hasonlók. Aki Mesterházy beszéde alatt ordibál, az biztos, hogy nem szoci-rajongó vagy nem tudja, mit cselekszik. Jellemzően nem a szoci zászlót szorongatók kiabáltak, ez is tény, én pl. a környékemen egy ilyet se láttam. A lényeg az, amit leírtam két pontban, azok tények. Ha Gyurcsány és társai nem csinálja a cirkuszt, akkor ez nem következett volna be, ez is biztos.

Valakik szerint az ellenzéki összefogásnak az az előnyös, ha tönkretesszük az egyetlen lehetőséget, amivel megmutathatjuk az ellenzék erejét. Gyurcsány és társai egy tál lencséért eladták ezt. Lelkük rajta.
@ausländer Sipi: Miháncsik egy szélsőségesen elfogult Gyurcsány-fanatikus. Nem mérvadó a véleménye, már el se olvasom, mert csak felbosszantom magam.
@ausländer Sipi: :-) engedsz vetnem egy pillantást a bölcsek kövére?... megérdemlem, méltó vagyok arra?:-)... most komolyan... se gps, se kompasz, hogy nem leled az origót?... lazíts!... és használd m.youtube.com/results?q=fantasia%20disney%20full%20movie&sm=1 :-)
@ausländer Sipi: Az "összefogás lemez" olyan népszerű, hogy az egyszeri tüntető bármikor nagy kedvvel rázendít erre, ha felbiztatják. Ettől még ő maga nem "agyatlan birka".
@iii: ez egy igazi magyarnemzetes megszolalas volt:-)

ott olvasni ilyeneket es ott megy ez a fajta retorika:-)

vitatkozni vele minek, igaz?
hiszen annyi tortent csak, hogy elkezdtek skandalni a "mint a birkak", hogy osszefogast:-)

gyurcsanahibas es emutnyocev!:-D

jo lenne eszrevenni, hogy mihez kezdesz hasonlatossa valni:-)
@iii: nahat! nem mondod! nepszeru az osszefogas-lemez?

vajon miert?;-))

talan azert, mert az osszes mesterhazy elott felszolalo is ezt szorgalmazta? ok nem hackaletek meg a rendezvenyt ezzel?

gyurcsanyhibas es emutnyocev?:-D

az van bazd meg, hogy annyira elontotte a szar az agyad gyurcsanytol, hogy kinyomta belole a demokratat...

es ez nem gyurcsany hibaja, mert a te szarod es a te agyad:-)
@Sir Bates dö Hól: mar megint nem tudom mirol beszelsz:-)

mondjuk ez eleg gyakran van igy.

(ne, ne jatszuk el a "de tudod-de nem tudom- de tudod- de nem tudom" jatekot:-) fogalmazz vilagosan. egyertelmuen.)
@ausländer Sipi: nem megy... bár szerintem van aki érti, amit mondok...

Mindenesetre ma sokkal jobb volt téged olvasni:-)... fog ez menni neked, csak olvass sharpe-t!! :-)
@iii: Üdv! nos lehet hogy ti összefogtatok, az ott lévő emberek, magamat is beleértve szélesebbet szeretnének! ti ezt nem akarjátok meghallani? tudod mit meghivlak vacsizni, az étterem előtt elkérem a pénztárcád, és egy jó haverral megvacsorázunk! persze te vagy haza mész, vagy kintről nézelődsz ahogy mi vacsizunk! na ilyen az összefogásotok! csak pénzem kellene(szavazatom)!
kis adalék tőlem nektek, miattatok :D

Kilenc ásotthalmi MSZP-s a Demokratikus Koalíció színeiben folytatja pályafutását - közölte csütörtökön Gréczy Zsolt, a párt szóvivője. Szerinte azért döntöttek így, mert a DK-val lehet csak leváltani Orbán Viktort. Úgy látja, egy-két hónapon belül ismét megkezdődhetnek a tárgyalások az MSZP-vel és az Együtt-PM-mel az együttműködésről.

www.origo.hu/itthon/20131114-a-teljes-mszp-atallt-a-dk-hoz-asotthalmon.html?sec-2
@magándemokrata: igen, itt a gond.
nem ertik meg, hogy az nem osszefogas amit az mszp most csinal. lattunk mar ilyet es tanultunk belole.
@Sir Bates dö Hól:
Ha mán pszichológus:
A pszichológusnál a beteg lefekszik a díványra
és arra a kérdésre, hogy mik a tünetei elkezdi mondani:
"Kezdetben teremtettem az eget és a földet..."
@bella _ciao:
A hungaricum tepertős pogácsa nálad miért az Orbán kormány sikere? Ők találták fel?
@iii:
Nagy szerencséje Bajnainak, hogy lekéstem a gyűlés elejét. Merthogy ez a skandálás őt "illette volna" inkább! És ha időben ott vagyok,én gondoskodtam volna róla.
Merthogy szegény Házmestery soha nem ígért összefogást - ezért joggal truccol, hogy belé - és nem Bajnaiba fojtották a szót,aki viszont az összefogás eszméjével haknizott, amíg Szigetvári,a füvész és az LMP közös erőfeszítéssel meg nem bodicsekelte.
Én értem, hogy a volt LMP-sek 2011 karácsony óta abban a hitben élnek, hogy Gyurcsány "ellopta tőlük a showt" viszont nem ártana figyelembe venni, hogy a fékezett hatású kis performanszuk kizárólag azért lett show, mert Gyurcsány a szó szoros értelmében "melléjük állt" És ez azóta sem változott!
Hogy idézzek egy "klasszikust":a többiek még a kanyarban sincsenek!
@iii:
Te nagyonhülye! A tömeg azért volt ott, hogy az összefogás mellett kiálljon! Mert az ott levők többsége nem tartotta "összefogásnak" az mszp-együtt(???) (muhahaha) különalkuját!
És csakegy szikra kellett, hogy beinduljon a motor.
Ti tényleg azt hiszitek, hogy az mszp-együtt néhány képviselői helyecskéjéért fogunk majd melléjük állni? Hogy ők lehessenek "őfelsége ellenzéke"??
Egyre inkább hajlok rá, hogy Bartusnak MEGINT igaza volt:ezt az egész választósdinak nevezett hajcihőt negligálni, azaz bojkottálni kell,ha nem akarnak tényleges kormányváltást!
@kekex: mi van, kekecke? bevetted reggel az antiirónia tabit? vagy szar napod volt?
@bella _ciao:
"Irónia"? Komámasszony, hol a smájli?
De egyébként tényleg szar napom volt, amire ez az iii csak rátett még egy lapáttal. Rosszabb mint egy DK-fan! No jó,legyen (mert már kezdek kilazulni): ugyanolyan!
@kekex: rigalánc, különben süttetek a pocakos tábornokkal egy rezsicsökkent tepertős pogit neked. a szmájlikat meg majd a szárnyastól.
süti beállítások módosítása