Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.05. 12:28 Fabius

A Komondoros Józsi, a Fidesz meg az erkölcs

Címkék: fidesz erkölcs nőverés balogh józsef vak komondor

Egyszer volt, hol nem volt, volt eccer az igazibaloghjózsi, aki egy szép napon aszonta:

"Blogunk visszautasítja azt a Balogh Józsefet személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampányt, amely a felső-Kiskunság országgyűlési képviselőjének becsületébe gázolva a közéletben, a nemzet szolgálatában eddig eltöltött több mint húsz évét, valamint családi életét kívánja politikai okokból gátlástalan módon támadni. "

Hogy mi késztette ezt az igazibaloghjózsit arra, hogy hazudjon máig nem tudni, de ahogy az ilyen mesékben már csak lenni szokott, előkerült egy mégigazibb-baloghjózsi, aki meg aszonta:

"négy-öt alkalommal „a közepest meghaladó erővel, ököllel” ütött a nő arcába, amikor 2013. április 28-án hajnali hat körül egy családi eseményről érkeztek haza a Fülöpházán lévő tanyájukra. A képviselő a gyanúsítotti kihallgatáson a szándékosságra is kiterjedő, teljes körű beismerő vallomást tett. A vallomásból az derül ki, hogy az ittas képviselő minden előzmény nélkül támadt élettársára, akit az ütlegelés után a hajánál fogva is bántalmazott: egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. A kiáltásokat hallva Balogh József nevelt fia kelt az asszony védelmére, aki így el tudott menekülni a helyszínről. A bántalmazás következtében a nő darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsonttörést és egyéb sérüléseket szenvedett."

balogh-vakkomondor-józsef.gif

 

Ejnye, no, akkor mégse a vak komondor meg a balliberális média, de még csak leggyűlöltebb ellenségünk, a Gyurcsány se vót? Utóbbi bár ügyes próbálkozás volt, és nem lepődtünk volna meg azon sem, ha a poltpéter haladéktalan kivizsgálást indít az ügyben, azért elég kacagságosra sikerült így a Nagy Beismerést követően. Kérdezgették ezt a Komondoros Józsit tegnap, hogy megírta-e már a lemondását, és a leadta-e a parlamenti belépőjét, de a felesleges kérdésre se jött semmi válasz. Én, ha nekik vagyok inkább ezt kérdeztem volna:

- Jocókám, milyen érzés most, a törpvideógét után a Fidesz torkára tolni a komondor péniszt? 

Plusz bónusz kérdésnek még firtattam volna kicsit, hogy ezek után milyen jövőt jósolsz te magadnak, de lehet ez is felesleges lett volna. Mert ha emlékszünk, a fideszkeresztények nem kivágták a nőverő taknyot a francba, einstandolva a mandátumát, hanem elegánsan megvárták, amíg jobb belátásra térve szépen kiül a frakcióból magától. Bár Selmeczi nertársnő kijelentette: "Aki gyermeket, nőt bántalmaz, agresszív cselekedeteket folytat, nincs helye a közéletben" de azért kivárják mi lesz az eljárás vége, és utólag alakítanak ki álláspontot. 

No, ez az ami hiányzik a tegnapból. A beismerő vallomás utáni álláspont. Ez pedig még attól is kínosabb így, mintha a 8:1-ről kiderült volna, hogy nem puszta bénaság, de bunda is volt. Nőverő Baloghnak egyelőre nincs miért aggódnia, nem indul békemenet Fülöpházára "Aki agresszív az vakkomondor" molinóval, mert ezek szerint csak a hungarocell Orbán fejét basztatni pfújrossz, egy hús vér asszony arcát szilánkosra törni a korláton még éppen belefér. Ahogy a mandátumot megtartani és csöndben ücsörögni a nagy büdösben is kafa. 

Erkölcs, mi? Az hát. 

 

779 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr375615986

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.11.05. 13:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mit szólt a korlátos fejbeveréshez a vakkomondor ?
szótlanul végig NÉZTE az egészet ?

mondtam én:
ad1) minden politikus BŰNÖZŐ
ad2) minden vakkomondor birka...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Őket majd házmesterlaci intézi a következő ilyennél.
@Fabius: Nem is tudtam, hogy a dékának filmes sminkesei is vannak. :)
azért a dr.P.Péter féle alkalmat szügyészség mondata is vicces:

"A kiáltásokat hallva Balogh József nevelt fia kelt az asszony védelmére, aki így el tudott menekülni a helyszínről."

ez a smittpálesz féle magyar nyelvi szabájok szerinti...
ugyanis így azt jelenti, hogy a nevelt fiú menekült el...
Így "hejes":

"Aki agresszív vakkomondor"
Nem mond le! Mibű eteti a komondorát, ha nem jön 1 milla havonta?
Az ilyen, erős, koleszterinarcú úriembereket aktív találkozóra vinném szigálhoz, vandamhoz és tájszonhoz.

Kedves Fabius, egyébként totálisan teljes tévedésben vagy, ugyanis a Gyurcsány szál határozottan erős a történetben. Az NSA által lehallgatott hűtőgépmágneskamera által rögzített felvételeken jól kivehetően látszik, amint Ferenc Baloghnének öltözve hisztis módon provokálja a beborozott emberét azzal, hogy Bajnai bebaszva is jobb pasi nála. Valljuk be, ilyenkor a legbékésebb komondoristának is elszáll az agya után a keze is. Szóval, politikai provokáció történt, Mesterházy mondjon le.
(A komondor pedig izraeli drón, csak szólok. mindez olvasható a csipilipszen.)
kérdésre gyors válasz egy kádéenpés faszkalaptól:

/magamtól másolva :D/

hogy aza tökkelütött barom narancsnikekre és seggnyalóira szakadna a zég:

"Fideszes fiúk! Az asszony verve jó?" - Monoklival flashmoboztak a parlamentben

Vadai Ágnes és társai nyomtatott papírokkal és monoklival demonstráltak kedden. Latorcai János, az ülést vezető KDNP-s országgyűlési alelnök szerint az ülés rendjét súlyosan veszélyeztető módon viselkedtek<<<<<

hvg.hu/itthon/20131105_Fideszes_fiuk_Az_asszony_verve_jo__Monok
Szerintem a korlát a hibás.

Ez így működik évek óta. Oké, legyen ártatlanság vélelme meg minden, de minden gyanút és kritikát teljes gőzzel, akár a legpofátlanabb hazugsággal is letromfolni, aztán meg sunnyogni, amikor abból valami mégis beigazolódik, az nem kéne. Ez a Balogh is simán megúszhatta volna kisebb pofáraeséssel, ha nem egy ilyen nyilvánvaló marhasággal jön, mint a vak komondor.

De mindegy is, legalább új etalont teremtett az arcátlan hazudozásnak, nekem meg lett egy jó avatar-képem meg egy kis kiegésíztés a nickem mellé:).
micsoda ötletek, vezénylóéknak van hová fejlődni:

Karácsony novemberben? Venezuelában idén így lesz

Novemberre tette át a karácsonyt a venezuelai elnök, Nicolás Maduro, aki azzal indokolta döntését, hogy így legyőzhető az országon uralkodó keserűség, bár az ellenzék szerint a lépésnek inkább ahhoz van köze, hogy december 8-ára tervezik a helyhatósági választásokat - írja a VG Online.

hvg.hu/vilag/20131105_Karacsony_novemberben_Venezuelaban_iden_i
öööö, akkor minek is tárgyalnak? ennyi oszt jó nagyot...

"Merem állítani" - 100 ezer feletti minimálbért ígér az államtitkár

A kormány megkezdte a tárgyalásokat???? a minimálbérről, amely jövőre meg fogja haladni???? a 100 ezer forintot - mondta a foglalkoztatásért felelős államtitkár sajtótájékoztatón, kedden Budapesten.

hvg.hu/karrier/20131105_Merem_allitani__100_ezer_feletti_minimal
@bella _ciao: Fabiusnál elszakadt a cérna és átlökött valakit a kommondoron?? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miért, a bankokat is felkérték, hogy dolgozzák ki az új devizahitel-mentést, de mert nem hisznek benne, hogy tudnának olyan verziót csinálni, ami megfelelne a kormánynak, így inkább rögtön el is kezdték csinálni a sajátjukat.

Egyébként én is merem állítani, hogy a minimálbér jövőre 100.000 felett lesz, mert a kétezer forint alatti emelés még az inflációt sem érné el. Az meg választási évben kizárt, főleg, hogy megint más f*szával tudják verni a csalánt.
most mit izélsz? tegnap egy fideszes aszonta a balogot is megilleti az ártatlanság vélelme (vagy védelme ugye...) és nincs ügy addig amíg nincs jogerős döntés.
mert itten ugye jogállam van, ebből is látszik. nem ülnek fel a bukott baloldal lejáratókapányának, így van ez rendjén
Hát, mi lett ezzel a szerencsétlen nőverővel, hogy ekkora őszinteségi rohamot kapott?
A gaz Vadaiék pedig nem átallották súlyosan veszélyeztetni az (szinte csupa férfi) ülés rendjét. hehe.
Amúgy meg a bántalmazott menyecske?, esete sajnos azt bizonyítja, hogy az asszony tényleg verve jó.
Mert a darabos orrcsonttörés és egyebek óta akkora szerelemben leledzik a páros, hogy csak na! Turbékolnak! Azóta tán már össze is házasodtak, én valahol, érdektelenség miá', elmaradtam a kanyarban.
Már csak ezért is furcsa ez a gátlástalanul felszínre törő őszinteség.
Vagy az orvosi szakértői vélemény esetleg kétségbe vonta volna a komondor ebbeli képességeit?!
@Fabius:

"Erkölcs, mi? Az hát. "

nem követed figyelemmel a délceg Tábornok, a tévedhetetlen Főnök, a győzhetetlen Führer, az emberbarát Frankenstein gondolatmenetét. itt nem erkölcsről, hanem szokásról van szó. kinek mi a dolga? hányszor elhangzott, hogy mi az asszonyok dolga... szocializációs evolúciója során arról győződhetett meg, hogy pénz számolva, asszony verve jó. tehát az asszonynak tűrni kell az ütleget, a férfi meg ütlegel. egyszerű világkép ez. könnyen kezelhető. neki. még csak nem is frakciófegyelem vs. önfegyelem kérdése ez. kultúra. a kulturális bevésődés erősebb, mint az etika. a fideszben a nőverés megszokás és nem morál. így teljesül a női kvóta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha én átlökök valakit valamin arról a halálozási rovat számol be, nem a baleseti.

Amúgy meg mióta is vagyok én LMP-s?
@Bakter:

"Ferenc Baloghnének öltözve hisztis módon provokálja a beborozott emberét azzal, hogy Bajnai bebaszva is jobb pasi nála"

M A R H A !

:-D :-D :-D :-D
@Algopirin: Az utóbbi időben egyre csalódottabban szoktam nézi a Fideszes sajtótájékoztatókat. Már senki nem jön a régi megszokott klisékkel, hogy minden a bukott baloldal erőlködése vagy ármánya, mellyel ráront a Fidesz kormány világmegváltó erőfeszítéseire.
Úgy látszik már ők sem a régiek! :)
tartalékolják az embert, na... jövőre már úgysem lesz képviselő, most megvárják amíg kifutnak a bukottbaloldal botrányai, és majd akkor látványosan elítélik, hogy ejjdekorrekt banda ez a kormány.

azért az is ijesztő, hogy a 444.hu-s videón az mszp-s politikusok milyen simán bemondják, hogy ezt bizony bekajálták, miközben fordított helyzetben a kormány ezerrel hazugozik mindenkit.

szóval lehet, hogy mindkét oldal lop, de az egyik ráadásul teljesen gátlástalan, és hülyének néz mindenkit.
@Fabius: Van egy rossz (kinek jó?) hírem:
index.hu/belfold/2013/11/05/maris_enyhitenek_a_lex_gavran/

Úgyhó vigyájjá a kamuvidejóiddal, lyó merkülönben? -ha és amennyiben nem lyóhisz eműen készítéd- megütheted a (zasszonyt), vagy a Bokádat!

egylyó aka ród
óóó jeeee, így kell ezt kedves feleim, nem dumálni csak :D

Egy egész tanszéket kirúg a Pécsi Egyetem
A jogi kar új dékánja azonnal kinevezte a fiát tanszékvezetőnek, az alkotmányjogászokat elküldik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F05%2Fegy_egesz_tanszeket_kirugna_a_pecsi_egyetem%2F
egyébként meg így kell ezt:

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2013/11/05/elengedhetik_a_devizatartozasok_egy_reszet/

Azoknál a 90 napon túli devizahitel-tartozással rendelkező adósoknál, akik belépnek az árfolyamgátba, az állam csak akkor vállal garanciát a gyűjtőszámlára, ha a bankok elengedik a tartozás egy részét – közölte a Fidesz frakcióvezetője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

kíváncsi leszek, mi lesz még a kampányban. húszezrest mindenkinek?
Ne bántsátok a Józsit!
Szegény - alapos fizikai és meteorológiai ismeretek hiányában - azt is bevallotta, amit nem követett el. Ugyanis az elektrosztatikusan feltöltődött levegő simogatta meg és borította fel az asszonyt (az ilyen térerő nagyüzemi hasznosításába fog rövidesen belekezdeni a nagy tudású Széles mérnök úr, hogy Magyarország legjobban teljesítsen).
Józsink is pórul járt, mint annak idején Pokorni a balneológiával.
A természeti jelenség által durván megtréfált pár megnyugodhat.
@hardw: öööö:

Megkezdődött a nagy zuglói osztogatás
Nem áll jól a kerület, de 100 milliót elosztogatnak,
25 ezer nyugdíjas Erzsébetet kap karácsonyra. Megkérdeztük őket, mit gondolnak az ajándékról.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F05%2Fmegkezdodott_a_zugloi_penzosztas%2F
Mi ezzel a baj? Csak példamutató életet élnek ezek a zurak. Emlékszem még egy urbanlegendra, amiben egy igen magas pozíciójú fidesz vezető, bizonyos L. Anikó szép színes monoklikokat bújtatott napszemüvegek mögött.
Egyébként, ha valakinek igénye vagy szüksége lenne rá:
"Potom 25 ezer forintért bárki hazaviheti Orbán Viktor csaknem mérethű hasonmását."

Ne hamarkodjátok el a választ!!!, nagggyyyon sok mindenre jó lehet még ebben a feszült világban. És ez csak fokozódik.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/25-ezerert-licitalhat-orbanra-2219663
fidesz vezető felesége
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ez egy alapvetően jó hír. Nem kell 3 évet ülnöm, ha legközelebb valamelyik pártpatkány kamuvideósat játszik én meg beszélek róla.

A kis öröm is öröm.
Újabb "nem kötelező, csak automatikus" mondat by Fidesz:

"A kormánypártok indokoltnak tartják, hogy a fizetőképesség érdekében a bank adómentesen elengedje az adósság egy részét a gyűjtőszámlára vonatkozó állami kezességért cserébe. A tartozást úgy kell elengedni, hogy az adósság utána kevesebb legyen, mint a kölcsön fedezetéül szolgáló ingatlan értékének 95 százaléka - ismertette a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint ez abszolút reális. [...] A frakvióvezető kiemelte: az adós a rögzített árfolyammal az eredeti tartozásának körülbelül 25 százalékával csökkentett részét kezdi el fizetni. A tartozáselengedés nem kötelező, "csupán egy erős ösztönző" a pénzintézeteknek - mondta Rogán Antal.".

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/modosult_a_devizahiteles_csomag_tartozas-elengedest_akarnak.3.191290.html
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Talán nem fityeszes sajtóhülyítőtájékoztatókat kellene nézned. Hanem a fityeszes médiát. Abban az írásjelek és a névelők helyett is Bajnai, manapság pedig még inkább megint Ferenc nevét használják. Gyurcsány jön ki a gazosból, ők meg kezdenek begazolni tőle megint.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért van elkúrva az egész, mert ezek a nyugdíjasok - és ez a videókból tökéletesen látszik - tényleg azt gondolják, hogy illik és kell beleszólniuk a jövőbe, de ugyanakkor a beleszólásukban mennyire fontos szerepet játszik az önzés, hogy nekik jusson.

mérhetetlenül szégyellném magam emberként, ha idős emberként a következő generációk életéről akarnék dönteni háromezer forintért cserébe.

dehát, ha a magyarok nem ilyen emberek lennének, az elmúlt 20 év nem arról szólt volna, amiről.
ennyi:

Törvénysértően barmolta szét Herman Ottó sírját a KDNP-s

Egymilliót tapsolt el közpénzből egy fele annyiba sem kerülő sírkőre, majd rávésette a saját nevét, pedig az eredeti, gyönyörű síremlék védett volt. Az év tahója Kovács László

cink.hu/torvenysertoen-barmolta-szet-herman-otto-sirjat-a-kdnp-1458683856/@szilylaszlo
@hardw: ennyi:

"dehát, ha a magyarok nem ilyen emberek lennének, az elmúlt 20 év nem arról szólt volna, amiről. "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja.

de attól még rohadtul dühítő, végülis ez a mi hazánk is.
Anno írtam
endresy.blogspot.hu/2013/04/balogh-jozsef-veszelyes-uzeme.html

A véleményemet a zárómondatokból fenntartom.
Amúgy Józsink egy remek jogi trükköt csinált....
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: igen, a bajnai gárda is egyre kevesebbszer hangzik el. de nem féltem őket, lesznek újabb remek jelzős szerkezetek
off/
A blogra írták a csapatnak, és különösen @Fabiusnak:

"Kedves Geo!Tudom,hogy nagy szemtelenség,amit kérek Tőled,megtennéd,hogy átadnád Fabiusnak szívből jövő jókívánságát egy vén tanárnőnek.Hallatlanul szórakoztatóak,okosak vagytok.Talán nem dobom fel a bakancsot .és összeszerzek valami pc-t.Éva"

Mivel nem érzem szemtelenségnek: Ime!
/off
@GeoCracker: :O kik azok az okosok és szórakoztatóak, mert ahogy nincs vén tanárnő, úgy mink sem vagyunk azok ;)

Üdv Évának, ha már ilyen közvetítő közeget játszol :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ne adj tippeket.

@bella _ciao:
"Szijjártó felpörgetné a tatár bizniszt"
elolvastam. ez hülye. és milyen technológiát akar exportálni? mondjon egy olyat, ami olcsóbb itt, mint a közeli kínában.
tatárbifszteket, legfeljebb, lóhúsból.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig használhatta volna céltáblának is.De rég volt már az a részegen lövöldözés festményre,és a nívó semmit nem javult.
@Secnir: ööö akkor te sem ;)
ne sértsd meg a hülyéket, az a mindenes nyalonc, még rájuk is sértő
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A türelmetlen barma: előbb-utóbb hivatalból az ő nevét is felvésik egy sírkőre. Még azt a bibliai bölcsességet sem ismeri keresztényként, hogy "más sírkövével ne ékeskedj".
@Secnir:
Jön a keltinyitású nyereg alatt puhított kumisz, amiért cserébe unortodox gazdasági csodát adunk.
Erkölcs?

Kiváncsi lennêk józsi agyában milyen folyamatok játszódnak le mostanában.

"Mi kozuk van hozzá, az én dógom. Amúgy is olyan kényelmes ez a szék."

"Mások is esztet csinajjak."

"Majd bajusz jol megbunteti a monoklis pics@kat, mit pofáznak ezek."
@ducse911:
2/3-dal módosítják 10 parancsolatot:
"Úgy üst felebarátodat, mint saját asszonyodat."
Miután az erkölcs-tankönyvben már úgyis van néhány példa emberölésre vagy emberölési kísérlet megíétéléséhez, ajánlom az érintetteknek a "Nőverő vakkomondor" címszó alatt feltenni a nagy kérdést, hadd törje a buksiját a jövő nemzedéke a válaszon:

Mi a nagyobb bűn?
a) átesni a vakkomondoron (és ezáltal egy fogyatékos, védekezésre képtelen jószágot vegzálni)
b) nekimenni a sötétben a korlátnak, és szilánkosra törni a saját pofánkat - a rohadt alkoholistája!
c) segíteni a nőtársunknak nekimenni a korlátnak, és szilánkosra törni a képes felét, majd mindezt a fogyatékos komondorra kenni
d) ezt követően szenvtelenül és pofátlanul továbbra is ülni a Parlamentben a seggünkön és felvenni a szép kis járandóságunkat, cserébe még a minket háborgató és gúnyoló parlamenti nőtársainkat is kivezettetik

Hát, kérem, fel lesz adva a nebulóknak a lecke.
Az elmúlt három évről egy könyvespolcnyi etika-sorozatot tudnánk szerkeszteni.
@Secnir: fényágyat! Van százezer lejárt szavatosságú raktáron, azzal házal mostanában. Vagy beléptetőkaput, az is van.
hűűűűűűűűűűűűűbassszameeeeg, elakadt a szavam.........erős mezőny ebben a seggnyalásos narancskorban.:

Államvallás lesz a vállalkozás?

A Budapest HUB munkacsoport a Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából elkészítette a hazai garázsvállalkozások hitvallását<<<, amiben javaslatokat fogalmaznak meg a hazai ökoszisztéma kialakítására. A munkacsoport tagjai szerint a vállalkozások ösztönzésében még sosem volt ilyen együttműködő az állam<<<<, sőt egyenesen a kereszténységre megtérő Nagy Konstantin római császárhoz hasonlították<<<<< az állam képviseletében jelenlévő Cséfalvay Zoltán <<<<<< gazdaságstratégiáért felelős államtitkárt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem kötekedek, de itt egy kötet: Ilf-Petrov - A szórakoztató egyed
@Dr. jenőke (jenőke): célozgatunk, célozgatunk??? Na jó van, és el tetszettől olvasni már? Olvasó napló, kivonatolás remélem meg van. :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Semmi különös, csak a TAO teljes félreértése, Ázsia kritikátlan félázsiai követése.

A tao Kína egyik legnagyobb autentikus ősi vallása, azonban Magyarországon a társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény.
(a nyereségbálvány imádása)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Persze, olvastam.
Tizenkét dühös ember a tanú.
Jaa!! Osztap Bender üdvözöl.
Nem értem, hogy jön ide a Fidesz. A Fidesz képviselőcsoportja már rég eltávolította köreiből ezt az embert.
"Az aljas liberálbolsevista feleség a hosszú gyurcsányvörös haját váratlanul a gyanútlan férj öklére tekerte és háromszor belefejelt a korlátba! Szegény férjnek majd kiszakadt a karja a váratlan rándulásoktól!
A férj nevelt fia az anya öncsonkító brutalitását látva vak komondor álruhában sikoltozva menekült a helyszínről."
MTI
@Frady Endre:
Szedd a verslábaidat!
Mi ez a próza-próba?
Bocsi, hogy bajai videós OFF, de ezen jót röhögtem. :)

Folyamatábra

Most már minden teljesen világos. A folyamatábra segített a dolgok megértésében – aki ezután sem érti, az rasszista. Tehát: október 18-án, az MSZP kongresszusának előestéjén jelent meg a bajai videó. Mesterházy pártelnök úr – egyszersmind „Magyarország jövendő miniszterelnöke” – habozás nélkül kamerák elé állt, és közölte: „Zsigó Róbert csak akkor nem hazudik, ha hallgat.” S hogy íme, itt a bizonyíték. Harangozó Tamás, egy másik megújult szocialista – Magyarország egyik még későbbi miniszterelnöke – meg bement Kálmán Olgához – független médiamunkásnő, Magyarország egészen távoli jövőben felsejlő miniszterelnöke –, és közölte, hogy Zsigó Róbert állandóan hazudik, de hát mit is tehetne szerencsétlen, amikor itt a bizonyíték.
Hirdetés

Másnap kiderült, hogy nincsen itt a bizonyíték. Mert hát a videó kamu. Ezt viszonylag hamar belátta mindenki, hosszas és reménytelen utóvédharcokat csak a Népszava sajtómunkásai vívtak, no és szegény hülye Karácsony Gergely, Magyarország 2462-ben megválasztandó miniszterelnöke, az Együtt–PM 2462 formáció egyik vezetője.

Azt mindenesetre mindenki azonnal kijelentette, a hamis videóhoz neki nincsen semmi köze, és napnál világosabb, hogy az egészet a Fidesz rendelte meg, figyelmet elterelendő. Aztán másnap, 20-án kiderült, a videó egyik készítője a Gyurcsány vezette DK tagja. (Ha Magyarország egyszer végleg megszűnik, azonnal Gyurcsány Ferenc lesz a miniszterelnök, aki akkortájt fog tudományos igénnyel elmerülni a balatoni borászat rejtelmeiben.) A DK gyorsan reagált a hírre, és kirúgta a hamisítási botrányba belekeveredett tagját.

Török Zsolt – egy kicsit régebben megújult szocialista, nincsen olyan konstelláció, amelyben miniszterelnök lehetne – ekkortájt kezdhette elkészíteni briliáns folyamatábráját.

Ezt követően hosszú, derűs napok következtek, amelyeken az összefogást sürgető pártok és pártocskák az összefogás napjaként meghirdetett ellenzéki seregszemlén, nyílt színen, színpadon rúgták egymást tökön, majd megpróbáltak mosolyogni közben. Gyurcsány sajnálta Attilát, Szanyi elküldte Gyurcsányt a p…ba, szegény hülye Karácsony Gergely megint nem értett semmit, a szólásszabadság utolsó bástyájából kirúgták Kunczét, Bajnai elmondta, hogy ő bizony mérges – olyan volt az egész, mint egy kedélyes, előkelő elmegyógyintézet parkja a bágyadt, őszi napsütésben.

Csak Török Zsoltnak volt rossz előérzete. Ő folyamatábrát készített. És jól tette. Mert 28-án a kirúgott DK-s, Kőrös Gusztáv bement Kálmán Olgához, és közölte, hogy az MSZP rendelte meg tőle a videót, méghozzá oktatófilmnek. Sorolta a neveket, időpontokat. És ekkor jött el Török Zsolt nagy napja. Bement ő is Kálmán Olgához, és elővette a folyamatábrát. Ekkor egy pillanatra megállt az élet mindenütt, és Kálmán Olga is tenyerébe temette arcát, mert tudta, ezt majd még egyszer meg kell magyarázni. És Török Zsolt elmondta a következőket: Nem az MSZP juttatta el a HVG-hez a hamis videót. Nincs az MSZP-ben Károlyi Attila nevű egyén. Az MSZP székesfehérvári szervezetének nincs sporttagozata.

Másnap a HVG közleményben tudatta az ország népével, hogy ők az MSZP kommunikációs igazgatójától, Déri Balázstól kapták a felvételt. Ekkor Déri Balázs adott ki nyilatkozatot, miszerint tényleg ő, de nem szólt senkinek, és hamar lemond. (Lemondott.) Majd Márton Roland, az MSZP székesfehérvári elnöke adott ki nyilatkozatot az alábbi szöveggel: „Az MSZP Székesfehérvári Szervezetének nincs és nem is volt soha Károlyi Attila nevű tagja. Az MSZP Székesfehérvári Szervezetének nincs és nem is volt soha sporttagozata. Bárki, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az szélhámos.” Ez a nyilatkozat olvasható a Népszava internetes oldalán is. Ugyanakkor olvasható egy nyilatkozat az MSZP másik honlapján, ezzel a szöveggel:

„Kedves Barátaim! Tájékoztatlak benneteket, hogy 2013. szeptember 6-án megalakult a Sporttagozat kalocsai szervezete. Az új szervezet elnöke Sztojka Istvánné. Az alakuló ülés résztvevőit az MSZP kalocsai elnöke köszöntötte. Az előkészítő munkát Károlyi Attila, a székesfehérvári szervezet elnöke végezte. A résztvevőknek mindnyájunk nevében sikeres közös munkát kívántam. Tisztelettel: Király György” Azt a honlapot, amelyen ez utóbbi nyilatkozat olvasható, dr. Vincze Géza, az MSZP sporttagozatának elnöke jegyezte be. Vagyis jelen állás szerint Márton Roland kijelentette, hogy Király György szélhámos. Ők amúgy egy pártban vannak, mint tudjuk. És azt tudjuk még, hogy Mesterházy semmiről sem tudott, hiszen Török Zsolt folyamatábráján sincsen Mesterházy irányába visszakunkorodó nyíl. A visszakunkorodó nyilak momentán kivétel nélkül Török Zsolt szép nagy segge irányába mutatnak, ugyanis ő lesz a következő távozó. Legalábbis Mesterházy folyamatábráján. Gyurcsány eközben öblös kacajjal öleli magához Vadai Ágit, aki aprókat sikkant ettől. Az ellenzéki szavazók pedig egyre elhalóbb hangon skandálják, hogy összefogást…

Ja! Mert hát ezek így együtt az ellenzék. És kormányozni szeretnének…"
@Blogger Géza: olvasd újra. nem segítek, keresd ki a megfelelő részt a kifogásodra. jó hír különben géjza, hogy a téli időszakra alkalmazandó 200 ezer közmunkás felét beiskolázzák. a gyengébbeknek kimondottan kompetenciafejlesztést terveznek tartani. szóval van esélyed. jelentkezz a lendvay utcában.
géjzaaaa, ahhhaaa, hogy mennyire hiányoztál, csak azt nem tudom még, hogy kinek :D

ezeknek sem semmi közük a fidesz maffiaállomhoz:

Egy egész tanszéket kirúg a Pécsi Egyetem
A jogi kar új dékánja azonnal kinevezte a fiát tanszékvezetőnek, az alkotmányjogászokat elküldik.

---------------------------------------

Monoklis DK-sok az asszonyverés ellen
Vadaiék monoklival jelentek meg a parlamentben. Latorcai kiutasította őket, Kövér eljárást indíthat ellenük. Balogh József közben még nem mondott le.
Végre, no. Már hetek óta nem lehetett egy egészségeset patászorbánozni, szegény varánusz, amerikai fiú, stb. blogok hallgattak is... De lám, itt a lehetőség a lényegről beszélni. Nincs Baja, Műegyetem, szobordöntés, hisz' itt van ez a szánalmas agresszív kismalac, aki igaz hogy már nem fideszes (csendben kérdem: a pénzügyminiszterként! az őt faggató televízió kameráját lefejelő Veres János vajon miért nem kapott útilaput?), no de legalább elmondhatjuk: tutibiztos hogy a felcsutisuttyócigánnyal közösen szoktak összejönni egy kis asszonyverésre, ahol ki-ki a sajátját, néha egymásét is jól megveri, így hát: Orbán Viktor monnyon le! Jól beszélek, elvtársaim? Na ugye.
@Bakter: Tulajdonképpen be is lehetnek szarva a Ferenctől, mert rettentő sok munkával, lépésről lépésre építi el az imidzsét és a DK-t. Csak emlékezzetek erre jövő tavasszal
@Blogger Géza: Géza nem érti! Segítek,mint ha jó keresztény lennék.Kitették a taccsvonalra,tartaléknak még jó lesz.Kicsit szaros,kicsit büdös,de mégiscsak egy szavazat.Legfeljebb fintorgunk nyilvánosan,legbelül meg örülünk,hogy nem a mi disznóságunk derült ki.Hiába,ütni tudni kell!
@Dr. jenőke (jenőke): Így már értem..ideje lenne eljönnie a Messiásnak, asszem (és itt nem Vikitorra utaltam..:-)!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Messi ás, nem ás.
Lionel Andrés Messi - ha eljön - ásni nem fog.
@GeoCracker:

Megkaptam, üdv Évának :-)
Kár, hogy Balogh József nem Monok polgármestere, mert akkor innentől ő lehetne a Monok Lee! :)
index.hu/belfold/2013/11/05/orban_elbeszelgetne_a_lehallgatasi_botranyrol/

muhaha, mik lehetnek azokban a leiratokban... :D száz meg száz öszödi beszéd :D
@Blogger Géza:

Na várjál, hogy mit csinált a Fidesz képviselőcsoportja?

Mármint a semmin kívül, úgy értem.

Merhogy Balogh magától ment, nem kérte rá senki, egy büdös szó nem sok, annyival nem kommentálták a tegnapi kamingautját.

De ha te másképp tudod, idézd.
@Dr. jenőke (jenőke): Vót eccer..kiállították, senki nem értette..mitől olyan nagy ígéret ez a gyerek? Na, aztán majd' olyan idol (vagy etalon) lett, mint a pocakos focista, csak a minőség más kissé..
@Fabius: Gézától ilyet ne várj, ő egy másik (nem, nem János) Gejza..
www.youtube.com/watch?v=taY6jj-z1UU

Komolytalan népség, fujj!
@Myrath: "Nem mond le! Mibű eteti a komondorát, ha nem jön 1 milla havonta?"

Megdöglött a komondor, úgyhogy lemondhat...
Tisztázzunk egy-két dolgot.
1. balogjózsi (így, csupa kisbetűvel) egy szemét állat, egy fasz, nem méltó a képviselőségre.
2. A jogállamiság igen szép dolog.
3. A jogállamiság néha nagyon béna helyzeteket teremt. Mint most is. Ugyanis balogjózsit ki lehet vágni a Fidesz frakcióból, de nem lehet visszavenni a képviselői mandátumát. Mivelhogy egyéni körzetben, egyéni képviselőként választották meg. (remélem, az illetékes szavazópolgárok nem követik el ezt a hibát jövőre...)

Szóval, balogjózsit lehet basztatni, hogy mondjon le, lehet elhatárolódni tőle, ki lehet közösíteni, lehet bűnvádi eljárást indítani ellene, de sajna, ez nem elég ahhoz, hogy elveszítse a mandátumát. Ha elég vastag a bőr a képén, akkor nem akarja visszaadni, akkor képviselő marad.
Hogyan értékeljük a minimálbért, ha mindent figyelembe veszünk?
Kitermelhető?

Alkalmazott bruttó bére: 105,000 Ft/hó (1 gyermek)
Nyugdíj járulék: 10,500 Ft/hó
Egészségbiztosítási járulék: 7,350 Ft/hó
Munkaerőpiaci járulék: 1,575 Ft/hó
SZJA összesen:201,600 Ft16,800 Ft/hó
Megosztható családi kedvezmény: 62,500 Ft/hó

Alkalmazott nettó munkabére: 68,775 Ft/hó

Szociális hozzájárulási adó: 28,350 Ft/hó
Szakképzési hozzájárulás: 1,575 Ft/hó

Munkáltató terhei összesen: 29,925 Ft/hó

Teljes költség: bruttó bér + munkáltató terhei: 134,925 Ft/hó
Az előzőhöz: SZJA összesen:201,600 Ft/év
Most nem azért..de Balogh nem tagja a fidesznek, mégis mindenhol úgy cikkeznek róla mintha az lenne.
Valami nagy ellentmondás érződik az alaptörvényben foglalt házasság és család fogalmi értékelésében és a gyakorlati megvalósulásban.
Az alaptörvény kimondja, hogy határozottan és erőteljesen védi a család és a házasság intézményét, ennek mindenféle fellazítása társadalomellenes cselekmény.
Márpedig Balogh József igen erőteljesen fellazította ezeket a kötelmeket, amikor minden előzmény nélkül meggyepálta az asszonyt.
Első reakciója kormányunknak az volt, hogy védelmébe vette Balogh Józsefet, mivel a nyilvánosság előtt emberi méltóságában megsértették és alantas támadásnak tarttották az ellene irányuló kampányt.
Tehát Balogh József védelmet élvezett a pártja által, tette nem minősült társadalomellenes cselekménynek , és tegnap még a parlament soraiban , politikusként szerepelt.
A logika szerint ha valaki védelmet kap, azzal szemben áll egy ártalmas állampolgár. Miután ebben a történetben ketten szerepelnek, Balogh a védett. Akkor ki lehet az ártalmas? Az asszony?
@Mercyful Fate: A szar tőletek jött, úgyhogy szarosak vagytok magatok is...

"Mercyful Fate 0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2009.02.06. óta tag."
Felső-Kiskunság (ez meg mi a f...m) ogy-i képsielője kapálja a homokot meg igya a házipálinkáját. Attól ilyen hülye.
A paraszt paraszt marad még ha öltönyt húz is.

homoki zombi
@Mercyful Fate:
Akkó bajnaista. Sőt, gyurcsányista. Sőt2, trapista.
@Mariann19: Mont előbb írtam, ez a szar alak a fidesztől jött. Talán a saját szarát a fidesznek kéne föltakarítania...
Azt még értem, amikor azzal takarózik egy erkölcstelen politikus, hogy törvényes volt, amit tett. De mi van akkor, ha teljesn törvénytelen és be is vallja?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Picsa tudja, valamiért mindig röhögnöm kell, mikor egy Magyarországon gyakorlatilag nem élt és nem vállalkozott ember csinál úgy, mintha Orbánék szarnák a vállalkozói környezetet, mert eddig itt semmi nem volt, mi, az elmúlt 23 év vállalkozói és munkahelyteremtői meg nem is léteztünk, vagy katakombákban bujkáltunk, vagy mi.

Ez a Záboji egy fasz.
anti a maga valójában. szerintem nem is kellett photoshoppolni.

Rogán Antal kihívta maga ellen a sorsot, nem kellett volna

cink.hu/rogan-antal-kihivta-maga-ellen-a-sorsot-nem-kellett-vo-1458733712/@szilylaszlo
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Engem nem kell emlékeztetni, már a múltkor is azt mondtam, hogy estlegesen lenne pislogás, ha a DK tavaszra csikizné a maszop aktuális %-t. A nemegyüt14-ről nem is beszélve.
@Secnir: Lehet, hogy az én emlékező tehetségemmel van a baj, de mintha 2010 előtt az Oroszokkal és egyáltalán a keletre elterülő országokkal való együttműködés még gondolati szinten is eretnekségnek számított a jelenlegi bagázs szemében. Vagy lehet, hogy én emlékszem jól?
@Fabius: Húha, ebből személyiségi-jogi per lehet..mi lesz, ha cáfolja? :-P
"ezek szerint csak a hungarocell Orbán fejét basztatni pfújrossz, egy hús vér asszony arcát szilánkosra törni a korláton még éppen belefér. Ahogy a mandátumot megtartani és csöndben ücsörögni a nagy büdösben is kafa.

Erkölcs, mi? Az hát."

Azért azt tegyük már hozzá, csak a korrektség végett, hogy Baloghot a Fidesz frakcióból már májusban kizárták, jelenleg független képviselő. A mandátumától a törvény szerint nem fosztható meg, mert arra a választóitól és nem egy párttól, vagy az Országgyűléstől kapott felhatalmazást (ami még erősebb is azáltal, hogy egyéni körzetben nyert) csak ő mondhat le, felszólítani persze lehet, de mi erősebb annál, mint amit még csak a gyanú megfogalmazásakor mondott a Fidesz (Selmeczi Gabriella) és, ami miatt ki is zárták? Lehet itt fideszezni, csak fölösleges, mert ez a sztori éppúgy nem a Fideszről szól, mint ahogyan éppen az MSZP-ről is szól Molnár Gyula, Hunvald György vagy éppen Hagyó Miklós ügye. Mert ugyebár ez utóbbiakat nem zárták ki azonnal a pártból, sőt Molnár még most is jelölt és kiálltak mellette... Na ezt nem tette meg a Fidesz Balogh-gal, pedig akkor még csak a gyanú merült fel. Ja, a legfőbb ügyész pedig, aki a vádat képviseli és aki a mentelmi jog felfüggesztését kérte - a baloldal szerint ősfideszes - Polt Péter. Tényleg: ha Balogh nem mond le, szar alak, meg persze azért is az, amit a családjával tesz, de melyik párt az, amelyik tudja, hogy a jelöltje x évvel az első megválasztása után megveri majd a feleségét? Sőt melyik párt tudja, hogy valaki titkon ilyen. Talán az MSZP-ben nem volt ilyen (az egyik képviselőjük csak a szomszédasszonyt suhintotta meg a garázsban...) és az SZDSZ-ben? És más pártokban? A bunkóság, beteges agresszivitás sajnos pártfüggetlen...
Család és a házasság intézményének nem mindenféle fellazítása történt, ami lehet társadalomellenes cselekmény, hanem fogsor fellazítása és ez a fogorvosi gyakorlatban mindennapos. Egyes jól körülhatárolt esetekben folytonosság megszakítása is megvalósult.
A kísérlet tervszerű végrehajtása bizonyította, hogy nem csak az ebcsont forr be.
A kísérletező kiemelt helyre (mondhatni pia desz-tálra) került a névtelenséget biztosító frakcióból.
sportgeza.hu/futball/2013/11/05/orban_es_a_magikus_tizezer_oras_gyakorlas/
Ajánlom a végét, ahol kézzel beleeszik az étkezdében, a konyhapultra kirakott ételbe ....

(Az is jellemző, hogy hova, milyen helyekre jár "villámlátogatni". Sz@rik ez mindenre, az egész életét az tölti ki, hogy bejuthat oda (fociberkek szerteszéjjel a nagyvilágban és itthon), ahova egyébként soha nem sikerülne neki.
Erről szól az élete és ezért kell a hatalom is, nem másért.)
@Mercyful Fate:

Talán mert a nőveréskor még tagja volt, és közvetlen utána aszonta:

"arról sem hallott, hogy Rogán Antal és Kövér László házelnök felszólította volna, hogy adja vissza mandátumát.

Meg ezt is:

„a balliberális média folyamatos támadásai a bekövetkezett eseménysorozat tisztázódását megelőzően sértik a Fidesz-MPP és a kormány érdekeit”

Hááát, most már az eseménysorozat tisztázódása után vagyunk, ugye. Reakció meg sehol.
@Fabius: " nem kérte rá senki," Höhö, és ezt te honnan tudod? Nem fognak minden magánbeszélgetést az orrodra kötni... Nyilván megkérték rá, nem magától ment el.

Egy független képviselő ügyeit meg már nem kötelessége kommentálnia a Fidesznek.
@Tücsök1: Oszt honnan veszed azt a baromságot, hogy ő "tartalék"? Selmeczi elég világosan fogalmazott:

"Aki gyermeket, nőt bántalmaz, agresszív cselekedeteket folytat, nincs helye a közéletben"
@Firk:

Ha már a korrektség miatt szólsz, akkor neked is: Baloghot nem zárták ki sehonnan, ő maga lépett ki, megtartva a mandátumot.

Ennek visszaadására sem szólították fel a Fideszből tegnap, a beismerése után sem.
@bella _ciao: Szóval te sem érted, hogy mi köze már az ügynek a Fidesz képviselőcsoportjának, értem. :) Nem volt sikeres esetedben a kompetenciafejlesztés, jelentkezz újra!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Gyurcsány egy mocskos haza-, eu-, meg szotyiráruló volt, mert beállt a Déli Áramlat mellé IS, a Nabucco mellett. Melyik is ment csődbe, és melyik is kopogtat már a hátsóudvarunkban? Putyin mekkora tróger volt, hogy nála pulizott, nem a csúti pottyantós mellett. Pár év nagy idő ám a fityesz történelemben. Vagy a kerámiatengelyes köpönyeg esetében.
@Blogger Géza:

...és nyilván a te orrodra rákötötték, Géza. Naná.

Mellesleg ez a "nempárttag" elég szar duma, a nőveréskor még párt és frakciótag volt, Selmeczi művésznő is aszonta, álláspont majd lesz a vizsgálat után.

Ezek szerint hazudott, mert álláspont nincs, lemondásra felszólítás nincs, csak ez a béna nempárttag vaker van.
@Blogger Géza:
"Egy független képviselő ügyeit meg már nem kötelessége kommentálnia a Fidesznek."
Te arról a fityeszről beszélt, aki reggeli barnakuglófrakásomat is képes kommentálni, és összehozni GYF-cel vagy BG-nal?
@Fabius:

Nem volt itt semmi látnivaló,mi köze lenne ehhez a fityessnek,különben is csak adventi öszejöveteleken aprítja darabokra asszonyait...
@Blogger Géza: Azért Selmeczi és a világosság közé nagy bátorság párhuzamot vonni!
@Fabius:
Ciki a helyzet, oszt pont. Köll valami jelszó: nempárttag. Ez 3,64 kbyte, könnyen betölthető akár egy floppyról is a hipótalánuszba. A hangkártya meg verbalizálja, és máris hangsebességgel terjed.
Bajnai meg szobrot dönt, na.
@Blogger Géza: Meg,
aki boltban lopik annak sincs...
@kovi1970:
Hiába írják itt fentebb, hogy Balogh független, a Fidesznek látványosan el kell határolódnia az esettől, és illene megmagyaráznia, hogy kezdetben miért találta az emberi méltóság megsértésének a Balogh elleni kampányt, amikor az ügy a nyilvánosságra került.
A mai parlamenti Vadai és társainak tiltakozási akciója is tanulságokkal jár. Ugyanis ez tiltakozási akció volt csoportosan a nők részéről, hasonlóan ahhoz, amikor pl. a NANE nővédelmi szervezet felvonul az erőszak ellen.
A Vadaiék büntetésének kilátásba helyezése azt jelenti egy logikai olvastban, hogy a NANE se mehessen ki az utcára a jogai érvényesítése miatt.
Az tiltakozás nemes célja miatt a parlamenti fellépés sem elitélendő.
@Fabius: A kedvedért elintézem, hogy szólítsák fel arra, hogy lépjen ki a Fidsz-frakcióból! Ja, hogy már kilépett, jé...

Amúgy meg ahogy Molnár Gyula esetében, valószínűleg itt is illik megvárni a hivatalos eljárás végét, és nem internetes írások alapján utóbb hibásnak bizonyuló döntéseket hozni, mint annak idején a Zsanett-ügyben. Elég nagy baki volt...
Van itt még egy fontos szempont a Fidesz szerepvállalásával kapcsolatban.
Az alaptörvény szerint a házasságot és a családot intézményi védelem illeti meg.
Most már csak azon kell elgondolkozni, hogy kinek a kötelessége ezt a védelmi funkciót ellátni.
Csakis a regnáló hatalomnak.
@Blogger Géza:

Ha már ilyen előzékeny vagy akkor azt intézd el, hogy a mandátuma visszaadására szólítsák fel. Gondom ez sem kunszt, mit gondolsz menni fog?

Amúgy meg nem "internetes írások" alapján hozott verdiktről, hanem Balogh nyomozás során tett beismerő vallomásáról beszélünk, ami alapján a "hibásnak bizonyuló döntés" biztosan kizárható.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Vadai Ágnes – a magyar Jeanne d’Arc :)

"De az őszi filmforgatás is sok időt elvett a szexi amazon életéből. Ráadásul csúnyán is kellett beszélnie. A Demokratikus Koalíció készített egy reklámfilmet, amely Gyurcsány őszödi beszédére épült. Persze „igazságbeszédnek” értelmezve. Az általában sportos, vagy rockos stílust kedvelő Ági ezúttal magas sarkúban tipegett a kamera elé. Még kicsit kopogott is a cipellő. Kár, hogy a lábbeli eleganciája ellentétben volt a bőrkabáttal és mocskolódó beszéddel. De hát mit tegyünk, ha egyszer szeret pofázni a kedves. Néha sajnos azonban ront az összképen, hogy trágáran, káromkodva teszi.

A kampányfilmben, kicsit rekedtes hangon, Ági a következőképpen jellemzi önmagát: „Egy nő, aki nem retten meg sem Orbántól, sem pribékjeitől, sem az utcán grasszáló náciktól.” Nem értek az ilyesmihez, de ez talán nem a legvonzóbb bemutatkozás volt. Áginak semmiképpen sem ajánljuk, hogy ezzel a szöveggel jelentkezzen valamelyik társkeresőoldalon. (Egyébként ugyanezt ajánljuk Kakuk György újságírónak is, aki kicsit túlkorosként, kissé röhejes ruhában ül meg egy sportmotort ugyanebben a kampányfilmben és mestere szófordulatát idézve „megcsináltuk a hétszázát”, meg hogy „újra kollégiumok épültek ebben a nyüves országban” – mondogatja fennhangon.)

A Demokratikus Koalíció kampányfilmje egyébként túllépi a politikai ingerküszöböt. Háromszor hangzik el a „k.rva” szó, kétszer a „k.va ország” szövegkörnyezetben. És hát a főnök, Gyurcsány Feri is elég csúnyán beszél mostanában. Kár, hogy Ági ilyen bunkó férfiak közé keveredett… Felmerül a kérdés: nem a tahó férfiak ellen harcol ő voltaképp? Vagy létezik a Demokratikus Koalícióban olyan kategória, miszerint a „mi tahónk – az jó tahó”?

Vadai Ági így fejezi be önmaga (és társai) jellemzését: „Mi hiszünk őszöd igazságában és erről meg fogunk győzni másokat is.” Ajaj! Szóval megint jönnek a kampánykörutak. Ági még kevesebbet lesz otthon. Ráadásul – ahogy elnézzük a céljait – még több munkája lesz. Mert erről tömegeket meggyőzni… Nos, nem lesz egyszerű. Stílusosan mondhatnánk: „k.rva nehéz lesz ez Ágicám!”

Bár elnézve Ági folyamatos akcióit – talán neki még a választások előtt szüksége lenne egy férfira. Meg másfajta akciókra…"
@Bakter: igyeld meg, hogy lesz még itt fogcsikorgatás, és hümhüm az MSZP részéről, mert egyelőre a DK és Gyurcsány szorgalmas hangyamunkával elkezdték felépíteni az imidzsüket. Járják az országot, fórumokat tartanak, beszélgetnek az emberekkel, ezzel szemben az MSZP még mindig csak ül a seggén és nézi a köldökét. Pedig a DK és Gyurcsány választó megkeresési taktikája be fog érni a választásokra. És akkor fog majd nézni az MSZP, mint hal a szatyorban.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

A pontosan mit is fogja megcáfolni?

- Hogy 12 éves korában elvándoroltak,
- hogy azóta nem élt és nem vállalkozott Magyarországon,
- vagy hogy nem egy fasz, aki a magyar kkv szektort katakombákban bujkáló üldözötteknek képzeli el?
A fidesz nem határolódott el tőle, nem zárta ki soraiból. Összezárt mellette. Mint ahogy majd minden párt összezárt eddig tagjai miatt. A legnagyobb gondot ebben látom. Nem érzik a képviselői feddhetetlenség és példamutatás szükségét a társadalom felé.
A fidesz ismét megbukott kommunikációból. finkelstein és habony úgy látszik, csak a lejáratáshoz ért, a pozitív üzenetekhez nem.
Mai költői kérdés. :)

Bölcskei avathat Horthy-emlékművet, Hegedűs nem? Bölcskei Gusztáv, a református egyház zsinati elnöke tavaly saját kezűleg leplezte le a kormányzó emléktábláját.

jobbegyenes.blog.hu/2013/11/05/bolcskei_avathat_horthy-emlekmu_hegedus_nem
Ezt a hszt találtam valahol :

"Azért ütlek mert sírsz.
Igen és emiatt iszom is "
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia:)... nem... szerintem mindegyik gyökér... bölcskey meg vagy tájékozatlan a múlt dolgaiban vagy állást foglalt... egy antiszemita mellett... én a témát a magam részéről lezártam.
@Fabius: Nem tudom, miért pont a Fidesznek kéne megszabnia egy független képviselő esetében, hogy mit csináljon a mandátumával... amúgy is már alig van hátra pár hónap ennek a parlamentnek a működéséből, folytatása párttámogatással az ő esetében úgysem lesz, ennyi. (Ha viszont függetlenként el akar indulni, azt senki meg nem akadályozhatja - bár reális esélye nyerésre nyilván nem lesz.)
Uppsz, a "nempárttag" szlogen helyett most keresni kell egy másikat:

"Az Index információi szerint máig nem kellett kilépnie a Fideszből Balogh József országgyűlési képviselőnek"

index.hu/belfold/2013/11/05/tovabbra_is_fidesz-tag_az_asszonyvero_balogh/
"Jelenleg is a Fidesz tagja Balogh József országgyűlési képviselő, aki áprilisban orr- és arccsonttörést okozva verte meg élettársát. Baloghot a verés után néhány nappal kiléptették a Fidesz parlamenti frakciójából, mert ott vállalhatatlanná vált a jelenléte." index.hu/belfold/2013/11/05/tovabbra_is_fidesz-tag_az_asszonyvero_balogh/
23 sec ennyivel lemaradni.. szar érzés! Fabius jobban teljesit.
@Fabius: Pedig vittük volna neked a levest, és beadtuk volna a rácson át. :D
@Sir Bates dö Hól: Ja csak picit mókás, hogy amiatt akar fegyelmit indítani Hegedűs ellen, amit ő is megcsinált. :)
A magyarságnak pedig szerintem meg kell tanulnia objektívan viszonyulnia Horthyhoz, amibe beletartozik, hogy tömeggyilkossá nyilvánítása túlzás.
Horthy nem volt nemzeti hős, sokkal inkább egy, a tévútra lépés miatt megfordíthatatlan eseményspirálba kerülő, hibái felismerése miatt haláláig őrlődő, esendő férfi. Nem olyan alak, akit sztárolni érdemes, de nem is kell háborús bűnösnek tartani. Remek filmdráma-alany lenne egyébként.:)
@Blogger Géza:

Tán azért, mert a "független képviselő" továbbra is párttag, és a Fidesz színeiben polgármester?

(amúgy nem kell/ene minden kretént megvédeni, csak mert fideszes. sokkal kisebb arcvesztés, ha a selejtet kivágjátok a francba. csak úgy mondom)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Mint ahogy Molnár Gyula (MSZP) esetében is fennáll a párttagság, pedig őt már letöltendő szabadságvesztésre is ítélték. Csak még nem jogerősen. Azért illik megvárni a jogerős döntést ilyen ügyekben - én sem követelem habzó szájjal az MSZP-től, hogy zárja ki Molnár Gyulát, szerintem ez korai.
@Fabius: Tényle Török Zsóti marad MSZP tag, vagy csak szóvivő nem lesz tovább?? :)
@Evezős: Bazz, ez a beleevés tényleg durva! Még össze is tapogatja, melyik a jó :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sacc keb ja igen, csak tudod az én világképemben nem állitunk rakás szerencsétleneknek szobrot, hanem lehetőség szerint olyannak aki +-szos, mint Savoyainak (bocs ő a kedvenc történelmi személyiségem) bár ő nemzetileg nem annyira jó..
érted remélem?
@Evezős: jellegzetes magyar elit...lakmározni tudni kell
@Blogger Géza:

Mondd csak, Molnár Gyula esetében is van beismerő vallomás?
@Evezős:
Ráadásul mindvégig zsebredugott kézzel beszél a gyerekekkel, a felnőttekkel.
Én szégyellem, hogy ekkora bunkó a magyariak miniszterelnöke.
10 év Görög Ibolyát neki!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagyon röviden az akkor magyar vezető réteg azt hitte hogy kicsivel megússza az egész zsidókérdést.
@AKIsTUDATLAN: nem Görög ibolya kell ide, hanem első osztály
@Fabius: "Merhogy Balogh magától ment, nem kérte rá senki,"

Ejnye ezt máris buktad:

"Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője május 2-i közleményében azt írta, hogy számára magánemberként, férjként és apaként is elfogadhatatlan, ha valaki bántalmazza szeretteit, családtagjait, véleményét pedig a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának minden tagja osztja. „Ezt tudomására hoztam Balogh József képviselőtársamnak is, aki ezt követően tájékoztatott arról, hogy kilép a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportjából.″
@Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Penivaldes:

Azt írta még régebben, hogy olvasni tud minket néha itten mobilról, de beírni nem igazán, és nem tud itt aktív lenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem mit tudom én. Amennyire beégette magát az ATV-ben én a helyében emigrálnék minimum a Járda szigetekre hómlesznek.

Egy karrier vége ez is, ha megmentik, ha nem.
Bas.od ha mindenfeke exjobbikos, exfideszes, exmszps megtarthatja a mandatumat akkor mia baj a Balogh Jozsival?? Majd ha eliteli a birosag akkor lemondhat!!
Újfent bebizonyosodik, hogy a Fidesz nem egyszerűen cinikus és aljas, de végtelenül amatőr és tehetetlen.

Teljesen elképesztő, hogy Balogh még mindig párttag és polgármester lehet! Az, hogy a párt ilyenkor képtelen határozottan elítélni, ami történt.

Azért ahhoz is pofa kell, hogy ezután még bemenjen "dolgozni" a parlamentbe.
@Blogger Géza:

Nem mondod, hogy már az olvasással is hadilábon állsz? :-D

Magyarázd már el legyél oly kedves, ez a félmondat szerinted mit jelent:

"ezt követően tájékoztatott arról, hogy kilép a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportjából."

A "kilép" és a "kizárjuk" fogalmak közötti különbséget magyarázzam el én, vagy rákeresel? :-D
@Bicepsz Elek:

Értem, tehát a saját szájával tett beismerő vallomása szerinted sem elég ok arra, hogy megtegye, vagy a Fidesz megtetesse vele.

Oké, könyveltük.
@Fabius:
Gézukát be kéne íratni egy magyar nyelvtanfolyamra, hogy ne csak a fidesznyik féle újmagyarral, de a tradicionális ungarische nyelvezettel is elboldoguljon.
Hiába no, Gézukát elnézve, be kell látni, nem egyszerű egy szervilis pártseggnyalonc élete... :((
@Fabius: Terike is jobban jar ha meg 5 honapig kapjak a kepviseloi fizetest es juttatasokat. Ebbol majd helyre rakjak a csontjait. 2014 aprilisa utan meg ugyse kerul be ujra. Minek irigykedni??""
@DarthVader: @Evezős:

"Bazz, ez a beleevés tényleg durva! "

"az egész életét az tölti ki, hogy bejuthat oda (fociberkek szerteszéjjel a nagyvilágban és itthon), ahova egyébként soha nem sikerülne neki."

ennyi a kultúrája.
amikor Berlinben járt, (raporton Merkelnél), és "szabadidős programja" volt utána/előtte, nem a szellemi élet kiválóságaival, és (hamár!) nem is az alkotó, termelő kiválóságokkal, hanem kivel, na kivel találkozott?? egy focistával, dzsudzsákkal.

egy bunko, egy tahó, egy seggszáj.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A Budapest HUB munkacsoport a Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából elkészítette a hazai garázsvállalkozások hitvallását, amiben javaslatokat fogalmaznak meg a hazai ökoszisztéma kialakítására. A munkacsoport tagjai szerint a vállalkozások ösztönzésében még sosem volt ilyen együttműködő az állam, sőt egyenesen a kereszténységre megtérő Nagy Konstantin római császárhoz hasonlították az állam képviseletében jelenlévő Cséfalvay Zoltán gazdaságstratégiáért felelős államtitkárt."

Ez bammeg a legalja... Ennyire égő legyen... :(
Szerintem a narancsbolsevik seggnyalók között valami verseny folyik, ki tudja a nyelvét mélyebbre feltolni Piktor ótvaros seggébe.
Mindig akadnak újabb és újabb tehetségek, akik még a nyelvhosszabbító műtéttől sem riadnak vissza! :D

hvg.hu/kkv/20131105_Allamvallas_lesz_a_vallalkozas
@jaegtoer:
NEM!
DEHOGY!
CSAK ANNAK LÁTSZIK! :D
Olyan izékék vagytok...
Én komolyan nem értem ezeket a nőket!!??

Mit nyavajognak??

Világosan megmondta nekik már a fidesz, hogy tessék 2-3 gyereket szülni, és akkor nem lesznek pofánb@szva!

Mit nem lehet ezen értni?

Egyébként, a komondort rehabilitálták már?
@GeoCracker: pedig biztosan befogadná a csapat, főleg ha mentorálod.
@Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP:
Azaz!! Elete vegeii egy disznot kapjon hetente karpotlaskent!!!
@Blogger Géza:

"Ejnye ezt máris buktad" -írtad Fabiusnak.

ne szamárkodj, ha már géza vagy. olvasd el még egyszer, de lehet harmadszorra is.
Fülöpháza község önkormányzati képviselő testülete lemondásra szólítja fel Balogh József polgármestert!

A Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület lemondásra szólítja fel Balogh József képviselőt!

A fidesz frakció értetlenkedésének ad hangot azzal kapcsolatban, hogy Balogh József még mindig nem mondott le közéleti tisztségiről!

A kdnp elnöke, Semjén Zsolt lemondásra szólítja fel Balogh József képviselőt! Semjén kitért arra is, hogy vallásos emberként mélyen felháborítja, ha egy férfi péppé veri egy asszony fejét.

Kövér László házelnök 50.000 Ft pénzbírsággal sújtja Balogh József képviselőt, mivel magatartásával súlyosan veszélyeztette az országgyűlés méltóságát!

"Balogh József négy-öt alkalommal „a közepest meghaladó erővel, ököllel” ütött a nő arcába,...az ütlegelés után a hajánál fogva is bántalmazott: egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te írtad ezt... " Nem olyan alak, akit sztárolni érdemes,"... akkor mi a búbánatos lófaszt csápoltál ott vasárnap?... csak jelzem, ha azt au árvízkárosult hegedűst mentél lájkolni, az cikibb:)... én a te helyedben most azt mondanám, hogy "oké sír, kamuztam", mint hogy a hegedűst vállaljam:)
bölcskeiben igazad van... ha mindkettő feje bészorul a zannyába, nem lenne kevesebb a világ...
@Sir Bates dö Hól: azért csápolt hogy provokáljon téged és minket meg akik vannak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Papcsáknak már meg is tetszett, ő is karácsonyi osztogatásba kezdett november elején.
index.hu/belfold/2013/11/05/megkezdodott_a_zugloi_penzosztas/
@Sir Bates dö Hól: Hód neked és vidra mindörökké, ó Hóloknak ura!
@Blogger Géza:

"Nem tudom, miért pont a Fidesznek kéne megszabnia egy független képviselő esetében, hogy mit csináljon a mandátumával.."

van abban valami diszkrét báj, ahogy "bajtársi" közösséget vállalsz egy nőt csonttörésekig bántalmazó szaralakkal.
@jaegtoer: mindenki megtalálja a maga kedvencét, egyébként Gézánál ez makacsság csupéán
@Penivaldes: Szerintem egyébként is :-))
Vagytok olyan nyiltak.
@GeoCracker: én igen, de a többiek. egyedül nem mertem volna ide jönni azt megsúgom:)
"Eladta az állam az Egist

Eladja a magyar állam az Egis Gyógyszergyár Nyrt.-ben meglévő, a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alaptól átvett csaknem 5 százalékos részesedését. Az eladás hatására 10,33 milliárd forinttal gyarapodik a költségvetés, közölte az MNV a távirati irodával."

Nem, EZEK nem OLYANOK! DEHOGY!!!
@Blogger Géza: Maygarul Rogán nem zárta ki, mint frakcióvezető, csak közölte vele, hogy büdös a szája.
Ezt követően, mivel fogat és lábat nem akart mosni, hát kilépett.
Ha van forrásod pártfegyelmiről, kizárásról, akkor nosza.
Bár Fabius is ilyesmit feszegetett, ha jól láttam.
felteszem a kérdést, bár negatív választ fogok rá kapni.

Nem akar valaki beköltözni a szemközti ágyba?
@GeoCracker: pedig így van. úgyhogy tessék az Egér kollégát hibáztatni.
:) ő ráncigált ide.
@GeoCracker: vagy azt kédőjelezed hogy nyitott vagyok e??? .)
az voltmár hogy:

minden politikus bűnöző ?
@Penivaldes: Az akkori magyar vezetés a "zsidókérdést" nem megúszni akarta, hanem tematizálta.
1938-ban hozta az akkori Országgyűlés az első zsidótv-t. És itt nem álltak meg:(((
Amúgy ez a "zsidókérdés" (idézve tőled) magyar állampolgárokat érintett.
MI A FASZTÓL ZSIDÓKÉRDÉS EZ? MIÉRT NEM MAGYAR KÉRDÉS?!
gabriel vagy-e te?!
@Blogger Géza: szia Géza:)... te, az hogy lehet, hogy ez a mélyen vallásos párt, melynek vezetője a kereszténység említését követeli már az eu alapokmányába is, olyan embereket indít a választásokon, akik hosszú ideje "vadházasságban" élnek?... a pajtacastingon ki hibázott?... vagy orbánt átvágta balogh?... :)

Én egyébként támogatom az élettársi kapcsolatot.
@aritus: nem fogok elkezdnei vitázni, megfogadtam hogy nem éri meg. még akkor sem ha félreértesz, és úgy írod ezt.
@aritus: Már én is eufemizálok. Valójában a zsidótv-k magyar állampolgárokat helyeztek törvényen kívülre. Nem pedig érintették őket, ahogy a korábbi komentemben fogalmaztam.
@aritus: az első "zsidótörvényt" az 1920-as években a világon elsőként a magyar kormány hozta...nem 1938-ban...nézz utána

brühüyyy
@Penivaldes: Kedves Peni, ha nem szeretnéd, hogy félreértsenek, akkor ne az antiszemita beszédet használd. Ilyen egyszerű ez. Mert "zsidókérdésről" az antiszemiták beszélnek, ahogyan "cigánykérdésről" meg a rasszisták. Lásd Gabrielt, ő mindkét halmaznak lelkes (és közben magát "hivő kereszténynek" tartó) tagja. És jobbikos. Így aztán ennyit a jobbikról.
@aritus: Kedves aritus, tapasztalatom, hogy teljesen mindegy mit mondok itt.
@Penivaldes: A bátortalanságot kérdőjeleztem meg :-)
@rodeo36: tudom, de az elterjedt megnevezés az 1938-as zsidótörvényt nevezi az elsőnek.
Az amiről te beszélsz az a numerus clausus volt, amiben a zsidó szó meg sem lett említve. Már az akkori fiúk is ismerték a mellébeszélést. Mindenki tudta és értette, hogy a zsidó diákok ellen íródott.
@Bicepsz Elek:

Irigykedik a tököm erre a zsírosnyakú parasztra. De azt gondolom egy ilyen ember ne viseljen köztisztséget.
@Penivaldes: Nem egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondasz. Különben szóra se méltattalak volna. Konkrétan "zsidókérdést" mondtál. Ráadásul abban a kontextusban, hogy az akkori vezetők csak a "zsidókérdést" akarták megúszni.
Én csupán rámutattam, hogy állításodban két súlyos hazugságot állítottál.
Az egyik az, hogy magyar állampolgárok törvényen kívül helyezése törvények által az "megúszás" volna.
Maga a "zsidókérdés" kifejezés használata antiszemita beszéd.
@aritus: ok, tehát antiszemita vagyok. rendben. megyek is utálni az ősőket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen, ahogy tovább olvastam a kommenteket, láttam:)))
Még mindig Fidesz-tag a barátnőjét bántalmazó Balogh

Jövőre képviselő ugyan nem lesz, de a helyi politikában számítanak rá, hacsak a bíróság el nem ítéli.

444.hu/2013/11/05/meg-mindig-fidesz-tag-a-baratnojet-bantalmazo-balogh/
egyébként kedves aritus ha nem kezdtél el volna leantiszemitázni akkor leírtam volna hogy mit értek a megúszás alatt, de így nem éri meg. elvégre antiszemita vagyok ugyebár..
@Penivaldes: Miért érzed úgy?
Vagy mitől jobban, mint amennyire mondjuk én vagyok körön kívül?
@jaegtoer:

"van abban valami diszkrét báj, ahogy "bajtársi" közösséget vállalsz egy nőt csonttörésekig bántalmazó szaralakkal."

A régi, átkosban született viccel válaszolnék Neked:

Miért szeretjük mi X. elvtársat?
Talán azért mert lop? Nem
Talán azért mert csal? Nem!
Talán azért mert megerőszakolja asszonyainkat és lányainkat? NEM!!

Azért szeretjük, mert régi, jó, kipróbált elvtárs!
(No smiley)
@Penivaldes: Nem, nem ezt mondtam, és kérlek, hogy ne csinálj úgy, mintha azt mondtam volna, hogy te antiszemita vagy. Tudom, hogy nem vagy az, hiszen elég régóta olvasom Fabius posztjait, és gyakran a kommenteket is.
Csak arra figyelmeztettelek, hogy
1, ne használj antiszemita beszédet
2, ne bagatelizáld a Horthy korszak vezetőinek, országgyűlési képviselőinek tetteit. Mert bizony ők önként és dalolva hozták meg a zsidótörvényeket, még ki se tört a 2. vh. Ez bizony nem arra utal, hogy ők megúszni akarták volna azt, hogy magyar állampolgárokat származásuk és vallásuk miatt törvényen kívül helyeznek, hanem óhajtották ezt és tettek is érte.
@aritus: Visszaolvastam egész Gábriel beszólásáig. Nincs igazad.
@aritus:
Ha én "fideszeskérdés"-ről beszélek, akkor az milyen súlyos beszéd?
Büntetni is fogják?
Mármint ha azt mondom, dögöljön meg az összes narancsbolsi seggnyaló és segg, az büntetőkategória?
... és ha gondolom csak??? :)
@Csaknézek...: biza no smiley, mert ez súlyos és undorító, de igaz. És annál súlyosabb és undorítóbb, mert igaz.
@aritus: nem bagatellizálom, csak arra gondolok, hogy soksok úri magyar keresztény nagyokos azzal áltatta magát, hogy majd a nácik megelégszenek azzal,m hogy kizárjuk őket a x pályákról, aztán kiderül, hogy nem. olyan volt ez, mint amikor a rablóbanda egy tagja azt hiszi, hogy neki csak a pénzt kell a zsákokba pakolni, aztán kiderül, hogy neki is mészárolni kell.
ennyi. lezárva.
@Penivaldes: Amennyire emlékszem. Jöttem láttam, és sokaknak beszóltam. S mert nem utáltak ki, hát maradtam.
Egy idő után pedig már a bloglinkekért sem szidtak :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bolika, ne tettesd magad hülyének:)))
Fideszkérdés, ez itt a kérdés, komolyan? Kik azok akiket a "fideszszármazásuk" miatt hátrányosan megkülönböztettek?! 2 ezer éven kerezstül?! Egyáltalán van olyan, hogy fideszszármázas? Nem arról van inkább szó, hogy arról senki sem tehet, hogy hova születik, és abból a jellemére, őrá semmilyen következtetést nem lehet levonni, hogy hova, milyennek születik?
Az pedig választás, döntés kérdése (szabad akarat!), hogy milyen párt, vallás, eszme stb híve lesz.
@aritus:
Nono, kis naíva... Most még így látod, de a vezényló pofátlan gyermekét elnézve, te leszel itt tévedésben. (Amúgy egy percig nem kétlem igazad, de ne Pennike elszólását büntesd... nem a Gábriel féle mélység vezérli)
@GeoCracker: Pontosan miben nincs igazam?
Hogy Peni azt a kifejezést használta, hogy "zsidókérdés"?
Vagy abban, hogy azt írta, hogy az akkori vezetők (Horthy korszak, 2.vh) csak "megúszni" akarták a "zsidókérdést"?
Csak csupán a tiszta beszédért küzdök.
Az igen legyen igen, a nem pedig nem.
Aki nem antiszemita (és tudom, hogy Peni nem az!), az ne használjon antiszemita beszédet.
Mert ha használ, akkor Gabriel ocsmány beszéde már nem is látszik olyan ocsmánynak, amennyire pedig az.

De most ezt befejezem, mert Fabius mindjárt seggberúg:))), hogy szétoffolom a posztját.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: TUDOM!!! bazmeg, pont azért szóltam Peninek. Gabriellel nem állok szóba.
@GeoCracker: "Hallatlanul szórakoztatóak,okosak vagytok." Mink???? Nanemá:-)))
@aritus:
Na'bammeg! Meglepődtem, hogy te is ba'megolsz! :D
@aritus: Naszóval. Szerintem azért nincs iagazd, mert Horthy idejében tényleg azt hitték sokan, hogy a németek által erőltetett zsidókérdést, illetve megoldását megússzák kisebb korlátozásokkal. Aztán már nem volt megállás. A spirálban még Gábrielnek is meg van a féligazsága.
A másik fele az, hogy nem Horthy került spirálba, hanem azok, akik azt hitték, hogykisebb engedményekkel megússszák. Horthy csak akkor hihette, hogy megússza, ha gyengeelméjű. Ezzel szemben nagyon is nem volt az. Nagyon is kiszámított a hatalomért szinte bármit megtenni képes autoriter csirkefogó volt.
Folyamatosan melegítette a fazekat, ahogy Orbán, és pont olyan felelősségpánikos, gyáva alak volt, mint Orbán.
Horthy antiszemita volt. Ezt maga mondta. Aki azt állítja, hogy akkortájt a németes zsidókérdést akarták megúszni, az nem miért lenne az? Ez moreless ténykérdés. Részben ezzel nyerte meg Horthy a parlamentjének támolygatását is.
Ami bármit megért neki. Ahogy a hatalomért lefeküdt az antantnak is. Clerknek bármit megígért, amikor beengedték Budapestre. De gondosan elkerülte a románokat. Maga írta, hogy antiszemita volt, hitlerrel furikázott és Szálasival parolázott. Számolatlanul küldte halálba az embereket. Majd megkötött bármiféle vádalkut, hogy megússza Nürnberget. Ha Sztálin nem akart volna a kimentésével rugni a magyarokon. Ld. a máig feldolgozatlan vesztes-érzés, és tisztázatlan szerepek. S az angolok nem akarták volna Sztálint bosszantani a feléjük kiugrani akaró ember feletti szemhunyással, akkor Horthyra börtönben rohad rá a bakelit-lakat.
Fabius kedves...

Ezekről is írtál ?

Vagy MSZP-seknek és SZDSZ-eseknek meg egyéb demokratikus ellenzéki erőknek szabad asszonyt verni ?

És ha már vernek az MSZP-sek SZDSZ-esek aszsonyt, akkor az egész SZDSZ, MSZP asszonyverőnek számít, számított ?

A párttagok szimpatizánsok is ?

Mire jó ez a szar keverés ?
Balogh egy büdös bunkó. Van ilyen bunkó mindenhol.
MSZP-be, SZDSZ-be, de még tán a Együtt 2014-ben is.
@Penivaldes: Peni, tudom, hogy te hogy gondolkodsz erről a kérdésről. Azt nem kell magyaráznod nekem. Mert egyformány gondoljuk.
A kommentelés nem kedvez az árnyalt fogalmazásnak, lehet, hogy túl hevesen és élesen fogalmaztam. Csak arra szerettelek volna figyelmeztetni és egyben kérni, hogy ne használj antiszemita beszédet.

Ha megbántottalak, azt akaratomon kívül tettem, bocsánatot kérek ezért.
Remélem szent a béke.
@Trompf: tudjuk igen, de ettől még Balogh az aki
@Fabius: oké, értettem:)))
Bár bántás az bántás, nem?
@aritus: nem értem miért antiszemita beszéd ha egy olyan ügyről amely zsidó honfitársainkat érintette arról mint zsidókérdésről beszélek. én csak azt szeretném, hogy ne ugorjunk rögtön a másik nyakának.
@aritus: Míg írtam, jött az ukáz. Bocs tehát a kifejtséért. Igazolható, hogy még az előzőre válaszként linkeltem. :-)
"A Fidesz fél éves asszonyverős váddal vág vissza

MTI/Index
2013. november 5., kedd 18:00 |
A Papcsák Ferenc által vezetett zuglói fideszes önkormányzat az LMP-s Várnai László ügyén döbbent meg. Várnai májusban tájékoztatta a pártot arról, hogy volt élettársa bántalmazásért bejelentést tett ellene, majd az LMP kérésére felfüggesztette párttagságát. A Magyar Hírlap egy nappal a vak komondoros Balogh József vallomásának nyilvánosságra kerülése után írt az esetről.
Egy nappal azután, hogy napvilágra került a fideszes Balogh József vallomása arról, hogy többek között a hajánál fogva verte egy korlátba élettársa fejét, a Magyar Hírlapban az LMP-s Várnai László elleni asszonyverés-gyanúról írtak.

Májusban felfüggesztette párttagságát
A Magyar Hírlap szerint garázdaság miatt indult eljárás Várnai László zuglói önkormányzati képviselő ellen, aki emiatt felfüggesztette LMP-s tagságát. A Papcsák Ferenc által vezetett zuglói önkormányzat lemondásra szólította fel a politikust, Schiffer Andrást pedig arra kérték, hogy zárja ki Várnait a pártból. (Közben az Index úgy értesült, a vak komondoros Balogh József még mindig Fidesz-tag .)

Az LMP hivatalos közleményében arról ír, hogy Várnai már tavasszal felfüggesztette párttagságát. Májusa óta tudnak róla, hogy Várnai volt élettársa bejelentést tett ellene bántalmazásért, ugyanis ekkor tájékoztatta a pártot. A helyi szervezet azonnal kérte a képviselőt, hogy az ügy lezárásáig függessze fel a tagságát, amit Várnai meg is tett.

Az LMP közleménye szerint amennyiben beigazolódik, hogy Várnai erőszakoskodott volt élettársával, akkor a párt azonnal megteszi a szükséges lépéseket. „Az LMP a zéró tolerancia elvét vallja minden erőszakos cselekmény, különösen a családon belüli erőszak, illetve a nők sérelmére elkövetett erőszak esetében, ilyen bűncselekményt bizonyítottan elkövetőknek nincs helye a pártban″ – írják.

Papcsák kíméletlen ellenfele, megosztó figura az LMP-ben
Várnai László a Lehet Más a Politika megalakulása óta az egyik legmegosztóbb figurának számított a párton belül, a pártból távozó PM-esekkel és Schiffer Andrással egyaránt számtalan súlyos konfliktusa volt, a pártszakadás után sem jutott be az LMP vezetésébe. A Magyar Hírlap szerint a párt Várnai ügyének állásáról a sajtóból értesült – ezt LMP-s forrásaink is megerősítették.

Várnai ugyanakkor Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármester legkíméletlenebb ellenfele 2010 óta, a helyi Fidesz több botrányos ügyének híre az ő segítségével jutott el a szélesebb nyilvánossághoz. Az önkormányzati képviselőnek emellett az is komolyabb politikai súlyt adott, hogy népszerűsége a kerületen belül az LMP országos átlagához képest rendkívül magas, valamint az eddigi kampányok során a helyi pártszervezet is jól teljesített.

A Magyar Hírlapnak Schiffer András arról beszélt, vizsgálják, lefolytatható-e Várnai László ellen fegyelmi eljárás, szerinte az ártatlanság vélelme ugyanakkor mindenkit megillet.

Papcsákék megdöbbentek
A XIV. kerületi önkormányzat keddi közleményében arról ír, megdöbbenéssel értesültek arról, hogy a képviselő ellen eljárás indult, miután bántalmazta gyermeke édesanyját, valamint mélységesen elítélik és felháborítónak tartják az agresszió bármilyen formáját, különösen a családon belüli erőszakot. A Magyar Hírlap cikke szerint a XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség korábban a vádemelés elhalasztásáról határozott, amely ellen a gyanúsított panasszal élt.

Várnai a Magyar Hírlapnak azt mondta, szakítása után gyermekelhelyezési pere volt, ami rendben lezárult. Azonban visszautasította, hogy felesége vagy élettársa bántalmazása miatt eljárás indult volna ellene."

höhhö....
Aljas, sunyi, erőszakos, alkoholista, szarházi mint a fideszes elvtársai.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gábriel..ki tudja, egészen jól eltársalogtam vele a nemzeti ünnepen..
@GeoCracker:

a mai politika ebből eredezik...másolata azaz plágium

és másolatnak is rossz lásd a kanaában küldött néptáncosnak álcázott kémeket...jól fizetik és világot látnak, nyelvet gyakorolnak mindezt az adófizetők pénzéből

brühüyyy
@GeoCracker: Már csak nagyon félve merek válaszolni, mert Fabius tényleg seggberúg az offolásért.
Az akkori (Horthy) kormányzópárt pont ugyanazt játszotta, mint a fidesz, hogy majd a saját pártjába csatornázza a náci eszméket vallókat. És eközben lényegileg alig megkülönböztethetővé vált a náciktól. Mert a párttagjaiban is sok náci szimpatizáns volt, és a szavazóik között is. És etetni kellet ezt a sok nácit.
A különbség a külpolitikai helyzet. Akkor ott volt az akkor még erős, feltörekvő náci Németország, szemben a gyenge, mindenáron kompromisszumot kereső európai nagyhatalmakkal.
Most meg itt az Eu, amelyik nem szereti a nácikat, nem szereti a dikatatúrákat.
@rodeo36:
na elbasztam a nyelvtant

kanadába

már teljesen megfertőztök orbánnal undor

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Micsoda véletlen, hogy pont Várnait találják meg, aki valóban Papcsák kérlelhetetlen ellenfele. Ha nincs Várnai, akkor Papcsák sok sötét, zavaros ügye nem kerül napvilágra.
Az pedig az LMP-ről. Schifferről árulkodik, hogy Várnaival SEM jönnek ki.
@Penivaldes:
Valami szép református nótát... "kormányzó úr sejehujahajj..."

Amúgy tessenek ÖRÖKBECSŰ HOFI GÉZÁNK remekét meghallgatni!

"Hofi Géza a "díszmagyart" is meri kritikával illetni" :))
www.youtube.com/watch?v=OxLl8cl4sBw

Szánalmas csürhe megpróbálja ott is Géza emlékét beszennyezni... :((
„Életem legszebb tetoválását Horthy admirálison láttam: a zöldben-aranyban pompázó sárkány beborította mellkasa bal felét. Horthy naponta megjelent a polai tengerészfürdőben, és a trikója bal pántját leengedte, hadd lássa mindenki a csodás rajzolatot; körül is vették mindig, fiatal tengerésztiszteknek és fürdővendégeknek magyarázta - megannyiszor csaknem ugyanazokkal a szavakkal - a részleteket.” - Írta: Egon Erwin Kisch.

http://api.ning.com/files/yrUFqCMG3yh8sJRY*-vsfUmq8nLamaJJrP7AMjVDx2DmLnrVzIXziSbIkkEmyFzMr4c4woInQvZQ29SOgCorxw__/horthy_tenisz2.jpg

tat2max.com/profiles/blogs/a-mult-hires-tetovaltjai-i-resz
@aritus:
"A különbség a külpolitikai helyzet. Akkor ott volt az akkor még erős, feltörekvő náci Németország, szemben a gyenge, mindenáron kompromisszumot kereső európai nagyhatalmakkal.
Most meg itt az Eu, amelyik nem szereti a nácikat, nem szereti a dikatatúrákat."

vitatom: az eunak ma nem érdeke hogy diktatúrákkal kokettáljon...bár az néha hasznos lásd azt a szép kis boliviai esetet meg sok minden mást is...az energia éhség és a nyersanyagéhség nagy úr
az usa elvisz mindent és ezseknek nem marad más mint a gazsulálás meg a beállni a sorba -legalább a sor elején- és pofa be alapon megideologizélni

meg is van de közben az atlanti a nagy poöcsolya mindkét oldalán megy az álszent szöveg a demokráciáról meg hasonló aprószentek

közük sincs hozzá és lassan már nem is tagaggyák...olyan erősnek hiszik magukat...azután jön egy wikileaks meg egy snowden és máris kiborúl a bili egyszerű ipari kémkedés és zsebtolvajlás aljas eszközökkel

brühüyyy

és közben vannak a máglyák amelyeknek égniük kell a Levantén és a Maghreb-ben is persze a hátasztániában is hadd berzenkeggyenek az oroszok...most megy az északi sarkvidék tulajdonjogosítása és katonai erőfitogtatás nagyon sokról van ott is szó

ez még belefér a cigánykodásba meg a balogh asszonyverésébe mert honnan lenne pénz ha nem lennének ezek

brühüyyy
""Nem tudom, miért pont a Fidesznek kéne megszabnia egy független képviselő esetében, hogy mit csináljon a mandátumával.." "

Mondjuk mert Fidesz tag ?!
@dr kíváncsivagyok:

A parlamenti mandátumával mindenki maga rendelkezik.

Ha vissza lehetne vonatni mandátumot pártok által, akkor a DK és a PM pl létre se jött volna soha a büdös életben.
@Penivaldes: :-)))
@aritus: @rodeo36: Igen. Nekem is ez a véleményem. Betették az indigót.
@Trompf: Biztos ez? Én úgy tudom ők mind függetlenek! Pártot meg az alapit aki akar, ha teljesiti a feltételeket!
@Fabius: Utóbbira gondoltam
@Penivaldes: Nem antiszemita vagy, hanem meggondolatlan és sértődékeny..próbálj túllépni ezen, ha kérhetlek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Akkor a "gondolatrendőrség" visz el, nem a csendőrség. Nem nagy kunszt ezt megjósolni..:-P
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez csak alátámasztja amit ebben a kommentben írtam: @aritus:
Remélem holnap Fabius a zuglói karácsonyról fog írni. Ugyan a nagyon keresztény Papcsák kicsit eltévesztett, és aszitte, hogy novemberben született a Kisjézus.
Meg arról is mesél nekünk, hogy most mi van Várnaival, az asszonyverővel.
@aritus: "És etetni kellet ezt a sok nácit."
Ezért azért kérj elnézést, ha lehet..:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): oké, kellett. Azért ha az ember kommentet ír, nehéz közben a helyesírásra is figyelni.
@aritus: Nehéz, de nem lehetetlen, ugye? Most fel vagy háborodva, látom, így érthető "erős felindulásból történt" nyelvi erőszakod..ellentétben a fentiekkel!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nem vagyok felháborodva, csak mentegeződtem. Már ezt se lehet?
@aritus: Nem áll jól Neked, ne tedd!:-)
Akkor én vagyok felháborodva -lehet, jogosan-Horthy fényezésén!?
@aritus:

Készült vele egy hosszú, elkeserítő interjú. Tegnap már háborogtam itt.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Nekem mindig az volt a véleményem, hogy Ferenc nem hülye. Akármit is akartak/akarnak róla bebizonyítani jobbra. Az, hogy manapság megint vele kelnek-fekszenek a bajerista megmondóemberek, jól mutatja: máig tartanak tőle szarháziában. Elvégre kétszer kirántotta alóluk a szőnyeget, pedig már a választások előtt elitták a medvét szőröstül-bőröstül. A jobber médiát figyelve - de nem nézve - úgy tűnik megint első számú közellenséggé próbálják előléptetni, miközben nem győzik hangsúlyozni, hogy egy politikailag, emberileg, erkölcsileg, meg a fasz tudja még milyen módon bukott embernek tartják. Egy hiteltelen bukottat miért is mószerolunk trafiktársak?
Szóval, az a véleményem, a maszop a legnagyobb tévedései egyikét követte el, amikor kihátrált GYF mögül, és piacra dobta a Beszédet. Ha beállnak mögé, és véghez viszik, amit eltervezett (amúgy fideszesen összezárva), a csúti most vagy nem lenne hatalomban, vagy legalábbis nem 2/3-dal.
Elkezdték építeni a DK-t, ismertségük, népszerűségük nő, és szerintem már most is magasabb szinten van a mértnél, hiszen nem sikk ma beismerni a GYF szimpátiát. Egyre több, korábban Ferencünkre meglehetősen fújó embertől hallom, hogy szerintük mostanság ő mondja, teszi a legértelmesebb dolgokat az ellenzékben. Maszop, E14, - ez ciki. A minap a hírgenyába kapcsolva a jobber okoskák épen azt elemezgették, hogy Gyurcsány a 2014-s időszak utánra gondolva újfent a baloldali vezérszerepre készül. A rohadék, ahelyett hogy elbujdokolna, mert jobbra hiteltelennek és bukottnak címkézték. Ha már más egyéb módon megfogni nem tudták poltiában, nemigaz. Lesz itt még tőle szemeknek forgása, és fogaknak csikorgatása, az a gyanúm.
@Orica Középföldi: Én azon csodálkozom, hogy még úgy ahogy, de működnek a kórházak, rendelőintézetek.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Várjál, én a helyesírási hibámért kértem elnézést, valami másért kellett volna?!
@aritus: Semmiért nem kellett volna, max. Penire történt rádörrentésed módjáért..én így vélem. Pont. Pont így vélem..:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Török Gábor a mai Magyarország tipikus percembere, egy elvtelen faszfej.
Miről havodál itt? Azt akarja beadni, hogy a 2014-es választás nem egy előre eldöntött elcsalt választás lenne?
Nyal a fidesznek, higgyük csak azt, hogy itt valódi választás lesz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Este hallottam pár mondatot a csúti beszédjéből. És zavarba estem. Mert vagy párhuzamos dimenziókban élünk vele, vagy más Magyarországon. Hiszen aztatat mondja, hogy ide jönnek a világipar meghatározó cégei, nő a gdp, eu rekorder a háztartásikeksz, izé államháztartási hiány, meg nálunk emelkedett a legjobban a minimálbét, stb. Azt hiszem megkeresem a Iniánai Jónás professzort, és megint felkutatjuk a kritálykoponyájú interdimenzionális lények törzshelyét, hogy vigyenek mán át abba az orbáni dimenzióban. (Tudom, az interdimenzionális lények sem mindenhatók, és oda még ők sem jutnak el. Legfeljebb a Gratzi professzorok.)
@aritus: főleg hablaty, de van benne igaz is:

Magyarországon a választási kampányok általában nem szólnak semmiről, sem gazdaságról, sem politikáról, csak a küzdelmekről, ki hazudott, ki hamisított, vagyis olyan témákról, amelyek az érzelmekre hatnak – mondta Török Gábor az InfoRádió műsorában. Ezt az érzelmi alapú kampányt pedig a bizonytalanok dönthetik el, ám ez a tábor korántsem egylényegű – tette hozzá az elemző.
Csak fokozódik a helyzet, a fülöpházai traktorszerelő képzettségű türannosz körül.
Nem értem, miért nem lehetett az ügyét rövidre zárni? A hülye fidesz is jobban járt volna, erre megvárják, amíg ez a seggfej homlokon fossa őket a beismerésével. Szar ügy.

Abban a pillanatban, amikor napvilágra került ez a kínos eset, habozás nélkül úgy kellett volna kivágni a pártból, mint süket macskát a MÜPA pincéjéből, vagy legalább is felfüggeszteni a tagságát haladéktalanul addig, amíg hitelt érdemlően nem tisztázódik az ügy. Főként olyan balfasz magyarázat után, amivel előállt az eset kapcsán. Nem érezte senki ott a nagy központi narancs hidroglóbuszban, hogy azért ez kurva cziki, ami ráadásul ha visszaüt, nem csak a komondoron lesz Ray Ban napszemüveg?

Legalább próbálkozott volna valami életszerűbb süket dumával, mondjuk:
„Bé vótam baszva, megbillentem, oszt röptembe a zasszonyt fölborítottam az meg szerencsétlen pofával neki a korlátnak… ötször, me mindig visszapattant, nagyon-nagyon sajnálom. Sose iszok többet… ilyen keveset”
Hát, ugyan ez se lett volna túl elegáns, hogy egy ilyen „nagy” ember bevallja az alkoholhoz fűződő megbonthatatlan barátságát, de azért mégse kandikált volna ki olyan ordítóan a meséből Óverdóz lába, mint a szerencsétlen komondor fehér velőscsontja. A fidesznek ebben az esetben csak egyetlen lépése lett volna hiteles (ezt a szót az esetükben nehezére esik az embernek leírni…), azonnal lapátra tenni. Aztán, ha mégis kiderül, hogy az asszony csak egy kiálló szöget akart a homlokával beverni a fakorlátba, akkor mea culpa, buksisimi, meg ajándék tíz hektár (pályázat nélkül+casino később) kárpótlásul és mehet minden tovább.

Két eset lehetséges véleményem szerint; ez humanoid salakanyag annyira sem becsüli a párttársait, hogy feltételezné róluk az avval a képességgel való rendelkezést, amivel átlátnak a nyilvánvaló baromságán ( szóval azoknak a hülyéknek ezt simán be lehet adni – gondolta ), vagy egyszerűen csak a szellemi kapacitásának rendkívül korlátozott mivolta okán, ő maga nem fogta fel mekkora baromságot mondott. Ez is, az is röhej , de az meg mindennek az alja, hogy egy ilyen agresszív gyökér még mindig bejárhat a parlamentbe. Mondjuk, amilyen színvonala van annak is… ez a büdös bunkó már nem tud rajta rontani semmit.

Egy dologra vagyok már csak kíváncsi: a senatorasszonj mit fog ehhez szólni.
Az sok mindenre választ ad majd, a személyiségét illetően.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mármint az a polkurva Török, aki együtt szotyizott a felcsúti suttyóval és "különböző", jól fizető állami megrendeléseket kap?
Akkor elírta!
Ötnegyedest akart írni! :)
"A második világháború után az állam elvette a magántulajdont, mindenbe beleszólt, mindenben kompetensnek érezte magát. A rendszerváltás után viszont átestünk a ló túlsó oldalára, mindent a piacra bíztunk" - mondta Orbán Viktor, mielőtt aláírta volna a kormány stratégiai megállapodását a Telenorral.

Persze, csak a ló másik oldalán egy trambulin volt, ami 3 éve visszabaszott minket az innenső oldalra, nemde Nagy Államosító Rezsiölő Úr.
@aritus:

A választás valódi lesz.

Az van előre eldöntve mindösszesen hogy az MSZP-sek választási csalásozni fognak izomból.
@Bakter:
Őszintén szólva én a múltkori beszédet kb. 3 perc után elkapcsoltam, mert rájöttem, ennél sokkal drágább az időm, minthogy egy ilyen kis nullát hallgassak meg. Egyszerűen röhej ez a csóka, kell egy szánalmas szint (IQ < 65) ahhoz, hogy ezt valaki istenítse...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát ecsém, ha a Piktorral, akkor te is megérdemled... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mondjál már légyszi csak egy darab politikai elemzőt, aki függetlenebb a Töröktől !

De GYurcsányt és Bajnait nem mondhatod rendben ?
@Knósszosz: Ez kérdéses még? Mármint a semmilyensége?
Egyébként garatulálok, jó olvasni elme-és eszmefuttatásidat! :-)
Kért már valaki elnézést a vak komondoroktól???

Azért nem volt semmi ez a lejárató kampány ellenük...
@Bakter: nem kéne, nincs itt semmi lóátesés:

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség jogutódlással szűnik meg január elsejei hatállyal, az ügynökség horizontális feladatai a Miniszterelnökséghez kerülnek<<<<<<, míg az irányítóhatóságok az illetékes szaktárcákhoz - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára az MTI-nek kedden.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszunik_az_nfu.568765.html
Megnyugodhatunk emberek..

AZ MSZP frissítésének garanciáját lehozta az index:

index.hu/belfold/2013/11/05/lendvai_ildiko_es_kovacs_laszlo_lesz_mesterhazy_attila_tanacsadoja/

Lendvai Ildikó és Kovács László lesz Mesterházy Attila tanácsadója
Az lmp-s takony is szóba került az asszonyverő demszkíj és wekler mellett?
Nem?

Mert nem emlékszek semmilyen ajvékolásra velük kapcsolatban vadaiéktól és mocskos kettősmércés társaiktól se.

Az nem számított?
@Trompf: Nem lesz itt szükség semmiféle csalásra, úgy vélem..Bolit idézve: Csak a Finesz, csak a Párt!
..mert csak egy maradhat! (meg a csatlósok és a Hazaffyas Nemzeti Forint!:-)
@Bakter:
a FERENC még annál is okosabb, ingyen reklám ez neki és önként dalolva...a neve állandóan ott lebeg mint Damoklés kardja és a narancsos szarháziak meg vágják az ágat szorgalmasan amin ülnek

brühüyyy

most UEFA meccsek vannak hagylak benneteket a Real madrid juve és a többi...élőben
nééé mán kehes paripa is itt van, tromfolja a másik egyszerit, csak nem főcím? :D
@Trompf:
Kérlek szépen elárulod, hogyan?
Amikor egy teljesen újraírt, nemzetközileg nem auditált rendszert hoz be a Párt és a Qrmány?
A választási rendszert folyamatában ellenőrizhetetlenné tették, a nemzetközi ellenőrzési rendszert kiiktatták... ja, a fidesz...

tothzoltan.blog.hu/
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Szerintem sem lesz szükség semmilyen csalásra...

Gyurcsány, Bajnai meg Mesterházy minnél többet szerepelnek közös ünnepen, fellépésen, annál esélytelenebbek.

Mellesleg hogy gondoljátok a csalást konkrétan, csakhogy értsem...

Nem indulhat az MSZP ?
Rosszul számolnak az MSZP-s és Fideszes delegáltak szavazatokat ?
A megfigyelőket hazaküldik ?

Mire számítsunk úgy rettegésileg ?
@Bakter: A bibi ott van, ezzel a dumával, hogy az állam elvette a magántulajdont, hogy ez nem a komcsikkal kezdődött a 2. vh után. Ebben is vagy tudatlan, vagy hazudik Orbán. Mind kettő kínos. Az állam már a Horthy korszakban elvette a magántulajdont, a zsidó törvények nagyrésze pont erről szólt, bizony ám, kedves "jobboldali" honfitársaink.
A komcsik csak folytatták, amit a keresztény állampárti országgyűlés elkezdett.
@Trompf: persze, persze, elmúlt 8 év, és a többi. Nem unod még, te nyomorult?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem auditálták a parlament létszámának csökkentését az igaz.
Viszont ellenőrizhetően csökkenni fog a létszám.

Viszont az nyer, akire többen szavaznak mint eddig. És ez nagyon ijesztő perspektívát vetít az MSZP-s szimpatizánsok számára.
@kishusom: :))) pedig a komondor igaz magyar fajta! Ezt a magyar gyalázást!
@aritus: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Na'bammeg! Meglepődtem, hogy te is ba'megolsz! :D "

én pedig megkönnyebbülve konstatálom:DDD
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ja, hogy főcím, ezért, mint a dögre a legyek, jönnek a kuministák! Egy fideszgyalázást se lehet kiigazítás nélkül hagyni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én sem nem sem néztem sem a csútit sem, csak ment vala a háttrében a torokhangi bonapartizmusos kisebbségi komplexusáttétes nagyot hadoválás szirén soundos bánkbáni áriája.
(No már most, kurvára nem értem, amit írtam, de egy hosszabb elemzés tutira bebizonyítaná, hogy olyan mélységei és összefüggései, nyelvi virágai, fonetikai árnyaltságai vannak, mint egy orbáni szólamnak. Fel is kérem az elemzésre, mondjuk Török 4/5, 5/6, 7/8, 3/2, 3,14 urat.)
@Trompf:
Ez viccnek azért kicsit erős volt!
Lásd kivel hozott össze a sors, segítek neked:

hvg.hu/hvgfriss/2011.45/201145_cme_hungary_torok_uj_elemzocege

hetivalasz.hu/bemutato/giro-szasz-andras-es-torok-gabor-utmutatoi-24366

Persze, ilyen egy echte független politikai elemző!
KOMOLYAN!
A blogján is körberöhögték már párszor a "függetlenségét".
Ennél jobban már csak Kumin elemző elvtárs volt függetlenebb... :D

Ja, amúgy még azt is tudom, hogy KISZ titkárból lesz a legjobb Liberális Internacionálé alelnök, ja nem, Kereszténydemokrata Internacionálé alelnök! Bocsi, ebbe is mindig belekavarodok...
Igyekszem a NER derék polgárává válni!
(Majd lefaragom az emlékezőképességemet és az IQ-mat is, hogy idomulni tudjak hozzátok.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sajna ezzel (is) kevesen vannak tisztába édes hazánkban, emiatt (is) komcsizhat felhőtlenül Orbán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hogy a picsába lehet egy fityeszes éhes állat? Mi nem jutott, trafik vagy főd?
@Trompf:
Ha nem érted, hogy mit jelent egy szoftvernél az auditálás, akkor se "a parlament létszámának csökkentésé"-vel gyere, mert elég gyenge, falmelléki melléduma.
Ha te voltál a legjobb, akit ideszalajtottak, akkor Kubatov menjen vissza autót szerelni, vagy tanácsokért a Filkenstein házaspárhoz.
A cocik kb. hasonló népszerűségnek örvendenek itt, mint a másik csürhe, de téged ez se zavarjon, légy igaz bolsevik!
@Bakter: jobbikfideszes, szerinted?
régi ismerős máshonnan ott is csöngős sipkás már régóta ;)
@aritus:
Mikor jelentett ezeknek az igazság akadályt a nagyotmondásban? Hamarosan feláll az új történelmi vizsgálóbizottság, oszt majd más lesz a történelem. Teszem azt a numerus clausus is hamarosan új írót kap. Még nem eldöntött, hogy Bajnai vagy Gyurcsány lesz-e a társszerző Kádár mellett. A kutatások a 2014-s választási eredmények iratai között folytatódnak ennek kiderítéséhez.
@jaegtoer:
Ideje volt??? Végre ba'mmeg!
Képzeld el a vérmakit, ha ide ba'mmegol, a tagáról meg mit is motyogjak ezek után...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem érdekel a felségjele, átlépem az ilyeneket, mint a vakkomondor melléktermékét.
@Bakter: hvg.hu/itthon/20131025_veritas_kutatointezet_kormany
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131031_A_mult_aze_aki_megmuveli
"az új intézet feladata lesz például, hogy bemutassa „a nemzetközileg is egyedülálló, több évszázados magyar országgyűlési hagyomány továbbélését az elmúlt másfél évszázadban”. Hogy mitől „egyedülálló”? Hát kérem, mit szeretnének, mitől legyen az? Megoldjuk..."
Ez disznófejű sz@rzsák is tökéletesen mintázza a fidesz valódi arcát: gyáva, gerinctelen, pofátlan, hazug, aljas és körömszakadtáig kapaszkodik a zsírosbödönbe.
Soha nem fog lemondani, csak ha utasításba kapja.
Nekünk is van egy. Mármint komondor. És tényleg vak, de én még egyszer sem estem át rajta.

Apropó. Mi a jelentősége annak, hogy a komondor vak-e vagy sem, amikor az asszony esett át rajta???
Újra itt a másik hazug fidesznyik:

"Elnézést kért a miskolci városháza azért, amit Kovács László, fideszes képviselő művelt Herman Ottó síremlékével és megígérték a lehető leghamarabb helyrehozzák a síremléket, írja a Magyar Narancs.

Majdnem egymillió forint közpénzből készült el az a Herman Ottó síremlék Felső-Hámor temetőjében, amelyen a készíttető miskolci fideszes politikus neve is szerepel. Ráadásul a Sírkőonline szerint Kovács László sokkal olcsóbban, akár már 369 ezer forintból is megúszhatta volna a felújítást. Kovács azt állítja nem is tudott arról, hogy az ő nevét is rávési a sírkőre a sírköves.

Kedd délután a városháza közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben azt írják, hogy a városfejlesztési és városüzemeltetési főosztály 2012-ben és 2013-ban, kétszer is a jogszabályokat figyelmen kívül hagyva építették át Herman Ottó és a Vásárhelyi István sírhelyét. „A városfejlesztési és -üzemeltetési főosztály a költségek áthárításával, az építési vállalkozóval helyreállíttatja a Felsőhámori temetőben az átépítések előtti állapotokat”."
index.hu/belfold/2013/11/05/nem_tudott_a_herman_otto_sirjara_vesett_onreklamrol_a_fideszes_kepviselo/

Véletlenül, nem is tudta... ahogy a mellette lévő sírnál se tudta... csak sejtette?
Pofám leszakad, még nyomatják a hazugságot, mert ha sokszor elismétlik, akkor igazzá válik?

Jövő héten lelakkozhatná pirosra mondjuk a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpontban Liszt zongoráját és csavarozhatna rá egy faca kis réztáblát! Ekkora állat...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Azt hitted viccelek a Bajnai-val mint politikai elemző mi ?

Pedig Bajnai házilag készített bizonyítványát a 'független' index nem győzi dícsérni :)

index.hu/belfold/2013/11/05/csendorpertu_a_kozel-kelettel/

Már várom a Gyurcsány elemzését, mert minnél több független forrás küldi a picsába Orbánt annál hitelesebb... :DDD
@aritus:
Beteg emberek... Mit szedhetnek? Tart még az a qrva nagy üvegcse Piktornak, amit az Egis-ben kapott?
@aritus: "Mert "zsidókérdésről" az antiszemiták beszélnek,..."

Ezek szerint akkor mondjuk Bibó is antiszemita volt??? :)

mek.oszk.hu/02000/02043/html/362.html
@Parajpuding: Nagyon nehezemre esik védeni a fideszt, de az amit leírtál, nagyjából az összes magyar politikai pártra igaz. Helyesbítek, mindegyikre.
Mindegyik gyáva, gerinctelen, korrupt, és hímsoviniszta (azaz, kurvára nem érdekli, ha nőt vernek, sőt titokban egyetért).
A különbség csak annyi, hogy a fidesznek van (sajnos az országnak is) egy olyan miniszterelnökje, amelyik egy kampány videóban vígan énekli, hogy sok kislányt meghágtak.
Miért utasítanák, hogy lemondjon, hiszen szívükből cselekedett.
www.youtube.com/watch?v=eP-h4o1rYXc
@Trompf:
Bajnai is ebből él?
Neki is van a kormánycsicskákkal közös cége?
Jókor szóltok, essetudtam... :(
@Parajpuding:

Tudok még ilyeneket..

Pl az egész Párbeszéd Magyarország csapat ilyen.

Körmük szakadtáig ragaszkodnak az LMP-től ellopott parlamenti székükhöz.

Vagy itt vannak a DK-sok, akik az MSZP-től loptak mandátumokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"az ügynökség horizontális feladatai a Miniszterelnökséghez kerülnek"

Akkor marad a vertikális süllyedés.
Mi változik?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Bajnai még csikó korában kezdett Gyurcsánnyal a KISZ utódszervezetének alapításába.

Majd családilag (Bajnai apuka, és Gyurcsány anyós segedelmével) ők is kivették részüket a privatizációnak mondott, egykori MSZMP által kontrollált szabad-rablásból.
Megy a Discovery az "Állítólag". A zombitámadásokat elemzik. Egy csomó fideszest látok, akik üldözik Adaméket. Pedig I am Gyurcsány tábla sincs a nyakukban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az IQ-al nem kell sokat foglalkoznod, a menoriakomplexust, meg grtátisz elintézi Dr. Altzi... :-) Szóval, kergesd a biteket, míg teheted:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: menj te a büdös picsába. Az undorító mosolygásoddal meg pláne.
Itt akarod keverni a szezont a faszoddal?
Mikor írta Bibó ezt te hülye seggfej?
Akkor amikor a "zsidókérdés" már 30 éve a politikai közbeszéd része volt?
Azóta nem telt el egy év sem?
Arról nem beszélve, hogy Bibó írása pont arról szól, hogy akik a "zsidókérdést" így megfogalmazzák, napirenden tartják, és ez alapján törvényeket alkotnak, mind ótvar, büdös, hazaáruló antiszemiták. Mint te is.
Ne elmész te a jó....
@Bakter: Az ítélet mán megvót? Vagy azt olvasod fel ippeg? (megérdemelten vezet a Juve az enerváltan futballozó realisták ellen:-).
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ettől jóval egyszerűbb a képlet.

Az az antiszemita akire a demokratikus ellenfék megaztmondja, hogy az.

Fellebezésnek helye nincs.
@Trompf:
A kdnp-sekről nem is beszélve, akik nem is mérhetők, de sok fityesztől porciózott mandátummal kormányoznak. És falaznak az asszonyverő vakkomondornak.
@aritus: Akinek kalapács van a kezében, mindent szögnek lát.
@Trompf:
Öööö... arról a Gyurcsányról beszélsz, akivel Kövér elvtárs is egy "plattformon" volt anno?
Meg valami közös posztjuk is volt...
Értem...
A fidesz komcsijai a jó komcsik!
ÉLJEN A PÁRT!!!
Kőbányájuk is van?
Remélem valami faca kis tokaji szőlőbirtokot (érdekes körülmények közt) is a nyakukba varrsz!
Ne'már!!!
@Trompf: Lehet. Akkor a Vezénylovat meg kőne végre szoborni, mert miért is ne, ugye?
@Bakter:

Ez az üldözési mánia nekem ismerős nagyon..

Aki nincs velünk az ellenünk van..

Ki is lehet a tanítómestered ? :DDD

www.kapcsolat.hu/blog/72361
"Meglepett, hogy a köztársasági elnök úr nem írta alá a távoltartásról szóló törvényt. Meglepett, mert akárhogyan is nézem, úgy tűnik, mintha a családot fenyegető, bántalmazó vagy rettegésben tartó férj jogait erősebbnek tartaná, mint azokét, akiket fenyeget, bántalmaz vagy rettegésben tart.
...
Gyurcsány Ferenc"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mind beszedte, attól nymja fehérvári huszárokat brüszel-be.
Amúgy megtiszteltetés ért, nem tudtam mi az a kurva fényességesség az égen tennap, erre ma olvasom, hogy az istenkirály itt járt Kispesten.

Nem is tájékoztatott. Mér?
Azért nemzeti konzultálhatott volna velem, hogy beengedem-e a kerületbe, elvégre helyi lakos vagyok 47 éve!? Csak van a szavamnak súlya, nem? Ja, nem...
www.origo.hu/itthon/20131105-orban-viktor-meglatogatta-a-kispest-honved-futballakademiajat.html

Monjuk mehetett volna a kerületi rendelőintézetbe is, megtekinteni a klozettokat, hogy ott esetleg mit lehetne rendbe tenni, de a foci... tuggyuk.
@Trompf: Antiszemita az, aki annak vallja magát. Mint a magorság, ez olyasmi, csak ne csináljunk faji kérdést belőle, ha kérhetem..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Olvasnék én ítéletet. Nem lenne fellebbezés. Csak kőlogisztika. Sokáig. Az elítéltjeim személye nem kérdés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én azóta nem iszom tokajit, hogy kiderült, hogy az Orbán családnak van érdekeltége a tokaji borban.:))))
@Trompf:

Ráadásul ez a mentalitás már az MNO oldalain is tombol!

"- Horthy Miklósnak tehát milyen viszonya volt a zsidókkal? Antiszemita volt?
– Horthy Miklós antiszemitizmusát nem lehet egyetlen mondatban, fekete-fehér vagy igen-nem megközelítés alapján bemutatni. Annyiban igen, hogy antiszemita volt, ezt ő maga ismerte el. "
mno.hu/interju/horthy-miklos-szelektiv-antiszemitizmusa-1077427
@Trompf: Ezzel most mit is akartál mondani? Hogy a bántalmazó csak nyugodtan éljen, a bántalmazottak meg földönfutóként meneküljenek? Ez a klafa?
Milyen koktéllal kínálták meg szegény Balogot az ügyészek..?
Az ügyvédje meg meghalt..!

vagy mi a fasz történt tényleg..? : ))))))
@aritus:
Én meg csak 1990 előtti tokajit iszok! :D
@Trompf:
"Aki nincs velünk az ellenünk van."
Hogy is volt?
Aki fideszes tűzzön ki kokárdát.
Aki nem fideszes, hazaáruló.

A mesterem, Yoda.
@aritus:
Ne húzd fel magad, nem érdemes. Ha jól emlékszem, ezért mentél el egyszer (nem régen) innen, vagy rosszul tudom?

Ne nyeld be a dolgot, vannak akik a sztrapacskából is azonnal zsidókérdést gyártanak, szóval emelkedj felül és nyomj egy gombot, ha szabad javasolnom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Úristen, most már senkiben, semmiben nem lehet bízni! A Manem Hazudunk is lebukott! A bukott baloldal hírharsonája? Kiben bízhat ezekután az Élő Istenünk??????
Balogh Józsefné, Terike vagyok !
keresett valaki? amig nem voltam?
éleshallású komondornunknak attatok enni?
@Mandyner Archer:
Elcsúszott a süket macskája farkán! Essetudni... :(
@Knósszosz: Vagy többet..én a magam részéről most egyet..visszaváltok a meccsre! Arrivederci, amíci!
nem vak az a komondor! csak bátor !
@Knósszosz:
Megnézte, mitől jobb akadémia, mint a saját csúti?
Hemingwaynek mikor mondják meg, hogy nagyon-nagyon szeretné egy eurójért eladni az akadémiáját csútra?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Az úgy van,
hogy a DK zsidai leplezetlenül cionisták,
a Fidesz zsidai pedig leplezetten..!

Szebb jövőt!
az egyetlen szemtanu a komondor...
részletes tanuvalomást tett a szügyészséges!
@Knósszosz: jahhh akkor nem atomvillanas volt feletekrol, nem is ertettem, miert nem olvadt ram a zauto ;)
Remelem jol elzartal etket es italt, nem jo dolog ha ilyenek miatt megcsappan a keszlet. A kultura, a zene, es az irodalom nincs veszelyben, azokat keruli, mint vampir a fokhagymat.
@Bakter: "akadémiáját csútra?"

megjegyzem az MTA elnöksége már 3 éve csúton ülésezik, hetente...
a vip páhojban !
orbán szeméjesen a köp a fejükre (szotyihéjjat)
@aritus: Látom nagyon hiányoznak neked azok az idők, amikor nem lehetett bármiről nyíltan beszélni. :)
Tisztelt Gyülekezet!

Engedtessék meg nekem megemlékezni Fidesz és erkölcs összefüggésében Tilki Attila nagy jó urunkról, útbiztosunkról, aki ittas állapotban karambolozva bontotta a szalagkorlátot és ma is büszkén, következmények nélkül feszít mind az ezer tisztségében.
@Knósszosz:

Szevasz, szórakoztató vagy, mint mindig:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Azantiszemita jelzőt úgy osztogatja a demokratikus ellenzék, és a zsidóság, mint vöröskereszt az élelmet.

Csak erre szinte senki nem szorul rá..

Lásd Günter Grass.

Vagy pl Horthy kapcsán:
hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Mikl%C3%B3s
Horthy parancsára Kállay titkos tárgyalásokat szervezett a britekkel Isztambulban. A tárgyalásokkal Szent-Györgyi Albertet bízták meg, aki 1943. február 7-én érkezett meg Törökországba. A németek jóval professzionálisabb hírszerzése előtt jól ismert volt a tárgyalások ténye, azonban jelentős szerepe volt ebben Edvard Benešnek is, aki a londoni rádióban nyíltan beszélt a magyar béketapogatózási kísérletről.[78] Hitler követelte is a többször Klessheimbe látogató Horthytól, hogy váltsa le miniszterelnökét és szigorítson a zsidókkal szemben alkalmazott bánásmódon. A kormányzó azonban kiállt Kállay mellett. A zsidóságot érintve antiszemitizmusát bizonygatva próbálta kikerülni Hitler kérését a deportálásukra vonatkozóan. Mivel Hitler hajthatatlan maradt ebben a kérdésben, így Horthy saját meggyőződésének megfelelően kénytelen volt kérését megtagadni.[79]
...
A normandiai partraszállás, az erősödő külföldi nyomás, valamint - egyes vélemények szerint - az Auschwitz-jegyzőkönyv hatására Horthy június végén le akarta váltani a deportálásokat szervező Baky László és Endre László belügyi államtitkárokat és a koronatanácson június 26-án javasolta a transzportok leállítását. Ezek azonban folytatódtak, amíg a kormányzó parancsára a hozzá lojális katonai erők – Koszorús Ferenc vezérkari ezredes[102] vezetésével [3] – 1944. július 6-án meg nem akadályozták Baky úgynevezett „csendőrpuccs”-át; Horthy ekkor tiltotta meg a budapesti zsidóság deportálását. A kormányzó és a magyar katonák akciója volt az egyetlen eset a Hitler által megszállt Európában, ahol egy Németországgal szövetséges ország reguláris hadseregét arra használták fel, hogy megmentsék a zsidókat.[103][104][105][106]
@Bakter:
Ugyan, nem azért....
Lefikázta az egészet, mert egy rendes kaja sem vót, meg pályinka se (csak hazafele a fóccvágenvan-ba), töpörtyű meg túrógombóc, brrr...

Viszont a fiatal (phocista) srácok lelkesek voltak tőle és a csapat fő akárkije is, aki már majdnem olyan áhítattal nézett rá, mint taplóspista az árvíz idejin a Margitszigeten. Pedig azt nehéz, ám!
@Knósszosz: nem az nem én voltam, asszem szív. Én nem mentem el, Fabiushoz és a kommentelőihez ragaszkodom!:)))
Valóban volt egy hosszabb szünet, amikor nem kommenteltem, de nem az itteni kommentek miatt.
Csak történtek dolgok. Szomorú dolgok az életemben.
@Orica Középföldi:
Ma este elsőként egy mese, másodikként: legyen miért aludni.
Jó éjszakát mindenkinek, aki aludni tér.

La Fontaine - A ravasz róka meg a buta farkas

Egy este, hogy róka koma a kútba lepillantott,
mit nem látott lent a mélyben? - egy jókora nagy sajtot.
"Ha én ahhoz hozzájutnék!" - szólt, és szeme kerek lett,
ahogy alant az érett sajt, vagyis a hold kereklett.
Gondolt egyet, beugrott a fönn himbáló vödörbe.
Azon nyomban megindult a lánc sebesen, csörögve.
Egyik vödör le a vízbe a rókával, a másik
üresen föl, és máris a káva mellett hintázik.
Róka koma nyúl a sajtért: nyelve alatt elolvad!
Ott kucorgott a vödörben három éjjel, három nap.
Rángatja a láncot, de a fönti vödör nem mozdul.
Ő csak úgy jut föl, ha abba bekerül egy nagyobb súly.
Ázik, fázik, éhkoppot nyel. Végre vigyori pofát
lát odafönt: a kútkáván kárörvendően hajol át.
"Hát te? - szól a farkas (ő volt) - Csak nem lettél remete?"
"Sajtot eszem - így a róka. - Nyomban elfogy a fele.
De ha lejössz, hogy lásd, milyen igaz barát vagyok,
abból, ami maradt, adok neked egy szép darabot."
"S hogy jutok le?" - "Ott a vödör!" - Farkas pajtás beleül.
Csörren a lánc: föl a róka, a farkas meg lerepül.
Csobban a víz. Kiugrik fönt s nagyot kacag az álnok.
"Egyél-igyál, farkas pajtás! Jó étvágyat kívánok!"
.
.

Weöres Sándor: CSIRIBIRI

Csiribiri csiribiri
zabszalma --
négy csillag közt
alszom ma.
Csiribiri csiribiri
bojtorján --
lélek lép a
lajtorján.
Csiribiri csiribiri
szellő-lány
szikrát lobbant,
lángot hány.
Csiribiri csiribiri
fült katlan --
szárnyatlan szállj,
sült kappan!
Csiribiri csiribiri
lágy paplan --
ágyad forró,
lázad van.
Csiribiri csiribiri
zabszalma --
még mellettem
alszol ma.

.
Szép almokat mindenkinek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nema, ki akadt rad? Vonzod az egyszerieket :)
Becsuld meg, ne kuld angyal melle azonnal, tul jol kijonnenek egymassal.
@Mandyner Archer: Ez engem is érdeklene, hogy mitől jött rá a mélytorok Balog Józsira?
@aritus:
Semmi gond..
Van aki érti nyugi..
Szaktársak, figyelek. És lenne egy kérdésem, de nagyon jól gondoljátok meg a választ:
Ti mostan olyan mucskucs multi, piacgazdaság vezérelte labdarúgást néztek áhítattal a televízióban?
@Knósszosz:
Leltár volt? Mit loptak el? Mert olyan nincs, hogy csak odamegy, és minden kő marad a kövön.
Ideje beirnom:
Fidesz+jobbik=nacionalista diktatura, a vegkifejlet mint a barom hortinal aki megalapozta a nyilasbagazst.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szépen kérlek, ne szítsd a tűzet ma... előre is köszönöm... ha képes vagy, jövök neked eggyel:)
@aritus:
Van aki a bráner azon végén érzi jobban magát! :)
Nem gondolod, hogy majd egy férfibe köt bele!
Nőt vernie egyszerűbb, mert még lecsapná valaki, ha férfival emberkedne.
Azután nyüszíthetne akkor, hogy ő képviselő, ne bántsák...
@Bakter:
Beteg vagy te???
Mentalistát...
Közben felkarolom a tájékozatlan és gyengébb képességű vérfidesznyik olvasóinkat! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Akkoriban és korábban is, az antiszemitizmus ha úgy tetszik, divat volt.
A teljesség igénye nélkül:
Churchill, II. Vilmos Német Császár,
Avagy
Adrien Arcand, Mark Twain, Liszt Ferenc, Wagner, Voltaire, ....
@Trompf:
A pöcs tudja! Nekem a Sony Walkman volt a divat cucc, meg a Levi's farmer.
A francba, lehet, hogy azok is zsidók voltak?
Na mindegy, mindenkinek mások az allűrjei...
Dolfi bátyót kihagytad! Meg Sztálint is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak ovatosan, hogy me ne fertozodj, kar lenne erted, nem szeretnelek latni molino hordozokent a vokingded bekamenetben.:)
@Alonee:

"Akinek kalapács van a kezében, mindent szögnek lát."

:o)

Igaz.
@Trompf:
Lehet, hogy ezért gindolják ?
Edmund Veesenmayer a nürnbergi perben tett vallomásában rendkívüli jelentőséget tulajdonított a deportálásban nyújtott készséges magyar segítségnek:
„Ha a magyarok vaskövetkezetességgel tagadták volna meg a német kívánságot a zsidókérdésben, annak megoldására sor nem kerülhetett volna. Nyomás lett volna, de — az 1944-es év már »krízisév« volt — nem lett volna hatalmi erő egymillió ember megjelölésére, összefogására és deportálására. Ez egy olyan hatalmas rendőri feladat, amelynek elvégzését három hónap alatt csak a lelkes magyar teljes hatósági és karhatalmi apparátus tette lehetővé. Kívülről nem tudtak volna megfelelő erőt hozni e célra, mert csak az tudta volna elvégezni, amelyik az országot, népét ismeri s a nyelvet beszéli. Eichmannak csak igen kis törzse volt. Ilyen gyorsan és ennyire súrlódásmentesen — csak a magyar kormány teljes segítségével volt lehetséges."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A Levy's az gyanús..

Ez a név legtöbbször a farmerek kapcsán merül fel, illetve ezen nevű emberek szállították hajóikon a legtöbb rabszolgát Amerikába még régen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Izmael Sony közismert japán zsidó feltaláló és cégalapító volt, aki átütő sikerű kütyüjét unokaöccséről, Ézsaiás Walkmanről nevezte el. Szívesen, csak úgy szabadegyetemes módon.
@Sir Bates dö Hól: Szerintem az szítja aki tiszteletlenül beszél másokkal. Amúgy mivel is fogsz jönni?? :)
@Trompf:
Közismert:
Levi Strauss (1829-1902) egy szegény németországi zsidó családból származott. A farmernadrágokat gyártó cégéről híres.
@Trompf:
No meg azok a faca kis progromok, mi?
Lehetett gyilkolászni csak úgy, rabolgatni, fosztogatni... Mindenkinek más az ízlése!
Nektek ez, nekem a csajok!
Olyan bombázó barna lánykát húztam egy ideig, hogy beszartál volna, ha meglátod (mármint ha nem a KDNP buzitagozatába tartozol) - oszt kiderült zsidó.
És??? Attól még messze gyönyörűbb volt, jobb segge és intellektusa, mint a tenyeres talpas Mariskának Markotabödögéről!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Minden el volt zárva, valami sanda gyanúm volt reggel, hogy ez a nap valamiben más, mint a többi!-:)
Erre tessék: télleg!!

Mondjuk azt nem tudom, hogy az öltözőben maradéktalanul megvan-e mindenki cucca, de van egy ismerősom aki már bútordarab a Honvédnál, majd megkérdezem.
@mitmiért?:
A nürnbergi perben mindenki azt mondta amit előre megírtak neki.

Nem sokban különbözött a Sztálini perektől az eljárás.

Itt láttak napvilágot többek között a zsidókból készült szappan és lámpaernyő keletű sületlenségek, amiről (50 év kommunizmus után nem csoda) ma is kevesen tudják mekkora nagy blődségek.
@Bakter:
Látod baszod, ez az ismeretterjesztés, amiért eleve megéri idejárni, nem a kocsmába!
Amúgy retek erős házi barackpáleszt kaptam ma.. :D
@Bakter:
Háát, kábé amit az elébb írtam Cirbinek...
Majd kiderül
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ha már itt tartunk a progromokat se a 20. századba találták ki:

MÁRIA TERÉZIA, Ausztria, Magyarország és Csehország királynője (1771-1789)
"A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek egy másik kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, akik csalásukkal, uzsorájukkal és pénzkölcsönzésükkel elszegényítik az embereket és semmitől sem riadnak vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Van olyan ember, aki azt nézi a kedveséről, milyen származású, vallású?
Van!
Megérdemli.

A kis bajuszos, aki vitán felül antiszemita volt, zsidó nőt reszelt, és ha jól tudom a legvégén feleségül is vette. Ő sem nézte a származását, vallását. Csak a követői olyan hülyék...
@Trompf: Én is attól tartok, hogy te érted. Azaz, minek az a távolságtartási tv, no nézd csak, hát nem a Gyurcsány meg az elmúlt 8 év is ezt akarta, az isten, haza, család ellen áskálódva?
@Trompf:
Bizony, ez a retek német Spiegel is össze vissza hazudozik csak!

www.spiegel.de/spiegel/print/d-44447388.html
@Orica Középföldi:
Nem én, a közélet-:))
Nem is tudom elképzelni, hogy egy olyan kurva unalmas országban mint Norvégia, mi a francon röhögnek az emberek?
Az a fő attrakció, hogy tortát dobálnak egymásra a politikusok, aztán meg megy másnap tovább a meló és jólét?
Savanyú egy népség lehet!

Nekünk úgy 25 évre biztosítva van az igazi kabaré, csak meg köll fogni ott, ahol meg köll. Sajna nincs Hofi már... ő aztán tudta hol!
@Trompf:
Ne kerülgesd a forró lófaszt, menjünk vissza a tábortűzig.
A zsidók Egyiptomban piramisokat meg szfinkszeket építettek. Csak egyszer egy ágyékötős pöcs nyitva hagyta az ajtó, és megszöktek. Minden baj ott kezdődött.
visszamenni ehhez a faszhoz, amiután szétverte az arcod, az mi? az a női odaadás?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Szerintem a korlát a hibás."

Szerintem meg az asszony. Örüljön, hogy a Szenátor Úr nem jelentette fel rongálásért... tudjátok mennyibe kerül a feltört padló és a széttört korlát megjavítása???

bio
@smartdrive: "ha megütnek tarcsd oda a másik orcád !"

ez a keresztyény szeretet...
ebből van az örök mozgó...
csak ugy pörög a nyakán a két orcája...
@aritus:
Ezt nagyon sajnálom...
Igen, Szív ezért ment el, de mintha úgy emlékeznék rá, hogy te is hasonló okból tetted volna.
Bocs, nem akartam belegázolni a magánszférádba, csak érdeklődtem pusztán kíváncsiságból, mert jókat írtál annak idején és nem tudtam mire vélni a távozásodat.

Köszi-:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Novemberre tette át a karácsonyt a venezuelai elnök, Nicolás Maduro, aki azzal indokolta döntését, hogy így legyőzhető az országon uralkodó keserűség"

Bacchus, Venezuelában a Kétfarkú nyerte a választásokat??? :)

bio
@Knósszosz:

"kurva unalmas országban mint Norvégia"

Kövezz és vess meg, vagy nevezz elkényelmesedett vén fütyinek, de én legalább egy icipicit olyan szívesen élnék egy ilyen kurva unalmas országban, ahol - mellesleg - elfogadható szinten él az emberek többsége.
@bioLarzen:

"a Szenátor Úr nem jelentette fel rongálásért"

Legalábbis eddig. :o)
@Trompf:

"General Eisenhower ist vom Anblick Buchenwalds beeindruckt. Er befiehlt, die Einwohner von Weimar zwangsweise durch das Lager zu führen. Ein amerikanischer Bildberichter, Unteroffizier im U.S. Signal Corps, stellt in der Pathologischen Abteilung einige Funde zum Fotografieren für sich und seine Kollegen und zur Besichtigung durch die unfreiwilligen Besucher zusammen: zwei nach Kopfjägermethode auf Faustgröße zusammengeschrumpfte Menschenköpfe, mehrere Stücke gegerbter tätowierter Menschenhaut und eine Tischlampe mit einem Pergamentschirm.

Den Besuchern wird erklärt, dies sei ein Lampenschirm aus Menschenhaut aus der Sammlung Ilse Kochs, den man in ihrem Hause vorgefunden habe.

Wenig später erscheint derselbe Lampenschirm in einem amerikanischen Dokumentarfilm und den Wochenschauen als der "Lampenschirm der Ilse Koch"."

Ha akarod, csak neked, lefordítom! Azért ne bízd el magad... ;) kis hamis...
@Trompf:
Szóval a holokauszt csak mese?
Nem kell körítés, egy szóban: igen-nem?
Szóval, érdeklődve várom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Azt hogy német,
nem kellett volna idéző jelbe tenned..?
@Csaknézek...: A másodikra nem vetemednék..így maradjon az első, régi közel-keleti hagyományok alapján? :-P
Kérek két hegyeset, egy közepeset és egy zacskó kavicsot, ha meccsre vetemednék menni, szotyizni!
@gipsz.jakab: ez eredetileg azt jelentette, hogy ha bántanak, mutasd egy másik arcod
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ilse Koch.. ugyan Boli, kár a gőzért.
De megláttyuk, mingyá.
@Trompf: Az pedig, hogy a magadfajtával mi a teendő, az Atlanti Chartában vagyon leírva.
@mitmiért?:

talán arról beszélj inkább, hogy miért fontos eltalálni a csalamádéban az összetevők helyes arányát, hogy utánozhatatlan élvezettel lehessen kétpofára zabálni, feltéve, ha hagymaként nem vöröset, hanem lilát és nem kipát adunk hozzá, azzal előrébb jutnánk a magyarság nemzeti sorskérdéseinek ránk zúduló ótvaros cunamijában, különös tekintettel, hogy nevezettnek még egy tisztességes ciberelevesről sem volt fogalma, nemhogy a tökfőzelék összetételének optimális szervezéséről, de mentségére szolgáljon, imádta a maceszgombócot feltéve, ha a libacomb kemencében sülődött meg, de ez meg már bajnai asztala, így meg már a napnál is világosabb, hogy gyurcsány a hibás, ha nem számítjuk hogy az mszp hülye és töketlen, amint azt egy valóban autentikus forrás említette a napokban, mivelhogy beköszöntöttek a hideg nappali esték. mindebből talán leesik, hogy horthy gyalog volt a sakktáblán, hogyne mondjam paraszt, ezért is tartotta el a kisujját olyan eleganciával, hogy a repülővel leesett a tulajdon fia, a másik meg csakazértis feszt turistautazást tenni menni igyekezett a harmadik birodalom jól körülhatárolt kies ő mindazonáltal...
@Mandyner Archer:
Ne'ba! Azok is.........
Essetudtam... bár sejthettem volna!
A MNO-ba sem lehet bízni?
Marad a Mandiner?
Tényleg, hogy áll ott most a kormánytámogatás összege? :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Csendben jelezném, hogy eme privilégiumot és választási lehetőséget Knósszosz kollégának ajánlottam fel.
Vagyis ez nem nyilvános, hanem zártkörű pályázat. :o)
@Knósszosz:
Arra gondolsz,
amikor egész népet kerítenek be 9méter magas fallal,
aztán elkezdik őket elolthatatlan tiltott(!) fehérfoszforral bombáz i a nácik..?
@Knósszosz:
Auf deutsch... a gyengébbek kedvéért... egy elkészült lámpa búráról, több tekercs bőrről és kettő, a fejvadászok technikájával ököl méretűre zsugorított fejről van szó benne.
Meg arról, hogy a közeli városka lakóit beterelték megnézni, mit tűrtek meg a közelükben, a többi "rendes" némettől...
@Csaknézek...:
A magam részéről osztom véleményed, én is!
Pusztán arra szerettem volna utalni az unalmas jelzővel, hogy ott nem történnek olyan velejéig rohadt és mocskos izgis dolgok a politikában, mint itt.

Itt ezen röhögünk (többnyire kínunkban), viszont Hammerfestben csiklandozzák egymást a helyi polgárok, egy jó kis kacarászás reményében, mivel nincsenek nekik fideszük-töjénkeresztyén pártyuk-emesz és amasz e 14-ük... etc.

Csak erre utaltam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Marad a Mandiner?"

Nem, Nertárs, már ott is erős a beszivárgás.

Olykor olyan lájkprodukciókat lát az ember némely cikk mellett a mandin, hogy a NOL honlapján is irigykedve nézik! :o)
@Knósszosz:

Tudom.
Csak ma még nem kötöttem bele senkibe, oszt elvonítási tünődéseim támadtak. :o)

De viccen kívül: oké, kötözködtem, mint szoktam vala. Plusz magas labda volt.
"Erkölcs, mi? Az hát."
Mindig azok hivatkoznak a leginkább az erkölcsre, akiknek semmi de semmi alapjuk nem lenne rá.
@Csaknézek...:
Mert gonocok vagytok... :((
A Párt nektek smafú?
A pénz?
Evégre kurvának áll a világ!
NER kompatibilissé hogyan válhatok? (Ezek után...)
@Blogger Géza: Komolyan mondom, prájszlessz vagy. Hogy valaki ilyen kitartóan és ilyen lelkesedéssel járjon házhoz a lófaszért, mint te - ebben azért van valami elismerésre méltó...

bio
@Orica Középföldi:
Talált, tényleg!
Azt tudtam, hogy "A"-betűs kezdetű nickje volt.
Valóban, köszi!
Én mindkettőjüket kedvel(e)tem, szóval mindenkiért kár, aki valóban egyéniség és elmegy a folyamatos vegzálás miatt.
Akinek inge, az öltözzön.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ma már bármiféle Koch dologról csak der Koch, kochen und die Küche megfelelő formájában tudok eszmét cserélni, annál is inkább, mert új savanyúság fajtát kísérleteztem ki és találtam fel, és csak úgy osztom meg a receptet, ha minden csahos komon dor tartja a pofáját:) legyen az korinthoszi, vagy ion.:)
@hümhüm: ... és úgy gondolod, hogy az a kormányzat, amely, ha érdekei úgy kívánták, a legkisebb gond és hezitálás nélkül lépték át, semmisítették meg vagy írták át utólag a törvényeket, most majd hirtelen a jogkövetés bajnokaivá válnak?

bio
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"NER kompatibilissé hogyan válhatok? (Ezek után...)"

Látod, ippeg erről szólt a hsz-em: aggódok érted, kolléga!

Merthogy kompati-dilissé nehéz vállani!

A műtétek még hagyján, ott csak a genetikai degenerációdból fakadó vékony arcbőrt, és a szükségtelen gerincet távolítják el. Smafu.

De amikor zsugorítanak... na, az a valami! :o)
"A Telenor nagyon hasonlít a kormányhoz
Mindkettőnek sok előfizetője van. Orbán szerint nem volt jó, amikor az állam mindenbe beleszólt."
index.hu/gazdasag/2013/11/05/a_telenor_hasonlit_a_kormanyhoz/

A tabletták adagolásával lesz a gond...
@bioLarzen:

Lásd be, teljesen más a helyzetetek.

Mert Te látod ezt. :o)
@bioLarzen:
Elismerésre méltó?
Háááááát... végül is a fakír is egy művész! :o)

@Csaknézek...:
Oszt a végén ott a politikus! :(
No nem...
Egyébként a Fidesz teljesen jogosan nem foglalkozik az üggyel - ugyanis az nem taggyűlés volt.

bio
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Olvastam...
A témában könyvtárakat megtöltő irodalom van, akár 400 forint/darab áron is elérhető sorozatok.
De most mi a faszt vitatkozzak egy olyan seggel, akinek az utolsó irodalmi élménye a Mosó Masa mosodája volt, azt is felolvasták a szerencsétlenjének?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A szánamasságot is el lehet ismerni, ha ilyen nyilvánvalóan lelkesedésből teszi valaki.

bio
@Csaknézek...:
Nem vettem kötözésnek, csak egy sört ittam. Még-:)
@jaegtoer:

In der Nacht macht der Koch in der Küche Licht.

In einem Schokoladenladen laden Ladenmädchen Schokolade aus. Ladenmädchen laden Schokolade in einem Schokoladenladen aus.

Bár már nem nyúúúúúúúúúl a nyúl, de azért egy recept jól jön ilyenkor, este:

Kaninchen in Biersoße mit Aprikosen

1 Kaninchen, zerlegt
1 Zwiebel(n)
500 ml Bier, (Kölsch)
1 Beutel Aprikose(n), getrocknete
2 Zweig/e Rosmarin
Salz und Pfeffer
1 TL, gehäuft Gemüsebrühe, instant
1 Schuss Sahne
1 EL Butterschmalz, zum Anbraten
Portionen
Zubereitung

Arbeitszeit: ca. 15 Min. / Schwierigkeitsgrad: normal / Brennwert p. P.: keine Angabe

Butterschmalz in einem Schmortopf erhitzen und die grob gewürfelte Zwiebel darin glasig anbraten. Die Kaninchenteile kräftig mit Salz und Pfeffer würzen und im Butterschmalz kurz mit anbraten. Mit dem Bier ablöschen und die Gemüsebrühe und die Rosmarinzweige dazu geben. Bei mittlerer Hitze ca. 50 Minuten schmoren lassen. Die Aprikosen nach der Hälfte der Garzeit dazu geben.

Am Ende der Garzeit die Kaninchenteile und Aprikosen aus dem Topf nehmen und beiseite stellen. Die Soße mit einem Schuss Sahne aufkochen lassen, mit Salz und Pfeffer abschmecken und passieren. Die Kaninchenteile mit der Soße und den Aprikosen anrichten und servieren.

Dazu passen Klöße oder Salzkartoffeln und Gemüse der Saison. Und natürlich ein frisches Kölsch!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"No nem..."

E-booktál, sajnálom...

Legközelebb a következő inkarnációdban próbálkoz6sz újra! :o)
@Csaknézek...:

"_elfogadható szinten él az emberek többsége. "

könnyen dobálózik az úr/hölgy ilyen elfogadható szintekről, amikor norvich átlagos tengerszint feletti magassága [amibe a olajfúró platformok magassága nem számít bele, csak hozzáadódik jó €-vá lényegülve] s amiben benne ülve ténylegesen is bazsalyogva téns asszonyozhatnak és téns urazhatnak a felcsúti fél-ázsiai tahók birkaszar tekintetében is szegény, ám akolba szorított sorsára gondolva.
@Knósszosz: szia:)... jó ez a Masás hasonlat, csak most a csókára nem igaz...
@Mandyner Archer:
Nem erre gondoltam és terelés nélkül akár te is válaszolhatsz arra, amit a faszkalaptól kérdeztem.
Ne fáradj, nem húzom fel magam az ilyesmin.
Kaliníhta!
@Csaknézek...:
Bebacna! Van rendes munkám, amúgy is, következő reinkarnációmban tenyész kannyúl leszek! :)
@Blogger Géza: Ne félj, egy percig nem gondolta senki, hogy a fidesz frakcióban bárki akárcsak fingani is merne utasítás nélkül, saját elhatározásából...

Nyilván nem véletlen volt az a bizonyos felcsúti képviselő-casting anno.

bio
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"fakír"

Jut eszembe: tuggyátok-e, honnan is származtatik eme szó?

Elárulom: olyan személyeket takar, akik a régi hellén qltúrában az ős-pornóiparban előbb tevékeny részt vállaltak, majd leírták az élményeiket, és ebből mocskosul meggazdagodtak vala. :o)
@Orica Középföldi: szia:)... nem, szelektív vakságban vagy amnéziába esik ilyenkor... a másik viszont rendesen betett a többieknek:(... hogy nem lehet felismerni ezt?... de adtál egy jó ötletet:)
@jaegtoer:
bacod kedves Heves Jeges, most mi a kínod?
Sör is van a nyúlon!
Qrva finnyásak vagytok, főzzön nektek a ... Stóhl, a börtönkonyhán...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nemá, a blog egyik legszórakoztatóbbjához ne merjetek nyúlni! Táncos-komikus nélkül ez a blog sem lenne olyan szórakoztató.

bio
@bioLarzen:
Vazelinnel, vagy Vaszilijjel kasztingoltak?
@jaegtoer:
Mivanmivan???
Lökjed csak!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"következő reinkarnációmban tenyész kannyúl leszek! :)"

Hááát, egyre romlanak az esélyeid.
Kannyúl gerinc nélkül?
És rücskös ábrázolattal?

Gondold át még egyszer! :o)

Ja, és nehogy tenyészkönyököt kapjál a sok... tenyészéstől. :o)
@Sir Bates dö Hól: Olvasd el ezt. :)

Ezt írja a zsidó a vasárnapi "Horthy tüntetésről":

"NÁCIK HAZA!"?? ZSIDÓK HAZA!!!
A vasárnapi (ellen)tüntetésen ez volt a legblődebb szlogen.

Mi az hogy "nácik, haza"! ? Drága testvéreim, a nácik otthon vannak, nem nekik kell hazamenni hanem nektek!

A magyar nácik otthon vannak, mint ahogy otthon voltak 44'-ben is. Ti nem vagytok otthon, ez nem a ti hazátok. Ott csak halni lehet, de élni nem.

Maga a tüntetés – a lovas tengerész rég ott rostokoló szobrának újra-leplezése - provokáció volt a javából - mint egyelőre minden tevékenységük. Utána jönnek majd a pártszolgálatosok.

Az ellentüntetés pedig fölösleges volt és blőd mint a szlogen. A sárga csillag egy lejárt gimik és egyáltalán mit érdekli a zsidókat, ha a magyarok feltesznek egy régi-új bálványt és azt imádják? Ergo ez nem egy zsidó ellentüntetés volt, hanem a volt kommunisták és ezek unokáinak nosztalgiája a régi szép Rákosi-Kádár időkre, amikor a Horthy név egy szitok-szó volt.

A vita persze legitim, történészek vitája, de a zsidóknak ehhez semmi közük. A kommunistáknak van elszámolni valójuk a tengerésszel, aki törvényen kívül helyezte és üldözte őket, de a többi pártok szabadon működtek. Hogy ez nem volt demokrácia? Hol volt akkor demokrácia közép és kelet Európában, Maszaryk és Benes Csehszlovákiáján kivül? Talán Rákosi elvtársnál,aki kommunistákat (is) akasztott, míg őt magát a Horthy rendszer nem végezte ki?

Egy szó mint száz, drága testvéreim, lesz ez még rosszabbul is, nemcsak Jobbikul. A Talmud szerint háromféle ember van, aki sorsáért magára vessen. Egyik közülük az akinek rossz valahol és nem megy máshová(BT, Bava Mecia 75 b).

Hogy hová? Hol van a ti hazátok?

Én csak egy címet tudok: valahol Budán, Fullánk utca 8. Ott van a konzulátus.

judaizmus.blogspot.hu/2013/11/haza-zsidok-haza-vasarnapi.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"_-In der Nacht macht der Koch in der Küche Licht. [....]"

egyenesen szörnyű Marha:) vagy, nem is lapát o Ló:D:D:D
@smartdrive: ne azt kérdezd, hogy miért marad a bántalmazott, baszod, hanem azt kérdezd, hogy a bántalmazó miért ver.
@jaegtoer:
A Zungenbrecher annyira nem, de a recept tök jó! :))
@Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP:

"Egyébként, a komondort rehabilitálták már?"

Nem, mert a vizsgálat során önként bevallotta, hogy ballib komondor és nem is vak, csak táppénzcsaló.

Amúgy erről a régi vicc jut eszembe, még az átkosból: Versenyt hrdetnek, hogy eldöntsék, melyik a világ leggyorsabban intézkedő Szolgálata. A három versengő fél az amerikai, az izraeli és az orosz - pardon, szovjet - titkos szolgálat. Elviszik a három szervezet egy-egy képviselőjét a Szahara közepére, majd ott kiadják a fladatot: minél hamarabb odavitetni egy jegesmedvét. A három tag vad telefonálgatásba kezd. Fél óra múlva egy amerikai helikopter érkezik, és hoz egy jegesmedvét. 10 perc múlva jön izraeli repülő, rajta egy jegesmedvével. Fél óra múlva megjelenik két orosz katona gyelog, maguk urán rángatva egy tevét. A zsűri elnöke kérdi őket: ugye tudják, hogy amguk voltak a leglassabbak? És egyáltalán - mutat a tevére - ez meg mi? Mire a teve riadt arckifejezéssel:

- Jegesmedve vagyok!!! Jegesmedve vagyok!!!

Nm ide tartozik persze, de egy vicc mindig jól jön:)

bio
@Knósszosz: Tudod, az élet egy nemi úton terjedő halálos betegség. Minden élet egyszer véget ér.
(a félregépelésekért a vak uszkárom a felelős, mert miközben írtam, lefejelte a párkányt, amitől az asszony olyan heves röhögésbe kezdett, hogy ki kellett lépnem a frakcióból. Természetesen önként.)
bio
@Knósszosz: csak azt látom amit te... semmi pc-be ütközőt nem írt (ha jól láttam, néha elmegy egy-két hsz), mint egy vívómester, lazán hárít csuklóból... nála egy párbajtőr van, vele szemben meg kétkezes karddal csapkodnak:(... persze lehet, csak én látom így... ez nem a szokásos... sokkal rosszabb:(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne neki, hanem nekem fordítsd le! Sajna nem tudok németül:(((
@Csaknézek...:

"__"fakír"

Jut eszembe: tuggyátok-e, honnan is származtatik eme szó?__"

fak-ír?

eszt mindenki tudja:
kefélés közben latin, vagy arab, vagy cirill esetleg mindhárom vagy egyéb betűfajtával szabad végtagjaikat használva karaktereket rögzítenek vagy billentyűzet, vagy penna segítségével, de ebben az esetben a penna, semmiképpen nem keverendő a pinával, mert az másik funkcióval és eszközzel foglalt.
@aritus: "Tudod, az élet egy nemi úton terjedő halálos betegség."

... amit mindenki megkap, és a halálozási arány 100%-os.

bio
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

dögölj meg, kérlek alássan. tudom, hogy én is, de tartsuk az időbeli sorrendet. kezdheted.
@jaegtoer:

Szó, mi szó a norvég helyett a Ner-véget már szívesebben látnám. :o)

Meg erősen ideje is volna.

De az "ostromló" csapatok egymást ostromolják.

És ostrom helyett oszt rom lészen belőlük... :o(
És annyira kurvára alkalmatos személy sem látszik ama csapatok élén perpill.
@Bicepsz Elek: "Majd ha eliteli a birosag akkor lemondhat!!"

Aha. Szóval szerinted, amíg a bíróság nem yítéli el, addig tabu. Értem.

Ennek szellemében mi a véleményed a soha el nem ítélt Gyurcsányról, Bajnairól, Horn Gyuláról, Mesterháziról?
@TaTa86.: "Újfent bebizonyosodik, hogy a Fidesz nem egyszerűen cinikus és aljas, de végtelenül amatőr és tehetetlen."

... és, ha csak egyszerűen cinikus és aljas?

... avagy mind a négy?

bio
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Qrva finnyásak vagytok, főzzön nektek a ... Stóhl, a börtönkonyhán... "

jaja. tudom, és legyen barátom a dajcstomi:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ő nem is állítja magáról, hogy magyar... ha azt írta, amit gondolt... csak akik akkor itt éltek, ők sokan máshogy gondolták...:(
@jaegtoer: Na de kérlek. Csak nem egy Naftali Kraust kritizálsz?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: viszont nem előrtetem többet vollnert, ha ma csak zenélsz és röpcsizel a továbbiakban, áll az alku?:)
@bioLarzen:

jeges dolgokkal csak szőrmentén viccelődni, medvékkel meg pláne. nem játék. medve.
@bioLarzen:

"Egyébként, a komondort rehabilitálták már?"

Lebukott és bevallotta: impériás ügynökfajzat ő.
A neve volt a bukóvári: egy közepes képességekkel rendelkező elemző fejtette meg a nem túl bonyolult kódot: C'mon door!

Innen már könnyű volt.

És amikor a titkos Ájemef pecsétet is meglátták a hónaljában -, nos, inkább nem is mondom tovább, mert 18-as karikás lesz, mint a trafikok! :o)
@bioLarzen: Te végül is melyik meccset nézed? Hogy jön ez a poszthoz?
@Sir Bates dö Hól: A Fidesz az unortodox kereszténység híve. Az annyiban különbözik a "hagyományos" kereszténységtől,hogy belefér a vadházasság is. Meg az aszonyverés is. Meg - Semjén óta tudjuk - a karaktergyilkosság is, amit ő, saját bevallása szerint büszkén teljesített anno Gyurcsánnyal kapcsolatban.

bio
@Mandyner Archer: @Knósszosz:

Biztos volt holokauszt!
(ez törvény nemigaz..? : )))) )
Viszont mi a fasznak egy haláltáborba kórház..?
Ahol a gonosz nácziak meggyógyították szegény
Köves Gyurikát..!
háromszor is állítólag.. : ))))))
@jaegtoer:

Én már nem látom. Ezek szerint megint valami nagyszerűt sikerült neki találni:))
@Blogger Géza:

Poszt?

Már a rererere-riposzton is túl vagyunk! :o)

(Helyi szokás ilyentájt)
@jaegtoer: Ki a frász vállalt itt közösséget? Én csak azt mondom, lassan, hogy te is megértsd, hogy a Fidesz frakciónak immár nincs semmi köze ehhez az emberhez. Lemondani meg mindenki maga elhatározásból mondhat le, ha nem akar, (nagyon úgy néz ki, hogy nem akar), akkor erre kényszeríteni nem lehet.
@Trompf: Te azon az ovis szinten vagy még, hogy ha ők csinálták, akkor nekem nem is ciki csinálni?

"Pistike, miért szartál a szekrénybe? Óóóóvóóónéééni, a Jóska is beleszart!!!!"

Neked egybként mi a véleményed Balogról? Megosztod velünk?

bio
@Sir Bates dö Hól: OK rendben. Milyen zenét szeretsz??? :)
@Sir Bates dö Hól: Soha nem hallottam olyanról, hogy a Fideszben csak házas emberek lehetnének. Ez nem egy egyházi párt, kevered esetleg a KDNP-vel.

Az EU alapokmányában történeti (és nem jogforrási) szinten ettől még meg lehetne említeni nyíltan a kereszténységet, nem csak körülírva, mint most, ez csak a túlzásba vitt polkorrektség (jujj mi lesz a zsidók meg a muszlimok érzékenységével) miatt van körülírva.
@Mandyner Archer:
Nem szoktam rosszat kívánni senkinek, mert nem vagyok tévedhetetlen ítész, ezért aztán ha félre értem a mondanivalóját valakinek, vagy esetleg tájékozatlanságomból fakadóan nem úgy veszem le a mondanivalóját ahogyan azt értette, nem szeretnék nyakra-főre miatta bocsánatot kérni.

Ezért neked sem kívánnék semmi rosszat, csak Köves Gyuri jó sorsát.
Baszdmeg...
@Blogger Géza: Magyar lévén én csakis Videoton-, Puskás Akadémia, Debrecen, illetve gödöllő (teremfoci)-meccset nézek.

Amit írtam, annak pedig a kommentedhez volt köze. Igazából csak meg akartam köszönni a hatalmas LOL-faktort, amit általában az ilyen témájú cikkek kommentfolyamaiba csempészel. Mindig feldobják a hangulatot. Itt például az a kifejezetten humoros, ahogy képtelen vagy kiakpcsolni kognitív disszonanciád, hogy elismerd: vérlázító és védhetetlen, hpgy a párt, akinek te végbélből tolod a szekerét, egy olyan embert nem rúgott ki a soraiból, aki saját bevallása szerint is brutálisan verte/veri a feleségét.

Vagy te nem így gondolod?

bio
@GeoCracker: Igen, azt feszegeti, hogy miért nem zárnak ki egy már kilépett tagot. Roppant értelmes. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olyan zenét amit te kedvelsz ... de ne irredenta legyen, jó:)
@bioLarzen:

"Te azon az ovis szinten vagy még, hogy ha ők csinálták, akkor nekem nem is ciki csinálni?"

Ez sajna elég gyakori.
Sőt, a közkommunikáció manapság nagyrészt erről szól.

És nincs ez így jól.

Stimmel a diagnózisod más szinten is: óvódás szinten zajlik a politikai közbeszéd jó része (is).

Mert ezt értik és kajolják a "népek". :o(

Vagyis ez a "sikeres" kommunikációs formula.
Meg a szép (közel)jövő állandó ígérete.
@Knósszosz:
Köszi hogy nem Drezda félmillió szénné égett civik lakosának sorsát kívánod nekem..!
@Blogger Géza: Amúgy csak remélni merem, hogy közben azért tisztában vagy vele, hogy amibe te is most próbálsz két kézzel kapaszkodni, az kábé annyira lényeges eleme a történetnek, mint a viccben a név:

- Mindig tudtam Pista, hogy egy utolsó köcsög bunkó vagy.
- Ezt kikérem magamnak! Engem te ne nevezz Pistának, mert Zoli vagyok!

bio
@Blogger Géza:

"Igen, azt feszegeti, hogy miért nem zárnak ki egy már kilépett tagot."

Ezt ma már többen megcáfolták: itt is, és javaslom, nézz körül a neten.

Mert ott is.

(Én kérek elnézést a Tisztelt Bagázstól, hogy etetem. Néha nekem is lehetnek gyenge pillanataim) :o)
@Knósszosz:
De ne legyél mérges,
azt mondtad nyugodt maradsz.. : ))))))
@aritus:
Komolyan sajnálom, ha pont én tenyereltem bele evvel a hülye megszólalásommal a lelkivilágodba. Nem ez volt a szándékom.

Azt hiszem értem (érteni vélem), hogy miért maradtál távol. Viszont az reményt keltő a gyógyulást illetően, hogy megint itt...

Bocs és jó éjt neked!
@bioLarzen: Én azt gondlom, illik megvárni az eljárás végét, és nem újságcikkere alapozva ilyen súlyú döntéseket hozni. Azt is megírta az újság, hogy Zsanettet jól megerőszakolták (kis is rúgtak miatta rendőröket) , aztán meg... Te ott voltál a kihallgatáson? Olvastad annak a szó szerinti jegyzőkönyvét? Vagy csak olvastál valamit a neten? Amit az újságíró állítólag tud, és abból kimazsolázta, amit ő ki akart mazsolázni.
@bioLarzen: Igen, hát ti a szovjet statáriális bíróság hívei vagytok, megírjuk a vádiratot, és még meg sem száradt rajta a tinta, kivégezzük az illetőt. Hálistenek jogállamban azért ez nem így megy...
@Mandyner Archer:
Nyugodt is vagyok, nem tudom miből gondolod, hogy..?
A szart lehúzom a klozeton - a higiénia fontos! -, szóval miért is kellene mérgesnek lennem?
@Sir Bates dö Hól: Hát ez a csaj pld. nagyon bejön. :)

youtu.be/OdbBm3dYToc

Ők meg ugye fiatalságom nagy kedvencei voltak. :)

youtu.be/ppegoFM5Kxg

azért legyen egy magyar is. :)

youtu.be/ynWULyewtlk
@Knósszosz: Te drága Knósszosz! Nem tenyereltél bele a lelkivilágomba, csak kérdeztél, én meg mondtam.
Nem vagyok egy hímes tojás:))))
Az meg úgy van, hogy előbb-utóbb mind árvák leszünk. Ezt tudja az ember, de mégis kurva szar.
De ennyi elég is, szidjuk inkább a fideszt:))))
@Blogger Géza: Gézám, a fidesz hipokrita magatartást tanusít a házasság erőltetésével, de ezt te is érzed... a bordeaux-lyon vonaltól délre és dél-itália-szicília történelmében pedig az általad említett két vallás szerepét a történelemben gondold át újra... hogy a baltiak mit gondolnak a kereszténységről azt nem kérem tőled számon... az eu pedig nem keresztény alapokon áll... mo sem... érted amit jeleztem?
@Knósszosz:
Húzd le magad akkor..!

fő a higénia tudod.. : ))))))
@Blogger Géza:

"Igen, hát ti a szovjet statáriális bíróság hívei vagytok, megírjuk a vádiratot, és még meg sem száradt rajta a tinta, kivégezzük az illetőt. Hálistenek jogállamban azért ez nem így megy..."

Szépen kérlek, sőt, esedezem: folytasd!
Ha lehet, ebben a stílusban! :o)

Minden szavad arany!

(bioLarzen: mondtam, hogy nem látja) :o)
@Sir Bates dö Hól: De te félreérted az egészet. Nem arról megy a vita, hogy keresztény jog legyen-e Európában, hanem az alapokmányban a történeti visszatekintéskor néven lehessen nevezni a kereszténységet, mint amelyik az összes mai EU-s tagállam (illetve elődje) államszervező ereje volt. (És ami nem mondható el más vllásokról.) Ez így volt a Baltikumban is, és Lyontól délre is. Ennek rohadtul semmi köze ahhoz, hogy ki házas és ki nem.
@Sir Bates dö Hól:
Szőőőr... sok mindent olvastam már tőle és engedd meg, hogy azok alapján alakítsam ki a véleményemet rúúla.

Semmi különös, csak az az eszmeiség amit ő képvisel, számomra nem szimpatikális.
Ha még is tévesen ítélem meg, simán megkövetem. A saját hülyeségemet inkább elismerem, mint rejtegetem fasztuggya meddig, akkor még rosszabb szembenézni vele, mintha melegében teszi az ember.
Faterom mindig ezt... és igaza van!
@Csaknézek...: Persze, hogy igazam van, ezért nem is vagy képes velem érdemben vitatkozni. :)
@Mandyner Archer:
Mindig is előzékeny voltam, ez valahogyan csak úgy jött belőlem mindig is. Már az óvodában is mondták a dadusok, hogy ebből a gyerekből még diplomata lesz.

Ha az nem is lettem, azért tudom, ki hova való és, hogy az udvariasság szabályai mit kívánnak meg tőlem. Én előre engedlek a Csepel felé tartó szennyvíz főgyűjtő csatornába, nem akarom kisebbíteni a kvalitásaidat, elvégre belevaló gyerek vagy.

Ölellek.
@Knósszosz:

ez az angyalfasz csak nem tudja tartani a pofáját. szerintem csak akkor megy el, ha egymás mellett látja a Kába követ és a Siratófalat.

de azért megosztom, mit tehetsz te az angyal cekcuális orientációjárul.

tehát a jó csalamádé titka

légy jóban a pékkel és a hentessel, aztán höhet a többi

végy:

egy hűtőkamrát
egy 1000 literes kádat
egy 200 l-es keverőedényt hozzávaló ipari keverőkanállal, végszükség esetén Boli kisegíthet egy evezőlapáttal
1 mázsa lila hagymát
1 mázsa fehér édes káposztát
1 mázsa húsos lecsópaprikát fele arányban piros-fehér színűt [ennek kevés a magja]
1 mázsa apró uborkát
40 kg tengeri sót
1200 közepes nagyságú evőkanál 10%os ecetet, de lehet 600 közepes evőkanál 20 %-os ecet is
1600 közepes evőkanál kristálycukrot, ha csak nyírfacukor van éppen otthon, úgy abból több kell, de 1800 kanálnyinál ne legyen több
a só, a cukor és az ecet kivételével valamennyit 0,5 mm vastagságúra szelni, szeletelni, vagy legyalulni
besózni, összeforgatni, de úgy, hogy a komponensek ne törődjenek
300 percet állni hagyni, levét kifacsarni, ügyelve, hogy a szeletelt egyedek épsége ne sérüljön hagyjuk lecsöpögni, újabb 90 percig állni hagyjuk, de ha elterül sem baj, hagyjuk nyugodni, különösen ha úgy kényelmesebben érzi magát a keverék.
amíg pihenő idejét tölti a félkész költemény a keverőedénybe öntöd a cukrot, az ecetet jól összekevered, majd öntesz hozzá egy kis vizet nem sokat, mintegy 50 liter s addig kevergeted, amíg eleggyé áll össze. ekkor újabb 50 liter vizet önthetsz hozzá, és még egyszer megkevered, vigyázva ki ne löttyenjen, minden cseppje kincs.

ezután az üres kádat a hűtőkamrába helyezed, gondolom még üresen könnyebb, de ha jó erőben vagy a végére is hagyhatod.
már nincs is más dolgod, mint a keverék tüneményt óvatosan és egyenletesen elterítve a kádba szórod, majd az elkevert elegyet ráöntöd, hogy elfedje. kijössz a hűtőkamrából és újabb 300 percig állni/feküdni/tespedni/fürdeni hagyod. újabb 300 perc elteltével az tünemény által felvedelt elegyet pótolod, most már az egész maradékot ráöntheted, majd jó éjszakát kívánva magára hagyod, és nem felejted a hűtőkamra ajtaját becsukni, és a hűtést bekapcsolni 5 celsius fokra.
720 perc elteltével feltéped a hűtőkamra ajtaját, ellenállsz a kísértésnek és egy jó 3 literes tálba kiveszel szedőkanállal egy 200 dekányit, és sietsz vele vissza az asztalhoz, hogy a birkapörkölt ki ne hűljön.

jó étvágyat.

ez a mennyiség egy hónapra elegendő, feltéve ha van elegendő birkapörkölt jó étvágyad van, de a vendégeid nem zabálják fel vissza-vissza rájárva... amúgy csülökpörkölttel is jó.
a pékkel sem árt jóban lenni

természetesen kisebb adaggal is lehet próbálkozni, ha annyi sok időd van pepecselni minden alkalommal.
@Blogger Géza: tehát a saját beismerésére se adjunk szerinted? Netán élsz a gyanúperrel, hogy kamuzott, amikor elismerte?

bio
@Csaknézek...: Akkor folytatom, eret különösen nehéz felfogásúnak tűnsz: a modern európai civilizációban az ártatlanság vélelme él, tehát amíg jogerősen nem ítéltek el valakit, semmilyen szankciót nem szabad vele szemben alkalmazni. Egész egyszerűen nem jogszerű. Mint ahogy nem zárták ki az LMP-ből az ő asszonyverőjüket, vagy nem zárták ki az MSZP-ből Molnár Gyulát sem. Eddig. Normális ember nem is követelt ilyet. Érdekes módon, ha Fidesznél van ilyen, beindul a sok birka bégetni... A már jól ismert kettős mérce. Ilyenkor az a korrekt eljárás, hogy megkérik, lépjen ki a frakcióból, ne nyilatkozzon, nem indítják jelöltként stb. amíg nem tisztázza magát. De szankció vele szemben nem jogszerű.
@Blogger Géza: ... és ezt akkor is hangoztattad, amikor azt olvastad, hogy Gyurcsányt lámpavasra meg, meg gödörbe Bajnaival stb?

bio
@aritus:
Jó!-:))
No meg minden olyan formációt, aki keresztbe tesz nekünk!
Csak, hogy teljes legyen a repertoár!

Nagyon jó éjt neked!-:)
@Csaknézek...: (Én már bekészítettem a popcornt :D)

bio
@Blogger Géza: Géza, két vonalra viszed a beszélgetést... te és nem én... a mai németország állszervező ereje sok minden volt, de nem a kereszténység... Géza, baráti tanács: inkább Mariannal cserélj eszmét a gazdaságról és a számokról, azon a téren sokkal felkészültebb vagy, mint a történelem és csatolt részeivel kapcsolatban, ez szemmel látható... ezt meg azért, mert látom, intetpretációs akadályok tornyosulnak előtted első mondatommal összefüggésben m.idegen-szavak.hu/hipokrita
@bioLarzen: Majd ha saját szájával nyilatkozik az ügyről, akkor tudom, hogy mit is mondott valójában. És ha megvan az ítélet, akkor láthatjuk, mit rekonstruál az igazságszolgáltatás. Újságcikkekre nem szabad alapozni ebben az országban.
@Sir Bates dö Hól: Höhö, a Német-római császárságnak nem volt a kereszténység államszervező ereje? Ekkora hülyeséget...
@Blogger Géza:

"Te végül is melyik meccset nézed? Hogy jön ez a poszthoz"

már megbocsáss, de mi köze ennek a lófaszhoz, amiért jöttél?
@Knósszosz: nem azt írtam, hogy nem elítélendő... viszont a mosó masán kívül mást is olvasott... nem sötét egybites... éjfekete lelkületű, de sokbites... ennyit írtam, de ezt tartom:)
@jaegtoer:
DÖG!-:))
A birkaperkelt az fetis (persze komoly szabályai vannak az elkészítésének), de ezt a savanyú izét ekkora mennyiségben... ezt hol loptad?

Mellesleg igen jót röhöktem, ha szabad megjegyeznem őszinte méltatásként:
Teljesen hülye vagy!!-:DDD
@bioLarzen: Nem emlékszem arra, hogy parlamenti képviselők lámpavasra akarták volna húzni Gyurcsányt (mint ahogy én sem mondtam ilyet), de várom az erről szóló idézetet. Pedig összehasonlíthatatlanul több kárt okozott az országnak, mint ez a fickó.)
@Blogger Géza: ... és az a tény, hogy a hír napvilágra kerülése óta, miszerint ő maga ismerte el a dolgot, a képvoselő semmiféle cáfolatot nem adott ki, nem gyanús? Ha megjelenik egy olyan hír, hogy elismertem az asszonyverést, holott ez nem igaz, kétlem, hogy normális emberként - akinek ráadásul képviselőként garantáltan azonnali hozzáférésem van a médiához - nem adnék ki azonnal egy cáfolatot...

Nos?

bio
@Blogger Géza:

De hogy könnyebb legyen, adok ihletet is, meg beismeréses vallomásot is:

Én, alulgépelt, beismerem, hogy a szovjet statáriális bíróság híve vagyok.

Már kiskoromban is ebben nőttem fel.

Emlékszem, 6 évesen baromi randán néztem egyszer a macskánkra, mert megkarmolt, és azonnali kivégzést rendeltem el gondolatban.

Aztán súlyosbodott a helyzet, mert 12 évesen már vádiratot is írtam.
Ugyanis az egyik kedvenc íróm kinyírta a főhőst.
Huj (jelzem itt is lebuktam, mert ez oroszul a f@szt jelenti, beismerem!), nagyon bepipultam, és nemcsak statáriális bíróságot hívtam össze, oszt ítélkeztem hanem előre vádiratot is szerkesztettem. és persze gonosz módon halálra ítéltem a dög írót.

Sorsom egyre zordabb módon alakult, és a zerkölcsi süllyedészet lejtőjén már esélyem sem volt megállni vala.

Merthogy történt vala, hogy 16 évesen, midőn nagy szerelembe estem a Marissal, az a gonosz teremtés nem viszonozta nemes érzelmeimet.
Pedig csak dugni akartam, szóval tök tiszták voltak a szándékaim.

De nem, és nem!

Ekkor léptem a fertő lépcsőinek következő fokára: már a tinta sem száradt meg.

Szánom, bánom bűneimet.

Mert ma már jogállam vagyon.

Ami azt jelenti, ha jól értem, hogy akié a vagyon azé a jog.

Szóval megtörtem, megtértem, csak egyetlenegyet szeretnék még kérdezni a Tekintetes Bíróságtól: Tessék má' megmondani, hogy a picsába tanulhatnék meg igazán hitelesen és akcentus nélkül bégetni?

:o)
@Sir Bates dö Hól:
Értem, akkor Steffyke színvonalra gondolsz.
Ő sem volt hülye, sőt!

De az, amit képviselt az, meg emez - meggyőződésből, vagy bérért -, az nem lesz sosem az enyém. Érted, persze...
@Blogger Géza:

"különösen nehéz felfogásúnak tűnsz:"

Hihetetlen, elképesztő!

Hogy ilyen kevés információból ennyire rátapints a leggyengébb pontomra!
Döbbenetes!

Kérlek, Mester, folytasd!

Iszom a szavaidat!

Mindig szívesen tanulok a nálam jobbaktól!
@bioLarzen: A hvg azt is megírta, hogy a bajai cigányok simán beismerték, hogy... aztán az egész kamu. Újságcikkek alapján SEMMIFÉLE szankciót nem szabad alkalmazni senki ellen, az újságcikkek többsége vagy hazugság, vagy ferdítés ebben az országban.

Tessék szépen megvárni az ítéletet, - sokszor volt már meglepetés... Úgy tudom, az illető sem bújt a mentelmi joga mögé (sokan példát vehetnének róla), a parlament is kiadta, semmi nem akadályozza az ügy lezárását.
@Blogger Géza: Gézám, az általad említett államalakulat tudod mely területeket ölelt fel?
Az önálló balti államok milyen eszme alapján szerveződtek? Németalföld, svájc? Tényleg erőltessük ezt a témát? Persze jobban jársz ezzel, mintha baloghot védenéd tovább:)... de minek áldozod fel magad?
Bocs, udvariatlan voltam az előbb. Az interpretálást az értelmezés helyett használtam.
@Blogger Géza: Nézzük akkor az egész kommenfolyamot, hogy nyilvánvalóan látszódjék, milyen átlátszóan próbálsz menekülni és ezért hazudni:

BloggerGéza:
"Igen, hát ti a szovjet statáriális bíróság hívei vagytok, megírjuk a vádiratot, és még meg sem száradt rajta a tinta, kivégezzük az illetőt. Hálistenek jogállamban azért ez nem így megy..."

bioLarzen:
"... és ezt akkor is hangoztattad, amikor azt olvastad, hogy Gyurcsányt lámpavasra meg, meg gödörbe Bajnaival stb?"

BloggerGéza:
"Nem emlékszem arra, hogy parlamenti képviselők lámpavasra akarták volna húzni Gyurcsányt (mint ahogy én sem mondtam ilyet), de várom az erről szóló idézetet. Pedig összehasonlíthatatlanul több kárt okozott az országnak, mint ez a fickó.)"

Nos, tehát, akkor még egyszer: amikor azt olvastad hogy kommentelők Gyurcsány vagy Bajnai lincselésére szólítottak fel, akkor is felhívtad a figyelmet a jopgállamiságra?

Meg kell mondjam, kicsit rosszul esik, hogy olyan alacsony IQt tulajdonítasz nekem, aki ilyen nyilvánvaló tématerelést beszopna... Apám, ha ennyi eszem lenne csak, akkor én is Közéetk tartoznék, és lelkes fidesz-szavazó lennék...

bio

UI: Hopphopphopp, térjünk csak vissza egy pillanatra két mondatodra:

1.) "Igen, hát ti a szovjet statáriális bíróság hívei vagytok, megírjuk a vádiratot, és még meg sem száradt rajta a tinta, kivégezzük az illetőt. Hálistenek jogállamban azért ez nem így megy..."

2.) "Nem emlékszem arra, hogy parlamenti képviselők lámpavasra akarták volna húzni Gyurcsányt (mint ahogy én sem mondtam ilyet), de várom az erről szóló idézetet. Pedig összehasonlíthatatlanul több kárt okozott az országnak, mint ez a fickó"

Nos tehát, "mi" statáriális bíróság vagyunk, amikor Balog saját bevallása alapján "elítéljük" őt, te viszont minden bírósági ítélet nélkül megállapíthatod, hogy Gyurcsány mennyi kárt okozott az országnak. Tiszta sor, és teljesen jogos.
@Blogger Géza: OK, de akkor te is várd meg a bírósági ítéletet, mielőtt Gyucsányt azzal vádolod, hogy több kárt okozott az országnak, mint "ez a fickó".

Vagy már hivatalos nézet az, hogy amit szabad a fideszesnek, azt nem szabad a hazaáruló liberálbolsinak?

bio
@bioLarzen: A legjobb lenne, ha nyilvánosan imertetné vallomását (amúgy az hozzá visszaköltözött asszonyéra is kíváncsi lennék, ha már...), és ha az olyan, akkor lemondana, de sajna ere kényszeríteni nem lehet. A Fidesz azon kívül, hogy kiadta felfüggesztve a mentelmi jogát, mást már nem tehet az ügy tisztázása érdekében. Addig viszont bármiféle más szankció nem jogszerű. De tudtommal nem támogatják jelöltségét, szóval politikai karrierjének jó eséllyel annyi. A többi meg már a független bíróság dolga.
@Csaknézek...: Még viszem a show-t egy darabig, de aztán át kell venned, mert lassan megyek aludni.

bio
@Sir Bates dö Hól:

"Az interpretálást az értelmezés helyett használtam."

Dear Sir!

Ha igazán figyelmes lettél volna, akkor tisztelettel felhívom becses figyelmedet arra, hogy fel kellett volna hívnod nevezett személy figyelmét, miszerint ez nem azonos az interpellálással sem. :o)
@bioLarzen: Ez nem bírósági téma, hanem politikai és gazdasági. A bíróság nem arra van kitalálva, hogy politikai vagy gazdaságpolitikai ügyekben állást foglaljon.
@Blogger Géza: Persze, atán majd ha látjuk, ahogy beismeri, akkor majd jössz, hogy megint egy szocialista kamuvideó :D

Amúgy a komondor sem adott ki sose nyilatkozatod, mégis elhitted... vagy kiadott?

bio
@bioLarzen:

:o)

Én is alkonyulóban vagyok.

Egy határig vicces.
De aztán unalmassá válik.

Meg későn is van.
@Blogger Géza: Tehát akkor szerinted Gyurcsány gazdasági tevékenysége nem tartozik a bíróságokra, nem jogi ügy?

bio
@bioLarzen: Jajj, de buta vagy, a poszt azt reklamálja fideszes parlamenti képviselőkön, hogy miért nem tesznek valamit. Miközben amit lehetett, azt már megtették. Te mégis melyik meccset nézed?
@Csaknézek...: Tudja franc, én valahogy nem tudom megunni a tücsöktáncolatást :)

bio
@bioLarzen: Amennyiben nem sértett jogszabályt, akkor nem.
@Blogger Géza: Node, én téged kérdeztelek, nem a cikket. Szóval szerinted Gyurcsány gazdasági tevékenysége miniszterelnökként nem tartozik a bíróságra, nem jogi ügy?

bio
@Knósszosz: nem ismertem az ő írásait, de itt mindenkit elvitt a hév, s ha nem is vesztettünk a vitában, mert nem volt vita, de alulmaradtunk... ez a véleményem, sajnos:)
@Blogger Géza: És ez hogy állítható meg másképp, mint bíróságon?

bio
@Blogger Géza:

kiláccik a takaród alól hogy szaros a lábad.
@bioLarzen:

Erratum: állítható -> állapítható. Bocs.
@bioLarzen:

"Tudja franc, én valahogy nem tudom megunni a tücsöktáncolatást :)"

Oké, pontosítok: többnyire telítődni szoktam evvel.
És néha tényleg megunom.

Kikapcsolódásnak nem rossz a hétköznapokból.

Néha.
@bioLarzen: Semmit nem kell megállítani bíróságon. :) De látom, már értelmes mondatokat sem tudsz írni, kifáradtál, add fel, aludd ki magad, hátha... :)
@Sir Bates dö Hól:
Okké, álmodj egy fazék Coq au vin-el (semmi hozzá csak friss ropogós baguette), én is azt teszem, marha jó éjt ottan a galloknál neked!
@Knósszosz:

"_... ezt hol loptad?_"

ez nem lopva van, ezé tartott ilyen sokáig lekörmölni. apropó, én a csülökhöz körmöt is szoktam tenni.
@Csaknézek...: nem diszlexiás... orbánra szavazó csak:)
@Mandyner Archer:
Még két óra és eléred a húsz hsz-t.
Hajrá!-:)
@Blogger Géza: Minrt láthatod, időközben javítottam. Úgyhogy immár semmi akadály, hogy válaszolj.

Ha netán belegabalyodtál volna, összefoglalom: azt kérdeztem, jól értem-e, hogy szerinted Gyurcsány gazdasági tevékenysége nem jogi ügy, így nem tartozik-e a bíróságra. Erre te azt válaszoltad, hogy ha nem sértett jogszabályt, akkor nem. Erre én azt kérdeztem (kis gépelési hibával), hogy az, hogy sértett-e jogszabályt, miként másként állapítható meg, mint bíróságon. Erre várom a választ.

bio
@Knósszosz: neked is:)... de nincs harag, ugye?:)
@Csaknézek...: Így van, én is csak humorforrásként művelem.

bio
@bioLarzen:

És a sémák, egyszerű sémák ismétlődnek, mint most is:

1. arra aspirál, hogy nem emlékszel, és hazudik, lehetőleg sokszor ismételve, mert ezt látta a "Nagyoktól", mint működő formulát.
2. ha mégis emlékszel, akkor mellébeszél. ("nem Zoli vagyok")
3. Aztán leszögezi, hogy hülye vagy, és neki van igaza (ez a tipikus Végső Érv).

Egy ideig, és időnként vicces ez a játék.

De ahogy újra jönnek az unalomig ismert sémák, és amikor már nagy biztonsággal le tudnád írni, hogy mit fog válaszolni... :o)

De jó szórakozást és szórakoztatást!
@jaegtoer:
Meja kul és papa!!
Ennyit fáradtál vele? Köszönöm!
De ekkora mennyiségben? Tapasztalat, vagy...?
Igen, a csülökhöz körmöt szintén, és amikor ez a kettő félkész, bele a pacalba! A velő hozzá csak a végén, az hamar kész... akartad volt mondani, ugye?-:)
A "mandiner.hu"-n,
9 000 fölött járok..!

archer néven.. : )))))
@Sir Bates dö Hól:
Miről beszélsz???
VIP vagy számomra és kösz!
@Blogger Géza:

" Höhö, a Német-római császárságnak nem volt a kereszténység államszervező ereje? Ekkora hülyeséget... "

Bizony nem. az egyház írásbelisége, pontosabban és közelebbről az ún. hiteles helyek (pl. kolostorok, monostorok) oklevelek, kiváltságlevelek ilyesmi. a MOL, most már NL honlapján elég jó anyagok vannak, Glatz is írt egy hosszabbat az egyik Históri számban még 2000 előtt...
meg aztán az a rohatt számvitel, meg a könyvelés, már az ókor, egyiktom, az írnokok... mózes kőtábla... piac áru pénzgazdálkodás ilyesmi

összegezve írástudás volt az államszervező erő és ernyő.
@Blogger Géza: Géza, saját magaddal kerülsz ellentmondásba, folyamatosan dobálid fel a magas labdákat, melyekkel a fideszt égeted... ez nem számít a '14-es voksolás szempontjából, de a végén hülyének állítod be magad... nekem kellemetlen már:)
(nem a mi párbeszédünkre gondoltam, ott olyan ismerez-deficited van, hogy az a vitára képtelenné tesz, hanem @bioLarzen: és @Csaknézek...: -kel folytatott kommentváltásodra)
@Csaknézek...: Á, úgy látom, nem kapok választ (minő meglepetés), úgyhogy megyek én is aludni.

Jóccakát mindenkinek.

bio
@Sir Bates dö Hól:

"mert nem volt vita, de alulmaradtunk... ez a"

de ki akart győzni, ha nem meggyőzni, ez utóbbihoz nem csak egy "partner" hanem színvonalas partner is kellene... szóval nem történt semmi, csak billentyűzetkoptatás
@Sir Bates dö Hól:

Veled ellentétben,
én nem vagyok buzi.. : ))))))))
@Csaknézek...:

Ja, és az előbbi felsorolásból kifelejtettem a legfontosabb 4. pontot:

Ez az ún. No Answer System.
A NAS-t sarokba szorításnál szokták alkalmazni.

Ennek két verziója van:

4.a: no qkk, vagyis eltűnik.
4.b, az Angyal típusú "megoldás", mert ő állandó kommentelő itt: szintén no qkk a kérdésre. De pl. megkérdezi, hogy mit szólsz ehhez a cikkhez. Vagy zeneszámhoz. Vagy beírja, hogy debezzeg (lásd: óvódás szint). És a debezzeg téma lehetőleg a zsidókhoz vagy a cigányokhoz kapcsolódik.

"Jó" esetben a teljes blog átveszi a témát.

Máris siker.

Nagyjából ennyi.
@Knósszosz:

vicceltem!

csak a hecc kedvéért írtam. az arányok a lényegesek

1 kilok 12 kanál érted?!

majd priviben megírom a tutit. csak legyen egy 5 literes zárható befőttes üveged:DD evezőlapát nem kell, csak majd a nyáron, de azt se törd szét a hátamon:DD

csak untam ezt a zsidózást meg a sajátmaguk tökhajánál előrángatott szarságok....
mindig hivatkoznak, linkelnek, mintha attól az elfogadható lenne. mint akinek nincs esze, és majd attól hiteles lesz, hogy egy szarházit belinkel, aki menteni akarta a bőrét stb usw.
@Mandyner Archer:

jó Lordunknak írtad:

"_Veled ellentétben,
én nem vagyok buzi.. : )))))))) __"

szerintem sem. biszex zoofil vagy.
@jaegtoer:

Azt mondod madafaka..? : )))))
@Mandyner Archer: pediglen akkor talán örömet is okozhatnal, hogy mindig a bré rosszabbik végén vagy... kérdezd a személyt, ki "méhemnek gyümölcse"-ként gondol rád... habár véleményem szerint ilyenkor cefre-alappal azonosít...
no, jó éjszakát Lordom, Sir Bates, és Knószosz a Görög Kalandor.

www.youtube.com/watch?v=m5TwT69i1lU
@jaegtoer: látom, megint mi húztuk a rövidebbet... miért mindig a retardáltak maradnak legtovább?:)...
(retardált alatt nem Zéróra gondolok természetesen:))
@Mandyner Archer: hozzád képest Kara kán cicerói vitakultúrával rendelkezik...
@Mandyner Archer:
Az ánusznál nagyságrendekkel nagyobb bránerrel beletömve édesen csicsikálni.
Min kéne itt vitatkozni ciceró..? : ))))
@Mandyner Archer:

éjszakás műszakba osztottak be, demosztenész?:)
@jaegtoer:
Satchmo... ő volt valaki!
Mint itt sokan... mindenkinek jó éjt!
@Mandyner Archer: hogy kiét kapod be először... álmodd meg, csak tegyél egy rongyot a fejed alá, mint a csecsemőknek szokás... na nem, mintha te buknál... csak az álmodban kicsorgó nyál miatt... vagy inkább egy fürdőszivacs jobb lenne...
@Sir Bates dö Hól:

dehogy is. nem jól látod. Isten teremtményei ők. csak nem egészen jól sikerültek, és azért vezette lépteiket erre, vagy csak azért, hogy türelmünket próbára tegye, és hogy tényleg szeretjük-e annyira az embereket. de én ezt már tisztáztam vele rég, hogy nem megy, minden szarságával én sem foglalkozhatok, ahogy Ő sem az enyémmel. de vannak pillanatok, amikor egyszerre röhögünk fel, mert Ő is csak Isten, de nem elmebeteg)
@jaegtoer:
Volt egy ilyen sejtésem-:))
Visszaolvastam, bocs!
De kurva jó ebbe a kocsmába járni!
Kösz!
@Sir Bates dö Hól:

te is szopni akarsz méhészkém..? : )))))
@Sir Bates dö Hól:

Hú baszki,
az utolsó parat, már nem kellett volna szerintem.. : ))))))
@Knósszosz:

Ennyi buzit egyrakáskon.. : D
@Mandyner Archer: azt a bolhapöcsnyi valamidet ajánlgatod?...
@Mandyner Archer: "Ennyi buzit egyrakáskon.. : D"
Már nincs is honvágyad... megtaláltad a helyed...
@jaegtoer:

A mandi.hu-ról kalandoztam ide,
de nem gondoltam hogy itt ilyen "meleg" a fogadtatás.. : )))))
@Sir Bates dö Hól: @Mandyner Archer:

még a végén összejöttök. Sör legyen! oszt egészségetekre.

te meg Archer, ne ravaszkodj legközelebb, hanem jobb íveket adj, akkor megmaradhatsz ... hhm, na, minek is, te döntesz, küszöb, vagy boltozat, vagy csak sima vicc, és annyi választ kapsz csak, hogy sicc!
@jaegtoer: elvégre egy toleràns liberális volnék, nemde?:)
@Mandyner Archer:

akkor nincs mit tenned, melegedj!:D de nálam ne keresd, mert nálam annyi jég van, hogy belegebedsz!:D
@Sir Bates dö Hól:

Ha meg akarsz fulladni,
csak szóljál.. : )))))
@Mandyner Archer:
Tudod, ha Bates a te választott szellemi ellenfeled, nem sok jövőt jósolok neked.

A te szinteden biztosan győztes leszel, de azt ki jegyzi majd? Itt senki, miért pocsékolod az idődet?
@Sir Bates dö Hól:

Szóval,
nem is tagadod..

ez korrekt.. : ))))
@Mandyner Archer: kiscsillag, ha egyszer hazakeveredem, majd jelzem, jó?...
@Knósszosz:

Ki jegyzi..?

mindenki.. : )))))
@Mandyner Archer: @Sir Bates dö Hól:

kifelé az asztal alól részeg disznók, már a pöcsötöket méritek össze, szégyentelenek! még az kell, hogy itt keféljetek a boxban, menjetek a nemzeti dohányboltba! :D
@jaegtoer:

te nem égetted magad valamikor,
a "malacka" blogján..
nademostaztán jóéjszakát!
@jaegtoer: mert neked soha nem volt még itt ilyen sezlonyod vagy mi... liezon?:)
@Sir Bates dö Hól:

Ne nálam,
én a lányokat szeretem.. : )))))
@Mandyner Archer:

én emelt fővel viselem a nevemet, de te levetted a tiedet, akár bő volt akár szoros, most mindenképp szaros, s ha odajártál észért, és kár volt beléd, minek jössz ide, ha nem lófaszért? a készletből kaphatsz eleget, veheted szádba, teheted seggedbe, légy boldog vele, és élvezd, míg teheted.
@Mandyner Archer: ha így akarod folytatni, nem opció lesz... ha akarod folytatni, holnap... zenét szeretnék hallgatni és nem jó itt a net... jó éjt...
@Mandyner Archer:

"Osztottam ott is.. : ))))) _"

üres fejből, üres zsebből, mit is?
@Mandyner Archer: "Osztottam ott is.. : )))))" itt egyelőre csak a gyíkod ajánlgatod... így te vontad azt ekvivalens nevezőre az eszeddel...
@jaegtoer:
Tyű a teringettét kivágtad a rezet,
Szabolcska Mihály is irígylene tégedet,
Nem vagyok poéta, fűzfa is alíg,
Nem tudok éretted maradni hajnalig.
@Sir Bates dö Hól:

Jól vagyok eleresztve láthatod.. : )))))
@Mandyner Archer:
A soronkénti szótagszámok...
Nem kellene ezt erőltetni.

Írj prószát inkább.
Kukoricát, ha senki nem veszi, legalább lesz mit burkolnod.
Mára tényleg menj a jó éjszakába!!
@Knósszosz:

Elkapkodtam kissé.. : )

* ..irigyelne téged..
@Mandyner Archer:

"_Nem vagyok poéta, fűzfa is alíg,
Nem tudok éretted maradni hajnalig._"

nem kérte a kutya se
te dörgölőztél ide:D

riposztot meg aligha osztottál ott, Paszternak Pelikán és Lapi mellett te sehol se voltál, már ami az itteni szereplésedből következik.
@Mandyner Archer:

..Mentségemre legyen mondva,
telefonon picit macerásabb riposztozni.. : ))))

meg nem világos hogy lehet itt vissza görgetni nickekre..
@Mandyner Archer:

"meg nem világos hogy lehet itt vissza görgetni nickekre.. "

nem kell váltogatni.
@jaegtoer:

"Dörgölőztem"..?

hol itt a dörgölőzés..? : )))))
@Mandyner Archer: ez jó:) @jaegtoer: tartsuk meg, légyszí:)
Na, engem viszont vár az Aranyág, így jó éjt mindenkinek:)
@Kara kán:

no, még egy besurranó!:) asztakurva!:D
@Mandyner Archer: ok... a karával való hasonlítást visszavonom... fényévekkel vagy előtte:)... a jó éjt rád is vonatkozik... azért a szivacsot ne feledd...
@Sir Bates dö Hól:

nem sok kedvem van hozzá, aszondja fűzfa is alig, ami nem csoda, hiszen egy tuskó, nem is tölgyből, nem is nyírből, de nem is fűzből, akkor csak büdösfából lehet, az meg nem köll.
@Sir Bates dö Hól:

namégeccő: jó éjszakát, Lordom.
@jaegtoer:

Én tíkfa vagykok baszki..!

saválló.. : ))))))
@jaegtoer:

Teak.

mindent bír.. : ))))))
azt hiszem nélkülöznöd kell. hidd el, nem nagy veszteség, ki fogod bírni nélkülem.
@Blogger Géza:

"Úgy tudom, az illető sem bújt a mentelmi joga mögé (sokan példát vehetnének róla)"

Csak hogy jól értem e: akkor álljak neki agyonverni gyorsan valami csajt, mert milyen kurva rendes ez a tag, hogy miután félhülyére verte a szerencsétlen nőjét, és azóta közpénzen még mindig ott csücsül a parlamentben, a mentelmi jogáról azért kegyesen lemondott?
Tényleg, bazdmeg, nagy kár, hogy nem mindenki erről a derék keresztény-konzervatív úriemberről vesz példát.

Esetleg egyből belenyomhatnátok az erkölcstankönyvbe is, hogy - Kedves gyerekek, miután szarrá veritek a kis barátnőtöket, ha épp parlamenti képviselők vagytok, ugyan mondjatok már le a mentelmi jogról, mert csak akkor lesztek követendő példa pár bomlott agyú pártseggnyaloncnak.
@jaegtoer:
Lapi most volt az atv-ben, éppen vakkomondor ügyben.
Lapi blog még elérhető, de csak régiségek vannak rajta. Facén viszont megvan.
A tegnapi műsor (ha nem láttad):::

www.atv.hu/videok/video-20131105-sandor-laszlo
@Dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm Jenőke. megnézem. face-n hibernált állapotomból ébredve néha látom:)
@Pop40:

Szánalmasak vagytok..

Egyrészt mély kussban vagytok, mikor kedvenc MSZP-s főgeciejeitek vernek asszonyokat, feleségeket..

Néhány példa:
jobbik.net/index.php?q=node/5502

Csak olyankor pofáztok, ha Fideszes kretén ver asszonyt, és akkor is minden jobboldalit keresztényt sértegettek akiket zsigerből utáltok.

Meglehetősen sekélyes ez a magatokfajta MSZP csicska lét.

Ha MSZP-s SZDSZ-es kretén veri az asszonyt akkor egy sort nem írtok ti sem, ahogy Fabius sem, és semelyik másik MSZP csicska sem.

Mellesleg amikor pl Wekler verte a feleségét, akkor utána ki is semmizte a gyerekével együtt, miután az asszpny feljelentette.

Balogh pedig bocsánatot kért és kapott az életársától.

Ez a különbség a baloldali feleségverők és a jobboldali feleségverő kretének között.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_Ez a különbség a baloldali feleségverők és a jobboldali feleségverő kretének között. _"

Köszönjük. most már -hála neked- azt is tudjuk, hogy aki nertárs, az még az asszonyverésben is különb a liberálkomcsifuj seggfejeknél. most bűnbánatot is tartsanak, hogy orrcsontok és járomcsontok épen maradtak anno, és ilyen brutálisat a jövőben sem terveznek.
@Blogger Géza:
A pártból nem zárták ki. Csak a frakcióból lépett ki.
S onnan sem kizárták.
híínye, szép esti termés szellemi visszamaradottakkal, és ma reggelre is jutott egy, nem semmi :D
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Látom, a nicket nem akarod megváltoztatni. Orbán vezéred szakdolija? Tudod, amit alighanem Fellegi irt neki. És a hazugságai. Ugy nagyjából az egész élete.

Egyébként a Balogh nevű bélhulladék nem érdemel sokkal több szót. Valóban kretén.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: időnként belenéztem az esti dolgokba... az egész olyan orrfacsaróan gusztustalan volt, hogy nem volt aztán semmi kedvem beszállni... a kemény mag így is megbírkózott, de a szinvonal .... szóval, nem ez a bejegyzés fog bekerülni a Varanus aranykönyvébe...
"A leggazdagabb magyarok közé került Felcsút polgármestere"

hvg.hu/kkv/20131106_A_leggazdagabb_magyarok_koze_kerult_Felcs

demeglepődtem. Vajon az Orbán-klán hol tart szőlőbányástól, birtokostól vagyonbevallásostól, az eredendő önkormányzati lakásból?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Figyuzz kishaver, ezzel akarsz jönni???

Ha jól látom ez egy 2008 Januári cikk.
Az ominózus asszonyverések 2008 Előtt voltak.
Namármost többek között ezért IS lettek kiszavazva a szocik meg azért mert a fidesz azt ígérte, hogy különbek lesznek náluk.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
szintén

ez meg majd jól megoldódik a mol mobillal, okosak a fijuk nahhh

Vége az állami mobilnak
De egy negyedik nagy szereplő attól még jöhet. A cég indulását a Kúria kaszálta el.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F11%2F06%2Fvege_az_allami_mobilnak%2F
narancsdroidoknak ismét szeretettel, csak mert hűen tükrözi vezénylóék szintjét:

Miskolc elnézést kért és helyreállítja Herman Ottó és Vásárhelyi sírját

Kovács László képviselő a sírkövesre fogta, hogy több betű foglalkozik vele a híres tudós sírján, mint magával Hermannal.

cink.hu/miskolc-elnezest-kert-es-helyreallitja-herman-otto-es-v-1459133223/@szilylaszlo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elképzeltem milyen sikerként élték meg a gondozottak, hogy nagyjaink /jég,sir,stb / szóba álltak velük
@KÁTÉó53éúétr6:

Ők maguk a siker:)) Nem kell hozzá asszisztencia. Ha mégis akad, fényesebbnek látják magukat.
Az, hogy más horizonton mozognak, fel se tűnik nekik:))
Tényleg fájdalmas volt a tegnapi nap, és hogy erre még angyal rápiszkított, alig rontott valamit az összképen.
Komondoros Vak József...
bűncselekményen érték !
BŰNÖZŐ ! de mi ebben a meglepő?

hisz: minden politikus bűnöző
Fábius!
Úgy olvasnék már a baliberális oldal erkölcséről is egy ilyen jó postot!
Légyszi, légyszi!
@munkás ököl: ????

ugy érted a politikusokéról? a gerinctelen senki és mester- házikról?

ahhh... szót sem ér... összefoglalom neked, ma szerencséd van:

MINDEN politikus bűnöző
@munkás ököl:

Nincsenek túlzott kívánságaid?
Nem köszönni kellene elsőként az első munkanapodon?

2013.11.06. óta tag.
munkás ököl 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
@gipsz.jakab:

Bubó!

A szintetizáló tevékenységed és nagyvonalúságod lenyűgöző:)))
@Dr. jenőke (jenőke):

Most hallgatom Olgát. Ez is mennyire imád tapicskolni a szarban és a kisstílűségben, elképesztő.
múltkor kettes lef@szozta orbánt, ma jótündér meg lemakimajmozta. a poszt meg jó.

Hernádi és a tudományos elitképzés

orulunkvincent.blog.hu/2013/11/06/hernadi_es_a_tudomanyos_elitkepzes
@Dr. jenőke (jenőke):

A komondoros ügyvédjével - azt hiszem.
Egyre kevésbé állhatom a műsorát. A következő interjút (Molnár Zsolt) sem tudtam végignézni:))

Nagyon kéne frissítenie az ATV-nek néhány műsoron.
mit is mondtunk anno?

Nem kell a cigi a trafikból
Fele annyi jövedéki adót fizettünk be, áfával együtt
az éves kiesés 40 milliárd forint lehet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F11%2F06%2Fnem_kell_a_cigi_a_trafikbol%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezen mit kell csodálkozni? manidneren erős agyú magyarázza, hogy ez azért van, mert letették a cigit. ennyien.
meg milyen jó, mert így nem lesz akkora kiadása a TB-nek, mert meggyógyultak az emberek.
sírok
@Orica Középföldi:
A komondoros ügyvédjéről azért annyit, hogy tántoríthatatlan DK-s.
Régóta ismerem.
@jaegtoer:

Butuskó!

A lipsibolsi besurranó tolvajaitokkal ellentétben én nem viszek, hanem hozok valamit.
@Orica Középföldi:
Ne fintorogj annyit!
Akkor nézd a Vidám Vasárnapot!
@Kara kán:

Pillanatnyilag mindkettő untat.
Most pl. benned gyönyörködöm:))
poszthooo, első fejezet lezárva:
/narancsdroidok mindjár jönnek a központi magyarázattal, csak azt nem értem, minek védték eddig a védhetetlent, jahh és lemondani ettől még nem mondott le ez a ultratapló/

Kizárták a Fideszből a nőverő Balogh Józsefet

Balogh csak a frakicóból lépett ki, amikor felmerültek az élettársa megverésével kapcsolatos vádak. Most a pártból is kizárták - adta hírül több hírforrás is.

hvg.hu/itthon/20131106_Kizartak_a_Fideszbol_a_novero_Balogh_Jozs
@Secnir: én már nem sírok, én már besokalltam a sok idiótától
ööööööööööööööööööööööööööööööööö
hogy is volt, jahhh: NEM LESZÜNK GYARMAT

Jókora dolláradósságba verjük magunkat
Óriási dollárhitelt vehetünk fel, pedig nincs is rá szükség, és az adósságszabály sem engedné.

index.hu/gazdasag/2013/11/06/jokora_dollaradossagba_verjuk_magunkat/
Kétmilliárd dolláros devizakötvény kibocsátás jöhet még idén
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/ketmilliard_dollaros_devizakotveny_kibocsatas_johet_meg_iden_3.191345.html

Újabb saját részvényeket értékesített az OTP
Az OTP 2013. november 5-én 47 582 darab törzsrészvényt értékesített az OTP Bank Nyrt. és Bankcsoport Javadalmazási Politikája keretében.
vmisi lassan pakkot szerkeszthet bevétel elmaradás miatt, a sok hitelfelvétel okán, na és a sok szarba menő kiadások okán, ebből egy:

Varga Mihály kiakadt, hogy ezeket csak a pénz érdekli
kernerzsolt

kernerzsolt
gazdaság
ma 9:07
3 46

Kicsit ezzel lemaradtunk, de ha rossz a kedvünk, jusson eszünkbe, mit válaszolt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Mesterházy Attila és Lendvai Ildikó kérdésére a parlamentben. Mesterházy azt szerette volna megtudni, mennyibe került Rákay Philip 20 órás bulija a köztévén.

“Az önök által megfogalmazott kérdés sok mindenre rávilágít, ismét egyértelművé teszi, hogy Önöknek csak a költségek számítanak, nem veszik figyelembe a kezdeményezés nemes célját, a hagyományőrzést, a települések bemutatását.”

Csak remélni tudjuk, hogy Magyarország nemzetgazdasági minisztere kicsit komolyabban veszi a pénz kérdését, amikor a költségvetést írja. Rákay nagy bulijáról még mindig Anarki kritikáját érdemes elolvasni.

444.hu/2013/11/06/varga-mihaly-kiakadt-hogy-ezeket-csak-a-penz-erdekli/
@Dr. jenőke (jenőke): már azt hittem magamra maradtam, de van még valaki itt is, még ha megismétel fontos dolgokat akkor is, fogyunk, de még vagyunk ;) :D
posztho egy kis adalék:

Balogh József továbbra sem mond le

Balogh József azt is állítja, hogy nem úgy történtek az események, ahogy az ügyészség állította.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F06%2Fbalogh_jozsef_tovabbra_sem_mond_le%2F
@GeoCracker: sőőőőt:

Természetesen maradok parlamenti képviselő – mondta az Indexnek Balogh József, akit súlyos testi sértés bűntettével gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség.

index.hu/belfold/2013/11/06/balogh_jozsef_tovabbra_sem_mond_le/

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F06%2Fvan-e_helye_a_parlamentben_egy_noveronek%2F
hogy mik vannak? beste népség, és még csak hűtőket sem vesz, se cigit, se mást, azonnal leváltani az egész társadalmat!

Csak a benzinkúton nyílik meg a pénztárcánk
Csak az üzemanyag-vásárlás miatt nőtt a fogyasztás.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131106-csak-a-benzinkuton-nyilik-meg-a-penztarcank.html?sec-2
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a vargtamisi ugyanolyan seggfej tolvaj mint a főnöke akinek a seggéből bújt ki, bebaszták a forintot a legelső intézkedésük ez volt a 2/3-dal és tönkretették a devízaalapú hiteleseket és most nekik áll feljebb, ha nem döntik be a forintot akkor nincs is ez a probléma...

brühüyyy
Azért nem minden bántalmazott nőnek oly sanyarú a sorsa, mint Terikének. Kamu Donald, ki jelenleg nőverésért négy és féléves kényszerpihe Nőjét tölti, esetleg tudna erről mesélni. Az akkor még Palácsik Tímeaként futó semicelebritás (magyarul ordas kurva), má megbocsátást esedendőzve a kemény jelzőért... telizokogta a péniamédiát, a rajta esett ordas sérelmekkel. Erre ugyi Andy Vanja NER filmcézár, a Dobott Katica affér után immár nőtlenül, azonnal remegő orrlukakkal a sajnálnivaló szegíny áldozet után szaladt, majd, hipp-hobb arájának kérte. És lőn csoda kisrusnyaságunk azonnal igentett mondott. Meg is esett a nászút azonnyomban és egy névváltás is, merthogy a Palácsik név beszennyeződött, ímihol más kisszépségünk Tímea Vajna néven hasítja a celebritás egét. Az már csak elhanyagpolható mellékkörülmény, hogy a kéthetes ámerikái nászút után más elfeledte magyar anyanyelvét, és legalább egy '56-os kitántorgottdisszidens második generációs gyermekeként törte a magyart az éppen aktuális promóciós interjújában. A NER szellemében közpénzből elég vastagon kitömött Endy persze felismerve neje roppant kívánatos adottságait, azonnal színésznői szerepre kárhoztatta volna őt, de sajna kiderült, hogy a hálás feleség nincs annyira tehetséges, hogy teli szájjal is tudjon beszélni. És itten van a mese vége. Egy utolsó megjegyzés: Mégiscsak van az a pénz, amennyiért érdemes Endy farkát szájjal illetni....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: magamba is updateltem.
endresy.blogspot.hu/2013/11/balogh-onvedelme-es-fideszes-lojalitas.html

Tegnap beleirtam, hogy jogi önvédelemhez fog folyamodni.
Nos, azzal, hogy mindnekit az ügyvédjéhez küld. Nem sokat tévedtem úgy látszik.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: NEmmelsleg, Kamu Donald törésnélküli erőszakáért 4 és fél évet kapott. Vajon a Független Magyar Igazságszolgáltatás mennyivel jutalmazza Kommander Jócsit az ott és többszörösen viasszaeső járomcsonttörésért, bvalamint a még el nem hantolt eb bünsegédi bűnrészegségért vajon meglakol e, azaz, elviszi e a sintér?
- Tudja, doktor úr, nekem az a problémám, hogy sokkal jobban szeretem a cipőt, mint a csizmát.
- Ezzel sokan vagyunk így. - feleli a doki. - A legtöbben jobban szeretik a cipőt.
- Tényleg, doktor úr? - csillan fel a szeme a páciensnek. - És maga hogy szereti, sütve, vagy rántva?
@Secnir: Persze, hogy mindenki leszokott, az itthoni vásárlásról! Én és baráti társaságom + 5 fő, Luxemburgból hozatjuk a dohányt! 125g Marlboro gold, 10.50 euró 1000 db filter 5 euró! 110 szál - jön ki 1 dobozból, + - 5 szál. 8 doboz + filter, Igy 27e ft 45 doboz cigaretta! A nemzetiben , mai áron 46800 ft! Tehát jobban teljesitek! Vagy viktorék miatt spórolok 20 ezret!
@magándemokrata: Értettem, vettem. A NAV-NER-TEK kommandó úton. Ajtót nyiss, vagy berúgjuk! :-) HA a szomszédodnál rúgják be az ajtók, ne telefonálj4 :-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ez rendben is van. Damu rongálásának alanya kártérítve lett. Itt, ha jól értelmezem a híreket, a komondornak még udvarlója sincs, pedig nem társtettes, hanem társsérűlt.
Még egy vakvezető kutyára sem méltatták.
@Dr. jenőke (jenőke): Egyébként én a magam részéről megértem Unmiszter Baloghot. A Terike nagy vaószínűséggel Fülöpháza Kommondori Házisárkánya. Innen kezdve a jogos önvédelem lehetősége is felmerül:-)
@Dr. jenőke (jenőke): Érdekes lenne a dolog, ha kiderülne, hogy a nevezett udvarló nélküli egyed kankutya. Na, ezzel vajon mit kezdene a FIDESZ-KDNP flakszijó?
@GeoCracker: úgy kábé, lehet van még benne elütés, de ezen megakadtam:

"ököllel verte az kkor még csak élettársat"

má bocsánat :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Túl kellene már ezen az erőkalós témán lépni, mintahogy derék faszmagyarunk megtette... a lényeg, hogy a fija trafikbiznice prosperál, ha kiesik a képviselői havi egymilla, a családi gazdaság változatlanul biztosítja a szerény, ámde megérdemeltmetlen, hazai átlagtól magasabb életszinvonalt. Nem kell sufnituningos pálszet vedelni a továbbiakban sem, hanem mindenféle márkás grappákra,kalvatoszokra és maltviszkikre is fussa... mer ugyi nem mindegy, mitől lesz állat a zember...
oops, ezek sem tudják mit kell hazudni :D
/olyan papcsákósra sikeredett/

Újabb feljelentés a Jobbikkal szobrot avató Hegedűs Loránt ellen

A református zsinat 1998-ban már kimondta, református templomban pártrendezvény nem tartható.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2013%2F11%2F06%2Fujabb-feljelentes-a-jobbikkal-szobrotavato-hegedus-lorant-ellen%2F
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: gondolod tudja mi az a single vagy pure?... max valami blended-t nézek ki belőle:)
@Sir Bates dö Hól: egyébként, ha a fű legál lenne, ez az eset sem történt volna meg:)
@Sir Bates dö Hól: Ez??? maximum a kommondorosi kerítésszaggató vegyitörköly mixedig jutott...
@bella _ciao: Húbazzz... ez az én világom... millió köszönet, ez zseniális... Nagy vagy!!!!!!! Mégegyszer köszike!
@Dr. jenőke (jenőke):
Ááá, szóval Lapi van megette! Tegnap este a Olgánál a beszélgetés legeslegvégét láttam, és ráismertem Lapira. Most visszanéztem.
Nem tagadom, kedvelem őt(Sándor Lászlót), és pont olyan, mint volt.
Szerencséje van annak a nőverőnek:).
@AKIsTUDATLAN:

Megnéztem néhány régi Tótát. Nagyon sok akkori egyén van még mindig jelen, itt is.
@AKIsTUDATLAN:

Lapi se megette, s mögötte, A Lapi az Lapi.
@Sir Bates dö Hól: Jahh igazad van szárazföldi Tengerész. Ebben az esetben a Józsi a Terike keblére borulva hortyogna a mai napig, bal kezével saját golyócskáit masszírozva, a kommander látáskárosult pedig minkettőjük orcáját kéjjel nyalogatná. És akkor semmi hihihumi, erőszaki, úgy és a szigóróbertnek is lehetne egy nemvoltválazstásicsalásos-kijafasz videózik itten, de énmár úgyis tudom az eredményt, de jusztsemondommeg, mégiscsak skandálom-mentes pihenőnapja...
@Dr. jenőke (jenőke):
Ja, ide mentettük magunkat, szuper jó banda volt az.
A HVG-én is jó Tóta, de már nem olyan ő sem, az úri közönség pedig egyenesen siralmas.
@jaegtoer: jó' van, naaa.:)
@Dr. jenőke (jenőke):

"2013.11.06. óta tag."

na de Jenőke?! ilyet a szemére vetni? tudomásul kell venni, hogy minden nap minden órában születnek cscsemők, állatok, kelnek ki növények a földből, teremtődnek egysejtűek és trollok:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"_időnként belenéztem az esti dolgokba..._"

azé egy-két mogyorót célzottan behajíthattál volna!:)
@jaegtoer:
szemére vetni?
Vetésforgóra gondoltam a komplexitás miatt, de elment a kedvem.
Így most leültem, és visszavárom, de lehet, hogy csak kereszt lesz.
@Kara kán:

"lipsibolsi besurranó tolvajaitokkal ellentétben én nem viszek, hanem hozok valami"

az a szépséghibája a melldöngetésednek, hogy sajnos a "mi"tolvajaink, és a "ti" tolvajaitok mindannyiunkéi, tehát közös. persze ha te magad is, az már nyilván más lapra tartozik, de ezen ne nyissunk vitát. Bízom abban, hogy egy karakán legény/leányka vagy. beszéljünk arról, mit innál és mi a kedvenc kajád?:)
@jaegtoer: Láttam uraljátok a mezőnyt. akkor meg minek felborogatni a táncrendet. A visszajáró másblogos szolíd antifasiszta különösen szórakoztató volt. Majdnem beszart, annyia akart értelmesnek lrszani. Hozzám sajnos csak erölködésének illata jutott el.... na ez volt a pillanat, amikor nyugovóra tértem. Blogcica Gejza viszont semmi újat nem hozott... bár jó pillanataiban már majdnem SSteffikei magasságokba emelkedett... csak előbb fogyott el a kifutófiú pálya...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hehehehe tényleg így volt, szemléltem én is az egyenlőtlen küzdelmet, túlzó volt a fölény és nem kellett segítség :D
@jaegtoer: Mindenesetre eléggé borzasztó, vagy inkább rettenetes, hogy a NERtársak szellemi elitje kb. ennyire képes. MErt ha náluk ez a ideológiai szellemi párbajpálya legteteje, akkor el sem merem képzelni, hogy magasabb szinten mi tombolhat. Ahogy egy szeretve toszztelt középiskolai tanárom fogalmazta anno, volt... Betette lábát a Delirium Tremens szellene... emiatt itten túl sok jóra már nem számítok. Két választásom maradt. Vagy leiszom magam az ő szintjükre, (ez is sanszos), vagy farokfelcsapva világgá szaladok. Egy ami biztos. Ebben a szellemi posványban, ideológiai fertőben, sokadrangú godolatlaságban én annyira nem szeretnék élni. Édesapám, nem erre nevelt....
Blogger géza te hülyébb vagy mint a kutyám, bár a Blöki visszahozza a lasztit és nem kérdez, h mi a faszé dobom el megint. Te sem kérdezel, te sem agyalsz, csak nyomod a sok-sok faszságot. Annyira nevetséges vagy barátom, h csodálom, h valaki szóba áll veled ezen a blogon.
Részvétem Nekik!!!
@Blogger Géza:

Blogger géza te hülyébb vagy mint a kutyám, bár a Blöki visszahozza a lasztit és nem kérdez, h mi a faszé dobom el megint. Te sem kérdezel, te sem agyalsz, csak nyomod a sok-sok faszságot. Annyira nevetséges vagy barátom, h csodálom, h valaki szóba áll veled ezen a blogon.
Részvétem Nekik!!!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

no jó firma vagy te is, az ember itt kűzd, fárad, izzad, közben pálinkát és sört iszik, és szopattya a billentyűt (mert az volt, mitagadás?!!) te meg hátradőlsz és somolyogva morzsolgatod a mogyoróidat!:) azért ez a hozzá dülés nem szép hozzá áll áss, tessék időnként kapálni mecceni, amikor a bajtárs senyved.. kínomban már receptet írtam, ha tudnád mi volt az első kellék?!:

Végy egy önjáró 14 tonnás aranymosó szita berendezést, (ez a só miatti levesedés lecsurgatására lett volna hivatott, de elvetettem... így aztán jó Görögünk gyanakodva bár, de elsőre bevette, de aztán mégsem:D
@Fabius: Én azt olvasom, hogy Balogh Józsefet valószínűleg nem a vak komondoros eset miatt rúgták ki a Fidesz-ből, hanem mert 6 hónapja nem fizette a tagdíját. :)
@jaegtoer: A 300 prces aszalva szárítás és utána fürdőkédas zuhanyozás után bennem is erős kételyek támadtak. De te tudod:-)
@jaegtoer: Tudod Te egyáltalán, hogy a Kapiszta, meg a Kapisztrán közt mily a kölömbség? :-)
ööööö én k-val olvastam, lehet nem vagyok messze a valóságtól?

Ki fúrja az
Erzsébet-utalványt?
A kormány átalakítaná a cafeteria-rendszert, aminek egyik áldozata az Erzsébet-utalvány lehet. Miniszterek próbálják védeni, de nem áll jól a szénája.

www.origo.hu/itthon/20131105-eltokelt-a-miniszterelnok-az-erzsebet-utalvany-megszunteteseben.html?sec-top
@jaegtoer: Mindenesetre, nem tudom belegondoltál e? A Haza Atyja, A Felcsúti Hérosz, Európa Rezsiharcosa, a Keleti Nyitás élbajnoka, Samirov megszabadítója, Németország Gazdasági Le-Győzője, a futballvilág Megreformálója, a Szotyolaköpködés Örökös Bajnoka, A Grazi Remete, vajon a kis sárgamellényében, gumicsizmájában, minden hónap harmadik napján, vajon milyen érzésekkel állhat a Simicska-Nyerges-Habony művek házipénzáránál sorba, várva, hogy megkaphassa havi 47 800 forintos járandóságát, amit a köz érdekében végzett felülmúlhatatlan tevékenységért havonta felvehet.És szorosam utána Lázárjani költségtérítési trafikmutyi bajnok, , Semjénzsóti keresztyény szívekben Örökké Élek, főfaszomnka vadász, Cuppantottfejű Szíjártó futsalszínész és a többi celebritás...., mer ugyi... ebből, és ennyibűűű meg lehet élni...
És akkor a közös díszpáholyban mellette helyet foglaló Csányi elvtárs által kiköpködött szotyolahéjak között, maradékmag utáni guberálás már nem is szerepel a programban...pedighát, a kitürt kockásing alól kilógó potroh ellenére végzett aktív tevékenység is bizony eléggé látványos lehet...
tanulságul minden széljobbnak és szélbalnak, és minden gyűlölet szítónak: - kard által vész, ki kardot ragad

cink.hu/igy-vegeztek-ki-nyilt-utcan-a-gorog-neonacikat-18-1459357166/@klagdavid
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Most nem nyalok csak 'realiostapróbálok lenni'...

,kijafaszoimvagytegenya!!!!

'forpresidenthanemtalálnánakennekagetveországnakegykibaszottminiszeterelnököt'!!!
@Csaknézek...:

"Mert ma már jogállam vagyon."

valahogy úgy:) és az úgy működik, hogy az államat a jogra hajtom úgy, hogy teljesen befedje, csücskösre fogom az egyik sarkánál fogva, majd hirtelen megrázva és nem keverve, a jómunkás dzsekim felső zsebébe tűröm, miközben a legfőbb jogforrás generátora a barátom, a szív a tyúk koncesszió lepelével beterítem mind az ezer hektárt, majd egy újabb ezeret, kishantolok egyet, és hogy ne legyen annyira feltűnő a négy sarkára elnyerek még négy-négy trafikot (eszterkomm, felcsút fekélyvár és bugyispekt mávtengelyeken hordozva, s rikoltva dobom fel pfz pántlikás kalapom, a nemzeti színűre sápadt csillagtalan égre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Csodás" oktató film. :(

Gondolom a hatóságok már vizsgálják szélsőbaloldali erők szerepét a támadásban, a parlamentben 12 képviselővel bíró Görög Kommunista Párt vezetőit előzetes letartóztatásba helyezték, hamarosan pedig törvényt hoznak arról, hogy a párt nem kaphat állami támogatást. Ja, nem...
Most sincs itt semmi kettős mérce és néznivaló.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"Tudod Te egyáltalán, hogy a Kapiszta, meg a Kapisztrán közt mily a kölömbség? :-)
"

Hogyne. a Kapisztrán az egy olyan halfajta, amely sohasem nő meg nagyra, ezért a kicsinyítő képzőt neve elé kapta partedlinek, hogy a szálkása oda hulljon.
A Kapiszta, pedig, kérlek az egy olyan új magyar tájegységet jelöl ami alkalmas halastavak képzésére, ám teljesen puszta, csak tavak tarkállanak rajta nemzeti szín beütéssel, s mivel ez nem a Nagy Tavak világa, és már T. óta nem nő nagyobbra, kicsinyítő jelzőjét az itt készreszerelt kapisztrán halak nevéhez hasonlóan előre véve jelzi: pici hal teremtő puszta, röviden kapiszta.

2020-as lexikonban már benne lesz.
Egyre bátrabbak az orosz törvények mögé bújva melegeket terrorizáló neonácik
@gazoló: Kérdésed lényegét nem értem. Kilennék? Demiértis? Primerválasz Boli szerint: Genyavérmókus a huszonezredik alkoholóbolista senki.... :-)
@jaegtoer: Értelek. Akkor bizony, nem is kell továbbragozni, a kakapisztráng pedig a magyar NER-tengeri gyümölcse. Azt óhajtja minden szépre-jógra éhe hasonélvező méjmagyar NERtárs estvéli vacsora asztaljára... és ezek már Géniusz-módosítottak a duplakicsinyitő képző ellenére. Ergó a fogyasztók nyakig ülnek eben ne és elégedett böfiznek. minden egyes falatka után...
hmmmmmmmmmmm

Fidesz: Baloghnak nincs helye a közéletben
A párt morálisan elítélendőnek tartja, hogy a nőverő képviselő még tagja a közéletnek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F11%2F06%2Ffidesz_balogh_jozsefnek_nincs_helye_a_kozeletben%2F
Kéne tán egy frissítés a poszt alá.
Persze ez a Fabius Varánusz.
@Szúnyog:
Minek?
Rajtad, agyhalott eccerin kívül, mindenki érti!
Kizárták az LMP-ből Várnai Lászlót
* MTI
2013. november 6., szerda 18:57
Az LMP kizárta soraiból Várnai Lászlót és kérte, mondjon le önkormányzati képviselői mandátumáról, miután nőverő ügybe keveredett. Várnainak esze ágában sincs lemondania.
Az LMP Országos Választmánya (OV) felkéri a párt zuglói területi szervezetét, hogy törölje a párt tagnyilvántartásából a garázdasággal vádolt Várnai Lászlót - ezt a testület szerdai döntését követően Szél Bernadett közölte. A választmány egyúttal felszólítja a politikust, hogy mondjon le a XIV. kerületi önkormányzati képviselői posztról.Várnai: nem mondok le!
Várnai László szerint semmi sem indokolja, hogy visszaadja a XIV. kerületi önkormányzatban szerzett képviselői mandátumát. Várnai szerint a szerdai döntéssel az LMP egy szintre hozta a súlyos testi sértéssel gyanúsított Balogh József országgyűlési képviselővel, aki beismerte, hogy bántalmazta élettársát. Mint mondta, "sokaknak fájt az LMP-ben az önkormányzati sikerem és ismertségem", ugyanis a párt "az elmúlt három évben 2,5-3 százalékra jutott" országosan, amiért "senki nem vállalja a felelősséget".
Várnaiemellett határozottan cáfolta, hogy bántalmazta volna volt élettársát. Szerinte "veszekedtünk, huzakodtunk, de nem volt bántalmazás, (...) ez nem ment túl egy rossz családi veszekedésen".
 Szél Bernadett a részleteket ismertetve azt mondta, hogy az LMP etikai bizottsága (et) kedden olyan állásfoglalást hozott, amelyik szerint Várnai László július 9-e óta már nem is tagja a pártnak. Ezt azzal indokolták, hogy a zuglói képviselő május 8-án - az ellene indult ügyészségi eljárás miatt - párttagságának kéthónapos felfüggesztését kérte. Miután a határidő lejárt, Várnai László nem kezdeményezte írásban tagviszonyának helyreállítását, ezért az a párt alapszabálya alapján automatikusan megszűnt - közölte az országgyűlési képviselő.
Az etikai bizottság ezért azt kérte, hogy Várnai Lászlót töröljék a tagnyilvántartásából, amit az ov döntése nyomán az LMP zuglói területi szervezete meg is tesz, a határozatról pedig levélben tájékoztatják az érintettet - mondta a társelnök.Szél: Várnai a pártelnököt is félrevezette
Szél Bernadett ezzel összefüggésben azt mondta, zéró toleranciát hirdettek, nem tűrik a bántalmazást és ez különösen igaz a nők bántalmazására. Az MTI kérdésére hozzátette: értelmezésük szerint ha az ügyészség nem tekintette volna megalapozottnak a Várnai László elleni vádat, akkor azt ejtette volna, nem pedig elhalasztja a vádemelést. Azt is elmondta, tanúk vannak arra, hogy az önkormányzati képviselő bántalmazta volt élettársát, gyermeke anyját, de a társelnök azt nem részletezte, hogy a bántalmazás milyen módon zajlott.DBELO20100421003Várnai LászlóFotó: Beliczay László
Arra is kitért, hogy Várnai László az ügy fejleményeiről nem, illetve tévesen tájékoztatta az LMP-t. Szavai szerint Schiffer András társelnök például gyakorlatilag a sajtó munkatársaitól szerzett arról tudomást, hogy nem megszüntették az önkormányzati képviselő ellen indított eljárást, hanem elhalasztották a vádemelést. Ekkor derült ki az is, hogy nem magánvádról, hanem garázdaságról van szó - folytatta. Várnai László szerintük méltatlanná vált, hogy az LMP választóit képviselje.Várnai tagad
A  Magyar Hírlap kedden a Fővárosi Főügyészség tájékoztatására hivatkozva azt írta, hogy garázdaság vétsége miatt eljárás indult a XVI. kerületi rendőrkapitányságon Várnai László zuglói önkormányzati képviselő ellen, aki emiatt felfüggesztette LMP-s tagságát.
A Magyar Hírlap cikke szerint a XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség korábban a vádemelés elhalasztásáról határozott, amely ellen a gyanúsított panasszal élt. A napilap megkereste Várnai Lászlót, aki annyit mondott: szakítása után gyermekelhelyezési pere volt, amely azután rendben lezárult. Visszautasította azokat a híreket, hogy felesége vagy élettársa bántalmazása miatt indult volna eljárás ellene.
jaj istenem, KI A F...T ÉRDEKEL?!

Ezzel tematizálni hónapok óta baszki... elmeháborodott média, komolyan mondom. Jelentsék föl, kapjon büntetést - ne is kicsit, mert aki nőt ver az egy senki - ha hatósági ítélet születik, akkor tegyék ki a pártból (nem mint Gyurcsány a Kőrös Gusztávot, aki ki tudja, mennyire bűnös), ÉS KÉSZ.

Kb. ennyire releváns ez egy párt meg az országvezetés szempontjából.

Nagy a baj odaát, hogy ilyenekbe kapaszkodtok görcsösen még zuhanás közben is, aztán amikor a szakadék alján loccsan az egész összefogócskázó társaság, akkor lehet (megint) rádöbbenni, mennyire sokra mentek azzal, hogy sikerült a kezetekben tartani a fűszálcsomót, amibe kapaszkodtatok.
Na, így utólag írok erre a szennyblogra, a sötét gyűlölködő balliberális, sötét szavazótábor hányására: A fidesz meg az elkörcs? Igazad van Fábius! De akkor miért is nevezleg titeket söööööötéteknek?
Ezért B+!:www.tutiblog.com/2013/11/a-vak-komondor-es-kettos-latas.html
Ha korrekt vagy Fábius és tényleg az a nagy européer vagy, akkor röttyentesz egy szánom-bánom posztocskát, ha meg nem. úgy Te vagy Balogh Józsi, erkölcsileg!
Na csá!
süti beállítások módosítása