Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.31. 13:12 Fabius

Déri Balázs, köszi bazmeg!

Szögezzük le az elején: bizonyítékot hamisítani pfúj rossz, aki megteszi az számoljon akár büntetőjogi következményekkel. Legyen ez alapvetés, amin vitatkozni nem kell. 

A történtek és Déri Balázs lemondása után viszont az is éppen ilyen alapvetés, hogy a szocialisták kretének. 

A bajai videó minden szempontból a nekifutásból önherénrúgás tipikus esete. Tökmindegy ki rendelte és kitől, lassan az is, miért, és a lemondások sem javítanak a kialakult helyzeten semmit. Ugyanis az eset lehetőséget teremt a kormánypártok számára, hogy hazavágják az oknyomozó újságírást, a Rogán-Pálffy-Harrach-Kósa négyesfogat máris happy halloween jelmezbe öltözve riogat mindenkit válogatás nélkül, aki "hozzáférhetővé tesz" hasonló videót. 

pálffy.jpg

Köszi bazmeg, nagyok vagytok!

A szupernégyes törvényjavaslata - és a történtek után - vajon ki fog merni kitenni itt bármit akkor is, ha igaz? De ha mégis megtörténik ki fogja merni megosztani és kiposztolni akár a blogján, akár a twitterén vagy faszbúkján? A korrupt csalók nagyobb biztonságban, mint eddig, a közélet iránt érdeklődő véleménynyilvánítók meg parában a hülyeségetek miatt, mert posztolásért és megosztásért súlyosabb mázsa jár az agyatlanok szerint, mint magának a készítőnek. 

Lehet azt mondani, hogy a bizonyítékhamisításért eddig is mázsa járt. Meg azt is, hogy aránytalan faszság amit most kitaláltak, és azt is, hogy egyik másik kormánypárti sajtótájékoztató megosztása is bőven kimeríti a "becsület csorbítására alkalmas hamis hang és képfelvétel" fogalmát. Lehet azon lovagolni, elvárható-e egy szerkesztőségtől vagy a laikusoktól, hogy kétséget kizáróan meggyőződjenek egy hangfelvétel vagy videó valóságtartalmáról, mikor az a rendőrségnek és a szakértőknek sem egyszerű feladat, de min segít ez most? 

Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós. A HVG olvasói nagyrészt elhitték, hogy amit egy profi szerkesztőség közzétesz, az valós, mer'há minden alap nélkül ilyet kitenni...ennyire nem lehetnek hülyék. Ráadásul az előzmények - a szekszárdi trafikmutyi hangfelvételnek volt gazdája, ahogy Ferdinandy is bevállalta, hogy vele-nála hangzott el a Papcsákot korrupt patkányozó beszélgetés, és a szavazószállító videó is megállt a bíróság előtt - tükrében nem volt hihetetlen egy szavazatvásárlásról készült felvétel. Se nekünk póroknak, se a szerkesztőségnek. 

De nektek köszönhetően most aztán fasza lesz minden: én speciel majd választhatok ha kiteszem a következő botrányt kavaró remekműveteket, hogy hiszékeny voltam és megúszom egy évvel, vagy a blog is nagy nyilvánosságnak számít, és megkapom mind a három kiszabható évet. Ezen valahogy nem tudok röhögni akkor sem, ha elképzelem a bírósági tárgyalást, amin például aszongya a bíró: Index, Hvg, Origó főszerkesztők és a 3448 összes többi vádlott, álljon fel...

767 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr545607829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oknyomozó újságírás kinyírása régi vágya a vezérnek, a szocik hülyesége csak ürügy.
Ha nem tévedek, ezt a törvényt az EU nem fogja annyiban hagyni.
én mán csak aszt várom, hogy a török zsoltnak hasonló legyen a hajviselete a szíjjártóéhoz. de mi van az én fletommal?
@Husz_János_Puszita: azt kell kinyirni mely veszélyes ránk nézve-mondhatják.
@Husz_János_Puszita: Ilyen törvény csak viktorék, és a hozzájuk hasonlók fejében létezhet! Az Eu-ban kizárt!
@magándemokrata:

Nem fogják hagyni újranyitni az agyament médiatörvény vitát, tuti rákoppintanak az orrára. Német választások lezajlottak, találnak rá időt és energiát. Szerintem.
@hacsaturján: én meg azt várom, hogy a szíjjártó és a török frizurája olyan legyen, mint a cusinak egy évvel ezelőtt.
@bella _ciao:

mi maga? fodrász vagy sittnacsalnyik?
Nézd nem áll szándékomban védeni ezt a töketlen bagázst, de gondolom az mindenkinek világos, hogy csak egy ÜRÜGY volt.
A nagy számok törvénye alapján előbb utóbb várható volt, hogy becsúszik valahol valami hiba és jéééé a fidesz már szinte ugrott is rá.
Egyáltalán nem lennék meglepve, ha az akció mögött a fideszes fiúk állnának.
Ahogy az egyszeri krimikben is lenni szokott, vajon ki nyert ezen a bizniszen?
Vajon kinek állt az érdekében a legjobban, hogy végre legyen egy kamu hamisított videó amibe bele lehet kapaszkodni ????
Csak még egy gondolat, az érintettek az MSZP -nél és a HVG-nél levonták a konzekvenciákat és LEMONDTAK!!!

Ezzel szemben a Magyar Nemzet már a fene se tudja, hogy a hányadik vesztes sajtóperénél tart. Ott érdekes módon SENKI nem mondott le a posztjáról és senki nem ütötte meg a bokáját.
@Baldrick68: Nem tudom, hogy kinek milyen ürügy volt, de én már a kezdetek kezdetén azt mondtam, hogy a videóról kilométerekről látszik, hogy egy kamu szar. Persze akkor még ment a duma, hogy "na de hát a hávégé az komoly újság" stb. és biztos hiteles a felvétel. :)

Viszont a törvényjavaslatot mélységesen elítélem.
Hát, nincs mit hozzátenni Fabius posztjához!Ez lehangoló!Mármint, hogy az MSZP képes ilyen kretén módon kezelni egy helyzetet, függetlenül a részletektől.Ha ezt hozta a fiatalítás náluk -a kevesebb ránccal,kevesebb ész is -akkor sürgősen cibáljanak vissza egy-két öreg "macit", hogy tegyen rendet köztük, mert , hogy ezzel odavágtak a baloldalnak rendesen, az biztos.Már tényleg azt kell mondani, amit a Fidesz, hogy a baloldal alkalmatlan az ország vezetésére.Eddig csak egyet léptettek le, ha sürgősen nem előzik meg a várható kiszivárogtatásokat, akkor a hátralévő pár hónap rémálom lesz számukra(bár így is az lesz)
Eközben meg néhány hülyegyerek mászott fel a Lánchídra, elvégre a tűzoltóknak sincs jobb dolguk, mint a szerencsétlen PM aktivistákat lepofozni onnan, hogy újra lehessen használni a hidat. A következő mi lesz? Elcsenik a mekiből a wc papírt polgári ellenállás címszó alatt, hogy az "öntudatára még nem ébredt munkásosztály" szaros seggel mászkáljon?

index.hu/video/2013/10/31/gyere_mar_le_onnan_van_ennel_jobb_dolgunk/
Nem, mintha eddig létezett volna VALÓDI oknyomozó újságírás, de teljes mértékben egyetértek Fabius-szal!

"A szupernégyes törvényjavaslata - és a történtek után - vajon ki fog merni kitenni itt bármit akkor is, ha igaz? De ha mégis megtörténik ki fogja merni megosztani és kiposztolni akár a blogján, akár a twitterén vagy faszbúkján? A korrupt csalók nagyobb biztonságban, mint eddig, a közélet iránt érdeklődő véleménynyilvánítók meg parában a hülyeségetek miatt, mert posztolásért és megosztásért súlyosabb mázsa jár az agyatlanok szerint, mint magának a készítőnek." - És pontosan ez jutott eszembe nekem is.

Dögőjjönmeg a zösszes prolimókus!!!!
@E.Csaba:

Utoljára a Horn kormány viseltetett valamennyi felelősséggel az ország iránt. Azóta csend és hullaszag.
@Baldrick68:

Hááát, ahogy elnézem a szocik úgy kavarodnak bele a hazugságba, mint jobbikos reklámcicus a pamut gombolyagba a következő cukiságvideón.

index.hu/belfold/2013/10/31/kamuvideo_utan_itt_az_mszp-s_fantomhonlap/

Hogy ezt ürügynek használja a Fidesz? Ja, mert megteheti, a magaslabdát szokás leütni.
@Marcellusca: dögöljön meg igen! az szív akinek nem kéne
@bella _ciao: ez a vakkomondoros videjo nagyon vicces és találó, de sajna akár igaz is lehetne.
Éppen ezért vagyok hétről hétre egyre nagyobb romokban, mert ezek az önjelölt géniuszok egyre mélyebb mocsárba süllyednek. És csak mennek, mennek befele.
nagyon lényeges témát érint a poszt...

tegnap hallgattam véletlenül a betelefonálós műsort, ahol egy Frigyes nevezet úriember aki sok évet töltött a "hálózatnál" és címét, elérhetőségét meghagyta a szerkesztőségben, a következőt mondta: tipikus hálózati "szervezet" eset a videó "fedett" emberekkel, így az igazi megrendelő sosem lesz meg...

én meg emlékeztetnék a rögtön megjelenő honlapra ami azért emlékeztet arra amikor az mti olyan gyorsan közölt egy sosem volt honlapról hírt, ami még sem jelent...

szóval véleményem szerint nagyon furcsa és gyanús ezért nekem most a kormánypárti tagok reakcióját!
@guma:

Kíváncsivá tettél így keresgéltem kicsit:

A "hirtelen megjelenő honlap" nem is annyira hirtelen.

Ezt a Vincze Géza cikket:

sporttagozat.hu/?cikkid=9

már júliusban szemlézték itt:

www.hegyvidek.net/content/elfelejtettek-szolni-az-ellenfeleknek

Magyarul ez a honlap nem most "lett", mint az Ángyánt ekéző egyposztos.
@Fabius: kösz!:)

1 már akkor "kilőve"...
@Fabius: Akkor Török Zsoltinak sem ártana lemondania. :)
@bella _ciao: Majd beleírják a tákolmányba ezt is oszt jó napot. :)
@bella _ciao: na und, ki nem szarja le, és ez most egy naramcsmaffiás véleménye volt, olvasható formában
Hát - feltéve, hogy nem ők rendelték - nem is az gáz amit tettek, hanem, ahogy csinálták és ahogy kommunikálták.
Kap egy videót elviszi a zsaruknak - OK, Eljuttatja az újságnak - elvileg ez is OK, de ezt nyiltan hülyeség. Feladni postán, névtelenül. Ráadásul vsz. a HVG-nek hitelesnek adták be. Gavra már nem is tűnik annyira hülyének. Lehet egyszerűen elhitte az MSzP hivatalos sajtófönökének, hogy leinfózták és hiteles. A legjobb/olvasottabb baloldali újságot csőbe húzni, kinyirni a főszerkesztőt - egy elmebaj.
És hát ez az idióta kommunikáció.
Ha,amikor kirobban egyből kiálnak, hogy Ők kapták, nem tudták mi ez, vitték a zsaruknak - egy szót sem szólhat senki. Naponta süketelnek valami egészen mást. Ki hozta, ki vitte, ki látta, mikor látta? Gyakorlatilag mindegy lenne mit mondanak, csak legalább egy félét.
addig a mű dolgozik, az alkotó pihen:
Lassan ki lehet cserélni a határon lévő táblákat a következőre:

"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"

Küszöbön a Tigáz államosítása?
A rezsibiztos befagyasztaná rendszerhasználati díjakat is, Rogán szavai közelgő vásárlásra utalnak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F31%2Fkuszobon_a_tigaz_allamositasa%2F
Akkor a btk-módosításon túlmenően, mesterházy mikor mond le?
@Fabius: azt hittem ángyán lesz, de nem

Kishantos megmentéséért tiltakozik egy meztelen férfi táblával a Deák térnél

444.hu/2013/10/31/kishantos-megmenteseert-tiltakozik-egy-meztelen-ferfi-tablaval-a-deak-ternel/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Osztán megmondanád, hogy ha két vagány gyerek fel tudja tenni a molinót, akkor miért nem tudja két tűzoltó ugyanúgy leszedni, miért kell ahhoz lezárni a hidat?

Lehet, hogy neked nem tetszik, hogy figyelemfelhívásként erre kényszerülnek, de a fideszes médiamonopólium mellett nincs más lehetőség.
@Sir Bates dö Hól: amikor végre kiviszi neki a veszprémi posta a fidesz tagkönyvét.
@Fabius: Ez azért egyáltalán nem biztos. Maga a honlap persze hogy megvolt, 2012-es a bejegyzése, de pont az inkriminált bejegyzés az utolsó. Simán lehet, hogy feltörték és elhelyezték rajta a szocikat meghazudtoló hírt. (Az mondjuk fura, hogy azóta is ugyanígy áll.) Az archive.org-on egy 21-i archívum szerepel az oldalról, aznap jelent meg a kamuvideó.

A szocik mindenképpen bénák voltak, az hótzivatar.
@bella _ciao: Mangel Koppány, zöld aktivista.
Én meg amondó vagyok, hogy ez az egész nem más, mint a felcsúti lókupec bosszúja a HVG-n.
Hogy aztán közben a szocikon is ütnek (sőt!), az csak a mellékes - ámde el nem hanyagolható! - haszon.
Idő kérdése volt, hogyan teszi meg - de hogy meg fogja tenni az csak annak nem volt nyilvánvaló, aki most jött a Holdról. Megfizetnek a félhülye snittpalyáért, meg a többiért, amit a HVG az utóbbi években leírt, kiplakátolt, megjelentetett.

Ez az egész profira szervezésre vall - a szocikból nem nézem ki, egyáltalán - ők csak bedőltek, és nem láttak tovább az orruknál, elhagyta őket minden veszélyérzetük. Gondolom, a baltaképű nyugdíjasverő volt a kiagyaló, vagy legalábbis az értelmi szerző.

Felesleges erről azt gondolni, hogy az mszp-t akarták vele kicsinálni - láthatóan le sem szarják sem az mszp-t, sem Mesterházyt, bármit csinálnak is. A többi debil (a törökzsoltok köre) meg aztán még egy milliméternyit sem játszik ebben a játszmában!

A HVG-t kicsinálták és kész. Hosszú időre.
Az összes folyománya az ügynek csak a járulékos haszon, amit nem hagynak kiaknázatlanul.
@Sir Bates dö Hól:
Most, hogy ezt kérdezed egész új magyarázata is lehet az ügynek.
A Mházi annyira talán nem hülye, hogy ilyen videot rendeljen - bár lehet.
A szocipárttól sem idegen a hatalomváltás érdekes levezénylése. Nyilván ez a választás előtt öngyilkosság lenne, de azt elképzelhetőnek tartom, hogy valakit kicsit bosszant az országos listán elért helyezése.
És persze az összefogás játékban is micsoda új perspektívák nyilhatnának.
Valaki házon belül megrendelte ezt az izét, belehúzta-megbuktatja a szoci vezetést.
@Fabius: "Ugyanis az eset lehetőséget teremt a kormánypártok számára, hogy hazavágják az oknyomozó újságírást" Tehát a videó elkészítése "Cui prodest?"
@Evezős: pontosan, na és az új törvény bedobásáról se feledkezzünk meg
Életpálya, konszolidáció, rend: a gyógypedagógusokkal visszafizettetik a béremelést.
PLSZ a művideós műbalhét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
NA, az a járulékos haszon - amire nem is biztos, hogy első körben gondoltak. De ha lúd, legyen kövér ....

:-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bármennyire rühellem az MSZP-t, nem ájulok el Bajnaitól és megvetem a PM-et, az üzenettel egyetértek. Orbán 23-án tulajdonképpen hadat üzent minden nem fideszesnek. Rohadjon meg!
Én értem, hogy a fidesz érdeke. Csakhát valami nagy adag szoci hülyeség akkor is van benne. És sajna lehet más is. Például nyilván nem véletlen, hogy az a bizonyos sporttagozati elnök nem haknizza sértetten körbe a médiát, hogy bemocskolták a nevét.
Igen nagyon rejtegetik.
@iii: Ahogy elnéztem nem a molinó miatt zárták le, hanem a két srác miatt. Az viszont örömmel tölt el, hogy annak idején gondolom a jobbikos fiatalokért te is kiálltál. :)

youtu.be/wWLRp-wojzc

miközben én rettegtem a Dunába lövés felemlegetése miatt, azokon a hideg napokon. :)

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/548712_508200049213245_478191031_n.jpg
@bella _ciao:

ha komolyan vett engemet, akkor inkább kukázzon!
@Evezős:

A HVG-ért, Gavráért kár, a szocikért nem ejtek könnyet.
A független újságírás utolsó bástyáit is bedarálják.
@nedudki74:

Lehet belső puccs, a szocik öszödi beszéde.:)
@nedudki74: akik nyilatkoztak az mszp részéről azok mesterházy "emberei"... bármely szervezetben a felelősséget a vezető viseli... ennyi szerintem
@nedudki74: igaz. egyedül ennyire hülyék a maszopban. eleve gyanús az a párt, ahol sporttagozat van, valljuk be őszintén.
A HVG-nek nem az új törvény árt, hanem a hitelvesztés.
Az a baj, hogy nyilvánosan beégtek, ráadásul kiderült, hogy a szoci párt volt a független hírforrásuk. Ráadásul ki is adták a forrásukat.
attól tartok néhány hónap börtön és az azzal járó "szólásszabadság mártírja" kitüntetés kimondottan jól esne nekik.
@Sir Bates dö Hól:

És ha pont az volt a cél? Akárhogy is, mocskos egy játszma.
@Husz_János_Puszita: és kár ezért a naív Déri gyerekért. Az apja nem lenne büszke rá.
@hacsaturján: próbáltam már, de egy pirosorrú rén megelőzött, megitta a kihajított borókapálinka maradékát. utána meg valami nietzschéről pampogott. igen agresszív volt.
@Evezős:

tuggya, én valójában kukahurcoló vagyok egy panelba. manapság úgy mongyák: alházmester, panelproli. naszóval: ippeg rámolom a kukákat kifele, amikor érkezik a magasan képzett ifjú, oszt mekpróbájja nekem beleszuszakolni a kimustrált nyomtatóját az egyik edénykébe. mondom nekije higgattan, oktatóilag: mostan nem váglak pofán, hanemhát röviden vázolni fogom hazánk ökológiai lábnyomát az univerzumban, miszerint, ha eszt mégeccer mekpróbálod, bizisten széttéplek. ojjan bambán vót képes rámnézni, hogy szinte megsajnáltam és magamba attam neki egy ötöst értelembül, mer többre nem futotta hirtelennyében. a délutáni fordulóban természetesen megtaláltam a nyomtatót, mer a magyar ember csakis és kizárólag elül képes kimenni a forgóajtón, ahogy aszt a fáma tarcsa. nu, mindennek a politikai hozadékát az arckifejezés frontyán vélem föllelni.
@iii:

A honlapot föl lehet törni, az nem ügy.

Viszont hivatkozást gyártani egy ennyire mellékszálhoz már más tészta. Elhiszem én, hogy okosgyerek a habonyárpi, de ennyire nem aprólékos.

Plusz én szimplán azt hiszem a ma rendelkezésre álló információk alapján, hogy a szocik nettó ennyire faszkalapok.
@Evezős: @jaegtoer: lehet ebben is igazság, de egy ilyen végletekig polarizált országban ugyan ki előtt csinálta ki a hvg-t?... a fideszesek eddig is tudták, hogy a hvg hazudik... a másik oldali hívők konteokat gyártanak, ha igaz, ha nem... előttünk meg annyi van, hogy gavra lemondott szó nélkül, felállíva egy követendő minimumot mindenki számára...
@Evezős:
Én inkább Finkelstein mesterre tippelnék.
Neki volt már hasonló dobása.

Egy amerikai kampányban sikerült az ellenfél jelöltjének a hitelességét olyan profin aláásni, hogy az ne legyen köthető az ő oldalukhoz.
A Magyar narancsban volt egy szép cikk erről.
" Egy másik kampányban Finkelstein keményen „rádolgozott” a demokrata ellenfél zsidó származására. Kidolgozta azt az üzenetet, hogy az ellenfél külföldön született zsidó, aki nem hisz Jézus feltámadásában, de ezt nem saját jelöltje szájába adta, hanem közvetett úton juttatta el a választókhoz"
@bella _ciao:

kegyednek fingja sincsen a rének pszichéjérül, ezért asztán fejtegetése merő vesszőfutás.
@Poszthoz: "De nektek köszönhetően most aztán fasza lesz minden: én speciel majd választhatok ha kiteszem a következő botrányt kavaró remekműveteket, hogy hiszékeny voltam és megúszom egy évvel, vagy a blog is nagy nyilvánosságnak számít, és megkapom mind a három kiszabható évet."

Hát kedves FAB, lehet eljön az idő, amikor neked is valami amcsi szerverről kell majd blogot írogatni, hogy ne tudjanak utánad nyúlni??? :(
A maffiával tengelyt akasztani,nem kell félnetek!
Mi az a pár év?
@Állam-vizsga: talán fél órája hallottam a háttér-rádiómban, hogy az egyik riportalany külföldi ismerősei a nagygyűlés képei láttán azt kérdezték többen, hogy valami junta készülődik nálunk azzal a sok katonákokkal a színpadon meg a pocakos hátborzongató retorikájával?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem, a tűzoltóautó ott áll a híd közepén és azzal szedik le a molinót. A két srác békésen üldögélt a híd kábelén, miért kellene miattuk lezárni?

Ha jobbikosok támogatható dolgot csinálnak, akár még ki is állnék értük, bár nem szívesen. Erről egyébként nem is hallottam.
@Sir Bates dö Hól:

a végletekig polarizált ország képes lenne egész grönlandot teleszórni csikkel, taknyos papírzsebkendővel és fülpiszkálóval. horribile dictu, a lejárt szavatosságú nagymamát teleszkopizálva helyezi el a kukába. közvetlenül a kétlábú zongora mellé.
@Fabius: Nemtom, én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyire hülyék legyenek. Mindenesetre ezzel mindenkit beégettek, nem cska saját magukat, sikeresen elterelve a bajai disznóságról a figyelmet. Cui prodest, kérném tisztelettel?
@hacsaturján: nem is tudtam, hogy van nekik olyanjuk, ez a pirosorrú is csak az ámorját mutogatta. ha már vesszőfutás.
-no comment-

Szerdán délután beadták a parlamenti pártok módosító javaslataikat a jövő évi költségvetés tervezetéhez. A szocialistáknak tetszik úgy a legkevésbé a jövő év, ahogyan azt Varga Mihály gazdasági miniszter elképzelte, több mint hatszáz módosító javaslatot adtak be szerdán. A legjobban a KDNP van megelégedve, ők már csak tényleg a finomhangolást végeznék el az önállóan beadott két javaslattal.

index.hu/chart/2013/10/31/ok_utaljak_a_legjobban_a_jovo_evet/
@Spániel: viccnek szánom pedig sírni kellene:
Majd ha a pocakos focista megunja, hogy minden fiatal külföldre megy, akkor hogy a statisztikát javítsa és a háborús retorikát erősítse, egyszerűen a rezsimaszturbáló levél helyett majd behívót küld. Mekkora ötlet nem?
a keleti nyitás, megy majd rózsa is moszkvába ötletért?

Putyin ellenzékét kihagyták az új történelemkönyvből

www.atv.hu/kulfold/20131031-putyin-ellenzeket-kihagytak-az-uj-tortenelemkonyvbol/
@iii: Ez még 2012 márciusában volt, csak őket ugye egyből elvitték a rendőrök. :(

Rendőri brutalitás a Jobbik IT flashmobján (Videókkal frissítve!)

A Jobbik IT flashmob keretében tiltakozott Schmitt hivatalban maradása ellen. A demokrácia őrei azonban brutálisan feloszlatták a villámtüntetést.

Miután kiderült, hogy Schmitt Pál nem hajlandó lemondani és hivatalában marad, az Ifjúsági Tagozat egy flashmob keretén belül ülősztrájkba kezdett a Lánchíd pesti hidfőjénél.

alfahir.hu/flashmobot_tart_a_jobbik_it_a_lanchidon-20120330
szemezgetünk szemezgetünk, egy kis roncsra lecsücsülünk, csüccs

Itt vannak Némethnéék új barátai

"Azon dolgozunk, hogy a három éve megszületett nemzeti összefogás működjön a kormányzati munka mindennapjaiban is" – mondta Fónagy János, az NFM államtitkára, miután csütörtökön hét szervezettel is úgynevezett partnerségi megállapodást kötöttek.

A tárca ezúttal megállapodást kötött:

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesülettel,
A Magyar Természetjáró Szövetséggel
A Volán Egyesüléssel
A Hungrail - Magyar Vasúti Egyesülettel
A Magyar Energiakereskedők Szövetségével
A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségével
Magyar Vitorlás Központtal

A szervezetek ezután maguk is tehetnek javaslatot jogszabályok elkészítésére, a véleményezésre megkapott anyagok közül pedig kiválaszthatják azokat, amelyekről közvetlen egyeztetést kérnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Elmondtam már párszor, hülye az akinek nincs "amcsi szerveren" tükör blogja, amit két kattintással láthatóvá tehet.

Ettől függetlenül nem tervezek költözni, csak kibaszottul utálom, hogy az ilyen gyökerek miatt jobban leszek büntethető én, aki beszélek a közéletről, mint az, aki bizonyítékot hamisít.

A rohad kurva anyját annak, aki miatt most itt tartunk!
@iii:

Mindenkinek, aki most a "kinek áll/t érdekében"-t hajtogatja mondanám, hogy tessék kedves ezt az eredeti szándék felől is megvizsgálni:

- Kinek állt volna érdekében, ha nem derül ki a kamu erről a videóról?

Hmm?
@Állam-vizsga: addig itt bármi megtörténhet, amíg százezrek nem mennek az utcára. Az, hogy néhányszázan lézengenek akármilyen jó ügy érdekében, röhej és arra jó, hogy a fidesztv-ben jókat kacarásszanak a "tömegen". A nagyvárosok is összeránthatnák már magukat ezügyben.

Pl. ez egy jó alkalom lenne, de sok ilyen kishantos ügye nyom nélkül elszállt már a levegőben:

"Most segíthetsz Kishantosnak!!!
Gyere el 2013. november 4-én, hétfőn 8.30-ra!
Tegnap megkaptuk a „végítéletet” - a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet Fejér megyei képviselői levélben jelezték, hogy 2013. november 4-én – ezen a gyászos emlékű napon – 9.00 órára jönnek átvenni a területeket Kishantostól. Ezért most mindenkit arra kérünk, hogy - aki teheti - legyen velünk ezen a napon, legyen tanúja az eseményeknek, és jelenlétével jelezze támogatását Kishantos ügyének!"
@Állam-vizsga:

Te aztán le tudod lombozni az emberfiát.:))
Ennek a videonak a hitelessége erősen vitatható. Egyszerűen azért, mert rendkívül primitív.
Egy ilyen akcióba bevont emberek csakis a legmegbízhatóbb pártkáderek közül kerülhetnek ki.
A megbízók ilyen akcióknál mindenképpen beszámítják a lebukás veszélyét, hiszen vérprofi eseteknél is van rá példa.
Ebből eredően nyilván mérlegelés kérdése a jogi következmény, mely a résztvevőket fenyegeti.
Ki teszi-e vajon a vélt megbízó ilyen következményeknek az embereit.
Azt azért még az MSZP-ről se higyjük, ha már nem is lenne körültekintő, de nem veszi igénybe egy ilyen ügyhöz a garmadában álló jogászait és a szakértőket.
Ránézésre egy baloldalt lejárató offenzíva rajzolódik ki ebből az ügyből.
A be nem avatottak egyelőre tétova, idétlen nyilatkozatokat adnak.
Lehet, hogy a valóság soha nem derül ki, ha mégis, majd 2098-ig titkosítják.
@hacsaturján: hehe. lebuktál. te vagy glen jeffry, a szemetgyűjtő, ott a svalbárdi panelban.

"Glen Jeffery, a University College London idegkutatója tizenkét évvel ezelőtt sok rénszarvas szemet kapott."
@bella _ciao:

nem hiszem, hogy valaha is aidát énekel a fijú a metben, de nem rossz. határozottan nem. ugyanez törökzsoltban lenne egészen meglepő.
@bella _ciao:

nem, én a szemétgyűjtő vagyok. jeff glenfry.
@hacsaturján: még, ha mesterházy szorongatja neki, akkor sem lesz képes ilyen hangra.
@Fabius:

mink magunkrul teccen ijj vehemensen értekezni?
a falra hányt borsók esete, bár ne lenne igazam...

MÚOSZ: a sajtószabadság elleni támadás a Btk. módosítása

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) elnöksége a tényfeltáró újságírás, így a magyar sajtószabadság elleni támadásnak tekinti a büntető törvénykönyvnek (Btk.) a bajai videóügy kapcsán kezdeményezett módosítását. Az újságíró-szervezet az erről szóló közleményét csütörtökön juttatta el az MTI-hez.

hvg.hu/itthon/20131031_MUOSZ_a_sajtoszabadsag_elleni_tamadas_a_B
@bella _ciao:

én azér tökön rúgnám. szíjjártó még lehet belüle.
Nagyon helyes, "liberális" patkányok. Pofátok befogjátok, helyetekre! Egyébként lassan, de biztosan ismét nő a fidesz támogatottsága! Ahogy Lovas írta, "Egyetek szart!"
;)
@hacsaturján: az lehet, ha belépett az mszp sporttagozatába. tényleg, ott mit csinálhatnak? vesszőfutást, amit nekem írtál?
@ggiza: ggiza

ggiza 0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.08.31. óta tag.
Jávor: egyenesen kell beszélni a bajai videóügyben

Az Együtt-PM elítéli, hogy miután a szocialisták tagadták, hogy közük lenne az elhíresült bajai videóhoz, kiderült: a párt kommunikációs igazgatója adta át a felvételt a hvg.hu munkatársainak.

hvg.hu/itthon/20131031_Javor_egyenesen_kell_beszelni_a_bajai_vid
@Evezős:

Lehet elvben, de ehhez nagyon sok mindennek össze kellett volna jönnie. Habonyéknál eleve megtervezték volna, hogy a szocik megrendelnek egy "oktatóvideót" (ha igaz, amit KG mond), ami tényleg eljut Dérihez, aki pont a HVG-nek adja oda úgy, hogy sem ő, sem az újságírók nem veszik észre, hogy kamu?

Szerintem valószínűbb, hogy Déri és Gavra hülyék voltak. Ráadásul a HVG nem ugyanaz, mint a hvg.hu, amit a HVG által megvett volt Hírszerző szerkesztősége vett át kb. két éve. Most derült ki, hogy Gavrára nagy volt a kabát - a Schmitt-ügynél mázlija volt, a forrás, aki ott az egészet valójában megcsinálta nekik, korrekt pali volt, ez a Déri viszont egy hülye. Felfoghatatlan, hogy meg sem nézték, vagy ha igen, nem látták rögtön, hogy kamu. De a nyomtatott HVG szerkesztőségéhez ennek semmi köze, ezért is rúgták ki rögtön.
@ggiza: ah, hát beidézted szellemi municiótokat, aki mindegyiketek hátsójában ott lapul. igen, herr lo@aszt.
@Mariann19:

ellemben má régóta nem a zsigó robi hüjeségirül van szó, ezér asztán a primitivsége politikai szempontybul ambivalens megitélésü is lehet. lásd még: taknyos papirzsepkendő.
@Husz_János_Puszita: én azt gondolom, ha valaki harcba megy, az ne várja a lovagiasságot az ellenféltől... ez nem lovagi párbaj... a becsület és korrektség méltányos bajnokaként a győzelem után is viselkedhetsz...
Szegény naív, megvezetett mszp:

"A Magyar Szocialista Párt nem hibázott, legfeljebb a kommunikációban kicsit óvatlanul jártunk el, nincs ebben rutinunk, nem mindennap esnek be ilyen bizonyítékok hozzánk"

www.origo.hu/itthon/20131031-ratapintottak-az-mszp-gyenge-pontjara.html?sec-2
@hacsaturján: én most vallom be, hogy a jelképek és metaforák már meghaladták asszociációs képességem, így azok valódi jelentése számomra nem mutatkozik meg:)
@ggiza:

de most télleg, mi maga? állatidomár vagy akadémikus?
@tristen2005: elmebeli állapotra és egyéb hasonló dolgokra hivatkozva elég gyenge hátterű ez a feljelentés, még ha igaz is lenne, de lehet én vagyok túl kételkedő.
@tristen2005: Hát molnárefék, de attól a feljelentés még lehet valódi. :)
@hacsaturján: nem azt írtam, baj, csupán jeleztem korlátaimat... persze azt a lécet lehet lejjebb is vinni, azt sem ugranám meg:)
Török Zsótit az eszéért szeretjük.
Az MSZMP-t meg szeretni köll...
És szeretünk mindent,ami qrvára lejáratta magát. Balkán vagyunk, hajrá Gyurcsány művész elvtárs. Szeretjük, amit szeretnénk szeretni.
Éljen és virágozzon a hegedű!
Aki nem szerepelhet a GIGAsztárban, az úgyis megél a 16 gyerekéből.
Jól van ez így :)
@Sir Bates dö Hól:

mellesleg, hajdanán, amikor még nem vót tahótlanító meg scroll, nagytudású rajongóm monta, hogy ötezer karakteres mondataimat sportbul próbálta meg értelmezni, mivel újságot általában a klotyón óvasott és ha nem vót öléggé összeszedett, hát egész nap nem vót képes előjönni, úgy elzsibbatt a lába.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Google tud róla, fecabook oldala 2012 februárban nyitott????
@Fabius: "A rohad kurva anyját annak, aki miatt most itt tartunk!"

Leginkább saját magunk miatt tartunk itt, kár hőbörögni. Ez a selejt bosszúja, amiért megtűrünk a parlamentben ilyen kártevőket, mint Orbán, vagy Török, vagy bármelyik, és még etetjük is őket. Mit etetjük, birkamenetbe szerveződbe járulunk a színük elé kinyalni a seggüket.

@Spániel: "Nem hibáztam, csak nincs ebben rutinom" ezt a szöveget el ne felejtsem, ez még jó lesz valamire, érzem...
@hacsaturján:
Az egész video körüli atmoszférában egy terelési szándék sejlik fel, konkrétan a Fidesz választási csalásának feledtetése, annak ellenére, hogy bírósági ezt megállapította a választás első fordulóját illetően.,
Az ellenzéknek ezt a mai napig teli torokból hangoztatnia kéne, ehelyett lapul, mint...
Tehetségtelen alakulat, hogy még a tenyerén kínálkozó lehetőséggel sem képes élni a kommunikációjában.
A Fidesz vonatkozó törvényi szabályozására remek alkalom ez a fiasko, mert a tervezet megfélemlítő minden oknyomozásra, minden csalási szándék feltárására, mindenki hallgatásra kényszerül a félelmei miatt.
Soha jobbkor nem jött elő ez az eset.
@Sir Bates dö Hól:

Én ezt a bajai video ügyet rohadtul unom már. Sosem tudjuk meg, ki csinálta és miért, találgatunk itt. Jó társasjáték a barkóba, nem azt mondom, egy idő után unalmas.

HVG-ben igazad van, emiatt nem fogok átpártolni a Magyar Nemzethez. A fidesz talált volna ürügyet az ellenzéki sajtó pofájának befogására enélkül is. Bármi jó.

Kiderült, mekkora balfék az mszp? Van akinek csak most?:)
@Fabius: Azért én ezt az "ürügynél" többnek nevezném, mondjuk "kikényszerített ürügy". Ettől függetlenül oltári baromság volt.

Csak azt tudom mondani, hogy a FIDESZ most már tobzódhat a csalásban. És tobzódni is fog. És most valóban lehet majd teli torokból ordítani, hogy a 2014-es választás töményen el lett csalva. Csak most már nem lesz hogyan bizonyítani. Tényleg maffia-módszerek állami szintű törvényekbe öntve. A Keresztapa legnagyobb fegyvere mindig is az életveszélyes fenyegetés volt.

Megyek gyónni, mert rettentő csúnyákat gondolok erről a kretén-frakcióról.
@hacsaturján: én nem sportnak, életcélnak tekintem a -legalábbis számomra- rejtett értelmek felfedését:)...
Balfasz fideszesek! Ha megszűnne a maszop, kíváncsi lennék pár év múlva hány maszopos megélhetési politikus gyarapítaná a fideszes megélhetési politikusok táborát?
Egyik kutya, másik eb. Az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után is úgy sipákoltak a fideszes vezérürük mintha ők nem hazudozták volna végig ugyanúgy a karrierjüket.
Félreértés ne essen, ezzel nem a maszopot akarom menteni, hanem egyenlőségjelet kívánok húzni a 2 párt közé.
Habsburg Ottó is megaszondta, aki szarral dobálózik maga is szaros lesz. Köszönjétek megélhetésiek a zorbánnak, hogy ennyire eldurvult a magyar "politikai élet"...
Már régen mondtam, hogy a Fidesz érdeke volt az a video....
endresy.blogspot.hu/2013/10/bajai-osszeeskuvok.html

Az MSZP-s balfékeknek köszönet. Déri lemondása után az Isten sem fogja lemosni a haraszt és szél vádját. Balázs apja mag zokogva forog.
most sem kapta, nem is értem :D

Eredményt hirdettek: 168-an nyertek trafikot

Az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. csütörtökön eredményt hirdetett azon a pályázaton, amelyet a nemzeti dohánybolt üzemeltetési jogosultság elnyerésére a korábban eredménytelennek nyilvánított pályázatok helyeire írt ki.

hvg.hu/gazdasag/20131031_Eredmenyt_hirdettek_168an_nyertek_trafik
@Husz_János_Puszita: nézd, én vélemény az, hogy deffenzív magatartással csak éppen kormányon levőként lehet választást nyerni, ellenzékként csak akkor, ha offenzívában vagy... én ezt nem látom... itt mindenki arról sír, hogy ellehetetlenül az ellenzéki média a kormányzati hírdetések elmaradása miatt... azért húsz év alatt meg lehetett volna állni a saját lábukon... és az ellenzéki oldalon is van gempa rendesen... amiről gyurcsány beszélt, mint európán kívüli támogatás az mszp részére, az meg az addig kivitt pártpénz volt, melyet valóban nem svájcban tartanak... tehát nem kellene ezen sírnia senkinek, én csak azt hallom ki ebből, hogy a média is a redisztribució haszonélvezője volt eddig... amit simor mondott ("nincs ingyen ebéd"), az igaz... csak mindnyájan most fizetjük a számlát, de ez rendben van így:)
@Mariann19:

naccerű észrevétel. ez az, amit a btk nem szankcionál, jóllehet grál lovag ne akarjon politikus lenni. a magas labda leütése ébresztőt képes generálni, egy jó backhand sokat ér ilyenkor, de ettül nem köllene szociálpolitikát várni.
fabius, én mostanában már nem is írok. kb egy éve még vitatkoztam itt arról pl sipivel, hogy amíg az MSZP meg a DK el nem tűnik, addig nem is érdemes ellenzékről beszélni, mivel ők a terep nem fideszes oldalát látják egész tortának, és a jelek szerint egy óvodai diákönkormányzati tagsághoz sem nőttek fel erkölcsileg. Nagyon sajnálom, hogy igazam lett. A DK simán megegyezik majd a szocikkal egy hónappal a választás előtt, és az együtt-pm bukott balekként megy majd neki a választásnak. ne legyen igazam.
én a dk-ra, szocikra és szövetségeseikre, jobbikra, fideszre kdnp-re nem szavazok. lehet hogy lmp-t ikszelek inkább minthogy minimális részem is legyen egy mszp-s parlamenti székhez juttatásában. részemről sajnos az eddig szigorúan logikai kérdés szép lassan erkölcsi kötelességé torzul, aminek egyáltalán nem örülök. Mindenesetre ha a látogatottságot figyeled, láthatod, hogy micsoda szorgalmas fanod vagyok :D
@Sir Bates dö Hól:

sajna nekem egy dologrul huszonhatezer másik jut eszembe, ezér próbálom visszafogni magam, külömben eposzokat kéne iderittyentem. hajdanán a káosszal igyekesztem lépést tartani, de akkor még vigyorgós vótam.
@Fabius:

Lopják a Blogodat!

Orbán lapjáról kitiltottak társasága II.
Déri Balázs, köszi bazmeg!

Szögezzük le az elején: bizonyítékot hamisítani pfúj rossz, aki megteszi az számoljon akár büntetőjogi következményekkel. Legyen ez alapvetés, amin vitatkozni nem kell.

A történtek és Déri Balázs lemondása után viszont az is éppen ilyen alapvetés, hogy a szocialisták kretének.

A bajai videó minden szempontból a nekifutásból önherénrúgás tipikus esete. Tökmindegy ki rendelte és kitől, lassan az is, miért, és a lemondások sem javítanak a kialakult helyzeten semmit. Ugyanis az eset lehetőséget teremt a kormánypártok számára, hogy hazavágják az oknyomozó újságírást, a Rogán-Pálffy-Harrach-Kósa négyesfogat máris happy halloween jelmezbe öltözve riogat mindenkit válogatás nélkül, aki "hozzáférhetővé tesz" hasonló videót.

Köszi bazmeg, nagyok vagytok!

A szupernégyes törvényjavaslata - és a történtek után - vajon ki fog merni kitenni itt bármit akkor is, ha igaz? De ha mégis megtörténik ki fogja merni megosztani és kiposztolni akár a blogján, akár a twitterén vagy faszbúkján? A korrupt csalók nagyobb biztonságban, mint eddig, a közélet iránt érdeklődő véleménynyilvánítók meg parában a hülyeségetek miatt, mert posztolásért és megosztásért súlyosabb mázsa jár az agyatlanok szerint, mint magának a készítőnek.

Lehet azt mondani, hogy a bizonyítékhamisításért eddig is mázsa járt. Meg azt is, hogy aránytalan faszság amit most kitaláltak, és azt is, hogy egyik másik kormánypárti sajtótájékoztató megosztása is bőven kimeríti a "becsület csorbítására alkalmas hamis hang és képfelvétel" fogalmát. Lehet azon lovagolni, elvárható-e egy szerkesztőségtől vagy a laikusoktól, hogy kétséget kizáróan meggyőződjenek egy hangfelvétel vagy videó valóságtartalmáról, mikor az a rendőrségnek és a szakértőknek sem egyszerű feladat, de min segít ez most?

Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós. A HVG olvasói nagyrészt elhitték, hogy amit egy profi szerkesztőség közzétesz, az valós, mer'há minden alap nélkül ilyet kitenni...ennyire nem lehetnek hülyék. Ráadásul az előzmények - a szekszárdi trafikmutyi hangfelvételnek volt gazdája, ahogy Ferdinandy is bevállalta, hogy vele-nála hangzott el a Papcsákot korrupt patkányozó beszélgetés, és a szavazószállító videó is megállt a bíróság előtt - tükrében nem volt hihetetlen egy szavazatvásárlásról készült felvétel. Se nekünk póroknak, se a szerkesztőségnek.

De nektek köszönhetően most aztán fasza lesz minden: én speciel majd választhatok ha kiteszem a következő botrányt kavaró remekműveteket, hogy hiszékeny voltam és megúszom egy évvel, vagy a blog is nagy nyilvánosságnak számít, és megkapom mind a három kiszabható évet. Ezen valahogy nem tudok röhögni akkor sem, ha elképzelem a bírósági tárgyalást, amin például aszongya a bíró: Index, Hvg, Origó főszerkesztők és a 3448 összes többi vádlott, álljon fel...
'Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós.'

Érdekes mert Déri azzal mondott le hogy fogalma nem volt róla hogy a felvétel valós-e. Igy egyikük még mindig hazudik.
Arra azért kiváncsi lennék egy próbaper során, hogy mit fog a bíróság gondatlanságnak minősíteni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát..nem csodálom, hogy csak 3 hozzászólásra engedték ki a csatornából
@hacsaturján:
Évek óta figyelem az MSZP gyermeteg kommunikációs stílusát.
Korábban felvett egy tévesen értelmezett, nagyvonalúságot és elegáns pózt, ami nem jött be, mert agyagba döngölték őket.
A mai helyzet még silányabb, mert még manírokat sem tudnak kiötleni maguknak.
Hogy nem lehet arra rájönni, hogy erőt csak erőből lehet leverni. Annyira egyszerű.
Mindezt a "grál lovag ne akarjon politikus lenni" elmés megjegyzésed megerősítésére írtam.
@Baldrick68:

Ránéztem az állítólagos sporttagozat honlapjára, amikor az index.hu cikkét elolvastam (ott volt benne a link). Aztán azt látom, hogy hiányzik róla a szegfű logó, és a "Tagozat", "Blog" és a "Kapcsolat" menüpontoknál a mai napig "Feltöltés alatt" üzenet jelenik meg, ahogyan az "Archívum" híreinél is. Sőt, még a honlap alján található "Facebook", "Twitter" és "RSS" gombokra kattinva is a "Feltöltés alatt" üzenet jelenik meg.
Ja, és ahogyan szegfű logó, úgy impresszum sincsen:
sporttagozat.hu/?menu=tagozat#

Nézzük már meg a kalocsai MSZP honlapjával összehasonlítva:
mszp.hu/szervezet/mszp_kalocsai_szervezete
Lehet, hogy én nem tudom használni az oldal keresőmotorját, de a szeptemberi hírek között nem találtam a kalocsai MSZP honlapján olyat, amelyik a sporttagozatuk megalakulásáról számolt volna be.
(mszp.hu/kereses?keys=sport&page=1).
Azért egy ilyen hír a helyi pártszervezet honlapjára csak felkerült volna, nem?
@Mariann19:

peniglen, valami hasonlónak be köllött vóna jönnie, de nem úgy történt. énmagam a "haza nem lehet ellenzékben" kitételnél kifeküttem, török gábor mégcsak írni se mer róla. innentül hajtépés, simicska pedig meg fog bukni, mer eszt követeli a survive, i will survive, éjjen gloria gaynor!
"Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós."

a szenvedélyes igazságbeszéd hangfelvételén jól hallható hogy a "végighazudtuk az elmúlt másfél két évet" mondat elhangzásakor a háttérben elkezdett röhögni a teljes szoci frakció ...
"A bajai videó ... tökmindegy ki rendelte és kitől, lassan az is, miért, "

Nanemár, srácok. Ilyen könnyen azért nem fogjátok elmaszatolni

Még a zelvtársaknak se sikerül, pedig hamisítottak ők már ennél nagyobbakat is. Most zárt ajtók mögött vért izzadnak, hogy egyeztessenek, mert az mégsem járja hogy mindenki mindennap mást hazudik

De majd a Varánusz megoldja a "nemszámít, nemszámít, nemszámít" mantrával (copyright Moldova György)
"Reagáltak Bajnaiék az MSZP botrányaira
Molnár Gyulát most nem tekintik bűnösnek, Déri Balázst, a kamuvideó szivárogtatóját viszont elítélik."

Na ja, Molnár Gyulát most nem. Mikor igen, ha nem brancsbéli?

Na ezért sem szavaznék soha erre a immorális alakra.
@tristen2005:

Sokadszor...Valaki majd kérdezze meg tőlük, hogy legalább egy link nem illett volna-é...
"Déri Balázs, köszi bazmeg!"
@Varánusz
Szerintem inkább az anyádat.
@Fabius: na tessék, a cigányok ellopták a szólásszabadságot is :D

De vajon ki volt a megbízójuk?
@Erő e-meló:

Akarja a tököm elmismásolni. Ha tudsz valamit róla ki vele.

Mert ez az üres zelvtársazás Pozsgay tekintetes úr pöcsét markolászva annyira 1986, hogy nekem kínos.
A bolsevik gennyes patkányoknál a cél szentesíti az eszközt.
@Mariann19:

egyébiránt tessen megtekinteni a következőket!
@Fabius:

mostan győzöl-e avagy legyőznek ezek a komoly izék?
Jaj draga Fabe-em.Ne vakitson el az mszp ellenszenved. De elek a gyanuperrel, hogy az mszp-seket megetettek direkt ezzel a videoval. Hogy a fidesz miert tenne ilyet? 1. egyeli a legnagyobb ellenzeki partot, ami az mszp. 2. mivel se megragni, se kikopni nem tudja a hvg-t, az egyetlen mervado, oknyomozo ujsagiras utso badtyajaf, hat most kikopte. Ettol az mszp es a hvg hulye volt. De ez jo apropo a fidesznek elnyomni az oknyomozast, a molnar gyula fele beleteszem a poloskat a nokias dobozba felveteleket csirajaban elfojtani. Igazabol ez ido kerdese volt. A mi dolgunk elfogadni az emberaldozatokat, elkonyvelni a veszteseget, es nem elfordulni az ilyen ujsagoktol. Mert ha hulyek vagyunk, es elfordulunk, akkor a fidesz nyert. Ma a hvg, holnap az atlatszo, stb.
@Paul Summers:

kűttem neked egy bolsevik, bűzös patkányt, errül a céldologrul próbájj meg mán vele vitatkozni, mer hüje marad szegény.
@hacsaturján:
"Éjjen Gloria Gaynor!"
Éjjen!
Hogy fergeteges jókedvedet fokozzam, jó hírem van.
Tegnap hallottam egy szeptemberi közvéleménykutatási adatot.
A népfenség 80%-a itéli meg kedvezőtlenül a jelenlegi hazai folyamatokat.
Tiszta ellentmondás, ha viszont a pártpreferenciák arányait nézzük. Csak jó lenne választásoknál a cenzus.
A HVG-nek semmi köze az oknyomozó újságíráshoz. Az oknyomozó újságírás az, amit pl. a pestisracok.hu, vagy a célpont csinál. A HVG utolsó érdemi munkája Pali bá' doktori értekezésének feldolgozása, bár ezek után erősen gyanítom, hogy valami külsős csinálta, ők csak betördelték a lapba.
a puskát is akkor tiltották be, amikor a sok barom elkezdett lövöldözni vele
@zobod: ne rohogtess kerlek. Furan neznenwk az utastarsaim
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: de mi ezzel a gond? a demokrácia természetes velejárója a hatalmi ágak harca. azt természetesnek vesszük, hogy a sajtó, amely szereti magát negyedik hatalmi ágnak feltüntetni, harcol a végrehajtó hatalom ellen. amikor meg azok visszalőnek, akkor meg elkezdenek rinyálni? na ne már
"Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós. "

Ez is csak egy vélelem, amit valós tényként akartok beadni. És maszatolás, mert még egy nem elvakult laikusnak is látnia kellett hogy bűzlik az egész

És van egy dolog ami még jobban bűzlik: hogy a HVG számára "hiteles forrás" az MSZP propagandafelelőse. Annyira hiteles, hogy csak a rendőrségi nyomozás miatt volt hajlandó kiadni a forrását

Sajnálom, de ezek után azt kell mondanom: szükség van erős törvényekre, mert csak a nyomozó hatóságtól várható, hogy tisztázzanak egy ilyen formátumú bűnügyet. A média hazudik, ferdít, csúsztat, mismásol (beleértve ezt a posztot), a politikusokról, pártok holdudvaráról, csicska közéleti szereplőkről meg jobb nem is beszélni
@Sir Bates dö Hól:

"húsz év alatt meg lehetett volna állni a saját lábukon"

Köszönöm. Nincs több kérdésem.
Évtized óta nézem a politikai homokozót, nézem hogyan marakodnak a koncon. Az a konc az én pénzem. A mi pénzünk. Közpénz.

Mintha beállnék drukkernek két zsebtolvaj között, akik az imént raboltak ki, melyik vigye a táskám.

Kár volt belengetni a korszakváltást, mert most még dühösebb vagyok, a csalódottság miatt.
Akárhogy csócsálom a dolgot, képtelen vagyok elfogadni, hogy ennyire hülyék legyenek emeszpéék.Mert ha csak egy személyről lenne szó, aki kreténkedik, az hihető lenne, de hogy több ember is "ilyen", az már gyanús.Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy MSZP-s munka, aminek a célja Mesterházy eltakarítása az útból.Ez olyan embertől várható a párton belül, aki eséllyel pályázhatna Mesterházy helyére.Például Botka...
@smartdrive: mi a gond? Talan az, hogy ezzel ax a funkio szunik meg - az utolso a sorban - ami a kormany ellenorzesere lenne hivatott. De persze ha valakinek csak a celebhirek, sporthirek, horoszkop es az idojaras az ujsagiras, joggal teheti fel a kerdest. Gondolom ezt a kifejtetted, mikor a szocik nokias uzelmeit hallgattad...
@Erő e-meló:

Úgy látszik, az mszp-nek mégis csak maradt kis renoméja. Fideszes programfelelős hozza a videót, biztos megvizsgáltatják 3 független szakértővel leadás előtt.:))
@E.Csaba:

Hehe minden választás előestéjére várhatunk egy öszödöt.:)
@♔batyu♔:
Az "együtt lopunk, együtt hempergünk" alapon beleragadnak mind a szutyokba
@Mariann19:

teccen tudni, az a cenzus! végignézek itten, oszt, jaaaaa, lehetne cenzus is. osztán jön peiszisztrátosz a maga hüjeségeivel, oszt mondom: cenzus! aszt neked népség! kérdem: mikor kesztél el élni, nép? mijóta átírták a történelemkönyvet? no, ne idegesiccsél mán!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: aki hülye, az haljon meg. hülye párt, hülye újság, hülye választó
@smartdrive:

Íme a tipikus alattvaló, akiről Kertész írt.
A hatalmi ágak azért vannak te nagyon okos, hogy a hatalom ne csináljon velünk azt, amit csak akar.
libbantak akkor is hazudnak mikor kérdeznek...
@E.Csaba: botkanak nincs szuksege erre. O a legjobb mszp-s arc. Barmikor bepucssolhatja oket. Szerintem nagy atvagas volt. Megcsinaltak a videot, tudtak hogy ra fognak bukni a szocik es a hvg. Ne feledd, birosag mondta ki hogy csalnak, egy masik hatarozat pedig hogy heteken keresztul megsertettek egy sor mas szabalyt. Ezekutan, ha megfelelo ember adja at a felvetelt egy mszp-snek, siman atmehet. Kronokus valasztasi csalokrol beszelunk. Amennyire piszkosan jatszott bajan a fidesz, nem lenne meglepo, ha kiderulne, van egy ilyen temaju eredeti valahol.
@Husz_János_Puszita: de hát nem csinálta azt, amit akart. ehhez ügyesen meg kellett szívatnia azt a hvg-t, amely hadat üzent neki. ahogy a hátvéd is azért van, hogy a csatár ne sétáljon be a labdával a kapuba. de ha a csatár kicselezi, akkor miről beszélünk?
Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy a "kamuvideot" fideszes megrendelés alapján kézbesítették a szocikhoz.
Abban bízva, hogy rácsapnak mint gyöngytyúk a t---ra.
És be is jött.
Már nem arról szól a történet, hogy a fidesz tényleg bevásárolta a szavazatokat.
És ez a történet mesélhető a választások végéig.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Le is fizethettek mszp-seket a fideszből. Azért mondom, soha nem tudjuk meg.
@smartdrive: szia hulye szavazo, istem hozott korunkben. Ha vag az eszed, nem vagy alpari, humorerzeked is van (remelem bebizonyitod, hogy legalabb az egyik megvan), akkor beilleszkedsz.
@feketeesfeher: Igy van, a fidesz DKsokkal járatja le az Mszp-t. Priceless.
@Husz_János_Puszita: en is erre gyanakszom. :) Mindenkinek megvan az ara.
@Erő e-meló: huuu, mennyit kapsz ezert a kommentert?! Remelem fizettek erte, mert egy giliszta gerincesebb mint te.
De ha viccnek szantad, akkor a vegere kerlek bigyeszd oda egymas utam a : es a )- t. Koszike.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Jó, azt tudjuk, a szocikat átbaszni annyi, hogy Tomcat felhívja Szanyit, keresztet égetnek Gyöngyöspatán.

mandiner.hu/cikk/20110314_szanyi_bedolt_tomcat_mediahackjenek

Aztán kacagunk.

De ne várd, hogy elhiszem, hogy a habonyárpi a legapróbb részletekig zseniális, sporttagozatos honlapot regisztrál hónapokkal előre, sőt, nem csak kamucikkez, hanem azt is megoldja, hogy legyen MSZP közeli honlap ami szemlézi a sporttagozatos Varga futballokos írását még júliusban.

No.

1: a habonyárpi ennyire nem okos.

2: ki a túró ölne ennyit egy konspiráció jelentéktelen mellékszálának igazolásába?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mi ez a trollinvázió ma? Idegyűltek, mint a piaci legyek.
@Fabius: tulbonyolitod. Megvan a video, mar csak balek kell akin keresztul at lehet jatszani a felvetelt. Kis penz ide es oda maris sinen van a dolog. Ismered a klaszikus mondast? Akit nem lehet megvenni penzzel vedd meg sok penzzel.
@Fabius:

mucikán, bazmeg, ne aggyá mán ekkora harcmezőt az idiótáknak, mer úgy maracc!
@Fabius:

De azért néhány kommentelő eljutott már odáig,hogy a HVG kivégzésének tekinti a sztorit,ami azért is vicces,mert így szinte elismerik,hogy a HVG szoci kézi vezérléssel működik.

Az már csak hab a tortán,hogy a HVG-s lemondásokon felbuzdulva a "független újságírás" halálát vizionálják.(...de mennyire független...)

:)

A fantasztikus négyes törvényjavaslatától pedig felesleges parázni.Akartak ők már ennél nagyobb szemétséget is,de egy dolog akarni,más viszont,hogy meg lehet-e csinálni...
@Fabius: ami pedig azt az izet illeti, soha ne becsulj le senkit. Soha.
@profilo: ugyan mar, ilyen buta nem lehetsz. Szerinted az informatoruk csup szoci?!
@hacsaturján:
"No, ne idegesiccsél már!"
Jaj, dehogy! Téged? Soha.
Sejtelmes mondatszerkesztésemben a cenzus felemlegetésével csak arra szándékoztam rávilágítani, hogy meg kéne védeni önmagukkal meghasonlott emberbarátainkat egy antagonisztikus döntéstől.
Magyarul, ha úgy itélik meg 80%-ban, hogy a szar a helyzet, akkor ne amellé tegyék le voksukat, inkább sehogy.
@Mariann19: Már megint nem értetted meg, mi van, az a baj. :) Vagy a neked nem tetsző információkat átalakítja kis buksid olyanná, ami teszik neked. ):

"a derűlátók aránya egy év alatt több mint a duplájára, 16-ról 37 százalékra nőtt."

index.hu/belfold/2013/10/30/orbant_masfelszer_annyian_kedvelik_mint_bajnait/

A másik baj meg az, hogy nem érted, hogy attól, hogy valaki szerint rossz irányba mennek a dolgok, lehet, hogy úgy gondolja, hogyha a baloldal kerülne hatalomra, még rosszabbul mennének. :)

Mert hát lássuk be, a kormányzat egyáltalán nem mindenható, sok dologra nincs túl nagy befolyása.
@Mariann19:

Arra mondjuk kiváncsi lennék, de igazán, hogyan hozzák össze a fejükben, hogy

A= sz.rul teljesít a kormány
B= a fideszre szavazok

Akárhogy töröm a fejem, nem fér össze a matematikai logikával. Ha A igaz, akkor miért B.
@profilo: A "független" HVG "független" újságírója, Balavány, bajnaista tüntetésen szónokol...
@Fabius: Török Zsolt legközelebb már kijelenti, hogy az MSZP-nek Török Zsolt nevű tagja sincs. :) Valószínűleg egy klónt küldtek be az atv-be, hogy lejárassák vele a pártot. :)
Most tényleg e akarják velem hitetni, hogy az mszp prominensei, köztük Mesterházy a párt mindenható elnökeként nem tudott a videóról?! A pártszékházba oda valaki bevitte, a Déri gyerek meg odaadta a belopódzott Gavrának?!
Most tényleg el akarják velem hitetni, hogy az mszp prominensei, köztük Mesterházy a párt mindenható elnökeként nem tudott a videóról?! A pártszékházba oda valaki bevitte, a Déri gyerek meg szép csendben odaadta a belopódzott Gavrának?!
@Mariann19:

hahh! az az immanens ellentmondás! hogy oda ne pisijjek!

ja, ez vót a motto, nem köll komolyan venni. a beszélgetés a mi készülékünkbe leledzik, jómagam jobbkonzervként úgy bukok le, mint rottenbiller, penig engem a polical compass azonosított, ennek ellenére bazz! érzelmeim rádefiniáltak a fletora. zsebembe cca nyócszáz cenzus leledzik, viszont céget öcsi korom óta vezetek, most éppen rénpostát.
@Husz_János_Puszita: Nem is kell ilyen logika. Egymást hülyítitek a fals információkkal, aztán nem értitek, a világ miért nem úgy működik, ahogy a buksitokban elképzeltétek. :)

"a kormány teljesítményének megítélése is jelentősen javult, októberben a válaszadók 41 százaléka értékeli jónak a munkáját."

Ha majd elmegy mondjuk 64% szavazni, és a fenti 41%-ból mondjuk 34% a Fideszre szavaz, akkor a Fidesz kap szépen 53%-ot (a megjelentek arányában). Akárcsak 2010-ben.
Akkor budaigy. befalazza a baloldalt, a töketlen ellenzék úgy általában kollektív öngyilkosságot követ el a kommunikáció és egyéb modern fegyverekkel.
A 3 éve létrejött nemzeti együttmuki zavartalanul kiteljesedik, a nép teljes támogatásával.

Selmecik, kerényik, vargaistvánok, lászlónék stb. valamint barataik es üzletfeleik életművéről beszélünk. (Az élőisten nevét számbase...)

Aki örül attól kérdem: milyen lesz a gyenge jellemek erős állama?
@hacsaturján:

erre meggyütt blogger géza! mintha csak a földbül nőtt vóna ki, mint a balegyenes.
@hacsaturján: Naaa, azért ez az "édes" durva volt! Ilyet csak nőktől fogadok el... :)
@Blogger Géza:
Gézám!
Úgy látom nincs kilátás egy jó kis vitára ma, mert a 80%-os állítás nem az én kútfejemből eredt, hanem a Tárki felméréséből.
Nem vitatom, hogy a te %-os mértékeid tévesek, mert - mint tudjuk - gyakran motiválják a következtetéseket a politikai hovatartozások.
"Mert hát lássuk be, a kormányzat nem mindenható, sok dologra nincs túl nagy befolyása."
Te is tudod és látod, hogy ez nem így van. A Fidesznek még számszaki értelemben véve is túlhatalma van, arról nem szólva, hogy döntési kizárólagosságát igen erőszakosan fenntartja.
Van egy hibás állításod, miszerint az ország rossz állapotának megitélésénél a választadók lehet, hogy a baloldalra gondoltak.
A kérdés jellege csakis a regnáló kormányra vonatkozhatott, hiszen ennek a kormánynak a minőségére kérdeztek rá.
@Mariann19: Hát a Mediánt mindennel szokták vádolni, csak kormánypártisággal nem! :) De hol ez Tárki felmérés? Ilyen rövid idő alatt ekkora különbség megdöbbentő lenne... Vagy tán a Klubrádiót hallgattad? :)
@hacsaturján:
"A beszélgetés a mi készülékünkben leledzik."
De jót dumálunk! Nem?
@Mariann19:
Amúgy ez a kijelntés természetesennem igaz
"Mert hát lássuk be, a kormányzat nem mindenható, sok dologra nincs túl nagy befolyása."

Blogger olvtársnak is tudnia kellene,hogy Orbán bármire alkalmas és mindenre képes.
nem valami dk szimpatizáns adta át a filmet?

Mellesleg a HVG-n éppúgy nincs mit tönkretenni mint a Klubrádión, ATV-n, Magyar nemzeten, Hír tv-n és királyi társain.

Egytől egyig a hamis újságírás mintaképei.
@Blogger Géza:
Édes Géza! /hölgy vagyok, csak azért!/
Ne kötözködj te kis Bel Ami!
Nem hallgatok klubrádiót, viszont emberbaráti szeretetből elárulom neked, ATV-ben volt a kutatás vezetője, ő közölte ezt az adatot.
Visszanézheted az adást.
@Habakuk999: Nem kéne egyenlősíteni a bizonyíték hamisítást az elfogult újságírással.

Szerintem.
@Republic Forever!: Ha tudott is róla, hogy van egy ilyen videó, akkor mit vársz tőle?! Hogy ránéz igazlátó szemeivel és rögtön rávágja, ez hamisítvány?! Mire elért Dérihez, és ha eljutott hozzá, addigra a videó mellé már ment a megerősítés, hogy ez valódi. Talán azt hiszed, hogy maga megy el nyomozni a videó után? Nagyítóval, meg pipával?
@Mariann19:
Az nem lehet, hogy:

1. A kormány jól nyomja, teszi a dolgát.
2. További válaszcsapásokra számíthatunk, nincs oly közel a győzelem (Brüsszel, globáltőke stb.)

--> a kormány jó, de a helyzet sz@r.
@Lucky Larry Silverstein: Az, hogy melyik újság elfogult kishazánkban pártállás függő. Szerintem ezen nem kellene rugóznod.
@Mariann19: De úgy néz ki, hogy még mindig nem érted, hogy az

"elégedett-e a kormány teljesítményével"

és a

"jó irányba mennek-e a dolgok?"

két totál különböző kérdés, és nem is ugyanannyian válaszolnak rá igennel? (Az általam belinkelt Medián felmérésben pl 41% az első, de már csak 37% a másodikra adott igen válasz.)
@GeoCracker:
Örömmel olvastam korábbi bejegyzésedet a bajai videoval kapcsolatban, teljesen azonosan látjuk a motivációkat.
@Lucky Larry Silverstein: Mindegyik elfogadja a hamis bizonyítékot habozás nélkül.

S mindegyik lefekszik az aktuális urainak.

Mindegyik képes hírt gyártani a megrendelő érdekeinek megfelelően.

Láttam, tudom.
@Husz_János_Puszita: Erre én is roppant kiváncsi lennék. :D Biztos a gondolatmenetben van pár gyurcsány, meg mszp. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A barikádot azért mégsem kéne újságként minősíteni...
Üdv.
Egy olyan központosított vezetésű pártban, mint az Mszp nem tud róla a vezető? Na ne szórakozzon az Mszp. Majd pont Harangozó, meg Déri nem szólt Mesterházynak?
@Mariann19: ATV??? Háhááá, az még jobb! Én szektatévét nem nézek, ezután max akkor teszek kivételt, ha Török Zsolt és Kálmán Olga talizik, azt azért ki nem hagynám. :) Eddig volt egy petárdarobbantás Olga fülébe, amitől nem hallott, meg egy hazugságos folyamatábra, ami közben szegény Zsóti végig hazudott, de olyan röhejesen, hogy elment kabarénak. :D

Na, inkább olvasd az én linkjeimet, ha nem akarsz végképp elszakadni a valóságtól.
@hacsaturján:

Nem is mondhatta volna szebben kis lovag:))
@Habakuk999: 'Mindegyik elfogadja a hamis bizonyítékot habozás nélkül.'

Például melyik mindegyik?
@Blogger Géza:
Gézuka! Nekem ezentúl ne fogalmazz úgy, hogy "még mindíg nem érted", mert ezzel a trükkel nem fogsz okosabbnak tűnni, csak nagyképűnek és hülyének.
Marhára szeretnék veled egyszer szemtől-szemben vitatkozni, mert lenyomnálak mint a ....
Nincs vitakultúrád, de még európai viselkedésnormád sem.
@Mariann19: Köszönöm! :-))
Néha különben annyira triviálisnak látszanak dolgok,amelyen megelpődöm, hogy másoknak miért nem.
mi a fasz van itt? az embör haza gyün a melóból, tiszta ideg. erre halottak napja előtt itt tobzódik a sok agyhalott:) bonus képen beesik bloggergizi:))
@Mariann19: Hát most mit mondjak, ha már az első hozzászólásomban ezt elmagyaráztam, és még mindig ezzel jössz? Élőben még ennyi esélyed sem lenne, megsúgom. :)
@Mariann19: Ha emlékszel Géza korábbi nyomulásaira, akkor ez nála az univerzalizmus jele.
A lenézése a másiknak. Majd sarokba szorulás esetén néhány napos távolét :-)
@saravad:
"A kormány jó, de a helyzet szar."
Micsoda dilemma! Ezért van olyan sok bizonytalan szavazó, mert csak tébolyultan forog ebben a kapaszkodó nélküli világban.
Egyik oldalon a felkínált reményteljes helyzet, melyet harsog a média, aztán benéz a spájzba, és nincs otthon csak 20dkg liszt összesen. Vacsira.
@saravad: Tudod, az a szomorú, hogy itt azon polemizálgat majd mindenki, ki mit mondott és ugyan miért mondta, amit csak gondolt, de mégsem azt gondolta, de megazé...
Szavazókörzetek kinek igen kinek nem, megy az osztozkodás a meg nem szerzett javak fölött, szavazzunk erre, ne szavazzunk arra...

Arról nemigen szól a fáma, hun van a teljesítmény? Mit tesznek, tettek, fognak tenni e jeles hölgyek és urak?

Ugyanakkor a másik oldal politikusnak nevezett csirkefogói olyan teljesítési kényszerben vannak, hogy nem győznek mindenféle dolgot kitalálni és csinálni.

Ők dolgoznak gőzerővel.

Az ellenzék miért nem?
@V-PORT: az bakker, asok fideszzombi meg itt bassza a rezet:)
@GeoCracker:
Szánalmas, amikor valaki villantani akar, vitába száll, és egyetlen eszköz van a tarsolyában érvként, hogy a másik fél hülye.
Mindezt még igen parlagi stílusban adja elő.
Mondjuk ismert ez a tipus, kisebbségi érzetét próbálja kompenzálni, néha még meg is sajnálom a szárnypróbálgatásaikat.
@Lucky Larry Silverstein: Eztet mostan muszájjjj?

Olvass hírt, nézz híreket, hallgass hírműsort bármelyiken.

A korrekt újságírásnak nyomát se látod, hallod.

Talán a nők lapja és az élet és tudomány kivétel
@GeoCracker: Jajj, azért ne sírjál, ha hiányzom, általában van jobb dolgom is, mint itt lenni, de néha azért benézek. :) Mikor szorultam én sarokba??? Nem vagyok én Török Zsolt egy tévéstúdióban...
@Husz_János_Puszita:
"Ha A igaz, akkor miért nem B?"
a matekos gondolkozásommal nekem kellett volna ilyen célirányosan megfogalmazni a mondandómat. Jól kitaláltad! Respect!
@Habakuk999: Metróztam. :D
Igazad van, wc papír hulladék? :D
Ezt meri írni a poster:
"...Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós. A HVG olvasói nagyrészt elhitték, hogy amit egy profi szerkesztőség közzétesz, az valós, mer'há minden alap nélkül ilyet kitenni..."

Én meg elhiszem ezt a halom hazugságot, mint ahogy azt is elhiszem, hogy az mszp-ben az ilyen videőkat a pártvezetés, a kampánytanácsadól háta mögött, annak tudta nélkül, adják-veszik, ahogy éppen puffan.

Azt is el kellene hinnem, ha hülye lennék, hogy pont a mocskos ballibbant szélliberális hvg lenne az a "független" médiafelület, aminek a vezetője a pártszákházba rendelhető sec perc egy kis baráti szívességre történő felkérésre.
No persze.

Nos gavra több mint valószínű tudta, kitől és milyen mérgező szemetet kap és azt is tudta, hogy ha kiteszi a szaros végletekig elfogult szemét honlapjára, annak a vége nem egy szimpla sokadik oldalas sajtóper lesz, hanem kemény btk-s menetbe torkollhat a maszopnak tett "baráti szívessége".

Tehát felvállalta az összes lehetséges kockázatot amikor a pártházba rendelték és ott átvette a forró szajréját.

Persze azt sem hiszi el értelmes ember, hogy nem nézte meg azt és embere sem volta arra, hogy megnézze, amin a zindex - persze a buktát követően, mert addig kétpofára csalásról üvöltött minden felületen (remélem szétperelik őket is habonyék) - napok óta röhög mennyire amatőr, és megrendezett.
Nem ő a nagymenő tényfeltáró vérprofi nagyfőnök és a szintén nem kevésbé élújságíró vérprofi sorospénzen nevelt sameszai ezt nem vették észre. Átverték szegényeket.
Mindet.
Az apja hírnevéből karriert építő maszopos szemetet, a megette üres aggyal és vakon ácsorgó maszopos nagyfőnököket, szakértőket, biztonsági embereket, a hvg-s észkombájnt és a sameszait is.
Utána pedig ők együtt átvert balekkén megvezetve, de lelkesen gründolták napokig médiafelületről médiafelületre a buktori csalás eme csimborasszójáról szóló sápítozásaikat, a "bizonyítékot" és verték tamtam dobokat a csaló buktori terror ellen.
Mi meg elhisszük ezt is? Nem, még viccből sem.

Szemét aljas trükkjük megbukott és most szabadulnának mind a forróvá vált szajrétól.
Hazudnak tovább.
De ki hisz nekik.

Pár elmegyenge, aki az ordas buktájuk mögött is nuktor ördögi tervét sejti és sejteti.
Értük nem kár.
A hvg-ért sem.
A dériért és a gavárért sem.
Azokért sem, akiket majd szépen beárulnak, mert nem akarja majd egyikük sem elvinni a balhét.
Buktor és a bandája pedig szépen ledarálja mindet, hvg-stől, maszopostól.

A posterrel együtt.
Nem kár értük, mert hülyék és nem tanulnak semmiből, soha.

De jókat röhögni rajtuk még érdemes idejönni.
@V-PORT: az bizony. És most nézzünk meg egy spooooooky filmet! :D
OFF
Mit jelent, hogy a Jobbik és az Együtt Facebook oldala bővül és egész rendesen elhúznak másoktól?
@Éhes_ló:Mások ezt tömörebben összefoglalták.
most akkor ugyebár hogy minden kiderült végül, az Együtt 2014 megszakít minden kapcsolatot az MSZP-vel, visszavonja a közös jelölteket, stbstb, igaz?
@Habakuk999: höhöhö, nők lapja, ühüm, fidesz pr és szócső, ébresztő, ne legyél már narancsos voking ded te is, vannak itt most elegen ;)

Ha ezt Svejk megélhette volna, szegény császár és a szaró légy.:

Garázdaság gyanújával nyomoz a rendőrség az Orbán-szobor ledöntése miatt

444.hu/2013/10/31/garazdasag-gyanujava-nyomoz-a-rendorseg-az-orban-szobor-ledontese-miatt/
bakker ilyen tényleg régen volt ennyi kumminista narancshuszárt már régen láttunk, dolog van termelni kell, csak úgy dől a sok neves deli vitéz :D
@Blogger Géza:
"Mikor szorultam én sarokba?"
Például akkor, amikor a dohánytermékek árképzését képtelen voltál felfogni.
Amennyiben jól emlékszem, ötször leírtam neked , és csak azért nem folytattam, mert reménytelen volt, tekintve a felfogó képességedre, másrészt nem szerettem volna tovább untatni a kommentelő társakat.
Tényleg! Tudod kívülről a szorzó táblát?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tényleg?

Nem gondoltam, az igaz, nem is olvasom, de az élet és tudomány csak nem az?

Az és-t viszont szeretem.
@Mariann19: kedves Mariann, hallotta má azt a mondást(torgyán), hogy a sas nem kapkod legyek után:) baráti üdvözlettel, taga:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amúgy meg miért ne legyek?

Megszégyenítettek, lejárattak volna, ha baloldalinak érezném magam, ma már ezen azért túl vagyok.

Miért nincsenek fölháborodva a balosok, liberálisok?
Őket árulták őket, őket teszik nevetségessé, őket tették hazugokká a film kiagyalói.

Nem kéne szőnyeg alá söpörni.
@Mariann19: Ajjaj, hát azt sem értetted meg. :) Frászt szorultam sarokba. Csak rámutattam az árrésszabályozással kapcsolatos hazugságra, amit itt is terjesztettek. Ugyanis nem volt korában semmiféle törvényi szabályozás, amely 2, 3 vagy 3,3%-ban (ilyen hazugságok voltak) rögzítette volna az árrést. Mindösszesen ennyit mondtam (és ezt senkinek nem sikerült megcáfolnia), és erre jöttek mindenféle hülyék szorzótáblákkal, áfákkal, zárjegyekkel és más baromságokkal. Ment a szokásos mellébeszélés. :)
@Habakuk999: nem világnézet határozza meg a felháborodást, hanem a tisztesség, bal-lib-jobb mindenkiben benne van, csak az arányok változnak,
jó mulatást mindenkinek! Buli van! Bulizunk!
@Habakuk999: Megint egyenlősíted a nem korrekt újságírást és a bizonyíték kreálást.
@hacsaturján:

Tegnap jelzett hiányérzetemet pótoltad.
Ma sűrűn és sűrű vagy, én meg kiválóan szórakoztam:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kb. én is így vagyok vele. Ha jól olvasom a kampányban majd puffogtatnak csemegéket, amiket régóta gyűjtögetnek.:)
@taga20: Szia kedves Taga!
Mikor megláttam, hogy megjelentél, örültem, azzal, hogy itt az erősítés.
Légy résen, még szükség van rád.
A Torgyán példában hogyan gondolod a szereposztást, szabad tudnom?
@Blogger Géza: a jókurvaanyádatteszemétcsicska! szerintem te egy robot vagy, me én még nem találkoztam olyan emberrel, akinek ez az undorító, szar, amit ez a trógerviktor összehányt, az tetszett volna!
@tristen2005: Te humorzsák!
Igen, aki nem tud számolni, még tekerhet nagyokat.
Esetleg abakusz?
@Mariann19: szerintem világos. te vagy a sas, géza a légy:) tovább nem mondom:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A gondolkodás,és az írás,az erőssége !!!
@Blogger Géza:
Velem nem az utolsó mondatodban felsoroltakkal volt vitád, hanem azzal, hogy a kisker értékesítési árból visszaszámolva hogyan alakulnak ártényezőként a bennefoglalt adók.
Most már mindegy, túl vagyunk rajta.
A magyar nő foci válogatott 4 nullára verte a bulgárokat ! Jó éjt !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Taga mindíg röviden és találóan fogalmaz.
Így legalább mindenki érti egyből a lényeget.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát az élet nem habos torta pelikán elvtárs. :)
@feketeesfeher: Ez elso perctol kezdve egyertelmu.Tuti hogy a fidesz a hunyo.A szocik meg tul hulyek vopltak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: neked is, bár a ahogy Heller Ágnesről megnyilvánulsz...néha úgy bebasznék egyet. de azé bírom a náci burádat:))
@taga20: Hát, javítsd fel ismeretségi körödet (bár hozzászólásodat elnézve úgy látom, esetben ez nagy kihívás...), és nem leszel ilyen szűk látókörű. :)
FABIUS!
Olyan kicsinyes tudsz lenni! Most mi a bajod azzal a pár évvel, amit a Párt és a Qrmány osztana ki neked (is)?
A társaság az smafu neked???
Legfeljebb utána politikai menedékjogot kérsz, merthogy üldöznek, pl. Kanadában... :D
Amúgy meg, ezt a narancsoskurvák ellen kell fordítani és feljelenteni mindenért őket - ne unatkozzon és törje a fejecskéjét kreténségeken az a "független" ügyészség, dolgozzon csak meg a pénzéért, mármint az állami fizetéséért...
Remélem láttátok eztn független is? :D
hvg.hu/itthon/20131031_Meztelen_ferfi_tuntetett_a_Deak_teren

Csak a HVG és az RTL számolt be róla?
Az a másik "nagyon független" kurvateam, a magyar sajtó másik része, azok a firkászkurvák meg kussolnak?
Megértem, mi is majd leszarjuk őket, ha egyszer csak őket kezdik basztatni...
Mert'hát van az a pénz, amiért a pártkurva még élvezi is, hogy kussoljon!
@Blogger Géza: gizi, má mondtam, de mégegyszer! neked az se mond semmit, hogy hülye vagy, minta a segg!! te szerencsétlen barom, szerinted itt jó mennek a dolgok??
@taga20:
:)) Látod! Gézuka is kioktat TÉGED - ilyen az, amikor egy fideszes pártkurva finnyás lesz és a faszt is csak csipesszel veszi a szájába!
Úgyhogy vegyé'vissza! Az ő társasága az sokkal, de sokkal elitebb... Piktor, Szájer cucuka, D. Tomporka, Kövér elvtárs, Pozsgay bucika, Rogána Tonyó, Don Sintér, Laja - a nem oligarcha,...
Baszod! Értetlen egy libisbolsi vagy!
@Mariann19: Valami könyvelő lehet, vagy látott már excelt :-)
Mindig számokkal jön és megy .-)
@taga20: Hát eben a blogban biztos nem, itt rendszerint intellektuálisan (nem is) kissé elmaradott frusztrált egyének tombolnak, átkozódnak és nyavalyognak, de szerencsére ez nem reprezentálja az egész országot, amely sokkal bölcsebb, higgadtabb és derűlátóbb. :)
@Blogger Géza: Kár lenne ha nem jönnél. Az okokért javaslom a Good Omens végét elolvasni :-)

Sarokba? Nem strigulázom. Sokszor.
@taga20: Én náci, viccölsz??? :) Már a Magyar Hajnal is párttá alakult. Én már benettonosan színes és toleráns egyéniség vagyok. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A köztörvényeseket megböcsüli a Párt, jó magaviselet mellett. Ha Fabius visszavesz a finomkodó modorából még brüsszeli tudódító is lehet belőle.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az a baj, hogy mindig igazad van, te tutajos, te:)))
@Blogger Géza: te nyertél öcsém, ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam:)
@saravad:
Ez aljas rágalom! Az a Lovas köztörvényes jobbikos elvtárs, ahol holmi nemi erőszak bukkant fel, ha jól dereng?
Amúgy amikor az a Lovas nevű kretén szóba kerül, mindig felröhögök... Evégre kevés olyan széljobbos van (jó, Csanci se piskóta), aki beadta a bevándorlási kérelmét Izraelbe, a nagymama születésére hivatkozva, majd amikor elutasították, megsértődött. Olyan kekecek vagytok... :D
Echte vérmagyari Ő!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha nem hozod föl nap-nap után ezt a zsidó témát, akko elhiszem.
@Mariann19:

Rossz hír: most már 37% szerint jó irányba mennek a dolgok.:(
@Blogger Géza: Jól mennek a dolgok, jó az irány, nem tartozunk az IMF-nek! Igaz, viktor kibocsájtott, közel 25 ezer milliárd ft. értékben dollár kötvényt! Erre van valami magyarázat? Tudom saját lábunkra álltunk.. de a frenklin templeton azt csak úgy adta? az nem hitel?
@GeoCracker: "Valami könyvelő lehet."
Vegyünk karácsonyra ajándékba könyökvédőt?
Olyan feketét.
Kettős céllal.
Egyrészt kitartóan lehet dörgölődzéshez használni, másrészt nem kopik a munkásruha.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ja és rövidnek bizonyultam, ez van, de a kisugárzásom:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lényeg a Magyar Nemzet.
Lof@sz cv-jét nem ismerem elegge, ezzel kell együttélnem, de eleg narancstalibnak tunt.
@magándemokrata: Ki mondta hogy nem hitel?

A saját lábunkra álltunk az azt jelenti hogy hitelképesek vagyunk. Nem volt mindig így...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Talán azt hiszed, hogy maga megy el nyomozni a videó után? Nagyítóval, meg pipával? "

Na akkor ezt tegyük tisztába.

Szerintem nem az mszp áll a kamuvideó mögött. Azt sem hiszem, hogy a DK állna mögötte. Két esetet tartok valószínűnek:

1. Néhány helybeli cigó (az ilyenek nem cigányok, nem romák, hanem büdös cigók) a saját zsebére dolgozott. A DK ebben az esetben akár még közvetetten felelős is lehet a történtekért, hiszen a párt 100 e ft jutalmat ígért a fideszt választási csalásban leleplező bizonyítékért. Néhány vállalkozó szellemű jótét lélek meg kapva-kapott az alkalmon és magánakcióba kezdtek. Ez az első verzió, a kevésbé valószínűbb.

2. A hamis felvételt készítő cigók (az ilyenek nem cigányok, nem romák, hanem büdös cigók) a Fidesz emberei. Tehát ez az egész egy fideszes lejárató akció, amely igyekezett lehetőleg minden ellenzéki erőt besározni. A dk-s szál itt annyiban állhat meg, hogy a ex-dk-s cigó a fidesznek a dk-ba beültetett embere.

Bármelyik eset is történhetett meg valójában, az mszp-re nézve a történet több mint kínos. Mégegyszer mondom, nem állítom, hogy a szocik készítették volna a kamuvideót, azt sem, hogy ők lennének a megrendelői, de ahogyan próbálják levakarni magukról a szart, az több mint irritáló.

Mért nem lehet bevallani, hogy minket kurvára átvertek? Megkajáltuk, nagyon sajnáljuk, hibáztunk. Neem: ehelyett sunnyognak, hazudoznak mindenfélét; próbálják eltussolni, hogy találkoztak volna ezzel a videóval. Hogy MA-nak, a párt mindenható urának, a sértődős zsebhitlernek a párt prominenseivel egyetemben nem volt tudomása a pártszékházukba eljuttatott kazettáról.

Nyílván nem bűnös a párt abban, hogy a felvétel az mszp-hez kerűlt. Még abban sem bűnös a párt, hogy a felvételt átadta a hvg-nek. Tudvalevő, hogy a HVG múlhatatlan érdemeket szerzett a leleplező újságírás terén. Ennek tudtában adták át az ekkor még minden valószínűség szerint valódinak tartott anyagot, hogy a média majd hitelesebben, okosabban tálalja ezt. Meg hát ugyebár ez a média dolga.

Ehelyett elvitették a balhét ezzel a szerencsétlen Déri gyerekkel. A közleményből világosan kírí, szinte ordít ki belőle, miről van itt szó. Beáldoztak egy "tisztet" (by Korózs Lajos).

Szóval hazudoznak, hogy kivonják magukat ebből az egészből, hogy mentsék a bőrüket a kompromittálódástól, amely ügy - ha az mszp valóban sem a készítői, sem a megrendelői oldalról nincs benne - jogi következményekkel ugyan nem, de politikai következményekkel jár rájuk nézve.

És a végkövetkeztetés: ilyen sunnyogó, összevissza hazudozó banda akar itt kormányváltást? Egy ilyen párt akarja visszaadni a nemzet tartását, önbecsülését? A büdös életbe nem szavazok rájuk soha többet!
Csak félve teszem fel a kérdést.

Vajon az ellenzéki erők - immáron több mint három éves - impotenciája valódi?
Vajon el lehet-e hinni, hogy nincs politikai vagy civil szervezet, amelyik ha akarná ne tudná térdre kényszeríteni a kormány politikáját?
Vajon nem néztem-e túl sok összesküvéselméletes filmet az elmúlt egy héten? :)

Azért az első két kérdésre nem tudok megnyugtató választ adni.
@magándemokrata:
Ebből is látszik, nem értitek!
Igaz senki más, de akkor is... :)
BEZZEG A GÉZA!!!
@taga20:

"ja és rövidnek bizonyultam, ez van, de a kisugárzásom:)))"

Nagyon jóóóóó:)))))))))))
@Husz_János_Puszita:
Akkor 80% csökkent 63%-ra.
Még mindíg szar ügy, hogy fini legyek.
A Fidesznek mindig ez a közel 2/3 a kedvenc törtje.
Még a népszerűtlenségben is ragaszkodik ehhez.
Videót tölts, kamut,
S kihalsz, mint a mamut!
:)

További mélylírák:
fradyendre.blogspot.hu/
:)
@saravad:

wanted2007.blogspot.hu/2007/03/lovas-istvn-priuszos-zsidfal-lovas.html

Vagy ez is aranyos... :))

"Mivel Lovas István nem vállalta a nyilvános tévévitát Tasnádi Péterrel, a házi őrizetben lévő vállalkozó ellenvetések nélkül mondhatta el az általa fontosnak tartott információkat az ismert jobboldali újságíróval kapcsolatban. Tasnádi lényegében az Élet és Irodalomban egy évvel ezelőtt megjelent cikksorozat legsúlyosabb állításait ismételte meg: emlékeztetett rá, hogy Lovast 1962-ben jogerősen elítélték lopásért, orgazdaságért, valamint nemi erőszak bűntettében segédként, a nyolcvanas években pedig több amerikai bíróság is elmarasztalta különböző családi vonatkozású cselekményekért.

Tasnádi "fajtája szégyenének" nevezte Lovast, aki zsidó származása ellenére szélsőjobboldali írásai által vált hírhedtté. A vállalkozó adatokat sorolt Lovas felmenőiről – tudomása szerint az újságíró összes nagyszülője zsidó származású –, és emlékeztetett rá, hogy Lovas 1983–84-ben a Menóra cím? kanadai zsidó lap tudósítójaként dolgozott.

Lovas István a műsor után perrel fenyegette meg Tasnádit, és – szintén perrel fenyegetve – helyreigazítást kért a műsort sugárzó Magyar ATV-től. (Mint Kenedi Jánostól, a tavalyi ÉS-cikksorozat egyik szerzőjétől megtudtuk, Lovas a rá nézve terhelő tényeket elsőként közlő lapot a mai napig nem perelte be.) Szembetűnő, hogy helyreigazítási kérelmében Lovas nem sérelmezi a nemi erőszakról, a lopásról és az orgazdaságról tett állításokat, és nem száll vitába a származásával kapcsolatos információkkal sem, ezzel szemben határozottan tagadja a személyét és a személyéhez kapcsolható műsorokat ért antiszemita vádakat.

A helyreigazítási kérelemben többek között ez olvasható: "…a valóság az, hogy Lovas István ellen egyetlen amerikai bíróság sem hozott semmiféle ítéletet büntetőügyben". Az újságíró itt Tasnádi azon mondataira reagál, mely szerint Lovas a nyolcvanas években gyermekei szeme láttára megverte és megerőszakolta akkori feleségét. Az ÉS cikkéből kiderül, hogy a nevezett cselekményekért nem büntető, hanem polgári per indult Lovas ellen, és a bíróság a volt feleségnek adott igazat.

"…Lovas Istvánt sem a múltban, sem a jelenben az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda nem körözte, illetve körözi" – írja a továbbiakban Lovas. A dokumentumok szerint valóban nem: Lovas ellen a Los Angeles-i bíróság adott ki elfogatóparancsot, mivel nem tett eleget gyermektartási fizetési kötelezettségének.

Lovas sérelmezi továbbá, hogy az adásban azt állították, "palesztin állampolgárságért folyamodott". Nem cáfolja viszont, hogy már megkapott izraeli bevándorlási engedélyét Izrael Állam az újságíró antiszemita írásai miatt viszszavonta, mint ahogy Tasnádi azon állítását is szó nélkül hagyta, miszerint A Viktor cím? könyv vitáját azért kellett módosítani, mert a tervezett időpontban – tizenkilenc másik jobboldali újságíróval együtt – Bali szigetén tartózkodott kormánypénzen.

A műsor kapcsán a Jobboldali Ifjúsági Közösség közleményt adott ki, melyben többek között kéri a Fideszt, "hogy végre ébredjen rá folytatódó hallgatásának tarthatatlanságára, súlyos felelősségére, és tiltakozzon, felhasználva nemzetközi kapcsolatait"."
@Orica Középföldi: igyekszem drága:) csókolom a puszikáját:))
@Husz_János_Puszita:
A valaszadok x%-a szerint bla-bla.
Viszont a megkerdezettek fele nem valaszol. Na?
Az osszes valaszto 30%-a voksolt orbanra 2010-ben. Ez a szam nem nott, szerintem.
@Orica Középföldi:
Látod! Micsoda szelíd állat tud lenni... :D
@Lucky Larry Silverstein:A blog világ viktor fanjainak nagy része mondja! mindig hitelképesek voltunk, különben nem kaptunk volna imf hitelt! ja, és nem mindegy, hogy mire költjük el!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
@saravad:
@Mariann19:

Engem jobban érdekelne, miből következtetnek arra, jobban mennek a dolgok.
@Husz_János_Puszita:

Van egy olyan grafikon, kit tennének az ellenzéki lista első 5 helyére a kormányt leváltani akarók.
Bajnai vezet, mögötte Attila, szorosan a sarukban Gyurcsány, tőle nem sokkal lemaradva Kuncze.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te sze..., utolsó tr...! téged is szeretlek, most jöttem rá:)))
@taga20:
NEM KÉNE!!!
"Csak a barátaimtól mentsen meg az Isten, az ellenségeimmel elbánok magam is!" :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kösz. Talán a kémiai kasztrálás megoldotta volna a dolgot?

Bár a mélymogyorók nem szoktak erőszakolni, csak élnek jogaikkal. Nem állatok ezek! (nem is emberek...)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A Lovassal? Baliról nézve elhiszem, hogy szép a világ.:)
@saravad:

Hagyjuk a spekulációt szerintem. Kormányt az választ, aki felemeli seggét és elmegy szavazni.
@Republic Forever!:

Mindig is kommunikációs bajnokok voltak a szocik.
@Sir Bates dö Hól: ménem mindjárt jóreggelt? :)
@magándemokrata: Természetesen mindig bocsátunk ki újabb kötvényeket, és fogunk is, az lenne a megdöbbentő, ha nem tennénk. Mivel a korábbi kötvényeink is folyamatosan járnak le. A lényeg az, hogy tendenciaszerűen hogyan változik a GDP-hez viszonyított összadósság, s mivel ez a 2010 közepi 85%-os értékről 2014-re várhatóan 77-78% körüli értékre fog csökkenni (bár átmeneti növekedés biztos lesz az újabb dolláros kibocsátás után) , elégedetten dőlhetünk hátra: a 2002 és 2010 közötti drasztikus növekedést sikerült megállítani és megfordítani.

Egyébként az általad említett adat szerintem téves, de ez nem tesz semmit. :)
@Blogger Géza: kurvaanyád te tróger! manyup te tróger!
@Husz_János_Puszita: Igen, de remélem egyre- és egyre kevesebb ember kajálja meg őket.
hínnye, nem semmi ez a 4es beterjesztő fogat, olyan, mint az apokalipszis négy lovasa. :S
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Helyes, ha figyelembe veszed, hogy a "bírom a náci burádat" és a "téged is szeretlek" között csak nüansznyi a különbség:)))
@Blogger Géza: orbán viktor esti meséjét hallottátok, blogger géza előadásában! Jó éjszakát gyerekek!
@Blogger Géza: helló Géza:)... nagy nap ez ma nektek:)... és még igazad is van... nem a számokkal, hanem azzal, tényleg balfék az mszp:)... persze lehet ez azt jelenti gyurcsány lesz a befutó:)
@Sir Bates dö Hól: némá:) még mindig agyalok:) azt azé látom, hogy hacsaturján azé baszogatott:)
@Orica Középföldi: drága, ön most fényez vagy basztat? :))
@Sir Bates dö Hól: Lehet, hogy a blogoszféra egy részében befutó lesz (már vannak ennek jelei), de a teljes népesség körében még mindig olyan erős az elutasítottsága, hogy belátható időn belül nem fog a legnépszerűbb politikusok közé tartozni. És az utóbbi hónapok akcióival folyamatosan egyre több ellenséget gyűjt magának baloldalról is. Igazi megosztó politikus. Persze nyilván már 2018-ar gyúr, nem hülye...
@taga20: azt nem gondolom, inkább nem voltunk egy szinten... de minden nap nem lehet önként felkeresni a Black Holes körzetet... ő, mint nagy jedi, gondolt egyet és csak úgy odateleportált:)... csak nem hagy ott végleg... de te hogy kerültél ide?... rezidens vagy?:)
@Blogger Géza: A mocskos rohadt gyarmatosító nemzetközi pénztőke veszi a kötvényeinket és tartja el a költségvetést? Phejj...
@Husz_János_Puszita:
Az államadósság rátája az egyik fontos mutató, hiszen két elemet tartalmaz, az államadósságot és a GDP-t.
A második negyedév államadóssága 23.249 mrd volt, 81.1%-kal, holott viszafizettük az IMF hitelt és felhasználtunk manyup befektetést.Tehát nő az adósság, stagnál a GDP, és az sem vigasz, ha a 2014-es GDP megkétszereződik, mert a o-hoz közelhez nem kell nagy teljesítményt hozni a %-os növekedéshez abszolút számban.
A kötvénykibocsájtásunk adott hozama 5.375%os, ami azt jelenti, hogy minimum 3%-os az a kockázati felár, amivel a bizalmatlanságot a hozamokban honoráljuk.
Ezek a főbb mutatók, amiből a teljesítésre következtetéseket lehet levonni távlatokban is.
@Republic Forever!: Attól, hogy valaki kötvényt vesz, rohadtul nem gyarmatosít. :) Amúgy meg minden államot a körvénypiac finanszíroz. Persze ha meg nem az államot, hanem az országot nézzük, valójában Magyarország finanszírozza a külföldet és nem fordítva.
@taga20:

Odáig jó, hogy a kérdés felmerült. Megválaszolni viszont neked kell:))
@Sir Bates dö Hól: kedves sírbatesz, ha ilyem akar dumálni akko , vegyen vissza! ha valaki egyenes azt értem, ha valaki ilyen görbe azt utálom! rodeoval is bepróbálkozott valaki, ezt utálom! szétbaszom az agyam, ha ilyet olvasok.
@Husz_János_Puszita: Emelkedik a reálbér, csökken a rezsi, csökken az infláció, csökken a munkanélküliség, pedagógusbér-emelés, gyógyszerárcsökkenés, a sokgyermekes családok újabb adókedvezményt kapnak, a Magyarország elleni nemzetközi támadások kipukkadtak, elhalkultak, megritkultak (még egy hullám azért a választások előtt még borítékolható) stb-stb.
@Blogger Géza: Gézám, azért én egyik közvéleménykutatónak sem hiszek:)... meg ne felejtsd el, azért nálatok sem akadály az intellektus hiánya a karrierhez... meg azért ez mégis csak mo... ott bármi lehet:)
más: ha a templeton bedönti orbánt, akkor mi lesz?... mert a gazdaság az nem nő... sokkal több pénzt meg már nem tudnak lenyúlni orbánék... az üzemeltetéshez meg nem értenek
@taga20: picit közérthetőbben, ha megfogalmaznád, az most segítene... vagy nyomj egy gombot:)
@Republic Forever!:

Hagyd, a Templeton szívjóságból veszi, nem kér kamatot.:)
@Blogger Géza: te barom, te barom, te barom! te rohadt droid! szeretnék a szemedbe nézni, mikor bezuhan minden!!
@taga20: "bár ahogy Heller Ágnesről megnyilvánulsz...néha úgy bebasznék egyet"

Hát igen, azok a régi szép idők, amikor még Ágnesünk is tudott önkritikát gyakorolni :)

i.imgur.com/PZuRY.jpg
@Sir Bates dö Hól: Ha a magyar államkötvények értéke elkezdene zuhanni, tudod ki bukná rajta a legtöbbet? A Templeton!

Jövőre várhatóan 7 éves csúcsot fog dönteni a magyar gazdasági növekedés. (Miután 4 éves munkanélküliségi és 40 éves inflációs - pozitív - rekordot már 2013-ban elértük.) Vannak elemzők mind belföldön, mind külföldön, akik még a kormányzati előrejelzésnél is nagyobbat várnak.

Nem kell egy közvélemény-kutatónak sem hinned, (ez a legegyszerűbb, ha nem tetszik amit írnak) elég megnézni az időköziket. Talán egyszer nyert idén az MSZP?
@Mariann19:

Én nem látom Gézát, csak szólok, hogy a számok nem győzik meg.:)
@Sir Bates dö Hól: nyomom a gombot:) nem vagyok én Boli vagy Knosszi, nem tudok 5000 karaktert írni. enézést ilyen fémmunkás vagyok:)
@taga20: Hát az 2008-2010 tájékán volt (rekord GDP-visszaesés, rekord munkanélküliség, elapadt kötvénypiaci finanszírozás), kissé be voltam tojva, nem tagadom, de hála istenek az már csak egy rossz emlék... Lényeg, hogy az ország az akkori vezetőkből senkit ne engedjen vissza a hatalom közelébe. Eddig jól állunk. :)
@magándemokrata: olvassatok @bloggergájzát ő mindent jobbantud és mindíg igaza van

az megnyugtat

olyan mint a jegelt szekerce

brühüyyy
@Mariann19:

Szerinted az a 21% tényleg elhitte a jobban teljesítünk maszlagot?
Pedagogusber emelese: kiveve akiknek tevedesbol emeltek es most vissza kell adniuk. Grat.
1% hibahatar, mi?
@Blogger Géza: én még arra is emlékszem, hogy 2010 nyarán még vitya is elismerte Gordon egy évét! jól emlékszem? te még a pofont is megköszönöd! te egy úriember vagy:))
@Blogger Géza:
Még szerencse, hogy csak nálunk volt ilyen és nem világválság söpört akkor végig!
Képzeld el, mi lett volna akkor...
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ennyire hülye és primitív barom vagy, vagy ennyire hülye primitív baromnak nézel bennünket.
Merthogy egyikünk...
Én értem, hogy narancskurvának áll a világ, de amikor ennyire ecceri vagy, akkor a "szánalom" szó max. ami illik még rád.
Tablettáidat szeded rendesen? Kéne...
"hazám, hazám, te mindenem
tudod, hogy sok bajom neked köszönhetem
akár a múlt, sötét jelen
jövődet kúrod el végérvényesen
sajgó szívem idegenül
érted fog dobogni rendületlenül"

magyarnarancs.hu/lokal/jovodet-kurod-el-vegervenyesen-79345
@taga20: Elismerte, hogy egy évig kormányzott, ez igaz. Elismerte azt is, hogy marha kemény lakossági megszorításokat vezetett be. Ez is igaz. De hogy ezt nem dicséretnek szánta, az is igaz. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Valami" azonban azt súgja, nem sokáig lesz ez így.

A Süddeutsche Zeitung híradása szerint Hess sírját felnyitották, és a maradványokat – a leszármazottak egyetértésével – exhumálták. Következő lépésként a holtestet elégetik, és a nyílt tengeren szórják szét a hamvakat.

www.atv.hu/kulfold/20110721_kihantoltak_hitler_helyetteset_es_holttestet_elegetik
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csak éppen mások sokkal jobban átvészelték, itt a bibi. Nem kellett a fél világnak az IMF-hez rohanni stb.
@Sir Bates dö Hól: " mert a gazdaság az nem nő... " Hmm...

A magyar gazdaság októberben 1 százalék felett bővült a Világgazdaság mutatószáma, a Gyorsulási Irányadó (GYIA) szerint, amire 2011 vége óta nem volt példa

...

A Gyorsulási Irányadó nemzetközi módszereken alapuló mutató, amelyet a GDP-t (bruttó hazai termék) jól előre jelző részindikátorokból hoztak létre

www.napi.hu/magyar_gazdasag/keteves_csucson_a_magyar_novekedes.568476.html
@Blogger Géza:
Látod! Erről beszéltem, ez az a szint, ami max. a hozzád hasonló agyhalottaknak hihető! :)
Szánalom... tényleg ennyire ostoba a szinted?
Élj és élvezd!
Piktor a vezéred!
@Blogger Géza: Géza, ne hülyéskedj:)... a Templeton nem a saját pénzét veszti el, csak a hülye teszi be bárhova a sajátját:), te is tudod... a gazdasági növekedés meg nem lesz egy nagy szám onnan, ahova került, de ezt is tudod:)... mikènt azt is, hogy mind az inflációs rekord (rezsiharc), mind a munkanélküliség csökkenése (közmunka, külföldön dolgozók, stb.) nem a piacnak köszönhető... miből fogják finanszírozni a lejáró államadósságot, ha nincs termelés (mert a gdp növekedés azt nem fedezi azért), nincs infláció, nem emelkedhet az államadósság és beígérnek még béremelést is az egészségügyben...
Én gyurcsány elutasítottságában nem vagyok annyira biztos, de majd meglátjuk... egyiknek sem hiszek, szerintem mindegyik húz valamerre:)
@Blogger Géza: te vitya, neked nincs dogod? géza, akko mi a fasznak nyitotta ki a száját vitya?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tudtam, hogy erre már nem fog érdemi reakció jönni, csak gyalázkodás. :) Jobb híján... :)
@Husz_János_Puszita:
Már Géza neked adott válaszának első szava is dilettáns, mert a reálbérek emelkedéséről beszél, kapcsolva a rezsicsökkentés inflációra gyakorolt hatását.
A reálbér akkor emelkedik, ha meghaladja az infláció mértékét. A maginflációról nem esik szó/kormányzati intézkedések nélküli infláció/ami 3.5%-os, ez az, amit érzünk a vásárlásainknál a rezsin kívül.
Gondoljatok bele, hogy csak a banki szolgáltatásaink 45.7%-kal nőttek, vagy a cigi. Hogy lenne így 2% körüli az infláció?
Én személy szerint úgy látom, hogy 10-15%-kal mentek fel azok az árak, melyek a kis kosaramban áruk formájában megjelennek.
A foglalkoztatottságnál jobban szeretném látni az elsődleges munkahely dolgozóinak létszámának alakulását, közmunkások és külföldön dolgozók nélkül. Érdekes, az elsődleges munkavállalók létszámalakulását soha nem hallani.
@taga20: arra gondoltam, hogy tahótlaníts:)... ha gondolod, ha nem, akkor meg mosolyogj, de mit vársz, ha kóstolgatsz:)
drága bloggtársak, azt szeretném ajánlani, hogy gizire ne reagáljunk! inkább basszuk szét egymást, mentálisan vagy intellektuálisan:) huu ez nehéz vót:))
@Sir Bates dö Hól: Nincs termelés??? 15-20% körüli az ipari termelés reálnövekedése ebben a ciklusban.

Amúgy az adósságot nem "termelésből", hanem adókból kell finanszírozni, és hálistennek ebben komoly előrelépés történt, kb egy évtized óta most először beszed az állam annyi adót, amennyi szükséges (telekomadó, bankadó, tranzakciós adó, chipsadó és többiek)
@Sir Bates dö Hól: ha besértődsz, tahótlanítalak:) hazudós vagyok:))
@Mariann19: Miért lenne az szó, hogy "reálbér" dilettáns, kiscsillag? Csak mert ti esetleg nem értitek? :)
@Blogger Géza:
Géza, nyugodj meg, ha még egyszer erre szintre, a te szintedre lesüllyedek, akkor mélységesen szégyellni fogom magam, továbbá jelentős csökkenésen fog keresztül menni az IQ szintem.
Szánalmasan ostoba és átlátszóan bolsevik tuskó vagy.
Viszont a pr anyagot szépen felmondod és még talán késsel villával is tudsz enni (ami pl. Tagáról nem mindig mondható el), a nyelved sem unatkozik - kész haszon Piktor és a többi bolsi haverod seggének!
akkor a fideSS nem is csalt Baján se ?
@gipsz.jakab:
Mész sittre cseszed, ha ezt tovább mered forszírozni! :D
@gipsz.jakab:
Nem. És nem is fog, sose sehol.
@Blogger Géza: Gézám, miért gondolod, hogy ami linket adsz, azt nem nézem meg? Mert ez az idézet is abból a cikkből van:"A magyar gazdaság októberben 1 százalék felett bővült a Világgazdaság mutatószáma, a Gyorsulási Irányadó (GYIA) szerint, amire 2011 vége óta nem volt példa, a növekedés ugyanakkor leginkább a korábbi meredek gazdasági visszaesés korrekciója - írja a Világgazdaság."
Legalább ma legyél úriember, ha már tényleg ünnep van nálatok az mszp miatt:)
@Blogger Géza:

ja...mennyire igazad van...2002-től a fidesz minden pozitív lépést megakadályozott és 2001-ben a devízaalapú hitelezést, hadd basszák a nénikéjüket...de csak akkor kezdték baszni amikor 2010-ben a fidesz bedöntötte a forintot addig nem volt ez a probléma hát nem érdekes?

és a többi adatban is teljesen igazad van már csak alsó csád meg dél burundy van magyarország megett lemaradva pedig azok is jól teljesítenek

brühüyyy

te melyik brossúrát kapod?
@V-PORT: Azt, hogy költenek a reklámjára.
@Sir Bates dö Hól:

luksi betesz...te csak ne parírozz itt a gájzának nélküled is elég fel van fújódva

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

Rágós vagy neki és nem érti miért:)))
@Blogger Géza: azok nem fenntartható adók, ezt is tudod... milyen ciklus alatt nőtt az ipari termelés 15-20%-t?
@Sir Bates dö Hól: Nyugodtan olvasd végi, de ha megengeded, én azt emelem ki belőle, ami szerintem fontos,és nem másolom be az egész cikket. Vagyis hogy most megindult a növekedés. Soha nem mondtam, hogy egy éve jó lett volna. Sajnos az, hogy valami (GDP-növekedés, termés, munkanélküliség, infláció, akármi) tavaly rossz volt, nem garantálja, hogy idén jó lesz, tehát a "bázishatás" nevű varázsszótól azért ne essünk hasra.
@rodeo36:
Melyiket, melyiket? :))
Lehet, hogy Gábrissal együtt ezeknek a kiadványain élnek:
www.otkenyer.hu/biborpalast.php
@Sir Bates dö Hól: Miért ne lennének fenntarthatóak??? A mostani alatt (2010-2014) nő így az ipari termelés.
@Mariann19:
azért én a helyedben inkább innék egy pofa jó bort mint bloggergejza őeminenciájával vitába szállnék

rá kell hagyni úgyis jobban tuggya nála van a legfrissebb brossúra és abból olyan okos

meg fel van húzva mint egy lendkerekes kisautó

addig pörög míg ..
brühüyyy

vigyázz magadra kanyar van
@Sir Bates dö Hól:
Szimpla hazugságok mióta zavarják Gézukát?
Tudod, evégre az Audi és a Mercedes beruházásokat is a Piktor avatta.
Igaz, azok a majom Gyurcsányék tárgyalták le és hozták ide őket, de ilyen apróságokba nem fulladhat bele a hazugsághegye.
"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
tudod @boli én nem nyitok ki ilyen linkeket sem...mindíg van benne poloska meg tetű meg fassetuggyamijaszar

gájza kapja naponta (galambpostával) kéccer a legfrissebb kubatovot kis káté formájában

és abból brekeg...meg kappanhangon utánozza a kedves vezetőt

ti meg ...nem kell velel rá kell hagyni

jobban tuggya mint Honthy Hanna a prima donna

brühüyyy

háziszárnyas kukázik az aldzsazíránál
@rodeo36: A forint már 2009-ben elérte a 310-et (bár a várható Fidesz-győzelem hatására aztán visszaerősödtt) És bizony már akkor kezdett ez probléma lenni. De a fő probléma nem a HUF / EUR, hanem a CHF /EUR árfolyam, és a bankok egyoldalú kamatemelése volt.
Hagyjátok már gizikét! Annyit etetitek, h már durván kövér lett, kis önmegtartóztatással viszont hamarosan csontsoványan halna ki innen.
@Blogger Géza:
Géza! Olvass figyelmesen! Nem a reálbér szó alkalmazása dilettáns a részedről, hanem az, hogy ennek az emelkedéséről beszéltél. Márpedig a levezetésemből látható, hogy nem emelkedhet.
Ha már az államadósság alakulását magasztalod , meg fogsz lepődni, én nem vagyok adósságellenes, mert ha a pénzek felhasználása hozadékot teremt, és ebből visszafizethető, akkor legyen.
Viszont ehhez GDP kell, hogy a r á t a csökkenjen. Ez a lényeg.
Lássunk tisztán. Mindaddig amíg a fejlesztési célok nem GDP termelőek, hanem önkormányzati, állami szolgáltatások irányába használódnak fel, addig nincs növekedés. Nézd meg, hogy a KKV korlátozottan, míg az önkorik dögivel kapják az eu-s támogatásokat, új érték emiatt nem teremtődik.
Egy teljes beruházási struktúra változás lendítene a helyzeten. Aztán lehet majd iskolai bordásfalakon akrobatázni, ha marad majd ilyen célokra is.
Hiába mondod el itt az illendő kliséket, az emberek gondolkoznak, nem gyengeelméjűek.
Hasonló a gond a közmunkával, mint jellemzővel. Attól még nem fogunk növekedni, ha dáliákat ültetünk a falu közepére, vagy az országúton 10 ember egy nap kiszedi 500 m-en a füvet.
@rodeo36:
Pedig ezen szétröhöghetnéd magad...
"A BÍBORPALÁST KERESZTÉNY HOMOSZEXUÁLIS KÖZÖSSÉG"
Gábris is tanulhat belőle... :D
@rodeo36: hát azért ma lehet is koccintaniuk... tudod nem az a legnagyobb gondom, hogy van-e köze az mszp-nek a videóhoz vagy sem, hanem az, hogy azonnal elkezdtek rutinból terelni, simliskedni... és egy ember mondott le?... a török az hátrébb került a listás helyen?... lemondott?... mesterházy kiállt és mondott-e már valamit?... itt nem jelezte még senki... mondjuk Gézát sem értem, minek megy bele ma a számokba... mert azok a videó-ügytől még nem változnak:)
@rodeo36: A Fidesz ellenzékben nem tudott megakadályozni (sajnos) semmi lényegeset, egyedül a nép nyomott oda durván egyet a népszavazáson a rezsimnek. De aki 8 év alatt elbukik egy népszavazást, és erre fogja 8 év semmittevését, az nem érdemli meg, hogy többé a hatalom kezébe kerüljön.

Érdekes, a Fidesznek soha nem jut eszébe, hogy az ellenzékre mutogasson, miért nem csinál semmit :)
@Blogger Géza: öcsém bezárt a minisztérium, bazdmeg ezé nem kapsz plusz pénzt! egyébként a mi pénzünkből élsz, a kuvaanyád:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a krómom aszon'ta nem találja (látod titokban kíváncsivá tettél)

hááááááát a 12 tanítvány és ki főzött rájuk? a többiről nem is beszélve

brühüyyy

erről a büblosz hallgat?
@félázsiai nagymagyar: te vagy itt az ész, engem elvitt a hév:)
@taga20:
ma nem vagy elég cizellált...kimaradtak a lófaszok

brühüyyy
@Mariann19: :D Te meg a "levezetés" :D Ne haragudjál már, de a KSH-nak meg a szaksajtónak jobban hiszek, mint a te "levezetésednek" a kosárkádról. Mi vagy te, Piroska, aki eltévedt az erdőben?

Aztán csodálkoztok, hogy nem értitek, mi folyik az országban...
@Mariann19:

Kötelező 5%-os bérminimum emeléssel + 2%-os inflációval persze hogy emelkedik a reálbér - az átlag! A közszféra bérkiáramlása meghaladja a versenyszektorét.

A versenyszféra dolgozói létszámát épp tegnap mondta Bajnai, 1.802 ezer a legutóbbi adat, míg 2009.-ben, a válság legmélyebb pontján 1.800 ezer volt.
A legalább 5 főt foglalkoztató vállalatok alkalmazotti létszáma évek óta stagnál, tegnap olvastam friss statisztikát a pénzcentrumon.

A maginflációt mindenki érzi, amikor bemegy vásárolni a boltba.

Gézát nem látom továbbra sem.:)
@rodeo36:
Mint most fentebb írtam Gézának, az emberek gondolkoznak, és tévedés azt hinni, hogy kritika nélkül elfogadják a panelokat, amelyeket a közmédiából hallanak, mindegyikből ugyanazt.
@Blogger Géza:
megint rossz brosúrát nyitottál ki

2007-2008-2009 ben 175 körüli volt a váltás mind a 3 nagy valutára ...
lapozzál...vagy ne azt a számsort nézd...az a kamatláb

vagy a széklába?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: ha sokra tartod magadat, se leszel sok:) lehet, hogy gyenge vagyok, de legalább tudom. na ez a kettőnk között a különbség. na most meg nem tudom, hogy mit akartam ebből kihozni:) vagy mégis:)))
@Mariann19:

mondd drágám hány liter jófajtát kellene innod, hogy ne legyél ilyen kimért (mint a kisüsti)

engedd el magad

brühüyyy

legfeljebb meghekkelnek
@Blogger Géza:
www.ecb.europa.eu/stats/exchange/eurofxref/html/eurofxref-graph-huf.en.html

ezen az láccik, hogy ugrásszerűen romlik az utóbbi 4 évben...addig stabilan 175-185 között volt

brühüyyy
@Mariann19: Ezt Gézának küldöm
orulunkvincent.blog.hu/2013/10/31/idezet_a_reggeli_kavehoz_958
tenytar.blog.hu/2013/07/24/ujra_tortenelmi_csucson_az_allamadossag
akk.hu/ktgvetesadossag.ivy

Mert Géza, ahogy szeretett gazdája, nagyon szeretik a számokat.
Magyarország jobban teljesít!
A központi költségvetés bruttó adóssága:
2010 május: 19,933,4 Mrd huf
2013.május: 21,765,4 Mrd huf
2013.augusztus: 22,130,8 Mrd huf

azaz megismétlem, Magyarország jobban teljesít!
IMF hitel=0, hurrá, hajrá Magyarország!
@rodeo36: drága barátom:) ha:) nagyon bírtam, ahogy a két fogatlan oroszlán(rodeo,nyúl) egymásnak estek a hét elején, de öt perc után megegyeztek egy szánalmas döntetlenben:))) összevesztek, hogy kilátott több béna mjúzeumot romában:) és még én vagyok egyszerű!
@Blogger Géza:
Tudod Géza az én köreimben nem nevezzük Piroskának a vitapartnereinket, hanem kőkemény érvekkel toljuk az ipart.
Sajnos, neked ilyenek nem léteznek az agytekervényeidben, nem is lesznek soha, mert az agyműködésed leállt, reménytelen eset vagy.
Hiába na! Lásd be, kurva kevés vagy itt hozzánk képest.
Mi a fenének bonyolódsz bele olyan szituba, ahonnan vert kutyaként, behúzott farkincával kell eloldalognod. Ezt megúszhattad volna.
Szar hétvégéd lesz, inkább igyál, a fejedben a pia sem fog már sok zavart okozni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
én eddig asszittem a martonyi elvtárs a Hírcsárda rovatvezetője

esetleg tévedtem? netántán?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Stimm!
Tíz perce csuklok és ráz a röhögés!-:))
Picit tovább gondoltam az egészet, szóóval...
Ez így estve fele jól esett, kösz!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bolikám, hát én is ezt ugatom, hogy Magyarország jobban teljesít, de hijába, csak a Géza hiszi el:)))
@taga20:
én mókusra emléxem de te lehet nyúlat láttál...ne irígykeggy az olyan snassz

igyál inkább valami erőset

végy példát rólam

jóbarátból sosem elég
brühüyyy
@aritus:
Szia Aritus!
Éppen tegnap írtam Szívnek, hogy kedvelem a búrádat./csak így lazán, bocs/.
Jó, hogy numerikusan is alátámasztottad a mondókámat, mert szeretett Gézánk is számokkal operálna, csak sehogysem stimmelnek.
@aritus:

valami Einstein nevű bolond zsidó mondta, hogy minden relatív méga relatív is relatív

brühüyyy

szegény gájza kiegyenese'ttek a zagytekervényei most már teljesen eccerűű

még Mariannt is sikerűlt neki pedig az egy szent

brühüyyy
@Blogger Géza: Géza, volt egy válság, amikor majd mindenki visszaesett, nem látom a linket, a 15% és a 20% közt azért van 25% differencia (ha fentről nézed), azadókat meg be lehet szedni minden évben, de akkor meg ne mond azt, hogy nem a lakosság fizeti meg azok terhét, hisz mindet áthárítják... bizonyos adók (pl. a pénzintézetek esetében) pedig a növekedést folytják el csírájában... mindezek vezettek oda, hogy mo elvesztette a befektetésre alkalmasságát... senkit nem érdekel ez az ország... a templeton meg azért veszi a papírokat mert iszonyat pénzt keres azokon, hisz senki orbánék kénytelenek magasabb árat fizetni a kockázatok miatt... de amint a fed befejezi a pénzszórást, akkor azonnal szívni fog mindenki, aki ilyen mutatókkal és jövőbeni kilátásokkal rendelkezik, mint mo... orbánék eladták az országot, ahol élsz... ráadásul aprópénzért, már az értékéhez képest...
@rodeo36: öreg te azé mindig mondasz egy szót, vagy szótagot amit, lehet értelmezni. hagy legyek má irigy. szeretnék ilyen ostoba ötvenes,hatvanas, najó hetvenes lenni:))
@Blogger Géza:
tantóbácsikérem én tudom mi folyik az országban!!!!!!!

szar

brühüyyy

szerte széjjel
@taga20:

ezeket a jó 60-as,70-es, 50-es hagyd pihenni én 25...de télleg...ne irígykeggy


már ...egyre jobb ...Nap megy lefelé már lehet lámpással járni...percek kérdése

brühüyyy
@Mariann19:
Édes Mariann!
Egy ilyen szánalmas narancskiskancsóval leállni vitatkozni?
Hisz ez az ostoba a legsületlenebb pr szánalomhalmazokat és sablonokat hajtogatja, hazudozik és rogáni szintre alacsonyodik le.
Neked ez a kis narancsbuzi vitapartner? :))
Neeeeee...
@taga20: elmondod, valójában mi bassza a csőröd?... az azért segítene egy picit abban, hogy kikerüljünk ebből a "szaró galamb"-helyzetre emlékeztető egy helyben toporgásból:)
@taga20:
Baszki! Miről maradtam le... :)
Így jár persze aki dolgozik... :(
@rodeo36:
"Mond drágám, hány liter jófajtát kellene innod, hogy ne legyél ilyen kimért?"
Várjál, emlékezek és számolok, mert volt már laza éjszakám emiatt.
Gint, tisztán, kb. négyet úgy másfél, két óra alatt.
Most egy világ omlott össze benned Rodikám, de ez van.
Tovább megyek. Olyankor önironikus sztorikat mesélek magamról, és én röhögök a legjobban.
Nagyon édes tudok lenni, mondják, kivéve a hitvesemet.
Elég az info?
@Sir Bates dö Hól:
máj dír luki

a vídeót a fidesz (kubatov elvtárs és műintézete) hamisította és elkűldte a zemeszempének azok meg kaptak rajta mint a tik a taknyon...a többi már automatikus

brühüyyy
@rodeo36: apám 42-es, együtt nyomjuk az ipart. nálunk is jó, ha ilyen arcokkal találkozok, mint ti:)))
@aritus:
Én is elhiszem! A gazdasági ügyekben kénytelen vagyok másokra hagyatkozni (kossuthradio, Géza), de az oktatás, a közbiztonság, a kultúra rohamos fejlődését magamtól is látom. Az eü a kedvencem meg az ahogy a k. medenceben megvalosul a szeretet hona.
Dzerencsere az egyhszakkal is szorosabb lesz az allam egyuttmukodese, vegre. Viktor szerint ez a penz megterul.
lehet en is megterulok
@Orica Középföldi: ezen szórakozol?:) nem volt nekem ma elég a jedi mester?:) még mindig desifrírozok:)
@Blogger Géza:

nincs is ellenzék...2/3 van mindent a fidesz csinál

aki nem 2/3 az csak a fizetését veszi föl és berúgnak meg pletykálnak mint te is

brühüyyy
@Mariann19:
Na de kedves Mariann, ilyet tőled??-:O
Amúgy, lájk érte!-:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ma este én akartam lenni a lámpás.
Ő akadt az utamba, mondhatnám, rám vetette a szemét.
Én meg ki akartam vezetni a sötétségből már karitative is.
Nem sikerült, ezt a szettet elvesztettem.
@Sir Bates dö Hól:
Egy olyan eccerinek, aki fel sem fogja, hogy azokat a durva kamatokat nekünk, magyar adózóknak (nem is a kisköcsög politikusoknak, állami alkalmazottaknak) kell megteremtenünk, csak mert a felcsúti parasztnak épen olyan kedve van...
HARC!
HARC!
HARC!
Mint a Lipóton, csak ott legalább bezárva tartották őket anno...
@Sir Bates dö Hól: öreg, ha azt akarod, hogy bebaszzak egyet szojá:) de nem értem ezt a görcsölésed. penit, csekket nem dugtam meg. ako mi ez a faszozás?
@Knósszosz:
Miért teszel úgy, mintha nem ismernéd, hogy laza kislány vagyok.
Írtam én már neked, vagy elfelejtetted?
Ejnye!
@rodeo36:
Egy lityó Tanqueray-tot Néked és a hozzávalókat, én nem mondtam ki, de a véleményem nekem is ez.
Nem jelenti azt, hogy így is vóót, de mér fordult meg a felyembe?
@Mariann19:

Gordon gin vagy Tanquerey-t?

brühüyyy
@Mariann19: Én is kedvelem a tiédet:))) Most, hogy túl vagyunk a kötelező bemutatkozáson, akár tegeződhetnénk is:)))
A számok azok csúnya dolgok, mert nem mindig engedelmeskednek az Élő Isten akaratának, akárhány katona előtt hívja harcba a Hazát a magyarbőrbe bújt kollaboráló idegenek ellen.
Csak az a szomorú, hogy már jóideje neki, meg Gézának meg klónjainak áll a zászló.
Mi meg itt számolunk, meg számolunk, oszt sehogy se jön ki, de kit érdekel, amikor MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
@Mariann19:
9 voltos elemet nyalogassuk kérem... Fülbe egy LED-es izzó. Vagy kettő!
Gézának meg a paripa szerszáma, a hátsójába...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Boli! Hogyan működik a barter bizniszed?
Adtam egyenértékszámos ötleteket. Tegnap, vagy tegnapelőtt írtam. Megtaláltad?
@Mariann19:
Nem felejtek ilyen könnyen, csak viszonylag ritkán használod azt a szthűloszt, amit amazok értenek. Illetve, nem.
Azt se-:))
@rodeo36: ez is lehet, de miért kell aztán azonnal beleállni a hazudozásba?...mi eználuk?... szerzett genetika?... mert ember nem születik ilyen hülyének, mint ezek..
@Mariann19:
Olvastam, de az csak egy baráti segítség volt, amiért odafutottam gyorsan és hármat kattintottam... Ilyenért nem kérek pénzt. Erre egy kiló diót nyomott a kezembe... :)
@aritus:
Én is csak olvasom az adatokat, aztán csak látom, hogy a legkedvesebb honlapom, az ÁKK honlap megszűnt. Most bolyongok a sötétségben, itt-ott csipegetek államadóssági adatokat már csak azért is, hogy lássam, mennyi van még hátra ebből az árnyékvilágból itt nálunk.
Mert ugye az a veszély is fenyeget, ha netán már nem tudok visszamászni a fára bogyózni, akkor mi lesz.
Vadászni nem tudok, nincs puskám, az ürgét meg nem szeretem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azt szeretném megérteni, hogy miért megy bele egy ilyenbe a mai nap... :)
@taga20: nyertél... lehengereltél az érveiddel... ma te vagy a falu bikája...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kiterjesztheted a profi vonaladra is.
Csak olyan csere-bere akcióban, már most is divat.
Ma volt egy jó eset pénztárgép ügyben.
Az egyik ismerős felhívta a kamarát, ott nem tudtak semmit, ajánlottak egy NAV szakértőt.
A pofa azt nyilatkozta, hogy neki is csak kósza információi vannak ezügyben.
Akkor most hova kéne menni, tessenek mondani.
Arra felé már tisztul a kép?
@Sir Bates dö Hól:
Nézd, a Párt ha ideállította ezt a balfaszt, akkor neki a vártán kell lennie és hárítani a NER-t és a Vezénylót ért támadásokat.
A régi marketinges mondás szerint:
Hazudni, hazudni, hazudni ... és a narancsbolsi világ sötétségre derül!
Szánalmas a pártribancok erőlködése. :D
@Mariann19:
azt ne mondd a Boli-nak, hogy egyenértékszámok a barter-ban

mert akkor az jön ki, hogy

számtanórán a diákok fejbenszámolást gyakorolnak, a tanitónéni mongya Joshuának, hogy ha egy kiló krumpli 60 forint akkor mennyi 5 kiló és a Jóshua azonnal rávágja 200...leűlhecc mondja tantónéni, megbuktál, felszólíttya Pistikét ugyanazt kérdezi tőle de mielőtt Pistike válaszolna Jóshua odasúgja neki: te se aggyál érte többet

brühüyyy

ne vágd át @Boli-t
@Sir Bates dö Hól:

Nem, én ma Hacsaturjánon szórakoztam igazán jól.
Azt csak érdeklődve figyelem napok óta, ahogy egyre távolabb kerültök tagával egy közösen beszélt nyelvtől:))
@Sir Bates dö Hól: Ettől az "adókat áthárítják a szolgáltatók" agyfaszt kapok, már bocsánat.
Hát mi a büdös francot tudnának egyebet csinálni?! Ugye most már a történet eljutott oda, hogy lesz egy visszautasíthatatlan ajánlat, amiért eladják az "államnak", mert a feltételeket a kormány addig rongálta, hogy innen már csak menekülni lehet. Hogy utána mi lesz ezekkel a szolgáltatásokkal, kija faszt érdekel. Majd a 2014-es győzelem után újból megemelik ezeknek a szolgáltatásoknak az árát, és ezt majd ráfogják a nyuszira, azaz, a korábbi, gaz szolgáltatók miatt kénytelen ez a drága, nemzeti kormány emelni az árakat.
Akik kitalálták, hogy nem közvetlenül a választópolgárokat adóztatják meg jól, hogy kedvteléseikre és csalágtagjaik, és kollégiumi szobatársaik kistafirozására legyen pénz, szóval azok is pontosan tudták, hogy ezeket az adókat is ki más fizetné meg, ha nem a lenézett, kihasznált, kifosztott állampolgár.
Vagy úgy, hogy munkahelyek szünnek meg, vagy úgy, hogy minden más drágább lesz, vagy úgy, hogy a szolgáltatások lerohadnak stb.
De nem baj, Magyarország jobban teljesít!
@Sir Bates dö Hól:
Ahogy a Klaudia Schiffer is majdnem a randinkon... Az akváriumodról nem is beszélve! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ennyiért már összetolhatott volna egy NER kantátát, meg egy CÖF indulót is, sőt, a kedves beteg éltetésére írhatott volna egy komplett operát. Is.
@Sir Bates dö Hól: öreg te nyertél:) mint minden délelőtt és délután. nekem van feleségem, ez a falubikicsunálja nekem nem pája:))
@Mariann19: Tényleg megszünt, miért?
@rodeo36:
Nem tudom milyen márka volt a gin, én csak azt kértem úgy egyszerűen, aztán jó volt és igen erős.
Olyan szép piros lett az arcom tőle, és harmonizált a hajam szinével a hamvas pirosságom.
Jó, hogy szóba jött ez a téma, meg kéne ismételni.
@Knósszosz:
Megírták már:

A varázsfuvola

Igaz, ezek a faszok csak szívják...
@Orica Középföldi: drága a napok óta nem él. én csak a hétvégén vagyok. hétköznap esténként iszom a hülye dumáját és még egy-két baromnak(rodeo, nyúl, boli, knoszi, stb. a csajok még jobbak)_:)))
@poszt: "Tökmindegy ki rendelte és kitől, lassan az is, miért"

Igen, FIDESZ-agymosás, 567. rész. Bár ne tenné tönkre Magyarországot, mert egyébként tankönyvi, ahogy manipulálják az országot, beleértve a magát függetlennek tartó ún. értelmiséget is.

Hát hogy a radai rossebbe ne lenne a legfontosabb, hogy ki rendelte? Quo vadis, és máris megvan. Az MSZP egy DK-s faszinál rendelne, aki örömmel elvállalja, és leszállítja az MSZP-nek? Nyilván nem. A DK-s faszit küldte a DK, hogy szívassa az MSZP-t, azok meg ráharaptak? Lehetne, de akkor a DK nem rúgja ki az embert. Szóval ez sem. A FIDESZ a cigányokon belül megkent egy DK-ba beépített embert, hogy szívassa meg az MSZP-t, aki ezt meg is csinálta, de ezzel persze meg is bukott a DK-ban, viszont cserébe az MSZP is jól pofára esett, és még rá is lehet mutogatni, amikor a FIDESZ el akarja hallgattatni a blogokat? Hát kérem, lehet cáfolni.

Ja, ha nem lett volna a video, akkor a FIDESZ persze szélesebbre nyitja az ajtót, lesz megint kormányülés-jegyzőkönyv, és rögtön nyilvános. Persze... Az nem fordult meg a fejedben, hogy valószínűleg először volt az igény a videok betiltására az első bíróságon befogadott video miatt, aztán jött a terv az MSZP-re kenésre, és láthatóan olyan jól sikerült, hogy még te is beszoptad?
@aritus:
"Tényleg megszünt. Miért?"
Szerintem azért, hogy ne gyönyörködjünk a látnivalóban.
Majdnem egyidőben törölték, mint mikor megjelent a hír, hogy a stabilitási törvényből is törlik a képletet, amely meghatározta, hogy a számítása alapján mennyi lehet az államadósság ráta. Aszerint el kellett volna érni valamelyik későbbi évben az 50%-ot.
Látva, hogy ez ebben az évszázadban nem valósul meg, a saját törvényüket vonják vissza, mert az adóóság csak felfelé akar menni, le nem kíván csusszanni az istennek sem.
@Mariann19:
A Portfolio meghívására Magyarországra látogat Ashraf Laidi, a pénzügyi körökben csak prófétának nevezett tőzsdei elemző.

A londoni tőzsdeguru a fundamentális és technikai elemzés ötvözetéből kialakított látásmódja segítségével olyan összefüggésekre derít fényt, melyeket néha a Wall Street tőzsdecápái is nagy fáziskésésekkel vizionálnak.
Látásmódjának köszönhetően a vezető elemzők közül egyetlenként ő jósolta meg a FED 2007 nyarán bekövetkező kamatvágását, 4 hónappal az esemény bekövetkezte előtt.
Most a CNN és a BBC stúdiója után, élőben hallgathatjuk meg Ashraf Laiditól, hogy milyen trendeket illetve kereskedési lehetőségeket várhatunk a közeljövőben.
Elsősorban devizapiaci szakértő, de nemcsak a devizakereskedőknek tud újat mondani, mivel tanulmányait kiterjesztette a tőzsdeindexekre és nyersanyagokra is.

Ashraf Laidi előadásának tematikája:
Mi várható az amerikai részvénypiacon?
Európai kilátások, mi lesz az euróval?
Várható mozgások a főbb devizapárok esetében.
Változások az amerikai és európai jegybanki politikában, és azok árfolyamhatásai.
A japán jegybank harca, a japán jen sorsa.

Időpont: 2013. november 19. 16-19 óráig
Helyszín: The Aquincum Hotel Budapest, Árpád fejedelem útja 94., 1036 Budapest
Részvételi díj: A rendezvényen a részvétel díjmentes, amennyiben éles CityIndex számlát nyit. CityIndex demószámla letöltők bruttó 1800 Ft-os részvételi díj ellenében lehetnek részesei Ashraf Laidi előadásának. Mindenki más számára a részvételi díj bruttó 6000 Ft.
További információ és regisztráció
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +1 3274084-es telefonszámon, vagy a trader@portfolio.hu email címen.

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Melyik bige? Én leszek a párja? Vagy ki?
Taga? Ő nem lány.
Begabalyodtam.
@Sir Bates dö Hól:

Hát, aki fölveszi a kesztyűt az párbajozik. Hiba akkor van, ha menet közben derül, ki nem azonos fegyvernemre gondoltak:))
@Sir Bates dö Hól: Na ezt a linket kerestem, csak megtaláltam:
index.hu/gazdasag/2013/10/28/136_milliardot_kapnak_a_takarekok_a_postara/

"A miniszter (Némethné) beszélt az energiaszektorról is. Azt mondta, azt nem akarják visszaállamosítani, csak leülnek mindenkivel tárgyalni a terveikről, és „aki nem tud ezzel azonosulni és felkínálja a cégét”, akkor felmerül annak a lehetősége, hogy megveszik."

Ez miben különbözik attól, amikor a maffia tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és, hogy biztos legyen abban, hogy valóban VISSZAUTASÍTHATLAN legyen, egy levágott lófejet is tesz az ágyba.
@taga20:

A napokat a jelenléteddel számolom:)
@aritus: de ez egy jelentős réteget nem zavar... amíg azt érzi, hogy különb valakinél... ezt tudomásul kell venni... ez a mai magyar valóság... és nem igazán látok alternatívát ezzel szemben... ezt az árat fizettük, hogy nem volt harc '89-90-ben, persze semmi bizonyíték arra, hogy nem itt tartanánk akkor is, ha lett volna... és ehhez sokan közülünk, akik itt kommentelünk, hozzátettük a magunkét... de ezt tudomásul kell vennünk:)
@Blogger Géza: nem-e? az elmúltnyolcévezés az nem a mai ellenzékre mutogatás? ha nincs 2012-ben GDP növekedés, ellenben -2%-os csökkenés van, azért ki a hibás? netán a FIDESZ? jaj, dehogy, hanem az elmútnyócév.

a nép természetesen hülye, az még halálbüntetést is csinálna, sőt a németeknél teljesen szabályosan Hitlert is sikerült megválasztani, aki soha egyetlen törvényt nem hágott át, úgylett az, ami. de bizony a FIDESZ volt, aki a népne ezt a hülyeségét az országra szabadította. tán nem a FIDESZ nyújtotta be a kérdéseket? tán nem a FIDESZ gyűjtötte az aláírásokat? ne mondd, hogy a népnek joga van, mert akkor halálbüntetés, 14 havi nyugdíj, örök élet, ingyen sör. ja, meg tűzifa.
@Mariann19: kedves, ha valaki kedves, az neki nem kedves:))
@Mariann19: ja értem, sejtettem. Ugyanaz az ok, amiért Vidnyánszky is törölte a kommnetelést a Nmezeti honlapjáról.
Az információ hatalom, tehát mi állampolgárok minél kevesebb infóhoz jussunk, mert a végén kinyilik a csipánk.
Bazmeg.
@Orica Középföldi: én is írhatnék ilyen szánalmas sorokat:) de egyébként, ön az én favoritom:))
@Mariann19:
végre valami jó hír...Tanquerrey-t melegen ajánlom, sok jéggel a pohár körűl de nem benne

egészségedre

attól a gájza is elmúlik

brühüyyy

egyébként mivel kezelnéd?
@Orica Középföldi: ma nagyon delphoi-i megnyilatkozásaid vannak:)
@Sir Bates dö Hól: Én a harcban, már a fegyverekkel vívott harcban nem hiszek, attól szerintem sose lett jobb, ellenben rosszabb meg igen.
Én nem a választópolgárt hibáztatnám azért, mert elhiszi a hazugságot. Miért ne hinné el, ha ekkora túlhatalommal, ennyi pénzből nyomják folyamatosan az orra alá?
Ez itt a kormányzó elit és értelmiségi holdudvarának a bűne ez, akik pontosan tudják, hogy mi a helyzet, de szarnak rá, mert teljhatalmat akarnak. És ha ehhez az kell, hogy hülyítik a jónépet, akkor hülyítik.
@rodeo36: A nagy kérdés most az, hogy mit lép a napokban a FED.
A fél világ erre vár. Mi is.
Azért halasztódnak a hazai döntések is.
@Mariann19:
Hagyd... a tutajos begombázott.
Majd lesz reggel mejakulpa, hogy mitmontam, mémontam?-:))
@is: Már hiába mondod Gézának, ahogyan konkrét számok lettek belinkelve @aritus: eltünt, mint szürke szamár a ködben.
Majd holnap megint jön és hazudozik, mert bízik abban, hogy holnapra elfelejtjük a számokat, meg lesznek olyan olvasók, akik ezeket a linkeket nem látták.
@Knósszosz: mi van haver lejárt a szavatossága a birnek?:)
@aritus: Ilyenkor berágok.
Figyeld meg, hányszor van, hogy tényleg komoly, nagytekintélyű politikusok és közgazdászok a nyilvánosság előtt is csak találgatnak, hogy fogalmuk nincs, hogy milyen döntések várhatóak, mit tesz, vagy mit akar a kormány.
Normális országokban beszámolnak az állampolgároknak a döntéseikről és megmagyarázzák érvekkel azokat.
Ez a totális kisajátítás a hatalom által.
Duplázok: vazze
Ez volt már??? :)

Kiderült, hogy Lázár János az egyszerű emberek érdekében politizál

Szóval a nap mondata:

"Ha nem az egyszerű emberek érdekében politizálnék, ebédet sem kapnék a hétvégén az édesanyámtól."

kuruc.info/galeriaN/egyeb/lazarjanos13x31.jpg
@Sir Bates dö Hól:
Pedig a phűű-tija nem Ő, az szőke és nem csupán a feltörő gázoktúl büdössch és nem is az Iszthmosztúl balra kísért, hanem a parlamentbe.
Ennyit tuthatnál.
@Mariann19:
májlodzsik:
tovább csökkenteni nem lehet, csak növelni...és a plafont meg kifoltozzák egy pár trillióval (3 vagon színes papír, olyan zöldes ...ugye tudod milyen?)

brühüyyy
@aritus: 20 év alatt mindent el akartunk hinni, adhatunk felmentést saját magunknak (ebbe a magunkba persze nem értem bele azt, aki önmaga szerint n tartozik bele, persze lehet, ezáltal a végén egyedül maradok), de én nem gondolom, hogy ez előre vinne... viszont az is igaz, hogy ők nem tudtak húzni a közösből 20-23 évvel ezelőtt... ez a gond, ha szarra építenek várat...
@taga20:
Most mér?
Csak picit piszkálom, ő is szokott, hát szokja!
@Knósszosz:
Későn jött, megint barterban tutajozott a fogorvosnővel egy redvás gyökértömésért.
Ügyes ez a mi Bolink.
@aritus:
Kihez szol G. ezen a blogon?

Vidnyánszky személye, Eperjessel támogatva összesen 17 embert vonzott a közonségtalálkozón. Alföldy kiül az utcára dedikálni és sorbaállnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
még egy off és tahótlanítlak

brühüyyy

a VIP benne van egy trécsben neked oda...vagy sehová
@saravad: alfoldy... na szép
hejjesirok
@Knósszosz: haver az ő oldalán vagyok, őt védem:))
@rodeo36: Úgy hírlik, nem akarnak pénzt nyomatni a jövőben.
Elég homályosak az infok a FED-ről.
@Mariann19: Normális országokban rákényszerülnek, rákényszertítik a hatalmon lévőket, hogy beszámoljanak, elszámoljanak, a közérdekű adatok hozzáférhetőek legyenek.
Ja, közérdekű adatok. Már ez a fogalom is megszünt. Mikor olvastál utoljára arról, hogy "közérdekű adatok"?
Még normálisabb országokban pedig már a döntéshozók maguk is fontosnak, értéknek tartják a transzparens működést, pl Svédország, Norvégia, Dánia, Hollandia.
Kedves Mariann19!

Örömmel látom, hogy elegáns stílusodból és precíz szakmaiságodból mit sem engedve immáron a markánsan életszagú jelzőktől sem idegenkedsz indokolt esetekben.
Olykor valóban szükség van rájuk.

Mert vagy nyomatékosító funkciót töltenek be, vagy a másik fél csak ebből ért.

Vagy még ebből sem. :o)

(Géza, kérlek, ne reklamálj! Egy szóval sem említettem a nevedet!)
@rodeo36: azé gondolom arra beszarnál, hogy tahót. -on téged rodeo:))
@Mariann19:
Ha nem csajszi lennél, most mondanék valami vaskosat, így csak Like!-:DD
@saravad: Na csak figyeld meg a köv. közönségtalálkozót! Lesz ott rengeteg ember, ne aggódj. A Párt majd gondoskodik róla. Van neki jól szervezett militáns pártszervezete, Kerényije, CÖF-je stb.
Mégegyszer szégyenben nem maradnak.
@is: "sőt a németeknél teljesen szabályosan Hitlert is sikerült megválasztani, aki soha egyetlen törvényt nem hágott át,.."

Ez egy nagyon jó dokumentumfilm a témában.

youtu.be/RqKK_YSZIuw
@Knósszosz: te kijavítasz, ha tévedek:)...de nem ő volt híres a teljesen egyértelmű, félreérthetetlen prognózisairól?
@taga20: sosem tudnám meg

meg...talán...nem is érdekel???

brühüyyy

nagyon fincsi ez a rum is...
ez is 15 éves
@Sir Bates dö Hól: Kik nem tudtak a közösből húzni? Elvesztettem a fonalat.
@rodeo36: Ne bánccsál inkább küldj valami ütős Wagnert. :)
@Mariann19: nem a napokban jelentették be, hogy folytatni fogják, havi 85-ért vesznek továbbra is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
@is bekapta

hagydeztapicsábajó?

amíg finom vagyok és nőies?

brühüyyy
@rodeo36: azé ilyenkor nem gondolkodol el tárnokról vagy érdről:))
@Sir Bates dö Hól:
De, ja! Csak tévedtem, nem balra, hanem jobbra.
Fáradok.
@taga20:
Most akkor Boli rendben, mi meg boxollunk, vagyhogy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ma ezt kapod és ha még offolsz mást is

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=P2lkXzmcMHg

vedd úgy, mintha én...
@rodeo36:
Takarékos vagy, ha még mindig van belűle...
@aritus:

"Mégegyszer szégyenben nem maradnak."

Ez valóban súlyos hiba volt részükről: az önkéntes szimpátiára bízták a találkozót.
Csodálkozom.
Mi ez a dilettantizmus?

A NER-ben ez nem így műxik!

Hajjaj, emléxem, ált.iskolás koromban vonultam még én is április 4-én a sulival, persze szigorúan lelkesedésből... :o)
@taga20:
az belém van vésve mint...gén

brühüyyy

igyál!!! mondtam már?
@Knósszosz: kurvaanyád ahogy rodeo mondaná(milyen ócska szar vagyok), öreg ahogy neked rodeod van, nekem ez a béna knosszi:))
@Sir Bates dö Hól: Dehogynem húztak ők a közösből. Kaptak egy szép nagy székházat ingyen és bérmentve (most azzal már nem is jövök, hogy a belügyminiszter Stumpf após vigyázta, óvta, segítette a kezdő lépéseiket), oszt szépen elkommunikálták 92-ben, akkor kezdődött Orbán és Simicska meggazdagodása.
Mocsokban, hazugságban fogantak és lopással erősödtek.
@aritus:
Vegyenek bérletet is.
Dörner se egy sikersztori.

Nem is értem minek felnőttszínház a fideszeseknek, mikor az absztrakciós képességük egy 6 éves szintjén stagnál.
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=V28UvMf-Vpw

brühüyyy
vannak dolgok melyeket sohasem felejtek
@Csaknézek...:
Én csupán próbálom minél világosabban és plasztikusan elmondani a gondolataimat megtisztelni szándékozva mindazokat, akik engem is elolvasnak.
Amikor ilyen kedves szavakat kapok, szárnyalok az örömtől, mert nem volt hiába való az igyekezet.
Köszönöm szépen.
@Csaknézek...: ma ez okt.23-a. Láthattuk. Tömött sorokban. De még nem az igazi, kevés volt a fiatal. Nem baj, jövőre az iskolások is ki lesznek hajtva a Pártrendezvényre.
@rodeo36: ne üsd szét magad, egyszer szeretném látni a gyenge tested, gyenge lelked:) gyenge agyad:))) milyenbátorvagyok:)
@taga20:
Harmadik olvasatra érteni vélem, metilalkoholt toltál? Árt!-:DD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
látom sikerült ráugranod adolfra.
csak a szövegkörnyezetet nem érted.
@Sir Bates dö Hól:
Szia! Nem olvastam még.
Holnap utána nézek, tudod, hogy érdekel.
@aritus: egy székház fele... a többiekhez képest semmi... én hallottam, mit kellett csinálni, hogy megmaradjanak...
@rodeo36: látom te is indián vagy, mint én(de nem dakota, hanem sziú és apacs):)
@saravad: Azért pontosítsunk, Dörnert a jobbikosok kapták, mert jól szolgálnak, valamint már a fideszes vezérkar sem tudja, hogy mennyi a velük szimpatizálókból a széljobbos.
A fideszesek kapták a Nemzetit Vidnyánszkistól.
És nem az a lényeg, hogy hányan mennek a színházba, hanem az, hogy ennek ürügyén folyamatos kultúrharcot lehet vívni. A harc Orbán istene.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131031_A_mult_aze_aki_megmuveli#rss
"hiszen a múlt azé, aki megműveli, márpedig politikai vezetőgárdánk határozott vonzalmat érez mindenféle megművelés iránt, legyen szó parkról, folyómederről, szánkópályáról, dohányboltról vagy a szomszéd akácerdejéről. Netán erkölcsről, művészetről vagy éppen történelemről. A kormány lelkesen fejszét, kotrógépet, láncfűrészt, nádpálcát vagy más effélét ragad, és megművel. Beszánt, műtrágyáz, lebetonoz – a séma egyszerű, átlátható, és tulajdonképpen szinte mindenhol tök ugyanaz."
@aritus:
Ez a magatartás az ő politikusi filozófiájukból ered, aminek a gyökere a túlhatalom. Emiatt nem kell szűkölve attól tartani, hogy menesztik őket.
Nincs semmi visszatartó tényező, a szolgálat fogalma fel sem merül.
Ez a különbség a civilizált gondolkodásmód és az erőből adódó kormányzás között.
Kifogtuk.
@Knósszosz:
ez nem ugyanaz a palack és nem ugyanaz a márka...és meglepetésre jobb mint ...szóval

egészségedre

brühüyyy

meg voltam hekkelve nem engedett be legalább 5 percig a blog.hu...valaki játszik?
Minden kedves itteni társamnak jó éjszakát kivánok.
Jó pihenést!
@taga20:
az lehet...a nemlétező isten óvja az ellenimet

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Most mindjárt megsajnálom őket, és sírva fakadok.
A székház az ami kiderült. Gondolod, hogy csak ennyi volt már az elején is?!
@Mariann19:
te tenultál történelmet és nem hoffmannelvtérsnőtől? ugye?
akkor tudhatnád, hogy az ilyen szarokhoz senki sem nyúl hozzá magukat emésztik föl és nagyon gyorsan

a római császárságnak 350 év kellett de a birodalom akkor már 1200 év körüli vót??? tehát a levédia napjai meg vannak számlálva

én kezdem: egy,....

brühüyyy
@Mariann19:
Viszont kííííívánjuk!:)
@aritus:
A parkokért nagyon haragszom...

A veszett központosítás szerintem azért van, mert nem értik a világot. Azt hiszik, ha kézben tartják majd átlátható lesz, minden hatás belsővé válik. Nem értik.
@Mariann19:
mi másuk van? a dollár világpénz (még?) és a FED minden mozgás után sarcot kap ami egy magán vállalkozás semmi köze az amerikai államhoz (ezt is tudod ugye?) (egy bankszöveccség: ide írd be a neveiket:...)

másik megoldás háború de az már nem jó az utóbbi években vagy legalábbis nem az igazi

dolgozni sem nem tudnak sem nem akarnak (lásd fidesz) valamiből lopni kell nem a honatyák döntenek sem a szenátus azik kesztyűbábok két fillérért

brühüyyy
@aritus: nem kell megsajnálni őket... de nem gondolom (értsd ahogy akarod:))... és a moi establishmentben nagyon komoly személyes ellentétek vannak, amik a múltban gyökereznek... kicsit olyan, mint a pénzügyi "elit": ott mindenki fekete köpenyéből bújt elő:)... csak itt nem egy zacskó üveggolyón megy a vita, mint a pásztor fiúk vs. nemecsek ügyben...
@rodeo36: ha kérhetem ne kímélj! soha, ha hülye vagyok, vagy nem ütöm meg az alap nívót:)www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8
@rodeo36:
Nagy ügy, szokott szarakodni.
Én is azt hittem, hogy... aztán kipucoltam egy szart a Rókából és rendben van azóta.
Csak megjegyzem, van egy 12 lemezes izém, amit sikerült "megszerezni", úgy híjják:
Ivan Rebroff 'Stationen Einer Karriere'
Lossless flac fájlok, ha érdekel.

Van cloudom, szóval onnan... ha gondolod.
Isteni!
@rodeo36:
Akkor, majd megdumáljuk.
Amúgy is van mit, majd kűűdöm ezt is.
Yo?
@Knósszosz: ne tüdőzd le:) ha valakit bírok itt ebben a fos hazában az te vagy:)www.youtube.com/watch?v=OKFbB_kqpDI&list=RD029bkO1rbIm1g
@taga20: sokat dolgozol, kevesett ismerkedsz... egy csomó jó fej ember van még moon... járj többet társaságba:)
@Sir Bates dö Hól: kurvára igazad van:) de mit kívánhatok többet, mint, hogy te legyél a cimborám:)www.youtube.com/watch?v=JU7_uKNVzCk
@taga20:
Na, ne izélj már, én nem vagyok semmi és senki. Sima kommentmarha, belőlem több ezer van.
Itt vagy Te is példának - ha már - sok sokk... érted?

Ez egy kurva jó kocsma ( a többinél jobb - szerintem ), ahol mindenki kedvére röföghet, bebaszhat, vagy akár okos is lehet, igazából. Ezért kurva jó, mert beleférnek az akadémikus megnyilatkozások és a hülyék is, mint Te meg én.

Bocs, csak a magam nevében... gyó éjtet!
@Knósszosz: te azé púposabb vagy, mint egy átlag tróger, drága barátom, hogy szeretnélek nyakon?? szeretettel csak neked:)www.youtube.com/watch?v=bpfKIPGI_Z8
@taga20: azért ennél egy korsó sör jóval többet ér... :) ez csak számomra megtiszteltetés, téged csak rossz hírbe hozna... www.youtube.com/watch?v=9d8SzG4FPyM&feature=youtube_gdata_player
Ezt a kamuvideó-ügyet csak a Finkelstein-kaliberű "okos/(ok)" rendezhette(ték).
A szocik pedig, szokás szerint, gyönyörűen benyelték a horgot, és elviszik a balhét.
Az ellenzék mindent eltűr, a fityesz pedig egyre inkább vérszemet kap.
Lehet a szobordöntés miatt, a molinó kifeszítésért, a "székházfoglalásért" vegzálni, feljelenteni, elítélni, pénzbüntetni, bebörtönözni...amit csak akartok.
Féljen, rettegjen mindenki, eszébe ne jusson tenni valamit ellenük!
A Nagy Győzelem után pedig sorra következnek az ilyen kis mezei bloggerek is, mint mi vagyunk.
A mostani diákok egyenes élő adásban "élvezhetik", tanuémányozhatják a Rákosi-éra demonstrálását, a koncepciós perektől a bírósági ítéletekig.
Haj, az a Debreczeni, haj, az a Bartus mekkora műrettegők már!
@Mariann19: Hát nem hitem volna, hogy még rodeonál is röhejesebbet sikerül írnod, de ez a "kőkemény érv" nagyott ütött! Nem hiszel a KSH-nak, nem hiszek semmilyen elemzőnek, mert te személy szerint mást tettél a kosárkádba, ez aztán a kőkemény érv. :D
@rodeo36: "2007-2008-2009 ben 175 körüli volt a váltás mind a 3 nagy valutára"

Nálad mi az 3 nagy valuta???? :D
@saravad:
A Ludovika előtt most irtják a parkot, egyelőre csak a nagyobb fákat vágták ki.
Magyarország jobban teljesít!

A központi költségvetés bruttó adóssága:
2010 május: 19,933,4 Mrd huf
2013.május: 21,765,4 Mrd huf
2013.augusztus: 22,130,8 Mrd huf

Felcsökkent ez is...

www.ksh.hu/brutto_hazai_termek_gdp

Meg ez is...

www.parlament.hu/irom39/01498/adatok/fejezetek/00_adossag.pdf

Gyengébb képességű narancsos bolsevik balfaszoknak ajánlott olvasmány.
Tudom, a hülye én vagyok, evégre ehhez olvasni és számolni is kéne tudniuk...
Ennyire komplex dolgokat HÍVŐ bolsevik balféktől meg ne várjunk el!
Mondom én, hogy Magyarország jobban teljesít!

hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20131031_Megint_kisiklott_a_kisfoldalatti

Hiába no, ha hülye rokonok játszóterévé válik egy ország...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te ménem alszol még? itt osztod az igét, megzavarod gizit a számokkal!:))
@taga20:

November van, befagyott a Lajta!:)
@taga20:
Gizi egy pártcsicska, őt holmi számokkal nem lehet megzavarni, neki nem ezt mondták.
Meg amúgy is - van az a dimenzió, amiből kikukkolva neki itt minden szép, minden faca... igaz ez Piktor segge, de hát valamit, valamiért!
Unortodok időket élünk, unortodox seggekből pislognak ki a volt KISZ és MSZMP csicskák.
Gézuka választhat, hogy volt KISZ titkár seggét nyalja fényesre, vagy egy MSZMP titkár kell neki, a kis finnyás ízlésének. Merthogy más az ő szaruk... Náluk már csak a III/akármilyen Matolcsy szerű spiclik a jobban bejövők neki...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Magyarország jobban teljesít! Mindig csodálkoztam honnan van nekünk ennyi gyümölcs pálinkánk?

rivatbankar.hu/ado/szazmilliokat-akartak-elsibolni-nem-mukodo-gyumolcsfeldolgozokkal-262730
@tristen2005:
Gyagya... NEM! Kipihentem magam és a reggeli sajtó sem túl jó.
@Sir Bates dö Hól: (Bocs, hogy most válaszolok, tegnap elég sűrű napom volt)
Senki előtt.
Ez az ember olyan, hogy akkor is bosszút áll, ha annak - látszólag - semmi értelme nincsen. Azért állt bosszút a hvg-n, mert packáztak vele.
VELE!
Ennyi.
@Baldrick68:
Na, őt kifelejtettem a szórásból.
Valóban, azt a cikket olvastam is, hogy bár ő is zsidó és meleg, ez nem gátolja meg abban, hogy ugyanezt másnál halálos bűnként adja el ...
Igen, a baltaképű ehhez azért nem elég "finom", neki az utcai harc a terepe ....
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Én már abban sem vagyok biztos, hogy az egyébként teljesen hülye mszp rendelte a videót.
Kőrösi Guszti meg azt monda, amit akar (vagy amiért megfizetik)...
@Evezős:
Látom nem csak az én tippem ez...
A volt KISZ titkár elvtárs bosszúja.
Szegény Varga Miska.

"nem arról van szó, hogy az előző kormányok alatt csökkent az államadósság és nekünk ezt már csak folytatni kellett, hanem egy drasztikusan emelkedő trendet sikerült megállítani, majd megfordítani. Ma már csökken az adósság, pedig nincs konjunktúra Európában, ami rásegítene a folyamatra

Varga Mihály, 2013. október 17."
orulunkvincent.blog.hu/2013/10/31/idezet_a_reggeli_kavehoz_958

Valaki szólhatna neki, hogy a számok a barátai is lehetnének... :)
@profilo:
Mint írtam volt: a HVG-nek (szvsz) azért kellett pusztulnia (ha előbb nem, akkor utóbb!), mert packázni mert a kegyelmes úrral.
Nem ők voltak az elsők és nem is ők lesznek az utolsók.
Tessék figyelni ....
@profilo:
Mint írtam volt: a HVG-nek (szvsz) azért kellett pusztulnia (ha előbb nem, akkor utóbb!), mert packázni mert a kegyelmes úrral.
Nem ők voltak az elsők és nem is ők lesznek az utolsók.
Tessék figyelni ....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Matematika óra helyett, a markec órát tekintették elsődlegesnek!
Ha ezt Rodeo megtudja. :)

"Irdatlan pénzekkel tömi Soros György Gyurcsány cégeit"

propeller.hu/itthon/2809763-irdatlan-penzekkel-tomi-soros-gyorgy?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Valaki szólhatna neki, hogy a számok a barátai is lehetnének... :)"

Ezek a számok??? Ki a franc akar barátnak ilyeneket?

Neki voltak a számok a barátai, de valami történt.
@Orica Középföldi:
Valami megtört... Amikor Piktor felkarolta... A Család...
@Blogger Géza:
"Mert te személy szerint mást tettél a kosárkádba."
Jó reggelt Gézu!
Nem is tudom, hogy megtiszteltetésnek vagy ádáz ellenfél harci fellépésének köszönhetem, hogy velem fekszel és velem kelsz. Már reggel 6-kor is résen vagy?
A kosárkámon tegnap a fogyasztói kosarat elemeztem, ami nem azonos a te gyermeteg lelkedhez illő Piroska által a nagymutterhoz vitt cuccossal.
Ez a fogyasztói kosár azokat az árucikkeket és szolgáltatásokat je
lenti, amelyeket egyre kurva drágábban tudunk beszerezni, és a fogyasztói árindex ezeknél magasabb, mint a béremelések.
E kettős hatást fejezi ki a reálbér alakulása.
Tanulmányozd a leírtakat, lehet, hogy estig felfogod, ha szerencséd lesz megérteni, majd folytatjuk.
Ezért nem növekednek a reálbérek.
Ha valaki nem olvasta volna:

"A 2004-es EU-csatlakozásunk óta közel 10 000 milliárd forintnyi uniós támogatást nyelt el a magyar gazdaság. (Jó, ha tudjuk, ennek nagyjából harmadát a magyar adófizetők adták össze.) Irdatlan összeg, a tavaly megtermelt GDP több mint harmada. És a magyar gazdaság mégsem növekszik, gyakorlatilag a 2007-es szinten stagnál. Az Európai Unió adófizetőinek pénzét feneketlen kútba öntik. Ezért a felelősség nem csupán a magyar kormányokat terheli, hanem a pénzt folyósító Európai Bizottságot is."

tagokvagyunk.postr.hu/miert-nem-lesz-novekedes-az-eu-penzekbol/
@Mariann19:
Komoly gyógypedagógia vénád vala... :D
Bár, inkább egy 3 éveseknek szóló képeskönyvvel próbáld nála a szemléltetést. Színek, formák még csak-csak, de számok???
"Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós. A HVG olvasói nagyrészt elhitték, hogy amit egy profi szerkesztőség közzétesz, az valós, mer'há minden alap nélkül ilyet kitenni...ennyire nem lehetnek hülyék."
Leírtad. Te írtad le.
Tudod elvtárs, itt a probléma. Az aljasság ebben és a hasonló ügyekben az, hogy az elvtársaitok erre a mentalitásra játszanak rá. Még most is.
Ha hajlandó vagy kommenteket is olvasni, ajánlom, tedd meg.
Elvtársaitok többségének úgy elszállt az agya, hogy a mai napig meg van győződve arról: a bajai videó a Fidesz műve.
A folyamatos és gátlástalan hazudozás odáig fajult, hogy most már nem is adnak a látszatra. Lásd, Törökzsoca atv-s idiotizmusát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Gézunak is jobb, ha magánórákat vesz tőlem, mintha szégyenszemre a kisegítő iskola padjait koptatná.
Tudod, én mindenkihez barátilag idomulok.
@Mariann19:
Helyette mangaórákra járt? Van az úgy! :)
@Mariann19:

A jó cserkész jelszava, légy résen, de vajon a rés készen?:))
@Mariann19:

Elolvastad?
" a hatalom nem igazán plurálisan oszlik meg, a politikai intézményrendszer nem „inkluzív” (befogadó), hanem kizsákmányoló. A rendszerváltás nem hozta el a liberális piacgazdaságra épülő demokratikus modell kiteljesedését. Ehelyett a demokrácia díszlete mögött, a kádári struktúrák romjaira a politikai elit olyan modellt épített fel, amelyet a hipokrita parazitizmus címkéjével lehet a legplasztikusabban jellemezni. A politikai osztály egymással hol vetélkedő, hol kiegyező és együttműködő, de egyaránt képmutató élősdi csoportjai nem a piaci verseny, a hatékonyság, hanem a hatalmi beágyazottság szempontjai szerint irányítják a tőkeallokációt. Így válnak szemérmetlenül túlárazottá a közbeszerzések, a legkézenfekvőbb bizonyítékát adva a képmutató élősdiség valódi természetének. A közbeszerzések intézménye, amelyet azért találtak ki az „inkluzív” berendezkedésű társadalmakban, hogy az állam – a közérdeknek megfelelően – a potenciális beszállítók és kivitelezők versenyre kényszerítésével a legkedvezőbb feltételek mellett tudjon közcélú beruházásokat megvalósítani, árukat és szolgáltatásokat vásárolni, az kizsákmányoló jellegű intézményrendszert kiteljesítő rezsimekben eredeti rendeltetésének karikatúrájaként a gátlástalan lopás szinonimájává válik.

A túlárazottság mellett további súlyos problémája a vissza nem térítendő támogatásokért folyó küzdelemnek az, hogy a piaci koordináció helyébe lépő state capture (államilag vezérelt korrupció) törvényszerűen túl-kapacitásokba torkolló presztízsberuházásokban nyilvánul meg (felesleges fürdők, hidak, viaduktok, alagutak, metróállomások, stadionok stb.). Az ezek eredményeként létrejött objektumok fenntartása pedig folyamatosan további adóforintokat emészt fel, pótlólagos forrásokat biztosítva a hipokrita parazitizmus számára. Az élősdi kizsákmányolás nemcsak a beruházásnak, hanem a működtetésnek is a legfőbb vezérlőelve.

Arra, hogy az uniós támogatások osztogatására alapozott programok az „extractive” jellegű társadalmakban hogyan torkollanak törvényszerűen pénzpocsékolásba, arra jó példát szolgáltatnak a hatalmas mennyiségű közpénzt (nemcsak uniós pénzeket, hanem például a kibocsátási kvóta értékesítéséből származó állami bevételeket is) felemésztő, az energiaracionalizálást és a megújuló energia hasznosítását célzó programok, amelyek nemzetgazdasági szinten több kárt okoznak, mint hasznot. Nemcsak arról van szó, hogy a forrásokat egyszerűen átcsatornázzák a direkt erre a célra létrehozott baráti cégekbe, amelyek aztán a támogatásokat kérdéses hatékonysággal, vagy egyáltalán nem tudják hasznosítani. Hanem arról is, hogy például a panelfelújítási programban az alkalmazott szigetelési technika a lehetőségekhez képest alig eredményez megtakarítást a rezsiköltségekben, szellőzés hiányában a falak bepenészednek, a tűzveszélyesség pedig fokozódik.

Nem a technológiákat gyártók versenyeznek, hogy megbízáshoz juthassanak, hanem az ingatlantulajdonosok, hogy támogatást kaphassanak. A támogatáshoz pedig kapcsoltan jár az „akkreditált” kivitelező és a technológia is. Pedig a panelépületek (sőt más ingatlanok) energiahatékony felújítása a magyar gazdaság húzóágazata lehetne. De éppen a támogatási rendszer akadályozza meg azt, hogy az lehessen. Léteznek már olyan technológiák, amelyek eredményeként az energiaköltségeknek akár nyolcvan százalékát is meg lehetne takarítani. Az ingatlantulajdonosok érdekeltek lennének abban, hogy a megtakarítás egy részének terhére (az „inkluzív” rendszerekben magától értetődő módon, állami támogatás nélkül is létező) hosszú futamidejű, alacsony kamatozású hiteleket vegyenek fel, és ne támogatásért folyamodjanak. A bankok egy új és biztonságos hitelterméket fejleszthetnek ki, végre újra hitelezhetnének."

No comment... ráadásul tényleg...
jó napot kívánok!

lányok, fiúk! hagyjátok ma ezt a sok idekeveredett "robotot", akiket adatokkal meggyőzni úgy sem tudtok...
még talán azt is bebizonyítja, hogy ez a kormány kevesebb állománnyal bír működni és kevesebb embert alkalmaz tanácsadónak, kevesebb autót, bútort és más egyéb "szükséges" eszközt valamint olcsóbb hatalmat tart fenn mint elődei...
nem ér meg ennyit, hogy rájuk pazaroljátok napotokat.
mindenszentek van vagy akinek jobban tetszik hallowen...
aki az utóbbit preferálja annak itt egy kis összeállítás a hangulat teremtéséhez :)

www.youtube.com/watch?v=dCdZJppo2PQ&list=RD02qGyPuey-1Jw

aki a hozzátartozókra emlékezik ma: ő merüljön el egy gyertyaláng táncába...

további szép napot mindenkinek!
@tristen2005:
Éreztem a lelkem nemzeti rezdüléseiből, hogy be kell lépnem valahová, ahol honleányi érzületeimet kamatoztathatnám.
Tristen! Kijelölted nekem az utat!
Most már tudom, hogy hol a helyem, örök hála.
@guma:
Szia Guma!
Mindíg olyan megnyugtató, amikor szólsz hozzánk.
A robotokkal való harc élesíti az elmét, és csak egy játék, ami mosolyt fakaszt.
Délután megyünk a temetőkbe, vidékre is.
Már kezdek áthangolódni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Zseniális írás!
Két nagy erénye van.
Pontos helyzetismeret, és annak elemzése.
A másik, hogy eltérően a kritikus írásoktól, nem ragad le okoskodó módon a bírálatnál, hanem megoldási módozatokat jelöl meg, szakmailag is alátámasztva.
Kinek a szerzeménye?
@Mariann19:

Papp József, a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Nem is valami semmihez sem értő politikus...

tagokvagyunk.postr.hu/miert-nem-lesz-novekedes-az-eu-penzekbol/
@Mariann19:

Újra megkaptuk... :(

"Újabb pofon Magyarországnak - futunk a szlovákok után

Újabb listán szerepelt a visegrádi országok sereghajtójaként Magyarország. A vizsgált államok gazdasági, oktatási, szociális és egyéb teljesítményét összehasonló jóléti rangsorban csak balkáni szomszédaink többségét tudtuk megelőzni."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ujabb_pofon_magyarorszagnak_futunk_a_szlovakok_utan.568501.html
@Republic Forever!: így már más.
Szerintem felesleges a kiömlött tej felett sírni. A kialakult helyzeten nem változtat semmit.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Mariann19:
Azért a teljes írás -Papp úré- számomra egy picit idealisztikusnak tűnik. Ráadásul nem is érzem a "támogatásból adósságtörlesztés" létjogosultságát a jelenlegi helyzetben. Hiszen, valljuk be őszintén, az uniós pénzek jelentős része végül mégis csak a nettó befizetők gazdaságát gyarapítja. Ezen az állapoton viszont csak egy, az unió jövőjét minőségi változásként elképzelő, egységesebb politikai struktúra hozhat változást, végső soron a nemzetállamok megszűnése mellett.
Szerintem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szia:) jól sikerült a tegnapi haloween-party? rémísztgettétek egymást?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Figyelted, hogy a mérőszámoknál a személyes szabadság a 68., a szociális helyzet pedig a 71. helyet foglalja el.
Ez a 41. helyezés, mint átlag, pontosan a legfontosabb ismérveket homályosítja el, azokat, amelyek a leglényegesebbek az állampolgárok számára.
Deklarált cél a balkán felé menetelés, már ott is vagyunk.
@Sir Bates dö Hól:
Támogatásból adósságtörlesztés dilemmádat nem értem.
Az utolsó mondatoddal viszont teljesen azonosulni tudok, az "únió jövőjét minőségi változásként elképzelő, egységesebb politikai struktúra" követését a nemzetállamok megszűnése mellett."
Ebben a kérdésben nem lehetünk optimisták. Amennyiben figyeli az ember az európai hangokat, a nemzetállamok erősödésének szorgalmazása zajlik, és egyre több tagállam teszi le emellé a voksát.
A tévedés óriási, a következmények minden haladást tönkre vágnak.
@Mariann19:
Szerintem csoda történt.
Nem mentünk sehova. A kimondhatatlan nevű itt teremtette meg.
"Bal"-kán? Nahát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, én eddig azt gondoltam, hogy téged csak a pina és a pia érdekel:) érdekes ez az írás. én is így gondolom, csak én alpári stílusban adom elő:))
@ggiza: Lovas úr bizonyára ismeri a szar ízét, azért kínálgatja.
@Mariann19:
Randa kétkedők vagyunk... Ráadásul csomó nézőpont, csomó kétség.
Még taga is kétségek közt vergődik... :D
@Penivaldes:
Ő a kiválasztottak igaza - hisz '83-84-ben a Menóra c. kanadai újság tudósítója csak nem lehetett egy széljobber! :)
Olyan szép is az ilyen "hiteles" emberek megszólalása.
Sírós csókádat se üdvözölted... Pennike, mi ez a lazaság???
@Mariann19: mi esélye van annak, hogy örömmel támogatnák a nettó befizetők azt, hogy az általuk biztosított támogatások a saját gazdaságuk helyett az eu-n kívüli finanszírozókhoz follyon be?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azért vannak kétségeim a rangsor objektívitásával kapcsolatosan...
''''A kormányzat – éppen mert nagyon is átlátja a kialakult szituációt - ignorálja a helyzetet, és minden elkövet annak érdekében, hogy az értelmiségi rétegek ne foglalkozzanak az anyagilag lecsúszók gondolkodásának befolyásolásával.''''

democrat.blog.hu/2013/11/01/szegenyek_es_gazdagok_avagy_a_2014_es_valasztas_mas_szemszogbol
@Blogger Géza:
ha nem tudod akkor minek mondjam?
te úgyis olyan felkészűlt vagy...kubatov elvtárs mikor átaggya a borítékodat akkor meg tuggya aszondani, ha nem akkor keresd meg...magadtól

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: előadáson voltam.)
wasser? melyik? amelyik a csapból jön?.)

ja Mariannt üdvözlöm a napján!
@Penivaldes: azért van olyan mivel nem kéne játszani..
@gipsz.jakab: micsoda megfogalmazás..nem lehet kimodani a nevét?
@Mariann19:

"Egy homokszemben lásd meg a világot,
Egy vadvirágban a fénylő eget,
Egy órában az örökkévalóságot,
S tartsd kezedben a végtelent."

https://www.google.hu/search?q=marianna+névnapi+képeslap&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zZtzUqawGcmctQbCw4GgCw&ved=0CDIQ
segítsen má valaki! mi van Norbival? ez a 3másodperc mi a fasz?:)
@Penivaldes: majdnem azt mondtam, etesd inkább a kacsákat balatonfüreden az indiaiköltő sétányon:))
@taga20: szép az, kifekszel aztán nézed az eget
@Penivaldes: azé szeretlek, me te hülyébb vagy, mint én:)
@GeoCracker:

Azt löki, a keresett blog nem létezik!
@Mariann19:
jó egészséget, még jobb Tanquerrey-t mivel errefelé nincsenek névnapok...el is szoktam tőle

brühüyyy
@tristen2005:
a lényeg

A lényeget annyiban aligha érinti, hogy valóban jobb, ha van miből adni, mintha rá van szorulva valaki az alamizsnára. Az eredeti szövegkörnyezetben ugyanis így szerepel:
„33. Senkinek ezüstjét, vagy aranyát, vagy ruháját nem kívántam:
34. Sőt magatok tudjátok, hogy a magam szükségeiről és a velem valókról ezek a kezek gondoskodtak.
35. Mindenestől megmutattam néktek, hogy ily módon munkálkodva kell az erőtlenekről gondot viselni, és megemlékezni az Úr Jézus szavairól, mert ő mondá: Jobb adni, mint venni.”
(Csel, 20)

brühüyyy
@rodeo36: a macskádnak csak van neve! napja:)
@rodeo36: pont ott volt egy kubai lány amikor névnapomon köszöntöttek... csak nézett és ő is azt mondta náluk ez nem szokás... Magalinak hívták, így felköszöntöttük őt is...
képzeld el még el is pityeregte magát örömében, hogy őt ünneplik...

(a poszthoz, rendőrkabaré) Hofi: "ha már viszik a szót is, előbb utóbb te is mész"...

www.youtube.com/watch?v=0WyNh-jIAXU
@GeoCracker: szia!

nekem se jött semmi... most már jó...
@Sir Bates dö Hól: Csak filmeket néztünk. :D Nem volt vad buli.
Nem olvastam végig a programfolyamot, de szerintem mellékes cél lehetett mindenképpen a HVG hiteltelenítése. Gavrával egyszer találkoztam személyesen, még kezdő egyetemista korában, kifejezetten okos, gyakorlatias és talpraesett kölök volt. Sehogyan sem logikus, hogy csak úgy a semmiből benyel egy olyan videót, ami még a laikusnak is gyanús. Két dologra tudok gondolni: vagy csak valami valóban kezdő, nem túl intelligens slapaj látta a videót, mielőtt kiment - ez nem valószínű -, vagy pedig a videó tartalmán túli olyan "bizonyítékot" kapott, ami meggyőzte. Ez elég hihető, ebben az esetben az átadó a hunyó. A harmadik eset az lenne, hogy Gavra és a teljes hvg.hu a kiadóval együtt mutyista, mindenféle jövőbeli előnyök ígérete mellett vagy zsarolásra belementek egy tudottan hamis anyag valódiként közlésébe. Ez kb. a lap, a kiadó és minden más öngyilkosságával egyenlő, hiszen a videóról szakmai szemmel eléggé ordít, hogy hamisítvány, biztosak lehettek benne, hogy kiderül. Szóval...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @GeoCracker: és ilyen arcok basztatják a rendszert, mint te:))
@taga20:
van, csak nem tudom mikor van névnapja, "Bikfic"-nek hívom

valami ötlet? hatlat? hétlét?

brühüyyy
@rodeo36: te kis kázinci:) a mi macskánk(pedig aprítom), nem rám telepszik és dorombol, az állat:))
@rodeo36: a milyenket Vacaknak hívják. ja az az egerünk:) a macs az Folti.
@taga20:
TUDTAM! Tudtam, hogy valami templomból írogatsz, merthogy a templom egere... :)
Más, kijatököm tart egeret??? Még Pennike sem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
baz'meg háziegér...a macsek csak kergetei de nem eszi meg...és együtt alszanak a kispárnán meg a @tagán...ha hortyognak (dorombol) akkor kapnak macskaeledelt és tejet..

te le vagy maradva a Lajtán...ott csak ponty van meg a sügérek és csak tátognak semmi doromb...milyen csobogós lehet...hát még télen amikor a jég alól les a szömivel és tátog

brühüyyy

és a hínárok meg bólogatnak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mongol futóegér, de tényleg, a macskát meg megdumáltam:) nem bántja spidit:))
Na, kriptaszökevények! Elmentünk mécseseket gyújtani. Csínján legyen...
Para-Kovaccsal abszolut egetertek.

Es szerintem ez az igazan utos mondat:
"Beszarva nem lehet pókerezni, hiába vannak nálunk jobb lapok, az ellenfél eldobatja velünk, mert gátlástalanul licitál."

Ami csak egy ujabb bizonyiteka, annak hogy sem Mesterhazy, sem maga a part nem alkalmas kormanyzasra.

Torok Zsolt elmegy Olgahoz, es elkezd bohockodni a "hazugsag folyamatabrajaval".

Nooormalis?!?!?!

Mikozben az egesz MSZP ezen az ugyon vekeng, es ekkora orbitalis baromsagot tud kieroltetni magabol, akozben Gyurcsany ugyancsak Olganal belemondja a kameraba, ha mar a szocik nem kepesek felerni esszel, hogy a Fidesznek BIROSAGI papirja van, hogy CSALTAK Bajan.

Ha ezt a felresikerult videos ugyet vesszuk, akkor is - nem vagyok jogasz, nem tudhatom - max ragalmazas, esetleg ha a szandekossag bizonyithato, valasztasi csalas MEGKISERLESE okan lehet elmarasztalni a szocikat, a DK-t, vagy aki erintett az ugyben. Marmint, hogy a video segitsegevel a -szerintem ugyancsak csalassal elert - 2. valasztas eredmenyeit megsemmisittessek.

Ha valakik nem erik fel esszel a ket dolog kozotti kulonbseget, es aztan egy joval kisebb fajsulyu eset miatt vedekeznek, azok bizony MEGERDEMLIK!
@taga20:

A macska meg mexikói, Adios Macskosz!
@tristen2005:

na ezt bevezettetem a nemzetközi spanyol szótárba:
"macskosz"
el gato

brühüyyy
@tristen2005: a macska kommandosz:) minden fára felmászik, betámadja a lábunkat, de jön még macskára mínusz 20:)
@taga20:

Dugd be a kályha csőbe, akkor nem tud karmolni!
@tristen2005: öreg a cirkóba, hogy a faszba?
@Dr. jenőke
"Bal-kán? Nahát!" nem is a civilizál nyugat.
Már nem áll jól nekünk.
Én már dúdolom a hora staccato-t, a szerb fúvósokért döglök, szeretem a bolgár sajtokat is, mi bajom lehet, ha már Orbán arra terel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Ráadásul csomó nézőpont, csomó kétség."
Még Taga is vergődik?
Ugye az ember analizál, részletesen megnéz mindent, és rájön, hogy a 41. hely a 98-nak felel meg, ha sanyarú sorsom legfontosabb mérőszámait bámulom.
A jó kívánságot köszönöm neked kedves Boli barátom, még erre is figyelsz.
Hiába, a kék vér....
@Mariann19: drága, ha nem beszélget magával senki(még a szerelme sem), itt vagyok én:)) okos, szép, inteligens vagyok. (nehogy, direkt hagytam úgy)
@tristen2005:

Olyan gyönyörű verset küldtél, elolvastam, és szépnek látom a világot.
Nem is gondoljátok, hogy nekem ez mit jelent.
Nem írom meg, mert letoltok, ha érzelmesre sikerülne, és oda lenne ez a jó érzésem.
Köszönöm szépen.
@taga20: ja és a gimiben matekfaktra jártam. nem köllött vona:)
@taga20:
Szia Taga!
valamit elárulok neked.
A tegnap esti troll támadáskor, amikor láttam, hogy megjelentél, nyugiba mentem.
Arra gondoltam, hogy itt a nehéztüzérség, és ha Blogger Géza túllő a célon, már itt a mindent elsöprő támadás az én védelmem érdekében.
Remélem, megtetted volna.
@rodeo36: Köszönöm Rodikám!
Arra nincsenek névnapok?
Mert szorgalmasak ott a népek.
Nem úgy, mint Indiában, ahol az ünnepek több hónapot tesznek ki időben.
Aztán csodálkoznak, hogy a nemzeti össztermék csak a gyermekszámban mérhető.
@taga20:

Voltak még az oktatási rendszerben akkor is problémák!
@Mariann19: ziher:) egy-két kommentelőt bírok itt és ott(jó van az 20 is), de ha téged betámad valaki és itt vagyok, ako vér folyik, erre vegyél mérget:)
@Penivaldes: Köszönöm Penni!
Most olvasom a napi anyagot, rátaláltam a kedves köszöntődre, igazán nagyon jól esik.
Mécses gyújtás volt délután, vidéken is, így későn jöttem csak fel.
@taga20: Biztos voltam benne, hogy olyan takarodót fújnál, hogy a vétkes kilyukasztaná az eget.
Totális a bizalmam és a reményem benned!
@Evezős: @Husz_János_Puszita:

Persze, az simán elképzelhető, hogy a Fidesz gyártotta és azzal a céllal, hogy az MSZP lecsapjon rá, csak az látszik lehetetlennek, hogy odáig előre kiszámították volna, hogy a HVG is bekapja. Akkor meg nem áll meg az, hogy eleve a HVG kinyiffantása lett volna a cél. Kb. ahogy Aczél írja, az inkább bónusz.

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/336785_a_csali

Ami meg Gavrát illeti, ő nem lemondott, hanem kirúgták. Vagyis a HVG állította föl, nem magától mondott le, de a távozásnak ezt a számára előnyösebb formáját adva az egésznek. Kiolvasható volt ez az első közleményből is, de a másodikban még egyértelműbb: "Gavra Gábornak e súlyos szakmai és etikai hibasorozat miatt kellett azonnali hatállyal felállnia a főszerkesztői pozícióból."
@Mariann19: drága, ha kérhetem kici tével:) ha szeret:)))
@tristen2005: ki is basztak harmadikban:) de azé estigimiben befejeztem:)))
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Hali!
Nem azért kapta a like-ot, hanem a vezér személyes bosszúálló természetére.
Tegnap már leírtam, nem fogjuk megtudni, találgatni sincs kedvem. Unom a homokozójukat.
@taga20:
Kérésed számomra parancs.
Még véletlenül sem fogom elfelejteni, ha ehhez ragaszkodsz.
Igazán szerény kérés.
Gyújtok egy gyertyát kuttyok emlékére.
@Husz_János_Puszita:

"a vezér személyes bosszúálló természetére"

Na az van neki, hogy rohadna rá az összes stadion.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Képzeld mit tipródhat az EU parlamentben, nincs felettük hatalma.:))
@taga20: Egy boogie-t választottam, teljesen feldobott , fejhallgató, őrült hangerő.
Kösz.
@Sir Bates dö Hól:
Köszönöm szépen.
Nem is gondolod, hogy milyen öröm ez nekem.
@GeoCracker: na milyen szép a világ:) nem ugyanaz tetszik mindenkinek:))) ezé szeretem, ezé nem vagyok fideszes!
@Husz_János_Puszita: "gyujtok egy gyertyát a kuttyok emlékére."
Van állattemetőnk, volt mécses és virág nekik is.
Megérdemlik mindazért, amit adtak nekünk.
@Mariann19: mi ez? pet sematary? sztefön king:))
@taga20: szomorú lennék, ha orbanistának tűntem volna eddig :-))
@Mariann19:

"SZIVÁRVÁNYHÍD

A Mennyországot a földdel egy híd köti össze, amelyet Szivárványhídnak neveznek.
A híd innenső oldala a lágy zöld fűvel borított dombok, hegyek és völgyek földje. Ha egy állat meghal, aki nagyon közel áll valakinek a szívéhez, a halála után a Szivárványhídhoz megy. Itt mindig van elég víz és eleség, folyton lágy tavaszi szellő fújdogál.
Az öregek megfiatalodnak, a sérültek újra épek és egészségesek lesznek, pont olyanok amilyennek álmunkban látjuk őket nap mint nap, vagy amint emlékeinkben újra és újra előjönnek. Napjaik önfeledt játékkal telnek, boldogságuk mégsem teljes mivel mindegyiküknek hiányzik az a pótolhatatlan személy, akit maguk mögött hagytak.
Nap mint nap játszanak és rohangálnak, de eljön a nap, amikor egyikük hirtelen megáll. Fénylő szemei a messzeséget fürkészik, vágyakozó teste remegni kezd. Hirtelen kitör a csoportból, és szinte repül a zöld fű fölött egyre gyorsabban és gyorsabban. Észrevesz Téged, és amikor te és különleges barátod újra találkoztok összeölelkeztek az örömteli újraegyesülésben, és soha nem váltok el többé. Az öröm csókjai záporoznak arcodon, kezed újra simogatja a szeretett fejet, és végre újra belenézhetsz azokba a bizalommal teli szemekbe, amelyek oly régen távoztak az életedből, de a szívedből nem hiányoztak soha.

Együtt mentek át a Szivárványhídon. "
@GeoCracker: nem, dehogy! csak szeretek kötekedni:)
@tristen2005: te, ako szóljál miko, azt olvasod, hogy taga 10millát kapott:) szerintem most add fel! taga max. 25 éve a különböző adókat fizeti. ez a jussa:)
@taga20: "Mi ez?"
Ez az az arcom, amit eddig nem ismertél.
Azt hitted, hogy én mindíg a CDS felárral kelek és fekszem?
@Husz_János_Puszita:
Tudod, most mi volt? Bőgtem. Gyönyörű és igaz.
@gazoló: Telitalálat.
Tökvirágnak tököt. Hogy milyet, az a fantáziára bízható.
A zenében a szöveg nekem szólt, jó volt hallgatni.
Köszönöm neked.
@Mariann19: nagyjából pont( ahogy az illetékes elvtárs mondta). ismerem, me elköhögted egyszer-kétszer:) aki a depesmodot szereti, rossz embör nem lehet!
@taga20: sejtettem. Még ismerém a :-) jelentését :-)))
@taga20:

Az őszi betakarítást befejezted?:)
@tristen2005: avar zsákban:) most az avatart nézem. rtl.
@taga20: Látod? csak feleslegesen fecsegek neked, pedig látom, milyen elfoglalt vagy.
@tristen2005: te mindig hozod a hülye formád:)
@Mariann19: semmi dogom, itt baszom a rezet. jó a társaság:)
@Mariann19: :)

nem vettem be a kavintont! :D
reggel ezért lemaradt az üdvözlet névnapodra:))))

gyors pótlás: és "adjon isten minden jót" meg egy bódulatot is ebben szépségesen ocsmány világban... :)))

www.youtube.com/watch?v=ihyguieuiu0

www.youtube.com/watch?v=89BlFxuyqYQ&list=RD02qGyPuey-1Jw
@guma: és mi van, ha ateista? mi ezaz isten hülyeség? én pl. muzulmán vagyok egy félórára:)
Édes barátaim, olyan ez éppen,
mint az az ember ottan a mesében.
Az élet egyszer csak őrája gondolt,
mi meg mesélni kezdtünk róla: „Hol volt...”,
majd rázuhant a mázsás, szörnyü mennybolt,
s mi ezt meséljük róla sírva: „Nem volt...”
Úgy fekszik ő, ki küzdve tört a jobbra,
mint önmagának dermedt-néma szobra.
Nem kelti föl se könny, se szó, se vegyszer.
Hol volt, hol nem volt a világon egyszer.
@guma: Micsoda mellébeszélés! Nyugodtan bevallhatod, hogy kihervadtál az ugrókötélen.
Csak egy kicsit bolondozok most.
Nagyon szépen köszönöm a jó kivánságodat és a szép dalokatMost hallgattam meg, egy perce.
@taga20: :)

akkor neked megy a Palya - és tanulj belőle... :DDD

www.youtube.com/watch?v=c0G0-uKDjbk
@Mariann19: :D

néha pedig kellene csak elfelejtem felíratni... :)))
@guma: Én nem így látom. Sőt!
@Mariann19: ne hízelegj.:D

@Penivaldes: neked is! :)

@taga20: de elhallgattál:) állandóan emlegeted itt a rézzel való kapcsolatodat, gondoltam bővítem ismerteid:) harag nincs?:DDDDD
@Penivaldes: kiafaszomezaszörbates? na csak így schwantomisan:))
@guma: sohasincs, csak faszikkal verekszem.
lányok azt hiszem ezt a számot taga sem szólja le, és azt hangulatát is visszabillenti:

www.youtube.com/watch?v=S2APUcYZYr0
@taga20: O:)))

megnyugodtam :DDD pedig már izgalomba hozott némaságod!:)))
@guma: kevesebb néha több? erre itt osztom az észt:)))
ráhelapja sírján nem kell még gyertyát gyújtani ?

hm... ami késik nem múlik... aztán majd gyorsan elfelejtyük... brrr...
@guma: jav: az est hangulatát

de akkor itt egy ráadás (terített asztallal) :)))

www.youtube.com/watch?v=W-aBG3i8H1g
@Penivaldes: csajokért, olyanokért, mint te:) remélem csaj vagy:)
@Penivaldes: Bevallom, sokszor mondok neked ellent /magamban/de most ......jól megríkattál.
Szép és nagy lelked van
@KÁTÉó53éúétr6: ezt a szánalmas faszt?? mint te:)
@KÁTÉó53éúétr6: jó költő volt Kosztolányi, én csak bemásoltam.
Nem tudom nézte-e már meg valaki a sporttagozat.hu, de parameter.sk alapján elég egyértelműen a napokban összedobott honlapról van szó, amin kvázi semmi nem megy.
@amargo: el kellene olvasni a kommenteket is alatta, mert ebből is ordas nagy pofára esés lesz, már a zindex is a marhaságaitokat nyomatja, pedig csak ismerni kellene a kereső és archiváló programok működését.

Nem mintha nem röhögnék napok óta rajtatok és nem örülnék, hogy ismét pofára estek, de nem lenne tisztességes, ha nem szólnék.
Szóval csak megfontoltan hazudozzatok, mert könnyen pofára ejtenek benneteket.
süti beállítások módosítása