Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.31. 13:12 Fabius

Déri Balázs, köszi bazmeg!

Szögezzük le az elején: bizonyítékot hamisítani pfúj rossz, aki megteszi az számoljon akár büntetőjogi következményekkel. Legyen ez alapvetés, amin vitatkozni nem kell. 

A történtek és Déri Balázs lemondása után viszont az is éppen ilyen alapvetés, hogy a szocialisták kretének. 

A bajai videó minden szempontból a nekifutásból önherénrúgás tipikus esete. Tökmindegy ki rendelte és kitől, lassan az is, miért, és a lemondások sem javítanak a kialakult helyzeten semmit. Ugyanis az eset lehetőséget teremt a kormánypártok számára, hogy hazavágják az oknyomozó újságírást, a Rogán-Pálffy-Harrach-Kósa négyesfogat máris happy halloween jelmezbe öltözve riogat mindenkit válogatás nélkül, aki "hozzáférhetővé tesz" hasonló videót. 

pálffy.jpg

Köszi bazmeg, nagyok vagytok!

A szupernégyes törvényjavaslata - és a történtek után - vajon ki fog merni kitenni itt bármit akkor is, ha igaz? De ha mégis megtörténik ki fogja merni megosztani és kiposztolni akár a blogján, akár a twitterén vagy faszbúkján? A korrupt csalók nagyobb biztonságban, mint eddig, a közélet iránt érdeklődő véleménynyilvánítók meg parában a hülyeségetek miatt, mert posztolásért és megosztásért súlyosabb mázsa jár az agyatlanok szerint, mint magának a készítőnek. 

Lehet azt mondani, hogy a bizonyítékhamisításért eddig is mázsa járt. Meg azt is, hogy aránytalan faszság amit most kitaláltak, és azt is, hogy egyik másik kormánypárti sajtótájékoztató megosztása is bőven kimeríti a "becsület csorbítására alkalmas hamis hang és képfelvétel" fogalmát. Lehet azon lovagolni, elvárható-e egy szerkesztőségtől vagy a laikusoktól, hogy kétséget kizáróan meggyőződjenek egy hangfelvétel vagy videó valóságtartalmáról, mikor az a rendőrségnek és a szakértőknek sem egyszerű feladat, de min segít ez most? 

Gavra elhitte, hogy amit a szocik kommunikációs igazgatójától kézbe kap, az valós. A HVG olvasói nagyrészt elhitték, hogy amit egy profi szerkesztőség közzétesz, az valós, mer'há minden alap nélkül ilyet kitenni...ennyire nem lehetnek hülyék. Ráadásul az előzmények - a szekszárdi trafikmutyi hangfelvételnek volt gazdája, ahogy Ferdinandy is bevállalta, hogy vele-nála hangzott el a Papcsákot korrupt patkányozó beszélgetés, és a szavazószállító videó is megállt a bíróság előtt - tükrében nem volt hihetetlen egy szavazatvásárlásról készült felvétel. Se nekünk póroknak, se a szerkesztőségnek. 

De nektek köszönhetően most aztán fasza lesz minden: én speciel majd választhatok ha kiteszem a következő botrányt kavaró remekműveteket, hogy hiszékeny voltam és megúszom egy évvel, vagy a blog is nagy nyilvánosságnak számít, és megkapom mind a három kiszabható évet. Ezen valahogy nem tudok röhögni akkor sem, ha elképzelem a bírósági tárgyalást, amin például aszongya a bíró: Index, Hvg, Origó főszerkesztők és a 3448 összes többi vádlott, álljon fel...

767 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr435607829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20:
TUDTAM! Tudtam, hogy valami templomból írogatsz, merthogy a templom egere... :)
Más, kijatököm tart egeret??? Még Pennike sem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
baz'meg háziegér...a macsek csak kergetei de nem eszi meg...és együtt alszanak a kispárnán meg a @tagán...ha hortyognak (dorombol) akkor kapnak macskaeledelt és tejet..

te le vagy maradva a Lajtán...ott csak ponty van meg a sügérek és csak tátognak semmi doromb...milyen csobogós lehet...hát még télen amikor a jég alól les a szömivel és tátog

brühüyyy

és a hínárok meg bólogatnak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mongol futóegér, de tényleg, a macskát meg megdumáltam:) nem bántja spidit:))
Na, kriptaszökevények! Elmentünk mécseseket gyújtani. Csínján legyen...
Para-Kovaccsal abszolut egetertek.

Es szerintem ez az igazan utos mondat:
"Beszarva nem lehet pókerezni, hiába vannak nálunk jobb lapok, az ellenfél eldobatja velünk, mert gátlástalanul licitál."

Ami csak egy ujabb bizonyiteka, annak hogy sem Mesterhazy, sem maga a part nem alkalmas kormanyzasra.

Torok Zsolt elmegy Olgahoz, es elkezd bohockodni a "hazugsag folyamatabrajaval".

Nooormalis?!?!?!

Mikozben az egesz MSZP ezen az ugyon vekeng, es ekkora orbitalis baromsagot tud kieroltetni magabol, akozben Gyurcsany ugyancsak Olganal belemondja a kameraba, ha mar a szocik nem kepesek felerni esszel, hogy a Fidesznek BIROSAGI papirja van, hogy CSALTAK Bajan.

Ha ezt a felresikerult videos ugyet vesszuk, akkor is - nem vagyok jogasz, nem tudhatom - max ragalmazas, esetleg ha a szandekossag bizonyithato, valasztasi csalas MEGKISERLESE okan lehet elmarasztalni a szocikat, a DK-t, vagy aki erintett az ugyben. Marmint, hogy a video segitsegevel a -szerintem ugyancsak csalassal elert - 2. valasztas eredmenyeit megsemmisittessek.

Ha valakik nem erik fel esszel a ket dolog kozotti kulonbseget, es aztan egy joval kisebb fajsulyu eset miatt vedekeznek, azok bizony MEGERDEMLIK!
@taga20:

A macska meg mexikói, Adios Macskosz!
@tristen2005:

na ezt bevezettetem a nemzetközi spanyol szótárba:
"macskosz"
el gato

brühüyyy
@tristen2005: a macska kommandosz:) minden fára felmászik, betámadja a lábunkat, de jön még macskára mínusz 20:)
@taga20:

Dugd be a kályha csőbe, akkor nem tud karmolni!
@tristen2005: öreg a cirkóba, hogy a faszba?
@Dr. jenőke
"Bal-kán? Nahát!" nem is a civilizál nyugat.
Már nem áll jól nekünk.
Én már dúdolom a hora staccato-t, a szerb fúvósokért döglök, szeretem a bolgár sajtokat is, mi bajom lehet, ha már Orbán arra terel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Ráadásul csomó nézőpont, csomó kétség."
Még Taga is vergődik?
Ugye az ember analizál, részletesen megnéz mindent, és rájön, hogy a 41. hely a 98-nak felel meg, ha sanyarú sorsom legfontosabb mérőszámait bámulom.
A jó kívánságot köszönöm neked kedves Boli barátom, még erre is figyelsz.
Hiába, a kék vér....
@Mariann19: drága, ha nem beszélget magával senki(még a szerelme sem), itt vagyok én:)) okos, szép, inteligens vagyok. (nehogy, direkt hagytam úgy)
@tristen2005:

Olyan gyönyörű verset küldtél, elolvastam, és szépnek látom a világot.
Nem is gondoljátok, hogy nekem ez mit jelent.
Nem írom meg, mert letoltok, ha érzelmesre sikerülne, és oda lenne ez a jó érzésem.
Köszönöm szépen.
@taga20: ja és a gimiben matekfaktra jártam. nem köllött vona:)
@taga20:
Szia Taga!
valamit elárulok neked.
A tegnap esti troll támadáskor, amikor láttam, hogy megjelentél, nyugiba mentem.
Arra gondoltam, hogy itt a nehéztüzérség, és ha Blogger Géza túllő a célon, már itt a mindent elsöprő támadás az én védelmem érdekében.
Remélem, megtetted volna.
@rodeo36: Köszönöm Rodikám!
Arra nincsenek névnapok?
Mert szorgalmasak ott a népek.
Nem úgy, mint Indiában, ahol az ünnepek több hónapot tesznek ki időben.
Aztán csodálkoznak, hogy a nemzeti össztermék csak a gyermekszámban mérhető.
@taga20:

Voltak még az oktatási rendszerben akkor is problémák!
@Mariann19: ziher:) egy-két kommentelőt bírok itt és ott(jó van az 20 is), de ha téged betámad valaki és itt vagyok, ako vér folyik, erre vegyél mérget:)
@Penivaldes: Köszönöm Penni!
Most olvasom a napi anyagot, rátaláltam a kedves köszöntődre, igazán nagyon jól esik.
Mécses gyújtás volt délután, vidéken is, így későn jöttem csak fel.
@taga20: Biztos voltam benne, hogy olyan takarodót fújnál, hogy a vétkes kilyukasztaná az eget.
Totális a bizalmam és a reményem benned!
@Evezős: @Husz_János_Puszita:

Persze, az simán elképzelhető, hogy a Fidesz gyártotta és azzal a céllal, hogy az MSZP lecsapjon rá, csak az látszik lehetetlennek, hogy odáig előre kiszámították volna, hogy a HVG is bekapja. Akkor meg nem áll meg az, hogy eleve a HVG kinyiffantása lett volna a cél. Kb. ahogy Aczél írja, az inkább bónusz.

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/336785_a_csali

Ami meg Gavrát illeti, ő nem lemondott, hanem kirúgták. Vagyis a HVG állította föl, nem magától mondott le, de a távozásnak ezt a számára előnyösebb formáját adva az egésznek. Kiolvasható volt ez az első közleményből is, de a másodikban még egyértelműbb: "Gavra Gábornak e súlyos szakmai és etikai hibasorozat miatt kellett azonnali hatállyal felállnia a főszerkesztői pozícióból."
@Mariann19: drága, ha kérhetem kici tével:) ha szeret:)))
@tristen2005: ki is basztak harmadikban:) de azé estigimiben befejeztem:)))
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Hali!
Nem azért kapta a like-ot, hanem a vezér személyes bosszúálló természetére.
Tegnap már leírtam, nem fogjuk megtudni, találgatni sincs kedvem. Unom a homokozójukat.
@taga20:
Kérésed számomra parancs.
Még véletlenül sem fogom elfelejteni, ha ehhez ragaszkodsz.
Igazán szerény kérés.
Gyújtok egy gyertyát kuttyok emlékére.
@Husz_János_Puszita:

"a vezér személyes bosszúálló természetére"

Na az van neki, hogy rohadna rá az összes stadion.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Képzeld mit tipródhat az EU parlamentben, nincs felettük hatalma.:))
@taga20: Egy boogie-t választottam, teljesen feldobott , fejhallgató, őrült hangerő.
Kösz.
@Sir Bates dö Hól:
Köszönöm szépen.
Nem is gondolod, hogy milyen öröm ez nekem.
@GeoCracker: na milyen szép a világ:) nem ugyanaz tetszik mindenkinek:))) ezé szeretem, ezé nem vagyok fideszes!
@Husz_János_Puszita: "gyujtok egy gyertyát a kuttyok emlékére."
Van állattemetőnk, volt mécses és virág nekik is.
Megérdemlik mindazért, amit adtak nekünk.
@Mariann19: mi ez? pet sematary? sztefön king:))
@taga20: szomorú lennék, ha orbanistának tűntem volna eddig :-))
@Mariann19:

"SZIVÁRVÁNYHÍD

A Mennyországot a földdel egy híd köti össze, amelyet Szivárványhídnak neveznek.
A híd innenső oldala a lágy zöld fűvel borított dombok, hegyek és völgyek földje. Ha egy állat meghal, aki nagyon közel áll valakinek a szívéhez, a halála után a Szivárványhídhoz megy. Itt mindig van elég víz és eleség, folyton lágy tavaszi szellő fújdogál.
Az öregek megfiatalodnak, a sérültek újra épek és egészségesek lesznek, pont olyanok amilyennek álmunkban látjuk őket nap mint nap, vagy amint emlékeinkben újra és újra előjönnek. Napjaik önfeledt játékkal telnek, boldogságuk mégsem teljes mivel mindegyiküknek hiányzik az a pótolhatatlan személy, akit maguk mögött hagytak.
Nap mint nap játszanak és rohangálnak, de eljön a nap, amikor egyikük hirtelen megáll. Fénylő szemei a messzeséget fürkészik, vágyakozó teste remegni kezd. Hirtelen kitör a csoportból, és szinte repül a zöld fű fölött egyre gyorsabban és gyorsabban. Észrevesz Téged, és amikor te és különleges barátod újra találkoztok összeölelkeztek az örömteli újraegyesülésben, és soha nem váltok el többé. Az öröm csókjai záporoznak arcodon, kezed újra simogatja a szeretett fejet, és végre újra belenézhetsz azokba a bizalommal teli szemekbe, amelyek oly régen távoztak az életedből, de a szívedből nem hiányoztak soha.

Együtt mentek át a Szivárványhídon. "
@GeoCracker: nem, dehogy! csak szeretek kötekedni:)
@tristen2005: te, ako szóljál miko, azt olvasod, hogy taga 10millát kapott:) szerintem most add fel! taga max. 25 éve a különböző adókat fizeti. ez a jussa:)
@taga20: "Mi ez?"
Ez az az arcom, amit eddig nem ismertél.
Azt hitted, hogy én mindíg a CDS felárral kelek és fekszem?
@Husz_János_Puszita:
Tudod, most mi volt? Bőgtem. Gyönyörű és igaz.
@gazoló: Telitalálat.
Tökvirágnak tököt. Hogy milyet, az a fantáziára bízható.
A zenében a szöveg nekem szólt, jó volt hallgatni.
Köszönöm neked.
@Mariann19: nagyjából pont( ahogy az illetékes elvtárs mondta). ismerem, me elköhögted egyszer-kétszer:) aki a depesmodot szereti, rossz embör nem lehet!
@taga20: sejtettem. Még ismerém a :-) jelentését :-)))
@taga20:

Az őszi betakarítást befejezted?:)
@tristen2005: avar zsákban:) most az avatart nézem. rtl.
@taga20: Látod? csak feleslegesen fecsegek neked, pedig látom, milyen elfoglalt vagy.
@tristen2005: te mindig hozod a hülye formád:)
@Mariann19: semmi dogom, itt baszom a rezet. jó a társaság:)
@Mariann19: :)

nem vettem be a kavintont! :D
reggel ezért lemaradt az üdvözlet névnapodra:))))

gyors pótlás: és "adjon isten minden jót" meg egy bódulatot is ebben szépségesen ocsmány világban... :)))

www.youtube.com/watch?v=ihyguieuiu0

www.youtube.com/watch?v=89BlFxuyqYQ&list=RD02qGyPuey-1Jw
@guma: és mi van, ha ateista? mi ezaz isten hülyeség? én pl. muzulmán vagyok egy félórára:)
Édes barátaim, olyan ez éppen,
mint az az ember ottan a mesében.
Az élet egyszer csak őrája gondolt,
mi meg mesélni kezdtünk róla: „Hol volt...”,
majd rázuhant a mázsás, szörnyü mennybolt,
s mi ezt meséljük róla sírva: „Nem volt...”
Úgy fekszik ő, ki küzdve tört a jobbra,
mint önmagának dermedt-néma szobra.
Nem kelti föl se könny, se szó, se vegyszer.
Hol volt, hol nem volt a világon egyszer.
@guma: Micsoda mellébeszélés! Nyugodtan bevallhatod, hogy kihervadtál az ugrókötélen.
Csak egy kicsit bolondozok most.
Nagyon szépen köszönöm a jó kivánságodat és a szép dalokatMost hallgattam meg, egy perce.
@taga20: :)

akkor neked megy a Palya - és tanulj belőle... :DDD

www.youtube.com/watch?v=c0G0-uKDjbk
@Mariann19: :D

néha pedig kellene csak elfelejtem felíratni... :)))
@guma: Én nem így látom. Sőt!
@Mariann19: ne hízelegj.:D

@Penivaldes: neked is! :)

@taga20: de elhallgattál:) állandóan emlegeted itt a rézzel való kapcsolatodat, gondoltam bővítem ismerteid:) harag nincs?:DDDDD
@Penivaldes: kiafaszomezaszörbates? na csak így schwantomisan:))
@guma: sohasincs, csak faszikkal verekszem.
lányok azt hiszem ezt a számot taga sem szólja le, és azt hangulatát is visszabillenti:

www.youtube.com/watch?v=S2APUcYZYr0
@taga20: O:)))

megnyugodtam :DDD pedig már izgalomba hozott némaságod!:)))
@guma: kevesebb néha több? erre itt osztom az észt:)))
ráhelapja sírján nem kell még gyertyát gyújtani ?

hm... ami késik nem múlik... aztán majd gyorsan elfelejtyük... brrr...
@guma: jav: az est hangulatát

de akkor itt egy ráadás (terített asztallal) :)))

www.youtube.com/watch?v=W-aBG3i8H1g
@Penivaldes: csajokért, olyanokért, mint te:) remélem csaj vagy:)
@Penivaldes: Bevallom, sokszor mondok neked ellent /magamban/de most ......jól megríkattál.
Szép és nagy lelked van
@KÁTÉó53éúétr6: ezt a szánalmas faszt?? mint te:)
@KÁTÉó53éúétr6: jó költő volt Kosztolányi, én csak bemásoltam.
Nem tudom nézte-e már meg valaki a sporttagozat.hu, de parameter.sk alapján elég egyértelműen a napokban összedobott honlapról van szó, amin kvázi semmi nem megy.
@amargo: el kellene olvasni a kommenteket is alatta, mert ebből is ordas nagy pofára esés lesz, már a zindex is a marhaságaitokat nyomatja, pedig csak ismerni kellene a kereső és archiváló programok működését.

Nem mintha nem röhögnék napok óta rajtatok és nem örülnék, hogy ismét pofára estek, de nem lenne tisztességes, ha nem szólnék.
Szóval csak megfontoltan hazudozzatok, mert könnyen pofára ejtenek benneteket.
süti beállítások módosítása