Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.21. 12:49 Fabius

Sms-ben és levélszemétben támad a Békemenet

Címkék: spam adatvédelem fidesz elektronikus ügyintézés békemenet közpénzcivilek

Ismét hallat magáról az ország Legcivilebb Hivatásos Közpénzciviljeiből álló egyesület, a Békemenet. Igen, ők azok a "Borzalmasan Független Civilek", akik szpemmeléshez például a fidesz.hu szerverét használják, de ha kéred, ha nem, megszórnak sms-ben akár úgy is, hogy nem adtad meg a telefonszámod sehol

békemenet spam.jpg

Van nekem egy ismerősöm, akit már a rezsidémonos köszihelló levéllel is megtaláltak úgy, hogy nem írt alá semmit. A történet tanulságos, úgyhogy a legfrissebb fejleményeket olvassátok a leveléből:

Kedves Fabius!
Nem tudom, emlékszel-e erre az ügyre, amiről augusztusban írtam neked, mert a Fidesztől kaptam egy levelet, amiben megköszönik, hogy aláírásommal támogattam a rezsicsökkentést. Azóta történt egy pár dolog, de előre természetesen egy tapodtat sem jutottam. :-/ Hosszasan levelezgettem az Ügyfélkapuval, akik (értelmezésem szerint) össze-vissza beszélnek, leginkább ködösítenek és az - egyébként igen hatékony - kifárasztásos módszerrel dolgoznak miszerint semmire nem adnak értelmes választ és előbb-utóbb belefáradsz az állandó visszakérdezésbe.
 
Az én történetem per pillanat ott tart, hogy most megmondták, hogy valóban igényelhetem, hogy megmondják kinek adták ki az adataimat és bár "az érintett elektronikus kapcsolattartás keretében is igényelhet tájékoztatását saját nyilvántartott adatairól és arról, hogy milyen adatszolgáltatások alanya volt." ennek ellenére ezt elektronikusan nem lehet megtenni,csak levélben vagy faxon. "Sajnálattal közöljük, hogy ezen elektronikus ügyintézéshez szükséges technikai feltételek még nem biztosítottak. E feltételek megteremtéséig – melyek kidolgozása folyamatban van – a kérelem előterjesztésére csak levélben és faxon van lehetőség. "
 
Szóval, elektronikus kapcsolattartás keretében írhatok nekik postai levelet. Ki van azért ez találva... :-/
Én igyekeztem kitartani, de egyelőre itt megtört a lendületem. Ha esetleg egyszer még elkap majd a harctéri idegesség, akkor írok egy postai levelet is, de ide még nem jutottam el.
Az eredeti levél kapcsán a fhirlevel@fidesz.hu címre már vagy ötször írtam, hogy szeretném látni az ívet az aláírásommal, fogadjunk, kitaláltad egyedül is, hogy egy büdös szót sem válaszoltak. :( :(Tegnap viszont ismét kaptam Pártunktól egy levelet, ezúttal egy másik címről és ez már tényleg alkalmas a nyugalmam megzavarására, mert ilyenek vannak benne: "Október 23-án (jövő szerdán) újra Budapest utcáin vonul majd a Békemenet. A szervezők elmondása szerint a rendezvény fő célja a méltóságteljes megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire. A Békemenet egyúttal méltó válasz a baloldali pártok egyre agresszívabb gyűlöletkampányára is." Levél feladója: Demokrácia Központ! udk@fidesz.hu
...és akkor az ominózus békemenet levélszemét:
békemenet spam2.jpg
Magyarországi adatvédelem, mi így szeretünk!  Sőt, az "elektronikus ügyintézés" hatékonyságát még jobban szeretjük, és én már csak a Pintérsanya szpemjét várom, hogyaszongya: ha fázik a kezed a békemeneten dugd át valaki más zsebébe, csókpuszi, a kormány. 

573 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr215590635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aztaaa ilyet én még nem kaptam. :)
Ha sokáig kitartóan gyűlölködik az ismerős,még láthat békamenetet a háza előtt is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De várod, mi? Sőt ha nem kapsz, még felháborodott levelet is fogsz küldeni. :)
Az én postai címemen, de egy önkormányzati dolgozó nevére jött rezsicsökkentős hálálkodó levél.
Egyébként kié, mié ez a 20/900-0798 szám? Merthogy a három hazai mobilszolgáltató tudakozói közül egyik sem képes elárulni.
Mellesleg, miután Viktorunk legutóbb, amikor kicsit morcos volt irányába a közhangulat, gerincesen megfutamodott az októberi beszéd lehetősége elől, várható volt, hogy előbb-utóbb megszerveznek neki egy támogató tömeget, amelyik Bencsik munkásőr elvtárs útmutatása mellett elnyomja az esetleges tüntetőket.
@V-PORT: Jaja már fogalmazom a reklamációt. :)
''''...ha fázik a kezed a békemeneten dugd át valaki más zsebébe, csókpuszi, a kormány.''''

Ezt értem, de mióta a szolidaritás jele a dugás?
ööööö

Kilép a DK-ból
a bajai videó állítólagos készítője
Kőrös Gusztáv Tibor egy éve dolgozott
a párt Bács-Kiskun megyei szervezetében. Nem indokolta kilépését.

www.origo.hu/itthon/20131021-kilepett-a-dk-bol-a-bajai-video-allitolagos-keszitoje.html?sec-1
Fabiius!
Mostan olvastam a Borsvezír c. helyi szennylaptopban, hogy a FIDESZ Miskolcon 20 ezer darab lapotopot kíván, 4 mrd Ft értékben szétszórni Miskolcon. A feltétel: a gépeken a távfelügyelet engedélyzése. Ugye szerinted is ez egy Jobbiklikos álhír:-))
@Dr. jenőke (jenőke): ''...ha fázik a kezed a békemeneten dugd át valaki más zsebébe, csókpuszi, a kormány.''

a.) Ha fázik, dugd fel vmelyik CÖF, avagy FIDESZ potentát seggibe...
b.) Ha fázik, akkor dugd az ismerős féligjólmenő vállalkozó zsebibe...
c.) Csak Neked: Ha fázik a kezed, ülj be a szomszédod autójába:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: szpem szerverek 20k db. ??? nem aprózzák el a fijuk, lenyomják még a kínaiakat is :D
"Dömös alpolgármesterét és segítőjét gázolták el vasárnap a községháza előtti parkolóban - közölte a Komárom-Esztergom megyei település polgármestere hétfőn.

A rendőrség szerint szándékosan gázolták el vasárnap Dömös alpolgármesterét és segítőjét, ezért az autó vezetőjét őrizetbe vették, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének gyanúja miatt indult eljárás ellene.. Novák Lajos (független) polgármester szerint az esetet térfigyelő kamera rögzítette, és a felvételt lefoglalták.

A polgármester azt mondta, hogy a gázolást az a vállalkozó követte el, akivel felmondták a fizetős parkolási szerződést, de ő ezt nem vette tudomásul, és továbbra is díjat próbált szedni a Rám-szakadékot felkereső turistáktól a községháza előtti parkolóban. Az önkormányzat válaszul tájékoztatót készített, amelyben felhívták a kirándulók figyelmét, hogy ha nem akarnak díjat fizetni, a szabályokat betartva Dömös területén bárhol megállhatnak.

A tájékoztatókat hétvégenként a képviselő-testület más-más tagja osztogatta a parkolóban, a gázolás idején az alpolgármester volt szolgálatban, aki az önkormányzat megbízásából hivatalos feladatot látott el - mondta a polgármester.

Novák Lajos elmondása szerint a vállalkozó szóváltás után beült a kocsijába, erőteljes gázt adott, felhajtott egy füves területre, és vitapartnerét olyan erővel ütötte el, hogy feje betörte a szélvédőt és a lábai is megsérültek, a munkáját segítő városházi alkalmazott pedig átrepült a motorháztetőn.

A rendőrség korábban arról tájékoztatott, hogy a járművet egy 59 éves férfi vezette. Az elgázoltakat kórházba vitték, az autóst pedig előállították az esztergomi rendőrkapitányságra."

Parkolóőr, au-tosznak farkassa...
Olyan mellőzve érzem magam, én miért nem kapok soha?? A ner árvája lettem. Nem leszek pedig gyarmat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 20 rúgó/darabért legfeljebb abacust lehet telepíteni, nem laptopot. Más kérdés.... ki fizeti az internettotó díját? és aki kapja 20 rúgóért oadadja e az identitását?... És még kialófasz fogja a ketyeréket beüzemelni? Tán a Ppzsák, esetleg a Lézerbunkó valamely cimborája? Csupa megválaszolatlan, izgató kérdés.
A koreai Samsung CSR keretében támogatja a hátrányos helyzetű gxerekek digitalis felzarkoztatasat. Nem mondom h ez az, csak eszembe jutott.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

'Sztán hun írják ezt a távfelügyelet dolgot, mert azzal - én - még nem találkoztam.
ki van ez találva, és egyszerű: aggyák veszik az adatokat, leginkább a ti általatok kidobott cetlik és egyéb papírok amiket a szemétbe tesztek de egyben marad azaz olvasható, guberálókat kurva jól megfizetnek és utána az új adattulajdonos csomagban vagy egyenként árúlja, minden személy legalább 10 dollárt ér de lehet, hogy többet (annak megfelelő forint,) jó kis üzlet

de ez csak az egyik megoldás

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

De ez diszkrimináció! Tessék nekem is küldeni szépen. A Pintér sem küldött a hóviharban semmit. És ha ott fagyok meg?
@Fabius: Szerintem erre gondolhatott. :)

Mit vár a Fidesz a
laptopért cserébe?

A Fidesz a „nagy miskolci laptoposztás”
keretében nemcsak adni akar, de kapni is,
méghozzá minél több információt a la-kosságról. A lapzártánkkor még alakuló
pályázati feltételek között ugyanis szere-pel: a pályázóknak hozzá kell járulniuk
távfelügyeleti rendszer működtetéséhez a
számítógépeken.

Jakab Péter önkormányzati képviselő
szerint ez azt jelenti, hogy az érintettek
élete nyitott könyv lesz a Fidesz számára:
tudni fogják, kinek mi az érdeklődési köre,
melyik párttal szimpatizál, és mivel lehet a
leginkább befolyásolni. A miskolciaknak
a pályázás előtt azt is mérlegelniük kell,
beengedik-e a „nagy testvért” az ottho-nukba, annak minden következményével
együtt, fogalmazott a képviselő.
Emlékeztetett arra is, a kormány a
miskolci laptoposztást kísérleti jelleggel
hirdette meg, amely ha sikeresnek bizonyul, a programot országos méretűre
terjesztik ki. Mint mondta, bizonytalan
a tekintetben, hogy mit tekint a kormány
a siker alapjának, de attól tart, küszöbön
áll az ország legnagyobb valóságshowja... "

miskolc.jobbik.hu/sites/default/files/bors_vezer_okt_15.pdf
@9mmPara: Direkt google keresés a telefonszámra ezt eredményezi: titokban.hu/telefonszamok/8000

Monnyuk nemtom ez micsoda, talán félrelépők alibiszolgáltatásai-szerű dolog lesz... Vagy ezzel álcázott politikai izémizé, ki ért itt már bármit is :)
szerdán munkaszüneti nap????
.
........megyek pecázni!
ha már így, témához kapcsoldik, kiadják meggyest az ügyészségnek?
:D
most ez vagy látszattevékenység, vagy a képviselőket próbálják meg megregulázni az ügyészséggel, vagy valóban pált fordult poltpot péter.
index.hu/belfold/2013/10/21/a_legfobb_ugyesz_felfuggesztene_meggyes_tamas_mentelmi_jogat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hehhe... level a kicsigépen: "Ön rendeltetésellenesen használja gépét. Fojó hó 12-én Ön a RedTube pornóoldalt nézegette legalább 2 órán keresztül, leginkább orális fixációra kihegyezve. Ezzzel a tevékenyéségével megsértette a kisnagykorúak védelméről, -úgy általában-, a kiskorúak védelméről a szívás állami akadályozásáról, a kiskorúak védelméről a felesleges fehérjebevitelről, valamint az impotens és másirányultságú FIDESZ képviselők önrendelkezési jogáról szóló asztbaszbe öntött törvényeket! Felhívom figyelmét, hogy eléggé el nem ítélhető cselekedete jóvátétele gyanánt, a CÖF feltétlenük elvárja a 2013. október 23-án tartott országmentő Békemenetén. Ha felhívásunknak nem tesz eleget, abban az esetben távfelügyeletileg kénytelenek leszünk internetes hozzáférését korlátozni, így ebben az esetben Ön, csak a FIDESz.hu valamint a CÖF-TÖF.hu oldalakat keresheti fel a továbbiakban.
Figyelmeztetés: LEvelezésében a SPAM-szűrő használatát kifejezetten megtiltjuk!!!!

Üdvözlettel. Kibaszott Kubatov Gábor, aki Áron, kiugrott autóreszelő..., vvalamint Töklámpás Egon jelenleg hadügyér, FőPőcskörszervező."
@Fabius: Forrás megjelülve: Borsvezír népe, miskolci nyomottagyúalapú periodika... 2013. október-novemberi böffenet... 6.oldal, postaládában térítésmentesen fellelve...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nono. 200 k/db jobban hangzik? (4 MD /20 E db az 200 E /db) Szóval 3 laptop áráért adnak egyet betanitással. Fasza, nagyon fasza.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Bakker átnyálaztam a netet a borsnépe miatt, 2012 az utolsó facebook bejegyzés, a pártlapot nem nyitottam meg mert lájkolnikell. Hátén a jobbikot csak forditva tudom lájkolni, olyat meg nem mutat a gép!
@Husz_János_Puszita: Te majda Pintérsanyától tüzelófaszt fogsz kapni. De aztat legalább 2 hét alatt:-)
Békemenet a Bem szobortól indul.
A legrövidebb útvonal: Bem József tér -> Lipthay utca -> Margit híd -> Szent István körút -> Nyugati pályaudvar -> Teréz körút -> Szondi utca -> Dózsa György út -> Hősök tere.
Így 3,8 km.
A Szondi utca kimarad, hiszen a két apród csatlakozása bizonytalan.
DE ! ! Hogyan fogják megkerülni a balra eltévelyedést, mégha kanyarnak hívják is?
A Békemenet egy agresszív, harcos retorikát folytató izé. Ez tavaly óta
endresy.blogspot.hu/2012/10/bekemenet-haboruert.html
mit sem változott
Az sem, amit az ott levő kép jelez. Lénihez képest Bayer "állatozós" Zsóti a fasorban sincs.
@DarthVader: Nekem is gyanús volt a dolog, próbáltam is kiszámolni, de elakadtam. Már 3 diploma sem elég eg egyszerű osztozási művelethez:-))) Ekkormegmár csak egy a kérdés: a lyukóvölgyi cigányok kapnak e Széles csodaenergiájából az üzemeltetésre? :-)
@tristen2005: Mondtam, papíralapú félperiodika... ingyér postázva... szkennelni nem fogom, más dolgom is van... higgyé gyaurkutya:-)
@Dr. jenőke (jenőke): Dejó, hogy nem leszek itthon holnapután:-) Rómában azzal a 300 000 ezer radikális anarchistával, asszem békében megleszek:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Laptopot kérek. Bedugom az A1 hálózatába, mit tudnak csinálni velem?:)
@DarthVader: Másik feltevésen: Az egyház ad nekik ingyé napkollaktor áramot, hisz ők is ingyééé kapják a legeslegeslegújabb EU-támogatási nemközbeszerzett pályázaton. Pedignekik eléggé kár... hisz enékűű is az Örök Világosság fényesedik nekik:-)
@Husz_János_Puszita: Akkor is kéne, ha alá kellene írnod: Szeretem Orbán Viktort és Kriza Ákost! A feleségem meg csakis a miskolcimegyeikorházi hullaházban szülhet? :-)
@Husz_János_Puszita: Persze... és most kiegészül asszem a kertekkel is...
Mindig van valami új meglepi. Ki nem hagynám...
Nekem jött tnap.

Ide is beírom amit az előző posztba, h mit gondolok erről az egész fosról.

Én csak olvasó vagyok főleg, de aszem a kör bezárult. Még 4 év fizessre lehet gyúrni.
Bartusnak lesz igaza vazze! Mindenben! Patkányok gyülekezete a magyar politikai elit, de szerintem az egész közélet.
Baja lehet így, lehet úgy, tök mindegy, a lényeg, h az igazság soha nem fog kiderülni, és a fizess nyer oszt jónapot.
@Husz_János_Puszita: Tudod, a múltkor Fabergé-tojás kiállítás volt II.Miklós hagyatékából, másolatan körbe lehet járni a Pietát, az állatszobrok mindigis elvarázsoltak, aztán volt már köccsönbe kiállítva Hyeronimus Bosch, a térképterem mindég lenyűgöz, a faliszönyegek közt az amerre állsz-arra néz Krisztus, az éppen megnyitott könyvtár részlete, a festett könyvszekrények, szóval... buli...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Persze, aláírom. Onnan küldözgetek téves felhívásokat békemenetre a főnökség nevében.:)
Ideje megszervezni a földalatti ellenállást, mielőtt késő lesz.
@Myrath:

Elég valószínű forgatókönyv.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Neked akartam ajánlani Tersánszky Józsi Jenő Misimókus kalandjai című remekművét.
Most lehet, hogy újrakezdem érdemeid mérlegelését.
Zsebibaba?
Csak a fidesz meg ne védjen!
@Husz_János_Puszita: Ésdebizony, nem kell Rodoszra (Lindosba) menni, hogy meglesd a Laokoon-gruppot. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi az, ami oten van, de nem mutatnak... asszem az jóval éreksebb. Tudomásom szerint, mondjuk elég sok ókori és középkori pajzán szoborkájuk van, amit csak a beavatott, bár kicsit ferdehajlamú püspökfalatok csodálhatnak meg:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nem jutottam még el Rómába sajnos, Ravennában voltam csak, Velencében, meg a szokásos nyaralás olaszba'. ( Irigy vagyok kicsit. )
@Husz_János_Puszita: És nem mellesleg: Mindig rácsodálkozom a térképteremben Velencére... egy 3-400 éves térkép, és minden ott van, ahol most... Rohadjanak meg a mocskos burzsujok!
@Husz_János_Puszita: Pedighát: más világ, más történelem... 3000 év, legalább 6 rétegben. Amit látni akarsz, azt nézed... és a legszegényebb bezony a gótika... ott még pincebogárnak is jó lenni. A Termini alagsorában üveg alatt, ott a római kori városfal. A metróbővítést 20 éve tervezgetik át. Ahová fúrnak, ott rom terem...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
index.hu/kulfold/2013/10/19/sulyos_tuntetesek_romaban/
"Termelj! Fogyassz! Dögölj meg!", "Nem kérünk a bankok hatalmából!" - ezek voltak a szervezők szerint háromszázezresre nőtt menet jelszavai. Ahol tudták, a felvonuló tömegből kizárták az arcukat eltakaró szélsőséges tüntetőket. Ez utóbbiak máshol kirakatokat törtek be, üveggel, kövekkel, papír- és füstbombával, tojással dobálták meg a rendőröket."

Ott is Rákhell Kunigunda Hugó volt a szóvívő, mint anno a 2,5 milliós Kossuth térin:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a 444!.hu szerint:
"A megszorítások, a munkanélküliség és a drága vasútépítések ellen több tízezren tüntettek a kormány ellen szombaton az olasz fővárosban."
"Valódi kastélyokat adnak fillérekért"

index.hu/gazdasag/ingatlan/2013/10/21/valodi_kastelyokat_adnak_fillereket/

Kell is ez a sok új uborkafáncsüggedő mélymagyar parasztnak. Nemesi okleveleket gyártó tímároka kormánymegbízásból felvételre keresünk! Menhelyi kutyák: REszkessetek! Bőrötök a családi választási fatüzeléses kandalló fölött leszen mingyá...
Ez is olyan, mint a bajai videó, végleg kifárad tőle mindenki és bedobja a törülközőt. Már győzött a Fidesz.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Aztán a katakombákba is menj le. Ja és Sixtusi kápolna freskót is fotózni ám. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Most olvastam egy linken, az olaszok és a spanyolok nagyon gyengén állnak képességekkel, az utolsók a sorban a PISA felmérésében. Látok némi összefüggést a magas munkanélküliség és a felmérés eredménye között.
Ha szétverik a bankokat, attól még úgy lesz.
A másik megoldás, hogy a BM a rendelkezésére álló adatokkal úgy bánik, ahogy akar.
@Husz_János_Puszita: Valszeg azért, mert a felméréseket narancssárga mellényes, alulképzett olasz-spanyol analfabéla közmunkások végezték, minimálbérért:-)
Indul a választási kampány, megkezdődött az érdekvezérelt antikorrupciós hév, aminek a legegyértelműbb jele, hogy Gyurcsány Ferenc a tisztátalan pártfinanszírozásról kezdett el beszélni, plusz az Átlátszó egyik cikke alapján szólította fel vagyonelszámolásra a miniszterelnököt és családját. Mindez persze csak a cirkusz végett, mert Gyurcsány és a baloldal speciel még nem számolt el semmivel, a pártfinanszírozás ügyében pedig konkrétan nem csináltak semmit, amikor hatalmon voltak, azon kívül, hogy ugyanúgy folyatták ki a közpénzt, ahogyan most a Fidesz.

atlatszo.blog.hu/2013/10/21/heti_mutyimondo_rahel_cipelloje_ferenc_aranykopese_es_a_sikapuk?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_10_21&utm_campaign=index
@Husz_János_Puszita:

Itt van:

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/kulcsfontossagu_kepessegek_egy_generacio_alatt_el_lehet_rontani

"Az olvasási, számolási, probléma-megoldási, kommunikációs képességek ma különösen meghatározzák az egyes emberek foglalkoztathatóságát, a gyors technológiai változásokhoz való alkalmazkodási készséget. A kutatók úgy találták, az alacsony olvasási képességgel rendelkező emberek például kétszer nagyobb valószínűséggel lesznek munkanélküliek, mint jobban teljesítő társaik.
.....
Az sem mondható, hogy magasabb képzettség egyenlő jobb képességek. A felmérés során úgy találták, hogy az egyetemet végzettek negyede(!) a két leggyengébb kategóriába esett a legtöbb országban"

Európa tényleg hanyatlik.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Ahham, így már világos.

Morálisan ingoványos, de legalább önkéntes. Ingyenebéd laptoppal sincs, a magánéleted és érdeklődési köröd az ára.

Hülye aki így játszik vele, mégis lesznek elegen.
@Fabius: Mondjuk, nekem csontig benyalhatnak a 4 GB Ramjukkal:-)
@Fabius: És a következő ajállat az ingyenebét, meg a szuperpempő...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Felvetődik a kérdés, miért nem számoltatta el a saját pártját, amikor megtehette volna. Végiggondoltam, azért, mert akkor a párt hivatása lehetetlenül el, a rossz törvényi szabályozás miatt.

1. Megcsináljuk a kampányt. Ahhoz kell XXX pénz. Van? Hivatalosan nincs, tehát szerezni kell nem hivatalosan. Ha nem tesszük, akkor

2. Nem csinálunk kampányt. Győz az ellenfél, aki szintén hamisan játszik.

Ezt csinálja az egész ország, kicsiben és nagyban.
@Husz_János_Puszita: jól látod, nincs mit hozzá tennem

melléklet:

Jól jött a bajai átverés
a kormánynak

Jól jött a bajai átverés a kormánynak

Az ellenzék a földmutyit erőlteti, Rogán szerint
az MSZP-nek tisztáznia kell magát. Szalayné Sándor Erzsébet lett a nemzetiségi ombudsman.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F21%2Fparlament_pp%2F
@Dr. jenőke (jenőke): Misimókus? Hmmm... vonzó alternatíva... Zsebibaba? Nem is tudom, ebben a tárgykörben eléggé tájékozatlan vagyok. TJJ pajzánabb irományait tollvasgattam:-)
a rezsivédő békemenet pár panelt is útbaejthetne... lehőszigetelni...
Gyönyörű... rámszakadék:-) méghogy a beszélő neveknek nincs létjogosultsága:-)9

"Sértett vállalkozó hajtott át
a dömösi alpolgármesteren
A Rám-szakadékot látogatók parkolódíját bukta a vállalkozó. Így állt bosszút."
@gipsz.jakab: Ezek? Ne máááá... ezeknek az agya olyan szellőr, hogy csak ihhaj... viszont garantáltan lehetne utánuk csótányírtást tartani:-) Mondd! Megérné?
Valaki felvázolna ezt a bajai dolgot? Röviden. Nincs kedvem olvasni hosszan. Benne van az Mszp és a Dk, ha jól sejtem, de az E-Pm nincs.
Előre is köszi.
@V-PORT: röviden? ok:
mi Baja a hazánknak?

minden politikus bűnöző
a pártok bűnszervezetek
az álamot mexálta a mafia

van még kérdés?
És az nem lehet, hogy a fideszek lefizettek egy dékást álvideozni?
Mi lesz itt még tavaszig, veszek Deadalont nagy tételben.
@gipsz.jakab: Nincs. :)
Most van ez a Fidelitas Bajnaizós oldala. Amiben semmi újdonság. Vagyis egy. Ez a "kedvencem": "Feleség-Féleség. Bajnai nem szívesen viszi fényre partnereit. A bonyolult családi viszonyok sok bonyodalmat okoztak az állami prokokollnak." Hogy mi van?
A legrégebbi és - egyben - legjobb kézmelegítő a női muff, én abba fogom bedugni!
Csak azt nem tudom még, hogy a kínálat szempontjából érdemes-e foglalkoznom a békemenettel, vagy más alternatívát válasszak?
@DR. INKVIZITOR: Schnellcici elvtársnőnek meg se ekottyansz! Felpróbált, 19-es elvtársnő... és a Haza nem maradhat fázásban:-) Csak ráfázásban:-) Csizmadiáktól muffot meg hijába szádra ne vedd... ott bizony nem kapsz:-)
@DR. INKVIZITOR: Dehamár ilyen elképzeléseid vannak, ideje lenne elvégezned egy FIDESZ inszemináriumot:-) Legalább társadalmilag hasznossá válhatnál:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ejnye, te a szleng alapján közelítetted meg a témát! (bár nem gondolhattál rosszra...)
Azoknak, akik nem ismerik pontosan:
kony.network.hu/kepek/regi_ruhak/1930_muff_azaz_kezmelegito
Lehet hogy hülye vagyok, de ennek az egész bajai videós sztorinak olyan Őszöd feelingje van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Husz_János_Puszita:

Szerintem viszont ez igen szemét gyurcsányozás Mongtól megint. Összemossa a feketét a fehérrel, hogy minden szürke legyen. Gyurcsány át akarta alakítani a pártfinanszírozást, aminek a Fidesz feküdt keresztbe, amit nyilván jól tud ő is. Puch pénztárnokkal folytatott csatája tudjuk, hogyan végződött, új pártja, a DK pedig a honlapján számol el nyilvánosan és rendszeresen.

Amúgy:

Utolérte a DK az Együtt-PM szövetséget

A Századvég október közepén készített közvélemény-kutatása szerint. Kiderült az is, hogy a választói aktivitás növekedése mellett a Demokratikus Koalíció (DK) elérte az Együtt–PM támogatottsági szintjét a teljes népesség és a biztos szavazó pártválasztók körében is.

Mindkét párt 5-5 százalékon áll.

www.facebook.com/dk365/posts/529570747133344
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Ezek szerint nem jött le a mondanivalóm. Nézzük így:

Felvetődik a kérdés, miért nem kért teljes bejelentést a munkáltatójától X Géza kubikos, amikor megtehette volna. Végiggondoltam, azért, mert akkor a hivatása lehetetlenül el, a rossz törvényi szabályozás miatt.

1. A családját el kell tartani. Ahhoz kell XXX pénz. Van? Hivatalosan nincs, tehát szerezni kell nem hivatalosan. Ha nem teszi, akkor

2. Nem tudja eltartani a családját. Elviszi más az állást, aki szintén hamisan játszik.

vagy

Felvetődik a kérdés, miért nem fizetett adót X Géza építőipari vállalkozó, amikor megtehette volna. Végiggondoltam, azért, mert akkor a hivatása lehetetlenül el, a rossz törvényi szabályozás miatt.

1. Ki kell fizetni a költségeket, adót, járulékot. Ahhoz kell XXX pénz. Van? Hivatalosan nincs, tehát szerezni kell nem hivatalosan. Ha nem teszi, akkor

2. Veszteséges lesz. Győz a konkurencia, aki szintén hamisan játszik.

Ezt csinálja az egész ország, kicsiben és nagyban, és az egész a pártfinanszírozással kezdődik.

Ezt ostorozza Gyurcsány már nagyon régóta. Attól függetlenül, nagyon rosszkor adott muníciót a fidesznek vele. Hülyeség volt most feldobnia a labdát.
Birkamenet és a FIFESZ új szlogenja,.".Bégess és kiáltsd velünk , MI CSALVA NYERÜNK!!!!!:D
"CSAK A FIDESZ" CSAL , hazudik, lop,..
kepkezelo.com/images/131j7tjx6lyl93b8hr.jpg
@DR. INKVIZITOR: Hát lehet, hogy nem, de nekem a selmeczi kézmelegítője még akkor em kellene ha napelemes fűtőszál lenne benne:-)
@Husz_János_Puszita:

Igen, de ez lejött, bocs, ha félreérthető voltam. Mong szövege akasztott ki.

Egyetértek abban is, hogy baromi rosszul sült el, hatalmas gellert kapott az egész, és csöppet sem lennék meglepve, ha a végén, nem sokkal a választások előtt ellenzéki vezetőket sétáltatna majd a Polt-ügyészség rabszíjon, ld. a Fidesz feljelentését az MSZP ellen.
@DR. INKVIZITOR: És persze akkorsem, ha úgy szorulna rám, mint egy gumikesztyű:-)
NÉZŐPONT ÉS A SZÁZADVÉG nem oszt nem szoroz---a FIDESZ BŰNBANDA boszorkánykonyhája mindkettő,.. a FIDESZ PÉNZELI...Csalás a közvélemény kutatása!!!
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Szinte biztos vagyok benne, hogy a választások előtt elvisznek pár ellenzékit rabszíjon. A konkrét indok gyakorlatilag mindegy is.

Mongot nem olvastam, hol van?
@9mmPara: jelentsd fel zaklatás miatt.
Azonnal meg lesz a szám tulajdonosa.
@Fabius:

Format'C',telepít, "oszt' pornó+letöltés ezerrel,'oszt' szopjatok k@cs@gok,ha nem tetszik államosítsátok újra,de úgysem adnám!!!
Mikortol van az a pont, amikor pl. a kozalkalmazottaknak ki KELL menniuk bekementelni, kulonben elvesztik az allasukat?
@ex-dr. vuk:

Közel lehet. A környéket már ma elkezdik lezárni, mert szerdán arrafelé beszél a Kedves Beteg.
"elektronikus kapcsolattartás keretében írhatok nekik postai levelet."
Megmondta a Kedves Vezető: nem lesznek itt ilyen XXI. századi izék! Azt szopjuk, hogy ő annyira sötét, hogy képtelen megérteni a különbséget az SMS és az E-mail között, a lelkes elvtársak meg próbálnak felzárkózni ehhez a sötétséghez! Erős a mezőny, nem lehet lacafacázni, erős nyelvcsapások kellenek.

Én meg csak röhögök a sok hülye komcsin. :D
Már rég elvesztettem a felháborodásra való érdeklődésemet, ez kell a hülye magyarnak, akkor kelljen ez, én csak egy kávét kérek, és közben kiválóan szórakozok. :DDD
De szep gyujtemeny!

gordonelete.hu/

Persze ebbol nyilvan semmi sem igaz, hiszen a libas az egy higgadt szakerto. :D
@Penivaldes:
Itthon gyerekkorom óta nem nem láttam használatban, de az utóbbi években több külföldi divatbemutatón is feltűnt.
Azt hiszem, hogy a miénknél valamivel különb országban - esetleg némi utánjárással - manapság is megvásárolható.
@ex-dr. vuk: Az első békemenetnél tanár ismerősömnek konkrétan megmondták, hogy ha szombaton nem lesz ott, hétfőn nem kell bemennie dolgozni.
Asszem, senkinek sem ártok,
De már tudom, mért jó e net:
Adatomat lopják pártok,
S címhez jut a Békemenet.

Á, ennek semmi értelme! Olvassatok inkább Frady Endrét! fradyendre.blogspot.hu/ :)
@DR. INKVIZITOR:
szólok is sírbatesznek, hogy vegyen nekem egyet
Érdekes, én még semelyik pártól se kaptam SMS-t, pedig már jónéhány választás óta ugyanaz a számom.
Postai szemetet sem kapok azóta, hogy Ügyfélkapun letiltattam az adataim kiadását.
háború van emón?

..vagy mi a fasznak békemenet?

ja tommá, annak a busafejű konzumidióta báyernek a menete, aki asziszi megváltja a világot a konzumlexikális tudásával és a hülye fejével

vattacukor lesz?
@gnme: lesz, sőt lesz ringlisizé is, meg minden.
@Penivaldes: navvazegh, akkor lehet odaesz a fene

régen köpködtem már egy jót
na emberek, nekem menni kell répát enni, aztán csontokat tanulni, meg esetleg keringést
jó éjt
Szerintem pont jó, hogy Békéscsabán nem indul az ellenzék.
Holnap akar aláírni Bajnai és Mesterházy?
@Dr. jenőke (jenőke):
Jaj, Jenőke! Nem dugás, hanem lopás. Még most sem beszéled az újfityeszt?! Pedig már megtanulhattad volna.:)
A Békemenetben résztvevők között kisorsolunk egy utalványt, melyet egy Wass Albert kötetre és egy hátizsákos Csángóföldi túrára válthat be a szerencsés résztvevő, ami fedezi az útiköltség felét, amelyet a rezsicsökkentéssel megspórolt összeggel kiegészítve megvalósíthatóvá válik minden igaz magyar álom úti célja. A rendezvényen magam is jelen leszek, mert sikerült helyet foglalnom egy órával korábban visszatérő repülőgépre, ami a Karibi charterjáratok esetében nem mindig megoldható. A békemenet végén meghallgathatja Orbán Viktor miniszterelnök úr ünnepi beszédét, és ha szerencséje van, akár Deutch Tamást vagy Szíjjártó Pétert is megpillanthatja.
ennyi:

Baktérium ölt a miskolci csecsemőosztályon
Öt nap alatt nyolc koraszülött halt meg. Senki nem mulasztott, nincsenek felelősök.

Mégsem lesz ellenzéki jelölt Békéscsabán
A Gyulai Törvényszék sem engedi nyilvántartásba venni az öt ellenzéki párt közös jelöltjét.
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: ki ezek a mandrik? a stewardessek?

nő nincs? .. vagy azok kikoptak?

pálinkát adnak a repülőn? .. különben fel se szállok. megyek kocsival.
@Kim Jong Un: ez valoban egy szakerto eletutja, kar, hogy a jelenlegi feldiktaturaban egy ilyen ember nem tud ervenyesulni.

de mindenesetre impozans, kovetendo eletpalya.

legalabb megtudjatok hogy mukodik a kapitalizmus, nemzetszocialistak:-)

ne gondoljatok, hogy eselyetek lesz elkerulni, csak annal jobban fog fajni minnel tovabb huzzatok:-)
@Penivaldes: tanuljál diabot, ahhoz emón egy db ember ért ...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Valamit aláírnak. Bár lehet, hogy Gyurcsány beront és előad valami performancet.
En is kaptam smst bekemenetest. Mit tehetek? Fel vagyok haborodva. Honnan tudjak a szamom? Kik ezek? ( tudom kik, de hogy jutottak a szamomhoz? ) a spam sms nem buntetendo ebben az orszagban? Hogyan tudok leiratkozni a listarol? A vrnyomasom 200 lett az uzenettol. Ezert sem perelhetoek?
@V-PORT: Kezd izgi lenni. :)
Olyan, mint egy brazil szappanopera.:D
@Kim Jong Un: Ezt nevezem rajongásnak. Neked nem elég a sajtó, a nyilvános szereplés, facebook stb. Te végigjárod az internet bugyrát, hogy ragaszkodásodat kiéld. Bajnai könnyekig meg lenne hatva ragaszkodásodat látva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Újra megdenéztem. Hogy néköd mekkora igazad vagyon. Mentségemre szóljon, a Kádár rencerben szocialistalizálódtam, műszaki enböt lévén nem kenyerem a számokkal és a helyi értékekkel történő bajmolódás:-)
Eszem megáll!

A szerencsétlen levélíró kap egy levelet a Fidesztől és ahelyett,hogy egy laza mozdulattal a kukába hajítaná,elkezd levelezni az Ügyfélkapuval,nyomoz és "tényfeltár"....
Hát nem is tudom,hogy ki a nagyobb birka,a békemenetesek vagy a levélíró?
www.atv.hu/belfold/20131021-rezsicsokkentes-eu-ellenes-nyilatkozatot-fogadott-el-a-parlament

'Állítsátok meg gülüszeműt',mert ez kórosan veszélyes amit ez az elmebeteg művel a 'rizsacsökivel'!
Sírvaröhögnek rajtunk Európában! 50-es évek!!!
@Zalai: Nyugi! Nekem Isten írt, hogy rövidesen magához szólít... oszt mégsenem háborgok. Csak simán kiröhögöm. A butus nem tudja, hogy már leszerződtem Luciferkóval az Örökéléletre:-)
@gnme: Azért ennyire nem volt komplikált a mondandóm. Tökéletesen érthetőre faragtam. AZ a gyanúm, hogy neked nem ment át, mert érthetetlenségi versenybe kezdtél. Nem, nem ez volt a szándékom.
@Lucky Larry Silverstein: Most nem a tegnapelőtti posztról van szó, te majom.
@profilo: Azt hiszem, nem érted a lényeget. Nem a nótárius levelezhetnék a mozgatórúgó, hanem a privátszféra védelme. Persze, lehet neked ez semmit nem jelent. Egészen addig, míg egy szép éjszaka, amikor hazakóvályog a kocsmából, és megprógálsz bevackollani az asszony mellé, oszt jólmeglátod, a telifingott takaróoldali jobbszélen már elégedett mosollyal ottan horpaszt a kisvárosi fideszes tanácselnök korcs kutyája...
@Zalai: Kedves uram!
A feltett kérdését leiratkozási szándékként értelmeztük, így megtettük ön helyett a szükséges lépéseket. A NAV munkatársai a jövő hét folyamán személyesen felkeresik önt és vállalkozását.
@gazoló: Vajha mikor fogom olvasni az EU-felszólítást? Azonnal szüntessék meg az évi 1400 MRD. forintos "támogatást, mert mink nem leszünk az EU lánczos kutyái! :-) Külömben is: Kim Und Csonk már beutalt 15ezercsillió dingwongot, nem vagyunk rátok szorulva:-) Bibábú:-) Persze cserébe megkapták a Tihanyi révet tengeralattjáró bázisnak, de ehhez nektek szarfaszúak, mi közötök? :-)
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Haggyad má... ilyen egyszerű nikrövidítést se nem tucc megfejteni? Génmódosított Népnemzeti Mélymagyar Egyed:-) Az új focialista NER-tipus:-)
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Hehhe:-) És kérjük készítse elő ellenőrzés céljából az 1914-1918 közötti adóbevallását, Különös tekintettel, a Trianoni szerződést megelőző időszakre vonatkozóan. Az anyagot kérjük elektronikus formában, újraírható adathordozón, a KÖZGÉP és CÖF postafiók címére 3 példányban postafordultával benyújtani:-) Figyelmeztetés!!!! Csak eredeti dokumentumokat tudunk a vizsgálat tárgyává tenni, szkennelés, fotóshoppolás, egyéb bitvarázslat azonnali elmarasztalást von maga után!
:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
DDD
Szerdán lesz a reveláció,celebráció 4 millió hívő//juh// előtt!!A sztárvendég /psztt!!/állítólag Kim Und Csonk!!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Ne várd ki féllábon. A múltkor is milyen visongást csaptak, mikor a gonosz eu nem akart minket gyarmatosítani?!
@gazoló: Nem baj. Mi demokraták tüntetőleg otthon maradunk és csendes többséget alkotva rejtőzködve készülünk a szavazásra, ahol majd a fülke magányában elzavarjuk a fideSS (sic!) bagázst!
Mesterházy nem vette magára Gyurcsány szavait, mert őket az ÁSZ megvizsgálta. Anekdotákkal a pártfinanszírozásról nem foglalkozik. Akinek bizonyítéka van, tegyen feljelentést, addig rágalom.

Olga: Ön tud hasonló mendemondát?
Attila: Nem.

Olga annyiban hagyja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A másik szálhoz.
A bajai éjjeliben elég pótcselekvésnek érzem a szelek kavarását.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Hát látod te is olyan buggyant vagy,mint a levélíró.Agyatokra ment a napi politika és már az ágy alá sem mersz benézni,mert attól félsz,hogy a Rogán Tóni ugrik ki onnan.
Bizony mondom néked,ha ezzel a színvonallal a Békemenetbe még nem is nyersz felvételt,de hülyeséged miatt simán megérdemelsz egy Microsoft címkét.
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:

+++

Vajon ki jár azzal jól?
Három hónap alatt bedarálják a következő kormányt,úgy,hogy a 'B'verziót is azonnal ki kellene dolgozni!
De azért a halálfa@ára velük!!!
Az egész pártprogramukat a stadionok árából finanszírozzák.
Forrás még a GDP növekedés, az olcsóbb adósságszolgálat, az igazságosabb elosztás, az adóalap kiterjesztése. A végére odabiggyesztette a korrupció felszámolását.
@V-PORT:

Ezek a másik választási lehetőség. Nekünk reszeltek.
Az indexen hamar elült a videó téma, úgy tűnik, most hogy kiderült, a Fidesz nemcsak hogy nem csalt, de ráadásul egyenesen az MSZP székházból küldték (a megbízható forrás, bruhaha) a leleplező anyagot a HVG szerkesztőségébe, így már nem is olyan érdekes. Bizonyára a békemenet szervezésének kulisszatitkai most a legnagyobb sztori az országban :)
Mesterházy Attila hiba nélkül elmondta a kötelező, semmitmondó lózungokat Olgikánál, aki valószínűleg felsőbb utasításra szó nélkül tűrte..
a békemenet utáni következő szint a fáklyás felvonulás: legalábbis náciéknál így volt szokás...
@esef:

Karlendítés mikor lesz? Olyan szép, mikor a szív egyszerre dobban.
@Husz_János_Puszita:
idő kérdése, ne legyél telhetetlen
@Husz_János_Puszita: Engem csak egy dolog "nyugtat" meg. Az Együtt-et nem tudták eddig belekeverni. Ezt a Dk-s szálat nem értem. Mesterházy meg nem csapatkapitány, és sohasem lesz miniszterelnök.
@gmower:

Te még hiszel a mesékben?
Norvégok pénzt akarnak keresni!!Hát most tejeltetik őket több oldalról is!!
A fidess egyébként is ártatlan szűzlány,kampánylóvék,választási 'hókuszpókusz' meg hamisvideók terén is!!Ha meg a szocik sárosak sittre velük is!!
@profilo: Te tényleg ilyen hamisítatlanul ostoba vagy?! Látom, még távolról sem dereng valami, miről is szól a poszt, mi is a gond.
Figyu, te vagy a békamenet felvételi bizottság elnöke? IQ stimt.
Na a bajai hamis video felnyitotta azok szemét is, akik még vártak valamit az MSZP-től. Talán munkásőr múltjuk vagy valami hasonló okán.

Ezt a mocsok MSZP-t ki kéne tiltani a választásokról. Ők ugatnak csalástól, amikor cigányoktól rendelnek lejárató videó-t. Kiváncsi leszek ki fog ezért 3 évet ülni. Remélem a rendőrség eljut a Mesterházi-ig is, mert neki aztán tudnia kellett az egészről, mert az ő emberei csinálták. Mehet dutyiba a csaló!
@V-PORT:

A szóvivő azt mondja, lungodromos rokon a dékás aktivista, aki készítette. Mindent el tudok képzelni, és az ellenkezőjét is.

A DK utolérte az E14-et népszerűségben. Bajnaiék valamit nagyon elrontottak.
Azért ravasz húzás ez a finanszirozás-téma Gyurcsánytól. A Fidesz megtette a szivességet a feljelentéssel.

1, Az MSZP világossá tette, hogy Feri és csapata persona non grata. Feri nem tartozik nekik semmivel.
2, Feri nagyon jól tudja, hogy működik a kampánygép. És hát, hogy finom legyek, lómallér a két nagy pártnak. Bot a küllők közé. A Fidesz-ben sem gondolják komolyan, hogy a kampánygépezet változatlan sebességgel düböröghet egy bírósági eljárással a pártok feje felett, amikor egy ország fogja árgus szemekkel figyelni, mit művelnek a kampányban a suskával.
Úgyhogy a két nagy párt kampányforrásait kicsit elzárja ezzel az eljárással, igy valamivel kiegyenlitettebb lesz a verseny. Na erről szól ez az egész.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szóval te is visszaírnál egy ilyen levél után.
:)

És még ti sírtok,hogy a szemét politikusok mit meg nem mernek csinálni veletek.
Hát nem csodálkozom...

Tudod mit?
Én vagyok az elnök!
És fel vagy véve!

:)
@nemecsek ernő áruló: Akkor nem jartam messze az igazsagtol. :D
De hat mar a rezsicsokkentos alairasnal is lattunk ilyet. Jobb, mint egy taglista. Eleg osszevetni a berszamfejtessel es latjuk ki repul holnap. :)
A bekemenetre meg behazudhatod h ott voltal.
@Husz_János_Puszita: Sok dolgot rosszul csináltak, de Gyurcsány nyomulása ellen mit lehetne tenni? Az emberek ezt szeretik. Orbán és Gyurcsány: mond még hangosabban a lózungokat.
Egy éve jött vissza Bajnai. Lehet, hogy hibát követett el, de becsülöm benne, hogy visszajött, és próbálkozik, olyan szembe szélben, amiben más már rég feladta volna.
Tök jó cirkusz lesz a kampány időszak.

Mondjuk az is elég elgondolkodtató, hogy a szocikongresszuson vagy miafenén orbán képét nézegette a nagyérdemű.

Az se normális - szerintem - aki bármelyiknek elmegy bohócnak a játékába.
@profilo: Bazd meg! Hogy kijöjjön belőlem az állat. Ki a fasz kérte meg szeretve tisztelt miniszterelnökünket, hogy ki tudja milyen adatbázisból rendszeresen zaklasson "nemzeti konzultáció" ürügyén? Ki kényszeríti a kölyköket NER-kompatibilis hittanórákra? Ki vereti rá a lakásajtót mindenféle félmajmokkal az emberre, hogy írja alá a rezsócsökkentési adatlapot? KI akar még a seggem lukába is belenézni, hogy reggel tisztára sikáltam e jó NERpógárhoz illetően? Ki az, aki rákényszerít a közmédia által arra, hogy ugyanazt a propagandát nézzem reggeltől estik minden közszolgálati csatornán? KI akar bigott, egyben lelkes hülyedrukkert nevelni belőlem? Ki akarja meghatározno, hogyha dugok, akkor gyereket is csinálhjak ne csak élvezkedjek? Na, erre válaszol okostóbiás....
@profilo: Nem lehetsz kirekesztő, engem is vegyél fel! Minimum 2. soros akarok lenni! Nagyon tudom alakitani a hülyét, megigérem nem hozok rád szégyent! Nézd, lehet, hogy ez egy hosszú barátság kezdete lehet!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Én nem szeretnék bepillantani a segged lukába, abban biztos lehetsz.:)
@DarthVader:

Igazad lehet.
Gyurcsánynak már letelt az 5 év elévülés, könnyen beszél.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nyuszókám, ez azért durva volt! :)
Most, hogy a zelnö kúr beléptetett abba az izébe és olyan lett a lábad, sajnálattal, de meg kell tudnod, hogy a felvonuláson a részvételed kötelező, továbbá a birkamenet spiclijei árgus szemmel figyelik, hogy elég lelkesen integetsz-e a dísztribünön helyet foglaló bolseviki elvtársaknak!
Ezt megszívtad... :D
@V-PORT:

Én Gyurcsány sikerét pont abban látom, hogy nem pufogtat lózungokat.
Bajnaiban nagyon reménykedtem, kár hogy ez lett belőle. Politikusnak gyenge sajnos, minden más erénye elismerése mellett.
@Husz_János_Puszita: Nekem Gyurcsány sok. És tudom, hogy ezzel most megint magamra uszítok sok mindenkit, de egy szarkavaró. Kavar, majd elsétál, hogy a másik fejére essen. És annyira ájtatos, hogy engem már elriaszt.
Ezek a közpénzeken dédelgetett, demokrácia csődjét megtestesítő „czivil” zabigyerekek, engem hogy-hogy nem találnak meg?
Milyen lista az, amelyiken nem vagyok rajta? Vagy milyen az, amelyiken igen?

Valaki biztosan követ engem a karhatalmista gourmandok közül, akik még meg tudják fizetni a tatárbifszTEKet, szóval világosítson már föl errűl onnan valami illetékes, ha szabadna kérnem, jó?! 2014 után már kérnem sem kell?
Lehet-:((
Anonban addig a leg határozottabban tiltakozom ezen égbekiáltó szemétség ellen, hogy engem narancsba sem vesznek!! Oszt, ha esetleg vagyok akkora barom, hogy bejön a Jerzycsökkentés (különvonat összeállítva Warsóban…?), meg a többi képtelen ökörség, akkor most hun reklamáljak, hogy énvelem a franc se essemesezett e-tárgyban?

Dilettáns kormány!
Hát, rátok szavazzak?
Sose nem!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azért a 2010-s népszámlálási adatokra még mindég eléggé kiváncsi lennék. Mert azóta se kép, se hang... lehet, mert legyőztek bennüünket az orkok, esetleg kiderült, mert emlékeim szerint vallási hovatartozási kérdés is volt, hogy az egész ország leszarja a Szent Korona tant, meg Mária Országát???
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

-Ki a fasz kötelez téged arra,hogy elolvasd szeretve tisztelt miniszterelnökünk ökörségeit,mikor ki is dobhatod a kukába?
-Ki kényszerít téged arra,hogy végighallgasd az a félmajmot papírral a kezében,mikor simán,egyszerűen és udvariasan is elküldheted a búsba?
-Ki a fasz kíváncsi a segged lukára?Buzi-e vagy?
-Ki kényszerít arra,hogy a közmédia agit-szoc-prop műsorait bámuld?Elveszett a távirányítód?
-Ki kényszerít arra,hogy ha kefélsz akkor gyereket is csinálj?Csak nem az asszony?

Nem kényszerít itt senki...Klinikai eset vagy.
Orbán megbabonázott és parázol tőle rendesen.
Kezeltesd magad,míg nem késő!
@magándemokrata:

Önkéntes?
Fel vagy véve!
Kétszer is....
@esef: LEsz itten még a Pskás stadionban kiállítás megnyitó. Vezérünk bemutatja legújabb árja akvareljeit... és a tömeg lelkesen Viktor! Piktor! kiáltozással ünnepel...
@Knósszosz:

:DDD
Itt van az Elnök Úr profilo, ha jó leszel, felvesz a listára.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Rád szálltak... A galambok is így kezdik a köztéri szobrokkal... :)
@Knósszosz: engem azért nem találnak meg, mert nem tudják milyen vagyok

engem olyanok találnak meg aki mindig azt kérdik: dehát miért nem fizeti elő a szolgáltatást?

először és utóljára szoktak megtalálni.. utána nincs már kedvük beszélni többet velem.. az életben

www.youtube.com/watch?v=5ZxRL5VT_i8
@Husz_János_Puszita:
Megszívja ő is, kötelező lesz a birkameneten bégetnie! :D
Sör nélkül ráadásul, csak tejet adnak neki...

Vigyázzni kell, még pár perc és Fabiust is belépteti! Fusson, ki merre lát... :D
@DarthVader:

Legyen igazad. De azért az ellopott földek, trafikok, milliárdok, rezsicsökkentés, Zsigó Róbert és Kocsis Máté országában, amit mind árgus szemekkel figyelt az ország, ez sem lesz gond a Fidesznek, attól tartok.
@Habakuk999:
Há'depersze! :D
Sőt 4 hét múlva a Vízitúra magazinban is megint, az akkor nyári csapat jött megint forgatni.
Kevés helyen van városi rafting...
@Knósszosz:

Szia!

"Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akaarják gyilkolni?"

www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI
@Husz_János_Puszita:

Nem biztos...
Kezdünk sokan lenni.
Új szlogenünk:

Már ne hozz magaddal még egy embert!
@profilo: Tündérbogaram!
1. Akciónként 160-170 milláéert dugítják a postaládámat. Nem is ezaz érdekes, hanem honnan a picsából tudják a címemet?
2. Milyen alapon mer becsengetni az a félmajom este, normál böfögési időben a lakásomba? Ki hatalmazta fel arra, hogy zaklasson?
3.Olvasgatva például Te:-)
4.Ki hatalmazta fel ezeket a senkiháziakat, hogy legalább 5 tv csatornát kisajátítsanak és nyomják a redvás propagandát közpénzből, elfoglalva a helyet a normálisabb csatornáktól? Mikor esett ki a kezükből a BBC etikai kódexe és szarták le az objektív tájékoztatási kötelezettséget? Én tudok szűrni. Mariska néne, Pista bá félkómásan, agyérszűkülettel nem. Dól rájuk a lé.
5.Ki alakítja ki a szabályokat, hogy ha csak dugni akarsz, akkor fizess?

Bónuszdolgok:

1. Mi is van a kötelező hittanórákkal?
2. Ki nyúlta le a dohánpiacot és emelte meg egy doboz cigi árát saját zsebtömendő 1 hónap alatt 200 forinttal?
Mesélj még szép Pinokkio...
@V-PORT:

Ááá dehogy uszítasz, annyit egyik politikus sem ér. Ízlésekkel főleg nem érdemes vitatkozni, neked nem szimpatikus, kész. Én bírom őt is.

Ágh szerint kisemberek akartak halászni a zavarosban a videoval. Miért ne csinálnának kis bizniszt, ha már pénzt lehet keresni szavazattal. Tanulási folyamat a tisztességes választások erodálása.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezek éjmagyar turulok! Háturul is suttyomban támadnak... rezsicsökkentő ívekkel... oszt törölgethetem a redvás homlokom...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: a zaklatókat küldd át hozzám

én azokban profi vagyok bazzegh'

a büdöséletben nem akarnak többet beszélni velem, levetik magukat a gangról

küggyed tesó
@Habakuk999: Ennek Cesky Krumlov??? Uggyanmá... az már majdnem Tahiti:-)
@Husz_János_Puszita: Csak nekem ezzel az a bajom, hogy túl jól játszották a szerepet. Vagyis annyi eszük együtt nem volt, hogy ezt így kitalálják. Volt ott valaki a háttérben.
@gnme: ááá kösz. elbírok, feltéve, ha van nekije is elég municijó. ha meg nem, akkor kuka, mint a hupikémeknél...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: :)
Mit vársz olyantól, aki csak a lidliben látott még sört.

Pediglen ottan van az a jó pokolbéli mézízű sörbet.
@Husz_János_Puszita:
Arról inkább lemaradnék, bár ha békés gyújtogatás és kirakatzúzás lesz jövő tavasszal, jól jöhet még egy ilyen ismeretség, csak, hogy fel ne koncoljanak, azért...
@Habakuk999:
Na, maraggy'má! :(
Tudom, ráadásul a sörük is jobb...
@profilo: Békement, békeharc, békekölcsön... nem ismerős valahonnan? -60 év... és azóta feltalálták a netet, a PC-t, a légzsákot, a rockzenét, az autópályadíjat, a zacskóslevest, a limoncellót, az Ipodot, a rádiótelefont, a devizahitelt, és a FIDESZT.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Barátom!
Te mazochista vagy?
Nincs neked családod?Nincs életed?
Ilyeneken rágódsz nap,mint nap?
Bírd ki azt a kis időt,és jövőre könnyíthetsz magadon!Hihetetlenül értékes szavazatoddal elküldheted őket a bánatba.
És ha nem?
Ragadj kardot,tollat és küzdj!
De ne emészd magad ily marhaságokkal!
Az élet szép!Ma is gyönyörű szüreti napunk volt...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az Egger kishaver, majdnem mindent visz:-) Jobb, mint az agyonreklámozott Budweiser, a Samson, a Staropramen, meg a Pilsner Urquell:-))
@gnme:
Vannak olyan árubemutatósok, akik rólam sem tudják, hogy elég.
Sajnálom őket, mert a munkájukat végzik a vegzálással végtelenül.
Őket atyai gyengédséggel szoktam elküldeni a picsába (áldja ég Rejtőt!), de az finom azért. Nem orbitovulgáris, csak lájt. Viszont ha a fidesz hívna...

Sose többet, úgy vélem-:)
@Habakuk999:
A te lidlis nénikédet... :D
Na, egyen erre a rosseb, majd megúsztatlak!
@profilo: Azt hiszem, rohadtul el vagy tévedve. Ha csak harmadára annyit élnél, mint én, a segged vernéd örömödben a földhöz...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Veltins-el barátkoztam a napokban... A Paulaner a kedvencem akkor is!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Igen sok minden fejlődött,sok mindent feltaláltak...
De neked ebből csak a Fidesz a fontos.Az izgat téged...
Te lemaradtál,nem fejlődtél.
@Husz_János_Puszita:
Jobb ha vigyáz, mert ha annyi szopós birka körbeveszi... :)
@V-PORT:

Sosem fogjuk megtudni az igazat. Dobálják körbe, mint a forró krumplit.
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: lol !!!
Ok, probalok lehiggadni. De ez az sms akkor is vert kivan :). Az en kedves telefonom kijelzojenek ilyen foku megbecstelenitese mellett nem mehetek el szo nelkul! Valamit tenni kell, hogy ez ne fordulhasson elo soha, de soha tobbe. Se velem, sem massal. ma este Harcosok Klubja az Atv-n onnan meritek kis ihletet:):)... Es elmegyek a Bem terre es tetemre hivok mer meg vagyok hivva! Hivatalosan. Udv
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Itt élsz ezen a blogon.
Nagyon boldog lehetsz...
:)

Irigyellek!

:)
F@szbiusz miért nem az elvtársaid filmjéről regélsz?
@profilo:
Mindenkinek vannak perverziói. :))
Nekem a punci, Gábrisnak a zsidók, Vérmakinak meg a fidesz... Nem lehetsz ilyen "köpködő"... :D
www.youtube.com/watch?v=ZgNGTlmIapI
@Habakuk999:
Hééhóó!!
Boli jót ajálot a Lidliből, az az Argus Gold egész emberi, bezony! Kétszáz szesz-tercijuszért meg deppláne! És a tekila ízűt is kóstoltam, elmegy.

De egy sör ne legyen kankalin ízű, vallom!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: budosebb melyebb bugyra ugysem van a netnek mint a varanusz meg az egyenlito. :D

@ausländer Sipi: siman kiirtunk titeket mocskos allatokat addig. :D
@ephart: Mert ő csinálta, és az ön dicséret büdös! Ha maradsz dumálhatunk!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ok!
Meggyőztél...,na menjünk kövezni!
Mi a mai program?
@Knósszosz: én megtanultam jól kezelni a betegségem

az ilyen fírgeket minden mérésnél és korrigálásnál hosszan kicsörgetem, hogy felvegyék, majd rájukrakom

egy-egy számmal el szoktam játszani hetekig

(néha szoktam hallani iszonyat nagy ordításokat, dehát nemtom mit ordítoznak.. a kutya se kíváncsi rájuk bazzegh')

néha napi tízszer is mérek és akár ugyanannyiszor korrigálok, és akkor muszáj vagyok pár számot felhívni

éjjel kettőkor is mérek és korrigálok

há'a egészségért mindent, éÉ'rted

www.youtube.com/watch?v=7i8ZjtF2HFo
@Husz_János_Puszita: Ez nem fog kiderülni. De mindegy. Én most arra készülök, hogy az össze közéleti író arról fog írni, hogy miért nem jött össze Bajnai egy évvel ezelőtti terve, és kik lesznek ott a tüntetése. Beszélnek majd arról, hogy ez nem megújulás, és Bajnai milyen szerencsétlen. De tudod mit. Kapják be! Miért nem ti próbáltátok meg? Ja, hogy csak a klaviatúrát tudjátok püfölni, barmok.
@V-PORT:

A szocik lehúzták a sárba, és legyőzték a rutinjukkal. Dióhéjban.
Akkor is ő a legalkalmasabb az ország vezetésére. Ennyi.
@Kim Jong Un: ugysem van! Fogalmazásból buktál-e?
@Knósszosz:
Nekem azok az ízesített izékék nemgyerebe... :(

@Kim Jong Un:
Hány néven nyomod nyomi?
Ennyire lógsz csak ki a Párt seggéből??? EZ kevés, tényleg... Szánalmas, gyűlölködő kiskancsó vagy. A pöcegödör aljáról.
@profilo: Öcsi! Baromi kevés vagy. Nekem nem a FIDESZ, hanem az ország lett volna fontos. De már nem. Húzok innen a redvába, és kacagva várom a napot, amikor csupasz seggel menekülsz vissza a patkánylyukba, ahonnan kimerészkedtél, mert azt hitted, hogy a bált Neked rendezték. pedig nem. Rád csak a balettkarban volt szükség, míg az urak pávatollal csikizték okádnivaló gígájukat. Ebben én nem vagyok partner. Se mint patkány, se mint patkányfogó. Innen kedve felejtsük egymást. Oké?
@profilo:
Program???
PROGROM!
Essetudni... Van még mit tanulni!
Szépen kell beszélni (kisebb anyázások beleférnek), lehet offolni (ebben is jók vagyunk), de érvekkel és tényekkel a legjobb jönni, arra is vevő ez a libsibolsi csürhe itt... Van pár mérlegképtelen könyvelőnk, jogászunk, flanszia menekültünk, meg hasonló őrültünk... dicsekvés nélkül! :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: És szerényen a dentmensese medikák életbe evezését, a házisárkányeregetőt , a bithuszárt kihagytad, Te... céda:-)
Nyunyókák!

A bajai videóról nem írtok semmit?

Hallgattok, mint szar a fűben?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és a gasztrokalózokat, a könnyű és komolytalan zenebuzikat, a világmegváltókat, a fehérterrormájúakat, a bolseviki csekkmondókat se említetted:-) Az esztergányoló, pedig szintén kimaradtak, pedig övéké a jövő forgácsa:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nagyon szomorú vagyok a távozásod miatt.
De várunk szeretettel vissza,mert vissza jössz ám!
További szép napot!

:)
@Kara kán: Az, a te bajad:-) Zokogjá pársort:-) Mi vastagon tezünk rá:-)
Hubazze. Ez aztán nagyon fontos dolog...érdemes pert indítani. Sőt szerintem brukkelig meg se álljatok
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mondtam; az ízesített szarok nekem sem. De a Gold - az finom!
Ráadásul a Richter-skálán ötös fokozat felett van, szóval aki bebacni akar jó ízűen, annak is gazdaságos.-:D
@Kara kán: én írok róla

szarok a bajai videóra. úgy, ahogy van.

szarok a fideszre és az mszp-re

hígfossal
index.hu/belfold/2013/10/21/gyurcsanyek_beertek_bajnaiekat/

Jaaaaaaaj, hat a libas meg a boszme fej fej mellett 4%al. :D :D :D
Micsoda kormanyvalto hangulat. :D
Szép estét mindenkinek! Mizújs?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ah!
Itten maguk libsibolsi csürhének tetszenek lenni?
Akkor elnézést kélek a dulva belépőélt!
Ha tudom,hogy anyázással többre megyek,akkor nem finomkodom.
Karácsonyi sört iszok. Ha érdekel valakit:)
@sírbateszezazegész: Héhó... már tavaly is azt ittál... megmaradt a készlet, vagy angróban katál egy nagyobb szállítmányt? .-)
@sírbateszezazegész: látode milyen vagy, nekem nem adsz :-)

ugye nem cukros, ..mert kibaszom az udvarba
Valamiért viszont én nem kapok sem sms-t, sem mailt-t a poszban jelzettektől. Vajon miért?
@sírbateszezazegész: Meg kell kövesselek! A kis csúf békáért jelentkezett egy svédcsavaros házaspár:-) Szóval, jó dolga lesz a lányodnak. cSAK KÖZBEN A Dajanellákon, meg a spriccbergákon be ne faggyon a kicsi popója:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ezt pont egy ilyennel akarod megértetni?
Türelmes pacák vagy... de barmokkal ne foglalkozz!

Amivel igen, az Róma!
A Trastevere remélem nem marad ki a túrádból, csak, hogy jobban útáljalak, azért!?
Amit burkolsz azt is fotózzad, mert én gyűjtöm a gasztro-képeket is. Főként a mediterránokat.
Sült csótány nem kell kínából, amilyen tiszták az itteni konyhájaik, olyat eszel itt is, csak nem tucc róla. Nem a levegőbe beszélek, láttam. Ezerszer.

Szóval, menj és képekkel megrakodva gyere vissza!
@Kara kán: Félre ne érts, leszünk barátok?
Jaaaj a film pluszon kezdodik most a Harcosok klubja., nem az atvn, bocsesz
@Knósszosz: A Da Meo Pattaca-ban már foglaltam asztalt. Igazi túristalehúzó hely, aranyáron mérik a somlói galuskát:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: most hozták ki... 07/10/14 18:12 a palackozási dátum... nem a tavalyi az a comte lesz később:)
@gnme: pont ezért... nem cukros, csak nem pilseni tipus... viszont a lelkemnek jót tesz:)
@Knósszosz: Amúgy a sztárételük a pacal, meg a gyesznyóbőrös bab:-)
@Zalai: az a pittyes? pittyet szeressük

régen láttam
régen én is láttam, ma már csak szemüveggel

mekk nézni
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Mondta valaki,hogy csak munkával lehet pénzt keresni?
Mit tudom én,hogy mit akarsz kint csinálni?
@sírbateszezazegész: Ismerem a karácsonyi söröket. Zseniálisak. Telt, barnaízű, sürü löttyök, isteni aromákokkal... időnként a pécsiek is csináltak! Elaléltam. De normál üzletmenetben miért nem csinálnak ilyeneket, csak szénsavas keserű hunyadi ásványhashajtót?
@profilo:
Tetszeni nm tetszik, de a fidesznyik bolsevikjai szerint mi azok vagyunk.
Ha belegondolok, hogy én a libsibolsi, akkor Piktor mi lehet a KISZ titkár múltjával, illetve a Liberális Internacionálé alálnokságával (nyóccévig).
Szóval akkor inkább az, mint fideszbuzi... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert ott is tiltólistán vagy... téged még kubatov is a ketrecbe rakott:D
@profilo: @sírbateszezazegész: Ééértem: 2007.Október 14. Ráadásul majdnem évfordulós is:-) Semmi mellékíze? :-) Kiástatok egy kamiont, oszt most dözsi van? :-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
A pacal a kurva kedvelt délen, Hispániától a Mediterráneum minden országán át Turkiye-ig.

Mindenhol más, de Nemzeti Nercsócsa, szeretik.
Persze nálunk a legfinomabb, ez nyilván való!-:O
Ne sumákolj, fényképezz, számon kérem! - ám!!
Dzso utatot!
@Knósszosz: Kösz. Már félig csomagolva, apparátok lógnak a töltön, memkártsák lepucolva, utiterv hátizsákban... és ...
@Knósszosz: Amúgy, tartok tőle, szerda este 10 után, már transteverem lesz a dologból:-)
@profilo:
Igazából egy melegbárban lesz rúdtáncos kisfiú spanyol honban - hisz az mégsem olyan ciki, mint mondjuk válogatott focistának lenni ma, Magyarországon. :(
@magándemokrata:
Hőőőőőő... eddig csak wmikiről tudtuk, amit sejtettünk, de ennyire nem csalódhattál a nőkben! :))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Hülye vagy?
Most ásták el a kamiont, csak pár üveget kimentettek...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Már megint...
A kisebbik rossz.
Miért nem lehet azt mondani,hogy ..... vagyok?Miért az "inkább,mint"...?
Tessék kiállni az elveinkért!Még akkor is ha nincsenek.

Ide illő mondás:

A tudatlanság visz valakit egy pártba,és a szégyenérzet tartja vissza attól,hogy kilépjen onnan.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Óvár is tök szép, sört meg hozol a lidlidből.:)))
ne légy kishitű!:)
@Orica Középföldi:
Állandóan itt fog lógni a neten, a pöcsnek megy az ilyen messze...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Itt meg mócsingos és bidessch CÖF perkelt, kozmás csizmadija krumplival és összefogás salátával pataky módra - böööeeeee...
Irigyellek, de annyira nem vagyok izéé, hogy ne kívánjak Neked szép napokat.
Kívánok!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: én gondoskodom a purdék jövőjéről:)... az apátsági sörök olyanok mindig... persze lehet jót tett neki az a kis pihentetés... :)... miért olyan nehéz elhinni, hogy van amikor pénzért veszek valamit, mint mások?:))
@profilo:
Ez manapság kiegészül egy komoly zsarolási potenciállal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Elegem van a magánból, mostantól barátkozom! És igen, libsi vagyok!:))
@profilo:
Ezt Kocsis Málé mondta?
Igaza volt!
Azt is hozzátehette volna, hogy aki segg mindenhez, az se haljon éhen... ha érted.
Nekem ez a békemenet kicsit büdös.

Nos, nem kétséges, sőt, biztos, hogy MINDENKI nagyon szereti a békét. Ha KIRÚGJÁK az önkormányzattól, az állásából ha nem megy el, ha NEM.

De, mibe is kerül ez MINDENKINEK az országban?
Már, számszakilag....

Lesz megint előre gyártott Orbános kokárda?
Lesz.
Lesznek előrendelt bérbuszok?
Hát hogyne!
Lesznek félúton megállunk pisilni, meg egy vacsorára?
Alighanem.

Eddig, legalábbis voltak.
Nos, nem tudom.

Mennyivel jobb ez, mint pörköltet csinálni a cigánynak a szavazatért? A magyar, mára, pont ugyanúgy elvesztette az önbecsülését.

Ha valaki, háború idején szétrakja a lábát egy tányér meleg ételért, meg a biztonságért, akkor, az még talán érthető.

De most? Bravó, ez szép vívmánya egy forradalomnak, még akkor is, ha a fülkéből vívták!
@sírbateszezazegész:
Ilyenek ezek?
Tényleg vetted??? :D
Nem Beaujolais szezon van most?
@Habakuk999:
Majd ha itt vagy, akkor legyen nagy a szád!
Ha így folytatod, te gumimatracon végzed itt...
@magándemokrata:

"És igen, libsi vagyok!:)"

minden előképzettség nélkül? vagy eszt így hogy? ezek csak ráfogják magukra hogy liberáncsok! egy szavukat se hidd! de! a receptjeik jók, azt meg kell hagyni!:) fotók is megjárják...
Tavaly mennyivel nagyobb lelkesedéssel lehetett várni 23-át!

Vártuk Bajnait, a Millát...

Most nem érzem a hozzászólásokból azt a mindent elsöprő lendületet.

Hülye dolog ez. Marad a szavazófülkék némaságában a kicsit pironkodva ikszelés.
@Knósszosz:

Kizárt,hogy ő mondta.
Nem nézem ki belőle,...azaz nem nézek ki belőle semmit,....vagyis semmi jót...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Miért, nekem tényleg tetszett, mikor ott mászkáltam, komolyan mondtam.

Te persze elmenekültél dőzsölni valami rossz görög szigetre csónakázás helyett.:)
@Napkutya:
Hány száz milliót is "szerzett" ez a "civil" gittegylet?
Pártcsicskák kitömése közpénzzel = CÖF.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A meccsről, megint off.

Magyarország-Anglia futballmérkőzés,az angol csapat azt mondja Rooney-nak: ezekhez egyedül is elég leszel, te állsz ki ellenük, mi addig elmegyünk sörözni.
A kocsmában hallgatják a meccset, a 4. percben Rooney góljával 1:0-ra vezet Anglia. Söröznek, nem is nagyon figyelnek, de a 86. percben Magyarország kiegyenlit. Kapkodnak rohannak, autóban hallgatják a rádiót: a 92. percben, a hosszabbitásban Magyarország megszerzi a vezető gólt. Az öltözőben Rooney nagy fejhorgasztva ül. Rátámadnak, mi a fenét csinált, mire azt mondja:
- Fiúk, nagyon sajnálom, nem tehettem róla, a 13. percben kiállitottak.
várom én is már nagyon a 23-át

liba bajnait, a cigá't .. izé orbánt, mesterkélt szarházit, elkúrtuk-hazudtunk urat

hát még hogy 23-án reggel jól ki tudjam tojni magam (és legyen papír).. na azt jobban
@Habakuk999:
Aha, oszt hová jutottunk... :((

Mászkálj erre mostanság. Szerdán evezek. Meg talán péntek, szombaton.
@jaegtoer:

Mesélj, milyen a konzi előképzés:)))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igen, vettem:) 1,27€/l... a bozsolé meg igazából egy borterület, de rohadt drága...
@jaegtoer: Nos ezek után, (számonkérés) vissza megyek magánnak! Ne legyen nyugodt éjszakád!
@sírbateszezazegész:
Idehaza (!) az év első bora fut, egy laza kis kajás bor, frissen kierjedt Varga féle Csabagyöngye. Kajához kellemes, olcsó, ízes, szénsavas. Alkesz Knoszi is megkóstolhatja, a lidliben is fut.
Év elején röhögtem, amikor a 2011-es palackokat árulták ki... :))
@magándemokrata:
Viszont legalább nem buzultál el! :)) Köszönettel...
@Habakuk999:

"Vártuk Bajnait, a Millát..."

a millákat most is várjuk...
@magándemokrata:

hőőő, hóóóóó! nem úgy van az! ijjen könnyen mekkfutamodik,! egy démonkrata?! no'iszen!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: melyik az, csabának a gyöngye varga féle tápegység?

szólok asszonyak, ha holnap nem hoz, nagypofonnak lesz a gazdája és nó szex (nó stex is játszik)

www.youtube.com/watch?v=NIp6r8-6YLQ

nehogymá' gonosz asszony
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te mekkora egy mocsok vagy!
Szeszről beszélsz, közben semmi érdemi, csak fikázol engem.
Váj csak, várj...

Majd gyön a hódmezővásárhelyi Lúdas Mutyi, oszt háromcor bacol rá, én támogatni fogom. Majom!-:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem sok esélyem lenne rá, még férfi szemmel is csúnya vagyok! Azt mondják városomban, nekem k.rva jó izlésem van, de a "csajaimnak"...
@Orica Középföldi:
Szép álmokat, jó éjszakát mindenkinek, akik aludni térnek.

Most tűzifáról is szól az esti kérdés, de a lényeg puha párna hajtsd le szépen a fejed.

(József Attila: KARÓVAL JÖTTÉL...)

Karóval jöttél, nem virággal,
feleseltél a másvilággal,
aranyat ígértél nagy zsákkal
anyádnak és most itt csücsülsz,
mint fák tövén a bolondgomba
(így van rád, akinek van, gondja),
be vagy zárva a Hét Toronyba
és már sohasem menekülsz.
Tejfoggal kőbe mért haraptál?
Mért siettél, ha elmaradtál?
Miért nem éjszaka álmodtál?
Végre mi kellett volna, mondd?
Magadat mindig kitakartad,
sebedet mindig elvakartad,
híres vagy, hogyha ezt akartad.
S hány hét a világ? Te bolond.
Szerettél? Magához ki fűzött?
Bujdokoltál? Vajjon ki űzött?
Győzd, ami volt, ha ugyan győzöd,
se késed nincs, se kenyered.
Be vagy a Hét Toronyba zárva,
örülj, ha jut tüzelőfára,
örülj, itt van egy puha párna,
hajtsd le szépen a fejedet.

Szép álmokat!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lengyeleim jönnek, el leszel velük a héten.

B+, most ettünk meg egy lótúrótudja mit, gyümölcs, olyan mint egy nagyobbacska grapefruit, de se leve se íze csak a kurva vastag héja.

A globalizáció se mindig áldásos. Az is igaz, nem a lidlibe hanem a recsoba vettük.
@jaegtoer: Ha a nagy politika foroghat, én is! Egy nap akár többször is! Engedj felnőni a nagyokhoz! Ne gátolj a karrierembe!
@Dr. jenőke (jenőke):

Ez most több szempontból jó választás, köszönöm:)))
Jó éjt!
@gnme:
Nagy a pofád, oszt majd a küszöb alatt közlekedsz... :)

@Habakuk999:
Mutáns grapefruit. Csernobilból.
Kedves Varanus!

Szépek ezek a két szavas kommentek, -de, hacsak nem itt csetelnek a holland buzik a fesztivál előtt-, akkor, lehet, hogy moderálni kellene.

Írjunk már épelméjű magyar mondatokat, lehetőleg a témában!

Legalább kettőt...

Szét lehet kommentelni egy blogot, -nyilván ez is a cél-, a választások előtt ez még durvább is lesz, de, hát erre való a kitiltás!
@Orica Középföldi:
Törekszem arra, hogy legyen - legalább valamilyen szempontból - aktuális, de legalább kedves, vagy kissé pimasz, vagy frivol a vers. és ne csak nekem tessen, de észrevettem, hogy saját hangulatom is befolyásol. Így néha melléfogok.
Most még egyszer kívánok jó éjszakát:

Tóth Árpád: Jó éjszakát
(részlet)
Falon az inga lassú fénye villan,
Oly tétován jár, szinte arra vár,
Hogy ágyam mellett kattanjon a villany,
S a sötétben majd boldogan megáll.
Pihenjünk. Az álomba merülőnek
Jó dolga van. Megenyhül a robot,
Mint ahogy szépen súlya vész a kőnek,
Mit kegyes kéz a mély vízbe dobott.
@Napkutya:
Acquinoi szerint egy bizonyos jövedelemre szüksége van az embernek ahhoz, hogy erényes maradhasson. Ezt a keresztény gyökerek jól megjegyezték.

Igen, fülkeforradalmi időkben nem az életével kéne fizetni a böcsületért hanem az életminőségével, kinek mit jelent. Ez nem olyan romantikus.
@Napkutya: Kedves Napkutya!

Megtennéd, hogy megmutatnád nekünk, holland buziknak, milyenek is az épelméjű magyar mondatok, lehetőleg a témában?

Nagyon fogunk igyekezni, hogy felnőjünk hozzád.

Csak nem tudom én speciel, hogyan is kell csinálni: buzizni kell vagy zsidózni, esetleg nácizni vagy fidesznyikezni?
@Napkutya:
Kedves Napkutya!
Mi a szavaid értelme?
Mit akartál mondani, vagy egyszerűbben: akarsz mondani is valamit?
Saját nevemben kérdezem, észleltem, hogy kérdésed nem nekem címezted.
@Dr. jenőke (jenőke):

Olyan úgy se lesz, hogy egy vers mindenkinek passzol a hangulatához, tehát igazodunk a tiédhez.
Máraival azért csak csínján, ha kérhetem:))

Jó éjt!
@Napkutya: +1 az lesz a jó, ha kitiltja az offolókat... szerintem azzal a véres nyúllal kéne kezdeni... nekem az van a begyemben nagyon...
@Orica Középföldi:
Márai nekem egy rejtély. Akár a jobb, akár a bal talál benne olyat, amire biztonsággal hivatkozhat.
Ezt a rejtélyt nem akarom feloldani (merthogy ez az Ő dolga lett volna), de nincs ellenemre a visszásság érzékeltetése.
Hamvas Bélával sokkal rosszabb a viszonyom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez biztosan finom lehet, annak aki ért hozzá. Én a sört kedvelem inkább. Bár, olasz kapcsolatom alapján közeli ismeretséget kötöttem Emilia Romagna tartománnyal és ott "terem" a Lambrusco - ami igen kellemes, üde, szénsavas izéé... na, azt igen!

Amúgy nem értek a borokhoz, szóval tök szubjektív amit egy palack csúcsizé és mmmhhhhh borról mondani tudok. Egy Gere nedű például ízlett, de ugyanaz a Gere - nem tudom milyen illetőségű kaber né, vagy pinó noárr... az nem. Nem kísérletezek, egy biztos; Krétán a két tenyérnyi Moshari Brizzola mellé kapott literes köcsögnyi nedű, az jó volt. Utána a zúzó is - bár rövidet én nem iszom.

Spanyolban volt jó élményem borból még, La Bodega és folyt a veres és hatalmas zaba is volt. Fekete kagyló sáfrányos rizzsel és ... húú.
@saravad: Tamás azért mást is mondott. nem is keveset. A saját korában nem is mindegyik isteni kutya kedvelte.
@Orica Középföldi: @Dr. jenőke (jenőke): Márai tényleg olyan jó?

Megvallom én egy könyvét se olvastam, régebben kimaradt a pixisből, amióta pedig mindenki Máraitól van elájulva, csak azért se.

De amúgy érdemes lenne olvasni?
@GeoCracker:

Őt semmiképpen. Szerintem Nyúl keresgéli a szavakat, mi módon közölhetné teljesen egyedien, hogy Sír egy görény:))
@Orica Középföldi:

hogy milyen egy konzi előképzés?
:DDD
szakasztott olyan, mint a liberáncsoké, csak úgy 45-50 körül elkezd benőni a fejük lágya, ami viszont nem mondható el a liberáncsokról, sőt az övük akkó kezd el igazán meglágyulni, na de nem róluk esik itt a szó... szóval 55-60-ra egészen mekkeményedik a fejük, ezt onnan tudni, hogy már nem is kísérelnek meg fejjel menni a falnak, mert jól tuggyák hogy betörik és az nem a fal. a súlyosabb baj azonban az, hogy 60-70 között a keményfejűség valami csuda folytán átalakul fafejűséggé és már a hajukba (ha maratt) sem túrnak bele ötujjal, mer a sok szálka ugye... aztán 70-90 között már csak arra jó a fejük, hogy eljáccanak a kanállal, ki talál vele a szájába...
na a liberáncsoknak ilyennel nem kell küszködni, mert űk mög ködevők lévén még ilyen sportot sem űszhetnek, mivelhogy a szájuk fojtonfojvást el van foglalva, és oltári marhaságokat gágoknak és kotkodálnak hogy nincs Isten, meg emberi jogok, de hát mindenki tuggya, hogy előbbi volt csak valami gikszert nem vettünk észre, az utóbbi meg sose volt és nem is lesz. persze ha azt is figyelembe vesszük, szigorújan tudományos alapon, hogy nagyvonalakban hasonló iskolákba járnak, hasonló dolgokat tanulnak, ugyanúgy felegyenesedve járnak, a különbség oka genetikai kell, hogy legyen eccóval a konzik csak simán normálisak, a libsik meg mutánsok... más éppeszű magyarázat nem létezhet.... a konzervalós megalapozoccságának ez az alfája és az ómájgátja, a többi liberáncs hablatty, vagy hablötty, de esz a napnál is világosabb még éjnek éva ggyán is. mesélé eccő neköm minden idők konzervlója, de akkor jött a nyitó és minden félbemaratt és most itt állok mint egy marha és nem jut eszembe más, csak Omar Khayyam aki aszt találta mondani a 27-edikben,
'Hallgattam én is, ifjan, és sokat,
vitázó Szenteket s Doktorokat:
körül magyarázták a Semmit is,
de sose lettem tőlük okosabb.'

no, én is így vagyok ezzel e kései órán
hiába van itt Korán, s szemem a menórán,
isten tudja csak a különbség mi, ha van gerinc és becsület, minden más egyre megy.

:DDD
@Orica Középföldi: Nyúl már a sétabotját keresgéli a holnapi spagettije mellé.
@Knósszosz: Ha nincsenek előítéleteid a küvékkel szemben, akkor egyszer a Béres-féle Holdezüstöt kóstold meg.
Nem egy gyenge bor, főzésre se használd. Viszont egy jóféle fehér bor szerintem.
Ennyi év billentyűkoptatás után ugyan miféle érdemi közéleti kommentfolyamot lehetne produkálni? Ki-ki bekopizhatná az ősrégi véleményét arról, hogy nem lesz ez így jó (elemzések, adatok stb.) Ezen túl vagyunk. Igazunk volt. Örülünk? Nem.
Inkább sörözzünk.
@Orica Középföldi: :-))) Igen. Valahogy nem egy könnyen összezavarható alkat :-)
Bár a végén hozzák majd a szent gránátoskockát :-)
@Habakuk999:

Divat ide, divat oda, én nem szeretem Márait. Jól ír, vannak fontos gondolatai, de nekem nagyon depis. Jobban megül, mint amennyit ad.
@Napkutya:
Neked amúgy mi közöd hozzá, hogy egy bloggazda kit és miért tilt ki?
Rossz élményeid vannak - netán?
Itt majdnem mindenkit ki lehetne vágni offért, de ez az a hely,ahol - ha nem is tökéletesen - de működik a demokrácia.

Nézd csak meg a sok kurvaanyázó trollt, nincsenek kivágva, pedig lehetne egyik-másik.. Szóval?
@saravad:
A nevem menti linken végigjárva
Magam is hiszem, hoyg kevés sorom árva
Mert manapság is soknak otta párja,
de boldogabb nem lettem ettől e hazába'
@Habakuk999:
Nem engem kérdeztél, de ráérek. A szegények iskolája nekem alapmű. Igen aktuális.
@Napkutya:

te ne re forr májjál itt bazmeg, vagy még rosszabb, te lennél pázmány péter, hogy regulánsnak lépsz itt fel.
ha ijjen nagy legény vagy ájjá ki a hóra!

tavasszal érted megyünk:D

mit kéne a poszton még ragozni, pont olyan mint tököt magozni.

mail-t akarsz, vagy sms-t, szóljál, vazze oszt lesz, de tejbegrízről ne is álmodozz!:D
@jaegtoer:

Ez remek:)))))
Az utolsó három sor különösen.
@Habakuk999:

"De amúgy érdemes lenne olvasni? "

nem haszontalan.

de 'könyvek által ment e előbbre a világ?'
@Knósszosz:
Érdekes. Én a bort eredendően nem kedvelem. A sört sem, bár az igaz, hogy Prágában a Szent Tamás sörözőben lenyűgöztek: Hány fokos legyen a sör, helyben főzték, ilyesmik. De néha jól esik másfajta is.
A rövidet - például gin - iszom, iszom és egy idő után nem. Így jártam a vodkával, a füttyentős barackkal....
Kommersz, az nem.
Ma már csak az Ararat Nairit amit elfogadnék, de az ára???!!!....
@GeoCracker:
Nincsenek előítéleteim, én a borokkal úgy vagyok, hogy ízlenek-e, avagy sem.

A cuvée az olyan kevert valami, mint mondjuk a Bikavér, ami különböző nedűk házasítása okán keletkezik. Ezekből a házasításokból van veres és van fehér is. Bizonyára sok-sok finomság van a hozzáértők számára ezekből, de őszintén szólva én nem igazán rajongok a borokért.

Én komló fetisiszta vagyok és maradok is, szerintem!-:)))
De kösz az écát, ha hozzájutok, megkóstolom. Nyilván igazat szólsz, de nem ismerem az érzést, amit egy csúcs bor nyújt. Majd gyúrok rá, de az sokba kerül... sajnos.
@Orica Középföldi: :) nem is válaszol semmit... de nem jobb ez?... én nem haragszom általában senkire... ahol most vagyok, ott meg az átlaghoz képest még "kim djong " is egy géniusz:)) komolyan... egy nap alatt itt a többség felakasztaná magát innen:))
@GeoCracker: "Bár a végén hozzák majd a szent gránátoskockát :-) " aztat is szeressem... sok-sok cukros tejföllel, fehérborban pácolt párolt káposztával, sok borsccsal, és reszelt répával:-) Amolyan igazi telepi sirbatesz vacsora:-) Méghogy vette a karácsonyi sört... persze. Belőlem meg folyik kifelé a jóinduat, meg a filantró-pia:-)
@GeoCracker: @Knósszosz:

" Ha nincsenek előítéleteid a küvékkel szemben, akkor egyszer a Béres-féle Holdezüstöt kóstold meg.
Nem egy gyenge bor, főzésre se használd. Viszont egy jóféle fehér bor szerintem. "

szerintem is. a tyúkszememre is jó vót. különösen a küvé.
@jaegtoer:

Pázmány nem lehet, annak sokkal több humora volt:)
@sírbateszezazegész:

"komolyan... egy nap alatt itt a többség felakasztaná magát innen:))"

te csak aszt hiszed. dörzsölt egy népség ez itt. röhögve túlélnek feszt.
@Dr. jenőke (jenőke):
Látom, kár Beléd!-:)))
Ne erőltesd, nem mindenki szereti a jó sert, ez nem baj.
Aki kóvályogni akar annak ott van az X-faktor, nagyobbat üt mint egy fél liter Finnlandia, garantálom! Oszt akkor ne is nézzük végig a tévék kínálatát!

Jó éjt Neked, hajnalban sok kilameter lesz, köll aludni kicsit. Este majd...
@jaegtoer:
-:))
Neked is jót... meg mindenkinek!
@Knósszosz:

"de nem ismerem az érzést, amit egy csúcs bor nyújt. Majd gyúrok rá, de az sokba kerül... sajnos. " ne gyúrjál. ami 3000-nél többe van, az nem bor, annak a becsületes neve: készát veres.
@sírbateszezazegész:

fúúújjjj! különösen undorítóak a két fölső sorban azok a csülkök.... fújjj. milyen kis adagok!:D
@sírbateszezazegész: nekem, leginkább ez a változat tetszik. SMS-el, emillel együtt, hogy a témához is szólvám, Nagykutyának is vége elsüljön a töke:-) Nemmellesleg ez egy bővített összetett mondat volt, így í grafilológuslingvisztikusok is kellőképp kielégülést nyernek:-) Deattól, gorény maracc:-) A karácsonyi seredet meg feldughatodd, próbáld meg a Vézelay-i apátsági Bernát. Igaz, abból nem 1,25 ejro egy kartonnal:-)
@jaegtoer: micsoda halak:-) péntekenként, a haranglábak részére:-)
@sírbateszezazegész: "Jelentkeztek a cigánytáborban talált szőke lánykáért
Egy svéd apa szerint rejtélyes körülmények között eltűnt újszülöttjük került elő.

Új fejlemény: Rezesova nyomában száguldott a barátja"
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Az a kép nem a történelmi Csehszlovákia területén készült?
Kis esti színes... meg kell a szívnek szakadni... Zétényi-Gaudi megint nagyot alakít. Szegény "csakleugrottamrgypizzáért" áldozat. 7 év után összehasonltt. Mocskos dolog a politika. Emberi tragédiákat használ fel mocsokhoz....aktuális is... október 23-hoz kell a felszívott takony és a harci HÉV és T-34-es.

"Öngyilkos lett a kilőtt szemű 2006-os áldozat"

Cs. Attila, 2006 kilőtt szemű áldozata öngyilkos lett. Az ügyvédje szerint kapott egy nem enyhe depressziót. Az öngyilkosságot a parlamentben Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselő is szóba hozta.
Néhány nappal ezelőtt öngyilkos lett a 2006-os rendőrterror egyik kilőtt szemű áldozata - derült ki a Nemzeti Jogvédő Szolgálat filmbemutatóján. "Volt egy rossz szeme, meg egy jó. A jót kilőtték, a rosszal meg nem látott. Kapott egy nem enyhe depressziót, és amikor felhívtam az édesanyját, megdöbbenéssel kellett értesülnöm arról, hogy Attila tragikus körülmények között meghalt" - közölte Zétényi Zsolt, az áldozat volt ügyvédje.
@Knósszosz:
Na, ezt nem hittem volna. Éppen azt részleteztem, hogy hol ittam jó sört. Azóta ez nem szeretet kérdés. Annál több. Tudom, hogy van jó sör, de nem tudok minden vacsora után ott helyben fogyasztani, de törekszem rá.
@Orica Középföldi: Szerintem inkább német konyha, mert eléggé sápadt a dolog, jóérzésű cseh egész krumplit nem ad és virslit sem a csülök mellé...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: "Néhány nappal ezelőtt öngyilkos lett a 2006-os rendőrterror egyik kilőtt szemű áldozata "... már csak egy a kérdés: volt másik?
@sírbateszezazegész: és akkor még nem is szólt a fáma az anya rejtélyes teherbeeséséről:-) Meglátogatta a Szentsírbatesz álmában, mint Ledérlédát a hattyúk:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @jaegtoer: :))) könyvben nem olvasol ilyen figurákat... guy richie szereplői konszolidált nobel-díj várományos atomfizikusok ezekhez képest... nem túlzok... viszont most pácban vagyok, mert érkezett egy mexikói cigány (ő állítja ezt magáról) nö, akihez képest tóth vera egy anorexiában szenvedő bukott topmodel, aki a férje csalfasága miatt megfogadta, hogy bosszúból odaadja magát minden nemzetiségnek, akivel találkozik... azt mondja még sosem látott magyart:))... lopakodva osonok ki a szobámból, mindig arra készülve, rám ront az ellen... ;van egy helyi csóka... az nem képes kinyitni egy adag nutellát... ekkora küzdelmet mihály arkangyal óta nem látott a világ... a többiekről nem is beszélek...:))

Mindent pénzért veszek. Csak egy hülye lop pénzen kivűl mást:)... itt a román bolti szarkák minden nap azon panaszkodnak, hogy mit csináljanak a szajréval... itt szenvednek a kezdetleges árucsere piacukkal... elképzelhetetlen az ami itt körülöttem van:))
Gyurcsany aldozata elhunyt.(R.I.P.)
MSZP video-gate.
Bajnai... ? (azon kívül h igen vérszomjas alkat)
@sírbateszezazegész:

Amíg ez csak kínálat, addig nincs baj:)
@Knósszosz: A ser kevésbé a kedvencem. De nem vagyunk egyformákok :-))

@saravad: :-)) Annak örülök. Annak kevésbé időnkint, amikor igazam lesz...

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @jaegtoer: :-))
@Orica Középföldi: románokra gondolsz?... könnyesre röhögöm magam rajtuk... ha a mexikóira, az nem vicces... még jó, hogy nem beszélek franciául... de komolyan:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: sosem jártam svédországban... ha csak nem valami sámándobos turiszt keretében:))
@saravad:
Birkamenet a zemberek megvédésére... Beeee... beee...
Szép is ez. Mikről maradsz le látod! :))
Azért valahol sajnálni tudom azt a sok lelkileg beteg balfaszt, akik az '50-es évek fílingjére vágyva tüntetnek egy hazug, mocskos politikai csürhéért. Valahol megértem, hogy nosztalgiáznak, meghogy akkor is a bolsikért és az állampárttért tüntettek, meg ma is, de azért égő ez a csürhe, itt - állítólag - Európában.

@sírbateszezazegész:
Cassa nova... A kisebbségi muffal vigyázz, egy katonatársam anno olyan betegséget "szerzett", hogy különbuszokkal hozták fel az országból Pestre a medikákat megnézni a lőcsét, mert ilyent még a legöregebb profok is csak tankönyvben láttak!
Jó rosszak legyetek, Vérmakit csak csínján síimogatni, az ő korában...
@sírbateszezazegész:

megvan! e nem tuttam gépzelni, mit csinász te ott gint! de mekk vagy ok világ off ulva:

Te ott and hit terítő vagy. ez ér csüggenek ott rajtad a romulán hercig nők. hogy milyen lassú fenn fog ásó vagyok??!!
@sírbateszezazegész:

"Mindent pénzért veszek."

mindent? :D biztos?:D
@sírbateszezazegész: gyönyörú képek, hasonlatok. Vízionálok... De... én nem vagyok odavaló. Onánlóan tudok sört bontani:-) Túlképzettnek érzem magam:-)És a mexikói luvnyára sem igen cuppatam rá, látatlanban... legalább száj- és sajtszaga van? :-) Amúgy hagyd cseresnyemagod... hamarabb szabadulszz, és egy tevehajcsárral több, vagy kevesenn Mehikóban... nem oszt tosz, nem szaroz... viszont vén napjaidra biztosíthatod a napi kokain és tequilla betevőt:-)
@sírbateszezazegész:
Lótúrók a történeteid ehhez képest! :)))

"Fantasztikus ütemérzékkel próbálta meg felvenni az állam a kapcsolatot az induláshoz készülődő Sólyommal.

Akkor léptek, amikor már nyilvánvalóan lehetett tudni, hogy az egész üzleti terv nevetséges, és még az NFM szerint is komolytalan a cég, az indulás már hónapok óta csúszott és már azt is ismerheték, hogy a holdingcégük komolyabb gazdasági bűnökbe keveredett figurákkal állt össze.

Szeptember közepén ennek ellenére az országgyűlés sport- és turizmusbizottsága úgy döntött, hogy valahogy részesedni kéne a Sólyom sikereiből, elhívták hát őket prezentálni."
index.hu/gazdasag/2013/10/21/most_szallna_be_az_allam_a_solyomba/

Ez látod a magyarosch virtusch! :(

"az országgyűlés sport- és turizmusbizottsága" ugyan azokból a tróger, semmihez sem értő parlamenti naplopókból áll, akik elqrják a pénzünket, és hasonló stiklikben vannak nap, mint nap.
Végül is én kérek elnézést, én vagyok a hülye, hogy csodálkozom...
@sírbateszezazegész:

Miért? Megmondhatnád neki, hogy a te vallásod tiltja, hogy a bosszú eszköze légy:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "A kisebbségi muffal vigyázz, egy katonatársam anno olyan betegséget "szerzett", "... szóval ez a te történeted:)
@Orica Középföldi: Ugyanmá... elég, ha csak annyit mond: immár eztet a picinységet, csak pisilésre hasmántom... a galiba ebben az estben csak akkor van, ha a felgerjedt némber javítási szándékkal kézbe akarja venni a dolgot. Mert akkor... nyúlcipő:-)
Újabb hazugságok és rágalmak!

"Eltűnt újabb 64 ezer disznó

Tovább folytatódott a szarvasmarha-állomány 2010 decembere óta tartó növekedése, a juhok száma az elmúlt hat hónapban emelkedett, míg a sertések száma kismértékben csökkent, a baromfifélék állománya a szezonalitásnak megfelelő növekedést mutatja decemberhez képest, közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön."
index.hu/gazdasag/2013/10/17/eltunt_ujabb_64_ezer_diszno/

Háromszáz valamennyi + csicskáik a disznókból ott van a Kossuth téren rendszeresen, marhából tele az ország, a birkák meg most fognak vonulni 23-án, hogy áhítattal és méltó gyűlölködéssel hallgassák a KISZ titkárukat.

Bár... dereng, hogy Romániában is egy kormánypárti tüntetéssel indult el anno valami, oszt egy sortűzzel fejezték be...
A parlagfű elleni védekezésre felajánlott civil 1%-ot is lenyúlta a Család, igen takarekos gazdak. Lehajolnak az aprónkért.
@sírbateszezazegész:
Nem :)) kopasz katonák voltunk, az "öreg" meg kórházban volt 3 hónapig, az ágya volt csak nálunk. Amikor visszajött, a zuhanyzóba se mert senki menni, ahol az zuhanyzott + literszám fogyott a sósav és az ultra! :))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

feltéve, ha a hölgy becsét óvó rokony hidalgó vagy hídlakó vékonyhangúvá nem szabja
@saravad:
Piktorunk úgy van vele, hogy a gyereknek jó lesz az a kis pénz, hétvégére bulizni egyet.
Egyszer ezeknek a férgeknek is el kell számolniuk, bár nemhiába a jelmondatuk: "költsd a pénzt, amíg élsz, magaddal nem viheted!"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
TEKre költötték meg 'sportra'.
Nefélj, nem ebből lesz uj kenu.
@jaegtoer:
Vérmaki lehet, hogy a Miller sörre utazik. A flanszia lovag meg megvív makival a mexikói donnáért (vagy a Miller sörért), miközben mi könnyes szemmel, szipogva várjuk a vérfagyasztó végkimenetelt.
Na, tényleg aludnom kell, holnap még hülyébb leszek, még ennél is...
@saravad:
Koporsóra kéne már, márványból, 3 mázsás fedlappal a tetején - egy olyan faca, ágyútalpas temetésre.
Bár, ha Piktornak végre valami rendes gyógyszert szereznének, már az is főnyeremény lenne az országnak!
@DarthVader:

hát bennem eddig sem tombolt a remény, de arra azért gondoltam MA-val kapcsolatban, hogy jó lesz még valamire. nos azért azt nem gondoltam, hogy legfeljebb parlagfű írtó és fűkaszakezelő managert lehet csak faragni, azt is legalább öccör edzett bosch baltával.

na jóccakát. ez a bartus cikk rosszul jött így lefekvés előtt. csak hozzá kell nyúlni a 2009-es szőlőpárlathoz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
halalt nem kivanok

vitya nem nyugodhatik mig meg nem menti a zegesz orszagot.
mondta

ha beledoglik is, ezt nem mondta csak gondolta
jó éjszakát... hátha 2018-ban ébredek...
@jaegtoer:

Nincs olyan szerencséd, jó éjt!
@Orica Középföldi: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @jaegtoer: azért több együttérzésre számítottam:)... vérszívó denevérek vagytok:))
Jó reggelt!
Sikerült 2018 van! :)
@V-PORT: Nemsokára újraválasztják a 3. Orbán kormányt?? ;)
@V-PORT: Az elmúlthuszonból nekem egyik sem "jó".
@jaegtoer: Nem jött be a kísérlet. Még mindig 2014 van. :)
De ez az időgépes biznisz még valakinek jó volna, csak visszafelé. Bajnai tuti visszamenne az időbe, és egy olyan nemet mondana, hogy soha nem kérnék meg többet.
@V-PORT:

"Jó reggelt!
Sikerült 2018 van! :)"

ne zsibbasszon kedves netkollega. hol vagyunk mi bármitől is? a bartus cikk mindent lenyomott...
...eddig se aléltem attustól, de az a program... csak azt tudnám feledni. tudtam én mit beszélek, amikor a bojtottról regéltem...
@jaegtoer: Én már szombaton tudtam, hogy Attis egy másik dimenzióban él. Még ha az örök életet is megígérte volna, én rászavaztam volna. :)
A holnapon legyünk túl. A Gyurcsány-shown.
@V-PORT:

asszem télleg elszánom magam és tartok neki egy gyorstalpalót, valamint legyen mán egy kicsit affektálósabb, mert a végén őt is lehúzzák a wc-én.
@Orica Középföldi:

jó reggelt! tényleg nincs, de legalább élve ébredtem, ez is valami!:DD
@sírbateszezazegész:

"azért több együttérzésre számítottam:)... vérszívó denevérek vagytok:)) "

most aztán ne tedd-vedd itt magadat, feszt romulán hercignőkkel édelegsz bagettet, sajtot majszolva, bozsolét iszogatva, egyik jön, másik megy, harmadik ágybatesz [jajaja!: ágybateszezazegész!] 10:00 óránál előbb nem ereszt... ezért kívánsz délben jó reggelt:D
@V-PORT:

kiről?

Bajnairól.

Ferinek pedig ki kellett volna várni egy teljes ciklust.
az viszont nem vitás, az egész bagázsból neki van töke, de most vagy beszopták a kubatov trükköt, vagy valaki nagyon hülye volt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

azér nem hasonlít, mert itt át vagy változva a nagyragadozók között, de időnként kivillan a piros csík:)
@jaegtoer:

Jó reggelt:)))
Majd másban lesz szerencséd, az ébredésen túl.
@jaegtoer: Nagyragadozók???? Én itt csupa szelíd és békés embert ismertem meg. Kiváltképp sipikét vagy orbánmentesítőt. :)
@jaegtoer:

" valamint legyen mán egy kicsit affektálósabb, mert a végén őt is lehúzzák a wc-én."

Már mindkettő megvalósult.
@Orica Középföldi:
Szellemi rokony. Jó, jó, de valahogy nem érzem világirodalmi ngyságnak. Valami hiányzik belőle. Nekem elég volt A gyertyák..., és nem kaptam kedvet a többihez.
Esetleg majd idővel.
Volt már olyan, hogy csak darab idő elteltével ismertem fel a zsenialistát.:)
@sírbateszezazegész:

Nana! Én tanácsot adtam, így legföljebb gyümölcsevő denevér lehetek, aki amúgy jól szórakozott a vérszívókon:))
@jaegtoer:

Oppsz! Én is azt hittem Attikára gondolsz. Rá vonatkozott a megjegyzésem.
@jaegtoer: Bartus kiválóan összefoglalta.
várom a jobboldali bartusokat.
ja!hogy ők békemenetet szerveznek orbán mellett!
nincs több kérdésem.
az országnak kicsengettek.
@punkfrog: és kezdődik a hosszú vakációóóóó??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

csak jóllakottak, de ha szemtelenkedsz hamar arrébb hessentenek.
annak a lukácsnak a szájába is nagyot hazudtak nem Krisztuson kell csüggeni, pont Jézus a példa, hogy egymásra kellene figyelnünk, nem egy másra, hanem egymásra.
@punkfrog: Amúgy meg L.L: Junior is megmondta a minap, hogy hogy minden romában rejtőzik egy Martin Luther King. Szóval nagy baj ezen a téren sem lehet. :)

radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/10/kar-hogy-ritkan-jon-elo.html
@AKIsTUDATLAN:

Mert valószínűleg nem is az.
A Gyertyáknál.. azt éreztem, még tíz perc, és belepusztulok ebbe a nagyszerűen megcsinált művészi szenvelgésbe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az baszna még be, ha hirtelen nyóccázezer martin luteher támadna a kingekből
@jaegtoer:

A mutáns nincs feledve, csak eszem még némi ködöt, megkeresem a jogaimat, mielőtt válaszolok:))
@jaegtoer: Ezzel egyetértek. Ezért is linkeltem reggel sírbatesznek hasonlót egy ferences barát "tollából" .:)
@ausländer Sipi: Egy a koncepciós perek sorában?? ;)
@Orica Középföldi:

azéééé, mee' nem teszek mindenhova szmájlit, még nem kell kirúgni alólam a sámlit. :)
@jaegtoer: 'reggelt! szerintem sem kell kirúgni, majd kificcenik alólad, mikor elrugaszkodsz róla, mint a pannon puma.
nincs kedvem végigolvasni a tegnapit, bár biztos sziporkáztatok, de linkelné valaki az ominózus bartus cikket?
@Orica Középföldi:

a Füveskönyv és a Halotti beszéd nagyszerű.

A füveskönyv azért, mert olyan mint a Korán, mindenre van egy rossz szava, a Halotti beszéd meg önmagáért beszél.

a többi olyan "wassalbatrosz" akinél a Kard és kasza untig elég lett volna.
@jaegtoer: valaki alkalomadtan megjegyezhetne mar, hogy nincs erre igeny meg akkor sem, ha orban ketharmadot nyert ezzel a fajta szocialis populizmussal...
@bella _ciao:

"nincs kedvem végigolvasni a tegnapit,"

miazhogynincskedved?! hábbazmegmileszígy? igazolás hol van! 1 !
@jaegtoer: jó van'na! önként vonulok a sarokba kemény baguette-re térdepelni.
@ausländer Sipi:

"valaki alkalomadtan megjegyezhetne mar, hogy nincs erre igeny"

fontolgatom, hogy cserkésszem be holnap a mikrofont:D :D
@jaegtoer: miert nem grundoltok egy partot..?

vagy szerveztek valamifele flashmobot? vagy barmi?

itt van egy kozosseg. kiepult. nem igazan izlik egyikotoknek sem a jelen, maximum a legkevesbe rosszat tudja kivalasztani mindenki a kinalatbol.

miert nem tesztek valamit? csak van valaki aki tud szervezni, valaki, aki tud kommunikalni, valaki, aki.. stb.
@jaegtoer: és vajon bikicsunáj Attisék olvasták már ezt a cikket?? :)
@ausländer Sipi: ha, gondolkodtam egy új pártban, de az alakalmas vezető éppen elhúzott svájcba milka csokit legelni.
@jaegtoer: szily is emlegeti bartust, érdekes a téma is, acélos. :))

Aczél Endre szájbavizelős pornót nézett, aztán felháborodott

cink.hu/aczel-endre-szajbavizelos-pornot-nezett-aztan-felhabor-1449888978/@szilylaszlo
@bella _ciao: egy jol mukodo szervezetben nincs potolhatatlan ember;-)
solyom airlines az uj kedvencem. hogyhogy nem be akar szallni az allam ebbe a jo cegbe..... csak annyira komolytalan volt a ceg hogy tovabb tartott a sracoknak nekik megfogalmazni egy levelet....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bárha meggondolom, lenin is ott vegetált az első világháború idején. sipink is kivár?
@bella _ciao: ez a csavo is dementalodik erosen, ha a pornozast az emberolessel egy szinten emlegeti.

remelem, amikor majd en is ilyen kokadt pocsu ven hulye leszek, annyi agyam meg meglesz, hogy nem mosom ossze a szorakoztatoipart - meg ha porno is - masok eletenek kioltasaval:-)
@ausländer Sipi: szerintem is vigyázni kell arra, hogy ne keverd össze a viagrát a cavintonnal, mert akkor ilyenek sülnek ki belőle.
@bella _ciao: ram ne szamitsatok, legfeljebb a szavazatomra:-D

alapitok csaladot, tanulom a switzerdeutschot, gyujtogetem a magannyugdijamat, aztan kielvezem. biztonsagban:-)

koszi, nekem 40 ev tul sok volt abbol az orszagbol:-)
Jó reggelt mindenkinek! Mán csak egyet kell aludnotok és jön a vursli!:) Lehet vattacukrot is kaptok, ha jók lesztek:D
@sírbateszezazegész: Szép napot. Reggel küldtem neked egy szépet. :)
Tízmilliárdokat nem fizet ki az állam
Szeptemberben megállt a költségvetési szervek lejárt tartozásainak növekedése, így a lejárt tartozások mára csak 97,7 milliárd forintra rúgtak, a tavalyi 56,9 milliárd forintos követeléssel szemben.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megtort_a_tobb_honapos_trend_tizmilliardokat_nem_fizet_ki_az_allam.567715.html
@ausländer Sipi: ne legyél csak olyan magabiztos, svájcból is van hazaút. csak biztatásként mondom.

A TEK hozta haza Svájcból az ároktői banda tagjait

hvg.hu/itthon/20131022_A_TEK_hozta_haza_Svajcbol_az_aroktoi_band
Kövér László házelnök is keletre nyit

Változtatás nélkül közlöm a nagy hírt: “A gazdasági együttműködés elősegítése céljából hivatalos látogatásra Kazahsztánba és Üzbegisztánba utazik kedden Kövér László házelnök – közölte az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI-vel.” (MTI)

444.hu/2013/10/22/kover-laszlo-hazelnok-is-keletre-nyit/
@ausländer Sipi: és még milyen jól jártál. akár le is ákosozhattalak volna.
gazdasági perceinket látták, és tudatom a kételkedő nerrenforradalmárokkal, hogy itten van a kán a án.

Vállalatok rezsicsökkentéséről beszélt Varga Mihály

Varga Mihály szerint érdemes elgondolkodni a lengyel példán - ott ugyanis fordított sorrendben történt a rezsicsökkentés, először a vállalatoknál, majd a lakosságnál szorították le az energiaárakat. Még nem tudni, felborítja-e a költésgvetési egyensúlyt a novemberi lakossági rezsicsökkentés - mondta egy interjúban a Nemzetgazdasági Miniszter.

hvg.hu/gazdasag/20131022_Varga_Mihaly_Erdemes_elgondolkodni_a_vall

----------------------------------------

Veszélyben a szeretet hazánkban, ezért lesz holnap Békemenet

Illetve, ha nem sikerülne megvédeni az országot a külső és belső támadásoktól.”Magyarország 2014-től nem a fejlett világ, hanem Latin-Amerika vagy Afrika irányában indulna el. Ezt akarja megakadályozni a Békemenet!” Fricz Tamás hevíti az érzelmeket holnapra.

444.hu/2013/10/22/veszelyben-a-szeretet-hazankban-ezert-lesz-holnap-bekemenet/
Tavaly okt.23-an legfobb kozjogi meltodagaink es allami vezetoink nem voltak otthon. Iden?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Sajnálom. Nincs az a békemenet, ami meg tudná velem szerettetni Fricz Tamást.
@saravad: káder párizsban ünnepel, viktor itthon. de csak neked, vitya programja:

polgarportal.hu/

nem is tudsz megnyitni mást az oldalon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
minnyá hányok

jut eszembe, mi az hogy a penzugyer nem tudja a kormanyzat akcioinak varhato ksgvetesi hatasat? Mijaf@szer fizetitek? Nincs ott legalabb egy béljós?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olvastam, köszönöm... habár ezeket az írásokat sosem értettem... csak rendesnek kell lenni, a többi jön magától... mint én;)
Na ne mondjátok, hogy a jobboldaliak kussolnak, a következőt követtem el, egy perce küldtem el. persze névvel, telefonnal és rendes címmel, hogy bassza meg egy másik, az öszödi héroszt idézve.

Na, la: a címzett: Bajnai Gordon

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

[csakhogy ez múlt idő...]

... hogy a jövőből lesz-e jelenidő, az talán nem is annyira Önön múlik, hanem inkább a közegen, és a közéleti trendeken.

A közegen, és a trendeken túl azonban Ön is tehetne néhány dolgot. 2014 vesztett ügy. nem kell magyaráznom. A Fideszt a legsikeresebben megbuktatni úgy lehet, ha hagyjuk, hogy önmaga megtegye.

Az mszp kongresszusa (benne M.A. beszéde) fényesen bizonyította, hogy nem másért, mint a képviselői mentességért állnak sorba az orbáninál is felelőtlenebb ígérvényekkel.

A MILLA és a Szolidaritás szerencselovagjai nem is értem, hogy kerülhettek, hogy sodródhattak a Haza és Haladás mellé?
Magyarország leendő miniszterelnökétől elvárható, hogy kalandorok ne mutatkozzanak, mutatkozhassanak mellette. A szellemi kvalitásukat nem említem, azzal Önnek is tisztában kell lenni.

Most is igaz, a kevesebb néha több, de nem a szellemiekből.

De mi is lehetne ez a kevés?

1. A libaügyeket tegye egyszer s mindenkorra rendbe. Hiába nyeri meg, a kutya se olvassa a bírósági pereket.
Amit tehet, az az lenne, hogy közzéteszi (találja meg a módját), konkrétan mi volt az egészben a szerepe, hajdani hajdúbétes nagyfőnök hol és mit adnak-vesz (állampolgársági kötvényt off-shore-ban).

2. Mit tett az NFÜ-ben kiknek kedvezett, "trafikált-e, vagy nem?

3. Tisztázza Gyurcsány Ferenccel való politikai viszonyulását, mint ahogy a többiekkel is, akik Önt felhasználva akarnak beosonni a Parlamentbe.

4. Hirdessen normális programot.

5. Vegyük száma:

5.1 Mit kell tudomásul vennünk?
5.2 Mit tehetünk.

Nem kell mindenáron az országot elveszejteni. Legyen miniszterelnök... ha nem most, úgy 2016-ban vagy 2018-ban.

Mint nem nevesített rendszerváltó aggodalommal figyelem, ahogy a szatellitek populizmusa körbeveszi, befonja, és önálló szóhoz már nem is engedi.

Csak szólok, mielőtt véglegesen elvesztené kapcsolatát a valósággal.

Időnként nem ártana hozzászólni ehhez-ahhoz a NET-en. Legyen rá ideje.

Persze ha egyéb érdekek mentén gondolkodik, netán sodródik, úgy tekintse levelemet tárgytalannak.

Köszönöm a figyelmét.

Tisztelettel

J.
azért, hogy egy normális témát is az asztalra dobjak:

Magyar volt, zseni volt

index.hu/nagykep/2013/10/21/capa_100/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ? ez most mitől az? normállandon ilyenkor az ember kimegy valahova sétálni, ringlispizni... moon?... b@szom nagyranőtt egyedek vonulnak mindeniránybólmindenirányba és 57 (!) évvel ezelőtt történtekkel vádolják egymást...57 évvel ezelőtti dolgokkal... ha meghúzom a szomszéd nejét azt is elfelejti tizedennyi idő alatt és nem neheztel... holnap meg mindenki lehajtott fővel fog emlékezni egy olyan kommunistára aki nem demokrata nem volt, nem csak hogy államférfi nem volt, hanem miután lemaradt a debrecenbe tartó pobjedáról még pesten sem tudott elbújni... azt lett ami lett belőle, nyugodjék békében... cca annyi köze volt a minelnökségéhez mint mesterházynak a saját dolgaigoz...
Azé mondom... holnao irány a körhintés:))
@sírbateszezazegész: ez azért nagy commingout volt ám tőled! "ha meghúzom a szomszéd nejét azt is elfelejti tizedennyi idő alatt és nem neheztel". szóval nem teszel nagy benyomást az emberekre? szerinted?
@jaegtoer: "3. Tisztázza Gyurcsány Ferenccel való politikai viszonyulását, mint ahogy a többiekkel is, akik Önt felhasználva akarnak beosonni a Parlamentbe."

pillanatnyilag a dk es a hh tamogatottsaga megegyezik...:-)

tehat egymas hatan esetleg, nem fleto gorndon hatan es viszont:-)
ez is egy nagyszerű politológus (zárug péter farkas). ezek a háromnevűek (mráz ágoston sámuel, g. fodor) olyan tökömadták:

Hibás és manipulált közvélemény-kutatással népszerűsítették a Fideszt

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hibas-kozvelemeny-kutatassal-nepszerusitettek-a-fideszt-87076
@sírbateszezazegész: bakker, csak az ösztönök, hejdeszerencse, hogy egysíkú gondolatommal telt a zagy :D
A Withworth menet rácsavarodott a Békemenetre.
Tovább vágta MOL-célárát a Citi
Az ajánlás változatlanul eladás.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/tovabb_vagta_mol-celarat_a_citi.3.190781.html

------------------------------------------

Megfojt minket az adósság?
Igen, főleg ha emiatt kevesebbet költünk az oktatásra.

www.portfolio.hu/gazdasag/megfojt_minket_az_adossag.3.190749.html
@sírbateszezazegész: na meg beismerted, hogy csak dugni mentél a szomszédba. ez se semmi. sipi legalább dolgozni.
hihi. dózsa az ős bolsi. ha tudja ezt ady, nem kajánkodik.

A 4k! vizuálisan máris megnyerte a választásokat

cink.hu/a-4k-vizualisan-maris-megnyerte-a-valasztasokat-1449900856
@bella _ciao: most mit hazudozzak? de én legalább viszem a balhét... azt nem sírok-rívok aztán... teszel valamit, tudd mivel járhat:) fiatalság bolondság:) pillanatnyilag jó ötletnek tünt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "bakker, csak az ösztönök, hejdeszerencse, hogy egysíkú gondolatommal telt a zagy :D" jól néz ki a szomszéd neje?:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: always look at the bright side of life... nagyobb az esély, hogy nem fogazik:)
@bella _ciao: Jupiter? Ezt magyarázza ki a kormány szóvívő.

Ja, hogy "frázis késésben" van?
ezek szerint volt nekik még reading-es molinójuk, amit fel lehet használni holnap:

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye

Viviane Reding útmutatásai működésbe léptek, a bukott baloldali vezetők gátlástalanul mindent elkövetnek azért, hogy megkérdőjelezhessék a 2014-es választások legitimitását.

os.mti.hu/hirek/91157/a_civil_osszefogas_kozhasznu_alapitvany_kozlemenye
@jaegtoer:

+++++
kiváncsi vagyok, válaszol-e
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Még nem tudni, felborítja-e a költésgvetési egyensúlyt a novemberi lakossági rezsicsökkentés "

Ezt így egyszerűen kimondja, és senki nem hördül fel.
eh. ezek a gyurcsányos mondatok. neveletlen fidesz. basszus.

A Demokratikus Koalíció közleménye

A Demokratikus Koalíció büszke arra, hogy a magyar zenekultúra legendás épülete ismét régi pompájában fogadja a muzsika szerelmeseit. A DK ugyanakkor emlékeztet arra, hogy a beruházásról még a Gyurcsány-kormány döntött és teremtette meg annak pénzügyi forrásait. Jellemző az Orbán-kormány neveletlenségére, hogy a korábbi kabinetet nem hívta meg az avatásra.

os.mti.hu/hirek/91158/a_demokratikus_koalicio_kozlemenye
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kezdettől gyanakodom, a Sólymot közpénz lenyúlásra hozták létre, még nem tudom, hogy.
@bella _ciao:
Pedig engem pont a humanizmusuk rendít meg.
@bella _ciao: Jobban jártunk volna ha csak táncórákra jár. ;)
@guma: jól néz ki. és jó, ha belehúz boli, s még időben odaér áztatni elgémberedett izmait.

Frankhitel miatt zár be az uszoda Pápán

www.termalfurdo.net/cikk/1859
@jaegtoer: :)

+ tök jó!
(bár azt az egyéb érdek menti sodródást kihagytam volna, annyira egyértelmű a többi.
az csak felesleges szurka piszka...)
@bella _ciao:

ha jól emlékszem áztatni és kezeltetni tudja magát :D
("csak" az uszodai rész zár be)
@guma:
:)) Az semmi, de mindenhol azok a fotók vannak, amiket én csináltam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)))

akkor van miből tericsmerics! :D
(a jogdíjakat bevasaltad remélem...)
@Husz_János_Puszita: mezőgazdasági támogatás, fejlesztés, hungarikum kamu
víz, liszt stb...
@Husz_János_Puszita:
Most belenyomni akármilyen pénzt olyan átlátszó, hogy a bolsi maffia sem meri már. Hisz ráadásul kiderült, hogy minden kamu volt, az arab befektetőtől kezdve... :(
A köztörvényes "vezetőség" pedig sok mindenre garancia, csak a tisztességes ügymenetre nem.
Orbán Viktor ismerőse elkerülte
az állami gyámságot

Garancsi István takarékjából bank lett,
a kiskaput így használta ki.

www.origo.hu/gazdasag/20131022-orban-viktor-ismerose-elkerulte-az-allami-gyamsagot.html?sec-1
@guma:
Viccelsz? Habzsidőzsi... Cociális tevékenységem része...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha csak az lenne kamu, de újra kezdik:

Kínai pirospaprika magyarnak álcázva? Mutatjuk a képeket! (frissítve)

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kinai_pirospaprika_magyarnak_alcazva_mutatjuk_a_kepeket_frissitve_.567664.html
hát jahhh:

A magyar iskolarendszer arra kíváncsi, hogy mit nem tud a gyerek, a tananyag a döntő, pedig még az eminensek is elfelejtik a bemagolt leckék minimum 70 százalékát - állítja Vekerdy Tamás. Szülőként is elkövetünk számos hibát, a náci vezéreket például csupa szeretetből verték gyerekkorukban. A pszichológus Jól szeretni című kötetében rávilágít még jó néhány nevelői és szülői bűnre, amikkel – akár - egy életre tönkretehetjük a gyerekeinket. Interjú.

hvg.hu: Az új könyvében Pető András módszerét dicséri, és leírja: azért, hogy ne szüntessék meg a sarlatánnak gondolt gyógyítási metódust, Pető munkásmozgalmi dalokat énekeltetett a gyerekekkel, amikor érkezett az ellenőrzés. Most újra a kormányzattól függ a Pető-intézet működése, lehet jó vége az államosításnak?

hvg.hu/kultura/20131022_Vekerdy_Tamas_interju
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Keress rá a "DUNA TAKARÉK BANK Zrt."-re.
600 millió érvet tudtak felhozni a Puskás Akadémia Bazdelőre SC, Felcsút, Kisbaszod u. 1. sz. alatt működő pénzmosodának, hogy ők is bankká legyenek, a Tak.szöv helyett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

a cociális tevékenységed máshol élhetnéd ki :D
(1 celeb fotóért is 10ezret perkálnak! te meg végig "söpörsz" az ország médiáiban ingyé'?)
@guma:
Mintha az asszonyt hallanám... Hess!!! :)
@bella _ciao: erre van csak eszük? tettek helyett mindenhol mindenre papír születik... :(
Elolvastalak titeket. Nagy szellemek tobzódtak itt tegnap este.:)
Ezért szeretem a blogot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: már akkor szépen benyaltak, most meg csak finomítják, a maffia is szégyellősebb ezeknél...
melléklet:

MagyarLeaks: Korrupt rendőrök fedezték a járulékcsaló bűnszervezetet?

Évek óta zavartalanul működhetett egy járulékcsalásra specializálódott céghálózat, amely milliárdokkal károsította meg a költségvetést. Az atlatszo.hu birtokába került a banda egyik kiugrott tagjának vallomása, aki azt állítja, rendőri segítséggel működött a bűnszervezet. A rendőrségnek címzett vallomást nyilvános cégadatok is alátámasztják. Tavaly óta bujkáló forrásunkat szeptemberben elfogták, a férfi ellen sikkasztás gyanúja miatt folyik büntetőeljárás. Hogy miért annak kell bíróság elé állnia aki borított, arról a hatóságok egyelőre hallgatnak. …

atlatszo.hu/2013/10/22/magyarleaks-korrupt-rendorok-fedeztek-a-jarulekcsalo-bunszervezetet/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

a racionalitás zavar? :D
akkor ne menj vízre!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A határátkelő blogon olvastam valakit, kijutott amerikai egyetemre. A profok kb. 10 percet magyaráztak előadás gyanánt, az óra többi része brainstrominggal telt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyan már, mi az amit nem mernek megtenni? Ez lesz a vesztük egyébként, elhitték az istenkomplexusukat.
@bella _ciao: lásd mint fent

@Husz_János_Puszita: hjaaa, ha a lexikon a mérvadó, osztán, ha kiesik egy két lap, össze is dől a kártyavár
tegnap ezt írtam, megloptak, kárpótlást követelek, néhány tíz milla talán elég lesz :D

Kommunizmusba mutat a húsötletelés

Nincs húsbányánk, így elég rossz ötlet a hatósági húsár, amit Rogán Antal nem tart annak. Az áfacsök­kentés nem oldaná meg a magyar húsosok bajait,
de enyhítene rajtuk. A költségvetésnek viszont fájna.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F22%2Fhus%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Próbálkoztam kemotox-szal, megszálltak a szúnyogok is.:)
@bella _ciao:

A hatalomféltés lett a veszte. Ezt se tudni...:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Felállt már a Nemzeti Terv- és Árhivatal? Kádár papa jóleső nyögdécseléssel forog a sírjában.
Elegem van, hogy már megint húzzuk a szánkat.
@V-PORT: akkor mosolyogjunk együtt, hjaaa, hogy az is száj húzás, a francbaaaaaa
Akkor megyek sírni a sarokba, más dolog úgy sem lesz Mordor felső-alsó-középsőn...
@Husz_János_Puszita: Nem semmi. Csak zavar, hogy sokan nem látják a magyar politikai realitást, és azt, hogy ehhez kell alkalmazkodni. Én is álmodozhatnék, csak ott van a valóság.
@Husz_János_Puszita: az már vanik, lemaradtál róla, Kuszánk tavaly megcsinálta, vagy előtte. Mindegy is, éljen Asimov és az Alapítvány...
hehehehe, vörpulimesternek szeretettel :D

Jól pörög a Whirlpool

Komoly bevételnövekedést hozott a költségcsökkentő akció a Whirlpoolnál.

hvg.hu/kkv/20131022_Jol_porog_a_Whirlpool
@V-PORT:

Dehogynem látom, pont azért lépek le.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csak megvették azokat a rohadt hűtőket. Megmondta a Varga.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kissé távol vannak ahhoz egymástól, nem? Vagy kettéválik a pártal- és házölnökúr?
@Husz_János_Puszita: tegnap este a sokadik telefon egy külsős magyartól, sokadikra kérdezve, méééég otthon vagytok???????
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Utóbbihoz..kövérúr a fejlett országokba utazik kedden..(Kazah. és Örménysztán, vagy ilyesmi..
@Husz_János_Puszita: nem szúnyogok voltak azok teee, ágyi poloskák, szívnak és jelentenek :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): tanulmány út, essetudni
/amúgy meg, kiokoskodtam, vagyok annyira okos, mint egy ötödikes ;)/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bakker tényleg... gyanús lehetett volna a narancs csík a hátukon...meg ahogy mondták igen főnök, benn vagyunk főnök...
@guma:

nem hagyhattam ki. egy válságkezelő sokszor nem azt csinálja amit akar, hanem amit lehet.
ezt én értem, de értse ő is hogy értem, még ha hangyafing is vagyok hozzá képest...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hogy kell kollektivizálni, államosítani, egyéniségeket eltörölni, esetleg nagy magasztos szobrokat emelni, a fénylőtekintetű padi sahnak.
Össze kéne szedni pár százezer embert és amikor vii elkezd beszélni,el kéne kezdeni orbán takarodj-ozni!
Mert ők ezt érdemlik.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"_Vagy kettéválik a pártal- és házölnökúr? _"

:D nem rossz! ölnök úr. :D
süti beállítások módosítása