Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.21. 12:49 Fabius

Sms-ben és levélszemétben támad a Békemenet

Címkék: spam adatvédelem fidesz elektronikus ügyintézés békemenet közpénzcivilek

Ismét hallat magáról az ország Legcivilebb Hivatásos Közpénzciviljeiből álló egyesület, a Békemenet. Igen, ők azok a "Borzalmasan Független Civilek", akik szpemmeléshez például a fidesz.hu szerverét használják, de ha kéred, ha nem, megszórnak sms-ben akár úgy is, hogy nem adtad meg a telefonszámod sehol

békemenet spam.jpg

Van nekem egy ismerősöm, akit már a rezsidémonos köszihelló levéllel is megtaláltak úgy, hogy nem írt alá semmit. A történet tanulságos, úgyhogy a legfrissebb fejleményeket olvassátok a leveléből:

Kedves Fabius!
Nem tudom, emlékszel-e erre az ügyre, amiről augusztusban írtam neked, mert a Fidesztől kaptam egy levelet, amiben megköszönik, hogy aláírásommal támogattam a rezsicsökkentést. Azóta történt egy pár dolog, de előre természetesen egy tapodtat sem jutottam. :-/ Hosszasan levelezgettem az Ügyfélkapuval, akik (értelmezésem szerint) össze-vissza beszélnek, leginkább ködösítenek és az - egyébként igen hatékony - kifárasztásos módszerrel dolgoznak miszerint semmire nem adnak értelmes választ és előbb-utóbb belefáradsz az állandó visszakérdezésbe.
 
Az én történetem per pillanat ott tart, hogy most megmondták, hogy valóban igényelhetem, hogy megmondják kinek adták ki az adataimat és bár "az érintett elektronikus kapcsolattartás keretében is igényelhet tájékoztatását saját nyilvántartott adatairól és arról, hogy milyen adatszolgáltatások alanya volt." ennek ellenére ezt elektronikusan nem lehet megtenni,csak levélben vagy faxon. "Sajnálattal közöljük, hogy ezen elektronikus ügyintézéshez szükséges technikai feltételek még nem biztosítottak. E feltételek megteremtéséig – melyek kidolgozása folyamatban van – a kérelem előterjesztésére csak levélben és faxon van lehetőség. "
 
Szóval, elektronikus kapcsolattartás keretében írhatok nekik postai levelet. Ki van azért ez találva... :-/
Én igyekeztem kitartani, de egyelőre itt megtört a lendületem. Ha esetleg egyszer még elkap majd a harctéri idegesség, akkor írok egy postai levelet is, de ide még nem jutottam el.
Az eredeti levél kapcsán a fhirlevel@fidesz.hu címre már vagy ötször írtam, hogy szeretném látni az ívet az aláírásommal, fogadjunk, kitaláltad egyedül is, hogy egy büdös szót sem válaszoltak. :( :(Tegnap viszont ismét kaptam Pártunktól egy levelet, ezúttal egy másik címről és ez már tényleg alkalmas a nyugalmam megzavarására, mert ilyenek vannak benne: "Október 23-án (jövő szerdán) újra Budapest utcáin vonul majd a Békemenet. A szervezők elmondása szerint a rendezvény fő célja a méltóságteljes megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire. A Békemenet egyúttal méltó válasz a baloldali pártok egyre agresszívabb gyűlöletkampányára is." Levél feladója: Demokrácia Központ! udk@fidesz.hu
...és akkor az ominózus békemenet levélszemét:
békemenet spam2.jpg
Magyarországi adatvédelem, mi így szeretünk!  Sőt, az "elektronikus ügyintézés" hatékonyságát még jobban szeretjük, és én már csak a Pintérsanya szpemjét várom, hogyaszongya: ha fázik a kezed a békemeneten dugd át valaki más zsebébe, csókpuszi, a kormány. 

573 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr35590635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tavaly okt.23-an legfobb kozjogi meltodagaink es allami vezetoink nem voltak otthon. Iden?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Sajnálom. Nincs az a békemenet, ami meg tudná velem szerettetni Fricz Tamást.
@saravad: káder párizsban ünnepel, viktor itthon. de csak neked, vitya programja:

polgarportal.hu/

nem is tudsz megnyitni mást az oldalon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
minnyá hányok

jut eszembe, mi az hogy a penzugyer nem tudja a kormanyzat akcioinak varhato ksgvetesi hatasat? Mijaf@szer fizetitek? Nincs ott legalabb egy béljós?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olvastam, köszönöm... habár ezeket az írásokat sosem értettem... csak rendesnek kell lenni, a többi jön magától... mint én;)
Na ne mondjátok, hogy a jobboldaliak kussolnak, a következőt követtem el, egy perce küldtem el. persze névvel, telefonnal és rendes címmel, hogy bassza meg egy másik, az öszödi héroszt idézve.

Na, la: a címzett: Bajnai Gordon

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

[csakhogy ez múlt idő...]

... hogy a jövőből lesz-e jelenidő, az talán nem is annyira Önön múlik, hanem inkább a közegen, és a közéleti trendeken.

A közegen, és a trendeken túl azonban Ön is tehetne néhány dolgot. 2014 vesztett ügy. nem kell magyaráznom. A Fideszt a legsikeresebben megbuktatni úgy lehet, ha hagyjuk, hogy önmaga megtegye.

Az mszp kongresszusa (benne M.A. beszéde) fényesen bizonyította, hogy nem másért, mint a képviselői mentességért állnak sorba az orbáninál is felelőtlenebb ígérvényekkel.

A MILLA és a Szolidaritás szerencselovagjai nem is értem, hogy kerülhettek, hogy sodródhattak a Haza és Haladás mellé?
Magyarország leendő miniszterelnökétől elvárható, hogy kalandorok ne mutatkozzanak, mutatkozhassanak mellette. A szellemi kvalitásukat nem említem, azzal Önnek is tisztában kell lenni.

Most is igaz, a kevesebb néha több, de nem a szellemiekből.

De mi is lehetne ez a kevés?

1. A libaügyeket tegye egyszer s mindenkorra rendbe. Hiába nyeri meg, a kutya se olvassa a bírósági pereket.
Amit tehet, az az lenne, hogy közzéteszi (találja meg a módját), konkrétan mi volt az egészben a szerepe, hajdani hajdúbétes nagyfőnök hol és mit adnak-vesz (állampolgársági kötvényt off-shore-ban).

2. Mit tett az NFÜ-ben kiknek kedvezett, "trafikált-e, vagy nem?

3. Tisztázza Gyurcsány Ferenccel való politikai viszonyulását, mint ahogy a többiekkel is, akik Önt felhasználva akarnak beosonni a Parlamentbe.

4. Hirdessen normális programot.

5. Vegyük száma:

5.1 Mit kell tudomásul vennünk?
5.2 Mit tehetünk.

Nem kell mindenáron az országot elveszejteni. Legyen miniszterelnök... ha nem most, úgy 2016-ban vagy 2018-ban.

Mint nem nevesített rendszerváltó aggodalommal figyelem, ahogy a szatellitek populizmusa körbeveszi, befonja, és önálló szóhoz már nem is engedi.

Csak szólok, mielőtt véglegesen elvesztené kapcsolatát a valósággal.

Időnként nem ártana hozzászólni ehhez-ahhoz a NET-en. Legyen rá ideje.

Persze ha egyéb érdekek mentén gondolkodik, netán sodródik, úgy tekintse levelemet tárgytalannak.

Köszönöm a figyelmét.

Tisztelettel

J.
azért, hogy egy normális témát is az asztalra dobjak:

Magyar volt, zseni volt

index.hu/nagykep/2013/10/21/capa_100/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ? ez most mitől az? normállandon ilyenkor az ember kimegy valahova sétálni, ringlispizni... moon?... b@szom nagyranőtt egyedek vonulnak mindeniránybólmindenirányba és 57 (!) évvel ezelőtt történtekkel vádolják egymást...57 évvel ezelőtti dolgokkal... ha meghúzom a szomszéd nejét azt is elfelejti tizedennyi idő alatt és nem neheztel... holnap meg mindenki lehajtott fővel fog emlékezni egy olyan kommunistára aki nem demokrata nem volt, nem csak hogy államférfi nem volt, hanem miután lemaradt a debrecenbe tartó pobjedáról még pesten sem tudott elbújni... azt lett ami lett belőle, nyugodjék békében... cca annyi köze volt a minelnökségéhez mint mesterházynak a saját dolgaigoz...
Azé mondom... holnao irány a körhintés:))
@sírbateszezazegész: ez azért nagy commingout volt ám tőled! "ha meghúzom a szomszéd nejét azt is elfelejti tizedennyi idő alatt és nem neheztel". szóval nem teszel nagy benyomást az emberekre? szerinted?
@jaegtoer: "3. Tisztázza Gyurcsány Ferenccel való politikai viszonyulását, mint ahogy a többiekkel is, akik Önt felhasználva akarnak beosonni a Parlamentbe."

pillanatnyilag a dk es a hh tamogatottsaga megegyezik...:-)

tehat egymas hatan esetleg, nem fleto gorndon hatan es viszont:-)
ez is egy nagyszerű politológus (zárug péter farkas). ezek a háromnevűek (mráz ágoston sámuel, g. fodor) olyan tökömadták:

Hibás és manipulált közvélemény-kutatással népszerűsítették a Fideszt

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hibas-kozvelemeny-kutatassal-nepszerusitettek-a-fideszt-87076
@sírbateszezazegész: bakker, csak az ösztönök, hejdeszerencse, hogy egysíkú gondolatommal telt a zagy :D
A Withworth menet rácsavarodott a Békemenetre.
Tovább vágta MOL-célárát a Citi
Az ajánlás változatlanul eladás.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/tovabb_vagta_mol-celarat_a_citi.3.190781.html

------------------------------------------

Megfojt minket az adósság?
Igen, főleg ha emiatt kevesebbet költünk az oktatásra.

www.portfolio.hu/gazdasag/megfojt_minket_az_adossag.3.190749.html
@sírbateszezazegész: na meg beismerted, hogy csak dugni mentél a szomszédba. ez se semmi. sipi legalább dolgozni.
hihi. dózsa az ős bolsi. ha tudja ezt ady, nem kajánkodik.

A 4k! vizuálisan máris megnyerte a választásokat

cink.hu/a-4k-vizualisan-maris-megnyerte-a-valasztasokat-1449900856
@bella _ciao: most mit hazudozzak? de én legalább viszem a balhét... azt nem sírok-rívok aztán... teszel valamit, tudd mivel járhat:) fiatalság bolondság:) pillanatnyilag jó ötletnek tünt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "bakker, csak az ösztönök, hejdeszerencse, hogy egysíkú gondolatommal telt a zagy :D" jól néz ki a szomszéd neje?:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: always look at the bright side of life... nagyobb az esély, hogy nem fogazik:)
@bella _ciao: Jupiter? Ezt magyarázza ki a kormány szóvívő.

Ja, hogy "frázis késésben" van?
ezek szerint volt nekik még reading-es molinójuk, amit fel lehet használni holnap:

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye

Viviane Reding útmutatásai működésbe léptek, a bukott baloldali vezetők gátlástalanul mindent elkövetnek azért, hogy megkérdőjelezhessék a 2014-es választások legitimitását.

os.mti.hu/hirek/91157/a_civil_osszefogas_kozhasznu_alapitvany_kozlemenye
@jaegtoer:

+++++
kiváncsi vagyok, válaszol-e
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Még nem tudni, felborítja-e a költésgvetési egyensúlyt a novemberi lakossági rezsicsökkentés "

Ezt így egyszerűen kimondja, és senki nem hördül fel.
eh. ezek a gyurcsányos mondatok. neveletlen fidesz. basszus.

A Demokratikus Koalíció közleménye

A Demokratikus Koalíció büszke arra, hogy a magyar zenekultúra legendás épülete ismét régi pompájában fogadja a muzsika szerelmeseit. A DK ugyanakkor emlékeztet arra, hogy a beruházásról még a Gyurcsány-kormány döntött és teremtette meg annak pénzügyi forrásait. Jellemző az Orbán-kormány neveletlenségére, hogy a korábbi kabinetet nem hívta meg az avatásra.

os.mti.hu/hirek/91158/a_demokratikus_koalicio_kozlemenye
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kezdettől gyanakodom, a Sólymot közpénz lenyúlásra hozták létre, még nem tudom, hogy.
@bella _ciao:
Pedig engem pont a humanizmusuk rendít meg.
@bella _ciao: Jobban jártunk volna ha csak táncórákra jár. ;)
@guma: jól néz ki. és jó, ha belehúz boli, s még időben odaér áztatni elgémberedett izmait.

Frankhitel miatt zár be az uszoda Pápán

www.termalfurdo.net/cikk/1859
@jaegtoer: :)

+ tök jó!
(bár azt az egyéb érdek menti sodródást kihagytam volna, annyira egyértelmű a többi.
az csak felesleges szurka piszka...)
@bella _ciao:

ha jól emlékszem áztatni és kezeltetni tudja magát :D
("csak" az uszodai rész zár be)
@guma:
:)) Az semmi, de mindenhol azok a fotók vannak, amiket én csináltam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)))

akkor van miből tericsmerics! :D
(a jogdíjakat bevasaltad remélem...)
@Husz_János_Puszita: mezőgazdasági támogatás, fejlesztés, hungarikum kamu
víz, liszt stb...
@Husz_János_Puszita:
Most belenyomni akármilyen pénzt olyan átlátszó, hogy a bolsi maffia sem meri már. Hisz ráadásul kiderült, hogy minden kamu volt, az arab befektetőtől kezdve... :(
A köztörvényes "vezetőség" pedig sok mindenre garancia, csak a tisztességes ügymenetre nem.
Orbán Viktor ismerőse elkerülte
az állami gyámságot

Garancsi István takarékjából bank lett,
a kiskaput így használta ki.

www.origo.hu/gazdasag/20131022-orban-viktor-ismerose-elkerulte-az-allami-gyamsagot.html?sec-1
@guma:
Viccelsz? Habzsidőzsi... Cociális tevékenységem része...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha csak az lenne kamu, de újra kezdik:

Kínai pirospaprika magyarnak álcázva? Mutatjuk a képeket! (frissítve)

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kinai_pirospaprika_magyarnak_alcazva_mutatjuk_a_kepeket_frissitve_.567664.html
hát jahhh:

A magyar iskolarendszer arra kíváncsi, hogy mit nem tud a gyerek, a tananyag a döntő, pedig még az eminensek is elfelejtik a bemagolt leckék minimum 70 százalékát - állítja Vekerdy Tamás. Szülőként is elkövetünk számos hibát, a náci vezéreket például csupa szeretetből verték gyerekkorukban. A pszichológus Jól szeretni című kötetében rávilágít még jó néhány nevelői és szülői bűnre, amikkel – akár - egy életre tönkretehetjük a gyerekeinket. Interjú.

hvg.hu: Az új könyvében Pető András módszerét dicséri, és leírja: azért, hogy ne szüntessék meg a sarlatánnak gondolt gyógyítási metódust, Pető munkásmozgalmi dalokat énekeltetett a gyerekekkel, amikor érkezett az ellenőrzés. Most újra a kormányzattól függ a Pető-intézet működése, lehet jó vége az államosításnak?

hvg.hu/kultura/20131022_Vekerdy_Tamas_interju
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Keress rá a "DUNA TAKARÉK BANK Zrt."-re.
600 millió érvet tudtak felhozni a Puskás Akadémia Bazdelőre SC, Felcsút, Kisbaszod u. 1. sz. alatt működő pénzmosodának, hogy ők is bankká legyenek, a Tak.szöv helyett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

a cociális tevékenységed máshol élhetnéd ki :D
(1 celeb fotóért is 10ezret perkálnak! te meg végig "söpörsz" az ország médiáiban ingyé'?)
@guma:
Mintha az asszonyt hallanám... Hess!!! :)
@bella _ciao: erre van csak eszük? tettek helyett mindenhol mindenre papír születik... :(
Elolvastalak titeket. Nagy szellemek tobzódtak itt tegnap este.:)
Ezért szeretem a blogot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: már akkor szépen benyaltak, most meg csak finomítják, a maffia is szégyellősebb ezeknél...
melléklet:

MagyarLeaks: Korrupt rendőrök fedezték a járulékcsaló bűnszervezetet?

Évek óta zavartalanul működhetett egy járulékcsalásra specializálódott céghálózat, amely milliárdokkal károsította meg a költségvetést. Az atlatszo.hu birtokába került a banda egyik kiugrott tagjának vallomása, aki azt állítja, rendőri segítséggel működött a bűnszervezet. A rendőrségnek címzett vallomást nyilvános cégadatok is alátámasztják. Tavaly óta bujkáló forrásunkat szeptemberben elfogták, a férfi ellen sikkasztás gyanúja miatt folyik büntetőeljárás. Hogy miért annak kell bíróság elé állnia aki borított, arról a hatóságok egyelőre hallgatnak. …

atlatszo.hu/2013/10/22/magyarleaks-korrupt-rendorok-fedeztek-a-jarulekcsalo-bunszervezetet/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

a racionalitás zavar? :D
akkor ne menj vízre!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A határátkelő blogon olvastam valakit, kijutott amerikai egyetemre. A profok kb. 10 percet magyaráztak előadás gyanánt, az óra többi része brainstrominggal telt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyan már, mi az amit nem mernek megtenni? Ez lesz a vesztük egyébként, elhitték az istenkomplexusukat.
@bella _ciao: lásd mint fent

@Husz_János_Puszita: hjaaa, ha a lexikon a mérvadó, osztán, ha kiesik egy két lap, össze is dől a kártyavár
tegnap ezt írtam, megloptak, kárpótlást követelek, néhány tíz milla talán elég lesz :D

Kommunizmusba mutat a húsötletelés

Nincs húsbányánk, így elég rossz ötlet a hatósági húsár, amit Rogán Antal nem tart annak. Az áfacsök­kentés nem oldaná meg a magyar húsosok bajait,
de enyhítene rajtuk. A költségvetésnek viszont fájna.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F22%2Fhus%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Próbálkoztam kemotox-szal, megszálltak a szúnyogok is.:)
@bella _ciao:

A hatalomféltés lett a veszte. Ezt se tudni...:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Felállt már a Nemzeti Terv- és Árhivatal? Kádár papa jóleső nyögdécseléssel forog a sírjában.
Elegem van, hogy már megint húzzuk a szánkat.
@V-PORT: akkor mosolyogjunk együtt, hjaaa, hogy az is száj húzás, a francbaaaaaa
Akkor megyek sírni a sarokba, más dolog úgy sem lesz Mordor felső-alsó-középsőn...
@Husz_János_Puszita: Nem semmi. Csak zavar, hogy sokan nem látják a magyar politikai realitást, és azt, hogy ehhez kell alkalmazkodni. Én is álmodozhatnék, csak ott van a valóság.
@Husz_János_Puszita: az már vanik, lemaradtál róla, Kuszánk tavaly megcsinálta, vagy előtte. Mindegy is, éljen Asimov és az Alapítvány...
hehehehe, vörpulimesternek szeretettel :D

Jól pörög a Whirlpool

Komoly bevételnövekedést hozott a költségcsökkentő akció a Whirlpoolnál.

hvg.hu/kkv/20131022_Jol_porog_a_Whirlpool
@V-PORT:

Dehogynem látom, pont azért lépek le.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csak megvették azokat a rohadt hűtőket. Megmondta a Varga.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kissé távol vannak ahhoz egymástól, nem? Vagy kettéválik a pártal- és házölnökúr?
@Husz_János_Puszita: tegnap este a sokadik telefon egy külsős magyartól, sokadikra kérdezve, méééég otthon vagytok???????
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Utóbbihoz..kövérúr a fejlett országokba utazik kedden..(Kazah. és Örménysztán, vagy ilyesmi..
@Husz_János_Puszita: nem szúnyogok voltak azok teee, ágyi poloskák, szívnak és jelentenek :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): tanulmány út, essetudni
/amúgy meg, kiokoskodtam, vagyok annyira okos, mint egy ötödikes ;)/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bakker tényleg... gyanús lehetett volna a narancs csík a hátukon...meg ahogy mondták igen főnök, benn vagyunk főnök...
@guma:

nem hagyhattam ki. egy válságkezelő sokszor nem azt csinálja amit akar, hanem amit lehet.
ezt én értem, de értse ő is hogy értem, még ha hangyafing is vagyok hozzá képest...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hogy kell kollektivizálni, államosítani, egyéniségeket eltörölni, esetleg nagy magasztos szobrokat emelni, a fénylőtekintetű padi sahnak.
Össze kéne szedni pár százezer embert és amikor vii elkezd beszélni,el kéne kezdeni orbán takarodj-ozni!
Mert ők ezt érdemlik.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"_Vagy kettéválik a pártal- és házölnökúr? _"

:D nem rossz! ölnök úr. :D
süti beállítások módosítása