Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.26. 12:59 Fabius

Orbán és a szivattyúgyár

Címkék: kampány fidesz orbán viktor közoktatás

Csak úgy sorjáznak az érdekességek egymás után, ember legyen a talpán aki megállja röhögés nélkül. Kezdetnek aszongya Morcos Bajusz házmester nertárs Mráz Samu házi számmisztikussal megtámogatva, hogy a 2014-es választásokon a baloldalnak esélye van. Aztán jön a "Lazáry Viktor kokaint fogyaszt" kukkolda videó erős szippantással és ínydörgöléssel, majd Ferdinandy István zuglói alpolgármester állítja, megtett feljelentés ide, lárifárizás oda, bizony Papcsák Ferenc pártököl és polgármester-képviselő még ezzel is leleplezte magát. Ha ez nem volna elég, akkor a pénzcentrum.hu kiszámolja, hogy a legfrissebb csodafegyverként lengetett ingyenes készpénzfelvételre is ráfizethetünk, majd jön a slusszpoén, miszerint Viktor ma szivattyúgyárat avat

orbán-szivattyúgyár.gif

Hasfal legyen a talpán, ami nem szakad meg ilyenkor. 

Ha ez nem lenne elég szivattyúgyár, akkor itt van még a munkát és forradalmat szabotálók jelentős halmaza, akik gátolják a ner kiteljesedését. Mert nekik - most segíjjél Istenem, félek leírni is - szakmai kifogásaik vannak. Meg félelmeik, hogy akkor majd jön a lézerjancsi és vendetta lesz, úgyhogy lehet jobb nem csinálni semmit, mint az esztelen kapkodásban elkúrni a valamit. Nem váratlan, hogy térdig gázolva a majréban a megoldás is amolyan savanyú hónaljszagú, izmozós, Orbános: kápó kell ide, gyüjjék a Szabó Balázs, és ha másképp nem megy akkor zsarolással, de legyenek megtörve a szabotőr tanárok

Teccikéteni? Ez lenne az a valami, amit Morcos Bajusz házmesterúr utolsó összesepert esélymorzsának, csodával határos, könnyekkel, vérrel és verítékkel kiszenvedett teljesítménynek nevez. Igen, annak nevezi, mikor egy - nyilván szakszerűen és gondosan kiválasztott - igazgató a kifogásoló munkatársat le óvodásozza, majd felajánlja, hogy a kifogásokkal összefirkált nyomtatvány helyett ad egy másikat, amit  "szépen aláír ott, ahol kell", és a megjegyzéseit megtartja magának. Legalábbis akkor, ha fizetést akar a következő hónapban is. 

Így lesz "működőképes" az ország. Erre a meghonosodott gyakorlatra kell majd szavazni, különben gyün a baloldal és majd mindent eltöröl, beltilcsa' a zsarolást, a kötelező kari tagságot, és összedönti ezt a szivattyúgyárrá nemesített országot. 

491 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr255534507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közkívánatra, szivattyúgyár:-))
Ehh, ha tudtam volna, hogy a nyomomat tapodja ottan az a szent ember a szivattyúk között ;)
és a lacabácsi -a mindenek tudója- aki azt is tuggya ami nem létedzik szóval ez az a szivattyú?

na olvasásra fel és lássuk hogy műxik?

brühüyyy
szóval ez a zuccsó merevedés? erre nem lehet rázárni a koporsót (legalábbis a szociális temetésre várókét) csak ha kifúrják vagy valaki még eztet is leszopja hátha lelankad?

minő szép orszég levédia nertársak a nenyiben

brühüyyy
namost aztat tunnyi, hogy: mit? mennyit? hová? szivattyúzik?

lehet a pöcébe is bedugnyi a szívócsonkot (van flexibilis csatlakozó hosszabbítóm, ha kell)

brühüyyy
Nincs más út, fokozni kell a tempót. Néhány firkász spontán meglincselése véget vethetne az ilyen méltatlan botrányoknak.

Magyarország jobb hellyé vált, mondá Laca. Meg kell védeni az eredményeket, mind az 1 milla megmaradt munkahelyet meg az erkolcsi nívót amit a nemzeti kurzus hozott. A szivattyúgyár... ja.

A bukott baloldal jogtalanul szerzett/hamisított felvételekkel manipulál ez nemzetbiztonsági kockázat pedig felhajtottak az adossagot es ugy tonkretettek az orszagot hogy viktor is alig tudta megmenteni az utolso pillanatban.
annyira jó, hogy ilyen sok alkalmas ember toporog a kormány körül. nézem, szőcs gézát kinevezik az oszk-t felügyelni, mert rossz a gazdálkodása. namármost ez a gejza íróként mi a fenét ért a gazdálkodáshoz?
Én nem kedvelem a Fideszt, de azzal, hogy kitették ezt a drogos videót mit érnek el? Azt, hogy semmit nem kérhetnek számon a Fidesztől, amikor az még durvábbakat mutat meg.
Plusz ez, az Mszp droggal kapcsolatos véleménye? Lesújtó!
Megyek kűfődre, mint szíjrágó hittérítőtárs, és egy betonbetétes focilabdával pofánizultálom az összes autógyár vezetőségét. Mermá hogy van az, hogy a mai napra nem jut Ő Neki felavatandó autógyár mutyisztánban, csak ilyen piti szivattyúreszelde.
Ja, és Dzsudzsákkal rúgatom szét az építőiparisták lusta picsáját, mert stadion sincs betárazva mára szalagátvágásra.
Nyugtassatok meg, hogy legalább egy államosítandó világcég neve szerepel az ebédutáni szieszta elfoglaltságok között.
Kamán, sürgölődjetek, mert tényleg jön a baloldal, és egy kúrós böszmézte után ezer éves történelem megy a bablevesbe.
"Kövér csodával határosnak látja a Fidesz teljesítményét"

Hát ha Voldemort Viktor, Sauron Antal, Csillagszemű György és Óz László összefog, akkor tényleg.
@V-PORT: Most magyarázzam? Fidesz Btk-t módosít, drogtörvény szerint a fogyasztás is bűncselekmény. Akkor mit keres egy "bűnöző" egy önkori második embereként?
szívd, kitudja meddig szívhatod?

Az önkormányzatokat gyomrozzák
a százmilliós rezsibüntetések
Úgy védik meg az embereket az érthetetlen távhőszámláktól, hogy végül őket büntetik meg.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F09%2F26%2Faz_onkormanyzatokat_gyomrozzak_a_szazmillios_rezsibuntetesek%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mondjuk ebben nincs nagy varázslat.
Példának okáért a MÁV -nál is a pénztárban nyomtatják biztonsági hőpapírra a bérletet is nem csak a jegyeket.
Sőt mostanában kezdik telepíteni a jegykiadó automaták újabb generációját, amin tudsz venni bármilyen (belföldi) viszonylatra bármilyen jegyet vagy bérletet és fizethetsz KP ben vagy bankkártyával.

Ha jól van megcsinálva a rendszer és zárt, akkor a pénztáros nem tud "okosba" nyomtatni, már csak azért sem, mert a biztonsági hőpapír szigorú számadású és minden jegytekercsnek és azon belül szelvénynek saját sorszáma van amit nyilvántartanak és el kell vele számolni.
Ilyen még Örkény fejéből sem pattant ki
A tanároknak az aláírásukkal kell szentesíteniük, hogy belépnek a Nemzeti Pedagógus Karba. Ami egyelőre még nem is működik, bár az életük sok részére hatással lesz.

www.origo.hu/itthon/20130926-mit-lehet-tudni-a-nemzeti-pedagogus-karrol-es-miert-tartjak-visszasnak-a-pedagogusok-a-belepest.html?sec-top
@CSENDES: Én ezt megértem, de pont az Mszp-nek nem kellene így lesüllyedni. Van Juhász Péterről is ilyen anyag?
"Érvénytelenné nyilvánította a Vígszínház igazgatói posztjára kiírt pályázatot csütörtökön a fideszes többségű Fővárosi Közgyűlés. A közgyűlésen csütörtök reggel óta ott volt mindkét jelölt: Eszenyi Enikő és Balázs Péter is"

Indok? Nem sikerült Balázsnak érvényes pályázatot beadnia, így a teljes pályázat érvénytelen, visszamenő hatállyal. És addig pályáztatnak, amíg sikerül Balázsnak egy érvényeset beadnia.
@Baldrick68: persze, de ugye azt nem hisszük, hogy nem egy jó kis biznic a haveroknak a rendszer beszerzése, és üzemeltetése ;)
@CSENDES: Ez mióta volt számukra akadály? Lehet, hogy nem voltak elégé bátrak. Tormay utca névnél sem volt Tarlós elég bátor.
@CSENDES: na ismét hozták a formájukat, pont erre számítottam, gerinc nuku.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
aztat ugyi senki el sem tuggya képzelni, hogy senki sem ír alá semmit?

brühüyyy

a jobbágyok gyagya pedagógusok főggye, megérdemlik
@CSENDES:
És igen! Erre buszke kövér meg a többi szenny! Ennyit tudnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez a rész nyilván jogos.
Aki egy ilyen rendszert bevezet biztos jól kaszál majd.
Bár valószínűleg az lesz, hogy lesz egy haverkutya fővállalkozó aki még talán számítógépet sem látott és a rendszer szóról a Kádár rendszer ugrik be neki :D
A tényleges munkát meg jó esetben valami számtech cég megcsinálja.
ennyi:

"Politikai kivégzés a drogfogyasztással való megbélyegzés"

Amit a politikusoktól elvárhatunk, az nem a negatív drogteszt lobogtatása, hanem az, hogy reális stratégiai célok mentén segítsék elő a drogproblémák megelőzését, kezelését, ártalmainak csökkentését - írta Sárosi Péter drogpolitikai szakértő arra reagálva, hogy kábítószerfogyaztással vádolnak egy fideszes politikust.

hvg.hu/velemeny/20130926_drogfogyasztas
@CSENDES:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az fel sem merül bennük, hogy saját, egyébként kitűnő művészeiket teszik köznevetség tárgyává ezekkel a "mindenáron" eljárásokkal. Mert az ország többsége azért most sem fityeszes, bár jó úton haladnak afelé, hogy jövőre elnyerjék a 101%-kos eredményt. (Csak eggyel több busz megy valahova a nemszervezett nemszavazókkal, és máris több szavazólap lesz a dobozokban, mint ahány szavazópolgár van összesen.)
@rodeo36: a fenyegetés nagy úr, a lét a tét, ha kirúgnak sehol nem fognak felvenni, egy a munkáltató az egész országban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Örülök, hogy egy drogos politikust védelmébe vesz a TASZ szakértője.
De lássuk be, hogy egy drogos politikus zsarolható, ami viszont a korrupcióhoz vezet.
Ezért nincs helye a politikában. Magától kellene lemondania.
@CSENDES: meg is lett zsarolva, ahogy a melléklet ábra is bizonyítja
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mindenkit nem rúgnak ki, sok lúd disznót győz

brühüyyy

mondtam: megérdemlik ha ilyen gyáva szarok

nem igaz, hogy egy diplomás ne kapna állást ha nem benn akkor kinn seperc alatt

a disznó a posványban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mondtam már, hogy két napja közleményben szólították fel a lemondásra. Nem üzengettek.
@rodeo36: tudod, ott ahol nincs szolidaritás és együttműködés, ott tort ül a despotizmus.:

Pastor Martin Niemöller (1892–1984):

"Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákkért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem."
@CSENDES: fidesz szügészség, csak ennyit mondok mind a kettőre, és a nyakamat teszem rá, hogy ezzel a lépéssel a maszop sokkal többet fog ártani magának, mint az alpolginak és a fidesznek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagyon az:

/részlet/

A minap egy háromdiplomás férfiúval beszélgettem. Igaz, színes (de gusztusos) tetoválás borítja a karjait, ami nem lehetne kizáró ok, de nem veszik föl az imádkozó sáskákkal töltött magyar nemzeti iskolákba, fizika, számítástechnika, testnevelés végzettséggel, miközben elfogytak a fizika tanárok, mert ki a szart érdekel ma a fizika, ebben a fülkeforradalmár országban…? Még tűzoltónak sem vették föl a tetkói miatt…
Az elég gáz, hogy ezt így értelmezed, még te is.
Szerintem sem kell lemondani, már nem zsarolható, hiszen mindenki tudja hogy drogos, s anyját is eladná egy kis kokainért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tehátúgy lehet állást teremteni, hogy kirugdosunk mindenkit aki nem szimpatikus

a gazdaság meg az élet megy a picsába?

brühüyyy

mikor ér bele tövig?

vagy a vicc igaz? már benn van drágám? nincs! érdekes: kinn sincs!!!
www.egri-hirhatar.hu/hirek/nagy-bando-andras-kifakadt-a-facebookon

Maradnak persze jó emberek..., amolyan Kerényi-félék..., akik magas fizetésért büntetlenül buzizhatnak, meg gárdisták, akik úgy oszlottak föl, mint Jézus teste: poraikból föltámadtak, léteznek, és amilyen mázlijuk van, azt követően, hogy a szocik megcsinálták a jobbik parlamenti helyeit, most a Fidesz, OV-vel az élén növelni fogja a számukat…
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hát mert egy hülye: vegyen föl inget és bugyit a zinterjúra

és ne mutogassa magát mint egy papagáj

brühüyyy

vannak hülye 3 diplomások is
Ez az a kari tagság, ami ellen megy szabot, amiről Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy "nem kötelező, csak automatikus"?
@rodeo36: vannak, de ez csak az egyik indok, ez spec látszik, ha nem lenne ez, találnának mást, ha akarnának, ez a világ nagyon más lett az utóbbi években.

Tudom hogy ritkán olvasol linkeket, ezt az Andrásosat érdemes.
-no comment-

Az MSZP-frakció csütörtökön úgy döntött, visszavonja vizsgálóbizottsági kezdeményezését, amely arra irányult, hogy a parlament tárja fel az E.On-gázüzletág megvásárlásának hátterét. A döntést azzal indokolták, hogy nem akarnak együttműködni a Jobbikkal. A testület létrehozását azonban továbbra is fontosnak tartják.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megsem_akar_eon-bizottsagot_az_mszp.565546.html
Itthon duplája a nemfizető hitelek aránya, mint az eurózónában

Noha Magyarországon az eurózóna átlagának duplája a banki nem teljesítő hitelek aránya, és régiós szinten is az egyik legmagasabb ez a mutató, a magyarországi hitelintézetek nem követik a Nyugat-Európában már elterjedt hitelportfólió-eladási gyakorlatot, amellyel az EY könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó szerint a szektor újra növekedési pályára állhatna.

hvg.hu/gazdasag/20130926_Itthon_duplaja_a_nemfizeto_hitelek_aranya
@CSENDES: még nem ennyire bátrak, még nem, de ami késik nem múlik
azért tegyük hozzá, mandineren megpróbálják védeni a védhetetlent, több hozzászóló így védi:
-az, hogy drogozik, az a magánügye
-szanyi meg iszik
siralmas, kérem szépen.

OFF:
index.hu/belfold/budapest/2013/09/26/nyolcmilliot_kap_felcsut_tarlostol/
copjonle
Hogymik vannak:

Nem fizettek: bíróság elé áll Orbán veje »

Az Elios Innovatív Zrt. egyik alvállalkozója azt állítja, nem fizették ki a nekik járó 200 millió forintot.
www.hir24.hu/belfold/2013/09/25/nem-fizettek-birosag-ele-all-orban-veje/
@Secnir: Éppen ezt írtam le már. Nem a magánügye, mert így a politikus zsarolható, akaratgyenge. Ez pedig korrupcióhoz vezet. Ilyen volt a CIA igazgatója, pedig az csak megcsalta a feleségét 37 év házasság után. Lemondott, mert zsarolhatóvá vált.
Nem, nálunk mentegetik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a nagybandoandrás-t mondod? elolvastam belőle annyit, amennyi érdekelt...

tudod én nem a fideszről beszélek, hanem a magyarországi emberekről akik valahogy bekavarták magukat a fidesz alá mint törek a bolond tyúk alá...a tyúk mindíg bolond de a törek?

szóval ha törek akkor annak is tuggyák és úgy is kezelik, amint tövises bunkóvá válik minden egyes darabgya akkor -lásscsodát- úgy foggyák kezelni

ez személyes tapasztalatom

volt olyan időszakom, nagyon fiatal fűzfa koromban amikor félelemből és rettegésből mindíg megettem a szart azután egyszer csak és erre nagyon büszke vagyok, magamtől rájöttem, a szar nem jó ízű és egyébként is egészségtelen, és attól kezdve el kezdtem kimondani ami szivemen az a számon és sohasem gondoltam meg előtte és utólag sem bántam meg...pedig az szerintetek még az átkos fekete seggű időszaka volt??? hát akkor...és mitaggyisten (bár lenne de nincs) sikert sikerre halmoztam minden vonalon...

brühüyyy

csak el kell kezdeni először remegő térgyekkel de ki kell mondani: bármi is az...utána már gyün magától

és nem tettek hidegre, sőt
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
nagyon kevés, vagy talán egyse volt az okatóim között akit igazándibúl szívből útáltam volna, és mindegyik megállta volna a helyét és ha arra kerűlt a sor bizony ők is választottak, és nem mindíg a tanári pályát, persze az volt az igazán nagy aki párhuzamosan tudta a szakmáját is gyakorolni meg tanított is

brühüyyy
@rodeo36: pontosan, erről van szó, te eljutottál idáig, a kevesek egyike vagy,
@Secnir:
Má' a pia is illegális? De jó h eljöttem!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Összeállt a Fidesz és az MSZP mutyikoalíciója azzal, hogy a szocialisták visszavonják aláírásaikat az E.ON-ügyletet vizsgáló bizottság felállítását célzó saját előterjesztésükről. Így ugyanis garantált, hogy nem fogják kivizsgálni a korrupciógyanús ügyletet – a Jobbik nélkül ugyanis nem tud összegyűlni a kellő számú aláírás –, tehát megint közösen falaz az egymás hatalomban tartásában érdekelt, az elmúlt 24 évben számos lenyúlásban érintett két párt. Az MSZP és a Fidesz csaknem negyedszázados mutyipolitikájának elszenvedői azok a tisztességes emberek, akiket immár kormánykárosultaknak lehet nevezni.

jobbik.hu/hireink/osszeallt-fidesz-es-az-mszp
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látod látod, a jobbik is beszopta az agitpropot, pont úgy mint a mszp. Pont azt csinálják amit a fidesz akar. Egyik hülyébb mint a másik, a fidesz meg csak röhög.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem meg az ország szopja be a fidesz+maszop agitpropot és a "kormányzásnak" nevezett ámokfutásaikat immáron 24 éve. :(
@CSENDES:

"Ilyen volt a CIA igazgatója, pedig az csak megcsalta a feleségét 37 év házasság után."

Raadasul a 2(!) "mistress" kapott ossze, es azon bukott le.... ;DD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kár hogy a jobbik is részvevője ennek a bulinak, mert ha nem lenne, akkor nem ezt a nyilatkozatot adná ki, és a 24 sem 24, volt ott mdf, miép, , kisgazdák, szdsz is, és van most lmp, jobbik, hogy csak a frakciókról regéljek, és milyen érdekes az első sor, tényleg elgondolkoztató, melyik hova is lett, ki is falta fel. Tanulságos arányok, az egyszer biztos.
szélmalom harc folytatódik:

Bajai választás: bírósághoz fordul az MSZP és az Együtt-PM

A Kecskeméti Törvényszékhez fordul felülvizsgálatért az MSZP és az Együtt-PM szövetség, miután a Bács-Kiskun megyei területi választási bizottság másodfokon elutasította a bajai időközi önkormányzatiképviselő-választás végeredményét megkérdőjelező beadványaikat.

hvg.hu/itthon/20130926_Birosaghoz_fordul_az_MSZP_es_az_EgyuttPM
Ez volt már?

"A jelentésből kiderül, hogy a munkanélküliekhez, a nagycsaládosokhoz valamint a gyermekekhez képest - minden ötödik kiskorú a szegénységi küszöb alatti jövedelemmel rendelkező háztartásban él - kifejezetten jó helyzetben vannak a nyugdíjasok. A 65 év feletti korosztályban a szegények 6 százalékos aránya a 14 százalékos országos átlag felét sem érte el annak ellenére, hogy relatív pozíciójuk romlott. A munkaképes korú lakosság (18-64 év) szegénységi aránya 13,6 százalékon stagnált, a teljes munkaidőben foglalkoztatottak körében ez az érték viszont nagyjából a nyugdíjasokénak felelt meg. Visszatérve a 65 év felettiekre, a kedvező helyzetüket a KSH szerint a korosztályt teljes egészében lefedő nyugdíjrendszer és az értékálló nyugdíjak magyarázzák."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sokkolo_adatok_jottek_igy_no_a_szegenyseg_magyarorszagon.565409.html

Az első grafikon magáért beszél, miért nem vállalnak a magyarok gyereket. A szegénységi arány messze a legmagasabb a 3 vagy több gyermeket nevelő, két szülős háztartásokban.
@V-PORT:

A Fidesz a bajai kampányban "utcai drogárusítással" kampányolt, ha gyünnek a balék.

Megeszik amit főztek. Olyan ízű amilyenre fűszerezték.
Tök jó. Az eon meg bármimás lenyegtelen. A fő, hogy a demokratikus jogallami mon az ogy. kepviselok akkor kepviselik a valasztoikat ha ehhez nem kell egyuttmukodes. Es ez csak az ellenzek. A 2/3 akkor se.
A fityesz ismet bedobja a varazsszavakat, osszeall, lepaktal stb. igy aztan ha valaki veletlenul dolgozni akart a hazban az se fog.
hah... inkább maradjon a szakácskönyv írásnál. vigyázni kell lévai anikónak, mit mond, mert vannak, akik elhiszik:

Orbán védelmében betörte a bank kirakatát

Magáról az eseményről Wáczek annyit mondott: szeptember 17-én kora reggel, Kispesten, az Üllői úton, a volt Hunyadi mozi melletti OTP-nél a következő feliratokat helyezte három példányban el: „A bankok megfenyegették a miniszterelnököt és rajta keresztül Magyarországot is, nem hagyjuk!!!”

Hangsúlyozta: ezzel a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó által elmondottakra utalt. „A fél bankvilág a Viktornak a torkát akarja elvágni, mert a devizahiteleseken megpróbál lépésről lépésre segíteni” – mondta a devizahiteles tüntetőknek Lévai Anikó szeptember 5-én.

Ezt követően Wáczek mondott pár mondatot a bámészkodó keveseknek, majd egy kalapáccsal betörte a kirakatot. „Hazamentem, elmondtam a feleségemnek, hogy mi történt, majd besétáltam a kerületi rendőrkapitányságra” – fogalmazott.

www.atv.hu/belfold/20130926-orban-vedelmeben-betorte-a-bank-kirakatat
@Fabius: érdekes lesz ez is:

Nagy a hallgatás - miért adja el az állam a nyomdáját?

Az állam eladja az elsősorban a hivatalos közlönyök (Magyar Közlöny, Cégközlöny, ágazati közlönyök, Pénzügyi Szemle korábban papír, ma már főként elektronikus kiadványok), az Alaptörvény, a Nemzeti Könyvtár-sorozat és a kormányzati tájékoztató anyagok megjelentetőjeként ismert Magyar Közlöny Lap- és Közlönykiadó Kft. (Közlönykiadó Kft) nyomdáját. A kiadó szervezetén belül, önálló telephelyen, Lajosmizsén működő nyomda megvásárlására az érdeklődők október 10-én nyújthatnak be ajánlatot. A nyomda tekercses ofset nyomógépei elsősorban a nagy példányszámú kiadványok előállítására alkalmasak. Fénykorában a hivatalos kiadványok mellett jelentős mennyiségben, egyéb terméket is előállított: napilapokat (például korábban Magyar Nemzet, Népszava, Bors), heti, kerületi és céges lapokat, illetve reklámanyagokat.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/nagy_a_hallgatas_miert_adja_el_az_allam_a_nyomdajat.565422.html
@saravad: köszönöm, pont erről regéltem én is, legalább nem vagyok egyedül :D
@saravad: szerintem nem a fidesz, hanem schmuck tisztelettársaság andor dörgedelmes szavai szaratták be mesterházyékat. megijedtek a nyugdíjasok haragjától.
@Husz_János_Puszita:

"Az összes társadalmi juttatást figyelmen kívül hagyó szegénységi ráta 49,7 százalék"

Az ország fele. Persze hogy az államfüggők választanak kormányt. Nem hiába pofázok mindig a széles középosztályról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"- És papa, ha a pálinka illegális lenne, akkor is ennyire lenézné azt, aki issza?
- A pálinka legális. A drog nem."
beszélgetés egy füves gyerekről, aki lebukott, és most mindenki a szájára vette

/me vállat von
Grundfos... Grund-fos... ízlelgetem a szót.... hmmm... szóval kicsit zsenánt a dolog, ha mondjuk a felcsúti stadiont grundnak tekinem.... másik oldalról, nem tudom, hogy a dán gyártómű képes lesz e a maradék hátralévő időben elegendő számú pénzszivattyút LEGYÁRTANI "ÁLLAMI" MEGRENDELÉSRE... MER UGYI... AZ IDŐ ROHAN, a paraván meg eléggé rohad...
@bella _ciao: ékes példája az agyamenteknek, akikre a fideszes agitprop hajt, és ők lesznek a legjobban meglepve, ha esetleg a kalapács célpontja nem a kirakat lesz, hanem az ő fejük, mert a szent viktátornak nem fog valami tetszeni egy két korábbi hívőjénél.
@bella _ciao:

Szép. Nemsokára jön a lincselés. Felelőtlen barmok, szítják a feszültséget.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: \o/ és a rádió csent megtört vala, halllllelllúúúúja :D

A cég pedig neve ellenére elég emberközeli, az új részleg mellett sportpálya, bazinagy étterem, pihenő kert miegyéb, és ezek a réginél is meg voltak.

@nemecsek ernő áruló: ennyi, vannak egyenlők, és egyenlőbbek, és van a fidesz
A zuglói vagyonkezelő volt vezetője is cáfol

„A sajtóban megjelent hangfelvételen „vállalkozói” szerepben feltűnt, és ilyen minőségében rágalmazó személyt nem ismerem, vele soha nem találkoztam – írta a hvg.hu-hoz eljuttatott közleményében a Zuglói Vagyonkezelő volt vezetője, Mazsu Gergely

hvg.hu/itthon/20130926_Zuglo_vagyonkezelo_korrupcio_cafolat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Husz_János_Puszita: á, semmi licselés, semmi agitporop. csak így lendítik fel a magyar üvegipart. munkát adnak neki.
@Husz_János_Puszita: középréteg, középréteg sej haj, szítani és dúlni hajtani a tudatlan és kisemmizett réteget lehet, aki egy tál lencséért, vagy látszat hatalomért az anyjának is neki megy.
@bella _ciao: hehhe... csak mondanám bár közismert... a Lali király ragadványneve immár sokadik éve Mr. 20%:-)

Persze megaz emmútnyóóócév:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ha nem lesz elég dán szivattyú, majd átállítják új funkcióra a fejőgépeket a földpályázatok nyertesei.
"A 2011-es 4,4%-os növekedés után tavaly 2,1%-kal csökkent a hazai betétállomány a hitelintézeteknél - derül ki az Országos Betétbiztosítási Alap csütörtökön közzétett adataiból. 2012 végén 17 366 milliárd forintra rúgott a betétállomány, ebből 12 777 milliárd forintnyi biztosított betét 8 753 milliárd forintnyi részét garantálta az OBA a maga 76,6 milliárdos vagyonával. Az adatokból arra is fény derült, hogy a hazai bankbetétek csaknem harmada felett 39 ezer ügyfél rendelkezett. "

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/ovek_a_magyar_bankbetetek_harmada.189734.html

Itt van, amiről a minap magyaráztam a nagyokosoknak. 39 ezer ügyfélé a bankbetétek harmada. Több, mint 10 millióból. Lehet örömködni a magyarok nettó vagyonán.
A Demos nevű - magát pártközi intézményként meghatározó, de hagyományosan a brit Munkáspárt balközép szárnyához közel állónak tekintett - kutatóműhely a "Visszacsúszók" címmel, "A demokrácia már nem tekinthető magától értetődőnek Európában" alcímmel összeállított 264 oldalas elemzésben Görögországot és Magyarországot nevezi a "visszacsúszás legaggasztóbb példáinak" az "egészséges demokrácia" mércéit tekintve. A többi EU-tagállammal összehasonlítva azonban Bulgária és Románia teljesít a leggyengébben a jelenlegi tanulmányban alkalmazott demokráciakritériumok összességében.

hvg.hu/vilag/20130926_Tanulmany_aggaszto_mereteket_olt_a_demokr
@bella _ciao: Schnellcici elvtársnő mikor kezd majd a kiflicsüsökről és aszaxophone-ról átváltani?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Dettó. Uj Péternek a 444-en ezt nem sikerült összeraknia magában.
@bella _ciao: Amúgymeg, úgy tűnik, megjelentek az első méretes repedések a nagybüdös NER rendszerén....

Indul a kalácsharc:-)
@Husz_János_Puszita: átcsordogált az állampapír szivattyúval a zállamhoz, így kell ezt, majd mehet tovább állami beruházásokkal a magán zsebekbe, kamionokkal a haveroknak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem is ordibális mellényúlás... mindazok ellenére, hogy soha a büdös életben nem lógtam a szeren, csak sima mezei alkoholbabólista vagyok. Ez persze manapság már inkább mencsvár:-)
höhöhö, mit nem mond eme szervilis bohóc :D

Tarlós lepimaszozta a 168 Órát

Nem a felcsúti labdarúgó akadémiát, hanem egy ügyvédeknek szóló sportrendezvényt támogatna a főpolgármester, aki a 168 Óra Online állítására reagált csütörtökön Budapesten.

hvg.hu/itthon/20130926_Tarlos_lepimaszozta_a_168_Orat_a_felcsuti
@Husz_János_Puszita:
Fejben vajon hany % a polgar?
Hanyan varjak a politikusoktol hogy stabil keretet teremtsenek a boldogulashoz, egyenlo eselyekkel? Plusz szoldaritas.

Az allam vezesse be, tilcsa be, emelje, csökkencse, szervezze... a valaszto ezt akarja. Ingyenrezsit a szegeny es lezsirozott uzletet a vallalkozó, szinhazat beterelt kozonseggel, sajat musort, tobb segelyt.

az orszag fele szegeny de toredeke felnott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szép példáját láttuk Baján. Elég, ha a kritikus körzetekre rászabadítják a Kubatovot. Nekünk reszeltek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jó a duma, minden alkoholocsityeszkij eztet mondja :D
-emez világotot józanul el nem viselhetem- sej
@Husz_János_Puszita: és még mindig kevesen fogták fel ezt, még mindig megy az egymás egyelése az ellenzéki oldalon, és még mindig megy a kinek a farka a legnagyobb méricskélés...
@saravad:

Semmi csodálkozni való nincs rajta, ha állami transzfer nélkül nemes egyszerűséggel éhen halnának vagy megfagynának. Szégyellje magát az összes döntési pozícióban lévő politikus! Mind, egytől egyig. Szavazatvadászatért nyomorba döntöttek egy fél országot 23 év alatt.
Ha van Isten, megbűnhődnek ezért.
Na, kiváncsi vagyok, mostantól ki és milyen alapon fogja támadni a jobbikot?

Mert az, hogy náci, immár nagyon kevés:)
@bella _ciao: Marischka az ollan minta Grundfos: csak... szív a tyúk:-)
a teljes szöveg (köszönet beszteri istvánnak):

Forradalom van a mi utcánkban

nemzeti dohánybolt-íz a szájban

Jön a NASA tengerpartot vágni,

Alcsúton fog a pápa partra szállni

Vadászni mennek a keresztények,

Semjén Zsoltnak gond a nemi élet,

Bónuszbrigád olcsón ad új májat,

Baltásgyilkos az új címerállat,

Gé(j)-re hangolnak a tini nácik

Lázár János a laptopjával játszik,

Zidane fejel, dől a Materazzi,

Földosztással kezdődik a lagzi.

Navracsicsnak hová lett az arca,

Rogán Antal ürgebőrbe varrja

az összes tükröt, pléhkrisztus a dombon

Kósa Lajosra illik a kondom

A víz veri, otthon szül Matolcsy,

Hozd a bőröndöt kezdjünk pakolni,

Stefán király uradalmi roadshow,

Diófából nem készül koporsó.

Fűrészpor manézst a Kossuth térre

Bokázzanak a nótánkra végre,

Elsöpörjük oláhhal meg tóttal,

talpuk nyomát osztrák hókotrókkal.

Pintér Sándor kedveli a rendet,

Mélyről kell felásni az új trendet,

Prohászka Ottokár meg a Horthy,

Pokorninak nem ízlett a flódni

Hoffmann Rózsa rúzsa golyóálló

Mit fogott a szociális háló?

Martens bakancs, taknyos törpeharcsa,

Szíjjártónak kiserkent a bajsza

A komcsikról jobb ha nem beszélek,

Felesleges róluk minden ének,

Kiskertekben jó marihuána,

3d-és nyomtatót minden spájzba.
@bella _ciao:

Nem vagyok én egy farkaspéter, hogy mindenhez ércsek :-)
ehhh, vihették volna őket közmunkára is árkot tisztítani, mijaz hogy munka nélkül akkora pénzeket vesznek fel ezek a diplomaták, hol van ilyenkor Don P a két hét alatt rend lesz mini szter?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Végül én is beadtam a derekam. 4,5%-ot fizet a mezei kamatozó kincstárjegy, bankban az inflációt sem hozza. Nagyon nem akartam pedig, de a Matolcsy csak vágja, vágja. Jövő szeptemberig csak nem csődölnek még be.

Mea maxima culpa.
off. tegnapelőtt láttam Lúzerjankó exaudi S8-át ( amivel bebukott, oszt gyorsan eladott) a SYMA csarnok bejárata előtt parkolni a járdán. Kicsit lerombolta a tulaj a bal elejét, de a blokkoló fájintosan a hejin. De nem is ez az érdekes... hasonló bunkó lehet a vásárló,mint az eladó, a járdán parkolt a szentem, elől hátul 100-120 méterig Demszky-karók, ergó a nagyarc ennyit ment a járdán végig, hogy a bejárattól 5 méterre parkolhasson... on.
@Fabius: nem is kell farkapéternek lenned, elég, ha mákvirág leszel. azt lehet főzni.
@Husz_János_Puszita: A zanyám is bankbetétben tarcsa a temetési pénzit... már intézem az aszociális temetést:-))) Remélem sose kerül Rá sor:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szóval? most a dzsobbik kinek jobban? a fityisznek vagy a maszopnak vagy saját magának?

nyal?

és szopik?

hogy van a voncsi a gabcsi?

brühüyyy

az is drog ha elkábúl a sok fingtól amit az orra alá eresztenek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tudod, szívem szerint azt kívánnám nekik, kerüljön be a Gyurcsány egyedül 8%-kal a parlamentbe, méricskéljék el magukat. Lenne pofára esés.

E14 rendőrterrorozik, miközben tábornokokat citálnak bíróság elé világ csúfjára?

Tudod, amikor Gyurcsány félrebillentette a fejét Olgánál és azt mondta: ott mi voltunk a jó fiúk, meg kellett védenünk a rendet, a polgárokat a randalírozóktól, szerintem nagyot ugrott a népszerűsége.

Miért nem tud a többi ilyen egyszerűen, két szóval riposztozni?
@Husz_János_Puszita: árú lóóóóóó
nem tudlak igazából átkozni, a remény és a számok bűvös elegye ezt dobta az agynak, ha bejön már megérte, ha kimaradsz azzal úgy sem befolyásolod a többséget, akkor meg minek a szélmalom harc. A kocka el van vetve, az eredmény is sejthető, a csodára várni kell, addig meg ki kell használni mindent, tartalék képzés, útlevél, kapcsolati háló, Borderline és a többi :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "soha a büdös életben nem lógtam a szeren"

mert ilyen jellemes vagy. Egy nyúl egész nap nyakig ül a fűben, mégsem szív.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Találós kérdés: ki volt a főnyomdász a Fideszben?
Bónusz kérdés: kapott-e ez a mufti már valamit?

(Kövér Szilárd)
(majd most kap)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az adófizetőké a megtisztelő feladat, a marha nagy kamatokat kicsengetni. Nem őszinte az örömöm, pedig immár nem vagyok adófizető. Terveim szerint itthon nem is leszek.
@Fabius:
kötelet?

vagy gillotin-t

brühüyyy

a többi érdemtelenre száll
@Fabius: nem értem, emiatt a sziárd miatt nem szilárd az alaptörvény, hiszen papírba öntötte, s nem márványba?
ááááúúúúáááááhhhúúúúúúú, hogy az a:

2010 első negyedéve és 2013 első negyedéve között a foglalkoztatottak többlete így jött ki:
+40 ezer külföldön munkát vállaló<<<höhöhö
+85 ezer versenyszféra<<<höhöhöbb
+50 ezer közfoglalkoztatott<<<csak????
-20 ezer állami alkalmazott.

Előadása előtt Varga vitába szállt Chikán Attila a Világgazdaság mai számában megjelent állításaival. Ezek kapcsán megjegyezte: igaz, hogy a versenyképességi rangsorban hátrább csúszott Magyarország, de a régiós országok pozíciója is romlott, illetve hazánk általános relatív pozíciója (ezen belül az államháztartás és a külső finanszírozás helyzete) javult.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/varga_elarulta_mi_fenyegeti_a_magyar_gazdasagot.565568.html

-----------------------------------

Magyarország minden tekintetben elmaradt a visegrádi országoktól - állapította meg Surányi György volt MNB-elnök Magyar Közgazdasági Társaság vándorgyűlésén.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/suranyi_magyarorszag_minden_tekintetben_lemaradt.565567.html
@Fabius:
szerintem a fidesz maga cocain vagy valami más keményebb staff... te meg cuki vagy ezzel a "rövidsorozattal" (gyurcsánystílus? két szóban a pad alá?)

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "
Magyarország minden tekintetben elmaradt a visegrádi országoktól - állapította meg Surányi György volt MNB-elnök Magyar Közgazdasági Társaság vándorgyűlésén."

Surányi mocskoskomenyista.... vándorgyűlésre ne járjon, inkább húzzon a búúúsba a vásdorbottyánnal:-)
A szűkülő térben egyre több pajkosság fog kiderülni a fideszkdnp háza tájáról. Vészesen közeledik a 2014-es választás, addig óvatosan ki kell csinálni a párton belüli ellenfeleket...
hűűűűbakker, mijafaszom????

Katasztrófa-kasszarendszert épített a NAV
A titkos helyen működő szerverpark katasztrófa­helyzetben is regisztrálni tudja a boltok forgalmát.<<<<?????? minek ?????

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F09%2F26%2Fkatasztrofa-penztargeprendszere_is_van_a_nav-nak%2F
Kádár Jánost zászlójára tűzve indul végső hadjáratára Orbán

Utolsó nagy csatájára készül Orbán Viktor, aki szerint a 2014-es választások eredményétől függ, hogy beérik-e a hosszú évek óta folytatott háborús politikája, és sikeres államférfiként kerülhet-e be a történelemkönyvekbe. A Fideszben semmit nem bíznak a véletlenre, a kampánystáb által kidolgozott stratégia alapján az MSZP-t balról kell előzni, Bajnait pedig ki kell szorítani a centrumból. Ha kell, még Kádár Jánost is a zászlójukra tűzik.

hvg.hu/itthon/20130926_Kadar_rezsi_Fidesz_kampany
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és természetesen magyarország jobban teljesít meg a régióban a legjobb a műbőrpufajkagyártásiegyüttható

brühüyyy

kacsa meg liba és a vargamisi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A facebook-on jár körbe egy kép a hatvanas évek stílusában, Orbán Kádár vonásaival az arcán vizslatja a búzakalászt.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Katasztrófahelyzetben átállnak a pénztárgépek a bolti fosztogatások rögzítésére. Viszonozzák a tüzet, és visszatérnek a támaszpontra.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Orbán 20 év múlva max egy graffitti lesz valamelyik retardált felcsúti faszparaszt kertibudija falán...
@Husz_János_Puszita: Érteni értem, csak fel nem foghatom: Ha viszik a pénztárgépet a rabloncok, akkor online közvetítésben lesznek? :-)
@Husz_János_Puszita: részlet a cikkből, csak úgy okulásnak, de a többi is elgondolkodtató:

"Viszont forrásaink szerint ma már Orbán úgy látja, 2014 után is a harcos politika folytatására lesz szükség, mert az átalakítások egy része nem zárult le, másokat még elkezdeni sem sikerült, és vereség esetén szerinte a kétharmados törvények, a 9 évre kinevezett vezetők ellenére a folyamatok egy része visszafordítható. Mint egy magas rangú fideszes vezető a hvg.hu-nak mondta, Orbán már a „történelemkönyv” miatt is újabb ciklust akar vállalni, mert a miniszterelnök szerint csakis az átalakítási folyamatok végigvitelével lehet bebizonyítani, hogy „helyes az irány”. A Népszabadság és a Heti Válasz értesülései szerint erre mind Visegrádon, mint a rá következő, jobboldali értelmiségieknek tartott kötcsei találkozón is kitért, ahol 2014-et a „posztkommunisták ellen” folytatott 25 éves háborúja végső csatájaként harangozta be.

Hivatkozzanak csak Kádárra!

A kampánystábból származó információi alapján a Magyar Narancs két héttel ezelőtti számában arról írt, hogy most is a miniszterelnök főtanácsadója, Habony Árpád a karmester, a szakmai hátteret pedig a kormánnyal milliárdos szerződést kötő Századvég adja.'

Bandó meg naív volt, az átlagosnál is naivabb, de ha későn is, de eszmélt, nem vetem meg ezért, még akkor sem, ha én a fideszre szavazás közelében sem jártam soha ;)

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ámen ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Husz_János_Puszita: @Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na persze, mert azok a mocskos kiskereskedők egy atomcsapásra fognák a nyugtaadás mellőzését. a nav az ilyet nem veszi be.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Másokat még elkezdeni sem sikerült."

Riadó, mindig megmondja előre, mire készül! Mondom, nekünk reszeltek.
@Husz_János_Puszita: nem várok én semmit, csak szedegetem a mozaikokat és építem a képet, lehet nem is jó helyre rakom a töredéket és lehet nem is jó képre koncentrálok, de kellenek a más nézőpontok, hátha mégis. A -nem kommentálom- is jelentős információ tartalommal bír ;)
@rodeo36: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha megengeditek, rodeo személyes tapasztalatához a "szarevés" témakörében, annyit tennék hozzá: "az vagy, amit megeszel"... ez, mint metafora is igaz...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A földhöz csapkodhatnánk a fenekünket örömünkben, ha a jobbik lenne a problémája az országnak.:)
Tőlem akár holnap is eltűnhetnének, örömmel nézném, hogy akkor kit lehetne patásördögözni. :)
@bella _ciao:

Ahogy a navot ismerem, atomcsapás esetén is kimegy megbüntetni őket.
mi van, szarrágó és sleppje a fekete kontinensen van?

Ismeretlen állatokra bukkantak Afrikában

Két új afrikai gyíkfajt fedeztek fel német, amerikai és cseh kutatók.

hvg.hu/vilag/20130926_Ismeretlen_allatokra_bukkantak_Afrikaban
@sírbateszezazegész: Mindegy, úgyis tudod, hogy vannak olyanok, akiknél így is úgyis a van rajta sapka effektus játszik velük kapcsolatban.:)
@Husz_János_Puszita: lófülét... ha ellopják is a pénztárgéet, az intelligensebbje berakja majd a szintén lopott fidzsiderbe, oszt huss:-)) NERNAvracsics, meg majd nézkijól a fejéből:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öööö talán a ferit, esetleg a kommereket, vagy talán a szoclibeket, feltalálnánk magunkat ugyi, nagyok vagyunk ebben. Ők is egy probléma, mint ahogy, probléma még oly sok minden, és egy válasz erre a problémára, válasz ami nem biztos, hogy jó, nem biztos, hogy helyes, áhhh, ezek a kételyek és bizonytalanságok, pedig a tudatlan megvezetett ember, olyan határozottnak tűnik, vagy nem... :D
@bella _ciao:

Gyíkokat nem bántjuk, Varánusz meg fog sértődni.:)
@bella _ciao: Az adóallenőrök az ilyen végállomás-akvióra is felkészültek. Lesz náluk NAVigátor:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tudod van egy olyan 77. megérzésem (izzad a baltalpam), hogy 2002 meg fog ismétlődni...csak randábban és akkor Gráz-ot már fűthetik is meg a szurikat

brühüyyy
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia kedves Nyúl barátom!
Tegnap előtt éjjel emlegettünk, olvastad?
"A megfigyeléstől tartanak a netezők
A magyarok a kormányzati megfigyeléstől és az adathalászattól tartanak."
hvg.hu/tudomany/20130926_a_magyar_netezok_fele_attol_tart_hogy_meg
@Husz_János_Puszita: már csak webkamera kell rája, és lehet mosolyogni nekik, csak azért vagyok ilyen, mert a kollegák most voltak egy pénztárgépes műintézményben, letejelték a foglalót 34k kemény magyar forint, osztán meghallgatták előadásban azt amit már tudtunk mi is, hogy fizikai képtelenség időre megkreálni a gépeket, nem is volt tömeg, pedig közel a 31.-e, halottnak a csók, döglött piacon lehet akár 4D pénztárgép is.

Amúgy is naponta változik minden, pont úgy mint a gránitszilárdságú alaptákolmány.
A minap mar utaltam a regi klasszikusra
(and I called your name Michael Caine), de a mai tema viszont egyszeruen idekoveteli magat a linket:

www.youtube.com/watch?v=ztudCDDIoss
@Mariann19: Szia! Nem, mert az elmúlt 5 napban NEM VOLTAM NETKÖZEL... és holnaptól egy hétig megintdenem... legalább leanyáztatok? :-)
@rodeo36: erre is csak ennyit, ámen, te vagy ma már a második aki ezt mondja, és megint csak ennyit, úgy legyen ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ááááááááááááááááááá, miiiiiiiiiiiii??? sohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, így görbüljünk: S :D
@Mariann19: Amúgymeg, ha már emlegettek, az tapasztalás szerint semmit jót nemjelent:-) Annyit láttam viszont, hogy a tandemből erőssen kifelé kaccsingacc:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Beszállsz a pénztárgépbizniszbe? Akkor te is kollaboráns vagy, megnyugodtam.:)
idi jóta:
/járni jár, csak nem jut/

Rogán: "az ingyenes készpénzfelvétel mindenkinek jár"

A Fidesz ragaszkodik az ingyenes készpénzfelvétel lehetőségéhez - jelentette ki a párt parlamenti frakcióvezetője, aki azt kérte a nemzetgazdasági tárcától, hogy olyan javaslatot készítsen, amelyben legalább havi két ingyenes pénzfelvételt biztosítanak mindenkinek

hvg.hu/gazdasag/20130926_Rogan_az_ingyenes_keszpenzfelvetel_minden
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mindenki kivárja a végső határidőt, a végén lesz nagy roham.
@Husz_János_Puszita: nem, van egy bótunk, amibe lassan a lélek sem jár, eddig is vót gép, majd egy éve cserélve, a tulajdonosi kör megszavazta, hogy legyen, a hátha faktor működik mint nálad, ha nem jön be, jó lesz levélnehezéknek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hehhe... megincsak hehhe... úgyhogy nemismesélek semmit, pedighát vona mit:-)
40 ezer külföldre távozott magyar szerez örömet a kormánynak
Varga Mihály: Nem kell veszteségként beszélni a külföldre távozottakról.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130926-40-ezer-kulfoldre-tavozott-magyar-javitja-a-kormany-oromet.html?sec-1
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jóvanna... szóval, aki nem volt mozgonygrandpierren a hétvégén, vasárnap a vurstliba', na az jól megszívta... tőbbet pedig direkte nem:-)
höhöh

Surányi előadása elején ugyan azt mondta, tartózkodik attól, hogy Varga Mihály megelőző előadását kritizálja, de a foglalkoztatás <<<<<<<<< kérdésében mégis vitába szállt. Varga azt mondta, 155 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma 2010 és 2013 között, és ennek nagy része, 85 ezer fő a versenyszférában született munkahely. Surányi azt mondta, az ő számára rendelkezésre álló adatok nem ezt támasztják alá. Szerinte nem nőtt, sőt, csökkent a privátszféra munkahelyeinek száma, és a foglalkoztatási adatokat csak a külföldre távozott magyarok és a közmunkások javítják. Erről bővebben

www.origo.hu/gazdasag/20130926-a-rezsicsokkentes-mellekhatasokkal-jar.html?sec-1
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Legalább leanyáztatok?"
Szemérmesen takargatjuk olthatatlan hiányérzetünket, amikor nem vagy itt.
Tényleg.
Nincs itt semmi kacsintgatás, csak heves viták. Hogyan is tehetném, amikor a tandemmel közösen kell majd száguldoznunk, még bosszút állnál, és visszafelé tekernél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Haggyad má... valahol a poszt elején olvastam: A FIDESZ célja, az összesen egymillió munkahely... még két-három hónap, oszt hozzák a tervet:-))
@Husz_János_Puszita:

" Nem hiába pofázok mindig a széles középosztályról."

És ettől lesz??
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Becsüljük meg Bandó azon képességét, hogy képes nyilvánosan elismerni, hogy tévedett,vállalva azt, hogy Fidesz szavazó volt, de naiv volt.Felvállalta.Erre nem hiszem, hogy nagyon sokan képesek,sajnos.
@Orica Középföldi:

Olyat mondtam volna?:) Nem lesz. Lecsúszás lesz, gyors ( fidesz ) vagy lassú ( szocik ).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" Így a párt elnöksége számít arra, hogy a Mesterházy Attila és Bajnai Gordon kötötte szeptemberi megállapodás – mely szerint nem lesz közös lista és közös miniszterelnök-jelölt – csak átmeneti, idén vagy legkésőbb jövő januárban új, szorosabb együttműködést eredményező verzióval állnak majd elő. "

Szerintem is igy lesz, de ezt lezongorazzak 2 honapon belul.

Gyurcsany jon fel, mint a talajviz, es huzza magautan a DK-t. A kovetkezo honapra szerintem az ollo meginkabb zarul a DK es az Egyutt kozott. Ugyanakkor a kicsik fokent az E14 es a DK miatt 3-400000 szavazatra megkozelithetik a szoci tabort.
Ekkor mar nekiallhatnak faragni az MSZP-t.

Gyurcsanynak nyilvan mandatum szamban merheto elonye szarmazna belole, ahogy egy radio interjuban figyelmeztetett (koszi a linket barki is volt), es nyilvan nem lenne szamara sem erdektelen, ha Mesterhazi huzasa utan egy harmadik nev lenne vegezetul Viktor kihivoja.

Az E14 az indulasi, mindenki egyutt temahoz terhetne vissza, ami talan szimpatikusabb lenne a szavazok szamara is, es persze Bajnainak sem lenne erdektelen, hogy ne egy totalis kudarccal erjen veget politikai palyafutasa. Hiszen egy harmadik szemely eseten meg akar gazdasagi miniszteri poziciot is vihetne.

Azonban ezt mihamarabb le kellene tudni, hogy aztan a vegso jeloltet fel lehessen epiteni, es vegre az egyesult baloldal erot mutatva tenyleg Orban-valtasra eselyes kepet mutathasson.
@Orica Középföldi: A Széles-középosztály már megvan... de, hogy az bezony tajtparaszt, de nem pógár.... ezt dobta a gép:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
olyan buzisan néz ki a kisasszony (fiúnak álcázza magát) a fiúszeretője sokat mesélhetne róla

brühüyyy

jól néz ki az otthonkában kis fodros
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"De azért figyelek ám."
Tartsál is számon, ugyanezt teszem, viszont nem
tudlak kontrollálni.
Egyenlőtlenek a viszonyok.
A fotókról mondanál egy-két szót?
@Husz_János_Puszita:

Csak mert eszembe jutott, hogy orbi és ibolyka mennyit szónokolt a polgári középosztályról tizenöt-hat éve.
@Mariann19:
A napokban ezeken az oldalakon heves vita alakult ki arról, hogy jogos-e az igény a politikailag felvilágosult állampolgárokra.
Úgy tűnik, nagyon le kell szállítani ezt a fajta elvárást akkor, amikor egy drogos politikussal szemben is megengedő a közvélemény, miután ezt a tényt magánügynek kell tekinteni.
Az állampolgárnak tisztában kell lennie a saját elvárásaival a politikusokkal szemben.
Ezt az igényt arra kell alapozni, hogy a politikus szakértelme, politikai érzékenysége, morális értéke által emelkedik ki a kínálatból.
Ez az alap.
A kiemelkedése által a fenti értékeket kell következetesen képviselnie, és ennek megfelelően kell élnie és megnyilvánulnia.
Az ettől való eltérés tényleg magánügy?
@Mariann19:

te feltételezed -mint írád-, hogy Levédiában vannak a hagyományos értelemben vett politikusok nem pedig a szijjgyártóféle buzik akik a dajcstamival csalják meg a többieket

brühüyyy
@Mariann19:

A magánügy meg sem érinti a választók ingerküszöbét. Szerintem elkeserítőbb, hogy nemtaggyűlés, Kaya Ibrahim, Ezüsthajó, Országimázs központ után kétharmaddal megválasztottak egy ismerten korrupt, gátlástalan, pökhendi bandát.
A történtek után nem várok sokat a választópolgároktól, inkább csak elmélkedem a dolgok folyásáról néha.
@Orica Középföldi:

Én már akkor sem hallgattam végig a beszédeit, lerítt róla, hogy számára a politika egy eszköz a hatalom megszerzéséhez. A baloldaliak beszédeiről csak később szoktam le.:)
@rodeo36:
Az állampolgár szomorú és egyben dühös is, amiért az országnak ilyen minőségű politikus gárdája van, akik ráadásul biztonságuk tudatában a legelemibb életviteli szabályokat sem tartják be.
Ami még rosszabb, hogy az emberek ezek miatt a hibák miatt nemhogy kizárnák a politikai életből ezeket a figurákat, hanem elnézően, minden kötelem alól fel felmentve továbbra is körülrajongják.
@sírbateszezazegész: akkor én jelenleg étcsokoládé vagyok, mert kb azon élek.)
@Husz_János_Puszita:

Én se , rühellem a hangját, csak olvastam.
Az most jutott eszembe, hogy a lázárféle "annyit ér" gyökere már ott megvolt OV egyik beszédében, volt is fölhördülés.
És ki emlékszik ma már erre?
@Mariann19:
van ennek egy olyan magyarázata is, hogy a "köznép" a zemberek a politikust valami emberfelettinek tuggyák és van bennük valami izé velük szemben legalább mint a fagyosszentekkel kapcsolatban azok is gyünnek ártanak de elmúlnak...vagy valami hasonló gyermeteg esernyő az esőben érzés?

brühüyyy
@Husz_János_Puszita:
"....kétharmaddal megválasztottak egy ismerten korrupt, gátlástalan, pökhendi bandát."
Úgy néz ki, hogy tudatilag visszafejlődés van az emberekben a választás értékrendjét illetően.
Gyakran elhangzik, hogy 2002-ben a Fidesznek állt a zászló, mégis a baloldal győzött.
A vereség oka az arrogáns, pökhendi magatartás a Fidesz részéről, mely a mai napig nem változott. Ennek ellenére ma már az emberek jó része által elfogadható az a magatartás, amelyet 2002-ben elutasított.
Érthetetlen.
Azt azért jónak tartanám, ha az ún. drogkérdés nem olyan körben folyna moon, mint a katolikus egyház brainstormingja a házassági/szexulális tanácsadás esetén.:)

Nem nagyon látom én a különbsèget egy csík felszippantása és a harmadik kupica ledöntése közt. Persze én hozzánemértő-outsider vagyok a témákban.
Gondoljatok bele, minden második ember szerint jól működik az ország. Vagyis ez a sok szarság jó.
@sírbateszezazegész: valóban nincs különbség. mindkettő kizáró ok nálam. az is ha valaki szippant, és az is ha iszik. aki lehajt egy kupicát az pluszban még rossz szagú is lesz.
a szexuális tanácsadás meg nem érdekel.
@rodeo36:
Valóban a "köznép" a politikust nálunk nem a helyén kezeli. Elfogadja az uralkodói attitűdöket, és alázatosan pislog felfelé.
Holott a helyzet fordított, a politikus függ a néptől, miért olyan nehéz ezt megtanulni.
Igaz, hogy a jelenlegi fáradozások arra mutatnak, hogy az alattvalói lét érzete minél jobban mélyüljön el az emberekben.
Tudod ez úgy van, hogy minél csekélyebb az önérzet, annál nagyobb az alázatra való hajlam.
@V-PORT: szrrintem is jó. visszaszereztük a trafikokat, a földet (nemzeti nagygazdák), az iskolákat, fülkéket, nemzetit.
@Orica Középföldi:

Nem emlékszem rá, ma viszont már odafigyelek a kulcsmondataira, mert ha egy módja van, megvalósítja a világképét. A maga módján koherensek az intézkedései. Még így sem tudom azonban sosem elképzelni, ami utána jön, a valóság rendre felülmúlja a fantáziámat. Volt egy erősen személyiségzavaros kollégám, sokat segít a vezér tettei, motivációi megértésében.
@Mariann19:

A túlzott tekintélytisztelet szocializációs probléma. Ma még sajnos többségben van a tekintélyelvű nevelés a családokban.
@Penivaldes: Végre találkoztam egy második emberrel. Mert, hogy minden második ember a Fideszre szavazna a közvélemény-kutatók szerint. :)
@Mariann19:

A pökhendiséget nyílt agresszióra cserélték a szocik 8 éve alatti permanens kampányban. Sokaknak sajnos bejön az agresszív viselkedés, különben nem hatott volna tömegpszichózisként a hecckampány. tanult ismerősöm is mondta, tetszik neki, ahogy "beszólnak" a másik oldalnak.
@Penivaldes: De Kínában sokkal nagyobb az arány. :)
@Penivaldes:akkor mondhatni rád azt, hogy prekoncepcióid vannak?
@Penivaldes: azok jó dolgok, nem kell sokat töprengeni , ha azok vannak:)
Nem lesz büntethető a súlyos testi sértés kampányidőszakban

2013. szeptember 26., csütörtök | Szerző: Milfajt_Ferkó | Rovat: politika határon innen

Lazulnak a kampányszabályok, azon kívül, hogy valamennyi médium közölhet választási hirdetéseket, lehet majd ellenzéki képviselőkről pedofilos képet is photoshopolni.

odabasz.jpg

„Belemenősebb, keményebb kampányt szeretnénk, ahogy a Fradinál is megszoktuk. Szavazófülkébe szaladással, rugdosódással és szókimondó rigmusokkal” – emelte ki saját gondolatait szavai segítségével Kubatov Gábor. A pártok a plakátolás mellett a gyújtogatás, a tettleges becsületsértés és az emberrablás átmeneti legalizálását is támogatják.

Egyelőre csak két független képviselő ellenzi, hogy a bizonytalan szavazókból anális szexszel lehessen kikényszeríteni voksukat, így valószínűleg erre is lehetőség fog nyílni 2014-ben, akár velük szemben is.

hircsarda.blog.hu/2013/09/26/nem_lesz_buntetheto_a_sulyos_testi_sertes_kampanyidoszakban?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_09_26&utm_campaign=index
hjaaaa

Törvénnyel tiltaná a Fidesz a banki áremelést

Rogán Antal szerint a fogyasztóknak jár az ingyenes készpénzfelvétel.

www.origo.hu/gazdasag/20130926-a-fidesz-nem-enged-az-ingyenes-keszpenzfelvetelbol.html?sec-1
Inkább megszüntették a rovatot, csak ne kelljen leírni az áruló…

Extrém cenzúra Szekszárdon: inkább átalakították a Szekszárdi Vasárnapot, és kirúgták a főszerkesztőt, mint hogy interjút közöljenek az árulónak tartott Hadházy apjával.

cink.hu/inkabb-megszuntettek-a-rovatot-csak-ne-kelljen-leirni-1401378998
ööö

Köszönd az MSZP-nek, hogy már vizelnek a sajtótájékoztatókon!

Pénteken vizeléssel egybekötött tájékoztatót tart Lazáry Viktor, a kokainozással vádolt szombathelyi fideszes. Nem kockáztat, a kokain 12 óra alatt kiürül.

cink.hu/koszond-az-mszp-nek-hogy-mar-vizelnek-a-sajtotajekozta-1401928677
Jó éjt Kedves Sír:) Álmodj manókkal
@Husz_János_Puszita:

Jóóóóóóóó:)

Körülöttem is akadt bőven személyiségzavaros, de engem inkább az érdekelt, mi vezetett odáig.

Onnantól vagy nagyon egyirányú, vagy teljesen szórt volt a gondolkodásuk.

Őszintén szólva én nem találom koherensnek az intézkedéseit, mert nincs meg a "mihez képest".
A lépésekből következtetünk vissza, és ebből kreálódik a koherens látszat.
Ember nem tudja mit akar. Leginkább ő se.

98 tájékán arról beszélt, zanzásítva- a leendő középosztály kapcsán - csak azokat kell segíteni, akik maguk is meg tudják oldani az életüket. A többiek nem számítanak.

Akkor se tudta miből, hogyan, milyen áron lesz egy társadalomban középosztály.

Ha a mai "eredményt" összevetem azzal, háááát....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Volt ingyenes kp. felvétel. Még a folytatólagosan elkövetett megvédés előtt.
Kiskancsó szivattyúgyárat avatott?
Nem mondjátok! :))
A KÖZGÉP nevet adta neki?
Fideszfos, viktorfos - halandzsaszakos szemfényvesztés.
Mennyit tudnak lopni belőle?
Nekik is minimum a negyedét vissza kellett tolni a Pártnak és a Felcsúti Bazdelőrének?
Milyen jó is így egyben átfutni hülyeország híreit. Akár egy vicclap.
@saravad:
Rogán egyre szánalmasabb... hihetetlen, hogy alul tudja múlni saját magát még mindig. "Tehetséges" kretén, nála csak az szánalmasabb, aki elhiszi egy szavát is.
Narancsbolsi seggnyalók előnyben, Géza és Vidéki nyelve durván kopni fog! :)
@brunn:
A fene tudja... Ennyi hülye vicc... :(
@Husz_János_Puszita:
Nem vagyok abban biztos, hogy a hazai nevelés tekintélyelvű lenne.
Inkább az emberek egy része misztifikálja a foglalkozásokat, így a politikusokat is ebben a körben.
Emiatt elfogadja az arroganciát, és a jól odamondogató stílust, mert erőt érez mögötte.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Gyenge a hited, ezért kételkedel.

A magyar Állam annyira stabil, hogy az egész globális háttér/pénz es mindenvilagot legyozi. Rogan tudja ezt.
Lesz meg viktor enszfotitkar! vagy galaktikus uralkodó. vagy ami akar.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nagy Bandó régi ismerős, régen többször is hangosítottam rendezvényen, van dedikált könyvem is tőle. Nagyon szerettem. :)
Volt, hogy Pesten közl.lámpánál "futottunk össze", álltunk egymás mellett kocsival, amíg nem váltott dumáltunk, mikor jön megint hozzánk...
@Husz_János_Puszita: E14 soha nem rendőrterrorozott. Attól, hogy a Fidesz rendőrtábornokokat perel be, attól még lehetnek sárosak, nemde? Ami mosakodás megy itt ez ügyben, az elképesztő. Pedig jobban járnának, ha beismernék, hogy ők is hibáztak, nem is kicsit.
@saravad:
Nyócadik Napoleon - de csak ha a Lipót újra felmagasztosul... :D
Azt a szűk másfél évet már fél lábon is kibírjuk :)

Mikortól kap német bért a magyar munkás?
2015. január elsejétől!

youtu.be/zoKVbxKFvgw
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A napokban dumáltam egy öreg kereskedővel, régi motoros a szakmában. Totál kiakadt, hisz anno utálta a komancsokat, de most azon van kiakadva, hogy soha nem gondolta volna, ő fogja a Kádár rendszer gazdaságát visszasírni.
Amikor ott a pártitkár Moszkviccsal járt, neki már rég Fordja volt. Több pénze maradt meg akkor, kisebb volt a korrupció, normálisabban működött a gazdaság... EZ SE SEMMI! :))
Pont mondta, hogy újabb textiles nagyker partnere jelentette be, kivonul a magyar piacról, ez nem tétel, nem piac itt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem is jó írás, azért is gondoltam, hogy megmutatom. :)
@saravad:

"Lesz meg viktor enszfotitkar! vagy galaktikus uralkodó. vagy ami akar."

lesz. már most is túl nagy lófasz egy egész galaxisnak. különösen nekünk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az a pletyka nem szokta magát a magyar eü-re bízni. Széchenyi is a sógoroknál pihent (szegeny).
@ Husz_János_Puszita: Figyuzzz!!!
Hozzáértő mondá rúla.
"A középszer,és a hatalomvágy,keveredik benne.
Ettől lesz olyan borzasztóan öntelt,és egyben
ostoba."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen, vak tyúk is talál szemet, ugye ;)

és ami a lényeg, nem finomkodik a jobbikkal sem :P :D
@jaegtoer:
Piktor és a ló???
Durva vagy... Egy értelmes állatot összemosni ezzel a gumicsizmás paraszttal... :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_Rogán Antal szerint a fogyasztóknak jár az ingyenes készpénzfelvétel._"

ezek a gegyyes genyók, hogy rohaggyanak meg.
Minden készpénzfelvételem ingyenes volt mindenféle automatából, bárhol. aztán gyöttek a fiúk a megmentéssel.

és elkezdi most magyarázni hogy mekkora a luk a csövön. Úram, kérlek! ültesd asztalodhoz!
@saravad:
Ezt a lehetőséget meg kéne neki is adni, a megfelelő kaliberrel együtt...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kassza gépeztek a kollégák, befizették a sápot, és jól megbeszélték családiasan a kasszás fószerrel, hogy reménytelen agymenés az egész, de van aki jól jár, pont úgy ,ahogy jól fog járni az aki a BKK jegypénztárakba viszi majd a jegynyomtatót, meg az egyéb IT cuccot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az nem baj, én amúgy is bírom az ellenvéleményt, főleg ha nem értek vele eget. :) Egyébként tényleg szeretem Nagy-Bandót.
Jó lenne egyszer beszélgetni vele.
@jaegtoer:
A vicc, hogy ilyen szar dumára vevő a fideszcsürhe, majd még el is hiszik, hisz az emlékezetükben az lehet, hogy a gyurcsányésabajnai emelték a tranzakciós díjakat! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hüle, ezt a magas labdát is elcseszed, ehhh, reménytelen vagy, ha ezt kihagytad volna, de nem :P :D

"Az nem baj, én amúgy is bírom az ellenvéleményt, főleg ha nem értek vele eget."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
UGYE??? Nem is igaz, hogy amihez hozzányúlnak, az szarrá válik! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amúgy jó lenne végre betemetni az árkokat, csak nem egymással.
Papcsák Feri van HírTV-n
Szegény Bősz Anett!
Látni az arcán, hogy egy szavát sem hiszi..
Szabó Anett, sorry
Remélem ezt Fabius is látta!Ezt a jogászi érvelést tanítani kellene..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: stimm, de ehhez minden oldali árkosnak kell egy kis empátia, tisztelet, tolerancia, és visszafogottság
Kocsis: éles vita van a Fideszben a rezsicsökkentés bebetonozásáról

"Van, akinek sarkosan az az álláspontja, hogy túlzás lenne az alaptörvény részévé tenni a rezsicsökkentést, más szerint a rezsicsökkentésnek olyan nemzeti ügynek kellene lenni, amely mellett minden kormány kiáll" - mondta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

hvg.hu/gazdasag/20130926_Kocsis_eles_vita_van_a_Fideszben_a_rezsic
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én krónikus információéhségben szenvedek:-)Most is azt nézem,azt hiszem a műsor neve , Megbeszéljük.
göbbelszi magasságok:

Tállai: nem Fidesz-szavazók is aláírták a rezsicsökkentést védő petíciót

Politikailag és társadalmilag is nagyon sikeresnek nevezte a rezsicsökkentés megvédéséért indított országos aláírásgyűjtést a Belügyminisztérium államtitkára.

hvg.hu/itthon/20130926_Tallai_nem_Fideszszavazok_is_alairtak_a
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na, az a helyzet, hogy Bandó megítélése ízlés dolga. Vannak vélemények róla erről-arról, hogy ne dőljünk be például, a kőműves parasztlegényből íróvá avanzsált mesének.

Jó helyen volt jó időben és tudta, kinek kell nyalni, semmiben nem különbözött azoktól a seggfejektől, akik tették ugyanezt, csak az ő nevük nem volt ismert. Bandó annyival volt különb tőlük, hogy vállalta a kabarénak nevezett nyögdécseléiseben a párthűségét.

Nos, nem tudom visszapörgetni hol olvastam ezt az értékelést, de aki írta, az rohaggyon meg! Tudom, nem mindenki kedveli Bandót, de én nem tartozom közéjük. Sőt!
Olvastam a könyveit, hallgattam a humoreszkjeit... osztom a véleményed, jó srác!

Mondom mégegyccő... ízlés dóga.
Az én ízlésembe belefér, kedvelem.
sajnos nem értek a szivattyúkhoz. de ha jól értettem szivattyúgyárat avatott.

Lassan megérjük, ha a Kunságban egy tisztességes szél összehord egy homokdombot, akkor odamegy és felavatja, szalagátvágással, lakodalmas himnusszal [(ami sokaknak nagyon teccik -állítólag)], és fehérvári huszárokkal kisjányokkal bugyiban vagy anélkül, Ancsa mosolyog](ez Frau Anikó lenne, de endzsi óta nincs protokol-érzékenységem).
Vajon ha nyílik egy nyilvános WC akkor azt is átadja?
Főnök, ha így haladtok, a Feri fogja megnyitni a Metrot, és az összes kibaszott stadionodat. Te, Főnök, elmegyek hozzád vendégségbe és a pofádba röhögök, meg se várva hogy az ujjösszekötözőst rád adják a gyengéd fehérruhás cihémenedzsereid és személyi asszisztenseid. fényképet és videót is viszek. igyekezzé bazmeg, mert június végén legkésőbb!!! haverod, a Feri már átadná, hogy a nyáron használatba vehesse a sok-sok birka, focista birka, fidesz birge, sőt kecske, na nem szaporítom a szót: -Húzzál bele. nem kicsit. Nagyon. tudod. feri se szeret sokat vacakolni, csak úgy jött ki. te tudod a legjobban, miért. na. hajrá. ne tekintgess, hozzád szólta. a szemem rajtad. Feri türelmetlenül, toporzékolva vár. Bajnai volt a csali. Teeeeee, Teeee, seggg....
Most taglalják, hogy 2015-től német bért kapunk, elég kulturáltan ekézik most Nils Horgerssont.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most taglalják, hogy 2015-től német bért kapunk, elég kulturáltan ekézik most Nils Horgerssont.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Vess meg, kövezz meg, de van az a ló, [nem is egy!!] amit el tudok képzelni rajta is, benne is és hanyatt alatt is. sőt!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hécirbi! - még csak 1 sörtitam, de most nem érteni, mi van??
Mi van?
Akkó megen, most másik előadásban:

Surányi: mellékhatásai lesznek a "meglepetés-dezinflációnak"

Hosszú, elveszett évtized van mögöttünk; Magyarország nemzetközi összehasonlításban, ha nem is a leggyengébben, de gyengén teljesített - fogalmazott Surányi György az 51. Közgazdász-vándorgyűlésen tartott előadásában, csütörtökön Békéscsabán.

hvg.hu/gazdasag/20130926_Suranyi_mellekhatasai_lesznek_a_meglepete
@Knósszosz: segítek :D

www.egri-hirhatar.hu/hirek/nagy-bando-andras-kifakadt-a-facebookon

@E.Csaba: ezt már letárgyaltuk délután, nem is értem miért rázza a pofonfát, nem kéne kuszáékat baromságban űberelni...
hehehehehehehe, zavar az erőben, tessenek öveket bekötni, rázós időszak következik, nincs rosszabb, mint egy csalódott szerelmes :D

Duzzog, és dacol a pártdöntéssel az esztergomi Fidesz-frakció

Nem jelentek meg a csütörtöki testületi ülésen, tiltakozásul, mert lecserélnék őket a következő választáson.

www.origo.hu/itthon/20130926-tuntetoleg-tavol-maradt-a-testuleti-ulestol-az-esztergomi-fidesz-kdnp-frakcio.html?sec-1
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Attila hun uralkodóról neveztek el gimnáziumot
Szakrális király, évszázados üzenet, kamu finnugor elmélet: Atilla Király Gimnázium lesz Abán.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F26%2Fattila_hun_uralkodorol_neveztek_el_gimnaziumot%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Japersze... kösz!
Olvastam és stimm, csak hirtelen valami nem esett le.
Boli, kuss!!
és a betony az csak köt:

EU: Megtarthatjuk a telefonadót
A távközlési különadó után ez sem ütközik uniós jogba, ezért Brüsszel visszavonja a keresetét.

--------------

Megkönnyítené a mobilcégek pénztárcáját az állam

www.investor.hu/news/20130926-milliardokat-kolthetnek-ujabb-frekvenciakra-a-mobilcagek.html?utm_source=origo_cimlapbox
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Amúgy jó lenne végre betemetni az árkokat, csak nem egymással. "

én például már annyira affektálós lettem, hogy igényt tartok arra az árokra amit megástak együtt a gyengelméjűek a nem gyengék maximális támogatásával.

Szóval igénylem az árkot. védjen meg minden ordastól.
maradjon csak. kell az a távolság is, meg a mélység is.
A magassággal nincs probléma, az elérhetetlen , már a 80-as is túl magas...

a csoda meg majd csak ideér... eccer.
A rezsicsökkentés betonba öntve nem dgy hosszú (+rövid es közép) energiastratégia néven kellene hogy fusson? Mexakértve.
2/3-osan, egye fene. Kiszámolva.

mit irnak a kotmanyba? A multik nem kaszalhatnak a toluk visszavett uzleten? Gondolom az lesz benne h allami ar. Azt meg tudjuk mi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"empátia, tisztelet, tolerancia, és visszafogottság"
pont ezek hiányoznak a jobbikosokból.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"kamu finnugor elmélet:"

kamu is, tudunk finnül? még fin nyúl sem, nemhogy ékes finnszövegeket zengenénk.

Na de a Hunok?! Ez evidencia!

hun vagyunk, szarban vagyunk! Húúún? hát benne, ihun.

Na. nyelvében él a nemzett. ha benne hun, nincs kibúvó itt vaqgyunk, hun magyar, hun választó, hun polgár, hun félázsiai horda.... [ugyeeeeee? nem hülye a Főnök, csak kotnyeles, öööö koherens. na.

szal, ne erőltesd a finyugri rokonyságot. ott nem annyira lopnak, sőt! itt meeeeeg? na ugye.
@punkfrog: lehet hogy nem véletlen írtam ezt ;)

@jaegtoer: látom te is megértettél :D
oops, és ez nem vezénylónak jutott eszébe???

Walesa egyesítené Lengyelországot és Németországot

Szokatlan ötlettel állt elő Lech Walesa volt lengyel elnök, a Szolidaritás mozgalom legendás vezéralakja - közölte az InfoRádió. Szerinte annyira megváltozott a világ, hogy Európában például egyesíteni kellene Németországot és Lengyelországot.

hvg.hu/vilag/20130926_Walesa_osszevonna_Lengyelorszagot_Nemetor
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mondtam a másikon hogy új világ épül. tesztország vagyunk.
oszt erölködnek itt sokan, hogy dde, dde, dde válassszunk! ugyan mi az apámfaszából választanánk? ha ennyire komilfó azÚNIÓ-nál is a már félig ingyenessé vált telefonálás teljes fizetőssé tétele, akkor hagyjuk meg nekik ezt a faszkalapot, esetleg írhatnánk egy közösségi levelet, hogy!:

Te, te jancsi vagy józsi vagy ki a fasz vagy amikor még egy rendes magyar neved sincsen, szóval te a barrázó vagymi.
ha ennyire komilfó nektek a viktor megtarcsuk nektek. oszt basszatok együtt. de ha mégeccő ugattok baszki, hogy bírság meg mi a kurva apja kéne, azt hajcsátok be lázáron meg a viktoron. Értve, baszodalássan?! kezdhednétek mingyán azzal a 70 egynehány milliárddal, amit lézerdzsoni olyan nagyvonalúan ajánlgatott. tudod, a szabálytalanságok miatt.

vagy nálatok is gambány van? óbbazdmeg!
lehet utánozni:

II. János Pál pápáról írt musicalt egy izraeli énekesnő
Herczeg Márk

Herczeg Márk
vallás
ma 20:46
0 1

II. János Pál pápa előtt tisztelgő musicalen dolgozik Noa izraeli énekesnő. A Karol Wojtyla, az igaz történet című művet decemberben Rómában mutatják be, azon a napon, amin a 2005-ben elhunyt lengyel pápát szentté avatják. A 120 perces musical története 1981. május 13-án a Szent Péter téren, a pápává avatás napján kezdődik, és visszaemlékezésekben mutatja be Wojtyla gyerekkorát.

A jemeni zsidó családból származó Noa elmondta: személyesen is találkozott egyszer II. János Pál pápával. „Hiszek azokban az emberi értékekben, amelyek alapján II. János Pál pápa élt. A művész feladata ezeknek az értékeknek a támogatása. Ezért határoztam el, hogy részt veszek ebben a projektben” – mondta el Noa Rómában. (MTI)
@E.Csaba:

"Most taglalják, hogy 2015-től német bért kapunk, elég kulturáltan ekézik most Nils Horgerssont. "

bajnait kiradiroztam és letörlöm még az alapítványát is a gépemről, és aztán egész éjjel szellőztetek, s ha visszajöttem fertőtlenítek.
@jaegtoer:
-:DDD
Ésbazmeg ismerve ezeknek a seggfejeknek a diplomáciai érzékenységét, amit írtál abbúl még démarche is lehet, ha mán liba, legyen hízott!!

Prüszel mek prüszköjjön!
@jaegtoer: Bajnai nem mondta, hogy 2015-től német béreket kapunk. De mondjuk megnézhetnétek már az a kurva Voks adást szeptember 17-én volt. 10 Perc. Eldönthetitek, mondta-e.
@jaegtoer:
Keletnémet bért?
Hálelúújaa...
@CSENDES:

most monttta, vagy nem monttta, vagy makogta?
@CSENDES:

de kedves Csendes,

én eredetileg egy pontos egy idézetet olvastam délután, és tudom mit olvastam. valóban nem pont a német bérre volt kihegyezve, csak viszonyított. ezzel semmi bajom nem volt, de a szövegkörnyezet körülötte, az úgy kiverte a biztosítékomat, hogy majdnem alaplapot kellett cserélnem, csak sebészetileg nem vagyok erre felkészülve és ezért felindulásomban nem is a kurva apjáét, hanem jóvátehetetlenül a kedves mami intim mitni-jét hörögtem. de nem bántam meg. mindennek van határa.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bezony, a szűretlen fos-:((
Amúgy van Grande Fos szivathjúd a házba?
Nekem van, czirkóban. Azt nem avatta fel a skizoapostol, de - eppur si muove Junkers - (áldassék a neve), működik. Nélküle is.
Azannya...
@Knósszosz:

És milyen remek gyerekversei vannak! Én is kedvelem Bandót:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ennek még mindíg van hírértéke?

a perui földrengés és a pakisztáni földrengés között, meg a soronkövetkezett amerikai tömeggyilkosság alatt

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a sok hülye meg telefonál meg ilyen kütyüket vásárol kurva drágán azért, hogy a szomszéd macskáját lefotózza ugrás közben és utána rátegye a fácséra meg a tweeterre és az annya kínnyára is

nekem nincs is telefonom (van de nem olyan azaz csak telefonszám)

brühüyyy

az egész világra fillérekért helyben meg 8.70 havonta
@bella _ciao:

"nézem, szőcs gézát kinevezik az oszk-t felügyelni, mert rossz a gazdálkodása. namármost ez a gejza íróként mi a fenét ért a gazdálkodáshoz?"

magyarnarancs.hu/elso_valtozat/fohasz-semmittevesert-86739

:)
@Orica Középföldi:
-:)
Bandó tipikusan az a figura, aki a szegénylegény sorból a tehetsége okán valaki lett. Kedvelem, főként mert Szegedi, de nem csak ezért.

Nem kell ragoznom, ha te is bírod, nyilván tisztában vagy vele.
@rodeo36:
Szia Nagymester!
Hírértéke olyan valaminek lenne, ami lélekharangos és kong messzire... érted-e?
Addig viszont Mó-cárt (mit küldtél és köszsokszor!) Cosi fan tutte.

Egyre közelebb jön a műfaj és én nem tiltakozom ellene. Magam is magamtól kedveltem sok mindent, de kösz, raktál rá pár szívlapáttal!! - bazmeg!

Tanqueray a pikkadilli szőrkösz tájékárúl? Jéggel? Csülköd gyógyúúl?
Sok jó izé innen-neked!!
@jaegtoer: Még csak a német bérhez sem viszonyított. Havas kérdezett a német bérekről. Bajnai pedig kikerülte a választ, s az adócsökkentésről kezdett beszélni. Ne olvasgass idézetteket, főleg nem viszonylag pontosat. Én kétszer hallgattam meg. Egyszer az adást, s egyszer ma, mikor ezt a hülyeséget olvastam.
@Knósszosz:
megkaptam a "köszit" és ajánlom ezt...éld bele magad:

www.youtube.com/watch?v=fef03047ZX8

brühüyyy

se vuol ballare signor contino...
@CSENDES:

"___

Havas Henrik: "Orbán Viktor azt mondta, hogyha Németországban ötszörös bért fizetnek, akkor oda megy a magyar vendégmunkás. Mit tud Ön arra mondani, mikor lesz az, hogy belátható időn belül, ha nemis ötödannyit keres egy magyar munkás, mint egy német kollégája, de legalább megközelítően annyit?"

Bajnai Gordon: "Megmondom: 2015. január elsejétől. Ugyanis ha 2014 közepén elkezdünk kormányozni, akkor azonnal eltöröljük azt az igazságtalan adórendszert, amelyet Orbán Viktor vezetett be Magyarországon, ami a legjobban kereső, felső 10 százaléknak többet ad, de mindenki mástól, 10 emberből 9-től elvett. Helyette egy olyan rendszert vezetünk be, ami a minimálbértől messze az átlagbér fölötti szintig azonnal érzékelhetően több pénzt hagy majd a munkavállalók zsebében. Akkor lehet, hogy többen maradnak itthon, és többen látnak itthon perspektívát."
___"

én ezen húztam fel magam, te nem tudom mire gondoltál.

sajnos nincs időm végigszenvedni 10 percet 15 másodperces infóért. nem elég hatékony.
@CSENDES: @jaegtoer:
van ennek folytatása is, részemről is, de nem mennék bele egy kései vitába. nincs is értelme.
@jaegtoer: Ezt már én is linkeltem az előbb. :) Nem értem mi a bajod vele? Azt a szűk másfél évet még fél lábon is kibírjuk, aztán jönnek a Német bérek.:)

Amúgy meg dübörög a kampány.

Múlt heti cikkünk megjelenése után az Együtt-PM Szövetség sajtóközleményt jelentetett meg, melyben – egyebek mellett – a következő állítások szerepelnek: „A valóság a sejtetésekkel szemben az, hogy Bajnai Gordon az International Food Zrt. üzleti döntéseinek meghozatalában operatív módon soha nem vett részt, a cég csődje idején a vállalkozáshoz köze nem volt.”

Az alábbi, az International Food hivatalos aktáiból származó dokumentum ugyanakkor lapunk igazát erősíti. 1998. május 15-én, amikor az International Közgyűlése a 100/1998-as számú határozatával eldöntötte a részvénytársaság jogutód nélküli megszüntetését, Bajnai Gordon a cég legnagyobb részvényeseinek egyike volt – vagyis hazugság, hogy a „cég csődje idején a vállalkozáshoz köze nem volt”.

hetivalasz.hu/itthon/bajnai-hazudott-a-multjarol-leleplezo-dokumentum-68257
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=DavUs7RLITI

Entfürung aus dem Seral

von Mozart

és hogy könnyesre röhögd magad ezen is
"Oh wi will Ich triumphieren..."

brühüyyy
@jaegtoer: Itt a lényeg bő 1 percben. :)

youtu.be/zoKVbxKFvgw

Amúgy tényleg azt mondja.
@rodeo36:
Ez megint hosszúú, de nem baj.
Csoda hallgatni és ennek a Mozart műnek a librettóját szeretném magyarul, már utána is néztem-:))

A csodákat akkor értelmezheted igazán, ha tudod miről szól. Persze fantasztikus a zenét hallgatni, de ha a szöveg is lejön... akkor teljes az élvezet.
Baszki, olasz nyelven az eredetiek... na és Cilea - Granada
Most mi a phaszt mongyak, mint nem hozzáértő?
Irígyellek!!
@Knósszosz:
ez most video is és a zsenik előadása

Die Entführung aus dem Serail

www.youtube.com/watch?v=0thkRe05JZ8

ugyanaz de ha megnézed és hallgatod akkor fogod tudni két előadás között a különbséget

brühüyyy
@rodeo36:
Most a Figaro-t nézem és nagyon nézem.
Ez majd utána, ne keverjem hirtelen.
Az előbbi fantasztik, nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyesmit hallgatok a magam meggyőződésibűl.

Mozart fantasztikus és már utánanéztem, mit alkotott. Persze te tudod, de én csak barátkozom vele... viszont frenetikus élmény.
Kösz!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szevasz:) mit akarsz hallani? Igen, bajnai is egy zsúrfiú, akinek a családja az eufemisztikusan "eredeti tőkefelhalmozás"-nak nevezett szabadrablás alatt szedte meg magát. Igen, aztán ott dolgozott, ahol csak az állami redisztributiv visszaosztáshoz való hozzáférés volt a lényeg. Igen, ha az ügynökakták nyilvánosságra kerulnenek, akkor sok "sikeres" vallalkozo nimbusza veszne oda (b+ ugy egy majom is tud sikeres lenni, mint ok). Igen vollner jol tette, hogy "eladta" a cegeit. Es igen, nincs a politikai porondon olyan part amelyik, ha raszol a fideszre, ne jogosan kapna vissza: "bagoly mondja verebnek, hogy nagyfeju". Es ez alol ti sem vagytok kivetelek. Csak olcsojanosok.
Ha jot akarsz a lanyodnak, holnap csomagolsz, azt huzol vissza kanadaba.
Ennyi. Igy jo? Mert ez a valo. :)))
Meggyes Tamás volt fideszes polgármester az MTI-nek elmondta, nem érzi igazságosnak a Fidesz városi elnökének azt a döntését, hogy a tíztagú frakcióból a következő választásokon senkit nem indítanak.

"Ez kollektív büntetés. Azt mondani, hogy tíz emberből mind a tíz hibás, azt jelenti, hogy a Fidesz alkalmatlan" - jelentette ki. Hozzátette, hogy "a frakcióból több ember van, aki áldozatos munkát végzett, és békét csak úgy lehet kötni, ha elismerjük azok munkáját, akik ezekben a nehéz években áldozatokat hoztak".
www.origo.hu/itthon/20130926-tuntetoleg-tavol-maradt-a-testuleti-ulestol-az-esztergomi-fidesz-kdnp-frakcio.html
@Orica Középföldi:

Jó éjszakát!

Weöres Sándor
FALUVÉG

Benn a szoba, hol az árnyék
csillogó tükörbe néz.
Szélső ház ez. Kinn a tájék
zöldes messzeségbe vész.

Szögletes ablakkeretben
él a síkság, mint a kép,
csikó nyargal, madár röppen,
hol a semmi volt elébb.

Hol a semmi volt az első,
szellőt, záport álmodott,
tárult és zárult a felhő,
vagy szétszabdaltan futott:

ott fölbukkan két szikár ló
és mögöttük a szekér,
rajta ember, ponttá váló,
ahogy elnyeli a tér.

Benn árnyék hull a tükörbe,
négy fal őrzi a szobát,
egy légy jár a lámpán körbe
a zárt közelségen át.

Szép álmokat mindenkinek!
Bizony van. Jócskán cserzett!
@Orica Középföldi:
Igen korán ébredtél! Jó reggelt, szép napot, a benzin is olcsóbb.
@Dr. jenőke (jenőke):

Te meg későn küldted a verset:)
Szép napot!
Ha bilincsbe verik, se fizet Budaörs hibás számlázás miatt.

Több mint félmilliárd forint kötbért róttak ki tíz távhőszolgáltató cégre. A budaörsi és a százhalombattai szolgáltató fellebbez a döntés ellen.

www.atv.hu/belfold/20130926-ha-bilincsbe-verik-se-fizet-budaors
@CSENDES:

"Akkor mit keres egy "bűnöző" egy önkori második embereként?"

Majdnem leharaptam a fejed, mert hogy francba lehet ilyen hülyét kérdezni? (ne üsd le a labdát, ne mond, hogy azért, mert csak te voltál itt!):)

Simán, belefér a rendcerbe..
A piás vezetés, szalagkorlátbontással egybekötve ma már köztörvényes bűncselekmény.
Ha ítélet is van, mint nagy tiszteletű Dr Tilki Attilánk esetében, akkor is lehet első embör sok helyen.
Önkormányzatnál, Leadernél, Kistérségnél, tűzoltóságnál, Útbiztosként, miniszteri delegáltként, meg a f@sz se tudná egy lélegzetre felsorolni, hol.

Ha ez nem elég, lehet a Fidesz jelöltje 2014-ben. Mert ez neki jár, a Fidesznek pedig elfogadható.
Nincs itt baj:

Zsíros trafikokat hirdettek meg

Továbbra is hatalmas az érdeklődés a trafikok iránt, a harmadik körös pályázatban 162 településen meghirdetett 180 koncesszióra ugyanis hússzoros a túljelentkezés - írja pénteki cikkében a Világgazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20130927_Uj_trafikpalyazat_zsiros_falatok_is_akadn
@Dr. jenőke (jenőke):
nagyon helyes. végre valaki(k) felemelték a szavukat.
van ami fontos, és van ami nem:

Iskolapszichológus már nincs, a sulirendőr irodát kapott

Sem a szülők, sem az iskolák nem tudják, hogy kihez forduljanak. Szeptember elején ugyanis lebénult a korai fejlesztést, a gyógypedagógiát és az ehhez hasonló ellátásokat nyújtó állami rendszer.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2013%2F09%2F27%2Fiskolapszichologus-mar-nincs-a-sulirendor-irodat-kapott%2F
ennyi:

Nem fizetek azért, hogy jobban figyelhessenek!

Sok kiskereskedőnek nincs 120 ezer forintja a kötelező pénztárgépcserére, inkább lehúzza a rolót. Nekik a válság és a trafikok után ez volt az utolsó csepp a pohárban.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130925-sok-kisbolt-kenytelen-vegleg-bezarni-a-kotelezo-penztargepcsere-miatt.html?sec-top
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: amelyiknek psziches propblemaja van, ott a rendor, majd kilovi:-)

egyszeru az orban-rendszer:-)
Kiderült, erre készül a kormány - a régi trükkök már nem segítenek

A tűzifa és a szén fűtési költségeinek mérséklése is terítékre kerül a hamarosan a kormánynál, azonban a másik kilenc területen alkalmazott megoldás itt nem működhet.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiderult_erre_keszul_a_kormany_a_regi_trukkok_mar_nem_segitenek.565579.html
@ausländer Sipi: na jahh, pont mint az Dzsedit az Műegyetemen, vagy a levélírogató agyamentet az Eltén
kicsit olyan erzesem van, hogy ugy viselkedik ez az orszag mint a csaladon beluli eroszak aldozata.

amelyiket uti-vagja a ferje, de valahogy beleette az agyaba az a hulyeseg magat, hogy nem lehet ez jobb.. es turi a rugasokat, pofonokat tovabb..

sot, nem ritkan meg is vedi es semmi penzert nem lepne fel ellene. sem onmagaban, sem segitseggel. neha a baratnokkel egy kave mellett panaszkodik kicsit aztan megy haza jol megveretni es megbaszatni magat.

mi kell meg nektek, emberek?
siman le fogjatok nyelni papcsakot is az ud zrt, esztergom, a trafik, baja es a tobbi mocskos ugy utan is?
@Dr. jenőke (jenőke):
ez kb olyan, mintha az óvodában a kiscsoportosoknak csakis pohárban lehetne spenótot felszolgálni, a nagycsoportosoknak meg lapostányérban, és ha bármelyik óvodás születésnapja után nem váltanak tányért akkor megbírságolják az óvodát (amely viszont felemeli az árait a szülők felé hogy a bűntetést ki tuggya fizetni

játék a pisilővel és törvényre emelt kibaszás

ez Levédia

brühüyyy

mi lesz, ha a szolgáltatók megszűntetik a szolgáltatást és lebontyák az üzemet, és nem lesz szolgáltatás egyáltalán...akkor lesz még csak rezsőcsökkentés a semminek a rezsije is semmi micsoda hatalmas megtakarítás, igaz, mindenkivel szépen ki lesz baszva

brühüyyy

ez a törpe meddig hülyéskedik még

a csekkeket is be kell sraffozni?
@ausländer Sipi:
Ez talàlò hasonlat. Külønösen ha a verés utàn/køzben kapja az ívet is: ez az õ hibàja, egyszerûen muszàj volt megbüntetni a hitvànysàga és a butasàga miatt. Emellett: a hûség kötelesség, a menekülés àrulãs.
Megaztàn, jò ember az, végülis. Jòt akar. A szép emlékek...
Egyébként is, nem mindig veri meg.
@rodeo36:
Az abszolút rezsi-csökkentek a hajléktalanok.
Ezért kicsit bizarr ez a játék a rezsivel.
Az új mozgalom "ne kotorássz a kukában", mert ha igen, akkor börtön.
A Hapciban és Morgóban csak orvos kotorászhat, de arra meg nincs rezsi.
Úgyhogy mindegy.
Szép napot mindenkinek. Ti ezt tudjátok még követni??? ;)

Papcsák Ferencnek arcizma se rándul

Papcsák most ebben az ügyben tett újabb feljelentést: arra kéri a rendőrséget, vizsgálja meg, hogy megvalósult-e a vesztegetés feljelentésének elmulasztása bűntette. Magyarul: a vesztegetéssel megvádolt politikus feljelentést tesz, amiért nem jelentették őt fel vesztegetés vádjával.

index.hu/belfold/2013/09/26/papcsak/
"könnyekkel, vérrel és verítékkel kiszenvedett teljesítménynek nevez. "
A vért is bemondta volna?
Nem tudja tartani a száját ez a pasas. Fecseg-locsog.
@Dr. jenőke (jenőke):
a sz ámok megrémisztenek, egy vállalat haszonkulcsa akár a nullára is csökkenhet (azaz megszűnik annak értelme, hogy vállalat legyen, tehát fel fogja számolni önmagát), mialatt az állam bevételei egyre nőnek ugyanakkor az adófizető nem érzi, hogy bevételei összességében nőttek volna azaz sem brutto sem netto értékben a lakossági végszaldó nem mutat előnyöket, hanem hátárnyokat

ez annak a bizonyítéka, hogy kóklerek vezetik ezt a szerencsétlen seggfej országot

brühüyyy
@rodeo36:
Igaz.
Várom, hogy a gazdaság szobrát körbetáncolják, tüzet is raknak, és ráolvasással próbálják a kedvező változást kierőszakolni.
Meglásd, Savonarola is tananyag lesz, csakúgy, mint Mao kulturális forradalma - a nagy menetelésre már történt kísérlet.
@Dr. jenőke (jenőke): @Secnir:

Ő az a volt SZDSZ-es Wittinghof Tamás, aki a rendszerváltás óta folyamatosan polgármester.
@rodeo36: Szép éjjelt kedves szomszéd. :)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Akkor tegyünk ide egy nem túl régi hírt:

A Budapest Környéki Törvényszék másodfokon is elutasította dr. Nagy Tamás, a Fidesz-KDNP egykori budaörsi frakcióvezetőjének vádjait. Így immár négy olyan döntés van, amelyek cáfolják az egykori frakcióvezető illetve Csenger Zalán Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselőjének korábbi alaptalan állításait, amelyeket a budaörsi uszoda építése kapcsán a Polgármesteri Hivatallal, illetve a város polgármesterével kapcsolatban fogalmaztak meg.

A pestmegyei-hirhatar közzétette Wittinghoff Tamás közleményét az ügyben. "Természetesen elégtételt érez ilyenkor az ember, bár különösebb örömre közállapotaink miatt nincs okom. Megint jönnek a választások, megint lehet majd rágalmazni, és ki tudja, a tények érdekelnek-e manapság bárkit is?" - írta a polgármester.
@ausländer Sipi:

Pontosan. Sőt, a Nemzeti Seggbekúrás Rendszere olyan képzetet is kelt, hogy OV személyesen erőszakolja meg az országot, miközben a bandájának tagjai lefogják az áldozatot. Van az egész működésében valami pszichopata bosszújelleg, abban is, ahogy a legszemetebb, legócskább embereket teszi meg szóvivőnek, köztársasági elnöknek és egyebeknek, mondván, "nektek ez is jó, észre sem veszitek, mlyen hülyét csinálok belőletek".
@Kowalski, helyzetjelentést!: igen.
bar az irasom elsosorban arrol szolt, hogy nem ertem a tetlenseget es a beletorodest:-)
@Dr. jenőke (jenőke):

Mindig is jó fej volt. Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredménye a szembeszegülésnek. Ha ezen az ostoba, túlbuzgó kollaboráns Németh Szilárdon múlik, biztos beverik a fejét, hogy ez legyen a precedens.
@ausländer Sipi:

Igen, ez a legrosszabb. Én azt látom, hogy bénító a többiek beletörődése azoknak is, akik maguk hajlandóak lennének lépni. Kellene valamilyen fordulat, valami, ami ezt a hangulatot változtatja meg.
@Kowalski, helyzetjelentést!: " Kellene valamilyen fordulat, valami, ami ezt a hangulatot változtatja meg."

nincs fordulat. semmi sem tortenik csak ugy magatol. lehet, hogy masok tesznek valamit, de akkor a zolyan lesz, ahogy masoknak jo. mert magukert fogjak tenni elsosorban.
@ausländer Sipi:

Világos, de a kérdés az, van-e megoldás. Eddig úgy tűnik, ha történik is ilyen kísérlet néha, belefullad az is az apátiába. Mi lenne az konkrétan, ami változtatna ezen? Úgy, hogy közben egyénileg éppen azoknak kézenfekvőbb a lelépést, mint az ellenállást választani, akik számára a legelviselhetetlenebb az egész?
@Kowalski, helyzetjelentést!: nem tudom megmondani. en ugymond "elvaltam":-)

de aki marad, annak valahogy vissza kell utni. kemenyen, durvan. eletre szoloan. nem feltetlenul fegyveres konfliktusra gondoltam, de ha nem oldjatok meg a fideszesek lesitteleset igy, vagy ugy, akkor - mar bocsanat - de megbaszta a lo az egeszet, mert semmire sem fog menni az uj kormany.
ennyi:

Hét bérautó kell az új testnevelési stratégiához

Orbán sporttanácsadójának szövetsége kétszer annyi pénzt kapott egy tanulmányra, mint a Testnevelési Egyetem teljes költségvetése. Irodatechnikával azonnal ellátták magukat, 100 milliós értékben.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F27%2Fhet_berauto_kell_az_uj_testnevelesi_strategia_irasahoz%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

txs for that, what kind of neighbour r u?

LOL

brühüyyy
@ausländer Sipi:

If várát ajánlom...vagy egy szép családi kriptát betonból....mindegyiknek név szerint

minek etetni ezeket? kár pazarolni a drága élelmiszert

brühüyyy
@rodeo36: mert a modszerek minositenek, kedves rodeo, azert:-)

szabalyos targyalas kell, jogeros iteletekkel, akar nemzetkozi ellenorzessel, hogy ne legyen semmifele kibuvo, propaganda. teljes nyilvanossaggal.

ha csak siman kinyirod oket, akkor martirt csinalsz beloluk. ki kell deriteni a viselt dolgaikat es jogi uton ervenyesiteni a megtorlast veluk szemben.
azert kivancsi lennek, hogy vajon hova tunik el idonkent hosszabb-rovidebb idore egy-egy komment es az ahhoz kapcsolodo valasz..:-)
@Penivaldes: olyasmi, mint a farao

termeszetfeletti, isteni eredetu uralkodo.
@ausländer Sipi: pontosan, példa lenne rá, elég csak a taljánokat megnézni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)) finnugor elmélet. tudjuk, meg a patás Hunfalvy aki a Habsburgokkal karöltve akarta leigázni a magyar nép lelkét mikor mTA vezető volt.
az ne zavarja őket, hogy Hunfalvy a büdös életben nem volt MTA vezető, könyvtáros volt.
a másik, ezután kérdésem, hogy a Horthy korszak is magyarellenes volt, finnugor összeesküvéssel? merthogy a dualizmus kori tankönyvekben könyvekben mind a finnugor mind a sumer-magyar elmélet szerepelt mint lehetőség, ellenben a huszas évek történelem tankönyveiben csak a finnugor elmélet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ezek most nagysebességgel kitalálják a melegvizet és szabadalmaztattyák, valamint a digitális reggeli tornát...azt még ők sem tuggyák mi de hát azért fizetik őket, hogy megolgyák ezt a gordiuszi csomót is...autójuk már van és telefonálni is tudnak mind az 55 telefonon az egyetlen alkalmazott

brühüyyy

a semmi körűljárása hasoncsüszva?
@Penivaldes: idiótáktól mit vársz, még az agitpropot is elcseszik állandóan :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bizony.. a ven hulye ungabungazot is meg tudtak fogni, ezt az alkoholista, gumicsizmas tahogyereket is meg lehet.
@Tűzfal:
Nekem valami furdalja az oldalamat. Ti. a polgármestereknek, alpolgármestereknek, országgyűlűsi képviselőknek...ilyeseknek, nem kell erkölcsi bizonyítvány a funkció betöltéséhez?
Kaphatnak-e erkölcsi bizonyítványt azok, akiket a bíróság, akárcsak felfüggesztett, börtönbüntetésre ítélt? Pl. a mátászalkai díszvirágok, vagy ez a világhíres Tilky akár.
Vagy már nincs is olyan, hogy erkölcsi bizonyítvány?
Megboldogult ifjúkoromban egy sima mezei tanerő sem lehettél erkölcsi bizonyítvány nélkül. Ez még Kádár apánk idejében volt.:)
áéhóóóépfúúúúúáhhh:

"Politikai akció" – kifakadt a budaörsi polgármester a rezsibüntetés miatt
Nem ismeri el, hogy hibázott a rezscsökkentés távhőszámlákon való feltüntetésénél a Budaörsi Településgazdálkodási Kft., amely fellebbezni fog a rá kiszabott 101 millió forintos kötbér ellen – jelentette be Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester, aki éles hangú közleményben ítélte el a városi társaságot elmarasztaló döntést.

hvg.hu/itthon/20130927_Kifakadt_Budaors_polgarmestere_a_rezsibun

-----------------------------------

"A MVM-nek is nonprofit módon kell szolgálnia a lakosságot"
Szeptember 30-ával kerül vissza az E.ON gázüzletága a magyar államhoz, és az MVM-nek is nonprofit módon kell majd szolgáltatnia a lakosságnak - mondta Németh Lászlóné a Kossuth Rádióban.

hvg.hu/gazdasag/20130927_A_MVMnek_is_nonprofit_modon_kell_szolgal
@ausländer Sipi:
én mindezt a tárgyalás utánra gondoltam, egészségvédelmi okokból, mert ez fertőző is

brühüyyy

és a jog nagy követője vagyok, ha ráérek
@AKIsTUDATLAN: ha nincs eltiltva a közügyektől, akkor nyugodtan.
Most is van ilyen, olyan piszlicsári munkakörökben, mint pénztáros pl. enélkül le sem szarnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
látod milyenek vagyunk? elfelejtettük az egri vár kazamatáit...betuszkol és ráfalaz...várfal, hogy az üvöltés se hallaccon ki

brühüyyy

mindez a nemzetközi jog és a zigazságosság alaptyán bírói ítélet szerint ügyvédek és ügyészek felsorakoznak és

még sipi lebasz megint, hogy nem vagyok jogos...pedig dehogynem

aki előbb lő annak van igaza

brühüyyy

ez ma az amerikai stratégia és taktika és egyelőre be is vált

majd mikor kiválik?
@rodeo36: "még sipi lebasz megint, hogy nem vagyok jogos..."

nem lebaszasrol van itt szo, hanem arrol, hogy ebul szerzett demokracia ebul vesz el:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez azt jelenti, hogy addig ordítoznak amíg a gáz ki nem jön a tározóból és bebúlyik a csőbe?...namost ha új cső kell mert van új fogyasztó akkor azt miből fedezik? a fogyasztó majd becsatlakozik önköltségen és leszámítolja a későbbiekben a nulla profitból, azaz negatív bevétele lesz ?

hogy is van ez?

brühüyyy
@ausländer Sipi:
ez most van, de amit én akarok ott másként lesz

ott az lesz amit én mondok persze kurva demokratikusan és mosolyogva

brühüyyy

keep smiling
szervilusta szotyialista stadionuzmus:

Aludj el szépen, kis Balázs
Szia helló, ráérsz este? Ma Semjén tolja a Kőszívűt a Vígben! Ilyen randikról álmodik Balázs Péter.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130927_Aludj_el_szepen_kis_Balazs
@ausländer Sipi:
kedves @sipi légyszíves mongyál nekem egyetlen demokráciát ma a Föld nevű bolygón amely ...

és a többi a szó a tied

légy ügyes

brühüyyy
@rodeo36: pont úgy, ha akarsz valamit, majd megfinanszírozod, vagy egy gumicső, megfúrsz és örülsz. Ha jön a zállami ellenőr, kitárazol rajta, vagy a tek rajtad. A vadnyugat lószar sem volt ahhoz képest, ami itt lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, en ettol felek igazabol.
hogy ez fog tortenni.

orbanek is ettol felnek, azert van a tek
@Orica Középföldi: A nap biztos öröme, hogy Dr Jenőke majd jön egy verssel.Minden nap várom, a 22 órát.Köszi neked is, hogy ezt kiprovokáltad
milyen meglepő, 12 óra alatt kiürül:

Negatív lett a szombathelyi alpolgármester drogtesztje
Lazáry Viktort az MSZP vádolta meg kokainozással.

www.origo.hu/itthon/20130927-negativ-lett-lazary-viktor-szombathelyi-alpolgarmester-drogtesztje.html?sec-1
@ausländer Sipi:
egy állam neve??? tucc???

itt várom repesve

brühüyyy
azert ez vicces lesz..

index.hu/belfold/2013/09/27/kovesse_lazary_viktor_fidesz_vizeleset_eloben/

erdemes ezt a tablazaotot attekinteni

d-grecord.blog.hu/2011/03/04/drogteszt_drogok_kimutathatosaga

12 orat mutathato ki a vizeletben.

magyaran loszart nem fog erni az egesz drogteszt. ha tegnap este meg szivott, mara mar nyoma sincs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ízlelgessük, mit is mond Némethné az MVM szolgáltatásról, amikor azt állítja, hogy a lakossági fogyasztás tekintetében nonprofittá kell válnia.
Az MVM mint villamosenergia előállító, elsősorban a nagykereskedők felé értékesít. Közvetlenül lakossági fogyasztókkal nincs kapcsolata. Az MVM Partner Zrt ugyanis kis és középvállalatoknak, nagyvállalatoknak, önkormányzatoknak és nagykereskedőknek értékesít. A nagykereskedő pedig nem tudjuk hogyan tudja elválasztani, mennyit vásárol
a lakosság részére.
Úgyhogy véleményem szerint ez remek szlogen, s nagyon jól megmutatja, mennyit is tud Lajosné erről az ügyről.

De majd meglátjuk.
@rodeo36: amely????

fejezd be a kerdesed:-)

kulonben nincs mire valaszolnom.
@ausländer Sipi: ha csak az lenne, van ott még parlament őrség, bilincses botos közterületes, fegyveres szolgálatra kötelezhető tűzoltó, széljobb bakancsosok tömkelege, alakul ez. Nincsenek illúzióim, látva az eseményeket. Tanulni tanulni tanulni, mert még hülye vagyok a mennihez.
@CSENDES: érti azt, igaz nem ő, hanem a főnöke simlicska, a folyamat a következő, nagykerbe beolvad a kisker, és a probléma megoldva, lehet max 1 évre rezsigyilkolni, és ha már haveroké a buli, lehet visszaemelni és aratni a nyereséget.
@ausländer Sipi:
be van fejezve, megkérdeztelek, hogy melyik ország, azaz: amely?

ha nem világos? gyújcsál gyertyát

brühüyyy
@rodeo36: nem vilagos meg mindig:-)

melyik orszag mi? demokracia?
@ausländer Sipi:
jé? csak nem tanulsz olvasni?

legelőször azt kértem monggy egy országot a Föld nevű bolygón amely szerinted demokratikus

erre te körbehugyozod mint a baloglevente vagyhogyafszbahívjáka drogos polgiizét?

szóval nem tucc? vagy még rakoncátlankocc?

választ ide telibe

itt várom már egy fél órája, repesve és tűkön ülve

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
bazdmeg már megint nem válaszolsz a feltett kérdésre hanem mellébeszélsz...ez olyan kendermagos stílus, nemgondolod?

brühüyyy

vagy ennyit sem értecc inglischűl?
@rodeo36: áhááá, értem, 100%-ig demokratikus nincs egy sem, de azért nem mindegy a köztes állapota, azért pl. északkorea és svájc között zongorázni lehet a különbséget ;)
@rodeo36: Kicsit távoli, de szomszéd. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: valóban, Sipinek ugyanis aki svájci állampolgárságra hajt nem kell aranyozott vezérszobrokat nézni
www.afoldgomb.hu/emberi-tenyezo/1072-aki-nem-lep-egyszerre-eszak-korea
@Penivaldes: nicsak:

"Egy ilyen totalitárius rendszer fenntartásának receptje: állíts állandó ellenségképet a nép elé! Helyesen megválasztott összetevők esetén aztán garantált a szüntelen háborús hangulat. A gyerekeket már hatévesen katonai iskolába küldik, folyamatosak a honvédségi parádék, felvonulások, az utakat ellenőrző pontok sokasága tarkítja, az egyetlen állami televízió pedig szinte kizárólag katonai gyakorlatokról tudósít."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@cirby

a példa kurvaszar, olyan országokat amelyeket ilyennek hoztak létre amilyenek azokat nem lehet összevetni olyanokkal amelyek évszázadokon át vérrel verítékkel ki tudták harcolni azt amilyük van

a szó eredeti jelentése: demos kracia

azaz

a nép abszolút és teljes hatalma

ez nem létezik és nem is igen létezett még Kreón alatt sem

(a perzsák elzavarták a halál faszára a sahot aki az amerikaiak beépített embere volt és kisíbolta az egész szart amit nem tartott meg saját magának...a zamcsik kurva mérgesek is mert volt egy nagy túszdráma amiben leégtek mint a Reichstag és csak idegen segíccséggel sikerűlt valamit azóta duzzognak mert egy hatalmas piac elveszett, a perzsék már akkor is állam voltak amikor a byblost még el sem kezdték összetekerni...most az összes arzenáljukkal be vannak szarva és rettegnek, hogy esetleg ebben sem lesz igazuk mint sziriában ahová ők telepítették és képezték kia cia ellenállóit hogy basztassák az asszádot mert csak cum trucc és az még hiányzott a 3-ból iraq, egyiptom és szíria......ja és persze a zusában is demo van csak nem tudom hogyan, a pénz beszél a kutya ugat kurva sok kutya van)

brühüyyy

monggy egy demokratikus országot önmagával összehasonlítva mongyuk történelmileg
TEK-vizsgálat Orbán konvoja miatt - 2013.09.26

Belső vizsgálat indult a Terrorelhárítási Központnál azt követően, hogy a Facebookon egy apuka azt állította, Orbán Viktor konvoja tegnapelőtt a gyalogosok közé hajtott egy átkelőhelyen az I. kerületben - közölte a Hír24.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=162989#c
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez Magyarország narancskorszaka?

vagy tévedek?

brühüyyy
@rodeo36: na
ezt mar ertem

mondjuk ahol en elek az demokratikus:-)

es nemetorszag is. meg tudnek par europai allamot meg felhozni.
@ausländer Sipi:
@sipi tudod mit? pukkaggy meg

rágod a szart és kuncogsz hozzá mint értetlen bözsi mikor baszni viszik

brühüyyy

levontam a Kón Klú Zi Ó T

nem értesz hozzá
@rodeo36: ha most szemelyeskedni akarnek, akkor azt mondanam, hogy valoban, nem ertek ahhoz hogyan hamozzam ki a bruhuhuzesedbol a lenyegi mondanivalot:-)

de nem akarok;-)
@rodeo36: az usa nem maga a sátán, mert jó példák is vannak, főleg ahogy te is mondod, ha a társadalom fogékony a demokratizálódásra.
Ott van például Németország, vagy Japán, ha van alap működhet a demokratikus szisztéma, avagy lehet átkozni az angol gyarmati birodalmat, és mégis a felszabadult gyarmatokon demokratikusabb viszonyok vannak mint máshol. Tökéletes demokrácia nincs, és nem is lehet, az emberi jellem nem engedi, minden nap meg kell küzdeni érte, minden szinten.

Ebből ered az is, hogy egy önérzetes polgár csak ellenzéki lehet a hatalommal szemben, még akkor is, ha világnézetileg közel van hozzá, hisz ellenőriznie kell az elitet, mert mind szeretné kivonni magát a vizslató szemek felügyelete alól.
@ausländer Sipi:

te ott lakozol swutzerlandban? az egy gyönyörű ország és nyugalom van, ha van munkád és akarsz dolgozni, vagy van pénzmagod valamelyik bankban és az fiadzik vagy másképpen fialtatod...a többi is közelíti...de soha el nem fogja érni

amíg az állam létezik addig erről beszélni...illúzió

brühüyyy

persze álmaink főggye swutzerland és jogosan és van még sok más is

éltem olyan helyen ahol az enyém volt a demokrácia és azt tettem vele amit akartam...és az -nekem- jó volt...
@rodeo36:

Önmagàval összehasonlítva még mo. is demokratikusabb lett, történelmileg. Pl. engem sem vittek vissza a földesuramhoz mikor leléptem és a kotmàny szerint legalàbbis a hatalom gyakorlòi nem ölhetnek meg.
Mondjuk mo annyira nem demokratikus azért, hogy demokràciànak lehetne nevezni.

Minden kísérlet a tökéletes tãrsadalom létrehozàsãra rettenetben végzõdött. Sztem a demokràcia egyik eleme pont a tøkéletlenség elfogadàsa. Vagy a tøkély újraértelmezése.
@rodeo36: igen, ott elek:-)

most volt pl nepszavazas arrol, hogy akarnak-e stadiont epiteni a grasshoppersnek:-)

meg hogy maradjon-e a kotelezo katonai szolgalat.

meg vegyenek-e uj gripeneket erositve a legierot.
@rodeo36: bacod, pont azt mondod amit én ;)

" enyém volt a demokrácia és azt tettem vele amit akartam...és az -nekem- jó volt... "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amúgy egy minden képviselőre kiterjedő drogtesztet a jobbik önkormányzati képviselője (Balassa Péter) javasolta először, már jóval korábban.

vaol.hu/szombathely/kozgyules-szombathelyen-kepviseloi-drogteszt-1536585
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
te ismered azt: British Commonwealth?

az usa: ha hallanád és látnád naponta, hogy miről hogyan kell beszélni (a médiának is) és mi az "szöveg" ami megengedhető és miről sohasem beszélnek sőt meg sem lehet kérdezni, mert nem érkezik válasz és ha nagyon firtattya akkor esetleg el is tűnik a kérdező

a sok duma mögött semmi sincs ha ismered az éppen aktuális nagy problémájukat akkor összehugyozodmagad röhögés közben
ezek infantilis dolgok és kurva jól hangzik

a 450 milliós lottó nyereményből maradt a 12 nyertesnek 24 millió (az sem kis pénz de akkor minek hülyéskednek)

nem folytatom

szerintem bohócok

brühüyyy
@AKIsTUDATLAN: Még a választások előtt közmunkás voltam egy általános iskolában, oda kellett erkölcsi bizonyítvány; lehet, azóta eltörölték. Vagy felsőbb körökben nem szükséges - köztársasági elnök lehetsz 8 általánossal is.
@ausländer Sipi:
mélységes tisztelettel beszélek arról az országról, ők megvívták önmagukkal is azt a véres verítékes és évszázados harcot ami mindehhez kellett, semmi sincs ingyen, pont egy svájcinak magyarázzam, ki vagyok én ahhoz?

ugyanez Magyarországon sohasem volt még kezdeményezve sem (Dózsáról hiányosak az ismereteim) a több mint 1000 éves történelem során egyik gyalázatból a másikba

én a latinos életstílust kedvelem, de lehet beleszeretnék a svájciba is ha hosszabban lehetnék ott és nem csak pár napos látogatásokra

a véres európai történelem példáúl szolgákhatna a világnak de leszarják és nem hallgatnak rá...és a sok erővonal kereszteződik aminek a kicsik isszák a levét

az egész terrorizmus kütyü sem önmagából született hanem kitalálták, megszülték és fenntartyák mert az is egy ellenségkép, emlékezz arra amikor "végre" sikerűlt a SZU-t tönkretenni és mekkora volta pofára esés nem a SZU-ban hanem pont nyugaton, nagyhírtelen ottmaradtak ellenség nélkűl, az lenne a haláluk ha Putyin bevezetné a svájci rencert hatalommal és működtetné is (pénze van rá)

szóval élvezd és ha befogadnak akkor (15 év a várakozás?) minden OK

brühüyyy
@ausländer Sipi:
erről most nem folytatom...

brühüyyy
@rodeo36: mindenki mást ért demokrácián, azért vannak keretek, amik nélkül nem működik egy társadalom sem, de az számomra biztos, hogy abban az országban, ahol a személyes dolgokat is meg akarja szabni a hatalmon lévők, az nem demokrácia. A kényeseket kérdező a legtöbb helyen eltűnik, vagy fizikailag, vagy morálisan, de egy különbség az van, hogy ha nyilvános lesz valami mutyi, akkor mi is a következmény, és mit is kényszerít ki a társadalom.

Filozofálgatunk itt bár mennyien, lehetnek ideál képeink, de csak részei vagyunk egy kisebb nagyobb egésznek. Csoport-Család-Nemzet-Kontinens-Emberiség-Föld-Világegyetem
Mind mind alakul fejlődik, és változik, alkalmazkodunk, vagy eltűnünk, de lépcsőket nem hagyhatunk ki, még mi sem. Hosszú távon még egy pillangó szárnycsapása is galaxisokat változtat meg, pont úgy ahogy ezek a fekete karakterek itt a virtuális térben. ;)

Ez most túl elvontra sikeredett, bocsánat, de ez jött most belőlem.
@rodeo36: befogadtak, nekem ugy tunik.
ha bemegyek a boltba, latjak, hogy kulfoldi vagyok mert csak makogom a schwitzerdutschot. gruezi, ein rot marlboro bitte, merci vilmahl

es mosolyognak egy kisfaluban ram. ami akkora, hogy 3 utca az egyik iranyba, negy a masikba. nem viccelek, keress ra Dietwil google mapson:-)

amikor baratnommel setalunk, vagy kirandulunk, messzirol koszonek mosolyogva: gruezi mitenand!

allampolgarsag?
az egy papir mindossze:-)

oke, ha L engedelyed van azt evente meg kell hosszabbitani, ha B akkor 5 evente.
de az emberek tenyleg normalisak. nem azt modom, hogy hu de bratyiznak, de megadjak neked a tiszteletet, mert ember vagy.
@saravad: miért, nem te írtad? ;)
na jó, akkor kiszállok a fejedből, és magadra hagylak most már :D
@ausländer Sipi: pont ezt éltem át Laufen-ban, és hihetetlenül jó érzés volt, és azóta sem tudom elfelejteni...
A ki- vagy lehallgatott Bogád feljelentést tett

Baján végig követte egy-két ember, mint egykor az állambiztonságisok, aztán rögzítették a telefonbeszélgetését és átadták a polgármesternek - írja az Együtt aktivistája. Ki akarja vizsgáltatni, mennyi szöveget tud megjegyezni egy ember magnó használata nélkül.

cink.hu/a-ki-vagy-lehallgatott-bogad-feljelentest-tett-1409404545
Adósságcsapda felé tartunk
Az államadósság/GDP arány a belátható jövőben sem fog javulni Magyarországon.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/adossagcsapda_fele_tart_a_magyar_gazdasag.565650.html
index.hu/belfold/2013/09/27/het_berauto_kell_az_uj_testnevelesi_strategia_irasahoz/

2,2 milliárdért szórakozik ez a Balogh nevű janicsár - a testnevelő kollégák meg nem vehetnek egy doboz ping-pong labdát, mert nem ad rá pénzt a TankAranka ZRT.

Rohadjon meg mind, az összes, aki ebben részt vesz. Balogh Gábor is!
@Evezős: ámen
én már reggel leakadtam ezen, és még mindig nem tértem magamhoz...
De semmi baj, mert:

Több pénzt ígér a kormány egyészségügyre, oktatásra, közbiztonságra - 07:30

Az egészségügyre, oktatásra, közbiztonságra, gazdaságfejlesztésre is több forrás jut jövőre - mondta a kormányszóvivő tegnap este a köztévé egyik műsorában.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=163001#c
@Evezős: szia:) ezek után akkor érthető, hogy miért nem támogatom az élsport/versenysport finanszírozását, ha ennyire erősíti a jellemet (balogh, czene, gulyás, egerszegi, kokó stb.)...:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Qrva szegény ember az, aki ígérni sem tud ....
(Csak az a baj, hogy még mindig van, aki elhiszi az ilyen "ígéreteket" .... tegnap reggel a buszon egy 80-halál közti öreglány arról tartott fennhangon előadást, hogy "meg kell tartanunk a Viktort, mert jön a Gordon, meg a Gyurcsány és elveszi a kis nyugdíjunkat, megmondta a Viktor is, hogy ezt akarják, ha ők nyernének."
Na mostan az ilyenek hiszik el azt, hogy a pedagógusok horribilis jövedelemre tettek szert szeptember 1-től, meg hogy mindenki Hévízen gyógyul az ötcsillagos Spa-ban, ha a fidesz marad kormányon.
Qrrrrrrrrva mérges vagyok! :-(((((((((
@ausländer Sipi: szia:) egyébként teljesen egyértelmű kérdést kaptál rodeotól:)... azt úgy kezdtél el mellébeszélni, mint Gábriel szokott:)
@sírbateszezazegész:
Maradtak volna annál, amihez értenek.
De a seggnyalás, úgy tűnik, menő valamiért ...
Ehhh.
:-(
@sírbateszezazegész: nem ertettem akkor sem:-)

amikor egyben leirta az egeszet ugy mar igen. akkor valaszoltam is.

es ne hasonlits az abwehr ugytnokhoz pls:-)
@sírbateszezazegész: én sem értettem, lehet hülyülök én is :D

@Evezős: megértelek, közelről ismertem a tanári világot, pedig nem dolgoztam közöttük
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Emlékezzünk csak meg névszerint nagyjainkról és ne feledjük érdemeiket.
Harrach volt a jézusszíve focialista brigádból.
Másrészt könnyű azt mondani, hogy a magyarok pénzügyi kultúrája alacsony – vagyis nem gondolnak a jövőre, és ha van is pénzük, azt is azonnal elköltik. A mostani gazdasági, pénzügyi környezetben egyáltalán nem lehet biztos megtakarítási formát mondani – vélekedett a közgazdász. A banki kamatok alacsonyak, a nyugdíjpénztárak sem hoznak sokat, ha valaki részvényekbe fektetne, akkor az amerikai Fed, illetve a japán jegybank monetáris politikája hamar boríthatja az árfolyamokat, jó megoldást én sem tudnék jó szívvel mondani – fejtette ki Pogátsa. A legjobb döntés talán az lehet, ha azok, akiknek van terük megtakarítani, "saját magukba fektetnek". Vagyis képzik magukat, nyelvet tanulnak, stb. Ez sokkal többet érhet, mint bármilyen pénzügyi befektetés – emelte ki a közgazdász

hvg.hu/gazdasag/20130927_Miert_vagyunk_keptelenek_sporolni
@sírbateszezazegész: Szép napot kedves gall. :) Róla hallottál már esetleg??

A világgazdaság elvesztette a fejlődési irányt, a nemzetközi tőke érdekei nem esnek egybe a népek érdekeivel. A krízis, amely felé nem csak az Európai Unió, de az Egyesült Államok is közelít, nem zárulhat le kedvezően.
Erről a témáról fejtette ki véleményét Rádiónknak Marc Rousset, a közgazdaságtudományok doktora, publicista, számos könyv szerzője.

hungarian.ruvr.ru/2013_09_27/Europanak-gazdasagi-es-szellemi-katasztrofat-josolnak/
öööööööööööööö

Kizárták az Alstomot, Közgép-cégnek állhat a zászló
Kizárták az Alstomot egy vasúti fejlesztésre kiírt tenderből, mert nem igazolt "bizonyos referenciákat" - írta a cégre hiatkozva a Világgazdaság. A lap szerint a második legjobb ajánlatot, amely ötmilliárd forinttal drágább volt, egy olyan cég adta be, amely a Közgép Zrt. közvetett tulajdonában van.

hvg.hu/kkv/20130927_Kizartak_az_Alstomot_Kozgepcegnek_allhat
@GeoCracker: Én meg elárulom neked, hogy ezek már rég összenőttek, max. különböző jelmezekben pózolnak. :)

scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/149263_558182717548311_1904932964_n.jpg
Két csík: egy előre bejelentett nyilvános vizelés krónikája
Az igazán várt látványosság elmaradt szombathelyen: Lazáry Viktor, a kokainfogyasztással vádolt fideszes alpolgármester nem a kamerák kereszttüzében vizelt bele a papírpohárba, hogy mintát adjon a városi kórház főorvosának. Esemény így is volt, sőt az alpolgármester egy hónapon át hetente vizel majd, bár ez nem mérvadó, az meg már a helyszínen kiderült, más vizsgálatra pedig nem hajlandó.

hvg.hu/itthon/20130927_Lazary_Fidesz_kokain_vizel_Szombathely
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Elolvastam. Bla-bla, hiába professzor.

A világ változik, mint mindig.

A 'semmibõl' eloteremtett penz meg nem rosszabb mint a kiralyi penzverde termeke es pont olyan szarul oszlik el.
Európában nincs demográfiai válság, az mo-n van. A fenntartható mértékû szaporodá
@saravad:

...s fontos export-gondolat a jólétiesedés mellett.

bocs
Évtizedes csúcson Magyarország idegenforgalmi többlete
A nettó EU-transzferek kiigazítva rekord szintre kapaszkodtak a fizetési mérleg szerint.

www.portfolio.hu/gazdasag/evtizedes_csucson_magyarorszag_idegenforgalmi_tobblete.2.189789.html
@ausländer Sipi:
hát én ehhez csak jó egészséget és erőt kívánok, az a gruezi mitenand az valami olyasmi lehet, mint:
grüss mit abend...ez is valami olyasmi a dutch-ról van az vicc (telitalálat) hogy az olyan mint mikor két részeg német tengerész angolúl akar beszélni...

egy olyan országban amelyben francia, német, olasz és a switzerdutsch megtanulható vidámak lehetnek a napok...azt -mint mondtad- megtanulod gyorsan, hogy mindennek pénz értéke van

tegnap hallottam egy elemzést: 20000000 felnőtt fa annyi hasznot hajt, hogy azt ki sem tudná egy állam gazdasága gazdálkodni másképpen, mint karbantartja és ápolja azokat és jól gazdálkodik velük: 25 milliárd dollár nem akármi, és akkor még zöld és egészséges a környezet

brühüyyy
"A hírre a Mol részvényei a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) zuhanásnak indultak, délután egy körül már a 16 ezres szint alatt voltak, két százalékos mínuszban.

Mint ismert a horvát ügyészséghez tartozó korrupció és szervezett bűnözés elleni hivatal szeptember 25-re kihallgatásra idézte Hernádi Zsoltot. A horvát televízió honlapján olvasható hír szerint az ügyészség szökés veszélye miatt rendelte el a letartóztatást."

Nyami... csak nem meg akarja venni a többségi tulajdont a zállam, oszt kicsit leviszi a részvények árát? :-) Jahh, hogy a MOL többségi tulajdonosa ki is? :-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hehe lassú vagy, amúgy meg a tegnapit nem értettem meg, pedig elég rugalmasan tudok gondolkozni :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te érted amit mond? mármint a prof? és azt is miért neveccséges minden ilyen tanulmány?
és a legneveccségesebb az aki idelinkeli

hogy van a vonagabcsi a semjén elvtárssal a misén?

brühüyyy
@sírbateszezazegész:

szerintem nem érthette mert csak a schwitzerdutsch-ot:
آپ کو معلوم ہے اگر وہ نہیں چاہتے کیونکہ آپ کو سمجھ نہیں رکھا جائے

érti, mint ez...

brühüyyy

ez kristálytiszta
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az egyik tegnapi megjegyzésedre reagálnék:
A hűség garantálva!
A képeket megértettem a küldött anyag olvasása után. A fotók ott készültek?
@CSENDES: felvették a náci csizmát ezek a büdös rohat komcsi dakoták...

de óvatosan duhajkodnak komcsi tempóban, nem náci hévvel...

rohat büdös GYÁVA HAZÁTLAN ÁRULÓ CSÜRHE...
@Spániel: ki a fasz az a szerencsétlen lúzer aki ezeknek a MAFIÓZÓKNAK dolgozik... és abban reménykedik hogy kifizetik...

amugy én is... de én nem reménykedem, hanem GONDOLSKODOM RÓLA
hogy előre fizessenek... másképp meg se mozdulnék...
rohat egy csaló tetves banda a politikusok és köreik...
Pár éve voltam úgy,hogy amikor nyer a fidesz,akkor valaki megkérdezi,hogy és most?
Mire a kövérgeci:Hát most már jobb,nem?
Csak attól,hogy ők vannak hatalmon.
Megint az anyjukat.
Meg a birkáiknak is!
@AKIsTUDATLAN:
A felvetésed jó.
Szívesen olvasnám hozzáértők véleményét a kérdésedről.
Bizony mostanában erőteljes hatásoknak van kitéve a rekeszizmunk, ember legyen a talpán aki bírja. Én már komolyan úgy látom néha, hogy ez a mi Viktorunk komolyan gondolja. Nem csak cukros máz ez itten a lenyúlások eltakarására, hanem ő most tényleg államférfinek álmodja magát. Ilyen történelemkönyvekbe valónak. Akiről 100 (jó esetben. De lehet, hogy már 5) év múlva utcákat meg iskolákat neveznek el, talán még ünnepnapja is lesz. Mert szóval az istenadtának nem kell ide ez a nyugat ópiuma demokrácia izé, meg ez a piacos hogyishívják se. De most majd ő jól megcsinálja ami a Bölcs Mesternek nem sikerült, felépül az orbáni szocializmus több lépcsőben. Az első 4 éves terv egyértelmű siker, akárki meglássa. Mo. jobban teljesít. Jöhet a második 4 éves terv. És az 5. után marhára beelőzzük a nyugatot. Vagy a 3. után. Előbb-utóbb. Az biztos. Már csak kettőt kell húzni a nadrágszíjon kedves nertársak, és mindenkinek itt lesz a Kánaán. De az unokáitoknak aztán tuti jó lesz.
süti beállítások módosítása