Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.24. 13:08 Fabius

Selejtezés a Fideszben

Címkék: fidesz takarítás meggyes tamás

Alig mutatták be az új Himnuszt, máris megvan az első fácán akinek - közéletből - kivonulásához le lehet játszani. Miért ne? A választások közeledtével eljött az idő a Fideszben is, hogy a gyorsnaszád hajópallójáról a cápák közé lökdössék a közutálatnak örvendő balfaszokat. A Meggyestől megszabadulás nekik is van akkora öröm, hogy intézményesített tarlósinggal ünnepeljék, Semjén páter az égre nézve énekeljen hálaadó zsoltárokat, "Mert megvidámítottál engem Uram a te cselekedeteddel, a te kezednek műveiben örvendezem."

meggyes tamás.jpg

Természetesen Meggyes Tamást nem kivágták, mint a taknyot, frászt. Őkelme "belátta", hogy a népszerűtlensége ráhúzódik a frakcióra és a pártra, mert ő ilyen belátó gyerek lett mostanában. 

Érdekes, nem? 

Nem is volt az olyan régen, mikor nem csak a bongon dongó pajszervitézből hiányzott a belátás képessége, de a pártjából is. Én legalábbis nem felejtettem el azt a 262 igen szavazatot, amivel a Meggyes Mentő Csomagot keresztül erőltették a nagy büdösben, és amivel egyben deklarálták azt is, adott esetben a választók akarata le van szarva, ha nem esik egybe A Párt és Meggyes Tamás érdekeivel. Akkor azt kérdeztem vajon hol a határ, létezik-e olyan pont ahol Meggyesnek azt mondják: elég?

Nos, eljött, itt van, ezt is megéltük. 

Gondolom a belátás képességének feltámadásához kellett egy csak csalással nyerhető ikonikus időközi pánikja, ami után a stábértekezleten valakinek eszébe jutott mivel tereljék el a figyelmet a sokadszor választási csaláson kapott Ajtai nertárs "mesteri láncszavazásáról": Rúgjuk ki magunk közül akit a legjobban utálnak. Meggyesnek nyomban csöröghetett a telefonja, hogyaszongya Tomikám, te leszel itten most a vezéráldozat, mert beláttad végre a fekete bárányokat is levágják egyszer nem mehet ez így tovább. 

Akár hogy is volt pontosan, a selejtezésnek mindenképp ideje volt. Én már csak arra vagyok kíváncsi, Meggyes egyedi elszigetelt eset, vagy van miért aggódnia mondjuk a buszreklámos, részegen balesetezőtahóságát összeesküvés elmélettel takargató jómunkásembereknek is?  

 

738 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr905531141

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2013.09.24. 16:52:22

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek. Semjén Zsolt azzal védekezett, hogy ő nem a vörös csillaggal, hanem a bethlemeni csillaggal kapott kitűntetést.

Trackback: A vallás helye a templomokban van 2013.09.24. 16:52:01

Angela Merkel német kancellár, kereszténydemokrata politikus, 2013 június: "Egypárt nem vallási közösség. A vallás helye a templomokban és a családokban van."

Trackback: Szex-erkölcs lesz a Fidesznek is a vége 2013.09.24. 16:51:20

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel, a komcsikkal = Fidesz lefekszik a papokkal, vagy ha más úgy jobban érti, akkor a klérussal. Tehát mindkét párt azzal feküdt össze lepedőt gyűrni és szexelni egy ágyba és egy kormányba, akit előtte gyűlölt és erkölcstelen pe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most mondta fel a bank a bankkártyámhoz tartozó ingyenes külföldi baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.
oops, lemaradtak néhány évvel, mert ez messze nem igaz mára:

Sajtónyilatkozatában Pim Dale elmondta, a Budapesten január óta jelen lévő, New York-i központú cégük a politikai stabilitás<<<<, az üzleti környezet<<<<<, a nagyon jó magyar oktatási rendszer<<<<< és a rendkívül fiatalos, szilárd munkaetikával rendelkező munkaerő<<<<< miatt döntött Magyarország mellett. A vállalatvezető közölte, főként informatikai szakembereket keresnek, majd megjegyezte, hogy az informatikai központjuk is Budapesten lesz, a magyar fővárost ugyanis központként szeretnék használni közép-európai jelenlétük továbbépítéséhez és csomópontként jövőbeni közel-keleti és afrikai tevékenységükhöz.

sg.hu/cikkek/100063/500_informatikai_munkahelyet_teremt_a_systemax_budapesten
@Orica Középföldi: ezt a hidegvérűt nem értem:) elgurult a gyógyszerem:)
@ausländer Sipi:

'Magyarországot visszaadjuk a magyaroknak.'

Ez a mondat, ez a tubatsembatsembe gondolatban kifejtve is borzalom. Ezt ígéri Orbán és Vonáék is.

Nem vagyok magyar.
@ausländer Sipi:

Nem igazán érted mit gondolok:)
Ahogy Sír említette: több empátiát!
@Orica Középföldi: nemnem..
te nem erted en mire gondolok:-)

tobb tortenelemorat!:-)
@Orica Középföldi: egyebkent semmire sem fogtok menni az empatiammal egy koncentracios taborban, vagy egy polgarhaboruban a barrikadon:-)
@saravad: en mar nagyon regota vallom magam embernek, aki Mao-ra szuletett..
@ausländer Sipi: nem, a "demokrácia" aznem ilyen... ott nagyon egyensúlyban vannak a jogok és kötelességek... és a demokráciában citoyenek vannak...

Az én történetem egy picit más, mint a tied, de a sajtok sok mindenért kárpótolnak, az tény:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"nekem ez nem új, szerintem neked sem "

nincs új a nap alatt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem Pim Dale hajszálpontosan ismeri a magyar közállapotokat. Másképp nem azt mondta volna, amiket mondott.
Ha van rejtőzködő szavazó, vagy olyan, aki másként szavaz, mint nyilatkozik felmérőnek, miért ne lehetne rejtőzködő nyilatkozó is?
:O na ezen meglepődtem!!!

Pénztárcateszt: Budapest dobogós a becsületességi toplistán

Szándékosan elhagyott pénztárcákkal tesztelte a világ nagyvárosait a Reader's Digest magazin, és Budapest dobogós helyen végzett a becsületes megtalálók arányát tekintve.

hvg.hu/elet.utazas/20130925_Budapest_dobogos_a_becsuletes_varosok_lis
@sírbateszezazegész: imho kevered a demokracia es a jogallamisag fogalmat. teny, hogy a ketto szorosan osszetartozik, de nem ugyanaz:-)
@Dr. jenőke (jenőke): jahhh igen ez a másik lehetőség, taktikusz gazdasági vállalatikusz :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ilyen cégek kellenek! Az egy más kérdés, hogy a bevétele után egy fillér áfát nem fog fizetni (tevékenységéből adódóan), a hazai piacot azonban hazavágja a béreivel... tönkremegy egy pár hazai kus fejlesztőcég... ennyi lesz...
Az orosz közüzemi cégek jelentősen csökkentik beruházásaikat a következő években, miután kormánydöntés született a földgáz, a villamos energia, valamint a vasúti teherszállítás nagyfogyasztói díjának befagyasztásáról - számol be az MTI.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/a_beruhazasok_visszavagasat_okozza_az_orosz_rezsibefagyasztas.189667.html
hiszek, hiszek, mert hinni akarok...vagy nem...

Varga: a költségvetés "ki van centizve"

Varga Mihály szerint nem lesz megszorítás 2014-ben, nem kell újabb adó vagy járulékemelésre készülniük a gazdaság szereplőinek; a költségvetés feszes lesz, abban a tárca számol a hús áfájának csökkentésével is, és egyetlen ágazat sem jár rosszabbul, mint idén

hvg.hu/gazdasag/20130925_Varga_a_koltsegvetes_ki_van_centizve
@ausländer Sipi: nem, nem keverem... legfeljebb nem a vulgár-definiciot használom a wikiről:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mióta mondom, nem a magyarral van a gond, hanem a gondosan kontraszelektált minden oldali "bolsevik" eftársakkal,a megmondó emberekkel, a vélemény deformáló "értelmiséggel".
@sírbateszezazegész: IT-ben dolgozom, szerinted?
Sorba mennek csődbe, a kicsik és kezdenek a közepesek is, és a csókos narancs hátszelesekről nem is beszéltem, meg a közbeszerzésekről az állami szférában, és az ott zsebeket tömő haverokról.
@rdos: öööö, azért megint csak nem ilyen egyszerű a dolog:
/lásd a fenti bkk-s ellenőrt, meg ezt is:/

és ez csak ma reggel

11:38
Leköpdösik és megdobálják a trolibuszvezetőket az új rendszer miatt

A BKK szakmailag átgondolatlan változtatásai miatt naponta szidalmazzák és köpködik a trolibusz-vezetőket. Az első ajtós felszállás miatt a sofőröknek közel 50 fajta jegyet, bérletet és speciális utazási engedélyt kell ismerniük és ellenőrizniük. A Belföldi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezetének (BTDSZ) elnöke szerint a helyzet tarthatatlan.

hvg.hu/itthon/20130925_Lekopdosik_es_megdobaljak_a_trolibuszveze
@Penivaldes: köszi:)... tényleg, hogy lopták el az órád?:)
@ausländer Sipi:

Ezért nem adok igazat Habakukknak, amikor mentegeti az ártatlan magyar választókat. Valakik megválasztották kétharmaddal ezt a rablóbandát, és hatalomban fogják tartani. 10%-os támogatással nincs az a csalás, amivel megoldható lenne.
melléklet, a sokadik

Korrupció miatt
kergetik el őket
Korrupció miatt kergetik el őket
Nem adják ki a Krétakörnek a helyeket, amikor kiderül, hogy a korrupció és a politika a darab témája. Cikkünkben senki nem mert névvel megszólalni.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2013%2F09%2F25%2Fkorrupcio_miatt_kergetik_el_a_kretakort%2F
@sírbateszezazegész: tehat ha jol ertem sajat definicioid vannak?;-)

akkor azert vagy gyakran erthetetlen:-D
@Husz_János_Puszita: pontosan, ugyan úgy hamis kép, ha mindenért a politikusokat hibáztatjuk, mint amennyire hibás a társadalomra, vagy az egyénre kenni mindent.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az egyetlen ország vagyunk az eu-ban, ahova érdemes ilyen konstrukciót telepíteni... üzletileg én is ezt tenném...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Úgy tudtam, eddig sem volt megszorítás. Igaz, forradalom sem volt.
@Husz_János_Puszita: senki nem artatlan Magyarorszagon a fidesz hatalomra keruleseben es ajelenlegi helyzet kialakulasaban, aki 2010ben szavazati joggal rendelkezett. tehat a fidesz jol megerdemelt buntetes az ostobasagert. ez a dmeokracia, igy mukodik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A magyarok tudják, hogy Nagy Testvér figyeli őket.:)
@saravad: csak magyarul írsz és olvasol?? ;)
@ausländer Sipi:

"egyebkent semmire sem fogtok menni az empatiammal egy koncentracios taborban, vagy egy polgarhaboruban a barrikadon:-) "

Azzal tényleg nem. Ez a mondat bőven elárulja:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Biztos nem jobbikos, hanem balliberális szavazók lehettek. :)
@ausländer Sipi: :) könnyebb ezt gondolni, az tény:D
@ausländer Sipi:

Undorral leszavaztam a szocikra a második körben, ne legyen kétharmaduk. Vesztettem.

Ez a demokrácia, pontosan. Egyszer el kell jönnie az időnek, amikor a politikai elit felismeri, át kell formálnia a társadalom attitűdjeit, hogy ne élhessenek vissza a demokráciával. Két perc alatt bontották le a jogállami intézményrendszert. Az operaházi tüntetésnél még büszke voltam, azt hittem meg tudjuk akadályozni. Tévedtem.

A társadalom egy rendszer, élő organizmus. A hatalom hatással van a népre és viszont, a nép a hatalomra. Nincs olyan, hogy egyirányú hatás. Kölcsönhatás van.
Na, kezjük újra a napot...

Elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam volna érzékenységében eddig a mai nap folyamán. Nem ez a szándék vezetett.

Akkor : jó reggelt mindenkinek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Semmi sem, egyszerű, ebben sajnos nagyon is igazad van. Már most az elébb, általam citált kontraszelektált eftérsak az ötven trolibusz jegyükkel, meg kenyér jeggyel, meg fitnesz jeggyel, meg strand jeggyel jócskán benne vannak a hangulatkeltésben. Medejánk gondoskodik arról, hogy az alpári stílus az természetesnek hasson.

Trollkodom itten, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni. Elállatiasítottak minket.

Nézd a jó oldalát. A joggal ideges tömeg el is vehette volna a buszvezető pénztárcáját, de ők csak "adtak". Boccs. Durva voltam.

A trolivezető természetesen nem tehet a dologról.

Na de bocsi, muszáj mennem. Dolog mint tenger. Azért néha benézek, mert a kommentelt linkekből (pl általad is gyakorta adottakból) tájékozódom.
@jaegtoer:

Erre mondta Kornai, a kapitalizmus és a szocializmus nem szupermarket, ahol azt veszed le a polcról, ami neked tetszik belőle. Csomagban jár, minden előnyével és hátrányával.
Már '90-ben figyelmeztetett, nem szabad a magyar gazdasági szereplőket úgy adóztatni, mint az erős, fejlett nyugati gazdaságokban, mert baj lesz. Baj lett.
Hasznos infó. :)

A polgárijobbos sajtó az elmúlt napokban tűéles szemű réti sasként csapott le arra a tényre, hogy az MSZP és a Jobbik közösen kezdeményezte az E.ON visszavásárlását vizsgáló parlamenti bizottság létrehozását. Zúgnak a fideszes légószirénák, elő lehet ásni a „Jobbikot az MSZP ügynökei hozták létre" című konteót, és persze hatásosan el lehet énekelni a „két pogány közt..." kezdetű narancsballadát is. Holott a történet teljesen másról szól.

jobbegyenes.blog.hu/2013/09/25/most_akkor_a_jobbik_osszeborult_a_komcsikkal
@Husz_János_Puszita:

nem jól fejeztem ki magamat. nem arról van szó, hogy válogatni szeretnénk.

Arról van szó, hogy kiválogatják nekünk a hátrányokat, és a kiválasztott kevesek élveznek minden előnyt. ebből is abból is.

azaz olyan súlyosan torzul a rendszer, amire Kornai még csak nem is gondolhatott -akkor.
@Orica Középföldi: miert, mit gondolsz, mi fog jonni akkor amikor mar nem lesz veszitenivalo?

az egyik lehetoseg az, hogy a veszitenivalo nelkuli tomegek messiasvarasa kicsucsosodik egy orban, sot, hogy meg rosszabbat mondjak egy lazar teljhatalomra emeleseben. akkor jonnek a fasisztoid modszerek, atnevelotaborok, mindez a rendszer feltetlen hiveinek teljes tamogatasaval, mert csinalt beloluk "valakit".

a masik lehetoseg egy hatalmas balhe. ami nem teljesen zarja ki az elso verzio megvalosulasat. csak dragabb lesz az ara. es teljesen mindegy ebbol a szempontbol, hogy en mennyire vagyok empatikus.

de kivancsi vagyok termeszetesen a velemenyedre:-)
@sírbateszezazegész: tudod, asszociaciora keptelen barom vagyok;-)

de szivesen veszem a magyarazatot:-)
@sírbateszezazegész: ezert vagy te egy jo srac es en ezert nem tudok megsertodni rad:-)
@Husz_János_Puszita: " Egyszer el kell jönnie az időnek, amikor a politikai elit felismeri, át kell formálnia a társadalom attitűdjeit, hogy ne élhessenek vissza a demokráciával. "

en inkabb ugy gondolom, hogy a politikai elit csak kiszolgalja az igenyeket es kihasznalja azokat, mert ezt tanultak el a tarsadalomban. az embereknek magukban kell ezt a valtozast lezongorazni. es olyan politikai elitet kitermelni sajat maguk kozul, ami valoban az orszag es a szavazok szolgalatat, hosszu tavu erdekeit tartja szem elott. de ehhez az kell, hogy a kitermelt politikai elit egy olyan kornyezetben szocializalodjon.
@jaegtoer:

Jól fejezted ki magad, én csak továbbgondoltam a saját fejem után. Nem olyan egyszerű, hogy ők kiválogatják nekünk a hátrányokat. Az is kell hozzá, hogy mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti, a saját rövid távú, azonnali hasznát nézi. A szocializmusból is, a kapitalizmusból is az előnyök kellenének, a társadalom minden szintjén. Ebből a szép játékból születik a végeredmény.

Ha mindenki nulla összegű játszmára játszik, a vége lose-lose lesz. Páran nyernek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: téged sem szándékoztalak megbántani... azt meg tudod, nem az a gondom veled, amit gondolsz (így gondolod, így gondolod), hanem az, hogy sunnyogsz sokszor... tudod, "a krumplileves az krumplileves":))
@ausländer Sipi:

Önmaga farkába harapó kígyó, lefelé húzó spirállal. Az ilyen ördögi köröket egy szokatlan lépéssel lehet megszakítani, hirtelen kilépni oldalra. Ezt tudatosan lehet felülről megcsinálni, ha valaki felismeri a kör mibenlétét.

Mondok egy példát, mondjuk valaki fél a liftektől. Erősen szorong, ezért messzire elkerüli a lifteket. Az elkerüléstől viszont gyáva féregnek érzi magát, ettől még jobban szorong, még inkább elkerüli a lifteket, és így tovább. Tipikus ördögi kör. Ekkor valakinek nyakon kell csípni szelíden, és belökdösni a liftbe. Külső, jó szándékú beavatkozás nélkül lehetetlen kikerülnie belőle, plusz még neki is akarnia kell a változást.

Szerintem a mai állapotban már nem várhatunk spontán szerves fejlődést az időtől sem.

Másik megoldás a teljes katasztrófa, ami rákényszerít a gyors szemléletváltásra, de azt jobb lenne elkerülni.
@ausländer Sipi: mivel kapcsolatban vársz magyarázatot?
@Orica Középföldi: a mea culpa után is várnám a segítséget tőled:)
@Husz_János_Puszita: nézd meg itt a blogon hányan vannak akik vagy bevallva, vagy tudatalatt már a Σ zero-ra játszanak...
@shinichi:

"@OPHELIA: Tulajdonképpen ez reális lehetőség. Valószínűleg nyer a Fidesz 2014-ben, de lehet, hogy nem lesz abszolút többsége. (Pl. legnagyobb párként 49...% lesz az eredménye) Természetesen ettől még Áder őket fogja kormányalakításra felkérni, ami lehetséges, ha lesz olyan, aki kívülről megszavazza a kormányprogramjukat. És természetesen lesz olyan.
A másik változat, hogy bőven nyernek,de éppen nem kétharmaddal. Ekkor is óriási lesz a csábítás, hogy időről időre igénybe vegyék a segítséget, hogy kétharmados törvényeket átnyomjanak.
Ahogy csúszik majd ki a kezükből az irányítás, egyre gyakrabban, egyre komolyabb szívességekért cserébe. "

Komolyan nem értem az ilyen eszme futtatásokat. Miért lenne gondja a fidesznek a kétharmaddal???

A választások után az új kormány kinevezéséig a jelenlegi kormány olyan törvényeket hoz, amilyeneket csak akar a mostani kétharmadával.
Miből gondoljátok, hogy majd hirtelen visszafogja magát? Nem fogja. Azt az egy-másfél hónapot arra fogja felhasználni, hogy a választások eredményének ismeretében korrigálja a meglévő törvényeket a neki megfelelő formára.

Az ellenzéknek nincs más lehetősége, mint "belekényszeríteni" a fideszt egy ilyen bajai típusú nyerésbe. Akkor az ellezék pofázhat, a fidesz meg elviszi a balhét és talán (TALÁN) a fideszhívők rájönnek, kire is szavaztak. Mert amíg ez a másfél milliós tömeg nem tér magához, addig ebben az országban nem lesz értelmes változás.
@sírbateszezazegész:

Az attitűdök része. A Tárki 30 éves, nemzetközi felmérése szerint a magyarok kb. 80%-a úgy gondolja, érvényesülni más kárára lehet. Nincsenek véletlenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért egyszer sikerült:) te is lehetnél azért disztingváltabb sokszor... ha akarnám, azért lehet elguríttatnám veled a gyógyszered... ne akard kipróbálni:)
@ausländer Sipi: megjegyzem sosem volt szándékom a megsértésed:)
@sírbateszezazegész:

A templomból jössz, hogy mindenkit megkövetsz?:)
@sírbateszezazegész: nem varok, csak adhatsz:-)

gondoltam egyszerubb a felreerteseket elkerulni.
nem mindig ertelek, felre meg nem szeretnelek. ennyi:-)
@sírbateszezazegész: tudom:-)

kimondod egyenesen amit gondolsz. en ezt ertekelem:-)
@Husz_János_Puszita: igen, de te ezt konstanzban sem értetted:)
@ausländer Sipi: melyikre a sok közül?:) a kérdés konkrét volt:)
@sírbateszezazegész:

Mennem kell gumishoz, ha visszajövök elmagyarázhatnád.:)
Mea maxima culpa.
@Husz_János_Puszita: még most is élnél, ha belátóbb lettél volna:)
@Husz_János_Puszita:

@sírbateszezazegész: kollégának írtad:

"_A templomból jössz, hogy mindenkit megkövetsz?:)_"

Sírbatesz maga a templom.

:D
@ausländer Sipi: OFF: A neved mellett linkelt UD ZRt-s hanganyag miért is CSAK Magyarországról nem nézhető (hallgatható) meg? Államilag le lett tiltva vagy WTF? Mondjuk eltartott vagy 5 másodpercig amíg megerűltem a korlátozást a HideMyAss oldalán, de enyni erővel bármit letilthatnak ha nem tetszik aktuális kormánynak? /OFF
@ausländer Sipi: ez mind igaz, de ettől még G kielemzése felesleges gittrágás.
@Orica Középföldi: nem, bár egyszer a Nyugatinál egy hölgy leakarta szakítani a kezemről a karkötöm, de én voltam az erősebb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na most az ő szemszögükből igazuk is lenne. a római egyház ugyanis valóban, a hajlamot nem ítéli el, csak azt ha élnek vele. ettől persze..
@ausländer Sipi: Pár hónapja egészen biztosan elérhető volt, most meg jön egy síros smiley, meg a szöveg, hogy "Az ön országából ez a tartalom nem érhető el."
Miért MOST vált kínossá valakinek? Eddig nem volt az?
ud zrt 32 hanganyag egyben készítette: HungaryFreedom
3/32
Ez a videó nem érhető el az országodban. További információ.
@sírbateszezazegész: köszi ilyen szépen még nem hülyéztek le :D

"pl. ez nem hosszú és viszonylag kevés előtanulmányt feltételez, ha jól emlékszem "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lemaradt a "mivel én is megértettem/felfogtam"... most pótlom, elnézést:)
@sírbateszezazegész: már késő :D
amúgy gondoltam, hogy elhagytál valamit, nem illett az eddigi képbe ;)
@sírbateszezazegész:

Api nélkülem még mindig latinul olvasnátok a bibliát, Őfelsége I. Viktor kegyelméből.:)
@komplikato: gondolom eddig tartott amig sikerult megtalalni/megfenyegetni a feltoltot...
@Penivaldes:

Aki karkötőt szaggat, az nem hölgy:)
@Ergosum: Feltételezésekről volt szó, minden benne van a pakliban. Ki kell várni a végét. Utána már tényeket fogunk vesézni, ki-ki a saját ideológiája szerint.
Amit a végén írsz, egy bajaihoz hasonló kikényszerített eredménnyel, mi lesz az értelme.
Nyerni fog a Fidesz, az ellenzék pedig óvást nyújt be? Ez semmit nem fog változtatni a tényeken.
@Mariann19: Hmmm.

Akkor viszont a politikától elfordult többség, akit fentebb előszeretettel vádoltatok felelőtlenséggel és társadalmi tudatlansággal a mostani kijelentésed alapján mégis bölcsen jár el, hisz aktív passzivitásával nem befolyásol semmit.

annyi mindenfélét irkáltál, nem értelek, hiszen egyszer ezt írsz, egyszer pedig a gyökeresen ellentetjét, az az egyszerű faék fejem teljesen összezavarodott.:)))
@Habakuk999: Szia Habakuk!
"Az egyszerű faék fejem teljesen összezavarodott."
Na látod, emiatt nem érted, amit "irkáltam".
Valószínű az a rész okozta a bajt, amikor azt írtam, ha nem mész el szavazni, az politikai állásfoglalást jelent, mert a távolmaradás is az.
Ez nem azonos az alul informáltság szóló bírálatomról, hiszen a tájékozatlan emberek is elmennek szavazni és döntenek.
Örzse néni és Józsi bácsi is, aki szerintem pl. az unokáit jobban szereti, mint Orbánt.
Amennyiben a családjuk munkanélküli, vagy közmunkás, ráadásul a gazdaságpolitika olyan, hogy semmi jó nem vár az utódokra, nyugodtan fog arra a kormányra, amely előidézte és folytatja azt a gyakorlatát, amely ezeknek az embereknek a kilátástalan helyzetét okozza.
Ez jelenti a közönyt, a közösségi lét semmibevételét.
A kései válasz az itteni karbantartási munka miatt született most.
Gondolom a jövőben is ilyen vitalitással fogjuk egymás lelkivilágát tépdesni, de üdítő az ilyen vita, a többiek is szívesen szálltak be, ennek is örülni lehet.
Már várom a szokásos üdvözlést: "Úgyis megtalállak!"
Mosoly.
@Habakuk999: "És - Knosszosznak is - igen, meggyőződésem, hogy a liberalizmusnak sokat ártott a mi ezt jobban tudjuk, mint a setétek magatartás, és szerintem nem nagyon kell azon csodálkozni, hogy a társadalom kivetette magából az ezt képviselőket."

es kiderult, hogy tenyleg setetek es egy diktatort emelnek hhatalomba ketharmaddal..

tehat tenyleg jobban tudtak:-)

es nem a liberalizmusnak artott, hogy az orszagban sokakak a setetek, hanem az orszagnak. a liberalizmus koszoni, jol van.
@Habakuk999: kis olvasnivalo:-)

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/323258_mindenben_az_szdsz_nek_volt_igaza

nem veletlen, hogy az szzdszt tettek a legnagyobb mumussa az egesz mutyira kihegyezodott setet magyarhonban:-)
@Habakuk999: Szinte sosem írok ide, tekintettel arra, hogy Rodeo elküldött innen a "kurva anyámba". Végigolvastam ezt a vitát és azt gondolom, hogy Önnek teljesen igaza van, egyébként személyesen Mariannal is megvívtam erről a magam csatáját, ma reggel. No de nem is ez a lényeg, a vitával kapcsolatban hívnám fel a figyelmét a a Kakukkfészek egyik írására "http://kakukkfeszek.blog.hu/2013/09/26/kiakadas_egy_bunko_folyamatos_napi_performanszain", szerintem tetszeni fog Önnek, nekem nagyon. Ugyanez a téma, ha van kedve olvassa el. Üdvözlettel: A.
@Alonee:

"Szinte sosem írok ide, tekintettel arra, hogy Rodeo elküldött innen a "kurva anyámba". "

igen, Rodeonál ezt nem nehéz kiérdemelni. de nem kell felvenni és nem kell minden tanácsot megfogadni.
minél többféle vélemény ütközik egy blogon, annál színesebb, tanulságosabb, és érdekesebb.

rajta.
@Alonee: Elolvastam. Köszönöm.

Az a fene nagy baj, hogy nagyjából hasonlóképpen gondolom én is, a valóban liberális - ha jobboldali is a teszt szerint -.

Szerintem a régi elit tényleg cserbenhagyta a népet, aki ún nép hangja, azt pedig elnyelte a kereskedelem és egyéb média celebesítő szája.

Az már csak egy apró adalék, hogy miközben Orbán gőzerővel neveli ki a fiatal generációból az utánpótlását - a saját elitét -, a liberális és balos "értelmiségi elitünk" egy tál bogrács mellett duzzog és mutogat az őket meg nem értő vadbunkókra, ahelyett, hogy újjászületne és vért frissítene.
@ausländer Sipi: Bocs Sipi, de volt alkalmam elég közelről látni az szdsz életpályáját.

Vitatkozhatunk, hogy a zebra rózsaszín zöld csíkos, de engedd meg inkább nekem, hogy a saját vaksi szemem képét fogadjam el.
@Mariann19: Szia, túlragoztuk, ugyanakkor nem győztük meg egymást.

Kár.
de sebaj, ez legyen a legnagyobb problémánk.:)
@Habakuk999: en sem alltiok mast, min tte, hogy sokaknak az orszgaban tul nehez es erthetetlen a liberalizmus.

csak en meg hozzateszem, hogy az szdsz kinyirasaval adtatok szabad utat orbannak es a nyomornak.

ettol fuggetlenul az szdsznek volt igaza, hiszen azzal, hogy gyakorlatilag mindenben szembementetek az elkezpeleseivel nezzetek meg, mit csinaltatok.

nem veletlen, hogy a 20 evig liberalis vezetesu budapest volt a legelhetobb varos az orszagban.
@Habakuk999:
"Ugyanakkor nem győztük meg egymást."
Kettőnknél ez előfordul, a vitáinkban viszont élesedik az elménk.
Készülök a következőre, már forgatom a japán kardomat.
Tudod, amelyiknek 1000 rétege van, a végén gyémánt keménységű.
Készüljél!
@yard: Bocs de egyedül vagyok, úgyhogy túlzásnak tartom a többes számot, hogy nekem hány %-om van? Pontosan miben? Mol-részvényben? Vagy miben? Nem tudom mire gondolsz! Kicsit fejtsd már ki, mert ez a komment így totálisan értelmezhetetlen! De megmondom bár nem tudom mire gondoltál, hogy nekem 100 %-om van! Esetleg még valamire kíváncsi vagy? :D :D :D :D :D És neked vagy nektek - nem tudom, hogy egyedül vagy vagy több embernek képzeled magadat egyszerre -, hány %-od van?
süti beállítások módosítása