Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.09. 13:28 Fabius

Az elnökök megőrültek

Címkék: kampány áder jános szili katalin

Kezdek aggódni, Feleim, valami agyrágóbogár féreg pusztíthatja elnökeink agysejtjeit mostanában. Először Szili Katalin, a Szociális Demagógia Unió elnöke, egykori házelnök jött elő az ingyen pénz gondolatával, amivel annyira felizgatta Káder János köztársasági elnököt, hogy ő meg egy "a pártok ne kampányoljanak már légyszi" kiszólással kergetett minket akut rekeszizomlázba. 

áder szili orbán.jpg

Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy ezek vajon biztosan tudják hol élnek? Szili Katalin felkarolva a garantált alapjövedelem ötletet országgyűlési határozati javaslatban noszogatja a kormányt, vizsgálják meg emezek, hogy lehetne gyakorlatilag megduplázni a GDP-t, és kifizetni csecsemőtől aggastyánig mindenkinek mondjuk azt a 85 ezret, amiről Szanyi kapitány és a gödi klubdélután résztvevői is álmodoztak már. Mer'hát van ilyenre példa a világon, és mondjuk a szaudiak, katariak, alaszkaiak mennyivel boldogabbak már az alanyi jogon járó ingyen pénzzel, mint mi, úgyhogy ezt nálunk is el kéne határozni. Mert, ha elhatározzuk akkor a GDP biztos megduplázza önmagát, semmi mást tenni nem szükséges. Az ilyesmi nem a világpiacon pénzzé tehető természeti kincsekből származó bevétel, hanem elhatározás kérdése. 

Értékeljük, hogy agymenésében is mértékletes maradt Ingyen Pénz asszony, mer'aszongya: 

"Ez a jövedelem minden állampolgárnak azonos összegben járna születésétől haláláig, mértéke pedig az állam mindenkori teljesítőképességétől függne."

Olyan apróságoktól, mint, hogy a korfa alapján lassan a nyugdíjasainkat sem tudjuk majd eltartani, és az álláskeresési járadékot is 90 napra kellett visszavágni a nagy spórolásban, nem hagyta összezavarni magát. Kíváncsi lennék, hogy szerinte az állam ilyen teljesítőképessége mellett vajon mennyi lenne a születéstől holtodiglan összeg, amit mondjuk holnaptól mindenki megkapna? Érdekelne még az is, hogy vajon mivel ösztönözné munkavállalásra azokat, akik az államilag lehetővé tett tökvakarásért cserébe megelégednének a "szerényebb életvitel"-hez megkapott pénzzel? 

Azon nem csodálkozom, hogy Káder János az eszmefuttatást átgondolva hirtelen megtalálta magában az önmérsékletre intő koboldot. De azt azért megnézném, amint odamegy Orbánhoz és aszongya neki: ÉdesÖcsém, mostan hagyjál föl a rezsidémonnal meg a devizahiteles mentéssel, ne tapsoljál el százmilliárdokat, mert az egész olyan kockázatos, mint örmény népviseletben együtt farsangolni az azeri követségen Ramil Safarovval. Hagyjad ezt a kampányizét még egy cseppet, mert "most még adott a lehetőség, hogy a hátralévő fél év bölcs és előrelátó munkával hasznosuljon a közösség javára." Érted, tesó? Úgyhogy kushadjál te is egy kicsit amíg a többit leintem. 

Ha erre nem képes akkor viszont pofa súlyba.

Mert mégis milyen megfontolás alapján várná el mindenki mástól, hogy szépen csöndben üldögéljen amíg Vityáék éppen azon dolgoznak gőzerővel, hogy akit lehet valamilyen formában egy kis apróért megvegyenek? Röhej, hogy szerinte az egymással versengő pártok érdekét az szolgálja, ha nem reagálnak a kormányzati szociális demagógiára sehogy. Olyan csak az Ideális Fideszvilág altervalóságában van, hogy a kormány kampányol leghangosabban, az ellenzék csöndben és szótlanul nézi amíg köztársasági elnök úr két aláírás között a vízparton horgászik. 

429 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr425503225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most végre megtudhattuk, mitől dagad a kisgömböc. Stresszben pedig lesz még alkalma nyakig belefutni, mennyit fog még választásokig zabálni?
tanácstalanok a bankárok, még matócsnyinál is puhatolóznak:

Matolcsy bankárokkal reggelizett

444.hu/2013/09/10/matolcsy-a-nagy-bankok-vezetoivel-targyalt/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

:D :D
Általában elfelejtik, hogy Brutus a köztársaságot akarta visszaállítani a despota uralma helyett, de elkéstek Caesar kinyírásával. A népnek már nem kellett a köztársaság, őket koncolták fel. Cirkusz kellett neki.
Caesar javára kell írni viszont, saját zsebből fizette a cirkuszi játékokat, volt hogy kölcsönből.
@AKIsTUDATLAN: És mégis! Ugyanezt a sötét bunkót + Mr. 20 % választják meg újra meg újra. Azért ez a debreceni polgárok és a nem kis számú tanárok szégyene is.
Talán ezért nem nevettek a poénokon.
szerintem a sándor nem hozza viktor elvárásait se foci, se devizahitelesek megmentése esetén.

Csányi: legfeljebb 15%-kal csökkenhet a devizahitelesek törlesztőrészlete

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/csanyi_legfeljebb_15-kal_csokkenhet_a_devizahitelesek_torlesztoreszlete.3.188941.html
Ferenc egyedül indul. Jaj!
"Lázár: átláthatósági nyilatkozat nélkül eláll a nyertes pályázattól a fejlesztési ügynökség "

Nagy ártatlan szemekkel kérdezem, mi az az átláthatósági nyilatkozat?-Ettől kérheti a pályázó a reális ár dupláját az elvégzendő munkáért és megnyerheti?

magyarhirlap.hu/lazar-atlathatosagi-nyilatkozat-nelkul-elall-a-nyertes-palyazattol-a-fejlesztesi-ugynokseg
@Spániel:
te kis egyszerű: bele akar nézni nemcsak a levéltárcádba hanem a seggedbe is és a fogtömésedet is megvizsgálja hátha van benne csip csip csóka vak varjúcska

na ez ilyen

ürügy arra, hogy 750 milliárdot a zejú már nem is fizet mert...

brühüyyy
@simple observer 1.0:

Neki legalább jó képe van. Lehet, hogy Lázár azért növesztett borostát, hogy ne téveszthessék össze vele?:)
@rodeo36: a fogaim rendben, két hónapja voltam kontrollon, a seggem viszont kérdéses, a héten megyek rákszűrésre, majd beszámolok lézernek az eredményről, nehogy fölöslegesen külgyenek ki egy átláthatósági nyilatkozatot.
@Spániel: Melyben egyben arról nyilatkoznak, hogy ki áll az offshore tulajok mögött.
Igaz, hogy eredetileg úgy volt, hogy offshore tulajdonosok cége nem is pályázhat, de ha már ugyebár megtörtént, legalább legyen ott, kié a cég.

És akkor mossák kezüket. Bár ők úgyis tudják, melyek az ő offshore cégeik. De, rend a lelke mindennek. Majd jól elteszik. Esetleg titkosítják, üzleti titokként kezelik.
@rodeo36:
Ez valami csoda!
Kérnék egy műfordítást!
Nem lehet rosszabb, mintha Tóth Árpád, Szabó Lőrinc, Kosztolányi...ilyenek...lennél.
@rodeo36:
Az ilyenekért érdemes magyarnak lenni. Tökéletes remekmű.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
A mi életünkben nem valószínű.
" S élete, ha van élte még egy,
a proletár utókoré?!"
@AKIsTUDATLAN:
a költő 1520 - 1580 Portugál

valószínű megtalálod fordításban, amit én csináltam fél órája azt valaki kizárólagosan meg akarja tartani...sajnálom

de egy irodalmi csoda

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel: Lázár még nagyon rosszul járhat a borostájával, ha nő az államházt. hiánya Ez pl. hozna a konyhára, hogy nem jutott még eszükbe?

Mindig is bővelkedtek a fantáziában a kormányok és uralkodók, ha arról ötleteltek, mivel növeljék bevételeiket, vagy térítsék nekik tetsző magatartásra polgáraikat - derül ki az mfor.hu összeállításából.

Bár az adók kivetése elsősorban a költségvetési bevételek növelését szolgálja a mai napig, Nagy Péter orosz cár sokkal inkább népnevelő célzattal sarcoltatta meg a férfi lakosságot. 1689 augusztusában ugyanis 50 rubelt vetett ki azokra a férfiakra, akik nem vágatták le a szakállukat. A cár szerette volna ugyanis, ha Oroszországban meghonosodnak a nyugati szokások, a nyugati stílust, ennek pedig egyik eszköze lett volna a szakálladó. Ám nem volt annyira egyszerű a dolga, hiszen sokan vallási okokból ragaszkodtak az arcszőrzethez, így nekik le kellett perkálniuk a kiszabott 50 rubelt. Annak érdekében, hogy az adó megfizetését igazolni lehessen, azok, akik már fizettek egy pénzhez hasonlító érmét kaptak cserében. Erre azért is volt szükség, mert így az út menti ellenőrzéseket tudták igazolni, hogy ők bizony már befizették a rájuk eső összeget. Ha ugyanis valaki nem szabadult meg az arcszőrzetétől, ezeken az ellenőrzéseken kényszerborotválás áldozatai lehettek.
@rodeo36:
Áhh, vazze!
Ezt párhuzamosan, két hasábban kell olvasni viktátor tegnapi parlamenti beszédével, és hellgetni az azt kísérő vasatapsokkal, mint zenei aláfestéssel.
@rodeo36: "Szijjártó Petya mit adott el és hogyan?"
Láthatod, hogy már épül a kereskedő ház szerte a világon.
Mióta várunk már a Magyar-Azeri Balta Művek alapkőletételére? És még csak a kereskedő ház épül!
Gondolj bele, egy beruházás mire megvalósul, eltelik 1-2 év. Az üzemszerű működéshez kell 1 év, és csak utána lehet megállapítani a beruházás eredményét.
Addigra viszont szép hazánkból már csak az üszkös nyomok maradnak.
Kereskedő ház! Röhögnöm kell!
@Spániel: Tudod, hogy ez a borosta azt jelképezi, hogy "fontos ember vagyok, beledöglök a rám zúduló felelősségbe, még nem tudtam megborotválkozni."
Szegény Lázár most is azon fáradozik, hogy az úniós pályázatokat eddig elnyert szereplőinek bizonyítaniuk kell az átláthatóságukat. A sok tízezer pályázatból csak találnak egy szocit, ahol ez nincs teljesen rendben.
Kampánytéma lesz ez, akárki meglássa.
A gyűlölt szocik korrumpálták az úniós pénzeket.
Ha nem lesz képviselő, Gyurcsány lehet az új Frei Tamás. Fergeteges Roncsfilm-paródiát forgatott Gyurcsány Ferenc

cink.hu/fergeteges-roncsfilm-parodiat-forgatott-gyurcsany-feren-1277455589
@Mariann19: Meg személyesen a Gyurcsány-Bajnai, mint tudjuk.
"Jelenleg a magyar politikában csak szocialista-kollektivista ajánlatokkal találkozunk – legalábbis azoknál a politikai szerveződéseknél, amelyek politizálnak is, nem csupán közgazdászkodnak, mint Bokros és nem is a szocikhoz dörgölőznek, mint Fodor."

progressziv.blog.hu/2013/09/09/egy_masik_ajanlat
@bella _ciao:

Hű de megújultak, se Gyurcsány, se szadesz, apám! Tökös ez az Attila nagyon. Puchot is kipaterolta már biztos.
@Spániel:
"Meg személyesen a Gyurcsány-Bajnai, mint tudjuk."
az "emúttnyócévet" kihagytad. Ejnye!
Azon röhögök, hogy Lázár azzal fenyegetőzik a pályázóknál, hogy ha nem lesz átláthatósági nyilatkozatuk, nem fizetik ki őket.
Erre most hallom a rádióban egy fő korifeustól, hogy a pályázatokat elnyert résztvevők pénzért árulják az elnyert pályázataikat, azt mondta, hogy lehet, később ingyen is fel fogják ajánlani.
Biztosan azért van ez, mert olyan reményt keltő ma nálunk vállalkozni.
@Husz_János_Puszita: hát, aztán puch majd kiszögeli a 15 pontját az mszp székház kapujára. lesz még itt szocialista reformáció meglásd!
@Mariann19: ennyire reménykeltő ma nálunk vállalkozni és munkát találni:

Itt a figyelmeztetés: év végén jönnek az elbocsátások
"2013. 9. 10. 12:16|Vállalatok
Pesszimizmus jellemzi a magyar munkaerőpiacot: 2013 utolsó negyedévében a munkaadók 11 százaléka tervez elbocsátást, míg 8 százalék számol munkaerő-felvétellel, 69 százalék pedig nem tervez létszámváltoztatást - derül ki a Manpower munkaerő-piaci szolgáltató legfrissebb, reprezentatív felméréséből, amelyet 750 magyarországi munkaadó megkérdezésével készítettek."
www.vg.hu/vallalatok/itt-a-figyelmeztetes-ev-vegen-jonnek-az-elbocsatasok-411442
@Mariann19: télleg, az emútnyócév. Egyetlen mentségem, hogy mingyá indulok a kertészetbe és már ott jár az eszem.
@bella _ciao:

Reformációban jó vagyok, mehet a szögezés! Kivel kezdjük?
@Spániel:
"Mingyá indulok a kertészetbe és már ott jár az eszem."
Féltelek. El ne tévedjél azon a 30 m2-en, nem jössz vissza, kivel fogok könyvet kiadni?
@látjátok feleim szümtükkel:
Idézőjelben volt, és a linkben a teljes cikk, amelyet Kácsor Zsolt írt.
Tudom, hogy a pedagoigoszok zöme, anno, a fityeszre szavazott. Meg is kapták az őket megillető jutalmukat.
Csak azt nem tudom, tanultak-e valamit?!
@Mariann19: Kertészetbe. Kertészeti Árudába,na,
ami legaláb 50 m2., bejárt úton. Igazából óriási és szinte mindíg ott vásárolok.
@bella _ciao:

Igazad van, ne áruljuk el még, vezessük félre az ellenséget.
legyünk következetesek, iránymutatás hoffmann rúzsikátúl:

Hoffmann Rózsa gratulált, és a következő levélben leváltotta

444.hu/2013/09/10/hoffmann-rozsa-gratulalt-es-a-kovetkezo-levelben-levaltotta/
@Husz_János_Puszita: ebben akkor megegyeztünk, nincs szöges ellentét közöttünk.
@Husz_János_Puszita: azok közül, akik elolvassák az "egy másik ajánlat"-ot, szerinted hányan néznek majd magukba?
@AKIsTUDATLAN: ne, haragudj, de elküldenéd még egyszer a kácsor-linket? Szeretem, ahogy ír (Barbarus; István király blogja).
@Husz_János_Puszita: ahhoz fog közelíteni... kivéve, akik eddig is tudták ezt/megtették már... jellemzően a zöldséges-lángossütő-autónepper-cigicsempész klánok tagjai ezek :D
@iii:

@vakapad:

"Nem stimmel. Kati már nem szoci egy jó ideje. "

semmi sem stimmel. nincsenek is szocik. csak névhasználók.
@sírbateszezazegész:

Erről én már kifejtettem ott a véleményem többször. A polgári gondolkodást csakis a saját életén kezdheti mindenki úgy, hogy a kezébe veszi azt. Ha az így cselekvők elérnek egy kritikus tömeget, akkor lehet rájuk alapozva politikai közösséget építeni, addig nem. A sorrend nem felcserélhető.

Erre kell legelőször buzdítani, de ahhoz az államnak el kell engednie a zemberek kezét, mert maguktól nem teszik. Senki nem olyan hülye, a nehezebb utat válassza.
@bella _ciao:

"nem puch, hanem schmuck. én balga!"

egyik sem, hanem puncs! de legalábbis punci.

Teeee, Teee belga!
@Husz_János_Puszita:

"Erre kell legelőször buzdítani, de ahhoz az államnak el kell engednie a zemberek kezét, mert maguktól nem teszik."

naaaneeee!

pont arról van szó, hogy az állam nem ereszt. sokan rázták, ráznák le az állami praclikat, de azok feszt kotorásznak a zsebekben... tehát az nem megy, hogy legyél polgár, csak az állam elszívja a zsét...azoknak, akiket preferál, legyen az tsókos, vagy optimális szavazó.... bezony. itt az elvtársurak építik maguknak a kapitalizmust, velünk és nekünk, meg a legrosszabb szocializmust. igenááááám.
@jaegtoer: ezt jól levezetted. puchból punci. mit tudnál csinálni a puszitából, bele se merek gondolni.
kepkezelo.com/images/zlfplb6lyhqi6jvai0zd.jpg

a 'magor' ultrák érkeznek az észtek elleni meccsre!!
@jaegtoer:

Hát ez az. Csapdahelyzet.

A politikai az államfüggők kegyeit keresi, megakadályozva a többség polgárosodását, aminek valóban az önálló egzisztencia az egyik ismérve. A többség a kegyeit kereső politikusokra szavaz.

Múltkor volt szó a progblogon arról, hogy felülről kell kezdeményezni a polgárosodást, amire megint nem sok esély látszik.
Kiút? Gőzöm nincs. Totyogunk tovább a langyos pocsolyában.
@bella _ciao: :D mennyi energiát fecceltél ebbe?.. ma viszont már csak egy kis kiskirály prawn volt csak:)
@Husz_János_Puszita: @jaegtoer: tegnap néztem az atv-n a vágót, aki kimondta, tiszteli a közfeladatokat ellátókat (orvos, tanár), de a lét azért a versenyszféra termeli... finomodott a választójogi cenzus-tervem:)
@sírbateszezazegész: semennyit, ha a képre gondolsz. beírtam a gugliba a nevedet. köpte-vágta a képeket a baguette maffiáról.
garnéla. azt a kifinomult beledet!
@bella _ciao: csak negyed kiló volt, tisztítva!... az semmi, ecoban tolom most:(
@sírbateszezazegész:

Jobb ha elkezded lekenyerezni Penit bagettekkel, felmondja az eljegyzést ezek után veled. :)
@bella _ciao: és champagne se volt hozzá:( csak ez www.hieronymus-bier.info/hieronymus/ tényleg vege-tál itt a lét:)
@sírbateszezazegész: nem adod el nekem ezt a mesét az eco-ról. ha még umberto lenne.
a múltkori doktornő javallotta a diétát. szétetted magad előtte. így jár a mohója.

ha meg tovább nyomod itten a gdp alapú cenzus katyvaszodat, benne az orvos-tanár fikázással, könnyen így járhatsz:

2.media.collegehumor.cvcdn.com/62/38/5e6de29353651cd146ac32ff3de9f25b-death-by-baguette.jpg
@sírbateszezazegész:

kell egy kis hosszúra nyúló döglődés amíg kialakítható egy olyan cenzus, ami egy demo-grácia kereteibe is belefér.
@bella _ciao:

:D :D :D honnan szeded ezeket? :D
@jaegtoer:

Vicceskedünk, vicceskedünk?
Nem végleges még a szegezős listám ám. :)
@Husz_János_Puszita:

"Totyogunk tovább a langyos pocsolyában. "

ahogy mondod... locsi-pocsi... locsi-fecsi kéccáz év oszt a haza fényre derül [fél napra] mint 1990-ben
@bella _ciao: :D nem találtam kecskebogyót... de speciel azt azért jó lenne, ha felismernék a köztisztviselők/közalkalmazottak/mindazok, akik a büdzséből kapják a jövedelműket, hogy kicsit visszás az, mikor azt mondják "persze, mert tőlem levonják az adót meg a járulékot, de a rohadt adócsaló vállalkozótól nem, mert attól nem tudják, mi"... a lényeget eddig egy értette meg... pedig nem egynek próbáltam megvilágítani a "rejtett" összefüggést :)... a legrosszabb az egykulcsosban egyébbként pont az ő magas számukból származó következmény...:)
@Husz_János_Puszita:

Hoppsz! hháááát... ha Maga rosszul érti az nem az én hibám:D de jó volt a szóöszvetétel, neeeem?
@jaegtoer: mi előnyben vagyunk... mi arra készülünk... nem lesz mentális összeomlás nálunk, mivel tudjuk mi lesz :) így válunk az új arisztokráciává :D
@sírbateszezazegész: az hülye szöveg valóban. de a tiéd sem különb, ha a csak a herelengető közalkalmazottakkal dobálózol.

mert baszhatod a gdp teremelő képességed, ha kankód van. ha nem tanulsz meg olvasni a tanártól, akkor még a patikában kapott gyógyszert is képes vagy a talpadra kenni.
@sírbateszezazegész:

Mert rosszul adják elő általában. Tudniillik, hogy a köztisztviselőket a versenyszféra tartja el, ami tényleg sértő. Nehéz lenne számszerűsíteni egy orvos, ápoló, pedagógus által előállított értéket például. "Csak" az egészségünket és a gyerekeinket tesszük a kezükbe.
A mindent elborító demagógia helyett értelmes párbeszéd kellene, kár hogy utópia.
@jaegtoer:

Semmit nem értettem félre kérem. Itt egyesek többször meg akartak égetni már. :)
@sírbateszezazegész:

az a baj hogy a hazugság, a megtévesztés rendszerszintre emelkedett (süllyedt) ezért már átláthatatlan minden.

Tulajdonképpen annyira átsző mindent a patyomkin-elmélet, hogy a legkisebb ellenállás felé tolódik a "megoldó kulcs", hogy magyarországon a másutt bevált megoldások is csődöt mondanak.

Itt például legnagyobb mértékben az államnak kellene fellépni a korrupció ellen, de hogyan is tehetné, ha az erre felhatalmazottak a legkorruptabbak?
@bella _ciao: persze, mint mindig, most is igazad van:)... mondom cizellálódik a szisztéma... talán, ha végre piaci alapon működne az egészségügy, ezzel nem lenne probléma... viszont amíg én munkát adok embereknek (nem most, de régebben igen), addig a nemtermelőknek pofa súlyba, mert megsértődöm, azt nézegethetik egymást... mint ahogy történt:)
@bella _ciao: @Husz_János_Puszita:

a máglyarakás nem ekvivalens a máglyahalállal, ez akkor is igaz ha már ettem halálosan jó máglyarakást, és raktam már tüzet, ami aztán úgy lobogott, mint a máglya, de gondolom mentségül nem elég, hogy az én nickem se viseli el a meleget...:)
@sírbateszezazegész:

A röhej, hogy egyetlen huszárvágással 20 évet fejlődhetnénk hirtelen: valódi, több szereplős egészségbiztosítási rendszer. Rögtön érdekeltté válna mindenki a járulékfizetésben, ha fizetni kellene a dokinál az aranyérvizsgálatért különben. A szolgáltatás minőségi ugrása csak hab lenne a tortán.
@jaegtoer:

Egyszer majdnem felgyújtottam a házat, nem tudtam, hogy a tuja úgy ég, mint a fáklya. :)
@Husz_János_Puszita: @bella _ciao: nem kezdem el bizonygatni, hogy milyen elkötelezett vagyok a mindenki számára elérhető oktatás és egészségügy kérdésében... de ne bassza meg a kurva ég, hogy egy orvosnak nagyobb kocsija van, mint nekem! (ha magánrendelőt üzemeltett, felszerelve, nem a más/közös berendezéseket használja, akkor leszarom... de legyünk már korrektek!) A kocsi csak metafora volt. Mindketten értitek miről beszélek, hiába kankózik nekem itt a digó partizán:)
@sírbateszezazegész: akkora mocsok vagy ám!
én csak a termelő töké(jé)t féltem. mert nem szeretném, ha szomorúan nézegetné a semmire se jó termelő szerszámát, hiszen némák azok az orvosok.
@sírbateszezazegész: ezek szerint csak összemérted a szerszámodat egy orvossal. s még a kocsija is nagyobb volt?
@sírbateszezazegész:

A hazug, korrupt rendszer nagyobb témát ölel fel, nem mennék most bele. Kicsit le kell lépnem.
@sírbateszezazegész:

Amúgy engem nem zavar a doki nagyobb kocsija, ha leadózva megkereste az árát. Miattam helikoptere is lehet.
@bella _ciao: ki a mocsok? bagoly mondja verébnek:) lehet, hogy a kankó marad, de lábgombás nem leszek, az biztos:) (mielőtt kezdenéd, közlöm: nincs olyanom:))
@Husz_János_Puszita: @bella _ciao: metafóra?... asszociációra, absztrakcióra való képesség hol van?... direkt csináljátok... megjegyeztem
@Husz_János_Puszita:

Elnézést, hogy beleszólok, de nekem nem tudnátok annyit fizetni, hogy az aranyereteket nézegessem. Ennyit arról, hogy ki mennyire, és miért van vagy nincs megfizetve.
@Husz_János_Puszita:

Kösz a tanácsot, de én már nem megyek sehova, legfeljebb a gasztroenterológushoz
( és fizetek neki, mert benéz ).:)
@jaegtoer: @Husz_János_Puszita: na akkor kössük össze, záruljon be a kör: a tűz is meleg és a punci is. rólad meg csak a nicked alapján sejtjük jaeg, hogy nem vagy meleg. zsigmond legyen veletek, mert szerette az puncit, meg rakott az tüzet is konstanzban.
@sírbateszezazegész: mármint milyened nincsen? akkor a dokinak össze sem kellett mérnie? látatlanban győzött a versenyen?
@sírbateszezazegész: amit félre lehet érteni, azt félre kell érteni - mondja egy régi antarktiszi közmondás.
@bella _ciao:

"mondja egy régi antarktiszi közmondás. "

az nem érvényes. dakota a deal.
@jaegtoer: ha te mondod, lehet, hiszen magyarul beszéltek. mindez egy hihető forrásból, amit egy tudoményos folyóirat közöl.

Magyarul beszélő indiánokat találtak

www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/magyarul-beszelo-indianokat-talaltak-102186
süti beállítások módosítása