Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.05. 13:24 Fabius

Fejek hullanak a Fideszben

Címkék: kampány fidesz orbán viktor frakcióülés

Sötét idők járnak a fideszes kovácsferencekre.  Gyorsnaszád Kapitányt borús kedvében találták a visegrádi zártosztályon - izé, zárt ajtós ülésen - csöppünket megviselte a rondán elvesztett legutóbbi időközi, és elérkezettnek látta az időt, hogy a lustaságok alól kirugdossa a széket. Aki nem húz egyszerre, nem kap széket vesztére és punktum. Ásítozó gályarabnak az evezőpadon nincs helye!

orbán-naszád.gif

Úgy is van, kellenek a statuált példák, hogy a többi mihaszna tudja mihez tartani magát. Hiába mért a zsebszövetséges Századvég éppen pont a kormányüléshez igazítva egy lelkesítőt, Viktor azért tudja, hogy nem propaganda véleménykutatást kell rendelni nyerni, hanem választást. Ettől függetlenül érdekelne, hogy milyen szempontok alapján vizsgálta az aktivitást, és találta elégtelennek a fölmutatott teljesítményt? Mert a kirúgottak listáján nincs ott se a nyírségi Tilki Attila, akit a buszreklámos ügy után is lelkesen kutyáznak a helyiek, se a botrányt botrányra halmozó borsodiak közül senki. Végül is nem olyan nagy baj ez, az ellenzék biztosan nagyra értékeli a Viktortól ajándékba kapott tuti bukó körzeteket. 

Dolgozni, dolgozni, dolgozni! - mondta Viktor két órán keresztül, hogy a hátul ülő félsüket, örökké fiatal demokraták is értsék / elégszer hallják / jobb híján le tudják olvasni a szájáról. Talán egyszerűbb lett volna, ha az értelmező kéziszótár "munka" szócikkét felolvasás után bemagoltatja velük, de már mindegy. Így csak azt mondta, nincs a központi sikerfürdőben pacsálás, mindenki a saját körzetdagonyájában tapicskoljon, ha megvívta érte a harcot. A jól teljesítők cserébe megkapják az árnyékszéket és a végtelenségig leegyszerűsített kampányszlogent: Akartok pénzt? Nesztek! Az a félkegyelmű meg, amelyik ezt nem tudja a központilag leszervezett hakniturnén elégszer elrikkantani, az tényleg ne akarjon akarat és vélemény nélküli gombnyomó-bólintó bádogembere lenni a nernek. 

274 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr695496368

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egyedül nem megy 2013.09.05. 14:33:05

Amikor 2009-ben csatlakoztam a Lehet Más a Politikához, két fontos szempont alapján döntöttem. Az alapítónyilatkozatunkban foglaltak szerint vallottam, hogy tartalommal kell megtölteni demokratikus intézményeinket, az önkormányzatiságot, így visszas...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mondám s lőn:

Devizahitelesek: Rogán ultimátumot adott a bankoknak

A Fidesz frakcióvezetője újabb rezsicsökkentést jelentett be a visegrádi kihelyezett frakcióülésen. Utána felszólította a bankokat, hogy november 1-jéig rendezzék a devizahitel-szerződések ügyét.

hvg.hu/gazdasag/20130905_Roganbejelentes
@Fabius: zavar az erőben

Menesztett választókerületi elnökök: Orbán sajtófőnöke máshogy tudja, mint Kósa

Orbán Viktor sajtófőnöke szerint nem igaz a hír, hogy Orbán Viktor a Fidesz-KDNP visegrádi frakcióülésén értékelte volna a fideszes választókerületi elnökök munkáját. Kósa Lajos korábban azt nyilatkozta a hvg.hu Havasiéval ellentétes információjával kapcsolatban: "ha valaki gyenge teljesítményt nyújt, ott érdemesebb váltani".

hvg.hu/itthon/20130905_Menesztett_valasztokeruleti_elnokok_Orban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
""Kacsa" - válaszolta a sajtófőnök a Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár esetleges menesztéséről szóló Népszava-információ valóságtartalmát firtató kérdésre."

ööö...
...kitől is hallottam a "Bulvárkacsa" kifejezést, és mire is?
:D

ami Rogánt illeti: elgurult a gyógyszer. szerintem itt az ideje, hogy a bankok komolyabban lépjenek, ha 2014-ben még működőképesek akarnak maradni...
@Secnir: jahhh, megmondták már régen, nincs új a nap alatt :D

Pedig a köpönyeg forgató bankszövetségi főmufti mennyire bepróbálkozott megint, és tessék pofást kap sokadszorra. Lehet ő ezt így szereti?
@Secnir: szócska nem volt a kötelező képzésen ezek szerint. nem kacsa - mondaná selmeczi tréningnő - hanem liba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
így lehet a vízen járni: aszondom, menny és már meny is...legfeljebb elsűllyed...de majd megmagyarázzuk...
nézzükcsak: szeptember 5-dike van, okt, nov, dec, jan, feb, 5 kemény hónap és a végjátékok februárban azzal 6 hónap...ennyi az élet...ezért kell futni

mijük van mindehhez? van e pénz amit még el lehet baszni? és mire, kinek jut belőle, jut e elég vagy a csőd már láccik és és takargatni kell

kíváncsi vagyok mit hoz a lézer sorsa a zejús pénzek elveszítése kapcsán...valamint a többi látszatintézkedés ami gazdasági eredményt nem hoz de még van óriás plakát ki lehet írni rá bármit

a gyorsnaszádnak nagyon rossz kapitánya van következésképpen az egész legénység egy nagy határ szar

nem a kapitányt kellene kirúgni?

brühüyyy

esetleg hadd fütyűljön a szél a talpuk alatt még októberben mongyuk 23-án az évforduló
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Megkaptuk a víz (ivó és szenny - -> az ivó nem keresztnév, és nem kocsma) rezsicsekket! Több, mint háromezer forint. Ha, már csökkentés, vegyenek példát Kádárról. Kádár idején a víz ingyen volt.
@rodeo36: nem vártak péntekig

EUR 302.28 USD 228.84 CHF 243.89
BUX 18064.65 -0.50%
MOL 16020 -0.71%
OTP 4201 -0.50
@Dr. jenőke (jenőke): 3000 plusz, vagy mínusz? igaz mindegy is, a bevásárló kosár és a szolgáltatási csekkek amik nem rezsik, lényegesen többek
orbán leváltott embereket. Leváltott. ő maga, egyszemélyben. Ez a szó fejezi ki leginkább a lényegét ennek a képződménynek.
És a felcsút sc sem túl fényes. Habár ott hihetetlen visdzafogottságot tan7sít, de lehet a dobogót még beírja magának.
rezsiügyben, illetve a köszönőlevelek ügyében is ablaoldal tehet mindenről. A másik szálon már volt, tudom, de
endresy.blogspot.com/2013/09/fidesz-alairos-osszeeskuves.html

Az a helyzet, hogy a belső menesztések is erre a ritmusra járnak. Keressünk szabotőröket, belső ellenséget. Maszatoljuk a felelősséget.
@sírbateszezazegész: és hol van még a felcsúti pajtakaszting. lesz még itt vér is.
most:

EUR 302.24 USD 228.87 CHF 243.91
BUX 18061.72 -0.52%
MOL 16025 -0.68%
OTP 4201 -0.50%
A fűtési szezonnal újabb rezsicsökkentés lesz a Fidesz-KDNP szerint, ás kiszélesítik a családi adókedvezményt - jelentette be a kormánypárti frakció, amely a bankokat is felszólította a devizahiteles szerződéseik módosítására.

A fűtési szezon kezdetével 11,1 százalékkal csökken a villamos energia, a gáz és a távfűtés ára - jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Visegrádon, a kormánypárti frakciószövetség évadnyitó ülésének helyszínén.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elorehozzak_a_rezsicsokkentest_adokedvezmeny_a_csaladoknak.563745.html
@sírbateszezazegész: ha csak az: íme:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lakodalom Orbánéknál: villámkátyúzás közpénzen – Galéria

Zötykölődés nélkül juthat el a násznép Orbán Ráhel lakodalmának helyszínére: a héten eltüntették a kátyúkat Csabdi és Tükröspuszta útjairól. A helyiek szerint ennek a "társadalmi eseménynek" köszönhető, hogy több évtized után rendezték az utak állapotát. Mint kiderült, az alsóbbrendű utat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium háttérintézménye átadta az önkormányzatnak, de előzőleg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az adófizetők pénzén rendbe tetette.

hvg.hu/itthon/20130905_Orban_Rahel_eskuvo_tanya_Tiborcz
A Fidesz frakcióvezetője újabb, 11,1 százalékos rezsicsökkentést jelentett be a visegrádi kihelyezett frakcióülésen. Utána felszólította a bankokat, hogy november 1-jéig rendezzék a devizahitel-szerződések ügyét. Január elsejével bővítik a családi adókedvezményt - erről is döntött az elmúlt éjjel és délelőtt a Fidesz frakciója. Miközben a Fidesz a rezsicsökkentésről tárgyalt, fél Visegrádon kiment az áram.
hvg.hu/gazdasag/20130905_Roganbejelentes
A post egy kis gyöngyszem, nagyon élvezetes olvasmány.
"Úgy vigyázzatok!" mondáa viktátor, és szétütött a léhűtők között. Ezzel megcálozta a 101%-os teljesítményt, a totális egyhangúlag-ságot, mert őfelsége csak ezt tudja elfogadni.
A szegény bukottakért pedig hullajtom krokodil könyveim.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kellemes meglepetés... átadhatták volna nászajándékként a másik parasztnak is:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én a helyükben seperc építettem volna egy ideiglenes sztrádát.:)
Más egyéb mellett Visegrádon kotyogták ki, amit persze eddig is tudtunk, a rezsicsökkentés kizárólag a választási kampányt szolgálja, semmi mást, kifizetni meg majd kifizeti akinek két anyja van, vagy a mókusok, vagy Mesterházy, illetve bocsánat, valószínűleg már megint a zemberek. Mindegy, egyelőre rezsicsökkentünk, aztán majd legfeljebb rögtönözünk, mint Feri, nagy utat tettük meg, hogy ugyanott legyünk, mintha el sem indulunk volna.

(A Szinte Gömb Alakú Tábornok:
cink.hu/istentelen-nagy-husparti-lesz-orban-rahel-eskuvoje-1256151862

A kommentekben Ráchel természetesen természetellenes gyorsasággal Récsöllé változott, gyerekek, ne dugjatok a Közgéppel, mert ez veletek is megtörténhet!)
@Penivaldes:

Nálunk minden sztráda már eleve ideiglenes. Kivéve, ha egy részét ideiglenesen lezárják. Az állandó.
öööö ruhadt ejuuu, vagy mit is mondjak

Félmilliárdból korszerűsítik a nyíregyházi távhőrendszert

Uniós támogatással korszerűsítik a távfűtési hálózatot Nyíregyházán, a munka több mint félmilliárd forintba kerül.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én arra gondoltam, hogy odaszállítanánk az autópályát arra az időre amig meg nem érkeznek a vendégek. aztán elvinnénk.
Hadd hulljon a férgese!
hmm

Orbán köszönti az új Suzukit

Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt beszédet mond a Suzuki új modellének bemutatásán Esztergomban - közölte a miniszterelnöki sajtóiroda.
@Dr. jenőke (jenőke):

"__Ha, már csökkentés, vegyenek példát Kádárról. Kádár idején a víz ingyen volt. _"

ne legyél már óccsó jános:D

igaz... a Jenőke nem János
A bankok szívatásának pont annyira örülök, mint Csányi vagy Demján szívatásának. Gyáva marhák, akik most is szépen házhoz mentek a pofonért. Még mindig próbálnak egyezkedni, alkudni. Ugyanazt kapják jutalmul, mint amit büntetésből kaptak volna karakánabb kiállás esetén.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és a benyálazott suzukit ki fogja hazavinni? leöntik naranccsal? vagy milyen vonatkozása van?

arra senki sem gondolt arrogántisbeleértve- hogy ha visszaállna a zejú huf váltás a 170 körüli értékre akkor senkit sem kellene megmenteni és senkivel sem kellene kibaszni?

vagy most az megy kivel basszunk ki jobban?

brühüyyy
@jaegtoer:
és a benyálazott suzukit ki fogja hazavinni? leöntik naranccsal? vagy milyen vonatkozása van?

arra senki sem gondolt arrogántisbeleértve- hogy ha visszaállna a zejú huf váltás a 170 körüli értékre akkor senkit sem kellene megmenteni és senkivel sem kellene kibaszni?

vagy most az megy kivel basszunk ki jobban?

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: téged érdekel, hogy ki fogja dugni a récsölt? és mennyiért? jó kis kurva? nemde, ha maár megdugattya magát nem aggya olcsón...

tanúlt apucitól?

brühüyyy

kurvák gyülekezete
@rodeo36: Arról nem is beszélve, h 510 000 hitel forintosítása, átlag mondjuk 10000 Chf/hitel esetén giga forint eladással jár, ez nem fog jót tenni a ft árfolyamnak ilyen alacsony alapkamat mellett. (330-350?)
@Myrath: Ráadásul a jenesek nem jártak olyan rosszul, de ők is devizahitelesek. Velük mi lesz? Átlökik a forintba őket is. Tudom, nem sok jenes van de akkor is.
@rodeo36:

"most az megy kivel basszunk ki jobban?"

most az trendi, mindenkivel kicseszünk, aki nincs a +jelű kubatov-listán, ha malőr támad, majd mikutyánkölyke, haver és haverina kap egy-két trafikot, vagy majd opciója lesz a nemzeti italbolt projektben, esetleg a nemzeti gyógyszertár menüben lesz szabadon választott gyakorlat a nemzeti gyógyszerellátó hivatal valamelyik jól fizető posztján.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ja emiatt kell megmenteni a devizaalapúakat

CHF 1 HUF 170 a megoldás

brühüyyy

a többi kibaszás
@Myrath: @rodeo36: kit érdekel az árfolyam, nekik kinyilatkoztatva is a 320-as szint kell, és ha közben bedőlnek a bankok, főleg a külföldiek, az plusz nyereség, vitya is megmondta több mint 50% magyar tulajdon, ami azt jelenti állami, azaz fidesz tulajdon. Lehet jókat bevásárolni bankokból, közműszolgáltatóból, szépen okosan simlicskásan, köszgépesen.

Az infláció papíron oké, ha egy kicsit megugrik, megint kedves Kuszáéknak, ja, hogy közben a középréteg lecsúszik, az alsók meg pusztulnak, az úrhatnám maffia narancs él és virágzik, sőt esküszik és dinasztizálódik.
@Myrath:
az a baj, hogy ezek csak dumálni tudnak seggségeket

de a számvitelhez nem értenek és nem tuggyák mennyi 2x2

a többi logikus

mikor jönnek hosszú tömött sorban a magánhitelezők előtörlesztésért mert már elvesztette a hitelét a zorbán hallgatnak az mnb tartalékairól is...ha az eltűnik lefejezik őket a hitelezők, vagy elaggyák uzsoráért kalandoroknak akik elviszik a forintot nem 330-ra hanem 400 fölé

brühüyyy

és akkor a matócsnyi micsinyál? mega misi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez a cigány nem tuggya mi a mennyi

lehet neki 100% magyar bankja ha a forint 400 lesz éde nem lesz csak forintja és az infláció elviszi az egészet

a külföldi hitelezők megeszik késsel villával ezt a szarházit

persze azért csinálták 2010 márciusában a 300 as forintot mert az volt tervbe véve de nem tuggya mivel jáccik

brühüyyy

kiviszik a devízát és marad a forint az meg a kutyának sem kell
Én egy fej hullásának örülnék. :)
De most komolyan nincs jobb dolga? Nem kéne a csűrdöngölős lagzival foglalkoznia?
Na jó,mehet az egész vezérkar...
@Myrath:

"Ráadásul a jenesek nem jártak olyan rosszul, de ők is devizahitelesek. Velük mi lesz? Átlökik a forintba őket is. Tudom, nem sok jenes van de akkor is. "

teccik nem teccik meg lesznek mentve. ha beledöglenek akkor is. sőt akkor csak igazán!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A rezsicsökkentéshez csak egy szerény kérdés: és mikor kell ezt a jótéteményt visszafizetnünk?
"Utat építenek Orbán Ráhel esküvőjére
Lötykölődés nélkül juthat el a násznép Orbán Ráhel lakodalmának helyszínére: a héten eltüntették a kátyúkat Csabdi és Tükröspuszta útjairól, írja a hvg.hu. Az esküvő szombaton lesz, az utakat viszont már több évtizede meg kellett volna csinálni a helyiek szerint."

Koltai Róbert - Csocsó.

(Mivel az a véleményem, hogy a politikusok gyerekeit nem fair támadni azért, mert a szüleik mocskos gazemberek, így Ráchelt sem bántom egy szóval sem. Hiszen nekem ő nem tett semmi rosszat. Egy esküvő előtt meg a legjobbak illik kívánni.)
Csak nekem ugrott be a zárt ajtós ülésről a zárt osztály?
@rodeo36: "a külföldi hitelezők megeszik késsel villával ezt a szarházit"

könyörgöm, mikor, mi kell még hozzá??????
Szeretném az első sorból nézni!
@Spániel: A 4-5% os hozam az állampapírokra jó píz még most is a kiszáradt piacon. Amíg nem lesz jobb, habár kockázatos üzlet venni fogják a magyar hitelt.
@rodeo36:

Ha tényleg olyan intelligens kurv... akarom mondani olyan kurva intelligens Récsöl, amilyen állítólag az ismerősei szerint, akkor innentől úgyis büntetés lesz neki élete hátralévő része.

De ez a maffiózóesküvő undorítóbb mindennél, amit én Mo-on valaha láttam. Egy rakás adócsaló, korrupt patkány, akik afféle "ahogy Móricka elképzeli" alapon próbálják eljátszani a nagymenőket a Keresztapából meg a Casino-ból. Szánalom.

Kíváncsi vagyok, lesz-e hófehér Hummer limuzin, minden gyökér álma.

Nekünk ez jutott.
Kedves Fabius!

Írtál a mi Megmentőnkről, Tilki doktorról.
Nem tagadom, az Index cikket címe alapján izgatottan kezdtem el olvasni, vajon nem került-e bele a kirúgottak körébe ez az áldott jó ember.
Megnyugodva láttam, hogy Ő maradt a helyén.

Képzeld már el, hogy a váltásra "kevésbé esélyes" választókerületben jelöltet cserélne a fidesz.
Akkor ezer évig élvezhetnénk a Párt áldásos tevékenységét Szatmár-Beregben.

A megyében nem egy kerék pottyant ki a jó minőségű utak miatt, de a linken is azzal dicsekszik, pl Tisza híd, amit az előző kormányok indítottak el.
Ez van...
szatmarfigyelo.blog.hu/2013/08/29/a_hullamok_lagy_tanca

És itt rodeo idézetet is lehet találni:

szatmarfigyelo.blog.hu/2012/12/29/sanyi_sanyi_sanyikam

A térségben, mint a vírus terjed a Tisztességes képviselőt Szatmár-Beregnek mozgalom matricája.

Üzenem Tikli doktornak, hogy siessen haza, mert míg Ő a frakció ülésen rágja tövig a körmét, nincs, aki leszedesse a kiragasztott felhívásokat!
szatmarfigyelo.blog.hu/2013/08/21/kaparj_kurta_kommando
@Bakter:

Mivel az a véleményem, hogy aki a BLIKK-be keveredik, azt megeszik a disznók, pont leszarom, Récsölnek mi, hogy esik.

Ezzel jár, ha egyébként ahova lépek, hirtelen leaszfaltozódik az út.
@bella _ciao:

Mindenről a biciklisták és a zsidók tehetnek.
@Bakter: igazad van, hogy a politikusok gyerekeit nem fair támadni a szüleik miatt. mivel a kis tiborcz viszont az utóbbi időben rendesen kaszált a közbeszerzéseken, így mindketten a rendszer részesei, haszonélvezői lettek.
kívánok nekik sok gyereket, még egyszer ennyi pénzt, s azt mind költsék gyógyszerre.
Azért még ban miért aggónunk Szatmárban:

"Az Index szerint Sárvár, Szolnok, Nyíregyháza, Kapuvár választókerületi elnökének köszönik meg az eddigi munkát. Az ötödik érintett személyéről egyelőre nincs hír."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Erről az egészről mindig Móricz szegény embere jut eszembe valamiért.
@rodeo36: A FIDESZ most kúr át mindenkit a legjobban. Ezt még rettenetesen megszívják a magyar nyugdíjasok, -bár, alighanem még nem látják.

Egyszerűsítve: Egész életedben halásztál, minden hal áráért kevesebbet kaptál egy kicsivel, mint amennyit ér, -de, kaptál hozzá EGY kagylót, ami a törzsfőnök igaz szava szerint öregkorodra negyed halat ér.
(Rosszabb az arány, de így egyszerűbb a példa.)

Heti négy kifogott hal után, -mire megöregszel-, számíthatsz heti egy halra, ami elég egy heti élelemnek.

Mikor sok-sok év múlva a főnök feldobja a pacskert, egyszerre csak azon kapod magad, hogy a FIA azt mondja:

- Nem is vagy elég öreg! Még simán kimehetsz halászni! (Akkor is, ha véletlenül leharapta a cápa a lábadat, -majd, csak legfeljebb a kormányt fogod, ha van hajód. Ó, igen, meg is adóztatja a hajódat, hiszen VAN valamid, amiből még elvehet.)

- A többségnek elmagyarázzák, hogy kevesebben halásznak, -járna a halad, csak NINCS!

A legtöbb szigeten, ezért gáz a kövér törzsfőnök nagy dumával. Kulturáltabb kannibáloknál, lesz belőle egy korrekt vacsora...
@rodeo36: "az a baj, hogy ezek csak dumálni tudnak seggségeket"

Nem, a baj pont az, hogy ezek nem csak dumálni, hanem csinálni is tudnak észveszejtő seggségeket...

bio
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
@sírbateszezazegész:
Csak, tudjátok, ezzel a hozzáállással lemegyünk a fityesz szintjére, arra, ahonnan Gyurcsány gyerekeit támadták be anno pártilag és talpnyalóilag. Én erre nem vagyok hajlandó, bár jól tudjátok, hogy az örömapa fején szívesen driftelnék egy T-72-sel.
@bella _ciao:

Bajnai egy biciklista buzi zsidó. A legrosszabb. Csak ránézel, és felmegy a rezsid.

@hot-spot: Nem érdekelne az egész, ha nem közpénzből ráznák a rongyot.
@Bakter: persze igazad is van ebben, hogy a gyerekeket hagyjuk, de ilyenkor az is eszembe ötlik hogy az adott gyerekek már felnőttek jó pár éve és tudnák mondani hogy bocs de nekem ez így nem..
@Napkutya:

ne kutyálkodj, mert rád engedik a medvét:D
@Bakter: nem. én a magam szintjén vagyok. itt nem arról van szó, hogy tanulnak, azt megállják a helyüket majd az életben. minden lelkiismeret furdalás nélkül használják a rendszert. a részesei. nézd meg honnan szed pénzt a tiborcz gyerek. ráchel is megnyerte a volt-fesztivál egyik rendezvényét. a rendszer részei. osztozzanak sorsában.

soha nem állítottam, hogy a pc speech híve lennék.
azért mártírt ne csináljunk belőlük.
Azért a székek kirúgásával, megvárhatta volna amíg a nyakukra teszik a kendert!
Imádom,ha ellenségeim a pár/t/jukat ritkítják!
@Bakter:

Csak én nem a más pénzén trollkodok.

Egyébként ne hidd, hogy engem nem zavar, hogy már szinte képtelen vagyok magam türtőztetni, akár itt, akár otthon, akár társaságban.
Vajjon mit mondott volna Szíj Ártó, előpattanva a kakukkos órából hajdanában-danában, erre a tükröspusztai aszfaltozásra, ha Gyurcsány lány esküvőjére csinálják?
Segítsetek, segítsetek!

A pofátlanságuk égig ér, és nem restellnek semmit.
Ez egy dinasztikus esküvő, remélem a közszolgálati televíziók, a Duna Tv, Hörrtévé egyenes adásban közvetíti.
Látni akarom! Hogy csorog a birkapaprikás szaftja a szájuk szélén. Állam Polgári jog!:)
@AKIsTUDATLAN: mint 2011 áprilisában a királyi esküvőt?
@Penivaldes: értem... csak én azt kívánom nekik, naponta szembesüljenek mindazzal, ami megoldása helyett az egyéni életkörülményeiket szponzorálják mások pénzéből...
@Bakter:
Ki csinálta ezt a nagy felhajtást? Nem az örömapa?
Gyurcsány ezeket soha! nem csinálta volna, az is biztos.
@sírbateszezazegész: én nem kívánok senkinek se rosszat. én már csak ilyen vagyok ha nem baj
@Penivaldes: ha a valóság rossz, arról nem én tehetek... valóban nem élek álomvilágban...
@sírbateszezazegész: néha olyan karcos vagy. pedig vannak szép dolgok a világban hidd el. megmutassam?
@jaegtoer:
"Közúti és vasúti közlekedés - dr. Ercsey Zoltán
Bankszféra és értékesítés -dr. Ercsey Szabolcs
Informatika és műszaki beruházások - dr. Ercsey Zsolt
Jogi kérdések - dr. Ercsey Zsombor"

Ez valami vicc? Erősen emlékeztet a Mama fogjál nekem bééééékáááát c. örökzöld darabra
Tele van a tököm azzal, hogy folyton lefoglaltok egy oldalt a hülye magánbeszélgetéseitekre...:(((
Kevés tiszta pillanata van viktorbánnak,ez is elmúlik gyorsan,lassan azon kell majd gondolkodnia,külön kéne indulnia a fityusznak mert nehéz lesz 10%-ot elérnie a farizeus keresztényselejtekkel...
@jaegtoer: Hát, be kell vallanom, ez a kutya hobbiból ugat, -nem vagyok se politikus, se médiaszakember, vagy egyéb aktív részese a "piacnak".

Ugyanakkor félek, hogy mi van otthon. Rettenetesen könnyű szétkúrni egy demokráciát, és évekbe, milliárdokba kerül még az is, ha egy szarból kell egy kevésbé szart építeni.

Nem bocsátkoznék jóslatokba, de egy "háziasszony" kérdés: KI a fasz fogja ezt kifizetni???

Ami most leépül, az MIBŐL lesz megint jó?

A fő tartalékokhoz, (már, ami maradt) mára MIND, egytől-egyig hozzányúltak.

???
Ha jövőre nyer a Fidesz utána is lesz rezsicsökkentés?
@V-PORT: hajajjajajaj! nem oda Buda, mert
mert az Mszp még inkább rezsicsökkentést akar!
@Penivaldes: Én meg egy Rovert, de ez most mellékes. :) Ha a Fidesz nyer, ők folytatják?
@V-PORT: perszehogy, addig csökkentik a reszit mig meg nem szűnik:)
@Penivaldes: Pedig én azt gondoltam, hogy hirtelen meg fognak állni. Hogy ezt az egészet a választások megnyeréséért csinálják. Bár én egy rosszindulatú ballibsi vagyok. :)
@V-PORT: nem állhatnak meg hiszen az mszp is csinálná..)
@Penivaldes: Nem ez a baj.

Óránként 5 forinttal kevesebbért fűtesz naponta. REZSICSÖKKENTÉS!!! SZÉNNÉ, bírságolják a szolgáltatót, akár csak azért is, ha ezt nem írja rá a számlára.

Ez, egy nap 120 forint.
DE!

Naponta megeszel, kb. nettó 1000 forintnyi élelmiszert. Ennek, CSAK az ÁFÁJA 270 forint.

Veszel gatyát, benzint, kontaktlencsét és gumi óvszert, társasjátékot, és sampont. Annak is.

KIT kúrnak át???
Lassan már nem tudok, mihez mit hozzászólni.
Magam alatt vagyok. Az egyik cicám, aki eddig makk-egészséges volt, most már macska AIDS-es.
Macska-leukózis más néven.

Nincs valaki itt, aki segítene, vigasztalna, hogy van még tovább és hogy hogyan?
@CSENDES: .((( ez nagyon szomorú. szegény cica, és szegény te.
tudtommal gyógyíthatatlan.:((((
@CSENDES: Sajnos, nem nagyon.

Sorra állnak majd le a szervei, (Csúnya dolog ezt mondani, -de, ehhez képest még sokáig életben tartható az állat. Szenvedni fog, és sorra jönnek ki az újabb bajok.)

Nekem öreg kutyám volt, ahol nem tudtam meghozni a döntést. Ma, úgy gondolom hibáztam azzal, hogy húztam az időt.

Így is-úgy is rohadt dolog lesz!
@CSENDES: A leukozis és a macs-HIV nem ugyanaz. A leukozis ellen a többi cicát oltasd be.
itt valami olyasmit írnak, hogy van oltás
shp.hu/hpc/web.php?a=budapestiallatorvos&o=leukozis_pJh
@CSENDES: Viszont mindenképpen sajnálom a cicát...
Anno egy relatíve békés öregkort élt cicával (15 évig éltünk egy háztartásban) játszottuk el, hogy leálltak a szervei. Végül altatva lett.
Azóta pláne eutanázia párti vagyok, és a macskai jogok követelője néhány esetben. De ez tudom, hogy Téged nem vigasztal :-( sőt!....
Szóval sajnálom a cicát !!!!!!
A gazdit is...
Héélóó!
Az újabb rezsicsökkenet mindenkit a földhöz vágott? Ünnepel a közönség, vagy készültök a lagzira?
off

www.hir24.hu/belfold/2013/09/05/a-nap-legszomorubb-kepe-egy-nemzeti-dohanybolt-elott-keszult/#a3

a kiskutyát a gazdája nem vihette be a dohányboltba, mert még nem töltötte be 18. életévét.a kutyus.
@Spániel:

ebben az a tejszínhab hogy a szabolcs az egyben a templeton magyar leányának a főnöke.
a templeton pedig a legnagyobb hitelezőnk, úgymond.
@Ándi néni:
te kis töketlen...menny a picsába

brühüyyy
@Penivaldes:
Az a véleményem nekem is, hogy persze szólhatnának a faternak, ebből attitüdből nem kérnek. Talán szóltak is már. De te olyannak ismered azt a kretént, aki megengedné a gyerekének, hogy más pályára álljon és a saját feje után menjen, netán szemben apucival? Kétlem. Még ez az esküvő is, hm... érdekelne mennyi mögötte a valódi érzelem, és mennyi a biznisz.

@sírbateszezazegész:
Eszemben sincs mártírt csinálni belőlük, de betámadni sem kell őket. Egyelőre.
Lásd, mint fent.

@AKIsTUDATLAN:
Gyurcsány ezeknél a férgeknél 1000* elegánsabb, és hozzájuk képest keményvonalas gentleman. A múltkor is elsőként szólt be mindenkinek, hogy nem kéne orbánc gyerekeit támadni, amikor hasonló eset volt, akkor talán a focista fiú körül. A fityesz stílusa minden alapon támadni az ellent, hátulról, undorító, gusztustalan módon is. Miközben erkölcsöt is hittant oktatni, illem- meg etikaikódexeket fogalmazni meg a pl közalkalmazottak felé. Hogy szögelném meg a fejüket a 44-sel.
@Napkutya:

"Ugyanakkor félek, hogy mi van otthon. "

ne félj egy cseppet sem, minket naponta megmentenek. kicsit bele is halunk mire eljön az este, de erősek vagyunk, mint a jó acél, , s reggelre kelve úgy vesszük, azért is süt a nap, és nem adjuk el a reményt, akárhogy kívánja már a vezér, legyen csak felhő az ő homlokán, nem felejtjük, milyen a kacagás...ha már egyszer sírva vigad a magyar...:D
@jaegtoer:
csak nem azt akarod sugalmazni, hogy a Templeton rokoni kapcsolatokat ápol valami ercsey családdal ...a hitel akkor is hitel és 2000 milliárd kamaotos kamatai sem aprópénzek

előbb lesz ercsey pörkölt a kisbüdösben mint a Templeton elengeggye a gyeplőt

brühüyyy
Azért ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy Orbánnak kevés az a munka, amit a párttársai végeznek. Tehát innentől naponta többször is látni fogjuk a szóvivőket, és hallani hogy gazdasági csoda az ország, Bajnai meg Gyurcsány óránként fog az országra rontani, közben plakátokon látjuk, ahogy elrabolják a nyugdíjasok pénzét és a gyerekek tankönyveit.
@Ándi néni:

"Tele van a tököm azzal, hogy folyton lefoglaltok egy oldalt a hülye magánbeszélgetéseitekre...:((( _"

gondolom sok problémád lehet, hogy néni létedre a tököd a központi problémád, de megtudom érteni, nekem se lenne örömünnep, ha sunám lenne.
de drága Ándi néni, mi sokkal több oldalt foglalunk le mint egy, meg sem tudjuk számolni.

ha valamit érdemben lenne kedved és merszed hozzászólni talán mi is kevesebbet offolnánk

a mai posztnál, kérlek értékeld azt hogy se nem kéjelgünk, se nem síránkozunk azon, hogy a fidesz mit művel a saját tagjaival, hanem várakozó állásponton vesztegelve érdeklődéssel figyeljük miként heréli ki magát. ez most bűn? Vagy biztassuk viktort: Öld meg, öld meg!? na ugye. tegye amit úgy érzi tenni kell, tulajdonképpen az lenne a legjobb, ha a fidesz tagsággal élne csendben saját költségen meghitt intim életet.
Minden nagyon szép.

Mééé' nem...?!
@Bakter:
Mondta ezt úgy, hogy a nagytviszteletű phides, az ő kölkét halálra bacogatta annak idején.
Egyet értek azon álláspontoddal, hogy azülők szarházisága miatt a gyerekeiket nem kellene piszkálni, stimm!

Viszont ők már nem gyerekek és pontosan tudják miért baszogatják őket - ha tudják? Ha nem, akkor meg megálltak a szellemi fejlődés egy olyan szintjén, ami miatt valóban nem érdemes semmiféle erkölcsi döntésükért felelősségre vonni űket.
Ennek ellenére mégis azt mondom, igazad van.

Szedjék ízekre a kedves papákat-mamákat, a gyerekeiket meg majd egy következő generáció, ha ugyanolyan szarháziak lesznek.
@legeslegujabbkor:
Nem szeretnék Visegrádon lenni most. Szar ügy, amikor ez ember feje fölött megindul a Főlegvár a Dunának menvén szégyenében.
@rodeo36:

nem sugalmazok.

"__Templeton: Prosperál a magyar gazdaság
A A A
MHO/Napi.hu
- 2013. június 12., szerda
A Franklin Templeton befektetési alap magyarországi képviselője szerint nagyon vonzó a magyar piac, és jelenleg rendkívül pozitívak a magyar gazdaság kilátásai.
Hirdetés

Mark Mobius, a jelentős magyar állampapír-portfolióval rendelkező Franklin Templeton befektetési alap feltörekvő piacokért felelős vezetője szerint kifejezetten pozitívak a magyar gazdaság kilátásai. A gazdasági szakértő szerint a magyar állampapírok vonzó befektetést jelentenek. Erről a Napi Gazdaságnak adott, csütörtökön megjelenő interjúban beszélt a befektetési szakember, amelyről szerdán előzetest közölt honlapján az üzleti napilap.

A beharangozó szerint Mark Mobius az interjúban Magyarországot jelenleg is kifejezetten vonzó piacnak nevezte, amely a későbbiekben is az maradhat. Kifejtette: a magyar állampapír-hozamok vonzóak a befektetők számára, és ha nem romlik el nagyon a piaci hangulat, akkor így is marad. „Pozitívak vagyunk Magyarország kilátásaival kapcsolatban, mert szerintünk a kormány gazdaságpolitikája piacbarát irányba fog elmozdulni. Éppen ezért jó befektetési lehetőségeket látunk a magyar piacon” - idézi Mobiust a napilap.

A forint kilátásaival kapcsolatban elmondta: nem lehet a forint számottevő erősödésére számítani a következő időszakban, de stabilabb és kiszámíthatóbb lehet az árfolyam. A befektető szerint nincs nagy kockázata a jövő évi parlamenti választásoknak, és annak, hogy a kormány esetleg elkezd költekezni, hiszen - mint jelezte - ezzel már kalkulált a piac. Mark Mobius szerint Magyarország akár öt éven belül is tagja lehet az euróövezetnek. A napi.hu beharangozójában emlékeztet: a Templeton kezében van a magyar államadósság több mint 10 százaléka.
- See more at: magyarhirlap.hu/templeton-prosperal-a-magyar-gazdasag#sthash.FdG8enG4.dpuf

meglepő, nem? konteo nélkül is

az E4 Kft. ( a négy ercsey )már csak tejszínhab...
kedves @jaegtoer: :)))

tök bárki nyakán nőhet! suna az már kevésbé:DDDD

@Bakter: @Knósszosz: egy valami miatt nem adok igazat nektek!

a VOLT fesztivál körüli hajcihő és aztán annak "háziasszonyaként" Fannikával együtt beszálltak a politika színpadára a lányok! innen már nincs menekvés...
@Knósszosz: Szia! Azt ugye tudod, hogy ma van közös kedvencünk 40. évfordulója??? :)

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?f=19&t=15643

youtu.be/vcZ2ZPOr5SY
@guma:

jaaa, hogy arra a tökre gondolt, aszittem feje van aggyal
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"De ez a maffiózóesküvő undorítóbb mindennél, amit én Mo-on valaha láttam. Egy rakás adócsaló, korrupt patkány, akik afféle "ahogy Móricka elképzeli" alapon próbálják eljátszani a nagymenőket a Keresztapából meg a Casino-ból. Szánalom."

:DDD

De ez megvolt azért, ugye?

www.youtube.com/watch?v=P_bnhp46-Gc
@Knósszosz:
Én azt mondom: Gyurcsány, Orbán, Kósa, Lázár stb gyereke legyen tabu, főleg ha még kiskorú is ráadásul. Legyen tabu a médiabeli szutykolódásban, a közbeszéd negatív vonulatában, a fórumok mocskolódásában, de főleg a nagypolitikai játszmákban. (Persze ha az a kölök tudatosan elkövet valamit, netán törvénybe is ütközőt, vagy aktívan beáll a politikába és odateszi az arcát, az már más kategória. Nem érdemlik meg, de a drágalátos politikusainkkal szemben is legyen valamiféle tartása ez embereknek. Ha emlékszel, azt is kifogásoltam és kegyeletsértőnek találtam, amikor Lázár nyakába akarták varrni a balesetét. Pedig nem a szívem csücske az a kreatúra. De ha én is gyilkosnak kezdem titulálni, akkor semmivel sem vagyok különb, mint ő. Márpedig de.)
@Napkutya: És a víznek is 27% az ÁFÁja. Ma kaptam meg a vízszámlát és most direkt megnéztem.
@guma:
Most meg egyetértesz? Pedig éppen le akartam írni, ez nem fityesz, hogy egyet kell érteni.
És ezt a fityeszes egyetértést úgy kell érteni: hogy Egyet kell értenetek kartársak, az Egy megmondja mi legyen, ti meg értsétek, oszt kuss legyen.
"Mégsem az áramszolgáltatók bosszúja volt a mai, csütörtöki áramszünet a kormány visegrádi kormányülésén. Az ELMŰ Nyrt. tájékoztatása szerint szerdán és csütörtökön Nagymaros/Lepence vonalon fakivágás miatt rövid ideig szünetelt az áramszolgáltatás, ami érintette a Visegrádon zajló kihelyezett kormányülést is."

Lófaszt, megindult a Főlegvár fürödni.
@Bakter: most igen!:)

mert az elvem ez, nekem is. undorodom mikor kikezdenek valakit csak azért, mert ezzel mást bánthatnak...

de ha belépnek egy színpadra olyan hátszelet kihasználva amihez családi vonalon jut hozzá és az így nyújtott kedvezményt használja és nem a tudásuk után kapták, akkor vagy kifütyülik őket vagy kedvencek lesznek mint sok hülye gyerek...

na ez a határvonal, amit ő választott meg amikor kibújt a papa lánya szerepből...
@Bakter: Hétfőn a jegybank elnökök találkoztak Matolcsyval. Tippeket kért a pénznyomtatáshoz?
@rodeo36: :)

már nem is tudom hányadik filmet nézem Las Palmas-ról...
fantasztikusan szép hely valóban.
most kicsit irigyellek világcsavargó:))))
ja lehet, hogy más gyönyörködne egy kicsit. itt van két link:

www.youtube.com/watch?v=OcbQMk4CwpI

www.youtube.com/watch?v=59bSA36MU9w
@Knósszosz:
a legnagyobb lélekbúvárok egyike Sir rudyard Kipling írta: (a Dzsungel könyvé-ben) nem csak Nag-ot és Nagaina-t hanem az összes tojásukat és abból kipattanó férgeket is el kell pusztítani egy roppantással mondá Ricky Ticky Tevy a mongoose
Nag-ék -mint orbán- egy fekete cobra család

brühüyyy

Kipling-nek mindíg igaza van
@guma: Las palmas észak keleti részén a hullámokat láttad már?

ott torlódnak mint hegy

brühüyyy
@jaegtoer:
ba'mmeg le kellene ezt neked fordítani magyarra, nemgondolod?

ennyi kamatért és járulékos jövedelemért én is aszondanám amit Möbius...azt persze nem írta le a drága milyen drága a kedves, hogy mik a biztosítási alapjai, mivel van körbe bástyázva ez a hitel ami eleve 2x magasabb mint az IMF vagy Világbank...azaz már megvette magyarországot hitelbe arra való "alacsony" kamattal

brühüyyy

tanúlj tanúlj tanúlj....mondta Lenin a nagy bölcs
@guma:
Igaz és ezt nem is fogom szó nélkül hagyni.
Most a zösküvőn ezt nem feszegetném, persze miért is ne?
Mindegy, a subaguba házaspár fog alkalmat adni még rá, hogy kérdéseket tegyünk fel, ez bizonyos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Köszkösz! Tényleg-:))
LC Nándi... a háromból egyszer vele volt Barcelona.
Cserébe:
www.youtube.com/watch?v=2C_RK-5le-0
@Bakter:
Nincs kibékíthetetlen ellentét köztünk a kérdésben.
Igazad van, viszont egy-két apróság szúrja a szemet azért, de ez legyen a legnagyobb gondunk, ha szabad ezt mondanom.
Legyen az esküvő fasza, a lagzi csujogatós-parasztos-oligarcha gyökeres, egészségükre!!

Aztán utána majd csuklanak egyfolytába!!-:D
Ebben biztosan részed lesz neked is, ha jól sejtem...:))
Mert azé' megérdemlik, amúgy!
@rodeo36:
Kipling óriási, a Dzsungel könyve az egy olyan mű, amit minden kölöknek ismernie kellene a szemétnek sem való hittan helyett. Életre nevel, szemben a sok álszent baromsággal, amit keresztény értékként lőcsöl a srácokra raúzsika és a sleppje, a sok elvtárssal az egykori egyházügyi hivatalból, például világi ügyek volt referenseként. A tetű.
Na, ki az? Tanádd ki!
Sokat harragszik mostanában a hitetlenekre.

Sztán még ez is:
nol.hu/belfold/fogytan_erdo_peter_biboros_turelme?ref=sso
Tényleg??
Fogytán a türelme... és ha elfogy mi fog történni? Jön az autodafé és ő fog ítélkezni, azon túl meg minden megye megkapja a maga Torquemada-ját? Következik a XXI-ik század keresztesháborúja, netán? Vagy mi a lófaszra gondolt??

A zsoltárok közé befér még egy? Mondjuk a Vatikány imnoszaként az ABBA money-money-money czímű számára gondoltam.
Szóval?
Jövőre akkora gebasz lesz, hogy csak na. Önkormányzat, 2000-es falu, nagy iskola (>300 fő)
tavaly 40 milliós hitelt anullált az állam, (ovoda önrész. ) Az iskola működtetését átvette a KIK. Jó lesz ez, gondoltuk. Erre most, szeptember elején az önkormányzatnak van 16 milliós kifizetetlen számlája. Mondom, a többi önkormányzat? Hogy áll? Azt mondják, ugyanigy. (Az önkormányzat semmire nem költött nem kötelező feladatra, leszámitva aug. 20-at, az kb 800 E Ft volt. ) úgyhogy az önkormányzatok fognak legelőször összerogyni.

Jó lesz ez :)
@Knósszosz: Na és ő, hogy tetszett volna élőben??? :)

youtu.be/qWsuSYlpwug
Arról van már infó, a kirúgottak mit csináltak rosszul?

Lehagyták a mondat végén a pontot?

Nem volt elég a napsütéses órák száma a településeiken?

Nem tudták a szögletet a kapuba csavarni?

Esetleg kissebb parkolóhellyel is beérték, mint az a polgármester, akinek a parkolóhelye kékkel van felfestve?
Tehát annyi mindenesetre megállapítható, hogy nem a fidesz helyi szervezete, mégcsak nem is a fidesz 'központi bizottsága' nem is a kongresszusa, hanem egyes egyedül orbán viktor dönti el, hogy kit tarthatnak alkalmas képviselőjelöltnek, vagy polgármesternek a választókerületben illetékes helyi fidesz szervezetek. szép. a felcsúti árnyékszéknek is nagyobb befolyása van erre mint a tagságnak. alakul ez. lehet, hogy 2014-ben még nem mutatkozik meg ennek a következménye, de már 2015-ben lesz "kézzel fogható" eredménye, amin csodálkozni fog a Főnök.

pikantériája ennek a 'hajcihőnek' hogy ő két egymás után elvesztett választás után sem gondolta, hogy le kellene mondania, míg a több választást is megnyert vidéki kishal polgármester meg hirtelen alkalmatlan lett.
azt gondolom, hogy az eddig idültnek tekinthető betegség akut szakaszba váltott. jó drága lesz a gyógykezelés.
@Bakter: ok. Megértem úriember mivoltodat. Tiszteletben tartom. Tényleg.De nehogy már ne mondhassam el, hogy "a te apád, a te apósod egy senkiházi fasszopó gyökér". Ha valakinek ez nem tetszik, szóljon, azt mutassa, hol akarja lerendezni a nézetkülönbséget. De ezek ketten, meg mindegyik "politikus-csemete", öröklik a vagyonnal eggyüt az utakatot/szimpatiat is. Ne bassza meg az isten, hogy nekem kelljen már szarul éreznem magam, ha az én, az én gyerekeim zsírján híznak ezek a nálam semmivel nem különb emberek! Ha ez az a korrektség, akkor én egy inkorrekt köcsög vagyok! És vagyok annyira egyszerű prosztó ösztönlèny, hogy aki a hozzám közel állónak árt, azt, ha kell nemhogy leverem, de a föld színénéről is eltakarítom. Ez van. Ezek meg , ráchel meg kicsi tiborcz, abból a pénzből élnek, tudarosan, amit tőlem és a hozzám közel állóktól vesznek el. Csak nézd meg, mit nyert a vőlegény az elmúlt másfél évben közbeszerzésből. Közel 1mrd huf=2.5m €! Mi a faszt tud az a kis geci!
Én nem vagyok pc korrekt, de nem is vagyok álszent csóka. Ha elvette, ok. Ha meg is tudja tartani, legyen az övék. De aki azt akarja, hogy ne mondjam a szemébe ennek a kis senkiházi köcsögnek ezek után, hogy apád, anyád, apósod meg a nejed veled együtt egy tolvaj szarházi alak, az nyugodtan küldhet mailt privátba! Nehogy már nekem kelljen szarul éreznem magam, ha ezek megjelennek ott, ahol én vagyok!
lázárt, orbánt utálod? Mit ártottak többet ők személyesen neked, mint az ifjú pár? Semmit. Azt minfen fideszes képviselőn tennél egy kört s T72-sel, nem?
Te tudsz pc lenni, én nem is akarok. Ettől én téged tisztellek. De ha ezek ott feküdnének a földön, még r7gnék is beléjük. De én r7gnék most is beléjük. Mert abból loptak, ami nem az övék. Ami mo népéé. És nem ezt kapták a "fülkeforradalomban". Hanem azt, hogy moot jobb hellyé tegyék. És ez árulás.
De ezt én gondolom így. Aki másként gondolja, az másként gondolja. Csak ha ezekkel összefutok, akkor ne legyen ott. Ennyi. A hazámat lopták meg. Mit bocsássak meg nekik?
@jaegtoer: ezt írtam sírbateszezazegész2013-09-05 13:59:12orbán leváltott embereket. Leváltott. ő maga, egyszemélyben. Ez a szó fejezi ki leginkább a lényegét ennek a képződménynek. 

Amit te.
Mr. Templeton Ertsey:)
@rodeo36:

jó reggelt, vagy jó estét, Rodeo!

lehet hogy mail-ben kellett volna ezt az egészet intéznem az előbb... ha rákeresel a franklin templeton investmen-re magyar nyelvű kereséssel, feldobja gugli a honlapjukat, ahol korrekten előre közlik, ha tovább akarsz jutni akkor el kell fogadnod azt, hogy apró szövegfájlokat helyeznek el a gépeden amik az templeton tájékozódását szolgálja - Rólad!
így aztán nem az van hogy Te tájékozódsz róluk, hanem ők kádereznek le Téged.

"_Ez a honlap sütiket használ azért, hogy nagyobb internetes élményt kínáljon Önnek. A miénkhez hasonló honlapok látogatásakor kis szövegfájlokat helyeznek el az Ön számítógépén. Ezt az információt arra használjuk, hogy figyelemmel kísérjük az adatforgalmat, és továbbfejlesszük a www.franklintempleton.hu szolgáltatásait. Az általunk elhelyezett sütik nem tartalmaznak az Ön személyi azonosítására, vagy e-mail címeire vonatkozó információt. Az Ön böngészőjének legalább egy időszaki sütit el kell fogadnia ahhoz, hogy a honlap összes lehetőségét használhassa. Ha tájékozódni kíván arról, hogy ezeket a fájlokat hogyan kapcsolhatja ki, kérjük, olvassa el sütikre vonatkozó szabályozásunkat. Ha ezt az üzenetet bezárja, beleegyezését adja ahhoz, hogy honlapunk sütit helyezzen el számítógépén._"

lehet hogy tényleg 23 millió egyéni, intézményi és vállalkozói befektetőjük van, mint a világ legnagyobb befektetési alapjának, de mégis furinak találom, hogy magárol a cég gründolásáról, szervezeti struktúrájáról nem lehet információhoz jutni, csak ha ők lekáderezhetik az érdeklődőt.

ezek után természetes, hogy fenntartással kell fogadni minden tőlük jövő információt, bármilyen rózsaszín jövőt is festenek.

a linkeket azért tettem csak be, hogy lásd, milyen egyszerűen hálózták be az országot egy kedves, szerény család közreműködésével.

gondoltam, te több információval rendelkezel róluk, esetleg több információhoz, adathoz hozzáférhetsz, mint én. mert nem hagy nyugodni az a sejtés, hogy az ország nem a Főnök kezében van, ő csak egy egyszerű marionett, aki túl sokat képzel magáról, pedig tudhatná, hogy a történelemkönyveket mindig utólag írják, ami van, az csak múló pillanat, akárhány ciklust is ér meg, lám, az emútt nyócév is hogy elröppent és az elkezdett újabb nyolcnak is egyszer csak vége lesz, talán még előbb is, mint hinné.

szóval ne aggódj, nem mostanában kezdtem a tanulást:) és remélem a nem túl közeli időben is lesz rá még lehetőségem:)
"Orbán szerint veszíthet a fidesz." :D

És a fidesz szerint veszíthet Orbán?

Egyébként olvasom ezt, és azt mondják, rá kell kapcsolni, mert úgy járhatnak, mint 2002-ben (amikor is ti. nem loptak eleget, így majd beledöglöttek, míg azt a 8 évet ki várhatták)

Szóval lesz itt még rablás, nem kell aggódni. A szocik meg úgyis töketlenek, azok nem fognak elszámoltatni senkit, max beültetnek egy Keller2/Budait a kamerák elé, aki néha felolvas valami kellemetlent.
@jaegtoer:
www.franklintempleton.com.au/

www.tggf.com.au/

ezeken keresztűl mindent megtudhatsz amit ők akarnak hogy tudjál

ezen kívűl országspecifikus honlapjaik is vannak csak braziliában legalább 25 különféle műintézetnek van az ő égiszük alatt honlapja

az a sejtésed, miszerint a bibliai story az igaz azaz az egytállencse igaz, pontosan ahogy írod...nincs ennek értelme, hogy végigrágjam magam "egy másik" "beruházó" életrajzán, éppen eléggel találkoztam élőben, és ismertem meg a héják és patkányok nászát...ott ismernéd meg azt, hogy a pénznek nincs barátja annak tulajdonosa van...könyvtárakat töltöttek meg ennek irodalmával van a CNBC-nek néhány műsora amelyben ezzel foglalkozik: american greed, squawkbox europe (a squawk az egy olyan zaj ami a vasúti fékcsikorgásra hajaz amikor nagysebességű vasmadárnak behúzzák az összes lehetséges fékjét és fel akarja tépni a sineket és csikorog)
csilliárdosok a börtönben de előtte az aranyélet...a legérdekesebb a Gróf monte Christo és az Arany ember azok mezítelenűl romantikus köpönyegben bemutatják hogyan műxik a pénz és amit a Mephistó dalol a Faust-ban az asztalra pattanva: aranyborjú fenne trónol, mindenki hitvány pénzt imád

és itt a mindenkin van a hangsúly...egy valamit megtanúltam: nem szabad melegszívűnek lenni mikor pénzről ügyködsz, mert az eleve vesztes pozíció...és még a minimális segítség is a te a segítő hátránya

aljas szemét de ECCE HOMO

brühüyyy
@jaegtoer: a chrome-om úgy van beállítva, hogy semmit sem enged be hacsak én kétszer jóvá nem hagyom egyébként spam amit én automatikusan hetente nullázok...ismeretlen e-maileket nem nyitok ki olvasatlanúl mennek a szemétbe amit azonnal ürítek...a sütik nekem nem kellenek mert én útálom a sütiket (a valóságban is) és ide nem jöhetnek...már volt egy vitám a google-val egyszer letiltottak mert valakinek egy fél óra alatt elkűldtem 20 e-mailt...erre írtam nekik, hogy ez magánügy és nem spam hanem baráti hírközlés...azóta nem jelentkeztek de azóta tudom (már 8 éve) hogy folyamatosan figyelnek...tudok vele létezni, nem zavar...mivel én a vad amerikai sajtó módszereit meg sem közelítem még akkor sem amikor néhányan sikoltoznak gyíkon...tehát engem békén fognak hagyni...rájöttek, hogy pazarolták a nagy kapacitásukat

brühüyyy
@jaegtoer:

ez a vállalati felépítésük, letöltheted pdf

van vagy akármennyi

www.tggf.com.au/tggf/investor/corportate-governance

így helyesírási hibával van a cím

brühüyyy
@rodeo36:

O.K. köszönöm.

"ezeken keresztűl mindent megtudhatsz amit ők akarnak hogy tudjál"

jah. de te tudod a nevem. és van az az eset, amikor a név kötelez:D
@jaegtoer:
egy valami, csak ínyencség, a királyok királya van a vezérkarban:

Security of Investments
TGG has engaged JP Morgan Chase, one of the world’s foremost banking institutions to
hold the Company’s investments as custodian and to record and to report on all
investments held and all investment activities. TGG relies on the reputation and expertise
of the custodian for assurance in relation to the security of investments.
JP Morgan Chase’s performance of custodial settlement and other associated services is
subject to six monthly independent audit by PricewaterhouseCoopers (PWC), who
provide audit assurance letters specific to the Company’s investments under the control
of the custodian and the accuracy of the custodians reporting processes in relation to
those investments.
Under FT Group’s worldwide insurance regime, TGG is insured against losses arising
from theft, fraud and other dishonesty on the part of TGG or Franklin Group personnel in
relation to securities, financial instruments and financial transactions.

brühüyyy
@jaegtoer:
my utmost respect of that, be assured

brühüyyy
@jaegtoer:
a hosszú angol szövegben van az uccsó előtti bekezdés...ajánlom figyelmedbe: van egy kétlábon járó halott alcsútbasznádon...és ez ennek alapján halál komoly, tehát igazunk van

brühüyyy
@rodeo36:

"és ez ennek alapján halál komoly,"

erre voltam kíváncsi fáncsi, mit érdekel engem a krokodil, ha a látszat ellenére a víziló a veszélyesebb? a kroko tudvalevő, míg a víziló(?) csak annak aki tudja.
@sírbateszezazegész: jól beszélsz.nagyon jól!
akik haszonélvezői az ország tönkretételének, azokat nincs miért kímélni!
@jaegtoer:

"nem hagy nyugodni az a sejtés, hogy az ország nem a Főnök kezében van, ő csak egy egyszerű marionett, aki túl sokat képzel magáról,"

Ha neki ettől nem fáj a feje, mert láthatólag nem (tudja/sejti), akkor neked miért?

Ha kiderülne, hogy igazad van, sose fog, mit tudnál tenni?

Ha az ország népe egy Kemény Henrik bábjátékban érzi jól magát, akkor mi a teendőd neked, nekem, usw?

Hsz-d olvasása közben Závada jutott eszembe, aki szemléletes distinkcióval szolgált a hülyeség és az aljasság mibenlétét illetően. Vajon ezt meg tudják tenni a vezérkarban?

Költői volt a kérdés:))
De tényleg érdekel, ki mennyire hülye és ki mennyire aljas?
@Knósszosz: ha nem akarnának "szarháziak" lenni, egybekelnének csendben, családi körben, de ők a társadalom köpködése között is élvezni akarják a "főúr és a királylány szereplést" mert ez nekik jár.
Ne mentegesd őket, felnőtt emberek, és ebben az országban élnek
@punkfrog: Londonban tömegek éljenezték a hercegi esküvőket évszázadok óta.
Mit gondolsz? itt is ki lesz rendelve a CŐF a kátyúzott út szélére tapsolni?
@KÁTÉó53éúétr6: bennük fel sem merül ilyesmi, hiszen nekik ez jár!
"a haza nem lehet ellenzékben"
@jaegtoer:

Visszatérve a tegnapelőtti gondolatokhoz, van egy kiváló interjú Bornai Tiborral a 168-ban.

Csak egy gondolat tőle:
"Nem a gondolatnak kéne uralkodnia az emberek fölött, hanem fordítva."

Nagyon érdekes, olvasd el.
@rodeo36: @jaegtoer: ezen összefonódásról már értekeztünk többször is, de így megint összeszedve tanulságos megint.

mindeközben:

Orbán: jó hírem van a baloldalnak

A visegrádi frakcióülésen született döntésekről beszélt Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában, de előtte méltatta a kormány eredményeit. Azt mondta, hogy ha az unió eleköt a rezsicsökkentésbe, akkor lesznek erős érvei<<<<<<, valamint azt is, hogy a bankok erkölcsi kötelessége a devizahitelesek problémáját megoldani, mivel rosszhiszeműen kötöttek velük szerződéseket. Saját választóit arra biztatta, hogy menjenek el szavazni, nehogy 2002 megismétlődjön, aztán ejtett pár mondatot az esti román-magyarról és lánya esküvőjéről.<<<<<<

hvg.hu/itthon/20130906_Orbaninterju_rezsicsokkentes_visegrad
és még:

Ádert hívták, de nem megy el Orbán lányának esküvőjére

A köztársasági elnök nem tud elmenni a miniszterelnök lányának esküvőjére, ugyanis egy másik esküvőre megy – írja a Blikk pénteki száma.

hvg.hu/itthon/20130906_Adert_hivtak_de_nem_megy_el_Orban_lanyana
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Piktor országos cimbijeiről olvastad??

"1994-ben pedig Berlusconi belépett a politikába.

Dell'Utri huszonévesen ismerkedett meg Berlusconival, akinek azóta is egyik legjobb barátja és munkatársa. 1994-ben Berlusconival együtt alapította meg a Forza Italia (Hajrá Olaszország) pártot. Később az utódpárt szenátora volt. Az idei választásokon nem indult.
A maffiával való szövetkezésért az ügyészség 1994-ben indította az első vizsgálatot Dell'Utrival szemben. 2004-ben első fokon 9 évre ítélték. A másodfokú pert kétszer ismételték meg, idén márciusban zárult le."

index.hu/kulfold/2013/09/05/berlusconi_vedelmi_penzt_fizetett_a_cosa_nostranak/

Honnan vannak az ötletek...
Orbán sajtósa: Nem volt útfelújítás
a lakodalmas tanyánál

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F05%2Fsajtofonok_nem_volt_utfelujitas%2F

--------------------

Lakodalom Orbánéknál: villámkátyúzás közpénzen – Galériahozzászólások 176 hozzászólás

Közpénzből tüntették el a kátyúkat Csabdi és Tükröspuszta útjairól, ahol a kormányfő lányának lagzijára érkezők autóznak majd.

hvg.hu/itthon/20130905_Orban_Rahel_eskuvo_tanya_Tiborcz
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ehhhh, erről lemaradtam, kis idő és elolvasom, hjaaa, mester és a tanítványa, maffia ez is maffia az is, maffia amaz is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Honnan vannak az ötletek..."

Bakker, 80 IQ-val nem lennének ilyen hülye sóhajaid:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bocs de a többi kátyút is közpénzből csinálják ugye??? :)
@Orica Középföldi:
Majd igyekszem NER kompatibilis szintre letornászni az IQ-mat. :)
Pálinkáznom és kolbászolnom kéne, mint Pártunk és Qrmányunk prominens agyhalottjainak?
Vagy elég lenne beszélgetnem velük? :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bazz, olyan mocsok forgalmas úton, mint pl. a rajkai határ felé, lófasz sincs, nem hogy kátyúzás. Ha nem szlalomozol, mehetsz gumi,felni és lengéscsillapító cserére. Arra nem jut... Ide, zsírparasztéknak meg igen... így jártunk... :((
sziasztok, jó reggelt!
itt egy örömhír:(((((

Óriási összeget vittek el a bankokból júliusban

Augusztusban is talicskázták be a a befektetési alapokba a pénzt az ügyfelek, kicsit többet is, mint júliusban vagy júniusban. A júliusi adatok szerint óriási összeget, 193 milliárd forintot vett ki viszont a bankbetétekből a lakosság, ilyen még a végtörlesztés idején sem fordult elő. Sokan spekulálnak forintra.

privatbankar.hu/befalap/oriasi-osszeget-vittek-el-a-bankokbol-juliusban-261052
még egy kis csemege frissítőnek :((((

Akár 50 milliárdos buktát is hozhattak a trafikok?

privatbankar.hu/ado/akar-50-milliardos-buktat-is-hozhattak-a-trafikok-261062
@guma:
Dehogy is... félreérted... ez a bizalom jele... én a kormányváltáskor is "bíztam" bennük, amit Kósa és Szájtátó parasztok azonnal forintosíthatóan igazoltak is... dollárba, €-ba a családi megtakarítás, tehát tul.képp hálát kéne rebegnem Pártunk és Qrmányunk szenilis vezetőinek...
Szóval ne rémhírterjessz! :))
@guma:
Nem így kell nézni! Alapvetően téves a hozzáállásod... Unortodoxul kell majd számolni és akkor kijön, hogy tök jó, hogy újabb nem adókkal és nem megszorításokkal ez könnyedén megoldható, pl. egy kis különadót kap majd a telekom mocsok multija, vagy az a szemét német kizsákmányoló tuggyukmejjik cég, aki ezt soha, de soha úgysem hárítja át, szóval kész nyereség...
Essetudni... :((
@Orica Középföldi:

hétvégén elolvasom. köszönöm.
@guma:

aki sokat markol keveset fog
@jaegtoer: :DDDDDD
(tapasztalat?:)))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)
megint felültem a (privát)bankárnak! :DDD
nem szép tőlem:D
hogy mik vannak? :D

Megszállta az adóhatóság Schobert Norbi cégét

Schobert Norbi a Facebook-oldalán írta le: „Bementem az irodába, és éppen hat fővel megszállt minket a NAV. Nem gond, így szokás. Mi nem csalunk, pontosan fizetünk, de mentek máshova is. Ez a protokoll. Aranyosak, kedvesek voltak, s mindent rendbe találtak.”

Norbi a Blikknek így nyilatkozott az esetről: „Fogalmam sincs, hogy ki és mi állhat az ellenem tett NAV-feljelentésben. Úgy látszik, valaki mindent megtesz annak érdekében, hogy idegességet és kárt okozzon nekem, de a lelkiismeretem tiszta, készséggel állok minden vizsgálat elé. Számomra fontosabb, hogy a megműtött kutyám jobban van, illetve hogy csütörtökön ünnepeltük Rékával a 11. házassági évfordulónkat, és ezt még ezek az alaptalan vizsgálódások sem tudják beárnyékolni.”

www.nlcafe.hu/sztarok/20130906/norbi-egeszseg-fitnesz/
még egy kis saláta:

Nem hisz Katalin hűségében az anyós
Camilla kételkedik: DNS-tesztet követel Vilmos apaságáról!

Csak az ég a megmondhatója, miféle szándék mozgatja Katalin hercegné anyósát, esetleg tud-e valamit, amit a nyilvánosság nem, de nemrégiben azzal állt elő, hogy DNS-teszttel bizonyítsák Vilmos apaságát!

www.ma.hu/webbulvar.hu/184937/Camilla_ketelkedik_DNStesztet_kovetel_Vilmos_apasagarol?place=srss

------------------------

Változik a gázkészülékek és -vezetékek biztonsági vizsgálatának szabályozása

A csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat a nemzeti fejlesztési minisztert bízza meg azzal, hogy a vonatkozó kormányrendelet módosítását készítse elő szeptember 30-ig.

www.hirado.hu/Hirek/2013/09/05/20/Valtozik_a_gazkeszulekek_es_vezetekek_biztonsagi_vizsgalatanak_szabalyozasa.aspx?source=hirkereso

---------------
Utazás vonattal: vasárnaptól új szabályok lépnek életbe

Az elektronikus jegy az utazás megkezdése előtt nem váltható vissza és aki ilyen jeggyel utazva a célállomás előtt lemond a továbbutazásról, nem kapja vissza a menetdíj különbözetet - egyebek mellett ezt tartalmazza az a kormányrendelet, amely vasárnap lép hatályba és a Magyar Közlöny legutóbbi számában jelent meg.

www.hirado.hu/Hirek/2013/09/05/16/Utazas_vonattal_vasarnaptol_uj_szabalyok_lepnek_eletbe.aspx?source=hirkereso

---------------------

Az emberi házasságai nem sikerültek
Feleségül veszi a kecskéjét, de gyereket nem terveznek

Négyszer nősült meg, de mind a négyszer befuccsolt a házassága, így most vénségére úgy döntött egy brazil férfi, hogy élete hátralévő részét már nem egy asszonnyal, hanem kedvenc kecskéjével osztja meg.

www.ma.hu/webbulvar.hu/185041/Felesegul_veszi_a_kecskejet_de_gyereket_nem_terveznek
@guma: megszállták? okkupálták:)
el nem tudom képzelni hogy száll meg valamit/valakit a NAV..:)
@guma: Camilla igazi banyek. A kecskés jó. csak ne mekegjen vissza.
most hogy megértettem a LÉNYEGET most még jobb...

a merci felismeri a jó és rossz embert....
"rosszemberfelismerő (REF)" automatikával ellátott:)
qva jooo... a merci az egy isten...

avakkomondor.blog.hu/2013/09/04/uj_autoreklam_hitlerrel
@Penivaldes: :DDD

látom neked már müxik az agyad:)
én még csak bámulok a sok hülyeségen...
orrbán nyilván nem tud elmenni az esküvőre mert MECSCEN lesz !

amugy szerintem direkt tette ütköző időponta
@sírbateszezazegész: valahogy így... :)

és ha még nem olvastad volna:

orulunkvincent.blog.hu/2013/09/05/el_a_kezeket_a_sajtotol_dajcstomi

"Azt már tisztáztuk, hogy Orbán Ráhel közszereplő. Akinek a papája tízmilliárdokat lopott össze az adófizetőktől strómanok mögé bújva, aki az apja politikai hátszelével jut prominens álláshoz és nyer turisztikai pályázatot, az ne lamentáljon, amikor kamerázzák szendvicstánc közben. Nem a balliberális média csinált médiaeseményt a királylány és a vastagnyakú földbirtokosfiú lakodalmából, hanem maga Orbán Viktor."
@rodeo36: kösz:)

bár a hullámokat nem találtam...
de volt egy film a szörfösökről! na az egy csoda volt ebben a környezetben!
@Orica Középföldi:

"Bakker, 80 IQ-val nem lennének ilyen hülye sóhajaid:))"

öccázpontos megjedzzés
@gipsz.jakab: Pont fordítva hallottam. Nem megy a meccsre mert az esküvőn lesz.:)
@guma:

"DNS-teszttel bizonyítsák Vilmos apaságát"

Camillának minden oka megvan a gyanakvásra, különösen, ha Károly, és saját viszonyuk a viszonyítási pont.
@guma:

népi bölcsesség, és persze tapasztalat, ha az ember nem csak néz, hanem olykor-olykor lát is...
@jaegtoer:

Képzeld el, ha Károly tudott volna szülni. Felrobbantak volna a DNS-laborok:)

Az örök elégedetlenség csúnya arcot faragott Camillának.
@Orica Középföldi: a hetvenes években még egész jól nézett ki:)
@Orica Középföldi: :)

ez az "átváltozás" se semmi!

Catherine Zeta-Jones: Bár a hírek arról szólnak, hogy a színésznő jól van, ám ha a fotót nézzük valami nagyon "összetört" benne is...

www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2411782/Pictured-Catherine-Zeta-Jones-looks-gaunt-puffs-cigarette-outside-church-Michael-Douglas-separation--shes-wearing-wedding-ring.html
@Orica Középföldi: @Penivaldes: @jaegtoer: :)

ahogy benneteket olvasgatlak van reményem, hogy én is észhez térek ma még???
:DDDDDDDDD
Mi ez az esküvővel és lakodalommal kapcsolatos műbalhé?
A menyasszony még pici lányka volt, amikor apukája megkezdte - idejét és energiáját nem kímélve - áldozatos tevékenységét az ország és az emberek érdekében. A leányzó hivatalosan nem, de a gyakorlatban félárvaként nőtt fel, mert szinte alig találkozott a végtelenségig elfoglalt apukájával.
A nehéz gyerekkor után most rámosolygott a szerencse és úgy látszik, hogy bizakodva tekinthet a jövőbe.
Nincs abban semmi kivetnivaló, hogy a vőlegény és családja jónak minősíthető anyagi háttérrel rendelkezik.
Azt szerettétek volna, hogy egy minimálbéres/közmunkás panelprolival keljen egybe és tovább küzdjön a sors megpróbáltatásaival?
Ne legyetek lelketlenek!
@Penivaldes:

Biztos, ha valaki szereti a lófejű angol nőket:))
@guma:

Mi történt? Megtaláltad a maradékot és kipróbáltad a koktélokat? Mesélj!
Libsibolsi népség!
Irigykedtek csak, mert a ti házasságkötésetekkor nem volt senki, aki asztfaltozzon éppen ráérő idejében...

index.hu/belfold/2013/09/06/orban-eskuvo_mar_a_margit_koruti_templomnal_is_aszfaltoznak/
@Orica Középföldi: lófejű a SJP, de ő amerikai, és stílusikon volt.:))
@guma:

Mindjárt kapunk itt valamilyen bácsitól, hogy magánbeszélgetésre használjuk az oldalt.
Ám ő nem tudja, hogy ezek kódolt beszélgetések:))
@Orica Középföldi: :DDDD

de jó, hogy eszembe juttattad. biztos az volt a legnagyobb baj, hogy megint elfeledkeztem a szeszről...
na megyek és bepótolom:)))))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

És hol maradnak a hagyományok? Sóval, szánkóval kevésbé lenne feltűnő:))
@Penivaldes:
Egy jó aszfaltozásnál... tul.képp nincs is jobb...
Max. az evezés! :))
@Orica Középföldi:
Igaz!
Én elképzelem ezeket, egy kies szibériai sóbányában, amint szánkóval mennek reggelente dolgozni... :)
@Orica Középföldi: csodálkozol?:)

akárhova mész eszik egymást az emberek. nincsenek csevegéshez szokva ma már...
az olyan nem kompatibilis a mai világgal és komolytalan is.
különben is ő már attól valaki lesz, ha mást helyre tehet...
tehát majd elrendezik megint a fiúk, csak nyissa ki a száját "magánügyben" :))))
(töltöttem neked is!:DDDD)
addig is:

www.youtube.com/watch?v=GRxofEmo3HA
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

az enyémnél a havat takarították le a rokonok az úttól a templomig.
nagyot néztek, hogy nem kellett volna! :))))
@guma: és esküvőnél még jól is jön, hiszen mindkettőnél a kötés a lényeg:)
@guma:
Tudod, Irigy Mirigyék...
5.000-ért mit vállalsz? :D
@guma:
A 16 km-es bekötő úton??? :D
DURVA!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

vízhordásban otthon vagyok!:)))
de a "töltelékről" neked kell gondoskodni! :D
@Penivaldes:
SŐT! A ragasztónál is! Mert az ámérikai Loctite ragacsom több klasszissal jobb, mint az itt kapható lötty. :)
@Penivaldes:
"Ilyen rezsicsökkentés még a népbarát kommunista kormányok, még a Kádár-rendszerben sem történt, ezért ez számomra azt szimbolizálja, hogy Magyarország önálló és független politikát folytat – mondta Orbán."
index.hu/gazdasag/2013/09/06/orban_is_nekiment_a_bankoknak/

Számomra meg azt szimbolizálja, hogy Orbán Kádárabb akar lenni Kádárnál is, és amikor a magyar kormányok ilyen politikát folytattak, az nem az önállóságáról és a függetlenségéről volt híres. Arról nem is beszélve, hogy "népbarát"-nak nevezni a "kommunista kormányokat", közvetlenül azután hogy Alaptörvényileg próbálták kitörölni még az emléküket is a magyar történelemből... Csak nem kezdődik a trenírozás, hogy a "komcsi" az mégsem szitokszó, ha már egyre kevésbé tudnak szabadulni a tanult beidegződéseiktől?!
alá lett írva egy egyezmény a szürkékkel, hogy ne vigyenek el több embert kísérletekre.
vannak a nagy fehére, a kis szürkék, és a hüllők, és ők más-más országban dolgoznak.
@guma: "Nem hisz Katalin hűségében az anyós
Camilla kételkedik: DNS-tesztet követel Vilmos apaságáról!"

Hehhe... komolyabb gond nincs. A pletykák szerint a kicsi Harry igencsak nyomul(t) a sógórnőre... noch dacu... a családban marad:-)
Nem mellesleg az egyik hercig, a másik herceg. De ki henceg a végin? :-)
@Penivaldes: " Camilla igazi banyek. A kecskés jó. csak ne mekegjen vissza. " de legalább tudja megfőzni a puliszkát:-) Ja? a kukoricalisztes dél-amerikai izét:-)
@Penivaldes: Végülis... Ángoloknálnem gond, ha a csalódott kétherceg egmás kebelére borul:-)
@Penivaldes: Puliszkacsinálás után már semmiség a pulyiszkagyártás:-) CSak ne Orbán fizesse a gyad-gyesedet:-)
@Penivaldes: Nemonddmá... Vili kiönti kebele bánatát Harry ölében:-)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Kevés rezsicsökkentő aláírást szedtek össze. Ez nem vicc volt...
lassan a flansziának is ébrednie kell
Télleg asztafaldozzák a Szentesküvő járdáját ezerrel? Melyik "közszolgálati szennycsatorna közvetítiti az aktust HD-ben? A násználós éjszaka közvetítésére melyik közszolgálati kapott kizárólagos jogot? Annak az operatőre felskészült e rendesen, ha további igények merülnek fel az elhálást jövetően? Jó magyar ember e? Van e svejcibicsaklós hitele? Csupa megválaszolatlan kérdés.... és a Rájcsel... az elhálás előtt fog e tancipancizni, fokozva az élvezetteket? Lesz e 100 000 Ft-os bankó, amit a lakzin a cigány homlokára nyálaznak? Egyre izgatottabbi vagyok:-)))
@Penivaldes: jaja, ezek a bolond britek a pudingba teszik az afrodiziákumot. nyulaknál meg a répában van, aztán azok is nekimennek egy kis evés után akár a családbelinek is.
@Penivaldes: Amúgymeg, ahogy elnézegetem a zangol királyi ház családfáját.... ezek nem normálisak... méghogy Windsor-ház... egy német, meg egy ágyrólszakadt görög szépfiú... és ezek ángolok! Sopronban, útkaparónak se alkalmaznák ezeket a poncihterek! :-))) Ezek meg? Lóbálják a Brit Oroszlán farkát és éljeneznek:-)))
@King of Shadows: Mongya már meg valaki: mijaza rezsi? a rezsó bezézett formája? Meleget csinál, nem fogyaszt, de jó hallani róla? :-)
@bella _ciao: Nem szeméthelyeskedni! Nincsen hadrafogható lógatlan rokonyom:-)
@guma: Az az anyós egy álanyós. Mostohaanyós...
Féltékeny. Mert helyette is a kecskének kéne főzni a puliszkát inkább
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: mind ferinek hívják feltűnt nektek?

ez volt a bűnök hogy druszái ferinek

feri ál mögöttük...
meg bajnai...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ha már a Margitot is aszfaltozzák, akkor mégiscsak azt mondom, tehetne az ifjú pár és a násznép egy kis kitérőt Eger felé...
@jaegtoer: vigyázz csak! mennek arra, oszt leaszfaltozzák a dobó teret.
@bella _ciao:

csak menjenek, csak csinálják!
...ha csak a Dobó tér aszfaltozása lenne az egyedül riasztó !:D
@Orica Középföldi:

de arról tehetek, hogy fájjon. nadon nadon fájjon. ha Asimov trilógiáját olvastad, akkor a többit tudod.... nem előbb, mint kell, és nem később, mint szükséges...

ugyanakkor látni kell a dialektika a társadalmi folyamatokra is érvényes.

87 óta "tartom számon" a fickót. egy gyáva szar. 2006 október 23-óta azt is bekerült a "szócikkbe", hogy gátlástalan.
10 óta látnivaló hogy egy mocsok. nem egyéb, mint egy gané.

remélem pár tízezren éhenhalnak, és akkor lehull a hályog a szemekről... addig hiábavaló minden.
süti beállítások módosítása