Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.06. 11:36 Fabius

El a kezekkel Orbán Rasi útjaitól!

Címkék: közpénz dajcstomi orbán esküvő

Mocskok!

Igen, ti, akiket inkább hívnék büdösgecinek, de a pártközpont és konzervatív keresztény álcám nem teszi ezt - még - lehetővé. Szóval ti, retkek, akik alattomosan belopóztok mindenféle Isten Háta Mögötti útfelújításokra vagy a Margit körútra közpénzt hesszelni!  Vegyétek tudomásul basszátok meg, hogy amikor aszontam addig nem kell aggódni a sajtószabadságért amíg engem a közéletben látni, azt rohadtul nem erre értettem!

EL A KEZEKKEL ORBÁN RASIKA ÚTJAITÓL!  

Világos? 

dajcstomi.jpg

Egy normális országban a nemzet örvend, ha az uralkodó jánya férjhez megy! Nem zajlik ez az üldöztetés mert mindenkinek világos: nem azért apuci a kerály, hogy egy kis útfelújítást vagy hozományt se tudjon kicsencselni a közösből. Nem okoskodnak, hogy de bazmeg futna rá a saját zsebéből vagy az idők folyamán valahogy felhalmozódott szőlőbányákból, hanem örülnének, hogy valamilyen apropó miatt épül szépül az ország! Az útépítés jobban teljesít, a kátyútlan utakon nem kiszakadó féltengelyeknek köszönhetően csökken a látogatók rezsije, plusz teremtődött egy kis munkalehetőség is ezekben a szűkös időkben. 

Mit nem lehet ezen megérteni? Miért kell a királynertárs nyálgyűjtőjét hazudozásra kényszeríteni, hogyaszongya:  „A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt” Hogy képgaléria van a helyszínre vezető egyetlen út felújításáról? Na és? Sokkal jobb lenne, ha a sajtószabadságot nem vennétek ennyire szó szerint! Szerintem ilyenkor egy kis félrenézés belefér, minek ez a lárifári okoskodás pitiáner kicsinyeskedés néhány négyzetméter aszfaltért? 

Tudjátok lehetett volna ezt tényleg másképp. Az ország sajtója szépen leközli címlapon a megkapott esküvői fotókat, együtt örülünk, mosolygunk, tapsolunk, sok boldogságot, jó egészséget bő gyermekáldást és kiapadhatatlan közpénzforrást kívánunk az ifjú párnak. Mind. Együtt. Ahogy egy félázsiai nemzet örül a kán lányának menyegzőjén. Aztán szépen megettétek volna az egyenképek mellé csomagolt birkapöri, süti, szikkadt pogi maradékot, és részeseivé váltatok volna az Ünnepnek. 

Na, ezt basztátok el, mocskok. Mehettek a leskelni a bokorba, kinek maradt pörköltszaftos a bajsza széle, és csinálhattok belőle híreket. 

Csókpuszi. 

 * BRÉKINGNYÚZ: gyűlik már a nászajándék, hálistennek! 

776 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr905497796

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bűnbak 2013.09.06. 21:23:10

- Jézusom, mi történt?- Nagyon sajnálom...- De mi történt?- Kirúgtak...- Ne! De miért? Tegnap még minden rendben volt, nagyon elégedettek voltak a legutóbbi munkáddal, nem?- Nem a munkával volt a baj. Készült rólunk pár paparazzo-fotó.- Micsoda?- Én se...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@CSENDES: Ez az utóbbi szám meglódította a számolókámat. Tízmillió lakost feltételezve, és azt, hogy minden református Orbán-hívő, valamint az ebből a szempontból kedvezőbb 75%-os református hányadot véve az Orbán-hívők között, Orbán-hívő max. a lakosság 40%-a. Ha a reformátusok kétharmada OV-hívő, és 80%-ot veszünk, mint a reformátusok arány az Orbán-hívők között, ez az arány 25%-ra csökken. (alap, hogy a magyar lakosság mintegy 30%-a református). Ahhoz, hogy a kétharmad kijöjjön, a reformátusok az Orbán-hívők kevesebb, mint felét szabadna csak kiadják. "Gondoljátok meg, proletárok" - írta a költő.
Off. Sajnálom, de annyira sem érdekel az orbán család magánügyből gyártott lufija, mint egy légy a szomszéd levesében. Hányok, hogy ebből is népszerűséget hajhász és mi rácuppanunk, mint maci a mézre. Pontosan úgy, ahogy szeretné: úgy lássuk, mint egy nagyszerű apát - aki emiatt lemondott a bukaresti meccsről is - és egy olyan hétköznapi embert, akinek ilyesmik is előfordulnak a családjában.

Fél éve sürgőssé vált téma lett kerületünkben a hiányzó csatornázás kivitelezése. Nem kis buli, pestlőrinc fele, pestimre nagyobb része.

Ma bedobták a Városkép c. újságunkat és mit nem látnak szemeim, kétszer elolvastam, naki lesz a fővállalkozó? naki?
Sosem találnátok ki.
Az ország legtehetségesebb víz-gázszerelője, a kiváló sportmenedzser, földbirtokos és nem mellékesen Felcsútot világvárossá fejlesztő polgármestere, maga Mészáros Lőrinc cége.
@Spániel:
Igazán örülhetünk a felelős döntésnek, mert a tehetségnek/alkalmasságnak és a megbízhatóságnak érvényesülni kell!
@Spániel:

Meg még néhány hasonló nagyságrendű projektet nyert el.
Az suhant át az agyamon, csak nem áthelyeződik a Közgép?
Ma lemaradtam az esküvőről, mivel csak most jutottam gép közelébe. Sőt Gyurcsány mozijáról is. Egyikre sem vagyok kíváncsi azt hiszem. :)
@DR. INKVIZITOR: @Orica Középföldi:
Ha belegondolok, talán még jól is járunk, saját magától talán nem lopja ki az anyagot.
@V-PORT:

Cserébe viszont itt sem történt semmi:)
@V-PORT: aztán ne csodálkozz, ha a Nagy Események elmulasztása miatt egész éjjel álmatlanul forgolódsz.
@Orica Középföldi: Ha én nem vagyok, akkor nincs semmi. :)
@Spániel: Orbán Ráhel és Gyurcsány Ferenc annyira hidegen hagy, hogy tuti jól fogok aludni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát most szívem szerint nagyon csúnyán elküldenélek téged valahova...!
@Ni csak ki beszél most: Nem hinném,hogy ezt a színvonalat képviseljük.
@Spániel: Még akár szerencsésnek is érezheted magad.
Mészáros Lőrinc kiokosodik a csatornázási tudományokban, és jövőre a terepviszonyok ismeretében a két szentséges kezével fogja az árkot ásni előtted. Közmunkásként.
A választások után.
@kifordított nagyanyó:

Felteszem, TE nem voltál ott, és elhiszem, hogy TE nem ezt képviseled.
Akik ott voltak, pedig ezt képviselik.

Ami kínos, az ideológiai híd, ami összeköt benneteket. Tetszik, nem tetszik.
@kifordított nagyanyó: Sajnos a véleményem az, ha ti ezt elfogadjátok, mert ezek az emberek a jobbikhoz kötődnek akkor te sem vagy különb. Nem nagyon hallottam, hogy kiabálnátok, hogy 6 éves gyerekeket rémisztenek halálra.
@Mariann19: Ha így lesz, remélem átugrasz röhögni.
Fab! Nem lehet kommentet küldeni az új posztnál.
Hát akkor ide! Ami elhangzik a videóban, az mind igaz! Aki netes tisztába van vele! Akit ez nem zavart, ezután se fogja! Ez max. viktor ellen egy összefoglaló! Itt a blogon max. azt mondják több ilyen kéne, de ne Gyurcsány csinálja! Jó, de akkor ki?
@gazoló: :)) az egész hotel ezen röhög:)
@Spániel: "Ha így lesz, remélem átugrasz röhögni."
Görkorival fogok száguldani, a hajam csak úgy fog lobogni.
Aztán közös ujjongás, és este utcabál.
@sírbateszezazegész:

Ismét rá kellett jönnöm, hogy az igazi röhögés milyen ragadós:))
"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!"

Ja, dehányszor is, kérdem s(z)erényen?!
@magándemokrata: Bajnai keresztnevű Gyurcsány a zemúttnyócév miatt ne!
Győrieknek meg részvétem!
Ide másolom, amit nem tudtam én sem elküldeni bocsesz, de lehet, hogy ott is előbukkan.

Gyurcsány, ha pártelnök akar maradni, márpedig miért ne akarjon, akkor kénytelen akár tütüben és balettcipőben végig piruettezni az Andrássy úton. Nálam ezzel nincs semmi baj. Soha nem tudtam annyi aljasságot, mocskot és egyéni haszonszerzést belelátni Gy-ba, mint amit rákentek.

Nem fogjuk megtudni, milyen min.elnök lett volna, mert a legmegbízhatóbbnak tűnő legközelebbi párttársai, barátai úgy dobták ki a placcra két hónappal a nagy ölelgetések és az általa megnyert választás után az öszödi beszédet, és vele együtt Gy-t,mint a macskát szarni. Ha olyan becsületes pártként működtek volna, mint amilyennek látszani szeretnének, akkor szorosan összezárnak és véghezviszik reformjai nagy részét.

Pl. ha elmarad a nagy autodafé, megy minden a maga útján és valamilyen gazdasági megoldás folytán korrigálni tudja Megyó elosztogatott milliárdjait, most ő lenne a félisten.
De az adott körülményre nem volt alkalmas és elég gátlástalan min.elnöknek, belátta, lemondott.
Ellenségre már nem is volt szüksége, de az is volt.
Meddig kell még gyalázni egy embert, csak úgy, a pofozógép kedvéért? Végig tud úgy menni az utcán, egyszerűen egymás elé téve a lábait, hogy bele ne kössenek, mint egy anyagyilkos pedofilba?

Viszont megdöbbentett Mesterházi újabb övön alulija a nyílt levelével. Aljas egy húzás volt, de szociktól mi mást várnék.
@Ni csak ki beszél most: Az elhatárolódás nem kenyerük! Nekik sem...Viktor mit is mondott anno, agyőzelem után a szélsőjobbról?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Vártam volna azért valakitől a kormányból is, hogy elhatárolódjon ezektől. Persze tudom buliban vannak, meg különben is jól jöhetnek még, mint 2006-ban.
@Spániel: akinek van egy kis vér a pucájában az a DK-ra szavaz. nyerjen ez a féreg orbán, 2014 után ez a kontraszelektált rendszere összedől és akko jöhet feri.
@kifordított nagyanyó: sajnálom, hogy téged is egy kalap alá vehetnek ezekkel.
Csak írd le, ezek méltatlanok a jobbik támogatására. Nem többet.
@Fabius: Nem működ a kommentelés odaát...
@Spániel:

A poszt is gyalázza, mintha valami ember alatti képződmény lenne, akit így lehet emlegetni, a DK híveit pedig mint idióták szektáját, akik vannak olyan ostobák, hogy bedőlnek egy ilyen pojácának. Pedig Gyurcsány okos pali, jól beszél és lassan az egyetlen, aki megalkuvás nélkül mondja azt, ami a lényeg. Aki ezt a rugdosásával jutalmazza, az nem tud szabadulni az előítéleteitől.

A videót 9 óra alatt 31 600-an látták.
@taga20: Én nem bánom, ha Feri, Laci, Józsi, Gordon jön, ha Viktor megy, de elegem van a gyalázókórusból. Ember még nem szívott ennyit. Köhögni nem tud úgy, hogy tízen rá ne repülnének.
Gyerekek azért ne csináljatok belőle szent angyalt.
Hazudtunk éjjel hazudtunk nappal. Azért ez az ő szájából hangzott el. Ő is hazudott!!!
Egy ideig úgy táncolt ahogy fütyültek neki. Becsületére váljék változtatni akart, de azért elkúrta rendesen ő is.
Én sem hiszem, hogy őt kéne állandóan rugdalni de nálam is és sok embernél kitelt az ideje.
@Ni csak ki beszél most: Hazudik Merkel, hazudik Obama, Putyin, minden politikus, ha politikai és egyéni érdeke úgy kivánja, ezen lovagolni kisszerűség.
Csak a pocakos nem hazudik, mint tudjuk.
@Ni csak ki beszél most: @Orica Középföldi: :)

már reggel kidumáltuk itt Bolival ezt a szemétséget (én az igazgatón is kiakadtam!) és itt a hivatalos reakció:

Valóban megállt a szurkolók busza a cigány diákok iskolája előtt, de csak énekeltek egyet

444.hu/2013/09/06/valoban-megallt-a-szurkolok-busza-a-cigany-diakok-iskolaja-elott-de-csak-enekeltek-egyet/
@Spániel:

"Nem fogjuk megtudni, milyen min.elnök lett volna"

Amit láttunk belőle, naiv,álmodozó, kapkodó, rossz személyi döntéseket hozó,szolidáris, szociálisan érzékeny,impulzív, bizalmatlan és folytonosan tanuló. Nem feltétlenül a hibáiból:

A pártban nem voltak barátai és bizalmasai, talán ez volt a legnagyobb baj.Vadai, Molnár nem voltak tényezők.
Legyűrni nem tudták, inkább megbuktatták vagy lelkesen asszisztáltak a bukáshoz.

Hihetetlen nagy hibája volt, szerintem ma is az, nem ismerte fel a professzionális kommunikáció hihetetlen nagy szerepét.

Az kurva kevés, ha páros vitában asztal alá alázza OV-t., miközben a háttérben tökéletes karaktergyilkosságot hajtanak végre.

Azt gondolom, az ő történelmi lehetősége elment. Az echo és hír tv-n szocializálódó tömeg torkán őt mégegyszer nem lehet lenyomni, mert jönnek a tegnap látott hazafiak, akik semmit se tudnak, tehát semmi se drága nekik.

Erős a gyanúm, a szadi is rendesen megvezette.

Mi ez a Mesterházy-féle nyílt levél? Erről lemaradtam, bár olyat már nem tud csinálni a fiú, ami igazán meglepne.
@Ni csak ki beszél most: hát ako neked csak vitya marad! bakker te tényleg ekkora farok vagy?
Erről szól a video, mi ezzel a baj:

"Ezért ment Felcsútra Gyurcsány Ferenc
Ahogy arról már korábban írtunk Gyurcsány Ferenc Felcsúton kalandozott csütörtökön. Tapasztalatairól csipkelődő írást is közölt a Facebookon. De nem ezért ment Orbán Viktor szülőfalujába, hanem filmet forgatni. Szombatra el is készült a hétperces alkotás a „keresztapánál” tett látogatásról. A volt kormányfő cálja az volt, hogy bemutassa mindannak a sűrítményét, amitől botrányos ez az ország."
www.hir24.hu/belfold/2013/09/07/ezert-ment-felcsutra-gyurcsany/
Én kedvelem Ferencet, és igaza is van.
De.
Az efféle szerepeket nem neki kéne alakítania. Arra ott vannak a szíjártóféle, "másodvonalbeli kopóalkatrészek".
Nagyon vékony ösvény van a populista politikus és az "eccerű népfia, aki kimondja frankót" alakítások között. (Az alakítás nem igazán jó szó, mert elhiszem neki, hogy igaz, és csak nem hazug színjáték.)
Remélem meg fogja találni az igaz utat, mert mostanában mintha letévedt volna róla kicsinyég. Ő nem színész(ámbár nem rossz), hanem politikus.
Vagy ez kell a hatáshoz, a fityesz mocsokságának leleplezéséhez eccerieknél??
Azt én nem tudom, de ha én lennék ő, lehet, kicsit másképp csinálnám.
Na és az időzítés!
Noha nem ma csinálták a filmet, ahogy Fábius mondja, de éppen ma nem kellett volna útjára bocsájtani.
Sok okos ember van a DK házatáján, miért nem torpedózták meg az időzítést?
Az pedig, hogy az Együttnek és pimpócskáéknak vetélytársa, még nem jelenti azt, hogy ő a Legfőbb Ellenség, de akként viselkednek.
@taga20:

Hahó! Nem ezt írta.Olvass rendesen:)
@taga20: Ne vedd ennyire a szívedre. Ez a véleményem . Tán demokráciában szabad.
Gyurcsányon kívül csak Vitya van? Neked lehet...
@AKIsTUDATLAN:

Ez a pimpócska ,tökéletesen gonosz és kifejező:)))))
@sírbateszezazegész: Persze.Ti elhatárolódtatok valaha a szociktól akik tömeggyilkosok eszmei örökösei?
:))
Egyébként fordult már elő,hogy bocsánatot kértem ilyenért.
Volt aki elfogadta,volt aki :határológgy el!
De ha én jobbikosként megkérlek valamire,akkor nem mondod azt,hogy: Miii??? Én egy náczival?

De amúgy nyilvánvalóan az ilyeneket normális ember semmilyen oldalról nem támogatja.
Ütni rémisztgetni csak azt kell aki megérdemli.
@Orica Középföldi: te valamilyen ügyvéd vagy? akko mit írt, drága ön:) világosítson fö!
@Orica Középföldi: Hát az kurva nagy ideológiai híd,hogy tele a tökünk az eddigiekkel.
@Orica Középföldi: Nem vagyok a szíve csücske:-)
Másodszor nem érti mit írok.
A Sommersby a kedvenc filmem. Amikor erről próbáltam smuzolni neki akkor is nekem ugrott.
Biztos nem érthetően írok:-)
@Orica Középföldi: Ha jól értelmezem, Mesterházi nyilt levélben tette fel ugyanazokat a kérdéseket, amiről a múlt héten zárt ajtók mögött tárgyaltak, mintegy kiadva a pozíciókat.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=675469
@kifordított nagyanyó: Kösz:-))
Hallottad, hogy Bokros az E14-et támogatja:-)
@Orica Középföldi: Valahogy úgy.
És én az elkúrás utáni dolgok miatt haragudtam meg rá,rájuk.

Neki köszönhető a fidesz kétharmad,meg hogy jobbik szavazó lettem.:))
Haragudjatok ferire,ne rám aki csak a körülmények áldozata lettem!:))
@Orica Középföldi:
"Hihetetlen nagy hibája volt, szerintem ma is az, nem ismerte fel a professzionális kommunikáció hihetetlen nagy szerepét."
Ha felismerte volna is, nem csinált magának királyi televíziót, saját udvari lapokat, sok milliárdért kommunikációs hadtesteket, saját kvázi közvéleménykutató intézetet.
És nem félemlítette meg eléggé sem a sajátjait, sem az ellenfeleit.
Nem volt bosszúálló, alattomos kélgyó, mint viktátor.
Nem jutalmazta feudumokkal híveit, trafikokkal a talpasokat.
Nem rabolt össze vagyonokat pártcélokra hatalom bebetonozásra.
Egyáltalán nem félemlítette és hódoltatta a bankokat, multikat.
Meg még sok más.
Ezért könnyedén elveszejtették.
Hogy a közös platformon hozna vagy vinne a választásokon, azt nem fogjuk megtudni, mert pimpócskáék fixa ideája, hogy vinne.
És ettől sohasem fogják hagyni eltántorítani magukat. Ők sem állnak két lábbal a földön.
@Ni csak ki beszél most: MIIIIII??? A LIBÁST???!!!
XD

Inkább bokrost kéne támogatnia a többieknek.
@kifordított nagyanyó:

Én is haragudtam rá, de a szoci vezérkarra még jobban.
Ezek mindösszesen nem elegek ahhoz, hogy a jobbikra szavazzak:)
@kifordított nagyanyó:
Sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel tudok csak szolgálni:-)
@AKIsTUDATLAN:

Nem is a másik végletről beszéltem:))
Létezik arany középút, és ehhez kellenek az igazi profik.

Szívesen emlékeztetném Gy-t arra a fiatalemberre, aki egy kávéházban mesélt neki az amerikai kampányról, amiben részt vett, és felajánlotta a tapasztalatait. Máig nem értem, miért nem fogadta el, mert azt nem feltételezem, hogy nem értette miről beszél a pasi.

Na, ez is egy elúszott lehetőség.

A közös hozna, csak a kormányzást nem látom zökkenőmentesnek:)
@Ni csak ki beszél most: de! egy jó, egyenes smuzolást bírok:))
@taga20: Nincs harag? Bár nem szeretem se a sört se semmilyen piát, azért rossz ember nem vagyok..
@Orica Középföldi: Volt a kettő között egy időszak,amikor senkire se akartam szavazni...

@Ni csak ki beszél most: Egye fene,ha ez van...
@Orica Középföldi:
Ki volt az a fiatalember? Vmi link?
Józan paraszti ésszel a közös kormányzásnak csak addig, és arról kellene szólnia, hogy reparálják a demokráciát, lebontják a fityesz átívelő hatalmi bástyáit, és egyenlő esélyeket biztosítanának az újabb választásokra.
De annyi taposóaknát, amit a fityesz lerakott, nem tudnának hatástalanítani. Se nem elég erősek, se nem elég egységesek és elszántak. A gazdasági háttérről ne is beszéljünk!
Vagy Ámerika és az EJU, meg egyéb impériálista nemzetgyilkosok mégis beszállnának titokban?:)
@kifordított nagyanyó: én mindenkitől elhatárolódtam és soha nem mondtam rátok, hogy náci:)... sőt, mindig azt mondtam, hogy ugyan "vadmajom" elveitek vannak -ez inkább Angyalra igaz-, de 1-1,5m embert nem lehet karanténba zárni.
Szerintem amit tettek, az gyáva dolog volt.
@AKIsTUDATLAN:

Nincs link, ez egy beszélgetés volt, nem túl szűkkörű, egy kávézóban. Réges rég.

nekem is csak kérdéseim és kételyeim vannak.
@sírbateszezazegész:

"Szerintem amit tettek, az gyáva dolog volt."

Gyáva????????
Na ez az egy kifejezés nem jutna eszembe. Az arctalan, névtelen csürhe bátorságával kezdeném, és hosszan tudnám sorolni a jelzőket.
@taga20: Csajkovszkij, Elton John,
Szóval még sem leszünk haverok:-(
@Ni csak ki beszél most: én azt hittem te csaj vagy:) eltondzsoni, borz alom(ponyvaregény):)
@Ni csak ki beszél most:
Azért ez a hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, nem szó szerint értendő, hanem hatásos szónoki fogás lett volna. És túlzás, felnagyítás a hatás érdekében, Nagy Imre szavainak idézése.
Nem hazudtak többet, mint a többiek a rendszerváltás óta!
Különben is az őszödi egy kerek egész szöveg, szónoki beszéd. De kiragadták belőle az ilyeneket, és ezelet jól belevésték az agyatokba.
@AKIsTUDATLAN: tudja ő is, de jó ez a hülyeduma! egyszerű, nagyszerű, rezsicsökkentés,rizsacsökkentés:)
@Orica Középföldi: nekem gyáva... attól függ, ki mit ért alatta...
@AKIsTUDATLAN: Szóval, bár már írtam, stabil szoci szavazó voltam kivéve 2010, mert akkorra elegem lett az egészből és nem mentem el szavazni.
Azt kell mondjam becsaptak, mert más sem hallgattam amikor ellenzékben voltak, hogy a fidesz nem alakítja át a nagy ellátórendszereket majd ők. Szaladgáltak egyik TV csatornától a másikig, gondoltam legyen, kicsit nehezebb lesz de egyszer át kell esni rajta. Nem estünk át rajta. 8 évük volt rá. Kapkodtak, késő volt már amikor Gyurcsány vészriadót fújt, ráadásul a válság sem segített, meg a fidesz mocskolódásai,de én már mást szeretnék jelenleg a "libást" , bízom a szakértelmében mert egy rohadt évet jól csinált. Nekem jelenleg ennyi maradt.
@taga20: látod, látod:)... van előnye a bi-ségnek is:)
@sírbateszezazegész:

Azt el tudom fogadni, hogy ezek egyenként gyáva szarháziak, de tömegben - az öngerjesztésnek köszönhetően - brutálisak, félelmetesek, megalázóak, etc.
@Orica Középföldi: ez minden tömegre jellemző... minden hordára... ami nem független személyekből áll össze...
@Orica Középföldi:
ebben neked igazad van, csak azzal nem számolsz -a képek is mutíttyák Bukarestből- hogyha kikapsz egyet -bárhogyan- és ronggyá vered akkor a többi beszarik és eloldalog bár lehet, hogy másnap győzelmi indulókat zengenek a győzelmes visszavonulásról (vagy taktikai???) ezek mind gyáva szarok egyenként és még 3-asával is...legalább egy tucat szaros zokni kell együtt, hogy megfelelő italmennyiség esetleg drog bevitele után "bátrak" legyenek de csak addig amíg az első igazán kemény fejbebaszás nem jön be ...akkor azután van a rohannyunk mert ég a haza

brühüyyy

érdekes módon a hangyák nem aggyák fel elindúlnak egyirányba és az utolsó hangyáig arra mennek
@sírbateszezazegész:

Nem, ez nem jellemző minden tömegre. Gondolj egy majálisra, egy fegyelmezett tüntetésre, a Szigetre, egy rock-koncertre, etc.

A tömeg/horda mindig független személyekből áll össze. Csak van amikor, feloldja a személyiséget, már akiét lehet, és van amikor nem.
A szerveződés célja a meghatározó.
@Orica Középföldi: egyről beszélünk... akkor azt írom, independens individum...:) gondolom ez se jó...mi :)

Működik az 7j poszt
@Orica Középföldi: új... lehet kommentelni...

Nem kell felfüggeszteni:)... én mondjuk még soha nem olvadtam egybe:)... tömeggel... vagy két nő, az már tömeg?
@Ni csak ki beszél most:
Nekem is nagy örömet jelentett, amikor Bajnai bejelentkezett. Azt hittem(én kis naív), hogy végre van miniszterelnök jelölt, és a szocik, Gyurcsányék, az LMP, meg mindenki, aki fityeszt váltani akar, felsorakozik mögé. És egyenes út.
Azóta minden kiderült, és nem úgy, ahogy szerettem volna.
A kisdobos cukifiú, és tényleg bizonyított, csak gyenge politikus, alkalmatlan a fityeszt legyőzni. Még ha esetleg győznénk is, ez most nem egy olyan menet lesz, mint amikor ő kormányozott. HÁBORÚ LESZ.
A szocik meg tényleg olyanok.
Kiábrándítóan reménytelen helyzet.
@taga20:

:D secko jedno

rendszeresen akkor néztem meccset, amikor még Pelé játszott meg Rivelino, meg Jairzinho, Clodoaldo, Carlos Alberto,...

valaki írt itt varga zoliról, aki még tudta hol, és hogy és merre kell megrúgni a labdát, hogy oda érkezzen, ahova, vagy akinek szánta...
a ma focistái kalandorok, szerencselovagok, kitartott kurvapecérek, csak némelyik tud gólt rúgni.

sőt még a lessel is tisztában vagyok...:DDD
süti beállítások módosítása