Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.02. 15:59 Fabius

Fészbúk tankönyv - tanévkezdés Orbánlandon

Címkék: fidesz közoktatás évnyitó

„Mi arra jutottunk, hogy  Magyarországot alapjaiban kell megújítanunk, újra kellett gondolni az egész magyar életet” - mondta a Vezér, és elindult a tanév az Újragondolt Magyar Élet Rendszerében

Hogy milyen is ez egészen pontosan? Például olyan, hogy a tágabb értelemben vett családomban a két általános iskolás korú gyerek eltérő időpontban, picit kalandos - ha teccik social networkos - módon jutott a tankönyvekhez. Az egyik iskolában az előre meghirdetett könyvosztást időben lemondták és az első tanítási napra tették, míg a másikban előbb ugyanígy jártak el, de aztán az egyik tanárnő az iskola faszbúkcsoportjába írta ki a könyvosztás eredeti dátumának reggelén:

tankönyv.bmp

Mire jó a faszbúk, ugye, ha már a szervezettség és előre tervezhetőség nulla. Ami közös mindkettőben: felhívták a figyelmet, hogy a befizetési csekkről legyen másolat, mert nekik a másolgatásra nincs kapacitásuk. Ez legfeljebb azért érdekes, mert a fénymásolásra eddig lóvét szedtek, de nyilván vannak szükséges változások ebben a nagy újragondolásban. 

Aztán meg olyan, amiben az emberminiszter ellenállásra szólít fel a beszivárgó ellenállás ellen

évnyitó.jpg

Ne nézzetek már ilyen bután. Tudjátok meg kedves gyerekek, szülők és tanárok, hogy a bizalmatlanság ártás, vili? Igaz, hogy órarend még nincs, a kötelező etika oktatásról és a délután négyig bent ülésről még egy szó biztosat nem tudunk, a gyerekeket iskolapandúrok és egyenruhás fogdmegek basztathatják innentől, de bízva bízzatok, mert vakhit az legalább nem ártás, remélem világos. Nem tudom biztosan, hogy éltompításnak vegyem-e a gyerekem iskolájából kapott üzenetet mindjárt az első nap után: nem kell azt a délután négyet annyira komolyan venni, a délutánjait igazolt versenyzőként sportolással töltő gyerekem továbbra is hazajárhat ebéd után ahogy eddig, csak írjak egy igazgatónőnek címzett kérvényt hozzá. 

Hja, a diákolimpiai résztvevőket és igazolt versenyzőket számon tartjátok és a kurvaanyázás elé mentek, ez is valami. Legalább nem izgatom fel magam rajta olyan rondán, mint Nyálas Ereklye Gyűjtő Berci szalagátvágás idején. A videóból nem derül ki, hogy az úttörő egyenruhás aktivista csajok miatt kapott sokkot, vagy az éljen Viktor, éljen a párt skandálás közben elveszett a remény a Vezér szájzugába száradt nyálhab begyűjtésére és katalogizálására, mindenesetre kitört belőle a vérsuttyó és beleállt az első emberbe akibe tudott.

havasi-bertalan.gif

Jó, jó, tudom én, hogy a híradó rettegésitisz népbetegséggé vált a kormányoldalon, és az összes kamerás potenciális bombahír terrorista, de állítólag a paranoia már gyógyítható a tudomány mai állása szerint. Igaz, biztosak ebben sem lehetünk az Újragondolt Élet Rendszerében, talán csak annyi volt a célja a sajtófőnök úrnak, hogy életszagú példával szolgáljon az első kötelező etika óra anyagához. 

 

 

585 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr935489212

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ellenállók, szabotőrök, partizánok 2013.09.03. 14:27:27

Nem, nem és nem! Akkor sem! Nem fogom magam lealázni! Nem fogok kurvaanyázni. Nem. Olvastam. Hallgattam. Mindent, amihez hozzáfértem. Nem tagadom, legalább annyiszor kárörvendően, mint ahányszor döbbenten. Visszafogott számítások szerint is az 1.364...

Trackback: Terjed az iskolai erőszak? 2013.09.03. 11:17:12

Hamarosan becsöngetnek az iskolákban. A tanévkezdés a szülők számára anyagi és mentális értelemben is  kisebbfajta erőpróba. Manapság azonban a diákok és a szülők nem csak a szigorú tanulmányi követelmények miatt aggódnak, hanem esetenként egyes...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.09.03. 09:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.09.03. 09:14:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Naneee:
Na ez nagyon jó kérdés!!!!:)
És ezek tök jól élnek belőle!!
Pl a felső oktatásban:
Vegyenek fel mindenkit egy félévre ingyen, aki nem ér egy átlagot az fizessen. Aki meg nagyon jól teljesít az kapjon ösztöndíjat!
Így aki bulizni megy az egyetemre az fizesse ki, aki meg tanulni, az legalább egy diplomát kaphasson ingyen.
Nem ez lenne a legkézenfekvőbb és igazságosabb megoldás??????????
Sikerült ezt valamelyik kormánynak kitalálnia az elmúlt 20 évben??
Nem:(
@Penivaldes: ha csak lükék lennének, azon lehetne változtatni, de nem, mert ők nem azok
@irógép: A szocik valami hasonlót akarnak, az első év ingyen lenne, la. is eddig stimmel.
@guma:

"_azt pedig nem tagadhatod, hogy őrá soha senki nem szavazott mégis valószínű szerintem, hogy beletud szólni a törvények alakításába is gazdasági ereje miatt...
ennek meg a mai helyzetünk vastagon az eredménye, amikor nem az ország érdekében születnek döntések, törvények._"

Pontosan. ezért kellene a kétkamarás parlament, mert minden rossz mechanizmus megmarad, csak a hatom koncentrálódik, ellenben az átláthatóság csökken.
@AKIsTUDATLAN:

"_konzervatív jobboldali voltál, és tényleg öléggé nyírtad Gyurcsányt.:) holott
Én is kikötöttem itt, jó társaság. _"

így van. illetve volt is. csak azóta már megkövettem a Gyurcsán fan Hacsaturján mestert, a új info cunami ismeretében, ellenben az mégis jó, hogy így Viktoréknak is kijár ami jár:D egy a mérce.

Ja, tudnak ezek a kocsmatöltelékek. és legalább a cipőjük is tiszta, ha már sötét lelkű liberálisok vagy a fene tudja mik, de feszt libsibolsizzák magukat is, meg őket a trollok, de a trollokat meg megesszük, ugye?
-no comment-

Rogánék ötletén offshore-cégek keresnek

A hét közbeiktatott közvetítő magánvállalkozás az államnál is többet, ügyfelenként akár 20 milliót is kereshet a letelepedésiállamkötvény-bizniszen.
Itt vannak az igazi nyertesek

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F09%2F03%2Fletelepedesi_allamkotveny%2F
fentiből részlet:

Cserébe a letelepedési engedélyhez jutott állampolgár, vagy cég öt évig vízum nélkül utazgathat a schengeni térségben, időbeli korlátozás nélkül üzletelhet Magyarországon, ráadásul az engedély alkalmanként öt évre meghosszabbítható. Ráadásul akár a házastárs és a kiskorú gyermek tartózkodási engedélye is kérvényezhető, ami a gyakorlatban akár azt is jelentheti, hogy 250 ezer euró értékű értékpapír-vásárlásért cserébe akár egy népes család is letelepedhet Magyarországon.

A magyar letelepedési engedéllyel további huszonöt schengeni tagországba félévente kilencven napnyi szabad beutazás is jár, illetve Magyarországon jogosult hozzáférni az egészségügyi ellátáshoz, az oktatáshoz, a foglalkoztatási és jóléti juttatásokhoz.<<<<< (Kérdés, hogy ezzel egyébként nem nullázza-e le azt az állam, amit a kötvény eladásával megkeresett.)
@iii:
Sőt, asszem ezt akarták anno is, amikor jó lenépszavaztatták ezt a verziót.
@Habakukk999:

Nem lesz olcsóbb a hús, ha Lázár csökkenti az áfát

Akár 10 százalék alá is csökkenhet a sertés- és baromfihús áfája jövő év elejétől, ha megvalósul az, amiről Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn beszélt egy lakossági fórumon. A húsfeldolgozók már évek óta hangoztatják, hogy az ágazatban rendkívüli mértékben elharapózott feketegazdaság visszaszorítására ez lehet a fő gyógyír. A pultokon lévő hústermékek árában azonban nem feltétlenül jelenne meg a bűvös tíz százalék. A feldolgozók a pénzt inkább versenyképességüket javító fejlesztésekre költhetik.

hvg.hu/gazdasag/20130903_Nem_lesz_olcsobb_a_hus_ha_Lazar_csokkenti
@jaegtoer: figyelem őket. nem szeretném ha a flanszia...:)
@iii:

"Hát sármos vagy, mi tagadás, de egy 30 éves házasságot nem fogok sutba dobni még a kedvedért sem. "

áááááá, értem. itt végre kibeszélheted, kiírhatod magadból a harmincévnyi hallgatást!? :D:D
@jaegtoer: ok, de ne az én pasimat vegzálja. keressen más terápiás módszert:)
@Penivaldes: ismered lope de vega-t? mert írt rólad egy darabot, azt tudod, ugye? :) te vagy az első nekem:)
@iii: mondta ezt már más is, azt mi lett a vége... :)
@Penivaldes:

ne féltsd a flansziát. csak szerény, (mert van mire) de nem hűűűjjeee!:D mekkorát válaszolt? van ott muníció! az agyam eldobom! csak aztán megtaláljam:D
@irógép:
"A fer bevezetése után az egyetemre kerülő első évfolyamosok még nem fizetnek tandíjat. Az első év végi eredményeik alapján dől el, kinek kell fert fizetnie. A legjobb eredményt elérő 15 százaléka a diákoknak ugyanis mentesül a tandíjfizetés alól, sőt ők ösztöndíjat is kapnak."

már kitalálta valaki.
de eltörölték a szociális népszavazással.
@jaegtoer: a bankok önmérsékletéhez egy kis adalék: voltam olyan asztal mellett, ahol, ha kimondom azt, hogy esetleg a hitel kamata nem bohócpénz alapon lehetne esetleg a végén 8-10% is, azonnal elvitetnek, mert megbolondultam:) még most is bennlakó lennék...:)
@Penivaldes: természetesen a címszereplő, mi más! :))
@jaegtoer: van ott műveltség. használt neki az a gyorstalpaló olvasási tréning. kár, hogy sörismeretből nem ment valami tanfolyásra. abból nagyon ciderül áll.
hmmm

Ezermilliárd után kutat a NAV

Romlott az adózási morál Magyarországon, minden eddiginél több, csaknem 360 ezer adóvégrehajtás van folyamatban, és ezzel együtt az adóvégrehajtással érintett tartozás összege ez év július végén megközelítette az ezermilliárd forintot - állapította meg a feketelista.hu gazdasági adatbázis elemzésében.

hvg.hu/gazdasag/20130903_Ezermilliard_utan_kutat_a_NAV
nagy szó, '90-ben szgk teszt műszereket hoztak egy középiskolába

Hoffmann Rózsa ajándékot hozott az Opeltől

Huszonnégy oktatási intézmény 130 számítógépet kapott az Opel Magyarország adományaként; a vállalat és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) közös, keddi budaörsi ünnepségén részt vett Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár

hvg.hu/itthon/20130903_Hoffmann_Rozsa_ajandekot_hozott_az_Opelto
@Penivaldes: @guma: Lehet, hogy nem meglepő. Ezek szerint decemberben még volt némi idealizmus bennem....
@bella _ciao: jó, hogy látlak? mostanában nem lesz baguette, mert elkezdett nőni a pocim attól:)... így általában sárgadinnyét eszem valamilyen sonkával, meg sajttal.. ma például rocamadour-ral www.cheese.com/rocamadour/... a cidert meg azért nem szereted, mert nem ismered, biztos is:)
@sírbateszezazegész: ne sajtozzál nekem, mert sonkán ütögetlek amúgy kósásan! oszt mondhatom: sírbatesz jobban teljesít!
különben is, nem hagyom magam leciderezni leplezett, de csillogó szavaidtól!
@iii: ha azt mondanám kérdezd a párod, az csúnya döfés lenne? :) csak vicceltem, meg ne húzogasd a bajszom... ugyan csak sakál vagy híéna vagyok, de ragadozó :) s egy jó poénért sok mindent odaadok:) nincs harag, ugye:)
@bella _ciao: :) a sonka bayonne-i volt, hajszálvékonyra szeletelve :)
@sírbateszezazegész:

nem csányira gondoltam, hanem a hárominek csokorba rendezett hsz-edre.

csányi, a bálna, jelmezben ment a bálba, s eljátszotta hogy ő lesz a málna.

cak nadon szavanú:D
@bella _ciao: így van, tudom... mint az ember:)
@sírbateszezazegész: hát én meg egy bajonettel szeletelnélek legszívesebben hajszálvékonyra tégedet. menjél a sárgadinnyébe! direkt ki akarod csinálni a nyálmirigyeimet?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tamlanelkuliszek.blog.hu/2013/08/06/falova_tett_orszag

" Amikor Európát bántják, akkor a hazámat bántják. Amikor Európát bocsájtja áruba egy áruló, akkor az az én szememben hazát árul. Márpedig ma ez történik. Orbán Viktor elárulja Európát, elárulja a hazánkat. Teszi ezt úgy, hogy falóvá tette Magyarországot és jó pénzért helyeket árusít a betörni kívánó keleti nagyuraknak e hadigépezeté alakított ország gyomrában. Mert a belső gondokkal küzdő Európa a nemzetek egysége helyett, még mindig egymással versengő nemzetek gyenge szövetsége, ezért piaci protekcionizmusa védelmi létkérdés. Ez ellen fabrikált Orbán ördögi tervet, és rejtekadó fedővállalkozásként használja az otthonunk, az Európai Uniós tagságunk. Egy Hegedűs hadnagy* az ország miniszterelnöke."
@sírbateszezazegész:
Jóllehet meglepetést fogok neked okozni, és a Lázár-fan klubba való belépést elutasító döntésemet megváltoztatom. Belépek.
Amennyiben még lehetséges, az alapító tagok
számát szeretném gyarapítani.
Elhatározásomat egy tegnap esti politikai műsor motíválta, amelyben Mészáros Tamás - általam tényleg mélyen tisztelt - kifejtette, hogy Orbán minden híresztelés ellenére nem kívánja az eu-t elhagyni.
Szándékait az vezérli, hogy ő legyen az eu-n belül kialakuló Közép-Kelet-Európai kis föderáció vezére, miután ambícióit már nem elégíti ki jelenlegi státusza.
Ezért léphetett a fénybe Lázár János, aki Orbán örökébe léphet.
Saját önös érdekeim azt diktálják, hogy ideje korán bebiztosítsam kormányhű poziciómat Lázár Jánosnál a fan-klub tagsága által, és a még aktuális trafik pályázatomat szeptember végéig benyújtsam, kb. 5-öt.
Reményemet fejezem ki, hogy kérésem teljesül.
@jaegtoer: megjegyzem ez neked is bizonyíték a politeizmusra:)
viszont csányi is a politikai közélet része, s így tudja, mennyire akadálya.a piacgazdaság s a demokratitikus mo útjában... de, mint írtam foglyul ejtették saját magukat... "törököt fogtam, s nem enged" :)
@Mariann19: számunkra megtiszteltetés! :) vörös is vagy, a legreciprokabb üldöző, mi kell még? milyen tisztséget szeretnél?:)

Majd megnézem az újságíróklubbot, habár tiszteletünk nem egyforma mértékű mészárossal szemben... sőt a többivel szemben is reciprok, de nem buták... bánó azért már kilóg ott a sorból szerintem...
@Mariann19:
ezt a tervet azok is absolválták akiket meg akar federálni?

érdekes kis kátyú készűl

brühüyyy
@Penivaldes:
Köszönöm Penni. Bíztam benned.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ez itt a vég."
Látod, így nyomorítja meg a lelket a puszta fennmaradás kényszere.
@bella _ciao: a jó, mivel nagyobb volt a dinnye, bevallom ilyen is jutott hozzá www.cheese.com/pave-daffinois/

De holnap csak fr.m.wikipedia.org/wiki/Beaufort_(fromage) lesz, ígérem:)
"De nektek nem kellenek a független emberek. Nektek – ahogy az előző garnitúráknak is – csak katonák és szolgák kellenek,akik teljesítik a legképtelenebb, szakmailag vagy morálisan vállalhatatlan elvárásokat is. A

független polgár számotokra kész istencsapása, mert a saját agyvelejével gondolkozik, és csak a saját tapasztalatai győzik meg. Nem engedi manipulálni magát, és nem hajlandó másokat sem manipulálni. De ennyit erről, több szót nem érdemes vesztegetni rá, úgysem értenétek."
@sírbateszezazegész:
"Milyen tisztséget szeretnél,"
Nem szakmait, ott dolgozni kéne.
Amennyiben lehetséges, egy kis igazgató tanácsi vagy felügyelő bizottsági tagság az álmom.
Évente egyszer ráérek összeülni a többi taggal egy kis röhincsélésre, a beszámoló készítést kiadjuk megbízási jogviszonyba.
Bankszámlaszámomat a felvételkor bocsájtom rendelkezésre.
@rodeo36:
Rodikám! Te sem tudhatsz mindent a készülő kátyúról - ahogyan nevezed.
Bizony van támogatója Orbánnak ebben az összeborulásban, hiszen egy-két érdekelt ország úgy nyilatkozik, hogy követhető Orbán kitaposott útja a hatalomgyakorlást illetően.
Melyik országirányítónak ne tetszene a kontrollok nélküli regnálás?
Lengyelek, csehek már pozitív módon értékelik Orbánt, követendőnek tartják a bankok, multik sarcolását.
Lesz-e ebből valami...
@sírbateszezazegész: óó, azt hittem, valami jó kis homoerotikus történettel fogsz szórakoztatni :) A "nemo plus iuris" kifejezés miatt mindent megbocsátok.
@bella _ciao: majd gondolkodom... remélem nem jut eszébe fiatal lendülete, ideái... és kívánom ezt még sok mindenkinek moon... komolyan... csak a túlélés ösztöne miatt tagozódtak be oda, ahova, remélem napi érdekeiket értékként élik meg... s nagy szerencséjük, hogy jött orbán s vele brigantijai, mert így jóval könnyebb minden rezdülésüket, megnyilvánulásukat hozzá, mint ellenponthoz viszonyítani... (és most szomorú mosoly van az arcomon)
@iii: látod, csak kialakul itt a virtuális térben egy élhető mo:)
köszönöm:)
@sírbateszezazegész: mészárosnak? eszébe juthat (talán van nála cavinton) pedig a fiatalos lendülete, ha lányára néz az tv-ben. azért az lehetne axióma, hogy minden viszonyítási pont viszonylagos.
olvasgasd mráz samu külföldi sajtszemléjét, ígérem, szomorú mosolyod őrült vigyorba fog torzulni.
@bella _ciao: szemlézem, azzal edzek, mindent kibírok már :)
ki a lánya, az rtl klubos antónia?
@sírbateszezazegész: már atv-s. nagyon le vagy maradva. övé a szólás szabadsága, meg az egonnal (nem az áb egon, hanem a rónai) felváltva vezeti a reggeli műsort.
@sírbateszezazegész: "mindent kibírok már" kö'tői túlzás. a jó sört nem bírod, cidert iszol inkább, basod!
@jaegtoer: :)

másként gondolom. talán érvényt kellene szerezni törvényeinknek két kamara nélkül is. persze az én véleményem a fantázia világába tartozik mert:

aki tudatos esküszegő és a közbizalommal visszaélve másra (párt vagy magánvagyon, stb gyarapodására) használja voksát azt lecsukni életfogytiglan és ugyanúgy mindenéből kiforgatni ahogy ő ezt az országgal művelte.
@guma:

igazad van.
azért csak óvatosan, nem biztos, hogy a jelenlegi törvények mindegyike annyira kívánatos, hogy érvényt kellene szerezni nekik. de értelek. remélem Te is...
@Mariann19:
tudod nagyon jól, hogy létező és megoldandó problémák ezek de az a mód ahogy ezt a zalcsútbasznádicigány csinálja nem a célt szolgálja hanem saját anyagi gyarapodását és az ország kifosztását

a többiről érdemes beszélni de nem ilyen "környezet"-ben

brühüyyy
@rodeo36:

"a többiről érdemes beszélni de nem ilyen "környezet"-ben"

na. büdös a lábunk, és odáig ér a szag? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Érdekes, - sem egy számlát, sem egy blokkot nem kaptam a 14 ezer forintról, amiért könyvet vásároltam. No és a Díjbekérő (fehér csekk) befizető példányát is beszedték mikor a könyveket átadták, pedig határidő előtt kiköhögtem. Ez nem adócsalás? Csak ha a kispiacon nem kapok nyugtát a 2 krumpliról?
@jaegtoer:
direkt módszer: lópina

a környezet nem te vagy és nem mi vagyunk itt a VIP-k, hanem az amit ez a geci cigány surmó és bandája környezett össze

most már meg vagy környezve vagy még iszol? mit iszol?

mitsücckisszűcssóshústsücckisszűcs?

brühüyyy
@ForgalPista: " No és a Díjbekérő (fehér csekk) befizető példányát is beszedték mikor a könyveket átadták"
Akkor az iskolában basztak át. Nekünk lefénymásolták és visszaadták az eredetit.
@rodeo36:

dudod, hogy vicc vód!:D

nem vagyok ittas kedvemben:)
@rodeo36: Rodeo!
Aki hatalmat kap, az hajlamos a diktatúrára.
Naívan azt hittem, hogy az a bizonyos személyi kultusz demokráciákban nem fordulhat elő, mert abból már okult a nép.
Ugyanakkor látod, hogy a románoknál Ponta is hasonló módszerekkel kormányoz, a cseheknek is tetszik az orbáni út, a lengyelekről nem is beszélve.
Már csak remélni lehet, hogy ez az orbáni vízió nem valósul meg, az eu ezt nem hagyhatja, és Orbán Viktor megvalósulatlan álma marad.
@Dr. jenőke (jenőke):
Szépen levezetted-:))
Mindazonáltal remélem, csak találtál valami ihatót tennap estve, amire nem az vót írva, hogy latte-milk-leche... stb!!
@sírbateszezazegész:
De a liliomos herczeg nem én vagyok, ám!-:))
Esetleg, te a párizsi nő?
www.sulinet.hu/tovabbtan/felveteli/ttkuj/4het/muvtori/parizsino.jpg

Hidd el, ma már ez is lehetségess...
Ha Kósába agyat rakott valaki, belőled nőt csinálni egyszerű napi rutin-:)
@ForgalPista:
Gyanús!
Számlát én sem láttam, ha valaki felnyomja az APEH-nál őket, akkor???
A helyi egyik büfést azért megba..ták, mert az adóellenőr megkapta a csokit és azonnal kirohant a helyiségből, majd vigyorogva jött vissza kis igazolványával, hogy nem kapott blokkot.
Indíthatnánk mozgalmat, hogy kérjük a számlát a vásárolt árúról!
HOL A SZÁMLA???
Egy kiflit se lehet eladni blokk nélkül.
Itt meg tízezrek vándorolnak "csak úgy"?
Hol van az adóhatóság???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Backi, én is próbáltam azt az izét, de Szaropramen az, jól mondtad!

Na, azért nem annyira borzalmas mint egy pécsi szalon - azt azért kurva nehéz alul múlni -, de például a cseh Budwájzerhöz hasonlítani nem lehet. Az ámerikait nem kóstoltam, de magasról leszarom, mert lopott.
Megy a jogi vita, hogy az usákában gyártják a zigazi Bádwejzert (oda lopta ki valaki), vagy a Csehek?

Amíg ez eldől én tolok egy Stellát, az a biztos!
@bella _ciao:
Mészáros Antónia sose volt rtl-es. Keveritek Erős Antóniával.
@Mariann19:

nézd a zejú annyi mindenben benne van amiben nem kellene lennie...hogy ki tuggya...lesz egy balra tolódás mert sokaknak elegük van ebből ami folyik...asszem a NÁTÓ-t is "szőrtelenítik" egy "kicsit" túl sokba kerűl némely baromság amelynek semmi köze jobb léthez csak jobblétre szenederít nagy álmokat: LEGYEN JÓLÉT ÉS EGYÜTTÉLÉS....

brühüyyy
@jaegtoer: félszavakból is!:)))

(viszont szégyenlem magam nagyon! most látom csak, hogy pár hónapja küldtél emailt. bocs! de annyira tömve ez a fiók, hogy nem vettem észre!
különben: máskor is nagyon szívesen!:DDDD)
@Mariann19:
namost itt van annak igazolása, amit én mondok már régóta: a kutya sem kíváncsi orbánviktoroskodásra

nol.hu/kulfold/20130903-nem_juthatunk_olyan_zsakutcaba_mint_magyarorszag?ref=sso

brühüyyy
@rodeo36:

ja. elválik a szar a májtól.

1. most vagy nagyon szar az amerikai hírszerzés
2. vagy nagyon túlirányított

de bármelyik is, elég rémisztő.

most obamáról nem akarok beszélni.
süti beállítások módosítása