Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.31. 11:28 Fabius

Lázár Orbán haverjait szívatja

Címkék: fidesz lázár jános trafikmutyi

Most olvasom a kis színest, hogy pártunk és kormányunk utólag - hogy máshogy? - átgondolja ezt a trafikizét, és tiltólistásak lesznek a 2500 m2 alapterülettől nagyobb eladóterű hiperek. Szinte hallom ahogy tömegnyi békemenetes antigyarmatista tenyér ütemesen egymáshoz verődik, szóra nyílnak szájak és orkánként tör ki belőlük az elégedett sikoly: abcúg rohattmultik!!!!!!! Nem fogtok itt nemzeti dohányt árulni basszátok meg!

A csodálatos látomás mögött azonban - legalábbis az én lelki szemeim előtt - felködlik egy csúnyán röhögő arc, aki az egyik barát leuzsorásozása után a másik barát hátára rajzolt nonfiguratív, de felismerhető mintát napozás közben.

lázár mészáros.jpg

Nem érted? Na figyeljél, magyarázom:

Ha a tényleg beleradíroznak a törvénybe akkor az  Orbán intézőjének, a felcsúti mindenes kebelbarát Mészáros Lőrincnek és családjának jelenti a legnagyobb szopást. Valami "csodálatos véletlen" segítségével ugyanis a vér és névrokon, de szoros kapcsolatban lévő Mészárosoknak sikerült lepacsizniuk 19 Auchan áruházból tízben a koncessziót és az ezzel járó aranybányát. Ha az áruházak kiszorulnak a dohányernyő alól akkor nekik ugrik az a néhány százmillió évente. 

Hiszünk a véletlenekben?

Mert most abban kéne, hogy Lázár nem direkt szopatja az Orbán barát oligarchákat szépen, lassan egyesével, hanem átgondolatlan tévedésből. Nincs ebben semmi tendenciózus, semmi előre megfontolt hátsó szándék, nincs meg Orbán  pénzembereinek pukkasztásának vágya. Azt még csak csak elhiszem, hogy Csányi az ismételt devizahiteles mentésben pont fasza kampánybűnbak uzsorás lehet, de azért az mindenképp érdekes, mikor az utódjelöltként is emlegetett vakond befúrja magát egyenesen a Központi Nerfészekbe, és véletlenekkel bomlasztja az egységet. 

Úgy látszik az Orbán esetleges veresége utáni jövő képének formálásával nem csak az ellenzék bíbelődik. Jól alszol, Viktor? 

1330 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr395485855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért az hihetetlen, hogy ilyenkor fényes nappal már a harmadik csapat sodor itt a szálló előtt egy jointot! És én persze egyiket sem ismerem! Ilyen az én formám:(
@jaegtoer: Az alábbi talán kapcsolódik a témához.

Szóval bikicsunáj attis Vásárosnaményban az MSZP "nemzetpolitikájáról" tartott sajtótájékoztatót. Az eseményen jelen volt többek között Ovidiu Muresan, a hírhedetten magyarellenes román Szociáldemokrata Párt (PSD) Bihar megyei ügyvezető elnöke is. (E pártnak köszönhetjük többek közt a jelenlegi román kormányfőt, Victor Pontát, és a szép emlékű Iliescu elnököt, a marosvásárhelyi "Fekete Március" egyik fő felelősét.)

Nem értem Mesterházy kirekesztő hozzáállását. A nagyszabású eseményről fájóan hiányzott a Kárpát-medence többi magyarellenes pártja: az ukrán Svoboda, a Szlovák Nemzeti Párt, a szerb Haladó Párt, vagy a Nagy-Románia Párt. Sebaj, Attesz, majd legközelebb!

www.szon.hu/mesterhazy-harom-fo-pilleren-nyugszik-az-mszp-nemzetpolitikaja/2349381
@sírbateszezazegész: Most nyeregben érzed magad? Nem kellene. Szerintem nem voltál higgadt, korrekt meg végképp nem. Totálisan különböző dolgokat hordtál egybe, aminek semmi közük egymáshoz. Mondjuk Gyurcsányon csodálkoztam kicsit...

Én nem azért állok bele a vitába, hogy felül maradjak, hanem mert szeretek vitatkozni.

Értékeket senki, én biztosan nem relativizáltam. Úgy látom, hogy még mindig nem tudod felfogni, hogy nem kötelező ahhoz magyarnak lenni és "hazát szeretni", hogy valaki magyar színekben sportoljon. Ez két különböző dolog. De a hazaszeretet szintén nem olyan dolog, amit követelni lehet. Ez mindenkinek a magánügye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor a Jobbiknak is ott kellett volna lenni, ugyanis ő a felsoroltak párja itthon.
@iii: nagyon lassan írom, hogy megértsd: nem az a bajom, hogy nem magyar... az sem gond, hogy elment, mert megtalálta valódi identitását (habár az nem ért meg neki annyit, hogy versenyzési jogát saját maga fizesse ki...)... az a bajom, hogy visszajött és nemzeti színekben engem képvisel... és itt helyezkedsz közös alapokra az opportunista orbán-rezsimmel és annak sportvezetésével... mert fontosabb az aranyérem, mert az eredmény... a haza nem eladó... nálam... ebből egyenesen következik, hogy én nagy lászlónak sem udvaroltam volna egy percet sem, hanem első felvetésekor "lacikám, sok sikert neked új hazádban" mellett adtam volna ki a sportkönyvét... büszkeség, becsület... ezeket nem lehet pénzért venni... ha a nemzeti színekben való képviselet nem kiváltság, akkor mi az?
Habár nem hiszem, hogy megérted. Valahova tartozás nem jogokat, hanem kötelezettségeket keleztett elsősorban. Ez a ti hibátok, liberálisoknak, hogy ezt nem értitek meg. Becsület. Az első helyen. Az áll.
@sírbateszezazegész:

" Ez a ti hibátok, liberálisoknak, hogy ezt nem értitek meg. Becsület. Az első helyen. Az áll."

Ez egy túlzó általánosítás.
@sírbateszezazegész: Nem, nem találta meg az identitását. Éppen ez a lényeg, ennek semmi köze az ő identitásához. Mint ahogy Szeles Mónika amerikaiként lett világhírű, de ettől még én büszke vagyok rá, hogy magyar.
@jaegtoer: Szia!
Összecseng a véleményünk ebben a témában.
Szerencsés dolognak tartom, hogy kivonatolva elküldted Rozsnyói Katalin nyilatkozatát.
Érveimből kimaradt, hogy az egyéni sportsiker elérésében az egyénen kívül az a közösség is részt vesz az edzőn kívül, akikkel együtt dolgozik.
Amennyiben relativizálnánk a helyzetet, a közvetlen társakon kívül a sportklub, a sportot finanszírozók, kvázi az egész társadalom segítette a munkáját és juttatta a sikerhez.
Ezzel szemben Janics anno hátba szúrta Rozsnyai Katalint, akkortájt párját Kovács Katalint is nehéz helyzetbe hozta.
@Orica Középföldi: az utolsó két mondatra vonatkoztatva lehet... de az tendenciózusan kiragadott két sor a komplex szövegkörnyezetből..:)

És, ha azt teszem, az baj? Mindenki él vele. Egyébbként akkor hozzáteszem a következő két szót és akkor azt mondom: ez a ti hibátok, liberálisok nagy többségének, hogy ezt nem értitek meg.
Na, inkább ez viccesebb:

Szabó Tímea ma benyújtotta a képviselői szociális kártya bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatot:

"A kormányzati szereplők és kormánypárti képviselők erre kapnák a fizetésüket, amiből élelmiszerek és tisztálkodási szerek egy meghatározott körét lehetne csak megvenni, a többit a gyermekek iskoláztatására lehetne elkölteni. A hónap végén fennmaradt összeget pedig jótékony célokra kell fordítani.

Az Együtt-PM meggyőződése, hogy a korrupció soha nem látott méreteket öltött Magyarországon. Álláspontunk szerint ennek egyik oka, hogy nem tudjuk nyomon követni, hogy az országgyűlési képviselők, a miniszterelnök, a miniszterek és az államtitkárok mire költik a fizetésüket. Remélem, a kormánypártok is támogatják majd a javaslatot, mégha így Lázár János nehezebben tud is újabb 14 milliós autót vásárolni a jövőben. "

www.parlament.hu/irom39/12027/12027.pdf
@CSENDES: Előző hsz-eimben körül írtam, hogy a NDN-et illeti a törvényi előírásoknak megfelelően.
Ezt szóvivőjük , Légrádi Petra nyilatkozta.
A bevételeket az NDN a saját működési kiadásaira fordítja.
@sírbateszezazegész:
A szolidaritás intézménye embercsoportok szövetsége egymás kisegítése érdekében az "egyszer neked, egyszer nekem" jelszó jegyében.
Nem ösztön kérdése, hanem tudatos elhatározás a bajba jutott emberek megsegítésére kölcsönösségi alapon.
Hogyan jön ide az egykulcsos adó?
@sírbateszezazegész:

Nem akarok kötekedni, de :)))

Ez a kiragadott rész, a hosszú szöveg következtetése volt, kvázi esszenciája.

Ilyen rohadék közéletben, ahol alig lehet becsületes embert találni, fontos minden szó.

Elég régen rájöttem, hogy iii-vel vitatkozni - bármitől - teljesen meddő dolog, de nem akarom elvenni a kedved:))

Ha mindenki él vele, ez nem elégséges ok, hogy olyan légy, mint mindenki.
@iii: na, Szabó Tímea most már hiába ad be a lázár-fan clubba tagfelvételi kérelmet! Elutasítjuk:)
@Orica Középföldi: Ugyan már, attól, mert mindig igazam van? :)
@Orica Középföldi: soha nem értem, hogy egy elitista hogy lehet terrorista is egyúttal!:)
"Valahova tartozás nem jogokat, hanem kötelezettségeket keleztett elsősorban. Ez a ti hibátok, liberálisok nagy többségének, hogy ezt nem értitek meg. Becsület. Az első helyen. Az áll."

Ez a kvázi esszencia.:)

Igen, igazad van. Nem helyes. Köszönöm. :)
@Mariann19: tudatos elhatározás, mely az ember atavisztikus (milyen jó dolog a szinonima szótár a neten!:)) ösztöneiből adódik. Leginkább a többkulcsos adók egyik érve nálad a szolidaritás.

Fogadd el, én is hagyok mindenkinek egérutat! :)

De te, Oricával karöltve, nekem soha! Hát nincs bennetek semmi szolidaritás? :)
@sírbateszezazegész:

"soha nem értem, hogy egy elitista hogy lehet terrorista is egyúttal!:)"

Talán mert egyik sem igaz:))

Az első mondat az esszencia, a második egy elnagyolt következtetés.

Szívesen:)
@iii:

Te az igazságaidhoz ragaszkodsz, én a tévedéseimhez:)
@Orica Középföldi: ok:(
De, ha csomagokat kell cipelni, rám ne számíts! :)
@Orica Középföldi: arról nem is beszélve, hogy a kurucinfón biztosan celeb lennék ezzel "az elnagyolt következtetéssel"! :D
@sírbateszezazegész:

Miért szeretnéd az egérutat? Tunyává tesz, nem szellemi kihívás, semmi élvezet nincs benne.
A pengeváltás - itt - nem élet-halál kérdése:)
@sírbateszezazegész:
"Hát nincs bennetek semmi szolidaritás?"
Hogyan mondhatsz ilyet?
Itt küzdök melletted órák óta Janics Natasa ügyben...
Mit tegyek a megnyugtatásodra?
Megteszem.
@Mariann19: "Mit tegyek a megnyugtatásodra? Megteszem."

Esetleg egy lázár-fan club tagsági kérvény? Rodeo benne van, az eb is, meg én, Penivaldes gondolkodik a dolgon, habár ahogy most köztetek úgy is nagy az összhang, a pm-seket az idol mai nemtelen inszinuációja miatt kizártam... lehetsz krónikás vagy a vice-pénztárnok jobbkeze is...:)
@sírbateszezazegész:

"ok:(
De, ha csomagokat kell cipelni, rám ne számíts! :)"

Ezt nem igazán értem. Megmagyaráznád?

Hát ha te celeb szeretnél lenni a kurucon, nem szeretnék gátja lenni:)) Az is egy karrier:))
@sírbateszezazegész:
"Komolyan sírba tesztek,"
Ideiglenesen. Később kikaparunk, hogy legyen kivel vitatkozni.
Ez a Lázár-fan klub tagság kilátásba helyezése nem érintett meg.
Ebben a klubban nem fogunk vállvetve küzdeni.
Sikeres toborzást!
Nem lesztek sokan.
@iii:

1. Fábiánné Rozsnyói Katalin.
2. Én annak idején nem találtam kivetnivalót abban, hogy a fiújával, férjével máshol akarja folytatni. én azt tartottam hibának, hogy kooptáltuk Szerbiából.
3. a zséért megdolgozott, vigye ahova akarja, nekem dicsőséget nem szerzett, én ezt nem szoktam másra hagyni, az övét nem irigylem és tuti hogy ő sem irigyli az enyémet, pláne, hogy hiába vagyok kurva jó, sosem fogják negyven-ötven millióval elismerni, és vagyunk még így egy páran ebben az országban.

4. az hogy Sír netkolléga teljes keresztmetszetét vette a dolgoknak elhiszem, hogy neked kaotikusnak tűnhet, de én ezért nem hibáztatom, hogy nem csak a neked leginkább megfelelő szegmensekben fejtette ki véleményét.

5. végül:
"Miben áll az asztalra szarás, mondsza?_"
kissé nagyképű a kérdés, de nyilván neked sem kell hozzám igazítani.

Ez jó. szeretm a szabadszöveges mezőket.
Nos, azt nyilatkozta, hogy 'tulajdonképpen nem éreztem ott (ti. Mo-on) jól magam'
osztán mééé nem húzott el a büdös picsába? mert annyira szar volt itt az élet, de azért kurva jól jöttek a szponzori pénzek.

No most ha itt szar volt neki akkor menjen a picsába ahol jobb neki. és vigye az aranyait is az meg hogy eltapsolta a milliókat, lelke rajta, de azért had ne mi legyünk már a szarok. Bocs.

ennyi karaktert egyébként nem is érdemelt.
egy végtelenségig önző, sportszerűtlen gané picsa. olvass utána.
@Penivaldes: mi szeretnél lenni? az elnök jobb keze:)
@Mariann19:

"Összecseng a véleményünk ebben a témában. "

olyan vészjóslóan sokszor cseng össze a véleményünk, hogy az már szinte vészcsengőnek tűnik:D rosszat sejtek, valami készül... Te miről hallottál? én a gyógyszertárak kényszer tulajdonlásáról, majd az azt követő államosításukról vannak sejtéseim. Mint a takarékok. lesz egy gyógyszer ellátó központ persze zrt. állami tulajdonban meg sok hiánycikk. túlnépesedés kilőve.
@Mariann19: Nem kikaparjuk, feltámasztjuk..kivéve, ha van neki kitámasztója!
@jaegtoer: Csak az utolsó mondatra, mert már tényleg szappanopera lesz belőle: lehet, hogy önző, sporszerűtlen ganá picsa (egyébként Rné ennek pont az ellenkezőjét mondta), de ez se számít. Ha neked nem is, de sokunknak örömet, Magyaországnak dicsőséget szerzett (egyébként te is csak utólag gondolod így, ebben biztos vagyok), azokat az aranyakat-ezüstöket soha senki nem veszi el tőlünk.

Adyt se azért szeretjük, mert egy részeges szifiliszes lump volt.
@iii: Ezt itt most támogatni tudom valahugy..bár lehet, én leszek érte elásva (megjegyzés: Knósszosz még él, gyurcsányistaként:-)?
@Orica Középföldi: csak egy vicc volt, melyet dacból vágnak oda az ember fejéhez, hogy "jó, okosabb vagy, de majd az igavonó baromra van szükség, na majd akkor...". De nem ment át:)

Karrier az karrier. Mint ahogy a kossuth-díj és a nagykereszt is az, nem? :)
@iii:

akkor tegyük ki a pontot: .
@sírbateszezazegész: tarts ki, ebben a becsuletbeli liberalis ugyben igazsagod vagyon. Egyszeruen nem ertik meg, vagy legalabbis nagyon nehezen fogjuk fel;),igy nem is vitakepes a magyar liberalis ill baloldali vonal nemzet, haza, tisztesseg temakorben.
Nem akartam mar ide irni, ha mar egyszer elkoszontem, de nagyon a szivembol es a fejembol szoltal.
Orulok, hogy valthattam par szot veled.;)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): mondanám kit kérdezz meg a kitámasztómról, de diszkrét úriember vagyok:))
Nem, nincs elásva.:)
@Habakuk999: :) az mit jelent, hogy elköszöntél? Én sem politizálok már itt, csak ahhoz szólok, ami elvi alapok megvitatása, ami valóban közéleti kérdés. Nem agitálok senki mellett. Habár, mint az official lázár-fan club elnöke, egy helyet fel tudok ajánlani neked...:)
Lázária másik (Tarlósföld) nyúlványából jelentik: egymenedzsertunodesei.blog.hu/2013/09/02/taxi_5_a_nagy_besargulas?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_09_02&utm_campaign=index
"Összességében tehát igen szűk azoknak a köre, akik egyértelműen jól járnak az új taxis szabályokkal. A két legfontosabb szereplő, az utas és a taxis legalábbis nagy valószínűséggel nem örül felhőtlenül, az egyik a magasabb árak, a másik a számos új beruházás, kiadás miatt.

Ez hát az új budapesti taxi. Bacsó örökbecsű opuszát, a Tanút idézve: kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk."
@sírbateszezazegész:

Hát nem jött át:)) A dacot éreztem, csak nem értettem.
Fárasztalak? Egy szavadba kerül és befejezem:)

A kitüntetésnél nekem nem mindegy, ki adja.
@Orica Középföldi: hova gondolsz.. az akkor "Tunyává tesz, nem szellemi kihívás, semmi élvezet nincs benne." :)
@sírbateszezazegész: kosz, inkabb maradnek buszke faek. Nem tudom, mi ez a Lazar fansag, de szamomra rosszul hangzik.;)
Elvonulok oszi szunetre, sok itt belolem mar szerintem.
Amugy sincs mar mirol beszelni. A szilva es a horvat nyelv fontosabb, nem is beszelve rengeteg masrol.;)
szoval tenyleg orulok, hogy szot valthattam itt nehany emberrel.;)
Szep estet!
@Habakuk999: A viszontlátásra! Dobro dosli, vagymi..:-) ja, dovidenja, megvan!
@Habakuk999: Nahát, ennél felháborítóbb szöveg nincs is, ez a konzervatív vagy nem tom milyen oldal legnagyobb hibája. Teljesen félreértelmezi a nemzet, haza, tisztesség fogalmát, majd ezt a téveszmét húzza rá ellenfeleire és csodálkozik, hogy nem passzol. Kikérem magamnak, hogy bárki is kioktasson ezekben a fogalmakban.
@jaegtoer:
Lesz egy gyógyszerellátó központ persze zrt állami tulajdonban, meg sok hiánycikk, túlnépesedés kilőve."
A gyógyszerhiány következményeként biológiai hulladékok keletkeznek, erre megalakul a "Tetem
Feldolgozó ZRT, amely korszerű technológiával hőenergiát termel az alapanyagból, mellyel
téglát fognak kiégetni. Ez utóbbi műveletre folyamatban van egy újabb ZRT alapítása, amely a választások után kezdi meg üzemszerű működését.
Egyelőre ennyit tudok.
Kisajtolni magamból.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Ha lesz neki kitámasztója."
Ahol az esemény történik, ott van ám sok kitámasztó. Válogathatunk, fenyő, bükk, császárfa, kőris...
Nyugi. Feltaláljuk magunkat.
@Orica Középföldi: eltünt a net:)
Viszont a vita feleslegességében igazad volt néhány személlyel kapcsolatban:)
De jó, hogy nem ismerlek személyesen:)
Elvesznék az eszedben:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Lázár-fan klubtagoknak ki- és feltámasztás féláron, nem?"
De.
AKCIÓ!!!!! Amíg a készlet tart.
@Orica Középföldi: "Viszont a vita feleslegességében igazad volt néhány személlyel kapcsolatban:)"

Tudod, hogy ez nem rád vonatkozik, ugye?!?!
@iii:

"Adyt se azért szeretjük, mert egy részeges szifiliszes lump volt. "

azt gondoltam, ezt azért nem hagyom mégsem szó nélkül.

körte alma.

hogy jönne ide Ady.

Janics egyéni vállalkozó üzletnek tekintette az egészet, ez nem baj. Az nem volt szép tőle, hogy amikor az üzlettársa is teljesített, utána lefinnyázta, és még tojott is rá egyet, neki állt feljebb, a hülye magyar meg mindezek ellenére visszavette. hagyták volna a picsába szerbiának...

Ady meg egy egészen más világ... környezet, habitus... identitás...
@jaegtoer: Hát ha te válaszolsz, akkor én is :).

Ady úgy jön ide, hogy ugyanaz az eset. A teljesítményét nem az egyéni tulajdonságai szabják meg.

Janics nem üzletnek tekintette, hanem nálunk gondolta, hogy jobb lehetőségei lesznek az előremenetelre. Ahogy 500 000 emberünk, aki külföldre megy dolgozni és igen nagy részük soha nem is jön vissza, ők sem hazaárulók és nem üzlet ez számukra. Picit több empátia elférne.

Nem finnyázta, azt mondta, nem érezte jól magát, miért ne lehetne ehhez joga? Tojni meg nem tojt rá és nem állt neki feljebb, ezeket nem tudom, honnan veszed, sőt, meg volt zakkanva. Mindezek egy szikrával nem csökkentik azt az elképesztő teljesítményt, amit ő adott az országnak. Te vagy az, aki erre tojsz, aki ezt semminek tekinted. Tizedszer ismétlem, hogy ennek tizedéért is hálásak lehetnénk.

Visszavenni pedig nem kellett, hiszen nem engedtük el. Mivel magyar állampolgár, gondolom, jogában áll válogatókon részt venni, ott pedig továbbra is az élen van.
@jaegtoer: Hállgassuk meg, mit mond erről Kovács Katalin:

"Paksy Tímea Ausztriába, Sarudi Alíz Ciprusra távozik. Ez mennyire lepte meg?

Timiről már tavaly hallottam az infót, Alízhoz nem tudok mit hozzászólni. Mindenkinek a saját érdekeit kell figyelembe venni, és annak tükrében meghozni a legjobb döntést."

www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20120927-interju-a-haromszoros-olimpiai-bajnok-kovacs-katalinnal.html

Az sem igaz, hogy ő tette volna tönkre Fábiánnét (aki egyébként meglehetősen terrorisztikus módszerekkel dolgozott), pont fordítva, Fábiánné rúgta ki őt. Utána Kovács és sokan mások is elhagyták, nyilván nem véletlenül.

Teljességgel érthető, ha valaki már eleve inkább horvát, mint magyar, a férje bolgár, aki Szerbiában kap állást, akkor ő is mellette szeretne lenni. Egyébként például ugyanez történt a fent említett Paksyval, Sarudival és Benedek Dalmával is. Utóbbinak szintén szerb a férje és már szerb színekben sportol és szerzett aranyérmeket az EB-n.
@jaegtoer:

Ez a körte, alma tökéletes hasonlat.
@iii:

Sajnálom, Jégnek van igaza:)
@Orica Középföldi: Disznóknak gyöngyöt? :-D
@iii:

"A teljesítményét nem az egyéni tulajdonságai szabják meg."

Hanem mégis mi a frász??

Inkább a kvalitás kifejezést használnám. Bővebb értelmű/tartalmú. De ez részletkérdés:)
@Orica Középföldi: Akkor legyen kvalitás. Tudod jól, hogy miről beszélek. Arról, hogy Adyt sem azért szeretjük, mert részeges lump volt. Ahogy Lenint sem.
@Orica Középföldi: Már olyan mindegy... Sírbatesz filippikája óta csak sírok... Megyek, én is kiiratkozom ebből az országból. Vagy a Dunának megyek, még eldöntöm.
@iii:

Az még nem jutott eszedbe, hogy nem igazán tudsz disztingválni?

Sírás helyett emésztgethetnéd egy kicsit a "filippikákat":))
@Orica Középföldi: Mivel nem disztingváltam? A filippika emészthetetlen volt, a főzelék össze volt keverve a rántott hússal és a madártejjel.
@iii:

" A filippika emészthetetlen volt, a főzelék össze volt keverve a rántott hússal és a madártejjel."

Na látod, ez a tökéletes példamondat arra, hogy nem tudsz disztingválni:))

Miért látta más(ok) tisztán és ínyencnek a menüsort??
@Orica Középföldi: Nem te vagy kissé túlérzékeny? Hogy mások miért látták, az talán azért van, mert nem nekik írták. Igazából mindegy, nem azért van valamilyen véleményem, mert sokan helyeslik.
@Orica Középföldi: Ja, akkor ezek szerint Paksyt, Sarudit és Benedeket is megköpköditek és elmondjátok utolsó ribancnak őket? Vagy csak azt, akitől 42 milliót követeltek 30 aranyérem után?
@iii:

Ez a kesztyű már fel van gombolyítva. Nincs mit felvenni rajta.
Sajnálom:)
@Orica Középföldi: Már előtte is fel volt, ez már egy éve meg van csócsálva.
@iii:

mindenki azt emel piedesztálra akit akar.
nálad ott van, nálam mások vannak ott.

Azért mert te tiszteled és becsülöd, még nem vagy kisebb, vagy netán rosszabb ember a szememben, de azt nem látom be, hogy nekem miért kellene éppen annyira tisztelnem és becsülnöm, mint neked, különösen, hogy részben az emberi, részben az üzleti részét is ismerem annyira az egésznek, hogy janicsot eredményei ellenére, vagy inkább mellett is a helyén kezeljem. és ez nem a nagyok között van, akárhány aranya virít a vitrinben.

Ellenben ha Ady és janics között között Te símán párhuzamot tudsz vonni, akkor én kérek elnézést, valamint azért is, hogy az eddigiekkel feltartottalak.

Szép napot:)
@iii:

feltehetően tudtak disztingválni és nem szarták tele az országot vélt vagy valós sérelmekkel miután felvették jogos jussukat a kasszánál, hanem, kulturáltan elintézték a sportvezetéssel a megoldandó problémát ezért mindenki bajnokként és jó csajszikként emlékezik rájuk, nem egy-egy hisztis, önző picsaként aki megkeseredve ébredt rá, hogy Szerbia nem tudja azokat szar körülményeket biztosítani számára, hogy megérje itt hagyni a 'a nem érzem jól magam benne' országot, ahol a valagát is kinyalták, bár kétségtelen, Fábiánné nem tekintett senkit embernek addig, amíg valaki nem vált csapattaggá és nem hozott áldozatot másokért is és az edzéstervet pisszenés nélkül nem teljesítette.
@Habakuk999:

Prófétám csak nem elvonulsz Te is negyven napi elmélkedésre a "sivatagba" mint a madraszáját otthagyó bölcs mufti hallván hogy közeleg Kahreddein a tengerről jövő felszabadító?

intézd a szilvát, foglalkozz a horváth nyelvvel aztán gyere vissza és hozzál még egy embert!:D:D:D
@jaegtoer: Nem Ady és Janics között vontam párhuzamot, disztingválj, b+! :) Hanem két jelenség között.
Csócsáljatok már gy kicsit mást is, és ez a V4-ek egyikének véleménye:

"Interjú: A cseh baloldal esélyeiről és az önkényuralmi rezsim veszélyeiről beszél Jirí Pehe politológus
− Magyarországot is említette. Mi a véleménye az ottani állapotokról?
− Elsősorban a cseh értelmiség, de az aktív politikusok többsége számára is mementó, ami mostanság Budapesten zajlik. Mi még emlékszünk arra, amikor megsüvegeltük annak a fiatalembernek az ötvenhatos forradalom mártírjainak újratemetésén elhangzott bátor beszédét, aki azóta is fontos szerepet tölt be a magyarországi közéletben. Most pedig döbbenten figyeljük, hogy ugyanő politikai erőfölényével visszaélve, kizárólag a saját érdekcsoportjának megfelelően, a demokratikus elveket felrúgva cselekszik. Szemrebbenés nélkül többször keresztülhajszolta az alaptörvény módosítását is. Csehország nem juthat ilyen zsákutcába."

nol.hu/kulfold/20130903-nem_juthatunk_olyan_zsakutcaba_mint_magyarorszag?ref=sso
@Penivaldes: és a profil? alakul? beleférek a diplimamunkába? :)
imádlak
Hát akkor ez is bekövetkezett:

index.hu/gazdasag/2013/11/28/bezaratjak_a_benzinkutakon_es_hipermarketekben_mukodo_trafikokat/

Az utolsó bekezdés a külön fincsi:

"A kormányrendeletben azt is kimondják, hogy dohánybolt nem működhet "másik dohánybolt bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül". Ez csak azokra a trafikokra vonatkozik, melyek engedélyezését november 30-a, vagyis a rendelet hatályba lépése után kérik."

Igazán dicséretes, hogy a kormány legalább ebben az ügyben kerülni igyekszik a visszamenőleges törvénykezés látszatát, de hogyan is fog kinézni ez a gyakorlatban? Nos úgy, hogy azok a koncessziótulajdonosok, akiket kipaterolnak a plázákból meg a kutakról, azok nekiállhatnak körzővel rajzolgatni a saját településükön, és esetleg baromira az fog kijönni, hogy búcsút inthetnek a jó kis frekventált helyeknek, és mehetnek a falu szélére, mert esetleg csak ott van trafiknak alkalmas épület. 200m nem a világ, persze, de ez ugye pont az arcpirítóbb megoldásokat hagyja parlagon, mint a szalkszentmártoni ikertrafik.
süti beállítások módosítása