Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/30/nepszava-tiborcz-istvant-is-hirbe-hoztak-a-lanchid-ugyben/ Megy a zsozsó... (2024.04.30. 09:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.29. 12:18 Fabius

Eltaknyoltak a földmutyisták

Címkék: fidesz vádemelés szabó rebeka bnpi földmutyi

Te nemzeti pántlikás csikóskalapban ácsorgó szent madárijesztő! - Szabó Rebeka ezt jól elintézte. Mi lesz most? A Maffiacsaládok Nemzeti Földmutyi Bizottságának borsodi szárnya ronda sebet kapott. Úgy hiányzott ez most kampányidőben, mint Vidikének az utolsó pillanatban beszedett tizenegyes a műkedvelőkel emberhátrányban felálló Podgorica ellen. 41 rendbeli magánokirat hamisítás gyanúja a Talpig Becsületesek között? Ez meg hogy lehetséges? 

tállai andrás földmutyi.jpg

Mikor maga Fazekas Sándor vidékrontási miniszter és Nemzeti Megtekintő maga mondta a saját szájával nemrég, hogy:

 „Az NFA munkáját az elmúlt időszakban minden olyan ellenőrző szerv vizsgálta, amely arra jogosult. Semmilyen vizsgálat nem talált egyetlen törvénysértést sem.”

Jó, vele előfordul, hogy lányos zavarában hazudik, mint aki könyvből olvassa az időutazást is lehetségesnek tartja, de a fenti kijelentés akkori is csak furcsa a mostani 41 rendbeli vádemelési javaslat tükrében. Hogy mit műveltek a derék nermunkások a BNPI földbérlet körül azt Ángyán szépen összefoglalta előzményestől ebben a munkájában. Kiderült belőle, hogy tudott a mutyitról Fazekas Sándor, Tállai András, Budai Gyula, Mengyi Roland, Szabó Csaba, vagyis minden borsodi fideszes potentát a vidékrontási minisztérium vezetésével együtt. Ángyán nyomásgyakorlást emleget és amnéziát feltételez Budai Gyulánál, beigazolódó feltételezésekről értekezik a földszerzések körül, ami ma már tudjuk, a Fideszből kilépéséhez vezetett. 

Érdekes, hogy még a nyomozati szakaszban sem vették komolyan a dolgot, volt akinek akkor is akadt mesélni valója az egyik pórul járt helyi gazdának, Sinkó Tibornak:

"Tanúként voltam beidézve a Szabó Rebeka féle feljelentés után indult nyomozásban. Attól függetlenül, hogy az ügy érdemben elült, mondván az hogy megbeszélik az államtitkárral a dolgok alakulását, az még nem jelent semmit, és nem bűncselekmény ismerni a politikusokat. Na szóval elmondta nekem egy nagy győztes amikor összefutottunk a hivatalban és ketten vártunk a sorunkra néhány órát, hogy összejöttek a haverok a gazdakörben, és meghányták vetették a dolgokat. Nem volt semmiféle pontozás, a listából amit összeállítottak és eljutattak Szabónak és Tállainak formai okokra hivatkozva kiszórták akit nem akartak nyertesnek. Pl. nem írta alá a közjegyző által hitelesített papírt stb. Aztán ami mégis benn maradt azt lepontozták. Azt is kérdezte tőlem, hogy miért nem vagyok én is benne a gazdakörben? És akkor lenne miről egyezkednünk, mert föld az van itt elég, de az hogy bárkit beengedjenek csak úgy a hatalom közelében levők, az nem járja. Egy önkormányzati képviselőtestületi jegyzőkönyvbe is hosszan tárgyalták, hogy miként kell eljárni a BNPI-s pályázatok ügyében. Mondanom sem kell, a rendőrök szerint nem volt bizonyítható a korrupció."

Szép, nem? Most arra leszek kíváncsi, vajon miféle mesével próbálkoznak meg kibújni a 41 vádemelési javaslat alól? Budai Gyulának vajon visszatér az emlékezete, ha az ügy bírósági szakaszba ér? Mert Ángyán szerint emlékeznie éppen volna mire:

Ezen a megbeszélésen a történteket határozottan számon kérő Budai Gyula a döntés általa feltételezett igazi okairól, gazdasági, politikai hátteréről, a személyi és egyéb összefüggésekről beszélt, (nevekről és összefüggésekről, amelyek azután a legnagyobb nyertesekkel kapcsolatban – úgy tűnik, megalapozottan – ma sorra fel is merülnek!). A kormánybiztos – velem ellentétben, aki minderről ott értesült – láthatóan igen tájékozott volt a háttérkapcsolatokról, amiket a vitapartnerek sem cáfoltak. Ezekkel ő szembesítette a minisztert és a miniszteri megbízottat, kilátásba helyezve ezek nyilvánosságra hozását, és mindketten sürgettük a döntés megváltoztatását. (Ennek ismeretében tanulságos mai nyilatkozatait hallgatni. Érdekes, hogy esetemben az államtitkári kinevezés nem okozott „emlékezet-kiesést”! De hát - hála Istennek - nem vagyunk egyformák!)

 

713 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr35483216

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fő bűnelkövetők a vagyonunk ellen 2013.08.29. 20:04:33

A vagyon elleni bűncselekmények nagy részét egy agresszív kisebbség követi el. Pártpolitikai kisebbség.

Trackback: Szocialista párt ez mind 2013.08.29. 20:04:07

Forrás: http://nemkerdezettsenki.kinja.com/szocialistak-ezek-mind-451265415

Trackback: ÁllamMaffia? 2013.08.29. 20:03:29

ErkölcsTan: A legnagyobb bűnözők nem megszegik, hanem alkotják a törvényeket. Ne hagyjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Most arra leszek kíváncsi, vajon miféle mesével próbálkoznak meg kibújni a 41 vádemelési javaslat alól?"

Azt nem tudom. De hogy ki fognak bújni, abban majdnem annyira biztos vagyok, mint a déli megjelenésedben! :)
Szerintem, de azt korábban is állítottam, azért Józsi-bát se kell szentté avatni endresy.blogspot.hu/search/label/%C3%81ngy%C3%A1n%20J%C3%B3zsef

Tudom, hogy gonosz feltételezés, de Ángyén szerepéről nekem az jut eszembe, amikor egy cégnél az a qrva aki mindenkivel lefekszik, csak azzal nem, aki terjeszti. Olyan helyen teljesített szolgálatot, ahol korántsem feltétlenül maradt tiszta a keze. Csak most egyszerűen másik politikai támogatót keres.
Rebeka-néni ténykedése ettől független. Neki az a dolga, hogy ellenzéki legyen. Jól teszi. A bírósági vizsgálattól meg a jelen felállásban nem várok sokat.
Agrárilag meg az a faramuci helyzet alakult ki, hogy a földkoncentráció módszertana gusztustalan, miközben a ténye szükségszerű.
@Tűzfal:
Ne légy kishitű!

"Azemúttnyóccév!"
"A gyurcsányésabajnai a hibás!"
"NERtárs, kinek hiszel te? A szemednek, fülednek, vagy a Pártnak???"

Kérdezd a kánkános balfaszt, ő már tudja... Meg a Lencsés balfék is.
Komolyan, csak a baj van veletek.... Semmi dolgotok?

Látom Gábris is munkanélküli lett! :((
Különben nem is merném gondolni, hogy a nap 24 órájában ráér szolidan zsidózni, a mocsok cocikat ekézni és békésen ájtatoskodva, igaz kaotikus módjára képmutatni...
Amúgy hülye módi ez a déli igehirdetés itt.
Harangozni nem fogsz, Fabius??? :) Kéne...
Te Fab, ez másoltad valahunnan?
""Tanúként voltam bidézve a Szabó Rebeka féle feljelentés után indult nyomozásban."

Mer' van benne ottan pár érde kesség..pl. bidézve!
Erre csak klasszikussá nemesedett idézettel tudok válaszolni:

Ez szabotázs!!! Szabó Rébék meg nehogy úgy járjon mint KimDzsongun barátnője.
"Szexjelenetet forgat Vajnáné
Palácsik Tímea első filmszerepe menten forróra sikerült. A rendező nagyon tehetségesnek tartja."

Olyan jól szop, mint a NER kartársak? Akkor megértem...
OFF
Információink szerint már ma, kora délután felkeresi Mesterházy Attilát Bajnai Gordon. Azt egyelőre nem tudni, hogy aláírják-e a holnapra tervezett megállapodást.

A koordinált egyéni körzetes megoldásban az MSZP adná a képviselő-jelöltek mintegy háromnegyedét, míg az Együtt-PM a 106 egyéni helyből 27-35-re számíthat. A végleges szám várhatóan inkább a 35-höz lesz közelebb, 27 egyéni körzetre ugyanis mindenképpen szüksége van az Együtt-PM-nek ahhoz, hogy önálló országos listát állítsanak.
Úgy tudjuk, lehetséges a megállapodásnak egy olyan fejezete is, hogy nem lesz egyik szervezetnek sem hivatalosan miniszterelnök-jelöltje, csak listavezetője. Ez a megoldás azt a célt szolgálja, hogy - győzelem esetén - a listán jobb eredményt elérő párt vezetője lehessen a későbbi kormányfő. Ezzel mind Mesterházy Attila, mind pedig Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölti esélye megmarad, sőt, így kiderülhet: kit támogatnak inkább a választók kettejük közül.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=673183
Én ennek örülök. De ez jó? Egy politológus segítségét kérem!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

bakker, a beszólásoddal mindenkit elkergettél dolgozni, mi lesz így a posztt?:)al
azért szép, hogy 40 kiló fellöki a fél fideszt :)
Fabius,

nem értem, miért írsz olyanról aminek nem jártál alaposabban utána? és ráadásul még az alapvető összefüggéseket is mellőzöd, amelyre jól rávilágít az alábbi idézet hendecsabától:

"[...]Először a MÁV-ingatlanok kerültek teljesen ingyen az önkormányzat tulajdonába, azt követően pedig a város adósságállományából 13 milliárd forintot vállalt át az állam. Most 9.6 Mrd Ft állami forrásból megvalósulhat ez a nagyszabású beruházás. Fontos, hogy tudjuk: a beruházás azért jöhet létre, mert Magyarország jobban teljesít, Szombathely jobban teljesít.[...]"

Tehát azok élveznek (prioritást) a fülkeforradalmi cselekvési terv végrehajtása során akik kivették a részüket a jobban teljesítésből.

Miután a jobban teljesítés fogalomkörébe nyilván beletartozik pl. szombathely esetében 13 mrd forintnyi adósság realizálása is, könnyen belátható lenne, nincs itt semmiféle mutyi.
Az a tény, hogy az évtizedek óta veszteségre veszteséget halmozó MÁV is ingyen lemondott az helyi ingatlanjai egy részéről a jobban teljesítő szombathely javára, jelzi, van itt zsé egyenlő elbírálással mindenki javára, csak jól kell teljesíteni. Ergo, akik kimaradtak a földesőből, azok nem teljesítettek olyan jól... nem járultak hozzá eléggé az adósság felhalmozáshoz. Ez mondjuk magyarázza egyes szoci és liberális elemek méltán jogosnak tekinthető felháborodását...

az, hogy műkörmös, meg egyéb városi aszfaltbetyár is hozzájuthatott lakhelyétől akár 200 km-re lustán heverésző némi termőföldhöz, az csak azt jelzi, hogy végre elkezdődött a gazdaságban az olyannyira áhított szerkezetváltás, mert az említett esetek előfordulása arra utal, hogy a vas és acél országából a sár és árvíz országaként akarunk csapást mérni az unió rohatt multijaira, akik itt a szocik által erőltetett autópályákon nem röstellenek flangálni a fülkeforradalmárokkal egyetemben, hogy a hipermarketeket elárasztó nyugati szar helyett napjainkra a még szarabb hazai termékeket árulják és reklámozzák annyi piros-fehér-zöld festéket el- és felhasználva, hogy már csak ennek eredményeképpen is meg kellett volna lódulni a gdp-nek. Te meg le vagy itt ragadva a művelés alóli fülkeforradalmi földfelszabadítás fennkölt sikerének sárba tiprásával, még azt sem említve meg milyen nagy elismerést érdemel az, aki az ország átellenes végében is vállalja az áldozatokkal járó földművelést. az átellenes végen levő 'parasztáldozatok' emlegetése amúgy mélyen ünneprontó lenne, hogy ezt nem emlegetted, s csak ráutaló magatartásodból jutott az eszembe, az igazán dicséretes, -és jelzi a NER sikerét-, hogy még az ilyen elvetemült liberálbolsevista fertőzöttségű egyénekben is (mint Te) van egy szikrája annak a tűznek, amely a dícső 2010-es fülkeforradalomkor kapott lángra teremtő géniuszunknak hála -e kies hazában, amely még végórájában döglődve is bele-belerúg egyet egyet önmagába, és ádázul bele-beleharap minden segítő kézbe.

na. csak a miheztartás végett.
@Secnir: a súly még nem jelenti azt hogy az illető gyenge lenne:)
Nem az a kérdés, hogy Budai Gyulának vajon visszatér az emlékezete, ha az ügy bírósági szakaszba ér? Hanem az, hogy ha emlékezete vissza tért, hová lett Budai Gyula?
@Penivaldes: Küldtem korábban mailt de nem is válaszoltál. :)
@Secnir:

:-D

Ezt felhímeztetem falvédőre és Szabó Rebeka megkapja karácsonyra :-))
@Fabius:
elsőre félreolvastam, és azt olvastam, hogy felhímezed. meg is lepődtem.
@jaegtoer:
Így gondolod?
A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.

A munkaalapú társadalomban - még meglévő egy darab úton - a békemenet lelkesen poroszkál.
@Dr. jenőke (jenőke): Szerintem ez vicc vót! Vagy nem? Akkor -3!
@jaegtoer:

"a vas és acél országából a sár és árvíz országaként akarunk csapást mérni az unió rohatt multijaira"

A mai példamondat ötös :-)
@jaegtoer: Marha jól írsz megint.
Részemről is RESPECT!
@jaegtoer:

ez a hozzászólás olyan jóra sikeredett, megkönnyeztem:)+1
@GeoCracker:
"Agrárilag meg az a faramuci helyzet alakult ki, hogy a földkoncentráció módszertana gusztustalan, miközben a ténye szükségszerű."

A részletekben van az a dög megint elhantolva. A földkoncentrációval mindenki egyetért, de mi az alapja a kiválasztásnak? Ugyanezért támadják a 90-es évek privatizációit is, hiszen mindenki tudta, hogy át kell alakulni tőkés vállalattá, és hasznot kell termelni, node kinek a kezébe adjuk a lehetőséget?

Miért pont 3 fideszes sportszakember ért legjobban a mezőgazdasághoz, vagy az élelmiszer-feldolgozáshoz?
Ugyi ugyi??? :)

Orbán Viktor bátorsága mutatja a példát egész Európa előtt

www.patriotaeuropa.hu/?p=26966
fidesmaflaálam...

b-köz(gép) társaság...
@Fabius: Látod, hogy kineveled a jövő bloggerjeit??? :) (nem magamra gondolok) :D
Na akkor most feltalálták a spanyol viaszt. :)

"ellenzéki győzelem esetén az alakíthat kormányt, akinek a pártja több szavazatót gyűjt - ezt pedig a másik fél feltétel nélkül elfogadja..."

hvg.hu/itthon/20130829_Megallapodtak_nem_lesz_kozos_ellenzeki_mi

FAB vélemény??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na szóval ha nem lesz közös miniszterelnök jelölt, akkor mind a ketten mennek majd egy esetleges tévé vitába pld Viktor ellen??? :)
@tristen2005: Csak véletlen beleakadtam, "hála" a fécsének. :)
Rafináltan oldották meg az előválasztást és a közvélemény-kutatást. Egy vasukba sem fog kerülni.
@Penivaldes:

ezt nem vitattam! ez az egyetlen jó tulajdonsága?:)
41 rendbeli magánokirat hamisítás? Nem ők voltak ők? Vagy nem előttük mint tanúk előtt?

Vagy mi volt a valótlan? Nem az ő pályázatuk?
Azért ez eléggé gáz vádemelési javaslatnak tűnik így. Karcsúnak mondható.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igenám, de akkor hol rejtezik a szentháromság és mihály ar kan gyal?

brühüyyy

a gábriel-ről nem is beszélve

bór ide bór oda és máris elégett (=oxidálódott, erőteljesen) vagy csak "leégett?

a jupiter már nem is jó nekik pedig milyen lufis...lehet hurcolászni spárgán a május elsejei fidesz felvonuláson a munka temetésének ünnepén
lehet hogy rájöjjénk hogy mennyire lepke
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Vitya senkivel sem fog vitázni. Most sem vitázik! 2010-ben sem vitázott. Nem egy vitatkozós csávó! Ő megaszondja oszt jónapot!
Kedveseim!
Csak ennyi kell: Tagadni és/vagy hazudni folyamatosan, szemrebbenés nélkül!
Komolyan kérdezem, hogy van, aki másra számít?
@tristen2005:
mit olvas? zsét?
brühüyyy
Az NNI-t még nem oszlatták fel?
@V-PORT: Igen és így a szart is sikerült többféle csomagoló papírba rakni. Mindenki azt az oldalát néz majd, ami neki szimpatikusabb. :)
Basszus! El kell mennem szavazni. Pedig már programot is szerveztem. :)
@CSENDES: Polt felől nézve igen. De az is okirathamisítás, ha a tartalmat manipulálják. NEMZETI Nyomozóiroda tette a feljelentést, tehát rendben van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Miért a "jobboldalon" nem ez van? Fidesz vagy Jobbik. Ott is harcolnak majd egymással.
@tristen2005:
azért nem minden olasz egy Michelangelo vagy Leonardo da Vinci

brühüyyy

hülyék mindenhol nőnek mint a bolondgomba
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Apropó elúltnyolcév: Lászlóné a megújuló energiahányad növelését egy olyan jelentésre hivatkozva ünnepelte, amelyik a 2010-ig bekövetkezett fejlődést dícsérte.
Ez is zöld, nem?
Ha mégsem, akkor OFF.
@V-PORT: Minden jó, amit a FIDESZ nem tud egy választási-törvény--módosítással megakadályozni vagy haszontalanná tenni.
@Penivaldes: Plusz. Tőlem sem fogtok megszabadulni. Azt mondtam, ha Mesterházy, akkor nem szavazok, tehát nem is ugatok bele. De így el kell viselnetek. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha
Kár, hogy nem volt bennük annyi bölcsesség, hogy ne a TV kamerák előtt vívják meg a csatájukat.
Szerintem is ez a ferr ha nem tudnak megállapodni, de ezt 5 perc alatt megbeszélhették volna.
@Penivaldes: Juj. lehet, hogy találunk még Polly pocket trafikot is.:-))
@Penivaldes: Sírok. Annyira meg vagyok hatódva. :)
@Kuviklacz: Azért én beleolvasnék abba a vádiratba szívesen. Remélem a HÍR TV és az MNO hamarosan megszerzi és közzéteszi rendes szokásához híven.
@CSENDES:

azon médián az ilyenek, istenkáromlásnak tűnnének!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem nevelek én ki senkit, Jég régebbi kommentelő, mint amilyen blogger én vagyok :-))
@V-PORT: :-)) Látom örülsz. Akkor javaslom olvasd el az Index cikket.
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F29%2Fkulon_indul_bajnai_es_mesterhazy%2F

Különös tekintettel Szigetvári-Vető 2012. évi elemzésére.

Egy kis kóstoló:"Az pedig egyáltalán nem egyértelmű, hogy ebben könnyebb-e megállapodni vagy az átfogó, közös jelöltállításban. Hogyan akarhatnak közösen kormányozni bizonyos politikai szereplők, ha ilyen szintű eredményes egyeztetésre sem képesek?"
@Ni csak ki beszél most: Csakhogy egyesek erőt fitogtattak.
@tristen2005: Nem úgy van-e, hogy általánosan elfogadott, hogy a vádiratot előbb megtalálják az olvasók e médiákban, mint arról a vádlott tudomást szerezne?
@CSENDES: Én annak örülök, hogy végre megállapodtak. Már régóta játsszák ezt az óvodás játékot.
Olvastam. De annyi minden történhet még.Szerintem az E-PM pont ezt akarta, mert baromi gyorsan reagáltak rá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A koordinált indulás + külön lista szerintem a legjobb ötlet a lehetőségekből. A minielnök kérdés meg...A listás szavazás rögtönzött véleménykutatássá is alakul, kampányolniuk kell majd az elnökségért is.

(ami amúgy annyira nem baj. aki Bajnait alkalmasabbnak tartja az listán az együttre szavaz, ezzel a szocik gyengülnek a koalában.)
@Fabius: "A minielnök kérdés meg"
Mindenórás me. jelölt? Ő elég minielnök.
@CSENDES:

A Mindenórás Tábornok nertárs jelöltsége remélem csak kérdés marad. Amolyan beváltatlan ígéret.
27 egyéni hely kell az országos listához? Akkor a DK-nak ennyi helyet fog adni az Mszp?
Akkor ezt a választást az mszp a maga részéről behúzta. Azt el kell ismerni, ami nekik fontos, azt tökéletesen megoldják.
@sírbateszezazegész: remélhetőleg lasan magukat is megoldják végleg
@CSENDES:

a trafikmutyiról sem írtak egy, Csendes Don-t, majd erről fognak?. ahol a mezőkövesdi foci DON Kingje az egyik, a halott memoárokat kedvelő Budai a másik áldozat!:)
@Fabius: Csak azért gondolom, mert ugyebár a kormányt váltani akarók többségben vannak, viszont a megkérdezettek 39 %-a OV-t akarja:-)
@Penivaldes: "Mindenórás" az a pocakos hölgyemény (ez esetben úr), aki bármelyik órában szülhet. Nos ez esetben Fabi Állandó jelzőként a mi "Bonsaiduce"-nket érti ezalatt
@sírbateszezazegész: Nemoda Buda !(ő volt egy ideig a MOL gazdasági vezére)
@Penivaldes: Ő minden tekintetben csoda. Miért pont ebben ne lenne tökéletes?
@CSENDES:

A kormányt váltani akarók bizonyára nincsenek abban a 39%-ban. Amit amúgy nyugodtan osszál kettővel, mert Mráz Samuék mérték.
@Fabius: De a többi kis párttal mi lesz? Hogy akarja ezt Mesterházy megoldani?
@Fabius: Azt gondolom, hogy ha kettővel nem is, de 1,5-tel oszthatók. Mert sajna Sámueléknek gyakran levágják a telefont a kérdezettek.
@Penivaldes: @CSENDES: sziasztok:)megerősítették a pozicíójukat, két nagy párt maradhat
@V-PORT: Bár nem tőlem kérdezted, de szerintem nem tiszta erőből kívánja megoldani.
@Fabius: Sosem tudni. Sőt lehet hogy benne vannak.
@sírbateszezazegész: Ugyan nem vagyok elemző, de majd meglátjuk. Azért megkérdezném, melyik két nagy pártról írsz?
micsoda párhuzamok, és mennyire ismerős
technikák:

Boldog vagyok, hogy nem jöttem össze Tom Cruise-zal

2013. augusztus 29., csütörtök 12:04 | [3 órája frissítve]

Anette Iren Johansen viszonylag sikeresnek mondható karrier után otthagyta a Szcientológia Egyházát, és most kitálal minden érdekességről, amiről szerinte a világnak tudnia kell. Például arról, hogy őt is felvételiztették, hogy Tom Cruise felesége legyen.

velvet.hu/celeb/2013/08/29/tc/
@CSENDES: Fodor és Schmuck bármivel megelégszik. De mi lesz a Dk-val? Add nekik egyéni helyet?
@V-PORT:

27 körzetben kell tudni egyéni jelöltet állítani az országos listához, de ez nem jelenti, hogy a szocik egyet is adnának Gyurcsányéknak.
@sírbateszezazegész: meg ami lemaradt: többség szemében az ország érdekeit mindenek elébe helyezők poziciójába kerültek, egy esetleges győzekem esetén mesterházy me biztosítják szinte 99%-os eséllyel, ha mégis bajnai lenne a me, akkor meg eleve foglyul ejtik őt. Mi az amit vesztettek? És biztos marad a rendszer, olyan amilyen.
@sírbateszezazegész: nem tudom ki volt az értelmi szerző, de le a kalappal előtte.:(
@Fabius: Ami azt jelenti, hogy nincs országos lista.
@V-PORT:

Nem tudni még hogy lesz. Smukknak és Fodornak kb mindegy is, a nevük szerepel majd az összefogásban és kb a többit elintézik majd káder=jó állás vonalon, ha egyáltalán.

Gyurcsányék más tészta, ott mérhető támogatás is van. 1-2 egyéni körzet + helyek a szoci listán elképzelhető, mert 5% a DK-nak nem lesz. Szerintem.
@V-PORT:

Ha külön listát akar a DK akkor 27 jelöltet simán kiállít.

Kérdés értelme van-e? Mert ugye a kormányváltáshoz nem kéne egymással jelölt szinten konkurálni.
@Fabius: Érdekes lista lesz. Schmuck, Fodor, Gyurcsány, Puch, Baja.
@V-PORT: Nem tudom. Lehet, hogy ad.
Nem is érdekes. Én inkább végre a jelöltek személyére lennék kíváncsi. Először is a körzetek egyéni jelöltjeire. Azután pedig végre a listákra. Látni akarnám, kik fognak a rajtvonalhoz állni.
@Penivaldes:

Ezt azért elég nagy biztonsággal tudni lehet.
@CSENDES: Mert ha a közös egyéni listára szavazol, akkor vagy az E-Pm-re vagy az Mszp-re szavazol. Ez biztos.
Bajnai ma elbúcsúzhat a családjától májusig nem megy haza, mert az E-Pm mindent ráfog építeni.
@V-PORT:

Na, erre lehet majd mondani, hogy ha Bajnait tartja a kedvespolgár alkalmasabbnak akkor listán szavazzon az együttre.

Az anti reklám is reklám :-)
@V-PORT: mire? Hogy bajnainak csoda kell mostantól? Szerinted lesz olyan, aki az mszp-ből átszavaz a epm listájára?
@sírbateszezazegész: No, azért csak várj még! Szerintem jó ez szavazat maximalizálásnak. Vannak sokan, akik berzenkednek az MSZP-től. Így vagyok én is. És nem adja a szavazatát akkor sem az MSZP-nek, ha beledöglik. Így vagyok ezzel....
@Fabius: na na. én azért beszéltem már olyannal aki szerint a jelenlegi kormány nem jó, de OV jó. vagyis ő kormányváltást akar, de Vikket tökéletesnek véli.
@Penivaldes: orvoshoz mentében, vagy jöttében volt a delikvens éppen?
hmmmm, vannak kétségeim...

A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. A mai nappal kicseleztük Orbán Viktort. Jegyezzétek meg ezt az álommondatot Bajnai Gordontól. A csel lényege, hogy hivatalosan nem lesz ellenzéki miniszterelnökjelölt, pedig igazából mégis lesz. Alig temették el, máris feltámasztották szegény Horn Gyulát.

cink.hu/bajnai-ezennel-bekerult-a-hires-utolso-mondatok-hall-of-1221037144
" Eltaknyoltak a földmutyisták"
Ó,Te Szent Naivság!
és a másik gügyüm:

Így szívnak az iskolák a könyvekkel
/ Dezső András /

2013. augusztus 29., csütörtök 14:15 |

Végre nincsenek egyedül azok a gyerekek, akik szeretik őrületbe kergetni a szüleiket és a tanáraikat, úgy tűnik ugyanis, hogy a tankönyvellátás államosításával a kormányzat erősítést küldött nekik. Összegyűjtöttük azokat a leggyakoribb hibákat, amelyekkel a rendelésnél, szállításnál és a könyvosztásnál találkoztak az érintettek.

index.hu/belfold/2013/08/29/ez_az_allamositas_atka/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szily nem egy Bajnai rajongó, és ezzel még finom is voltam. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én ezt egyáltalán nem tartom viccesnek. De a Cink nyilván LMP-szimpatizáns. Lelke rajta. Én is az voltam, de elvesztette szimpátiám. A fiam MDF szimpatizáns volt, most LMP szimpatizáns. Lelke rajta. ezért még csinálok neki vacsit:-)
@sírbateszezazegész:

Nem vennék rá mérget, hogy marad a rendszer.
2014 a baloldal nagy vízválasztója lesz. a legtöbbet a szocik veszthetik és veszítik, mert azzal sem hajlandók szembenézni, hogy hány tagjuk is van. A duma fele se igaz, amit nyomnak.

Minden - ma érvényes - megállapodás ellenére, semmi sem biztos. GyF-nek is van 106 jelöltje, nem biztos, hogy - önálló indulás esetén - nem viszik el a baloldal voksait az esélyes körzetekben. Sőt!

Schmuck, Fodor lényegtelen.

Érdekesek lesznek a következő hónapok:))
@Penivaldes: jahh tényleg, régről ismert mentális zavar, hogy mindig az igaz vezető a szent, csak azok a fránya emberei körülötte, azok zavarják össze, de ha tudná a gondokat, meg is oldaná azonnal.
@Ni csak ki beszél most: "...ez a ferr, ha nem tudtak megállapodni, de ezt 5 perc alatt megbeszélhették volna". Igen, de úgy tűnik, ehhez kellett Botka, aki felvilágosít "kisebbre a mellényt szépfiú!"
@CSENDES: egyedül kell meglépniük 10%-t. Vagy választási pártot hoznak létre, ha tudnak és elismerik, ők is kockázatosnak tartják magukra nézve a 10% elérését. De nekem nem ez a lényeg. Hanem az, hogy semmi nem fog az alapokban változni.
Azt elismerem, hogy a jelenlegi helyzetnél minden jobb lesz közérzet szempontjából, de ezzel csak tovább tolod azokat a fájdalmas átalakítások megkezdését, melyeket '90-ben kellett volna megtenni.
És akkor a poszthoz kapcsolódva: szemét dolog amit csinál a fidesz ezen a téren. De az ún. "vörös bárók" mennyivel jobbak? Ha valaki '90-98 között lopta/szerezte 0ft-ért a jogot a területre, akkor már szerzett jogról beszélünk? Ha valaki szegfű alatt kiskirály, az jobb, mint a narancs alatti?
@CSENDES: @V-PORT: hihi, megnyugodtam, nem csak én olvastam ki ezt a sorok között :D

@Orica Középföldi: a feketelúúú effektus, de legalább az is benne van, hogy a fidesznek is meg kell osztania a lejárató energiáját, és a bamba droidok is kapkodhatják a fejüket minden oldalon. Minden rosszban van valami még rosszabb :D
Szerintem feláldoznak pár embert, hogy megmutathassák: látjátok, mi is képesek vagyunk elítélni házon belül is a korrupciót, elhatárolódunk tőlük.
Ha közösen indulnak 10%. Ez érvényes a Kdnp-re is?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nézd végig Szily előző Bajnairól szóló cikkeit, süt belőle, hogy rühelli.
@V-PORT: mellé kéne láncolni Attis Mariskát :D
hűűű de genyó vagyok, fúúúj :D
miért is nem lepődöm meg???

OVB: Nem lesz népszavazás a trafikokról

2013. augusztus 29., csütörtök 14:08 |

A dohánytermékeket árusító trafikok korlátozását célzó két országos népszavazási kezdeményezést utasított el az Országos Választási Bizottság (OVB) csütörtöki budapesti ülésén.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F08%2F29%2Fovb_nem_lesz_trafikos_nepszavazas%2F
Igenis, nem szégyellem. Van egy álmom. Hogy végre a nevemben politizálnak. Hogy végre nem lesz karizmatikus a vezető, de hozzáértő lesz, és ez meglátszik majd a pénztárcámon is. A többi mese habbal. csak arra vágyom, hogy végre tisztesség uralkodjon el a politikában, és ne azt olvassam nap mint nap, hogy milyen"csibészség" zajlik a felhatalmazásommal. Szerintem nagyon sok ember vágyik erre rajtam kívül. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok közvélemény kutató.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
" A fidesznek is meg kell osztania a lejárató energiáját"
Hidd el, meg fogja oldani, sőt élvezni fogja:-)
@Orica Középföldi: én, mivel deklaráltam faékségem, még ezt is írhatom:) vonhatok le teljesen nyilvánvalóan téves következtetést:)
Vicc nélkül: moon minden a két párt írányába mozog. Mivel bajnainak nem sikerült ez a mutatvány, nem fogja más sem megpróbálni a következő ciklusban. Addig meg valaki konszolidálja a rendszert. Akkor meg még nehezebb lesz. Meg azért majd jön valami fellendules is, mert innen sokkal lejjebb már nincs. A dk vihet el szavazatokat, schmuk viszont csak hoz. És nem az együttnek hozza. A 15 pontját majd benyelik az mszp-ben (olyan szegények soha nem voltak, hogy ne tudjanak ígérni).
Minimális kockázata van az mszpnek. S a tőke mögöttük áll. Senki nem akar versenyezni a redisztributív visszaosztás során. Az olyan macerás.
Most belőtték, hogy kit kell támadniuk. Nagyjából. Majd az összes kvkutatót is megvárják, mert tartanak a saját belterjességüktől. Akit elkezdenek ütni, azt kell támogatni szerintem. Mert az a valós veszély a számukra. Fogunk még hősi támogatásról olvasni liba-ügyben. Fogunk még mérhetetlen ökörségekről hallani Pl. mit keres Osz7kó a Wizz Air-ben, miközben Oszkó nem kíván politikusként visszatérni. Viszont láttam Oszkót a tömegben az októberi zászlóbontáskor., Láttam, hogy egyetért a volt főnökével. Láttam, hisz benne. Én is csak ezt tehetem.
@CSENDES: nincs mit szégyelned ezen. Ez a "van egy álmom"-beszéd meg most úgy is aktuális:)
Néztem az Atv sajtótájékoztatót. Látszik a két ember közötti különbség.
Még1X megkérdezem. Ha közösen indulnak 10%. Ez érvényes a Kdnp-re is?
@V-PORT: felőlem...:) vicceltem.. kívánom, legyen nektek igazatok, de én úgy gondolom, ahogy írtam... botka szerepét meg nem szabad túlértékelni...
@V-PORT: igen érvényes, azt azért cssk hozzák, nem?:)
@sírbateszezazegész: a családról, békés otthonról szőtt álmainkat?.) vagy te másra gondoltál?
@sírbateszezazegész: férfiaknál nem tudni. ők könnyen becsapják az embert. és csak hízelegnek.
@V-PORT:
KDNP?
ne nevettess. Kicsi De Nem Pót.
@sírbateszezazegész:

Bármit írhatsz, de rossz ez a faék szöveg:)) Nem igaz, és felmentést sem ad semmire.

Ahogy látom, itt sokan sokféle következtetést vonunk le, majd kiderül, melyik az életképes. Ami nem azt jelenti, hogy jó is.

Schmuck szerintem nullára hozza a meccset. Legalább annyit taszít, mint amennyit hoz.
hmmmmmm

"Nem tanultak semmit" - reagált a Fidesz a baloldali paktumra

"A mai nap bebizonyította, hogy Bajnai Gordonban és Mesterházy Attilában egy közös van: csak a személyes érdekeiket nézik" - reagált a Fidesz sajtóirodája az MSZP és az Együtt-PM ma bejelentett választási megállapodására.

hvg.hu/itthon/20130829_Nem_tanultak_semmit__Reagalt_a_Fidesz_a
Bocs, idáig tartott, amíg feldolgoztam, hogy a Kdnp-nek is 10% kell.
@V-PORT: meglesz, hétvégén megtaláltam a könyvüket a sufniba
Tovább farigcsálják a fos szilárdságú gránittömbjüket...

"Itt az ötödik alkotmánymódosítás módosítása

Az Alaptörvény ötödik módosításáról (egész pontosan a módosítás módosításáról) szóló sajtótájékoztatóján Répássy Róbert, a KIM igazságügyért felelős államtitkára ma bejelentette, hogy a kormány pénteken kibővített formában újra benyújtja a júniusban beterjesztett törvényjavaslatot.

A módosítás két fontos újdonságot tartalmaz. Változik a kampányidőszakra vonatkozó médiaszabályozás: nemcsak a közszolgálati elektronikus média, hanem valamennyi szolgáltató közölhet politikai hirdetéseket, azonban azokért nem lehet pénzt kérni."
index.hu/belfold/2013/08/29/megis_lehetnek_politikai_reklamok_a_kereskedelmi_teveben/

Ez a répagyerek meg a seggszájával amúgy is HITELES EMBER! :)
Viszont tessenek figyelmesen olvasni!

"Megszűnik az OBH elnökének peráthelyezési jogköre, valamint a külföldi bíróságok, fórumok döntései miatt itthon kivethető különadó alkotmányos lehetősége. A Magyar Nemzeti Bankot és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét a korábbi terv szerint összevonják."

Ugye? Pedig mekkora pofával volt a "szabadságharcolás", most pedig szépen farok behúz és visszavesznek.
A NER dicsőségére azért ezt még magyarázni kéne, mert az ecceri agyhalott naribari nem biztos, hogy ideológiai képzés nélkül meg is érti ezt!
Bár az is igaz, hogy az "emúttnyóccév" bármikor mentőduma ezeknek... :))

Ja, mik vannak a tezsvéri Koreában... :(
"Kim Dzsongun volt barátnője is azok között az észak-koreai előadók között volt, akiket augusztus 20-án fejbe lőttek. A hivatalos verzió szerint Hjon Szongvol pornót forgatott magáról, és bibliákat rejtegetett.

Az Unhusu klasszikus zenekart, amelyben Szongvol volt az egyik énekes, feloszlatták, és kivégeztek több másik tagot, köztük a 2005-ben Magyarországon kitüntetett karvezetőt is. A kivégzést végignézették a halálraítéltek családjaival is, akiket ezután munkatáborba küldtek, mert Észak-Koreában a családtagokat automatikusan bűntársként kezeli a törvény."
index.hu/kulfold/2013/08/29/kim_dzsongun_kivegeztette_a_volt_baratnojet/

Van még mit tanulni tőlük?
Most akkor a keleti példa követendő, vagy nem? Elvesztem a fonalat apránként....
@E.Csaba: Csak, hogy ennyire lebecsülik őket. 10%? Szerinted nem érik el? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezt a Hont-cikket Jég is írhatta volna, csak neki jobb a stílusa:))

És akkor? Szeretném olvasni a javaslatot is. Merthogy azzal Hont nem szolgál.
@V-PORT: Most melyik pártról van szó?Én a KDNP-vel kapcsolatban kérdeztem:nem azt mondtad, hogy 10 kell nekik?
@E.Csaba: Pontosan, én is. Szerinted nem érik el? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ne csodálkozz, azt a fonalat már maguk se nagyon tanálják... sokszor.

Az elébb hallottam a Klubrádióban Gyurcsányt, szerinte megint el van baszva a dolog, ugyanis húsz éve nem fordult elő olyan, hogy úgy indul neki valamely szervezet/tömörülés, hogy nincs miniszterelnök jelöltje. Azt is mondta, hogy ennek alapján ezt a tárgyalást nem befejezettnek kell tekinteni, hanem az érdemit elkezdeni. Most.

Ja, most meg Mesterházy magyarázza dógot a nagyon drága Bolgár úrnak, már ha szóhoz jut-:)
Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál, hol van a tűz, hol van az a régi...
@Knósszosz: Az olvastam, hogy 94-ben is ez volt.
.. sóvár, régi láz ... Ugyanaz a régi láz...
@Knósszosz:
Ja backi, aki Klubrádiót hallgat... :)
Én is pont hallottam a műhelyben.
A KDNP-nek külön listán 5% kell.Ha életben akarnak maradni, akkor közös listán indulnak a FIDESZ-el 14-ben.De én nem hiszem, hogy a Fidesz osztani akar nekik lapot.
Más:A hangulatodból úgy érzem, hogy sikerként értékeled az ellenzéki híreket.Azt hiszem most végezték ki Bajnait végleg, beleszaladtak a hurokba (megint).
@sírbateszezazegész:
"Szerinted lesz olyan aki átszavaz az MSZP-ből Az EPM listájára?"
Jelenleg a két alakulatnál a versengés a miniszterelnökségről szól elsősorban, a választásnál itt a két aspiráns alkalmasságát célszerű mérlegelni.
Az alkalmasságon túl az érdemeket is értékelni kell.
Mesterházy politikai pályafutása egy szervezett, múlttal rendelkező pártban kezdődött, és folytatódott. A párt kiépítésében már nem volt szerepe, kiemelkedésének oka elsősorban az, hogy jókor volt jó helyen. Gyurcsány távozása után színre léphetett. Munkája során nem tett egyebet, mint közvetítette a pártja által rendelteket.
A 2010-es választások után tévedés azt hinni, hogy MA ragyogó pártújraépítő munkájának köszönhető a szeerény visszakapaszkodás, mert nem történt más, mint a régi baloldal visszatérése az eredethez.
Bajnai vérzivataros időkben bizonyított, válságkezelésének elismerése nemcsak hazai berkekben igazolódott be, hanem nemzetközi, eu -s elimerést is kiváltott. Orbán is elismerte ezt a tevékenységét.
Fentiek az érdemek szerinti szelekciót mutatják, a kérdés most az, hogy mit várhatunk
külön-külön Mesterházytól és Bajnaitól.
Ezt a kérdést az kell, hogy eldöntse, mi lesz az első rangú feladat a kormányváltás után, és a két jelölt közül ki tudja azt a legmagasabb szinten, szakszerűen teljesíteni.
@E.Csaba: Ezen most elvitatkozhatnánk, de mivel ismered a véleményem, nem teszem. :)
@E.Csaba:
A Tömjénes Zsóttit kifinanszírozzák egy hellyel (pedig a kitömésével mindenki jobban járna), a többit meg bedugják valami járási, vagy állami céges posztba majd, persze harmadvonalban, mert a többi poszt a NER kompatibilisabb fidesznyik seggnyaloncoknak kell, a kádéenpés kiskancsók csak utánuk tarthatják a seggüket.

@Mariann19:
Nem látom a végét, de nem is az én szegényes fantáziámra van ez méretezve. Maradok a biteknél...
Megyek vírust irtani.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Nélkülem 2014".....akkor mi a teendő? Belenyugodni, hogy diktatúra?
@Mariann19: igaz amit írtál. Itt meg is értik. És a választók? Pártlistára fogsz szavazni. Legyen úgy, ahogy te írod. Én továbbra is kételkedem. Ez most nem ellentmondás:)
"Budai Gyula levélben kérte a levéltár főigazgatóját, hogy halasszák el a Hajdú-Bét-károsultak iratainak megsemmisítését mindaddig, amíg az érintettek ügye nem tekinthető megoldottnak." Pont ma jutott eszébe.
@V-PORT: A nagy eufóriában azért jó lenne, ha rávennétek a Vezérkart, hogy csak jó lenne meggondolni, hogy alakuljanak párttá,ne vesszen el az a párszázezer szavazat.Én tudom, hogy ti biztosak vagytok a 10% feletti eredményben de az előrelátó ember próbál gondolni a legrosszabbra is...
@V-PORT:
Akkor arról beszélt?
Nem tudom, akkoriban nagy ívben leszartam a politizélést, napi 12 óra meló mellet a francot sem érdekelt, ráadásul amennyit kerestem, folyamatosan terveznem kellett, hogy hová utazzak a nagy mediterráneumban. Komoly gondjaim voltak-:)

Ma ilyesmivel törődnöm nem kell, hála kolerának, amely már csak egy féle medicinával gyógyítható.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én szoktam hallgatni.
Most mi mást? Kossuth kilőve, a többi trágyaszar meg amelyik elektronyikus zenét sugároz, már Geiger-Müller számlálóval sem mérhető fertőzést okádik az éterbe, hát, akkor mit? Marad a Klub.

Neked is van műhelyed?
Aknáról szereled a laptopokat?
@Orica Középföldi: a többségnél felmentést ad:))
schmuk pedig lehet, hogy taszít, de az általa mozgósítottak fegyelmezetten elmennek és ikszelnek... mások nem biztos... ezt nem szabad elfelejteni... :)
és 100-150 ezer biztos szavazó súlya nem egyforma, ha 8millió szavaz vagy ha 4millió szavaz...
@Knósszosz:
Te, olyan Krombacher söröm van otthon, hogy besza-behu... :D
Holnap du-este evezés, utána lángos, vagy sülthal zaba.
Nem jön valaki még??? :)))
@V-PORT: Köszi, így kell ezt intézni, nem malmozni:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem látom a végét."
Én sem. Majd szétnézek egy pár hónap múlva, hogy mi a pálya.
Az én 500 ezres táboromhoz tartozom. Könnyű dolgom lesz, csak ideológiára kell szavaznom, nem agymenésre.
Lenne mit irtanod, de menjél a vírusaidhoz, azok sokkal kedvesebbek, és a büdzséd is gyarapszik.
Kell is holnapra!
@Knósszosz:
Ne'má! Olyan faca adók vannak még a Winampon.
80'as évek zenéi, Klasszikus gitár és flamencogitár csatorna,... Nekem a Klub is csak onnan megy... :)
IGEN B+, SZERELŐAKNÁBÓL MŰTÖM A VÍRUSOKAT IS! :)
Különben ilyenek lesztek.
www.maximumpc.com/files/u90693/header_full.jpg

img16.aprod.hu/images_aprodhu/4040878_1_261x203_szamitastechnika-egyeb-telepules.jpg
Ma Bajnai és Mesterházy együtt lesz Kálmán Olgánál. Számíthattok rám. :))
@V-PORT:
Perverz esti gruppen lesz ma, úgy látom. :)
Gyüvök...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mindkettő mmhhhhhhh! Lángos is, sült hal is!
Messze vagy bacod alássan, klömbe mennék.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Maradi vagy, a csápos emelőrűűl még nem hallottál?
Ááá...
@sírbateszezazegész:

Schmuck 6000 szépkorúja (valaki múltkor megnézte mennyi az annyi:)) eleve balos. Szinte mind szoci-szavazó.
Szocdemek gyakorlatilag nincsenek.

Szóval S. mozgósító ereje/szerepe elhanyagolható.
A dolog kizárólag a saját menedzseléséről szól:))
@sírbateszezazegész:
Az E-PM és az MSZP globális értékelése külön elemzést érdemel.
Az előző hsz-emben pusztán a miniszterelnökségre való alkalmasságot próbáltam a saját szempontjaim szerint értékelni.
A két kérdés halmaz dilemma elé is állíthatja a szavazókat, és azt látni, hogy a pártok és a miniszterelnök jelöltek megitélése fordítottan arányos a közvéleménykutatások szerint is.
Ugyan mar. Majd az NNI kideriti, hogy azok kovettek el, akik protestaltak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az, az a keserű izé, amit azér vedelnek az emberek, merakkor macsónak láccanak ha hűvösen izzadó kilkennys palack van a kezükbe?

Sznobok. Én beérem Króm Bacher-vel. Is.
Most Gyurcsánynak mi a baja?
@V-PORT: ez lenne Boli grupenje?! Kezdodik a cicaharc?:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hali!Mit szólsz a Magyar Hajnalhoz? Osztódik a jobboldal is?
@Knósszosz: nekem a class jut bent. Balazs reggeli kulugyi agitpropja kiboritott. Megertem az amokfutokat. Szerintem azokat is ezzel kinozzak naphosszat.
@V-PORT: jo kis vilagban elunk. Parttitkar elvtars csak ugy utasitgat. Mert kozep-azsiaban ez a modi.
@Myrath:

"_+3 :D _"

koszonom. legkozelebb megprobalom +4D-ben tolni:D
Tetszik, nem tetszik, a DK lesz a mérleg nyelve. Ugyanis ha minden körzetben elindul - márpedig ugy tűnik, kénytelen lesz, mert a két nagy kerüli, mint a pestisest - akkor nem két %-ot visz, hanem mindent. (Már nem úgy, hogy nyer, hanem úgy, hogy pont az a néhány tiz vagy 100 szavazat fog hiányozni ahhoz, hogy a "fő" jelölt hozza a többségit. És a jelen választási rend szerint a legtöbbet kapott mindent visz. )
@Orica Középföldi:
A Schmuck az a politikai élet Lagzi Lajcsija, mínusz trombita.
Súlyra és IQ-ra stimmelnek, de én spec. egyikre se szavalnék, csak komoly kényszerítőeszközök hatására.

Ha végiggondolja az ember, a Libaházyékon kívül más nincs. (jobbos adományokat a számlámra, priviben írom melyik takszöv fiókba...)
Kicsit savanyú, meg ilyesmi… a filmet ismered.
@Dr. jenőke (jenőke):

"Így gondolod?"

szia Jenőke!

egy kis szarkazmustól nem kell ennyire visszahőkölni:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia!
Én nem hallgatom azt sem, mit agitpróbált a Balázs?
@Knósszosz:

"de én spec. egyikre se szavalnék, csak komoly kényszerítőeszközök hatására."

Én még akkor se:))
@Mariann19:

"_Marha jól írsz megint._"

Köszönöm. a respect-et is. igyekeznem kell. ez a kekec kocsmáros is jól tolja itt a pultban a mix-et, na és ez a sok liberálbolsi hagyományőrző magasetudja milyen kocsmatöltelék is kitesz magáért. inspiráltok. Mindannyian. nem adom fel, jó konzinak lenni, az meg a ti bűnötök, hogy itt jó veletek inni:)

ha nem került a látómeződbe, ezt a linket azért a figyelmedbe ajánlom, ha elkerülte volna a látómeződet, mert van benne egy két érdekes momentum. némely állítása visszaköszön a szösszeneteinkre:
[úgymint LIBOR, 0 CHF referenciakamat, kamatmarzs, árfolyam-manipuláció és jogalkotói felelősség együttes és érinthetetlen szent pentaédere

index.hu/gazdasag/2013/08/23/mnb_evi_70_milliardot_szedtek_ki_a_bankok_az_adosokbol/
@Orica Középföldi:
Mert Te egy jellem vagy!
Azért ettől gondolkodóba esnél, szerintem:
www.youtube.com/watch?v=TNbk1H3JlUU

Tökéletes a zenei-képi összhang.
Frizura: Szíjjártó stúdió
Öltöny-nyakkendő: Alcsút Fashion
Borosta: Habony Second Face

Szimpi!-:)
@Knósszosz:

Ha ilyeneket linkelsz, rodeo megtagad:))
@tristen2005:

"megkönnyeztem:)+1 "

:)
nem vagy egyedül, még cca.7 millióan könnyeznek, lehet, hogy ők még szívnak is, a 2 millió éhezőről meg ne is szóljak...:(

én könnyen ugatok tele hassal.
@jaegtoer: bullshit. Annyiban igaz, hogy a válság alatt emelkedett a THM 2 (kettő) százalékkal, blablabla, igy a havi törlesztő 20-25%-kal emelkedett. Csakhogy MOST a havi törlesztő a felvetthez képest 60-70%-kal magasabb, és ez már 2010 óta emelkedett meg ennyire. És lehet, hogy a bankok kerestek 70 MD-ot - ez 400 000 devizahiteles esetében 175 ezer forint fejenként - de nem ezen múlt a devizahitelesek sorsa. (Ezt a 70 MD-ot a bankok nagyjából most fogják visszaadni az új "mentőcsomaggal" )
@jaegtoer:
Ne is vegzálj ilyesmivel, fizetek mint a katonatiszt B+!!
Bocs, nem téged támadlak természetesen és azt is pontosan tudom, hogy bankok nélkül nincs hitel, nincs gazdaság, de... azért az éremnek van egy másik (gusztustalan) oldala is, azt meg én szívtam be sokad magammal. Szóval egyrészt hozta isten a bankokat, másrészt menjenek a picsába!

Nem várom, hogy megmentsenek, mert esélyem nincs rá. Ezt bizonyították már a végtörlesztős, fújabelemjönki szemétséggel. Ennél nem várok tőlük jobbat, szóval marad a remény, hogy rájuk omlik az egész maguk generálta szarhalmaz és majd egy másik garnitúra tesz is értünk valamit érdemben.

Mondjuk La Fontaine kategória ez is, de miben higgyen az ember?
Komlóban és malátában? Esetleg!
@Orica Középföldi:
Legfeljebb lebasz, nagy dolog!
Majd kimossa a hallójárataimat egy bónusz linkkel, mondjuk a patetikus szimfóniából valamivel, vagymittudomén.
@Mariann19:

+

'Mesterhaus' egy zavaros ,súlytalan,taknyos zsúrfiú!
Erre a kócbabára a kecskét sem bíznám,nem a miniszterelnökséget!!
@V-PORT: Nem tetszik fletónak az E14-MSZP megállapodás. :)

"A mai bejelentés max. fügefalevélnek jó, hogy eltakarja a teljes összefogás elérésre tett kísérlet kudarcát." :)

Orbán leváltásához legalább három dolog szükséges: 1. Valamennyi választókerületben egy közös ellenzéki jelölt. 2. Egy közös ellenzéki pártlista. 3. Egy közös miniszterelnök-jelölt.

A Demokratikus Koalíció szerint éppen ezért, a tárgyalásokat nem befejezni, hanem elkezdeni kell.

A ma délutáni sajtótájékoztatóm vágatlanul:

youtu.be/LJY5rIfVI8c
@Fabius:

"[...]Jég régebbi kommentelő[...]

azért hogy ne nyaljak túl nagyot...
nincs jelentősége annak, mikortól blogolsz, ha 5074 alkalommal néztem* be ebbe a kocsmába. Feltehetően jó a sör és nem túl sok habbal van mérve.:D rájadásul ez a sok kocsmatőtelék?! nahát!:D

*megnéztem a renccerbe, és ezt írta ki nekem, hogy 5074-cer evett ide a fene.
Bajnai és Bikicsunáj Attis együtt Olginál 20 órától a szektATV-n. :)
@DarthVader: @Knósszosz:

senkit nem akarok meggyőzni, csak azért toltam be, mert ezekről ritkán olvasni. ez egy olyan szelete a hitelezés hátterének ami az utcai user előtt "rejtve" van. lassan mozog a függöny...

az a link csak egy adalék, azt sem állítom, hogy nem féllábas, de az "igazsághoz" közelebb visz.

na és a forinthitelesek... még rosszabb kondícióban vannak, még "hivatkozási alap" sincs. ők eleve el vannak temetve...
@Orica Középföldi: mondom faék vagyok:)... milyen jól megvezetett, ez is az előzőt bizonyítja:)
@gazoló:
Meg éhes is, ahogy látom.
Genyóóó-:))
Most raktam föl a pörkűttet marhábul, desokálesz kész...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mi ezt már tudjuk. Nem érzed ezt a fokozott várakozást? :)
@jaegtoer:
Azé nem vagyok forintos, mert akkor devizásnak jobb volt. Szopás ez is-az is mára.
Nem rikácsolok, fizetek. De azért a Iustus kurvaanni megillet, nem?
@jaegtoer: Ezek szerint az itteni atmoszféra inspirál, ez ad ihletet neked, hogy kibontakozzál. Remekül sikerül!
Az általad közölt link olvasásakor máris a kisördög jött elő, miután a nyilatkozókban az MNB kormányhű embereit véltem felfedezni.
A nyilatkozóknak pedig az adott ihletet, hogy kenyéradó gazdájuk szájaíze szerint szakértsenek.
Nem győztek meg.
Korábbi álláspontomon most sem változtatok, lakonikusan annyit mondok, hogy a forinthitelesek 23%-os kamat szummája magasabb volt, mint a devizahiteleseké.
A másik, az egyéni felelősség áttolása a bankokra. Mindenki tudta azt az egyszerű és várható következményt, hogy a hitelek terhei emelkedhetnek. Pont.
Végezetül egy érdekes összefüggés:
A banknak nincs pénze, csakis a betétesek tőkéjéből hitelez. Most, hogy a teljes társadalomra tolják a támogatásukat, a betétesek a saját tőke-poziciójukat figyelembe véve, szívnak. A bankok a rájuk rótt támogatás terheit nyilván továbbhárítják a banki kliensekre, netán a betétesek kamatait csökkentik, azokét, akik tőkéjéből a hitelt egyáltalán folyósítani lehetett.
@gazoló: Nemcsak a kézilabdában, de ebben a kérdésben is azonosan látjuk a helyzetet.
Még bő két hét, és jön a vágyott időtöltés.
@V-PORT:

Fletó: “A két pártvezető kolléga arcmentése nem egyenlő a sikerrel” – jelentette ki.
A politikus azt mondta, hogy az elérni kívánt sikerhez legalább három dologra lenne szükség: valamennyi választókerületben egy közös ellenzéki jelölt induljon, közös országos pártlistát állítsanak és legyen egy közös miniszterelnök-jelölt. A tárgyaló felek csütörtökön ezek egyikét sem tudták teljesíteni – jelentette ki, hozzátéve: az MSZP és az Együtt-PM “nem Orbán Viktort ejtette át, hanem önmagát, bennünket és végül a demokratikus Magyarországot”.

www.mon.hu/ellenzeki-egyeztetes-gyurcsany-egyelore-elbukott-a-teljes-koru-ellenzeki-osszefogas/2347945?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

fletó sokat segíthetne. nem is kellene mást tennie, mint hogy eltűnjön a közéletből.

www.youtube.com/watch?v=bACYsII5XZw

Szeressétek még harrachot is :D
Reméljük majd az érintettek fényesítik egymás ánuszrózsáját a böriben.
Miafrancvan, minden fideszdroid a fődeken kapál?
Nincs egy komcsi buzizű hozzászóló?
@Mariann19:

Reszketésig várom a kéziseinket!Dögöljön meg a magyarfoci!!!

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=673168&referer_id=toplist

Tudsz erről bővebbet?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt gondolom én az egész mszp-ről meg a jobbikról is :) meg bajnaiért sem hullajtanék könnyeket. a Gráf, na őt szerettem, de mindegy. Ha kipucolódna a politikai élet tisztességesekre meg fideszesekre, akkor bizony könnyű lenne választani. A mormota egye ezt a sok küldetéstudatos bukott messiást!
F@sz kivan, csak egy óra késéssel megy az "online" adás. :(((
@bgp: te liberálbolsevik narvál! hát mán nem kapni olytott marihuánát, oszt bejöttek a gépelés emlékei? miközben az igaz magyar a lovat feji a kumiszér?
@bgp: drágám, már sötét van. hajnalban kell kapálni, legalábbis nagymamim szerint.
@Mariann19:
csak, hogy tudd, észak amerikai bankok panaszkodnak, hogy nem megy a mortgage...mert egyre szűkebb réteg engedheti meg magának...de a bankok úgy terítik ezt a szart is, mintha az ő oldalukon lévő akciók azok Mother Nature lépései lennének és mindenki más hülye...de annyi láccik, hogy minden vonzata már megy is gajdeszba és a gazdaság -ha lassabban is, de- zsugorodik és amikor egy bizonyos szintet elér akkor "Mother Nature" be szokott avatkozni The Old Whore @ the Street Corner és akkor megindúl a 6 vagy 9 hónapos ajánlat amit azután újra megbasznak (fuckup) és az egész kütyü megy tovább..de a bérletes és a hiteles rendszer kombinációjából még mindíg jól meg lehet élni azaz az egyik legjobb személyi beruházás a biztosítók és néhány más mellett

brühüyyy

az élet nem habostorta de habosra keverik
@miva?: na azért a mormoták gyomrát ne rontsuk el, de egyébként veled vagyok
@miva?:
Biztosan nem kuminért? Csak mert hát izé...

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nyuszikám, ne hozz zavarba! Olyanom van! :))
@Penivaldes: Mármint grupen?! :O Ezért szaladtak el? :O :P
@Knósszosz: csigahéjban, az amerikaiak mocskok és háborús uszítók a szegény vétlen, ártatlanul vádolt szíriai kormány ellen. Mert ugye vietmám, irak, irán és a többi. Hányinger volt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: grupened?! Én azt hittem ennek a szexhez van köze, nem a betegséghez.... :P ;)
@rodeo36: mi a pénz? ki tudja csinálni a pénzt?
szabályozzuk mán, kiírunk egy ösztöndíjat a cern költségvetésének 1%-ából, oszt jó lesz!
Eddig miért olyan nehéz eljutni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Vajön miért épülnek ennyire a stadionok és miért ilyen földrajzi elhelyezkedésben?
A helyzet az, hogy a zemberek leszarják ezt. Leszarják a magánynyugdíj államosítást, leszarják a takarék államosítást, leszarják a nyilvánvaló mutyit a trafikügyben és leszarják a földmutyit is. A fidesz azt csinál, amit akar, most is messze a legnépszerűbb és nyerni fog a nép kegyelméből 2014-ben is. Ez van. Beeeeee...
@Knósszosz:
Tul.képp rohadék vagy! :))
Ezt a főzőcskés szart villámgyorsan abba lehet hagyni! :(
Dögölj meg... :D... jövőre a vendégem vagy a Lajta Túrára, de...
Te főzöl este!!!
NINCS DUMA!!!!!!!
Ez a feltétel!!!
A piát (bacca meg, ez lehet, hogy könnyelműség...) én állom...
Ha nem, hát nem... :D
@Marcellusca: Nézd élőben épp most kezdődik. Amúgy ne szarj be hamar kirakják a netre. :)
@Penivaldes: Hát, ja.
Csak nem tudom, jó lesz-é-e néköm. :)

Most vót a Híragyóban, hogy miként kekeckedtek a fityiszes potentátok az OVB-ben a trafikos kérdésben.
Gusztustalan ... :(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
AHA... Sose lehet tudni.... :D
Irigykedsz, én értem, de akkor is... :D
Face to face. Ez kemény.
Attilát kinevezem úttörőparancsnoknak.
@Eizogembird:
Nyuszifül! A Lottóötös számait nem kéred??? :(
Bajnai hallgat és úgy tesz, mintha érdekelne.
@Penivaldes:
Pocisimi lesz??? OKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bajnai mondott egy szót, amit nem értettem. Most elmondja, hogy építkeztek.
@gazoló: Nem is hallottam a könyvről még. Jó, hogy felhívtad a figyelmemet.
Szerintem ez lesz Moldova legérdekesebb könyve.
@Mariann19:
„a forinthitelesek 23%-os kamat szummája magasabb volt, mint a devizahiteleseké.
A másik, az egyéni felelősség áttolása a bankokra. Mindenki tudta azt az egyszerű és várható következményt, hogy a hitelek terhei emelkedhetnek. Pont.”

Ebben természetesen igazad van, magam is láttam benne a kockázatot. De adva volt egy probléma, amit meg kellett oldanom.
Három generáció lakik abban a családi házban, aminek a teteje lerohadt, tekintve a korát.
Namostan, vagy megcsináltatja az ember, vagy rája szakad. Én a preventív megoldás mellett törtem pálcát, de senki nem adott pénzt rá. Maradt a bank. Ja, de melyik?
OTP kilőve, már akkor is a legszarabb szar volt a szarpiacon, a kamatdézsmahányadosról nem beszélve, a feltételeik is elképesztőek voltak. Az én esetemben fedezetnek elég lett volna egy nyilatkozat a munkáltatómtól, hogy 2059-ig foglalkoztat nettó 340 ezer forintért, plusz két frekventált balatoni nyaraló tulajdonjoga kiürítve és a futamidő végéig átruházva rájuk kívánatos lett volna, meg három szomszédom beleegyezése, hogy ha 1000 forint hátralékom lenne, akkor az ő ingatlanjaik helyt állnak a bank követeléseivel szemben.
Namostan Csányi elvtársnak azt mondtam a családdal egyetértésben, hogy gebeggyen meg és elmentem az Erste izéhez. Gebeggyen meg az is, de nem kötekedtek, adtak lóvét és a tető fényre derült.

Sokan voltunk evvel így, most meg szopunk.
A devizahitelezés hálelúja dátuma ismeretes, szóval…
Nem sírok, pedig kurvára van rá okom, ezer. Dőljön össze ez az egész szarházi rendszer, amelyiknek csak az oligarchák egyesítése és a stadionépítések fontosak!
Smug Mesterházy, hazudós Bajnai. Képes fapofával azt hazudni, hogy azért alapítottak pártot, mert az Mszp először azt mondta, hogy másokkal tárgyal... Mintha nem tudnánk, hogy azért kellett pártot gründolni, mert csak pártként indulhat a választásokon....
Vajon a külön lista azt is jelenti, hogy mindenki maga kasszáján él? :D Nem csoda, ha ilyen savanyú uborka lett Bajnai....
Ők pont ezt akarták, mint ami most van. Churchillt idéz.
Attila tök okos, tök optimista és tök beképzelt.
' 14 - ben most már muszáj a Fidesznek nyernie...mert ha nem , ez az egész fekália-óceán a nyakukba fog ömleni !
Annyi börtön-férőhelyünk meg nincs ugyebár...
( Már szinte sajnálom az egy-két évre föld és trafik - bárókká vált fidesz-haver-rokon bandát...)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én nem. Kivel is simizgetnéd a pocidat?! Mindjárt megbántódom. :(
Hűtlen fahéjas, pedig nekem a fahéjas még a kedvencem....... :'((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te mocsok, most nem is én kezdtem!!
Hívjál, csak hívjál... kiiszlak a vagyonodból, kisgenyóóó!-::)))
Attila pontot tett. Tetszik neki a megoldás. Orbánt akarja a "elküldeni a búsba". Attis túl játssza.
@Eizogembird:
"Vajön miért épülnek ennyire a stadionok és miért ilyen földrajzi elhelyezkedésben? "

Ahol találnak egy füves rétet , csak körbefalazzák és kész a stadion...
Bajnai mindjárt elalszik beszéd közben. Közös lesz az arcuk. Plasztikai sebészek jelentkezzenek!
@rodeo36: Szia Rodeo!
A mort gage okozta a válságot, és pontosan az USA-ból indult.
Az ottani bankok miért gondolják, hogy ilyen előzmények után ez egy tovább virágzó banki műveletsorozat lehet?
A másik kérdés, hogy a mort gage sikeres működését különböző külső politikai és gazdasági események gyökerestől eltéríthetik az optimumtól.
@Knósszosz: Ugye tudod, hogy nagyon kedvellek? De nem értem, hogy a te magánszerződésedért miért kellene az én adómból helyt állni. Volt egy döntéshelyzet, ahol te bevállaltad a rizikós hitelt tudván, hogy van benne komoly rizikó. De ez a te magánemberként hozott döntésed volt.
Olga értetlenkedik. Orbánország.
@V-PORT: dehogy alszik. Olyan savanyú a képe, hogy az már cukros fánkért kiált. Mesterházy meg olyan öntelt, hogy mindjárt kacarászik. Mire jutottak ezek voltaképpen?!
@V-PORT:
Ha a menzán a 3 féle menűből az egyik Tökfözelék, bármi legyen a másik kettő...biztosan azokból választok...
Na , így vagyok Én Orvbánnal , mint tökfőzelékkel...
@Marcellusca: Hát amit eddig mondtak, nem veszítesz sokat, hogy nem látod őket élőben. :)
2/3 meglesz, mondja Mesterházy. Bajnai szerint nagy erő van az országban.
@V-PORT: Mármint, hogy megint a fidesznek?? :)
Együtt akarnak kormányozni.
@dr kíváncsivagyok: nagyon sokan ugyanígy voltak...

pl 2 706 292 en... akiknek a tökfőzelkék a délelőttös mafia műszak volt... a kommancsok...

neked meg a délutános mafia műszak, a dakoták a tökfőzelék...

amugy én imádom a tökfőzeléket (is) de ezekre a bűnöző benzűlötekre egyikre sem szavaznék SOHA !
@sírbateszezazegész: Bezony, megcsalt. Az én pasimmal!!!!! Hát hogy tudsz te megtartani egy kislányt?!
@Penivaldes: Jobb kezem nekem is van... :P
Óóó, bazzz, most mutittyák (onlájn) a zidőjárást, oszt' ki vagyon írva, hogy Budapest 26fok (nem tanálom a fok-jelet).
De mi 26 fok? Valaminek a lejtése? Nyílás-szöge? Vagymijalóf@sz?
Legalább írásban/megjelenítésben használnák a szabványos SI-mértékegységrendszert!
Most Mesterházy beszél. Hú.
Új alkotmány lesz, népszavazással.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bészorultál Bajnai Mester közé, vagymi?
Még ha Olgáról lenne szó, tán még csak-csak érteném..
@rodeo36:
Tudom, hogy nem szkrollozol, szóval akkor most válaszolnék az acélhálós-martinkemencés megoldásodra, zenével. Mondtad, hogy a Das Irae hangjaira díszlépés a kazán, én ezt találtam a te linkeden felül és az összes többit most félretéve, ez baromira tetszik:
www.youtube.com/watch?v=cHw4GER-MiE

Igazad volt!
@V-PORT: ja... igen vagy nem? :)))

amugy lesz nokiás doboz elég?
vagy a gorenje hűtődobozból rendelnek mostmár?
Trafik - kivizsgálnák, mindenhol lehetne árulni
Oktatás, egészségügy - kiemelt ügyek
@sírbateszezazegész:

" milyen jól megvezetett, ez "

Az, hogy ez az exhibícionista óriáslufi sokakat megvezet, nem tragédia.
De az, hogy a sokakban Mesterházy is benne van, na az, tragédia:))
Szigorú gazdálkodásra van szükség. Bajnai a gazdaságról beszél, Mesterházy úgy tesz mintha értené.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mélységesen egyet kell vele értenem. :)
@V-PORT: Nem ez, Kálmán Olga kemény. Eddig ő tudott pontot szerezni. Óvónéni megregulázzal atiskát és gordonkát. Bár Gordonkát nem kell, mert mindjárt sírva fakad. Hozzá képest egy siratóasszony mókamester. Mitől ilyen fancsali?!
@Knósszosz: Szia Knósszi!
A támogatásokról azt hiszem, tegnap már írtam egy hosszabb összefüggést, keresd vissza, ha érdemesnek tartod.
Annak a hsz-nek az utolsó bekezdése arról szólt, hogy támogatást azoknak a hiteleseknek kell adni, akiknek sanyarú lakhatási körülményeik voltak, vagy a jelenlegi lakhatásuk javításra szorult. Te ebbe a körbe tartozol.
Meg kell mondjam, a nagy többség túlzott igények mellett nem arányosította a lehetőségeit. Nulla, vagy minimális saját erőből miért gondolták sokan, hogy 20-30 milliós házakban kell élniük. Ez már a dobbantónál is nyilvánvaló volt. Létrejött egy ingatlanvagyon, a törlesztés elmaradásakor pedig a vagyonuk stabilitását kérik, követelik az emberektől.
Nem tudok ezzel a hozzáállással azonosulni.
Ni már, hogy megkomolyodtak. Attis se ficánka már.
Most egymásra licitálva beszélnek. Olga nem fog szóhoz jutni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Izé... az úgy volt, hogy... :D
Pennike is örülhessen! Én meg hagyom magam! Ne légy Windischgraetz!
@Penivaldes: Ártatlan, baráti?! Ezt nem veszem be ám. Pocisimi Egérnek jár, nem? :)
@gipsz.jakab: a hűtődobozt elvitte a fidesz. Nem figyelsz?! Hol éltél eddig?!
Attila már megint. Unom.
@Mariann19: Hali Mari(ann)!
Egyetértek (nem először) azzal, amit írsz..sajnálatosan hazánkban továbbra sincsenek megfizethető bérlakások, csak tulajdon, aminek most nincs értéke, a tudottak alapján!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezek tényleg egyre inkább se hideg, se meleg érzetét keltik. Sőt még langyosnak is kevesek. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csekk... írtam, hogy tudtam.
Világos?
Nem felelsz az én döntésemért, adott esetben én sem szeretném ezt. Mondom: ne mentsenek meg a szarháziak, viszont ha előveszem a súlyos demagóg faszságomat. Ha van kétszáz milliárd focira elbaszandó pénz a teremtő (mi) kegyelméből, akkor rohaggyon meg az összes létező és építendő sztadhión, a nép gyermeke az ő népét szolgálván segítsen rajtam is. Kicsit. Ezért fizetem.

Ne perkálja ki az adósságomat, de valamelyest segítse a lányom jövőjét, mert abból (is) fog élni az ország, aminek a sorsát annyira a szívén viseli...
Különben elmegy Londonba ő is, aztán baszhattya az ő fogyasztását, meg adóját is.
Érted, hogy nem sült galambot várok?
Viszont azt igen, hogy egyenlő legyek egy szarházi focistával aki semmit sem termel, ellenben szégyent azt hoz ránk, Tóta cikke kurva jó, megint:
hvg.hu/w/20130829_A_Legfobb_Huligan

Üdv Csekk és köszi, én is szintúgy nagyon kedvellek!
Debasszamegaló!!
@Knósszosz:
Hülye vagy???
Ilyen forint árfolyamoknál?
Ráadásul evezned is kell... :D
Vegyé'vissza!!!
0621.voluta.fotoalbum.hu/
A miheztartás végett! :))
@Mariann19:

"[...] kisördög jött elő, miután a nyilatkozókban az MNB kormányhű embereit véltem felfedezni.
[...]
Nem győztek meg.

ez esetben én inkább azt látom, hogy az igazság egy szeletét mutaták be, egyrészt tovább szítva a gyűlöletet a bankok ellen, másrészt üzenve a bankoknak, hogy sárosak a dologban ne nagyon ugráljanak, közben mélyen hallgattak a jogalkotói felelősségről.

az adósok felelősségét senki nem vitatja, de sikerpropagandában az mszp sem szenvedett hiányt, ezért a kisemberek jogosan gondolták, 'ha megy a szekér, a sajátjuk is menni fog' aztán élesben 2006-ban beköszöntött őszöd és az ősz, de végig visszhangzott a sajtó: nincs válság, nincs válság aztán besietett az IMF.
mindez nem menti fel az adóst, de ki nem emlékezne: éveken keresztül "kezes és fedezet nélkül" minimálbérre is, ha, blablabla...mindez óriásplakátokon... azaz a bankok olyanoknak is adtak hitelt, akik soha nem kaphattak volna a lajtán túli banki szabályok szerint. mégaztánabb eljöve kósa s a Főnök szargyártója, peti
....
nem véletlenül írtam, hogy a forinthitelesek eleve el vannak temetve... pedig ahogy írtad is, ők végig szívtak...

a betéteseket illető bekezdéseddel pedig mindig is egyetértettem, hiszen a hiszti árát kétszer fizetik meg. a veszély az, nem vesztenek-e el mindent...

tehát összegezve, a cikk adalék, nem teljes, de eljutottunk oda, hogy egy vizsgálati szempontot végig vittek.
maradtak nyitva kapuk, majd azok mögé is benéz(het)ünk eccer.
Most belealudtam Attilába.
Bajnai a győzelem szövetéről beszél.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egér mostanában nem vágja hanyatt magát Penitől, új "áldozatot" kell keresnie/vadásznia!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
... és egy 9 voltos cekcuális segédeszközöd???
Csak merthogy... :D
Olyan kis ... még keresem a szót... farizeus tucc lenni! :))
Bal kezed nincs??? :D
Ez durva volt. Soha ne nézzétek meg!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mé, evezés közben nem fog tudni inni? Ja, ha felfelé hajtod, lehet, igazad lőn..
én is untam a "vitát"..lehet, gyurcsányista lennék?
@Penivaldes: elmentem enni... hogy legyen pocim:)...
Rogán a millás Juhásszal mérkőzhet meg - itt van Bajnaiék listája

hvg.hu/itthon/20130829_egyutt_pm_valasztokeruletek
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Szia mamit!
Az országban 400 ezer kihasználatlan lakás van, amelyeket hasznosítani lehetne. Olvastam.
Ez a helyzet nem újkeletű.
Miért kell ilyen állomány mellett további építkezéseket szorgalmazni.
Ez még csak az egyik szegmense ennek az egész problémának.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: most vettem egy kanapét

brutál doboza van... ikeás kb 160*100*100 nagyon látványos

a gyerekek be akartak költözni...

szerintem elfér benne több százmilla, akár miliárd is...
erős strapabíró... ajánlom fideSS politikusoknak és holdudvarnak !
OFF

Az elmúlt két napban olvastam néhány kommentet a magyar gazdaság helyzetéhez, nem tudom megállni, hogy meg ne osszam (a forrásra már nem emlékszem)

1,
A csiga mondja a teknősnek:
- De jó, hogy ilyen lassan haladunk!
- Miért?
- Mert rossz irányba megyünk.

2,
- Lófasz van itt, nem gazdasági fordulat!
- De igenis van! 360 fokos!
- Ja. Ugyanarra megyünk, mint eddig, csak közben el is szédültünk.

3,
- Azt mondták, majd az épitőipar húzza a gazdaságot!
- Hát húzza nem? Lefelé. Azt nem mondták, milyen irányba!
@sírbateszezazegész:
Tul.képp. te is rohadék vagy, meg a tollak, tudod, amivel ékeskedsz! :)
Most miért nincs semmi ...
Cigókirálylány meg hasonlók...
@Mariann19: :)))))

"Miért kell ilyen állomány mellett további építkezéseket szorgalmazni. "

azért agyas mert

ad1) KORSZERŰTLENEK és ELAVULNAK, tönkremennek

ad2) másrészt nem ott vannak ahol kellene (pl meló lenne...)

vagyis ép azé üresek mert északra huztak a lakói...
talán télre hazajönnek mint a vándormadarak...
@Mariann19:

"Miért kell ilyen állomány mellett további építkezéseket szorgalmazni."

Ezt egy kőműves, vagy egy tetőács vállalkozó szépen el tudná Neked mondani :-D...
@gipsz.jakab: Meló van, sosem volt ennyi (a bér..:-(nem hallgatod/nézed a győzelmi jelentéseket akirélyin pl.?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: éééén... miért is:) pocakot növesztek... csak lassan megy:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én evezek szívest-örömest a Lajtán is.
Felefelé, ezerrel, csak innen minél messzebbre kerüljek.

Ne szarrágóskodj, vagyok olyan inteligencs, hogy nem iszlak ki a gatyádból, jó?
Csak 3.0-ás teszkós löttyök, semmi komoly.
Nem venném a lelkemre, hogy miattam boruljon a családi büdzséd, fillércsókolgató!-:D
Na ugye ugye. :)

120-as IQ fölött mindenki ilyen kormányra vágyott

A Tranzit fesztiválon fideszes fiatalokat faggattunk: mi a jó az Orbán-kormányban? Kiderült, kevesen dőlnek be a rezsicsökkentésnek, de az Alaptörvényt és az egykulcsos adót sokra tartják. Van, aki szerint egy ilyen kormányra várt 1990 óta minden értelmes ember. A "Mi a rossz az Orbán-kormányban?" kérdéssel azonban csúfos kudarcot vallottunk.

index.hu/belfold/2013/08/29/tranzit_fidesz/
@sírbateszezazegész:
Sör... meg minden hasonló marhaság... Pennike pocisimijáról még nem is meséltem... Akarod tudni?
Pfúúúúúúúúúúúúúú... :)))
Mit iszol?
Egy kis Teacher's?
Irigy vagyok, szóval talán nem is adok belőle!
@jaegtoer:
A múltkor az adózásról és az újrafelosztás igazságosságáról vitáztunk.
Lassan-lassan közeledtek az álláspontjaink, és azóta is többször eszembe jutnak indoklások.
Az aktívak berzenkednek, és joggal, amikor az adóprés alatt görnyednek, és az újraelosztás terhei alatt görnyednek.
Néha még nyugis lelkem is fellázad.
Csak egy adalék. Az energiaszolgáltatóknak a nemfizetők miatt folyamatosan tízmilliárdok hiányoznak, melyek likviditási problémát okoznak,emiatt hitelt kell felvenniük, jó kis kamatra.
A kamatok árképző tényezők, tehát nemcsak a nem fizetők felhasználását fizetjük, hanem az emiatti kamatokat is.
"A bankok olyanoknak is adtak hitelt, akik nem tudtak fizetni."
Igen, a nemfizetés elismert kockázata a bankoknál 14%. Ez a rész is benne van a banki terhelésekben vagy a hitelek kamatainál, vagy emiatt alacsonyabb a betéti kamat.
Akárhová nézünk, mindenütt van fizetnivaló olyasmiért, amelyet "gondos gazdálkodás mellett" elkerülhetőek lennének.
@Knósszosz:
akkor egy kis szakmai ismeret: semmilyen stereo felvétel nem tuggya visszaadni sem a berlioz sem a Verdi Requiem bizonyos részeit (a tuba mirum főleg) de amiről koppintották az J.S.Bach BWV 244 St Matthew Passion-ban használt, akkor már a német és francia katedrálisokban a Bach előtti Reger és a többiek zeneszerzők által használt módszer, a katedrálisok úgy épűltek, hogy a két ellentétes végükben két teljesen azonos méretű zenekari és kórus karzat orgonával volt építve és az oldalhajóban még ezen felűl legalább 2x4 hatalmas erkély abból a célból, hogy oda is zenészeket tehessenek

akkor most képzeld el a Máté passió az 3 kórusra íródott két teljes felnőtt kórus és egy gyermekkórus két teljes szimfónikus zenekarra és a szólistákat 3 különböző helyen kell elhelyezni (a karmester meg bolondúljon meg mert mindezt vezényelnie kell és ha nem vezényel akkor @taga hülyesége ellenére elő sem lehet adni ezeket) namost képzeld el, amint ez a hatalmas rézfúvós őrület a katedrális (koncertteremben fel szokták őket rakni az erkély legutolsó sorába) 8 különféle pontján ordít rád és a zenekarok meg ezzel küzdve és akórusok is egyszerre...
a Bach előtti templomépítészet fejlődött odáig a Gregoriánum után, hogy ezt az igényt teljesíccse...hatalmas architektónikus robbanás jött létre az 1500 as évektől kezdődően a Royal Albert hall akkora, hogy 4500 hallgató fér el benne és ott lehetőség van erre amint a berlioz Requiem Colin Davis el is mesélte a fiatal zenészeknek, hogy bele kell adni mindent mert vagy az egész nem fog semmit sem érni és vizsgájukra ezek a fiatalok a világ 4 tájáról mindent beleadtak a Verdi requiem-ben a tuba mirum- tételben láttad azt a hatalmas basszus tubát? azt élőben hallani amint rádriad hogy a holtak is felrezzennek és egyirányban kezdenek menni

na ehhez kell elmenned egy élő előadásra talán a MÜPA meg tuggya oldani

a Verdi requiem-et ajánlom és a Mátés pasió-t kezdetnek de a többiről már van fogalmad

brühüyyy

@taga meg ne tuggya a cerkófjaival
@Knósszosz:
Rohadék... A fillérbaszó mindened!
Csak mert a Tecsó Gizdaságos sörre hajtasz és nem azt kapod itt, nálunk, hanem echte osztrák Schwechatert, nem kő megsértődnöd!
Bacod!
Maraggy otthon, oszt toszd a legyeket tovább! :))
@gipsz.jakab:
"Korszerűtlenek és elavulnak."
Te a házadat elhagyod, ha a műszaki színvonala esni kezd? Te is tudod, hogy van szintentartás, ezt nevezzük felújításnak. Az ingatlantulajdonosok ezt teszik.
Ez most jobb, hogy minden második lakáson az "Eladó" tábla van, vevő pedig egy sem?
Nem olyan rossz hír ez, emberek. (mármint az MSZP-E14 megállapodás, bocs a kissé megkésett reakcióért) Szerintem tényleg sokkal több polgár :) megy így el szavazni, és nagyon megváltozhatnak az arányok, a Fidesz hátrányára, még nagy meglepetés lehet. Én erre vártam, tiszta lapokkal kell játszani. Persze erős, kegyetlen kampány kell.
@Mariann19: sajnos ez nem így van...

a korszerűtlenség a használati értékre is vonatkozik...

kb ojjan mint a régi képcsöves tv k...
lehet használni persdze... egyet kettőt tegyünk is el (műzeumba)
de nagyon fura ránézni és élvezhetetlen...

ez ju vis... te lakhacc felőlem belvárosi rakás szarban, putriban pl...

EgyetemistaPartyzán (törölt) 2013.08.29. 21:16:27

Miközben a Bajnai-Mesterházy tragikomédiát figyeltem ez a post adott egy ötletet:
Szabó Rebeka nem akar miniszterelnöknek indulni?
Kábé a legproduktívabb magyar politikus az utóbbi 100 évben.
@Ad Dio: "Ezt egy kőműves vagy egy tetőács szépen el tudná neked mondani."
Én meg neked sorolom: a targoncás, a műszerész, a könyvelő, az esztergályos....
Sajnos a vállalkozók bajban vannak, a bajok orvoslása nem a lakásépítésben rejlik, hanem egy globális gazdasági stratégiában, ami nincs.
Nem gyógyír marginális indok a makro problémákra.
@rodeo36:
Dejszen erről beszéltem, Verdi Requimje volt a linkem is.
Kösz, a MÜPA megvolt, zseniálisan van megcsinálva az a hely akusztikailag. Olyasmi, mint az ókori görög színházak, egy meggymagot leejtesz és a karéj legfelső sorában, tisztán hallod a pattogását a színpadon.

Egy görög énekesnő koncertjén voltam két éve ott, fantasztikus volt.
De most bátor vagyok bazmeg, és én ajánlok valamit neked. Khhmm...
www.youtube.com/watch?v=fBDyQHHeZ00

Az utóbbi három napban sokszor hallgattam, nagyon kedvelem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Boliboli... télleg! A Schwechater hová a picsába tűnt a magyar piacról??
Ittam régen, olyan volt a külcsíny, mint a Steffl.

Nos?
@EgyetemistaPartyzán:

"Szabó Rebeka nem akar miniszterelnöknek indulni?"

Támogatnám:))))
ezzel a copypaste-tel a devizahiteles problémakörrel kapcsolatos munkásságomat lezártnak tekintem:

"_____
voltbalos

Kecsua!
Pont ebben rejlik a nagy disznóság!
Idézlek!”Azt kéne kimondani, hogy a változó referencia-kamat a változó országkockázatot fejezi ki, és hogy a törlesztők durva megemelkedése a forint lehanyatlott áfrolyamának, végső soron az ország rossz gazdasági teljesítményének köszönhető.”

Az elmúlt 3 évben a svájci jegybank többször is hihetetlen mértékben gyengítette a saját valutáját! Előfordult,
hogy az irányadó kamatot MÍNUSZBA(!!!) fordították (azaz a betétekre negatív kamatot számoltak => vettek el belőle!). Ezt a kamatcsökkentést EGYETLEN Mo.-i bank sem „adta” tovább a hitelesek felé!!! Jól látható volt
(és mind a mai napig az!), hogy aki külföldön vett fel CHF-hitelt (GY.-M.-S. Megyében sokan tették), azoknak
kevesebb lett a válság nagy részében a kamat, és mivel euróban törlesztettek, a hitelük törlesztője mit sem változott, vagy csökkent! Lengyelországban sem volt kisebb mértékű a devizahitelezés, a bankszabályozásuk és bank törvényük miatt ott sem lett tragédia a devizahitelezésből! Ezek tények, aki nem hiszi kéretik utánajárni!

Ezen okok miatt írtam amit... Tényleg nem hibás termék, de a bankok enyhén szólva is szétszopatják a magyar polgárt, mert a banktörvény és a pszáf engedi. Ha visszamenőlegesen egy szakembergárda kiszámolná, hogy mennyi kamatkedvezménytől estek el a magyar hitelezettek, lenne nagy csodálkozás, itt ugyanis időközben a duplájára emelkedtek a kamatok! EZ, és nem az árfolyamváltozás „nyírta ki” a magyar hitelest.

Meg egy olyan szabályozás, amin SEMMIT sem változtattak ÉRDEMBEN!
Csak egy példa... A devizahitelesre átháríthatják az országkockázati felár emelkedését. Ez NONSZENSZ.
Kinek hitelez a bank? Vizsgálja e a bank az ország gazdasági és pénzügyi mutatóit, és aszerint hitelez-e?
Demagóg leszek: Ellenőrzi-e a bank, hogy Mo. BAR-listás-e? Ez röhej.

Akik csak egy kicsit átlátják az összefüggéseket, rádöbbennek, hogy ez itt tényleg nagyon durván sért
mindenféle jogot, és erkölcsöt, ami a TISZTES haszonról szól.

(Na, kidühöngtem magam! :) köszönöm a figyelmet, és az érdemi hozzászólásokat! Öröm volt veletek, kedves nem trollok! :) Szép Estét Mindenkinek!)

_______"

Szívélyes üdvözlettel Minden itteni netkollégának.

a magyar pénzügyi szektor tisztelt alakítói pedig kisvárdától nemesmedvesig kinyalhatják a seggemet, és az enyémen kívül minden egyes deviza-és forinthitelesét is ütemezett időrendben, szigorúan szabályozott ISO 9NNN előírásokba foglalt módszertani utmutató szerint, mindkét fél neveinek alfabetikus sorrendjében, feltéve, ha eme megtiszteltetésben részesíteni óhajtják a pénzügyi világ eme hazai legalját...

és kéz a kézben a THE-vel elsétált magyarországról a HAPPY END
@Knósszosz:
Megkóstoltam a hazait... DURVA!
Olyan szar, mint a FIDESZ! :((
Az osztrák verzió ISTENI!
Ne foglalkozz vele... Te nem is érted!
Amikor kint voltunk Zurndorfban, reggel a maradékért szabályos közelharc alakult ki... :D
Evégre MAGYAROK vagyunk! :(
A kenuban mondtam, legközelebb egy kis szákot kell hoznunk és este elmenteni a "vésztartalékot".
Haggyuk, nem érted... a TÚLÉLÉS része! :D
0621.voluta.fotoalbum.hu/
@Knósszosz:
kösz, nagyon,
Sir Antonio Pappano, conductor
Orchestra of the Academy of Santa Cecilia, Rome
London, BBC PROMS 2013
Royal Albert Hall

Giuseppe Verdi's antipathy towards the church is vividly demonstrated in his operas, yet the Four Sacred Pieces, the original version of the 'Libera me' from his dramatic Requiem and his setting of the 'Ave Maria' for soprano and string orchestra are works of great fervour and beauty.

The orchestral version of his 1873 String Quartet opens a programme in which conductor Sir Antonio Pappano, soprano Maria Agresta and the Orchestra and Chorus of the Academy of Santa Cecilia, Rome, bring an authentically Italian bite to the music of the man who, with Wagner, shaped the development of 19th-century opera.

az eredeti is gyönyörű azaz a négy vonóshangszerre írt vonósnégyes...ez az átirat egy ragyogó és Pappano sem akárki

brühüyyy

csak nem vagy "megfertőzve" csak így tovább...keress rá a Dvorák h-moll gordonka koncert-jére...ha időd engedi mongyuk Rosztropovics és Bernstein előadásában?

nem fogod megbánni

és ha arra jársz Johannes Brahms Eine Deutsche Requiem következő tanúlmányod tárgya
@Knósszosz:
ez egy a 4 részből
www.youtube.com/watch?v=9xKzCmXYcPg
G. Verdi Quattro pezzi sacri

brühüyyy
@Ad Dio: @Mariann19:

kedves AdDio, nem csak Építőipar van, létezik piacképes szolgáltatóipar. is.

Ma ott tartunk, hogy egy kőműves feszt csak palotát akar építeni, és ha valamit igazítani kell egy házon (2 napos melo), fanyalogva húzza a száját, szombaton nem ér rá, a szerdán nem tud eljönni, pénteken amikor nincs otthon senki, azért beugrik, amikor meg van mondva, hogy akkor két hét múlva hétfőn, akkor az a válasz, hogy az olyan messze van még... natudod....
@Knósszosz:
ja mellékesen RIAS Fricsay Ferenc

és ez:

www.youtube.com/watch?v=dJelOS-fjrY

majd figyeld a bariton-t amint azt a csodálatos dallamot égbe viszi

brühüyyy
@Knósszosz:

"Herr, lehre doch mich..."

brühüyyy
@rodeo36:
papa!
Feltöltjük a gumicsónakot (vésztartalékként visszük magunkkal) cefrével, ereszkedés közben meg leszívjuk!
A cefre "mikéntje" max. a vita tárgya!
Én spec. a Van Hallent preferálom (www.youtube.com/watch?v=yROfG3Fs0wM), te meg a www.youtube.com/watch?v=ZMpFggKsPHA
linket...
VAN AZ ÚGY!
Azonban, hidd el, van egy pont... :D
@Mariann19: szia:) szvsz pont azért erőltetnék a lakásépítést, amiről a beruházási áfával beszéltünk... ez azonnal ott marad a költségvetésben.... ez, meg az autó a nagy tétel... és ezzel csalni sem tudsz, mert nyilvántartás, így számlakóteles... ezekhez egyébb díjak/illetékek is társulnak..
@Mariann19:

Úgy van! ki mondta hogy a magyarok nem értik meg egymást?!:DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez valami echte TURUL humor? :(
Háááááááááát, elég szolíd! :)
Farkasházy ehhez képest....
@gipsz.jakab: Nekik ez kicsi lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne sértegessük ezt a jó sorozatot.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Férfiak és az ő vadászhatnékjuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Peni örüljön másnak, ha lehet. :P
Farizeus?! Én?! Hát olyannak ismersz?! Nem egy tündérnek? :(
@miva?:
Vivaldi? sajnos nekem itt ez copyright-os nem nyittya ki...melyik Vivaldi-t kű'tted?

brühüyyy

az én egyik kedvencem -a vocális művei mellett- az "a-moll kettős verseny" amit Bach átírt orgonára mert annyira bele volt esve
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a rock igencsak közel áll a középkori zenéhez, szal nem nagy a távolság

zeneelméletileg az oleo meg a www.youtube.com/watch?v=mQZbMbngCAE a világ másik vége
@rodeo36: Fertőződöm, de nagyon nem bánom.
Ezt a "pestist" szívesen hordom ki!-:)
Akit ez nem érint meg, az szegényebb két füllel 18:00-tól, például!
Igaz, rövid, de... és ami utána jön!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
NYUSZIKÁM!
Félre ne érts! Hát OLYAN vagyok én??? :D
Komolyan... :)))
@rodeo36: ármányból egy jacques loussier triót:)

remélem nem haragszol

inkább kérdeznék tőled karmestert, mert ahogy én hallom, a komolyzene leginkább azon múlik
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: cefrére javaslat:

nambőr 1 Red Breast
nambőr 2 Grey Goose
nambőr 3 Soproni kék frankos

brühüyyy

ízlésekről és pofonokról csak nagyon részegen érdemes vitatkozni amikor elfelejted mit miért

én most el vagyok foglalva a Brahms-szal...várom a Herr, lehre doch mich kezdetű-t bariton szólóra
@Knósszosz:
FAFÜL!
Oszt örülj, hogy nem mást mondtam! :)
Bacca meg... dögledezik az androidos ZTE telefonom... ismerős pont menni China... Célirányosan célozgatok neki, hogy ha már van egy kis khmmmm... tartozása, hozni nekem 1 Nexus4, 16 GB... 250 $ csak... Ne'már,hogy nem! :))
@rodeo36:
Na, gyereknap van, ám legyen... :D

www.youtube.com/watch?v=Ld0X22cE6Fw

Ennyire elgyengülsz???
Azért meg kell válogatnom, hogy jövőre mikor jössz haza... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ki tudja merre kalandozol mostanság, pusztán azért mert kicsit kevesebbet vagyok itt. Persze ugye te sose?! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ja... én is... téged... :S
Semmi dolgod??? :D
Holnap rádcsöröghetek?
na a kutya fölrúgta a sört, úgyhogy én megyek

csak szorgalmasan
@jaegtoer:

Az építőipar egyfelől sok embert foglalkoztat, másfelől meglehetősen nagy szelet a GDP-ből.
@miva?:
UGYE??? Sör nélkül, nem élet az élet!
Persze NEM Borsodi Super Dry-ról beszélünk!!!! :))))
Egy jó fröccs is játszik...
@Ad Dio: harmadrészt 99%-ban minimum áfacsalás, de közbeszerzésmutyi, feketemunka meg hasonló finomságok is játszanak. Nem a foglalkoztatottak 99%-a hanem a GDP-be számítandó pézé
Tényleg a megújult margitszigeti zenélő szökőkutat láttátok már? A napokban voltunk megnézni és nagyon szép volt. :) A zenés műsor 21-21:30 között szokott lenni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom

youtu.be/mtASRGC4EMk
@Mariann19:

Mi az hogy globális gazdasági stratégia?

"Én meg neked sorolom: a targoncás, a műszerész, a könyvelő, az esztergályos...."

Mi köze a ettőnek egymáshoz? Ha házat építünk nem kell targoncás? Vagy ha szigetelünk éhenhal az eszterályos? Nem vágom tényleg...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Függő vagy?
Én a telephonyt úgy leszarom, hogy kurvára.
Utálom cepelni is, meg felvenni is, meg egyáltalán.
Szükséges rossz, de nem is mindig szükséges, számomra. Vágtam már falhoz... komolyan, azóta szigszalag rögzíti az akksit, mer különben...

Leszarom, ez csak egy vacak státusszimbólum, mert minél okosabb annál nagyobb arc a tulajdonosa, hidegen hagy.
Igyá sört inkább, az több mint egy ilyen szar kütyü, amiért megnéznek. Holnap lesz újabb kütyü és a szar se fog emlékezni ki tartotta a kezében, viszont ha bebaszol és összerókázod az Örs Vezér terét a metrónál, azt számon tartják!

Válassz, ha nyomot akarsz hagyni a történelemben!!-:)
Vagy esetleg zenét, az is kurva jó!
@miva?:
Olyan izéééééééééé tucc lenni! :))
Nem vagy NER kompatibilis! Nem lesz ennek happy vége!
Iszol te rendesen?
@sírbateszezazegész:
HÜLYE VAGY???
Jön az igazi Milleneum Falcon.hu, ide!
ESSETUDNI!
Bacod... hol élsz te? Szatyorban??? :(((
@miva?:
a mű teljes címe?
hát igen:
Victor de Sabata
Wilhelm Furtwängler
Bruno Walter
Széll György
Solti György
Herbert von Karajan
Claudio Abbado
Carlo Maria Giulini
Leonard Bernstein
James levine
Fricsay Ferenc
Fischer Ádám
Fischer Iván
Ferencsik János
Rozsgyesztvenszkiy
Valerij Giergyev
és egy sort kihagytam...de ezekkel Karl Böhm...

vannak specialisták akik bizonyos szerzőkre és más dolgokra

most te is mondhacc van e élményed erről élő

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

vezényel nekem a két lányom is már, és a kutyám is elissza előlem a sört. nekem már harangoztak.

na tényleg jó éjt, a kutya fészbukozni akar
@Knósszosz:
Ja... de ezen érnek el és puffognak, ha nem...
Igaz, csak a napi megélhetésem múlik ezen a szaron! :D
A kis kínai ZTE Blade tökéletes volt eddig, 2 évig teljesen korrekten hozta a formáját (alőtte a Nokia 5 évig), viszont nálam potyog a telefon, nem kímélem, nem a belső zsebben nyaral.
Munkaeszköz, fogy...
@Knósszosz:
van a fiókomban 4 darab cellphone...ki vannak...dobva...csak egy olyanom van ami a neten műxik broadphone 8,95 dollár havonta az egész világra + fillérek+4,25 voice mail...de skype-on is van meg a gmail-en is van telefon vagy élőbeszéd mijafasznak kibaszni a sör árát holmi kütyüre aminek a képernyőjét még szemügével sem látom a számokat egyáltalán és a hangja meg olyan, mint mikor a seggemből kukorékol a veréb

szóval majd ha lesz olyan, hogy gondolatátvitel akkor partner leszek

brühüyyy

a többi kemény pénzkidobás
@miva?:
Tudod... a fontossági sorrend... :)
Na, a kutyot nem szapulni, messze több esze van, mint a komplett kormánynak együtt!
@rodeo36: igazán nincs, vagyis van, de az nem volt jó

én a bach-szerű didaktikus dolgokat szeretem, meg a chopint, aztán a közismerteket, vivalditól debussy-ig, meg az oroszokat. pl az operákat kifejezetten nem szeretem. ha van olyan amit ajánlanál, akkor beszerzem kompakt lepényen. köszi :D

én neked csak amolyan frivoll jazz-t tudnék ajánlani

www.youtube.com/watch?v=3GcZ-gujCM4

a többieknek meg

www.youtube.com/watch?v=NWjvJlGwdU4
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
majd akkó' mikor aktuális lészen akkor addig ...
Vivaldi a moll kettős verseny

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Persze... nekem is melós darab, csak tele van vele a tököm.
Ha mondjuk Szífnoszon élném le a maradékot vagy Krétán, nem vennék.
Minek? Jó, na mégis, hogy bosszancsalak téged, mikor esz arra fene!? Meg a többieket is persze.

Rumod-söröd? Jól vagy Csoki?-:)
@rodeo36:
Papa... új üvegszemre kéne beruházni! :D
0621.voluta.fotoalbum.hu
Gyere, oszt majd leisszuk!
A nagyszájú Knoszi főz jövőre... Már ha bírom piával az igényeit! :)
A tiédről nem is beszélve.... Persze ki tudja.. lehet, hogy addig antialkoholista leszel... :D
@miva?:

nézd operát Mozart-tal jó kezdeni:
Cosi fan tutte (Karl Böhm)
Don Giovanni (Karajan)

ezekben van minden de kurva sok humor és gúny meg csalás és szerelem meg csalódás...sőt még gyilkolás is...féltékenység meg átbaszás és közben olyan dallamok, amelyeken ki tucc evezni a galaxisból és észre sem veszed

ha ezeken túl vagy jelentkezz

de közben Rossini a Sevillai borbély-át is mert ha attól sem?

www.youtube.com/watch?v=JpBkrPRlJZw

a szöveg is fontos és ha nem bolondúlsz meg tőle akkor halálra röhögöd magad...bepisi?

brühüyyy
@rodeo36:
Én leszarom, szard le te is (ne Bolit!), de ezt ha már ajánlottad a szerzőt, hallgasd meg! Beszarás a srác mennyire olvassa a kottát, mi?
A zseni szelleme hatja át:
www.youtube.com/watch?v=7SMEbTctnpk

Sajnos van más műfaj is, amit kedvelek, nem tehetek róla.
De sokat tettél hozzá, hogy más értékeket is felfedeztem, kösz bazmeg!
Igazán élvezem!
@Knósszosz:
Mintha picikét olyan érzésem lenne, hogy kivonod magad... Te most magyarázkodsz? Nem gond... mondd, hogy nem szereted a sört és eldugultam! :D
Akarsz beszélni róla???
Keressek egy jó pszihomókust?
Nem gond, lehet egy faca szájsebész is!!! :D
130823.boli.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/21677314
Tutti megoldja... Holnap megyünk evezni. Megbeszélem vele???
@Knósszosz:
Te mindig nyalsz???
Nem gond (NEKEM), csak kérdem??? :D
@rodeo36:
Esse'rossz!
Akkor még meg se említettem egy jó FRÖCCSÖT! :D
Mármint evezés előtt.
Utána meg egy kis sült halat, vagy lángost...
@miva?:
Bach, didaktikus? hááááááát?
akkor ez mi?
(Wagner a trisztánban sem érte utól ezt a vad romantikát és ráadásúl h-moll)

www.youtube.com/watch?v=x2XUaCWezRY

ez egy két hegedűre és egy brácsa helyett contralto-ra írt versenymű két zenekarra h-moll ban ami ugye az öngyilkosok hangneme mondá Beethoven és semmilyen művet ebben nem írt és igaza van mert ez Júdás a fa alatt mielőtt felköti magát

brühüyyy
@miva?:
ja és a sietségben Otto Klemperer a nagy varázsló kimaradt

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most mi van?
Éppen téged próbállak népszerűsíteni, erre tessék!

Várj csak, rábacol te, ha engem akarsz itatni!-:)) Genyó!
Különben sose vagy álmos? Mit keresel még erre? A műhely nem zárt be még?
Az egy fedőtevékenység szerintem, ott vedelsz, közben eg eltáncolod a hattyú halálát az asszonynak, hogy mennyit melóztál tennap estve is.

Be ne sértőggy, ezt csinálom én is!-:DDD
@Ad Dio:

van 10 évre elegendő irodaház, 400 ezer lakás, ház. 2000 gyárépület üresen, kiadatlan üzlethelyiség ezerszám.

legfeljebb egy létrát lehetne építeni a Szíriuszra. csak azok fekete lyukakkal fizetnek, de akik oda mennének, Turullal repülnek.

Felújítás. csak az ugye macerás és korlátozott rablás. márpedig a korlátlan a nyerő.
@Knósszosz:
hát ezt a művet ajánlottam neked a h-moll gordonka versenyt aminek az I-ső tételét tetted ide Stcherbakov vezényletével

brühüyyy

a többit majd ha eljön az ideje
@rodeo36:

"Bach, didaktikus? hááááááát?
akkor ez mi?
(Wagner a trisztánban sem érte utól ezt a vad romantikát és ráadásúl h-moll)"

utolérhetetlen vagy Rodeo. mint mindig.:DDD

itt írom, hogy a másikat a másikon olvastam szíriáról, már az amerikások is elkezdtek hezitálni)
@Knósszosz:
KUSS!
Má'otthon vagyok egy ideje, a PC meg lepuccantva!
A "majdnem 16 évessel" megbeszéltem, hogy takarodjon aludni, meg a Titanic-ben mi is volt Jack-kel... (itt picit elvesztettem a fonalat)
Majd elhúzott fogat mosni és közben valamiért kiröhögött...
Lehet, hogy meg kéne kalapálnom???
Most elbizonytalanodtam.
Tul'képpp egy dög...
Meg amúgy is, nőbül van...
@rodeo36:

"h-moll ban ami ugye az öngyilkosok hangneme mondá Beethoven és semmilyen művet ebben nem írt és igaza van mert ez Júdás a fa alatt mielőtt felköti magát"

annyira bírom, amikor ilyeneket írsz, és lelkesen, és lenyűgözve és lenyűgöztetve, miközben én a moll-hoz annyit tudok makogni, hogy kérmszépen legfeljebb Molly-t tudom megkülönböztetni a Polly-tól, de mégis, érzem ha Bachot hallgatok, lábammal a pokoltüzében állok, lelkemmel az égbe, Mennybe szállok, pedig még csak angyal sem vagyok, hisz örök tűz az én világom és a csillagok...
@jaegtoer:

le vannak leplezve, a The Guardian riportere (aki ráadásúl bevallottan "más") szerte széjjel a világban másolatokat őriz a snowden izéiről és kurva kínos lehet amerikának, ha egyszercsak iiderűl hogy ők pénzelik és építették ki a zalkaloidát is meg az összes "szabaccságvágyó" rablóbandát a Maghreb-ben és a Levantén? kibaszott sok pénz és a vége egy kis leleplezés és máris..annyi bajuk van otthon, hogy már ezzel sem lehet eltakarni akkora nemzeti lobogó nincs is...kialakúl az egyre mélyebb nyomor és anyavaj

brühüyyy

fekete afrikai szinteken élnek százezrek a "világ tetején"
"120-as IQ fölött mindenki ilyen kormányra vágyott

A Tranzit fesztiválon fideszes fiatalokat faggattunk: mi a jó az Orbán-kormányban? Kiderült, kevesen dőlnek be a rezsicsökkentésnek, de az Alaptörvényt és az egykulcsos adót sokra tartják. Van, aki szerint egy ilyen kormányra várt 1990 óta minden értelmes ember. A "Mi a rossz az Orbán-kormányban?" kérdéssel azonban csúfos kudarcot vallottunk."
index.hu/belfold/2013/08/29/tranzit_fidesz/
Ebből is látszik, hogy kamu a dolog!
Akkor én mit mondjak??? :)
@jaegtoer:
Te, még innom kéne, hogy értsem?
Inkább alukálok... :D
index.hu/belfold/2013/08/29/tranzit_fidesz/
"120-as IQ fölött mindenki ilyen kormányra vágyott"

Ja, azok a fránya illúziók! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

egy olyan evezésre één is beneveznék, és még itatnod sem kell, ellenben szívesen főznék felváltva Knósszal, a bürgerek menedékért és kegyelemért esedeznének, mert olyan ételillatorgiát vinne feléjük a szellő, hogy sikonganának és az orruk felcsúszna a homlokukra
@jaegtoer:

ugye a Mondschein az meg cisz moll...azzal szoktam galaxisközti 12 warp-os utjaimra ballagni

valamint a Hammerklavier aminek nincs is hangneme mégis zene vagy amikor van akkor gyorsan modulál

és az Op. 31-es zongoraszonáták

és mit szólsz az 5. szimfóniához ami ugye c-moll de van enharmonikus része amikor Esz dúr és a kettő hiába komplementer ha teljesen mások egymásnak ellentétei amit a 3. szimfóniában fordítva követett el az meg Esz dúr és amikor enm akkor complementer c-moll

a c-moll a koromfekete gyász mint a fekete párduc (annak is vannak foltjai de feketék feketén) az éjszakában míg az Esz dúr a vakító déli Nap az aranyló és égszínkék varázsával az élet igenlés csúcsa

brühüyyy
@rodeo36: Ezt olvastad már?? Ebben is vannak azért nyalánkságok. :)

A Szíria-ellenes összeesküvést leleplező anyagot közölt a második legnagyobb brit lap - majd gyorsan eltüntette a cikket

U.S. 'backed plan to launch chemical weapon attack on Syria and blame it on Assad's regime

web.archive.org/web/20130129213824/http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270219/U-S-planned-launch-chemical-weapon-attack-Syria-blame-Assad.html
@jaegtoer:
bürgeperkelt nokkedlival és kurva erősre készítve kis veres borral

brühüyyy
@jaegtoer:
Gyere backi, neked is él a meghívás!
Na, ha valaki még ilyen szinten tud főzni, azt... :O)
ENNYI, BETELT A KOSTENLOSE keret!
Az evezést és a piát is bírd! :)
0621.voluta.fotoalbum.hu/
A krumplipucolás nem kifogás! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Te, még innom kéne, hogy értsem?
Inkább alukálok... :D "

:D Te egyszerűen egy Banya vagy, mert megérezted, hogy egy komoly kezdeményezést szegezek neked egy lajta túra kihívásáig, de legalábbis egy jó kis evezés erejéig ezzel azzal összekötve, erre gyorsan elsietsz aludni.

hát aludjál B+! nem kicsit nagyon mármint hogy aludj jól meg amit akarsz, de ez a kérdés legyen bejegyezve a naptárba
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem dög, imádom őket!
Ez a korosztály a kedvencem, már sok mindent értenek, van elképzelésük a világról... ilyesmi. Ja, persze csajokról beszélek. Azt tudtad, hogy minden rendes embernek lánya születik?

Khmm... az én kölyköm is az! Szóval akkor mi, derék embörök vónánk, ugyi?-:))
Jó, ez csak hülyeség, a világért sem akarok megbántani senkit, tényleg! Csak az dögöljön meg akinek kéne, mindenki más éljen szeretetben, békességben!

A selejt meg Rodi által óhajtva, kényelmesen foglaljon helyet egy kokillában, oszt talán akkor lesz jövőnk.
@rodeo36:
Komoly tévedésben vagyol!

0621.voluta.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/21654970

Párolt káposzta, sült karaj mindenestől, egy kis krumplival...
Az osztrák is befosott a gyönyörtől, volt aki 3x állt sorba!
ESSETUDNI! :(
@jaegtoer:
VEGYÉ'VISSZA!!! :D
MIVANMIVANMIVAN???
A naptárba bejegyezve, a meghívás él, de a konyhai kisegítő melót nem úszod meg! :)
Valamit, valamiért!
@rodeo36:
Szeressed te a birkát kedves barátom??
Bürge-birka, gondolom.

Kolombérral és sok sanyarúsággal erőssen... hmmm. Ha erre jössz, ne felejcs szólni, hogy itt vagy, jó?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

kicsinyég a mosoni ágon voltunk a nyáron, meg bodrog zugban előtte hernád, aztán még régebben tisza
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért mit gondoltál arabfinggal mérgezik egymást?

a 2demokrácia" exportba fog a világ belegárgyúlni aíg ki nem írtyák azt a pár szemétládát a Wallstreet-en

brühüyyy
@rodeo36:

oda fogsz találni az illat után a Horn fokról is
@jaegtoer:

0621.voluta.fotoalbum.hu/

Hidd el, sorba álltak, a sört meg ŐK hozták, úgy, hogy a hűtőt feltöltötték és még pár rekesszel pakoltak is mellé, behűtve.
A társaság meg mint a szivacs... :)
SÖRBE ÁLLTAK!
@jaegtoer:
Alf mintájára?
Vittem pattogatott kukoricát én is... meg egy kis Ballantine'st is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tót kajára gondoltál?
Az jó, kurva jó!!

Mondjuk malackaraj szelet bőrösen, hagymával-fokhagymával-borssal-sóval, hozzá smárolt káposzta és krumpligombóc + egy-két-kilenc Pilsner Urquell... a többit tudod!
@jaegtoer:
Hidd el, azért még tudunk mutatni "újat"! :D

Akkor ezeket is láttad:
130823.boli.fotoalbum.hu/

Van benne pár Lajta kép is az elején.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"konyhai kisegítő melót n"

milyen kisegítő????? nekem nem kell segítség ha főzök akkor főzve van és én mindent elintézek, egyedül pohárnokra van szükség, hogy ne kelljen vesződnöm a teszteléssel, legyen mindig töltve a poharam, már ez is projektfeladat?:D
@Knósszosz:
Bacod, csak Swechater volt... Már értem a finnyázásod... :D
Ha nem akarsz jövőre, hát nem... én megpróbáltam... :(
@jaegtoer:
Osztozz meg a mosógépromboló csávóval!
Legfeljebb a maradék főz este! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Hidd el, azért még tudunk mutatni "újat""

az jóóóóóó! akkor tanulmányútnak fogom hívni:D
@jaegtoer:
UGYE!!!
Igazolást is adok, ha kell! :D
@Knósszosz:

" Ja, persze csajokról beszélek. Azt tudtad, hogy minden rendes embernek lánya születik?"

ja ja ja

a még rendesebbnek 2lánya, meg 2 fia
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mocsok vagy, de ezé szeretlek blú osztrigaként.
Aluggy jól, bucika!

Ja, kurva jó lenne ezt a lökött brigádot együtt... de ha, akkor főzök szívesen.
Ha bírjátok szesszel!-:)))
@jaegtoer:
-:DD
Bezony!
Akkor Te vagy a legrendesebb?!
Mindegy, amúgy is kedvelnek errefelé, szerintem!
I'm too.
és képzeld, hogy kiröhögtem a fideszcsókákat, nekem mondják pestinek, hogy csöpög a szamovár? ostobák:D 20 évvel elkéstek, sztahanov voltam a magam egyszerű következetes módján:)
@Knósszosz:

hááát jóóó... végül én úgy is szeretem a főzést, ha csak nézem, iszom aztán eszem aztán megint iszom megint eszem ésigytovább
@jaegtoer:
éssemit se csinálsz.
Akár a feleségem is lehetnél.
NEM! Egy elég!!
@Knósszosz: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

na akkor összegezzük

a naptárba be van jegyezve
Knósz Főz

amíg knósz főz addig én nézem és iszok valamit

aztán eszünk és iszunk

és mikor evezünk? lesz rá idő?
@Knósszosz:

én ajánlottam, hogy főzök, mintegy emlékművet állítva a gasztronómiának, de Boli mester leintett, hogy tudtok újat mutatni...

akkor minek erősködjek, hát ki vagyok én hogy erőnek erejével rátok tukmáljak valami csodálatosat amivel még soha nem találkozhattatok? nem vagyok én egy felfuvalkodott béka és szívesen tanulok, erről szól az életem, ebbe is maradtunk, hogy tanulmányút lesz:DDDD Knósz főz. há én asztán ki nem túrok senkit a tűz mellől... jó nekem a kész:DD
@jaegtoer:
Lesz!
Imádom a vizet, majd leboltoljuk Bolival.
Ővé a fakanál, mi meg élvezkedünk kicsinyt... Legfeljebb jön menteni, ha belebacunk a vízbe. Tucc úsznyi?

Én igen, de nem szeretem ha hideg a víz!
Ha beszélsz a ladikossal, mondd el neki, hogy merülőforraló nélkül ne is invitáljon arrafelé minket, jó?!
hűűűű. itt az éjfél. jó éccakát. marhapöri megfőtt?
@jaegtoer:
Nemúgyvanaz!
Én szeretek zabálni, új ízeket próbálni.
Szóval főzz csak te, a magam főztjét ismerem már, az nem köll.

Kiléptem a buliból, zsűri akarok lenni!
@Knósszosz:
én a kecskét is ...de malac is lehet (inkább fiatal süldő)

persze ti krokodil farkat vajban még nem ettetek sok erős paprikával és fokhagymával? mandioca-val ami sütve vagyon együtt krokogyélus madárral van tálalva és sör jár hozzá jéghideg

brühüyyy
@jaegtoer:
Kész, de nem lehet benneteket itt hagyni, francba!
De most mégis köll.
Jó éjt minden lököttnek!
@Knósszosz:

a számból vetted ki a merülőforralót, úszni? minek az? engem visz a víz... jól rábelefekszek oszt visz... kéz láb csak irányításra, nem lesz csolnak? azé vízem járni nem tudok... hacsak addigra nem... beírattatom a nerbe a mattüveg alá, hogy legyen kötelező oszt kész....nem kell ezzel vacakolni...
@jaegtoer:
Teljesen hülye vagy!!!-:DD
Nem is vacakolok veled, csak röhögök amíg el nem alszok!-:)
Jójéjtet!
@rodeo36:

Krokodilt neked kell hozni Rodeo, mert itt a hentesnél még nem láttam, de megkérdezem, ha elég messze lesz tőle a bárd, a kés nem érdekes, arra mind úgy vigyáz mint az életére...mandiocat se láttam, csak sok sok idiótát, de azokból nem ennék ha nem muszáj...
@Knósszosz:

no, tényleg... jó éjszakát!
@jaegtoer:
De nincs harrach, remélem?
Illetve van, a katlik egye meg, csak remélem nem sértettelek meg!?

Jó éjt, szevasz!
@rodeo36:
Ahha... értelek.
Kurva jó éjt (itt) és szép napot ott!
Valóban!
@Knósszosz:

"_De nincs harrach, remélem?_"

na még csak az kellene! nem vagyok hűűjje...:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és ahhoz miccócc, hogy mindez gumicsont...valami kibaszott nagy izé van a háttérben...a zsidók nem akarhatnak egy hatalmas nemzetközi háborút a határaik mentén...és ha átjáróházzá válnak...akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek

Iraq elvérzett 50 évre (ha nem többre) Egyiptom nem tud kimászni a szarból mert állandóan újratöltik amint egy kicsit is fogy, Lybija ütésképtelen és szava sincs legalább 50 évre de mindez nem lehet érdeke annak a nyugatnak amelynek piacokra és lelőhelyekre azonos mértékben van szükségük ez mintegy 1000 millió ember és kibaszott nagy terület, Afganisztánra és pakisztánra ingük gatyájuk rámegy és eredménye nulla...nem tuggyák kihozni a lelőhelyeken talált felmérhetetlen kincseket, mert amint megindúl a kereskedelem erről lesz más sokkal közelebbi vevő jó pénzekkel fizet és ha az összes "hátasztán" ország összefog...akkor mindenki mehet a pécs Á ba lásd a már megindúlt és redeményes gazdasági fejlődést amihez a diktatórikus de keleten elfogadott rendszerek alapot is adtak és még adnak (ők leszarják mit mondanak róluk) addig amíg ők ellátók és felvevők

ha ilyen globálisan nézzük -s csakis így szabad akkor amerika szarban van mert 7 tenger és 50 ország van közötte és a célpontyai között és nem mindet tuggya átrepűlni...sőt

folytassam? a britek tudnak valamit és nem mongyák? talán a snowden-ből kaptak betekintést hogy le is vannak szarva meg kellenek is de ...

brühüyyy
@jaegtoer:

rodeo36 2013.08.30. 06:24:44
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és ahhoz miccócc, hogy mindez gumicsont...valami kibaszott nagy izé van a háttérben...a zsidók nem akarhatnak egy hatalmas nemzetközi háborút a határaik mentén...és ha átjáróházzá válnak...akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek

Iraq elvérzett 50 évre (ha nem többre) Egyiptom nem tud kimászni a szarból mert állandóan újratöltik amint egy kicsit is fogy, Lybija ütésképtelen és szava sincs legalább 50 évre de mindez nem lehet érdeke annak a nyugatnak amelynek piacokra és lelőhelyekre azonos mértékben van szükségük ez mintegy 1000 millió ember és kibaszott nagy terület, Afganisztánra és pakisztánra ingük gatyájuk rámegy és eredménye nulla...nem tuggyák kihozni a lelőhelyeken talált felmérhetetlen kincseket, mert amint megindúl a kereskedelem erről lesz más sokkal közelebbi vevő jó pénzekkel fizet és ha az összes "hátasztán" ország összefog...akkor mindenki mehet a pécs Á ba lásd a már megindúlt és redeményes gazdasági fejlődést amihez a diktatórikus de keleten elfogadott rendszerek alapot is adtak és még adnak (ők leszarják mit mondanak róluk) addig amíg ők ellátók és felvevők

ha ilyen globálisan nézzük -s csakis így szabad akkor amerika szarban van mert 7 tenger és 50 ország van közötte és a célpontyai között és nem mindet tuggya átrepűlni...sőt

folytassam? a britek tudnak valamit és nem mongyák? talán a snowden-ből kaptak betekintést hogy le is vannak szarva meg kellenek is de ...

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Na a britek már le is fosták a bokájukat."

miért tették volna. hoztak egy megfontolt döntést. csak nem gondolod, hogy a vizsgálat lezárta előtt le kellett volna bombázni azt az egyetlen ütőképes erőt, amely úgy-ahogy még képes megfékezni a fanatikusokat? a szagértő is megmondta a lázongó szélsőségesek és a fanatikusok között nincs demokratikus erő.
a bonyolult belső viszonyok miatt alaposabb megfontolást igényel bármilyen beavatkozás, és talán bölcsebb előbb tárgyalni és utána dönteni, nem?
Mi van Afganisztánban,
mi van Iraakban,
mi van Líbiában,
mi van Egyiptomban?

hiányzik egy újabb eszkalálódó arab-izraeli háború újabb ártatlan áldozatok tíz-százezreinek halálával?
@Knósszosz: /te,jeg,boli.rod/Imádnivalók vagytok ti így négyen
@jaegtoer: Csak szarkasztikus voltam. :) Ha valakinek hiányzik az nem én vagyok, hanem azok akik mindenáron ki akarják erőltetni azt.
A tegnapi vitanapról ezt érdemes meghallgatni.

youtu.be/Han5fgzy4KU
@gipsz.jakab: Jó reggelt! Látom megragadtad a lényeget. :)
@V-PORT: a finomságokra is figyelsz? két errel... :)
@gipsz.jakab: Ettől Orbán tuti, hogy összefossa magát. Igazi forradalmár vagy!Vagy antiszemita. Mint Tarlós. cink.hu/tarlos-a-dk-sok-bibliaja-az-oszovetsegnel-nyilik-ki-1224287571
@V-PORT: nem mindeggy hányan zenglyük...

9,5 milla utájja azt a hitvány hazaárulót...
@V-PORT:Nagyon gáz ez az ember.
@gipsz.jakab: Azért a 1,5 milla szavazóját vonjuk már le.
@CSENDES: Kell neki a jobbikos szavazó. Tudja, hogy az ellenzék hozhatja a fővárost.
@CSENDES: azok is utájjják... csak bűnszervezetben összevannak kötve...
@V-PORT: Nagyon remélem. Bár megroggyantam, mikor azt írták, hogy Juhász lehet Rogán kihívója.
@CSENDES: Rogánt szerintem nehéz legyőzni. Juhász meg kap egy helyet az országos lista első 10 helyében.
@KÁTÉó53éúétr6:

mille grazie fratello

brühüyyy
@V-PORT:

Csak nem újrázni akar Tarlóspityu???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Gabriel a galamb arcu heja.:)"

Ez majdnem pontos:))
@V-PORT:

Azt hiszem Rogán nem polgiként képzeli a jövőjét. Főpolgi esetleg, de többre vágyhat:)
@Orica Középföldi:

ezek csak képzelegnek, meg értelmetlen vágyaik vannak,

ugye a New York-i polgármester magánemberként csilliárdos üzletember (a híres és nagyon hasznos Bloomberg system is az övé, anélkűl ma már nincs nemzetközi üzlet) és ugye New York lakossága a 8,5 és 13 millió közötti azaz egy Magyarországnyi

a rogánytonya az mit vezetett? mit vezet? kecskét baszni vagy kandisznót fejni? mert a Louís Vuitton-ján kívűl semmi szóbajöhetőt nem tett azt sem sokáig mert leugatták és beszart tőle kis senkiházi genya egérke patkényka vagy csak leveli békusz

és az összes fidészes ugyanolyan vagy gyengébb de kurvára be vannak képzelve...ha ezeket az angol vagy német esetleg francia parlament napi összeröffenésin láthatnám amint befosik 12x mielőtt halottnak álcázza magát

brühüyyy
a semjént azt meg is keresztelnék a hártán meg a seggén tüzes vassal
@rodeo36:

A 2/3 nagy kényelmet biztosít:)) Nem cicóznak az ellenzékkel, mi több a saját frakcióval sem. Mint kés a vajban mennek előre.
Ez azért elég alap, hogy álmodozzanak, nem?
@rodeo36:

vuittonió a szerencsejátékban (is) érdekelt lehet.

a teljesség igénye nélkül:

"__Ez a következő eset múltban történt akkor is érdekesnek tűnt, de most aktuálisabb, mint valaha.
A beszélgetés Hajdú-Bihar megyében történt legalább tiz-tizenegy esztendővel ezelőtt. Aki bizalmasan megosztotta velem azt, amiről alant szó lesz, akkor azt kérte, ne adjam tovább..
Mivel négyszemközt hangzott el, így nevet, nem illik írni, viszont, ahogy mondani szokták, név és cím a szerkesztőségben. A fent, nem megnevezett férfi, a nyerőgép iparban játszott igen komoly szerepet, szerzett vagyon nem is kicsit.
Akkor az volt a nagy kérdés-már a részükről-, hogy mennyit kellene fizetni a politikának, hogy ne cseszegessék őket. Ne hozzanak új törvényt, minden maradjon a régiben. Abban az időben hárommilliárdnyi forintról beszéltek. Amit táskában...természetesen a kontakt személy neve is elhangzott, Rogán Antalról beszélt.
Azt senki, én sem állítom, hogy megtörtént-e bármi is. már, hogy vittek-e pénzt bárhova is.
Most a nyerőgépeket sufniba vágó törvény után, megnéztem, mi is történt akkoriban, szerencsejáték ügyben. Nos, a kutakodás nem volt hiábavaló. 2001-ben úgy tervezgették, hogy komoly anyagi bázishoz, milliárdos vagyoni biztosítékhoz kötik az online szerencsejáték vállalkozások elindítását. Az 2001-ben még nem létezett amúgy. Ezt a kormány szervezgette, aztán egyszer csak, az akkori frakcióvezető helyettes a szerencsejáték-törvény módosítását visszavonta. A hatalmat az első Orbán kormány gyakorolta a Fidesz parlamenti frakciója helyettes főnöke pedig Rogán Antal volt. Nemzetbiztonsági kockázatról, akkor nem esett szó…

-menyhért
ujasz.hu __"

a profilozás időközben megtörtént... a végén csak egy maradhat... minden szegmensben
@Orica Középföldi:
A VAJNAK IS VÉGE SZAKAD valami módon a vajpapíron vagy a márványon esetleg a serpenyőben

látom amit ti láttok a történelmi realitás az, hogy ezeknek a szaroknak kurva szar vége szokott lenni...olvasom itt fenn hogy mindenki hülye csak ezek zseniálisok hát úgy legyen ezek a zsenik hová viszik a sok bürgét?

a vágóhídra

brühüyyy
hvg.hu/itthon/20130830_Hiaba_irtak_meg_Orbannak_is_a_fertodi_kas

az addig ok, és rendben, hogy azokba a termekbe is műkincseket akarnak tenni. (bár nehézkesen megy a megszerzése) De nem lett volna jobb előbb építeni egy iskolát a kipaterolt diákoknak?
@rodeo36:

Tényleg azt hiszik, a vajnak nincsen vége/alja:))
A dicső, nemzeti szarháziak!

Egy módon nyerhet a baloldal, ha előhúz rövid időn belül egy hiteles, fedhetetlen, szerethető, szimpatikus miniszterelnökjelöltet.
A Bajnai-Mesterházy-Gyurcsány triót közpénzből folyamatosan, aljasan, tetű módon ekézi a közmédia.
Addig el kell türni ezeket a szemeteket!

A fidesz banda sokkal aljasabb, sunyibb, szemetebb a szociknál.
Micsoda életpálya modellek, Orbán, Rogán, Pintér, Selmeczi ...óriási vagyonokat loptak, csaltak össze szinte csak fidesz pártmunkából.
Orbán sose mérette meg magát a munkaerőpiacon, csak pártkatona volt!

Menjél el szavazni és bárkire, csak fideszre ne szavazz!
Egyik Pártra Sem közösség megosztotta
1.768 ember kedveli · 1.099 ember beszél erről
www.facebook.com/EgyikPartraSem
41 ügy?
És ezek a hülyék meg azon civakodnak, hogy ki kivel akar összefogni ahelyett, hogy a kormányt ütnék a mutyi miatt?????
@Penivaldes: gondolkodni előtte, ezek???

-no comment-

Szélsőjobboldali őrültek tanítják a gyereked

A Rongyosok egyesülete együttműködik a Honvédelmi Minisztériummal egy iskolásoknak szánt programjával, tagjai közt van Jobbikos és elítélt is, tagjai előszeretettel imádnak viccesen/rémisztően fegyverekkel pózolni

cink.hu/szelsojobboldali-orultek-tanitjak-a-gyereked-1221455970
Orbánék rekordösszeget költöttek el a tartalékból

A kormány az elmúlt nyolc hónapban elköltötte a százmilliárd forintos kormányzati tartalék háromnegyedét - írta a Napi Gazdaság. Csak augusztusban 30 milliárdot költöttek, ilyen magas egyhavi költésre korábban soha nem volt példa.

hvg.hu/gazdasag/20130830_Orbanek_rekordosszeget_koltottek_el_a_tar

---------------------

hmmm, egy is sokk:

Orbánból már eladtak 25 ezret

Eddig már több mint 25 ezer példányt adtak el abból a Hajrá, magyarok! című könyvből, amelyet egy lengyel újságíró írt Orbán Viktorról.

hvg.hu/itthon/20130830_Orbanbol_mar_eladtak_25_ezret
höhöhöhöhöhö, erre csak ezt tudom mondani:

Mi el fogunk férni, a fapadosok szorulnak ki

Bár még nincs működési engedélye, a Sólyom Airways az év végére már 12 gépet tervez Budapestre, így a reptér kénytelen lesz újranyitni az egyes terminált - mondta a társaság vezérigazgatója. Vágó József ígéri, szeptembertől elindulnak az első járatok.

www.origo.hu/utazas/hirek/20130829-interju-vago-jozseffel-a-solyom-airways-vezerigazgatojaval.html
álítólag bajnai a kacsák kiirtására készül...
most hogy a libákkal már végzett !

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ő szabadlábon védekezik/nyilatkozik?
akkor hogy tatya a kapcoslatot a cég többi "belső" tagjával ?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ok, akkor legalább csinálnának úgy mintha gondolkodnának
Bárány feküdt a farkashoz, a Nemzet zseniálisozza Mesterházyt

Még mindig Bajnaitól tart jobban a Fidesz, derül ki a pártlap vonalas címéből.

cink.hu/barany-fekudt-a-farkashoz-a-nemzet-zsenialisozza-meste-1225979088
@Penivaldes: törjék a fejüket? Támogatom, főleg ha jó nagy Samu méretű :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: olyan mint a dió, azt is törni kell, hogy ehető jöjjön ki belőle. :)
a maffia szeret téged, csak add a pénzed, és még te sem jársz rosszul:

Visszahoznák a külföldre mentett pénzeket
Amnesztiát kapnak, akik most legalább 5 millió forint értékben forintalapú államkötvényekbe fektetnek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F08%2F30%2Fujrakezdene_az_adozast_a_stabilitasi_megtakaritasi_szamlajaval_most_ehomentesen_teheti%2F
@Penivaldes: még mindig a szíri véleményed hatása alatt vagyok, egyre másra olvasom ugyan azt a vélekedést, amit te is kinyilvánítottál, röviden és tömören. Különösen a mai játszóteres cuccal, őrület őrület őrület.

Ugyan ez kicsiben, nálunk az oktatással...játék az életekkel, csak hosszú távon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az a mafia saját pénze...

nem akarnak még véletlen se adózni... nem szeretik a köszpénzt...
illetve csak ha ők kapják...
@Penivaldes: azért mert nem mondtam eddig, attól még lehetsz, és nem mellesleg ezt úgy sem hiszem, pont egy profilozó mondana ilyet? ;)
@gipsz.jakab: kösz pénzt én is csak megköszönni tudnám, főleg ilyen mértékben ;)
@Penivaldes: amatőr, az minden képpen, az oktatási, vallási és hit ismereteid alapján, na most én is kibic profilozok :D
nocsak, hogy mik vannak, pedig most nincsen nyakig érő hó, vagy negyven fok:

Átmeneti szállást biztosítanak az M5-ösön rekedteknek

Azonnali intézkedéseket hozott az M5-ös autópályán történt tömegbalesetben érintettek, a kocsisorban rekedtek megsegítésére Tarnai Richárd, a Pest megyei kormányhivatal vezetője, a megyei védelmi bizottság elnöke – tájékoztatta a hivatal péntek délelőtt.

hvg.hu/cegauto/20130830_Atmeneti_szallast_biztositanak_az_M5oson
:(

Mátrafüred központjában, ahol Dudás Bélával, a Mátra déli oldalát kezelő Mátrafüredi Erdészet vezetőjével találkozunk, még nincs semmi jel, ami azt mutatná, hogy tömegesen pusztulnának a fák a hegyen. „Menjünk feljebb, majd meglátják”, mondja az erdészetvezető, majd bepattanunk a terepjárójába.

index.hu/belfold/2013/08/30/nem_ultethetunk_kaktuszt_a_tolgyesek_helyett/
@Penivaldes: amatőr profilozó, ha nem profi, nem minősítés, csak állapot. Vagy talán a profi az igaz? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csak azt nem értem hogy ennek mi köze van szerény ismereteimhez?:)
@Penivaldes: hááá meee, mind az emberrel foglalkozik, és a belső lélekkel, egy profilozó ezek nélkül nem működhet, még ha kibic is, mint én ;)
Kis érdekesség ! !

’’’’ Kérdező: Mikor került előtérbe István személye a közéletben?
Buda 1686-os visszafoglalása után Lipót új legitimációt akart Magyarországon megnövekedett hatalma és uralma biztosítása érdekében. Vagyis Habsburg–találmány az egész Szent István-kultusz. Persze mi úgy tanultuk, hogy Istvánt már Szent László idején szentté avatták. A baj csak az, hogy azt nem fogadta el a katolikus egyház, lévén, hogy a szentté avatás pápai privilégium. Az itteni avatás pedig csak egy kis helyi zsinatolás volt. Lipót nyomására avatták hivatalosan szentté Istvánt 1693-ban. […] Mária Terézia alatt aztán kiteljesedett a kultusz. És ahogy az lenni szokott, ennek igazolásaképpen éppen ekkor, amikor kellett, „megtalálták” a szent jobbot Dalmáciában, amely addig a kutyának sem hiányzott hétszáz éven át. A mesét pedig az elmúlt háromszáz évben írták hozzá „legnagyobb” történészeink. És a vicc az, hogy ezt ma is tudják a történészek, csak azzal hárítják el a felelősséget, hogy ne „bolygassunk ilyen régi dolgokat”. Tehát nemzeti múltunk meghamisításában ezért közös a nevező hivatalos politikai életünkben az összes konformista résztvevőnél. ...’’’’

vilagnezet.blog.hu/2010/08/18/szent_isvan_1693_as_szentte_avatasi_mutyija
@Penivaldes: vallásfilozófia alapján kéred a választ, mert a világmindenség Ura és Teremtője valami ilyesmi, igaz mindenki belső valójával teremti azt meg. Úgy hogy, ahogy tetszel gondolni ;)
@Dr. jenőke (jenőke): erre ráépült horti és még kádár is, politika és hatalom, valamint a tömegek befolyásolása, nincs új a nap alatt, se itthon, se a világ másik végén.
sajnos ilyen az ember:

Nem könnyű beismerni, de legalább nézzünk szembe vele: a random öldöklések nem érik el az ingerküszöbünket. Nekünk a vészkorszak átöröklött képei kellenek ahhoz, hogy rájöjjünk, mi is zajlik a világ némely sarkában.

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20130830_Seres_Nekunk_Auschwitz_kell
@Dr. jenőke (jenőke): Pontosan így van. Mária Terézia rengeteg pénzt áldozott a kultusz kiépítésére.
Sőt a magyar történelem oktatást is akkortájt kezdik meg.
@Dr. jenőke (jenőke): köszönöm. Habár erre -az Árpád-háziakra- egy tanulmány szerint már az Anjouk is hivatkoztak.
www.tti.hu/on-line-kiadvanyok.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igazi féreg ez a seres... semmivel sem jobb, mint egy dzsihadista prédikátor... csak ő még el id bújik az "erkölcs" mögé...
a szentkultuszt ennek ellenére óvatosan kell kezelni minden részről. az hogy ki találunk szentnek az koronként változik. István a 11. század eleji szentség hírében állásnak megfelel, hiszen az a nagy térítések kora. I. László szintén, hiszen az a keresztes háborúk kora, amikor a lovagszentek kerülnek divatba. És Erzsébetnél szintén, az a kor amikor rájön Európa arra hogy szegénynek lenni nem apostoli erény, hanem egy társadalmi probléma.
Nagyon kell nézni azt a kort amikor az adott személy élt. A pápáknál ugyanaz. Avignon után amikor a pápák visszaköltöznek Rómába, az Örök Város egy romhalmaz. Leginkább egy harmadik világbéli országra hasonlít. tele koldussal, akik viskóban élnek, és nagy erődpalotákkal, amikben a város kiskirályai élnek. Ebben a korban Róma püspöke igyekezett a saját embereit beültetni a bíborosi székekbe. Ronda dolog? Az, de nem igazán lázongtok vagy tiltakoztak ellene. Ellenben IV. Miklóst, aki nem tartott fent magánhadsereget, hanem ehelyett a művészetekre, és a tudományra áldozott majdnem megbuktatták.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A lélek az belső. Egyesek úgy mondják hogy a külső a test amit a halál pillanatában a lélek ledob magáról. De ez hamís gondolkodás. A kettőt egymástól nem lehet elválasztani.
@sírbateszezazegész: ezt a cikket nem látom ennyire szélsőségesnek, mint te, lehet más nézőpontból nézem, de érdekelne, hogy te mit láttál ki belőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát, hogy mindenki profilozik:)... csak van, aki ezt tudatosan műveli... van akit inkább ez érdekel... gondolom akad, aki a közösség kiépülését szemléli, illetve a különbségeket szemléli a "valós" és a "virtuális" közösségek közt... :)
@Penivaldes: eretnek gondolatok, a középkorban a siralomvölgy máglyáján égtél volna.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: számomra az ugyanúgy hibás életvitel az ha valaki csak a testtel foglalkozik, mint az amely remeteként csak a szellemmel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: humánumra hivatkozik, de nem teszi fel a kérdést, hogy miért alakult ki ez a helyzet, mit keresünk mi -európaiak- ott, miért próbáljuk, milyen jogon ráerőltetni másokra saját preferenciáinkat, világképünket, miért véljük úgy, hogy a kultúránk minden más kultúra felett áll... miért nem írja meg, legfontosabb számunkra viszonylagos jólétünk fenntartása, s ezért mindenre hajlandóak vagyunk... miért nem írja meg, min alapul európa, a nyugati világ, a fehér ember fennsőbbsége... s hogy ennek a dominanciának megtartásáért mindenre hajlandóak vagyunk... látszólagos humánumunk/toleranciánk képmutatás, hisz minden egyes mozdulatunkat a pater familias pozíciója határozza meg... persze ez a nézőpont jóval egyszerűbb, mint megismerni más kultúrális alapokat és elgondolkodni azon, szembesűlni azzal: tényleg semmi különbség nincs ember és ember között... ennyi röviden:)
@sírbateszezazegész: ez is benne van, a fő kérdés a csendes szemlélet, vagy a valamilyen cselekvés, vagy a félre fordulás maga, hisz amiről nem beszélünk az nincs is, vagy ha sarkosan fogalmaznék, hagyjuk, hogy embertelen pusztítást nyugodtan folytassák tovább az ezzel azzal egymásnak ugrasztott emberek. Szemlesütve nézzük hogy egyelik egymást, hisz nekik ilyen a kultúrájuk.

Félve teszem hozzá, kevés olyan társadalom van, aki szó nélkül tűri a gyermekek elleni erőszakot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "nomen est omen ;)" ezt most nem értem:) kire vonatkozik?
@Penivaldes: "nekem csak te" csak én vagyok vizsgálati alany? poci nélkül is?:)
édes 50-es évek:

Orbán jön, ezért bekérik a tankönyveket
Így akarják bizonyítani a kormányfőnek, hogy minden rendben van a tankönyvellátással Törökbálinton.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F30%2Forban_jon_ezert_bekerik_a_tankonyveket%2F
@sírbateszezazegész: ó mily kegyetlen vagy. te lelkem kedves sugara vagy.
@Fabius: no komment et ol: Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!
A blogmotor egy fos, próbálkozom a megoldással.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a fegyverek vételára átalakul a végén a párizsban, londonban, new yorkban kifizetett számlává a taxisnál, fodrásznál, 200$-s pezsgővé...

Mit csináljunk? Nyomjunk meg két gombot, indítsunk el három rakétát és akkor minden rendben lesz, megnyugszik lelkiismeretünk? És mi mindent megtettünk hogy a világ rendje helyreálljon? A szerző el fog menni majd az intervencióba, hogy tevőlegesen is részt vegyen abban? Ezt azért kétlem...

Tudod, miért sikeresek a filmek gyerekekkel és kutyákkal... miért így fotózkodnak a politikusok nyugaton a választások során?
@sírbateszezazegész: persze, akkor minden megoldódik. és hátradőlhetünk.
Nálatok látszik bármi komment az új poszt alatt?
@Fabius: én még a főoldalon sem látom az új posztot, csak innen érem el
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: helyi tapasztalat alapján a rendszer alapvetően nem rossz.
@Penivaldes: én vagyok az? vagy csak konzekvens? az a kérdés van-e valóságtartalma?
@sírbateszezazegész: persze, hogy tudom miért sikeres az olyan film, és nem csak nyugati politikus fotózkodik gyerekekkel, sót van olyan diktátor, aki szüzekkel és gyerekekkel veszi körül magát. Semmit nem old meg az a gomb, ebben egyet értünk, de az embertelen gyilkosokra hogyan lehet hatni, és megelőzni a további ártatlan áldozatot.

A fegyvereket elvenni nem lehet, eszébe sincs odaadni, ha van esély elpusztítani azokat, ezt az esély kihagyni botorság. Az biztos, hogy szárazföldi csapatokat, katonákat oda küldeni értelmetlen. Nem lehet választani se a diktátor, se a vallási fanatikus között, de az között kell választani, hogy tömeggyilkosokra hatni kell, vagy hagyni pusztítani.
Én is irtam, de nem jelenik meg!
@sírbateszezazegész: melléklet:

A szíriai elnök 11 éves fia Facebookon üzent az amerikai hadseregnek

"Annyira szeretném, ha megtámadnának, azt akarom, hogy kövessék el ezt a nagy hibát, hogy elkezdenek valamit, aminek nem ismerik a végét."

cink.hu/a-sziriai-elnok-11-eves-fia-facebookon-uzent-az-amerika-1226315068
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ronda háború lesz, nem mintha lenne szép. nem a humánus háborúk korát éljük
@Penivaldes: volt olyan valaha? Szerintem soha...és soha nem is lesz, esetleg, ha sakkal döntenek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és nem gyermekek ellen történik az erőszak, akkor? vagy csak akkor szólal meg a lelkiismeret ha a kicsiket bántják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: volt. a 19. század eleji háborúkat így nevezik. mivel akkor a 2 sereg szembe állt egymással, aztán neki a másiknak, és a civil áldozat viszonylag kevés volt. az olyan gentleman kor volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az alapírás erre a gyerek/kutya kombóval megtámogatott lelkiismereti presszióval sugallja a választ... és el is dönti ki volt a bűnös: a regnáló hatalom. Saját szempontjából igaza van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Annak idején a nagyfaterja is jókat mondott. :)

"Egyszer megkérdezték Hafez Al-Assad elnököt, hogy mi történne ha országa és Izrael között háború törne ki. A szír elnök azt válaszolta: Mind a két ország száz évet menne vissza a múltba, csak hogy Izrael száz éve nem is létezett."

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1237988_409222755845582_594600982_n.jpg
@Penivaldes: talán tévedek, de az alakzatba rendelt katonák lehet másként élték meg azt a helyzetet... a tisztek egymással biztos úriemberként viseljedtek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert szíria világhatalom volt, mint önálló entitás, polgárai/alattvalói szír identitással rendelkeztek, nem?
@Penivaldes: pont erről beszélek, hogy a többségnek olyan nagy a tűrési küszöbje, hogy még a gyerekek elleni tömeges erőszak is csak karcolja lelkiismeret felszínét. Sokan csak akkor kiabálnak, ha valaki szívének kedves csoportot bántanak, de amíg utált buzit, ballibsit, nácit, zsidót, keresztényt vernek, ölnek, addig csend és némaság. Vagy amíg küszöbszámot teremt magának, 1-2 elmegy, 10-20 belefér, na de ha már százak ezrek...

Álságos képmutatók, néhány hete volt, hogy a kerdemek kiabáltak, hogy ölik a Szír keresztényeket, én akkor kérdeztem, és mi van a többi áldozattal, őket meg sem kell említeni?

A kérdésed jogos, tudom, hogy nem nekem szól, a választ megkaphatod a történelemből, és a jelenkor eseményeiből.
egyébként egy FT olvasói levél leírja a viszonyokat.
Irán Aszaddal van. Öböl államok Aszad ellen. Aszad a Muzulmán Testvériség ellen. Muzulmán Testvériség és Obama Sisi tábornok ellen (Egyiptom) Öböl országok Sisi pártiak. Így ők Muzulmán testvériség ellenesek is. Obama a muzulmán testvérisággel van de a Hamasz az Amerika ellenes. Öböl államok Amerika barátok. Töröko öböl államokkal van, szemben áll Aszaddal. viszont Sisi tábornokkal szemben áll, akit viszont az Öböl béliek támogatnak.

Na ezt bogozzák ki.
@sírbateszezazegész: félreérted, azért nevezik humánus háborúknak mert a civilek nem érzik meg olyan szinten mint pl a harmincévest.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bocs, de pont erről beszélek, és én ezen egyáltalán nem bírok mosolyogni, ez is erőszak a másikon, és pont annyira gyilkos is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az ellenállók a szír keresztényeket ölik leginkább.
igen, és ha nem gyerekek haltak volna meg hanem gyári munkások, akkor az eljutna a lelkekhez?
@Penivaldes: öööö a vonuló csapatok fosztogatásai, nemi erőszakai, nincs különbség, és nincs humánus háború.
@sírbateszezazegész: de igen, pedig én boldog vagyok ha látlak, és erre te eldobsz magadtól:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tévedés. más jellegű mint mondom a harmincéves. az nagyon ronda volt, és ahhoz képest a napóleoni háborúk kedves események voltak. hangsúlyozom ahhoz képest.
@tristen2005: Mi az, hogy nálad j? Nincs ott egy komment sem.
@Penivaldes: talán el, megint mennyiség és lélek kérdése, lásd a néhány tál rizsért dolgozó kínai munkások, akik elkeseredésükben öngyilkossá váltak, vagy az önégető tibeti szerzetesek, vagy az orosz önégetők, vagy a beteg koszos koldust, folytathatnám a sort. Amíg szelektálunk, addig semmi nem fog változni.

és megint, mert régen másoltam:

Pastor Martin Niemöller (1892–1984): "Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákkért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem."
hehe oldalt ott van, röviden és tömören :D

vitéz Thapóccay néma bárány: Mifasz lelte a kommentelést? (2013.08.30. 13:27) Meggyütt 2014
@Penivaldes: profilállító (nem amatőr!), nekem is jó látni téged...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szerintem nem. a gyerekeket sajnáljuk és ha őket ölik akkor tiltakozunk de egyébként azt mondjuk az ő dolguk.
@Penivaldes: és hab a tortán az alábbi is.

Netanjahu szíriai dilemmája: egyszerre fenyegetni és megnyugtatni

Különös dilemmával szembesül Izrael vezetése ezekben a napokban: egyszerre próbálják fenyegetésekkel elrettenteni Szíriát egy esetleges ellencsapástól és megnyugtatni az ország lakosságát, hogy az ellencsapás valószínűsége roppant csekély.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=673459
Bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg!

Agyfaszt kapok, a hülye blogmotor minden változtatásra szerverhibát ír, bejegyzés törlésre meg azt, nincs is ilyen bejegyzés.

Faszomat már.
@tristen2005: De megnyitni is csak innen. A főoldalon még mindig ez a poszt van.
@sírbateszezazegész: erre válaszoltam:

"mert szíria világhatalom volt, mint önálló entitás, polgárai/alattvalói szír identitással rendelkeztek, nem?"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Közben a gazdasági válság már az izraeli gázálarcok mennyiségére is kihat.

"...kevés a gázálarc, mivel egy évekkel ezelőtti, hibásnak bizonyult kormányzati döntés költségvetési megfontolásból a népesség hatvan százalékában határozta a szükséges csomagok számát. Idén hiába változtattak és biztosították a pénzügyi forrásokat, eddig nem sikerült pótolni a hiányt. Egyelőre egyetlen politikai vezető sem ismerte be nyilvánosan a fiaskót, helyette az állomások nyitvatartási idejét csökkentik."
@Fabius: Nekem még új poszt sincs.A hiba az én készülékemben van?
@Penivaldes: az alany nem ér annyit:) meg nem is bánt senki
@Penivaldes: kevesek szólnak, azon kevesek, akiknek ez az érzékenysége meg van, pl te, én és itt néhányan, ezen emberek kevesen vannak az egész világban, humanizmus nem túl divatos világnézet. A pacifizmus meg főleg, ismerve az emberi történelmet.
tájm sift, elveszett az időből 1,5 óra!!!!!

blogmoci rohadj meg.......
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: privát beszélgetéssé vált:) lehet jobb is így:)
@sírbateszezazegész: hess a fejemből :D
hozzá tenném Peni is benne volt, és akkor már szűk kör ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A gond az, hogy 100 éve Szíria sem volt. Ókorban Főnícia, aztán Nagy Sándor, majd a Szeleukidák uralják, később provincia, aztán a bizánci birodalom része, azt követően az Omajjádok uralják, az ő bukásuk után sokan uralták egyes részeit, aztán a szeldzsukok, aztán keresztes háborúk, majd oszmánok, akik 1920-ig uralják. abban az évben egy arab királyság alakul meg ott ami hamar megbukik. azután a franciák uralják mint gyarmatot, 1946-ig. Azóta független állam.
@CSENDES: eteti a fekete lyukat, ami csak nyeli a blogot és az időt :D
Már megint ezek a rasszista főpapok. :)

Főrabbi: ne nézzetek néger kosármeccset!

magyarhajnal.com/forabbi-ne-nezzetek-neger-kosarmeccset/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát. is-is.
de nagyrészt fejből. ez persze megtalálható a wikipedián is.
Háááát, skacok, dunsztom nincs mikor lesz ebből kommentelhető éles poszt :-(
ez a komment motor is megdöglött, jobbra fent látom, itt nem.................
@Fabius: sebaj, így is a digitális nirvánába süllyedt sok zseniális komment, köztük az enyém is, de lehet így jártunk jól ;)
Közben megszűnt a hivatkozásból megnyitott poszt is.

Most jó.:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @CSENDES:

Király állapotok vannak, a kommentekből eltűnt vagy másfél óra termése, az éles de nem kommentelhető poszt elszállt, a vázlat meg nem élesíthető se direkt, se időzítéssel.

Ez a király basszameg :-D
@Fabius: Szééép!

Ki tudja ezt még utánad csinálni? Na ugye.
@Fabius:

Ez a nagyság átka. kinek a látókörébe kerültél? esetleg tesztelsz bennünket? nem szabadulsz tőlünk olyan könnyen, vazze:DD
@Fabius: úgy is off volt, meg Szíria, és némi humanista filozófia, bármely oldal agit hekkereinek elsőrendű célpontja. Fogd rájuk, vagy a nyuszira! :D
@CSENDES:

Vááárjál van tovább:

- Ha adminból nézem az időzített poszt éles, ha a blog főlapjáról akkor vázlat.

- A direkt élesített posztok adminban megvannak, de rákattintva aszongya nincs megjeleníthető bejegyzés.

Ezen már csak röhögni tudok :-D
ööööö

Orbán Rómába utazott

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken egy olaszországi szemináriumon szólalt fel, amelyen a résztvevők a politikai kérdések és a keresztény értékek kapcsolatát vitatják meg - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel.

hvg.hu/itthon/20130830_Orban_Romaba_utazott
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Isten ujja! :D szoktam volt mondani. és nem vicc, többször megkönnyebbültem már, amikor egy-egy vehemens hozzászólásom kivételes ihletben összedrótozva elszállt a kibertér mindent befogadó süllyesztőjébe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez nem igaz, én írtam olyat ami oda való, és erre nincs meg.:))
@jaegtoer:

Ahogy elnézem máshol sem jobb a helyzet, a fideszfigyelőn is az eltűnt kommenteket kutatják.
@Fabius:

szerintem haladéktalanul indíts egy save projektet, amíg nem késő:D nem üldözési fóbia, csak bölcs előrelátás. jó munkát:DDD
Én most már itt is időutazásban vagyok
@Fabius: Nagyembör letté' kishaver... a szír Infotech Army nemcsak a New York Heraldikus Tribünt, hanem Tégedet is meghekkelt:-) Asszem mideje lenne jóbbikba lenned Gábriellával. A másik alternatíva sem jobb, az InfoNeresek meghekkelTEK:-) Asszem ideje költözni a bánatosba:-)
@Fabius:

ezt hívják egész pályás letámadásnak?

mert akkor rábacnak, mert hamar megszórom röplapokkal pestet, előbb mint gondolnák:D
@Fabius: Jól tudom? ... bár nem olvasom. A Fideszfigyelő sem túlságosan a NER nagy barátja:-))

A Mandin az adás továbbra is zavartalanul üzemel? :-))
és hála, hogy vannak még nálam is bolondabbak:
/gyenge kezdés után erős visszaesés/

Varga Mihály: Magyarország talpra állt

Magyarország kifelé jön a válságból, gazdasága ha lassan is, de növekszik, és ez a közös akarat, az összefogás eredménye - mondta Varga Mihály pénteken Komlón.

hvg.hu/gazdasag/20130830_Varga_Mihaly_Magyarorszag_talpra_allt
Visszajött az elveszett óra.
Visszajött minden komment:(
@CSENDES: De nem ám a megnyitható poszttal.
@Fabius: Amúgymeg, sejtésem szerint az "elveszett" másfélórás kommentek elemzését már végzi a NER tudásközpont:-) (Neve, születési ideje, TAJ száma, anyja neve, IP.címe, munkahelye (ha van) etc... )
áááááááááááááááááááá

Vojnits: "Minden privatizációval kapcsolatos állítás fantázia"

Vojnits Tamás szerint alaptalan kisajátításként értelmezni a takarékszövetkezeti szektorban történteket.

hvg.hu/gazdasag/20130830_Vojnits_Minden_privatizacioval_kapcsolato
@CSENDES: há' persze... van itten szabad komputerkapacitás, meg szabad mentési felület...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Értem én! Ha Varga fejre esett, akkor Magyarország állt talpra.
@sírbateszezazegész: Nehogyasszidd! Gályázik a jövőbeni kultsuzminiszterségre. Egyelőre nyerésre áll:-)
@CSENDES: hát izé, én látok 3 ugyanolyan posztot, de kommentet egyet sem:))
@Penivaldes: Komment mehet. a poszt jó:-))Én újranyitottam a főoldalt.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: akkor viszont Cirbi vagy Peni a soros... én nem írtam semmi kompromittálót:)
elvileg meggyógyult minden, kint a poszt és nekem a komment is megy
Mit csinált? Eltűnt a posztról a két kommentem!
Itten a megfejtés:-) Barackos Omaha kiváncsiskdik:-) "Az NSA-nél landolhatnak a magyar adatok
Az NSA-nél landolhatnak a magyar adatok
Igaz, hogy az NSA milliókat fizet, hogy mindenhez hozzáférést kapjon. Magyarország eközben puszta hanyagságból tálcán kínálja az érzékeny adatokat."
index.hu/tech/2013/08/30/az_nsa-nal_landolnak_a_magyar_adatok/
@Fabius: Meggyógyult a rossebet. Most tűnt el.
@Dr. jenőke (jenőke): Jahh, szorosan a térgy közé szorítva:-) X lábúak előnyben:-)
@Penivaldes: mert ti ketten írtatok érdekfeszítő dolgokról...:)
Én félek attól,hogy a rohadékok,ha bajban lesznek,eladják külföldieknek,vagy nem lesz ebből az ügyből se semmi.:((
süti beállítások módosítása