Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.29. 12:18 Fabius

Eltaknyoltak a földmutyisták

Címkék: fidesz vádemelés szabó rebeka bnpi földmutyi

Te nemzeti pántlikás csikóskalapban ácsorgó szent madárijesztő! - Szabó Rebeka ezt jól elintézte. Mi lesz most? A Maffiacsaládok Nemzeti Földmutyi Bizottságának borsodi szárnya ronda sebet kapott. Úgy hiányzott ez most kampányidőben, mint Vidikének az utolsó pillanatban beszedett tizenegyes a műkedvelőkel emberhátrányban felálló Podgorica ellen. 41 rendbeli magánokirat hamisítás gyanúja a Talpig Becsületesek között? Ez meg hogy lehetséges? 

tállai andrás földmutyi.jpg

Mikor maga Fazekas Sándor vidékrontási miniszter és Nemzeti Megtekintő maga mondta a saját szájával nemrég, hogy:

 „Az NFA munkáját az elmúlt időszakban minden olyan ellenőrző szerv vizsgálta, amely arra jogosult. Semmilyen vizsgálat nem talált egyetlen törvénysértést sem.”

Jó, vele előfordul, hogy lányos zavarában hazudik, mint aki könyvből olvassa az időutazást is lehetségesnek tartja, de a fenti kijelentés akkori is csak furcsa a mostani 41 rendbeli vádemelési javaslat tükrében. Hogy mit műveltek a derék nermunkások a BNPI földbérlet körül azt Ángyán szépen összefoglalta előzményestől ebben a munkájában. Kiderült belőle, hogy tudott a mutyitról Fazekas Sándor, Tállai András, Budai Gyula, Mengyi Roland, Szabó Csaba, vagyis minden borsodi fideszes potentát a vidékrontási minisztérium vezetésével együtt. Ángyán nyomásgyakorlást emleget és amnéziát feltételez Budai Gyulánál, beigazolódó feltételezésekről értekezik a földszerzések körül, ami ma már tudjuk, a Fideszből kilépéséhez vezetett. 

Érdekes, hogy még a nyomozati szakaszban sem vették komolyan a dolgot, volt akinek akkor is akadt mesélni valója az egyik pórul járt helyi gazdának, Sinkó Tibornak:

"Tanúként voltam beidézve a Szabó Rebeka féle feljelentés után indult nyomozásban. Attól függetlenül, hogy az ügy érdemben elült, mondván az hogy megbeszélik az államtitkárral a dolgok alakulását, az még nem jelent semmit, és nem bűncselekmény ismerni a politikusokat. Na szóval elmondta nekem egy nagy győztes amikor összefutottunk a hivatalban és ketten vártunk a sorunkra néhány órát, hogy összejöttek a haverok a gazdakörben, és meghányták vetették a dolgokat. Nem volt semmiféle pontozás, a listából amit összeállítottak és eljutattak Szabónak és Tállainak formai okokra hivatkozva kiszórták akit nem akartak nyertesnek. Pl. nem írta alá a közjegyző által hitelesített papírt stb. Aztán ami mégis benn maradt azt lepontozták. Azt is kérdezte tőlem, hogy miért nem vagyok én is benne a gazdakörben? És akkor lenne miről egyezkednünk, mert föld az van itt elég, de az hogy bárkit beengedjenek csak úgy a hatalom közelében levők, az nem járja. Egy önkormányzati képviselőtestületi jegyzőkönyvbe is hosszan tárgyalták, hogy miként kell eljárni a BNPI-s pályázatok ügyében. Mondanom sem kell, a rendőrök szerint nem volt bizonyítható a korrupció."

Szép, nem? Most arra leszek kíváncsi, vajon miféle mesével próbálkoznak meg kibújni a 41 vádemelési javaslat alól? Budai Gyulának vajon visszatér az emlékezete, ha az ügy bírósági szakaszba ér? Mert Ángyán szerint emlékeznie éppen volna mire:

Ezen a megbeszélésen a történteket határozottan számon kérő Budai Gyula a döntés általa feltételezett igazi okairól, gazdasági, politikai hátteréről, a személyi és egyéb összefüggésekről beszélt, (nevekről és összefüggésekről, amelyek azután a legnagyobb nyertesekkel kapcsolatban – úgy tűnik, megalapozottan – ma sorra fel is merülnek!). A kormánybiztos – velem ellentétben, aki minderről ott értesült – láthatóan igen tájékozott volt a háttérkapcsolatokról, amiket a vitapartnerek sem cáfoltak. Ezekkel ő szembesítette a minisztert és a miniszteri megbízottat, kilátásba helyezve ezek nyilvánosságra hozását, és mindketten sürgettük a döntés megváltoztatását. (Ennek ismeretében tanulságos mai nyilatkozatait hallgatni. Érdekes, hogy esetemben az államtitkári kinevezés nem okozott „emlékezet-kiesést”! De hát - hála Istennek - nem vagyunk egyformák!)

 

713 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr105483216

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fő bűnelkövetők a vagyonunk ellen 2013.08.29. 20:04:33

A vagyon elleni bűncselekmények nagy részét egy agresszív kisebbség követi el. Pártpolitikai kisebbség.

Trackback: Szocialista párt ez mind 2013.08.29. 20:04:07

Forrás: http://nemkerdezettsenki.kinja.com/szocialistak-ezek-mind-451265415

Trackback: ÁllamMaffia? 2013.08.29. 20:03:29

ErkölcsTan: A legnagyobb bűnözők nem megszegik, hanem alkotják a törvényeket. Ne hagyjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és nem gyermekek ellen történik az erőszak, akkor? vagy csak akkor szólal meg a lelkiismeret ha a kicsiket bántják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: volt. a 19. század eleji háborúkat így nevezik. mivel akkor a 2 sereg szembe állt egymással, aztán neki a másiknak, és a civil áldozat viszonylag kevés volt. az olyan gentleman kor volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az alapírás erre a gyerek/kutya kombóval megtámogatott lelkiismereti presszióval sugallja a választ... és el is dönti ki volt a bűnös: a regnáló hatalom. Saját szempontjából igaza van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Annak idején a nagyfaterja is jókat mondott. :)

"Egyszer megkérdezték Hafez Al-Assad elnököt, hogy mi történne ha országa és Izrael között háború törne ki. A szír elnök azt válaszolta: Mind a két ország száz évet menne vissza a múltba, csak hogy Izrael száz éve nem is létezett."

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1237988_409222755845582_594600982_n.jpg
@Penivaldes: talán tévedek, de az alakzatba rendelt katonák lehet másként élték meg azt a helyzetet... a tisztek egymással biztos úriemberként viseljedtek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert szíria világhatalom volt, mint önálló entitás, polgárai/alattvalói szír identitással rendelkeztek, nem?
@Penivaldes: pont erről beszélek, hogy a többségnek olyan nagy a tűrési küszöbje, hogy még a gyerekek elleni tömeges erőszak is csak karcolja lelkiismeret felszínét. Sokan csak akkor kiabálnak, ha valaki szívének kedves csoportot bántanak, de amíg utált buzit, ballibsit, nácit, zsidót, keresztényt vernek, ölnek, addig csend és némaság. Vagy amíg küszöbszámot teremt magának, 1-2 elmegy, 10-20 belefér, na de ha már százak ezrek...

Álságos képmutatók, néhány hete volt, hogy a kerdemek kiabáltak, hogy ölik a Szír keresztényeket, én akkor kérdeztem, és mi van a többi áldozattal, őket meg sem kell említeni?

A kérdésed jogos, tudom, hogy nem nekem szól, a választ megkaphatod a történelemből, és a jelenkor eseményeiből.
egyébként egy FT olvasói levél leírja a viszonyokat.
Irán Aszaddal van. Öböl államok Aszad ellen. Aszad a Muzulmán Testvériség ellen. Muzulmán Testvériség és Obama Sisi tábornok ellen (Egyiptom) Öböl országok Sisi pártiak. Így ők Muzulmán testvériség ellenesek is. Obama a muzulmán testvérisággel van de a Hamasz az Amerika ellenes. Öböl államok Amerika barátok. Töröko öböl államokkal van, szemben áll Aszaddal. viszont Sisi tábornokkal szemben áll, akit viszont az Öböl béliek támogatnak.

Na ezt bogozzák ki.
@sírbateszezazegész: félreérted, azért nevezik humánus háborúknak mert a civilek nem érzik meg olyan szinten mint pl a harmincévest.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bocs, de pont erről beszélek, és én ezen egyáltalán nem bírok mosolyogni, ez is erőszak a másikon, és pont annyira gyilkos is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az ellenállók a szír keresztényeket ölik leginkább.
igen, és ha nem gyerekek haltak volna meg hanem gyári munkások, akkor az eljutna a lelkekhez?
@Penivaldes: öööö a vonuló csapatok fosztogatásai, nemi erőszakai, nincs különbség, és nincs humánus háború.
@sírbateszezazegész: de igen, pedig én boldog vagyok ha látlak, és erre te eldobsz magadtól:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tévedés. más jellegű mint mondom a harmincéves. az nagyon ronda volt, és ahhoz képest a napóleoni háborúk kedves események voltak. hangsúlyozom ahhoz képest.
@tristen2005: Mi az, hogy nálad j? Nincs ott egy komment sem.
@Penivaldes: talán el, megint mennyiség és lélek kérdése, lásd a néhány tál rizsért dolgozó kínai munkások, akik elkeseredésükben öngyilkossá váltak, vagy az önégető tibeti szerzetesek, vagy az orosz önégetők, vagy a beteg koszos koldust, folytathatnám a sort. Amíg szelektálunk, addig semmi nem fog változni.

és megint, mert régen másoltam:

Pastor Martin Niemöller (1892–1984): "Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákkért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem."
hehe oldalt ott van, röviden és tömören :D

vitéz Thapóccay néma bárány: Mifasz lelte a kommentelést? (2013.08.30. 13:27) Meggyütt 2014
@Penivaldes: profilállító (nem amatőr!), nekem is jó látni téged...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szerintem nem. a gyerekeket sajnáljuk és ha őket ölik akkor tiltakozunk de egyébként azt mondjuk az ő dolguk.
@Penivaldes: és hab a tortán az alábbi is.

Netanjahu szíriai dilemmája: egyszerre fenyegetni és megnyugtatni

Különös dilemmával szembesül Izrael vezetése ezekben a napokban: egyszerre próbálják fenyegetésekkel elrettenteni Szíriát egy esetleges ellencsapástól és megnyugtatni az ország lakosságát, hogy az ellencsapás valószínűsége roppant csekély.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=673459
Bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg!

Agyfaszt kapok, a hülye blogmotor minden változtatásra szerverhibát ír, bejegyzés törlésre meg azt, nincs is ilyen bejegyzés.

Faszomat már.
@tristen2005: De megnyitni is csak innen. A főoldalon még mindig ez a poszt van.
@sírbateszezazegész: erre válaszoltam:

"mert szíria világhatalom volt, mint önálló entitás, polgárai/alattvalói szír identitással rendelkeztek, nem?"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Közben a gazdasági válság már az izraeli gázálarcok mennyiségére is kihat.

"...kevés a gázálarc, mivel egy évekkel ezelőtti, hibásnak bizonyult kormányzati döntés költségvetési megfontolásból a népesség hatvan százalékában határozta a szükséges csomagok számát. Idén hiába változtattak és biztosították a pénzügyi forrásokat, eddig nem sikerült pótolni a hiányt. Egyelőre egyetlen politikai vezető sem ismerte be nyilvánosan a fiaskót, helyette az állomások nyitvatartási idejét csökkentik."
@Fabius: Nekem még új poszt sincs.A hiba az én készülékemben van?
@Penivaldes: az alany nem ér annyit:) meg nem is bánt senki
@Penivaldes: kevesek szólnak, azon kevesek, akiknek ez az érzékenysége meg van, pl te, én és itt néhányan, ezen emberek kevesen vannak az egész világban, humanizmus nem túl divatos világnézet. A pacifizmus meg főleg, ismerve az emberi történelmet.
tájm sift, elveszett az időből 1,5 óra!!!!!

blogmoci rohadj meg.......
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: privát beszélgetéssé vált:) lehet jobb is így:)
@sírbateszezazegész: hess a fejemből :D
hozzá tenném Peni is benne volt, és akkor már szűk kör ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A gond az, hogy 100 éve Szíria sem volt. Ókorban Főnícia, aztán Nagy Sándor, majd a Szeleukidák uralják, később provincia, aztán a bizánci birodalom része, azt követően az Omajjádok uralják, az ő bukásuk után sokan uralták egyes részeit, aztán a szeldzsukok, aztán keresztes háborúk, majd oszmánok, akik 1920-ig uralják. abban az évben egy arab királyság alakul meg ott ami hamar megbukik. azután a franciák uralják mint gyarmatot, 1946-ig. Azóta független állam.
@CSENDES: eteti a fekete lyukat, ami csak nyeli a blogot és az időt :D
Már megint ezek a rasszista főpapok. :)

Főrabbi: ne nézzetek néger kosármeccset!

magyarhajnal.com/forabbi-ne-nezzetek-neger-kosarmeccset/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát. is-is.
de nagyrészt fejből. ez persze megtalálható a wikipedián is.
Háááát, skacok, dunsztom nincs mikor lesz ebből kommentelhető éles poszt :-(
ez a komment motor is megdöglött, jobbra fent látom, itt nem.................
@Fabius: sebaj, így is a digitális nirvánába süllyedt sok zseniális komment, köztük az enyém is, de lehet így jártunk jól ;)
Közben megszűnt a hivatkozásból megnyitott poszt is.

Most jó.:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @CSENDES:

Király állapotok vannak, a kommentekből eltűnt vagy másfél óra termése, az éles de nem kommentelhető poszt elszállt, a vázlat meg nem élesíthető se direkt, se időzítéssel.

Ez a király basszameg :-D
@Fabius: Szééép!

Ki tudja ezt még utánad csinálni? Na ugye.
@Fabius:

Ez a nagyság átka. kinek a látókörébe kerültél? esetleg tesztelsz bennünket? nem szabadulsz tőlünk olyan könnyen, vazze:DD
@Fabius: úgy is off volt, meg Szíria, és némi humanista filozófia, bármely oldal agit hekkereinek elsőrendű célpontja. Fogd rájuk, vagy a nyuszira! :D
@CSENDES:

Vááárjál van tovább:

- Ha adminból nézem az időzített poszt éles, ha a blog főlapjáról akkor vázlat.

- A direkt élesített posztok adminban megvannak, de rákattintva aszongya nincs megjeleníthető bejegyzés.

Ezen már csak röhögni tudok :-D
ööööö

Orbán Rómába utazott

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken egy olaszországi szemináriumon szólalt fel, amelyen a résztvevők a politikai kérdések és a keresztény értékek kapcsolatát vitatják meg - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel.

hvg.hu/itthon/20130830_Orban_Romaba_utazott
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Isten ujja! :D szoktam volt mondani. és nem vicc, többször megkönnyebbültem már, amikor egy-egy vehemens hozzászólásom kivételes ihletben összedrótozva elszállt a kibertér mindent befogadó süllyesztőjébe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez nem igaz, én írtam olyat ami oda való, és erre nincs meg.:))
@jaegtoer:

Ahogy elnézem máshol sem jobb a helyzet, a fideszfigyelőn is az eltűnt kommenteket kutatják.
@Fabius:

szerintem haladéktalanul indíts egy save projektet, amíg nem késő:D nem üldözési fóbia, csak bölcs előrelátás. jó munkát:DDD
Én most már itt is időutazásban vagyok
@Fabius: Nagyembör letté' kishaver... a szír Infotech Army nemcsak a New York Heraldikus Tribünt, hanem Tégedet is meghekkelt:-) Asszem mideje lenne jóbbikba lenned Gábriellával. A másik alternatíva sem jobb, az InfoNeresek meghekkelTEK:-) Asszem ideje költözni a bánatosba:-)
@Fabius:

ezt hívják egész pályás letámadásnak?

mert akkor rábacnak, mert hamar megszórom röplapokkal pestet, előbb mint gondolnák:D
@Fabius: Jól tudom? ... bár nem olvasom. A Fideszfigyelő sem túlságosan a NER nagy barátja:-))

A Mandin az adás továbbra is zavartalanul üzemel? :-))
és hála, hogy vannak még nálam is bolondabbak:
/gyenge kezdés után erős visszaesés/

Varga Mihály: Magyarország talpra állt

Magyarország kifelé jön a válságból, gazdasága ha lassan is, de növekszik, és ez a közös akarat, az összefogás eredménye - mondta Varga Mihály pénteken Komlón.

hvg.hu/gazdasag/20130830_Varga_Mihaly_Magyarorszag_talpra_allt
Visszajött az elveszett óra.
Visszajött minden komment:(
@CSENDES: De nem ám a megnyitható poszttal.
@Fabius: Amúgymeg, sejtésem szerint az "elveszett" másfélórás kommentek elemzését már végzi a NER tudásközpont:-) (Neve, születési ideje, TAJ száma, anyja neve, IP.címe, munkahelye (ha van) etc... )
áááááááááááááááááááá

Vojnits: "Minden privatizációval kapcsolatos állítás fantázia"

Vojnits Tamás szerint alaptalan kisajátításként értelmezni a takarékszövetkezeti szektorban történteket.

hvg.hu/gazdasag/20130830_Vojnits_Minden_privatizacioval_kapcsolato
@CSENDES: há' persze... van itten szabad komputerkapacitás, meg szabad mentési felület...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Értem én! Ha Varga fejre esett, akkor Magyarország állt talpra.
@sírbateszezazegész: Nehogyasszidd! Gályázik a jövőbeni kultsuzminiszterségre. Egyelőre nyerésre áll:-)
@CSENDES: hát izé, én látok 3 ugyanolyan posztot, de kommentet egyet sem:))
@Penivaldes: Komment mehet. a poszt jó:-))Én újranyitottam a főoldalt.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: akkor viszont Cirbi vagy Peni a soros... én nem írtam semmi kompromittálót:)
elvileg meggyógyult minden, kint a poszt és nekem a komment is megy
Mit csinált? Eltűnt a posztról a két kommentem!
Itten a megfejtés:-) Barackos Omaha kiváncsiskdik:-) "Az NSA-nél landolhatnak a magyar adatok
Az NSA-nél landolhatnak a magyar adatok
Igaz, hogy az NSA milliókat fizet, hogy mindenhez hozzáférést kapjon. Magyarország eközben puszta hanyagságból tálcán kínálja az érzékeny adatokat."
index.hu/tech/2013/08/30/az_nsa-nal_landolnak_a_magyar_adatok/
@Fabius: Meggyógyult a rossebet. Most tűnt el.
@Dr. jenőke (jenőke): Jahh, szorosan a térgy közé szorítva:-) X lábúak előnyben:-)
@Penivaldes: mert ti ketten írtatok érdekfeszítő dolgokról...:)
Én félek attól,hogy a rohadékok,ha bajban lesznek,eladják külföldieknek,vagy nem lesz ebből az ügyből se semmi.:((
süti beállítások módosítása