Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.26. 13:21 Fabius

Trafikkárpótlás: a Fidesz véd és dacszövetsége

Címkék: fidesz kárpótlás trafikmutyi

A jövő kiszámíthatatlansága legalább akkora lutri, mint önkéntes felelősségvállalásra bírni egy gettóparancsnok szimpatizáns szurkolótábort. Ilyenre sajátjai kenyerét kétoldalon vajazó kormánypárt jövőt nem építhet, sokkal célszerűbb tutira menni. Ezért a Dohánylakáj Védszövetségről szóló törvénybe írtak egy pontot, amit illusztrálhattak volna azzal is, hogy LézerJankó egy bazi nagy pénzkupac mögül a tőle telhető legrondábban néz a jövő trafikmutyirontóira. 

lázár trafik.jpg

Mert amit A Párt adott, annak visszavételén maga a Jóisten is gondolkodjon el legalább kétszer, szorozza meg az államháztartás hiányát a végtelennel mielőtt bármi ostobaság az eszébe jut. 

Így kell ezt, máris sokkal kiszámíthatóbb a jövő, minden Continental stróman takarítónő, Rogán szomszéd és egyéb gondosan összeválogatott fidesz barát nyugodtan hajthatja álomra a kis fejecskéjét. Aggódni legfeljebb azért kell, nehogy megtalálja őket is a fogyivédelem egy 17 éves és 11,5 hónapos, minimum 23 évesnek látszó, 215 centi magas emberi lénynek álcázott próbavásárlóval, mert akkor aztán szívből és őszintén lehet akkora backdoor hisztit lenyomni a falnak támasztott szopóroller fölött, hogy azon röhög a fél ország. 

116.jpg

Mer'hogy az ilyesmi "a kiválasztott kevesek saját világában ésszerűtlen, életszerűtlen, aggályos, vérlázító és egyben etikátlan", tudod, nyájas olvasó. A szabálykövetés rögös útján megbotló nemzeti trafikos még visszafogott is volt, mert külön kárpótlást és szívatási adókedvezményt nem követelt a kieső időért. Holott az éppen ülésező parlament a tanári életpálya seggszáj mellett gyorsított eljárásban kőbe véshette volna azt is, hogy nemzeti trafikos a törvények felett áll, és velük genyózni nem ér. 

Persze, lehet hivatkozni arra, hogy a koncessziós vérszerződők a zéletüket tették fel a kormány "egészségvédelmi politikájának" megvalósítására, a nemzeti dohányzás visszaszorítására, ezért minimum kárpótlás - vagy külön békemenet - jár nekik, ha bukni látszik a biznisz. Úgy értem erre lehet hivatkozni akkor, ha elfelejtjük és figyelmen kívül hagyjuk pl a legfrissebb trafikper ügyvédjének motivációját, miszerint

"van egy ember, akiről az államnak fogalma sincs, milyen meggyőződésű, de aki közmegelégedésre, és minden szabályt betartva 19 éve dohányt, cigarettát meg újságot árul Dunakeszin. Majd jön az állam, és nemcsak elveszi tőle a megélhetését, de meg sem indokolja, hogy mindezt miért teszi."

Szóval érdekes lesz ez a kárpótlás dolog, mert az Orbán kormány egy olyan jogcímen fizetne hűségbért, amit ők maguk leszartak magasról. Valami azt súgja, hogy a dohánypiac liberalizációja után kifizetett sacc/kb 15 milliárd lesz az az összeg, ami az akkor visszakapaszkodni szándékozó Fidesz számára a fullasztó túrhatengert fogja jelenteni. 

622 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr655477513

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kéne a hatalom mi? 2013.08.27. 11:49:04

Közeledik 2014 tavasza, és a baloldali csoportosulások egyre jobban érzik a hatalom illatát. Eljön a nap, amikor esélyt kapnak, hogy újra a húsos fazék közelébe kerülnek. Végre vége lehet, a négy éves nélkülözésnek a baloldali sajtóban újra megjelenhet...

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2013.08.27. 09:15:35

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek.

Trackback: Dohányozni erkölcstelen 2013.08.27. 09:14:44

Nézd meg ezt a videót és láthatod, hogy már a cigiben sem csak dohánylevél van, hanem különféle mérgező adalékanyagok tömkelege. Éppen itt az ideje annak, hogy leszokjál róla.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szijjarto halabol kivette uzleti utra kinaba az osszes fidesz szavazot es tortent egy kis gebasz:

index.hu/tudomany/2013/08/26/egymillio_csotany_szabadult_el_kinaban/
@GeoCracker: Ott csúszik el a dolog, amikor azt hiszed, hogy ezen kriminalisztikai kifejezést használók minden cigányt bűnözőnek tartanak.

hu.wikipedia.org/wiki/Cig%C3%A1nyb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s

Holott itt csak az elkövetési formák bizonyos tipizálható fajtáiról van szó, amelyek az utóbbi években kezdtek egyre gyakoribbá és a mindennapi emberek életét megkeserítővé válni, amelyre közös érdek lenne hathatós megoldásokat találni.

Másrészt gondolom te is elfogadod azt, hogy van fiatalkorú vagy fehérgalléros bűnözés terminológia, miközben senki sem gondolja azt, hogy akkor minden fiatal bűnöző lenne.
@Penivaldes: Úgy tűnik már sosem leszek rendes jobboldali. TC esetében egyet értek a kínlódással. én is kínlódtam vele egy darabig, majd félretettem öregebb és ezért talán türelmesebb napjaimra. Viszont Máraitól szintén idegrángást kapok, és a gyertyák nálam talán a könyv negyedéig tudtak égni. Csonkig az istennek sem. Vmi izét végiszenvedtem színdarabként a Bárkában, mert egy ismerősöm játszott benne. Egyedül azért nem húztam el a szünetben.
@Penivaldes: Erre igazán Habakuk tudna válaszolni, de remélem mind a ketten azok voltunk.:) A második kérdés könnyebb. Úgy érzem még most is szimpatikus vagyok a páromnak. :)
@Penivaldes: Tudom.:) Bírom, hogy mindegy, hogy az alapértékeink ellen szól, hiszen, mi lerobertázunk olyanokat, akikről csak tippeljük, és ehhez viszonyítjuk a művészetét, de egy nyíltan leszbikus írónőt magasztalunk, mert utálta a zsidókat. Alföldi egyetlen hibája, hogy nem antiszemita. :)
@Penivaldes: Amiket eddig olvastam tőled, szerintem szimpi lennél.
@GeoCracker: Márai nehéz, a polgár vallomásaival is megszenvedsz, de a végén azt mondhattam hogy megérte, mert megtudtam vmit egy korról, és csoportról. én a kényelmes élet híve vagyok, de ha szenvednem kellm akkor az érje meg, és ne az legyen, hogy miért nem mentem el helyette futni.
@V-PORT: Ez tévedés. Alföldit én speciel nem azért kritizálom mert homokos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Te kedvedért elolvastam.
Bár számos hülyeség van benne, az világosan kiderül, hogy az eredeti szóhasználat speciális bűnelkövetési formákta takart a _rendőrségi szakzsargonban_ , míg jelenleg TomCat és hasonló hülyék miatt pejorativizáló és rasszista felhangot kapott a kifejezés.
A kettő között van némi különbség. Amikor az előbbi alapján magyarázkodsz az utóbbi miatt az csúsztatás
@V-PORT: nekem erről a 19. századi nagymagyarok finnugor ellenessége jut eszembe.
ő szerintük ugyanis ha vki nem volt magyar, akkor egészen biztos hogy magyarellenes volt, viszont ha emellé finugor elmélet ellenes volt, akkor a származás már nem számított:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor azért mert nem tetszenek a színdarabjai. Melyiket is láttad?
Amúgy Gábriel, most megint magadra vetted, mikor Penivel beszélgetek. És le se írtam a nevét, de már rögtön ugrottál.:)
Hány darabot is láttál?
@Penivaldes: Ha szenvedni akarok, akkor idejövök és Gabriellel vitázok :-))
Na jó, nem.
Nekem a könyv ne legyen szenvedés tárgya. Kikapcsolódni, szertnék általa. Szenvedni ott a TV-hiredó és a lábamra ejtett Csendes Don.
A könyv szórakoztasson, kapcsoljon ki, adjon plussz pozitív élményt. Egyszerre, ha lehet.
Földhöz vagyok ragadva, tudom.
Nekem különben Márai nem is csak nehéz, hanem unalmas. Végtelenül unalmas. Hozzá képest Kodolányi maga a mozgalmasság. Pedig szegény Julianus barát is ötvenoldalas lépésenkénti sebességgel megy a pipacsmezőn
@Rátóti Mutyikos: Nem a szavazókat vitte ki, hanem Fidesz közeli üzletembereket.
@CSENDES: azok annyian nincsenek. a fidesz nem olyan hogy par ezernel tobb "uzletembert" engedne a husosfazek melle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha minden szart eloolvasol és utána meg is vitatod akkor te is szaros leszel...de közben megszokod és szarosan jársz emberek közé

brühüyyy

vannak ilyenek akikre azt mondják írók meg költők csak azért mert mbetőt bető mögé tesznek és papíron van

a macska is tud zongorázni mert egy jól hangolt zongorán a macska rohangál a billentyűzeten akkor lesz olyan is aki ezt új zenének nevezi mint a NER-t ma sokan és sok minden más áastag lófaszt és időt pazarolva rájuk itt a blogon oldalakat töltenek meg lószarral, hogy csak úgy bűzlik
nem széggyellitek?

brühüyyy
@GeoCracker: vagyis akkor te a könnyed olvasmányokat preferálod. én meg nem, én szeretek lemenni a poklok mélyére hogy azt követően győztesen térjek vissza.
@GeoCracker: ezért nem szeretem a női könyveket. azok laza kikapcsolódások
A pénzek útját kell követni. minden egyéb szószaporítás.

némi fogódzót ad Rodeo reggeli linkje. tanulság: holló a hollónak nem vájja ki a szemét. a magyar "elit" egy és oszthatatlan, ezért osztanak meg minket, hogy jobb meg bal, meg liberális, közben egy nagy humbug az egész.
Csak tolvajok vannak és meglopottak.

Tormay Cécile meg Márai Sándor... hol vannak már ők, és az a világ? sokkal szarabb a helyzet, mint az kiolvasható lenne akár TC-ből, akár MS-ból, vagy akármi másból.
élet-halálharc folyik és még csak nem is sejtjük hogy ki-kivel, ki- ki ellen mert ilyen nincs is. projektek vannak, meg közpénz...
A történelem nem ismétli önmagát, hanem egyre mélyebbre zuhan magyarország, a spirál nem felfelé, hanem lefelé tart. csak a pénzcsapokat figyeljétek. ott egyszerűvé válik minden bonyolult egyenlet.
Mit gondoltok miért affektált annyira többször is Németh Miklós?
miért nem nyílnak már meg a nemzeti WC-k?
@rodeo36:

3 óra ingyen reklám a dzsobbiknak! köszönjük Gábris! és ő nem is tehet róla! nem ő kezdte!:)7,49 @GeoCracker:
@rodeo36:

3 óra ingyen reklám a dzsobbiknak! köszönjük Gábris! és ő nem is tehet róla! nem ő kezdte!:)7,49 @GeoCracker:
@jaegtoer: lassan visszakövetelhetjük azt amit elloptak tőlünk, a na még most meg kell húzni a nadrágszíjat, de aztán jó lesz szöveggel. mert nem lett semmi jobb
a fidesz szavazók vajon tudják, hogy a pártjuk nyilvántartja őket, amely lista a 2/3 elmúltával le lesz foglalva, és az adatok ki lesznek adva verőlegényeknek? ahol gyereket találnak, ott vele kezdik, nehogy felnőve fideszessé váljon.
kicsit off:
hosszútávú karrierlehetőség:
www.eujobs.hu/allasajanlat.php?azon=767
ma 2013.08.27 van....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A Jobbik szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára a náci háborús bűnösök után kutató Simon Wiesenthal központ működése, ezért a párt felszólítja a kormányt: tiltsa be annak működését, a nem magyar állampolgárságú alkalmazottait pedig utasítsa ki az országból."

És mindez a Fradi miatt persze. nemzetbiztonsági kockázat, hogy a Fradi B közép nem Csatáry molinózhat egyet rendesen.

Nem antiszemiták ők, nem, dehogy.
@tristen2005: igaz, de azt is hozzá tenném, mindig volt, és mindig lesz ilyen, aki felvet, kérdez ;)
ehhhhhh, és nekünk semmi nem elég jó, pedig:

Állami támogatást kap az Alt Cash Kft., hogy olcsóbban adja a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz beköthető kasszáit. Az vásárlóknak ezen felül igényelhető támogatással egy kassza ára már 50 ezer forint.

hvg.hu/kkv/20130827_Zuhan_az_online_kassza_ara
A történetben megint csak semmi új vagy váratlan nincs. Ez pont ugyanaz, mint a 9 évre bebetonozott csúcshivatalnokok, a csak és kizárólag 2/3-os többséggel módosítható gazdaságpolitikai intézkedések, amelyeket Orbán alkotott. Ezekből látható, hogy Orbán és a Fidesz túlterjeszkedik a demokratikus keretek adta hatalmán és a későbbi választói döntésektől függetlenül is be akarja biztosítani a hatalmát, vagy esetleges "árnyékhatalmát".
Komoly fizetésemelést kapnak az állami vezetők - itt a névsor!
Havi több mint 11 millió forint pluszpénzhez jutnak az állami vezetők egy "rejtett" fizetésemelési lehetőség

www.napi.hu/magyar_gazdasag/komoly_fizetesemelest_kapnak_az_allami_vezetok_itt_a_nevsor.562824.html
kedves mama, rövid póráz, megosztás, megfélemlítés:

Minden iskolaigazgató jövedelmét egyedileg megvizsgálja a kormány - mondta Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője kedden annak kapcsán, hogy tájékoztatása szerint a kormánypárt képviselőcsoportjának hétfői ülésén felmerült az igény törvényi biztosítékra annak érdekében, hogy az intézményvezetők bére se csökkenjen.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/az_iskolaigazgatokra_szall_ra_a_kormany.562834.html
Hat pld az AB siman elkaszalhatja mint sulyos kozerdeket serto, vagy mitn jo erkolcsbe utkozo szerzodest.
@tristen2005: Bár beéemehetünk abba, hogy ki kezdte, pl. @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
De nem hiszem, hogy van értelme. amellett A szemérmetes hallgatástól nem szünik meg ez a szép fekete reményű gittegylet.
-no comment-

cink.hu/gyilkosok-mondd-el-hogy-parancsra-verted-at-az-embere-1206138121

talán csak még ezt:

Lieutenant_Frank_DrebinUFülöp PéterXX11L
ULMegoszt a KinjáneSzerkesztA devizahitelt meg kényszer hatására vették fel. Ugye? A hátuk mögött állt a bank teljes vezérkara sőt még a takarítók is, és a szegény károsultak kezét kicsavarva, őket agyba főbe verve, rugdalva kényszerítették őket a devizahitel felvételére.
Úgy bizony. Szegények nem tehetnek semmiről!

Talán agyat kellett volna növeszteni, megtanulni a betűket, megtanulni olvasni és szöveget értelmezni (írni ehhez nem kell tudni), valamint meg kellett volna tanulni a számokat 0-tól 9-ig és a négy darab matematikai alapműveletet. Ez így idáig az első 4 elemi osztályban kiválóan megtanulható.

Tanulságul egy sváb közmondás durva fordítása: "A spórkasszába előbb be kell tenni ahhoz, hogy utána kivehessünk belőle."Ma 10:55
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amellett, hogy az okok jelenleg nem megszünőben vannak, hanem bővülnek.
Rendőrök a karneválon – Találja meg az öt apró különbséget a két videó között!

Ez a Notting Hill Karnevál 2013 augusztus 25-én Nyugat-Londonban.

Ez pedig Savaria Karnevál pontosan ugyanakkor Szombathelyen.

Az igazsághoz azért hozzátartozik. hogy a londoni karneválon is letartóztattak 279 embert, igaz ott inkább a nem erőszakra mentek a rendőrök és nem az zenészekre.

(A találatot köszönjük Péternek)

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fmost.444.hu%2F2013%2F08%2F27%2Frendorok-a-karnevalon-talalja-meg-az-ot-apro-kulonbseget-a-ket-videon%2F
@GeoCracker:

Gábris mindig megetet valakit azzal, pl megkérdezi a szivárvány színeinek a számát, valaki ráugrik, a következő válasza az, kikéri magának, olyan színt, a jobbik nem használ és ezt órákon keresztül tudja cáfolni:))
@Secnir:

"hosszútávú karrierlehetőség: "

1600Ft/óra elől hátul informatika, nagyvállalat meg vicc.

az cca 270.000 HUF, az annyi mint 900 €

tehát mindösszesen annyi mint: összegezve menjenek a kurvapicsába. ganék. hosszú távon.
@tristen2005:

ja, és otthon röhög magába, megint csak a jobbik megy a Varánuszon:)
"Az interjúban Szörényi Levente világossá teszi, csak azért, mert valamilyen téma nemzeti, azt ő nem fogadja el, ha egyszer gagyi! Példának hozza a Honfoglalást, amiben eredetileg ő is benne lett volna, de meglátta és elszégyellte magát. Szerinte attól ő nem lesz jó magyar, ha tetszik a film. „A film nem jó, a Wass-film sem jó, gagyi!” Ezzel nem Wass Albertet bírálja, hanem azt a szindrómát, hogy „ha valaki csak azon az alapon próbálja a karrierjét egyengetni, hogy súlyos nemzeti témákat ront el”. Ha valaki nemzeti témát dolgoz fel, rosszul és ő ezt szóvá teszi, és ettől ő nem jó magyar, akkor nagy baj van. És az is van. Szerinte az a baj, hogy a nemzeti oldalon „ezek posztkommunista emberek, átugrottak a széteső MSZMP kocsikból a nemzeti szerelvényre". Nem adják fel, máig uralkodni akarnak az úgynevezett nemzeti oldalon.

„Ők akkor érzik jól magukat, ha nagyon keményen deklarálják, hogy ők a zsinóros nemzetiek. Ez már az istváni időben fontossá vált, akkor még a Maróti elvtárs járta ki, hogy bemutathassuk, de már húzódott ki a későbbi nemzeti oldalra, hogy a további érvényesülése meglegyen. Ettől válik ilyen megoldhatatlan politikai katyvasszá az egész" - teszi hozzá."

fn.hir24.hu/itthon/2013/08/27/szorenyi-uzent-a-dicso-nemzeti-oldalnak-bayernek/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"elmerült az igény törvényi biztosítékra annak érdekében, hogy az intézményvezetők bére se csökkenjen. "

nehogy a csahosok rosszul járjanak.
@tristen2005: lehet, de pl. a Mandiner átlagfasisztáihoz képest Gábris a szellemi Himalája :-))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Teritéken olyanok vannak, mint a közbiztonság, a vagyonbiztonság, a belügy konzekvens jogértelmezése, stb.
Szépen ki vannak terítve, öszsetaposva és magasról lesz...va.
Csupa olyan tényező, ami a fasizálódásnak kedvez.
S miután don Pintér ezt jól elvégezte, kerek, ártatlan szemekkel, mint a Shrekk-ben a Cicó képes két heteket emlegetni, meg hasonlókat. Meg, hogy Ő, ugyan már. Ott sem volt, és a másik vonalon volt vidéken.
@jaegtoer:
nem az az izgalmas, hanem hogy mennyire hosszútávon?
;)
"Megalázó vereséget szenvedett Bajnai Gordon

Legalábbis a Mokkában. A TV2 nézői ugyanis úgy tűnik, nagyon, de nagyon lájkolják Mesterházy Attilát. Az E2014 vezetőjét meg nem annyira.

Mesterházy Attla 96%
Bajnai Gordon 3%
Gyurcsány Ferenc 1%"

www.hir24.hu/belfold/2013/08/27/megalazo-vereseget-szenvedett-bajnai-gordon/

A Hír24 szavazásán kicsit másképp fest az eredmény....értem már, miért beszélt lájkokról az Attila.
Még életemben nem néztem a Mokkát, mi van benne?
@Husz_János_Puszita:
És nyilván nem az van benne, hogy a baloldali pártok győzelmében nem érdekelt szimpatizánsok is Mesterházyt nyomták. Amiért persze kapásból a komplett előválasztás is hülyeség...
@Husz_János_Puszita: Vajon Vona neve mellett hány százalék lett volna?? :)
@Secnir: @jaegtoer: ellenben:

214 ezret kapnak Lázár gyakornokai havonta

Bruttó 214 ezer forintot keres a Miniszterelnökség 13 gyakornoka július elseje óta, bár érdemi munkát nem végezhetnek.

hvg.hu/itthon/20130827_214_ezret_kapnak_Lazar_gyakornokai_havont
@jaegtoer:
Mindezek után meg kikötik, hogy fizetési igényt is adjon meg a pályázó... minden elemében komolyan vehető ajánlat, az kétségtelen.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A netkommandó akkor miért nem szállt rá a Hír24 szavazására? A döntő többség arra szavaz, nem fog nyerni a baloldal.
Attila is téved, ha azt hiszi, az internet használók elhanyagolható csoport.

Te is szavazhatsz, menj be a linkre.
@Husz_János_Puszita:

nagy tévedés, ez az adat éppen azt jelenti, hogy az ingyenélők sokasága MA-tól várja a további ingyen-ingyent.
Bajnai támogatói, meg éppen abban az időben termelik meg az ingyen-ingyent, így nem volt idejük mokkázni.

tehát, nini, van különbség ni és ni között: a mokkázni, meg a dolgozni két külön világ.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A "politikai intelligencia" az milyen? Hogy legyen annyi esze egy minisztériumi gyakornoki interjún, hogy ne harapjon abba a kézbe, amitől a kaját várja?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
V-PORT nem azt írta, hogy az a baj, hogy homokos, hanem azt, hogy nem antiszemita.Miért kevered? Akkor azért sem kritizálod mert nem antiszemita?
@jaegtoer:

Ha kihalnak a kádárnyugdíjasok, az MSZP magától fog szép csendben elhalálozni.
@jaegtoer:

Az ATV betelefonálói szinte egytől egyig gyurcsányisták.
A Hír24 olvasói bajnaisták.

Erre találták ki a reprezentatív mintavételt, nem véletlenül külön szakma a közvélemény kutatás.
Miért van az az érzésem, Attila saját magát áltatja?
@KÁTÉó53éúétr6: Mi történt? Nem tudunk írott szöveget értelmezni? Akkor lehet, hogy ezért nem válaszol, hogy hány Alföldi darabot látott. :)
@Husz_János_Puszita:

nincs bajom a kádárnyugdíjasokkal, az agyhalottak tömegeivel vannak fenntartásaim.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

szép gyakornoki díjazás az még a lázárgyíkoknak is.
@tristen2005: Én is pont ezt gondoltam, mikor megláttam a kvázi Simicska TV-t-
@jaegtoer:

Voltam pár Bajnai féle tüntetésen, zömmel 40-50-esek vettek részt rajtuk. Az ő bőrükre ( és a gyerekeikére )megy leginkább a populista szavazatszerző gazdaságpolitika 23 éve.
Nem is értem, miért nem beszél hozzájuk Bajnai ahelyett, hogy egyre inkább sasszéz balra.
Churchill mondott valami olyasmit, aki 20 évesen nem kommunista, annak nincs szíve, de aki még 50 évesen is az, annak esze nincs.
@CSENDES:

96%,
3%,
1%, ezt az egyet, valaki véletlenül ütötte:)
@Husz_János_Puszita:

az én figyelmem lassan csak arra terjed ki, hogy magamat ne áltassam, Atti meg úgy szerez magának örömet, ahogy akar. egyszer a tükrön kívül is lesz szembenézés, addíg tetszelegjen amiben neki tetszik.
@jaegtoer:

Nem csak agyhalottság, sokkal inkább mentalitás kérdése szerintem.
"A legtöbb ember, ha véletlenül belebotlik az igazságba, akkor csak felpattan, és igyekszik minél gyorsabban eltűnni a helyszínről, mintha mi sem történt volna."

Haláli fazon ez a Churchill. Bölcs ember volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Várjuk meg a részleteket. Mindig azoktól dobott hátast a pénzpiac.
@Husz_János_Puszita: én csak utalnék a nem is olyan régen pataira tett kijelentésemre, aki szép sasszék után is újra lett választva, pedig még Kuszagy mellé is bejavallották, és erre tessék:

"A magyar bankok viselnék a terhek nagy részét az új devizahiteles mentőcsomagból - mondta Patai. A könnyítő program elmondása szerint a bankok javaslatán alapul. Azt mondta, az új terv több évre elosztva több százmilliárd forintba kerülne a bankoknak, az állam a költségek kisebb részét viselné. A tárgyalások Patai szerint csütörtökön folytatódnak."

melléklet:

www.napi.hu/magyar_vallalatok/kivonul_magyarorszagrol_az_mkb_osztrak_reszvenyese.562837.html
@V-PORT: Ezt már többen megkérdezték tőle, sosem válaszot
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A bankoknak valamilyen szinten megéri csökkenteni a hitelek bedőlésének kockázatát.

A Patai nem olyan rég kezdte látványosan fényezni a kormányt, nem csodálkoznék ha nemsokára feltűnne valamilyen kormányzati pozícióban. Talán a következő ciklusra ígértek neki valamit, nem tudom.
@GeoCracker:

Azért nem vagyok hajlandó a szélsőjobbon rugózni, mert normális országokban egy legyintéssel elintézik őket, hadd bohóckodjanak az egyenruhájukban.
A veszélyes a kormányzat kommunikációja, hallgatólagos támogatása, nem a szalonnácik.
@Husz_János_Puszita: én is erre gondoltam patairól, a bankoknak ez annyira nem éri meg, hisz a bedőlt cuccokat tovább adták, most meg a bukovári nagy részét nekik kell finanszírozni.
Na, mi van, előbújtatok ti is?

Megint hazudtok a nyájas olvasónak nyálas cikkekkel?
@Kara kán: mi van,ferdeszemű, lemásztál a kecskédről?
@Kara kán: Hazugság akkor van ezen a blogon, ha ti megjelentek!
kánkán, hol van már a tavalyi hó? :D
le vagy késve, ez már múltidő
Azért ha már gábrielről van szó.
Itt nemecsek ernő meg a do taho blogon csehszlovák kém ketten együtt felérnek ö Gábriellel másik oldalon.
süti beállítások módosítása