Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.26. 13:21 Fabius

Trafikkárpótlás: a Fidesz véd és dacszövetsége

Címkék: fidesz kárpótlás trafikmutyi

A jövő kiszámíthatatlansága legalább akkora lutri, mint önkéntes felelősségvállalásra bírni egy gettóparancsnok szimpatizáns szurkolótábort. Ilyenre sajátjai kenyerét kétoldalon vajazó kormánypárt jövőt nem építhet, sokkal célszerűbb tutira menni. Ezért a Dohánylakáj Védszövetségről szóló törvénybe írtak egy pontot, amit illusztrálhattak volna azzal is, hogy LézerJankó egy bazi nagy pénzkupac mögül a tőle telhető legrondábban néz a jövő trafikmutyirontóira. 

lázár trafik.jpg

Mert amit A Párt adott, annak visszavételén maga a Jóisten is gondolkodjon el legalább kétszer, szorozza meg az államháztartás hiányát a végtelennel mielőtt bármi ostobaság az eszébe jut. 

Így kell ezt, máris sokkal kiszámíthatóbb a jövő, minden Continental stróman takarítónő, Rogán szomszéd és egyéb gondosan összeválogatott fidesz barát nyugodtan hajthatja álomra a kis fejecskéjét. Aggódni legfeljebb azért kell, nehogy megtalálja őket is a fogyivédelem egy 17 éves és 11,5 hónapos, minimum 23 évesnek látszó, 215 centi magas emberi lénynek álcázott próbavásárlóval, mert akkor aztán szívből és őszintén lehet akkora backdoor hisztit lenyomni a falnak támasztott szopóroller fölött, hogy azon röhög a fél ország. 

116.jpg

Mer'hogy az ilyesmi "a kiválasztott kevesek saját világában ésszerűtlen, életszerűtlen, aggályos, vérlázító és egyben etikátlan", tudod, nyájas olvasó. A szabálykövetés rögös útján megbotló nemzeti trafikos még visszafogott is volt, mert külön kárpótlást és szívatási adókedvezményt nem követelt a kieső időért. Holott az éppen ülésező parlament a tanári életpálya seggszáj mellett gyorsított eljárásban kőbe véshette volna azt is, hogy nemzeti trafikos a törvények felett áll, és velük genyózni nem ér. 

Persze, lehet hivatkozni arra, hogy a koncessziós vérszerződők a zéletüket tették fel a kormány "egészségvédelmi politikájának" megvalósítására, a nemzeti dohányzás visszaszorítására, ezért minimum kárpótlás - vagy külön békemenet - jár nekik, ha bukni látszik a biznisz. Úgy értem erre lehet hivatkozni akkor, ha elfelejtjük és figyelmen kívül hagyjuk pl a legfrissebb trafikper ügyvédjének motivációját, miszerint

"van egy ember, akiről az államnak fogalma sincs, milyen meggyőződésű, de aki közmegelégedésre, és minden szabályt betartva 19 éve dohányt, cigarettát meg újságot árul Dunakeszin. Majd jön az állam, és nemcsak elveszi tőle a megélhetését, de meg sem indokolja, hogy mindezt miért teszi."

Szóval érdekes lesz ez a kárpótlás dolog, mert az Orbán kormány egy olyan jogcímen fizetne hűségbért, amit ők maguk leszartak magasról. Valami azt súgja, hogy a dohánypiac liberalizációja után kifizetett sacc/kb 15 milliárd lesz az az összeg, ami az akkor visszakapaszkodni szándékozó Fidesz számára a fullasztó túrhatengert fogja jelenteni. 

622 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr185477513

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kéne a hatalom mi? 2013.08.27. 11:49:04

Közeledik 2014 tavasza, és a baloldali csoportosulások egyre jobban érzik a hatalom illatát. Eljön a nap, amikor esélyt kapnak, hogy újra a húsos fazék közelébe kerülnek. Végre vége lehet, a négy éves nélkülözésnek a baloldali sajtóban újra megjelenhet...

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2013.08.27. 09:15:35

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek.

Trackback: Dohányozni erkölcstelen 2013.08.27. 09:14:44

Nézd meg ezt a videót és láthatod, hogy már a cigiben sem csak dohánylevél van, hanem különféle mérgező adalékanyagok tömkelege. Éppen itt az ideje annak, hogy leszokjál róla.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

küldenének engem ilyen próbavásárlásra. nem szolgálnának ki:)
klubrádió röggel, együtt társelnök jogász izé nyilatkozik, hogyaszondja:

- vannak jogi lehetőségek fellépni eme cucc ellen, csak dolgozni kell rajta

Már csak helyzetbe kell kerülni, lehetőleg 20 éven belül, na ezzel vannak még kicsinyke gondok, utalék az előző poszt családregényére...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: dolgozni? dehogy, odavágni, kimenni, hirdetni, csipogni, vágni.
Semmis az a szerződés, amit jogszabályba ütközően jogszabály megkerülésével kötnek. Márpedig ezeket a szerződéseket bizony úgy kötötték. Saját pályázati kiírásukat sem vették figyelembe.
A legdurvább vicc, hogy ezeket a kreténségeket és pofátlan trafikvisszaéléseket sem tudja az ellenzék megfelelően kezelni!
Sőt!
A törvényi leszabályozás sem éri el azt az ingerküszöböt - tisztelet a kivétel 1 azaz egyetlen egy képviselőnek!
Szégyen, ha ezt sem bírják leütni!
Olyan kicsit, mint a magyar foci. Mindenki rettenetesen ért hozzá, mindenki óriási tehetség, mindenki remekül tudja a partvonalon kívülről, hogy mit kéne csinálni.
Ott benn, a füvön meg mindenki széttárja a kezét.
Persze az már nem zavar annyira senki sehol, hogy ez is egy olyan játék, amit gólra játszanak, a duma, meg a sok ... ha... az lényegtelen, a végeredmény a lényeg!
A többi csak smafu...
Nu, akkor kicsitt ittenis... szóval, három hét alatt a kiscigim 780-ról 960-ra emeletikedett... A tököm fog ezentúl nyerópába cigit vinni kirándulásra. Ottan occsóban megkapom, nemmellesleg ugyi az ottani átlagbérma kb négyszerese az isteninek. Lézerdzsoni nemsokára hatalmas körgyűrűs anális bőrszivart kap érzésem szerint a perisztaltikája külvilággal érintkező végpontjába...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Ha besek egy illlyn műintézménybe, az első kérdésem az szopatott leőadóhoz, hogy ugyan tessenmá megmondani, melyik maffiacsalárdot teccene pentitó-sán-Titóként ittene szogálni? Merhogy mutyinyertes pályázati családhímtagú eladóval itten még denem találkoztam....
Jó lecke ez a trafikos seggnyalónak. Ő vállalt velemit amit a fogyasztóvédelem optikailag kijátszik. Ez van! Ő és bandája kijátszott 40.000 embert, elvette a megélhetését, és pöffeszkedik a koncesziójában, bízva a "védelemben". Ld. maffia, védelmi pénz....
A clss fm-en balázsék is primkók voltak, tipikus seggnyalós hozzáállással, gagyi ufós viccekkel, lénynek nevezve a srácot.
Ha olyan fontosak voltak a szabályok a trafikügy teljes folyamatában, akkor miért ne lennének fontosak a saját szabályaik most?
Hmm...túllihegem...úgy szar ez az egész trafik sztori ahogy van, örülök, ha szopatják őket...ennyi! :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tessen menni kőbányára, ottan láttam a zeladót kint pöfékelnyi, és öléggé férfi kinézettye vót, tudod közel a dzsumbújhó ahol járt még a Box táncosléptű Koko is.
Amúgymeg járogatván nehhány ilyen műintézmény felé, időnként meglesem a cégtáblát, ki is az üzemeltetető... Elég gyakran hiányos marad a kivagyiságom. CSak kérdezném, vajon a fogyasztóvédelem nem jár erre, mert tudomásom szerint a tulajdonos üzemeltető nevit, cégnevit, elérthetőségét tán kötelező lenne a bejáratott közelében a nyitvatartási idővel egyetemlegesen kifüggejteni...
nekem a trafikokról csak annyi hogy nincs rajtuk ablak, és nem lehet belátni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A zeladó a legritkánsabb esetben =a mutyinyertessel.... ha félfi, hanemnő:-)
@Penivaldes: én sem, háde mennyiszer szótam bééé, de mindegy is, vannak azért kivételek
@Penivaldes: Bazdmeg. Ma reggel be akartam menni egybe, mer cigihiány lépett fel. Kiirva kívül: TOLNI. toltam. Benn meg borult a vaslétra, mert a bambajószág az odarozsdállótt ajtóklimát próbálta életbe lehelleni...
Ha - véletlenül - kikerül a 6 alomból az Orbán-kormány, a trafikügyben nem lesz probléma.
A Legfelsőbb Bíróságból lett Kúria, ezért a volt főbírót röptették a legfelsőbb szintről.
A koncessziót meg kell szüntetni és be kell vezetni az értékesítési jogot.
Ennyi.
A poszthommeg: 15 milliárd kártalanítás lepkefing a 3000 Mrd Myanyúlhoz képest. Egyébként, meg ugyi, ha nincs is precedenntális basáskodás, de mégis... megvolt már itten a visszamenőleges törvényalkotás.... ha ecer lesz valamiféle igazságossosdási kishazánkba, akkor mongyok trafikáriusokra, mongyuk havi 1 milla nyreseég felett és nagyvonallú voltam, 2013. július egytől, visszamenetelőleg 110%-os luxusadó..., a váltástól számítva 4%-os librarizált kiskerárrés, esetleg, maraggyon a 10%, de a 4-10 közötti bevétel garantáltan az egészségügybe, nagyonis működhetne... A Continentál vezérkarát pedig anblokk felültetni a Sólyom szárnyaira, oszt irány Dubaj, a rodasor, éljetek meg gyerekek... álom, állom...
Eközben Rogán Tonyó épp most ecseteli a parlamentben, hogy miért kellet megszabadulni az ájemef hiteltől. :)
@Penivaldes: Hát ell... beesett a Nemzeti Kapadohány Bűnerté pakkjai közibe... oszt még meg is büdösödött a sentem.
itt már oktatják a következő kormányt a megsemmisítésre, nehogy a fityisz tanuljon belőle és 1-2 féket még betesz az ótestamentumba!:)

morgasjoga.blog.hu/2013/08/26/olyan_nincs_hogy_orokre
hmmm hmmmm hmmmm

Testükkel akadályozták meg az esztergomiak a közvilágítás kikapcsolását

Esztergomban hétfő reggel helyi lakosok körbevettek és mozdulatlanságra kényszerítettek két emelőkosaras járművet, amelyről a közvilágítás kikapcsolását végzők a városon átvezető 11-es úton néhány lámpából kiszerelték az izzókat - tájékoztatta Tétényi Éva független polgármester az MTI-t. A helyszínen megjelentek polgárőrök, majd rendőrök, akik felvették az akcióban részt vevő lakosok adatait.<<<<<<< Az emelőkosaras autók ezt követően elhajtottak

hvg.hu/itthon/20130826_Esztergom_kozvilagitas
@Dr. jenőke (jenőke):
a mostani nyerteseknek azért bebetonoznám a jelenlegi feltételeket.koncessziós díj, vakondlyuk, stb.:)
a többiek meg árulják a bagót ahogy akarják!:)))
@Penivaldes: Csakazta ribancrendszámot feledhetném hátrul a derekán...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: osztán a bijó diszlet rokon-e, avagy lesipuskásztál órvú, te galád nyálcsorgató, teeee :D
engedély, beleegyezés, oldalborda, klientúra???
@Penivaldes: Így igaz. A legklasszikusabb aktszobrok/festlettmények pozi-túrája. De télleg... és ösztönösen csinálta.
belenéztem, beleolvastam, nem kellett volna.....

Iskolák igazgató nélkül
Miklósi Gábor aug. 26. 13:46 Kis háttér az igazgatókról, iskolákról szóló Hiller-Hoffmann csörtéhez: az államtitkár augusztus 21-én 428 iskolaigazgatót nevezett ki, 95 iskola azonban igazgató nélkül kezdi meg a tanévet. Az igazgatói pályázatokról idén már maga a köznevelési államtitkár döntött, a pályázatok elfogadását vagy elutasítását nem kellett indokolnia. Több igazgatóválasztást emiatt gyanús körülmények öveznek. A 95 iskolában csak szeptember végére lehet igazgató, ez azonban teljesen felboríthatja a tanévet: tanárokat kell átirányítani vagy új szaktanárt keresni, ami év közben szinte lehetetlen.

avatar Hoffmann Rózsa felemelte az igazgatókat
Tóth Gergely aug. 26. 13:42 Hoffmann Rózsa megnyugtatja Hillert, hogy ő a tárgyalószobájában mindenkivel megbeszélte az új szabályokat. Hogy mégis miért van ennyi tiltakozás? Hát mert politikailag gerjesztik őket. Hoffmann felpanaszolja, hogy most minden apró, helyi ügy azonnal országossá válik - és ezzel rá is tapintott a lényegre, miért is kockázatos politikailag a totális centralizáció. Az igazgatók miniszteri kinevezése ráadásul az államtitkár szerint "felemeli" őket, és az ellenzék "nem mosolyogna gúnyosan", ha látta volna, milyen hálásan köszönték meg a kinevezést.

index.hu/belfold/2013/08/26/parment_pp/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyahh, jóélmegnéztem. Ezeket is régente lőtte meg valaki. Tipikus apénikus markolatlan gittegylet. Kár beléjük a lószar. (bocs, mitisirok... lőszer)
Indulatmentesen, és egy betonba ágyazott objektum objektivitásával kifejtem a véleményem a, trafikokról: @&#ˇ^˘˘°˛˘°^°``
b, lézerhuszárról: $ßł÷˙´`´ˇ^ŁŁ$ß
c, kormányról: "+!%#&@{ߣ$÷$ßłŁ$$$ÍÍ$łíłíł><>##&{}{}{}{}}&@}&@&<&{}<}<<{#&@>#&>@@ˇ^^˘°˛`˙˙´}@{&&&}{}@#@}{}}
Átalhozámmá, nehogymááá utálatkozzatok:-)

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.08.26. 13:11:22
Na, szép napot Népem:-)
Nem részletezzem, ergo fagyok. Látom új, értelmesnek maszkarázott koboldtroll tünt fel a nagy agysivatagban ée hiperaktív módon rogállja szürkébe fordult agyalapunkot:-)
Nu, agyő:-)
Naszóval: ippeg tegnap gondolkoztam el a Rákkel és új arája nyoszolyóelhálásán, oszt beugrott az Emir, a Kustanyica, Macsakajajja... hááát... ez mégiscsak KEjropa keletibb fele, mert bizony, a szereposztódiványon, biza tizegynéhányévvel ezelőtt megfordult miniemlőkünk, mint az orsoz csempázettből és szőkkenő olajból meggazdagodott vajdánk, Törpilla, a vemhes menyasszony, a bambakérő Tiborc az ő panaszaival, akit az após saffirozott össze, Lézerdzsonny, a kokainmániákus pöcegödörhuszár - szóval ennek fényiben, ha megvan a mozi az Edisonmozgerájban a sublót aljában, nosza, oszt röhögjetek. Itt taruntk, Cost-on-Rica, pedig ezen már tizenéve túllépett.

Egy nagy bánatom vagyon csak, hogy az örömapátot nem jegelik a palláson.

Távollételmben olvastam valamit, hogy a menyeggző "társadalmi esemény", emiatta aztán 80 milla kösz-pénszből gyorsan meg kellett a lakzit financirozni, nehogymá szeginy agycsökött Tiborcgyerök hangája az égigérő fajig szállanjon... Remélem, a közösülös szolgálattyi közvetítit a nagy aktuálét, mer legutóbb hasonló eszmetény, vmikor vagy 10 éve láttam, amikoris a győrivajda lyánya mennyegzett, a Pataki Atis nótakorszakában, oszt a dicső vendégsereg 7 dekás dzyinnBenn viszkikkel rohangált a gagyi felesek helyett. Ez alá már de mégse ne aggyukmá:-)

A tanarak meg bekaphassák... ma, legkésöbb holnap 30 rugóval kevesebbéert szophatják a NER bránert nemtulórában kedvességi alapon:-) A szervilizmus mindég is elnyerte méltó jutalmát... na csákók.... "
@Bakter: öööö izééé, csak félve, ugye ez székely rovás, és dicséret is, meee a digitális mátrixba vésted a narancsos ikszet, ennek folyománya okán, ten magad dicső jövőd miatt, javallom a megfelelő narancskutya bőrös hozzája állástot ártun és qrmányunk feléje ;)
@Bakter: Héhóóóó. Váltóállítgatással, vereszászlólengetéssel nem menta dolog? Teee analfabéla:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ott is fárasztó vót, hát még itten :D

@tristen2005: erre is aztat, mint nyúlnak, meee mán én is lejakadtam, de jusztse másolom aztat is ide, mint ama Nyúl :D
@tristen2005: És te még em is tudod. Paksot is ők fogják üzemeltetni, meg a Bozont-generátortot is. Csupa merkantilista zseni. Szerintem az isteni tehetséggel áldott Paks-MVM-BKV igazgató pösze-Kocsis előbb-utóbb igazgatósági ülnök lesz ottan...
A Poszt első mondatához. "A jövő kiszámíthatatlansága legalább akkora lutri, mint önkéntes felelősségvállalásra bírni egy gettóparancsnok szimpatizáns szurkolótábort."

Nyilván egy pufajkásnak állítandó emlékpark létesítése legalább akkora lutri lehet, ugyanúgy mint, ahogy az 56-os megtorlás még élő főkolomposai kiemelt nyugdíjjal tengetik napjaikat :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Látom kipihented magad, fajállatságod acélosodott és máris vérengzel:)))

Mi lesz itt még????
nem lesz ennek jó vége...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a faszé kell mindig mellé citálni mást, miért nem lehet azt mondani, hogy taplóság volt, és tovább lépni, minek ez a vissza vissza térő faszméricskélés, ehhh, megint én vagyok a hülye, hogy azt hiszem, aztán még sem...
@Myrath: "Jó lecke ez a trafikos seggnyalónak."

pont ez volt ennek a komunikációs trüknek a célja...
hogy a birkák ezt a mondatot bégethessék...

gratulálok... jól reagáltál...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem ismered fel a szíriuszi írásjeleket? Meghagyom a dilemmát, hogy ez most dicséret-e, vagy-e nem-e.

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Lengessen ezeknek Toldi Miklós vasoszlopot orrmagasságban. Visszakézből is.
Én annyira nem idegeskednék emiatt. Meg kell nézni mennyi a koncessziós díj, mennyi a jövedelem, van olyan, feltünő értékaránytalanság... ez az egész csak arra jó, hogy az ellenzék, ha akarja, leüssön egy magas labdát... legfeljebb a dohányhivatal vezetőjét majd gyorsan előzetesbe teszik egy évre... bármely hatalom tud görény lenni, ha akar... a mostani fidesz-talpnyalóknál is működik az életösztön...
Persze a fentiek miatt lett volna valóvan jó egy új kor/"korszakváltás", de a rutinnak is vannak előnyei...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A párhuzamod olyan undorítóra sikeredett, hogy mentális egészségem érdekében kénytelen vagyok tahónak minősíteni.
Nagyon megy a vesszőkosár biznisz Vietnámba! A Némethné soha nem tud válaszolni a parlamentben feltett kérdésekre, mindig halaszthatatlan elfoglaltsága van, vesszőt gyüjt?:)
@Orica Középföldi: Ááááá tejjessen leépültem a nagy nihilben... ezek már csak haló poraim posztmortem visszaböfögései:-) A nagy trutyi nemereszet:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig a posztra reagáltam. :) Amúgy meg ha jól tudom egy halottról emlékeztek meg, akit ugye jogerősen sem ítéltek el, tehát megilleti az ártatlanság vélelme is.

Amúgy a szurkolók ezen válasza még frappánsnak is nevezhető. :)

"A szurkolói kártyaszámunkat viszont fölöslegesen is adnánk meg, hiszen ha Magyarországon valaki köztudottan listákat vezet a polgárokról, az bizony éppen te vagy”.
@sírbateszezazegész: Émmá attam erre pregnánsabban genyó megoldást. Visszamenőleges 110%-os adó... Ha vere budi, fantáj:-)
Az előírásoknak megfelelő kivitelezésben remek vadászterületet jelentenek a mostani trafikok a rablóknak. Kialakításuk szinte csalogató azok számára, akik nem magasan kvalifikáltak, de rövid idő alatt - mércéjük és várakozásuk szerint - jelentősebb összegre kívánnak szert tenni.
Az érem másik (vagy harmadik?) oldala...
@Orica Középföldi: Hát igen gondolom nálad is vannak olyan bűnösök akik szimpatikusabbak, míg mások kevésbé. :(
Majd egy kis 99%-os különadóval ezt is, akárcsak a "pofátlan" végkielégítéseket le kell adóztatni, 'oszt jónapot!
@tristen2005: Nem úgy van az, hiszen Szijjártó már a wizz lobbistája. :)
Most látom, hogy Dúró Dori az újszülött kisbabájával vesz részt a parlamenti ülésen. :)
Kicsit későn jöttél, már összes patronom, mint anno KásaNova azt a harminckettőt, ellelőttem, így már csak a skeletonmaradt a meredet agyhalál:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kérdés. És most ne térj ki, mint máskor, mert akkor egy gyáva alak vagy. Csatáry nem volt csendőrparancsnok?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak tanács: próbálkozz azzal,"ok, igazatok van, elnézést"... itt most csatáryt mentegeted... azt, csak beleállsz a hülyeségedbe dacból... pedig lehet, hogy a példáiddal még egyet is értenek többen... ne erősíts rá arra mindig, hogy minden jobbikos elfogadhatatlan nézeteket vall... persze a te dolgod, azt teszel amit jónak látsz...
Töki sem inn Spirál, Agyő amint megláttott lepattant, Cirbi nincs magánál, Peni Sirbavisszel kokoktt áll, csak Orica a régi... mit tegyek? :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a listázós válasz találó, az meg hogy nem lett elítélve egy dolog, volt valami szerepe mint gettó vezető, mert ha nem lett volna, azok a szellemi visszamaradott szurkoló félék, nem használták volna megemlékezésre, na de mindegy is, megint besétáltam az csapdádba, lehet örömködni megint.

Kár a borsóért és a falért. Ismét minősítjük magunkat, te is meg én is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ártatlanság vélelme!
ok!
majd emlékeztetlek erre.
ilyen esetekben az összes jobbos nagyon szeret jogászkodni!ilyenkor tetszik a jogállam mi?

meccsre járni meg nem kötelező!
Kövér László újra lesújt
Orbánt idéző molinó kifeszítéséért 50-50 ezerre büntetne két független képviselőt

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F26%2Fparment_pp%2F

---------------------------

Az infúzió folyik,
csak a pénz nem
Az infúzió folyik, csak a pénz nem
A hatéves, leukémiás Fannit csak Budapesten lehetne kezelni, de a főorvos meghúzta a határt. Nem pénz kellene, csak szervezés.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F26%2Faz_infuzio_folyik_csak_a_penz_nem%2F

----------------------

Unortodox kamatcsökkentés közeleg? Holnap tovább mérsékelheti az irányadó rátát az MNB monetáris tanácsa; míg a feltörekvő piaci fizetőeszközök teljesítményére továbbra is a Fed QE-programjának tervezett csökkentése nyomja rá bélyegét.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/unortodox_kamatcsokkentes_kozeleg.562737.html
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: igen, láttam... egy ekkora államszervezet (melyet persze senki nem akar leépíteni) azért nagyon kellemetlenné tudja tenni az ember mindennapjait... nav, ff, tisztiorvos, stb...
Úgy kell nektek Angyal, mint egy falat kenyér.

Miután belefáradtatok a ki a nagyobb vadmajom vitába, elkezdtetek zsidózni.:)

Most pedig neki lehet esni Angyalnak az ízléstelen megszólalásáért, az emlékparkos tényleg az, ugyanakkor azt kurvára elfelejtitek, hogy létezik töméntelen ember ebben a hazában, akik ugyanazt - ugyanazt, túrót, tőletek még nem vettek el semmit, nem készítettek rólatok jegyzőkönyveket, oda mentek és annyi pénzzel, amennyivel akartok - érezték a baloldal uralma alatt, mint amitől minden egyes napon itt jajgattok.

Tudom, hogy ismét bunkó vagyok, de az is egyszerű gép, ha jól emlékszem.

Szóval azt szeretném kinyögni, hogy értem én a különböző drukkolótáborok nem szeretik a másik tábort, de tán néha nem ártana belegondolni az ő helyzetükbe, gondolkodásmódjukba, életviszonyaikba.

mert bizony édesapámnak, aki hithű szocialista volt Gyurcsány bégetéséig, a mai napig ökölbe szorul a keze, ha szóba kerül a helyi sortűz, s melyik lövöldöző hol van és mit csinál.

Szóval a tahótlanítás roppant egyszerű.
A megbékélés, egymás megismerése, elfogadása nem annyira.
Főleg akkor, ha a mi csapatunk idétlen tehetetlensége idézte elő az ordas eszmék minél erősebb feltámadását.

(természetesen ez nem azt jelenti, hogy az ótvar eszméket is simogatni kell, oda kell a saller)

Azt hiszem a korszakváltás folyamatába nem a fideszes korrupció legyőzése a legfontosabb.

Hanem a saját eccerű fejünké.
@Orica Középföldi: Hát miről is tudnék? Semmi sem történt az elmúlt időben... na de azért mégiscsak...
szóval voltam igaz görög szinházban. Egy Arisztidfanesz végjátékot néztünk meg autentikában. A cime Ploutosz vót, aki, mint mindenki tudja a gazdagság istene volt a már e régi görögöknél is. Nos, elég sajátos feldolgozás volt, mert a darab elején bevonult a női kar, akik madzagon egy kiskocsin egy kb 2 méteres, 30 cm átmérőjú nagy rózsaszin fütyit vontattak be, két orbitális golyócskával. Namármost, ha egy szindarabban a szcenárióban lóg egy puska... tehát. kicsit aktualizált volt a darab, mert ugyi a görögök kicsinyt szarban vannak, és az IMF ott is dolgozgatott.... ennek örömére volt odFELÉ IS NEHÁNY KIBESZÓLÁS. dE.... A LEGSZEBB AZ VOLT, AMIKOT PÉNIA, A SZEGÉNYSÉG ISTENNŐJE (alias Andzsi Mert-kell) megjelent üzletasszony jelmezben, és elkezdte mesélni a szeginy görög népnek, hogy nekik milyen jó szegénynek lenni, mert sose lesznek kövérek, ergo 100 évig fognak egéysségben, de legalább jólétben éhezni, akkot bizony a démosz, elsütötte az obligát Péniszt, ami alufólia sőpermával borította be szegény Péniát, aki ennek követkeeztében bezony elhalálozott.... asszem, ez valami utolsó áttétes keresztlátomás volt... na, de a végin amikor megjelent Hermész egy szál kötélen lógva, majd elcserélve csodavarázsló-szerszámát egy darab ürücombért... és bambán mosolygott... ott adtam fel a történet követését. MErhogy, ha van neki varázsmicsodája, miértisnem csinál magának ürübordát, ha meg nem, akkor meg jól becsapta a népet. Mindenesetre, a darab vége, vigvéget ért, mett vidám bachanáliába csapott át a történet, amikoris aszínészek és az istenek leereszkedtek a balga nézők közé és jóféle veresborral traktálták a közönségek, majd a rozikat táncba rángatták.... szóval, lényegében, misem történt volna:-)
-no comment-

Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság vezérigazgatója nem szeretné, ha bárki politikai megnyilvánulásra használná fel a klub nevét, már csak azért sem, mert titokzatos, százmilliós szponzorügyletet hiúsíthat meg.<<<

...

A Magyarországon és Szlovákiában is háborús bűntettekkel vádolt Csatáry László életének 99. évében, augusztus 10-én hunyt el. A Budapesti Nyomozó Ügyészség vádirata szerint 1944-ben szándékosan segítette a Kassáról koncentrációs táborokba deportált zsidók megkínzását és törvénytelen kivégzését. A kassai kerületi bíróság idén márciusban életfogytig tartó szabadságvesztésre változtatta a szlovákiai város népbírósága által 1948-ban Csatáry László ellen hozott halálos ítéletet; haláláig a bíróság azt vizsgálta, melyik országban kell letöltenie büntetését.

...

sportgeza.hu/futball/hirek/2013/08/26/orosz_pal_is_megszolalt_a_csatary-ugyben/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"___Kövér László újra lesújt
Orbánt idéző molinó kifeszítéséért 50-50 ezerre büntetne két független képviselőt___"
ez óriási!
szerintem kövér azt hitte gyurcsány idézet volt.
most majd magyarázkodhat, hogy nem ismeri a vezér munkásságát!
és mi van ha pozitív értelemben használták az orbán idézetet?
teljesen paranoiások!:))))
@Habakuk999: úgy nagy vonalakban stimm, kiegészítve, hogy ugyan úgy kell neki is, hogy tudja nyomni a kötelezőket, és nem mellesleg, ugyan mutasd már meg, hol kezdtünk zsidózni?
@punkfrog: Drága dolog mostanában molinózni. :) Amúgy meg mi ez a teljes egy havi fizu elvételéhez képest.:)
@punkfrog: mert nem idézték helyesen, ezért jön a büntetés:
/menekülési út, Klacának/

Az ügy pikantériája, hogy Jávorék Orbán korábbi, strasbourgi beszédét idézték, egyedül az Európa-szót cserélték ki Magyarországra.
@tristen2005: Ezek a sólymosok úgy le fogják tépni az arabokat, hogy öröm lesz nézni. Ez a sólyom sztori egy giga átbaszás szerintem!
@V-PORT: ettem és elálmosodtam, ilyenkor szoktam átfutni a hozzászólásokat, hátha tudnék rajtuk szunyókálni egy fél órát, ha itthon vagyok.

Nem szedtem szilvát, de ma nem is akartam, arra a megállapodásra jutottam magammal, jobb lesz a szilvának még pár nap érés.
@Habakuk999: "__Főleg akkor, ha a mi csapatunk idétlen tehetetlensége idézte elő az ordas eszmék minél erősebb feltámadását.__"

attól, hogy egy országot szarul vezetnek az nem mentség az ordas eszmék előhívóinak.
nem szeretem amikor ezzel mentegetik a jobbikosokat.
az ordas eszméket semmilyen körülmények között nem szabad eltűrni.
@Habakuk999: Fő a határozottság. :) Amúgy ha a fa alá fóliát tennél csak meg kéne ráznod, és máris kész van. Sokkal gyorsabb, és úgy is a cefrébe kerül, plusz kevésbé leszel ragacsos. Arról nem is beszélve ha sokáig késlekedsz egy seregély had meg is dézsmálhatja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :) azt hiszem iii kezdte, ami nem is olyan nagy csoda, amilyen trauma érte szegényt.:(

Ma konkrétan ti kötöttetek bele Angyalba,:) attól még nem kéne neki védeni Csatárit ilyen hülye módon, de ez a másik oldal.
@punkfrog: Ezt már én is javallotam.
Talán járható út lenne.
De húsz évig nem szabadulhatna a trafikból, addig ott neki, magának kéne keccsölnie. Az összesben, amit elnyert!
:-)
@punkfrog: Igazad van, valóban nem mentség.

Nem is mentegetésként írtam, sőt, azért, hogy ne gondoljuk azt, nekünk nincs felelősségünk benne.

Azt pedig főleg ne, hogy az a jó megoldás, ha nyaki ereket kidüllesztve nácizunk egy jóízűt.
@V-PORT: Marha sok van, bár dézsmálná:)
nem sajnálom tőlük.
@Habakuk999: "ne gondoljuk azt, nekünk nincs felelősségünk benne."

nem érted!
igenis nincs felelősségünk benne!
a felelősség a jobbiké és az anyapártjáé!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Amúgy meg ha jól tudom egy halottról emlékeztek meg, akit ugye jogerősen sem ítéltek el, tehát megilleti az ártatlanság vélelme is."

Ja. Mint Adolf Hitlert. Őt se itélték el.

Mondottam amott, érdekes fajta a jobbikos.
@Habakuk999: tegnap esti csörtét folytatták reggel, az a trauma emlegetés meg különös gonoszság volt még tőled is, lehet tényleg közösen kellene szilvát szednünk nálad :D
@Habakuk999: Nem a szilvához, de szerintem mi nem estünk neki Gábrielnek. Csak van, amikor azt kell mondani, na ne. Főleg, amikor azt szajkózza, amit a Jobbiknál olvas. Csatáry csendőrparancsnok volt, embereket ölt, elítélték, elmenekült.
Mi az önálló gondolatokat hiányoljuk tőle, és néha a gondolatokat.
@punkfrog:

"_összes jobbos nagyon szeret jogászkodni!ilyenkor tetszik a jogállam mi?_"

mi, kíbicek, csak fejlesztjük a jogérzékünket:D
a jog Ász kotászt meghagyjuk a fidesznek. tele vannak joggal, és ászkolással. most nem történészek, vagy bankárok hegemóniája az uralkodó, hanem a jogászoké.
láthatjuk is, mire megyünk vele, hacsak nem egy fél disznóért kapták a diplomát.
A Főnökről fotó is készült egyszer, amint egy fél disznóval a vállán flangál.

most mér ezen a szegény roboton, aki Angyal vered el a biteket? nincs jobb dolgod? alacsonyan röpködnek a bitek és a byte-ok?

inforadio.hu/images.phtml?id=1526&i=2&im=untitled_7.jpg

azt a képet nem találtam, de beteges vonzódása a disznókhoz és a disznóságokhoz köztudomású:D
@punkfrog:
és még "angyal" sem felelős.
csak az a párt amelyik ilyen eszméket és megoldásokat kínál.
Rogán: a béremelések időszaka kezdődik el

A Fidesz frakcióvezetője szerint a pedagógusok béremeléséről szóló javaslat elfogadásával a parlament a béremelések időszakát kezdi meg.

hvg.hu/itthon/20130826_Rogan_a_beremelesek_idoszaka_kezdodik_el

----------------------

Csökkentette Jávor Benedek és Szabó Tímea tiszteletdíját a parlament

A Párbeszéd Magyarországért (PM) két politikusa, Jávor Benedek és Szabó Tímea független országgyűlési képviselők tiszteletdíjának 50-50 ezer forinttal történő csökkentéséről döntött hétfőn az Országgyűlés.

hvg.hu/itthon/20130826_Csokkentette_Javor_Benedek_es_Szabo_Timea

-------------------------

oops...

"A csalfán elzabrált dohánykoncessziókat visszavesszük"

Szanyi Tibor szerint az MSZP 2014-ben nyer, és jóvá tesz mindent, amit a trafiktörvénnyel elszúrtak.

hvg.hu/kkv/20130826_A_csalfan_elzabralt_dohanykoncessziokat_v
@jaegtoer: nem bántom én angyalt!pont most vettem ki a felelősök közül.:)
@punkfrog: szerintem Te nem érted.:)

a sok-sok elmútt év nem foglalkozott illetve öngerjesztő spirált indított el a cigánykérdéssel, a cigánybűnözéssel, oktatással, segélyekkel szociális ellátással plusz nem foglalkozott a magyarság mint nemzet önálló nemzettudatával.

Mivel az okosabbjának ezek a kérdések snasszak voltak, jöttek a kevésbé okosak s ím megteremtetett a jobbik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gondolod? egy picit én is elbizonytalanodtam, pont én írhatom-e ezt, de már lendületben volt a kezem.:)
az Örs vezéren dolgozik most, úgyis el van foglalva, de sajnálom a gonoszkodásomat.:)
@Evezős: nem írok semmit, mert szégyenlenék még a bitek is, ettől is szét akadtam:

Iskolák igazgató nélkül
Miklósi Gábor aug. 26. 13:46 Kis háttér az igazgatókról, iskolákról szóló Hiller-Hoffmann csörtéhez: az államtitkár augusztus 21-én 428 iskolaigazgatót nevezett ki, 95 iskola azonban igazgató nélkül kezdi meg a tanévet. Az igazgatói pályázatokról idén már maga a köznevelési államtitkár döntött, a pályázatok elfogadását vagy elutasítását nem kellett indokolnia. Több igazgatóválasztást emiatt gyanús körülmények öveznek. A 95 iskolában csak szeptember végére lehet igazgató, ez azonban teljesen felboríthatja a tanévet: tanárokat kell átirányítani vagy új szaktanárt keresni, ami év közben szinte lehetetlen.

avatar Hoffmann Rózsa felemelte az igazgatókat
Tóth Gergely aug. 26. 13:42 Hoffmann Rózsa megnyugtatja Hillert, hogy ő a tárgyalószobájában mindenkivel megbeszélte az új szabályokat. Hogy mégis miért van ennyi tiltakozás? Hát mert politikailag gerjesztik őket. Hoffmann felpanaszolja, hogy most minden apró, helyi ügy azonnal országossá válik - és ezzel rá is tapintott a lényegre, miért is kockázatos politikailag a totális centralizáció. Az igazgatók miniszteri kinevezése ráadásul az államtitkár szerint "felemeli" őket, és az ellenzék "nem mosolyogna gúnyosan", ha látta volna, milyen hálásan köszönték meg a kinevezést.

---------------------

Petícióval fordult a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz (Klik), sürgetve, hogy vizsgálja felül az általa fenntartott iskolák pénzgyűjtő, "pénzbehajtó tevékenységét", és utasítsa az intézményvezetőket az illegális pénzkövetelések azonnali megszüntetésére.

...

Az MSZOE közölte: a jól finanszírozott<<<<, állami fenntartású iskolák akkor működnek etikusan, ha megtisztulnak az évtizedes pénzgyűjtő beidegződésektől.

hvg.hu/itthon/20130826_Illegalis_penzkoveteles_az_iskolakban_fel
@Habakuk999: Má megbocsáss. Nem veszem magamra... sosenemsenem nacizta, faszoztamtán, de Gábriella stabil helyén kuksol immár majdnem egy éve. Van amit nem vesz be a Magognyomor. Ő az egyik.
@V-PORT:
talán Roald Dahl-nak van egy novellája amiben a főszereplőnek már a sokadik terhessége végződik vetéléssel.nagyon sajnáljuk szegényt.:(( (de tényleg)
aztán mire végre sikerül szülnie kiderül, hogy megszületett a kis adolf.
@Evezős: A Rauzsi nagyjából egy kisegítőiskolás kreativ-szellentési szintjén mozog. A Kleberlsburgh örülne, ha ilyen tanarai, oktatjai lennének. Bár, a mostani pajdagordiuszi csomókar sem sokkal jobb. Idióta barmok... és ekkora átbaszás után sem sincsenek az utcán karlengetve, középső ujjat mutatva.... az értelmiség legallja...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nemmellékesen, a beállamosítás után még a rebellcsirák is a bugyogóban ragadnak...
@Evezős: Kis is szokta mondani? eszem f@szom megáll!
@Habakuk999: ne sajnáld, egy vérből valók vagyunk ;)

Azt azért még hozzá tenném, a megteremtést az ideológiai "értelmiségi" elit vitte véghez, nem csak úgy megteremtődött a semmiből ;)

Az idézőjel nem véletlen, az én felfogásom szerint a gyűlöletet kihasználó és az azzal az önnön előnyeit kikovácsoló ember, az nem értelmiségi, még ha diplomák és doktori fokozatok tömkelegével is rendelkezik.
@punkfrog: Dahliából a rendőrfeleségre lenne igazán szükség, aki a fogyasztott ürücombattal agyoncsapta SasszemBéla urát, majd a kondoleáló, egyben helyszíntlelő nyombererekkel gefalatta a bizonyságot:-)
@V-PORT: Az már a me-jelölti vita lesz??? Akkor most ki készült erősebben az me.-jelölti kampányra?
"Ciao, sono papa Francesco" - személyesen telefonál olasz családoknak a pápa

A júniusban rablógyilkosság következtében meghalt Andrea Ferri vállalkozó családját Ferenc pápa először augusztus 9-én hívta fel, amikor az áldozat testvérével beszélt. Korábban egy 19 éves fiút keresett meg.

hvg.hu/vilag/20130826_Ciao_sono_papa_Francesco__szemelyesen_te
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: megbocsátok, bár nincs miért:)

nincs is a karanténnal semmi baj, én se olvasom a linkjeit, s elhajtom, ha majom.
Nekem, mint Rodeoval közös keresztapának erre jogosítványom is van.

amúgy sokat változott.

ugyanakkor viszont tényleg úgy gondolom, szükség lenne az ő szemszögéből írt hozzászólásokra is, kár, hogy csak linkeskedik.
@Myrath:
nehogy fordítva legyen! tudnak ezek az arabok kaszabolni, ha úgy hozza a sors, betörnek az Ali babák!:)
@CSENDES: Mesterházy akarja ezt vagy elhitették vele, hogy alkalmas?
@Habakuk999: igen ez a baj, mondom ezt a másik, mint szélsőségesen toleráns
@V-PORT: @CSENDES: melléklet:

A Fidesz szerint mindegy, mi lesz az Együtt-MSZP "cirkusszal"

A Fidesz frakcióvezetője szerint az Együtt-PM választási szövetség és az MSZP között zajló egyeztetés cirkusz, és "teljesen mindegy, hogy ennek a cirkusznak mi lesz a végeredménye a hatalmi alkudozás szempontjából".

hvg.hu/itthon/20130826_A_Fidesz_szerint_mindegy_mi_lesz_az_Egyut
@Habakuk999: ok!
te így látod, én meg úgy!
beszélgetünk.
attól, hogy pl. a cigánykérdést nem sikerült megoldani x év alatt a szociknak, még nem az a válasz, hogy zárjuk karanténba őket.(a cigányokat)
és ráadásul ezért a megoldásért a béna előző kormány a felelős! hiszen ha megoldották volna akkor most nem kellene senkit karanténba zárni!
az ordas eszmékért azok felelősek akik terjesztik.
@V-PORT: ebben egyetértünk,
A figyelmet pusztán arra szeretném fölhívni, hogy ők is korszakváltók szeretnének lenni, s nem lenne olyan nagy baj, ha nem az ő korszakuk jönne el, viszont van egy nagy csomó korszakváltó jobbiktégla, amit bizony be kell építeni.

persze, csak dumálok itt naivan, mert az itteni pár ember kivételével ez senkit sem érdekel.
és megint mellékletek:

A nap konceptuális műalkotását az MSZP kampánycsapata prezentálja
horváthbence

Tartalom és forma érzékeny összjátéka a szocialisták legújabb videójánál, amivel Mesterházy Attila szeptember 10-ei ATV-s szereplését reklámozzák. A találat SailorRipley hatalmas érdeme.

most.444.hu/2013/08/26/a-nap-konceptualis-mualkotasat-az-mszp-kampanycsapata-prezentalja/

-------------------------

És akkor jöjjenek a TÉNYEK

Kumin Ferenc nincs már egyedül. Eddig az ő dolga volt, hogy helyrerakja a külföldi lapokban Magyarországról megjelenő koncepciózus hazugságokat. De kapott egy szövetségest. Nagy tapsot kérünk a Nézőpont Intézetnek és a factcheck.hu-nak.

most.444.hu/2013/08/26/es-akkor-jojjenek-a-tenyek/
Az ilyen törvényszegő férgeket nyugodtan börtönbe lehetne vágni 20 évre, aki 18 év alattinak kábítószert vagy dohányárút ad el!
Ne rinyáljon, hanem legyen becsületes törvénytisztelő ember, bár abban kételkedem, mert kutyából nem lesz szalonna
@jaegtoer:

Bakker, a fényképen épp a feketegazdaság fehérítése folyik:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, és ezért már több napja köszörüli a nyelvét a FIDESZ és összes kommunikációs alkalmazottja, hogy miért veszélyes, miért nem is veszélyes ez a társaság. Lásd még: Zsigó, Hoppál, kutyafüle-farka is ekörül mozog. A farkánál D Tamásra céloztam. Na az igen, az egy igazi farok. A füle meg a párt és összes PR csicskása.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem itt nem lesz megegyezés az Mszp és az E-Pm között. Szerintem az Mszp fog rosszabbul járni, mert neki pont nem a törzsszavazóira van szüksége. Plusz honnan veszi, hogy a törzsszavazóinak nem szimpatikusabb Bajnai?
@Habakuk999: Írjál e-mailt. Borítsd rájuk az asztalt! :))
@punkfrog: "attól, hogy pl. a cigánykérdést nem sikerült megoldani x év alatt a szociknak, még nem az a válasz, hogy zárjuk karanténba őket.(a cigányokat)"

Ez kb. akkora ökörség, mint amikor a jobberek zsidó világösszeesküvést látnak mindenhol. ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már az első mondatoknál felnyüszítettem a boldogságtól: "A magyar miniszterelnök hatalma nem korlátlan. A kormány ellensúlya – más európai demokráciákhoz hasonlóan – elsősorban maga az Országgyűlés, melynek kétharmados többségét két politikai erő, a Fidesz, mint sokszínű néppárt, illetve a világnézeti pártként működő KDNP adja. A pártszövetségen belüli belső viták így eleve kontrollt képeznek a kormány hatalmával szemben."

Oszt' itt abba is hagytam, költészetem elkomorult.
hmmm

Román miniszter is kérte a magyar állampolgárságot

Ovididu Silaghi a román szállításügyet felügyelte korábban. A máramarosi és avasi térségből benyújtott mintegy 30 ezer kérvény közül alig harmincat utasítottak el a nyelvtudás hiánya miatt.

12 ezer máramarosi és avasi román kérvényezte a magyar állampolgárságot - adta hírül az Új Magyar Szó Online a transilvaniareporter.ro információira hivatkozva.

A kérvényezők között van a lap szerint Ovidiu Silaghi volt szállításügyi miniszter, illetve Adrian Stef, a Szatmár megyei tanács elnöke is.

Az Avason lakók nagy része Angliában szeretne dolgozni, ezért kérik a magyar állampolgárságot - mondta Hupka Félix, a nagybányai Demokrácia Központ vezetője. A máramarosiak többsége viszont az Egyesült Államokba vagy Kanadába tart, ahol nincs a magyarokkal szemben vízumkényszer.

A térségből benyújtott mintegy 30 ezer kérvény közül alig harmincat utasítottak el azért, mert a kérvényező nem beszélt magyarul. Ha közben kérvényezők megtanulják a nyelvet, három hónap elteltével újra próbálkozhatnak.

hvg.hu/vilag/20130826_Roman_miniszter_is_kerte_a_magyar_allampo
@Habakuk999: Majha eccer égő csipkerózsabokorszerűen megjelenik valamely majdnem önáltató gondola-körrel, esetleg belélesek, de amíg ő a kurzusjobberszélsősajtszemlész, nálam nincs kerenivalója és lelőhelye.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, ezt is hasonlóan látjuk.

én sajnálom ezeket a megvezetett butácska leányokat és legényeket, s beletudnék rúgni szellemi vezéreikbe egy nagyot, de ez sem olyan egyszerű.

itt vannak a gének, itt a nevelés, a történelem, szóval sokkal komolyabb dolog ez, minthogy egy hülye nácival lerendezzük.

főleg akkor, ha pl elkezdünk gondolkodni egyéb viszonyokon, teszem azt Kubatov...Feri..másik Feri
@punkfrog:

@Habakuk999:

"_igenis nincs felelősségünk benne!
a felelősség a jobbiké és az anyapártjáé! _"

Nem érted, vagy nem akarod érteni, mit mond a Prófétánk.

felelősségünk van akkor is, ha szó nélkül hagyjuk, de felelősségünk van abban is, ha nyakra-főre emlegetéssel a visszájára fordítjuk a rokonszenvet, és a szajkózással elfonnyasztjuk az emlékezés virágait.
@V-PORT: Te kis huncut. De miért is lenne ez neked egy kiváló, támogatható projekt?
@sírbateszezazegész:
"Ez az egész csak arra jó, hogy az ellenzék, ha akarja, leüsse a magas labdát."Nem lehet könnyű műfajnak tekinteni a trafikügyet.
A jelenlegi tarfikügy szerencsés szereplőit védő törvény csak egy részlete a globális problémának.
Az első: Az történt, hogy a szerencsés nyertes a Fidesz kezdeményezésére és támogatásával mélyen megsértette a magántulajdon szentségét, mely a civilizált gazdaság alapköve. Egyidejűleg megfosztott több tízezer vállalkozót a tulajdonától és az egzisztenciájától.
A második: Az árrés emeléséből származó bevételeket miért nem az államkassza javára rendelte be? A 4%-ról 10%-ra emelt árrésnek mindössze a 6%-os emelés ÁFA-ja folyik be a költségvetésbe, a többi a kedvezményezettek zsebét gyarapítja. Ez egy 400-500 milliárdos piacnál nem elhanyagolható szempont.
Arról nem szólva, hogy példátlan az olyan gazdasági döntés, amelyben az állam átcsoportosít direktbe az egyik embercsoporttól a másik javára pénzeket úgy, hogy mindez az átcsoportosítás a büdzsét elkerüli.
Tehát az ekörüli kormányzati húzások sokkal mélyebbre és távolabbra mutatnak, mint ahogy kezeljük, az ellenzéket is beleértve.
Én megszavazom nekik a 15 milliárdot, csak már a liberalizációnál tartanánk.
@jaegtoer: az utolsó mondatod gyönyörű!
most már értem!:)))
A trafikügy alapvetően pénzmosoda
endresy.blogspot.hu/2013/04/szivj-kampanyert-oh-magyar.html
Mivel pedig a kampáynhoz, de utána is kell a tiszta-fehér adománypénz, nanaá, hogy Lázárék bebiztosították maguknak a pénzcsapot.
@Habakuk999: DE csak akkor, ha már lefelé gyün a hegyrüüü, oszt van nála két kött tábla... egy fekhelynek, egy meg szömfedőnek:-)
@Habakuk999: van a vas, van a hús, van a kormány, van a kő, van a takszöv, van a bank, van a csányi, van a dohány, van az iskola könyv

Darabonként adják el a kapuvári húsgyárat

Nem próbálnak tovább befektetőt találni, mert nem kellett senkinek.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130826-darabonkent-adjak-el-a-kapuvari-husgyarat.html
@CSENDES:

igen, van abban valami költői, ha a narancsligetek arra bólogatnak, hogy az almafák gyökereztek rossz helyen Szabolcsban és a tűzelhalásról maguk tehetnek.
Nah. Amennyiben valakiben felmerül az a kósza gondolat, hogy ha szavazni kéne, akkor nem a pakompart, a fizimiska, a manírok, a hajviselet, a pártelnevezés, a taglétszám, hanem az adott formáció programja alapján akarna - lehet, hogy van ilyen az országban, nem tudom, mondom, lehet - akkor legalábbis egy program már van.

dk365.hu/kongresszus/data/dk_program.pdf

Csak szólok, hogy 62 oldal.

Még csak a 18. oldalnál tartok, de eddig tetszik. (Ha esetleg Fabius hiányolná a hamuszórást, van benne, de előre mondom, hogy nem kazánnyi, csak szivarnyi :)

Pl ilyenek vannak benne:

"A hitéleti tevékenység finanszírozásánál az egyházak elsősorban a híveikre, és ne az
államra támaszkodjanak. Minthogy az egyházak vagyonát elvették, híveik pedig csekély anyagi támogatást nyújtanak, a saját finanszírozás csak hosszabb távú célként tűzhető ki. Az államnak csökkenő mértékben még sokáig hozzá kell ehhez közpénzzel járulnia, annak elosztásában azonban a hívek akaratának és nem az állami önkénynek kell irányadónak lenni"

"Fentebb megfogalmazott elvek és célok több ponton is szükségessé teszik az 1997-ben
kötött vatikáni megállapodás megfelelő módosítását.
Az új kormánynak haladéktalanul
tárgyalásokat kell kezdenie a Vatikánnal e megállapodás módosításáról, s ha ezek nem
vezetnek eredményre, vállalni kell annak felmondását."

"3.1. Az alkotmányos jogállam helyreállítása"

Ez hosszu, 4 oldal, el kell olvasni, a lényege: visszaállitani az 2010 április 25 előtti alkotmányt, de az új alkotmány megirásához már minősitett töbség kell, melynek része a Fidesz is.

kerestem az MSZP oldalán is hasonlót, meg az E14 oldalán is, ha valaki tud róla, szóljon.
@Husz_János_Puszita: Én meg nem, mert látom ahogyan a kétezer fől lélekszámú településen ellehetetlenül a volt trafikos, és helyette két, egy családhoz tartozó személy kapta meg a koncessziót. Az előzőt tönkreteszik, magukat ránk erőszakolják,a nyitva tartás nekik nem számít, míg a másik ellehetetlenül. Mi kerüljük az ilyen személyek boltjait, amennyiben lehet. Ezzel tudunk harcolni. És harcolunk is, mert valamennyien a másik településre járunk, ahol azért kapta meg a város szélén a vállalkozó a koncessziót, mert senki nem számított rá, hogy ott értékesíteni lehet.
@V-PORT: nem szoktam:) én egy roppant békés természetű ember vagyok, ha ez talán nem is látszik mindig
@Habakuk999: Spec nálam Gábris sincs tahótlanítva, és most megnéztem, tényleg üres a ketrec. A féligazságok megismerése nélkül azt sem lehetne tudni, hogy miből fujják a saját passzátszelüket. AZt, ami aztán gárdaavatáshoz vezet. Annál a gárdánál, ami különben éppen most vasárnap bizonyította, hogy a kormányzat szívánek oly kedves. Mint a másik szálra bedobott linken is feszegettem
endresy.blogspot.hu/2013/08/villamok-elotti-atvonulo-allapotok.html

A jobbik jelenléte ebben az esetben teljesen indifferens az ilyen gyülevész gyűléseken. Mivel anno a Magyar Gárda Vona alapításával és a jobbik képviselők által azóta is hangoztatott retorikai fordulatok, a veretes fasizmus jegyében létezett. Hogy az utódszervezetek erődemontrációján részt vesznek-e, ezek után teljesen mindegy. ahogy az is, hogy kuturális vagy sprotegyletnek titulálják.
@bella _ciao: öööö izééé, szólok a négy mancsnak, mi ez az állatkínzás? :D
Már oly rég akarám kérdeznyi: Oszt akko, amikor a Rákkel lakzizikk, a kiMága fogja huzigálnyi a vonyitóját a Startdivariánuszon, a FELCSÚT-FRADIKA TISZTELETMACSÓT JÁCCIK E, aq helyi pléh-bános vajon ilyen vallás alapján aggya össze az összeillendőket, és az örömapa kiszökve a partiról, a kertibudi szívalakú ablakán a szotyihéjat kiköpködve fogja e nézni az emelinnkelt bundásmeccset? És Lázár-Navracsics akkor is lapátolni fogja e alóla a merdet?
a dolog vételenül 1xű.. az új kormány azonnal liberalizálná a dohánytermék árusítását..és még azon lendülettel levinné a haszonkulcsot 3-4 %-ra, és másnap reggel egy sima rendeletben megtiltaná a koncesszióval szerzett értékesítőhelyen egyéb termék árisítását..

oszt jónapot....
@béla néni:
" liberalizálná a dohánytermék árusítását."
ezzel nem kezdhet, pont ekkor lép be a kártalanítás.

Kulcs, termékkör, vagy a semmis szerződés játszhat elsőre.
@punkfrog: az sem válasz, hogy vegyünk puskát és lőjünk le mindenkit, aki átjön a kerítésen.

az pedig főleg nem válasz, hogy angyali mosollyal nézzük, hogyan tördelik le a fák ágait.

nem beszélve a szülésekről, a segélyekről.

visszakérdeznék? a cigányember felelős az életkörülményeiért?

ugye, ha megszólal az igazságérzeted, azt kell, hogy mondjad, nem, a felelősség a magas politikáé, közvetve a miénk, hiszen mi hagytuk, hogy így legyen.

viszont, ha a cigányember felelőssége korlátozott, akkor az őt elviselni már képtelen újdonsült jobbikos szimpatizáns felelőssége is korlátozott, nem gondolod?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem állatkinzás, innen egyenes út a vastüdő.... amúgymeg Te meg ebben az országban meddig akarsz élni? A kegyes halál számodra ismeretlen fogalom? :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Testükkel akadályozták meg az esztergomiak a közvilágítás kikapcsolását"

Ezt kellene csinálni, mint a Gandhi + megtagadni az adófizetést, mit tudnának ellene tenni? Semmit.
@Habakuk999: én csak aztat mondom: a vajdasági magyarok már a felcsútban vannak:-)
@GeoCracker: A független magyar bíróság ítéleteit gondolom mindenkinek - még a rendőrségnek is - érdemes betartani. :)

jobbikjog.jobbik.hu/kimondta_b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g_ez_g%C3%A1rda_nem_az_g%C3%A1rda

t7.hu/0ois

Amúgy jogilag a gárdát nem is lehetett feloszlatni csak az egyesületet. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: izééé, engedtessék meg nekem, az itt mint földrajzi helyzet és a meddig mind időtartam ideális konstellációja, csak emlékeztetni szeretnélek a sziklás képes biodiszletes képecskédre ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nahát???!!!!!!!!!!!!
mit kívánsz felebarátodnak:(

a görögök hogyan élik meg a válságukat?

Egy hónap már nagy idő, több mindent láttal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ahham, ergó a stonerock konstellnáció láthatóan beégett a retinádba:-)
@Mariann19:

és még mondja valaki, hogy nem lehet semmiben sem egyetértés a francsetudjamilyenoldalakközött!:D
@bella _ciao: okééé, te nyertél, már el is képzeltem a szép párt :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a kiöregedett négerek?
Édesapám mesélte, a fociakadémián milyen érdekes magyarok teremnek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagyon reméltem, hogy valamilyen módon jelzed az egyetértésedet ebben az ügyben.
Annyi hozzáfűzni való még lehet a trafikügyhöz, hogy ezt a csalárd kormányzati húzást az ellenzék a kommunikációjában alig használta ki.
A fenti megfogalmazásom szerény azokhoz a lehetőségekhez képest, amelyekkel a közvéleményt fel kellett volna világosítani a tartalmáról, egyben felrázni a tömegeket a mély passzivitásból. Nem ártott volna markánsan megfogalmazni, hogy ez az ügy magában hordozza azt a jövőképet, amelyben ezek után senki nem lehet biztonságban sem jogilag, sem a javait illetően.
Legalább!!!
@Habakuk999: Ne tudd meg... pontosabban, jobb, ha nem tudod...
este vacsizni mentünk a helybéli halasdába... összes fogyasztás egy porkchop, egy tintahalkarika, egy smallfish, poha ser, 3 deci hagymázasgyantásrecina...
a melletünk lévő asztalnál éhező görög társaság, 12 felnőtt 4 gyerek (0-10 év) és hétköznapilag vacsiztak este tizkor....

másfél órát gunnyaszttotunk a kajával, ezek a hatodik előételnél tartottak.... nem úgy tünt, hogy gyomorbajosak lennénel a válság miatt...
@Mariann19:

A közvélemény utálja a vállalkozót, szerintem még kárörvendenek is. Fizessenek a gazdagok!
@Mariann19: engedtessék meg nekem kimondani röviden azt amit olyan szépen körül tetszettél írni:

impotens faszkalapok voltak ebben az esetben IS az ellenzéknél
@jaegtoer: "és még mondja valaki, hogy nem lehet semmiben sem egyetértés a francsetudja milyen oldalak között?"
Rosszat sejtek. Csak nem megint egy platformon vagyunk?
Így miről fogunk beszélgetni, ha ez lesz a trendi?
@Mariann19: Émmár valamikor leírtam ma a szerintemi megoldást... egy rohadék nyomoronc élősködő senkiházi társaság az egész... amúgymeg olvasgass élménybeszámolót, ha akarsz, mert szerintem me kicsit brillantinoztam:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem áll neked jól a jog ász kulás:)

tessen már mértéket tartani:)

egy megoldatlan társadalmi problémára adott önkéntes és önkényes kényszerválasz lehet jelzésértékű, de egyáltalán nem biztos, hogy az jogszerű, mint ahogy más estben a jogszerűség is lehet igazságtalan.

tessen megnézni, jól ül-e azon a lovon. a farok van-é kézben, avagy a kantár? már fogásra is más. :D
@Husz_János_Puszita: megtörténik nap, mint nap

a feketegazdaság erősödik, olvasd Cirbi cikkét a húskombinátról, nem kell a kutyának sem.

nem lehet versenyezni a fekete importtal, @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a húskereskedelem hivatalos becslés szerint harmada, azaz akkor kétharmada fekete.

sok a 27% plusz a rengeteg mindenféle díj, adó.

ez is spirál, lesz egy új csomag, mert az állam éhes, s még több lesz a kalóz.

a héten lesz érdekes adat, jön a beruházások statisztikája
@Mariann19: Amúgymeg, ez a kibszott nagy hallgatás az ellenzék részéről... már az is megfordult a felyembe, hogy ha eccer lesz itt valami váltás, akkor csak ez egy sinai gazdacserelesz, oszt a jónép továbbr IS CSAK SZÍVNI FOG. eMIATT A NAGY KUKASÁG...
szerintem naponta legalább egyet fel kell gyújtani és belocsolni benzinnel...
ismeretlen tettes

brühüyyy

azok a konténerek kiégnek pillanatok alatt és még csak nem is terjed tovább a pléhkaszniból

kész nyereség...pláne ha a gazdi is benne ég
Amikor a narancsmaffia gyermekek védelmére hivatkozik tudni lehet valami igazán alávaló mocskot akar letolni a torkunkon!Ezek olyan hülyék amit senki nem gondolt volna,pedig az előző kormányzásuk sem volt piskóta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A független magyar bíróság képzete akkor szünt meg, amikor Orbán a parlamentből üzente meg az elvárt ítéletet. A cselekvési függetlensége a belügynek pedig a motoroscirkusz kapcsán.

A belügyi apparátus tehát gyakorlatilag Orbán magángárdájaként, a kormányzati megrendelések és engedélyek alapján működik. Amellett a blogra nem véletlenül tettem be képernyőképet a deli nyiszlett fiuklányok helyett. Maga a kormányszócső emlegette a résztvevőket útodszervezetként.
Ergo a szellemiség mellé örökölték az ítéleteket is. A jó izlés és humánum nevében biztos. A belügy és Orbán szemében pedig nem.
Az, hogy egyesületnek hívják rohadtul nem érdekel. Ezért idéztem a blogon az 1920-es évet az SA sporttagozatként alakult.
Tényleg kellene egy munkásörségnek látszó egyesület.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: TE roppantul elgenyásodtál az elnemmult egyhónapban:-) Deazér kedvlellek:-)
@Husz_János_Puszita: "A közvélemény utálja a vállalkozót."
A felső 10%-ot nagyon, de a kisboltost, akivel naponta kapcsolatban áll, nem.
Remélhető, hogy az emberekben van annyi szolidaritás, hogy érzékeny a szeme előtt lejátszódó egzisztenciális drámákra.
@Mariann19:

"Így miről fogunk beszélgetni, ha ez lesz a trendi? "

erősítjük az alapot, amire lehet építkezni, hogy a kritikus esetekben is legyen hova "visszatalálni:D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

no igen:

Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.

öreg meg aki mondja :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért, már pártot is alapítottak? szép párt? hát akkor van a schmuck szépkorúakjai, meg nyúl és selmeczi szép pártja? mindegyik valami alapvető önismereti hiányosságon alapul.
@Mariann19: Amúgymeg a tények talajánál... Olvastam az És-t mostanság, a volt kultminiszter Baulint esszéjét a napfiakormányról... rá egy választ, már nemisemlékszem kitől... és sajna az utóbbinak van igaza... szerinte egy agyhalott vezeti az országot, mert itten nem meffiakormány van, hanem uralkodik a téboly. Merhogy, egy maffiozo racionalizál és bevételoptimalizál. Itten meg uralkodik a grófi szeszély, kerül, amibe kerül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Körülírtam, körülírtam.
Már tényleg a fejlődés útjára kell lépnem egy lazább stílus alkalmazására.
Most te, a napokban Habakuk ösztökélt az eddigiek elhagyására.
Emésztem magam, hogy mit tegyek.
Igenis! Impotens faszkalapok voltak ebben az esetben is az ellenzéknél. Jól mondod.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nemtömjén... az marad a seggdugasz zsótink. Csak az értékekre történő szelíd figyelemfelhívás:-))))) (ebben a nagy ordenará nagy mocsokkatyvasztiábanákusz)
@Husz_János_Puszita:
szép példája annak, hogy az esztergomiak ki mellett állnak, és ki mellett nem.
@Mariann19:

Szerintem tévedsz. A kisvállalkozót még jobban utálják, mint a nagyot.
Szeretjük a lángost, de nem a lángossütőt. Ismerős nem? A megboldogult géemkás időkből. Azóta rosszabb lett a helyzet, mert most már dzsipjük is van.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"_Amúgymeg, ez a kibszott nagy hallgatás az ellenzék részéről... már az is megfordult a felyembe,_"

nem kell nagy forgásokat végrahajtani, hogy bele ne szédüljön az alábbi linken figyelmesen nézze meg a táblázatot, na onnan lehet látni, mi az ábra:

index.hu/gazdasag/2013/08/13/igy_adozunk_ha_veszit_a_fidesz/
@DarthVader:
"Nah. Amennyiben valakiben felmerül az a kósza gondolat, hogy ha szavazni kéne, akkor nem a pakompart, a fizimiska, a manírok, a hajviselet, a pártelnevezés, a taglétszám, hanem az adott formáció programja alapján akarna - lehet, hogy van ilyen az országban, nem tudom, mondom, lehet - akkor legalábbis egy program már van."

Ha van is ilyen választ, számuk oly csekély, hogy a pártok rendhagyó módon nem is fognak programot írni. Helyette marad nekünk az óvodás mutogatás, sárdobálás, karaktergyilkolás. Mivel a 2014. évi választások kampánya a 2010. évi választások után rögtön elindult, így nem sokat fog egyetlen párt sem túl sok energiát ölni a program kidolgozásába. Ha lesz is program, abban semmi konkrétum, semmilyen számon kérhető tény nem lesz.
Szerintem.
@rodeo36: hALI NAGYFATER! :-)

kIKOTORTAM... KERESS RÁ, BÁR NEM SOK VAN A JUTUBON A BUZUKÁSRÓL:
aNTONIS sIMIXIS... LEHET BEALÉLSZ... ÉS EZ EGY KB. 30 ÉVES CSÓKA...
@Habakuk999: beszélgettem hús szállítással foglalkozókkal, meg ott dolgozókkal, szép a világ arra felé is, nem csak a dohány, IT szektorok működnek mutyiföldjén.

emmeg a végletesség magasiskolája, jognak szembe menni a teljes társadalommal kilátástalan küzdelem, amíg a többségnek nincs ellenérzése a szélsőségekkel szemben, addig ködharapás az egész:

Betiltaná a Jobbikot egy MSZP-s képviselő

Hiába oszlatták fel a Magyar Gárdát, az újra és újra felbukkan, ezért egy szocialista képviselő a Jobbik feloszlatását várja a kormánytól. A Belügyminisztérium államtitkára szerint a Gárda egy marginális szervezet, ami már a Jobbiknak sem vállalható.

hvg.hu/itthon/20130826_Betiltana_a_Jobbikot_egy_MSZPs_kepviselo
@GeoCracker: s ím, megszületék orbán saját milíciája.
Márpedig ahol milícia van, az előbb utóbb rendezkedni kezd.

ehhez tényleg kevés már a jobbik.

érdekesnek tartom, hogy mostanában milyen kevés szó esik a jobbikról az ellenzéki számolgatások kapcsán.

röpködnek a számok az 1-2-3 6 %-os pártocskákról, mindenki meg akar találni bennünket, az 52 %-nyi népet, de senki nem foglalkozik a jobbikosokkal.

pedig ott is van tíz százaléknyi balos, pusztán a vidéki cigánykérdés miatt a jobbikhoz csapódott ember.

s ebből az aspektusból nézelődve is fölmerül a baloldal felelőssége, ha elvesztegetett százalékokban is gondolkodunk.
@Habakuk999: szerintem mi ugyan azt gondoljuk erről a dologról, csak mindig másról beszélünk.
a cigányoknak van felelősségük a saját életkörülményeikért.
a jobbikosnak is felelnie kell az általa elkövetett dolgokért.
nekem is.
nem kell mindent a politikára fogni.
vállalja mindenki a felelősséget saját magáért.
a segélyezésnél meg kihasználják a lehetőségeket.
más meg adót optimalizál, off shore-ozik, szlovák rendszám stb.
kinek mire van lehetősége.

az első mondatodat nem értem.
ööö izéééé, no comment

Rendőrség engedélyezte a gárdistaavatást

Index

2013. augusztus 26., hétfő 16:30 |
Előzmény

Gárdisták tettek esküt a Hősök terén

Címkék
magyar gárda, brfk, avatás, gyülekezési jog
h i r d e t é s

Vasárnap egy kis gárdista-avatással egybekötött masírozással emlékeztek megalapításának hatodik évfordulójára a Magyar Gárda utódszervezetei a Hősök terén. A Kodály köröndtől az Andrássy úton a Hősök teréig vonuló menet élén a „Gárda Motorosok” haladtak, őket zászlóvivők követték, akik egy-egy nagy méretű nemzeti színű, illetve Árpád-sávos és székely zászlót tartottak. A Hősök terén azután a gárdisták alakzatba álltak, és úgy hallgatták meg az online bejelentkező Budaházy György és – élőben - Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő szónoklatát.

A saját egyenruháikban parádézó gárdisták láttán felmerült bennünk, hogy engedélyezhette a rendőrség az avatást, mikor mindenféle gárdát jogerősen betiltott már a bíróság? Vagy ha nem engedélyezték, akkor hogy tarthatták meg mégis a rendezvényt, miközben szemtanúk szerint tizenöt kisbusznyi rohamrendőr várakozott a Műcsarnok mögött?

Kérdéseinket a BRFK-nak is feltettük, onnan azt a furcsa választ kaptuk, hogy a gyülekezési törvény alapján ők engedélyezték a gárdistaavatást, amit azután a „szükséges erőkkel” biztosítottak is. De közben „feloszlatott egyesület tevékenységében való részvétel” szabálysértés elkövetése miatt azért feljelentést is tettek 8 fő ellen.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azt gondolod, hogy a mai brillantirozásodat nem olvastam? Élmény ennyi idő után, tényleg. Nem is gondolod, hányszor emlegettünk többen, természetesen az űr miatt, amit itt hagytál csalárd módon magad után.
Itt egyelőre nem lesz váltás, majd eccer.
Még jósolok magamnak 20-30 évet, de már látom, hogy nagyon szar a perspektíva.
"Itten meg uralkodik a grófi szeszély."
Tegnap erről is szó volt. Arról, hogy Orbán el kívánja hagyni az eu-t, a "grófi szeszély" jelleget a feudális restauráció bizonyítja.
Ki fogja vajon komponálni a koronázási szent misére a zenét?
Lehet, hogy Szikora Robika, most kapott állami kitüntetést előlegként.
@Habakuk999: Egyébkénmt ahogy az SA-analógia megfigyelhető, ugy formálódik a Fidesz holdudvarában az SS analógiája is.
Ahogy a Jobbik-ról, és az általuk anno felkarolt csendőr-nosztalgiáról csönd van, úgy van csönd az egyetemi cirkusz óta az ultrákról is.
Az ugyan nem a balodal felelőssége, de az tudható 2006-óta legalább is, hogy Wittneren keresztül például igencsak meg van az összeköttetés a TV-székházat anno éppen W.M beszéde után felgyújtó társasággal.
@punkfrog: @Habakuk999: szerintem mi ugyan azt gondoljuk erről a dologról, csak mindig másról beszélünk.

én is így látom ;)
@Habakuk999:

Látom szintén a magyar valóságban élsz.:)

A pártok úgy tesznek, mintha nem egy teljesen hazug rendszer tetején trónolnának. Mi a reakció? Még több adminisztratív szabály, ami végképp gúzsba köti a becsülettel próbálkozókat. Lásd szerencsétlen trafikost. Biztosan elment már a kedve a vállalkozástól a hatóságok "jóindulatát"
@jaegtoer: "Erősítjük az alapot, amelyre lehet építkezni."
Akár egy párttaggyűlás lelkesítő szövege!
Te tudsz valamit?
Erősödik az ellenzék?
@GeoCracker: jaja, a fentiek általam belinkeltek fényében, főleg
@Habakuk999:

Látom szintén a magyar valóságban élsz.:)

A pártok úgy tesznek, mintha nem egy teljesen hazug rendszer tetején trónolnának. Mi a reakció? Még több adminisztratív szabály, ami végképp gúzsba köti a becsülettel próbálkozókat. Lásd szerencsétlen trafikost. Biztosan elment már a kedve a vállalkozástól a hatóságok "jóindulatát" megtapasztalva.

Hozhat iii bármilyen üvegzseb törvényt, ha szándék nincs a betartatására, illetve ha lehetetlen betartani őket. A csalás a rendszerbe van kódolva.
@Mariann19: Nem ösztökéltelek, nekem tetszik, hogy ilyen szép illedelmesen írsz.

Pusztán arra céloztam, amikor már te sem bírod kurvaanyázás nélkül, akkor kezdődik majd a revolúció.
A vörös hajad már adott hozzá.:)
@Mariann19: az ellenzék nem ér rá ellenzéknek lenni, mert el van foglalva a...öööööö....mivel is?:)))
A SZLOVÁK VÁLASZTÁSOKON INDUL BAJNAI GORDON

Kívül 2014 néven folytatja tovább az Együtt 2014, mivel elege van a magyarországi magyarokból.

hircsarda.blog.hu/2013/08/26/a_szlovak_valasztasokon_indul_bajnai_gordon
@Husz_János_Puszita:
"Szeretjük a lángost, de nem a lángossütőt."
Az a régi idők antipátiája volt.
Én nem lokálisan nézem ezt a rokonszenvet, vagy az ellenkezőjét a vállalkozókkal szemben.
Az nem lehet, hogy az emberek ne álljanak a magukat megvédeni nem képes embertársaik mellé, még ha vállalkozók is.
@Mariann19: Időnként belétek lestem, amit nyulfarnyi időmtelenségem engedett. Meglepett hiátusom revelezációs hiánya... nem gondoltam volna. Pedig csak egy ecceri kommenterbalfékbéla valék. Azért aggodalmatok és hiányolosálotok jól esett. Bár megjegyzem a konstans megnyúzás, bundátlaníitás és sermámorban fetrengésem vizionárius acsetelése kissé felzaklatott. De... belátom, csak az öszinte írigység szólt vissza néhánytalanatokból... és te... neme voltál e gazok köztesben felemlegethető:-)
Nem tudom mit csináltam.:)
oooooooooooopppppppsssssssssssss:

Kitüntették Demján Sándort

Demján Sándor nagyvállalkozót a Tatár Köztársaság gazdasági fejlesztéséért végzett két évtizedes munkájáért tüntették ki.

hvg.hu/gazdasag/20130826_Kituntettek_Demjan_Sandort
@GeoCracker: Az SA párhuzamot immár vagy 3 éve feszgettem valahol errefelé... már csak az a kérdés, hogy a kristáyléjszakán Kubatov, vajon Röhm sorsára jut é...
@Mariann19:

Pedig nem állnak Mariann. Olvasgass más blogokon hozzászólásokat, ülj be egy falusi orvosi váróterembe, ácsorogj kicsit a kisbolt előtt pletykát hallgatva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na, a molyágásról még a prolibolival. meg a penisvaldessel, különmajd elbeszélgetek. A Te búnöd fijam, elhanyagaolható e bestékhez képest, hogy a kénköves ménykű égesse mindahányt:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Önző dögök vagytok tökivel együtt, ha ezt a gyönyörű "sziklakertet" képesek vagytok kisajátítani!
nekünk muhi kell, illetve muhi és környéke takarékszövetkezet

Demján Sándor nagyvállalkozót a Tatár Köztársaság gazdasági fejlesztéséért végzett két évtizedes munkájáért tüntették ki.

hvg.hu/gazdasag/20130826_Kituntettek_Demjan_Sandort
@Kijelölt Felelős: Hmmm látom, eme sziklakert bég belőled, ó Lót, ki sónyaló, is képes lenne szikrakertet csihollani:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, utána láttam, hogy megint kései észlelő vagyok. megyek inkább a tatármártásnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sose gondoltam volna, hogy eccer én leszek esthajnal előtti csillagosátosotok üdén bearanyozója:-) (köszönet az ismeretlen biomasszázsnak:-) )
@punkfrog: szerintem nem ugyanazt gondoljuk

Egy kérdés:
szerinted volt-e felelőssége a két háború közötti politikai rendszerének, pártjainak abban a szégyenteljes tényben, hogy Magyarország eminensnek bizonyult a zsidókérdés megoldásában.

Most ne gyere azzal, amíg Horthy hatalmon volt, nem voltak deportálások.
Nem, jöttek a németek, jött Szállasi és túlteljesítettük a tervet.

Van-e felelőssége azoknak, akik amikor még az utca végére se ért a menet, már kifosztották a házakat.

persze, ha valaki lop, az az ő büntetőjogi felelőssége.
De van-e lehetősége emberi életre?
Van-e lehetősége megtanulni, hogy lopni nem szép dolog.

Egyáltalán valóban nem szabad-e lopni, amikor az állam a lopás mesterségére épült fel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hehhe... pedig, ha a hazait is megmutatnám, igaz kicsit korosabban... asszem beszarnátok:-)))
hogy a poszthoz is legyen valami hozzászólás...

rendben, bebetonozták a trafikhuszárokat de úgy, hogy azon biz' rést nem nagyon találni.
és ha majd, egy másik kormány esetleg, netalántán, de odasúgja a vámosoknak, hogy nem kell annyira buzgólkodni az ukrán határon cigiügyben..?
nomeg a finánc akkor is erősen félrefigyel, amikor az utcában összefut a közismert dílerrel..?

megnézném, hogy merre állana a trafikhercegek szája széle :)
ja, és depersze a koncessziós díjat kőkeményen behajtanám...
@nandras01: Ez nem megoldás... csak mondjuk a Csipát esetleg vissza kellene küldeni kórházigazgatónak, hogy ne haljanak a koraszülöttek a BAZ. megyei korházban számiolatlanul. Mert ugyi szerintem, egy kórházigazgató ne vigéckedjen dohánnyal, hanem próbáljon rendet tartani a kótházában, ha már egy életen keresztül azért fizetünk, hogy ne az ágytálon beszarva, 10 személyes kórteremben dögöljünk meg.
@bella _ciao: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a tatárok.
azok, gondolom ülnek tatárhonban, a kis háromszög alakú kucsmájuk alatt néznek ki a sátorból, és azon töprengenek: ki a faszom az a demján? és a magyarok? várjunk csak, várjunk csak magyarok: á, megvan, ide a lóbőrre fel van írva: kedves nép, oda, üresjáratban 45 nap, vissza, arannyal és asszonyokkal megrakva 90 nap. beszédjük halványan ösmerős.
@nandras01: de az is megoldás, hogy mindegyik párt kap egy ötezres dohánybolt kvótát, amit kioszthat a seggnyalóinak.
Orbaniaban nem er genyozni egy olebecskevel. Mert a gazdi pitbulljai seggbe harapnak.
@Secnir: és az azeriek min töprenghetnek? kijaafaszom az a szíjjártó?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: gondolod, hogy azért van az eü olyan helyzetben, mert a főorvos a betegek vegzálása helyett a trafikospult mögött áll?

és miért nem megoldás?
az állami bevétel a koncessziós díjakból biztosított lenne, a ner trafikok bedöglenének, és mindenki vidáman röhöghetne a szerencsétlenkedésükön.
a nevetés pedig gyógyít. és különben is, a legigazabb öröm a káröröm, mert érdek nélküli :)
@bella _ciao: nem rossz ötlet, de sajnos az idézett törvényhely ezt kizárja, ill. irreálisan drágává teszi.
@Mariann19:

"Emésztem magam, hogy mit tegyek."

magam is amondó vagyok, hogy a szellem ragyogását nem szabad elfüggönyözni holmi önkorlátozással.
Az önkifejezés szárnyainak önkényes és rituális nyesegetése lenyűgözően életszerű plasztikus megjelenítéstől fosztja meg a burjánzó gondolatok entrópiájának bemutatását, pedig több esetben egy-egy gondosan megválasztott szóval galaktikus méreteket meghaladó gondolatsor is szemléltethető lenne, nem beszélve némely kijegecesedett vélemény tömörítési megoldásáról. ezeket a különleges szavakat most nem sorolom fel, mert a bájolgás nem kenyerem, amint az többször is észrevehető volt. a kurva életbe!, na.:D
@Habakuk999:

"szégyenteljes tényben, hogy Magyarország eminensnek bizonyult a zsidókérdés megoldásában.
"

azért kellett egy kis rábeszélés. de maradjunk a trafikkérdésnél. amaz egy másik poszt.
@Habakuk999: Szia!
Nagyon igyekszem, hogy a stílusom megfeleljen neked, be is bizonyítottam valamelyik nap, amikor mást kértél.
Oda tettem magam, emlékszel?
Most eltávozom egy kollégális kis összeröffenésre, és az egyéni revolúcióm ott kezdődne, ha késnék a hazajövetelnél.
Rossz magyarsággal, nem vagyok sokáig elengedve.
Biztosan hiányoznék...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagyon vigyáztam arra, hogy bántó szó ne hangozzék el a részemről.
Látom, vissza olvastad a hiányodról szóló baráti beszólásokat, de tudod, hogy ezek titkolt érzelmeket fejeztek ki markáns humorba ágyazva.
Jó lehet neked ilyen emblematikus figurának lenni. Irígyellek!
@jaegtoer: nem köt le a trafikolás, útálatos dolog, sajnálom a kárvallottakat, de tényleg ott tartok, hogy sápítozást fölöslegesnek tartom, főleg úgy, hogy egy világ dőlt össze bennem a hétvégén elnézve a két koldusdeák nászbajvívását.

ez a lopni vagy nem lopni kérdés kezd sokkal jobban foglalkoztatni.
Jön a szocializmus ebben a témában is, bár orbánistáktól nyilván nem szabad lopni, de mástól szabad?

Azt már látjuk, hogy a bankoktól szabad, ebben segítenek is.
De pl tőled is lophatok szabadon? S Te is tőlem?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"ha már egy életen keresztül azért fizetünk, hogy ne az ágytálon beszarva, 10 személyes kórteremben dögöljünk meg. "

Maga egy VIP helyről beszél.
Ugyanmár. Ha véletlenül az ellenzék kerülne kormányra, simán meg lehet oldani némi furfinttal, hogy ez az újabb elkészített betontuskó legfeljebb azok készítőinek nyakába jelentsen majd koloncot a nagy büdös víz fenekén.
A fiúk folyamatosan elkövetik azt a hibát, hogy azt hiszik, okosak. Pedig nem.
@Husz_János_Puszita:
Lehet, hogy más környezetben élek, de azt látom azoktól is, akik nem érintettek közvetlenül, hogy mély együttérzéssel viseltetnek az egyéni drámájukat viselők felé.
@Mariann19: Segítsünk kiharcolni egy plusz félórácskát?:)
Vérnyúl uram átküld néhány sziklakertet, s míg azt nézegetik, el is telik a félóra.

Nálunk a legkisebb gyereknek sokkal egyszerűbb, egyetlen indoka van, a nagyok is mehettek.
@GeoCracker: Ja értem szóval te mint demokrata válogatsz a független bíróság ítéletei között?? :)
@Mariann19: igen, mindenben igazad van, leginkább a picit leegyszerűsített kommentben... csak arra akartam célozni, ha orbán megy, ezt a jogszabályt még mai körülmények mellett is meg lehet támadni/negligálni... ha ezt a következő vezetés nem teszi, akkor megegyeztek a háttérben... volt már ilyenre példa, most is van egyezség közülük néhánnyal... valóban alapokat támadnak a fidesz döntései, de mindent rendbe lehet hozni, ha van rá akarat... csak az elvesztegetett időt nem lehet visszakapni, de ezt a békát le kell nyelni... az az cca.40-50 mrd sok pénz perszonálisan, de a totálban nem oszt, nem szoroz, főleg, ha egy évig van csak... ha meg tovább, akkor meg úgyis lesz más bajunk, annál súlyosabb... most nem pesszimista vagyok, csak realista... legalábbis én ezt látom...
Ja, és köszönöm a jó szót:)
@jaegtoer: Milyen szellem ragyogásáról beszélsz?
Melletted kevesen rúghatnak labdába.
Lenyűgözőek az elmélkedéseid, néha még a pátosz is fellelhető.
Ritkaság.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, egy független bíróág, minden szervezetet a szellemi tartalma alapján minősítő ítéletei között nem válogatnék.
S úgy mellesleg nem én ugattam le a bíróságokat a Parlamentből, hanem Orbán Viktor. Nem az én nem létező pártom képviselője volt a "függetélen" főügyész, hanem a Fideszé.
Amíg a bíróság úgy ítélkezik, hogy a fasiszta lajbiban fasiszta, feketében talán, de terepszínűben, illetve fehér ingben már nem, addig nem én minősítem a bíróságot, hanem a bíróság minősíti önmagát. Lefele. A félelemkeltés függhet egyenruhától, zárt alakzatoktól, karlengetésektől például. Azaz a formai és eszmei tartalomtól. Ebből a szempontból nekem, mint demokratának fasiszta és neoSA a társaság. Mindegy minek hívják.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én is elég régóta emlegetem. Nem fogunk összeveszni rajta :-)
Elég nyilvánvaló a párhuzam.
@sírbateszezazegész: te egy realista pesszimista vagy. pedig beköltözött a nap a kárpát-medencébe:

Fidesz: a béremelések időszaka kezdődik

A Fidesz frakcióvezetője szerint a pedagógusok béremeléséről szóló javaslat elfogadásával a parlament a béremelések időszakát kezdi meg.

hetivalasz.hu/uzlet/mindenkeppen-elorelepes-mondta-67609
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Hmmm látom, eme sziklakert bég belőled, ó Lót, ki sónyaló, is képes lenne szikrakertet csihollani:-)) "

Képes lenne...
@Mariann19:

Tudom amit tudok, ne szerénykedj. irigylésre méltó a hsz-eid mögött "kitapintható" tiszta szellem, és az okfejtéseid grandiózusan logikus és közérthető, mértéktartó, és értékteremtő stílusa, noha én nem egy esetben az érzelemdús Lófaszt! felkiáltással kezdeném a felvezetést, mint az megesik olykor olykor, ámde sokszor visszafog az ittlévő kedves közönség ártatlan:D mivolta, bár Rodeó üdítően felszabadító közvetlensége még közvetíti azt a reményt, hogy azért még itt sincs behatárolva a horizont, ha élhetek ezzel a gépzavarral:D
@nandras01: A finánc félrefigyel?

Annak ára van.

Mert az alábbi szállítmányt nem a megengedett 2, azaz kettő dobozonként hordták át:

varanus.blog.hu/2013/08/09/mintafalu_es_a_trafik_turiszt
@Habakuk999:

"nem köt le a trafikolás,[...]"

kinek a trafikolás, kinek a trafikálás:D
@jaegtoer: miért van olyan érzésem, hogy ma fejezted be a schmittpál összes olvasását?
@Habakuk999:
a politikai rendszernek persze, hogy van felelőssége.
de annak a politikai rendszernek aki ezeket elkövetii.vagy talán Károlyi a felelős a deportálásokért?
akik kifosztották a szerencsétlenek házait azokra nincs megfelelő szó.

de van-e felelőssége a járókelőnek, aki nem avatkozik közbe, mikor a nyilasok terelik az embereket, mert félti az életét? én róluk, rólunk beszélek.mi "járókelők" vagyunk.
párton kívüliek, szabad gondolatokkal.

nem olyan egyszerű eldönteni, kinek könnyebb becsületesen élni.nem a nyomor határozza meg!
a szegény embernek egy értéke van:a becsülete.
sokat hallottam ezt gyerekkoromban.
szerinted könnyebb becsületesnek lenni egy milliárdos vagy politikus család gyerekének?
neki mi számít lopásnak?a szlovák rendszám,a közbeszerzés 3x-os áron,egy trafik szerzés vagy néhány hektár föld?az ő szemében az nem lopás...
@bella _ciao:

"_miért van olyan érzésem, hogy ma fejezted be a schmittpál összes olvasását? _"

oszd meg mardosó kétségeid, hátha segíthetek:D
@jaegtoer: hehe. átváltottál valami édesvíz kiadványra? tippelek: müller péter lesz az.
úgy szállok le a bicikliről, ahogy akarok!
Szabad felhasználású devizahitelek nemfizetési aránya 26%. (Ez azokat a hiteleket mutatja, amelyeket már több, mint 90 napja nem fizetnek és át sem lettek strukturálva)

Ugyanezen hitelek forint alapon már majdnem 29%-os nemfizetési arányt mutatnak. Hoppácska! Sokkal több a bedőlt forinthitel, mint a devizás?! De hát az hogy lehet, ha a deviza a hibás, meg a devizahitel?

Mi a helyzet a lakáscélú hiteleknél? Ott 16,5% a nemfizetők aránya a devizahiteleknél és csak valamivel kevesebb, 14,8% a piaci forinthiteleknél.

Na ne má’! Összevetve a két adatot ugyanannyi forintos hitel dőlt be, mint devizás?! Arányaiban ugyanannyi forintos adós várná, hogy megmentsék állami pénzen, mint devizahiteles?

Ezek szerint egy szó sem igaz abból, hogy a devizahitel léte a probléma alapja? Hanem inkább a munkanélküliség, a gazdaság zsugorodása, a magas adóztatás?

A meggondolatlanul felvett lakáshitelek, amit az állam erőltetett? Vegyél saját lakást úgy 10% önerő és állami kezességvállalás mellett, hogy az a 10% önerőt is az állam adja szocpol formájában.

Olyan emberek százezrei vettek lakást a biztatásra, akiknek egy fillérjük nem volt. Akik még az ügyvéd 50 ezer forintos díját is személyi kölcsönből fizették. (Konkrét példákról beszélek.

kiszamolo.hu/devizahitelek-mi-a-valodi-problema/
@Habakuk999:

Csinálják meg a devizahiteles mentést. Remélem a forinthitelesek rájuk borítják a szavazófülkét jövőre.
@Habakuk999: lesz 330 forintos eurónk, megmentik a hiteleseket és elgyengítik a forintot.

Vérnyúl uram!

legközelebb csak olajbogyóra fussa, ha forintban kapod a béredet.
@Husz_János_Puszita: okosak ezek a rövidtávú túlélésben.

most viszonylag sok a huf-os állampapír, benyeleti a devizahitelek problémáját a bankokkal és az adófizetőkkel - én milyen kompenzációt kapok, mert nincs hitelem? - választás előtt kiszór töméntelen mennyiségű forintot, választás után elinflálja az adósságot és várja a messiást, a német gazdasági növekedést karba tett kézzel.

A konstrukció szép. Akár még működhet is.

Csak olyan országárulós.:(

Csak ettől mi még simán éhen halhatunk
@Habakuk999:

Te már semminek nem tudsz örülni?
Annyit adózhatsz, amennyit csak tudsz! (a felvázolt konstrukcióból ezt kihagytad.)
@Kijelölt Felelős: ez már tavaly óta nem így van sokkal többet adózhatok, mint amennyit tudok
@Habakuk999:

Majd ha elüldöznek, akkor fognak sírni.

Vicceltem.
Nem az elüldözéssel.
@GeoCracker: Egyre jobb veled beszélgetni viszont erre még figyelj. Főleg jobbik és gárda ügyben. :)

youtu.be/VXqb-8z-078
Az utóbbi két órában senki nem fogott össze senkivel?
@Habakuk999: "én milyen kompenzációt kapok, mert nincs hitelem"

ezt én is felvetettem valahol, és irigységgel vádoltak!
de komolyan.szinte menekülnöm kellett!
@Habakuk999:

Nem olyan rossz konstrukció, mindenki azt csinálja. Ami viszont bejön a nagyhatalmaknak, nem biztos hogy nálunk működni fog. Kicsik, vagyunk, ingatagok, sérülékenyek, túlságosan rászorulunk a külső finanszírozásra.

Az infláció, mint tudjuk a szegények adója, pláne világbajnok ÁFÁ-val megfejelve.
@V-PORT:
17 óra 35-ig nem, bár ki tudja.
Helyette, ha még lett volna:
www.itbusiness.hu/Fooldal/rsscsatorna/bloggerek_orizetben.html?portalstate=rss

Ha holnap reggel azt olvasom, hogy népes küldöttség élén Karas Mónika Pekingbe utazott, eladom a házat annak vevőnek - aki áron alul ugyan -, de hajlandó fizetni érte. Aztán a lóvéval elbújok egy Mosonmagyaróvár melletti rekettyésben és várok.
Ha rossz hírek jönnek, számítok Bolira logisztika tekintettyében.
Kösz, előre is!
@Habakuk999:

"egy világ dőlt össze bennem a hétvégén elnézve a két koldusdeák nászbajvívását."

miről maradtam le?
@bella _ciao: semmi pesszimizmus nincs abban, amit írtam. Csak ez a dolgok rendje. Ezt el kell fogadni. De amig azok az értékek, melyek minden kutúrában megtalálhatóak, léteznek, addig nincs baj. Mindenki életében vannak jobb és rosszabb periodusok... az itt levőknek ez most egy picit rosszabb... viszont a napi sumákságokon túl kell lépni... engem is jobban érdekelne egy struktúrális/stratégiai vita, mint a napi operatív döntéseken való fennakadás... talán Habakuk is ezt jelezte... ezt nem látom az ellenzék soraiban... az mszpnek pedig lenne rá pénze, hogy elindítson és finanszírozzon egy ilyen társadalmi vitát/vitasorozatot... ha nem az lenne a fontos, hogy az egzisztenciájuk biztosítva legyen... ez van...
@sírbateszezazegész: te, lipsius hollandiában élt, az justus. irány leuven, igyál stellát, oszt a szobra előtt nyomhatod a sztoicizmust!
@jaegtoer: Nehezen viseli Habakuk az erős összefogást. Frusztrálja, hogy kimarad belőle. Meg ott van a szilva. :))
@Penivaldes: Ezt biztos, hogy nekem akartad írni? ;)
@V-PORT: én összefogok veled. ketten már leszünk
@Penivaldes: Ha már ketten, akkor lehet, hogy Mesterházy velük is tárgyalna. De te ülsz Schmuck mellé. :)
@Knósszosz: de miért pont egy rekettyésbe? Bolink nem enged be? Én beengednélek.
@V-PORT: Miért pont én? és miért pont a Schmuck mellé?:)
@Penivaldes: Választhatsz. Ha borul ez a testvéri szövetség, akkor Mesterházy új szövetségeseket keres. Fodor, Gyurcsány vagy Schmuck?
@V-PORT: Meg mi is vagyunk akkor már! Te meg Én. Kéne vmi név. meg program
@bella _ciao: Vagy Gyurcsány. Bár nem biztos, hogy megengedik, és bevadulnak. :)
@Penivaldes: Mégjobbanegyütt. Program: Orbán takarodj!!!!!
@Penivaldes: Csak Vadai, ha Gyurcsány mellé ülsz.
@Penivaldes:
Nem is tudom, talán azért, mert ha ezt a szót hallom valamiféle áthatolhatatlan bozótot látok, amin a NAV se…
Pedig jelent ez pusztát, meg van ilyen település, meg egyébként semmit se nem jelent, de szokták mondani.
Boliig nem is fárasztom magam, ha elébb is dús rekettyésre lelek… kösz!-:))
Most mondja a Juhász, a színfalak mögött mivel állt oda az MSZP. Ha Bajnai a miniszterelnök jelölt, akkor az E14-PM nulla, azaz nulla darab jelöltet állíthat.

Hajlandó vagyok én is kompromisszumot kötni, íme:
Legyen Mesterházy a miniszterelnök, Bajnai gazdasági miniszterként kapjon szabad kezet, mint 2009.-ben.
@Penivaldes: Van nevünk. Programunk. Tagjaink. És össze akarunk fogni. Mi kell még?
@bella _ciao: na, akkor leuwen flandria, a stella az vallon sör:)... viszont megtudtam ki volt lipsius justus, ezért örök hála:)... nem sztoikus vagyok, csak ami van, az van... akkor és azt kell tenni amit és amikor lehetőség van rá... különben csak elfecséreled az erőforrásaid... ezért áll közel hozzám jaegtoer javaslata: "várni kell"... addig viszont az alapokat kell lerakni ahhoz, hogy milyen épületet akarsz:)... én egyébként a cider, weisbier, ale pártján állok, de szeretem az apátsági söröket is...:)
@Husz_János_Puszita: Ez most komoly? Juhász nem csak sok kendert szívott?
@Penivaldes: ez nem álmodozás... csak praktikusság... szerintem:)
@Husz_János_Puszita: eztet a nyájőrzőt nem hagynám nyilatkozni bajnaiék helyébe. káosz a fickó.
@sírbateszezazegész: kedvesem, te inkább a mi kettönk ügyében légy praktikus:)
@Penivaldes: És 10 perc alatt. Te vagy én szóljak Mesterházynak?
@Penivaldes: készítek elő mindent:) az előző erre a nagy összefogásra ment:)
@sírbateszezazegész: eltakarítod a jelenlegi asszonyt...)

remélem nem vagy túl öreg hozzám
@bella _ciao: miért nem a könnyű drogok legalizálásáról beszél? Bevétel az államnak, legalább 500ezer szavazat, ha mellécsapják az azonos neműek házasságát is az plusz 100ezer.... nem is értem
@Penivaldes: Az, az érzésem, hogy hátba akarsz támadni. Egyedül akarsz szövetkezni. Áruló. :)
@bella _ciao:

"kostólogassa jégurat a harapós ló! "

no,végre egy jókívánság! tarcsa mög. lehet kistarcsa is, meg nagytarcsa de ha akarja kerepes. bár tűllem szimplán tárcsázhat is és választhat kedve szerint:

Erdőtarcsa település Nógrád megyében
Értarcsa (rom. Tarcea) település Romániában, Bihar megyében
Kerepestarcsa Kerepes és Kistarcsa egyesülésével létrejött település 1978 és 1994 között
Kistarcsa település Pest megyében
Köröstarcsa település Békés megyében
Mosontarcsa (ném. Andau) település Ausztriában, Burgenlandban
Nagytarcsa település Pest megyében
Tarcsafalva (rom. Tărceşti) település Romániában, Hargita megyében
Tarcsafürdő (ném. Bad Tatzmanndorf) település Ausztriában, Burgenlandban

hu.wikipedia.org/wiki/Tarcsa_%28egy%C3%A9rtelm%C5%B1s%C3%ADt%C5%91_lap%29

tisztelettel, alászolgájja, mint fel és le

J.
@sírbateszezazegész: ne hagyd, hogy befolyásoljanak mindenféle rágcsálók felvetései:)
@Husz_János_Puszita: 1-2 napja ugyanezt vetettem fel én is, de kaptam tőletek a fejemre(lehet, hogy te nem voltál köztük)
@Penivaldes:
Hálehet ritkásabb is, azt se bánom.
Rekettyésügyben abszolút liberálisnak mondható nézeteket vallok_:)
@sírbateszezazegész: lipsius nagy hatással volt a korabeli magyar gondolkodókra.
na jó, de mekkora alapokat raksz a várakozás alatt? nem mindegy, egy bazilikát akarsz vagy egy falusi kocsmát? a cider és az ale az utóbbiba való.
@Penivaldes: Akkor én más szövetségest keresek, te meg legyél boldog Attissal! :)
@bella _ciao: De mit mondott? Látjátok ez van, ha nem én közvetítek. :)
@bella _ciao:
A rekettyés hidegen nem jó, ezt én is tudom, ha jól emléxem...
@jaegtoer: várakozzon csak! de addig tarcsa fejben, erősítse cavintonnal.
@V-PORT: ha megkérdeznéd tőle, ő sem tudná már magát idézni. legyél te a magyar hangja. szerinted akart egyáltalán mondani valamit?
@Penivaldes: Felrúgtad a megállapodást. Pedig én lojális voltam, és még Gúr Nándort is megkértem, hogy ne induljon.
@bella _ciao: Te nem kedveled ezt a pasit. :)
@bella _ciao: hatalmas lenne az épület:)... vicc nélkül: el kell dönteni, hogy a cigányságot továbbra is kiskorúként kezeljük-e vagy integráljuk a magyarságba; meg kell győzni jaegtoert, hogy fizessen több adót, mint más és felvázolni, hogy áldozatáért mit kap cserébe; mi legyen Gábriellel, hogy tudnak részt venni az ország életében; ilyenek... nem minden a gazdaság... ha csak a pénztől függene minden, nem itt tartanánk... nem csak tüneti kezelés kell...
@Penivaldes: A Gúr Nándor. Érted! A Gúr Nándor. Hogy nézzek így a szemébe? :)
@sírbateszezazegész: már sokan ki akarták találni magyarországot. elemért kimondottan kedveltem.
@Penivaldes: eleve kijutsz ide... ez nem jó :)
@bella _ciao: nem kitalálni kell... egyszer valóban beszélni ezekről a kérdésekről... mert most mindig csak tüneti kezelés volt... legalábbis a "baloldal" részéről
@Penivaldes: valaha felajánlottuk nekik ezt a lehetőséget, úgy komolyan?
@sírbateszezazegész: különben meg gábriel fog vigyázni jég sörére, amíg az várakozik. te meg ale-merülsz a cider cudar világába, s készíted nekünk a baguetteket. amik talán megérkeznek. ne akarjunk nagy dolgokat, mert hirtelenjében megváltjuk a világot.
Jó éjt! Persze nem tudom, hogy, hogy tudok aludni. Mit fog holnap mondani Mesterházy? Nagyon izgulok! :)
@V-PORT:

Azt mondta, hogy ezzel álltak elő a szocik és kár, hogy a nyilvánosság előtt nem mondják, csak a színfalak mögött.
@sírbateszezazegész:

"meg kell győzni jaegtoert, hogy fizessen több adót, mint más és felvázolni, hogy áldozatáért mit kap cserébe;

nemes eccerűséggel annyit tudok felvázolni várható reakcióm gyanánt, egyáltalán nem kell részemre felvázolni a lófaszt, hanem saját ajkúlag kapják be!
@jaegtoer:
Ez a "garatra a cuclival" platform, nekem alternatívának látszik az ellenzéki faszkodással szemben.
Hol van az irodátok és lehet jelentkezni akk-tibistának?

Nem vagyok egy géniusz, de szórólapot tudok postaládába dobni, szóval dajcsot kisujjból lenyomom.

Választ várok, sürgősen! Alarm!!
@bella _ciao:

"különben meg gábriel fog vigyázni jég sörére, amíg az várakozik. "

mégaszkéne!maga ne ajánlgasson nekem sörfelvigyázót, tarcsa mög.
@Knósszosz:
Backi, semmi dógod?
Sör megvolt?
Rekettyés?
Csak a vízről ismerem. Halászi felé, meg feljebb, Feketeerdő felé. Ezek friss képek.
130823.boli.fotoalbum.hu/
Dokival, kettes kajakban. Teljesen kezdő, ráadásul nem fröccsözik - szóval TELJESEN!!! - és most volt harmadszor vízen. Kicsit megkínoztam (az agyára mehettem) állandóan mondtam, hogy hogyan kepesszen, most ne úgy, most húzzon bele, most lassítson... :))
Egyenlőre kitart, bírja a kiképzést!
Mondtam, ha a Lajtára akar jönni velünk, akkor rendesen alkalmazkodnia kell... (Nem ungarische fostalicska Swechater, a hűtő rendes osztrák sörrel volt feltöltve - este, ami reggel már ... khmmm.... szóval elpárolgott)
0621.voluta.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/21655089
A pöcs kivan, hogy eddig rohangáltam ma az idióta bitek után.
Vacsi megvolt, egy kis Teacher's hiányzik, de ezen is mindjárt segítek.
Nyulambulam hallom elszabadult - bebacott rendesen - innentől győzzük nyuvasztani...
(Reggel telefonyoztunk... könnyesen elérzékenyült, hogy mennyien el vannak vele foglalva... meg az alkoholizmusáról beszélgettünk még... amit persze tagadott! :)))
@bella _ciao:

bellam! édös aranbarátom, bella!

aszonta a beszélgetési havered aki sírbatesz hogy: [...] és felvázolni, hogy mit kap cserébe (t.i. az adómért mit kapok cserébe)

erre monttttam, hogy nekem ne vázolják fel a lófaszt, hanem kapják be az illetékesek.

bellam, ma rossz passzban vagyol, kicsit olyan értetlenke. dehát a Te biciklid.
@Penivaldes:
Jóóóóó??? Kinek... A hópipellőm tele van a mai nappal! Mindenki tök hülye! Még én is!!!
Jöttek egy CT-t beüzemelni és nekem kell kitalálnom, hogy a helyiség sugárvédelmileg nem megfelelő... Ecceri informtikusként mi közöm hozzá?
Ilyenekkel baccák el az időmet! :(
@jaegtoer:
Mé??? Te bringát kapsz érte és nem a ló legnemesebb alkatrészét???
Bella DRÁGÁM ekkorát tévedett?
NEM HISZEM EL!!!
AZ NEM LEHET! :)
@jaegtoer: nem iszik, felvigyázni jó. mondhatnám söreunuch. még egy hűtőt kéne valahogy párosítani vele.
@Knósszosz:

"Hol van az irodátok és lehet jelentkezni akk-tibistának?"

kihelyezett üléseket tartunk, de rendkívül szigorú szabályai vannak a tagfelvételnek.

A belépési papírnak a kiivott söröskorsó aljának sörhabos lenyomatát kell tartalmaznia, és a hengeralakba összesodort belépési nyilatkozatot sült hal szálkájával kell összetűzve a helyszínen a személyügyi kincstárnoknak átadni, aki azt azonnal megsemmisíti, mert a felesleges bürokráciát nem álhattyuk, ellenben a sört állva is megisszuk.
@bella _ciao:

nem. én elvhű vagyok. montamm amit montamm és az meg van mondva. ebbül nem engedek. maga pióta menedzseli Gábrielt mijez a protekciózás? nállam ilyen nincs. itt rend van. saller nélkül is. az a felcsútiaknak van felakasztva a spájzban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De van dógom, most épp azt dógozom.
Műhelyben vagyok itthon és két gép között kezet mosok, mielőtt verem.
A billentyűt ( mielőtt élvezkednél itten) , egy óvatlanul odalökött kapitális poénon, te lökött :))… beee!

A képek jók és istembizonny mennék oda Mosonira, kurvára tetszik, akár a Tisza. Az persze más, de mégis…
A Tícsörszt pótoljad hamar, Nyúl meg ne jácca a zeszét és ne vedejjen, mer sztifádhót csinyálok belőle olivaolajjal, fahéjjal, fokhagymával, szegfűszegel, oregánóval, rakás gyöngyhagymával, Kraszí-val (fehér bor), paradicsommal, sóval, borssal, nagy kockára vágott krumplival, oszt szétosztom a haverok között!!

Ne nyavalyogjon, amúgy se iszik sose, honnan ismerné a második napost ságot-t? Nem???-:))
@jaegtoer:
Szerintem sem felel meg!
Már a sör teszten bukna, ez amilyen barbár, üvegből issza, szóval... :D
Én preferálom a literes cserépkorsót! Csak a belépésem miatt mondom...
@jaegtoer:
Az alaptörvényteket tőlem palizáltátok, ez világos. A szügséges lépéseket meg fogom tenni haladéktalanul.

Sőt, szaladok... három sör... sűűrgős!
@Knósszosz: @jaegtoer:
Láttad a Lajtás képen, a háttérben a fehér hűtőt?
Na, az az elején még tele volt RENDES SÖRREL!
Nem ilyen szar lábmosóvízzel, amit itt árulnak... :(
Persze "elkopott" :D
Amilyen barbárok voltunk, dobozból...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

na itt a másik értetlenje!
tudja mint Kend? Kapja be Maga is. Aki napszúrásra hajlamos az a holdra mönnyön, ne a napra... az maradjon a neon alatt és igyék sört. nézz oda! még hírbe hoznak?! asztakurva?!
hovakerűtttem, az előbb még a varánuszná irogattam, honnan jött elő ez a sok értetlen szomjas ember? mercsak ez lehet. nem ittak eleget!
@jaegtoer: gondoltam, kell a sok jó. vázolt lófasz és söreunuch. esetleg jégkaparó? elég karcosnak tűnik. ne olvasson annyi gyurcsányost!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hűtő... hagyjad már!
Látom én, ez az egész evezés miről szól. Ti az ilyesmit forralva is lekülditek:
0621.voluta.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/21655089

Hűtő... háppersze.
Meg ladik, mi? Csak a masszív alkohólika és még Nyulat ekézed??
Tícsörsz, tanított újat?-:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Már a sör teszten bukna, ez amilyen barbár, üvegből issza, szóval... :D"

Mi nem hagyunk egy lelket sem elveszni, nem úgy mint egy felcsúti tudodki! mi rugalmasak vagyunk, felőlünk hordóból is ihatja. meg fog felelni.
@jaegtoer: pont erről beszélek... ha azt kérik adjak több pénzt, azt kérdem mit kapok cserébe: működő egészségügyet, normális közigazgatást, közbiztonságot, átlátható és kontrollálható közpénzfelhasználást... mit? Nekem elegem van abból, hogy az éppen regnáló kormány gondol egyet és megemeli az adókat... anélkül, hogy megkérdezne... vagy adna cserébe valamit... nem tekintenek partnernek...
@Penivaldes:

aludjon jól Peni és legyen rossz, amennyire csak lehet:)a sorrend felcserélhető
@jaegtoer:
Jaegtoer for prézlident!!
@Knósszosz:

esz asztán a hozzáállás! eszt nevezem! Kispest? jól emlékszem?
@Knósszosz:
Ide figyu, NYUSZIFÜL!
Ja, te a Knoszifül vagy, no mindegy...
A fotózás kedvéért már elkezdtem letakarítani a többi asztalt! Ez az egy maradt "origi"...
NE LÉGY KEKEC! Próbáltam a dolgokat szelídíteni...
Az osztrákok hajnali 2-kor bekacsolták még a terepjáró autórádióját... Reggel az egyik osztrák mamóka, aki a reggelit hozta, mondta, hogy ő falu másik végén lakik, de hallotta...
Ejj, de égtem!
Pedig én már 11-kor alukáltam.
@sírbateszezazegész:

valamikor a nap folyamán belinkeltem a varánuszhoz, de hogy ide-e, vagy az előzőre azt nem tudom, ahol biztosítottak arról, hogy adózni adózhatók feszt, cserébe meg lófasz, sőt.

rossz a hozzáállásod. a helyes magatartás:

ami van osszák be, és a nekünk szánt lófaszt kapják be.

Éppen 60 éve hitegetnek minket. kurvaapját mindnek.
@jaegtoer:
Ja, meg így még a Borsodi Super Dry is megfelelő lehet nektek! :((
Komolyan... HOVA KERÜLTEM! :)
@bella _ciao:

bellam, aran barátom!

Köszönöm kitüntető figyelmed, neked is lófasz a seggedbe!:) de! keresztényi felebaráti szeretettel! ha kevesled, van még, ha sokalod ne légy szerény:D

ciao!
@jaegtoer:
Jól!
Szóval ha elnök úr majd... emlékezhetne rám... csak úgy... ésnemazé... demégis.
Merén demokrata vagyok, csak mondom!-:)
@bella _ciao:
Cent és prézli... baszki, te aztán etimológiai szempöttyök alapján vigygálod a Hówárd regényeit??!
Mindegy, azok mindenhogy kurva jók, részvétem, én is imádom őket!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

idefigyejjen kedves Boli! ne legyen destruktív, mert kitörőjjük a jóemberek listájárul.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jajj, ne csináld mán!
Mi hernádisták, fél Ohm-okból is értyük egymást!!

De kicsit genyózni szabad, nem??-:))
@jaegtoer: keresztényi lófasz? teédesjóisten! szentelni is fogják?
@jaegtoer:
Ezek után??? NE'ba!
Apránként megalakítjátok a TECSÓ SÖR Rajongók Klubját!
BARBÁROK! :D
@bella _ciao:
Ha ügyi vagy, Gábris elintézi és celebrál is neked hozzá!
@Knósszosz:
Te, az nem HEDONISTÁK akart lenni??? :D
@bella _ciao:
Mindig van új és még újabb, hát várd a csodát,
De sohase mondd, hogy genyózás nincs tovább.

"Hrrrr-hrrrr... azéé jó szövegett írrtam, nem? Hrrrr-hrrr, A feleségem csak énekelte, hrrrr, a pámma a zenyim, hrrr-khhrrrr."

Semmi bajom Verebessel, mielőtt kinyírnak, bocs.
@Knósszosz:

Ne tessen elnökurazni, tesvérek vagyunk vagymi szesztestvérek és sörstársak, akik a borivókat sem tekintik páriáknak mer a demokrácia fontos, mindjárt a pohár alján kezdődik. Drága Demokrata Sörstársam, Knósszosz, csakhogy idáig jutottunk!:D
@bella _ciao:

ateistáknak nem, azok csak úgy natúr kapják (be).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Boli! ne izéljen már. Nem hagyunk senkit sör nélkül

hogy kerül ide a tesco? mondjuk, most hogy mondtad, holnap egy kurva jó lecsót fogok főzni az szencség! úgyhogy gúnyológgyon csak, én meg receptet és menüt csinálok belőle.
@jaegtoer:
Most meg vagyok hasomúlva önmagammal, kedves Sörtestvérem és abbéli óhajomat szeretném kifejezni, hogy találkozzunk egy hatalmas, ökomenikus ünnepen, amikor vallási hovatartozást félretéve megünnepeljük a kondás képzettségű darab szar bukását.

Óhajom, mindenki számára értelmezhető retorikai interpretációnak sikeres tolmácsolása okán, amelyet folyamatosan igyekszik tudatosítani velünk, köszönettel tartozom Rodeó testvérnek, aki nyilván majd elküldi a picsába a szarházi orbánékat, csak, úgy a mihez tartás végett.

Ággyameg Berlioz és Bach, meg az összes zsenije!
Ja, és Cilea, meg Rossini! (is)!
Meg a többiek!
@Knósszosz:
Szkúúzi, hejesírás és egyebek ilyenkor?
Nem játszanak!
Jó éjt minden ittlakónak, köztetek jó.
@Knósszosz:

rendben. találkozzunk egy hatalmas, sörkomenikus ünnepen mielőbb
@jaegtoer: ha mát natúr lófasz nekemnek, akkor a lecsó alá nyomathatnál egy kis natúrszeletet, hogy mégis oldjad a sok paradicsom és papírka zöldségességét.
@jaegtoer: ha mát natúr lófasz nekemnek, akkor a lecsó alá nyomathatnál egy kis natúrszeletet, hogy mégis oldjad a sok paradicsom és papírka zöldségességét.
@jaegtoer:
Komlomániákus malátatisztelem, benne volnék.
Aza baly, hoggy itt sokan bene lenénk 1 jó buliba, de mindenkinek van baja. Kinek a felesschége, kinek a zelszásszi mivolta, kinek ez, kinek az.

Nehéz ügy összehozni egy bulit, má' látom.
De nem baj, itt is lehet jókat ökrölni.
E-van, esztis + köll becsülni.
@jaegtoer:
na ezt nyeld le ne hashajtót:

internetfigyelo.wordpress.com/2012/04/21/szegyenteljes-leleplezes/

egy nagyon rossz maffia átvette az országot és elraboltak az utóbbi 40 hónapban 45000 milliárd HUF-ot a korábbin felűl a többi mese mese mátka szarik a madárka kitrákotty mese

brühüyyy
@Knósszosz:
gyász zene:
na ezt nyeld le ne hashajtót:

internetfigyelo.wordpress.com/2012/04/21/szegyenteljes-leleplezes/

egy nagyon rossz maffia átvette az országot és elraboltak az utóbbi 40 hónapban 45000 milliárd HUF-ot a korábbin felűl a többi mese mese mátka szarik a madárka kitrákotty mese

brühüyyy
@Knósszosz:
kedves barátaim a zökumenikus összeivászaton az egész bandát becsomagolni acélhálóba és a DUNAFERR LEGNAGYOBB ÉS ÜRÍTÉSRE KÉSZ MARTINKEMENCÉJÉBE BELEZUTTYINTANI

EZ AZ EGYETLEN MEGOLDÁS KÜLÖNBEN MÉG 30 ÉV MAFFIA GYÜN ÉS EGYRE ROSSZABB

mindezt a Berlioz Requiem hangjaira a Tuba mirum és a Dies Irae hangjaira

brühüyyy
@Knósszosz:

csak @ííí meg ne tuggya mert lebasz

Hector Berlioz (1803 - 1869):
Grande Messe des Morts (1837)
2. Dies irae, verses 3 - 6:
- Tuba mirum

Monteverdichor Würzburg
Thüringer Symphoniker Saalfeld-Rudolstadt
Matthias Beckert (cond.)

Live recording of the concert in the Neubaukirche, Würzburg on July 15, 2011.

Dies irae, verses 3 - 6:
Tuba mirum spargens sonum
Per sepulcra regionum,
Coget omnes ante thronum.

Mors stupebit et natura,
Cum resurget creatura,
Iudicanti responsura.

Liber scriptus proferetur,
In quo totum continetur,
Unde mundus iudicetur.

Iudex ergo cum sedebit,
Quidquid latet apparebit:
Nil inultum remanebit.

English translation:
Wondrous sound the trumpet flingeth;
through earth's sepulchers it ringeth;
all before the throne it bringeth

Death is struck, and nature quaking,
all creation is awaking,
to its Judge an answer making

Lo! the book, exactly worded,
wherein all hath been recorded:
thence shall judgment be awarded

When the Judge his seat attaineth,
and each hidden deed arraigneth,
nothing unavenged remaineth.

German translation:
Laut wird die Posaune klingen,
Durch der Erde Gräber dringen,
Alle hin zum Throne zwingen.

Schaudernd sehen Tod und Leben
Sich die Kreatur erheben,
Rechenschaft dem Herrn zu geben.

Und ein Buch wird aufgeschlagen,
Treu darin ist eingetragen
Jede Schuld aus Erdentagen.

Sitzt der Richter dann zu richten,
Wird sich das Verborgne lichten;
Nichts kann vor der Strafe flüchten.

brühüyyy
@Knósszosz:
az egész (profi magyarázattal) Sir Colin Davis royal Albert Hall london

www.youtube.com/watch?v=wuW2z1fOiQc

azoknak az őrűlteknek is

brühüyyy
látom jó a hangulat!én se vagyok már szomjas.
gyerünk,gyerünk, most vagy soha!rabok legyünk vagy szabadok!
kiszabadultam a koronából de elrabolt a bayer egy szlovák rendszámú mercedesszel.a sivatagban ébredtem és a tengerben ebédeltem.
az anfield roadon ordítottam, hogy hajrá fradi és a ramblas-ról vittek el a rendőrök pozsonyba.ott ruszlit ettem a slovan szurkolókkal.whiskeyt ittam a panatinaikosz ultrákkal az üllői úton.ágfalván a nyomsávot össze-vissza, de azt mondtuk nyúl volt.monte carloban megjátszottam a levegő és a sör hőfokának négyzetösszegét, mivel matematikus is voltam már.csehszlovákiában belevetődtem a tehénszarba de botas volt rajtam.ndk helyett bulgáriába mentem és ittam a mentovkát és masztikát a magyarokkal amíg majdnem belevesztem a tengerbe részegen.badacsonyban jack daniels-t kértem jég nélkül a kánikulában.
magyarország jó hely.én maradok.
@rodeo36: a történet simán hihető!
kis fenntartásom van, mivel a forrás a kuruc.info
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
nem találtam meg a te ajánló beszólásodat, így itt:
www.youtube.com/watch?v=SBfWMdyI9bQ

ezen hiába próbálkozik, a guitar képtelen annyira mint az orgona de meglehetősen jól csinálja...

de ez az igazi guitar zene és fantasztikus
www.youtube.com/watch?v=lbQkgb_vZiY

(zeneiűl: adneki)
kösz

brühüyyy
@punkfrog:
én kurvára haragszom a horváth istvánra...hogy a picsába' tudott egy ilyen szarházi geci roma csávót kiválasztani arra amire voltunk anno meglehetősen sokan -igaz én nem jelentettem- és a kapacitásunk is megvan hozzá

ilyen alja népet előretolni az valami betegség

ezek ócska tolvajok azaz még tolvajnak is ócskák

brühüyyy
@Knósszosz:
nyulambulam ajánlotta, és mitaggyisten begyütt:

íme.

www.youtube.com/watch?v=lbQkgb_vZiY

brühüyyy
@Knósszosz:
Paco de Lucía figyeld milyen guitar-ja van

www.youtube.com/watch?v=e9RS4biqyAc

brühüyyy
@Knósszosz:
Varios amigos míos vieron a Paco de Lucía hace unos días en el Festival de Vitoria.... lo único que decían al volver:
"¡¡¡DIOS EXISTE!!!! Y TOCA LA GUITARRA!!!" Enorme Paco de Lucía!!

és most más, a pánsíp:

www.youtube.com/watch?v=0FUSKO_6NFA

brühüyyy
@Knósszosz:

mitán a pánsíp után letöröltem a könnyeimet
íme:
www.youtube.com/watch?v=Z1E0nEe8RxM

brühüyyy
@Knósszosz:
Publicado em 07/04/2010
Una canción de Sacred Spirit. Arreglo de Inkakike.07-04-2010

Dejemos eclipsar el sol y la luna con nuestro ser espiritual y emocional
Y trascendamos estas barreras físicas y negatividad que nos han hecho una nación de uno
Que los vientos del tiempo pongan en marcha este sentimiento que compartimos con nuestra Madre Tierra y el universo hasta el fin de los tiempos
Que el Creador nos otorgue un gran sentido de unidad y de paz que vamos a heredar a nuestra gente, dondequiera que residan

www.youtube.com/watch?v=9AOwaSjco_s

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=Ph8e6hWYu_4
érdekes, hogy ezt a linket két napja nem lehet megnyitni:

index.hu/x.php?id=inxbkc&url=http%3A%2F%2Fliberalisokblogja.blog.hu%2F2013%2F08%2F26%2Fszabadai_viktor_otvenharom_uj_munkahely

az index címlapján van ezzel a címmel:

Miért érdekes ez a 95-ös Sárközy tanulmány?
["Mondjuk azért, mert a félállami modellt leíró rész nagyjából minden sora megvalósult, sőt helyenként túl is teljesítettük."]
Éjjjj, most már tudom, hogy fideszes vagyok, mert szaros bottal se nyúlnék Mesterházyhoz! Tegnap a Vincenten megmondták! :P
@jaegtoer: Nekem sikerült. El is olvastam.
@nemecsek ernő áruló: Én se nyúlnék hozzá, de nem lettem fideszes. :)
Egy kis adalék, amíg Mesterházy "rálicitál" Attila dönt. Egy kis érdekesség az "Ezekkel? Együtt?" Szövetség mindennapjaiból.
nol.hu/belfold/20130827-titkos_zaradek_es_titkolt_levelek
@V-PORT: Titkos záradék?? Ismét lesz rózsadombi paktum is??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jobbik és gárdaügyben viszonylag egyszerű a képlet. Erről Vona gondoskodott.
Függetélenül attól, hogy megnézem-e, vagy sem. Mobilról most vagy sem.
Vona vastagon benne volt a gárda gründolásában éppen úgy, mint a Jobbikéban. Az, hogy Orbánnal közös Pöcsből indultak, csak tovább egyszerűsít sok mindent.
Szóval: az én világfelfogásomban ez a viszony egyszerű, mint a faék. Az, hogy az ktuális, egyre hatalomcentrikusabb kodifikált jogot miként próbálják kijátszani, az ezen keveset változtat.
Nagyjából azon épülnek fel, hogy
1. Haverom miniszterelnök, he!
2. Van egy bandám a parlamentben is, vili?
3. Ha vmi nem tetszik pofánváglak a gárdával, tehát pofa sulyba.

Az, hogy ezt milyen szellemi egységsugarak tarkítják, már csak külsőség. Mint Morvai Hisztike abban az EP-ben, amit zülleszteni akar, de nem tudok róla, hogy ne onnan fizetnék (akár közvetlenül, akár közvetve). Vagy a holdudvarban az a budalazházi és tomicica, akiket ugy megkínáltam volna pár tizmillás számlákkal Kossuth-téri talajcsereügyben, hogy nem győznének lejmolni az Astoriánál.
@nemecsek ernő áruló: Miért akarnál szaros botot fogdosni? Nem higiénikus, és a kezed is maszatos lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem. Te Jobbik szimpatizánsnak mondod magad, de kikéred magadnak, ha lefasisztáznak. Azért nem csodálom, ha párszor meg vagy gyanusítva a tudathasadással. Nagyanyóval együtt :-)
Azért időnkint tényleg rossz lehet egy fasiszta, rasszista pártot támogatni (gondolj Gyöngyösire és vérvádazó haverotokra, meg Morvai komplexusára a zsidók kis szerszámáról), és közben mantrázni magatoknak, hogy "nem vagyok fasiszta, nem vagyok fasiszta" :-)
@GeoCracker: Tisztelem a véleményed, amiben most több a fikció mint a valóság. :)
Amúgy tomicica azóta, most egy abszolút vállalható projektet indított be, amivel szerintem te is bőven egyet tudsz érteni. :)

www.tolvajkergetok.hu/index.php?video=3
www.facebook.com/tolvajkergetok?fref=ts
Blikk: bújtatott fizetésemelést kapnak az államtitkárok

A miniszterek nem fukarkodnak a közpénzzel, ha államtitkáraikról, helyettes államtitkáraikról van szó: sokuknak bújtatott fizetésemelést adnak - írja a Blikk.

hvg.hu/itthon/20130827_Blikk_bujtatott_fizetesemelest_kapnak_az
Iskolaigazgatók bércsökkenésén rágódtak

Balog Zoltán a Fidesz frakcióülésén arról beszélt, hogy van olyan szabolcsi iskola, ahol államtitkári szintű fizetést kapott az igazgatóhelyettes. A miniszter a bércsökkenés helyett jobban aggódott a tankönyvpiac átalakítását kísérő lobbik miatt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F27%2Fiskolaigazgatok_bercsokkenesen_ragodott_a_fidesz%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Morvai jelenléte nyilván gikció
korábbi zsidózásai szintén
Gyöngyösi listázási óhaja dettó
A jobbik valamelyik hüklyegyerekének vérvádazása szintén
Vona és Orbán közös öntevékenysége is
Vona részvétele a gárdaalakításban már egyenesen népmese
Gyöngyöspatai megjelenésük és még jó pár hasonló szintén
Csupa hang és filmfelvétellel igazolható fikció.....

A 2006-os TV székházfelgyújtása és a hirTV-s csemete örömittas baromságai végképpen.
A Turul-klub (64 vármegye és csatolt részei, valamint a bérhugyozók és az ultrák) részvétele a Kossuth tér latrinává alakítása, a forgalom lezárásával szinte mér nem is volt. Tomcat, Budaházy ott sem volt. Minden ellenkező tartalmú felvétel hamisítás gondolom. Wittner fellépése a Fidesz részéről Snitt Palcsival ezen a Kossuth téri Nagy Őszi Pisis Firradalmon tévképzett.

Hogy mindezek után mi a véleményem?
Orbán, vagy a zsinórjait rángatók, egy weimari receptben gondolkodik, miközben vagy maga csúszik a szélsőségek felé, vagy a fejére nőnek és lesz---ják.
A kettő jelenleg párhuzamosan zajlik. Orbán csúszik lefele, miközben a szélsőjobb egyre inkább önállóstíja magát. A hatalom tehát fasizálódik, és a Jobbiknak ebben nem nulla a szerepe.
Ez utóbbiban persze lehet fikció szerinted, csak azok a fene tények ne lennének....
@GeoCracker: Ilyesmi gondokkal sem küszködök nyugi. :)
@GeoCracker: Nálam meg az a nem fikció, hogy a maszop+fidesz+szdsz, stb. szétbaszták az országot és ehhez képest az általad felsorolt "szörnyű bűnök" csak gyermekmesék.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Amugy hogy van a görögök ajándékával? Tomcat-nek személy szerint azt sem hiszem el amit kérdez a 2006-os fellépése és csatolt ügyei után. Tekintsd nyugodtan előítéletnek a Turul-klubbal szemben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Turul-klubban részt vevők mega Sziriuszról jöttek, és itt sem voltak. Persze, persze.
Egyébként egyik sem menti a másikat. A fasizálódást nem menti egyik párt korábbi baromsága sem. Legfeljebb indokolja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindig van titkos záradék. Nem csak a baloldalon a jobbon is.
Azért abba van valami báj, amikor Széles Gábor osztja az észt. "Bajnai köré tömörült a bukott SZDSZ prominenseinek jelentős csoportja."
@GeoCracker: "Tekintsd nyugodtan előítéletnek a Turul-klubbal szemben."

Hát a történelemben ez is sokszor okozott tragédiákat. Mármint az előítélet.:( Egy olyan intelligens embernél mint amilyen te vagy különösen is aggályos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem gyermekmesék.

Hanem nagyobb bűnök, mint az, hogy szétverték az országot.

ti az emberek fejét fertőzitek meg több nemzedékre gyógyíthatatlan vírussal.
Én sajnos nem tudok röhögni ezen a backdoor üzenetnek, mert én azt a hozzáállást találom vérlázítónak, aminek szellemében az a szardarab trafik tulajdonos ezt kitette.

A véleményem, hogy mivel tudni lehet, hogy az egész trafik ügy egy hatalmas mutyi, amely már egészen alacsony szintre vitte le a központilag irányított mutyi rendszert, így nincsenek ártatlan trafikosok, még aki nem haver és véletlenül kapta meg a jogot, még azokat is letöltendő börtönbüntetésre ítéltetném amint bukott a narancskomcsi rendszer. Csak hogy végre ne legyünk következmények nélküli ország, és ne az legyen, mint rendszerváltáskor, mikor az összes komcsi megúszta, ezúttal a komcsi rendszer összes kiszolgálóját meg kell büntetni.
Bennem az körvonalazódik, hogy valószínűleg az illetékes narancs elvtársnak ki nem fizetett mutyipénz miatt küldték rá a Fogy. Védelmet...
@Habakuk999: Ez egy összetett probléma, amit csak egyszerűsítés végett húzunk sokszor másokra, hogy így "egyszerűbb" legyen kikerülni a saját felelősségünket.
A gonoszság nem pártfüggő és nem is uniformizálható. Minden szívben és lélekben felüti a fejét. Biztos, hogy a jobbikban is vannak rossz és jó emberek, mint, ahogy a többi formációban is.
A mi dolgunk talán az lehet, hogy minden helyzetben emberek tudjunk maradni. Amit eddig belőled ismerek az igen megnyugtató a számomra. Egy nyugodt, kiegyensúlyozott ugyanakkor határozott ember benyomását keltetted bennünk. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az pedig szörnyen nehéz feladat, hogy embernek maradj.

a végén miért többes számban írsz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Tekintsd nyugodtan....."
Nem azt jelenti, hogy okvetlen az.
Ellenben az, amikor csoportokat kiáltanak ki bűnbaknak (vö. zsidóösszeesküvés, cigánybűnözés, "azok állatok", stb.) garantáltan előítélet. Ezt jelenleg a hatalom táplálja is, mert fenntartom: az Orbán nögött álló erők azt hiszik, hogy a történelemben először kezelni tudják a szélsőségeket. Nem fogják tudni.
@Penivaldes: Mert a párommal együtt voltunk vendégül látva. :)
A trafikmutyi kárpórlástervezete teljesen hibás. Kimaradt belőle, hogy a Fradi védőrségének összes gyilkosságért büntetett tagját rá kell küldeni arra, aki módosító javaslatot akar benyújtani a törvényhez.
A szolnoki trafikos felháborodása meg igenis jogos, miféle elbaszott diktatúra van itt, ha már az se elég a törvények felett álláshoz, ha valaki a meleg szarig benyal a kormányzatnak?!? Ezen záros határidőn belül változtatni kell, és fog is Orbán pajtás, hogy végre ismét rendes diktatúra lehessen Magyarországon, mint Rákosi elvtárs idejében volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nono, nem egészen. persze lhet rajtuk mosolyogni, de Tormay C Bujdosókönyvén is lehet mosolyogni, amikor rájössz, hogy minden zsidógyanús szereplő sárga fogú, és ronda. csakhogy az írástudóknak van felelőségük. és ezt nem lehet elintézni holmi gyerekmesével.
Én azt gondolom, hogy ezek a fogyvédes szívatások sem véletlenek. Csak az motoszkál bennem, hogy lehet, a kevésbé jóelvtárs dörgölőzőket így akarják kitenni a bizniszből, hogy aztán 1-2 éven belül minden a kemény mag kezében legyen.

Lehet, volt annyi rutinjuk, hogy az első leosztásban ezt nem húzták meg, így is elég nagy volt a sajtóvisszhang, de ez még kezelhető volt eddig. Viszont ha 2 év múlva utánanéz valaki és azt látja, hogy időközben az ország összes trafikjának a tulajdonjoga kizárólag néhány ember kezében összpontosul, arról sehol senki nem fog cikkezni, főleg a "zemberek" nem fognak háborogni miatta.

Ha meg időközben pl. az alkoholárusítást is a trafikok monopóliumába játsszák át (mint ahogy a szándékról már lehetett itt-ott olvasni), akkor még tutibb lesz a (maffia)biznisz.

Csak azt kívánhatom, hogy ne legyen igazam...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Értem, és a kedves párodnak is ez a véleménye?:)

off: találtam egy 1911-es naptárt, nyomon követhető benne a bevétel-kiadás, meg az időjárás.
@GeoCracker: Igen az általánosítás minden téren hamis vágányra visz.
A zsidóösszeesküvőzés ugyanúgy mint mondjuk a katolikus egyház maga a maffia, stb.
A hülyeségek tárháza, sajnos minden oldalon elég gazdag. :(

Ha már a "cigánybűnözést" is ide hoztad ott is fontos rögzíteni, hogy a többség nem azt érti alatta, hogy akkor most minden cigány bűnöző lenne. Viszont az, hogy a másik oldal állandóan ezt sulykolja, meggátolja azt, hogy ezen egyre súlyosabb problémáról érdemi vitát, aztán pedig érdemi megoldásokat lehessen kimunkálni. Szerintem ez súlyos hiba azok részéről, akik azt terjesztik; mindenki egyből rasszista aki erről a problémáról őszintén beszél, netán meg is akarja oldani azt.:(
"Majd jön az állam, és nemcsak elveszi tőle a megélhetését, de meg sem indokolja, hogy mindezt miért teszi."

Ez amolyan Tiborcz panasza akar lenni?
Mi a francnak megindokolni azt amit mindenki tud? Az orbántól és pereputtyától meg felesleges azt várni, hogy trafikos szintre "ereszkedjen". De csak így tovább, ez lesz a vesztük. Már ha itt többségben vannak a normális emberek és el is mennek szavazni...
@Penivaldes: Tormaynál is az lehet a baj, hogy sok igazságot leír csak ez egyeseknek fáj. Persze nem minden betű igaz benne, de ettől még nem válik az egész hazugsággá szerintem. Talán itt is a helyes mértéktartás lehet a követendő út.
@Penivaldes: Igen a páromnak is nagyon szimpatikus volt Habakuk. :)
még ilyet, még hogy a tisztességes nertársat is meg meri büntetni az adó, milyen világ ez??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez a szélsőjobb egyik alapvető csúsztatása. Nincs cigánybűnözés vagy hottentottabűnözés van.
Van egy BTK, egy PTK és annak megsértői. A megoldás qrva egyszerű. Be kell tartani és be kell tartatni a társadalmi játékszabályokat. Mindenkivel. Az egyenruhába vonuló agresszív barmokkal, és a tanyasi öregeket kirablókkal egyaránt. Nem az előbbiek isteni küldetése az utóbbi. Amikor Bayer, Vona és a hasonló barmok ezt az isteni küldetést sugallják, vindikálják maguknak, és seggnyalóiknak, akkor maguk is bűnözővé válnak. Nem jogi, hanem morális értelemben mindenképpen. Amikor Sz.Ferit felmenti a "független" ügyészség, de a békés tüntetőket (egyformán nem volt adott esetben ott semmi keresnivalójuk) elítélik, akkor ott nagy bajok vannak. A függetlenséggel, a jog mindenkire való érvényességével, stb. De szerintem ugyanott pörgünk egy ideje.
Nem foglak meggyőzni, mert az egész világnézetedet kellene kidobnod, ami nem megy. S nem fogsz meggyőzni, hogy vannak emberek és még emberebbek. Ugyanazért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Pontosítok. Nálam is vanna emberek és még emberebbek. De a határok másutt, nem a származás mentén húzódnak.
vö. endresy.blogspot.hu/2013/07/batrak-es-gyokerek.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem, kedves Géb. Tormay könyvéből semmit sem tudsz meg, leszámítva, hogy aki júdeai annak nagy orra, van és gonoszul vigyorog. És akik kedvenc könyvüknek tartják azok is csak azt tudják meg belőle hogy a zsidók azok ellenük esküdtek össze.
Amikor olvastam a könyvet, az az érzésem volt, hogy TC nagyon akart vmit írni, csak az egész olyan lett mint amikor, és elnézést a kifejezésért, szorulásod van, és hiába nyomod nem jön. Azt én elnézném, hogy antiszemita azt már nem hogy stílustalan.
Normális jobboldali nem ilyen középszerűeket ringat, hanem Márait olvas. Igen, igen, ő is írt csúnyát a zsidókról, de az legalább tényszerű, és nem ilyen úrimagyarnő erőlködés.
@Penivaldes: Látom könyvklubot nyitottál. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és vajh a Habakuknak is szimpatikus volt a párod?:)
és te is szimpatikus voltál a párodnak?
@V-PORT: dehogy, csak.)
nem vagyok kényes az irodalomban, de van egy határ.
szijjarto halabol kivette uzleti utra kinaba az osszes fidesz szavazot es tortent egy kis gebasz:

index.hu/tudomany/2013/08/26/egymillio_csotany_szabadult_el_kinaban/
@GeoCracker: Ott csúszik el a dolog, amikor azt hiszed, hogy ezen kriminalisztikai kifejezést használók minden cigányt bűnözőnek tartanak.

hu.wikipedia.org/wiki/Cig%C3%A1nyb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s

Holott itt csak az elkövetési formák bizonyos tipizálható fajtáiról van szó, amelyek az utóbbi években kezdtek egyre gyakoribbá és a mindennapi emberek életét megkeserítővé válni, amelyre közös érdek lenne hathatós megoldásokat találni.

Másrészt gondolom te is elfogadod azt, hogy van fiatalkorú vagy fehérgalléros bűnözés terminológia, miközben senki sem gondolja azt, hogy akkor minden fiatal bűnöző lenne.
@Penivaldes: Úgy tűnik már sosem leszek rendes jobboldali. TC esetében egyet értek a kínlódással. én is kínlódtam vele egy darabig, majd félretettem öregebb és ezért talán türelmesebb napjaimra. Viszont Máraitól szintén idegrángást kapok, és a gyertyák nálam talán a könyv negyedéig tudtak égni. Csonkig az istennek sem. Vmi izét végiszenvedtem színdarabként a Bárkában, mert egy ismerősöm játszott benne. Egyedül azért nem húztam el a szünetben.
@Penivaldes: Erre igazán Habakuk tudna válaszolni, de remélem mind a ketten azok voltunk.:) A második kérdés könnyebb. Úgy érzem még most is szimpatikus vagyok a páromnak. :)
@Penivaldes: Tudom.:) Bírom, hogy mindegy, hogy az alapértékeink ellen szól, hiszen, mi lerobertázunk olyanokat, akikről csak tippeljük, és ehhez viszonyítjuk a művészetét, de egy nyíltan leszbikus írónőt magasztalunk, mert utálta a zsidókat. Alföldi egyetlen hibája, hogy nem antiszemita. :)
@Penivaldes: Amiket eddig olvastam tőled, szerintem szimpi lennél.
@GeoCracker: Márai nehéz, a polgár vallomásaival is megszenvedsz, de a végén azt mondhattam hogy megérte, mert megtudtam vmit egy korról, és csoportról. én a kényelmes élet híve vagyok, de ha szenvednem kellm akkor az érje meg, és ne az legyen, hogy miért nem mentem el helyette futni.
@V-PORT: Ez tévedés. Alföldit én speciel nem azért kritizálom mert homokos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Te kedvedért elolvastam.
Bár számos hülyeség van benne, az világosan kiderül, hogy az eredeti szóhasználat speciális bűnelkövetési formákta takart a _rendőrségi szakzsargonban_ , míg jelenleg TomCat és hasonló hülyék miatt pejorativizáló és rasszista felhangot kapott a kifejezés.
A kettő között van némi különbség. Amikor az előbbi alapján magyarázkodsz az utóbbi miatt az csúsztatás
@V-PORT: nekem erről a 19. századi nagymagyarok finnugor ellenessége jut eszembe.
ő szerintük ugyanis ha vki nem volt magyar, akkor egészen biztos hogy magyarellenes volt, viszont ha emellé finugor elmélet ellenes volt, akkor a származás már nem számított:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor azért mert nem tetszenek a színdarabjai. Melyiket is láttad?
Amúgy Gábriel, most megint magadra vetted, mikor Penivel beszélgetek. És le se írtam a nevét, de már rögtön ugrottál.:)
Hány darabot is láttál?
@Penivaldes: Ha szenvedni akarok, akkor idejövök és Gabriellel vitázok :-))
Na jó, nem.
Nekem a könyv ne legyen szenvedés tárgya. Kikapcsolódni, szertnék általa. Szenvedni ott a TV-hiredó és a lábamra ejtett Csendes Don.
A könyv szórakoztasson, kapcsoljon ki, adjon plussz pozitív élményt. Egyszerre, ha lehet.
Földhöz vagyok ragadva, tudom.
Nekem különben Márai nem is csak nehéz, hanem unalmas. Végtelenül unalmas. Hozzá képest Kodolányi maga a mozgalmasság. Pedig szegény Julianus barát is ötvenoldalas lépésenkénti sebességgel megy a pipacsmezőn
@Rátóti Mutyikos: Nem a szavazókat vitte ki, hanem Fidesz közeli üzletembereket.
@CSENDES: azok annyian nincsenek. a fidesz nem olyan hogy par ezernel tobb "uzletembert" engedne a husosfazek melle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha minden szart eloolvasol és utána meg is vitatod akkor te is szaros leszel...de közben megszokod és szarosan jársz emberek közé

brühüyyy

vannak ilyenek akikre azt mondják írók meg költők csak azért mert mbetőt bető mögé tesznek és papíron van

a macska is tud zongorázni mert egy jól hangolt zongorán a macska rohangál a billentyűzeten akkor lesz olyan is aki ezt új zenének nevezi mint a NER-t ma sokan és sok minden más áastag lófaszt és időt pazarolva rájuk itt a blogon oldalakat töltenek meg lószarral, hogy csak úgy bűzlik
nem széggyellitek?

brühüyyy
@GeoCracker: vagyis akkor te a könnyed olvasmányokat preferálod. én meg nem, én szeretek lemenni a poklok mélyére hogy azt követően győztesen térjek vissza.
@GeoCracker: ezért nem szeretem a női könyveket. azok laza kikapcsolódások
A pénzek útját kell követni. minden egyéb szószaporítás.

némi fogódzót ad Rodeo reggeli linkje. tanulság: holló a hollónak nem vájja ki a szemét. a magyar "elit" egy és oszthatatlan, ezért osztanak meg minket, hogy jobb meg bal, meg liberális, közben egy nagy humbug az egész.
Csak tolvajok vannak és meglopottak.

Tormay Cécile meg Márai Sándor... hol vannak már ők, és az a világ? sokkal szarabb a helyzet, mint az kiolvasható lenne akár TC-ből, akár MS-ból, vagy akármi másból.
élet-halálharc folyik és még csak nem is sejtjük hogy ki-kivel, ki- ki ellen mert ilyen nincs is. projektek vannak, meg közpénz...
A történelem nem ismétli önmagát, hanem egyre mélyebbre zuhan magyarország, a spirál nem felfelé, hanem lefelé tart. csak a pénzcsapokat figyeljétek. ott egyszerűvé válik minden bonyolult egyenlet.
Mit gondoltok miért affektált annyira többször is Németh Miklós?
miért nem nyílnak már meg a nemzeti WC-k?
@rodeo36:

3 óra ingyen reklám a dzsobbiknak! köszönjük Gábris! és ő nem is tehet róla! nem ő kezdte!:)7,49 @GeoCracker:
@rodeo36:

3 óra ingyen reklám a dzsobbiknak! köszönjük Gábris! és ő nem is tehet róla! nem ő kezdte!:)7,49 @GeoCracker:
@jaegtoer: lassan visszakövetelhetjük azt amit elloptak tőlünk, a na még most meg kell húzni a nadrágszíjat, de aztán jó lesz szöveggel. mert nem lett semmi jobb
a fidesz szavazók vajon tudják, hogy a pártjuk nyilvántartja őket, amely lista a 2/3 elmúltával le lesz foglalva, és az adatok ki lesznek adva verőlegényeknek? ahol gyereket találnak, ott vele kezdik, nehogy felnőve fideszessé váljon.
kicsit off:
hosszútávú karrierlehetőség:
www.eujobs.hu/allasajanlat.php?azon=767
ma 2013.08.27 van....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A Jobbik szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára a náci háborús bűnösök után kutató Simon Wiesenthal központ működése, ezért a párt felszólítja a kormányt: tiltsa be annak működését, a nem magyar állampolgárságú alkalmazottait pedig utasítsa ki az országból."

És mindez a Fradi miatt persze. nemzetbiztonsági kockázat, hogy a Fradi B közép nem Csatáry molinózhat egyet rendesen.

Nem antiszemiták ők, nem, dehogy.
@tristen2005: igaz, de azt is hozzá tenném, mindig volt, és mindig lesz ilyen, aki felvet, kérdez ;)
ehhhhhh, és nekünk semmi nem elég jó, pedig:

Állami támogatást kap az Alt Cash Kft., hogy olcsóbban adja a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz beköthető kasszáit. Az vásárlóknak ezen felül igényelhető támogatással egy kassza ára már 50 ezer forint.

hvg.hu/kkv/20130827_Zuhan_az_online_kassza_ara
A történetben megint csak semmi új vagy váratlan nincs. Ez pont ugyanaz, mint a 9 évre bebetonozott csúcshivatalnokok, a csak és kizárólag 2/3-os többséggel módosítható gazdaságpolitikai intézkedések, amelyeket Orbán alkotott. Ezekből látható, hogy Orbán és a Fidesz túlterjeszkedik a demokratikus keretek adta hatalmán és a későbbi választói döntésektől függetlenül is be akarja biztosítani a hatalmát, vagy esetleges "árnyékhatalmát".
Komoly fizetésemelést kapnak az állami vezetők - itt a névsor!
Havi több mint 11 millió forint pluszpénzhez jutnak az állami vezetők egy "rejtett" fizetésemelési lehetőség

www.napi.hu/magyar_gazdasag/komoly_fizetesemelest_kapnak_az_allami_vezetok_itt_a_nevsor.562824.html
kedves mama, rövid póráz, megosztás, megfélemlítés:

Minden iskolaigazgató jövedelmét egyedileg megvizsgálja a kormány - mondta Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője kedden annak kapcsán, hogy tájékoztatása szerint a kormánypárt képviselőcsoportjának hétfői ülésén felmerült az igény törvényi biztosítékra annak érdekében, hogy az intézményvezetők bére se csökkenjen.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/az_iskolaigazgatokra_szall_ra_a_kormany.562834.html
Hat pld az AB siman elkaszalhatja mint sulyos kozerdeket serto, vagy mitn jo erkolcsbe utkozo szerzodest.
@tristen2005: Bár beéemehetünk abba, hogy ki kezdte, pl. @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
De nem hiszem, hogy van értelme. amellett A szemérmetes hallgatástól nem szünik meg ez a szép fekete reményű gittegylet.
-no comment-

cink.hu/gyilkosok-mondd-el-hogy-parancsra-verted-at-az-embere-1206138121

talán csak még ezt:

Lieutenant_Frank_DrebinUFülöp PéterXX11L
ULMegoszt a KinjáneSzerkesztA devizahitelt meg kényszer hatására vették fel. Ugye? A hátuk mögött állt a bank teljes vezérkara sőt még a takarítók is, és a szegény károsultak kezét kicsavarva, őket agyba főbe verve, rugdalva kényszerítették őket a devizahitel felvételére.
Úgy bizony. Szegények nem tehetnek semmiről!

Talán agyat kellett volna növeszteni, megtanulni a betűket, megtanulni olvasni és szöveget értelmezni (írni ehhez nem kell tudni), valamint meg kellett volna tanulni a számokat 0-tól 9-ig és a négy darab matematikai alapműveletet. Ez így idáig az első 4 elemi osztályban kiválóan megtanulható.

Tanulságul egy sváb közmondás durva fordítása: "A spórkasszába előbb be kell tenni ahhoz, hogy utána kivehessünk belőle."Ma 10:55
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amellett, hogy az okok jelenleg nem megszünőben vannak, hanem bővülnek.
Rendőrök a karneválon – Találja meg az öt apró különbséget a két videó között!

Ez a Notting Hill Karnevál 2013 augusztus 25-én Nyugat-Londonban.

Ez pedig Savaria Karnevál pontosan ugyanakkor Szombathelyen.

Az igazsághoz azért hozzátartozik. hogy a londoni karneválon is letartóztattak 279 embert, igaz ott inkább a nem erőszakra mentek a rendőrök és nem az zenészekre.

(A találatot köszönjük Péternek)

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fmost.444.hu%2F2013%2F08%2F27%2Frendorok-a-karnevalon-talalja-meg-az-ot-apro-kulonbseget-a-ket-videon%2F
@GeoCracker:

Gábris mindig megetet valakit azzal, pl megkérdezi a szivárvány színeinek a számát, valaki ráugrik, a következő válasza az, kikéri magának, olyan színt, a jobbik nem használ és ezt órákon keresztül tudja cáfolni:))
@Secnir:

"hosszútávú karrierlehetőség: "

1600Ft/óra elől hátul informatika, nagyvállalat meg vicc.

az cca 270.000 HUF, az annyi mint 900 €

tehát mindösszesen annyi mint: összegezve menjenek a kurvapicsába. ganék. hosszú távon.
@tristen2005:

ja, és otthon röhög magába, megint csak a jobbik megy a Varánuszon:)
"Az interjúban Szörényi Levente világossá teszi, csak azért, mert valamilyen téma nemzeti, azt ő nem fogadja el, ha egyszer gagyi! Példának hozza a Honfoglalást, amiben eredetileg ő is benne lett volna, de meglátta és elszégyellte magát. Szerinte attól ő nem lesz jó magyar, ha tetszik a film. „A film nem jó, a Wass-film sem jó, gagyi!” Ezzel nem Wass Albertet bírálja, hanem azt a szindrómát, hogy „ha valaki csak azon az alapon próbálja a karrierjét egyengetni, hogy súlyos nemzeti témákat ront el”. Ha valaki nemzeti témát dolgoz fel, rosszul és ő ezt szóvá teszi, és ettől ő nem jó magyar, akkor nagy baj van. És az is van. Szerinte az a baj, hogy a nemzeti oldalon „ezek posztkommunista emberek, átugrottak a széteső MSZMP kocsikból a nemzeti szerelvényre". Nem adják fel, máig uralkodni akarnak az úgynevezett nemzeti oldalon.

„Ők akkor érzik jól magukat, ha nagyon keményen deklarálják, hogy ők a zsinóros nemzetiek. Ez már az istváni időben fontossá vált, akkor még a Maróti elvtárs járta ki, hogy bemutathassuk, de már húzódott ki a későbbi nemzeti oldalra, hogy a további érvényesülése meglegyen. Ettől válik ilyen megoldhatatlan politikai katyvasszá az egész" - teszi hozzá."

fn.hir24.hu/itthon/2013/08/27/szorenyi-uzent-a-dicso-nemzeti-oldalnak-bayernek/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"elmerült az igény törvényi biztosítékra annak érdekében, hogy az intézményvezetők bére se csökkenjen. "

nehogy a csahosok rosszul járjanak.
@tristen2005: lehet, de pl. a Mandiner átlagfasisztáihoz képest Gábris a szellemi Himalája :-))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Teritéken olyanok vannak, mint a közbiztonság, a vagyonbiztonság, a belügy konzekvens jogértelmezése, stb.
Szépen ki vannak terítve, öszsetaposva és magasról lesz...va.
Csupa olyan tényező, ami a fasizálódásnak kedvez.
S miután don Pintér ezt jól elvégezte, kerek, ártatlan szemekkel, mint a Shrekk-ben a Cicó képes két heteket emlegetni, meg hasonlókat. Meg, hogy Ő, ugyan már. Ott sem volt, és a másik vonalon volt vidéken.
@jaegtoer:
nem az az izgalmas, hanem hogy mennyire hosszútávon?
;)
"Megalázó vereséget szenvedett Bajnai Gordon

Legalábbis a Mokkában. A TV2 nézői ugyanis úgy tűnik, nagyon, de nagyon lájkolják Mesterházy Attilát. Az E2014 vezetőjét meg nem annyira.

Mesterházy Attla 96%
Bajnai Gordon 3%
Gyurcsány Ferenc 1%"

www.hir24.hu/belfold/2013/08/27/megalazo-vereseget-szenvedett-bajnai-gordon/

A Hír24 szavazásán kicsit másképp fest az eredmény....értem már, miért beszélt lájkokról az Attila.
Még életemben nem néztem a Mokkát, mi van benne?
@Husz_János_Puszita:
És nyilván nem az van benne, hogy a baloldali pártok győzelmében nem érdekelt szimpatizánsok is Mesterházyt nyomták. Amiért persze kapásból a komplett előválasztás is hülyeség...
@Husz_János_Puszita: Vajon Vona neve mellett hány százalék lett volna?? :)
@Secnir: @jaegtoer: ellenben:

214 ezret kapnak Lázár gyakornokai havonta

Bruttó 214 ezer forintot keres a Miniszterelnökség 13 gyakornoka július elseje óta, bár érdemi munkát nem végezhetnek.

hvg.hu/itthon/20130827_214_ezret_kapnak_Lazar_gyakornokai_havont
@jaegtoer:
Mindezek után meg kikötik, hogy fizetési igényt is adjon meg a pályázó... minden elemében komolyan vehető ajánlat, az kétségtelen.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A netkommandó akkor miért nem szállt rá a Hír24 szavazására? A döntő többség arra szavaz, nem fog nyerni a baloldal.
Attila is téved, ha azt hiszi, az internet használók elhanyagolható csoport.

Te is szavazhatsz, menj be a linkre.
@Husz_János_Puszita:

nagy tévedés, ez az adat éppen azt jelenti, hogy az ingyenélők sokasága MA-tól várja a további ingyen-ingyent.
Bajnai támogatói, meg éppen abban az időben termelik meg az ingyen-ingyent, így nem volt idejük mokkázni.

tehát, nini, van különbség ni és ni között: a mokkázni, meg a dolgozni két külön világ.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A "politikai intelligencia" az milyen? Hogy legyen annyi esze egy minisztériumi gyakornoki interjún, hogy ne harapjon abba a kézbe, amitől a kaját várja?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
V-PORT nem azt írta, hogy az a baj, hogy homokos, hanem azt, hogy nem antiszemita.Miért kevered? Akkor azért sem kritizálod mert nem antiszemita?
@jaegtoer:

Ha kihalnak a kádárnyugdíjasok, az MSZP magától fog szép csendben elhalálozni.
@jaegtoer:

Az ATV betelefonálói szinte egytől egyig gyurcsányisták.
A Hír24 olvasói bajnaisták.

Erre találták ki a reprezentatív mintavételt, nem véletlenül külön szakma a közvélemény kutatás.
Miért van az az érzésem, Attila saját magát áltatja?
@KÁTÉó53éúétr6: Mi történt? Nem tudunk írott szöveget értelmezni? Akkor lehet, hogy ezért nem válaszol, hogy hány Alföldi darabot látott. :)
@Husz_János_Puszita:

nincs bajom a kádárnyugdíjasokkal, az agyhalottak tömegeivel vannak fenntartásaim.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

szép gyakornoki díjazás az még a lázárgyíkoknak is.
@tristen2005: Én is pont ezt gondoltam, mikor megláttam a kvázi Simicska TV-t-
@jaegtoer:

Voltam pár Bajnai féle tüntetésen, zömmel 40-50-esek vettek részt rajtuk. Az ő bőrükre ( és a gyerekeikére )megy leginkább a populista szavazatszerző gazdaságpolitika 23 éve.
Nem is értem, miért nem beszél hozzájuk Bajnai ahelyett, hogy egyre inkább sasszéz balra.
Churchill mondott valami olyasmit, aki 20 évesen nem kommunista, annak nincs szíve, de aki még 50 évesen is az, annak esze nincs.
@CSENDES:

96%,
3%,
1%, ezt az egyet, valaki véletlenül ütötte:)
@Husz_János_Puszita:

az én figyelmem lassan csak arra terjed ki, hogy magamat ne áltassam, Atti meg úgy szerez magának örömet, ahogy akar. egyszer a tükrön kívül is lesz szembenézés, addíg tetszelegjen amiben neki tetszik.
@jaegtoer:

Nem csak agyhalottság, sokkal inkább mentalitás kérdése szerintem.
"A legtöbb ember, ha véletlenül belebotlik az igazságba, akkor csak felpattan, és igyekszik minél gyorsabban eltűnni a helyszínről, mintha mi sem történt volna."

Haláli fazon ez a Churchill. Bölcs ember volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Várjuk meg a részleteket. Mindig azoktól dobott hátast a pénzpiac.
@Husz_János_Puszita: én csak utalnék a nem is olyan régen pataira tett kijelentésemre, aki szép sasszék után is újra lett választva, pedig még Kuszagy mellé is bejavallották, és erre tessék:

"A magyar bankok viselnék a terhek nagy részét az új devizahiteles mentőcsomagból - mondta Patai. A könnyítő program elmondása szerint a bankok javaslatán alapul. Azt mondta, az új terv több évre elosztva több százmilliárd forintba kerülne a bankoknak, az állam a költségek kisebb részét viselné. A tárgyalások Patai szerint csütörtökön folytatódnak."

melléklet:

www.napi.hu/magyar_vallalatok/kivonul_magyarorszagrol_az_mkb_osztrak_reszvenyese.562837.html
@V-PORT: Ezt már többen megkérdezték tőle, sosem válaszot
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A bankoknak valamilyen szinten megéri csökkenteni a hitelek bedőlésének kockázatát.

A Patai nem olyan rég kezdte látványosan fényezni a kormányt, nem csodálkoznék ha nemsokára feltűnne valamilyen kormányzati pozícióban. Talán a következő ciklusra ígértek neki valamit, nem tudom.
@GeoCracker:

Azért nem vagyok hajlandó a szélsőjobbon rugózni, mert normális országokban egy legyintéssel elintézik őket, hadd bohóckodjanak az egyenruhájukban.
A veszélyes a kormányzat kommunikációja, hallgatólagos támogatása, nem a szalonnácik.
@Husz_János_Puszita: én is erre gondoltam patairól, a bankoknak ez annyira nem éri meg, hisz a bedőlt cuccokat tovább adták, most meg a bukovári nagy részét nekik kell finanszírozni.
Na, mi van, előbújtatok ti is?

Megint hazudtok a nyájas olvasónak nyálas cikkekkel?
@Kara kán: mi van,ferdeszemű, lemásztál a kecskédről?
@Kara kán: Hazugság akkor van ezen a blogon, ha ti megjelentek!
kánkán, hol van már a tavalyi hó? :D
le vagy késve, ez már múltidő
Azért ha már gábrielről van szó.
Itt nemecsek ernő meg a do taho blogon csehszlovák kém ketten együtt felérnek ö Gábriellel másik oldalon.
süti beállítások módosítása