Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.22. 04:44 Fabius

Amikor a strasbourgi bíróság is elmehet a francba

Címkék: tényleges életfogytiglan emberi jogi bíróság

Aszongya ez a strasbourgi emberi jogi bíróság, hogy egy elítéltet 25 évtől tovább fogva tartani nem kéne. Meg, hogy a sitten meghalni a tényleges életfogytiglani következményeként "embertelen és megalázó"

Meg az anyátok picsája, az. 

A konkrét ügy amiben kimondták ezt egy angol csókáé, aki halálra késelt egy házaspárt és a fiukat a lányuk esküvőjén, pluszbónusz többször megerőszakolt egy akkor tizenéves áldozatot, ha már úgyis arra járt. Most 73 éves és arra vár, hogy ugyanez a testület kimondja: a jogerős bírósági ítélet ellenére további elzárásával megsértik az ő emberi jogait. 

életfogyt.gif

Azon túl, hogy a pofám leszakad, és igen, felkészültem az önkéntes jogvédők anyázására azért gondoljuk már egy kicsit végig: akarjuk-e, hogy valaha visszatérjen a társadalomba:

- Boi Gyula, a mi baltás gyilkosunk, aki az alvó feleségét és két gyerekét csapdosta agyon, mint egy azeri nemzeti hős. 

-  A kétezres év S.Ábele, Bódi Zsolt, aki a főváros kellős közepén az oktogonnál lévő  Mekdögleszben lőtt fejbe két embert.

- A balástyai rém Szabó Zoltán, aki négy év alatt négy nővel végzett a tanyáján. 

- Weiszdorn Róbert móri mészáros. 

- Pápics Ferenc, a várdai rém, aki három idős emberrel végzett nyereségvágyból különös kegyetlenséggel. 

Lehetne még folytatni a sort és a borzalmakkal fokozni a kedélyeket, de a teljes tényleges életfogytos lista felsorolása nélkül is világos mire akarok kilyukadni: ezeket az embereket én nem akarnám soha többé szabadon lófrálva látni. Ott vannak jó helyen ahol most vannak, a társadalomtól elkülönítve életük végéig. A halálbüntetést nem támogatom, de azt gondolom egy társadalomnak legyen módja és lehetősége ezeket az embereket kizárnia magából. Különösen, ha arra gondolok, hogy a tényleges életfogytiglani előtt elítélt gyilkológép Bene László 2014-ben szabadulhat, pedig a magánzárkában eltöltött évtized vagy a szocializálás sokat nem változtatott ezen a kreténen:

"– Azért vagyok itt, mert a bűntársammal tíz embert megpisztolyoztunk, ebből négy meghalt. Nekem direkt azért nem lett családom, mert nem akartam árvákat és özvegyet hagyni magam után. Ha újrakezdhetném, akkor is ugyanezt csinálnám"

Szuper, nem? Az emlegetett társa, Donászi Aladár ugyan öngyilkos lett, de Bene jövőre kijöhet, aztán vacoghat a foga az összes pénzszállítónak az országban, mikor jut(hat) fegyverhez - azt ugye láttuk a napokban S.Ábelnél, hogy ez nem gond - és kezdi őket halomra pisztolyozni megint. 63 évesen a fegyvert még elbírja az ember, akinek "bejött a böri", Strasbourg szerint meg az a lényeg, hogy az emberi jogai ne sérüljenek. 

1091 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr235469831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én se hívnám meg ezt a büdös nácit (náci pártot a fideSSt támogattya)

index.hu/belfold/2013/08/22/vidnyanszky_tiz_percet_lattam_az_istvan_a_kiralybol/
vinyánszkival a nemezeti "külcsínyéhez" méltóvá vált a "belcsíny"
@gipsz.jakab: Gondolom akik Vidnyánszky mellett maradtak a társulatban szintén mind nácik. :) (Bodrogi Gyula, Törőcsik Mari, Udvaros Dorottya, stb.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen

szerintem igen

na jo amugy nem... simán "csak" MEGÉLHETÉSI színészek
szerencsétlen vén flótások...
mi a f@szér nem tudnak a színészek nyugdíjba menni?
csaknem mint a TÜCSKÖK felélik a keresetüket, eltapsojják...
adózni b**sznak... így nyugdíj nuku...

de ezt haggyuk... de ezért lehetnek KAPCARONGYOK:..
csak maguknak köszönhetik hogy nácik kapcarongyai...
@gipsz.jakab: Te nem érzed, hogy egyre cikibb ez az úton-útfélen nácizás??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Másrészt azért is hülyeség, mert egyre inkább kontraproduktív is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ???

nem érzem

egy náci párt van hatalmon....

mi van irigykecc? hogy így nincs ártelme a dzsobbiknak...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: semmi közöm a dzsobbikhoz és nem is ismerem mit mond...amit meg ismerek??? azzal vitatkozom...

lehet, hogy találkoztam a nézetükkel ebben a nambőrsorozatban

brühüyyy
@rodeo36: az övékkel biztosan nem, az olyan periférikus, mint Fingadó kommentje, ezt is sikerült megérni, egy platformra került a vérszéljobbal :D
A stábtagok nem tudták, hogy Mrs. Vajna szerepet kap

A stábtagok csak a forgatókönyvből tudták meg, hogy Andy Vajna újdonsült felesége is szerepet kap a Megdönteni Hajnal Tímeát című nagyjátékfilmben - tudta meg a Bors.

hvg.hu/elet.kultura/20130823_A_stabtagok_nem_tudtak_hogy_Mrs_Vajna_sze
@rodeo36: Igen találkoztál de ez nem baj.:)
@V-PORT: Máshol sem nagyon kéne, hisz érdektelen. Meg ugye ez csak táplálja a viktoriánusokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Boldog '30-as évek, amikor a színiigazgatók a kis ....ikat futtatták... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mivel a fidesz nemzeti alapon valositja meg a szocializmust, abszolut illik ra a naci jelzo.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem hiszem, hogy érdektelen. Bár nem vagyok Gyursány fan (sőt), de el kell ismernem, hogy Szolnokon is megmutatta, hogy mire képes. És most nem a negatívság mondatja ezt velem. Rendesen leoltotta őket, és ezért respect neki.
@V-PORT: lol..

ezek szerint orban meg mindig ennyire fel tole?:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kevert ez, teeee, 20-30-as évek mentalitása keverve az 50-60-as évek iszonyrendszereivel. Röviden: hortista-rákosizmus
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Közel 230 millió forint közpénzből. Ha jól értettem, ennyicske támogatást kapott a Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalaptól a Megdönteni Hajnal Tímeát című keresztény-nemzeti vígjáték, amelyben – a név kötelez megfontolást követve – még friss, ropogós, de leginkább 30 évvel fiatalabb feleségének biztosít rivaldafényt a filmes szakma megkoronázatlan producer-királya. Mindig könnybelábad a szemem, amikor arról olvasok, hogy befolyásos, pénzes, idős férfiak miként karolnak fel minden bizonnyal feddhetetlen erkölcsű nőcskéket. Akiket olykor feleségül is vesznek, hogy aztán az ásó, kapa és a nagyharang, no meg a tiszta szerelem jegyében éppencsak bimbódzó karrierjük rögös útját egyengessék. Hát ez egy ilyen szappanoperába illő történet.
Amelyben Andy Vajna egy rokonszenves, szépnőfaló csávó, úgyhogy remélhetőleg senki nem akad fenn azon, hogy mi a frászért nem a saját zsebébe nyúlva futtatja marketinges-közgazdász feleségét. Hasonlóképpen bízom benne, hogy abban sem talál kivetnivalót a produkció majdani kedves nézője, hogy Palácsik Tímeának tulajdonképpen ez lesz az első munkája a marketingtől a filmes szakmáig vezető útvesztőben. És igaz, hogy csupán nyúlfarknyi lehetőséget kap a filmben, de sejteni vélem: hosszas, körültekintő válogatás után esett rá a választás, ezt a szerepet kizárólag a Nemzeti Filmalap vezetőjének feleségére lehetett leosztani. Nehogy már rutinos színészek vegyék el a lehetőséget egy ilyen viszonylag fiatal, szépreményű, tehetséges feleségtől. Aki valószínűleg kiválóan helytáll majd a plázacica szerepében arra a néhány másodperce, amelyre lehetőséget kapott. Nyilván az sem lenne túlságosan meglepő, ha ezért a néhány, állítólag művészi kvalitásokat sem igénylő pillanatért Palácsik többet keresne, mint a főszereplők bármelyike. De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ez a történet is egy újabb tünet. Annak a korrupciótól, nepotizmustól velejéig bűzlő kormányzásnak a tünete, amely a legapróbbtól a legnagyobb méretű disznóságokig terjedő skálán minden csap csöpögtet valamit a nagyérdeműnek."

Jóóóó! :)))
@V-PORT: Fletóka ismét keverte a szezont a fazonnal. Neki már rég ott lenne a helye, ahol a többi politikusnak, akik az elmúlt 23 évben tönkre baszták az országot.
@V-PORT: a durva az, hogy a sukoroi ugy gyakorlatilag nyiltan koncepcios per, amin a fidesz sokat fog bukni, fleto meg nyerni:-)
oops erről lemaradtam én is:

Sosem fogjátok kitalálni hol házasodik a belügyminiszter lánya!

Az Index értesülései szerint Pintér Sándor legkisebb lányának lagzija Tatárszentgyörgyön les

cink.hu/sosem-fogjatok-kitalalni-hol-hazasodik-a-belugyminiszte-1182442488
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de az "ifjúúú" férj már kinyilatkoztatta, hogy nem akar gyereket, olyan megható ez kérem szépen, sírok is egy jót
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A telekcsere nem jött létre. Viszont rengeteg föld került az utóbbi pár évben a Fideszes haverokhoz. Akkor most ki az igazi bűnöző?
@V-PORT: Egyébként tényleg mindenki akkora amnéziás, hogy mindig az épp hatalmon lévő bagázs a patás ördög, aki meg előttük volt az a ma született bárányka??? :) Szóval ahol az előző "kormányok" bármilyen érintettjei jelen vannak, azokra én soha a büdös életben nem fogok szavazni. Ilyen pld. maszop+dk és társai.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azert az durva, hogy vajnabol is egy ekkora ordas fideszkurva lett azok utan, amiket letett az asztalra...

nem is ertem, hogy kepes elkurni az eletmuvet azzal, hogy betagozodik bunozok ala agitproposnak.

mondjuk elvenni azt a not...
valoszinuleg vensegere az agyaig is eljutott a zsir.
@tristen2005:
Tegnap este beröffent, majd elhúzott répázni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a történelem mindig érdekes. csak nem tudom mit akarsz ezzel...?
Ezen a híren könnyű elsőre felháborodni. Aztán árnyalja némileg a képet az a tény, hogy a börtön egy elbaszott intézmény, egy ókori maradvány, ami az orvostudományt, a pszichológiát és a kriminológiát volt hivatott helyettesíteni és ami mára csak arra jó, hogy bizonyos kényes kérdéseket legyen mi alá beseperni. Úgy tenni mintha eg pszichopata gyilkos saját józan belátása és szabad akarata miatt vált volna azzá ami. A strasbourgi elképzelés szerintem önmagában nem rossz, csak túl korai. Egy átfogó börtönreform végső ecsetvonásaként kerülhetne szóba, amikor a börtön intézménye a társadalmi reintegráció minden lehetőségét kiaknázta már. Addig így önmagában nem sokat ér pl a magyar büntetésvégrehajtásban, mert mi még az ókori modellt követjük.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és persze, nagyon türelmesek voltak a magyarokkal szemben az áttérítés időszakában, talán túlságosan is, hisz később jöttek a pogány lázadások.
@Penivaldes: hogy mik voltak, és hogy mik vannak, pedig az állami misztifikált történelem mást mond és hirdet.
@Penivaldes: Nem akartam semmit vele csak gondoltam elküldöm, hátha van benne olyan ami neked is új. :)
@Penivaldes: arra, hogy mennyire az aktualis hatalomtol fugg meg a tortenelem is
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: még konkrétabban? mert erre így nem tudok reagálni igazán.
@Penivaldes: majd leszek nagykepu helyetted,
- semmi uj nem volt benne
Jol mondom?
@Penivaldes: jaj ne mar, ugy is erted, hisz a megfelelo lexikalis tudasod meg van, konkretan arra, hogy a tuzzel vassal terites, es az idegen hatalmi segitseg nagy reszben el vagyon hallgatva. A felforrosodo ellenhangok donto resze ebbol az elhallgatasbol adodik, nem illik bele a kozpontositott velekedesbe es az idealizalt kepbe. Most hogy megdolgoztattal egy gyarlo kibicet, johet a donto csapas a sajat teruleteden, ha mar besetaltam a csapdadba ;)
Már megint a hülye nácik, miközben a titkosszolgálatok vezetői és azok főnökei természetesen semmit sem tudtak/tudnak. :)

Romagyilkosságok: nyomozás indult a titkos ügynökök miatt

index.hu/belfold/2013/08/23/romagyilkossagok/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: aha, vagyis te István király gondolsz.
talán a két nagy vélemény közt lehet az igazság. nem tudom.
@Penivaldes: Igazad lehet. Egyébként ez a komment igen csak tetszik a poszt alatt. :)

"A legröhejesebb egyébként, hogy pont Szent Istvánba tudnak belekötni, akiben igazából mindenki megtalálhatja a magáét...

A konzervatív a keresztényt, a balos a modernt, a nemzetiradikális Magyarország európai (nagy)hatalmi státuszának, szuverenitásának megszilárdítóját, meg úgy általában, ideológiafüggetlenül: SIKERES volt.

Talán ez utóbbi az ami egyeseket erre a groteszk frusztrációra kényszeríti, pont mint az olimpia után is. Valahol persze érthető. Az ember frusztrált, ha a kényelmi zónáját piszkálják, márpedig a magyar sajnos megszokta a kudarcot és a sikertelenséget."
Katonai szálon indítottak nyomozást a romagyilkosságok ügyében

A Központi Nyomozó Főügyészség katonai büntetőeljárásra tartozó nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen múlt pénteken a romagyilkosságokkal kapcsolatban, miután teljes körű iratvizsgálatot folytatottak az ügyben – közölték pénteken, részleteket azonban nem árultak el.

hvg.hu/itthon/20130823_katonai_szal_romagyilkossagok

-------------------------------

Seres: A vizsgálat lezárult, felejtse el!

Nagyon úgy néz ki, hogy ebben az ügyben ennyi volt. Nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbsétálni. Pedig ép erkölcsi érzékű országban az igazi ügynek, a teljes háttér alapos felderítésének, a társadalmi szembenézésnek még csak most kellene kezdődnie.

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20130823_Seres_A_vizsgalat_lezarult_felejtse_el
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Huzogassa csak az oroszlán bajszát... Foggggggalma sincs mire képes egy kellőképpen felcukkolt, okmányirodán, félhülye bedolgozókon és önkéntes kritikusokon edzett mikrovállalkozó :-D.
olvasni való kettő:

Tervezett avulás miatt vizsgálódnak a környezetvédők Alighanem a felhasználók jelentős részével megtörtént már, hogy nem sokkal a garanciaidő lejártát követően romlott el az addig hibátlanul működő terméke.

www.sg.hu/cikkek/99268/tervezett_avulas_miatt_vizsgalodnak_a_kornyezetvedok
@Ad Dio: sehol sem vagy egy jogász, avagy egy pénzügyér számítógép júzerhez képest ;)

Mellékletnek ott van Boli mester, hozzá képest én egy csendes örült ités vagyok :D

oops, most látom megmagánosodosoloztunk, akkó kend nem beszóljon, mert nem állok jót magamééé, nahh a teringettét nekije :D
oops, elakadt a szavam...

Börtönökbe járt be társalogni, 10 évig nem jöhet ki

Elégedett lehet az ítélettel az az amerikai férfi, aki tíz év börtönt kapott, amiért börtönökbe szökdösött be New Yorkban. A 36 éves Matthew Matagróra csütörtökön szabták ki a büntetést.

hvg.hu/panorama/20130823_bortonokbe_jart_be_tarsalogni_buntetes
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lézerdzsoni az inkább GÖRING...

a fürer a fürer... az nem kérdés...
a focicsászár... a felcsúti rámszesz...
@Penivaldes: "pedig hinni kéne magunkban csak"

A poszt író kedves hölgy is valami hasonlót említ egy kommentjében. :)

"Nekem egyetlen mozgatórugóm volt ennél a posztnál: mivel a magyarság hagyományosan széthúzó, és állandóan egymást szekáljuk ahelyett, hogy normálisan, békében dolgoznánk egymás mellett, ezért nem szeretem annak a kevés kivételes dolognak a besározását, ami képes lenne a magyaroknak egységesen pozitív üzenetet közvetíteni."
@gipsz.jakab: Miért pont Göringhez hasonlít szerinted? :)
grét díl:

www.origo.hu/tudomany/20130822-vizeletbol-puskapor-mososzer-es-szajviz.html

és egy komment :D

elenbrekk2013-08-23 05:29:18

Ettől a pannon puma nagyot ugrik és Magyarország jobban teljesìt. (Csak a szagot bírjuk majd elviselni.):-D
@Csigafattyú: azért ez elég nagy tévedés, mondám keresztyénként.
@Penivaldes: Mondhatod, szabad vallásgyakorlás van. :) Azzal amúgy keresztyénként is egyet kell értened, hogy a földi élet nem végleges, és nem ér véget vele a létezés. Mellesleg a Bibliában egy rakás utalás van a reinkarnációra. A feltámadás maga is az. Maga Jézus is demonstrálta, hogy a halál nem végleges, és nemcsak saját magán. Máté 11:13-14-nél pedig egyértelműen megnevezi Keresztelő Jánost mint Éliás próféta reinkarnációját.
@rodeo36:
nr1- 2-5 egyetértünk, habár a búntetés idejének meghosszabbítását kártérítés címen nem támogathatom.
nr3- természetesen dolgozzon, járuljon hozzá eltartása költségeihez, de a fő indok a reintegráció előkészítése, ezért a kegyetlen körülményeket nem javaslom, hisz az ez ellen van. Populáris vélemény, hogy ne dolgozzon kevesebbet/éljen jobb körülmények közt, mint a kintiek, de vegyük már a fáradtságot magunknak, hogy vajon a kintiek élet- és munkakörülményeinél mi indokolja, hogyilyenek legyenek, mint amilyenek? .. a valóságos helyzet vagy a vezetés sorozatos balfasz és hibás, sokszor aljas és önös érdekeket szolgáló döntései? Mi a kintiek ezért rúgjunk a bentiekbe, mert velük megtehetjük? Bárki kizsákmányolását ellenzem, ezért nem érthetek egyet a minimálbér felével, mint fizetség. Közmunkások bérezése is felháborít. A halálbüntetés meg sehova sem vezet.
A prevenciót és nem a szankciót kell egy bunteto politika fő irányakent megjelolni. Szerintem. Egy társadalmat meg lehet ítélni a börtöneiről, büntetőpolitikájaról. A mienk is hű tükörképet mutat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hat nem tudom...
nem hiszek ebben a tervezett elavulasban. idaig az elmult ~15 evben egyetlen egyszer tapasztaltam egy alaplap eseteben, hogy a 13. honapban elszallt rajta ez-az, ez is 2000 korul volt. en altalaban 2-3 evente ujitom fel a gepemet es a "levetett" cuccokat tovabbadom haveroknak, ismerosoknek, akik meg szinten evekig hasznaljak. a cikk szerint a nagykepernyos tv-k 3-4 ev alatt tonkremennek napi 5 ora hasznalat mellett. en ennel tobbet hasznaltam egy 46os samsungot tobb, mint ket even at, amit tovabbadtam havernak amikor kikoltoztem es meg mindig hasznalja es tokeletesen mukodik.

de teny, hogy az apple cuccokat bottal sem piszkalom meg:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Magázódva sokkal hatásosabb kötözködni. Merugye'...
@sírbateszezazegész:

"Egy társadalmat meg lehet ítélni a börtöneiről, büntetőpolitikájaról"

Ajmá' micsoda középkori náci gondolatok már ezek. Hogy-hogy megítélni??? Ahhoz valami nagyon fasza kis tutti kvázikinyilatkoztatott erkölcsi bázis kell ám. Miccccsoda liberális, posztmodern az ilyen? Semmi tolerancia, semmi relativizálás. Áh nem is értem...
Több,mint 1000 komment basszátok meg!
@kifordított nagyanyó:

Végre egy téma ami tényleg érdekelte az embereket, nem pedig "polharcosi kötelességből" nyomták a billert.

HA megnézed még a vélemények is kissé "rendhagyóan" oszlottak meg.

Ez így szép.
@sírbateszezazegész: Tegyük meg azzal,aki megérdemli.

@Ad Dio: Te ismerős vagy de nem tudom jóban voltunk e?
De ebben a témában nagyon igazad van.
@Ad Dio: ??? Picit érthetőbben, mert bevallom nem tudtam megfejteni:) de bennem van a hiba:)
@kifordított nagyanyó: Ez a :Mi kintiek rúgjunk a bentiekbe,meg kizsákmányolás.
Ha megérdemli,tegyük meg vele.
@kifordított nagyanyó: veled jóban? olyan nem létezik, te degenerált exmaszopos újjobbiknáci teee :P :D

@Ad Dio:
óóóó jeeeee, ha maga mondja, esetleg egyet értek, vagy nem :D

@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): én mást tapasztaltam háztartási gép szinten, úgy 4-5 éve folyományában, de Knosszosz majd megcáfol.

Mostanság hp nyomtatóknál is ez van, meg úgy a legtöbbnél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sokat pofázol,jövőre fideszes leszek! XD
Na viszlát.
@kifordított nagyanyó: kabbe, amúgy az eszed meg lesz hozzá, tudod a demencia mindenkit elér előbb utóbb :P :D
@kifordított nagyanyó: csak jelzem van aki szerint te is megérdemelnéd már csak a pártpreferenciád okán is... ezt azért ne felejtsd el soha, nem mindenki olyan, mint én...
@sírbateszezazegész:
közben megkaptam a másolatát annak, amit válaszoltál a bűntetési tételeimre...nem tudok egyetérteni, ha bűnös akkor elsősorban nincs a társadalomnak rá szüxége, mert önmagát kirekesztette, ha akar visszakapaszkodni a vonatra akkor tegyen érte, a bűnös bűnhődik legelsősorban és csak harmad negyed sorban jöhet vissza vagyunk sokan akik elesettek vagyunk pont a bűnösök miatt akik közűl nem mindegyik kap bűntetést sőt előnyös pozíciókból kibaszik velem... a társadalom olgya meg a saját problémáit...főleg a tudatos bűnözők végleges kirekesztésével...és miért nem lehet halálbűntetés? meggyilkolhat egy fél falut és még el is tartsam utána és hívogassam vissza a társadalomba?

nem

és ebben nem alkuszom...kurva sok személyes tapasztalatom van szemét emberekről mennyit és milyen aljasúl tudnak ártani és még ki is röhögnek azután kurvára nyivákol mikor pofámbasztam hogy a feje leszakadt

brühüyyy
@rodeo36: megértem az indokaid, még azonosulni is tudok azokkal, ám abban a helyzetben ami moon van ma nem lehet azt mondani, hogy a társadalom berendezése nem felelős azért ami ott történik... az utolsó bekezdést ismerem, nem tudom mit szeressek, hogy nagyobb tapasztalatod legyen, mint az enyém, vagy kissebb... ismerem az érzést... viszont a halálbüntetést nem tudom támogatni ... mással szemben... a legnagyobb probléma az igazságszolgáltatásban résztvevőkben nem bízom (bíró/ügyész/ügyvéd/rendőr) és a politika közvetlen ráhatása az ügyekre... én ezt gondolom...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ...nyádpics...:))

@sírbateszezazegész: Igen.néhány toleráns simán lelövetne.
Mondjuk én nem öltem meg senkit.
@rodeo36: Ha nem is halállal,de tényleges életfogyttal bűnhődjön.
És nem luxusörtönben.

@sírbateszezazegész: Ebben is van valami.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Amiről te beszélsz, az a káosz, amiről az államhatalom alkalmatlan képviselői gondoskodnak és félreértelmeznek dolgokat.
Persze ezt szántszándékkal teszik, vagy szimpla hülyeségük miatt, az már másik történet. "

Igen. Ez a megvalósult liberalizmus. Az eredeti elvvel, hogy mindenki szabadon élhessen addig, míg azzal mások szabadságát nem akadályozza egyet is értek.

Persze nem először fordul ki magából egy alapvetően helyes elmélet. Marx is jót akart a kommunizmussal, aztán nézd meg mi lett belőle.
@Terniak: A poszt ezt mondja: "Aszongya ez a strasbourgi emberi jogi bíróság, hogy egy elítéltet 25 évtől tovább fogva tartani nem kéne"

Márpedig STrasbourg nem ezt mondja. Ennyi.
@Fabius: Ezek sokkal súlyosabb erkölcsi problémák annál, hogy egy bármilyen szipmatikus blogger egy jó kis odamondós poszttal megoldja, még hozzá úgy, hogy Istent játszik.

Ráadásul ez így csak hablaty. Ezt írtad:
"Aszongya ez a strasbourgi emberi jogi bíróság, hogy egy elítéltet 25 évtől tovább fogva tartani nem kéne"

Már pedig Strasbourg nem ezt mondta, mint az a linkelt írásokból is kderült, semmit nem állított arról, hogy ki kell-e engedni az elítelteket, pláne nem mondta, hogy hány év után.
@Csigafattyú: persze, csak a test és a lélek olyan nemű különválasztása miszerint a test csupán burka a léleknek, és így értéktelen nem igaz. az ember testestől lelkestől alkot egészet, nem pedig külön-külön. nem mondhatod azt hogy a halállal kiszabadulsz a testből.
süti beállítások módosítása