Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.18. 11:09 Fabius

Nemgyütt 2014

Címkék: mszp összefogás együtt 2014

Nem is tudom sírjunk vagy röhögjünk. A potenciális kormányváltók egyre inkább látszanak impotenciálisnak, mert az egyik örömszülő képes fasz nélkül küldeni a vőlegényt a lagziba. Ezzel az MSZP is feltalálta a sifferandrást, öszintén gratulálok. 

bajnai mesterházy fight.jpg

Az ő, illetve az LMP választmány találmánya ugyanis ez a beszélgessünk a megegyezés lehetőségének kizárásával stílus, ami végül a pártszakadáshoz vezetett. Most a szocik játszották el ugyanezt, aszongya mönjetek fiaink tárgyalni, osztan ha elfogadják a feltételeinket az utolsó szálig akkor fasza, ha nem, akkor meg papsajt. A nyilvánosságtól óvakodjatok, nehogy kiderüljön egy működő póthímtag sincs nálatok a nászban, és különben is csak a textilpettingre van felhatalmazásotok. 

Nem tudom kell-e még játszani egyáltalán ezt a kutyakomédiát, és ha igen akkor meddig?

A szocik szemmel láthatóan semmit nem gondoltak át az összefogásról az emlékezetes Szanyi dolgozat óta, amiben kedvenc kapitányunk kifejtette: a szocik programja és jelöltjei az irányadóak, de szabadon besorakozhat mögéjük bólogatva mindenki, és a különvélemények fenntartására is nagyvonalú lehetőség - muhaha - a következő ciklus javára.  Érdekes, hogy a kapitányi kinyilatkoztatás szerint: "a döntés a nép kezében van! Ám ha a népet félrevezetik, akkor a nép tud rosszul dönteni." -  ehhez képest a félrevezetés szándékának elkerülését célzó nyilvános webtárgyalások elől mereven elzárkóztak, mert írásban nagy szavakkal dobálózni nyilván sokkal könnyebb, mint azt a gyakorlatba átültetni. 

Meglepődünk ezen?

Aligha. Végül is csak az a semmi nem változott kép igazolódik be, amit eddig is láttunk. A probléma annyi, hogy ebből, és az Egy Igaz Párt képét erőltető marhaságból van kurvára elegünk éppen. És nem kell helyette ugyanaz más néven. 

1159 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr625465594

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nemgyütt 2014 2013.08.19. 11:57:12

A bejegyzést megosztották itt is: Coolhun.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mint népnek, választónak, annyira elegem van a politikusainkból! Egymásra licitálnak, mindenki mindenkinél jobban tudja, tenné, az ország ügyeit.. Szerintem a támogatottságukkal sem lehetnek tisztába! Induljon mindenki külön, aztán annak mértékében tudatában kezdje el a kampányát 2018-ra! Csak senki ne sirjon, majd a választások eredményén, amikor majd kiderül, hogy EGYÜTT meglett volna A 2/3 Viktorék ellen!
Mit fogsz kapni Fabius ezért a cociimádóktól! :)
Mert nehogy má'ne Szanyi és Masterhaus ettárs legyen a valaki, aki még azt is előre megmondhatja, hogy ...
Tulajdonképp a szentszarnak ülnek le tényleg, ha az egyetlen elfogadható dolog a végére úgyis csak az, hogy szabadon be lehet sorakozni mögéjük?
Nem egyszerűbb, akkor sok ilyen felesleges egyeztetés nélkül, totál bukni 2014-et?
a magyar márpedig ilyen,
ha az övé nem lehet akkor mindegy kijé...és áruló

vigyázat elárúl az uccsó percben

brühüyyy
Vihar a biliben. A Prófécia szerint, mivel Antikrisztus Ferenc kiállt a buzik mellett, jövőre úgyis jön az Apoklasz... Alpakka... Világvége.

Váltsatok ki hitelkártyát, és ugorjatok a nagybőgőbe.
@rodeo36:
Valahogy Szanyi ettársék nem voltak olyan finnyásak, amikor "a boldog békeidőkben" 70-30 %-ban lezsírozták a dolgokat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egér... majom vagy!
Miért? Nem tette meg a sok frankhiteles? :)
Érthetetlen az MSZP fafejűsége. Ha annyira sok támogatójuk lenne, akkor ilyen fidesz kormányzás mellett már rég vezetnie kéne a közvélemény kutatóknál.
A sok szavazni nem tudónak elege van a Fidesz MSZP horrorból.
Inkább vesszen az ország, hogy végre tudatára ébredjenek népszerűségüknek.
"Nemgyütt 2014" :-) "A potenciális kormányváltók egyre inkább látszanak impotenciálisnak" :-).

Fabius! Ez a nap sem telt el hiába. Mindig megnevettetsz találó szójátékaiddal.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jövőre lesz a nagy háború kitörésének a centenáriuma. Lehet hogy a próféta szólt belőled?
és gondolom, most az mszp, élén a rettentően karizmatikus mesterházyval, büszkén néz körbe, hogy "látjátok, népem? ezt mind magam tettem, egyedül!"
ennek az országnak annyi. már csak egyben reménykedem, hogy párttá tud alakulni a kétfarkú kutya, akkor lesz kire szavaznom.
ha már úgyis itt a vég, akkor legalább utoljára, röhögjünk egyet a gödör mellett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ahogy multkor fejtegettem, a bukás is lehet reális alternativa :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Még több pénzt a fociba! Ezt magyarázzam el bárkinek, hogyan??? Miért nem fújta le a biró a mérkőzést? A kérdés, költői volt mint minden ilyen ebben az országban! Nekünk tényleg Mohács kell!
Azt nem értem, miután megfigyelhető volt az MSZP-GYurcsány belharca, az okos Bajnai mire számított az MSZP-től
Ezt ugatom egy éve! EZEK ne fogjanak össze. Értelmetlen. Már most közröhelyesen látványos, ahogy utálják és szarozzák és túrják ki egymást.
Kurvára szégyellném magamat, ha olyanokra szavaznék, akiknél előre láthatóan a választás után elkezdődne a szokások könyöklés, lobbizás, lökdösődés, egymás lejáratása, széthúzás. Az már kevés, hogy legkisebb rossz.
Ez a társaság még nem érett meg a kulturált, konszolidált és feltétel nélküli, valóban csak értünk, az ország sorsát jobbítani, érdekeit előtérbe helyezni akaró összefogásra.

Marad a pocakos focista. Hamarosan úgyis a fejére szakad az eddigi diadalmas politikája gyümölcse, vigye el a balhét, bukjon hétmérföldest, fusson az óperenciás tengerig, mert különben kormányon az ennek a nyögvenyelős, kényszermosolygós összefogásnak egy kis cöfös ellenszél, jobbikos -fidesz támogatott- randalír is elég lesz a széteséshez.
És akkor minden adott ahhoz, hogy a csúti diadalmenetben térjen vissza, tényleg 40 évre.
@KÁTÉó53éúétr6:
Ráadásul azt az egy évet is úgy vállalta, hogy pofa be:-)

Pont ezért alakította így a Fidesz a választási rendszert. Kényszerhelyzet. Szerintem a Bajnai a háta közepére sem kívánja őket.
@rdos:

Hangot hallottam.
Az Apokalipszis a BL-döntő 93-adik percében fog bekövetkezni, 30 másodperccel azelőtt, hogy az Arsenal 2:0-ra vezetve fennállása során először majdnem nyert volna egy nemzetközi kupát. :D
@Spániel:" Vigye a balhét, bukjon hétmérföldeset"

Mindenki ezt kívánja, de hány ember élete fog ezzel egy időben tönkremenni, míg ő végleg elbukik, és még akkor sem vagyok benne biztos, hogy a fidesz fanok nem e az épp kijelölt, mantrázott, aktuális ellenségben látják a hibát és kijózanodnak.
@Ni csak ki beszél most: Bárki lesz jövőre, az emberek élete abban ugyanúgy tovább romlik, pláne ha permanensen csak az acsarkodást, huzakodást és egymás hátba szúrását tapasztalják. Ebből a szarból rögtön várat építeni Együtt sem tud azonnal, a türelem pedig hamar elpárolog.
@Spániel: Már a nagy egyesítési elméletek előtt azt irogattam (októberben), hogy a Fidesz-ért az ellenzéke tehet a legtöbbet, amikor kifejezetten kormánypárti gesztusokat gyakorol.
Tavaly októberben a nevem menti linken "Kormánypárti ellenzéki gesztusok októbere?"

Akkor itt is voltak páran, akik arról győzkörtek, hogy rosszul látom, és majd meglátom, hogy Bajnai mekkora nagy durranás lesz. Megláttukk....
@GeoCracker:
A legjobb példa az MSZP-től: kurva jó ötlet ez a rezsicsökkentés, de mi másképpen és jobban fogjuk csinálni.
Inkább ne mondtak volna semmit.
@Spániel: Pedig legalább el kellene kezdeni és megállítani a lefele csúszást.
Nem mindegy egyáltalán ki vezeti az országot.
Dedalonnal de elmentem volna szavazni, még ha az MSZP-re kellett volna is, de legalább összefognának és valami értelmes programot összehoznának. Ehelyett az MSZP már elkezdte az ígérgetést.
El fogok menni szavazni mert nem fogok a távollétemmel még egyszer a fideszre szavazni, persze értelme így nem sok lesz,legfeljebb az, hogy egy 2/3-ot megakadályozzon, de ha nem hiszem el, hogy itt valami változni fog akkor akár felköthetem magam az első fára.
Persze nem fogom:-)
Igy
@GeoCracker: háááát nagy durranás az eddig tényleg nem volt, csak a nagy lökdösődésben csendben leeresztett a lufi.
@Dr. jenőke (jenőke): Ahogy Bajnai is inkább hallgatott volna Berlinben anno.....

@Spániel: S a nyilvánvalóan magas labdákat is csendben nézik....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
NYOMI VAGY!

Az Apokalipszis a BL-döntő 90-edik percében fog bekövetkezni, 28 másodperccel azelőtt, hogy a Felcsút-Videoton SC (addigra összevonják öket) 5:0-ra vezetve a Bayern ellen először majdnem nyert volna egy nemzetközi kupát.
ESSETUDNI!!! :((
@Ni csak ki beszél most: pont így érzek. Továbbá rettenetes kiábrándultságot és kilátástalanságot.
Most volt itt az alkalom, hogy egy frappáns, lehenerlő, mlindent elsöprő koala jöjjön létre, amitől elgondolkodik a vívódók zöme és elmegy szavazni. Ehelyett a megszokott igéretáradat a nagy semmire, egymás jól oldalba döngölése és pártkarrierek építése zajlik.
Tényleg nem tanul az mszp semmiből.
A 15 százalékával tényleg jelenleg a legerősebb a baloldalon. Na és? Mire megy vele? Most lenne itt az alkalom szerénynek lenni.
Együtt már pedzegeti, hogy nem mindenáron.
Remélem is.
Most komolyan, hol tudják a magas labdákat leütni?
Az M1-n, M2-n, a TV2-n ahol már a hírtévés főnök befészkelte magát, az RTL aki már mer politikai híreket adni de azért fél még, hogy sok büntit kap. Vagy az origo?
Marad az ATV ahova bejárnak elmondani amit gondolnak. Az Index és egy két nyomtatott sajtó.
Hol vannak már azok a szép idők amikor a fideszes fiuk minden reggeli TV műsorba bejártak mantrázni, meg természetesen az MSZP-ek is.
@Spániel: Én is:-))

Csak ez az országnak nem nagyon jó.
Toportyánzsóti hol vagy !!! emigráltál? vagy öngyilkos lettél? Hol van a te nagy jövendölésed, miszerint bajnailibásék jövőre elhozzák az "édenkertet" a "menyországot" a népnek??? Azorbánék pedig lóhalálban futnak Konstantinápolyig!?
Mindig mondtam ,hogy hígagyú vagy!! Eszetlen bunkó ....üdv
jé egy agyatlan droid is ide talált, akkor megtette, mehet is :D
-no comment-

Öntik a közpénzeket az új wellness-szállókba
A piacra kerülő mind több ingatlan ellenére számos vidéki városban új fejlesztések indulnak, zömében uniós vagy magyarországi állami pénzekből.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/hotelcsodok_ellenere_ontik_a_kozpenzeket_az_uj_wellness-szallokba.562253.html
@Ni csak ki beszél most: Azért, ha valamelyik tényező mond egy olyat, ami megrezegteti a lécet, minden tv rárepül. Annyira nincsenek agyon hallgatva.
Az a baj, hogy nem mond olyat, ha meg kiköhög valamit, az úgy hülyeség ahogy van.
@Ni csak ki beszél most: "Kényszerhelyzet! Bajnai a háta közepére sem kivánja őket"Ez jól látszik, és ezzel az összefogás képmutatásával válik hiteltelenné. Ha Gyurcsány meg tudja tenni, hogy "nincs veszteni valóm de teszem a dolgom" Bajnai miért nem? Neki mi veszteni valója van? ám ezzel a kényszermosollyal sokat veszít, mert be van sorolva a "minden politikus hazudik"kategóriába, hiába lenne elfogadható gazdasági elképzelése.
@KÁTÉó53éúétr6: Ez igaz, csak az a baj, hogy a Fideszt nem lehet legyőzni senkinek egyedül:-(
Kényszerhelyzet ez az összefogás ez érezhető kezdettől fogva.
Ha a webkamerás közvetítés elutasítása igaz -márpedig miért ne lenne az-, akkor mindenki, aki a cocikat, inkább írom rendesen: ezeket a senkiházi, rajtam, az én bizalmamból és adóimból élő, máshol egy pohár hideg vízre valót megkeresni nem tudó gyökereket támogatja, nyugodtan letérdelhet elém és bekaphatja.
Mit képzelnek ezek a patkányok? Mindegyik, a legmagasabb közjogi méltóságig bezárólag, az én alkalmazottam. Ki akarnak zárni engem, a munkaadójukat abból, hogy mit döntenének a sorsomról? Itt mindenki fordítva ül a lovon. Szóljon már valaki nekik is, hogy a XXI. század második évtizedében járunk, diktatúrák dőlnek meg a net álltal, a titkos kamarillapolitika már nem a jövő zenéje.

'90-ben azt hittem egy élhető világban fogok élni. 23 év elteltével szarabb helyzetben vagyok, mint anyámék. Az unokáim jövőjét is felélték ezek a köcsögök. És ehhez nem volt joguk. Úgyhogy jó lenne szembenéznie mindenkinek a realitással: ha nem jön egy "mohács", mely elhozza a katarzist és a purgatóriumot, semmi nem fog moon változni.
Aki a szocialistákra szavaz, az arra szavaz, hogy az unokájának se legyen jövője. Annak meg csak gratulálok, köpjön fel és álljon alá.

Rólam, az én és hozzátartozóim éketéről senki soha ne döntsön többet titokban!
Magyarország, így nem szeretlek.
@KÁTÉó53éúétr6: Gyurcsány a hős, szépen fog meghalni.
Ennyi.
@sírbateszezazegész:
Kicsit sarkos, de a lényeg tökéletesen benne van!
Azzal az eltéréssel, hogy ezek bekapni???
Meg vagy te őrülve, nem adom, még valamit összeszednék ezektől!
A cocik kuka, felejtős - nemár, hogy még nyúl vigye a vadászpuskát!
Örüljön a csürhéje - ilyen Puch, Baja féle stiklis agyhalottak és hithű elvtársaik, hogy nem a sitten szórakoztatják a fidesz frakcióval együtt a papakancigányokat.
Maszopnak viktorbán nyújt mentőövet,pedig ekkora bukta után sem képesek megújulni!Együtt mehetnek majd viktorbán maffiájával a jól megérdemelt csatornába
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem, nem érzem sarkosnak. Ha a lakosság nem akar változást, én elfogadom. A többség ezt akarja, én elfogadom. A gyerekeim még nem, de az unokáim majd más identitással rendelkeznek, ha kérdik tőlük majd azt mondják: az egyik nagyszülőm magyar volt, nem én már nem beszélem azt a nyelvet. Ilyen az élet, ez nem tragédia.
Az összefogásba vetett remény lassan szerte foszlik, és ennek a reménynek és bizakodásnak az MSZP, élén Mesterházy Attila az okozója.
Ugyanis fatális tévedésben leledzenek, tévesen itélik meg a saját poziciójukat.
Mesterházy a nyilatkozatai szerint biztos abban, hogy az MSZP folyamatosan képes lesz további tömegeket a párt mellé besorakoztatni.
Ezt a reményét arra alapozza, hogy a 2010-es választási kudarc ellenére pártja képes volt támogatóit újra egyesíteni, melyet a jelenlegi
közvéleménykutatások is igazolnak.
Ez önáltatás.
Szimpatizánsainak felsorakozása objektív okok miatt következett be.
Ugyanis a baloldali beállítottságú ember baloldali marad még akkor is, ha pártja pillanatnyilag háttérbe szorul. Itt nem történt más, mint az, hogy a választások után a baloldaliak újra beálltak az MSZP mögé, és ujra együtt létezik az a mag, amely a választások előtt volt.
A népszerűségi mutatók alapján láthatóan nem sikerül tovább növelnie a szimpatizánsait, nem szippantott át sem a többi párttól, sem a bizonytalanoktól várható szavazókat.
Jó lenne, ha ezt a kudarcát tényszerűen felmérné, és más utakat keresne a kilábaláshoz.Önkritikusan.
@Spániel: Egy baj van csak. Hogy a hasas lócsiszár rendszere létezni bír akár akármeddig is, csak nézd, hiszen az alapokat már nem csupán lerakta, de betonba is öntötte: annyit.blog.hu/2013/06/13/a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201306
@trisel: rendszereket egy hét alatt meg lehet dönteni és elzavarni a 3,14csába.
Ja, jut eszembe, ahhoz karizmatikus faszagyerek rendszerváltók is kellenének.
Érdekes ez a Szanyi dolgozat.
Az elején:
A demokratikus oldalon (s ez többnyire az MSZP-t, az LMP-t, a DK-t, a Millát és a Szolidaritást jelenti az említések oltárán) szinte csak az MSZP-nek van országos szervezete. ... Márpedig helyben gyakorlatilag nem létező szervezetekkel nem lehet összefogni, de még csak tárgyalni sem, függetlenül attól, hogy van-e ott potenciális szavazójuk, vagy nincs.
Később:
Program vonatkozásában az MSZP ajánlatát tekintsük irányadónak, habár a szövetségbe társult szervezetek fenntarthatják külön véleményüket, legfőképp a következő ciklus javára. Külső, tehát "közös" miniszterelnök-jelölt abban az esetben kerüljön megnevezésre, amennyiben az illető megelőzi az MSZP által javasolt személyt.
És végül:
A szocialisták részéről megerősíthetem, hogy kifejezetten érdekeltek vagyunk a hatékony, demokratikus együttműködésben, széles összefogásban.

kapcsolat.hu/blog/szanyi/3671-osszefogas
Érdekes ez a Szanyi dolgozat.
Az elején:
A demokratikus oldalon (s ez többnyire az MSZP-t, az LMP-t, a DK-t, a Millát és a Szolidaritást jelenti az említések oltárán) szinte csak az MSZP-nek van országos szervezete. ... Márpedig helyben gyakorlatilag nem létező szervezetekkel nem lehet összefogni, de még csak tárgyalni sem, függetlenül attól, hogy van-e ott potenciális szavazójuk, vagy nincs.
Később:
Program vonatkozásában az MSZP ajánlatát tekintsük irányadónak, habár a szövetségbe társult szervezetek fenntarthatják külön véleményüket, legfőképp a következő ciklus javára. Külső, tehát "közös" miniszterelnök-jelölt abban az esetben kerüljön megnevezésre, amennyiben az illető megelőzi az MSZP által javasolt személyt.
És végül:
A szocialisták részéről megerősíthetem, hogy kifejezetten érdekeltek vagyunk a hatékony, demokratikus együttműködésben, széles összefogásban.

kapcsolat.hu/blog/szanyi/3671-osszefogas
@Spániel: Bár értenék, amit nem értenek, hogy ez a 15 százalék Orbánisztánban itt és most nem több, mint a lónak a méretes fasza. (Nicsak, hogy nő létemre mi ki nem lóg a számból...) Néha olyan érzésem támad, hogy még a Gyurcsány-féle formációnak is több "rejtőzködő szavazója" van, mint ezeknek...
Kedveseim!
Az ellenzékiek csak arra törekszenek, hogy ne kopjanak ki teljesen a politikai életből. A 2014-ben várható mérsékelt választási szereplésük alkalmas lehet a pártbeli múmiáktól való megszabadulásra és egy győzelemre esélyes új pártalakulat jövőbeni kialakítására.
A jelenlegi (2/3-os) betonszarkofág miatt úgysem lehetne - esetleges kormányzati pozícióban sem - érdemi és főként sikeres munkát végezni.
A következő ciklus alkalmas lehet arra, hogy a jelenlegi szabadságharcos csapattal a saját maguk által telepített aknák végezzenek.
@trisel:
Az Mszp elér 48%-ot, akkor a hiányzó, legalább 3% ugyanannyit ér a győzelem szempontjából.
Ez i egy szempont az úgynevezett választási matematikában.
@trisel: pontosan. Lépten nyomon azt hallom, hogy Gyurcsány a király. Most még büdös mindenkinek - persze dobálta rá a szart sajt pártja is bőven - de érheti még meglepi a bölényeket.
@Dr. jenőke (jenőke): Szanyi amióta ifjú apuka lett, talán kevesebbet iszik. Lehet, hogy ez ártott meg neki, az elvonási tünet.
@Dr. jenőke (jenőke): Na de honnan ez a 48%-nyi önbizalom?
Keményen beszólt az mszp, szólt még az általuk eljövő kánaánról, csak elfelejtette hozzátenni, hogy bezzeg, amikor még mi építettük a hűbéresi renceert:

"Az MSZP szóvivője szerint a Fidesz az elmúlt ezer év hagyományaiból csupán a legrosszabbakat, a hűbéresi rendszer kiépítését, a hűbéresek jutalmazásának gyakorlatát vette át.

Török Zsolt telefonos sajtótájékoztatóján az MTI-nek vasárnap, "Szent István napja előestéjének" apropóján azt mondta: ezért olyan haladó szellemű kormányt kell választani 2014-ben, amely újjáépíti Magyarországot. Az MSZP győzelmével egyaránt nyernének a nők, a kisvállalkozók, a munkavállalók és a nyugdíjasok - jelentette ki az ellenzéki politikus, akinek ígérete szerint ezeknek a társadalmi csoportoknak nagyobb jólét, több biztonság és igazságosság lesz az osztályrészük."
www.atv.hu/egyeb/20130818-mszp-a-fidesz-huberesi-rendszert-epit/hirkereso
@Spániel: "Az MSZP győzelmével egyaránt nyernének a nők, a kisvállalkozók, a munkavállalók és a nyugdíjasok - jelentette ki az ellenzéki politikus, akinek ígérete szerint ezeknek a társadalmi csoportoknak nagyobb jólét, több biztonság és igazságosság lesz az osztályrészük."

Én egyik csoportba sem tartozom. Rám nem is számítanak. Megnyugodtam.
@trisel:
Egy elképzelt fantasztikus világban, az 51-es körzeten belül.
@Spániel: "rendszereket egy hét alatt meg lehet dönteni és elzavarni a 3,14csába. Ja, jut eszembe, ahhoz karizmatikus faszagyerek rendszerváltók is kellenének."

Anyám mindig azt mindta: kisfiam, nem akarásnak nyögés a vége.

Ha valaki sima többséggel nem képes hetek alatt lebontani/inkább helyesebb eltakarítást írni mindazt amit orbánék odapiszkítottak, akkor ne is induljon a válaaztáson.
@sírbateszezazegész: mai első hsz-em erről szól.
Így ne is fogjanak össze. Nem szeretném szembeköpni magam, amiért egy gyűlölködő, széthúzó kényszeregyesülésre adtam a szavazatomat. Márpedig úgy néz ki, nem gentlemanok párbeszéde zajlik, hanem kiszorítósdi, érdekharc.
De a mi, a zistenadta níp érdeke mikortól fog számítani, he? Mégiscsak mi vónánk a szavazók, vagymi.
Kinézed ebből a társaságból, hogy valamit, bármit hetek alatt lebontsanak/eltakarítsanak?
Közel egy éve vergődnek a nagy semmin. Nagyot csalódtam.
@sírbateszezazegész: nekem pedig lesz osztályrészem, beeeeee
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tele az ország kihasználatlan és eladhatatlan ingatlannal, hotellal, közben az újakba öntik a pénzt.

"Már senkinek sem újdonság, hogy ma Magyarországon megszámlálhatatlan ingatlanra van kitéve az eladó vagy kiadó tábla. De nem csak lakásoktól, nyaralóktól, telkektől vagy garázsoktól próbál megszabadulni aktuális tulajdonosuk, sorban állnak az ingatlanközvetítő ügynökségeknél a Budapest belvárosában lévő vendéglátó- és üzlethelyiségek, vidéki szállodák, elegáns étteremek, hangulatos cukrászdák, bejáratott konditeremek, vagy éppen egy balatoni csúszda, és még megannyi különleges ingatlan"
www.portfolio.hu/ingatlan/retail/minden_elado_vegyen_fillerekert_luxusettermet_vagy_csuszdat.1.187998.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

@sírbateszezazegész:
Lófasz lesz itt mama, nem fidesz elzavarás.
Az ellenzék totálisan alkalmatlan arra az alaptézisre is, hogy ennyit kimondjon:

"összefogunk és egy olyan programot teszünk le, ami értetek van, mellettetek, a szavazó mellett - lemondunk a kicsinyes, pitiáner pártérdekeinkről, rózsaszín közpénzlenyúlós álomvilágunkról, szigorúan elszámolunk a takarékos állammal, átláthatóvá tesszük a köz- és pénzügyeket, elzavarjuk a Puch elvtársat és a hasonló lófaszjankókat, kiskirályokat, akik bár csak a Simicska Zrt. gyenge utánzatai, de a legnagyobb károkozók. Kőkemény sittel jutalmazzuk a tolvajokat, a közpénzünket ellopókat, a hatalommal mutyizókat."

Na már most, addig miről beszélünk, amíg ezt össze nem rakják így?

Tulajdonképp a nulla osztása folyik, a narancsbolsi párt pedig addig sem tétlenkedik.

Bár amíg egy normálisat sem bír makogni a megmaradt kommunikációs csatornákon, egységesen(!) az ellenzék, addig ez sem fog összeállni!
Egyszerűbb sopánkodni és a másikra mutogatni, a saját felelősségükről tudomást sem venni.
Ez a MASZOP, meg valahol a többi is. Mert ha nem képesek a coci majmokkal megértetni, hogy múlik el a világ dicsősége, akkor ők sem alkalmasak másra, mint visszamenni a balettba, ugrálni...
haverok buli hanta:
/ez itt kérem mutyiország/

Nem tartják be a trafiktörvényt egyes dohányboltok

hvg.hu/gazdasag/20130818_Nem_tartja_be_a_trafiktorvenyt_nemelyik_t
Komolyan mondom, fizessenek meg pl. egy Hírcsárdát, hozná a tippeket... :D

"Már szerveződik a gój motorosok ellen az LMBTQ-emberek militáns motoros bandája, akik fő célja az önvédelem.

Eredetileg Anál Armada néven tervezte bejegyzését a szivárványos bukósisakkal és plüsskorbáccsal felszerelt szervezet, ám végül a pejoratív felhangok miatt a Ratyi Robogósok név mellett döntöttek."
hircsarda.blog.hu/2013/08/18/ratyi_robogosok_neven_harcias_melegszervezet_alakul?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_08_18&utm_campaign=index
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ők megtehetik.
Mert vannak mindig egyenlőbbek.
Legfeljebb majd azt mondja, hogy elromlott az ablak... :D
@sírbateszezazegész: És ezt komolyan mondod, amikor 8 év nem volt elég arra, hogy ennek a Poltnak a hatalmát megtörjék? Pedig úgyszólván köztudott, hogy a hierarchiában alig eggyel-kettővel lejjebb az ügyészek mind az MSZP felé lejtenek...
Vagy polgárháború? Élesben kinyírni a honi fundamentalistákat? Végül gyanítom, hogy az lesz... de akkor már nem az lesz a kérdés, hogy hogyan képzeli a Bajnai a "korszakváltást"...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igéretből már most is van dögivel, de betartható még sosem volt. Utolsó pár mondatod pedig evidencia.
@trisel:
Nem tudom... Én igaz, csak egyet ismerek, aki a 2010-es váltás előtt eléggé elfogult volt a fidesz felé, de most utálja őket, mint a szart.
Vissza most sem sírj azokat, de ritka mód rühelli a narancsbolsi pártkretén népeket, márpedig akad felénk.
Igazából ugyan azt halalom tőle is, hogy kire?
Merthogy a cocikra nem, a Piktor féle bolsikra pláne nem, a jobbik komolytalan (csak egy szégyenfolt, a kiábrándult fideszesek egy részének a menedéke) Bajnaiék viszont nem mondanak semmi konkrét dolgot, csak a hümmögés megy, meg a pletyka, azért meg nem fog rájuk szavazni.
Így viszont csak a nemszavazók tábora fog erősödni.
Ráadásul igaza van...
Nyerni, ezekkel??????????????
"Szanyi Tibor minden esetre mindkettőn felszólalt, így nehéz volt elmulasztani a kapitány - "egyedül is győzni fogunk" - lelkesítő beszédeit."
nol.hu/belfold/piszok_a_feszekben__godre_tunt_a_magyar_baloldal?ref=sso
@Spániel:
Ércsük a célozzgattást! :)
Különösen Knoszinak, meg kergenyulunknak kéne ilyeneket olvasgatni!
@Spániel: Jó, hogy már nem alkoholmentes söröket kinálgacc itten, amikor legszívesebben kemény öntudatlanságban élném le az elköv. 8-9 hónapot:P
@Spániel:
Megadjuk Knoszinak a feladatot.
"elektrolitokat adtak a sörhöz" - nem hangzik biztatónak, de valamit majd kitalálunk... :D
Egy ikonnal újra kevesebb: meghalt Gyarmati Dezső.
Már leírtam itt néhány hete, nem bánnám, ha a maszop önállóan indulna.
Nézzen nyugodtan szembe, a megmérettél és könnyűnek találtattál, választási eredménnyel.

Ebből a mérhetetlen és indokolatlan önhittségből csak egy oltári nagy bukás képes felébreszteni őket. Mit felébreszteni, az álomcsipás szemüket a valóságra mereszteni.

Az sem igaz, hogy csak nekik van országos hálózatuk.
Volt, felszívódott. Csak papíron létezik.
Ma Gy. hálózata élőbb, és halkan megkockáztatom, nagyobb.

A sokat emlegetett programtól meg falra tudok mászni. Lehet hallani akár egy nevet is, aki az arcát adja a programhoz? Én nem hallom.

Nehogy valaki azt mondja, Hiller és oktatás. Soha életében nem érdekelte és nem is értett hozzá. A művelődéspolitika, az érdekelte. Igaz, ahhoz se értett, de szerette a területet. Majdnem halálra-szerette.

Kökény és eü? Egész életében egy szorgalmas, lelkiismeretes csinovnyik volt. Az is maradt.

Szóval kikkel akarnak kormányozni? Az érettségizett Tóbiással? Az ügyvédként nem túl sikeres Molnárral vagy Horváth, már nem is tudom?
A kerületi polgiként bukó "várospolitikus" Horváth Csabával?

Egy rossz vicc az egész kompánia.

Bizisten, Hófehérke gonosz mostohája és a tükre jut eszembe: Tükröm, tükröm mondd meg nékem.... és elhiszik.
@trisel: mijabaj, ebből ihacc dögivel, megse láccik rajtad.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
hiszen a mikróban is az elektrolitok melegítenek, oszt mijjen jól működik. Na, így lesz a sörnél is.
@trisel:
Olyan pocsék a magyar sörtermés, hogy rettenet.
Ha magyar parasztnak jó lesz ez a sok felvizezett, lábvízízű sör, amit az adószabályok miatt kapni lehet, akkor megérdemli, igya, híg löttyök!
Már a Heinekkent sem értettem, hogyan lehet azt a szar szerb sört meginni, ami össze sem hasonlítható az eredetivel, de hát mindenkinek lehetnek perverziói.
A Staropramen borsodi kivitelezése különösen fájó pont, egy fost sikerült dobozolniuk konkrétan Staropramenes dobozba.
A Löwenbrau ihatatlan mosogatólé.
A napokban beleittam egy helyen Borsodi Super Dry nevezetű lábvízbe...
Qurucvilág! Ritka szar dobozolt lábvíz az! Kerüljétek messzire. :(
@Orica Középföldi: pár perce írtam, kívánságod valósággá válhat:"Szanyi Tibor minden esetre mindkettőn felszólalt, így nehéz volt elmulasztani a kapitány - "egyedül is győzni fogunk" - lelkesítő beszédeit."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Persze, én is ezt hallom az emberi lények 80%-ától. És persze, igazuk van, mondom is nekik, de akkor most megint mi lesz? Marad a felcsúti szotyolás, és utána kiürül az ország? Nekem egy kölköm már 2011-ben elhurcolkodott innen családostól, mindenestől, egyenest a világ túloldalára, a másik decemberben megy utána, én meg nézegetek kifele a fejemből, és majd 2014 után, ha így szól a szomszéd, mondjuk megörül, mert "istennekhála, maradtamidrága miniszterelnökkurunk", hirtelen felindulásból belémártom majd a zőccségpucoló kést, mert az lesz épp a kezemben?
@Orica Középföldi:
Tudod a coci majmok bukását lesz.rnám, értük nem kár, de az ország ezzel a Piktor féle bolsevik csürhével hová fog jutni a továbbiakban?
ELŐRE AZ ÁLLAMCSŐDÉRT ettársak?
Piktorral a Közgépi Úton?
Kb. ilyen lesz.
Igaz, akkor azt nem várom meg, akkor megnézem inkább a német munkaerőpiacot.
@trisel:
Ha répával bököd le, nem adnak annyit érte, elhiszik a hirtelen felindulás féle mesét.
Arra figyelj, hogy őrjöngj, ne főtt répa legyen és legalább 800x bökd bele... :D
@trisel: régebben már leírtam: a hatalommal nem élni, mikor szükséges, legalább akkora bűn, mint visszaélni azzal. Ha erre képtelenek, akkor mit akarnak? Mi a céljuk elsődlegesen? A havi tiszteletdíj megszerzése? Akkor írják a zászlójukra ezt: "Kérem segítsenek, ha nem szerzek mandátumot, nincs miből megélnem, mert még életemben nem dolgoztam." Ez lenne első őszinte mondatuk.
@Spániel:
Kivonjuk a mikróbul a zelektroizéket és belepottyancsuk a sörbe, oszt másnap nincsen macskajajj?? Értem má! :D
Többet is lehet inni akkó!
Ugye, egyből javul a gazdaság, mert a jövedéki adó megugrik, lesz sör reklám a tévében - majd csak akkor, ha már a beszállt a Közgép a sörgyártásba is - evégre nehogy már ahhoz ne értsenek - KözSör néven lesz, dobozolva, 8 decis formában, konzervnyitóval nyithatóan.
@trisel: pucojjál inkább olyan nyeles hámozóval, akkor kis karcolásoktól eltekintve nem érheti komolyabb, hirtelen, ámde jogos felindulásból elkövetett baleset a szomszédot. Kár lenne érted.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: adod itt az ötleteket ingyér, nem loptak még eleget? Levédeni! És mi gyárcsuk, ne a maffija. Majd jópézér elaggyuk a licencet, ha akarjuk.
@Orica Középföldi:
Off
(köszönöm reggeli érdeklődésed, itt csak a szokásos este volt, azon vettem részt. habár, amit hajnalban láttam, az valóban sajnálatos volt. csak ezt jeleztem. köszönöm mégegyszer:))
@Spániel:
MEGISSZUK! Bolond vagy te... :)
A rothadó kapitalistáknak dehogy is, fájjon csak a fejük!
@Ni csak ki beszél most:
ehehe
A kapitány ismételten a kancsó fenekére nézhetett.
Most egy jól dolgozó asztalos mester ismerősöm keres nettó 90 e. forintot napi nyolc órai megfeszített munkával. A cég éppen csak evickél napról napra, bizonytalan a megrendelés.
Vajon mit szólna ez a Pista a mindenkinek "járó" 80 e. feletti alapjövedelemhez?!
Mi a retkesből fizetnénk ezt?
Hülyeségeket beszélnek ezek a politikusok, lapátra velük.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Sörimádó vagyok, de nem olyan kifinomult, mint te, ilyenkor nyáron - csak semmi fúúúúj - csak alkoholmenteset bírok, mert az alkoholtól elalszom öt perc alatt. Viszont ezzel szemben talán jópont, hogy már tízévesen rendszeresen megskalpoltam a csatost.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a répa jó5let. 800szor még jobb, meglehet, még orbánisztánban is kapnék némi rokk.ellátást ezek után, mint gyógyíthatatlan elmebeteg, rendes (nem rendes) nyugdíjra úgyis esélytelen leszek, mire odaérek, már ha el nem pusztul addig a világ, aminek úgyse lesz a sírjára virág...

@Spániel: a nyeleset jól forgatom! közelharcban azért nem olyan veszélytelen szerszám az, mint gondolnád, hisz bizonyos esetben még a kapanyél is elsülhet...

Jól esett az aggódás:-)
@Spániel:
Alig ittam ezekben a mocsok nagy melegekben sört. Hosszúlépés, vagy max. kisfröccs.
A vízparton például nem is sörözök.
A kajakban van nálam kulacs, viszek magammal mindig ásványvizet.
Rajtam max. az ásványvíz miatt keresnek.
@AKIsTUDATLAN: Azt sem tudja, hogy venné át az országot, milyen pénzügyi lehetőségekkel, de azt már tudja, hogy 85000 Ft adna a munkanélkülieknek, akik még mindig Orbán 1000000 munkahelyét keresgélik.
Ebből látszik, hogy semmit nem változtak.
Hehe.
A gittegylet próbál diktálni, szervezet és minden nélkül? Ha az MSZP delegáltjai nem tárgyalhatnak bizonyos kérdésekről, akkor nem tárgyalhatnak, nincs felhatalmazásuk.

Nem értitek ti eztet. Még ANNYI DE ANNYI idő van a választásokig, annyit alkudozhatunk szarságokon, amíg elfogynak a követőik. Végülis - még vannak, nem? :D

Mindig mondom: ha az MSZP-nek lenne esze, hagyná az E14-et, mert még a szavazóit is elbukja. A gond, hogy a gittegylet úgy pozicionálta magát, mintha az egyetlen üdvözítő megoldás lenne Orbán leváltására HOLOTT - és bocsánatot kérek minden Bajnaista jelenlévőtől, az egyetlen ember az ellenzéki oldalon, aki kétszer legyőzte Orbánt (egyszer saját jogon mint pártvezető, egyszer meg benne volt a csapatban, amelyik legyőzte), az pont a rohattgyurcsány.

(Az más kérdés, hogy a degenerált honfitársaimnál vörös posztó a neve még mindig... :((((( )
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Edward drágám, az "emúttnyócév" ehhez képest maga volt a kánaán - éspedig minden szempontból.
@Orica Középföldi:
+1
Őket még a bukás sem fogja felébreszteni, ébren alva lépdelnek a sírba.
Már az a tény,hogy Szanyi kapitány az egyik fő attrakciójuk, mindent elárul róluk.
Előző bukásukat Gyurcsányra kenték, megszabadultak tőle, és csak a megszokás lendülete, a tudatlan/tájékozatlan/érdektelen, de baloldali zemberek szavazatai biztosítanak nekik néhány százalékot.
Megérettek a pusztulásra, tehetetlen balfaszlófasz banda.
@Kismacska (BELLA):
Kisma... majdnem kismalackát mondtam, megzavart a kismac helyett ez az izéke, pedig nem is új, de az utolsó pillanatban... :)) szóval szerintem meg a cocik jelenleg a bukta legjobb biztosítékai.
A környezetemben ember nincs, aki rájuk szavazna. Azért vannak kínba, mert azt mondják azok is akik szavaztak rájuk, sőt olyan is, aki be is vallja, hogy mindig is a cocikra szavazott '89 óta, hogy soha többet nem teszi, eljátszották a becsületüket.
Igen - sokan azért - meg is mondják, mert egy párt, amelyik kicsinálja a saját min.elnökét, ellehetetleníti, az most is ugyan az a sunyi bagázs.
Gyurcsányt többre tartják (persze ízlések és pofonok...) mint az egész coci majom társaságot együtt.
Elvárnák, hogy összefogjanak - a cocik Ferenccel, Ferenc a cocikkal és mindegyik Bajnaival. Ha ez nem lesz meg, Puch, Baja féle stiklis fazonok mutyizgatnak a háttérben, akkor nekünk hugyoztak!
Azt pláne nem hallottam, hogy valaki egyáltalán komolyan Mesterházyt felvetette volna, mint főfő akármit. :))
Néha az az érzésem a cocik láttán, lezsírozták Piktorral, ha megint Viki lesz a nyerő, akkor legalább most ők kaphatnak (ha 30-at nem is, de) 10-20%-ot és ezért mindent feláldoznak.
A mi városunkban a coci ember (atyám, katasztrófa sunyi egy fasz a csóka) talán a családjától kaphat szavazatot, de a többi cocitól sem.
@Kismacska (BELLA): A degenerált honfitársaidat azok a párttársaid között keresd, akiknek amikor azt mondta most már ne hazudjunk, akkor hátba szúrták.
Legalább annyit tettek Gyurcsány lejáratásáért mint a fidesz.
@Kismacska (BELLA):
"Hehe.A gittegylet próbál diktálni, szervezet és minden nélkül? "

Minden tiszteletem mellett, mely nem csak a nemednek, hanem mint emberi lénynek is szól -és nem azért, mert tegnap jelezték azt túl udvarias vagyok... az egy magán jellegű vita volt-, azért meg kell kérdeznem: te tényleg ennek örülsz?
Mai ajánlatom természetesen fenntartom, s ide is másolom, mert kommented elolvasva, nem vagyok abban biztos, hogy önállóan megtalálnád.
"sírbateszezazegész2013-08-18 14:25:32Ha a webkamerás közvetítés elutasítása igaz -márpedig miért ne lenne az-, akkor mindenki, aki a cocikat, inkább írom rendesen: ezeket a senkiházi, rajtam, az én bizalmamból és adóimból élő, máshol egy pohár hideg vízre valót megkeresni nem tudó gyökereket támogatja, nyugodtan letérdelhet elém és bekaphatja."
Persze nincs harag, ugye?
@Ni csak ki beszél most:

"Azt sem tudja, hogy venné át az országot, milyen pénzügyi lehetőségekkel, de azt már .."

Igen, ezen én is szoktam röhögni. Egyetlen ember van náluk, aki látott, csinált már költségvetést, ez pedig Veres. Sőt, legalább olyan közérthetően tud róla beszélni, mint Békesi. Úgy tudom, ő is Brüsszelbe készül.

Na a többieknek, fogalmuk nincs a gazdasági helyzetről. Mint a vak ló, aki bátor:))
@Mariann19:

Ha Mesterházy meg az MSZP továbbra is úgy ugrál, ahogy egy szervezet nélküli gittegylet diktál, mert a gittegylet azt HISZI, diktálhat, akkor el fogja veszíteni a szavazóit.

Mindig én voltam az, aki ekézte az itt lévőket, hogy így nem szavaznak meg úgy, és most én vagyok úgy, hogy arra a formációra, amiben az E14 benne van - nem szavazok. Velük az ország nem jár jól.

(JOBBAN jár, mert a bizalom több lesz, mint most, de semmit nem fognak csinálni a négy év alatt, csak töketlenkedni, figyeljétek meg.)

De nem az MSZP a gátja az összefogásnak - szerintem ez erős túlzás és csúsztatás. A szocik már október 23-án jelezték az együttműködési szándékukat. Bajnai több mint fél évig tilitolizott.

A koncért való verekedés, a helyezkedés az igazi gát - szerintem.
@Kismacska (BELLA): csak halkan merem megjegyezni, hogy "a pont a rohattgyurcsány" élő hálózata minden kis faluban ott van 2-3-4 aktivistával, és igen sikeresek. Igaz, nem is Török Zsolt kaliberüek
Mna fene. Nyilvánosság előtt sz*arjon a teljes delegáció?! Webkamerás közvetítés?! Már bocsi, de szerintem, az ilyen vajúdásokat a 18. sz. óta privát dolognak tekintik, csak az elmebetegek rakják ki youtube-ra a szülésvideókat. Némi modest még Katalinnak is kijárt, pedig az ő vajúdását többen nézték volna, mint azt, hogy anál abúzálja az együtt pimp koalíció az mszp-t.
Azt is le merném fogadni, hogy az itt kommentelők szerint az mszp örüljön mint kutya a farkának, hogy valaki szóba áll vele. Még akkor is, ha a megpimpósodott bajnai gittegylet csattint egyet.
A tárgyalások ilyenek. Nem sziget fesztivál, nem big brother só. Azt is tessék tudomásul venni, hogy mandátumokat kapnak, amikben benne van miről tárgyalhatnak, és mit fogadhatnak el. Én aggódnék, ha szabadkezet kapnának. Határozottan.
@Spániel:

Mindenhol van hűbéresi rendszer, mindenütt hoznak ismerősöket helyzetbe, ez nem új. Az az új, amikor CSAK ismerősöket hoznak ilyen helyzetbe, 100%-ban. EZÉRT IS volt a 30-70. Jusson a másik oldalnak is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyakig állunk a mocsárban, és most válogatunk, hogy ki próbálja meg kihúzni a mi sorry seggünket, mielőtt totál elnyel a mocsár.
Persze még válogathatunk, csak 2014 májusa után már az orrunkig fog érni a posvány, és már segítségért se fogunk tudni kiabálni.
Ez a választék, ez van. Ha nem kell, marad a fidesz. Mert bajnairól már az üvölt, hogy ő tényleg egy balfék, nem egy ügyetlen bájos kisfiú. A PIMP se sokkal jobb. Nem tudom eldönteni, hogy a politikai tehetségük az voltaképp az lmp ügyes pr-ja volt, vagy direkt tönkre akarják tenni ami még megmaradt Bajnaiból. Lsd felcsúti kaland.
Ha nem most, ismerőseid majd 2018-ban majd szavaznak cocira, ha még emlékeznek arra, merre is van kishazánk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
jól összefoglaltad a magyar sörhelyzetet.
én azt nem értem, miért nem mernek a magyar sörgyárak minőségi sört gyártani?igaz, hogy az idióta adók miatt drágább lenne jóval, de igény lenne rá!így maradnak az export nedűk.éljenek a csehek!
@sírbateszezazegész: ha egy országos párt, valódi támogatókkal, valódi anyagi és személyi háttérrel megengedi, hogy a pimp és bajnai szopassa, az letérdelhet és kinyalhatja a seggem.
Ugye nincs harag?
@Kismacska (BELLA):

" Ha az MSZP delegáltjai nem tárgyalhatnak bizonyos kérdésekről, akkor nem tárgyalhatnak, nincs felhatalmazásuk."

Belegondoltál, hogy milyen mókás ez a mondat?
A tárgyalók: az alelnök, a szervezési igazgató és a frakció igazgatója.

Ki a búbánat ad nekik felhatalmazást? Az, aki arra adott, miben NEM lehet megállapodni.

Nem elég tökösek, hogy kimondják, eszünk ágában sincs semmiről megállapodni.

Szanyinak se ad senki felhatalmazást:))) Kivételesen azt mantrázza, amit hallani szeretnének.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mna ugye?! Te vagy az én emberem! A sör borzalmas és mindenki borzalmasan büdös lesz tőle. Szóval a bor és/vagy fröccs kúl. :D
@Ni csak ki beszél most: "Legalább annyit tettek Gyurcsány lejáratásáért mint a fidesz."

Pontosan. Ez az egyik fájó pontom maszoppal szemben. Kikupálhattak volna egy ellenorbánt, egy értelmesen és érthetően beszélő, vitaképes vezetőt a baloldal számára, GY alkalmas is lett volna. Tyúkszemekre lépett és befostak, hogy oda a sok lenyúlás, inkább seggberúgták majd kidobták a fidesz elé, taposson rá, aki akar.

Emlékszem a nagygyűlések képeire, éppen csak a levegőbe nem dobálták a "reménységüket", két hónap múlva, miután megnyerte nekik a választást, röhögve bedobták a Beszédet, magára hagyták vergődni.
Hányok tőlük, ezeknek az ócska, alattomos, sunyi legalja embereknek kellene elhinnem egyetlen szavát?
@Orica Középföldi: Miért lenne vicces?! Nem különb ez, mikor te adsz valakinek meghatalmazást, hogy képviseljen, pl. adásvételben. Nem mindegy neked, mennyit fogad el vagy ad azért az cuccért. Vagy milyen kötelezettséget fogad el, amiért neked kell helyt állni. Így leírod, mit lehet mit nem. Persze, hogy adnak ennek egy keret. Ez a normális. Nem pedig az, hogy úgy küldöd oda, amit adnak fogadd el, jó lesz az, mert úgyis mi vagyunk a véres seggű cocik, és most canossát járunk. Sheeeeeeeeeeeeeet. A végén a sátor veri fel a túristát.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Lájk. :)

@sírbateszezazegész:

A hehe nem az öröm, inkább a gúny hangja volt.
Az MSZP-nek van országos lefedettsége, vannak irodái, infrastruktúrája, a gittegyletnek nincsenek.

Ha Mesterházy végre felfedezné a gerincét (van neki??) és azt mondaná: kabbe Bajnai, kabbe PIMP, kabbe Juhász-fűvész és elegánsan otthagyja őket, semmit nem tudnának csinálni. Hogy állítanának fel szervezetet és egyebet.

Minden tiszteletem mellett, a tököm tele van a különféle gittegyletekkel (nevezzük ezt E14-nek és PIMP-nek, SZDSZ-nek vagy bárminek), amelyik egy, jelenleg is vezető ellenzéki erőnek akarna diktálni.

Egy olyan pártnak, amelyik meglehetősen stabil támogatottsággal bír, amelyik rendelkezik az infrastruktúrával, jelöltállítás képességével, és ezekkel alkudozik? Akik be se akarták fogadni, mint demokratikus erőt?!

Házalna Bajnai meg a kis csapatocskája a DK-nál, de ott is csak a szervezet kellene.

Nekem a tököm kivan a szocikkal, hogy mindig törpe szaroknak engedi, hogy a tökeit rángassa, nekem ebből van elegem. EZÉRT vesztik el a szavazatom, ha a gittegylettel indulnak. (A szavazatom a DK-é, vagy az MSZP-DK összefogásé. Engem, az én véleményemet a DK képviseli leginkább jelenleg a politikai palettán.)
"A koncért való verekedés, a helyezkedés az igazi gát - szerintem" írja BELLA.

Ez jól hangzik. Akkor is ilyen jól hangzik, ha a "konc" definicióját megadjuk? Konc=a családom élete.
Senki nem tudja elmagyarázni nekem, hogy nem elidegeníthetetlen jogom azt kiradírozni az Élet Könyvéből, aki ezzel a konccal szórakozik.

Persze, magától értetődik, hogy a tárgyalások, paktumok ránk nem tartoznak. Végül is csak az életünkről van szó. Tényleg, mi közünk hozzá? Aztán a közbeszerzéseket, közpénzek felhasználását sem kell átlátnunk. Végül is az adóm az már nem az én pénzem, attól, hogy befizetem azonnal átlényegül "zsákmánnyá", nem? Meg a hűbéri rendszer is kell, nem? Mert, eddig is volt, igaz, azt milyen jól működött? Ti, akik ezt írjátok, mennyivel vagytok különbek, mint a békemenetben masírozók? Mi a bajotok? Csak a szereplőket kell kicserélni, mert a struktúra az jó, mi? Remélem a klozettig vezető utat otthon folyamatos sárga vonallal felfestettétek, mert ha nem, ennyi ésszel nem találjátok meg segítség nélkül, s szokás szerint az étkezőbe végzitek szükségetek. Amihez csak gratulálni tudok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Azért vicces, mert csomagra volt felhatalmazás, de darabokra nem:))

Ennyit megjegyeztek a "saláta"-törvényekről.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A mocsár "alapkőletételénél" aktívan jelen volt a coci párt, sőt a miniszterelnöke fejét erőteljesen nyomta egy időben bele, aki meg nem elhanyagolhatóan nem rúgta szét időben AZOKNAK a seggét, hogy lopnak, csalnak, hazudnak...
Elfelejtettük ezt a kis apróságot Csekk Drága?
Nem értitek, nem lesz még egyszer protest szavazás, mint 2010-ben amikor sok coci direkt leszavazott a cocik ellen, a fideszre?
Azt hiszitek ez most működni fog?
Agyhalott fidesz szavazónak a szájába is szarhat Piktor, az nem fog ellenük szavazni, legfeljebb teli szájjal fröcsögi majd, hogy finom a Piktortól kapott csokija, soha nem vótmégilyen jó - igaz a gyerek apránként majd éhendöglik.
Ahogy nem értettétek meg az önkormányzati szintű szavazás eredményét sem, hisz ott is kicsinálták teljesen a cocikat, mert ELÉG VOLT belőlük.
Attól, hogy ezek szarok és tolvajok, nem felejtjük, hogy azok is nagyon szarok és nagyon lopósak voltak.
Akkor most csak azért kéne a coci gerinctelenekre szavaznunk, mert a kocka ezt dobja, most lopjon a másik?
HÁT NEM!
Program nuku a cociknál is (arra a fosra gondolok, amit szemrebbenés nélkül a képünkbe tolnak). Viszont a jól ismert érdekkörök embereit már látjuk körözni a magasban, pedig még a konc szaladgál, virgonc...
Nem csak a közvetlen ismerőseimre gondoltam, amikor azt mondtam, tőlük azt hallom, hogy az ő ismerőseik közt sincs ember, aki leszavazna egy ilyen gerinctelen pártra, aki elárulta a saját vezetőjét. Ráadásul AZOK még ma is ott üldögélnek, abban a pártban, már számolgatnak.
Én végül is megértem, hogy azt hiszik, majd a képviselői irodaházban lesz irodájuk, de kisöprik a cocikat, ha nem gondolkoznak.
Nekem nem fognak hiányozni, legfeljebb majd kint sörözünk Németországban, vagy GB, ezek nélkül a faszok nélkül! :))
@punkfrog:
A Staropramenes dobozt csekkelni, mert a borsodiak valami híg fost palackoznak bele.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ja, borozhatunk is. A bort én hozom, a kaját ti... :D
@Spániel: Detto:-(

Én szoci szavazó voltam 2010-ig mert a fideszre még sihederkorukban sem szavaztam volna, mert látszott már akkor rajtuk az arrogancia a pökhendiség.
2010-ben nem mentem el, mert az általad leírtak miatt is kiábrándultam belőlük.
Most meg már kést kell a hátamhoz nyomni, hogy rájuk szavazzak, persze ha lett volna egy életképes összefogás akkor nehezen de igen. És azt kell mondjam ha az MSZP és a DK között kéne választani, akkor inkább a DK.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: miért lenne harag? Te a segged kinyalását a pártodnak ajánlottad fel. Ha a személyemnek szól, akkor azt írd, igaz más okból, de nem zárkozom el ettől.

A valódi anyagi hátteret, azért ne felejtsük el, tőlünk nyúlták le/lopták el.
@Orica Középföldi: A miniszterelnök jelölt személye az nem egy darab a puzzle-ből. Ad 1.
Ad 2: cseppet sem lennék meglepve, ha úgy ültek volna a szocik az asztalhoz, hogy minden jelenlévő tudta, nem ennek a tárgyaló csoport feladata a miniszterelnök személyéről tárgyalni, de csak úgy bedobták a PIMP-esek. Miért? Miért dobunk be a tárgyalásokra olyan pontot, amiről a másik fél tudja, hogy a jelenlévő szociknak nincs erre felhatalmazása?! Mert az elutasítás azonnali és egyértelmű lesz. Aztán majd hátradőlnek, és azt mondják, lám mi megpróbáltuk. De a szocik nem akarják az együttműködést. Ezután már a szocik lesznek a véres seggűek, nekik kell védekezniük, magyarázkodniuk, stb. Holott mind a ketten -te és én - sőt, mindenki itt jól tudja, hogy az olyan pártoknál, akiknek nagyobb a tagságuk, mint akik körbeülik azt a tárgyalóasztalt, nem egy haver feliratú coca colás doboz mellett döntik el. Hanem a teljes vezetőség dönt, kongresszus, stb. Ismétlem, az együtt-pimp duó maroknyi tagságánál nagyobb szervezeteknél ilyen kérdésben nem dönthet 3 ember. Már azért sem, mert ennél kicsit többen vannak, és lehet, hogy ők nem vennének mérget arra, hogy ez a nagy szervezet pont bajnait akarja.
Okos döntés volt ebbe nem belemenni. Felelős, felnőtt dolog. Webkamerázni, és körberinyálni a félvilágot hogy mire nincs mandátuma és ezen felháborodni csak egy mókus őrs nagyságú szervezet csinál. De az ilyeneknek nincs helyük a nagypolitikában.
@sírbateszezazegész: Sajnálom, félreértettél. Mert az nyalja ki, aki azt hiszi, hogy az mszp-nek úgy kellene fütyülnie ahogy mások akarják, pusztán azért mert sokan véresseggűnek tartják. Oh pardon, olyanoknak akik a te adóforintjaidből élnek, és egy pohár vízet se tudnának önállóan megkeresni. Szóval akik ezt állítják, azoknak.
Büszke vagyok az mszp-re, hogy kiáll magáért és nem engedi, hogy egyesek torz világképébe paszírozza bele őket. Akik még itt tartanak, azok éretlen hülyegyerekek, akik még mindig elmútnyócéveznek, meg gyurcsányahibásnál tartanak. Ostobák, vakok.
De ugye nincs harag?
@Ni csak ki beszél most: Ha nem jön össze olyan megállapodás, amiben rész vehetnek a kis pártok is, mint az egységes baloldal természetes részei, én is DK.
@Kismacska (BELLA):

" jelenleg is vezető ellenzéki erőnek akarna diktálni."

Az a nagy baj, hogy ez minden, csak nem erő.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A rendszerváltásnál természetes volt a pártállam maradó és sunnyogó kádereinek a titkolózása.
Most akkor azok a reflexek élnek még a cocikban, vagy azt szeretnénk, hogy a nép - az ilyen ecceri marha, mint pl. én is - láthassa, hogy ezekben mégis csak meg lehet bízni, lehet, hogy megjött az eszük és képesek TISZTESSÉGESEN, BECSÜLETESEN, a szavukat adva és felvállalva azt kiállni elénk, az ecceri szavazó elé és a szavazatunkat megnyerni?
Vagy nem?
Jelenleg úgy néz ki, hogy nem...
Ne akarjuk tudni. Piti alkukat akkor hogyan lehetne utána letagadni, lehazugozni azt, aki hallotta, hogy az elvtárs mit hazudott akkor épp, ott a felvétel is róla...
Ha ennyire félnek a nyilvánosságtól, a pöcsnek indulnak a választásokon?
Csináljanak házi csocsóbajnokságot, vagy zsebhokizzanak otthon.

Egyetlen lehetőség egy, a nyilvánosság előtt zajló ellenzéki kerekasztal, ahol a legfontosabb, hogy felvázolják újra, miként fog majd Magyarország működni, hogyan lehet a narancsmaffiát kitenni innen, majd pedig az országot RENDBE TENNI!
Amíg ez nem lesz meg, a cociknak az esélye egy választáson annyi, mint Szálasinak a főtárgylásán!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nagypolitika? Hol? Egy marginális tahólandról beszélünk, ami senkit nem érdekel, kivéve a tuggyukkiket Gábriel szerint, mert Mózes annak idején fordítva nézte a térképet, valójában erről beszélt a Főnökkel. Azok a senkiháziak ott a pártodban, nagyon messze vannak a nagypolitikától.

Apropó: te miért lépsz le? Szemmel láthatóan neked nem a darabbal van gondod, hanem a szereposztással. Lehet, jövőre változik, jön a szaroscsapat kettő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha ennyire szarok, akkor miért azon van mindenki kiakadva, hogy ők nem eléggé készségesek?! Miért nem azon akartok fennakadni, hogy a Szűz Máriánál is szűzebb bajnai és PIMP a gonosz, romlott cocikkal készül egy ágyban hemperegni?!
Ha a cocik ennyire vállalhatatlanok, miért pánikoltak be, hogy a szocik nem akarnak megegyezni, júj mi lesz?!
A romlott és vállalhatatlan szocik bejutnak, ha nem is alakítanak kormányt talpon fognak maradni. De a Bajnai féle gittegylet?! Nem mintha akár te vagy Fabius sírnátok utána, mert lesz másik szűz rabbi akit követni lehet. Aki szűz és tiszta a nagy mocsár közepette. A szent grál, amit az igencsak szaporán szaporodó kerekasztal lovagok keresnek.
@Kismacska (BELLA):

Ha a személyi kérdésekről szóló tárgyaláson nincs felhatalmazásuk személyi kérdésekről tárgyalni, akkor mire hatalmazták fel őket kiccsillagom?

Beszélhettek az időjárásról? A klímaváltozásról? Gúr hónaljszagáról, vagy miről pontosan?

Amúgy meg a költői kérdés úgy szól, inkompetens emberekkel mifaszt akarunk megtárgyaltatni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ne értetlenkedj nyuszifül! A cocik képtelenek egyedül, a többi ellenzéki párt is képtelen egyedül.
Tudod vannak olyan társasjátékok, ahol több ember könnyebben elboldogul.
A coci pártnak egy dolgot tudok ajánlani, olyan népieschen:
"basszanak egyedül, oszt majd rájönnek mennyire élvezetes!"
@Fabius: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ráadásul ez volt a személyi kérdésekről szóló tárgyalás?
YESSSSS!
Ahol közölték az elvtársak, hogy "nincs felhatalmazásuk személyi kérdésekről tárgyalni".
Aha...
A f.szé'mentek akkor??
Miért nem mentek gombászni, vagy virágot szedni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Részemről mehet a külön indulás.

Arra az esetre mikor Mesterházy Orbánabb lenne Viktornál, és Szanyi volna a lázárjancsija legfinomabban is csak azt tudom mondani: szavazzon erre a faszom.

Ez ugye nyilván nem neked szól, hanem a helyzetnek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"a Tóbiás Józsefből, Gúr Nándorból és Molnár Zsoltból álló szocialista delegációnak csak arra volt mandátuma, hogy csomagban tárgyalja az egyéni választókerületek, a közös lista és a miniszterelnök-jelölt kérdését"

Teccikéteni?

A személyi kérdésekről szóló utolsó tárgyalásra vittek egy csomagot, amiről annyi volt a tárgyalási alap, hogy kell vagy nem.

Miniszterelnök jelölt, 106 egyéni körzet plusz a listás helyek. Nem egyesével, külön átrágva mindent, lófaszt, arra felhatalmazás nincs, a három hülye úgyse ért hozzá, csak az igen vagy a nem.
@sírbateszezazegész: Nekem az itt lakókkal van bajom. A kormánnyal, azzal, hogy 3 év fidesz rombolás után még mindig faszságokon pörgünk. Hogy ha valaki nem tetszik nekünk, akkor az vagy cigány, vagy zsidó, attól függően milyenek a színei. Azzal, hogy egy olyan országnak vagyok a lakója ami gazdaságilag, politikailag, mentalitásban egy közép-ázsiai ország nyomornegyedére hajaz. Bevallom, hogy nem tudok abban hinni, hogy egy töketlen kakas fiús bájjal elég lesz ezt megfordítani, mikor olyanokkal veszi magát körül, akik tehetségtelenek, ostobák, előítéletesek. Akikről bebizonyosodott, hogy az lmp nélkül szar se érnek. Ennek kiegyensúlyozására még egy mazochista hajlamú mszp se elég. Pláne, ha neki csak a néma bólogató csicska-bank szerepét szánják.
@Fabius:

Szanyiból nem lenne lázárjancsi, MA nem állhatja:)) Nyomja partszélre.
Képzeld el Lukácsot:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nincs harag. Nem én értettelek félre, te nem fogalmaztál pontosan. De, ha az ajánlat még fennáll, szólj mikor jársz erre.
Tőlem egyszer nem hallottad azt, "elmúltnyolcév, gyurcsányahibás". Nem kétpólusú világrend van. Azért nemcsak két kupac szar közt lehet választani. Neked is felteszem a kérdést: alapvetően miben különbözől egy fanatikus fidesz-szavazótól?
@Fabius: Azért még mindig nekik vannak szavazóik, pénzük, szervezetük. Szerintem a jó helyeket - érthetően - maguknak akarják megtartani. Szerintem ez viszont nem ment át, mert le merném fogadni a fontosabb posztokon - értsd nagyobb városokban - az ő jelöltjüket akarták.
@sírbateszezazegész: Abban, hogy én tudom, hogy amit te aranynak hiszel, az is egy szarkupac. :) Te még azt hiszed ér valamit, pedig ugyanolyanok mint a fidesz, vagy az mszp. A különbség, ők még nem fértek a húsosbödönhöz. Bár ők nem fognak annyit lopni mint a fidesz - olyan sokat senki se tud- de fognak lopni. A dolog természetéből adódik. A hatalom elkurvít és bűnbe dönt.
@Kismacska (BELLA): Tudod mit érnek el a szocik ezzel a melldöngetős stílussal? azt, hogy a választók 10-12 %-a szavaz rájuk, 20-24 ? a fideszre, a többi otthon marad.Ez után jön DR INKVIZITOR látása: " A következő ciklus alkalmas lehet arra, hogy a jelenlegi szabadságharcos csapattal a maguk által telepített aknák végezzenek", az MSZP pedig a süllyesztőbe kerül,én meg azt remélem, hogy erre nem kell négy évet várni
@Spániel: Lehet, hogy félreértettél:-)) Én csak ha két párt között kell választani.
@Fabius: Külön nem, de bajnaival együtt igen?! Nem képmutató ez picit? Mert vagy vállalható, és akkor tudunk rá szavazni, vagy nem, de akkor azokra se tudunk szavazni, akik összeállnak vele. Nem értem a logikádat. Komolyan.
Látod, én következetesebb vagyok, bajnaival nem szavazok rájuk, nélküle igen. Számomra a megPIMP-ósodott bajnai rosszabb egy szijjártó-rogán-lázár kombónál.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Olyan gyökér van már az országban egy, amelyik "tárgyaló delegációja" az égvilágon semmit nem dönthet el egyedül, mert nem kompetens.

Nekem ilyen nem kell még egy.

Nagyon helyes, hogy az Együtt - Pimp nem lett a Mesterházy semmilyenzsótija.

(zárójelben megjegyzem az tévhit, hogy csak a szociknak van szervezete. Bajnaiéknál is felállt a komplett csapat, a jelöltek tréningje is országszerte több helyszínen már régen zajlik.)
@Ni csak ki beszél most: Ha a többiek összefognak és kihagyják a DK-t, az két párt, nem?
@Kismacska (BELLA): Miért mondod azt, hogy a Bajnai "tilitolizott."
Bajnaiék felkészülten mentek a tárgyalásokra, gazdasági programjuk teljesen kidolgozott volt.
Az MSZP meg is egyezett ezekben a kérdésekben Bajnaiékkal.
Ahogyan látszik, a képviselők kijelölési arányaiban nem tudnak megegyezni.
Az MSZP képtelen elszakadni attól a fixa ideájától, hogy mivel ők az ellenzék legnagyobb pártja, ennek a pártnak kell a képviselők jelentős részét megjelölni.
Felállásukban nem az élvez elsőbbséget, hogy ki a legesélyesebb, hanem a számszerű többség.
Mióta a tárgyalások folynak, úgy tűnik, hogy az MSZP az erőfitogtatás módszerével kíván kizárólagosan előnyös pozicióba jutni.
Mi ebben a harcban Bajnai töketlenkedése szerinted? Ő idézi elő?
Valóban, ha az MSZP kerülne kormányra, négy év töketlenkedésére lehet számítani, hiszen a soraik között leledző őskövületek nem képesek megújulni, nem tudják követni a korszerű társadalompolitika és gazdaság követelményeit.
Látható, hogy ülnek a helyükön, mint egy-egy szfinx, az istennek nem adják át a helyüket a fiataloknak.
Bajnai és csapata szakértői team, én bennük bízom.
Azért menjél el szavazni!
@KÁTÉó53éúétr6: Vagy a sok kába rájön, hogy volt mire verni a mellüket, és rájönnek, hogy ők a rabbi akit követni akarnak. Két kimenetele lehet, nem szabad elfelejteni.
Persze akár, így akár úgy, de jó lenne döntésre jutni, mert mindjárt kezdődik az úgyis én tudok a leghihetőbb hazugsággal előállni verseny, amit választási kampánynak ismersz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nincs ebben semmi képmutatás. Egy épeszű összetétellel felálló összefogásra hajlandó lennék szavazni, másra nem.

Akkor inkább induljanak külön. Szanyi szerint nektek - úgy értem neked a szavazójuknak meg nekik a pártnak - megy a kormányváltás egyedül is.

Nosza.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " A dolog természetéből adódik. A hatalom elkurvít és bűnbe dönt."
Alattvalói mentalitás mellett mindenképpen. Megjegyzem a szocialisták nem loptak kevesebbet, mint a fidesz.
@Mariann19: De Mariann! kérlek, ők a legnagyobb ellenzéki párt. 8 év után, hagyó, nokiás doboz után még mindig őt tartják hitelesebbnek, mint mást. Lehet hogy ez jobban fáj bármi másnál sokaknál.
@Fabius: Bazz FAB ez beszarás. Nagyon úgy néz ki, hogy nagyot akartak fingani és csak beszarnak. Most komolyan, így kire fogtok szavazni? Orrbefogva mégis Mesterházy miniszterelnökségére?? :( Ne mááááár.
@Fabius: Az mszp nektek nem az összefogás miatt kell. Lófüttyöt szól nektek erről. Ez púder és rúzs. Ostoba kávéházi locsogás. Egy kiépült szervezet nélkül 6 hónappal a választás előtt meg vannak lőve. Még a fővárosban se lenne sok esélyük, ahol szerintem a legnagyobb a támogatottságuk.
Ha pedig nemcsak púder, akkor pedig kicsit több hittel kellene odatennetek magatokat. Tessék tudomásulvenni, hogy az mszp nem szegény rokon, hanem az amerikai nagybácsi. És hajrá, ne hagyják magukat megmajmolni. Álljanak ki a fontos képviselői helyekért. Hiszen a kampányba ők fogják a több pénzt tenni. Az ő szervezetükre fog hárulni, hogy ezt a kampányt működtessék. Nem a -5%-on álló pimp-en, vagy a még kevésbé mérhető juhászon. Akik amúgy remekül vágják haza mindazt, ami bajnaiból megmarad. Nem gondolod, hogy bajnai népszerűség vesztése hozzájárul, hogy nem rugalmasak a szocik?! Most miért kössék magukat a folyó közepén a baltafejhez?
@Mariann19:

" az istennek nem adják át a helyüket a fiataloknak."

Az a nagybüdös helyzet, hogy szakértő fiatalok egyáltalán nem tülekszenek:)) Sőt középkorúak sem.
Na pont ezért lett egyfordulós a választási rendszer.
a fidesz ismeri a szocikat:(((
a szili for president eset óta tudják, hogy megegyezés képtelenek.nem érdekli őket, hogy mi lesz, csak saját maguk.induljanak külön.hajrá!
@sírbateszezazegész: Cukorfalatom! Senki, még egy afrikai diktátor se tud annyit lopni mint a fidesz.
Aki pedig ezt állítja, az hülye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
köszi az aggódást!
én nem látok itt olyan sok szoci szavazót.2 hölgyet max.
@Fabius: Akkor lenne igazán nagy szoci bokalefosás, és szirénhangok Együtt körül, ha tényleg egyedül lennének kénytelenek indulni. Bajnai megmondta: nem mindenáron.
Helyes.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " ők a legnagyobb ellenzéki párt"
Igaz, de hova zsugorodtak? Ha újabb négy évet kell ellenzékben és egyedül tölteniük, maguknak köszönhetik, ami szétmorzsolja a pártot. Ezért elsőrangú érdek, hogy most olyan korrekt megállapodásra törekedjenek, ami a tipródóknak is megfelel. Ki nem szarja le, hogy mekkora jelenleg, ha egyedül csak 15 %-ot nyer el. Mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy egyenrangú felekként fognak leülni tárgyalni. Vagy vannak az egyenlők és az egyenlőbbek? Két láb rossz, négy láb jó?
Mszp is korszakváltást igért - legalábbis szóban, de ugyanaz a demagóg igérgetésdömping hangzik el nap, mint nap a semmiből, meg a heves melldöngetés, hogy nagyobbnak látszódjanak, mint amekkorák..
A valódi korszakváltáshoz pedig a partnerekkel egy aprólékosan, milliméterre összecsiszolt programra és együttműködni képes szakembergárdára van szükség, ha ezt másképp gondolják , hozzá se fogjanak.
. Ne felejtsd, van 60 % vívódó, őket is meg kell nyerni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Cukorfalatom:-)
2010-ben a szavazók véleményt mondtak az MSZP-ről. A Fidesz azóta sem tud annyit lopni, pedig mindent megtesz, hogy több támogatottságotok legyen mint az övék.
Ezen azért el kéne gondolkodni.
Végigrágtam magam a hozzászólásokon.
Megdicsérlek benneteket, mert szinte végig a témánál maradtatok. És ez nem mindennapi módon mutatja, mennyire gáz ez az egész helyzet.

Csak okoskodni tudnék, így különösebben nem mennék bele a helyzet saját szempontom szerinti értékelésébe.

Két megjegyzésem azért lesz:

1.
Ne legyetek már eltévedve, hogy nyilvános egyezkedést akartok egy ilyen kormánypárt mellett, szeme előtt. (úgyis tudnak mindent, de azért álljatok már meg egy percre! )

2.
Ha már ennyire bíztok néhányan Bajnaiék tisztességes szándékaiban, akkor áruljátok már el nekem, miért ők zárták ki a tárgyalásokból a Gyurcsány féle szervezetet?
--------------------------------------

A tény az általatok is több oldalról elemzett dolgok mellett: vagy a cocik vagy viktorkáék.

Természetesen ha tudtok olyan megoldást, ami a jelenlegi törvények, meglévő pártok, pártocskák mellett megoldás lehet, meggyőzhető vagyok.
@Kijelölt Felelős: Kiegészítés:

vagy a cocikhoz: cocik és együttműködő partnereik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem csak azután, hogy a Nemzeti Motorosok Meleg Tagozata is felvonult már... :D
Mer'há mégis... az élvezet... a Turul... Amint háturul a Harley-n... Pffúúúújjj...
Má'néha én is szégyenlem magam. :D
@Ni csak ki beszél most: Cukorfalatom! Szerinted ez az egész arról szól, hogy majd a fidesz akkor bukik ha túllopja az mszp-t?! You insult your intelligence! Ez már nekem sok!
Gondold át, vajon - a saját elkövetett baromságai és lopásain kívül - mi felelős azért, hogy az mszp-ről sokat azt gondolják, amit.
De elismerésem. Te sikeresen átestél a fidesz agymosásán, és mostmár bármit el fogsz hinni, ha ők ezt 3-nál többször elismétlik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: egyébként pedig feldughatják maguknak az összes kiépült szervezetüket, HA CSAK 15 % A SZAVAZÓBÁZISUK!
Azt már szart sem ér, van már a többieknek is, nameg itt a net is.
@Spániel: A tizenöt még mindig a duplája a 6-nak. Legalábbis a 80-as évek elején az volt, mikor a szorzótáblát tanították nekem. Persze ez változhatott azóta, hiszen a tudomány fejlődik.
De attól még, hogy nem bólogatnak, mint a cuki bólogatós kutya amit a kocsi hátsóablakban, hanem az érdekeik érvényesítése mellett tárgyalnak az lehet egyenrangú.
A 60% vívódónak semmi sem jó, se bajnai, se mszp, senki. Őket meggyőzni egy nagy összeborulással se lehet, mert hánynak az egésztől. Örüljünk annak, ha elmennek szavazni, és nem a fideszre húznak nagy kiábrándultságukban.
@Kijelölt Felelős:
Ne... Most akkor teljes mellszélességgel, nyugodt lelkiismerettel mondjam azt, hogy igen, szavazzunk a cocikra???
Ma, 2013-ban?
Hogy majd '14-ben?
Még nem szavaztam rájuk, csak valamikor '94-ben, a helyi, városi szinten, amikor a fideszes polgármester ellen kellett, mert loptak?
Most is lopnak, mégse fogok... :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia Csekk!
A törzsszavazók valóban az MSZP-t fogják a jövőben is támogatni zsigeri politikai érzületeik alapján.
Azonban a választáson való eredményük - amennyiben külön indulnak - a jelenlegi támogatottsági szintet nem fogja meghaladni.
Emiatt gyökeres változás az ország kormányzásában nem fog beállni, jelentősen nem tudnak beleszólni a kormányzásba.
Továbbra is az összefogás lehet az egyetlen kitörési pont arra, hogy jelentős részarányt érjenek el a választásokon.
Úgy látszik, az MSZP ezt képtelen felismerni. Megértem én, hogy a legnagyobb, számszerűen a legjobban szervezett párt, mondjuk ez a múlt dicsősége.
Akárhogyan csűrjük-csavarjuk, megnyilvánulásaikból nem az jön le, hogy az ország érdekeit tartják elsőrangú feladataiknak, inkább a párt egyedüli nagyságát helyezik előtérbe.
Sajnálom Csekk, hogy kivételesen nem vagyunk egy véleményen, de tisztelem az elkötelezettségedet.
A gyulafirátóti felújított kálvária avatáson Navrának sikerült okosat és nagyot mondania:

„ahol kálvária van, ott Krisztusban hívő emberek élnek, Krisztusban hívő kultúra, Krisztusban élő hagyományok léteznek – azaz ott Európa, ott civilizáció, kultúra, jóravaló emberek vannak”

gepnarancs.hu/2013/08/navracsics-legujabb-kalvariaja/
@Orica Középföldi:
"A szakértő fiatalok nem tülekszenek."
Miért, keresett az MSZP ilyen fiatalokat a soraiba?
Ugyanis az látszik, hogy van néhány fiatal politikus az MSZP-ben, akikkel eddig nem kívánta megújítani a párt a vezérkarát.
@Mariann19: Ahhh, be szépen összefoglaltad az egésznapi vergődésünket. Köszönet érte.
hű kép a magyar mentalitásról: kompromisszum képtelenség, összefogás képtelenség, szervilizmus, kivagyiság.
És így múlik a világ dicsősége.
amit meg az ellenzéknek nevezett társaság művel az kabaré.
@Mariann19: Nem is baj, ha mindenben nem értünk egyet.
Én úgy látom, hogy mindenki azt várja az mszp-től hogy vagy úgy mentse meg magát, hogy belemegy bármibe, vagy azt, hogy mivel ő a leszerepelt mszp jobban tenné ha belemenne bármibe.
Igenis vannak törzsszavazói, akik elvárják tőlük, hogy ne egy gerinctelen, tedd-ide tedd oda pártként működjön, amit minden jött-ment miniatűr párt kihasznál.
Bajnain nem érzem azt, hogy ő bármit is képes lenne megváltoztatni. Populista kiszólásai, a fél lmp-vel való összeházasodása, és a juhász millás izé befolyása. Két-három orbáni populista megszólalására jut egy töketlenkedés.
Ez pedig látszik a számain. A kezdeti lelkesedést felváltotta a kiábrándulás az embereknél. A bizonytalanok már nemcsak az mszp-vel, dk-val, lmp-vel elégedetlenek, hanem vele is. Ő is egy 12 egy tucat ellenzéki. Tetszik, nem tetszik, bajnai nem a megváltó messiás többé. Hanem egy balfék ellenzéki, aki nem tetszik többé.
@Spániel: a kultúránk megtagadása rosszat hoz ezt tudjuk. a kereszténység a nyugati kultúra része, ahogy a könyveink, feltalálóink. meg amit az ősők ránk hagytak őrizni, és nem hagyni hogy elvesszen.
de nem akarok moralizálni
@Mariann19: pontosan röviden és tömören:

A magyar Ugaron
Elvadult tájon gázolok:
Ős, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezőt ismerem,
Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:
E szűzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és igaza van azoknak akik a mszp barátként úgy gondolják hogy a pártjuk legyen karakán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbi! Ez most egy üzleti tárgyalás. Itt nincs helye lózungoknak. Itt teszik le -elméletileg - 4 év partnerség alapjait.
Mint jogász azt vallom: minden jó kapcsolat alapja egy jó szerződés. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a nagy szavak, a legyőzzük izé bizé. Akkor megvan a stabil alap, amit mindenki be tud tartani. Enélkül csak egy széteső, egymást egyelő gyenge választási koalíció lesz. Ezt tudni fogja a fidesz, tudni fogja a választó. Így az mszp még a 15%-ot se fogja hozni. Ezt pedig egy tagságának és választóinak felelős nagy párt nem engedheti meg magának.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én mással motiváltam magam anno
Az Ér nagy, álmos, furcsa árok,
Pocsolyás víz, sás, káka lakják.
De Kraszna, Szamos, Tisza, Duna
Oceánig hordják a habját.
S ha rám dől a szittya magasság,
Ha száz átok fogja a vérem,
Ha gátat túr föl ezer vakond,
Az Oceánt mégis elérem.

Akarom, mert ez bús merészség,
Akarom, mert világ csodája:
Valaki az Értől indul el
S befut a szent, nagy Oceánba.
@Penivaldes: Elsősorban ők számítanak, nemde? Hiszen nem a Fabe félék fognak a közös jelöltre szavazni, ha az mondjuk szanyi tibor, vagy baja ferenc. nem, ők ráhúznak az lmp-s, vagy fideszes jelöltre.
@Penivaldes: Szia Peni! Olvastad amit az előző poszt vége felé írtam neked??? :)
@Kijelölt Felelős:
1. A titkos egyeztetés mellett szólna a Fidesz milyensége. Ellene, hogy a titkos egyeztetés a potenciális választók előtt is titkos.

2. Bajnait egy tisztességre törekvő _gazdasági_ szakembernek tartottam, és tartom ma is. A politikában ez könnyne lehet roppant kevés. Különösen nem olyan barátokkal akik mellett ellenségek már szinte nem is kellenek. A kommunikációs meccseket pedig rendre elveszti.

+1 volnának más megoldások. Ezek közül szinte mind polgárháború szerű állapotokat eredményezne. Ezt tarkíthatná a nyílt diktatúra kialakulása
@Penivaldes: jó, de ez a suta és értelmezhetetlen mondat Navrától úgy hülyeség, ahogy kimondta. Ha elolvasod a cikket, kiderül, Europában sokféle keresztény kultúra van, és nem mindenhol kálvária a mérvadó, mindenkinek a sajátja.
Én pedig nem hiszek senkinek aki az én szavazatom akarja elnyerni, mert nincs változás a fejekben, nem tanult senki semmit. a Bourbonok melett legalább volt egy Taleyrand.itt az sincs.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem az egész arról szól, hogy ki mennyi szavazatot fog kapni és ott nem álltok valami jól.
A fidesz az én agyamig nem jut el mert a tv-t is elkapcsolom ha valamelyiket meglátom. Az MSZP
Felelős többek között azért mert az ígéretével ellentétben, amit a fidesz szemére is vetettek nem alakította át az ellátórendszereket. 8 azaz nyolc éve volt rá. Persze lehet az SZDSZ-re is fogni, mert velük is elég nehezen ment az együttműködés, de a tehetetlenséget nehéz másra fogni. Azt amit meg a saját vezetőjükkel csináltak azt jóérzésű ember gyomra nehezen veszi be. Persze lehet azt mondani, hogy egy vagy két ember tette de ha ez így lenne akkor nem védenék, hanem azt mondták volna, hogy x és y tette és elhatárolódunk tőle.
@Kijelölt Felelős: Bajnaiékra kérdezel rá:
"Miért ők zárták ki a tárgyalásokból a Gyurcsány féle szervezetet?"
Nyilván jól átgondolt taktikai okokból.
Gyurcsányt az utóbbi években igaz és igaztalan vádak érték, az ellene irányuló folyamatos gyalázkodó, lejárató kampány elérte az elutasítottságát széles körben.
Emiatt nem lenne szerencsés a köreikben megjeleníteni a DK-t, rontana a választás esélyein.
@Spániel: persze, de ezzel együtt van igazam még ha ezt tagadjuk is
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Imádom az olyan kritikust, aki nem tudja megkülönböztetni a színházi függönyt a zuhanyfüggönytől. Na ez a faszi pont ez volt. Esetleg írhatott volna valami másról, amihez ért is. Mert amiről írt arról szart se tud. Csak annyit tudott leírni, hogy az a tudjuk milyen alföldi rendezte és tudjuk milyen lett. Imádom, mikor egy jobboldali-széljobber előadja az én vagyok az értelmiségit.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azért ez szokásos Csekkes gonoszság volt Fabe felé..
hogyne,és két úrnak nem szolgálhatnak. vagy vagy van
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbi! Köszi a verset. Belezavartál egy melankóliába,
ráadásul az itteni jövő taglalás sem a derűt sugározza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyébként én közös kajálást akarnék, meg ilyeneket, meg beszélni egymással face to face.
majd szólok ha
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Giccs?
Én azt hittem, hogy EGYES színházak, amikor igazgatóváltás volt, szarul mentek, miközben Alföldi "Nemzetije" előtt hosszú, tömött sorokban álltak az emberek jegyért!
A picsába, már megint ez a liberális, ballibsi média félretájékoztatott.
Most akkor a Dörner féle színházban tolonganak a jegyekért, vagy nem???
Nyomasztó kérdés...
DE'TÉLLEG!
KOMOLYAN!
ISTEN BIZONY!
Körömrágok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ezt mondtam volna?

Győzz meg, hogy van másra lehetőségünk, ha a mostani zseniket el akarjuk zavarni!

1.
Nem mész el szavazni- marad piktorka.
2.
Elmész és egy mindkettőnk által egyre jobban hasonlóan megítélt valamire szavazol- vagy- vagy, még ha kicsi is az esély.
3.
Elmész szavazni és valami partizánnal szimpatizálva rászavazol.- nagy valószínűséggel az első pont következménye lesz a vége.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pedig akkor igazi széljobber kritikát még nem is olvastál. :)
@Penivaldes: vallásügyben nem tudok vitatkozni és nem is akarok persze, teljesen kívülálló vagyok. Nálam mindenkinek igaza van, bármit mond a témáról.
Elsősorban az ördögökben hiszek. most volt itt nálam három hétig két ördögfióka, szóval létezésüket nem tudom tagadni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te láttad amiről beszélsz? vagy elollvastál egy cikket. én a saját szememnek hiszek a művészetben, ezért nem nyilatkozom
@Penivaldes: Nem erőszak a disznótor, csak azért gondoltam rá, hátha van olyan előadó aki téged is érdekel. :)
@Ni csak ki beszél most: tévedsz. Az egész pont arról szól, ki mennyi szavazatot fog kapni, ki hány képviselői hellyel fog rendelkezni. A bejutott képviselő teszi a pártot. Amíg nem kerül be, addig szart se ér. Addig ellötyög amíg van pénze, majd kifújt a buli.
Ez a játék is a pénzről, helyezkedésről szól, csak itt alap a pátoszos semmitmondás. Mert ezt zabálja a kedves választó.
Tetszik, nem tetszik még mindig több embernek kell a véresseggű, miniszterlnököket kicsináló (ami mellesleg a politika része. Aki nem bírja a meleget, menjen ki a konyhából) mszp, mint a szűz és tiszta lelkű bajnai.
@Spániel: Szia Spániel!
Elpirultam. Az orcám átment bíborba, vörös vagyok, mint a baloldal.
@Spániel: az a jó:)
nagymamám pl nem hitt az ördögökben, főleg a kecskefarkú patásban.
@Penivaldes:
"Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!"
Őszintén, te nyugodt szívvel? :((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolom ugyanezt olvasnám, csak sok izraelezéssel, cigányozással és zsidózással és buzizással. Persze az még murisabb. Széljobber mint színikritikus?! Akkor se ismerné fel a színházat ha nekimenne.
@Penivaldes: Szerintem nem eszik olyan forrón a kását és Csektől sem kell beszopni, hogy az ürge nem ért a színházhoz. :)

Amúgy meg ezt írta a kritikája végére.

"Szezonvégi kinyilatkoztatás: Szeretem Alföldit. Több Intermezzóra nem lévén kilátás az idén, szükségesnek láttam előrelátóan kinyilvánítani. Alföldivel legalább jókat lehet vitatkozni. Néha."
@Penivaldes: nem gonoszkodtam. Csak provokálom a világképét. :)
@Mariann19:

Nem látjuk egyformán. Az csak taktikázás a szememben, hogy választási esélyeket ront.
Ha három oldalúak a tárgyalások, akkor kevesebb jut mindenkinek. Így adjon fletóéknak helyt az mszp, és punk-tum!

Itt falun csak Gyurcsány látszik élőben.
Ő az egyedüli, aki az általad is megfogalmazott elutasítottsága mellett is komolyan veszi, hogy el kell zavarni ezt a bandát.
Ő az egyetlen, aki lemegy a választó parasztjai közé és megpróbál népnevelni.
Az összes többi politikus vendégségbe jár még ma is hozzánk, és azt hiszi kegyet gyakorol.

Akár tetszik, akár nem, szükség van rá, ha már tényleg tipliztetni akarjuk a mostaniakat.

Tudod, mi a poén?
Mindezek mellett ki nem állhatom Gyurcsányt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azt hiszem félreérted Gábriel drága. nem kritikusok véleménye alapján döntöm el, hogy vmi jó vagy nem nekem. mindegy honnan jön, hanem meghallgatom, megnézem, és aztán döntök. és vagy kuka vagy kispárna.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: húzogatod te az oroszlán farkát, aztán majd egyszer megrúg.
:)
@Penivaldes: az enyémek gyerekeknek álcázták magukat.
@Kijelölt Felelős: komoly hiba ez hogy úgy viselkednek mintha ők tojták volna a világtojást.
@Spániel: megértem, én is voltam gyerek,és feszegettem a határaimat és a keritését a szomszéd mamának
@Mariann19: szia. Költői a kérdés, de hány éves vagy királylány, hogy még el tudsz pirulni? Pláne balvörösre.
@Penivaldes:

Háziasszony vagy abból főz, ami raktáron van, vagy elmegy vásárolni, vagy nem főz semmit.

Na ez a mi tragédiánk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én nem bánom. Remélem összejön. Internet ott is van, szóval lemaradni nem maradok le semmiről, és tudok kommentelni. :D
Szóval ne hidd, hogy egycsapásra elmúlok. Mi lenne így a virtuális pasijaimmal?!
@Penivaldes: Hűűűűűűű, itt nem szabad hangoztatni. Nagyobb bűn ez, mint magadra tetováltatni, hogy I love mesterházy :D
@Kijelölt Felelős:
Mond azt, hogy nyugodt szívvel szavazhatok a cocikra, mert ők a megfelelőek, a megvalósult tisztaság és a gerincesség példaképei, akik soha nem fognak visszaélni a hatalommal, nincs olyan árnyék gazdasági bűnöző körük, akik Simicska mintájára élnek - és tényleg, akkor lehet, hogy meggondolom!
KOMOLYAN!
BECS'SZÓ!
@Penivaldes: vagy az a tehén?
na lényeg hogy még megégeted magad Csekk. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Fél ház is sok arrafelé??? NEEEEEEEE! Szörnyű ez... De legalább van állami hányogatás...
Mer'há mégis...
Ha már tehetség, meg néző nincs...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem mondom. Ha valaki ismeri őket, akkor talán én igen.

De a választási lehetőségeket te sem bővíted ki, pedig szívesen olvasnám. És nem neheztelően mondom.

Azt hiszem, erről most ennyit!
@Kijelölt Felelős:
"Itt falun csak Gyurcsány látszik élőben.
Ő az egyedüli, aki az általad is megfogalmazott elutasítottsága mellett is komolyan veszi, hogy el kell zavarni ezt a bandát.
Ő az egyetlen, aki lemegy a választó parasztjai közé és megpróbál népnevelni.
Az összes többi politikus vendégségbe jár még ma is hozzánk, és azt hiszi kegyet gyakorol.

Akár tetszik, akár nem, szükség van rá, ha már tényleg tipliztetni akarjuk a mostaniakat.

Tudod, mi a poén?
Mindezek mellett ki nem állhatom Gyurcsányt."
Ráadásul igazad van... bakker...
Szerintem sokan nem is értik! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A fidesz bajnaitól van beszarva tehát akkor ő kell.
Csak egy kicsit tökösebben.
@Penivaldes: Ha olyan helyzetben van, mint mi, akkor nincs jó.
Kevésbé rossz is csak nagyon fájdalmasan jön össze. :(
@Spániel: Most 15%. Most padlón vannak. De abba bele kellene gondolni, hogy egy ilyen zajos bukásnak ez a vége. Ilyen pofon után idő felállni. De még ha 15-ön vannak is, innen el tudnak indulni felfelé. Csak rajtuk múlik, sikerül-e.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: van két lehetőség: ad1) én azt állítom, a szocik nem loptak kevesebbet, mint a fidesz, ezért hülye vagyok; ad2) talán többet láttam és közelebről ezenba területen, mint te. De én még azt sem mondom, tudatlan vagy. Nyuszifül.

(Tudom, biztos hazudok.)
@sírbateszezazegész: na nem ütközni hanem szeretni egymást
egyéként meg te vagy a fönok
@kifordított nagyanyó: Ha be vannak szarva, jól leplezik. Nem, a fidesz senkitől sincs beszarva. Miért kellene nekik bárkitől is félniük?! Láthatod, a bizonytalan szavazóknak senki sem kell. Sem ők, sem az ellenzék. Az ellenzék pedig nem tud összefogni, ez is látszik. Ha meg összefog, akkor se tudja megszorítani őket. Pláne nem ha olyan remek célpont, mint Bajnai vagy az mszp. Hiszen mindegyiket éveken keresztül karaktergyilkolták.
@Fabius: Azt nem mondanám,hogy nincs valami !!!
"válámi van,de ném az igazi"!!!
@Penivaldes:
Hőőőőőőőőőőőőőőőő... :D

@sírbateszezazegész:
Te, izé, a csaj nyomul, HAJRÁÁÁÁÁÁ!
Bár van valami Egér nevű, aki bezavarhat a képbe és ... letépheti a tökeidet, de mindegy... :)
@sírbateszezazegész: Cukorfalat, nem hazudsz. Elvakít az mszp ellenességed. De all in all a mérleg nyelve a fidesz felé billen. Náluk a lopás nem kivétel, nem olyan amit rejtett kamerával tudsz csak felvenni és nokiás dobozzal rejtegetik. Ez egy központilag irányított pénznyelő, ami bármit le fog nyelni ami a közelébe kerül. Legyen egy iskolaigazgatói állás, legyen az egy közbeszerzés. Bármi, amiből pénzt lehet kicsikarni, és vezetői pozíciót megkaparintani. Az mszp a közig államtitkárig ment le a csereberében. Ma már a főnővér se maradhat a helyén, őt is komiszárra cserélik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egéééér?! Az egy urban legend. Nem is létezik. Kevesebbet van itt, mint én. És ez művészet. :D
Nem ittam semmit és így mondom, kedvellek és tisztellek benneteket.

Az természetes, hogy erről mindenkinek van véleménye.
Az nem természetes, hogy egy ilyen ellenféllel, bocs ellenséggel szemben még mindig csak vekengünk.

Hogy nem a mi dolgunk az ország dolgát megoldani?

Oda kell állni (pl 2014 után) és jobban csinálni!

Vagy nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én is azt írtam, hogy arról szól, hogy ki hány szavazatot fog kapni:-)
Én azért a "szűz és tisztalelkű" Bajnaira teszem inkább a voksom, mert a pátoszos semmitmondást épp az MSZP-nél látom. Lásd 85000 Ft a munkanélkülieknek. Ez azért elég kampányszagú, és nevetséges is amikor az emberek nagy része örül ha 90000-t hazavisz. De lehet, hogy megalapozottan még azt is megígérik, hogy a fizetéseket 50% emelik és akkor nem akar senki sem munkanélküli lenni.
Részemről annak örülnék ha az lenne mint amerikában, hogy két cikluson keresztül lehetne valaki az ország vezetője és talán akkor nem kéne mint a kommunizmusban azt végignézni, hogy valaki bekerül a nagy politikában és haláláig végig élvezni a tevékenykedését.
@Penivaldes: A pislákoló lángocska mellett inkább csak a kezünket tudjuk megmelengetni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Bajnain nem érzem azt, hogy ő bármit is képes megváltoztatni."
Mint látod, Bajnai mellett állok ki következetesen hónapok óta és most is, elmondanám, hogy miért.
Ennek az országnak igazán nem ideológiákra, bal- vagy jobboldalra van szüksége, hanem olyan alakulatra, amely kihúzza az országot ebből a mélységes szarból, amelyikbe egyre inkább lemerül.
Bajnai válságkezelési stratégiája bejött anno, amikor még Brüsszel is úgy nyilatkozott, hogy rendkívüli módon hajtotta végre a feladatát a többi európai államhoz viszonyítva. Megnézheted, válságkezelési munkásságára még külön díjat is kapott.
Valóban elindult az ország - minden híresztelés ellenére - a kilábalás felé.
Nem látok jelenleg olyan politikust rajta kívül, aki alkalmas is, és vállalná is ezt a feladatot.
Ezt a helyzetet nem akarja felismerni az MSZP, állandóan ugyanabba a gondolatvilágba helyezi bele a saját szerepét, és nem az ország felemelkedése nála a prioritás.
@Ni csak ki beszél most: Ha ez a legpopulistább kiszólásuk, akkor vacak kezdők bajnai mögött. A kedvencem, ha mi leszünk kormányon minden fiatalnak állást teremtünk....... nem hallottunk mi már hasonlót?!
De engem nem zavar. Sosem kampányigéretekre szavaztam, mert tudom, hogy azt senki se veszi komolyan. Legkevésbé aki teszi őket. :D
@Kijelölt Felelős:

"Nem mondom. Ha valaki ismeri őket, akkor talán én igen."

Őszintén mondom, nem irigyellek! Elég veszélyesen tudsz élni. :))

Nálunk múltkor, amikor a helyi coci vezérrel összefutottam a csónakház mellett és odajött jópofizni, meg kezelni - szóval utána megnéztem a zsebeimet, meg a vízhatlan táskámat, hogy meg van-e mindenem.
Sosem lehet tudni... :D
Ennyire durva környék csak lent, Mosonban van még, ahol nem biztos, ha leejtek valamit, az le is esik. Gondok vannak a gravitációval arrafelé...
Má'megint, ezek a hátrányos fadzsi megkülönböztések... Szörnyűűűűű, komolyan...
"és haláláig végig élvezhetjük a tevékenykedését"
Bocsánat egy kicsit félresikerült, megyek inkább kikapcsolódni:-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem fog bezavarni Egér:))

a sírbantesz tökeire meg én vigyázok
na:)
@Mariann19: Mennyivel egyszerűbben le tudod írni:-))
@Spániel: "Hogy még el tudsz pirulni?"
Már régen nem, csak az elismerő szavak úgy meglódították a szívemet, hogy vérbőség állt bele a képembe.
az ünnepoek idején viszont nézzük az eget mert lehet vmi
@Mariann19: Bajnai ügyes vezető volt, mikor volt mögötte egy komoly entitás, amely lehetővé tette, hogy tegye a dolgát. Egy olyan háttér, ahol azzal kellett foglalkoznia amihez ért. Úgy került oda, hogy tudták nem fogják megnyerni 2010-et, de legalább olyan vezető legyen, aki gazdaságilag oda tudja tenni az országot ahol növekedhet.
de most egy vezető kellene. Nem egy bajnai, nem egy mesterházy. Nem egy semmilyen izéke. Egy karakteres vezető. Erre viszont bajnai nem képes, a szocik se tudnak kiállítani ilyen vezetőt. Ha nincs egy megfelelő karakter, az összes jószándékú terveinket megette a fene. Mert az emberek zöme zsigerből választ, nem józanul. Nekik a csomagolás kell, és a szép igéretek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nyuszifül, mit ittál? :((
Melyik színház, milyen féle "telt házzal" működik?
Nem érteni ezt?
Mit?
Gábris felé vonal mennyire aktív színházban? Mint sündisznó a léggömbgyárban.
@Penivaldes: szia kedves:) nem ütközni? miért? tudod mit? kívánom, nyerjen az mszp egyedűl. azt nézzük meg mi az amit majd lebontanak abból, amit a fidesz "épített". már jelezték: nem a trafik-rendszerrel van baj, hanem a pályázattal, majd ők kiírnak újat.
ennyit ezekről a szarháziakról.
lexarom a bűnöző komcsi bajnait mesterházit a legkomcsibb siffert

mind bűnöző hót mindegy mit erőlködnek...

akkor inkább orbán hitler feudalizmusa...
ez mégiscsak unikális unortodox EU közepén...
@Penivaldes: én nem is állítottam ilyet. Csak megállapítottam, hogy ritkább itt mint én.
@sírbateszezazegész: nem tudok mit mondani annira igazad van. de a nő dolga a tűzhely örzése, és minden este forró leves:))
@Kijelölt Felelős: "Az csak taktikázás a szememben, hogy választási esélyeket ront."
Ezzel kezdtem a hozzád írt Hsz-emet. Akkor itt nincs vélemény különbség.
Gyurcsány jelenlegi politikai szereplése, kampány körútja okozhat választási meglepetéseket.
Ritka tehetsége van az emberek befolyásolására,
fel tudja korbácsolni a hangulatot a szónoklataival, a mondanivalója pedig egyáltalán N E M felejtős.
Jól csinálja a dolgát, képes elhitetni az emberekkel, hogy a velük való törődés általa és a DK által valósulhat meg.
Valószínű, hogy a közvélemény kutatásoknál az emberek nem vállalják fel a DK iránti szimpátiájukat, mert nem "vonalas" napjainkban
e mellé a pártnál kiállni.
@Penivaldes:
Pirulok, de várjál, jobb szögbe fordulok... :D

@sírbateszezazegész:
"a sírbantesz tökeire meg én vigyázok
na:)"
Idézet Pennikétől... Szóval, izé, nem tudom, de ezt félreérteni se bírom...
Nekem még sose mondtak ilyen, mármint hivatalosan... otthonon kívül, izé... a francba... ebbe bele... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Most akkor vagy igyunk, vagy teljes absztinencia... :)))
@sírbateszezazegész:
Ilyen is volt?
Akkor pláne!
Pennike meg bedurvult... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kiscsillag! Semmi mszp ellenes elvakultság nincs bennem. De az biztos, hogy nem egy nyelvet beszélünk. Ugyan annak a hangsornak más jelentéstartalmat tulajdonítunk. Pl. gerincesség. Ez nálam fel sem merül az mszp esetében.
"Az egész pont arról szól, ki mennyi szavazatot fog kapni, ki hány képviselői hellyel fog rendelkezni. A bejutott képviselő teszi a pártot. Amíg nem kerül be, addig szart se ér. Addig ellötyög amíg van pénze, majd kifújt a buli.Ez a játék is a pénzről, helyezkedésről szól, csak itt alap a pátoszos semmitmondás. Mert ezt zabálja a kedves választó."

Szerinted a fentiekben szerepel valahol a morál, mint alkotóelem? Mit is adunk át a következő nemzedéknek? Mint jogász, Brósz-Polay megvan? Nem a végén, az elején: ius, fas, mos... ha kimaradt, még most sem késő elolvasni...
@Penivaldes: Ó, én csak földrajzilag. Online nem változik semmi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Naná, hogy igyunk. Finom borokat, meg wiskey-ket. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Cicuka! Ne nézz engem ennyire perverznek! Há'demán!
Próbálom kerülni őket.
A narancsbolsi alpolgármester olyan kretén volt nemrég, hogy ihajjj...
Az írásban leadott összefoglalót, amit el is magyaráztam neki, nem bírta felfogni, mindössze 24 órát tévedett végül.
Nem kívánom minősíteni értelmi képességét, pláne, hogy 1 példányt is kapott kézhez.
Lehet, hogy évfolyamtársad volt... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csekk! Értem én, hogy az emberek jó része nem jut el gondolatilag és érvekkel kitámasztva, hogy ki legyen a legmegfelelőbb az indulók közül, és milyen elvárásokat képzelnek el.
Az a leginkább nyerő, aki sodró lendületű szózatokkal árasztja el őket, reményteljes igéretekkel kibélelve.
Olyan pályázónk azonban nincs, aki államférfiúi erényekkel lenne felruházva, tehát meg kéne elégednünk az ország gazdasági drámájának rendbehozására alkalmas személlyel.
Mint látod előző érvelésemben, magam is eddig emeltem fel az igényszintemet.
@sírbateszezazegész: Én egy politikusról sem hiszem, hogy gerinces. De ez alapvető kompetencia náluk.
A politika nem a morálról szól. Nem arról, hogy mit adnak át a következő nemzedéknek. Arról szól, hogy szerezd meg a hatalmat, és gyűjts minél több szavazatot, és ha ferde utakon jársz tégy róla, hogy ne derüljön ki.
Lehet, hogy én vagyok túl kiábrándult, de nem hiszem, hogy bármilyen alapvető értéket politikusokban keressek. Ennyi erővel egy drogdílertől vagy maffiózótól várnék erkölcsi tartást és tisztességet megtestesíteni.
A politika a látszat tudománya. Az nyer, aki legjobban meg tudja jeleníteni az ideális képet a választóknak, és a legjobb hihető ajánlatot teszi.
@Penivaldes:
Öööööö, izé, ja...
A többiek is elhiszik?
Óóóóóó... ne... beszarás... most jó... ne mozdulj... :DDDDDDDDDDD
Ezt nem magyarázod ki!!!!!
@Penivaldes: kincsem, én nem ezt írtam:) pont, hogy semmi különbséget nem teszek nemek szerint, itt...a biztonsági szolgálatot pedig köszönöm:)
@sírbateszezazegész:
Pennike ezt susogta itten:
"a sírbantesz tökeire meg én vigyázok na:)"

Most ezen mit lehet félreérteni???
Szinte semmit! :D
@Mariann19: Egy szőke férfi felemás cipőben típusú férfira senki se fog szavazni. Az ország rendbetételét nem egy Chaplinként csetlő-botló fiúcskára akarja a választó bízni, aki egyik hülyeséget a másik után csinálja. Bajnainak volt egy nagy dobása, de valljuk be, ezt megismételni úgy, hogy azt mondja, szavazzatok rám, sosem fogja tudni megismételni. De mesterházy se.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ilyenkor mindig kicsit könnybe lábad a szemem...
Miért is nem vagy itt, hogy keblemre ölelhesselek? Vagy fordítva... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Milyen mohó ez a Peni, nem elég neki szegény srác golyói, már a keze is kell. :D
"nyújtsa kérem a karjéát"
@Mariann19: szia.en az elosmero szavakat a verboseg UTAN szokom kapni:-) :-) :-) :-)
Amugy telleg kurvulok, ez a poszt ugy ahogy van, nem tudott lazba hozni.:-) :-) Valahogy olyan messzi tortenik minden:-) :-) :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ahol TE feltűnsz, ott hamarosan pia folyik, szex kerül szóba, esetleg főznek...éjfélkor.

Szégyentelen!
Tennap megahogy osztogattatok egymast.... ajve...namindegyis... jelenleg kommunikaciokeptelensegnek nyilvanitom magam. A jovo heten talan mar ujra diszkriminimanominalizalok:-) :-) :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
ebbe nem szabad beletörődni.
teljes nyilvánosságot a politikában!
@Kijelölt Felelős: haha toki felveszi a hofeher necc izompolojat, az evezojet a farka melle csapaja, mirol is lehetne masrol is itten szo?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hátte?! Merre lógsz te?! Mikor dolog van!
@Penivaldes: Hát ő nem oda vezetne. Vagyis lehet azt úgy hívná, bálterem...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem értem miért mész el? Mo teljesen rád van szabva. Te teljes nyugalommal, minden kétség nélkül szavazol olyan emberre, akiről tudod, hogy hazudik. Akkor mi a gond? Az esős időt szereted?
Kérdésed egyébiránt rád vonatkozott. De megadtad a választ így is, köszönöm. Amit a politika definíciójaként megadsz, az számomra közhelyek sokasága, melyet azok az emberek tesznek magukévá, akik az egyéni felelősségvállalás hiányát pragmatizmusként élik meg. De remélem nem csalódsz majd Albionban. Sok sikert.
@Kijelölt Felelős:
A te nénikéd, aki ott tolta csövit a Vörös Téren!

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mi a lófül van??? Semmi pia, szex, nők??? Valami gond van??? :(( Elfogyott a Viagra?

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem elvtársi alapon okés, de amúgy... :D
Szörnyű vagy!

@Penivaldes:
Vigyáznom kell veled, te kis perverzke vagy... A vízilóbőr korbács gyűjteményed sem érdekel!!! :))
@punkfrog: A politika ilyen kb 3000 éve. Nem véletlenül. Az emberek mindig tisztességet, átláthatóságot, és csupa olyasmit akartak a politikusoktól, amivel ők sem rendelkeztek. :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia!
Nemenként változik a vérbőség funkciója, nálam elég volt az elismerő szó, nálad a tett a mérce.
Ez a téma Bolinak feküdni fog, mindjárt reagál is.
Az itteni téma még biztosan messze áll a lelkivilágodtól, amikor belül még Rodosz melengeti a kebledet.
Nekünk egyelőre csak a próza jut.
Viszont nagyon örülök, hogy jelentkeztél, őszintén remélem, hogy minden úgy van, ahogyan vártad.
Többen hiányolunk, meddig tart ez a kiküldetésed, napidíjad van még?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkor nertársi?! Neeeem, nem leszek a nertársad.:D Egye fene, csak boruljunk. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én meg azt mondom,hogy akinek volt egy nagy dobása abban bízom,hogy lesz még egy. Nem is tudom mit kéne mondania, hogy nehogy rám szavazz? Lehet.
@Mariann19:
Nem is értelek... Nem vagyok én olyan! Izé...
Hiányolni? Ezt a molyrágta tapsihapsit?
Komolyan... Alázol... Erre innom'kő! Valami töményet!! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: látom témánál vagyunk:) akko én is itt vagyok! egyébként nagyon baba az a csajszi a magassarkúban, még az asszonynak is tetszett, jöhet harmadiknak:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: semmi gond, eppen most estem haza a vasarnapi terzenes-uccabalrol... oszt tik meg mesterhazaiztok' meg balnaiztok ezerrel, amikor sut a nap, itt csak a gorog kozszolgalati van' nem kell mar harmadik hete a ciganybaroval es sleppjevel foglalkoznom.... akkormeg mibajom lehetne?
@Mariann19: csutortokon tan hazaesz a fene, de ki tudja, kormanyunk eppen egyiptomot menti meg' oszt emiatt a teljes nemzetkozi menetrendet osszeborogattak, vagy mennek a gepek, vagy nem. Az este otos csoport meg nem erkezett meg
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: pl. hogy én nem vagyok ott veled. ;)))
@Ni csak ki beszél most: Szerintem is lehet még dobása. De lássuk be, egy felmosófejben több karizma van, mint benne.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ja, hagyom maga, mer'há mégis... :D

@taga20:
Kuss! Élvezd... :D (Kicsit irigykedek, nálunk ennyire nem liberális a felfogás :()

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tulajdonképp rohadék vagyol, de mindegy... :(
Na, húzzá aludni!!!!!!!!!!!!
na jó. Jöjjön a bor és egy jó regény. Holnap folytatjuk uraim.
@sírbateszezazegész:
NYALIGÁTOR!!!!!!!!!!!!!!! A legragadósabb!
Pici löket és beindulsz... :DD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
:((((((((( Háború és béke?
Komolyan, beszarás a NŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nincs karizmája de van szaktudása és ez most a legfontosabb, mivel olyan nem igazán látszik a jelöltek között aki mindkettővel rendelkezik.
Én szívesen elviselem ha csak csendben teszi a dolgát. Még arról is lemondok, hogy lássam:-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Takarodó, majd mindjárt jön a nagymagori valóság neked is!
Cseszed!
Holnap du. a vízen leszek, leszarom a kínjaitok! Fröccsözni fogok!
NEM SÖRÖZNI!
Sumát hozzál! Vagy haza se gyere!!!! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem vagyok én olyan... izé."
De!!!
Láttam a hsz-dat a linked alapján. Nem részletezem, de az akt volt a legszűziesebb a többi felvételhez képest. Miket nézegetsz te.
A tankönyvek már otthon vannak?
@Penivaldes: "a kereszténység a nyugati kultúra része, "
De az európai kultura nem azonos a kereszténységgel, és a kereszténység sem a kultúrával.
A kínai kultúra gyökere régebbi a kereszténynél, a szankszrit detto.
Az Európai kultúra alapvetően a római borodalm hagyatéka. Fűszerezve sok mindennel.
Annak a borodalomnak, amely egy zsidó szektavezár eszmei hagyatékát államvallássá tette.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tényleg inni kéne valamit, igazad van, de nem merek, mert attól kinyílok, és olyanokat írnék...
@Penivaldes: Amúgy semmi bajom a keresztény kultúrával, csak a kirekesztő navracsicsizmussal.
ISMERETLEN KORVIN KÓDEX MARGÓJÁRA
Pusztaszeren, új nagykötést csinálnak a magyarok. Hajh, vajon újat-e? Serlegetekbe még nem ömlött felvágott ereitek nedve, még nem kész alakoma. Nem hallgatnátok-e meg még a lakoma elõtt az igriceket?
A mi mondanivalónk nem sok: értjük a magyar Athén fórumát, halljuk a szittya paripák prüszkölését. Tehát újból Európaellen mentek, lovas magyarok? De mit csináltok velünk, mi is magyarok vagyunk, és minket elbolondítottatok.
Meséljük el: Európa ámulására ezelõtt valami negyven és pár évvel újra fölbukkantatok én véreim. Nem akartátok, hogyEurópa állattenyésztõ legyen miattatok: mert teste közepében benneteket tenyészt. Már akkor Petõfitek is volt, valamicsodálatos kultúrcsiklandozás borzongó kéjére emlékeztetek.
Komp-ország, Komp-ország, Komp-ország: legképességesebb álmaiban is csak mászkált két part között: Kelettõl Nyugatig, de szívesebben vissza.
Ideálisták és gonosztevõk összeálltak, álság levegõ-köveibõl várakat csináltak, teleujjongták a világot, hogy a Kárpátokalatt kiépült Európa.
A nagy Humbug nem Európának ártott meg, a hazugságot itthon hitték el. Minket kergettek elõre, nem volt szabad hátranézni, meglátni, honnan megyünk robogva. Meglátni, hogy néhány Fáraóé ez az ország, hogy szennyes állati életben tartják a milliókat..
Turulok kerengnek a levegõbe, nyílzáport lõnek a Nap felé, támadásra készülnek a magyarok.
1905.
Ady Endre
(kivonatos!)

http://www.intratext.com/IXT/HUN0028/_P1EI.HTM

Érdemes az eredetit elolvasni.
ISMERETLEN KORVIN KÓDEX MARGÓJÁRA
Pusztaszeren, új nagykötést csinálnak a magyarok. Hajh, vajon újat-e? Serlegetekbe még nem ömlött felvágott ereitek nedve, még nem kész alakoma. Nem hallgatnátok-e meg még a lakoma elõtt az igriceket?
A mi mondanivalónk nem sok: értjük a magyar Athén fórumát, halljuk a szittya paripák prüszkölését. Tehát újból Európaellen mentek, lovas magyarok? De mit csináltok velünk, mi is magyarok vagyunk, és minket elbolondítottatok.
Meséljük el: Európa ámulására ezelõtt valami negyven és pár évvel újra fölbukkantatok én véreim. Nem akartátok, hogyEurópa állattenyésztõ legyen miattatok: mert teste közepében benneteket tenyészt. Már akkor Petõfitek is volt, valamicsodálatos kultúrcsiklandozás borzongó kéjére emlékeztetek.
Komp-ország, Komp-ország, Komp-ország: legképességesebb álmaiban is csak mászkált két part között: Kelettõl Nyugatig, de szívesebben vissza.
Ideálisták és gonosztevõk összeálltak, álság levegõ-köveibõl várakat csináltak, teleujjongták a világot, hogy a Kárpátokalatt kiépült Európa.
A nagy Humbug nem Európának ártott meg, a hazugságot itthon hitték el. Minket kergettek elõre, nem volt szabad hátranézni, meglátni, honnan megyünk robogva. Meglátni, hogy néhány Fáraóé ez az ország, hogy szennyes állati életben tartják a milliókat..
Turulok kerengnek a levegõbe, nyílzáport lõnek a Nap felé, támadásra készülnek a magyarok.
1905.
Ady Endre
(kivonatos!)

http://www.intratext.com/IXT/HUN0028/_P1EI.HTM

Érdemes az eredetit elolvasni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tegnap már Törökországot is emlegették, az ott lévő turisták hazajövetelének bizonytalanságát
emlegetve.
Tényleg! Vágyódol már vissza szép hazánkba?
Vagy legalább közénk?
Fogalmam nincs, hogy miért megy - nem először - duplán.
Elnézést, nem dadogok ennyire.
@Mariann19:
Bolond vagy te nő!!!
Minden értelemben... :))
Nem is értem, miről mesélsz te itten... Szinte már rágalom! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne ess abba a hibába, hogy mindenki cselekedetének mozgatórúgóit a sajátodéval azonosítod... biztos hallottál már olyanról, hogy tiszta érzelem, kölcsönös szimpátia, a másik nem íránti tisztelet.. :)) ez vagyok én:)
@Mariann19:
HEJJJJ!!! Gátlások el, azután taga ... :D
Bele se merek gondolni! :D
Ennyire??????????????
@Mariann19: te mi van ma? még nincs gusztus20:) a legvisszafogottabb csajok is itt nyiladoznak:)www.youtube.com/watch?v=xpDgxjpO8Do
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez nem igaz.
vannak országok ahol igenis rá vannak kényszerítve a politikusok a tisztességes munkára.
itt is meg lehet csinálni.csak ki kell kényszeríteni.sajnos a 40 év szocializmus pont a sumákolást emelte magas szintre a társadalomban.több generációnak kell felnőni ahhoz, hogy ne legyen érdem az államot meglopni és viszont.
én nem törődöm bele!küzdök ellene nap mint nap a melóhelyemen is.és látom, hogy nem értik mi a baj azzal például:
az ügyfél megrendel egy 3000kg-os szállítást.kiderül, hogy az áru csak 2500 kg.
ilyenkor nem számlázunk kisebb (valós) díjat.
fordított esetben jkv. készül és módosul a díj!
ez pitiáner dolog de nagyon utálom.és a kollégáim nem értik miért háborgok.
na így működik az ország (meg a világ) is.egymást verjük át ahol tudjuk...
@Mariann19:
Max. a Tesco Gazdaságos sör iránt van visszavágyódása, amilyen kis ínyenc!
Nem is minősíteném! Egy majom....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Bolond vagy te nő! Minden értelemben..."
Jól érzem magam ebben az állapotban, majd lassan te is megismered, milyen jó ez a gondtalan élet.
Majd együtt megyünk a Vigyorgóba, fene jó élet az!
@sírbateszezazegész:
Megható... De'télleg... (ostort, meg szado-mazo szettet vigyél, mert hát Pennike amilyen brutál... :D Izé, dehogy, Ő nem olyan, ez aljas rágalom!)
@Mariann19: "inni kéne valamit, igazad van, de nem merek, mert attól kinyílok, és olyanokat írnék... "

Kérlek, igyál!
@Dr. jenőke (jenőke): érdemes bizony!
hihetetlen, hogy Ady szavai 2013-ban mennyire aktuálisak.hova jutottunk százegynéhány év alatt?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Miről beszélsz te dilis?
Milyen levetett gátlásokról?
Inkább azt meséld el, hogy megittad az áhított töményedet?
Mintha már érződne az agyhomályosító hatása.
Nyulam nem iszik Tesco Gazdaságost.
Ő egy kifinomult izlésű ínyenc, nem tudtad?
@Kijelölt Felelős: valóban...hülye idealista vagyok...
@punkfrog: őszinte tiszteletem, lehet nem mindig és mindenben értünk egyet, de az alapokban nagy valószínűséggel igen. Köszönöm.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezt az evezőt a farok mellé csapást nem értem...:)

Csak nem azzal méri össze?

Akkor inkább nem szólok be, fene a gusztusát!
@Penivaldes: Nem hiszem, hogy akár innen, akár a blogról tudsz olyan idézetet, ahol a szövegkörnyezettel együtt azt olvasod ki, hogy gúnyolódtam bármelyik vallással is.
De az igaz, hogy egyik vallást sem tekintem azonosnak a kultúrával, mint olyannal. Még akkor sem, ha nyilván magam is sokat hordozok a kerezstény kultura hagyatékából. Navracsics kijelentése ezzel kijelentésével válik kirekesztővé, és még ráadásul ostobaságot is állít.
Az 5x12 azaz tucatbázison hatvanas számrendszert mind használjuk. Holott sumér eredetűnek ismerem.
Navra szerint akkor az időt innentől kultúrálatlanul mérjük?
@Mariann19: vagyodik a franc, innen is elerlek benneteket, ha akarlak:-)
@Mariann19:
AHA!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BRRRRRRR....
(ellátás rendben? tutti? :D)

A Tecsóban, 3-4 éve a tecsó gazdaságos sör echte holland volt, amihez képest a mostani sörök öblítők csak...
Essetudni, becarok! :D
(Volt cseh is, de az lötty volt, kb. mint most a borsodi Staropramen....)
@Kijelölt Felelős:
Aljas tud lenni valaki, mint a kávéscsésze... :)
Ismersz ilyent?
Libsibolsi népség vagytok, ez a ti bajotok!!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az igaz, csak nem nagyon akartál minket elérni!
Bár jelezted, hogy a billentyűzet kezelése nehézségeket okoz.
Nincs semmi baj, még négyet alszunk, és visszaáll a régi rend.
Most már csak azért kell izgulni, hogy legyen egy repzaj, ami haza hoz.
Addig fogvacogva figyeljük az egyiptomi eseményeket.
@sírbateszezazegész:
Téged is, meg a te ... :D
Cigánylány király azóta se???
Pedig komám - gondolj bele - micsoda egy összetartó rokonságod lenne Calais szikláitól, a Boszporuszig!
Olyan kishitű tudsz lenni! :D
@taga20:
Látom, tombol a ... valami! A hormonok lesznek... :S
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na most figyelj!
Ritkán iszom sört, de 6.5%-osnál alább nem adom, csapvíz van a lakásban.
Radeberger a kedvenc, ha lehet kapni, de a borsodi Bivaly is megteszi.
Na milyen vagyok?
@sírbateszezazegész: emlékszem, én támadtalak meg egyszer mint kibicet.de kiderült,hogy nekem van igazam!
onnan a távolból jobban látsz minket!
"már idefelé jövet 3x volt igazam!"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: piszkáld csak! és ma este egy asztalon táncoló Mariann látunk:) előre élvezem!
@Mariann19:
őőőőőőő.... szóhoz sem jutok!
Majd reagálok, ha magamhoz tértem!
Bazze... hová kerültem!!
Ez valami alkoholista különítmény???
Meghúzom magam, na... :D
@Penivaldes: Akkor most idézem neked az egyik kedvenc ferencesem szavait, amely a mai evangélium kapcsán hangzott el.

"Amikor a bűn elhatalmasodik, azt a bonyolultság, a hazugság szövevényes indázása jelzi, mely úgy behálózza az embert, hogy végül már ő maga sem képes kiigazodni benne, s így egyre jobban saját megalkuvásának és a bűn fojtogató mechanizmusának áldozatává válik. Annak viszont, aki a szentségre törekszik, vagyis aki egyedül Istent akarja, megvan az esélye a prófétai tisztánlátásra, de csak akkor, ha a vértanúságot is képes vállalni azért, amit meglátott és igazságként felismert, és sem csábítgatásra, sem fenyegetésre nem hajlandó mást mondani, mint ami a meggyőződése. Az ilyennek fel kell készülnie rá, hogy intoleránsnak fogják bélyegezni, megvádolják azzal, hogy megszegte a politikai korrektség szabályait, hogy kirekeszt és gyűlöletet kelt, s ezért veszélyt jelent a társadalomra."

barsitelekmm.blogspot.hu/2013/08/evkozi-20-vasarnap.html
Szerintetek feltámad az SZDSZ-esek lelkiismeret és kifizetik a félmilliárdod adósságukat, vagy úgy döntenek, fizesse ki az adófizető.

Szerintetek Fodor, vagy Bajnai új liberális pártja mennyibe fog kerülni nekünk, ha 2014-ben bukásuk után megszűnnek.

Mert Soros egy fillért nem fog már adni, ha nem látja azt, hogy kamatostól kaphatja vissza.
Picsába a Millával, amikor itt van a félmilliárdos liberálisok baráti köre. Az egész ország adófizetői like-olják őket.
@Mariann19:
A Radeberger 4.8-as, szóval a magas cefretartalom nem minden - ott az összetevők játszanak be, az íz!
Bár a 4-es sörök már semmik, lábvíz...
A Lidl-ben (KNOSZI FIGYELJ, CSESZED NEM ÉREK RÁ ÁLLANDÓAN TANÍTANI!!!!!!!!!!!!!!) van egy szűretlen Argus sör, 5,7-es és az ÍZE IS RENDBEN!
Mert hát a barbároknak felel meg csak az a bivalyszar... :(((
Hová kerültem? Ez valami mezítlábas világ...
@♔batyu♔: szerintem maradj itt egy kicsit! mindenki szeretni fog:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sírály sörre emlékszel? az valami 10 körül vot:)
@♔batyu♔:
Bakker, a tököm se igazodik ki rajtatok!
Eddig az volt a bajotok, hogy Soros micsoda pénzekkel támogatja őket.
Igaz, az nem zavar benneteket, hogy korántsem akkorákkal, mint amivel a Piktor gyereket anno a '90-es években, de hát ez az én tájékozatlanságom csak.
Segíthetek még?
Vagy a Liberális Internacionálé alelnöke számodra egy senki?
Nem értelek, hisz Piktor csak 8 évig volt az!
Olyan izéke tudtok lenni ilyenkor, amikor bebaccátok a durcit, meg hasonlók.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem 4.8-as, hanem 6.3-as. Ezt az egyet kell csak megjegyeznem, mert mint mondám, az esetek ritkák, mondhatnám elenyészőek.
Üdv. Mariann, a barbár.
@taga20: Nyugi, én ugyan most elmegyek TV-t nézni, de ezt a hírt hetekig fogom nyomatni.

B+, ezek a gecik 15 évig megmondták a frankót, terrorizálták az embereket, saját elbaszott lelkivilágukhoz alacsonyították a médiát, aztán amikor szemernyi becsületük sem maradt, meggazdagodva elhúztak a picsába, persze a vastagabb bőrrel rendelkezők, pld. Fodor azért még nem köszöntek el.

Aztán a helyett, hogy ezek a tetvek a sitten csücsülnének, Petővel az élén, az ügy úgy zárul, hogy még te fizeted ki a félmilliárdos sarukat is.
@♔batyu♔: szerinted a fidesz mennyibe kerül nekünk?
@taga20:
Hál'Isten nem! Ekkora libsibolsi kalandvágy bennem nem volt!
MESÉLJ MÉG! :D
Konzervatív fajta vagyok!
PUNCI.
Német és cseh sörök...
Csak a gond van velem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mi van b+, ez téged NEM ZAVAR????????

Persze nyilván nem, de ki nem szarja ezt le.
@punkfrog: nem biztos, hogy jobban látom. szvsz nincs igaza csekknek. nincs külön magán- és közmorál. megalkuvások és saját magunk elárulása van. erre használjuk a jól hangzó pragmatizmus kifejezést. az opportunizmus helyett. szerintem neked volt igazad kettőtök közül.:)
@♔batyu♔: az megzavar egy kicsit, hogy mindig rájuk szavaztam:) de mesélj, jó téged "hallgatni", bármely blogon!
@sírbateszezazegész:
Izé, franciában jó vagyok, de ebben nem! :D
Auf Ungarisch, bitte!

@Mariann19:
Melyik fajta? A Pils típusúak soha nem erősek, az valami special kiadás lesz!
Olyan kis vaddisznó tudsz lenni!
Nem kéne ennyit innod! :D
@punkfrog: Te valamit félreértettél. Ez a félmilliárd nem az az összeg, amit az SZDSZ-esek elloptak.

Ez mondhatni a működésből fakadó aprópénz. Nem fizetett számlák, ilyesmi.
@taga20: Mit meséljek ezen? Persze, ezt szerintem meg is fogod unni. Vigasztaljon azonban az a tény, hogy nem te vagy a célközönség.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia:) jól hangzik az ídézet, számomra az toleráns, aki nem akarja saját világképét a másikra erőltetni...
@♔batyu♔: azt meséld el, hogy mi a faszér jó neked vitya faszát szopni? és még büszke is vagy rá!
@taga20:

" szerintem maradj itt egy kicsit! mindenki szeretni fog:)"

Ez jóóóóóóó:))
@♔batyu♔:
Engem???
B+!
Van bőr a képeden!
Benneteket nem zavar, hogy egy echte libsibolsi (segítek, hisz felétek a szövegértési készséggel és az IQ-val is vannak gondok - Piktor haverotok LIBSI volt, hisz a Liberális Internacionálé alelnöke volt 8, azaz NYOLC évig, előtte meg KISZ, azaz, a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára volt), Soros által finanszírozott, azaz fizetett embert imádtok úgy, hogy még a szarát is felzabáljátok!

Szóval, hol nem szarlak le, te ecceri balfasz seggnyalonc?
Ezek után még te röfögsz?
Azt hittem, csak a csatorna büfizett!
Osszefogassal se lenne 20%uk, nemhogy ketharmaduk a libaseknak. Ezekbol tobbet nem ker a nep, ezt nem ertik meg ezek a tetvek.
@♔batyu♔: ebben a fidesz gyengébben teljesít?:)))
ők mindent kifizetnek.értem.
@taga20:
:( Nem jött be!
Ennél sokkal, de sokkal jobbhoz vagyok szokva, szóval... :(
Komolyan aggódok érted!
Ezért tanítunk, nevelünk itt?
:((((((((((
@Orica Középföldi: hát KIM-nek nem mondok ilyet, mer mindjárt megjelenik enrico,bloggergéza,stb.:) és le leszünk dozerolva.
@sírbateszezazegész:
De'hát a kétségek... :D
Frászt kapok a fogászatokon is, amikor francia nyelven megy handabanda, egy szót sem értek, max. a köszönést.
Normál német, vagy angolt használj, a cigány dialektus sem ér! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Majd visszafogom magam.
Észnél kell lenni, ha veletek kell eszmézni, nem?
@sírbateszezazegész:"nincs külön magán- és közmorál." yesss!
csak ezt marha nehéz elmagyarázni az embereknek.
mert az nekik jár, amit hazalopnak a munkahelyükről!
aztán mikor csődbe megy a cég mert mindenki saját zsebre dolgozik, megy az anyázás!
@taga20:
Kevés! Komolyan mondom, mintha a disznók elé gyöngyöt szórnánk! Igyál inkább, vagy olvass Orbán Piktor Összest.
@Mariann19:
Limitálni kell a cefre mennyiséget, persze ez egyénenként változik!
Mert hát nyulacskát józanul elviselni azért mégse!!! :D
@Kim Jong Un: ez valami kór, hogy a fideszorkok a maguk véleményét a nép véleményének is tekintik egyben? Nekem például a felcsúti csüngőhasúból van elegem, meg a zombiseregéből.
Na ezt hogy kezeli a kimosott agy?
@taga20:
Ismerem, szerintem jó a srác! :D
Te mindig ennyire le vagy maradva? :DDDD
Akkor már pláne értem a csajokat!!!!!!!!
@Parajpuding:

Ezt azért a vietnami disznók kikérnék:))))))
@Parajpuding: ne bántsd! kell az új hús:) néha úgy érzem kicsit beltenyészet ez a Varánusz blog:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tudod olyan vagyok, mint az elefánt:) nehezen tanulok, könnyen felejtek. azémá eljutottam a beretvált punciig:)
@Kim Jong Un:
Bezzeg a Piktor! :))
A hozzád hasonlók még a szarát is két pofára zabálják! (CSOKI! Csak megsúgom, hogy a többi ne...)
Persze értem én, hisz a bolondok házában is van KIRÁLY, meg NAPÓLEON!
Valamit szedned kéne rá, mert mentálisan is kezelik már ezeket...
@Parajpuding: @taga20:
Kell a friss hús ide is - no meg ha a dokiknak is a mentális sérültekről kell írni értekezést, jól jönnek az ilyenek!
Van egy csaj, aki szociológusnak tanul, komolyan gyűjti itt az ilyen mentálisan sérült egyedeket, mint ez a szerencsétlen! Ne toljunk ki vele... :D
Borítékolható Orbán győzelme! Szocikra semmiképp nem szavaznék, még akkor sem ha Bajnai vezeti őket a csatába!
Itt már csak egy megoldás marad! El kell húzni ebből az országból minél előbb!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hosszú hétvége, stb. :))
Semmi királylány. Csak nemzetközi társaság. Tegnap bissau, lengyel, egyiptomi, francia és amerikai társaságában voltam. Aztán egy német is ide csapódott, miután kiderült az automatában csak üdítő van, amit schweine kifejezéssel nyugtázott:) igaz az egyiptomi nem ivott semmit... viszont hasist, azt szívott rendesen... a lengyelek viszont szokás szerint nyolc körül már nem tudtak felállni a helyükről:)... szóval ingerszegény a környezet:))
@Parajpuding:
Az egy gyesznó, nem?
A zorbányi nem csüngő hasúú, ráadásul nem is vihet-námi, ő egyszerűen csak egy - a jóléttől potrohot növesztett - sima nemzeti kandisznó, amelyik képtelen felfogni, hogy a sertéshúst nem mindenki komázza. Vallási okok is közrejátszanak ebben, de ezt most nem tologatom tovább.

"Fantasztikus" élményeim vannak egy vidéki templomi izéről (nagymese, keresztelő, prédhikáczijó etc...), a poszthoz is is illik szerintem, majd holnap, ha érdekel.
Én most is borogatom magam az "élmény" hatása miatt, a priznic már nem elég..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "van egy csaj" és téged má begyűjtött, vagy te őt:) na most elszóltad magad!
@szuperkrumpli:
Mindenkinek???
Legalább a politikus csürhe maradjon!
Azután majd mi, külföldről megnézzük, mi lesz ebből.
Vagy megeszik egymást, vagy kivégzik.
Tiszta haszon mindegyik megoldás!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jó, limitálom a semmit.
Nyulacskánkról semmit, mert Taga rögtön témát vált, pedig jól kezeli a kissé alulművelt vendégeket, alig kedvelt trolljainkat.
@Knósszosz:

Csak nem te lettél a keresztapa?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lidl-ben sör??
Ez új!-:)

Az a szűretlen tényleg iható???
Boli, 'sten bizony megkövetlek, ha...
Holnap megkóstolom.
@sírbateszezazegész:
Wazzzz... egy túrán a túravezetővel dumálunk, egyszer csak beleszagol a levegőbe és azt mondja, FŰ.
Mi van?
A mögöttünk lévő padon a csákó ott sodorta, a másik meg már szívta is a jointot, majd kínálta...
Na, én mentem alukálni, azok meg hajnali négyig nyomták a bulit.
Mondtam, hogy legkésőbb 8-kor kirugdosok mindenkit a sátrából, mert vagyok akkora paraszt!
Ezt zokon vették, de működött! :DD
@Orica Középföldi:
Szerencsére nem.
A keresztanyával azért "elbeszélgettem" volna egy félreeső helyiségben, de sajnos elég feszített volt a tempó, szülinap ünneplés is volt utána... francba!

(Nem Boli, nem... nem blond volt, hanem hosszú barna hajú és és igen dekoratív. Beee!!!)

Bocs Orica, de ha szívathatom a ladikost, azt nem tudom kihagyni...:))
Nem értem mit akar a cikkíró? Mesterházy, a legerősebb ellenzéki párt vezetője feküdjön be Bajnainak, mondván: "innentől te vagy az ellenzéki összefogás vezére és a miniszterelnök-jelölt, én meg háttérbe vonulok"? Vegyük észre, hogy ez nonszensz.

Mivel ők a legnagyobb ellenzéki párt, Szanyi kapitány joggal várja el, hogy mögé sorakozzanak fel, akik ellenzéki összefogást szeretnének, nincs ebben semmi kivetnivaló.

Akinek ez nem tetszik, induljon önállóan a választásokon, majd ott kiderül, mire jut.
@Knósszosz:
Tutti, egyet mertem csak venni, de jó!
5,7%-os és remek az íze.
Lengyel, de meglepően jó. A marha német nem venné meg tőle, ha nem.

@taga20:
Ecceri barátom, Pennikének híjják a csajt!
Az igazi nevét akkor se mondom meg, dögölj meg a kíváncsiságodba! :D
Gordon, pedig mi bíztunk benned...

Tudtuk, hogy ahol megjelensz, ott kő kövön nem marad, és prófétád, Konrád Gyuri bácsi is megmondta, hogy a tandemben te kormányozhatsz.

Gordon, bíztunk benned, hogy szétvered az ellenzéket, még inkább magába fordítod a Mesterházy bőrbe öltözött öreg komcsik pártját, az MSZ(M)P-t.

Sikerült! Bajnai Gordon jobban teljesít!
Posztot elnyelni nem menő!
@Knósszosz:
Kamugép vagyol, majdnem olyan nyelvi fordulatszámon, mint a mosógép!
Tulajdonképp száraggyá'ki, adom itt a tanácsokat neked!
Semmi dógod???
@Kijelölt Felelős:
Aluka, most két napig kukoricán térdelsz és elmondasz 60 Miatyánkot! :D
Csak a baj van veletek!
@tisztapista: pityú az meg van, hogy kihúzod a fejed vitya seggéből, lemosod a szart a képedről és elkezdesz önállóan gondolkodni:)
@tisztapista:
Értem én, hogy nem értem?
Orbánovics Piktornak, mint legfőbb libsibolsinak is gratuláltál?
Mert hát mégiscsak, a Liberális Internacionálé alelnöke volt 8, azaz NYOLC évig, előtte meg KISZ, azaz, a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára volt, tanulmányait Soros finanszírozta Londonban, az angol kollégiumot ott kint az MI-6 volt vezetője vezette...
TUDOM, KONTEÓ!
Ilyenek ezek itt!
KOMOLYAN!
Beszarás, mik vannak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és 10 hiszekegyet! na csak azé:) te libsibolsi te!
@taga20:
Éééén?
Még templomba is jártam (jó, a katolikus pap feladta, pedig még rokon is vót), evangélikus létemre katolikusnak kereszteltek, szóval mi van???
Te beteg vagy ecsém!
Vagy innod kéne!
Javasoljak valamit? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dehonnem, ezt holnap megkóstolom és köcc!
Nem száradok ki, a kedvedér se!

Az meg, hogy mi folyik a teplonyokba mise címén, azt majd holnap... még nekem is emészteni köll.

Az a Nyúúúl még mindig kint?
Mázlista.
Amit hallott nyekeregni az a líra lesz szerintem. Régen (zókkor) pengetős hangszer volt, mára vonós lett.
Van a krétai fajtája, meg a kecsesebb pontoszi és pár igen profi megszólaltatója a cuccnak Hellász főggyin, de evvel most nem fárasztalak. Ha érdekel, majd kűdök lingetet.

Gyó éjtet, illetve kali níhta!
Hű de aggódnak a bolsi szennyblogok, hogy nem lesz komcsi hatalomátvétel. Mondjuk nyugodtabb lennék, ha előre örülnének.

De a legjobban az tetszik, ahogy az egyenes Schiffer Andrást kezelik a bolsik, aki már 2010-ben is elhatárolódott a kommunistáktól, és erre lebasszák, hogy miért határolódott el 2014-re is. Mi a faszból gondolják a kommunisták, hogy ő magukfajta, miért baszogatják, miért nem a Torgyánt basszák le, ő sincs kevésbé oda értük.

Azért van még remény, a vérbő cociális demagógia, mint mindig, a 85 rugós segíly a cigányoknak, ahogy Szanyi kapitány már beharangozta.

Én mondjuk a börtönben látnám legszívesebben az összes kommunista férget. Horthy idejében így volt, ülő foglalkozás volt kommunistának lenni, nagyon helyesen, mint utólag is bebizonyosodott.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: végén még elmegyek egyszer egy ilyen túrára:)) miért nem maradtál velük? sokkal jobb társaság, mint az alkoholisták:))
@szuperkrumpli:

minő igazad van...kérdésem: és mi lesz? nem lesz ejú project támogatás mert 15-ből 13-at visszadobtak alkalmatlanság (csalás) miatt...az egyre csökkenő GDP-hez képest a az egyre növekvő tartozás állomány rémisztően elszalad, máris 116.5%-on áll persze hazudnak erről is, államcsődre választást nyerni még bantusztánban vag Ghana Alsó-n sem lehetne ez kizárólagos privilágium narancsbasznádon

és meg is érdemli minden narancsra szavadzó de mit érdemel aki nem rájuk szavaz?

brühüyyy
@Keresztény fajú:
A házmester labdát varr a márianosztrai fegyházban?
Végiggondoltad ezt?
@Knósszosz:
Egy kis nyomi a nyúúúúúl, a zirháját itt políroztatja néha!
Belülről meg sörrel pácolja magát.
Tulajdonképp egy genyó, de mi így... izé, így kaptuk! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: épen kérni akartam:) javasolsz valamit, én meg emegyek éjfélkor a közértbe:) Margit!
@Keresztény fajú:
Ez drámai...
Annak függvényében pláne, hogy a komplett mai magyar kormányt akkor sittre vágnátok?
Ha már komcsik, meg sitt. Szerintem is,ez elkelne...
Illetve Matolcsy akkor nem, evégre ő csak spicli volt (rokonkája meg nyilas pajtás), Piktorka meg csak KISZ titkár.
Tényleg nem mind menne!
@Knósszosz: most az ilyen arcoknak, mit lehet mondani? van értelme? mi a fasznak ír ide? soha nem látjuk, belerúgni sincs kedvem:)
@sírbateszezazegész:
Szó sem lehet róla! Mindent azért én se! Bírjál magaddal! Asszony tudja, te milyen vagy?

@rodeo36:
:)) Agyhalottak szerint az állami alkalmazottak adójából is lehet ilyeneket finanszírozni... :))
Tudom, oximoron, de agyhalottal vitatkozni is az! :D
@taga20:
Kőbányai Homályossch!
Nincs esti programod? :D
@Keresztény fajú: köszönöm a hozzászólást. Ugyan annak sem stílusával, sem indíttatásával nem azonosulok, de a legjobb példa az mszp-fanok számára, hogy miért vállalhatatlan az általuk favorizált alakulat. Mint azt említettem a stíluson lehetne vitatkozni, de a következtetésekkel nem. De nem hiszem, hogy másban egyetértenénk.
@laci_52:

Semmi gond, ha így érzitek csináljátok egyedül, Szanyival és Mesterházyval, biztos sikerül, sok sikert az egy blogot is csak kézivezérléssel egyenlítőzőkhöz.

Bár azt nem vágom minek nektek egy szegfűs Orbán, cserébe nem is érdekel.
Szívesen szavaznék az emeszpére...ha Bajnai lenne a pártelnök...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én nem vagyok alkoholista:)) egyszer kipróbálhatnád:)) nem hiszem, hogy ártana:))
@Keresztény fajú:

Elvtárs neked nem jár körlevél? Viktor pajtás azt üzente amíg Pozsgay lőcsét szopjátok addig a komcsizás tilos!

Apuci megharagszik elvtárs!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: van esti programom, a te piás tanácsaid olvasom:) van még ilyen sör?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Mesterházy már rájött, hogy semmilyen ellenzéki formáció nem győzhet a Fidesz ellen jövőre. Akkor meg jobb egyedül indulni, megerősödni, megvárni, ameddig a kisebb pártok elhullanak és utána gyúrni '18-ra.

Ennek a számításnak persze lehet egy hibapontja: elképzelhető, hogy a Jobbik erősebb lesz '14-ben, mint az MSZP...
Ha az MSZP-nek van némi esze, nem fogja még egyszer megengedni, hogy a liberálisok csóválják. Arra nagyon rábaltáztak, és nem csak ők, de az egész ország is.
@sírbateszezazegész:
Persze ha arra gondoltál és nem ARRA, akkor pech... Kérdezd meg a zasszonyt, ő mire gondolt!
Itt bacod a rezet ahelyett, hogy... :D
Mit innál???
@J.László:
Tetszik, amikor a magadfajta aggódik a coci majmokért! :)))
Hiteles és megható is egyben!
Persze a te szinteden, úgyhogy...
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Komolyan gondolod, hogy ezt meg is érti?
Főznek felétek nem karcos és nem réz elejű pálinkát?
Ha igen, akkor abból dönts be egy felest, ne ilyen keresztény izével szedáld magad. Ettől úgy fogsz ébredni, mint ha abroncsban lenne a fejed, a pálinka tisztább.
Szóval vigyázz!!
@J.László: na laci te is befutottál! köszönjük:)
@taga20:
Ezek miért tűnnek el, amikor nem (csak) a süket ideológiájukat, hanem saját magukat (is) meg kellene védeniük?

Ötlet?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: milyen asszonyt? mit csinálnék mást? most éppen szűretken búzasört iszom...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De bele nem ragadtál, szóval van esélyed cuppanósan kilépni a skárpliddal az ilyen... khmmm... abból, tán. Nem?
@sírbateszezazegész:
Az nekem is megvolt ma. :D
Szeretem, sőt, szerintem a csúcs, de azt tudd, kalóriabomba!
@Knósszosz: a szart nem lehet sokáig egybe tartani! ez vitya veszte is! 10 év múlva egy rossz emlék lesz és lázár,rogán,dajcs,stb... kígyótbékát ugatnak majd rá:)
Alu, sokat melóztam ma... :S
Jó rosszak legyetek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az, hogy itt baszod a rezet egésznap az nem meló öcsi:)
Most komolyan kérdem: keresztény fajú meglátásában mit lehet kritizálni (schiffer/szociális demagógia/számonkérés)? Mert nekem ezek maradtak, ha eltekintek nem feltétlenűl rokonszenves stílusától.
@taga20:
A történelmet végig nézve, a diktatúrák szükség szerűen a saját mocskukba dőlnek bele, de a kondás rendszere nem diktatúra. Egyenlőre és nem totalitárius értelemben.

Majd ha találkozunk a folyosón, ahol ketten visszük hajnalban a szarvonatot ( börtön-kübli ) akkor lehet erről beszélni. Addig nem.
Addig a dagadt pszichopata nyugodtan rikácsolhatja, hogy itt demokrácia van, mert pofázhatsz, például itt is, ezen a felületen.
Megható, csak sajnos nem igaz a szabadságnak ezen kotkodácsolt formája. Igaz ugyan, hogy itt még verheted a nyálad, avval az apró szépséghibával, ha nem vagy közalkalmazott. Ezért nem igaz a szólás szabadsága!

Ha az vagy, verd csak holnap is! Próbáld meg!
Megteheted, csak már nem közalkalmazottként...
Na, jó éjt, mára elég volt a borzalmakból.
financesonline.com/how-iphone-is-made/
nagyon jó!
mindenki vonja le a saját következtetéseit.
@sírbateszezazegész: vagy romlott vot a barbon amit ittál vagy kicsit defektess vagy! olvasd végig mégegyszer és ha egyetlen sorával egyetértesz akko...:)
@Knósszosz: az ilyen jámbor faszok miatt vot egy-két millió halott a történelem folyamán:) jóéjt!
Én csak egy KV-t kérek...:)
@Knósszosz: Bezzeg ha Laci péknél dolgozol és megtudja hogy a kenyérbe köpködsz, vagy azt terjeszted hogy ott a kenyérbe köpnek, akkor Laci pék még ki is fog tüntetni LOL.
@taga20: tény, hogy máshonnan indult és máshogy jutott el a célig, de, mint ahogy jeleztem, a legjobban mutatja meg azt, miért vállalhatatlan az mszp. Schiffer következetes? Igen. szanyi szociális demagógiát használ, a picsa tudja honnan/milyen forrásból kifizetve (persze lehet, hogy hazudnak eleve, de ez akkor is jelentős mértékben érint minoritást), mely szavazatokat hozhat, s ezáltal akár nyerhetnek is? Igen. Az elszámoltatással egyetértek-e minden oldal esetében? Igen.
Abban nem kételkedem, hogy a kollega szélsőjobbos és általam nem preferált ideológiájat vall magáénak. De most csak a stílusával tudok vitatkozni. És ezért nem jámbor vagyok -ha rám értetted-, csak pont ez mutatja meg, a közös platform, az mszp vállalhatatlanságát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
az a "legszebb", hogy senkinek nem jut eszibe sem az, miszerint -szakmailag tökéletes megoldásként- a bármilyen vállalkozások beruházási alapokat teremtenek a bevételeikből, és erre preferenciákat kapjanak az államtól pénzügyi vonalon (mivel ez csilliárd+1 megoldási lehetőséget ad, én nem mennék itt ebbe bele...még bokáig sem) és azal megoldaná azt, hogy az ország fejlőggyön valamint, ha extra lehetőség adódik, akkor azt szakmai alapokon...szóval a kör bezárúlt, mint mondád vala: agyhalotakkal vitázni agyhalált okoz

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
Schiffer! az mire jó? porrongy?

brühüyyy

ágytál?
@rodeo36: legalább konzekvens, számomra vannak elfogadható javaslataik is... s, eddig nem ő áll az utolsó helyen a morális politikusok versenyében... ami számomra fontos... nem gondolom, hogy a parlamentbe fognak kerülni, de ettől függetlenűl nem ellenszenves feltétlenül...
@sírbateszezazegész:
bizonyosan igazad van, amit én tudok -szedett-vedett infókból- annak alapján egy tál lencsét nem bíznék rájuk, mint szervezet, érdekes módon -a Schiffer kivételével- a vezetők meglehetősen szimpik, de vadállatok közé keveredett házinyulak

brühüyyy
Fabius

Te hatökör a tömeggyilkos libatolvaj, lakhelyáruló kezet csókolhat az mszp-nek, hogy nem engedi jobban égetni magát! Bármilyen külföldi támogatást, erőszakot is kap a libatolvaj csak veszíteni fog bárkivel szemben! Annyira lejáratta magát az emberek előtt, hogy soha a büdös életbe nem lesz belőle választások útján miniszterelnök mint ahogy eddig se volt!
@csavari:

Na, te eszek esze, akkor hogy fog a fidesz nyerni, ha a hajdú bét vezérigazgatójával az állampolgárságot árultatja. gombot varrni szabad.
@laci_52:

az aki indul a 2014-es választáson az legitimálja mind a diszkriminatív választási törvényt, mind az orbán győzelmet.
a megélhetési mesterházi nyilván indul a pártjával mert 20-a azért bejuthatnak, és akkor újabb négy évig megvan a betevő.
@jaegtoer:
én adok nekik 2 hónapot arra, hogy 2014 május végére megbukjanak pénzhiány miatt

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

jó reggelt! Ááááá, nem érdekes, de most már a libásozásra mindig így fogok reagálni.
A Wallis főnököt mocskoljuk, a hajdú bét-es főnököt meg "kitüntetjük" a 'la fidesz, by Orbán don Viktor kopirájt.
@jaegtoer:

Hülye gyerek miért is kell a likud fidesznek nyerni?
Impoteciális... ezt Imhotep diktálta? :-) Impotens helyesírás! Brrrrrrrrrrrrrrr :-)
@rodeo36: úgy legyen, sajnos tartok tőle, hogy pénz beszedésre vannak még ötleteik, az első teszt az év végéig pótlandó onlajn kassza bukovári. Tippem, tranzakcios adó növelés, e útdíj növelés, némi deviza tartalék elégetés. A hivatalos nincs inflacio is jó lehetőség az játékra, csak tilos vásárolni menni, mert nagy a pofára esés esélye.
Nekem ezek rémlenek, lehet túl visszafogott az elmém.

@jaegtoer: jó válasz, de úgy sem érti meg
Egy kis olvasni valo, es megertheto miert is orok a magyar posvany:
A magyarok nem szeretik a sikersztorikat. Ha a Sziget veszteséges, dörzsöljük a tenyerünket, vagy gúnyolódunk Gerendain. Szeretnénk, ha minden máshogy lenne, de teszünk-e érte? Az Ashoka Alapítvány azokat választja tagjai közé, akik igen, a szervezetnek közel harminc magyar tagja van. Vekerdy Tamás a legújabb ashokást bemutató kerekasztal-beszélgetésen elmagyarázta, miért van nálunk kevés a változtatni akarókból, és miért "segélyes" akar lenni a mai kelet-magyar fiatal, ha felnő.

hvg.hu/kultura/20130818_ashoka_tagok_valtozas_magyarorszagon
Félelmetesen modoros ez az írás.
@Mariann19:

"_Az összefogásba vetett remény lassan szerte foszlik, és ennek a reménynek és bizakodásnak az MSZP, élén Mesterházy Attila az okozója. _"

Kötözködök. nem azt írtad, amit gondoltál, de azé' értem:D

most már nem kötözködök, csak közbeszúrom azt hogy:
nem. nem az mszp, és nem senkiházi bárminek is az okozója, hanem az az "elrettentő" 15% akiknek megfelel az mszp és MA. persze miért is ne lenne ezeknél is 15%-nyi haszonélvező + agyhaldokló?
amíg van számottevő támogató addig randalírozhatnak a politikában. Abban igaza van a fidesznek, hogy nagy szolgálatot tennének az országnak, ha ilyen szanyi-puch-senkiházi-baja-hagyó-nyakó-stb-féléket végleg kiszorítanának a ... mindenhonnan...
természetesen a felvezető gondolatod utáni okfejtéssel egyetértek, az utolsó mondathoz:"Jó lenne, ha ezt a kudarcát tényszerűen felmérné, és más utakat keresne a kilábaláshoz.Önkritikusan." azt a megjegyzést fűzöm, hogy a kilábalást egyszerűen nem teheti meg, mert a jelenlegi képviselők döntő többségének azt kellene tenni, mint amit Lendvai Ildikó is meglépett. visszavonulni, eltűnni a politikából.

bár nekem az is megfelel, ha a narancsok és a szegfűk bajnokai együtt lógnak a fákon és a lámpavason, akár fürtökben akár egyperegyben, a lényeg, ne lehessen megúszni, hogy minden elúszott.
@csavari:

Fertelmesen Nagy Agy barátom, ebben látod igazad van, én bizony hülye vagyok, mentségemre legyen mondva, sosem állítottam az ellenkezőjét.
Szép napot.

amúgy nem "kell", hanem fog.
@Morgan kapitány:

"Félelmetesen modoros ez az írás."

Asztakurva!! Nem mondod?! Annyira, de annyira le vagyok sújtva!
ajánlanál valami szépirodalmat? valami modortalant?
@unommáazegészet:

"Impoteciális... ezt Imhotep diktálta? :-) Impotens helyesírás! Brrrrrrrrrrrrrrr :-)"

:D
legyemmákövetkezetes, hamá kötöszködik a hejesirássba.

amennyiben impoteciális és Imhotep, úgy akkor: Impotes! és nem impotens.

:D

azé tarcsa magát a saját szabályaihoz Kekec Mester
@jaegtoer:
+amíg van számottevő támogató addig randalírozhatnak a politikában"

sajnos az utánpótlás biztosított.
ha felveszed a választási kesztyűt, ha nem - szerintem.

Vajdasági magyar szerbek

Idelent Szerbiában pénzért minden beszerezhető, tank, Gripen, állampolgárság, akármi, de ahhoz pénz kell. Sok pénz. Most meg pár kiló birkahúsért megkaphatja az állampolgárságot az egyszerű szerb ember is.

propeller.hu/itthon/2760629-vajdasagi-magyar-szerbek
Figyeljétek meg, a surranó pályán elkezdett megúszni a DK és ők meg fognak egyezni a PM-együtt-2014-el. És azt is megmondom miért. Gyurcsány nem akar többet köéleti szerepet vállalni (nem akar miniszterelnök lenni) Bajnai jó miniszterelnök lenne, de nincs igazi támogatottsága, az MSZP a mostani viselkedésével teljesen lejáratja magát a szavazóbázisa előtt. Ők jövőre előbb fogak a DK-PM-Együtt2014-re szavazni, mint az MSZP-re.
Figyeljétek majd meg. A szavazók fogják a lábukkal elzavarni ezt a kompromisszum képtelen idióta bagázst Szanyistól, Mesterházistól.
@jaegtoer:

Ha megengeded, néhány észrevétel. Ha nem, akkor is:))

Lendvai nem önkritika nyomán vonul vissza, hanem a kora miatt. Tudja, hogy sehova nem jelölnék. A politizálástól/ból nem akar visszavonulni.

15% kérdése.
Ez egy rókafogta csuka. Mo-on létezik baloldal. Az, hogy ilyen párt jut neki, pech.

Bár mint írtam már többször, Gyurcsány rendes szeletet kihasított, jól szervezett országos hálózata van, rengeteg önkéntessel.

Bajnaiék is megszervezték a maguk hálózatát.
A Szolidaritás is elég nagy területet fog át.

Egyszóval ez nem 15%, de nem lehet tudni, hogy mennyi:)
Én az MSZP helyében fenntartanám azt, hogy aki váltást akar, az álljon be mögém, pozíciókról majd akkor tárgyalunk ha nyerünk. Előbb a munka, utána a fizetés!
Nézzük reálisan a dolgokat: a szociknak vannak szoci színekben választott képviselőik, a DK nem volt önálló párt, belőlük él, akárcsak az Együtt-2014 képviselői az LMP-ből.
A baloldali szavazók azt a pártot fogják hitelesnek tartani, aki kiáll az elveiért. Épp ezért a szocik be fognak jutni a parlamentbe jövőre, a többi gittegylet nem.
Egy dolgot viszont be kellene látniuk: a társadalom többsége nem kívánja őket ismételten kormányzati pozícióba helyezni! Egy Jobbik-LMP koalíciónak lenne ellenzékkénk a legnagyobb esélye a Fidesszel szemben. Ott vannak még hiteles politikusok!
Ja, hogy index címlap? Az más, agyhalott narancsbuzik azért találnak ide...
Érveket is tud valamelyik, vagy csak a szokásos fikakommandó büfikéje?
Már qrva unalmas a libsibolsizás, meg az emúttnyóccév.
Valami új, nem a helyesírást érintő kreatív hozzászólás is van, vagy arra nem telik a tehetségből, azt nem mondták a pártközpontban, a habony-művekben?
A pöcsért nem horgolnak, vagy kötögetnek?
Minden hülyét gép elé engednek...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Egyetértek!! Erről írtam tegnap:))

Még azt is gondolom, nem zárom ki, hogy van megállapodás Gyurcsány és Bajnai között.
@guma:
Remek, tényleg...

"Idelent Szerbiában pénzért minden beszerezhető, tank, Gripen, állampolgárság, akármi, de ahhoz pénz kell. Sok pénz. Most meg pár kiló birkahúsért megkaphatja az állampolgárságot az egyszerű szerb ember is.

Marco megkapta a köszönőlevelet Magyarország miniszterelnökétől, és majdnem meg is tudta rögvest, hogy élete egyik legfontosabb döntésének következményein van túl, de hát Marco nem tud magyarul, így nem tudta elolvasni Orbán Viktor levelét sem. Marco autószerelő Szabadkán, huszonéves szerb. Vendéglátóm segített neki értelmezni a leírtakat egy kávé mellett. Vendéglátóm nem egy szerbnek segített már ugyanebben.

Marco először egy rövid tanfolyamra iratkozott be. Honfitársaival beültek egy iskolaterembe. Az oktató bekapcsolt egy lejátszót, és a szerbek hallgatni és tanulni kezdték a magyar himnuszt. Mi tagadás, szép mű. Aztán megtanulták még pár fontos magyar termék nevét, mert azt is kérdezni fogják. Mindjárt azután, hogy a szerb legények és lányok megkérdőjelezhetetlen bizonyítékkal szolgáltak magyarságuk mélységéről. A nagyapám volt magyar. A nagyanyám volt magyar. Ha a jegyzőnek vagy kicsodának netán kétségei támadnának, akkor Marco és barátai visznek neki egy kis birkahúst. Vagy egy kis eurót. Esetleg dinárt. Mindegy, csak friss legyen. És az illető mindjárt magyarrá lesz. Másodpercek kérdése. Hogy hívták a nagyapját, kedves Slobodan? Gros? Jovanovic? Tehát ön magyar. Jó buli lesz ez a szavazás, mondják. Ennyit csak megtehetünk azért, amiért uniós útlevélhez jutottunk. Nem nagy ügy. Hogy ki ez a Viktor? Hát valami magyar. Talán a miniszterelnök. Tőle kaptam az útlevelemet. Rendes fazon."

Olcsóbb, mint amikor kiárusítás van...
Hát ez a blog egy nagy erőlködés és semmi több.

Igen, a tárgyalások már csak ilyenek.
Van amikor olyan delegációk tárgyalnak, amelyeknek nincs mindenre felhatalmazásuk, csak egyes részletekre.
Nem lehet állandóan a nagyfőnököknek tárgyalni.

A végén úgyis csak azoknak kell rábólintani a megegyezésre.
Persze itt van még az is, hogy az egyes kisebb kaliberű politikusok is bemutathatók, mint fontos emberek, akiknek ugyan nincs mindenre felhatalmazásuk, de azért nem árt, ha minél többen megismerik őket.

A blogíró pedig úgy tesz, mintha neki olyan sürgős lenne már ez a megegyezés.
Közben pedig, dehogy.

Megy a káröröm, hogy lám, milyen ügyesen kitalálta a főnök ezt az egészet.
A büdös életbe se tudnak megegyezni ezek előre, amibe bele lettek kényszerítve.

Meglehet, igaza lesz.

Csak nem olyan biztos, hogy ki akar itt nyerni.
Láthatólag még mindig folyik a nagy vakítás és a minden nagyon szép, minden OK.
Közben meg kilátszik a gatyánkból a seggünk.

Ma még Orbán sikeresen propagálja a saját dicsőségét, míg bele nem fullad a saját hazugságaiban.

Az ellenzéknek csak türelmesnek kell lenni.
Izguljanak csak az ellenségre vágyók, akik már nagyon szeretnének egy igazi ellenfélnek neki ugrani.
Legyen az bárki.

Nekik a gyenge ellenfél nem ellenfél.
Nekik küldetésük van.
Szabadságot kell védeni, ha bele pusztulunk is.

Hát csak védjék !

Majd csak elkopik a sereg mögöttük és akkor majd vége lesz a tárgyalgatásnak is.

Hova ez a sietség ?
Csak nem attól félnek, hogy nem tudják az ellenzék nyakába lőcsölni azt a sok szart, amit összehoztak ?
Még a végén benne maradhatnak a pácban.
Muszáj lesz kitalálni valamit, hogy át tudják a kormányzást adni, mert az nekik nem megy.
Ők csak tőkésíteni tudnak.
A saját pereputtyukat.

Hát csak legyünk türelemmel.
Lesz itt még a kutyára dér, csak az kérdés, hogy mikor.

A többi stimmel.
@Egy igaz ember:

Helyben topogásból nem lesz nyerés. Aki nem tudja érthetően, hitelesen, reálisan megmondani, hogy mit akar, tud, tehet - amögé nem lehet beállni. Sajnálom.

Jobbik-LMP koala? Schiffer- Vona??? Hát nem tudom milyeket herélni ki előbb a tagsága:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez hülyeség szerintem.
Vagy csak abból indulok ki,hogy én nem vagyok irigy.
Pedig tudunk hülyék lenni,mi magyarok.
Viszont a változásért tényleg tenni kell.
Apró zavar az erőben, hogy mint azt Fabius mondá, ez volt a személyi kérdésekről szóló tárgyalás.
Ahol közölték az elvtársak, hogy "nincs felhatalmazásuk személyi kérdésekről tárgyalni".
Helyette egy listával, egy ultimátummal mentek.
Azt mióta hívják tárgyalásnak?
Miért nem mentek gombászni, vagy virágot szedni?
A nyuszikák a réten lehet, hogy vevők lettek volna rá. Rágcsálni lehet?
@Orica Középföldi:
Hihető! :))
Ahogy közös elvek mentén a jobbik, LMP... Én ilyent 8 sör után, vagy fél liter tömény után sem látnék reálisnak. Persze ha valaki korán reggel már matt részeg, akkor ne csodálkozzunk.
@Egy igaz ember:

"Én az MSZP helyében fenntartanám azt, hogy aki váltást akar, az álljon be mögém, "

nem hagyom zsarolni magam. különösem nem az mszp-től. ami most van az mszp-nek köszönhető 50 %-ban a fidesz csak teljesíti a saját 50%-át. soha nem szavazok sem az mszp-re, sem a fideszre, vagyunk így még ezzel talán 3 millióan.
Egyre inkább azt látom, hogy nem is akarják tizennégyben megverni viktort. Időt adnak neki tizennyolcig, hogy élvezhesse a saját szarát.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Jószívűek. Az összes szar a mienk, Ők köszönik, jól vannak.
komolyan csak röhögni lehet rajtuk. Egy bohóctársaság az egész. :D
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ez a véleményem szórol-szóra.Ahogy tehetem, segítem is
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: bizony, ez konnyen lehet.

en speciel mar regen eldontottem, hogy mindenkeppen gyurcsanyekra fogok szavazni, mert az az orszag csak akkor lesz erdemes demokraciara, ha megerti az oszodi beszedet es rehabilitalja fletot. jelenleg ugyanis haboruskodnak. haboruban meg nincs dmeokracia.

Fabiusszal es a tobbi - akkor meg - schiffert istenito nagyarcuval ossze is balheztam ezen:-)

pl amikor anno mondtam, hogy ha nem mutatnak tobb bizalmat a szocik fele, akkor ez lesz a vege az allando kopkodesnek es elutasitasnak, hogy a szocik egyszercsak jonnek es lenyomjak oket erobol, mert a szociknal nem csak az idealista suket duma es az ovodas durcizas megy, hanem meg mindig ok a legerosebb ellenzeki demokratikus part.

de en is jobban orulnek egy ellenzeki olajfanak, hatha megtanitja vegre az otthonmaradokat egy kicsit egyutt elni masokkal es nem mindig csak a kopkodesrol es masokkal kikurasrol szoljon a jatek. mert ez oldalfuggetlen:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
van egy gizmo-m a képerntőmön: folyamatosan mutattya a magyar forintnak a zejuróhoz való viszonyulását, ebben a pillanatban: 300,317

hát nem kedves? a kurva annyát a zorbánnak és a többi senkiházinak akik ezen nyernek amíg el nem basszák az összes devízatartalékot (mert ugyi gyünnek majd a fijjug kérni a következő részletet is)

brühüyyy

2014 márcilus idúsája még messze vagyja magáta...addig még ki is foszthattyák a kasszát és akkor arra választyák meg üket, hogy üres a kassza pedig azt ők örökségnek szánták a bárkinek aki van olyan marha hogy megválasztattya magát helyettük
@Orica Középföldi:
A "mit" kérdése a második. Az első a "kinek".
Ha az MSZP kitart amellett,hogy ők az Orbánellenesek Pártja - (márpedig kitart) és egy konfúz, önazonosság nélküli, az összefüggéséket intellektuálisan felfogni képtelen masszát gondol hálójába fogni, akkor "a többi néma csend".
Elvtelenek és emiatt cselekvésképtelenek. Politikailag éppoly műveletlenek, mint a nagy többség - node erre építeni egy pártpolitikát?
A valamelyest gondolkodó embereket meg egyszerűen megzsarolják. Azt hívén, hogy rákényszerülünk, hogy rájuk szavazzunk. Hát nem!

Évek óta látom, hogy 2014 arról fog szólni, hogy a remélhetőleg katasztrofális vereséget szenvedő MSZP eltűnjön a Föld színéről.
Cato és Karthago. Só van elég.
Nagy felelősség fogja terhelni Mesterházyt, ha 2014-ben Orbán fog nyerni a választáson. Igaz, ő huszad magával bent ülhet majd a Parlamentben, de a szava nem fog többet érni, mint az ajtóban álló rendészé (vagy még annyit se).
@czjanos: Nade mentelmi jog + milliós garantált éves jövedelem + nemzetközi kapcsolatok + jókurvaanyjuk.
@sörtelen:

Így saccolom én is. Lassan egy éve gondolom/írom, hogy 14-ben jó, ha 8% körül lesznek. Az pedig a vég.
Nekem nincs bajom az ellenzéki szarakodással.

Nyerjen a Fidesz 2014-ben!

Semmikedvem azt látni, hogy megint visszaadják a sok kamu rokkantnyugdíjat.
A 40 éves rendőrök újból menjenek biztonsági őrnek, zsíros nyugdíj mellett.
Eladjanak mindent újból, még a stragégiai ágazatokat is.
Megszüntesség a bankadót, helyette visszahozzák a többkulcsot.
Megszüntessék újra a gyermekek után járó adókedvezményt, mint 2002 után és emeljék a családi pótlékot, hogy a cigány gyerekbiznisz újra erősödjön.

Francokat.
Ezekbe már tönkrementünk egyszer.
Maradjon csak a Fidesz!
@rodeo36:

...és vannak olyan marhák,akik megválasztanák azt aki megválasztatná magát a kiválasztottak jól kiválasztott csapdájába bele....
...ha érted mire gondolok,mert én nem.Mindig összezavarodom,amikor a sok összeesküvéses elméletes emeletes elméletet olvasom itt.

Nem való ez nekem.
...már megyek is.
@czjanos: @sörtelen: ti mentek el szavazni, nem mesterhazi egyedul. ha meg ugy erzitek, hogy nelkule nem fog menni, akkor tessek kisebb arccal hozzaallni es targyalni. nem besertodni azon, amikor a targyalopartnernek elkepzelesei vannak. tecciktudni, ez igy mukodik. le kellene mar szakadni a kadari puhapocskodesrol es az ilyen felelotlen szarakodasrol, hogy "ennek a bune, annak a bune". a ti bunotok 2010 es a ketharmad is a ti bunotok. tessek megszokni, hogy demokraciaban igy megyen ez. a valasztoke a felelosseg. ket es fel millio szavazott a fideszre. maradt ot es fel a nyolc milliobol meg mindig. szoval a lehetoseg megvolt....

a vilag sokkal kemenyebben alkuszik es targyal, mint ti azt hiszitek es senki nem fog lemondani az elgondolasairol csak azert, mert ti maskent gondoljatok.

de persze, ra lehet fogni mesterhazira amit majd elkurtok a fulkeben, csak felesleges, mert mindenkeppen ti fogtok szopni. nem mas. nem mesterhazi. barmennyire is kikialtjatok bunbaknak ahogy kikialtottatok gyurcsanyt is.

mindenkeppen ti fogtok viktor faszan fuvolazni:-)

szoval targyalni kel. okosan. nem besertodni azon, hogy a szocik erobol targyalnak. mint fentebb irtam, megtehetik. ne rogton ugy akarjatok nekiallni, hogy meg akarjatok szabni, hogy mit tehetnek meg a szocik es mit nem. arra ra fogtok baszni. es elhiszem, hogy majd a kis leleketek sotetsegeben gyufat gyujt egy pillanatra a bunbakkereses es masokra kopkodes. de az kilobban hamar es marad a sotetseg meg legalabb 4 evig. hacsak viktor ki nem oldalog az eubol es nem csinalja meg a maga kis kiralysagat. akkor sokkal tovabb. es ugye ez a nem, vagy alig titkolt celjuk: kipumpolni az eubol amit meg lehet, aztan lelepni es sajat birodalmat grundolni.

tessek merlegre tenni ezt a lehetoseget a szocikkal szemben. budosek a szocik? azok. bunkok? azok. csak eppen meg mindig jobbak, mint az eszelos orban a koztorvenyes pribekjeivel. es van kb 15%-nyi szavazotaoruk ugy, hogy 8-9 honap mulva valasztas.

papir, ceruza, oszt szamolgassatok:-)
@rodeo36:

"Ott, ahol el kell födni a tényt, hogy az Orbán-kormány nem hogy folytatta volna a 2010-ben megkezdett kilábalást, de 2011-12-ben egy teljesen fölösleges, csakis magyar, második válságot generált. Mivel Orbán nincs viszonyban a valósággal, ezt a pokoli hungarikumot, amiért elsőrendűen ő a felelős, nem letagadja – egyszerűen nem tud róla

............

„Az embereknek érezniük kell, hogy a vezetőik gondoskodnak róluk, és az ő problémáikra összpontosítanak.” A kormány feladata tehát nem a létező gazdaság felfuttatása, hanem a „gondoskodás az emberekről” a létező gazdaság ellenében, mert az embereknek csak a létező gazdasággal lehetnek problémáik, a kormánnyal nem. (Ha viszont van olyan kormány, amelyik a létező gazdaság kikerülésével, sőt annak ellenében meg tudja oldani az emberek problémáit, akkor minek a választás?)

5. Nem tudja, mit beszél. Ha egy felkészült olvasó ezzel az etatista hiszekeggyel veti össze az az elképesztő kijelentést, hogy „kísérletet teszünk arra, az alanyi jogokon alapuló társadalmat érdemeken alapuló társadalommá tegyük”, akkor még a trafikügyek vagy Fekete György ismerete nélkül és leszűrheti azt a következtetést, hogy valamelyik nem igaz. Vagy eltökélten gondoskodó állam, vagy meritokratikus társadalom, ahol nem a kormány osztályozza az érdemeket.

Orbán valóságtól független gondolkodásában viszont tökéletesen megfér a kettő, így egyik sem sikerülhet.

Így kell értelmezni azt a szövegét, amin sokan meghökkentek: „Vezetőként mindig történelmi kihívások értek. Amikor a dolgok jól mennek, olyankor úgy tűnik, választásokat vesztek, mivel az embereknek már nincs szükségük rám.” Itt a vezető mint áldozat szerepel. Orbánnak nyilván fáj, hogy 2002-ben a Fidesz elvesztette a választásokat, és ezt az akkori helyes politikának tulajdonítja (hogy mennyire volt helyes, az más kérdés, de határozottan kevésbé volt unortodox, mint a mostani).

Most tehát bebiztosítja magát: ha netalántán, esetleg elveszítené a választást, az azt jelenti, hogy a mostani politikája helyes volt. Ha megnyeri, az azt jelenti, hogy a politikája nem helyes, ellenben kártékony, hiszen kormányzása alatt egyre mélyebb válságban vergődik az ország. Ebből viszont csak azt következhet, hogy az országnak továbbra is szüksége van egy olyan igazi vezetőre, mint ő. Kártékonyra, de akkor már mindegy lesz.

kzoli62.com/blog/ilyen-orszagnak-ilyen-miniszterelnok/
@czjanos: és ez így rendben is lesz, bár most sem ér többet számomra.
@czjanos:
Én Fidesz-párti vagyok ugyan, mégis csak 2010-ben szavaztam először 1990 után. De már 2006-ban úgy gondoltam, ha a Fidesz nem cseszi el, akkor minimum 2 ciklus az övék. Mára látható, hogy a Fidesz még el is cseszheti (persze módjával), akkor is az övék. Meg a ballibbant oldal nemhogy elkúrta nyóccév alatt, de saját magát is végletesen leamortizálta. Rájuk fér. Bár a gazdasági háttér marad, így a "felépítmény" mindegy, kikből áll.
@profilo:
levelecske hordozóka
mijafaszt idézel én ilyet nem írék

brühüyyy
@sörtelen: á nem tűnik el, mert összeszoritott foggal rájuk szavaznak, mert tapasztalat meg miegymás repked a fejük felett, meg ők az ellenzék motorja. pedig só kéne oda, aztán gondolkodni.
@tomtyi: és ez akkor is borzalmas ha fidesz pártiak vagyunk,mert bármit megtehet csak vissza ne jöjjenek azok. polgári gondolkodás vajon hová tűnt?.
@Penivaldes: na latjatok, ezert erdemeltek meg par ev orbant.
meg mnindig az a legnagyobb problematok, hogyan csinaljatok ki a szocikat azokert a bunokert, amiket igazabol orban hatarozott meg nektek. a rombolas az epites helyett orban szolgalataban. ezt lovagolja meg, igy jatszik veletek:-)

okos:-)

gondolom, elobb-utobb ti is megtanuljatok mit jelent a kompromisszum, egyuttmukodes es hasonlo, misztikus fogalmak.
meg nehany orbanciklus es menni fog:-D
Mindig meg tud lepni, hogy emberek akár egy pillanatig is képesek voltak elhinni, hogy az MSZP jó valamire. 2010-ben örült az ország, hogy elzavartuk őket a picsába. Oké, értem én, hogy a Fidesz sem jobb semmivel. Na de hogy egyesek az MSZP bármilyen formában történő visszahozásában látták a megoldást, ez vicc.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Czjanos nevében nem szólhatok, de kihívtam magam ellen a sorsot és egy echte MSZP-ssel válthatok szót.
Kezdjuk itt:
"... nelkule nem fog menni, akkor tessek kisebb arccal hozzaallni ..."
Nem nélküle vazze, hanem _vele nem_!
Ez nem arc kérdés, hanem barázda.
Az MSZP jelenelegi vezetőgárdája elállja az ajtót, miattuk nem tudunk leszállni a buszról.
Ha túl bonyolult az allegória, bocsánatot kérek.
@Penivaldes: Ehhez jön Orica (erősen túlzó) 8 %-a + Sipi.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Nem vitatom, hogy több dologban igazad van. Valóban, a szavazófülkékben dől el a választás. Csakhogy az az egymillió ember, aki az akkori MSZP (SZDSZ) miatt nem ment el a fülkékig, most se fog elmenni a Szekeres-Baja-Burány-Steiner-Tóbiás-Boldvai-Szanyi- stb. által fémjelzett MSZP kedvéért. Magyarán szólva: a bukásra nagyban lehetne fogadni.
@sörtelen:

A 8%-ot egyedüli indulással abszolválhatja:)
@Scagnetti: nézd akik a visszahozásban látják a megoldást azokra nem lehet mit mondani,max széttárni a kezet,és felrakni a krumplilevest.
Fabius!

Még nem mondtam, hogy nagyon találó a kép:))
@guma:
ez egy tipikus skizofrén megnyilatkozás és amellett egy pofátlan gyagya amit a gyagyásoknak szánt...akik a cáratyuskát várják, hogy gondoskoggyon róluk...a hülyék nem tuggyák, hogy ők drágán vagy túlfizetik a szolgáltatást amit ez a szarházi ad

brühüyyy
fel kéne már nőni legalábbis a pelust lecserélni gumibugyira
@sörtelen: ők nem elállják hanem megvédik a leszállókat a nertámadástól legalábbis ezt a legendát terjesztik.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Folytassuk itt:
„gondolom, elobb-utobb ti is megtanuljatok mit jelent a kompromisszum, egyuttmukodes es hasonlo, misztikus fogalmak.”
Olvassuk mellé:
„…senki nem fog lemondani az elgondolasairol csak azert, mert ti maskent gondoljatok.”
My dear Nagyarc, ez benned összejön? Semmi zavart felismerés? Önreflexió? Amolyan: „hűbazdmeg megint összevissza beszélek” –érzés? Kéne…
Én nem tudom, kinek a faszán fogok fuvolázni, de hogy rajtad lehetne – egyre erősödő véleményem.
@sörtelen: nem vagyok mszp-s es sosem voltam maszp-s:-)

de elhiszem, hogy a te ket bites vilagodban csak igy tudsz engem kategorizalni. pontosan erre epit orban viktor, maikor megosztja az ellenzeki eroket. hogy ilyen buta es rosszindulatu alakokbol all az ellenzek, mint pl. te:-)

es kurvara igaza van:-)

addig, amig neked a legnagyobb problemad a vilagon az, hogyan tedd tonkre az mszp-t es hogyan vadold az mszpt magad helyett azert, mert hallgatsz orbanra, addig orbannak jo lesz:-)
@sörtelen: Ha igaz rád a nomen est omen, akkor részvétem:-). A választ Sipinek fentebb megírtam. Mesterházy vezetésével nem lesz szavazat-maximálás. Ha Mesterházy eléggé érett lenne, akkor belátná ezt. Persze, ha neki nem lenne elég egy miniszterelnök-helyettesi tisztség, akkor még a sportminiszterségről is le kell mondania.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Nem vagy MSZP? Éljen, nem haltak ki a párton kívüli bolsevikok.
@sörtelen: igen. abszolut osszejon, mr piszlicsare csipszar:-)

de nem tehetek rola, hogy az osszetett mondatok ertelmezese meghaladja a kepessegeidet:-)

kicsit meg olvasgatlak, hatha megerted amit leirtam. de mar nem fogok valaszolni, ha meguntalak, mesz a taholistara, jo?:-)
már azzal a mennyiségű emberrel is lehetne választást nyerni akik azt tudják kire soha nem voksolnának-de hogy kire is?nincs kire.
sürgősen össze kell ütni a -ezekmindhülyék majd énmegmutatom-pártot és kész.ilen 1ccerű.
valójában pedig végtelenül elkeseritő és mindenki elé tükröt tart a jelen helyzet.
@tomtyi: Látod, az lenne a fő gond, hogy maradna a gazdasági háttér, ami keveseknek aranybánya, sokaknak meg bányarém. A nemzeti trafikok után majd jön a nemzeti cipőbolt, a NŐRNV (fiatalok kedvéért: Nőiruházati nemzeti vállalat a Rákosi érában). Marad a csalfa név: "nemzeti", holott ezek nem nemzetiek, hanem államiak (Állami áruház, a'la Rákosi)
@Penivaldes: Attól még átesünk rajtuk, mint a vak komondoron.
@czjanos: a nemzeti jobban megfelel hazafyknak é, a könnyeknek,meg a kutya farkára kötött zászlónak.
@vörösbor(de)minőségi: Schiffer dörzsölheti a kezeit, mert választást ugyan nem fog nyerni, de megerősödve jön majd ki a megmérettetésből. Súlya persze az ő szavainak sem lesz, ha csak nem köt egyezséget a Fidesszel.
@CSENDES: és ők még azzal sem tudnak védekezni hogy vak komondorok
@czjanos: hat akkor uljetek korbe es sirjatok es kozben kopkodjetek az mszpt:-)

az eddig is kurvara jol ment es ugye milyen sikereket ertetek el vele?;-)))

felvazolom a lehetosegeket a jelenlegi allas szerint:

kormanypartok

a fidesz 26%
a jobbik 8%

osszesen 34% plusz az atlathatatlan ujmagyar szavazatok

ellenzek:

mszp 11%
e-pm 4%
lmp* 2%
dk 2%

ez 19% mar abban az esetben, ha az lmp el tudja zavarni schiffert, aki igazabol elegedett az "orban viktor operett-ellenzeke" titulussal is.

a maradek 46%-ot meg nem a kopkodessel fogja senki megnyerni. tudjatok, az a 46 szazalek pontosan attol a haborus hangulattol undorodik, ami megy mindket oldalon. hogy meg az ellenzek sem kepes felnott modjara viselkedni es kompromisszumokat kotni, megegyezni. ezeknek az embereknek nem ellenpolusa igazabol a fidesznek az ellenzek. ahogy egy haboruban nincs jo oldal, csak gyoztes gyilkosok, meg vesztes gyilkosok.

a 46 szazaleknak az osszefogas helyetti allando ekezesbol van elege. hogy meg egy elmeletileg nagyobb cel erdekeben sem tudjak levetkozni sokan a sertodott hulyegyerekalcat. jelenleg koztorvenyes bunozok vezetik az orszagot. ennek ellenere piszlicsare hulyesegeken megy a balhezas. ugyes ember ez az orban:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Őszintén szólva nem érdekelnek a magánügyeid.
@sörtelen: nem azért szeretjük mert annyira jó vele beszélgetni. ő a széttárjuk a kezünk kategória, de el kell neki nézni.
@Penivaldes: No, hát én is ezért éljeneztem! Nem értelek... :)
@Penivaldes:
Hová tűnt?? Soha nem is volt. Szemfényvesztés és képmutatás volt az világ életében - életpályája a komcsi belső körtől, a liberalizmuson át, a polgári, majd nacionalista, konzervatív handabandázásig.
Amikor a Churchilli idézettel jönnek, sokan elfelejtik, hogy az öreg szivaros le sem köpte volna ezt a figurát, evégre régi megállapítás az már, hogy kommunista kutyából nem lesz konzervatív szalonna... pláne, ha még közben vannak egyéb, "megélhetési" állomásai.
Persze ez a mondóka is elég frivol volt egy vérkomcsi család, bennfentes gyermekétől, de hát Abrszurdisztánban, az agyhalottak eledele a demagógia.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Ha jó a matekod, akkor a 46 % nélkül vázolt eredményed lehet a választás kimenetele, mert az a 46 % otthon fog maradni, hacsak Schmuck Andor nem csinál egy hátra szaltót, hogy rá szavazzanak.
Egyébként nem sírásról van szó, hanem vélemény-nyilvánításról.
@sörtelen: na jo. megis irok.
nem erdemled meg, de lasd kivel van dolgod;-)

teged semmi sem erdekel a bosszuvagyad es a rosszindulatod kielegitesen kivul:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez mind szép és jó amit leírsz, de én a magyar népre gondolva kérdem, hogy van e itt még tartás, és nem megalkuvás álljanak bárhol a palettán, vagy azon kívül.

Emberünk elrettentő példája annak, hogy csak az édes hatalom
@czjanos: hát ha Schmuck csinál egy hátraszaltót akkor rászavazok..)
@Penivaldes: Éééééén? A felismert, nyilvánosan leleplezett, és urbi et orbi nevetségessé tett, elhiteltelenített csipszar?
Sose bátorkodnék bántani egy ekkora 8 %-ot. Olyan nagy, hogy fel sem látok a tetejéig.
@czjanos: el kellene gondolkodni, hogy vajon mietol odzkodik a 46 szazalek.
talan amit eddig ellenzeki politika cimen - ertsd: egymasra mutogatas es a masikkal kibaszas - muveltek az nem nyero a valasztasra jogosultak kozel felenek. lehet ez a gond?

lehet, ideje lenne leszokni arrol, hogy ha mmondjuk az mszp eloadja az allaspontjat, akkor a tobbiek beszart fejhangon nyigni kezdenek gondolkodas helyett, es viszont?

lehet, targyalni kellene. megegyezni. a kozos pontokat keresni es nem rogton megsertodni. kicsit kiengedni a harciallasbol...

en is csak azert fogok hazamenni szavazni es gyurcsanyra, mert gyurcsany a magyar politikai hideghaboru es a valasztopolgarok elmebetegsegenek allatorvosi lova.

az o sorsa boven demonstralja azt a rosszindulatot, kieleguletlen bosszuvagyat, paranoiat es igenyt a gyuloletre ami jellemzi azt az orszagot. amit el kellene engedni vegre. orban viktor pontosan ezekre a negativ erzelmekre es tettekre hat, azokat erositi fol es alkalmazza a divide et empire osi trukkjet. az ellenzek pontosan ugyanugy orban akarata szerint cselekszik amig egymast marja a megegyezes helyett, mint a fideszesek.
Akinek még nem lenne világos.
A "demokratikus ellenzék" (Sic!) nem akar 2014-ben kormányt váltani. Pont úgy, ahogy én sem akarom a következő olimpiát megnyerni 100m-es síkfutásban...
“De hagyjuk a bonyolult képleteket meg a távoli országokat és nézzük, hogy a jól hangzó program hogyan érvényesül itt, Magyarországon! Mit jelent a munkaalapú társadalom a gyakorlatban? Egy parlamenti képviselő hétszázezer forintot visz haza – persze azon a pénzen felül, amit a cégek felügyelőbizottságaiban kap –, mindezt egy olyan munkáért, amit nehéz lenne főállásnak nevezni, hiszen nem kevés polgármestert találunk a képviselők között. Félállásért hét kiló. 
Vagy ott a trafikos. Naponta egyszer bejár elszámoltatni az alkalmazottat, hetente egyszer smúzol a helyi fideszes góréval és simán többet is kaszálhat, mint egy képviselő. Munkaalapú társadalom. És végül következzék a jackpot: a miniszterelnöki tanácsadó. Legjobb példa talán az a hetvennyolc éves egykori sportoló, aki havi negyedórás telefonbeszélgetésért hatszázhetvenezret tesz zsebre, vagyis évente több, mint nyolcmillió forintot, és akkor beszélünk három ledolgozott óráról. Kettőmillió-hatszáznyolcvanezer forintos órabér. Munkaalapú társadalom. Egy vasutas fél éven át dolgozik azért, hogy az adójából kifizessék a negyedórás telefonbeszélgetést.”

m.facebook.com/NevemSenkiHetilap/posts/152437908287687
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Ezzel a "hazamegyek Gyurcsányra szavazni" gondolatsorral felértél a csúcsra.

...és sokak előtt váltál ezzel nevetségessé,hiteltelenné.

Sajnálom,pedig jól indítottál,de korpa közé keveredtél és felfaltad önmagad.
Csak azt nem értem, hogy fognak a független MSZP-sek indulni 2014-ben? Lesz egy pártlista és lesznek független jelöltek, akiket az MSZP támogat?
@profilo: ööö, izé, foghegyről ugatgatunk a NERben? Asszem Rodeonak is jössz még egy válasszal!
@profilo: pontosan errol beszelek es pontosan ezert fogok oda szavazni, ahova:-)

koszonom, hogy demonstraltad rogton azt, amibol elegem lett:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Ha az MSZP valóban úgy küldte a delegációját a találkozóra, hogy Bajnai miniszterelnökségéről még beszélni sem lehet, akkor világos a képlet: ha én (Mesterházy) nem lehetek miniszterelnök, akkor Bajnai se legyen. Maradjon inkább Orbán.
Más: Tudsz majd Gyurcsányra szavazni? Indul a választáson? Egyénileg? DK listán? Sok az eldöntetlen kérdés.
@czjanos: "Csakhogy az az egymillió ember, aki az akkori MSZP (SZDSZ) miatt nem ment el a fülkékig, most se fog elmenni a Szekeres-Baja-Burány-Steiner-Tóbiás-Boldvai-Szanyi- stb. által fémjelzett MSZP kedvéért."

Nem is nekik kell elmenniük. Böven elég, ha a törzs szavazótábor mellett a Fidesz által az elmúlt 3 évben megnyomorított, kizsigerelt és legfőképpen becsapott, átvert és megalázott középosztály és szegénysoruak széles tömegei: munkavállalók, állástalanok, diákok elmennek szavazni tüntetőleg Orbán ellen. Azok pedig nem fognak finnyáskodni Puchodtól, meg Tóbiás-Boldvai(?) miatt, akikről legtöbben azt se tudják, hogy a világon vannak.
@sörtelen:

Asszem ezt hívják ... minek is:)))))))))))))
@czjanos: mondom, nem megsertodni kell, hanem targyalni. a vilag legegyszerubb dolga durcizni azert, mert az mszpnek elkepzelesei vannak. az biztos, hogy sokkal egyszerubb, mint meggyozni oket a sajat allapsontrol...

orbanekat levaltani melos vallalkozas. a legkemenyebb pontosan az lesz, hogy ki kell maszni azokbol a loveszarkokbol amiket a fidesz es orban megasott. amikben most csucsul az ellenzek es egymasra lovoldoz eppen.
@Egy igaz ember:
Apróságok:
1. A DK nem él a szocikból, rettentően jól szervezett, kézben tartott, egész országot lefedő ÖNKÉNTES szervezetet csináltak a semmiből, ami működik. A szocik nagyon sok helyen nem hogy segítették ezt, hanem teljes gőzzel akadályozták. Ennek ellenére működik. Gyurcsány keresztül-kasul járta az országot, nem egyszer, az egész pártvezetéssel együtt. Ismerik őket, elsősorban azok, akiket nem hívnak fel a közvéleménykutatók telefonon - mert nem biztos, hogy van nekik.
A DK biztos, hogy nem 2%-on áll, és én nagyban tennék arra, hogy a jelenlegi helyzetük kétszámjegyűvel írható le.
2. A szocik egyre jobban elhatalmasodó töketlenkedése miatt esetleg az is meg fogja fontolni a tavasszal a fülkében az x helyét, aki most egy telefonos kérdésre azt vallaná, rájuk szavaz.
Mesterházi nulla karizmával bír, és még ha az utóbbi időben tudtak is fejleszteni a "szónoki" képességein, akinek ez alapból nem megy, annál felesleges erőltetni. Az mszp-nél nem történt meg a teljes váltás és amíg ezt nem teszik meg, addig a hitelességük sehol sincsen.
@republikánus:
Ebben ne bízz. A narancsbolsevik párt felvilágosító kampánnyal fogja ezt segíteni, olyan médiahatalom, S. remklámbirodalom és hird.felületek vannak birtokukban, hogy még a vécében is ezt fogod kapni.
Kész forgatókönyvek vannak, kb. 6 lépésre előre kidolgozva, kb. 300 alverzióval. Ők így szokták.
Lenne mit tanulni tőlük.
Akkor pedig még nem is beszéltünk Sintér bácsi Clodó nevű nemismerőséről, akit még a végén mindig be lehet vetni.
@Orica Középföldi:
Bármennyire is borzasztó, ezt jelenleg egyetlen párt kommunikálja.
A DK.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Már ne haragudj,de aki Gyurcsányban lát még némi fantáziát,az számomra egy elvakult,szemellenzős Fidesz szavazóval egyenértékű.

És erre az sem elfogadható magyarázat,hogy a szent cél,azaz Orbi leváltása érdekében tenné.
Az pedig csak súlyosbító körülmény,ha ezt meggyőződésből,hite szerint tenné.
Ez már kezelendő,hogy úgy mondjam klinikai eset.

Azt talán még elfogadom,ha azt mondod,hogy az elmúlt tíz-tizenkét évet külföldön töltötted és információidat csak blogszféra hozzászólásaiból szerezted.(...de ez is csak téged minősítene...)
Erről az egészről nekem a két füves fütyi jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=0VWiV7znqkM
@Kalmár:
Te ostoba barom.(Esetleg trafikos. Szabadon választhatsz.)
@vitéž munkášőr:

Nem jövök és nem megyek én rodeonak semmivel.
Nincs is neki hiányérzete ez ügyben szerintem.
Bőven elég neki az,hogy itt eltűrik és elsírhatja bánatát.
Minek zavarjam én ebben?
@tomtyi:
Aha.
A saját zseb mindenek felett, mi?
Az ország meg le van szarva.
Mindig bebizonyítjátok, hogy tényleg olyan ótvarok vagyunk, mint amilyennek külföldről látnak bennünket.
@Evezős:

Ebben a helyzetben nem is olyan borzasztó:)) Egyre jobban respektálom Vadait, pedig nem bírom a nőt, az indulása miatt.
@profilo: nem tehetek rola, hogy nem fogod fel amit leirtam:-)

nem latok gyurcsanyban fantaziat. nem is azert szavazok majd a partjara. hanem azert, hogy szokjatok a prularizmust:-D

40 evet toltottem az orszagban, ebbol 22 evet dolgoztam es adoztam. aztan meguntalak benneteket, hogy mint veszett rozsomakok, sosem tudtok jozxanul gondolkodni, hanem egybol odamartok az irigysegtol es rosszindulattol vezerelve.

nemreg leptem csak le:-)

de nem orban miatt. miattatok. a valasztopolgarok es azok elbaszott motivacioik miatt:-)

es amiatt a felelotlenseg miatt, amit kepviseltek. az ertetlenseg, a szuklatokoruseg es a rosszindulat tobzodasa miatt. hogy azt hiszitek, nyakas, alkukeptelen, makacs tahonak lenni egyfajta pozitivum, amire buszkenek kell lenni:-)

az en szent celom nem orbi levaltasa. az en szent celom egy olyan egyuttmukodo Magyarorszag, ahova talan egyszer majd erdemes lesz visszaternem.
@profilo:

"Bőven elég neki az,hogy itt eltűrik és elsírhatja bánatát.
Minek zavarjam én ebben?"

Vannak emberek, akikhez kurvára fel kell nőni, hogy zavarják:))
@Orica Középföldi: Ja, azt nem is Neked írtam, hogy borzasztó - hanem a finnyázóknak.:-)
Nekem sem borzasztó egyébként, én azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet észrevenni?
@profilo:
minő darab szar vagy troll

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Nézd, legalább önbizalma legyen, ha már másban nulla a figura.
Rodeo papa megeszi, már ha van gusztusa hozzá, megpiszkálni...
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Régóta olvaslak, többé-kevésbé. Ez a lehengerlő, kizárólagos stílus, úgy látom nem igazán nyerő a kommentelőknél.
Nem vitát generál, ellenszenvet és indulatokat.
Innentől nincs értelme a beszélgetésnek.

Halkan jegyzem meg, hogy az MSZP elképzelései ultimátumban megfogalmazva és a tárgyalás között finomhangolást végezni, nem lehet.
@Evezős: "én azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet észrevenni?"

mert gyurcsany fleto meg mindig az utalatos kep. az idealis kopocsesze. es nem veszik eszre sokan, hogy orbanek tettek oda annak.
@Orica Középföldi: nem nagyon erdekel a felelmek kivaltotta agresszio:-)

nem akarok senkinek megfelelni, csak magamnak. es ezt megtehetem, tudod?:-)

ha lehengerlonek erzed a stiulusom valoszinuleg azert van, mert eleg gyenge voltal hozza,hogy lehengereljelek. magadban keresd az erzeseid forrasat:-)
@profilo: ne haragudj, nem kellett külföldön élni ahhoz, hogy lássad mi miért történik az országban.
csak szerettek mindent összemosni...
egy kis előzmény ami többek közt (szerintem!) 2/3-t és két új pártot is hozott a parlamentbe.

"Mert először is: a rendezők azt nem mondták be, hogy merre ne menjenek az emberek, és azt sem, hogy miért ne! „A hozzáférhető videón át van vágva az időszakasz, amikor ilyen figyelmeztetés elhangozhatott volna. A műsorvezető, Philip azt mondja: a Kálvin tér felé még lehet menni, de olyan nem hallható, hogy a Deák tér felé nem lehet” – írja Tokfalvi Elek. (Álnéven író blogger publicista. A Szerk.)

Másodszor: amit bemondanak, azt sem mindjárt az Orbán-beszéd után, a gyűlés végén mondják be! Több mint negyedórát várnak vele! „A rendezvény végén ezt még senki nem mondta be. Eltelt körülbelül negyed óra, és utána valóban ezt közölték, de csak jóval később. Tehát addigra a tömegnek már jelentős része... a Deák tér irányába távozott. A rendezvény végén... egy levezető zene volt; a Fidesz elnökének a beszédét követően... a tömeg nagy része eltávozott, volt egy háttérzene, majd ezt megszakítva, 15 vagy 20 perccel később mondták azt be, hogy milyen irányba... ajánlja a rendőrség az eltávozást.”

Ezt nem más mondja 2010-ben, mint Gulyás Gergely, a parlamenti vizsgálóbizottság fideszes elnöke. Méghozzá számonkérőleg! Így kéri számon az Astoriát biztosító Nagy-Juhák ezredestől, hogy túl korán indult meg a rendőri oszlatás...
Nem tudom: érthető-e?

Noha a színpadról kitűnően látszott, hogy az emberek tömegesen indulnak a Deák tér felé, noha a rendezőknek a rendőröktől kapott folyamatos tájékoztatás révén pontos tudásuk van arról, hogy az az irány veszedelmes – mégsem szólnak egy szót se. Zenét adnak. Várnak. Várnak tizenöt-húsz percet, és csak azután mondanak valamit, ám továbbra is elhallgatják a legfontosabb információt. És mindezek okán nem őket, a fideszeseket vegzálják, hanem (immár hat éve) a rendőröket! Holott senki másnak, mint nekik kellene föltenni a kérdést: mi volt a céljuk mindezzel?! A kérdés persze költői. Ha tudjuk, mi történt az előző napokban, hetekben, hónapokban, akkor tudjuk rá a feleletet. Orbánék nem azért vitték az Astoriához a tömeget, hogy az előre kalkulált és szépen kialakult helyzetből kivigyék őket. Amikor a vezér beül a páncélautóba, jól tudja, mi következik. Akarja is. Hisz az következik, amit eltervezett.
............
Hiába késleltetik, illetve hallgatják el a fideszesek a birtokukban lévő információkat; hiába indul meg az oszlatás három perccel a gyűlés vége után: a rendőrök nem támadtak rá a fideszes nagygyűlés „békés ünneplőire”. Ez hazugság. A 2006-os őszről szóló hazug fideszes narratíva szerves része. Hisz még a rendőri tevékenységet szigorú kritikával illető Papp-jelentés is leszögezi: „A tömegoszlató kötelék előremozgásának üteme lehetővé tette, hogy az Astoriánál lévő tömeg a rendezvény helyszínét több irányba is biztonságosan elhagyhassa.”

Tokfalvi szerint: „Minden józan ésszel és logikával ellenkezik, hogy Gyurcsány a kegyetlenkedésekkel politikai haszonra akart volna szert tenni. 2006. október 23-ból mindenki profitált politikailag, kivéve őt... A Fidesznek évekre holtbiztos találatarányú agitprop muníciót adott... és gyakorlatilag ebből a tiltakozásból született a mostani parlament ellenzéki pártjai közül kettő, a Jobbik 2.0, valamint az LMP.”
@Evezős: Na nézzük csak:

1. Mind a tíz képviselője MSZP színekben, pártlistáról jutott be 2010-ben a parlamentbe. Ez a jelenlét komoly nyilvánosságot biztosít nekik, mint döntéshozóknak.
Az önkéntes szervezetük tagjai korábban is az MSZP-támogatói voltak, új arcokat nem nagyon látni. Debreceni, Bauer már évek óta közel áll GYF-hez. Ha annyira ismertek lennének, miért költenének milliókat GYF óriásplakátjaira? Saját bevallásuk szerint, mert: www.atv.hu/belfold/20130801-oriasplakat-facebook-szorolapok-gyurcsanyek-akcioba-lendulnek/hirkereso
Anno 2002-ben Torgyán országjárása során is tele voltak a termek, aztán még 1%-ot sem kapott.

2. A töketlenség meg annyira riasztó, hogy MSZP-s ismerőseim is inkább a Fideszre vagy a Jobbikra fognak szavazni. A szónoklásról meg csak annyit, hogy egy komolytalannak tűnő jelöltet a vitákra meg sem fognak hívni.
Nagy itt a csalódottság, de végül is az a forgatókönyv zajlik, ami várható volt.
1Bajnaiék nem váltották be a hozzá fűzött reményeket.Nem hoznak új szavazókat, pláne jobboldali szavazókat(eleve elvetélt ötlet volt). A támogatottságuk csökken.Semmilyen ütőkártya nincs a kezükben.Ha egyedül indulnak, akkor be sem jutnak.Egyetlen esélyük, hogy az MSZP beveszi őket.Ők adják a ME-öt?Ne vicceljünk már.Ez soha nem volt reális alternatíva.
2.Az MSZP akkor lenne mindenképpen rászorulva Bajnaiékra, ha felépültek volna legalább 10% környékére, mert akkor konkurencia lettek volna.De így? Egy 4%-os pártszövetséggel összefogni csak kockázatot jelent.Az MSZP nem fog engedni,egyszerűen nem hülyék.
3DK az egy másik történet.Kevesebb kockázattal járna az MSZP-nek vele összebútorozni.Mindkettő pártnak biztos szavazóbázisa van.Mesterházy persze nem fogja átadni az első helyet(Miért is tenné, a számok őt igazolják), de Gyurcsányt tartom annyira nagy spillernek, hogy hajlandó lenne tolni most Mesterházy szekerét egy későbbi siker érdekében.És bár jelenleg az MSZP-DK szavazóbázisa kevésnek tűnik, de ilyenkor a bizonytalanok egy része a legnagyobb erő mellé szokott állni, így az nőne valószínűleg.
Tehát e legjobb egy MSZP-DK-E14PM lenne,ha ez nem, akkor MSZP-DK.Ha csak simán MSZP-E14PM lesz, akkor DK-ra fogok szavazni, mert az MSZP-E14PM nem hiszem, hogy képes lenne nyerni, de bejuthatnak, ezért a DK-t segíteném, hogy ne essen ki..
@guma: Nálam GYF nem a 2006-os tüntetésszétveréssel, hanem már a néhány hónappal korábbi ötéves (törvényben rögzített) adócsökkentési programjának visszavonásával ásta el magát. Utána a 3 év mindenféle ötletelgetéssel, hazudozással telt el, még a 2008 őszi válságot is letagaddta pár hétig, majd, amikor látta, mekkora a baj, még akkor sem írt ki új választásokat, hanem a haverjának (BG) adta át a kormányrudat egy évre, görcsösen ragaszkodva pártja hatalmához.
Az orvosi szakirodalomban egyébként is jelentek meg már olyan közlemények, amelyek pont rá utaltak példának egyes pszichiátria betegségek kórismerénél.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Félreértés ne essék, engem nem hengerelsz le, egyszerűen taszít ez a stílus.
Belőlem semmit - sem érzelmeket, sem gondolatokat - nem váltanak ki a hsz-eid.

Csak nézem az elefánt-táncodat, és sajnálom azt, aki azt hiszi keringőre hívtad:))

Részemről, neked, ennyi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
gumikesztyűben, csipesszel toltam félre...nagy egy tahó az bizonyos de nem törlöm, mert akkor nem tudom mire írtok neki

tipikus troll: hazudik és büszke rá...
brühüyyy

sajnálatos, hogy OPNI zárva
Nagyon örülök, hogy a bejegyzés írója által ismételten eldöntetett (nem számoltam utána, hogy a hónapok során hanyadszor), miszerint nem fognak megegyezni. A FIDESZ-ben ilyen nem fordulhat elő, mert annyira egy a zászló meg a tábor, hogy csak na.

Már úgy hiányzott egy kis csepüléssel kombinált szájbarágás.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Segítek...

Nem azért hagytál itt minket,mert éretlen,felelőtlen,irigy,szűklátókörű,....stb...(amit akarsz,szabadon) társadalmunk egyedei,egyénei zavartak,csípték a szemedet.

Pénzért,a jobb és könnyebb megélhetésér,ami nem baj,de másra fogni gáz és pofátlanság.

És természetesen azért,mert a magadfajtát zavarja,hogy a mucsaiak,az itt túlélő munkásőrök és nyilas pribékek,a besúgók,az ostoba bolsevikok és a világmegváltás megvalósíthatatlanságába belegonoszodott liberálisok tömege nem vette észre és nem engedte kiteljesedni,kinőni zsenialitásodat,...és hogy nem lett minidig,mindenben igazad.

Ezért számodra még az is elfogadhatóbb,ha külhonban,idegen földön,idegenek között egy lehetsz a többi közül.

Megértelek...

De még ezek után sem elfogadható a gyurcsányos ostobaságod és annak levezetése.
@Egy igaz ember: ez reális és elfogadható kép viszonylag (bár az orvosi vonalat mellőzném!).
viszont országosan a "nem" gondolkodó, csak érzelemből szavazó emberek (és valószínű ők vannak többségben) sajnos másképp látják ma is a dolgokat és más miatt döntenek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
index.hu/video/2013/08/18/solyom/
repülni tucc-e?

itt a turul hová gurul?

brühüyyy

A'lmos és nem Álmos hát nem kedves már helye sírni sem tudnak
jó kezdet

most festhetik újra
@rodeo36: már vártam ezt!

(taps)

:-DDDDDD
@Egy igaz ember:
Általában, ha egy párt szétszakad, akkor ilyen helyzet szokott előállni. Az mszp aktuális politikájának tükrében szemernyit sem hánymá a szemükre, hogy megtarották a helyüket az ogy-ben. Ők legalább csináltak valamit a kiválás óta- az mszp leginkább semmit.
A plakátkampány meg éppen azért folyik, mert nagyon sokan NEM TUDJÁK, hogy Gyurcsány nem az MSZP-ben van már. Ez a kampány nem a göcsecsicsárpusztai faluvégén lakóknak szól. Hozzájuk mentek el személyesen anno. Hanem sokkal inkább a politikával felszínesen foglalkozóknak (máshogy is tudnám őket aposztrofálni, de inkább nem teszem).
Önkéntes szervezetük tagjainak sorában vannak volt mszp-sek is, de e jelentősebb hányad olyan,a kinek sok köze eddig nem volt politikai pártokhoz. Személyes tapasztalat.
Mi a gond azzal, hogy BT és társai közel állnak GYF-hez? Pártot általában azokkal csinál az ember, akikkel azonos hullámhosszon van.
De.
Nem célom, hogy meggyőzzelek, biztosra sem veszem, amit gondolok - egyszerűen csak leírtam a tapasztalataimat.
A nagyarctól meg mindig megriadtam, a bölcsek kövének birtokosaitól meg pláne.
Azt hiszel, amit akarsz.
Minden ki fog derülni 2014-ben.
@guma:

Szeretem az összeesküvés elméleteket.És itt mindig bőven olvashatok belőle.
De ez is csak erősíti,hogy Gyurcsány politikusként nem elég ravasz,nem elég talpraesett és nem elég bátor.
Tehetségtelensége nem csak az akkori események kezelésében mutatkozott meg.
Nem elég jó szónoknak lenni.

Egy országot,egy pártot,egy kormányt vezetni más,mint legyőzni valakit egy televíziós vitában,vagy meggyőzni egy lakossági fórumon.
Az utóbbi még Torgyánnak is ment...
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Ezt hajlamos vagyok elfogadni. Sok minden utal rá.
Ahogyan arra is, hogy sokkal egyszerűbb távol tartani a kisstílűeknek a tárgyalásoktól - mert még a végén kiderül, hogy életképes ötletei vannak, vagy jó és használható programja. És akkor talán(?) nagyon sok kutyaütőnek, sohasemmitnemcsinálónak esetleg nem, vagy kevesebb babér terem...

És pont az a baj, hogy EZT mérlegelik és nem azt, hogy mi mindenre lenne jó az összefogás.
@vitéž munkášőr:

ilyen az amikor a felfuvalkodott taplók akarnak valamit Álmos helyett Almos lett ami végűlis igaz, onnan származnak a tehen volt a radiátor és az almon álmodták, hogy nagy embörök

brühüyyy
@Egy igaz ember:
No, innen látszik, hogy te pontosan a fidesz-stratégia szerint dolgozol, gondolkozol. Rád építenek. Korábban is és most is.
Sajnálom, de innentől kezdve nem vagy komolyan vehető.
@rodeo36:
A'lmos, nem Álmos az teeeee!
Kérdezték valahol, hogy "a röpülőgíp nyomtatón, ennyi pízér, nem vót Á bötű???"

Vagy most akkor nem magyar?
Vagy mi a pöcs...
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Köszi. Leírtad a mondanivalómat. Egyetértek!
@Orica Középföldi: Nem, amire Te gondolsz, annak turul van a fején. :))
@vitéž munkášőr: if you do not mind? it is: a "shmithing"

brühüyyy
@Orica Középföldi: "Félreértés ne essék, engem nem hengerelsz le, egyszerűen taszít ez a stílus.
Belőlem semmit - sem érzelmeket, sem gondolatokat - nem váltanak ki a hsz-eid."

:-DDDDDDDDDD

kis hazudos:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
még jó hogy a Sólyom sikerűlt de az Almos az betalált a tehen alól amely nekik vala a radiátor onnan(tól) származnak

mind almosak és szarosak is

brühüyyy
@Evezős: "Sajnálom, de innentől kezdve nem vagy komolyan vehető."
Köszönöm, de ez természetesen nem fog megakadályozni abban, hogy ügyfeleimet és ismerőseimet ne igyekezzek a magam javára fordítani :-)
@Evezős:

Elöször is: egyetérek.
Közbevetve: "A DK biztos, hogy nem 2%-on áll, és én nagyban tennék arra, hogy a jelenlegi helyzetük kétszámjegyűvel írható le"
Pl.: 00.
De ezt csak azért, mert nem volt erőm kihagyni. Küzdöttem, de elbuktam. :)
Végülis: egyetértek.
@Egy igaz ember:
Istenkém, bár lottóznék! Minden tippem így jönne be, mint az, hogy hivatásos propagandistával van dolgunk ...
(Legalább jól fizetnek?)
:-)
@sörtelen:
A'lmos és nem Álmos
jól kezdődik, festhetik újra a pléhhattyút

brühüyyy
Kedves Varánusz, neked az a bajod, h. fáj az igazság. Mert az igazság az, hogy nem Bajnai Gordon a kormányváltó messiás! Sőt! amióta a színre lépett, a Fidesz ismét magára talált, és visszaszerzett félmillió szavazót. Lehet itt a neten lájkolgatni Gordonékat, de a népnek nem kell a neoliberális ideológiátok (a gyakorlat meg még kevésbé). Máig nem vagytok képesek felfogni, h. a Fidesz és a Jobbik sikerének ez a titka.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
"40 evet toltottem az orszagban, ebbol 22 evet dolgoztam es adoztam. aztan meguntalak benneteket, hogy mint veszett rozsomakok, sosem tudtok jozxanul gondolkodni, hanem egybol odamartok az irigysegtol es rosszindulattol vezerelve."

Ebben lehet, hogy igazad van, a te szemeddel nézve. De akkor miért esz a fene folyton a magyar blogokon?

"Leléptél" te egyáltalán? Nem lennék én abban olyan biztos.
@sörtelen:
:-)
Mint írtam volt, nem vagyok közvéleménykutató, de benne élek a társadalomban, sokakkal és sok helyen van kapcsolatom, látok és hallok.
Csupán erre alapoztam - ami nem zárja ki, hogy tévedek.
Megérzés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De hogy fel nem ülök a L'ehel vezérre nach Augsburg, az hétszentség.
@Evezős: Jó, jó, jó, be cool...
Az először - végülis szavak segíthetnek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
megnéztem mégegyszer a Sólyom is rossz mert az meg SOLYOM -nak van írva...nézd meg te is, több szem többet lát

kurva nagy égés már ezzel indúlnak?

brühüyyy
index.hu/video/2013/08/18/solyom/
@sörtelen:
Olyan negatív tucc lenni! :)
Bár, sörtelenül...
@profilo: az lehet, hogy a te számodra elvakult szemellenzős aki Gyurcsányban lát fantáziát -egyébként nem GYURCSÁNYBAN, HANEM A MUNKÁJÁBAN ÉS A DK-ban van fantázia - ám te sem vagy "világosan látó", ha nem veszed észre, hogy sok-sok kistelepülésen lelkes aktivisták dolgoznak sikeresen.Pedig nem igérnek semmit, csak a helyzetet és a jövőt elemzik, a választók feladataira és felelősségére hívják fel a figyelmet nagyon ügyesen
@J.László: Nekem is fura, hogy egyre több "külföldön élő hazánkfia" van itt rendszeresen.. Amikor én kint voltam, nekem nem nagyon volt időm blogokat olvasni..
@Egy igaz ember: GYF többször nyilatkozta abban az időben,s be is jelentette a lemondását. A PÁRT marasztalta a hatalom megtartása érdekében. Gyurcsány attól is félt, ha lemond, s nem próbálja valami normális embernek átadni a kormányzást, akkor 2006-ban jön a Fidesz. S akkor már 7 éve szívnánk... A politika művészet! Az ország vezetése pedig rátermett menedzser típusú embert kíván. Szerintem... GYF képességei számomra egyértelműek: Kiváló politikus, kiváló szónok, tömegek vezetésére, lelkesítésére alkalmas ember. Nem alkalmas miniszterelnöknek! A legnagyobb tévedése az volt, amikor azt hitte, hogy a korrupcióval átitatott MSZP-ből modern baloldali pártot tud csinálni. Azóta lépett, s én szurkolok neki!
@rodeo36:
Püff, ideje célzóvizet váltani.
Vagy gondolatolvasónak teszik lenni.
Régóta figyállek...
@rodeo36: excuse me, i forgot that new grammar of the NER

XDDDDD
@J.László: Ezek képtelenek elszakadni. Komolyan, nem lehet velük mit kezdeni.
Na, oszt délután szeretni a Lendvay utca ideszalajtott propagandistáit, a szélsőbal és az agyhalál határán egyensúlyozókat is.
Elmentem evezni, amíg ti bacogatjátok egymást. :D
Jót ne halljak rólatok!
Igyatok, vagy valami hasznos dolog is száradjon a lelketeken.
@rodeo36: ott beépült az első "o"-ba az aposztróf
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: menek Németújvárra (Güssing) sörért, majd gondolok az ásványvizedre a lélekvesztődben ;-)
@profilo: vannak emberek, akik ha három emberöltőt élnek sem érnek fel Rodeo-hoz, így zavarni sem tudják.
@E.Csaba: es ime, ujra ott vagyunk, hogy nem azzal foglalkoztok amit mondok - mert ugye az altalam leirtak ellen nincs ervetek- hanem a szemelyemet probaljaotk kikezdeni, mintha az szamitana egy hangyabokanyit is:-)

na ezert vagytok ugyanott, mint 89ben. ezert huzhatjatok le az elmult negyedszazadot a retyon:-)

mert azt hiszitek, hogy egyszerubb engem, vagy barkit aki jozan gondolkodasra figyelmeztet kikezdeni es kostolganti, mint magatokert barmit tenni. de nekem 1 frankkal sem fog tobbe kerulni a fondue azert, mert ti majomkodtok, az van:-)
@egyjózsi: "Kiváló politikus, kiváló szónok, tömegek vezetésére, lelkesítésére alkalmas ember. Nem alkalmas miniszterelnöknek! A legnagyobb tévedése az volt, amikor azt hitte, hogy a korrupcióval átitatott MSZP-ből modern baloldali pártot tud csinálni."

jo meglatas
@KÁTÉó53éúétr6:

Az alkalmatlansága kiderült.(...kormányzása kapkodó,átgondolatlan és kidolgozatlan intézkedések,és ezen intézkedések által okozott károk mentésének sorozata.És akkor még nem beszéltünk arról,hogy tud ő is olyan ostobaságokat nyilatkozni és ezzel kárt okozni -akár kormányfőként is- ,mint jelenlegi fideszes "kollégái"...)
Nem véletlen,hogy ott van és az ami...
És ha lenne benne valami,ami egy igazi,egy profi politikusra utalna,akkor tudná,hogy többet árt a kormány leváltásában ténykedőknek,mint amennyit használ.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: namost mi? sólyom vagy solyom

az itt a kérdés?

brühüyyy

ki kén menned a reptérre megnézni vagy megkérni valakit fényképezze le
@profilo: nekem az derult ki, hogy a fidesz remekul hasznalja ki azt, hogy alapvetoen a rosszindulat motivalja az orszagban eloket es barmit hajlandoak elhinni, ha azzal masokat mocskolhatnak:-)
@dr. Kóser Malac:
Szerintem a Wesselényi utcából kommentel. Persze nincs azzal semmi baj így önmagában.
@tomtyi: Nem akarlak bántani, de a te bajod, hogy Fidesz párti vagy és rájuk szavaztál 2010-ben, ttől még lehetnél rendes ember, de ha jövőre is rájuk fogsz szavazni, akkor vagy vak és süketnéma vagy, és ez még a jobbik eset, vagy pedig hülye vagy. Az elmúlt három év alatt már észrevehetted, hogy ez a Fidesz messze nem azonos a 90-es Fidesszel. Aki most erre a Fideszre fog szavazni jövőre, az legalábbis bűnrészességet vállal ezekkel a tolvajokkal és rablókkal.
Szóval ha nem akarsz cinkosságot vállalni velük, akkor elgondolkodsz az elmúlt három év történésein.
@sírbateszezazegész: Örvendek neked, egy európai vagy a fehérek közt.:)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Nem csak a Fidesz...
Emlékezz a 23 millió román munkavállalós sztorira.
Sok ilyen undorító politikai akciót tudunk az elmúlt 20 évből idézni...és minden oldalról.

A kádár rendszer megalkuvását,kicsinyességét,a behódolás,a seggnyalás árát meg kell fizetni valamikor.Tekintsd ezt büntetésnek...(akár volt benne részed,akár nem)
Az általad kívánatosnak vélt,a megálmodott társadalom és állammodellnek még nem jött el az ideje.
Olvasom ezt a komment-folyamot és a következő rajzolódik ki előttem.

A nagy többség, valamilyen okból kifolyóan azt gondolja, az mszp az egy jelentős párt, saját magukat, mint az ellenzék vezető ereje aposztrofálják. Ezért, mint erősebbnek joga van erőből is tárgyalni. Akaratát képviselni, attól nem eltérni. Az együtt-pm meg örüljön, ha bekerül a házba az mszp hátán, nehogy már ő diktáljon! Az erősebb jogát hangoztatják az mszp hívei. Megjegyzem a fidesz jelenleg az erősebb jogán visz mindent. Ő ezt hangoztatja.

Van egy másik csoport, mely gyurcsány demonizálásában hisz, s küldetésének tekinti, hogy őt rehabilitalja. Nem kell erre áldozni életeteket! Felesleges. Aki zsigerből elutasítja, mint patás ördögöt, az nem jár ide. Aki meg nem kedveli itt, az nem érzelmi alapon utálja, mint szemkilővetőt!

szanyi jelzi, ők a legnagyobbak, ők adják a vezírt is. Ok. Most akkor mekkora tömegpártról beszélünk? 1-2 milliós a tagság? Az valóban tènyező. A valóságban hányan fizetnek tagdíjat? 19 ezren vagytok? Mert azért a vezető erőről és az erősebb kutya baszik-elv folytonos felemlegetésekor azért az objektív számok/mögöttetek hömpölygő tömeg azért jusson eszetekbe! Arról kevés szó esik, hogy azok közül, akik nem szavaznak/mondanak bármit is, hányan utasítják el az mszp-t, hányan a dk-t és hányan az együtt-t. Én ezekre a számokra is kiváncsi lennék.

És még valami köztem és a politikusok közt annyi az egyezőség, mindkettőnk szavazata ugyan annyit ér.
Különbség, hogy míg ők nekem egy szelet kenyeret nem adtak soha, én az egész családjukat etetem. Cserébe elvárhatnám, hogy arról beszéljenek ezerrel egy ilyen tárgyaláson, ki milyen technikával akarja a főnök f@rkát szopkodni. Aki én vagyok, meg ti vagytok, meg azok is, akiknek nincs internetük. Meg azok is akik majd a fideszre fognak szavazni. De erről mintha kevesebb szó lenne.
@profilo: "Az általad kívánatosnak vélt,a megálmodott társadalom és állammodellnek még nem jött el az ideje."

semminek nem jon el az ideje. meg kell csinalni.
mire vartok meg?:-)

en beleuntam 40 ev alatt, hogy tenni kivanok es visszahuznak, elgancsolnak, kibasznak velem a langyos hugyban pocskolok. ugyanezt tapasztaltam egesz eletemben, tenni probaltam, javitani valamit es az jott, amit itt osztotok nekem. szemelyeskedes, gancsoskodas az erdemi munka helyett. ezt a mentalitast hasznalta ki orban es motivalt benneteket arra,hogy kinyirjatok az osszes rivalisat, potencialis ellenfelet. mert az ne legyen ketseges, hogy ami tortent az az ott elok felelossege. ok szavaztak/nem szavaztak, vagy szavaztak arra, aki a szemetsegeik elteteset igerte.

ezt kellene megerteni vegre. minden, ami itt tortent a szavazok felugyeletevel es tamogatasaval tortent.
@vitéž munkášőr: Netán egy labancz munkásőrhöz lenne szerencsénk?
Ami - valljuk be - unikális lenne.
Vagy a dögunalom objektumőrzést enyhítendő teccet rászokni a jóra? A jó szokást meg minek adná fel az ember, nemigaz?
:)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Nagyon sajnáljuk, hogy nem tetszik a többség döntése. Ilyen a demokrácia.
@Penivaldes: szia:) azért nem vagyok egyedül...ha egyáltalán az vagyok:)
Szegény Sipi kezd már becsavarodni.
@profilo: Sajnos the váltál hiteltelenné az én szememben is. Te sem olvastad el vagy hallgattad végig az ominózus őszödi beszédet, csak azt a három mondatát ismered amit a Fidesz 2006-ban beléd sújkolt. Pedig ha elovasnád vagy figyelmesen végighallgatnád a beszédet, rájönnél, hogy Gyurcsány valami nagyon lényeges dolgokat mondtt ki, amit azóta sem akarnak kimondani a vezetők, kivéve Gyurcsány közvetlen utódát Bajnait. A Bonsai Duce sem meri elmondani a saját őszödi beszédét, mert fél a következményeitől. Pedig hiába pávatáncol kelettől nyugatig minden irányba, előbb utóbb rá fog kényszerülni a beszédje elmondására. És minél később annál rosszabbul fog kijönni belőle.
@sírbateszezazegész: Szanyi harsonáját az EU-képviselőség körüli számháború miatt vívja - szerintem. Amikor az Egyiksem 2014 rábólint, félreül egy sarokba.
@sörtelen: 40-50 centért veszek olyat, ami nem húgy - és igen, a 20% mwst is egy egészséges társadalmat gyarapít. basszus, tényleg labancz lettem! :o
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Még nem jött el annak az ideje,hogy meglehessen csinálni.
Nem emlékszel?
Még velünk él a Kádár-rendszer mentalitása...Az ami elől menekültél.
Egy retro-party zajlik,bár egyesek szerint ez egy hardcore Jackass rész,és az egész ország élvezi,ahogy kibaszunk egymással.

Szerintem még nem kaptunk akkora pofonokat,még nem akkora a gebasz,hogy a társadalom többsége úgy érezze,hogy ez így nem mehet tovább,most már valami más kell.
Úgy látszik sokaknak nagyobb a tűrőképessége,mint neked.(bár valószínűleg te másképp fogalmaznál)

:)
@sírbateszezazegész: zseniális. mindig lenyűgözöl ezzel.
körberágtuk mi már egymás gittjét jó párszor
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): írtad "...ami itt tortent a szavazok felugyeletevel es tamogatasaval tortent."

Formailag igazad van. Formailag a rákosi, ... kádár rendszerben is megállna "igazságod". Azt kell azonban látni, hogy a jelölés az A nem demokratikus. Ajánlott olvasmány, Bereznay Andrástól a kibulizottorszag.net/

Azon pedig lehetne vitatkozni, hogy csótány milyen politikus (régebben azt hittem nála nem lehet rosszabb, azóta tudom, tévedtem :-(), egy valami viszont sajna biztos, (több)pártállami "eftársak" közül egyik sem legitim. :-(

Hogy a (világ)sajtó szerint nálunk pluráris, többpárti demokrácia van, szerintem ez is egy jó nagy átverés.
@sírbateszezazegész: az vagy,és őszinte tiszteletem a tiéd, a szellemességért amit adsz nekünk.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Már, hogy mi? "A Bonsai Duce sem meri elmondani a saját őszödi beszédét."

Ez mi?
www.hirextra.hu/2010/02/18/megorizni-a-letezes-magyar-minoseget-orban-kotcsei-beszede-szorol-szora/
Mert orbánból beismerő vallomást csak egy Torquemada fog kihúzni.
@sírbateszezazegész: :)

"Arról kevés szó esik, hogy azok közül, akik nem szavaznak/mondanak bármit is, hányan utasítják el az mszp-t, hányan a dk-t és hányan az együtt-t. Én ezekre a számokra is kiváncsi lennék.

És még valami köztem és a politikusok közt annyi az egyezőség, mindkettőnk szavazata ugyan annyit ér.
Különbség, hogy míg ők nekem egy szelet kenyeret nem adtak soha, én az egész családjukat etetem.

Cserébe elvárhatnám, hogy arról beszéljenek ezerrel egy ilyen tárgyaláson, ki milyen technikával akarja a főnök f@rkát szopkodni.

Aki én vagyok, meg ti vagytok, meg azok is, akiknek nincs internetük. Meg azok is akik majd a fideszre fognak szavazni. De erről mintha kevesebb szó lenne."

+1
@taga20: Ez jóóó.
Nem olyam, mint amikor valaki harsonát akar vívatni. Mint valami besörözött
sörtelen itt feljebb.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Az öszödi beszéd Gyurcsány politikusi tehetségtelenségének,szűklátókörűségének példája.
Hogyan gondolhatta azt,hogy az a párt,amely tétlenül és kuncogva nézte a kormány vergődését,mely hagyta,hogy Gyurcsány saját magát lenullázva nyerjen egy választást,most majd behódol neki,felsorakozik mögé és a politikai következményeket nem figyelembe véve azt teszi ami az ország számára szükséges és halaszthatatlan.
Hogy gondolta,hogy a jelenlévők önös érdekeiket,ambícióikat félretéve közösen próbálják majd vele azt a szarkupacot eltakarítani,melyet 2006-ra felhalmoztak.
És rendkívül szomorú,hogy azt gondolta,hogy a szavazók büntetlenül hagyják azt,hogy a politikai és gazdaságpolitikai hibákért torkukon letuszkolt és letuszkolandó intézkedésekért nem büntetik őt és pártját.
Régóta mondom, induljon a Bajnai egyedül.
Nem kell neki se Milla, se Szolidaritás, se PM a hülyeségeikkel.
Szakértelem, profizmus és hajrá.

Sziasztok.
@vitéž munkášőr: Romlásnak indult hajdan erős magyar...
@taga20: "vizisí, fakutya..., titoktartás"

sponsored by Bencsik elvtárs

XDDDDDD
@sírbateszezazegész:
Hát ehhez nem tudok sokat háozzátenni.
De egyet mégis :-)

Nem hiszek Gyurcsány "démonizálásában", hanem végigéltem. Az összes, alapból elkövetett hülyeségével együtt.
De abban is hiszek, hogy némely ember képes tanulni. Vagy a saját. vagy a mások hibáiból.
Aztán.
Azt is vallom, hogy amíg sok millió ember nem érti meg az őszödi beszéd lényegét - és nem csak azt a három mondantot ismeri belőle, amit a fidesz a gondolkodni képtelenek agyába beleégetett -, addig itt semmiféle változás nem lesz.
Aki ugyanis azt végig tudja értelmezni, az rájön, hogy GyF valami olyat akart, amit azóta sem sikerült senkinek még kimondás alapon sem felvetnie: igazságból és realitásokból alkotott gondolatokat elfogadtatni emberekkel.
Itt ez nem kell, a mai napig sem. Hagymázas álmokban hisznek háromnegyed országnyian, meg abban, hogy ha sikerül elzavarni a felcsúti lókupecet, akkor az összes dolgunk egy csapásra megoldódik.
Az LMP jelenleg a szoptatás elismertetésével foglakozik. Ami biztosan gyönyörű feladat egy demokratikus és alapjaiban jól működő országban.
De nálunk is biztosan ez a legfontosabb jelenleg?
@profilo: "Még nem jött el annak az ideje,hogy meglehessen csinálni.
Nem emlékszel?
Még velünk él a Kádár-rendszer mentalitása...Az ami elől menekültél."

nem fog magatol elmulni. pont az a munka, hogy ezt felszamolni.
@profilo: el is mondta nem is mondta azzal hogy nem állt ki és beszélt nyiltan hanem a falak mögött.
@vitéž munkášőr: ahogy mondod:) "az élet egy nagy erdő"
@sörtelen: ez nem az én, hanem az ő érdekében történik. Saját érdekét előbbre helyezi a többiek érdekénél. Amivel nem lenne baj, ha nem a bizalom által került volna oda, ahova. Ez meg árulás. Tehát, ha szembejön velem az utcán (amire nagyobb esélye lesz, ha az eu-ba kerül), akkor minden alapom meg van arra, hogy felrúgjam, igaz?
@profilo: Az érdekes, hogy csak róla van véleményed: zsigerből pfuj, pfuj -pedig nem is akar vezető poziciót vállalni - de a pártjáról egy szót nem szólsz, pedig a DK politikusokból áll, akik akarnak valamit
@sírbateszezazegész:

"És még valami köztem és a politikusok közt annyi az egyezőség, mindkettőnk szavazata ugyan annyit ér.
Különbség, hogy míg ők nekem egy szelet kenyeret nem adtak soha, én az egész családjukat etetem."

nagyjából pont. és (sajnos) még ez is aktuális:

pilu.blog.hu/2007/01/23/t_kocsogmagyarvalasztopolgar
@Penivaldes: :)

(inkább nem mondom, mi jutott eszembe erre :DDD
nem csak az, hogy spóroltál!)
Lovagkeresztet kapott Szikora Róbert ...
@profilo: Már megbocsáss, de ha a Bonsai Ducénak olyan ellenzéke lenne, mint a Gyucsánynak volt, és olyan média támogatása, mint a jelenlegi kormánynak, akkor az őszödi beszéd soha nem került vona napvilágra, esetleg a teljes beszéd került volna ki és nem csak kiragadott három mondat. És ugyan ez a válaszom sörtelennek is.
Egyébként az a szarkupac amit Gyurcsányék 2006-ra felhalmoztak egy olyan ellenzékkel a hátuk mögött, mint a Fidesz, érdekes módon a Bajnai kormány alatt majdnem teljesen kipucolódott. Azóta a Bonsai Duce és csürhéje a sokszorosát hozta össze, ráadásul nekik még a világ civilizáltabb felével is sikerült összevesznie, ami még a patás Gyucsány-Bajnai párosnak sem sikerült.
@KÁTÉó53éúétr6:

A DK Gyurcsány Ferenc.
Kérdezd meg a lakossági fórumokon résztvevőket,hogy hány embert ismernek a pártból?
Mondjuk soroljanak fel vagy tízet!...Na jó!...Elég öt is.
És ne kívánd,hogy mondjuk a Molnár Csaba vagy a Vadai Ágnes politikai kvalitásairól beszéljünk,mert az nem van nekik.
@taga20:

Ki megpróbál szeretni, a szíve bajba kerül,
Van úgy, hogy nem sikerül a folytatás,
Ki megpróbál követni, nem mindig találja meg
A titkos irányjelet, tévúton jár,
Az élet egy nagy erdő, ezernyi vész,
Ha tavaszt hoz a szellő, mégis remélsz, hogy célba érsz,
Ki megpróbál szeretni, a szíve bajba kerül,
Van úgy, hogy nem sikerül a folytatás.
Nekem jutott az árnyék, neked jutott a fény,
Nekem jutott a játék, neked az új remény...

Szomsz'asszony, csak nem leszakadt a kredenc?

XDDDDDDDD
föl det rá föl det rá......
@profilo: A Bonsai Duce kormányzásáról mi a véleményed? Ez teljesen átgondolt, megfontolt, mindenérdekelt féllel legalább ismertettett rendeleteket és törvényket hoz. Semmilyen kritika, vagy ellenvélemény nem fogalmazódott meg sehol sem a tevékenységükkel szemben semmilyen fórumon. Igaz?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Már ne haragudj,de ez nevetséges.
Többsége volt a Parlamentben 2006-ig?
Ha megvolt a kormánytöbbség,akkor mi akadálya volt annak,hogy olyan intézkedéseket hozzon,ami nem eredményezi a szarkupac gyarapodását,tornyosulását és pártjára,kormányára borulását?
És már ne haragudj,de ha akkora géniusz lett volna,amekkora nem,akkor egy ennél keményebb ellenzék mellett is lehetett volna "jól" kormányozni.
Az pedig tényleg a legalja,hogy arra hivatkozol,hogy azért bukott akkorát,mint az ólajtó,mert a nyilvánosság elé került egy beszéd,melyet józan politikus el sem mond,amit el sem kellett volna mondani.
@Evezős: hehhe a majma... amilyen idiota affektalo majom, nem log ki a sorbol... melto helye van az indiananemjonesseggnyalonelhivatott szignalkos, meg a szottyadttaploagyura szivornyazott demjenjozsi, es UFO-ciganyprimas-zalogkiraly attis mellett. Ha orbanek csak ezeket tudjak, (csak a konnyuzenerol beszelek, mert a tobbi meg siralmasabb) ikinkent felmutatni, az egyben a kulturpolitika totals csodjet' benne annak jelenlegi vezetoivel jelzi, illetve minositi.
@vitéž munkášőr:
Ennyi egy lovagkereszt.
Félelmetes ....
:-(
@Penivaldes: Ő is? Átsiklottam.
Kijárt már neki nagyon.
@Evezős: Komolyra fordulva.
"... igazságból és realitásokból alkotott gondolatokat elfogadtatni emberekkel."

Ez GyF bukásának fő oka. Az igazságok és a realitások elfogadtatásának módja nem az erről szóló gondolatok lerohanás-szerű elfogadtatása. Másként: politikai funkcióját tekintve csak már akkor _beszélni_ valamiről. ha már megcsináltuk. Egy rendszer-szintű szervezeti reform (pártreform) bejelentése egy döntéshozó - tehát nem munkavégző - fórumon: biztos bukás. Nagy dolgot végre kell hajtani, hosszas, emberismereten alapuló, napi leisztolással, feltétlen támogatók szűk körére támaszkodva lehet csak. (Emékezzünk csak PannonPuma nagy kijelentésére: "mocsárlecsapolásnál nem kérdezzük a békákat".) De hát GyF KISZ-es volt, a politikai homokozó hangosbeszélője - egy ideig. A KISZ-nél röhejesebb politikai szerveződés nem volt az átkosban.
Mindig is állítottam, hogy GyF nem tanult meg (legalábbis politikai értelemben) _dolgozni_. (Lásd Wikileaks-szivorlák Gyurcsány tárgyalási felkészületleségeiről. Megengedhetetlen és megbocsáthatatlan.) Amiatt, hogy vakok közt ő egyy ideig ő volt a félszemű, elhitte, hogy elég vezényelni, a navigáció konzervatív trükk.
A kormányzáshoz vagy gátlástalanság vagy bölcsesség kell.
GyF sem egyik, sem másik. Igazolta Petrarca sokszáz éves tételét: az elmeél kétélű kard, a legveszélyesebb fegyver a bölcsesség ellen. Önmagára éppúgy veszélyes, mint ellenfelére.
Hosszú évekig betöltött olyan allami vezetői funkciót amire nem volt érett. Kegyetlen fizetség, hogy feleannyit sem érő vezetőtársai röhögve használták ki és dobták a szemétre.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Fidesz kormányzása a legjobb példa arra,hogy gyámoltalan,komolytalan ellenzék mellett,gyakorlatilag szabad kezet kapva is lehet pocsékul kormányozni.
A Fidesz eszetlen kormányzása nem menti Gyurcsány bénázását.
A szar az akkori,most is szar.Lehet relativizálni,de minek.
Büdös mind a kettő.
@profilo: " a nyilvánosság elé került egy beszéd,melyet józan politikus el sem mond,amit el sem kellett volna mondani."

Az a baj, hogy még mindig így gondolkodik sok ember. Hogy te is ... hát az is.
Araszolunk a mocsárban.
Hátra.
@sörtelen: magának választotta a kakasdombot, leesett, majd visszamászik ha akar
@profilo: szagolgassa más azt mondom. én a szart nem szagolgatom hanem lehúzom a wc-n.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem tudom, ez valami verseny lehet a két oldal között?
Mondjuk a "Ki tud nagyobb nullát díjazni?", vagy mi?
(...és ha valaki, én aztán megrázkódom pl. Ákostól. De ő azért ... hát ... írt valamiket. Olyan versforma izéket. De SZR a csikidamon kívül ....????
El vagyok szontyolodva ....)
@Penivaldes: zavarban vagyok...komolyan... odavagyok:)
@sörtelen: magyaran tovabbra is a hazugsagot es a hitegetest igenylitek.

nem baj, ha a csaszar meztelen, csak szova ne tegyek...:-)

tudod, pontosan ez a fajta sunyulas az, ami miatt orban van hatalmon es lesz is meg jodarabig. pontosan tudja, hogy rettegtek az egyenes beszdtol es az oszintesegtol es erre rajatszva sikeresen tartja vissza az egyuttmukodestol a demokratikus eroket es igy tud koztorvenyes bunozokent miniszterelnok lenni.

pedig hidd el, az egyenesseg nem faj. legfeljebb szokatlan egy kicsit az elejen, hogy messzebbre es tobbet latsz. de nem faj. egyaltalan:-)
@sírbateszezazegész: odavagyok magáért a fekete hajáért,és lesz maga juszt is az enyém:)
@Evezős: igaza van Peninek, a félelmetes inkább az, amit pl. a Bábiné pofázott nemrég:

"A munkámat tisztességgel végzem, ezért az ágazati miniszter által meghatározott juttatást elfogadni nem gondolom, hogy szégyen lenne. Szégyen az, ha valaki annak ellenére sem dolgozik, hogy lehetősége lenne rá, vagy pedig nem tisztességes úton jut pénzhez."

Laserjohnny's way...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "amit Gyurcsányék 2006-ra felhalmoztak egy olyan ellenzékkel a hátuk mögött, mint a Fidesz, érdekes módon a Bajnai kormány alatt majdnem teljesen kipucolódott."
1 év alatt??? Téged hol kezelnek? :D
@sírbateszezazegész: Izé... talán, ha megkaphatnám a telefonos segítséget...
Szanyiról lenne szó? vagy kisemeremmondaniról?
@Penivaldes: nem foglalkozva azzal hogy nekem világos barna hajam van-ez részletkérdés
@sörtelen:

most itthagytatok egy merő kéccségben...ha benne van a vessző a zóban akkor az törökűl van...

mindenképpen el van baszva...és a betűk színe? bölcsőzsír...jellemzően a fos ország fos gépének fos szine

brühüyyy
te vagy a fidel?
kibaszott blogmotor megette?

brühüyyy
@Penivaldes: Miisten történt? Mindenki szembe jön a sztrádán?
Mi a rosseb az a kakasdomb?
@vitéž munkášőr: kiment a hölgy az elmúlt években az utcára és a boltba?
@Evezős:

Mondod ezt egy olyan "titkos" beszédről,mely nem neked,nem a nagyközönségnek lett szánva.
Melynek kiszivárogtatóit most is keresik.
Mely beszéd arról szólt,hogy valamit tenni kell,mert seggbe rúgnak minket és nem arról,hogy tenni kell valamit mert az ország lakói,választóink rosszul járnak,bajba kerülnek.

Egy igazi politikus ezt nem mondta volna el.Így,ott és annak a hallgatóságnak nem.
Hanem meghozta volna azokat az intézkedéseket,melyeket így is meg kellett és ha nem kap támogatottságot pártjától,frakciójától,akkor lemond és emelt fővel távozik.
És nem hagyja saját fejére borulni a szarkupacot,hanem hagyja,hogy a felhalmozásában tettestárs pártbéli cimborái is kivegyék részüket a mocsok eltakarításából.
@Penivaldes: "lesz maga juszt is az enyém"

juszt oreg is.. kover is... szoci is..

:-D
@Evezős: Az öszödi beszéddel kapcsolatos elemzésed azonos az én álláspontommal.
Úgy látom, vita lesz ebből a témából, mivel az emberek egy része a kormánypropaganda több éves hadjáratának szólamai szerint itéli meg Gyurcsány beszédét.
@profilo: Bocsáss meg. mondtam, hogy nem olvstad el azt a beszédet sehogy sem. Az nem a myivánosságnak volt szánva. A Bonsai Duce bele sem merne gondolni abba, hogy így beszéljen nem hogy a Fidesz-KDNP frakció előtt, de még a családja előtt sem. Légyszíves olvasd el a beszédet, értelmezd és utána beszélhetünk róla. Addig meg örülj annak, hogy a Bosai Duce semmi olyat nem mondott és tett, amivel segget csinált a szájából. Hogy egyszerűbbé tegyem a dolgod, csaak néhány törvény, jogszabály, és rendelet: Meg védjük a nyugdíjakat - Magán nyugdíjpénztárak lenyúása. Mindenki ingyenesen szerezzen első diplomát (Még népszavazást épesek voltak csinálni ezért) - Tandíj nincs :) csak tandíj fizetésére felvehető diákhitel. de tandíj az nincs. És ezt még komolyan is gondolák. És ott van többi mocskos intézkedésük. A bankadó, a telekom adó, a csatorna és vezeték adó. Mert ne a zemberek fizessék meg! Akkor kérdezem én, miért fizetek több telefonszámlát. miért magasabbak a bnki költségeim, mért nekem számítják fel a bankok a tranzakciós adót?
Kicsi rigó erre tudsz valami elfogadható választ adni? De ne azzal gyere, amit a Varga akrt mondani a Matolcsy után szabadon, hogy a nagy versny nem teszi lehetővé a tranzakciós adó és a telekom adó áthárítását. Mert ebből már kinőttem. És akkor kezdhetsz tovább gondolkodni a kormány egyéb "átgondolt" intézkedésein.
@profilo: "Egy igazi politikus ezt nem mondta volna el"

na most jo lenne eldonteni, hogy rohadjanak meg a politikusok, mert hazudnak, vagy rohadjon meg az a politikus, amelyik egyenesen beszel...

folyamatosan megy az ekezes, hogy szemet politikusok, de amikor egy nem ugy viselkedik, akkor meg az a baj.

furak vagytok:-)
@profilo: állt volna ki és nyiltan, és akkor adu ász lett volna a kezében, de nem tette meg. és ezzel nekem a nagy beszéde érvénytelen.
Gy se nem démon se nem zseni. megpróbálta, elbukott,önhibájából is.
@profilo: "Hogyan gondolhatta azt..., hogy a szavazók büntetlenül hagyják azt, hogy a politikai és gazdaságpolitikai hibákért, torkukon letuszkolt és letuszkolandó intézkedésekért nem büntetik őt és pártját"
Ma milyen politikai és gazdaságpolitikai hibákat látsz? Hasonlíts össze, tedd mellé a busszal szállított 7-8 óráig engedélyezett szavazókat 2010-ben na? és ma hogy büntetnek a szavazók???...bizony az szerint büntetnek, hogy milyen hülyítést kapnak, és most te ezt erősíted?
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Figyu Sipi, fafaragás közben ne internetezz félkézzel, mert megvágod magad.
Apám mindig mondta, hogy "ott álljon az eszed fiam, amit csinálsz, mert ha nem, baj lesz belőle."
Csak mondom.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: kár támadnod azért mert nem a te ízlésed szerint fügyül a rigó..
@sörtelen:
Nézd, én ezzel is egyet tudok érteni, és érteni vélem azt, hogy valahol ez az ember (GyF) mindössze a saját képességeit kihasználva hogyan juthatott el odáig Magyarországon, ahogy.
HA lett volna ember, aki még csiszol is rajta, akinek megengedi/elhiszi (nem tudom, melyik a jobb szó rá), hogy segítsen neki .... nem itt tartanánk.
De abból kell kiindulni, hogy volt/van elképzelése a működés mikéntjéről - de nincsen(nem volt!) arról, hogyan valósítható meg, mi a hozzá vezető út.
Erre írtam, hogy sokat változott. Lehet, még nem eleget.Ezt nem tudom megítélni és gyanítom kevesen vannak, akik igen. Azt sem tudom, ezek ott vannak-e a környezetében és segítenek-e neki.
Uyanakkor: ez az ország jelenleg egy nálánál nagyságrendekkel rosszabb emberi minőség rabságában kínlódik. akiben sem erkölcsi gát, sem okosság nincsen, csupán erő és akarat.
Azt gondolom, hogy velük szembe olyan mellé kell állni (vagy mögé?), akikben legalább a szikrája meg van ezeknek. Aztán, ha később jön valaki, jönnek akár többen, akik ennek az embernek a példáján, ha úgy tetszik, a baklövései kárán még nála is jobbat tudnak felmutatni, akkor minden OK, mérkőzzenek a kegyeinkért, mi meg választunk. És akkor lehet, hogy a küzdelem végén GyF már a kanyarban sem lesz.
Semmi kifogásom nem lesz ellene.
Bár már ott tartanánk!

De ahogyan most van, az nem jó, sőt, undorít - és azt hiszem, amíg meg nem adjuk az esélyt arra, hogy rendes terepen bizonyítsa az alkalmasságát, vagy alkalmatlanságát, addig a fidesz kottájából (a semjének és navracsicskák füzetéből) dalolunk mi is.
Amit én nem szeretnék.
@Mariann19: " mivel az emberek egy része a kormánypropaganda több éves hadjáratának szólamai szerint itéli meg Gyurcsány beszédét. "

nayon pontosan igy van. azt nem veszik eszre sokan meg az ellenzekbol sem, hogy orban viktor es propagandagepezete adta a szavakat a szajukba, amivel gyurcsanyt ekezik...

gyakorlatilag tudattalan fideszagitatorkent viselkednek, leven a fidesznek a masok sarozasan es gyuloletkeltesen kivul mas mondanivaloja sosem volt 1994 ota.
@Evezős: +1! Ezt próbálo én is elmagyarázni az önálló gondolkozásra képtelen Fidesz és BonsaiDuce rajongóknak. Sajnos ez nem egyszerű feladat, mert több dolog kellene hozzá. Olvasási tudás, az elovasott anyag értelmezése, és abból következtetések levonásA.
Ez meghaladja az átlag Fideszes agykapacitását, és ilyenkor az agy kikapcsol.
@rodeo36: Á, csak az öreg paraszt az első sorból, az Othelló-eladáson.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Tudod úgy van,hogy a politikusok megígérik,hogy felépítenek egy hidat ott ahol még folyó sincs.Az emberek jobban szeretik ezt,mintha reformokkal,politikai,gazdasági és társadalmi változások szükségességével házalna.
Ez azért van.mert az emberek automatikusan megérzik,hogy az utóbbiakért nekik kellene sokat és hosszasan dolgozni.
A könnyebb utat választják.Mindegy,hogy az merre,mekkora slamasztikába juttat.
Csak nagy baj esetén,és csak akkor,ha saját érdekük is kívánja,akkor fognak majd a köz érdekében,a változásért dolgozni,harcolni.
@sörtelen: fafaragas?
nem ertem:-)

amugy rendes leszek es nem kerdezem meg apad mire vitte ezzel a mentalitassal, jo?:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: bármint azok a Bonsai Duce rajongók akik mernek nem elájulni Gy beszédeitől?
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Bár amit írsz, abban van igazság, nem hiszem, hogy jó helyre címezted....
És a T/2. is elég dehonesztáló. Nem lehetne helyette T/3.?
@Evezős: gyurcsány van akinek szent, van akinek démon... de megvan a saját helye... az mszp-nek kell megtisztulnis/változnia, ha új embereket akar megszólítani, nem neki...
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

a szomszéd kertje alatt ásunk tovább

na, lökjön meg Lojzi nénje!
@Penivaldes: Jaaa, a kiskakas gyémánt félkrajcárjából. "Szídd fel begyem ezt a sok kincset..."
Világos. Hogy nem mondjam: ragyogó.
@profilo: na errol beszelek en is. csak te ugy gondolod, ugy van rendjen, hogy egy csapat nyalcsorgato hulye az allampolgarok halmaza. en meg ugy gondolom, hogy az allampolgarok az allam es a kormany felugyeloi. es ideje lenne az ondutadra ebredesnek es nem mindig azt varni,hogy majd egyszercsak eltalaljuk es veletlenul olyanra szavazunk, aki nem fog visszaelni a nyalcsorgato idiota modjara viselkedo szavazopolgarok butasagaval. tessek vegre okosnak lenni es gondolkodni. vagy nagyon ra fogtok baszni. meg ennel is jobban. van meg ennel lejjebb is am:-)
@profilo: túl sokáig kellett hallgatniuk azt hogy még csak egy kicsit és megunták, és gondolták akkor legalább mi mulassunk
@vitéž munkášőr:
Olvastam.
Nem kommentálom, mert csak nagyon ronda szavak jönnének a klaviatúrámból kifele. És azokat meg inkább ennek a némbernek mondanám el élőben. Miközben egy végeláthatatlan mákföldön kapál július 30-án, délben és 45 fok van ...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Semmi mást nem csinálsz,csak relativizálsz!

Az,hogy Orbán egy hazug gazember,az nem menti Gyurcsány hazugságait és töketlenkedéseit.
@sírbateszezazegész: nekem egyik sem.és ez lehet velem a baj.
megújulni mszp-nek....álmodj csak
@Penivaldes:

" őszinte tiszteletem a tiéd, a szellemességért amit adsz nekünk."

Meditálj egy kicsit a szellemesség és a szellemiség különbségéről:))
@Evezős: en mar csak latogatoba jarok haza.
meg szavazni:-)
@Penivaldes: Ach,kibújt a világosbarna sipipáncélból a szög.
Retirálok. Vagy mit.
@Mariann19: szia. Feleslegesnek velem az ominozuat ujra es ujra korberagni. Nem vezet sehova. 2006 ota Rengeteg ido telt el. Aki tudja amit tud annak is mindegymar, aki meg maskent tdja, azt megyozni ugysem lehet. Mindenesetre az en velemenyem is megvan. Ez a tortenet egy puccskiserlet aoropja volt tudatosan idozitve es felepitve, es elinditva. Nem lett vegigvive, azon sem csodalkoznek, ha valahonnan az eu felol allitottak volna ,eg orbanekat. Egy rohadt mocskos szarcso o volt fullosan a dolog, majf a torteneszek valamikor ttalan szetszedik es megvilagoljak.
@dr. Kóser Malac: Érdekes módon még a Bonsai Duce is tudott elismerőleg nyilatkozni a Bajnai kormány válságkezeléséről. Még egy darabig abból is éltek, míg nem sikerült teljesen elbaszni az ország renoméját a nemzetközi pénzügyi körök és az EU előtt. Akkor a Bajnai valamit jól csinálhatott, nem?
@vitéž munkášőr: a legjobban nekem az tetszett az egeszbol, amikor a zil platorol probaljak leszedni a csillagot a parlament tetejerol es jon a szomszedasszony es a "takaras, elvtarsak!"parancsra a 150 centis puhos kis munkasor probalja kitakarni a ket es fel meteres csillagot..:-D
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Ott a Nagy és Igazságos Nyugaton is átbasszák a kormányok szavazóikat.
És terelgethető birkáknak tartják,mint itthon.
A különbség annyi,hogy a sokkal jobb életkörülmények miatt más az ingerküszöb,más a tűréshatár,mások a prioritások.

Ezt két érdekes ember mondta:
-"Ha az emberek alapvetően jók, nincs szükség kormányra, ha pedig alapvetően rosszak, az emberek alkotta kormány is csak rossz lehet."
-"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos választópolgárral."
@Evezős: pontosan ugyanezzel a metódussal vezetném vissza a munka világába
@profilo:
Hát ja.
Én itten gondolatban például valami olyan istenien hegedülök, énekelek és szteppelek, hogy ha valaki hallaná, Illényi Katica holnaptól maximum takarítani járna a MÜPA-ba, én meg havonta adnék teltházas koncerteket ugyanott.
De aztán közben tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Ahogyan az is, amit te ideírva és Gy helyébe képzelve magad, a világ legegyszerűbb dolgának látsz.
Messziről valóban ilyen lehet. A valóság meg egészen más.
@profilo: De a Bonsai Duce kérkedik folyamatosan azzal, hogy ő még a életében nem hazudott sehol, senkinek. A Gyurcsány legalább elmondta az onimózus beszédjét. A Bonsai Duce erre is képtelen.
@Penivaldes:

Más lett volna.
Nem biztos,hogy nyerőlap,de...nagyon,nagyon más lett volna.
@sírbateszezazegész: ha azt írtam volna hogy szőke-lila hajú vagyok és tetovált akkor is ezt írtad volna:)
@Mariann19:
...és látsz esélyt arra, hogy valaha ez megváltozzon?
Nekem errol valami olyasmi jut eszembe, mint anno MDFne David Ibolya probalt minden lehetseges %ot megragadni csak hogy bejussanak a parlamentbe - es megtarthassak jol megerdemelt fizetesuket - ezert aztan meg az SZDSZ-el is leszerzodtek (mondhatni lefekudtek neki) csak hatha osszejon az a franya kuszob...

Persze a kapkodasnak es a toketlensegnek, az eredmenye ismert...

Picit ezt latom itt is. Azzal az arnyalatnyi kulonbseggel, hogy most meg az MSZP erobol probalja a problemat megoldani es az o celjuk nem a bejutas, hanem a valtas... tehat a lec magasabban van, masok a hatarok... de kapkodas, toketlenkedes van... a vegeredmenye meg egy ujabb pofon lesz... es ujabb 4 ev mulva meg mar a kuszobert mennek ok is... :(

Nem mintha sajnalnam oket, vagy barmelyiket... a part amelyik nem tanul a sajat hibajan sem, nem sok ertelme van...

Ha elhetnek egy masik hasonlattal:
Anno a Forma1-ben Schumacher verhetetlen volt evekig, es mindenki utalta.. mert fuj tonkreteszi a formaegyet, mert ugye volt az elsohely meg a masodik (Schumi, Barichello) aztan a tobbiek...

Ahogy most is akkor is mondtam, nem feltetlen a Ferrari a jo (bar ketsegtelen hogy az jo volt), a tobbiek voltak keptelenek mukodo es megbizhato (meg gyors) autot adni a tobbieknek... ugye Montoya tavozasa megvan meg a hasznalhatatlan McLarenbol...

Most is ez van... nem a kormany a jo, de az ellenzek keptelen magara talani es valamit alakitani... marpedig igy meg ha odajutananak se lennenek alkalmasak kormanyzasra...
@Evezős:

Igen,a valóság jól pofán vágta hősünket,Ferencet.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Mindíg elismeréssel tölt el, ha azt látom, hogy egy vélemény kialakítása széles látókörre utal.
Nálad is ezt látom. Kösz.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): szinte végig kurva jó poénok vannak benne és még a szamóca sem változott át híd-, akarom mondani gyíkemberré...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Továbbra is azt mondom,hogy Orbán hazugságai nem mentik Gyurcsány hazugságait.
És itt az sem számít,hogy kié hogyan derült ki.
Továbbra is csak relativizálsz,hogy mentsd kedvencedet.
@sírbateszezazegész: Meg akik majd a jobbikra is fognak szavazni. :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ". A Gyurcsány legalább elmondta az onimózus beszédjét."
Igen. Zárt ajtók mögött! Kiszivárogtatták. Pech.
Honnan tudod, hogy Orbán nem mondta el a saját beszédjét csak nem volt kiszivárogtatás? Lehet, hogy a Fideszben nagyobb a fegyelem.
@profilo: "Ott a Nagy és Igazságos Nyugaton is átbasszák a kormányok szavazóikat.
És terelgethető birkáknak tartják,mint itthon."

ahha
es verik a negereket.

nem unod meg ezt a konstans masok szarozasat?:-)
neked megnyugvast ad a semmittevesben ha azt hirdeted, hogy mashol sem jobb?:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
A fideszestől én ezt nem is várom.
Azok vallásosak, a vallásuk az orbánizmus, az meg egyenesen tiltja a gondolkodást.
A bizonytalanok és a más, ámde demokratikus pártokra szavazóknak kéne ezt végiggondolniuk és aztán elfogadni a közösséget vele, ill. a DK-val.
A többiek reménytelenek.
@sörtelen:
csak nem emléxel a Zóteló Gyulaházán című fergetegesre?

az zajlik ma élőben Levédiában csak be kell helyettesíteni a sok dilinyóst a te szereped nem is olyan rossz..te vagy aki drukkol -hangosan- hogy ugye megöli...???

brühüyyy
@vitéž munkášőr: mi a maga ferje, spontan vandormehesz?

ezen pl besirtam:-D
@dr. Kóser Malac: " Lehet, hogy a Fideszben nagyobb a fegyelem"

mint minden szervezett bunozoi csoportban...
@Evezős: mert különben azok akik nem fogadják el, hogy Gy a Jóistenke a mennyből azok hülyék, meg fideszbérencek?

legalább egyszer az életben...nem írom le.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia!
Ahhoz nem fér kétség, hogy az öszödi ügy egy jól kidolgozott szcenárió következménye.
Ez is az egyik kisérlet volt a szoci kormány eltávolítására, ugyanúgy, mint Tv székház ostroma.
Kár egy politikai szereplőben felelőst keresni látszólagos vádaskodással és szervezkedéssel, amikor nem is a számonkérés van a centrumban, hanem az adott párt likvidálása a politikai életből.
@Penivaldes: "állt volna ki nyiltan..." ha ezt teszi övéi egyetértése nélkül,akkor árulónak,diktátornak kiálltjuk ki
@sörtelen: Mert rákattintottam a nickemre a hsz-nél és Sipis kommentre ugrott.
@Penivaldes: Fenti erre vonatkozik.
Pfűűű.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Ahogy az öreg Ronald mondta:

"Azt mondják, a politika a második legősibb mesterség. Meg kell, hogy mondjam, engem nagyon emlékeztet a legősibbre."

És bár a politikus,ha megmozdul lop,ha megszólal hazudik,ezen tevékenységei -melyek szinte munkaköri kötelességnek tekinthetők- mellett,ha marad ideje országát,nemzetét "jól" kormányozni,akkor még azt is mondhatjuk,hogy egy jó politikussal,egy jó államférfivel van szerencsénk egy korban élni.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Nem tudjuk, hogy ki szivárogtatta ki a Gyurcsány beszédet. Összezártak, mint egy bűnözői csoport.
@KÁTÉó53éúétr6: nem biztos, a pártja meg sosem volt híres észről. úgyhogy ő velük foglalkozni felesleges, meg Őszöddel is. gitt az.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: egyszer majd kielemezik a lendvay utcai forrodrotot a balhezokkal. mert ugye nyilvanossagra kerult a kozvetlen kapcsolat a fidesz es az utcai bunozok kozott. csak akkor eppen az mszpnek fontosabb volt fleto buktatasa...
@Penivaldes: nem...akkor a szőke-lila hajú tetovált a kedvenc :)
szocilógust meg minden mennyiségben:)
@profilo:
Nem tudom, hogy nem érted-e tényleg (bonyolult volt az allegória), vagy valóban ennyire borzalmasan elhatalmasodott rajta a Gy-fixáció?
Mindegy, szerintem fejezzük be, szemeid, füled csukva - úgy meg nehéz társalogni.
:-(
@Penivaldes: Senki nem mondta, hogy el kell ájulni GYF bezédétől, d sz elvárható lenne, hogy a zemberek ismerjék meg azt a beszédet, amiből ngy bőzen idézgetnek három mondatot. A teljes Gyurcsány beszéd majdnem egy órás volt. Ebből a beszédből ragadott ki a Fidesz három mondatot, amit azóta is mantráznak.
@rodeo36: Ippeg emlékszem, de a vicc amire utalni méltóztattam, az alábbi:
"Folyik az előadás. Amikor Jágó beadja Othellonak a kendő-sztorit, az első sorban ülő öreg paraszt felszól a színésznek:
Figyállek... gáci vagy..."
Ebből az ide illő elő szóra gondútam.
@vitéž munkášőr: azé az Eldorádóban vót elemében igazán. szerintem ma má megse meri nézni:)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Már megbocsáss,de ebből a szempontból mi a különbség,egy a feladat súlya,esetleg reménytelensége miatt elfutott,elmenekült és egy itthon maradt között?

Most hirtelen egy az átkosból ránk maradt mondás jut eszembe rólad.

A hanyatló Nyugatot az onnan behozott drága autókból lehet a legjobban szidni.

Te kimentél,hogy onnan szidhass minket.

:)
@profilo: a kurva nem tolvaj, hanem uzletasszony. nekem semmi bajom nem lenne azzal, ha egy politikus a penzemert szolgaltatna.

nem eleg egy idezetet citalni, haverom. erteni is kellene, mit jelent:-)
@Penivaldes:
Ezt tőlem biztosan nem olvastad (Jóistenke, meg mennyből), plusz, még csak gondolni sem gondoltam.
Sőt.
@sörtelen:
dejszen a kendőstory az a kisgömböc story-ja 1 az 1-ben...a nép a desdemona az ó teló meg az ellenzék és a jágó meg a kisgömböc csak ugye a jágó az karcsú és magas a valóságban ez meg még annak is selejtes

brühüyyy
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ok, de ha megismerik nem biztos hogy azt mondják amit hallani akarnál
@rodeo36: Nem, abban a szereposztásban és vagyok a tűzoltó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen, természetesen...de őket soroljuk be az interneteléréssel nem rendelkezők közé:)
(Csak nem bírtam kihagyni:)) persze, rólatok is szó van:)
@sírbateszezazegész: ez nem igaz, a jobbikosok net nélkül félkarú órások
@sörtelen:
akkor eztet Ózdon nem is lehetne előadni?

brühüyyy
@sörtelen: "öreg paraszt felszól a színésznek:
Figyállek... gáci vagy...""
Az öreg parasztok nem beszélnek így. Akikre Te gondolsz, azok a cigányok.
@sírbateszezazegész: Ja OK vettem az adást, megyek is kihúzni az UTP kábelt a routeremből. :)
@Mariann19:

Valaki más adta Gyurcsány szájába a mondatokat?
Lehallgatták a kormány tagjait és az öszödi összeröffenés helyszínét?

Ezzel a sok összeesküvés elmélettel csak még nevetségesebbé válik az egész sztori.
@Penivaldes:
...ahogy azt sem, hogy akik nem fogadják el, azok hülyék, és fideszbérencek.
Azt írtam: a fideszhívőktől ezt felesleges elvárni, a bizonytalanok/demokratikus párthívek esetében lehet próbálkozni a karaktergyilok és a beszéd megvilágításával.
Fogalmam sincsen, honnan vetted, amit.
(Nem először, teszem hozzá.)
@profilo: tehat nekem kellett volna a megvaltotoknak lenni, vagy milyen feladatra gondolsz, ami elol elmenekultem?:-)

meguntam azt, hogy a sajat farkatokat kergetitek es aki ki akar szallni az ertelmetlen korozesbol azt kegyetlenul metgbuntetitek. mit kellett volna tennem? forradalmat csinalni es felhuzni benneteket lampavasra azert, mert destruktivak vagytok? felesleges. semmi ertelme es az nem is en vagyok. leleptem, hogy engem ne mergezzetek tovabb ezzel a beteg, rosszindulatu mentalitassal:-)

annyi tortent. a feladatom ugyanis a magam eletenek mukodtetese. tehat a feladatom resze volt hatrahagyni benneteket es lemosni magamrol a szarotokat, amivel megdobaltatok. tehat nem menekultem a feladatom elol. ez volt az:-)
@Evezős: tessék értelmezni amit üzentem, és csak utána megsértődni.
@Evezős: +
Valamit nagyon félreértelmeztél.
(Nem először.)
:-(
@Penivaldes: Elolvastam, értelmeztem.
Ez jött ki.
Nem sértődés: értetlenség.
@Evezős:
Előre bocsájtom, hogy liberális lévén, az esélytelenek nyugalmával próbálom Gyurrcsány öszödi beszédét, és annak hátterét értékelni.
Fentebb egy vélemény arról szólt, hogy Gyurcsánynak a kormányzásban tett hibáit és vétkeit nem az öszödi beszéddel kellett volna bevallania, hanem miniszterelnökként bizonyítania kellett volna alkalmasságát a tetteivel.
Sommás megállapítás, különösen egy politikai esemény megitélésénél.
Gyurcsány pártjának irányítását tradicionális
múlttal vette át, melyet a pártfegyelem és pártdemokrácia elvei miatt nem tudott megváltoztatni rövid idő alatt.
Kormányzása idején reformok bevezetését kezdeményezte, melyeket - emlékezzünk rá - a Fidesz rendre meghiúsított egy bulldog kitartásával, népszavazással megspékelve.
Az SZDSZ kitartó volt a reformok beveztése mellett, azonban nem vette figyelembe a társadalom ellenállását, emiatt Gyurcsány két tűz közé került. Ne felejtsük el, az SZDSZ volt a mérleg nyelve.
Ebben a szorító ellentmondásban vállalkozhatott Gyurcsány arra, hogy izzó beszédében rávilágítson mindarra, ami az ország haladását gátolja, kiemelve a vezető kormánypárt felelősségét.
Igen, azt mondta, hogy legyen vége a hazugságnak, az önámításnak és a tunyaságnak, a gyökeres változás érdekében.
Sajnos az MSZP jelenleg sem vonta le a tanulságokat, marad az édes semmittevés dagonyájában.
@Penivaldes: mintha tegnap erre utaltak volna itt:) midegy mi vagy, most a lélek egyesül itt:) komolyan
@Mariann19:
persze a lxebb az az egészben, hogy a szocik baszták szét saját magukat valamilyen okból? van valami halvány lila sejtésed erről? féltékenység? a GYF olyan jó, hogy nem volt más módszer mint ezazaljas hogy elaggyák? és szerintem a másolat előszőr a fideszhez ment azok meg kivártak mert akkor mikor nem volt aktuális mert nem voltak az államcsínyre felkészűlve igaz akkor sem amikor csinálták csürhére ne bízz államcsínyt

brühüyyy
@Evezős: és nem először tudom jól,és ennek örvendek
1./ Gyurcsány bukásának fő oka az volt (mint már többször írtam a tévhitek elkerülése végett), hogy az őszödi beszéd nyilvánossá tétele után a magyar értelmiség nem védte meg. Mégpedig egyetlen szövetségesét nem védte meg, aki egyrészt kb. azt akarta megvalósítani, amit az értelmiség is megfelelőnek gondolt, másrészt hatalomra is tudott kerülni (mindkettő fontos, az egyik a másik nélkül nem ér semmit!). Éspedig nem csak hogy nem védte meg, hanem ott rúgott bele, ahol tudott, és akkorát, amekkorát csak bírt. A FIDESZ-szel még csak megküzdött volna, de az értelmiség diktálta totális népi ellenszéllel már nem tudott. Ennek következménye volt a „szociális népszavazás” eredménye, annak következménye meg a befektetőknek szóló üzenet, hogy ebben az országban a kormány nem tudja megvalósítani a gazdasági elképzeléseit, ezért indíthattak könnyed mozdulattal támadást a forint ellen a világválság idején, és ezért sújtotta a világválság Magyarországot a vártnál jobban. Az, hogy a világválság gazdasági hatásait is en bloc az ő nyakába szokás varrni, már csak hab a tortán. A fenti következmények konglomerátuma sűrűsödött aztán akkora hajtóerővé, amely a FIDESZ-t kétharmaddal repítette az ország élére. Congratulations.

2./ Gyurcsány 2004. és 2006. között „nem csinált semmit”. Mégpedig azért, mert nem hülye. Tisztában volt ugyanis egyrészt azzal, hogy mint a megbízható kamarillapolitikust, azaz Kiss Pétert kitúró felkapaszkodottnak az MSZP kemény magja (frakciója) nem fog megszavazni semmilyen reformszerűséget (ahhoz tekintély kell, amelyet pl. egy választás vesztett helyzetből való megnyerésével lehet megszerezni), másrészt meg azzal is, hogy a rendbe hozáshoz másfél év nem elegendő, ahhoz minimum négy kell (de nem adatott meg neki). Ezért először arra koncentrált, hogy megnyerje a választást, utána meg arra, hogy rendbe szedje a frakciót (őszödi beszéd). A gazdasági egyenesbe hozással nem késett le semmiről, és majdnem sikerült is neki (lásd a világválság előtti, 2008. augusztusi gazdasági paramétereinket).

3./ Gyurcsány hivatali ideje alatt azzal volt elfoglalva, hogy az MSZP-t előre, az SZDSZ-t meg hátrarángassa. Az MSZP előrerángatása sikeres volt (az őszödi beszédnek hála, megszavazták neki a megszorításokat is, meg a kezdeti reformlépéseket is), az SZDSZ ostobaságával viszont nem bírt, mert ők mindent akartak, éspedig egyszerre, akárcsak Kossuth Lajos. Még akkor is, azután is, mikor derék népünk kinyilvánította akaratát, hogy nemhogy mindent, de semmit sem engedélyez. Ha valakinek az az állandó és küzdelmes kompromisszumkereséses kormányzás („átgondolatlan, kapkodó” – hehe) nem tetszik, akkor a FIDESZ-nél kell kopogtatni, ott van egyetértés meg unisono bőven. Sőt, csak az van. És ahogy látom, sokaknak inkább az tetszik, mind Gyurcsány esetében, mind a mai ellenzéki tárgyalásokat illetően. Hát, ők tudják.
bambarabam

brühüyyy
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Folyamatosan úgy állítod be magad, mintha valami tényező lettél volna itthon. Nagyon röhejes. Most meg mint büdöslábú vendégmunkás, próbálsz hazaugatni, de így is csak röhög rajtad mindenki... :)
@Mariann19: a mai napig szilard meggyozodesem, hogy merkelek tettek orbanekat a helyukre, megpadig igen erpsen (egy volt keuropai orszagban megpuccsolni valakit, teljesen mas bukeju, mint egy sima kormanyvaltas egy eu demokraciaban) az eu ezz nem engedhette-engedheti meg maganak. Aztan, hogy a maradek negy evben orbanek mit csinaltak, az mar melleks volt szamukra, a lenyeg, hogy a kormanyvaltas"demokratikusan", valsztasokon essen meg. Hogy ekkora szarkupac lesz a dologbol, arra ok sem szamitottak. Nem veletlen, hogy most megprobalnak az eutamogatasok befagyasztasaval jatszani, de szerintem keson kaptak eszbe, a totalis klientira, a gazdasag kisajattsa, a medi lehyalulasa az allqmapparatus szetrombolsa mar megtortent. Innen kezdve mar csak kivulrol szemlelik, hogy lassan az orezag belefullad a szarba. A toketlen, szetforgacsolt ellenzek nem tud es nem is akar 2014_ben hatalomra kerulni. Az totalis bukas. Barki barmit mond, mesterhaziek nem hulaek, egy totalis bukasba nem akarnak belemenni, ezert szbotaljqk az egyuttmukodest, amit szerintem bajnai is tudomasul vett. Ha orbanek megnyerik a valasztasokat, es ez a szcenario majdnem biztos, ket even rjuk borul a teljes gazdasago:-) politikai felepitmeny. En ugy gondolom, akkorra viszont mar fel fog allni egy kormanykepes ero, amit az eu is teljes szivvel tamogatni tud majd, de ehhez a valasztsoknal mar sajnos joval nagaobb legitimacio kell, mert a szetcseszett, agyonultetett berencek altql megszaltt hatalmi agak es kisajatitott gazdasagban a valtozasok csak igy legalizalhatok. Magyarul, szepen visszaslattyogunk a rajtvonalhoz, es kezdjuk epiteni az orszagot elolrol. Hogy kozbem elvesztegettunk kb harminc evet? Hmmm. Tortenelmi tavlatban lepkefing, nekunk majdnem ket generacio. Koszonjuk.
@Penivaldes:
OK.
További kellemes csevegést, nem fogok zavarkolódni.
@profilo: Nem kell túlmisztifikálni azt a tényt, hogy hogyan került ki az öszödi beszéd.
Gyurcsány nem valószínű, hogy eltitkolta volna belső emberei előtt, hogy mire készül.
Ennek apropóján már pofon egyszerű volt a lebuktatás.
OFF
Tudja valaki, hogy mikor indul a Story4-en a Bárdos-féle híradó?
@vakapad:
segíccs, mi motiválja az úgynevezett magyar értelmiséget, mert a "...ségen" kívűl nem találok magyarországon mást...hol van értelmiség? a klotyóban lehúzva vagy a tehénszar alatt melegedve?

brühüyyy

ekkor gyalázat is csak ezt a szar helyet érheti
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Pontosan.Ahogy előbb már írtam,az egyén saját magáért megteszi amit kell,ami szükséges.
Te megtetted és leléptél.

A köz érdekében,azt amit most elvársz,amit most követelsz az itthon maradottaktól, azt nem tetted meg.Az elől elfutottál,megfutamodtál.
És most az itthon maradottakat cseszegeted azért,mert lassan vagy egyáltalán nem halad az amit te nem akartál,nem tudtál megcsinálni.

Te egy hős vagy!
@Mariann19:

No de ki buktatta le Ferencünket?
@vitéž munkášőr: De akkor nem indul. De utána megnéztem, és az, az augusztus 20, bizony szeptember 1.
@profilo: en ertem.
a kurva az, aki szolgaltatast nyujt annak, aki fizet. magyaran a politikus az adofizetok kurvaja. es ez igy is van rendjen. te nem erted a kijelentest, vagy maganak a kurva szonak a jelentesevel nem vagy tisztaban.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Én értem, miről beszélsz, szintén lépek az ősszel.
Ezentúl az adóm nélkül kell boldogulniuk. :D
Ennyi.
A moralizálásukra meg marhára nem vagyok kiváncsi.
@Penivaldes: Te mindenkivel ilyen segítőkész vagy, vagy csak velem? :))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
még akkor is ha ebben igazad lehet -bár globalice kétlem- nem látom az okát? márpedig ok nélkűl semmi sem keletkezik

mondanál egy két szót erről?

hozzáteszem, a "világválság" nem egy természeti jelenség, azt is létrehozták és meg is tudom nevezni őket, szüxég volt rá, mert más módon nem tudták volna rettegés okán a szavazatokat megkapni ámerikában és utána azonnal máshol...ezt másolja -selejtesen de sikeresen- a kisgömböc is

brühüyyy
@V-PORT: A korábbi hírek arról szóltak, hogy holnap (aug 20) indulnának. A félórás híradó két kiadásban fog megjelenni a Story4-en, este 9-kor és fél 11-kor.

index.hu/kultur/media/2013/07/23/bardos_andrassal_indul_a_story4_hiradoja/#

Viszont mindez a műsorújságban nagyon nem látszik.

port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=38&i_date=2013-08-20&i_where=1
@taga20: az hétszentség! ha csak eszébe jut, veti magára a keresztet és meaculpázik ezerrel.
@profilo: nem nagyon szamit. az szamit, hogy az oszodi beszeddel a magyarok megmerettettek es pihekonnyunek talaltattak.
@V-PORT: csatlakozom Penihez, tulképp leszarom, nincs is tv-m
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): ez a prolifo nem monomániás és/vagy katatón kissé?
@Husz_János_Puszita: szep eletet kivanok neked:-)

megdobbento a kulonbseg. kicsit erdekes az erzes, hogy nem kell allandoan a hatad moge nezve elni, de nem lesz nehez megszokni;-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az, hogy Merkelnek és az eu-nak volt-e köze Orbán hatalomra jutásához, nem bizonyítható. Amennyiben ezt tették, a felismerés teljes hiányában szenvedtek Orbán megitélésében.
Ugyanis Orbán Viktorról - nem kell hozzá nagy ész - ismert volt, hogy semmiféle hatalmat nem tűr meg maga felett.
Ez be is jött, lásd az ország és az eu, IMF viszonyában.
Amenyiben Merkel ebben könyékig benne volt, utólérte a nemezis Orbán személye által.
Ugyanis Merkel hazájában az Orbáni politikai stílus nem nyerő. Most jönnek a választások, Merkelnek nem szabad a keblére ölelnie Orbánt, mivel ez jelentős számú szavazatvesztéssel jár.
Ami a jövőt illeti nálunk.
Kérközben vagyok magam is, hogy ezt a gazdaságilag porig rombolt országot ki vezesse tovább. A Fidesz vigye el azt a balhét, amit csinált, vagy jöjjön egy másik kormány, amely ezt a folyamatot leállítja, és kezdi a talpraállítást?
Az esetleges új kormánynak viszont kockázatos lesz közmegelégedésre, horribile dictu veszélyeknek kitéve kormányoznia.
Kérdés, kérdés hátán...
@vitéž munkášőr: nem dolgom minositeni..:-)

a mondandojaval probalok vitatkozni.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

A kurva szolgáltatást nyújt pénzért értékek helyett érdekek mentén,érzelmek,erkölcsi fenntartások nélkül.
Lefekszik bárkivel,bárhol,bárkinek...

Ronal Reagan ominózus mondata szerint az akkori amerikai kormány a pénzpiacok,a Wall Street kurvája,mamely lefekszik a pénznek pénzér,mindegy milyen és mekkora kárt okoz választóinak.
@profilo:

"elfutottál,megfutamodtál"

Akarata ellenére senkin nem lehet segíteni.
Széllel szemben lehet egy ideig, de aki már csurom vizesen is folytatja, ott nem stimmel valami.
23 év bőven sok volt belőle. A következő 23-ban sem lesz változás. Marad az egészséges életösztön.
@V-PORT: Akkor ezek szerint csúsznak pár napot.
@rodeo36: nem csak te, nem csak neked:

Nem turulokról lesz szó, hanem sólymokról, egészen pontosan a Sólyom Hungarian Airways nevű fura képződményről, amelynek nemcsak Photoshopban van repülője, hanem le is szállt Ferihegyen. A gép neve a felfestés szerint A’lmos Vezér (ezzel a helyesírással és tipográfiával), a logó pedig egy tintahaltestű kolibri, amire azt mondják, sólyom. Túlcsordulnak a nemzeti érzelmek, és mindenki nagyon boldog, akinek hiányzott egy nemzeti légitársaság, és ezzel összefüggésben feltehetően fogalma nem volt, mit is csinál egy ilyen, és mennyibe is került pontosan a hajdani Malév fenntartása. Vagy ha tudja is, feltehetően nem sajnálja rá más pénzét.

kapitalizmus.hvg.hu/2013/08/19/emese-alma/
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
ha idegen szóval mondod -és érti a te delinkvensed azt- akkor megértheti

prostitucio

Word Origin & History
prostitute 1520s, "to offer to indiscriminate sexual intercourse (usually in exchange for money)," from L. prostituere "to expose to prostitution, expose publicly," from pro- "before" + statuere "cause to stand, establish" (see stature). The noun sense of "harlot" is from 1610s, from L. prostituta "prostitute," fem. of prostitutus, pp. of prostituere. The notion of "sex for hire" is not inherent in the etymology, which rather suggests one "exposed to lust" or sex "indiscriminately offered." However, this is now almost the official European term for the institution, ....

thesaurus.com/browse/prostitute

azaz pénzért/bérért csaló

===hustler, betrayer, gigolo, deceiver, seducer

brühüyyy

így mingyárt másképpen néz ki
@Penivaldes: mivel? (én például tökéletes alany lennék) :)
@profilo: Ki buktatta le Gyurcsányt?
Gyurcsány tudja, hívd fel!
Miért tőlem kérdezed?
Na majd lesobb visszaterunk erre, mert surgos talalkozom van Demetriossal a beachcontrollerrel, akit mi csal Leinidas, teh hero-nak hivunk. Orbitalis baratunk lett, bar twvaly ,eg folyamatosan uvoltoztunk egymassql. Mar masodik hete alkuban vagyun a napohoagyat illetoen, amolyan magyarosch megoldassal, halfmany-billige ohne.:-) :-) :-) Lassan mar tejtestvereve fogadott,,, tudom ez az allapot biztosan fennmarad' egeszen addig, mig jobb ajanlatot nem kap:-) :-) :-) :-)
Ahogy elnézem ezeknek is elegük van a politikusokból.

youtu.be/2qqW9sJ_Rb0
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): @Husz_János_Puszita: "kicsit erdekes az erzes, hogy nem kell allandoan a hatad moge nezve elni, de nem lesz nehez megszokni;-)"
Ez azért nem mindenki esetében áll fent:))
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Az előbb valaki kérdezte,hogy mi lenne,ha Orbán is elmondana egy "ilyet"?

Te mit mondanál?
Azt is igazságbeszédnek hívnád?Azt is ugyanúgy értelmeznéd?
Vagy számít az,hogy ki mondja?
Számít az,hogy mikor,hogyan,kinek?
Számít,hogy titokban vagy a nyilvánosságnak szánva?
Akár azt is kérdezhetném,hogy elfogult vagy-e?
@Mariann19: valamit felreertettel.... eppen, hogy NEM avatkoztak be a valasztasokon 2010_ben. Hagytak, hogy a majom felmasszon az uborkafara. Csak a kovetkezmenyekkel kalkulaltak rosszul. Eu-esszel bennk a light-diktatura kiepitese, a gatlastalansag ekkora foka szamukra elkepzelhetetlen volt. Most ezt ok is szivjak.
@rodeo36:

Az értelmiség, és nem csak a magyar, per definitionem tévedhetetlen (ez a lényege). És akkor kikerül egy beszéd, amelyik arról szól, hogy őtet megtévesztették. Hát ki az az értelmiségi, amelyikben ilyenkor nem horgad fel az önérzet, és nem érez egészséges bosszúvágyat?

Egyébként lehet más magyarázatot is keresni, a tény attól még tény marad. Nem volt médium, amelyik ne a monnyon le hangsúlyozásával lett volna elfoglalva. Tegyük fel, lemond. És akkor következik Kiss Péter, vagy Orbán Viktor, és akkor velük kaptuk volna a nyakunkba a világválságot.

Gyurcsány egyébként tényleg hülye, mert egyrészt nem tudta elképzelni, hogy az MSZP-ben akadnak olyanok, akik egy halvány "miniszterelnök kézbentarthatósági esély"-ért kockáztatták a saját és a pártjuk teljes egzisztenciáját, másrészt azt se tudta elképzelni, hogy az értelmiség nem érti meg, mit akar. Megérdemelte a bukást.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ugye a hosszú magánhangzókat az angol és egyéb nyugati nyelvek (az ázsiaiakról nem is beszélve) nem ismerik, tehát ha ki van téve ha nem a vessző az első "O"-n, a kiejtése valami ilyesmi lesz:

SZOULJAM ugye az első "o"-t ou-nak ejti a másikat meg mélyebben "a" nak, úgyhogy ember legyen a talpán aki meg tuggya jegyezni, majd lesz beceneve: szulejmán vagy fassetugyyami

brühüyyy

pénzről most ne beszéljünk eltolcsielvtársmárátutalta a devízatartalék terhére a leasing-et legalábbis az elsőt ha nem lesz utas az elsőpár járaton akkor úgyis bezár a bazár
@Mariann19:

Szerintem nem tudja.
Mert akkor már mi is tudnánk.
Szánalmas politikai karrierjének megmentését jelenthetné.

Kivéve azt az esetet,melyet még sem tudnék elhinni,bár sokan állítják,hogy ő maga volt a kiszivárogtató.(szerintem ez is csak egy a sok összeesküvés elmélet közül)

Az biztos,hogy pocsék politikai érzékkel van megáldva,de ekkora marha még ő sem lehet.
@rodeo36: "A szocik baszták szét magukat."
Nagyon!
Gyurcsány országlása alatt pártjában több tagozat működött a demokrácia jegyében, melyek különböző elvi irányzatok mentén tagozódtak, látszólag ártatlan kis szövetségekben.
Ezek egyikéről-másikáról kiderült, hogy a széthúzás érdekében munkálkodtak, és az egyik vonal Gyurcsány megbuktatásán fáradozott.
Sötét elmék. Elvakultságukban nem gondoltak arra, hogy a teljes párt kudarcát szervezik meg.
@Penivaldes: sajátokkal vagy másokéval?:) mert az elsőbe segíthetek, örömmel tenném:)
@profilo: Öszödileg gyenge a dolog. A teljes politikai elit hazudott éveken át. Erre utalt a beszéd. Alkalmasint Orbán is hazudott. A parlamenti obstrukció ugyanis az ellenzékiség leggagyibb formája. Orbán pedig felelős ellenzékiséget ígért. Ami persze nehéz lett volna a kormányváltás előtt általa eltapsolt (1. orbánia last 2 éve) hazai tartalékok miatt.

A kiszivárogtató személye indifferens Gyurcsány egyetéen hibája, hogy azt a beszédet nem egy napirend előtti felszólalásban mondta el a Parlamentben. ahol a jegyzőkönyvezés miatt nem lehetett volna egy manipuláltan kiragadott pár mondattal operálni.
@sírbateszezazegész:

Nem számítok kolbászkerítésre, ha arra gondolsz. Azt majd a vezér elhozza itt, de ha ő nem akkor a Mesterházy biztosan.
Csak a gonoszt kell legyőzni azt' kész. :D
@vakapad: "Gyurcsány egyébként tényleg hülye, mert egyrészt nem tudta elképzelni, hogy az MSZP-ben akadnak olyanok, akik egy halvány "miniszterelnök kézbentarthatósági esély"-ért kockáztatták a saját és a pártjuk teljes egzisztenciáját, másrészt azt se tudta elképzelni, hogy az értelmiség nem érti meg, mit akar. Megérdemelte a bukást."

ahogy az orszag is megerdemelte a megbuktatasanak kovetkezmenyeit.

ilyen ez a kurva karma:-)
@profilo: Gyurcsány szerintem nincs is olyan pocsék politikai érzékkel megverve. Inkább valami naivitás dolgozhatott benne arra nézve, hogy amennyiben megpróbál érvekkel hatni, majd kész tények elé állítani embereket a pártjában, az hatni fog. Tévedett.
De a politikai taktika terén eddig aránytalanul kevesebbet hibázott, mint Orbán, Bajnai, vagy Mesterházy.
@vakapad:

nyönyörű, hogy mástnemongyak...

az nagypocsoly túloldalán azonnal semmi más nem volt hallható, mint, a magyar miniszterelnök bevallotta, hogy folyamatosan hazudott és semmi kommentár!!!!!!!!!

magam részéről továbbra is nagyra tartom a GYF-et de ezzel -mint látom- nem vagyok egyedűl, le kellett volna mondania de laglábbis bejelenteni azonnal és megvárni mit lépnek:
SENKI SEM VOLT FELKÉSZŰLVE EGY AZONNALI VÁLTÁSRA ÉS HA MÉGIS LETT VOLNA VÁLTÁS AKKOR MINDENKINEK KIMUTATÓDOTT VOLNA FOGA FEHÉRJE...AZAZ MEGERŐSÍTETTÉK VOLNA -MÉG AZ ELLENZÉK IS ORBÁNT IS BELEÉRTVE MERT RETTEGETT 2006 UTÁN- ÉS AKKOR MEGOLDOTTA VOLNA, HOGY KIÍR EGY RENDKÍVÜLI VÁLASZTÁST ÉS HAGYJA A A DOLGOKAT A MAGUK ÚTTYÁN

és akkor

brühüyyy

még mindíg miniszterelnök lenne
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bocsánat kedves Vérnyulam!
Akkor a történet eleje az, hogy az eu és Merkel szívesen látta Orbánt a szocialista kormányzás helyébe lépni. Eddig a korrekció.
Az, amire nem számítottak a támogatók, és az általam felsorolt egyéb megállapítások nem változnak.
Te is így gondolod?
@profilo:

"Azt is igazságbeszédnek hívnád?"

Rossz a kérdésfelvetés. Engem a jövőm érdekel, a családom jövője.
Az érdekel, hogy mit tesz ezért a politika. A dumából régóta elegem van. Az önjelölt megváltókból. Nem érdekel, mit beszélnek össze-vissza.
@GeoCracker:

Továbbra sem értem,hogy miért a balfék Orbán hazug voltával mentegeted Gyurcsányt?
A felelős ellenzékiséget pedig Medgyessy osztogatása és jóléti programja,mely ezek szerint üres kincstárból költekezett,után a sértődött óvodásként viselkedő Fideszen számon kérni több mint humoros.
:)
@GeoCracker:

Ebben a "szakmában" a naívitás nem megengedhető.
@profilo: Láthatóan markánsan Gyurcsány ellenes vagy. Ez nem baj.
Azonban nem árt reálisan több szegmenst megvizsgálnod az álláspontos kialakításánál.
Hogyan mondhatsz olyat, hogy Gyurcsány saját maga szivárogtatta ki a beszédét?
Ekkora marha nincs a világon, különösen olyan egyedek között, mint Gyurcsány, akiben szinte túlteng a politikusi ambíció.
Elég eszes ahhoz, hogy a cselekedetei következményeit képes legyen felmérni.
@Husz_János_Puszita: nem erre gondoltam... nekem az elején mindig hátra is kellett néznem, tudod :))
@Penivaldes: nekem semmi ellenvetésem ez ellen:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

bemutatta a belső teret, egy nagytestű ember nem fér el a középhajóban össze vissza veri a belső sorban űlőket vagy el sem tud menni még oldalazva sem...túl sűrű az ülés nyomorogni kell bennük még egy két órás út alatt is kínszenvedés ez majd elterjed és nem repűlnek vele

a pénzügyi elemzés pontos, tehát már csőddel indúl még akkor is haz elején a magyar devízatartalékokból csippentenek bele valamilyen áttétellel

mert azt nem hiszem, hogy biztosítékok nélkűl bárki költ egy ilyen szarra

brühüyyy
@Husz_János_Puszita:

Akkor egy teszt.

Kit választanál?
Azt aki azt ígéri,hogy 8-10 év múlva a megszorításoknak köszönhetően csodásan fogunk élni,de addig számíts 15-25 százalékos jövedelemkiesésre,adóelvonásokra....stb.

Vagy arra aki 17. havi nyugdíjat,alapjogon járó 85.000Ft-os jövedelmet(lásd:Göd,Szanyi kapitány) akár munka nélkül is,ingyenes oktatást és egészségügyet.....stb.

Szóval érted...
Szar dolog a populista ígérgetés,de a szavazók becumizzák rendszeresen.
@Mariann19:

Mint írtam,ezt én sem hiszem....Nem akarom elhinni.

:)

Egy világ omlana össze bennem.

:)
@Mariann19: a magyarok ahogy én otthagytam őket, a kurva annyukat...a legvéresebb szájú párttagok 1989-ben mikor megjött a hír a nagykövetségre és feloszlattuk magunkat, azonnal átálltak lilába és ugyanazzal alélegzettel amivel vörösök voltak lilák lettek nulla másodperc alatt és nem sűllyedtek el

undorító de megérrdemli aki ilyen hogy a szarba fullaggyon bele

brühüyyy
@profilo: észtek, lettek nem ígérgettek, úgy néz ki egyelőre, megtalálták a helyüket:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én ettől még nyugodtan varázsolok és jóslok...mint ahogy csináltam is...miért linkelted be ezt a link hírt, mi a jelentősége?

brühüyyy
@Mariann19:
Bocs, de szerintem inkább azt írta, hogy (már és ha így történt!) nem "engedték" a puccsot, hanem a választásokra (kvázi a népre) bízták, mit akar.
Ha jól értettem az eredeti beírást.
(azt nem tudni, hogy szívesen látták-e Orbánt, de az biztos, hogy Merkel - és akik a kezére dolgoznak - nem hülye, nem hiszem, hogy nem látták Orbánban a jelenlegi szociopatát ...de hát "nekünk" ez kellett.)
@profilo: Most nem tudom, hogy hülyéskedsz-e, vagy tényleg belátod, hogy Gyurcsány nem akarta a saját torkát elvágni.
@rodeo36: ez a székek közötti táv fel sem tűnt, igaz én nem vagyok nagy reputazós, főleg nem bizniszklasszon, a többivel sem vitatkoznék, Knosszosz után főleg nem. Az meg egyenesen mesés, amikor a főgóré kijelenti, hogy több milliós kínai előrendelése van üzletemberektől, ahhha, és meg most jöttem le a falvédőről :D
@rodeo36: Miért ne? Szerelmes tűzoltó ott is lehet. Színház meg a cigánysoron úgy sincs. De ha lenne is, avizet az úszómedencéjükbe csorgatnák, nem a slagba. Miután lemosták (kétszer) mind a két hibrid terepjárójukat.

@dr. Kóser Malac: Lényegre törő meglátás. Hogy én kire gondolok, az legyen az én döntésem, okés?
@profilo: Biztosan elolvastad, amit írtam? Vagy csak Pavlov tehet valamiről?
Geo: -- "A teljes politikai elit hazudott éveken át. Erre utalt a beszéd. Alkalmasint Orbán is hazudott. "
vs.
Profilo: -- "Továbbra sem értem,hogy miért a balfék Orbán hazug voltával mentegeted Gyurcsányt?"

Most már csak azt mutasd ki, hogy mivel mentegettem Gyurcsányt. Utána lépjünk tovább :-)
@profilo: azt azé vágod, hogy nincs megszorítás 3éve! bakker az eligazításon nem figyeltél, így nem lesz pótlék!
@profilo:

Én arra szavazok, aki hozzá mer végre nyúlni a böhöm nagy államhoz. Aki őszintén mer beszélni a néphez. Tudom, vagyunk vagy tízen így ezzel választók, szóval inkább a lábbal szavazás mellett döntöttem.
@profilo: Ebben egyet értünk. Gyurcsány meg is bukott.
@rodeo36: Semmi jelentősége, lehet már hőgutát kaptam és az lehet az oka. ;)
@profilo: "a sértődött óvodásként viselkedő Fideszen számon kérni több mint humoros."
Nem kértem számon. Leszögeztem, hogy barmok voltak szerintem, és szembehazudtak mindenkit.
@rodeo36: Hát, ... ha nincs más...
Próbáld az Eszméletet.
@taga20:

Mivel megjegyeztem,hogy 7 éve megszorítás van,ezért az eligazításra sem jutottam el.
Már a felvételin kibasztak.
Ahogy az ellenoldalon is.

Azt mondták,hogy nem vagyok lojális...
Így magánzó lettem.
@sörtelen:

nézd, nekem nincs helótom a cigányoktól, bárki!!!!!!!!! ilyenné válik attól amit csinálnak velük: FELSZAPORÍTOTTÁK ŐKET OK NÉLKŰL ÉS MÉG A KORÁBBAN RÁJUK JELLEMZŐ FOGLALKOZÁSOKTÓL IS ELLÖKDÖSTÉK ŐKET ÉS SEHOL MÁSHOL SEM MADNAK NEKIK MUNKÁT... a segélyezési rencer is selejtes mert nem teszi érdekeltté abban, hogy a munka frontyára mennyen dehát senkinek sincs munkalehetőség 1 munkahelyre 25-en várnak és ez a reménytelenség és ajelnlegi politika ezt akarja konzerválni és ez láccik is

brühüyyy

fehér embernek is van hibriggye és medencéje és az sem ad sem neked sem nekem egy morcsát sem inkább lelő a sarkon
Poszthó: rághatjuk itt mi jobbról is és balról ezt a gumicsontot is, de a magyar rögvaló semmit sem változik, sőt:

www.hirhatar.hu/hir/sharon-stone-egy-keszthelyi-trafikban-lett-penztaros

cink.hu/nyelvtannacik-figyelem-1159187394

13:58
Két hónapos mélypontra zuhant a forint

A régiós devizákkal együtt gyengült hétfőn a forint: az eurót 301,09 forinton jegyezték délután fél kettőkor a reggel hét órai 299,97 forint után.
Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI
13:55
Beindult a magyar gazdaság vontatója?

Az év eleji megtorpanás után az év második felében már "normális" növekedési pályára áll a német gazdaság - írja havi rendes gazdasági jelentése augusztusi kiadásában a Deutsche Bundesbank.
@profilo: lehet, hogy valamit félreértettem:) de ez akko mivot?"Kit választanál?
Azt aki azt ígéri,hogy 8-10 év múlva a megszorításoknak köszönhetően csodásan fogunk élni,de addig számíts 15-25 százalékos jövedelemkiesésre,adóelvonásokra....stb.

Vagy arra aki 17. havi nyugdíjat,alapjogon járó 85.000Ft-os jövedelmet(lásd:Göd,Szanyi kapitány) akár munka nélkül is,ingyenes oktatást és egészségügyet.....stb.

Szóval érted...
Szar dolog a populista ígérgetés,de a szavazók becumizzák rendszeresen."
@Evezős: Lehet egy más verzió is.
A nyugati államok, akik a ráadásul a kapitalista gazdasági rendszert preferálják, általában nem kedvelik a baloldali kormányokat Európában.
Orbán beleillett abba a sorba, amelyben az velük mindenben azonosuló kormányfőt látták.
Viszont nagy a valószínűsége, hogy az orbáni rendhagyó kormányzási stílusra nem számítottak, arra különösen nem, hogy Orbán eu ellenes magatartást fog tanusítani.
@Husz_János_Puszita:

Ilyen tökös politikus még sokáig nem lesz.
És tíznél jóval többen vagytok.
A gond az,hogy a jelenlegi helyzetben leszarnak titeket a politikusok.
Még nincs szükség rátok -csak az adótokra,de arra nagyon- ,így még nem találtak ki olyan szlogeneket,amelyekre ti is vevők vagytok.
@Mariann19:

Kicsit naiv elképzelésnek tartom mondjuk, az okostelefonok korában azt feltételezni, hogy egy pártkongresszuson elhangzott beszéd nem kerül nyilvánosságra. Senki nem gondolhatta komolyan, titokban marad. Gyurcsány sem. Én a szándékát értékelem, mint ahogy azt is, elengedte a pártkasszát és kilépett az MSZP-bő. Az első dolguk volt kijelenteni, a pártvagyon egy és oszthatatlan. Azóta is lila eres kézzel szorongatják.
@punkfrog: gondolom ezt egy könyvben olvastad ezt az utópiát, amit egy Andersen nevű csóka írt.
Sehol sem mások a politikusok, ott sem, ahol nem volt 40 év kommunizmus. Olyan ország nincs, ahol tisztességesek a politikusok. Nem létezik. Csak mi naiv ex-szocialista országból jövők hisszük ezt.
@taga20:

Csak idéztem különböző pártok felvételi kérdéseiből.
Jelentkeztem aktivistának több helyre és behívtak,mert az önéletrajzomba beírtam,hogy gerincem nincs.Erre ráizgultak...

De végül mindenhonnan kidobtak.
Te ,hogy maradtál benn?
@Mariann19: Édes szívem, dehogynem gondolták.
De leszarták. Naív idealizmus azt hinni, hogy ezek társadalmi dolgokért lelkesedtek.
@rodeo36: Nekem picit fáj, hogy itthon is sokan fikázzák őket. Épp most olvstam Vári Gyula ex MIG-29 pilótánk sorait, aki szintén sok sikert kívánt nekik, nem utolsó sorban azért mert sok értékes volt Maléves kollégát alkalmazni tudnak majd. Ezeket a dolgokat pártfüggetlenül ís érdemes támogatni, ahogy ezt a szoci kötődésű vadászpilóta is megtette.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a kis kínai aki 1000000000x meggondolja mire költ 1 centtel többet és az megéri e neki...pont az fog előrendelni pláne úgy, hogy ki is fizeti...teljesen hülyének néznek ezek mindenkit? a kinai hitelkártyával fizet a beszállóajtóban ha adnak neki 25% discountot, ha nem átmegy másik reptérre is de nem fizeti ki az utolsó perces hely 60%-kal is olcsóbb lehet vagy még olcsóbb mert még mindíg jobb mint üresen elvinni az ülést...erre bazíroznak kezdő üzletemberek és inkább többször hiába kimegy a reptérre megpróbál uccsó pillanatban beszállni ha nem megy másnap újra csinálja mert nincs neki itinerarioja majd találkozinak ha odaér mert a másik partner is ugyanolyan de jólmenőek is csinálják csak azok ügyesebbek

úgyhogy ez a dögmadaras izé faszi vagy picsa mennyen annya picsájába hazudni

önmagát bassza át?

brühüyyy
@rodeo36: Hallgatagon, ám testközelben éltem át rendszerváltáskor azt, amit leírsz.
Vezető társaim párttagkönyvük ellenére elsőként munkálkodtak a szakszervezetek megszüntetésén.
Hogy ne legyen nyilvánvaló szineváltozásuk, reformereknek kiáltották ki magukat, és poziciójukból eredően a vállalati vagyon szétcincálását, egyben megszerzését tekintették elsőrangú feladatuknak.
Szerencsére elég zsenge emberként leléptem, mert ha még maradok, egyenként hánytam volna le őket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
orbántakaroggy

és máris kész

dögöljön meg és zuhannyon le

brühüyyy

a jó malévosok már régen nem várnak munkára jó repszemélyzet nem vár munkára keresik

brühüyyy

halál a dögmadarakra
@Mariann19: Ez is lehet, persze.
De - bár nem értek a diplomáciához - elképzelhetetlennek tartom, hogy nem volt arról háttérinfójuk, hogyan maradhatott fenn az orbánista struktúra nyolc éven át, valamint nem látták, hogyan készül a visszajövetelre (felcsúti castingolás, ahol semmi más nem számított csak a lehető legnagyobb lojalitás és ...butaság).
Mindezek fényében - amennyiben Magyarország a látókörükben volt legalább a napi történések szintjén - nem tudom, mit várhattak Orbántól?
@profilo: téged figyeltelek és reszeltem még rajtad:) hát így! de van egy olyan sanda gyanúm, hogy te odavagy vityáért.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szerintem itt is vannak tisztességes politikusok. Semmi nem fekete vagy fehér. Mint mindenben, az arányok számítanak.
Pontosabban, az eredmények számítanak, a többi mese habbal.
@Mariann19:
ezeket fel kellett volna koncolni ott és azonnal...ezt nevezem hazaárulásnak

brühüyyy

a rohadt aljas áruló

amint II Fülöp mongya Posa márkinak: vigyázz az áruló ott les a sötét sarkon
@rodeo36: én hallottam olyan, volt Malévosokról akik a csőd után kényszerből kimentek, de most inkább visszajönnének ide dolgozni.
@Evezős:
ez is egy mese...hallgattak és az is valami...emlékezz a nagyobb nemzetközi eseményekre amik mindegyiket mélyebben és érzékenyebben érintették mint holmi magyar belső politikai villongások :::vihar a biliben

brühüyyy
@sírbateszezazegész:

Most már mondd el akkor légyszi, miaza autodafé?
@Husz_János_Puszita:
máglyahalára ítélni tömegeket példát statuálandó

középkor

brühüyyy
@Mariann19: Én az ilyen történetek kapcsán mindig azon elmélkedem, milyen százalékban hibás egy erkölcstelen rendszer, az erkölcstelen személyek "kitermelődésében".
@Husz_János_Puszita:
Husz János nevén ez elég fura kérdés.
Az autodafé az inkvizícióval kapcsolatos eljárás.
Maloy, Jhanna, Brunó és még sokan tudnának erről mesélni
@GeoCracker: Örömmel látlak.
Gyurcsány nem egyszerűen "naívitását" (ez egyébként sem politikusi kategória, aki naiv az ab ovo nem alkalmas politikusnak. Ezzel nem engednék szabad utat a cinizmus trónra emelésének, persze.), hanem alkalmatlanságát bizonyította. Késve ismerte fel, hogy az MSZMP-hordalékból és innen-onnan rekrutálódó pártja kivégző-falhoz állította. A "késést" egy államvezetőnél meg lehet érteni ugyan, de megbocsátólag elfogadni nem.
Ez nem harag kérdése. Társadalmi önvédelmi reakció: ha egyszer eljuttatott bennünket a susnyásba, mi a biztosíték, hogy még egyszer nem fog? Te beülnél egy olyan sofőr mellé. aki már egyszer szakadékba fordult a buszával?
Én nem.
Más kérdés, hogy a jelenlegi MSZP-buszba semmilyen körülmények mellett sem.
@profilo: Lásd, mint fenn.
Ezt a nagyon egyszerű dolgot rengetegen nem képesek közülünk (?) felfogni, elfogadni.
@rodeo36:

Fityeszék rendszeresen átszavaztak a Bajnai megszorításaira, emlékszem.
Eszükben nem volt átvenni a kormányt a legnagyobb gebasz idején. Dühöngő válság, államcsőd fenyegetett akkoriban.
@sörtelen: "Naiv dolog lenne azt hinni, hogy ezek társadalmi dolgokért lelkesednek."
Az Orbánnak szánt szerep azt jelentette, hogy az ország akadálytalanul belesimul a központi hatalmak céljaiba.
Persze, hogy naivitás arra gondolni, hogy "ezek" nem a politika és a pénzvilág kölcsönhatásában működnek.
@Ni csak ki beszél most: Bajnai egy dologhoz ért valamennyire, a gazdasághoz. De egy ország vezetéséhez ez édeskevés. Ahhoz pedig hogy egységet teremtsen és elérjen bármit, ahhoz ennél több kell. Az nem elég, hogy elmegyünk felcsútra csinadrattával utána meg eloldalgunk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: méghogy én?! Inkább a szürke 50 árnyalata... :D
@rodeo36: Rendkívül kifinomult malíciám hálójába akadtál...
Ezennel kiszabadítalak. Egyetértünk.
(Már amiben:))
@Husz_János_Puszita: Az eredmények mellett fontos, hogy tudjuk milyen a politikus. Így nem lesznek irreális elvárásaink.
@sörtelen: Stimmt. Ezért nem is mentegettem Gyurcsányt a szó szoros értelmében. Az ellenzék egyik baja tulajdonképpen, hogy még mindig ő képviseli leginkább a politikai racionalitást azon az oldalon.
Ezt viszont fenntartom
@vitéž munkášőr: azé mi munkásőrök szagrul megérezzük ezt:)
@sörtelen:
majd adok én neked malíciát...várjcsak

brühüyyy
@Mariann19: Tuttam én.
Már ketten vagyunk az oralhistoryra.
Lassan-lassan erősödik a tényfeltárás.
@taga20: látod, még azt sem kell mondanunk, hogy: "de pofánverném"...

;-)
@Husz_János_Puszita:
ahhoz képest Magyarország túlteljesít:
38500 milliárd GDP-t kaptak és ma van hatalmas eredmény: 26000 milliárd az 1977-snél 1000 milliárddal kevesebb

sok zseni tolvaj lajos és alibabamega40rabló
ű
brühüyyy
@Husz_János_Puszita: Az öszödi beszédnél nem az a lényeg, hogy nyilvánosságra került-e, vagy sem, hanem az, hogy milyen célra használták fel.
azt azért látni kell, hogy szándékos lett a nyilvánosságra hozatal egy előre meghatározott
dramaturgia szerint.
Sokkal igazságtalanabb és irreálisabb következményeket hozott ez az akció, mint a beszéd tartalma indokolhatta volna.
@rodeo36: Sztálin lerövidítette: semmi sarok. Saját kesztyű és kész.
Ez volt már?
www.origo.hu/itthon/20130819-tisztikeresztet-kapott-a-heti-valasz-foszerkesztoje-borokai-gabor.html
A rendszerváltozás utáni demokratikus és a minőségi magyar sajtó helyreállítása érdekében végzett tevékenysége, példaértékű újságírói, oktatói, szerkesztői munkája elismeréseként Borókai Gábor Tamás újságíró, a Heti Válasz főszerkesztője.
:))
@taga20:

Hát a azt szűrted le,hogy odavagyok érte,akkor én már tudom,hogy téged hova vettek fel.

:)
@sörtelen: Nem várhatom el, hogy emlékezzél a politika és a pénzvilág összefonódásáról általam írt hsz-ekre.
Nagyon sok példa áll rendelkezésre ennek a témának az alátámasztására, melyekkel bizonyítani lehet ezt tényt. Nem azért, mert újszerű jelenség a nagyvilágban, hanem egyre nagyobb méreteket ölt, és egyre több az áldozat.
@profilo: legyen igazad, drága fityeszes barátom! legyen:)
@vitéž munkášőr: ha stílusos akarnék lenni akko azt mondanám, hogy ámen:)
@taga20:

Akkor most "műszakban" vagy.

:)

Csináljak úgy,mint egy fideszes,vagy már bevágódtál és nem kellenek a pontok?
@Mariann19:
"Az Orbánnak szánt szerep azt jelentette, hogy az ország akadálytalanul belesimul a központi hatalmak céljaiba. "
Hüppsz, ehhez én kevés vagyok. HA kedved támadnak rávezetni...?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Milyen százalékban hibás egy erkölcstelen rendszer az erkölcstelen személyek "kitermelésében."
Fogas kérdést tettél fel, melyre hirtelen egzakt választ nehéz megadni, inkább elmélkedésre ad okot.
Első kérdés, hogy ki teremti meg az erkölcstelen rendszert.
Az adott rezsim, vagy a választók?
A demokrácia szellemében a választók lennének a bűnösök, hiszen ők döntenek.
Vagy a megválasztottak, akik végrehajtóként lezüllesztik a rendszert?
Akkor a választók rosszul döntöttek.
Ez az a helyzet, ahol az elvek és a gyakorlat rohadtul messze esik egymástól.
Gondolkodnom kell.
@taga20: gyere, pucoljuk ki a dobtárast!

"Most már négyszemközt vagyunk, Balogh elvtárs. Azért lehetne jobb az a részidő, lehetne jobb! Fokozni a tempót, fokozni!"
@profilo: pontgyűjtő vagy tésis? csak igazunk van baszod alássan
@GeoCracker: Képviseli? Ő éri fel egyetlenként ököllel. (Ahogy mondani szokás.)
2008 óta azt kívánom, kerüljön már mellé valami bölcs ember, aki kezelni tudja gyurcsányizmusát.
Nem tudja a feladatokat megosztani. Nem tud építkezni. Tanuljon már politikatechnikát.
@vitéž munkášőr:

Engem kirúgtak.
Ti viszont bennmaradtatok...

Nyalisok vagytok.Nem szeretlek titeket.
@taga20: Mán a kelet-munkásőrök úgy érted? A nyugat-munkásőrök kocsiba vágják magukat a sörért, a kelet-munkásőr a sarki kocsmában élvezi.
Ami nem igaz, mert újabban (hála Istennek!) igen jó kézműves sörök kaphatók.
@profilo: ja műszakban:) az a dogom, hogy skizofrén fideszes trollokat keressek. találtam egy profilo nevűt találtam:) de ene kotyogd, me nem kapok pontyot érte!
@sörtelen: Nehéz pár szóban ezt igazolni.
Arra gondolok, hogy az eu-t valójában a központi hatalmak irányítják a háttérből már gazdasági erejüknél fogva is.
Az Európai Parlament a demokratikus működést reprezentálja ugyan, de a Néppárti többség biztosítja az egyes célok elfogadását.
Ebbe a képbe Orbán Viktor beleillik, mint a Néppárt emblematikus figurája.
Ehhez légyszi társítani a fentebb tárgyalt gazdaság és politika összefonódásáról szóló közös megállapításainkat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gábriel, szerinted már az Elo"d is le van festve/matricázva?
@taga20: Mán a kelet-munkásőrök úgy érted? A nyugat-munkásőrök kocsiba vágják magukat a sörért, a kelet-munkásőr a sarki kocsmában élvezi.
Ami nem igaz, mert újabban (hála Istennek!) igen jó kézműves sörök kaphatók.
@vitéž munkášőr: én későbbi évjárat vagyok, nekem má AMD van:) volt
@taga20:

De ha rájátszok kicsinyt,akkor prémiumot is kaphatsz.
Végül is teljesítményér fizetnek és hát tedd a szívedre a kezed,a mai teljesítményed elég halovány volt.

Majd úgy csinálok,mintha nagyon felidegesítettél volna és jól megsértődöm.
Nem jó azt látni, hogy jóravaló, kedves és erkölcsös emberek, mikor a közügyek gyakorlásáról van szó, azonnal bármit megengedhetőnek vélnek "ez van, ezt kell szeretni"-alapon. Mennyi sok-sok kis machiavelli van moon, aki csak a fejedelmet ismeri, a mandragórát nem! Nem is csodálkozom, ahogy sokan azonnal provokátornak nézik a másikat. Pedig egy dolog tény: amennyiben a másvéleményen lévőket nem akarják fizikailag kitessékelni az országból, akkor egy picivel több toleranciára lesz szükség ahhoz, hogy egymás mellett lehessen élni. Szerintem el is kezdhetnénk ezt gyakorolni/tanulni. Én legalábbis megpróbálom.:)
@profilo: wow! szinte a mandineren érzem magam, hála neked. zsidó mikor leszek?
@taga20: mindegy az, majdnem ugyanúgy pucoljuk

"Ennek a Bélának az apja abba halt bele, hogy a fia munkásőr lett. Azt vallotta, hogy inkább egy pofon az igazságért, mint dícséret a hazugságért..."
@Mariann19: Miva,'miva,'miva'???
A csata hevében is tudni kell, a palánk melyik oldaláról lőnek, hé!
Egy pszichológusba ojtott szociológos feltárhatná (pl. Sipi) feltárhatná, miért olyan kurvanehéz elhinni, hogy valaki egyetért velünk?
@Mariann19:
Kábé annyira fogas kérdés:
@vitéž munkášőr:

Miért akarnék én rosszat neked!
Bár ha többet kapsz úgy és megfelezzük a pluszt,akkor lezsidózhatlak ha szeretnéd.

:)
@sörtelen: a kézműves söröket a ballib zsidófirkászok futtatják, pfúj! meg egyébként is, drága az nekem ennyi csalitos alatti ásás után. na el is indulok, oszt hozok a rablott földről egy rekesz Murauert az esti grillezéshez
@profilo: jó kis terv:) ha kihúznád a fejed vitya seggéből még gondolkodó ember is lehetne belőled:)
@Mariann19: (folytatom, de borulni kezdett a sör, utána kellett kapni)
"Milyen százalékban hibás egy erkölcstelen rendszer az erkölcstelen személyek "kitermelésében."
Fogas kérdést tettél fel..."
Szóval annyira fogas,mint ez:
Hány homokszem van a sivatagban?
Az egyetlen adekvát válasz: sok.
A fenti kérdésre is egyetlen helyes válasz van:
100 %.
@profilo: fenomenális a humorod - mentem, majd a többiek a helyedre tessékelnek
@vitéž munkášőr: bocs, de a csajok elhúztak innen és ezt má nagyon fel akartam dobni:)www.youtube.com/watch?v=1gaRoBWdKKk
@taga20:

Szívesen segítek.Ma ilyen karitatív napom van és hát elég gyámoltalan vagy.
Bizonyos szempontból örülök,hogy kilöktek közületek,mert így magánzóként a versenyszférába kerültem.
Nagyképűség nélkül mondhatom,hogy jobban csinálom,mint ti.

:)
@profilo: nem-nem, sörért megyek, szégyenszemre Ausztriába, mert ott olcsóbb és jobb, hála a NERnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én kérdeztelek, ne légy zsidó! (nem áll jól)

;-))))))
@profilo: az hogy hétvégén megnézed az F1-t, nem jelenti azt,hogy a versenyszférában melózol:) csak szolok!
@vitéž munkášőr: Navazze, így kell megtudnom, hogy ballib zsidófirkász lettem. Pedig csak megkóstoltam pl. a Keserű Mézet, a Cingulus Portert és a Bitument.
Nü, ez eccerűbb módszer, mint a körülmetélés. Ábrahám elkapkodta ez az elő-bőr dolgot. Mennyivel több zsidó lenne a kézműves sörtől! (A Fradi is identitás válságba jutna, jegyzem meg.) JHV akarata mán rég teljesült volna (Móz. II. 19,5-6)
@Husz_János_Puszita: nem magamnak:) hanem neked:)) (csak vicc, tudod)
@vitéž munkášőr:

Az osztrák sör szar!

:(

Csalódtam benned...

(...az pedig felháborító,hogy "munkaidőben" sörért flangálunk,ráadásul határt átlépve...
Persze az "ügy" az várhat,a "szent cél" majd később!
Önös érdekek,alantas ösztönök előtérbe helyezve...
Szégyelld magad!)

:(
@taga20:

Utálom a Forma1-et!
Csak mennek körbe,körbe,körbe...zzz..z.z...z
Unalmas...
A rally!Na az igen...
Ha már a versenyszféráról van szó.
@sírbateszezazegész: legyél tökös, ha beszosz valakinak akkor nekérj egyből bocsánatot:) így nem fogod levarázsolni Penni bugyiját!:))) (tudod csak vicc)
@vitéž munkášőr: Nem vagyok az, sőt taga már a zsidó nyári fesztiválra is invitál. ;)
@taga20: Ahhoz tényleg varázsolni kell. :D Ha Egérnek, Mamitirtoknak nem sikerült, neki se fog. Ahogy elnézem elég kezdő szegény sírbantesz.:D
@profilo: az tényleg! 9 évig egyfolytában nyert Loeb, kurva izgalmas vot:) na majd a WTCC-ben.
@jaegtoer: "Kötözködöm.Nem azt írod, amit gondoltál, de azé' értem."
Nagy játékos vagy!
Megint próbáltad becsomagolni kötözködésbe a nagy egyetértésünket.
Vissza kerestem a hsz-emet, hogy mi a fenét írhattam megint olyat, amibe beleköthetnél.
Nincs olyan.
Válaszodban inkább megerősítettél abban, hogy az MSZP régi, pohos képviselőinek eltávolítása lenne a célszerű ahhoz, hogy igéretes pártként kiálljanak a választók elé.
Az, hogy van 15%-os támogatottságuk, ez a szimpatizánsok ideológiai elkötekezettségéből ered.
Ne legyél rájuk annyira mérges, mivel feltehető az a kérdés, hogy melyik pártnak vannak vitathatatlanul nagy érdemei a nagyobb % eléréséhez.
Mindíg előjön a jogos indulatod, de a nyilaidat ne az éppen aktuális alakulaton vezesd le, vannak még, akiknek ez ugyanúgy dukál, mint az MSZP-nek.
Mondom én fölényesen, a seholsem álló liberális elkötelezett.
Nyugodtan mosolyoghatsz, minket nem tudsz elmarasztalni, mert a fasorban sem vagyunk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát te sem vagy egy kimondott pasimágnes, drága:)
@profilo: szar? nekem ihatónak tűnt, büdös se volt

nekem erre telik. csak azt nem értem (de igen), hogy uaz a sör itthon, magyar gyártó által gyártva miért 250 HUF 4,9%-osan, míg az osztrák eredeti 5,2-es 0,50€

na, tényleg léptem, leteszem a karszalagot egy picit
@vitéž munkášőr:

Mert a magyar jobb!
A minőséget meg kell fizetni!

Pancser...
@profilo: akkor olvasd el még egyszer amit írtam

itt a húgyot adják drágábban, de nem sajnálom tőled, igyál sokat
@profilo: ez nem válasz az unalom kérdéskörre, amit ráadásul te dobtál föl! úgyhogy ne terelj:) az F1 faszább.
@vitéž munkášőr: a köbányai az vot az igazi:) 8napos szavatossággal a dobtáras mellett:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezt nem is tagadom, nem vagyok egy casanova (ellentétben veled, mint femme fatale),viszont a hölgy nincs itt, így talán annyira nem korrekt, de elképzelhetetlen, hogy nem az az elsődleges cél? s amint látom köztetek van némi feszültség, nem?
@taga20: Ó dehogynem. Csak én az alfahímeket célzom meg. ;)
Amúgy ha jól emlékszem te akartál rövid ismeretség után a nyelvedre venni........
nahhh, most hogy a trollok elmentek, tombolnak a hormonok :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: utólag is elnézésedet kérem:) de a nyelvemre még senki se panaszkodott, jó má azt is megkaptam, hogy kicsit gyors votam:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: normális helyeken ez nem kizáró ok. Mo nem normális hely.
Az alfahímek a csoportra jellemzőek. Van aki nem csoport tag. Képes egyedűl is boldogulni. Neked skalp kell, mert az jelzi mily fontos vagy. :)
@sírbateszezazegész: és én sem vagyok femme fatale. a csábítás trükkjei rejtélyek számomra.
@sírbateszezazegész: végeredményben queenpin volnék, nem? :D
@taga20: ez most dicsekvés akart lenni? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a szeretet bántja őket. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az, de vot benne egy kis önostor, hogy ne legyen olyan feltünő:) de kiszúrtad! akartam még valamit írni, de nem mertem:) (az éretlenekben vot egy gép, ha jó választ adtál akko ezt mondta:)
@sírbateszezazegész: feszültség? ugyan kérlek, azt hiszed hogy? sosem foglalkoztam sem a nőkkel, sem a férfiakkal. foglalkozzanak ők velem ezt mondom:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nekem ez úgy hangzott, mintha mindig az aktuális főnök csaja akarnál lenni... de én nem falkában vonítok:)
@taga20: nem merted? hát hol van a kurázsi papa?
csapj a lovak közé, pödörd meg bajszod, és tedd fel a kérdést, hogy Én édes tubicám, vársz e rám a patakparton. aztán Csekk nagyságos asszony eldönti, hogy kíván e élni a lehetőséggel.
@sírbateszezazegész: nekem is,de nincs ezzel baj.
igen,mert te olyan vagy mint jegenyafa mely délcegen áll a pusztán.:)
@Penivaldes: ezt a "femme fatale"-dolgot azért te sem gondolod komolyan:)... számomra az vagy... pedig nem is vagyok alfahím:)
@Penivaldes: kislány azé ne az én farkammal verd a csalánt:) így jó, most edzek és te vagy az edzőm:)))
@sírbateszezazegész: komolyan gondolom, fogalmam sincs a női trükkökről, melyek a férfit hálóba fogják.
jobban szeretném ha nem találnál annak. :)
@sírbateszezazegész: fogalmazzunk úgy, hogy szeretem ha hatással vagyok rájuk. :)) Nevezzük scarlett - szindrómának.
@Penivaldes: abszolút mértékben. De ezt te is tudod.
@taga20: No lám, csak nem a francia éretlenek? :) Wow.
@taga20: verd a magad farkával a csalánt, bár az fájhat, de mit tudom én mi jó neked.
:)
@Penivaldes: tudom, hogy te ilyen kis perverz vagy:) de arról hallottál, hogy képletesen?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ok.
te vágysz arra hogy hatással légy rájuk, én nem vágyok rá. :)
@taga20: hallottam, de a te esetedben sosem tudni, főleg hogy most ráhajtottál Csekkre, persze a jóvilág addig tart amig nincs itt a Boli.
@Penivaldes: a végzet asszonya nem feltétlenül ledér, céda, és nem mindenki számára végzet asszonya:) nekem , te vagy:)
@Mariann19: Üdv! Kálmán Olgánál, Kupa Mihály kezd! 19.25!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: scarlet vége mi lett? Én erre más kifejezést ismertem. Persze, mivel sosem volt felettem alfa, így nem zavar a dolog.
A hímekre könnyű hatást gyakorolni. Fenntartani nehezebb. De ezt már tapasztaltad, gondolom.
@taga20: Max fagyit. :) Nekem nyalnak, nem én nyalok. ;)
@Penivaldes: Ó dehogynem. Imádod őket bolondítani, cukkolni. :) De nincs abban semmi rossz. Ezek a fiúk igazán megérdemlik, hogy kicsit loholjanak utánunk. :)
@Penivaldes: Lehet, hogy nem okvetlenül tetszene az mit hallok, de akkor legalább tudnám, hogy elolvasták az Őszödi beszédet. A Bonsai Ducénál sem biztos, hogy értik mit mond a felcsúti törpe, mégis beveszik az ltala mondottakat, lásd rezsicsökkentés. A sok ecceri beveszi, és abba nem gondolnak bele, hogy olyan nincs, hogy ingyenebéd. Ha a Fidesz megnyeri a választásokat, akkor keményen bele kell nyúljanak az energiaárakba. DE most boldogan aláír mindnki, mindenféle rezsicsökkntő íveket, mert milyen jó is ha a vezér rezsit csökkent.
@sírbateszezazegész: ha jól emlékszem rájött, hogy szereti a hordán kívüli rhett butlert... ;)
De tréfát félretéve. Peni is és én is ebben szenvedünk. Imádjuk az itteni fiúkat/férfiakat bolondítani, flörtölni.
Nem ijesztgetni akarlak, de sokan kezdték már itt, hogy ők hordán kívüliek, de aztán szépen beolvadtak. Ha jól látom, egész szépen haladsz e téren. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: helyesbitenék.

én senkit sem bolondítottam itt sosem, direkt nem legalábbis.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem, nem vágyok rá, sosem tervelem el, hogy most cukkolom őket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én nem megyek hordába, ha mégis van körülöttem az más miatt van:)
A fenébe, így 1000 fölött mindenki bebújik Peni szoknyája alá.
@Penivaldes: mihez gyűjtesz erőt, kedves?... kifárasztott a nevetés?:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: répa fagyi:) neked nyalnak én is így gondoltam, de a filmbe nyalás vot nem szopás. próbáltam korhű maradni:)loholunk, lehelünk a nyelvünk kilóg.
@magándemokrata: De rendes vagy! Köszönöm szépen.
@sírbateszezazegész: nem, hanem amikor felnézek már nem nevetek, hanem arcom sima és rezzenéstelen.:)
@sörtelen: lehetetlen, az én szoknyám alá nem lehet beférni
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mert nem vonyítanak a többiekkel? mert függetlenek? ez nem jelenti azt, hogy deviánsak. viszont, ha léteznek, létük már önmagában bizonyítja életrevalóságukat. pedig vannak olyanok, akiket minden horda a tagjai közt akarna látni.
@Penivaldes: nem:) csak boldog vagyok mikor beszélünk:)
@sírbateszezazegész:

A nickem egy 3 napos prágai sörtúra után született, nem sok köze van a mártíromsághoz. :D
@sírbateszezazegész: érzem,és azt is hogy nézel,de én is nézlek ám!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mind a háromnak: a kurva annyukat

brühüyyy

nem volt érdemes kinyitni sem szarról szart
@sírbateszezazegész: a hordán kívüliség már önmagában deviancia. :) De mi rajongunk itt a deviánsokért. Mi vagyunk a deviancia kicsiny hordája. :D
@taga20: Már korábban is észrevettem. Te a nyalással udvarolsz vagy nyelvi fixációd van? :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: forgatáson, és ez nyúl dolog csak álca volt hogy nyugodtan tudjon készülni:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én nem a csoport ellen vagyok, az individualizmust elfogadom, de nem a devianciát támogatom...
Na jó, mivel az én témám, én is beleugatok :D

Úgyis olyan nehéz eligazodni ebben a világban, szal én boldog vagyok, hogy végülis van az a szemszög, ahonnan nézve ilyen egyszerűen működnek a dolgok.

Az MSZP bezony csak egy nagy kupac szar, ami tömegénél fogva alapvetően befolyásolja a gravitációs teret. Ezt eddig minden egyes alkalommal ékesen bizonyították.

Bajnai szegény ebben a térben közlekedik, ráadásul a Fideszmamlaszok szemében lúdszárnyon.

A maradék ellenzéki erők(?) meg nem akarják felfogni, hogy alapvetően új játékot kell kezdeniük, ha nem akarják a fentiek és a dicső oktondi közti harcban a paprikajancsi szerepét.

No meg ott a jobbik, aki ugye dehogyis náci, meg jót akar, és visszahívható bármikor közülük mind ki gonosz ( HÁHÁHÁ)

Ezt a szart értelmezhetjük egy életen át, attól ez csak szar marad! Rodeo, itt az idő! Valami ütős betűkombinációval gáncsot kellene végre vetni a történelemnek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát majd megkérdezem a gyógyszerészemet:)
Most a Dunaferrt mentik meg.
@sírbateszezazegész: a deviancia nézőpont kérdése. :)
@taga20: ne most légy félénk. :)
@sírbateszezazegész: tőlem aztán, egyébként kösz,hogy kiállsz melettem. rendes töled.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te most a szaftos részletekre vagy kíváncsi? :)
@Husz_János_Puszita: olyan ez a viktor, mint a három testőr afrikában orvosa, a Winter tanár úr
Mellette egy alacsony, hófehér szakállas, nagy homlokú ember, drót szemüveggel. Zavaros tekintete nyugtalanul jár ide-oda.

- Higgye el, kolléga, ez itt az ulcus pepticum egy tipikus esete... Lehet, hogy megoperálom az illetőt - mondja éppen Kvaszticsnak.

- Kérem, ne tegye... - könyörgött az óriási sápadt Kvasztics, és puffadt, szeplős kezét összetette.

- Én vagyok a főorvos...! - kiáltja gőgösen, és ránk néz. - Önök betegek?

- Nem - feleli Senki.

- Mindegy - mondja jóságos, megnyugtató hangon -, majd azok lesznek, és én megoperálom önöket. Winter tanár vagyok.
@Penivaldes: ez igazán szomorú. :P
@taga20: hát, ennél több kell. Mindjárt itt lesz Boli, és ugye nekem is kell valami indok, miért ne hagyjam hogy elásson. :D
Na az idei karaktereimet már mind elhasználtam. Kellemes további szórakoztatást mindenkinek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te deviánsként határoztad meg magad, lehet csak polgárpukkasztó vagy:) én nem vagyok deviáns, csak van pár dolog, amihez ragaszkodom:) ez nem fafejűség, csupán pár alapérték.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: visszavonulok, nekem elég a francia,többet nem akarok itt
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: örülök, hogy ilyen kedves vagy Peni írányába:) mivel, viszont nem mindenben egyezik a véleményünk, s ennek ismeretében írom azt, "drága" neki, ez azért túlmutat az egyszerű rajongáson, nem gondolod?:)
@Penivaldes: "tőlem aztán,"
rád mosolygom, kedves:)
@sírbateszezazegész: én? csak tudni akarom, hogy megérdemled e kezem:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az egy szájkaratés:) én mindig rendesen ápolom a kiskertemet, rendes kis kertész vagyok:)
@sörtelen: "Képviseli? Ő éri fel egyetlenként ököllel. "

endresy.blogspot.hu/2013/06/szeressuk-e-gyurcsany-ferencet.html

Egyébként Bajnaitól azért többet vártam, mint ami lett végül.
@taga20: mindig arra vagyok. :D
Netán uraságod is hullajó kiskerttel rendelkezik? :D
@sírbateszezazegész: örülök, hogy több mint rajongsz Peniért. Aranyos kislány, igazán megérdemli, hogy valaki rajongjon érte. :D
Nem vagyok én polgárpukkasztó, max csak az álszent, szenteskedőké. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem nagyobb egy picit a szád itt, mint élőben?:)
szétültetem a társaságot!!!!
@Penivaldes: Nagyon aranyos, kis ügyeseknek sem?
@GeoCracker: "Egyébként Bajnaitól azért többet vártam, mint ami lett végül."

Miért, mi lett? Kiépült a közreműködésével egy országos szervezet.
@épészmérnök: kiépült egy szervezet, ami mögött azért kevés van. Bajnai eközben kérdéses tárgyalási politikát folytat az elitizmus jeleivel.
@épészmérnök: szia!:)

többször voltál ma az eszembe délelőtt. régi szociológiai posztokat böngésztem és beugrott, hogy jó lenne dumálni róla.
viszont elfelejtettem elmenteni...

jól vagy?
sikeres lett a házi zenei estetek?
@guma: Szia! Melyik estre gondolsz? Minden héten van valami. Most a szeptember 18-i nagy népünnepélyekre gyúrunk. A függetlenségi ünnep akár egy hétig is eltart, és mindenki igaziból ünnepel. Cueca-leckéket veszünk péntek esténként, jó móka, közben persze van kaja-pia. Módjával, részegen nem lehet bokázni. :-)

Az aromo fák lassan elvirágoznak, a madreselva illatozik mindenütt, az utak szélén kivirult a kaliforniai mák. Hamarosan kezdődik a sárkányröptetés, ami a tavasz biztos jele.
@GeoCracker: Borzasztó, de igazán. Szervezkedik, tárgyal, de NEM TÖKÉLETES...
@épészmérnök::)

jaj! ezt külön köszönöm. nagyon szeretem az ilyen szösszeneteket egy országról.
és ahogy most dióhéjban összefoglaltad a környezetet még irigykedek is egy kicsit.:)))

mondjuk az igazi ünnep, ahol még bokázol is (megnézném:))) barátok társaságában se utolsó szórakozás...
én viszont arra a zenés estre gondoltam amihez Rodeo adta az ötletet.
@guma: A nagy komolyság helyett lettek a cueca-órák. A barátaink egész nap ellenpontot, zeneelméletet, funkcionális zongorát meg ki tudja, miket tanítanak, és jobb szeretnek lazítani pénteken este.
Azért ami késik, nem múlik. Karácsonyra akarunk venni tévékészüléket videóval, amin ugyan tévéprogramokat nem fogunk nézni, de minden mást igen. A fő téri művészmozival szemben van egy bolt, ahol az összes filmet és tévésorozatot meg lehet venni, ami valaha készült. (Mondjuk, magyar filmeket nem láttam, igaz, nem is kerestem.)Ott majd bespájzolunk opera, balett, meg hangversenyfelvételekből. Már alig várom.
@épészmérnök: csak egy valami nem derül ki nekem ebből : mi az a: cueca-óra.
@Mariann19:

Szia kedves Mariann!

én odatettem azt a mondatot, amit kifogásoltam, vagyis ezt:

"__"_Az összefogásba vetett remény lassan szerte foszlik, és ennek a reménynek és bizakodásnak az MSZP, élén Mesterházy Attila az okozója.__"

tehát én így írtam volna:

...Az összefogásba vetett remény lassan szerte foszlik, és a bizakodás reménytelenné válásának az MSZP, élén Mesterházy Attila az okozója...."

ez csak megjegyzés volt, de természetes, hogy amúgy egyetértünk!
@Orica Középföldi:

"_Lendvai nem önkritika nyomán vonul vissza, hanem a kora miatt. Tudja, hogy sehova nem jelölnék. A politizálástól/ból nem akar visszavonulni._"

nem vitatom, amit állítasz, de hivatalosan mégiscsak ő jelentette be, hogy nem áll szándékában képviselő lenni a soron következő ciklusban. a korával azért nem foglalkoztam, mert nem akartam élcelődés irányába elvinni az "ügyet" fontosabb volt számomra, az, hogy ha részlegesen is, de mégiscsak visszavonul az első sorból.
@Orica Középföldi:

"Így saccolom én is. Lassan egy éve gondolom/írom, hogy 14-ben jó, ha 8% körül lesznek. Az pedig a vég."

Mert megérdemlik!:DD
@Fabius:

"Nem is tudom sírjunk vagy röhögjünk."

röhögjünk.

a messiás vonata késik. elakadt az akarjuk/nemakarjuk dilemmába.
@GeoCracker: Bajnai mögött (sem) áll szervezett erő.
Miért teszi mindenki túl magán azon a tényen, hogy orbán már mikor létrehozta pártalapszervezeteit? A polgári köröknek nevezett országos hálózatra épült fel ez az egész mai mégmindignemdiktatúra.
A "baloldal" nevű egyesület képtelen elérni a politikai erejét adó bázisát. Politikailag tanulatlan, műveletlen pártvezetés, kiérlelt ideológia (elvrendszer, ha így jobb) nélkül mindig is kóvályogni fog, mint gólyafos a levegőben; az nem program, hogy zöld (vagy milyen) helyett pirosra (mert a vörös a ördög szine, fúj) festik.
Egy baloldali párt új Munka Törvénykönyvvel, sztrájkjoggal és az ehhez elengedhetetlen szakszervezeti törvénnyel kezdi majd.

Addig orbánnak hátra lehet dőlni és fütyörészve nézni "baloldali" pávatáncot.
És Mesterházyéknak eszébe sem jut, hogy kisóvodás viselkedésük miatti idővesztés milliók süllyednek alá.
@épészmérnök:
Félreérted. Nem azért volt csalódás, mert nem tökéletes. Sőt! Ha tökéletesnek hinné magát, bagyobb baj lenne. A kommunikációja, a fellépése az, ami csalódást keltő.
Ahogya legútóbbi magas labda endresy.blogspot.hu/2013/08/mennyenma-bajnai-sulikto.html lecsapása is elmarad. Rendre különben. Holott:
1. A hithű Orbán-fanokat, akik tényleg hitelvi alapon tartanak ki, nem fogja tudni megszólítani;
2. A kevésbé hithűeknek, az llenzékieknek pont az orbáni retorikából van többek között elege.
Ezek után felvenni ugyanazokat a kommunikációs szólamokat értelmetlen és kontraproduktív. Erre a juniusi kiszólása Berlinben elég szép példát adott, mint azt akkortájt bátorkodtam részletezni: endresy.blogspot.hu/2013/06/bajnai-gordon-felrehordo-szemuvege.html
Megpróbálni azt, hogy egyfajta "majd mi megmondjuk a tutit, és Ti meg nőjjetek fel hozzánk, vagy fogadjátok el" típusú megoldásokat választanak szintén ostobaság. Aki feltétlen hitet akar táplálni, annak ott van Orbán. Aki viszont nem a grafikonok szintjén él, annak ez nulla. Ezért volt balfékség a szárszói megoldás is. Amiben továbbra sem Teddy a hibás, mert tőle erre futotta. De az ellenzék, aki belement az elitista megközelítés kommunikációjába, az igen.
Ez egyébként teljesen nyilvánvaló kommunikáiós csapdahelyzet volt, amibe Bajnai úgy ment bele, hogy még vigyorgott is, mint ovis a lendkerekes autóra. Megoldhatta volna, ha maga mögé kihív mindenkit a szinpadra, de még a trió sem állt fel. Nem mintha Juhász hiányzott volna személy szerint. BTW, Juhász. Alkalmasint az, akinek ilyen szövetségesei vannak, nem igényel ellenségeket. De ezt már októberben is emlegettem.
Szárszó ebben a formában hatalmas hiba volt. Jól követhetően elszigetelte Bajnait a potenciális szövetségesektől. Még az MSZP-től is. A kemény vonalas öreg bivalyok ott is csak az erőből értenek, és nincs számottevő második vonal. Ezt csak a vak nem látja. Speciel nem véletlen, hogy Gyurcsányt ki akarták, és ki is tudták golyózni.
De nem akarok mindenkit lefárasztani. Szóval nem a tökéletesség hiányát kérem számon, hanem egy olyan potens vezető képességeit, akiről elhihető, és hiteles állítás lehet, hogy
1. Tudja mit akar csinálni;
2. Képes ezt közérthetően elmondani;
3. Nem egy speciális elit számára akar csak vezető lenni;
4. Képes kiegyezni a hitelveken felülemelkedő jobboldallal;
5 Alkalmas is kiegyezni a hitelveken felülemelkedő jobboldallal;

Ebből Bajnai az első pontot nagyjából teljesíti. Ez számomra szűk 20%-os beválást jelent.
A többire a köz megszólítása hiányzik. A jobboldal megszólítását meg sem próbálja (az MSZP-vel nem is igazán lehet). A kísérletei pedig hiteltelenek.
@sörtelen: sokáig tartott megírni, és ezért csak most olvaslak. Ld. @GeoCracker:
@sírbateszezazegész: na nem csak így, tessék lábam elé helyezni a sárkányfejet.
@GeoCracker: Nomost írok egy durvát.
Miből gondolja egy kispolgári(nak is alig nevezhető) párt, hogy a nem, sőt egyre kevésbé kispolgári proliszavazókat ("modhatta volna szebben kis lovag") eléri? Szanyikirohanásokkal, mint Mekcsey az egri várostromnál?
Egy nőt se lehet rádumálni a szerelemre. Ez nem rábeszélés kérdése. Hogy mié, azt minden férfi tudja (a nőkröl nem beszélve).
Egy politikusnak (mondjuk inkább egy tisztességes embernek) tudnia kell, mit akar a népség/katonaság.
Állítólag a nők az a férfit preferálják, akik úgy szereznek örömet, ahogy a nők akarják.
De ez a "baloldal" alapdolgokkal nincs tisztában. Menthetetlenek.
Vagyunk.
@Penivaldes: "... elé... ". Te kis presziőz.
@Penivaldes: Nem bántásból mondom, de van még mit tanulnod. Főként kiélezett sárkányfejes szituban.
@Mariann19: @jaegtoer:

:DDD fontoskodok, tehát vagyok!:DDD
@sírbateszezazegész:

vigyásssz, vigyásssz, álnokság, asszony a neved! :D:D:D
@sörtelen: a sárkányok őrzése Boli feladata, minden reggel kihajtani őket a mezőre.
@sörtelen: Ez az ellenzék leginkább önmaga ellenzéke.
@jaegtoer: "Fontoskodok, tehát vagyok."
Jól van, stilizáld is a mondataimat, fontoskodjál, így tudunk kapcsolatot építeni.
Tudod, most ez dívik, a kapcsolatrendszer.
Bár - miután visszanéztem az inkriminált mondatot - ha még egyszer átolvasod, a mondat második része az első részből következik.
Legyen igazad, maradjon így a mi szokásos ugrató stílusunk - ha lehet - még sok évig.
@Penivaldes: A kiélezett szitut a behajtás idézi elő. Kifelé Bolik tömege tud intézkedni.
@GeoCracker: Ez nem ellenzék. Kéregető koldusok. Tekintsd át Mesterházy "téziseinek" 8. és 9. pontjait.
Elképesztő szinvonaltalan, ostoba, hamis és a kétkezieket (+ egyfejieket?) eláruló, kiáruló "tézisek".
Ez nem hogy a bukáshoz, de az induláshoz is kevesek.
süti beállítások módosítása